Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.02.06. 12:40 Fabius

Gyurcsány: pukkadjatok meg!

Lengyel László újragombolta magán a szürke kardigánt, koppanásig feltekerve ezzel Gyurcsányban a basszátok meg! potmétert.

- Büntetés - ha volt is - letőtve!!! - húzzatok a picsába sunyiskodni a királycsinálótokkal együtt! - csapott az évértékelő orbánozással összenyálazott pulpitusára mérgesen.

gyurcsany_2.jpg

Ahhoz mondjuk nem kell Lengyel László királycsinálónak lenni, hogy lássuk, Fletó még mindig megosztó szereplője a politikai palettának. Igaz, hogy az összefogásnak amiben szerepet kap nem csak vonzó, de jókora taszító ereje is van. De az is igaz, hogy önerőből összegereblyézett magának egy rendszeresen bejutási küszöb fölött mért középpártot, saját jogon lett ismét szereplője a hazai politikának. Egy ideális világban, ahol nem Orbán választási törvénye szerint kell játszani a választásokat simán mérethetné magát külön az összes szereplő, aztán az eredmények alapján vagy alakíthatnának koalíciós kormányt, vagy nem.

De ez nem az az ideális világ, ahol az orbánváltást ilyen egyszerűen adják.

Itt olyan összefogás kényszer van/lenne, amiben a szereplők hol erősen rühellik, hol csak orrolják egymást. Az egyik pörög, mint árokba csúszott autón a terheletlen kerék, a másiknak meg mintha kurvára nem lenne érdeke a kormányváltás akkor se, ha jelenleg az anti-Orbánt papíron ők adnák. Így lehetséges forgatókönyv elég sokféle lehet, van amiből hiányzik Gyurcsány és van amelyikben megkerülhetetlen. Az egyelőre az összesben közös, hogy a mondanivaló annyi: nem Orbán, és aki a fogalmunk nincs milyen összetételű összefogásra majd nemet talál mondani az a Vezér szekértolója.

Viszont olyat mondani, amitől nem lézengők hanem tömegek mozdulnak ki a posványból, azt egyik sem tud.

Helyette van az megint, hogy körbe ülik a szürke kardigánost, mert a jóslatai "hogy bejöttek" az elmúlt 7 évben, mire ordít a másik, hogy héééélóóóóó!!!!!!!! - énnékülem semmitsehovase! Még mindig nem a jövőről, a programról, a mit tennénkről, az Orbán utáni idők alternatíváitól hangos a politikai tér, hanem a moslékosdézsa felé vivő úton egymást könyöklők bordarepedésétől zajos. Ami lássuk be, kibaszott unalmas már.

 

 

 

1191 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr2012186226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Gábris szomszéd: te egyébként mindig a lényeget ragadod meg a kommentjeimből.

na lefordítom a nyelvedre a kérdésem.

hol voltak a jobbikosok egy hónapon keresztül, miért nem adtak le ők is 23ezer aláírást?
@taga20: Ezt már egyszer kitárgyaltuk, de látom akkor sem fogtad fel a lényeget, hiszen most is ugyanazt a nyilvánvaló baromságot ismételgeted. :)
@taga20: Arrafelé is volt lelkiismeretes zsidók, akik még Sztálint is kiszolgálták? :)
Matolcsy elvesztette a pert, amit azért indított, mert közpénztolvajnak hívták :)

alfahir.hu/2017/02/16/matolcsy_gyorgy_barandy_gergely_itelet_kozpenz
@Gábris szomszéd: ez gyengusz volt ártu!
ilyen szart árultok a dzsobbikkal?

az a baj veled, hogy ha rátok bíznánk eszt a gyökér országot, ako még jobban le lehetne húzni a klotyón.

azé vannak még emberséges keresztények.
persze nem rád gondoltam:)

444.hu/2017/02/17/a-vaci-puspok-befogadott-ket-menekultet
444.hu/2017/02/17/tizmilliardok-mehettek-el-eddig-a-budapesti-olimpiara

Akkor "esztet a píízt" aki elvette az tegye vissza a közösbe elvtársak, mert nem volt népi felhatalmazás rá, hogy ellopják, különben pokornyi elvtárs szerint le lesz vágva a keze, annak aki a közösben turkál.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/02/17/halottkent-is-inditanak-mugabet-a-jovo-evi-zimbabwei-valasztasokon

Ubazz, csak a teknyős meg ne tudja, hogy ilyen is van, mert még a túlvilágról is kurmányozni akarja szarosmagyarországot.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@taga20: Te nagyobb szart árulsz mert minden szavadból süt a gyűlölet, (kutyák vagyunk stb.) miközben kurvaajódemokratának gondolod magad. ;)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

A győzelem napja, mikor rájössz, hogy a vörös hadsereg bevette a fehér házat. :)))
@Gábris szomszéd: vergőcc szomszéd, ahogy mindig is vergődtél a szánalmas ájtatos kádéenpés szaroddal, amit tolsz ide.

miközben jó kereszténynek gondolod magad, de csak egy megvezetett, érzéketlen fasz vagy. aki annak örül, ha szerencsétlen menekülteket halálra szívatják.

ezé nem tudsz mit kezdeni beermiklóssal és feripápával.
@taga20:
Dehooogy... a pápa nem elég keresztény!
Ilyenkor...
@Gábris szomszéd:
és mikor aggattyátok a lámpavasra?
brühüyyy
kkk
444.hu/2017/02/17/56-os-emlekev-haromszazmilliot-adott-a-kormany-koncertfilmekre

57 es emlékév is lesz elvtársak? Mikor még az eddig elkúrt 15 milliárddal sem számoltak el elvtársak.

