Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-varga-judit-bayer-zsolt-valas-interju-balhe/ "És ugyanol... (2024.03.29. 14:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.04.07. 12:13 Fabius

Orbán közlegény megmentése

Nyerhető-e a két fronton vívott atomháború? - ez a kérdés kell foglalkoztassa Kedves Vezetőnket manapság. No meg az is, hogy ebbe a helyzetbe direkt hozta magát, vagy okos stratégái segítségével keveredett bele? Oké, a CEU-n keresztül Soros szívatás saját találmány, ami beleillik a Viktorunk ellenségkép építési hadjáratába. Csak az a furcsa, hogy nem volt senki aki szóljon: Feszesre Tömött Plüssmackónk, ebből azért még az is kisülhet, hogy politikai pártcsaládod svéd, finn, holland, belga és luxemburgi tagjai is aszongyák:

Húzzál te a Jóistenke náthásan csöpögő véreres péniszére zsokénak, és ne minket égessél!

Piszok mázli, hogy ilyen népes a Fidesz EP frakciója - kell a szavazat ott is, ugye, pölö a lengyelek ostobáskodása ellen -  különben már elengedték volna a kezed, és megmutatják merre van a kijárat. Ennek ellenére van aki szerint te magad vagy a probléma, és már amúgy is elvesztél. Weber és Daul még védenek, de érdekes lesz figyelni, meddig lesz ez elég úgy, hogy itthon megint dübörög az állítsuk meg Brüsszelt kampány, maximális fordulaton pörög a civil és CEU szopató.

Itthon meg ellenzék hiányában itt van neked Szörnyeteg Lajos a maga elgurult gyógyszerével és dühével.

Pár napja még csak a kiccsalád kiakadását figyelhettük, mára azonban sokak szerint a hadüzenet is megérkezett Török Gábor száján keresztül. Aki szerint vagy verekszel, vagy kapitulálsz és levonulsz a csatamezőről önként.

simicska1_1.jpg

De te nem vagy az a levonulós gyerek, szerintem megverekszel akkor is, ha Lajos tud olyat köpni, ami az eléd ugró Nyálgyűjtő Bercin nem a zakót, hanem a mellkast égeti át. Lesz egy kis ugribugri, ahol fogadhatóvá válik, rálépsz-e olyan telepített Lajos-aknára, ami politikai atomvillanást okoz. Igaza lehet Töröknek mikor azt mondja, ez a legnagyobb fenyegetés ami eddig ért, megnézzük hogy jössz ki belőle.

758 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr1812407627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tehát a kivándorlók körében az elsődleges indok a magas fizetés, a másodlagos okok viszont korosztályonként eltérőek. Míg a fiatalokat a más kultúra megismerése is motiválja, addig a családosoknál a gyermekük jövője, a nyugodtabb légkör, a fejlettebb vállalati kultúra, és a jelenlegi belpolitikai helyzet az, ami miatt inkább más országban szeretnének boldogulni.
A 26-45 éves, gyermekteleneknél a mostani magyar belpolitikai helyzet az másodlagos mozgatórugó, amiért kivándolnak, csakúgy, mint a munka-magánélet egyensúlyának a megteremtése.
nincs több kérdésem, fideszjobbik egyértelműen putyin csicskája

Botrányba fulladt a nemzetbiztonsági bizottság ülése

Szél Bernadett a nemzeti konzultáció weboldalán futott orosz kódokról érdeklődött. Hiába.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F04%2F10%2Fbotranyba_fulladt_a_nemzetbiztonsagi_bizottsag_ulese%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ne csúsztass, hiszen csak a fidesz volt a genyó a bizottságban!

Portálunk megkereste Mirkóczki Ádámot, a bizottság jobbikos tagját, aki megerősítette a leírtakat.

