Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 2024.03.28. telex.hu/kult/2024/03/28/esterhazy-peter-emod-utcai-haz-elado-romaifurdo-esterhazy-mar... (2024.06.15. 17:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • s: Tie a yellow ribbon 'round the ole oak tree www.youtube.com/watch?v=7-RlLFxgCkk (2024.05.13. 23:00) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.09.07. 09:09 Fabius

Fideszkeresztények, nektek csak a hülyemagyarázatok maradtak

Érdekes hévégén vagyunk túl. Egyrészt csökkent a feszültség, a menekülteket átengedték az osztrák határon, sőt, szállításukra önkéntes konvoj érkezett, másrészt eljött az ideje a kormányoldali szerecsenmosdatásnak. Mert az autópályán vonuló menekültekhez érkező tömeges segítség megmutatta, a magyar társadalomból nem sikerült - még - kiirtani a szolidaritást teljesen, úgyhogy a látványra Prőhle Gergely töredelmesen bevallotta: a gyűlöletkampány tökfelesleges volt.

 

Meg kellett szólalnia Erdő Péternek is, elvégre Ferenc pápa aszonta:

" az evangélium arra tanít bennünket, hogy legyünk felebarátai a legkisebbeknek és a leginkább magukra hagyottaknak, adjunk nekik kézzelfogható reményt"

...Erdő meg a hazai fideszkeresztények eléggé mást mondta és gondoltak eddig. Abban semmi meglepő nincs, hogy Zugló gyűlöletpapja, Pajor atya a szószékről is a menekültek ellen prédikál, elvégre neki bejegyzett lakcíme Viktorunk vastagbél traktusában van, közvetlenül a záróizom előtt. Kicsit meglepőbb volt Erdő Péter kijelentése...

"Azt a gyereket kérem mi nem vagyunk jogosultak bevinni egy lakásba, és azt mondani, hogy legyenek itt, mert akkor embercsempészek vagyunk"

...és hozzáállása a dologhoz, mert ezzel például a kisjézust magát is elhajtanák a vérbe, ha ma kérne a magyar katolikusoktól menedéket.

erdo-peter.jpg

De ez nem úgy volt ám - mondta Erdő - ki van ez ragadva a szövegkörnyezetből, mert a magyar katolikus egyház szíve telisteli van ám szeretettel, szolidaritással, bibi, úgyhogy jártak ők sűrűn a Keletibe, csak álruhában. Mér'?! Ha Mátyás királynak lehetett már csak őnekik is lehet! Erdő maga ráadásul azon dolgozott keményen, hogy legyen néhány ingatlan ahol meghúzhatják magukat páran, csak hát az adminisztrációs problémák és a jogi környezet olyan ugye, hogy Máriát és Józsefet is lezavarnák a deddel együtt a Keleti aluljáróba dögleni. Ferenc pápa járt Lampedusán, Erdő meg nem járt se a Keletinél, se a II. János Pál téren.

Szerencse, hogy itthon a kereszténység nem merül ki a fideszkeresztényekben. Pannonhalma, a Máltaiak, a Szent Egyed Közösség minden tiszteletet és köszönetet megérdemel tőlünk a segítségért és azért, mert hagytak valami hitet nekünk!

 

 

972 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr817766458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem csak Erdő gabalyodik bele, mint macska a házicérnába:

Orbán: "A magyar álláspont nem a kvóta ellen van. Nem zárja ki, hogy lehet beszélni a kvótáról. Az időzítéssel van gond."
figyeljünk elvtársak...még majd történik valami...le ne maraggyunk róla

brühüyyy

kkk

lila hó fog esni???
már megszólalni sem merek ennyi szemétség láttán.
de javaslom, hogy a vastagbőrtől az esti híradót a végére illeszd be

www.youtube.com/watch?v=t3fY7wBUWGQ

(Pofám leszakad: a közmédia az Ausztriába érkezett menekültekért aggódik (!)

vastagbor.atlatszo.hu/2015/09/06/pofam-leszakad-a-kozmedia-az-ausztriaba-erkezett-menekultekert-aggodik/ )

- csak azért mert van pofájuk még az osztrákokon számon kérni bármit is, miközben Röszkén még ma éjjel is szabad ég alatt voltak az emberek

www.origo.hu/itthon/percrolpercre/20150907-orban-viktor-szijjarto-peter-nagykoveti-ertekezlet.html

meg aztán tulajdonképpen amire igazán kiváncsi lettem most az útrakelt "bevándorlók" után, hogy hol a francban van majd 150 ezer ember, akiről állandóan dumálnak.

bár itt van egy kis számszerű összesítés is

Orbánék hetvenkedésből szívatják a menekülteket

nol.hu/belfold/elmenekultek-150-ezren-1561563
@DarthVader:

:DDDD

talán azért, mert érik a döntés, hogy aki nem fogad be az fizet...
ez azért már zsebre menne!
Húúúúúú....B+!

De gyorsan megtaláltátok a keresztény gyökereket magatokban!

Gondolom akkor is ennyire, ennyire keresztények vagytok amikor pl. az abortuszról, vagy a buzik házasságáról van szó!
@guma:

A jó, büdös, kurva anyját az m1-nek!!!!
(Végig sem tudtam nézni. Mint ahogy egyetlen ottani híradást sem azóta, hogy kipattant ez a migráns-kérdés.)
Folyamatosan "illegális bevándorlóznak", "illegális határátlépőznek" meg - újabban - "illegális migránsoznak".
@ulpius66:

Azt azért nem, de a te gyökérséged teljesen szembetűnő, amúgy meg változott a széljárás, mert az abortuszról már megengedőbben beszélt a pápa, így ennek fényében, egészen rémisztő a sötétséged. Te erdő-keresztény. Szar az élet mi, pláne, ha kereszt?
@DarthVader:

Naná, hogy "Az időzítéssel van gond.", mert az időt is mi határozzuk meg, és nem fújtunk most passzát szelet. Majd akkor, de csakis akkor, ha fújunk.
"Európa, gyerekes és öngyilkos liberalizmusa miatt, hamarosan aláhanyatlik. Európa alkotta meg Hitlert, és Hitler után a kontinensnek nincsenek érvei: a kapuit szélesre tárja az iszlám előtt, nem mernek többé beszélni fajról és vallásról, miközben az iszlám csak az idegen fajokkal és vallásokkal szembeni gyűlölet nyelvét ismeri"

Na, ki írta e fennkölt sorokat?
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll:

Még nem a tied? Nahát!
A Vajnánénak meg már bányája is van, jó lesz igyekezni!
Segítek!

Ne keresgessetek sokat...

Kertész Imre Nobel-díjas magyar író.
@Marcellusca:

Biztos lenyeltek illegálisan egy jó nagy f*t, és nem bírják kiköpni, mert megakadt torkunkon.
@ulpius66:

Nostradamus jóslatát arra ültetik rá ami bevált. pl a világvégét, hiába harsogták...

tudod, ha valaki esetleg nem keresztény vagy hívő azért néha még olvasni tud és csipeget innen onnan egy kis ismeretet, nem úgy mint a dogmatikus fafejűek akik mantráznak.
Érdemes elolvasni a külföldi híroldalak cikkeinél a kommenteket. Gyakorlatilag nem fogtok olyat találni ami a Miniszterelnököt szidná. Ha beleolvastok a Welt, Spiegel, Dailymail, Guardian cikkeihez írt hozzászólásokba, akkor az összes Orbán Viktort védi.

Ez van. Orbánnal szinte mindenki egyetért itthon is, külföldön is. A libsi firkászt mindenki elküldi a fenébe a Guardiannál. :)

Nem csoda. Orbán Viktor Európa erős embere. Ezt nem én mondom, hanem tényt konstatálok.

A britek, németek örülnének neki ha olyan miniszterelnökük lenne mint Orbán Viktor. Ez bizonyítják a hozzászólások. Ne csak a libsi firkász cikkét olvassátok el, hanem a kommenteket is!

Mind külföldiek, és mind megvédik Orbán Viktort.

A liberális politikának vége. :)
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll:

versenytárgyaláson nem voltál??? ne lazsálj már ennyire. nem elég a lóvét szorongatni, azt működtetni is kell...
:DDDD
@guma: Helló!

Majd végigolvasom, de már az elejében sok az igazság. Sajnos.
spiler.blog.hu/2015/09/05/danke-herr-orban

Ennyit arról a libbant hazugságról, hogy semmibe veszik Orbán Viktort külföldön. Maximum a liberális firkászok. De az meg nem a nép. A németek, angolok, meg a többi nemzet is Orbán mellett áll ki.
@ördöngös pepecselés:
Pláne a mai a külügyminisztereknek tartott tájékoztatója után.
Logikája pengeéles, határozott, okos, világosan meghatározta álláspontját, és lerántotta a leplet az álszent európai politikáról.
@ulpius66:

Most idézel tőle. Persze, mikor megkapta a Nobel-díjat, ott röfögted az első sorban, hogy miért pont egy mocskos zsidót választottak, miért nem Tormay Cécile-t, vagy valamelyik igaz magyart.
@ulpius66:

Én nem vagyok keresztény.
Sem zsidó, sem muszlim, sem hindi, sem Jehova tanúja, sem ...
De ismerem az emberség, segítőkészség, empátia fogalmát.
Remélem, ma lehet normálisan kommentelni, tegnap az önkéntes trágár cenzor, taga20 megakadályozta, mindenkit kioktatott, nyelvészt, és minden ellenvéleményezőt, még a sajátjait is, beállt polihisztornak káromkodások közepette.
@Marcellusca:
Aki a kerítés alatt jön be, az milyen ? Legális?
Minek köszönhetjük az agyhalott inváziót? Felkerültünk valahová?
@Imola Helyesi:

Most kommentelni jöttél vagy csak rinyálni (mószerolni)?
@guma:
A kapun kell bejönni, ilyen egyszerű.
@nincs_itt:

www.focus.de/politik/ausland/jeder-europaeische-politiker-ist-verantwortungslos-ungarn-premier-warnt-vor-explosion-in-ganz-europa_id_4919782.html

Olvasd el a legnépszerűbb hozzászólásokat (de mindet elolvashatod). Ez mondjuk nem a Welt, meg a Spiegel, de mindenhol ez a vélemény van Orbánról. :)
@Eszter jött:

Jönnek ezek saját maguktól. :(
Főleg, aki ide van beosztva. Vidéki a V'bőrt "boldogítja". :)
@Marcellusca:
Esetedben tökmindegy, mit mondok, ismerlek már elég jól.
Szórjátok itt a butaságokat ész nélkül.
@Marcellusca:

Az, hogy te mi vagy a lőtéri sánta kutyát nem érdekli!

Az a te magánügyed!

Kapaszkodj meg!

Én is ismerem az "emberség, segítőkészség, empátia fogalmát."

Ennyi.
@guma:

"- jelenleg csak a bíróság és az Európa Bizottság az, amely érdemben partner a jogérvényesítésben, illetve a jogszabály-módosításban. A hatóságok érdemben tehetetlenek, mert gyengék a szankcióik és nincs elég kapacitásuk arra, hogy rendszeresen ellenőrizzék az ágazatot."

Hát igen, ha nem vagyonőröket kell ellenőrizni, akkor tud a munkaügyi ellenőrzés működni, azt viszont nem meri megkérdezni a hivatalok portáján üldögélő őrtől, hoyg hanyadik napja és naponta mnnyi őrát üldögél ott.

Ez azonban nem 2010-ben kezdődött, előtte is ilyen volt a rendszer. A vagyonőr magánszemély vállakozóként őrzött. A munkát meg a senki által soha nem látott kft vállalta, de ő is csak alvállalkozó volt. Az adókat meg nem fizette be senki. Becsukni még is a a munkát vállaló alvállalkozó cégek vezetőit csukták be. Őket a biztonsági őr sokszor nem is látta. A szálat meg sem a rendőrség, sem az ügyésszég nem gombolyította végig. Miért is tette volna, ha az ő portájukon is ilyen egyéni vállalkozó eccerűk őriztek?
Kinek az érdeke?
Egyébként meg a migránsok miért Magyarországra jönnek, ahol gyakorlatilag mindenki útálja őket?????

Mért nem mennek egyből Svájcba, vagy Németországba, vagy Svédországba stb, ott helyből kinyalják a seggüket......
@Marcellusca:

A kormány magának termeli az illegális migránsokat. A menekültvonatot nem engedték be Mo-ra. Ha megteszik, lehetőségük lett volna szervezett formában fogadni, regisztrálni őket.
De így jobb, nagyobb a káosz, több a gumicsont.
@ördöngös pepecselés:

Nem az a lényeg, hogy az osztrák kancellár, meg az amerikai elnök, meg a libbant firkászok mit gondolnak Orbánról, hanem hogy az európai átlag emberek mit. Ők teszik ki a népet, nem a firkászok. És ők nagy részt Orbán ViKtor mellett állnak ki.

Be lehet hunyni a szemünket, de attól még így van, ez az igazság! Orbán Viktor már nem csak a magyar népet, de egy egész kontinenst vezet.

Ha a Fidesz indulna Orbán Viktor vezetésével Németországban lehet, hogy nyerne. vagy Angliában, vagy Dániában, vagy Ausztriában is az FPÖ helyett.
@ördöngös pepecselés:

köszönjük, hogy megosztod amit egy réteg itthon is komál...

de inkább kezd újra (ahogy az egyik itt írógató hülye szokta volt mondani) : a ggg vagy a mm -el, ha értelmezési problémáid vannak az emberséges szóval kapcsolatban.

mert csak erről van szó. és még a pápa szerint is mocskos gazember aki politikai céljaira használja a menekülteket.

de legalább mutasd már meg hol van az a 150ezer aki állítólag idejött és a magyarokat erőszakolja, munkáját elrabolja, stb...

vagyis hanyagolj, hülyeségeddel másokat boldogíts.
A demagógia csúcsa, hogy 100.000, vagy 1.000.000 bevándorló képes lenne Európa szellemiségét, államait felfordítani. Ha a 700 milliós népességre ilyen kis létszámú más vallású és szokású ember megjelenése katasztrófaként hat, akkor a hiba nem bennük, hanem az európaiakban van. Talán pont ezért vádoroltak ki annak idején Amerikába a "normális életre vágyók", és hoztak létre maguknak egy sokkal életképesebb egyesült államot?

Nem kéne Európában is haladni a korral? Nem a kórral!
@ördöngös pepecselés: beleolvastam, de orbánt csakis azért dicsérik, mert éppen egybeesik a németek 79%-nak véleményével amit "csinál". viszont azt nem olvastam, nem értem a végére, hogy mit szólnak ahhoz, hogy simán átengedte a menekülteket a hétvégén.
@ördöngös pepecselés: azt ugye tudod, hogy nem a kommentelők irányítják, döntenek ebben a kérdésben?
tudom, ők is szavazók, de nem orbán szintű politikusaik vannak!
orbánt itt is támogatják..
sokan ki is ábrándultak belőle..

az általad emlegetett országokban, "hatalomra"
sem juthatott volna.

ja, és habonyárpiról hallottál már?
szerinted meddig tart összerántani pár embert, hogy lájkogasák az orbánt éltető kommenteket?
@ördöngös pepecselés:

Valahogy a te véleményed nagyon megváltozott:

"Jövőhét hétfőn este 6-kor aki tud menjen a Kossuth-térre! Söpörjük el az Orbán maffiát!"

No, most bebújtál, vagy akkor éppen kibújtál? Mármint a hátuljából.
@guma:

A liberális "Pápa" meg marhára hiteles alany. Olvasson után, hogy miként, hogyan került oda, ahol éppen van! Erről egyébként Erdő Péter és Pajor András Atya is írt, a jelenlegi "Pápa" "munkásságáról", és "karrierjéről".

"köszönjük, hogy megosztod amit egy réteg itthon is komál..."

A külföldi lapokban viszont nem fogsz találni Orbánt mocskoló kommenteket! Azért nem, mert marhára kevesen vannak, akik ellenszenveznek a magyar Miniszterelnökkel. Ez az igazság, a többi süket duma!
@magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!):

"szerinted meddig tart összerántani pár embert, hogy lájkogasák az orbánt éltető kommenteket? "

De olyant mégsem találsz a külföldi lapokban, amik elítélik Orbánt, vagy csak nagyon keveset.

Akkor akiknek nem szimpatikus Orbán politikája azok az emberek EGYÁLTALÁN NEM írnak hozzászólásokat, vagy hogy érted ezt?
@Imola Helyesi:

figyelj! van kerítés. van kapú. vannak teljesen szabad szakaszok (a síneknél!) amit senki nem őriz. a többit bányász ki magad...

legalább tájékozódj mi történik a hazánkban, és arról dumálj.

nem óhajtok veled semmiről sem beszélni, mert mindig lebuksz. vagy akarattal szórsz hülyeségeket vagy fizetnek érte. sajnálom de ez nem üti meg nálam a mércét, mert azt tapasztaltam látványosan kerülsz párbeszédet ahol válaszolnod is kellene (értelmesen) nem csak keverni a témákat...
@ulpius66: azért téged sem az éles eszedért fognak emlegetni, ugyanis ha ránézel egy térképre, amin látszik szíria és európa is, akkor szinte azonnal érthetővé válik, miért mo.-ra érkeznek, de ha olaszországot is sikerül felismerned, akkor máris látszik a többi útvonal is.

orbán nem európát védi, hanem a seggét => "hatalmát" hergeli az arra fogékony "magyarokat". majd te is Rámszesznek nézed...
Európa kezet csókolhatna Orbánnak, hogy megvédte Európát a beözönlő muszlimoktól!

