Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 2024.03.28. telex.hu/kult/2024/03/28/esterhazy-peter-emod-utcai-haz-elado-romaifurdo-esterhazy-mar... (2024.06.15. 17:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • s: Tie a yellow ribbon 'round the ole oak tree www.youtube.com/watch?v=7-RlLFxgCkk (2024.05.13. 23:00) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.09.09. 09:08 Fabius

A rugdosódás aranykorába léptünk

Pici frusztrációt érzek a levegőben. Jó, lehet nem picit. Röszkénél tarthatatlanná vált a helyzet, a nyugati sajtó tele van Viktor fikával, a Pápa a menekültek befogadására int, nyomasztó tud ez lenni, na. A fideszkeresztény ember meg frusztráltságában és tehetetlen dühében mi mást is tehetne: rugdos.

Viktor Hendét rugdosta, mert a Varázskerítés építését nem vezényelte kellő lendülettel. Augusztus 31 - a tusnádi beszéd szerinti egyetlen értelmezhető dátum - régen elmúlt, és nem, hogy a Varázskerítés nem tornyosul a határon, de a látványgyodát is letaposták azóta a menekültek. Az emberáradat megállítva nem lett propagandacélból mutogatható módon, az országszerte gyalogló menekültek látványa szolidaritásra sarkallja a kedveslakosságot - tönkre vágva a gyűlöletkampányt ahogy van - úgyhogy Hende még örülhet is, hogy csak rugdosva lett.

Kicsirigó püspök magát a Pápát rugdosta meg egy kicsit, mert ő maga inkább Orbán tanításai szerint kezelné a migráns ügyet, neki egy ilyen lárifári Pápa ne ugasson befogadásról. Mégis ki ez a Ferenc, hogy felülbírálja Orbánt?kicsirigo_puspok.PNGNehogy kiderüljön, hogy a Gyurcsány rokonnya', mert annak szokása ez a menekült befogadás...

A legszebb rugdosódás azonban egy nőé, aki nem tudja, hogy jobber módi szerint neki legfeljebb a boltig szabadna kimerészkedni a konyhából két szülés között. De ha már így kiszabadult akkor nekilátott gyereket és gyerekkel rohanó felnőttet rugdosni-buktatni a nagy magyar pusztában. Mert az olyan hazafias, nemzeti érzelmű és hősies.

laszlo_petra.gif

László Petra ezzel kiiratkozott az emberek közül és megmutatott valamit abból, nem volt teljesen haszontalan a gyűlöletkampány. Plusz ízelítőt kaptunk mi lenne itt, ha az Orbántól is jobbra állók jutnának házmesterétől nagyobb hatalomhoz. Baszki, Vona Gábor értelmezheti újra a cukiságkampányt, mert ez a Jobbik híradós némber a gyerekrugdosással akkorát szart a vizslakölyök vakarászó képre, hogy őt magát is kitakarja jó félig.

1680 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr917771938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Még a kamerát is letette. Egyértelmá, hoyg miért. Ezt a picsát kéne megrúgdosni, de nem kicsit.

Ha a jobbikosok ilyenek, akkor ettől csak rosszabbra lehet számítani. Persze elfelejtik, hogy nekik is van/lesz gyerekük, azokat is megrúdoshatják. Mások.
Szép, új világ!

"Egy kormánytag szerint "kemény képsorokra" kell felkészülni a szerb határnál jövő keddtől."

index.hu/belfold/2015/09/09/nagy_sokk_lesz_a_menekulteknek_orban_uj_idoszamitasa/
ez a Petra olyan szép magyar nemzeti delnő???

vagy???

brühüyyy
-----------k
Szerintem Magyraország területéről nem lehet azt állítani, hogy az nem az ország része, nevezhetik azt tranzit vagy bérmilyen területnek, zónának. Ami az államhatáron belül van az mind magyar terület. Kivéve a más államok zászlója alatt müködő repülőket, hajókat, követségeket, gépjárműveket, amelyek a nemzetközi egyezmények alapján az adott állam fenhatósága/joghatósága alá tartoznak.

Jogászok, pontos a definicióm?
@fabius:
"az országszerte gyalogló menekültek látványa szolidaritásra sarkallja a kedveslakosságot - tönkre vágva a gyűlöletkampányt ahogy van"

ezt nem gondolod komolyan? a lakosság egy részét igen, egy másik része meg elképesztő ganéj módon viselkedik. elszabadult a gyűlölet.
Mellesleg a liba rúgdosása kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartás, talán nem kéne hivatalból garázdaság miatt eljárni ellene? Mert az ugyé bűncselekmény. Már nagyon régóta.
@látjátok feleim szümtükkel:
Ott tévedsz, hogy vannak, akiknek a futók nem emberek, hanem csótány, féreg, tetű. Büszkén hirdetik, hogy egy csirke nyakát sem vágnák el, de a bevándorlókat halomra lőnék, raknák fel őket egy vonatra, és lehegesztett ajtóval hagynák őket "párolódni". Kiélhetik a cigányság és a zsidók miatti frusztrációikat, ellenük kormányzati felhatalmazással lehet uszítani, sok van belőlük, és nem hiányoznak senkinek, mert mindenki szabadulni akar tőlük. Az ő szemükben ez a nő hős, "több kéne belőle", és ami azóta történt vele, csak mártírrá tette őt.
@parti_giano:

A másik résznek a családtagjai közt biztosan akad 56-ban külföldre szakadt hazánkfia, aki amikor vissza szakadt, fideszes lett azonnal. Na jó néhányan kdnp-sek.
Valaki (többen) megjegyezte, hogy ezek nem menekültek, mert nem akarnak a táborban maradni, és megvárni, amig visszatérhetnek, hanem el akarnak menni valahová.

Szerintük akkor Traiskirchenben 1989-ig kellett volna dekkolniuk az 56-os magyaroknak. Érdekes elképzelés.
Na igen. Ez a Jobbik szintje. Ezzel ugrott is a váltópárt szerepük. Marad a Fidesz-KDNP 2018 után is. :)
@DarthVader:

És esetleg az Al Jazeera is leközli. Az érdekes lesz.
Mondjuk elég nagy féregség Orbán Viktort meg a Fideszt idekeverni. Mi közük egy Jobbikos agresszív nőhöz?! Semmi!

Ez a rugdosódás tegnap bizony a Jobbik sara, nem a Fideszé. Nem kéne tán összemosni a két pártot.
N1 TV az Jobbikos tévé, nem a Fideszé.
@DarthVader:

Ostoba vagy. A tegnapi incidens Jobbikos incidens volt, nem Fideszes. N1 tévé az Jobbikos tv.
@ördöngös pepecselés:
Ha háromszor írod le egymás után, akkor is az van a posztban, hogy "Jobbik híradós némber" (így senki nem írta, hogy az a Fideszé lenne), viszont a Fidesz jelentős részben hozzájárult az elmúlt hónapokban ahhoz, hogy ez a "némber" feljogosítva érezze magát a rúgdosásra.

Ciki, amikor látszik a plakátkampány "eredménye", mi?!
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Plakátkampány?! Nézd meg az ausztrálokat hogy mivel kergetik el az illegális migránsokat. Köszönöm.

Ők is fasiszták, ugye? Vagy a britek.
@ördöngös pepecselés:

1. Hozzád ki a fasz szólt?
2, ostoba vagy, mint a tök. Teljesen mindegy, hogy a tegnapi incidens micsoda, a kommentem, amire visszautaltál, arról szólt, hogy a kormányközeli lófaszjóskák szerint kemény dolgok várhatók, erre mondtam, hogy a külföldi sajtóban milyen kép jelenik meg rólunk, erre volt példa, hogy az idióta ribanc rugdosását is rögtön kiposztoltta a világ. Mondjuk, egy lovat könnyebben megtanitanék deriválni,mint veled ezt megértetni, ugyhogy visszabújhatsz Orbán seggébe.
@ördöngös pepecselés:
Rögtön kezdd azzal, hogy megnézed, bármelyik másik ország kampánya milyen nyelven volt, és ez mennyiben határozta meg a célközönséget, valamint hogy ki tették azokat ki.
Köszönöm. Leülhetsz, egyes.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

"valamint hogy ki tették azokat ki."

Ausztráliában konkrétan az ausztrál kormány tette ki a migránsijesztő plakátokat. Az ausztrálok nem is kérnek a migránsokból.

Szerintem neked kellene leűlni. :)
@parti_giano:

az imént óvasám a mandiner pöcegödör részlegit, hát mitmongyak rája? magának igaza van.
@ördöngös pepecselés:
Úristen, egy példa! Jaj! De azért csak angolul volt (gy.k. nemzetközileg beszélt nyelv), és nem Ausztáliában lettek kiragasztva meg a helyi tévékbe betolva, ugye? A szövegét is sikerült értelmezned?

A magyar kampánnyal nem az volt az elsődleges baj, hogy fasiszta volt, mert nem volt az, viszont xenofób az igen, és ostoba volt, mint a föld. Illetve a célját, amiért kitették, azt elérte, látszik is az efféle rugdosásokon.
persze nem tartom kizártnak, hogy egyes történelem könyvekbe jövőre mán úgy fog bekerülni a dolog, hogy a zusácska, a sorosgyuri meg a gyurcsány által beízzított muzulmánok közül minimum százhatvanezer mán a gyurcsány spájzában van, a maradék csilliót pediglen ez a némber dugovics tifuszként rugdossa le nándorbelgrád tornyairul elengedett kézzel, mégse kap corvinus láncot, mer a kun béla keze betette a lábát a tudni illik, hogy mi illik című ismeretterjesztő kötetbe.
@DarthVader: Mit tud tenni egy cég azon kívül, hogy kibassza egy munkavállalóját, ha baromságot csinál? Persze tudom ilyenkor megy a szarjobberek általánosítás, más esetben pedig max. egy megtévedt alkalmazottról lenne szó. :)
@ördöngös pepecselés: "Nem kéne tán összemosni a két pártot."

Jogos a bőgés oroszlán! Összemossák ők magukat nélkülünk is.
@DarthVader: Még néhány találós kérdés. A rendőr is szar aki egy gyerekét cipelő apukát akar megállítani vagy csak a túlbuzgó operatőrnő?

youtu.be/oivyxaiJZEU

A rendőri intézkedést az állampolgároknak segítenie kell vagy nem?
Szeptember 15-től még inkább szigorodni fognak a jogszabályok. Aki ezeket áthágja minek minősül majd?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

úgy látom, hogy itt ma már mindenki gyűlöl mindenkit.

Mintha a gyűlölet adna életcélt. Már-már vallás lett belőle.
Ez különösen a "keresztény" Magyarország tekintetében érdekes...

Én kereszténynek és magyarnak vallom magam. Ráadásul idealistának és naivnak. Valahogy mégsem jut eszembe, hogy gyűlölködjek. Sem a szomszédom, sem a velem ellentétes véleményen lévőkkel, sem a más világképben gondolkodókkal.

Hazudtam. Mégis van, amit kifejezetten gyűlölök. Azt a 25 éves trágyahalmazt, amit politikának mondunk. Azt a féregkupacot, ami - egyebek mellett - leginkább tehet arról, hogy gyűlölködésre épülő társadalom lettünk.

A hazugságom miatt elnézést kérek!
Szép napot!
@ördöngös pepecselés: "Mi közük egy Jobbikos agresszív nőhöz?! Semmi!"

Te nagyon buta vagy. Mi köze? Nos annyi, hogy a magyar büntető törény szerint, aki mást személyes indok nélkül tettleg bántalmaz közterületen, az gazáráda, és ezért a rendőrségnek, meg az ügyészségnek nyomozást és vádelemést kell folytatni.

Orbán azt mondta, be kell tartani a törvényeket. A büntetőket is. A jobbikos agresszív nő esetében is.
Az itthon kirakott plakátok nem a menekülteknek/bevándorlóknak szóltak. Eddig nem jöttetek rá? MAGYARUL írták őket, ami nem annyira nemzetközileg ebszélt nyelv, így az érkező menekült még véletlenül sem érti. A plakátok csak hazai fogyasztásra készültek, hogy viktátor megmutassa, mekkora hrcos is ő. Szerintem inkább csak egy szánalmas kotonszökevény...
Ebben az országban az az igazán nagy baj, hogy senki nem vállal felelősséget semmiért. Mindig mindenért más a hibás. Mindig kell keresni egy bűnbakot, akit aztán lehet gyűlölni. A fidesz mantrája klasszikus ezen a téren is, hiszen mind szemét hazaáruló, aki őket merészeli bírálni. Ez a gyűlöletkampány meg annyira aljas, hogy már komoly híradások is durván szidják orbánt meg a rezsimjét
@hacsaturján: csak vigyázzon, ha nem gyűlölködik intenzíven, megtanálja még egy tenorista. egyébként a gyurcsány és a soros nem egy ugyanazon személy, vagy csak egy kottából játszanak?
@Gábris szomszéd:
Talán először el kéne döntened, hogy ami történt, azt "baromságnak" vagy "állampolgári segítségnyújtásnak" tartod-e... Már tegnap vártam azokat a kommenteket, amik szerint a nő csak a rendőröknek akart segíteni, így a tette is más megítélés alá esik. Hogy szegény csak "túlbuzgó" volt... Kicsit később, de azért csak megjött az első fecske...

A rendőröknek vannak hatósági jogosítványaik, az operatőröknek meg nincsenek. Ha Jobbikosok, akkor sem.

Vagy egyébként ha a hétvégi kis focibulin rúgott volna bele egy operatőr valamelyik ősmagyarba, ő is csak túlbuzgó lenne szerinted?
@Gábris szomszéd:

Mondjuk elnézést kér. Világossá teszi mindenki számára, hogy elítéli a cselekedetet.
Mindezt azért, mert a riporternő még a cég alkalmazottjaként követte el a rugdosást.
@Gábris szomszéd:

az állampolgár a fenti esetben el tudta dönteni, hogy éppen milyen bűnelkövetésről van szó?

Egyébként valami olyan nem rémlik, hogy rendőr jelenlétében is kötelezve van az állampolgár a jogsértés megakadályozásában.

Szimpla tahóság volt, amire emberileg nem lehet elfogadható "magyarázatot" adni.

Amúgy a foglalkoztatójának van erkölcsi felelőssége a munkavállalóival kapcsolatban.
@Gábris szomszéd:

A rendőri intézkedés állampolgári segitségébe nem fér bele a testi erőszak. Pl kapával is fejbe baszhatta volna ezek szerint, ha lett volna nála kapa. Vagy baltával.

Egyébként: egy riporter tájékoztasson, és ne avatkozzon a dolgokba. Másrészt az is gusztustalan, ha kigyurt terroristákat rugdos, persze nem ezt teszi, mert azok visszaütnek, hanem olyan személyt, aki éppen egy gyereket tart a karjában, meg gyereket.
A Helsinki Bizottság szerint a menekülteket rugdosó ex-operatőr börtönbe is kerülhet

444.hu/2015/09/09/a-helsinki-bizottsag-szerint-a-menekulteket-rugdoso-ex-operator-bortonbe-is-kerulhet/
@Eszter jött: Kiadtak egy közleményt, amiben azt írták, az N1TV munkatársa a mai napon elfogadhatatlanul viselkedett a röszkei gyűjtőpontnál. Ezek után kibaszták. Ez nem eléggé hgatásos kifejezése annak, hogy elítélik a tettét?
Elnézést pedig inkább az elkövetőnek illene kérnie.
@fzs.1933:
Tóta W. írta pár hete, hogy mert az emberek a kényelmük, az életstílusuk védelme miatt kegyetlenek lesznek, önmagában az emberi természet része (persze egyénenként máshogy megélve, más fontossággal tekintve ezt), de élvezni nem kéne.

Ami itt történik, az az, hogy sokan élvezik, hogy végre élvezhetik a kegyetlenkedést. "Barbároznak", "állatoznak" meg "hordáznak" azzal, hogy ők csak a keresztény magyarságot védik ezzel. Véres kínhalálát kívánják azoknak, akiknek egyetlen bűnük, hogy nem akarnak meghalni, sem éhen, sem fegyver által. Ennyi erővel azt is mondhatnák, hogy b*sznak a szüzességért.
@fzs.1933: Igen szerintem is tahóság volt, bár szülőként szerintem az is az, hogy valaki a gyerekét tolja a rendőrsorfalnak eszközként. Erről már elég sok híradás szól.

"Amúgy a foglalkoztatójának van erkölcsi felelőssége a munkavállalóival kapcsolatban."

Épp ezért is baszták ki, ami a munkáltató részéről a maximum lehet egy ilyen esetben.
Igazából kíváncsi lennék, milyen lehet ennyi gyűlölettel együtt élni. Ezeknek az élete állandó frusztráció, mert nem ölhetik halomra gyűlöletük tárgyát. És nem tanultak a történelemből sem, a gyűlölet soha nem oldott meg semmit, de teremtett egy csomó problémát, amik a gyűlölködés nélkül nem léteztek volna.
@Gábris szomszéd:

Teljesen igazad van, neki kellene minél hamarabb elnézést kérnie.
Ne feledjük el Gábor, a jobbik tv csatornájáról van szó, a párt híveinek szól.
Kicsit szűkszavú a közlemény.
" Elfogadhatatlanul viselkedett" ennyi áll benne.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Kényelem? Életstílus? Egyszerűen fel nem foghatom, hogy miért egyszerűbb gyűlölni!

Egyszer rossz helyre parkoltam le az autómat - egy szántóföld szélére a fűre. Megjelent egy csóka vörös fejjel, üvöltve, hogy mit képzelek, ez az ő kaszálója, takarodjak el onnan. Se puszi, se ölelés, se köszönés. Csak az ösztönös gyűlölet. Köszöntem. Elmondtam szépen, szelíden, hogy nem tudtam, elnézést kérek, ha ezzel kárt okoztam volna. A kocsiból nem szálltam ki, de csak azért, mert megijedhetett volna! :)
Erre a nyugodt hangra emberem egyből lehiggadt és a végén majdhogynem felajánlotta, hogy bármikor odaállhatok, ha arra járok. Ezután békében váltunk el, bár nem remélem, hogy sokat változott volna... Talán.

Másik történetem az ember más fölött való (képzelt) hatalmáról szól.
Bérlünk egy darab földet. A tulajjal nem találkoztam, ellenben nejem megkért, hogy kaszáljam körbe. Nekikezdtem, megjelenik a tulaj. Szintén köszönés nélkül, kiadja a parancsot, hogy itt meg ott még kaszáljak. Neki is szép hangon köszöntem, bemutatkoztam, majd közöltem vele, hogy ő nem a főnököm, így nem áll módomban figyelembe venni az utasításait. Ellenben ha a feleségemmel megbeszéli, vagy engem megkér rá, akkor beszélhetünk róla. Innentől ő is visszavett az arcából. Megbeszéltük, hogy mit szeretne és tudom-e teljesíteni, vagy sem. Majd elköszöntünk. Na, ő nem változott. Idén is megjelent, mikor kimentem kaszálni. Lényegében ugyanott folytattuk, ahol tavaly kezdte...

Egy szónak is száz a vége: az én életemben valahogy fárasztóbb a gyűlölködés és az agresszió, mint a csendes szó és a mosoly.
Arról nem is beszélve, hogy ebben az esetben mindenki az 1 db barom tévésről és nem a több száz önkontroll nélküli törvénysértést elkövető és rendőri intézkedésnek ellenszegülő "menekültről" beszél.

Egy szintén tegnapi eset Ásotthalomnál.

"Tegnap este a törvénytelen bevándorlók újra blokádot emeltek Ásotthalmon és erőnek erejével megállították a menetrend szerint közlekedő buszt, rajta a munkából hazatérő, munkában megfáradt, de a helyzettől nyilván megriadt ásotthalmi magyarokkal. Ma délelőtt egy otthon egyedül tartózkodó hölgy riasztotta az ásotthalmi mezőőröket, hogy a tanyáját elfoglalta hét migráns férfi. Hangsúlyozom, a hölgy otthon volt! A betolakodókat ez nem zavarta, leheveredtek az ágyra, tölteni kezdték a mobiltelefonjaikat."

Kérdésem. Hová fog vezetni ha az illetékesek a törvénytelenségeket megengedik és elnézik a hívatlan jövevényeknek? Milyen hatással lesz ez a további bevándorlása és ránk magyarokra nézve?
"Ha Európa ezt az embertömeget fölveszi, aláírja közép- és hosszú távon a saját halálos ítéletét. Erre nincs szükség. És szó nincs iszlámellenességről. Csak arról van szó, hogy Európa tartsa meg saját identitását."

www.hirado.hu/2015/09/09/nogradi-gyorgy-szerint-europa-alairhatja-sajat-halalos-iteletet/
@Gábris szomszéd: nyugodj le, a blog közönsége közül csak rodeo és imola feküdne az ágyadba.
@Imola Helyesi: már miért durva? csak ágybafekvésről szóltam, az eset továbbgondolása a maga fantáziájának terméke.
@Gábris szomszéd:

Ha egy tv-stáb veszélyzónában forgat, akkor tudniuk KELL mit lehet tenniük és mit nem. A tv csatorna feladata felkészíteni munkatársait a váratlan helyzetekre.

Röszkénél nemrég is kitört egy 400 fős csoport. Minden tiszteletem a terepen szolgálatot teljesítő rendőröké.
Az én kérdésem az, hol van ilyenkor a belügyminiszter?
Többen is megfogalmaztuk már az elmúlt napokban, hogy láthatóan a káosz és a feszültség fenntartásában érdekeltek a döntéshozó szervek.
@Gábris szomszéd:

Nógrádi arról nem szólt, hogy MAGYARORSZÁGON mit kellene tennie a kormánynak a káosz felszámolása érdekében?
@Imola Helyesi:
Mindkettő. Ez ilyen sokoldalú nő, hogy tud gáncsolni is meg rúgni is, és "pechére" mindkét akcióját rögzítette a kamera.

Amúgy szerinted milyen kapcsolat is van a harcművészet tanulása és a promitívség között?
Még egy apróság.

Igyekszem elkerülni a vitát ismerőseimmel is az egészről, mert nagyjából senki sem tud indulatok nélkül hozzászólni az egészhez.
Akinek mégis sikerül bevonnia és megkérdezi tőlem, mit kellett volna, kell jelenleg csinálni, "demagóg" választ tudok adni: én emberileg tudom megítélni a helyzetet. Nekem sem felhatalmazásom, sem erőforrásom nincs arra, hogy megoldjam az egész szörnyűséget. Ezért van az országnak kormánya és az EU-nak az egész vízfeje. Ők kaptak felhatalmazást, nekik vannak erőforrásaik és ami a legfontosabb, nekik kellene, hogy legyenek szakértőik!!!

Gábris is, Imola is, Rufus, Eszter és mindenki más köpheti le a másikat (akinek nem inge!). Nem mi és nem itt fogjuk megoldani ezt. Innen kezdve meg visszatetsző , hogy - ha csak virtuálisan is -fegyvert nyomunk a másik halántékának azzal, hogy én tudom az igazságot!

Tényleg erre van szükség?
Lászlópetrás véleményem:
endresy.blogspot.co.uk/2015/09/egy-ultra-kameraval.html

Egyébként tényleg érdekelne a Jobbik, mint novákelődősduródorás pártőszinte véleménye. Ahogy Dorkáé is. De úgysem fogom megtudni. Bár gyerekügyben mindkettő letette a garast. Tahóföldjén.
A MUÓSZ-é is édekes lenne, de részletkérdés.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

"Amúgy szerinted milyen kapcsolat is van a harcművészet tanulása és a promitívség között?"

A mi lelkészünk dzsúdózik. Engem még nem próbált leütni. :)
@Gábris szomszéd:

Tévedsz. A maximum az " elnézést kérünk munkatársunk minősíthetetlen magatartása miatt" mondat lett volna.

Ami történt az a minimum volt.
Tényleg, megszólalt már a jobbik az ügyben?
Én Jobbikos vagyok de abszolút elitélem ezt a nöt. Mi mást lehet tenni? Ki lett rúgva. Elöfordulhatott volna FIDESZ vagy akár MSZP közeli ember esetében is - bár elismerem, kisebb valószinüséggel.

Mindenesetre nem kellene összemosni az összes Jobbikost ezzel a marhával (még az se biztos, hogy Jobbikos egyáltalán - csak az, hogy ahol dolgozott az Nemzeti TV. Volt nekem olyan ismerösöm még rég, aki a KISZ-nél dolgozott, de nem volt sem KISZ tag, sem kommunista).
@Fabius: Még te is tévedsz: a maximum a "Mélységesen szégyelljük egykori munkatársunk embertelen, botrányos viselkedését, akit tettének következményeként azonnali hatállyal kirúgtunk, és feljelentettünk a rendőrségen." lett volna - vagy valami hasonló...
@Imola Helyesi:

azért láttam már pár videót, amin a csajok nem hajtépéssel szerelik le pasikat! :)

Egymás között még csak-csak.
@Imola Helyesi:
rémálmaim nekem is vannak.

