Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/kulfold/2024/04/26/cseh-kulugyminiszter-magyar-kormany-szijjarto-peter-jan-lipavsky "„A ... (2024.04.26. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.09.07. 09:09 Fabius

Fideszkeresztények, nektek csak a hülyemagyarázatok maradtak

Érdekes hévégén vagyunk túl. Egyrészt csökkent a feszültség, a menekülteket átengedték az osztrák határon, sőt, szállításukra önkéntes konvoj érkezett, másrészt eljött az ideje a kormányoldali szerecsenmosdatásnak. Mert az autópályán vonuló menekültekhez érkező tömeges segítség megmutatta, a magyar társadalomból nem sikerült - még - kiirtani a szolidaritást teljesen, úgyhogy a látványra Prőhle Gergely töredelmesen bevallotta: a gyűlöletkampány tökfelesleges volt.

 

Meg kellett szólalnia Erdő Péternek is, elvégre Ferenc pápa aszonta:

" az evangélium arra tanít bennünket, hogy legyünk felebarátai a legkisebbeknek és a leginkább magukra hagyottaknak, adjunk nekik kézzelfogható reményt"

...Erdő meg a hazai fideszkeresztények eléggé mást mondta és gondoltak eddig. Abban semmi meglepő nincs, hogy Zugló gyűlöletpapja, Pajor atya a szószékről is a menekültek ellen prédikál, elvégre neki bejegyzett lakcíme Viktorunk vastagbél traktusában van, közvetlenül a záróizom előtt. Kicsit meglepőbb volt Erdő Péter kijelentése...

"Azt a gyereket kérem mi nem vagyunk jogosultak bevinni egy lakásba, és azt mondani, hogy legyenek itt, mert akkor embercsempészek vagyunk"

...és hozzáállása a dologhoz, mert ezzel például a kisjézust magát is elhajtanák a vérbe, ha ma kérne a magyar katolikusoktól menedéket.

erdo-peter.jpg

De ez nem úgy volt ám - mondta Erdő - ki van ez ragadva a szövegkörnyezetből, mert a magyar katolikus egyház szíve telisteli van ám szeretettel, szolidaritással, bibi, úgyhogy jártak ők sűrűn a Keletibe, csak álruhában. Mér'?! Ha Mátyás királynak lehetett már csak őnekik is lehet! Erdő maga ráadásul azon dolgozott keményen, hogy legyen néhány ingatlan ahol meghúzhatják magukat páran, csak hát az adminisztrációs problémák és a jogi környezet olyan ugye, hogy Máriát és Józsefet is lezavarnák a deddel együtt a Keleti aluljáróba dögleni. Ferenc pápa járt Lampedusán, Erdő meg nem járt se a Keletinél, se a II. János Pál téren.

Szerencse, hogy itthon a kereszténység nem merül ki a fideszkeresztényekben. Pannonhalma, a Máltaiak, a Szent Egyed Közösség minden tiszteletet és köszönetet megérdemel tőlünk a segítségért és azért, mert hagytak valami hitet nekünk!

 

 

972 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr467766458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem csak Erdő gabalyodik bele, mint macska a házicérnába:

Orbán: "A magyar álláspont nem a kvóta ellen van. Nem zárja ki, hogy lehet beszélni a kvótáról. Az időzítéssel van gond."
figyeljünk elvtársak...még majd történik valami...le ne maraggyunk róla

brühüyyy

kkk

lila hó fog esni???
már megszólalni sem merek ennyi szemétség láttán.
de javaslom, hogy a vastagbőrtől az esti híradót a végére illeszd be

www.youtube.com/watch?v=t3fY7wBUWGQ

(Pofám leszakad: a közmédia az Ausztriába érkezett menekültekért aggódik (!)

vastagbor.atlatszo.hu/2015/09/06/pofam-leszakad-a-kozmedia-az-ausztriaba-erkezett-menekultekert-aggodik/ )

- csak azért mert van pofájuk még az osztrákokon számon kérni bármit is, miközben Röszkén még ma éjjel is szabad ég alatt voltak az emberek

www.origo.hu/itthon/percrolpercre/20150907-orban-viktor-szijjarto-peter-nagykoveti-ertekezlet.html

meg aztán tulajdonképpen amire igazán kiváncsi lettem most az útrakelt "bevándorlók" után, hogy hol a francban van majd 150 ezer ember, akiről állandóan dumálnak.

bár itt van egy kis számszerű összesítés is

Orbánék hetvenkedésből szívatják a menekülteket

nol.hu/belfold/elmenekultek-150-ezren-1561563
@DarthVader:

:DDDD

talán azért, mert érik a döntés, hogy aki nem fogad be az fizet...
ez azért már zsebre menne!
Húúúúúú....B+!

De gyorsan megtaláltátok a keresztény gyökereket magatokban!

Gondolom akkor is ennyire, ennyire keresztények vagytok amikor pl. az abortuszról, vagy a buzik házasságáról van szó!
@guma:

A jó, büdös, kurva anyját az m1-nek!!!!
(Végig sem tudtam nézni. Mint ahogy egyetlen ottani híradást sem azóta, hogy kipattant ez a migráns-kérdés.)
Folyamatosan "illegális bevándorlóznak", "illegális határátlépőznek" meg - újabban - "illegális migránsoznak".
@ulpius66:

Azt azért nem, de a te gyökérséged teljesen szembetűnő, amúgy meg változott a széljárás, mert az abortuszról már megengedőbben beszélt a pápa, így ennek fényében, egészen rémisztő a sötétséged. Te erdő-keresztény. Szar az élet mi, pláne, ha kereszt?
@DarthVader:

Naná, hogy "Az időzítéssel van gond.", mert az időt is mi határozzuk meg, és nem fújtunk most passzát szelet. Majd akkor, de csakis akkor, ha fújunk.
"Európa, gyerekes és öngyilkos liberalizmusa miatt, hamarosan aláhanyatlik. Európa alkotta meg Hitlert, és Hitler után a kontinensnek nincsenek érvei: a kapuit szélesre tárja az iszlám előtt, nem mernek többé beszélni fajról és vallásról, miközben az iszlám csak az idegen fajokkal és vallásokkal szembeni gyűlölet nyelvét ismeri"

Na, ki írta e fennkölt sorokat?
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll:

Még nem a tied? Nahát!
A Vajnánénak meg már bányája is van, jó lesz igyekezni!
Segítek!

Ne keresgessetek sokat...

Kertész Imre Nobel-díjas magyar író.
@Marcellusca:

Biztos lenyeltek illegálisan egy jó nagy f*t, és nem bírják kiköpni, mert megakadt torkunkon.
@ulpius66:

Nostradamus jóslatát arra ültetik rá ami bevált. pl a világvégét, hiába harsogták...

tudod, ha valaki esetleg nem keresztény vagy hívő azért néha még olvasni tud és csipeget innen onnan egy kis ismeretet, nem úgy mint a dogmatikus fafejűek akik mantráznak.
Érdemes elolvasni a külföldi híroldalak cikkeinél a kommenteket. Gyakorlatilag nem fogtok olyat találni ami a Miniszterelnököt szidná. Ha beleolvastok a Welt, Spiegel, Dailymail, Guardian cikkeihez írt hozzászólásokba, akkor az összes Orbán Viktort védi.

Ez van. Orbánnal szinte mindenki egyetért itthon is, külföldön is. A libsi firkászt mindenki elküldi a fenébe a Guardiannál. :)

Nem csoda. Orbán Viktor Európa erős embere. Ezt nem én mondom, hanem tényt konstatálok.

A britek, németek örülnének neki ha olyan miniszterelnökük lenne mint Orbán Viktor. Ez bizonyítják a hozzászólások. Ne csak a libsi firkász cikkét olvassátok el, hanem a kommenteket is!

Mind külföldiek, és mind megvédik Orbán Viktort.

A liberális politikának vége. :)
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll:

versenytárgyaláson nem voltál??? ne lazsálj már ennyire. nem elég a lóvét szorongatni, azt működtetni is kell...
:DDDD
@guma: Helló!

Majd végigolvasom, de már az elejében sok az igazság. Sajnos.
spiler.blog.hu/2015/09/05/danke-herr-orban

Ennyit arról a libbant hazugságról, hogy semmibe veszik Orbán Viktort külföldön. Maximum a liberális firkászok. De az meg nem a nép. A németek, angolok, meg a többi nemzet is Orbán mellett áll ki.
@ördöngös pepecselés:
Pláne a mai a külügyminisztereknek tartott tájékoztatója után.
Logikája pengeéles, határozott, okos, világosan meghatározta álláspontját, és lerántotta a leplet az álszent európai politikáról.
@ulpius66:

Most idézel tőle. Persze, mikor megkapta a Nobel-díjat, ott röfögted az első sorban, hogy miért pont egy mocskos zsidót választottak, miért nem Tormay Cécile-t, vagy valamelyik igaz magyart.
@ulpius66:

Én nem vagyok keresztény.
Sem zsidó, sem muszlim, sem hindi, sem Jehova tanúja, sem ...
De ismerem az emberség, segítőkészség, empátia fogalmát.
Remélem, ma lehet normálisan kommentelni, tegnap az önkéntes trágár cenzor, taga20 megakadályozta, mindenkit kioktatott, nyelvészt, és minden ellenvéleményezőt, még a sajátjait is, beállt polihisztornak káromkodások közepette.
@Marcellusca:
Aki a kerítés alatt jön be, az milyen ? Legális?
Minek köszönhetjük az agyhalott inváziót? Felkerültünk valahová?
@Imola Helyesi:

Most kommentelni jöttél vagy csak rinyálni (mószerolni)?
@guma:
A kapun kell bejönni, ilyen egyszerű.
@nincs_itt:

www.focus.de/politik/ausland/jeder-europaeische-politiker-ist-verantwortungslos-ungarn-premier-warnt-vor-explosion-in-ganz-europa_id_4919782.html

Olvasd el a legnépszerűbb hozzászólásokat (de mindet elolvashatod). Ez mondjuk nem a Welt, meg a Spiegel, de mindenhol ez a vélemény van Orbánról. :)
@Eszter jött:

Jönnek ezek saját maguktól. :(
Főleg, aki ide van beosztva. Vidéki a V'bőrt "boldogítja". :)
@Marcellusca:
Esetedben tökmindegy, mit mondok, ismerlek már elég jól.
Szórjátok itt a butaságokat ész nélkül.
@Marcellusca:

Az, hogy te mi vagy a lőtéri sánta kutyát nem érdekli!

Az a te magánügyed!

Kapaszkodj meg!

Én is ismerem az "emberség, segítőkészség, empátia fogalmát."

Ennyi.
@guma:

"- jelenleg csak a bíróság és az Európa Bizottság az, amely érdemben partner a jogérvényesítésben, illetve a jogszabály-módosításban. A hatóságok érdemben tehetetlenek, mert gyengék a szankcióik és nincs elég kapacitásuk arra, hogy rendszeresen ellenőrizzék az ágazatot."

Hát igen, ha nem vagyonőröket kell ellenőrizni, akkor tud a munkaügyi ellenőrzés működni, azt viszont nem meri megkérdezni a hivatalok portáján üldögélő őrtől, hoyg hanyadik napja és naponta mnnyi őrát üldögél ott.

Ez azonban nem 2010-ben kezdődött, előtte is ilyen volt a rendszer. A vagyonőr magánszemély vállakozóként őrzött. A munkát meg a senki által soha nem látott kft vállalta, de ő is csak alvállalkozó volt. Az adókat meg nem fizette be senki. Becsukni még is a a munkát vállaló alvállalkozó cégek vezetőit csukták be. Őket a biztonsági őr sokszor nem is látta. A szálat meg sem a rendőrség, sem az ügyésszég nem gombolyította végig. Miért is tette volna, ha az ő portájukon is ilyen egyéni vállalkozó eccerűk őriztek?
Kinek az érdeke?
Egyébként meg a migránsok miért Magyarországra jönnek, ahol gyakorlatilag mindenki útálja őket?????

Mért nem mennek egyből Svájcba, vagy Németországba, vagy Svédországba stb, ott helyből kinyalják a seggüket......
@Marcellusca:

A kormány magának termeli az illegális migránsokat. A menekültvonatot nem engedték be Mo-ra. Ha megteszik, lehetőségük lett volna szervezett formában fogadni, regisztrálni őket.
De így jobb, nagyobb a káosz, több a gumicsont.
@ördöngös pepecselés:

Nem az a lényeg, hogy az osztrák kancellár, meg az amerikai elnök, meg a libbant firkászok mit gondolnak Orbánról, hanem hogy az európai átlag emberek mit. Ők teszik ki a népet, nem a firkászok. És ők nagy részt Orbán ViKtor mellett állnak ki.

Be lehet hunyni a szemünket, de attól még így van, ez az igazság! Orbán Viktor már nem csak a magyar népet, de egy egész kontinenst vezet.

Ha a Fidesz indulna Orbán Viktor vezetésével Németországban lehet, hogy nyerne. vagy Angliában, vagy Dániában, vagy Ausztriában is az FPÖ helyett.
@ördöngös pepecselés:

köszönjük, hogy megosztod amit egy réteg itthon is komál...

de inkább kezd újra (ahogy az egyik itt írógató hülye szokta volt mondani) : a ggg vagy a mm -el, ha értelmezési problémáid vannak az emberséges szóval kapcsolatban.

mert csak erről van szó. és még a pápa szerint is mocskos gazember aki politikai céljaira használja a menekülteket.

de legalább mutasd már meg hol van az a 150ezer aki állítólag idejött és a magyarokat erőszakolja, munkáját elrabolja, stb...

vagyis hanyagolj, hülyeségeddel másokat boldogíts.
A demagógia csúcsa, hogy 100.000, vagy 1.000.000 bevándorló képes lenne Európa szellemiségét, államait felfordítani. Ha a 700 milliós népességre ilyen kis létszámú más vallású és szokású ember megjelenése katasztrófaként hat, akkor a hiba nem bennük, hanem az európaiakban van. Talán pont ezért vádoroltak ki annak idején Amerikába a "normális életre vágyók", és hoztak létre maguknak egy sokkal életképesebb egyesült államot?

Nem kéne Európában is haladni a korral? Nem a kórral!
@ördöngös pepecselés: beleolvastam, de orbánt csakis azért dicsérik, mert éppen egybeesik a németek 79%-nak véleményével amit "csinál". viszont azt nem olvastam, nem értem a végére, hogy mit szólnak ahhoz, hogy simán átengedte a menekülteket a hétvégén.
@ördöngös pepecselés: azt ugye tudod, hogy nem a kommentelők irányítják, döntenek ebben a kérdésben?
tudom, ők is szavazók, de nem orbán szintű politikusaik vannak!
orbánt itt is támogatják..
sokan ki is ábrándultak belőle..

az általad emlegetett országokban, "hatalomra"
sem juthatott volna.

ja, és habonyárpiról hallottál már?
szerinted meddig tart összerántani pár embert, hogy lájkogasák az orbánt éltető kommenteket?
@ördöngös pepecselés:

Valahogy a te véleményed nagyon megváltozott:

"Jövőhét hétfőn este 6-kor aki tud menjen a Kossuth-térre! Söpörjük el az Orbán maffiát!"

No, most bebújtál, vagy akkor éppen kibújtál? Mármint a hátuljából.
@guma:

A liberális "Pápa" meg marhára hiteles alany. Olvasson után, hogy miként, hogyan került oda, ahol éppen van! Erről egyébként Erdő Péter és Pajor András Atya is írt, a jelenlegi "Pápa" "munkásságáról", és "karrierjéről".

"köszönjük, hogy megosztod amit egy réteg itthon is komál..."

A külföldi lapokban viszont nem fogsz találni Orbánt mocskoló kommenteket! Azért nem, mert marhára kevesen vannak, akik ellenszenveznek a magyar Miniszterelnökkel. Ez az igazság, a többi süket duma!
@magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!):

"szerinted meddig tart összerántani pár embert, hogy lájkogasák az orbánt éltető kommenteket? "

De olyant mégsem találsz a külföldi lapokban, amik elítélik Orbánt, vagy csak nagyon keveset.

Akkor akiknek nem szimpatikus Orbán politikája azok az emberek EGYÁLTALÁN NEM írnak hozzászólásokat, vagy hogy érted ezt?
@Imola Helyesi:

figyelj! van kerítés. van kapú. vannak teljesen szabad szakaszok (a síneknél!) amit senki nem őriz. a többit bányász ki magad...

legalább tájékozódj mi történik a hazánkban, és arról dumálj.

nem óhajtok veled semmiről sem beszélni, mert mindig lebuksz. vagy akarattal szórsz hülyeségeket vagy fizetnek érte. sajnálom de ez nem üti meg nálam a mércét, mert azt tapasztaltam látványosan kerülsz párbeszédet ahol válaszolnod is kellene (értelmesen) nem csak keverni a témákat...
@ulpius66: azért téged sem az éles eszedért fognak emlegetni, ugyanis ha ránézel egy térképre, amin látszik szíria és európa is, akkor szinte azonnal érthetővé válik, miért mo.-ra érkeznek, de ha olaszországot is sikerül felismerned, akkor máris látszik a többi útvonal is.

orbán nem európát védi, hanem a seggét => "hatalmát" hergeli az arra fogékony "magyarokat". majd te is Rámszesznek nézed...
Európa kezet csókolhatna Orbánnak, hogy megvédte Európát a beözönlő muszlimoktól!

Észre kéne venni ezeknek a vadbarom ész és értelem nélküli EU-s vezetőknek, hogy ha így folytatják sohasem lesz vége....

Most kétmillió szír, jövőre 250 millió bangladesi, mert ott napi 1 dollárnál kevesebből élnek, aztán 250 millió indiai, mert ott csak tehénszar van ebédre, aztán 250 millió néger, mert ők együtt laknak a kecskékkel.....

Jajjjj, jajjj, jajjjj segítsünk rajtuk!!! -- szól a ballibsi kórus.

Még egyszer kérdem, hol a vége?
@magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!): 7
Nagyon tévedsz, rám is azt sütik, hogy idetettek, bérkommentelő, stb.
Pedig csak szeretem az okos, széles látókörű, előrelátó poltikusokat, mint Orbánt.
Ez egy védekezési mechanizmus a tehetetlenségükre.
Mindenképpen belefojtani a szót valahogy a másikba, félhülye libsi magyarázatokkal, filozófiával, virtuális könnypergetéssel, trágársággal, obszénséggel, nácizással.
Három hülye már itt engem is nevezett annak, egy visszavonta, megjött az esze.
@ördöngös pepecselés:

A pápa egy tisztességes választással került oda, ahol van, nem úgy mint Viktorotok, aki előtte megbuherálta a válaszási törvényt, oszt az ország választópolgárainak kis - kb. húsz - százalékát kétharmadnak tekinti. No nem a parlamenti szavazatok szerint, hanem a választók száma szerint. Mert ugyé a nép az hüje, még számolni se tud.
@nincs_itt:

Itt vagy?

Mint olvashattad fentebb a német kommentelők 79%-a értett egyet Orbánnal, és csak 21% a ballibsi cikkíróval!

Kérdés?
@ördöngös pepecselés:
igen pont úgy...
azok az emberek, nem tudnak írni, olvasni..
nem hallanak, nem látnak..
csak teszik amit a szívük, a lelkük mondd, és megkíván...
segítenek!
még neked is fognak, amikor, teljesen kisemmizi orbán téged, és a családodat, barátaidat...
@látjátok feleim szümtükkel:

Akkor tessék megnézni a brit választási rendszert.

Az nagyon demokratikus meg igazságos, ugye?!
@ulpius66:

Hol a vége? Ott a nyakad magasságában. Feljebb már csak a mérhetetlen sötétség van.
@ulpius66: mondom én, hogy nem az eszed lesz...
akkor most, hogy a hétvégén átengedte az eddig ide érkezők egy részét, az csak az én szememben nem tűnik "megvédésnek"??
illetve az a hozzáállás, miszerint szarunk mi bele, mindenki mennyen amerre lát, az is a védelem része.
mert bizony ezt mondta, meg mellé azt is, amit a hozzád hasonló hallani akar!
@guma:
Neked meg kissé túlnőtt az önbizalmad magadon. Kicsi vagy te ahhoz, hogy Orbánt túlszárnyald.
Tanuld meg a kapu helyesírását/egyszer már leégtél nyelvtanból velem szemben/ először, majd utána vitatkozom veled. Hülyeségekről soha nem szerettem vitatkozni.
@ördöngös pepecselés:

Akkor menj oda, és válassz ott! Én itt vagyok választópolgár, engem a hazai viszonyok érdekelnek. Miért mutaogattok kifelé érvek helyett?
@ördöngös pepecselés:

A külföldi kommentelők véleménye rögtön megváltozna Orbánról, ha az ő MANYUP-ukat nyúlta volna le.

Liberális pápa, hmmm. Erdős és Pajor, mint "hiteles" forrás.
No komment.
@látjátok feleim szümtükkel:

provokátorok léptek színre.

én meg lelépek...
@ulpius66:

Itt is van egy nehány kommentelő, akik egymással és a kurmánnyal értenek egyet. Meg van nehány akik nem velük. És?
@ulpius66: leírtam. nem kívánok több szót vesztegetni erre.
orbán mondott valamit, ami tetszik és egybeesik a német kommentelők gondolataival. viszont nem olvastam arról, hogy mit is szólnak ahhoz, hogy ugyanakkor szarik bele, átenged mindenkit regisztráció nélkül.
@Imola Helyesi:nem te csak fullba nyomod a kretént, és szorgalmas vagy!

nehogy kimaradjak a varanus kommentelői közül....-)
@ulpius66:

Európa nem fog, de te már megtetted. És nem csak a kezét csókolod.
@ördöngös pepecselés:

B+, arról nem értekezel, hogy a pápát miért is választották tisztességes módszerrel, pedig érdekelne a véleményed!
@nincs_itt:

Itt vagy?

Úgy persze kibaszott könnyű okoskodni az EU központi országoknak, hogy a beáramló muszlimokat még vagy 3 ország felfogja előttük!

Legyenek ők a határország!

Miért nem mennek egyből Svájcba, vagy Németországba legálisan?

Hát azért mert ezek az országok NEM ADNAK NEKIK VÍZUMOT!!!!

Azaz ezek az országok kényszerítik szerencsétlen szír menekülteket arra, hogy gyerekkel gyalog induljanak az EU felé, ugyanakkor a menekültek tele vannak pénzzel, azaz nyugodtan tudnának repjegyet venni!!!!!
@guma:

Én is, mert fontoabb dolgom van, majd elszórakoztatják magukat, meg egymást.

Perze muszáj dolgozniuk, mert nem kapnak fizetést, és még le is tolják őket a lazzálásért.
@ulpius66: drágám, tényleg nem szeretnélek nagyon megbántani, de a vízum és a menekült státus az 3 különböző dolog.

szóval, 6 havonta 90 napig tartózkodhat németo.-ban, de NEM vállalhat munkát, NEM vállalkozhat stb. ez a vízum.

szerintem szépen nyugodjál meg, és gondolkodj!
Hehehe, a Bundesmutti most visszakozik. Nem lesz készpénz, a menekülteknek, és visszaküldik a "enm menekülteket"
A többit meg koppintotta Orbántól
@nincs_itt:

"szóval, 6 havonta 90 napig tartózkodhat németo.-ban" --- írod.

Na, ennek fuss neki még egyszer!
150000 főt akar szétosztani az EU-ban. És a többi, aki most elindul arra fel, hogy megnyitotta a határait?
@ulpius66: miért is? szíriának vízummentességi megállapodása van németo.-val? vagy mire gondolsz?

www.budapest.diplo.de/Vertretung/budapest/hu/02__RK/Visum/Visaabteilung__Unterbereich.html

"Vízumkötelezettség/vízummentesség: A nem EU-államokból érkező külföldiek németországi tartózkodása alapvetően teljeskörűen vízumköteles."

szerintem eccerűen hüje vagy...
Azt persze készséggel elismerem, hogy kibaszott nehéz dolga van az összes EU vezetőnek, az élén Merkellel beismerni, hogy hatalmasat tévedtek, és mindenben Orbánnak van igaza!!!
@Imola Helyesi: az tagállamonként 5555 fő... hol is a gond?
jujjjjj, hova vezet ez, a németek elől elveszik a migráncsok a munkát!!!!!!!!!!

www.hrportal.hu/c/a-mercedes-mar-a-menekulttaborokban-toborozhat-20150907.html
@ulpius66:
mi a különbség Isten és Orbán között?

Isten nem akar Orbán lenni!

Hofi
@guma:
Ja, még annyit margitka, hogy ha majd kiüti nálad vagy más kommentelőnél a biztosítékot a másikkal szembeni trágár beszéd, utána igazságoskodjál, addig ezt kétszínűségnek nevezik.
@Spániel: huhh, ebből baj lesz! mert jó magyari szokás szerint, "kifelejtik" a cikkből, hogy majd eccercsak, ha a menekült kérelmi vizsgálat lezárul, akkor is csak tájékoztatják őket...
@nincs_itt:

Itt vagy?

Ezt viccnek szántad, vagy komoly?
(mert viccnek kurva szar.....)
@nincs_itt:
Ott, hogy ez a jelenlegi szám, egy hónap múlva duplája lesz, jövőre meg nem lehet megsaccolni. Egyébként felőlem az unió befogadhatja az egész közel-keletet, de akkor szíveskedjenek kerülő utat kitalálni, minket hagyjanak ki ebből.
Mivel semmilyen egyezményt nem tartanak be, amit ők hoztak.
@ulpius66: esetleg lennél kedves a tényekre szorítkozni, a vízum kérdésben sajnos erősen mellényúltál... pl.
@ulpius66:

Orbán... megvédte Európát a beözönlő muszlimoktól!

Meg, bazmeg, meg. Egyelőre egyetlenegyet se utasitottak ki az országból, aki bejött, mert vagy átcsempészték őket Ausztriába, vagy átvitték az osztrákok, vagy elmentek kormány-busszal, de megvédte. Európa meg van védve, alhatik nyugodtan. Azt mondta nekik, hogy ide ne jöjjenek, meg épitett egy keritést, ami nagyjából arra jó hogy jobban meg lehessen saccolni, hogy hanyan jönnek.Ennyi volt eddig a megvédés.

Margit, nooooormális?
@Imola Helyesi: de miért aggódsz? ekkora formátumú vezetővel mo. élén, igazán nincs aggodalomra semmi ok!
felrántya gummicsimát, lepattintya a láccsőről a lencsevédő kupakot, levonul a határhoz és erősen nézi a dolgokat.
hende és pintér mellette ügetnek és sms-t írnak mindenkinek.
@nincs_itt:

Én napok óta olvasom és értenem az aggodalmaidat. De mondjuk az is lehet, hogy a németek felkészültek erre a helyzetre.
Kidolgoztak egy B tervet és most azt valósítják meg.
@Eszter jött: ismerve a németek egy picit, erre gyanaxom én is. nem aggódom, csak nem tartom reálisnak.
látva pl. mo.-ról érkezőket, akik nem vagy alig beszélik/értik a nyelvet. ha elvégzik a nyelvi kurzust intenzív formában 11 hónap napi 4 óra, heti 5x. akkor eljutnak a B1 szintre, ha tanulnak is mellé otthon!
ekkor tudnak önállóan munkát vállalni! én csak erről beszélek!
a szíreknek az még a betűk is gondot jelentenek.
@Imola Helyesi:

Hagyd gumát, dolga van!
De nekem épp van időm. Hány kommenttel akarsz elérni a "Bunkó vagy ! Kinyomlak!" következtetésig?
@ördöngös pepecselés:
még majd kiderül, hogy levédiabasznád megoldotta a menekült kérdést??? és mindenki a zorbán kottájából bazsevál???

már a zsidók is befalazzák magukat, teljesen, az usa is befalazza magát...már csak a táblákat kell cserélni a határokon: aki ide belépsz aggy fel minden reménnyel

és máris:

gerbeskutyucapcara

és brühüyyy

meg kkk

és beesik az eső ha a kast nem húzzátok fel vagy az ernyőt

vagy hogyisvan ez?

ti mindent tudtok

kiaggyátok a gyíki összest szattyánbőrben??? és kézifestett kép illusztrációkkal amint a menekült éppen bottal hadonászik mert rájött, hogy még ilyet nem csinált

naccerű
@nincs_itt:
javallanék matematikát belevinni az ügybe

az USA legfőbb tábornoka a nagy nyílvánosság előtt aszt nyilatkozta, hogy még 20 évig lesz Levante és Maghreb menekült ügy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kis szorzás osztás...

közben Obama is ők márm pedig egy árva szírt asem, mert Europa meg tuggya oldani van rá anyagi ereje

most ők is falaznak

brühüyyy

kkk
@Rodeo36: rendben! világos! de, mostan a zoroszokhoz megyen volkszvágen csilliárd eurónyi beruházással, meg százával vannak ottan német és egyéb eu-s firmák, szankcijó ide, vagy oda...
ellenben a zusa "áldását" atta az irán+orosz szíriai és egyéb belépőre...
Az ISIS által elüldözött Amel Shamon Nona, moszuli káld érsek, valamint Arthur Serratelli püspök megrázó üzenettel fordult a nyugati világhoz.

www.hirmagazin.eu/hirek/tudastar/minden-erdekessegek/isis-megrazo-uzenet-kozel-keletrol-a-vilag-egyik-legbekesebb-emberetol
@Rodeo36: azé ha kicsit tárgyilagos akarnál lenni, amerikának megvan a maga permanens sokmilliós közép- és délamerikai bevándorlásáradat problémája,amit elég jól kezel. Még jó, hogy az arabokat nem veszi a nyakába.
@Spániel: a gvárdiján meg baktasson le a csalaguta ütéshez és ottan legyen okos...
@nincs_itt:

Nem fognak tőlük B1-et kérni. Kis csoportokban foglalkoztatják őket, a kiemelnek egy németül beszélőt koordinátornak.
Nekem ez a tippem.
Komoly gazdasági érdekek lehetnek a háttérben, ha ilyen rövid idő alatt ilyen sok embert beengedtek az országba.
@Eszter jött:
Nem szokott ilyen célom lenni, tőletek függ.
Attól, hogy érveimre -nem tudván mit válaszoljatok-, mikor kezdtek el sértegetni, netán nácizni, mint a féleszű jogászotok tegnap..
Én is szoktam ideges lenni, piacon , rendelőben, de soha nem szoktam sértegetni a partnert.Ha ő kezdi, akkor esetleg visszaszólok, itt kinyomok egy bunkó kíséretében.
Tagának meg dalolok, ellene a kinyomás sem szankció. már, szankcionalizálhatatlan./huhhh/
@Eszter jött: ez viszont "gettósodáshoz" fog vezetni!
mivel nem tanulja meg a nyelvet
@Rodeo36: "Meg ugye azt is mondta ez az Odierno aki augusztusban nyugdíjba vonul, hogy az amerikai hadsereg a költségvetési megszorítások miatt nem lesz képes megtenni mindent, amit kérnek tőlük. Arra a felvétésre, hogy a terrorszervezetet nem légicsapásokkal, hanem szárazföldön kellene megtörni Ordierno úgy reagált, hogy másoknak kell ezt megtennie, elsősorban a Közel-Kelet nemzeteinek. Az Amerikai Egyesült Államok feladata mindössze az lehet, hogy támogatja ezeket az erőfeszítéseket."

Vastagbőr az meg van rendesen. :(
@nincs_itt:
ez kacifánt a VW ügyes, már Skoda-ja is van!!! és milyen faszányosúl néz ki...

a többit is tudom már régóta...

kijafasz kérte az áldásukat???

kénytelen volt megáldani mert anélkűl kezdték el és kibaszott szar lett volna, ha "archenemy" győzi le a susa "legfőbb ellenségét" és annak ellenségét is egycsapásra egy csomó legyet

persze ettől OGV csinál nagy paks nevű államcsődöt mert addigra az áram ára már nulla körüli lesz az új hordozók alapján ...és a gáz meg olajárak nulla felé tendálása miatt is... lesz egy nagy atomerőműve amiben saját maga lehet az elektron és keringhet a fénysebességhez közeli sabességgel

és nyalhattya a szájaszélét

azaz a teutonok és az oroszok megolgyák az ő problémájukat és a többieiknek ugye mimarad??? nami???
a NYASGEM

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkk
@Spániel:
Kár, hogy nem lehet venni, sexpirnek jó lenne.
@nincs_itt:
még Kanada is el van maradva még mindíg a ziszapolaj kitermeléssel foglalkoznak mert kiírtották a saját gyártási és egyéb termelési kapacitásokat most meg kalamajka van de hallgatnak a sok seggfej

brühüyyy

kkk
@Spániel:
a kurva annyát, hát kijalófasz csinálta a Maghreb és a Levante válságot és arab tafaszt?????????

az összes arabot be kellene fogadniuk kérédezés nélkűl

egyébként a latin bevándorlók (ILLEGÁLISAK) nélkűl a gazdaságuk már régen méxarabb lenne, a gazdaság javarészét offshore KÍNA ba telepítették és a japánokat koreaiakat hívták be autót gyártani a Chrysler a Fiat nélkűl már régen csődben lenne a GM ugyanúgy és mást sem tdnak mint 4 év késéssel koppintani a koreai autókat, nem is veszik azokat

csak toyota, lexus, acura, honda hyunday KIA megy a többi mese néhány NISSAN

am kurva annyukat

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk

te meg nézz körűl mielőtt irigálsz
@Imola Helyesi:

Csak óvatossan kommentelgess, nehogy megrepedjen a berilliumgömb a fejedben!:-)
@ördöngös pepecselés:

Csak jönnek a kurva nenekültek. Mi van a sokmilliárdos kerítéssel, plakáttal??
A Fidesz-bolsevikok, a Fidesz-csicskák, meg a Fidesz-talpasok fizessék vissza az összes feleslegesen kidobott pénzt.
Nem azért adózok, hogy Orbánék elbasszák meg ellopják.
@Imola Helyesi: "A kapun kell bejönni, ilyen egyszerű."

Miért, te a kapun jössz be?

Feldobtam a témát? hogyan is viszonyul az európai 700 000 000 milliós népesség a bevándolók százezréhez, esetleg egy milliójához, oszt erre nem mozdulsz. Pedig ha tisztességes jobboldali lennél, akkor erre is lenne értelmes magyarázatod. De nincs. Meg úgy másra sem. Mert te is a lyukon bújkálsz, mivel félsz, hogy kiderül a hazugságotok.
@DarthVader: "Orbán... megvédte Európát a beözönlő muszlimoktól!"

Pedig egy kis vérfrissítés nem ártana, mert előbb-utóbb a magyarok mindannyian a saját lábukra akarnak majd állni.:D
@látjátok feleim szümtükkel: már akartam szólni, hogy ha az EU-ra gondolsz, akkor ott "csak" 500 millióan élnek!
de igen rosszul is hathat, ha nem is holnap reggeltől...
@Imola Helyesi:"Mivel semmilyen egyezményt nem tartanak be, amit ők hoztak."