"A Fidesz magas szinten űzi a bunkóságot, az arroganciát és a pökhendiséget. Ez eddig a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésein nem volt divat"
- reagált a politikus, aki szerint a kormánypárt megmutatta, hogy takargatnivalója van az ügyben."

alfahir.hu/2017/04/10/oroszorszag_nemzetbiztonsagi_bizottsag_nemzeti_konzultacio_szel_bernadett_mirkoczki_adam
Hivatalos orosz "szakértő" véleménye egy hivatalos lapban, de semmi befolyásolási szándék:

„Fantasztikus helyzet állt elő. Az ultraliberálisok és oligarchák a világot olyannyira a saját manipulálási övezetükké és a népek zsarolásává változtatták, hogy most olyan helyzet alakult ki, hogy Orbán mindösszesen egy partizán a világ elitjei elleni ellenállásában."
valasz.hu/itthon/ez-mar-az-orulet-hatara-orban-elleni-szines-forradalomrol-beszelnek-az-oroszok-123326
Van-e az a tömeg, amitől meghátrál Orbán?
Fábián Tamás

2017.04.10. 13:34

Ha egy tízmilliós országban a közhatalom birtokosai nem rezzennek össze egy pár nap alatt megszervezett 60-70 ezres tüntetéstől, akkor vagy teljesen elvesztették a realitásérzéküket, és a saját bukásukat sem vennék észre, vagy végtelenül cinikusan röhögnek a markukba. Valószínűbbnek tűnik, hogy Orbán Viktor és kormánya az utóbbit teszi éppen, de egyáltalán nem biztos, hogy a jó lóra tettek.

Egy év múlva választások lesznek, és ha valaki, akkor Orbán és a Fidesz pontosan tudja még a legelső kormányzása idejéről, hogy milyen az, amikor tuti győztesnek tűnő helyzetből csúnyán elhasal az ember. “Hát, kellett ez nekünk, fiúk?” - teheti fel magának és hatalomtechnikusainak a kérdést a miniszterelnök.

>>>>>>>>>>Az ellenzéki pártok lényegében a pályán sincsenek.<<<<<<<<<<<<

index.hu/velemeny/2017/04/10/orban_ceu_tuntetes/

---

Ámokfutás a szakadék felé

Nem hagyhatjuk, hogy magánhasznukért visszakormányozzák hazánkat az orosz befolyási övezetbe (paksi pénzre cserélve az uniós forrásokat).

kapitalizmus.hvg.hu/2017/4/10/amokfutas-a-szakadek-fele/

---

Ráerősített a debreceni kancellár: nem támogatja a CEU-t

"I stand with CEU" – sokan tették ki facebookos profilképükre a CEU-t támogató szöveget, amihez most egy nagyon hasonlóval rukkolt ki Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem kancellárja. "I stand with DU" – olvasható a nemrég beállított fotóján.

hvg.hu/itthon/20170410_bacs_zoltan_i_stand_with_du
Ezek a mocskos libsibolsik árulják a hazát. Szegény fideszes képviselők alig bírnak ellenállni nekik.

index.hu/belfold/2017/04/10/botranyba_fulladt_a_nemzetbiztonsagi_bizottsag_ulese/
@Amelanchier:

Akkor most mindenki ultraliberálisnak és oligarchának számít, aki le akarja váltani Orbánt?
A jobbik is?
"Durva túlárazásokat és indokolatlan költségeket találtak az Európai Bizottság ellenőrei a Nemzeti Közszolgálati Egyetem egyik beruházásán,..."Biztosan Soros mószerolta be.:D

index.hu/belfold/2017/04/10/eu_durva_tularazasok_a_nemzeti_kozszolgalati_egyetemnel/
Tömött terem és vastaps az ELTE jogi karán, ahol az oktatók rendkívüli előadást tartottak a CEU-törvényről

Hétfő délelőtt nyolc oktató ment neki a törvénynek.

444.hu/2017/04/10/tomott-terem-es-vastaps-az-elte-jogi-karan-ahol-az-oktatok-rendkivuli-eloadast-tartottak-a-ceu-torvenyrol

---

ellenben skiccpalika 2.0 apparátusa:

Magyar Nemzet: Áder alá fogja írni

A lap szerint a köztársasági elnök jogi szakértői nem találtak fogást a törvényen.

