Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.03.01. 09:45 Fabius

MNB: amit ellopunk az már nem közpénz

A Fidesznek régóta becsípődése, hogy nem hagyják őket nyugodtan lopni. Előbb a közadatigénylést nehezítették, majd a Posta üggyel elindult egy új folyamat: egyesével titkosítják az állami pénzzel sáfárkodó szervezetek viselt dolgait, most éppen Kusza Szem látnok és jegybankár urunk 200 milliárdos dőzsölését igyekeznek eltakarni a kíváncsi szemek elől. Természetesen a képviselőknek fogalma nincs miről van szó, mi az amiről szavazni fognak, és szabad szemmel jót láthatóan le is szarják az egészet. 

De a legszebb a mutyi indoklása: 

„Alapítvány létesítése esetén tehát a vagyon olyan mértékű elkülönülésére kerül sor, amely alapján az is megállapítható, hogy az alapító által juttatott vagyon elveszíti közvagyon jellegét. Annak ellenére tehát, hogy az alapító korábban közvagyonként gazdálkodott az alapítvány javára juttatott vagyonnal, ez a vagyontömeg — kikerülve az alapító vagyonából és annak felügyelete alól — egy újonnan létrejövő jogi személy tulajdonába kerül, ezáltal pedig köztulajdon jellegét is elveszíti.”

Ha esetleg a bikkfanyelven előadott hadova nem világos lefordítom: amit ellopunk az már nem közpénz. 

Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi Hivatal vezetője sem állta ezt meg szó nélkül, pedig az ő torkán eddig sokminden nem akadt meg azok közül, amiket eddig le kellett nyelnie:

"sérti az Alaptörvényt, ellentmond az alkotmánybírósági, bírósági és hatósági gyakorlatnak, súlyos alkotmányossági aggályokat vet fel, sérti az igazságszolgáltatás függetlenségének követelményét."

- mondja, és csak találgatni tudjuk mikor kezdi ezek után a személye szúrni a nemzeti tolvajokrácia becses szemét. Mert ők azért szeretik, ha a lakájok tudják meddig mehetnek el

443 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr38431410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@gazoló:
hamárhomár...

"A nyolctagú jobbikos elnökség közül hétnek legalább egy közeli rokona pénzhez vagy valamilyen pozícióhoz jutott az elmúlt években a párttól vagy annak valamelyik szervezetétől – tárta fel a Direkt36.hu. Vannak, akik tanácsadók voltak, vagy éppen személyi titkárnak álltak. Újságírói munka is jutott több rokonnak.

Az egyedüli kivétel a jelenlegi elnökségi tagok között Novák Előd, akinek felesége, Dúró Dóra szintén jobbikos parlamenti képviselő, de Novák állítja, hogy a kapcsolatuknak nem volt hatása egymás karrierjére – derül ki a cikkből.

Volnerék Diamondja

Volner János alelnök felesége, Volner Beatrix 2011-ben alapított vállalkozása, a Diamond Business Consulting szóbeli tanácsadásra szerződött a frakcióval. 2011 januárja és júniusa között havi félmillió forintot kapott a cég, amelynek a legutóbbi leadott, 2014-es mérlege szerint azóta semmilyen más bevétele nem volt.

A Diamond Business-szel kötött szerződés előtt egy hónapig, 2010 decemberében egy másik cég, az AABO System adott tanácsokat a frakciónak. Akkor már nem volt ugyan semmilyen kapcsolata Volnerékkel, de 2010 májusáig Volner János és Volner Beatrix közös tulajdonában volt.

Sem a Jobbik, sem Volner János, sem Volner Beatrix nem kívánt válaszolni arra, hogy hogyan került a Jobbik kapcsolatba a Diamond Business-szel és az AABO-val, miért választották őket a Jobbik, és a cégek kinek és milyen gyakran adtak a tanácsokat.

Miközben cége tanácsokat adott a Jobbik frakciójának, Volner Beatrix férje, Volner János parlamenti személyi titkáraként is dolgozott, havi nettó 85 ezer forintért, de azt nem árulták el, mettől meddig.

A pártigazgató édesapjának tanácsai is értékesek

Szabó Gábor pártigazgató édesapjának tanácsaiért ugyancsak százezreket fizetett a párt. A korábban autószerelőként dolgozó Szabó György aktív párttag. Már alapításakor csatlakozott a Jobbikhoz, és azóta tagja az etikai bizottságnak.

2010-ben fővárosi képviselővé választották, 2010-ben és a 2014-ben pedig ő írta a párt parlamenti választási programjához a közlekedésről szóló részt. 2010 és 2012 között a Budapesti Temetkezési Intézet felügyelőbizottsági tagja volt, 2010 és 2014 között a BKK-é, 2015 januárjában pedig a BKV igazgatósági tagja lett.

