Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.03.31. 23:54 Fabius

AB: Kósa, hülye vagy!

kosa-lajos-giftockosabuzinak998.gif

 

Kósa Lajos akkora sallert kapott az Alkotmánybíróságtól, hogy lefejelte az asztalt. Szerinte - és pártja szerint - a közpénz elveszti közpénz jellegét abban a pillanatban, ahogy őszentsége Matolcsy jegybank-pápa valamelyik alapítványba eldugdossa. Ezzel szemben az AB szerint a közpénz még közpénz marad bárhogy is szeretnék Kusza Szemék a sajátjukként kezelni.

Jó. Lenne ezt megjegyezni, tökfejek!

 

 

264 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr908550120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.
"Kósa, hülye vagy!"

Van itt egy felszólító mondat: Szólj hozzá!

De mit lehet ehhez hozzászólni?
Ragozni lehet. Például: nagyon.
Fejtő Ferenc: (József Attilával, Szép szó, szerkesztője)

„”A Kelet-Közép-Európai államok politikai sorsa, és a lakosság civilizációs színvonala szorosan összefügg! A Népi. Demokráciák. története 1954!
Értsd saját bunkóságunk, (választásunk) következményeit szenvedjük, tűrjük el, kollaboráns uraikkal, uraiktól!
A közértelmesség színvonalának ilyen süllyedése, amely az utolsó két évtizedben szinte már ijesztő méreteket öltött! Sükösd Mihály ÉS ben 1963 Az egész magyar iskolai nevelés fennkölt, de elavult, semmi intellektuális nevelésben nem részesítette, az ifjúságot. Nem sajátította el a kételkedni tudást a kézzel fekvőnek hitt igazságokban, vértezetlen maradt a különféle kártékony illúziókkal s hangzatos frázisokkal szemben, s az önérdekből, a saját álláspontból való kiemelkedésnek, a dolgok mások szemével történő látásának képességét csak igen csökevényesen tette magáévá.
Én azon is csodálkozom, h az Alkotmánybíróság ilyet ki mert mondani.
gyanítom hamarosan újból napirendre kerül az alkotmánybíróság hatásköréről szóló törvény...
Egyik szemem sír (újabb 15 ember lesz munkanélküli), a másik nevet az alkotmánybíróság végre csinált valami tököset (elkaszálta az első látszatra is alkotmányellenes közpénz törvényt). Szóval egyrészről sajnálom a lapátra kerülő alkotmánybírókat (ja nem is) másrészt örülök annak, hogy nem hagyják Kusza Szem ámokfutását annyiban.
Jó, de azt azért mindenki tudja, hogy Kósa ebben a leosztásban csak a szócső volt, miután Selmeczi Gabriella háttérbe szorulásával a Fidesznek égető szüksége volt egy figurára, aki elég ostoba ahhoz, hogy rágás nélkül böfögjön fel akár végtelenszer egy szöveget, amit előtte gondosan a szájába tömködtek.
Most két lehetőség van: vagy az AB lesz kirúgva, vagy a törpe megy Grácba.......
@Gábris szomszéd: ....de ott legalább valaki elmondja /kérdés milyen csatornán?/ míg itt meghalt HOFI.......
Az Európába özönlő idegen kultúrájú és hitű tömeg ellen építhetünk 10 méter magas, ezer kilométeres kerítéseket is – ha mögéjük csak ezt az éjsötét nihilt tudjuk felsorakoztatni, akkor ezt a meccset már null-nullnál elbuktuk. :(

alfahir.hu/igy_pusztulunk_migransok_nelkul_is_techno_buli_husvetkor_a_bazilikaban

ON
@Gábris szomszéd: Ocsmány gyurcsányista blogokról idézel? Vagy mindegy, ki, csak támogassa a kényszerképzeteidet?
Pedig most az jött volna, hogy a közpénz sem közpénz!
OV egy volt az 56-ból, és eléggé kényszeredett is a "mosolya".

"A nukleáris biztonságról szóló konferencián 56 ország állam- vagy kormányfője vesz részt.", akik Obmával vacsoráztak.

www.origo.hu/nagyvilag/20160401-orban-viktor-megis-bejutott-a-feher-hazba.html
Kedves Fábiusz! (és ballibsi kommentelők...)

Tessenek szépen visszaolvasgatni, hogy miket tetszettek írni a magyar Alkotmánybíróságról, amikor nektek nem tetsző döntést hozott.....az hogy az AB minimum a Fidesz pártkatonák, és Fidesz-patkányok, stb, stb gyűjtőhelye volt, az volt a legenyhébb!!!

Aztán szépen kimenni a fürdőszobába, a tükörbe nézni, aztán jól szembeköpni magatokat!

Mink pedig levonjuk a következtetést rólatok, ilyenek vagytok tik ballibsik!
@Kuviklacz: Az jó lehet, ha téged nem zavar a fidesz-mszp közös lopás. :)
@ulpius66:
.
Tévedsz.
1. Nem volt, hanem most is az.
2. Következtetésre képtelen társaság vagytok.
Az áfát sem tudjátok levonni rendesen: 90 milliós áfacsalás miatt emeltek vádat egy NAV-vezető ellen.

Hiteltelen vagy, ne járj kocsmába.
@ulpius66:

Tessék neked is elolvasni, hogy nem egyszer megírtuk, az AB bírói nem elég tökösek, nem mernek/akarnak a jog szellemében dönteni, sok esetben ( ismeretlen okból ) a "párthűség" a meghatározó. Külünösen felhívnám a figyelmed arra, hogy a szocik idején a vizitdíjról kezdeményezett fideszes népszavazás nem érintette a költségvetést, most meg ha egy kicsit is közelébe kerül a téma a költégvetésnek, akkor azonnal elútálják a témát. Meg minden olyan témát, ami a fidesz ellenében az ellenzéknek kedvezne. Szóval miről is beszélsz?

Azt, hogy az AB a fidesz alaptörvényét nem kerülte meg/ki, annak miért ne lehetne örülni? Vagy neked az jobban teccik, hogy az adódból befolyó pénzeket úgy teszik át ellenőrzés nélkül akárhová, hogy abból a végén magánzsebek tudjanak megtelni? A jobboldali konzeveknek ez a jó?

Neked az baj, ha ehhez az AB nem asszisztál? Talán kollektíven sírjuk, és verjük a seggünket a földhöz bánatunkban mert nem nyúlható le a zsozsó csak úgy szabadon, és a közpénzt az AB nem hagyja elmagánosodni? Már konzervéknek az sem teccik, ha a ballibsiknek teccik, hogy az AB a fideszes törvények szellemében, azok figyelembe vételével dönt? Hová jut ez a világ!
@Gábris szomszéd:

"Az Európába özönlő idegen kultúrájú és hitű tömeg ellen építhetünk 10 méter magas, ezer kilométeres kerítéseket is – ha mögéjük csak ezt az éjsötét nihilt tudjuk felsorakoztatni, akkor ezt a meccset már null-nullnál elbuktuk. :(.....

Óóóó, milyen érdekes!!!

Izraelben és pl. az USA-Mexikói határon müxik a 10 méter magas, és több ezer kilométeres kerítés!!!
@látjátok feleim szümtükkel:

Figyusz!

Nekem az AB-vel semmi bajom!

Ha hiszed, ha nem, nekem a ballibsik AB-hez való viszonyával van bajom...
@ulpius66: Igen de a cikk pont arról szól, hogy 10 méteres kerítések ide vagy oda, ha belül rohadás van baszhatjuk.
@Gábris szomszéd:
"Igen de a cikk pont arról szól, hogy 10 méteres kerítések ide vagy oda, ha belül rohadás van baszhatjuk..."

Egyetértek!

Mán csak az a kérdés, ki mondja meg, hogy belül rohadás van vagy nincs.....

Mert pl. mitől rohad belül az EU, és mitől nem rohad az USA, vagy Izrael....
"Végképp tönkre akarják tenni:

fideszesnek állítják be!
Ennél nincs lejjebb!"