444.hu/2017/04/09/magyar-nemzet-ader-ala-fogja-irni
Eltitkolt külföldi vagyon? Kemény kérdést szegezett Orbánnak a parlamentben Vona Gábor

Nagy baj lenne, ha külföldön rejtegetne eltitkolt vagyont Orbán Viktor vagy a családja, a kormányfőt ugyanis ebben az esetben zsarolni lehetne, ami hatalmas nemzetbiztonsági kockázatot jelentene az ország számára

alfahir.hu/2017/04/10/vona_gabor_orban_viktor_offshore
@Eszter68: azt nem tudom, hogy végleg kitúrta-e a fidesz a jobbikot az oroszmutyiból. Kérdezd angyalt.
@Amelanchier:

még nem készültem fel a linkáradatra, ami sűrű usácskázással szokott végződni.
Négy javaslat Ádernek, hogyan tudná megvétózni a lex CEU-t

Jakab András jogtudós szerint ha a Sándor-palotában akarnak, találhatnak fogást a felsőoktatási törvényen. Mondott is példákat.

444.hu/2017/04/10/negy-javaslat-adernek-hogyan-tudna-megvetozni-a-lex-ceu-t

---

Kofi Annan is kiállt a CEU mellett

Az egykori ENSZ-főtitkár a magyar kormány által megtámadott egyetem rektorának írt támogató levelet.

444.hu/2017/04/10/kofi-annan-is-kiallt-a-ceu-mellett
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

a vétóhoz bátorság szükséges és egyenes gerinc.
ezt kimaradt a felsorolásból.
Elhar • egy perce

Polt Péter és ügyészsége nem talál bűncselekményre utaló nyomot a lopásoknál, nem képesek egy vádiratot összehozni a Questor perben, most Áder "szakértői" nem találnak fogást a törvényen. Vegyük hozzá, hogy Orbán, Rubovszky és még jó pár rohadék szintén jogi végzettségű.

Nem inkább a jogászképzést kellene felszámolni a CEU helyett? Évente kisorsolnának a jelentkezők között pár száz jogi diplomát, ezeknél károsabb egy síkhülye sem lenne.
444.hu/2017/04/10/nemeth-szilard-mar-azt-is-ellehetetlenitette-hogy-egyaltalan-kerdezni-lehessen-a-kormanyzati-oldalon-futo-orosz-kodrol

Akkor tehát igaz, hogy magyar állampolgárok adatait kiszolgáltatták egy idegen hatalomnak.

Mocskos ruszkibérenc, hazaáruló g..ik. Állítsuk meg őket a g..ibe.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Kilépett a professzor a Corvinus Tudományos Tanácsából, mert az egyetemen a megtorlástól való félelem uralkodik

Kőszegi Botond szerint sok corvinusos diák és oktató fél kiállni a CEU mellett. És ezt a félelmet az egyetem vezetősége gerjeszti.

444.hu/2017/04/10/kilepett-a-professzor-a-corvinus-tudomanyos-tanacsabol-mert-az-egyetemen-a-megtorlastol-valo-felelem-uralkodik
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ha van ájtatos pofátlan a Földön, akkor ki más mint ez a darab szar:

“We rededicate ourselves to holding to account any and all who commit crimes against the innocents anywhere in the world,” said Tillerson, ..........

brühüyyy
kkk
Koncentrációs táborokba záratja a melegeket Putyin egyik fő támogatója?

Túlélők és jogvédő szervezetek beszámolói szerint ütik-verik a melegeket a Csecsenföldön nyitott koncentrációs táborokban, és arra kényszerítik őket, hogy hagyják el az országot. A csecsen hatóságok mindent tagadnak.

hvg.hu/vilag/20170410_koncentracios_tabort_nyittatott_melegeknek_putyin_egyik_fo_tamogatoja
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
nem az a lényeg, hogy támogattya putyint hanem az, hogy a sharia law -t gyakorlatba tette és mikor megkérdeszték tőle mi van a melegekkel csecsenföldön aszon'ta: itt nincs eccse, mert ha lett volna a saját csalággyuk már régen végzett volna velük

period

brühüyyy
kkk

izlám a saját ragyogásában
444.hu/2017/04/10/26-milliardos-hitel-irannak-atomeromure

Csak nehogy atombomba legyen belőle elvtársak, mert azon kurva nagyot lehet bukni elvtársak, ha kiderül.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/04/10/26-milliardos-hitel-irannak-atomeromure

Csak nehogy atombomba legyen belőle elvtársak, mert azon kurva nagyot lehet bukni elvtársak, ha kiderül.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Ezt a csatát elvesztettük.