Orbán szándékosan az országra húzta a menekülthullámot. Tudom, jöttek volna anélkül is. Nyilván, de eloszlósabban.
Február óta számítani lehetett a menekültek in global magasabb számára. Orbán nem készült fel rá. A magyar ellátórendszer sem. A külpolitika sem. Talán akkor el lehetett volna kezdeni az egyeztetést a környező államokkal és a néemetekkel.
Ezzel szemben magyar nyelvű plakátokkal figyelmeztettek... ugyan kit is?
Konzultációra dobtak ki milliárdot... Miért is?
A tranzitzónákat nem kérdezőkkel, pszichológuokkal megerősített belépésponti területeken, hanem a fővűrosban alakították ki. Miért, ha nem a lakosság frusztrálásáért?
A menekülteket gyakorlatilag hatóságilag frusztrálták, míg el nem kezd szakadozni a cérna. Miért is? Nyilvánvalóan azért, mert olyan törvényekhez kell látszattámogatás, amit különben alulról tolnának fel Viktor szeméig.
Igen rémálmaim vannak.
Viktor végrehajt egy igen alapos szociológiai provokációt, és amikor a menekültek kitörnek, és pofán vágnak egy különben ott és akkor tényleg ártatlan rendőrt, akkor bevezeti a szükségállapotot.
A betyárokkal, gárdákkal és más balancsos barmokkal pedig bekövetezik a szélsőjobbos rendpárti puccs.
A menekültek ebben csak eszközök, kiszolgáltatott sakkbábuk.
@Imola Helyesi: és mások

imádom ezt a "másik is csinált már ilyet" véleményt.

Atombiztos.
@Takta Harkály: Ha eddig nem szoktad meg, most kezdj el hozzászokni az általánosításhoz. Szabadelvűként nyilván engem is sokan automatikusan drogosnak, buzinak, hazaárulónak, vérfertőzőnek stb. néznek a"ti oldalatokon" - pedig egyik se vagyok.
Az, hogy az ember nem általánosít, intelligencia kérdése. Én sem gondolom, hogy ez a magatartás jellemző lenne minden jobbikosra. Ami viszont feltűnő, az az, hogy a különböző fórumokban a menekültekkel kapcsolatban elutasító, rájuk alacsonyabbrendűként, csupán problémaként, eltávolítandó bosszúságként tekintők között erősen túlsúlyban látszanak a jobbik-szimpatizánsok. Persze, még ebből sem szabad általánosítani, régi igazság, hogy nem feltétlen az hallatszik, aki többségben van, hanem a hangosabb.

Mindenesetre jó látni, hogy vannak jobbik-szimpatizánsok, akiknek a mondanivalója nem a tagadás-relativizálás-szerecsenmosdatás bermuda-háromszögben mozog.
A nap névtelen hőse a Telekom Facebook-adminja, aki végtelen türelemmel állta a menekülteknek adott ingyen wifi miatt őrjöngők rohamát

444.hu/2015/09/09/a-nap-nevtelen-hose-a-telekom-facebook-adminja-aki-vegtelen-turelemmel-allta-a-menekulteknek-adott-ingyen-wifi-miatt-orjongok-rohamat/
@fzs.1933:

A "csomó ilyen eset volt" kombináció is vérprofira vall:).
Én azt gondolom , hogy pont kapóra jött az eset, a nyugati balliberális médiának , így gyorsan felfújták az esetet, hogy tovább folytassák a Magyarország-ellenes kampányukat. A nőnek volt egy önkéntelen mozdulata, ami védekező reakció volt az irányába meginduló tömeggel szemben. Érdekes , a Németországban felgyújtott menekülttáborokról , alig látok riportot...
@Imola Helyesi:

és kinek a felelőssége a problémát kezelni???
Ne a posztolót verd, amiért - jó pár alkalommal vitatható stílusban - a mindenkori kormányt kritizálja/dorongolja (ki-ki vérmérséklete szerint)!

Én nem szeretnék a "TI" és az "ŐK" között állni, mert így én fogom a legnagyobbat szívni! Mégsem tehetek másként, mert egyszerűen nem áll rá az agyam arra, hogy téged, vagy másokat elküldjem a balfenékre.

Azt azonban ne várd el te sem és senki más sem, hogy a szélsőséges véleményeket ne kritizáljam!
@fzs.1933: Mindig ez az egyik utolsó mentsváruk. A kdvencem az volt, amikor - és előre szólok, hogy ez komolyan megtörtént, nem poénkodok! - azon hírre, hogy a Mészáros Lőrinc-féle cég milyen hanyagul újított fel egy budapesti utca úttestét, ami ráadásul végeredményként a szabályosnál keskenyebb is lett, egy narancstroll a lehető legkomolyabb formában előadta, hogy a liberálbolsik csak ne ugráljanak, mert ha abban akerületben történetesen nem fideszes LENNE a polgármester (mert az), hanem mszp-s, akkor is nyilván ELŐFORDULHATNA ugyanez.

Tényleg, komolyan. Ez volt az érv :D
@Brix: Így van. Nem én vagyok a hülye, hogy loptam, hanem a rendőr, hogy elkapott, a sajtó, hogy hírt csinált belőle, és a bíróság, illetve a közvélemény, hogy elítél.

A jó kis ovis "mindenki hibás, csak én nem" filozófia. Verhetetlen.
itt az a műsor ahol kicsit megismerheted mi zajlik ott ahonnan elindultak az emberek

Ez a szezonnyitó adás. Május végén, amikor programunk nyári szünetre ment, Magyarországon még a bevándorlásról szóló, komoly európai visszhangra talált nemzeti konzultációs kérdőíveknél és a menekültek ellen uszító plakátoknál tartott. Az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának adatai szerint a világon 60 millióan élnek olyanok, akik kényszerből hagyták el a lakhelyüket, közülük mintegy 19 millióan
menekültek, akiknek óriási többségét egyébként a világ legszegényebb országai fogadják be. Csak a négy éve tartó szíriai polgárháborúnak eddig 240 ezer halálos áldozata volt és 7 millió 600 ezren voltak kénytelenek elhagyni a lakóhelyüket. Ezek a hírek talán még a napi híradók szintjén sem érdeklik az európai emberek többségét. Így volt ez egészen addig, amíg a napi halálos fenyegetettség elől menekülők tízezrei meg nem jelentek Európa határain.

Ezt a műsorunkat, amelyben a nyár külpolitikai
eseményeit foglaljuk össze, meghatározza ez a helyzet, azaz a menekült-kérdés.

Szakértőink: Nagy Gábor, a Heti Világgazdaság vezető szerkesztője és Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő.

www.youtube.com/watch?v=v-WodF0UGMY
@bioLarzen: nah... nekem semmi bajom a homoszexuálisokkal (bár nem támogatom elviekben a felvonulást, de tiltakozni se megyek ki). A menekültekkel kapcsolatban meg ambivalens vagyok. Sajnálom öket - föleg a háborús menekülteket -, de nem tudom, hogy fogja ezt a rengeteg embert Európa (és föleg Magyarország) elnyelni, asszimilálni. Egyszerüen nem tudok értelmes megoldást. Az se jó, ha beengedjük öket, az se, ha nem.
@Brix:
"Önkéntelen mozdulat", "védekező reakció"... Ezeket is vártam már.

Önkéntelen mozdulattal senki nem rakja ki a lábát maga elé, amikor elfut előtte valaki, hanem behúzza, ahogy nem is sarkal vakon hátra.
@Imola Helyesi:

Abban igazad van, hogy az elvárható, gerinces dolog az lenne. Mivel azonban olyan világban élünk, amilyenben, a gerinc lassan már csak az orvosi tankönyvekben lesz látható.

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Feltételezésekkel nálad is tele a padlás? ;)

@bioLarzen:

Egy cimborám a stadionok építését védte. Többé-kevésbé sikerült észrevétetnünk vele, hogy talán jelen helyzetben mégsem volt annyira racionális építgetni. De aztán jött az ultima ratio: DE A GYURCSÁNY!!! Na, itt paff lettem. Nem azért mert Gyurcsánnyal kelek és fekszem, hanem az érvelés miatt. És azt gondoltam, hogy ez a több diplomás és eddig intelligensnek gondolt ember is meg tud lepni...
@Imola Helyesi:
Sőt, az EU határozta meg a folyók medervonalát, és hogy a hegyek hogyan nőjjenek ki a földből, csak azért, hogy a magyar kormányra tudjanak mujjal mutogatni!

Nem szélsőséges vagy te, csak egy udvari bolond a mesevilágával:).
@Brix:

Ezt ugye nem mondtad komolyan?!
Önkéntelen védekező mozdulat?
Láttad a másik videót, hogy spárgáznia kellett, hogy elgáncsolja az apát a karjában lévő kisgyerekkel?
Hát ha ez is önkéntelen mozdulat, akkor ennek a nőnek furcsa reflexei vannak!

NE MOSDASS SZERECSENT!

Minden pártban vannak bunkók, hülyék, parasztok és persze párton kívül is! Ha akarod vedd ezt személyeskedésnek, de aki ezeket pártfogásába veszi, az lement kutyába melléjük!

Nem érdekel a ballib meg akármilyen média! Ez undorító, ez méltatlan az emberhez, amit ez a nőstény (ember: nő, állat: nőstény) elkövetett!

Nem azért, mert utálja őket, szeretni ha haza lennének paterolva. Ez az ő véleménye, amit akár hangoztathat is. DE ÁRTATLAN GYEREKRE NEM EMEL KEZET egy kultúrlény!

Huhhhh, de felbosszantottál!
@Imola Helyesi:

"Neked az én véleményem szélsőséges, nekem meg a tietek. Itt én most kisebbségben vagyok, de máshol meg többségben."

Szerintem nem ezt írtam.

"Tehát az is szélsőséges, ha az én véleményemre mondod, hogy szélsőséges."

Te mondod, körte, mások azt, hogy alma. Ha én azt mondom, egyiket sem eszem, mert nem szeretem, az szélsőséges?
@Brix:

ez inkább volt egy önkéntelen támadó mozdulat.
A védekező inkább az lett volna, hogy karjaival védi a fejét és kissé összébb húzza magát.
@Brix:
"A nőnek volt egy önkéntelen mozdulata, ami védekező reakció volt az irányába meginduló tömeggel szemben."

ha önkéntelen mozdulat az, hogy megfordul és utánarúg, akkor én önkéntelenül (védekező reakció!) is felkiáltok: a kurva anyád baszd teherbe!

1:1
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Abban a helyzetben , amikor többszáz őrjöngő menekült áll valakivel szemben , ösztönös védekező reakcióként, sok minden megtörténhet.
Reméljük 15. után véget vetnek a horror-állapotoknak, és lezárják a magyar határt. Gyanítom, nem lesz könnyű, de a parlament megadott minden felhatalmazást hozzá
A mostani hiszti is csak azért van , hogy hangulatilag tovább szítsák nyugaton magyarelleneséget. Egy egyedi esetből kiindulva ,nem lehet egy országot, és annak kormányát elítélni!
@Imola Helyesi:

tudom, mire írtad.
Általánosan írtam. Nem konkrétan.
Még akkor is, ha így csak mosakodásnak hat! :)
@ProsTata: Elítélem én is a gyermekre kezet emelőket. A nő hibázott, de azért ebből nem kellene világhírt csinálni!
Az, hogy ekkora ügyet csinált belőle a világsajtó, a magyarellenes propagandagépezet műve!
@Brix:

ez a mosdatás felesleges.

én sem akartam elhinni, hogy egy nő ezt megteszi. ezért megnéztem sok helyen.

rengeteg videó van fent. ahol nagyon lelassítják a felvételt és teljesen látható mind két esetnél a célirányos mozdulat (sőt a saját felvételén még az a dörmögés is ott van: jöhetne már a vízágyú...
a külföldi lapok többségében is a ezek a képek vannak a videókból kinagyítva.
Valóban nem szép dolog és elítélendő menekülteket rugdosni.

De az általánosítás az ha lehet mégrondább dolog.
Ezt tették a nácik, és a fasizsták is.
Pont mint Fabius..

Nem kevesebbet állít, minthogy abból hogy egy nő rugdosódott, minden szélsőjobb oldali, de még talán általában minden jobboldali is rugdosna.

Elmebeteg.

Ez olyan mintha azt állítanánk, hogy minden MSZP-s gyilkolászna, csak mert Csepelen az egyik MSZP-s meggyilkoltatta az iskolaigazgatót.
@fzs.1933: azért a pánikkeltésben, a migránsok démonizálásában orbánnak nagy szerepe van. azt nem nevezhetjük normális reakciónak, ha egy idősödő hölgy két teasütemény között azt kívánja, hogy ütötte volna el a menekülőket a vonat.
@Brix:
"Az, hogy ekkora ügyet csinált belőle a világsajtó, a magyarellenes propagandagépezet műve! "

de az ugye neked is megvan, hogy egy német riporter szúrta ki az origo felvételén és twittelte ki először? twitter.com/RichterSteph?ref_src=twsrc%5Etfw
itt keresd. utána az origó szúrta ki, de addigra már terjedt keményen.
Vízágyú kellet volna és akkor okafogyott lett volna a rugdsódás. Szegény riportercsaj egyedül mit csináljon, ha cserbenhagyják a rendfenntartó erok?
@Brix:

ez nem hiba. sokkal súlyosabb kategória mert sajtómunkás.

rájuk pedig a saját védelmük érdekében is más törvények vonatkoznak - ha már az emberi oldalát ilyen szépen apróságnak tünteted fel
A nő nem hibázott.
Aki ilyet tesz, az bűnt követ el. Nagy különbség!
Aki ezt lehibázza, az szerecsent mosdat!
Erkölcsi és morális bűnt követett el. Köztörvényeset is, de ezt most nem ragozom!

Ha pedig ebből a világsajtó ügyet csinál, az nem világkép, vagy politikai irányultság kérdése. A sajtó és a világsajtó ilyen. És ilyenekre vadászik, ami érzelmileg megfogja a nézőket olvasókat képvilágában.

Egyébként pedig még egyszer. Tudom, hogy ennek a nősténynek a tettét sokszorosan el fogják verni Magyarországon. Sőt lehet, hogy rajtunk magyarokon is, Rajtad és rajtam.
Pedig Te nem is, én akkor is fel vagyok háborodva azon amit elkövetett! Valószínűleg a saját szerkesztősége is érzi, hogy mennyire védhetetlen a helyzet, kirúgta.
Ámbár itt a kollégáim között többen felvetették, hogy ezzel a nővel felelős poszton, ne adj Isten közmédiában fogunk még találkozni a most letett névjegye erre predesztinálja. De ez a közmédiát minősíteni. Azt, ami szerinted (gondolom) nem áll liberális irányítás alatt.
@Imola Helyesi:

igaz, hogy az EU is csődöt mondott a válság kezelésében.
Azonban én nem tudok attól elvonatkoztatni, hogy nekem elsősorban a mindenkori magyar kormány tartozik elszámolással.
Jelen helyzetben pedig az én véleményem szerint csúfosan leszerepeltek.
Ha a plakátozás idejében - amikor már tudhatták, de legalább sejthették, mi várható -, nem azzal foglalkoztak volna, amivel, hanem már akkor elkezdik kiépíteni a tranzitzónákat, meg a táborokat és a hozzá tartozó kiszolgáló létesítményeket, közlekedtetést, már előrébb lennénk és még csak nem is bélyegeznék meg. Ennyit az előrelátó politizálásról.
Mostanra annyira eszkalálódott a helyzet, hogy valóban csak fizikai akadályokkal lehet elkerülni, hogy Európát elárassza a menekültek hulláma.
A Jobbik reklámarca :)

Azt hittem nehezebb lesz tőlük megszabadulni, de nagyonnemzeti szöszinek sikerült hazavágnia a pártját néhány másodperc alatt.

Nagyobb baj ennél, hogy amikor ez lejön a nemzetközi médiában is, azzal az egész országot fogja minősíteni.
@Imola Helyesi: ha most tényleg neked az a lényeg ebben, hogy mit keresett az a migráns család a sínek mellett, akkor feküdj le aludni, menjél uszodába... ne toldd túl.
@parti_giano:

nem, nem normális. De az sem, hogy ezeket az embereket is "leállatozzák"! Ugyanaz...

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll:

akkor én már el is mehetek...?
@Khonsu:
Lejött. Meg az online médiák mindegyikén, szerte a világban. Faca, megint hírhedtek lettünk egy ostoba hp miatt...
@Khonsu:

Még mindig jobb, mint a ballibek akik iskolaigazgatókat oletnek meg pufajkás biztonsági őrnek álcázott gyilkosokkal.

Mert minden ballib ilyen.

Született gyilkos.

Pont mint amennyire minden jobboldai menekült rugdosódó.

Mert 1 darab példa van mindkét esetre, így az általánosítás megállja a helyét.

Az egykor élt nácik és fasiszták csettingetnének elégedetten, a hazai ballib pengeéles logikája, és általánosító hajlama kapcsán.
@Gábris szomszéd: A buktatás és a rugdosás a jobbik környékén állampolgári segédkezésnek minősül?! Akkor minek minősítenéd a fociultrákat?! Önkéntes városrendezési bizottságnak?!
@Gábris szomszéd: "túlbuzgó operatőrnő"
hová fogsz még lesüllyedni?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Mondd ki! Egy ostoba széljobber miatt, aki olyan bátor, hogy kisgyerekeket és gyereket cipelő felnőtteket rugdos és gáncsol.
@fzs.1933: nézd, simán lefostalicskázom gábrielt, mert csak és csak negatív megközelítésben képes hozzászólni a témához. nem tudsz mutatni egy olyan linkjét, ami arról szólna, hogy emberekről van szó. ezt a humánumot nem lehet nélkülözni, különben tényleg állat az ember.
más kérdés, mit kéne kezdeni. dánia nem fogad, kvótarendszer... amire hívja fel valóban a figyelmet, mert nem működik valami.
@guma: Hibázott a nő, de ebből még sok külföldi médiaának nem azt a következtetést kellene levonni, hogy itt mindenki xenofób , meg náci...Bár, ha erőszakkal akarnak olyan dolgokat ránk erőletni, amit nem szeretnénk, akkor, valóban egyre több ember fogja az addig konszolidált véleményét megváltoztatni...A magyar átlagemberben van szolidaritás, de a jelenlegi migrációs folyamatokat inkább félelmetesnek és az országra veszélyesnek gondolja... A félelem frusztrációt szül, a frusztráció meg erőszakot...Sajnálatos , hogy Európa felelőtlen vezetői éppen az európai polgárok szolidaritát amortizálják , amikor a valódi menekültek védelme helyett, a kontinensre engedik, a főként életerős, agresszív, követelőző férfiakból álló gazdasági menekültek millióit
Ennek a folymatnak véget kell vetni, mert az elfojtott indulatok a felszínre fognak törni előbb-utóbb...Polgárháború , nép-, fajirtás is lehet a vége!
@Khonsu: Áááá, nem hiszem, h ez árt a jobbiknak. Sőt, szerintem gyűjtést fognak rendezni a csajnak, csak figyuzzá!
@parti_giano:

Rosszul teszed..

Hozzá képest egy lepke fingjának mértékét se éred el IQ ügyileg.
@Ballib Cenzúra: A hazai ballibeken már ez sem segít, de a fityisznek nagy szolgálatot tett. Legerősebb ellenfél letudva.
Annyira bírom, hogy a libsik mindig a szabálysértők, bűnözők felforgatók oldalán találják meg a helyüket

Mert ez a csaj a rendőri intézkedésnek ellenszegülő, szökésben lévő szabálysértőket akarta feltartóztatni. Lehet hogy nem elegáns módon tette, de a jó oldalon állt

Ezt azért lényeges leszögezni, mert nemsoká lehet hogy mindannyian (a hazaáruló libsiket nem számítva ide) kénytelenek leszünk kivenni a részünket a honvédelemből az országhatárt legázoló csürhével szemben
@Brix: Hibázott? Az első rúgás az még lehetne hiba. Mondjuk rájött a magyarságtudata, és csárdást akart ropni, és beleakadt az apukába, aki felbukott. Na az hiba lenne. De ez?! Ez szándékos volt kedves barátom, és szerencse, hogy jó sok sajtómunkás kóborolt arrafelé, és volt aki felvette. Máskülönben ez még mindig ott rúgdosna, mint egy elcseszett Van Damme.
jobbikos bűnözés.
írom ezt olyan értelemben, ahogy a jobbikosok használják, a cigánybűnözés kifejezést!
@Imola Helyesi:

valóban nem fogod fel, hogy el sem jutnak a menekülttáborba nálunk?

gyűjtőponton dekkoltatják őket, étlen, szomjan.

menekülttáborban pedig azért sem tudnák elhelyezni őket, mert nincs annyira kész ma sem...
Szégyellem magam, hogy egy magyar nő, aki a honfitársam belerúgott egy menekülő kisgyerekbe. Feltételezem, hogy valamilyen személyiségzavara van, mert egy normális fiatal nő nem tesz ilyet. De ez a rugdosó fúria ugyanakkor egy válságtünet is: ami történt az arra int, hogy a tűzzel játszik, aki gyűlöletkampányt indít, mert ha szelsőséges felfogású és/vagy gyenge jellemű emberek azonosulnak a kampány üzenetével, akkor radikalizálódhatnak és erőszakos gyűlöletbűncselekményeket követhetnek el. Ami most történt, az kicsiben ugyanaz, mint a Breivik tömeggyilkosság nagyban.
@Imola Helyesi: toldd a helyes felszólító módban, told=valamit megtold, azaz kipótol.

mondom, a tolmácsok mostanság kezdtek feltünedezni, s láss csodát, eredményeket lehet elérni. mikor ez történt hébe-hóba akadt belőlük egy. ezek az emberek abszolút tájékozatlanok lehettek. de ez nem mentesíti a megjegyzése felelőssége alól azt az idősödő hölgyet. vagy te másképpen értékeled?
@Imola Helyesi:

Ne engem kérdezzen meg arról, hogy neki mit kellene tennie! Tegye a dolgát! Ha nekem nem tetszik, ellene szavazok.
Tényszerűen meg tudnád határozni, hogy Orbán kiknek üzent a plakátokkal? És hogy mit?
Vajh, én nem plakátolhatom ki, hogy Antall, Boross, Horn, Orbán, Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai számoljanak el az országgal?

Továbbra is jelzem, hogy csak közvetetten érdekel, amit más országok tesznek. Elvárom, hogy a magyar kormány szakszerűen, emberségesen és a magyar emberek képviseletében járjon el. Eddig csak a fenti három nem valósult meg.

Azt, hogy Orbán demokrata lenne, még a leginkább fideszhez közeli ismerőseim sem merik mondani...
Jobbik-szimpatizáns vagyok, nem szeretem a menekülteket, de amit a nő csinált az bunkóság volt, igen.

A "szarjobbik"-ozóknak viszont üzenem, hogy a csajt kirúgták. Ennél többet mit csináljanak?

Meg azért, ha egy ember cselekedeteiből akkora nagy következtetéseket vontok le, akkor beszéljünk már arról, mikor a menekültek eldobálják a kaját, meg nyakelvágást mutogatnak a kamerába! Persze tudom, az csak egy-két ember stiklije, és nem lehet kiterjeszteni az egész csoportra, de itt, ha jobbosok a kiszemeltek, akkor ha valaki tesz valamit, az olyan, mintha az összes tenné.

Döntsük már el, hogy hogyan állunk az ilyen dolgokhoz, mert így nagyon következetlen.

Egyébként a jobbosok szerint minden nőnek a konyhában a helye szintű mondatból, szerintem neked nem teljesen jött át, hogy mire gondolnak családpolitikai vonalon. Persze hangulatkeltésnek jól jön.
Ausztrália is irányt váltott menekültügyben, készek befogadni 12 ezer embert

Pedig az ausztrál miniszterelnök, Tony Abbott mostanáig nagyon keményen bevándorlásellenes volt.
Most mégis arra készülnek, hogy 12 ezer szíriainak biztosítsanak állandó lakhelyet. Török, jordán és libanoni táborokból fogadnának be menekülteket, elsősorban olyanokat, akik már “soha nem térhetnek vissza hazájukba”. (MTI)
@Erő e-meló:
nagyon mosdatod. igaz, csak habzik, de a kosz az marad. nem-e erődön felüli a próbálkozás?
@Brix:
Ha én belerúgok a gyerekedbe, vagy elgáncsollak gyerekkel a kezedben, mert nem tetszik az ábrázatod, akkor hibáztam?

Ne nyomasd már, a hibázó esendő ember szlogent! Még a végén megsajnálom azt a férget!

Képzeld el, ezzel mekkorát fog ártani Magyarországnak, a hazájának, amit annyira szeret (állítólag)! Neki, mint a sajtó munkatársának ezt igazán kellett tudnia! Elhiszem, hogy nem volt tudatos, de így még rosszabb... Ha valakinek ilyen ösztönei, reflexei vannak, az ismétlem, egy állat! Szokták mondani, hogy az emberből az ital hozza ki az igazi arcát... Neki nem kellett az ital.
Aztán emlékezz, hogy az amerikai fogorvos a fél világ (aki biztosan internetet használ) kínpadra küldette volna a rezervátumból kicsalt oroszlán legyilkolása miatt.
Ugyanez a média most ezzel a nővel és a képeivel lesz tele.
Csakhogy az egy állat, ez meg politika. Az a nagy különbség, hogy ott a pasas magát minősítette, ez alapján a nő alapján meg minket magyarokat fognak minősíteni.
Szerinted mit hogy viszonyul majd a magyarokhoz az a muzulmán, aki ezt látja a tévében, interneten? Szerinted mennyire fog megváltozni az a baráti olykor szívélyes viszony, ami eddig előjött, ha Tunéziában, Egyiptomban, Törökországban turista úton jártunk. Ezért írtam korábban, hogy sokszorosan leverik rajtunk...
@parti_giano:

megteheted, de jobban érzed magad ettől?
Igen, én is látom, amit látok, de inkább ignorálom, mintsem agyvérzést kapjak.
@Erő e-meló:
Az ultrák pedig csak baráti hangulatú találkozót folytattak a rend őreivel. Ugye?

