Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.10.24. 09:21 Fabius

Amit nagykoalícióban utálnak civilek és a kormány: a Facebook

Új leggyűlöltebb ellenségünk van: a Facebook. Utálja az internettel amúgy is hadilábon álló kormányunk, és tegnaptól a civilek is. Ez a rohadt egyszerre képes elpunnyasztani a zembereket és viktorgyilkos indulatot generálni.

facebook.jpg

Miután kipörögték magukat a Viktor akasztásos faszbúkcsoporton, a Fidesz frakció nevében Kósa Lajos és az ellenzéki DK értett egyet abban, hogy az internetes trollkodás pfújrossz, és felmerülhet a Facebook használat korlátozása törvényi szinten. Egy nappal később jöttek a saját tüntetésükön ásítozó civilek, akik szerint azért voltak kevesen, mert a többség otthon maradt posztolgatni és lájkot nyomogatni az elpunnyadásért felelős közösségi oldalon.

Nem lennék most Cukkerberg, mikor a magyar kormánypárt és ellenzéke a civilekkel együtt utál!

Képzeljük el, ahogy Cukkerberg megpróbálja elmagyarázni az orbánista és gyurcsányista híveknek, hogy az indulatot pártfogoltjuk és támogatóik viselkedése, tettei, politikai lépései generálják. Hogy a zemberknek abból is elege van, hogy a netadós tüntetést leszámítva egyetlen egymillióan a lófaszért oldalgründolásból és létszámversenyes tüntetésből se lett igazán semmi. Évekig jártunk ki márciusban és októberben, mert jelen voltunk meg mindenki számít, 'sztán mikor érdemben ép ésszel lépni kellett volna, akkor lett az az összefogásos helyosztó tragikomédia, aminek eredményét jól megláttuk.

Nyilván el lehet küldeni mindenkit a picsába mert nem mozdította meg seggét a fotelból. Sokkal kényelmesebb ez, mint olyan alternatívát kínálni, amiért tényleg felállunk.

 

625 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr758016343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@evasanyoca: de nem szállt fel,és ennyi. helyette elment egy bakonyi faluba találkozott öreganyámmal...
@taga20: no majd odafigyelek máskor a mechanizmusodra drága!.....az utolsó mechanizmus az 1968-ban volt, amire odafigyeltem.....kkkkk
@PeniValdes: akkor te nem lehetnél francia, mert ha felszáll, akkor mással találkozik, aki nem téged szül meg és te semmilyen se lennél....kkkkkkkk
@PeniValdes: én meg aszt hittem, hogy a pétanque vagy:)))
@PeniValdes:vigyázz te csitri, szerencséd, hogy kedvencem vagy, az egyik!..kkk
@Mariann19: amit írsz a teoretikusan helytálló! a demográfiai viszonyok borzasztóak! de!
ahogy nehéz elhinni, hogy bármely nemzet vezetője a népe véleményével ellentétesen cselekszik, az attól még úgy cselekszik! ugye nem kell mo.-ra utalnom?

na szóval, amikor a török, majd "jugó" vendégmunkások megérkeztek, akkor szó sem volt integrációról, csak munkáról! kizárólag szakemberek jöhettek. válogatást követően, ez töröko. esetében a mai napig így van! nyelv, szakma ami kell itt és utána jöhet/mehet és ezt a törökök is ellenőrzik!
a jelenlegi tömeg, viszont nem agysebészekből és atomfizikusokból álló csapat! ne tessék háborogni, az van, hogy 10-ből 9-nek nincs semmijen releváns szakmája, 10-ből 8 írástudatlan. reménytelen az integrációról és "hasznosításról" még csak gondolkodni is! valóban európa nem tud többet "szállítani" német húspiacra, de közel- és közép kelet pedig csak a szociális hálón csüngőket tud "hozzáadni" a német gazdasághoz!
továbbá az eddig 400 ezerből, 300 ezret kiutasítottak, mert nem volt menekült, hanem ILLEGÁLIS GAZDASÁGI MIGRÁNS.

itt a nyelv alapvető! anélkül, gyakorlatilag halott vagy! egy analfabéta évek alatt sem lesz képes elsajátítani alapfokon sem, a német nyelvet. a szakmáról már nem is beszélek, mert ahhoz legalább B1, de jobb a B2 szint. C1-C2 felejtős, mert az már az irodalmi és jogi hablaty, amit a zátlag német sem ért!