"...a Lear december 31-ig fokozatosan építi le a létszámot, a termelés egy részét befejezi, egy részét alacsonyabb költségű országokban található telephelyeire helyezi át."

www.hirado.hu/2017/04/10/nyolcszaz-alkalmazottat-bocsat-el-az-amerikai-uleshuzat-gyarto/
@Oxica: Miért ha egyeseknek lehet, akkor másnak is. :)
@Oxica:
ez összesen 92 millió usa dollár ami lófing egy ilyen dologhoz, nyugoggyatoök le

egyébként amit szabad egyiknek aszt a másiknak is szabad neked is lehet zsebbenhordható ballisztikus interkontinentális rakétád, legfeljebb paradicsommal töltöd fel

brühüyyy
kkk
az a sok büdös atomnagyhatalom, mint izrael, pakisztán, India, északkórea, usa, és a többiek iránnak még nincs de most??? na most majd orbán elloptya és hazaviszi kalbászt tölteni
Káderjanó aláírt.

Az államfő erről szóló közleményében kiemelte:

nem talált alkotmányossági aggályt a törvénnyel kapcsolatban, illetve az szerinte nem ütközik nemzetközi szerződésben vállalt kötelezettségbe vagy európai uniós irányelvbe.

Áder mindenkit igyekezett megnyugtatni:

"a Magyarországon működő külföldi egyetemeken folyó magas színvonalú munka folytatásának feltételei továbbra is biztosítottak lesznek";
és felszólította a kormányt, hogy "az érintettekkel haladéktalanul kezdje meg a tárgyalásokat az új törvényi rendelkezések végrehajtása érdekében".

index.hu/belfold/2017/04/10/ader_janos_ceu-torveny_dontes/
kurva anyád áder jános
444.hu/2017/04/10/ader-janos-alairta-a-ceu-ellenes-torvenyt

Minden tiszteletem azé a 80-100 ezer emberé akik kimentek tüntetni, de mivel nem égett tegnap a fideSS székház, a teknyős és bandája nem is hátrált meg.
Majd ha trampli bombáztatja Felcsútot, talán akkor meghátrálnak, előbb nem. Ezek vér nélkül, már nem takarodnak el.
A szerdai tüntetés eredménye is ez lesz, a teknyős simán átnyomja a civil ellenes törvényt.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

A CEU t meg Bécsben szeretném tudni, mert szarosmagyarországnak annyi.
@habakuk000: haver, ez a kommented kicsit tagásra sikeredett:))
@Gábris szomszéd: " Miért ha egyeseknek lehet, akkor másnak is. :)"

Szerinted meddig marad meg a Föld, ha minden őrült rezsim vitrinjében ott virít pár atombomba? Gondolod, hogy te majd megúszod, ha indul a buli?
Az már épp elég kockázat, hogy trampli kezében is van atom, nem kell több kockázat.
@Oxica: "A CEU t meg Bécsben szeretném tudni, mert szarosmagyarországnak annyi."

Soros György megüzente: soha nem hagyják el Budapestet

Bárhogy is döntsön Áder, meg fogják oldani, hogy Magyarországon maradjon a CEU.

index.hu/belfold/2017/04/10/soros_gyorgy_meguzente_soha_nem_hagyjak_el_budapestet/
@Rodeo36 11: "egyébként amit szabad egyiknek aszt a másiknak is szabad"

Látom, egy rugóra jár az agyad gábrissal. Neked is csak azt tudom mondani, mint gábrisnak. Olvasd el.
Miattam Iránnak is lehet atombombája, csak ne sírj ha Kanadába is beköszönt a nukleáris tél. Ne gondold, hogy fasza lesz.
@Gábris szomszéd: "Soros György megüzente: soha nem hagyják el Budapestet"

Attól, hogy a patás ördög soros ezt mondta, attól én még szeretném Bécsben tudni a CEU t.
Az élet majd úgyis engem igazol.
@Gábris szomszéd: " Meséld el lécci Irán kiket támadott meg eddig? :)"

Nem ez a kérdés. A kérdés az, hogy kiket fog megtámadni.