:O:O:O

egyenlito.blog.hu/2016/03/31/igy_probalja_lejaratni_a_kormany_juhasz_petert
@ulpius66: Utóbbiak is rohadnak elég rendesen.
Dübörög a fidesz "jogalkotás". :)

"akár kétéves szabadságvesztéssel is büntethető, aki „az információs társadalommal összefüggő olyan szolgáltatást vesz igénybe”, amely a felhasználók között „titkosított kommunikációt biztosít”...

mno.hu/belfold/kesz-a-terrorellenes-javaslat-1335500
@ulpius66:
Nem véletlenül abból indulsz ki, amikor a Fidesz nyíltan felszólal bizonyos bírósági ítéletek ellen, kontrollt és felügyeletet emlegetve, törvénymódosításokat helyezve kilátásba, vagy ha csak meg lehet lovagolni a populizmust egy műfelháborodással... de persze ha számukra kedvező ítéletről van szó, akkor rögtön a bíróságok tekintélyét és függetlenségét kérik számon az esetleges kritizálókon, véleményalkotókon?

Kifordított köpenyekből a Fidesznek van a legnagyobb ruhatára, és ezt te is tudod, csak nem érdekel, mert ők a Fidesz.
@ulpius66: Fegyverhasználati engedéllyel működnek.
@ulpius66: hülyén közelíted meg, de már megszoktam. maga az mnb törvénymódosítás indoklása akkora jogi nonszensz (elveszíti közpénz jellegét), hogy egy a joghoz valami közzel bíró ember nem adhatta arcát hozzá. ezt látta az ab is, ezért döntött így. és ezért adták olyan balfasznak a nevére, mint bánki erik, és ezért kommunikálta előszeretettel kupak lajos. ha jól vettem ki, egy ilyen indoklást még az igen vastag bőrrel rendelkező fidesz frakció is szégyellt.
ezek után hallelujázzak, hogy neked ez úgy jön le, mennyire tökös volt az ab?
fideszmaffiában a határtalan hülyeség és lopás alap jellemző

Az év infokommunikációs innovációja lett Magyarországon az iKórlap alkalmazás, amivel az orvosok, és kis módosítással a betegek is gyorsan és hatékonyan le tudták volna kérni a nekik elérhető kórtörténeteket, leleteket, kiváltott gyógyszereket és hasonlókat. Az állam eleinte át akarta venni az ingyenes szolgáltatást, aztán kiderült, hogy inkább EU-s pénzből lefejlesztenék maguknak eFin néven ugyanazt. Ráadásul az iKórlap fejlesztőjét bepalizva. Az állam szerint ők teljesen mást csinálnak, de egy sereg kérdésre nem akarnak válaszolni. A betegek csak annyit tapasztalhatnak, hogy negyedik éve nincs bevezetve a rég létező hatékony rendszer, és most is csak egy évvel későbbre ígérik.

index.hu/gazdasag/2016/04/01/efin_e-egeszsegugy_ikorlap_unios_penz/

---

Betilthatják a kitüntetett, magyar appot

A vállalkozás azt mondja, ha betiltják őket, elérhetetlenné teszik a szolgáltatást Magyarországon.

Lázár János újságírói kérdésre azt reagálta az ügyre: "Ön úgy gondolja, hogy ha Amerikában lenne egy robbantás, akkor a CIA majd megvizsgálná, hogy a cégnek, akinek a telefonjait éppen le kéne hallgatni, az kapott-e innovációs díjat vagy nem?".

index.hu/tech/2016/03/31/betilthatjak_a_kituntetett_appot/
Fabius, érdekes engem akkor zárt ki a csicskásod, amikor én is ezt mondtam, amit most az AB.
Olvasd csak el visszamenőleg, amikor azt fejtegettem, hogy a közpénznek nincs jellege, legfeljebb szaga. Egy szövegértő tanfolyamra elküldhetnéd a hős adminodat, mert úgy véd téged, hogy támad és gyengít, mert azt sugallja, te vagy ilyen hülye.
Bocsika!
@látjátok feleim szümtükkel:
Jaj, lejáratja ő saját magát, nem kér segítséget.
@Imola Helyesi: "...azt fejtegettem, hogy a közpénznek nincs jellege,..."

Nem teccik érteni?
Pont most mondta az AB a közpénznek az a jellege, hogy közpénz, a köz pénze, és az sosem fog megváltozni. Ha még ehhez azt is hozzá tesszük, hogy a fidesz alaptörvénye szerint a hatalom a népé, akkor kinek is van itten pénze? No ugyé a köznek. Mert bezony a pénz a hatalom, ami pénz nélkül még a fidesznek sem kellene.
www.hirado.hu/2016/04/01/meghalt-biszku-bela/

Csak sikerült elhúzni azt a pert, így oszt mindenki jól jár, a köz meg sosem tudja meg, hogy ténylegesen mi is történt.
@látjátok feleim szümtükkel:
A pénznek legfeljebb funkciója, használati célja, értéke van, a pénz az pénz, nincs fajtája, tulajdonsága, de leginkább ma már egy elvont fogalommá vált, csak virtuális számoszlopokban fog létezni. A pénz nem volt és nem lesz!
A fijjuk elkezdtek arra hajtani, hogy "Úristen, akkor inkább maradjon a KLIK!!"

index.hu/belfold/2016/04/01/klik_balog_pedagogus_tiltakozas/

"a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) helyett mintegy hatvan olyan szervezetet hoznának létre, amelyek rendelkeznek önálló jogi személyiséggel, önálló költségvetéssel, így az igazgatók közvetlenül tudnák elérni azokat a szervezeteket, ahol a döntések megszületnek."

Remek megoldás, hogy egy vízfej legyen hatvan (persze olyan, ami szivacsként szívja fel a lojalista ingyenélőket), az igazgatók meg teljes apparátussal találgassák, hogy az adott problémájukat a Nemzeti Krétaellátó Hivatal vagy az Országos Írószer-biztosító Ügynökség tudná megoldani. Arra is kiváló az elképzelés, hogy vég nélkül lehessen pattogtatni a diriket illetékességre hivatkozva, akik így egy életre elveszhetnek a bürokrácia labirintusában. Pénz ugyan nem lesz több, de legalább nem lesz idejük tüntetgetni.

Gondolom minden tanár erre vágyott, amikor tiltakozni kezdtek a KLIK ellen.
@látjátok feleim szümtükkel:
Elolvastam a határozatot, szó sincs benne arról, hogy a pénznek jellege van, csak kimondja, hogy az is közpénz, ami átkerül az MNB-ből az alapítványaiba.
Vagyis ez azt jelenti, hogy a pénz nem változik meg, ha egyik zsebedből átteszed a másikba. A birtokos ugyanaz.
Fejtegetésem filozófiai, nyelvészeti jellegű volt, neked az magas.
zsák a foltját:

Putyin lobbistájával találkozik Orbán

Dana Rohrabacher az egyik legvállalhatatlanabb republikánus képviselő Washingtonban.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F04%2F01%2Frohrbacher_budapest_orban%2F
@Imola Helyesi:

Imolya ne nyelvészkedj, mert nem megy. Az a pénz, amit neked a közpénzből kifizet munkabér gyanánt a munkáltatód, azzal, hogy átutalja, megszűnik közpénz lenni, és azonnal magánpénzzé válik. Mert ugye nem ingyen, vagy feltételllel kaptad.A közösből, ahnem dolgoztál érte. Kapise?

A MNB pénzei nem ilyen módon kerültek ki a birtokostól ( mert nem is az MNB a tulajdonosa ), hanem úgy, hogy az általa alapított cégeknek, alapítványoknak adta át. Ez nem ugyan az a jogi helyzet, mint a fenti, tehát nem is változott a közpénz jellege, státusa, avagy nevezd aminek akarod, közpénz maradt.

