Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.02.29. 11:58 Fabius

A Vezér beszéde

Mindenórás Tábornok urunk ismét megmondta a tutit. Mert van neki ez a szokása, hogy év elején csokorba köti az elmúlt faszaságokat és azzal hadonászva vetít víziót a következő hónapokra. 

Hogy a faszaságok többnyire képzeletbeliek, és amíg a szája jár éppen elveszít két időközi választást az nem zavarja. 

Sokan nem tudják milyen a kommunizmus - közölte, gondolom ezért akarják annyira bemutatni, a későn született nemzedék is ismerje meg milyen az, mikor munkásőrök rendszerhű kopaszok izomból tolják a "demokráciát". Milyen, ha demonstrálni kell az iskolák normális működéséért. Milyen, mikor Mészáros Lőrinc nevének feltűnése közbeszerzési nyertes pályázaton egyenesen arányos a kolbász helyett krinolin feltüntetésével a bevásárló listán a másik oldalon. Milyen, ha az egészségügy annyira huszonegyedik századi, hogy többen halnak meg kórházi fertőzésben, mint autóbalesetben

Szóval milyen, mikor a magyar reformok működnek a gyakorlatban, és minden annyira rendben van, hogy könnybe lábad az ember szeme a tökéletesség láttán. 

Aggódni meg csak Brüsszel és a migráncsok miatt kell, azt is elég kisebb mértékben. Mert bár eljöhetne a pusztító apokalipszis, de szerencsére itt van nekünk Viktor. Aki normálisan működő oktatást és egészségügyet, tisztességes népszavazási rendszert nem, de migráncs-kvóta népszavazást tud nekünk adni. És meg is véd bennünket a kultúralopó, terrorista, halálos vírusputtony, nőbaszkuráló homofób iszlámista hordától, akárki meglássa. 

Hogy nekünk védelem a huszonegyedik századi kórházakban összeszedhető fertőzésektől, az oktatás állapota miatt kapott agyfasztól, a mindent átszövő korrupciótól kéne inkább? Lárifári. Szupermanusz Hungarikusz az ilyen kijelentéseket hallva biggyeszt egyet és félre néz. 

orban_superman.jpg

213 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr518428610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@habakuk000: A választói magatartás ebben az izgalmas. Tapolcán a jobbik jelöltje volt az esélyesebb a fidesz ellen, ezért sok szoci is oda szavazott. Salgótarjánban most pont fordítva történt. Sok jobbik szavazó inkább az esélyesebb baoldali jelöltet támogatta.
Ha ez a mozgás még inkább felerősödik 18-ra, akkor izgalmas dolgok várnak a fideszre. :)
@habakuk000:

Fordítom:(

Még többet akarunk lopni!

"Ami nem látszik az nincs is:(

Különben is 'köcsögmagyarválasztópolgár,pofád befogtad,ha majd bukóban leszünk,azt úgy is te állod,csicska!!!
@Gábris szomszéd: ugyan, 2018-ban farkcsóválva kötitek majd a szövetséget a fidesz köztörvényeseivel, akkor még nem fog letelni a szökőév, így megbeszélni nem fogjuk, de gondolni fogok rád
@guma:

Ja és küldök egy képet "ruha nélkül,"mama:)))

kepkezelo.com/images/k0004ls322xpob63q2me.jpg
@gazoló:

szia!

akkor már csak ez van Szinetárral:

www.atv.hu/videok/video-20160110-ez-a-7-2016-01-10

nekem sincs normálisan időm mostanában. most még átlagosan is több kört futok. a kimaradt dumák helyett meg mentem a heti baromságokat a szokásosan előre programozott 8 órási poszt mellé.

azt a norvég posztot ki ne hagyd!:))))

fantasztikus mit csinált egy kopár szigetből valaki. olyan édenkert lett, hogy a szememnek sem hiszek. azon a klimán hihetetlen növény kavalkád él ma.

a látogatókat is már csak meghatározott számban fogadnak, mert a nép tódul oda csodát látni...

szóval, ha jön a jó idő vagy a füge szezon akkor majd beszélek magammal, hogy elinduljak valamere :DDD
@Rodeo36:
"Pénznyomtatással tartják életben..." mármint a gazdaságot.
Egyáltalán nem tartom téves gazdasági döntésnek, hogy az USA nyomta dollárt, és bevezette a gazdaság vérkeringésébe. Kb. két éve?
A cél az volt, hogy nőjön a fogyasztás, amely törvényszerűen keresletet generált, amely beizzította a termelést és a szolgáltatási szférát.
Sikerült a fellendülés, és most vonja vissza a piacon lévő pénzmennyiséget, vissza áll az eredeti helyzetbe.
A világ országainak adósságai - amíg a világ a világ - fenn fognak maradni, az soha nem lesz, hogy eltűnik a visszafizetésekkel.
A bankokat sem kell sajnálni, mert ha a kihelyezett hitelek 60%-a folyamatában rendezésre kerül, a bankok pariban vannak.
Ezért van a bazi nagy türelem.
@gazoló:

leselkedtél? :)

most teregetek... :D
@Gábris szomszéd: amúgy igen, izgalmas dolgok várnak a fideszre, Starján jól mutatja, olyan nagy a gyűlölet, a tiltakozás ellenük, hogy hiába a mézesmadzag vagy a gulyás, az már kevés az üdvösséghez

a menekült népszavazás is csak akkor lehet eredményes, ha mellé teszi a vasárnapi bezárásost, nem hiszem, hogy menekültek miatt fölemeli a fenekét a nép 4 millió egyszerű leánya és fia

persze természetesen ti ebben is partnereik lesztek
Mondom, csuda dolgok vannak itt, anya!... meg a zsilipet is kinyitották... estére várom a pingvineket és elefántokat, csudi móka lészen itt;-)...
@guma:

Kösz,de ezek szerint,nincs még fenn a neten:(

Teregetés közben hol tartod a laptopot?:)
@graphics:
a következő fidexkft választás szövege

kösz

brühüyyy

kkk
@Mariann19:
nem 2 év... 2008-ban csúcsosodott...de semmi olyasmi nem történt amiről beszélsz... tucc számokat???
mert az én számaim mást mutatnak
a valós munkanélküliség 35% körűl van
és az árak a csillagokban
és nincs kereslet...

brühüyyy
kkk
@Sir Bates dö Hól:

majd meséld el, volt-e árvíz. :)
aludni mentem (hajnal 2-től vagyok fent) húz az ágy.
@habakuk000: Tévedésben vagy, de nem ez lesz az első eset. :)
@Rodeo36: körülbelül.
kb 1300 menekült befogadása miatt fognak népszavazni.
1300 osztva 10 millióval (de akár 9 millióval is)...

Ha ezt az 1300 főt Abszurdisztán lakossága között egyeletesen, a lakosság arányában osztják szét, lesz sok-sok olyan település, ahová egyetlen egy menekült sem jut.

A másik, hogy kb. fél év múlva már továbbáll, mert nem ez volt a célországa, hanem olyan amelyik tényleg jobban teljesít.
@graphics:
ez az egész migráncs ügy egy baromság, mindenkinek a tökei tele vannak vele csak annak nem aki létrehozta!!! legyen béke és mindenki mennyen haza a picsába épíccse újjá amit neki demokrácia címén leromboltak az nem fog kártérítést fizetni aki szétbaszta

ott röhög a markába

brühüyyy
kkk

gumicsont amíg a III. világháború szépen csordogál több milliós halálos áldozattal akikért senki sem fizet kártérítést, meg jóvátételt, lebombázzák, pont
@graphics: Bocs de ez egy hülyeség, mivel nincs felső határa a "menekült" áradatnak és egy automatikus mechanizmussá is válna. Ma 1300 holnap lehet a tízszerese vagy akármennyi.
@parti_giano: a királyi tévé zuschlagot mutogatja, aki éppen a Pukli iskolaigazgatót próbálja beszennyezni

ilyen aljas embereket én nem nagyon láttam még, pedig láttam sokfélét
@Gábris szomszéd: hát hogyne! Százmilliók várják ugrásra készen, hogy itt lakhassanak. Eszükbe nem jutna a rothadó nyugat felé venni az útjukat, ha itt is megtalálják számításukat.
@graphics: Na erről nem is beszélve. Mekkora skandallum már, hogy az ejúúú kötelezővé tenné egy "menekültnek", hogy ide költözzön a szarnáci magyarországra. Ezek után nem is csoda, ha szegény frusztrált migránsunk késelni kezd ha például nem kap ingyen gyrost a büfében.

www.hirado.hu/2016/02/25/kessel-tamadtak-migransok-egy-gyori-bufesre/
@Gábris szomszéd: még az albánok sem jöttek ide, pedig jobban teljesítünk, tehát a hírek szerint lenne munka bőven. Annyi sok munka van, hogy plakátot is írtak róla. Különösen ezeken a helyeken érdekes a szitu:

www.szeretlekmagyarorszag.hu/20-magyar-falu-ami-el-fog-tunni/
@graphics: Engem mondjuk nem zavar ha továbbra is két hajóban evezünk, kár hogy ettől még a kvóta egy faszság.:)
@Gábris szomszéd: legyen.
Nem is ez a gond, hanem a zsigeri gyűlölködés keltése. Ha az orránál tovább látna néhány közszolga, akkor gyűlöletkeltés helyett hasonlót mondott vna:
-- Jó, befogadjuk, de mi a biztosíték, hogy itt is maradnak? Legkésőbb az állampolgárság elnyerésével azonnal megnyílik az unni jó számára is. Akkor legálisan oda megy, ahová akar.
Más kérdés, hogy a többség ezt sem fogja bevárni, hanem megy az ismerősök, rokonok mellé, nyilván illegálisan.
@graphics: Gábris szomszéd, érzed a különbséget a két szemlélet között? Pedig ez a vélemény sem feltétlen támogató, csak emberibb a közlés módja.
@graphics: A "menekültek" menekült státuszáról, integrációjuk sikeréről, kérdezd esetleg a célországban élő kedves kommentelőnket. Továbbá jó lenne azt is látni, hogy ennek az egésznek elsősorban a csempészek és megrendelőik a haszonélvezői. De tök felesleges ismét olyasmibe belemenni, ami a napnál is világosabb.
@parti_giano: természetesen ez minden más alapítványra is érvényes lesz majd. Vagy legalább a CÖF-re.
@Mariann19:
élő hír Toronto, Vancouver lakóinak döntő többsége az életben meg sem tuggya próbálni hogy legyen egy félig leválasztott (ikerház) háza az árak és jövedelmek alapján... és ennek hátúl ütői számtalanok

odáig fajúlt, hogy az új de félig kész házakat felgyújtják és nem tudni kicsoda????

na erről beszélek ebben lecsapódik a teljesen különálló ház az álom marad az 1,2 millióval kezdődik, ami mikorra kifizeted 2,5 millió de általában előbb meghal mint kifizeti

brühüyyy
kkk

jó kis gazdasági koönstrukció
@parti_giano: természetesen ez minden más alapítványra is érvényes lesz majd. Vagy legalább a CÖF-re.
@graphics: én, mint egy "célországban" élő kedves kommentelő, azt mondom, hogy a fostalicskával eszmecserét folytatni erről a témáról (is), teljesen felesleges... kicsi az agya, jézus golgotája és a nagy-magyarország matrica mellett csak a mein kampf putyin-kiadása fér el benne...
@Sir Bates dö Hól: Sikerült megint teljesen mellé lőnöd, de hát nem ez az utolsó eset. :) A putyin féle kiadást nem ismerem, legutóbb arról a fajtáról hallottam, amit überálleszben épp mostanában kapkodtak el, pedig még magyarázó szöveg is volt mellékelve hozzá. Ki érti ezt?

mno.hu/tortenelem/elkapkodtak-a-mein-kampf-uj-kiadasat-1323134
@Gábris szomszéd: Bizony. Részeg muzulmánok támadtak a büfésre. Érted? Ittas muszlimok. Na ugye... Hogy tudnak integrálódni a magyar kultúrába.
@graphics: D

Ő szintén,kockásinges,grasszáló,borotválatlan:)
@Oxica: Jaja alakul ez, a gíroszos meg szír volt.
@Sir Bates dö Hól: Tényleg velük nem futottál még össze?

Újabb terrortámadást színleltek Párizsban, majd kirabolták a menekülőket.

Román cigányasszonyok petárdákat sütöttek el Párizs metrórendszerében, hogy a tömeg pánikba essen, azt gondolván, hogy egy újabb, az Iszlám Állam által elkövetett borzalmas tömegmészárlás van kibontakozóban - számol be róla a brit Express. Az aljas művelet után kialakult zűrzavarban aztán körbejártak és egyszerűen kirabolták a turistákat.

www.express.co.uk/news/world/648299/Paris-attacks-Roma-women-fake-terror-attack-Louvre-Tuileries-Metro-mug-tourists
@Imola Helyesi:

Te fogsz abban a rendszerben megöregedni.
Kíváncsi vagyok akkor is kitart-e a tiszteleted, mikor rájössz, hogy idősen-betegen nem leszel jogosult semmiféle ellátásra, járulékra.
@Gábris szomszéd:
lobby=korrupció a köbön
a többi rablómese

brühüyyy
kkk
demokrácia ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓh
egy kiló elnök 12 millió hamisfakauri
@Orica Középföldi:

'Ezz van sajna,minden szava igaz,de mi van ha valaki 'mégis maradna?:)
........

www.youtube.com/watch?v=7oxGC4lwbV4 :)
@gazoló:

Kockásing. Meg Esterházy, meg Spiró, meg Parti Nagy, meg meg
meg....
Jogkövetés fidesz módra, avagy megmentik a magyar földet?

