Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.03.05. 11:26 Fabius

Csodát tesz-e Áder János?

Az van, Feleim, hogy írni akartam az elmúlt napok tanulságairól, de megtette helyettem valaki. Ráadásul jól, és váratlan helyen. Nem túl gyakori pillanat, hogy nem a röhögés vagy a hányinger kerülget ha Stumpf András cikket olvasok, hanem a nagyjából egyetértés. De most a "szükségtelen állapot" részletezése kábé egybe esik azzal, amit gondolok. Ha nem olvastátok még, akkor rajta.

Annyit azért hozzáfűznék, hogy a végkifejlettel nem értek egyet. Nekem olyan érzésem van, hogy a fideszes tábor olyan csodát vár Ádertől - és Kövértől - ami egyiknek sem áll se érdekében, se módjában. Az én szemem is Áderen van, oké, de mi van, ha nem ír alá? Jelzés, na és? Ha a Vezér úgy akarja rajta is keresztül veri a ne zavarj lopás közben törvény sokadik fejezetét, legfeljebb lassítani tudja a folyamatot meg reményt adni a stumpfoknak, hogy nem, tényleg nem mindenki olyan, vannak még a mások is, és lehet tovább kergetni a pártszakadásos ábrándot.

ader_infotorveny.jpg

Amiben viszont igaza van Stumpfnak az az, hogy egyvalaki viszont akad, aki tehet azért, hogy a szükségtelen állapot megszűnjön. Ez a személy ugye nem Áder, nem Kövér, úgyhogy tessék kedves hozzá fohászkodni, a szemeket rajta tartani, és őt okolni, ha a csoda elmarad.

Mármint, ha van hozzá mersz és kurázsi.

375 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr938446026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

basszameg. az már mekkora textilpetting, hogy valaki lányival kávézik.
a csoda, mit vársz fab, elmarad. csak abból indulok ki, hogy az mnb cégek/alapítványok üzelmeinek titkosítását matolcsy orbánhoz vitte. ő bólintott rá annak ellenére, hogy -a hírek szerint- nem tetszett neki.
@parti_giano:

A csodát nem én várom.

Mindössze jeleztem a "stumpfoknak", hogy a célszemély akitől az ilyet várni- óhajtani, kérni, stb - kell, az nem Áder, Kövér vagy bárki a Pártból.
@Fabius: olyan, mintha a "stumpfok" még mindig a jó király-rossz tanácsadók mesét hinnék.
Be vannak szarva, ezt a pici berzenkedest meg elturi Vezenylo, de tobbet nem. Ha parancs szerint szavaz es kicsit lazad az meg belefer, de ennel robbert a narancsmaffia kiveti a lazadot. Lasd Angyan, sohany mutyi szivarogtato, budai polgi aki oktatasi min volt atb.
Szarság az egész és minden része, Áder is csak egy darabja, már a nyugdíjpénztárnál megállt az ész, a címzett testen van korona vagy nincs, egyre megy, az alattvalók azok amik, s maradnak akik és amik, a hősök mindig migránsok voltak, tetszik vagy nem, a most regnálót bármily magasra dobja a víz, marad az, ami.
@parti_giano:

Aki ilyenben hisz az:

- vagy a végtelenségig naiv,
- vagy ugyanaddig hülye.

A józanok pontosan tudják, a Vezér egy intésére megszűnik bármi amit mások összehoztak. Szerintem a stumpfok abban reménykednek, az áderek és kövérek hatnak majd picit a főnire, ha már annyira nem bátrak, hogy a cikk végi utalást neki személyesen címezzék.
.
2004.04.26.
Két nem szavazattal fogadta el a parlament az EU-csatlakozást, Orbán Viktor volt miniszterelnök és Áder János, a Fidesz frakcióvezetője nem jelent meg a szavazáson.
Áder János a borsodi Edelényben, lakossági fórumon, Orbán Viktor Kaposváron, politikai fórumon volt.

2007. január 15.
Kérdés, vajon kívánatos-e, hogy a Schmidt Mária által vezetett nagytőkés csoport a háttérben átvegye a Fidesz tényleges vezetését (ők jelöljenek elnököt, tisztviselőket stb.).
A beindult szervezés ellenére az új párt elnökének kilétét még homály fedi. A bennfentesek a korábbi frakcióvezetőt, Áder Jánost nevezték meg, aki még általuk sem ismert feltételekhez köti esetleges szerepvállalását.

Később: Áder forgalomból kivonva, mégkésőbb köztérsasági elnökként vissza.
Az egész egy kreálmány káderestül kövérestül. Ők csak a színjáték mellékszereplői, hogy a főszereplő és annak birodalma még száz évig virágozhasson.
Így legalább azon elmélkedik a jónép, meg az esetleg?!most már kétkedő fityeszhívő, hogy "na, vajon káder...micsinál?". Ahelyett, hogy azon elmélkedne, hogy lehetne mindjárt holnap lámpavasra húzni, aki ilyeneket kitalál és törvénybe iktat.
nem lehet egyszerű feldolgozni, amikor visszatekintesz, és már letagadhatatlanul ott áll előtted az igazság: az egész kibaszott életed semmi másról nem szólt, mint hogy először hatalomhoz, aztán a közösből kilopott milliárdokhoz segíts egy szociopata lókötőt és a pereputtyát, Ibiza helyett meg bohóckodhatsz a házelnöki székben vagy a Sándor palotában, de még ott is minden egyes aláírandó papír arról mesél, hogy hol is a helyed.

megérdemelték, persze.
a jelenlegi és az elmúlt (sajna nem ki) "kormányok" igen látványos eredménye:

ru-metro.livejournal.com/3948577.html

mielőtt megijedne bárki, innen való a fenti hivatkozás:

http://hvg.hu/itthon/20160305_metrofelujitas_oroszorszag_3_as_metro#utm_source=hvg_top&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2016.03.05&utm_content=top1&type-id=HvgTopHvg&user-id={@%28%22@%22%29sid}

azért az nem gyenge, ha már az oroszok is "csodálkoznak"...
áder... alá fogja írni. reménykedni lehet, de láthatta aki figyelt, eddig csont(max. szálka volt benne) nélkül átment minden disznóság.

ki gondolta volna, matolcsiról, hogy mnb elnök lesz és marad is...
Oszter Sándor megmutatja..
mint tudjuk 140 óra köétdekű munkára ítélték.
Oszter elhatározta hogy majd ő megmutatja hogyan kell dolgozni,és összevonta a szemöldökét.
@parti_giano:

ebbe mindenki belefut, aki nem hajlandó belátni, hogy igen, tényleg csak lopnak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez egyszerre példaadó és veszélyes,mert mi van ha mindenkit kidobnak akiben van szikrája az értelemnek,és csak a droidok maradnak
@Fabius:

ez persze pusztán teoretikus, de kíváncsi lennék, hogy a főni mit lépne, ha Áder és Kövér egyszerre mondanának le, mondván, ezt nem írják alá.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ez nemhogy "teoretikus"nak nem mondható de még hagymáznak is furcsa lenne..
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Előszedné a kétperces villámmegoldást:

- Rezsiszilárd lenne a házelnök
- Kósa a pótplagi,

oszt'jónapot.

No kérdés.
No ellenkezés.
No lacafaca.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Amúgy teoretikusan engem az érdekelne, mihez kezd egy Stumpf, Kövér a lelkiismeretével, mikor a csoda elmarad?
@nincs_itt: Szerintem is aláírja. Eközben meg zajlik az élet délen is. :(

"az elmúlt másfél-két hétben egyre több bevándorló jelent meg Algyőn, és több panasz is érkezett az önkormányzathoz, például arról, hogy buszmegállóban, illetve buszon „nonverbálisan” inzultáltak fiatal lányokat."

szegedma.hu/hir/szeged/2016/03/szunjon-meg-a-nagyfai-menekulttabor-kezdemenyezi-az-algyoi-testulet.html
@Fabius:

az a vicces, hogy ha Kövérnek meg Ádernek, meg még mondjuk akit illet, régen volt, és talán még sokáig nem lesz ennyire jó alkalma, hogy egykori önmagának legalább a maradékát mentve kiszálljon ebből az egészből. persze nem fognak élni vele. ha lenne bennük annyi tartás, akkor nyilván eleve el sem jutnak idáig.
@Fabius: Emlékszel még, amikor annak idején Nyikos Lacit dícsérted? Ha jól látom most is szép munkát végzett. :)

A Magyar Nemzeti Bankot vizsgáló bizottság vezetője szerint megmagyarázhatatlan, miért kellett egy adóparadicsomban bejegyzett cégtől 45,3 millió euróért ingatlant vásárolnia a jegybanknak. Az ötszázezer forint törzstőkével jegyzett eladó cég jól járt: hárommilliárd forint hasznot rakott zsebre.

Nyikos szerint méltatlan, hogy a Magyar Nemzeti Bank offshore hátterű cégtől vásárolta meg az Eiffel Palace-t. A nemzet bankjától visszás dolog 14 milliárd forintot elkölteni egy olyan cég épületének a megvásárlására, amelynek egyik tulajdonosa larnacai bejegyzésű, a másikat pedig a Kis-Antillákon alapították. (A bruttó vételár 17 milliárd forint volt, de abból 3 milliárd forintot tett ki az adó.) Az is furcsa, hogy az irodaház átépítésére olyan cég kapott 28 millió eurós hitelt, amelynek a jegyzett tőkéje mindössze ötszázezer forint, ráadásul egyetlen munkavállalót sem foglalkoztat. Érdekes, hogy a hitelező bank ezt nem vizsgálta vagy nem tartotta fontosnak a hitelnyújtásnál, ahogy az offshore hátteret sem.