Amúgy volt már egy elég hosszú irak-iráni háború. Egy kis atommal megspékelve, fasza lesz ha kiújulnak a harcok.
Pföjjj... Káder elvtárs megint bizonyított!
Gerinc sehol, mélytorok a pártért!
A pénzéért bármit, szimpla q...
444.hu/2017/04/10/alairast-gyujtott-a-momentumnak-kirugta-a-fideszes-onkormanyzat

Semmi különös, csak egy átlagos nap a szarosmagyar jogállamban.
Aztán, ha elbukják a bolsevik g..ik a pert, akkor megint Sorosra mutogatnak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Pföjjj... Káder elvtárs megint bizonyított!"

Igen, ez volt az ára, hogy újra őt jelölték. Most már mehet horgászni a gilisztáival a g..ibe.
Mondjuk, eddig is szarembernek tartottam.
Szíriában meg itt van a kutyuli elásva:
"Az amerikai külügyminiszter a G7-csoport külügyminisztereinek délután kezdődő találkozóján Franciaország, Németország, az Egyesült Királyság, Japán, Kanada és a házigazda Olaszország diplomáciai vezetőivel egyeztet. A megbeszéléseken részt vesz Federica Mogherini, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője is. A napirenden Szíria mellett a terrorizmus elleni fellépés, a líbiai helyzet, a Földközi-tenger térsége, valamint Észak-Korea is szerepel. Angelino Alfano olasz külügyminiszter bejelentette, hogy Szíriáról kedd reggel külön minicsúcsot tartanak, amelyen Törökország, Szaúd-Arábia, az Egyesült Arab Emírségek, Jordánia, Katar is képviselteti magát."
privatbankar.hu/makro/megindokolta-amerika-miert-lottek-szet-raketakkal-a-szir-legibazist-306097

Namármost: pár hete orosz-iráni megbeszélések voltak a szíriai rendezésről, amelyre nem hívták az USA-t. Lévén, hogy komolyan csak az orosz beavatkozás után kezdődött az Isis ledarálása. Az USA meg frászt kapott, hogy kihagyják a rendezésből.-
És lőn gáztámadás, meg oroszokat negligáló rendezési kísérlet.
Már most szólók: nem fog menni. Amikor utoljára megnéztem Putyin harmadik neve nem a "durák" volt!
444.hu/2017/04/10/52-milliardert-epul-a-vasas-uj-stadionja

Ezek a fontos dolgok elvtársak, nem a szar CEU. CEU? Az értelmezhetetlen egy lápimagyarnak.
Na de a stadion, az igen. Épül a zország, gondolta Stirlitz.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
"a lámpák felé lesett gyanakvóan;
vadkácsa riadt hápogva a tóban,
amerre mentem én.

Épp azt gondoltam, rám törhet, ki érti,
e táj oly elhagyott.
S im váratlan előbukkant egy férfi,
de tovább baktatott.
Utána néztem. Kifoszthatna engem,
hisz védekezni nincsen semmi kedvem,
mig nyomorult vagyok.

Számon tarthatják, mit telefonoztam
s mikor, miért, kinek.
Aktákba irják, miről álmodoztam
s azt is, ki érti meg.
És nem sejthetem, mikor lesz elég ok
előkotorni azt a kartotékot,
mely jogom sérti meg.

És az országban a törékeny falvak
- anyám ott született -
az eleven jog fájáról lehulltak,
mint itt e levelek
s ha rájuk hág a felnőtt balszerencse,
mind megcsörren, hogy nyomorát jelentse
s elporlik, szétpereg.

Óh, én nem igy képzeltem el a rendet.
Lelkem nem ily honos.
Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet,
aki alattomos.
Sem népet, amely retteg, hogyha választ,
szemét lesütve fontol sanda választ
és vidul, ha toroz."
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

..lapostetű csahos a neved mától """álamelnök,mert köztárasaság már rég nincs!

