Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/belfold/2021/09/22/hadhazy-akos-30-millio-forint-kozpenz-felujitott-wc-t-orbottyan-kulso/ T... (2021.09.22. 10:32) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • gazoló: válogassatok)) www.udiscovermusic.com/stories/best-jazz-trumpeters/?utm_source=ka&utm_medium=... (2018.01.28. 05:23) Zeneszoba
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?
  • látjátok feleim szümtükkel: @nagy_henrietta: Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert ne... (2017.09.05. 08:49) Pártfinanszírozás, magyar átok

2016.05.20. 07:38 Fabius

Orbán kiborult

Mindenórás Tábornok urunkat megviselik a töréntek. A jegybank pénzszórása körüli balhé megüli a gyomrát, és mert a főszereplő különleges helyet foglal el a szívében, a puffadástól képtelen megszabadulni egy kiadós fingás kíséretében, ahogy egyéb esetekben tenné. 

Mert Gyurinak jár ami jár.

Még, ha a költekezéshez is ostoba szegény. Azt bizonyára ő is tudja milyen helyet foglal el abban a szívben, a világmegváltó Nagy Szeánszok alkalmával Vezérünk biztos nem rejtette véka alá érzéseit. Vissza is él vele. A rokon bankja hitelezi a rokon cégét közpénzből, külön glóriapolírozók fényesítik Gyuri feje körül a semmit, és úgy általában szartak a világra pont úgy, mint akinek ez alanyi jogon jár.

Aztán mikor szóltak, hogy ez meghaladja majd a zemberek hányásküszöbét akkor megpróbálták titkosítani az egészet.

És sikerült? - duzzogott Kovács immár térdig gázolva a hányásban, miközben kurvára irigyelte a parlagfű irtók luxus cipellőit. Viktor pedig kiborult. A közpénzjelleg vesztéshez már nem asszisztáló Káder feketeseggű antilojalista lett, Gyuriék meg kaptak egy intést: tessék kikommunikálni magukat és a jegybankot ebből a katyvaszból! Mert a kommunikáció a hibás, az rosssz és nem a szabadrablás amit műveltek, mert ilyen értékek mentén működik a ner. Gyuri meg pontosan tudja ezt és azt is, a szívéből darabokat nem szaggat kifele az ember csak úgy. 

Ezért továbbra se érdekli semmi. Legfeljebb nem Janónak hívják majd a stadionköztársaság következő elnökét. Na és?

176 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr398733512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szinte megható lenne ez a Fideszes "brománc", ha nem a mi zsebünkre menne.
Tudom, pitiáner összeg, de az apró is jól jön:

index.hu/gazdasag/2016/05/19/rogan_szomszedjanak_ad_milliardokat_a_kormany_hogy_brusszelnek_uzengessen/

(Mondjuk, azért ha elmondom a környezetemben nettó százezerért dolgozóknak, hogy ez a pitiáner 3 MD az ő 2500 évi nettó fizetésük, azért lehet hogy egyik-másikban feldől a borjú)
Ami itt közpénz eltüntetés címén folyik, azért már egy magára valamit is adó dél-amerikai banánköztársaságban, vagy afrikai diktatúrában is felkoncolta volna a lakosság a kedves vezetőket. Plusz bónusz Afrikában meg is ették volna őket.
Nálunk pedig az istenadta nép még csak egy hangosabb ejnye-bejnyére sem méltatja a dolgot.

Jó én megértem, hogy az egységsugarú választókat jobban érdekli Medgyesi 180 milliója, mint az MNB által eltapsolt tízmilliárdok. A 180 milliót még eltudják képzelni, de a tízmilliárd az felfoghatatlan nekik.

Egyébként a Kedves Beteg az MNB-t is az egyik strómanjának tekinti. Ebben is hasonlít a nagy elődjére.

Hitler is úgy lett beállítva a német nép előtt, mint egy vagyonnal nem törődő, a nagytőkét elutasító ember. Viktor dettó ugyan ezt csinálja. Egyik oldalról ő a vagyontalan minielnöke a népének, aki folyamatosan a multik és a nagytőkések ellen kampányol a másik oldalról pedig strómanokon keresztül gazdagszik.
@The Ghost Wolf:

Nem értik ezek a nullákat,már megszokhattad volna:(
@gazoló: Sajnos többek között emiatt szavaznak ennyien még a Fideszre.
@DarthVader: És a nettó kétszáz fölött kereső környezetedben lévővel mi van?:))
@gazoló:

megtérni nem, de hittanórát szivesen tartok 120 ezerért.
teljesen megbuggyant, és a sok naracsidióta zabálja minden szavát, beleértve az agyhalott jobbikosokat is...

Végre hallható, hogyan tárta fel a világ összeesküvéseit Orbán Viktor

Sajnos a HAARP-sugárzásra már nem jutott műsoridő a Kossuth Rádióban.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F05%2F20%2Fvegre-hallhato-hogyan-tarta-fel-a-vilag-osszeeskuveseit-orban-viktor

---

Orbán: A száj Clintoné, de a hang Sorosé

Háttérhatalom akarja muszlimok millióit Európába juttatni. Ez ellen kell a népszavazás.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F05%2F20%2Forban_viktor_180_perc%2F

---

nééémáááán, ő is?

09 45
hvg.hu Itthon
Török Gábor lesajnálóan beszél Orbán sorosozásáról

hvg.hu/itthon/20160520_torok_gabor_soros_gyorgy_orban_viktor
és ide is a lényeg:

Mi történhet az egészségüggyel az OEP szétbombázása után?