Apáti testvére tanulmányokat írt

Apáti István alelnökké választása után kevesebb mint egy évvel, 2015 áprilisában testvére, Apáti Ferenc cégével, a T+F 2002 Bt.-vel kötött szerződést a párt frakciója agrárgazdasági tanácsadásra. Apáti Ferenc gazdasági agrármérnökként végzett, és a Debreceni Egyetem Üzemtani és Vállalati Tervezés Tanszékén egyetemi docens.

Cége havi 118 ezer forintért írt pároldalas tanulmányokat mezőgazdasági témákban, ezekért összesen 1 millió 66 ezer forintot kapott. A T+F átlagosan havonta egy három-négy oldalas tanulmányt adott le 2015 áprilisa és decembere között.

Apáti Ferenc a Direkt36-nak azt mondta: havi 3-4 napot dolgozott ezeken.

Apáti István alelnök azt nyilatkozta, hogy ő ajánlotta be öccsét tanácsadónak, mert megfelelő szaktudással rendelkezik. A kilenc hónapos szerződést nem hosszabbították meg, Apáti István szerint azért, mert öccse teljesen leterhelt, pedig nagy szükség lenne rá.

Önkéntesből tröszt

Szávay István jobbikos alelnök és testvére, Szávay László már alapításakor kapcsolatban került a Jobbikkal. László önkéntesként segítette a pártot, de a kapcsolat csak jóval később vált formálissá.

A filozófiát, teológiát és történelmet tanuló Szávay László a Direkt36-nak azt mondta: eleinte tudományos pályát szeretett volna befutni, ezért sokáig csak alkalmilag segített be a Jobbiknak. Ez 2012 májusában változott meg, azután két éven keresztül tizenháromszor szerződött ugyanis vele a frakció tanácsadásra, összesen kétmillió forintért.

Szávay László azt mondta, Farkas Gergely frakcióigazgató kérte fel arra, hogy kommunikációs tanácsokat adjon, és kreatív munkákat végezzen a pártnak. Úgy tudja, hogy mindenki nagyon meg volt elégedve munkájával, így idővel egyre szorosabb lett a kapcsolata a párt vezetőivel.

A Direkt36 információ szerint Szávay László tagja Vona Gábor ötfős tanácsadói csapatának, de ezt Szávay nem akarta kommentálni. A Trösztnek nevezett csoportról Vona az ATV-nek azt mondta, hogy fiatal zsenikből áll, és az összes nagyobb volumenű beszéde előtt velük egyeztet.

Könyvkiadással nagymamával

Z. Kárpát Dániel anyja és akkor 79 éves nagyanyja közös cége 2013-ben kapott egymillió forintot a Jobbik pártalapítványától, amelyről az RTL Klub készített riportot.

A Kárpátia Műhely a Hunok, hungárok, magyarok című könyv kiadására kapta a pénzt. Annak ellenére, hogy Z. Kárpát Dániel 2012-ben kiszállt a családi cégből, az RTL Klub riporterének a kiadó székhelyén azt mondták, hogy az ügyben Z. Kárpátot kell keresni."

hvg.hu/itthon/20160302_igy_fizettek_bokezuen_a_vezetok_rokonainak_a_jobbikban

Merthogy ŐK nem olyanok...
KOMOLYAN!
De'télleg...
@Gábris szomszéd: D

Szimpla fogadási csalás!:)))
Megcsinálta!
@gazoló: Ja és a vietnámi srácot láttad már korábban? :)

youtu.be/eBDH16KtUek

ON
@gazoló:

kérdezd már meg a taga-t hogy minek van a sok faburkolat és a dobogók a zeneszínházakban és miért nem vazsbeton?

www.youtube.com/watch?v=7M1dCyKjjIY
mutíjjad nekijje esztet

brühüyyy

kkk
ha kiütéseket kap tüle, akkor kezeltesd sósavval
.
2016-03-02
Apró hírek:

A hosszú távú növekedés alapjait teremtheti meg az Irinyi-terv

Nukleáris, élelmiszeripari és légiforgalmi megállapodásokat kötött Magyarország, illetve kötöttek magyar cégek az Egyesült Arab Emírségekben.