Viktátorék betartják a saját törvényeiket? Mondjuk úgy az MNB tájékán, meg a köccség és a vetés kérdésében? Nagyon kettős a látásod, menj szemorvoshoz.
@nincs_itt:

Nem törvényszerű. Gettósodástól akkor kellene joggal tartani, ha kizárólag a segély lenne egyetlen megélhetésük.
A foglalkoztatást össze lehet kötni a nyelvtanulással.
A nyelvtanulásnak a gyerekek és a nők képzésében, integrációjában lesz meghatározó szerepe.
Németországban már most működnek kis közösségekben olyan kísérleti programok, amire lehet építeni.
A menekültek jobb életre vágynak. Attól többre, amit egy törökországi menekülttábor nyújthat számukra.
Németország megadja a lehetőséget, cserébe világos, de szigorú követelményeket fog támasztani.
@látjátok feleim szümtükkel:
Itt a kaputok: Imola Helyesi/ Profil/Kilépés/Radar/.
Ezen a kapun szokott az adminotok kivágni.
Csak bennünket, kb 2-4 kommentelőt.
Más?
Mondom , hülyeségekre nem szeretek válaszolni, kérdezd gumát.
És különben is, te vagy a posztszerző, hogy kötelező neked válaszolni?
Mikor még neki sem?
El vagy te tévedve, de nagyon, otthon parancsolgass!
@nincs_itt:

A Wiki szerint Európa népessége 700 millió. Beszélhetünk az ötszázról is, mennyi százalékában az egy millió vizionált bevándorló?
@Imola Helyesi:

Baszki, ha te egy kérdést parancsolgatásnak lácc, akkor nagy a baj a fejedben.:D
@látjátok feleim szümtükkel
Backi te. Más?
Egyszerűen herótom van a stílusodtól.
@Imola Helyesi:

Csak egy lehetőséget ajánlottam neked. Unalmas lehet minden nap új áldozatot keresni.
@Imola Helyesi:

Az a herót biztosan jó, igyekezlek kiszolgálni a jüövőben is. :D
@Eszter jött: sajnálom, de nem jól látod! sokaccor leírom. a legkevésbé integrálódott bevándorlói csoport a török... bizony gettósodnak, a mai napig. 2-3-4 generációs, bizony török akcentussal beszéli a németet, pedig itt született stb...
ha van 1 aki beszéli a nyelvet, akkor az minden ügyintézést levesz a többiekről, nem lehet majd motiválni őket, ha csak nem a kirúgással...

továbbá, 8 órai robot munka(mert az lesz számukra is) után, kicsit nehéz lesz leültetni őket, nyelvet tanulni, hétvégéről nem is beszélve, ha éppen nem dolgoznak szombaton is...

lila köd, rózsaszín álom, amiből csak nagyon kevés fog valóra válni!
@Eszter jött:
Én most visszavonulok, de ti miért nem egymással társalogtok nagy unalmatokban? Szümös meg te.
Majd ha érdekes hír lesz, bekapcsolódok. Megint jönnek a menekültek ezrével, vonatközlekedés még van
Merkel cukiskodik, Orbán világossá teszi a helyzetet, a többi balblablabla.
Ja, jelenleg szegény éhező tiltott határátlépők, afgánok ennivalóval dobálóznak Röszkén, sietnének Németországba.
@nincs_itt:

Él itten nálunk is egy népcsoport, azok is esetenként akcentussal beszélnek, de volt rá már sokszor példa, hogy az első osztályos nem tudott magyarul.:D
@Imola Helyesi:

1. azt neked, hogy: ka! hízelegj másnak! viszolygok amikor lekezelnek a nevemmel. én sem teszem mással...

2. engem a hülyeség borít ki. ha megbontathatatlanul sötét és tömény akkor hagyom a fenébe, okoskodjon magában...

3. a "trágárságról" totál más a fogalmam. helye és szerepe van életünkben épp úgy mint a szexnek és nem szoktam szűzlányt játszani, ha elcsattan egy egy keményebb kifejezés.

életemből több mint 40 évet kemény fizikai melót végező emberek közt dolgoztam, de azért kicsit a világirodalomból is jutott el hozzám pár mű és az építészet, festészet meg más művészeti ágakban is azt tapasztaltam, hogy egyesek trágárságnak képesek nevezni a nem öncélú kifejezés módokat is.
azért mert szabad szájú nem biztos hogy trágár csak durván naturalista a megfogalmazása, hogy valamit felfogj a helyzetből.
tanulmányozd pl Zolát, ha nem akarsz az régebbi korra visszamenni.

tehát nyugodtan hanyagoljuk egymást, mert ilyen sötét helyre én villanyt szoktam szerelni. annak te meg valószínű nem örülnél...

4. és, hogy örülj: alllma. ezt pl magyar érettségin tudtam írni. mégis a szóbelin (amit el sem kezdhettem míg ki nem töltöttem a nevemre szóló 35 oldalas nyelvtani tesztet) hiába fogott közre mindenki és faggattak mindenből 40 percig a bizonyítványomban 5 került, miközben az elnök azt mondta, hogy 30 éve érettségiztet és hasonló helyzetben kettesnél jobbat sosem adtak.

5. felsőrendű tehát nem vagyok, származásom szerint sem, viszont olyan melós voltam akit számtalanszor irodai helyettesítésre is megkértek, ma meg el sem árulom (nehogy sárgaságot kapj az irigységtől) mire kér meg a régi cégem esetenként.
@Imola Helyesi:

más kaput használ. neked is van blogod. ott pedig az adminban el tudsz pár dolgot rendezni, ha akarsz és ismered a használatát.

amit itt te linkeltél az a blog látogatóinak ad tájékoztatást, ha kíváncsi rád valaki.

én nem.
örülök, hogy segíthettem és a további világításról magadnak kell gondoskodni...
Erről vajon mi a jobboldali látogatók, és kormánypártiak vvéleménye?

"Nem nőtt a kisebb kereskedők forgalma a vasárnapi zárva tartás előírásával, a nyáron az idegenforgalmi központoknál viszont biztosan jelentős kiesést szenvedett el a költségvetés, több ezer munkahely szűnt meg - írja a Napi.hu."

www.atv.hu/belfold/20150907-nem-igazoljak-az-adatok-a-vasarnapi-zarva-tartast/hirkereso
@nincs_itt:

érdekes amit a törökökről írsz...
egész mást hittem róluk, amikor megismertem egy nüansznyit életükből.

rendkívül gyorsan reagáltak az üzleti életben és nem irigykedtek egymásra, még inkább össze is fogtak és szervezetten rendezték le pl az utazásokat.
ezért én más karaktert képzeltem mögéjük.
@Eszter jött:

hahahahaha
óvodát azért ne nyiss!
@nincs_itt:

Pontosítsunk! Szerinted nem jól látom. :)
Az lehet.
Még egyszer mondom. Szerintem a német kormány csupáncsak karitatív szándékból NEM fogadott volna be ilyen nagyságú embertömeget.
Merkel önmaga kevés lenne ehhez.
Az, hogy valaki akcentussal, vagy akcentus nélkül beszéli a nyelvet, lényegtelen. A fő, hogy tudjon kommunikálni.
Van pár infóm az eddigi bevándorlók integrációjáról. Bonnban él a barátnőm több, mint tíz éve. Az egyetemen bevándorlóknak tart német kurzusokat, a férje kurd.
@guma:

Gondoltam, tehermentesítem a többi reget. Én így jótékonykodom.
@guma:
1. Akkor nem "ka".
2. Engem is, ezért nem szólítalak meg
3. Jó, akkor csak neked, veled kivételt teszek. "Büdös, álszent kurva"
4. Gratulálok az érettségidhez, kár, hogy felsőfokú képzettséged nincs, önbizalmadat igazolná.
5. melósokat, irodai dolgozókat nem szoktam irigyelni, legfeljebb sajnálni.
@guma:
A blogom nem tartozik ide, nem itt népszerűsítem, mint te a tiedet. na, pá.
@Imola Helyesi:

1, 2, 3, 4, 5, te nagyon sajnálatra méltó hülye vagy!

felsőfokúmhoz meg semmi közöd, sőt a másikhoz sincs, kis bunkó.
@Eszter jött: :)

jól esett ma egy picit szemétkedni. (annyira kuncogtam az öreglányon, gondoltam, te se maradj ki a szórásból. :)))))
@guma:
felsőfokúm , hihihi
Most miért vagy ideges, most dicsérted a trágárságot, vagy így már más a leányzó fekvése, ha téged érint?
@ulpius66: Majdnem 666-nak olvastam a számodat.

Számon lehet kérni, hogy nem katolikusoknak miért fáj Erdő Péter faszsága, csak hülyeség. Logikád alapján csak mszp-s szidhatja a komcsikat, és szdsz-es a libsiket.

Erdő a katolikus egyház szokásos hülyeségeit megfejelte a menekültek leszólásával is, aminél lejjebb már csak a pedofil botrányok védése található.
@ulpius66: Te ugyanolyan hülye vagy, mint Maxval a Bircaman. Vegyél elő egy európa térképetés nézd meg.
Ha az nem ad egyértelmű választ a kérdésedre, akkor kérdezz újra, majd válaszolunk.
OMG
trolloló :D
meg a hülyék:

@ulpius66:
"Egyébként meg a migránsok miért Magyarországra jönnek, [...] Mért nem mennek egyből Svájcba, vagy Németországba, vagy Svédországba "
-mert a szír-svájci határon nem jutottak át.

"Orbán Viktor már nem csak a magyar népet, de egy egész kontinenst vezet. Ha a Fidesz indulna Orbán Viktor vezetésével Németországban lehet, hogy nyerne. vagy Angliában, vagy Dániában, vagy Ausztriában is az FPÖ helyett."
-javasold neki, hátha indul. akkor még lesznek itt pár millióan az országban, akik segítenek is neki kiköltözni. különben ne ragadjon le szerintem az egész kontinensnél, két hónap múlva választások lesznek az Alpha Centauri-rendszerben, szívesen kilőjük őt és a követőit.

"Európa kezet csókolhatna Orbánnak, hogy megvédte Európát a beözönlő muszlimoktól!"
-az Hunyadi János volt, de ez mellékes. orbán specko jedno buszokat adott nekik, meg elszállíttatta az osztrák-magyar határra.

@nincs_itt:
"hende és pintér mellette ügetnek és sms-t írnak mindenkinek."
az kizárt, mert pintér nyaral, hende meg eltűnt, mint szürke szamár a ködben.

@huzzadneki shakespeare: +1
amúgy -megnézve a külföldi lapokat- orbán nagyon ügyesen kampányol a 2024-es olimpia ellen...
@Secnir:

amire már most milliókat költünk? remek!
@Sneci!!!

Hát ez kibaszott jó!

Ennek csak örülnötök kellene, és hagyni Orbánt a tévútján, sőt támogatni!

Hiszen minden ballibsi a 2024-es budapesti olimpia ellen van!

Ha Orbán így folytatja NEM LESZ OLIMPIA!

SNECI!

Fogadjunk, te is az olimpia ellen vagy?

Íme a legkönnyebb módja, hogy megakadályozd a 2024-es olimpiát!

TÁMOGASD ORBÁNT!!!!!!!
@ulpius66:
nem tudom, ki az a sneci, de biztos fog válaszolni. addig is megjegyeznék valamit:
" és hagyni Orbánt a tévútján "

ezzel csak az a problem, hogy minél messzebbre megy orbán ezen a gyógyszerekkel kikövezett hosszú úton, annál rosszabb lesz édes hazámnak. orbánspeciel leszarja szép magyarországot és lakóit, ami a legfontosabb in order: hatalom, pénz, család.
@Secnir: a család helyett lehet, hogy a foci, de ebben nem vagyok biztos...
@ulpius66: magyar olimpia? hahahahahahaha
gumicsont és elterelés ilyen ulpiusoknak.
Továbbá tanulmányokra lepapírozhatóan kifizhethető százmilliók havereknek.
Meg is lepődtem, hogy mészáros még nem szállt be a bizniccbe.
@ulpius66: aki a "ballibsi" (es tsai.) szofordulatot hasznalja, az egy gyoker

minden egyeb ertesites helyett
@nincs_itt: Egyébként ha megnézed, görög, szerb, horvát, szlovén, osztrák, überállesz útvonal rövidebb még gyalog is. :)

usite.hu/x/12970
@Gábris szomszéd:
ez az ajánlott útvonal már kb 400* jött velem szembe a fácsén, és nem győztem odaírogatni: "mielőtt faszságot reposztolsz, nézz meg egy domborzati térképet is"
@Secnir:
No'de ennyire túlértékelni itt egyeseket... Nem vagy te telhetetlen? Ilyen durva elvárások vannak részedről...
Akartam egy kicsit cionrasszistázni de a vége jobb lett.
Mondjuk a Máltaiak megérik a pénzüket már csak gyöngyöspata miatt is de korrekt.
Ezért is mondom,hogy keresztényezni ökörség.
Én sem megyek izraelbe zsidózni.
@Kurvahošigutntag:
Hannibál is átkelt az Alpokon, elefánttal a hóna alatt, akkor ezek az iphonjukkal nehogymá'ne... Igaz, a Duna se bír arra menni, de apróság.
@Secnir: Hát az rád is ráférne, hiszen ha bekapcsolnád a domborzati opciót te is, akkor láthatnád, hogy a horvát és szlovén rész hasonló mint, amikor nálunk jönnek. Arról nem is beszélve, hogy náluk is remek autópályák vannak, ahol lehet gyalogolni, de ott is vihetnék őket buszokkal vagy konvojokkal. Na jó ha gyalogolnak, ilyet azért kioszthatnának nekik. :)

scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t1.0-9/11986509_1206086582757918_2938220253980387078_n.jpg?oh=431c95a4d40c5ce5187b94654683b67e&oe=567834CE
"Képmutató világban élünk, és képmutatásban több száz éves lemaradásban vagyunk – mondta Orbán"
hvg.hu/itthon/20150907_Orban_Viktor_a_nagykovetek_elott

Ó, ha fűteni tudnánk azzal a "lemaradással", és még exportra is futná bőven!
@Gábris szomszéd:
Az a jó, hogy rögtön a legfelső komment cáfol, és lerántja a leplet erről az újabb "rettegős" marhaságról:).

Az, ami a képen látszik, a forgatás abbahagyására felszólítás. Helyszíni riportok esetén sok híradós megteszi ezt a gesztust, ezzel jelezve, hogy hol a felvétel vége. Az a gesztus, amit bele próbáltok magyarázni, amúgy is tudtommal hüvelyk- vagy mutatóujjal szokás, egyszer elhúzva a torok előtt.
@ulpius66:
Bezzeg mennyivel jobbak azok a keresztények, akik csak akkor azok, amikor az abortuszról meg a buziházasságról van szó!
@guma:

Gondolom nem véletlenül volt gereekkoromban Szeged egyik leghíresbb cukrászata egy törké. Tudtak és tudnak dolgozni, kereskedni, mi magyarok meg csak irigykedni.
@Imola Helyesi: "5. melósokat, irodai dolgozókat nem szoktam irigyelni, legfeljebb sajnálni."

Annak se volt elég esze, aki megcsinált. Kisszéket kellett volna.
@guma:

Még hogy kicsi! Nagy, sőt óriási.
@Gábris szomszéd:

Terjed, mert terjesztitek. Te hányszor osztottad meg ma? Hány helyen?
@guma:

Engem konkrétan felcseszett a felsőfokú végzettségre tett utalása.
Na, az ilyenek miatt szoktam letagadni a sajátomat. Velük semilyen sorsközösséget nem vállalok.
@Eszter jött:

Lehet a birkájának akár mennyi diplomája, attól még nincs több ész a fejében, mint amennyit az annya, meg az apja belerakott ( nem sokat sikerült ).
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Mán nem lehet a Tiéd!!!
Leperkáltam érte 150 Kameruni Huncutkát!:)))
@Eszter jött:

tudod hol van annak az alkoholista háztartásbelinek felsőfokúja...
@Eszter jött: bizonyara gyakran hasznalja elo beszedben az "azt gondolom", "alapvetoen" es a "nyilvan" szavakat :o)))
@Imola Helyesi: zavaró kis görény vagy (mindketten tudjuk, addig jó neked, mìg a mutter felől érdeklődöm, s nem -az általad is tudottan- fals baromságaid veszem górcső alá... )
Itt a megoldás, a jobbiknak most már biztos bérelt páholya van a fidesz mellett, megelégedve dőlhetnek hátra.
Ez annyira humánus és keresztényi.

"A kerítésen hiába jön át valaki, egyből kiutasítják, amit a határ menti zsáktranzitban kell megvárnia. A magyar katonák konkrét mintát kaptak, mit kell tenni a szögesdrót túloldalán lévő feldühödött tömeggel. Aki viszont szabályosan, a hivatalos átkelőnél próbálkozik, azt azért fordítják vissza, mert Szerbia biztonságosnak minősített ország. Ez vár szeptember 15-től a délről érkező menekültekre.
Felmerül az a kérdés is, hogy mi történik a kerítés szerb oldalán feltorlódó tömeggel. Macedóniában két hete, amikor a kormány a hadsereg segítségével próbálta feltartóztatni a menekülteket, két nap után felhagytak a kísérletezéssel a kitört zavargások miatt.
Hasonló zavargásokra számít egy kormányzati illetékes is. Ő arról is beszélt, hogy a magyar hadsereg már bőven szerzett ennek kezelésében tapasztalatot, méghozzá élesben, a koszovói KFOR-misszióban.

http://vs.hu/kozelet/osszes/osszeallt-a-kep-mi-lesz-a-menekultek-sorsa-jovo-hettol-0907?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main#!s36
@Marcellusca: 08.29.19.52-nél megkértelek egy
szívességre.
Ha tudsz segíteni megköszönném.:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Nem csolnakáztattad meg véletlenül jótündért?
Legutóbbi posztját mintha te fejezted volna be.

" Iszik ez az orszag rendesen?"

Ez a magyar Nirvana. Itt mar nincs tovabb, SS-tetkos futballhuliganok olvasnak fel a Sorstalansagbol, lassu mozdulatokkal kavargatva a tejeskavejukat. Afgan menekultek adnak interjut az izlandi reggeli lapoknak, hogy mar majdnem ertettek Magyarorszagot, aztan egyszer csak azok kaptak magukat, hogy a Boszormenybogadi Adolf Hitler Krikettklub tagjaival vitatkoznak Camus Idegenjerol. Iszik ez az orszag rendesen?

orulunkvincent.blog.hu/2015/09/07/kertesz_imre_idezeteket_osztanak_meg_a_magyar_neonacik_helyzetposzt
@Gábris szomszéd:
Atyaég, a TV2 ott fityeg a Fidesz kulcskarikáján már legalább két éve, döbbenj meg, ahogy azon is, hogy a Jobbik és a kormány retorikája hogyan és hányszor esik egybe bevándorlóügyben.

Nem érzed kicsit sem mocskosnak, hogy már bármi áron dehonesztálni akarjátok a bevándorlókat, és ha maguktól nem okoznak elég bajt, akkor kitaláltok ilyen öt másodperc után nevetségessé váló dolgokat? Nem számít, a lényeg, hogy Göbbels büszke legyen rátok?
És mindezt úgy, hogy a baloldal még nagyon rá sem repült a témára, hogy időarányosan a bevándorlók okoztak-e több kárt vagy a pénteki focimeccs lázában égő ősmagyarok...
.
A teremtés elbeszélése

[26] Majd azt mondta Isten: »Alkossunk embert a mi képünkre és hasonlatosságunkra, hogy uralkodjék a tenger halain, az ég madarain, az állatokon és az egész földön, s minden csúszó-mászón, amely mozog a földön!«
[27] Megteremtette tehát Isten az embert a maga képére; Isten képére teremtette őt, férfinak és nőnek teremtette őket.

A Szentírás ezen szavai megmutatják, hogy „az ember az egyetlen teremtmény, akit Isten egyedül önmagáért szeret, mivel az összes többit azért teremtette, hogy az embert szolgálja. Itt az összes emberi lény egyenlőségét is láthatjuk. Az Egyház szempontjából ez az egyenlőség, amely az ember valódi létében gyökerezik, az Isten Fia megtestesüléséből eredő testvériség egy igen különleges dimenziója. […] Tehát mindenféle diszkrimináció […] teljességgel elfogadhatatlan. (II. János Pál beszéde, 1984. július 7.)

Részletesen:
www.depositum.hu/navarra_kommentar/ter1.html
.
@Kurvahošigutntag:
Sir meg is kapta, köszöni.
Szóval egy fecskegumó mégis nyarat csinál.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

A mai Orbán interjú címszavakban összefoglalja mindazt, amiről Gábris hetek óta linkelget.

Aki jobbikos, az fideszes is egyben, ez fordítva is igaz.
@Sir Bates dö Hól:
Most írt neked az anyukádról a k.rvabarátod. Olvasd!
@Imola Helyesi: nem edesem, neked regel a magyar nepmese
@Eszter jött:
Kivéve, hogy a mai napiparancs jelszava a "képmutatás", nem is véletlenül szajkózza azt ma minden kormányszájszerv.
@Kurvahošigutntag:
Kizárt, a neved inspirálta a népmesét.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): @Eszter jött: ahogy szineszt talaltak a hiradoba 'utcaemberekent' fenyezni a rezsicsokit, ugy cigany hulyegyereket is talalhatnak, aki eljatszhatja a verszomjas 'ISIS-migranst'...
@Kurvahošigutntag:
Mire vágsz fel, hogy te tetves vagy?
@Kurvahošigutntag:
Mér lennék? Hülyéktől nem szoktam idegeskedni.
Te is mész a kottatartómba nemsokára.
@Eszter jött:

ezen a gyökéren, felhúzni magam? fogalma sincs az életről.
nem véletlenül nem engedtem soha, hogy "kinevezzenek" valaminek, valahova... ráadásul ha megtudná milyen a végzettségem van a hideg is kirázná. :DDD
bocs! de ma - biztos a hidegfront miatt - vesztem érzem, és mindenen röhögök.
(mondjuk itt már említettem, mennyire nem kapcsolódik a műszaki szakmámhoz, és sárguljon meg az irigységtől nem bánom, - de az is 5-ős lett. hahaha)
@Imola Helyesi: tegnapelott meg ott voltam. hogyhogy kivettel? szereted az ostort?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Mintha nem tudnád, hogy leszarom a fideszt.

Olvasd el ezt ha még nem tetted. Kötve hiszem, hogy fideszjobbikos kormány agitprop lenne.

www.facebook.com/photo.php?fbid=10153680547692009&set=a.126302082008.125236.582812008&type=1&theater

Ja és erről nem is beszélve.

Az egyrészt-másrészt védelmében

Ahogy ezt megszokhattuk, a politikai szereplők, a véleménymondók és a média egy jelentős része ezerrel dolgozik azon, hogy semmilyen árnyalt véleményt ne lehessen kialakítani a menekültek ügyében. Velük vagy ellenük. Bevándorlásbarát vagy bevándorlásellenes. Hazaáruló vagy nemzetben gondolkodó. Civilizált vagy idegengyűlölő. Végső soron: orbánellenes vagy orbánista.
Aki akar, és különösen akinek ez érdeke, álljon be nyugodtan a sorba, de ha minden ügyben az határozza meg a véleményünket, hogy mi a viszonyunk Orbán Viktorhoz és a szeretett pártjainkhoz, akkor tényleg semmi sem különböztet meg minket a kolompra vonuló nyájtól.
Pedig szerintem simán gondolhatunk olyanokat, amelyek hol egyeznek, hol meg nem egyeznek egy politikus véleményével. Én például kifejezetten támogatom, hiszen magam is írtam erről korábban, amikor a magyar miniszterelnök arról beszél, hogy nem ország az, amely nem tudja ellenőrizni, ki lép be a határain. Így van, hajrá, tegyünk meg mindent azért, hogy ellenőrzött legyen az országba történő belépés. Ugyanakkor kifejezetten taszít, amikor a kormánypárti politikusok úgy beszélnek az országba már belépett menekültekről, mintha képtelenek lennének felismerni, hogy ők is emberek. Több erőfeszítést a segítségben, kevesebbet a gyűlöletkeltésben.
Ha csak az elsőről van szó, szemét orbánista talpnyaló vagyok. Ha a másodikról beszélünk, szánalmas liberális bohóc leszek. Értem persze, hogy a politikusok félnek az egyrészt-másrésztről, mert azt hiszik, hogy az emberek képtelenek az árnyalt gondolkodásra. Pedig az élet semmi másról nem szól, csak erről: aki képes egy kérdésnél többet is megválaszolni magának a világról, az mindig egyrésztekkel és másrésztekkel szembesül. Ahogy egy kedves idős kollégám egyszer megfogalmazta: ha nem érted, hogy mi az árnyalt gondolkodás, kérdezz meg embereket a párjukról. Ilyeneket fognak mondani: Laci jó az ágyban, de nem viszi le a szemetet... Még szeretni is lehet úgy, hogy közben van másrészt, hát a politikáról miért ne lehetne így gondolkodni?"
Lallalalalalallalalalalalalal@Kurvahošigutntaglalalalalalalalalal:
@Spániel: Nagyon helyes. Amúgy meg a szerbek és macedónok is tudnak néhány charter géppel többet indítani visszafelé, mint majd a németek néhány hónap múlva.:)

Egyébként még az aknazár ideje is eljöhet.
@Sir Bates dö Hól:

most komolyan, a gyökeret, hogy nevezheted görénynek? :)
.
A katolikus honlapról:
(részlet)

''''Egy katolikus egész életében azt hallja, hogy a legfőbb erény a szeretet, és hogy Isten maga a szeretet, hogy Neki ez a legfőbb tulajdonsága. És mindeközben maga körül mind a hivatalos egyházban, mind az ú. n. tradícióban nem lát mást, mint a gyűlölettől telt, józan ítélőképességüket és szinte eszüket vesztő papokat és az ezekhez kapcsolódó, ezeket kiszolgáló, ezeknek hajbókoló híveket. És olyan praktikákat tapasztal, melyeket a legvéresebb diktatúrák is alig mertek felhasználni.''''

Részletesen:

www.katolikus-honlap.hu/1401/komment.htm
.

Hogyan lehet ilyen körülmények között megőrizni a hitet? Hogyan lehet ilyen körülmények között elhinni, hogy Isten a szeretet? Látva Istennek ezen szolgáit hogyan lehet elhinni, hogy fontosak vagyunk Istennek, hogy irántunk való szeretetből teremtett és váltott meg bennünket? Hogyan lehet egyáltalán elhinni, hogy van szeretet, hogy a kereszténység az egyetlen vallás, ami ismeri a könyörületet?
@Orica Középföldi:
Szórakoztató (is lehetne), hogy szalonnácikoknál az a magyar zsidó lett a hivatkozási alap, akinek emberi és magyar mivoltját is kétségbe vonták eddig. Mégsem az, hisz apránként elfelejti vki, milyen a Sorstalanság... Hiába no, az évek, a kor.
@guma:
Uszítani, de jó uszítani, kis hülye. Dolgozd már fel, amit kaptál.
Imolkák! Válaszolhatnátok már arra a kérdésemre, hogy mijabánatosfaszért féltek annyira az 500 milliós uni jóban, illetve a 700 millós Európában 100 000 - 1 millió bevándorlótól? Nem magatoktól kéne félni? Kicsivel- :O - többen vagytok, mint a nyomorult bevándorlók.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: szegeny Szentmihalyi Szabo Peter ("imre kertesz" copyright) ha ezt megelhette volna!...
@parti_giano: nekem is eszembe jutott rola valami lizergsavas parhuzamos univerzum
@parti_giano:

"A katolikus püspöki konferencia egyelőre vizsgálja, hogy milyen konkrét lépésekkel tudják teljesíteni az egyházfő kérését, tudniillik hogy minden plébánia fogadjon be egy menekült családot."

Rosszabbak, mint az ecceri párttitkár, akinek az volt a szempont, hogy kivel és mennyi ideig tárgyalt. Vagy Semjén nerárs bolintására várnak?

Eccerű ez, mint a faék, ki kell nyitni az ajtót, és az első arra járó menekült családot be kell hívni. Valahogy úgy, ahogy a pásztorok Jóskát, meg Mariskát beinvitálták a jászolhoz.
Ahogy elnézem, ezt a csürhét a magyar kormány nem fogja tudni megállítani.
Többen vannak, mint régen az oroszok, és ezek is a spájzba mennének /de a németbe/
@parti_giano:

ma nálam vannak. tanulok személyeskedni, ha már...
@Imola Helyesi:

Gondolom ha guma a kicsi, akkor te a nagy hülye cím büszke tulajdonosa vagy.:O
@látjátok feleim szümtükkel: nem tartom kizartnak, hogy vannak ecceri parttitkarok kozottuk...
@parti_giano:

Nem jut neki, azért jár ide, hátha ráakad egyre.
@dr. jenőke (jenőke):

tiszteletem. :)
fáradhatatlan vagy.
@ulpius66:
az abortusz kérdése minden oldalról bonyolultabb annál, mint hogy 1 szóval elintézzük, akár igen a nő, akár nem a szó
a buzik házassága meg nem olyan horderejű kérdés jelenleg, meg egyébként máskor sem, hogy az legyen a meghatározó kérdéskör.
Gondolathiányban szenvedők velem foglalkoznak, vigyázó szemeteket a posztra vessétek.

Már Boli is megmondta!
@Kurvahošigutntag: ...soli deo gloria!

in memoriam hausmeister Boehm
@Imola Helyesi:

Oda vetettük, és imé ezt látjuk:

"Fideszkeresztények, nektek csak a hülyemagyarázatok maradtak"

Hahaha!
@Eszter jött: ...TC elég érdekes jelensége az irodalomtörténetnek..
@látjátok feleim szümtükkel:
Lehet, hogy a népdal jutott az eszedbe: Erdő mellett nem jó lakni.
Figyelj már, most komolyan, mi ez az é betűzés nálad, ugyé, ímé?
Mé, nem tudé magyaré?
Elszomorító, hogy a háborúból menekülő embereket egy állítólag diplomás magyar ( aki még embernek is csak rosszindulattal nevezhető ) lecsűrhézi.

Baszd meg Boli, nem kéne kirúgni?
@Imola Helyesi:

Ne terelj, a kérdésemre válaszolj!

Miért féltek a kevéske bevándorlótól?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

A képmutatás netovábbja, legalább is nálam, ma az volt, hogy Szijjártó nyitotta meg a Corvinuson a tanévet.

Jellemző. A belügyminiszter nyaral, a külügyminiszter tanévet nyit.
Michelangelo pedig széklábat farag.
Na, mostantól ráérek (annyira nem, de gép előtt maradok) szóval aki személyeskedni, propagandázni akar a kommunikáció helyett, az inkább önként húzzon a pics.ba!
@látjátok feleim szümtükkel:
Mér, mer azé? Lehet csúnyákat mondani, bizony, Fab megmondta.
NEKEM IS, nemcsak nektek. Nincs kiírva, hogy nem lehet..
Amíg nem voltam itt, akkor is csak velem foglalkoztatok, nem a poszttal.
Ugyé?
Válaszolni lehet, nem? Mér, mer azér.
@látjátok feleim szümtükkel:
Én nem félek, keresd ki, mindig azt írtam, engedjük őket tovább. Senki nem hallgat rám, tehetek én róla.
Sőt még repülőt is ajánlottam.
@Gábris szomszéd:
Mintha nem tudnád, hogy te próbáltad az orrom alá dörgölni, hogy ez a "hír" a TV2-ben is benne volt, én meg erre írtam, hogy az Fidesz felségterület. Gondolom, ezt is a Goebbels-tankönyvben olvastad, hogy olyan miatt kell megsértődni, amit nem is mondott senki, de ha te ettől érzed magad jól...

A facebook poszt megint azzal kezdi, hogy bebizonyítja, nem nézett a térképre, ahogy neked sem sikerült az elmúlt két hétben, amikor a SAJÁT, jobbos cikkekhez mellékelt térképeiteket hoztam példaként, hogy hogyan terjeszkedett az IS, és azok alapján hogyan kellett volna szerintetek a menekülteknek rajtuk keresztül "menekülni" Szaúd-Arábia vagy akár Irán felé.

A cikk, amit beidéztél, szép, majd szólj, ha sikerült alkalmaznod a benne foglaltakat, például azzal, hogy nem linkelgetsz a "vérszomjas", "kivégzéssel fenyegetőző" menekültekről, akik csak a kamerázás befejezésére kérik/szólítják fel egy egyszerű, általánosan használt kézmozdulattal a kamerázó embert.

Vagy teljesen félreértettelek, és azt csak azért tetted, hogy lássuk, a nagy bevándorlóellenes hangulatban már micsoda aljas manipulációkra ragadtatják magukat azok, akik mindenáron és általánosságban be akarják feketíteni a bevándorlókat?
@Imola Helyesi: az orgovanyi zsoca batyadtol nem akarod megkerdezni, hogy mi a fasz az "ügye"? mert az 'é'- vel szemben az tenyleg gyokketto
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ha Kertész fölérné még ésszel, élete legnagyobb szégyenének tartaná ezt.
@látjátok feleim szümtükkel:
De nem kevéske lakos van a Közel-Keleten, hanem sokacska, nagyon sokacska, több tízmillió is jöhet, ha engedik, ez a probléma.
@Marcellusca: Sajna nem!Megy a dal és egy
kellemes bariton a refrén végén mindig
benyögi,hogy "hagyd abba............hagyd már
abba!
a qrva életbe. fejétől bűzlik már minden...

Volt buszsofőr, aki 26 órát vezetett

Volt olyan buszsofőr, aki este kilenckor adta le a műszakot, de rögtön fordulhatott is vissza, hogy a menekülteket szállítsa a határra az M1-esen péntek este – szombat hajnalban. Sokan csak másnap délután értek haza az extrém műszakból, és még csak nem is tudják, hogy kapnak-e érte valami ellentételezést.

index.hu/belfold/2015/09/07/volt_buszsofor_aki_26_orat_vezetett/
@Orica Középföldi:
Szerintem se... bár nála már csak a széljobb gázabb, ahogy gátlástalanul kihasználnak egy öreg embert.
@Eszter jött:
A tanévnyitó inkább Balog tevékenységi köre lenne, de biztos ő is nyaral.

Az inkább beszédes, hogy azért a régi reflexek nehezen múlnak, és külügyéri pozícióban is még mindig Szijjártó az a csicska, akit bármire bármikor ugrasztani lehet, ha az illetékes nem ér rá. Nyilván Szijjártónak sem lenne más dolga a hétvégi események után, mint hogy tanévnyitókon parádézzon, szóval azért csak megmutatja ez, hogy párton és házon belül is mennyire veszik komolyan a külügyminiszter urat... Ha meg azt hiszi, hogy a németeknek és az osztrákoknak éhgyomorra kiosztott kokisaller után ő már meg is tette a dolgát, az meg arról mond el sokat, hogy a kormány mit gondol az egész nyugati irányú külpolitikáról.
@Kurvahošigutntag:

Az ország lakosságának egy része gondolkodás nélkül bármilyen szöveget benyal.
Gombnyomásra működik.
Nekik készülnek azok a kisfilmek, amik Gábris jóvoltából itt is megjelennek.
Kíváncsi lennék a stáblistára.
@dr. jenőke (jenőke):

Reggel járt itt egy "látogató", aki felvilágosított minket Ferenc pápa liberális voltáról.
Gondolom, II. János Pál megítélése is hasonló.
Lehet, hogy Jézus, vagy Isten is liberálisnak minősül, ha mindkét pápa rájuk hivatkozott.
@guma: valahogy ezekrol a buszsoforokrol a "genetikusan alattvalok" ugrottak be...
@Orica Középföldi:

17:41

Egy önkéntest kirúgott a munkaadója

Egy, a röszkei táborban segítő önkéntes az Origo tudósítójának arról beszélt, kirúgták a fő állásából, mert a menekülteket segítő támogató bejegyzéseket osztott meg a Facebookon.

www.origo.hu/itthon/percrolpercre/20150907-bejutottunk-majd-kidobtak-az-origot-a-roszkei-taborbol.html
@Eszter jött:
Neeee... A pápa is mocskos libsibolsi már?
Illusztris kis csapatba került, nem lennék a helyébe! :D
@Eszter jött: nem egy resze, hanem sajnos "szignifikans" resze...
@dr. jenőke (jenőke):
nagy egy hülye lehetett ez a bolondisten...ilyen gonosz és aljas, gyilkos és kapzsi rabló ki kéjjel öl...

hogy nem szégyelli öszsze vissza magát

magam részéről meg is tagadom, nem akarok rá hasonlítani

küzgyön meg ha rám akar hasonlítani

brühüyyy

kkk
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

A kormány biodíszlet.
Orbán Viktor van. Ő határozza meg a külügyet, belügyet, a szabadságharc mértékét és irányát.
Ha történetesen holnap megvilágosodna és azzal állna elő, hogy a menekülteket be kell fogadni, mindenki támogatná az ötletét.
Szemrebbenés nélkül nyilatkozatok tömege jelenne meg arról, hogy mindez a magyar nemzet érdeke.
A Századvég leközölné a legfrisebb adatokat, miszerint a lakosság 99%-a menekültbarát.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Köszi végre megnyugtattál,. Örülök, hogy kiscsávó csak az operatőr nyakát vágta volna el végecsapót követelve. ;)
@guma: oszinten szolva tobbek kozott ezert is tartom iszonyatos nagy baromsagnak a faszbukot (legalabbis magyarhonban) - arrol most nem is nyitnek vitat, hogy teljes az analfabetizmus a beallitasokat illetoen. az meg a mazsola a kulan, hogy a magyarproli szamara internet=faszbuk. netszolgaltatonal dolgozik a rokon, 10-bol 8 ember be akarja kottetni a facebookot!

lol/facepalm
kártérítés kötelezettség semmi?

