Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.02.02. 10:59 Fabius

Júdás keresésben a Fidesz

Azt mondja a 444.hu, hogy ők végig kérdezték az ellenzéki pártokat egyesével, megszavazzák-e a terrorveszélyre hivatkozó alaptörvény módosítást, és mindenki egységesen elzárkózott ettől. Ez pedig csak egyet jelenthet:

- A kormánypárt most lázasan keres két Júdást, aki hajlandó lesz "félre nyomni" vagy bevállalni, ő biza egyetért Orbánékkal.

judas1.jpg

Láttunk már ilyen ellenzéki egységfrontot. Aztán egyszer csak a vonagábor közvetlenül a "A Jobbik nem támogatja a végtörlesztési javaslat házszabálytól eltérve tárgyalását. Nem értenek egyet a javaslattal, ami szerinte diszkriminál, azokat hozza helyzetbe, akik tehetősebbek és törlesztőképesek." - kirohanása után - valahogy - a komplett frakcióval csak megszavazták, hogy Viktoréknak meglegyen a házszabálytól eltéréshez szükséges négyötöd.

Most meg az egész frakcióra szükség sincs, elég lenne két Júdást találni valahogy.

Ráadásul a hatvan ezüstnél több eszköz áll Viktorék rendelkezésére, hogy kifejezzék a hálát. Pluszbónusz tudják is ki az, aki már egyszer kihúzta őket a szarból azzal, hogy nem nyomott meg semmilyen gombot. Ha ő maga most bevállalja a gombnyomást és hoz magával még egy embert a feladatra, akkor máris minden rendben. Kíváncsi lennék mi lehet a helyzet most a Jobbik frakciójában. Komolyan gondolják a nemmel szavazást? Vagy eljátsszák ismét az orbánpincsi hálátlan, de kifizetődő szerepét? Kormánypártunk egyelőre csak a baloldalnak ment neki hirdetés szinten...

judas2.jpg

...a Jobbik egyelőre megkapta az esélyt, hogy Júdássá váljon.

321 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr898347286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

már ennek a fasznak is magánhadserege van, áááááá

Megalakult a Matolcsy-gárda

Saját személyes testőrség védi a jegybankelnököt. Matolcsy korábban többször kért rendőri védelmet, de a miniszterelnök nem engedélyezte. Alapított hát magának egy testőrséget, aminek az élére az ORFK készségesen átvezényelt egy hivatásos állományú rendőrtisztet.

444.hu/2016/02/03/megalakult-a-matolcsy-garda
Csömör szabadulna a Kliktől

A település visszavenné az iskoláját, ezért törvénymódosítást is kezdeményezett az Emmi-nél. A példa ragadós lehet.

hvg.hu/itthon/20160203_Csomor_KLIK_iskola_visszavetel
@Gábris szomszéd: neukölln nevű negyedben volt a balhé, magyarul házon belül maradt a dolog. ugyanis neuköllnben a teljes mértékben integrálódott törökök és más muszlim népek laknak 90%-ban.
@Gábris szomszéd: vagyis egy kis aprójért odatartyák...

lássuk be, ezek a hellókitty náczikok is a "piacról élnek", van az a pénz+miazmás, amiért megvitatnák azt a két voksot...

nem kell ködösíteni, mellédumálni = dzsobbik letolt gyatyóval várja az ajánlatokat...
@nincs_itt: Persze így is lehet mondani. :)
miskolcon fáklyát gyújtottak a tanárok. balog zoltán sehol?
@Gábris szomszéd: értem én, hogy villanyosmotor! de mi hajcsa???

a lichtensteini gazdagságú és fejlettségű ózdon, a dzsobbikos csuda polgár mester, aszongya magának, 1 milliócska az éppen elég lesz...

ez szerinted mit mutat???

mert ha aszonta vóna, a zárpáccsávos lekivel, hogy addig a minimálbér, amíg olyan nem lesz, hogy több lehessen...
de nem, simán 1 misi és ennyike...
@Secnir:

amit Bencsik művelt, az annyira mindennek a legalja, szakmailag, morálisan, emberileg, hogy ez akár egy katarzis is lehet a számára. (olyan nagyon azért ebben nem bízom.)
@nincs_itt:

Ezen vagyok elhülve,hogy ott is Harkányban is a 'pógár a küszöböt rágja ezek meg köszönik szépen?...miből????...ááááá
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
bencsiknek a békemenet a katarzis
@gazoló: nem szabad csodálkozni! T. köcsög magyar szavazópolgár. idézem:

pilu.blog.hu/2007/01/23/t_kocsogmagyarvalasztopolgar

ilyenkor leszek populista+demagóg, vagy fordítva...
.
1956. december 12.-e után megkezdték munkájukat a statáriális bíróságok. A kormányzat bevezette a sajtó ellenőrzést, s a sajtórendészeti teendők ellátására felállította a Kormány Tájékoztatási Hivatalát (25/1956. Korm. sz. hat.). Korlátozta a vallástanítás lehetőségét és szabadságát (21/1957. Korm. sz. rend.), előírta, hogy a vallásórákat heti két órában csak az iskolai órák előtt vagy után lehessen megtartani. Megkezdődött a kádári pártállam gazdasági intézményi struktúrájának kiépítése, az árrendszer ellenőrzését szolgálta az Országos Árhivatal felállítása (31/1956. Korm. sz. hat.).
Természetesen sok minden más is történt, de a vallással kapcsolatos szigor meglepett. Erre eddig nem figyeltem fel.

gepeskonyv.btk.elte.hu/adatok/Tortenelem/14Szab%F3_Marjanucz/html/9_4.htm
.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
.
Ha erkölcsi megtisztulásra gondolsz, kételkedem.
Pontosítok: kizárt.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A pöcsé'reklamálsz? Bencsik ettárs megszokta a Munkásőr újság szerkesztőségében, szimpla pártcsicskaként, hogy le kell szopni az aktuális pártmajmokat. Ezt máig gyakorolja, pár ezüstért...
@nincs_itt:

'Miva,Taga hol van,tán nem 'sorosbaksisért áll sorba Miskolcon?:)
@Secnir: @dr. jenőke (jenőke): @Boli – Ch.T. is, meg hát!:

mintha szkeptikusak lennétek Bencsik morális megtisztulásával kapcsolatban...

egyébként azóta "elnézést kért": "tévedett", és "levette a posztot", megjegyzem elnézést nem csak olvasóitól kellett volna.
@gazoló: áááá a madzagot fényezi
@dr. jenőke (jenőke): Ami NINCS azt nem lehet
kimosni!!!
@gazoló: ez az izééé, faxnak kicsi, leginkább pötsch!
@gazoló: csak olvasgatok, me erre a fityeszcsürhére, és erre a szardarab bencsikre, csak olyanokat tudnék írni, hogy má nekem is sok lenne.

ja és azon gondolkodom, hogy a verdára fel kéne dobni egy jó kis kidörrentöt:))

www.napiszar.hu/Thumbnails/27732.w-800.h0.q100.jpg
Itt már megszólalt egy okos, aki elárulta mit is kell tenni a város helyreállításáért. Hat év után. Figyeld csak a javaslatokat, érdekesek!

"Salgótarján a rendszerváltás után nem tudta újrapozícionálni magát, és bár 2006 után 20 milliárd forintnyi fejlesztési pénz érkezett a városba, ez nyilván nem volt elég egy 1990-től halmozódó deficit pótlására - fejtette ki a politikus, hozzátéve, hogy "bár a szocialisták fellegvárának számít politikai értelemben Salgótarján, ahhoz képest, amikor a szocialisták kormányon vannak, akkor ezt nem tudják támogatásra, programra, fejlődésre váltani".

Ugyanakkor a novemberben a költségvetési helyzet javítására létrehozott munkacsoport több javaslatot is megfogalmazott.

A kormánypártok jelöltje ezt ismertetve sorolta többek között a helyi adók felülvizsgálatát, kiterjesztését magánszemélyekre, a közművelődési, sportcélú kiadások, csökkentését, a helyi tömegközlekedés átalakítását, óvodai csoportok megszüntetését."

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=196050

Ja, és nincs megszorítás, főleg a le is meg fel is (cs)úton. Ott a focipályák környékén. Csak Salgótarjánban lesz. Meg másutt.
@dr. jenőke (jenőke):

Basszus, ezért jártam én heti kétszer hittan órára.:D
@gazoló: Az ásotthalmi polgi nem adott semmilyen jutalmat magának. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Jól teszed.)))

Gondolom Fico mai sajtótájékoztatója alapján jelent meg a hír.
Semmi jel nem mutat arra, hogy kifulladóban lenne a tiltakozáshullám.
Valóban már csak 59 iskolában szünetel a tanítás.
De nagyon sok intézmény rövidített tanórákkal működik. Vannak települések, ahol egy napos sztrájkot tartanak a pedagógusok. Bizonyos iskolákban pedig tanárok egy-egy csoportja szüntette be a munkát, nem az egész tantestület.
Ezeket az adatokat már nem hozta nyilvánosságra az oktatásügyi minisztérium.