Amikor állami támogatást kap valaki, az sem változik, mert nem a vakok javára kapja, hanem azért, hogy abból meghatározott célt teljeítsen. Tudod úgy, mint az únijós pályázatokon. Itt sem változik a jelleg, mert attól, hogy magán személy kapja, az közpénz marad, amiből feltételek teljesítése esetén ő gazdagszik. Ha nem teljesti a feltételt, akkor vissza kel adni. Ha magánpénzzé változna a jellege, akkor meg miért is kéne visszadni a köznek? Teccel érteni?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Semmi gond, mi vállaljuk, illetve Orbán vállalja, a miről nincs száz százalékos információm.:D
a fideszmaffia:

Miért nem elég semmire ma Magyarországon, ha hangfelvételt készítesz arról, ahogy politikusok egymás között osztogatnak

Sokmilliárd forintos, országos politikai buliról kevesen szereztek olyan erős bizonyítékot, mint Hadházy Ákos állatorvos, szekszárdi fideszes önkormányzati képviselő, aki 2013. március 21.-én délután ötkor 30-45 perces késéssel beesett egy nem hivatalos megbeszélésre, amit a pártja által irányított város polgármesteri hivatalának alpolgármesteri irodájában tartottak. A találkozót Horváth István fideszes polgármester kérte, a közgyűlés fideszes és KDNP-s tagjai vettek részt rajta, a témája pedig az akkoriban futó rezsicsökkentési aláírásgyűjtó kampány volt.

444.hu/2016/04/01/miert-nem-eleg-semmire-ma-magyarorszagon-ha-hangfelvetelt-keszitesz-arrol-ahogy-politikusok-egymas-kozott-osztogatnak
@nandras01:

„ A törvényről :Gyűjtemény

A törvény olyan, mint a pókháló, amely megfogja a kisebb állatokat, a nagyobbak azonban átjutnak rajta. A dongó beléje jutva széttépi, s kirepül belőle, a kis légy azonban fennakad benne.” Temesvári Pelbárt
.
„hol a bűnözők a törvényhozásban ülnek, soha törvény elé nem kerülnek!” Bölcsességek könyve! Ókor Óta tudott!
„Ha hitvány gazemberek kerülnek magas polcra, amennyivel méltatlanabbak erre, ugyanannyival gondatlanabbak és felelőtlenebbek lesznek, s eltelnek esztelen hetykeséggel és vakmerőséggel” (Demokritosz — 41/48) I. e. valamennyi! Lásd Moszkva/ Brüsszel/ TelAviv helytartói!
Szent Ágostonnak az a sokszor idézett mondása, hogy igazságosság nélkül az állam is csak egy rablóbanda,
„Fejedelmeid megátalkodottak és lopóknak társai, mind szereti az ajándékot, és vesztegetést hajhász” (Ézsaiás próféta 23. – privatizáció)

Amely országban a gonosztevők büntetés nélkül maradnak, gyilkosságok, ragadozások, minden Istentelenségek eláradnak, melyekért veszedelemre bocsátja Isten az országot…Mivel sokszor a kis lopót a nagy lopók felakasztják: sokszor aki sokat lop, aranyláncot visel, aki keveset, kenderkötélen függ. Pázmány Péter (Ma annyira szégyentelenek, vagy tudatlanok, mesterségük címerként hordják!) Sólyom elvtárs tiltja meg a privatizáció, ügyészségi felülvizsgálatát!
télleg ekkora fronthatás van?
@hacsaturján: igen, ezt mondta egy zetorológus, meg a chrudinák alajos is.
@Gábris szomszéd: Világvége. Nemzethalál.
(Ki nem sz*rja le magasról, hogy egy épületben milyen rendezvényt tartanak? Kellett az egyháznak? Nem. Mervette más, használja, amire akarja. Amire van igény. Húsvétkor, vagy akármikor.
Tudomásul kell venni, hogy a vallások szorulnak visszafelé, egyre kevesebb embert lehet hülyíteni a mesékkel meg a jézuskával. Még az iszlámnak kell pár évtized, onnantól a migráncskérdés is megoldva.)

Bocs.
@látjátok feleim szümtükkel:
Örülök, hogy elmagyaráztad magadnak a határozatot, csak így tovább, szépen fejlődsz, legalább már nemcsak másolsz.
@látjátok feleim szümtükkel:
Szümtük, te ne nyelvészkedj!
Inkább kötözd a szőlődet vagy a cipőfűződet, ugyé, abban nem teszel kárt!
@parti_giano:

tennap ippeg a déli henderson szigeteket tanulmányosztam, ahol annak ellenére, hogy a lekközelebbi lakott terület mintegy 4500 km-re található, szabályos szemétpartok alakultak ki. svalbárdon olvad a jégvirág, itten meg a bugsy filozofál. mindig is montam, hogy a nagy népszaporulat követkesztiben hamarosan le fog esni a főd, de erre még én se számitottam.
@parti_giano:

alajosrul, a fő arabisztikusrul jutott eszembe, hogy valamikor régesrég a bejrúti piarcon leszólitott egy anyókát, miszerint mongya el véleményit az aktuális perpatvarrul, mindeszt hocharabul, de a néne csak nézett, mint a lukinyúl, majd a harmadik próbálkozás után odaszólt a barátnőjének, hogy: juliskám, te érted mit hadovál itten ez a jóember?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Lehet hogy hülye gyerek,de attól még Debrecen polgármestere volt 6 évig,lett olyan színvonalú mint a főváros,talán még élhetőbb is.Szabad kérdeznem és TE????????????????????????????????
@Gábris szomszéd:

nálunk szerencsére ilyesmi nem fordulhat elő. nálunk az fordul(t) elő, hogy a romkat egyház "fiatal voltam, kellett a pénz!" felkiáltással kiadja a Mátyás-templomot Dario Argento-nak sátánista horrort (amúgy egész tűrhető lett) forgatni.

arról meg szerintem, hogy már annyi hívő sincs, hogy legalább a templomaikat fenntartsák, aligha a globalizáció meg a sorosgyörgy tehet, hanem alighanem maguk a keresztény egyházak, annak tükrében meg főleg, hogy Nyugaton évtizedek óta valóságos spirituális hisztéria tombol.

további jó rettegést. :)
magánprogram, közpénzből...

Orbánnal felesége és három lánya is kiutazott Washingtonba

A vs.hu úgy tudja, hogy hétfőtől szerdáig a miniszterelnök „magánprogramot bonyolított”, majd részt vett Obama vacsoráján, és találkozott a grúz és a svájci elnökkel. Orbán Viktort az útra három lánya és felesége, Lévai Anikó is elkísérte.

444.hu/2016/04/01/orbannal-felesege-es-harom-lanya-is-kiutazott-washingtonba

---
@Csaba Szikora:

Én nem voltam Debrecen polgármestere.
Más kérdés?
@ulpius66:

majd ha 112-edjére is levontad a következtetést, hogy milyenek a ballibsik, és időd engedi, a hírből levonhatnál pár következtetést a fidesz hatalomfelfogására és közpénzhez való viszonyára vonatkozólag is.
ühüm...

Mégse zár börtönbe a kormány, ha titkosító appot használsz

Az ötpárti egyeztetésen elvetették a Btk. módosítására vonatkozó ötletet. Azokat az appokat se tiltanák, amelyeknek nem a titkosítás a fő profiljuk, mint például a Skype vagy a Viber. A titkosító appokat viszont továbbra is tiltanák. Hogy hogyan, az persze jó kérdés.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F04%2F01%2Fmegse-zar-bortonbe-a-kormany-ha-titkosito-appot-hasznalsz
@hacsaturján: azért mert basztatja schöderlin macskáját, még nem mondanám, hogy filozofál. ellenben a higgs bozon nagyon röhög.

az alajosnál csak egy nagyobb jóst ismertem, juhász elődöt. ő már a nyolcvanas években belemondta a kamerába, előbukkanva az atrium hyatt zöldjéből, hogy kedves nézőink, most tudósítást láthatnak a budapesti tavaszi fasz öööö... fesztiválról. hát nem megvalósult?
Kósa, hülye vagy! - Dehát ez se nem hír se nem új, ezt már régóta tudjuk.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
a fröcsögésedet olvasván,nem csalódtam.Droid.
igazi ötvenes évek:

Kocsis Máté helyettese körbejárta a józsefvárosi iskolákat, hogy megnézze, kik demonstrálnak

Józsefváros alpolgármestere, Sántha Péterné arra szólította fel a tiltakozók között álló tanárokat, hogy tegyék fel a kezüket. Ezzel akarta leleplezni, hogy nem is tanárok tüntetnek.