Ha nagyon unatkoznál, olvass egy kicsit.

konteo.blogrepublik.eu/2015/07/14/menekult-konteok/
@Imola Helyesi:

hüje vagy, bugsy!

a törzsközönség itt van, csak nem kiváncsi a szégyenlets baromságodra. inkább csöndben szánakozik.
@Imola Helyesi:

miről beszélsz?
a gyűjtőpontról törtek ki most és hétfőn, kedden is.

látod, ezért nem érdemes veled még beszélgetni sem...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Ez az oldal azért szörnyű, mert megmutatja, hogy amúgy jó arcú, kedvesen mosolygó, családdal pózoló "honfitársaink", szomszédaink, adott esetben barátaink/barátnőink micsoda sötét lelkű, ostoba, agressziv hordabarmok. Itt élnek és járnak közöttünk.
Ki nem szarja le a sírásotok? :)
@Imola Helyesi:
Na persze, akkor nem azért, mert háromszor-négyszer annyi embert zsúfolnak össze egy helyre anélkül, hogy hozzávetőlegesen is megmondaná bárki, hogy meddig kell ott lenniük, hogy honnan és milyen ellátást kapnak, illetve hogy meddig kell ott lenniük és milyen feltételekkel jöhetnek el.
@Imola Helyesi:
"Akiket bevisznek a gyűjtőpontra, vajon miért törnek ki, mert nem akarnak regisztrálni, te meg ezt értsd meg."
Te mit csinálnál, ha már 48 órája várakozol egy kukoricás szélén (gyűjtőpont) a regisztrálásra, úgy hogy éjszaka 6 fok van?
Bővül a kör.

fideSSjobbik = az emberiség genetikai selejtje
@Dili: Ez nagyon mosdatásnak látszik. Lehet, hogy netán mást is kellene nézni, mint azt a tv adót, és mást olvasni, mint az alfahír?
Talán nem ezt akarja bemutatni kizárólag a jobbik?! Talán majd higyjük el, hogy titokban vona és z kárpáti melegételt oszt iszlám testvéreinek, és a párt gyűjtést szervez megsegítésükre?!
@DarthVader:

Ja..

Vannak közöttük olyan sötét bunkók is, akik sokkal inkább menekültekkel áraztanák el az országot, mintsem határontúli honfitársainkkal.

Vagy akik szeirnt a magyarok szaremberek.

Itt élnek közöttünk.

Hozzászülnak blogokhoz, és hírdetik az igét facebookon, meg blogokban.

Szégyellem magam helyettük is !
Ahogy a nő helyett is aki menekültet rugdosott.
@Dili:

Mert ti nem cuslágoztok évek óta, ugye?
@fidesz a mutyipárt:

MSZP-s Gyurcsnyisták = hazaáruló csürhe gyűjtőhelye.

2006-ban azon örömködtetek hogy ártatlan embereket vernek rommá beazonosíthatatlan rendőrök...

MOst meg egy darab hülye egy darab rugása alatt általánosítottok.

Képmutató ballib férgek !
@DarthVader:
Ez mondjuk egy gyűjtemény, némi személyiségi jogi aggállyal, de tulajdonképpen bármelyik, a témával foglalkozó cikk facebook-kommnetjei alá be lehet nézni ugyanezért, ott ugyanez van, közvetlenül a partiszelfis forók mellett.
@new_boy_on_the_block: pl te?
@Imola Helyesi: Sőőőt, álítólag már amerikaiak és kanadiak is úton vannak, és gazdasági bevándorlást fognak hazánkban elkövetni, megélhetésit.
@Ricordo:

Személyiségzavarát fideSSjobbiknak nevezik.
Ezt hozza ki a férgekből az orbánvonai politizálás.
Ezek ilyenek.
@Imola Helyesi:

ha már ennyire okosan vagy hülye, legalább híreket olvass vagy nézz...
pl:

Röszkei gyűjtőpont: itt pár órára betekinthet a menekültek életébe

vs.hu/kozelet/osszes/roszkei-gyujtopont-itt-par-orara-betekinthet-a-menekultek-eletebe-0908

Akár egy napig is a szabad ég alatt várakoztatják a menekülteket

24.hu/kozelet/2015/09/07/akar-egy-napig-is-a-szabad-eg-alatt-varakoztatjak-a-menekulteket/

Így fogyott el a türelem az EU külső határán

444.hu/2015/09/08/roszke/
@Ballib Cenzúra:

Agyhalott ortyinista féreg, 2006-ban égő palackokkal dobálták a rendőröket, szétverték a fél várost a szeretett férgeid.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Álszent képmutató férgek..

2006-ban mikor tömegesen vertek jobboldaliak itt élveztetek el a blogokban !

Rohadák hazaáruló ballibek !
@Ballib Cenzúra:
Engedd meg, hogy Bayer testvér szavaival válaszoljak, ami tökéletesen illik rád és fajtársaidra.
"Ha a pincében felfordítunk egy követ, akkor ilyen arcú férgek másznak ki alola"
És egyben tolmácsoljam Rékasi művész úr szavait.

a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F38.media.tumblr.com%2Ftumblr_meml1gl24s1rlxtkvo1_500.gif&key=XWn3ZjbbitVuhXr0bsuF5w&w=600&h=281
@Imola Helyesi: lőn igazad, valóban told a helyes. sorry. a vasutas sztori esetében viszont nincs.

@fzs.1933: itt a különbség, nem vált ki belőlem különösebb érzelmet.
@Ballib Cenzúra:

A valósággal foglalkozz inkább

fideSSjobbik = az emberiség genetikai selejtje
@Imola Helyesi: Nem, megélhetésit. Elveszik a munkád, a szeretőd, de még az aranyhaladat is. Ez lesz az új egyesült európai államok. Aztán meg majd jönnek a mexikóiak is, ők következnek, nemde?
De hogy te milyen humortalan vagy, hogy még azt is képes voltál komolyan venni... Nem fárasztó állandóan rettegni?!
@fidesz a mutyipárt:

Erről beszélek..

Hazudsz ahogy a haverjaid..

Elélvezel ha magyart vernek rommá azonosíthatatlan karhatalmisták, miközben siránkozol egy semmilyen maradandó sérülést nem okozó rugáson.

Álszent képmutató hazaáruló ballib féreg !
@Imola Helyesi:
"Tornáznék, az is van olyan testmozgás, mint a futás, gyaloglás."
Akkor nem értem a felháborodásod, hiszen ők is azt csinálták, futottak, gyalogoltak.
Sajnos oda jutottunk, hogy civileknek kell megpróbálni megfékezni az országra törő muzulmánokat. A ballib civilek norvég júdáspénzen tolják a muzulmánpátyolgatást, az persze hipszter, trendi, multikulti, hűdefelvilágosult dolog. Ezek a muzulmánok áttörték a rendőrők vonalát. Amerikában ezért már lőttek volna. Sokkal kevesebbért is.
Ez a nő egy félresikerült citizen's arrest-et mutatott be. A citizen's arrest egy mindenhol ismert jogintézmény, ráadásul hivatalos személy támogatójaként lépett fel a hölgy, ez kiemelt jogi védelmet jelent neki. A rendőrséget legyűrték az illegális határsértők, az intézkedés alól kivonták magukat, ő meg próbált egyet megállítani. A világ nyugati felén ezért kitüntetnék. Gondoljátok, hogy egy izraeli polgárt, aki felrúg egy palesztin beszivárgót, meghurcol a sajtó? Amerikában az illegális bevándorlók figyelése, feljelentése, elfogása délen nagyon is hazafias tett.
Az a szégyen, hogy egy nőnek kell ezt megkísérelnie, mert a kormány tehetetlen, a balliberálisok meg adják a lovat a beözönlők alá, hogy minél előbb eltörölhessék az európai kultúrát.

Egy kis rúgás semmi ahhoz képest, amit ezek a muzulmánok egymással csinálnak. A lányaikat megcsonkítják, elnyomják. Akik abban hisznek, hogy minden hitetlen fejét le kell vágni, márpedig minden muzulmán ebben hisz, azokat egy rúgás, egy tonfa vagy vipera ütés se állítja meg.
@Ballib Cenzúra:
Majd ha találsz tőlem olyan kommentet, amiben akár "örömködtem", akár "élvezkedtem" volna bármilyen erőszakon, akkor igazad lesz. Amiket ott látsz, mindegyike konkrét példa, facebook-oldallal vállalva, érdekes módon ott olvashatsz éppen elég örömködést meg élvezkedést mindenféle gyilkolásról.

Amíg viszont mindezt közvetlenül azután teszed, hogy kikérted magadnak az általánosítást, addig nyugodtan nézegessed a saját képmutatásod.
@csak egy néző:

mi tenne Imola?

örömmel menne a rendőri kísérettel pisilni a kukoricásba.
Íme a rendőri túlkapások egy listája, amin az itt kommentelő rohadék ballibek 2006-tól kezdve egyként istenítenek, ezekre a sérülésekre élvezkednek azóta is:

index.hu/belfold/rtulkapas#2012-07-26
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Fogadjunk, hogy több ballib facebookos örömködést találok 2006-os rendőri brutalitás kapcsán, mint te ebben az egy elszigetelt esetben ?
@Ballib Cenzúra: semmi elítélő nem volt benne. magánügyetek, mihez kezdtek egymással.
@Imola Helyesi:

végre!

tehát nem hülye vagy valóban. csak a sok troll közt az egyik legszemetebb.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Majd ha találsz tőlem olyan kommentet ahol ezt az esetet magasztaltam, vagy örömködtem rajta, akkor általánosíts a jobboldalra.
Addig coki.

A saját logikád szerint.
@Imola Helyesi: Hát nem egészen.
Az EU is kapkod, de:
- Pintér februárban már menekültügyi felkészülést emlegetett.
- augusztusig nyilvánvalóan nem tettek semmit.
- Orbán májusban totális elutasításról értekezett, nem is csinált semmit.
- ujjal az embertelen bánásmód, most a gyerekrugdosás miatt mutogatnak. Ha esetleg a genfi konvenció azon szakaszát idéznéd, ahol kötelező elemként jelzik a kiskorú veszélyeztetést és testi sértését....
@Ballib Cenzúra:
"Hat kődobálót felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a bíróság az MTV-székház 2006-os ostroma miatt. Egyikük azt vallotta, hogy azért támadt a rendőrökre, hogy a Ferencváros ismét az NB I.-ben játszhasson."

Hahaha

index.hu/belfold/mtv2320/
@Ballib Cenzúra:
Majd ha találsz tőlem olyan kommentet, ahol általánosítottam, akkor...
@fidesz a mutyipárt: Nem ismerek olyan szót, hogy "fideSSjobbik". Ha esetleg ezek után leírnád nekem, hogy szerinted mi a jelentése, mit értesz alatta, akkor sem fogom ismerni ezt a szót. SRY.
@pervie but hot:
Ez most ugye irónia? Mert annak jó.
@csak egy néző:

Ja hogy egy tök más esetet hozol példának majom ?

Én 2006 október 23-i Gyurcsány által irányított több tízezer ellenzéki brutális rommáveréséről beszélek.

Ez kb olyan mintha az eset kapcsán ezeket a várorészeket rommá égető muszlim csürhét linkelném:

www.gatestoneinstitute.org/5177/no-go-zones-britain

Nézegetheted az itt található videókat kedvedre.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Semmilyen személyiségjogi kérdés fel nem merül, a képek és aláírások mind az illető facebook profiljából lettek kigyüjtve, tehát az illető azt önként osztotta meg. Valamint a kommentjét is.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Ezek szerint elítéled Fabiust és mindenki mást is, aki az eset kapcsán úgy általánosít, politikai alapon, mint a fasiszták tették anno !?
@DarthVader:
Ezt a részét én is így gondolom, csakhogy maga az oldal olyan "harmadik fél" adatkezelést valósít meg, bármilyen nyilvános is az az adat, aminek a jogi hátterével nem pontosan vagyok tisztában. Csak erre utaltam.
A hazugságotokkal ellentétben a HŐSÖK közé iratkozott be!
Ti és a fajtátok viszont soha nem tartoztok az emberek közé!
@Imola Helyesi: Én rajtad nevetek. Meg azon, hogy mi mindenen nem képesek egyesek rettegni. Csupa elképzelt, szörnyű dolgon.
@Ballib Cenzúra: Chubakka védelem a köbön. Ami 2006-ban volt annak semmi köze ahhoz, hogy széljobber operatőrök gyerekeket rugdosnak. Bármennyire is szeretnéd elterelni a témáról a figyelmet, de 2006 rajtad kívül itt senkit sem érdekel momentán, de még Gyurcsány sem. Ja, és attól még elítélendő, és féreg dolog marad a kis elvtársnőd rúgása, hogy 2006-ban mik történtek. A kettő nem mosható össze (max a te fejedben).
Ahogy azt egyszerű ballib(a) elképzeli:
László Petra eddig közömbös, sőt(!) inkább barátságos volt az arabokkal, négerekkel, de azorbán' gyűlöletpolitikájának hatására, egyszer csak úgy gondolta, hogy felrúgja a kis arab maszatot a holdba...
@ördöngös pepecselés:

"_Ez a rugdosódás tegnap bizony a Jobbik sara, nem a Fideszé. Nem kéne tán összemosni a két pártot._"

Ne háborogj. Munkamegosztás van. A felbujtó a fidesz, a tettes a jobbik.
jogilag nem vonható felelősségre, mindegy, mit ugat a dkpmhelsinkibizottság...

lelke rajta, ha nem szereti a bevándorlókat
@Ballib Cenzúra:
Imádom, hogy ezt most iderángattátok.
Szerintem egyrészt off, másrészt ez teljesen másról van szó. Merthogy:
ennek a nőnek a cselekedete mindenhogyan féregség, nem támadták, nem hivatkozhat védekezésre.
A 2006-os rendőrségi attak meg teljesen más történet. a megítélése attól függ, melyik oldalon állsz, melyik sajtót olvasod, vagy nézed. Én különleges eset vagyok az ablakombl, mondhatni páholyból néztem végig, itt lakom. Hát kedves "Ballib Cenzúra", nem lennék büszke a Te kedvenc és bátor, meg hős forradalmárjaitokra sem. Legszívesebben néhánynek eltörtem volna én is a gerincét (vagy annak helyét), amikor pl az utcánkban belerúgott bakanccsal több kocsi ajtajába, mert haragudott a kb. 150 méterre lévő rendőrökre. Meg a barátjának is az aszfaltba vertem volna a fejét, amikor a kukát belebaszta a kocsi szélvédőjébe (szerencsére nem tört be, de ez nem rajta múlt!). Ezek nem rendőrautók voltak. Az egyik egy Suzuki, a másik meg egy Renault. Az itt lakók remegve nézték, hogy vajon az övék is sorra kerül-e?

Úgyhogy hagyjuk az offolást, térjünk vissza, hogy ez a nőstény egymaga többet ártott Magyarország nemzetközi megítélésünknek, mint az elmúlt 10 évben bármi. Lehet, hogy hosszabb időtávlatában is.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Persze hogy nem érdekel mi történt 2006-ban.

Mert akkor el kéne ásnod magad, és a többi ballib féregnek is.

Mindenkinek akik akkor kárörvendve okádták az igét a szarrá vert jobboldaliak látványa okán, akiket politikai utasításra intézett el egy Gyucrsány nevű elmebeteg.

Aholis a ballib tábor egyként bukott meg emberségből.

És most ezek a férgek ontják az igét, emberségből, ezek a szarháziak általánosítanak, akik akkor kiröhögték a rommá vert ellenzékieket.

Hányinger egy banda !
@Ballib Cenzúra:
Miért ennyire fontos, hogy én mit ítélek el, amikor te az általánosítás miatt képmutatásozol két képmutató általánosításod között?

Egyébként szükségtelennek és kontraproduktívnak tartom, de arról, hogy milyen tapasztalataik vannak és hányadik, azt az ő dolguknak tartom. Ezzel kell beérned.
Jobbik es hivei a tarsadalom sopredeke, szakkepzetlen, faragatlan, eroszakos, sunyi, penzehes, laposhomloku korcsok. Vonatol az utolso szarjanko szavazojukig bezarolag. Nem vitazni kell veluk hanem kibaszni valamennyit a hora.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Elítélendő el is ítélte sok jobboldali szintúgy.

A ballibek általánosítása az ami hányingert keltő.

Azon ballibek, akik magyarveréstől felizgulva köpködték a baromságaikkal a netet 2006-ban.
Ezek általánosítanak most egy szimpla rugáson.
@Ballib Cenzúra:
Baromarcú, csak azt a linket nyitottam meg, amit te csatoltál.Ott találtam.
Ja és kihagytad a magyarokat verő héberül beszélő rendőröket.

Ja és most a főni nem tud munkát adni a most unatkozó székházromboló ultra csőcselékének, kénytelenek Orbán rendőrségével jó hangulatú, baráti találkozókat tartani, Majd a tárgyaláson nyuszikakánt, majdnem elsírják magukat ezek a bátor hazaffyak.

youtu.be/rzhyhBFSIbA

hvg.hu/itthon/20150907_Felgyujtottak_az_ultrak_az_onkormanyzat_a
@medium size devil:
"Jobbik es hivei a tarsadalom sopredeke, szakkepzetlen, faragatlan, eroszakos, sunyi, penzehes, laposhomloku korcsok. Vonatol az utolso szarjanko szavazojukig bezarolag. Nem vitazni kell veluk hanem kibaszni valamennyit a hora."

te bizonyára felvilágosult-européer-liberális-toleráns álláspontot képviselsz :)
Nő létére ilyesmire vetemedni. Nem lennék az anyja, mert ez vár rá is.
Egyébként nőben is lehet állat, csak az a szomorú, hogy eljuthatott ilyen munkakörbe. Nem vagyok durva, de ezt a nőt leköpném ha elém kerülni, remélém mosok megteszik:)
@bbwd:

Na aki ilyet leír, az szerintem még a nőt védő facebookos kommentelőktől is gázabb..

Sokkal gázabb.
A görögök előbbre tartanak ők már Molotov koktélt használnak, könnygázt, gumibotot. Mikor dördülnek el az első lövések, mert anélkül nincs az a határzár ami ezt honfoglaló tömeget megállítaná. Miért volt nem helyes a plakáton, hogy ne vedd el a magyaroktól a munkahelyeket? Mit mond a honfoglaló kikerülök a táborból kapok egy jó munkahelyet bérelek lakást és boldogan élek Európában nyugodt körülmények között. A CBA mér jelentkezett, hogy ad munkát a honfoglalóknak, van pedig éppen elég munkanélküli akinek jól jönne egy munkahely, sokan elmenekültek innen a kilátástalan helyzet miatt, mi meg adjunk ennek a hordának szebb jövőt. Viszont azt javasolták Merkell angyalnak, hogy ha kevés a munkahely Németországban akkor küldje haza a magyarokat és a kelet európaikat. Ez nagyszerű ha a honfoglalók tényleg nem akarnak itt maradni csak Németországba vágynak, akkor teljesül a kormány álma és a kivándorolt magyarok majd menekülnek haza. Új sport alakul nyugaton pingpongozás a hordával, a Dánok visszaütötték az első csoportot Németországba a Németek meg nem tudták táborba vinni a csoportot azok meg elutaztak Dániába. A bolgárok meg ide Röszkére pattintottak pár példányt. Népszerű lesz az játék. De nem kell aggódni aki nem tiszteli a koránt azt úgyis lefejezik, mutatta egy honfoglaló a Hír tévének.
@medium size devil: Mindezt ékezetek használata nélkül. Szép.
@Ballib Cenzúra: Hú, ez szép volt. Pláne attól, aki úgy nyitott itt, hogy minden ballib gyilkos. És ezek után kikéred magadnak, hogy általánosítunk... Érdekes álláspont, meg kell hagyni. Pláne, hogy nemcsak a ballibekről, de a muszlimokról is általánosítasz.
@Ballib Cenzúra:
Ügyesen megvédted a fajtársaid. Bravó.
Akár leválthatnád a faszfejű szőrös Kovács szóvivőt. Van tehetséged. Gondolom már mondták, hogy olyan vagy, mint egy vödör takonyban úszkáló angolna.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Hát ez igazán röhejes...
Idézem amit írtam:

"Ez olyan mintha azt állítanánk, hogy minden MSZP-s gyilkolászna, csak mert Csepelen az egyik MSZP-s meggyilkoltatta az iskolaigazgatót. "
@bbwd: Most mit mondjak egy olyannak aki csak par mantra kifejezes kombinaciojaval tudja kifejezni magat.
Kedves Kommentelők és különösen "Ballib Cenzúra"!
Mi a faxnak tereltek?
Ez nem pártállás kérdése! Ki nem szarja le, hogy mi volt 2006-ban?
Ki nem szarja le, hogy most ki van hatalmon és ki volt korábban?
Nem lehet egyenlőségjelet tenni a kettő közé! Ez a nőstény önként rugdosta, mondhatni élvezetből és/vagy indulatból a menekülteket.
Egy csekély pozitív dolgot látok a történetben, hogy ez nem rendőr volt. Ha az lett volna, talán rosszabb lenne a helyzet. Ez csak egy szélsőjobbos orgánum nyilván elkötelezett (elvakult) munkatársa. És sajnos magyar, de legalább nem magyar rendőr, aki a hatalmat képviseli.
Ennyi... Több pozitívumra nem telik, de szívesen olvasnám tőletek, ha van!
@Ballib Cenzúra: Ebben a mondatban túl sok a betű (meg még ékezetek is vannak), nem csoda, hogy nem tudta feldolgozni! :D
@Ballib Cenzúra:
Palesztin testvéreid hogy érzik magukat ilyenkor?

Linkelgessek én is pár videót a hétvégi, és amúgy minden évben lezajló kis focibulikáról, amikor egy bizonyos, konkrét tagokból álló közösség képtelen úgy eljutni "A" pontból "B" pontba, hogy egy-két autó ne gyulladjon fel, ne repüljön egy pár kő útközben?

Évenkénti felvonulás, rendőri kísérettel. Épp, mint a Pride. Csak az egyiknél befelé repülnek a kövek, a másiknál meg kifelé a rendőrsorfalból, és valahogy mindkét esetben ugyanolyan divatosan öltöznek a dobálók.

De nem akarok általánosítani.
@Ballib Cenzúra:

Helyes, ezek szerint Te úgy gondolod, hogy akkor mi bármit megtehetünk velük...

Tulajdonképpen azt nem értem, akkor miért nem géppuskázzuk le Őket a határon? Merthogy otthon pl Szíriában ezt teszik egymással. Ha nekik lehet, akkor nekünk miért nem? Hát hol itt az egyenlőség?

Ismered azt a viccet, aminek a poénja: "Amerikáben meg verik a négereket...". Nos Te ezt adoptáltad.
Terelsz és terelsz...
@Ballib Cenzúra: @KUHULIN:

És az a pár utána következő kommentke, ahol mindenféle dolgokon élvezkedő és egyként örömködő, hazaáruló ballibekről volt szó?

A szelektív emlékezet csodái vagytok.
Nem akarom védeni a csajt, mert "minek ment oda" haha! értitek, ugye? :) de ha valaki megnézi a teljes felvételt, akkor láthatja, hogy a "derék, a munkáját végző sajtómunkást" előbb valaki úgy megüti, hogy összegörnyed, utána (nyilván sokkos állapotban /haha!/) kezd el rugdosódni...
www.youtube.com/watch?v=i5_4PNrJQyk
0:34 -nél
Fabius: 2006-ban a rendőrnek látszó valakik is ott járták a csárdást a magyar emberek hátán. Nem találtam arról felháborodott írást, segíts légyszi, hol találom. Vagy a hőbörgés az szelektív?
Amúgy tényleg bunkóság volt, aminek lett is következménye. Igaz, ez egy igazi ballibának hihetetlen. Tehát felesleges a fejhangon visítás.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Akkor látom nem árt tisztázni a helyzetet.

1. pont:
Fabius írt egy mocskos általánosító blogot, mely egyként ostorozza a jobboldalt, és főbűnösnek kimást mint Orbánt teszi meg.

2.pont:
Idejön a ballib fikázó különítmény, és mélyen egyetértve bólogatva Fabius irományára tovább fikázzák zuzammen a jobboldaliakat, ha lehet még általánosabban.
Mág külön thumlair oldalt is létrehoztak ballibek önigazolás gyanánt.

3. pont.
Leírom hogy az általánosítás nem szép dolog, egy olyan eset kapcsán ami egyszer fordult elő, és leírtam a Csepeli MSZP-s gyilkosságot példaként.

4. pont.
Mikor nem jártam sikerrel, hasonló stílusban és módszerrel elkezdtem általánosítani a 2006-os események kapcsán, mint ahogy ti tettétek azt.

5. pont.
Amit természetesen kikértek magatoknak...
Képmutatás felsőfoka díj a tiétek.
@KUHULIN:
"előbb valaki úgy megüti, hogy összegörnyed,"
?
@Rudi Kató:

"A hazugságotokkal ellentétben a HŐSÖK közé iratkozott be!
Ti és a fajtátok viszont soha nem tartoztok az emberek közé!"

Megesküszünk a legszentebb vau-val a Canis Major-ra, hogy mi soha nem tartoztunk az emberek közé, de mindig velük és értük ugattunk. A háláról most nem vauzok, csak arról érdeklődök a Falka nevében, hogy a történteket tekintve, maga bizonyára jó barátságba keveredhetett a vakkomondorokkal is. Milyen volt? Ha elég csinos a lapockája ránk is számíthat, legalábbis vannak itt fiatal béta kanok szép számmal, akik örömest meglátogatnák.
A Kutyatanács persze még azt is megtiltotta, hogy lepisálják a maga lába szárát, de hát tudja, hogy van ez, a fiatalokkal egyszerűen nem lehet bírni.
Na, megérkezett a rettegő jobber patkánykommandó.

