Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.08.22. 11:13 Fabius

Kocsis Máté istenuccse elkapja az övéit

Mindenki nyugodjon le a picsába!

- Lesz belső vizsgálat - ha már külső, pl rendőrségi nem lesz - a Nyóckerületi Vakkomondor Beavatkozó Szolgálat nőverése ügyében

Legalábbis ezt jelentette be kocsismáté, úgyhogy izgatottan várjuk mit tár fel a belső vizsgálat az alábbi kérdésekben:

- Mit keresett a nőverők között Kaiser József fideszes képviselő, a kerületi polgárőrség vezetője?

- Mióta szenved kocsismáté arcamnéziában, hogy párt és akoltársát nem sikerült fölismernie?

- Bajusz Ferenc, közterület-felügyeleti osztályvezető krónikus hazudozó, aki nyilvánosan, kamerák előtt tett kijelentéseit is letagadja, vagy csak megfertőzte szegényt kocsismáté amnéziája, esetleg elsimonlászlóitiszben szenved?

- Az önkormányzat által helyszínre vezényelt Vakkomondor Osztag rendelkezett-e felhatalmazással, hogy a fideszkeresztény értékrend értelmében nőket verjenek?

- Ha igen, akkor pontosan kitől kapták?

Ezekre bizonyára mind választ kapunk, hisz a rácsodálkozás csillió danos mestere...

kocsismate.jpg

(kép)

...igazságért kiált és még fegyelmit is kilátásba helyezett. Nem lennék most szervezési elégtelenségen kapott Vakkomondor Szolgálatos az tuti!!!

 

422 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr247725208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Kurvahošigutntag: egészségedre, én már tul vagyok egy korsón....kkk
@Kurvahošigutntag:
akkor ugye megfogadom a tanácsodat...
ha lesz "á" betűd, nekem sincs alapállásban de tudom hová kell és hogyan...és bennem van tisztelet

brühüyyy
@GeoCracker:

Azon gondolkodtam, mit kezdhet- tegyük fel - egy neohorthysta kormány a mai Európában?

Bocs jobban nem tudtam megfogalmazni.
@evasanyoca:
Jó, inkább ne menjünk át történelembe, mert ugyebár nem igazán tudtunk volna nem részt venni pl az I. vilháb-ban - lévén, hogy közös monarchia volt, és akkor még az osztrákok nem igazán voltak semlegesek, meg ugyebár a 2, ba meg pont az első miatt kerültünk bele, meg a német nyomás miatt, aztán ha lesz 3., azt is biztos, hogy nem mi fogjuk kirobbantani.
A következményeit viszont majd viselhetjük.
Maradjunk a pálinkázásnál és a vodkánál.Prosit!
Vasárnap van, el lehet hajolni egy kicsit.
@Eszter jött:
Neohorthysta, aszta, te meg akkor neoszlovák vagy?
@Imola Helyesi: rendben, nem is nagy erősségem,én elhajolhatok hétfőn is, meg csütörtökön is, meg amikor akarok hajulgatni, mert én már ledolgoztam a ledolgozni valót....kkk...ma elég zsiros volt az ebédem, felszívja a vodkát....kkk.....uborkával illik inni, tudtad?
@evasanyoca:
Nálunk nincs, csak ez a bolti vodka, nem szeretem, ki tudja miből csinálják. Eredeti háznál készített pálinkát szoktam venni néha.
@evasanyoca:
Filmekben láttam, de miért , közömbösítik egymást, vagy felszívja a vodka hatását?
Egyszer Lengyelországba kirándultunk egy részeges csoporttal, azok meg egy csomó sajtot hoztak, hogy felszivassák a szesz hatását.
Ezen röhögtünk végig, a lengyeleknél semmi nem volt akkor, csak rossz minőségű kolbász. Bezzeg most!
@Imola Helyesi:

Miért, neked olyan sok mondanivalód volt/van/lesz?
Nem erről vagy híres.
@Imola Helyesi: sok időbe telt, mire megszoktam, hogy még a tyukhúslevesben is van uborka, az uborka az oroszoknál talán a bolgároknál is olyan, mint nálunk a paprika, amiben nincs, az nem étel, a vodkát ők semmivel sem akarják közömbösíteni, mivel szeretnek vedelni,és a hatását is szeretik megélni, az uborka meg ugye nemzeti szokás, ...vegyél originált üveges sztolicsnajat vagy finlandia vodkát, és esküszöm a sztolicsnajara.....kkk
@Eszter jött:

