Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.04.03. 21:25 Fabius

Simicska visszavág

A Habony-Vajna birodalomban mégsem olyan okos mindenki, mint azt hiszik magukról. Most például kiderült, mennyire nem jó ötlet Simicska Lui pajeszát rángatni, mennyire nem célszerű őt a G nap után lesifotósokkal vadásztatni. Még akkor sem, ha - vélhetően - az ő pénzén/segítségével fut a TI dolgoztok-ŐK lopnak jobbikos kampány, és a plakátfiúvá vált négyesnek ez nehezen fér le a torkán.

Mert Lajos alátok rúg, eltörtök mint a porcelán bili, és ami szétfolyik az lehet választási eredményt befolyásolóan undorító.

Lali ugyanis nem fél. Legalábbis nem tőletek. Cserébe sokat tud, mindent, rólatok. Őszintén érdekelne vajon mi volt a terv? Pár hihetetlenül béna lesifotóssal üldöztetitek a családját, a Geciordító Mindenttudó meg majd csendben tűri? Esetleg elsírja magát? Megtörik és bocsánatért eseng, miközben Habony arcára pukkasztja az orrából fújt takonybubit? Hómlesznek áll családostól, és illegalitásban tölti a következő évtizedeket?

simicska_lajos1.jpg

Az időzítésről nem is beszélve. Egyik oldalon forrong a világ értelmes része a CEU szopatáson, amerikai külügytől Nobel díjasokon keresztül tudós társaságokig, Viktor lapít, mint rajtakapott falusi szatír a disznóól mögött, a másik oldalon meg aszongya az apu vérmérsékletét öröklő Simicska gyerek, hellómi, ha a család nem szent akkor nekünk sem lesz az a tiétek, és a fasztok milliméterenként lesz levágva.

Lajos meg előhúz a trezorból egy újabb anekdotát, miszerint Viktor úgy vetetett volna magának pofátlan piacvezető kertévét, mint luxus kurva a stricijével nercbundát.

Ez a sztori - mondjuk egy hangfelvétellel alátámasztva - önmagában is alkalmas arra, hogy a hömpölygő szarlé alá rántsa Viktor fejét, mégis inkább jelzésértékű: ettől sokkal pikánsabb, konkrétabb és kínosabb dolgok is vannak abban a trezorban, csak az a kérdés, a gazdi mikor szedi elő. Mert ezzel a húzással elértétek, hogy minden eddiginél jobban akarja a bukásotokat. Két kormányt összebábáskodott eddig sokkal rosszabb körülmények között. Mára van rutinja, elég pénze, hírcsatornája, lángoló dühe és elszántsága...

Nyugodtan alszol, Viktor?

 

494 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr412398875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerintem nyugodtan. A maffia tempó csak miniszterelnökként üdvös e szépséges hazában.
@habakuk000:

Én nem vagyok meggyőződve róla. Van abban a trezorban olyan, amibe negyedóra alatt lehet belebukni Viktoréknak. Ha a kisgyerek nyíltan kiírja a faszbúkra, figyelj Tibi, apám azt üzeni kibelez titeket, annak nem csak hőzöngés értéke van.

Ilyet egy ilyen ember kölyke nem tesz csak úgy.
A kép zseniális. :-) Otthontalan fedésben. :-)

Egy atlantista oligarcha és egy Putyin pista oligarcha küzdelme folytatódik? Kíváncsi lennék az angol fogadóirodákban hogyé mérik a két fél esélyeit. :-)

Őszödi beszéd kettő? Pizzafuti a szerkesztőségbe, elvitt étel feltéttel. Ja, meg egy ajándék hangfelvétel? :-)
Kövezzetek meg, de nekem jól esik látni úton-útfélen a "TI dolgoztok-ŐK lopnak" plakátokat. :)
@Gábris szomszéd:

A jelek szerint oda üt ahol fáj.
@Fabius: "Tudhat olyant Simicska, ami kormányt buktathat 2018-ban?" :)

Simicska Lajos hétvégén üzent: „Ez egy büdös, bűnöző banda, akinek amelynek el kell takarodnia.” A Fidesz szerint azonban „rendes ember nem piszkít a saját fészkébe”.

youtu.be/P12ScIh0wX8
@Fabius: nem tudom.. a törzsfideszesek megbotránkoznak a faszszeleteléstől és az árulástól..

a többiek meg Simicska nélkül is tudják, hogy gazemberek

de legyen igazad, nekem az amelyik kutya ugat, az nemigen harap jut eszembe, szerintem üres fenyegetés, mert nem fogják komolyan venni, orbán hátradől a bársonyszékben, egy sértett maffiózónak hisztek vagy nekem? kérdéssel

tök mindegy igaza van-e a simicskának, a baj az, a jobbikból nem nézek ki értelmes forgatókönyvet, s a tegnapi nap után már simicskából se nagyon

persze ne legyen igazam..
@Gábris szomszéd: az első fideszes kérdést borítékolom: a Lajos az bulibáró vagy földesúr?
@Rodeo36 11: az jó könyv, nagyon jó..
@Rodeo36 11: olvass te Jud Süss-t, én olvastam többször is a Hamis Nerot.:)

Egy időben Arbiter elegant akartam lenni:)
@habakuk000: Ugatós kutya hasonlatodra. Az emlékezetes génap óta igen nagyon csendben volt Simicska. :-(

Nekem inkább az a kérdés hogy miért pont most, sacc 1 év szünet után folytatta a karaktergyilkolást?
@rdos: promóció, azaz marketing... ha azt feltételezzük, hogy Simicska jó stratéga és nem csupán időnként elborul az agya, akkor megadja az alaphangot a tolvajos plakátkampányhoz

ha nem feltételezzük a kiváló stratégiaságot, akkor pedig így alakult, ezt dobta a gép..

nem ismerem, így nem tudom, mi az igazság, de hajlamos vagyok 60-66 százalékot adni az elsőnek
@habakuk000: Azt hiszem nem egyről beszélünk. A plakát kampány az jó előre tervezett dolog lehetett, másképpen nem is megy - mehetett (üzenet, képi világ, nyomdai átfutás ... miazmás).

A nagyfiú vasárnapi arckönyves üzeneteire gondoltam és azt is értem hogy valahol összefüggenek, de a szájkaratéban is vannak fokozatok. Még egyszerűbben az a benyomásom hogy emelték a tétet és csak "egy maradhat". Ha van muníció akkor nem is feltétlenül kell várni ogy választásig.
Simicska Lajos volt a legokosabb közöttünk.
Orbán Viktor Fidesz-politikus a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnáziumról (Fekete Doboz, 1988/április)

Nem bánnám,ha ez igaz volna,kiegészülve néhány rejtegetett hangfájllal,cáfolhatatlan dokumentummal etc.
Sajnos' magából is be kell majd áldoznia valamit,mert mihelyt borul a bili,a gépezet azonnal gyilkolni kezdi majd...
Kérdés:a lámpavasra húzott főügyész utáni közjogi méltóságnál sikerül-e vádalkut kötni és mit tud majd kihozni helyzete javítására.
@rdos: egyről beszélünk.. az országos hírt meg kell "csinálni" csúnya magyarsággal, megtervezik, mikor, hogyan, mennyi hír kell hozzá

ez jó játék, egyszer régen én is részt vettem egy ilyenben, nagyon érdekes volt, azóta tudom, ha azt akarjuk, hogy két hétig az egész ország arról beszéljen, hogy Béla bácsi oldalba pukizta Náncsi nénit, kb hány média és mennyi pénz kell hozzá, meglepően kevés amúgy..
@habakuk000: Vagy úgy? :-) Hasonlatoddal élve a bajom csak az, hogy minden különösebb "jó játék" nélkül 7. éve arról beszélünk hogy valaki "bideset pukizott". :-( Boccs az altestiért.

Szóval ennél - két hétig tematizált közvélemény - valami ütősebb kellene. Basszus. Most jöttem rá. :-) Te matizáltál? :-)
"Nem érdekel, hogyan szeletelik egymás micsodáját" – Vona a Simicska-ügyről

A Jobbik elnöke elmondta, hogy miért támogatja pártja a CEU ügyét, illetve hogy kapnak-e majd a Fideszről szóló információkat Simicska Lajostól a kampányban.

hvg.hu/itthon/20170403_vona_ceu_simicska
@Fabius:
" Van abban a trezorban olyan, amibe negyedóra alatt lehet belebukni Viktoréknak."

Ez komoly? Van két millió olyan szavazója Viktor, hogy bármit , ismétlem bármit elnéznek neki és te arról fantáziálsz, hogy bármibe belebukik?
Sztem a CÖF, természetesen civil, bohócos plakátjai után ( amik emberi-politikai mértékkel is nézve gusztustalanok), ennyi még kevés is. Én inkább olyasmit képzelnék el, hogy pl. a főgeci feje körül spermák úszkálnak, és odaírni: Viktor már otthon érzi magát. Edetleg megspékelni Pénztáros Lőrinccel meg a vezérgeci közvetlen alárendeltjeivel.
Érti valaki hogy a hírességek családját miért nem lehet fotózni? Miért nem lehet egy újságnak sem megírnia azt, hogy Simcsiné elment vásárolni és a boltban vett 2 pár cipőt? Miért kell ennyire rejtegetni a családot, mint ha valami gnóm torzszülöttek lennének? Ők is emberek vagy tévedek? Méghozzá híres emberek családtagjai és nyilván a többiek kíváncsiak rájuk. Kíváncsiak az emberek hogy s mint élnek milliárdosaink, mi ebben olyan meglepő? Ráadásul sok esetben a nejek ezerszer szimpatikusabbak a férjeknél (pl Lázárék). Még is a föld alatt kell közlekedniük és élniük, mert egyik sem vállalja fel önmagát.
Egyébkjént nekem szimpatikus Simi tökössége és bátorsága.
És mint egyszerű proli,kíváncsi lennék hogy s mint telnek a napjai,milyen a neje, kik a gyerekei, van e unokája, kutyája,papagája és arany hala.
Szerintem Orbán sem olyan, mint amilyennek gondolja az egyszerű ember őt. Valószínűleg egy nagyon egyszerű ember, nem egy rongyrázós fajta. A külső sokszor megtévesztő tud lenni. A média pedig rálapátol. Rossz döntés hogy nem mutat többet magából, az emberről.
R.Ceciről legalább tudjuk hogy ember és tipikus nő. :D
Na és ki ne lenne kíváncsi Lázárék nappalijára, Rogánék fürdőszobájára, Vajnáné Cipőire és Habony autógyűjteményére,Orbánné ruháira,Simicska kertjére?
Kósa most modta a tv-ben, hogy ami valaminek látszik, az nagy valósznűséggel az is. Ezek szerint a fidesz diktatúrát építő párt, Orbán meg diktárot? Mert van akik annak látják. Hehehe.

Mondta mindezt annak kapcsán, hogy a Soros a baloldalt, Simicska meg a jobboldalt támogatja.
Azt is mondja, hogy a magyar tövények mindenkire vonatkoznak. Valahogy ezt a fidesz és a kormány vonatkozásában nem olyan nagyon látni. Van erről egy-két-sok bírósági íítélet is. Nem zavarja ez Kósát?
@rdos: "Ha van muníció akkor nem is feltétlenül kell várni ogy választásig."

hehehe, volt már Watergate-botrány a világban. Nálunk is lehet és nem is kell ahhoz sok minden.

Okos ember meg vigyáz a kezdetektől arra, hogy ne tudják megfogni. Simicska sosem osztotta magának az állami megrendeléseket, adták azt neki maguktól is. A saját nyereségével meg azt csinált, amit akart. Hehehe.
Viktor is megmondta, hogy ő volt a legokosabb.

Én meg már régen mondtam, még amikor puszilóztak akkor, hogy minden párt megeszi saját magát. Ha nem előbb, akkor utóbb. Miért pont a fidesz lenne a kivétel?
Engem csak Matolcsy érmegyűjteménye,nappalija és fürdőszobája érdekelne. :P:P
@Fabius:
Ráadásul nem használhatják ellene a triviális "Azért fúj ránk, már már nem lophat velünk" szlogent.
Egyébként meg Simicska szövege a legjobb érv Paks2 ellen: ha a Roszatomnak 100 milliárdot érhetett volna (az alkotmányos költségeken FELÜL) Paks2, akkor ott mennyit lophatnak?
@látjátok feleim szümtükkel: Kósát csak egy valami
zavarja:A gondolkodás!!!
@rdos:
"Közeleg a tél" azaz a választás. Tehát ideje volt a simicskázásnak.
Ha csak pár Orbán-hívő elkezd gondolkodni a lopnakozáson, már megérte. Legalább valamicskét viszontlátunk a Simicska által lenyúlt összegekből!
LEHET, hogy néhány fidesznyik megütközik a modorukon, dehát nem is nekik szól a műsor. A jobbikos célközönség bunkóságának igen megfelel, és a bizonytalan kocsmatöltelékekből is elhódíthat párat.
Egyébként Simicska szövegéből igen érdekes az "Én nem maffiavezérnek és hazaárulónak szegődtem" rész.
Merthogy deduktíve Orbánékat annak minősíti, hogy egy jó kis szervezett rablásban még szívesen részt vett, de ami azóta folyik, az már vállalhatatlan.
@Diorella Queen:
Aranyos kis észkirálynőm. Ha ilyesmik érdekelnek, miért nem a blikken vendégszerepelsz? Vagy feminán, velveten?
Láthatólag ez itt nem a Te szinted!
Komodói barátom megint kitettél magadért.
@Fabius: „Nem tudjuk a fideszes gőzhenger, ez a fajta bolsevik tempó mikor, kit fog utolérni”. Kemény témák, határozott válaszok.

alfahir.hu/2017/04/04/jakab_peter_jobbik_ceu_simicska_lajos_toroczkai_laszlo_allaspont_fidesz_elszamoltatas
Azé az aberrált meg a milliméterenént szó hallatán összerándulhatott a dagatt ágyéka.
@Rodeo36 11: Esetleg a szép színes bohóc a lufikkal? :)
Amúgy most van egy felszólalás a parlamentben. Mindenképp berakom ide, beszarsz majd a röhögéstől.
@Gábris szomszéd: Ti dolgoztok - Ők lopnak...erről tegnap egy politikacihológus azt mondta, hogy elb...tátok a szöveget, mert a "ti" azt jelenti, hogy a jobbik kívül álló ebben a témában, nem tartozik bele ebbe közösségbe, n em áll mellé az ügynek, csak felhívja a figyelmet, hogy míg mások dolgoznak, dagatték lopnak.
Tehát szerinte a "mi" lett volna a megfelelő szó.
@habakuk000: törzsfideszes van jó másfél millió és mindig ezektől fosunk.Van még hatmillió olyan nem törzsfideszes, akiket fel lehet hergelni, hogy elzavarjuk a másfelet.
És erre tökéletes a Simi, isten tarcsa meg jó egésségben.
@Amelanchier: Akkor meg azzal kritizálnák a jobbikot, hogy meri azt állítani, hogy csak ők (mi a jobbik) dolgoznak, más meg nem. :)
@Amelanchier:
Egy polikacihás el is áshatná magát, ha a Mi szerepeltetése esetén nem tudna érveket felhozni a TI mellett.
Kevesen fognak arra asszociálni, hogy a Jobbik nem dolgozik, annál többen, hogy ez a kampány a TI érdeketekben van. Egyébként meg üdvözlendő, mert BÁRMI, ami orkbán és bandája ellen hat, az használ a demokratikus ellenzéknek is.
Az ilyesmi meg nemigen:
europakavezo.blog.hu/2017/04/03/botka_es_fodor_a_furcsa_par
Egyébként meg a Jobbiki lopnak kampánya már csak azért is jó, mert a magyar egybites választópolgár szintjére van belőve, mert kevesen olvasnak ilyesmit:
www.napi.hu/magyar_gazdasag/forditva_sult_el_a_kormany_csodafegyvere_magyarorszag_lemaradt_a_regioban.632853.html
Az észérvek helyett meg maradnak (a jobban manipulálható) érzelmek, amelyekből a negatívak a legerősebbek.
@kekex: @Rodeo36 11: Tisztázták a ti és az ők viszonylatát. Ettől a felszólalástól beszartam. :)

youtu.be/4ZPxZqKyKDE
@Gábris szomszéd:
Már írtam: ha valaki nem a mondottakkal, hanem a megmondóval foglalkozik, azt beismerésnek kell tekinteni, hogy a megmondónak igaza van.
Az államtitkár egy szóval sem reagált a "lopnak"ra kizárólag a jobbikkal foglalkozott.
ÉN EZT BEISMERŐ VALLOMÁSNAK VETTEM!
De egyébként hza jót akarsz röhögni (ez is van olyan jó, mint recsi sajátlábonállása:

444.hu/2017/04/04/bencsik-andras-meszaros-lorinc-tevejeben-gyerekek-meszaros-tenyleg-egy-tehetseges-ember?
Igazuk van, jobban is illene Bécsbe a CEU, mint a magyar ugarra!
24.hu/belfold/2017/04/04/meg-egy-orszag-bejelentkezett-a-ceu-ert/
24.hu/belfold/2017/04/03/eltartott-kisujjal-foglaltak-allast-a-rektorok-ceu-ugyben/
Tehát már kezd derengeni a T. rektoroknak is, hogy a legmagasabban jegyzett magyarországi egyetem kiutálása
"a magyar felsőoktatás nemzetközi kapcsolataira is negatív hatással lehet."
Majd megnézném, ahogy ezen az oktatásügy szakmai kiválóságai javítani tudnak!
ennyi idő alatt nem tanulta meg, az úri modorú fiával együtt, hogy ha Orbánt bánják, akkor ők nagyon rosszul járnak, mert minden szóval növeli a kormány népszerűségét
Ha a pénzcsapot elzárják, Orbán megbukhat

>>>>>>>>>>>>Egy szimpla választási vereség kevés lesz a NER lebontására, aminek lényege mindenféle ellensúly leépítése és a pénzügyi erőforrások totális átcsoportosítása.<<<<<<<<<<<<<< Az Eötvös Csoport egyik alapítójával, Urbán Lászlóval beszélgettünk.

Nem az unortodox politika stabilizálta a csődközeli országot 2010 után, hanem az uniós pénzek. A NER legnagyobb újdonsága, hogy az EU keretei között úgy épült fel, hogy szinte megkérdőjelezhetetlen a jogszerűsége. Az olimpia után a paksi beruházás is a NER politikai túlélését célozza. A populista hullámot a globalizáció indította el, és az új technológiák csak növelni fogják. Nálunk 2010-re sokan rájöttek, hogy a felzárkózásra nincs esély és jött a kijózanodás, amit Orbán ügyesen kihasznált. A világon sehol nem láttunk béremelésre épülő gazdasági felzárkózást, utóbbihoz a startupok állami felkarolása is kevés lesz. Az Eötvös Csoport egyik alapítójával, Urbán Lászlóval beszélgettünk.

index.hu/gazdasag/2017/04/04/urban_laszlo_ner_paks_momentum_orban_viktor_eotvos_csoport/
444.hu/2017/04/04/az-osztrak-rektori-konferencia-vezetoje-szivesen-latna-ausztriaban-a-ceu-t

"Akár Bécsben, Grazban vagy Klagenfurtban is."