....
Gyertek fel szerdán,nem lesz piskóta))
@Gábris szomszéd:
Persze a jobbik "értelmiségi holdudvara" elmondta, de már írtam, ez a szóösszetétel egy oximoron. Mert vagy értelmes, vagy jobbos. A kettő kizárja egymást. A jobbik meg ennek minősített esete.
@kekex: "Mert vagy értelmes, vagy jobbos. A kettő kizárja egymást."
Ezt a marhaságot! Ne told túl a hülyeséget!
444.hu/2017/04/10/apokalipszis-osszedolt-egy-konzultacios-plakat

Soros György aknamunkája kezd beérni elvtársak. Fegyverbe elvtársak!
Munkásőr századokat a pártház elé elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:
Csak a miheztartás végett: az mszp ingyen gyógyszert ígért a nyugdíjasoknak, 20 mrd-ért, de rájuk szóltak, hogy lesz az 50 mrd. is. Ehhez képest kell a stadion 57 mrd-ját nézni!

Írtam már hiányolom az ellenzéktől az alábbi plakátot: a Momentumos középről, mutatóujjal kirobbanó kéz egyetlen felirattal: EZEK TŐLED LOPNAK!
Ami jól rádolgozna a jobbik plakátjaira.
@kekex:

A jobbik nemzeti néppárt.
Így még szórakoztatóbb:
A nemzeti néppárt értelmiségi holdudvara.
@punkfrog:
Jó, finomítom: vagy értelmes, vagy jobbos, vagy tisztességes: Ön ezek közül kettőt választhat!
@kekex: Nem lehet a kormányfő nemzetbiztonsági kockázat. :)

youtu.be/HZ4PEHnH9U4
@Gábris szomszéd:

Mikor elkezdődött a törvénytervezet elleni tiltakozás, egy teljes estén át nyomtad a szöveget arról, hogy a CEU ügy gumicsont.
Rájöttél, hogy mégsem az?
@Eszter68: A CEU elterelés de én átlátok a g..iék szitáján. :)
@Gábris szomszéd:

Elmondtad ezt tegnap annak a sok tízezer embernek is, akikkel együtt tiltakoztál?
hvg.hu/tudomany/20170410_ader_janos_gerinctelenek_wikipedia#rss
"valaki már be is szerkesztette a nevét a gerinctelenek nagyobb csoportjainak felsorolásához, az első helyre."

" Áder jelenleg csak a szócikk vitalapján olvasható – már amikor. A beírók és az azt eltüntetők ugyanis mintha folyamatos harcban állnának."
Értem én ezt a nagy felháborodást Áder ellen. De ugye senki sem gondolta komolyan, hogy meg meri vétózni?

Eszter68 (törölt) 2017.04.10. 22:11:22

@Gábris szomszéd:

????????
@Eszter68: ő a gumicsont ellen tiltakozott! valódit szeretne!:)
@Eszter68: pontosan! Nem Áder a probléma.

Eszter68 (törölt) 2017.04.10. 22:58:09

@punkfrog:

Gábris egy univerzális lény. Utálja Sorost, de kimegy tüntetni a CEU bezárása ellen, ami szerinte gumicsont.
Azon sem lepődnék meg, ha feltűnne a legközelebbi Pride-on.
@Oxica:
neked rugóra jár asz agyad, mármint berugóra, jól berúgtak a Panni robogót és robox mint a kerge birka

szóval mi várható ha te várod bisztos megjön, még Godot
is

brühüyyy
kkk
milyen atomok szálltak iraq ban és iránban (egyiknek sincs nukleáris fegyverzete)... másik kérdésem hozzád, miutáőn úgyis be vagy rúgva, hogy Reza Pahlevi elzavarása a halál faszára és önrendelkezés helyreállítása a perzsáknál az miért volt rossz? azóta fekete seggűek, mert meg merték léátni a süsüék valódi pofázmányát süsübérenc perzsa sah az jó diktatúra de ha a haja tolla aki nem süsübérenc diktálja a napi mű ezzint az már rossz diktatúra