Az épületet eladó Eiffel Palace Kft. 2014-es pénzügyi beszámolója szerint a Cipruson bejegyzett tulajdonos hárommilliárd forint osztalékot vett ki a cégből. További csavar a céghálóban, hogy az offshore cég tulajdonosa - elmondása szerint - maga az Eiffel Palace Kft. ügyvezetője, aki az adásvételi szerződést az eladó oldaláról aláírta. Húsz százalék fölötti tiszta haszonra tett szert, ami szokatlanul magasnak mondható.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/offshore_botrany_az_mnb-nel_tamadjak_a_jelentest.611236.html

El kell ismerni azért ez is egy eléggé fideszre jellenző kismiújság. :(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Áder meg Kövér nem fognak kiszállni semmiből. Ez nem kérdés.

A kérdés inkább az, a szükségtelen állapotot emlegetők kiszállnak-e a szekértolásból?
@Fabius: hehe. lánczi orbán nélkül? az számára igazi századvég lenne.
@parti_giano: mellesleg a szekeret éppen a kékesre tolják, ha leállnak, jön a gravitáció, hacsak széles ki nem kapcsolja.
@Gábris szomszéd:

Nyikosról kiderült korábban, hogy nem asszisztál elvtelenül se a baromságokhoz, se a közvagyon közvagyonjelleg-mentesítéséhez. Riszpekt.
@PeniValdes: "mi van ha mindenkit kidobnak akiben van szikrája az értelemnek,és csak a droidok maradnak"

Üdv a mában.
@Fabius:

hát, akkor már előbb száll ki Áder meg Kövér, mint Stumpf meg a többi... :))) Áder meg Kövér még mutogathat visszafelé, hogy volt idő, mikor a Sithek ellen harcolt, de Stumpf milyen balettba akar visszamenni ugrálni? :)
@parti_giano:

Mondjuk Lázárnak épp most kell kiadni, hogy és mennyi közvagyont sikerült közvagyonjelleg-mentesíteni a Századvégnél mindenféle tanulmányokkal.

Mondjuk ilyen olvasatban - egzisztenciális aggódás - nem lenne csoda, ha nem a mutyival lenne baja, hanem számára úgy tűnne, Orbán az aranytojást tojó tyúkot - gyik: a nép felhatalmazása - kergetné a felcsúti határban egy rozsdás sarlóval.
@Fabius: Minden egyes nappal, amikor valaki nem száll ki e rendszerből elveszt egy csigolyát a gerincéből. Aki idáig kitartott, annak nincs már mit. Morog a kicsi bogár, nekimegy a falnak. Nagyott koppan akkor, azután elhallgat.
@parti_giano: Ha már szóba hoztad őket. :)

A Századvég szerint az ország fele szereti Orbán Viktort

index.hu/belfold/2016/03/05/szazadveg_orban_nepszeruseg/
Csodát? Csudát.
Visszaküldi, azt 1 hét múlva már újra előtte van.
Többezer vattalengyel jön 15-én, úgy látszik másképp nem jön össze a "tömeg".
Szerintem első körben alázatosan visszaküldi káder elvtárs, második körben pedig (emlékeztetvén a helyére) lelkesen, farokcsóválva aláírja és letérdel az elvtárs. Ennyi.
Kár túlspilázni.
Szégyen ez az ország!

@Spániel:
Napidíjas lengyel elvtársakat tán üdvözölni kéne, hogy jöttek védeni putyin pincsijét. Éljen a hagyományos lengyel-orosz tezsvériség!
Tán rubelben kéne az ide látogató lengyel tezsvérek napidíját odadobni nekik...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: szerintem meg szét kellene őket kergetni. Csápoljanak otthon, van saját bohócuk.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"de Stumpf milyen balettba akar visszamenni ugrálni? :) "

Tudja fene, a független, komolyan vehető újságírókéba? Engem mondjuk akkor meglepett, mikor emigrált a heti nyalásból.
@Fabius:
Neeee... ezek a "lányok" azért már rendesen elk.rvultak!
@félázsiai nagymagyar: szerintem jelenleg még vannak ésszel megvertek náluk,az más kérdés hogy ezt mire használják.
@Fabius: ehhez képest kihozta, hogy a szokásos alányalós közvéleménykutatását. bár lehet, hogy nem is tudna mást csinálni, mert honapokra előre elkészítették az aktuálist.
@parti_giano:

Te, ugye nem vártad komolyan, hogy ő is eljut a G napig?
Láttam én már varón karjút - amikor Bozont belezúgott Vilmába -.... Meg Tesco húszezres okos telefon is.

Lehet, hogy visszaküldi, relatíve megcsaholja,'sztán hivataloskodik egy kicsit.
A végén esetleg jön a "nem tehettem mást", a szánom-bánom, de csöppke szerkesztés után úgyis szignózza a zírást (mert ugye, a lakbért mindenkinek rendesen kell fizetni).
@Fabius: lánczi? meg sem fordult a fejemben. neki minden nap o, mint orális.
.
"...a kabinet – nyilván a választásokra való tekintettel – el akarja költeni a 2021-ig járó összes uniós pénzt 2018-ig. Pedig ha nem jön uniós pénz – és nem utalnak a külföldre szakadt hazánkfiai –, teljesen leáll a gazdasági növekedés, sőt egy százalékkal csökkenhet is a gazdaság teljesítménye. Azaz egyértelműen lélegeztetőgépen vagyunk. Ráadásul amennyiben a hagyományos autóiparban (ez Magyarországon húzóágazat) valami miatt – például az elektromos autók gyors elterjedése okán – kitör a válság, ennél is sokkal rosszabb lesz a helyzet. És ezt kell ünnepelni? Ezt kommunikálja sikereként a kormány?"
(...)
www.vasarnapihirek.hu/fokuszorban-rendszer_gazdpol_mellar_tamas_interju_ajanlo
.
@Spániel:

A brátánkik jobban tennék, ha mementóként inkább a gdanski hajógyárban hallatnák a hangjukat, illetve odahaza söpörnék a házelejit.
De ha végképp nem bírnak magukkal, akkor ússzák át a Visztulát kétszer, oda-vissza (nincs már olyan hideg!! :-)
@húzzad neki shakespeare:
.
Ne bántsd őket.
Otthon nincs lehetőségük putyinistának lenni.
Orbánt találták meg pótlék-atyának.
@dr. jenőke (jenőke): azé az milyen lenne, ha kopejkát szórnánk eléjük.

majd angyaltól kérünk, csak ad egy marokkal:))
Egy kis rokonsági tanulmány.
Sosem tudtam, hogy Attila leszármazói nem színtiszta magyarok. Abban az átkosban azt mondták az öregek, hogy a Csaba királyfi az magyar. Most meg mi ki nem derül, görög vér hömpörgött az ereiben. Fúj.

24.hu/tudomany/2016/03/05/almaban-halt-meg-attila-kiraly-124-eves-volt/
"Ha kormány legújabb, lopásokat titkosító törvényének érvelése igaz, és az alapítványoknak juttatott pénz elveszíti közvagyon jellegét, akkor Matolcsy György több száz milliárd forintot vont ki a közvagyonból. Erről beismerő vallomást tett a nyilvánosság előtt Kósa Lajoson túl Orbán Viktor is. Ezért pedig felelnie kell."

24.hu/kozelet/2016/03/05/feljelentest-tettek-civilek-az-mnb-torveny-miatt/
@dr. jenőke (jenőke):

Én valahogy nem tudok haragudni a lengyelekre! :-)
@húzzad neki shakespeare: ámblokk én se, de azok a suttyók, akik gecivityát tolták itt, azok megérdemelnék, hogy a ruszkik szopassák őket.
@dr. jenőke (jenőke):

"Kiskacsa fürdik
Fekete tóba'
Anyjához készül
Lengyelországba."

"Orbánt találták meg pótlék-atyának."

Magukkal vihetnék atyuskájukat anyjuk(ba)hoz!!
Lehetőség szerint a nyílt pusztán fél napokat dekkoló hideg marhavagonban,kaja-pia nélkül!
'Mi a bránert keresnek ezek itt Pesten pont tizenötödikén!

A többi lengyel a barátom:)
.
A lengyeleknek is volt néhány remek, előremutató intézkedése, törvénye. Ilyen volt például a "liberum veto" bevezetése 1652 évben.
Ennek semmi köze nem volt a liberalizmushoz, annál inkább volt a konzervatív, nemesi előjogokhoz való ragaszkodáshoz.
A liberum veto lehetővé tette, hogy bármely képviselő valamely határozat végrehajtása ellen tiltakozzon, így egyetlen szavazásra jogosult személy is megakadályozhatta bármelyik országgyűlési határozat (törvény) hatályosulását is.
És ez így ment 1791 évig, mert akkor sikerült kitenni a jogrendből a liberum veto jogintézményét.
Viszont addigra az egyébként nem működő központi hatalom teljesen szétesett.

A liberum vetó a „nie pozwalam” (nem engedem) formula kimondásával érvényesült.
Sületlenség volt, és érthetetlen. Az oroszoktól való félelmük, bizalmatlanságuk érthető (legutóbb: Molotov–Ribbentrop paktum).
Ők tudják, hogy mit miért.
.
@taga20:

"bratankik" lemennek a gazdihoz kutyába ,'birkulni :)

kepkezelo.com/images/5izc8r3jw3q6eurybt2r.gif
@gazoló: te barátom, a szmájlival vigyázz, me má nekem
ciki:)))

ja és úgy néz ki, hogy ortodoksz vagyok:)))

www.napiszar.hu/showPost/A_kutya_mar_kimegy_a_divatbol_
@húzzad neki shakespeare:

Továrisék anno a németek tudomására hozták, hogy szeretnék, ha országaik határosak lennének egymással.
Ráadásul Sztálin kegyetlenül kivégeztetett több ezer lengyel tisztet is.
Úgyhogy, nekik, szovjet-orosz nem barát!!!
@taga20:

A föntebb, magamnak címzett háeszt valójában neked szántam ( hiába no, nem vagyok már tizenhat éves).
@taga20: D

'Mé? Gondolod 'mosolyredőrség újra akciózni fog?
@húzzad neki shakespeare: és be is akartam szólni, hogy a bácsi magával beszélget:)

ja és, ako gecivitya, hogy van nekik meg?

szerintem hülye minden országban van dögivel, csak ez lehet a magyarázat.

ja és, ehhez mit szósz?

www.p1race.hu/hir/katar_teszt_3_nap_lorenzo_fel_masodperccel_redding_elott_20160304
@gazoló: tuti, a bőréből senki se tud kibújni:))

de azé isszuk az okos női agyát:))

ja és hamá, ako mjúzik, hamá a tűzzel jáccok!:)))

www.youtube.com/watch?v=uT1BuLYt2RU&list=RDuT1BuLYt2RU
@taga20:

Sztem a polszkik azt hiszik, hogy a gecivitya a Benyovszky Móric egyeneságú leszármazottja.
Vagy esetleg volt valami tubákoló, bagórágó, burnótszelencés közös királyunk? Fene tuggya. :-(

Azt, hogy mi van ezzel az őrült spanyollal el sem tudom képzelni, de tavaly nyár dereka óta úgy megy, mint a mérgezett egér. No de majd 20-án meglátjuk!
@gazoló: bakker, te olyan vagy mint sekaspeare:))

magaddal dumálsz:)))

mjúzik!

www.youtube.com/watch?v=1VQeoBsbzT8
@taga20:

Te voltál a címzett,nem szoktam 'férenyomni!