Emlékezetes emlékév lett az biztos elvtársak, még a bukás után is emlékezni fogunk elvtársak, hogy kiket kell felakasztani elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@taga20: amúgy ezt a stílust a rokonoktól vagy magadtól tanultad? Az már csak hab a tortán, hogy a kereszténységről sincs halvány fingod de azért nagy bőszen hivakozol rájuk. :)
@Oxica:

kkk
a WH már bevette... most még akkó' -szerinted- az hiányzik hogy a WH -at is bevegyék? de hová? hülyék klubgya?
gyagyások össznépi hurálja?
vagy csak ez mara'tt a sohasemvoltból?

brühüyyy
@Rodeo36 11: Ami késik remélem nem múlik. Ja és ezt az idegenlégiós élménybeszámolót tagabácsinak nehogy megmutasd. :)

"A következő terepemre csak néhány napot kellett várni. Egy másik századunk az olasz határra ment járőrözni, az első másfél hétben hiányzott tőlük egy rajparancsnok, és engem küldtek helyettesnek. A feladat a határsértő migránsok elfogása volt a csendőrökkel együttműködve. A hideg idő, a hegyes terep és a feszített munkatempó miatt nem volt könnyű dolgunk. Az országba érkező migránsok szinte 100%-a az olasz határon át érkezik, így az utóbbi időkben sok katonai és csendőr alakulatot csoportosítottak ide.

A migránsok egyáltalán nem háborús menekültek voltak, az ottlétem alatt elfogott 80-ból 1 vallotta magát szírnek, és mindegyik férfi volt. Általában 16-35 év közöttiek, főleg fekete Afrikából és Pakisztánból. A csendőrök mondták, hogy mindig ilyenek az arányok. A vándorlási útvonalaikon szeméthegyek maradtak utánuk, irata szinte egynek sem volt, többen meg is mondták, hogy bedobták a tengerbe. Voltak marokkóiak, akik eljátszották, hogy nem tudnak franciául, majd mikor odahívtuk a marokkói tizedest, arabul is elfelejtettek."

francia-idegenlegio.blog.hu/2017/02/17/120_hatarvadaszat
@Gábris szomszéd: Köszi. Tudtam. Csak már elfelejtettem. Tudod, mint az elifáni. Nehezen tanulok, viszont gyorsan felejtek. :-)
@rdos: Ez legyen a legnagyobb "problémánk". :)
@Oxica: Igen, szerintem jól látod. Paks2 a következő, vagy 2. "hálás" téma (a pia-pia olimpia után) és ez már országos érintettségű. :-)

3.-ra is volna tippem. Tisztelt publikum! Világ szenzáció! A "magyari - ner"-es korrupció!. :-(
@Gábris szomszéd: szerintem mamá annyira beégettelek, hogy dumáljunk lájtosabb témákról:)

mit szósz ahhoz, hogy egy több évtízedes gecigyárosnak derogál a geci?:))

q.444.hu/k/https%3A%2F%2F444.hu%2F2017%2F02%2F17%2Fkovacs-kovi-istvan-mindekozben-kommentben-kesereg-svaby-andrasnak-hogy-a-geci-szo-bevonult-a-koznyelvbe
@Gábris szomszéd: Igazad van. :-) Mit is mondtam. :-)

Nem mindegy hogy parkinson, vagy ... mi is annak a németnek a neve? Megvan.

Alzheimer. :-)
@taga20: "szerintem mamá annyira beégettelek"

Mint a sötét lovag Artúr királyt? :)

youtu.be/JN5mQ7WQzN0
@taga20: Én meg azon filózom, ha a MoMo egyértelműen Los-Angels és Párizs szekerét tolja, akkor eddigi többpártunk és kurmányunk kinek a szekerét tolja?

Ha a közszereplők egyik feléről ez logikus feltételezés, akkor a másik feléről is. :-) Belegondolt ebbe Gugásgergely komcsibácsi? :-)

sztarklikk.hu/cegledi_zoltan_blogja/amire-az-egesz-ellenzek-vart-itt-a-momentum-bocsanatkerese/320969

Új mém van alakulóban, a "komcsibácsi". :-)
@rdos:
na ez jellemző, az eredeti mondás: el elefante jamás se olvide tanto como el hombre blanco

akkó' e'mmos' aszttyelenti nem is vagy fehér embörből?

naháááááááááát?