Az sem demagógia akkor, hogy Orbán megaszondta: két szoba, három gyerek, 4 kerék.:D

Én már több színvonalú lakásban laktam, de a legjobban arra szeretek visszagondolni, ami egy 150 éves épületben volt, egy szoba konyha, és volt mellé egy pince is. No a pincében láttam először denevért, amit meg is tudtam érinteni. Mellesleg víz volt a lakásban, wc és fürdőszoba nem, viszont nagyon jó hangulata volt az egésznek.
Azóta rájöttem, hogy egy ilyen lakás mindig is elég volna, mert nem áztam, nem fáztam, volt hová ülni, feküdni. Laktam 80 éves házban is, ahol másfél szoba, konyha és fürdőszoba volt, és az is kényelmes lakást biztosított. Nem volt elég, most van nagy, olyan, amilyet elképzeltem, és közben rájöttem, hogy kár volt a fél életünket ebbe verni.

Mellesleg szivesen laknék egy erdélyi öreg házban, és csak a korszerű fűtésről, meg a vezetékes vízről gondoskodnék. Ez ugyé korszerűsítés, de a lényeg megmarad. Érted? Érted.
@látjátok feleim szümtükkel:

Értelek. Én csak kéfélében laktam. Abban a vályog komfort nélküli tanítólakásban, meg a mostaniban, amit a szüleim építettek.
Ők is beleverték az életüket, aztán, ha jól belegondolok, mi is.
De van egy álmom. Ha megöregszem, veszek egy szoba-konyhás vályogházat. Diófa lesz az udvar közepén, alatta pad. 1 kutya, 3 macska, 5 tyúk meg egy kendermagos kakas.
Ez az életcélom.
@Eszter jött:

Szép, és azt hiszem elég is.
De ha ilyen erdélyi polgármesterek lesznek, akkor marad/lesz vályogház?

Valamikor itt nem lehetett vályogból építkezni. Most meg kérdés, hogy lesz-e vályog az építéshez. Persze géppel is lehet vályogot csinálni, de az sosem lesz olyan, mint amilyet mi csináltunk hajdanában.
@Eszter jött: Jelen pillangóban a probléma
szerintem itten valah!www.youtube.com/watch?v=pKH-J7-bmtM
@látjátok feleim szümtükkel:

ma már a denevérek is panelben laknak, kérdezz meg bárkit Budán vagy Székesfehérváron. :)
Érik szólő, hajlik a vessző? Jön az őszi nagytakarítás? Mi lesz a felvétellel? Netán Lázár is úgy járt, mint Gyurcsány? Mondj igazat, és betörik a fejed.:D

"...néhány hónapja arról szóltak a hírek, akár Orbán Viktor utódja is lehet. A hírt alátámaszthatja az a hangfelvétel is, ami a Népszava birtokába került még júniusban. A Lázár őszödi beszédének titulált felvételen a Miniszterelnökséget vezető miniszter még arról beszélt: riasztó állapotban van az állam, s - ellentétben a hivatalos, általa is mondogatott kormányállásponttal - korántsem kalandvágyból, hanem a jobb élet, magasabb kereset reményében mennek külföldre dolgozni a magyarok. Akkor beszélt arról is, hogy az állam túlszabályozott, az adószabályozás pedig rossz, így az könnyen elképzelhető, hogy ha Lázár valóban megválna a politikától, az az országból való távozását is jelentené."