Már az osztrákok is bejelentkeztek. Mondjuk Gratzba csak a teknyőst vigyék, ne a CEU t.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Anna Kisfaludiné Baán:

Igen, a lápimagyaroknál már csak így van.
Minél többet lopnak a fideSS g..ik, annál népszerűbbek. Mert a lápimagyarokért lopnak, gondolta Stirlicz.
@Anna Kisfaludiné Baán:
Már a perverz orbán-hívőkre gondolsz, akik élvezik, ha lopnak tőlük? Azoknál talán tényleg BÁRMI növeli a népszerűséget. Különben be kellene látniuk, hogy eddig hülyére vették őket. Ismert klinikai tünet:
"A kognitív disszonancia egy pszichológiai kifejezés leíró kényelmetlen feszültség eredhet, amelynek két ellentétes gondolatok ugyanabban az időben, vagy"
Ha most úgy érzed, hogy lehülyéztelek, akkor igazad van!
@Rodeo36 11: Az ottani terminológia szerint "halaszthatatlan közfeladatot lát el", valahol máshol. :)
@kekex: Tényleg nem értem a dk-t. Miért kell ennyire nyilvánosan beszarni a Botkától. Minden hétre akad egy ilyen cikk, amiben Botka a Nagy Ellenfél.
@gazoló:

Miért? Nem csinálhatott valamit a maga erejéből, amiért agyba-főbe közbeszereznek neki?;D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: cirbikém, ahol a szükség ott a segítség, egyre több ilyen hangot lehet hallani, és még itt a Lajos is:

"Többé nem szabad kézből etetni Orbánt, mert az csak radikalizál másokat és aláássa az EU, illetve az Európai Néppárt értékeit. Az EPP-nek választania kell Merkel és a magyar vezető, a liberális és illiberális demokrácia között. Továbbá hogy az a világkép"

Közeleg a pávatánc vége? - Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje, 2017. április 4.
2017. április 04. - Szelestey

Nemzetközi sajtószemle, 2017. április 4.

"The Times

the_times_1.jpg

A konzervatív lap úgy értesült, hogy németekkel és a franciákkal az élen jó 20 uniós ország ultimátum elé akarja állítani Magyarországot és Lengyelországot: vagy befogadják a menekülteket, vagy szedjék a sátorfájukat az EU-ból."

b1.blog.hu/2017/04/04/kozeleg_a_pavatanc_vege_szelestey_lajos_nemzetkozi_sajtoszemleje_2017_aprilis
444.hu/2017/04/04/hazarendelik-szemerkenyi-reka-nagykovetet-washingtonbol

A teknyősnek még mindig nem küldik a meghívót Washingtonból, mindenki ki van rúgva.
A CEU t is csak azért akarja beszántani a teknyős, mert egyezkedni akar tramplival személyesen.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36 11: ciánozni kéne már.
Mi van ha Trump visszaír, hogy New York állam az illetékes, nem ő, vele meg van érvényes már megállapodás, akkor mit lép a kis ugribugri, mert nem követelőzhet tovább, itt bezárul a kapu..
@Rodeo36 11:

Trump megvonta a támogatást az ENSZ Népesedési Alapjától

Állítólag kínai kényszerabortusz programot támogatnak. De könnyen lehet, hogy ez is csak az ENSZ-ellenes lépések egyike.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2017%2F04%2F04%2Famerika_ensz_tamogatas_megvonas%2F
@Rodeo36 11: na az lenne a nagy durranás, bár 140 karakter pazarlás lenne erre a kis senkiházira.
Szlovéniában terjeszkedik Habony Árpád propagandamédia-birodalma

A szlovén jobboldali párthoz közeli sajtóban vásároltak fel 45 százalékos részesedést

444.hu/2017/04/04/szloveniaban-terjeszkedik-habony-arpad-propagandamedia-birodalma
mi vagyunk a NER, minden ellenállás hasztalan.....

Németország elnöke: Európa nem hallgathat, amikor megfojtják a CEU-t

Az európai képviselők többsége felállva tapsolt, Szájer József ülve maradt.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

444.hu/2017/04/04/nemetorszag-elnoke-europa-nem-hallgathat-amikor-megfojtjak-a-ceu-t

------------

A Fidesz megszavazta a CEU kinyírására alkalmas törvényt

Egy hete ilyenkor még tudni se lehetett a törvényjavaslatról, amit ma már el is fogadtak. A Fidesz politikusai még azt se merték felvállalni, miről szól valójában ez a törvény.

444.hu/2017/04/04/a-fidesz-megszavazta-a-ceu-kinyirasara-alkalmas-torvenyt
"A The Times című konzervatív brit napilap értesülése szerint Franciaország, Németország és 21 más EU-tagállam még az idén olyan ultimátumot intéz Magyarországhoz és Lengyelországhoz, amelynek értelmében vagy elfogadják a migránsok rájuk jutó áttelepítési kvótáját, vagy távoznak az Európai Unióból.
A brit lap online kiadásán kedden megjelent cikk név nélkül idéz egy magas rangú diplomáciai forrást, aki a hat alapító tagállam egyikét képviseli. A The Times idézete szerint a diplomata azt mondta, hogy a két országnak választania kell: vagy részesei az európai rendszernek, vagy nem. Az EU-t nem lehet zsarolni, az egységnek ára van.
Az idézett diplomata szerint az EU bízik abban, hogy az unió bírósága jóváhagyja a kvótarendszert, és akkor Magyarországnak és Lengyelországnak is tartania kell magát a döntéshez, ellenkező esetben pénzügyi és politikai következményekkel egyaránt számolniuk kell.
Nincs többé kimaradási lehetőség, nincs többé olyan, hogy egyik lábunk bent, a másik kint. Ebben nagyon kemények leszünk.
A The Times értesülése szerint a többi EU-tagállam ősszel készül erőteljesen felvetni az egység kérdését a két országnál, akkor, amikor már javában tartanak Nagy-Britanniával a kilépési tárgyalások."

Állítsuk meg Brüsszelt, mi elvtársak? Lassan beérik az üzengetés Brüsszelbe elvtársak.
Forró lesz az ősz elvtársak és utána hideg téli napok elvtársak.
Azt hiszem szarosmagyarországot kivágják az eu ból mint macskát szarni elvtársak.
A CEU ügy lesz a hab a tortán elvtársak, miközben Ausztria tárt karokkal várja a CEU t.
Ez a nemzeti érdek mi elvtársak? Csak hát a teknyős nem egyenlő a nemzettel elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Idefigyejj Lajos! Simicska Lajos!
Előre megfontoltan, ártó szándékkal, mocskos gazdasági és politikai érdekből TE teremtetted meg ezt a szörnyeteget. Nélküled egy szürke penész lett volna.
Ezért a te kötelességed elpusztítani.

A Nép.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Or bán is szavazott? Általában a szaros témáknál mindig más elfoglaltsága van.
@Amelanchier:

Mit lép? Amit szokott, ő nem is úgy gondolta, meg nem is úgy akarta. Majd leveri valamelyik csicskásán.
Or bán is megszavazta.

Kérdés, hogy mit szól ehhez a magyar ifjúság? Persze kíváncsi vagyok a köztársági elnöknek a jogbiztonsággal kapcsolatos véleményére is. Szabad-e egy demokratikus országban úgy törvényt alkotni, hogy az átállásra nem adnak időt? Magyarul szabad-e a parlamentnek demokratikusan beavatkozni az államigazgatás menetébe? Ez olyan diktatórikus módszer. Persze biztosan a Gyurcsánya a hibás ( hű de régen nem modta ezt a fidesz, már pont ideje ).

Valahol olvastam olyat, hogy 56-ban is az ifjúság kezdte az utcai tiltakozást...
@Rodeo36 11: van benne ráció

-

CDU-s politikus szerint az EU-nak fel kell lépnie a CEU-t ellehetetlenítő magyar kormánnyal szemben

Norbert Röttgen Angela Merkel pártjának külügyi szakpolitikusa.

444.hu/2017/04/04/cdu-s-politikus-szerint-az-eu-nak-fel-kell-lepnie-a-ceu-t-ellehetetlenito-magyar-kormannyal-szemben
@látjátok feleim szümtükkel: A mániám az, hogy ne csak a pestiek viaskodjanak minden alkalommal, hanem legyen megszervezve - most pl. az összes vidéki egyetem által - azonos időben közös fellépés.
Nem lehet mindig csak ránk számítani, ahhoz kevesen vagyunk, meg így nem lehet megítélni, hogy országosan mekkora egy adott ügyben a felháborodás.
Mutassanak példát a vidékiek is, mire képesek.
A poszt végső kérdésére a válasz: Nyugodtan! Orv-bán és csapata az idióták és a szociopaták nyugalmával alszik. Egyébként se biztos hogy az orv-bán vs. Luí de Simi adok-kapok nem egy parasztvakítás része. Ha lenne valami kézzelfogható akkor már előszedte volna.
Nem tartom kizártnak, hogy simicska és vitya az egészet lezsírozta. Amikor már eleget loptak, szépen átjátsszák a (látszólagos) hatalmat a vonábbiknak és mennek nyaralni Balira.
444.hu/2017/04/04/ezek-a-kepviselok-szavaztak-meg-a-ceu-ellehetetlenitesere-valo-torvenyt

A 8 általánost, húsz éves korára elvégző professzor farkasflóri is a CEU kinyírására szavazott.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
skiccpali 2.0 jobban fogja törni magát az aláírással, mint "nagy" elődje skiccpali 1.0
Nem mellesleg akkor nem aggódott/aggódik amikor a fideszmaffia strómanjai darálják a fákat nyakra főre
Mindeközben Áder János az erdőben sétál és fafajtákért aggódik

A köztársasági elnök kezében a lehetőség, hogy ebben a formájában ne léphessen hatályba a lex CEU, de őt egészen más kötötte le kedden.

hvg.hu/itthon/20170404_mindekozben_ader_lex_ceu
hogyrohadnamegfele eza telibebaszottfaszkalap

Ezt mondta Orbán a lex CEU megszavazása után

"Arány lehetett volna jobb is" - mondta Magyarország miniszterelnöke. Amikor arról kérdezték, miben különbözik az ő ösztöndíját finanszírozó Soros György a mostanitól, azt mondta, "óvodás is voltam a kommunisták idején, mégse szolgálom a kommunistákat".

hvg.hu/itthon/20170404_Orban_megszolalt_a_lex_CEU_megszavazasa_utan
„Nőügyekkel nem foglalkozom”, mondta Orbán a washingtoni nagykövet visszahívásáról

Szemerkényi Réka helyett egy olyan embert küldenek ki amerikai nagykövetnek, aki két és fél éve foglalkozik külügyekkel.<<<<<<<<<<<<<<<<

444.hu/2017/04/04/nougyekkel-nem-foglalkozom-mondta-orban-a-washingtoni-nagykovet-kirugasarol
@Oxica: kötelező volt neki, nagy szarban van.
@DrGehaeuse: túl durva a simi kommunikációja ahhoz, hogy ez így igaz legyen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: szegény Szemerkényi Réka mennyit pedálozott, a végén nőügy lett belőle.
Ez durva pofáncsapása az eddigi igyekezetének és tevékenységének.
De hát pártkáder, benyeli.
" "óvodás is voltam a kommunisták idején, mégse szolgálom a kommunistákat"."

hehehehahahabrühühü.
@Amelanchier:

Nem csak nőügy lett belőle, hanem megveszekedett atlantista is.
A diákok jövője csak parasztáldozat

Járulékos veszteség. Nem számít a gyereked! Te sem számítasz. Csak az számít, hogy ők mit akarnak. Így lett ma is eggyel szarabb hely Magyarország.

dex.hu/x.php?id=inxdvny&url=http%3A%2F%2Fdivany.hu%2Fkolyok%2F2017%2F04%2F04%2Fa_a_diakok_jovoje_csak_parasztaldozat%2F
@Amelanchier:
Azért Botkát (és Fodort is) meg lehet érteni. A kormányzóképességhez a korábbi időszak gyakorlati tapasztalataira kellene hivatkozniuk - de az daffke Gyurcsányt erősítené. Ezért kénytelenek megtagadni minden korábbihoz való közüket (nem fog menni) és ártatlan bééégető báránykát játszani.
A DK-sok tudják, hogy Orbán és bandája a fő ellenfél - de azért irritálja őket a közös múlt megtagadása.
Valahol olvastam, hogy Gyurcsány sikeresen meghekkelte a nélküle formálódó ellenzéki összefogást. Ezért foglalkoznak az 1 % körül billegő kis pártokkal: a szavazatok megosztásával kizárólag Orbánnak kedveznek.
Majd akkor hiszem el, hogy lesz legalább ellenzéki együttműködés, ha szerveznek közös tiltakozást a külföldön dolgozó magyar állampolgárok másodrendűvé nyilvánítása ellen, és kikövetelik, hogy levélben szavazhassanak. Látsz ilyet akár nyomokban is?
a diktatúra az diktatúra, nem kell hazudni magunknak:

A Corvinus rektora megragadta a pillanatot, hogy figyelmeztesse az egyetemi polgárokat a véleménynyilvánítás korlátaira

CEU melletti petíciót írogatnak alá a tanárok és a hallgatók, Lánczi Andrásnak lépnie kellett.

444.hu/2017/04/04/a-corvinus-rektora-megragadta-a-pillanatot-hogy-figyelmeztesse-az-egyetemi-polgarokat-a-velemenynyilvanitas-korlataira
@kekex: én megértem Botkát is meg Fodrot is.
Csak a dk ne a saját blogján égetve hergelné magát hétről hétre, mintha nem lenne más problémájuk, mint Botka.
Szívesen olvasnék pl. egy formálódó választási programról, vagy igazad van, a külföldi magyarok választási lehetőségeiről.
Értelmes emberek fasságokkal írják tele az oldalt, ez felidegelt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem hiába verte a nadrágszíja csatjával a párttitkár apja rendszeresen a kis Gecit, amiért az feszt ordított, rúgott, mart, hogy neki akkor is makett-stadiont és kisvasutat vegyenek.

akkor megfogadta a kis Geci, hogy bosszúból létre fog hozni egy büdös bűnöző bűnbandát, és azzal el fogja lopni az egész országot, mindenkinek összevissza fog hazudozni, mindenkit ott fog átbaszni, ahol csak tud, és a farkasmosolyával mindenki csak neki fog gazsulálni a markát tartva.

megcsinálta a lóbaszó dilibogyókon tartott tolvaj Geci? meg!

most már övé, a zsebes rakás szaré az egész ország, csak is az övé, a félkegyelmú országrabló pszichopatáé!

a koronát az fogja feltenni végül az egész életművére, mikor is a magát az új geszti bolondnak és az új horthymiklósnak együtt képzelgő Geci beköltözik a Várba, jogoss jussába, és az erkélyről fogja a csulás szotyit az alant őt kifordult szemmel-szájuk szélén csorgó nyállal éltető fideszbirkák fejére köpdösni.

a turáni átok ekkor fog beteljesedni.
@Amelanchier:
Tényleg, ennyire mazochista vagy? Akkor itt van, olvasgasd:
www.dkp.hu/sokakmagyarorszaga.pdf
@xyxyxy71: errefelé tartunk, igazolásnak elég a mai napi ámokfutása a narancsmaffiának

Ha sokáig hazudnak, elhisszük, hogy az az igaz

Az igazságon túli világ túlterheli az agyat, ami egy idő után feladja a küzdelmet, és többé már nem is érdekel, hogy hazudnak nekünk. Az alternatív tények diadalát az hozta el, hogy a tudás már nem a legértékesebb valuta a világon.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Ftudomany%2F2017%2F04%2F04%2Fa_sok_hazugsag_kolonizalja_az_elmet%2F
@Amelanchier:
De ez is egy igen értelmes szöveg, ha van időd olvasni:
index.hu/gazdasag/2016/10/26/orban_viktor_felreertett_rendszere/?token=8957fb7e19035ced740032f94e53d07b

Egyébként meg hátborzongató, ahogy bizonyos értelmiségiek nagy lila szemeket tudnak a világra tátani:
index.hu/gazdasag/2017/04/04/urban_laszlo_ner_paks_momentum_orban_viktor_eotvos_csoport/
"Úgy tűnik, hogy kellett valamiféle perspektíva vagy távlat ahhoz, hogy számba tudjuk venni, hogy mi volt az, ami a stabilitás helyreállítását szolgálta, és mi volt az, ami valami egészen mást. Ezt én magam azonnal nem láttam tisztán. Ezt viszont elválasztanám attól, hogy kezdettől fogva nem tetszett sok konkrét intézkedés. De ez más, mint felismerni azt, hogy itt egy olyan rezsim épül, aminek van egy saját logikája, és, hogy ráadásul ennek a célja egyértelműen az államon átáramoltatott pénzek minél hatékonyabb lenyúlása. "
Jééé, tényleg? Merthogy közepes közgazdasági érdeklődéssel is már eleve látható volt!
@kekex: és alapszintű politikai érzékkel is 1998-2002 közötti működést látva, nem kérdés, és akkor még nem beszéltem a kevesekről, akik már a Nagy Temetési szónoklatkor látták ezt...
@kekex: ez csak a dk programja, szeretném látni a közöset, amivel évekig elbicajoznak.
hahaha, vicc volt.
@kekex: az Urbán interjúra írt a szalonna egy szaftosat, 14.48-kor linkeltem be.
@Amelanchier:
Közöset nem lehet adni, mert ha netántán győznének, akkor sem lehet tudni, hogy pártlistán milyen erőrarány alakul ki, mert aszerint osztják majd a stallumokat, és tudják érvényesíteni a saját programot.
De nosztalgiával emlékezem a 2006-os választásokra, mert akkor még odaült minden párt képviselője a kamera elé, és szakpolitikákról vitatkoztak.
Ki mit tenne az egészségügyben, az oktatásban, a nagyobb hozzáértéket adó fejlesztésben, stb.
Közös program sajna csak közös pártlista, azaz egy választási ernyőszervezet esetén képzelhető el, de ennek nincs esélye, amíg azon megy a vita, hogy Gyurcsánnyal vagy anélkül. Nota bene sokkal érdekesebb kérdés, hogy Vonával vagy anélkül?
@Amelanchier:
Tudom, olvastam. Annak a farvizén találtam a belinkelt gazdasági elemzést Orbán rendszeréről - ami eddig elkerülte a figyelmemet. Pedig tényleg érdemes végigolvasni.
Bartus kasszandrosz egyik legjobb cikke volt a Miért nem ordítotok, a dátuma 2011. február 7. Akkor már nagyon világosan lehetett mindent látni.
Ezmiez? Még nincs is törvény, mert még nem írta alá Áder. Mit akarnak már megbeszélni?
"
Altusz Kristóf helyettes államtitkár bekérette szerdára a budapesti amerikai és német nagykövetség ideiglenes ügyvivőjét a felsőoktatási törvény ügyében - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) kedden az MTI-vel."

Persze az más kérdés, hogy elmennek-e erre a bekéretésre. Mert nem a feje, hanem a talpa adta a meghívást.

Ezt érti valaki? " a jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik."