Jutott eszembe:

ha Vityma megcsinálja a tervét, és kialakitanak olyan "zónákat", amik Szerbia felé nyitottak, és a migránsok bármikor visszamehetnek Szerbiába, de a szerbek meg úgy gondolják, aki kint van, kint van és nem engedik vissza - amire azért van sansz - a migránsok merre fogják elhagyni a "zónát"? Vagy hadat üzenünk Szerbiának?

Ha én vajdasági paraszt lennék, most megfognám az Isten lábát. traktorral szürkületben kitöfögnék a keritéshez egy elhagyott részen, két lánccal vagy 10 m-en kidönteném Szerbia felé a draútkeritést, megküldeném a GPS koordinátát a menekültek között hesszelő spanomnak, és emberenként elkérnék 5 Euro-t. Ha csak 300-an mennek egy lukon egy éjszaka, már van 1500 Euro-m. Ha jönnek a magyar határrendészek, akkor 50 m-re a határtól megvárnám, mig elmennek. Esetleg barátságosan intenék nekik egy hello-t.
A kommentek között ez még nem volt:

A rugdosó nő Gyurcsány kottájából rugdos, mert így akarja lejáratni a hatalom propagandáját és honvédő háborúját.

FIGYELEM !
A vasárnap is zárvataró üzletekben már kapható a legújabb hat kötetes "Gyúrcsány-kották" című gyűjtemény - akciós áron.
@DarthVader:

Én használt bicikliket felvásárolnám, kimennék a keletibe és grátisz térképpel Németországig eladnám az összeset párszáz Euróért.
(Ha már újra lezárta a határt az osztrák rendőrség, és újra leszedetik a vonatról a menekülteket, ahogy múlt hét elöttig tették).

Persze érthető, hisz a te célod valamilyen rejtélyes okból az, hogy minnél többen jöjjenek ide, az enyém, meg hogy minnél kevesebben legyenek itt.
@feketefenyő és fehér ló:
" hat kötetes "Gyúrcsány-kották" című gyűjtemény - akciós áron."

de az is azért akciós, mert még a gyurcsány-kotta 1.0 volt, de már a 4.0 béta Europe Edition van forgalomban
@Ballib Cenzúra:
És mint látod, mindaz, amit leírtál, tökéletesen életszerű volt, akadt is rögtön pár ember a nyomdokaidon.

Egyezzünk ki egy döntetlenben.
@Secnir:
Már boccs, de ezt nem más állítja Gyurcsányról, mint Gyurcsány Ferenc:

"„Mi csináltuk meg a "köteles akciót" is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. ..."
@Ballib Cenzúra:
zuzammen ??
Helyesen: zúzapörkölt, amen. Jó étvágyat.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Szia Csekk! Te meg merre jártál ilyen sokéikg? :)
@DarthVader:

nem teccett föltanálni a spanyolviaszkot. tán még januárban készült egy riport palicsi fiatalokkal, akik munkalehetőség híján már akkor ezzel foglalkoztak.

(ősmagyaroknak: palics, község szabadkától mintegy 17 kilométerrel nyugatra, a palicsi tó partján, szerbia)
@punkfrog: Lassan már az ISIS-es barmok lefejezései, keresztrefeszítései egyéb állatságai sincsenek ennyire felkapva, mint ez a félkegyelmű operatornő, akit elkapott a feszkó, amikor a tömeg el akarta őt is sodorni. A "menekültek" egyre agresszívebb fellépéséről is lesz majd ekkora hacacáré?
@Ballib Cenzúra:

Kivételesen válaszolok.

Hogy a tökömbe' lehet valaki ennyire fogalmatlan? Én nem akarom, hogy jöjjenek.

(Állomáson: Várod az anyósodat? Dehogy várom, de jön!)

Szóval akár akarod hogy jöjjenek, akár akarod, hogy ne jöjjenek, ezek jönni fognak. Akkor is ha hatméteres drautkeritést épitünk. Ha falat épitünk, akkor is jönnek. Át fognak jönni a tolókapun, a bakteron, a keritésen.

A kerékpáros ötlet egyébként kivételesen nem rossz... :)
@Gábris szomszéd:
"amikor a tömeg el akarta őt is sodorni."

ne kezdd már te is. a mandineren olyan szerecsenmosdatás megy, hogy az elképesztő. mindez úgy, hogy egyik sem nézte meg a videót.
@hacsaturján:

Januárban? Még nem volt hire se a keritésnek!
@Gábris szomszéd:

Az ISIS ugye muszlim, a muszlimok meg még éjszaka, hugyozás után is fejeznek, addig vissza se fekszenek, nem ujdonság. A szőke ribanc meg elvileg mi lennénk.

Egyre agresszivebb menekültek? Századannyira agresszivek, mint a zigazmagyarok. 800 zigazmagyart összeterelne a rendőr egy kukoricaföldre éjszakára 8 fok celsiuba, szerintem rög rögön nem maradna.
Előbb utóbb elszakad majd a cérna a rendőröknél is.

"Külön terhet jelent a felfokozott médiafigyelem és a hisztérikus társadalmi hangulat. Miközben a rendőröknek most különösen jól esik minden elismerés, akár a menekültek, akár a civilek részéről, nagyon bántják őket az indokolatlannak érzett támadások. Úgy érzik, néhány önkéntes hergeli őket, amikor feljelentéssel fenyegetőznek és az azonosítószámukat firtatják, miközben szélsőségesek olyanokkal támadják őket, hogy „a fociszurkolókat bántjátok, ezeket meg nem”.

index.hu/belfold/2015/09/09/besokallnak_a_rendorok_ha_nem_kapnak_segitseget/
@DarthVader: Newm rossz hasonlat bár ez úgy lenne igazán helytálló, ha azt írtad volna; "800 kivándorolt zigazmagyart összeterelne a szír vagy iraki rendőség a sivatagban éjszakára 8 fok celsiuba, szerintem rög rögön nem maradna."
@DarthVader: " Századannyira agresszivek, mint a zigazmagyarok. 800 zigazmagyart összeterelne a rendőr egy kukoricaföldre éjszakára 8 fok celsiuba, szerintem rög rögön nem maradna."
Mivel a magyarok nem birkák. Bár a ballibsi tábor ezt szereti hangoztatni.
@Gábris szomszéd:

Na látod. Itt meg nem is nagyon emberkednek. Néha elszaladnak.
@KUHULIN:

Tehát a bevándorlók birkák, de egyre agresszivebbek, tehát lassan felveszik a magyar mentalitást. Schön.
@DarthVader:
A Délmagyar.hu értesülése szerint megkezdődött a határzár megvalósítása Mórahalomnál.
Toroczkai László az egyik zászlóvivője volt azoknak a települési vezetőknek, akik intézkedéseket sürgettek a menekültekkel szemben.
A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alapítójaként ismertté vált Toroczkai László a Facebook-oldalán mondott köszönetet. Nem véletlen, hiszen januárban ő vetette fel a kerítésépítés ötletét.

Tehát január.

vs.hu/kozelet/osszes/tobb-tucat-katonai-jarmu-a-szerb-hataron-epul-a-kerites-0713
.
@KUHULIN:
Van egy rossz hírem, a szírek sem szeretik, ha birkaként bánnak velük.
@KUHULIN:

Persze ebből az is következik, hogy ha a migránsok elkezdenének törni-zúzni, elismerően csettintenél, tökösök, mint a magyarok. Schön, schön.
Nem volt rugdosás, nekiszaladtak egymásnak a tumultuózus jelenetben.
@feketefenyő és fehér ló:

Ahhha. Világos. A szerbeknek is vág az eszük, mint a borotva :)
@Imola Helyesi:" racionális, előrelátó és cselekvőképes"

Te ezt elhiszed? Mert ha így gondolod, az nem vall éleslátásra....
@DarthVader:

kerítés valóban nem volt, viszont zöldhatár igen. egy bonus erővágó most sem vág földhöz senkit.
@Ballib Cenzúra:

"Idejön a ballib fikázó különítmény, és mélyen egyetértve bólogatva Fabius irományára"

Maga el van keveredve a nagy tumultusban.

A Falka tagjainak egy része bal lábát feltartva balra, más része a jobb lábát feltartva jobbra pisál, míg az aranyos szukácskáink egészen középre és nem tartanak semmit se ide- se oda, se fel legfeljebb az imádni való orocskájukat . Oszt mégis béke van.

Legfeljebb az alkalmatos fa kiválasztása ütközik nehézségekbe, de amennyire elszaporodott a sok fafejű ebben az országban, már ez sem okoz túl nagy gondot.

Ezért van az, hogy maguk se látják fától az erdőt. Csak ugatom, hogy vegye észbe.

2006 az 2006 és a szemkilövés nem volt rendben.

2015 az 2015 és a rugdosás nem volt rendben.

És ha netán valaki -nem maga- eljutna odáig hogy ez a rugdosás humánusabb eset, mint a szemkilövés, azt nem lepisáljuk, hanem sugárban leszarjuk, akkor is ha kicsi rigó. És nem kicsit, nagyon.

Egyébként a színeseket nem mossuk együtt a fehérrel. Még mi sem.
@Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert):

Ja. Mint 2006-ban. A rendőrök meg a tüntetők el akartak szaladni egymás mellett, csak összegabalyodtak.
A szemkilövő is galambra lőtt, de a szembenálló felugrott a lövedék útjába. Révész Máriusz is úgy sérült meg, hogy egyszerre akartak lehajolni egy rendőrrel egy elhajitott papirzsepiért de összeütötték a fejüket. Schön, schön, schön.
@DarthVader:
delmagyar.hu – megkerülhetetlen hírportál a Dél-Alföldön.
(Szeged)

www.delmagyar.hu/
@Brix: "A nőnek volt egy önkéntelen mozdulata, ami védekező reakció volt az irányába meginduló tömeggel szemben."

Kölcsön adom a szemüvegem, sajnos elég nagy már benne a dipotria, de hátha jobban látod majd vele, hoyg az a "a védekező" rekació erősen támadó volt.
@feketefenyő és fehér ló:

Csak annyit engedjen ugatnom, maga ló, hogy eddig az eu volt ellenség, atztán a parasztok, trafikosok, tanarak, orvosok, ápolónők fehérben-feketében, tanulók, egyetemisták, és még sorolhatnám.

1,2 milliárd = 1.200.000.000 (mohamedán) kicsit más volumen. Tedd ellenségeddé őket, de aztán ugatni nem engedünk, mert ide ugyan hiába jössz.
@100 kóbor kutya: Nagyon erőltetett. Kínos még olvasni is...
@Imola Helyesi:

Nem értek egyet veled, de ez itten nem a nyelvészeti egesület, és ezért nem vitatom meg veled a témát. Ha úgy gondolod, te tudod jobban, élj ezzel a tudattal, és rugódz rajta kedvedre.
@DarthVader: "Persze ebből az is következik"
Lófaszt.
@100 kóbor kutya:
...ellenség: parasztok, trafikosok, tanarak, orvosok, ápolónők fehérben-feketében, tanulók, egyetemisták, és még sorolható... - vagyis a helybenlakó közel tízmilliónyi magyar állampolgár...
@Takta Harkály: "...de nem tudom, hogy fogja ezt a rengeteg embert Európa (és föleg Magyarország) elnyelni, asszimilálni."

Romákat hogy asszimilálta? Kell egyáltalán?

Gondold át a számokat: Európa népessége 700 millió, az unióé 500 millió. Ebbe nem fér bele 1 millió ember?
@Brix:

"A nőnek volt egy önkéntelen mozdulata, ami védekező reakció volt_"

A kegyed mamájának is lehetett volna egy védekező mozdulata a kegyed papájának intim közeledésére.

Maguk, emberek ezt úgy mondanák hogy az anyád picsájának is lehetett volna egy védekező mozdulata a kellő időben. (translation by homo hungary sapiens), csak a félrefordításból támadó zavar elkerülése végett
@KUHULIN:

Tekintettel arra, hogy mennyire hiján vagy a logikai gondolkodás képességének, tényleg lófasz.
"...Orbánt, aki..., racionális, előrelátó és cselekvőképes."

Mi ez itten, a heti vicclap? Nodekérem, ide a gyík miatt jönnek!
@100 kóbor kutya:
parasztok: Ezidáig 600 föld volt kiadva, mostanság 6000 darab van. Azaz ha most a klientúra kapta a bérleti jogot, gondold át mi lehetett elötte az MSZP alatt.

trafikosok: Velük valóban kibasztak. Viszont a nem dohányzásért nem győznek hálákodni a dohányos és nem dohányos ismerőseim egyaránt.

tanárok: Össze kéne számolni ki hány iskolát záratott be, és mely kormány alatt mennyivel nőtt a tanárok fizetése.

orvosok, ápolónők: Ugyanez a kórház bezárásokra, kórház privatizálásokra, béremelések nértékére, folyosóra fektetetett betegekre Gyöngyösön, ...

Nem beszélve a szakszervezetek és állam kapcsolatára Gyurcsány alatt vagy most, legyen szó orvosokról vagy tanárokról illetve vasutasokról.

Ég és föld.
@feketefenyő és fehér ló:

Úgy állapította meg a Kutyatanács, hogy 500.000-rel kevesebb mint, és nem közel tízmilliónyi az a távol a 10 milliótól, de a maguk dolga. Elképzelem, hogy szúrja a szemüket az a félmillió elkárhozott, aki szabadon lófrál a szabad világban.

Amúgy maga mondta nem én, csak példálóztam, ha maga egyúttal aggregálta, az is a maga dolga. Viktorral majd elszámolnak, vagy Kubatovval, csak aztán nehogy 15 milliónál lyukadjanak ki, mert az súlyos renonce vooona...
@látjátok feleim szümtükkel:

Ki asszimilálta a romákat és mikor ?
Ide azt a módszertant, és időpontot izibe ..
Még jó, hogy kamera és nem fegyver volt a csajnál...
@látjátok feleim szümtükkel: 1 millió belefér. Csak aggódom, hogy sokkal többröl lesz szó :-(
látom áramlik a fideszjobbik szenny, ezek szerint főcím
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Mi a mosdatás? Nem mondtam, semmi olyat, hogy a Jobbik bevándorláspárti. Csak azt kérdeztem, hogy mit tehet annál többet egy TV, hogy a nála dolgozó munkavállalót elküldi, ha hülyeséget csinál? Mit vártok még? Kövezzék meg a nyílt utcán? Akasszák fel nyilvánosan? Egyébként ennyi erővel, ha egy ATV-s csinál valami hülyeséget, akkor amiatt be lehet támadni az SZDSZ-t, vagy a MSZP-t, mert az hozzájuk tartozik?

Amúgy a személyeskedésed nagyon mellé csúszott, mert nagyon ritkán nézek Alfahírt, meg N1TV-t. Ha nézek, akkor is tisztában vagyok vele, hogy kinek az érdekszférájába tartozik, és milyen kicsengésű cikkek lesznek rajta. Ugyanígy lehet tudni, hogy az Echo a Fidesz szócsöve, az ATV a baloldalé, stb.

Egyébként igen, nyilván a Jobbik, meg a Fidesz inkább úgy akarja beállítani a menekülteket, hogy veszélyesek, sok híroldal (pl: index) meg úgy, hogy ezek itt mind szentek, és aki nem segít nekik az egy gonosz ember. Ezzel tisztában vagyunk. Valószínűleg az igazság a kettő között van valahol.

Egyébiránt, ha csak Alfahírt, vagy N1TV-t néznék, az is teljesen normális lenne a mai világban. Mindenkinek van egy előre felépített világképe, és az emberek többsége olyan hírforrásokat néz, ami ezt a világképét megerősíti, mert ez neki így kényelmes. Ha olyan hírt hall, ami ellenkezik a világképével, akkor meg rámondja, hogy azok hazudnak, és így teljesen figyelmen kívül hagyhatja. Aki ki mer lépni a "komfortzónájából", az meg innen is, onnan is gyűjt információkat, és magában rendszerezi azokat.

De mielőtt úgy állítod be, hogy ez csak ilyen jobbos dolog, azért megjegyzem, hogy nem sok Echo TV-t, vagy HírTV-t néző balossal találkoztam, mert ugye "Ezek a fidesz szócsövei, úgy hazudnak, ahogy Orbán fütyül nekik". Ugyanez van a jobboldalon az ATV-vel. Ugyanolyanok mentalitásban a balosok, meg a jobbosok, csak mindkét oldal jobbnak akar látszani a másiknál. Plusz az idősebb baloldaliak, megszokták, hogy ők az előző 65 évből 52-ben "hatalmon voltak", vagy legalábbis a hatalommal értettek egyet, és elhitték, hogy igazuk van, mert az állam arra rábólintott.
@Takta Harkály:

Konkrétan csak a mi határunkon megy majd át az idén cirka 500.000.
Jövőre több.

Plussz akik Olaszoktól vagy Görgöktől, esetleg a Spanyoloktól (bár onnan kevesebb, mert működik a kerítés).

Szóval az 1 millió az 1 év alatt jön alsó hangon.
Azaz hazudik az elftárs.
Rossz hírem van, mert ez a kormány meg fogja nyerni a következő választást.
Ez a migráns mizéria mint a mennyei manna, úgy jött nekik.
Rezsicsökkentésre már nincs pénz, állami kézbe hullott (hullik) a szektor.
A gazdasági csoda csak az óriásplakátokon létezik és azokat érinti, akik ezt hirdetik.
Már tényleg keresni kellett egy aktuális ellenséget, ami ellen ismét "meg kell védeni a magyar embert". Ha kéri, ha nem...
Hát most tálcán felkínálta magát az aktuális ellenség.
Már vizionálom, hogy a Magyar Honvédség hősiese kerítésépítési offenzívája után lecsap és egy második frontot nyit Szíriában, hogy az Isis hátországában a hazánkat elözönlő és fenyegető terrorista tömegek utánpótlásának megállítására. Természetesen mindezt a magyarság, a kereszténység védelmében.

Magyar birka meg megy a kolomp után.
@turista a saját országában:

"Dögölj már meg!"

Nem vagy te véletlenül egy ballib TV-nél camera man ? :DD
mit is várunk, ha az új hm is egy faszparaj suttyó, és ismét egy fideszjobbik szimbiózis:

Aki évekig álmodozott egy magyar gárdáról

Az új honvédelmi miniszter nem akart belépni az EU-ba, magát pedig a tisztesség szobrának tartja. Portré Simicskó Istvánról.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F09%2F09%2Fsimicsko_istvan_honvedelmi_miniszter_portre%2F
1) utálom a nácikat, cionista vagyok
2) de azé' azt a mozzanatot általában elfelejti a ballib lakájmédia, hogy az elhíresült rúgás _előtt_ a kiscsaj könyékkel beleszállt a riporter"nő" hasába.
Beszívta. Lehetett volna nagyobb önfegyelme is. Mellette szól, hogy egy lezárt területről illegálisan kitörő tömeg elszabadulását akarta megakadályozni. Még is, mi a bánatot kellett volna tennie?
@Dili:

Azért én kiváncsi lennék az N1 Tv megbizási szerződéseire a tegnapi naptól, mert délben éreztem a vizeletemen, hogy ez a szőke ribanc vállalkozói szerződéssel külsősként minden további nélkül folytatja, ahol abbahagyta az N1 Tv-nél.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Honi Gárda"-ról álmodozott.

De lényegtelen...

Mivel benne van a gárda szó, így ha a tagjai napi idős néniket segítenének át az útón, akkor is fikáznád, mivel gárda a neve.

Vagy van némi információd hogy arról, hogy mi célból keltette volna életre ezen formácciót Simicskó ?

Az első nem elhanyagolható különbségben segítek. Állami szervként funkcionált volna, nem pedig önjelölt bakancsosok álmodozásáról.
@Rudi Kató: "Ti és a fajtátok viszont soha nem tartoztok az emberek közé!"

Reklamálj az egyistennél, mert ő teremté Ádámot és a bordájából Évát, vagyis egyetlen Ádámból sarjad az összes ember. No akkor hogy is van ez a ti fajtátok, meg az én/mi fajtánk kérdés?
A Falka az előbb akkorát nyüszített röhögve egy kutyaként, amikor elmeséltem, hogy ahogy a Főnök visszatért a tökvakarásból és a grazi faszpumpáról is lekapcsolták, mindjárt beindult az ellenhad a Varánuszon, csak úgy özönlenek a tökfilkók, mert végre megkapták a kommentelési segédletet és attól sem zavartatják magukat ha szóba kerül az anyuk pállott picsája mint megfelelő igazodási pont ebben a zűrzavarban, amit személyesen a felülmúlhatatlan, csodálatos Orbán Viktor generált, mert hónapokig elhallgatta a menekült problémát, aztán amikor elkezdett sürgölődni, kiderült, hogy szarhegyet épít és nem védelmet, mert ki az a hülye, aki azt gondolhatta, hogy egy több lépcsős hatékony, elektronikával támogatott határvédelmet 170 km hosszan fel lehet építeni 1 hónap alatt, ezt még akkor sem képzelhette, ha úgy észlelte, hogy a kert végében egyik napról a másik reggelre kelt ki a föld(jé)ből a felcsuti fedettpályás sportlétesítmény a casting pajtától kicsit sréen.
@DarthVader: És akkor, mi van? Már nem is fogod nézni az N1 TV-t? :)
@ProsTata: "Rossz hírem van, mert ez a kormány meg fogja nyerni a következő választást."

Nőjünk már fel. Kötcsei centrális erőtér...azt minden áron meg fogják védelmezni. Az olyan rezsimek, mint az Orbáné, nem - amúgy sem szabad - választások útján dőlnek meg.
@I_Isti:

ad.2: Hogy Kuhulin kollégád cizellált szavaival élje, lófaszt. Többen szaladtak feléje, mindegyik igyekezett kikerülni, egy hátizsákos kölyök ment neki leginkább, utána a kislány éppenhogy kikerülte, amikor jó 70 centire hátrafelé rúgott.

Ember, ember, magyarázzátok itt a magyarázhatatlant, és ha nem lenne annyira szánalmas, már-már tiszteletre méltó is lehetne ezen igyekezet.
@Ballib Cenzúra: "Mivel benne van a gárda szó,"

Még szerencse, hogy a libsibolsikomcsigyurcsány nincs benne a gárda szóban.:D
@KUHULIN: azt se tudtam eddig a szőke mocsokig, hogy létezik ilyen csatorna. És lám, igazam volt,mert semmit nem vesztettem eme nem tudássl.
@DarthVader: Na ugye! Én sem. Akkor meg mit picsogsz, hogy kit szerződtetnek és mikor?
Ez a csaj többet tett a határ védelméért, mint az egész együtt pm dk gittegylet.
A rendőr elől menekülő tetvet elgáncsolni dicséretes dolog.
@turista a saját országában:
"Dögölj már meg!"

Nem vagy te véletlenül egy ballib TV-nél camera man ? :DD
@abcd1234:

Neki nem volt akadályozási joga, nem hívták oda e célból. Erre a rendőrök és a határőrök lettek kitalálva. Majd ha eccer te is menekülsz a gyerekeddel és bele rúgnak, vagy téged elgáncsolnak, akkor is így beszélj!
@monddazigazatmar:

No nemár! A rendőröket kővel dobálót szemen lőni az nem dícséretes?
@fidesz a mutyipárt:

A Zuschlag-ügy szerintem annyiban más, hogy egyrészt ott MSZP-s politikus volt ez elkövető, nem egy nekik dolgozó cég egyik talpasa, másrészt azért az mszp-ben elég sok embert megcsapott a korrupció gyanúja.

Nem ismerlek, nem szeretnék személyeskedni, de a nevedből kiindulva szerintem te is azt gondolod a fideszről, hogy tele van korrupt, lopós emberekkel. Gondolom azért mert ezek közül is sokról kiderült már ez-az, ami miatt ez a felvetés akár jogos is lehet. Így volt ez az mszp-vel is.

De szerintem nem sok jobbikos vezetőt látsz menekülteket rugdosni, most meg sokak szemében a Jobbik lett a rugdosók pártja, amit kicsit soknak érzek. Sőt igazából már a csaj elleni lejárató kampányt/felháborodást is sokallom, mert bár szerintem is tirpákság volt amit csinált, jogos volt, hogy kirúgták, de azért a 7-8 év börtön - mert már ilyeneket is lehet olvasni - azért sok egy gáncsolásért. Főleg, ha hozzávesszük, hogy ennek az "áldozatnak" azon kívül, hogy elbukott semmi baja nem lett, egy Stohl András meg egy ittas balesetért 2 évet sem kapott, vagy Császár Előd egy halálos balesetet felfüggesztettel megúszott. Azért vannak arányok, hello.
@turista a saját országában:

Ne tessék az ördögöt a falra pengálni, mert még majd a csúti stadijony kőré is rittyentenek egy kerítést.
@látjátok feleim szümtükkel:

Itt van egy cikk a nemzetőrség múltjáról, jelenéről feladatköréről, különböző névváltozatairól, ha tényleg érdekel:

www.zmne.hu/kulso/mhtt/hadtudomany/2000/4_6.html
@KUHULIN: Már megint nem figyelsz. Küldd be apádat, intőt kapsz.