merkel egyszerűen annyira elrugaszkodott a valóságtól, hogy elmondani is nehéz!
ne akarja senki, hogy még egy "bulit" rendezzenek a németek! a legutóbbi is sok 10 millió halálos áldozatba került!
@evasanyoca:

A vadhajtás ellenére nagyon jól elbeszélgettetek.:D
@evasanyoca:
mint az agysebész kése olyan pontos vagy
brühüyyy

kkk

és egyet is értek 1000000000x
.
Ladányi Mihály: Ráolvasás

Adj a kéménynek lila füstöt,
adj a reggelnek tíz kakast,
adj a tócsának fodrozó szelet,

adj a halálnak fehér gyolcsot,
adj az ekének csonttalan mezőt,
s adj a költőnek esővert életet,

adj az anyának jobb fiat,
vénebb hullát a temetőnek,
s a munkásoknak kemény öklöket,

adj az állatnak meleg ólat,
adj az Istennek arany inget,
és kedvesebb hazát mindenkinek.
.
.
@nincs_itt:
más "nyelven" eszt én úgy mondanám, Németországnak van annyi pénze, a németek megtermelték amennyiért új állampolgár aspiránsokat fogaggyanak, akiknek ezért a befektetésért dolgozniuk kell, hogy az megtérűljön kamatostúl
(megjegyzésem a kanadai törvények pontosan ilyenek itt van szép mese de amikor a beérkező -ha be hagyják érkezni?- egy az egyben az emigrációs tiszttel van szemben akinek teljhatalma van!!!! akkor ott eldől kell e vagy nem és ha nem akkor az első olyan gépre amit megjelöl (abba az országba ahonnan gyütt nem toloncolják)oda felrakják egyirányú jeggyel

és ez így nagyon helyes egy egy bevándorolni akaró sokba kerűl amíg állampolgár aspiráns lehet és állampolgár sokkal több követelmény adottak a törvények amit be kell tartani
turbánban lehet valaki rendőr és fátyolban lehet valaki ápolónő de mindíg tudni lehet ki kicsoda
és a törvény előtti egyenlőség alaptörvény

brühüyyy

kkk

nem értem a többi "megoldást"
@Eszter jött:
azaz jogtalan és érvénytelen a szavazatod

brühüyyy

kkk

ez ilyen eccerű mint faék
@látjátok feleim szümtükkel: elnézést, de mostanáig bactattam a gépet, mert egyik percről a másikra abba hagyja az írást, és fogalmam sincs, hogy miért, végül csináltam egy ki-be- kapcsolást, az hozta vissza......igen, én is úgy érzem, ha tisztességesen, álszemérem nélkül a politikusok is egy az egyben megbeszélnék a dolgokat egymással és a néppel, már előbbre lennénk...kkk
@Rodeo36: köszönöm és örülök neki....kkk
@dr. jenőke (jenőke):te tudod, mi kell a zilált, szigetelőszalag nélküli össze-összeérő idegeknek: egyik kedvencem ez a vers, köszönöm.
@evasanyoca:

Az én hazám Gömör. Talán furcsa, hogy egy tájegységet hívok hazámnak.
Ezt teszi a kisebbségi lét.
A nagyszüleim a Monarchiában születtek. Édesanyám a Csehszlovák Köztársaságban, édesapám a Horthy-féle Magyarországon. Mi a nővéremmel a Csehszlovák Szocialista Köztársaságban, unokaöcsém a Szlovák Köztársaságban.
Pedig egyikünk sem hagyta el soha Gömört.
Gömör a hazám.
Magyarországhoz nincs sok kötődésem. Annál több a magyar kultúrához.
Abban élek.
Szlovákiát nagyon sokáig nem tekintettem hazámnak. Így van ezzel a szlovákiai magyarok többsége.
Nem egy országhoz ragaszkodunk, kötődünk, hanem a földhöz, nyelvünkhöz.
@Mariann19:
a zesztinek már leírtam neked csak ismétlem
zesztinek lehetnek olyan érzelmei amit előrángat onnan ahol azok vannak de szavazati joga nincs és a voksa érvénytelen még akkor is ha a zorbángeci mást próbál mondani
és ha a zeszti ezek után szavaz akkor ráadásúl pofátlan is

brühüyyy

kkk

ne kelljen eszt többször ismételnem

a zsebbenhordható mászóbot és a bugyiban hordható érzelmek meg nem is érdekelnek, magánügy!!!
@Rodeo36:

Milyen szavazatról beszélsz?
Nem vagyok és nem is leszek magyar állampolgár. Soha.