444.hu/2016/04/01/kocsis-mate-helyettese-korbejarta-a-jozsefvarosi-iskolakat-hogy-megnezze-kik-demonstralnak
@parti_giano:

ü maga monta, hogy nyelvéckedik és filozofál.
@ulpius66:
Ulpius!
A közpénzek minősítésében az AB kutyaszorítóba került a döntéshozatalánál, nem tehetett mást, mint ahogyan az állásfoglalása szerint határozott.
Más ügyekben bizony nem egyszer a Fidesz érdekei szerint minősített eseteket, ezért ne vádaskodj azzal, hogy elfogultsággal kell vádolni ezt az igazságosztó szervezetet.
Jelen esetben a jegybank eredetének a körülményeit célszerű vizsgálni. A jegybank államosítása előtt részvényesek voltak a tulajdonosok, majd a forint bevezetése után került sor a jegybank államosítására. Ez egy egyoldalú jogi aktus volt, amely a magántulajdonban álló javakat állami tulajdonba sorolta, ekkor minden magánjelleg megszűnt.
A jegybank szerepe az állami pénzek kezelése lett, de nem tulajdonosi pozícióban. Ez a döntő!
Fentiek szerint az AB nem volt olyan helyzetben, hogy ezt a döntő körülményt másként értékelje.
@Csaba Szikora:

Ja, igazad van, oszt polgármesterként fel is vette ő is a devizahitelt, amit ez a kurzus soron kívül átvállalt minden fideszes településtől. No de kinek a kontójára, illetve köszpénzére?
@hacsaturján:

...hacsak nem schrödinger és hölderlin szerelemgyereke...
Más.
Érthetetlen, hogy a Fidesz hogyan járult hozzá, hogy a közpénz fogalmának magyarázatát Kósa Lajosra bízza, mert számára ez egy átugorhatatlan léc.
Már a tuszik, hutuk kérdésében is botladozott a nyelve, enyhén szólva tétova volt a helyzet ismeretében, mert ez már túlment a flakonok kupakjainak ismertetésén.
A Fidesz úgy tűnik, most már óvatosabb, mert instrukciói látszanak Kósa kijelentésében, mely szerint a mi Lalánk felhívta a figyelmet arra, hogy hogyan és mit szabad kérdezni vagy nem kérdezni tőle. Nehogy megint valamibe megint bele tenyereljen.
@Csaba Szikora: Ja, úgy könnyű! Egész tehervonat szerelvényekkel fuvarozták a közpénzt Debrecenbe, a fideszfővárosba, az év 365 napján. Így csináltak belőle bezzegvárost.
Nem is Mr. 20% virágoztatta fel azzal a rengeteg eszével.
Mondjuk az igaz, hogy mindig jól feküdt ott ahol, és akinek kellett.
Ha annyira imádta városát, akkor vajon miért bukott fel onnan?
@hacsaturján: az más, ha buggsy mondja az más. schöderlin a német dobozos macskatenyésztők szövetségének elnöke. az osztrák fizikushoz semmi köze.
és még egy ötvenes évek kép, frissítve:

A nap képe: Lázár János iskolát ad át

A 120 millió forintból felújított földeáki általános iskolát a Miniszterelnökséget vezető miniszter természetesen oszlopként használt gyerekekkel adta át.

444.hu/2016/04/01/a-nap-kepe-lazar-janos-iskolat-ad-at
@Mariann19:
.
átugorhatatlan léc?
Ezt ő nem tudta. Észre sem vette. Kényelmesen, vigyorogva átsétált alatta, és azt mondta: a pukak az pupak, valamint nem közpénz, hanem kössssszpénz.
megint naivak...nagyon fognak csodálkozni, ha beszopják/juk ismét...

Megcsócsálta az ellenzék a kormány terrorcsomagját, és ízlett neki

Régen dicsért így kormányzati javaslatot az ellenzék.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F04%2F01%2Fmegcsocsalta_az_ellenzek_a_kormany_terrorcsomagjat_es_izlett_neki%2F
így megy ez:

Miért tüntette ki Orbán az azeri elnök feleségét?

Itt a hivatalos válasz

444.hu/2016/04/01/miert-tuntette-ki-orban-az-azeri-elnok-feleseget
@dr. jenőke (jenőke):
"Vigyorogva átsétált alatta..."
A tudatlanok naivitásával.
Most láttam a facebookon egy összeállítást Kósáról, csokorba szedték a tájékoztatásait.
Halálra röhögtem magam rajtuk.
Olyan volt, mint az ovis évzárón a legbutább gyerek, aki kap egy fellépésre lehetőséget, hogy ő sem maradjon ki a szereplésből.
Nem nagyon van értelmi választék a Fideszben, ha Kósa volt az egyetlen jelölt a frakció- vezető posztra.
@Mariann19:

..más..

Holnap 'hajráfradi+Barca:))
Nem engedték a Direkt36 újságírójának, hogy megnézze a nyilvános felcsúti földadatokat

Azt mondták a hivatalban, hogy túl sokat érdeklődtek a Felcsút környéki földek tulajdonosai után, ezért egyelőre nem nézhetnek meg több tulajdoni lapot.

444.hu/2016/04/01/nem-engedtek-a-direkt36-ujsagirojanak-hogy-megnezze-a-nyilvanos-felcsuti-foldadatokat
@gazoló:
Mit tippelsz?
Nem tudom bemérni, hogy mi várható, mert nem emlékszem a Barca csajokra.
Na meg a 4 sérült a Fradiban.
Imádkozzunk!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

van abban a fotóban valami végtelenül deprimáló.
@Mariann19:

Barca..foci..el clasico..bocs drága,de Mr.Rezignált nem szólt:)

'fradiszívmindörökké:))
@Mariann19: ugyan már, hol vagyunk mi ettől, ellenben ezek a saját lábon álló ifjoncokkal...

Nem áprilisi tréfa: Mém Műhelyre változtatta nevét Matolcsy kutatóintézete

Mém Műhely lett a neve a valaha Növekedéskutató Intézetként ismertté vált Matolcsy-agytrösztnek, egyetlen tulajdonosa pedig mostantól a jegybankelnök fia, Matolcsy Máté Huba. – Tudta meg az Átlátszó.

hvg.hu/gazdasag/20160401_Mem_Muhelyre_valtoztatta_nevet_Matolcsy_kutatointezete
.
Kim beismerte, hogy ezalatt az időszak alatt "reakciós propagandát" folytatott, és úton-útfélen "rossz hírét keltette a Koreai Népi Demokratikus Köztársaságnak (KNDK)", hogy "aláássa a nemzet egységét". Szakértők szerint a férfi vallomásában elhangzott kifejezések félelmetesen hasonlítanak a hivatalos körök szóhasználatára.

hvg.hu/vilag/20160325_eszak_korea_kemkedes_per
.
@gazoló:
Azt hittem, valami elkerülte a figyelmemet a kézi csörtékben, mert mi ketten abban utazunk.
Nagyon hülye vagyok.
Mr. Rezignált viszont holnap repesni fog egész nap, mert a Barca a szívügye.
Majd jól felidegesítem, mert én a Fradit fogom éltetni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mém Műhely!
Soha jobb névváltoztatást nem találhatott volna magának a Matolcsy dinasztia.
A cikkben olvastam a mém defíniciót:

"egy ötlet, magatartás vagy stílus, amely egy kultúrában emberről emberre terjed."
Mondjuk a Matolcsy vállalkozásban az ötlet törölve, a többi stimmel.
Netán ebbe az alapítványba is kéne a közpénz? Ezért /is/ indult a nagy javaslat?
Botrányos, hogy mi mindent meg mernek tenni arcátlanul és cinikusan.
@Mariann19:

Én sem követek,mindig mindent,azért jó,hogy szólsz :))
@Mariann19: nem félnek semmitől, és sajnos jelen állás szerint jogosan. Lehet egyre többen esnek ki a pikszisből? Valami történni fog hamarosan, nem lehet büntetlenül elzavarni a kondértól egyre több fideszes potentátot. Fogy a konc, lassan még jobban és nyilvánvalóbban fognak egymás torkának ugrani. Minden gyeröknek nem fog jutni semmimunkás állom állás az állam kifogyó csecsén:

Nol: Péterfalvi nem tudta elérni, hogy pofozzák helyre az MNB-törvényt

Nem vették figyelembe az adatvédelmi hatóságot vezető Péterfalvi Attila aggályait az alkotmányellenesnek bizonyult MNB-törvény megszövegezői, „egyszerűen lesöpörték az asztalról” azokat – tudta meg a Népszabadság.

