Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/19/hatarozatban-tagadja-a-srebrenicai-nepirtast-az-orbant-kitunteto-dodik-es-a-parl... (2024.04.19. 07:21) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.07.31. 09:05 Fabius

Simicska leteszi a fegyvert?

Címkék: média fidesz heti válasz schmidt mária simicska

Váratlan fordulatot vehet a Nagy Geciháború: elképzelhető, hogy Simicska Lajos leteszi a fegyvert és behódol Orbánnak. Legalábbis nehéz másképp értelmezni, ha a Heti Válasz deal összejön Schmidt Máriával.

Pikáns kis sztori lenne az nem vitás.

Ugye a boldog ellenzéki időkben, 2006 után smittmari volt az egyik, aki elvesztette hitét a második csatát is elbukott Vezérben. Történt ami történt - szervezkedett Orbán ellen vagy sem, ki tudja igazán - a lényeg, hogy Szörnyeteg Lajos lapjában megjelent a leleplező cikk, állítólag Lui mester saját kezével írva álnév alatt. A szövetségesének tartott Áder Brüsszelbe ment parkolópályára, ő maga meg itthon maradt, megült a sarokban, és úgy tűnik a taktikája mára beérett: egyike lehet az Orbán által kijelölt médiaoligarcháknak. Ehhez mindössze annyi kell, hogy meg tudja venni Lalitól a lapot. Azt a lapot, ahol már a végletekig lojálisnak tartott Borókai főszerkesztő is fikagyurmából formáz Lázár János portrét. Kelti a hangulatot, ugye, szomoríccsa' és megbánccsa' magát elhazudósimon államtitkárt, piszkálja a vajnabandit és úgy általában kellemetlenkedik, mintha Népszavás újságíróktól kölcsönöznének gondolatmankót hétről hétre.

Világos, hogy nem mehet ez így tovább.

Lajost igyekeztek ösztönözni, hogy ne sokáig gondolkodjon az eladáson: a Közgépet már nem elhessegetik innen-onnan, hanem kimódolták, hogy minden közbeszerzésből kizárható legyen. Az oké, hogy a Szörnyeteg Lajos família 200 évig megél a már hegybe hordott milliárdokból, de egy ilyen kaliberű embernek pokol lehet a parkolópálya. Ráadásul ő még csak abban sem bízhat, hogy majd ez Orbán előbb vagy utóbb bekövetkező bukásával megváltozik. Vagyis elméletben kiválóan befolyásolható ilyen és ehhez hasonló módszerekkel. Az már csak a dolog sajátos bája, hogy az értékelhető gesztushoz annak az embernek kéne eladnia a lapját, akinek Orbán ellenes szövetkezését maga leplezte le.

simicska.PNG

Úgyhogy dőljünk szépen hátra, és várjuk ki mi sül ki ebből. Lajos leteszi a fegyvert? Vagy kitart a végsőkig? Esetleg előhúz valamit az irat és sztorikupacból amin trónol és visszavág?

 

681 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr917667630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Sir Bates dö Hól:
Ha szalma ne tedd, holnaptól meleg lesz arrafelé is...
Sajt, rozé??? Egészségedre!
@parti_giano:

most nem volt alkalma cukiságokkal "lazítani" kártékony eszméit.
esténként mindig betolt pár autós vagy repülős témát. terelésnek.
aztán reggel kezdte elölről.
ma tömény gábrist kaptunk.
végre!
@GeoCracker: Több tárgyi tévedés is van a mondókádban, de ezt most már elhalasztjuk holnapra. Jó éjt.
@Knósszosz:
A koncentrációs táborokat nem a zsidóknak nyitották meg először