Mijaza működés elvi támogatása? Aféle fidesz ígéret, mint a strtégiai partnerség egyes sörös cégek esetében?

www.vg.hu/kozelet/politika/a-kkm-bekerette-az-amerikai-es-a-nemet-ideiglenes-ugyvivot-486319
Ha lesz egy kislányom, Lajosnak fogom elnevezni!!
@kekex: szerintem rövidesen eljutnak oda, hogy követeket küldjenek a Ferihez.
Senki sem olyan vak, mint aki nem is akar látni. A fideszhívők tömegei vakok, így Orbán félszeműként lehet király. Minbt a kiskirálynő, akinek a rajongását minden Orbán támadás csak növeli.
Hja, ő nem a "Báncsák Krahácsot"-on szocializálódott. Különben sikítőfárszt kapna ettől a lótolvaj bandától.
Az előző link meg lemaradt
nepszava.com/2011/02/velemeny/bartus-laszlo-miert-nem-orditotok.html
@kekex: most nem lennék a helyükben, petikével szemben a szőnyeg szélén....brrr
Ha már volt, akkor is érdemes megnézni a fidesz farvégének eszmefuttatását.

index.hu/video/2017/04/04/fidesz_ceu_hazugsag_hulyeseg/
@Amelanchier: Olyan hogy túl durva két volt kollégista szobatárs között nem létezik. Nekem anno egy szobatársam részegen majdnem kiverte ököllel a szememet, mégis megbocsátottam neki.
Hol van ettől egy kis gecizés meg f@szlevagdosásos beszólogatás. Simán el tudom képzelni, hogy kollégista korukban ettől mocskosabban is beszéltek egymással, aztán meg jókat röhögtek egy sör mellett.
@látjátok feleim szümtükkel:
Egyrészt a geci szeretett volna Trumppal találkozni, és meneszti az a "nőügyet" aki ezt nem tudta neki eddig elintézni. Most reméli, hogy Soros kijárja neki.
Másrészt válasz erre:
hvg.hu/itthon/20170329_ceu_amerikai_nagykovetseg
"Kemény hangú közleményt adott ki a CEUról az amerikai nagykövetség"
"Az Egyetem továbbá fontos sikertörténete az amerikai-magyar kapcsolatoknak, és erős kétpárti támogatást élvez az amerikai kormányban. Az Egyesült Államok ellenez bármilyen törekvést, amely veszélyezteti az Egyetem működését vagy függetlenségét"
Gyengébbek kedvéért kiemelem ERŐS KÉTPÁRTI TÁMOGATÁST ÉLVEZ!
@DrGehaeuse: hátja, csakhogy azóta megöregedtek és akkor mostak be egymásnak, ez már más felállás.
@látjátok feleim szümtükkel:
Bár hogy a németet miért kérette be, arról fogalmam sincs, mivel a német követség facelapján említés sem esik a ceu-ról.
Ha most én lennék a CEU rektori tanácsa, vagy mi lennék, visszavonnám az összes fideszes parlamenti, önkormányzati képviselő, kormánytag, köztisztviselő, közalkalmazott stb. CEU-n szerzett képesítését, nehogy azzal a bűntudattal kelljen élniük, hogy egy csalással működő intézményben szereztek oklevelet.
tehát OV Putyin ügynöke.
@Andráska8: ez a kibaszott tetű, egy putyinpincsi.

az undorító ruszki szart másolja.
444.hu/2017/04/04/a-ceu-ert-tuntetok-atvonultak-a-kossuth-terre

Be van szarva a teknyős, a sünök meg kamerázzák a tömeget rendesen.

Közben meg.

444.hu/2017/04/04/kiengedtek-tarsoly-csabat

Mikor, ha nem most.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

Alá fogja írni.

A képet elnézve, sok a fiatal.
Furcsa ez a fidesz. Hét éve vankormányon, de eddig nem zavarta a szabálytalanul működő egyetemek tömege. Persze ez alatt a hét év alatt minden haver szerzett itt-ott-amott diplomát. Vajon melyik szabálytalanul működő egyetem lép elsőként a szabálytalan diploma viszavonása iránt?
No akkor mst a Tényi párttag vany sem? Nertársak letagadjűk egyműst? Főleg, ha nem haver, és mer szólni a viszásságok miatt?

hvg.hu/itthon/20170404_a_fidesz_lerazta_magarol_tenyi_istvant#rss
444.hu/2017/04/04/nougyekkel-nem-foglalkozom-mondta-orban-a-washingtoni-nagykovet-kirugasarol

„Nőügyekkel nem foglalkozom”,

Miért van az, hogy a teknyős egyetlen tisztességesen feltett kérdésre sem tud tisztességes, korrekt választ adni?
Már ennyire szarok a dilibogyói? Mindig marad a mellébeszélés, sunnyogás, bujkálás a függöny mögött. Szar élete lehet a g..inek és ez csak egyre rosszabb lesz.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@taga20: Te meg mit keresel itt haver? Nem a Kossuth-téren kéne lenned forradalmat csinálni? :)
@taga20: Nem tudom. Viszont ezt érdemes megnézned, beszarsz a röhögéstől. :)

youtu.be/4ZPxZqKyKDE
@taga20: muhahah, ugye nem komolyan kerdezted, most kicsit tudatilag meghasonlottak a jobbikosok, egyszerre kellene utni a fideszt es a sorost, vedeni a jogallamot es kiszolgalni a putyinista orban segget
@Gábris szomszéd: ártu, ha nem tudod, ako nézz má utána a kurvaéletbe!
nem lehettek úgy néppárt, ha szartok a demokráciára!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem vagyok fasz, csak költőikérdés volt:)

csak angyal mindig felbassza az agyamat.
@Gábris szomszéd: de bakker. rodi is elmehet a putyin faszára.

neked és ennek a kanadából pofázó baromnak köszönhetjük többek köszt eszt a helyzetet.

gratulálok nektek!
@taga20: szasztessó,ne idegeld magad(

Én 'má minden fidessfasszopó baromarcot elküldtem ma a kurvannyába 'öccör a református paptól a debrecenidebilen keresztül a "pereputtygeciig és száznyolcvan a vérnyomásom a házipálesz kalapkúra ellenére is(
@Gábris szomszéd: ártu nem vagyok zabos, és te pofáztál éveken át baromságokat.

mindenki emlékszik itt, hogy hogy toltad a kurucinfo, a magyargárda, a migráncsos, zsidózos kommentjeidet.

oda vagy a putyini oroszországért.

ez a te, és a jobbik több éves munkájának gyümölcse.

nem sül le ilyenkor a bőr a pofádról?
@gazoló:

@taga20:

a 24-en a videót nézzétek meg. érdemes!

a rendőrsorfalból kibukkanó kopaszokat jól leszerelték a fiatalok!

24.hu/belfold/2017/04/04/lex-ceu-szerdan-ket-orankent-lezarnak-egy-hidat-a-tuntetok/
@gazoló: igazad van tezsvérem:)

eszt egyébként tuttad?:))

www.napiszar.hu/showPost/Tudtad_100
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Minimum ambivalensek a gazdatest játékai irányában!
Nem szabad túl nagy sokkot okozni a fidessből kiszerető nyájnak(
@guma: Kösz és szia Margó,de jó,hogy újra itt))
@taga20: D

Hol van itt a medvehagyjma?)
ja..a konyhaasztalon)) ok benne vagyok)
@taga20: Megint elgurult a gyógyszered haver. :)
@taga20: Jól fog kinézni majd a piros madzag keresztbe az Erzsébet-hídon? :)
@gazoló: :)

szia!
csak benéztem, mert "féltem" @taga20: lelkiállapotát :)

(viszont a videó megosztás kódját a fácséról elhozhatnád nekem. :))))))
@Gábris szomszéd: miért is? mi nem ül abból amit írtam?

angyal egy jó tanács.

legyél humánus ember mindig, és nem vágják a múltadat a szemedbe:)
@guma: köszi margarita:))

azé remélem egyszer a rendőrök is rájönnek, hogy nem kéne feltartani a tömeget, és szétnyílnak.
@taga20: "mi nem ül abból amit írtam?"

Tulajdonképpen semmi. :)
@Gábris szomszéd: ha most rodeo reciprokja lennék, ako előadnám, hogy putyin robbantott.
@Gábris szomszéd: semmi?

kábé ennyit értek jobbikosok:)
@guma:
"csak benéztem, mert "féltem" @taga20: lelkiállapotát))

Nem kell vele kesztyűs kézzel bánni,beer'ja a gyűrődést!

www.facebook.com/1884418428501562/videos/1889353584674713/
@guma:

Szia! ))
Jöhetnél többször!

Jó volt látni, hallani a sok fiatalt.
@taga20:

Nekik minden gumicsont, ami nem róluk szól.
Olvastam, a jobbik elszámoltatná Simicskát is. Nagyon röhöghetett Lajosunk, mikor ezt a mondatot lediktálta nekik.
@taga20: D

felrakhatná a téli gumijaimat(
@gazoló: binyiglit nem vállal:))
@gazoló: több civil rendőr volt, mint hajdanában az örökmécsesnél
(bár csak a végére értem oda nézelődni, a tüntetők értelmes emberek, nem csürhe)
@Gábris szomszéd: nem sül le a bőr a képedről, ugye? kár is lenne érte, jól jön az még kápóként szolgálva a keresztapát
@habakuk000: Hogyan ne légy balfasz? Forradalmi kiskáté tüntetőknek :)

Miután a mai CEU melletti tüntetés estére a Kossuth téren szocialista lakossági fórumba, illetve szabadtéri Best of communism nosztalgaibuliba fulladt, úgy gondoltuk, a kitartó folytatást ígérő szervezőknek önzetlen segítségként felajánlunk néhány jó tanácsot.

alfahir.hu/2017/04/04/ceu_tuntetes_kunhalmi_agnes_kossuth_ter_tiltakozas
@Gábris szomszéd: kedves angyal!

te egy velejéig rohadt erkölcsű lapostetyű vagy.

egy hazát eláruló, gazdát minden nagyobb esőként cserélgető gyáva.

- Kunhalmi egy hülye picsa, az igaz-
@habakuk000: Mondtam már, hogy életemet adnám azért, hogy te is elmondhasd a baromságaidat? :)
@Gábris szomszéd: ühüm..most nem nagyon látom a szír gáztól fuldokló gyerekek iránti szolidáris linkjeidet
@Gábris szomszéd: tőlem soha egyik oldalról sem láthatsz,mert nem vagyok képmutató krokodilkönnyet csepegtető faszkalap, én az összeset oldaltól függetlenül elítélem

és agyam eldurran attól, hogy ha valaki bunkó, akkor meg sem próbálja bebizonyítani, hogy nem az, hanem ujjal mutogat, hogy de más is az
@Gábris szomszéd: na, helyben vagyunk, ebben verhetetlen vagy
tapsikolj amikor nem látja az új gazdád, jön a ti időtök, a szervilis ostobaság ideje
@habakuk000: "én az összeset oldaltól függetlenül elítélem"

Ha elítéled az összeset, milyen alapon kéred számon bárkin is, hogy mikor mit linkel? Szóval nagyokat én is tudok mondani és már áprilisegy is elmúlt. :)
@habakuk000: "a szervilis ostobaság ideje"

Gondolom ezért kezdték el skandálni az általad említett "értelmes tüntetők", hogy ruszkik haza, miközben ugye. :)

mno.hu/kulfold/ozonlenek-az-amerikai-katonak-magyarorszagra-1375650

24.hu/kozelet/2017/02/13/napokon-belul-magyarorszagot-is-elerik-az-amerikai-katonak/
@Gábris szomszéd: en azt skandaltam volna -csak sajnos nem stílusom- hogy hazaárulók gazdához .
Az orosz sztyeppén és tajgában van hely számotokra mehettek
Szelbalszeljobb szimbiozis ismet, ennyi megint sokadjara a tortenelembenn. Lasd mint fent.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A szélközép szimbiózisról már nem is beszélve. :)
@Gábris szomszéd: balfasz!

'nyátok dicsáját(ezt veheted jelképesnek,mert nem stílusom)))oktassatok ki tüntetésszervezésből a ványadt blogotokon bárkit!
Ha majd egyszer végre méltóztatnátok egy bármilyen ellenoldali demonstrációhoz keményen odaállni akkor írhatnátok erről!
pld. mi az apátok fasza bajotok volt 15-én,hogy magatokban ünnepkedjetek és ne Juhi mellé állva fütyüljetek a gecivel szembenállva?
Mikor volt(lesz) kormányellenes tüntetés szemtőlszembe?

ja..columbofelesége effect))
444.hu/2017/04/05/meszaros-lorinc-most-epp-osztrak-siszallodakkal-taplalkozik

A CEU hiába menekül, Ausztria már a miénk.

Horvátország, pipa.
Ausztria, pipa.

Remélem Gratzot is megveszi mészaros elvtárs, a kedves vezetőnek, hogy semmiben ne szenvedjen hiányt.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@gazoló:

Ne idegeskedj, nem akarnak ezek kormányt a kezükbe, hiszen a kreszt sem ismerik.:D
Jól érezheti a magyar birka magát. Múlt héten csökkent az üzemanyag jövedéki adója, erre a héten megemelik az üzemanyag árakat. Beeeeeeeeeeee...............
@Oxica:

Érdekes, hogy valami kis fáintos termelő üzemet- neadj isten egy gázkészüléket szerelő-javítót - nem vett még.
444.hu/2017/04/05/23-milliardbol-epitik-kover-rezidenciajat-a-parlament-mellett

"A legfelső emeleten a jelenleg a Csepel-szigeten élő Kövér egy négyszobás, könyvtárral és díszteremmel felszerelt ingatlant kap majd."

Köteles lacának könyvtár? Na ne viccelődjünk elvtársak. A nemzet gyökere életében nem olvasott el egy könyvet sem. Meg díszterem. Remélem jó sok tükör lesz benne, mert még azt se látott a nemzet tahója.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel:

Termelésre ott van a mangalica disznóól. Ott termelik a szart, aztán szétkenik Felcsúton.
Orbán azt mondta tegnap ujságírói kérdésre, hoyg tárgyalni fognak Washingtonnal.

Azt nem kérdezte meg tőle senik, hogy mit szól ehhez Washington. Mert sajnálatos módom azoknak nem Orbán és a fidesz írja a törvényt. Pedig írhatná, én örülnék neki a legjobban, mert akkor a határaink egyik óceántól a másikig érnének. Így sajnos csak a magyar kormány és a fidesz hülyesége határtalan.
444.hu/2017/04/05/habony-arpad-restauratorkepzeset-is-soros-fizette

Szóval, még takonyárpit is Sorosnak köszönhetjük. Ennyi szart ráborítani, egy nyomorult kis országra. Kösz öreg, most már én is utállak mint a szart.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/04/05/19-milliardot-kolt-magyar-focikozvetitesre-az-mtva

Minden fillér jó helyre megy. Majd pont a nemzeti beteg hobbijára ne jusson pénz.
Az az első elvtársak. A nemzet agybaját tettük az első helyre és ez így van jól, mert ezt érdemeljük.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36 11:
Kapitalizmus etikája? Kifejezetten protestáns. Már a sikeres kapitalista országokban, A lemaradók pedig többségében katolikusok (vagy görögkatolikusok)
Nézz csak a térképre!
És akkor gondolj azokra a kapitalistákra is, akik szétosztják a vagyonukat, vagy többet akarnak adózni.
Jellegzetesen protestáns (barokk cirádáktól mentes) életszemlélet.
@Rodeo36 11:
Pedig igaza van. Nálunk sem szocializmus volt, azt csak "építettük" Állammonopolista kapitalizmus inkább a jó meghatározás, ahol a termelőeszközöknek egyetlen (állami) tulajdonosa volt, amelyik döntött a profit felhasználásáról. Az más kérdés, hogy öntötte a pénzt az egészségügybe (morbus hungaricus felszámolása) és az oktatásba.
@látjátok feleim szümtükkel:
Orbán a fidiesz frakciótagok szerint "ragyogóan levezette" hogy miért nem azonos a CEU és a Közép-Európai Egyetem.
Ha az marad, és költözik a CEU, akkor majd az ittmaradó "magyar" egyetemi diplomát ugyanúgy el kell fogadtatni Amerikában, mint bármely más magyar egyetemét.
Ha az USA ezt hagyja, de nem véletlenül hivatkozott a nagykövetségük az "erős kétpárti támogatásra"
valasz.hu/itthon/ezert-nem-engedheti-amerika-a-ceu-t-123244
Na ilyen helyzetben kell egy beágyazott "nőügyet" visszahívni és egy pártfütyire bízni a kapcsolatok "ápolását":
valasz.hu/itthon/visszahivtuk-a-washingtoni-nagykovetet-nem-jon-ossze-a-nagy-baratsag-trumppal-123242

Azt hiszem, nem csak a kapcsolatok szorulnának aktuális ápolásra!
Nem baj, hogy nem merik g.Viktornak megmutatni, azért mi még élvezhetjük. Egy hiányérzetem van: a rezsicsökkentésnél a világpiaci árak esésének lecsapatása a haveroknál, és sokkal többet csökkent volna az áram ára, ha piaci alapon állapítanák meg az árát - sajnos kimaradt.
hvg.hu/kultura/20170405_schilling_arpad_nemzeti_konzultacio_video?s=hk
Egy tanács, ha máshol megtaláljátok, inkább ott nézzétek, mert itt eléggé akadozott.
444.hu/2017/04/05/a-kommunistaknak-nem-tetszik-a-kritikus-szabad-szellem-a-felsooktatasban

"Az első fénymásolót is - ami akkor igen nagy kincs volt, és veszélyes eszköz a hatalom ellen - a Soros-alapítványtól kapták. Ezen a fénymásolón kopizták a Fidesz belépési nyilatkozatait és az alapító nyilatkozatának első példányait, amit aztán szétosztottak az első sajtótájékoztatójukon. "

„Ez a harcos baráti csoport, amint ezt Orbán Viktor is elmondta nekem, együtt akart maradni, ezért támogatta a Soros-alapítvány a Kelet-Európa-kutatásokat, ezért kaptak ösztöndíjat a csoport tagjai”

Hát itt tartunk. Az egész fideSS g..i bandát is Sorosnak köszönhetjük. Ha nincs Soros, akkor a fideSS sincs.
Kösz öreg, most már én is utállak mint a szart.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/04/05/orban-ovodas-is-voltam-a-kommunistak-idejen-megse-szolgalom-a-kommunistakat

Igen, "a kommunistáknak nem tetszik a kritikus, szabad szellem a felsőoktatásban"

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36 11:
Kínában meg egy nagy gebasz kezd alakulni. A lakossági és vállalati eladósodás valahol a GDP 200 %-a felett jár, az extenzív gazdaságfejlődésnek a természet és a jüan árfolyama szab gátatszab gátat.
Na innen szép a kínai kommunista párt győzelme?!
Nem véletlen, hogy Afrikában nyomulnak!
@Rodeo36 11:
Nagyjából mindent elolvasok, ami a szemem elé kerül - legfeljebb utólag szelektálok. És csak példákat hoztam arra, hogy "egyet mondj"

Ez pedig tényleg telitalálat:
mandiner.hu/cikk/20170405_ellenkampanyt_indit_a_fidesz_a_jobbikos_plakatokra_reagalva

SIMICSKA EGÉSZEN KÖZELRŐL ÉS BIZTOSAN TUDHATJA, HOGY EZEK LOPNAK!
Ráadásul nem is próbálják mentegetni a lopást, még a standard "Tessék akkor feljelenteni, ha van rá bizonyíték" szövegeket sem merik elereszteni.