Vigyázzunk kérem a szmájlival,nehogy "gyárossá váljunk!
A Buena Vistában csipázom azt a "szélsőjobboldali gitárost:)
Na erre eszek egy "tjúrórudit:)
@Gábris szomszéd:

B+ mostanság nem csak a kóla, hanem a diktatúra is light!:-)
@gazoló: a szóló gitárosnak jó a kubairumja, tapasztalatból mondom:)

ja és imádom a kusst:))))))))))

mjúzik!

www.youtube.com/watch?v=_gZzkGvyqzc&list=RD_gZzkGvyqzc
bakker, milyen egy nyugger hely lett ez a gyík!

szombat este mindenki beszopta a cukrostejet és csicsika.:)))
@taga20:

Csak elmorzsoltam néhány könnycseppet az 'ultrák fájdalmai miatt:)

www.facebook.com/szszjn/videos/582604568570549/?fref=nf
@gazoló: aki magyar bajnoki focimeccsre megy, az egy BAROM!

aki az envébénél pucsitott, az meg bűnöző!:)
@taga20:

Ócska érzés lehet most a'fidessbirkáknak végignézni,ahogy 'ádár smitteli majd ezt a nyilvánvalóan mocsok törvényt,így a 'népszavazásmutyi árnyékában!Ha mégsem akkor azért!
@gazoló: haver, én nem akarok festeni bármit a falra, de mostanában ez az érzésem.
(minden elismerésem a tulajnak:)

www.youtube.com/watch?v=HRmhSZuHjYQ
@parti_giano: az! fotosop! a csávónak meg kellett volna dögleni.

ako is, mi a fasz van itt? pezsegni kéne az életnek, má ártu is csak hébe-hóba rondít ide.

a végén még én is kikopok.

most komolyan szomorú vagyok:)
@Gábris szomszéd: kinek drukkolunk? gondolom nem magyarfocit nézel, te lipsi!:)
@taga20: unalmas vagy azért nincs itt sok nick, állandóan sír a szád.
@parti_giano: oké, igazad lehet. mit csináljak?
@taga20:

Megértem,de szerintem nem csak Neked!
Országszerte érezni a 'depit a tehetetlenséget,félelmet!
Nem lesz könnyű szabadulni ettől a maffiától.Remélem 15-én sokan,köztük a tanárok ismét'odateszik magukat!
Induljon már el valami,amitől tele lesz a gatyája a sok féregnek!

'vaaagy marad ez?:(

www.youtube.com/watch?v=RW4pinAXh3s

"Somlai Margitot láttam én piacon guberálva,
Ősz kicsi kontya úgy feszült, mint rég az iskolába.
Láttam ott Somlai Margitot lila eres kezével
Szemétben turkálni, s bújtam ott, ne legyen övé a szégyen.

Bújtam a földbe, bódé mögébe,
Vén Margit néni, ne láss meg soha.
Somlai Margit, mit guberálsz itt?
Tán azt a szót, hogy ... hogy iskola?

Oxfordi diplomás Somlai, latin-angol tanárnő,
Öt nyelven tudta mondani azt a szót, hogy teremtő.
S nyolcvanöt éves kézzel ott ügyesen túrt szemétben,
A teremtő éppen nem figyelt, őhelyette is néztem.

Bújtam a földbe, bódé mögébe,
Somlai Margit, nem én,
Nem én teremtem, nincs hozzá kedvem,
Ezt a világot, nem én.

Somlai Margit, láttam én, talált egy fél pár kesztyűt,
És vele örültem lesben ott, hogy a teremtő enyhült.
Bújtomban szurkoltam: Istenem, Istenem és teremtőm,
A kesztyű párját lelje meg, segíts a vén tanárnőn.

Ultima ora non datur secunda,
A kesztyű párját lelje meg,
Add a kezébe teremtőm végre,
A végén még más találja meg.

Mivelhogy volt ott rengeteg
Szemétben túró pára,
S minden bódé mögé bebújt
Mindnek egy tanítványa.

Piacon járva láttam ezt,
Láttam, és jól megnéztem,
Úgy mondtam el most, úgy, ahogy
Volt is ez voltaképpen."
@taga20: Mit vernyogsz?Vagyok minden nap!!!:)))
@parti_giano: te tényleg állat vagy, pedig eddig aszt hittem, hogy nem:))
@taga20:

"a végén még én is kikopok."

ne ijesztgessél! kit fogok akkor olvasni?

szerintem Imola hiányod van. ))
@taga20: Koaxiális elrendezésű "ketyere".
Ha behúzod az ajtót megfulladsz benne ha hátrahúzod
megsüketülsz!!!
Ja!!!Majd elfelejtém!!! KUPLUNGOS!!!:)))
@parti_giano: egyébként érted mit pofázok?

mesélek egy történetet, talán csak én emlékszem rá.

talán egy éve ilyenkor, de lehet, hogy két éve, aszt írtam bolinak, hogy milyen elnökségi ülés az ott mosonban, ahol boli menet közben át tud olvasni 400! kommentet, ami napközben keletkezett.

remélem világos voltam!
@taga20: Nézd a dunát megy rajta egy fasza film. :)
@Eszter jött: rád is haragszom! egy éve ilyenkor csak úgy szórtad a béna kommentjeideteket.(lehet hogy bemálnáztam)

most meg kussolsz!

bakker az nem megy úgy, hogy magától!

u.i.: ezé a szaré haragszom, nem ellene:)
@ornagy50: remélem egyhátos ezerötös:))

remélem érted mi ért vagyok gizda!:))
@taga20:

Ja,hogy Te a 'gyíkra és nem az országra értetted?

Ne 'ríjjá,mint fürdőskurva!:)

www.youtube.com/watch?v=hzIDLZlNM7U
@gazoló: be van szarva, azért lóg itt. mert az asszony már egy órája mondta neki, hogy fürgyé' le.
@Eszter jött:

Szia!
De jó látni!
Valamit vethetnél néha az éhezőknek,ami mostanában ''mozgat:)
@parti_giano: és nem tudja hol a fürdőszoba? vagy miért nem lubickol?
@parti_giano: D

Ne szóld le,'mektuggyacsinálni:)
@parti_giano: eltévesztetted a házszámot, gondolom eszt sírnek szántad.

mégegyszer kérdezem, érted amit írtam, vagy csak egy unatkozó fasz vagy?
@taga20: ténleg hol van sír? hol vannak a régi arcok? eltűntek mind a lenyugvó éjszakában
@taga20: Láttad már? Én speciel szeretem Jack Nicholsont. :)
@PeniValdes: "eltűntek mind a lenyugvó éjszakában"

ez mi a szar?

"hol vannak a régi arcok?" sorolj fel ötöt!

sír, nem ér!:)))
@taga20: az sem tudom kik írnak ide? te pl ki vagy?
@PeniValdes: hugi, egyszerű a dolog. holnap rá érsz?
találkozzunk és ako megismerjük egymást.

hol és mikor? javasolj!
@taga20: Nagyzolni akarsz a piroshatossal? :)
@taga20: egyszer majd meglátogatlak:)
Érdi vagy ugye?
@Gábris szomszéd: metróval mennék:)

pedig hatezernél szép hangja van a verdának:))
@taga20:

azt hiszed én tetszem magamnak?
tavaly ősztől nem vagyok formában. mintha egy fekete felhő ülne a mellkasomon.
talán kellene keresnem egy szipológust.
vagy kettőt.
@PeniValdes: húgi, te is tudod, hogy az vagyok.
a bem téren felveszlek, bármikor jössz:))
@Eszter jött: nem magadnak kell tetszél,hanem másoknak.)
@Eszter jött: és a fekete honnan jön szerinted? szerintem egy bika sokat segítene, mégha olyan "okos" is, mint én:))

mjúzik!:))

www.youtube.com/watch?v=n4IkBpXhWKQ
@gazoló:

Szia!

Károlyi Amy: Topolyai elégia

Csak nem szokom meg, hogy megöregszem.
Ha patakot látok, átugranám. Ha fát látok, fára-
mászhatnékom van, pitypangtól lánc-lánc-eszter-
láncolni volna kedvem. És így tovább. De érzem,
jön a vigasztaló aggkor. Az Úr egy kis mésztöbb-
lettel, majd a kisdedek látásmódjával vígasztal.
Ha narancsra jő kedvem, majd leemelem a holdat,
s narancscikkelynek újholdak hevernek tányéromon.
Csak türelem.
@PeniValdes: én sem tetszem magamnak,de múltkor egy férfi megdícsérte a vádlim
@PeniValdes:

Mások le vannak ejtve.
Magamnak kell tetszedjek.)))
@PeniValdes: várlak, még ha fosol is:))
@Eszter jött: ez így talán, túl egyszerűnek tűnik:))
@taga20:

A csapágyas nem oldja meg a gondjaimat. Ezeket nem.
@Eszter jött: DDD

Kösz!
A tavasz remélem elfújja felőled a felhőt,a feketét!

www.youtube.com/watch?v=Va2zCRNInVw
1000-et teszek 1 ellen, hogy aláirja.