Van nekünk Szlovákiában magyar pártunk, kettő is.
Van kire szavaznom.

Honnan vetted, hogy felvettem a kettős állampolgárságot?
@Eszter jött:oké, egyetlen szavaddal sincs vitám.
@Eszter jött: azé remélem láttad, hogy megvédtelek a nyuggerkommandó ellen?
lehet, hogy nem is vagyok olyan puhány?:))))))))
@Eszter jött: nahát, akinek nem inge, mért veszi magára? beleálltál velem tisztességesen a vitába, holott nem is érint...kkkkkkk
@taga20: ha lehetne egy kívánságom, add meg Uram, hogy megéljem tagababa nyugdíjba vonulását...köszönöm...kkk
@evasanyoca: ez gonosz volt!:)

nekem is van egy ilyen kívánságom. én aszt szeretném megérni, hogy a kibaszott arab sejkek a teveszert lapátolják a bentlibe, meg a rojszrojszba, me kurvára senkinek nem kell má az olajuk:))
@taga20:

valóságos Szent György lovag vagy ))
@evasanyoca: ja és, amikor én 20 év múlva elmennék nyugdíjba, ako má nem lesz. má csak ezé sem élheted meg:)

u.i: és én fogok szívni és nem te:))))))
@taga20: már nem is tudom, hogy hol olvastam, hogy állítólag már feltalálták az olajat mindenhol kiváltó olcsó természetes energiát, csak legalább olyan féltve őrzik, mint az ufóholttesteket az 51-es körzetben....ez már régen magánpolitikai érdek, és addig lesz, míg Gaia azt nem mondja most van belőletek elegem emberek....kk
@evasanyoca:

Azért tettem mert meg tudom érteni azokat, akik éltek a szavazati jogukkal.
Sejtem mi mozgatta őket.
Most nem a lefizetett, érdek mozgatta rétegre gondolok, hanem az egyszerű emberekre.
@taga20: én már azé nem, mert engem szívnak pici apró férgecskék.....kkkkkkkk
@Eszter jött: az egyszerű emberek, mert biztos, hogy ilyen is volt,akit nem fizettek le, nekik meg gondolkozni kellett volna......nem a hazafiságukra hagyatkozni.no mindegy, talán 2018-ban ez nem lesz probléma, reméljük a legjobbakat.
@Eszter jött: az egyszerű emberek, mert biztos, hogy ilyen is volt,akit nem fizettek le, nekik meg gondolkozni kellett volna......nem a hazafiságukra hagyatkozni.no mindegy, talán 2018-ban ez nem lesz probléma, reméljük a legjobbakat.
@evasanyoca: hanvasztásrulez,
engem is szórjanak majd szét a szélben:))
@evasanyoca: ezeket a dupla kommenteket, hogy a bánatba csinálod? mi a technikád, me én is szeretném:)))
@taga20: ma egész nap szarakodott a gépem, hol nem ír, hol kétszer küldi el, pedig hidd el, egyszer nyomom...mán nem is akarok irni, mert félek, hogy dupla lesz...mi a f@ct csináljak???
@taga20: én már letétbe helyeztem a végrendeletem, nem változtatok.....kkkkkkkkkk
@evasanyoca: postagalamb lesz a megoldás, de csak egyet indícs:)))
@taga20: az nem jó, mer a többi addig végigszarja az ereszemet.....kk
na tessék, most is egy halványat nyomtam...beteg ez a gép...
@evasanyoca:
avast vírusírtó van a gépen?
Az lesz akkor a gond.
Amúgy is minden víruskeresőt le kell cserélni a legfrissebb (2016) verzióra, mert ütközik a windows-os frissítésekkel és nem tudja kifutni magát a keresőmotorjuk sem.
Egy malwarebytes programmal meg átnézni az egészet...
@evasanyoca:
.
No, akkor még egyet:

KÁNYÁDI SÁNDOR

VALAMI KÉSZÜL

Elszállt a fecske,
üres a fészke,
de mintha most is
itt ficserészne,
úgy kél a nap, és
úgy jön az este,
mintha még nálunk
volna a fecske.
Még egyelőre
minden a régi,
bár a szúnyog már
bőrét nem félti,
és a szellő is
be-beáll szélnek,
fákon a lombok
remegnek, félnek.
Valami titkon,
valami készül:
itt-ott a dombon
már egy-egy csősz ül:

Nézd csak a tájat,
de szépen őszül.
.
.
@dr. jenőke (jenőke): ezt rólam írták........be szépen őszül...
dobjatok el mindent!
az Echo tv-n, Szaniszló-Bogár csúcstalálkozó!
aki 1 percnél tovább bírja hallgatni őket, az azt iszik, amit otthon talál!
egészségetekre!
@dr. jenőke (jenőke): nem tudom, te hogy vagy vele, de én személyes barátságban vagyok kicsi korom óta a versekkel, valahogyan mindig beleláttam magam egy nekem tetssző versbe és éreztem szinte fizikálisan is a költője hangulatát...persze ebből sulis koromban rengeteg bajom volt, mert a verselemzésekkor vitába szálltam a tanárral, hogy szerintem meg egyáltalán nem ezt akarja mondani a költő.....kaptam otthon érte...kkk
@punkfrog™: Köszi nézzük együtt. A lengyel választásokról nem lesz valami műsor? :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nem bírtam őket 1 percig se!
és bár csak, némi kékfrankost terveztem estére, de ráerősítettem agy JD-el!
de, még így se nem merek, visszakapcsolni!
@punkfrog™:
Fox, Walking Dead. Ott legalább rendes agyhalottak bóklásznak.
@punkfrog™: Az ATV-n most beszélgetnek a NAGYBETŰS nővérrel. (Sándor Mária) Le a kalappal előtte. Csodálatos asszony.
@punkfrog™:

JD. Beperellek izgatásért!
.@evasanyoca:
.
Valamikor régen,
mikor még
Rákosi volt, mint
csillag az égen,
tanultuk a
tani-tani
íróját...
az Attilát.

A külvárosi éjről van most szó. Fogadtunk, hogy senki nem mer, vagy tud az alábbi vershez olyan elemzést adni, ami újnak tűnik és mégis...

"Minden nedves, minden nehéz.
A nyomor országairól
térképet rajzol a penész.
S amott a kopár réteken
rongyok a rongyos füveken
s papír. Hogy’ mászna! Mocorog
s indulni erőtlen..."

Azonban volt jelentkező. A kopár réteken fellelhető, indulni képtelen, erőtlen rongyokról meggyőzően adta elő, hogy ez a szimbólum a munkásosztályt jelképezi, úgy általában.
Az indokolásra már nem emlékszem, csak a felháborodásra, mert kapott egy ötöst.
Az elkövető most valahol Amerikában... ha még él.
@dr. jenőke (jenőke):

Ha nem baj, én is hoztam egyet.

Áprily Lajos:Biztató vers magányosságtól rettegő léleknek

Tudom, hogy hull a nap,
örömök szállanak,
kedves fők hullanak,
sírdombok mállanak.
Egy-egy kéz, drága kéz
mindegyre elereszt,
mindennap vereség,
mindennap új kereszt.
Szem mögött szó mögött
gondárnyék feketül.
És mégis: ne remegj -
Nem maradsz egyedül.

Ködödben csillag ég,
gondodból fény terem,
vers-lelkek lengenek
nyomodban ezeren.
Zászlós és halk csapat,
elszánt és bús-szelíd
vers-lelkek, viharos,
vadkorban tetteid.

S szűkülő kör mögött,
halkuló ház körül,
mélyülő bú felett
hűség áll őrödül.
Jó lelkek, annyian,
árvák és elesők,
szépséget szomjazók,
kútfődet keresők.
Szédülni nem szabad,
zuhannod nem lehet:
szirten is rózsaág
vigyázza lelkedet.

Tudom, hogy két kezem
nem part és nem erő:
maholnap aszú ág,
szélvert és remegő.
Mentésre ingatag,
tartásnak nem elég -
síkon át, hegyen át
kinyújtom tefeléd.

Örömök szállanak,
kedves fők hullanak,
vén sírok mállanak,
estébe hull a nap.
Szem mögött szó mögött
gondárnyék feketül.
És mégis - ne remegj:
lélek van teveled,
nem maradsz egyedül
@dr. jenőke (jenőke)lehet mármilyen kor, számomra senki szebben nem írta le a mamát, mint Ő. Ő is benne van keményen nálam a pixisben...kk
@Eszter jött:
.
"...nem maradsz egyedül"