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: mint a momentum a gecit, te kis pupák:))))
@taga20: "mint a momentum a gecit, te kis pupák:))))"

Ennek is örülni kell, gondolom te is örültél amikor a jobbik égette be a gecit az elbukott tákolmánymódosítás kapcsán. :)
@Rodeo36 11: Pénzem fordításodra nincs. Tudatlan maradok. :-)

Amúgy is szerinted kiállítottam magamról a bezonyítványom, mert tereltem és személyeskedtem veled. :-) Így jártam. Rodi megmondta, hogy bezonyítvány önkiállító vagyok (amúgy ha visszanézed hsz-eimet nagyon ritkán szoktam személyeskedni, a terlést vállalom, csak nem a migráncs - fújsoros - az gaz kapitalista pista témában szoktam elkövetni). :-)

Erről jut eszembe. Tükörbe néztél már? :-)
Mindenki péntek esti bulikán? Hacsak úgy nem. :-)

A még éppen indulóknak egy örökzöld zene a jó hangulathoz.

www.youtube.com/watch?v=jAD22cBEY2M

Szisztok! Jóccakát.
@rdos: Ezt a faszt láttad már?

A "Soha ne mondd, hogy nincs lejjebb" szakállas bölcsességének sokadik beigazolódása nem más, mint Kakuk Zoltán, a salgótarjáni Fidesz egyik oszlopa.
A Tarjáni Fészek nevű helyi Facebook oldal megosztotta azt a hírt, hogy Sándor Mária, a "fekete ruhás nővér", elkeseredésében öngyilkosságot kísérelt meg. A szomorú információhoz mellékelték azt a telefonszámot is, amelyet súlyos krízishelyzetben levő emberek hívhatnak, ahol tanácsot, vagy legalább jó szót kaphatnak.

Kakuk Zoltán azonban nem tartozik az oyan széplelkek közé, akik szerint az öngyilkosságot elkövető, vagy azt fontolgató embereknek segítségre van szükségük. A volt fideszes önkormányzati képviselő szerint - akit a párt 2014-ben is indított, de alulmaradt az MSZP-s jelölttel szemben - ugyanis

"kár, hogy túlélte!!"

alfahir.hu/2017/02/17/fidesz_salgotarjan_sandor_maria_kakuk_zoltan
@rdos:
van tükör de nem szoktam nézegetni

aluggy jól és álmodd aszt, hogy menden úgy van ahogy gondolod

brühüyyy
kkk
az meg szokott nyugtatni...tudtommal
@Gábris szomszéd: te ugyan így vagy a demokráciával és a szólásszabadsággal!:)
@punkfrog: Ja csak én sosem kutyázlak le.
@taga20: Igen tudom nekünk is van blöki. :)

Aranyosi Ervin: Ha szemébe nézel

Ha szemébe nézel, szeretete árad,
számára nincs semmi értékesebb nálad!
Sosem kicsinyel le, megbecsül, értékel,
szeretettel szolgál egész életével.
S milyen keveset kér, csupán az idődet,
csupán simogatást, kedvességet tőled.
Elég, ha ránézel, már ezért is hálás.
Könnyebb általa a jó emberré válás.
@Rodeo36 11: érdekesen állsz ki, ezek az egyezmények az általános nem szabad kereskedelmet teszik "szabaddá", könnyebbé, közös szabványok, szabályok, vámok eltörlése stb révén, azaz a tagok között megvalósul a valódi szabad kereskedelem az általános katyvaszhoz képest.

Mindenesetre fura elgondolás szabad kereskedelmet hirdetni miközben a kereskedelem liberalizálása ellen emelsz szót.
@DarthVader: :) örülök, hogy te, mint igaz ellenzéki és demokráciabajnok, ennyire örülsz a demokrácia hét viszontagságos év legnagyobb sikerének.

Savanyú a szőlő, Nagyúr? Egyenlőre annyi történt, hogy néhány agilis fiatal úgy gondolta, elég a sok semmittevőből és gazemberből, mutassunk valamit.
Mutattak.

Azt egyetlen helyen sem olvastam, hogy a Momentum világmegváltó váteszek gyülekezete.

Ilyen csoportosulás már van e hálátlan hazában, kettő is.:)
444.hu/2017/02/17/mar-az-ev-elso-feleben-bevasarolna-repulokbol-a-honvedseg