Ki fogad velem?

Me' máma nagyon enervált a társaság.
@taga20:

mert ennyire egyszerű.)))
@öregmatróz: egy része, én például fullon vagyok!:)
@gazoló:

Úgy legyen!
Azt hiszem könnyebb lesz, ha betöltöm az ötvenet. Még 2 év!!
A kerek évforduló előtti éveim a legkeményebbek. Tíz éve is hasonlót éreztem.
@öregmatróz:

Csá Popeye,szerintem is!

A" aláírja.

B" nem írja alá,felpuhítva vagy valahol elrejtve
mégegyszer felterjesztik,aztán aláírja!

C" 'kapja be a fidessmaffia!
@Eszter jött:

Semmi különös nem fog történni,annyi vagy amennyinek érzed magad és kész!
Mennem kell jó éjt Neked,Nektek!

Te tizennyolc maradsz:))

Debilnek tűnik,de'énvénhülye ma egész nap 'Jucit nyomattam a fülesben!
""Tanítani kellene,ovikban vagy énekzenei órákon!
Remekül kapcsolja a nagyszerűbbnél,nagyszerűbb verseket a kedves dallamokhoz:)

www.youtube.com/watch?v=5GgJ_VYT_pU
@taga20:
.
Nem te vagy az érdi minaret lakója?
@dr. jenőke (jenőke): eddig titkoltam, de te olyan fényes elme vagy, hogy:))

mjúzik!

és még gazoló is elmehet, me juci:))

www.youtube.com/watch?v=g47J1xE4sgI&list=RDg47J1xE4sgI
@gazoló:

Nekem az Ismeretlen ismerős albuma a kedvencem.

Tíz évig tanítottam egy kisiskolában, egyedül.
Ott Halász Juditon, Kalákán, Ghymesen stb. neveltem a gyerekeket.
Az egyik tanévben naponta Mozartot hallgattunk, mert az olvastam valahol, hogy az aktivizálja az agysejteket.
A tanítványaimnak nagy kultúrsokk volt, mert otthon csak mulatós zenét hallgattak.
De én voltam a főnök és nem nyitottam vitát az ügyről.
))))

Jó éjt! ))
@Eszter jött: Tudtam:)

@taga20: ezzzzzzz..kösz!

Bori is jó:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

www.youtube.com/watch?v=BAgi7rZiQ8s
@gazoló: túl művész szerintem, de nekem nincs ízlésem:)

az utosó érvem, ezen nőttem föl:)

www.youtube.com/watch?v=9bkO1rbIm1g&list=RD9bkO1rbIm1gm föl
@gazoló: a "C" a legjobb.

Ősöm szokta volt mondani: kapják be a meddig le van gajjazva, a többit meg használják fogkefének.

Eszt még a komcsiknak mondta de ma is nagyon aktuális.....
@Gábris szomszéd:

Az előzetes eredmények szerint nyert, de 30% alatt van.
Koalíciós partnerre van szüksége a kormányalakításhoz.
A rossz hír, hogy Kotlebáék is bejutnak - ez a szlovák jobbik, a szélsőségesek.

Remélem, változik az eredmény.
@gazoló:

Ez csoda!
Már nem is fekete az a felhő. Talán sűrűbben kellene ide járnom.))
@taga20:

dobrú noc!

Még az is lehet, hogy előrehozott választások lesznek Szlovákiában.)))
.
Garai Gábor: Álmodj!

Álmodj egy szép világot
hol a tenger a fény,
ott hol a béke az égig ér...
Álmodd, hogy a szeretett örökké él,
a szívedben derű, és senki nem fél..
Álmod, hogy az álmaid
valóra váljanak,
és elkerül minden,
mi szívednek fájhat
.

Jó éjszakát!
@taga20:
.
Kezükből ki, függőlegesen le.
@Imola Helyesi: ebola, azé a családi szennyesedet, nem kéne így kiteregetni ország-világ elé:)))

egyébként, szerintem ilyen arc lehecc, mint ez a buksza:))

www.youtube.com/watch?v=Egn7ElFedhA
.
Újabb koncepció a magyar egészségügy átalakítására

Óriási változás jön az idős, krónikus, súlyos betegek ellátásában – a krónikus betegek ellátása kikerül az egészségügyből!

Vagyis, hogy idáig hozzájuthatott, de most a krónikus ellátást az egészségügyi ellátások köréből a szociális ellátások körébe helyezték át, ami első ránézésre ugyan nem nagy változás, mindössze az eddig járandóságként nyújtott ellátásból fizetős szolgáltatás lett.
Magyarországon ma minden második ember krónikus beteg.
A kérdés ezután úgy merül fel, hogy rendelkezik-e a rászoruló - egy krónikus cukorbeteg, egy vérnyomás-problémákkal küzdő beteg, vagy egy gyógyíthatatlan betegségben szenvedő - megfelelő bevétellel vagy tartalékkal a szolgáltatás megvásárlásához?
Normál menetben a család komoly terheket tud vállalni, de csak akkor, ha van miből, vagy van valaki, aki képes a gondozást személyesen elvégezni.
Ha a kérdésre a válasz: nem, akkor a betegnek még a méltóságteljes halálra sincs esélye, a teljes anyagi és fizikai kiszolgáltatottság hamarabb öli meg, mintha elgázolná a vonat.

www.pupublogja.hu/
.
.
@taga20:
.
Pont úgy néz ki, mint egy csámpás tornacipó.
@dr. jenőke (jenőke): az mind smafu! eszt olvasd el!
lehet, hogy má olvastad, de mégis berakom JT posztját.

"Orbán Viktor és Lévai Anikó nemsokára megkoszorúzza Azerbajdzsánban Heydar Aliyev sírját. Heydar Aliyevet a rózsaillatú Azerbajdzsáni Szovjet Szocialista Köztársaság KGB főnökévé választották 1967-ben, két év múlva Brezsnyev már az azerbajdzsáni kommunista párt első titkárának nevezte ki. A legsötétebb szovjet gonosztevők egyike volt, aki nemcsak hardliner politbüró tag volt a szovjet kommunista pártban, hanem az azeri maffiával is kiváló kapcsolatokat ápolt. Rengeteg ember vére szárad a lelkén. Kádár János Aliyevhez képest egy elsőáldozó kiscserkész volt.

P.S Már nem tartozik a tárgyhoz, de Azerbajdzsán egy úgy nevezett muszlim ország. Akik ugye, ahogy ezt Orbán udvari tudósa Maróth akadémikus elmondta: egyszerűen nem integrálhatóak az európai kultúrába (amely kultúrától, ha jól értem, Orbán személyesen fog minket megmenteni). Ezt neki tessék majd elmagyarázni. Londonban próbál integrálódni szegény, ő Leyla, Heydar Aliyev unokája. (egyes képeken Leyla mamája Mehriban is látható, aki pontosan ugyanolyanra lett műtve, mint a lánya, őt külön ki fogja tüntetni Orbán Viktor)"

TÉNYLEG VALAMI PÁRHUZAMOS VILÁGBAN ÉLHETEK,ESETLEG BELEESTEM EGY FÉREGLYUKBA, MÁS MAGYARÁZAT NEM LEHET!
,,...És a látszat kedvéért belerúgott Hopkinsba. Hopkins a látszat kedvéért úgy vágott hozzá egy asztalt, hogy a Török kiszakította az ajtót és a kunyhó elé esett.

Ez a Tuskó amennyire lehetett, segített a Töröknek a látszatot úgy-ahogy fenntartani...''

Valahogy ibyeformán.
@taga20: Jaja a féreglyuk az találó lehet. :)
@taga20: Hogyan fogja a ‘Kényelmes Élet’ Mohamed-nyugdíjterv megölni Európát

Daniel Greenfield, a Shillman program újságírója, a Szabadság Központ munkatársa. A New York-i szerző írásai fő témáját az iszlám radikalizmus képviseli

Az európai vezetők két dologról beszélnek mostanában: az európai értékek oly módon történő megóvásáról, hogy befogadják a muzulmán migránsokat, illetve arról, hogy elfogadtatva velük az európai értékeket, integrálni fogják ezeket a muzulmán migránsokat Európába.

Azonban nem ismerik fel, hogy az európai értékek megvédésével kapcsolatos tervük éppenséggel az európai értékek elpusztítását szolgálja.

periszkop.com/2015/10/23/europa-halala/
@taga20: Meg ugye már régen sorosgyuriztunk, bár ebben az összefüggésben nem is a személye, sokkal inkább a mögötte állók szándékai az igazán beszédesek.

"Soros a már említett közleményben visszatért az Orbán Viktor az EU-csúcson bemutatott hat pontjára válaszként összeállított saját hat pontjára. Ez utóbbi az európai értékek megőrzésének záloga, míg Orbán pontjai, a cikk idézete szerint, aláássák ezen értékeket.

„Orbán tervének lényege a nemzeti határok megőrzése, amiben a migránsok képezik az akadályt. A mi tervünk a migránsok megsegítését célozza meg, amiben a nemzeti határok képeznek akadályt” – zárul a cikk egy utolsó idézettel.