A sztrájkot szervező Szlovákiai Pedagógusok Kezdeményezése honlapja / isu.sk/ azt mutatja, hogy eddig 14500 pedagógus és 950 iskola csatlakozott a megmozduláshoz valamilyen formában.

Holnapra tervezik a sajtótájékozatójukat. Gondolom, a szlovákiai magyar portálok /bumm.sk, ujszo.com, parameter.sk/ tudósítanak róla.

Az sem lényegtelen számunkra, hogy az alternatív szlovák pedagógusszervezet felvállalta a nemzetiségi iskolák problémái is. Az oktatási tárca az idén nagyarányú átszervezéseket tervez - anyanyelvi órák és a kisiskola hálózat radikális csökkentését -, ami lényegében kivéreztetné a szlovákiai magyar iskolarendszert.

E héten több szlovákiai városban demonstrációt szerveztek " Élőlánccal az oktatásügyért" címmel .

www.bumm.sk/regio/2016/02/03/komaromban-penteken-lesz-elolanc-es-demonstracio-az-oktatasugyert

De ha az isu.sk honlapon az AKCIE fülre kattintasz, láthatod, hány városban rendeznek fórumokat, vitadélutánokat a témában.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A képviselő ettársakat elnézve inkább a testüregmotozás lenne aktuális, hisz a lopott holmi...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Azért egy faca sallert egy szívlapáttal megszolgált, utána meg legfeljebb elnézést kérnék... elnéztem, humanoidnak...
Az a baj hogy megint csak 2-3 ezren tüntettek. Ezek a teadélutánok leperegnek a g..i cinikus pofájáról mint a szar.
Ha jövő héten a Parlament előtt is csak ennyien jelennek meg akkor a tanároknak is meszeltek. A "bukott baloldal" szekértolói és Soros bérencek lesznek.
Könyörgöm, valami erőt mutassunk már fel mert a g..ik épp most cseszik el a gyerekeink jövőjét.
@Secnir:
Akciós, elavult szar cucc tehát (a biztonságtechnikai területen a 2013-as modellek már necces, elavult technológiának számítanak), a narancsbolsi logika szerint M&M féle felcsúti cég óccsón, szaros 490.000$-ért remélem megoldotta... MERTHOGY A MAGYAR VÁLLALKOZÓ KERESSEN RAJTA!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
170000$ az rongyos 40 millió forint. ha négyszeres áron eladja az államnak, akkor nyerhet rajta 120 millát. mészáros azért nem is lassít, ha meglátja az út szélén. nem üti meg az ingerküszöbét.
@Secnir:
Hidd el, van ott olyan qrva, aki lehajol 5 forintért is, ha azt lenyúlhatja...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
kövér tesztelteti? na, akkor ő is csinálja, csak kicsiben.
amúgy valóban karcos az a kérdés, hogy egy 2009-es modellt akarnak beszerezni? ez olyan, mintha egy hónapja azt javasoltam volna a főnökömnek gépbeszerzés kapcsán (speciel az ő notijának cseréje van soron), hogy persze, nyugodtan vegyünk egy core i3-as 2ghz-es notit, 2gb rammal, az elég lesz az ő munkájához, és most milyen olcsó már...
@Secnir:
A közjóért MINDENT! :)
Épp előbb adtam le egy ajánlatot egy ügyv.irodának, Fuji, i5, 4-8 GB, HDD 500-240 SSD, Win7-10+Office16, 3 év gar.
Oszt ez az alapgép most.
A te konfigoddal viszont Linux Mint pl. nagyon faca... bár egy SSD oda is beférne!
@Oxica:

Miért? Kevesled?
Miskolcon volt a tüntetés. Örülni kellene, hogy ilyen sokan voltak.
@Eszter jött: Igen, keveslem. Nekem nem jött le hogy "forradalmi hangulat" lenne.
Ennyi emberrel nem is lehet "forradalmat" csinálni csak teadélutánt.
A Téli Palotát sem csupán 2-3 ezer bolsevik rohamozta meg.

Mozgósítás, mozgósítás, mozgósítás, különben vége a hazának, végleg megszállja a narancs maffia.
Fab!