Dili:
- mit tehet annál többet egy TV, hogy a nála dolgozó munkavállalót elküldi, ha hülyeséget csinál? Mit vártok még?
(az olyan gyengébbek kedvéért mint te, ez nagyjából azt jelenti, hogy a Tv a lovagiasság szabályai szerint járt el, és kirugta a riportert, azaz megszakitotta vele a kapcsolatot. )
Erre mondtam, hogy vsz. vissza fogják foglalkoztatni, tehát nem erkölcsi felháborodásukban rugták ki, hanem "engedtek a társadalmi elvárásnak".
Mer' egyébként meg tényleg kurvára nem érdekel, kit foglalkoztatnak, egészen addig, amig valamelyik riporterük majd - másik vagy ugyanaz - meg nem tapos egy ötévest a mezőn.
@DarthVader: "Azért én kiváncsi lennék az N1 Tv megbizási szerződéseire a tegnapi naptól, mert délben éreztem a vizeletemen, hogy ez a szőke ribanc vállalkozói szerződéssel külsősként minden további nélkül folytatja, ahol abbahagyta az N1 Tv-nél."
Tényleg! Nem figyeltem. Nem lennél kíváncsi és nem is érdekel... :D
@Dili:

A büntetésekkel kapcsolatos kifogásaid nem erre a blogra kívánkoznak, talán add elő nertársadinál. Az emlegetett 7-8 év börtönt is ugyan ott kéne megreklamálni.
Nem túl jó érzés mostanában olvasni a kommenteket. Kár, hogy a "baloldali" meg a "liberális" kifejezések szitokszóvá váltak. Tudom, voltak, akik lejáratták. De az, hogy a 8 évig uralkodó, magát baloldali liberálisnak hazudó vezetés nem az volt, az biztos. Nem úgy voltak baloldaliak meg liberálisok, mint más normális országokban. Ők ezt magyar módra tették: első a saját zsebem, utána a rokonság meg a haverek. 5 évvel ezelőtt véget ért ez a korszak, beköszöntött a fidesz éra. Ők nem hazudják, hogy baloldaliak, meg liberálisok, csak simán ugyanazt csinálják. Vagyis első a saját zseb, aztán a rokonok meg a haverek. Magyarországon ez az egyetlen dolog, amihez mindenki profi módon ért. És orbánék még a törvényeket is átszabták a saját pofájukra. Csak akkor fog az ország valóban előbbre lépni, ha tényleg megtanul kapitalista módon gondolkodni. Amikor majd csak az számít, mit tudsz, nem pedig az, kit ismersz. És persze nem árt az sem, ha egy ország vezetője nem képzeli magát Istennek.
@DarthVader:

Most ez egy feltételezés, vagy konkrét infód van?

Mert ha feltételezés, akkor azt én is tudok, pl: "Szerintem meg nem". Ezzel nem vagyunk előrébb.
.....és ez még ca 20 évig így fog menni....

A minap a neten olvastam egy gyüjteményt a diktatúrákról ami az átlag működési idejükről szólt.

Ott a 20-25 év volt az átlag.....

Ha ez itt is bejön, akkor nyugodtan aludhatunk.

nem kell izgulni.:))))
Emlékeztető, nem elfelejteni

fideSSjobbik = az emberiség genetikai selejtje
@KUHULIN:

Szemmel láthatóan nem vagy tisztában az "egyébként" szó jelentésével. Holnapra megtanulod, és felmondod. Leülhetsz.
@Dili:

Mint emlitém, a vizeletemen éreztem :))
Szerinted nem. Elfogadom, lássuk a szerződéseket, kiderül,melyikünknek volt igaza. Ilyen egyszerű :)
@ProsTata: nem pubikám, ez hótkomoly. Te az egri nőket is náci némbernek nevezted volna mert leöntötték forró szurokkal, olajjal, vízzel a szegény másvallásúakat, meg Kapisztrán Jánost, Zrínyi Miklóst is feljelentetted volna közösség elleni izgatásért, gyűlöletbeszédért.
A nyugat változott sokat, a muzulmánok nem. Hiába van iPhoneja mindegyiknek, ugyanabban a kirekesztő gyűlöletkézikönyvben hisznek. Náluk nem volt reformáció és felvilágosodás. A multikulti se divat, csak dhimmiként, alávetettként élhet köztük keresztény.
21. századi technológiával és középkori mentalitással rendelkeznek. Atom és vegyi fegyver + Korán, hadith meg saria. Jó kis kombináció. Náluk a dzsihádban meghaltak még mindig a mennybe jutnak. Erre okítják a gyerekeiket.

Ez a jogsértő tömeg letarolta a rendőrsorfalat, ezért az USA-ban szétlőtték volna őket. Vallásra, bőrszínre tekintet nélkül.
@Ballib Cenzúra:

Amikor egy szóhoz penetráns szag társul, akkor meszelhetik azt hypoval, még is szagos marad.
Ahogy ti libsibolsikomcsiztok, úgy jelenik meg a gárda is a közvéleményben.
Egy tevékenység meg nem attól jó vagy rossz, hogy gárdában, vagy kisdobos őrsben végzik. Megette a fene, ha a név a meghatározó.

Mellesleg szerinted minek van kitalálva a rendőrség? Minden más rendfenntartás az ő feladatukhoz képest maszturbáció.
@látjátok feleim szümtükkel:

Úgy láttam, hogy már elég sok "Nem erre a blogra kívánkozó" téma merült fel, a blogon, de ha zavart, akkor bocs.

Milyen nertárs? Mivan? :)
@Dili:

Mármint a kommentek közt a blogon. Bocs.
@pervie but hot: "Náluk nem volt reformáció és felvilágosodás"

Tényleg nem, mert már akkor is tudósabbak voltak, mint a felvilágosodó európaiak.
@DarthVader:

Gondolom találnak az országban másik operatőrt, hogy ne kelljen reckírozni ilyesmivel. De igen, majd kiderül.
@DarthVader:
"Szemmel láthatóan nem vagy tisztában az "egyébként" szó jelentésével. Holnapra megtanulod, és felmondod. Leülhetsz"

"Azért én kiváncsi lennék az N1 Tv megbizási szerződéseire a tegnapi naptól, mert délben éreztem a vizeletemen, hogy ez a szőke ribanc vállalkozói szerződéssel külsősként minden további nélkül folytatja, ahol abbahagyta az N1 Tv-nél."
Egyébként szó? Hol? :)))
@pervie but hot:

Látom, régi motoros vagy, majdnem egy hónapja regeltél.

Az a baj az érveléseddel, hogy ha a szőke ribanc felrúg egy gyereket,meg egy gyerekével az ölében futó bárkit, valamint vízágyúért eped, az eszmetársai pedig géppuskáért meg tűzparancsért jajgatnak, és ölni vágynak, akkor miben is különböznek a dzsihadistáktól?
Merthogy - ahogy a dzsihadistáknak lehet - szabadon hadonászhatnának kalasnyikovokkal, ezek szerint vidáman használnák is. Különbség?
@Dili:

Nem zavar, csak az ide látogatók is ugyan azon törvények alá tartoznak. Még te is. A törvényeket meg mostanság a 2/3-os többség hozza, reklamálni csak ott érdemes nem itt. Meg talán ha ott reklamálsz, akor megismerik a valóságot.

Ha jobban teccik, mondhatom azt is: elvtárs.
@Gábris szomszéd: Kopj le a stupid linkjeiddel majomember!
@pervie but hot:

"Náluk nem volt reformáció és felvilágosodás."

Mit kellett volna megtanulni a "művelt" európaitól?

Hogy életében kétszer fürödjön? Születésekor és a halálakor?
Hogy égessen boszorkányokat?
Hogy tartson rabszolgákat, de jobbágynak hívja, mert az mégis csak szebben hangzik?

A végtelenségig lehet sorolni. A "művelt" nyugati pontosan ugyanolyan vaskalapos seggfej, mint egy muzulmán, csak más betűkkel írja le ugyanannak az Istennek a nevét, akiért hadba vonul és bárkit hajlandó megölni.
Max. az eszközök mások, grafitbomba helyett csőbombát használ.
@pervie but hot:

No akkor most követni kell azusát, vagy szidni, mert rágalmazza a magyar politikusokat? Vagy csak az teccik, amikor másokat aláznak?
@látjátok feleim szümtükkel:

"A törvényeket meg mostanság a 2/3-os többség hozza"

Ja. Ha valamelyik ellenség félrenyom.
Különben már nincs kétharmad csak az agymosott fideSStálibok kihipózott agyában.
Frappáns időzítéssel, a menekültválság kellős közepén letette az állampolgársági esküt Dariush Rezia. Ő az a most már fiatalember, aki 15 évesen még kamaszként, egyedül érkezett Afganisztánból Magyarországra.

index.hu/belfold/2015/09/09/megkapta_az_allampolgarsagot_a_fiu_aki_egyedul_menekult_hozzank_afganisztanbol/
@látjátok feleim szümtükkel:

Nem tetszik jobban. Talán az elvtárs az egyik legrosszabb aminek hívhatsz.:)

Nézd, a büntetésekkel nem jogászkodni akartam, csak belengettem, hogy szerintem igazságtalan volna egy gáncsolásért 7 év. Ennyi. Úgy sem rajtunk múlik.

Ennyi erővel senkinek nem kéne semmit kommentelni, mert "úgysemrajtunkmúlik" és csak a szánkat (ujjainkat) tépjük. Gondoltam ez a komment szekció lényege, hogy kifejtsük a gondolatainkat.

Ha legközelebb csak annyit hányok ide, hogy "Szar minden náci szar, nácik haza, szar nácik, fasiszta jobbik, bla bla", akkor az úgy okés?
Fedőkerítés:D

"Uniós szinten sereghajtók vagyunk abból a szempontból, hogy az átlagpolgár mennyire könnyen tud kiigazodni azon a költségvetésen, amit a kormány részben az ő pénzéből rak össze - ez derült ki a International Budget Partnership nevű költségvetési átláthatósággal foglalkozó nemzetközi szervezet 2014-re vonatkozó felméréséből, aminek a Magyarországra vonatkozó részét a Költségvetési Felelősségi Intézet Budapest (KFIB) készítette."

"Nemcsak az EU-n belül nem szerepeltünk jól: a világ gazdag országait tömörítő OECD országain belül egyedül Törökországban rosszabb a költségvetés átláthatóságának helyzete, és például Oroszországban is könnyebben látja át az ország költségvetés átlagpolgára a büdzsét, mint nálunk."

index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2015/09/09/koltsegvetesi_atlathatosag_kfib/
@látjátok feleim szümtükkel: ez egy hülyeség, ahogy az is, hogy tibeti buddhista könyvtárakban milliónyi könyv volt. Ja, lámaista buddhista katyvasz. A muszlimoknál összeszedett hellenisztikus művel, indiai matematika. De eredeti gondolat nem sok.

"Neki nem volt akadályozási joga, nem hívták oda e célból." - bárki a hatósági személy segítségére siethet. Itt is ez történt, csak így sült el.

"Erre a rendőrök és a határőrök lettek kitalálva." - akiket az iszlámista töneg elsodort.

" Majd ha eccer te is menekülsz a gyerekeddel és bele rúgnak, vagy téged elgáncsolnak, akkor is így beszélj!" - dehisz nem menekültek semmi elől. Elszórják a papírjaikat, hamis szír útlevelekkel nyomulnak, lemaratják savval az ujjbegyükey, megtagadnak minden regisztrációt, Magyarországot támadó idegen ágensekkel összefogva pózolnak idegen médiáknak, rádobják egymást a sínekre, fenyegetik a hatóság embereit, kitörnek a hatósági intézkedés alól. Ezért civilizált országban már lő egy rendőr. USA, Izrael..
A sok agyhalott fideSStálib és hű segítőik, az agyhalott jobbikosok azt az apróságot nem veszik észre, hogy a csúti kancigány ezt az egészet azért csinálja ilyen fideSShez méltó ordenáré gané módon, hogy az agyhalott híveik még véletlenül se kezdjenek az elrabolt Questor és egyéb százmilliárdokon rágódni.
pedotóni folyamatosan növekvő lakásában már a fél közel-keletet el lehetne szállásolni, a sok agyhalott fideszes és jobbikos tálib meg még most is csak Gyurcsányozni tud.
A kerítés a kancigány szerint megér lazán 30 milliárd befektetést, amiből minimum 25 milliárdot tesz zsebre valami igazhitű kancigányseggnyaló.
Ezt is eltakarja a migrációs cirkusz.

"A Jobbik és az MSZP az évtizedes munkába belefáradt emberekre helyezi a hangsúlyt, a Fidesz és az Együtt viszont a költségvetési kockázatokra hívja fel a figyelmet."

index.hu/belfold/2015/09/09/osszekuszalta_a_partpolitikat_a_ferfiak_40_eves_nyugdijazasa/
@KUHULIN:

Jézusom, adj erőt, hogy az együgyüekhez is türelmes legyek!

Na fussunk neki, de utoljára!

- "Azért én kiváncsi lennék az N1 Tv megbizási szerződéseire a tegnapi naptól, mert délben éreztem a vizeletemen, hogy ez a szőke ribanc vállalkozói szerződéssel külsősként minden további nélkül folytatja, ahol abbahagyta az N1 Tv-nél."

- Mit érdekel, kit foglalkoztatnak, ha nem nézed?

- Csak azt mondtam, hogy Dilivel ellentétben én úgy érzem, hogy a nagy erkölcsi felháborodás csak kamu, és tovább dolgoztatják, ezért kiváncsi lennék a szerződésre. Mert EGYÉBKÉNT tényleg nem érdekel, hogy kit foglalkoztatnak.

Tehát, summázva a gyengébbek (a te) kedvedért:
a csatorna hozzállása érdekel, nem az hogy kit foglalkoztatnak.

Többet nem mondom.
Lesz ez még durvább is. Emberieskedtek, ejha, hanem ha majd a ti seggeteket verdesik odahaz a kis csöndes utcában akkor bizony ugyan ezt teszitek. Valóban gyerekkel nem verekszünk, de ha fegyvert fog rád egy 13 éves Juszuf mit teszel? Én felvállalom, ha van fegyverem akkor ledurrantom. PONT. Ez mindent megmutat abból a kultúrából ahol gyereket tolnak előre pajzsként.
EZ nem európába való.

mutyinak üzenem: képes vagy egyenlőségjelet húzni a kereszténység/európai élet és az mostani iszlám közé...?
Aranyapa, ezeket a sorokat Saud Arábiából írom. Van halvány pukid is, hogy milyen ez a fajta élet?
Nem nincs. Ne beszélj ökörséget..
@látjátok feleim szümtükkel:

A költségvetés kurvára nem arra való, hogy a paraszt átlássa. Az kéne még csak!
"Fideszes vagyok, de a hülyeséget nem bírom"

"Az egész már nem az én világom. Ahogy most intézi a Fidesz az ügyeket, elfogadhatatlan az én értékrendem alapján. De legfőképp az a tegnapelőtti beszéd, amiben a miniszterelnök a menekültügyet és a romaügyet hasonlítja össze, és a romákat országon kívüliként és egyfajta kényszerű feladatként kezeli"

index.hu/belfold/2015/09/09/lakatos_bela_acs_orban_viktor_ciganysag_menekultek/
@Hunyadi zokogna... ha látná......ezt:

No akkor már csak azt kéne megtudnunk, mijafenét keresel te ott? Talán itthon nem olyan jó?
@DarthVader: Mivel, hogy erről a csatornáról most hallunk először (még Te is), megállapíthatjuk, hogy ez jó reklám volt nekik! :D
Ej,ez a túl sok Cynthia Rothrock film nézés mit hoz ki az emberből!
@Gábris szomszéd: ,,A rendőri intézkedést az állampolgároknak segítenie kell vagy nem?'..hulye jobbikos,hasba rugni egy 8 ev koruli kislanyt,az segitseg a rendornek?Ilyen is csak a legalja csocseleknek juthat az eszebe,pfuj.
@fidesz a mutyipárt: "az agyhalott híveik még véletlenül se kezdjenek az elrabolt Questor és egyéb százmilliárdokon rágódni."

Nem ő csinálta ezt a problémát, viszont valóban kihasználja és elterelésként is jól használja. Viszont a probléma nélküle is létezne. Ez a helyzet akkor is katasztrófa felé sodródna, ha épp Furcsán Nyerenc, Gordonka vagy akárki más lenne hatalmon.
@Hunyadi zokogna... ha látná......ezt:

Mi a bánatos lópélót keresel Saud Arabiában? És ha ennyire utálod,miért nem hagyod ott őket? Csak nem dubajozol?
@DarthVader: "vízágyúért eped, az eszmetársai pedig géppuskáért meg tűzparancsért jajgatnak, és ölni vágynak, akkor miben is különböznek a dzsihadistáktól? "

Ha valaki hazafias érzelemből védi a hazáját egy invázióval szemben az picit más, mint az, hogy öljetek meg mindenkit, aki más vallású, vágjátok le a fejüket, irtsátok ki őket. Olvasd a Koránt.
A géppuska is előkerül majd pont az iszlámistáknál, ha már sokan lesznek. A segélyeket kell beszüntetni, akkor egy se jönne. Ezek Törökország után már semmi elől nem menekülnek.
Mi elől menekülnek Németországból Svédországba? A németeknél miért tagadják meg a regisztrációt pont úgy, mint Magyarországon?

@látjátok feleim szümtükkel: ha az USA, UK, Ausztrália, Kanada, Izrael kőkeményen védheti az érdekeit, akkor más miért nem? Hipokriták! Magyarok ne menjenek az arabokhoz USA csatlósként szerintem, de a saját határainkat védjük meg. Lehetne segíteni nekik felvilágosítással, az iszlámmal szakítani kellene nekik és akkor lenne remény, hogy 50 év múlva egy Németország fejlettségű terület lenne Szíria. Ehhez azonban ott kell maradni a normálisaknak, le kell vetni az iszlámot, megtagadni ezt a gyűlöletvallást, tudom nehéz, de Európa is megtette ezt a felvilágosodáskor. Ahogy az észak-iraki kurdok teszik. Világiasak, nyugatbarátok, abban a katyvaszban a legfejlettebb régió.
Mostmár legalább egyre többen tudják, hogy van N1 tv ..;) Kíváncsi lennék mennyivel nőtt a látogatottságuk..
@KUHULIN:

Hát, ha akad jobber, aki még nem ismeri, akkor minden bizonnyal.
@Dili:

Itt részletezik miért kaphat sok-sok évet a liba, talán megérthető. A cselekményét a sokkal nagyobb büntetéssel járó cselekménynek látják, én csak garázdaságnak tippeltem.

index.hu/belfold/2015/09/09/7_ev_bortont_kaphat_a_szelsojobboldali_teve_operatore/
@DarthVader: Én pl. így, hogy N1 tv most hallok róla először..
Ezt is takarják:D

"az évi 80 milliárd forintos költségvetés is kevés lesz az állami média fenntartásához."

index.hu/kultur/media/2015/09/09/nepszabadsag_belerokkant_a_kozmedia_az_uj_tevecsatornakba/
@DarthVader: Most itt dolgozom. tanítok, hogy legyen itt is meg az a tudásuk ami nekünk. Nem a szeretem nem szeretem miatt. De ez a fajta gondolkozásmód ide való. Nem európába. Segítek neked. Az itt élő emberek akik elég kemény vallásos képzést kapnak pici gyerek koruktól fogva, folyamatosan azt tanulják, hogy aki valóban hisz, az Allahot imádja. Aki nem az nem velük egyenértékű. Namost az a tömeg ami most erről a vidéről származik az hiába szegény és elesett sokkal többre tartja magát tenálad. Félre értés ne essék itt nagyon barátságosak és kedvesek, de soha nem leszek egyenrangú velük. Te sem. Semmi gond és hazamegyek. HAZA ha lesz hova....
@pervie but hot:

Gondolom érveid mentém tűnt el a magyar ifjúség színe -java, az elmúlt évkben elhúzott a döglődő nyugatra, mert ott akarja védeni a határokat.
@Ballib Cenzúra:
""Honi Gárda"-ról álmodozott.
Állami szervként funkcionált volna, nem pedig önjelölt bakancsosok álmodozásáról. "

Munkásőrség reloaded.
@martineden: Nézd amint korábban már írtam, túl van ez már egy picit ragozva. Volt egy hülye picsa, akit elkapott a feszkó, amikor a tömeg el akarta őt is sodorni. Ezek után így próbált valamiféle "revansot" venni, mivel a kezei foglaltak voltak.
A második esetben meg ugye a rendőr miatt esett el az apuci, igaz a szándék ott is meg volt.

youtu.be/oivyxaiJZEU

Ezek után a munkáltatója fénysebességgel kibaszta.

Mást amúgy nem is lehet várni a műrettegő libsiktől csak azt, hogy ebből kiindulva most világvégét és fújj az összesjobberilyent kiáltsanak.

Ha most stílszerű akarnék lenni én is mondhatnám, hogy remekül felhasználják ezt az esetet, hogy a jelenlegi krízis igazi problémáit elfedjék vele.(copyright Viktor)
Persze tudom, ha most épp a balliberók lennének hatalmon, akkor tized annyi migráns jönne, ők is fegyelmezett sorokban, útlevéllel a kezükben a határátkelőkön keresztül vonulnának a kijelölt táborokba regisztrálni és ujjlenyomatot adni. Természetesen az embercsempészek álla is felkopna.
A rugdoso nember kapcsan - most mar vegervenyesen barbar, balkani nep lettunk, intoleranciankrol, embertelensegunkrol visszhangzik a kulfoldi sajto. Es persze a kulfoldi sajto is ratett meg egy par lapattal, kihasznalva ezt az alkalmat hogy odategyen a Nagy Szabadsagharcosoknak, akiknek csak a Nyugat penze jo, az ertekei nem. Megerdemeljuk amit most kapunk. En tudom hogy vannak kozottunk kivalo emberek is, de hiaba, amikor a fenti luvnyahoz hasonlo emberszabasu, de amugy embertelen lenyektol hangos az orszag. Ez hataroz meg bennunket addig amig ki nem sepertuk ezt a fasiszta bandat. De ha meg ez kell nekunk, akkor keszuljunk fel arra hogy mi leszunk Europa legmegvetettebb nemzete. Tokmindegy hogy milyen allaspontot visel a kormany a menekultekkel kapcsolatban - lehetne menekult ellenesnek lenni ugy is, hogy emberseggel banunk veluk. (nah, johet a flame, bar ugysem fogom elolvasni)
@látjátok feleim szümtükkel: Mármint a "Magyar Helsinki Bizottság" c. gittegylet szerint...
@s: Na mizujs neked sem jutott dinnyeföld? Ja és kapcsold ki a CapsLockot. :)
Oszt az országszerte gyalogló menekültek látványa mért is sarkallná szolidaritásra a kedveslakosságot? Merthogy nem sarkallja. Nagyon nem.
@látjátok feleim szümtükkel: milyen kozossegrol is van szo? esetleg etnikai lenne? milyen etnikum volt a serelmezett?
nem mellesleg buncselekmeny elkovetese kozben azt a buncselekmeny MINDEN magyar embernek kotelessege megakadalyozni

de mondok jobbat, majd en is az autobahnon elszaladok a fritz zsaru elol, meglatjuk mit fognak tenni
@pervie but hot: A Koránban nem nagyon olvashatsz fejlevágásról, az egy szép könyv.

Javaslom, olvasd el te is.
@pervie but hot: "Magyarok ne menjenek az arabokhoz USA csatlósként szerintem, de a saját határainkat védjük meg. Lehetne segíteni nekik felvilágosítással"

lassacskan az olajlobbinak vege lesz, igy nem lesz ertelme ott beavatkozni
@látjátok feleim szümtükkel:

Igen ezt értem. Csak ez egy vicc. Mármint, hogy azért súlyosabb büntetést kap, mert egy olyan embert rúgott meg, aki ilyen, vagy olyan csoporthoz tartozik. Lehet, hogy jogszerű, meg törvényes lenne ez az ítélet, de igazságos biztosan nem. Erre írtam, hogy más ember, aki komoly sérülést okoz - vagy netán megöl valakit - kevesebbel megússza, mint ez a csaj, aki elgáncsolt valakit. Ez így nevetséges.
@látjátok feleim szümtükkel: nem értem ti ballibák miért keveritek a teljesen legális unión belüli mozgást az illegális bevándorlással. Egy magyarnak ma annyi Londonba költözni, mint Szegedről Győrbe. Közös akarattal létrehozott térség.
@ProsTata: "Rossz hírem van, mert ez a kormány meg fogja nyerni a következő választást.
Ez a migráns mizéria mint a mennyei manna, úgy jött nekik."

+1

volt anno a plakatolasos hulyeskedes, akkor mindenki korberohogte oket, most kiderul fel ev multan hogy MINDEN szavuk igaz
pl. a magyar kultura resze az is hogy zsarunak engedelmeskedunk vagy hogy nem boklaszunk az autopalyan

hozzatennem hogy Viktor eppen csak pici beavatkozasokkal operal most, de maguk a migransok hoztak el szamara a 2018as gyozelmet

baloldal meg minel inkabb beleall a temaba annal kemenyebb parasztlengobe fog behajolni
amugy meg ez a csaj is lehet hogy a Vetyus beepitett embere, siman el tudom kepzelni, igy a czukika Jobbiknak ki lett osztva a pofon
@Arcade Macho: Ez egy hazugság, nem kötelessége. Olvassál és tájékozódjál, aztán kommentelj.
Egy gyerekes ember felrúgása mit akadályoz meg? Feláll és továbbmegy.
JAJJJMÁÁÁÁ...SZEGÉNY PETRÁT NEM HAGYTÁK DOLGOZNI, EZEK,,,EZEK....AZ AGRESSZÍV MENEKÜLTEK....OTT ROHANGÁLTAK MELLETTE, ELŐTTE, KÖZTE...., JOBBRA..., BALRA...MAJDNEM NEKI FUTOTTAK VOLNA..., ÉS MERT Ő NAGYON LELKIISMERETESEN AKART DOLGOZNI A FELVEVŐGÉPÉVEL, ÉS MERT ARABUL SEM TUDOTT, A LÁBÁVAL TÖRTÉNŐ RÚGÁSSAL FORDÍTOTTA LE A MENEKÜLTEKNEK, ELÉGEDETLENSÉGÉT, HOGY EGYÁLTALÁN NEM TECCIK NEKI A VISELKEDÉSÜK.

