Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: Ejnye, ejnye, nem kell ennyire fújni a dubaj miatt. Azok haverok, ha nem rokonok. A magyar nép önk... (2024.05.02. 09:26) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.11.19. 08:30 Fabius

Mit miért nem ért Lázár János?

lazar-_l_simon.jpg

Ennyike.

258 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr158090608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ne bazz, akkor most elsimon len Ben Kenobi? :)
jankó egy sima miniszter...MÉ KÉNE NEKI ÉRTENIE ????

kötelező egy miniszternek jó PISA eredményt elérni???

no ugye :((
Aki egy ilyen kérdést nem ért meg az alkalmatlan minden posztra. Még WC-s néni sem lehetne.
@The Ghost Wolf:

No ezért kell a wc-s néniknek szakvizsga a wc kezeléshez. Különben akár miniszterek is lehetnének.:O
van ilyen. nem fogja át a tudata.
előző posztnál, már írtam, miközben a gumicsontokon megy az egymás hirigje:

Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -10:50:03
hogy miért is tartunk itt???
egy napos poszt, és az enyémmel együtt 35 komment, ennyike, s a többi néma csend...
Nem érti, mert ő olyan szerencsétlen, mert neki csak egy feje van, és őt mindenki csak bántja.
@huzzadneki shakespeare: Nem érti, mert ő olyan szerencsés, hogy megteheti, hogy ne értse. Ahogy van olyan, aki annyira szerencsés, hogy ha nem vesz észre 1 milliárdot a bankszámláján (na jó az a számla nem igazából az övé, csak a nevén van), abból sem lesz baja. Nekem bajom lenne, ha "véletlenül" csak a bevételem felét jelenteném le a NAV-nak. Nem vagyunk egyformák, na.
Lófaszt nem érti! Hazudik a tolvaj bűnözője...
A Kossuthon, pardon, a fideszes rádióban, az ütközőben megint a bevándorlás a téma. Faszom kivan velük, hogy nincs más témájuk a barmoknak!
Az utóbbi posztoknál nem azért kevés a kommentár, mert nem érdeklődnek a témák iránt, de mégis mit lehet rájuk válaszolni? Lopnak? Igen - de ez nem újság. Hazudnak? Mégis kit lep meg? Hogy mélységesen lenézik a nép többségének értelmi színvonalát? Sajnálatos módon ez az a kevés, amiben kénytelenek vagyunk velük egyetérteni.
@kekex: de bezzeg a menekült kérdésnél, mennyire aktívkodnak a népek
miközben :

Az Európai Bizottság elindította a kötelezettségszegési eljárást Paks ügyében

Magyarország versenyeztetés nélkül, nem átlátható módon adta a Roszatomnak a megbízást.

444.hu/2015/11/19/az-europai-bizottsag-elinditotta-a-kotelezettsegszegesi-eljarast-paks-ugyeben

---

Az MTI szerint Tiborcz István akkor sem közszereplő, ha épp közpénzek miatt nyomoz utána az EU csalás elleni hivatala

Orbán Viktor vejével nem tud olyan történni, hogy az az állami hírügynökségnél hírnek számítson.

444.hu/2015/11/19/az-mti-szerint-tiborcz-istvan-akkor-sem-kozszereplo-ha-epp-kozpenzek-miatt-nyomoz-utana-az-europai-unio
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
jaja, az OLAf magánszemélyek ellen nem indít hivatalból vizsgálatot...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szia!
Ne aggódj Cirbi,:))888-ra mentek,a többiek,mivel 20fok van bizonyára vesznek még egy utolsó levegőt odakünn:)
"Nem értem a kérdést!"

'Mexokhattátok volna 'libbantbolsik,nincs itt semmi látnivaló!
Minden hazai szervezet aki felelősségre vonhatna zsebben. Lopunk éjjel,nappal 'osztjónapot!

A 'köszmédia nem arra való!
www.youtube.com/watch?v=4-2W-MGqunI

"Hallom a rikácsolásod a társadalmi igazságosságról, meg az elosztásról, meg a sok bugyuta, idealista blablád, hogy nekem miért igen, neked meg miért nem. Azé’ baz’meg, mert Te egy fingszita kis pöcs vagy, én meg az elit. Azé’ baz’meg, mert én hozom a törvényeket! Magamnak. És ha megszopod, - mert én úgy gondolom, hogy meg kell, hogy szopd - akkor így jártál. Majd négy év múlva szavazol…, anyádra. Mit cincogsz? Visszahívás? Te kis fasz! Hát azt a telibebaszott alkotmányt is én írtam, gondolod, hogy megtettem neked azt a szívességet, hogy beleírtam, hogy visszahívhass? Négy év, kis köcsög! Egy ciklus 50 milla tisztán. 50 milla plusz a költségeim. Az adódból kis buzi.

Négy év. Ez a rendszer a négyéves diktatúrák sorozata. Buktam már meg az elmúlt évtizedekben egyszer is? Tessék? Láttál Te már előrehozott választást, ebben a qrva országban? Nem figyelsz, kis fasz! Tényleg, kire szavaztál legutóbb? A komcsikra, vagy a Fideszre? Tudod miért kérdezem? Mert még azt sem vetted észre, hogy ez is qrvára mindegy. Én baz’meg, ha megyek szavazni, beviszem a fülkébe a kutyám, rászaratom a szavazólapra és azt adom be. Mert mindegy, hogy ki mellé húzod az ikszet, érvényes-e a szavazatod vagy sem. Mindenképpen rám szavazol. Mert egyedül belőlem választhatsz. Én egy vagyok. Az elit. Az E L I T! Szociáldemokrata, liberális, szocialista, meg konzervatív. Ezt a szart is meg lehet veled etetni?

Öcsém, hogy Te mekkora fasz vagy! Szerinted a büfében van jobbos és balos szendvics? Ugyanazt a kenyeret zabáljuk, ugyanazt a tehenet fejjük, csak a székházra teszünk ki más-más logót, hogy tudjad, éppen melyikünk szónokol, napirend előtt.

A világ nem vízszintesen van felosztva, jobb és baloldalra, hanem függőlegesen, fentre és lentre. Ja, a fent én vagyok, a lent meg Te, Te kis paraszt. „A törvény szerződés, gazdagok és szegények között.” – azt hitted vicc, mi? Még pofázol, hogy elkúrtuk, elkúrták az országot? És gondolod, hogy nem szarok bele vastagon? Engem addig érdekel a szaros hazád működőképessége, amíg az képes kitermelni a benzinpénzem, meg az illetményem. Az meg egyelőre nincs veszélyben. Zsé van, főnök és kontroll nincs. Ergo, szarunk bele! Tudom, neked ez most nagyon nem tetszik. Há’ nyazsgem! Vagy tudod mit? Menj le tüntetni! Azt nem szarjuk le, gondolod? Menj le és rázd a nyálad a Kossuth téren. Egyrészt faszközöm van hozzá, másrészt meg ki a faszt érdekel."
ez az elsimon túl sovány. Lázárral legalább meg lehet jelenni lagziban vagy egy kolbászfesztiván...
@gazoló: Volna itt egy másik megoldás. Ennek során az ún. politikai elit végbelébe egy működésben lévő fúziós bombát helyeznénk fel, aminek hatására radioaktív, ionizált plazma állapotú fospermet képződne belőlük. Az üveggé olvadt talajon a megmaradt értelmesebb emberek kieszközölnék a valódi rendszerváltoztatást.

Véleményeket a kiadóba várunk az ELMENTEK TI A JÓ KURVA KIBASZOTT ANYÁTOKBA jeligére.
Egy pisztollyal a halántékánál biztos értené...!
@s: Mit nem értesz? Azt,hogy nem érti? vagy azt,hogy én nem értem,hogy miért nem érti?
@PeniValdes: Azt, hogy Te nem érted, hogy ő nem érti. Ha politikusról van szó, a szelektív nem értés képessége alap követelmény. lázár eeaavvttáááaaááarss rendelkezik ezzel, ami alkalmassá teszi a pozícióra. Ha nem volnánk ennyire töketlenek, akkor a felpüffedt hulla szerepére is alkalmas lenne, de ez már egy másik történet.
@s: igen,értem,hogy nem érti,de azt nem értem,hogy nyelvileg nem érti,vagy értelmileg nem érti?
@PeniValdes: A kérdés magyarul van. Elméletileg lázár bírja a magyar nyelvet. Tehát már csak értelmileg nem értheti.

Azonban valóban van pontatlanság a kérdésben.
Az "illetve családi érdekeltségébe tartozó cégek" lesz a probléma forrása. Nem lehet pontosan eldönteni, hogy itt kinek a családi érdekeltségére kellene gondolni. Ez lehet az lsimon, de lehet maga a lázár is.

Ennek ellenére a kérdés megválaszolható lett volna, amennyiben például a feleletben kifejtik, hogy egyikük családjának cége sem, vagy a lázáré igen, de az lsimoné nem, vagy pont fordítva. Esetleg, feltéve, de meg nem engedve elhangozhatott volna az is, hogy mindegyikünk és mindegyikünk családjának a cégei kaptak, bazdmeg, te meg takarodj a buzi kurva rohadt anyádba, te kis pöcs újságíró geci. Ámbár szavak nélkül végül is mintha éppen ezt mondta volna.
@s: elméletileg én is tudok pár dolgot
Ebbe nézzetek bele,nektek se legyen jobb napotok mint nekem.
www.youtube.com/watch?v=PyMhBoqjAvk
@avanivi:
Ami az elektromos hálózatot illeti talán a mezőn látható nagyfesz vezetékekre gondoltak, azért nem tudták....

de a többire nincs mentség!!!!
Amit nem akar azt az Istennek se érti..

Mit kell ezen csodálkozni?

Még van ilyenre, saccperkábé 6 évük.

Talán nagyon optimista voltam....:)))?
@öregmatróz: "...a többire nincs mentség" nincs... de legalább válaszoltak /nem tudom/ Miniszterelnökünk azonban nem válaszol, ha nem adod neki írásba a kérdésed
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: csak neked:-)...

hogy reagált erre mesterházy?... az adekvát válasz: jani, na most mész el a kurva anyádba! szórakozz a "jó parti" boldizsárral vagy a pöcsöddel, gyökér! (természetesen nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy èn zuschlag vagy jogszabályi, illetve kormányzati segítség nélkül is tudok lopni, illetve dolgozni, így nyilván nagyobb az a proli(lumpen) pofám;-)...)
@avanivi: Gondolom láttad már az első részt is. :)

vimeo.com/11690875
@öregmatróz: még hat év ebből a szemét bandából,nemmondod,hat nap is sok.Lassan eljutunk oda,hogy már kérdezni sem szabad tőlük semmit.Plakátokon közölnek majd velük baromságokat oszt jónapot.
Lázár ráér a Fidesz-kongresszus után érteni a kérdést. vagy ott.
@KÁTÉó53éúétr6: esetleg ö se tudna válaszolni...?

csak kérdezem...
Itt már nem kell csodálkozni semmin...