Nem kizárt, hogy az állami egészségügy lepusztulása és az OEP tervezett megszüntetése a magánszolgáltatók malmára hajthatja a vizet. Elsőre ez meglepően hangozhat, de a Fidesztől egyáltalán nem áll olyan távol a magánegészségügy „kedvelése”, mint ahogy kommunikálja. A kormányzat közelében is vannak olyan jelentős lobbierővel rendelkező üzletemberek, akiknek befektetései vannak a magán-egészségügyi szektorban.

hvg.hu/gazdasag/20160520_maganegeszsegugy_fidesz_oep_onodiszucs

---

10 35
hvg.hu Itthon
Hetekre felfüggesztették a sztrájkoló tanárok tb-jogviszonyát

Több olyan esetről számolt be a PDSZ, amikor az április 20-ai sztrájkban résztvevő tanároknak hetekre szüneteltették, vagy egyáltalán nem állították vissza tb-jogviszonyát; volt, amikor az orvosnál derült ki, hogy az érintett tanárnak nincs biztosítása. A szakszervezet szerint a Magyar Államkincstár így akarja zsarolni a pedagógusokat.

hvg.hu/itthon/20160520_Hetekre_felfuggesztettek_a_sztrajkolo_tanarok_tbjogviszonyat
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
el fog jönni a nap, amikor úgy jön be a parlamentbe, hogy kis házi alufólia füles lesz rajta. vagy megköveteli, hogy kormányülésen mindenki vegyen fel egyet. vagy ami még rosszabb: Kotmányba foglalják a használatát.
@Secnir: már most is csak haveri stúdióba és kamerák elé mer beállni, a buggyant elmére jellemző az ellenség kreálás, és a vak hit, mindben már rég túlteljesít a pannon puszta "géniusza"
@Fabi, ejnye bejnye

én nem istudtam, hogy a zogv az egy bili és tele szarral ki is borúl?

hátha ti magatok borúltok ki eccer és felrakjátok szellőzni hogy talpuk alatt fütyűljön a szél???
na akkor lesz még, hogy kiborúlt a kiborúlt a kiborúlt a ...szóval az

brühüyyy
kkk

nem gondoltál e arra (józan pillanataidban?), hogy mindeszt megérdemlitek és még többet?

tudod a híres (talán Dürrenmatt írta?)
és akkor a legyek elfoglalták (namitis?) a LÉGYPAPÍRT
@DarthVader:
ti akartatok kapitalizmust, megkaptátok b+, most mit sír a szád?

brühüyyy
kkk

ilyen igazi usa stájlusú rablóimperializmust, ha lenne hadserege már elfoglalta volna délamerikát és az északi sarkot meg délkakasdűlőt is és most ő lenne a

na az ami
@The Ghost Wolf:
b+ ne kavard, a Hitler őeminenciáját a zsidó nagytőke a Rotschildok és társaik (Krupp!!!!!!!!!!!!) tartották életben, ők nem a gázkamrába mentek reggelizni

még akkor is kitartottak mellette amikor a csőrcsill rájött, hogy ezek nemcsak katonailag de monetárisan basznak ki az egész nyugati hullagyártó gyarmatosító szar gecikkel... és akkor lett nagyhírtelen pőrlharbőr és a susa bajuszának rángatása

tanulj történelmet, sohasem árt

brühüyyy
kkk

és sohasem késő

a szaddam meg a gaddafy sem a szakállukárt lettek levadászva...ha kitalálod kapsz egy vekkerórát és ha még asztatatatatatat is miért halt meg (hősi halott) JFK akkor egy stadler radírt is kaphacc
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A qrva anyját amelyik tette! Feljelenteni egy tökös ügyvéddel, visszaélés címen. Sima ügy...
Lázár és Orbán Putyinnak és Trumpnak is a kedvére tesz

A magyar kormány olyan keményen beleállt a sorosozós-obamázós összeesküvésezésbe, hogy első látásra úgy tűnhet, megőrültek. Amikor viszont orosz és trumpista oldalakon látjuk viszont ezeket az üzeneteket, jobban érthetővé válik, mit akarhatnak.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F05%2F20%2Flazar-es-orban-putyinnak-es-trumpnak-is-a-kedvere-tesz
@Rodeo36:

Én nem akartam kapitalizmust. Illetve amit akartam, az nem a kolumbiai kapitalizmus, hanem a dán meg svéd. Meg finn meg norvég. Azt felejtettem el hogy a dán meg svéd meg finn kapitalizmust csak dánokkal meg svédekkel lehet csinálni. Na meg finnekkel. Magyarokkal csak kolumbiai kapitalizmust lehet csinálni. Meg ugandait. Ez, sajnos, nem Orbán bűne, ez a mienk. Evvan. Tetszettek volna korábban gondolkozni a népek Orbánon. Úgyhogy most Orbán marad még vagy 12 évig. (Akkor telik le a Mikola-féle 20 év. )
A dán meg svéd meg finn kapitalizmus - sőt az angol meg a német is - jól elvannak. Itt-ott vannak döccenők, de bármelyikükben a közpénzek ilyetén módon való kezelése kiderülés után nem sokáig folytatódna. Ugandában más a helyzet.
a sok agyhalott:

Videó: így húztuk fel Fekete Györgyöt - alapkőletétel háttérhatalommal

Letette a kormány a budai Várban a Lovarda alapkövét, mi pedig arról érdeklődtünk az érkező hatalmasságoktól, mi lesz a felcsúti kisvasúttal és a háttérhatalom áskálódásaival. Amit kaptunk, nem tesszük ki az ablakba.

hvg.hu/itthon/20160520_Video_igy_huztuk_fel_Fekete_Gyorgyot__alapkoletetel_hatterhatalommal
@DarthVader: "amit akartam, az nem a kolumbiai kapitalizmus, hanem a dán meg svéd."

:)) Igen. Én is.
@PeniValdes: most megnéztem, az én olvasatomban: vallási vagyonközösség aminek szabályait a maffia főnök/vallási vezető határozza meg
(egyszerű parasztosan megfogalmazva :)/
nem kell semmit hozzá tenni:

img9.hvg.hu/image.aspx?id=b9754211-fb4a-4333-be2e-860fc7c81b94&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c

---

Elkezdődött budai Vár grandiózus felújítása

L. Simon László szerint az elmúlt fél évszázad legnagyobb műemléki felújítása kezdődik el.

444.hu/2016/05/20/elkezdodott-budai-var-grandiozus-felujitasa
és megint egy széljobb szélbal szimbiózis, a fentiek fényében és a kágébéla eseményeket látva, még ha a román szervek infóit fenntartással kezelem, eléggé valószínűsíthető a dolog, miközben a jobbik cukiság kampánya össze vissza csapong

Orosz támogatással akartak földgázvezetéket felrobbantani a HVIM-esek Romániában
Th.B.