EZEK UTÁN A LEGKEVESEBB, HOGY KIVÁNDOROL INNEN EZ A CSAJ...PERSZE..., HA KORMÁNYTAG A PAPÁJA NEKIJEHHH.....AKKOR MEGÚSZHATJA......

ÉN ÚGY RÚGNÁM PICSÁN, HOGY VISSZAESNE AZ ANYJA 3,14-CSÁJÁBA !
Nem vagyok elégedett. Nagyon kevesen írtak eddig arról, hogy a magyarok nácik-fasiszták. Miért nem írnak erről? Hol van jotunder?
@Arcade Macho: Ja, és Amerikában is csak akkor használhat fegyvert a menekülő ellen a zsaru, ha joggal feltételezi, hogy saját életét vagy testi épségét veszélyezteti, ha nem teszi (ha pl. fegyverért szalad).
@borgen: No és amikor francia rendőrök lőttek le egy bevándorló srácot, akkor mi szólt a nyugati sajtó? Ugye ők nem barbárok?
@Gábris szomszéd:
Az a bajom a "fénysebességgel kibaszásról" hogy nem őszinte.
Elmondom hogy lehet valakit fénysebességgel kibaszni:
A csajt megállítom a szerkesztőség előtt! Odaállítom mellé a biztonsági őrt, vele bemehet. Kap egy A4 géppapíros üres dobozt, abba beleteheti a személyes tárgyait. Átvetetem vele az azonnali munkaviszony megszüntetéséről a tájékoztatót rövid de alapos indoklással. Kikísértetem és a munkaügyi papírokat postázom.
Ezután sajtóközleményt adok ki, hogy "a volt munkatársunk a sajtóorgánum és dolgozóira szégyent hozott magatartásával, azzal testületileg nem tudunk azonosulni, így azonnali hatállyal megszüntettük az alkalmazotti jogviszonyát. Minden általa tettleg bántalmazottól elnézést kérünk."
Másnap a lap első oldalán kér elnézést az olvasóktól és a magyar állampolgároktól, függetlenül attól, hogy szimpatizálnak, vagy ellenszenvvel viselkednek a migránsokkal szemben, mivel az elkövetett cselekmény minden jóérzésű emberhez méltatlan.

Na kb így jártam volna el... Ha nem kényszerből teszem. Van az a helyzet, amikor az embernek gesztusokat kell tennie a becsülete érdekében.
@Kuviklacz: Van egy felvétel-ha jól tudom-ahol a rendőr nem vette ilyen szigorúan ezt a "szabályt"..
@pervie but hot:

Ennyi hülyeséget ennyi betűbe sűríteni, kiváltotta őszinte elismerésemet! Gratulálok! Különösen a történelmi kitekintésed volt veretes! Hős várvédő egri nők szurkos harca az ostromló oszmán barbárokkal.
Csak megjegyzem ez amúgy Gárdonyi írói vénáját dicsérte valszeg, de ezen most ugorjunk át!

Tudod van egy dolog, ami felett elsiklasz!
Mégpedig az, hogy egy koszos kóbor kutyába nem rúg bele az ember mert "csak". Főleg nem azért, mert kóbor. Ha meg valaki embertársába rúg bele különösen ha az gyerek, vagy még jobban gyerekét cipelő szülő, lett-légyen az hottentotta, akkor is egy alsóbbrendű létforma.
Rossz hírem van!
Ez a nőstény ivarú féreg ez esetben nem a kereszténységet védte! Ez most többet ártott a kereszténységnek, mint azt fel tudnád fogni!
Még a végén Jeanne d'Arc-ot csináltok belőle!
Érted?
@ProsTata: Tulajdonképpen egyetértünk. Engem picit az "ügy" felturbózása zavar, de ez sajnos a lövészárkokra szakadt Magyarországon, szinte már "természetes". :(
ez a legszebb adat. a bevándorlók országa lettünk már 2013-ban?:

Az OECD adatai szerint ugyanis aki Magyaroszágon bevándorló, sokkal nagyobb eséllyel áll alkalmazásban, mint a nem bevándorlók, olyannyira, hogy Magyarország ebben a tekintetben veri a teljes mezőnyt.

2013-as adatok szerint a bevándorlók foglalkoztatottsága idehaza csaknem 10 százalékkal magasabb, mint a magyar állampolgároké, amivel Magyarország vezeti az OECD-tagállamok listáját. Ez adódhat egyébként a Magyarországra dolgozni áttelepült határon túli magyarok magas számából is - ahogy ezt a Bloomberg írása is megállapítja. A második és harmadik helyezett Olaszországban és USA-ban ez az arány 2 és 3 százalék között van, majd Csehország (valamivel több mint 2 százalék) és Írország (alig több mint 0 százalék) következik.

hvg.hu/gazdasag/20150909_Bloomberg_Egy_dolgot_eltanulhat_a_vilag_M#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso&utm_content=default
Menekültkrízis és Magyarország: manipulált valóságunk

A menekülthullámért természetesen nem Magyarország a felelős, ám amit a kérdésben a budapesti kormányzat az elmúlt fél évben művelt, az az inkompetencia és a gonoszság olyan sűrűségét mutatta meg, amely még a rendszerváltás utáni hazai politikában is párját ritkítja.

hvg.hu/velemeny/20150909_Menekultkrizis_es_Magyarorszag_manipulalt
Már vadásznak a RINGYÓR.Nemszertnék a helyébelenni ennek a repedsarkú kurvának.
@Tudományos libsizmus: Már a második hozzászólása után tahótlanítottam, 100 kutyával együtt. Van akivel nincs az embernek gyomra még beszélgetni sem. Ellentétben ProsTatával.Választékos nyelv, logikus érvek, így kell ezt.
Láttam 1, azaz egy darab embert, aki a kormány gyűlöletpropagandájának hatására megölte az anyját.

Nyilván a Fidesz és a kormány a hibás. A plakátok nélkül SOHA nem tette volna meg. Koincidencia kizárva.
@Kuviklacz: rendori sorfal attorese azert buncselekmeny, azt leszogezhetjuk ugye? akarmilyen edibedi migransocska is koveti el
ez utan tudunk csak tovabblepni, tehat mondhatjuk hogy buncselekmeny?
@ProsTata: "Elmondom hogy lehet valakit fénysebességgel kibaszni:
A csajt megállítom a szerkesztőség előtt! Odaállítom mellé a biztonsági őrt, vele bemehet. Kap egy A4 géppapíros üres dobozt, abba beleteheti a személyes tárgyait. "

szeritnem te tul sok amcsi filmet nezel :)
A plakát puszta látványa agresszorrá tesz!
Az egyik betegem (több millióan vannak ilyenek) ezt írta:

Liberális voltam,
Nyelvem a szír seggben,
Keletinél nyomtam,
Ezer kiflit vettem.

Megláttam a plakát,
Szörnnyé tett ez itt bent,
Migránst rúgok ma már,
Vonára húz ikszem
@ProsTata: "Mégpedig az, hogy egy koszos kóbor kutyába nem rúg bele az ember mert "csak". Főleg nem azért, mert kóbor. Ha meg valaki embertársába rúg bele különösen ha az gyerek, vagy még jobban gyerekét cipelő szülő, lett-légyen az hottentotta, akkor is egy alsóbbrendű létforma.
Rossz hírem van!
Ez a nőstény ivarú féreg "

ket gond van ezzel a hozzaszolassal
egyik az hogy a kobor kutyat igenis meg kell rugdosni, tudod nalam a gyerekkel amikor mentem akkor igenis volt valami szempont, ja elnezest az en gyerekemet nem vedhetem meg a kobor kutyatol mert a nagy megmondoemberek megaszongyak

a masik dolog az a jelzovel van, na most elhiszem hogy a csaladod notagjait igy szolitod, mert apadtol ezt lattad, de azert nem hinnem, hogy a csaladoban levo szocializacios szintet masok fele is kellene nyomni
ft.com AUSTRAL PRIME MINISTER:

“Our focus will be on those most in need — the women, children and families of persecuted minorities who have sought refuge from the conflict in Jordan, Lebanon and Turkey,” said Mr Abbott. “The most vulnerable of all.”

kalandozásnak vége, bombáznak

brühüyyy

kkk------------
@parti_giano:
Ez azon ritka pilanatok egyike, amikor Ebolának igaza van. "Tol" vmit, felszólító módban, E/2 személyben, "told", tehát "Ne told túl!"
A "told" ige pedig "toldd" lesz. Pl. Ha rövid a kardod, toldd meg egy lépéssel! :)
@Gábris szomszéd:
Rosszabb a helyzet. Nem mi turbózzuk!
Az hogy mi itt egymást izélgetjük, az szinte természetes. Ha nem ezért, akkor másért.
A baj, hogy ez a "lángoktól ölelt" ország egy hülye polgárának cselekedete ékesen alátámassza azt a rólunk kialakult (és ebben mi magunk vagyunk hibásak!) vélekedést, hogy a legrasszistább, legintoleránsabb nemzet vagyunk!
Közvélemény kutatások is bizonyítják!
Nekem sok külföldi ismerősöm van, akik nem rendelkeznek magyar rokonokkal, felmenőkkel. Amikor szóba kerülnek az elszigetelt esetek, abból általánosítanak. Pontosan úgy, mint ahogy mi magyarok tesszük most a menekültekkel szemben.

Lásd: A menekültek betegségeket terjesztenek. A menekültek valójában terroristák. A menekültek veszélyt jelentenek a kereszténységre.

A hasonló kijelentések vagy kitalációk, jobb esetben fikció határán mozgó feltételezések, vagy részigazságok, egyedi esetek, vagy a körülmények logikus következményei.

Szomorú tény, de amíg a hivatalos magyar média mélyen hallgatott azokról az önkéntes segítőkről, akik emberfeletti munkával próbáltak, sokszor a kormány helyett tenni valamit embertársaikért, helyette a plakátjainkról és rendőreinkről (nem bántom őket, mert nem voltak agresszívek) annál inkább.
Most akkor talán nem kellene azon csodálkozni, hogy velünk szemben ugyanolyan könnyen általánosítanak?
@tralalala:
Neked ez valami perverz örömet okoz, hogy ilyen moslék videókra vadászol és mindenhova felrakod?
@Arcade Macho:
Köszönöm, bemutatkoztál:
A kóbor kutyát megrúgod, ha támad. Rendben, én is így teszek.
Ha menekül, akkor miért is? Ha a kóbor kutyát megrúghatod akkor a migránst is?

Bemutatom én is a családomat:
Nálam a családban nőivarú emberek vannak, szám szerint kettő. Okos és értelmes emberek, akik az emberi humánum jeles tulajdonságaival rendelkeznek. Ezért emberek, valószínűleg ezért tudok velük egy családot alkotni.
Amikor tehát a rugdosós nőt egy alacsonyabb létformával azonosítottam, annak az az oka, hogy viselkedésével kiérdemelte.
Máskülönben ebben teljes az egyenjogúság. Ha férfi követi el az is megalázó magyar nemzetre nézve, akiket most azonosítanak ezzel a...
De tudod mit? A nőkben és még a nőstény állatokban van egy genetikailag kódolt anyai ösztön, ami érzékenyebbé teszi őket a saját fajtája szerinti gyerekekre, vagy kölykökre.
A baj itt lehet. Ez a "nő" nem tekinti a saját fajtájának a migránst. Na itt szakadt el bennem a cérna. Ezért nem tekintem sem embernek, de jobban belegondolva állatnak sem. Az ilyen egy nőivarú féreg, egy rovar...
László Petra nevű N1 fos kanális opratöre 2 gyerekes anyuka. Bravó. Szegény gyerekeinek sem szeretnék a helyében lenni. Ja és megtalálták a baromarcú, köcsögöt, aki a szlovák rendszámos Porsche tulajdonosa. Ki hitte volna, hogy ez a féreg egy "magyar" 40 éves "vállalkozó", aki az autópályán emberkedett két nővel, akik felvettek egy kisgyerekes
migráns családot. Garázdaság miatt indítottak eljárást ellene.
@Arcade Macho:
Bocsánat, én így csinálnám.
De tovább megyek, ezt így KELL csinálni!

Ez nem "közös megegyezés" és nem is bosszú. Logikus dolog. Ha én ártani akarnék a munkahelyemnek, mert csak, meg mert kirúgtak, itt egy fél óra alatt akkora kárt okozhatnék a számítógépemmel, vagy a két kezemmel, hogy százmilliós kárt tudnék okozni. Sőt többet.

Jól kitalálták ezt és ma már Magyarországon is így van. Ahogy közölték a hírt, nem engednek a közelében olyannak, amivel árthatsz. Látszik, hogy nincs élettapasztalatod!
@ProsTata: Szerintem ezt eltúlzod. Mi magyarok sem jobbak, sem alávalóbbak nem vagyunk más nemzeteknél. A jelen problémát tekintve pedig itt egy stat. :(

scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11947689_10153737779297223_9181297636491178005_n.jpg?oh=45cfabdd7b91abf46caf4c5abac6a741&oe=566B2B13

Ha nálunk történtek volna ilyesmik, akkor miket mondanál?
@csak egy néző: Ez nem perverz öröm, hanem a szomorú valóság, amely elől szintén nem dughatjuk homokba a fejünket.
@ProsTata: "Ha meg valaki embertársába rúg bele különösen ha az gyerek, vagy még jobban gyerekét cipelő szülő, lett-légyen az hottentotta, akkor is egy alsóbbrendű létforma"

Erre csak ismételni tudom magam: az illegálisok (nem menekültek, hisz pont ők akadályozták meg a regisztrációjukat, megsemmisítették az irataikat, semmiben nem működtek az uniós jogot végrehajtó hatóságokkal) támadtak rá a rendőrsorfakra, áttörték, az intézkedő rendőröket elsodorták, felülkerekedtek. Úgy, hogy nincs valójában okuk senki és semmi elől menekülni már Törökország óta.
Ilyen helyzetben aki látja, hogy a hatóságot letarolják, bűncselekmény folyamatban van, hatóság, hivatalos személy segítségére siethet, a folyamatban lévő bűncselekmény meggátolhatja.
A hölgy nem biztos, hogy a legtutibb módszert választotta, de én ha ott vagyok és egy iszlámista tömeg előttem elsodorja, letapossa a rendőrkordont, akkor lehet, hogy még ennyi lélekjelenlétem sincs.
Az pedig, amit itt az index meg ballib bloggerek fröcsögnek, hogy közösség tagja elleni erőszak... Milyen közösség? Illegális határátkelők rendőröket lenyomó, elsodró bűnözők közössége? A nő egy csoport bűnözővel állt szemben, akik a kiképzett rendőröket már lenyomták, félrelökték.
Nem szent a csaj, de ebben a helyzetben sajnos a polgároknak nemcsak joga, de kötelessége is megakadályozni egy bűnöző csoportot. Ehelyett az index nevetségessé próbálja tenni az illegálisokat jelentő tudatos polgárokat. Bűnözőként beállítani azokat, akik próbálják megállítani azokat az illegálisokat, akik a hatóságokat kijátszva vagy jogszerűen eljáró rendőrök kordonát erőszakkal áttörve rohannak felé.
End Times: Europe crumbles under the devastating Impact of Mass Immigration

youtu.be/9c4Rvz5stHE

Utolsó kérdés. "Cui Prodest?"
@Gábris szomszéd:
Mr Abbott nagyon precíz és nagyon politikusan fogalmaz:
aszt mongya kik vannak benne és aszt nem mongya, hogy kik nincsenek

én vagyok szives kikövetkkeztetni:
ha a családos, kisgyermekes anyákat IGEN,

AKKOR AZ EGYEDŰLÁLLÓ KANOKAT NEM!!!!!!!! AZOK NINCSENEK BELEÉRTVE

azaz a kalandozók mehetnek oda ahonnan elkalandoztak és főlegb tarcsák el magukat

az am pofátlan attitűd amit ezek csinálnak (na nem az anyák (bár ha egy anya és egy facér fasz összeszövetkezett a cél érdekében akkor nehéz lesz szétválogatni hacsak nem ügyes nyelvésszel meg azzal aki ért hozzá!!!!!!!!!!!!!!!!!

de most a 12000 az tényleg menekült olesz

a cikkben benne van:
AUSTRALIA SEMMILYEN MÓDON NEM TÁMAGGYA BASHIR ASSZAD HATALMÁT MERT NINCS RÁ MANDÁTUMA, VISZONT MINDEN EGYEBET ADDIG BOMBÁZ AMÍG MEG NEM SZŰNNEK

ez így világos???

most lesz sírás és az fogaknak csikorgatása WASHINGTON ALSÓN OTT A FEHÉR BUDIN

és hogy a csinnbummvócirkuszosok szept 16-an 6 órán át a CNN-en mit fognak produkálni, ember legyen a bőrében aki nem esik ki röhögénytől

most a szenátus többségi támogatása a zirándealé, tehát nem a kongresszus nem tuggya megvétózni

de véresre dumálják a pofájukat mert nincs más

a gazdaság rohad, az emberek menekülnek és éheznek a munkanélküliség csillagászati és most KÍNA IS BETETTE AZ UNALMAST AZ MEG CSŐDBE VISZI A SOK SZAQRHÁZIT

EZ VOLT A CÉL DE EZEK NEM LÁTNAK
A KÍNAI ELNÖK MEGY LÁTOGATNI MÁR A HÁTUK BORSÓZIK TŐLE

MEGTEKINTI USABELI BIRTOKAIT

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@pervie but hot:

Gondolom, szabadidődben te is ott rugdosódsz, ha már a rendőrségünk ilyen gyámoltalan.
"Aki Németországba akar menekülni, az nem menekült többé, akkor sem, ha eredetileg valóban háborús zónából indult el. Az innentől gazdasági bevándorló, aki csak egyszerűen jobban szeretne élni. Ez egy teljesen érhető emberi vágy, csak hát van pár százmillió ember Nyugat-Európában, aki szintén erre törekszik, és közülük évről évre kevesebben érzik otthon magukat saját hazájukban.

Innentől kezdve pedig nem az a kérdés, hogy az afgán, szír és pakisztáni bevándorló szeretne-e Németországban élni, hanem hogy Németország állampolgárai szeretnék-e őt befogadni.

A bevándorlókkal két dolgot kell megértetni.

Egy: nem semmisítheted meg a dokumentumaidat, nem hivatkozhatsz úgy a jogaidra, hogy az országunkba lépve egy jogsértéssel indítasz, és így kérsz méltányosságot.
Kettő: ha valóban menekült vagy, akkor ezt az első békés országban be kell jelentened. Ha jól számolom, neked ez már az ötödik, amin keresztülhaladtál, úgyhogy tessék, arra van az ajtó visszafelé.

Sokan előszeretettel hivatkoznak az 56-os emigráns magyarokra, akiket Ausztria befogadott. Ennél rosszabb párhuzamot keresve sem lehet találni.
Az 56-os magyarok ugyanis menekültként viselkedtek, nem pedig illegális határsértőkként. Keresték a kapcsolatot a hatóságokkal, igyekeztek menekült státuszt szerezni, hónapokig zárt táborokban tébláboltak igen sanyarú körülmények között, míg több hónapnyi várakozás után sikerült igazolni magukat, és munkát szerezni vagy továbbállni. Nem hőzöngtek, nem dobálták ki a párizsis szendvicset a kukába, nem követelték a jogaikat. Hálásak voltak a befogadó nemzetnek, amely oltalmat nyújtott nekik a legnehezebb időkben. Valami hasonlót várnánk el a mi „menekültjeinktől” is.

Jogvédőink előszeretettel hivatkoznak arra, hogy mindenkinek „joga van a jobb élethez”. Kedves migránsok, migránsvédők és Facebookon sápítozó wannabe migránsvédők, talán még senkitől nem hallottátok, és én leszek az első, aki a rossz hírt közli veletek: ilyen jog nem létezik. Senkinek nincs joga a jobb élethez. Az embernek joga van az élethez, a szabadsághoz, az egyenlő bánásmódhoz, az egészséghez, a biztonsághoz. De ezekhez is csak abban az esetben, ha betartja annak az országnak a törvényeit, ahová érkezik, együttműködve a hatóságokkal.

Aki szeretne egy gazdagabb ország állampolgára lenni, és az ottani fizetésekből/segélyekből megélni, erre is van lehetőség, de ehhez nem csempészkamionok alvázához tapadva vezet az út, hanem menekülttáborokban, várva a kérelmek elbírálását. Aki ezt nem képes vagy nem akarja felfogni, az megbukott a beugrón a Hogyan lehetek uniós állampolgár c. szigorlaton."

jobbegyenes.blog.hu/2015/09/09/szomoru_de_igaz_nincs_jogotok_a_jobb_elethez
@Gyorgy Nagy: levadásztok mi denkit, aki nem a ti oldalatokon áll. Szamuely a példaképetek mi? Mentek majd és "ellenforradalmárokat" akasztotok. Így gyűlöl a bosszú népe...

Ringyóztok, repedtsarkúztok nőket. DK, PM, MSZP, ezért se szavaz rátok senki 2018-ban.
@Imola Helyesi:

Teccett beszélgetni muszlim nővel? Vagy ez napi kisokos megállapítása, amelyet reggelenként kiosztanak a pártházba?
@Gábris szomszéd:

"A bevándorlókkal két dolgot kell megértetni."

Mit tett eddig a Jobbik, a Jobbegyenes és személyesen ennek érdekében?
@Imola Helyesi:

Ez a mariska az a bizonyos kuszaszemű mariska, aki a problémákat úgy akarja megoldani, hogy "lecsatolom az oldalfegyveremet, és agyonlövöm mint egy veszett kutyát".

Ha igen, akkor neki talán csendben kéne maradni.

fideSSjobbik = az emberiség genetikai selejtje
@Imola Helyesi:

Akkor a reggeli kisokos. Ők honnan tudják? Vagy kegyednek elég a bennük való mélységes hit?
@vakapad: be kell vallanom, léptem már fel ott, ahol nem volt jelen rendőr, üldöztem tolvajt, akadályoztam meg betörést, autófeltörést, trükkös csalást (öregemberek sérelmére, gázosnak kiadta magát két faszi), nő elleni erőszakot, zseblopást több esetben. Nem azért mert hős vagyok, hanem mert én voltam ott véletlenül.

De azóta, mióta vezetek, álltam már meg sok baleset helyszínén, ahol senki se segített. Csak ebben az évben 3 alkalommal. Gázolt gyalogosnál, elesett motorosnál, kisodródott autónál.

Segítettem többször tüzet oltani, amikor a szomszédnál sikerült gázon hagyni az olajat és kiégette a konyhát. Máshol meg máig nem tudom mi volt a tűz oka, csak hívtam a tűzoltókat.

Ha velem szemben megindul egy iszlámista tömeg, akkor lehet, hogy elfutok, ha van nálam fegyver, lehet, hogy használom.
@pervie but hot:

Ja hogy ez a nőivarú féreg a rendőröket védte?!

Most már mindent értek! Ki kell tüntetni! Bizonyosan oroszlánrésze volt benne, hogy egyetlen rendőr sem sérült meg a kitörés során!

Ezt Te komolyan képes voltál pirulás nélkül leírni?

Hát ez a mai nap fénypontja volt! Köszönet Neked!
@ProsTata: bűncselekmény helyszínén azt akarta meggátolni
Ez minden országban joga a polgárnak.
@pervie but hot:

Kabaré a 60-as évekből, Gobbi Hilda hírkommentjei közül (neki szabad volt):

Hírolvasó:
- Hatvanéves önkéntes rendőr a Szovjetunióban.
Gobbi:
- De van is rend!
@ProsTata:
"Ilyen helyzetben aki látja, hogy a hatóságot letarolják, bűncselekmény folyamatban van, hatóság, hivatalos személy segítségére siethet, a folyamatban lévő bűncselekmény meggátolhatja."

Csak hogy ne csak én szórakozzak ilyen jót!
Ezt írta @pervie but hot:
Szerinte ez történt!
@Imola Helyesi:

A kisokos nyilván eccerűbb.
@Gábris szomszéd:
ezzel megválaszoltál minden kérdést

qui prodest?

brühüyyy

-----------kkk
@Imola Helyesi:
A hülye érv is érv, lehet kifigurázni, vitatkozni vele.

Ha valaki tartalom nélkül elkezd személyeskedni, az:
- lehet egy troll,
- valamely, rendszerint ellentétes véleményt képviselő, de érvelni képtelen fórumozó,
- egy kétbites agyú hülye, akit összezavar, ha valaki nem jelszavakban fogalmaz, kb megegyezik az előző csoporttal.