Észre kéne venni ezeknek a vadbarom ész és értelem nélküli EU-s vezetőknek, hogy ha így folytatják sohasem lesz vége....

Most kétmillió szír, jövőre 250 millió bangladesi, mert ott napi 1 dollárnál kevesebből élnek, aztán 250 millió indiai, mert ott csak tehénszar van ebédre, aztán 250 millió néger, mert ők együtt laknak a kecskékkel.....

Jajjjj, jajjj, jajjjj segítsünk rajtuk!!! -- szól a ballibsi kórus.

Még egyszer kérdem, hol a vége?
@magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!): 7
Nagyon tévedsz, rám is azt sütik, hogy idetettek, bérkommentelő, stb.
Pedig csak szeretem az okos, széles látókörű, előrelátó poltikusokat, mint Orbánt.
Ez egy védekezési mechanizmus a tehetetlenségükre.
Mindenképpen belefojtani a szót valahogy a másikba, félhülye libsi magyarázatokkal, filozófiával, virtuális könnypergetéssel, trágársággal, obszénséggel, nácizással.
Három hülye már itt engem is nevezett annak, egy visszavonta, megjött az esze.
@ördöngös pepecselés:

A pápa egy tisztességes választással került oda, ahol van, nem úgy mint Viktorotok, aki előtte megbuherálta a válaszási törvényt, oszt az ország választópolgárainak kis - kb. húsz - százalékát kétharmadnak tekinti. No nem a parlamenti szavazatok szerint, hanem a választók száma szerint. Mert ugyé a nép az hüje, még számolni se tud.
@nincs_itt:

Itt vagy?

Mint olvashattad fentebb a német kommentelők 79%-a értett egyet Orbánnal, és csak 21% a ballibsi cikkíróval!

Kérdés?
@ördöngös pepecselés:
igen pont úgy...
azok az emberek, nem tudnak írni, olvasni..
nem hallanak, nem látnak..
csak teszik amit a szívük, a lelkük mondd, és megkíván...
segítenek!
még neked is fognak, amikor, teljesen kisemmizi orbán téged, és a családodat, barátaidat...
@látjátok feleim szümtükkel:

Akkor tessék megnézni a brit választási rendszert.

Az nagyon demokratikus meg igazságos, ugye?!
@ulpius66:

Hol a vége? Ott a nyakad magasságában. Feljebb már csak a mérhetetlen sötétség van.
@ulpius66: mondom én, hogy nem az eszed lesz...
akkor most, hogy a hétvégén átengedte az eddig ide érkezők egy részét, az csak az én szememben nem tűnik "megvédésnek"??
illetve az a hozzáállás, miszerint szarunk mi bele, mindenki mennyen amerre lát, az is a védelem része.
mert bizony ezt mondta, meg mellé azt is, amit a hozzád hasonló hallani akar!
@guma:
Neked meg kissé túlnőtt az önbizalmad magadon. Kicsi vagy te ahhoz, hogy Orbánt túlszárnyald.
Tanuld meg a kapu helyesírását/egyszer már leégtél nyelvtanból velem szemben/ először, majd utána vitatkozom veled. Hülyeségekről soha nem szerettem vitatkozni.
@ördöngös pepecselés:

Akkor menj oda, és válassz ott! Én itt vagyok választópolgár, engem a hazai viszonyok érdekelnek. Miért mutaogattok kifelé érvek helyett?
@ördöngös pepecselés:

A külföldi kommentelők véleménye rögtön megváltozna Orbánról, ha az ő MANYUP-ukat nyúlta volna le.

Liberális pápa, hmmm. Erdős és Pajor, mint "hiteles" forrás.
No komment.
@látjátok feleim szümtükkel:

provokátorok léptek színre.

én meg lelépek...
@ulpius66:

Itt is van egy nehány kommentelő, akik egymással és a kurmánnyal értenek egyet. Meg van nehány akik nem velük. És?
@ulpius66: leírtam. nem kívánok több szót vesztegetni erre.
orbán mondott valamit, ami tetszik és egybeesik a német kommentelők gondolataival. viszont nem olvastam arról, hogy mit is szólnak ahhoz, hogy ugyanakkor szarik bele, átenged mindenkit regisztráció nélkül.
@Imola Helyesi:nem te csak fullba nyomod a kretént, és szorgalmas vagy!

nehogy kimaradjak a varanus kommentelői közül....-)
@ulpius66:

Európa nem fog, de te már megtetted. És nem csak a kezét csókolod.
@ördöngös pepecselés:

B+, arról nem értekezel, hogy a pápát miért is választották tisztességes módszerrel, pedig érdekelne a véleményed!
@nincs_itt:

Itt vagy?

Úgy persze kibaszott könnyű okoskodni az EU központi országoknak, hogy a beáramló muszlimokat még vagy 3 ország felfogja előttük!

Legyenek ők a határország!

Miért nem mennek egyből Svájcba, vagy Németországba legálisan?

Hát azért mert ezek az országok NEM ADNAK NEKIK VÍZUMOT!!!!

Azaz ezek az országok kényszerítik szerencsétlen szír menekülteket arra, hogy gyerekkel gyalog induljanak az EU felé, ugyanakkor a menekültek tele vannak pénzzel, azaz nyugodtan tudnának repjegyet venni!!!!!
@guma:

Én is, mert fontoabb dolgom van, majd elszórakoztatják magukat, meg egymást.

Perze muszáj dolgozniuk, mert nem kapnak fizetést, és még le is tolják őket a lazzálásért.
@ulpius66: drágám, tényleg nem szeretnélek nagyon megbántani, de a vízum és a menekült státus az 3 különböző dolog.

szóval, 6 havonta 90 napig tartózkodhat németo.-ban, de NEM vállalhat munkát, NEM vállalkozhat stb. ez a vízum.

szerintem szépen nyugodjál meg, és gondolkodj!
Hehehe, a Bundesmutti most visszakozik. Nem lesz készpénz, a menekülteknek, és visszaküldik a "enm menekülteket"
A többit meg koppintotta Orbántól
@nincs_itt:

"szóval, 6 havonta 90 napig tartózkodhat németo.-ban" --- írod.

Na, ennek fuss neki még egyszer!
150000 főt akar szétosztani az EU-ban. És a többi, aki most elindul arra fel, hogy megnyitotta a határait?
@ulpius66: miért is? szíriának vízummentességi megállapodása van németo.-val? vagy mire gondolsz?

www.budapest.diplo.de/Vertretung/budapest/hu/02__RK/Visum/Visaabteilung__Unterbereich.html

"Vízumkötelezettség/vízummentesség: A nem EU-államokból érkező külföldiek németországi tartózkodása alapvetően teljeskörűen vízumköteles."

szerintem eccerűen hüje vagy...
Azt persze készséggel elismerem, hogy kibaszott nehéz dolga van az összes EU vezetőnek, az élén Merkellel beismerni, hogy hatalmasat tévedtek, és mindenben Orbánnak van igaza!!!
@Imola Helyesi: az tagállamonként 5555 fő... hol is a gond?
jujjjjj, hova vezet ez, a németek elől elveszik a migráncsok a munkát!!!!!!!!!!

www.hrportal.hu/c/a-mercedes-mar-a-menekulttaborokban-toborozhat-20150907.html
@ulpius66:
mi a különbség Isten és Orbán között?

Isten nem akar Orbán lenni!

Hofi
@guma:
Ja, még annyit margitka, hogy ha majd kiüti nálad vagy más kommentelőnél a biztosítékot a másikkal szembeni trágár beszéd, utána igazságoskodjál, addig ezt kétszínűségnek nevezik.
@Spániel: huhh, ebből baj lesz! mert jó magyari szokás szerint, "kifelejtik" a cikkből, hogy majd eccercsak, ha a menekült kérelmi vizsgálat lezárul, akkor is csak tájékoztatják őket...
@nincs_itt:

Itt vagy?

Ezt viccnek szántad, vagy komoly?
(mert viccnek kurva szar.....)
@nincs_itt:
Ott, hogy ez a jelenlegi szám, egy hónap múlva duplája lesz, jövőre meg nem lehet megsaccolni. Egyébként felőlem az unió befogadhatja az egész közel-keletet, de akkor szíveskedjenek kerülő utat kitalálni, minket hagyjanak ki ebből.
Mivel semmilyen egyezményt nem tartanak be, amit ők hoztak.
@ulpius66: esetleg lennél kedves a tényekre szorítkozni, a vízum kérdésben sajnos erősen mellényúltál... pl.
@ulpius66:

Orbán... megvédte Európát a beözönlő muszlimoktól!

Meg, bazmeg, meg. Egyelőre egyetlenegyet se utasitottak ki az országból, aki bejött, mert vagy átcsempészték őket Ausztriába, vagy átvitték az osztrákok, vagy elmentek kormány-busszal, de megvédte. Európa meg van védve, alhatik nyugodtan. Azt mondta nekik, hogy ide ne jöjjenek, meg épitett egy keritést, ami nagyjából arra jó hogy jobban meg lehessen saccolni, hogy hanyan jönnek.Ennyi volt eddig a megvédés.

Margit, nooooormális?
@Imola Helyesi: de miért aggódsz? ekkora formátumú vezetővel mo. élén, igazán nincs aggodalomra semmi ok!
felrántya gummicsimát, lepattintya a láccsőről a lencsevédő kupakot, levonul a határhoz és erősen nézi a dolgokat.
hende és pintér mellette ügetnek és sms-t írnak mindenkinek.
@nincs_itt:

Én napok óta olvasom és értenem az aggodalmaidat. De mondjuk az is lehet, hogy a németek felkészültek erre a helyzetre.
Kidolgoztak egy B tervet és most azt valósítják meg.
@Eszter jött: ismerve a németek egy picit, erre gyanaxom én is. nem aggódom, csak nem tartom reálisnak.
látva pl. mo.-ról érkezőket, akik nem vagy alig beszélik/értik a nyelvet. ha elvégzik a nyelvi kurzust intenzív formában 11 hónap napi 4 óra, heti 5x. akkor eljutnak a B1 szintre, ha tanulnak is mellé otthon!
ekkor tudnak önállóan munkát vállalni! én csak erről beszélek!
a szíreknek az még a betűk is gondot jelentenek.
@Imola Helyesi:

Hagyd gumát, dolga van!
De nekem épp van időm. Hány kommenttel akarsz elérni a "Bunkó vagy ! Kinyomlak!" következtetésig?
@ördöngös pepecselés:
még majd kiderül, hogy levédiabasznád megoldotta a menekült kérdést??? és mindenki a zorbán kottájából bazsevál???

már a zsidók is befalazzák magukat, teljesen, az usa is befalazza magát...már csak a táblákat kell cserélni a határokon: aki ide belépsz aggy fel minden reménnyel

és máris:

gerbeskutyucapcara

és brühüyyy

meg kkk

és beesik az eső ha a kast nem húzzátok fel vagy az ernyőt

vagy hogyisvan ez?

ti mindent tudtok

kiaggyátok a gyíki összest szattyánbőrben??? és kézifestett kép illusztrációkkal amint a menekült éppen bottal hadonászik mert rájött, hogy még ilyet nem csinált

naccerű
@nincs_itt:
javallanék matematikát belevinni az ügybe

az USA legfőbb tábornoka a nagy nyílvánosság előtt aszt nyilatkozta, hogy még 20 évig lesz Levante és Maghreb menekült ügy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kis szorzás osztás...

közben Obama is ők márm pedig egy árva szírt asem, mert Europa meg tuggya oldani van rá anyagi ereje

most ők is falaznak

brühüyyy

kkk
@Rodeo36: rendben! világos! de, mostan a zoroszokhoz megyen volkszvágen csilliárd eurónyi beruházással, meg százával vannak ottan német és egyéb eu-s firmák, szankcijó ide, vagy oda...
ellenben a zusa "áldását" atta az irán+orosz szíriai és egyéb belépőre...
Az ISIS által elüldözött Amel Shamon Nona, moszuli káld érsek, valamint Arthur Serratelli püspök megrázó üzenettel fordult a nyugati világhoz.

www.hirmagazin.eu/hirek/tudastar/minden-erdekessegek/isis-megrazo-uzenet-kozel-keletrol-a-vilag-egyik-legbekesebb-emberetol
@Rodeo36: azé ha kicsit tárgyilagos akarnál lenni, amerikának megvan a maga permanens sokmilliós közép- és délamerikai bevándorlásáradat problémája,amit elég jól kezel. Még jó, hogy az arabokat nem veszi a nyakába.
@Spániel: a gvárdiján meg baktasson le a csalaguta ütéshez és ottan legyen okos...
@nincs_itt:

Nem fognak tőlük B1-et kérni. Kis csoportokban foglalkoztatják őket, a kiemelnek egy németül beszélőt koordinátornak.
Nekem ez a tippem.
Komoly gazdasági érdekek lehetnek a háttérben, ha ilyen rövid idő alatt ilyen sok embert beengedtek az országba.
@Eszter jött:
Nem szokott ilyen célom lenni, tőletek függ.
Attól, hogy érveimre -nem tudván mit válaszoljatok-, mikor kezdtek el sértegetni, netán nácizni, mint a féleszű jogászotok tegnap..
Én is szoktam ideges lenni, piacon , rendelőben, de soha nem szoktam sértegetni a partnert.Ha ő kezdi, akkor esetleg visszaszólok, itt kinyomok egy bunkó kíséretében.
Tagának meg dalolok, ellene a kinyomás sem szankció. már, szankcionalizálhatatlan./huhhh/
@Eszter jött: ez viszont "gettósodáshoz" fog vezetni!
mivel nem tanulja meg a nyelvet
@Rodeo36: "Meg ugye azt is mondta ez az Odierno aki augusztusban nyugdíjba vonul, hogy az amerikai hadsereg a költségvetési megszorítások miatt nem lesz képes megtenni mindent, amit kérnek tőlük. Arra a felvétésre, hogy a terrorszervezetet nem légicsapásokkal, hanem szárazföldön kellene megtörni Ordierno úgy reagált, hogy másoknak kell ezt megtennie, elsősorban a Közel-Kelet nemzeteinek. Az Amerikai Egyesült Államok feladata mindössze az lehet, hogy támogatja ezeket az erőfeszítéseket."

Vastagbőr az meg van rendesen. :(
@nincs_itt:
ez kacifánt a VW ügyes, már Skoda-ja is van!!! és milyen faszányosúl néz ki...

a többit is tudom már régóta...

kijafasz kérte az áldásukat???

kénytelen volt megáldani mert anélkűl kezdték el és kibaszott szar lett volna, ha "archenemy" győzi le a susa "legfőbb ellenségét" és annak ellenségét is egycsapásra egy csomó legyet

persze ettől OGV csinál nagy paks nevű államcsődöt mert addigra az áram ára már nulla körüli lesz az új hordozók alapján ...és a gáz meg olajárak nulla felé tendálása miatt is... lesz egy nagy atomerőműve amiben saját maga lehet az elektron és keringhet a fénysebességhez közeli sabességgel

és nyalhattya a szájaszélét

azaz a teutonok és az oroszok megolgyák az ő problémájukat és a többieiknek ugye mimarad??? nami???
a NYASGEM

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkk
@Spániel:
Kár, hogy nem lehet venni, sexpirnek jó lenne.
@nincs_itt:
még Kanada is el van maradva még mindíg a ziszapolaj kitermeléssel foglalkoznak mert kiírtották a saját gyártási és egyéb termelési kapacitásokat most meg kalamajka van de hallgatnak a sok seggfej

brühüyyy

kkk
@Spániel:
a kurva annyát, hát kijalófasz csinálta a Maghreb és a Levante válságot és arab tafaszt?????????

az összes arabot be kellene fogadniuk kérédezés nélkűl

egyébként a latin bevándorlók (ILLEGÁLISAK) nélkűl a gazdaságuk már régen méxarabb lenne, a gazdaság javarészét offshore KÍNA ba telepítették és a japánokat koreaiakat hívták be autót gyártani a Chrysler a Fiat nélkűl már régen csődben lenne a GM ugyanúgy és mást sem tdnak mint 4 év késéssel koppintani a koreai autókat, nem is veszik azokat

csak toyota, lexus, acura, honda hyunday KIA megy a többi mese néhány NISSAN

am kurva annyukat

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk

te meg nézz körűl mielőtt irigálsz
@Imola Helyesi:

Csak óvatossan kommentelgess, nehogy megrepedjen a berilliumgömb a fejedben!:-)
@ördöngös pepecselés:

Csak jönnek a kurva nenekültek. Mi van a sokmilliárdos kerítéssel, plakáttal??
A Fidesz-bolsevikok, a Fidesz-csicskák, meg a Fidesz-talpasok fizessék vissza az összes feleslegesen kidobott pénzt.
Nem azért adózok, hogy Orbánék elbasszák meg ellopják.
@Imola Helyesi: "A kapun kell bejönni, ilyen egyszerű."

Miért, te a kapun jössz be?

Feldobtam a témát? hogyan is viszonyul az európai 700 000 000 milliós népesség a bevándolók százezréhez, esetleg egy milliójához, oszt erre nem mozdulsz. Pedig ha tisztességes jobboldali lennél, akkor erre is lenne értelmes magyarázatod. De nincs. Meg úgy másra sem. Mert te is a lyukon bújkálsz, mivel félsz, hogy kiderül a hazugságotok.
@DarthVader: "Orbán... megvédte Európát a beözönlő muszlimoktól!"

Pedig egy kis vérfrissítés nem ártana, mert előbb-utóbb a magyarok mindannyian a saját lábukra akarnak majd állni.:D
@látjátok feleim szümtükkel: már akartam szólni, hogy ha az EU-ra gondolsz, akkor ott "csak" 500 millióan élnek!
de igen rosszul is hathat, ha nem is holnap reggeltől...
@Imola Helyesi:"Mivel semmilyen egyezményt nem tartanak be, amit ők hoztak."

