Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.07.30. 09:13 Fabius

Kivándorlásellenes kampányt, most!

Címkék: kampány orbán fidesz tárki

- Aztamegbasztabüdöskurvaélet!

- Parancsolsz, Főni?

- Mi a picsa van itt? Szólj azonnal Habonynak és Finkinek, mert a migránsutálat kampány egy árva százaléknyi támogatást nem hozott!!! Úgy belemerevedtünk ebbe a rohadt huszonkét-három százalékba, mint kerítésoszlop állító kiskatona dereka a déli határon! Valamit tenni kell, MOST!

- De...ők most éppen a hátországunkat nyugtatják, hogy vajnabandi derék tagja köreinknek és nem adóparadicsomi kísértet, ahogy állítják róla.

- Le van szarva! A szar is le van szarva! A minden is le van szarva! Ilyen átnevezés baszokkal foglalkoztok, mikor milliárdokat folyatok ki csak azért, hogy kimutatható támogatásnövekedés legyen végre? Magyar Idők, baszod? A magyar idő ez, ez a foshalom, ahol kétszer annyi a bizonytalan, mint a hozzánk hű szavazó! Rendeld ide a két töketlent, de azonnal!!!

- Próbálj megnyugodni, Főnök, vajnabandi után Árpiék az állami sofőrképzés píárját állítják össze, valahogy meg kell magyarázni a zembereknek, hogy ha már erre is van pénz akkor miért kell otthon érsebészeti műtétet végeznie magán egy rokkantnyugdíjasnak.

- Nem érted, hogy leszarom?!

- De értem, csak...

- Faszt érted!!! Van arra garancia, hogy az ingyen képzett sofőrök majd ránk szavaznak? Nincs! Mert ha legalább a Wáberer a munkaszerződésbe írathatná kötelezően...

- Pillanat, ezt föl kell vennem. Halló!

- Ki az?!

- ...ahha, értem, és már ki is kerültek az internetre? ....basszus....nem tudjátok leszedetni? ...szameg,szameg, basszameg!

- Mondd már, ki az?!

- Balog Cucu hívott, hogy a Merényi pszichiátriáról kikerültek képek a zinternetre egy radiátorhoz kötött emberrel.

- Az arcom látszik??!!

- Nyugi, nem te vagy, te egy hajléktalanszállón jártál, de még az ottani állapotokhoz képest is markáns a kontraszt.

- Ez mit jelent?

- Hogy a mentális betegek hozzátartozói elfordulnak tőlük, és ismét pofázni fognak az egészségügyi szakszervezetek.

- Erről beszélek, látod, pont erről! Folynak, mit folynak, ömlenek kifele a szavazatszerző milliárdok és eredmény semmi. S E M M I  !! De én ezt nem hagyom, de nem ám! Új kampány kell, új plakátokat akarok, amin a rosszul körbevágott ellenszenves asszony a KIVÁNDORLÁS megállítását követeli!

mem.jpg

- Na de Főni...

- Kuss, fordulat kell, nem is akár milyen! Ha a bevándorlás ellenesség nem hozott semmit, és a helyzet csak romlik, akkor én immár a kivándorlás ellenességben hiszek! Teljes szívvel! Itt kell tartanunk a magyarokat akik majd rám fognak szavazni! Kerítést húzatok a nyugati határra!

- De keleten és északon ettől még...

- Hülye! Ki akar Ukrajnába és Szlovákiába emigrálni? 

- De mi már előkészítettük a keleti áramlatot amivel ha baj van Moszkváig vagy Bakuig lehet...

- Úgy értem rajtunk kívül, marha!

- Ja, az más. Biztos megértik majd a mieink az új üzenetet?

- Persze! Innentől senki nem jöhet be, és aki itt van nem mehet ki! Hazacsalni úgysem tudjuk őket már ötödik éve, nem sokkal egyszerűbb, ha el sem tudnak menni?

- De az uniós jog...

- Törvénybe nem írjuk, hogy a kivándorlás tilos. Csak lesz egy kevésbé apró fizikai akadály amin majd túl kell jutni. Ennek szerintem az Unió is örülni fog, ki akar látni olyan satnyákat a területén, akik egy pengésdrótakadályt sem tudnak leküzdeni? Naugye?!