„Az SA-legényekkel megerősített rendőrség egyszerű kommunista párttagok ezreit hurcolta el. Márciusban Dachauban megnyílt az első koncentrációs láger, országszerte internáló táborok és börtönök tucatjait állították fel. A megfélemlített képviselők (a szociáldemokraták ellenszavazataival) március végén áldásukat adták a felhatalmazási törvényre. Ennek értelmében Hitler kormányának rendeletei automatikusan törvényerőre emelkedtek, anélkül, hogy a Reichstag megszavazta volna őket.” (A Harmadik Birodalom)

Ezért írtam, ezt is idézve azt, hogy orbán tusványosi beszéde nagyon veszélyes utat mutat.
endresy.blogspot.co.uk/2015/07/orban-tusvanyoson-oligarchak-dachau.html

Mert kinevezéssel tehet bárki idegenné.
Kövér egy barom.
Gábris szerint a világ egy nagy tárgyi tévedés, ha nem elég hangosan tapsol a fasisztáknak.
De ez részletkérdés a kirajzolódó nagy kép mögött.
@Gábris szomszéd: gyógyós! az embercsempészet (de minden csempészet) egy szervezettséget feltételez: ebből élnek, ez a kenyérkereső foglalkozásuk... mit gondoltál, ez is olyan, mint az amatőr üzemi színjátszókör?...
@Gábris szomszéd: hihetetlen milyen mennyiségben lehetnek linkjeid, a kedvenc témáidról!
és szépen rendben tartod őket, hiszen pillanatok alatt dobod fel az odaillőt!
gyönyörű hobbi!
"Azt sem értem, hogy miért nem kezdtek azokkal a hírekkel semmit, amelyek arról szólnak, hogy szervezett embercsempészek állnak a nagy "menekült" hullám mögött?"

Ezt a kérdést a politikusoknak, nálunk pl. a belügyérnek, meg a legfőbb ügyésznek kéne feltenni.
@Eszter jött: mindig csak linkel. saját gondolat, mégha ocsmány is, nincs. vagy gyáva kimondani.
@GeoCracker:
Megerősítettél, félszavakból is érted... hadd legyek nagyképű: azt hiszem én is. Van erre a nyvajára egy lazító technológia, de megfogadtam, hogy zenei linket nem teszek ide többet.

Csak egy kódot akkor: K525 1.4 rondo allegro - és a politika ment is a pöcegödörbe.
Jó éjt!:))
@punkfrog: gyógyós... ez tutira gyógyós...
.
Új LED-es fényforrásokkal felszerelt lámpasor világít a Tiszaligetben, Szolnokon 2015. július 30-án. A városban két ütemben, összesen közel 1,2 milliárd forintból korszerűsítették a közvilágítást - írja az MTI.

ITT léátható:
static.femina.hu/hirhatter/szolnok_kivilagitasa/szolnok_kivilagitas.jpg

A közvilágítás korszerűsítését Tiborcz István cége végezte, amiből azóta már kilépett, de a tender elbírálásakor még benne volt.
@Knósszosz:
az, hogy volt a kausztika az egy dolog: TÉNY hogy wiesenthal mit csinált belőle az egy másik dolog, de már éépen ideje lenne, ha nem lenne sohatöbbé aktuális, és beszélni meg írni róla sem...van más szar maszatolják asztatatatatat

a tökeim tele vannak azzal, hogy mai népírtók a kausztikára hivatkozhatnak...és ma már több az áldozata mint a kausztikájé még aszt is beleszámítva amit a zsidók sajátmaguk csináltak anno a zóóóóóóóóóótestamentumi időben...