A legújabb pofátlanság: nem engedték be az RTL stábját a sajttájra....

Van még kérdés....?
@öregmatróz: Biztos azéé mee aztatatt gondóták,hogy
vannak köztük tenoristák!:))
@ornagy50: Ezek má ojjan hüjék, hogy a kamerát uzinak nézik...

Hihihi.....
@avanivi:

A "CSAK" óta már kérdezni is felesleges.
@Eszter jött: Hun jártál Báránykám?:)
@ornagy50:

Tettem/teszem a dolgom. A világ folyásán úgysem változtathatok. Legalább bennem-körülöttem legyen rend.
gyerekek nem megy a ketyere? levédiabasznádon nem divat a demokrácia, próbálkozzatok jeges lepedőben szellemeskedni ablakon ki és be ugrálva, hátha akkor több lesz mint 1256 kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
@avanivi:

2:53-ig bírtam, aztán amikor a csaj elkezdett "gondolkodni" rajta, hogy van-e a Holdon gravitáció, elmenekültem.
van az a szint, amikor már tényleg te érzed magad kínosan.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ma küldte az egyik ismerősöm bár ne tette volna.Fognak szavazni ők is 2018-ban. Nincs remény.
www.youtube.com/watch?v=gD6fxHKiukU
Csak kérdezem nem teljesen mindegy mit mond vagy mit nem mond az orbán vagy lázár?
szavazni.....ez kimaradt
@Eszter jött:Az a libuska milyen hetykén odavetette: Csak. Igen, itt már nem kérdezni,ütni kellett volna.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: sz'tem király volt... mondjuk, én beálltam, mielőtt nekikezdtem (hja, a tapasztalat)...
@Sir Bates dö Hól: oh wait, it's a great experience. csak magadra húztad a gravitációt, mint lázár a parlamenti budiajtót, mikor mesterházy kérdezett.
@avanivi:

Ne keseredj, keresték már Petőfit ebben az országban ( Berek katiék ), oszt akkor sem volt jobb az eredmény, pedig akkor sokkal többet költöttek az oktatásra. Ideje lenne már tudomásul venni, hogy a nép a saját életét éli, és nem azt, amire kötelezni akarják. Akinek büdös a kaviár, az akkor sem eszi meg, ha nem kap mást. Egy fiatalnak fontosabb a körülötte élők világa, pl. ki a legjobb zenekar, énekes, legérdekesebb celeb stb, mint az amit a politikusok akarnak, hogy fontos legyen neki. Majd korosodván átlépnek egy másik dimenzióba, de akkor sem abba, amit mások szeretnének. Aki ezt nem érti meg, az nagyon lemarad.
@Gábris szomszéd: engem momentán egyáltalán nem szórakoztat, ha azért van 360 komment, mert a felében téged és Imolát hordják, viszik, hülyézik. Akkor inkább legyen kevesebb komment, de a témáról legyen többnyire, persze kis humorizélés is belefér...kkk
@Gábris szomszéd: engem momentán egyáltalán nem szórakoztat, ha azért van 360 komment, mert a felében téged és Imolát hordják, viszik, hülyézik. Akkor inkább legyen kevesebb komment, de a témáról legyen többnyire, persze kis humorizélés is belefér...kkk
@avanivi:
De ezért már igazán Gyurcsány (és Magyar Bálint) a hibás.
A hölgyemények ránézésre is az EM8 évben jártak általánosba!
Kitiltották az RTL-t a Parlamentből

Tudósítani akartak Orbán Viktor és a NATO főtitkárának sajtótájékoztatójáról. Nem kellett volna.

444.hu/2015/11/20/kitiltottak-az-rtl-t-a-parlamentbol
Ezt meg én nem birom érteni. Mi az, hogy kitiltják a médiát a magyar országházból? Mi szól ehhez a minden féle média hatóság és az ombucmanus? Nem sérül egy kicsit a számszerű többséget képviselő nem 2/3-ad tájékoztatása?

index.hu/kultur/media/2015/11/20/rtl_klub_parlament_kitiltas_botrany/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Micsoda unalom van itt nélkülem.
Turbolya, nyilván jönnének az eus legyek a haszonra. Sehol nem tendereztettek az eu-ban atomerőművet.
@látjátok feleim szümtükkel:
Nem tiltották, hanem odapofátlankodtak, nem volt sajtótájékoztató, csak hírközlés államilag.
@evasanyoca:
Na, látod, ebből áll a vita nálatok.
B*meg, eszt sem értem.
Azért én tudom, hogy ki a Détári, és hozzánk bármikor bejöhet, nem kell engedély sem hozzá.:O:O:O

ripost.hu/cikk-detarit-kizarta-a-ferencvaros/?source=hirkereso
@Imola Helyesi:

Értem, tehát a hírt is csak az veheti át a közlőtől, akinek erre királyi engedélye van. A szabad sajtónak meg ugyé bár nincs.

Köszönöm a kioktatást.
Nos, a poszthoz annyit tudnék hozzászólni, hogy egyik sem a szívem csücske. Lázár azonban jól vezeti a csütörtöki sajtótájékoztatókat, a legutóbbin azt mondta / szereti a fideszeseket ekézni, de szerintem vissza fogja kapni, mert nyilván ő is követ el hibákat/, hogy L.Simon írjon inkább verseket szabadidejében. Szerintem meg inkább ne.
@látjátok feleim szümtükkel:
Télleg, és engem mér zárnak ki itt rendszeresen?
Annak meg örültél, sőt közbenjártál ezért. Tudod , a te demokrácia felfogásod ott van a béke fenekénél, szümtük.
@látjátok feleim szümtükkel: igen, én is belemásztam jobban a témába, és teljes mértékben igazat adok neked!
@Imola Helyesi: "Tudod , a te demokrácia felfogásod ott van a béke fenekénél, szümtük."

De te is ott vagy az én demokráciám szintje mellett.:O:O:O

Azt hiszenm veled be is fejeztem, senkivel nem szeretek társalogni. Különösen nem olyan senkivel, aki kötözködni jár ide.

Majd ha valaki leszel akkor kötözködhetsz, és akkor jelentkezhetsz.
@Imola Helyesi:nézd, én nem akarok személyeskedni, az egyikőnk 19, a másikunk egy híján 20, mert az is igaz, hogy ti se nyugosztok sose békében, neked is jobban esik, ha gyepálhatod a gyík kommentelőit, no most aztán jöhet, hogy te csak védekezel, meg ők csak rondák, mert bántanak, nem akarok én itt igazságot tenni, nekem csak borzaszóan unalmas és tragikus egymás állandó gyepálása. Azt sem felejtsd el Imola, hogy a te nézeteiddel eleve ellenkező blogon kommentelsz, de te választottad a neked nehezebb utat...
@látjátok feleim szümtükkel: @evasanyoca:

imolka műpitsa nyugodtan hanyagolható, csak a rombolás a feladata, kár rá a katakter
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: szerintem , azért is kevesebb a kommentszám, mert a népek a párizsi eseményeket próbálják megemészteni, látom, hogy régebbi posztokon vannak még mindig uj bejegyzések, ilyen történésekkor az emberek többsége magasról leszarja lázárt, vagy l.simont, mán bocsánat a vulgaritásért....kkkk
@evasanyoca: pedig a narancsmaffia lopása nagyobb hatással van a kicsi életére, mint amin jól elrágódik a hatalom legnagyobb örömére
@evasanyoca:
Jó magyar ember vagy, anyóca, bizonyítottad is eddig. Kölcsönkenyér visszajár elvét vallod te is! Vissza is adtad mindenkinek. Én sem szeretek adós lenni. Keresztanyám mondta:Ha adnak fogadd el, de add is vissza, így illik.
Tavaly októbertől undorító trágár kifejezésekkel illettek itt a demokrácia és a kritika hős bajnokai. Az én csipkelődéseim ehhez képest csak cseppek a tengerben. De gyűlik.
Azonkívül sok ember meg hülyeségeket is ír.
Ennyi: pusszantás neked.
@látjátok feleim szümtükkel:
Vagyok, aki vagyok, és te is vagy, aki vagy, ugyé!!!??????
Kedvenc ugye szavadat a miniszterelnök is mondta, így, nem népiesen: Na, ugye!
Ezt nem kifogásoltad, ugyé???
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szépen adatolod, amit írok rólatok.Egy virtuális tanuvallomás vagy. Mégis mit rontok? Az 50 kommentet tele intrikákkal?
@Imola Helyesi:Imolka! egyszer azt a magyar szólást is kipróbálhatnánk, hogy "ha adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el!"....szóval: lépj ki ebből a szoaréből, és koncentrálj csak a poszt témájára, ha látják a kommentelők, hogy csak a témákra kommentelsz, nem a kommentelőket cseszteted, le fognak szokni a te személyes csesztetésedről, igaz, időbe telik, dehát a Mandineren nem lenne gondod, az is igaz....kkk...szóval, legalább kicsit próbáld ki, jó?..akik meg ennek ellenére a személyedet sértegetik, azok magukról állítanak ki véleményt.nézd, én a te politikai véleményedtől olyan messze állok, mint Makó Jeruzsálemtl, sőt olyan mértékben utálom Orbánt, hogy az már beteges, mégis tudok veled emberi hangon beszélni, és te is velem.de nélküled ez nem megy, neked sem kellene senkit bántani a személyében. itt a pont, erről többet én nem regélek.
@Imola Helyesi:Imolka! egyszer azt a magyar szólást is kipróbálhatnánk, hogy "ha adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el!"....szóval: lépj ki ebből a szoaréből, és koncentrálj csak a poszt témájára, ha látják a kommentelők, hogy csak a témákra kommentelsz, nem a kommentelőket cseszteted, le fognak szokni a te személyes csesztetésedről, igaz, időbe telik, dehát a Mandineren nem lenne gondod, az is igaz....kkk...szóval, legalább kicsit próbáld ki, jó?..akik meg ennek ellenére a személyedet sértegetik, azok magukról állítanak ki véleményt.nézd, én a te politikai véleményedtől olyan messze állok, mint Makó Jeruzsálemtl, sőt olyan mértékben utálom Orbánt, hogy az már beteges, mégis tudok veled emberi hangon beszélni, és te is velem.de nélküled ez nem megy, neked sem kellene senkit bántani a személyében. itt a pont, erről többet én nem regélek.
hogy én hogy utálom ezt a duplázást..már vettem uj egeret, billentyűzetet, a gépem uj, mán csak én vagyok a régi....bocsánatot kérek.....magamat kell elásnom a Kalaháriban, a vöröshangyák utjába....kkkkk
Nagyon jól fialtak a távozó Giró-Szász államtitkár úr befektetései az idén!

A kommunikációért felelős államtitkárnak menesztése után idén már másodszor kellett vagyonnyilatkozatot adnia. Olyan hozamokat ért el, hogy arra még Soros György is irigy lenne!