Ahogy azt megírtuk, vádat emelt a romániai szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség Szőcs Zoltán és Beke István, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) erdélyi, illetve kézdivásárhelyi vezetője ellen.

index.hu/kulfold/2016/05/20/hvim_erdely_robbantas_orosz_tamogatas/
@PeniValdes: ez túl egyszerű, és nem dolgoztam fel rendesen a témát, hanem a katolikus lexikont olvastam, az meg ugyan ilyen nyakatekert volt, de azóta találtam normális leírást is :)
na vajon kinek?

Újabb 60 ezer földet ver dobra az állam

Pénteken indult a földárverések újabb üteme, amelynek során 60 ezer hektár állami földet fognak elárverezni.

hvg.hu/gazdasag/20160520_Ujabb_60_ezer_foldet_ver_dobra_az_allam
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:


a hatvannégy vármegyemozgalomnak van romániai tagozata is? nofene
@PeniValdes: távol keleten is sok ilyen király és császár volt, pedig hivatalosan nem kerülhettek volna trónra, de megoldották okosban, hogy a törvényes trónörökös idő előtt távozzon az árnyék világból
@Secnir: nem tudtad? Az itteni vezetők voltak akiket kitiltottak Romániából örökre, amikor megalapították a romániai leányvállalatukat, és letartóztatták a romániai vezetőket tavaly:

www.origo.hu/nagyvilag/20151230-hatvannegy-varmegye-ifjusagi-mozgalom-szocs-zoltan-hvim.html
@Secnir: remélem hondurasi tagozatavan
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "A tb-törvény viszont azt mondja, hogy szünetel a biztosítás, “a munkavégzési (szolgálatteljesítési) kötelezettség alóli mentesítés ideje alatt,"

No de ki mentesítette a doglozókat/tanárokat a munkavégzés alól? A munkáltató nem. Így nincs is mentesítés, vagy ha van, azt törvény ( sztrájk törvény ) engedi, de ez nem mentésesítés a munkavégzés alól munkajogi értelemben. Vagy is lyuk van a törvényben, amit a parlamentnek keene kifoltoznia.

Egyébként meg hivatali visszaélés miatt feljelentést kell tenni, mert a száémítógépes rendszer sem indokolja a több napos felfüggesztést. A törvényben szó sincs számítógépről, annak ellenére, hoyg a hivatalok arra szoknak újjal mutogatni ( törvénytelenül ). Az ilyen tanárokat jogtalan hátrány érte az intézkedés miatt.
Nem értem Feketét, miért iylen feketék a kilátásai, hiszen a nem főnöke mondta, hogy ha nem teccik a kisvasút, akkor Bicskéig viszik. Onnan már egy ugrás a vár.
@látjátok feleim szümtükkel:
nem, a várig megy. onnan egy ugrás a sugár.
Tudja azt a Balkéz, mit csinál a Jobb!
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy Mindenórás nincs benne ebben nyakig. Mindent tudott, és ő is részesült a herdálásból.
Most, hogy kilöttyent (valamennyire!) a bili, eljátssza a szokásos szerepet, hogy ő milyen kívülálló és ártatlan.
És a fityeszbirkák még ezt is, mint eddig mindent, belegelik.
Pedig elgondolkodhatnának azon, hogy G. szerint nem is az a baj, hogy ez történült, hanem az, hogy nem jól kommunikálják.

Különben is az ember önként SOHA nem vágja le a jobbkezét. Ugye.
egyre idiótábbak:

A Fidesz szerint akinek nem tetszik a több mint 200 milliárdos várfelújítás, az a nemzeti értékeket támadja

„A balliberálisok zsigerből támadnak mindent, ami nemzeti érték, legyen az szellemi, gazdasági, kulturális vagy építészeti” – írják.

444.hu/2016/05/20/a-fidesz-szerint-akinek-nem-tetszik-a-tobb-mint-200-milliardos-varfelujitas-az-a-nemzeti-ertekeket-tamadja

---

Orbán Viktort elvitték egy moziba, a közeledő autó láttán a földre vetette magát, majd megígérte, hogy megmenti ettől a magyarokat

A miniszterelnök megint ügyes volt, egycsapásra ő lett az Ország Illés Bácsija, aki megállítja az idő kerekét és megment minket a négerektől.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F05%2F20%2Forban-viktort-elvittek-egy-moziba-a-kozeledo-auto-lattan-a-foldre-vetette-magat-majd-megigerte-hogy-megmenti-ettol-a-magyarokat
Kormányzati bohózat a Vár tövében

Mintha egy Jancsó-film szatirikus jelenetei elevenedtek volna meg, letették a Várfelújítás első lépésének, a Lovardának az alapkövét. A gyomnövények között, a tűző napon felsorakozott sajtó és politikai elitcsapat olyan beszédeket hallgathattott végig, amelyek a szocializmusban is megállták volna a helyüket. A beszédek alapján országos várépítési láz következik.

hvg.hu/itthon/20160520_budai_var_lovarda_alapkoletetel_l_simon_laszlo_tuzson_bence
@látjátok feleim szümtükkel:
és nem hányta el magát saját magától:

150 milliót vontak le a sztrájkoló tanároktól

Palkovics László közoktatási államtitkár pénteken elismerte, az még kérdés, mennyire jó ötlet csökkenteni a szakgimnazisták természettudományos tantárgyainak számát. Azt is elmondta, hogy az államosítás után az önkormányzatoknak már nem kell hozzájárulást fizetni az iskolák működtetéséhez. És arról is beszélt, mennyi pénzt vontak le a sztrájkoló tanároktól.

A Jegybank, mint mecénás

Rákérdeztünk arra is, véleménye szerint a jegybanki alapítványi támogatások nem okoznak-e torzulást a felsőoktatásban, miután nagyon sok szerződésnél tetten érhető valamilyen kapcsolat a jegybank vagy az alapítvány tagjai illetve a támogatott intézmény és szervezet között. Palkovics László szerint ez a támogató és az egyetem ügye, az államnak ebbe nem kell beleszólnia, mert sértenék vele az autonómiát.

„Az mindenképp üdvözlendő, hogy végre van Magyarországon olyan szervezet, amely kvázi mecénásként támogatja a felsőoktatást. Nemcsak a Kecskeméti Főiskolát, hanem egy sor másik intézményt is.”

hvg.hu/itthon/20160520_Piaci_igenyek_alapjan_dol_el_a_gyerekek_sorsa
van még kérdés?