Ez volt az első alkalom, amikor Soros György nyíltan felfedte a kártyáit. Az utolsó mondatban egyértelműen beismerte, hogy a migránsokat támogatja és a segítségükkel le akarja bontani az európai nemzetek határait.
Nos ez eddig sem volt titok, de a beismerés nélkül a liberális média mindig megpróbálta összeesküvés elméletnek titulálni azokat a kísérleteket, amelyek a mozaik darabkáiból összerakták a teljes képet, és megmutatták a Soros-féle, civilnek nevezett szervezetek földalatti, az emberi jogok védelmében csomagolt romboló tevékenységét."

magyaridok.hu/kulfold/napnal-vilagosabb-sorosnak-utjaban-all-orban-es-a-nemzetallamok-87040/

magyaridok.hu/kulfold/soros-nekiugrott-orbannak-29616/
@nincs_itt: érdekes megoldás a metrókocsi alatt lévő,
_hajtás nélküli_ MÁV-tól átvett forgóváz.

img-fotki.yandex.ru/get/71249/367282731.0/0_18a3d5_4433da89_XL

Aztán csodálkozunk(?), ha füstöl...
@graphics: hát ez vót kéznél... sínen megyen, mindkettő. csak jó lesz alája...
@Gábris szomszéd: sört videón?? maaargit, narmóóólis?
@nincs_itt: az árányeső hujjjon rájad tezsvérem, megtaláltam a neked való verdát!!!

ugyis komálod a ruszkikat:))

dex.hu/x.php?id=inxtc&url=http%3A%2F%2Ftotalcar.hu%2Fmagazin%2Fhirek%2F2016%2F03%2F05%2Fzil-ekre_csereli_putyin_a_mercedeseit%2F
@Imola Helyesi: ebola, látom jozsibácsira rá voltál kattanva anno:))
@taga20:
.
Semmit nem értesz. Rosszul gondolod a párhuzamos világot. Nagy valószínűséggel rosszat álmodtál és domború tükörben ébredtél.
Olvasd csak a valóságot, az igazat, csakis az igazat:

''''A jelenlegi helyzetben nagy szükség van kiszámítható, megbízható partnerekre, és Azerbajdzsán stabil partnere, szövetségese, barátja Magyarországnak – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap Bakuban, a magyar–azeri üzleti fórum megnyitóján.''''

Folytatás:
mno.hu/gazdasag/szijjarto-azerbajdzsan-magyarorszag-baratja-1331884

.
@taga20:
.
Azért nem kellene szegény Imolát kattantnak minősíteni.
@taga20: Ne csüggedj haver. :)

800 forintos órabérért keresnek embereket március 15-re a Múzeum kerthez

444.hu/2014/03/12/800-forintos-oraberert-keresnek-embereket-marcius-15-re-a-muzeum-kerthez
@dr. jenőke (jenőke):
"A krónikus betegek ellátása kikerül az egészségügyből."
Itt a megoldás! Azerbajdzsán.
Orbán most fogja aláírni az együttműködési szándéknyilatkozatot a Semmelweis és az Azeri Orvosi Egyetem között.
Balta már lesz, amellyel fejbe vágják a krónikus betegeket.
Minek mesterségesen életben tartani szegényeket?
Amúgy a hír rettenetes, félelmetes, rémísztő.
@dr. jenőke (jenőke): hol itt a ferdítés??? kiszámítható? az! megbízható? az! elvégre maffi... izé, ööö.... khm, "üzletemberek" az azeriek is... nem? de!
@Gábris szomszéd:
.
Ez a racionális gondolkodás hiánya.
Ha már itt van százezer ukrán menekült, féláron is alkalmazható lenne mindegyik, aki itt van, és nem kellene a lengyelektől sem bérelni.
Szórják a pénzt.
@nincs_itt:
.
A maffiózó is üzletember, sőt találkoztam Ukrajnában olyan üzletemberrel, aki szabad idejében a kágébé ezredese volt.
@nincs_itt: áááááááááááá!
há kiafászvesz ilyen szutykot? még kolumbia alsón is menőbb járgányokkal dzsalnak a gecivitya féle maffiózok.

legalább a felnije lenne árány, tezsvérem:)))

eszt sasold meg!

totalcar.hu/magazin/hirek/2016/03/05/a_koenigsegg_lenyomja_az_uj_bugattit/
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F03%2F06%2Fkover_vegul_alairta_a_botranyos_mnb-torvenyt%2F

"Nem siette el, de végül csak aláírta Kövér László házelnök az országgyűlés által kedden elfogadott törvényt, amellyel a Magyar nemzeti Bank alapítványainak költéseit titkosítják. Az országgyűlés elnökének a szabály szerint öt napja van rá, hogy szignózza a törvényeket, de általában ez ennél gyorsabban megy, pénteken írtunk róla, hogy valami okból Kövér László ezúttal halogatja a dolgot. Végül a maximális időkeretet kihasználva vasárnap aláírta a törvényt, ami most Áder János köztársasági elnök elé kerül, "

hősöm.
@öregmatróz:

Így legyen ötösünk!

Használják fogkefének ezek a tolvajok a 'főniét!
@Gábris szomszéd: te mész? tudom a kis pénz is pénz:)

azé azok a polákok, akik 15.-én vityát nyalni jönnek, elmehetnének putyinevtárs picsájába!

röhejj, hogy mennyi barom van a világban.
@gazoló:
Ugyan, szaros nyelvvel az se akarná. Még valami fertőzést elkap. Sok szarrágó pártcsicska nyalása csak egy nárcisztikus kreténnek nem kínos.
@taga20: Én 15-én a gyerkőccel leszek vidéken. Te mész? ;)
Ez jó. Végre! Orbán fél!
Golyóálló mellényt hord a zakó alatt.

gepnarancs.hu/2016/03/mitol-feltek-marcius-15-en/
@jaegtoer: épp ideje, hogy olyan ficómódra beverjük a fejét. Azon nincs golyóálló sisak.
@jaegtoer: te csak ne arcoskogy a vasárnapi zárvatartással!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Az ilyen aranyerektől a legelvakultabb aranyásó is gondolkodás nélkül elmegy sírásónak.
Ezek viszont gondolkodnak, mérlegelnek és nekik megéri.
Már a régi rómaiak is tudták: de gustibus non est disputandum.
Az impregnált bőrről minden lepereg.
@Spániel:
Mitől, mitől...? Mindentől be vannak szarva.
Miközben "harcos antikommunistaként" etetik szerencsétlen, korlátolt híveiket, az azeri komcsi-maffia előtt térdre borulnak a naccságos asszonnyal.
Hiába no, putyin pincsi elvtárs pavlovi reflexei nem bírnak elmúlni.
Vicc, ahogy ezek a szerencsétlenek megalázkodnak, hogy ennyire semmi tartással bírjanak!

Kommunista kutya, szalonna, egyebek...

"Ma Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó koszorút helyezett el a Tisztelet Fasorán, Hejdar Alijev nemzeti vezető sírjánál.

Node ki volt ez az Alijev? 1967-ben, 44 évesen lett az azerbajdzsáni KGB (Állambiztonsági Bizottság, vagyis titkosrendőrség) vezetője. A méregdrága ajándékokkal megvesztegetett Brezsnyev pártfőtitkár-államfő kedvenceként öt év múlva az Azerbajdzsáni Kommunista Párt Központi Bizottságának első titkára. 1982-ben Andropov vitte Moszkvába első miniszterelnök-helyettesnek, és előléptette a Szovjetunió Kommunista Pártja Politikai Bizottságának tagjává. Nem vitás, hogy az általa vezetett köztársaság gazdasága jól fejlődött, de közben Alijev mindvégig együttműködött a helyi maffiával a kőolaj, a Kaspi-tengeri kaviár, a gyapot, gyümölcsök és egyebek feketekereskedelmében, és könyörtelenül leszámolt ellenfeleivel. Végül Gorbacsov mondatta le 1987-ben, de a korrupciós vádakat nem vizsgálták ki komolyan."
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, 15.-én nem szórunk kopejkát a polákok elé?:)
@taga20: "Knoszi"-nak holnap nevenapja vagyon!!!
.
Ismétlődnek egyes történések.

2012.03.08. Index:

Magyarul nem is tudó külföldiek ezrei fogják éltetni Orbán miniszterelnököt a Bayer Zsolt-féle Békemeneten és a március 15-ei állami ünnepségen. A lengyel jobboldaliak utazását a Demokrata lengyel megfelelője szervezi. Egy lengyel hetilap a március 15-i állami ünnepen való részvételre buzdít. A résztvevőket vonattal szállítják Varsóból Budapestre. A lengyel tüntetők a tervek szerint a Békemenettel együtt vonulnak a Kossuth térre, ahol Orbán Viktor tart ünnepi beszédet.
A részletesebb felhívásban az olvasható: „Utazz velünk! A Gazeta Polska Klub Nagy Utazást szervez március 15-én Magyarországra, Budapestre. Mutassuk ki barátságunkat és támogatásunkat a magyar nép, valamint Orbán Viktor miniszterelnök úr politikája iránt.”
@ornagy50: nem mondod, hogy tomajnak hívják?:)

isten éltesse, ha má baszik beköszönni mostanában:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: húúbazz, ez hogy teccene neki itthon. Útközben hazafelé biztos elrágódik a témán.
@dr. jenőke (jenőke): tegnap mintha azt olvastam volna, hogy három napig lesznek, teljes ellátás, programok, kinek ne érné meg egy óra ordibálásért.
@dr. jenőke (jenőke):
Miért, van nekik ízlésük?
Gátlástalanság, nulla erkölcsi tartás, hiteltelenség jellemzi őket.
Az sem igaz, amit kérdeznek!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: :)

én meg aszt hittem, hogy magyarországnál nincs szánalmasabb ország a nyugati világban, de a polákok nagyobb barmok.

megválasztották a két köcsög kácsinszkit, utána tuszkot, utána megint a maradék kácsinszkit.

bazdmeg, és ezek kedden itt lesznek pár ezren! kivesznek szabit, legalább két napot, hogy gecivityát
éltessék!

tényleg el kellene húznom nyúzélandra, csak a balra tarcsot nem tudnám megszokni.

persze ott is van alpok:))
@taga20:
.
Új-Zéland?
Ott sok a zsebes, például a kenguruk.
@taga20: csak szólj, van nyúzélandi kapcsolatom.
@dr. jenőke (jenőke): kenguruuu? összetéveszted a kivivel meg a kakapóval.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
index.hu/belfold/2016/03/06/kover_vegul_alairta_a_botranyos_mnb-torvenyt/
… már csak egyetlen reménységünk maradt, miután Bajusz elbukta a „mostasztánrendesenbeakasztok tervet”, csak Áder János elvtársban bízhatunk, őszintén reméljük, hogy neki mint elkötelezett sporthorgásznak még számít valamit a kukacának becsülete, és akár ebből a megfontolásból is visszaküldi halkotmányos normakontrollra a tervezetet. Ha esetleg ez mégsem következne be, akkor Szájer Jóska utólag beleírja az alaptörvénybe, hogy néha így is járhat a magyar választópolgár ha nem figyel – oszt jónapot!