444.hu/2015/11/20/nagyon-jol-fialtak-a-tavozo-giro-szasz-allamtitkar-ur-befektetesei-az-iden
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: sajnos, hogy a világpolitika ezt részesíti előnyben, én sokszor találkozom egyszerű öregasszonyokkal, bácsikkal, és tudod, amikor a Náncsi néni is a terroristákkal van elfoglalva, hogy jaj, ugye drága évike ide nem fognak jönni!....hát én aztán honnan tudjam, hová fognak menni?..ami meg Magyarország belügye, azon meg a nép már nem csodálkozik, belefásultak.....én ezen el vagyok kámpicsorodva.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: sajnos, hogy a világpolitika ezt részesíti előnyben, én sokszor találkozom egyszerű öregasszonyokkal, bácsikkal, és tudod, amikor a Náncsi néni is a terroristákkal van elfoglalva, hogy jaj, ugye drága évike ide nem fognak jönni!....hát én aztán honnan tudjam, hová fognak menni?..ami meg Magyarország belügye, azon meg a nép már nem csodálkozik, belefásultak.....én ezen el vagyok kámpicsorodva.
@evasanyoca
Jó, de csinálj már valamit a gépeddel, az entert csak egyszer üsd be, akkor nem kettőz. Vagy ha rossz a billentyűzeted, kétezer ft egy új, és hozzá tudod illeszteni akár laptophoz, akár régihez.
Én nem szoktam elfutni az ütések elől."Nem az a legény akai adja, hanem aki állja", biztosan ezt is ismered.
A poszthoz leírtam tömören a véleményemet, erről nincs mit írni többet, te is ezt írtad.
Egyébként mindig szoktam írni a poszt kapcsán is, és erre is csak ostoba, trágár reagálásokat kapok.Többnyire.
Nem kommentelek a mandineren, felesleges. Viszont itt azért maradok, mert még elhinnétek, hogy az a valóság, amit írtok itt, meg a ballib oldalon.És akkor nagyon nagy lenne a csalódásotok. Mindig hatalmas reményeket fűztök, egy.egy baloldali liberális személyiséghez, de mindig csalatkoztok.Legutóbb pl. Készhez. Kész, eltűnt ő is.
@Gábris szomszéd:azé abban is igazam van, hogy amikor az "Alfahírt" linkeled be apró pici kiütések jönnek ki az ülőgumóimon.....kkkkk...szóval neked is van mit legömbölyítened galambocskám!....kkk
@evasanyoca: pont ezen vagyok én is elszomorodva, a menekültes gyűlölködéshez nem kell gondolkodni, csak bambán menni a csöngős szamár után. Nincs szükség arra hogy számolj, készen kapni a kliséket, csak hinni, hinni kell. Lájtos dzsihadista, ott is csak erre van szükség...

imolka meg csak egy műkarakter, korábban próbáltam vele is beszélni, de felesleges. Ő csak egy szerepet játszik, és ehhez a játékhoz /romboláshoz/ nem asszisztálok.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Te mitől vagy igazi? A virtuális nevedtől vagy a bekopizott balos cikkektől? Egy épkézláb önálló mondatot nemigen olvastam még tőled.
Amit én írok, az viszont többnyire az enyém, nem másé, az én ötletem. És ezernyi ötletet adok nektek is a vitatkozásra.
És párbeszélgetni is tudok azzal, aki erre hajlandó, és nem csak a maga monológját nyöszörgi. Ez egy blogon követelmény, és nem az anyázás meg a mások szidalmazása.
@Gábris szomszéd:
persze, mert olyan fogásokat acc nekik, mint lazac meg krumplipüré és vegyessaláta ahelyett, hogy szimplán lekávéznád őket...látod el lettél igagatva most már tudod hová és hogyan ha éppen oda akarsz de ha nem akkor meg lesznek vérig sértődve, hogy hiába beszáltek a rájuk szánt kávé alól

vigyázz a bögrére

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkk

és a demo kráciára is mikor melyikre
Kettős Mérce

Rogán haverjainak jut ingatlan, a rászorulóknak nem

A Város Mindenkié kérte ki, majd kényszerítette ki perrel az V. kerületi önkormányzat lakásállományára vonatkozó adatokat. Ebből kiderül, hogy míg 1 217 db önkormányzati bérlakás van a kerületben, ebből 0 darabot adnak ki szociális bérlakásként kevésbé tehetőseknek.

dex.hu/x.php?id=inxinx2&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Findex2%2F%23bloghu%2Fkettosmerce%2F2015%2F11%2F19%2Frogan_haverjainak_jut_ingatlan_de_nulla_szocialis_berlakas_van_az_v_keruletben
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ne szemérmeskedjünk, hanem idézzük az írást:

"47,05 millió forintja volt így lekötve.
2015-ös záró vagyonnyilatkozatában viszont már 70 322 097 forint szerepel ez alatt a címszó alatt, ami
23 272 097 milliós haszon,
barátok közt is 54 százalékos éves hozam. Ennyit még a Quaestor sem igért, na.
Giró-Száz megtakarításai is jelentősen növekedtek, takarékbetétben elhelyezett megtakarításai az elmúlt 11 hónapban
52 millió forintról 170 millióra, 118 millióval gyarapodtak;
és még készpénzből is lett 40 milliója, pedig január végén még csak tízmilliója volt.
Vagyis Giró-Szász 2015-ös záró vagyonnyilatkozata szerint
csak idén 171 272 097 forinttal gazdagodott."

Pedig pofátlan végkielégítést nem is kapott, meg lottó ötöst sem nyert..:O:O:O
@Imola Helyesi:
Imola!
Nem is Lázár János csütörtöki sajtótájékoztatásával van a baj, hanem a politikusoknak a médiához való hozzáállásával.
Láthatóan nincsenek tisztában azzal, hogy amikor az újságíró kérdez, akkor ő lo millió ember kinyújtott keze és füle, velük áll szemben, és válaszadásával a kutyakötelességét kéne teljesítenie.
Ehelyett királyi gőggel vonulnak el a mikrofonok és kérdések elől, pillantást sem vetve és meg sem hallva a kérdezőt. Azt a pökhendi fölényt, csak azt tudnám feledni.
Ezzel a manírral kifejezésre juttatják, hogy fennkölt személyük kizárólagos joga az ország helyzetének ismerete, a népnek semmi köze hozzá.
Sokszor látom ezt a képet, és olyankor azt gondolom, soha nem lennék újságíró, mert azt a megalázó, sorozatos szituációt nem tudnám elviselni.
A politikusok helyett is szégyellem magam, mert az emberi méltóság sárba tiprásáról van szó.
Szeretném, ha ezzel egyetértenél.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:nézd Cirbike! A Varánusz kommentelői nem olyan gyenge bagázs, hogy olyan könnyen lehessen őket rombolgatni, legyünk csak büszkék magunkra, erőnkre, hogy van még balon is olyan blog, ahol nem ijednek meg az ellenkező elvű kommentelőktől....számonkértem Puput a minap, hogy hogyan került a Blogászatba a maxvellbirca fidesztroll...szinte láttam, ahogy Pupu nevet...érdemes elolvasni....kkk..ne légy kishitű, biznunk kell jobb világban...!!
Ki, mit, miért nem ért?
Én sok minden t nem értek. Talán majd ügeletes szakértőnk megértelmeti. Nekem is és másoknak is.

"Az FT megszerezte Barroso 2014. februári, Orbán Viktornak címzett levelét, amely nem egészen így hangzik. Az bizottság volt elnöke leszögezi, hogy nem emelhető kifogás az orosz-magyar megállapodással szemben az európai alapszerződés 103-as cikkelye alapján. Ez a cikkely megköveteli a tagállamoktól, hogy előre értesítsék a bizottságot, ha a nukleáris energiával kapcsolatlatban nemzetközi megállapodást kötnek. Erre azért van szükség, hogy a szerződés megfeleljen az EU atomenergiával kapcsolatos szabályainak.

Ugyanakkor a Barroso-levél mást is tartalmaz. Eszerint természetesen vannak olyan más vonatkozásai az EU-s szabályozásnak, amelyeket figyelembe kell venni. Ezek közé tartoznak a közbeszerzésekre és az állam támogatásokra vonatozó előírások."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/hatalmas_lufi_a_magyar_vedekezes_paks_ugyeben_ft_.606256.html
Ha mást nem is, de legalább az elütéseimet.:O
@Mariann19: abszolut egyetértek veled Mariann, és azzal is, amit a Vincenten írtál a trollokkal való kommentelésedről...bátor és okos lány vagy, és intelligens, mert nem olvastam tőled se tetűzést, se más otromba sértegetést.
@Mariann19:
Sajnos a gőg emberi vonás. Szerintem inkább a pénz, nem a politika motiválja. Van olyan ismerősöm, aki gazdag lett, s azóta meg sem ismer.
Magasrangú vezető /Nato/ bizonyára kérte ezt, hogy ne legyen sajtótájékoztató. Obamát sem lehet bármikor kérdezni.
Ez egy felfújt ügy, az újságírók között is vannak igen szemtelenek, úgy gondolják, mivel övék a 4. hatalmi ág, miért ne legyenek elsők.
Egyébként sok gőgös politikus is van, ebben igazad van.
Én akkor vagyok igazán dühös, ha kultúráról, nyelvről mondanak hülyeségeket.
Tessék, újabb terror, és ez is francia gyarmat is volt /mint Szíria/, és itt is bombáztak a franciák.
Tuaregek a terroristák, de mit szól ehhez a mi Tuaregünk?
"Oké, mi a vége? Vagyis 2040-re milyen lesz ez az ország, ha Halácsy Péter álmai megvalósulnak?

Én csak azon szeretnék változtatni, hogy sokkal több ember bízzon magában, vállaljon rizikót, higgyen a tudásában, dolgozzon keményen, és amikor 2040 lesz, akkor úgy tekintsen minden változásra, hogy nagyon sok minden javul."

