Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/03/28/trocsanyi-laszlo-alkotmanybiroi-felkeres-karoli-gaspar-reformatus-egyetem... (2024.03.28. 12:52) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.03.13. 12:34 Fabius

Káder Janót ma újratöltik

Közjogi méltóságot - muhaha - választanak ma a Nagy Büdösben. Majtényi jelöltsége formális, inkább az a kérdés, Káder Janót milyen körülmények között újráztatják. A poszt születésének pillanatában ott tartunk, hogy miután Káder elmondta a semmit, első körben nem sikerült kétharmaddal megválasztani. Nem kell ahhoz sem jósnak, sem Lokál újságírónak lenni, hogy nagy biztonsággal kijelenthessük: feles többséggel menni fog.

Kádert ma újratöltik, lesz ami lesz.

Miért ne tennék? Elvégre mindent lenyelt amiért szót kellett volna emeljen. A negyedik alkotmánymódosítás idején ugyan gondolkodni látszott, de végül saját kézzel lapátolta vissza a szart a lóba, szívlapáttal. Ott már nem finomkodott és beszélt mellé, beleállt a buliba őszintén, teljes mellszélességgel: "a köztársasági elnöknek nem egyszerűen a pártok felett, hanem mindig és mindenben politikai nemzete mellett kell állnia."

Így lett 15 millió helyett másfélmillió politikai nemzetalkotó magyar államfője. A bakter, aki legnagyobb állatságokhoz is csak a szabad jelzést lengeti.

ader-bakter.gif

A helyzet fonákságát - és a magyarországi állapotokat - jelzi, hogy még így sem volt zökkenőmentes az újrázása. A matolcsysta jegybanktörvény elbukott, pedig ha Káderon múlik annak sem lett volna muszáj. De emezek olyan szintre emelték a pofátlan lopást, hogy a Matolcsy klán gazdagodást szolgáló esztelen pénzosztásra aszonták, a stafírung elveszti közpénz jellegét ha klántulajdonba kerül. Erre pedig csak az bólint rá aki vállalja, hogy egybites idiótának és korrupciós rendszer legitimátornak nézik egyszerre szerte a világon. Ez már sok volt neki, jött is a mondás mindjárt, hogy bazmegjanó, akkor nem leszel te itt újra semmi, majd a balogzoli lesz helyetted, mert annak még ennyi finnyáskodni valója se lesz. Káder már íratta a lakcímét egy folyóparti horgászkalyibára átfele, mikor mégis szóltak: jól van, baszki, mégis újrázhatsz. Elhittük, hogy nem keresztbe feküdtél a jegybanktörvénynek, csak megbotlottál és elestél.

Balogzoli puritánságának amúgy is sok lenne a Sándor Palota.

 

 

44 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr4212334371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pontosan így van. Én még emlékszem, hogy valamikor reménykedtél: nem lesz káder áderből, mert hajdanán vmire nem bólintott rá auztomatikusan, mint a bólogató kutyus az autóban.
Valóban, áder legalább nem annyira nevetséges, nem firkálgat szégyenletes helyesírással holmi emlékkönyvekbe, oszt ennyi. A végeredmény ugyanaz.
Mondjuk a választási törvényt, amely miatt legyőzhetetlenek, ő fabrikálta ilyenné.
Megéri a pénzét ez a Savanyú Jóska, minden magyarok első számú közjogi méltósága. Én egyáltalán nem tudom tisztelni.
@AKIsTUDATLAN:

Láttá te valahol méltóságot? Mert én csak a kurva nagy párthűséget, hiszen még akkor sem merte használni a jogpsítványát, amikor egyértelmű volt, hogy alaptörvénybe ütközik a fidesz álma.
Ja, és akinek méltósága van, annak nem Or bán engedi meg Rubovzki szájával, hogy ismét köztársasági elnök lehessen, hanem maga érdemli ki.
@AKIsTUDATLAN:

aki szobatárs,annyit is ér(
Majtényival nem az a baj, hogy zsidó, hiszen Simicska is zsidó, és mégis rendes ember....hanem az a baj vele, hogy SoroSS-bérenc!
@AKIsTUDATLAN:

Akkoriban még bíztam benne, hogy Káder valamennyire autonóm személyiség. Mondjuk úgy, tőlem megkapta az esélyt a bizonyításra.

Ez lett belőle.
@látjátok feleim szümtükkel: minden normális "ünneplő" visz magával sípot. Meg esernyőt, ha verekedni kell.
@ulpius66:

Na mi van putyinsimogató, megint kiengedtek.

Tudjuk, aki nem a felcsúti teknyős valagát nyalja, az csak sorosbérenc lehet.