És már írtam: MINDEN olyan eset, amelyik a megmondóval és nem a mondottakkal foglalkozik: beismerő vallomás!
Nem is maga a cikk érdekes, hanem a komment: EZÉRT van 1,5 millió orbánszekta hívő. Jobb illusztráció nem is kell a cikk igazságtartalmához:
mandiner.hu/cikk/20170405_kalman_attila_akinek_ez_sem_sok_az_megerdemli_orbant
"vendelin 2017. április 5. 10:34
15
A kormány "ámokfutása" az én "agymosott, fideszbirka, kollaboráns és nerfasiszta" (idézve A Hannibal Lektűr -attitűd nevű toleráns kommenttárstól) tapasztalataim szerint ezekben nyilvánul meg:
- fizetésemelkedés a közszférában
- rezsicsökkentés
- ingyenes tankönyv
- családi adókedvezmény
- devizahitelesek támogatása
- ingyenes gyerekétkezés
- minimálbér emelés
- IMF hitel visszafizetése.

Tudom, ez szűk látókörű, ráadásul mucsai és bőgatyás szemléletmód, amelyből hiányzik a nagyobb összefüggések, magasabb rendű értékek iránti érzékenység.

Ilyen magasabb rendű érték a CEU. Amelyért politizálni erkölcsi, emberi, nemzeti, intergalaktikus és pánuverzális kötelesség."
Ilyen az amikor a sajtó és a nyomozó szervek a libsibolsikomcsi gyanúsítottaknak minden adatát kikiabálják, a berken/párton belüliét meg elsunnyogják. Azért az igazság mindig kiderül. Egyik előbb, másik utóbb.

nepszava.hu/cikk/1125703-bortonbe-megy-a-fideszes-polgarmester-uj-valasztas-lesz-heresznyen/
@kekex:

Ugyan ezen okból még feljelenteni sem merik Simicskáékat. Hehehe.
444.hu/2017/04/05/szijjarto-diplomata-utlevelet-adott-orban-hazi-sportujsagirojanak

A nap amikor rájössz, hogy még a Puskás nevet is ellopta a felcsúti teknyővájó.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
hvg.hu/cegauto/20170405_kifizette_50_ezres_birsagat#rss

Eemélem akik ebben érintettek, majd a jövő évi szavazáson visszavágnak.

Felháborító, hogy már hetek óta sajtó téma a jogalap nélküli ( ÉS NEM SZABÁLYTALAN ) birságolás, és az illetékesek, kezdve Lázár János miniszterrel, folytatva a belügymniszterrel, és nem mellékesen az ügyészséggel, nem tesznek semmit.

Ha az állampolgár jogszabályi felhatalmazás nélkül tesz valamit, azt bezzeg nagyon tudják büntetni, és azonnal indul az eljárás.

A törvényi engdély hiányában történő bírságolás hivatali visszaélés. Mert hivatali hatáskörét túllépte, aki magát feljogosította büntetés kiszabására, pedig erre törvény nem jogosította fel.

Törvénytelen eljárásban nem lehet felülvizsgálni, mert ami törvénytelen, az nincs. Mint ahogy jogszabályi felhatalmazás sem volt a birság kiszabhatóságára sem.

No valahol itten kezdődne a jogállam, meg a demokrácia. Persze nem ott, ahol Or bán vezeti az országot azzal a felkiáltással, hogy a törvény mindenkire kötelező. Csak a fideszes hivatalokra nem?
Vállalati korrupció: Nigéria szintjén Magyarország

Nem csak állami szinten, de a nagyvállalatoknál is tragikus a korrupció helyzete Magyarországon - derül ki az EY felméréséből.

hvg.hu/kkv/20170405_Vallalati_korrupcio_Nigeria_szintjen_Magyarorszag

--

Ellenplakátokkal válaszolnak Orbánék a Jobbik lopós hirdetéseire

A Fidesz és a Fidelitas a hírek szerint hosszú kommunikációs offenzívára készül, Simicska Lajossal és Vona Gáborral a főszerepben.

hvg.hu/itthon/20170405_ellenplakat_fidesz_jobbik_lopos_kampany
jahhh, ilyen az amikor visszatérnek az 50-es évek, balázskáék is megtapasztalhatják nagyapáik sanyarú fiatalkori életét...

Andy Vajna rádiójában nem lehet csak úgy beszélni a CEU-ról

Balázs szerint rossz kort idéz egy egyetem bezárása. Mehet is rapportra.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Fcomment.blog.hu%2F2017%2F04%2F05%2Fsebestyen_balazst_a_ceu-torveny_miatt_allitja_a_szonyeg_szelere_vajna
-no comment-

Uniós főtanácsnok: Szabálytalan volt az online szerencsejátékok magyarországi engedélyezési eljárása

Állítsuk meg Brüsszelt! Most még csak Andy Vajnát, holnap talán már Habony Árpádot támadják meg!

444.hu/2017/04/05/unios-fotanacsnok-szabalytalan-volt-az-online-szerencsejatekok-magyarorszagi-engedelyezesi-eljarasa

--

csak ennyi tennék hozzá:

1848 Petőfiék
1956 Műegyetemi diákok
1968 Párizs egyetemisták
1988-89 valami orkbán és valami fidesz
...

Balog Zoltán szerint az is baj a CEU-val, hogy az ott végzettek POLITIKAI TEVÉKENYSÉGET FOLYTATNAK

Szörnyűbbnél szörnyűbb dolgok kerülnek napvilágra.

444.hu/2017/04/05/balog-zoltan-szerint-az-is-baj-a-ceu-val-hogy-az-ott-vegzettek-politikai-tevekenyseget-folytatnak
Ez komoyl visszavágás a kormáynnak. Mert ugye nálunk a törvényt személyre szabják 2010. óta. De megmondta Or bán, hogy a törvény mindnekire kötelező. Csak a saját alaptörvényük rájuk nem. Meg a nemzetközi szerződések sem.

nepszava.hu/cikk/1125712-elkaszinoztak---ujabb-unios-jogsertest-kovetett-el-a-kormany/
"Mivel kegyes adományról van szó, a szakma nem mer beleszólni sem a tervezésbe, sem az építkezésbe. (…) Mivel a tulajdonviszonyok és kompetenciaviszonyok nem tiszták, a kivitelezés minőségére és a felelősségvállalásra nincs garancia."

Mondja egy lovas.

Hát kegyes adomány az anyukája térgyekalácsa! Ez az adózók pénze és nem kegyes adomány. Ha meg már az adózók pénzéből ekkora összegek sportra mennek el, legalább tőlük sportolóktól elvárható, hogy az adózói érdekeket képviseljék és megköveteljék a tiszta viszonyokat, meg a minőségi kivitelezést.
Amikor a fidesz rendőrség bizonyítékokat tüntet el, tanúkat félemlít meg stb. :)

youtu.be/PvxFZN4Gig0

ON
@Gábris szomszéd: ismét megragadta a lényeget. Azt el tudom képzelni, hogy jobbikos szellemi magasságokban ez megállja a helyet, de itt nálunk ez sértés.
Ennyire alacsony értelmi képességet feltételezni a GYIK olvasóirol tőled taga kurvaanyazasaval.
Szoval a reakció: fostalicska vad majom.
fideszjobbik putyini kiszolgálói örömködnek a CEU kinyírásán, felkészül az ország az EU-ból való kilépésre. putyin ettárs megüzente viktátoréknak a teendőket, a fideszjobbik pedig ész nélkül teljesít.
@habakuk000: Megint lyukrafutottál, talán ki is találod miért. :)
@Gábris szomszéd: igen tudom. Ennyi erővel írhattam volna szingalezul is a mondokamat, semmivel sem értettél volna többet belőle mint igy
itt tartunk
2017.04.05. Magyarország

A kormány idén annyit szán óvodafejlesztésre, mint amennyit Mészáros Lőrinc 2015-ben osztalékként kivett a családi cégéből

Ez a 3,5 milliárd forint van, ahol sok, van, ahol kevés.

444.hu/2017/04/05/a-kormany-iden-annyit-szan-ovodafejlesztesre-mint-amennyit-meszaros-lorinc-2015-ben-osztalekkent-kivett-a-csaladi-cegebol

--

A szolgaság elhülyít: a magyar közszolgálati tévé beszopta, hogy repülőgép-hordozót épít Csehország

Ilyen az, ha valaki megállás nélkül hazug álíhreket terjeszt. Nem tűnt fel nekik, hogy egy 200 méter hosszú hajó nehezen manőverezne a cseh komlóföldeken.

444.hu/2017/04/05/a-szolgasag-elhulyit-a-magyar-kozszolgalati-teve-beszopta-hogy-repulogep-hordozot-epit-csehorszag
@habakuk000: kár ez így nekije, plagizáltam, és mentettem jobbat :D

Annoying Countercommentist • 27 perce

A testét pénzért áruba bocsájtó nőnemű felmenőd, te hímnemiszerv-egy-két-pánttal-vállon-vagy-háton-hordozható-kisebb-nagyobb-méretű-zsák!

Tüske Zsófia Annoying Countercommentist • 26 perce

[ezt mentem]


Annoying Countercommentist Tüske Zsófia • 25 perce

Nyugodtan!
Azt mégsem akartam élesbe leírni, h

Kurva anyád, te fasztarisznya!

Az olyan dehonesztáló.


Tüske Zsófia Annoying Countercommentist • 24 perce

pont ezért mentem :-) gyönyörű!


Annoying Countercommentist Tüske Zsófia • 23 perce

Tudom, de mégis jobban esett kiírni meztelen valójában is!
A héten benyújtja a civil szervezetekről szóló törvényjavaslatot a Fidesz

Jön a kötelező regisztráció 7,2 millió forint külföldi támogatás felett.

444.hu/2017/04/05/a-heten-benyujtja-a-civil-szervezetrol-szolo-torvenyjavaslatot-a-fidesz
CEU lett az a pont ahonnan nincs visszatérés, a demokrácia utolsó részeinek felszámolása a totális téboly most kezdődik.

Most jönnek a civilek.

Jövő héten a maradék ellenzéki sajtó jön.
@habakuk000: Ezzel én is gyakran így vagyok a kommentjeiddel kapcsolatban. :)
444.hu/2017/04/05/a-szolgasag-elhulyit-a-magyar-kozszolgalati-teve-beszopta-hogy-repulogep-hordozot-epit-csehorszag

V4 televízió, hülyeség határok nélkül. Hát ez van elvtársak, mikor összemosódik minden a fejekben. A hazugság, az alternatív valóság és az áprilisi tréfa.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:
Nem ezek a képek, hanem a magyar oktatás színvonala a tragikus és nemzeti sorskérdés.
@Gábris szomszéd: látom, tudom, hogy nem érted őket, de az helyzet, hogy nem nagyon van időm arra, hogy általad is érthető, óvodásoknak megfelelő képeket keresgéljek a neten

orosz leckéket is adnék, de neked pont elég azt tudni, hogy da goszputyin, ja znaju sto ja cabaka
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: miért, a Brün Prága autópálya mellett van egy yahtot hirdető reklámtábla, minden egyes alkalommal el szoktam gondolkodni, milyen hajókat is gyárthatnak

a yacht és a repülőgép-anyahajó között már nincs olyan sok különbség, elvileg mindkettő úszik a vízen
Szőr a levesbe? Most olvastam, hogy sok mezőgazdasági gazdálkodó még most sem kapta meg a tavalyi évre rájt támogatást. Pedig Magyarország erősödik. Stadijony árakban.

Azért majd jövőre is a fideszre kell szavazi, hátha az idei támogatást sem kapják meg. Mészáros meg atehetségével egyre gazdagabb lesz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A fideszes politikus arról beszélt, hogy Magyarország most az átláthatóság eszközével fogja megvédeni magát."

Akkor a fidesz és társult végei kezdhetik is az átláthatóság megvalósítását, mert eddig csak bírósági ítéletek után voltak áltláthatók.
A Harvard elnöke is levelet írt Orbánnak, amiben kiállt a CEU mellett

Drew Gilpin Faust egyébként Szemerkényi Réka washingtoni nagykövetnek is írt, de őt a kormány visszahívta.

444.hu/2017/04/05/a-harvard-elnoke-is-levelet-irt-orbannak-amiben-kiallt-a-ceu-mellett

--

Minden követ megmozgatnak Brüsszelben, hogy jogi fogást találjanak a lex CEU-n

A kutatásért felelős biztos már elítélte a törvényt, Timmermans első alelnök lett a téma felelőse, jogászok sorát állították az ügyre.

444.hu/2017/04/05/minden-kovet-megmozgatnak-brusszelben-hogy-jogi-fogast-talaljanak-a-lex-ceu-n
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Találnak fogást. Ügyesebbek, mint a fidelsz jogászok, élükön a mini és a köztárs elnökkel.
@látjátok feleim szümtükkel: csak az a baj, hogy a nemzetifideszmaffia csak az erőből ért, a jogi és bírósági elítélésekre meg szarik magasról, vagy ha már nagyon zavaró a kritika, kilépnek a klubból. Erre hajaz az új plakátolás az EU-Brüsszel ellen. A jobbikkal előkészítik a terepet az EU kilépésre, és a putyinisztánhoz csatlakozásra.
Simán lebrezsnyevezi Balog Zoltán emberminisztert az akadémikus, aztán levezeti, hogy rombolja szét visszavonhatatlanul a kormány a magyar tudományos életet a CEU miatt

Pósfai Mihály szerint viszont a dolog még meg is dobhatja a magyar Nobel-díjasok számát: elüldözik a kutatókat, akik külföldön többre jutnak, mint itthon.

444.hu/2017/04/05/siman-lebrezsnyevezi-balogh-zoltan-emberminisztert-az-akademikus-aztan-levezeti-hogy-rombolja-szet-visszavonhatatlanul-a-kormany-a-magyar-tudomanyos-eletet-a-ceu-miatt
@Gábris szomszéd:

"Habony is Soros pénzén tanult :)"

Ilyen a jobbikosokkal nem fordulhat elő. Őket csak akkor engedik be a CEU-ra, ha bekéreckednek a mosdóba.
@Eszter68: Nyugtával dícsérd a napot. :)
@Eszter68: akkor se szívesen, mert ki kell utánuk fertőtleníteni az agyrágó-bogár fertőzés veszélye miatt
@Gábris szomszéd: nem érted te ezt!
te pont ez ellen küzdesz
"Szerencsére mindig lesz majd valaki, aki igyekszik kitörni, és ha csak egy rövid időre, de képes színt vinni az egyre elszürkülő világba, és elhitetni, van fontosabb az elvárásoknál: az egyén kiteljesedése, a kreativitás, a másikra figyelés"
a te világképedbe nagyon sokan nem férnek bele.és ezt mindennap a tudtunkra adod itt.
a CEU bezárásának is örülsz, mint a linkjeidből kiderül!
@punkfrog: Jajj de jo, hogy reagáltál, nekem nem volt erőm, estére tartogattam
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Balogh Zoltán mint Brezsnyev? ez jó vicc. Inkább egy pojáca, egy engedelmes takonygerincű seprű a pocakos kezében.
A hideg ráz amikor meglátom az állandó vigyorával.
@habakuk000: áááááááá! mi butusok vagyunk. a jobbik egy színes, kreatív, multikulti világot szeretne!:)))
@punkfrog: jujujj... most migrancsozol vagy buzizol? Nehogy a jövőbeli nemzetvezető megsertodjon és azt akarja tapogasd meg hogy ő hús vér szittya fajta.

Angyal talán egyszer okozott meglepetést a sok sok év alatt, stabilan hozza azt, ami.
@Gábris szomszéd: azé valld be angyal, hogy kurvára teccik neked a CEU bedarálása.
@taga20: Kurvára nem teccik és sok más egyéb sem.
@ornagy50:

A fideszes fickók női, és a fidesz női tagjai megérdemlik, amit a nők kapnak Orbántól és társulatától. Mert az nekik jár. Fickóstól.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Remélem, ha a kilépésig jut az ország, ahhoz lesz szava a népnek is. Már vidéken sem veszik be annyian a migráncsozást, meg a brüsszeli riogatást, mint két éve.
444.hu/2017/04/05/orban-rahel-svajci-iskolaja-pont-ugy-mukodik-mint-amiert-eluldoznek-a-ceu-t-magyarorszagrol

Récsölnek sorosista zsidó diplomája van. Atyaég, hát így omlik össze a keresztény magyar nemzet.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
"Megkérdezték a külügyminisztert: ha igazat mond Matolcsy György, és külföldről tényleg kormányt akartak buktatni, nem kellett volna kitiltani valakit?"

Erre szijjártó: "A Magyar Nemzeti Bank a kormánytól független szervezet, a jegybank elnökének szavait nem kommentálom."

Magyarul a fijúk nem beszélgetnek egymással? Másik vari: kettős hatalom a fideszben?

hvg.hu/gazdasag/20170405_Meg_akartak_buktatni_a_kormanyt_Szijjarto_sem_tudott_mit_mondani_Matolcsy_vadjara#rss
Emlékszik még rá valaki mi volt a 2006-os fidesznek a dzsemborijával kapcsolatban a fő kifogása?

A randalirozókat leverő rendőrökön nem volt azonosító szám.

A süketek ezt már elfelejtették, és mit nem tettek?

Igen, civil ruhás rendőrökkel lökdöstették a tüntetőket. Most, és nem 2006-ban. Kurva fagyi nem visszanyalt.:D

index.hu/belfold/2017/04/05/ceu_torveny_felsooktatas_tuntetes_parlament_rendorseg_civil_ruhas_rendor/
@Amelanchier:

Mindeddig úgy tudtam, hogy Simicska hírvivője Csintalan. Ő még nem szólalt meg?
Savanyú a szőlő, mert nem állnak velük szóba?

"A magyar kormány sajnálattal látja, hogy Soros György hazugságai a német kormányt is meg tudják téveszteni"

Ja, mindenki hülye, csak ők a helikofferek.