Viktátorék betartják a saját törvényeiket? Mondjuk úgy az MNB tájékán, meg a köccség és a vetés kérdésében? Nagyon kettős a látásod, menj szemorvoshoz.
@nincs_itt:

Nem törvényszerű. Gettósodástól akkor kellene joggal tartani, ha kizárólag a segély lenne egyetlen megélhetésük.
A foglalkoztatást össze lehet kötni a nyelvtanulással.
A nyelvtanulásnak a gyerekek és a nők képzésében, integrációjában lesz meghatározó szerepe.
Németországban már most működnek kis közösségekben olyan kísérleti programok, amire lehet építeni.
A menekültek jobb életre vágynak. Attól többre, amit egy törökországi menekülttábor nyújthat számukra.
Németország megadja a lehetőséget, cserébe világos, de szigorú követelményeket fog támasztani.
@látjátok feleim szümtükkel:
Itt a kaputok: Imola Helyesi/ Profil/Kilépés/Radar/.
Ezen a kapun szokott az adminotok kivágni.
Csak bennünket, kb 2-4 kommentelőt.
Más?
Mondom , hülyeségekre nem szeretek válaszolni, kérdezd gumát.
És különben is, te vagy a posztszerző, hogy kötelező neked válaszolni?
Mikor még neki sem?
El vagy te tévedve, de nagyon, otthon parancsolgass!
@nincs_itt:

A Wiki szerint Európa népessége 700 millió. Beszélhetünk az ötszázról is, mennyi százalékában az egy millió vizionált bevándorló?
@Imola Helyesi:

Baszki, ha te egy kérdést parancsolgatásnak lácc, akkor nagy a baj a fejedben.:D
@látjátok feleim szümtükkel
Backi te. Más?
Egyszerűen herótom van a stílusodtól.
@Imola Helyesi:

Csak egy lehetőséget ajánlottam neked. Unalmas lehet minden nap új áldozatot keresni.
@Imola Helyesi:

Az a herót biztosan jó, igyekezlek kiszolgálni a jüövőben is. :D
@Eszter jött: sajnálom, de nem jól látod! sokaccor leírom. a legkevésbé integrálódott bevándorlói csoport a török... bizony gettósodnak, a mai napig. 2-3-4 generációs, bizony török akcentussal beszéli a németet, pedig itt született stb...
ha van 1 aki beszéli a nyelvet, akkor az minden ügyintézést levesz a többiekről, nem lehet majd motiválni őket, ha csak nem a kirúgással...

továbbá, 8 órai robot munka(mert az lesz számukra is) után, kicsit nehéz lesz leültetni őket, nyelvet tanulni, hétvégéről nem is beszélve, ha éppen nem dolgoznak szombaton is...

lila köd, rózsaszín álom, amiből csak nagyon kevés fog valóra válni!
@Eszter jött:
Én most visszavonulok, de ti miért nem egymással társalogtok nagy unalmatokban? Szümös meg te.
Majd ha érdekes hír lesz, bekapcsolódok. Megint jönnek a menekültek ezrével, vonatközlekedés még van
Merkel cukiskodik, Orbán világossá teszi a helyzetet, a többi balblablabla.
Ja, jelenleg szegény éhező tiltott határátlépők, afgánok ennivalóval dobálóznak Röszkén, sietnének Németországba.
@nincs_itt:

Él itten nálunk is egy népcsoport, azok is esetenként akcentussal beszélnek, de volt rá már sokszor példa, hogy az első osztályos nem tudott magyarul.:D
@Imola Helyesi:

1. azt neked, hogy: ka! hízelegj másnak! viszolygok amikor lekezelnek a nevemmel. én sem teszem mással...

2. engem a hülyeség borít ki. ha megbontathatatlanul sötét és tömény akkor hagyom a fenébe, okoskodjon magában...

3. a "trágárságról" totál más a fogalmam. helye és szerepe van életünkben épp úgy mint a szexnek és nem szoktam szűzlányt játszani, ha elcsattan egy egy keményebb kifejezés.

életemből több mint 40 évet kemény fizikai melót végező emberek közt dolgoztam, de azért kicsit a világirodalomból is jutott el hozzám pár mű és az építészet, festészet meg más művészeti ágakban is azt tapasztaltam, hogy egyesek trágárságnak képesek nevezni a nem öncélú kifejezés módokat is.
azért mert szabad szájú nem biztos hogy trágár csak durván naturalista a megfogalmazása, hogy valamit felfogj a helyzetből.
tanulmányozd pl Zolát, ha nem akarsz az régebbi korra visszamenni.

tehát nyugodtan hanyagoljuk egymást, mert ilyen sötét helyre én villanyt szoktam szerelni. annak te meg valószínű nem örülnél...

4. és, hogy örülj: alllma. ezt pl magyar érettségin tudtam írni. mégis a szóbelin (amit el sem kezdhettem míg ki nem töltöttem a nevemre szóló 35 oldalas nyelvtani tesztet) hiába fogott közre mindenki és faggattak mindenből 40 percig a bizonyítványomban 5 került, miközben az elnök azt mondta, hogy 30 éve érettségiztet és hasonló helyzetben kettesnél jobbat sosem adtak.

5. felsőrendű tehát nem vagyok, származásom szerint sem, viszont olyan melós voltam akit számtalanszor irodai helyettesítésre is megkértek, ma meg el sem árulom (nehogy sárgaságot kapj az irigységtől) mire kér meg a régi cégem esetenként.
@Imola Helyesi:

más kaput használ. neked is van blogod. ott pedig az adminban el tudsz pár dolgot rendezni, ha akarsz és ismered a használatát.

amit itt te linkeltél az a blog látogatóinak ad tájékoztatást, ha kíváncsi rád valaki.

én nem.
örülök, hogy segíthettem és a további világításról magadnak kell gondoskodni...
Erről vajon mi a jobboldali látogatók, és kormánypártiak vvéleménye?

"Nem nőtt a kisebb kereskedők forgalma a vasárnapi zárva tartás előírásával, a nyáron az idegenforgalmi központoknál viszont biztosan jelentős kiesést szenvedett el a költségvetés, több ezer munkahely szűnt meg - írja a Napi.hu."

www.atv.hu/belfold/20150907-nem-igazoljak-az-adatok-a-vasarnapi-zarva-tartast/hirkereso
@nincs_itt:

érdekes amit a törökökről írsz...
egész mást hittem róluk, amikor megismertem egy nüansznyit életükből.

rendkívül gyorsan reagáltak az üzleti életben és nem irigykedtek egymásra, még inkább össze is fogtak és szervezetten rendezték le pl az utazásokat.
ezért én más karaktert képzeltem mögéjük.
@Eszter jött:

hahahahaha
óvodát azért ne nyiss!
@nincs_itt:

Pontosítsunk! Szerinted nem jól látom. :)
Az lehet.
Még egyszer mondom. Szerintem a német kormány csupáncsak karitatív szándékból NEM fogadott volna be ilyen nagyságú embertömeget.
Merkel önmaga kevés lenne ehhez.
Az, hogy valaki akcentussal, vagy akcentus nélkül beszéli a nyelvet, lényegtelen. A fő, hogy tudjon kommunikálni.
Van pár infóm az eddigi bevándorlók integrációjáról. Bonnban él a barátnőm több, mint tíz éve. Az egyetemen bevándorlóknak tart német kurzusokat, a férje kurd.
@guma:

Gondoltam, tehermentesítem a többi reget. Én így jótékonykodom.
@guma:
1. Akkor nem "ka".
2. Engem is, ezért nem szólítalak meg
3. Jó, akkor csak neked, veled kivételt teszek. "Büdös, álszent kurva"
4. Gratulálok az érettségidhez, kár, hogy felsőfokú képzettséged nincs, önbizalmadat igazolná.
5. melósokat, irodai dolgozókat nem szoktam irigyelni, legfeljebb sajnálni.
@guma:
A blogom nem tartozik ide, nem itt népszerűsítem, mint te a tiedet. na, pá.
@Imola Helyesi:

1, 2, 3, 4, 5, te nagyon sajnálatra méltó hülye vagy!

felsőfokúmhoz meg semmi közöd, sőt a másikhoz sincs, kis bunkó.
@Eszter jött: :)

jól esett ma egy picit szemétkedni. (annyira kuncogtam az öreglányon, gondoltam, te se maradj ki a szórásból. :)))))
@guma:
felsőfokúm , hihihi
Most miért vagy ideges, most dicsérted a trágárságot, vagy így már más a leányzó fekvése, ha téged érint?
@ulpius66: Majdnem 666-nak olvastam a számodat.

Számon lehet kérni, hogy nem katolikusoknak miért fáj Erdő Péter faszsága, csak hülyeség. Logikád alapján csak mszp-s szidhatja a komcsikat, és szdsz-es a libsiket.

Erdő a katolikus egyház szokásos hülyeségeit megfejelte a menekültek leszólásával is, aminél lejjebb már csak a pedofil botrányok védése található.
@ulpius66: Te ugyanolyan hülye vagy, mint Maxval a Bircaman. Vegyél elő egy európa térképetés nézd meg.
Ha az nem ad egyértelmű választ a kérdésedre, akkor kérdezz újra, majd válaszolunk.
OMG
trolloló :D
meg a hülyék:

@ulpius66:
"Egyébként meg a migránsok miért Magyarországra jönnek, [...] Mért nem mennek egyből Svájcba, vagy Németországba, vagy Svédországba "
-mert a szír-svájci határon nem jutottak át.

"Orbán Viktor már nem csak a magyar népet, de egy egész kontinenst vezet. Ha a Fidesz indulna Orbán Viktor vezetésével Németországban lehet, hogy nyerne. vagy Angliában, vagy Dániában, vagy Ausztriában is az FPÖ helyett."
-javasold neki, hátha indul. akkor még lesznek itt pár millióan az országban, akik segítenek is neki kiköltözni. különben ne ragadjon le szerintem az egész kontinensnél, két hónap múlva választások lesznek az Alpha Centauri-rendszerben, szívesen kilőjük őt és a követőit.

"Európa kezet csókolhatna Orbánnak, hogy megvédte Európát a beözönlő muszlimoktól!"
-az Hunyadi János volt, de ez mellékes. orbán specko jedno buszokat adott nekik, meg elszállíttatta az osztrák-magyar határra.

@nincs_itt:
"hende és pintér mellette ügetnek és sms-t írnak mindenkinek."
az kizárt, mert pintér nyaral, hende meg eltűnt, mint szürke szamár a ködben.

@huzzadneki shakespeare: +1
amúgy -megnézve a külföldi lapokat- orbán nagyon ügyesen kampányol a 2024-es olimpia ellen...
@Secnir:

amire már most milliókat költünk? remek!
@Sneci!!!

Hát ez kibaszott jó!

Ennek csak örülnötök kellene, és hagyni Orbánt a tévútján, sőt támogatni!

Hiszen minden ballibsi a 2024-es budapesti olimpia ellen van!

Ha Orbán így folytatja NEM LESZ OLIMPIA!

SNECI!

Fogadjunk, te is az olimpia ellen vagy?

Íme a legkönnyebb módja, hogy megakadályozd a 2024-es olimpiát!

TÁMOGASD ORBÁNT!!!!!!!
@ulpius66:
nem tudom, ki az a sneci, de biztos fog válaszolni. addig is megjegyeznék valamit:
" és hagyni Orbánt a tévútján "

ezzel csak az a problem, hogy minél messzebbre megy orbán ezen a gyógyszerekkel kikövezett hosszú úton, annál rosszabb lesz édes hazámnak. orbánspeciel leszarja szép magyarországot és lakóit, ami a legfontosabb in order: hatalom, pénz, család.
@Secnir: a család helyett lehet, hogy a foci, de ebben nem vagyok biztos...
@ulpius66: magyar olimpia? hahahahahahaha
gumicsont és elterelés ilyen ulpiusoknak.
Továbbá tanulmányokra lepapírozhatóan kifizhethető százmilliók havereknek.
Meg is lepődtem, hogy mészáros még nem szállt be a bizniccbe.
@ulpius66: aki a "ballibsi" (es tsai.) szofordulatot hasznalja, az egy gyoker

minden egyeb ertesites helyett
@nincs_itt: Egyébként ha megnézed, görög, szerb, horvát, szlovén, osztrák, überállesz útvonal rövidebb még gyalog is. :)

usite.hu/x/12970
@Gábris szomszéd:
ez az ajánlott útvonal már kb 400* jött velem szembe a fácsén, és nem győztem odaírogatni: "mielőtt faszságot reposztolsz, nézz meg egy domborzati térképet is"
@Secnir:
No'de ennyire túlértékelni itt egyeseket... Nem vagy te telhetetlen? Ilyen durva elvárások vannak részedről...
Akartam egy kicsit cionrasszistázni de a vége jobb lett.
Mondjuk a Máltaiak megérik a pénzüket már csak gyöngyöspata miatt is de korrekt.
Ezért is mondom,hogy keresztényezni ökörség.
Én sem megyek izraelbe zsidózni.
@Kurvahošigutntag:
Hannibál is átkelt az Alpokon, elefánttal a hóna alatt, akkor ezek az iphonjukkal nehogymá'ne... Igaz, a Duna se bír arra menni, de apróság.
@Secnir: Hát az rád is ráférne, hiszen ha bekapcsolnád a domborzati opciót te is, akkor láthatnád, hogy a horvát és szlovén rész hasonló mint, amikor nálunk jönnek. Arról nem is beszélve, hogy náluk is remek autópályák vannak, ahol lehet gyalogolni, de ott is vihetnék őket buszokkal vagy konvojokkal. Na jó ha gyalogolnak, ilyet azért kioszthatnának nekik. :)

scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t1.0-9/11986509_1206086582757918_2938220253980387078_n.jpg?oh=431c95a4d40c5ce5187b94654683b67e&oe=567834CE
"Képmutató világban élünk, és képmutatásban több száz éves lemaradásban vagyunk – mondta Orbán"
hvg.hu/itthon/20150907_Orban_Viktor_a_nagykovetek_elott

Ó, ha fűteni tudnánk azzal a "lemaradással", és még exportra is futná bőven!
@Gábris szomszéd:
Az a jó, hogy rögtön a legfelső komment cáfol, és lerántja a leplet erről az újabb "rettegős" marhaságról:).

Az, ami a képen látszik, a forgatás abbahagyására felszólítás. Helyszíni riportok esetén sok híradós megteszi ezt a gesztust, ezzel jelezve, hogy hol a felvétel vége. Az a gesztus, amit bele próbáltok magyarázni, amúgy is tudtommal hüvelyk- vagy mutatóujjal szokás, egyszer elhúzva a torok előtt.
@ulpius66:
Bezzeg mennyivel jobbak azok a keresztények, akik csak akkor azok, amikor az abortuszról meg a buziházasságról van szó!
@guma:

Gondolom nem véletlenül volt gereekkoromban Szeged egyik leghíresbb cukrászata egy törké. Tudtak és tudnak dolgozni, kereskedni, mi magyarok meg csak irigykedni.
@Imola Helyesi: "5. melósokat, irodai dolgozókat nem szoktam irigyelni, legfeljebb sajnálni."

Annak se volt elég esze, aki megcsinált. Kisszéket kellett volna.
@guma:

Még hogy kicsi! Nagy, sőt óriási.
@Gábris szomszéd:

Terjed, mert terjesztitek. Te hányszor osztottad meg ma? Hány helyen?
@guma:

Engem konkrétan felcseszett a felsőfokú végzettségre tett utalása.
Na, az ilyenek miatt szoktam letagadni a sajátomat. Velük semilyen sorsközösséget nem vállalok.
@Eszter jött:

Lehet a birkájának akár mennyi diplomája, attól még nincs több ész a fejében, mint amennyit az annya, meg az apja belerakott ( nem sokat sikerült ).
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Mán nem lehet a Tiéd!!!
Leperkáltam érte 150 Kameruni Huncutkát!:)))
@Eszter jött:

tudod hol van annak az alkoholista háztartásbelinek felsőfokúja...
@Eszter jött: bizonyara gyakran hasznalja elo beszedben az "azt gondolom", "alapvetoen" es a "nyilvan" szavakat :o)))
@Imola Helyesi: zavaró kis görény vagy (mindketten tudjuk, addig jó neked, mìg a mutter felől érdeklődöm, s nem -az általad is tudottan- fals baromságaid veszem górcső alá... )
Itt a megoldás, a jobbiknak most már biztos bérelt páholya van a fidesz mellett, megelégedve dőlhetnek hátra.
Ez annyira humánus és keresztényi.

"A kerítésen hiába jön át valaki, egyből kiutasítják, amit a határ menti zsáktranzitban kell megvárnia. A magyar katonák konkrét mintát kaptak, mit kell tenni a szögesdrót túloldalán lévő feldühödött tömeggel. Aki viszont szabályosan, a hivatalos átkelőnél próbálkozik, azt azért fordítják vissza, mert Szerbia biztonságosnak minősített ország. Ez vár szeptember 15-től a délről érkező menekültekre.
Felmerül az a kérdés is, hogy mi történik a kerítés szerb oldalán feltorlódó tömeggel. Macedóniában két hete, amikor a kormány a hadsereg segítségével próbálta feltartóztatni a menekülteket, két nap után felhagytak a kísérletezéssel a kitört zavargások miatt.
Hasonló zavargásokra számít egy kormányzati illetékes is. Ő arról is beszélt, hogy a magyar hadsereg már bőven szerzett ennek kezelésében tapasztalatot, méghozzá élesben, a koszovói KFOR-misszióban.

http://vs.hu/kozelet/osszes/osszeallt-a-kep-mi-lesz-a-menekultek-sorsa-jovo-hettol-0907?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main#!s36
@Marcellusca: 08.29.19.52-nél megkértelek egy
szívességre.
Ha tudsz segíteni megköszönném.:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Nem csolnakáztattad meg véletlenül jótündért?
Legutóbbi posztját mintha te fejezted volna be.