Várjuk a beszámolót a miskolci eseményekről, ha ráérsz.
@Kijelölt Felelős:
Fabius amikor előkerül, belinkelheti a képeket, amire a narancsbirka balfaszok a békemenet oszlopos ribancait linkelgethetik majd.

www.nlcafe.hu/ezvan/20160203/pedagogus-tuntetes-miskolc/

Ezeket a szarháziakat is legalább meghekkelték:

24.hu/belfold/2016/02/03/felallva-demonstraltak-a-tanarok-a-klik-pecsi-foruman/

Most azért a narancsbolsevik pártkurvák majd megtapasztalják, hogy egyre több ember mondja a szemükbe, hogy "ribancok".
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: office16 helyett ajánlj libreoffice-t, office16-al csak szopó van, síkideg lettem, amikor közölte, hogy csináljak installhoz microsoft fiókot.
kurvanyád, mondom 120 gépre fogom feltenni a közeljövőben, nem fogok csinálni mindnek liveidbaszást. office16 helyett libreoffice ment föl. basszák meg.
és a MS-nek még ötlete sincs arra, hogy lehetne vállalati környezetben megoldani (én tudom, kúrjanak ki egy offline installt, ami nem kér liveid-t).
@Secnir: open licensz, kulonben szivas.
Azert megsugom egy acc-hoz tudsz tobb licenszt hozzaadni ;)
Kedvelt propaganda szlogen mostanság a tanárok ellenkezésére, megmozdulásaira az, hogy Soros pénzeli, Soros gerjeszti.

Jó.

Akkor beszéljünk arról, hogy a mintegy félmillió külföldre menekülőt is Soros Görgy ösztönözte vajon.

Beszéljünk arról is, miképpen lehetséges az, hogy a magyar iskolákban végzett felmérések eredménye az évek óta elképesztő mértékben növekszik azoknak a tanulóknak, fiastaloknak a száma, akik már nem Magyarországon képzelik el a jövőjüket.

Beszéljünk arról is, hogy az évek óta tartó 'gyere haza' program keretében 51 azaz ötvenegy fő külföldre távozott fiatalt tudtak visszacsábítani, nem kevés anyagi ráfordítás ellenében.

Továbbá beszéljünk arról is, hogy számos szakmánál, beosztásnál, hivatásnál az egészségügyi alkalmasság feltétele az állás betöltésének, s ezen egészségügyi vizsgálat része a mentális alkalmasság vizsgálata.

Tehát beszéljünk arról, miért nem kötelező a miniszterelnök mentális és pszichés szakorvosi vizsgálata különös tekintettel arra, hogy a kivételes és korlátlan hatalmat és hatáskört vindikál magának terrorveszélyre hivatkozva?
@jaegtoer:

[egy-két névelő elhagyható. bocs.]
@Secnir: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Igen, spec 6 off.került nemrég is egy msid alá. A libreoff.szoktam javasolni, de van ahol faxni, vagy más miatt ragaszkodnak ehhez.
Az állami média kussol vagy sorosozik?

Ez olyan szép...

m.facebook.com/story.php?story_fbid=1546997038961534&id=1406386486355924
@jaegtoer:

lényeges "pillanatokat" emeltél ki. pl van egy bája annak ahogy erőlködnek ezzel a terrorveszély törvénnyel amihez kellene a 2/3, hiszen ezzel az országygűlés kiiktatható, talonba tehető és a magán testőrségek pedig már felálltak..

offforever.blog.hu/2016/02/03/fizetett_karaktergyilkosok_ismet_mukodesben

(más: válogatásra ajánlom neked az ajtóimat a blogon! fiókokat majd keresek hozzá - egyszer. :DDD)
@guma:

Ez az ajánlás elképesztően passzolt:)))))))
@jaegtoer:
.
A mesében a skorpió magáról állapítja meg, hogy "ilyen a természetem".
Ami viszont nem mese: "azt mondom, hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok" ...
(pávatánc? - az meg násztánc, szemérmetlenül nyiltan)
Pedig amit mond, az sem semmi...

Eredetileg azt írtam, hogy "az sem kutya", de töröltem, mert nem kértem ki előtte - a közléshez - a kutyatanács egyetértő véleményét.
.
@Orica Középföldi: :)

pedig a rengeteg anyag miatt ki is hagytam, hogy balogh az oktatási kerekasztalt a művészeti feketével képzeli el?!

normális ez az ország, ahol ez még csak ötletként is felmerülhet???
Ennyit a fideszes elszámoltatásról – lebukott az ezért felelős kormánybiztos is :)

alfahir.hu/ennyit_a_fideszes_elszamoltatasrol_lebukott_az_ezert_felelos_kormanybiztos_is

ON
@Orica Középföldi:

Mintha rocksztár volna, úgy álltak sorba Joplin és Mozart szerelemgyereke előtt

A házat majd szétvető tömeg előtt olvasott és beszélgetett Mácsai Jánossal Esterházy Péter az Óbudai Társaskörben, barokk zenebetétek közben. Kiderült, hogyan kapcsolódik egymáshoz Janis Joplin, Charlie Parker és Isten, és hogyan jön létre ebben a háromszögben a mennyei harmónia.