Letöltendőt kaptak az ultrák

Letöltendő börtönbüntetésre ítélt a bíróság hétfőn három focihuligánt, akik a pénteki Magyarország–Románia-focimeccs közben rendőrökre támadtak. Ketten felfüggesztettet kaptak.

www.origo.hu/itthon/20150907-letoltendot-kaptak-az-ultrak.html
@Gábris szomszéd: szerintem felberelt romacsavo. ehhez mit szolsz? :o)))
@Gábris szomszéd:
Oké, te ma teljesen és menthetetlenül hülye akarsz lenni!
Lemondott Hende Csaba honvédelmi miniszter.
@Kurvahošigutntag:

én nem ismerem, nem vagyok rajta.
de amiket olvasok itthon sem egy "életbiztosítás".

bár sok jó anyagot hoznak onnan a blogtársak vagy kapok emailban. tehát lehet jó oldala is...
@PeniValdes: :)

könnyen megoldható :DDDDDDD
@Eszter jött: "Legyetek hát irgalmasok, amint Atyátok is irgalmas."

mondta Lukács
@guma: persze, ez egyertelmu. esszel. de sajnos az hianycikk
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
"Akartam egy kicsit cionrasszistázni de a vége jobb lett.
Mondjuk a Máltaiak megérik a pénzüket már csak gyöngyöspata miatt is de korrekt.
Ezért is mondom,hogy keresztényezni ökörség.
Én sem megyek izraelbe zsidózni. "
Nem tudom, hogy Izraelben a 75% zsidó közül hány százalék hívő, de a magyarországi 20% alatti hívőhöz képest egy picit visszavehetnél az arcodból! (Valszeg ebben már a gazdasági keresztények is benne vannak)
@guma:

Ugyanott jelent meg pár perce:

"Megfogadják Ferenc pápa tanácsát a katolikusok
MTI
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) "készséggel és örömmel" követi Ferenc pápa menekültek befogadásáról és segítéséről szóló felhívását - derült ki abból a levélből, amelyet Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek, az MKPK és az Európai Püspöki Konferenciák Tanácsának elnöke, Veres András szombathelyi megyés püspök, az MKPK megválasztott elnöke és a testület tagjai írtak hétfőn a pápának. Ferenc pápa szavai "nagy erősítést és bátorítást jelentenek a megkezdett munkában" - írták. Az MKPK sajtószolgálatának tájékoztatása szerint a püspöki konferencia "illetékesei már vizsgálják, hogy milyen konkrét lépésekkel tudják követni a Szentatya szándékát és útmutatását". "
Szembe mennek Röszkénél a forgalommal az autópályán a menekültek

Hosszú sorok torlódtak fel a gyűjtőpontnál a buszokra várva, van, aki napok óta ott várt. A rendőrök kísérik a tábor felé tartó csoportot. A britek 20 ezer szírt fogadnának be öt év alatt. A Greenpeace bazi nagy napelemről nyomja a wifit a Keletinél.

Több mint ezren megelégelték, nekiindult gyalog Röszkénél

index.hu/belfold/2015/08/31/menekultek_bevandorlok_krizis_percrol_percre/
@Kurvahošigutntag: Nem szokásom fake híreket tolmácsolni. :)
@Kurvahošigutntag: :) én akkor bizonytalanodtam el, amikor pár éve egy oktatóm, ki nem is volt idős, és félreértés ne essék, nem vagyok az age-izmus követője..tehát az említett ember úgy képzelte kikapcsolni a projektort, hogy a laptopot elfordította...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: pezsgo!!!

bar biztos talal a csuti meg ennel is hulyebbet
@Eszter jött:
Tudod mi még az elképesztő a Corvinuson ma?
A bejelentett sajtótájékoztató elmaradt.
Netán feltették volna a kérdést, hogy kinek kell a Kertészeti Egyetem ingatlanja, miután kiköltöztették az egyetemistákat Gödöllőre?
Ma egész délután ezen a témán lógtam a facebookon.
@guma: Ne csodálkozz. Hazai autópályáink immáron a migránsok kéktúra útvonalát képezik. Múltkor a gyorsvonat is majdnem elbaszta őket, nyilván a vonat lett volna ott is a hibás.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ahhh, olvasom, simicsko kendomaki az uj obersturmbannkommissar. general csabi meglathatott valamit a messzelatoja kupakjaban...
@Gábris szomszéd:
Most ott vannak az M5-ösön, kitörtek Röszkéről.
Ott pöröszkélnek.
@Mariann19: arról van szó, hogy kell nekik az ingatlan?
@Imola Helyesi: Állítólag kaptak egy kis könnygázt.
Hende lemondott, Handó nem, jönnek a hindik is hondában?
@Gábris szomszéd:
Nem kaptak, azt csak a szurkolók kapnak nálunk.
Még meg is fogják verni őket a migránsok, fogadjunk!
@Kurvahošigutntag: Kell egy karatés ebben a fokozódó nemzetközi helyzetben. :)
@Imola Helyesi:
Ajjaj, fociultra csapás a múltra!
@Gábris szomszéd:
Nem, de olvastam, a FB-men is kinn van.
@Gábris szomszéd:
És azt tudod, hogy az anarchista Fletó tüntetni akar?
kell az a propaganda,na, nemsokára békamenet is elindul ezzel a szlogennel:

A Magyar Idők című napilap megrázó vallomása: Szeretünk, Viktor!
magyarnarancs.hu/feketelyuk/ime-a-legdurvabb-nyalas-kormanyparti-ujsagkent-hatarozza-meg-magat-a-magyar-idok-96381
@Gábris szomszéd:
Figyelj már, ezeknél az araboknál nincsen autópálya, azt hiszik, itt is sivatag van?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: uff. alkamatlan volt az tuti. ezek szerint vagy nem épül elég gyorsan a kerítés, vagy olyant kért orbán, amit még hende sem vállal?
@Imola Helyesi: ha anarchista lenne, akar a szamba is hamuzhatna

de azert jo latni, hogy milyen tajekozott vagy :o)))
@Imola Helyesi:
Éppen ideje, válasszanak egy katonát, ha még van!
@parti_giano: az utobbira tippelek. az alkalmatlansag nem kizaro ok az oberkommando nerben. sot!
@Kurvahošigutntag:
Majd meglátod, puccsot akar már megint
Meghívja a migránsokat is, fogadjunk, ritka egy alattomos fószer.
@Gábris szomszéd: szerintem is. eddig egesz emberi a fizimiskaja. kivancsi leszek, milyen gyorsan fog torzulni
@Imola Helyesi: s lon a migranten mit apro-klan osszeeskuves, uram irgalmazz!
@Gábris szomszéd:
Ezen már én is nevetek, kapcsolj az M1re. A világos beszédért a műsor címe, figyelj, hogyan beszél világosan a nő, nem lehet érteni, dettó, mint az időjárás gyakornokok.
@Imola Helyesi: ez mar surolta a szellemesseg hatarait :o)))
@Gábris szomszéd: hoppa, tenyleg, nem kendo-, hanem kungfumaki a "lajos"

de addig is: szipus alf 4 president!
@Gábris szomszéd: mittomen. mostansag mindenki olyan harcziasch
Egy Magyar, akire végre büszkék is lehetünk.

Meglepetés és vastaps a berlini koncertteremben: Fischer Iván a menekültekről beszélt
hvg.hu/kultura/20150907_Berlini_koncertje_elott_szolt_a_menekulth
@Kurvahošigutntag:
Simicsko István, nem Simicska Lajos. Hogy neked mindig ugyanaz jut az eszedbe!
Song Il Gook-ot for Minister, úgy megijednének tőle, hogy visszaszaladnának a közeli keletre.
@Kurvahošigutntag: Na de az oberkommando az főparancsnokságot jelent. Ilyesmi minden hadseregben létezik. :)
@Imola Helyesi: Érdekes kísérlet lesz. :)

"Hogy felmérjük, mi magyar állampolgárok érünk-e annyit, mint a migránsok, a jövőben fenntartjuk magunknak a jogot, hogy egyes rendezvényeinket mi sem jelentjük be, így a szeptember 19. napjára szervezett vonulásos demonstrációnkat sem. A vonulás a Keleti pályaudvarról fog indulni, és ugyanazon az útvonalon fogunk haladni, mint a migránsok. Ha megéhezünk szendvicseket kérünk a rendőrségtől, ha megszomjazunk vizet, ha pedig elfáradunk, akkor ingyenes külön-buszokat. Mi természetesen nem akarunk az osztrák határig menni. :)"

alfahir.hu/ernek_e_annyit_a_varmegyesek_mint_a_migransok
@PeniValdes:
Szia Peni!
Igen, arról szó a fáma, hogy szemet vetettek az ingatlanra.
Persze, még nem ismert, hogy ki, hiszen akkor bizonyítást nyerne, hogy miért szabdalják szét a Corvinust.
Tudod, a szokásos játék folyik itt is.
@ulpius66: 6 x 30 az 180

te fuss neki mégegyszer
@Mariann19: és nem kéne szétszabdalni, tehát nincs benne semmi költséghatékonyság miegyemás?
@Imola Helyesi: olvass kicsit vissza, hogy kinek jutott ez eloszor eszebe...
@Imola Helyesi: Közben a Hír TV-ben mindjárt szülni fog élőben egy terhes bevándorló asszony az M5-ös közepén.
Brutális horror fantasyt adott elő három migráns :)

Ütős horror fantasyt megrázó beszámolót közöl egy horvát lap a szíriai menekültek magyarországi szenvedéseiről. Egyikük szerint az Iszlám Állam is jobb, mint hazánk.
Az Iszlám Állam terroristái kíméletesebbek voltak a magyar rendőröknél - mondta egy magát szírnek valló mauritániai/tunéziai/marokkói szír bevándorló menekült a Vecernji List című horvát lapnak.

alfahir.hu/brutalis_horror_fantasyt_adott_elo_harom_migrans
@Imola Helyesi:

A kép hátterében látható az Aleppói Egyetem Gender Tanszékének egyik aktivistája - kezében hangosbemondóval -, aki több ezer kilométert utazott azért, hogy szót emeljen a magyar nők jogaiért. A kép fókuszában pedig egy szír nő a sorozatos bántalmazások ellenére megáldja a magyar rendőrség autóját.

scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11947692_166309087041293_9083348631354835651_n.jpg?oh=8d4f4a0a347d5280ea7802356cf30c17&oe=566F5385
index.hu/kulfold/2015/09/07/elindult_a_kulfoldi_plakatkampany/

Ez a kampány, ellentétben a másikkal, talán még ért is volna valamit... úgy abban az időben, amikor a másik kampányra dobálták el a százmilliókat. Most már annyit ér, mint halottnak a fing, amikor nem az embercsempészek mondják nekik, hanem megnézik a youtube-on, hogyan engedi át őket a "hospitable Hungary" (képmutatásban többszáz év lemaradásunk van, ne feledjétek, persze minden attól függ, kihez képest... és még mennyi minden másban is...) a "safe" Austriába, ha elég nagyra duzzad a számuk.
@Imola Helyesi: "több tízmillió is jöhet,"

Ez nem érv. Ilyen jöhet alapon ha a nagyanyámnak pöcse lett volna, akkor ő lett volna a nagyapám. Ez nem érv.

A mostanra válaszolj, mert a több tízmilliót lehet, hogy meg sem éred, de a több százezret sem bizos.
@Imola Helyesi:

Jól megeredt ma a nyelved, remek formában vagy!!!
Ne tán megrépáztott valami CÖF-ös az éjszaka?? :-o
@Kurvahošigutntag: :-DDD... nem is kell rá több szót vesztegetni...
Itt pedig Muszlim hívők egy csoportja imádkozik a kép hátterében látható leszbikus párért. Helyszín: II. János Pál pápa tér. :)

scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t1.0-9/11951804_166293393709529_6796298330903091504_n.jpg?oh=86cb335a2e23573b4e50c058e6784f8f&oe=567753BD
@parti_giano:
De kínos...
Magától nem jött rá mi a kutya kötelessége, de ha már szólt a főnök, azt csak nem lehet leszarni, nem igaz?
Vizsgálják... ez volt az egyen szöveg mindenre huszonöt+ évvel ezelőtt is. Meg ma is. Ahelyett, hogy "elvtársak, elbasztuk!" - gyön a vizsgálódás.

Demostaztán istenbizony mindent megtesznek!
Milyen érzés lehet egy muzulmánnak fakultatív programként befizetnie egy jó disznótorosra...? Szar ügy, nem irigylem Erdőt.
@Kurvahošigutntag: "10-bol 8 ember be akarja kottetni a facebookot!"

Jóvanna! Biztos ez is olyan állat, mint a tehén vagy a kecske. Azokat is be kell kötni.
Sirbatesz kollégának:
azt gondolom, nem nagyon vitatjuk, hogy fél Ázsia népessége szerencsétlen és segítségre van szüksége.
Menekült: a török, a Jordán táborokban lévő par milla, a görögöknél sorakozók, s pusztán humanitárius megfontolásból a nálunk regisztrált sokadalom.
Abban a pillanatban, amikor otthagyják doksik, engedélyek nélkül önhatalmúlag a gyujtohelyeket, nem menekültek hanem bevándorlókká válnak.
Ettől még sajnálatra méltók es támogatandók.

De: ez a sajnálat és támogatás nem azt jelenti, hogy boldog boldogtalan szabadon flangaljon országokon keresztül.
Európa eddig csak növelte a káoszt, az tény, ebben mi is élharcosok lettünk. Ettől Függetlenül PC-ből, ideológiai megfontolásból nem foglalkozni a probléma alapjaival es keményen fellépni az okozóival szemben nagyon komoly felelőtlenség, Lásd magyar ciganypolitika, amivel példálóztam.

Agresszivitás: nem az emberek, a muszlim vallás agreszív.

(persze a mintegy 80%-nyi fiatal is radikalizalodni fog, amint kiderul, hogy nem baranybordabol van a kerítés, de ez egy más dolog.)
konklúzió? Az Nincs, mi ezt a fontos ügyet is csak az árok partjáról nézve tudjuk lereagalni. Eleg jelentős szegénységi bizonyítvány, a ^jó ^hír az, hogy a többi uniós ország se jobb a Deákné vasznanal.
@Imola Helyesi: bélásért egy blódzsob?... ma csekonics vagyok...
@huzzadneki shakespeare: Na ne mán!!!
Még a végin várandós lészön!!!:(
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Lehet, hogy Simicskóval is leforgatnak majd egy hasonló videót?

mandiner.hu/cikk/20150504_ausztral_valasz_az_illegalis_bevandorlasra_no_way

Még hatásosabb lenne ha kung fuzás közben mondaná el az üzeneteket. :)
@PeniValdes:
A kormány szerint azért kerülne sor az összevonásra, hogy ne legyen párhuzamos szakokon
oktatás. Jelzem, a Corvinus sokkal jobb eredményeket hozott eddig a tőle elvonandó szakokon, mint a Szent István egyetem.
Viszont a Szent István nem olyan jegyzett intézmény mint a Corvinus, ezért a külföldiek nem fognak jönni a nemzetközileg is ismeretlen Szt. I-re.Emiatt jelentős bevétel kiesésre lehet számítani a Corvinuson.
@habakuk000: igazad adok neked abban, hogy azzal egyidőben, hogy irgalmasak vagyunk meg kell határozni a kereteket is, amikben mozogni lehet.
@Mariann19:

Délig tigyeltem a Corvinusról szóló híreket. Érdekes volt az összhatás az Indexen.
Szijjártó megnyitójáról egy fotó, alatta a diákok flash mobjáról szóló hír.
A migránsügy leple alatt mennyi disznóságot fognak még elkövetni?
@habakuk000: Elképesztő, hogy ilyen fontos ügyben sem tudunk egy nemzeti minimumot összehozni.
@Mariann19: igen, és most az állatorvosi is külön lesz, ami eddig a szie-n volt, és ami tele van külföldivel
@habakuk000:

" muszlim vallás agreszív."

Ez, mint tőmondat, nem fedi a valóságot.
@Gábris szomszéd:

Szánalmas vagy ezekkel a szerkesztett képeiddel, videóiddal.
@Eszter jött: Sajnos nem tudok mindig olyan tökéletes lenni mint te. :)
Németeknél is szép rendben utaznak a bevándorlók.
Bizony.

www.facebook.com/DasPacksindWir/posts/183038258693834
@Mariann19: májusban még rémhírnek nevezték:

www.ujbuda.hu/ujbuda/a-kormanyzat-szerint-remhir-es-hamis-level-terjed-a-corvinusrol

még mondja valaki, hogy nem lehet kiigazodni a kormányon. Mindennek, de mindennek az ellenkezője igaz, mint amit mondanak.

megvédjük = elvesszük
adót csökkentünk = tucatnyi új adónemet vezetünk be
nem is tárgyaltunk a Corvinus jövőjéről = kibasszuk őket Gödöllőre
stb, stb
@PeniValdes:

Peni! Azok generálják a káoszt, akiknek a rendcsinálás lenne a feladata. Miért nem lehet elszállítani ellenőrzött körülmények között a menekülteket? PL. busszal. Egyik pontból a másikba.
Röszkénél napokat vártak a menekültek, nem szállították őket el.
Ezért kódorognak az országban.
@PeniValdes: Ha már a kereteket említetted ez egy elég érdekes beszélgetés. :)

youtu.be/PDWl7InB2C4
@Eszter jött: ebben igazad van, de én nem erre a momentumra gondoltam.
de maradjunk nálad, igen, finoman mondva is égő, hogy ezt nem tudjuk megszervezni...na de a kormánynak nem érdeke..mert így tudja hisztisen mondanio a nemzeti tv.ben az emberke hogy így meg úgy..
@Orica Középföldi: ez, mint tőmondat fedi.

További eszmecsere fölösleges közöttünk úgy gondolom.
@Gábris szomszéd: toposz 1 vagy toposz2 legyen, kecskegeci-ivadék?...
@Orica Középföldi:
Szerintem meg az ember agresszív.
Vagy szarházi. Például a katolikus egyháznak van egy szép kis(...) múltja, de kinek jutna eszébe Ferenc pápát csak annak alapján minősíteni, hogy katolikus? Vagy II. János Pált?

Ember vagy szar - a vallása másodlagos kérdés.
Szerintem.
@habakuk000: senki nem akar foglalkozni a probléma alapjaival, okaival... az munka és szembenézés a múlttal...

(nem, az iszlám nem agresszívabb, mint a kereszténység, az emberek, akik megszálottak, s hírdetik a radikális verziót, ők agresszívak... )
@habakuk000: francból veszed ezt? ilyeneket én is tudok: az ateizmus fogszuvasodást okoz.
@habakuk000: nem, semmivel sem agresszívebb mint bármely más vallás..csak mint vallás ezzel is meglehet vezetni a keserűeket..
@Gábris szomszéd: veled, fostalicska?... mit b+, autodafét?...
@Knósszosz: a véremben van... mint a franciakór:-)...
@Sir Bates dö Hól:

az nem tartós, mert már van rá orvosság
@Knósszosz: Igen valóban az emberség a kérdés. Bár az egy picit beszédes volt, amikor ezt írtad:

"Vagy szarházi. Például a katolikus egyháznak van egy szép kis(...) múltja"

Érdekes, hogy mindig ők jutnak elsőre eszedbe és azon belül is a negatívumok. :)
@Knósszosz:

Ez nem ilyen egyszerű. Nem egyetlen irányzata van.
@huzzadneki shakespeare: Mostanra mán legalább
tudod mijaz,hogy horror!:)))
@Gábris szomszéd: mint a legnagyobb keresztény egyház, teljesen természetes, hogy ez jut először eszébe.
@habakuk000:
A kereszténység sem lenne kevésbé erőszakos, ha azok vezetnék, akik szerint Ferenc pápa egy komcsilibsi szenilis vén hülye, akinek a sok misebortól elment az esze. Ha szerinted nincs ilyen, olvasd vissza csak ezt a mai kommentlistát.
Gábris, ez legalább olyan jó volt, mint a kis
che gevarás pólos / menjetek a pitsába/ c. tüntetésről készült kép.
@Sir Bates dö Hól:
Jaja!:) - és mint javíthatatlan humanista, evvel is csak segíteni akartál:-D
@Sir Bates dö Hól: a kereszténység ugyanolyan agresszív, térítő mindkettő.

Parti, Peni: mondjatok legyetek szívesek egy vallási konfliktustól mentes zónát a muszlim birodalom határvidékén
@habakuk000:

iszlam.com/irodalom/40-hadisz/item/2013-8-hadisz-a-muszlim-jogai

Javasoltatik a dolgokat a maguk bonyolultságában szemlélni.

Knósszosszal értek egyet. Hogy mi lesz bármelyik vallásból, azt azok az emberek határozzák meg, akiket a vallás képviselőjének tekint a többi. Az egy más kérdés, hogy a vallás nem egzakt valami, azaz mindegyik bárhogy magyarázható.
Követelem, hogy a magyar állam szólítsa fel a szír államot , hogy bocsássanak rendelkezésünkre tevéket a bevándorlók biztonságos szállítása céljából, lehetőleg olyanokat, amelyeket kiképeztek autópályán való közlekedésre.
Sőt kérjenek isz- lámákat is.
@habakuk000:

iszlam.com/irodalom/40-hadisz/item/2013-8-hadisz-a-muszlim-jogai

Javasoltatik a dolgokat a maguk bonyolultságában szemlélni.

Knósszosznak igaza van, minden vallásból az lesz, amit éppen akkor csinálnak belőle. Az egy más kérdés, hogy a vallások nem egzakt dolgok, azaz így is magyarázhatók meg úgy is, azaz passzíthatók az aktuális érdekekhez.
A háromperhármas magyar püspöki karnak nagy gyakorlata van az inkognitóban való működésnek..
@Eszter jött: én inkább a kigyómarás elleni gyógymódot preferálom... minden betegségem, nyavalyám esetén...
@Imola Helyesi: A tevéknek rendelkezniük kell a vonatok sínről való eltérítésének képességével is.

tv2.hu/neoplayer/tv2/embed/185504_menekultek-koze-szaguldott-a-vonat-biatorbagyon.html
@Gábris szomszéd:
Mi ebben a beszédes?
Minden vallás nevében követtek el bűnöket, talán a katolikusok kivételek? A kérdést úgy tetted fel, mintha valami égbekiáltó szentségtörést követtem volna el.

Az meg egyáltalán nem érdekes dolog, hogy elsőre ők jutnak eszembe, ráadásul a negatívumaikkal. Nem nekem kell feltenni a kérdést, hogy miért. Maguknak kellene elemezni saját magukat, hogy miért kapnak ilyen kritikát - nem? Én őszintén megmondtam már, hogy semmit sem jelent nekem a hitélet, azon belül az egyházak meg pláne nem, de valamiért tiszteltem János Pált, ahogyan most Ferencet is. Részemről ennek semmi köze a valláshoz, két ember, akik mertek szembenézni a saját egyházuk anomáliáival.

Ennyi és részemről szót sem érdemel többet a téma, sokkal fontosabb dolgok vannak ennél földön s égen.
@Imola Helyesi: tevének itt vagy te, mint a szellemi sivatag kétpúpú élőlénye.
@Knósszosz: vagy hülye. (esetleg pisiléhez sem kell már a farka?)
:)))
@habakuk000: :-)... ez nézőpont kérdése is lehet-> a judaizmus és követői a legagresszívabbak, hisz mindenhol konfliktusba keverednek, pl.:-)...
@Gábris szomszéd:
Ez a rossz példa hatása, várják, hogy elszállítsák őket a rendőrök.
Lesz itt még nagyobb káosz is, ha engedik a rendőrök, megbénítják az országot.
@habakuk000: :-)... ez nézőpont kérdése is lehet-> a judaizmus és követői a legagresszívabbak, hisz mindenhol konfliktusba keverednek, pl.:-)...
@Knósszosz: Nem dehogy. Én csak arra utaltam, hogyha szóba hozod őket, akkor általában negatív kontextusban teszed.
@Eszter jött: Én kedvelem a "franciakórt"!
(most pironkodnom kel?):D
@Orica Középföldi:
Persze, túl egyszerű is lenne.
Hagyjuk a vallásfilozófiát, mert
1: kurvára nem értek hozzá
2: kurvára nem érdekel
3: kurvára fontosabb bármilyen földi gyönyör, mint a vallási dogmák bármelyike - egyszer vagy, ismétlés nincs!
4: ... majd kitanálok valami okosat, addig meg bontok egy sört
@guma: éloéló!... nehogy élénken elkezdjek érdeklődni, hogy mivel bíznak meg a volt cégednél alkalmanként!... mindjárt van is vagy három-négy tippem, nehogy megosszam:-)...
@ornagy50:

témánál vagytok ám. hahahaha már csak taga hiányzik.
@vakapad: mindkettő térítő, s mint ilyen nem elégszik meg azzal, amivel rendelkezik.
a többi nagy vallás elvan magával foglalva, ha valaki most azzal jön, tele vannak az aluljárók buddhista konyvarusokkal, sikítok!!!
Knósszoszt nem látom, ezek szerint tahositottam, Bocsánat.

Amugy az a bajom ezekkel a guglis keresesekkel, hogy főcimből következtetést levonni lehet ugyan, de minek?
inkább maradok a könyveknél, ha nem olyan nagy baj.

Pont ma beszélgettem egy filozofussal, neki is komoly problémája volt a guglival. Descartot hozta fel példának, ki lehet az ő mondanivalóját is guglizni, de ez pont olyan, mint amikor az ember tartalmas szórakozás reményében bekapcsolja a kereskedelmi tv-két. Be lehet, de minek?

További Kellemes időtöltést mindenkinek, Lovag úrnak tartoztam a menekült - migrans kérdés általam gondolt válaszával, nemigen van egyéb témára kedvem.
@guma:
Ezért is keresek elő most egy literes FAXE-t!:))
Vettem párat az ákciós Lidli héten.
@Sir Bates dö Hól:

nem kell fantáziálnod. már elmeséltem (itt is!) többször :) irigykedhetsz is :DDDDD
(csak a házi kretént akartam idegelni...)
@parti_giano: nem talált, de tényleg nem érdemes szót vesztegetni rám. Minden jót!
@Gábris szomszéd:
És nem tettek meg ezért nagyon sok mindent, akár napi szinten is, ma is? Például Erdő Péter, aki szerint igenis ott voltak az egyházuk képviselői a menekültek körül, csak ez a Csubakka-jelmez alatt nem látszott?
@parti_giano: haladok a korral... jobbikosként persze faszpumpát rendelnék...
(viszont morvai!!!... bármikor minimumra jutnék vele [ma görény-/gyereknap van, kapsz még egy labdát... fél méterre a földtől, de neked ez is magas:-)]... )
@parti_giano:
Neked, mint a varánusz kis kétpupujának:
Odatevé magát a tétova lassú teve, hisz az emlékezés tava nála rövid távú, elillan minden tova, rövid az esze, mint a szavak töve, csak a- tv kell, és minden rendbetéve.
@Imola Helyesi:

miniszterelnok@me.gov.hu

ide tovabbitsd a banatod
@habakuk000:
Te elég finom embernek tűnsz, nem való ez neked, csak olyan keményeknek, mint én.
Majd én megvédelek ezektől a haramiáktól.
A kép 'Fabtól hatalmas:))
................
Szasztok népeim,nincs időm maradni,de egy kis esti versike:))
Ja' és 'rijarija hungárija 'onscreen:)))
......
Áprily Lajos:

Szeptemberi fák

Bükkök smaragd színét erezve fent
az első pár vörös folt megjelent.

Állunk. Kezedben késő kék virág.
Azt mondod: Ősz. Az első őszi fák.

Én azt mondom: Vér. Vérfoltos vadon.
Elhullt a Nyár a nagy vadászaton.

Amerre vitte buggyanó sebét,
bíboros vére freccsent szerteszét.

Ahol a nyom-vesztő bozóthoz ért,
hogy tékozolta, nézd, a drága vért.

S míg vérnyomán vad szél-kopó csahol,
hörögve összeroskad valahol.
...............

..többieknek meg szeptemberi 'fuck:))))
@Kurvahošigutntag:
Most nagyon vidám vagyok, amikor helyzet van, verset írok
Írjak rólad is?
Á, nem, majd ha egy normális neved lesz.
@Gábris szomszéd:
Személyes tapasztalatok alapján... is.
Pedig Római Katlik vagyok én is - bár erről nem tehetek.

Hagyjuk, mert még elragadtatom magam és olyanokat mondok, hogy...
Tudod, a lányomat nem akarták ezek az izék megkeresztelni, mert én egy erkölcsöktől mentes tetű voltam, aki nem élt házasságban a gyermeke anyjával. Mondták ezt a rendszerváltás után. Előtte meg felnyalták a friss aszfaltot a templom előtt, csakhogy bemenjünk. Erdő nyilatkozata meg végképp megerősítette a róluk kialakult képet, amit én csak negatív kontextusban tudok emlegetni. Abban! És?

De a hülye Jusztícia serpenyőjében a másik oldalon ott van Franci, akit én személy szerint nagyon kedvelek. Nem mindenki szar alak, ez is stimmel.
A témát (részemről) ezennel berekesztettem, szomjas vagyok.
@ornagy50:

a kórt kedveled, vagy a terjesztés módját?
@Sir Bates dö Hól: gondolod, hogy morvait izgatná a minimumod? maradj a rakétánál, az még nemcsak szív, de fúj is.
A 82 milliós Németországban jelenleg közel 4 millió muszlim polgár él. Az idei 800 ezerre becsült új bevándorló közül legalább 640 ezer muszlim, amihez ha hozzávesszük a német muszlim közösség természetes szaporulatát - 77 ezer fő-, akkor egyetlen év alatt a muzulmán lakosság száma több, mint 15 százalékkal nő.

A növekedés ütemét gyorsítja, hogy a német jóléti rendszer akaratlanul is preferálja a poligámiát.
A muszlim bevándorlók gyakran két vagy több feleséggel érkeznek. Egyiküket hivatalos házastársnak jelentik be, a többiek a gyerekekkel együtt egyedülálló anyaként emelt összegű szociális támogatást igényelhetnek. Így kikerülik a törvényt, ami jelenleg tiltja a poligámiát, miközben egy ilyen bevándorló nagycsalád többször annyi segélyhez jut, mint a hagyományos házasságban élő németek, ahol egy feleség és átlagosan egy gyerek van.

Ráadásul a kormány mantrájával ellentétben a muszlim bevándorlók nem feltétlenül hozzák meg a várt gazdasági eredményeket sem. A Kölni Gazdaságkutató Intézet nemrég készült kutatása szerint a muszlim bevándorlók között sokkal magasabb a munkanélküliek aránya, amit részben a képzettség és nyelvtudás hiánya indokol, másrészt pedig az a tény, hogy a szociális támogatásokból olyan életszínvonal valósítható meg, ami nem ösztönzi a munkába állást.

privatbankar.hu/makro/merkel-sulyosan-alabecsuli-a-menekultugy-veszelyeit-285256
@Knósszosz: mennyi volt? csak kivancsisagbol - itt a Merkurban (Rewe Group) 2€ - akcio nelkul
@parti_giano:
Csak nem gyökölt Romhányi is.
És ez?
Miért ült a sok menekült, miért menetel szembe, most jut az eszembe, mert Merkel, nem mérkel, gondolja, addig markol, amíg kell már.
@habakuk000:
.
Egyet tudok.
Orosz paroszláv egyház.
@parti_giano:

Nagyon jó.:D

De ez a legjobb, különösen az utolsó mondat.:D:D:D:

"Az sem lehet igaz, hogy csak azért vett elavult és gyakorlatilag használhatatlan helikoptereket, hogy vesegörcs esetén hamarabb érjen a kórházba, mert azért vett elavult és gyakorlatilag használhatatlan helikoptereket, mert hülyékkel vette körül magát, akik nem mertek neki szólni, hogy elavult és gyakorlatilag használhatatlan helikoptereket vásárol éppen. Azaz szó sincs korrupcióról, hiszen a Honvédelmi minisztérium üzletfelei azonnal levették, hogy felesleges lefizetni valakit, akit simán át is lehet verni."
@habakuk000: Ha időd és kedved engedi, érdemes elolvasni.

A nagy bevándorlásátverés

mno.hu/velemeny/a-nagy-bevandorlasatveres-1300729
@Kurvahošigutntag:
Váltsál nevet, bakfitty!/l.m: bakkecske/
@Kurvahošigutntag:
530 Nemzeti Orbán Tallér... olcsó ahhoz képest.
Tényleg ilyen jók vagyunk???
@Kurvahošigutntag:
Fáradsz? Feküdjél le, és holnap új névvel jelentkezz! Jelszó:Hosen tróger
@Eszter jött: Na!!Most nem egy "gépen"utazunk!:)
@parti_giano:
Úgy írok, ahogy akarok, próza vers, rap, mondóka, nincs megszabva, pláne meg te nem fogod megszabni.
@Knósszosz: hat nemtom... mondok, akcio nelkul alig valamicskevel tobb itt Steiermarkban... viszont ez egy jo sor, Egeszsegedre!
@Knósszosz:

Nálunk nem volt ilyen probléma.
Az unokaöcsém 2. általánosban eldöntötte, hogy hittanra fog járni. A katolikus vallást választotta. Szabadon döntött, mert nem voltunk templomjárók.Szorgalmasan járt ministrálni, aztán elérkezett az áldozás ideje.Mivel megkeresztelve sem volt, először az kellett lezavarni.
A nővéremmel elmentünk a pap fogadóórájára. Én voltam a szóvivő.
A tisztelendő úr feljegyezte az anya nevét. Aztán megkérdezte: Az apa? Az nincs - feleltem.
Következetek a keresztszülők.
A keresztanya én voltam.
Keresztapa- kérdezte a pap.
Az sincs tisztelendő úr - feleltem- de azt tudnánk szerezni, ha szükséges.
Na, annál a pontnál mindannyiunkból kitört a nevetés.
Szóval, vannak ilyen papok is.
@Sir Bates dö Hól:
.
:)) és mégegyszer: :))

Pilátus sem mondhatta volna tömörebben megfogalmazva!
@ornagy50:

)))))

Pedig már úgy megörültem, hogy egy kicsit zavarba hozhatlak.
@Secnir: pontosan így van
orulunkvincent.blog.hu/2012/10/28/vincent_torvenyei
"Első törvény: A kormány minden intézkedése megmagyarázható a lopás, az öncélú szemétkedés és a dilettantizmus megfelelő kombinációjával. Nincs kivétel. Ha elsőre nem nyilvánvaló egy kormányintézkedés indítéka, akkor lopni akarnak."
@Kurvahošigutntag:
Sir 2 vagy, , téged szúr, ha átkot szórsz, szőrös szúrós szar.
@Kurvahošigutntag:
Ja:)) - csak ugye az ottani bérek meg az itteniek...
Demagóg egy megközelítés tudom én, de itten Európagyőzöldében mindenki a pénztárcájával mér.

Tulajdonképpen hálásak lehetünk a KDNP-nek, hogy átverték a vasárnapi zárva tartás törvényt. Vasárnaponként legalább nem látjuk, hogy mit nem tudunk megvenni. Stresszoldó, kétségtelenül.
Azok a rohattfasiszta svájci rendőrök.

Migránspárti tüntetést oszlattak Svájcban

mandiner.hu/cikk/20150906_migransparti_tuntetest_oszlattak_svajcban
@Eszter jött:
Én nem ilyet fogtam ki.
De nem csak katlik tapasztalatom van, ez hozzá tartozik az objektivitáshoz.

A rendszerváltás(...) után mindegyiknek akkora arca lett, hogy le lehetne térkövezni őket mint a Kossuth teret. Egyik sem érdekel.
@Eszter jött: Knosszi sajnos rosszkor volt rossz helyen.
@Eszter jött: Holnaptól légyszi kezd meg a
visszaszámlálást!:)))
"A megoldható euróválság után most a megoldható menekültválság káosza bizonyítja: ennek az Európai Uniónak így semmi értelme sincs."

hvg.hu/velemeny/20150907_Europa_elbukott
@látjátok feleim szümtükkel:
Ez nem igaz, ilyenekért pásztázod az internetet, nagy legyen és büdös, az a fontos neked?
Ez a japánoké, nagy és büdös, de az övék.
Egyébként büdöske virág van nálunk is, kicsi és virít, de a mienk.
@Knósszosz: nem, nem demagog - csak most kepzeld el, ha ez itt lesz akcios (ami altalaban 40-50% minusz)...

multkor 48 centert vettem Pilsner Urquell-t 1.10€ helyett...
"Barbárosodik a nemzet. A saját hatalmára koncentráló egyházi oktatás csak ront a helyzeten. Az egyházi agymosás századokon át tartotta sötétségben Európát. Az egyháznak tudatlan tömegre van szüksége, amely cselédként és jobbágyként dolgozik, csőcselék módjára viselkedik, ha valaki ellen uszítják. Iszonyatos a sötétség, amely egy generáció alatt a magyar fejekben keletkezett. Az élet a fizikai funkciók szintjére esett vissza, a hatalom úgy bánik az intelligenciával, mintha ugyanezen a szinten élne. A társadalom nem jobb- és baloldalra szakadt ketté, hanem művelt és a barbarizmus felé tartó részekre. Nincsenek pozitív minták, nincsenek mértékadó személyiségek, tekintélyek, nincs képzés, nincs oktatás, csak a lángoló gyűlölet.