Csak hát, ki is volt a legnagyobb sorosbérenc Oxfordban? Csak nem a felcsúti teknyővájó? Ja, de.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
jéééééééééééééé, vihar a biliben
kösztársaságtéri sarki elnök amint kliensre vár (na nem Godo ra mert az előbb gyün)

evvan: ámbörök ámbörök föl a fára

ki mint veti ágyát úgy hánykolódik...azért valami gyerek kibökhetné a kisgömböcöt lufi helyett Már Cilus Ídusán?

brühüyyy
kkk
@Fabius:
hány éves vagy @fábi? még hiszel a Mikulásban???
ejnye bejnye

brühüyyy
kkk

inkább mennyél a nagy fütyülővel a Már Cilus Idus alkalmájával
444.hu/2017/03/13/majtenyi-azzal-viccelt-hogy-azok-a-partok-akiknek-a-vezetoit-korabban-tamogatta-soros-gyorgy-szavazzanak-ra-a-koztarsasagi-elnok-valasztason

Majtényi, azért ezt a 15 percet amit kapott, odatette rendesen. Már megérte ellenjelöltet állítani.

Nem tudom le merik e adni a migráns1 en?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: Igen, őt lehet tisztelni.
Pl. ezt válaszolta Hollik István seggnyaló csahos kutyának:
(A cikkben van)
kolozsvaros.com/2017/03/12/gyomorforgato-es-melysegesen-meltatlan/
@Fabius:

Én sajnos nem tudtam bízni benne, de azért egy kicsit reménykedtem. De csak hiú ábránd lett, hogy káderjani valamit is keresztbe tegyen a fideSS-nek.
Szerencsére a Neten meg lehet találni azt is, amit a lakájmédia el szeretne hallgatni. pl.: b1.blog.hu/2017/03/13/majtenyi_az_aki_melto_lenne_az_elnoki_tisztre_parlamenti_beszed_cenzurazatlanul
@Fabius: Mert erről is lemaradtál. ;)

a hétvégén Kósa Lajos frakcióvezető azzal érvelt Áder megválasztása mellett, hogy

"Áder János képes arra, hogy fontos alkotmányossági kérdésekben ne a Fidesz álláspontját érvényesítse, hanem azt, amit az Alkotmány és a demokrácia elvei előírnak.”
Tisztelet Majtényinek, aki 15 perc tiszta szóért fölvállalta a sok mocskolódást.

Nagyra becsülöm.
@Gábris szomszéd:

Nem maradtam le, de ezzel

index.hu/napirajz/2017/03/13/mikrofon/

asszem ki lett maxolva a dolog.
444.hu/2017/03/13/nem-lepodsz-meg-nem-sirsz-nem-dobbensz-meg-csak-uveges-tekintettel-fogadod-hogy-meg-8-milliarddal-dragabb-lesz-a-vizes-vilagbajnoksag

Káder bólogató jános újra a helyén és minden más is megy a megszokott medrében.
Újabb 8 milliárd a vizes világbajnokságra. Vajon lézer elvtárs szemét itt miért nem szúrja az a kurva sok beton?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@ulpius66:

Te nem tudtad? Nahát!
akkor figyel!

1. Soros György Budapesten született.
2. Magyar állampolgár.
3. Nem tiltja semmi féle jogszabály, hogy egy magyar állampolgár másik magyar államolgárnak, vagy magyar civil szervezetnek támogatást adjon. Még a fidesz nem szavazta meg ennek tilalmát, bár szívesen megtenné, ha tehetné.
4. Mit gondolsz Vajnáné miért akar az egybesült államok állampolgára lenni? Ő és férje ennek ellenére ( mármint annak ellenére, hogy Vajna is egybesült államok polgára is ) formálhatja a magyar politikát, valamint támogathat magyar szervezeteket? He? Hogy is van ez arra birkaagyúak felé?
"„Ki meri mondani: soha nem voltam ügynök, sosem adtam sem szóban, sem írásban jelentést senkiről? Kimeri mondani?” – kérdezte..." Vona orbántól ma a parlamentben.

Kitalálod, mit válaszolt?

index.hu/belfold/2017/03/13/vona_orban_is_kapcsolatban_volt_a_szogalatokkal/
@látjátok feleim szümtükkel:

" tisztában vagyok azzal is, hogy az ön családjában is volt olyan, aki 1956-ban ügynökként dolgozott az ÁVH-nak. "

Na, ez mondjuk bizonyítva komoly rengéseket okozna a NER alatt.