nahááááááááááááááááááát cuncimókus? mit iszol? jó lenne tu'nni, mert nagyon erős lehet? rezes??? elől hátúl?
@Eszter68:
Nincs vétőjoga, de visszaküldhette volna megfontolásra vagy az Alkotmánybírósághoz fordulhatna. Legalább felvergődhetett volna a gerinctelenektől a gerinchúrosokhoz.
Csak akkor netán a hívők kétségbe vonhatnák, hogy "csalás" meg "versenyhátrány a magyaroknak" stb.
Tehát úgy pártkatona, mint a pinty!
Mondjuk ez eddig sem volt kérdéses, közte meg a smittelő között csak a helyesírás tudásban van (némi) különbség.
A rómaiaknak még egy egész ló jutott, nekünk csak az ernyedt hímtagja.
@Oxica:
tudod Kanadába már beköszöntött a nukleáris nyár, nyáron 54-65 C fokok vannak és a jégtakaró ami világ egészséges létéhez nélkülöszhetetlen eltűnőben van és a jegesmedvék bejárnak kaját koldúlni a falvakba mert nincs jég ahol halászni tudnának és mindez a déli szomszédunk eszement szennyezése még a saját i8vóvízüket is halálos méreggel szennyezik és a bíróság ítlete ellenére nem szüntették meg a koszos folyóból adták a lakóknak az ihatatlna vizet ami barna színben folydogált vasoxid, rézoxidok tudod amivel permetezel ha valah csináltad és halálos...és ki vannak akadva pedig mosulban is több száazan el lettek gázosítva kibaszott mérgesen és iraq már 10 éve háborús zóna a virágzó lybia egy romhalmaz a virágzó prosperáló szíria egy romhalmaz yemen, szomália éhenhalnak szudánt szétszedték mert egyben túl nagy falat volt és most mindegyik nyomorog ez a süsü demagográcia eredménye ahová beteszi a büdös lábát kő kövön nem marad és sohasem építenek csak rombolnak és max elhaggyák a romokat dolguk végesztével

te meg iszod a szavaikat mint a záder a gecit és a zorbán meg buzi az meg most keresi kit is kellene leszopnia, hogy nyugodtan lophassanak tovább neki mindegty csak lophasson tge meg tapsikolsz neki és hülyeségeket firkálsz

a nemzetközhöz annyit sem értesz mint a Harris Köz höz

ne dumálj baromságokat

be vagy rúgva mint a részeg gumiroller...és csak megy körbe körbe mint a bolond dervis

brühüyyy
kkk
jaaa és afganisztán ban mi is a probléma??? jaaaaa hogy mindegy csak ott lehessenek mert ingyen van heroin az ott katonai laborokban készítik mákból aminek termelése megugrott 15 szörösére mióta ott eszi a rossebb ezeket a az útszéli rablókat

van még más hülyeséged? boríccsad ki mert már nem is láccol csak a hülyeséged
@Oxica:
eszt én eredeti angollal beraktam, de hát nem jellemző idegen nyelvek értése és használata elvégre a gyíkon vagyunk

íme
www.washingtonpost.com/world/national-security/trump-officials-tell-russia-to-drop-its-support-for-syrias-assad/2017/04/09/c179d3ba-4713-440b-8192-a2838019554d_story.html?wpisrc=nl_draw2&wpmm=1

Nem hagyják annyiban

Tillerson kijelentette, az Egyesült Államok ismét tesz azért, hogy aki ártatlan emberek ellen követ el bűncselekményeket bárhol a világon, feleljen ezért. Az amerikai diplomácia vezetője a Szíriában elkövetett vegyifegyver-támadásra utalt, amelyre válaszul az Egyesült Államok manőverező robotrepülőgépek tucatjaival mért csapást arra a bázisra, ahonnan a rezsim gépei feltételezhetően elindultak.

azok az ártatlanok akiket ők bombáznak tövig azok nem annyira ártatlanok mint akiket a pisisek meg alkaloida és alnuszra meg a többi usa által gyártott szarkverő meg a mérsékelt lázadók akik a pisisektől kapják a fegyvert és sohasem tudni melyik melyik mert egyforma lepelben és álarcban vannak