" Iszik ez az orszag rendesen?"

Ez a magyar Nirvana. Itt mar nincs tovabb, SS-tetkos futballhuliganok olvasnak fel a Sorstalansagbol, lassu mozdulatokkal kavargatva a tejeskavejukat. Afgan menekultek adnak interjut az izlandi reggeli lapoknak, hogy mar majdnem ertettek Magyarorszagot, aztan egyszer csak azok kaptak magukat, hogy a Boszormenybogadi Adolf Hitler Krikettklub tagjaival vitatkoznak Camus Idegenjerol. Iszik ez az orszag rendesen?

orulunkvincent.blog.hu/2015/09/07/kertesz_imre_idezeteket_osztanak_meg_a_magyar_neonacik_helyzetposzt
@Gábris szomszéd:
Atyaég, a TV2 ott fityeg a Fidesz kulcskarikáján már legalább két éve, döbbenj meg, ahogy azon is, hogy a Jobbik és a kormány retorikája hogyan és hányszor esik egybe bevándorlóügyben.

Nem érzed kicsit sem mocskosnak, hogy már bármi áron dehonesztálni akarjátok a bevándorlókat, és ha maguktól nem okoznak elég bajt, akkor kitaláltok ilyen öt másodperc után nevetségessé váló dolgokat? Nem számít, a lényeg, hogy Göbbels büszke legyen rátok?
És mindezt úgy, hogy a baloldal még nagyon rá sem repült a témára, hogy időarányosan a bevándorlók okoztak-e több kárt vagy a pénteki focimeccs lázában égő ősmagyarok...
.
A teremtés elbeszélése

[26] Majd azt mondta Isten: »Alkossunk embert a mi képünkre és hasonlatosságunkra, hogy uralkodjék a tenger halain, az ég madarain, az állatokon és az egész földön, s minden csúszó-mászón, amely mozog a földön!«
[27] Megteremtette tehát Isten az embert a maga képére; Isten képére teremtette őt, férfinak és nőnek teremtette őket.

A Szentírás ezen szavai megmutatják, hogy „az ember az egyetlen teremtmény, akit Isten egyedül önmagáért szeret, mivel az összes többit azért teremtette, hogy az embert szolgálja. Itt az összes emberi lény egyenlőségét is láthatjuk. Az Egyház szempontjából ez az egyenlőség, amely az ember valódi létében gyökerezik, az Isten Fia megtestesüléséből eredő testvériség egy igen különleges dimenziója. […] Tehát mindenféle diszkrimináció […] teljességgel elfogadhatatlan. (II. János Pál beszéde, 1984. július 7.)

Részletesen:
www.depositum.hu/navarra_kommentar/ter1.html
.
@Kurvahošigutntag:
Sir meg is kapta, köszöni.
Szóval egy fecskegumó mégis nyarat csinál.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

A mai Orbán interjú címszavakban összefoglalja mindazt, amiről Gábris hetek óta linkelget.

Aki jobbikos, az fideszes is egyben, ez fordítva is igaz.
@Sir Bates dö Hól:
Most írt neked az anyukádról a k.rvabarátod. Olvasd!
@Imola Helyesi: nem edesem, neked regel a magyar nepmese
@Eszter jött:
Kivéve, hogy a mai napiparancs jelszava a "képmutatás", nem is véletlenül szajkózza azt ma minden kormányszájszerv.
@Kurvahošigutntag:
Kizárt, a neved inspirálta a népmesét.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): @Eszter jött: ahogy szineszt talaltak a hiradoba 'utcaemberekent' fenyezni a rezsicsokit, ugy cigany hulyegyereket is talalhatnak, aki eljatszhatja a verszomjas 'ISIS-migranst'...
@Kurvahošigutntag:
Mire vágsz fel, hogy te tetves vagy?
@Kurvahošigutntag:
Mér lennék? Hülyéktől nem szoktam idegeskedni.
Te is mész a kottatartómba nemsokára.
@Eszter jött:

ezen a gyökéren, felhúzni magam? fogalma sincs az életről.
nem véletlenül nem engedtem soha, hogy "kinevezzenek" valaminek, valahova... ráadásul ha megtudná milyen a végzettségem van a hideg is kirázná. :DDD
bocs! de ma - biztos a hidegfront miatt - vesztem érzem, és mindenen röhögök.
(mondjuk itt már említettem, mennyire nem kapcsolódik a műszaki szakmámhoz, és sárguljon meg az irigységtől nem bánom, - de az is 5-ős lett. hahaha)
@Imola Helyesi: tegnapelott meg ott voltam. hogyhogy kivettel? szereted az ostort?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Mintha nem tudnád, hogy leszarom a fideszt.

Olvasd el ezt ha még nem tetted. Kötve hiszem, hogy fideszjobbikos kormány agitprop lenne.

www.facebook.com/photo.php?fbid=10153680547692009&set=a.126302082008.125236.582812008&type=1&theater

Ja és erről nem is beszélve.

Az egyrészt-másrészt védelmében

Ahogy ezt megszokhattuk, a politikai szereplők, a véleménymondók és a média egy jelentős része ezerrel dolgozik azon, hogy semmilyen árnyalt véleményt ne lehessen kialakítani a menekültek ügyében. Velük vagy ellenük. Bevándorlásbarát vagy bevándorlásellenes. Hazaáruló vagy nemzetben gondolkodó. Civilizált vagy idegengyűlölő. Végső soron: orbánellenes vagy orbánista.
Aki akar, és különösen akinek ez érdeke, álljon be nyugodtan a sorba, de ha minden ügyben az határozza meg a véleményünket, hogy mi a viszonyunk Orbán Viktorhoz és a szeretett pártjainkhoz, akkor tényleg semmi sem különböztet meg minket a kolompra vonuló nyájtól.
Pedig szerintem simán gondolhatunk olyanokat, amelyek hol egyeznek, hol meg nem egyeznek egy politikus véleményével. Én például kifejezetten támogatom, hiszen magam is írtam erről korábban, amikor a magyar miniszterelnök arról beszél, hogy nem ország az, amely nem tudja ellenőrizni, ki lép be a határain. Így van, hajrá, tegyünk meg mindent azért, hogy ellenőrzött legyen az országba történő belépés. Ugyanakkor kifejezetten taszít, amikor a kormánypárti politikusok úgy beszélnek az országba már belépett menekültekről, mintha képtelenek lennének felismerni, hogy ők is emberek. Több erőfeszítést a segítségben, kevesebbet a gyűlöletkeltésben.
Ha csak az elsőről van szó, szemét orbánista talpnyaló vagyok. Ha a másodikról beszélünk, szánalmas liberális bohóc leszek. Értem persze, hogy a politikusok félnek az egyrészt-másrésztről, mert azt hiszik, hogy az emberek képtelenek az árnyalt gondolkodásra. Pedig az élet semmi másról nem szól, csak erről: aki képes egy kérdésnél többet is megválaszolni magának a világról, az mindig egyrésztekkel és másrésztekkel szembesül. Ahogy egy kedves idős kollégám egyszer megfogalmazta: ha nem érted, hogy mi az árnyalt gondolkodás, kérdezz meg embereket a párjukról. Ilyeneket fognak mondani: Laci jó az ágyban, de nem viszi le a szemetet... Még szeretni is lehet úgy, hogy közben van másrészt, hát a politikáról miért ne lehetne így gondolkodni?"
Lallalalalalallalalalalalalal@Kurvahošigutntaglalalalalalalalalal:
@Spániel: Nagyon helyes. Amúgy meg a szerbek és macedónok is tudnak néhány charter géppel többet indítani visszafelé, mint majd a németek néhány hónap múlva.:)

Egyébként még az aknazár ideje is eljöhet.
@Sir Bates dö Hól:

most komolyan, a gyökeret, hogy nevezheted görénynek? :)
.
A katolikus honlapról:
(részlet)

''''Egy katolikus egész életében azt hallja, hogy a legfőbb erény a szeretet, és hogy Isten maga a szeretet, hogy Neki ez a legfőbb tulajdonsága. És mindeközben maga körül mind a hivatalos egyházban, mind az ú. n. tradícióban nem lát mást, mint a gyűlölettől telt, józan ítélőképességüket és szinte eszüket vesztő papokat és az ezekhez kapcsolódó, ezeket kiszolgáló, ezeknek hajbókoló híveket. És olyan praktikákat tapasztal, melyeket a legvéresebb diktatúrák is alig mertek felhasználni.''''

Részletesen:

www.katolikus-honlap.hu/1401/komment.htm
.

Hogyan lehet ilyen körülmények között megőrizni a hitet? Hogyan lehet ilyen körülmények között elhinni, hogy Isten a szeretet? Látva Istennek ezen szolgáit hogyan lehet elhinni, hogy fontosak vagyunk Istennek, hogy irántunk való szeretetből teremtett és váltott meg bennünket? Hogyan lehet egyáltalán elhinni, hogy van szeretet, hogy a kereszténység az egyetlen vallás, ami ismeri a könyörületet?
@Orica Középföldi:
Szórakoztató (is lehetne), hogy szalonnácikoknál az a magyar zsidó lett a hivatkozási alap, akinek emberi és magyar mivoltját is kétségbe vonták eddig. Mégsem az, hisz apránként elfelejti vki, milyen a Sorstalanság... Hiába no, az évek, a kor.
@guma:
Uszítani, de jó uszítani, kis hülye. Dolgozd már fel, amit kaptál.
Imolkák! Válaszolhatnátok már arra a kérdésemre, hogy mijabánatosfaszért féltek annyira az 500 milliós uni jóban, illetve a 700 millós Európában 100 000 - 1 millió bevándorlótól? Nem magatoktól kéne félni? Kicsivel- :O - többen vagytok, mint a nyomorult bevándorlók.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: szegeny Szentmihalyi Szabo Peter ("imre kertesz" copyright) ha ezt megelhette volna!...
@parti_giano: nekem is eszembe jutott rola valami lizergsavas parhuzamos univerzum
@parti_giano:

"A katolikus püspöki konferencia egyelőre vizsgálja, hogy milyen konkrét lépésekkel tudják teljesíteni az egyházfő kérését, tudniillik hogy minden plébánia fogadjon be egy menekült családot."

Rosszabbak, mint az ecceri párttitkár, akinek az volt a szempont, hogy kivel és mennyi ideig tárgyalt. Vagy Semjén nerárs bolintására várnak?

Eccerű ez, mint a faék, ki kell nyitni az ajtót, és az első arra járó menekült családot be kell hívni. Valahogy úgy, ahogy a pásztorok Jóskát, meg Mariskát beinvitálták a jászolhoz.
Ahogy elnézem, ezt a csürhét a magyar kormány nem fogja tudni megállítani.
Többen vannak, mint régen az oroszok, és ezek is a spájzba mennének /de a németbe/
@parti_giano:

ma nálam vannak. tanulok személyeskedni, ha már...
@Imola Helyesi:

Gondolom ha guma a kicsi, akkor te a nagy hülye cím büszke tulajdonosa vagy.:O
@látjátok feleim szümtükkel: nem tartom kizartnak, hogy vannak ecceri parttitkarok kozottuk...
@parti_giano:

Nem jut neki, azért jár ide, hátha ráakad egyre.
@dr. jenőke (jenőke):

tiszteletem. :)
fáradhatatlan vagy.
@ulpius66:
az abortusz kérdése minden oldalról bonyolultabb annál, mint hogy 1 szóval elintézzük, akár igen a nő, akár nem a szó
a buzik házassága meg nem olyan horderejű kérdés jelenleg, meg egyébként máskor sem, hogy az legyen a meghatározó kérdéskör.
Gondolathiányban szenvedők velem foglalkoznak, vigyázó szemeteket a posztra vessétek.

Már Boli is megmondta!
@Kurvahošigutntag: ...soli deo gloria!

in memoriam hausmeister Boehm
@Imola Helyesi:

Oda vetettük, és imé ezt látjuk:

"Fideszkeresztények, nektek csak a hülyemagyarázatok maradtak"

Hahaha!
@Eszter jött: ...TC elég érdekes jelensége az irodalomtörténetnek..
@látjátok feleim szümtükkel:
Lehet, hogy a népdal jutott az eszedbe: Erdő mellett nem jó lakni.
Figyelj már, most komolyan, mi ez az é betűzés nálad, ugyé, ímé?
Mé, nem tudé magyaré?
Elszomorító, hogy a háborúból menekülő embereket egy állítólag diplomás magyar ( aki még embernek is csak rosszindulattal nevezhető ) lecsűrhézi.

Baszd meg Boli, nem kéne kirúgni?
@Imola Helyesi:

Ne terelj, a kérdésemre válaszolj!

Miért féltek a kevéske bevándorlótól?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

A képmutatás netovábbja, legalább is nálam, ma az volt, hogy Szijjártó nyitotta meg a Corvinuson a tanévet.

Jellemző. A belügyminiszter nyaral, a külügyminiszter tanévet nyit.
Michelangelo pedig széklábat farag.
Na, mostantól ráérek (annyira nem, de gép előtt maradok) szóval aki személyeskedni, propagandázni akar a kommunikáció helyett, az inkább önként húzzon a pics.ba!
@látjátok feleim szümtükkel:
Mér, mer azé? Lehet csúnyákat mondani, bizony, Fab megmondta.
NEKEM IS, nemcsak nektek. Nincs kiírva, hogy nem lehet..
Amíg nem voltam itt, akkor is csak velem foglalkoztatok, nem a poszttal.
Ugyé?
Válaszolni lehet, nem? Mér, mer azér.
@látjátok feleim szümtükkel:
Én nem félek, keresd ki, mindig azt írtam, engedjük őket tovább. Senki nem hallgat rám, tehetek én róla.
Sőt még repülőt is ajánlottam.
@Gábris szomszéd:
Mintha nem tudnád, hogy te próbáltad az orrom alá dörgölni, hogy ez a "hír" a TV2-ben is benne volt, én meg erre írtam, hogy az Fidesz felségterület. Gondolom, ezt is a Goebbels-tankönyvben olvastad, hogy olyan miatt kell megsértődni, amit nem is mondott senki, de ha te ettől érzed magad jól...

A facebook poszt megint azzal kezdi, hogy bebizonyítja, nem nézett a térképre, ahogy neked sem sikerült az elmúlt két hétben, amikor a SAJÁT, jobbos cikkekhez mellékelt térképeiteket hoztam példaként, hogy hogyan terjeszkedett az IS, és azok alapján hogyan kellett volna szerintetek a menekülteknek rajtuk keresztül "menekülni" Szaúd-Arábia vagy akár Irán felé.

A cikk, amit beidéztél, szép, majd szólj, ha sikerült alkalmaznod a benne foglaltakat, például azzal, hogy nem linkelgetsz a "vérszomjas", "kivégzéssel fenyegetőző" menekültekről, akik csak a kamerázás befejezésére kérik/szólítják fel egy egyszerű, általánosan használt kézmozdulattal a kamerázó embert.

Vagy teljesen félreértettelek, és azt csak azért tetted, hogy lássuk, a nagy bevándorlóellenes hangulatban már micsoda aljas manipulációkra ragadtatják magukat azok, akik mindenáron és általánosságban be akarják feketíteni a bevándorlókat?
@Imola Helyesi: az orgovanyi zsoca batyadtol nem akarod megkerdezni, hogy mi a fasz az "ügye"? mert az 'é'- vel szemben az tenyleg gyokketto
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ha Kertész fölérné még ésszel, élete legnagyobb szégyenének tartaná ezt.
@látjátok feleim szümtükkel:
De nem kevéske lakos van a Közel-Keleten, hanem sokacska, nagyon sokacska, több tízmillió is jöhet, ha engedik, ez a probléma.
@Marcellusca: Sajna nem!Megy a dal és egy
kellemes bariton a refrén végén mindig
benyögi,hogy "hagyd abba............hagyd már
abba!
a qrva életbe. fejétől bűzlik már minden...

Volt buszsofőr, aki 26 órát vezetett

Volt olyan buszsofőr, aki este kilenckor adta le a műszakot, de rögtön fordulhatott is vissza, hogy a menekülteket szállítsa a határra az M1-esen péntek este – szombat hajnalban. Sokan csak másnap délután értek haza az extrém műszakból, és még csak nem is tudják, hogy kapnak-e érte valami ellentételezést.

index.hu/belfold/2015/09/07/volt_buszsofor_aki_26_orat_vezetett/
@Orica Középföldi:
Szerintem se... bár nála már csak a széljobb gázabb, ahogy gátlástalanul kihasználnak egy öreg embert.
@Eszter jött:
A tanévnyitó inkább Balog tevékenységi köre lenne, de biztos ő is nyaral.