De ez az "én tisztában vagyok" dolog egyelőre nem ilyen.
@Fabius:

Ami késik az nem múlik.
Ki tudja mi van a Lajosék tarsolyában, de az biztos, hogy ez nem az a tarsoly, amelyiket most abajgat a bíróság.
444.hu/2017/03/13/agyzsibbaszto-hulyesegekrol-szol-a-kormany-uj-konzultacioja

Pont annak is szánják a g..ik. Lápimagyar agyzsibbasztónak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
látszik, hogy ezt a grazi lóbaszó nyugtatókon tartott, retkes tolvaj rakás szart semmi mással nem lehet a sodrából kihozni, csak azzal, ha a sunyi tolvaj képébe vágják: te országrabló rakás szar, te már fiatalkorodban is csak egy sunyi kis spicli patkány voltál, aki bárkit elárult.

elárult ez a gátlástalan hazudozó retkes tolvaj rakás szar mindenkit és mindent az életében: a katonatársait, a szoknyás pap bácsikat, a kiszes-tagságát, a liberalizmusát, az antalli konzervativizmust, a polgári eszmét, a köztársaságot, az EU-t stb., stb., most éppen a lengyel spanokat - mindegy ennek a patkánynak, mindent és mindenkit elárul, éppen az érdeke miként kívánja, csak lopni tudjon és hatalmon maradjon.

nem vagyok istenke, de ha létezik Pokol, tuti, hogy ez a rakás szar ott fog megrohadni...
@látjátok feleim szümtükkel:

Lajos tarsolyában a minden van, de nem nagyon akarózik neki előhozakodni a legkínosabb részletekkel.
@Fabius:

No erre meg az a mondás járja, hogy mindennek meg van a maga ideje, mint tavasszal a pitének. Majd elő áll ő is, meg Vona is a farbával, ha eljön az ideje.
@xyxyxy71:
egy lófaszt azért Belze Bubi nak is van ízlése ott fog lebegni a semmiben ég és föld között mint pudvás karalábé...de előbb felhúzzák majd leengedik ...a lámpavasról de addig hadd fütyüljön a szél a talpa alatt és persze az egész pereputtyát a kis gáspár az mexökött??? az lehet, hogy megúszhattya örökös ministráns fiúként a bazi likában

a többiek meg visszaggyák a lopott holmit és utána máglyára vagy a supplizio ra

brühüyyy
kkk

most Már Cilus Ídus Án meg ki kell sípolni és kappanhangon bekiabálni neki, hogy addvissza a babaruhát
@Fabius: "Na, ez mondjuk bizonyítva komoly rengéseket okozna a NER alatt. "

Komolyan gondolod, hogy akkor az az 1,5-1,8 millió orbánhitű egy milliomod másodpercig is elgondolkodna és meginogna? Nem, mert különben is sorosgyurcsány és nem leszünk gyarmat!
Surányi Györgyöt hallgatom a TV-ben. Ha van hiteles ember, ő az.
KÉPVISELŐ VÁGTA - "A Fidesz tökéletesen demokratikus párt" :)

alfahir.hu/2017/03/13/kepviselo_vagta_n1tv_fidesz_demokracia
@Fabius:

Hát, jelen ügyészség mellett nem nagyon van helye a vádalkunak, márpedig anélkül lehet, hogy csak Lajosom ülne. Az meg nem opció.
Emlékezzetek Áder vakondozására és Sólyom elnökké választásakor játszott szerepére! Meg amikor Medgyesit negyrakás szerencsétlenségezte!

Régen lenullázta magát.
444.hu/2017/03/13/eperjes-karoly-elindulhat-a-szombathelyi-szinhazert-jordan-tamas-ellen

Szóval szamóca bele akar ülni a készbe és bele is fog. Addig szavaztatnak a g..ik, míg ki nem jön a 98%.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Káder siralmas egy szottyadt csicska csak. Sem a választás előtt, sem utána "nem lehetett kérdezni" őfennségét... Szánalmas figura!
Mondjuk az első forduló utáni fején látszott rendesen, hogy érzi "hol a helye".
@xyxyxy71: Elvetted a munkam! Biztos migri vagy, beeee! :)
Szerintem nagyon szorul a fidesz seggelyuka, mert már egy rendes ellenséget sem bír találni, aki ellen harcolhatna. A legújabb ellenség a zöld, piros csillagos sörösdoboz, amin a csillagot önkényuralmi jelképnek látják. Ezért gyorsan rendeletet hoznak a betiltásáról. De mint mindig, Or bán ehhez sem adja a nevét, rányomta Lázárra. Hehehe.
@Oxica:
Te még hiszel a mesékben? Méghogy "csak" 8 ezermillióval emelkedik a vizes vb költsége?! Hol van az még?
Sigitur ad astra (azaz határ a csillagos ég) de már kísérleteznek rakétával is. Valahol be kell tömni azt a lukat, ami a nolimpia okozott!
@Jolka40:
Írásban sem rossz Surányi:
www.alon.hu/gazdasag/2017/03/suranyi-gyorgy-szerint-ezert-bukott-meg-a-kormany-gazdasagpolitikaja

Elemi matek jobbos eszementeknek: GDP 5 % uniós utalás, GDP 3,5 % külföldön dolgozók hazautalása (segítek: összesen 8,5 %) Ebből sikerült összehozni 1,9 % GDP növekedést.

MENNYIT LOPTAK EL?
És még egy tanács: ahol mrd-t látsz, nyugodtan helyettesítsd a helyes "ezermillió"val.
süti beállítások módosítása