 

244 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr127664822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@ornagy50: Mint minden emberek alkotta közösségben. Ferenc ennek ellenére a pápához megy jóváhagyásért és áldásért a kisebb testvérek rendjének (OFM) megalapításakor.:)
@taga20: Szentesítem a BÉKÉT!!!:)))))))))))))))
@ornagy50: köszönöm atyám. mennyibe fog ez nekem fájni?
csak a lelki békém miatt kérdezem:)))
Gender ösztöndíjból amatőr videó – az új libnyaf wunderwaffe :)

Na, akkor most megint megvan, miről kell beszélni közvetlenül szegény fogorvos által lelőtt oroszlán után.Beszéljünk tehát arról a nőről, aki baloldali csim-bumcirkusz dobosként barangolta be Európa nagyvárosait a tőke, a kirekesztés és a fasizmus ellen menetelve, olyan értelmes jelmondatok kísérve hangszerével, mint a nemrég nálunk is bemutatott no border, no nation, stop deportation bölcsessége. Lelke rajta, más meg felnőtt létére szeret páncélt húzni és hajnalonta a siklóval felmenni a nagyrétre kardozni.

tutiblog.com/gender-osztondijbol-amator-video-az-uj-libnyaf-wunderwaffe/
@taga20: Ócsón megszámítcsuk filyam!!!DDD
@ornagy50: áfás számlát kérek, me elszámolom:)))
@Gábris szomszéd: az ördögnek nem osztottam lapot!:)))
@taga20:
Most mit fikázol?
Újabb bizonyíték a tétel helyességére, hogy ha van jó stadion, akkor lesz jó foci is.
Tessék!

Nincsenek erdélyi illetőségű rokonaim, de azért elsőre a sóbánya ugrott be.
@Knósszosz: parajd, esetleg?
ott még templom is van a föld mélyén:))
@ornagy50:
Kell egy kis átalakítás - megoldom - aztán holnap küldöm. Jó éjt!
@taga20: Egyenlőre "ottan"ne próbálkozzál meeee
műsor váltás vala!:)
@Gábris szomszéd: nem dehogy, te csak a segédje lehecc:))
@taga20:
Nem ismerem, sajna nem is jártam Romániában... de sejtem, hogy csodás tájak vannak arrafelé, meg itt van kugli is - az is tudja.

Te se idén nyaralsz? - vagy Paleokasztrítsza titkolva vagyon?? Kurva szép!! - de szeptemberben Kréta az még inkább más hangulat... majd lecsekkolod egyszer, plusz Boli is adhat felvilágosítást, például Rodosz tekintetében.

Oszt ha kedved (és tehetséged) van, akkor Andalúzia,
Granada-Cordóba-Sevilla-Ronda-Gibraltar... soroljam?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: noha en de genere röm. kath. volnek, - amirol nem tehetek - de felnotte valva revidealtam a nezeteim: most leginkabb "Безбожник" vagyok - es ez nekem jo. Bartus Laci vallasbolcseleteben most nem foglalnek allast, de ami mostanaban jol fejbe kolintott tole, az ez:

nepszava.us/bartus-laszlo-seta-queensben/

ugyanigy erzek, csak epp 80 km-re a Halal-totol, amit ugy is neveznek: Magyarorszag...
@Knósszosz: én sem. minden pénzt beszívott a kecó meg a kert:)

de néha lefekvés után elképzelem, hogy a kabocák zenélnek, és nem a szomszéd kutyák:))
@gazoló: az a legnagyobb baj (es egyben mar klise) Bro, hogy mindig van lejjebb...

de mondok, abban az egy kepben az oreg Lakatosrol benne van minden, amiert ez az orszag elhetetlen
@taga20: nem tetszik a soskuti kutyazene Papa? ne bankodj, mifelenk a kutyaknak is kulon lakosztalyuk van, hetente ha egyszer hallok valami vakkantast
@Kurvahošigutntag: te vagy az vitéz uram? labanc dzsidipit remélem rendesen növeled!:)))
@ornagy50:

na, az andrej rjublov-ba beletört a bicskám. sosem tudtam végignézni.)))
@Rodeo36: igazad van az imf/worldbank trutymot illetoen, de ebben meg Worluknak, de nagyon:

"A trockista egyetemisták között láthatóan proletár gyökerű, buta arcú anarchisták toporognak bakancsban, fekete-vörös zászlóikkal vállukon. Nincsenek sokan, de késő este majd ők kezdenek benzinespalackot hajigálni, majd mennek szépen a börtönbe, a közgazdász gyerekek pedig vissza az egyetemre. Ahol további, hasonlóan eredményes terveket kovácsolnak a munkásosztály érdekében."