Az egészségpolitikáért felelős helyettes államtitkár szerint a teljes magyar ágazatra jellemző a humánerőforrás-krízis.
.
A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint "humán bomba" ketyeg Európában.
Bakondi György ezzel arra utalt az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában, hogy tisztázatlan személyazonosságú és szándékú migránsok nagy tömege jutott be a kontinensre. Azt mondta, hogy ilyen körülmények között nehéz az emberek biztonságáról beszélni. Azt is megemlítette, hogy a görög-macedón határon agresszíven viselkedő, dobálózó migránsokról kevéssé mondható el, hogy a menekültjog hatálya alá tartoznak.

profitline.hu/hircentrum/hir/347748/Human-bomba-ketyeg-Europaban
.
@Rodeo36:

Több tiszteletet Tagának:) Spanolom:)

..........
Kösz,a remek zenét így,baglyok idején:)

offforever.blog.hu/2016/02/20/te_ismered_igy_a_zeneakademiat

www.youtube.com/watch?v=mbiYyPtvLlY

www.youtube.com/watch?v=Q81sDtm0gLM

'Jóccakát!
@gazoló:
én kűttem tviszteletet a taga nak de nem érti, spannold addig amíg 4000 méter hosszú lesz akkor köss rá csomót

brühüyyy
kkk
@gazoló:
én most Ileana Cotrubas-t hallgatok Berlin ből Charpantier híres ária, csak bel canto

brühüyyy
kkk
hogyan spannolod a taga-t????
művelődjetek tovább ma is! és ha a magánszféra nem élégíti ki a karriervágyatokat, akkor itt egy lehetséges út, amit követhettek.

"„Az igazi kormányprogram a költségvetés” – vallja. Az itt a piros, hol a piros játékban nagyon jó volt: „Ha kellett, be tudtuk mutatni, hogy húszmilliárdot költöttünk el a millennium címén, de amikor ennyivel csökkenteni kellett volna a 2001–2002-es költségvetést, már csak másfél milliárd volt kimutatható” – említ egy, a nyilvánosság előtt is vállalható példát."

magyarnarancs.hu/kepzomuveszet/baan-utja-csucs-fele-98315
@guma:

www.facebook.com/BerlinPhil/photos/pcb.10153938174899691/10153938150404691/?type=3&theater

'Ezzzz annyira szép hogy 'mekkellaszívnekszakanni,de "MÉGIS" vegyesek az érzelmek:)

'gyereOricabasszále:))
off

Tavaszi madárdal

Tavaszt zengnek a madárkák.
Soha kedvesebb dalárdát!
Ám az egyik némán kushad.
Csak nem készül kritikusnak...

:'Rímhányó
@gazoló:
ugye a 3. képen Barenboim, Fischer, Rattle állnak a középen, a programról semmit sem tudni?

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:

A ""menekültek megsegítésére..ohhhh
@gazoló:

Miért is?

Egyébként ki kell érdemelni, és csak egyszeri az esély. A kudarc, az kudarc:)
@Rodeo36:

Jó reggelt!

Valami az isteni Josquin
des Prez-től?:)
@Rodeo36: Yesterday at the Philharmonie: a moving concert for refugees & helpers

“Welcome among us”: With this slogan, the Staatskapelle Berlin, the Konzerthausorchester Berlin and the Berliner Philharmoniker invited refugees, their families and helpers to a concert in the Philharmonie. The concert with chief conductors Daniel Barenboim, Iván Fischer and Sir Simon Rattle is available free of charge in the Digital Concert Hall.

01/03/2016
Wolfgang Amadeus Mozart
Piano Concerto in D minor K. 466 (00:00:00)
Daniel Barenboim Conductor and Piano, Staatskapelle Berlin

Sergei Prokofiev
Symphony No. 1 in D major Symphonie classique (00:00:00)
Iván Fischer Conductor, Konzerthausorchester Berlin

Ludwig van Beethoven
Symphony No. 7 in A major (2nd Movement Allegretto and 4th Movement Allegro con brio) (00:00:00)
Sir Simon Rattle Conductor, Berliner Philharmoniker

Welcome message Martin Hoffmann (00:00:00)

www.digitalconcerthall.com/de/concert/23677

Ha jól látom ingyen meg lehet majd tekinteni a honlapon csak most még szerkesztik a videót. :)
@Orica Középföldi:

Szívem a háború elöl menekülteké,'deee mi van ha ez jelen esetben csak tíz százalék ..se???
@gazoló:
azután lapoztam... és láttam amint atya a lányával és néhány fejkendős csajszi de a hangulat vidám lehetett, mint kiderült holnap pénteken Dudamel vezényli a zenekart és digitálisan is hozzáférhető lesz

hááááááát sok "menekült" életében álmodni sem tudott erről, mert ugye az élvezetek ha nem Ramadán akkor...
de pár évezred és ki tudnak gyógyúlni

brühüyyy
kkk

kezdetnek nem rossz

és nagy szó, hogy egyetlen müezzin sem volt a közelben
@Rodeo36:

Ez olyan szép,"eszemfas@om ezen,mindjárt "jönnnek a xenofób vádak:))

Merkel meg nő:))

A tavaly februárihoz képest meg ötvenezerrel többen jöttek a görög határon! ....áááááááá
@Gábris szomszéd:
a Barenboim még zongorázik?...asszittem már évek óta nem a keze a probléma...
de KV 466 az a világ legcsodásabb műveinek egyike

a sok "menekült" nem tudom elmondta e valaki nekik, hogy a Beethoven 7. kel kapcsolatban él a gyanú, hogy a szerző segg részeg lehetett amikor komponülte, de ugye a Dionysos az a sok "menekült" nek hatalmas újdonság lehetett amikor a Rattle "meghajtotta" a zenekart a IV. tétel alatt prestissimo...

nem fogják elfelejteni

brühüyyy
kkk
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Ómigránsaink megint "megtámadták" saját magukat? :)
a népszabi szerint maga matolcsy járta ki az mnb törvényt orbánnál, aki azért húzta a száját, de megtette.

nol.hu/belfold/matolcsy-rettegett-hogy-minden-kiderul-o-jarta-ki-orbannal-a-titkositast-1604439

gyuri nagyon fél.
matolcsy fizetésemelése kapcsán a versenyszféra elszívó hatásától meg nem kell tartani. bár valamelyik mélymagyar hülyeőstörténetes szervezetnek szüksége lehet pirospöttyös varázslóra. megkaphatják alenöküstől, úgymond pekidzsben.
@parti_giano:

Vérszemet kapott a hülyéje, és önjáró lett. Van is mitől félnie, bár OV biztos megvédi.
Kezd tartalmat nyerni az idióta mosolya.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Egy őszinte cigányasszony Szerep községből: "rohadj meg, köcsög magyar, én magyargyűlölő vagyok!" :)

youtu.be/WAIHMbHYek4
@Orica Középföldi: erről tudsz?

"Rácz Jenő, a Gyurcsány-kormány egészségügyi minisztere márciustól nyugdíjba vonul a veszprémi kórház főigazgatói posztjáról, majd Orbán Viktor főtanácsadója, Hegedűs Zsuzsa munkatársaként dolgozik majd, értesült a Magyar Idők."

nagy csapat!
Erdősiné egyébként az eset óta nagyon kemény bírálatokat kap Facebook-oldalán, az asszonyt válogatott jelzőkkel illetik. A minden bejegyzését "Szentjeim" megszólítással indító, Orbán-rajongó asszony legutóbbi posztja:

Szentjeim, én azt hallottam, hogy azért nem mentek iskolába ma a gyerekek, mert egész éjjel az Oscar®-gálát nézték, melyet a köztévé közvetített, Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak hála. Egyébként a Saul fia győzött, hála Vajna András Kormánybiztos Úrnak, így immár Amerikát is leigázta kicsi, de szemfüles hazánk! Csak így tovább!

És az NVI-nél történtek kapcsán egy meglehetősen izgalmas, netán árulkodó bejegyzés február 25-én:

Húúú, kaptam egy felkérést, de még nem beszélhetek róla. Olyan izgalmas, szentjeim! Ahogy immár szállóigévé vált: "Nem nyilatkozok!"

nepszava.hu/cikk/1087396-te-vilag-szegyene---erdosinet-kemenyen-osztjak-a-facebook-on
Orbán butul. Már tanácsadói által sem tudja, hogy a tüzet akkor kell oltani, amikor ég.

index.hu/belfold/2016/03/03/figyelo_inog_fazekas_sandor_es_balog_zoltan_szeke/
"Balog egyértelműen az oktatás és az egészségügy körüli kálváriák miatt került szorult helyzetbe, a lap azt írja, hogy Orbán Viktor egy éve informálisan közölte vele: tegye rendbe a Kliket, és gondoskodjon, hogy a kifizetések rendben menjenek. Emiatt állítólag Varga Mihály nemzetgazdasági miniszternek is „volt már pár kellemetlen perce a kormányüléseken”, amiért nincs előteremtve a szükséges anyagi háttér."

No de főnikém! Vagy a stadijony füvét, azt a szép műzöldet, vagy az oskolákat fűccsük. Mindenre eccere nem fussa.
@parti_giano:

Nem hallottam. Szépek lesznek párban, egyiknél napos csibe, másiknál szopós malac.
Talán ez a titkosítás oka? Ki nem mond igazat?