Na, trampli máris leszólt elvtársak, hogy fegyverbe elvtársak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@habakuk000:
nagyon érdekes!!!!!!!!!!! a süsüék éppen most nullázzák le az összes egészséges és emberi életre kártalan szabványaikat nullára a szabaccság okán!!! európa másképpen láttya és törvényei vannak erre az az a kettő incompatibilis a canadai a süsüékkel compatibilis, van is szar bőven...azaz csak szabaccság nincs
ha az amit te álmocc (!!!) megvalósúl 278-ra!!!! mire megrágják és betűnként elfogaggyák...addig az egész értelmét is veszíti a jó gyümölcseink Chile és Argentina meg Colombia, Ecuador és a zölcségek is jók onnan a mex és us az szar ugyanolyan génes mint az itteni ehetetlen értéktelen

az iparra ugyanez vonatkozik de canada főleg a szar kátrányolaját akarja rátok sózni hajóval...mert más nem is igen van

ennek tükrében szemlélem én, a többi a te ügyed

álmoggy nagyokat, az szabad

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: akkor nincs nagy baj, olajunk éppen nem nagyon van, -azaz valahonnan venni kell- ha meg más nincs (ez persze azért nem igaz), akkor győzzünk majd exportálni:)

mindig kettőn áll a vásár, Rodeo:), majd visszük kifelé a mészáros-féle szalámikat hajószámra, itthon úgysincs, aki megvegye, éljen a nemzeti nagytőkésség
@habakuk000:
nagyon jó piaca van és már évek óta kaphatóak a magyar delicatessen ek benne a szalámik is!!!!!!!! bor is van, sör nincs, van pálinka is de csak édesszájúaknak azaz kontyalávaló... ide ghabonát nem tudtok nagybani exportálók vagyunk... húsban nem üttök labdába baromfiban ha jó liba és kacsa meg kukoricán nevelt csirke lenne pulyka az nemzeti eledel itt...hal és tengeri állatok bőviben

ruházat? kisipar?

na hagylak, nem akarom én essem megoldani... de szvsz az egész semmit sem ér ha eddig nem jött létre azon az alapon, hogy elfogaggyuk aszt amit kínáltok és ti meg a mienket nem kell ehhez Ceta sem semmi más csak akarat

brühüyyy
a kkk
adunk a bürokráciának egy nagy puszit
@Oxica: Szia Elvtárs! Magyarország tovább erősödik. :(

Drasztikusan nő a gyerekszám, de csak a külföldön élő magyaroknál

"Hiába próbálja a kormány támogatni a gyerekvállalást, ha amúgy az alacsony bérek, a dolgozói szegénység miatt a gyerekek egy része külföldön születik meg. Ők már rendre legalább két anyanyelvvel nőnek fel, és jelentős hányaduk külföldön is fog élni, elveszik Magyarország számára."

hvg.hu/itthon/20170216_Gyerekvallalas_megfekezi_a_felelem
Ezért nem rendezünk olimpiát

A NOB nem kockáztathatja meg, hogy egy új városvezetés – akár a népharagtól, akár a költségek elszállásától félve – a 2017. őszi helyszínválasztás után visszamondja a rendezést, hiszen nem lesz, aki beugorjon.
Róma és Hamburg kitáncolása után pedig már csak három város, Budapest mellett Párizs és Los Angeles maradt versenyben. Látszólag nőttek a magyar esélyek, valójában elillantak.

24.hu/belfold/2017/02/17/ezert-nem-rendezunk-olimpiat/
@habakuk000:
El lehet ájulni idehaza a magyar szalámitól, meg hasonlóktól, de te is tudod, hogy külföldön ezek a "futottak még" kategória. Németeknél, osztrákoknál olcsóbb a szegedi szalámink, mint idehaza, láttam Ausztriában a pénztár mellé kiakasztva.
Valamelyik oldalon a héten olvastam, hogy hazánkfia 1600-1800 forinttal olcsóbban veszi meg a szalámirudat Münchenben, mint pántlikás kis irszágunkban.
A hazai német, osztrák saját márkáik legalább olyan jók kint, mint az un. "csúcs"magyar élelmiszer. Akkor pedig nem beszéltünk a hazai boltokban kapható hulladék típusó magyar felvágottakról.
Ismerősök disznóhúsért, füstölni valóért is kijárnak a bécsi Metro-ba, mert olcsón, minőséget kapnak.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: hajszálpontos ismeretek!!! a valóság!!!! ez a verseny: ha van CETA ha nincs CETA a bó'tban dől el hogy holnap lesz e még rendelés...ha nem fogy elég gyorsan akkor is "csak" hagyják kifutni a készletet, héha még le is árazzák és azután már sohatöbbet ...a sok "szalámi" között egy a magyar ha fogy, ha nem? bye bye...
említettem az itteni albertai kátrányolajat amely valójában kátránytartalmú homokból készűl kurva drágán és ahhoz, hogy cseppfolyós legyen higítani kell valami nagyon mérgező akármivel ez a 145 dolláros hordónkénti olaj nyomorék szülöttye...Alberta csődben van és le is égett (lángokkal!!!) valami kell nekik és a többi tartomány nem akarja eltartani...most kiugrottak a pénzek az usa vásárló csővezetéke alól (Obama betiltotta a krump lee meg rábaszott vele) most az itteni szöveccségi kormány annyival tuggya "támogatni" Alberta t, hogy elaggya eszt a szart, ha láttál kormot kiszállni diesel ből (hajó, mozdony, traktor..) akkor tudod...azonnal fel kell használni vagy beleszilárdúl a rendszerbe...errefelé törvény készűl a diesel mint olyan végleges betiltásáról

a világ túltermelési válsággal küzd!!!!!!!!!!!! kellene már valamilyen szocialista tervgazdálkodás, mert (canada csak élelmiszerből évente annyi milliárd dollár értéket dob ki a szemétbe, ami egy kisebb ország éves kölcségvetése és minden egyéb is ez...és a nyersanyag elfogy...itt nem divat a két pár cipő...egy pár ha lerohad vesz másikat és kidobja a régit...ing és gatya ugyanúgy... sem pénz nincs rá sem alkalom ahol használhatná...vonaglani metálica ra lehet ugyanabban legfeljebb kimossa utána...