Tényleg… gondolta valaki – Te gondoltad-?, hogy…?
És még a drágabolgárúr a naív… na haggyámá!...
@Spániel: kösz, jó majd szólok.

remélem nem kosalala a kapcsolatod:))
@Knósszosz: na végre!!!
és megígérem, hogy ma nem leszek ciki:))
@taga20: barátnőm "emigrált" ki húsz éve.
@Spániel:
.
A Bennett-kenguru egyedi darab, nem lehet összetéveszteni.
@taga20:
Te nem vagy ciki, akiknek oka lenne szégyenkezniük... na azok szarnak rá magasról.

Kövér, mint a demokrácia élharcosa... valóságnak rettenetes, humornak meg rohadt ócska.
@Imola Helyesi: ebola, ott is van internet, és onnan is csak aszt fogom mondani, hogy te és gecivitya magyarország rákosdaganatai vagytok.
@Imola Helyesi:
Banya, banya... a hozzád hasonló ingyenélőket sehol se várják.

"Az Ausztráliába való letelepedés feltételeinek sajnos nem könnyű megfelelni. Ahhoz, hogy valaki az általános bevándorlási procedúrában részt vehessen, az alábbi dolgoknak kell mindenképp megfelelnie:

megfelelő szakma a hiányszakma vagy szponzorációs listán
ehhez megfelelő végzettség és tapasztalat
angol nyelvtudás
megfelelő életkor <50 év alatt"

iloveaustralia.hu/letelepedes-ausztraliaban/letelepedes-ausztraliaban?gclid=CMO7mpvZrMsCFQjmwgodrJEKKQ
@Knósszosz: kösz haver, de tudom, hogy néha én is belehúzok:))

galériád szuperál? remélem egy ilyen tüneményt elkápráztattál már a botcsinálta zenei tudásoddal!:)))

meztelencsajok1000.blog.hu/2016/01/22/vagygerjeszto
@ornagy50:
Ez Leshoto-külsőn még elmegy, de itt véresen komoly!:)))
@taga20:
Sajnos van bennem egy mélyen gyökeredző szuiciditásra való hajlam, megmagyarázhatatlan okból én a rubintréka-félékre gerjedek - bocs!:)
@Spániel: nem voltam elég éber és besétáltam a csapdádba
www.miskolczoo.hu/allat/bennett-kenguru
@dr. jenőke (jenőke): ráadásul neked szántam, n em magamnak, na most jól össze vagyok zavarodva
www.miskolczoo.hu/allat/bennett-kenguru
@Knósszosz: hátakkor névnapod alkalmából jókívánságként: egy átzüllött éjszaka hajnalán, ha felriadsz, mosolyogjon rád a rubintréka.
Közelről.
@taga20:

"és megígérem, hogy ma nem leszek ciki:))"

ezt reggel szoktad megígérni, aztán másnap reggel bocsánatot kérsz az esti ámokfutásért.))
@Spániel:

Jézusom! Annyi fog! Egy vámpírlánnyal is jobban járna.
@Spániel:
Gonosz teccik lenni, de én azért kedvelem a lőrinci piacos csajokat, ám!:)))
@Knósszosz:
Pár kockacukrot tartasz magadnál, bármit elérhetsz még nála...
Véletlenül - tényleg! - belenéztem itt az M4 sportkanális műsorába, hát... éppen megy a ZTE-Mezőkövesd El Clásicó, majd összeszarom magam az izgalomtól!:)

Száz stadionokat, ezeret!!!!
Napi vers by Konok Péter:

Két egybarát, polák-venger
sosem mosta három tenger
volt unió perszonálba'
egyesülünk, persz' análba
borospohár, kissé poros
ezt nem fizeti a Soros
harcos kardunk kissé csorba
seprű poshad karcos borba'
jönnek, látnak, óbégatnak
seggükkel a vad Nyugatnak
mindjárt magyar, mihelyt lengyel
menettérti hálójeggyel.
@Knósszosz: én meg a kispesti mosógép szerelőket, nagyon.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Mikor nyit a halászi kocsma, hogy te még itt vagy_???:)))
@Eszter jött: holnap meló, így nem húzhatok bele, ezé könnyen ígértem:))

ja és, sokan még bocsánatot se tudnak/akarnak kérni.
@Eszter jött: háát,kinek a pap, kinek a réka. imádom knosszit.
@Spániel:
,
Ez valami rémesen kegyetlen kívánság volt. Rúzsozott szeméremajkak mosolyogjanak az ébredő tagára? Rögtön lemegy húszról tizenötre.
.
@Knósszosz: NENENE! bakker, ezek megcsinájják!:))
@Spániel:
KÖSZ!:)))
Cserébe Kaufmann - Il Trovatore - egészségedre!
www.youtube.com/watch?v=YBd87H8TGTk
Június 10 MÜPA, minden jegy elkelt.
De nekem van 14-re -bibíí... Diana Damrau!!
Ezt már nem veszi el senki!
@dr. jenőke (jenőke): egy sportos klitorisz elől nem ugranék el:))
@taga20:

valld be, hogy kiosztották a pizsamajegyet. nincs abban semmi szégyen, ha az emberfia otthon kis papucs, nagy bojttal.
@Spániel:

őt én is. de titkolom.)))
@Eszter jött: na most lebuktattál!

most örülsz?:)))
@taga20:

akinek van orcája, az megteheti. az enyémen meg nem csak bőr van (vastag), hanem jég is, úgyhogy... éljen a zárva tartás.

és ha azt találod mondani, hogy 'ezek' ne legyenek bezárva, akkor... no, mi van akkor?
@Knósszosz: köszönöm az élményt. Utoljára 1642-ben, bérlet, miegymás.
@taga20:

ÁÁÁ, dehogy! Ezt mindenki tudja.
@ornagy50:

Jövőre az azeriek jönnek?
@jaegtoer: mi lenne?

egyébként a bigottokat utálom a legjobban.
ja nem!
gecivityát és a turha kédéenpéseket.
@taga20:
.
Csak érdekmentes érdeklődő.
@Spániel:
Jaj, nee!!
Én vagyok matu, nem te zsálem B+!!:)
Június 14 Damrau az nagy dolog lesz, amúgy is szeretem a MÜPÁ-tot, de Ő az valaki lesz ottan! Sajna nincs az előzetesben a Queen of the night, de sebaj, majd meghallgatom utána itthon egy üveg rozé után!:)
@Knósszosz: most nehogy aszt mond, hogy elkezdtem a cikulást!:)))
@Knósszosz:
Április. Nyitás előtt remélem wassert fogok még.
@Imola Helyesi: hogy tudnám ebola drága, még a hiszekegyet se vágom:)))

cica, az a mi bajunk itt ebben a szarországban, hogy sokan vagytok te, aki simán lehecc sándorkinga és a gecimaffiád , és lehúztok minket.
@taga20:
Ne baszd már haver!
A MÜPA fasza hely, mert pár százalék mosléktól eltekintve, valódi értékeket hallhatsz a falai között! Senki sem ismeri, de én ott voltam a mai magyar-görög Péterffy Bori koncertjén, Eleftheria Arvanitáki a hölgy, imádják otthon Hellászban! Szóval a MÜPA oké, legfeljebb balatonszáundos, magadlábánállós lófaszt nem szabad hallgatni benne.
@Knósszosz:

a Bátor Sir László, aki egyszer MAJDNEM megsimogatta visszafelé az oroszlán szőrét.

szobrot neki.
@Knósszosz: haver, most mi rosszat mondtam?
@ornagy50:

Prágám! Én már azon sem csodálkoznék, ha holnapra kiderülne, hogy az azeriek valójában hunok.
@Knósszosz: Nu ez kedves!
-Hun vótak kendtek szombat este?
-Háá az operában!
-Oszt mitett adtak?
-Jegyet a pízér!
-Nem oszt kérdöm ha nem,hogy mi vót a címe?
-A traviata!
-Oszt tetszett?
-Hát lehetett rajta mulatni!
DDDDDDDDDDDDD
@Eszter jött: Csak nehogy a "vak KÁMA"fülébe jusson!:D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

A 'Volutáról lőhetnél majd valami 'körvonalazódásotot?!
@gazoló: szerintem szenior kategóriában indul a skac:))
@ornagy50:

Vakot nem ismerek. Csak szútrát. )))
@taga20: ha az épület nem lenne felismerhető, azt hinném, hogy Mészáros és Mészáros mangalica telepéről készült reklámfotó
@Eszter jött:
.
Azerbajdzsán a nevét valószínűleg Atropatész után kapta, aki méd satrapa (kormányzó) volt az általa uralt Atropaténében (a mai iráni Azerbajdzsánban). Az Atropatész név óperzsa eredetű, jelentése 'tűzzel védett'.
A történelem folyamán számos népcsoport itt telepedett le, így médek, szkíták, perzsák, örmények, görögök, rómaiak, kazárok, oguz törökök, szeldzsuk törökök, mongolok és oroszok is.

A szkíták az iráni népek csoportjába tartozó ókori lovas nomád nép volt. [1] Az i. e. 7. századtól – amikor a valószínűleg rokon, általuk elűzött kimmerek helyére települtek – a Fekete-tengertől északra a Duna és a Don közötti sztyeppe volt a szállásterületük, amit az i. e. 3. században az ugyancsak rokon szarmaták foglaltak el tőlük.

Napjain mindent megelőző problémája a szumer-pártus-szkíta-hun-magyar azonosság, rokonság bizonygatása.
@Imola Helyesi:

"Nem szar ország, szar te vagy."