hvg.hu/itthon/20160401_peterfalvi_elore_szolt_hogy_nincs_rendben_az_mnb_torveny
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ez teccik.:O
"Vajon kikre utal a kormány, akik Magyarországon a vallások közötti konfliktusról beszélnek?"
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Azt lehet tapasztalni, hogy egyre tébolyultabban marják ki a még meglévő javakat.
Esténként - végig nézve a híreket és a kerekasztal beszélgetéseket - mindíg azt gondolom, hogy ennél már meg kéne állni a Fidesznek.
Ami a belső törésvonalakat illeti.
A diktatúrák megsemmisüléseinek egyik válfaja a belső
villongás, amely szétfeszíti a kereteket.
Akinek már nem jut a koncból, az már nemcsak a fejét fogja csóválni, hanem elkezd szervezkedni.
Úgy tűnik, emellett az országban nő a feszültség, és a félelem is nagy úr. Mármint a Fideszben.
Jöhetne már a nagy durranás.
@gazoló:
Már reggelente végig nézem a sport műsorokat, így ezentúl is pontos adatokkal fogok szolgálni.
Neked ne tenném?
@Mariann19: ako pontosan szeretném tudni, az F1, a WTCC, a MotoGP pontos hétvégi menetrendjét:)))
@látjátok feleim szümtükkel:
Azeri baltás gyilkos moszlim v. örmény katolikus áldozat. Merthogy Magyarország nevében Piktorkáék ezek után elég gusztustalanul leszopták az azeri kretént és B.nejét...
Van bőr a pofájukon "vallások közötti konfliktusról" beszélni Magyarországon! :(
@taga20:
Máris mondom, a Forma 1-et, mind a TV 4-en lesz.
Szombat: 10 h-kor szabadedzés 2
14 h-kor " 3
17 h-kor időmérő
Vasárnap 17 h-kor futam
Álltam szolgálatodra.
Na, mit szólsz?
Kósával kapcsolatban az az érzésem, hogy beszél a szerencsétlen, mert valamit makognia kell azért a pénzért, pedig tényleg jobban járnának, ha ezt a faék ecceriségű egyedet valamelyik sarokba betámasztanák...

"„Habony egy rendkívül sajátságos fickó” - mondta Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője, egy pár nappal ezelőtt tartott rendezvényen. A beszélgetés ugyan nem volt sajtónyilvános, a 444-hez mégis eljutott egy rövid hanganyag, amin Kósa 7 percen át, több-kevesebb összefüggéssel magyarázza, miért nem alkalmazza hivatalosan sem a kormány, sem a Fidesz Habony Árpádot.
Kósa szerint a fő ok az, hogy a tanácsadó nem fegyelmezett.
A politikai tanácsadók amúgy általában nem fegyelmezettek, szóval nem csak Habonnyal van itt a gond - ez Kósa véleménye."

Szóval a feketefoglalkoztatás pedig nem látható, csak beszélgetnek... értem én... hogy vannak olyan primitív életformák, akik ezt be is szopják... merthát setét az ország!
@Mariann19: leesett az álam vagy az állam:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: szerintem egész évben fémkupakokat kéne számolgatnia!:)

ja és! makettkiállításra mész, késesboli?:))
@taga20:
Persze. A lemil blogon meg 5-én lesz egy kis beharangozója. No meg indul az evezés is már...
@PeniValdes: mi van húgi, ma nincs farmdzsuva?:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: tudod mit? Kapják be!
Azerbajdzsán egy keresztényüldöző ország,mi meg nyalunk nekik mint szamár a lónak!
@taga20: van,de majd később!
te hogyan nem vagy?
@taga20:
Be akartál húzni a csőbe, de nem sikerült.
8 perc múlva már meg is írtam a műsort.
Remek a memóriám.
@Mariann19:

Most a 'digin Meskov-Építők SEHA liga,rosszul áll a szénánk:(

kozvetitesek.net/digisport-1/
@gazoló: kezdem vágni, hogy mé nyomod eszt a binyiglis hülyeséget:))

segícs má! hány bar-t kell a kerékpárom kerekébe pumpálnom?:))
@PeniValdes: kösz jól, csak az fáj, hogy senkisem dumál velem a hogyvoltblogon.

pedig rendesen kötekedek:))
@gazoló: én nem, még a szagát is utálom a kávénak.

na nem ennek:)))

pinkfuga.blog.hu/2016/03/27/bobbi_blair_337
@gazoló:
Még nincs vége, tudod, hogy az utolsó percig van remény.
@hacsaturján:
A dajcsom se tuggya... Ellenben Kósát minden reggel látja. Tükörbe...
@gazoló: elmosogattam, felfújtam a binyiglim keményre, és elmentem tekerni.

egy óra múlva itt leszek:))
@Mariann19:
Ha szívügyed, akkor hajrá Fradi!
Mr. Rezignáltnak meg küldök egy tetszés szerinti márkájú virtuális sört, én is Barca...))
@Mariann19:

:)
Igeeeen!
Te született optimista!!
@Knósszosz: de nem. a tükörben mindegyik orbánt látja, aki elmondja neki az aznapi teendőket.
@Knósszosz: jobb lenne, ha a real nyerne, mert az atleticonak kell bajnoknak lennie. comprende?
@parti_giano:
B+... hová lesz így a hőn áhított népszaporulat..?
Meglehetős kontraproduktivitás az eredménye egy nemi szervnek orbán portréval kezdenie a napot, aznap már nem fogja mondani: "lankadatlanul előre a pártért és a vezérért!" - objektív okokból kifolyólag, ugye...
@parti_giano:
Én nem tom kinek kellene bajnoknak lennie, viszont a focit azt szeretem. Szóval ezért nem jöhet szóba a magyar...
Viszont a spanyol az rendben, és a Clásico eredménye meg végül is mindegy, csak élvezetes legyen. De azért Barca... ha már.:))
Hehehe

"Az MTVA nem mer állást foglalni a vezérigazgató lehallgatási ügyében"

index.hu/belfold/2016/04/01/mtva_lehallgatas_vaszily_reakcio/
@Knósszosz: Örülök,hogy "látlak"!!!:)))
@ornagy50:
Szép Estvét!
Szakmai kérdés: hogyan lehetséges az, hogy egy szóvívó reptechnikai vezetéknévvel rendelkezik(zett-?), és még sem repül? - a büdös francba??
Ja, Giró-Szászról... de úgy is tudod!:)
@ornagy50: nekem nem örülsz? eszt mellre szívom:)))
@Knósszosz: én meg aszt hittem, hogy a gizinénire gondoltál:)

jó nyomja az öreglány:))
@Gábris szomszéd: fasza, csak az a baj, hogy évek óta babán néz ki, csak a citroen mindig földbe döngöli a hondát.

szerintem maradni kéne a hondának a rotációskapa gyártásnál:))
@taga20:
Bowdent megolajoztad haver?
Alapos ember lehetsz, sokáig tartott:)))
@Gábris szomszéd: nagyon fasza, csak aszt áruld már el ártu, hogy a ruszkik mé reklámozzák mostanság a hejnekkent?:))
@Gábris szomszéd:
Az a baj, hogy ha ruszki az, ha USA, akkor meg az.
Én meg leszarom, csak repüljön!:)
És szép legyen.

Katonai-politikai szempontok azok nem itt játszanak, az szakmai dolog.
@taga20: Azért nincs_itt kolléga Mugen Honda Accordját is el tudnám fogadni. :)
@taga20: Megfogtál erre még nem gondoltam. :)
@Knósszosz: védé40 haver!
hallottál má a huszonegyedik századról?:))
@Gábris szomszéd: gondoltam kiugratom a nincsitt sem nyulat a bozótból:))
@taga20: A múútkóó Moriatti felől kérdélek oszt se
kukkot se bakkot se szótá!!!
@taga20:
Huszonegyedik?
Én szellemi kósa csökevény vagyok, nálam még a birkafaggyú játszik, bocsi, kulpa. És mea...
@gazoló:
Párás az idő Érden, túl berozsdált:?))
Amúgy meg Tom&Jerry szimfonikusokkal, ahogy amúgy egyébként van, én már társítom képzeletben a rajzfilmmel a zenekart - kurva jó:
melhoresmusicasclassicas.com/videos/tom-and-jerry-theme/
@Knósszosz: haver itt senkise az eszedért, hanem a szívedért szeret:)))
OFF

A magyar fiatalok többsége nem csak utálja azt, ami most van, de nem is érdekli őket, hogyan lehetne ezen változtatni. Döbbenetes adatok egy friss felmérésből.