Ma a Facebook és a butító kormánypropaganda neveli az oszágot. Gazemberek kezében van a nép. Tanulni senki nem akar, senki nem kérdez, mindenki mindent tud. Szörnyűség, ami a fejekből árad, szörnyűek a tettek, amelyek ebből következnek. Ezzel szembesül ma a külvilág. Ezzel kell megküzdeni naponta. Nem kérdés, ki fog győzni. A sokkal kitartóbb rossz, és művelés híján a mindent benövő gaz."

nepszava.us/bartus-laszlo-de-hol-vannak-az-avarok-es-a-besenyok/
@Gábris szomszéd:

A menekültek között a nemek arányát felmérve az az érzésem, hogy inkább a nők érkeztek két vagy több férjjel.
@Kurvahošigutntag:
:)
Ez a matek kutyafasza ahhoz képest, amibe belegabalyodtak a fociszakértők az EB selejtező kapcsán.

Megy a szokásos totó, hogyha A döntetlent játszik B-vel, miközben C megveri D-t és utána D gólkülönbséggel továbbmegy A-val szemben akit G nem tud legyűrni és Z is szivatja, akkor kiesve a csoportból, mi a futottak még szopóágon pótselejtezőt játszhatunk a Liechstensteini perecfonó pékek csapatával, és ha nem vernek szarrá minket, akkor matematikai esélyünk még mindig van.

Ez megy Mexikó óta, a nevetségesnél is röhejesebb.
@Knósszosz:

@Gábris szomszéd:

A tisztelendő úrnak a szomszédos városban barátnője és két gyermeke volt.
Gondolom, ez tette elfogadóbbá. ))
@ornagy50:

Még nem. Majd akkor, ha egy kezem is elég lesz hozzá.
@punkfrog:

egyre mélyebben repül. fel fogja sérteni az arcbőrét.
@vakapad: muszaj igen. feltetted gabrisnak is ezt a kerdest a naci citatumai lattan? nem vagyok a szerzo rajongoja, mert gyakran tultolja a bringat, hat momentan most eppen nem. nyasgem
@Knósszosz: ejj Knosszi en kurvara nem vagom am a focit. mar gyerekkent is ruhelltem :o)))
@Eszter jött: rettenetes!
de ez az ő szintjük.
csak a képregényeket tudják felfogni.azokat is csak úgy, ha odaírják nekik mi van a képen!
@Knósszosz:

Katlik és katlik között is óriási különbségek vannak. Unokámat ugy keresztelték meg, az volt az elvárás, hogy a két szülő és a két keresztszülő közül (4 fő) legalább egy legyen katolikus. (Hogy biztositva legyen a katolikus nevelés. ) De keresztlevelet nem kértek. Mivel aptya katolikus, igy ez a feltétel teljesült. (mondjuk, nehéz is lett volna Accrából keresztlevelet szerezni. ) Igaz, azt se kérdezték meg, hogy a szülők házasok-e.
Az atya azt mondta a keresztelő kezdetén:
- Figyelem, hogy ki követi a szertartást. (mármint gesztusokkal, keresztvetés, felállás, leülés, Miatyánk, stb). Ha sokan követik, akkor rövid leszek. Ha kevesen, akkor hosszú lesz a beszéd. És mivel kevesen követték (az egész család ateista, hogy miért lett mégis keresztelő, az bonyolult dolog, mindenesetre Londonban a jobb, de megfizethető iskolák egyházi kezelésben vannak :) igy a beszéd hosszú lett, mert Rezső atya elmondta a szentelt olaj eredetét, az olajjal kenés jelentését, stb,stb. Gyakorlatilag ismeretterjesztő előadásba oltotta a keresztelőt. Szóval én ugyan ateista vagyok, de az öreget imádom. Apósom temetésén megkérdezte: mennyire volt vallásos. Mondtuk, kissé kinban, hogy hát gyerekkorában ugyan ministrált, de egyébként, hát, nem nagyon. mire mondta, hogy azért kérdi, mert majd a megemlékezést úgy mondja. (mármint annyira domboritja ki, amennyire az volt, de igy nem arra helyezte a hangsúlyt. )

Apám falusi iskolaigazgató volt, párttag, ateista, mindenki ismerte. Viszont azt is tudták róla, hogy amikor a rendszer (az eggyel korábbi) seggnyalói pampogtak, hogy sokan járnak hittanra, azt mondta, hogy szabadidejében minden gyerek azt csinál, amit a szülő akar. (A falu nagyon vallásos katolikus falu. ) Tele is volt a plébánia hittanos gyerekekkel.
Apám meghalt, anyám pedig egyházi temetést akart, már ahogy a faluban eltemetni illik valakit. (Tehát a falu véleménye miatt). A helybéli pap szó nélkül eltemette. (Márminthogy
egyetlen percig nem kifogásolta apám közismert ateizmusát.)

SZóval vannak olyan papok, akiknek az az álláspontja, mint Ferenc pápának a melegekről, hogy ki vagyok én, hogy megitéljem? Majd odafönt megbeszélik.

Viszont itt mellettünk, a szomszéd falu papja nem kereszteli meg a gyereket,ha mindkét szülő nem katolikus, vagy nincsenek összeházasodva. Nem is népszerű, az biztos.
@punkfrog: Szegénykém jó sok problémád van miattam. :)
@Sir Bates dö Hól: na, erre Gábris ráugrik!
az ő szövegértésével!:)
@Kurvahošigutntag:
Változtass nicknevet, ne égesd a népszavádat!
Esetleg más vallásokkal kapcsolatban is idézhetsz tudnivalókat.
Pl.: iszlám, ma igen aktuális.
@Imola Helyesi: figyelj mami, te nem értesz magyarul?

a kurvanyádnak kottázhatsz, világos?
@Gábris szomszéd:

Fogadjunk, hogy Svájc is a Gyurcsány kottájából játszik!!

Csak nem azt akarod a kommenttel mondani,hogy itt is kivánatos lenne, ha a rendőrök gumilövedéket használnának? Ugye, nem!
@Knósszosz: ilyen nekem is volt, az elsőnél... elkezdte magyarázni, hogy minek, ha nem volt templomi esküvő... mondom, polgári sem volt... na, akkor rákezdte, felakadt szemekkel... ki is tiltott a templomból (lehet, ebben közrejátszott az is, hogy megfejeltem , de akkor még jóval fiatalabb voltam, kevesebb türelemmel, mint ma)... majd találtunk egy papot, kit követtünk mindenhova, ő jó ember volt...
@parti_giano: mondom, gyereknap van... moszkovita, raketa porszívós...
@punkfrog:

Hát, a célközönség nem értené meg Hofit.

Az alkotókról sem feledkezzünk meg. Ez volt a legkreatívabb ötlete. Milyen lehet a többi?
@Kurvahošigutntag:
Ha azt hiszed, hogy nekem szívügyem, marha nagyot tévedsz! A magyart csak azért nézem meg néha, hogy tudatosuljon bennem mit nem szabad ebben az évben sem. Mondjuk az El Clásico, vagy a Bundesliga meccsei azok mások, és érdekes az az angol foci is, ha már...

De nem esek térdre tőlük sem.
Vannak élvezetes meccsek, ezért fizet a néző, aztán ha nincs eredmény akkor hazamegy és tovább veri vakkomondorrá a feleségét, ha nincs több pálinkája.
Foci jöhet, de az amit nálunk annak neveznek, azt inkább nem nézem. Most majd jönnek a valódi okosok, hogy mi a faszt ugatok bele, amikor nem is értek hozzá. Rendben, én valóban nem értek hozzá, mert csak egy néző vagyok. Rendben, igazuk van. Nem vagyok egy Egervári, ezért cserébe én sem nevezem őket szakembereknek.

0:0 ?? - vagy?
@DarthVader:
Ezért van ma annyi pogány.
A katolikusoknak illene ma már rekatolizálni, úgy értem , alkalmazkodni a mai valósághoz.
De pl. a keresztszülőségnél azt sem fogadják el, ha valamelyik keresztszülő más vallású, pl . református, vagyis a szülők nem keresztelik meg a gyermeküket emiatt.
@Gábris szomszéd: " Így kikerülik a törvényt, ami jelenleg tiltja a poligámiát, miközben egy ilyen bevándorló nagycsalád többször annyi segélyhez jut, mint a hagyományos házasságban élő németek, ahol egy feleség és átlagosan egy gyerek van."

látod, milyen fontos a központozás, helyesírás, fostalicska...
@Kurvahošigutntag:

Csak halkan mondom, minél durvább vagy, annál jobban fog hozzád kötődni.
@Kurvahošigutntag: "Ma a Facebook és a butító kormánypropaganda neveli az oszágot. "

Gábris az élő példa!
@DarthVader: Nem dehogy, hiszen autópályán gyalogolni is teljesen jogszerű a többiről már nem is beszélve. :)
@Kurvahošigutntag:
Váltsál nicknevet, amerikai népszavás bunkó paraszt, így már világos? Ez itt Magyarország, nem Texas!
index.hu/belfold/2015/09/07/roszke_menekultvalsag_csod_osszeomlas_menekultek/

Mi a büdös lófaszért nem kérik meg az osztrákokat mega németeket, hogy csinálják azokat a kurva hotspotokat amiket ajánlottak.

Nem, maj'mi megóggyuk, baeg. Meg.
@Gábris szomszéd:

Na de ha a szarkazmusod mögé nézünk, akkor se értenél egyet a gumilövedékkel?
@Imola Helyesi:

Letaglóz, milyen kifinomult módon bánsz itt a regekkel. Csupa báj, csupa kellem!
El vagyok maradva!
@DarthVader:
Kösz!
Megerősítetted azt amit gondolok: ezek is csak emberek, vannak köztük szarok és értékesek is. A valódi ellenérzésem nem jön át velük kapcsolatban - talán mert igyekszem... - mert pont Ferenc az, aki az emberségével és a lazaságával valami más értelmet is vitt az egészbe, mint azt a keményvonalasok bármikor is gondolhatták volna.

Van nekem is pozitív tapasztalatom amúgy, de az sajnos nem a katlik egyházhoz köthető. Viszont addigra már beleszartam az egész keresztelősdibe, és a továbbiakban már sohasem fog érdekelni.
Kösz, érdekes volt a tapasztalataidat olvasni:))
@Knósszosz: Egyébként nagyon sok Ferenc pápa rohangál itthon is. :)
@DarthVader:

A bátor helyi jobbikos felveszi a harcot az ISIS ellen.
@Sir Bates dö Hól:
"lehet, ebben közrejátszott az is, hogy megfejeltem" - - - b+!:)))
Na, most aztán elmondhatsz 10 üdvözlégy máriát, meg öt szálkás deszkát, de nem vagyok biztos benne, hogy ettől feloldozást nyersz!:))
@Knósszosz: utoljara 2005-ben neztem vegig egy meccset egy haveromnal felreszegen. de azert egy Atlético de Madrid kituzot felraknek a zakom hajtokajara, ha lenne. tiszteletem jeleul José Luis Torrente investigador elott
@Gábris szomszéd:

A következő komment elmondja.
@Knósszosz:

Tévedsz! Bármit gyóntam meg / volt tempomjáró korszakom/, 1 miatyánk és 1 üdvözlégy volt a penzum. Azt is a világbékéért kellett imádkozni.
@Gábris szomszéd:

Jut eszembe, gumilövedék témában még nem válaszoltál a következő kérdésre :)
@Imola Helyesi: ez itt az internet, shitnyik :o)))

magyarorszag tolem 100km-re keletre van. hala az Isteneknek
@Kurvahošigutntag:

Úgy gondoltam, hogy valamiben különbözünk Gábristól. De ha nem, hát nem.
@punkfrog: tudok mas peldat is, de igen, ra is nagyon jellemzo

tolja ide a netszemetet szegenykem, az atlatszo, anticorpus delicti, 2biteseknek valo fotoival: szemet es hugy a vonaton, bruhaha - barhol keszulhetett, de termeszetesen a migrancsok voltak...

de meg ha ok lettek volna is: a tobb millios karokat maga utan hagyo ultrafeszkorol nem latom a linkjeit...
@Kurvahošigutntag: Linkeld már ide lécci a legutóbbi "náci citátumomat". :)
@Gábris szomszéd: miért is gyalogoltak az autópályán?
mesélj a többiről!
a "nagymagyar" haverjaid megint törtek-zúztak, gyújtogattak, MAGYARORSZÁG feliratú pólókban!
ezek vagytok ti!
a menekültek, gyalog próbálják elhagyni az országot, de kiszámláznád nekik az útdíjat!
akik meg szétverik a várost, azokról:
az Egyenes beszédben Rónai Egon megkérdezte Z. Kárpát Dániel jobbikos képviselőt, hogy kik ezek az ultrák? Válasz: "Tisztességes, tanult emberek."
hányinger!
@Imola Helyesi: @Gábris szomszéd: " Így kikerülik a törvényt, ami jelenleg tiltja a poligámiát, miközben egy ilyen bevándorló nagycsalád többször annyi segélyhez jut, mint a hagyományos házasságban élő németek, ahol egy feleség és átlagosan egy gyerek van."

látod, milyen fontos a központozás, helyesírás, fostalicska...
@vakapad: marmint te meg o? meglehet. viszont nem szeretem, hogy terjed a gondolatfasizmus (Bartus az elmebeteg) azok kozott, akik egy sort se olvastak tole. mondjuk be kell latnom, eleg jol mukodik

csak zarojelben, en eloszor az azota mar megszunt ultrajobboldali antidogma.hu-n talalkoztam Bartus irasaival. legalabb rajtuk nem fogott a kor, mivel szemleztek...
@Imola Helyesi: te kinek képzeled magad, hogy csak úgy osztogatod a lovagi címeket?...
@Gábris szomszéd: hiaba vigyorogsz, az alfahirtol a tuttifruttiblogig szamomra mind az. azt nem vitatom, hogy a naci lehet eros jelzo ezekre, de a fosban kiegyezhetunk
@Imola Helyesi: "Egyébként büdöske virág van nálunk is, kicsi és virít, de a mienk."

kámingáut?...
@punkfrog: zsiga danielnek szerintem kisse gaz a feje. en a hatso sorba dugnam, mert rohadtul kontrasztos a turani arjak kozott
@Kurvahošigutntag: Mindjárt jobban hangzik, főleg, hogy a fos ömlik az odaát lévő médiákból is. :)
@Kurvahošigutntag: "Mi van, nem szereted a túrót?" :)
@punkfrog: a "nagymagyar" haverjaid megint törtek-zúztak, gyújtogattak, MAGYARORSZÁG feliratú pólókban!
ezek vagytok ti!"

Na látod ezért vagy állandó tévedésben. :)
@Kurvahošigutntag: Pedig a libsik mindig is támogatták a sokszínűséget. :)
@aritus: valamin muszaj rohogni is, mikor a nemzetkozi helyzet fokozodik
@punkfrog: ma fostalicska-nap is van!:-)...
@Gábris szomszéd: jaja, asszem az LMP kozel van a patkoban. ott is akad nehany fura figura - meg az is lehet rokonok. $z€g€di c$anad utan barmi lehetseges...
.
Észak-Írország Nyugat-Európában található tartomány, az Egyesült Királyság része.
Területe: 13 843 km²
Népessége: 2 millió

Nem sikerült kihúzni!
A hosszabbításban vesztettünk két pontot Belfastban
@Kurvahošigutntag: nem volt olyan durva az... mikor elkezdte mondani az elsőszülöttemre, hogy "így bűnben fogant", olyan pavlovi-reflexként:-)...
@punkfrog: "Az arabok olyanok, mint a franciák, csak koszosabbak" - hogy a temanal maradjunk :o)))
@Gábris szomszéd:
.
Rendpárti vagy?
Ha igen, szerinted mit jelent a rendpártiság?
Ha nem, az mit jelent neked? Miért nem?
@punkfrog: Vele kapcsolatban meg pláne. :)
@Sir Bates dö Hól: remelem okoztal neki honapokig tarto lelkigyakorlatot a baranyok es a pasztor viselkedesenek viszonylataban
@dr. jenőke (jenőke): Annyira nem nagyon, csak hasznos ha az emberi közösségek betartják az alapvető szabályokat. Olyasmiket pld., hogy nem gyalogolok át a piroson, nem sétálgatok a forgalommal szemben egy autópályán, vagy nem ugrálok az Intercity előtt mert lehet, hogy átgázol rajtam a vonat. Ilyesmi apróságok.
Kertész ügy lecsengéseként. :)

"No lám…

Erre vajon mi lesz a válasz? Megmondom: Kertész Imre Nobel-díjas magyar író (zsidó származású, Auschwitzot is megjárta) a szemünk előtt lesz náci, fasiszta, illetve elhülyült, megvénült szerencsétlen, aki már nem tudja, mit beszél.

Ez lesz. A toleráns liberálisok teszik majd ezt.

Ja! Vajon a svájci szociáldemokraták elnöke, az a faszkalap, kitiltja Kertész Imrét Svájcból?"
@Gábris szomszéd: az autópályán gyaloglást, a magyar rendőrség biztosította!
de ha felszállhattak volna a Keletiben a vonatokra, akkor meg se történik!
Számos díjjal elismert újságíró és tévés személyiség, Ben Swann beszél az ISIS valódi eredetéről.

youtu.be/EP8JdtmuT6s
@Gábris szomszéd: a szemünk előtt lett "Imre Kertész" zsidó íróból, széljobb hivatkozási alap!
ez már megtörtént!
amiről te beszélsz, az még csak feltételezés!
@punkfrog: Érem tehát ha én lekésem vagy nem szállok fel egy vonatra, akkor gyalogolhatok az autópályán?
@punkfrog: Már zajlik, hiszen te is a széljobb hivatkozási alapról regélsz. :)
@Gábris szomszéd: ha a rendőrség megengedi, igen!
Ennyi.

"Ha az Európai Unió nem akarja, hogy Orbán eszméi pestisként terjedjenek Európában, megmérgezzék Európát, és az egész kontinenst a saját képére formálja, időben fel kell lépnie vele szemben, mert különben késő lesz. Az Európai Unió hiteltelenné teszi magát, hogy másoktól demokratikus normákat követel, tagjai között pedig megtűr egy “rohadtnak” nevezett fasiszta rezsimet."

nepszava.us/tiltsak-ki-magyarorszagot-az-europai-uniobol/
@aritus:
"Ha elsőre nem nyilvánvaló egy kormányintézkedés indítéka, akkor lopni akarnak."
Naná! A menekültügyi szükségállapot egyik jellemzője, hogy "mellőzhető" a tendereztetés.
@Gábris szomszéd: a széljobb már hivatkozik rá.
a "toleráns liberálisok" nem nácizták le!
ez zajlik éppen!
ne kelljen már mindent 5x elmondani!
@Eszter jött: akkor nézzük a történelmet, mert bizony én sem tegnap óta koptatom itten a sörpadot!

szerintem nagyon rosszul látod!

a bonni barátnőt respektálom, ismerek kurdot aki 5 éves kora óta él itt...

szóval, éppen olyan gyárba dógozok, ahol mindenféle ember megfordul, éppen a leihfirma rencernek "köszönhetően".

a muszlimok zöme NEM integrálódik, gettósodik, akár van munkája, akár nincs. idéztem már a wiki-t a muszlimokkal kapcsolatban.
sokan vannak itt úgy, pl. lengyelek, hogy csak 1-2 ember "beszél" németül, a többieket ő "navigálja" a munkafeladattól a bankig... akik nem tudnak csak pár szót, azok "úgy is maradnak", hosszú-hosszú évekig! személyes tapasztalat.

továbbá, igen gyakran kell új munkahelyre menniük, mivel nem beszélik a nyelvet, tehát a bonyolultabb feladatokat nem lehet elmagyarázni nekik... vagyis, mehetnek. mert van olyan helyettük, aki beszéli a nyelvet...

ez vár az általad felvázolt 1 beszél nyelvet, a többi megy utána csoportokra is!

de! NEM lesznek ilyenek! mivel, pl a mercedes nem fog vesződni olyanokkal akiknek a legalapvetőbb dolgokat is meg kell tanítani. kimazsolázza azt a 1-2-3 főt, a többire meg xarik magasról!

egészen röviden, lehet álmodozni, csak a valóság kurvára más!!!
az eddigi legészszerübb javaslat a menekültek elhelyezésére (a következő napokban 10 fok alatt lesz az éjszakai hőmérséklet:
propeller.hu/itthon/3150946-felszolitottak-kormanyt-fogadja-felcsuti-stadionba-menekulteket
"A felcsúti stadion minden olyan jellemzővel rendelkezik, amely lehetővé tenné, hogy menekülteknek adjon átmeneti szállást. Megvan a megfelelő infrastruktúra minden elvárható eleme: mosdók, vécék és zuhanyzók a higiénikus körülményekhez, hangosbemondó és kivetítők a folyamatos tájékoztatáshoz, valamint persze elegendő hely a szállást jelentő sátraknak és a regisztrációt ellátó hot-spotoknak. A stadion fűthető pályája ráadásul megoldást jelenthetne a hidegebb időkben is, ellentétben minden más menekülttáborral."
@punkfrog: "A rendőrség olyan állami szerv, melynek fő feladata a közbiztonság és a belső rend védelme, a törvények és bizonyos szabályok BETARTATÁSA, a szabályszegőkkel szembeni eljárás megindítása."

Ha jól emlékszem ez nem fakultatív program. ;)
@Eszter jött: az akcentusról csak azért tettem említést, mert bizony aki születése óta valóban német nyelvi környezetben él, tanul, dolgozik, az bizony nagyon nehezen észrevehető akcentussal fog bírni.
de a szomszéd 8 éves kisfia, még nem döntötte el, hogy törökül vagy németül beszél rosszabbul - az apja mondta, aki már itt született, az édesanyja is! - mert pl az iskolában automatikusan a török származású srácok haverkodnak!

speciel ők a vallásos törököktől teljesen elzárkóznak, de nekik is tisztán érezhető akcentusuk van, ami nem baj! csak, hogy megértsd végre, amit írtam.
@Gábris szomszéd:
A "rendes magyar" neonácikról ennyikét:
fsp.nolblog.hu/archives/2015/09/05/Brutalis_rendorhorda_tamadt_a_bekes_magyar_emberekre/
"Így szoktak a békés magyar emberek szórakozni, az ő köreikben ez egy viselkedési alapeset. Sajnos, a brutális rendőrök mindenbe belerondítanak, ez ugyanis egy élhetetlen ország, ha valaki békésen szórakozik, és csak a város egy részét amortizálja, rögtön belekötnek."
@kekex:
folyt: a "rendes magyar ember" témakörében:
fsp.nolblog.hu/archives/2015/09/01/Rendes_magyar_ember/
Rendes magyar ember válaszol a nemzeti konzultáció kérdéseire. Nem rajzol f…t (férfi nemi szervet), p…t (női nemi szervet) a miniszterelnöknek írott levélre, nem ír neki ordenáré dolgokat. Rendes magyar ember tartózkodik a politikailag inkorrekt kifejezésektől és megnyilvánulásoktól.

Rendes magyar ember egyetért a kormánnyal, és imádkozik Orbán Viktorért."
@Amadeus62: vigyazz, egyeseket gerjeszthet a linked! :o)))
@nincs_itt:
ne hagyd magad, ez kurva jó...tapasztalataim is ugyanezek...
a Koömputer által generált design meg rajzolda misztifikálta az egészet és közben a tulajdonosok kurvára csodálkoztak, hogy a legújabb technika ellenére szarabbnál szarabb munkadarabok születnek...

persze a rajzot olvasni kell tudni!!!!!!!!!!!!! mit is kell csinálnim ahhoz hogy az jöjjön ki ami le van rajzikálva??? általában nekiálltak tapasztalat nélküli friss egyetemet végzettek és kibaszott soxart produkáltak... majd meghírdették az állást, legyen valaki el tuggya mondani a kezdőnek mit és hogyan...

tudod milyen jólm fizető állás???

18 évvel ezelőtt 85000 dollár évente

mert amikor elmagyaráztam a tulajnak mit és hogyan akkor azonnal szerződött

és kért, hogy a fiatalokat kezeljem nagyon keményen mert nincs több pénze selejteket fizetni

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkk
@Eszter jött: @Rodeo36:

csak mert ez is olyasmi, ami finoman fogalmazva is tévhit a menekültekkel kapcsolatosan.

lássuk a zéletet(németül tudonak, nem probléma elmagyarázni): adva van 25 db. különböző alakű alkatrész, amikből majd a robot fog csinálni egy egészet. ezeknek meghatározott helye van a szállítószalag asztalán, nem egyértelmű helye, nincs számozva, feliratozva stb! tehát, jön a németül nem tudó jómunkás és ostobán nézi a durva bonyolultnak tetsző izét ott az orra előtt, meg körülötte a sok bisz-baszt, meg a káosznak láccó kan-ban rencertot.
odabaktatok hozzája és ékes dájcsul elkezdem magyarázni, hogy mit és hogyan. egyre butábban néz...
leesik, hogy NEM beszéli a nyelvet.
rendben! a gépnek mennie kell, megkeresem a németül beszélő menekültet, aki szintén dolgozik, tehát kiveszem a termelésből, hogy lenne drága elmagyarázni azt, amit ő sem csinált eddig, meg a némettye sem túl erős azért. ezzel cirka eddig elbarikádoztam 15 percet. semmi gond, kezdődik a hármas éktiviti program, ami újabb 10-15 perc. majd belekezd a delikvens a "termelésbe". kurva lassan és természetesen sok hibával végzi a feladatot. vagyis a 8 órányi munából eddig elbaxtunk fél órát. de ez csak kezdet, ugyanis hiba történik, robotoknál nem ritka, emberünk egyre butábban néz - tök érthető - majd hadonászni kezd, hogy valami nem stimmel.
mire észreveszi valaki, addig telnek a percek, áll a gép a termelés is áll.
semmi gond, mi rohatt humánusak meg miazmás vagyunk, előkerítjük a budiról a "tolmácsot", újabb éktiviti jácma, ezzel ismét buktunk fél órát, az egyik gépen másik fél órát a "tolmács" gépén is.

ezzel távolról sincs vége, ugyanis a "tolmács" is kerülhet gondba, mivel ugyan beszél és ért németül, de olvasni nem tudja a latin betűket gyorsan és pontosan, fingja sincs mit ír ki neki a monitor... és kezdjük előröl az egészet...

tudod, Eszter ez az ami nem életszerű és egyetlen cég sem fogja bevállalni!
@Eszter jött: ja és leírtam azt is, hogy a szelekció hogyan kezdődik, de mégeccer:

- munkavédelmi teszt(mindenhol kötelező) németül.
- 80%-os kell lennie!
- nem eccerű! tényleg vannak olyan kérdések, amiket német anyanyelvű is csak nehezen értett meg.
- enélkül NEM kezdheti el a munkát!

tehát...
ööö...
...hende lemondott, az megvan? a legnagyobb titokban.
(apaaa, kezdőőődik!)
@nincs_itt:

Ellensúlynak:

privatbankar.hu/kkv/ezert-kellenek-nagyon-europanak-a-bevandorlok-285147

A hipotézis gyenge pontja azonban éppen abban rejlik, amit te fejtegetsz, és igazad van, nagyon is életszerű.
Tehát a kérdés az, hogy a bevándorlókká vedlő menekültek, egyszerűsítve migráns tömeg, hajlandó-e és ha hajlandó, képes lesz-e azokat a különleges szakértelmet nem igénylő munkákat elvégezni, amelyekre már most is kereslet van a fejlett európai régiókban?

A másik lényeges pont, hogy a migránsok valóban európaiakká akarnak válni, vagy meg akarják tartani nemzeti kulturális és társadalmi hagyományukon alapuló identitásukat?

A helyzet ellentmondása talán abban rejlik, hogy Európa az emberiességből fakadó kötelezettségeket meddig teljesítheti úgy, hogy az ne váljon visszafordíthatatlanul az európai országok kárára, azaz ne okozzon feloldhatatlan társadalmi-politikai feszültséget, amelyet még fokozhat az esetleges gazdasági természetű terhek növekedése, és az integrálódás akár passzív, akár aktív elutasítása a migránsok részéről.
@nincs_itt: a gettósodáshoz. elismerve, amit írtál róla, tenném hozzá, hogy ez állhat őslakosokra is. nagyobb európai városokban vannak olyan teljesen fehér negyedek/utcák, ahová nem jó bemenni. tehát ehhez elég a szociális viszonyok nagy különbsége is.
@Orica Középföldi:

Uj kategória született konok ascendenssel: a 'banális gonosz'.

Jól írta Vitéz (Kurvahisigutntag): Könyörtelenül hibátlan.

Mégis, azok az arcok 'akik köztünk élnek'!?!
Ha arra gondolok, hogy mindig is voltak, (s lesznek) akkor lehet, hogy mégiscsak a darwinisták tapogatóznak helyes irányba.
@Orica Középföldi: egy kis valogatas szortalpas ujmagyar "honfitarsainktol":

koztunkelnek.tumblr.com/?og=1
@Kurvahošigutntag: itt nem a szortalpon van a lenyeg, de ezeknek a zome erdelyi. magyaran oda is exportalva van mar a gyokerkultura
@Kurvahošigutntag:

Hogy beszélsz te a gerincet képező tartalékról?!
@Kurvahošigutntag:

Konok akármelyik "arc"-ról írhatott volna.

Tényleg elborzasztó, hogy ez a helyzet, ami közvetlenül valószínűleg nem is érinti őket, mennyi silányságot hozott ki "honfitársainkból".

Kicsit belegondoltam, hogy ezek az emberek mire lennének képesek éles helyzetben.
De csak nagyin kicsit, mert hosszú még a nap.
@jaegtoer: ha egyszer a hatorszag is fertozott... :o)))
@Orica Középföldi: voltam otthon nemreg, ugyanezt tapasztaltam. de jarnak ide ingazok nap mint nap, azok ugyanilyen sotetek...
@jaegtoer:

Igen, voltak, vannak, lesznek. A szólásszabadság remekei.
@Orica Középföldi: azért az éles helyzet könnyen borítja az addigi elképzelést. gondolj bele, a horgolótű helyett hirtelen fegyvert nyomnának a kezébe, a vér fröccsen.
@Kurvahošigutntag: megelőztél... döbbenet, hogy mennyire ostobák (bár a tutor anettel konzultálnék... )
@parti_giano: eles helyzetben B.-ne T. Piroska a pincebe vonulna a szaraztesztaival es az eloisten portrejaval
@Sir Bates dö Hól: egy kis diptro, aztan ungabunga, tudom ;-)
@parti_giano:

El tudod képzelni, hogy ilyen emberek fejében milyen "ellenség"-képek rajzanak? Ki mindenki "tehet" arról, hogy ő az ami, és nem több?
@Orica Középföldi: persze, valószínűleg nem sok felelősségtudatuk van. a populizmus meg erre szeret ráerősíteni.
@Marcellusca: jogilag illegális bevándorló, amíg nem kér menekültstátuszt, ha nem a határon át jött, hanem mondjuk zölden.
tegnap elengedtem magam és kínomban viháncoltam összevissza...

de ez hír amivel az éjszaka "megajándékozott" és a mai nap kezdődik megint elvette az életkedvem.

itt egy kis gyűjtemény:

offforever.blog.hu/2015/09/08/tragegia_ez_a_roszkei_gyujtopont
@jaegtoer: "A másik lényeges pont, hogy a migránsok valóban európaiakká akarnak válni, vagy meg akarják tartani nemzeti kulturális és társadalmi hagyományukon alapuló identitásukat?"

Erre a válasz eléggé egyértelmű.

nemzeti.net/az-arabok-europai-fovarosa-rotterdam-3165585.html
@Gábris szomszéd:

leszarom! mesélj mikor rendezitek az arab magyar barátság napját? vagy most csak feljelentgetésre van energiátok?

hogy basszon már meg a fehérló fia!

téged miért nem az érdekel soha, ami nálunk valóban történik?
@Orica Középföldi: na, megint oda a napom, olvastam szőcs géza nevét. az a harc, amit l. simonnal folytat... rámegy egy teljes intézményrendszer.
@guma:

Hűűűűűűű, ennyit nem ér a keresztényi szeretet fura mutációja:)
@guma: Ezek szerint így már közösen szarunk egymásra. :) Ja és engem igazán érdekel, hogy mi is történik nálunk VALÓJÁBAN.
@parti_giano:

Most éppen mit akar szétdúlni a két géniusz?
@Orica Középföldi: Igen ezt már én is linkeltem tegnap. :)

"A megoldható euróválság után most a megoldható menekültválság káosza bizonyítja: ennek az Európai Uniónak így semmi értelme sincs."
@Orica Középföldi: a fő kérdés: ki uralja a kultúrát, az egyik költő vagy a másik költő?
@Orica Középföldi:

felment a pumpa.

szétverik a várost. gyújtogatnak. újabb középületet döntenek romba - szava sincs.

hogy a határunkon a puszta földön, étel, ital nélkül gyerek, csecsemők várnak egész nap - szava sincs...

és jön Rotterdammal!
észre sem veszi a bunkója, hogy szemléletével az egész országot gettósítja!

sose kapjon az élettől ő sem többet, csak amit szeretetével másoknak megteremt!

mindenki mástól elnézést, de ez az ostobán szar alak kicsit lelkembe gázolt.
szintén olvashatod a blogon, mert elmentettem, azt az oldalt is, ahol kiszámolják a miniszteri válasz után, hogy mennyit zsebel be az állam a 2000 kirúgott majd közfoglalkoztatásba visszavett embereken.

mellé raktam, ahogy vidnyánszki a tao-val lebuktatja a nem állami pénz hazugságot, nevén nevezve, hogy ez rejtett állami támogatás.
ezt már 2015-ben is megírta a narancs

m.magyarnarancs.hu/belpol/gazdagodj-okosan-92736

és mégis csend van erről az országházban ülő pártoknál...
@parti_giano:

Azt hittem, hogy Szőcs csak OV kultúráját uralja, mint, tanácsadó.
@Orica Középföldi: most akartam linkelni ugyanezt. Elképesztő.Eszébe sem jut a családja egy része akik Angliában dolgoznak. " banális gonosz" Tele van velük a net.
@guma:

Én már nem látom, mert túlcsordult a kalucsnim a negatív, kárörvendő hozzáállásától.
@guma: Te meg az én lelkembe. Érdekel itt valakit? Na ugye.:) Amúgy, akik a városban rongáltak, azokat én is mélységesen elítélem.
Egyébként vedd már ki a kezed a biliből. Az elég ciki lenne bárkire is nézve, ha az "élet" egy blogból állna. Nagyon remélem nálad sem ez a helyzet. Szóval ne aggódj az én szeretet adagaimért, kapom és adom őket nap mint nap. :)
@guma:

Ez "teccik", mert ugyé nem a gyurcsányahibás, meg nem az elmúltnyócév, hanem az elmúltöt. Az érintett önkormányzatok többsége milyen is volt 2009-ben, és azóta? Nem gyurcsányista.:D

"A törvényalkotó eredeti szándéka 2009-ben az volt, hogy a színházaknak, zenekaroknak kiegészítő forrást biztosítson. Az eredmény nem ez lett, az önkormányzatok a taobevételek arányában csökkentették színházaik támogatását, sőt, a fővárosban meg is sarcolták őket, bérleti díjat követelve tőlük"
@parti_giano:

Nem mindegy, hogy ki ural? Mindegyik pénzköltő. Olyan adópénzé.:(
@Orica Középföldi: orbán kultúráját (ha van neki) nem tudom, ki uralja. l. simon és szőcs azzal van elfoglalva, hogy az embereiket benyomják az intézményekbe, az nem negyon érdekli őket, ha nem odavalók. tkp. kifizetőhelyekké silányítva őket. ígérve az intézmények szolgálataiért egy kis pénzt. l. simon az nka-val nagyobb összegek felett rendelkezik.
@nincs_itt:

tehát itt álltam le.
kösz, a türelmet. :)
@Gábris szomszéd:

és akkor mongya valaki, hogy a vallás nem kábítószer és métely? mindegyik!!!!

akik ilyen és bármilyen már hitvilágban képesek létezni, azok tolatnak a történelemben

meg kellene próbálni kivonni a technikát ezekből a városokból, tenyésszenek kecskét és birkát és pásztorkoggyanak és járhanak szamárháton és evezzenek a tengeren ha kimerészkednek oda

ez nem a jövő ez a múlt...és egyre inkább múltabbá válik

a csimpánzok és a gorillák sokkal modernebbek mint ezek
amikor meglátok egy burkában elbújt akárkit (mert ugye akár férfi vagy egy majom is lehet alatta) akkor röhögök...a zemberiség tolat szépen

még a végén egyet fogok érteni a zorbángecivel???

brühüyyy

----kkk

senki sohasem mertem megkérdezni az ilyen idiótákat hogy mi jó nekik mindebben a soxarban?

a rituális mosdás asztr jelenti, hogy egy újjal amit benedvesít oda érinti ahol másik percekig sikálják...és a sok izé alatt kibaszott büdösek lehetnek

az én jó szerencsém és a zokos fejem, hogy ebből nem mkapok semmit

esetleg messziről vagy a tv-ben látom

annak megt ninxcs szaga
@Gábris szomszéd:

Ühüm. Én meg ezt emelném ki:

"Végre el kéne dönteni, merre tovább. Az az orbáni vagy cameroni elképzelés, hogy több nemzetállamra, kevesebb unióra lenne szükség...Ez persze azt jelenti, hogy Európa nem lesz egységes, nem lesz felzárkóztatás, és mindenki úgy oldja meg magát, ahogy tőle telik....
a másik út? Igen, az egységes, konföderatív Európa,"
@guma:
te mikorm fogacc be egy kedves sárikát szandálban és retkes lábbal turbánban ami alatt a tetvek mászkálnak???

brühüyyy

kkk--------------
@Gábris szomszéd:
gyanús??? ha nem tuggya igazolni kicsoda a következő vonattal kitoloncolni európából

úgyis az lesz a sorsuk

vagy??? de erről nem merek

brühüyyy

------------kkk
@Rodeo36:

Tudod, a lábat meg lehet mosni, a fejet kitisztítani.
De azt az érzéketlenséget, ami a szavaidból árad, semmiféle tisztítószer nem tünteti el.
@DarthVader:
de az ugye nem lesz vallásos??? szsekularizálni kellene és kibaszni ezeket

a katlikok is gyilkosok ugyanolyanok mint a fejlecsapós idióták

allahúúúúúúúúúúúúú ak bár ne lennének

brühüyyy

kkk----------------
@Orica Középföldi: nem lehet hatásosan működni 28 különböző kormánnyal, és nem tudom hány, nemzeti valutával!
csak az EEÁ lehet a jövő!
a 2008-as válságot is sokkal könnyebben lehetett volna kezelni úgy.és többek között, görög csőd se lenne!
arról már nem is beszélek, hogy mekkora súllyal tudna fellépni az EEÁ, az oroszokkal, és usa-val szemben!
@Eszter jött:
de a hülyeséget nem lehet kezelni mióta bezárt az OPNI

ahová te is való vagy

---------kkk
brühüyyy

már kérdeztem hány ilyen kedves vallási őrűltet (SÁRIKA) fogadtál be és mikor túrtak ki a saját lakásodból mert nem hiszel a zizében aki másképpen All ahhhhhhhhh meg kekekeke

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkk-----------
@DarthVader: "Igen, az egységes, konföderatív Európa"

Ez sem igaz. Egy olyan Európa kellene, amit az alapító atyái is megálmodtak. Egymást elfogadó, tisztelő és egyenrnagú szabad nemzetek kontinense.
Persze tudom én, hogy sokan azt hiszik egy egységes massza a "megváltás", de ez nem az emberek érdekeit szolgálná, hanem csak az azt létrehozó gazdasági háttérhatalomét.