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Egy kis érdekesség. :)

Így buktatnák meg Donald Trumpot

Érdekes írásra adta fejét a Breitbart publicistája, Joel B. Pollak. Trump győzelmét sem az amerikai, sem pedig a nemzetközi liberális sajtó nem tudta megemészteni. Van azonban egy könyv, melynek segítségével a liberálisok idő előtt kipaterolnák az amerikai elnököt a Fehér Házból.

Saul Alinsky könyve, A radikálisok 12 szabálya sokak számára ismerős lehet a közelmúltból. A neves amerikai szerző szintéziskötete összegyűjtötte a mélyreható változás vélt alapelveit, továbbfejlesztette a forradalom tudományát és ahhoz egy részletes szabályrendszert "nyújtott". Érdekes, hogy az igencsak marxista áthallásokkal teletűzdelt könyv tanácsait Barack Obama, Valerie Jarett – az exelnök egykori tanácsadója – és mostani hívei is szeretettel alkalmazták, alkalmazzák.

fenteslent.blog.hu/2009/12/11/mindennapi_alinsky_nk_v_a_radikalisok_12_szabalya
@Gábris szomszéd: Jó napot Angyalom galambon, a tavalyi és idei nagy Clintonné-ellenesség és trumpistaság-hájpolás után hogyan magyarázod Trump elnök csodás elnöki teljesítményét?

Háttérhatalom? Soros&Clinton összeesküvés? Csak a libsi sajtó csúsztat? Hülye latin migráns-összeesküvés? Vagy csak rosszul látjuk itthonról a dolgokat?
@habakuk000: Igen ezt is rosszul látod.:) Én speciel Sanders elnökségének örültem volna, de őt a banyáék damokratikusan kinyírták, aztán még kapitális szarvashibákat is vétettek.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/megdobbento_otlet_clinton_politikai_ongyilkossagra_keszul.618357.html
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ájul a lótúró, szalámi féléket ritkán veszünk, de ha igen, akkor általában szlovákot.

Csak Rodeot vigasztaltam, milyen príma is lesz, ha nemzeti gázszerelő és polihisztor urunk végre olyan piacokra jut el, ahol értékelik az ügy érdekében kifejtett gazdasági és szellemi tevékenységét.:)

A magyar piac árérzékeny amennyiben szépen fogalmazok.
Ha kevésbé szépen, akkor a magyar vevő megveszi a mésszel festett lószart is, csak legolcsóbb legyen.

Nyilván lassacskán kialakul egy tudatos fogyasztói, vásárlói réteg is, aki ár-érték arányokban gondolkodik, de a Tescók és cba-k törzsközönsége nem közéjük tartozik.

A nagy baj az, hogy folyamatos a visszaesés. Szerintem nonszensz az, hogy jelentős turistaforgalommal rendelkező megyei jogú város egyetlen egy normális halpultot sem tud eltartani, ugyanez vonatkozik a sajtpultra is. Minimum 100 km-t kell autózni, ha naphalat akar az ember.
Ez nem a multi kisker hibája, folyamatosan csökken a fizetőképes vásárlóerő, s nem nő, ahogyan a királyi csatornákból dől.

Így aztán a kereskedő nyomja az áralkuban a gyártót, a gyártó pedig önköltséget csökkent, ha el akar adni valamit. S megjelennek a 26 %-os diót tartalmazó diótöltelékek, megjelenik a húst még véletlenül sem tartalmazó felvágott áru, megjelenik a takarmánybúzából készült adalékos liszt, pékáru, tejtermék etc...

vagy a majdnem kizárólag sót tartalmazó mosópor szép színes tasakokban.

Viszont kurva hangzatosan lehet teleírni a magyar idők első oldalát, hogy a büdös multi szarral eteti a méltóságteljes magyart. Hát nem, mi kezdtük, ők alkalmazkodnak hozzánk.
@Gábris szomszéd: francba, meg kell tanulnom az értő olvasást, a te hozzászólásaidat mindig rosszul látom:(((

igyekezni fogok Galombovics Bábuska:)
@habakuk000: Nincs olyan nagy probléma csak néha érdemes rögzíteni a tényeket. :)
@Gábris szomszéd: csak arról hallgat mindenki, mint nyúlbogyó a fűben, hogy hogyan alakulnak a termelői és fogyasztói árak és vásárlási szokások

ettől függetlenül lehet igazság, miért ne lenne, minden gyártó alkalmazkodik a piacokhoz, mi is, lásd pl a kedvesdrága miniszterelnök nagyrabecsült családja által gyártott töméntelen kukorica konzerv, ami annyira alkalmazkodott az orosz piaci szokásokhoz, hogy már oda sem kell:)
@Gábris szomszéd:

akkor -ha megengeded- most be9öltözök röhögénybe: A BREITBART TULAJDONOS FŐSZERKESZTŐJE MA KRUMP LEE NEMZETI FŐTANÁCSADÓJA KB OLYAN, MINT A HABONYMŰVEK

lehet, hogy lesz még egy JFK de aszt nem a Breitbart fogja megjósolni

cuki dolgok ezek...a süsüék teljesen fel vannak bolydúlva mint méhkas

brühüyyy
kkk
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
ha megnézed a tengerészgyalogos négycsillagos tábornok!!!! hát annál őrűltebbet keveset találhatott hacsak (már az, hogy tengeerészgyalogos az aszt jelenti, hogy röptében ketté tud hasítani egy tenoristát ha még nem kapta meg a napi ajzószerét mert akkor előtte meg is bassza) nem a Madd Dog -ot aki máris hadat üzent mindenkinek az Androméda Ködöt is beleértve...

tegnap esti süsü kabaré az új oktatásügyi miniszterükről annyi a megjegyzés új matematika 2x2=5

szeetik de még nem tuggyák

a kongresszus, a szenátus a legfelső Bíróság és az elnök a quadriga pont akkor nem találnak összhangra amikor kellene ez a jellemző rájuk az utóbbi 250 évben pedig most a legfelső bíróság is GOP, a szenátus is GOP, a Kongresszus is GOP meg az elnök is GOP és mégis habzó szájjal nem értenek egyet és tolatnak mint a két kutya a felmosóronggyal amint cibálják

olyan tréfás közelről látni és a nagyérdemű már megvette a pattogatott kukoricát ás a budweisert nevű ősi amerikai sört és vigyorogva les a kanapé sarkából

aszt nem tudom hogyan fogják tűrni a bombázásokat mert cunamikat és huirrikánokat meg tűzvszeket árvizeket nagyon nehezen és utána sokáig nyűgösek

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
pontoschan így műxik a "piac" akár közös akár nem de közösül...állandóan

levédiabasznádon a CÖF nek és hasonló zseniknek errő' kellene kivonúlniuk és soha vissza nem térni

nem értik aki érti az meg már régen összelopta magát és csak folytatni akarja

azért, hogy megnyugtassalak

itt a zatlanti pocsoly eme oldalán
ha szemügédet a bisztosító fizeti akkor a zoptikus 1200 dollárra számlázza (mindíg előre mekkérdezi mire megy a számla) ha te fizeted zsebből akkor KP akkó' 547... és ad 25% rebattot ha két párat veszel

műxik a kapitaliszmusz isz

brühüyyy
kkk
@habakuk000: szerintem ő pont egy ilyen hülyére vágyott, aki gyengíti az usát!
@habakuk000: itt van neked CETA az itteni szemszögből szemlélve!!!!

I have some bad news, and some good news.

The bad news is that, this week, both the European Parliament and the Canadian House of Commons ignored public opposition by passing CETA - a risky and extreme trade and investment deal that will cost thousands of jobs, drive up the cost of pharmaceutical drugs, and allow multinationals to sue us for millions when our laws affect their profits.

What’s worse, Canada’s Trade Minister called CETA “a deal for the people” -- when we know it’s anything but. [1] The Trudeau Liberals can feel the weight of our people-powered pressure, and they are using this “flip of the script” in order justify their bad decisions.

But the fight is far from over.

As the agreement moves on to the Senate in Canada, legal challenges, referendums, and other people-powered obstacles still stand in the way of CETA becoming fully enforced. Opposition to CETA is strong. There’s a powerful network of organizations and people-powered movements -- in Europe and Canada -- who are not giving up on this fight.

Here’s a snapshot of the road ahead:

Although CETA passed the European Parliament, it now has to be ratified by the national and regional legislatures in every EU member state. CETA opponents only need one parliament to vote no, and there’s good reason to believe this will happen.[2] Keep on reading to find out why!

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: mondjuk, ha a 127 forintos cuccból nem 27 ft-ot vonna el az állam, hanem pl 20-at, (s mellesleg abból a 20-ból nem lopnának el alsó hangon 12-őt), akkor ugyanakkora bértömegnél lenne 7 ft fedezet hús, dió, szárazanyag, anyám tyúkja termékekbe történő beépülésére is

de sokkal szebb a büdös multi szarral etet szlogen

érdekes módon az olaszok - akik nem éppen tékozló életmódjukról híresek - kiváló alapanyagokból kiváló konyhát, öltözködést, életmódot képesek létrehozni, bár jobban belegondolva, van még néhány ilyen nép Európában, érdekes módon egytől egyig Közös-piaci tagok vagy társultak
@punkfrog:
The Times (right wing british daily)
Europeans reject call to match US spending on Nato
The "grown-ups" in President Trump's top team decamped to Europe yesterday to reassure a nervous continent but faced resistance to their calls for Nato members to pay their way

no comment
brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: a gyógyszerek árát hogyan tudták belekeverni? Kanadában is lehetnek főokosok rogyásig.