Ha a retkes ORBÁN KUTYA és bandája titkosítja a 250 milliárdot, az hároméves ciklusra lebontva azt jelenti, hogy naponta !!!!228 millió!!!! forintot baszhatnak (lophatnak) el ellenőrizetlenül.
A hazaáruló, idióta, szellemi toprongy Fideszcsicskáknak ez csöppet sem gyanús??????

Bocs a csúnya beszédért, de egy értelmes, tisztán látó, a világ dolgait objektíven szemlélő embernek nehéz ebben az országban. Nagyon nehéz.
Tudod, ingerküszöb meg hasonlók.....
@Eszter jött: Hát pedig Gárdonyi "ZÉTA"látta őt
áldozni a catalaunumi csata előtt!:)))
@dr. jenőke (jenőke):

Fogadjunk, hogy Imola bizonyítani is tudja.))
@ornagy50:

Leesett a tantusz.
Imádtam azt a könyvet.
Időnként eszembe jut Dsidsia Zétához szóló mondata:
A hazugság a nők és a rabszolgák fegyvere. )))
@dr. jenőke (jenőke):

Küld neked is egy oktatóvideót, mint tagának. Na, abban benne lesz az igazság.
@húzzad neki shakespeare:

Tudják,látják a nyilvánvaló törvénytelenséget és nem emelnek szót,tudatosan vállal cinkosságot az egymillió/vagy 'fa@tuggya mennyi/ vérszívó 'fidess'szopper!

Minek lehet ezt nevezni innentől?
szolgálati közlemény:
Tokaji furmint, félédes, 2013-as, oltalom alatt álló(!) bor - egy ihatatlan szar.
első kortytól kezdve almaíze volt. címke szerint palackozta H-0077, ami a nébih szerint egy ősi tokaji tájjellegű üzem: akasztón.
ne vegyetek, ha ajándékba kapjátok, adjátok tovább az ellenségeiteknek. vagy a szomszéd alkoholistának.
@taga20:

:)
Szerintem meg beül a fogorvosasszisztens hajóba,ahol keményen markolják az evező nyelét és jó rálátás lehet a közeli dombokra:)
@Secnir:

'Sztem az itthon forgalmazott borok legalább fele kamu:(
@Eszter jött:

"Felebarátom mondd, voltál-e már úgy,
hogy a csukott könyv előtted feküdt,
titkok leltára, szépség ábécéje,
de nem nyithattad ki elolvasásra,
mert rajta szunnyadt egy macskakölyök
és sajnáltad az álmát megzavarni?"
@gazoló: a dombok, azok szépek:))

anyulontul.blog.hu/2016/03/01/mz0301

na megyek szunyálni, csákány haver!
@gazoló:
hát legalább a fele, igen.
mentségemre szóljon, ajándékba kaptam. én például a la fiesta borokról akkor szoktam le, amikor egy üveg megivása után ketten behánytunk, harmadik nem. ő fosott egy jót. tudom, gyönge a gyomrunk.

személy szerint varga vagy gál. tokaji csak úgy, ha elmegyek érte, és én választom ki.
@gazoló:

Ezek a seggnyaló, buta, szolgalelkű népek sose pusztulnak ki a planétáról!!
Voltak ezer éve, most is vannak, és a DNS-ükben kódolt genomok segítségével továbbviszik a szervezetük összes örökítő információját.
Ezért igen valószínű, hogy unokáink is kis Imolákkal fognak majd hadakozni. :-)
@taga20:

Neked is jó éjt,de ez az 'inzultus muszály,hogy a másik ne tudjon nyugodtan aludni:)
@gazoló: na hogy ha taga lefeküdt szunyálni,akkor engem is észrevehetnétek!
és nem lecserélni..
@Secnir:

Ostoros kicsiny falu Eger mellet,mégis annyi bort forgalmaznak,hogy ha rájuk eresztenék,boros csónakázótavat nyithatnának a falujukban!...
@gazoló:

Bizony volt! )))

Ma kaptam otthonról egy szívderítő fotót. A félig vak kiskutya alszik a kanapén, a támláján pedig három macska őrzi az álmát.
@Eszter jött: igen,és minden miattad történt,ne is ellnekezz
@PeniValdes:

megadom magam és meakulpa
@PeniValdes:

Már ott vagyok, Peni.))
Még 17 napig tart az elzárás.
@PeniValdes:

Kézcsókom Penike!
Már,hogyne vennénk észre!
...
Megérne egy misét:)

Ez is...

www.ahoj.hu/ahoj_vizeses_tura-1.html
@gazoló: jaj a vizes dolgok nem valók nekem,mióta egyszer nyáron véletlenül leslagoztam magam,és cserélnem kellett.
de téged eltudnálak képzelni. sárkánynak
@PeniValdes:

Határozottan cáfolom!
Taga miatt 'vót mert bekavart a nyulaival:)
@gazoló:
.
Ha jól tudom, ott az egyház is érdekelt, mint szőlős gazda és borász.
A vörös boruk remek.
@PeniValdes:

Ne csigázz!
Imádom a nyúlpaprikást bográcsban,nokedlivel,koviubival,jóféle borocskával:)
@dr. jenőke (jenőke):

Nem lenne baj,ha legalább állandó minőségen tudnák tartani,de alig van borfajtán belül egyforma karakterű!
Szerintem 'random palackozójuk lehet:)
@PeniValdes:

Most azonnal?:)
Tejfelesen vadgombával vagy 'heavymetál erőspistával szereted?
@PeniValdes:

Sajtom van. Viszont küldhetnél egy herceget.
@Eszter jött: ok,van a raktárban.
magas,szőke, barna szemmel,és kis orral.
Jóccakát gyíkok!

Tavaszodik

Sáncban a hóviz
könnyű hajót visz,
füstöl a fényben a barna tető.
Messze határba
indul az árva,
lenge madárka: billegető.

Titkon a Bükkben
moccan a rügyben
- mint csibe héjban - kandin a lomb,
s mintha a róna
kedve dalolna,
úgy muzsikál, muzsikál a kolomp.

Indulok. Értem.
Jól tudom: értem,
értem üzenget a zsenge határ:
"Szíved, a bomlott,
ócska kolompot
hozd ide, hozd ide, hozd ide már!"
@Spániel: nincs olyan, hogy minden ellen jó.
A köznyelv által golyóálló mellénynek hívott felszerelés legfeljebb maroklőfegyverek (pisztolyok, revolverek) egyes típusai ellen védenek. Pl. Tokarev pisztoly acélmagvas lőszere ellen nem annyira.
Puskalőszer, AK-47 ellen hatástalan. Ja és a legtöbb nem véd pl. nyílvesszők ellen sem. Ami ezekre is jó, az sok-sok kg és kerámialapokkal erősített...
@dr. jenőke (jenőke):

,,...az i. e. 3. században az ugyancsak rokon szarmaták foglaltak el tőlük...''
Lehetne finomabban is, pl. kakimaták! :D
jó éjt mindenkinek!
@taga20: én velem túl sok minden történt, de alapvetően vagyok.

:-*
szép napot mindenkinek!

látom zajlott az élet, még @Knósszosz: is megjelent, ami a hangulatnak is jót tett! :)

@Eszter jött:

van benne igazság(?!):

"Az MKP kétségtelenül az egyik legékesebb példája annak, hogy semmi értelme magyar állami pénzekkel támogatni egy olyan kisebbségi pártot, mely sokkal inkább akar megfelelni Orbán Viktornak, mint saját potenciális választóinak."

szeka.blog.hu/2016/03/06/pozsonyban_verezhet_el_orban_menekultellenes_koalicioja

egy kis zene se maradjon le, aminek a szövege ez:

Ki minden népnek felette állsz
Isten, ha vagy és erre jársz
Áldd meg lelkét annak, aki
Magyarok közt európai

A Földnek ezen kis szegletén
A sötét múltban kevés a fény
És a szellem napvilága
Nem süt a nép ablakába

Félhomályban ring a bölcsõ
S hiába is sír a költõ
Idegennek mondják, aki
Magyarok közt európai

Szabadon ki szeret élni
Alig tud már mit remélni
Sosem volt itt olyan béke
Mi ok lehetne ünneplésre

Van egy világ, ki tudja merre
Hol az ember boldog lehetne
De az a világ nagyon távol
Az én édes kis hazámtól

Ki minden népnek felette állsz
Ha egyszer mégis erre jársz
Nyújtsál vigaszt annak, aki
Magyarok közt európai

Csak a
Mindig vesztes forradalmak
Adtak erõt és szívet a dalnak
S lett belõlük magyar bánat:
Nem vagyunk jók Európának

Hányan mentek szép hazámból
Híres kis Magyarországról
Szemükbõl a könny kicsordult
Sorsuk idegenbe fordult

Van egy világ, ki tudja merre
Hol az ember boldog lehetne
Ha máshol nem, hát fenn az égben
Lesz részünk csak békességben

Ki minden népnek felette állsz
Ha valahogy mégis ránk találsz
Segíts most itt annak, aki
Magyarok közt európai

Read more: offforever.blog.hu/2016/03/04/brody_janos_magyarok_kozt_europai_birkaorszag#ixzz42CAEeHaQ
Jó(?) reggelt.

Úgy tűnik a csodát már megtette minden illetékes nertárs korábban, az istenadta nép meg kontrázott hozzá. "A brit, amerikai, német befektetőt azonban ez már nem fogja érdekelni, a legnagyobb beruházásuk az lesz, hogy idejönnek legénybúcsút tartani."

nol.hu/velemeny/lefektetok-1605057
Itt még egy csoda:

Sápot szed a posta a nyugdíjasoktól és a boltosoktól

hvg.hu/gazdasag/20160307_posta_penzvaltas_bankjegy_penzerme?s=hk

Figyelj!