24.hu/belfold/2015/11/20/prezi-alapito-ha-en-lennek-az-oktatasi-miniszter-azonnal-lemondanek/
@evasanyoca:
Figyelem a kommentelők napjainkban tapasztalt stílusát. Azt látom, hogy egy téma megvitatásánál a válaszok úgy kezdődnek, hogy a címzettet lehülyézik, minősítik, és utána kezdődik az arrogáns érvelés.
Ez mindkét oldalon tapasztalható, ezért az emberek egy részér lebénítja és visszafogja a beszélgetésben való részvétel. Sokszor engem is.
Ki szereti, ha indokolatlanul, vagy csak úgy játszásiból megszégyenítik?
Mariann!
Én különösebben nem kedvelem Lázárt, de rendkívül jó kommunikátor. Papír nélkül tud órákat beszélni, és nem töltelékszöveget, hanem tényeket.
Azonkívül nagy teherbírású, szerintem nagyon jó politikus.
L. Simont meg nem tudom, miért bántják, ő inkább liberális, mint konzervatív, én a versei miatt nem szeretem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: engem ez olyan mértékben felhábrít, hogy legszívesebben Rogánt és a bandáját megfosztanám rangjától, vagyonától és havi 47.000.-- forintból kötelezném élni az Avas lakótelep 9. emeleti paneljében, és örüljön neki, mert még mindig nem a híd alatt van.....Magyarországon annyi a hajlékktalan szegény, és mégis egymást között síbolgatják a lakásokat, a pénzt....nem látok a méregtől.....:(((
@Imola Helyesi:
"Sajnos a gőg emberi vonás."
Imola!
Ezzel nem lehet felmenteni a politikusokat, mert itt nem tulajdonságokról van szó, hanem a kötelesség teljesítés elmulasztásáról.
A másik. Amennyiben megfigyeled, a gőg azoknak az embereknek a sajátja, akik vagy pénz, vagy a hatalom birtokosai. Önkép és önkontroll nélküli emberek.
Akik az ország irányításában vesznek részt, azoktól elvárható, hogy olyan karaktert tudjanak magukénak, amely méltó a státuszukhoz.
@Mariann19: volt idő, mikor én is inkább csak olvastam, pontosan ezért, mintha az én tollammal írtad volna..., az, hogy más a véleménye az embereknek dolgokról, az maga a vita alapja, és ha a "vitakultúra" csak annyi, hogy az ellenpartnert fennkölt magasságokból lehülyézik, nos, akkor hallgat az ember és elmegy olyan blogra, ahol ez nem szokás....szeretem a gyíkot, a kommentelőit, kár lenne magamtól ezt elvennem...kkk
@Mariann19:
Választási kátét vagy politikusi kiválasztó vizsgarendszert még nem alkottak sehol a világon.Emberi tulajdonságaikkal együtt lettek politikusok.
A kritizálók semmiben sem különböznek tőlük gőgösségben.
Nálam a mérleg nyelve azért billen feléjük, mert eddig a legtöbbet tették a külhoni magyarokért, jó a külpolitika, végül is felminősítés előtt is állunk, a családpolitikában is sokat tesznek, és a kultúra területén a néphagyományok, a népzene, néptánc területén eredményesek.
Messze a legeredményesebbek az elmúlt 25 év alatt.
@evasanyoca: ez a szégyenük egyik része, és hol van a gyerek éhezés, az eü., és az oktatás, hogy csak a legfontosabb gügyüimet említsem, és akkor még szemérmesen hallgatok a paksi mentesítésre félrerakott pénzek ellopásának szándékáról

@látjátok feleim szümtükkel: igazad van, és át is számolhatjuk akár műtétekre és gyerekek élelmezésére...
@Mariann19:
Azt elismerem, hogy a politikusnak az lenne a feladata, hogy szolgáljon bennünket. Ezt a "szolgálok" attitüdöt a volt kormányok jobban kommunikálták, és azt is, hogy szociálisan érzékenyebbek. De a valóságban loptak, és gazdagodtak . Vagyis ők meg kétszínűek is voltak, és rosszabb volt mind a kül-mind a belpolitikájuk.
A sajtóban viszont sok az értelmes ember, de ők inkább baloldaliak és liberálisok, így a valóság bemutatása is az ő szemüvegükön keresztül történik. Pláne Európában.Ahol a politikai vezetés is többnyire baloldali liberális.
@Mariann19:már csak azért is, mert a nép választotta meg őket, s így mint olyan a népet kellene szolgálniuk...de mintha részleges amnéziában szenvedne minden politikus, amíg megválasztják, ígér fűt-fát, megválasztása után, meg a "kaparj kurta, neked is jut" címszóval rabolja ki megválasztóit, s szolgálatról már szó sincs, sőt, a népnek kell lemenni cselédsorba, és szolgálni őket....és vajon meddig?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:valamelyik nap bekopizott valaki több tonnányi szégyent lelkiismeretesen felsorolva, én most a teljesség igénye nélkül írtam ezt-azt.....én legszíveseben leöntöttem volna egy serbli sz..ral a tanácsadónőt, aki szerint a miniszterelnök megszüntette a gyerekéhezést, hogy nem esik ki a nyelve, mikor ilyeneket hazudgál....
@PeniValdes: három éve szike nem volt a sote sebészeti osztályán, szerintem mára sokat nem javult a helyzet, látva a gyerekosztályon rendszeresített bevásárló kocsit...

@evasanyoca: igen, nekem is erő kell, hogy visszafogjam magam, ezért is írok kevesebbet, mint korábban. Az a stílus nagyon alpári lenne, amit megérdemelnek.
@evasanyoca:

"Minden politikus". Aha. Ennél csak Imola szövege jobb, aki azt írja, hogy:
" ... végül is felminősítés előtt állunk". Azaz 7 évvel a világválság és majd 5 éves "kormányzás" után kikerülhetünk a bóvliból, amelybe miattuk kerültünk bele. Grat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: itt párna nincs...elég. úgy kell lesni mikor mennek el,hogy a párnát odaadhasd az újnak...
Vakapád

2011-ben minősítettek le minket, és 2010-ben kerültek @vakapad: hatalomra. Durva hamísítás azt hinni, hogy egy év miatt került sor erre. Inkább a 8 év miatt.
@vakapad:mi a baj a "minden politikus"-sal?....te látsz a honért önzetlenül dolgozó egy darab hatalommal is bíró politikust? elfogadom, ha igen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: az az igazság, hogy én leragadtam a hatalomra kerülésüknél: szerintem puccs volt, s ezért rég a börtönben lenne a helyük...és akkor még nem beszéltem a kerületek átrajzolásáról, az éjjel 2-ig tartó szavazásokról, a felbuszoztatásokról, a határon tuli magyarok szavazásáról...és sorolhatnám.....nos Lázár János pedig ott vágta el magát nálam először, ahol kiejtette a száján, hogy mindenki annyit is ér, amennyije van.....őt tenném ki először egy koldus kunyhójába, tapasztalja meg a "senki" létet.
„Magyarnak a hátán is lehet szántani, csak piros-fehér-zöld legyen az eke”

A körbe-körbe forgó, sehova nem haladó történelmet mutatja be a Tanácsköztársaság bukása utáni idők díszletei között Jancsó Miklós Égi bárány című filmje, amelyet az Anno Filmklub legutóbbi eseményén vetítettek.

hvg.hu/kultura/20151120_Magyarnak_a_hatan_is_lehet_szantani_csak
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: elfeledtem, hogy főre táguló gunyhók kellenek, mert rengetegen vannak a lázárok....tudod, ha egyszer ennek a rémálomnak vége lesz, vajon lesz-e ember és szándék az elszámoltatásra egyszer s mindenkorra, beleértve az ügynöklisták nyilvánossá tételét is? vagy álmodik nálam a nyomor?...kkk
@evasanyoca: vigyázz a bilivel ;)
szeretném én is hinni, hogy van remény, ennek ellentmond a fenti linkem, és a napi tapasztalat...
@PeniValdes: éppen most olvastam egy összehasonlítást, hogy egy nővér kb.150.000,.-forintot keres, míg egy biztositós pénzügyi szakember 450.000.- forint körül ma Magyarországon....szerintem ezek az összehasonlítások nem korrektek, mert a biztosítók többsége magáncég és jutalékot is fizet, míg a nővérek állami korházakban halnak éhen családostul...:((
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: sejtem, hogy én már ezt csak egy fodros kis felhőn lustálkodva nézem végig...de a felnövekvő nemzedéket csak nem tudják abszolut elhülyíteni, vagy naív vagyok??
mint az 50-es években, a gazvezírt szeretni kell, nincs is ebben vita:

Orbán fénymásolt autogramját kaphatták meg a szombathelyi iskolások

Egy szülő attól tartott, hogy listázhatták azokat a szombathelyi iskolásokat, akik autogramot akartak volna az odalátogató kormányfőtől. Állítólag lista nem volt, az Orbán által írt üzenetet viszont sokszorosították és ezt vihették haza azok a diákok, akik akarták.

hvg.hu/itthon/20151120_Orban_fenymasolt_autogramjat_kaphattak_me
@PeniValdes: talán ezért:

Már megint nő a kórházak adóssága

Májusban a kormány kifizette az adósságuk egy részét, de megint 40 milliárdnál többel tartoznak.!!!!

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2015%2F11%2F20%2Fmar_megint_no_a_korhazak_adossaga%2F
@evasanyoca:

1./ Önzetlenül csak az dolgozik, akinek nincsen szüksége pénzre, vagy éhen akar halni. Mivel a politikus éppúgy ember, mint mi, nem célszerű tőlük emberfelettiséget elvárni, mely régebben a fáraók, királyok, ma meg a diktátorok ismérve, nekünk meg nem cél, hogy bármelyik politikusunk az legyen.

2./ Fentiekből következik, hogy normál esetben bőven elegendő azon tulajdonság, hogy a politikus nem lop, és hogy hatalmát nem saját bebetonozására használja. Azaz, ha rosszul ügyködik az ország érdekében, leváltható marad.

3./ Mivel olyan csoport elméletileg sincs, amelyik teljesen makulátlan, javasoltatik elfogadni, hogy a csoportban előfordulhat makulás tag is. A lényeg az, hogy ezzel mi történik. Büntetik-e, vagy nem? Példák: Zuschlag, Simon G. - Rogán, Szijjártó.

4./ Aki angyalseregre tart igényt, annak várni kell Jézus második eljöveteléig.
@vakapad: nem szívesen találkoznék azzal az angyalsereggel
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

az az érdekes, hogy "idepofátlankodik" valaki és kiakad ha nem a szája íze szerint gondolkodunk, sőt képes egy manipuláció után "pofátlan" tolakodásnak minősíteni egy közszolgálatra is kötelezett csatornát amikor mindenkit érintő kérdésről tudósítani akar.

ráadásul szeret kiforgatni dátumokat és eseményeket, mindenáron védve a védhetetlent...
az a vicc, hogy engem meglehet győzni, hogy rosszul gondolom és látom az összefüggéseket. de párt szimpátián, elvakult hiten alapuló vitákhoz már öreg vagyok...

ezért nem fogom fel, hogy nem értik, a sosem látott adómennyiségének beszedése után miért nem tud a közszolgálat egyik ága sem működni.

miért halt meg rekord mennyiségű magyar? nincs válasz! vizsgálni sem tudják, mert nem lehet arról kimutatás, hol nem tud fűteni a család, vagy nem jut se gyereknek, se felnőttnek elég élelem és legyengül, vagy orvoshoz sem tud eljutni abban az országban amelyik jól teljesít, csak még titok, hogy miben.

ezért, hiába olvasok közben itt a pár számomra értékes gondolatot, engem nagyon ki tud ütni a szemérmetlen buta tolakodás és a nyomulós erőszakos propaganda.

itt nincs személyes kontaktus, (akkor sem, ha vannak kötödések) ahol lehet emberi módon vitatkozni, mert az ellenreakció sosem feltételezi a józan szemléletet.
meguntam.

bár a bográcsozásra fáj a fogam!