nem gorogokrol ugyan, de teljesen analog fiatalokrol szemelyes es megegyezo tapasztalatokkal rendelkezem
@taga20: jaja, en volnek. a labancot nem, mert azok a habsburgok magyar seggnyaloi voltak, de a stajert azert igyekszem ;-)
@Knósszosz: magyarázod az előltöltőst egy hátulgombolósnak.
@Eszter jött: szia Eszter krankenschwester! az urlaubsgeld becsorompolt mar Neked is? ;-)
@Kurvahošigutntag: Ha már idézted ez is ismerős esetleg? :)

"Görögország egyébként a kisvállalkozók országa. Vendéglősök, kompkapitányok, fuvarosok és borászok teszik a dolgukat nap mint nap, csak nekik emiatt nincs idejük felvonulni és tizenhatodik havi bevételért hőzöngeni. Különben meg maguk is látják, hogy december után rögtön január következik a könyvelésben, és nem jönnek tizenharmadik havi turisták másik dimenzióból. Viszont érthetően felháborodnának, ha nem akarnám kifizetni az ebéd árát azzal a felkiáltással, hogy szegény magyar vagyok, akit régen tép a balsors." :)
@Gábris szomszéd: ismeros. sot, mivel a tizenhatodik az valoban tulzas, mifelenk nem is nevezik sokadik havinak a plusz juttatast, hanem szerenyen es diszkreten csak urlaubsgeldnek. nem is esik ketsegbe a konyvelo
.
Semjén Zsolt és Eduardo Rózsa-Flores ugyanis együtt járt a szociológia szakra, és úgy képzelem, a mai miniszterelnök-helyettes és a 2009-ben elhunyt Rózsa-Flores (aki bolíviai-magyar katona, színész, író, költő és publicista, a KISZ ELTE-s titkára, a Magyar Zsidó Kulturális Egyesület alapító tagja, a Jobbik.net szerkesztője, a Kapu és a Leleplező című folyóiratok munkatársa, az Ellenkultúra.info alapító-főmunkatársa, a Magyar Iszlám Közösség alelnöke is volt) bolondoztak néha a szünetben, és alaposan átbeszélgették egy cigifüstös folyosón a Manipuláció szociálpszichológiája című órán tanultakat.

folytatás:
„A kutya ugat, a társadalomtudomány halad”
tatk.elte.hu/karihir?id=NW-854
.
@Kurvahošigutntag:

szia! sajnos nem. jelenleg beugorhatnék a templom egere címszerepébe.
@Eszter jött: sajnalom. akkor reszmunkaidos vagy, vagy esetleg ismet a Felvideken?
.
Tóth Árpád: ŐSZI KÉRDÉS

Jártál-e mostanában a csendes tarlón este,
Mikor csillaggal ékes a roppant, tiszta tér,
S nagy, lassú szekerek ballagnak haza, messze,
S róluk a szénaillat meghalni visszatér?

És fájt-e, amíg nézted a nyárfát révedezve,
Hogy reszket agg feje, az ezüstös fehér,
S hogy édes életednek újra egy éve veszve,
Mert viszi már Szeptember, a nagy szénásszekér?

S ültél-e elfáradva kemény, útmenti kőre,
Merőn bámulva vissza az elvakult időkbe
És feldöbbenve: jaj! ha most ledőlnél halva!

S eszméltél-e fel árván az éji hidegen,
Mikor a késő szellő, mint kósza, idegen
Eb, lábadhoz simult, s bús kezeidet nyalta?
.
@Kurvahošigutntag:

Vállalkozó vagyok Ausztriában. A jövő héten már gazdag nő leszek, akkor jár le a turnus.
Házi ápolásban utazom.))
@dr. jenőke (jenőke):

Ez gyönyörű! Köszönet érte!
@Rodeo36: na várgyááá má!! ezek a lelkes kócos egyetemisták, trockijjal, meg sztálinnal, meg leninnel akarnak valami olyat dörrenteni, ami már soxor nem sikerült, de legalább sokan szívtak + döglöttek bele.

tóta w éppen azt írta le, amit mondogattam, de le lettem hüjézve:

"...Ha lesz politikai Darwin-díj, a vele járó serleg Alexisz Cipraszt fogja ábrázolni, félreérthetetlen helyzetben.

Görögország egyébként a kisvállalkozók országa. Vendéglősök, kompkapitányok, fuvarosok és borászok teszik a dolgukat nap mint nap, csak nekik emiatt nincs idejük felvonulni és tizenhatodik havi bevételért hőzöngeni. Különben meg maguk is látják, hogy december után rögtön január következik a könyvelésben, és nem jönnek tizenharmadik havi turisták másik dimenzióból. Viszont érthetően felháborodnának, ha nem akarnám kifizetni az ebéd árát azzal a felkiáltással, hogy szegény magyar vagyok, akit régen tép a balsors. Jól tennék, ha hallatnák a hangjukat, mert a további kommunista haladást már az ő boltjuk és hajójuk árából lehet csak fedezni.