nepszava.hu/cikk/1067430-lazar-es-rogan-nem-fer-meg-egy-csardaban/
@Eszter jött:
:))
Valami hasonlót én is elképzeltem magamnak.
Csönd, nyugalom, vidéki hangulat.. csak a Wi-Fi maradt ki belőle!:)) Ezt még talán, egyszer... de ha megszalad, akkor nem itt.
Valahol délen. Amúgy lájk!!
@Knósszosz: Szerintem a "hátsó vezérsíkokról
ne sokat értekezzünk mostanában!:(
@ornagy50:
Elbaxtam valamit?
Kifejtenéd, hogy értsem?
Én csak tisztelettel mint "kollégával"... szóval?
@látjátok feleim szümtükkel: @Eszter jött:
én egy passzív házra vágyom!:)
ti tényleg, vályogban gondolkodtok?
Charles meg hagyja békén az ott élőket!
mi a faszt képzel?
építsen magának, vályogviskót otthon, és éljen benne!
idióta barom!
@Knósszosz:
olvasom a nosztalgiázást a vert falakról és a régi házmelegről, télen meleg, nyáron hűs...és ha szépen meg is van csinálva (ugye a falai legalább 80 cm vastagok!!!) és a nádtető jól le is van horgonyozva, akkor egy plussz szoba címén bármit bele lehet tenni de a finn sauna módjára külön házba is lehet telepíteni a fürdést mosást vasalást (faszenes vasaló amivel az én szabóm vasalta az öltönyeimet mikor csinálta, persze volt egy lepedőnyi izé nedvesen a vasaló és az angol szövet között, de aszt az élet nem lehetett kihordani...) és az udvarház ahol lehetett a szabadban lenni úgy, hogy a por nem jött be, és a padka a ház előtt az uccán ahová az arrajárók is meg a háziak is leültek és nézték hogyan zajlik az uccai élet, meg várták a gulyát hogy a tehen meg bika begyűjjék, meg a bürge és a kecskék, a puli és a sok baromfi, a hátsókert amiben minden megtermett, és a szőlő vagy ha az nem akkor a fő'dek ahová kijártunk kalászt simogatni meg a kukoricát feltölteni és gazolni, a szőlő közötti sok zőccség és a szilva meg a diófák volt ott más fa is...szóval a @boli is egy seggfej...télen a kemencesutban a subán a macska és kutya volt a hálótársunk

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: a nagyapám Törökszentmiklóson volt kántor-tanító, sok nyarat töltöttem náluk, én voltam a legkisebb unokája, enyém volt a kemencesut, annál jobb helyet senki nem kaphatott, és igen, a bodri is mindig a hátamnak támasztotta magát.....kkkk
@GeoCracker: Érdekes írás, nem csak neked. :)

"Az elmúlt huszonöt év ütődött keringője semmi egyébről nem szólt, mint hogy az aktuális kormány-ellenzék szereposztás szerint egymás kezéből kapkodták ki a szart a rendszerváltó pártok, és tukmálták a magyar szavazóra. 2010-ben a Fidesz jött a 40 feletti nyugdíjjal, most az MSZP, korábban a szocik voltak Putyin haverjai, most a Fidesz. És az ország két pofára ette a mocskot ahelyett, hogy feltette volna a kérdést, hogy mivel is etetnek minket? Vagy, ahogy Uj Péter kérdezte a minap a 444-en: „Tényleg jó így együtt ennyire hülyének lenni?”
A gáz nem pont ezen témák vagy a kérdések felvetése a két párt részéről, hanem hogy nem is hiszik
azt, amit mondanak. Az MSZP üzenete, hogy ő nem a Fidesz, a Fideszé pedig, hogy ő nem az MSZP. A rendszerváltó pártok mögött nincs már tartalom, eszme, üzenet. Se nem nemzetiek, se nem szabadelvűek."

jobbegyenes.blog.hu/2015/08/23/torzszulott-e_a_liberalis-nacionalista_koalicio_hozzaszolas_a_jobbik-lmp_talalgatasokhoz
Nicsak, nicsak :)

Bajcsy és Bibó

A liberális és demokratikus értékeket is képviselő nacionalista nem az ördögtől való. Gondoljunk például nem másra, mint a nemzeti radikális eszme alapítójára, Bajcsy-Zsilinszky Endrére, akiről a mai nemzeti radikális oldal szégyenszemre kussol.
Ő például akkor emelkedett politikai és emberi pályájának csúcsára, mikor felfedezte a demokratikus baloldali és a nacionalista eszmék szintézisét.

Éppen így a nemzeti értékeket is képviselő liberális sem torzszülött.

Az a Bibó István, akinek erkölcsi értékében szinte felmérhetetlen örökségét rendre idézi a mai baloldal, maga emlegette, hogy csak akkor élt igazán, mikor liberális-demokrata gondolkodóként a nemzeti parasztpárt ügyéért harcolhatott.

Ezzel mindössze azt akarom tisztázni, hogy léteznek olyan ösvények a liberális és a nemzeti oldal múltjában is, melyek nem az árokásás, hanem az árkok betemetésének irányába vezetnek.