Ahogyan öregszem, úgy látom hamisságát annak, hogy nem maradsz egyedül.
Hacsak, mint balek magadat is be nem csapod.
Igaz, egy rendes ajtónak is legalább tokja van, a bezártság érzetéhez ez is elegendő.
Csak legyen aki kinyitja.
Igaz-e?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: bolikám! töröltem mindenhonnan az avast, ráengedtem, a malwarebytét meg egy clanert....akkor most nem fogja az írást abbahagyni?
@dr. jenőke (jenőke): a lélekhez olyan hit kell, amely szerint van lélek, akinek ez nincs, arra ez nem vonatkozik, és bizony egyedül marad, mert nem hiszi el, hogy rég elhalt szerettei lelke őrzik az álmát....de lehet, hogy rossszul gondolom.
@dr. jenőke (jenőke):

Így van jenőke. De mindaddig, míg meg nem tapasztaljuk, nem kell ezzel a gondolattal nyomasztani magunkat.
Jobb szeretek boldog balek lenni, mint okos kiábrándult.
Bár én egész életemben egyedül voltam, nem lesz nagy változás.
@evasanyoca:
Avg free (telepítésnél egyedi telep, a free!) feltesz, malware amit talál töröl. Újraindít...
@Eszter jött: OK!
viszem a tárgyalásra a tárgyi bizonyítékot!
@Eszter jött:
.
Az egyedüllét nem feltétlenül jelent magányt.
.
@punkfrog™:

Akkor peren kívüli egyezséget ajánlok. Kérem a JD felét.
@dr. jenőke (jenőke): +100000000000000
nálam még azt is jelenti, hogy a lehető legjobb társaságban vagyok....bár mióta ismerek egy-két vagány Varánuszost, azóta ez az állításom téves...kkkkkk
@Eszter jött:
@dr. jenőke (jenőke):

Jó estét és nagy kösz Nektek:))

Áprily Lajos: Őszi rigódal

Megeste már a dér a bokros oldalt,

fenn vadlúd-ék húz vadlúd-ék után.

Ragyog az ősz. És dalt hallok, rigódalt,

egy ritka lombú vadcseresznyefán. –

Ilyenkor cinke cserreg és ökörszem,

rég hallgat búbosbanka-, s gerleszó.

Ha pártaian, s nem várja fészek-öl sem,

miért szól még a megtévedt rigó?

Tán június sugár-illúziója

remegett át a bíbor lomb felett,

s attól dalol a völgy révült rigója

ilyen évszak-tévesztő éneket.

Nem is téved: halkan szól, mintha félne,

köd ül a hangok túl-finom során,

mintha hunyt szemmel, álmában zenélne,

egy álom-őszben, álom-fuvolán.

A hangja nem fog mámorral kitelni,

nagy líra nincs. S mégis, így volna jó:

amíg a hófelhő jön, énekelni,

mint az a révült, holdkóros rigó.
@dr. jenőke (jenőke):

Végképp nem jelent magányt.
A magány fajai közül igazán a társas magány szörnyű.

De evezzünk vidámabb vizekre!
A következő verset nem találtam meg a neten. Valamikor a 60-as években született. Monoszlóy Dezső, egykori csehszlovákiai magyar költő írta.
Napok óta zsong a fejemben. Csak remélni tudom, hogy pontosan emlékszem minden szavára.

Monoszlóy Dezső: Csak egyszer élünk

Ruhádat rántsd le! Rajta! Csókolj!
Nézd az erdő is háncsot gombol
Minden térted újra érik
Combjukat nyalják az őzikék is.

Holnap, tán fagyot hoz az este
Remegő titkunk, mert kileste
Feldúlja majd a gerlefészket
Csak egyszer élünk! Hát nem érted?
@gazoló:

Szia! Láttál medvét?
@Eszter jött:

Szia!

Vártam a találkozást 'Iwóval,de nem jött össze:)
Valahol csajozott!
Helyette színeket szekérderékkal:)

kepkezelo.com/images/wwcz5wp07lr9b3h3vby1.jpg

kepkezelo.com/images/ez5198zdqaiu4bzhjwz4.jpg
Ezt láttátok már? :(

A gombát, csigát, gyógynövényeket gyűjtögetőket is megadóztatná a kormány

hvg.hu/enesacegem/20151025_Gyujtogetunk_gyujtogetunk_Hat_adozni_ki_f
@gazoló: "szarok arra, hogy én ki vagyok". Interjú Laár Andrással. :)

Létrehoztunk egy népességet, amelynek tagjai gyűlölik egymást

hvg.hu/kultura/20151026_Szarok_arra_hogy_en_ki_vagyok__interju
@Gábris szomszéd:

'magyari tempó,hogy a szívlapát olvadna a pofájára!
Hallgatom ezt a Fazekas nevű fazont földügyekben megnyilvánulni...'háwazze őt is 'mekkínálnám a vassal!!
a WHO most basztattya a húsevőket, cancer veszély,
www.washingtonpost.com/rweb/politics/qa-what-you-should-know-about-the-meat-cancer-link/2015/10/26/e9f345291762857448d36f575dfb4ced_story.html

az összes kalbász ami lóg az már nem cancer veszélyes??? vagy csak egy szokásos kibaszás a húsiparral?