Az Európát elárasztó menekülthullám és bevándorló-áradat annak a következménye, hogy a szervezett magánhatalom – pontosabban a pénzhatalmi világelit – jelenlegi hegemóniájának a megőrzése végett 2001 óta folyamatosan háborúzik a Közel-Keleten, valamint Észak-Afrikában. A világhatalom megtartásához szükségük van a közel-keleti energiahordozók feletti ellenőrzésre is.
Ez a bagázs Afganisztánnal, Irakkal kezdte, majd folytatta Szomáliával, Eritreával, Szudánnal, az „Arab Tavasszal”, a líbiai állam felszámolásával, Szíria szomalizálásával, az Irán elleni szankciókkal, a kijevi államcsínnyel és a NATO Oroszország határaihoz való közvetlen kiterjesztésével.
@Rodeo36:

köszönöm kérdésed jól vagyok.

amin csodálkozom, hogy kedves szárnyasod csapata aki eddig megmentőnek nevezte az iszlám hitet és csinálta neki a reklámot, ki sem ment segíteni barátaikon.

pedig nem világot kell megváltani, csak elmondani, hogy szerintük miért ne idejöjjenek...

de tudod ehhez is gyávák, csak masíroznak de felvilágosítást basznak adni.

a többit fejtsd meg magad.
@Orica Középföldi:

Tudja valaki, hogy mennyien vannak B. Piroskáék úgy számszerűen?

Mert ha nem, akkor ez egyelőre csak egy kis színes. Nem több. Vagy "közénk dobott csont", kinek mi tetszik. Egyébként eddig is biztos voltam benne, hogy ilyen IS van.
@Rodeo36: te, éppen egy ilyen vad katolikussal fújod együtt a harsonát. nem zavar a disszonancia?
@Rodeo36: Egy kis röhögény csak neked. :)

Kína beszólt Amerikának – az USA tehető felelőssé az európai bevándorlásért, lépnie kell

pestisracok.hu/kina-beszolt-amerikanak-az-usa-teheto-felelosse-az-europai-bevandorlasert-lepnie-kell/
@punkfrog:

+1

nem véletlenül kezdik újra pedzegetni a két osztatu európát... akinek nem tetszik a közös elv, törvény az boldoguljon, de tartsa is el magát többnyire.
@Rodeo36:

én már csak ilyen hülye, műveletlen picsa vagyok és az is maradok.
/látod, kímélem a karaktereidet./

ha egyszer minket is elér ez a menekülthullám, hidd el, befogadom, akit lehet.

mert elsősorban azt fogom nézni, hogy segítségre szoruló emberek. /dobálom itt a magas labdát/

aztán, ha megerőszakolnak 25-en és átvágják a torkom, na akkor az utolsó pillanatban, talán gyűlölni fogom őket.

addig nem.
@Gábris szomszéd:

"Ez sem igaz. Egy olyan Európa kellene, amit az alapító atyái is megálmodtak. Egymást elfogadó, tisztelő és egyenrangú szabad nemzetek kontinense."

Olyan nincs. ha élő példát akarsz, nézd meg a mai helyzetet, mikor is egy viszonylag törpe probléma kapcsán gyakorlatilag nullára esett az elfogadás és a tisztelet, mert az egyéni (nemzeti) "érdek" ezeket simán felülírja. Hogy az egyenrangúságot hogy érted, azt még (nekem legalábbis) magyaráznod kell.
@vakapad:

"Tudja valaki, hogy mennyien vannak B. Piroskáék úgy számszerűen?"

Kurvasokan:)

Add össze a fidesz-jobbik szavazótáborát, legyél nagyvonalú, és a nemszavazók felét= sok-sok millió.
@Rodeo36: Nem, hogy inkább az ilyen Nyugat-Európai képeken merengenének a "főokosok". Ki és hogyan segíti vagy gátolja ezt a folyamatot? Lehet Kertész Imre is ekkor kezdett el morfondírozni?

www.tomgrossmedia.com/img/IslamicMilitancy37.jpeg

www.tomgrossmedia.com/img/MohammedCartoons6.gif

www.tlvfaces.com/wp-content/uploads/2014/11/Islam-in-Sweden1.jpg
@parti_giano:

a Gábris-ról beszélsz? az egy aranyos embör, aki nagy naívan abban hisz, hogy a szentháromság tehet sokmindenről és ha imádkozik, akkor bármi jobbra fordúl (vagy balra vagy fel vagy le???)

közben matematikával dolgozik amiben nincs helye a hitnek...és IT ami szintén nagyon jól metgvan mindezen magánéleti tünetek nélkűl, igaz, nem hord burnuszt és szandált büdös lábbal, és nem ordítozik egy toronyból, hogy a kakas megsüketűl tőle és a verebek lehullanak a fákról...szép csendben bemegy (ha van ideje rá) a tempelbe és adományoz meg ostyát eszik neki nem jár bor mint nekünk reformátusoknak, állandóan az volt a probléma hogy nem voltunk megelégedeve a miseborral a kenyér nagyon fincsi házi kenyér volt, de a bor sem volt soha rossz de evés közben jön meg a zétvágy

ti meg basztattyát5ok a Gábris-t ahelyett, hogy kebletekre ölelnétek mint magyar honfitársat aki ennek a zizének a jobbításán gondolkozik de talán nem elég jobb mint a másik amit meg ti képviseltek

te tudod hogy mit akartok???
azonmkívűl, hogy a Gábris-t meg engem basztattok

egyébről nem tudok

ja finnyásak vagytok meg fanyalogtok mint am rossz kurva amelyiknek nincs gyakorlata a fasz kezelésben és ezért nem megy az üzlet

brühüyyy

----------kkk
@guma:
te sem tettél semmit se pro se kontra

tehát azonosak vagytok??? (csak nehogy megsértőggyön a Gábris???)

brühüyyy
---------kkk
@Gábris szomszéd:

kivoltazahülye aki előszőr beengedte ezeket???

a sárika még Mohács után sem volt ennyire baromi??? ugye az akkori törökök(???)nek volt annyi esze, hogy ha minden gyaúrt kiírtanak akkor nekik kell dolgozni és hát akkor ki kajabál a toronyból és ki baszik a háremban

brühüyyy

kkkk---------

jobb lett volna meghagyni őket ott ahol voltak és szeressék egymást amilyen mélyen csak tuggyák a sok buzi

Kínának is igaza van biztosan tőlem hallotta mert én előbb mon'tam mint a Lí Pej Csing Csüng Hakni

--------kkk
index.hu/belfold/2015/09/08/kaput_epithetnek_a_vasuti_sinekre_a_menekultek_miatt/

:)

Az édeskés füst még mindig az ország felett lebeg.

Üvegtigris 3:

- Itt mindenki hülye?
- Igen, itt mindenki hülye.
@DarthVader:

egyébként dögöljek meg, ha a draútkerités ötlete megszületésekor rögtön nem javasoltam ezt a megoldást, az asszony a megmondhatója. Csak én viccből mondtam.
Paciensek (nők) rémülten kérdezték,mi lesz velünk, ennyi muszlim. Mondtam, hát, bizony, jó lesz megvenni a Koránt. Amúgy meg mit riadoznak, nekik csak kendőt kell kötni, de nekem járni kell a mecsetbe!
@Rodeo36: ember, a basztatás kölcsönös. te sem fukarkodsz pejoratív jelzőkkel.
huh, ha nem is szól a müzzein, de a harangokkal jelzik a gyülekezőt a keresztények.
nem fogom keblemre ölelni, mert előbb-utóbb az én bőrömet követelné, valahol jelezted, a legtöbb vallás világuralomra tör. ne csinálj úgy, mintha a katolikusoknak ne lenne meg a maga ultrakonzervatív lobbija.
na mindegy, csak jelezni akartam, mit furcsának tartok.
@guma: Nem neveztem "megmentőnek" az iszlám hitet.
@parti_giano:
már megint le vagy maradva egy brosúrával???
én sohasem dícsértem egyetlen vallást sem, és mikor kinyílt a csipám (úgy 12 éves korom táján) akkor eloldalogtam a közelükből

azóta nem láttam csak mise nélkűl a szép épületeket

tegyetek valamit ne csak csépeljétek a szót

brühüyyy

---kkk
@DarthVader: "Amúgy meg mit riadoznak, nekik csak kendőt kell kötni, de nekem járni kell a mecsetbe!"

Tegyél ellene.
@Rodeo36:

bízol a kémeidben? sőt mások érzékenységére is gondolsz?

le a kalappal!
becsülni is kell ha valaki ellenségeit és barátait úgy váltogatja mint más kapcáját.
@DarthVader:

szegény Bakter!

rohangálhat ajtót nyitni?
@Gábris szomszéd:

Tesz a fene. Majd járok. :) A többnejűségről még értekeznem kell az asszonnyal.
@Gábris szomszéd:

Te nem, csak Vona. Tényleg, te mit is mondasz erről? Mármint nem az iszlám mint megmentőről, hanem a Vona "hajlékony" álláspontjáról. Most segget csinált a szájából, vagy nem?
@Rodeo36: "én sohasem dícsértem egyetlen vallást sem" éppen ezt mondtam. csak furcsa, hogy a barátod kemény katolikus fundamentalista alapokról közelíti meg a világot, persze, lehet ezt kedves naivságnak is vélni pillanatnyi érdekegyezésért. de tényleg hagyjuk. szép napot.
Mikola rendre intette az ET emberi jogi biztosát

Mikola István, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) biztonságpolitikai és nemzetközi együttműködésért felelős államtitkára keddi levelében határozottan felszólította az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosát, hogy tartózkodjon Magyarország bírálatától, hiszen az ország az Európai Unió minden jogszabályát betartja.

hvg.hu/itthon/20150908_Mikola_rendre_intette_az_ET_emberi_jogi_b
Kertész Imre Európa gyerekes és öngyilkos liberalizmusáról ír a menekültek kapcsán

Európa gyerekes és öngyilkos liberalizmusáról ír Kertész Imre A végső kocsma című könyvében, amelyből a svéd Friatider című lap idézett vasárnap, írta a Magyar Idők hétfői számában.

A lap szerint az irodalmi Nobel-díjas író könyvében éles hangon bírálja a kontinens gyakorlatát, amely az európai kultúrát muszlim kultúrával akarja helyettesíteni, és hagyja, hogy lakosságát a harmadik világ országaiból történő tömeges bevándorlás kicserélje.

“Európa, gyerekes és öngyilkos liberalizmusa miatt, hamarosan aláhanyatlik. Európa alkotta meg Hitlert, és Hitler után a kontinensnek nincsenek érvei: a kapuit szélesre tárja az iszlám előtt, nem mernek többé beszélni fajról és vallásról, miközben az iszlám csak az idegen fajokkal és vallásokkal szembeni gyűlölet nyelvét ismeri” – írja a Magyar Idők szerint Kertész Imre a könyvben.

A lap szerint az író azt írja: “Beszélnék arról, hogy a muzulmánok elárasztják, megszállják és elpusztítják Európát, és hogy az európaiak hogyan viszonyulnak mindehhez, az öngyilkos liberalizmussal és a buta demokráciával. (…) Mindig ugyanúgy végződik: a civilizáció eléri az érettség bizonyos fokát, ahol már nemcsak hogy nem képes megvédeni önmagát, hanem látszólag érthetetlen módon a saját ellenségét imádja”.
Link
muhahahahaha, el sem kellett volna vállalni, a potrohos vezényló seggnyalását, de neki sincs több esze, mind a góréjának

Orbán lecseszte Hendét, aki dühében lemondott

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F09%2F08%2Fhende_orban_lecseszes_hirtelen_felindulas_lemondas_honvedelmi_miniszter%2F
Kinek kellenek a bevándorlók? Nekünk, de erősen

Hiába nem tetszik Európának, ilyen pocsék népszaporulat mellett mindenképpen bevándorló tömegekre van szüksége, különben pár évtizeden belül komoly bajok lesznek a nyugdíjrendszerrel, a költségvetésekkel, és oda a híres jóléte is. A bevándorlók viszont komoly gazdasági potenciált jelentenek, mondják is sokan: rá kellene kapcsolni az integrációval.

hvg.hu/gazdasag/20150908_Nekunk_van_szuksegunk_a_menekultekre
@DarthVader: Szó mi szó ezt a Vona féle "idézetet" is jó lenne végre egyszer s mindenkorra tisztába tenni. Ha tényleg kiváncsi vagy rá itt van néhány mondat az illetékes szájából.

Részlet egy vele készült interjúból.

– Az előadások során nem csupán a turáni összefogásról beszélt, hanem az iszlámról is, amelyről azt mondta, hogy az emberiség utolsó fénysugara a globalizmus sötétjében. Ezt hogyan értette?

– Ezt még 2010 előtt írtam egy cikkemben, amikor arról beszéltem, hogy a világban zajló valódi törésvonal nem a vallások, országok és kultúrák között húzódik, hanem a hagyományt még őrizni próbáló közösségek és az antitradicionális, globális liberalizmus között. És ha megnézzük, az iszlám világ az, amely a leginkább képes ellenállni az Egyesült Államok által vezetett egypólusú világrendnek. Ott is sok a probléma, számtalan aggasztó jelenség van, gondoljunk csak a megjósolhatatlan arab folyamatokra, de összehasonlítva a keresztény kultúrkörrel, a mi régiónkkal, azt látjuk, hogy a muszlim országok függése sokkal kisebb. –

Vagyis nekünk, magyaroknak az iszlám országokkal kellene összefogni?

- Azokkal, akik egy igazságos világrendért küzdenek. Ez lehet egy ország, lehet egy közösség, lehet keresztény, lehet iszlám, lehet buddhista. A lényeg, hogy ne a globális liberalizmus szolgája legyen. Magyarország ma azokat nevezi a szövetségeseinek, akik tönkretették a gazdaságát, akik kihasználják az olcsó munkaerejét, akik elvették a piacait és megetetik vele a saját termékeiket, akik számunkra teljesen értelmetlen háborúkba kényszerítenek bennünket, akik a nemzeti hagyományainkba taposnak, akik rasszistáznak bennünket folyamatosan, akik nem tisztelnek bennünket. Jó ez nekünk? – kérdem én.

– Nem furcsa mégis egy ilyen iszlámbarát kijelentés egy keresztény ország keresztény értékeket hirdető pártjának római katolikus elnökétől?

– De. Pláne, ha félremagyarázzák. Ez a kijelentésem nem arról szólt, hogy az iszlám vallást támogatom a keresztény vallással szemben. Azt mondtam: az iszlám kultúrkör erősebben védi a saját tradícióit, mint a keresztény. Ez pedig tény. Bárcsak a keresztény egyházak is erőteljesebben és bátrabban védenék a nemzeti hagyományokat, bárcsak egyértelműen és határozottan elítélnék azt a szellemi-lelki környezetszennyezést, amit a liberalizmus ránk ömleszt! Többször elmondtam már mint római katolikus, hogy nem helyes, ha az egyház megelégszik azzal, hogy ő csupán egy szociális intézmény, és közben hagyja a hazugságot tombolni. Az ideológiai harcot is fel kellene vállalni. Mindezt tehát nem a kereszténység ellen, sokkal inkább érte mondtam.

Egy másik részlet egy írásából, ami szintén ezzel foglalkozik.

"Itt szeretnék minden aggódót megnyugtatni. Az iszlám világméretű harca iránt érzett szimpátiám nem jelenti autómatikusan azt, hogy egyúttal támogassam Európa iszlamizálódását. Sőt. A folyamatot kifejezetten végzetesnek és károsnak tartom, amelyet, ha annak fordítottját muszlim barátaink elképzelik, akkor maguknak is be kell látniuk. Európa egyik legsúlyosabb problémájának tartom a bevándorlás kérdését, amely olyan gyorsan forgathatja fel egy évszázados történelmi folyamat vívmányait, amely végképp letörölheti az öreg kontinenst a világpolitika térképéről. Ez ellen küzdeni kell, a folyamatot meg kell állítani, és a jelenlegi problémáit kezelni kell, de ez egyúttal nem jelentheti azt, hogy a világpolitika – számunkra csak látszólag lényegtelen – konfliktusában, amelyet a muszlim világ vív a globális erőkkel, ne lássuk, hogy hol a helyünk.
A kettőt egyáltalán nem látom ellentmondásosnak, sőt, a magam felfogása szerint össze is függnek. Minden kultúra őrizze a saját tradícióját, tisztelje a másikét, vívjon a globális erőkkel, akár egymással is összefogva – de a saját földjén, amelyre a történelem jogot formált neki.

A másik félreértés gyorsabban megválaszolható, mert azzal volt kapcsolatos, hogy egy keresztény országban egy keresztény ember, hogyan foglalhat állást az iszlám mellett a zsidó-keresztény (vagyis Izrael-Egyesült Államok) tengellyel szemben.
A kérdés ilyetén felvetése teljes vakságról tanúskodik. Izraelnek semmi köze a zsidó valláshoz, mint ahogy az Egyesült Államoknak sem a kereszténységhez. Céljuk a fentebb már említett „világkormány” felállítása, amelynek útjából az utolsó érdemi akadályt kívánják eltakarítani.
Ebből a szempontból nézve a tradicionális muszlim társadalom – amely Máriát tiszteli, Jézust prófétaként tartja számon – sokkal közelebb áll a kereszténységhez, mint a hatalmát igazságtalan, haszonszerző háborúkkal fenntartó Egyesült Államok vagy Izrael. (Itt jegyzem meg, hogy az amerikai társadalom egyébként egy kedves, jószándékú közösség, amelynek naivitását kormányai gátlástalanul kihasználják.) Számomra tehát római katolikus magyarként egyáltalán nem kérdés ebből a szempontból sem, hogy hol a helyem."

http://vonagabor.jobbikhosting.com/content/vona-gábor-iszlám-2rész

Remélem sikerült mnden kérdésedre választ kapnod. :)
@Gábris szomszéd: "Persze tudom én, hogy sokan azt hiszik egy egységes massza a "megváltás", de ez nem az emberek érdekeit szolgálná, hanem csak az azt létrehozó gazdasági háttérhatalomét."

mi az emberek érdeke?... írd már le....
@Gábris szomszéd: a tökéletes tájékozatlanságot, zűrzavart, ideológiai és történelmi léptékben. ezt lehet kiolvasni.
@nincs_itt: Erről nyilván lehet beszélgetni, viszont az látszik, hogy nem arról szól az "idézet", mint amit mantráznak napestig a médiában vagy épp itt a blogon.
@nincs_itt:

és annyira szép, hogy meg kell magyarázni miről szól amit mond...
pfejjj.
@Gábris szomszéd: az idézet arról szól, szerencsétlen zázrivecznek fogalma sincs miről beszél, viszont a zátlag hellokitty-náczikoknak éppen megfelel a "nívó".
te is vadul hivatkozod azokat képeket, cikkeket, ahol muszlimok, nagyon nem finoman, támadják a demokratikus értékeket, illetve a befogadó országot.

akkor mostan mi is van? ugyanis az iszlám nem csak egy vallás a sokból! de ugye ezt nem kell elmagyaráznom!
na most valaki magyarázza el miért kell Röszkén ücsörögnie a sok embernek ha ez a hír ma 10:58-kor:

Hétfőn a vártnál kevesebb menekült érkezett Magyarországról Münchenbe

Tízezret vártak, 4400 érkezett csak. Kedden hajnali ötig pedig még egy sem, azután, hogy a hétvégén húszezer menekült érkezett Magyarországról a városba. (MTI)
@nincs_itt: sima usa és izrael fikázás az egész. úgy beszél, mintha az iszlám világ egységes lenne hagyományok stb. terén.
@parti_giano: nekem az tűnik fel benne, hogy a csurkapitta bá'-s modellt variálja, nem sok fantáziával.
csurkapitta bá' a kínai piacon: - Ne hunyorogj! Úgyis tudom, hogy zsidó vagy!!

van benne pár kifejezés, ami azonnal egyetértést vált ki az erre kondicionáltaknál:
- usa
- izrael
- tengely
- világ kormány és/vagy hatalom
- liberalizmus

az usa politikáját - a zerősebb kutya baxik, mert most éppen vagyok az - én sem kedvelem. izraelről is megvan a magánvéleményem. de ettél még be kellene látnia sok embernek, hogy liberális demokrácia nélkül a szélsőségek sem léteznének...
khmmmm! itten annyi, de annyi igasság meg szólásszabaccság röpköd a levegőbe, hogy nem győzöm kapkodni a fejemet. és tessék mondani, hogyé aggyák máma a krumplit a lehelen?
@hacsaturján: egy véka krumpli 12 krajcár. de ne a lehelen keresse, helyette zanussi van.
@Rodeo36:

höhöhöhö, bazmeg! kivívtad magadnak az ügyeletes idióta címet, oszt nekiállsz reklamálni. ahogy körbetekinték, eccer csak aszt veszem észre, hogy egyedül te vagy rodeobul. innen a távolbul úgy láccik, hogy lekföjjebb kecskét vagy képes csinyáni, nem pediglen nyarat.
@nincs_itt:

sőt, kezdem aszt hinni, hogy a rénkumisz se létezne, mer annak a recipéje az ősbűn elkövetésének idején is titok maratt.
@parti_giano:

nem baj, úccse eszek krumplit. a kérdésem költői vót, mint montblanc csúcsán a jég.
muhhahhahhahhaaaa

Önkéntes kerítésépítőket vár a CÖF

Orbán szavaira azonnal ugrott a kormányközeli civil szervezet.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F09%2F08%2Fonkentes_keritesepitoket_var_a_cof%2F
aszt azé még megvárom, hogy a fostalicska kiátkozza a feri papát, mint a jó vahabita mohamedet.
@hacsaturján:
maraggy meg a rénnyeiddel...és a teleddel ott a tundrákon

brühüyyy

------kkk
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

bazmeg, ha lekközelebb ijjet teszel ide, akkor szójj előre, mer a macskájim még most is menekülnek a visongásom elül.
@hacsaturján: nincs mán messze, támogatója is van, ki korábban komolyan vallásellenes volt, s mára ugyan azt a szekeret tolja
@Rodeo36:

a téli tundra sokkal otthonosabb, mint a gugli.
@hacsaturján: akkor szólok esmét: :D

A kormány kutatóközpontja kikutatta, hogy a menekültkvóták kérdését meghaladta az idő

A Külügyi és Külgazdasági Intézet kutatója, Mistrovits Miklós arra jutott, hogy most a határvédelem fontossága kerül az előtérbe. Pont, ahogy azt a miniszterelnök úr is mondja!!! (Via MTI)

444.hu/2015/09/08/a-kormany-kutatokozpontja-kikutatta-hogy-a-menekultkvotak-kerdeset-meghaladta-az-ido/

---

Szíjjártó Péter elég ideges attól, hogy pénzügyi következményei lehetnek a magyar menekültellenességnek

Szerinte "rendkívül álszent és tisztességtelen, hogy miközben választ keresnek az EU-ra nehezedő egyik legnagyobb kihívásra, egyes nyugati politikusok pénzügyi támogatások megvonásával fenyegetőznek”

444.hu/2015/09/08/szijjarto-peter-eleg-ideges-attol-hogy-penzugyi-kovetkezmenyei-lehetnek-a-magyar-menekultellenessegnek/
@hacsaturján:

"kiátkozza a feri papát,"

Ez titokban már megtörtént. Finom utalások vannak rá:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Szíjjártó Péter elég ideges attól, hogy pénzügyi következményei lehetnek a magyar menekültellenességnek"

má vannak, csak nekije még nem szótak. őkelme hejibe én mán be is szartam vóna.
@Orica Középföldi:

konstatáltam. fölkészül giordano bruno.
@hacsaturján: meg is lepett volna, ha szereti, mert csak büdösödik az ember lába tőle. bár, amilyen érdekes szövetségek jönnek létre, nem zárnám ki, hogy kolompérral dobálja a jegesmedvéket.
@Gábris szomszéd:

Bárki képes megmagyarázni a 180 fokos fordulatát. Vona is. Csak AKKOR nem erről volt szó.

(Akkor tulajdonképpen mi a baj a vizitdijjal? )
@parti_giano:

ijjen nehéz időkbe, amikor az igasságot is csak úgy talicskázzák, eszembe se jutna dobálni a medvéket, inkább keresztet hányok. (pörköltet majd holnap)
@hacsaturján:
.
Szegény Brunó!
Szerette volna meggyőzni a szentatyát, ezért bejelentkezett az inkvizíció elnevezésű portaszolgálathoz, ahol több, mint öt évi várakozás után sem sikerült a nagy találkozás.
Egy hideg téli estén véletlenül tűztetették, ezzel füstbe mentek a meggyőzés tervei.
Viszont kezdődött valami megvilágosodás. Előkerültek Kopperfild Dávid fiának, Nikusznak csillagászati megfigyelései egy régi fiókból, Gallilei sokat ivott és rájött, hogy mozog a föld... Machiavelli elkezdet lebontani az uralkodók szakralitását, meg a fene tudja...
@hacsaturján:
.
Tőled indokolt megkérdezni, hogy hány ingered van?
:))
@dr. jenőke (jenőke):

hirtelenjében össze sem tudom számolni. :))
emberség, és szakértelem...

Videók Röszkéről: Farkasszemet néznek egymással a menekültek és a rendőrök

Nincs orvos - panaszkodik az egyik menekült Röszkén, ahol kisgyerekes családok néznek szembe a rendőrökkel.

hvg.hu/itthon/20150908_Videok_Roszkerol_Farkasszemet_neznek_egym
Elképesztő számú szülő nélküli menekült gyerek érkezett Magyarországra

A gyermekotthonokban csak minden 162.-nek lenne hely.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F09%2F08%2Fkisero_nelkul_kiskoru_menekult%2F
.
Ez a kis rigó nem a Nashville Teenstől származó This Little Bird - ez biztos.

Meg kellett néznem, hogy milyen témát felkiáltójelezel.
E szernt: Az anatéma (görög: αναθεμα) a görög anatithémi igéből származik, amelynek a magyar jelentése „felteszek, felajánlok, félreteszek, visszavetek”, tehát az ami fel van ajánlva vagy az ami „vissza van vetve”.

Gondolod, hogy van kedvük most rulettezni, vagy pókerkedni?
@dr. jenőke (jenőke):

mint olyan ember, aki látta még ray philipset, bátran kijelentem, hogy az "anatéma" morfémát mostan "egyházi átokként" értelmezem.
@hacsaturján: óvatosán hánnya!! nehogy úgy járjon, mint eggyesek! hánnyák magukra a horogkeresztet, osztán erősen meglepődnek ha a pullóverükbe akad, ippeg a svalbardi minta közepibe!
@nincs_itt:

ne izléstelenkeggyék itten nekem, maga trágár külföldi, mer röktön elmék úszni!
@DarthVader: Olyan, mint a köteles beszéd. Mindenki azt magyaráz bele, ami épp az érdeke. ;)
@hacsaturján: „Ők nem menekültek. Ez egy invázió. »Allah Akbar!« kiáltásokkal jönnek, és át akarják venni a hatalmat” – nyilatkozta a püspök, és füstölőkkel védte meg a pogányok ellenében a szent futball akadémiáját.
Nem tudom volt-e már, de bizarr, amikor egyesek már a seggnyalást is csak vezényszóra tudják/merik elkezdeni:
index.hu/belfold/2015/09/08/onkentes_keritesepitoket_var_a_cof/
@Gábris szomszéd:

Nem érted. Azt vetették (többek között) Gyurcsány szemére, hogy először kikérte magánaka vizitdijat, majd bevezette. Vona először melegbarátjának (itt most a szocialista "meleg, baráti" megfogalmazásra gondolok, félreértés ne essék :) nevezte a muszlimokat, most pedig ugye, inkább irtaná őket. (Mi a fasz köze van ehhez a köteles beszédnek?)

Mert ha te azt találod mondani, hogy Vona retorikája nem vett 180 fokos fordulatot iszlám ügyben, akkor többet nem állok veled szóba :)
@hacsaturján:
Hát ez jó szöveg a szegény szenilis fogalmatlan vén hülyéről, aki csak addig Szent Péter földi helytartója, amíg ez az uraknak nem derogál! Aztán lehet, hogy ez a maki igencsak meglepődne, hogy Ferenc pápa egy kicsit közelebbről látott már talán szegényeket, fiatalkorú bűnözőket, és talán menekülteket is, mint ő, főleg, hogy Olaszországba tényleg a legszegényebb sorsú afrikaiak mennek, és nem a felső-középosztálybeli szírek és irakiak.
@Eszter jött:

Azt írja a birka:

"Több ezer euro van nálluk."

Amikor a 930-as évek végén a gázkamra irányába hajtották az embereket, aki tehette megpróbált ez elől elmenekülni. Eladta házát, tehenét, minden értékét, és a pénzt vitte magával. Kiskegyed akkor még az apja faszában sem volt, mert még az apjáról is esetleg csak álmodozott valaki, de ahogy elnézem a képét, még ezt sem.

"Ennyi pénzt gyűjtöttek volna? Ugyan már! többségük napi pár dollárból tengeti életét azokban az országokban."
Gondolom a birka sokat volt már azokban az országokban, így tudja, hogy ki és miből tengeti a tengetni valóját.

"Hazánkban is bárki megnézheti mit csinálnak egész nap? Zömmel esznek-isznak, szemetelnek, heverésznek, lustálkodnak, vagy éppen garázdálodnak ( lásd debreceni menekülttábor ). Sokukon vastag arany nyakláncok, karkötők, gyűrük villognak. Kezükben iphoneok, tablettek."
Mindezt el lehet mondan sok hazánfiának fiáról is, ráadásul ezek még kövérek is, akkora pocakkal, hogy az már a miniszterelnök szerint is túlzás ( nem szereti a pocakosokat, mondta eccer régen, de ezt birkácska vagy nem hallotta, vagy nem értette, vagy még hátulgombolták ). Ezek a menekülők meg a lustálkodástól eléggé vékonykák.

"Nyelvünket nem beszélik. Többségük idegen nyelven nem beszél. Az angolt is zömmel csak makogják."
Basszus, télleg, angolul kéne perfekte beszélniük. Bár a magyarok sem beszélgetnek ángilus nyelven, de még máson sem, sőt sokan a magyart is csak törik. Birkácska biztos nem látott még olyan kisgyereket, aki első osztályba menvén nem tudott magyarul. Csak a nemzetisége nyelvén. Bakker!
@DarthVader:

Az eddigi szóbaállásnak se volt sem haszna, sem értelme. Falra borsó falra, nem ragad az arra.:d
@Gábris szomszéd:
"Azt mondtam: az iszlám kultúrkör erősebben védi a saját tradícióit, mint a keresztény. Ez pedig tény. Bárcsak a keresztény egyházak is erőteljesebben és bátrabban védenék a nemzeti hagyományokat, bárcsak egyértelműen és határozottan elítélnék azt a szellemi-lelki környezetszennyezést, amit a liberalizmus ránk ömleszt!"

Aha... tehát pont azt a keménységet kéri számon az iszlámon, amit a kereszténységet megmérgező liberális métely kapcsán irigyel tőlük. Bravó.
mekkora egy féreg:

A miniszterelnök ugyan a civil önszervező segítőknek nem, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnek és a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak azonban köszönetet mondott a segítségnyújtásért. Arra kérte őket, továbbra is segítsenek a szükséget szenvedő embereken.

hvg.hu/itthon/20150908_Orban_Viktor_koszonetet_mondott_a_menekul
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Tényleg, mire gondolhatott a költő?"

Esetleg : F*szomra qrvák? Vagy: Ezt nektek?
@látjátok feleim szümtükkel:

Na most az a helyzet, hogy a kommentet nem csak a cimzett olvassa. és ugye, anyjának mondom, lánya is értse... :)
@DarthVader:

Így gondolom én is. Szoktam egy-egy gondolatához szólni, de nem címzem neki, csak úgy elmondom.
@látjátok feleim szümtükkel:

Hofi:

"Én a bunkókat fel tudnám használni. Gondolják el: Kivinni őket árvízvédelemhez. Nem lapátolni, ne vicceljen már! Bunkót kivinni a gátra! Beleverni! Így egymás mellett állnának, így szépen! Ez lenne a nagy magyar fal. A Földet legalább kétszer körülérné, amennyi alapanyag van hozzá."

Kerítés alapanyagnak is jók lennének.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mi jön még? Holnap Orbán fecskenadrágban?
@hacsaturján:

"Bár közel másfél évszázad telt el a tévedhetetlenség dogmájának kihirdetése óta, mégis számos félreértés él az emberek tudatában a pápai tévedhetetlenséggel kapcsolatban. Ezért célszerű először arról szólni, mit nem jelent a pápai tévedhetetlenség tana.

Nem jelenti azt, hogy a pápa általában tévedhetetlen; hogy például a pápai beszédekben vagy akár a pápai enciklikákban nem fordulhatnak elő téves kijelentések. Nem jelenti azt, hogy a pápa nem vétkezhet. Nem jelenti azt, hogy pápát nem lehet kritizálni vagy hogy egy pápai kijelentést nem lehet vitatni."

https://hu.wikipedia.org/wiki/Pápai_tévedhetetlenség
@DarthVader: Ott volt pontosan, hogy minek nevezte őket és, hogy ezt milyen értelemben írta le és használta. :)

"Minden kultúra őrizze a saját tradícióját, tisztelje a másikét, vívjon a globális erőkkel, akár egymással is összefogva – de a saját földjén, amelyre a történelem jogot formált neki."

A köteles beszédet pedig nem önmagáért hoztam fel, hanem mert remek példája annak, amikor közszereplők szavait, az épp aktuális ellenzék a saját politika hasznára igyekszik felhasználni.
@DarthVader:

A szokásos tévedés. Gyurcsány a gyógyszerfelírási díjat kérte ki magának, amelyet nem is vezetett be.