A közöny kétharmada - így nem csinálunk forradalmat

alfahir.hu/a_kozony_ketharmada_igy_nem_csinalunk_forradalmat

ON
@gazoló: szerintem aki hülyebinyiglis, az ne ossza az észt itt:))
@Knósszosz: elárulok egy kulisszát, engem még a szívemért sem. de nap-nap után próbálkozom:)

olyan vagyok, mint kósalala az értelmes sajtállal:))
@Knósszosz: na figyeljj, fokozom. múltkor ez a terhelt guáno berakott egy videjot, egy szakszis csókáról, és azóta nem tudok leszakadni róla/róluk:)

nesze! az első.

www.youtube.com/watch?v=etecwUrpUcA&list=RDetecwUrpUcA

második.

www.youtube.com/watch?v=9mOMmP_aKso&list=RD9mOMmP_aKso
@Gábris szomszéd:

Oka: a "Mindenki szar" elv, amely a semleges médiából ömlik.
Magyarázat: ha azt hallom mindenfelől, hogy az óceán közepén vagyunk, akkor csak a hülyék kezdenek el úszni, én meg nem vagyok az.

A mérés igazolta az elméletet. Q.E.D.
@dr. jenőke (jenőke): azé bírlak tégedet, me mindig az ész felől támacc:)))
@vakapad: egy kérdés, csak hogy néha a kulisszák mögé lássunk.

te mindig ilyen merev vagy, vagy vannak lazább pillanataid is?:))
@taga20:

Előre elnézést kérve mindenkitől (ha valakit ezzel megsértettem volna): a lazább pillanatokért nem a közösségi oldalakra szoktam járni.

Egyébként igazad van, a péntek esti csevejbe nem illik a mondanivalóm.
@vakapad: nincs igazam, a péntek esti csevejben te is kurvára beleférsz, mégha a merevarcot nyomod is:))

lazázni a csajokhoz jársz? igazad van, itt csak besül az ember:))

www.youtube.com/watch?v=A3bUQPhGIOI&list=RDA3bUQPhGIOI
@gazoló: bazdmeg te honnan a faszból szeded ezeket a fajint képeket?:)

zene!

www.youtube.com/watch?v=S2hAliLtlng&list=RDS2hAliLtlng
@Gábris szomszéd: ha sokáig olvasgatlak, még a hüvelygombát is elültetjük:))
.
Rejtélyes Farkas Flórián elrablásának ügye

hvg.hu/itthon/20160401_farkas_florian_elrablasa?s=hk

Kiderült, hogy a hozzászólások szerint a derivált Flóriánt nem lehet integrálni 0 -> n szerint.
Leragadt nullánál.
@dr. jenőke (jenőke): és a tévékettőfekáliacsatornánál ciánoznak, vagy mi a bánat van?
@taga20:
Bajza utca, Kisföldalatti, Szíjjártó... (majd pár évvel később) szaxizik a Zeúnak. Egy kis ala&mizsnáért.
Vagy nem?
Nem!
Ennél az durvább lesz!
@taga20:
.
Ez hogy jön a hüvelygombához?
Nem értem.
:)
@taga20: Haver találtam valami ápriliselsejeit az arckönyvön. Kiakasszalak vele vagy most inkább ne? :)
@dr. jenőke (jenőke): ez olyan, mint az időjárás. mindenki érti és pofázik róla:)

azé ne mond, hogy nem élvezed, hogy ez a fosadó szétfolyik, mint endi hörcsögképe.
@Gábris szomszéd: nekimélj, maksz boli kikur:)

noproblém:))
@taga20:
.
A Flóri ügyben az az érdekes, hogy elrabolták, de mégse.
Ha a rablóknak sem kellett, mire jó a fidesznek?
Nála változik a szakszerű kérdés, valahogy így: vennél tőle roncsautót törzskönyv nélkül?
A második kérdés is adja magát: hogy vagy?
.
@taga20: Na jó de csak úgy, ha a fideszes részt te írod hozzá. :)

Rendkívüli gyorshírek:

1. Biszku Béla eljuttatta (közjegyzővel hitelesített) végrendeletét a Legfőbb Ügyészségre, hogy halála után olyan temetést rendezzenek a számára, mint anno dacumál Maléter Pálnak vagy Nagy Imrének, kezeit drótozzák hátra, arccal a föld felé kaparják el egy libalegelő környékén és szeretett hozzátartozóit se tájékoztassák földi hüvelyének hollétéről.

2. Gyurcsány Ferenc nyilatkozatot adott ki, hogy a külföldön elhelyezett (befektetett) dollár-milliárdjait záros határidőn belül felajánlja azoknak, akik elhiszik neki, hogy a soha többé nem hazudik, nem akar miniszterelnök lenni és kiköltözik az egykori zsidó tulajdonostól elzabrált rezidenciájából.

3. Demszky Gábor, öt választási ciklusban „főpolgármesterkedett” kátyúkirály, ígéretet tett arra, megígérte, hogy hamarosan közreadja kemény borításban készült memoárját, amelyben az olvasókat tájékoztatja arról, hogy milyen szép luxusdácsája van a horvát tengerparton, hány milliárd forint adósságot hagyott utódjára és a budapestiekre, hányszor ígérte meg a négyes metrót és mennyi pénzt harácsolt össze uralkodása alatt. Könyvecskéje ingyenes lesz, és nagy tisztelettel ajánlja azoknak a bárgyú szavazó állampolgároknak, akik ötször támogatták voksaikkal, valamint azoknak akiket ötször is „megvezetett” primitív hazugságaival és ígéreteivel.

4. A tüntető pedagógusok megígérték, hogy egy díszes kiadványban közzé teszik, hogy a Rákosi, Kádár és Gyurcsány érákban hányszor demonstráltak, hányszor emeltek szót a meghamisított történelmi anyagok oktatása ellen és hányszor kaptak béremelést azokban az időkben, amikor nem volt diktatúra, volt szólásszabadság és sztrájkolási lehetőség, nem úgy, mint napjainkban, amikor a mintegy 95%-os ellenzéki médiákban meg sem mernek mukkanni, a Heti-Hetes-ben csak félve röhögik ki a kormányt, a Mikroszkóp színpadon pedig csak suttogva gúnyolják a FIDESZT, mert félő, hogy ha változás áll be, akkor nem lesz útlevél, nem lesz ellenzék, nem lesz több párt rendszer, nem lesz árú bőség, de lesz ÁVH, Kistarcsa, szemkilövés, besúgórendszer, munkaverseny és felvonulás is (ingyen virslivel).

április elseje van :)
@gazoló:
Ez zeneileg rendben van - szerény tudásom szerint.
De... ha lekurvázzák és lotyózzák a kisasszonyt, aki akt(...)uálisan hiánytalan ruhákban pózol... mert esetleg a zenei tudása az nem...?... még megróni sem lehet őket, vagy de?