A görög baloldali erők követelése nagyjából az, hogy írják le az eddigi hiteleket, hogy újabb kölcsönöket lehessen felvenni, amiből aztán jut a jólétre. Ilyen transzfer azonban a természetben nem fordul elő."
@Kurvahošigutntag:
Gute Nacht

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

valamivel csak le kell bontani a szarvárat??? kefete ripos zászló alatt benzines palackkal??? hatástalan

de szüxéges

brühüyyy
@nincs_itt:
tautológia

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

és most -ÉVEKÓTAELŐSZŐR- nem értek egyet sem kettőt sem worluk-kal, belenyúlt (AZ JÓ HOGY BELENYÚLT) de nem a tökit kapta el, hanem a szarva köszt a tőgyit
@Kurvahošigutntag:

Guten Morgendämmerung

egyébként Trockijnak azért kellett meghalnia, mert igaza volt és erre ott a példa Mc Carthy elvtárs, Charles De Gaulle, Ronald a Régentép, GW Bush a Borzash, és Thatcher Tébolyúlt Margit...ezeknek mindnek közösűlniük kellett egy adott eszme ellen ami el kez dett műxeni még a vérbevízbefolytás ellenére is

miután kedves drága fidexkft hazaárulói lebontották az Ikarus-t az MAN azonnal 12 szeresére növelte magát amire addig nem volt lehetősége

Götterdämmerung

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Eszter jött: en meg a WKO-val nem kotottem baratsagot, de ami kesik nem mulik - viszont igy orulni tudok a jovo hetednek :-)
@Rodeo36: igaz, a strucc-modszernel sokkal tokosebb a fekete zaszlo es a molotow coctail

fortissimo, nix andante borpatika
@Rodeo36: rendben, de attól még igaz, hogy igaz vagy nem?

szóval, icipicit eltévesztették a házszámot cipraszék, mert a szokásos politikai fogást alkalmazták => populista demagógiát, amire ezek a balkáni, finomabban fogalmazva "déli" népek meg vevők. Mert abban a nagy melegben melózni, télleg macerás - ez meg szimpla földrajz - jobb ha csak jön az a pénz.
az ájemef meg hasonló izékkel mindig is egyetértettünk! DE!

ugye ha még én ismerem és akkor se kérnék tőlük, ha pisztolyt fognának a fejemhez, akkor egy "állam férfi" mijanáthásfaxot gondolt???? ja, hogy majd csak lesz valahogy, mert úgy még nem volt, hogy valahogy NE lett volna...
személyesen ciprasz zorbának csak annyiban fáj a sztori, hogy valszeg az életben nem lesz góré többet. viszont nem kicsit biztosította be magát, meg a jövőjét. tehát: megint a zátlag pógár került szopóágra.

na én erről vau-vau!!! meg arról, hogy sem sztálin, sem trockij, sem lenin, de még a molotov-koktél sem fog segíteni! inkább ki kellene egyezni egy döntetlenben... oszt' elkezdeni durvára dolgozni! ami ugye pénzt termel.
közepes képességű háziasszony ezt a fiaskót simán elkerüli!
@Rodeo36: hm, nem elkepzelhetetlen, hogy ez lett volna szeles jabba von huth et. energiacellaja sub rosa? marmint man kontra ikarus a gyok alatt, de a reszecskegyorsitoban?
@nincs_itt:
abban, és kizárólag abban egyetértek veled, hogy még akkor sem ha pisztolyt fognának rám

azaz: SZVSZ AZ A RIBANC AKI OLYAN GÖRÖGORSZÁGNAK MINT AMILYEN GÖRÖGORSZÁG FELAJÁNLOTT VAGY ADOTT EKKORA HITELT

a többi tautologia

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Kurvahošigutntag:
az "eredmény" önmagáért beszél

nem igényel több szót

a fekete zászlót azok találták ki akik ellenség nélkül nem tuggyák fenntartani a kapitalizmust és nem benzines palackkal hanem minden egyébbel földrészek állnak lángban a görögökön meg fenik a nyelvüket

gondolod a kapitalizmus fenn tudott volna maradni a 12 világcsőd után a HÁROM VILÁGHÁBORÚ NÉLKŰL????