Mellesleg (a további tévedések elkerülése végett):
a vizitdíj esetén a legtöbbet azok fizetik, akik a legtöbbet járnak orvoshoz, a gyógyszerfelírási díj esetén pedig akik a legbetegebbek.
@Gábris szomszéd:

A köteles beszédet (mivel rendkívül egyértelmű) csak az ostobák és a másokat hülyére vevők érthetik félre. Utóbbiak önző okokból képletesen.
@Gábris szomszéd:

Nektek az iszlám, Ferenc pápa, Fico, Kertész Imre... és még sorolhatnám, megítélése mindig attól függ, hogyan tudjátok belileszteni filozófiátok épp aktuális fősodrába.
Aztán ha valaki rámutat erre, jön a maszatolás.
@Gábris szomszéd:
Te is tudod, hogy van különbség aközött, hogy valakinek a véleményét kritizálják, vitatják, vagy hogy bármelyik utolsó "beosztottja" a sajtóban savazza a fogalmatlan libsikomcsi vén tatának beállított pápát. Nemrég még azon is megsértődtek, hogy a pápaválasztás bulváresemény lett a pápa meg celeb, most meg saját maguk teregetik ki a szennyesüket országnak-világnak, csak mert nekik sincs ellenükre a "liberális környezetszennyezés" ha az az érdekükben áll.

Na, hát az ő képmutatásukhoz képest tényleg többszázéves lemaradásban van még a Fidesz is, pedig őket is csak akkor zavarja a vallás bevonása a politikába, amikor az egyházi vezetőket citálják elő a menekültek sorsukra hagyása miatt, de bezzeg amikor a szószékről kell szavazásra buzdítani, akkor az mindjárt az egyház legszentebb magánügye lesz.
@vakapad: "A köteles beszédet (mivel rendkívül egyértelmű) csak az ostobák és a másokat hülyére vevők érthetik félre."

Te melyikbe tartozol? :)

"Jöjjön egy másik idézet Feritől, néhány évvel régebbről, Debreczeni József könyvéből. Arról beszél, mit kezdett ő maga Kövér László a 2002-es "köteles beszédével" a választási kampányban.

"Mi csináltuk meg a "köteles akciót" is.
Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt,
amelynek a vége a köteles tüntetés."

kepviselofunky.blog.hu/2012/05/16/gyurcsany_koteles_beszede

Na szóval ugyanezt csinálják Vona muszlimos "idézetével" is. Van még kérdésed? :)
@Eszter jött: "Aztán ha valaki rámutat erre, jön a maszatolás."

Ugyanezt csináljátok ti is. :)
@nincs_itt: " liberális demokrácia nélkül a szélsőségek sem léteznének..."

ezt, hogy???
kb. olyan mondat ez, mint: a nők tehetnek arról, hogy megerőszakolják őket, mert kihívóan öltözködnek!
mit javasolsz a liberális demokrácia helyett, ami eltünteti a szélsőségeket?
@Gábris szomszéd:

Van egy olyan érzésem, hogy veled tényleg nem lehet vitatkozni. Én ugyan mindig proponáltam, hogy ne tiltsanak ki, mert sokkal jobb, ha az érvek beszélnek, mintha a nyers erőszak tenné, de kezdek meginogni.

Most a köteles beszédről volt szó. Ebben Kövér egyértelműen azt javasolja a másik oldalnak, hogy akasszák fel magukat, és akkor nekik (mármint a "nemzeti" oldalnak) jobb lesz. Erre mondta Gyurcsány azt, hogy még kiforgatni se nagyon kell, és igaza volt. Lennél szíves erről beszélni, ha kérhetem, kivéve, ha nem értettél a hozzászólásomból egy szót se. Akkor nyugodtan csöndben maradhatsz.
@Gábris szomszéd:

Hagyd ezt az ovis stílust - ujjal mutogatás.

Nem nekünk kellene ezzel foglalkozni.
Vonának kellett volna kiállni, mikor legelőször előkerült az ominózus kijelentése, és annyit mondani: Igen ezt akkor úgy gondoltam, de azóta már megváltozott a véleményem.

Nem tette.

Úgy látom, valóban felkészült a kormányzati szerepre. Szemrebbenés nélkül hazudik,folyékonyan beszél mellé, kiválóan puffogtatja a frázisokat.
@vakapad: "Lennél szíves erről beszélni, ha kérhetem"

Én is pont erre gondoltam.

1. "Mi csináltuk meg a "köteles akciót" is.
2. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható.

Mióta szelektálsz te a fényes tekin tetű Furcsán Nyerenc szavai között? :)
@Gábris szomszéd:
Igen, ahogy ugyanezt csinálták Lendvai "Nem lesz gázáremelés!"-ével, Gyurcsány "El lehet menni!-jével és "kurva ország-ával, de a kedvencem a kocsiajtó-becsukós fotó volt tőle.

Hogy ne hidd, hogy csak ezen idézet "kommunikációja" változott, beláthatod, azért van abban valami "sokszínű", ha valaki évtizedekig "palesztin testvérei"-ről beszél, akik muzulmánok ugye, majd aztán más muzulmánok hirtelen közelebb akarnak egy kicsit jönni, akkor húzzanak a picsába, mert muzulmánok. Már mondtam, rohadtul meg lennétek lőve, ha palesztin testvéreitek indultak volna meg, és nem a szírek és az irakiak, akiket úgy próbáltok lerázni magatokról, mint a bolhát. Palesztin testvéreitek miben kevésbé muzulmánok, mint azok, akik most jönnek? Ja, értem, jót tesz nekik a távolság... Sok sikert ahhoz a "testvérséghez" ami csak többezer kilométer távolságból kényelmes, meg amíg lehet szidni miatta a zsidókat.

Pár hónapja még minden palesztin területre kilőtt izraeli rakétáról posztoltál, most ez "valahogy" annyira nem fontos... biztos azóta minden rendben van arrafelé... De ha meg akarsz nevettetni, írd nyugodtan, hogy csak a blogszabályok miatt nem akarsz róluk offolni:).
@Eszter jött: A van rajta sapkásokan abszolút felesleges bármit is magyarázni. (ebbe a körbe tartozol ugye te is) A többieknek pedig már többször elmondta a lényeget. Ennél többet nem igazán érdemes tenni az "ügy" érdekében. :)
@Gábris szomszéd:
„Szóval egy pillanatra fogadjuk el azt, hogy csak ennyire vagyunk képesek. Hogy egy képesség nélküli, alkalmatlan, tehetségtelen néppé lettünk az elmúlt néhány évtizedben. Csak én erre azt mondom, hölgyeim és uraim, hogy így viszont nem érdemes élni. Tehát hogyha így gondoljuk, akkor menjünk le a pincébe, keressünk egy jó erős kötelet meg egy viszonylag erős gerendát és szöget, és kössük fel magunkat. Csak én azt szeretném kérni azoktól, akik ezt próbálják önökkel elhitetni, évek óta ezt próbálják sulykolni az önök fejébe, hogy legalább járjanak elöl jó példával. És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük többre mennénk.”

Azért ebből a szövegből mennyire nehéz kiolvasni, hogy "Hát, azért csak jobb lenne itt mindenkinek, ha a szocik szép csendben felkötnék magukat."? Oké, felszólítás nincs benne:).

Ja, és a hungarocell Orbán-szobrot még ki is felejtettem az előbbi felsorolásból! Arra is szépen hergelődött a nyáj, hogy de hát biztos direkt csinálták meg úgy a babát, hogy a nyakánál törjön el.
@Gábris szomszéd:

Kövér a szöveg szerint valóban nem akar akasztani, ugyanis azt mondja, hogy akasszák fel saját magukat.

Egyébként maga a szöveg valóban el is sikkadhatott volna Kövér egyéb ostobaságai között, ha nem pécézik ki és erősítik fel a köteles akció keretében, ahogy az egy másik beszéddel is pontosan ugyanígy történt, melynek a helyszíne Öszöd.

Tehát: Kövér beszéde NEM ÉRTHETŐ FÉLRE. Világos? És mivel nem Gyurcsányról volt szó, hanem Kövér beszédéről, szeretném, ha a témára koncentrálnál, nem pedig a félrevezetésre.

Mellékesen: ma már valószínűleg az egész ország tisztában van vele, hogy Gyurcsány akkor valószínűleg tévedett ("Kövér nem akar akasztani").
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Nem kell ennyire túlragoznod. Elmondta a véleményét. :)

"Ez a kijelentésem nem arról szólt, hogy az iszlám vallást támogatom a keresztény vallással szemben. Azt mondtam: az iszlám kultúrkör erősebben védi a saját tradícióit, mint a keresztény.

Itt szeretnék minden aggódót megnyugtatni. Az iszlám világméretű harca iránt érzett szimpátiám nem jelenti autómatikusan azt, hogy egyúttal támogassam Európa iszlamizálódását.
Sőt. A folyamatot kifejezetten végzetesnek és károsnak tartom, amelyet, ha annak fordítottját muszlim barátaink elképzelik, akkor maguknak is be kell látniuk. Minden kultúra őrizze a saját tradícióját, tisztelje a másikét, vívjon a globális erőkkel, akár egymással is összefogva – de a saját földjén, amelyre a történelem jogot formált neki."

"Pár hónapja még minden palesztin területre kilőtt izraeli rakétáról posztoltál, most ez "valahogy" annyira nem fontos... biztos azóta minden rendben van arrafelé... De ha meg akarsz nevettetni, írd nyugodtan, hogy csak a blogszabályok miatt nem akarsz róluk offolni:)."

Na ebben viszont teljesen igazad van. :)
@vakapad: "Mellékesen: ma már valószínűleg az egész ország tisztában van vele, hogy Gyurcsány akkor valószínűleg tévedett ("Kövér nem akar akasztani")."

Ez nem is annyira mellékes, sokkal inkább a lényeg jelen párbeszédünkben. Örömmel tölt el, hogy sikerült végül közös nevezőre jutnunk. :)
@Gábris szomszéd:
Én mondjuk a TE véleményedre lettem volna kiváncsi a "palesztin testvérek"-témában, hiszen én itt többségében a TE kommentedként olvastam ezekről.

Azért annyit elmondhatok, hogy szép elképzelés, hogy "Mindenki maradjon otthon szépen a picsáján", mert ez olyan vágyálom, amit csak az engedhet meg magának, aki "kapun belül" érzi magát. Akinek van vize, élelme, nyersanyagja, megélhetése, és aki lelkiismereti kérdést próbálna csinálni abból, hogy ez már az övé, ehhez "történelmileg" nem is lehet köze senkinek. Csak hát az ún. "történelmi jogformálás" meg a "saját terület" is úgy jött össze, hogy valaki valamikor kicsit legyilkolta, leigázta a rajta levőket, míg mások meg őket gyilkolták/igázták le.
Miért nem fogadnak be menekülteket Szíria úgynevezett Arab-öböl menti “barátai”?

Amikor menekültek áramlanak Szíriából Európába, a szíriai “felkelő” csoportok (értsd: megszálló vahabita terrorszervezetek) Arab-öböl menti pénzügyi és diplomáciai szponzorai nulla számú menekültet fogadtak be a konfliktus zónából.

A “Szíria barátai” országok egy csoportja volt, közöttük Szaúd-Arábia, Katar és az Egyesült Arab Emirátusok, amelyek egyesülten nyújtottak diplomáciai és nyílt pénzügyi támogatást fegyveres csoportoknak, hogy gyorsítsák a “rendszerváltást” Szíriában 2012-ben.

A csoportot létrehozó arab országok azóta kiutasították a válságba került országot a háború és a nagyméretű humanitárius krízis miatt elhagyó menekülteket. Ugyanezek az országok szintén szponzoráltak “felkelő” (érstd: vahabita terrorista) szervezeteket Szíriában, nyíltan támogatva őket pénzzel és logisztikai segítséggel.

sputniknews.com/middleeast/20150905/1026631858/why-gulf-arabs-dont-accept-refugees.html
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Igazad van bár szerintem te is védenéd a saját házad vagy kerted ha bemászna valaki.
@Gábris szomszéd: nem akarod megosztani a bliggal, hogy mi is az emberek érdeke?...
"Persze tudom én, hogy sokan azt hiszik egy egységes massza a "megváltás", de ez nem az emberek érdekeit szolgálná, hanem csak az azt létrehozó gazdasági háttérhatalomét."

vagy lapítsz, mint szar a fűben?...
@Gábris szomszéd:

"Szputnyik News":D?! Ennél egyértelműbben nem lehetne kifejezni, hogy milyen és kinek a zsebe irányába elfogult ez a portál:)?
@Gábris szomszéd:
Igen, de ebben az egészben eddig a szervezett védelem látszik a legkevésbé. Orbán játssza a tehetetlent, miközben százmilliók folynak el csak ezügyben propagandára, utána körbemutogat mindenkire.

Pont ezért szoktam az árvizet hozni példának, mert az akkor olyan dicsőségmenete volt Orbánnak, hogy még a választási kampányba is beemelte évekkel később, de most a nyoma sem látszott még a szándéknak sem, hogy legalább a töredékére beáll emögé is a kormány, akár csak azért, hogy a lakosoknak kisebb kellemetlenséggel járjon ez az egész. Mert hogy ezt nem lehetett volna jobban megcsinálni akár még ennyi pénzzel is, az egyszerűen nem igaz! De persze nem nehéz elképzelni, hogy miért nem "lehetett"... és aki így sakkozik a saját nemzetének hangulatával, csak hogy abból politikai meg személyes előnye származzon, az nyugodtan elhúzhat Grazba.
@elmeherceg:
"Májusban még rémhírnek nevezték."
Mint látjuk, már akkor készen voltak a Corvinus
szétdarabolásáról szóló tervek.
Hogyan tud egy kormány ilyen pofátlanul hazudni akkor, amikor tudja, hogy később megvalósulnak
az ordas elképzelései?
Pökhendiségükben már a látszatra sem adnak, és
ez az állampolgárok elképesztő lekezelését, semmibevételét jelenti.
Bocs a kései válaszért.
@Gábris szomszéd:

Szóval a te véleményed is az, hogy Kövér akkor akasztani akart. Az más. Akkor elfogadom a döntetlent a fekete lovagtól.
@vakapad: 2Mellékesen: ma már valószínűleg az egész ország tisztában van vele, hogy Gyurcsány akkor valószínűleg tévedett ("Kövér nem akar akasztani").

Személyesen Hitler sem akart.
T Ü N T E T É S
a C O R V I N U S É R T

Ma este hatkor indul a Villányi út 35-43.-tól.
M A MI, H O L N A P T I

Gyertek, gyertek!
fideszjobbik ismét összenő:

Felelőtlenül riogat terroristákkal a kormányközeli napilap

A Magyar Idők kétes fotókkal bizonyítja, hogy már itt vannak a zsoldosok Európában. Az egyik ilyen képet egy egyszerű kereséssel lehet cáfolni.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Fcomment.blog.hu%2F2015%2F09%2F08%2Ffelelotlenul_riogat_terroristakkal_a_kormanykozeli_napilapnak
@hacsaturján:

Mester, könnyen beszél az, aki még látta ray philipset.
@látjátok feleim szümtükkel:
Gyurcsány mondta: "Kövér nem akar akasztani"
na ebben tévedett!
szerintem @vakapad: így gondolta.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azért ami rögtön feltünt, az a Starbucks pohár-kulacs, amely minden Instázó készletében meg van..
@Gábris szomszéd:
igen, és ennek hány százaléka igaz?
@Mariann19:

Holnapra lesz vasalás is a bakancsomon... ha csizmadia észnél van, még sarkantyút is tesz rá, ami könnygáz elleni védőgázfelhőpajzsot spriccel a minden irányba őrtornyokkal és bástyákkal valamint várfokokkal és lőréssel, valamint a vízágyút is átprogramozza, továbbá a drótkerítést szelíd lepkehálóvá szövi, mindeközben egyet pendül és elindul az Aurora Borealis Svalbárdot érintve, hogy a Mester jegesmedve küldöttséggel képviseltethesse a monarchiát. E célból addig klimatizáljuk az utcákat 10 c-fok alá. Megemlítem, hogy a mondott csizmadia nem a cö-cö-s csizmadia.
@jaegtoer: igaz, ezzel értelmetlen szembeállítani, hogy karón varjút, hát még kiss-rigó.
@jaegtoer:

ajjaj! én még steve winwoodot is láttam:

www.youtube.com/watch?v=H6LVI1gDswg

jó volt akkor magyarnak lenni.
@Gábris szomszéd:

"_Nem jelenti azt, hogy a pápa általában tévedhetetlen; hogy például a pápai beszédekben vagy akár a pápai enciklikákban nem fordulhatnak elő téves kijelentések. Nem jelenti azt, hogy a pápa nem vétkezhet. Nem jelenti azt, hogy pápát nem lehet kritizálni vagy hogy egy pápai kijelentést nem lehet vitatni."_"

És természetesen nem jelenti azt sem, hogy ne mehetnél el hamar az illatos picsába, lehetőleg máma még, esetleg rögtön és ebben tévedhetetlen igazságom van:) Úgyhogy, haladjál:)
"Három évszázad óta először módosult a semmisségi eljárásra vonatkozó kánonjog - hangsúlyozta Pio Vito Pinto püspök, a Rota Romana szentszéki bíróság dékánja."

Talán ezért is jön be sokaknak ez a pápa, aki tudja, hogy a világ kereke előre forog, és azzal haladni kell. A mi egyházfiaink meg lemaradnak, mint a borravaló.

www.jogiforum.hu/hirek/34355
@hacsaturján:

Most még jobb. Láthatja Orbán Viktor exelenciás tahót is amint könnyed nótákat ad elő, ráadásul halhatta is. Nem megérte?!
@PeniValdes: bakker, én azt sem tudom, hogy az a pohár hogy is néz ki, ááá, én is egy megkövesedett dinó vagyok :D ellenben eme ifjútitán zseniális és szagértő kormányzati, vagy közeli ifjú titánokkal. Kik csak úgy nyomják a zalmán a fontos és értékes dogokat...
@parti_giano:

Már Szt. Péter kulcsait venné át.
ennyi:

Egy hete dübörög a Magyar Idők, a Napi Gazdaságot váltó napilap, ami már indulásakor elég nyilvánvalóvá tette, hogy egyáltalán nem akar pártfüggetlen lenni. Ehhez képest a Magyar Idők alig egy hét alatt meghatározó újság lett, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a közmédia vagy a Magyar Távirati Iroda olyan arányban hivatkozik "A kormánypárti újságra", hogy az majdnem meghaladja az összes többi sajtófelületet együttvéve.

comment.blog.hu/2015/09/08/lehetl_orban_nem_is_mondott_hulyeseget_az_iranyitott_ujsagirasrol?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2015_09_08&utm_campaign=index
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"_minőségi csere_"

Nincs olyan rossz, ami után ne jöhetne még rosszabb.

Merthogy a 'rossz' is egy minőség. ugye.
@jaegtoer:

nemtom, lehet, hogy szemtengely ferdülésem van kissé, mer nálam a látványt mindig elnyomja egy büdös gumicsizma ordenáré szaga.
Valami azt súgja, nem katolikus rítus szerint fognak eltemetni, mintha megéreztem volna, hogy az adóm 1 %-át a krisnásoknak kell ajánlanom tavasszal.
@hacsaturján:

Látja, kell magának jegesmedvék meg rének között forgolódni... Kifinomult a szaglása és nem tudja élvezni a spontán politikus folklórt! Agyon van kényeztetve. Ha még Szvjatoszlav Richter is látta-hallotta, akkor esküszöm a dunyhába ugrok. Fejest! Hasast, ha Rhoda Scottot is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: elsőre azt olvastam hogy megkövesedett disznó vagy:)
persze, remélem lesz lábszelfie is...
@jaegtoer:
"Holnapra lesz vasalás is bakancsomon."
Hogyan tudsz ilyen csillogó, ragyogó dumát kirittyenteni magadból? Grat.
Bakancs helyett más öltözéket ajánlok, amely funkcióként jobban megfelel bármilyen ellenállási kisérlet funkciójának.
Hímzett rodeo ing, duster, és a lényeg, westerncsizma, melynek jellemzője a hegyes orr, és a sarkantyú.
Ez utóbbiakkal előlről-hátulról jól seggberúghatod az ellent, bármilyen irányból támad.
Az esti tüntire már gyúrhatsz is.
@parti_giano:

Van benne valami. 7 évesen a napköziben a koromba ugráltunk suli 'hátsó udvarán'. Annyira jól állt rajtam a korom, hogy a nagymami nem ismert meg, amikor hazamentem a napköziből. Valami hasonlóra számítok, csak most már a nagyi legalább fel fog ismerni. [a tanító néni kellemetlen perceire most nem térnék ki]
@parti_giano:

"_hát még kiss-rigó. _"

Azon annyira le voltam döbbenve, hogy azóta se találok rá szavakat, csak az undor kúszik le s föl a torkomban.
@jaegtoer:

Rodának a zoknijára vigyázott, amíg az pedálozott.:D
@jaegtoer:
"Valami azt súgja, nem katolikus rítus szerint fognak eltemetni."
Az olcsóbbat válaszd!
Én szét akartam szóratni magam korábban, de a plébánián - sírhely megváltás ügyben - érdeklődtem, hogy a családi sírhelyen van-e még hely egy-két urnának.
A csaj azt mondta, hogy bőven, cca 8-9 fő még befér.
Na most, ha már befektettem, ki is használom a
helyemet, urna helyett elég lesz egy kaspo.
@Mariann19:

Minden célozgatás nélkül mondom, a rodeós jelmezt mellőzném. Original is épp elég hülye tudok lenni, hát még megjelenni...
@jaegtoer:

és mit tesz akkor, ha elárulom, hogy joszip kobzont és marghareta pislarut is láttam?
(és persze éjjeliőrt nappal meghalni)
@Mariann19:

"_Az olcsóbbat válaszd!_"

Nem gondolod, hogy az utolsó úton nekiállok fukarkodni?!
@PeniValdes:

"_Mi gumiztunk_"

Akkor kegyedéknél nem nagyon halogatták a felvilágosító órát.
@hacsaturján:

Most miért kellett a monitoron keresztül leszúrni, amikor tudtommal semmi rosszat nem írtam, mondtam, gondoltam, hacsak azt nem, hogy elképzeltem.
@jaegtoer: nem úgy te! hanem ugrálógumizás. meg tigrises fogócska:)
@látjátok feleim szümtükkel:

"_Rodának a zoknijára vigyázott, amíg az pedálozott.:D _"

Ááááá! A Mester magasabbra nézett, mint a zokni!
Nem a magyarok hagyták cserben a menekülteket, csak a kormány mondott csődöt

Nem csak a civilek végeztek lenyűgöző munkát az elmúlt hetekben: rendőrök, orvosok és más közalkalmazottak is rengeteget tettek a menekültekért. Már amikor a rendszer engedte nekik

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F09%2F08%2Fnem-a-magyar-allam-hagyta-cserben-a-menekulteket-hanem-csak-a-kormany-mondott-csodot%2F
@PeniValdes:

Ugráló gumizásról még nem is hallottam. Úgyhogy mégiscsak előrébb tetszik tartani, mint én. Nem irigylem, csak álmélkodok.
@jaegtoer: persze, mert én már egy újabb modell vagyok.)
Na. Ha már tényleg elszántam magam arra hogy előzékenyen megrugdossanak, udvariasan pofán verjenek, akkor elinalok a fentebb említett helyre. Aztán meglátjuk.
@jaegtoer:

dehogy szúrok, dehogy szúrok, csak még emlékszek mijjen vót, amikor oleg protapopov átkorcsolyázott ljudmilla protapopova orcáján.
@hacsaturján:

Ezt a történetet meghallgatnám, de sietnem kell, ha nem akarom, hogy a történelem elkorcsolyázzon mellettem.
@Eszter jött:

"Bájos", különösen az, ahogy "a csirke nyakát nem vágnám el, de ezeket bármikor halomra ölném"-stílusú plázapicsa nyilatkozik a vérszomjas barbár hordákról. Azért az ilyennel szívesen megnézetnék egy ISIS-es lefejezést fullhádéban, aztán ahogy bőgve kegyetlenséget kiált, megkérdezném, hogy aztán bogaram, az, amit TE tennél, mennyiben különbözik ettől...
@PeniValdes:

Kizárt. Az Úr, haverság ide vagy oda, már biztosított róla, hogy a pokolba is csak protekcióval juthatok be, fent csak körülnézhetek, hogy lássam mit vesztek és mit nyerhetek a következő projektig. Tervei vannak velem. Én leszek az elrettentő példa. Fenn is, lenn is.
@Gábris szomszéd:

Notice anything? Yes.

1, Hogy török Kurdisztánt a NATO megtámadta, az egy orbitális fasság. nem is érdemes rá több szót vesztegetni
2, Irán se nem Amerika-barát, se le nem lett rombolva, se nincs benne ISIS. Akor hogy?
3, Afganisztánban nincs jelen az Iszlám Állam (ellentétben az al-Kaidával. Ami viszont Szudánban és Szomáliában is bőven jelen van.

Egyébként az ábrából következik, hogy Amerikával barátságban kell lenni és akkor minden ok, megszűnik az Iszlám állam tevékenysége. Csak ezt kell elmagyarázni az ott élőknek :)
@parti_giano:

"Elemében érzi magát Orbán, jellemezte kormányzati beszélgetőpartnerünk a mostani miniszterelnököt, aki hozzátette, irgalmatlan tempót diktál és követel meg egyszerre a kormányfő, érzi, hogy egy EU-ellenessége hozhat itthon a konyhára."

Aha. Mondjuk, ha az EU-s pénzcsapok valahogy elzáródnak, kisebb lesz az arca.
(Vagy tényleg kitiltják Svájcból :))
@jaegtoer:
"Nem gondolod, hogy az utolsó úton nekiállok fukarkodni?"
Nem is.
Megértelek, hogy a népszerűséged utolsó morzsáit is be akarod még söpörni mielőtt az Örök Vadászmezőkön elkezded a száguldozást.
@jaegtoer:

fordujjon nyugottan svalbárd felé, csak szójjon időbe, hogy áshassak magának egy iglut.
@Gábris szomszéd: nem mintha Fletó rajongója lennék, de biztosan rengetegszer kellett javítanod az "El lehet innen menni"-zőket is:)
Mese, mese, meskete:

Az év első nyolc hónapjában bejött hivatalosan mintegy 160-170 ezer ember.
Az év első nyolc hónapjában ez a 160-170 kilo ember nyom és különösebb konfliktusok nélkül eltűnt az országból, pedig köd se nagyon volt.

Orbán augusztus végére jogilag és műszakilag fölkészült a menekültellenes háborújára, azaz szeptember 15-től az ország és főleg orbán be tudja tartani a DublinIII-at.

Hogy hogy nem, szeptember első hetében feltorlódnak a menekültek, rendőrökkel, sínek között fetrengő kisgyermekes fejkendős nővel, a humánus erők hisztijével, orbán gyalázásával és az orbángyűlölők reményével, na ha eddig nem, majd most Angela anyó kisöpri a gonoszt.

Hétvégén jön a csúcspont, a humánus Angela, orbánnal történt egyeztetést követően nem nézheti tétlenül a barbár magyarok tehetetlenségét, beereszti az egy hét alatt befogott migránsokat, akik megkönnyebbülve sóhajtanak fel a paradicsom kapujában.
Közben pislogva figyeli a németországi teszt eredményeit, amiket természetesen a kelet-német tartományok azonnal le is reagálnak, szép sorrendben gyúlnak fel a menekülteket befogadó központok.

Angela felsóhajt, a menekültvédők büszkék, hogy kiosztották a meleg pulcsikat, mindenki megtette kötelességét.

Másnap hirtelen a nagy vezetőknek - az egy Hollande kivételével, előle Sárközy elvitte a műsort - megvilágosodása támad: szép dolog a humánum és a segítségnyújtás, de mi tulajdonképpen jogállamok vagyunk: Az angolok bejelentik, ők bezzeg olyan rendesek, hogy x év alatt befogadnak 20 kilo menekültet, no nem a vándorlók közül, majd ők mennek és kiválogatják őket a Szíriát körülvevő menekülttáborokból. Angela rájön, hogy van valami hülye papír, nem Guiness, nem is Kilkeny, ahá Dublin III, ez alá van írva, ezt biza be kell tartani. A nagyok tihanyi halovány visszhangjaként pedig Angela megvilágosodásával gyakorlatilag egy időben Orbán kimondja, amit Európa jelentős része nem mer kimondani, csak körülírni, ne gyertek ide, maradjatok otthon vagy a sátortáborokban, mert itt senkinek sem kelletek, úgyis visszafordítunk benneteket.

És most kifejezetten csak Vakapád kedvéért:
A dráma akkor jó, ha van egy olyan szereplője is, aki képest derűt, könnyedséget vinni a történetbe, a mi reménységünk, a mi fiunk, a Feri természetesen azonnal ugrik, hogy eljárja kecskebak táncát Angela és orbán füttyére, az egész világ előtt megvédve a magyarok becsületét.

Szóval át vagytok vágva emberek. A kísérlet sikerült, 15-én kezdődik az előadás, valódi tumultuózus jelenetekkel, valódi gumibotokkal, valódi könnyekkel.

A történetnek számomra az a tanulsága, hogy sok éve orbán kétharmadában az őt utálók gondolatvilága még mindig pusztán abból áll, hogy orbán egy fos. Nem ártana túllépni ezen az egy árva mondaton, s elkezdeni töprengeni a jövőn, a teendőkön is.

Ui. Jenőke, a sztánok egytől egyig csak a diktatúráknak köszönhetik, hogy nincs még muszlim polgárháború, a szovjethatalom megszilárdulása csak a muszlim világ vérbefojtásával ment végbe abban a térségben, van is egy jó kalandos könyv a híres Fekete Aga megsemmisítéséről Tuskan írta, a Hegyek fia a címe ha jól emlékszem.
Ha beszélsz kazakokkal, negyedóra múlva már arról folyik a szó, mi lesz Nazarbajev halála után, a dél kaszpi fegyveres felkelés sokat sejtető.

Ui.2. A mélyen tisztelt hisztiző jogvédő kommentelők egyike sem jelentkezett, hogy ő bizony szívesen beszállna a menekültek támogatásába, mi általában péntekenként szoktunk vinni egy kis rágcsálnivalót, de megértem én, hogy az aggodalom és az orbán ellenes elemi felháborodás megakadályozza ezeket a cselekedeteket.

Ui.3. Angyal, te ne linkelj nekem menekülteket gyalázó linkeket, mert annak ellenére, hogy tulajdonképpen ugyanoda jutunk a mondásainkban, az alapjaink ég és föld.
Számomra ezek az emberek áldozatok, a mi áldozataink, nem rejtett erőforrások és nem majmok.

Pusztán szerencse kérdése, hogy nem mi ballagunk a Balkánon jobb élet reményében.
Gyerekkel futó menekültet gáncsolt a magyar operatőrnő
Jobbik-közeli N1-nél dolgozik.

444.hu/2015/09/08/gyerekkel-futo-menekultet-gancsolt-a-magyar-operatorno/
@habakuk000: Nem szokásom gyalázni a mebekülteket, ahogy a rejtett erőforrás is inkább pozitiv hasonlat. Amúgy egyetértek az általad leírtakkal, utólag is elnézést érte.
@Gábris szomszéd:

Vannak, akik veled ellentétben ránéztek már egy térképre:
fotelkalandor.blog.hu/2015/09/08/miert_pont_most_jonnek

"Mert, ahogy fent is említettük - meglepő módon - az araboknak is van szabad akaratuk. Nem kell nekik "háttérhatalmak" irányítása, hogy döntéseket hozzanak."... a saját érdekükben...
@punkfrog: Punki most aztán megint seggre ejtettél. A csávókám "csak" FSA-s "mérsékelt" terrorista. Ez valami olyasmi, mint a reformkommunista vagy reformnáci? ;)
@habakuk000:

"Ui.2. A mélyen tisztelt hisztiző jogvédő kommentelők egyike sem jelentkezett, hogy ő bizony szívesen beszállna a menekültek támogatásába, mi általában péntekenként szoktunk vinni egy kis rágcsálnivalót, de megértem én, hogy az aggodalom és az orbán ellenes elemi felháborodás megakadályozza ezeket a cselekedeteket."

Muszáj vitriolosan és melldöngetve? Nem te vagy az egyetlen, nyugodj meg!
@Eszter jött: mondtam, hogy csak játék, apróság, ez szerintem nem melldongetes.
ugyanakkor úgy gondolom, aki véres szájjal pofázik, feszültség levezetésére akár csinálhat is valamit.
Ugyanakkor abszolút nem gondolom, hogy ez mindenki feladata, nagyon sokan segítenek, s ha mar ilyen szépen összejöttünk, az altalad olyannyira lesajnalt állami alkalmazottak erejük megfeszitesevel dolgoznak Szótlanul hosszú hónapok ota.
@punkfrog: nincsenek szavak Bro. ezen aztan tenyleg padlot fogtam... :-/
Mindig tanulok vmi újat!
Amennyiben valamelyikőtöknek hízelegni akarok, a pozitívumok jegyében lerejtetterőforrásozom... Mondom én, hogy mindig van lejjebb. :(
@punkfrog:
Ki az a büdös kurva? Törött lábbal utána megsértődne?
@Kurvahošigutntag:
Gyereket is megrúg, meg gyereket vivőt? A retkes mocskos ribanca!
@habakuk000:

Lehet,hogy itt most nagyon sokan csalódni fognak bennem:

de..
Tudom,hogy a'faccopó szotyista bűnei elfedésére használja a menekültkérdést,a 'dzsobbik tessócskáját is szintén népszerűséghajhászás motíválja leginkább:(

El kellene azért azon gondolkodni,hogy ez az'invázió és a ""menekültek ész nélkül való ellenőrizetlen befogadása hova vezethet!

Az egy dolog,hogy a kompenzáló,gazdag,többmillió törökön élőző és kigyúrt 'dajcsland mit vállal,de nekünk 'szegénymagyaroknak,'elbaszottszegényországunkkal,cigányainkkal,munkanélkülieinkkel,nyomorunkkal együtt ehhez 'mijafacközünk van:(

Gebedjenmeg és szarjon farfekvéses sünt a 'bonszájdúcse,de ebben a kérdésben nem lehetünk 'csakazértis ellenoldaliak!!

Akárkit átdobhat az IS és ez nem vicc,nekünk,gyerekeink,unokáink számára!!

Mondom ezt amellett,hogy tényleg szánom a háború elöl menekülőket!!
@punkfrog:

gratulálok a mélyen keresztény magyarnak hangadóknak akik gyereket hasba rúgnak, apát meg gyerekkel fel.
csodálatos, hogy mindig lebuknak ezek a szarzsákok.
biztos összeesküdtek ellenük.