Tényleg egyetlen közbeszerzést sem írtak ki a jegybank alapítványai

Most igyekeznek elsikálni a dolgot a Közbeszerzési Hatóságnál. Az is kiderült, hogy a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal nem fogja megvizsgálni Matolcsyék költéseit.

444.hu/2016/05/20/tenyleg-egyetlen-kozbeszerzest-sem-irtak-ki-a-jegybank-alapitvanyai
elismerésem, Katinkának, beintett az agitpropos mtinek :D
Lassan elérik a narancsdoidok, hogy veszi a kalapját és elmegy végleg ebből a szar országból...

Hosszú Katinka nem engedte az MTI fotósának, hogy lefényképezze

Hosszú Katinka nem engedte, hogy az MTI fotósa lefényképezze őt az Eb-aranyával, mire a fotós a Facebookon azt írta, csalódott a sportolóban. A posztot több más úszó is lájkolta.

hvg.hu/sport/20160520_hosszu_katinka_mti_fotos
@ornagy50:

Nem rosszs írás, cssak azt felejtette el aki írta, hogy a 90-es kredencváltást is a párton belülről indították. Itt más módon nem lehet váltani. Ezért szoktam én mondani, azok az ismerőseim, akikről tudom, hogy fieszesek, és én nagyra tartom egyébként őket, a bokájukig szégyeljék el magukat, amiért tűrik a kádárista diktatúra újra éledését.
@látjátok feleim szümtükkel: ez már egy vegyes felvágott, kádáristahortista diktatúra éled újra
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Teljesen mindegy, a lényeg a diktatúra és az, hogy a józanabbak is szégyeljék magukat. Nagyon.
@ornagy50: azé le ne cumizzad má őket!
volt neked gyerekszobád?:)))

www.napiszar.hu/showPost/Pentek_-_Hallgass_Bendore_
@DarthVader: kedves setét vödör nagyonnagy úr!

a skandináv és egy-két ny.európai kapitalizmusban is emberek élnek, akik ugyanúgy "mintát követnek", mint a mo.-i eccségsugarú!

nem védem jó magyari pógárt, mert biza mindent, mindenkinél jobban tud, okosba' meg pláné! nem véletlen ám az a sok nóbel-díj, meg olimpijaji arany, igaz manyi bá'!? megolgyuk!!!

hidd el a skandináv sem jobb, meg teuton, meg flanszia meg a satöbbi... csak látnak egy példát, és követik is azt!
egyszerűbb szépen adózni, áfát fizetni és ennek az eredményét látni, megélni, tapasztalni is, mint állandóan sunnyogni, ügyeskedni, mert a "nagyok" is ezt teszik, azé' gazdagok!

a magyari pógárba kiirthatatlanul beleplántálták, hogy meg se próbálja a hivatalos utat. a zátkosba, autó kiutalás, lakás kiutalás, útlevél nyugatra, kicsit több valuta, "jobb" iskola a gyereknek... manapság meg, ismerjük. azelőtt meg uram-bátyám, tekintetes főméltóságú...
@nincs_itt: szerintem írjál rövidebbet, me ako kevesebb hülyeséget írnál!
baráti jótanács, nem szívatás:))
@taga20: nem te nyomtad az öreg cukrász gödöllői üzlete miatt???
csak kérdezem, mert kicsi a ziternet és itt bizony malajziai éteremként sikerül azonosítani...

www.napiszar.hu/showPost/Egy_malajziai_etterem_konyhajaban_jarunk_O

amit asszem a zindex is magyar cukrászdaként ismertetett...

na ettől hányok sugárban, ha mo.-ról hallok!
@taga20: na mivan? talált, süllyed?!
nem tehetek róla, ha csak a képi anyagot bírod emészteni!
@nincs_itt: nem. szerintem illésbácsi egy potenciális migráncs volt. aszt a dzsuvát ami ott volt, az pakisztán alsón is gáz:)
@ornagy50: személyeskedünk? úgy könnyű:))
@taga20: tényleg? index kezdőlapon, ez a napiszaros videó, ami állítólag malajziai éterem,

www.men.hu/wp-content/uploads/2015/11/5662_bigger.jpg
@nincs_itt: azé az milyen, hogy francia színészt nyomsz be nekem?

a végén még beraksz valami jó francia verdát:))
@Fabius: még azon morfondéroztam, hogy ki lehet az utódja, mindenki janójának!?

mert lássuk be, ide minimum lézer keménységű arczbőr igényeltetik, de rogán is bukhat felfelé...
@taga20: látod! én mindég mondtam, hogy pl szekszben nem is rossz a flanszija! színészbe sem, sajtok, borok, ételek, divat, parfümök stb. de az autót nem kellene erőltetniük...

de miért is terelsz?
@taga20: azé' ha konvojtot megértetted, akkor nem nagy megerőltetés észre venni, hogy a nem teljesen hiteles videótól, eljutunk a flanszija színészig?

de télleg szerinted, mindenki janója után ki következik? mint közt.(örvényes) elnöke mo.-nak? lézer?
@nincs_itt: szerintem bajuszlaca lesz a befutó:)
@taga20: szép kilátások! oszt' még reménykedtek, hogy 12-24 éven belül megszabadultok a zellentengerkicsitől?

télleg bazsusz bírja a fodbalt? vagy legalább vasutas?
@taga20: a zogv idén még csak 53 éves! 24 év múlva is csak 77!

simán kitart addig! csak a píz ki ne foggyon! de okosba megolgya a jó magyari asztat is!
@nincs_itt:
egyet kell értsek a taga -val a bajúsz lesz (bár mást mondanak holmi történelemprofesszor seggnyaló)
de akkor ki lesz a házmester? lehet, hogy az a szépfiú csepelről a rezsidémon? esetleg a zorbán veje?

de lehetne az állatkertből egy cerkóf az nagyonm hozzáillő lenne

Harrach péter vagy Rétvári Bence is felmerült hogy a klérus is meg a buzik is képviselve legyenek???

megnyerik a választásokat 200000 azaz kettőszázezer szavazattal? 2018-ban?plakát kérdése

brühüyyy
kkk
@nincs_itt:

erről beszéltem és is.
A német/dán/norvég is követ egy mintát, a magyar is, horribile dictu a cigány is. Olyat, amilyet. Nem is értem, miért bactatjuk a cigókat, mi se tudunk kilépni az árnyékunkból.
@Rodeo36: hogy megnyerik-e? szerintem simán... de majd két év múlva kiderül...