Az inkább beszédes, hogy azért a régi reflexek nehezen múlnak, és külügyéri pozícióban is még mindig Szijjártó az a csicska, akit bármire bármikor ugrasztani lehet, ha az illetékes nem ér rá. Nyilván Szijjártónak sem lenne más dolga a hétvégi események után, mint hogy tanévnyitókon parádézzon, szóval azért csak megmutatja ez, hogy párton és házon belül is mennyire veszik komolyan a külügyminiszter urat... Ha meg azt hiszi, hogy a németeknek és az osztrákoknak éhgyomorra kiosztott kokisaller után ő már meg is tette a dolgát, az meg arról mond el sokat, hogy a kormány mit gondol az egész nyugati irányú külpolitikáról.
@Kurvahošigutntag:

Az ország lakosságának egy része gondolkodás nélkül bármilyen szöveget benyal.
Gombnyomásra működik.
Nekik készülnek azok a kisfilmek, amik Gábris jóvoltából itt is megjelennek.
Kíváncsi lennék a stáblistára.
@dr. jenőke (jenőke):

Reggel járt itt egy "látogató", aki felvilágosított minket Ferenc pápa liberális voltáról.
Gondolom, II. János Pál megítélése is hasonló.
Lehet, hogy Jézus, vagy Isten is liberálisnak minősül, ha mindkét pápa rájuk hivatkozott.
@guma: valahogy ezekrol a buszsoforokrol a "genetikusan alattvalok" ugrottak be...
@Orica Középföldi:

17:41

Egy önkéntest kirúgott a munkaadója

Egy, a röszkei táborban segítő önkéntes az Origo tudósítójának arról beszélt, kirúgták a fő állásából, mert a menekülteket segítő támogató bejegyzéseket osztott meg a Facebookon.

www.origo.hu/itthon/percrolpercre/20150907-bejutottunk-majd-kidobtak-az-origot-a-roszkei-taborbol.html
@Eszter jött:
Neeee... A pápa is mocskos libsibolsi már?
Illusztris kis csapatba került, nem lennék a helyébe! :D
@Eszter jött: nem egy resze, hanem sajnos "szignifikans" resze...
@dr. jenőke (jenőke):
nagy egy hülye lehetett ez a bolondisten...ilyen gonosz és aljas, gyilkos és kapzsi rabló ki kéjjel öl...

hogy nem szégyelli öszsze vissza magát

magam részéről meg is tagadom, nem akarok rá hasonlítani

küzgyön meg ha rám akar hasonlítani

brühüyyy

kkk
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

A kormány biodíszlet.
Orbán Viktor van. Ő határozza meg a külügyet, belügyet, a szabadságharc mértékét és irányát.
Ha történetesen holnap megvilágosodna és azzal állna elő, hogy a menekülteket be kell fogadni, mindenki támogatná az ötletét.
Szemrebbenés nélkül nyilatkozatok tömege jelenne meg arról, hogy mindez a magyar nemzet érdeke.
A Századvég leközölné a legfrisebb adatokat, miszerint a lakosság 99%-a menekültbarát.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Köszi végre megnyugtattál,. Örülök, hogy kiscsávó csak az operatőr nyakát vágta volna el végecsapót követelve. ;)
@guma: oszinten szolva tobbek kozott ezert is tartom iszonyatos nagy baromsagnak a faszbukot (legalabbis magyarhonban) - arrol most nem is nyitnek vitat, hogy teljes az analfabetizmus a beallitasokat illetoen. az meg a mazsola a kulan, hogy a magyarproli szamara internet=faszbuk. netszolgaltatonal dolgozik a rokon, 10-bol 8 ember be akarja kottetni a facebookot!

lol/facepalm
kártérítés kötelezettség semmi?

Letöltendőt kaptak az ultrák

Letöltendő börtönbüntetésre ítélt a bíróság hétfőn három focihuligánt, akik a pénteki Magyarország–Románia-focimeccs közben rendőrökre támadtak. Ketten felfüggesztettet kaptak.

www.origo.hu/itthon/20150907-letoltendot-kaptak-az-ultrak.html
@Gábris szomszéd: szerintem felberelt romacsavo. ehhez mit szolsz? :o)))
@Gábris szomszéd:
Oké, te ma teljesen és menthetetlenül hülye akarsz lenni!
Lemondott Hende Csaba honvédelmi miniszter.
@Kurvahošigutntag:

én nem ismerem, nem vagyok rajta.
de amiket olvasok itthon sem egy "életbiztosítás".

bár sok jó anyagot hoznak onnan a blogtársak vagy kapok emailban. tehát lehet jó oldala is...
@PeniValdes: :)

könnyen megoldható :DDDDDDD
@Eszter jött: "Legyetek hát irgalmasok, amint Atyátok is irgalmas."

mondta Lukács
@guma: persze, ez egyertelmu. esszel. de sajnos az hianycikk
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
"Akartam egy kicsit cionrasszistázni de a vége jobb lett.
Mondjuk a Máltaiak megérik a pénzüket már csak gyöngyöspata miatt is de korrekt.
Ezért is mondom,hogy keresztényezni ökörség.
Én sem megyek izraelbe zsidózni. "
Nem tudom, hogy Izraelben a 75% zsidó közül hány százalék hívő, de a magyarországi 20% alatti hívőhöz képest egy picit visszavehetnél az arcodból! (Valszeg ebben már a gazdasági keresztények is benne vannak)
@guma:

Ugyanott jelent meg pár perce:

"Megfogadják Ferenc pápa tanácsát a katolikusok
MTI
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) "készséggel és örömmel" követi Ferenc pápa menekültek befogadásáról és segítéséről szóló felhívását - derült ki abból a levélből, amelyet Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek, az MKPK és az Európai Püspöki Konferenciák Tanácsának elnöke, Veres András szombathelyi megyés püspök, az MKPK megválasztott elnöke és a testület tagjai írtak hétfőn a pápának. Ferenc pápa szavai "nagy erősítést és bátorítást jelentenek a megkezdett munkában" - írták. Az MKPK sajtószolgálatának tájékoztatása szerint a püspöki konferencia "illetékesei már vizsgálják, hogy milyen konkrét lépésekkel tudják követni a Szentatya szándékát és útmutatását". "
Szembe mennek Röszkénél a forgalommal az autópályán a menekültek

Hosszú sorok torlódtak fel a gyűjtőpontnál a buszokra várva, van, aki napok óta ott várt. A rendőrök kísérik a tábor felé tartó csoportot. A britek 20 ezer szírt fogadnának be öt év alatt. A Greenpeace bazi nagy napelemről nyomja a wifit a Keletinél.

Több mint ezren megelégelték, nekiindult gyalog Röszkénél

index.hu/belfold/2015/08/31/menekultek_bevandorlok_krizis_percrol_percre/
@Kurvahošigutntag: Nem szokásom fake híreket tolmácsolni. :)
@Kurvahošigutntag: :) én akkor bizonytalanodtam el, amikor pár éve egy oktatóm, ki nem is volt idős, és félreértés ne essék, nem vagyok az age-izmus követője..tehát az említett ember úgy képzelte kikapcsolni a projektort, hogy a laptopot elfordította...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: pezsgo!!!

bar biztos talal a csuti meg ennel is hulyebbet
@Eszter jött:
Tudod mi még az elképesztő a Corvinuson ma?
A bejelentett sajtótájékoztató elmaradt.
Netán feltették volna a kérdést, hogy kinek kell a Kertészeti Egyetem ingatlanja, miután kiköltöztették az egyetemistákat Gödöllőre?
Ma egész délután ezen a témán lógtam a facebookon.
@guma: Ne csodálkozz. Hazai autópályáink immáron a migránsok kéktúra útvonalát képezik. Múltkor a gyorsvonat is majdnem elbaszta őket, nyilván a vonat lett volna ott is a hibás.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ahhh, olvasom, simicsko kendomaki az uj obersturmbannkommissar. general csabi meglathatott valamit a messzelatoja kupakjaban...
@Gábris szomszéd:
Most ott vannak az M5-ösön, kitörtek Röszkéről.
Ott pöröszkélnek.
@Mariann19: arról van szó, hogy kell nekik az ingatlan?
@Imola Helyesi: Állítólag kaptak egy kis könnygázt.
Hende lemondott, Handó nem, jönnek a hindik is hondában?
@Gábris szomszéd:
Nem kaptak, azt csak a szurkolók kapnak nálunk.
Még meg is fogják verni őket a migránsok, fogadjunk!
@Kurvahošigutntag: Kell egy karatés ebben a fokozódó nemzetközi helyzetben. :)
@Imola Helyesi:
Ajjaj, fociultra csapás a múltra!
@Gábris szomszéd:
Nem, de olvastam, a FB-men is kinn van.
@Gábris szomszéd:
És azt tudod, hogy az anarchista Fletó tüntetni akar?
kell az a propaganda,na, nemsokára békamenet is elindul ezzel a szlogennel:

A Magyar Idők című napilap megrázó vallomása: Szeretünk, Viktor!
magyarnarancs.hu/feketelyuk/ime-a-legdurvabb-nyalas-kormanyparti-ujsagkent-hatarozza-meg-magat-a-magyar-idok-96381
@Gábris szomszéd:
Figyelj már, ezeknél az araboknál nincsen autópálya, azt hiszik, itt is sivatag van?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: uff. alkamatlan volt az tuti. ezek szerint vagy nem épül elég gyorsan a kerítés, vagy olyant kért orbán, amit még hende sem vállal?
@Imola Helyesi: ha anarchista lenne, akar a szamba is hamuzhatna

de azert jo latni, hogy milyen tajekozott vagy :o)))
@Imola Helyesi:
Éppen ideje, válasszanak egy katonát, ha még van!
@parti_giano: az utobbira tippelek. az alkalmatlansag nem kizaro ok az oberkommando nerben. sot!
@Kurvahošigutntag:
Majd meglátod, puccsot akar már megint
Meghívja a migránsokat is, fogadjunk, ritka egy alattomos fószer.
@Gábris szomszéd: szerintem is. eddig egesz emberi a fizimiskaja. kivancsi leszek, milyen gyorsan fog torzulni
@Imola Helyesi: s lon a migranten mit apro-klan osszeeskuves, uram irgalmazz!
@Gábris szomszéd:
Ezen már én is nevetek, kapcsolj az M1re. A világos beszédért a műsor címe, figyelj, hogyan beszél világosan a nő, nem lehet érteni, dettó, mint az időjárás gyakornokok.
@Imola Helyesi: ez mar surolta a szellemesseg hatarait :o)))
@Gábris szomszéd: hoppa, tenyleg, nem kendo-, hanem kungfumaki a "lajos"

de addig is: szipus alf 4 president!
@Gábris szomszéd: mittomen. mostansag mindenki olyan harcziasch
Egy Magyar, akire végre büszkék is lehetünk.

Meglepetés és vastaps a berlini koncertteremben: Fischer Iván a menekültekről beszélt
hvg.hu/kultura/20150907_Berlini_koncertje_elott_szolt_a_menekulth
@Kurvahošigutntag:
Simicsko István, nem Simicska Lajos. Hogy neked mindig ugyanaz jut az eszedbe!
Song Il Gook-ot for Minister, úgy megijednének tőle, hogy visszaszaladnának a közeli keletre.
@Kurvahošigutntag: Na de az oberkommando az főparancsnokságot jelent. Ilyesmi minden hadseregben létezik. :)
@Imola Helyesi: Érdekes kísérlet lesz. :)

"Hogy felmérjük, mi magyar állampolgárok érünk-e annyit, mint a migránsok, a jövőben fenntartjuk magunknak a jogot, hogy egyes rendezvényeinket mi sem jelentjük be, így a szeptember 19. napjára szervezett vonulásos demonstrációnkat sem. A vonulás a Keleti pályaudvarról fog indulni, és ugyanazon az útvonalon fogunk haladni, mint a migránsok. Ha megéhezünk szendvicseket kérünk a rendőrségtől, ha megszomjazunk vizet, ha pedig elfáradunk, akkor ingyenes külön-buszokat. Mi természetesen nem akarunk az osztrák határig menni. :)"

alfahir.hu/ernek_e_annyit_a_varmegyesek_mint_a_migransok
@PeniValdes:
Szia Peni!
Igen, arról szó a fáma, hogy szemet vetettek az ingatlanra.
Persze, még nem ismert, hogy ki, hiszen akkor bizonyítást nyerne, hogy miért szabdalják szét a Corvinust.
Tudod, a szokásos játék folyik itt is.
@ulpius66: 6 x 30 az 180

te fuss neki mégegyszer
@Mariann19: és nem kéne szétszabdalni, tehát nincs benne semmi költséghatékonyság miegyemás?
@Imola Helyesi: olvass kicsit vissza, hogy kinek jutott ez eloszor eszebe...
@Imola Helyesi: Közben a Hír TV-ben mindjárt szülni fog élőben egy terhes bevándorló asszony az M5-ös közepén.
Brutális horror fantasyt adott elő három migráns :)

Ütős horror fantasyt megrázó beszámolót közöl egy horvát lap a szíriai menekültek magyarországi szenvedéseiről. Egyikük szerint az Iszlám Állam is jobb, mint hazánk.
Az Iszlám Állam terroristái kíméletesebbek voltak a magyar rendőröknél - mondta egy magát szírnek valló mauritániai/tunéziai/marokkói szír bevándorló menekült a Vecernji List című horvát lapnak.

alfahir.hu/brutalis_horror_fantasyt_adott_elo_harom_migrans
@Imola Helyesi:

A kép hátterében látható az Aleppói Egyetem Gender Tanszékének egyik aktivistája - kezében hangosbemondóval -, aki több ezer kilométert utazott azért, hogy szót emeljen a magyar nők jogaiért. A kép fókuszában pedig egy szír nő a sorozatos bántalmazások ellenére megáldja a magyar rendőrség autóját.

scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11947692_166309087041293_9083348631354835651_n.jpg?oh=8d4f4a0a347d5280ea7802356cf30c17&oe=566F5385
index.hu/kulfold/2015/09/07/elindult_a_kulfoldi_plakatkampany/

Ez a kampány, ellentétben a másikkal, talán még ért is volna valamit... úgy abban az időben, amikor a másik kampányra dobálták el a százmilliókat. Most már annyit ér, mint halottnak a fing, amikor nem az embercsempészek mondják nekik, hanem megnézik a youtube-on, hogyan engedi át őket a "hospitable Hungary" (képmutatásban többszáz év lemaradásunk van, ne feledjétek, persze minden attól függ, kihez képest... és még mennyi minden másban is...) a "safe" Austriába, ha elég nagyra duzzad a számuk.
@Imola Helyesi: "több tízmillió is jöhet,"

Ez nem érv. Ilyen jöhet alapon ha a nagyanyámnak pöcse lett volna, akkor ő lett volna a nagyapám. Ez nem érv.

A mostanra válaszolj, mert a több tízmilliót lehet, hogy meg sem éred, de a több százezret sem bizos.
@Imola Helyesi:

Jól megeredt ma a nyelved, remek formában vagy!!!
Ne tán megrépáztott valami CÖF-ös az éjszaka?? :-o
@Kurvahošigutntag: :-DDD... nem is kell rá több szót vesztegetni...
Itt pedig Muszlim hívők egy csoportja imádkozik a kép hátterében látható leszbikus párért. Helyszín: II. János Pál pápa tér. :)

scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t1.0-9/11951804_166293393709529_6796298330903091504_n.jpg?oh=86cb335a2e23573b4e50c058e6784f8f&oe=567753BD
@parti_giano:
De kínos...
Magától nem jött rá mi a kutya kötelessége, de ha már szólt a főnök, azt csak nem lehet leszarni, nem igaz?
Vizsgálják... ez volt az egyen szöveg mindenre huszonöt+ évvel ezelőtt is. Meg ma is. Ahelyett, hogy "elvtársak, elbasztuk!" - gyön a vizsgálódás.

Demostaztán istenbizony mindent megtesznek!
Milyen érzés lehet egy muzulmánnak fakultatív programként befizetnie egy jó disznótorosra...? Szar ügy, nem irigylem Erdőt.
@Kurvahošigutntag: "10-bol 8 ember be akarja kottetni a facebookot!"

Jóvanna! Biztos ez is olyan állat, mint a tehén vagy a kecske. Azokat is be kell kötni.
Sirbatesz kollégának:
azt gondolom, nem nagyon vitatjuk, hogy fél Ázsia népessége szerencsétlen és segítségre van szüksége.
Menekült: a török, a Jordán táborokban lévő par milla, a görögöknél sorakozók, s pusztán humanitárius megfontolásból a nálunk regisztrált sokadalom.
Abban a pillanatban, amikor otthagyják doksik, engedélyek nélkül önhatalmúlag a gyujtohelyeket, nem menekültek hanem bevándorlókká válnak.
Ettől még sajnálatra méltók es támogatandók.

De: ez a sajnálat és támogatás nem azt jelenti, hogy boldog boldogtalan szabadon flangaljon országokon keresztül.
Európa eddig csak növelte a káoszt, az tény, ebben mi is élharcosok lettünk. Ettől Függetlenül PC-ből, ideológiai megfontolásból nem foglalkozni a probléma alapjaival es keményen fellépni az okozóival szemben nagyon komoly felelőtlenség, Lásd magyar ciganypolitika, amivel példálóztam.

Agresszivitás: nem az emberek, a muszlim vallás agreszív.