"Teljes titokban, ismeretlen áron megszerezték az MKB festménygyűjteményének legértékesebb részét Matolcsy alapítványai, írta HVG....Rubovszky Éva gyűjtemény kurátora elismerte, hogy csak alapítványok jöhettek,"

Az MKB magyar állami tulajdonú bank, ha a képei átkerülnek a Magyar Nemzeti Bank alapítványához, akkor már nem közvagyon ( EZT MONDTA A LAJOS, nem az, hanem a KÓSA ), ezt ugye bárkinek bármennyiért tovább lehet adni.

Az viszont érdekes, hogy az MKB az eladást tagadja.

index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2016/03/03/titokban_eladtak_az_mkb_kepeit_matolcsyeknak/
@parti_giano:
Ez a ti profilotokhoz illik, állítsd csak a magadét.Ti foglalkoztok állandóan ezzel. Ha nem megy neked, ne engem okolj!
@Imola Helyesi: pedig ez az alkotás magában foglalja pozsgaydat, viktorodat, az egész brancsot...

"Ti foglalkoztok állandóan ezzel."
a ti személyes névmással nem tudok mit kezdeni, semmi "királyi többes" allűröm nincsen. egyébként meg ki a franc állít/akar állítani manapság szobrokat (donáth, hóman, megszállási emlékmű)?
@parti_giano:

ennem nem itt tenyészik a testvére?

ez lélekölő borzalom. de várható volt a "felkérés" és nem csak neki! :(
Esse lesz akármi! Pedig már Kádár is megmondta, csak azt lehet megenni, amit megtermelünk.

"Az államháztartási törvény alig egyoldalas módosítása - indoklással együtt három oldal - lehetővé tenné, hogy a kormány év közben korlátlanul vállalhasson kötelezettséget kifizetésekre. Az eddigi eljárás az volt, hogy amennyiben nem állt rendelkezésre a pénz a költségvetésben - mert nem terveztek vele, de még a tartalékokból sem volt mozgósítható a szükséges forrás -, módosították a költségvetési törvényt, amihez megvolt a biztos parlamenti többség. A jelek szerint a kormány a jövőben nem ezt az utat járná, hanem egyetlen határozattal "legalizálná" a fedezet nélküli pénzköltést."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/labon_lovi_magat_a_kormany_mi_lesz_igy_a_felminositessel.611075.html
@Orica Középföldi:

megvédi? amíg tudja, hiszen a szavazást is csak a nyájnak adta ki, ő, saját magát igazolt távollétre küldte (a függöny mögé?)!

ezt a nem szavazó névsort érdemes figyelni!

Igazoltan volt távol a Fideszből Orbán Viktor, Lázár János, Fazekas Sándor (aki inkább az Országos Nyugdíjas Polgári Egyesület küldöttgyűlésére ment), Szijjártó Péter, Balog Zoltán, Hoppál Péter és Horváth László, a KDNP-ből Semjén Zsolt, Szeszták Miklós és Simicskó István.

Read more: offforever.blog.hu/2016/03/03/frakciofegyelem_felment_a_tudatos_torvenysertestol_miota#ixzz41pVfNndf
hüm, hüm...

Berágott a szakértő: itthon csak manipulálásra használják a migránsokat

"Hogy történne a fegyverhasználat? Átlépi a határt a család és mindenkit lelőnek a rendőrök és katonák? És mi van azzal aki tényleg menekült? Vagy a vonuló családokkal? A gyerekek mellől kilövik a szülőket? Kiskorú ellen SOHA nem lehetett fegyvert használni itthon! Sem a Horthy időkben, sem a kommunizmus alatt...És most sem lehet!!! Ki lesz az a vezető aki kiad egy ilyen utasítást?"

propeller.hu/itthon/3197097-beragott-szakerto-itthon-csak-manipulalasra-hasznaljak-migransokat
nol.hu/belfold/simicska-hatalmas-penzeket-aldozna-a-kormanyvaltasra-vonat-mar-figyeli-is-1604251

Innen üzenném 'luinak,a vagyona nem lesz erre elég,néhány év 'kótert is vállalnia kell!!

jelige:
'vannak itt még 'autentikusok is!!!!!!!!!!!
@guma:

Na jó, de OV azt gondolja, hogy ez beláthatatlan ideig így marad. Azt gondolom, már rég nem számol semmiféle következménnyel.

Olvasom, hogy inog a páter és Fazekas széke. Miután Balog - állítólag - a lelki istápolója, nehezen tudom elképzelni az elmozdítását. Előbb cseréli le az összes államtitkárt.
Azért jó lesz vigyátni azzal a lövéssel, mert mehet az véletlenül térd főlé is.
@Orica Középföldi: az már milyen, hogy balog lelki istápolója is valakinek? egy fasz teológus? hiába jön nekem hacsa, hogy neki jópár nagy teológustól van munkája, s becsben tartja őket, meglátásom szerint a teológusok az emberiség legnagyobb vérszívói.
@parti_giano:

" a teológusok az emberiség legnagyobb vérszívói.
a teológusok az emberiség legnagyobb vérszívói.
a teológusok az emberiség legnagyobb vérszívói."