---------------------

Vészhelyzet: csak találgatnak, mitől haltak meg ennyien

.
.
.
A KSH népmozgalmi adatai hónapok óta azt jelzik, hogy 2015 első hét hónapjában hét százalékkal többen haltak meg, mint egy évvel korábban. Ez a mutató az év első negyedében (az influenzajárvány időszaka alatt) országos átlagban 16 százalékkal nőtt. Ez sok-sok éves összehasonlításban is páratlanul nagy szám, különös tekintettel arra, hogy inkább javulnia kellene e mutatónak, mint romlania.

A KSH kiadványainak készítői a halálozási adatok januári-februári megugrását az épp akkor tetőző influenzajárvánnyal, a júliusi 4,3 százalékos kiugró értéket pedig a hőhullámmal magyarázták. Ugyanígy nyilatkoztak a korábban általunk megkérdezett szakértők is.

Mások ellenben kételkednek, mert a kórházak nem regisztráltak ebben az időszakban több beteget a szokásosnál, ahogy feltűnően sok szövődményes esetet sem.

– Hogy olyan influenzajárvány ment volna át rajtuk, ami a halálozási adatokon kívül más egyébben nem hagyott nyomott, ez képtelenség

– nyilatkozta lapunknak Poller Imre egészségügyi szakértő, a PX Consulting ügyvezetője. Szerinte sokkal inkább úgynevezett előrehozott halálozás halmozódásról van szó. Ilyenkor a krónikus betegek sorsát valamilyen nem várt körülmény hirtelen megnehezíti, és ez vezet a szokásosnál több halálesethez.

Ilyen nem várt körülmény lehet a különösen hideg tél, a fűtetlen lakás, illetve, ha esetleg romlott az egészségügyi ellátáshoz való hozzáférés. Erre vallana az, hogy Komárom-Esztergom megyében csaknem kétszer annyian haltak meg az influenzajárvány időszaka alatt, mint országos átlagban, miközben a szomszédos Győr-Moson-Sopron megyében alig emelkedett a halálozás, pedig az ÁNTSZ adatai szerint ez utóbbiban volt a legerősebb a járvány. A két megye között van jelentős különbség: a gazdaság erejében és az infrastruktúrában.

.
.
.
nol.hu/belfold/veszhelyzet-csak-talalgatnak-mitol-haltak-meg-ennyien-1575761
@PeniValdes:

Nekem is sok bűnöm van.
@vakapad:tulajdonképpen 99%-ig egyetértek veled...kk
utálom azt is, hogy "mosdatják" és felmentést adnak egyesek minden galádságra a magyar név miatt.

pedig egyre jobban látszik szerintem, hogy semmi másról nem szól ez az egész "nagymagyar" gondoskodás mint az adófizetők lerablásáról, kijátszásáról:

Határon túli pénzeszsákjainkról: Ha itthon sír a gyerek, zabáltasd meg a szomszédot!

Azt írja az internet, hogy - lassan mondom - a magyar állam 50 milliárd forintos gazdasági fejlesztési programot indít a Vajdaságban (értsd és mondd: 30 milliárd hitel, 20 milliárd vissza nem térítendő támogatás). Ugyanis, állítólag "a program elsődleges célja, hogy a világ legjobb termőföldjeivel rendelkező Vajdaságot és az ottani gazdákat segítsék, hogy távoli piacokra is el tudják juttatni termékeiket".Meg még hogy a szerbiai turizmus fejlődjön, és a vajdasági fiatalok térjenek vissza szülőföldjükre, ha már elcsámpázni voltak kénytelenek. Más szavakkal, miként a magyar kormány is az orrunkra kötötte: ez egy újabb, történelmi jelentőségű döntés, amire korábban természetesen nem volt példa. Még akkor sem, ha a sztori nem teljesen mai: már áprilisban tudni lehetett, hogy 11 milliárdnyi kedvezményes hitelt zsíroztak le Délvidéken. Az, hogy végül 30 + 20 lett belőle, szóra sem érdemes apróság.

Tekintettel arra, hogy az elmúlt héten kicsit lemaradtam a honi aktualitásokról, ez a hír olyan szinten hozott vissza a magyar valóság göröngyös talajára, hogy a Vajdaság adta a másikat. Vajon kimaradt nekem valami, és időközben visszacsatolták eme elszakított területet? Vagy egyszerűen csak az kerülte el a figyelmemet, hogy Magyarországon MINDEN a helyére került gazdaságilag és az időközben keletkezett apró kis felesleg gyors elszórásáról kellett íziben döntést hozni? Mert persze örülök én mindenféle történelmi léptékű és jelentőségű döntésnek, de nem lehet, hogy eddig azért nem volt példa erre, mert egy istentelen nagy disznóságról van szó? (Megint.)

Nem, nem demagógia. Sajnos. Már ha képesek vagyunk jelentőséget tulajdonítani annak az egyébként közhelyszerű ténynek, hogy Magyarország lakóinak egyre nagyobb tömegei a nyomortól nem látnak kettőig. Mert ha képesek vagyunk, akkor egyszerűen nem hihetjük, hogy van olyan elmebeteg állat, aki a szerb gazdaságot képes támogatni a magyar ellenében. Úgy értem, a magyar adófizetők pénzén. Márpedig van. Ha történelmi távlatokat kell nyitni, és mérföldköveket elhelyezni, akkor a regnáló magyar kormányt senki nem körözheti le. Ja, hogy nem az urak magánvagyonából finanszírozzák a határon átívelő nagylelkűséget? Sebaj, nyugtassuk meg magunkat, hogy bár a bőrünkön nem érezzük, valószínűleg ez azért lehetséges, mert a hanyatló svájci életszínvonalat ostromoljuk éppen. Merthogy egyébként el nem tudom képzelni, hogy különösen ilyen háborús időkben épeszű embernek az jutna eszébe kormányzatilag, testületileg, hogy basszátok meg: növeljük már magyar közpénzből egy tetszőleges ország GDP-jét! Ahol magyarok is élnek lehetőleg, mert az olyan jól hangzik. Persze ha már mindenáron a félhülye adakozó szerepében akarunk tetszelegni gatyából kilógó csupasz seggel, nem ártott volna jobban körülnézni: a kárpátaljai magyarok nagy része például konkrétan éhezik, miért nem őket kell megsegíteni? Ha már.
.
.
.
Mindenki nyuogodjon meg: ez a pénz nem/sem fog semmilyen sajnálatos tendenciákat megfordítani, senki nem fog hazavágtatni, nem ettől lendül fel a szerb(iaimagyar) turizmus, de azért a felismerés legalább briliáns: mégiscsak ott lehet a legeredményesebben lopni, ahol nem "lássa" senki. Mármint Szerbiában például az EU nem néz oda. Mert Brüsszel is előbb-utóbb nem kiszúrta a családon belüli erőszakos meggazdagodást, hogy a fene essen beléje?! Mióta kiderült, hogy már Romániában is működik az igazságszolgáltatás, és elég elszántan hajszolják a korrupciót, és mióta Erdélyben csődöt mondott a Szász Jenőbe és Tőkés Lászlóba invesztált, szintén nem kevés befektetés (minő öröm és boldogság: egyikük sem maradt az út szélén, a Fidesz minden csahos kutyáját ápolja és eltakarja), új partner kellett a nagyüzemi tolvajláshoz. Vajdaságban.
-
.
.
.
hacsaknem.blog.hu/2015/11/19/hataron_tuli_penzeszsakjaink_ha_itthon_sir_a_gyerek_zabaltasd_meg_a_szomszedot
@vakapad:

Ez itten a lényeg 2011. év végén, bő másfél éves kormányzás után ( előtte nyóc évi azt fújták, hogy ők felkészültek a kormányzásra, ha valaki nem emlékezne rá ).

"A hitelminősítő a leminősítést azzal indokolja, hogy növekszik a bizonytalanság azzal kapcsolatban, az ország képes lesz-e teljesíteni a költségvetési konszolidációra és az államadósságcsökkentésre irányuló középtávú terveit, különös tekintettel a magyar gazdaság egyre korlátozottabb középtávú növekedési kilátásaira."
@guma: "...a bográcsozásra fáj a fogam!"

Majd ha nem fáj,akkor előkeressük a bográcsot, meg bele valamit.:O

A többivel maximálisan egyetértek.
Szem fennakad, száj tátva marad. Ez itten a vég?

"„Ha a schengeni megállapodás is elbukik, akkor falak emelkednek, és olyan belső határok lesznek Európában, amiket senki sem akar” – mondta Orbán" a Macedon miniszterelnökkel folytarott tárgyalása után.

index.hu/belfold/2015/11/20/orban_viktor_nikola_gruevszki_macedonia_menekultvalsag_hatar_menekultek/
Ja, hogy mi az a Macedónia?

"Macedón Köztársaság vagy Macedónia Volt Jugoszláv Köztársaság - MVJK, a magyar köznapi használatban többnyire Macedónia egy Balkán-félszigeti, tengerparttal nem rendelkező állam. 1991 előtt Jugoszlávia legdélebbi tagköztársasága volt, határai ... Wikipédia
Főváros: Szkopje
Pénznem: Macedón dénár
Népesség: 2,107 millió (2013.) Világbank
Bruttó hazai termék: 10,2 milliárd USD (2013.) Világbank
Hivatalos nyelv: Macedón nyelv"
Forrás: Wikipédia
Rogán életfogytiglant érdemel Juhász Péter szerint

Tegnapi hír, hogy két év börtönt kapott Juhász Ferenc, a Medgyessy-kormány honvédelmi minisztere egy ingatlan olcsó eladása miatt.

Az Együtt politikusa, Juhász Péter a Facebookján teszi fel a kérdést:

Szerintetek menyit fog kapni Rogán és Szentgyörgyvölgyi amikor itt ismét jogállam lesz, és működik független igazságszolgáltatás?

Majd meg is válaszolja:

Szerintem minimum 200 évet.

Juhász Péter indoklásában azt írja: "Több milliárdos a kár, amit az ingatlanok eladásával okoztak"

propeller.hu/itthon/3172632-rogan-eletfogytiglant-erdemel-juhasz-peter-szerint#v1473738
Sajtó? Sajt, ó már kiénekelték szánkból:O

"A médiatörvény nem ad felhatalmazást a testületnek az alapjogok általános érvényesülésének megkövetelésére, csak az abból levezethető, jelen esetben a kiegyensúlyozottsági, illetve az emberi méltóság követelményeinek konkrét vizsgálatára kizárólag lineáris médiaszolgáltató esetében. Az MTI viszont hírügynökség, tehát ilyen témájú vizsgálat alá nem vonható, valamint az egyenlő bánásmódról szóló törvény nem médiaigazgatási jogszabály, annak érvényesülését a médiatanács szintén nem vizsgálhatja."

nol.hu/belfold/a-mediatanacs-sajnos-nem-vizsgalhatja-hogy-az-mti-miert-hallgat-orban-vejerol-1576109

Igaz, hogy az MTI adóforintokból hírközöl, mint ahogy a Médiatanács is abból műkszik.