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: Az autóipar után jön húsipar? ;)
@Eszter jött: @dr. jenőke (jenőke):
Ma egy kicsit szentimentálisan ébredtem. De gyönyörű volt ez a verses parbeszédetek, komolyan, büszke vagyok rátok. Köszönöm:-)
@Gábris szomszéd:
Ez a Laár interjú is nagyon jó. Köszi:)
@Gábris szomszéd:
... meg jó példa arra, hogy egy vallás nem csak elszállt és elvont lehet, hanem tanításait gyakorolva effektíve lehet jót tenni.
@Rodeo36: Erről már nem is beszélve. :)

Számos gyógyhatása van a szalonnának

filantropikum.com/szamos-gyogyhatasa-van-a-szalonnanak/
A jól szervezett pénzosztás eredménye. Pedig ellenőrzéssel mindez megelőzhető lett volna. Ezeket a pénzeket soha nem fogja az állam visszakapni.(:

24.hu/belfold/2015/10/27/milliardos-oktatasi-csalasrol-hullhat-le-a-lepel/
Nevessünk(?) egy kicsit:

Bemegy a kocsmába egy ember a kutyájával.
- Bekapcsolhatnám a televíziót? Az enyém ugyanis elromlott, a kutyám meg nagy rajongója a magyar fociválogatottnak, és sosem hagy ki egy meccset sem.
A csapos beleegyezik, bekapcsolják a készüléket, a kutya leül. Támad a csapat, rúgnak egy nagy kapufát. A kutya felugrik a bárpultra, kétlábra áll és elkezd táncolni. A csapos álla leesik:
- Úristen, ez ám az öröm. És mit szokott csinálni, ha a csapat gólt rúg?
- Azt nem tudom, még csak három éve van nálam a kutyus.
forrás: www.ViccesViccek.hu
@Gábris szomszéd:
Hát amit feltettél. Illés Nagy Katalin interjúvolta ugy latom.
@Gábris szomszéd:
Szoval, ha cigizel és piálsz, egyél rá szalonnát. Ez nagy népi bölcsesség :-) 2 millions like it
@CsekklisztNo.10Reloaded: Ja akkor elnéztem az a Laár interjú volt.:) Ha időd és kedved engedi nézd meg a Sándor Mária interjút. Nagyon megható de egyben megrázó beszélgetés volt. :(

www.atv.hu/videok/video-20151026-a-huzos-vendege-sandor-maria
"Zárul Miki mókatára"? :)

Berágtak a szocialisták Gyurcsány dolgozatára

Forrásunk elmondta: nem kívánnak részt venni a DK „utópisztikus kommunista forradalmár” elnöke által kezdeményezett „elitösszefogásban”.

www.atv.hu/belfold/20151026-beragtak-a-szocialistak-gyurcsany-dolgozatara
@Gábris szomszéd:
aláírták -a sok seggfej- a TPA-t remélem a vén kurva europa felébred és nem ír alá TAA-t

egyébként hya figyeled, VW leszarja az egészet, a kocsiknak nincs hibájuk jól műxenek az, hogy van bennük egy csipcsipcsóka az meg kit zavar ha a hülye hatóságaikat nem?

kis kavarodás a Toyota megelőzte 25000 autóeladással az első 9 hónapban még mindíg világelső

brühüyyy
kkk
@dr. jenőke (jenőke): Kedvenc Ladányi Mihály versem:
Mindenki akar valamit
S valamivel mindig beéri.
Sikerül újjal megtetézni
Régi megalkuvásait.
@gazoló:

Gyönyörűek a képek. Tegnap már félálomban voltam, mikor pittyegett a telefonom. Rácsodálkoztam a színkavalkádra, de már válaszolni nem volt erőm.
Ma meg csak most jutottam gép elé.
Necces ez az új munkahely.)))
süti beállítások módosítása