nol.hu/kultura/joplin-es-az-uristen-1599451
@guma: a jégnek írt ajtós ajánlásra gondolt. nekem meg beugrott itt a nagy ajtó-fiók felkínálásra, hogy volt neked szekszervezeti múltad. bocs-bocs, szakszervezetit akartam írni.
@jaegtoer: a gyere haza program fantasztikus sikerét igazolja, hogy trisztán is külföldön vállalt munkát, igaz a mi kontónkra. ha hazajön, akkor a program egész költségvetését rá fordítják.
@parti_giano:
Trisztán tisztán Izraelbe lépett meg... Evégre a hont ott tudja a legjobban képviselni. Értem én... Olyan igazi magyarosch virtusch ez...
@parti_giano:

lehet, hogy nevetséges, de sosem tagadtam.
nincs egyszerű dolgod, ha lelkiismeretesen csinálod, de akkor, majd mindenkitől a környezetedben, elismerést, bizalmat is kapsz...
viszont tudnod kell nemet mondani és megindokolni, elfogadtatni, hogy miért jutottál erre az igen helyett.

neked, mit is ajánlhatnék?

talán: Érted mondok imát, reggeli indításnak jó lesz, hogy megőrizd a humorod! :))))
:DDD

offforever.blog.hu/2012/04/22/erted_mondok_imat_valtozatok
@guma:

Tegnap este hosszasan hallgattam (én nem nagyon jutottam szóhoz:)) egy olyan tanárt, aki nem a tüntetésen, hanem a rászervezett KLIK-fórumon vett részt.

Nagyon érdekes volt, egy fővárosi gimi kiváló, amúgy abszolút apolitikus tanárát hallgatni.

Csak címszavakban, nem feledve, hogy ez csak egy, és erősen szubjektív vélemény.

A KLIK-fórum csapnivaló volt. Felkészületlenül, minden muníció nélkül érkezett, és majdnem sírva távozott a "szakember".

Vannak elismerésre méltó döntései a ner okt.polnak, pl. a tankötelezettségi korhatár leszállítása: nem kell cipelni a nyolcból bukott gyereket. A közbevetésre, hogy mi a helyzet az ált. iskolában ilyen esetben, az nem az én problémám volt a válasz.

Jó döntésnek tartja a minősítési rendszert, mert így nem a diri szeretője kapja a plusszot, hanem aki megdolgozott érte. (Ehhez meg kellett szerezni a szakvizsgát - 2 vagy 3 év egyetemi képzés, portfólió, pályázat a mestertanári címre. Elnyerte. A kérdésre, hogy te ettől most jobban tanítod a tárgyadat, ja, hát azt nem! - volt a válasz.)

Természetesen ennél lényegesen több negatívumot sorolt fel, ( miközben középfokon lényegesen kevesebb hordalék rakódik le).

Azon meditáltam a beszélgetés után, hogy ez a provinciális gondolkodás mit erősít, és mit gyengít, milyen az egyenleg.
@Orica Középföldi:

"a rászervezett KLIK-fórumon vett rész"

ez gonosz, alattomossan pitiáner hatalmi reakció volt (a több féle "rászervezést" már sorolni sem lehet), ami már a félelmeiket, sem tudja eltakarni...

iszonyatos, ahogy várják, hogy a mindenfelé leszúrt bunkó zöld lombkoronát mutasson...
VISSZASZERZETT BECSÜLET

részlet:
Folytatni kell a harcot, és nem hallgatni azokra, akik azt mondják, hogy a pedagógus nem sztrájkolhat, nem tüntetgethet, hanem tanítania kell, ha esik, ha fúj.
Rendben van.
Ha a hatalom nem enged, hát be kell menni az iskolákba, és tanítani kell.
Mondjuk matematika helyett a demokráciát, a magyar irodalom helyett az állam szerepéről kell átmenetilleg beszélni, a történelem helyett az önkényuralmi módszerekről, a napi testnevelés helyett meg a stadionok társadalmi hasznát kell összevetni a helyi tornatermek társadalmi hasznosságával.
Tanítani lehetne a korrupció természetéről, a parlamentarizmusról, arról. hogy ki kinek a szolgája, és arról, hogy milyen lenne a kívánatos társadalom a XXI. század Magyarországán.
Lehetne tanítani a tömegmanipulációról, a világban végbemenő folyamatokról, a nagyhatalmakról, az egypólusú világ megszűnéséről, az internet hasznáról és veszélyeiről, a kultúrák sokszínűeégéről, a globalizációról - sok mindenről, ami talán hasznosabb lenne, mint deriválást tanítani az általános iskolákban.