Másként: van akinek az emberi méltóságát sértik, ha közpénzzel kapcsolatban hírt közölnek róla, másokét így Galambos Lajosét pl. nem sérti. Pedig őt még az ártatlanság vélelme is megilleti. A nem közölt hír ráadásul egy vélelmezett gazdasági szabálytalanság vizsgálatáról szól(na).

Így kiegyensúlyozunk mi magyarok ( a béka segge alatt lévő demokráciámban ).
@guma:

Több milliárdos kárnak hosszú az árnyéka, akarom mondani az elévülési ideje.
én ezt most láttam csak! elképesztő! :((((

Fizetési felszólítást küldött a PDSZ a KLIK-nek

www.youtube.com/watch?v=JNaS1M3FR1A
@látjátok feleim szümtükkel:

ezzel az "átcsoportosításokkal" okozott emberek elleni bűntény, szerintem nem évülhet el.
@Imola Helyesi: Kérdés:

akkor az M1-et miért engedték be?

Ha nem volt sajtótájékoztató.
Újságírók bíróság elé állítanák az Európai Parlamentet

29 uniós tagállam 29 újságírója bíróság elé akarja állítani az Európai Parlamentet, hogy adják ki az uniós képviselők közpénzköltéseire vonatkozó, az újságírók szerint közérdekű adatokat.

Azért, mert az EP a 751 képviselő költéseire vonatkozó minden korábbi közérdekű adatkérést megtagadott, mondván: ez a közpénzköltés magánügy, az adatok összegyűjtése túlságosan nagy adminisztrációs munkát róna rájuk, és az EP nem is rendelkezik ezekkel az adatokkal.

De az újságírókat képviselő ügyvéd szerint ezekkel nem védekezhetne az EP, hiszen közpénzekről van szó, és ezeket igenis ellenőrizni kell.

Az újságírók nem azt kérik, hogy a fizetésükkel számoljanak el (2009 óta minden képviselő ugyanannyit, havi 8020 eurót kap), hanem az ezen felüli közpénzből finanszírozott juttatásokkal, mint az utazási hozzájárulásokkal, benzinpénzzel, napidíjakkal, telefonszámlával, internetszámlával, az asszisztenseik juttatásaival és tanácsadói szerződésekkel. Ezekre szerintük csak tavaly 474 millió euró mehetett el.

A MEPs Projectnek nevezett újságíróakció magyar résztvevője Bodoky Tamás, az Átlátszó.hu főszerkesztője. (Kreatív)

444.hu/2015/11/20/ujsagirok-birosag-ele-allitanak-az-europai-parlamentet
@öregmatróz:

mer' odapofátlankodtak! esse tudni? :((((
@guma: Jaaa?

Szóval úgy ahogy ez az egész bagázs bepofátlankodott a parlamentbe?????
Anyjuk, gyere inkább haza, itt már nagyon rühellik a fejed. Nem is csoda.
Gyorshír: véget ért a túszdráma, 27 halott

Legalább 27-en meghaltak a bamakói luxusszállodában, ahol péntek reggel 170 embert ejtettek túszul iszlamista fegyveresek - közölték biztonsági források az AFP francia hírügynökségnek nyilatkozva. A mali főváros központjában található Radisson Blu hotelben 27 holttestet találtak.

Az áldozatok között van egy francia, egy belga és két mali állampolgár is. Késő délután, miután kommandósok megrohamozták a szállodát, véget ért a túszdráma. A mali nemzetbiztonsági miniszter péntek délután egy sajtótájékoztatón közölte: "jelenleg nincs több túsz a támadók fogságában".

Moussa Kondo mali újságíró azt mondta a BBC-nek, hogy hatalmas volt a káosz, amikor a túszejtéses terrortámadás elkezdődött, mivel Radisson Blu Hotel az egyik legbiztonságosabb helynek számít Bamakóban, a luxusszállodát nagyon kedvelik a külföldiek emiatt. A biztonsági őr lövései hívták fel a bentiek figyelmét arra, hogy baj van. A mali biztonsági erők az amerikaiak és a franciák segítségével húszpercenként kihoztak 1-2 túszt bentről. Hangos fegyverropogást lehetett bentről hallani, a terroristák akkor lőtték folyamatosan a kommandósokat, amikor először az ötödik, majd a hetedik emeletre értek. Sok kiszabadított túsz zokogva rohant ki, teljes sokkban az épületből, és még mindig nem hajlandóak arról beszélni, hogy mit éltek át.

faktor.hu/faktor-gyorshir-veget-ert-a-tuszdrama-27-halott?source=rss
@guma:

"Tekintettel arra, hogy az elmúlt héten kicsit lemaradtam a honi aktualitásokról, ez a hír olyan szinten hozott vissza a magyar valóság göröngyös talajára"

Hol jártál 'báránykám,hogy így 'mellybe vág "magyarugar?:)
Nézzél kicsit 'emegyet drága és rögtön megszépülnek a dolgok:)

www.youtube.com/watch?v=4-2W-MGqunI
@Imola Helyesi:
"Viszont én azért maradok, mert még elhinnétek, hogy az a valóság, amit írtok itt a baloldalon."
Én meg azért vagyok itt, hogy cáfoljam a kormány iránti elragadtatásodből eredő téves képzeteket. A kormányról írod:
"Nálam a mérleg azért villan feléjük, mert eddig a legtöbbet tették a külhoni magyarokért, jó a külpolitika, végülis felminősítés előtt állunk, a családpolitikában is sokat tesznek, és a kultúra területén a néphagyományok, a népzene..."
Akkor menjünk sorba.
Külhoni magyarok. Guma éppen most tett fel egy anyagot 50 mrd Ft-ról, amelyet a Vajdaság felvirágoztatására adunk, melyből 20 milliárd vissza nem térítendő támogatás.Ilyenkor az ember azon gondolkozik, hogy ennek a kormánynak mi a prioritás?
A saját országa népe az első, vagy a külhoniak. Ugyanis itt emberek halnak meg az eü pénzhiánya miatt, minden ellenkező híresztelés ellenére a gazdaság romokban hever, ha nem lenne eu-s istáp, a görögök sorsára jutnánk. Lerobbantak az önkormányzatok, az utak infrastruktúrája, nincs állami termelő beruházás. Az államadósság stagnál, nem csökken, kivéve évvégén, amikor addig korrigálunk, míg ki nem jön az elvárt mérték.
Jó a külpolitika. Ennyire lenézett még nem volt az ország, mint 5 éve, amikor be nem teszi hozzánk a lábát egy nemzetközileg fajsúlyos politikus, mert snassz velünk mutatkozni. Szíjjártó, mint egy handlé, járja a világot, várva egy csodát, egy gazdasági együttműködést, de nemigen akarnak velünk üzletelni idegen országok, mert nincs bizalom.
A felminősítésünkről. Ne dobd el magad a felminősítéstől, mert az nem azt jelenti, hogy olyan megbízható a gazdaságunk, hanem azt, hogy az aktuális hiteleinket tudjuk fizetni. Érzed a különbséget?
Családpolitika. Szégyen, hogy 2015-ben az a szó, hogy gyermekéhezés, benne legyen a köztudatban. Az, hogy a kormány ezt leszarja, abból igazolható, hogy az ellenzéki pártok offenzívát kell, hogy indítsanak, hogy a gyerekek ne éhezzenek. Nehogy most azzal gyere, hogy adójóváírás, mifene. Azt a jó helyzetben lévők tudják kihasználni, nem a rászorultak.
Néphagyományok ápolása. Nem fogsz szeretni, mert én ezt a műfajt nem értékelem, nem vagyok rá büszke, túlzottan racionálisan nézem a világot. Egyszerűen bugyutának tartom, nem látok benne semmi haladót, és ennek erőltetése többet árt, mint használ.
Kis szines a végére.
A középiskolás, nagyra nőtt fiamtól a napi érdeklődés során az aznapi jegyek iránt érdeklődve bemondta, hogy 3-ast kapott énekből, mert énekelni kellett.A kérdésre, hogy mi volt a dal, hát a "Volt nekem egy kecském, tudod-e?" c. song, az egész mélytengeri mondani valójával.
Nem a progressziót éreztem a vonatkozó tananyagból.
@guma:
Kedves Guma!
Még mielőtt agyvérzést méltóztatnál kapni, ez egy nyilvános blog, pláne, nem is a tied, aztán innentől kezdve senki nem fog téged megkérdezni, hogy írhat-e ide.
Inkább adjon a kormány a délvidéknek, mint a ti Soros-féle idegen alapítványaitoknak.
Helyesírási hibáidra most nem térek ki, mert a múltkor is nagyon megorroltál.
Üdv, csókpuszi, nehogy agyvérzést kapj.
Ja: ui: Felhívnám szíves figyelmedet, hogy Szíria is meg ez a Mali is francia gyarmat volt, és mindkét helyen franciák rendfenntartottak bombázásokkal IS.Nem oly rég.
@Mariann19:
Erre nem sokat fogok válaszolni, mert te meg én= ég és föld.
De az nem baj. T.képpen veled lehet only vitatkozni itt, meg még egy pár fejjel.
Egységes magyar nemzetben gondolkozik a kormány - hálistennek. Ezért kedvelem őket. Eleget szenvedtek a kívül rekedt magyarok Trianon óta. Mennyi halál, mennyi kirekesztés érte őket/ Az átkosban egyenesen negligálták őket, nincsenek - punktum.
Eldobom magam a felminősítéstől, , ha már a minősítők ledobtak minket annyiszor.Engedtessék meg nekem is.
Szerintem nem éheznek annyian, mint amennyit beharangoztok. Ingyenes étkezés soha nem járt bölcsiben, oviban, soha nem ehettek ingyen a szünidőben. Amit az állam megtehet, megteszi. Többgyermekes család az adójóváírás és családi pótlék révén tudja etetni a gyermekeit.
A néphagyományok, néptánc, ének egy nemzet ősi múltjába nyúlnak vissza, én szeretem és művelem.
Énekből meg tesiből én nem osztályoztatnék, mert ez készség dolga. Csak a hozzá tartózó elméletből, kottaírás, sportok vállfajai, stb.
@Imola Helyesi: ebola, keresett a férjed, mennyé haza főzni!
nehogy átess a vakkommondoron:)))
@Mariann19:

Nem értem mi bajod van a volt nekem egy kecskémmel? Ha belegondolsz, akkor rá fogsz jönni, hogy ez a népdal nagyon jól illusztrálja a mai magyar vaságot.