"Lázár János miniszter azt válaszolta Staudtnak, hogy ez az egész díjfelszámítás nem a Magyar Posta egyedi döntése volt. A jegybank a címletváltási szolgáltatást kötelezővé tette a posta és a bankok számára. A bankok és a posta „a forgalomban lévő forintbankjegyeket és forintérméket - egy alkalommal legfeljebb 50 darabot - kötelesek más címletű forintbankjegyre, illetve - legfeljebb 100 darabig - forintérmére átváltani.” A Magyar Nemzeti Bank meghatározta a felszámítható díjat is. Arra is lehetőség van, hogy ne minden fiókban nyújtsák ezt a szolgáltatást a bankok és a posta, hanem akár csak egy-egy helyen Budapesten és a megyeszékhelyeken. „A Posta ezen elvárásokhoz képest messze meghaladóan nyújtja címletváltás szolgáltatását. Az árak jelentősen alatta maradnak a Magyar Nemzeti Bank által meghatározottaknak” – nyugtatja Lázár a képviselőt."

Csuda, hogy ezt Áder aláírta?

Nekem ez teccik:
"Az árak jelentősen alatta maradnak a Magyar Nemzeti Bank által meghatározottaknak” – nyugtatja Lázár a képviselőt."
@PeniValdes: 18-37-nél a holnapra hívtam fel Taga
figyelmét!!
Egy fideszbirka úgy sem érti,mi ezzel a baj,meghát deagyurcsányékisloptak!
A pártban meg mindenkinek kuss és szavazz!
áder meg csak egy paprikajancsi.
Ha visszaküldi,majd az újabbat és durvábbat aláírja.
Melesleg én, mint állappolgár miért fizessek azért, ha fel kell váltani az állam által kibocsátott nagy címletű pénzt ( mert nekem, mint polgárnak olyat adnak )? A rabok f*a nem kéne ennek a q-a államnak?
Én már olyan picurka csudával is megelégednék, ha valaki ennek a nénikek vitt volna egy széket, hogy ülve tudjon várni. Vagy várni tudjon ülve? No már magam sem tudom.:(

index.hu/belfold/2016/03/07/tobb_mint_fel_nap_mulva_jott_a_betegszallito/
rabosítanak, majd csak úgy megszüntetik az eljárást? ilyenkor mi van?

Még bíróságra se került, de már pert nyertünk Kocsis Máté ellen - jöhet a bocsánatkérés

kettosmerce.blog.hu/2016/03/06/meg_birosagra_se_kerult_de_mar_pert_nyertunk_kocsis_mate_ellen_johet_a_bocsanatkeres
@Fabius:

nem tudsz kicsit érdeklődni a barátoknál, hogy nekik mennyibe fáj majd a 3 napos márciusi kirándulás?
és mit fizetünk mi?

mert a kanadai és amerikaiaknak jócskán fizettek a magyar adófizetők egy kis magyarországi kirándulásért.

Nincs WC-papír az iskolákban, de fejenként egymillióért üdültet észak-amerikaiakat a kormány

kanadaihirlap.com/2016/02/15/nincs-wc-papir-az-iskolakban-de-fejenkent-egymillioert-udultet-eszak-amerikaiakat-a-kormany/
@PeniValdes: "Ennyi!!!Csapó leállunk!"
@Eszter jött:

@gazoló:

akin nem látszik meg a kor: ma 70 éves Koncz Zsuzsa

itt az az emlékezetes pillanat a dalról,ahol az egész csarnok énekli a népszerű sárga rózsa egy részét és az elnökről aki a beült az emberek közé...

www.youtube.com/watch?v=pxHQtuq8VcQ
@guma:

Meg kéne nézetni Jenőkével mit is ír a hogyishívják arról, ha megszüntetik a nyomozást, vagy felmentenek valakit, akkor mit kell tenni a bűnügyi nyilvántartásba bejegzett adatokkal. Valami törlés féle rém, lik?
@ornagy50: "18-37-nél a holnapra hívtam fel Taga
figyelmét!!"

Az öregasszony is.
Halál el akarta vinni, de néne kérte ne ma tegye, majd holnap, és hogy ezt ne felejtsék el, írják fel az ajtófélfára is, hogy holnap.
Másnap megy a halál, hogy holnap van, mire a néne mondja neki, nézze már meg ma, mi van írva a félfára?:D
"Az MTI erre vonatkozó kérdésére a Főpolgármesteri Hivatal Kommunikációs Igazgatósága azt írta: "A főváros azért módosította a parkolási rendeletet, mert attól tartott, hogy a korlátlan utólagos bemutatással sokan visszaélnek."

index.hu/belfold/2016/03/07/tarlos_visszavonulot_fujt_megvaltozik_a_parkolasi_rendelet/

No ez már igazán nagy csuda lett volna, ha maguktól rájönnek, hogy aki az ellenőrzést követő 10-15 percen belül vásárolt jegyet be tud utólag mutatni, az nagy valósznűséggel nem bliccelni akart, hanem esetleg vidéki, vagy a város másik részéből jött és nem tudja merre van az automata. Ezt egyébként is könnyű lenne szabályozni annak alapján, hogy az éritett parkolóhoz közel lévő automatáktól csak le kellene mérni az oda-vissza utat, és már ki is derülne, hogy mennyi idő amíg a tájékozatlan vezető megszerzi a parkoló jegyet. Persze az sem ártana, ha az automaták feltűnőek lennének, hogy a vaksi is megláthassa. Mondjuk szép színes, tarka, olyan, ami nem csúfítja el a környezetet, de észrevehető. A szép szürke és kék festék beleolvad a környezetbe, idő megtalálni.
@guma:

Van.

Ami otthon folyik jelenleg, az felér a kabaréval.
Politikus uramék szerint a választópolgárok a hibásak, mert össze-vissza szavaztak.
A politológusok pedig rájöttek, nem tudják milyen folyamatok zajlanak a szlovák társadalomban.
Jó reggelt! ))))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Oda abba a parkba, a balatoni út mellé! - JA!
@gazoló:
:))
Keresd meg: Die Zauberflöte, Conductor: Colin Davis, Royal Opera House...
Papageno: Simon Keenlyside
Pamina: Dorothea Röschmann
Tamino: Will Hartmann
Queen of the Night: Diana Damrau
Sarastro: Franz-Josef Selig - és...
A többit meg nézd meg, nem bánod meg!
www.youtube.com/watch?v=jVQroWMjUzE

De van ezt aki nálam jobban tudja, kérdezd!

Június várom, kurva jó lesz!
@guma:

Isten éltesse!
Nekem ez a kedvencem tőle.
www.youtube.com/watch?v=-LPsegzhgBc
@Knósszosz:
És egy részlet belőle, Ingmar Bergman felfogásában... hát... nekem tetszik!:))
www.youtube.com/watch?v=3ltD-bsrcHE
@Knósszosz:
És még1:
Smink, meg izé...?
Jó, de akkor ezt azért még nézd meg és verjen a sárgaság, amikor júniusban én ott leszek a MÜPÁ-ban, te meg nem BEEEE!:)))

www.youtube.com/watch?v=WOQ7W8-_Ekg
@Knósszosz:
De ez tényleg az utolsó: Salieri & Damrau...
Mondjak valamit...?
Minek?
www.youtube.com/watch?v=Vr4TYjRwmt8

Jóccak...:)
@Knósszosz:

jó éjt!

és, hogy szép álmod legyen, énekeljen MA neked Cecilia! :))))

www.youtube.com/watch?v=3A-ndUuV_4s
@guma:
"Agitata da due venti!:) -kösz!
Imádom!
És ne feledjük Koncz Zsuzsit sem, ő is VALAKI!
@Knósszosz:

:))

azért tettem be reggel! hiszen ma 70, ha nem is látszik rajta...
@guma: Szia Margó!

Csak telóról voltam ma,nem láttam a reggel,amikor emlékeztél! /nem jártam itt sem..sajnos/

Szeretnivaló,örök fiatal,megkerülhetetlen,a dalaiban örökké élő óriás és akkor még nem voltam teljes:))

www.youtube.com/watch?v=vMw4sH40UsI
@Eszter jött: :)

nekem az ősidőkből maradt meg ez kedvencnek. még a hangja sem kiforrott. a film ahol felcsendült, A szerelmes biciklisták, pedig először "használt" magyar rock zenét:

www.youtube.com/watch?v=AH9X_ZbhEfw

@gazoló: :)))
@gazoló:

kalaméra! :DDD
nem nosztalgiázni szeretnék, csak egy kicsit kikapcsolni. :)

@Eszter jött:

ha nagyon tele a hócipő, lazíts! :D

www.youtube.com/watch?v=lQJOZsA3WRE
@guma: @Eszter jött:

Kösz,meg fogom nézni!

Kézcsók(nemsudribunkó'főniféle)a hölgyeknek nőnapra:)

Áprily Lajos: Leánykökörcsin

Az est becsuk s egy fényes kéz kinyit,
mikor a nap a felhőtlen égre hág.
Becézem kelyhed érző bolyhait,
s tünődve kérdem: Lélek vagy, virág?

www.google.hu/search?q=le%C3%A1nyk%C3%B6k%C3%B6rcsin&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwibo5mJyLDLAhWKFZoKHXYtAT4Q_AUIBygB&biw=1366&bih=632

central.budapesti.info/mesebirodalom/viragokrol_szolo.htm
mi történt???

az indoklást is a linken olvashatod.

Áder János az MNB- és a postatörvényt is megvétózta

Előzetes normakontrollt kért Áder János köztársasági elnök a Magyar Nemzeti Bankról, valamint a postai szolgáltatásokról szóló törvények módosításáról az Alkotmánybíróságtól (AB) – közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal szerdán az MTI-vel. Az AB-nek 30 napja van eldönteni, hogy a két törvény összhangban van-e az Alaptörvény rendelkezéseivel.

Az államfő szerint az MNB-törvény módosításai nincsenek összhangban a közpénzekkel való gazdálkodást és a közérdekű információkat érintő alkotmányos rendelkezésekkel, a változtatás visszamenőleges hatálya pedig sérti a jogbiztonság alkotmányos elvét. A visszamenőleges hatály tilalma miatt kezdeményezte a postai szolgáltatásokról szóló törvény legutóbbi módosításának előzetes normakontrollját is.

index.hu/belfold/2016/03/09/ader_janos_mnb_postatorveny_veto/
süti beállítások módosítása