a harmadik most folyik 1945 óta

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkURVÁK
@Rodeo36: tehát akkor teljesen egyetértesz velem, csak zsenánt kimondani???!!! mert ezt írtad:
"...OLYAN GÖRÖGORSZÁGNAK MINT AMILYEN GÖRÖGORSZÁG FELAJÁNLOTT VAGY ADOTT EKKORA HITELT"
az imf nem ribanc, annál sokkal rosszabb, viszont baromira nem hüje! az a gané, aki felvette, mert tudván tudta, hogy mekkora ringyótól kéri és kapja!!! szóval, ciprasz csávó, meg borzas egyetemisták(közgázosok és nem tuggyák???) egyformán segghüjék! szóni kéne a nagymutternak, hidd el az két olyan taslit leverne a sok hüjének, hogy rögtön tudnák merre az előre!!!
@Eszter jött:
.
Én hálókocsival szoktam hosszabb utakon.
@nincs_itt: @Rodeo36: ne csak a hujeknek, a kkkkkkkurvaknak is osszon taslit az az Oma

szerintem
@nincs_itt:
én nem akarlak kielégíteni mert az olyan perverz....lenne???
az a pénz amit a görögök nyomatékos ajánlatra felvettek az akkor lett valóság amikor a görögök el kezdték lepengetni addig az a pénz nem is létezett (ez is közgázosítás) tehát az IMF és a többi rohadt geci pénzt teremtett a hülye(?????????) talán nem is olyan hülye görögök bőrén

a döntetlen is görög veszteség és a nagyi pofonnyait meg kűdd el a bankároknak, a bankárok sem tudnak háziasszonyúl beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Kurvahošigutntag: kurvák! gondolta Stirlitz, Stirlitz gondolták a kurvák!
γιαγιά biztos megduplázná az "adagot"!
@Kurvahošigutntag:
Guten Morgen keine Sterne

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@nincs_itt:
Die GriechischGrossMutter

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

és a ző pofonnyal agyusztált gazdasága gyökileg

brühüyyy
@Rodeo36: ne csűrjed-csavarjad! mindketten tuggyuk, de a ciprasz zorba, meg a zegyetemisták neeeeem????
de teljesen hüjék, ugyanis csak bégetnek, meg dobálják a benzines palackot, pedig csak a saját vezetőik baxták át őket IS!!! meg persze a nem létező pénz, amiből gerade aus következik: monopoli bankókból és xarból(ez jelen esetben egyenértékes) nem lehet 13-14-15-29. havi pízecskét adni a pógárnak, mert megérdemli.
@Rodeo36: stimmt! de nem engedtek oda egy háziasszonyt, aki aszonta vóna: " na! szóval... nem veszünk új autót, nem megyünk hitelből nyaralni a zészaki sarkra, usw. usw, uws..."
@nincs_itt: jaja, a nagy szoros konyhasneni kezivel, meg a fakanallal :o)))

Stirlitz goes to Θερμοπύλαι
@nincs_itt:

miután a görögök létrehozták (MEGTEREMTETTÉK) aszta pénzet lehetett osztani akárhányadik havi fizetést és nyögdíjat is, mert ők megdolgoztak érte ha nem úgy lett volna akkor az a pénz nem is létezett volna

EBBEN TE TÉVEDEZEL a kurvák nagyobb taschlit érdemelnek a grossmuttertól mint a Ciprasz

Cipraszék nagyméretű pénzjutalmat érdemelnek, nélkülük a világ nem is tudhatná milyen szar is a pénzügy rencere

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: ohne Sterne, szerintem + ohne Streifen!
@nincs_itt:
ebben most ha behelyettesítek ki is a Siegfried???

brühüyyy
@Rodeo36: a kurvák is egy létező igényt elégítenek ki! ciprasz meg előggyei pedig kurvázni jártak! most meg ki kell kezelni, amit kaptak a kurváktól!
ciprasz nélkül is tudtuk mekkora halom canis merga, de ha MI tudtuk, akkor cipraszék?
a görög "gazdaság" sajna épp csak annyit termelt ki, hogy 9-10 havi bért ki lehessen fizetni, a többi ment a kurvák pénziből....
@nincs_itt:
Ungarische???, pedig nem is ugrálunk kérem

mondá a bakkecske és kiugrott a 26. emeletről

brühüyyy
@nincs_itt:
akkor csak a lényegét nem értetted annak amit mondtam a pénzteremtésről (az egyetemi közgáz alapanyag)

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: dehonnem értettem és helyeseltem is! de attól még, ha közgáz alap, és mi tuggyuk, felmerül bennem a kérdés: okosabbak vagyunk mint ciprasz? bizony, okosabbak!

egy csomó bit a zámítógépen, amit az imf ad, de az ellenérték az valóság...
@nincs_itt:

a kihagyott Cuba lenne az 59. a 145210 -as adatával!!!!!!!!!!!!!