Nem jó ember nyerte a földet, úgyhogy mégse adja el az állam

index.hu/gazdasag/2016/02/29/nem_jo_ember_nyerte_a_foldet_ugyhogy_megse_adja_el_az_allam/
@gazoló:

Spiró ezt 8 éve mondta, de tegnap is mondhatta volna.

www.youtube.com/watch?v=J-g4v7hyElI

Szép a tavasz - képeken:)
Megmentették at oktatást is.:D, vagy inkább:(:(:(?

"Egyetlen kapavágás sem történt még azokon a Nógrád megyei településeken, ahová Balla Mihály országgyűlési képviselő a két évvel ezelőtti kampány hevében tornatermeket és uszodát ígért. A beruházások elindulását 2014-re ígérte, de eddig csupán annyi történt, hogy az érintett települések kijelölték a területet."

index.hu/belfold/2016/03/01/nograd_tornaterem_uszoda_balla_mihaly/
24.hu/kozelet/2016/03/01/deutsch-folytatta-pukli-karaktergyilkossagat/

Pedig Pukli tanár egy ÚR, főleg ha Tomikához hasonlítjuk, és akad még egy-két fideszes vezér, akit szintén megelőz. Még beszélni is jobban tud. A frizurája meg több körrel veri pl. Tomikájét.:D
@Orica Középföldi:
.
Idézek is:
Magyarország eddig – Ady metaforájával – Kompország volt, Nyugat és Kelet között ingázott. A hajókázásnak most vége. Pihen a komp, kikötötték.
Benne hallgat a sötétség.

Kikötötték?
Nem.
Kiütötték.
@Orica Középföldi: a harmadik út az, ha nincs komp, épít hidat szőr. most még ilajfúr fejével, de a következő projektje a gyékényhíd.
@Orica Középföldi:

Megnéztem.

Látnok,próféta:(
@parti_giano:

Görény:))))

Várjuk meg a választ.
@Orica Középföldi: csak egy batman vagy daredevil jelenjen meg...
(a kopaszokat nem tudod kordában tartani... ismerem azt a gondolkodást/mentalitást... mint mikor behívták a barbárokat a római palotaharcokba... csak itt nincs ss, mint az sa alternatívája... )
@Sir Bates dö Hól: a superman a macskanő már smafu? ennyi erővel jöhet jézus is, avagy maga a nagyszakállú. küldjek képes bibliát, vagy maradsz a marvelnél?
@parti_giano: azért az a röhögés egy kissé erőltetett lesz:-/...
@Sir Bates dö Hól: viccen kívül, mindig akad egy ezeknél is őrültebb. még jó, hogy orbán elől elvitték az apostoli királyságot.
@jaegtoer: köszönöm. jó ez a hamlet is, de azért svejk az igazi.
@parti_giano: ez nem őrültség, csupán jeleztem, mi lehet az akcióra a reakció... látható, hogy ez kiverte a biztosítékot brancson belül is...
@parti_giano: nagyon leegyszerűsítve igen... egy dolgot viszont meg kell érteni: nem csőcselék volt ott az ovb irodájában, hanem bűnözők (olyanok, akiknek mentalitását a kretén és beszari kubatov ismeri, de orbán nem-> nekik ő nem vezérük, csak egy kimosakodott cigány marad mindig is)... s ezt végiggondolva valóban minden hüjegyerek pandóra szelencéjét nyitogatja...
@Sir Bates dö Hól: a kopaszok az elondáso alapján skeenheadek, szerintem kubatov sem tudja, mivel játszik.
@parti_giano: nem, azoknak legalább volt valami ideológiájuk... ezeknek csak a nyers erőszak és a szerzésvágy/harács...
(kubatov nem egy nagy intellektus, ezért sem tudja a helyzetet kezelni... )
@parti_giano:

Cuki a kép, de azt hittem Pupitász borivó:))
@Sir Bates dö Hól:

Nyomdaképesen nem tudok hozzászólni a Kubatov-kopasz témához.
@Sir Bates dö Hól:

Vendégeid vannak parti jóvoltából?:))

Részeg görény véleménye nem számít.
@Orica Középföldi: csak tanulékony a szőr. különben sem bíznám rá a dögeimet egy ilyen alakra.
@Orica Középföldi: nem kell nekem ehhez segítség:-)...
(nem tudnál adni egy linket esetleg a spiró mindentudás egyeteméhez?)
@parti_giano: nem találtam a jutyubon, görény...
@Sir Bates dö Hól: jaja, még jó, hogy nem az ablakzsiráfban kerested.
@parti_giano:

Kéretik a Gőgös Gúnár Gedeont nem mellőzni. Nekem az a kedvencem.
@jaegtoer: ne is mondd, ha ilyen életképes a netes keresésben, félek, éhenhal galliában, mert egy kurva cba-t sem talál.
süti beállítások módosítása