"A kormányszóvivő szóvá tette azt is, hogy a német fél a magyar kormány vagy a nagykövetség megkérdezése nélkül fogalmazta meg véleményét, miközben készséggel állnának rendelkezésére a felvetések megválaszolásában."

sztarklikk.hu/kozelet/kovacs-zoltan-szerint-ezek-a-hulye-nemetek-is-bedoltek-sorosnak/322760/

Ja, és Kovácsot is félrevezették amikor a Soros egyetemére járt a Soros pénzén?
hogy is mondjam, van abban valami furaság, hogy drukkolva várja a közvélemény két, a szó szoros és közvetlen értelmében maffia família küzdelmét, aminek a végeredménye 9-10 millió magyar élete, gyerekeinek jövője, vagyona, boldogulása.
@Gábris szomszéd: nekem meg tök úgy tűnik, me állandóan olyan dumát tolsz, és olyan képeket raksz be.

de, te má csak ilyen kétkulacsos arc maracc.

eszt nézd meg, ez nagyon állat!:))

disq.us/url?url=https%3A%2F%2F68.media.tumblr.com%2Fc789df435afb47b7ecb14726f7529bb9%2Ftumblr_ony20enedX1qhff2fo1_500.jpg%3A_qzRKDoXNzbt1UgWp3k6hccjDMI&cuid=2698334
@taga20: Nehogy azt mond, hogy nem teccik a gecicsökkentős plakát. :)
@habakuk000: Népszavazást kezdeményez a Momentum a CEU megmentéséért, illetve Orbán és Gyurcsány ellen
Egyikük se lehessen többet miniszterelnök, erről szólna két momentumos kérdés. :)

index.hu/belfold/2017/04/05/nepszavazast_kezdemenyez_a_momentum_a_ceu_megmenteseert_illetve_orban_es_gyurcsany_ellen/
@Gábris szomszéd: ezek szerint a Momentum is ellőtte a puskaporát, ez már így 1: unalmas 2: marhaság
@habakuk000: 3. csak egy tényt rögzítettem. Engem amúgy nem zavar ha átveszik a jobbik használható ötleteit.
@Gábris szomszéd: "a momentum már a jobbik ötleteit is lenyúlja. :)"

hány ötletét nyúlta le?
és még kijét nyúlta le?
@taga20: Ott a link, persze csak ha látod. :)

Jobbik februárban: Vona Gábor: Senki ne lehessen miniszterelnök nyolc évnél tovább

Momentum áprilisban: Több témában is népszavazást kezdeményez a Momentum - közölte a párt. A kezdeményezések a CEU megmentéséről szólnak, valamint arról, hogy ne lehessen miniszterelnöknek javasolható az a személy, akit korábban az Országgyűlés legalább két alkalommal miniszterelnöknek választott.
@habakuk000: ismet bebizonyosodik, hogy az ilyen rendszerek csak belulrol rohadva tudnak osszeomlani, a kulso hatasok csak segiteni tudjak az elindult folyamatokat. Ez pedig igaz az ilyen olyan ellenzeki partokra is. Csak hogy a nevleg fideszellenes jobbikrol ne is beszeljunk, barmi is latszik most a simicska miatt.
@Gábris szomszéd: angyal, te vágod a magyart, vagy csak ugatod?

eszt írtad:

"a momentum már a jobbik ötleteit is lenyúlja. :)"

segítek, te többesszámot és egy "is"-t használtál.
@Gábris szomszéd:

Ja. A jobbik, akinek nem elég a néppárt megnevezés, fontosnak tartja nemzeti néppártként jellemezni magát.
Hol van ez a beszűkült gondolkodás a Momentum európai szellemiségéhez képest??
@habakuk000: hogy lehet ellőni a puskaport?

ezen agyalok má egy ideje:))
@taga20:

ügyesen. tőt oszt lő. )))
@Eszter68: és milyen snájdig alelnöke is van nekijük.

csak úgy sóval beszántaná a CEU-t.

ártu hülyének próbál minket nézni:)
@Eszter68: és a lőpor fejbe találja a delikvencsetet?
:)))
@Gábris szomszéd: a momentumra mondtam, hogy unalmas és marhaság, nem rád

szoktalak szidni, az tény, de ha tudnál olvasni is, akkor rájöttél volna, hogy ez volt most az üdítő kivétel

viszont!, viszont bebizonyosodott, hogy nem megy neked az olvasás mestersége:)
444.hu/2017/04/05/a-magyar-kormany-szerint-mar-merkeleket-is-megtevesztettek-ceu-ugyben

„A magyar kormány sajnálattal látja, hogy Soros György hazugságai a német kormányt is meg tudják téveszteni”

Sőt, a német kormány holnaptól gyűjtést szervez Izaura kiszabadítására.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Csak hát elvtársak! Minél jobban tapossák a szart annál jobban elsüllyednek benne.
Halovány fingom sincs, hogy ezzel mi a célja a teknyőséknek, hogy szembe mennek az egész demokratikus világgal.
Valami kurva nagy disznóságról akarják elterelni a figyelmet, vagy már kurva közel van egy Venezuela szintű összeomlás, ezért kapálóznak ennyire az elvtársak.
@taga20:

Egy lyukas garast sem bíznék egy olyan pártra, amelyik alelnöke össze-vissza nyilatkozgatja "magánvéleményét".
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Vona is szépen belevírozta magát a sarokba, orbán is, most aztán vicsoroghatnak egymásra, aztán majd kiegyeznek, lesz az a pénz
@Eszter68: talán a ma esti Szabadfogásban mond valamit Csintalan.
@Gábris szomszéd: Gyurcsány sokszor elmondta, nem akar miniszerelnök lenni. Mondjuk nem is javasolná senki.
Viszont mára van már annyi józan esze, hogy az ő pedigréjével ebből a moslékból ilyen hataloméhes gengszterekkel és lebutított agyhalott sleppjével szemben a jóisten sem tudna életképes rendszert faragni.
Lajos milliméterei még segíthetnek.
@Amelanchier: ez a Gyurcsány egy olyan okos fazon, csoda, hogy nem vezetett ki még bennünket valami új Kanaánba.
@Oxica: Gyurcsány hazudott. Soros hazudott.
Orbánról mi fog kiderülni, amit nem él túl - politikailag? Az valószinűleg nem csak egy hazugság lesz.
@habakuk000: most keresi a vizet, amin járni tud.
@Amelanchier:

Puzsér miatt képtelen vagyok megnézni. Írott formában is elég irritáló számomra.
@Amelanchier:

A ripacs és a hisztérika keveréke. Nagyon jó gyógyszerek vannak erre a tünetre /is/.
@Eszter68: sányi kilépett a fityeszből, vagy az emeszpéből, és belép a jobbikba?:)))
@Oxica:

Ez az összeomlás kérdés érdekes. Ma olvastam, hogy a megzőgazdák még nem kapták meg a tavalyi támogatást. Vajon hová lett?
Most fog esetleg visszacsapni az a rendeletük, amivel lehetővé tették a kormány számára a költségvetés leszarását és a szabad pénzszórást?
@Eszter68: szerintem az egyik legjobb a hat között:))
@Gábris szomszéd: te, nem lesz bajod abból, hogy nem a pörzsét mondtad?:)
@ornagy50:

Voltam, Prágám! Az utolsó mondatban benne van minden. )))
@taga20:

Láttam néhány beszélgetést, amit Vonával készített. Nem izzasztotta meg. )))
Ahogy Borókai sem.
@Gábris szomszéd: ez tényleg kurvajó!
de nem én szóltam anno neked?:))
@Eszter68: "Nem izzasztotta meg. )))"

amiket a fityesz média terjeszt róla, kicsit áthallásos a mondatod:)))
@Gábris szomszéd:

Gábris! Tudjad, hol a helyed!
- ne akarj bratyizni velem
- sem cukiskodni
- ne küldözz linkeket.

Elvisellek, tiszteletbe tartva ezzel a blog gazdájának döntését. Amikor fényesre suvickolod a pártodat, reagálok rá.
Hangyaszorgalmú munkásságod még mindig a kártékony kategóriába tartozik nálam.
Mielőtt elkezdesz ajvékolni a jódemokrataságom miatt, közlöm, hogy veled szemben én sohasem leszek az.
Ennyi!
@taga20:

Nem érdekel, ki mit terjeszt róla. Megnéztem pár interjút, amiben szerepelt. Ezek alapján alkottam véleményt róla.
@taga20:

Dettó. A világ normális felén nem érdekli az embereket, ki-kivel bújik ágyba.
Nagy szegénységi bizonyítvány lenne Magyarország számára, ha egy kompromittáló fotósorozat miatt mondana le Orbán, nem a pocsék kormányzás miatt.
@Eszter68: Nem kell mindig házisárkánynak lenned. Amúgy ezt a Puzsér műsort, pont tagabácsi ajánlotta korábban. :)
@Eszter68: "Nagy szegénységi bizonyítvány lenne Magyarország számára, ha egy kompromittáló fotósorozat miatt mondana le Orbán, "

ezen szakadok!

magyarországnak az a legnagyobb szegénységi bizonyítvány, hogy a geci 7 éve uralkodik.

Eszter68 (törölt) 2017.04.05. 22:22:23

@taga20:

Amennyiben Orbán csak azért mondana le, mert valakiben benne felejtette a fütyijét egykor, az csak a magyar társadalom álszentségét bizonyítaná.
Azt simán elviselik, ha kilopják 7 évig a szemüket is. De a fiatalkori tévelygést már nem. Azonos neművel meg végképp!!
444.hu/2017/04/05/a-nobel-bekedijas-ipcc-hetgyermekes-magyar-klimakutatoja-leirta-hogyan-teszi-tonkre-az-eletet-a-ceu-ellen-hozott-torveny

Az első csalódott fideSSes.

"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket.
Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan.
Egészen 2017 április 4-ig.
Amikor ezt az álmot szembeköpték, durván széttörték."

Na elvtársak, akkor ki is az igazi álomgyilkos? Hát a felcsúti varangykirály.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Mikor majd az összes lápimagyar rájön, hogy bizony keményen átbaszták. Na akkor nem lennék a teknyős helyében.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:

Soros és Simicska már a spájzban vannak, mind meghalunk. :)
tanulságos és innen másolható cikk:) az ésből nem szabad

parameter.sk/orosz-be-soros-ki

erősen tudom ajánlani

Eszter68 (törölt) 2017.04.05. 23:25:46

@habakuk000:

Akkor mégsem alaptalanul skandálta a tömeg, hogy " Ruszkik haza!"
Hát ezek a fijúk mindig megdöbbentik az embert.

Azt mondja az alkotmányjogász ( nevét nem tudom, mert később kapcsoltam a csatornára, de az biztos a fidesz végének a tagja ), hogy a jobbik plakát szlogenje, "ti dolgoztok", az egy baloldali szlogen.

Nebassza!

Szóval, aki dolgozik, jól teszi ha összehúzza magát, mint egy mocskos libsibolsikomcsi.
Ahelyett hogy lopna?
@Eszter68: "Azt simán elviselik, ha kilopják 7 évig a szemüket is. De a fiatalkori tévelygést már nem. Azonos neművel meg végképp!!"

Valamit félre értelmezel, mert nem a fiatalkori tévelygést nem viselik el, hanem azt, hogy vizet prédikált, és bort iszik. Ez már a papoknak se jöt be, de a fijúk meg nem tanulnak semmiből.
Azt monjda a fidesz, nem a középurópai egyetem, hanem az ellen irányul a törvény, hogy nem lehessne kettős diplomát kiadni.

Felmerül a kérdés, ha Or bán leánya idegen diplomát szerzett a svájci sapkában, akkor azzal járt el a férje társaságánban a Magyar állam nevében? Neki szabad idegen diplomával ékeskedni, másnak nem?
Hehehehehahaha!

Tényi nertársat tegnap emailben kizárták a fideszből ( mondta ma reggel a tv-ben ). Feltehetőleg azért, mert etikai vizsgálatot kezdeményezett Orbán ellen azért, mert sajtóhírek szerint az oroszoktól akart pénzt szerezni ahhoz, hogy az RTL tv-t megvegye és utána megszüntesse.
@Eszter68: "Akkor mégsem alaptalanul skandálta a tömeg, hogy " Ruszkik haza!"

Széky Janikával közösen én annak örülök igazán, hogy az amerikai titkosszolgálatok mindig a haladást és a demokráciát szolgálják, amióta csak léteznek. :)

www.salon.com/2014/03/08/35_countries_the_u_s_has_backed_international_crime_partner/

index.hu/kulfold/2016/06/16/nyilvanosak_a_cia_kinzasairol_keszult_dokumentumok/
@Gábris szomszéd: aki a szövetségesei, népe érdekeivel szemben álló idegen hatalmat támogat, az áruló.
Azt hiszem, ez volt az utolsó, hogy normálisan írtam neked. Ha az anyazo tagat el tudom kerülni, akkor egy aruloval sem kell kvaterkaznom.
Szóval innentől egy szavas reakcióim lesznek maximum.
@taga20: Eddig tartott a Momentum kreativitása: gond nélkül lenyúlnák a Jobbik javaslatát :)

alfahir.hu/2017/04/06/momentum_mozgalom_jobbik_ceu_max8_vona18_nepszavazas_naih
Na, ezért kell annyira megállítani Brüsszelt: Bukhatja az online kaszinózást Andy Vajna? :)

alfahir.hu/2017/04/06/andy_vajna_online_kaszino_szerencsejatek_online_szerencsejatek_kaszino
@habakuk000: Nem kedves haba, rosszul látod. Az igazi áruló az aki hagyja magát belesodorni a démonizálásba, előkészítendő, hogy majd olyan dolgokat is lenyeljen a kedves társadalma, ami már húzósabb dolgokat készít elő. (pld. háború a nagypatás ruszkik ellen, stb.)
Tőlem amúgy jöhetnek az egyszavas válaszaid, attól ugyanúgy nem lesz igazad, mintha regényeket írnál ide. :)
Ja és elmeséled majd nekem, hogy az usácska mitől nem idegen és a ruszkik mitől azok?
@Rodeo36 11: Dehoooogy ez csak a geci ruszkik propaganda hazugsága. A valóság tényleg az, hogy csak Asszadnak állt érdekében, hogy a nem létező vegyi fegyvereikkel egy mára már megnyert háborúban olyat lépjen, ami kizárólag a saját stratégiai érdekei ellen való. Mit nem értesz ezen? :)

orientalista.hu/szarin-gaz-gyilkolhatott-sziriaban/

szekelyhon.ro/vilag/amerikai-orosz-megallapodas-szuletett-a-sziriai-vegyi-fegyverek-leszereleserol/print
@Rodeo36 11: Arról nem is beszélve, hogy a térségben senki más nem lenne képes vegyi fegyvert bevetni, kizárólag a feketeseggű ruszkik által támogatott Bassár el-Aszad és rezsimje. :)

index.hu/kulfold/2015/07/18/mar_vegyi_fegyverei_is_vannak_az_isis-nak/

www.blikk.hu/aktualis/kulfold/reg-betiltott-brutalis-vegyi-fegyvert-vetett-be-az-iszlam-allam/f3h54l8
gepnarancs.hu/2017/04/nem-tud-fizetni-a-tiszaboi-onkormanyzat-lekapcsoltak-az-aramot/

Így fog bedőlni az egész szaros kártyavár elvtársak, mikor megállítottuk Brüsszelt elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Amit szabad Jupiternek: Orbán Ráhel is CEU-rendszerű iskolába járt Svájcban. Biztos enyhítő körülmény, hogy a saját lábán járt oda... :)

alfahir.hu/2017/04/06/orban_rahel_ceu_felsooktatas_svajc
putyini erdogáni tempó:

Rendőrök keresték fel a CEU-s tüntetés szervezőjét

Egy rendőr kulcscsomóval jutott be a zárt körfolyosóra.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F04%2F06%2Frendorok_kerestek_fel_a_ceu-s_tuntetes_szervezojet%2F
@Gábris szomszéd:
Nem, mert a momentumos kérdés kizárólag arról szól, hogy Gyurcsány ne lehessen minielnök. Orbán ellen a 3X-os kérdésfelvetés irányulna. Ő meg csak röhög a markába és sürgősséggel csinál egy putyini vagy erdogáni elnöki rendszert.
Ne azt nézd, amit mondanak, hanem amit TESZNEK!
@Gábris szomszéd:
Azaz a Jobbik eredeti 8 éves kérdése valóban Orbán ellenes (Gyurcsány csak 2004-2009 között 5 évig volt minielnök)
El is könyveltem egy piros pontot nektek a valódi orbánellenességért.
@Oxica: De a 300 milliós sportcsarnok azért meg fog épülni az ország legszegényebb településén. Ha éhen halnak akkor is. :(

www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/kozelet/tornaterem-epul-tiszabon-300-millio-forintbol-704495/
Azt olvastam, hoyg a fidesz beindítja a gépezetét Simicskáék ellen.

Hát ha a gépezet is ennyire lusta lesz, mint ahogy a beindítást csinálják, akkor nincs valami nagy municiójuk. Mert akik a Simicskáék eddigi támadására kapásból nem tudtak reagálni, azok nagy szarban lehetnek.
@Amelanchier:
A magyar nyelv szabályai szerint mikor mondta Gyurcsány, hogy ő személyesen hazudott? Mert a "hazudtunk" szerintem nem egyes szám egyes személyben van.
Arról nem beszélve, hogy ez Marosán 56 utáni szövegének lenyúlása volt, amire az mszp-ben reagálnak, még ha a későbbi generációk már nem ismerték:
"Hazudtunk reggel, hazudtunk este, hazudtunk minden hullámhosszon"
Ja, és ha már nyelvtan: kinek hazudtak? Uniónak? Az nem dőlt be, többször visszadobta a hamis adatokon alapuló konvergenciás programot.
A fidesz és jobbik szavazóknak? Azok nem dőltek be, hiszen nem rájuk szavaztak.
Tehát csakis a saját balos szavazóik érezhették volna magukat sértve. Azok ostromolták "csalódásból" a TV székházat?
Na ugye?
@kekex: Nem lenne egyszerűbb ha mondjuk úgy szólna a szabály, hogy max. kétszer tehet esküt egy minielnök? ;)
A fideszes EP-képviselők megírták az Európai Néppártnak: A CEU mellett kiállók Orwell Állatfarmjában élnek

>>>>>>Volt olyan néppárti képviselő, aki annyit válaszolt: "Hagyjuk már ezt. Úgyis kifelé tartanak az EU-ból."<<<<<<<

444.hu/2017/04/06/a-fideszes-ep-kepviselok-megirtak-az-europai-neppartnak-a-ceu-mellett-kiallok-orwell-allatfarmjaban-elnek
@Gábris szomszéd:
A jobbik eredeti felvetése korrekt, nehogy már most igazodjatok a momentumhoz! Mert akkor eliminálom a piros pöttyöt!
@Amelanchier:
Egyébként meg Gyurcsány nem minden időkre, hanem konkrétan 2018-ra zárta ki a jelöltséget. Hülye is lenne most indulni egy még választási megegyezésre sem képes szanaszét húzó ellenzéki hordával. Még egy rühes Árnyékkormányt sem voltak képes felállítani és egy közös Nemzeti minimumprogramot elfogadni! Akkor hogyan akarnának kormányozni - vagy akár csak kormányt alakítani?
Eléggé politikus ahhoz, hogy ismerje a politikusok alapelvét: Soha ne mondd, hogy soha!
@Rodeo36 11:
Mindig tartsd szem előtt a régi római alapelvet: qui custodet? (kinek használ)
Előzőleg még az USA arról nyilatkozott, hogy "nincs asztalon (már) Asszad elmozdítása. És nézd meg, ma már miről dalolnak!
NEM volt semmi olyan stratégiai érdek ott, amelyik igazolhatott volna Asszad szemében egy ilyen védhetetlen
lépést. Ezért eleve kételkedek bármiféle más tálalásban!
@látjátok feleim szümtükkel:
Az a plakát, hogy Simicska marionettbábként mozgatja Vinát egy beismerés arra, hogy a "lopnak"-ra nem tudnak reagálni.
SŐT! Simicska márpedig közelről tudhatja, és ezért tudja mozgatni Vonát a jó irányba!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ezek tényleg hülyék! Beismerni, hogy Orwell Állatfarmjában lakunk? Egyenesen az Uniónak? Csakis véletlen lehet, ha igazat mondanak!
@kekex: "NEM volt semmi olyan stratégiai érdek ott, amelyik igazolhatott volna Asszad szemében egy ilyen védhetetlen
lépést. Ezért eleve kételkedek bármiféle más tálalásban!"

Én is pont ugyanezen a véleményen vagyok!
444.hu/2017/04/06/a-fideszes-ep-kepviselok-megirtak-az-europai-neppartnak-a-ceu-mellett-kiallok-orwell-allatfarmjaban-elnek

" A Politico cikke szerint a levél feldühítette a népppárti képviselőket. Volt olyan luxemburgi képviselő, Frank Engel, aki úgy válaszolt: "Hagyjuk már ezt, pontosan tudjuk, miről szól az egész. Miért nem lépnek ki maguktól a Néppártból és az egész EU-ból? Gyakorlatilag úgyis kifelé tartanak már. Szóval menjenek!"