.
.
www.pupublogja.hu/2016/02/visszaszerzett-becsulet.html
.
Medián: Óriási fölényben a Fidesz

www.origo.hu/itthon/20160204-fisdesz-kdnp-mszp-jobbik-kozelemeny-median.html
.
L'ORÉAL, MERT MEGÉRDEMLI! Világelső a szépségápolásban: smink, kozmetika...
@Orica Középföldi: azért ezt a középiskolai tanárt nem minősíteném önzetlen léleknek.
@parti_giano:

Nem is az:))
Lenyűgözően jó tanár, - középszerű gimiben 24-ből 24 nyert egyetemi felvételt az osztályából - de amúgy kibírhatatlan.
@parti_giano:

fekete györgy kompetenciája után lehet csodálkozni valamin is?

más:
akit érdekel: feltettem a miskolci tüntetés teljes videóját.

(picit nehézkes technikai indulás az első pár perce :))))
Mindannyian asszisztálunk az oktatási nyomorhoz

Hazajött a gyerek, és csak véletlenül derült ki, hogy bizonyítványt kapott, ami ráadásul kitűnő. És, úristen, mennyire igaza van, hogy nem tartotta fontosnak!

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fvelemeny%2F2016%2F02%2F04%2Foktatas_tanar_szulo_gyerek%2F
@guma: @Orica Középföldi: sorosista hazugság, me itt a való és a zigaz:

Rétvári: Iskolák egész tömegével egyeztettünk

1005 iskola tanáraival és vezetőivel egyeztetett a kormány a köznevelési fórumokon – mondta az államtitkár. Az egyeztetés célja szavai szerint, hogy rájöjjenek, miként lehet javítani az oktatás teljesítményén.

hvg.hu/itthon/20160204_Retvari_egyeztetes_kozoktatas
@parti_giano:

szeretne úr lenni, de mohósága miatt képtelen rá... ráadásul a viagra is veszélyes néha.
Nyílt levél a tüntető pedagógusokhoz
Hakapeszi Miki

Kedves barátaim! Mindenekelőtt kalapot emelek előttetek a miatt, hogy ki mertek állni a magatokért, a szakmátokért, a becsületetekért. Lényegében mindenkinek egyértelmű, hogy a közoktatási rendszer központosított átalakítása nem csak elhibázott volt, de egész egyszerűen megalázta a pedagógusokat. Nagyon jó, hogy Miskolcon kipattant az a szikra, ami kinyitotta a szemeket és felbátorította a teljesen jogos tiltakozásra azokat is, akik eddig csak magukban zúgolódtak.

A mai nap valami igen fontos kezdődik el nem csak a ti életetekben, hanem az egész országéban. Igen, a mai tüntetéseket újabbak fogják követni, ez nem kérdés. Mert már most borítékolható, hogy semmit, de semmit nem fognak elsőre teljesíteni a kérések, követelések közül. Egy velejéig elbaszott rendszerszintű átalakítást kellene visszacsinálni, itt nem lehet kis változásoknál megállni, nincs olyan, amiben meg lehetne egyezni.

mentalisdeficit.blog.hu/2016/02/03/nyilt_level_a_tunteto_pedagogusokhoz
@parti_giano:

" mióta van viagra, fekete úr mindenben potens."

Jaja, omnipotens és fura neve van a viagrájának:)
@guma: igen láttam, ezért hoztam ennek a csúszómászónak a kinyilatkoztatását
A Figyelő szerint Lázár Jánost Simicska Lajos találta ki

A lap azt is állítja, hogty az oligarcha befolyása csúcsán minisztereket, milliárdosokat előszobáztatott és kormánytagok jelentettek neki a Mahir központjában.

444.hu/2016/02/04/a-figyelo-szerint-lazar-janost-simicska-lajos-talalta-ki

---

Lánczi András is pályázik a Corvinus rektori posztjára - 09:44
Lánczi András valóban pályázik a Corvinus rektori székére - írta meg nem nevezett illetékes forrásokra hivatkozva a Népszabadság.

A lap szerint a Századvég Alapítvány elnöke, versenytársat is kaphat a jelenlegi rektorhelyettes, Szántó Zoltán személyében. Zoltayné Paprika Zitáról, a BCE Gazdaságtudományi Karának a vezetőjéről viszont úgy tudják, nem pályázik, ha Lánczi András indul. Lánczi András Orbán Viktor egyik legfőbb ideológusa, noha ezt a filozófiatudományok kandidátusa, a Corvinus Politikatudományi Intézetének igazgatója, egyetemi tanár rendre visszautasítja - fogalmazott a Népszabadság.Felidézték, hogy több nyilatkozatában magyarázta meg Orbán Viktor miniszterelnök nagy nemzetközi botrányt kavaró, az illiberális demokrácia tézisét megfogalmazó tusnádfürdői beszédét.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=196062