és akkor Ungarn lenne 61. més a görögök 43. helye nem lenne rossz

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: tehát, a borzas közgázosok, ciprasz, anarchisták meg a többiek eccerre balfaxok.
@nincs_itt:

akkó' jó...megnyugodtam okosabb vagyok mint Ciprasz

koccint

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

majd a probléma megolgya önmagát ha meg nem, hát annyi

éljenek a görögök vidáman derüsen tele mókával és kacagással

ugye nem lesz budapesti olympia de még ÓHHHHHHH lym pia sem
@Rodeo36: ezért is mondtam, hogy ebben TALÁN megbízható a wiki. ezek szerint nem az...
nem rossz a görög helyezés valőban, azt mutatja, hogy még egy "kicsit" kellene megfeszülni, aztán arczoskodni... magyarul: lófax esti fényben!
@Rodeo36: na azé ne igyunk medve bőrire!! mert NEM kunst okosabbnak lenni olyasvalakinél, aki csodáxik ha kurvától szifiliszt kap...
@nincs_itt:
háááááááááát a 43. hely az nem is rossz, még ha balfasságnak is hívod???

legyen móka és vidámság

brühüyyy

éljen Ciprasz és a görög fiatalok...egyre jobban
@Rodeo36: ciprasznak nem lesz gongya, az sicher! a görög fiatalok meg kell tanuljanak dolgozni!!! aztán egyre jobban fognak élni, majd eccercsak
@nincs_itt:
hát a kurvák tiltakoznak!!!!!!!!!!! náluk kötelező az állandó orvosi ellenőrzés...és eszt Ciprasz is tu'tta

beeeeeeeeee

brühüyyy

most megyek Hamburg -i tenisz bajnokságot nézni

a vödör szén
@Rodeo36: mer' ugyi neked is a legyek hordták össze, meg a zájemef....
@Kurvahošigutntag: Úgy is mondhatnám, hogy a magyar társadalom MULTIKULTI-ban élt mindahányszor, mikor nem voltak az államhatalom közelében a papok?

Ez nem vallásbölcseleti kérdés, ez a mai magyar valóság.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
.
Rejtő Jenő a multikultúráról:

Négy különböző nemzetiség képviselője volt az asztalnál: egy amerikai gyalogos, egy francia őrvezető, egy angol géppuskás és egy orosz hússaláta. A gyalogos, az őrvezető és a géppuskás a padon foglaltak helyet, a hússaláta az asztalon, egy tálban.
A pálmák között nyolc-tíz duárnak nevezett sárputri, ismeretlen céllal, mert a bennszülött háztulajdonosok évekig nem mennek be az ajtón. Viszont az ajtó elől sem mozdulnak. Hová mennének a forró oázisban? Vagy mit csinálnának benn a kunyhóban? Igaz, végeredményben az sem világos, hogy mit keresnek ezek az arabok a kunyhó előtt, ahol üldögélnek, de hát egy oázis nem arra való, hogy minden mozzanatában megfeleljen valamiféle okszerűségnek.
A bennszülöttek tehát a kunyhó előtt esznek, isznak, alszanak és unatkoznak.
Rakhmár oázis központja a Grand Hotel. Eltérően a hasonnevű európai intézményektől, a rakhmári Grand Hotel ócska kis bódé volt. Tulajdonosa egy félszemű rabló, aki annak rendje és módja szerint kitöltötte tízéves fegyházbüntetését, majd szorgalmas működésének gyümölcséből letelepedett itt mint vendéglős.
A Grand Hotel, mint a neve is mutatja, a nagyvilági élet úri illúzióját hozta el a Szaharába. A félcolos deszkafalat ugyan átrágta mindenféle féreg, a vályogragaszték és a pofapadok sem emlékeztettek a hasonnevű európai intézményekre, no de rádiókészüléke volt, szinte kéthavonta új napilapok érkeztek, és Leila, az arab démon, táncokat lejtett.
Ezt a műsorszámot kissé népszerűtlenné tette az a közismert tény, hogy Leila (az arab démon) ötvenedik életévét már régebben betöltötte. A kor és egy ideges bennszülött zsebkése mély nyomokat hagyott az arcán. Így aztán Leila (az arab démon) alig táncolt, és a szórakozást illetően leginkább arra szorítkozott, hogy egy tamburaszerű, irhával bevont hangszert ütögetett. Ezt is csak addig, amíg a vendégek határozott állásfoglalása nem kényszeríttette hallgatásra. Ilyenkor egy távoli sarokba kuporodott, és démoni érzékenységében megsértve, szomorúan pipázott. Este segített a sérülteket kötéssel ellátni.
.
@dr. jenőke (jenőke): Mikszáth: A fekete város, 10. fejezet

"- Jaj, instálom, nem afféle maradék basa ez. Azóta jött ez ide, de nem haddal. Idevaló birtokos, mint a többi idegen országból származott és itt birtokot szerzett nagyurak. Az övé a szabadkai erdő, melyet a Balassáktól vett meg. Szereti ezt a helyet, gyönyörű kastélyt építtetett benne, roppant kőfallal körülvéve, abban tartja a feleségeit - isten bűneül ne vegye, szám szerint nyolc darabot.