Hát ennyi.
A teknyős már annyira megzakkant, hogy kivezeti az országot az EU ból.
A fideSSt kibasszák a néppártból, szarosmagyarországot meg az unióból.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Persze "mi magyarok" tudjuk, hogy ki irányítja a Politicot. Hát a Soros. :)) Ennyi elég is lápimagyaroknak.
Zárt ajtók mögötti Fidesz-alázásról ír a magyar EP-képviselő

Ujhelyi István szerint nekiestek Szájer Józsefnek az Európai Néppárt zárt ülésén a CEU miatt.

hvg.hu/itthon/20170406_Zart_ajtok_mogotti_Fideszalazasrol_ir_a_magyar_EPkepviselo
Orbán figyelmeztette a néppárt frakcióvezetőjét

A kormányfő továbbá hangsúlyozta, hogy a magyar illetékes szervek megállapították:
/csak nem a zorosz titkosszolgálatok???/

a minden tényalapot nélkülöző információ Soros Györgyhöz tartozó szervezetektől, illetve személyektől származik.

hvg.hu/itthon/20170406_orban_weber_ceu_soros
Áder János lánya is OLYAN egyetemre jár

Orbán Ráhel mellett Áder Orsolya is az USA-ban is akkreditált diplomát szerez egy európai országban. Orbán Viktor korábban arról beszélt, hogy ez csalás.

444.hu/2017/04/06/ader-janos-lanya-is-olyan-egyetemre-jar
Az üldözési mániásnak is lehet valódi üldözője:
mandiner.hu/cikk/20170406_tuzson_minden_fronton_tamadas_alatt_all_magyarorszag
De nem aranyapám, nem Magyarországot, csak az eszement fideszes qurmányt és a rohadó halfejét! De bájus ez a "Csapataink harcban állnak" áthallás. Reméljük ugyanaz lesz a vége!
mandiner.hu/cikk/20170406_facsinay_kinga_uzentek_budapestnek
"Az MSZP 2010-ben, egy nyolcéves kormányzást úgy fejezett be, hogy se médiája nem volt, több milliárdos adósságot halmozott fel, és közben pedig mindezt felépítette ellenzékben a Fidesz. Természetesen a szocialista kormányok alatt is voltak pitiáner lopások, korrupció meg minden. De egyrészt nagyságrendileg nem mérhető ahhoz, ami most zajlik, másrészről pedig itt a korrupció a rendszernek a lényege is. Talán tavaly ősszel hangzott el az a híres elemzői mondat, hogy ez valóban a Fidesznek a lényege, mert egy új tőkés osztályt akar építeni.

Ezt Lánczi András mondta.

Igen, Lánczi András mondta. A korrupcióhoz és a lopáshoz már ideológiát is találtak, ami egészen elképesztő."
mandiner.hu/cikk/20170406_botka_laszlo_interju_nem_jon_vissza_a_regi_szocialista_politika
Rejtő Jenő Török Szultánjának stílusában követeli a balassagyarmati fidesznyik a polgármesterektől, hogy fizessenek elő a kormánypárti Magyar Időkre

Több mint húsz polgármester kapta meg a nem midnennapi emailt.

444.hu/2017/04/06/rejto-jeno-torok-szultanjanak-stilusaban-koveteli-a-balassagyarmati-fidesznyik-a-polgarmesterektol-hogy-fizessenek-elo-a-kormanyparti-magyar-idokre
Szürreális megfélemlítésbe keveredtek a CEU-tiltakozók

A tüntetésen kidobóknak tűnő állítólagos rendőrök állták útjukat, akiknek állítólag leesett az azonosítójuk. Aztán két embert, akik a tüntetésen elöl voltak, titokzatos egyenruhások látogattak meg. Állították, hogy rendőrök, de állítólag nem azok voltak.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F04%2F06%2Fceu_tiltakozas_rendorseg_kidobok%2F
444.hu/2017/04/06/esztetikus-minden-igenyt-kielegito-izleses-szogesdrottal-diszitett-kontenereket-adott-at-a-hataron-pinter-sandor

Ne szépítsük, ez nem tranzitzóna, hanem egy láger. A fideSS g..iknek pont jó lesz a bukás után.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36 11: és azzal sem számoltak, hogy a nagymaci a pisiseikre lép elég keményen. :)

youtu.be/OGRyLnot2g4?t=47
@látjátok feleim szümtükkel: visszatért a gyerekkorom, 80-as évek eleje általános iskolában orosz óra igazgató helyettes tanerővel. Mellék állásban iskolai újságok terjesztője /Pajtás, Kockás, miegyéb/

A fent említettek fogytak is, de volt a portfólióban olyan is amik a kutyának sem kellett. Megoldás eme problémára a maradék cucc rátolása a jótanulókra, erősen javasolt módon. Megvalósítása óra elején jótanulók felállnak, és kérdés megfogalmazása: Kincskereső Kisködmön vásárlása -ugye megakarod venni?
/közel 10 gyerekkel végig játszott hatalmi játszma/
-Igen
-Akkor leülhetsz
másik tanuló
- Ugyan ezen kérdés
-Nem
-Akkor maradsz állva, jöhet a következő
Ez ment addig amíg csak egy maradt állva /természetesen én voltam az a lázadó ellenforradalmár/
A megmerevedett frontvonalak miatt, nem marad más lehetősége a tanerőnek, mint kizavarni a tanteremből. Én némileg pityeregve magamba roskadva kuporogtam a folyosói padon, közben észrevett az osztályfőnököm, megkérdezte mi történ. Én elmeséltem, mire ő elmosolyodott és egy szót sem szólva el is ment. Semmi következménye nem lett a lázadásomnak, de ez a jelenet mindörökké az agyamba vésődött, és hasonló esetekben átélem ismét az akkori eseményeket.
Szepeg a fidesz segge? Orbán levelet írt Manfred Webertnek, az Európai Néppárt frakcióvezetőjének. Miért is ít? Netán igaz, hogy ferde szemmel nézi a frakció a fidesz ámokfutását?

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ceu_mar_orban_is_magyarazkodni_kenyszerult.633287.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
Aggódó európaiak: Szóljanak már rá Orbánra!

Arra szólítja fel az uniós tagállamok vezetését és az Európai Bizottságot az Európai Külkapcsolatok Tanácsa, hogy ítéljék el a magyar kormány tudományszabadság elleni támadását.

hvg.hu/vilag/20170406_europai_kulkapcsolatok_tanacsa_europai_bizottsag_ceu_liberalis_ertekek
444.hu/2017/04/06/semjen-zsolt-teheranba-utazott-hogy-alairjon-egy-egyezmenyt-miszerint-iran-es-magyarorszag-kozosen-epit-atomreaktorokat-amiket-majd-afrikai-orszagoknak-sozunk-el

Isten óvjon attól a reaktortól, melyet mészaros elvtárs rak össze.
Remélem jó messze, mondjuk Belső-Mongóliában vagy Egyenlítői-Guineában "értékesítjük" ezeket a reaktorokat.
Amúgy miért pont Iránnal elvtársak? Köztudottan muszlim és embargó alatt álló ország.
Ja, hogy ezzel is provokáljuk az uniót. Ilyenkor nem számít hogy muszlimok, mi elvtársak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
vannak fontos baráti államok, magát hitler utódjának tartó dutarte, akivel parolázik ami dicső futszálos séróbárónk, belső ázsiai diktatúrák vezetői, kiknél az államfő jópofizik, putyini diktatúra akinek minden óhaját lesi a vezényló tábornok, azeri baltás gyilkos főnöke, aki megint csak keblünkre ölelünk, most pedig semilyen zsóti kádéempés puncsol az iráni fószerral, azzal az iránnal akik deklaráltan nyugat és keresztény ellenesek és terrorista támogatók. Szép barátaink vannak mostanság.

Az meg különösen édes, hogy mi építünk atomerőművet az afrikaiaknak, lehet ezt is inkább putyinék csinálják és ezért kaptak ukászt, hogy minden eszközzel szembe kell menniük a fideszeseknek a nyugati demokráciáknak.

Semjén Zsolt Teheránba utazott, hogy aláírjon egy egyezményt, miszerint Irán és Magyarország közösen épít atomreaktorokat, amiket majd afrikai országoknak sózunk el /?????

444.hu/2017/04/06/semjen-zsolt-teheranba-utazott-hogy-alairjon-egy-egyezmenyt-miszerint-iran-es-magyarorszag-kozosen-epit-atomreaktorokat-amiket-majd-afrikai-orszagoknak-sozunk-el
@Oxica: íme:

Az igazi keleti nyitás: Semjén nukleáris megállapodást ír alá Iránban

Egyebek mellett egy 25 megawattos atomerőművet fejlesztene ki közösen Magyarország és Irán, legalább is a TehranTimes szerint, amely szerdán azt írta: Semjén Zsolt a héten aláírja a szerződést az együttműködésről Iránban. Oroszország is beléphet a képbe.

hvg.hu/gazdasag/20170406_az_igazi_keleti_nyitas_semjen_nuklearis_megallapodast_ir_ala_iranban
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Itt a világvége? Gondolom már készülünk az ejú utáni időkre. ;)
"Azon igyekezetében, hogy visszanyerje szuperhatalmi státusát, Oroszország nem riad vissza a hidegháborús módszerektől, hogy politikai befolyásra tegyen szert" - olvasható a dokumentumban, amely szerint a Kreml a nyugati társadalmak szabadságát és nyitottságát használja fel a céljai eléréséhez. A helyi sajtó által ismertetett jelentés szerint Oroszország Hollandiában is dezinformációs és propagandakampányt folytat, számos olyan oldalt működtet, amellyel irányítani próbálja a közbeszédet a közösségi médiában, az orosz szervek azonban emellett klasszikus kémkedési módszereket is használnak az országban.

sg.hu/cikkek/it-tech/124639/orosz-befolyasolas-a-holland-kozossegi-mediaban
remekül kiszolgálja a fideszjobbik a putyini diktatúrát, csak azt felejtik el ez ezek az idióták, az árulókat mindig is mindenki megvetette és putyin is minden zokszó nélkül fogja a fideszjobbikot a szemétre vetni, mint egy taknyos zsebkendőt
Uramatyám! Mi lesz ebbül?
Mát Lázár is kardot rántott.

"...kijelentette: készek vagyunk válaszolni Brüsszelnek, Washingtonnak, Berlinnek, ahonnan a kritikai hangok érkeznek."

Ez a Soros meg micsoda nagy potenciállal rendelezik, hogy mindenkit nyomás alá tud helyezni:

"Soros György komoly nyomás alá helyezte ezeket a városokat, ahol a képviselői folyamatosan lobbiznak
Magyarországgal szemben."

mfor.hu/cikkek/makro/Berlin_Washington_tengelyen_tamadjak_Budapestet.html
@látjátok feleim szümtükkel: hogy hogy mi lesz, hadat üzenünk egyszerre az egész nyugati liberális világnak, mert megtehetjük, hisz velünk van a világegyetem megmentője, az egy igaz ember a putyin, és hű szolgája viktátor.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szerintem vitatkozunk még 6-8 évet a CEU-ról, Sorosról, meg Brüsszelről, és csak elérjük, hogy a havi nettó 110 rugóért a belüket kihajtó melósok ugyanabba a meszesgödörbe hajítsák be a libsi, a balos, meg a jobbos értelmiséget is.

alfahir.hu/2017/04/06/dolgozoi_szegenyseg_magyar_nyomor_eurostat_berunio
@Rodeo36 11: hol is vagyol? köszönöm nincs több kérdésem, minden tiszteletem maradékának megtartása okán, nem is mondok többet.

Én személy szerint a legmesszebb akarom tudni magamtól és családomtól a Szovjetorosz putyinista befolyásolási övezetet. Gulág, kitelepítés, hadifogság, kulákozás és így tovább, nemzedékekre a génjeinkbe égett az Szovjetorosz utálat, és szándékom sincs ezen változtatni se nekem, de még a családomnak sem.
fideszjobbik lehet örömködni, ezek után biztosan mindenkinek jobb lesz, és mindenki jobban fog élni, hisz az antidemokratikus országokban és a diktatúrákban senki nem nyomorog, senki sem éhezik. Elég megnézni putyin országát, vagy akár Kínát, ott nincsenek vagyonkülönbségek, nincsenek éhező szegények. Mindenki boldog, és minden gond nélkül megvalósíthatja magát, szabadon tanulhat és gondolkodhat.

Financial Times: a magyar társadalom atomjaira hullik

Távoli lehetőségnek tűnik, hogy Magyarország visszatérhet a liberális demokráciához - közölte a Financial Times.

hvg.hu/itthon/20170406_ft_ceu
A CEU-t ellehetetlenítő törvényt elfogadhatatlannak tartja a rendező, aki Orbán Ráhelt sem hagyja ki új beszédéből, melyben a magyar egyetemek vezetőit kéri arra, tiltakozzanak a kormány döntése ellen.

hvg.hu/elet/20170406_schilling_arpad_egyetemek_lex_ceu
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Gondolom nem véletlenül marad el 2018-ra az szja kulcs módosítása, és nem lesz egy számjegyű az adó.
-no comment-

Újabb város jelentkezett be a CEU-ért, tőlünk keletre

Az Aradi Várban építenék fel a CEU kampuszát. A város román polgármestere szolidaritásáról biztosította és személyes találkozóra hívta Michael Ignatieff rektort.

hvg.hu/vilag/20170406_arad_is_bejelentkezett_a_CEUert

--

Akcióba lendült a CEU rektora külföldön

Kormányzati és kongresszusi szereplők egész sorával folytatott megbeszélést a CEU-t ért támadásról az USA-ban az egyetem rektora. Michael Ignatieff hétfőn Berlinbe utazik.

hvg.hu/itthon/20170406_ceu_usa_nemeto
Magyarország harcot hirdet az angolszász imperializmus szellemi mákonya ellen

Népünk gyűlölettel kell hogy tekintsen a talajtalan kozmopolitizmus hirdetőire: szellemi harc a szakemberek ellen, 1950.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Ftudomany%2Ftortenelem%2F2017%2F04%2F06%2Fmagyarorszag_harcot_hirdet_az_angolszasz_imperializmus_szellemi_makonya_ellen%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Országimázs központ elbújhat a rektor mellett.:D

Már csak egykét nagyplakát hiányzik, azzal a felirattal, hogy a magyar kormány elveszi az egyetemed, ha magadtól nem adod. Mert az nekik jár.
@Rodeo36 11: tudod Rodeo, általában el szokott jönni egy olyan pillanat, amikor lapot kell teríteni.

Magyarországon eljött, már korábban amúgy, de sokak számára csak most tisztul a kép.

Mi jelenleg Európához és a NATO-hoz tartozunk. Volt - talán még ma is van - egy esélyünk, hogy a szabad világnak gondoljuk magunkat.

Van egy szűk maffia, aki eladja apróért az országunkat, a szabadságunkat, a modern világhoz tartozásunkat az oroszoknak.
(Félreértés ne essék, nem vagyok oroszfóbiás, ma is kötöttem orosz céggel boltot, nem is olyan kicsit.)

Ugyanakkor meggyőződésem, hogy az utódaink jövője nem egy bűnözők által irányított autokrata államban, hanem egy demokratikus Európai Unióban képzelhető el lelkiismeretfurdalás nélkül csak és kizáróan.
Akkor is, ha mindazok a kritikák, amiket írsz sokszor, igazak, jogosak, s változtatásra szorul sok minden a nyugati demokráciák működésében.

Aki a sérülékeny uniót és a sérülékeny magyar demokráciát támadja bármilyen módon, itt pl az orosz érdekek lépten-nyomon képviselésével, az számomra megszűnt embernek, megszűnt magyar embernek is lenni, az számomra egy nyomorult hazaáruló féreg, egy nyamvadt patkány.

Mindezt azért írtam le neked ilyen hosszan mert tisztellek, hozzám nőttél és valahol szeretlek is, ha nem akarod félreérteni, s nem érződik túlságos udvarlásnak.

Ugyanakkor ne legyél túlságosan megsértődve, ha angyal szisztematikus talpnyalásának bedőlve a túlsó oldalra kerülsz a szememben.
Kár lenne érte, sajnálnám, de komoly esélye van annak, hogy ne tudjunk érdemben többet beszélni egymással. Azt akartam, ha be fog következni, tudd a miértjét.:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Amikor a fiam (anno) kétségbe vonta, hogy miért kellene helyesírást tanulni, én a Török szultán leveleit fordíttattam le vele magyarról magyaránra.
Mélységesen lenézi Rejtőt, aki ezt az irományt az általa alkotott levelekhez méri!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez gyakorlatilag postás szerep, Trump ha jól értem, vissza akarja rakni az Obama által felfüggesztett embargót Iránnal - bár Trumpnál soha nem lehet tudni, mi lesz másnap reggel - mi leszünk az oroszok postásai és embargó törői, mivel nekünk nem nagyon van olyan tudásunk, amivel fejleszthetnénk reaktort

az sem véletlen, hogy a nagyonhülyét küldték ki aláírni, ez nyilván nagyon büdös orbánnak
@látjátok feleim szümtükkel: de az ellenzék is, egytől egyig
most valódi helyzet van, a sok nagyon okos meg bárgyún les ki a fejéből, még maga gyurcsány pajtás sem táncol

az egy Kunhalmi-féle ablakban integetésen kívül - a részeg miniszter babérjaira törve - volt valamiféle akció?

Hogy pl orbán, miért adtad el az országot?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Jesszus, azt hittem az első bekezdésnél hogy madarab!
"Ezek ugyanazok"
@habakuk000:

Látod, ez is mutatja, hogy Orbán génjeiben benne van a mások leugatásának képessége, míg a szocik az udvariasság álcáját örökölték. Még magukért sem képesek hacolni a nagy hajbókolástól.