AZ ÁJTATOS POFÁTLA SZARKEVERÉS ÉS A VILÁG ÁTBASZÁSA A TÖBBIEK MEG NYALJÁK A SEGGÉT HOGY MIRE JÓ EZ NEKIK A MIGRÁNCSÁRADATTAL ASZT MÉG ŐK SEM TUGGYÁK DE HA KICSIT UGRÁL BÁRMELYIK AZONNAL LESZ EGY KIS TERROR BOMBA VAGY TEHERAUTÓKA HOGY IRÁNYBAN MARAGGYANAK

TE BAROM TE ÁLLAT

brühüyyy
kkk
))))

ro-gá-nanti-lop))

or-bán-geci-ááááder-nye-li)

aláírtad jános égni fog a város)

baj-szos szar)

bólogató jános)

"el-vesz-tet-te-el-nök-jellegét....

repülővel jöttem)

savanyú a narancs...

Alakul ez szerdáig!

Eszter68 (törölt) 2017.04.11. 00:09:12

@kekex:

"Tehát úgy pártkatona, mint a pinty!"

Ezt már akkor lehetett tudni róla, mikor először köztársasági elnökké választották.
Evidenciákon ne csodálkozzunk már el!
www.rt.com/news/383098-russia-foreign-ministry-spoof-hackers/

itt az orosz nagyköveccség, a te hívásod nagyon fontos nekünk, ha akarsz beavatkozást a politikai ellenlábasaid ellen akkor nyomd meg az 1 -es-t, ha szüxéged van orosz hekkerekre akkor nyomd meg a 2-et

mindez az orosz külügy honlapján április elsején és a süsüék még csak nem is reagáltak rá semmilyen szinten

brühüyyy
kkk
a macinak van humora süsüasárkánynak meg nincs
https://1drv.ms/i/s!AmyL4sTf7xPag-c1yCZcQe6eYyuSDQ
@Gábris szomszéd:
mivel -mint a mellékelt ábra mutíttya- az atlantisták nem is mertek belemenni a reakcióba... ilyenkor kiderül, hogy beborul

Patyomkin az egész süsü külpolitika az AIPAC és a ZSIDÓK TERÜLETI ÉRDEKEIT KÖVETI MINT BOCIKA A TEHENET...MOST MAJD NEM LESZ SZÍRIA DE LEWSZ NAGYHATALMAS IZRAEL... 6000 ÉVE VÁRNAK ERRE ÉS MÉG ECCER SEM SIKERÜLT AMI ASZT IS JELENTI SEMMI GARANCIA SINCS ARRA HOGY MOST IGEN
brühüyyy
kkkk

és magánvéleményem: a kurva annyukat a cionistáknak akik kitalálták a hollókat és az antit aki rogán kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Áder Orsolya egyeteme is kiállt a CEU mellett

Miért is ne tette volna, hiszen pontosan olyan rendszerben működik, mint a CEU, amit most nyírt ki a diáklány édesapja egy hatalmas kettős mércét lengetve.

444.hu/2017/04/11/ader-orsolya-egyeteme-is-kiallt-a-ceu-mellett
@Gábris szomszéd:
nézd meg eszt avídejót
www.rt.com/news/383098-russia-foreign-ministry-spoof-hackers/
a british journalist röhög

brühüyyy
kkk
meg én
@Eszter68:
Én nem Áderen csodálkoztam, hanem azokban, akik elhitték, hogy nem orbáncsicska. Csak mert semmit sem kockáztatna, hiszen törvény írja elő a mandátumának tartamát és az utána életfogytig tartó úrias ellátását. Kivéve persze, ha van róla homo-pedofil vagy olyan bizonyíték, amivel Györgyi Kálmánt annó kicsinálta.
@gazoló: Neked sem kell mindent kétszer mondani. :-)

Ha mán népművészet - netművészet, a mai termésből linkelek 4-et. :-) Egyik jobb mint a másik. Amikor a titkosrendér a gyerekét figyeli. Azért az felemelő apai öröm lehet. :-(

ferfilelek.tumblr.com/post/159496969640/messze-a-legviccesebbek-a-titkosrend%C5%91r%C3%B6k-akik

bolhapia.tumblr.com/image/159504386163

1mondatban.tumblr.com/post/159501392014

sztivan.tumblr.com/image/159503682643
süti beállítások módosítása