Én nem tartozom közéjük, csak a lehetséges alternatív értékelést igyekeztem ide tenni, de minek? Ízlések és pofonok.
Kathleen Battle is eszméletlen opera díva, de hatalmas hisztérika volt. Viszont ami a torkában... na, az...
www.youtube.com/watch?v=4FwZKjFJ-qo

Rosina...
@dr. jenőke (jenőke):

Nem kell mindig mindent értelmezni:) (az 'éccakai verset igen)

kepkezelo.com/images/sceemce2bcllrdw223vo.jpg
@PeniValdes: segícs má, hogy kell hülyének lenni!:)

nagyon szeretnék:)))
@gazoló:
.
(az 'éccakai vers)

Radnóti Miklós: Éjszaka

Alszik a szív és alszik a szívben az aggodalom,
alszik a pókháló közelében a légy a falon;
csönd van a házban, az éber egér se kapargál,
alszik a kert, a faág, a fatörzsben a harkály,
kasban a méh, rózsában a rózsabogár,
alszik a pergő búzaszemekben a nyár,
alszik a holdban a láng, hideg érem az égen;
fölkel az ősz és lopni lopakszik az éjben.
.
@dr. jenőke (jenőke): ez a második kérdés olyan, mintha a aszt mondanád, hogy szép még lehetek:)

persze lehet, hogy csak össze-vissza esküvés részemről.

küldöm a negyediket.

www.youtube.com/watch?v=OKFbB_kqpDI
@PeniValdes: ne bassz ki velem mester, iszom szavaidat:))

nesze, ilyeneket hallgatok:))

www.youtube.com/watch?v=uCrf7IIqsQg&list=RDuCrf7IIqsQg
@Knósszosz:

Akkor akasszuk ki őket!

www.youtube.com/watch?v=_hn16D9lqc8

(mindjárt jön Rodi papa'oszt kioszt,hogy annyi hangja sincs,mint a bejárónőjének:)
@Gábris szomszéd: forrást köcsög, me nem látom gecivityát és putyinkágévonagábrist a listádon!
@PeniValdes: nem vagyok én lukszkájvoker bébi:))

inkább arról mesélj, hogy ki nyert a farmon!:))
@taga20: Na jó még egy utolsó, de csak neked.

Tegnap meghalt Kertész Imre.
Ma Biszku Béla.
Holnap ki a Soros? ;)
@dr. jenőke (jenőke): az ér, hogy én nem értem a végét? szerintem radnóti is csak irkált:))
@taga20: épp azért írtam, hogy a fideszt te írd hozzá. :)
@Gábris szomszéd: jáj, má majdnem humoros votá!

remélem holnap putyinkégébéevtárs aggya be a kulcsot, mikor az új cafkája kiszívja az összes energiáját:)
@gazoló:
Ha ez lenne a pop alja, akkor Rodi nem szólna egy szót sem >szerintem.

A baj az, hogy elfelrdült ez a társadalom ízlés és erkölcs mivoltában odáig, hogy például könyvet ad ki bunyóspityuról... (itt a dajcsi kérdvény?.. ki az fx a...?)
, és van még fáslyádámczelebtraktor+nóta és muzsika TV is, aztán Pataki elvtárs is beteszi a magáét a nemzeti muzsika ganajba, és amúgy a zenei élet 90%-a is.

Fasza hely ez a kárpátiamedence.
@PeniValdes: és te neki drukkolsz? nem valamelyik csődőrnek?:))
@taga20: Hogy hogy nem az orosz csalánt Európával verni akaró jenkik jutottak eszedbe? :)
@Knósszosz: én szeretem az olyan megmondoembereket, mint amilyen te is vagy.

egy kérdés, mikor volt fasza az erkölcs, az ízlés?

kurvára érdekelne:)
@Gábris szomszéd:

Fankadeli is kicsavart belőle egy kis gempát!!!

Ilyenkor jól jön a zsidó költő:(((

www.youtube.com/watch?v=uzSfWSqNevw
@Gábris szomszéd: veled ellentétben én szeretem európát és gyűlölöm a putyinioroszországot.

semmi nincs a mai oroszországban és putyinban, amit szeretnem kéne.

és ezért gyűlölöm gecivityát is.

ennyi. ennyire egyszerű.
@taga20:
Valakivel összekeversz.
Sosem voltam /nem gondoltam/, hogy megmondóember lennék.
Ja, hogy azon a szinten ahol Te? Ott pesze!:)
Mindketten megmondjuk a véleményünket - ez rendben is van szerintem!

De ravasz vagy, mert értem az elbújtatott valódi rafinériát... de akkor is! Ugyanazr tudom mondani. Meg azt, hogy seggfej vagy, de jó lenne összefutni egy seggfejjel egy sörre..:)))
@Knósszosz:

Köszönhetően 'ártunknak és 'ormányunknak mi vagyunk az egységnyi idő alatt leggyorsabban és leghatékonyabban lebutított társadalom:(

...............
www.youtube.com/watch?v=33GJ7mAWtcA&index=2&list=RD7klKEtcXxr0
@Knósszosz: rendben, ápr. 16 délután ráérsz?
nézzük meg eszt a köcsög bolit vidéken!:))
@gazoló:

Több, hasonló kísérlet zajlik szerte Európában. Főleg a volt szocialista blokk országaiban. A magyar példa ragályos.:(
@taga20:

"...vidéken."

Te hol élsz? Nyújorkban?
@taga20: Európa Oroszországgal lenne igazán erős és ugyanez igaz fordítva. Megsúgom kik nem akarják ezt.

youtu.be/gGdcQMaLinE
@Eszter jött: esztike drága, aszt vágom, hogy le vagy törve, hogy egy zsák faluban élsz. de van aki a tűz közelében:)))
@taga20:
Iyen messi(...) dátumot.. hogy a francba?
De előbb sörözhetünk no protokollárisan is - TE majom!:))
Ha szomjas vagy privátolj, nem leszel elküldve a sivatagba!

Persze, ha itthon vagyok. Mostanság sokat utazom a környéken, kedves barátnőm jóvoltából!!:)
@Eszter jött: ja és! nehogy aszt mond, hogy ráizgultál a tutajosra!:))

zene!

www.youtube.com/watch?v=tLTGs4fqxBk&list=RDtLTGs4fqxBk
@taga20:

Drága tagám! Én lennék a legboldogabb, ha egy zsákfaluban élhetnék.
Ugyanis minél közelebb vagy a tűzhöz, annál büdösebb leszel a füsttől és a rád szóródó pernyétől.
@taga20:

Egy tutajost ismerek itt, Bolit. Őt nem szívesen zaklatnám mindenféle izgulásokkal az ő lelki békéje és az én jó hírem miatt. ))
@Eszter jött:

áááááááááá,hogy 'kikbaglyok érkeznek meg:)Hol vagy?

Sajnos nálunk ez már rég nem kísérlet:(

............

www.youtube.com/watch?v=4cZRK2g54G4
@gazoló:

Köszi jól.
Tele van az életem négylábúakkal, és csak azok arcát látom mostanság, akiket szeretek.
Paradicsomi állapot.))
@gazoló:

Jó éjt! )

Dsida Jenő:

Sohasem tudom meg

Csak pihenek egy kicsit a gesztenyefa
virághullása alatt, a méhek bódító
zümmögésében, mert megfáradtam és
szédít az álom és ég a szemem.
Vándortarisznyám mellettem nyugszik,
minden ág meghajlott és letört alatta,
felsebezte vállamat, most itt pihen
oldalam mellett és nézem sokáig:
Nem tudom, mi van benne, valami
megbízatás, világokat rendítő titok
lezárva s lepecsételve hét pecséttel.
Vagy csak iromba gyémánt, súlyos aranytömb,
talán csak ólom és fekete szikla,
mit tudom én, - nekem el kell vinnem
és át kell adnom fáradtságos vándor-útam
végén. Akkor egy mosollyal elbocsátanak
pihenőre és soha, soha sem tudom meg:
mit hurcoltam egy életen keresztül
@gazoló: aszt vágod, hogy elmész anyádba!:)
milyen munka ez?
@Eszter jött: nem mondod, hogy te is jössz a hülyeségeddel?:)
@taga20:

A hülyeségeimmel már nem. Azok csak rám tartoznak.))
@Eszter jött: van kedved dumálni, vagy mennyünk?:)
@taga20:

Menjünk! Jó éjt! ))
@Eszter jött: rossz
válasz, de a csajok össze-vissza:)

ezé kergetem őket:))
@Eszter jött:

"_Ugyanis minél közelebb vagy a tűzhöz, annál büdösebb leszel a füsttől és a rád szóródó pernyétől._"

Kivéve, ha a tűz és a nő jól meg van rakva.
Eme remek falusi jogásszakkör teljesítményét, értelmi szintjét jelzik azért a "problémageneráló" képességeik is. :D

444.hu/2016/04/01/megse-zar-bortonbe-a-kormany-ha-titkosito-appot-hasznalsz

Egy komment onnan erre:
"A Magyar Állam ellensége nem a terrorista, mert az nem tud kárt okozni Orbánéknak, a Magyar Állam igazi ellensége az a Magyar Állampolgár, aki nem seggbuta. Így aztán nyilván nem fognak olyan intézkedéseket hozni, amivel a Magyar Állampolgárt meg lehetne védeni a terroristától, csak olyat, amivel a Magyar Állampolgárt még jobban sarokba lehet szorítani.
És a tragédia az, hogy sokan ehhez még felállva tapsolnak is."