Remélem a fiatalok kiállnak magukért és megszervezik 2018-ban, hogy ezek a süllyesztőbe kerüljenek ellenzékestől együtt. Én velük fogok szavazni.
@látjátok feleim szümtükkel: te vagy udvarias, hogy udvariasságnak tünteted fel a tehetetlen lustaságot, hozzá nem értést:)

láttam ma egy volt szoci minisztert étteremben, ugyanolyan riadtan nézelődött, mint a fideszes képviselők a parlamenti őrség nélkül
hát nekem eddig nem volt meg teljesen ez a Gorka Sebestyén-történet, de egész egyszerűen zseniális az elejétől a végéig! :DDD

akiknek szintén nem volna meg: Sebi 2006 előtt a Fidesz-Bűnszervezet külpolitikai holdudvarában sertepeltélt, aztán a Geci 2006-os buktája után - valószínűleg személyes ambíciók miatt is, talán magáról a Fidesz vezetéséről is fantáziált magában - kivágta a farbát: annak a pártelnöknek, aki két választást egymás után elveszít, minimum távoznia kell a párt éléről. a Geci természetesen egyből kirúgatta a Sebit, mint macskát szarni, a párt környékéről, ki is az öklét rázva a Geci és a Fidesz nevű országrabló bűnbanda felé, ősszel még elindult egy - az ő háttérpolitikusi nagyságához mérten - koszfészekben a tanácselnöki tisztségért. mégsem halhat éhen az ember...

aztán nem választották meg, mire Sebi kikoccolt Amerikába, és ott, más választása nem lévén, hiszen egyetlen befolyásosabb republikánus csoport sem vette komolyan, a kokót hétvégéken a luxuskurvák seggéről felszipantó bohóc Trump mellé szegődött el tanácsadónak, ahhoz a Tumphoz, akit az elnökválasztás elején senki sem vett komolyan - még a republikánusok között sem. ám ilyen az amerikai álom: Sebi ma a Fehér Házban Donald bácsikánk tanácsadója, és még mindig gyűlöli a Gecit, mint a szart... :DDDDDDDDDDDDDDDDD

múlt hónapban, mikor is a világpolitikailag jegyzett, macskajancsi futsalminiszterünk kinn járt, hogy lepapírozza a Geci tanálkozóját Donalddal, Washington még arra sem méltatta a kefefejűt, hogy a külügy egy negyedvonalbeli csicskása fogadja, hanem odaadták a feladatot Sebinek. nem lennék meglepve, ha Sebi maga kérte volna Trumptól, hadd tanálkozzon már ő maga egyedül a Csidzsátóval. s ha Gorkán fog múlni, a Geci sohasem fog Trumppal pacsizni... :DDDDDDDDDDDD

szegény jó Bogár Laci bátyánk, szegény jó 5-ös számú selypítős fideszkurvánk, szegény jó fideszjobbágyaink, ők még ünnepséget is csináltak Donald bácsi számára beavatása napján: "eljött a mi időnk! itt az Új Illibeláris Világrand ideje! Trumppal és Vlagyimirral együtt meg fogjuk csinálni!".

zseniális az egész történet.
@látjátok feleim szümtükkel: comment.blog.hu/2017/04/06/felmondott_a_koztevenel_al_ghaoui_hesna?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2017_04_06&utm_campaign=index

Arra a kérdésre, hogy miért nem mondott fel korábban, így reagált:

"Amikor jöttem erre az interjúra, azon gondolkoztam, vajon hogyan tudok majd erről úgy beszélni, hogy ne tűnjön magyarázkodásnak. Egyik oldal felé sem. És ez szörnyű. Mert azt vettem észre, hogy olyan szinten lett megosztott az ország, hogy most már csak zsákok vannak. Az emberek megpróbálják leegyszerűsíteni a dolgokat és egymást. A közszereplőket belepakolni a jobboldali zsákba vagy a baloldali zsákba, a „migránssimogatóba” vagy a fajgyűlölőbe... nincs középút, a szivárványnak nincsenek színei, csak fekete meg fehér van. "
444.hu/2017/04/06/az-osztrak-kancellar-is-bejelentkezett-a-ceu-ert

"Bécsbe költöztetné a budapesti székhelyű Közép-európai Egyetemet (CEU) az osztrák kancellár – jelentette az APA, majd az osztrák kancellári hivatal az osztrák hírügynökségnek megerősítette, hogy Christian Kern kancellár ebből a célból kapcsolatra lépett, és tárgyalásokat kezdett Soros Györggyel."

Az osztrák kancellárt is félretájékoztatták, mert nem tudja hogy Soros maga a "patás ördög" de "mi magyarok" már rég lelepleztük.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Amúgy, ha szerencsénk van, csak Bécsig megy a CEU.
@xyxyxy71:

A legszomorúbb viszont az, egy népnek kell elviselnie, hogy Orbán csicskásaival együtt a személyes sérelmeik megtorlására használja a szavazóktól kapott hatalmat.

Mondjuk ha a fidesz lenne ellenzékben, már az utcán lennének. Vajon a jobbik miért sunnyog?
Vajon Soros György után sorra kerülnek azok a magyarok is, akik itthon élnek, és nem értenek egyet a fidesz/orbán pilitikával?
@xyxyxy71: angyalovics angyalov se járja már a guggolóst nagy örömében, hogy kikapott a Clintonné

ki is vágták az ősfideszkövület nagykövet asszonyt, mert be se engedték normális hivatalba a kefefejűt, a követség nyitó vacsorájára is csak a potyázók mentek el
@látjátok feleim szümtükkel: mert természetellenes.

a jobbik egyrészt tapsolni szeretne, mert amit orbán csinál, azt akarják ők is, csak az a baj, pont orbánnak hívják a főnököt

a tevékenységgel semmi bajuk, ők ugyanezt csinálnák
Na, ez a beszarás. Mert ha a civil szervezet közzé teszi, hogy kitől és mennyi támogatást kap, akkor már nem folytathat "politikai nyomást" a kormányra? Mondjuk azért, mert a kormány szarik a saját jogszabályaira?

"Letettünk az asztalra a civil szervezetek átláthatóságáról egy teljesen világos törvényjavaslatot, mely összhangban van a nemzetközi gyakorlattal. Ez arról szól, hogy a szervezeteknek kötelező a 7,2 millió forintnál nagyobb külföldről kapott támogatást közzétenni egy információs portálon - jelentette ki Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője...
Példaként említette a Helsinki Bizottságot, mely egyértelműen Soros György pénzéből működik, tavaly is több mint 100 millió forintot kapott a Nyílt Társadalom Alapítványtól...
Megemlítette, hogy ez a szervezet perelte be a magyar államot a két bangladesi migráns nevében azért, mert „Magyarország megvédte a határait”. Az ilyen típusú nyomásgyakorlás nem használ Magyarországnak, mögötte egyértelműen politikai szándék húzódik meg, és ezek nem civil szervezetek, hanem lobbiszervezetek – érvelt a KDNP politikusa."

Teccenek érteni? Ha egy jogszabályt nem úgy alkalmaznak az állami szervek, ahogy le van írva, akkor az ezzel kapcsolatos bírósági úton történő segítségnyújtás ( ami egyébként jogilag is megengedett ) lobbiszervezeti tevékenység. Pedig szerinte ők nem is akarják a civil szervezeteket minősíteni. Akkor miaf*-t csinál? Összevissza beszél?
@látjátok feleim szümtükkel: külügyminisztert csak nem írhatok, az nagyon csúnyaság lenne
@látjátok feleim szümtükkel:
A teljesség kedvéért illett volna MINDEN civilszervezetre kiterjeszteni az átláthatóságot, bizony a CÖF-re is!

Ezek tényleg ki akarják lavírozni az országot az EU-ból?!
Azért hirdették meg a 2020-ig megítélt eu-s forrásokat expressz gyorsasággal, hogy még utoljára raboljanak egy jót? Ha előbb kivágják őket, mint a macskát szarni - akkor sok-sok hívőjük fog pofára esni, hogy lemarad a koncról.
@kekex: már öt éve lehetett érezni, akkoriban már viccelődtünk az este a koronát arra az okoska fejecskéjére próbálgató orbánról
Nem csak Orbán, de Áder lánya is olyan egyetemre jár, mint a CEU :)

alfahir.hu/2017/04/06/ceu_orban_rahel_ader_orsolya
@kekex:

Már most is szőr van a levesben, mert a napokban olvastam, hoyg sok mezőgazdálkodó még most sem kapta meg a tavalyi támogatást. Vajon hol lehet? Valamelyik stadijonyban?

Persze a sok birka most nem vonul a parlament elé traktorostól, tehenestől. Egy szakértő paraszt ügyvéd szavára meg ész nélkül mentek anno, sokkal kisebb okból is.
ez a semjénzsóti tényleg a siitákkal kokettált atomügyben, mennyi üdvözlégyet kell neki ugyan elnyaúkolni penitenciaként, megvallom őszintén, megfordult a fejemben a hírt olvasván a cseh anyahajó

tudtam én, hogy sokra hivatott nép vagyunk, de ilyen fajintosan elébe menni az eseményeknek nem semmi, most már biztos, hogy orbán Trump atyai áldásával kapja meg a legnagyobb amcsi kitüntetést

ezek tényleg eladtak bennünket az oroszoknak
@habakuk000:

Ezt valami mezőgazdasági szervezetes fickó nyilatkozta, azt nem mondta, hogy ő honnan tudja. Szerintem nem Soros ember volt.
@látjátok feleim szümtükkel: nem panaszkodnak a legtöbben, de mindig vannak anomáliák

baszus, nem tudok napirendre térni afölötti örömömben, hogy atomhatalom lettünk:)

nem tudom, hogy pezsgőt bontsak vagy bekéredzkedjek a bazilikára hálaadó imádságot tanulni
@Gábris szomszéd: angyal én aszt nem értem, hogy te mi a faszért jáccod az eszed.

itt van ebben a retkes országban, a putyini világ teljes valójában. éveken át ezért küzdöttél, és sikerült.

ako, mé nem örülsz?
@Rodeo36 11: "viszont az egy beteges szemlélet miszerint az egyik nagykutya rosszabb mint a másik és a hozzádörgölődzők is következésképpen"

ez annyira szép, hogy mekkönnyeztem.

srirlic, ha nem tűnt volna fel, te eszt a beteges szemléletet vetíted ide közénk, csak reciprok.
@habakuk000:

Mit vagy úgy oda? A nemzet gázszerelője már atomerőművet is tud építeni. Nem tuttad, hogy sokkal okosabb, mint a ... nem jut eszembe ki.:D
@Rodeo36 11: putyinlandon ilyen nem történhetne meg, csak itt.

ja most látom, hogy az idolod pincsije szét bassza levédiabasznádot!

remélem egy sámpájnt felpattintottál örömödben, hogy a zsidók mekkapták megint!

mekkora egy képmutató fasz vagy bolhás, döbbenet:)
@habakuk000: Ha valóban akarnál hálaadó imát tanulni, tudhatnád, hogy ahhoz nem kell sehova sem bejelentkezni.
@taga20: Majd ha a g..it sikerül elkergetni jobb hangulatban leszek. Amúgy meg hagyjuk meg minden országnak a döntést arról, hogy épp milyen landot szeretne.
@Gábris szomszéd: a geci aszt a szart hordja össze, amit a redvás putyin.

ako, miért nem örülsz?
@Rodeo36 11: imádod putyint, az istened.
az ő legjobb tanítványa a geci.

ako mi a kurvaéletbe vered a nyálad bolhás?

inkább örüjj!:))
@Rodeo36 11: imádom ahogy vergöcc bolhás!

mindenki ismer itt, és tugya mindenki itt, hogy szétteszed a lábadat, ha csak meglátod az istenedet:))
@taga20: Ezt csak a hozzád hasonló fékezett habzású széllelbéleltek hiszik. A g..i ártalmas az országra, Putyin, Trump, Merkel nélkül is.
@Gábris szomszéd: modgya eszt nekem egy putyinfan!

ártu, téged se a gerincedért fognak elvinni az ufok kutatni:)))
Basszus! ez már túlérett gyümölcs. Ki fogja a szellemet visszagyömöszölni a palackba?

Mellesleg az Orbán is a Soros embere, hiszen ő is Soros pénzből tanult Oxfordban.:D

sztarklikk.hu/kozelet/tombol-a-hulyeseg-a-veronai-busztragedia-eseteben-is-elokerult-soros-gyorgy-neve/322817/
@Rodeo36 11: "Tillerson: the steps to remove Assad is underway"

Mivel a nagy szarkeverők tüzelik a pincsikutyáikat.

www.atv.hu/kulfold/20170406-nemzetkozi-fellepest-surget-a-jad-vasem-a-vegyi-tamadas-utan/
@taga20: - Miniszterelnök úr! Mit szól hozzá, hogy minden nemzetközi kutatás szerint nő a korrupció Magyarországon?
- Nőügyekkel nem foglalkozom. :)
444.hu/2017/04/06/politico-az-europai-neppartnak-elege-van-orbanbol-de-egyelore-nem-lepnek-ellene

Hát igen. Inkább szagolgatják a felcsúti kanászt, még ha büdös is nekik, mert a fideSSes képviselők faszányosan szavaznak mindig az EP ben.
Megéri a néppárt a pénzét na. A g..i beleszarik a szájukba, még azt is elnézik, hogy többségben maradjanak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/04/06/politico-az-europai-neppartnak-elege-van-orbanbol-de-egyelore-nem-lepnek-ellene

Hát igen. Inkább szagolgatják a felcsúti kanászt, még ha büdös is nekik, mert a fideSSes képviselők faszányosan szavaznak mindig az EP ben.
Megéri a néppárt a pénzét na. A g..i beleszarik a szájukba, még azt is elnézik, hogy többségben maradjanak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36 11: Beszarás. :)

"Trump szerdán, a jordán királlyal tartott közös sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy a több mint 70 áldozatot követelő támadás túlment minden határon, és teljesen más szemmel néz ezentúl Szíriára és Bassár el-Aszad rezsimjére."

Tehát 70 halott elfogadhatatlan a terror elleni háborúban, de bő egy hónappal ezelőtt, amikor lebombáztak több száz civilt Moszulban az nem ment túl minden határon.

index.hu/kulfold/2017/03/25/az_amerikaiak_elismertek_civileket_bombazhattak_irakban/

Már csak egy kérdés maradt: Ha Aleppó miatt annyit kritizálták, Aszadot és Putyint, akkor ugyanezt miért nem teszik meg a jódemokraták Moszul esetében?
@Gábris szomszéd:
Hát rövidített, csak nem értitek. A N emzeti Ö sszes azaz nő ügyekkel nem foglalkozik. El van foglalva a zabrálással!
@Gábris szomszéd:
Mert a mi bombánk rendes, jól nevelt és humánus bomba, deellenben az övék az célzottan gonosz. Essetudni?
@Oxica: ezzel alirtak az eu halalos iteletet, orkban a kijaro, ot kovetik a tobbiek majd szeljobber es szelbal kommenista putyini tamogatassal. A vilag ujra osztodik, csak most nagy esellyel nem europa kozepen lesz a hatarvonal es az orosz befolyasi ovezet, hanem inkabb a brit francia csatornanal.
@Rodeo36 11: fura módja a békének 59 rakettaval csinálni tűzijátékot repülőtéren

De biztosan igazad van te vagy a szakértő Trump kérdéskörben
@Rodeo36 11: pedig kifejzhetned ó nagy Ká, mi is a dörgés. Főleg azt a részt, ahol az oroszokat tájékoztatták.

Amúgy csak a riposzt kedvéért írtam, az a helyzet nem erdekel.
@Rodeo36 11:

Trump maga beszélt arról, hogy bővíteni akarja az atomfegyver-arzenált.
Trump ragaszkodik a falakhoz délen teljesen elzárva a szárazföldi megközelítést.

Szerinted a békére készülve szoktak az emberek bunkert építeni, kifelé meredező ágyúcsövekkel?
444.hu/2017/04/07/orban-gobbelsi-propagandagepezete-gyaszosan-emlekeztet-az-undorito-peldara

"Meggyőződésem, hogy a rendszervátlozás óta Ön volt a legkártékonyabb magyar politikus. Senki másnak nem sikerült annyi megalapozatlan állítást és igaztalan rágalmat felhalmoznia, Ön a bajnok. A legderekabb hazafias cselekedete az lenne, uram, ha lemondana az állásáról. Nyugdíjas éveiben szórakozzon a játék-vonatocskájával, meg a stadionkájával, és rugdossa egyedül a labdát az üres kapuba."

Persze, "mi magyarok", "tuggyuk ki" Konrád. Egy sorosbérenc zsidó. A genetikailag homogén szarosmagyarország és a felcsúti fajvédő ellensége.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/04/07/soros-szerint-a-ceu-nem-akarja-elhagyni-budapestet

" Megjegyezte azt is, hogy Orbán téved, ha azt hiszi, hogy Trump kormányát nem érdekli egy amerikai intézmény elleni támadás."

Azt hiszem ugrott a meghívó a teknyővájónak. Ezek a vadbarmok tényleg azt gondolták, hogy trampli megválasztásával, már mindent lehet. Orosz mintára szétcseszni az országot.
A bayernáci lovagkeresztes g..i még bulit is szervezett a beiktatás napjára, mert azt gondolták, hogy trampli és a teknyős, kurva nagy haverok lesznek.
Még az is lehet, hogy Clintonnal jobban járt volna a teknyős, mint a keményvonalas republikánusokkal, mert akkor foglalkozhatott volna "nőügyekkel".

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36 11: Így van. Egyesek azokat támogatják, akik az Alkaloida után az ISIS-t is létrehozták. Ők minden eddiginél embertelenebb tetteket hajtanak végre. Mások meg azokkal szimpatizálnak, akik felveszik ellenünk a harcot és nem akarják hagyni, hogy kényük-kedve szerint beleugassanak szuverén államok berendezkedéseibe.
Az én lelkiismeretem teljesen nyugodt, nyilván ugyanezt gondolja a másik fél is magáról, pld. üzleti tárgyalás, kerti munka vagy kirándulás közben. :)
@Oxica: nyugtával a napot, Trump két napja még úgy gondolta -twittelte -, hogy Asszad lesz a megoldás, aztán ma reggel meg úgy lerakettázta, hogy ihajj.

Szóval, ahogy korai volt a bayer-féle örömünnep, ugyanúgy korai azt mondani, hogy orbánt nem fogadják az amerikaiak.

Azt viszont tényként nyugtázhatjuk, hogy a teremfocistával a pilisanyámtyúkjai majdnem polgármester kivételével gyakorlatilag nagy lófasz se volt hajlandó találkozni.
Pedig egy új nagykövetség megnyitása volt az apropó, ez nem pont az az esemény, hogy "kiugrottam egy sajtburgerre, nem futunk össze egy kávéra?"
@habakuk000:
"Az amerikai védelmi minisztérium ugyanakkor közölte, hogy a támaszpont oroszok által használt részeit megkímélték. Azt is hozzátették, hogy a támadás előtt értesítették Oroszországot és más országokat is."

Nagyon bízhatnak a rakéták elektronikájában, ha a tengerről kilőtt rakétáknál reménykedtek abban, hogy a TÁMASZPONT OROSZOK ÁLTAL HASZNÁLT RÉSZÉT" megkímélik. Mekkora lehet az a támaszpont?
"Juncker élesen bírálta a legújabb nemzeti konzultációt is. A Brüsszel-ellenes kérdőívvel kapcsolatban azt mondta: nem igazán érti Orbán úr szándékait, ám az a módszer, hogy valaki Brüsszelt szidja, miután aláírta az EU egységéről szóló Római nyilatkozatot, inkább minősíti a kérdőív szerzőjét, mint az Európai Unió állapotát."
hvg.hu/gazdasag/20170406_Juncker_durva_verbalis_pofont_adott_Orbannak?s=hk
Igen udvarias, amikor az "állapotát" nem hozta összefüggésbe a szerzővel.
@Rodeo36 11: mit itélkezzek? úgy szar, ahogy van, Aleppo egy kurva jó város volt anno, tök barátságos volt mindenki, aztán ki tudja, hogy élnek-e még azok, akikkel együtt kávéztunk, teáztunk

azt nem érted vagy nem akarod megérteni, hogy ez nem arról szól, ki a jobb és ki a rosszabb, mert minden oldal szar ebben a konfliktusban mostanáig, a jövőt nem látom, de nem hiszem holnaptól majd mindenkinek megjön az esze.

ettől független az, hogy nato tagok vagyunk, hála istennek és Hornéknak védelmet jelent az orosz agresszió ellen ugyanakkor bizonyos kötelezettséget is, pl azt, hogy nem szolgáljuk az ellenséget

nem olyan bonyolult ez, persze fizetett propagandistáknak félre kell tenni a lelkiismeretet és a pár évvel ezelőtti emlékeket, gondolatokat, "eszméket"

az pedig majd ki fog derülni, hogy a gáztámadás provokáció volt-e vagy csak simán baromság, ugyanis a szabad világ és a putyini autokrácia közötti különbség épp ebben rejlik:
a szabad világban minden kiderül, a kubai támaszpont kínzásaitól a vő különleges minőségben megkötött boltjaiig, minden disznóság, s ezekért bizony általában valakik felelnek is
Hehe! Ez a Fricz eddig Gyurcsányista volt? Mik vagynak!
mandiner.hu/cikk/20170407_fricz_tamas_na_most_lett_elegem_gyurcsanybol
Elég nagy a "felezési ideje" ha 2013-tól most esett le neki a tantusz. Pedig milyen jól jött volna a 2014-es választások előtt!
Most meg a bőnyi lövöldözésnél derült ki, hogy az oroszok tartanak nálunk hasonló edzéseket. Azért meg Orbán felelős személyesen? (yesss!)
@kekex: nem értem én, ugyanis ha figyelmeztették őket, akkor a repülőket csak elvitték valahová a szírek, pedig a cél elvileg a repülők megsemmisítése lehetett volna

ezt a zsidók csinálták ragyogóan a pár napos háborúikban

amúgy a gps korában elég pontosan meg lehet mondani, merre jársz

majd kiderül valamikor, mire is volt jó ez a csinnadratta, az mondjuk elég egyértelmű számomra, hogy Trump kezd beleilleszkedni a gépezetbe - ezzel párhuzamosan kihullik mellőle a sok idióta, a héten pl Bannon is repült-
Tényleg érdemes lenne megvizsgálni, hogy a CEU-s tüntetés kigyúrt civil ruhás figurái nem Specnaz ügynökök voltak?!