Válassz!
No comment
Én ebbe nem szállok be, akárhogy szeretnéd.
Ha lesz érved és mondanivalód a személyeskedés helyett és még erre is járok, akkor vitaképes lehetsz a szememben.
Az a helyzet, hogy én az ellenségemmel is leülök a fehér asztalhoz, legfeljebb vitatkozom vele.
Na de az olyan, aki nem tud vitatkozni az ellenségnek, vagy szebben ellenfélnek is kevés...
@pervie but hot:

Van pofád a levadászás szót a szádra venni? Amikor a kurucinfón vagy hol a faszba' névvel cimmel telefonszámmal szerkesztik ki a nekik nem tetszőket?

Igen, a fagylalt visszanyalt. Igy jártatok.
Ez a László Petra egy ritka nagy köcsög. Remélem sehol sem kap munkát, sőt be is csukják. Azt is remélem hogy cigány nőkkel zárják össze, ahol aztán megtanulja mi is az a rasszizmus.
@pervie but hot: Qrva anyád! Egy gyerekbe belerúgni? Téged hogy nevelt anyád? Pórázon?
@pervie but hot: Hülye vagy faszkalap. Ha ott a rendőr akkor neked semmi beleszólásod nincs.
@pervie but hot:

"Ha velem szemben megindul egy iszlámista tömeg, akkor .... ha van nálam fegyver, lehet, hogy használom. "

Mert te egy paranoiás marha vagy ezek szerint. Dacára a nagy segitőkészségednek. Ilyen egyszerű. Az "iszlámista tömeg" nem támadott, elment az emberek mellett. Senkire nem jelentettek fenyegetést ott és akkor. A busz után szaladókat is lelövöldöznéd, mi? Csak mert tömeg és feléd szalad. Az ötéves gyermek is iszlámista.

Szóval véditek a védhetetlent, de ezzel csak nevetségesek lesztek. Még az is, aki amúgy azt hiszi magáról, hogy rendes ember.
@pervie but hot: "Ha velem szemben megindul egy iszlámista tömeg, akkor lehet, hogy elfutok, ha van nálam fegyver, lehet, hogy használom."

Te elmebeteg vagy.
Remélem ez a nő sehol sem kap munkát.
A gyerekeit sajnálom. Hogy éghet a pofájuk az anyjuk miatt!
Mondjuk tény, hogy elég érdekes lelkivilágú hölgy lehet, még akkor is ha amúgy a bevándorlókból tényleg a 0 lenne az ideális létszám.
Lehet hogy nem volt egy szép dolog, de egyrészt 2-en is neki mentek a csajnak előtte.
Valamint a kurva annyukat, mi az hogy kitörnek, tűzparancs a gecibe

oszt takarodjanak vissza a gecibe vagy keressenek másik útvoanlat
@Pöff: Gond az volt hogy apád anyádba tette a gecit.
@Gábris szomszéd:
Túl van ragozva?
Széép! Ezt is meg lehet magyarázni avval(is), hogy az a hülyepicsa nem azonos a czuki jobbosokkal.
A mundér meg az ő becsülete – sánta kutya… De elfogadom, nem minden jobbos érzelmű ember ilyen genetikailag selejtnek kódolt humanoid féreg, viszont akkor fogadjuk el azt is, hogy erdőpéter meg a kicsirigó értékrendje(…) sem azonos a keresztény vallást meggyőződésből gyakorló hívek százmillióival, ők is csupán csak olyanforma önszorgalmú szardarabok, mint emez a hülyepicsa. De akkor róluk is mondassék már ki, ne legyen mentelmi joguk csak azért, mert egyházi seggfejek! Amúgy mi ez a látszólagos(?) paradigmaváltás körösztyénéknél? Annyira közel a NER végzete, hogy egyszerre csak rendkívül sürgőssé vált a bejutás a fenséges seggbe? Egyszerre állnak sorba a bejáratnál, mert a maradék koncra való pályázásra csak a leg lojálisabbaknak jut elsőbbségi lehetőségük? Nagy torlódás lesz azt hiszem…

Amúgy evvel a hozzászólásoddal újabb lájkolókat szereztél magadnak, ne is csodálkozz rajta b+!
A kevésbé diplomatikus vélemények majd csak ez után jönnek…

(ja, és például én a jobbiktól nem műrettegek!)
csak undorodom tőlük...
@ProsTata: "Az a helyzet, hogy én az ellenségemmel is leülök a fehér asztalhoz, legfeljebb vitatkozom vele."

Én is. :)
@DarthVader: haver, mi a bánat van itt napok óta? egyébként, jól osztod a barmokat:))

ja és, cenzúra bajtársnak lejárt a munkaideje a minisztériumban?
.
No, végig olvasgattam a hozzászólásoka - már amelyiket eleve nem kreténkét indítottak útjára.

Feltűnően sok az olyan gyermeteg hozzászólás, amely arra utal, hogy az "írója" kiesett a pólyából és ráadták a rugdalózót.
Ez a rugdalózó rajta is maradt.

javoli.com/shop_ordered/5089/shop_pic/big/PEP12509839.jpg?time=1416560357
.
.
@Knósszosz: Szerintem se legyen mentelmi joguk. A fenséges seggbejutásról hála Isten nincsenek tapasztalataim.

"A kevésbé diplomatikus vélemények majd csak ez után jönnek…"

Szőr és Jég már régóta kinyomva, úgyhogy ezzel már nem kell foglalkoznom. Ha valaki nagyon akar csatlakozhat hozzájuk, bár csak saját maga alatt vágja a fát.
@taga20: "ja és, cenzúra bajtársnak lejárt a munkaideje a minisztériumban?"

Boli már oda is bedolgozik? :)
@Gábris szomszéd: még mindig jobb, mintha kissrigó lenne, mint te:))
@Rufus78
Volt egy hülye picsa, akit elkapott a feszkó, amikor a tömeg el akarta őt is sodorni.
( Anyád baszd szájba , te budos náci )
@Gábris szomszéd:
Bocs , neked címeztem :
"Volt egy hülye picsa, akit elkapott a feszkó, amikor a tömeg el akarta őt is sodorni."

Anyád bszad szájba budos náci !
Remélem ezt a rohadt "szlovák" rendszámos "magyar" férget is megfingatja egy kicsit a NAV is.
Porsche, Merci szlovák a geci pedig Biatorbágyi.

www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/a-budaorsi-rendorok-egy-40-eves-ferfit-vettek

Valahogy most nem volt olyan nagy a pofája.
@Gábris szomszéd:
El akarták sodorni a szegény "holgyet ",...mi ?
A rohadt náci fajtádat , azt akarták elsodorni...
ki akarták kerulni , de a ribancnak hosszú lábai vannak, ..az állatjának...
@taga20: Röhögni fogsz de korábbról ismerem Kissrigót. Akkor még csak az esztergomi Szent Anna-templom plébánosa volt.:)
@dr kíváncsivagyok: Neked is hasonló szépeket. Na huss a kukába félkegyelmű. :)
@Gábris szomszéd:
"A fenséges seggbejutásról hála Isten nincsenek tapasztalataim." - ez ügyben fordulhatsz a KDNP és a Jobbik politikusaihoz, hátha elárulják, hogyan is kell ezt csinálni?! A tapasztalataik alapján biztosan jó tanácsokat tudnának adni.
@Pöff:
"oszt takarodjanak vissza a gecibe vagy keressenek másik útvoanlat "

Te is arra a gecire gondolsz ?
A mesteredre , a kárpátok géniuszára ?
A Zorbánra ?
Milyen kár, hogy a Petránál nem volt ott a szemkilövő készüléke.

Ha ott lett volna, akkor most rá lehetne fogni mindent a Gyurcsányra ...
@dr kíváncsivagyok: Mi bajod a nácikkal? Bántottak? :)
@Tudományos libsizmus: "Nyomul a belpesti liberális intelligencia."
Hát ja. Ráadásul fejenként vagy 5 néven + a hamisított nickek. Mondjuk pont ennyien fognak szavazni is a libsi oldalra. :)
@Knósszosz: Nem vonzanak ilyen perspektívák.:)
@Gábris szomszéd: ha nem ismerném a csókákat, akkor arra saccolnék, hogy valami jobbikos faszpörgetős buli:))

gecivitya meg irigykedik, me ő csak sallert kap junkersztől:))))
@Imola Helyesi: Hallottam a rádióban, hogy a dánok benácultak. A rohadékok.
@Tudományos libsizmus: Akkor lesz a meglepi ha majd Svédország is túl náci lesz a gyámoltalan "menekülteknek". :)
@Gábris szomszéd:
Megnyugodtam.
Akkor nem csak fideszes nem vagy, hanem jobbikos sem...

Esetleg alvó MDF ügynök, a Herényi-Lampert MLM tengelyben?? Kétségek gyötörnek...
@Imola Helyesi: mi van ebola, hitlerszalonna volt vacsorára?
remélem nem kapattad oda:))))
@Gábris szomszéd: Azért ha megjelenik a söpredék, nem esik nehezedee a beilleszkedés.

Ugyanez a masik oldal sok jeles kommentelőjere is vonatkozik.

Miért nem mentek focipalyara ordibálni es káromkodni?
legalább annyi haszon lenne, hogy kevesebb adó menne a focira.

Ti embernek tartjátok magatokat?
@Dili:

Ez egy ilyen vicces ország, ahol a súlytalan bűncselekmény miatt súlyos a büntetés. A kormány teli van jogászokkal, sőt ügyvédekkel is, mégis. Ha nem teccik a népnek, majd lehet választani olyan kormányt, amelyik nem jogászkodik ennyire.
@pervie but hot:

Nem keverek és semmit, de eltöröm a gyerek lábát, ha haza mer költözni.
@Arcade Macho: "pl. a magyar kultura resze az is hogy zsarunak engedelmeskedunk"

Pl. 2006-ban is. Ugyé?
Nem is tudom miért is büntettek meg akkori cselekmények kapcsán egy csomó kisrendőrt, meg miért is folyik még mindig a főrendőrök pere. Biztos a magyar kutura rész miatt.:D
Szép napotok lehetett... :O

No comment, ahogy bele olvastam!
Azért a legalja ott volt, amikor bugriskája védte azt a büdös kurvát, aki egy gyereket bántalmazott, sőt állampolgári kötelességnek próbálta beállítani. Értem én, hogy nagy a sötétség, de ennyire?

Ezen meg meg sem lepődök...

"Ha bárki ki akarta bogarászni a közelmúlt költségvetéseiből, hogy a közoktatás finanszírozása hogyan változott meg a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ megalakulása óta, vagy hogy milyen hatása volt a kórházak államosításának, netán hatástanulmányok után kutakodott, akkor szinte leküzdhetetlen akadályokba ütközött. A helyzet tempósan romlik tovább, hiszen egy tavalyi törvénymódosítás a háttérszámításokat, hatástanulmányokat titkosította. A közérdekű adatokhoz való hozzáférés is egyre nehezebb, sőt fizetni kell értük. Aki pedig netán belekóstolt abba, hogyan működik a parlamenti bizottságok szavazógépezete, megbizonyosodhatott róla, hogy a javaslatokat gyakran legfeljebb az előterjesztő olvasta el. Az igen szavazatot jelző kezek mintha központi ukázra emelkednének a magasba.

„Idén öt hét alatt nyomta át a kormánypárti többség a jövő évi költségvetést, a módosító indítványok benyújtására mindössze hat napot szánt. Ez nem tekinthető érdemi parlamenti vitának” – összegezte Romhányi Balázs, a Költségvetési Felelősségi Intézet alapítója s vezetője a honi viszonyokat. Ő csak tudja: régebben a Pénzügyminisztériumban, később a Magyar Nemzeti Bankban is dolgozott, majd a 2009-ben felállt, első Költségvetési Tanács főközgazdásza volt. Miután az Orbán-kormány a kötözködő, a költségvetés hitelességén őrködő intézményt és annak valamennyi munkatársát menesztette – élén a nemzetközi tekintélyt élvező Kopits Györggyel –, Romhányi a költségvetési átláthatóság élharcosa lett. Az általa gründolt intézet bekapcsolódott az International Budget Partnership munkájába, amely 2006 óta vizsgálja szisztematikus alapossággal, a tényekre támaszkodva az egyes országok költségvetését, így a törvények meghozatalát, annak működését, a róla szóló beszámolókat, az elszámolást. Ezzel Romhányi bevonta Magyarországot a szigorú vizsgálat alá vont országok közé. Nem sok köszönet van benne."

hvg.hu/gazdasag/20150909_Meg_egy_listan_leszerepelt_Magyarorszag
@Tudományos libsizmus:

Belegondoltam. Elég volt, hogy az én fiatalságomat taposta agyon egy elnyomó rendszer, nem kívánom ugyan azt a gyerekemnek.
@látjátok feleim szümtükkel:
Olyan messze? Hisz hétvégén a magasan iskolázott agysebészek, filozófusok és atomfizikusok egyletei közösen rombolták a budapesti közterületet, snassz kis horogkeresztet festettek fel a Palentáriumra, oszt egyben kissé le is amortizálták...
Szolid buli volt.
@pervie but hot: Te szerencsétlen.Aki egy gyereket megrug nö anya létére azt EGYEMEG a RÁK.Ez a nö egy TETŰ.
index.hu/belfold/2015/09/09/elkaptak_a_menekulteket_ocsarolo_porschest/

Tudom, már belinkelték, talán többször is...

Ez csak egy paraszthajszállal jobb mint László Petra néven regisztrált nőstény ivarú féreg. Merthogy csak verbálisan támadott (emberre). Nincs illúzióm, csak mert nem volt rá lehetősége, hogy tettlegességig eljusson.
Azt eddig is tudtuk, hogy ész nem jár együtt a Porsche-val és különösen a szlovák rendszámmal.
Látható ez onnan, hogy ez a szerencsétlen szír család kifelé menetelt az országból. Azaz aki őket segíti, az kifelé segíti őket.

Ha ennek az állatnak nem pusztán az lett volna a célja, hogy megalázza (bántsa) a segítőket a szír családot féktelen gyűlöletében, akkor éppenhogy beültette volna őket a Porsche-ba és elviszi őket Hegyeshalomig!
Addig amíg a társadalom nem ítéli el ezt az ember-ember elleni gyűlöletet, a kormány pedig még rá is játszik, addig ezek a selejtes példányok nemhogy aktiválják magukat, de még büszkék is rá...
Nincs kétségem holnapra az internet megtalálja ezt a díszpintyet és neve rendszáma stb felkerül a netre. De ha ezt megúszná (nem internetképes a pali), akkor is veszett az ügye, mert a jogerős ítéletet már névvel lehet nyilvánosságra hozni!
Nem kívánom neki csak azt ami ilyenkor a legfájóbb, amikor az emberek megvetik. Mert addig arctalan volt, utána vállalnia kell amit tett. Ez ellen nem segít sem a Porsche, szlovák rendszám és a mögöttük álló vélt társadalmi státusz.
@pervie but hot:
Egyet kell értenem, az illegális bevándorlóknak a kijelölt határátkelőn kellene belépniük az országba. A rendőri intézkedéseknek pedig eleget kellene tenniük, ha nem az már büncselekmény és a büncselekmény elkövetőjét bárki más is akár fizikai erőszakkal is visszatarthatja. Mivel kamera is volt a kezébe ezért nem vethette rá magát a gyrekre, amivel az egész csládot is feltartóztathatta volna a rendőri intézkedés megérkezéséig.
Szóval túlpörgették magukat a megmondok , az már egyszer biztos.
@habakuk000: Mintha nem tudnád, hogy én nem szoktam káromkodni. Ja és lehet meglepetés lesz de én a magyar "focit" is utálom.
@csak egy néző:
Azért azt nyilván nem állítód, hogy aki lerúg egy ultrát azt kirúgják a munkahelyéről?

Mert ha az ultra balhézik, az sincs rendben, időnként el is kalapálják érte. De ha valaki átszökik a zöldhatáron, még semmi sem jogosítja fel arra, hogy minden szabálynak és rendőri intézkedésnek ellenszegüljön. Ilyenkor ő is megérdemel egy kalapálást, vagy rúgást is akár

Legfeljebb azt lehet kifogásolni, miért nem a rendőr kalapálja, amikor ezért fizetik? Úgyhogy ideje már kézbe venniük a tonfát, gumibotot, és még ami kell, mert máskülönben soha nem lesz rend a határon
@Tudományos libsizmus:
Igazad van!
A kurva ember. Illathatástól függetlenül.
Ez a "magyar anya" ez nem ember, tehát kurva sem lehet.
Személyeskedő kisköcsög meg a csatornába, vissza!
További jelentkező akad még?
Hülyékben nem lehetett ma hiány...
rablás, gyilkosság, lopás -->meg lehet érteni, mert szegények, vagy "csak" megélhetési bűnözés.
illegális határátlépés, csempészés, hatóság elleni ellenszegülés, vonatok és rendőrök kővel való dobálása, házak elfoglalása, termény lelegelése --> meg lehet érteni, hiszen frusztráltak.
Egy sebesülést sem okozó gáncsolás -->megölni, felnégyelni, eltaposni és megégetni a boszorkányt.:)

(Persze nem értek egyet a gáncsolással sem, csupán némi aránytalanságokat vélek felfedezni.)
@Tudományos libsizmus:

Igazad van!
Kurva csak ember lehet.
Ergo: ez a "magyar anya" nem lehet kurva.
@ProsTata:
"éppenhogy beültette volna őket a Porsche-ba és elviszi őket Hegyeshalomig!"

Sőt egyenesen Berlinig, ahol személyesen adja át őket Merkel maminak, és beülhetnek rögtön az ölébe
Azért itt, lássuk be, van valami aránytévesztés féleség már megint.

Ha teszem azt, hazafelé bandukolva megkésel a cigány és ott maradsz, nincs kizárva, hogy a cigány 7 év múlva már kint is van.

Az index meg csinálja itt a fesztivált, hogy 7 évet kaphat, meg büdös kurva (lásd fent), meg nőstény ivarú féreg (lásd fent), és a többi.

Egy rúgásért, amitől senkinek nem lett baja, és hát megnézve a videókat, nem egészen olyan teljesen egyértelműen róható fel neki, miután hirtelen megindul felé egy cigányhorda ugyebár. De jó, nem voltam ott, ahogy a libsi gyűlölködők sem voltak ott.

Különben semmi gond libsik, most estek ki 2018-ban a parlamentből, tehát hajrá.
@Gábris szomszéd:
Gyerekeddel és veled is megteszi mondjuk egy hülye MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR vmikor, akkor kussolsz és nem rinyálsz!
A yard meg eszedbe se jut, hisz ez nem téma... a gyerekeddel a kezedben téged felrúgott volna valaki és te kussolnál?
Te egy hülye balfasz birka vagy!
Felrúgnálak és eltörném utána a lábad, utána meg magyarázhatnád, hogy csak véletlen volt...
@Ésszelteli: " Mivel kamera is volt a kezébe ezért nem vethette rá magát a gyrekre,"

Tudod mit beszélsz? Nézd már meg a videot, nincs kamera a kezében, amikor belerúg a kislányba. Előtte meg egy fiú felé lendítgette a lábacskáját, szintén kamera nélkül.

Ha már ferdíted a tényeket, akkor is csak rendesen, hihetően.
@Gábris szomszéd:
Ezeknek a libbantaknak olyan az illegális határátlépő, mint Indiában a szent tehén

Ott ténfereg ahol kedve tartja, ha a legfprgalmasabb autóúton akkor se szabad arrébb zavarni. Ha belelegel a zöldségárus kínálatába, az égi áldást jelent. Megrúgni halálos vétek, csak etetni szabad és halkan imádkozni szabad hozzá hogy ne zavarja a kérődzésben
@Gábris szomszéd: Ne terelj! A mai tevékenységed a sehonnai semmi hitvány ember tevékenysége.
Tudom, hogy pusztába kiáltott szó, de nem szégyellsz Ilyenkor a kislanyodra ránézni ilyen aljas munkát követően?
Vicces, nem?

-------------------------------------
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2015.09.09. 20:53:05
Személyeskedő kisköcsög meg a csatornába, vissza!
További jelentkező akad még?
Hülyékben nem lehetett ma hiány...
-------------------------------------

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2015.09.09. 21:01:31
Gyerekeddel és veled is megteszi mondjuk egy hülye MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR vmikor, akkor kussolsz és nem rinyálsz!
A yard meg eszedbe se jut, hisz ez nem téma... a gyerekeddel a kezedben téged felrúgott volna valaki és te kussolnál?
Te egy hülye balfasz birka vagy!
Felrúgnálak és eltörném utána a lábad, utána meg magyarázhatnád, hogy csak véletlen volt...
@Erő e-meló:
Csak egy kérdésre válaszolj, most mindentől függetlenül. Nem tudom van e gyereked, remélem nincs. De tegyük fel, hogy lenne és most megint csak mellékes, hogy miért, te a karodban a gyerekeddel mondjuk futnál az ultrák elől és ugyan így felrúgna egy nő, aki ott kamerázik, te mit tennél??
@Gábris szomszéd:
Van-e Neked családod, gyerekeid, unokád stb-stb.
Nem áldoznád-e fel értük mindenedet, akár az életedet is?
Ha (Isten ne adja, hogy így legyen) egyszer megsemmisül a hazám, a jövőm ahol élek, akkor én is útnak fogok talán indulni. És bár már felnőttek a gyerekeim, de a még meg nem született unokáim érdekében a legkevesebb, hogy illegálisan fogok határt átlépni sőt küzdök értük. nem úgy mint ezek a puhány elkeseredett szírek. Különbül!

Arányokról beszélsz. Milyen arányokról?
Biztos rossz helyen keresem, de én csak összevert, kirabolt, kizsákmányolt (csempészek), meg tömeggyilkolt menekültekről hallottam eddig ha kishazánkat nézem. A másik oldalon mennyi személyi sérülés és atrocitásban elszenvedett sérülés áll?

Szomorúan konstatálom, hogy ezek a szír menekültek sokszor példát mutatnak emberségből és jámborságból. Most sokan felszisszentek, de gondoljatok bele, hasonló helyzetben ti mit tennétek? A menekülés, kitörés a kilátástalan drótkerítés, a kordon mögül nálam nem a garázdaság és ártani akarás fokmérője.
Amikor Magyarországon azt tapasztalják, amit kaptak, akkor ne csodálkozzatok, hogy beindul az ördögi kör. Még jobban menekülni akar, amire még nagyobb szigorúság a válasz. Aztán eszkalálódik a helyzet. Kinek jó ez?
@Kurt úrfi [teuto nordikus parasztlegény]:
Ezt az "Egy rúgásért, amitől senkinek nem lett baja" - kommentért - nem menettérti, csak oda szól neked:
van gyalulatlan deszkád?

A többit kikövetkeztetheted, szarházi.
@Kurt úrfi [teuto nordikus parasztlegény]:
Cukorfalat! Amennyiben ezek értelmezése nehezedre esik, ne nálam reklamálj.
@Knósszosz:
Feltéve ha nem számítjuk, hogy ezt embercsempészésnek hívják, és a tetemes büntetés mellett alkobozhatják a Porschéjét néhány koszladék illegális határátlépő miatt

Igazán megéri, nem?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
OK, csak érted: büdös kurva meg hülye balfasz birka, de az nem OK, ha veled személyeskednek. Vicces, ennyi az egész.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ne légy lüke főcenzorka. Ezerszer leírtam, hogy elítélem, amit tett, ahogy azt is, miképp akarnak ezzel sokkal fontosabb dolgokat elleplezni a hozzád hasonló félkegyelműek. Amúgy miből gondolod, hogy adott esetben téged nem lehet felrúgni vagy lábad törni zolika? Szerintem ne evezz olyan vizekre, amelyeket én szóba sem hozok.
@Erő e-meló:
Szerencse, hogy jogtisztelően járt el a porschés pasas... Ellentétben a hölgyekkel akik meg emberségből vizsgáztak jelesre.
Szomorú az egészben, hogy a jog tisztelete és az "embernek (akár kereszténynek) lenni" ennyire messzire került egymástól.
@Erő e-meló: koszladek a kedves jo mamikajanak a tergyekalaccsa, te szégyene a magyar népnek.
@Kurt úrfi [teuto nordikus parasztlegény]:
Ebben történetesen teljesen egyetértek.
Oldaltól függetlenül miért is kell személyeskedni? Ha valaki személyeskedik, azt miért nem lehet kulturált formában elküldeni a picsába?
@Gábris szomszéd: Nono Angyal, Nono! Ez valodi sa tempó, öreg, de ne feledd el, még nem vonulnak a haverok az utcán barna ingekben.
@Erő e-meló:
Az meg majd a jövő titka lesz, hogy ha ez a kormányzati politika megy továbbra is, mit fogsz szólni amikor egy olcsó fapadossal kimész Londonba rácsodálkozni a Piccadilly Circus-ra, és kiköpnek rád mint koszladék Magyarra?