..ezz talált!!
@Orica Középföldi: :)

"lelki istápolója"

ha lenne lelke, még érteném is, hogy istápolni kell...
@gazoló:

ne lelkesedj ennyire! :D

még kinyitod @parti_giano: sziporka skatuláját és én meg a gépnél maradok.
@parti_giano:

Már nem emlékszem hol olvastam, hogy OV-t a felesége segítette a hithez vissza- ill. odatalálni, és ehhez a páter hathatós segítségére támaszkodott.

Nem emlékszem, hogy hacsa ilyet írt volna, habáról inkább felteszem:)

A vérszívással - némi fenntartással ld. egyetem-alapítások, tudósok - egyetértek.
@parti_giano:
Azért írtam, hogy ti, mert mind a posztok egy része, mind egyes kommentelők és általában a balos sajtó jó része azokkal a tevékenységekkel foglalkozik, ami eme általad felállított / csak virtuálisan/ szoborhoz kapcsolódik. Hogy a jobbosok mit és hogyan, mennyire és milyen fokig csináljanak ezzel a szoborral, és közben el is képzelik, és ez jó nekik.Ámen!
@parti_giano:
Ne izgasd magad, majd az általatok agyonajnározott migránsok bevezetik itt is az Allah-imádatot, és akkor már kettőt lehet imádni a sulikban.
de cuki!

(viszont árulja már el Jenőke, a valaki, hogyan lehet önkormányzati lakás örökbérleti jogot eladni???)

Borozik? Lakjon közel az MNB borboltjához!

www.ingatlanbazar.hu/blog/ingatlanpiaci-korkep/borozik-lakjon-kozel-az-mnb-borboltjahoz/?utm_source=hirkereso&utm_medium=rss&utm_campaign=blog
@parti_giano:
Aha, értem, tehát pl ti ilyen szobrokat szeretnétek Budapesten. Általad említetteknek is volt ilyenjük, dehát, ha kérhetném, azért mégse. Otthon a kiskertedben, esetleg elfér a majomszobraid mellett.
további szép napot ezzel a frenetikus hírrel!

"Az elmúlt pár évben - 2010 óta - összesen a bruttó bér 37 500 forinttal, vagyis 51 százalékkal emelkedett. Mivel azonban az adózás terén is voltak jelentős változások, a nettó emiatt eltérő mértékben változott. Egyrészt kivezették ugyanis az alacsonyabb keresetűeknek könnyebbséget jelentő adójóváírást, másrészt a személyi jövedelemadó kulcsa is módosult. A minimálbéresek vonatkozásában először 17-ről 16 százalékra, majd idén 15 százalékra csökkent. Mindezek eredményeként

a bruttó bér 51 százalékos növekedése mellett a nettó kereset csupán 13 579 forinttal, vagyis 22,5 százalékkal emelkedett 6 év alatt.

Míg 2010-ben egy minimálbéres 13 264 forintnyi adót fizetett a bruttó 73 500 forint után, addig idén ez már 37 185 forintot jelent a bruttó 111 ezerre. Egyszerűbben megfogalmazva, az adóterhelés a 2010-es 18 százalék után idén már 34 százalékot jelent. "

mfor.hu/cikkek/makro/Hatalmasat_nyer_a_minimalber_emelessel_az_allam.html
@guma:

'mijafac?

:)maradj gépnél nekem mennem kell:)
@parti_giano:

ezzel az erővel foglalkozzon ezzel a hülye picsával, oszt tán még a haza is fényre derül. éjjen a szólásszabaccság!
@Eszter jött: "Fridi"már a saját műsor ajánlójában
a következőkre hívja fel a figyelmet!
"Ez a műsor azoknak szól akik szeretnek és tudnak is
GONDOLKODNI":)
Pussz Neked!:)))
@Imola Helyesi: még mindig nem érted, nehéz a felfogásod. mindegy, türelmes vagyok, sok hülyével vagyok kénytelen foglalkozni, simán beférsz közéjük. szóval, akkor ismétlem magam:
a ti személyes névmással nem tudok mit kezdeni, semmi "királyi többes" allűröm nincsen.
csak a te és imádott politikusaid érdekében ötleteltem. egy ilyen szobor ugyanis kifejezi önön valójukat, egyben utalhat a gender kérdésre, csokra... univerzális. hogy téged nem izgat fel? te bajod.
@hacsaturján: csak sikerült iderángatnom magát, teljesen ellustult.
@guma:
.
A bérleti jog is forgalomképes, ezért lehet adás/vétel tárgya, de csak azzal a megszorítással, hogy normális esetben kell hozzá a tulajdonos hozzájárulása.
Ha a bérlő nem eladja a bérleti jogot, hanem bérbe adja az általa bérelt ingatlant - ahhoz is kell a tulajdonos hozzájárulása - és az így létrejött ügylet eredménye az albérlet.
@parti_giano:

mit hisztizek? mit hisztizek? aszt hisztizem, hogy hidzsábot viselő magyar migránsok indultak el vizibiciklin a kies svalbárdi partok felé. egyesek szerint túlordittyák a belugákat, mások szerint ellopják a jegesmedvék uzsonnáját. ojjan is van közöttük, aki még murmanszkba meghágott öt narvált és orbán portréval akart fizetni a rénkumiszér.
@hacsaturján: adjon állampolgárságot a gyurcsányinak, meglátja, fejvesztve fognak menekülni.
@parti_giano:

nem jó. mán próbálkosztam, de a fleto aszonta, hogy neki föltétlenül magyarországon köll maradnija, hogy elüldöszhesse az összes orvost meg ápolót, meg külömben is, pukli nőtt a homlokán.
ha nem hallottátok volna: A NAGY USA NAPI HÍR NYNY Times square lovasrendőr léptet daliásan, majd a ló ledobja a hátáról éás arrébb galloppozik egy hatalmas robbanás hangú fing kiséretében

és most basztattyák a trump-ot de az nem lovagol

brühüyyy
kkk
@hacsaturján: izé, egyszer írja:

"aszt hisztizem, hogy hidzsábot viselő magyar migránsok indultak el vizibiciklin a kies svalbárdi partok felé."

másodszor írja:

"de a fleto aszonta, hogy neki föltétlenül magyarországon köll maradnija, hogy elüldöszhesse az összes orvost meg ápolót"

most mit akar? rakja már össze.
@parti_giano:
Én meg csak többesszámban tudok rólatok beszélni. Még mindig jobb, mintha azt mondanám, hogy hatökör vagy.
@parti_giano:

egy kiló jokurtos eperfagyit.
azért az látható, hogy a menekült-kérdés nem kormánypárti-ellenzéki, hanem kombós-nemkombós alapon polarizál inkább... és akkó' a lakatos gazsirú' még szót sem ejtettünk...
@Sir Bates dö Hól: fejtsed már ki ezt a kombód-nemkombós álláspontot, így nagyon marveles.
@Imola Helyesi:
Imolám!
Dícsérted a kormányt a deviza hitelesek forintosítási, bravúros teljesítménye miatt.
Ennek cáfolatául közöltem, hogy az MNB-nek ezen az ügyleten 100 milliárdos nyeresége keletkezett.
Nem erre reagáltál, hanem Simon volt bankelnök 8 milliós fizetését emlegetted fel.
Erre is van egy riposztom, rövid és velős.
Simon 8 milliós fizetését az Orbán kormány csökkentette /2 millára/, Matolcsyét felemelte 5 millióra. A két előjel között antagonisztikus az ellentmondás.
Kérlek, máskor ne terelj, mert éber vagyok.
@gazoló:
"De a Fradi és az ETO együtt a BL-ben, durva."
Reménykedtem, hogy nem kerülnek össze, hiú vágy volt.
Az ETO-nak kemény ellenfél lesz a Fradi, különösen, ha Kovacsics már ott játszana. Ő egy igazi fregoli ember.
@látjátok feleim szümtükkel:
"Hátul vagyunk, mint a juh hátulja."
Indulatomban elszaladtam egy kicsit a kutya töke hasonlattal. Csodálkozol?
Kénytelen leszek visszafogni magam, és cizellálni a fogalmazásaimat, de az Orbán kormány lerombolja a decens vénámat.
@Eszter jött:
"Időnként olyan érzésem van, mintha valamiféle pszichológiai emberkísérlet folyna nálatok."
Nem tudom miért, Mengele neve ugrott be.
Ő a testet csonkította meg, nálunk ehhez még a lélek is kés alá kerül.
Drága Eszter! Vigyázzatok, mert Fico már szövetségessé avanzsált Orbánnál. Előzzétek meg legalább ti a bajt.
@parti_giano: kérdezd meg pupitászt... vagy a keresztapját...
@taga20: az kombó, eddig oké: kerítésszaggatóhoz egy kőbambi.
@parti_giano: neked nem mondták még, hogy ha a sörödbe beleöntöd a kevertedet, ako meg fog ütni?:))
@Mariann19:

Nincs a stílusoddal baj, csak néha járnak ide kutyuk is, azokat meg szeressük.:D
@taga20: na, te is egy elsőrangú telefonos segítseg vagy... az egyetlen remény a kisgörény...
@Mariann19:

"Vigyázzatok, mert Fico már szövetségessé avanzsált Orbánnál."