(persze a mintegy 80%-nyi fiatal is radikalizalodni fog, amint kiderul, hogy nem baranybordabol van a kerítés, de ez egy más dolog.)
konklúzió? Az Nincs, mi ezt a fontos ügyet is csak az árok partjáról nézve tudjuk lereagalni. Eleg jelentős szegénységi bizonyítvány, a ^jó ^hír az, hogy a többi uniós ország se jobb a Deákné vasznanal.
@Imola Helyesi: bélásért egy blódzsob?... ma csekonics vagyok...
@huzzadneki shakespeare: Na ne mán!!!
Még a végin várandós lészön!!!:(
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Lehet, hogy Simicskóval is leforgatnak majd egy hasonló videót?

mandiner.hu/cikk/20150504_ausztral_valasz_az_illegalis_bevandorlasra_no_way

Még hatásosabb lenne ha kung fuzás közben mondaná el az üzeneteket. :)
@PeniValdes:
A kormány szerint azért kerülne sor az összevonásra, hogy ne legyen párhuzamos szakokon
oktatás. Jelzem, a Corvinus sokkal jobb eredményeket hozott eddig a tőle elvonandó szakokon, mint a Szent István egyetem.
Viszont a Szent István nem olyan jegyzett intézmény mint a Corvinus, ezért a külföldiek nem fognak jönni a nemzetközileg is ismeretlen Szt. I-re.Emiatt jelentős bevétel kiesésre lehet számítani a Corvinuson.
@habakuk000: igazad adok neked abban, hogy azzal egyidőben, hogy irgalmasak vagyunk meg kell határozni a kereteket is, amikben mozogni lehet.
@Mariann19:

Délig tigyeltem a Corvinusról szóló híreket. Érdekes volt az összhatás az Indexen.
Szijjártó megnyitójáról egy fotó, alatta a diákok flash mobjáról szóló hír.
A migránsügy leple alatt mennyi disznóságot fognak még elkövetni?
@habakuk000: Elképesztő, hogy ilyen fontos ügyben sem tudunk egy nemzeti minimumot összehozni.
@Mariann19: igen, és most az állatorvosi is külön lesz, ami eddig a szie-n volt, és ami tele van külföldivel
@habakuk000:

" muszlim vallás agreszív."

Ez, mint tőmondat, nem fedi a valóságot.
@Gábris szomszéd:

Szánalmas vagy ezekkel a szerkesztett képeiddel, videóiddal.
@Eszter jött: Sajnos nem tudok mindig olyan tökéletes lenni mint te. :)
Németeknél is szép rendben utaznak a bevándorlók.
Bizony.

www.facebook.com/DasPacksindWir/posts/183038258693834
@Mariann19: májusban még rémhírnek nevezték:

www.ujbuda.hu/ujbuda/a-kormanyzat-szerint-remhir-es-hamis-level-terjed-a-corvinusrol

még mondja valaki, hogy nem lehet kiigazodni a kormányon. Mindennek, de mindennek az ellenkezője igaz, mint amit mondanak.

megvédjük = elvesszük
adót csökkentünk = tucatnyi új adónemet vezetünk be
nem is tárgyaltunk a Corvinus jövőjéről = kibasszuk őket Gödöllőre
stb, stb
@PeniValdes:

Peni! Azok generálják a káoszt, akiknek a rendcsinálás lenne a feladata. Miért nem lehet elszállítani ellenőrzött körülmények között a menekülteket? PL. busszal. Egyik pontból a másikba.
Röszkénél napokat vártak a menekültek, nem szállították őket el.
Ezért kódorognak az országban.
@PeniValdes: Ha már a kereteket említetted ez egy elég érdekes beszélgetés. :)

youtu.be/PDWl7InB2C4
@Eszter jött: ebben igazad van, de én nem erre a momentumra gondoltam.
de maradjunk nálad, igen, finoman mondva is égő, hogy ezt nem tudjuk megszervezni...na de a kormánynak nem érdeke..mert így tudja hisztisen mondanio a nemzeti tv.ben az emberke hogy így meg úgy..
@Orica Középföldi: ez, mint tőmondat fedi.

További eszmecsere fölösleges közöttünk úgy gondolom.
@Gábris szomszéd: toposz 1 vagy toposz2 legyen, kecskegeci-ivadék?...
@Orica Középföldi:
Szerintem meg az ember agresszív.
Vagy szarházi. Például a katolikus egyháznak van egy szép kis(...) múltja, de kinek jutna eszébe Ferenc pápát csak annak alapján minősíteni, hogy katolikus? Vagy II. János Pált?

Ember vagy szar - a vallása másodlagos kérdés.
Szerintem.
@habakuk000: senki nem akar foglalkozni a probléma alapjaival, okaival... az munka és szembenézés a múlttal...

(nem, az iszlám nem agresszívabb, mint a kereszténység, az emberek, akik megszálottak, s hírdetik a radikális verziót, ők agresszívak... )
@habakuk000: francból veszed ezt? ilyeneket én is tudok: az ateizmus fogszuvasodást okoz.
@habakuk000: nem, semmivel sem agresszívebb mint bármely más vallás..csak mint vallás ezzel is meglehet vezetni a keserűeket..
@Gábris szomszéd: veled, fostalicska?... mit b+, autodafét?...
@Knósszosz: a véremben van... mint a franciakór:-)...
@Sir Bates dö Hól:

az nem tartós, mert már van rá orvosság
@Knósszosz: Igen valóban az emberség a kérdés. Bár az egy picit beszédes volt, amikor ezt írtad:

"Vagy szarházi. Például a katolikus egyháznak van egy szép kis(...) múltja"

Érdekes, hogy mindig ők jutnak elsőre eszedbe és azon belül is a negatívumok. :)
@Knósszosz:

Ez nem ilyen egyszerű. Nem egyetlen irányzata van.
@huzzadneki shakespeare: Mostanra mán legalább
tudod mijaz,hogy horror!:)))
@Gábris szomszéd: mint a legnagyobb keresztény egyház, teljesen természetes, hogy ez jut először eszébe.
@habakuk000:
A kereszténység sem lenne kevésbé erőszakos, ha azok vezetnék, akik szerint Ferenc pápa egy komcsilibsi szenilis vén hülye, akinek a sok misebortól elment az esze. Ha szerinted nincs ilyen, olvasd vissza csak ezt a mai kommentlistát.
Gábris, ez legalább olyan jó volt, mint a kis
che gevarás pólos / menjetek a pitsába/ c. tüntetésről készült kép.
@Sir Bates dö Hól:
Jaja!:) - és mint javíthatatlan humanista, evvel is csak segíteni akartál:-D
@Sir Bates dö Hól: a kereszténység ugyanolyan agresszív, térítő mindkettő.

Parti, Peni: mondjatok legyetek szívesek egy vallási konfliktustól mentes zónát a muszlim birodalom határvidékén
@habakuk000:

iszlam.com/irodalom/40-hadisz/item/2013-8-hadisz-a-muszlim-jogai

Javasoltatik a dolgokat a maguk bonyolultságában szemlélni.

Knósszosszal értek egyet. Hogy mi lesz bármelyik vallásból, azt azok az emberek határozzák meg, akiket a vallás képviselőjének tekint a többi. Az egy más kérdés, hogy a vallás nem egzakt valami, azaz mindegyik bárhogy magyarázható.
Követelem, hogy a magyar állam szólítsa fel a szír államot , hogy bocsássanak rendelkezésünkre tevéket a bevándorlók biztonságos szállítása céljából, lehetőleg olyanokat, amelyeket kiképeztek autópályán való közlekedésre.
Sőt kérjenek isz- lámákat is.
@habakuk000:

iszlam.com/irodalom/40-hadisz/item/2013-8-hadisz-a-muszlim-jogai

Javasoltatik a dolgokat a maguk bonyolultságában szemlélni.

Knósszosznak igaza van, minden vallásból az lesz, amit éppen akkor csinálnak belőle. Az egy más kérdés, hogy a vallások nem egzakt dolgok, azaz így is magyarázhatók meg úgy is, azaz passzíthatók az aktuális érdekekhez.
A háromperhármas magyar püspöki karnak nagy gyakorlata van az inkognitóban való működésnek..
@Eszter jött: én inkább a kigyómarás elleni gyógymódot preferálom... minden betegségem, nyavalyám esetén...
@Imola Helyesi: A tevéknek rendelkezniük kell a vonatok sínről való eltérítésének képességével is.

tv2.hu/neoplayer/tv2/embed/185504_menekultek-koze-szaguldott-a-vonat-biatorbagyon.html
@Gábris szomszéd:
Mi ebben a beszédes?
Minden vallás nevében követtek el bűnöket, talán a katolikusok kivételek? A kérdést úgy tetted fel, mintha valami égbekiáltó szentségtörést követtem volna el.

Az meg egyáltalán nem érdekes dolog, hogy elsőre ők jutnak eszembe, ráadásul a negatívumaikkal. Nem nekem kell feltenni a kérdést, hogy miért. Maguknak kellene elemezni saját magukat, hogy miért kapnak ilyen kritikát - nem? Én őszintén megmondtam már, hogy semmit sem jelent nekem a hitélet, azon belül az egyházak meg pláne nem, de valamiért tiszteltem János Pált, ahogyan most Ferencet is. Részemről ennek semmi köze a valláshoz, két ember, akik mertek szembenézni a saját egyházuk anomáliáival.

Ennyi és részemről szót sem érdemel többet a téma, sokkal fontosabb dolgok vannak ennél földön s égen.
@Imola Helyesi: tevének itt vagy te, mint a szellemi sivatag kétpúpú élőlénye.
@Knósszosz: vagy hülye. (esetleg pisiléhez sem kell már a farka?)
:)))
@habakuk000: :-)... ez nézőpont kérdése is lehet-> a judaizmus és követői a legagresszívabbak, hisz mindenhol konfliktusba keverednek, pl.:-)...
@Gábris szomszéd:
Ez a rossz példa hatása, várják, hogy elszállítsák őket a rendőrök.
Lesz itt még nagyobb káosz is, ha engedik a rendőrök, megbénítják az országot.
@habakuk000: :-)... ez nézőpont kérdése is lehet-> a judaizmus és követői a legagresszívabbak, hisz mindenhol konfliktusba keverednek, pl.:-)...
@Knósszosz: Nem dehogy. Én csak arra utaltam, hogyha szóba hozod őket, akkor általában negatív kontextusban teszed.
@Eszter jött: Én kedvelem a "franciakórt"!
(most pironkodnom kel?):D
@Orica Középföldi:
Persze, túl egyszerű is lenne.
Hagyjuk a vallásfilozófiát, mert
1: kurvára nem értek hozzá
2: kurvára nem érdekel
3: kurvára fontosabb bármilyen földi gyönyör, mint a vallási dogmák bármelyike - egyszer vagy, ismétlés nincs!
4: ... majd kitanálok valami okosat, addig meg bontok egy sört
@guma: éloéló!... nehogy élénken elkezdjek érdeklődni, hogy mivel bíznak meg a volt cégednél alkalmanként!... mindjárt van is vagy három-négy tippem, nehogy megosszam:-)...
@ornagy50:

témánál vagytok ám. hahahaha már csak taga hiányzik.
@vakapad: mindkettő térítő, s mint ilyen nem elégszik meg azzal, amivel rendelkezik.
a többi nagy vallás elvan magával foglalva, ha valaki most azzal jön, tele vannak az aluljárók buddhista konyvarusokkal, sikítok!!!
Knósszoszt nem látom, ezek szerint tahositottam, Bocsánat.

Amugy az a bajom ezekkel a guglis keresesekkel, hogy főcimből következtetést levonni lehet ugyan, de minek?
inkább maradok a könyveknél, ha nem olyan nagy baj.

Pont ma beszélgettem egy filozofussal, neki is komoly problémája volt a guglival. Descartot hozta fel példának, ki lehet az ő mondanivalóját is guglizni, de ez pont olyan, mint amikor az ember tartalmas szórakozás reményében bekapcsolja a kereskedelmi tv-két. Be lehet, de minek?

További Kellemes időtöltést mindenkinek, Lovag úrnak tartoztam a menekült - migrans kérdés általam gondolt válaszával, nemigen van egyéb témára kedvem.
@guma:
Ezért is keresek elő most egy literes FAXE-t!:))
Vettem párat az ákciós Lidli héten.
@Sir Bates dö Hól:

nem kell fantáziálnod. már elmeséltem (itt is!) többször :) irigykedhetsz is :DDDDD
(csak a házi kretént akartam idegelni...)
@parti_giano: nem talált, de tényleg nem érdemes szót vesztegetni rám. Minden jót!
@Gábris szomszéd:
És nem tettek meg ezért nagyon sok mindent, akár napi szinten is, ma is? Például Erdő Péter, aki szerint igenis ott voltak az egyházuk képviselői a menekültek körül, csak ez a Csubakka-jelmez alatt nem látszott?
@parti_giano: haladok a korral... jobbikosként persze faszpumpát rendelnék...
(viszont morvai!!!... bármikor minimumra jutnék vele [ma görény-/gyereknap van, kapsz még egy labdát... fél méterre a földtől, de neked ez is magas:-)]... )
@parti_giano:
Neked, mint a varánusz kis kétpupujának:
Odatevé magát a tétova lassú teve, hisz az emlékezés tava nála rövid távú, elillan minden tova, rövid az esze, mint a szavak töve, csak a- tv kell, és minden rendbetéve.
@Imola Helyesi:

miniszterelnok@me.gov.hu

ide tovabbitsd a banatod
@habakuk000:
Te elég finom embernek tűnsz, nem való ez neked, csak olyan keményeknek, mint én.
Majd én megvédelek ezektől a haramiáktól.
A kép 'Fabtól hatalmas:))
................
Szasztok népeim,nincs időm maradni,de egy kis esti versike:))
Ja' és 'rijarija hungárija 'onscreen:)))
......
Áprily Lajos:

Szeptemberi fák

Bükkök smaragd színét erezve fent
az első pár vörös folt megjelent.

Állunk. Kezedben késő kék virág.
Azt mondod: Ősz. Az első őszi fák.

Én azt mondom: Vér. Vérfoltos vadon.
Elhullt a Nyár a nagy vadászaton.

Amerre vitte buggyanó sebét,
bíboros vére freccsent szerteszét.

Ahol a nyom-vesztő bozóthoz ért,
hogy tékozolta, nézd, a drága vért.

S míg vérnyomán vad szél-kopó csahol,
hörögve összeroskad valahol.
...............

..többieknek meg szeptemberi 'fuck:))))
@Kurvahošigutntag:
Most nagyon vidám vagyok, amikor helyzet van, verset írok
Írjak rólad is?
Á, nem, majd ha egy normális neved lesz.
@Gábris szomszéd:
Személyes tapasztalatok alapján... is.
Pedig Római Katlik vagyok én is - bár erről nem tehetek.

Hagyjuk, mert még elragadtatom magam és olyanokat mondok, hogy...
Tudod, a lányomat nem akarták ezek az izék megkeresztelni, mert én egy erkölcsöktől mentes tetű voltam, aki nem élt házasságban a gyermeke anyjával. Mondták ezt a rendszerváltás után. Előtte meg felnyalták a friss aszfaltot a templom előtt, csakhogy bemenjünk. Erdő nyilatkozata meg végképp megerősítette a róluk kialakult képet, amit én csak negatív kontextusban tudok emlegetni. Abban! És?

De a hülye Jusztícia serpenyőjében a másik oldalon ott van Franci, akit én személy szerint nagyon kedvelek. Nem mindenki szar alak, ez is stimmel.
A témát (részemről) ezennel berekesztettem, szomjas vagyok.
@ornagy50:

a kórt kedveled, vagy a terjesztés módját?
@Sir Bates dö Hól: gondolod, hogy morvait izgatná a minimumod? maradj a rakétánál, az még nemcsak szív, de fúj is.
A 82 milliós Németországban jelenleg közel 4 millió muszlim polgár él. Az idei 800 ezerre becsült új bevándorló közül legalább 640 ezer muszlim, amihez ha hozzávesszük a német muszlim közösség természetes szaporulatát - 77 ezer fő-, akkor egyetlen év alatt a muzulmán lakosság száma több, mint 15 százalékkal nő.

A növekedés ütemét gyorsítja, hogy a német jóléti rendszer akaratlanul is preferálja a poligámiát.
A muszlim bevándorlók gyakran két vagy több feleséggel érkeznek. Egyiküket hivatalos házastársnak jelentik be, a többiek a gyerekekkel együtt egyedülálló anyaként emelt összegű szociális támogatást igényelhetnek. Így kikerülik a törvényt, ami jelenleg tiltja a poligámiát, miközben egy ilyen bevándorló nagycsalád többször annyi segélyhez jut, mint a hagyományos házasságban élő németek, ahol egy feleség és átlagosan egy gyerek van.

Ráadásul a kormány mantrájával ellentétben a muszlim bevándorlók nem feltétlenül hozzák meg a várt gazdasági eredményeket sem. A Kölni Gazdaságkutató Intézet nemrég készült kutatása szerint a muszlim bevándorlók között sokkal magasabb a munkanélküliek aránya, amit részben a képzettség és nyelvtudás hiánya indokol, másrészt pedig az a tény, hogy a szociális támogatásokból olyan életszínvonal valósítható meg, ami nem ösztönzi a munkába állást.

privatbankar.hu/makro/merkel-sulyosan-alabecsuli-a-menekultugy-veszelyeit-285256
@Knósszosz: mennyi volt? csak kivancsisagbol - itt a Merkurban (Rewe Group) 2€ - akcio nelkul
@parti_giano:
Csak nem gyökölt Romhányi is.
És ez?
Miért ült a sok menekült, miért menetel szembe, most jut az eszembe, mert Merkel, nem mérkel, gondolja, addig markol, amíg kell már.
@habakuk000:
.
Egyet tudok.
Orosz paroszláv egyház.
@parti_giano:

Nagyon jó.:D

De ez a legjobb, különösen az utolsó mondat.:D:D:D:

"Az sem lehet igaz, hogy csak azért vett elavult és gyakorlatilag használhatatlan helikoptereket, hogy vesegörcs esetén hamarabb érjen a kórházba, mert azért vett elavult és gyakorlatilag használhatatlan helikoptereket, mert hülyékkel vette körül magát, akik nem mertek neki szólni, hogy elavult és gyakorlatilag használhatatlan helikoptereket vásárol éppen. Azaz szó sincs korrupcióról, hiszen a Honvédelmi minisztérium üzletfelei azonnal levették, hogy felesleges lefizetni valakit, akit simán át is lehet verni."
@habakuk000: Ha időd és kedved engedi, érdemes elolvasni.