És, ha valaki azt hiszi, hogy melegbulikra járó néger jobbikosokat vizionálok, akik egy Kárpátia- és egy Quimby-sláger között átadják a nemzeti színű spanglit a szkinhed elempéseknek, akkor téved.
Én vitát vizionálok külpolitikai, össznemzeti, demográfiai, gazdasági kérdésekben – de végre nem a tipikus jobb-bal módszerrel, a szar váltogatott feltálalásával, hanem liberális és nemzeti értékek összeütköztetése mentén.

Történelmi haladás lehetne, ha egyszer talán a nemzeti oldal is felvállalna egy demokratikus minimumot, és a liberális-demokrata oldal is felvállalna egy nemzeti minimumot. Megsúgom – saját versenybarát elveimet itt félretéve -, hogy egy közös pont már akad a két párt gondolkodásában.
Ez pedig az antikapitalizmus.
@Gábris szomszéd: az elmúlt 25 év, nem volt "homogén", hiába próbálja, a jobbik érdekében, összemosni a jobbegyenes!
@Eszter jött: "Az Európai Unió tagállamai júliusban állapodtak meg arról, hogy az unió területén egyenletesen osztanák el az Európába érkező menekülteket. Ennek értelmében Szlovákia 200 szíriai menekültet kellene befogadjon. Ivan Metik, a belügyminisztérium szóvivője azonban már jelezte, hogy Brüsszel kérésének csak akkor tesznek eleget, ha a menekültek keresztények. Metik szerint a muszlimok nem tudnának beilleszkedni a társadalomba, emiatt Szlovákia nem vállalja átvételüket az Európai Uniótól.

“Befogadhatunk 800 muszlimot, de Szlovákiában nincsenek mecsetek. Hogyan integrálódnának, ha nem érzik otthon magukat?”

www.bbc.com/news/world-europe-33986738
@punkfrog: Gyermekeink jövője szempontjából az lenne a fontos, hogy:

"léteznek olyan ösvények a liberális és a nemzeti oldal múltjában is, melyek nem az árokásás, hanem az árkok betemetésének irányába vezetnek."

Ezen kéne inkább minden jóakaró embernek munkálkodni.
@Gábris szomszéd:
.
Azt is tegyük hozzá, hogy például gróf Tisza István bevallottan liberális is (mégegyszer: is!) volt. Gazdaságpolitikája mindenképpen.
@dr. jenőke (jenőke): Jó lenne végre tényleg elindulni az árkok betemetésének útján.
@evasanyoca: Már az első mondat valótlanság, így a többi is meglehetősen ingataggá válik.
@punkfrog:
.
Segítek rajtad.

Ezt írja ki:
Nem lehet biztonságos kapcsolatot létesíteni, mert ez a webhely nem támogatott protokollt használ.

Azonban a tárolt változat elérhető:

webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:ycOGB3moMnwJ:https://nemzeti.net/torzszulott-e-a-liberalis-nacionalista-koalicio-hozzaszolas-a-jobbik-lmp-talalgatasokhoz-3356417.html+&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=de
.
@Gábris szomszéd:
.
Nekem soha nem volt ellenemre.

Nem az az álláspontom, hogy aki ásott, temessen is.
@Gábris szomszéd:
Noé, amatőr volt???
menj el gyónni, sürgösen!
@dr. jenőke (jenőke): "bitte danke"!
csak a szokásos...
@evasanyoca:

Hazajöttem és nézem a 'zaaatévén ennek a 'beképzelt pöcsfej,narancsribanc 'művészúrnak az interjúját:(

magyarnarancs.hu/villamnarancs/nevsorolvasas-a-var-toveben-orban-viktor-a-rajongo-96198
@Gábris szomszéd:
ha mindenkit aki valakinek nem teccik bármi okból kitoloncolnának vagy meggyilkolnának ki lenne az utolsó aki öngyilkos lesz, mikor megtuggya, hogy zsidó anya cigány apa gyermeke???
brühüyyy
kkkkkkkkkkkkk
@gazoló:
hááááát csalódtam benned??? a Frenreisz és a többi senkiházi? akik a KISZ támogatásával lettek hazafiak és őfensége ellenzéke? meg a zorrán és a többi levente senkiháziak voltak és maradtak úsztak az árral és szart pöncögtek de kurva zajosan...még jó, hogy már akkor is voltak Rolla Jánosok

beeeeeeeeeeeeeeeee

brühüyyy

ne nyúlj szarba bidesch maracc

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@gazoló: én csak a legnagyobbikat, Latinovicsot szerettem a testvérek közül, és most biztos forog a sírjában, hogy az öccse egy fasz lett.....(((
@látjátok feleim szümtükkel:

NIncs semmi baj ezzel a zalánpataki polgármesterrel.
Olvasd el a hírt még egyszer:
444.hu/2015/08/22/lazadoznak-a-szekelyek-nem-akarjak-hogy-karoly-herceg-visszarantsa-oket-a-kozepkorba/

Kommunikáljanank normálisan a falu lakosaival Károly hercegék.
@ornagy50:

Távdiagnosztának is elmehetsz, ha felhagysz a repkedéssel. )))
@Knósszosz:

Kihagytam a netet? Csak azért, mert nekem már az olyan, mint a levegő.
Vénségemre nem mennék idegenbe.
Csak haza. )))
@gazoló:
.
Elolvastam.
A tűnődő rendőr jutott eszembe Mándoky zenéjéről és annak minősítéséről.
Tehát:
Az ellenőrzést végző rendőr kérdezte a kamion vezetőt, hogy mit szállít? És itt kezdődött a probléma.
- Dzsemet - mondta a sofőr.
A hitetlenkedő rendőr megtekinti az árút és látja, hogy a felirat szerint az jam. Megkóstolja, és lekvár.
Még most is tépelődik, mi az igazság.
.
@Rodeo36:

Zoránt kéretik békén hagyni(nagyot alkotott és alkot),én erről a mán'dokiról írtam aki huszonötödször hablatyolta el,hogy ő mekkora 'faszapesti srác:))
köp...
@Eszter jött:
namost, a falusiak arra akarnak pénzt, hogy tönkretegyenek valamit aminek van értéke, mert saját erőből lófaszt sem tudnak vagy akarnak ... mikután a herceg megjelent kinyílt a csipájuk és most nagypofával alamúnium meg acél és üveg hodályokat akarnak persze úgy, hogy valaki megvegye nekik és fel is épíccse... lófasz a seggükbe de főleg a polgármesterüknek

ha akkora hős szervezze meg a faluuját és csináljon sok bevételt és gazdálkoggyon azzal és ne pofázzon mert a nyelvével egy fél nagy házat sem fog építeni

a kurva annyukat a sok lusta senkiházinak

brühüyyy
@gazoló:
én nem vonulok vissza... ami szar volt az szar is marad...őfensége ellenzéke zorrán gyütt ki a hang és jó pénzért kis tiltakozásokat csinált, hogy levezesse a feszkót mint most a zorbángeci vazallusai a sok gumicsonttal

beeeeeeeeeeeeeeee

kkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy

ugye jelentettek akkor amikor amikor KISZ kiközvetítette őket és kifizette az egy estére 2500 - 3000 forint díjukat, nekem ne mondd hogy nem mert én fizettem őket!!!!!!!!!!

erre varrjál gombot
a KISZ nélkül sehol sem lettek volna de olyan jól hangzott, hogy "protestsong"
@Rodeo36:

a falusiak a saját portájukon azt építenek, amit akarnak.
jurtát, kockaházat, vályogot ....
ő életük, ő falujuk.
@gazoló: nem is gondoltam, hogy lacikát akarod, mert én csak rendszerkurvának becézgetem és hányok tőle....
@dr. jenőke (jenőke):

Ilyen 'márakorisegysenkivoltmikoroltvalaki 'szararcú partizánokkal nyalatja körbe magát a főni a magaskultúra jegyében:(

hány:(
@Rodeo36: miva' bazmeg, ingatlanügynök lettél?...
@Rodeo36:

Te Rodi:)

Inkább halgass inkább egy kis Lassus-t:))

www.youtube.com/watch?v=sJGbtqUGVnY
@dr. jenőke (jenőke):

magyarnarancs.hu/konyv/kinek-a-karjaiban-95831

Nem mindegy kinek írta,ez úgy gyönyörű,ahogy van:)

De félre ne értsd,inkább a női 'szexiónak küldeném:))

Radnóti Miklós: Bájoló

Rebbenő szemmel
ülök a fényben,
rózsafa ugrik
át a sövényen,
ugrik a fény is,
gyűlik a felleg,
surran a villám,
s már feleselget
fenn a magasban
dörgedelem
vad dörgedelemmel.