- Nem rossz az ilyen példa a népnek?

- Dehogy. Ez ugyan nem ragadós, hm. Itt az egy feleség is sok. Éppen ma vetődött elő egy elrettentő eset, de el se mondom, mert megutálná kegyelmed az asszonyi nemet. Aztán minálunk nagyon szeretik a basát, igen jó kis emberke. Annyi a pénze, mint a polyva és olyan könnyen adja ki, mint egy katonatiszt. Kereskedők, ötvösök, mesteremberek abból élnek, hogy a feleségeinek szállítanak,"
@Rodeo36: igérvény (és az azt tevők felé meglevő bizalom a többiek részéről)... de ezzel te is tisztàban vagy...
@Sir Bates dö Hól:
ez a hamuhintés avagy ködösítés??? a görögök is kiállítottak volna hamis váltókat(ígérvény) mint a zorbángeci?

szóval??? nem akarod megérteni?

nem baj ...addig is sírbatesz meg a dödödödödödö és hól nem volt hól nem volt egy iciripiciri kiskettettyentő

brühüyyy

és, ami a legfontosabb:

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:

@Sir Bates dö Hól:

hahahahaha

"Mária asszony megkapta a spirituális vezetőtől a Széchenyi-díjat, ahogy Tellér Gyula is, és nem kétlem, van az a szívesség, amiért Vajna Tímea is megkapná. A centrális erőtér az centrális erőtér, nem vasárnap délutáni piknik a szőlőlugasban. Orbán Viktornak szüksége van. És ha neki szüksége van, akkor a törvény egy kicsit bontva lesz. Mondják, egyszer Orbán távbeszélőn akarta tudatni Lévai Anikóval, hogy dagadót szeretne vacsorára lilakáposztával, de nem érte el, ezért gyorsan beírta kérését az Alaptörvény preambulumába, mert azt a felesége rendszeresen nézegetni szokta. "

orulunkvincent.blog.hu/2015/07/30/schmidt_maria_ante_portas_again_megjegyzesposzt
@Sir Bates dö Hól:
beeeeeeeeeeeeeee

orulunkvincent.blog.hu/2015/07/25/orban_viktor_europa_skrabski_fruzsinaja_megjegyzesposztsem

" Pár hónapja egy douglas-i kávézóban megszólított bennünket a kávéskisasszony. Csíkszeredából jött ki a Man-szigetre. Ez a valóság, két magyar be-kivándorló találkozik a kávézóban, a lóvasút végállomásánál, Írország és Anglia között a tenger kellős közepén. Lehet, hogy pár éve a kávéskisasszony is ott volt Tusványoson, talán tapsolt is Orbánnak, és lehet, hogy azok közül az erdélyi fiatalok közül, akik ma tapsoltak Orbánnak, páran kávéskisasszonyok lesznek a Man-szigeten.

A skrabskifruzsinák maradnak. Először dokumentumfilmeket rendeznek, aztán atomerőművet építenek, rákapnak a parciális differenciálegyenlet rendszerekre, és közben azt ismételgetik, hogy az egész csak kommunikáció. kommunikáció.

.........
az emberek sem képesek már összeállni országgá, csak téblábolnak, nézik Európa Skrabski Fruzsináját, és azt kérdezgetik maguktól: ugye nekünk most jó? "

brühüyyy

és ez nem athen
Súlycsoportok

Mi az, hogy sok az a tizenkét év? – háborodott fel Éric Halphen, amikor a szemére vetették: a „semmiért” ennyi időt emésztett fel a Jacques Chirac elleni nyomozása a volt államfő pártja, az RPR fiktív városházi állásai miatt. Az eljárást a Párizst tizennyolc éven át irányító konzervatív politikus akkor megúszta, Halphent 2011-ben pedig levették az ügyről. Ez utóbbi azért nem ért véget, tíz évvel később Chiracot két év felfüggesztett szabadságvesztére ítélték. Történelmet írt a bíróság: az V. köztársaság történetében először fordult elő, hogy egy – igaz, már nem hivatalban lévő – köztársasági elnököt ilyen büntetéssel sújtsanak. Tegyük hozzá, Chiracot 1995, azaz államfővé választása óta kilenc büntetőügyben citálták (volna) büntetőbíróság elé, de az elnöki immunitás jórészt megvédte. S bár „egész Párizs” tudta, hogy „erősen érintett” e korrupciós botrányokban, a legtöbb ügyet bizonyíték hiányában ejtették.