hát, ha a laca lesz, akkor télleg felszántani és sóval behinteni!

házmester? lesz! szerintem méltatlanul mellőzitek récsölt és mé'szaros-t
@nincs_itt:

Mi ebben a gáz? A patik visszamentek az ólba, ott várják, hogy fogás legyen belőlük. Csak az EU előirta, hogy mekkora tér kell nekik. Igy van megoldva. Naponta 2 órára kijönnek.
@DarthVader: azé baxtattyák a cigókat, mert valakivel kell takarózni!

bizony a magyari pógár sok-sok évtizede követi a "példát", a vérévé vált!
@DarthVader: áááá! már világos haccp ügyileg csak sétálni vótak! eu- ügyileg meg jáccottak és szabadidősen tevékenykedtek!
@nincs_itt:
akkó' a tiborc cal nem is vagyok messze

ha a récsöl akkor tényleg családi vállalkozás és a kis orbán lesz a kalocsai érsek vagy az esztergomi prímás?

brühüyyy
kkk

ilyen még eccer sem volt a magyar történelemben

Erkel kikről írt operát a Hunyadi Lászlóban? pláne a Bánk bán ban kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

le is fejeznek valakit nyílvánosan?
@Gábris szomszéd: haver, tudod mért bírlak? me nincs nap, hogy ne baszogasd az amcsikat, de renceresen ezeket a turha amcsituning szarokat nyomod be:)
@Rodeo36: ugye, hogy ugye? lefejezés márpedig lesz! récsöl lesz a zanyakirá... izé, anyaházelnök, saját lábon! a gázsi gyerek lesz a zakármi! az onoka meg, az örökös kalocsa-esztergomi prímás! a legjobb hegedás a bandába'! oszt' a kiscálád majd kontrázik!
@taga20: a madzag amcsi taliga??!! na ne viccejjé velem, aszittem flanszija!
@nincs_itt: nem bazdmeg! észak-koreai!

te szövegértésből tuti, hogy megbuktál nyolcadikban:))
@taga20: Haver remélem örülsz, hogy sikerült Elefántcsontpartot 0-0-ra legyőzni. :)
@taga20: ja! a botsáska meg megvert legózásban!
@Gábris szomszéd: mé' az elefántcsontpartiak nem mentek el?
@Gábris szomszéd: taktikai iksz volt. csak hogy megtévesszük a csoport ellenfeleinket:)
Matolcsy a nagyszerű és sikeres jegybankelnök?? Höhöhö, röhöhög a vakbelem.
Ha annak idején nekem is rendelkezésemre állt volna pár száz milliárd, én is svájci frankba fektetem volna, és szintén nem hagyom (az Orbán kormány kormány f@szsága miatt) forintba elillanni egy jelentős hányadát.
Miokos, esztetet még a leghülyébb is tudja. :-(
@nincs_itt:
b+ nyerítek a röhögéstől...elképzeltem...
még valami, mit gondolsz milyen kőből lesz a vár felújítva? már el is kezdték faragni...na???????

a királyi atya bányái mint anno felújítani az összes várat végtornyot, meg vadaslest csupa kőből

és lekövezni a Balatont is meg a Dunát hosszában a Tisza lehet megúsza?

és hol kezdik a piramist építeni?

brühüyyy
kkk
a gazsi stólában és lila shortban meg hercegprímási piros pomponos papucsban misét mond nyakában a nagyméretű.... aranylánc az Aranybullával

egyik sem tud bazseválni?
Belegondoltam, hogyha Kövér elvtárs lesz az új KE. akkor aki nem tetszik neki, ki lesz utasítva az országból.
@Gábris szomszéd: ártu, rád és a faszkalap jobbikos barmokra ez nem vonatkozik, me ti leszarjátok az unijót!
@SEHERIKE23: nem! az lemegy a pinyóba, keres egy fasza gerendát, asztán felköti magát:)))
@ornagy50:
Maga most irígykedék vala, vagy csak szimplán szomjas és a vertikális süllyedés csekély mivolta okán lassan közelít a kocsmához-?? Ajjj... át ne essen kend, vegyen vissza a fékszárnybúl oszt nőővejje a hajtóműtejjesítményt, oszt ne szarozzon, amikor a krimó fölé ér, ugorgyon! Ernyője van? 444.hu/2016/05/20/fazekas-miniszter-erintesetol-dulled-a-bivalyborju-szemean- Nahát...!-:))

Magára is így fognak a barmok nézni ha megláttyák föjülről eriszekenni, ahogy a baromra...
Jó egésséget és egééségire!-:)))
@taga20:
Nem kéne-??
Szétgórtam a lábam, mozogni nem tudok még vagy két hétig... kissé ideges vagyok tőle, ezért nem is szólogattam be, de figyellek!-:))

Paleokasztrítsza az ott van, de kérdezted... szóval Krétához sok történelmet kelllene olvasnod, asmi nem baj, csak nem biztos, hogy érdekel. Komopirsz... koproszim... komproszszi... szóval az! - válaszd Rodoszt, az a kettő között - és Bolit kérdezd. Van ott is izé, például ottan a ateplonyosok vótak és hagytak emlékeket, meg mások is - megint történelmi olvasásra kényszerülsz - elmehecc Lindoszba, ott is van egy akropolisz maradvány, meg ha nem vagy lusta, sok csodát rejt még a sziget, de azt nem fakultatívan, csak úgy magadtól > és az az IGAZI-hidd el!