Menekülő kisgyerekbe rúgott a Jobbik-tv operatőre Röszkénél

index.hu/belfold/2015/09/08/menekulo_kigyerekbe_rugott_a_jobbik-tv_operatore_roszkenel/
@gazoló:
Elképedtem!Úgy látszik, lassan mindenkinek visszajön a maradék esze.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: komolyan mondom, hogy nem talalok szavakat...
@jaegtoer:
Ha beengednek, akár alulra, akár felülre, onnan is írj!
@gazoló:

igen. minden normális embert feszegetnek a jogos kérdések.

de az biztos, hogy embernek kell maradni minden helyzetben. és az államot sem azért tartjuk fent, hogy kisded játékait játssza, hanem dolgozzon normálisan, magyarul: a feladatát lássa el normálisan.
@avanivi:
Egy féreg az ilyen tetű szarházi. No, de milyen is lenne? Ez a szint.
@Kurvahošigutntag:

Igen, elég undorító, amikor az ájtatosból előbújik a mélymagyar.
@Kurvahošigutntag:
Sejted mi van? Kirúgták, többet nem is kívánunk beszélni róla... Azért az a környezet, ahol ez az ostoba picsa szocializálódott, dolgozott mit tehetett hozzá, hogy ennyire lemenjen alantas gennyládába.
@Orica Középföldi: tudod Te is, hogy nem vagyok rest tragarkodni, de most meg a ver is meghult bennem. 1000xesen visszaigazolodtak a negativ otthoni tapasztalataim. magyarorszagnak ganeztak. winter is coming
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: szerinted a maradek kulonb? tudod Te is, hogy nem. ez csak sebtapasz, a kovetkezo snittig
@Kurvahošigutntag:
Kormányra kerülve ezek nem fognak így viselkedni. Komolyan! De'tényleg! Parádézhatott volna az arcát fedő kendő helyett barna egyenruhában is, de hát a humánum...
@Imola Helyesi:

Ne örülj,azért nem vagyunk egy platformon 'honvédő fapina,csak vannak dolgok amelyek nem feketék és fehérek:))
Kormányod pedig teljesen inkompetens és balfék módon reagálja ezt a kérdést és remélem a bukását is kiérleli ez a helyzet,ha lehetek egy kicsit 'gecigaz:))
„We go Denmark!” – Németországból is elvágyódnak a migránsok

Az észak-németországi Lübeckben migránsok tüntetnek: nem akarnak németországi menekültszállásra menni, ők inkább Dániába és Svédországba vágynak, azt követelik, hagyják őket elmenni. Elutasították a lübeckiek által nekik felkínált élelmiszert is.

mandiner.hu/cikk/20150908_we_go_denmark_nemetorszagbol_is_elvagyodnak_a_migransok

Gondolom amikor Dániában és Svédországban is szembesülnek a menekültszállással, onnan is tovább akarnak majd menni.
@Orica Középföldi: orica drága, elmehet a pébe ez a péterkonok!

az én kedvencem is a rakottkrumpli, ma is aszt ettem ebédre. az asszony kétféle kalbájszt is rakott bele:)))

minden másban, ült a szösszenet.
@gazoló: Mindenkinek van valami igaza menekült ügyben,de itt vannak, és amennyire lehet emberi bánásmódot kellene biztosítani nekik. Főleg ne kelljen a semmi közepén éjszakázni nekik pici gyerekekkel.Ez egy qrva nagy megoldhatatlan feladat a kormánynak.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: az ha jol lattam egy mutos maszk. szoval fosos is a nyomorult. annyira fosott, hogy bele kellett rugnia a nala gyengebbe/kiszolgaltatottabba...
@avanivi:

Most még ezek a ''humán ellentmondások,de három,négy milla érkezőnél,mi lesz az elbánás?:((

Remélem gyógyulsz!!
@habakuk000:

Világ életemben állami alkalmazott voltam. Pontosan tudom, hogy ők csak a feletteseik utasítására cselekedhetnek.
Kritikus megjegyzéseim a munkájukat irányítóknak szóltak.
@taga20: tegnap este mit esztergaltal, vizieromu turbinatengelyt? lestelek, hogy jossz Te is ebolagyokokre csuzlizni...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: a Laszlo vezeteknevbol itelve, konnyen lehet, hogy szortalpas htm
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Erre már tényleg nincsenek szavak. Filmen sem tudom elviselni ha gyerekeket nyuvasztanak, ez itt pedig nem egy Spielberg rendezte film.Némán gyalogolnak a felnőttek mellett,nem is sírnak.Felháborító ez a hp pedig gyerekeket rugdal.
@gazoló:

Senki sem örül ennek a helyzetnek. Én ebben a generált vagy spontán káoszban látom a legnagyobb veszélyforrást.
Nem kell ide IS. Elég, ha a maihoz hasonló rúgás erősebb, vagy olyan testtájékot ér, ahol halálos sérülést okoz. Mondjuk, egy gyereknek.
Akkor a menekültek dühe mindannyiunk ellen fordul.
@gazoló: Jól köszönöm :)

Befejeződik majd valamikor ez az öldöklés reméljük és visszamennek.
Ha ez az ország továbbra is ilyen szégyenletes szar marad asszem az egész családdal mi is beállunk az osztrákokhoz menekülők közé és viszontlátásra.
@Eszter jött:

Jó estét!

Dögöljön meg az ilyen,baromarcú!!
Mi a 'fakkot keres ott egyébként is a kurvaéletbe!
Vért akar a sajtó tunkolni:(
Minden tiszteletem az ottani rendőröké!!!

"Akkor a menekültek dühe mindannyiunk ellen fordul."

Rövid időn belül meg fog történni:((
@Kurvahošigutntag: ja, tegnap csak olvasgattalak benneteket, me a hétvégén kiadtam magamból mindent;)

láttam, hogy ebola kurvára rád akaszkodott, szerintem dugni akart:)

haver, ha engecc neki, előbb szabadulsz:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: és tényleg mindig van lejjebb,szégyen ez az ország.
@avanivi:

Nem fog befejeződni az öldöklés és az utánpótlás is korlátlan!!
Mi lesz ebből??
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

A kommenteket olvasd az N1 facebook oldalán.
Szörnyű, hogy mi lett ebből az országból. Agressziv, végtelenül irigy, kőbuta, xenofób, lusta milliók. Félelmetes.
@taga20:

oly nagyon örvendeznék, ha nem csak a vasalás miatt basztatnál!
Szoktam port törölgetni is... :)

Egyúttal jó éjszakát mindenkinek! ;)
@Gábris szomszéd:

Nem, bazdmeg, ez olyan, mint azok a kölykök, akik 56-ban az utcán lövöldöztek, aztán pucolniuk kellett, át a határon. (Majd visszajöttek 90 után és itt verik a mellyüket féltéglával, mekkora szabccságharcosok voltak, holott csak lájtos terroristák, mint mondod. Értjük. )
@habakuk000:
.
Azt írod: ''''a sztánok egytől egyig csak a diktatúráknak köszönhetik, hogy nincs még muszlim polgárháború, a szovjethatalom megszilárdulása csak a muszlim világ vérbefojtásával ment végbe...''''

II. Lipót, belga király. Hivatali idő: 1865-1909.
A király kényszermunkára fogta a bennszülött lakosságot, akik az általa létrehozott gumiiparban dolgoztak embertelen körülmények között. Egy misszionárius, John Harris szerint soha életében nem tapasztalt olyan leírhatatlan nyomorúságot, mint amilyennel Kongóban kellett szembesülnie.
Az áldozatok számát nem lehet pontosan felbecsülni, de a Kongói Szabadállamban legalább kétmillióan haltak bele a kényszermunkába; egyesek szerint elképzelhető, hogy ez a szám a 15 milliót is elérheti.

İsmail Enver albán parasztszülők gyermekeként született a mai Tádzsikisztán területén. Hivatalban töltött idő: 1908-1922.
Amikor a szarikamisi csatát is elvesztette, az örményeket nevezte meg bűnbakként; mindezt véres megtorlás követte, amit manapság az örmény népirtásként emlegetnek.
A népirtásban Enver 1,2 millió örményt gyilkoltatott meg, valamint 830 ezer görögöt és körülbelül félmillió asszírt ölt meg a világháború idején.

Sztálin halála a nevével jelzett rémuralom végét is jelentette; egy olyan rezsimét, aminek több tízmillió áldozata volt. A szovjet vezető így a történelem véreskezű diktátorai között vonult be a történelembe. E diktátorok listáján az áldozatok száma szerint a talán legismertebb diktátor, Adolf Hitler csak a harmadik lehetett: Mao Ce-tung és Sztálin uralma külön-külön is több tízmillió ember halálához járult hozzá.
Az Afrikában tomboló szocializmus legalább annyi áldozatot követelt, mint a második világháborús japán agresszió, és sokaknak az is újdonságként hathat, hogy II. Lipót belga király még Kim Ir Szennél is nagyobb söpredék volt.

Adolf Hitler
A náci haderők legalább 17 millió civilt, köztük hatmillió zsidót és körülbelül másfél millió cigány gyilkoltak meg. Más „ügyeire” (Röhm és egyebek) nem is térek ki.

Mengisztu Hailé Mariam az etióp kommunista haderő, a Derg ezredese volt; a milícia tisztjeként szisztematikusan végzett azokkal, akik ellene fordultak a vörösterror idején. Az ezredes 1974-ben jutott hatalomra. Mengisztu országlását Afrika történetének legszörnyűbb tömeggyilkosságaként tartják számon.

1976 decemberében a Közép-afrikai Köztársaság elnöke - Jean-Bédel Bokassa - új alkotmányt léptetett életbe, és diktátornak kiáltotta ki magát. A császári trónfoglalásra 1977. december 4-én került sor Bangieban, a főváros stadionjában.
Bukása után a volt császárral szemben vádat emeltek kannibalizmusa miatt.
A császár életrajzírója - Brian Titley - szerint császárkorában Bokassa nem ellenezte, hogy róla, mint emberevőről beszéljenek, mert a lakosság szemében ez nagyobb hatalmat és sebezhetetlenséget kölcsönzött neki. De hatalomvesztése után már cáfolta.

Kim Ir Szen észak-koreai diktátor: bele kellett törődnie, hogy csak Észak-Koreát uralja, az ötvenes éveket hatalma megszilárdításával és riválisai likvidálásával töltötte. Sztálin mintájára alakította át az államszervezetet, ami kollektivizálással, a személyi kultusz kiépítésével és a terror általánosításával járt együtt. 1955-ben bevezette a dzsucse ideológiát, aminek fő mondanivalója az autarchiára való törekvés és a vezér feltétlen tisztelete volt. Romba döntötte az ország gazdaságát, mindennapossá vált az éhezés, a nyomort pedig a Dél-Korea elleni fegyverkezés és a megalomán építkezések tovább fokozták. 1980-ban utódlásáról is gondoskodott, legidősebb fiát, Kim Dzsong Ilt jelölve ki örökösének. Az áldozatok becsült száma: 1,6 millió

A kambodzsai kommunista mozgalom, a Vörös Khmer vezetője azt tűzte ki célul, hogy megtisztítja az országot a rendszerellenes elemektől. A mezőgazdasági kollektivizmus politikáját meghirdető Pol Pot arra kényszerítette a városban lakókat, hogy a földeken dolgozzanak, a parasztokat pedig beterelte a városba. Pol Pot terrorja az ország lakosságának körülbelül egyötödével végzett. Csak 1998-as halála után sikerült teljesen felszámolni a Vörös Khmer uralmát az országban.

Nos, kedves Haba! Ennyi minden köszönhető a diktatúráknak.
És mennyi mindenki kimaradt a felsorolásból!
Az úgynevezett letűnt századokat nem is említem, a koreai csemetét sem…

Az is lehetett volna az általad levont tanulság, hogy a diktatúrák mocskos körülmények között keletkeznek, és mocskos körülményeket teremtenek, amelyet mocskos eszközökkel tartanak fenn...
Merthogy így válik érthetővé: az eszköz használatát nem szentesíti, hanem meghatározza a cél.
Ez esetekben a cél a hatalom megszerzése, a megszerzés eszköze: diktatúra, a jelszó: "bármi áron".
Az árat, nem tudni miért, nem a diktátor fizeti meg.
@DarthVader:

Gábrisnak érdekes véleménye van 56-ról...
@Kurvahošigutntag:

Pillanatnyilag nem kritikus a helyzet a lakosságra nézve. Lehet, hogy holnap ez már nem igaz, de ez is elég volt az alantas ösztönök szabadon engedéséhez, a rettegés beindításához (mitől is?), vadabbnál vadabb konteok gyártásához, a főpapok nyájasságának megmutatásához, etc.

Mi lesz, ha tényleg kritikussá válik?
@gazoló: Be kell vonulni szárazföldi haderővel.
Egyébiránt egészen biztos, hogy Orbán szándékosan hagyja ezt a káoszt. Arra vár, hogy a migránsok tényleg nekiinduljanak, hogy megmutassa, milyen agresszivek. Mert ennyire rosszul szervezni hozzánemértésből se lehet, csak szándékosan.
@Eszter jött:

Szerinted? Mennyi fog ebből eltűnni ofsór? Szerintem sok.
@fzs.1933: rendben haver, rám számíthacc legközelebb is:))

u.i.: vasalni utálok, de mosogatni imádok:)
@DarthVader:
Fostalicska oldalakat? Neee... Drágább az időm, melózok még.
@DarthVader: Elakadt a légzőkészüléked a sisakban? Miről hadoválsz itt össze-vissza? :)
@taga20: Én viszont tök jól vasalok. :)
@gazoló:

A közszolgálati média hergeli a lakosságot. A környező államokban épp az ellenkezője folyik.
@taga20:
.
Úgy alakult, hogy munkahelyet változtattam. Ketten voltunk újak, és pont egy névnapra érkeztünk. Azzal kezdték, hogy mutatkozzunk be, mondjunk pár szót magunkról.
A másik srác kezdte, fényezte magát vagy 10 percig.
Nagyon untam. Mikor rám került a sor, közöltem, hogy hány éves vagyok, valamint azt, hogy elváltam és utálok vasalni.
Ha tudnád, hogy milyen nehéz megszabadulni a vasalás nőnemű elkötelezettjeitől!
(nem mindegyiktől)
@DarthVader:

Nem tudom. Ez most kicsit más, mint egy sima eu-s támogatás.
Ausztriával egy időben kapja. Össze tudják hasonlítani, mire használja fel.

Mészáros Lőrincnek lehet menekülttábor építő jogosítványa?
@Eszter jött:

Ez igaz,de én a 'közszolgálati nélkül is roppant borúlátóan látom ezt a katyvaszt és nem tudok nyugodt maradni ebben a helyzetben:((
@DarthVader:
Ugyan ezt mondom! Ezt csak direkt lehet így elbaszni. Állítólag van Mo-on katasztrófavédelem néven olyan jólfizetettek, akiknek ez ujjgyakorlat kellene, hogy legyen. Amennyiben a teljes káosz a cél, akkor jól dolgoznak, egyébként meg szarra se jók! Szánalmas a nyomorultak terelése és ahogy az állami szervek mosakodnak. Versenyszférában egyse bírna ki egy napot se, alkalmatlanok...
@habakuk000:

Mindig örömmel veszem a megszólíttatást, mert abból kiviláglik, hogy néha olvassák, amit írok. Nincsen ennél nagyobb öröm egy hozzászólónak. Persze az egyértelmű, hogy olvassák ugyan, de nem jó szívvel olvassák, mert nem örömükben ragadnak billentyűzetet, hanem haragjukban, ám ez mit se tesz, az elolvasás a lényeg, abból lesz aztán a párbeszéd.

Itten valahol azt találtam írni, hogy az embereket nem annyira a konkrét helyzet racionális átgondolása, hanem sokkal inkább az eddigi oldalállásuk (azt nem merem mondani, hogy pártállásuk, mert nem lenne igaz) predesztinálja állásfoglalásra, amint ez jelen helyzetben is tapasztalható. Aki Orbán ellenes, az minden kérdésben az, aki meg Gyurcsány ellenes (írtam volt ottan), annak tökmindegy, hogy mit csinál, elég annyi, hogy csinált valamit.

Nem óhajtanék én ezért bárkit elítélni. Ha az emberek óriási többségéhez tartozik valaki, arról ő kevéssé tehet, én maximum a tárgyi tévedések kiigazításában próbálok tevékenykedni - kevés sikerrel.

A politikus katasztrófája, hogy népszerűnek KELL LENNIE, különben nem választják meg, és akkor a saját világmegváltó terveinek lőttek, ugyanakkor NEM SZABAD HAJHÁSZNI a népszerűséget (hogy mivel és hogyan nem szabad, az változatos és tengernyi, most nem is taglalnám), mégpedig azért nem, mert "kilóg a lóláb". Ha tehát egy villamoson egy padlót fixírozó alakot látunk ülni, aki mellett egy fájós lábú, cekkeres öregasszony próbálja elérni ereje végső megfeszítésével a felső kapaszkodót, biztos lehetünk benne, hogy az egy politikus, aki fél a másnapi cikkektől.

Emlékszem, hogy mikor Gyurcsányt egy család meghívta Miskolcra, hogy lakjon náluk, mert Gyurcsánynak köszönhették, hogy a roma lakók száma megszaporodott az Avason, és be akarták mutatni neki, hogy ott speciel mit okozott ez együttélésben, micsoda cikkek jelentek meg róla, meg a hajhászásáról (a cikkíróknak fogalmuk se volt róla, hogy miért lett meghívva, csak arról, hogy néhány napot ott lakik). Most, mikor "kiadhatott volna még egy pár közleményt", de inkább valamit tenni akart helyette (ezt mondta), kiment az önkéntesekhez, és megkérdezte, mivel tudna segíteni, azok meg ezt mondták. A hülyéje, megint elqrta, jobb lett volna néhány közlemény. Nemigaz?

Figyeltem a megnyilvánulásokat. A demokratikus ellenzékből menekültügyben senki nem támadta komolyan Orbánt. Kritikák ugyan voltak, de kemény támadás nem. Ez mutatja, hogy a./ puhány tehetetlen népség, b./ még ezt sem tudják kihasználni, c./ egykutya ez mind. De főleg Gyurcsány. Gondolom.
@gazoló:

Azt hiszed, én nem vagyok nyugtalan, mikor látom, hogy napról-napra embertömegek érkeznek Európába?
Nem tudjuk, mi következik.
Elfogadhatatlannak tartom azt a módszert, amivel a menekültügyet kezelik EU szinten.
A magyarországi pedig maga a Nirvána. Igaza volt jótündérnek.
@gazoló: Nem tudni mi lesz és nem is akarok előre rettegni. Majd a tárgyi napon rettegek ha megérem.
@vakapad:
.
Van egy sejtésem: nagyobb bűn Gyurcsány mellett kiállni, mint Orbánt bármiért cikizni.
Vagy ilyesmi.
Önkontroll-hajlam. Az van elterjedve, hogy Orbán kizárólag Gyurcsánytól tart - nem kicsit, nagyon.
@dr. jenőke (jenőke): teljesen igazad van, csak nem értem, mi köze ennek az ortodox kereszténység és a muszlim birodalom határvidékén zajló viszonylagos nyugalomhoz?
Nem a diktatúrák dicséretét zengtem. Hanem a nyugalom okaira céloztam.
@Gábris szomszéd:
Az persze tetszene neked, hiszen akkor rögtön mehetne megint a posztcunami arról, hogy a rohadt USA hadseregnek milyen "túlkapásai" vannak szegény muzulmánokkal szemben. Ügyes, de kicsit aljas húzás ám, hogy Amerika nektek a nyuszika a füstszűrős sapkában, és annak, hogy nem tesz semmit, már csak azt tartjátok nagyobb bajnak, ha tenne. Viszont mindkettőről tudnátok napi három "infografikát" meg összeesküvés-elméletet csinálni.
@taga20: Te taga! Hadd kerdezzem meg tőled, mint a migráns kifejezés osellensegetol, hogy a németeknél tüntető továbbmenni akaró szerencsétlenek - tényleg azok, mert Velük fog példálózni az összes idegengyűlölő vadmarha -, migránsok-e Avagy menekültek?
@Kurvahošigutntag:

ha ellopják, baccák ki Mo-t az Eu-ból. fagyasszák be a kormány és a holdudvar külföldi számláit.
mindennek van határa!
@vakapad:

Elnézést kérve mindenkitől, ha esetleg megint (már megint) érthetetlen lettem volna, az utolsó bekezdést tessenek iróniának tekinteni.

Azaz komolyabban: helyesnek tartom azt az ellenoldali viselkedést, miszerint a helyzet kormány általi kezelése bosszantóan amatőr hibák garmadájával zsúfolt, amelyekért kritikát érdemel, de a lelkes velkámozás, azaz a jelenlegi helyzet korlátlan időkig való fenntartása éppúgy nagyon helytelen. Főleg a menekültek szempontjából.
@vakapad: ne vedd magadra, cinkeltelek, jól esett.
@DarthVader:
Ez nem szándékos. Ez a hozzánemértés eredménye, ilyen az egész közigazgatás, de mondhatjuk államigazgatásnak is.
Ismerős 3 hónapja nyugdíjas, de eről határozatot még nem kapott. Azt ugyan is csak és kizárólag Budapesten írnak, ott meg nem érnek rá, mert a főnök fogja a sámlit, hogy ki ne rúgják alóla. Emiatt dolgozni nem érnek rá.

A diktatúráknak pedig jellemzője, senki nem mer szólni a főnöknek arról, hogy nem jól mennek a dolgok.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Végre lenne egy jó ügy és nem csak olajért vagy természeti erőforrásokért kellene háborúzniuk.
Voltak, akik aggódtak, mi lesz a németországi menekültekkel. Vannak megoldások.

"A következő napokban Franciaország a németországi erőfeszítések enyhítésére ezer olyan migránst fogad be, akiknek a dossziéja szinte teljesen lezárult, miután olyan országokból érkeztek, amelyeket illetően nem kell haboznunk a kérésüket elfogadni" - mondta a szóvivő."

www.bumm.sk/kulfold/2015/09/08/ezer-menekult-erkezik-a-kovetkezo-napokban-nemetorszagbol-franciaorszagba
Öregbácsi a tüntetésen kiabál: éjjen a menstruáció!...
De bácsi, mondják neki, ez,nem az hanem demonstráció.
Nem baj fiam, csak vér fojjon.....

Na ez van most.:)))

Bocs, de nem hagyhattam ki
@látjátok feleim szümtükkel:

A tévécsatorna bocsánatkéréséről még nem olvastam sehol.
@avanivi:
Manapság nem egyszerű a dzsobbikban, győznek rettegni.
Erre a "Párt (ex)Ökle" is még nyilatkozik: :D
(Nem tudom, mi cikibb ennél a szerencsétlennél, max. Novák, meg a többi...)

"Igaz, hogy az egyik elnökségi tag viccesen fejbelövéssel fenyegette meg?

Ráadásul az a személy, akit a legjobb barátomnak tekintettem.

Szabó Gábor pártigazgató?

Mindegy a név. Vonával meg vele ballagtunk le a képviselői irodaház lépcsőjén, amikor így szólt: „Csanád, tudod, te annyira értékes, rendes, megbízható ember vagy, hogy bár most elég sok gondot okozol, meg fogjuk oldani a helyzetet. Mégis az lenne a legjobb, ha most fejbe lőnénk, és másnap tizennyolc évesen újjászületnél zsidómentesen.” Poénnak szánta, de nekem hihetetlenül fájt."

24.hu/kozelet/2015/09/07/szegedi-csanad-buszke-magyar-zsido-vagyok/

Hol fejbelövéssel vicceskednek, hol gázkamrákkal, hol meg csak szimplán lerúgják a gyereket.
Tartás, erkölcs, becsület... ja, ja...
@habakuk000: ma megengedő napom van, ezé választhacc:)

cserébe, kevesebb vaddolgot nyomjál:)))
@habakuk000:
.
Minden diktátor közös jellemzője az állandó harc.
Harci célnak kell kijelölni például a kulákokat (Rákosi), az orvosokat (Sztálin), de megfelelő a vallási ellentét, végülis mindegy, hogy ki, vagy kik, vagy mi, csak a diktátorolt néppel legyen "közösnek tekinthető" ügy, amely összetartja a hatalom bázisát.
Csak szólok, hogy nagyjából több százan-ezren fognak Röszkénél a szabadban éjszakázni, mert inkompetens idióták képtelenek a regisztrációt felgyorsitani, illetve szerintem pont nem akarják, hagy senyvedjenek a migránsok, hátha szólnak az ottmaradottaknak, hogy ne jöjjenek.

De biztos vagyok benne, hogy akik lenyomtak többezer kilométert vizen-szárazon, azok nem fognak vágómarhaként állni, hanem előbb-utóbb meg fognak indulni nem 150-en, hanem mindnyájan. Na az lesz érdekes.
Mindig el vagy olvasva. Ne kérj elnézést. A Feri egy izgága alak. A performance-t időnként keveri a perforált mancival, de ezt csak @taga20: guminője tudná cáfolni, viszont az a dög direkt leeresztette, úgyhogy beköszöntött az ősz és itt állunk Ferivel meg Viktorral a hátunkon és már az ateisták is Ferenc mellé álltak, persze nem a szemlőhegyi, hanem a vatikánit istenítik. Ilyen időket élünk. Most szólj hozzá!? Senki nem lehet próféta a saját hazájában azzal a sok aprósággal a háta megett:)
@Gábris szomszéd: szerintem nem, me ma még nem volt részedről zsidó téma.
má csodálkoztam is, hogy netalántán megláttad a vonalkódot valakin a családban és ma má együtt mentél csanáddal a rabbihoz:)
@DarthVader:
Kódolva van, vlszínűleg ez a cél, hogy legyen mit mutogatni utána, lehessen mire hivatkozni.
Kell a feszkó nekik, mint egy falat kenyér.
@jaegtoer: haver és ha tudnád, hogy múlthéten vettem egy kis kompresszort:))

mindig jó jön a ház körül.
@DarthVader:
Büdös luvnyának köszönhetően terjed "a jóhírünk" a világban:

"Kis hírünk gyorsan terjed a nagyvilágban, már Spanyolország két vezető lapja, az El Mundo és az El País is megemlékezett az esetről. És még a Twitteren is vezetünk ezekben a percekben, a #Hungary hashtag-re első helyen hozza a képeket."
Valamelyik rettegő fasz lapátolta ezt ide a napokban, mint Európába menekült terrorista képét.
Erre meg...

"A Facebookon vírusszerűen terjedt az előtte-utána jellegű fényképmontázs, amelyen a férfit 2014 májusában egyenruhában ábrázolja a harcost, majd 2015 augusztusában, menedékkérőként a Macedón határon.

„Emlékeztek erre a srácra? Tavaly az Iszlám Állam fotóján pózolt, most pedig ’menekült’ Akkor minket megszivattak, vagy mi!”- írta Peter Lee Goodchild a fotóhoz, amit több mint 70 ezren osztottak meg.

A képpel elsősorban a menekültellenes kommentelők illusztrálták a bevándorlók okozta terroristaveszélyt, mondán itt a bizonyíték, hogyan osonnak be a terroristák a menekültek között. A gond csak az, hogy valójában a szíriai lázadók egy korábbi parancsnoka látható, aki később menedékkérelemmel érkezett Európába."

24.hu/kulfold/2015/09/08/az-iszlam-allam-terroristajat-lattak-menekultkent-belepni-nem-is-tevedhettek-volna-nagyobbat/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: hogy te milyen egy figyelmes fószer vagy, egyem a zúzádat:)))

cserébe, küldök egy csoportképet egy séróbáróval a közepin:)))

dex.hu/x.php?id=inxcl_mindekozben&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fmindekozben%2Fposzt%2F2015%2F09%2F08%2Feszak-koreaban_a_mesekonyvek_valora_valnak%2F&pos=inxcl_pp
Pusztán elvi síkon teszem fel a kérdést a rúgdalozó kamerás szöszi kapcsán: nőt pofánbaszni kivételesen sem ér?
"Azt már rengetegen megírták, hogy a magyar állam működött, de a vezetése nem. A rendőrök, orvosok, mindenki becsületesen és jól végezte a dolgát. Még akkor is, amikor az őket irányítók látványosan bénáztak. Budapesten a rendőrök akkor is tökéletesen biztosították a gyalogló tömeget, amikor a rendőri vezetésnek ötlete sem volt arról, merre vannak épp."

24.hu/poszt-itt/2015/09/08/maganak-teremtette-a-kormany-a-problemat-amibe-most-belebukik/
@elmeherceg:
Ez a féreg nem nő, de ütni akkor sem. Rúgni viszont szájon...
@habakuk000: Él Magyarországon egy szír mérnök, aki hobbifotósként a magyar tanyavilágot örökítette meg a 70-es években, valamint a legismertebb kortárs magyar költőket.

Baghet Iskander: "A fotó univerzális nyelv, amit mindenki megért – magyarázza a művész.

Arra a kérdésre, hogy lát-e valami közöset a magyar és az arab kultúrában, Iskander azt feleli, hogy az érzelmek: a szomorúság, a vidámság vagy a szeretet mindenütt egyformák a világon."

www.delmagyar.hu/kecskemet/magyarorszag_arab_szemmel_8211_bahget_iskander_rejtett_vilaga/2189369/
@dr. jenőke (jenőke): Buda Ferenc: Himnusz haza

"Rakosgatok félig vakon
bronztű sisak üres flakon
lókoponya lúd mellcsontja
törött mondat kettőspontja
ami lenn volt itt van felül
mind az egész összevegyül
kő nyílhegyek kengyelvasak
töltényhüvely tejestasak
kondor szakáll mongol redő
türk állkapocs trák fejtető
sváb hetede rác harmada
egybeszakad jász szarmata
birodalom és gyarmata
gót hun görög bolgár kabar
tót kun török alán avar
örmény oláh tatár zsidó
meghódított és hódító
itt fortyog a fél kontinens
minden csontunk ambivalens"
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: A Csanád ugyanolyan szemét mint a többi,nagyon jól beleillett a csapatba.Most haragszik az egész világra és kitálal a kebelbarátairól, de nem baj, megtudjuk hogy pont olyan fostalicskák mint amit gondoltunk róluk.

A mai eset ezzel a nőszeméllyel is felháborító. Nézd meg a videót,az volt a szerencséje ennek a féregnek,hogy a kislány apja nem látta mit művel.
@punkfrog: nem tudom, összezavarhatlak-é, a demokrácia paradoxonával...

kicsit többet vártam volna tőled!
@hacsaturján: mi baja magának a sválbárdi norvég minta kellős közepivel?
@avanivi:
Ostoba libája elfeledkezik arról, hogy arrafelé még élnek a hagyományok, a bosszú. Szóval amikor egy reggel törött lábakkal ébred, csúnya lesz mindenki...
Ezeknél undorítóbb véglény nincs, aki egy nyomorult, kiszolgáltatott embert, gyereket ilyen tetű módon bánt, az nem ember a szememben.
Tudod, majd majd egyszer azzal jön, hogy vicceskedett csak...
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
A fotó univerzális nyelv. Persze manapság, amikor néhány ostoba még a reggeli pisikéjét is kiposztolja, nem feltétlen minden facebookos fos is az.
@Gábris szomszéd: ez annyira jellemző melléduma... cimbora, hazudik. mert beleszaladt a történelem egyik érdekes változásába, lássuk be nem egy lángelme, legfeljebb takarék-láng...

ennyi, tényleg kár túlragozni.
@jaegtoer: jaja, fekete csmpe, pink tokkátával és fugával
@Eszter jött: teccet érteni! olyan országból érkezett...

lássuk Szíria területe 183 ezer qkm, lakossága, 22-23 millió lélek.

eddig cirka, 300 ezer menekült érkezett...

én csak gondolkodni vagyok bátor.

ahogy említettem, jelentős hányaduk nem szíriából... eddig... csak a hétvégén több mint 20 ezer menekült érkezett Münchenbe, sokan meglátva a körülményeket, meg "lehetőségeket" azonnal tovább akarnának menni északra.

hm? ez mit is mutat? bizony, azt amit nagyon sokan nem akarnak elfogadni: illegális = törvénytelen migránsokról beszélhetünk.
@taga20: bakker téged megint átqrtak? tömörgummi nőhöz??
szójjá jóatyádnak, hova jutott a zutóggya
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: jajj má té'. ilyen ez a megélhetési politizélés... hullik a forgács, meg a szilánk is szisszenik..
@nincs_itt:
mijakülönbség a fidexkft és dzsobbik tszcs között?

jár érte pink fúga kandúrban

brühüyyy

kkk------- (ez mínusz jel azaz nemhogy nem röhögöny hanem sírás)
@nincs_itt: "ahogy említettem, jelentős hányaduk nem szíriából... eddig... csak a hétvégén több mint 20 ezer menekült érkezett Münchenbe, sokan meglátva a körülményeket, meg "lehetőségeket" azonnal tovább akarnának menni északra."

Meg ugye már tüntettek is, hogy ők tovább mennének Dániába és Svédországba. :)

"Az észak-németországi Lübeckben migránsok tüntetnek: nem akarnak németországi menekültszállásra menni, ők inkább Dániába és Svédországba vágynak, azt követelik, hagyják őket elmenni. Elutasították a lübeckiek által nekik felkínált élelmiszert is."

www.origo.hu/nagyvilag/20150908-menekultek-nemetorszag-lubeck-tuntetes.html

Ez a tény végleg lerántja a leplet arról, hogy kik az igazi "menekültek" ebben az egész jól szervezett akcióban. :(
@taga20: @Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Figyusztok már. Chanáddal olyan interjút mikor készítenek majd, amely az EU-s pénzek szabálytalan felhasználásáról és az ellene zajló OLAF nyomozás állásáról szól? :)

mno.hu/hirtv_gazdasagi_hirei/jobbikosok-ugyeben-nyomoz-az-unio-csalas-elleni-hivatala-1279942
@nincs_itt:

"A több tucatnyi migráns az észak-németországi Lübeck pályaudvarán tüntetett, sőt, egy peront is elfoglaltak és blokád alá vontak. Nem akarnak a németországi neumünsteri menekülttáborba menni. Transzparenseiken szikárul közlik, hogy merre tartanak, és hogy mi a dolga a hatóságoknak :„We go Denmark” (Dániába megyünk), „We go Sweden”(Svédországba megyünk), „Leave us to go” (Engedjetek elmenni!).

Az überhumánus németek ugyanis nem tudnak mást tenni, mint amit a gonosz magyar hatóságok: rendőröket vezényelnek a migránsok féken tartására. Ők most szembesülnek azzal, hogy e szegény üldözöttek nem egyszerűen egy "biztonságos" országba akarnak menni az "embertelen" Magyarország után, sőt, azzal sem elégednek meg, hogy a csóró kelet-Európa után a gazdag nyugatra érkeztek.

Mélységesen meg vannak győződve róla, hogy ehhez joguk van, és fel vannak háborodva, ha ebben akadályozzák őket. Olyannyira, hogy a lübecki polgárok élelmiszer adományait is visszautasítják. Nagyon vaknak kell lenni ahhoz, hogy ne lássuk: ennek az Európába özönlő tömegnek egy jelentős része nem menedékért jött. Hanem megvalósítani az álmait. Mégpedig ott, és úgy, ahogyan ő akarja.