---

A médiatanács nem vizsgálja a TV2 eladását - 10:24

A médiatanács hatáskör hiánya miatt érdemben nem vizsgálhatta, így megtagadta a szakhatósági hozzájárulást a TV2 eladásával kapcsolatos versenyhivatali eljárásban - közölte az MTI-vel csütörtökön a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

A médiatanács kizárólag akkor járhatott volna el az ügyben, ha az érintett vállalkozások mindegyike szerkesztői felelősséget viselne valamilyen médiatartalom felett - írják "a Megapolis Zrt., valamint a CCA Vízió Kft. és a Double 6 Dominoes Kft. médiaágazati összefonódásához kapcsolódó, jelenleg is zajló fúziós eljárásról". Megemlítik: a bekért nyilatkozatok és bizonyítékok alapján az utóbbi két cégnek nincs ilyen szerkesztői felelőssége, ezért a médiatanács nem dönthetett érdemben a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megkeresése nyomán. A közlemény kitér arra is: e heti ülésén a médiatanács 1,52 millió forint bírságot szabott ki a TV2 médiaszolgáltatójára a terméktámogatási és megjelenítési szabályok megsértése miatt.
A döntés oka, hogy a Mokka a Nyár ízei című rovatában négy adásában többször szabálytalanul népszerűsített ételízesítőket; a szankciót a fokozatosság és arányosság elvének, a szolgáltató korábbi, azonos típusú jogsértéseinek figyelembevételével szabták ki. A műsorrészek túlzott hangsúllyal ábrázolták a márkajelzést: szinte egész időtartam alatt kiállításszerűen a gyártó vállalat többféle termékét, illetve céglogós ruhadarabot mutattak be ismételten, többször közeli felvételeken - írják.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=196064
hírek párban:

Életveszély Dunaújvárosban: rendőrök kísérték át a gyalogosokat a zebrán

A városháza a 444 kérdéseire sem válaszol jó pár napja. Az elzárkózás oka lehet, hogy a fideszes városvezetés beleállni látszik a világításcsere védelmébe. Azt ugyanis keményen támadja a helyi szélsőjobbos és baloldali ellenzék is. A Jobbik feljelentése után már nyomozás is indult ugyanis a korszerűsítési tender ügyében, ahol egy minden tapasztalat nélküli, sőt egészen mással foglalkozó cég futott be győztesként, a DK pedig utcai tüntetést szervezett a veszélyes helyzet miatt.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F02%2F04%2Feletveszely-dunaujvarosban-rendorok-kisertek-at-a-gyalogosokat-a-zebran

---

Így képzelte az egyeztetést a KLIK Dunaújvárosban

Tanulságos látni, hogy a kormányzati oktatáspolitika hogyan képzeli a "fórum" és az "egyeztetés fogalmak jelentését.

444.hu/2016/02/04/igy-kepzelte-az-egyeztetest-a-klik-dunaujvarosban
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
zeza zazbej trisztán a zix-ből?

az agymentesen született és fidexbe pólyázták kőpólyában

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@guma:
érdekes a világ... ki ki miatt maradt nagy??? Eszterházy Haydn miatt vagy fordítva?

ahol Őfensége Haydn a mellékszobában a gyerekekkel ebédel az jellemző Őfensége Eszterházy herceg bácsi maecenatúrájáról

szeressem ahol ... a Római Pápa egészen másképpen viszonyúlt Michelangelo Buonarotti-hoz, lebontatta -javaslatára- az elbaszott szentpéterbazilika 3/4 rész kész romjait (már akkor is tudtak csalni és lopni) és megterveztette vele és felépíttette vele aszt amit ma is látunk és nem igen akar összerogyni,

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

szeressük Eszterházy-t mert ő jópofa és már senkinek sem árt nem úgy mint a fidexkft csótányai meg a KLIK
és hogy át tuggya komponálni a múltat némi többszörös transpozíció által hogy nem tuggyuk néha disz mkoll ban van e vagy esz dúr ban???
A Klik sem tudja, mikor fizeti ki a tartozásait

A kormány oktatáspolitikájának ékkövénél vérzik el a Klik: sorra perelik az úszóklubok, mert milliókkal tartoznak. A tanítás több helyen leállt, vagy el sem indult, az állami gigaszerv pedig már csak annyit mond, hogy majd valamikor fizet. Pedig pár hónapja még úgy volt, hogy nem lesz több tartozásuk.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F02%2F04%2Fklik_tartozas_uszas_uszasoktatas%2F
@jaegtoer: mentális, pszichés... na, ki mondta ma ezt a szép mondatot szerinted?