Kékje lehervad
lenn a tavaknak,
s tükre megárad.
Jöjj be a házba,
vesd le ruhádat,
már esik is kint,
vesd le az inged.
Mossa az eső
össze szívünket.
@Eszter jött:
JAAAA ÉS BASSZÁK IS MEG de ne kérjenek ingyen pénzt minderre, termeljék meg

brühüyyy

akurvaannyukat
@Eszter jött: mé'nem egy barlangról?
az még hagyományosabb élettér!ráadásul a klíma is állandó, és ablakot sem kell pucolni!:)))
@Sir Bates dö Hól:
hm, brühüyyy
kkkkkkkkkkk
és te? nem veszed, nincs guaniquiqui rájája???
@Rodeo36: "a falusiak arra akarnak pénzt, hogy tönkretegyenek valamit aminek van értéke"

a vályogháznak nincs értéke!
ez a XXI. század!
@Rodeo36:

Te mekkora pártgeci lehettél?:))
@punkfrog:

nem szeressem a denevéreket. ))
@punkfrog:
namégtehiányoztálanyekergéshez?

nem arról van szó, hogy rá akarja kényszeríteni, hanem arról ha megőrzik jellegét és történelmi voltát akkor fizet érte...
de a parasztya assziszi kurva okos és el akarjasumákolni mint a zorbángeci a zejú pénzeket
a Charles nem hülye...majd elmegy délamerikába, vagy a Seychell-ekre és ott csinál valamit valgy Új Zélandon és akkor erdélyiek megbaszhattyák a tudományukat a világörökség vasbertonra és aszfaltra nem fizet egy büdös kanyit sem
brühüyyy

kkkkkkkkkk

bye bye megyek Tennis Cincinnati
@gazoló:
nem igaz!!!!! sokkal nagyobb mintb gondolnád

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkk

belőled meg a zirígység a sárgalilakékző'd beszél
se akkor se most te kis looser
@punkfrog:
akkor nem is kapnak
beeeeeeeeeeeeeeeeee
ennyi kibasztak magukkal

loosers

brühüyyy
@Rodeo36:

"belőled meg a zirígység a sárgalilakékző'd beszél
se akkor se most te kis looser "
.....
Örülünk ideát,hogy ilyen jól ismersz bennünket,de jól érzem 'magunkat idehaza:)
@dr. jenőke (jenőke):

Esti(reggeli) vers?

nnnnnnaaaa...na:)
@Imola Helyesi: hát te meg mit szedsz bébi?... kurva ütős a cucc!...
@gazoló:

Áprily Lajos: Szállj Ábej füstje

Szállj, Ábel füstje, terjedezve szállj,
mindenfelé, ahol szívet találsz.
Szűnjék harag, gyűlölség és viszály,
a béke lelkét vidd, amerre szállsz.
@Eszter jött:

Drága!

Itt a pont,jó éjt meg mindenkinek:))
@Rodeo36: "csak puszta tiszteletből a jelenlevők iránt"... baszod ez király!...
@gazoló: jó éjt neked is drága én szeretlek tégedet...kkkk
@gazoló: na jó legyen békepipa...kkkkkkkkkkk

brühüyyy
@punkfrog: Ez elég gyengusz lett. Más "bizonyíték"?
@Rodeo36:

Jó reggelt!

:)

3.bp.blogspot.com/_e1qFRO6exys/TA93VZYAs3I/AAAAAAAAAKU/N25ITxW0Ppw/s1600/DSC01389.JPG

Valóban itthon mi "looserek együtt szívunk,Te meg még itt a gyíkon is szivatnál bennünket ha tudnál:)
@gazoló:
ismereteim szerint ez a szopás(nargilé???) teljesen fakultatív

tükörrel beszéljétek meg

brühüyyy
kkkkkkkkk
@gazoló:
na, majd csak leesik a tantusz, kösz akkó' tényleg...a nargilék nagyon szépek :))))
és akkor szívhattyuk:))) aminek semmi köze sincs a hattyúkhoz

persze jófajta dohány is kellene hozzá meg valami kis raki meg a tea, tudod ott a dupla híd alsó felin Istanbulban lesve a Boszporusz-t

brühüyyy

:))))))))))))
süti beállítások módosítása