A nagy bevándorlásátverés

mno.hu/velemeny/a-nagy-bevandorlasatveres-1300729
@Kurvahošigutntag:
Váltsál nevet, bakfitty!/l.m: bakkecske/
@Kurvahošigutntag:
530 Nemzeti Orbán Tallér... olcsó ahhoz képest.
Tényleg ilyen jók vagyunk???
@Kurvahošigutntag:
Fáradsz? Feküdjél le, és holnap új névvel jelentkezz! Jelszó:Hosen tróger
@Eszter jött: Na!!Most nem egy "gépen"utazunk!:)
@parti_giano:
Úgy írok, ahogy akarok, próza vers, rap, mondóka, nincs megszabva, pláne meg te nem fogod megszabni.
@Knósszosz: hat nemtom... mondok, akcio nelkul alig valamicskevel tobb itt Steiermarkban... viszont ez egy jo sor, Egeszsegedre!
@Knósszosz:

Nálunk nem volt ilyen probléma.
Az unokaöcsém 2. általánosban eldöntötte, hogy hittanra fog járni. A katolikus vallást választotta. Szabadon döntött, mert nem voltunk templomjárók.Szorgalmasan járt ministrálni, aztán elérkezett az áldozás ideje.Mivel megkeresztelve sem volt, először az kellett lezavarni.
A nővéremmel elmentünk a pap fogadóórájára. Én voltam a szóvivő.
A tisztelendő úr feljegyezte az anya nevét. Aztán megkérdezte: Az apa? Az nincs - feleltem.
Következetek a keresztszülők.
A keresztanya én voltam.
Keresztapa- kérdezte a pap.
Az sincs tisztelendő úr - feleltem- de azt tudnánk szerezni, ha szükséges.
Na, annál a pontnál mindannyiunkból kitört a nevetés.
Szóval, vannak ilyen papok is.
@Sir Bates dö Hól:
.
:)) és mégegyszer: :))

Pilátus sem mondhatta volna tömörebben megfogalmazva!
@ornagy50:

)))))

Pedig már úgy megörültem, hogy egy kicsit zavarba hozhatlak.
@Secnir: pontosan így van
orulunkvincent.blog.hu/2012/10/28/vincent_torvenyei
"Első törvény: A kormány minden intézkedése megmagyarázható a lopás, az öncélú szemétkedés és a dilettantizmus megfelelő kombinációjával. Nincs kivétel. Ha elsőre nem nyilvánvaló egy kormányintézkedés indítéka, akkor lopni akarnak."
@Kurvahošigutntag:
Sir 2 vagy, , téged szúr, ha átkot szórsz, szőrös szúrós szar.
@Kurvahošigutntag:
Ja:)) - csak ugye az ottani bérek meg az itteniek...
Demagóg egy megközelítés tudom én, de itten Európagyőzöldében mindenki a pénztárcájával mér.

Tulajdonképpen hálásak lehetünk a KDNP-nek, hogy átverték a vasárnapi zárva tartás törvényt. Vasárnaponként legalább nem látjuk, hogy mit nem tudunk megvenni. Stresszoldó, kétségtelenül.
Azok a rohattfasiszta svájci rendőrök.

Migránspárti tüntetést oszlattak Svájcban

mandiner.hu/cikk/20150906_migransparti_tuntetest_oszlattak_svajcban
@Eszter jött:
Én nem ilyet fogtam ki.
De nem csak katlik tapasztalatom van, ez hozzá tartozik az objektivitáshoz.

A rendszerváltás(...) után mindegyiknek akkora arca lett, hogy le lehetne térkövezni őket mint a Kossuth teret. Egyik sem érdekel.
@Eszter jött: Knosszi sajnos rosszkor volt rossz helyen.
@Eszter jött: Holnaptól légyszi kezd meg a
visszaszámlálást!:)))
"A megoldható euróválság után most a megoldható menekültválság káosza bizonyítja: ennek az Európai Uniónak így semmi értelme sincs."

hvg.hu/velemeny/20150907_Europa_elbukott
@látjátok feleim szümtükkel:
Ez nem igaz, ilyenekért pásztázod az internetet, nagy legyen és büdös, az a fontos neked?
Ez a japánoké, nagy és büdös, de az övék.
Egyébként büdöske virág van nálunk is, kicsi és virít, de a mienk.
@Knósszosz: nem, nem demagog - csak most kepzeld el, ha ez itt lesz akcios (ami altalaban 40-50% minusz)...

multkor 48 centert vettem Pilsner Urquell-t 1.10€ helyett...
"Barbárosodik a nemzet. A saját hatalmára koncentráló egyházi oktatás csak ront a helyzeten. Az egyházi agymosás századokon át tartotta sötétségben Európát. Az egyháznak tudatlan tömegre van szüksége, amely cselédként és jobbágyként dolgozik, csőcselék módjára viselkedik, ha valaki ellen uszítják. Iszonyatos a sötétség, amely egy generáció alatt a magyar fejekben keletkezett. Az élet a fizikai funkciók szintjére esett vissza, a hatalom úgy bánik az intelligenciával, mintha ugyanezen a szinten élne. A társadalom nem jobb- és baloldalra szakadt ketté, hanem művelt és a barbarizmus felé tartó részekre. Nincsenek pozitív minták, nincsenek mértékadó személyiségek, tekintélyek, nincs képzés, nincs oktatás, csak a lángoló gyűlölet.

Ma a Facebook és a butító kormánypropaganda neveli az oszágot. Gazemberek kezében van a nép. Tanulni senki nem akar, senki nem kérdez, mindenki mindent tud. Szörnyűség, ami a fejekből árad, szörnyűek a tettek, amelyek ebből következnek. Ezzel szembesül ma a külvilág. Ezzel kell megküzdeni naponta. Nem kérdés, ki fog győzni. A sokkal kitartóbb rossz, és művelés híján a mindent benövő gaz."

nepszava.us/bartus-laszlo-de-hol-vannak-az-avarok-es-a-besenyok/
@Gábris szomszéd:

A menekültek között a nemek arányát felmérve az az érzésem, hogy inkább a nők érkeztek két vagy több férjjel.
@Kurvahošigutntag:
:)
Ez a matek kutyafasza ahhoz képest, amibe belegabalyodtak a fociszakértők az EB selejtező kapcsán.

Megy a szokásos totó, hogyha A döntetlent játszik B-vel, miközben C megveri D-t és utána D gólkülönbséggel továbbmegy A-val szemben akit G nem tud legyűrni és Z is szivatja, akkor kiesve a csoportból, mi a futottak még szopóágon pótselejtezőt játszhatunk a Liechstensteini perecfonó pékek csapatával, és ha nem vernek szarrá minket, akkor matematikai esélyünk még mindig van.

Ez megy Mexikó óta, a nevetségesnél is röhejesebb.
@Knósszosz:

@Gábris szomszéd:

A tisztelendő úrnak a szomszédos városban barátnője és két gyermeke volt.
Gondolom, ez tette elfogadóbbá. ))
@ornagy50:

Még nem. Majd akkor, ha egy kezem is elég lesz hozzá.
@punkfrog:

egyre mélyebben repül. fel fogja sérteni az arcbőrét.
@vakapad: muszaj igen. feltetted gabrisnak is ezt a kerdest a naci citatumai lattan? nem vagyok a szerzo rajongoja, mert gyakran tultolja a bringat, hat momentan most eppen nem. nyasgem
@Knósszosz: ejj Knosszi en kurvara nem vagom am a focit. mar gyerekkent is ruhelltem :o)))
@Eszter jött: rettenetes!
de ez az ő szintjük.
csak a képregényeket tudják felfogni.azokat is csak úgy, ha odaírják nekik mi van a képen!
@Knósszosz:

Katlik és katlik között is óriási különbségek vannak. Unokámat ugy keresztelték meg, az volt az elvárás, hogy a két szülő és a két keresztszülő közül (4 fő) legalább egy legyen katolikus. (Hogy biztositva legyen a katolikus nevelés. ) De keresztlevelet nem kértek. Mivel aptya katolikus, igy ez a feltétel teljesült. (mondjuk, nehéz is lett volna Accrából keresztlevelet szerezni. ) Igaz, azt se kérdezték meg, hogy a szülők házasok-e.
Az atya azt mondta a keresztelő kezdetén:
- Figyelem, hogy ki követi a szertartást. (mármint gesztusokkal, keresztvetés, felállás, leülés, Miatyánk, stb). Ha sokan követik, akkor rövid leszek. Ha kevesen, akkor hosszú lesz a beszéd. És mivel kevesen követték (az egész család ateista, hogy miért lett mégis keresztelő, az bonyolult dolog, mindenesetre Londonban a jobb, de megfizethető iskolák egyházi kezelésben vannak :) igy a beszéd hosszú lett, mert Rezső atya elmondta a szentelt olaj eredetét, az olajjal kenés jelentését, stb,stb. Gyakorlatilag ismeretterjesztő előadásba oltotta a keresztelőt. Szóval én ugyan ateista vagyok, de az öreget imádom. Apósom temetésén megkérdezte: mennyire volt vallásos. Mondtuk, kissé kinban, hogy hát gyerekkorában ugyan ministrált, de egyébként, hát, nem nagyon. mire mondta, hogy azért kérdi, mert majd a megemlékezést úgy mondja. (mármint annyira domboritja ki, amennyire az volt, de igy nem arra helyezte a hangsúlyt. )

Apám falusi iskolaigazgató volt, párttag, ateista, mindenki ismerte. Viszont azt is tudták róla, hogy amikor a rendszer (az eggyel korábbi) seggnyalói pampogtak, hogy sokan járnak hittanra, azt mondta, hogy szabadidejében minden gyerek azt csinál, amit a szülő akar. (A falu nagyon vallásos katolikus falu. ) Tele is volt a plébánia hittanos gyerekekkel.
Apám meghalt, anyám pedig egyházi temetést akart, már ahogy a faluban eltemetni illik valakit. (Tehát a falu véleménye miatt). A helybéli pap szó nélkül eltemette. (Márminthogy
egyetlen percig nem kifogásolta apám közismert ateizmusát.)

SZóval vannak olyan papok, akiknek az az álláspontja, mint Ferenc pápának a melegekről, hogy ki vagyok én, hogy megitéljem? Majd odafönt megbeszélik.

Viszont itt mellettünk, a szomszéd falu papja nem kereszteli meg a gyereket,ha mindkét szülő nem katolikus, vagy nincsenek összeházasodva. Nem is népszerű, az biztos.
@punkfrog: Szegénykém jó sok problémád van miattam. :)
@Sir Bates dö Hól: na, erre Gábris ráugrik!
az ő szövegértésével!:)
@Kurvahošigutntag:
Változtass nicknevet, ne égesd a népszavádat!
Esetleg más vallásokkal kapcsolatban is idézhetsz tudnivalókat.
Pl.: iszlám, ma igen aktuális.
@Imola Helyesi: figyelj mami, te nem értesz magyarul?

a kurvanyádnak kottázhatsz, világos?
@Gábris szomszéd:

Fogadjunk, hogy Svájc is a Gyurcsány kottájából játszik!!

Csak nem azt akarod a kommenttel mondani,hogy itt is kivánatos lenne, ha a rendőrök gumilövedéket használnának? Ugye, nem!
@Knósszosz: ilyen nekem is volt, az elsőnél... elkezdte magyarázni, hogy minek, ha nem volt templomi esküvő... mondom, polgári sem volt... na, akkor rákezdte, felakadt szemekkel... ki is tiltott a templomból (lehet, ebben közrejátszott az is, hogy megfejeltem , de akkor még jóval fiatalabb voltam, kevesebb türelemmel, mint ma)... majd találtunk egy papot, kit követtünk mindenhova, ő jó ember volt...
@parti_giano: mondom, gyereknap van... moszkovita, raketa porszívós...
@punkfrog:

Hát, a célközönség nem értené meg Hofit.

Az alkotókról sem feledkezzünk meg. Ez volt a legkreatívabb ötlete. Milyen lehet a többi?
@Kurvahošigutntag:
Ha azt hiszed, hogy nekem szívügyem, marha nagyot tévedsz! A magyart csak azért nézem meg néha, hogy tudatosuljon bennem mit nem szabad ebben az évben sem. Mondjuk az El Clásico, vagy a Bundesliga meccsei azok mások, és érdekes az az angol foci is, ha már...

De nem esek térdre tőlük sem.
Vannak élvezetes meccsek, ezért fizet a néző, aztán ha nincs eredmény akkor hazamegy és tovább veri vakkomondorrá a feleségét, ha nincs több pálinkája.
Foci jöhet, de az amit nálunk annak neveznek, azt inkább nem nézem. Most majd jönnek a valódi okosok, hogy mi a faszt ugatok bele, amikor nem is értek hozzá. Rendben, én valóban nem értek hozzá, mert csak egy néző vagyok. Rendben, igazuk van. Nem vagyok egy Egervári, ezért cserébe én sem nevezem őket szakembereknek.

0:0 ?? - vagy?
@DarthVader:
Ezért van ma annyi pogány.
A katolikusoknak illene ma már rekatolizálni, úgy értem , alkalmazkodni a mai valósághoz.
De pl. a keresztszülőségnél azt sem fogadják el, ha valamelyik keresztszülő más vallású, pl . református, vagyis a szülők nem keresztelik meg a gyermeküket emiatt.
@Gábris szomszéd: " Így kikerülik a törvényt, ami jelenleg tiltja a poligámiát, miközben egy ilyen bevándorló nagycsalád többször annyi segélyhez jut, mint a hagyományos házasságban élő németek, ahol egy feleség és átlagosan egy gyerek van."

látod, milyen fontos a központozás, helyesírás, fostalicska...
@Kurvahošigutntag:

Csak halkan mondom, minél durvább vagy, annál jobban fog hozzád kötődni.
@Kurvahošigutntag: "Ma a Facebook és a butító kormánypropaganda neveli az oszágot. "

Gábris az élő példa!
@DarthVader: Nem dehogy, hiszen autópályán gyalogolni is teljesen jogszerű a többiről már nem is beszélve. :)
@Kurvahošigutntag:
Váltsál nicknevet, amerikai népszavás bunkó paraszt, így már világos? Ez itt Magyarország, nem Texas!
index.hu/belfold/2015/09/07/roszke_menekultvalsag_csod_osszeomlas_menekultek/

Mi a büdös lófaszért nem kérik meg az osztrákokat mega németeket, hogy csinálják azokat a kurva hotspotokat amiket ajánlottak.

Nem, maj'mi megóggyuk, baeg. Meg.
@Gábris szomszéd:

Na de ha a szarkazmusod mögé nézünk, akkor se értenél egyet a gumilövedékkel?
@Imola Helyesi:

Letaglóz, milyen kifinomult módon bánsz itt a regekkel. Csupa báj, csupa kellem!
El vagyok maradva!
@DarthVader:
Kösz!
Megerősítetted azt amit gondolok: ezek is csak emberek, vannak köztük szarok és értékesek is. A valódi ellenérzésem nem jön át velük kapcsolatban - talán mert igyekszem... - mert pont Ferenc az, aki az emberségével és a lazaságával valami más értelmet is vitt az egészbe, mint azt a keményvonalasok bármikor is gondolhatták volna.