kurvára nem értem, ha a történelem során mindig a kereskedő országok voltak a gazdagok (Velence, Németalföldiek...), s nem az elzárkózók, ez a XXI század elejére miért változott meg?
@habakuk000:
hááááát -emlékeim szerint- az olaszok már az acél kartell előtt is elegánsak és jól tápláltak valamint tudták mitől döglik a légy a többiek a francok, inglishek, teutonok, duccsok balgák, spanyolok portugálok is (ez utóbbi fájdalmasabb levédiabasznád számára mert majd minden adata megegyezik kivéve, a portugál nyugodtan megy vissza a volt gyarmataira mert őket barátként fogaggyák nem voltak spanyol conquistadorok!!!!!

a németeket kivéve egyik sem volt földig rombolva (de az meg Marshall) míg a KGST mind egytől egyig mert ott volt a hadszintér ügyesen megoldva???

de 75 évvel később már ez sem érv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

brühüyyy
kkk

majd megoldódik? vagy ha nem? akkó' annyi
@habakuk000:
a gyógyszerárak azért, mert aszt a személyi és nem az állami egészségbisztosító téríti!!! ha téríti!!! van egy lista arra, hogy mi igen mi nem és a szemüge példám alapján a bisztosítási díjak fognak emelkedni azaz mindenképpen árfelhajtó hatása van és ha nem máshonnan a kölcségvetésből vesz el milliárdokat itt nem sok gyógyszergyár van a déli "tezsvírek" uralják a piacot...és azok???

na gondolj bele és számolj ...

brühüyyy
kkk

a chilei gyümölcs ami nem MGM az olcsóbb mint a helyi MGM es és az MGM az ehetetlen
@habakuk000:

"Minimum 100 km-t kell autózni, ha naphalat akar az ember"

A z'ember tragédiája,sajnállak Haba)

Egyél helyette több fényt vagy napot)

Ha ezt ajánlhatnám:

www.youtube.com/watch?v=6yPOTHgR81g
@Rodeo36 11: nem értem én ezt az unortodox világot, azt gondolnám, ha nő a kínálat, az csökkenti az árakat.
Persze én még a Marx Károlyon tanultam a közgazdaságtant.:(

Hol volt akkor még twitter és alfahír.:(
@habakuk000:

A többi sajnos az igaz a leírtakban.

Az igaz magyari azonban "nem csak kenyérrel él,hanem minden igével ami 'élőisten szájából származik)) opsz

..........
Én azonban maradnék Nála:

www.youtube.com/watch?v=kLVz8hhxB68

További szép napos napot és gyíkoknak)

/lógok a szeren,mámint körtefákon/
@gazoló: hétvégente szeretünk halat enni, s nem mindig csak pontyot, tavaly volt még Tescoban halpult, fölszívódott, eltűnt, még a Lidliből is eltűntek a török pisztrángok, afrikai harcsák, gyakorlatilag a Metrókban van csak szárazföldi országokhoz képest normális halas stand.

Ok, egy olyan országban, ahol csak karácsonykor eszik halat a nép, még ez is sok, értem én.

Most valami vietnámi higanyos halat vontak ki a forgalomból, ezzel az erővel gyöngyösoroszi bányatóban is lehetne tenyészteni őket.

Rodeo finnyáskodik, pedig náluk biztosan van vadvízi lazac, mi legfeljebb a norvég tenyésztetthez jutunk.
@habakuk000:

Rodi whiskyvel locsolja a lazacot,amíg a "süsü nem annaktálja őket egy szép napon)

Neked meg ott van 'közel a szilvásváradi füstölt pisztrángos vagy egyél gombát 'osztjónapot)

Kétségtelen azonban,hogy igazodik a kínálat a fillérbaszó kereslethez)
@habakuk000:
kkkkkk szegény Marx ha látná a mai kapitalizmust

ALAPELV (HOGY ELKAPD NA NE A NÁTHÁT A LÉNYEGET) HA EGY BIZONYOS PROFITOT NEM LEHET BELŐLE KIHOZNI AKKOR ECCERŰBB KIDOBNI...

az olyan ajánlatokat is szeretem, ha idehozol valami ugyanolyat ami ott olcsóbb akkor én is ugyanannyiért vagy -5%-kért adom (de ha már megvettem mijafasznak sétálok vele?)

mint a kezdő szocialista a kapitalizmusban vesz komputer billentyűzet védőt (tudod az az undorító hólyagos műanyag szar) 29,5 dollár+ tax, és amikor mondtam neki egy vadiúj billentyűzet 13,78 akkor elsápadt én meg röhögtem

autóba behorgyák a kávét és szerteszéjjel locsolják koszos és büdös...erre egy cég rátét műanyag izéket árúl több szá dolcsiért amit a padlószőnyegre lehet (ami alatt a padlószőnyeg megrohad) mert akkor nem a szőnyegre hanem erre a szarra ömlik de hogyan lehet kitakarítani arról egy szó sincs ez is eladok belőle sokat utána kiderűl átbaszás caveat emptor és röhögök