A következő hónapok legfontosabb kérdése valószínűleg nem az lesz, hogy hányan jönnek még. Hanem az: hogyan fognak reagálni azok, akik már itt vannak és meglátják, hogy Nyugat-Európa sem a Sims, ahol a becsődölt emberek végre megvalósíthatják a Tökéletes Életet. És hogyan fog vizsgázni majd emberségből, humánumból, emberi jogokból, és a többi uniós kötelező tantárgyból az a Nyugat, amely olyan könnyen húzott meg minket ezekből?"
Schulz egyre betegebb: "a menekültek azért Európába jöttek, mert az európai értékeket osztják"
És ez a közveszélyes érettségihiányos idióta az EP elnöke. ;)

www.168ora.hu/globusz/ma-bejelentik-uj-menekultkvota-tervet-138907.html?print=1
Jávor Benedek:

Kis-Rigó László szeged-csanádi püspök szavai alapján azt hiszem, eljött az ideje a hunglikán egyház létrehozatalának, amit nem a távoli és tájékozatlan Rómából, hanem a Miniszterelnöki Hivatalból irányítanak.
@Gábris szomszéd:
ez egyre jobb lesz, Dánia visszaküldi vagy táborba zárja Svédország hasonlóképpen, akkor majd Iceland-ra akarnak menni a tűzhányó kráterébe?
vagy az északi sarkra ott meg majd a Hacsa várja őket a rénekkel és jegesmedvékkel és jégkunyhóval ahol szárított halat és még szárazabb algát kaphatnak frókaszarral

kurva kíváncsi vagyok hol borúl ki annyira a bili, hogy felismerjék nincs más megoldás, felrakni őket egy nagy hajóra és visszavinni őket oda ahonnan kalandozásokra indúltak

ezentúl én magam a NAGY KALANDOÖZÁSOK IDŐSZAKÁNAK FOGOM NEVEZNI A KALANDOROK KÉSŐ ŐSZI SÉTÁJÁT

rá is fognak baszni mert hamarosan tél lesz és ha nem tanulnak meg síelni akkor mehetnek pisilni

EGYÉBKÉNT A SZÍRIAI EXFORRADALMÁR MIÉPRT NEM TERRORISTA? AZ IS EGY TÖRVÉNYES HATALOM ELLEN KÜZD AZUTÁN MEGÚNNYA (VAGY ROSSZÚL FIZETIK A MEGBÍZÓI) ÉS AKKOR LESZ BELŐLE KALANDOR

brühüyyy

kkk (----------)

én egyre kevésbé tudom sajnálni az ilyen kalandorokat

pláne hogy elégetik az úti okmányaikat

anélkűl azonnali visszatoloncolásnak kellene következnie

és magyarázat nélkűl

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
egyébként aki érti annak szól:

"gerbeskutyucapcara"

az ég nem zeng de zaj van kkk

brühüyyy
@Rodeo36: "EGYÉBKÉNT A SZÍRIAI EXFORRADALMÁR MIÉPRT NEM TERRORISTA? AZ IS EGY TÖRVÉNYES HATALOM ELLEN KÜZD AZUTÁN MEGÚNNYA (VAGY ROSSZÚL FIZETIK A MEGBÍZÓI) ÉS AKKOR LESZ BELŐLE KALANDOR"

Azt bírom, amikor a 444 és társai dicshimnuszt zengenek, hogy atyaég mekkora "kamu" fotó volt, mivel a csávó nem pisis "csak" FSA terrorista volt.
Ez ugye az a "mérsékelt" társulat, akik ilyesmiket műveltek.

edition.cnn.com/2013/05/15/world/meast/syria-eaten-heart/

Közben kezdenek jönni a további fotók is, amelyek más véreskezű bitangok Európába szivárgásáról szólnak. Ezt egyébként már több titkosszolgálat is megerősítette.

valasz.hu/vilag/unios-figyelmeztetes-terroristak-vannak-a-menekultek-kozott-113861
@Gábris szomszéd:
a képen látható fiatalok teljesen mindennapi túristának néznek ki, hiba, hogy nincs útlevelük és ezért vízumuk sem...
szálljanak meg motelekben tudnak érte fizetni

vagy ha nem ne indúljanak túrázni ez a 70-es években lett divat (igaz papírokkal) hogy minél o9lcsóbban minél messzebbre menni őket hívták: hitchhiker-eknek

ezek is ugyanazok

dolgozni nem akarnak???

brühüyyy

hogy legyen pénzük ha már aszthazuggyák, hogy nincs

--------kkk
@Gábris szomszéd:
az ilyen kalandoroknak azonnal fel kellene ajánlani közmunkát és dolgozzanak meg az élelemért meg a többi dologért amit pofátlanul követelnek

hitchhiker-ek

majd kibukna a valóság ha munkára akarnák őket fogni, példáúl kitakaríthatnák a saját szrukat, rendbe tehetnék a szétbaszott környezetet és szednék az éppen érő gyümölcsöket, amiért kahtanának fizut ideiglenes tartózkodással amíg ledolgozzák a kölcségeiket

egészséges vidám és kalandvágyó fiúk, dolgozzanak

a hitchhiker sem akart de menni akart akárhová ingyen és piálni, baszni, meg az árokszélén drogozni

brühüyyy

kkk------------

nem jó "öregnek" lenni a zember emléxik... minden visszaköszön
@Gábris szomszéd:
ezek most az anno virágok gyermekeinek nevezett droggal élő kalandorok...???

fizetni nem de élvezni igen...volt belőle Woodstock (valamivel nagyobb mint a Sziget) és amennyi zemberi ürülék meg hányás ott felhalmozódott aszt évekig nem tudták kitakarítani és, volt füst meg ricsaj (sokan zenének hitték)

naccerű...most unatkozó arab fiatalok kalandokra vágynak mert otthon a SÁRIKA URALKODIK ÉS BURNUSZBAN KELL BASZNI kalandokba bocsátkoznak, hogy szabadon legyenek a munkától és az élet terheitől szabadon majd mások kifizetik mert ők olyan kedves ordítozós hülyegyerekek

már a németország sem jó nekik mi kellene??

persze a munka büdös, fizetni minek ha lehet lejmolni

és követelődzni

brühüyyy

--------kkk

nagyon kedves gyerekek

az meg hogy valakik nem tudnak tengerben úszni és emiatt belefulladnak az mindennapos eset mindenfelé és még cápa sem volt a közelben

úszva jönnek???
@Rodeo36: "nem jó "öregnek" lenni a zember emléxik... minden visszaköszön"

Ettől függetlenül ugye vannak itt olyanok "blogbölcsek", akik szerint én vezetlek téged az orrodnál fogva, mint ecceri kommunistakisnyilast. :)
@Orica Középföldi:

tegnap Friderikusz 2 emberrel beszélgetett (nem láttam az elejét, nem tudom kik ők), és nagyon érthetővé tették ezt a kevergést amit a nagyhatalmi játszmák hoznak létre mert lavíroznak a szomszédos arab államok érdeke, politikája körül.
persze a török kormány félelmére is kitértek, amely retteg egy esetleges kurd államtól, érzékeltetve, hogy mekkora ez a kialakult káosz, amire nincs jó megoldás...
mivel átkapcsolgatás közben tévedtem politikára a beszélgetés után ránézetem az atv honlapjára és Paul Lendvai szerintem az osztrák helyzetet jól összefoglalta, de volt véleménye a kialakult folyamatokról is.

még tagnap délután pedig egy nagyon jó összefoglalást olvastam erről, a nagy embercsempész bizniszről amely kialakult és a régebbi csempész útvonalra ágyazta be magát. mivel ez a fajta csempészet a lehető legnagyobb bevételt hozza, sokáig fog élni...

offforever.blog.hu/2015/09/08/a_jol_kitaposott_csempesz_utvanal_most_az_embercsempeszeke

remek összefoglaló hihetetlen nagy pénzekről amibe kezd egyre jobban egy kis magyar sejt bekapcsolódni és persze sok "partizán" akció is folyik mint mindenhol

hu.budapestbeacon.com/kiemelt-cikkek/a-migration-aid-onkentesei-menekulteket-mentettek-ki-az-embercsempeszek-elol/
index.hu/belfold/2015/09/09/nagy_sokk_lesz_a_menekulteknek_orban_uj_idoszamitasa/

"Egy kormánytag szerint "kemény képsorokra" kell felkészülni a szerb határnál jövő keddtől."

Aha. És el tudom képzelni a szituációt, amikor nőket, kisgyerekkel a karjukon gumibotoznak és könnygázoznak a hadfiak, és a taknyanyála egybefolytan orditó háromévest fotózza a világ.

Na akkor már nem biztos, hogy csak egy-két hőbörgő ballib nyugati ujságíró fogja követelni, hogy zárjanak ki az EU-ból.

Egyébként kurva egyszerű, kilépni EU-ból, Scehngenből, onnan azt csinálunk, amit akarunk. Pont.
@Gábris szomszéd:
először is semmi nyilas csak kiskommunista de nem olyan álnokok mint a gyíktörzsgárda...

el tudom én mondani amit akarok anélkűl, hogy bárki vezetné a kezemet

ezek a kalandorok kurvára basszák a csőrömet és azok méginkább akik "csempézik" őket

ez most egy üzleti vállalkozás

a megoldás mindenkit elzavarni a bús picsába és beszéljék meg egymással miért basztak rá a sompolygásra

méghogy nem akar a hitchhiker németországi táborbba menni ???kijafaszt érdekel akkor megy annya picsájába és még fel is pofozom...igazolja magát hogy ő már pedig menekűl valami elől

lehet, hogy csak a SÁRIKA NEM TECCIK NEKI???

brühüyyy

----------kkkkkkk
@DarthVader:

tegnap nem is tudom már, hogy hol olvastam, hogy a Keletinél dekkoló migránsok hallották az ultrák összecsapásánál több rendőr megsérült, elkezdtek szervezkedni, hogy mennek megvédeni a zsarukat.

a segítőknek mindent be kellett vetni, hogy megértessék velük, nem keveredhetnek ebbe bele, és nehezen de megállították őket.
@habakuk000:

"___Ui.3. Angyal, te ne linkelj nekem menekülteket gyalázó linkeket, mert annak ellenére, hogy tulajdonképpen ugyanoda jutunk a mondásainkban, az alapjaink ég és föld.___"

Szerintem igen lényeges aspektusra mutattál rá, még ha az az 'ugyanoda' kitétel nem is fedi a teljes tényszerűséget.

Ahogy az előzőekben elvétve túlzásoktól sem mentes (karikírozott) levezetésedben kifejtetted az 'ég és föld' különbözőség ha árnyaltan is, de megjelenik az 'ugyanoda' és a felületes hasonlóság nem éppen árnyalatnyi különbségében, amit aztán a fostalicska -nem zavartatva magát alattomosan 'összemos'.
Az indíttatás különbözősége meghatározza az eszköztárat a probléma kezelésében is, amelynek csak egyik jelensége volt László Petra a pártatlanságot követelő újságírói etikát is felrúgó közreműködése a menekültekkel szemben a rendőrök háta mögött. [Remélem, büntetőjogi következménye is lesz, és médiabeli szereplése is véget ér annak az kameraribancnak, de ez mellékszál.]

Tehát a menekülők emberséges ám szakszerű idegenrendészeti kezelésének követelménye a magyar állam (és az állam, ma, tetszik nem tetszik: Orbán Viktor) hozzáállásának következtében kriminalizálódott oly mértékben, hogy jelenleg egy rablógyilkosnak jobb kilátásai vannak a büntető eljárás során, mint a megbízhatatlan és kiszámíthatatlan és szakszerűtlen (szervezetlen, de nagyon is átgondolt) magyar migrációs gyakorlatban.

Amikor Orbán Viktor azt találta böffenteni, hogy az unió vezetői egy vidéki kócerájt nem tudnának vezetni, nem gondolta, hogy ez legelőször vele szemben bizonyosodik be.

A fostalicska egyetért a menekültekkel szembeni ellenséges állami fellépésben, amely a kerítés építésben mutatkozik meg látványosan, mellékesen kezelve azt az egyáltalán nem mellékes körülményt, hogy az országon átzúduló mintegy 160000 emberből folyamatosan tartózkodik itt néhány tízezer fő, felnőtt, gyerek, nők vegyesen, akiket ha szerény, de emberi körülmények között kellene ellátni és tovább engedni, vagy éppenséggel kiutasítani, ha a menekült státusza nem áll meg.
A menekültek együttműködést elutasító magatartását senki nem vizsgálta, figyelmen kívül hagyták azt a tényt, hogy a menekült nyilvántartás megszerezhető, hozzáférhető akár az iszlám állam terroristái számára is, hiszen 'bőven' van utánpótlásuk az unió tagállamainak elfajzott gondolkodású egyedeiből is.
További nem mellékes körülmény, hogy Szíriának jelenleg nincs itt elfogadott külképviselete, ahol segítséget kaphatnának hivatalos ügyeikhez a menekültek, ezt a magyar közigazgatásnak kellene áthidalni, mondhatni megoldani, ha már elképesztő diplomáciai/külpolitikai rövidlátása következtében kiutasította a hivatalos szíriai kormány nagykövetségének munkatársait, megfosztva önmagát egy igen fontos tájékozódási kapcsolattól, netán partnertől, még ha fenntartással is kellett volna kezelni.

Ha megfigyelted, -a fostakicska- azonkívül, hogy menedzseli itt a jobbikos információkat, kármentést is végez, tompítja a jobbik ez ügyben is tanúsított magatartásának elfogadhatatlan voltát, cukiskodásaival szimpátiakeltésre játszik, közben azon munkálkodik, hogy ezt a felületet is felhasználva népszerűsítse a Jobbik propagandáját ezúton is építve a Jobbik szavazóbázisát.

Tehát összegezve: csak látszólagos az 'ugyanoda jutás' mert amíg téged a humanizmus és törvényesség, addig a fostalicskát az elutasítás, és a politikai haszonszerzés vezérli ami a célt, és az eszközöket illeti.

Mindeközben zavartalanul folyik a felsőoktatás szétverése, amely ugyan nem témája a posztnak, de érdekes módon, mint témába nem illőt mégsem ezt hozza, hanem Izraelt citálja ide, hiszen jobban érdekli a Jobbik hatalomra kerülése, mint az ország jövőjét már rövid távon is eldöntő oktatás -még elégségesnek sem mondható- feltételeinek felszámolása.

Röviden és képletesen:
A végeredményt tekintve is épp oly messze álltok egymástól, mint Makó-Jeruzsálem a New York- Budapest tengelyt nem is említve, copy right by Moscwa.
@guma:

Aha! Akkor jótündér erre utalhatott az utolsó posztban, mariska őrjöngésére utalva.
@jaegtoer: Most megint félrecsúsztál. Nem igazán érdekel a jobbik hatalomra kerülése de a vélt vagy valós haszonszerzése sem. Érdekel viszont a világ és benne a hazám sorsa.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Apropó szíriai szokások.

Sokan itt is kételyüknek adnak hangot a többnejűség szokása miatt. Pedig a magyar se fogyott volna annyira, ha háborús időkben a katolikus egyház engedélyezte volna, hogy egy férfi több feleséget is eltarthat egyszerre.

A Biblia nem tiltja kifejezetten, bár Jézus említi a párkapcsolatokat.
és talán most újra kellene olvasni a két pszichológus véleményét a vezérről. mintha erről beszéltek volna:

Orbán Európa nagy embere lenne

Orbán Viktor teljesen felpörgött,

rég érezte ennyire elemében magát,

lelkes, hogy végre harcolhat,

nemzetközi tekintélyt akar szerezni magának.

Ezeket a megjegyezéseket hallottuk a politikához közel lévő emberektől az elmúlt napokban. A Magyarországra nehezedő nyomástól egyszerre remél Orbán Viktor belpolitikai hasznot, nemzetközi elismerést, és közben önmagáért is élvezi a küzdelmet, a világ figyelmét.

folytatás

444.hu/2015/09/09/orban-europa-nagy-embere-lenne/
@DarthVader:
A tehetetlenség/tétlenség után most ez lesz az eszköze annak, hogy ne kelljen semmilyen jogszerű eljárást lefolytatni. Azt benyalni, hogy két-három óra alatt meg lehet csinálni azt, amire eddig hónapok, de akár évek sem voltak elegendőek, meghagyom a menthetetleneknek. Még kirakatnak is szar.

Szépen fel van itt építve az egész, a minimálisan szolidárisak befeketítésétől a puszta átkategorizálásokig (ld. a menekülteken azért nem kell segíteni, mert ezek nem menekültek, hanem álszíriaiak, álmenekültek, provokátorok).
@Gábris szomszéd:
"Természetesen az igazság nyilván az..."
Mi is lehetne más:)?!
@Gábris szomszéd:
Nem, nem persze:). Teljes véletlen, hogy minden második posztod alfahir.
@Rodeo36: "az ilyen kalandoroknak azonnal fel kellene ajánlani közmunkát"

A parlamentben kéne először a közmunkát bevezetni, a 47 ezer még sok is lenne nekik.

Múltkor engem fénymásolás közmunkára akartak behívni valamelyik hivatalba, de persze csak pár hónapra. Kirúgják a főállású dolgozókat, persze csak az alacsonyabb pozíciókból ...
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

a parlamentben a sárikát kellene bevezetni aki lop annak levégni a fejét

hamarosan rend lenne

brühüyyy

-----kkk

ügyes kis húzások, fénymásolási közmunka
Lényeglátó komment a 444-ről:

"A szocializmusban a pozícióért könyökölni kellett.
A Fidesz-érában térdelni.
A rugdosódást majd a Jobbik fogja bevezetni."
@DarthVader:

onnan az egyik hsz, ami azt is összefoglalja kicsit amiről a Friderikusznál beszéltek

"Jó a poszt, de pontatlan. A menekült probléma mögött ugyanis NEM szíriai válság van, hanem egy Közel-Kelet válság és egy afrikai válság. Az előbbi az összetettebb, ugyanis 5 háborús övezetből tevődik össze. (És ebből csak az egyik a szíriai.)"
@guma:

Talán locsolni kéne, bár nem nagyon hiszem, hogy attól nőne egy centit is. Ahhoz már túl öreg, hogy nagy növekedésre számíthatna. Főleg, ha kirúgják az országot a sengeni övezetből, és az itthon maradt fiatalok megharagszanak ezért rá.:D
@Gábris szomszéd:

az még mindíg nincs leírva miért kell nekik Törökországba és a többi környező országba menekülni?

és akkor megmarad a kérdés: miért nem lehet a Kurd államot létrehozni a török és az iraqi területek és népesség összevonásával és elismerni autonómiáját?
mindenkinek jobb lenne

szétszedni a shiitákat és a sunny-kat és és letelepíteni őket egymás közé

shiita a shiitával a SUNNY A SUNNY VAL AZUTÁN LEGYEN VOLÁGBÉKE???

vagy akkor sem mert
Odierno aszongya, hogy még 20 évig kavarják a szart a Levantén és a Maghrebben

kurva annyát odierno-nak és a főnökének

brühüyyy

------kkk
Nos németek országba még alig érkezett meg pár ezer menekült, már most áll a bál!!! És ez még a menekült áradata kezdetének is a kezdete volt!!!
És már most nem tudják kezelni!!
Ja és ezek a drága jó békés menekültek, akik olyan jó fejek, csak a kormány a paraszt, már német országba is balhéznak, mert hát nem tejjel mézzel folyó világ várt ott sem rájuk!! Sőt már a németeknél már Go Sweden és go Dania az új jelszó!
És még ez semmi nem volt!
Már most látszik, hogy Merkel egy idióta, és már most alig bírják kezelni a helyzetet.
Persze a még mindig EU-s ballibes "szabad sajtó" még mindig ontja a faszságait magából, ahogy itthon is.
Csak, hogy ez most nem egy olyan kérdés , mint az infláció, amiről lehet jókat vitázni, mert az átlag ember úgy sem ért hozzá.
Ezt az emberek pontosan érzik a bőrükön.
Azt is látják, hogy ezek a menekültek egyre agresszívebbek.
Úgyhogy egy-két év is nagyon nagyon igaza lesz Orbánnak!
Mert most még elviselhető volt a helyzet, de ez csak fokozódni fog.
Bár már Németországban vagy Angliában is egyre többen Orbán pártján állnak a V4-ről nem is beszélve!
És a legelvakultabb libbantok is meg fogják tapasztalni, mekkora hülyeség lenne tényleg elkezdeni beengedni a menekülteket
És a kvóta rendszer nem megoldás!! Főleg nem ilyen mennyiségű menekültnél, és főleg ilyen agresszíveknél, akik maguk akarják eldönteni, hogy hova akarnak menni.
És egyre több embernek nyílik ki a szeme, mert tapasztalja a dolgokat.
Rádióban beszélték, hogy Békéscsabára is visznek menekülteket, hogy ott intézzék az azonosításukat. Ehhez természetesen lepukkant bkv-s buszt használnak.
Sintén ott hallottam, hogy valakik ( talán ogy képviselő ) elmentek megnézni a röszkei határállomást, és csak egy bódét találtak, a menkülteknek se viz, se élelmiszer, a közeli kukoricásban várakoztak.

Szóval jönnek a hírek, meg az álhírek, a nép meg találgat és fantáziál. Talán az ellenzéknek most kéne szórólapozni a lakosság körében arról, hogy 1. mi a tényleges helyzet, 2. mit tennének, ha ők kormányoznának, 3. mit tehetne a kormány, ha a jogszabályokat és az emberséget alkalmazná.
@látjátok feleim szümtükkel:
a locsolással egyetértek, de nem vízzel, hanem gázolajjal és szikrázni körülötte, hogy örüljön a tüzijátéknak

brühüyyy

-------kkk
@irógép: "Már most látszik, hogy Merkel egy idióta"

Ennyi hülyét egy rakáson! Ha jól emlékszem, már második ciklusát tölti a németek által demokratikusan megválasztott "idióta" Merkel.:D
@Rodeo36:

"miért nem lehet a Kurd államot létrehozni"

ez Törökország kurdok lakta tetemes részét is érintené.
szerinted, miért is nem?
@irógép:

"_Úgyhogy egy-két év is nagyon nagyon igaza lesz Orbánnak!
Mert most még elviselhető volt a helyzet, de ez csak fokozódni fog._"

No, igen. Még egy-két év, és elkezdjük nehéztüzérséggel lőni Szerbiát, hogy a menekültek kedvét elvegyük a meneküléstől. Kár, hogy az érintett terület éppen a Vajdaság, bár onnan nyilván túl kevés szavazat jön. Nemde?

"_Már most látszik, hogy Merkel egy idióta,_"

És gondolod, hogy a te zsenialitásod előtt sokan leborulnának?
@guma:
mert: csak!!!!!!!!

és toppantani is hozzá

brühüyyy

---kkk

"valakinek" nem érdeke, összekavarná a kártyákat és nem lehetne zöld terített betlire játszani a piros últit...

vagy a tologatós izében a csiki csuki-t????
@guma:
Külön jó egyébként a cikk lezárása ezzel az "a fentiek alapján mindenki eldöntheti, hogy milyen álláspontot alakít ki"-szöveggel, mint visszatérő motívummal. Mutatni kell, hogy persze ők aztán állati demokratikusak és a szabad vélemény hívei, csak hát már a bevezetőben megvolt a kinyilatkozás, hogy "természetesen nyilván" mi az "igazság". Érdekes, máshol a cikkeknek nem kell ezt külön mondani, mert magától értetődő. Így lesz ez a kihangsúlyozás egy hamis kegy... de képmutatásban többszáz év lemaradásban vagyunk...
@Rodeo36: Marxistaként egyedül TGM szokta kifejteni a hazai sajtóban, hogy ez a közmunka a munkásérdekek megcsúfolása.

Álmunkák, nem fizetik meg rendesen a dolgozókat, kényszerítik őket, akadályozzák az érdekvédelmüket stb. Szégyen, bojkottálni kéne minden embernek.

Csak sajnos maguk az érintettek azt hiszik, hogy ez egy habzsi-dőzsi lesz örök időkig. Orbán elhúzta előttük a mézesmadzagot, ők meg ráharaptak.

És ne higgye senki, hogy ez csak a segélyesek problémája! Az a koboldszerű Hegedűs Zsuzsa már pedzegette múltkor az atv-n, hogy a hiányzó ápolónőket közmunkásokkal fogják pótolni (gyorstalpaló). Ferge Zsuzsa egyből szétoltotta, hogy akkor az ápolónő szakma teljes lezüllése lesz várható.
@irógép:

már megint szóród a rizsát.

"Azt is látják, hogy ezek a menekültek egyre agresszívebbek."

te mit csinálnál, ha se élelmet se vizet nem kapsz és öreg fiatal a csupasz földön dekkolhat csak napokat, éjszakákat?
a legnagyobb békében tűrnéd?

ami röhej, hogy még így sem támadtak meg senkit csak ebből a helyzetből kitörtek. persze, hogy agresszívan.

ja és gyújtogatnak is!
ezt elfelejtetted megemlíteni.
képesek voltak tábortüzet rakni, hogy meg ne fagyjanak.

nem mosdatni kell a vezért, hanem megkövetelni, hogy tegyen eleget a vállat kötelezettségeinek.
"Három órán belül kiutasítják a menekülteket+

Azért, hogy senki ne éljen kétségek közt, a kiutasítás nem azt jelenti, hogy kinyitnak a határon egy kaput, oszt átlökik a másik országba azokat, akikket kiutasítottak. A kiutasítottat egy másik államnak be kell fogania ahhoz, hogy a magyar kiutasítást végre lehessen hajtani. Gondolom a szerbek nem fogják őket fogadni, meg a románok sem. Mivel azt sem tudják megállapítani, hogy mely állam polgárai, így oda sem lehet toloncolni őket. Ez a kitoloncolásos cirkusz kurva sokba fog kerülni az adózóknak.

Nem lehet tudni, hogy Orbán elolvasta-e már egyszer is végig a vonatkozó jogszabályokat, nemzetközi egyezményeket. Talán ideje lenne elé tenni. vagy elmondani neki.

Reggel a tv-ben mondta egy roma vezető, ha jól gondolom az Aladár ( nem biztos ), és azt mondta, hogy őrületes szegénységben él a cigányok többsége, és a kormány nem tesz értük semmit. Talán a drótkerítésből a romák háza köré is lehetett volna kerítést építeni, meg más segítséget adni nekik.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: jav.: az érintettek egy része (azok a cigányok, akik évtized óta segélyből élnek)
@guma:

Hogyan tegyen eleget??
Eleget tesz a szabályok szigorításával!! Nálunk erősebb országok nem tudják kezelni a helyzetet!
Még is persze megint Orbán a hibás!!
És nálunk hol van olyan, hogy molotovkoktél dobnak menekültekre, mint a németeknél???
A nagy nyomás ellenére szinte erőszak nélkül oldottuk meg a helyzetet.
A m ballib ellenzék meg csak és kizárólag uszít és pofázik!!
Nagyon kíváncsi lennék ők mit csinálnának?? Már pont olyan szemétdomb lenne az ország, mint a buszok, amiken utaztak a menekültek.
A menekültek nem regisztrálnak és nem működnek együtt. És nem csak itt!!
A nagy szent Németországban sem!! Azért is Orbán a felelős??
Ott ugyan úgy táborokba küldik őket, mert amúgy mit csináljanak velük?
Így most már onnét is mennének tovább!!
Európa nagyon hamar felfog ébredni álmából!
És még az értelmesebb ballibbantok is befogják igen hamar látni, az nem megoldás, amit ez az idióta Merkel beszélt, és amivel elindította a lavinát!

Amúgy az a jó megoldás, amit az a milliárdos tesz. Venni nekik szigeteket és segíteni nekik ott építkezni!
Ja és végre rendet tenni Szíria és környékén!
@irógép: "És nálunk hol van olyan, hogy molotovkoktél dobnak menekültekre, mint a németeknél???"

Nálunk csak a roma kisgyerekes apukára gyújtják rá a házát, meg lőnek rá. Úgy a sötétben.
Büszke vagy rá?
@irógép:

nézd, nem kell szépíteni, mert le van írva, hogy mit kell tennie.

a többi rizsa.
ennyire nem lehetsz korlátolt. még a regisztrációig sem jutnak el ezek az emberek csak a gyűjtőpont áll rendelkezésükre, ahol még a gyereket is rendőr kíséri pisilni a kukoricásba.
nem mással kell foglalkozni elég a mi szennyesüket kimosni ebben a témában most.

sajnos, jó megoldást én sem látok, de akkor is embernek kell maradni és a minimumot neked is meg kell követelned hogy embernek tekintsenek mást is.

"Ja és végre rendet tenni Szíria és környékén! "

persze. beszéljen az orosz, török barátaival és az amcsikkal is. hátha a javaslatát a megoldásra elfogadják.
@nincs_itt:

mán hogy lenne nekem bármiféle problemám a svalbárdi pulóver kellős közepivel? eccerűen csak nézek ki a fejembül, hogyan támatt ennyi bölcsesség az "egy hete tartó" népvándorlási aktus kapcsán. nos, ölég régóta szívom mán a jóisten levegőjét ahhoz, hogy amikor rámjön a bölcselkedhetnék, hát rögvest kirongyolok a hóra, oszt megdugok egy rént. persze a kirongyolás elött magamra kapok egy pulcsit, mer hüje azér nem vagyok. itten a tundrán tejjesen világos, hogy az ember gyereke alkalomhoz illően időnként eszt tesz, máskor meg aszt tesz. a többit meg ráfogggya a nyuszira, de eszt tejjesen hijába magyarázom.
@jaegtoer:

Elolvastalak.
Szép volt.
Kérdésem, ha ugyanoda jutunk, miért érdekes a kiinduláspont? Mitől jobb? Miért kell megvédeni? Ezt tetted.

Már nem tudok Habának válaszolni, mert úgy döntött, hogy nem áll velem szóba, nekem meg baromi csömöröm lett.
@Orica Középföldi:

Köszönöm szépen, örülök, ha nem untattott de olvastam már unalmas szépségről is.

A kiindulási pont az elvi alap, az elvi alap korlátozza vagy bővíti azt az eszköztárat amellyel meg akarom valósítani a célt.

A cél akkor szentesíti az eszközt, ha használata során nem kerülök ellentmondásba a kiindulási alapelvemmel, azaz a morális alappal, ennek következtében okkal gondolhatom azt, hogy a felépítmény olyanra sikeredik, amilyet az indulásnál elhatároztam. Ekképpen a nemes eszmék és az elérésükre alkalmazott nemtelen eszközök nem kerülnek ellentmondásba, nem destabilizálják a struktúrát és a folyamatot, mert kizártam azt a tényezőt, amely megingatná a felépítményt.
Ha úgy vesszük, hogy a megvalósítás során sokszor 'az út maga a cél' akkor az az érzésem -és úgy vélem joggal- nem nagyon tévedek nagyot és feltehetően kicsit sem.

fostalicska (továbbiakban ft) gondolatmenete ott bicsaklik ki, hogy alapvetése az agresszív elutasítás, amelyet ugyan megcukroz egy kis cukisággal, majd még képmutatással és keresztényieskedő mázzal leöntve jut el a makó-jeruzselemi viszonylatra kiépített el kamunnón, és nem gondol azzal, hogy holnap, vagy azután, vagy jövőre milyen tárgyalási poziciót lehet elfoglalni a már most is 1,2 milliárd fős mohamedán világgal szemben, vagy mellett, vagy egyáltalán.
Mármint a 10 millió fős Magyarországot figyelembe véve, ha már a kisrigó olyan szépen kifütyülte magát a keresztények keresztényi világából, mert a leidiótázott EU gatyakorcába bújni a felelősségvállalás elől nem volna éppen elegáns dolog, mindazonáltal a volna meg a vona között egy vonásnyi a különbség, tehát még akár azt is megérhetjük. [asszem elkalandoztam]
@hacsaturján:

Ha majd küld nekem is egy rént (a kilátásba helyezett iglut előre is köszönöm), akkor majd én követem a példáját, addig meg bölcselkedek. Átgondolva a dolgot, jegesmedve is jó lesz, csak ne hulljon a szőre és ne legyen rákapatva a sörre.
@jaegtoer: én még abban sem vagyok biztos, hogy habakuk és a fostalicska ugyanazt mondják. ugyanis befejezetlenek a mondatok, mert a migránsok határainkon túli űzésével még nem ér véget a történet.
@parti_giano:

Kizártnak tartom, hogy akár csak hasonlót is mondanának, csak legfeljebb annak tűnik.

Úgymint hohó, meg hó, hó.
@Orica Középföldi: Tévedsz.

Írtam: piros. Erre Te: hazudsz, ez fekete.

Erre a fajta eszmecserére értettem, hogy fölösleges folytatni.

Ha érvelsz, elolvasom. ( az érvek nem azt jelentik, hogy jóízűen könteózol, de szerintem nemigen kell ezt nekem magyaráznom)

Ha megbántottalak, sajnálom, elnézést viszont nem kérek - pedig tudok, szegény vakapádtól pl kértem, de nem tehetek róla, vele és hősével kapcsolatban mindig belém bújik a kisördög - mert ez perpillanat a te felelősséged volt.
@DarthVader: Igen és az EU-ből olyan egyszerű kilépni.
Meg az a lové is hiányozna, amiből mennek a fejlesztések, építkezések.
@jaegtoer: én azért sokkal egyszerűbb vagyok, s egyszerűbben is gondolkodom:

Ha más alapról is, de ugyanazt mondjuk, akkor bizony ugyanazt mondjuk. Fintorogni lehet, megpróbálni messzebb húzódni a nyálkától, ezt láthattad meg is próbáltam, de ettől függetlenül a végkifejlet ugyanaz.

A reakció lesz más, Angyalé - én nem fogom fostalicskázni, ki nem állhatom ezt az egészet, a gyíktól hetekre való könnyed távolságtartásom oka pont a fostalicskázás, annak idején Fabiust meg tudtuk győzni egyen-ketten a cenzúra időnkénti helyességéről, ha ezzel nem tud korrekten (azaz nem minden nem tetsző komment után óbégatni Boli után) élni a társaság, így járt, a fostalicskázó és a fostalicska számomra egyformán büdös - na szóval Angyalé, a na látjátok, hogy nem emberek ezek a majomok, az enyém pedig nyilván más.

De ismétlem: mindettől függetlenül a piszkos munkát el kell végezni valakinek, ez a kevésbé nemes feladat földrajzi elhelyezkedésünk folytán ránk maradt. Ennek semmi köze orbánhoz, a jobbikhoz, ez van. Meg fogjuk csinálni, mert meg kell, egyébként az én meggyőződésem is az, hogy meg kell.
Ez nem szép dolog, mert a saját boldogulásunk és utódaink boldogulása érdekében megvonjuk a migránsoktól álmaik földjét, de ez a világ rendje, az vesse rám az első követ, aki adott esetben szentként odaadná mindenét s nincstelenné válna.

Mindazonáltal bajom van továbbra is a demokratikus ellenzéki gondolatokkal mégpedig az, hogy gyakorlatilag nincsenek. Csinálják szolgalelkűen azt, amit orbán taktikusan kitűz feladatul számukra, járják a táncot, ahelyett, hogy valamit hozzátennének az országhoz vagy a kontinenshez. Ez rossz.
@jaegtoer:

"[asszem elkalandoztam] "

Nem kicsit:)) Vigasztaljon, hogy szórakoztatóan kerülted meg a választ.
@habakuk000:

"Írtam: piros. Erre Te: hazudsz, ez fekete."

A hülyeséget mondasz és a hazudsz között óriási a különbség. Az utóbbi tudatos tevékenység, és jól felismerhető.

Mérnökkel vitatkozni a világ legfeleslegesebb dolga, teljesen más srófra jár az agyuk. Családi tapasztalat:))
@Orica Középföldi: Akkor próbálj közgazdásszal.:)
Bár, az se lehet sokkal jobb.
@habakuk000: jó és tisztességes szándékú ember vagy... mondom ezt én, akinek számodra ugyanolyan szaga van, mint a lápi-magyarnak:-)... de, mint írád, a piszkos munkát is el kell valakinek végeznie... ez van:-)...
@habakuk000:

"_a gyíktól hetekre való könnyed távolságtartásom oka pont a fostalicskázás, _"

Bocsánatot kérek, ezek szerint tévedtem, sebaj, ne zavartasd magad, pátyolgasd, tologasd. Csak 4-6-10 év múlva nem ajvékolni.
@100 kóbor kutya:

Megkérdezem, érdekel.
A kuttyoknak mi a véleménye erről a menekült haccacáréról?
@jaegtoer: és munkásőrnek:)

"A "banális gonosz" nem a saját agyszüleményem, bár többen gratuláltak hozzá: Hannah Arendt-parafrázis, a "gonosz banalitásának" megfordítása, afféle általános alanya. "

www.facebook.com/peter.konok/posts/970138059708969?pnref=story
@Eszter jött:

A Falkának, -mint a Canis Major küldötte a (Sziriuszról, mint külsős dolgozok eseti megbízással, de gratis - én szoktam előadásokat tartani olyan bonyolult dolgokról, amelyeket magam sem nagyon értek:) Kérdő ugatásaikból következtetve meghökkentően tájékozottnak tűnnek, és teljesen megdöbbentő az is, hogy kutya létükre emberségből is példát mutatnak.
@Orica Középföldi:

Ez a 'banális gonosz' engem nagyon megfogott.
Nagyon irigylem attól a 'szeméttől':) annyira kifejező, hogy elönt az epe, ha arra gondolok, nem nekem jutott az eszembe, de feltétel nélküli tisztelettel hajolok meg az előtt az elme előtt, aki ezt 'papírra vetette' bármi is ihlette, és az 'alapot' bárhonnan vette.
@Eszter jött:

Amennyiben bennünket, a Falkát tetszik kérdezni, kedves Esztervau, kizárást kell bejelentenünk, azaz véleményünket és álláspontunkat úgy átszövi az elfogultság szövevényes hálója, mint a legszebb márványos marhaszeletet a szírerecskék azaz zsírerecskék, ebből nyelvbotlásból is látszik, hogy fenntartással kell kezelni, bennünket, de nem kerítésfenntartással. Továbbá azért sem hangoztatjuk sem ugatva, sem nyüszítve e tárgyban gondolatainkat, mert a veszkődő felek közül harmadikként vagy sokadikként mi húznánk a rövidebbet a kutyák történelmi enciklopédiájában rögzített számos tapasztalat leírása szerint.
Mint kóbor kutyákból szerveződött mini kutyaállam alakulat számos megpróbáltatáson, köztük értelmetlen és érthetetlen üldöztetésen jutottunk túl -gyakran- rohanvást [rohadt sintérek (pedig csak a dolgukat végzik)], ezért nem tetéznénk bajainkat egy olyan országban, ahol most -átmenetileg jobb sorsunk van, mint azoknak a fura kinézetű embereknek, akiknek véletlenül mutattuk meg, hogy az olyen nagyra álmodott drótakadályokon nemcsak felette, hanem alatta is át lehet csusszanni. Nagyon tetszett viszont az erővágójuk, a mi fogaink nem olyan erősek. Azt azért még elcsahintom, hogy Jaegvau ugatérozásával sokszor egyet tudunk érteni, ezért nem is nagyon tartjuk szükségét, hogy beleugassunk ebbe a menekült problémába:)

Vau2
@100 kóbor kutya:

Kedves Falka!

Próbálom indulatoktól mentesen figyelni a történéseket.
Nehéz. Nem időnként, folyamatosan.
Úgy látom, eljött az idő, mikor módosítani kell szótárunkat.
Az emberiességet javaslom kutyaságokra cserélni, a lemenni kutyába kifejezést, lemenni emberbe-re.
Szerintem nincs olyan állatfaj, ami ennyire kivetkőzik önmagából, mint a kétlábúak.
Ha folytatódik ez a trend, kérném felvételemet a Falka tagjai közé. Bármilyen státusz megfelel számomra.
Köszönettel E.
süti beállítások módosítása