A sziget reptéri oldala kurva szeles, hacsak nem vagy szörfös akkor Rodosz várostól a délkeleti oldalt válaszd, de majd a ladikos ad tanácsot, ő tuggya...
@taga20: még ez is csak csókolomot köszönhet, mert mustang boss uccán szaladozott, míg a flansziják uccára csak az általam linkelt dácsiját tutták mindennapi használatra adni...
@Rodeo36: milyen kőbül, milyen kőbül?! a legjobb győzike féle dolomitbú', egy kis tokaj hegyajjával megbolondítva...

piramis? na ne viccejjé! halál csillag! széles féle energija cellával, nóbel és olimpijai aranyakkal, meg persze az összes foci trófejával és szotyival...
@nincs_itt:
Ti benzint vacsoráztok minden este-:))
Egy jó brassóit miért nem próbáltok-???:)
@Gábris szomszéd: ott nem hallod lengőkart! mert a szervizben, az emelőn (ahol a legtöbb időt töltik) nem zörög...
@Knósszosz: "Nem kéne-??"

bazdmeg csöves, szövegértés megy?:))

te szerencsétlen, ha írsz egy vagy két hét alatt egyet, mindenkinek megmelegszik a szíve.:))

egyébként, gimiben csak töriből voltam ötös. oroszból bukta.

kösz a görög turisztikai magazint:)))

ja és! zene!

www.youtube.com/watch?v=AHhnRaIUbeY
@Knósszosz: bocsika! má' megvolt a babgulyás! a zasszony merte elkövetni! orbitális lett!
mostan lefojtom egy kevés hacker-pschorr münchner kellerbier típusú folyadékkal... de rohattul szomjas ez a gulyás!
@taga20: te? töriből? ötös? öcsém!!!! aszittem ma mán nem fogok röhögni!

de nesze, bammeg zene!

www.youtube.com/watch?v=Pc5jYwcw0vk
@taga20: Ne bazz, akkor innentől kezdve nem kommentelhetek? :) Amúgy azt tudtad, hogy a Emberi Jogok Európai Bíróságának nem sok köze van az EU-hoz? Tudod nem minden Ejúúúúúú, amiben szerepel az Európa szó. :)
@nincs_itt: te apám, még a kalapácsreszelésből is kegyelem kettest kaptál, az fiksz!:))
@taga20:
Turisztikai magazin-??
Figyelj, ha érdekel Kréta, komolyan tudok bővebbet és használhatót - ez csak hülyeség. Ha gondolod kaphatsz - mondtam már - sok leírással és linkekkel, aztán döntesz. De nem olyan ződ mint Kerkyra, vagy a Jón szigetek bármelyike. Ha nyáron azt akarsz, akkor menj az Észak-Égei valamelyikére - pl. Thásszosz vagy Leszbosz, esetleg Allonísszosz, ahol még barárfókákat is láthatsz, akiket sehol másutt. A Déli Szporádok és a Kikládok nyárra kiszáradnak, de azért a varázsuk az nem múlik el akkor sem - Korfu ide vagy oda!!-:))
@Gábris szomszéd:
mercedes GLE
Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC (2016) (577 hp)
8 Cylinder 15.6 l/100 km*** AMG SPEEDSHIFT PLUS 7-Speed Sports Transmission $113,700.00

Colour: Obsidian Black metallic, without additional charge
Wheels: 21" AMG Cross-Spoke Wheels (Titanium Grey), without additional charge
Upholstery: AMG Porcelain/Black Exclusive Nappa Leather, No charge / Included in optional package

Trim: AMG Carbon Anthracite Trim, additional charge: $1,000.00

stb

potom 137000CAD
+ kölcségek

www.mercedes-benz.ca/content/canada/mpc/mpc_canada_website/en/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/gle-class/w166/configurator/configurator_w166.html#/p3503

brühüyyy

kkk
mindenféle rönyók meg mazdák, a nissan megvette a fele Mitsubishi-t
@nincs_itt: Figyuzz már nem erről ugatsz hónapok óta, csak szarik itt rá mindenki? :)

A "holnapután szakembereinek" 80 százaléka nem rendelkezik Németországban elfogadott képzettséggel

Németországban elérte a 200 ezret az idén érkezett menedékkérők száma – jelentették pénteken németországi lapok. Háromnegyedük férfi, kétharmaduk 33 év alatti; 1,8 százalékuk mondta, hogy beszél németül. 80 százalékuk nem rendelkezik Németországban elfogadott képzettséggel, de a szövetségi munkaügyi ügynökség egyik vezetője szerint ők a "holnapután szakemberei".

www.ma.hu/kulfold/262268/Lassu_a_menekultek_munkaeropiaci_integracioja
@Rodeo36: Remélem tudok majd egyszer maximalista is lenni. :)
@nincs_itt:
Ott dajcsban babgulyással utzatok??
Hát, gratula, az mindenhol finom - ha van hozzá megfelelő alapanyag!! Én főzutem egy goulassch zuppét a krétai szállásadómnak egyszer, a mharmadik nap után minden reggel ingyé volt a korlátlan Raki, és meg is hívtam családi vecserára, ami ottan hajnal négyig tartó eszméletlen zabálással egyenlő...

Idén hozzájuk megyek vissza, 15 év után... és még emlékeznek, ez a vicc!! - vagy nem is az?!
@taga20: ne is mongyad! istentelen nehéz volt megbundázni, hogy a fogpiszkálót elaggyam kalapácsnak!
@Knósszosz: Kurva jó híreket mondasz. Belefér esetleg Kroácia is? :)
@Gábris szomszéd: teccik érteni! a holnapután, az kb. 3-4-5-6 év mire... egyáltalán közel kerülhetnek a munka világához, amihez egyébként is igen óvatosan viszonyulnak... de ugye autó, lakás(ház), sok-sok euró az olyan alapvetés...
@Gábris szomszéd:
Eddig úgy volt, hogy... de marha szerencsém van - nem részletezem - Kréta helyette lesz!
@Knósszosz: az alapanyag kiváló! képzeld, itten a gulasch fleisch 3 féle formában kapható, tiszta disznó, tiszta marha és fele-fele marha, disznó.

vicces, hogy amikor 50-50-ben kevered, akkor is eccerre puhul meg... mert a marha nem rákosi pajtással parolázott felnőtten, sertés meg nem olyan rohatt öreg...

a zőccség az OK. de a pirospaprikát azt bizony importáljuk...

volt már rá példa, hogy kollégát megleptem egy adag magam főzte gulyással, osztán azóta is emlegeti!
@Knósszosz: érezd magad durva jól!!!! egyél, igyál, mulass! Istenemre! ezt kívánom neked!
@Gábris szomszéd: persze bakker, utána a szeselszigetek meg a járdaszigetek!