Chirac ügyei eltörpülnek Silvio Berlusconiéi mellett. A médiavállalkozóból lett exkormányfő ellen több mint két tucat ügyben indult eljárás. A vádak a kenőpénzek fizetésétől kezdve a hivatali hatalommal való visszaélésen és pénzmosáson át egészen a kiskorú elleni szexuális erőszakig terjednek. Perek, fellebbezések hosszú sorozata után végül adócsalásért ítélték el, a büntetését végül egy év közösségi munkával „ledolgozta”. Berlusconit szintén az immunitása védte, meg (elsősorban) pártjának parlamenti képviselői, akik addig módosították a törvényeket, amíg az ügyek egy részét elmosta az elévülés.

Ennyire tehetetlen lenne az igazságszolgáltatás? Nem bírnak a nagyvadakkal? Miközben a média fokozza a várakozásokat, a politikusokkal szemben fellépő ügyészeknek makulátlanul kell tudniuk bizonyítani a vádlott bűnösségét. Ráadásul hatalmas, jól fizetett és szinte korlátlan (anyagi) lehetőségekkel bíró védelemmel néznek farkasszemet. Kívülről úgy tűnik, hogy nem egyenlő súlycsoportú ellenfelek vívnak bonyolult, sokszor átláthatatlan jogi csatákat. Elég néhány eljárási hiba, s a vád képviselői úgy járnak, mint a horvát igazságszolgáltatás, amelynek elölről kell kezdenie a korrupció miatt első fokon tíz év szabadságvesztésre ítélt volt kormányfő, Ivo Sanader büntetőperét.

Romániában még csak készül a nagy bírósági leszámolás Victor Pontával szemben. A miniszterelnök ma politikai értelemben két lábon járó hulla. Bukása szinte előre látható volt, a korrupciós ügyeket az elmúlt időszakban – különösen a jobboldali államfő választási győzelme óta – szisztematikusan felgöngyölítő különleges ügyészség lépésről lépésre vadászta le a csúszópénzeket elfogadó, a közvagyont megdézsmáló politikusokat.

Hogy a Ponta elleni vádak megállnak-e majd a bíróság előtt, az más kérdés. A közvélemény gyors és kemény ítéletet vár, a jogállamiság azonban csak egyetlen módon győzhet. Megdönthetetlen bizonyítékok alapján. Különben az egész nem más, mint színjáték. Justizmord. S annak elkövetői semmivel se jobbak, mint a korrupt figurák.

nol.hu/velemeny/sulycsoportok-1554719
@guma:

Reggel láttam egy beszélgetést a tv2-ön, arról volt szó, hogy Putyin nagyon gazdag, és miből származik a gazdagsága. Ne legyen illúziója senkinek, nem gazdasági tevékenységből.
@Rodeo36: ne csináld, nem vagy te lápi-magyar, hogy így maszatolj, csúsztass!... pontosan érted, hogy mit írtam (de természetesen jogodban áll hülyének mutatni magad)...
@Orica Középföldi:
"A megjelenés óta gondolkodom azon, hogy lehetett egy ilyen sunyi tekintetű nőt (és férjet) kikapni a tömegből. Aligha lehetett volna rosszabbul választani. "

Nyilván kaptak fél órát a kivitelezésre, azt használták, amit kaptak, nyilván szarták le, ki az és hogy néz ki. Ha Gyurcsány-kép van kéznél, tán még azt is simán felrakták volna, csak meglegyenek határidőre ;)
@nincs_itt:
"szóval? mija problémád? "

Késik a gázsi a Központból.
@bioLarzen:

:))))))))))

Tudom, hogy sehol nem számít a profizmus, elég a leszarom, nektek jó lesz, de ennek van/lesz hátulütője.

Az ember esztétikai érzéke - bármennyire úgy tűnik, hogy nem fontos - nagyon fontos. Miután ez többnyire saját tapasztalaton fejlődik, és olyan, amilyen, de - saját szemszögből - hibátlan és kegyetlen.
@Rodeo36: hűteni magam?... nincs merevedésem, hogy veled kommentelek, Csiribá!...
süti beállítások módosítása