Szájkaratéban.
Fico valódi politikus alkat. Villámsebesen képes hátat fordítani szövetségeseinek, ha érdekei úgy kívánják.

A holnapi parlamenti választásokat megnyeri a pártja, de egyedül nem lesz képes kormányt alakítani.
Kevés ideje marad a migránsokkal foglalkozni, nemcsak a koalíciós tárgyalások miatt.
A szlovákiai pedagógusok március 7-től sztrájkkészültséget hirdettek.
A pedagógusok mellett, a szülők is aktivizálják magukat.
ujszo.com/online/velemeny-es-hatter/2016/03/04/nemleszeksuliban

Az eü dolgozók helyzete sem oldódott meg.
Sok dolga lesz az új kormánynak.
@Eszter jött:
Amennyiben Fico olyan politikus, aki mindíg a saját érdekviszonyokat helyezi előtérbe, akkor helyesen jár el.
Nem nagyon értettem a V4-ek támogatását Orbánt illetően, mert azt fel kellett volna ismerniük, hogy Orbán nagyravágyó személyi ambíciói mellett mindhárom országnak alárendelt szerep jutna.
A nemzetközi és eu-s megítélésükről nem is szólva.
Csupán remélni merem, hogy - miután Szlovákia is forrong - hogy országod példa lesz a magyarok számára, ha megmutatja, hogyan kell bátran fellépni
az elégtelen kormányzás ellen.
@Mariann19:

Ficonak annyi, Mariann. A tegnapi választásokon élete legnagyobb vereségét szenvedte el.
Jövendőbeli koalìciós partnerei nagyon meg fogják szorongatni, ha egyáltalán kormányt tud alakítani.
Érdekes heteknek nézünk elébe.
@Eszter jött:
Olvastam a választási eredményeket, és csak gratulálni tudok a szlovákiai választóknak, mert a helyén van az eszük.
Fico migránsügyben elfoglalt álláspontja sem befolyásolta az ítéletüket, pedig a szlovák választók sem kedvelik az idegeneket.
Drága Eszter!
Mennyire örülnék én ennek a %-nak 2018-ban!
@Mariann19:

Hatalmas a döbbenet országszerte, mivel bejutottak a fasiszták is. Először Szlovákia történetében.

www.bumm.sk/belfold/2016/03/06/mit-kell-tudnunk-kotlebarol

A közvéleménykutatók folyamatosan a parlamenti küszöb alatt mérték őket, most meg 8% fölött végeztek.

Ez egyértelműen Fico migránsgyűlölettel teli politikájának az eredménye.

Az egyik újságíró mondta:
"Tegnapig mindenki azt gondolta, hogy a következő parlamentben majd az egészségügy, az oktatás, és hasonló témák lesznek a legfontosabbak. Ehhez képest a kérdés az, hogy találtatik-e egyáltalán 76 demokrata. Egyelőre úgy tűnik, hogy nem."
@Eszter jött:

Úgy tűnik, nem akarnak lemaradni a magyarok mögött:)
@jaegtoer:

Azt hiszem, sokáig fogunk emlékezni erre a választásra. Magas volt a részvétel, közel 60%. Az előzetes közvéleménykutatások teljesen más eredményeket jeleztek.
8 párt jutott a parlamentbe. Ott vannak a szociáldemokraták, a liberálisak, a nemzetiek, a szélsőjobb, a jobboldaliak. Megugrotta a küszöböt egy olyan párt is, amelyik csak 3 hónapja alakult, őket besorolni sem tudják.

Az egyik napilapból idézek:

"Ki kormányoz?
Ez a kérdés foglalkoztatja most egész Szlovákiát, a politológusoktól, politikusoktól kezdve az utca emberéig. Mivel eltűntek a hagyományos törésvonalak, nem beszélhetünk jobb és baloldali pártok harcáról, inkább a hagyományos és rendszeren kívüli pártok egymásnak feszüléséről. Ez utóbbiak jellegük miatt is sok bizonytalanságot hordoznak magukban, ezért a tárgyalások megkezdése előtt szinte lehetetlen bármilyen kormánykoalíciót valószínűsíteni. Egyszerűen nem jön ki a 76 parlamenti mandátum."
süti beállítások módosítása