Szóval: volt nekem egy kecském - kis tartalék pízem.Todod-e?
Oszt: kertbe rekesztettem - quesztorba tettem. Látod-e?
Megette a farkas - a fene egye meg, nem csak a kecskét, de a pízem is? Érted-e?
@Imola Helyesi:

agyvérzést? hahaha
szomorú leszek és elképedek a hülyeségeken és még gyűlölni sem tudom a mérhetetlen sötétséget.

ha pedig hülye vagy azt ne rajtam kérd számon, előtted is nyitva a net, pl ez a Soros alapítványról:

Fullon a Fidesz Soros-tanítványokkal

Nem titok, hogy Orbán Viktor, Németh Zsolt és Szájer József is Soros György támogatásával tanulhatott nemzetközi hírű amerikai egyetemeken.

A miniszterelnök 1988 áprilisától a Soros Alapítvány támogatásával működő Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt, majd 1989 szeptemberétől az alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ben az angol liberális filozófia történetét tanulmányozta.

Soros-ösztöndíjjal tanult az Oxfordi Egyetemen Szájer József, a Fidesz EP-képviselője és Németh Zsolt külügyi államtitkár is.

Egykor az alapítvány támogatásában részesült Kövér László házelnök és Stumpf István alkotmánybíró is.

A szellemi holdudvar sem érintetlen

Nem csak a politikusok között, de a jobboldal holdudvarában is számtalan kapcsolódási pontot találni Soros és a Fidesz hátországa között.

Jeszenszky Géza, a második Orbán-kormány oslói nagykövete hajdanán a Soros Alapítvány kuratóriumában felsőoktatási programokkal foglalkozott.

Az alapítvány szakértői közé tartozott Chikán Attila, az első Orbán-kormány gazdasági minisztere is, sőt, ma is a CEU kuratóriumának tagja.

A Soros Alapítvánnyal dolgozott együtt Schmidt Mária történész, a Terror Háza Múzeum főigazgatója,

Bába Iván, a második Orbán-kormány külügyi államtitkára,

Cséfalvay Zoltán, UNESCO-nagykövet (korábban államtitkár),

valamint Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő, a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

Illés Zoltán volt környezetvédelmi államtitkár 1997-ben még fideszesként lett a CEU oktatója.
@guma:

'csáki szalmája--"the country has gone to the dogs:))

Adjunk csak a 'tökösöknek számolatlanul úgy sem érdekli őket csak a 'zsé,az első adandó alkalommal hátat fordítanak miután ellopták az egészet:(

magyarnarancs.hu/villamnarancs/egy-csodalatos-baratsag-vege-tokes-laszlo-kozonseg-elott-kopkodi-orban-viktort-94891
@látjátok feleim szümtükkel:
"Ez a népdal nagyon jól illusztrálja a magyar valóságot."
A fene gondolta volna, hogy a "Volt nekem egy kecském" népdal ennyire aktuális a kormányunk számára.
Az életérzés hű kifejezője a számukra.
@Mariann19:

nem komplett aki megemlíti a kormánnyal kapcsolatban, hogy: "Családpolitika."????

csak figyelni kellett volna a főnök szavaira, aki elmondta 2010-ben 87ezer gyerek kapott ételt, ma pedig 300ezernél több...

mi van?
hogyan lett ennyi rászoruló? bassza meg, nem csökkenni kellett volna volna ennek a számnak?
persze mi a francért kell nekem figyelni a fényes családpolitikára...

és még meri ezt valaki említeni. szerintem, mi nem tudunk olyant mondani amit a főnök szavait übereli...
@Imola Helyesi:
Nem győztük meg egymást, de nem baj. Egy kérdésem azért még van a számodra, amely ennek a kormánynak a fatális ellentmondására világít rá.
Láttál te már olyat, hogy a szociális rendszer által nyújtott támogatás a gazdagabbaknak kedvez?
@guma:
Mit elkövetett a vén trottyos, hogy a hatalma érvényesüljön. De ráfázott, hálistennek.
Most meg Európát telepítené be, Vajon ezért kiknek fizetett?
Ha azt mondod, Hollandééknek, tényleg agyvérzést kapok.
@gazoló: :)

ott van a szövegben:

"de azért a felismerés legalább briliáns: mégiscsak ott lehet a legeredményesebben lopni, ahol nem "lássa" senki. Mármint Szerbiában például az EU nem néz oda. Mert Brüsszel is előbb-utóbb nem kiszúrta a családon belüli erőszakos meggazdagodást, hogy a fene essen beléje?!"
@Mariann19: Szia!

"Volt nekem egy kecském"

Volt,volt mókus is volt...

33.media.tumblr.com/bfa18cc16a04384b60df8870d750f42a/tumblr_nws1o4q1fL1uuyy36o1_400.gif

'Kézihétvége,majd ütközünk:))
@Mariann19:
Erre én világítottam rá , pont neked, amikor a családi adókedvezményről vitatkoztunk /átlag, kétgyermekes családok/. Azóta korrigáltak, talán olvasták az írásaimat. Ki tudja?
@guma:
Mit lehet mondani arra a pökhendi reagálásra, amelyet Révész Máriusz lökött a TV-ben?
"Svédországban is van éhező gyerek."
Vagy a másik aranyköpés tőlük:
"Nem éheznek a gyerekek, mert ha nincs kaja, lopnak nekik."
Már nem is védik a tényeket, hanem cinikusan támadnak.
Fejre állok!
@gazoló:
Szia!
Remélem, a hét végén is dagadó mellekkel grasszálunk, mert mindenkit megverünk.
Igen, volt mókus is itt, Vérmókus, soha nem felejtem el. Oké, ütközünk.
@guma:
Nemcsak rászoruló kap, pl a bölcsiben, hanem minden gyerek Off.

De egyetértek a három vagy több gyermeket nevelőknek a nagyon gazdag családoknak fizetniük kellene!
@Mariann19:

olyanok, mint ez a gátlástalan törleszkedő itt a blogon...
de azt hiszem visszakapják még az élettől ezt...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Miért? Azt nem tudom, azt viszont sejtem, én pl miért nem villogok itt gyakran.

Véleményem szerint becsontosodott sok résztvevő. Az orbán fóbia úgy elborította az agyvelőket, hogy egyszerűen nagyon nehéz olyan véleményt találni, amiről nekem ne a békamenetek résztvevőinek szellemi állapotát firtató korábbi kommentek jutnának eszembe.

Soha a büdös életben nem gondoltam volna régebben, hogy Vakatyával kéne példálóznom - aki teljesen elkötelezett politikailag - , ha a liberális, a másik véleményét meghallgatni esetleg elfogadni tudó, korrekt vitapartnerről akarok regélni.

Példa:
Lejjebb fölvetődött egy téma, amely jó vitaanyag lenne, ugyanis a vajdasági támogatás szerintem kurva jó dolog, ha....
nem a csókosok nyúlnák le az összeget,
elősegíteni a délvidék határ két oldalán működő cégek együttműködését,
elősegítené Szerbia unióhoz csatlakozását

A magát végtelenül liberálisnak vélő Mariann végtelenül sommásan és végtelenül kirekesztően, ámbár magabiztosan annyit tud kihozni a témából, hogy orbán hülye, orbán támogatja a nemzetiséget, a nemzetiség is hülye, a nemzetiség néptáncol, így aztán a néptánc is hülye.

Már megbocsásson a világ, a pár éve itt író fideszesek nem voltak ennyire frusztrált gyűlölködők, mint amit mostanában itt olvasni tudok.

Természetesen Lázár tenyérbemászóan pimaszul hülye.
Abban viszont Imolkának igaza van, hogy nagy munkabírású, s néhányad magával elviszi a magyar kormányt.

Amit sajnálatos módon nem mondhatunk el az ellenzékről, ha létezik még Magyarországon ilyen elnevezésű halmaz.
Gondolom abban az esetben ha létezne, vitát is generálna.
@Mariann19:

ja! a fejenállás: egészséges! :))))

de látod ezt a lököttet? mit mer leírni? komolyan baj van a fejével.
minden gyerek akkor kap kaját, ha befizetik rá a szülök!

(vagy a főnököt hazudtolja meg, szerinted? mert azért a több mint 300ezer az nem 1,5millió... )
@gazoló: ahogy mondod haver, meg jön a hideg. ideje felkészülnünk:)))

www.napiszar.hu/showPost/Kezd_lehulni_az_ido
@habakuk000:

"Lejjebb fölvetődött egy téma..."

sajnálom, hogy azt kell mondanom pártfüggetlenül: nem egészséges az ország adóforintjait úgy költeni, hogy itthon minden lerohad.

lehet gazdasági vonalat kiépíteni, de nem ilyen sumák módszerekkel mint amit láthattunk pl Erdély kapcsán...

nézd, pártvonal nélküliként elítélem, hogy kísérlet sincs valamilyen egyezségre, hogy már semmi sem tartozik az adófizetőkre.

Lázár munkabírását csak cinizmusa múlja felül és a rengeteg bírósági tárgyalás ami qrva sokba kerül szintén az országnak.
@taga20: D

'Sza haver!

Csak gyerekméretben kaptál 'blekfrájdéj-en?:)
@guma: nem teheted meg szerintem, hogy ne támogasd a határon túli magyarokat, ez kutya kötelességünk.

Ugyanakkor elemi gazdasági érdekünk a Kárpát-medence "szabad piaca"
@guma: @Mariann19:

Vérmókus névvel valaki kommentel a 444-e,csak nem Nyúl az?:)

www.youtube.com/watch?v=R_raXzIRgsA
@gazoló:

remélem a macskádat bezártad a lakásba, a hétvégére!:)

www.napiszar.hu/showPost/Vasarnap_mar_havazhat_
@habakuk000: "...nagy munkabírású, s néhányad magával elviszi a magyar kormányt."

Szerintem csak jobban adja el magát, mint más kormánytagok. Nem tudjuk mit csinál, csak azt látjuk, hogy kiáll a mikrofon elé, és előadja magát. A helyzetéből és a kormányzati feladatokból adódóan nem is viheti sem egydül, sem néhányad magával az egész kormányt ( nem kell ekkora túlzásba esni ), meg vannak azért ott akik talán többet is dolgoznak, mint ő, csak nem tudják olyan jól árulni a sót.
@taga20:

"jön a hideg.."