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

nem tagaggyuk, de van másik fagyi
@parti_giano:

önálló gondolatnak nem nevezném, de a saját szavaival ismételte meg a proplinkek szövegét.
ez új elem volt nála.
egész nap ezt a témát nyomta, időnként egyedül.
eddig mindig témát váltott. egy kis amerikázás, stb után tért vissza a fő vonalra.
ma ez a kiskapu sem volt meg.
sir kezdi kiborítani, tisztán látszik.
gábris ezidáig azzal dicsekedett, hogy ő sosem trágárkodik.
azt hiszem, szoftverfrissítésre lesz szüksége nemsokára.
@Rodeo36: helyettesíted Gábrist az éjszaka?
mert ez a válasz, kb. az ő szintje!
@Eszter jött: Megoldottuk ezt a problémát egy kis kommentelő ritkító kukázással. Szegény szőr most lesz nagy bajban. Nem fogom látni az idehányásait. :)
@Gábris szomszéd: mi vagy te, apostol? akkor dúdolgasd: homokvár, légvár, kártyavár.
@Gábris szomszéd:

Na, ez is új elem nálad. Felveszem a listára.
@Rodeo36:
Remélem, hogy soha többé nem lesz aktuális és ezért beszélni sem kell majd róla - bár sajnos muszáj, azon okból kifolyólag, hogy a borzalmak ne merülhessenek feledésbe!

Nincs makulátlan nép - de az újkorban - a legújabban egyetlent kinevezni minden szarok okáért... minden sötétségek legalja. Inkább mitológia, Das Rheingold...
Rozét+még egyet!!
@punkfrog: A barom szélsőséges cionisták szintje meg az, hogy másfél éves palesztin gyerekeket égetnek el. Nyilván ez is meg lesz magyarázva hamarosan, természetesen erősen szelektíven, hiszen az MTI éppen azokat a palesztinokat és demokratikusan gondolkodó zsidó politikusokat nem idézte, akik a szörnyű cselekedet után rámutattak arra, hogy a csecsemő és mások halálára, sebesülésére, megnyomorítására nem kerülhetett volna sor, ha Izrael a nemzetközi törvények figyelmen kívül hagyásával nem szabadított volna rá mintegy 400 ezer zsidó telepest a megszállt Ciszjordániára és a szíriai Golán-fennsíkra.

magyarhirlap.hu/cikk/31962/Zsido_szelsosegesek__oltek_meg_egy__palesztin_gyermeket

inforadio.hu/hirek/kulfold/hir-746362
@Eszter jött: Hát a szükség törvényt bont. Szőrnek is sokkal jobb ha élete értelme nem ide kötődik. :)
@Eszter jött: nem boncolgatnám tovább, nem ér annyit. agyatlan vakhitű.
@Gábris szomszéd:

A Szőr élete értelme?????????

És a tiéd, Gábris?
Mert én ugye nem számítok, én egyedül vagyok, mint a kisujjam.
Neked ennyi lenne az életed értelme?
Naponta elküldve a fenébe több ember által egy blogon?
@parti_giano:

engem a minta érdekel.

a pókét már ismerem a falon.

jóccakát!
@Gábris szomszéd: te meg, az izraeli kormány reakcióját hallgatod el.
ilyenkor, lényegtelen számodra!
@Knósszosz:
de igenis -minden normális emberi lényben van egy önvédelmi reakció, mely szerint nem kínozza magát olyasmivel amin nem tud változtatni, mert volt!!!!- kell valami más, pozitív élményt a helyére tenni, vagy sohasem lesz béke az emberek lelkében...

egyébként ember embernek farkasa, mit kell ezen annyit...naponta van ilyen miért egyetlen az ami kiemelendő?

na erről ennyit én nem foglalkozok vele, mindenki más meg asztcsinál amit akar

brühüyyy
@punkfrog:

ez a válasz meg a te szinted, unalmas? arról is kellene miért lettek kizavarva a zsidók egyiptomból? azért mert elárúlták azokat akik befogadták őket menekülteket, és rá akarták kényszeríteni a nagy egyiptomra a saját vallásukat (egyiptomnak volt már sajáttya, és nem akart másikat)

és akkor jön nagy menekülés, mózes aki a fáraó tanácsadójaként elárúlta a fáraót csodálkozott amikor a bőrit kellett mentenie, futva

brühüyyy

te nem vagy mérvadó csak büfögjél tovább nyugodtan...
gondolom (szoktam ilyet) a cionizmus elítélendő és mexüntetendő
ATTENSCHŐN ATTENSCHŐN ATTENSCHŐN :

a gyík tömegei,

az a fáma, hogy @mariann a vincentre költözött, valószínű volt valami ami gyíktalanította???

ti tuggyátok miért lehet szó nélkűl?