Bugsy, na?
@ProsTata: "A kóbor kutyát megrúgod, ha támad. Rendben, én is így teszek.
Ha menekül, akkor miért is? Ha a kóbor kutyát megrúghatod akkor a migránst is?"

en a sajat kutyamat is rugdostam anno
nem okozott szamomra lelki torest, amugy hozzatennem szigoruan kolcsonos es a bizalmi elven alapulo kapcsolat volt a mienk, buzis szakkifejezessel elve, senkinek semmi koze hogy mi milyen szado mazo szerepjatekot jatszottunk...

amit meg te irtal, "okosan" ramutattal a hozzaszolasoddal, szinte SZO SZERINT leirtad: migrans gyerekbe belerugni csak akkor szabad ha tamad

vagy megis a kobor kutyas peldad mire volt jo ha nem erre?
te amugy minden ketseget bizonyithatoan lattad azt hogy NEM TAMAD az a migrans gyerek? honnan tudod hogy mi a tamadas? felem egyszer futott mar kutya(hello huje pelda), en mar a futas alapjan azt gondoltam hogy tamadni fog es felvettem a harci allast
@csak egy néző:
Ezek nem az ultrák elől futottak. Még csak nem is a valahol több ezer kilométernyi távolságban levő állítólagos üldözőik elől menekültek. Hanem a magyar rendőrség jogszerű intézkedésével szálltak szembe, mert azt gondolják hogy nekik mindent lehet

A gáncsolás ha a feltartóztatásukra irányul jogos lehet, csak az kérdéses, hogy egy civilnek joga van-e ilyen módon segíteni a rendőrség munkáját. Ezt én nem tudom megmondani
@látjátok feleim szümtükkel: "Pl. 2006-ban is. Ugyé?"

szerintem elegge relevans most is, igy beirom a velemenyemet a 2006os esemenyrol: szerintem tul puhak voltak a rendorok, kardlapos lovasroham kellett volna a csurhenek
@ProsTata: "a legkevesebb, hogy illegálisan fogok határt átlépni sőt küzdök értük. nem úgy mint ezek a puhány elkeseredett szírek. Különbül!"

Miből gondolod, hogy egy illegális határátlépéstől lennél "kemény"? Ami meg a szíreket illeti, sokkal inkább ők küzdenek.

www.hetek.hu/hit_es_ertekek/201508/az_edenkert_harcosai

kitekinto.hu/iszlam/2015/03/29/ni_elitalakulat_is_harcol_a_sziriai_felkelk_ellen/

nol.hu/kulfold/ok-megeroszakolnak-mi-pedig-vegzunk-veluk-1557979

Meg kell, hogy lepjelek de az ördögi kör nem tőlem indul.
@Knósszosz:
Ha illegálisan próbálok bejutni az UK-ba akkor abból nagyobb bajom lesz mint hogy felém köpnek egyet. És nem fognak sokan mellém állni az ottaniak közül. Csak nálunk van ekkora kultusza a törvényszegésnek
@Gábris szomszéd:
Félkegyelmű kinézettel rendelkezned és arról magadnak napi szinten bizonyítványt kiállítanod itt nem esik nehezedre. Szóba hozhatod, de a hozzád hasonló kis fotelnácik orális mérete meg se közelíti a valót.
Megpróbálhatod, de utána ne rinyálj, hogy a törött kezeddel a törött orrodat nehezen törölgeted...

Még jó, hogy elítéled:
"Egy sebesülést sem okozó gáncsolás"

Szóval kimerült emberekkel nagyon emberkedtek, bátrak vagytok a gyerekek rugdosásában. Elfelejted, hogy a egyszer a gyereked, te is lehetsz másra szorulva.
Oszt amikor beléd rúg, akkor kussolj!
@habakuk000: Eltévesztetted a házszámot a tempót illetően.

varanus.blog.hu/2015/09/09/a_rugdosodas_aranykoraba_leptunk/full_commentlist/1#c28046146

Ja és ha van valaki, aki igazán sietteti a "barnaingeseket" az nem én vagyok, hanem a struccpolos ballibek. Bár ezt szerintem te sokkal jobban tudod.
@Kurt úrfi [teuto nordikus parasztlegény]: "Azért itt, lássuk be, van valami aránytévesztés féleség már megint."

en se tudom hogy kepesek magukat liberalisnak tarto emberek ilyeneket leirni
az egy dolog hogy a munkaltatoja lepasszolta azonnal, de az artatlansag velelme az ugyebar egy libsi alaptetel kellene legyen...
@Erő e-meló:
Helló !

Azt ugye tudod hogy a rendőr sem rúghatott volna a pasiba gyerekkel vagy a gyereket sem rúghatta volna fel .
DE Téged IGEN !!!!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Igen teljesen természetes, hogy elítélem, még akkor is ha valóban egy gáncsolás volt. A többit szerintem hanyagold, mivel tök felesleges "szart ér a harag hatalom nélkül" vígjátékot játszani.
@Arcade Macho:

Akit tetten érnek, annak milyen ártatlanság vélelme jár?
@Gábris szomszéd: az igaz, a sok hisztibajnok legalább annyit tesz a győzelmetekert, mint te, ebben egyetértünk
@Arcade Macho:
Ha Konrád fölrúgna egy "nácit", Fabius uram, Merkel asszonyom és Feymann uram szerintem Becsületrendet adnának neki. Itt hallelujázna az összeg libbant.
@Gábris szomszéd:
Egyre szánalmasabb az értékesítői tréningen tanult bullshit dumád...
Azt is értem, hogy a tarsolyosok közt ez még menő is, de máshol már szánalmas. Ezt még felétek eszik?
LOL. Mégis van élet agyhalál után...
@habakuk000: Elárulok egy titkot de nem mond meg senkinek. Nem igazán várom a jobbik győzelmét. Egész más dolgoknak örülnék mostanában és a jövőben.
@Erő e-meló:
Nem is tudom, hogy miért feltételeztem, hogy egy egyszerű kérdésre sikerülne válaszolnod.
Próbáljuk még egyszer, habár ehhez sem fűzök sok reményt.
Ha te már 2 napja dekkolnál a kukoricásban (gyűjtőpont) és éjszaka a 6 fokban a földön alszol a hozzádbújt gyerekeddel és fogalmad sincs, hogy még meddig, egyszer csak megindul a tömeg, fogod a gyereked és futásnak eredsz, amikor a luvnya elgáncsol,mit csinálnál? És most ne gyere itt a faszságaiddal, hogy jogszerű, meg bevándorló.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Sosem voltam tarsolyos, de az őrszázad meg a katonai késgyűjtemény is kimaradt az életemből. Biztos emiatt nem vagyok olyan tökös csávó, mint te. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
B+ egy Karcher gőzberetva elkelne ide, de lusta teccen lenni:)

Megyek is dögleni, túl sok a szar.
Azért használd ki a szeptembert, ilyenkor is szép a természet. De a dudvát azért ha ráérsz, néha irtsad már kifele, lécci...!
@látjátok feleim szümtükkel: "Akit tetten érnek, annak milyen ártatlanság vélelme jár? "

ha tettenernek valakit ott nyomban rogtonitelo tomeg meg is lincselheti, ezt probaltad sugallni nem?

nem mellesleg gugli a baratod, wikipedia meg a baratned: "A jogban az ártatlanság vélelme alkotmányos alapelv, amely szerint senki sem tekinthető bűnösnek mindaddig, amíg a büntetőjogi felelősségét a bíróság jogerős határozata nem állapította meg"
@Knósszosz:
Cseszed, én melózok egész nap, NEM ITT bacom a rezet jó pár trollal ellentétben, akik a fidesznyikeket szopják le, és azt a szánalmas férget szidolozzák reggeltől estig...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Te a betolakodókat szidolozod reggeltől estig. Az mindjárt más.
Orbánék elhatározták: bekeményítenek (az eddiginél is jobban) menekült-ügyben. Szeptember 15-től ugyanis a magyar hatóságok egy merőben új megoldási séma mentén fognak majd fellépni a menekültekkel szemben. Az új Fidesz-tervezet mérhetetlen naivitásról tanúskodik.

EZÉRT: koznaplo.blog.hu/2015/09/09/ezert_nem_fog_mukodni_a_szeptember_15_utani_uj_magyar_menekult-politika
@Kurt úrfi [teuto nordikus parasztlegény]: az a helyzet hogy tul egyszeru volt a feladat!!!

Fabius: "Csórikám hiába gyúrt évtizede kaffogóizomra és rettegéselméletre, hiába edzette az állát hol Tomcat öklével hol meg a Tyirityán Zsoltéval, arra nem volt felkészülve, hogy a "nemzetbiztonsági kockázatot jelentő piréz-zsidó offenzívát" hazavágják egy szimpla buzievagyozással. "

igen itt egy akar nyolc napon tul gyogyulo BUNCSELEKMENY kiserletet viccesre veszi, szinte poenosra

irjak en is ilyen poenosat most a migrans gyerekekrol? bocs de a gyomrom nem veszi be, pedig tenyleg ez a rugdosodas harmatfing volt tomcat pofonjahoz kepest...
@csak egy néző:
Be kell jelentkezni a határátkelőhelyen. Allah Akbar vagyok szíriából, itt az útlevelem/személyim/jogosítványom/fényképes damaszkuszi buszbérletem és menedékjogot szeretnék kérni. Ennyi az egész.
Hú, de elszabadultak az indulatok!
@Kurt úrfi [teuto nordikus parasztlegény]:
Egyetlenem!
Volt ma 5 hozzászólásom, ellenben veled én nem a virtuális térben élek, estig hajtottam.
Mielőtt ökörségeket beszélsz, legalább nézz utána miről hebegsz...
Munkásságodat tekintve értem én, hogy minél előbb ki akarod magad baszatni innen is, majd fennhangon vonyítani akarsz, hogy "mocskoslibsik"... rajta! :)
@Arcade Macho:
Én azt nem értem, hogy valamiféle természeti törvénynek tekintik, hogy egy határon csak illegálisan lehet átmenni. Nem értem.

Ha teszem azt, 10 ezer mexikói betör az USA-ba, aztán hordákba verődve vándorolnak az autópályákon egyik államból a másikba, közben egy hónapra elfoglalják a dallasi főpályaudvart, le kell állítani miattuk a vonatközlekedést (lásd: Dánia, hogy ne magyar példát mondjak), hát szóval megnézném magamnak, ahogy bilincsbe verve, csukjával a fejükön vágják be őket egy koncentrációs táborba a Nevadai sivatagban. Most nem azért.
@DarthVader:
A vicc az, hogy az unió most kéri vissza a határőrizetre adott pénzt, amelyből Gyurcsányék vízágyúkat vásároltak. Azaz az az eszement jobbikos/fideszes/secko jedno, amelyik vízágyúért rinyál a migránsok ellen, az ad absurdum: Gyurcsányista!
Dzsihádisták ezreit juttatta be Európába az Iszlám Állam

Tömegesen juttatja be terroristáit az Iszlám Állam Európába - írja a Daily Express.
A brit lap online kiadása a BuzzFeed portálra hivatkozik, amelynek egy neve elhallgatását kérő, az IÁ-nak dolgozó embercsempész nyilatkozott.
A harmincas éveiben járó férfi egy hónapok óta zajló titkos akcióról számol be, amelynek keretében a terrorszervezet a szíriai és iraki menekültek közé elvegyítve juttatja be harcosait Európába. Miután a határokon lényegében bárki átjuthat papírok nélkül is, a projekt egyelőre nagyon sikeres. A dzsihádisták kerülik a feltűnést, ugyanazon az útvonalon, ugyanazokat a nehézségeket és veszélyeket vállalva jutnak el az öreg kontinensre, mint a többi migráns.
Menekültekként érkeznek, így egyből beengedik őket. A fejlett országok nagylelkűségét használjuk ki
- mondta keresetlen, már-már pimasz őszinteséggel az IÁ embercsempésze.

www.express.co.uk/news/world/555434/Islamic-State-ISIS-Smuggler-THOUSANDS-Extremists-into-Europe-Refugees

Remélem a 444 holnapra már le is rántja a leplet erről a kamuhírről és a világvége szempontjából továbbra is maradhat nekünk Petrácska.
@Arcade Macho:

Itt nincs ártatlanság vélelme, jó magyarosan: itt tettenérés tényállása forog fenn...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ne becézd, mert holnap is jön.)))
.
Úgy gondolom, hogy az egy isten-hit, mint közös vonás egyben választó vonal is lehet az egy isten hívők között.
Magában hordozza a tolerancia hiányának különböző mértékű lehetősét.
@Kurt úrfi [teuto nordikus parasztlegény]:
Hú parasztlegény komám, ilyen egyszerű lenne a megoldás??? Sosem jutna az eszükbe ez az egyszerű megoldás. Ki kellene menned a török táborokba elmagyarázni nekik, vagy Szír TV-ben is elmesélhetnéd.

a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fwww.reactiongifs.com%2Fr%2Fumad.gif&key=kJsAahhc7mBrEhkBuBx8qA&w=600&h=372
@Arcade Macho:

Nagyon jogászkodsz, de az ártatlanság vélelme egy lózung. Ha nem lenne az, akkor nem is lehetne vádat emelni senki ellen.

A tények alapján pedig aki a kamera előtt másokat rúgdal, az nem ártatlan. Mit kell ezen vélelmezni?

No figyelj csak!

Büntető Törvénykönyvből idézve:

164. § (1) Aki más testi épségét vagy egészségét sérti, testi sértést követ el.
(2) Ha a testi sértéssel okozott sérülés vagy betegség nyolc napon belül gyógyul, az elkövető könnyű testi sértés vétsége miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(6) A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a súlyos testi sértést

b) védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen személy sérelmére,

követik el.

A megrúgott kislány ebbe a kategóriába tartozik, védekezésre (és akaratnyilvánításra ) képtelen, mert kiskorú gyermek. A rúgás pedig a könnyű testi sértés esete. Ezért már 1-től 5 évig oszthatnak neki. Meg annak a felnőttnek is, aki ennek a libának a gyerekét rúgná meg.
@Erő e-meló:

de miért nem a szakállas dzsihádistának kinéző százkilóst rúgta fel a büdös kurva, miért a gyereket, baszod? Ha annyira égőn buzgott benne a tettvágy. Vagy úgy volt vele, először az apraját, a nagyja ráér később?

Szánalmas selejt mind, aki ezt a riherongyot védi.
@Kurt úrfi [teuto nordikus parasztlegény]: "vágják be őket egy koncentrációs táborba a Nevadai sivatagban"

ez a dolog nem all messze toluk, hiszen angolszaszok, ezek mar csak ilyenek, a koncentracios tabort is a britek talaltak ki anno
csak azt nem ertem akkor a magyar viszonyoknal minek nyognek az amcsi lapok?
@csak egy néző: Ha már török tábort is szóba hoztad.

"Szíria a háború előtt nem lepukkant arab ország volt, hanem a diktatúra ellenére viszonylag nyitott, gazdag hely, amelynek lakói büszkék voltak történelmükre, kultúrájukra."

index.hu/kulfold/2015/09/09/ezert_nem_jonnek_europaba_a_szir_menekultek/
@látjátok feleim szümtükkel: na latom a 10 millio atomtudos meg a 10 millio fociedzo utan el lehet mondani a mostani eset kapcsan hogy a 10 millio biro orszaga vagyunk
WOW ember, te tenyleg nem fogod fel?
BIRONAK kell elitelnie, erted?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nem cseszem, ellenben tudom.
Szóval nyista szemrehányás, csak rodoszi fíling, némi lindoszi fűszerrel...
Azért Krétát ne hagyd majd ki, az a "leggörögebb" görög hely Hellászban.

Szóval, marad a lágy szív...?
Legyen... te sem vagy egy szívtelen.
Cakát!!
@dr. jenőke (jenőke):

Újra kellene teremteni a világot. Túlszárnyaltuk Szodomát és Gomorát.
@Gábris szomszéd:
Ezekben az a jó, hogy hír. Majd ha az első dzsihádistát kiemelik a tömegből, akkor elő lehet venni.
Még azt sem zárom ki, hogy egy-egy akad közöttük.
DE!
Ez a hír történetesen totál kamu, hoax. Tök mindegy kitől származik, ki és kiknek adták tovább...
Csak azok nem látják át hogy kamu, akik ezt várták igazolásképpen. ne haragudj, de ennél azért eddig többet néztem ki belőled.
Szerinted az IÁ olyan embercsempészeket foglalkoztat, akik szereplési vágytól, ne adj Isten némi pénzmagért kotyognak? Ugye az egyik mondatotokban azt írod, írjátok, hogy kerülik a feltűnést, a másikban meg "pimasz őszinteséggel" beharangoznak! Ez csak nekem tűnt fel?
Szerinted az IÁ által foglalkoztatott embercsempész várható élettartama ezek után meghaladja a 2,8% zsírtartalmú ma csomagolt zacskós tej fogyaszthatóságának idejét, ha valóban létezik ez az embercsempész?

Ezt valaki azért találta ki, hogy bekerüljön a hírekbe, vagy alantas célokból. Itt is kinézem néhány kommentelőből egy ilyen legyártását aztán körbehivatkozzák és már 20 helyen lesz, ez megjelenik a kurucon, azt megint ezren tovább linkelik és ez a nagy szám igazolni fogja, talán még a Daily Express is leadja.
Innentől... Ismered?
"Egymillió légy nem tévedhet! Egyél Te is szart!"
A tudósító - tudósít. Ez a munkája, sőt a hivatása.
Nem avatkozik be (legfeljebb elsősegélyt nyújthat).
A szakma szabályait súlyosan megszegte a h.p. (=nem túl értelmes női nemi szerv: a gyengébbek kedvéért)
Aki a szakmai szabályait megszegi azt a világon mindenhol kirúgják.
A jobbikos tv-nek legalább volt annyi esze (az itt kommentelgető eszement jobberekkel szemben) hogy azonnal kirúgta, nem is próbálta mentegetni hp-t.
Hiányérzetünk csak azért lehet, mert nem is próbált elhatárolódni a cselekedet ESZMEI mondanivalójától.
Miszerint ezek "nem emberek" tehát velük szemben bármi- gyermekrugdosás, gyermekes apák gáncsolása megengedett.
Tényleg: humánitárius alapon marhavagonok igénybevételét a szállításukhoz még egy fasisztoid féreg sem javasolta?
@csak egy néző:
Dániában sem hajlandók magukat regisztráltatni, ahogy olvashatod a mai sajtóban. Ez nem így működik. Berontok egy országba, a hatóságok kapják be, helyette vigyenek engem Svédországba, mert én oda akarok menni és punktum. Mi a faszt képzelnek, már elnézést?

Érted. Ha ennek híre megy, hogy bárki megbaszhatja Európa összes országát, ide pillanatokon belül nem milliók, hanem tízmilliók fognak jönni.
@ProsTata: ez a tetteneres tenyallasa is olyan harmatfing erv mint a kobor kutyasod volt?
elegge gyengen szerepelnek ma az allibsik
@Gábris szomszéd: "Ja és ha van valaki, aki igazán sietteti a "barnaingeseket" az nem én vagyok, hanem a struccpolos ballibek."

ezen logika alapján, te meg egy ballib ügynök vagy a rettegéseddel!
@Kurt úrfi [teuto nordikus parasztlegény]:
Nyugodj meg, már híre ment. Egész Európa és mi is már csak elkésve futunk az események után.
@s:

Nyugodjál le, drága barátom! )
Bonts egy üveg sört/bort. Húzódj közelebb a párodhoz!
Többet ér, mint itt hadakozni a szélmalommal.
@Knósszosz:

Végre egy emberi hangú komment! Kösz! )
@csak egy néző:
Kedves barátom.

Hozzám 2001.09.11. óta ne jöjjön libsi semmiféle konteóval. Ha van olyan szakmai díj (Oscar, Pulitzer, érted, ilyesmi), hogy minden idők legnagyobb konteója, hát az kérlek szépen 9/11 hivatalos magyarázata.

Azóta halálra röhögöm magam, amikor pont a libsik jönnek konteóval, ha olyat hallanak, ami nem tetszik nekik.
@Gábris szomszéd: próbálsz rugalmasan elszakadni az egyre büdösebb kupactól, de már összekented magad vele, a szemünk láttára!
@Kurt úrfi [teuto nordikus parasztlegény]: 444.hu/2015/09/09/roszke-2/

"Ez persze abból is kiderült, hogy a tömeg “No fingerprint” skandálással vonult.

Ez azt jelenti, hogy nem akarnak ujjlenyomatot adni, és elvégezni a regisztrációt, mert attól félnek, akkor az igazi úticéljukról, Nyugat-Európából vissza fogják küldeni őket.

Azt, hogy regisztrálniuk kell, nem Magyarország diktálja, hanem uniós szabály, és van is értelme. Például ez is az ára annak, hogy a schengeni övezetben szabadon mozoghatunk, ami óriási dolog."

en nem tudom meddig es hogyan lehet akceptalni ezt a fajta lesz.rom az EU torvenyeit de EUs allampolgar akarok lenni dolgot
Húha, baj van, ha ennyire sarokba szorultál... Azzal a kóbor kutyával nagyon beéghettél, amikor egyenlőségjelet tettél a menekültek és kutyák közé. Vigyázz, én az ilyen ellentmondásokra vadászok! :-)

Amúgymeg...
Tudod a jogászkodáshoz kevés a guglizás.

Az ártatlanság vélelme mindaddig áll, amíg a bíróság... Ezt mindenki ismeri.
Ha azonban a történet arról szól, hogy tetten érték, és az elkövetett cselekmény bizonyítást nem igényel a bíróság gyorsított eljárásban folytathatja le az eljárást.
A kulcsszó, hogy "bizonyítási eljárást nem igényel".
Itt is ez történik.
Mégis mit szerettél volna?
Hogy takarják ki az egyed arcát a leleplező videón, vagy a sajtó egy ismert (?) munkatársa nem számít közszereplőnek?
Nem értelek!
@punkfrog:

Pár rettegő komment után megereszt egy világbékéset. ))
@s: Toljad csak nyugodtan a viceházmester téged sem basz ki, hiszen te kulturáltan kommentelsz. :)
@punkfrog: Punkikám ne értékeld túl magad és a blogot sem. Ez az élethelyzet nagyon nem hozzátok kötődik. :)
@Eszter jött:
.
Lehet, hogy ismét van esély egy új világ teremtésére, annak ellenére, hogy Dvořák erre tett már sikeres kísérletet.

Összeesküvés-hívők szerint ősszel egy óriási meteor trafálja el a Földet.
Állítólag szeptember 22-28-a között egy óriási meteor találja el a Földet, és a kozmikus ütközés nyomán fellépő katasztrofális éghajlatváltozás mindörökre lesöpri az emberi civilizációt a bolygóról.

Nem ez az első eset, hogy „tisztánlátó megvilágosodottak” megjósolják a közelgő világvégét. 2011-ben például Harold Camping, egy amerikai keresztény rádiócsatorna, a Family Radio műsorvezetője jövendölte meg, hogy az Ítélet napja az év május 21-re fog esni; Jézus visszatér a Földre, hogy mennyei királyságába vigye az „arra érdemeseket”. Camping állítólag olyannyira hitt a saját jövendölésében, hogy amikor eljött az általa és hívei által várt „nagy nap”, teljesen megdöbbent azon, hogy végül mégsem nyíltak meg a mennyek kapui.

24.hu/tudomany/2015/06/08/az-idei-vilagvege-szeptemberre-varhato/
.
@Gábris szomszéd:

Legjobb lesz, ha most gyorsan szólsz Fabnak. Az Ilyesmit azonnal jelenteni kell.
Nem várhat holnapig!
@dr. jenőke (jenőke):
Viszont remekül kimagyarázta magát! Mondjuk itt a Turul űrhajóval és a gyökkel simán van pár ember ki erre vevő is lenne...
@Eszter jött:
@s barátunk olyan szinten trágár, hogy az már önmaga paródiája. Széttépem magam a röhögéstől tőle.

Nem jövök holnap:)
@Kurt úrfi [teuto nordikus parasztlegény]:
Parasztgyerek, fogadni mertem volna, hogy el sem olvasod,ez nem Chetrailes és nem GHH-s konteó.

De itt van neked egy másik.
fotelkalandor.blog.hu/2015/09/08/miert_pont_most_jonnek
@Eszter jött: Ma biztos mindenki anyázhat napot tartanak az illetékesek.
@punkfrog: Most végre lerántottad a leplet rólam. Ha ezt Boli megtudja. :)
@dr. jenőke (jenőke):

De jó, akkor már otthon leszek. Veszek pár üveg nagyon jó piát, aztán 22 és 28 között enyhe delíriumban várom a fejleményeket.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Arra gondolsz, hogy rontom a business-t? :-)
Tényleg nem kell mást tennem, mint olvasni a kommenteket és ezekre a buta ellentmondásokra, kettősségekre kell vadászni.
Hajh, akad itt bőven...
Könnyű dolgom van, mi tagadás némelyik bearanyozza a napom.
A csúcs a rendőrvédő amazonos sztori volt eddig! :-D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Elég jól szórakozom. Túltettem magam az első felháborodásomon - nem kevés daedalonnal (50 mg tabletta és zsíros kenyérrel, pirospapritáva és hagymával nem is olyan kellemetlen).
@Kurt úrfi [teuto nordikus parasztlegény]:

Jókat szórakozom rajta.
Nem jössz?
Akkor add ki magadból, ami még benned van!
@Eszter jött:
.
Ha elfogy a pia, a kalapács is elég kábító tud lenni.
@ProsTata:
Mondjuk úgy, híre ment, megkerestem, elhültem.
Ilyenkor értem meg, hogy vannak emberek, akik kerékpárral járnak dolgozni. Az legalább hazatalál az ilyen idiótával...
@Gábris szomszéd: "több tízezer rongálás, garázdaság, hatóság megtámadása = zéró szankció, támogatás."

ez hol történt?
@Gábris szomszéd:

Használd ki az alkalmat! Majd meggyónod a vasárnapi mise előtt.
@Eszter jött:
Extra aktuálpolitika:
bevásárlás helyett! :-D
@dr. jenőke (jenőke):

A fogyasztói társadalom gyermeke vagyok. A kalapács ingyé van.
Büszkék lehetünk magunkra.

"Pofátlan átverés: ezzel a kamujeggyel vertek át egy menekültet Szeged és Pest között a vonaton"

index.hu/belfold/2015/09/09/mav_kalauz_menekult_lehuzas/