Össze kell bújni! ))
@gazoló: uborkával próbáltad már?:)))

mivoltma.444.hu/2015/11/16/tudod-mitol-rettegnek-a-macskak-az-uborkatol

most mennem kell, de egy óra múlva itt leszek:)
@látjátok feleim szümtükkel:

A 'táskacipelő kétségtelenül többet dolgozik és magasabb értelmi képességekkel van megáldva,mint az átlagnarancskomcsi 'szekretárok,de tudod ha a 'balfaszság szorgalommal párosul:((

Egyébként,ha a nullát négyzetre emeljük...:)
@Eszter jött: D

Sajnos nekem is mennem kell,de majd a hétvégén még összebújunk:))További szép estét!

kepkezelo.com/images/3iocxq37rvmqhow0zrgp.jpg
@evasanyoca: "abszolut elhülyíteni"
De hiszen éppen ezen fáradoznak!:(
@gazoló:

Simuljon ki lábad alatt az út! )
@látjátok feleim szümtükkel: szerintem erős embere a kormánypártnak, olyan, aki megörökölheti orbán pozícióját, így értettem, nyilván nem végzi el a többi miniszter helyett a munkát

de az is lehet, a látszat csal:)
bár, ahogyan találkozom mindenfelé a befolyásával, nem gondolnám..
@Imola Helyesi:
" Én akkor vagyok igazán dühös, ha kultúráról, nyelvről mondanak hülyeségeket. "

próbáltad már magad agyonverni szelfibottal, amikor idehánytál hülyeségeket a magyar-sumér-szkíta nyelvazonosságról?
@habakuk000:
Megkérlek, hogy szálljál le rólam.
A napokban lenyeltem, hogy útszéli, alpári módon lehordtál, amikor nem veled beszélgettem, de te beledumáltál.
Nem kedvelem az örökösen hőbörgő, mindenkit kiosztó,
nagypofájú embereket, Így téged sem.
Mellőzzél!
OFF

Na ez legalább olyan kemény, mint a párizsi terror. :(

eszak-magyarorszag.com/boldogan-a-halalba/

ON
@Mariann19: keverhetsz valakivel, kisasszonka.

nem stílusom az út széléről csaholni.:)
@Secnir:
Ne viccelődjél, igazságért miért is?
A finnek tojnak rátok, nem ismerik el a humbulda Hunsdorfer hazugságot a finnugrizmusról.
@ornagy50: amíg te meg én meg itt még nagyon sokan, meg az olvasóink között is nagyon sokan, meg az illegalitásban is (akik féltik az állásukat,gyermekeiket)nagyon sokan élünk, addig nyugodtan fáradozzanak, sikerülni csak akkor fog nekik, ha mi elhallgatunk, kvázi nem szabad elhallgatni!!!!!
@evasanyoca: nálam má sikerült nekik:))

ja most jut eszembe, brazilspanyolt még tanulod vagy abbahagytad?:))))))
@taga20: te kis piszok!!!!........tévedtem, bevallom, rodi meg a röhögéstől nem látott, brazil-portugál akart az lenni.....hamut szórtam a fejemre, karót irtam az ellenőrzőmbe és aláirattam a lányommal, fél napot térgyepültem kuko ricán a sarokba.....elég, vagy szívózol még velem,....kkkkkkkkkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd: többek között ezért vagyok az édesanyámnak örökké hálás, hogy Istenhívónek nevelt....vannak tragédiák, mint ez is, amit csak így lehet szerintem épésszel kibírni.
@evasanyoca: majdnem, csak még írd le, hogy taga a legjobb fej a blogon:)))
@taga20: TAGA A LEGJOBB FEJ A BLOGON!!!!!!!!!!!

(sajnálatraméltóan hazug vagyok., mert vannak még legjobbak.....kkkkkkkkkk)

AZÉRT SOK PUSZA NEKED TE HÓHÁNYÓ akarattal kiabáltam!!!
@evasanyoca: ha én lennék gecivitya, ako aszt mondanám, hogy kapufa, de befelé pattant:))

de nem vagyok, me nem vagyok én a legyek ura!:)

zeroz3ro.tumblr.com/image/133587176667
@Imola Helyesi: imola, a mérleg nem villan, hanem billen, a váLLfaj, hejesen váLfaj.

egyébként éppen most láttam, hogy annyira megugrott a zország, hogy a zátlag zemberek, képesek 160 ezer nettót is keresni! persze jó magyari forintban. ez egészen pontosan: 160.000,- / 311 = 514,47 euró/hónap... az árak gyakorlatilag azonosak a német árakkal, csak a lakhatás olcsóbb, a rezsi kWh-ra vetítve 10 eurócenttel olcsóbb mo.-n mint itt.
a gyerekeknek gyakorlatilag MINDEN ingyenes.

egyébként meg menny a picsába!
@taga20: maj' végre AUTÓJA lesz!
@nincs_itt: mi van haver, sikerült haza tolnod a hondádat? csak hogy ilyen későn írsz?:))))))))))
@taga20: ja, kurva macerás volt a SETRA-t tóni! tudod üzemi busz...
későn??? vazze! itten vadul hózik! korán! az már valami! mohamed is aszonta!

mikor érkezik a taligád?
@taga20: már a legyeké se? a zasszonynak azért még csak ura vagy!
@Imola Helyesi: ja és csak a cavinton helyett, aszonta a zseb-dúcs, hogy ha 1 euró 300 forint fölött van akkor le kell mondania a min.elnöknek.

figyu, a zájró azóta van tartósan és combosan 300 fölött amijóta, ez az idijóta a mini elnök... matolcsyt méltatlanul nem lőtte még senki tarkón, varga misi, se kapott még 4-5 napos karóba húzást...
olyan szép színe van a téssasszonynak! olyan szép sárga!
@taga20: én úgy változtatnám a feliratot: Ahol ennyi szar(alak) van, ott légy is van.....kkkkk
@nincs_itt: ha minden jó megy a jövőhéten, ha valamelyik terrorista fel nem robbantja pár migránssal karöltve:)))

tudod milyenek ezek?:)))
@taga20: okos legyééé! me' szépnek itt vagyok én! nem flanszia izét veszöl!
ezek a tenorista migráncsok meg...

most végre nem csak sötétedés után mersz autóba ülni!

sok örömet hozzá!
@evasanyoca: ááá! jó ízlésű légy arra se megyen!

ja, télleg! spanyolországba nem brazilul beszélnek? ezé' már megérte főkelni!
@taga20: na wazze! akkor mostan a hacsaturján rénnyei a migráncsok vagy a trópusi foschszíliják?

a belugákról, meg a jeges-schmaczikról nem is beszélve!
@nincs_itt: szerintem a srác havajról nyomja eszt a svalbárdi kamut:)))
@taga20: te azt észre sem vetted, hogy párizsban milyen bomba! nők vannak!

havajról? a fűtött stadiony gyöpiről!
@nincs_itt: rólad aztán fel se tételeztem, hogy egy nyüansznyi differanszé kiröhögsz egy vén pics@t.....kkkkkkkk
@nincs_itt: rólad aztán fel se tételeztem, hogy egy nyüansznyi differanszé kiröhögsz egy vén pics@t.....kkkkkkkk
@evasanyoca: mé'? tuggya franz(aza szééép szőke sváb gyerek), hogy ekkora kavarodásban, hol, mijjen nyelven karattyolnak?
@nincs_itt:
Neked villant valami?Mert én nem írtam.A válfaj ötös,bevillant még egy l,mert egy seggfejre gondoltam.Örülök,hogy szórakoztattalak.Ezt fekve írom, lehet, hogy hibás.De ki a sárgaarcú?
@nincs_itt: mint a viccben, tudod....."hiába hízelegsz, azé se békülök"....kkkkkkkkk
@nincs_itt: mint a viccben, tudod....."hiába hízelegsz, azé se békülök"....kkkkkkkkk
@Imola Helyesi: ja blitzt! de te írtad! keresgéjjé csak bátran!

seggfejben mennyi "l" van?

legkevésbé sem szórakoztacc! siralmas vagy inkább...
fekve meg ne írgyá!
@evasanyoca: jóvanna! akkor nem... zum trotz!
ez az uj gép is egy hülye, szépen dolgozik, aztán egyszercsak mindent kétszer ír, mindent kétszer ír, dadog ez a nyomorúság......

@taga20
tagabébi sok örömet és balesetmentes éveket az uj "családtagoddal"....kkk
@Imola Helyesi: ebola, írásjel után szóköz. ez alap, te nyelvtannáci :)))
@nincs_itt: azé te is a legjobbak között vagy ám nálam számontartva bogarantyú!!!....kkkkkkkkk
na jóéjt mindenkinek, mert holnap melózom, ezé megyek csicsikálni:)

de holnap armageddont rendezek:)))
@taga20: aluggyá mint a róka! farkával a lába köszt!

én meg leszek a éroszmisz!
@nincs_itt: hátha ez a muszlim polgártársaidhoz jut, akkor lesz bumm, bumm......a motorozóskámnak olyan férfiasan randa képe van, hozzá ez a tenor mit ne mondjak, érdekes hangfekvés.....kkkkkkkkkk
@evasanyoca: na én is felborulok mint a büdösbogár! hosszű volt a hét...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szociális bérlakás? Rászorulóknak? Az ötkerben?
Amikor már Lázár megasszonta, hogy "Akinek semmije sincs, az annyit is ér!"?
@habakuk000:
Ez is egy vélemény. Csak kérlek ismertesd azt a MAGYRORSZÁG területén érvényesülő MÁSIK támogatást a HAZAI vállalkozóknak, amelyik legalább ilyen összeget kóstál.
Ha valaki tényeket ír, nem kellene gyűlölködőnek becézni érte! A tények makacs dolgok - és a tényekkel szemben nincsenek érvek. Akkor sem, ha azok netán gyűlöletkeltőek.
Mint pl a halálozás megugrása és a megye szociális színvonala közötti egyenes összefüggés. Vagy a rászorulók többszörösére emelkedő létszáma.
Mindig gyanús, ha valaki nem a kommenttel (vagy a poszttal) hanem a kommentelővel (posztolóval) foglalkozik.
@habakuk000:

"nem teheted meg szerintem, hogy ne támogasd a határon túli magyarokat, ez kutya kötelességünk.

Ugyanakkor elemi gazdasági érdekünk a Kárpát-medence "szabad piaca" "

sajnálom, nem folyón evezünk...
nem zárom ki, hogy akinek segíteni kell azt kutya kötelességünk megsegíteni - erőnkhöz mérten.

mutass csak egyetlen egy olyan segítséget ami a kormánytól eredt és célba ért. nekem örök emlék marad az emberek által befizetett segély amit a kormány eltérített és nem az akarat szerinti célszemélyek kaptak meg, illetve nem úgy...

lehet fóbiáról beszélned, de ha szociális oldalról nézem a helyzetet sajnos nem vehettem emberszámba azokat akik hasonló módszerekkel manipulálnak és barátok rokonok zsebét tömik ott is ahol nagy a baj.

mindamellett biztos vagyok abban is, hogy nem a gyereked elől viszed ki a kaját, ha másnak segíteni szeretnél...
@guma:

"mindamellett biztos vagyok abban is, hogy nem a gyereked elől viszed ki a kaját, ha másnak segíteni szeretnél... "

Ez egy olajágas mondat, csak - jelen helyzetben - nem igaz.
@Orica Középföldi: :)))

jajj!

szerintem azért érhető mire "erre" gondoltam.

(egyre kuszább vagyok az írásban, mert nincs türelmem soxor ehhez, pedig csak úgy kavarognak a gondolataim...)
@guma:

Nyugi, értelek. Habát nem értem.
süti beállítások módosítása