"A gazdaságban nem szabad autoriter módon célokat kitűzni"
höööhhh, mert ők már bevitték...

Lázár: A kormány folyamatosan kész, hogy tárgyaljon a tanárokkal

A miniszter csak annyit kér, hogy az iskolába ne vigyék be a politikát.

444.hu/2016/02/04/lazar-a-kormany-folyamatosan-kesz-hogy-targyaljon-a-tanarokkal

---

amiről nem beszélünk, az nincs is, persze a narancsmaffia szerint...

Így reagált a kormány a kórházakról szóló lesújtó ÁNTSZ-jelentésre

Nem mondható, hogy orvoshiány van - mondta az egészségügyi államtitkár, amikor a Hír TV-ben a heveny szakemberhiányról szóló ÁNTSZ-jelentésre reagáltatták. A jelentésnek a mostoha kórházi körülményekről szóló részéről nem esett szó.

hvg.hu/gazdasag/20160204_ANTSZ_orvoshiany_Onodiszucs
nomen est omen:

Lázár: "A csokra jelentkezők a kormány csókjában részesülhetnek"

hvg.hu/itthon/20160204_Lazar_kormanyinfo_csok_oktatas
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Olvasgatom én is ezeket, túl nagy reményt nem fűzök a történésekhez.
de ne legyen igazam.

Itt van egy szavazás (ha már volt, akkor bocs), ahol bizony majd 20 %-körüli a nemleges szavazatok aránya.

Főleg ott magas, ahol a pedagógusok munkaterheinek könnyítéséről lehet szavazni...:)

www.origo.hu/itthon/20160203-szavazas-pedagogus-25-pont.html
@guma:

a fiókokat bízza rám.
@dr. jenőke (jenőke):

a Kutyahíradó szerint a Falka világgá ment.
@parti_giano:

arról már nincs hír, hogy a hazajött 51-ből mennyien dolgoznak és mennyiért.
@parti_giano:

mentálisan képtelen vagyok követni a Főnököt, de van képem arról, milyen dzsumbuj lehet az mri-je...
@jaegtoer:

Vagy ünnepelnek valahol. A kétfarkú kutyákokat már mérte a Medián.
Bukásra ítélt terv?

A jelek szerint borítékolható a terrorveszélyhelyzetről szóló alaptörvény-módosítás parlamenti kudarca, mivel az Origo körkérdéséből kiderült: csak a Fidesz-KDNP támogatja majd a kormányjavaslatot. A terrorveszélyhelyzet fogalmát bevezető előterjesztést ugyanis ebben a formában mindegyik ellenzéki frakció és az összes független képviselő elutasítja.

Ez nem is csoda az után, hogy a Simicskó István honvédelmi miniszter által kezdeményezett egyeztetésből a függetleneket eleve kihagyták, majd az ötpárti megbeszélés után az is kiderült, hogy bár az ellenzéki pártok előálltak módosító javaslatokkal, azokat nem hajlandó befogadni a Fidesz, hanem változtatás nélkül nyújtja be a javaslatot.

www.origo.hu/itthon/20160204-alaptorveny-modositas-fidesz-terrorveszelyhelyzet-ellenzek-szavazas-ketharmad.html
Vona üzent Orbánnak: ötpárti egyeztetést szeretne

Politikai játszmák és a terrorral való riogatás helyett játsszon nyílt lapokkal Orbán Viktor és hívjon össze egy ötpárti egyeztetést az alaptörvény módosítása kapcsán! - írja közleményében Vona Gábor, a Jobbik elnöke.

"Ahogyan az ukrajnai krízisről, vagy a migránsáradattal járó problémákról és feladatokról is egy frakcióvezetőkkel folytatott tárgyalást hívott össze a miniszterelnök, most is ugyanezt kellene tennie. Akkor közösen próbáltuk megvitatni a Magyarország előtt álló kihívásokat, a szükséges jogszabályi átalakításokat, felhatalmazásokat" - emlékeztet Vona.

A Jobbik frakcióvezetője azt javasolja, hogy a terrorveszélyhelyzetről, illetőleg az ezzel kapcsolatos alaptörvény-módosításról ismét üljön egy asztalhoz a kormányfő az Országgyűlésben helyet foglaló képviselőcsoportok vezetőivel. A politikus figyelmeztet: nem kicsi a tét, a terrorfenyegetettség és a kormányzati túlhatalmi törekvések túl komoly témák ahhoz, hogy a demagógia, a riogatás, vagy a politikai zsarolás eszközei legyenek.

alfahir.hu/vona_uzent_orbannak_otparti_egyeztetest_szeretne
süti beállítások módosítása