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
igen és akkora vadvízi pisztráng, hogy nem fér be egyben a sütőmbe, de emellett a lazac füstölve pácolva a legjobb pirítóssal kis vajjal és citromcseppekkel kaviárral vagy kagylovakkal és whyskey vel reggelire

a tengeri halak és rákok tömkelege és van amikor jó a fogás újfundlandon (nézd meg filmen nem akármi deadly crab fishing címen) akkor árleszállítás a Red Lobster ban és azok turnédo is tuggyák

brühüyyy
kkk
@habakuk000: D

Láttam,óriási)

Ilyen figurákat még riporternek mernek nevezni!
Nem hallottam,hogy a műsoszerkesztő és a tévétulaj seppukut követett volna el.. röhej
@gazoló:
Szia!
Most sült meg az alma tortám, mert nem a körmeimet akarom 1/2 6-tól lerágcsálni.
Óriási derbi lesz, most hallottam Balogh Zsoltit, ők is be vannak kicsit szarva, mégis csak az elsővel kell
viaskodni.
Valami nyugtatót beszereztél?
@gazoló: friss pisztrángot a hegy túloldalán, a garadnai pisztrángtelepről lehet
kifogják, kibelezik, ha akarod megsütik, ha akarod elviszed, ettől frissebbet még nem láttam
@Mariann19:

almatorta)) érzem az illatát,jó étvágyat)

Gumánál is láttam mostanság:

offforever.blog.hu/2017/02/16/egyszeru_megis_csodas_olasz_almatorta?utm_medium=indapass&utm_campaign=inda_notification&utm_source=notilayer&utm_source=fejlec_bloghu&utm_medium=noti-dropdown&utm_campaign=fejlec

Nagyon ott kell lennünk,remélem mindenki hadrafogható és szép este lesz!

Nyugtató 'on,de lehet,hogy kevés lesz),akkor jöhet a mentő)
@habakuk000: D

Kösz,alkalomadtán kipróbálom,de ne sokkoljatok tovább kajákkal))

Bár a 'magunkfajta erdőjáróknak ezt is ki kell próbálni:

(kacsasülttel)

www.facebook.com/315587761823489/photos/pcb.1199518343430422/1199514703430786/?type=3&theater

www.facebook.com/315587761823489/photos/pcb.1199518343430422/1199514583430798/?type=3&theater
@gazoló: gusztustalan ez a feszbuk, egy nagy fehér téglalap díszeleg az ibolyák előtt
@Gábris szomszéd: Bottal sem piszkálnám komcsibácsi zolikát. :-( Már tegnap olvastam. Eszerint nincs olyan hogy legmélyebb? :-(
@rdos: és a kommenteket olvastad alatta.
gondolom egy dzsobbikos arc, a következőt tolta(legnépszerűbb komment ott).

"Kakuk Zoltán egy mocskos zsírfejű fidesznyikes kommunista!Rohadna meg a zsidócigány vezérével együtt!"
@taga20: Bevallom észre se vettem hogy kommentek is voltak. Amúgy az indulatokat megértem - értem. :-( Ettől a számomra lényeges marad. Bottal se "piszka". :-(
@rdos: te vigyázzá, ha lemész az uccára, mert el fog baszni egy kocsi!
asztán szentantalnak mesélheted, hogy észre se vetted, hogy má nem konflis jár az uccákon:)))
@taga20: Köszi hogy aggódsz értem. :-) Van ahol nem vagyok figyelmetlen. Az utca ilyen. Elismerve a kíbertér is néha forgalmas tud lenni. Viszont szájkaratéban még nem sokan haláloztak el. :-)
@Mariann19:

Erre nem létezik nyugtató(
Volt itt minden,mint a búcsúban:
szép játék,gyerekes hibák,kihagyott hetesek,bírói hibák,na és Sterbik Árpi(
Amikor nem mentünk el hárommal,már sejthető volt.
Nem baj,nem adjuk fel)
@gazoló:
Pontos a helyzet leírásod!
Nem lesznek könnyű meccseink, de a horvátoknak sem.
Most egy kicsit lóg az orrom, de mit gondolsz? Menjek a bárszekrényemhez?
@gazoló: Boccs. Ezt most nem értem. Mi a baj az LGT Cabolo-jával? Vagy a bulika? Biztos nem fontos, de azért rákérdeztem. :-)
@Mariann19:

Menjél)
Annyira hajszálakon múlt és annyira sajnáljuk(

Megyek én is.

Almator?
@rdos:

Semmi,semmi)

A Loksit minden porcikájában imádom)

www.youtube.com/watch?v=kSwnatqhKog
@gazoló: LGT? Nekem is kedvencem. Jó a linked. Nem adom fel.

Tudtad hogy az ecceri háromper3-as ügynök is ezt mondta? Aztán mégis feladta a cimboráját az ávéhának. :-)
süti beállítások módosítása