az tuti, hogy téged a sorospénzel:)))
@Gábris szomszéd: ja, a "nem rendelekzik, németo.-i elfogadott végzettséggel" az azt jelenti, amit pofázok egy ideje:ű
a saját hazájában is analfabéta! nemhogy latin ábécé mellett!
@Knósszosz: Ez a "Kréta" az a kréta amibűl hijány vót a
sulikban???
Vagy esetlegesen a Kréta Garbó???
@nincs_itt:
Mondom én!-:)))
Jánnisz a görög szállásadóm beszart a gulyás gyönyörétől - pedig az alapanyagok tekintetében nem volt a csúcsból - de a fia az meghalt tőle - nem, nem volt romlott másnap!-:) - a két hétben kérték mégegyszer. Cseréba kaptam egy autót bérlet nélkül két napra Y Paleohora és Elafonísszi megvolt ingyen vele!!! Csodálatos helyek, és akkor még nem szennyezte őket annyi turista - főként magyar bunkó nem, aki szemetel és az IQ-ja egy felcsúti juh akol lakóival egyenértékű.
@nincs_itt:
Kösz!!-:)))
Meglesz az!!! - kedves barátnőm jóvoltából..
@Knósszosz: cucubogár, kréta helyett küldök neked filctollat. de van ouzom is.
@Knósszosz: Szuper jó, hogy így alakult. Érezzétek nagyon jól magatokat. Ezek szerint ismét elő kell majd adnod a főzőtudományodat is? :)
@taga20: ez is olyan mint illésbácsi bóttya? ne haragudj, de hogy mit mondanak és az hogyan viszonyul az eu-s iskolarendszerhez(a valóságról ne is beszéljünk) az kb. 8 különböző dolog.
a lényeg, hogy világos legyen:

idén 200 ezer érkezett, ebből 45% tudott egyáltalán arról, hogy van iskola a világon, ez azért nem erős arány, ismerve az igazmondási hajlandóságukat! ha csak az okmányokra gondolok...

továbbá, 1,8% mondta, hogy "tud" németül... tehát a fennmaradó 100% európai országokban analfabéta... állítson bármit az iskolai végzettségéről, ezzel kapcsolatban meg árulkodó, hogy a legtöbben "kisvállalkozók" voltak és segédmunkások, tehát...

nem kellene belemenni...
@ornagy50:
Neeem, ez olyan Kréta, ahol Gramvússza ilyne szarul néz ki - még a Maldívokra sem kell menni, elég a vén Európában maradni:
www.google.hu/search?q=balos+gramvousa&biw=1440&bih=785&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjExZL0senMAhUEKpoKHco-C4IQ_AUIBigB

Hasonlít Elafonísszoszra? - igen, de nem az. Az a sziget déli részén van a Hrísszoszkallítítszasz kolostor szomszédságában a Líbiai tenger ölelésében, ez meg nyugati felsőn, a Tigáni félsziget csúcsán az Égei tengerben, a Kisszámosz öbölből indulva jó egy óra kényelmes autóúttal.

Ez van...
@taga20: Nem mész epret szedni? :)

sokszinuvidek.24.hu/eletmod/2016/05/19/sorra-nyitnak-a-szedd-magad-eperfoldek-az-orszagos-lista/

Érd NYITVA!
GPS koordináták: E18.89251, N47.36250 (a 7-es főútról az ültetvényre vezető utat jelöli)
Telefonszám: +36-26/368-000
Email cím: info@eperfold.hu
Weboldal cím: www.eperfold.hu/
Ára: 460 Ft/kg – 10 kg felett 430 Ft/kg
Nyitvatartás: minden nap 8-19h
@parti_giano: amilyen savanyú pofa vagy, csak rontottál rajtunk:))

na mesélj merre jártál? me tudod érd elég nagy, ezé nem mindegy melyik felében jártál.
@parti_giano:
Beöntöd valahová-?? USB hármon gyorsan jön - nekem van!-:))
@Knósszosz: Azért remélem, hogy migráncsok nem nagyon fognak felétek csónakázni. :)
@Gábris szomszéd: angyal kösz, de tegnap mentem arra, me martonvásáron volt dolgom.
@Knósszosz: ne basztasd a srákot! egy kín szenvedés ez az élet neki:))
@Knósszosz: Mi a"bibid"latinos leírása?:)
@Gábris szomszéd:
Nem hiszem, Jánniszék kinőtték magukat, az egykori Eurotoursnak kiadott szerény apartmanegyüttesből ezt csinálták:
www.marika-hotel.gr/index.php/photo-gallery

Kajálni meg egy másik faluval arrébb (egybe van épülve Plataniassal Aghia Marina), na, ott Dhimitrisz csodálatos gasztro eszméletvesztése található, a Taverna Horiatiko , szóval semmi főzködés, zabálás majd csak is ott:
www.taverna-horiatiko.gr/
Házi veresbor hordóban csapra verve a narancsfák alatt, szekérkerék nagyságú brizzolák (faszénan sült marha/sertés szeletek) és minden, ami a krétai gasztronómia csúcsa... Elddugott a hely, de mára mindenki ismeri (sajnos-??) néha egy órát is várni kell asztalra, de megéri.
@ornagy50:
Whirlpool ráhogybasszameg a ballábamra a kurvaéletbe... latinul-? azt nem tudom..
@Knósszosz:
a kék tenger csodálatos de én már nem megyek bele...az a daily cruiser az szép, nekem a Seyshell, Madagascar de ott is a főváros, vagy észak Skócia a sok esővel, utóbbi időben imádom az esőt és vad sötét zöld növényzetet hatalmas erdőket vén több ezer több száz éves fákat és tópartot, tengeröblöt Scotland Highland... és egy kis terméskő házikó kandallóval és whyskey vel meg a sok marhahússal, kecskehússal és birkahússal liba kacsa és tyúk

roston sűlve faszénparázson

és persze Kilt ben meg a hozzávalókban

brühüyyy
kkk

hogy változnak az idők

még néhány éve ki sem lehetett zavarni a Carib tengerből meg az Atlanti Óceán ból mostmeg? Indiai Óceán csodálatos
@Rodeo36: bolhás megöregedtél, ez má fiksz:)))
@Rodeo36:
Már nekem sem feltétlenül a tengerben csobbanás a fontos - - vannak músziumok és egyebek, amelyek miatt inkább. De azért nem hagyom ki, ha már... Én inkább a gasztronómiában, aztán meg a gasztroenterológiában élem ki magam, mintsem lubickoljak naphosszat és dögöljek a homokban. Volt itt a blogon egy Mókus, aki ezt tudta...
Na...
@nincs_itt: Jut eszembe erre miért nem gondoltak még az "agytrösztjeitek" überálleszben?