Nem véletlenül svéd cég lett az a magyar programot készítő csapat! Onnantól persze ott adózik is...
.
Kitálalt az atommérnök, kontármunka lesz a paksi bővítés
nol.hu/gazdasag/selejtes-prototipus-1606945

„Mindent átható korrupció, a biztonsági kultúra teljes hiánya, a szakemberek képzésének elhanyagolása, a minőségbiztosítás kikerülése, törött és hibás alkatrészek beépítése” – többek között ...
@ulpius66:

Az Ab-ben is vannak Fidesz-csicskák. De gondolom, az ő pofájukra se fér rá minden. Amit lehet megtesznek, de nem lehetnek kamikázék.
Példa az életből: van egy bolti szarka, az összes árút azonban nem lophatja el, néha ő is fizet a kasszánnál.

Orbánista vagy, nemérteeed???
"...sokan nincsenek tisztában, ahogy azzal sem, hogy a világ által potenciális terroristának megbélyegzett emberek nagy része szír keresztény, aki pont a radikális iszlamistáktól menekül."

index.hu/kultur/zene/2016/04/02/a_kereszteny_punk_aki_megmentette_sziria_vallasos_enekeit/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
ugyi vó' taza Apple Efbiáj rali addide a titok kú'ccsát nem adom (Bartók után szabadon és a zapple ban senkinek sincs kék se ző'd szakálla)...namost vó' tazúgy, hogy efbiáj megtáltosodott (mer taza pple nem csinált nekik kis kaput lécből meg zsanérral) és most nem mongya meg mi is vó't a gyilk osok (másképpen beltenyésztett tenoristák és kontraltok) okostelóján...lehet, hogy kiderűlt hogy a tenorista zefbiáj kóruszában volt, basszus???

miután a marokkói király leszarta ogv kezét viszont ogv volt fehér budin wazsingdonbany és megfogta obama kezejit ...ugye senki sem mon'ta meg neki őcsakeggyaz56 másiggbúúúúl sorozatkézfogásvótamagáta semmi személyes

brühüyyy
kkk

és akkó' a kósala kikur ott polgármájszter és le is lett hülyézve, pedig joggtalany ő nem hülye, hanem egy rohadt tetű
Itt mindenki csak tagával társalog? Kinyomtam, így nagyon értelmes lett a blog!!!!
Igaz, benyomva még értelmesebb!!!!
@jaegtoer:

Könyves Kálmán óta tudjuk, hogy a tüzet és a nőt nem helyénvaló egyszerre emlegetni.
@dr. jenőke (jenőke):
Ráadásul "nem csak" Paks környéke izgulhat majd ...
@Imola Helyesi:
ez mind azért van, mert -mint te is- assziszitek, hogy neki van "taga" pedig mekkora tévedés? macskája, kutyája és mazdája de "taga" az nincs

hölgyek öröme...lenne de esztiszik asztiszik és máris kósa lajos lett belőle akinek leszbikusa van és ezért fiúk után rohangál...vagykituggya?

de most le lett baszva az áb lebaszta...

brühüyyy
kkk
@Eszter jött:

Ez így van. Most gondold át a másik lehetséges értelmezést:)
@jaegtoer:

A vakkomondoros és a pajzán verzió?
@jaegtoer:

Tapintatosan megjegyezném.
Igazad van:)
@Eszter jött:

Nem részletezzük, csak értelmezzük:DDe
@gazoló:

:) hiába... a nagy szellemek ha találkoznak....:)
@gazoló:

Mondom én! A nő: -Az ok és okozat, Mennyország és poklok pokla, az út és a cél, minden kezdet és minden vég.
Mi férfiak csak szolgálunk, szolgálunk, szolgálunk... s éppen nem, akkor epekedünk, hódolunk, és vaskos hülyeségeket beszélünk.
@jaegtoer: DDD

:) Vannak szép számmal a látótérben akik nem sorolhatók be (nő)kategóriába,bár minden ismertségi jegyük feljogosítja őket!

Itt a 'problem??

Ők kik??:)

Na megyek levágom a füvet:)
............

A nő

(Billy Joel She‘s Always A Woman)

Ő egy mosollyal öl, s ugyanúgy támaszt fel
Ő egy ártatlan kölyök, ha hazudni kell
Ő tüskéket hajt, és a szívemhez nő
Ő nem jó és nem rossz, csak önmaga mindig – a nő

Tőlem szerelmet lop, s magam gazdagnak érzem
Ő egy félszóval ejt, aztán megharcol értem
És a tolvaj s az áldozat egyformán ő
Mindegy, akárkit játszik, ő számomra mindig – a nő

Ő, akin nem látok át
Egyik mosollyal csal
Másik sóhajjal vall
Ő élvez minden csatát
És ha vesztésre áll
Kész egy újabb szabály

Ő az Édenbe csábít, és rávesz a bűnre
Közben úgy sebez meg, mintha ő maga tűrne
Ő a szemérmes kezdő s a jó szerető
Soha nem bűnös, nem szent, csak önmaga mindig – a nő

Ő, akit sodor a tánc
Milyen irányba lép?
Mikor mondja, elég?
Ő, kit a jövődben látsz
Aki karjába rejt
Aztán kétségbe ejt

Tudom, hozzám ő hű, s néha azt is, hogy mégse
Ő a fogságban meghal, ha meghalsz is érte
És ha megkapod, attól csak a hiánya nő
Vele betelni nem tudsz
Mert ő az a lány, az az örökké asszony – a nő
@jaegtoer:

"Mi férfiak csak szolgálunk, szolgálunk, szolgálunk... "

Most könnyezek:)), és próbálom elfelejteni keresztényi nagyjaink böffentéseit a nőkről. Azt fel se tételezem, netán nem férfiak ők.

"s éppen nem, akkor epekedünk, hódolunk,"

Már aki, és aminek - (pénz, hatalom, siker,etc.)

" és vaskos hülyeségeket beszélünk."

Időnként tagadhatatlanul, de ettől még vannak szerethetőek köztetek:)))))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Az emlékezet megszépíti a múltat.
Azonban Paks esetében ez nem feltétlenül igaz.
A nyolcvanas évek elején volt alkalmam átélni a paksi építkezés néhány problémáját. Most ugyanazok a gondok köszönnek vissza a Leningrád II. erőmű építéséről.
Csodálatos szerelés-szervezési terv: egy négyzetméterre három dolgozó tervezése azonos időben, mert a munkafolyamat tervezője elfelejtette megnézni a munkahelyek tervrajzát.
Még egyet említek: berozsdásodott védőrendszer beszerelése, mondván úgysem lesz arra szükség - addig nem is vették át, amíg újra és működőre nem cserélték ki.
Miért is kell akkor abban bíznom, hogy a Paks II. építésénél csupa alaptalan rágalmak fognak napvilágra vergődni?
A megújuló energia hasznosításáról, a hatékony energiagazdálkodás pénzügyi ösztönzéséről és más marhaságokról már nem is szólok.
Egyébként: ahol sok a titkosított cselekmény, terv, vagy valami más, az mindenképpen gyanúra ad okot.
@jaegtoer:

Nem részleteztem, csak rákérdeztem.
@gazoló:

ez nagyon szép és nagyon igaz, s írója talpig férfi.
@Orica Középföldi:

Hja, kérem a lovagkor letűnt, a múlt ködébe veszett, és új tereket foglalt az áhított emancipáció, de olykor-olykor azért fel-feltűnik egy-egy Férfi, amiként olykor megmutatkozik egy-egy Nő is elérhetetlenül a messzi horizonton, mindőjük helyét átvette a hasznos Munkaerő.
@Eszter jött:

Jól van, no... magáé az utolsó szó:D
@jaegtoer:

Becserélhetném egy aranyhalra?
süti beállítások módosítása