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
No ez a hét is jól kezdődik, itt van egy csomó pofátlan multi, aki nem szégyelli kitalicskázni a nyereségét. Oszt még stratégiai szerződést is kötnek a kormánnyal. Majd megvédi őket, ha nem vigyáznak.:O

www.vg.hu/vallalatok/ipar/gyorsan-viszi-a-profitot-a-magyar-mercedes-454877
Mondjuk a migránsokra nem kéne ennyi energiát forítani?

"Heindl biztos abban, hogy azért indult ellene eljárás, mert a villámcsődület közvetlenül a miniszterelnököt támadta, s a hatalom a megfélemlítés eszközével szeretné eltántorítani a polgárokat attól, hogy nyíltan kritizálják az ország politikai vezetőit."

nol.hu/belfold/koncepciozus-gyanusitas-1555171
@Rodeo36:

" arra nézve azonban semmi régészeti vagy egyéb bizonyíték nincs, hogy zsidók vagy akár szíriaiak évszázadokon át kompakt egységként dolgoztak volna Egyiptomban és onnan nagy tömegben, szervezetten megszöktek volna. A szökés már csak azért is lehetetlen volt, mert Kanaán déli területeit és az oda vezető utakat egyiptomi helyőrség ellenőrizte. Nem volt "a kivonulás fáraója", nem volt kivonulás, az ünnep történeti mitológiáját Jósijáhu korában, i. e. 622/21-ben dolgozta ki Sáfán ben Acaljáhu szofér."

Komoróczy Géza elég nagy vihart kavart ezzel az előadásával (2010), de érdemi cáfolatot nem olvastam. Aligha van ember, aki nála ebben a témában többet tud.

mazsihisz.hu/vakbarat.php?nid=3437
@Orica Középföldi: most teljesen összetörtél, nálam a mózes sztori vízválasztó volt.
@gazoló:

Jó reggelt, köszönöm:)

Mielőtt betelepszik G távozom, és garantáltan jó lesz a napom.
@punkfrog: "te meg, az izraeli kormány reakcióját hallgatod el. ilyenkor, lényegtelen számodra!"

Mennyiben lehet bármennyire is "hiteles" egy olyan kormány vagy vezetőjének nyilatkozata, aki miközben megszüntet kettő darab illegális telepet, ugyanazzal a lendülettel 300 másik telep építését hagyja jóvá, figyelmen kívűl hagyva azt is, hogy ezeket a nemzetközi jog is illegálisnak tartja.

nepszava.hu/cikk/1065085-elitelte-a-telepek-epiteset-az-ensz-fotitkar

A vezetése alatt elkövetett háborús bűncselekmények elkövetéséről már nem is beszélve.

index.hu/kulfold/2015/07/29/haborus_bunoket_kovetett_el_izrael_az_amnesty_international_szerint/
@Gábris szomszéd: szerintem, befejezhetjük ezt a témát, egyszer és mindenkorra!
én nem izraelhez képest, gondolkodom a világ dolgairól.
ők csak neked jelentenek hivatkozási alapot!
@punkfrog: Én sem. Annyi történ csupán, hogy válaszoltam egy hajnali kérdésedre. Amúgy örvendek, hogy sikerült ezt a témát is lezárni.
Vicc, hogy egyesek Izraellel kelnek, fekszenek... Ez valami tudatalatti vonzódás?
Miközben idehaza akadnak apróbb bibik, gondok, eközben egyeseknek a zsidó állam a napjait kitöltő program... Értem én!