Van nekem is pozitív tapasztalatom amúgy, de az sajnos nem a katlik egyházhoz köthető. Viszont addigra már beleszartam az egész keresztelősdibe, és a továbbiakban már sohasem fog érdekelni.
Kösz, érdekes volt a tapasztalataidat olvasni:))
@Knósszosz: Egyébként nagyon sok Ferenc pápa rohangál itthon is. :)
@DarthVader:

A bátor helyi jobbikos felveszi a harcot az ISIS ellen.
@Sir Bates dö Hól:
"lehet, ebben közrejátszott az is, hogy megfejeltem" - - - b+!:)))
Na, most aztán elmondhatsz 10 üdvözlégy máriát, meg öt szálkás deszkát, de nem vagyok biztos benne, hogy ettől feloldozást nyersz!:))
@Knósszosz: utoljara 2005-ben neztem vegig egy meccset egy haveromnal felreszegen. de azert egy Atlético de Madrid kituzot felraknek a zakom hajtokajara, ha lenne. tiszteletem jeleul José Luis Torrente investigador elott
@Gábris szomszéd:

A következő komment elmondja.
@Knósszosz:

Tévedsz! Bármit gyóntam meg / volt tempomjáró korszakom/, 1 miatyánk és 1 üdvözlégy volt a penzum. Azt is a világbékéért kellett imádkozni.
@Gábris szomszéd:

Jut eszembe, gumilövedék témában még nem válaszoltál a következő kérdésre :)
@Imola Helyesi: ez itt az internet, shitnyik :o)))

magyarorszag tolem 100km-re keletre van. hala az Isteneknek
@Kurvahošigutntag:

Úgy gondoltam, hogy valamiben különbözünk Gábristól. De ha nem, hát nem.
@punkfrog: tudok mas peldat is, de igen, ra is nagyon jellemzo

tolja ide a netszemetet szegenykem, az atlatszo, anticorpus delicti, 2biteseknek valo fotoival: szemet es hugy a vonaton, bruhaha - barhol keszulhetett, de termeszetesen a migrancsok voltak...

de meg ha ok lettek volna is: a tobb millios karokat maga utan hagyo ultrafeszkorol nem latom a linkjeit...
@Kurvahošigutntag: Linkeld már ide lécci a legutóbbi "náci citátumomat". :)
@Gábris szomszéd: miért is gyalogoltak az autópályán?
mesélj a többiről!
a "nagymagyar" haverjaid megint törtek-zúztak, gyújtogattak, MAGYARORSZÁG feliratú pólókban!
ezek vagytok ti!
a menekültek, gyalog próbálják elhagyni az országot, de kiszámláznád nekik az útdíjat!
akik meg szétverik a várost, azokról:
az Egyenes beszédben Rónai Egon megkérdezte Z. Kárpát Dániel jobbikos képviselőt, hogy kik ezek az ultrák? Válasz: "Tisztességes, tanult emberek."
hányinger!
@Imola Helyesi: @Gábris szomszéd: " Így kikerülik a törvényt, ami jelenleg tiltja a poligámiát, miközben egy ilyen bevándorló nagycsalád többször annyi segélyhez jut, mint a hagyományos házasságban élő németek, ahol egy feleség és átlagosan egy gyerek van."

látod, milyen fontos a központozás, helyesírás, fostalicska...
@vakapad: marmint te meg o? meglehet. viszont nem szeretem, hogy terjed a gondolatfasizmus (Bartus az elmebeteg) azok kozott, akik egy sort se olvastak tole. mondjuk be kell latnom, eleg jol mukodik

csak zarojelben, en eloszor az azota mar megszunt ultrajobboldali antidogma.hu-n talalkoztam Bartus irasaival. legalabb rajtuk nem fogott a kor, mivel szemleztek...
@Imola Helyesi: te kinek képzeled magad, hogy csak úgy osztogatod a lovagi címeket?...
@Gábris szomszéd: hiaba vigyorogsz, az alfahirtol a tuttifruttiblogig szamomra mind az. azt nem vitatom, hogy a naci lehet eros jelzo ezekre, de a fosban kiegyezhetunk
@Imola Helyesi: "Egyébként büdöske virág van nálunk is, kicsi és virít, de a mienk."

kámingáut?...
@punkfrog: zsiga danielnek szerintem kisse gaz a feje. en a hatso sorba dugnam, mert rohadtul kontrasztos a turani arjak kozott
@Kurvahošigutntag: Mindjárt jobban hangzik, főleg, hogy a fos ömlik az odaát lévő médiákból is. :)
@Kurvahošigutntag: "Mi van, nem szereted a túrót?" :)
@punkfrog: a "nagymagyar" haverjaid megint törtek-zúztak, gyújtogattak, MAGYARORSZÁG feliratú pólókban!
ezek vagytok ti!"

Na látod ezért vagy állandó tévedésben. :)
@Kurvahošigutntag: Pedig a libsik mindig is támogatták a sokszínűséget. :)
@aritus: valamin muszaj rohogni is, mikor a nemzetkozi helyzet fokozodik
@punkfrog: ma fostalicska-nap is van!:-)...
@Gábris szomszéd: jaja, asszem az LMP kozel van a patkoban. ott is akad nehany fura figura - meg az is lehet rokonok. $z€g€di c$anad utan barmi lehetseges...
.
Észak-Írország Nyugat-Európában található tartomány, az Egyesült Királyság része.
Területe: 13 843 km²
Népessége: 2 millió

Nem sikerült kihúzni!
A hosszabbításban vesztettünk két pontot Belfastban
@Kurvahošigutntag: nem volt olyan durva az... mikor elkezdte mondani az elsőszülöttemre, hogy "így bűnben fogant", olyan pavlovi-reflexként:-)...
@punkfrog: "Az arabok olyanok, mint a franciák, csak koszosabbak" - hogy a temanal maradjunk :o)))
@Gábris szomszéd:
.
Rendpárti vagy?
Ha igen, szerinted mit jelent a rendpártiság?
Ha nem, az mit jelent neked? Miért nem?
@punkfrog: Vele kapcsolatban meg pláne. :)
@Sir Bates dö Hól: remelem okoztal neki honapokig tarto lelkigyakorlatot a baranyok es a pasztor viselkedesenek viszonylataban
@dr. jenőke (jenőke): Annyira nem nagyon, csak hasznos ha az emberi közösségek betartják az alapvető szabályokat. Olyasmiket pld., hogy nem gyalogolok át a piroson, nem sétálgatok a forgalommal szemben egy autópályán, vagy nem ugrálok az Intercity előtt mert lehet, hogy átgázol rajtam a vonat. Ilyesmi apróságok.
Kertész ügy lecsengéseként. :)

"No lám…

Erre vajon mi lesz a válasz? Megmondom: Kertész Imre Nobel-díjas magyar író (zsidó származású, Auschwitzot is megjárta) a szemünk előtt lesz náci, fasiszta, illetve elhülyült, megvénült szerencsétlen, aki már nem tudja, mit beszél.

Ez lesz. A toleráns liberálisok teszik majd ezt.

Ja! Vajon a svájci szociáldemokraták elnöke, az a faszkalap, kitiltja Kertész Imrét Svájcból?"
@Gábris szomszéd: az autópályán gyaloglást, a magyar rendőrség biztosította!
de ha felszállhattak volna a Keletiben a vonatokra, akkor meg se történik!
Számos díjjal elismert újságíró és tévés személyiség, Ben Swann beszél az ISIS valódi eredetéről.

youtu.be/EP8JdtmuT6s
@Gábris szomszéd: a szemünk előtt lett "Imre Kertész" zsidó íróból, széljobb hivatkozási alap!
ez már megtörtént!
amiről te beszélsz, az még csak feltételezés!
@punkfrog: Érem tehát ha én lekésem vagy nem szállok fel egy vonatra, akkor gyalogolhatok az autópályán?
@punkfrog: Már zajlik, hiszen te is a széljobb hivatkozási alapról regélsz. :)
@Gábris szomszéd: ha a rendőrség megengedi, igen!
Ennyi.

"Ha az Európai Unió nem akarja, hogy Orbán eszméi pestisként terjedjenek Európában, megmérgezzék Európát, és az egész kontinenst a saját képére formálja, időben fel kell lépnie vele szemben, mert különben késő lesz. Az Európai Unió hiteltelenné teszi magát, hogy másoktól demokratikus normákat követel, tagjai között pedig megtűr egy “rohadtnak” nevezett fasiszta rezsimet."

nepszava.us/tiltsak-ki-magyarorszagot-az-europai-uniobol/
@aritus:
"Ha elsőre nem nyilvánvaló egy kormányintézkedés indítéka, akkor lopni akarnak."
Naná! A menekültügyi szükségállapot egyik jellemzője, hogy "mellőzhető" a tendereztetés.
@Gábris szomszéd: a széljobb már hivatkozik rá.
a "toleráns liberálisok" nem nácizták le!
ez zajlik éppen!
ne kelljen már mindent 5x elmondani!
@Eszter jött: akkor nézzük a történelmet, mert bizony én sem tegnap óta koptatom itten a sörpadot!

szerintem nagyon rosszul látod!

a bonni barátnőt respektálom, ismerek kurdot aki 5 éves kora óta él itt...

szóval, éppen olyan gyárba dógozok, ahol mindenféle ember megfordul, éppen a leihfirma rencernek "köszönhetően".

a muszlimok zöme NEM integrálódik, gettósodik, akár van munkája, akár nincs. idéztem már a wiki-t a muszlimokkal kapcsolatban.
sokan vannak itt úgy, pl. lengyelek, hogy csak 1-2 ember "beszél" németül, a többieket ő "navigálja" a munkafeladattól a bankig... akik nem tudnak csak pár szót, azok "úgy is maradnak", hosszú-hosszú évekig! személyes tapasztalat.

továbbá, igen gyakran kell új munkahelyre menniük, mivel nem beszélik a nyelvet, tehát a bonyolultabb feladatokat nem lehet elmagyarázni nekik... vagyis, mehetnek. mert van olyan helyettük, aki beszéli a nyelvet...

ez vár az általad felvázolt 1 beszél nyelvet, a többi megy utána csoportokra is!

de! NEM lesznek ilyenek! mivel, pl a mercedes nem fog vesződni olyanokkal akiknek a legalapvetőbb dolgokat is meg kell tanítani. kimazsolázza azt a 1-2-3 főt, a többire meg xarik magasról!

egészen röviden, lehet álmodozni, csak a valóság kurvára más!!!
az eddigi legészszerübb javaslat a menekültek elhelyezésére (a következő napokban 10 fok alatt lesz az éjszakai hőmérséklet:
propeller.hu/itthon/3150946-felszolitottak-kormanyt-fogadja-felcsuti-stadionba-menekulteket
"A felcsúti stadion minden olyan jellemzővel rendelkezik, amely lehetővé tenné, hogy menekülteknek adjon átmeneti szállást. Megvan a megfelelő infrastruktúra minden elvárható eleme: mosdók, vécék és zuhanyzók a higiénikus körülményekhez, hangosbemondó és kivetítők a folyamatos tájékoztatáshoz, valamint persze elegendő hely a szállást jelentő sátraknak és a regisztrációt ellátó hot-spotoknak. A stadion fűthető pályája ráadásul megoldást jelenthetne a hidegebb időkben is, ellentétben minden más menekülttáborral."
@punkfrog: "A rendőrség olyan állami szerv, melynek fő feladata a közbiztonság és a belső rend védelme, a törvények és bizonyos szabályok BETARTATÁSA, a szabályszegőkkel szembeni eljárás megindítása."

Ha jól emlékszem ez nem fakultatív program. ;)
@Eszter jött: az akcentusról csak azért tettem említést, mert bizony aki születése óta valóban német nyelvi környezetben él, tanul, dolgozik, az bizony nagyon nehezen észrevehető akcentussal fog bírni.
de a szomszéd 8 éves kisfia, még nem döntötte el, hogy törökül vagy németül beszél rosszabbul - az apja mondta, aki már itt született, az édesanyja is! - mert pl az iskolában automatikusan a török származású srácok haverkodnak!

speciel ők a vallásos törököktől teljesen elzárkóznak, de nekik is tisztán érezhető akcentusuk van, ami nem baj! csak, hogy megértsd végre, amit írtam.
@Gábris szomszéd:
A "rendes magyar" neonácikról ennyikét:
fsp.nolblog.hu/archives/2015/09/05/Brutalis_rendorhorda_tamadt_a_bekes_magyar_emberekre/
"Így szoktak a békés magyar emberek szórakozni, az ő köreikben ez egy viselkedési alapeset. Sajnos, a brutális rendőrök mindenbe belerondítanak, ez ugyanis egy élhetetlen ország, ha valaki békésen szórakozik, és csak a város egy részét amortizálja, rögtön belekötnek."
@kekex:
folyt: a "rendes magyar ember" témakörében:
fsp.nolblog.hu/archives/2015/09/01/Rendes_magyar_ember/
Rendes magyar ember válaszol a nemzeti konzultáció kérdéseire. Nem rajzol f…t (férfi nemi szervet), p…t (női nemi szervet) a miniszterelnöknek írott levélre, nem ír neki ordenáré dolgokat. Rendes magyar ember tartózkodik a politikailag inkorrekt kifejezésektől és megnyilvánulásoktól.

Rendes magyar ember egyetért a kormánnyal, és imádkozik Orbán Viktorért."
@Amadeus62: vigyazz, egyeseket gerjeszthet a linked! :o)))
@nincs_itt:
ne hagyd magad, ez kurva jó...tapasztalataim is ugyanezek...
a Koömputer által generált design meg rajzolda misztifikálta az egészet és közben a tulajdonosok kurvára csodálkoztak, hogy a legújabb technika ellenére szarabbnál szarabb munkadarabok születnek...

persze a rajzot olvasni kell tudni!!!!!!!!!!!!! mit is kell csinálnim ahhoz hogy az jöjjön ki ami le van rajzikálva??? általában nekiálltak tapasztalat nélküli friss egyetemet végzettek és kibaszott soxart produkáltak... majd meghírdették az állást, legyen valaki el tuggya mondani a kezdőnek mit és hogyan...

tudod milyen jólm fizető állás???

18 évvel ezelőtt 85000 dollár évente

mert amikor elmagyaráztam a tulajnak mit és hogyan akkor azonnal szerződött

és kért, hogy a fiatalokat kezeljem nagyon keményen mert nincs több pénze selejteket fizetni

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkk
@Eszter jött: @Rodeo36:

csak mert ez is olyasmi, ami finoman fogalmazva is tévhit a menekültekkel kapcsolatosan.

lássuk a zéletet(németül tudonak, nem probléma elmagyarázni): adva van 25 db. különböző alakű alkatrész, amikből majd a robot fog csinálni egy egészet. ezeknek meghatározott helye van a szállítószalag asztalán, nem egyértelmű helye, nincs számozva, feliratozva stb! tehát, jön a németül nem tudó jómunkás és ostobán nézi a durva bonyolultnak tetsző izét ott az orra előtt, meg körülötte a sok bisz-baszt, meg a káosznak láccó kan-ban rencertot.
odabaktatok hozzája és ékes dájcsul elkezdem magyarázni, hogy mit és hogyan. egyre butábban néz...
leesik, hogy NEM beszéli a nyelvet.
rendben! a gépnek mennie kell, megkeresem a németül beszélő menekültet, aki szintén dolgozik, tehát kiveszem a termelésből, hogy lenne drága elmagyarázni azt, amit ő sem csinált eddig, meg a némettye sem túl erős azért. ezzel cirka eddig elbarikádoztam 15 percet. semmi gond, kezdődik a hármas éktiviti program, ami újabb 10-15 perc. majd belekezd a delikvens a "termelésbe". kurva lassan és természetesen sok hibával végzi a feladatot. vagyis a 8 órányi munából eddig elbaxtunk fél órát. de ez csak kezdet, ugyanis hiba történik, robotoknál nem ritka, emberünk egyre butábban néz - tök érthető - majd hadonászni kezd, hogy valami nem stimmel.
mire észreveszi valaki, addig telnek a percek, áll a gép a termelés is áll.
semmi gond, mi rohatt humánusak meg miazmás vagyunk, előkerítjük a budiról a "tolmácsot", újabb éktiviti jácma, ezzel ismét buktunk fél órát, az egyik gépen másik fél órát a "tolmács" gépén is.

ezzel távolról sincs vége, ugyanis a "tolmács" is kerülhet gondba, mivel ugyan beszél és ért németül, de olvasni nem tudja a latin betűket gyorsan és pontosan, fingja sincs mit ír ki neki a monitor... és kezdjük előröl az egészet...

tudod, Eszter ez az ami nem életszerű és egyetlen cég sem fogja bevállalni!
@Eszter jött: ja és leírtam azt is, hogy a szelekció hogyan kezdődik, de mégeccer:

- munkavédelmi teszt(mindenhol kötelező) németül.
- 80%-os kell lennie!
- nem eccerű! tényleg vannak olyan kérdések, amiket német anyanyelvű is csak nehezen értett meg.
- enélkül NEM kezdheti el a munkát!

tehát...
ööö...
...hende lemondott, az megvan? a legnagyobb titokban.
(apaaa, kezdőőődik!)
@nincs_itt:

Ellensúlynak:

privatbankar.hu/kkv/ezert-kellenek-nagyon-europanak-a-bevandorlok-285147

A hipotézis gyenge pontja azonban éppen abban rejlik, amit te fejtegetsz, és igazad van, nagyon is életszerű.
Tehát a kérdés az, hogy a bevándorlókká vedlő menekültek, egyszerűsítve migráns tömeg, hajlandó-e és ha hajlandó, képes lesz-e azokat a különleges szakértelmet nem igénylő munkákat elvégezni, amelyekre már most is kereslet van a fejlett európai régiókban?

A másik lényeges pont, hogy a migránsok valóban európaiakká akarnak válni, vagy meg akarják tartani nemzeti kulturális és társadalmi hagyományukon alapuló identitásukat?

A helyzet ellentmondása talán abban rejlik, hogy Európa az emberiességből fakadó kötelezettségeket meddig teljesítheti úgy, hogy az ne váljon visszafordíthatatlanul az európai országok kárára, azaz ne okozzon feloldhatatlan társadalmi-politikai feszültséget, amelyet még fokozhat az esetleges gazdasági természetű terhek növekedése, és az integrálódás akár passzív, akár aktív elutasítása a migránsok részéről.
@nincs_itt: a gettósodáshoz. elismerve, amit írtál róla, tenném hozzá, hogy ez állhat őslakosokra is. nagyobb európai városokban vannak olyan teljesen fehér negyedek/utcák, ahová nem jó bemenni. tehát ehhez elég a szociális viszonyok nagy különbsége is.
@Orica Középföldi:

Uj kategória született konok ascendenssel: a 'banális gonosz'.

Jól írta Vitéz (Kurvahisigutntag): Könyörtelenül hibátlan.

Mégis, azok az arcok 'akik köztünk élnek'!?!
Ha arra gondolok, hogy mindig is voltak, (s lesznek) akkor lehet, hogy mégiscsak a darwinisták tapogatóznak helyes irányba.
@Orica Középföldi: egy kis valogatas szortalpas ujmagyar "honfitarsainktol":

koztunkelnek.tumblr.com/?og=1
@Kurvahošigutntag: itt nem a szortalpon van a lenyeg, de ezeknek a zome erdelyi. magyaran oda is exportalva van mar a gyokerkultura
@Kurvahošigutntag:

Hogy beszélsz te a gerincet képező tartalékról?!
@Kurvahošigutntag:

Konok akármelyik "arc"-ról írhatott volna.

Tényleg elborzasztó, hogy ez a helyzet, ami közvetlenül valószínűleg nem is érinti őket, mennyi silányságot hozott ki "honfitársainkból".

Kicsit belegondoltam, hogy ezek az emberek mire lennének képesek éles helyzetben.
De csak nagyin kicsit, mert hosszú még a nap.