Ha már specnaz, lehidaltam múltkor a "Specnaz ébredése" című orosz horrorfilmtől! Nem is tudtam, hogy az oroszok is csinálnak ilyesmit:
www.youtube.com/watch?v=pyVvuiVFiKk
@Rodeo36 11:
Saját vallástörténetük szerint a zsidók Palesztinában "illegális migránsok", mivel amikor kivonultak Egyiptomból, még nem igazán voltak útiokmányaik!
Egyébként meg szerintem ehhez több köze van Trump harciskodásának: egyrészt el kell terelni róla a figyelmet, másrészt pedig reményt kell adni a hadiipari befektetőknek:

www.portfolio.hu/finanszirozas/alapkezelok/elkezdte_kongatni_a_veszharangot_a_vilag_legnagyobb_befektetoje.247065.html

"Ha azt gondoljuk, hogy mindez lassabban következik be, és a gazdaság lassul a bizonytalanság miatt, akkor az is elmondható, hogy az amerikai részvénypiacok valószínűleg magasabban vannak, mint ahol lenniük kellene"
@kekex: meg kellet mutatnia, hogy az ő az elnök

ezt hangsúlyozta egyébként a külügyminiszterük is, Trump megmutatta, hogy tud dönteni

a twitterbejegyzéseken túlmenően más sikerélménye még nem nagyon volt

(ezért érdekelne nagyon, kinek az ötlete volt a gáztámadás)
@habakuk000: Már nem emléxel mit is modnott a nyugalmazott amcsi tábornok?

"Ha az embernek csak kalapácsa van, akkor minden probléma csak szög lehet"

youtu.be/eDQKOgaX-OY
@habakuk000: "(ezért érdekelne nagyon, kinek az ötlete volt a gáztámadás)"

Nekem vannak tippjeim, de abban 1000%-ig biztos vagyok, hogy nem Aszadé. :)
@habakuk000: Az amerikai rakéta támadások után az Iszlám Állam nevű terrorszervezet szinte azonnal támadásba kezdett Deir Ezzorban és Palmyra és Homsz körzetében. Látod így dolgoznak együtt a szövetségesek, néha meg így:

orientalista.hu/sziriaban-megsebesult-isis-terroristakat-kezelnek-izraeli-korhazakban/
@habakuk000: úúúúúú ++++ t kellet helyett kellett

ráadásul ezt nem is foghatom a telefonra
@Gábris szomszéd: "1000%-ig biztos vagyok, hogy nem Aszadé."
ez pontosan jellemez téged!
@punkfrog: nem őt, hanem a főnökeit, ő csak terjeszt, amikor simicsnek lesz annyi energiája, hogy foglalkozzon az orosz vonallal is, ismét népnemzeti oroszellenes lesz, mint ezelőtt három évvel
@habakuk000:
de! őt minősíti! ne keress neki kifogásokat! nem muszáj ezt csinálnia! önkéntes hülye!
@punkfrog: Inkább a te "logikádat" jellemzi, hiszen csak Asszadnak állhatott érdekében, hogy a 2013 óta nem létező vegyi fegyvereivel, egy mára már megnyert háborúban olyat lépjen, ami kizárólag a saját stratégiai érdekei ellen való. :)
@habakuk000: Szegény Wesley Clarck, aki még a NATO európai főparancsnoka is volt teljesen maga alatt lesz, ha megtudja, hogy első Habakukk dezinformátornak tartja. :)

orientalista.hu/amerikai-nyugalmazott-tabornok-szerint-hazaja-hozta-letre-az-iszlam-allamot/

youtu.be/QHLqaSZPe98
@punkfrog: Mesélj jódemokraták gyöngye. Csak a berlini fal leomlása óta az amcsik által legyilkolt százezrek védencének lenni, az kit minősít? Őket mikor fogják lebombázni nagyon demokratikuschan az emberi jogok és a civilizáció védelmében, hiszen nekik már 70 halott is "elfogadhatatlan" és tomahóóóóóók rakétákért kiálltó cselekedet.

Ja és a bónusz kérdés. Krump Lee - a kiszabadult mérgesgázokkal kapcsolatban - ugye azt nyilatkozta, hogy "Isten egyetlen gyermeke sem szenvedhet ilyen borzalmakat". Az általuk mondjuk Irakban éhenhalasztot 500.000 piciny ártatlan vagy a több százezer lebombázott civil nem volt Isten gyermeke?

youtu.be/cEtdw7Z04QQ
@punkfrog: nem kifogás, de akkor gondolkodjunk kicsit:

kinek az érdeke az eszkaláció?

1, Asszad: nem ismerem, így nem tudom, hogy képes-e arra az elvetemültségre, hogy Trump nyilatkozatára bayerzsótti fénye ünnepség fényét egy vegyi támadással emelje megmutatva az ellenzékének, hogy ki az úr a hazában
ez orbán-féle tempó, ehhez hallatlan őrültség kell, egyéb érdek nem nagyon fűződik

2, Trump: Trumpnak haladéktalanul fel kellett már mutatnia valamit, ami kiemeli őt a nagypofájú lankadt fasz státuszból, mert az elnöksége eddig csak a legkisebb eredmény nélküli balfaszkodásból állt
ez az ocsmány gáztámadás számára jelentéktelen ráfordításokkal járó fordulatot jelenthet

3. Putyin: túl buzgón támogatta a Trump-féle brancsot, a vizsgálatok egyre közelebb jutnak a közvetlen orosz szálakhoz, néhányan már dalolnának mint a pacsirtamadár,
ezt megelőzendő, menteni a menthetőt álcázott visszavonulást fúj egy "műbalhé" kitörésével meg tudja menteni, be tudja emelni Trumpot az elnöki székbe
mellékesen jegyzem meg, neki a legnagyobb a lehetősége a támadás fizikai részére, ugyanis ott vodkáznak a helyszínen arab testvéreikkel
ráadásul Putyintól nem áll távol a terror bevetése meggyengült pozíciói elleplezésére, elég a sorozatrobbantásaira gondolni

4, amcsi hírszerző szervezetek: be kell állítani Trumpot a sorba - ez nagyon látványosan folyik már egy ideje,- meg kell akadályozni az oroszok megerősödését a szír folyamatban, ez szintén egyenes érdek

5, szaudi, zsidó, stb csatlósok, egyértelműen az orosz, iráni befolyás erősödésétől tartanak, nekik is érdekük
(ebben a pontban különösen érdekessé válik semlyénzsótti és az ő isteni részecskéinek felkínálása a perzsáknak, ezek nem tudják, milyen méhkasba tenyerelnek)

6, EU és NATO: abszolút nulla érdek
@Rodeo36 11: írtam fentebb, sok érdek fűződhet ehhez

az mondjuk a spicli egyéni tragédiája, hogy a leginkább valószínűsíthető két potenciális elkövetőt Trumpot is Putyint is hájpolja:)

azaz Trumpot már mostanában nem olyan nagyon:)
@kekex:

Felveti a kérdést, hogy Juncker mit tud az állapotáról?:D
@punkfrog:
Ez most nem személyes, csak éppen nehéz elhinni, hogy az EGYEDÜL Aszadnak káros, és semmi előnyt nem jelentő gáztámadást ő rendelte volna el.
Viszont kínosan emlékeztet az Iraq elleni támadás utólag megcáfolt/olódott indokára a vegyi fegyverekről! Ami erős USA-UK csúsztatás volt (és akkor még finom voltam és úrinő a minősítéssel)
Oxfam: A magyar rendőrök terhes nőket vertek meg a déli határon

A világ egyik legnagyobb humanitárius csoportja, az Oxfam részletes jelentést írt arról, hogy milyen embertelenül bánnak a menekültekkel, migránsokkal Európának ezen a felén. Magyarország neve 66-szor bukkan fel, pedig egyszer is sok lenne.

444.hu/2017/04/07/oxfam-a-magyar-rendorok-terhes-noket-vertek-meg-a-deli-hataron
Ne erölködjetek már annyit! A természet eddig a túlszaporodást mindig lerendezte. Most is lefogja. Vagy betegségekkel, vagy saját fajtánk kiirtásával. Úgy tűnik jelenleg utóbbi az opcio, mert a túlszaporodást nem tudjuk megakadályozni. A biológia erősebb, így marad a háború.:(
@látjátok feleim szümtükkel: nana, azért a mészáros építette afrikai atomerőművekről se feledkezzünk el
@habakuk000: Ez az "érved" elég is ahhoz, hogy lássuk nincsenek érveid. ;)
@habakuk000:

Nem engedi el Orbán kezét Trump és az EPP
Vannak támogatói az amerikai elitben Orbán Viktornak, olyanok, akik annyira utálják Soros Györgyöt, hogy hajlamosak elnézni egy amerikai intézmény vegzálását, ha az hozzá kötődik, és az Európai Néppárt is várakozó álláspontra helyezkedett a Fidesz kirúgásával kapcsolatban.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/nem_engedi_el_orban_kezet_trump_es_az_epp.633407.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Te Boli, ti mitől vagytok egyetemi város?
gepnarancs.hu/2017/04/megint-nekiment-a-kormany-a-norveg-alapnak/

A tetves felcsúti cigányok, a norvég alapra is rá akarják tenni enyves kezüket.
Hát ki ossza a pénzt elvtársak, ha nem a civilek? Talán a farkasflóri vagy a mészaros elvtárs?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36 11: na most a tréfa kedvéért, honnan tudod, hogy Putyin biztosan nem?

Miért pont most a héten robbantott az a merénylő, aki nem öngyilkos volt, viszont hidegvérrel likvidálták, hogy véletlenül se daloljon?

Aztán rá egy napra jött a gáz, oszt most boldogan lehet eljátszani a "Hős vagyok, de nagyon" darabot?

Nem Rodeo, bárki lehetett, az én személyes véleményem egyébként a kooprodukció, annyira kellett mindenkinek ez a történet.

Viszont meghalt egy csomó szerencsétlen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Oxfam: A magyar rendőrök terhes nőket vertek meg a déli határon."

"Nőügyekkel" nem foglalkozunk. Oxfam=Oxford=Soros=Na ugye. Soros mindenütt.
Ha pedig az EPP visszakozik, akkor nyert helyzetben marad viktátor, és még vissza sem kell vonnia a CEU kinyíró törvényét. Nyer putyin is, és nyer az európai szélsőjobb, veszít az EU, veszít Európa és az európai béke gondolata.

Azaz pont ellenkező címet kell adni ennek a posztnak:

egyenlito.blog.hu/2017/04/06/ezert_fog_orban_meghatralni

"Orbán addig ér bármit Putyinnak, amíg az EU-ban Merkel pártjában ül a Fidesz, és míg Magyarország tagja az Európai Uniónak."
@Fabius: de gyors volt az a szerencsétlen birka az új poszton ;)
csak nem hotlájnon vagy nála? :D
@habakuk000: Közel hat éve zajlik a szíria háború és megdemokratizálás, minden oldalon több százezer ártatlan áldozattal. Most viszont olyasvalaki kért katonai beavatkozást, akinek ezek szerint nagy lehet a befolyása. Láss csodát, egyből elkezdtek repkedni a tomahóóóóóókok.
Gondolom ugyanez lenne a helyzet ha mondjuk Ferenc pápa kérne beavatkozást, szintén emberiességi vagy netán a keresztények módszeres kiírtására hivatkozva.

Kell még sorolni ki mozgaja valójában krumplikát és seregét? :)

www.hirado.hu/2017/04/06/idlibi-vegyi-tamadas-a-jad-vasem-nemzetkozi-fellepest-surget/
trumplee-szélsőjobb-putyin, milyen szép, ha az agyhalottak egymásra találnak:
/még szebb a kép viktorral/
--

Most egyébként nemcsak ezt kérik számon, hanem konkrétan kamunak tartják Aszad vegyi fegyveres támadását is. Az Infowars szerint Soros György által támogatott szervezetek "false flag"-akciójáról van szó, amivel az amerikai beavatkozást akarták kiprovokálni.

444.hu/2017/04/07/legkemenyebb-rajongoi-sorban-fordulnak-el-trumptol-a-sziriai-legicsapas-miatt
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mondom, hogy Aszad rendelte el a gáztámadást, hiszen neki volt legkevésbé az érdeke. :)
Hivatalos: leszálltam a Trump-vonatról. Jó móka volt eddig, de vége, mostantól inkább Le Penre koncentrálok, aki próbálta figyelmeztetni Trumpot a katasztrófa előtt - írja például több posztban a trumpista Infowars.com szerzője, Paul Joseph Watson.
@Rodeo36 11: Közben pedig ez így, azért elég nevetséges...59 tomahawk ennyi eredménnyel. Kár is lett volna rájuk bármilyen légvédelmi rakétát pazarolni. :) 1 db repülőt nem mutattak ami megsérült. Most gyártják a szotveresek a videot hozzá??? 36 millió dolcsit elfüstöltek a semmire? :)

youtu.be/Ow5Ux17YKdM
@Rodeo36 11: Célegyenesben nagy Izrael álma?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Kedden még nem tudták, hogy a CÖF-öt használják-e megint e feladat elvégzésére, vagy a Fidesz személyesen kommunikálja a jobbikos akcióra adott kormánypárti reakciót..."

Én viszont tudom, hogy civil servezetet politikai párt nem használhat. Mondta afidesz a civilek elleni támadásakor. Vagy a CÖF nem is civil szervezet?

Aztán vajon a Simicska és Vona elleni háborút, meg a Soros ellenit vajon a fidesz, mint párt pénzeli, vagy a kormány? Ennek azért utána nézhetne az ellenzék.

Mert az adózók nem azért fizetik az adót, hogy abból a fidesz támadja azokat a pártokat, akik nem kussolnak, és akik nem közpénzt használnak az elégedetlenségük kinyilvánításához. A fidesz ezt fizesse saját zsebből.
@Rodeo36 11: érdekes, neked minden konteo, amiben az oroszok bármilyen szinten negatívan érintettek, legyen az holdraszállás vagy lépcsőház-robbantás sorozat, amiről azért eléggé sok bizonyíték állt össze

látod, ez egy nagy különbség közöttünk: én nem tudom a rendelkezésre álló infok alapján, ki is szervezhette meg ezt az egészet, te viszont elkötelezetten véded az egyik oldalt.

te dolgod, tegyed, mindenki úgy lehet hülye, ahogyan csak szeretne.

ui. a spicli nem az igazságot keresi, hanem kötelességtudóan dezinformációt terjeszt
(mellesleg ha tudnál értőn olvasni, kiolvashattad volna a soraimból, hogy rólad nem feltételezem ezt. Megkérdezhetnéd, vajon miért, hiszen kellő mértékben kontrázod angyal cuccait.)

De ezek már finomságok:)))
@Rodeo36 11: tudom, viszont angyal nem érti meg a dezinformátort, azt hiszi az valami kitüntetés, így marad a spicli, a fostalicskát nem kedvelem, egyébként a picli magában foglalja azt a tevékenységet, amit végez, a kém az magasabb rendű életforma
@Rodeo36 11: szerintem nemigen jártál kgb iskolába, én tegnap is találkoztam orosz hírszerzésnek dolgozó kollégával, de ebből ne csináljunk versenyt:)

a szír ügy büdös a szó szoros értelmében is sajnos, s ebben mindegyik szagosodik
@habakuk000: Lenyűgöző az "emberismereted". Hol tanultad? ;)
@Rodeo36 11: pedig a dicső szovjetunyió, az 45-től egy sikertörténet.

rodeoevtárs is irkuck alsón bassza öreg, szenilis éveit. és ossza az imprealistákat!

és ha beagya a kulcsot, akkor a kreml falába lesz beépítve, mint anno kőműveskelemenné:))
@Rodeo36 11: bolhás má csak erre viszket?
ember, ha belenézel nem köpsz egyet?
@Rodeo36 11: szerintem lapozzunk! te szerinted én egy barom vagyok, én szerintem, te egy unatkozó, szánalmas, undorító putyinfasz vagy.
ne vesszünk össze minden apróságon!:))
@Rodeo36 11: te süsü, szíriában mi a faszt keresnek a ruszkik?
csak nem afganisztán filing viszket nekik?:))
@Gyodavagyok_magáért: angyal, te nem penitenciára vagy ítélve?:)

Eszter68 (törölt) 2017.04.08. 10:19:16

ÖRKÉNY ISTVÁN

EGYPERCES NOVELLÁK

HÍREK ÉS ÁLHÍREK

ÚJABB FORRADALMI MEGMOZDULÁS PARAGUAYBAN

A zsoldjukat követelő paraguayi légierők egy ejtőernyős zászlóaljat dobtak le az elnöki palota kertjébe. Sikerült is rövid lövöldözés után elkergetni Aurelio Lapaz amerikabarát, jobboldali beállítottságú elnököt, aki alig háromnegyed órát töltött hivatalában. Az új elnök a haladó gondolkozású Lopez Burillo, akinek győzelmét Asuncion lakossága fáklyás menettel ünnepli, mely lapunk zártakor még tart.

*

Remélem, fenti álhírek teljesen kielégítik az olvasó szenzációéhségét. Ezzel egy csapásra fölöslegessé válna az egész hírközlő apparátus, a telsztárok, ügynökségek, kábelek és képtávírók.

Tömérdek pénzt takaríthatunk meg. Még a lapszerkesztőségek dolgozóit is szélnek ereszthetjük, mert e sorok írója szerény fizetségért vállalkozik rá, hogy a hazai sajtót ellássa érdekes, frissnek tűnő és hitelesnek látszó álhírekkel.
"viktor lapít, mint rajtakapott falusi szatír a disznóól mögött"

Beszartam, bazdmeg. :-)

99999999999999999999999999999999999999999999999 pont.
Az adható maximális 10-ből.
süti beállítások módosítása