Miért kellenének a migránsok, ha Spanyolországban is van közel másfélmillió munkanélküli?

alfahir.hu/miert_kellenenek_a_migransok_ha_spanyolorszagban_is_van_kozel_masfelmillio_munkanelkuli
@taga20:
te sem vagy már bakfis

brühüyyy
kkk

hány országot ismersz? én a két sarki óceánt nem ismerem az összes többit igen, + Fekete tenger + Carib Tenger és akkor ideláccik a NIagara... ismered a Kalandula-t (és hogy hol van?) én fürödtem benne ja az Égei tenger és Márványtenger, Boszporusz és a Dardanellák
@Gábris szomszéd:
Szerintem inkább a Travel Service, a Wizz csak Heraklion desztinációt repüli, Chania az nincs nekik. Viszont a Travel A 320-asai azok oda is... meglátjuk....
@Knósszosz:
A ladikos is velük repűűlt Rogyoszra...-:)
Május 28-tól Zsidó Művészeti Napok, addig is - meg utána is -Shalom Bard és egy kis Haydn - mert ugye a zene az szarik a skatulyákra, az csak van... mert gyönyörű:
www.youtube.com/watch?v=WBjrL0YNE18

Eszter jött (törölt) 2016.05.20. 22:46:28

@Knósszosz:

Az. Köszi.:)
@Gábris szomszéd:
Azért ez sem mindig sétagalopp - ínó...-:))
@Eszter jött:
Akkor nem csak nekem esett jól!-:))

Eszter jött (törölt) 2016.05.20. 23:31:35

@Knósszosz:

Jó éjt!

Jiří Wolker: Koldusok

Az Úristen egyszer eljött a portámra
Vállán koldustarisznya, gúnyája: folt hátán folt,
szénában aludt bizonyára,
mert mint nyáron a rét, olyan illatos volt.
Megállt a küszöbön és alamizsnát kért.

Sok mindenem volt akkor,
sok fojtogató kacatom.
Fekete ruhám, bőrkötéses könyvem s gallér a nyakamon
és mert tele volt a gyomrom,
jobb-e meghalni mint élni,
ez volt a gondom.

Nem adtam neki semmit – nem volt kezem –,
ó, mennyire égetett a szégyen
mikor a szemembe nézett az a két szem
oly kéken, mint a tenger, nyugattól keletig.
Az Isten elment.
Az ajtó nyitva maradt.

S az ég a nyitott ajtón át a szívemet húzta,
kicsábított, s fiús mosolyt adott az útra
no meg sok bánatot, sérelmet a tarisznyámba
s ezüstös emlékezést édesanyámra.
Most a várost járom s az Istent keresem.
Tudom, hogy koldustarisznyával erre látták menni,
tudom, hogy egyszer majd csak meglelem,
de most már nem fog fájni semmi,
mert elhagytam minden fojtogató kacatom.
Elvisz magával. Kiállunk az utcasarokra
kezünkben kalap, fejünk felett a nap.
„Szeretetért esedezünk emberek –
nyissátok ki a szíveteket!”

Fordította: Zádor András
@nincs_itt: Márpedig Rezsiszilárdnál rátermettebb és méltóbb köztársasági elnökünk nem lehet. Milyen jól fog már képviselni bennünket a világban is!
Hanyingerig sikerpropaganda, pedig nem valtozott semmi...sor

Megvan a várt felminősítés, beértük Namíbiát
Felminősített minket Fitch szerintük nem vagyunk már bóvlik. A kemény makrogazdasági számok most jobban számítottak, mint az egyre kiszámíthatatlanabb állami folyamatok. Nagy változást mondjuk ne várjon senki.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2016%2F05%2F20%2Fmoody_s_minosites_hitelminosito%2F
@Gábris szomszéd:
olyan snassz, csak 180 km/h? a merci 325 km/h
de nem rossz, a piros bőrülés különösen

brühüyyy
kkk

és mibe fáj?
@Gábris szomszéd:

nézd, minden Toyota nagyon szép, ez a hűtőrács előszőr a Mitsubishi Lancer-en jelent meg, kb 8 évvel ezelőtt, azóta kopírozzák, nagy hibája, hogy coupé és én én SUV -t akarok, vagy a Land Rover (range rover) csúcs modell jét, vagy a Toyota 4 Runner- csúcsmodelljét, vagy -és ez most az aktuális szerelem- a merci GLE csúcsmodell jét, obsidian fekete ben és vajszínű bőrülésekkel és a hozzávaló nyalánkságokkal és 4WD! azután ha teljesen gazdaságos akarok lenni, KIA Sportage, és nem tudom a Hyunday nak milyen SUV je van: www.hyundaicanada.com/Pages/showroom/Exterior.aspx?model=santa fe sport a merci árából kb 3 darabot tudnék venni ebből és 3 év után minden autó használt és unalmas?

brühüyyy
kkk
@AKIsTUDATLAN:
és milyen szépen nézne ki frakkban és lakkcipőben a bécsi Burg ban a tükörparketten állami fogadáson ahogy a pezsgős kristálypoharat tartaná (majd zsebrevágná)

brühüyyy
kkk
Kiborul itt Orbán még más miatt is hamarosan. Mert az egy igaz mondás, hogy aki tudja csinálja, aki nem tudja, az meg tanítja.
Mert ugye azt a hüje piacot, azt kéne még állaosítani. Már ha hagyná magát.
A hüje nép meg nem akarja zabálni a húst.:D

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=199545
nol.hu/gazdasag/varga-mihaly-nincs-itt-semmi-latnivalo-1616415

No, majd akkor is ezt mondja, amikor az autóipar még lejebb adja. Mert a piac az önjáró, mint a húsfogyasztás.
mivan? mindenki misére ment?

brühüyyy
kkk
@nincs_itt:
a zsidók meg alszanak, le vagytok leplezve

brühüyyy
kkk
süti beállítások módosítása