"Két férfi pénzhamisítást tervezett Miskolcon, elfogták őket, ellenük pénzhamisítás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda, és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság. A Napi Gazdaság című napilap internetes oldala szerint a Jobbik egyik helyi politikusa az a férfi, akit társával együtt őrizetbe vett a rendőrség."
hvg.hu/gazdasag/20150802_Dollarokat_hamisitott_volna_ket_magyar_az

"Ritkán fordul elő mostanság, hogy egy botrányos ügynek következményei lesznek. A hvg.hu most rábukkant egyre: tavaly kirúgták az egyik, Romániában terjeszkedő állami vállalat igazgatóját, vizsgálatot rendeltek el, majd a Miniszterelnökség hivatala hűtlen kezelés gyanújával feljelentést tett. A 2011-ig visszanyúló történet rendkívül zavaros: szerepelnek benne offshore cégek, egy – a titkosszolgákkal is jó viszonyt ápoló – román oligarcha. Az ügyben milliárdos összegű magyar közpénzt mozgattak meg. Az „elszámoltatás” összefüggésben állhat a Simicska–Orbán-háborúval is.

Meglepő és furcsa lépésre szánta el magát 2011-ben egy milliárdos költségvetési támogatásokat kapó – tehát közpénzből is gazdálkodó – állami vállalat: bevásárolta magát egy nehéz anyagi helyzetben lévő, rossz hírű bukaresti cégbe. A Protan nevű társaság részvényeihez 5 millió euróért jutott hozzá a 100 százalékos állami tulajdonban lévő, regionális terjeszkedést tervezgető magyar Atev Fehérjefeldolgozó Zrt.

Az üzletet az Atev akkori vezérigazgatója hozta össze. A 2010-es kormányváltás után kinevezett Ádor Sándor az ügylet nyélbeütése után azzal büszkélkedett egy interjújában, hogy ezzel a lépéssel biztosítani tudják az alapanyagot a 420 embernek munkát adó állatifehérje-takarmányokat előállító üzemnek. A vezér abban reménykedett, hogy a román importtal idehaza fokozni tudják a termelést, és meg tudják védeni „a magyar piacot a Nyugat-Európai konkurenciától”."
hvg.hu/itthon/20150803_Atev_Protan_Kehi_hutlen_kezeles

... és akkor Izrael a napi betevője egyeseknek...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Na már csak az kéne, hogy ők legyenek a "beteveőm".:) Az általad felhozott témákról, amúgy szintén zajlott párbeszéd a hétvége folyamán.
@Orica Középföldi: mert? azért a mai szóhasználattal iszonyú jó menedzser volt. mint rodi. dobta a karrierjét csúcsvezetőként, átkelt a tengeren (nemis akárhogy), hogy nemzetét szolgálja okos szavaival.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Így képzelték a "szebb jövőt", több mázsa húsz dolláros bankókat hamisítanak oszt jónapot.
@avanivi: Az államadósság sem lesz probléma. :)
@Orica Középföldi:

még majd kiderül, hogy az egész ószöveccség rablómese hülye gyerekeknek???
magam részéről nem Komoróczy alapján írtam amit írtam, hanem olyan egyiptológusok kutatásai alapján mely kutatások
az Ehn Aton/Amenhotep pharao névváltozása valamint az ie. 12./13. száazadi egyiptom politikai gazdasági változásait taglalják és abban EGY KIS MAROKNYI CSOPORT ZSIDÓ fedezhető fel élükön Móizes-szel és a világtörténelmi jelentőségű politeisztikus és monoteisztikus istenkép be és azonnali kivezetését taglalják mert a világtörténelemben nem lelhető fel más monoteisztikus hitrege mint a zsidóké a későbbi Zoroaszter is ennek kópiája, sehol máshol a világban nem létezett szinte kizárólag a politeisztikus világkép (panteisztikus) a Buddhizmus jóval későbbi ugyanúgy mint aannak kínai megfelelője amit ugye a nagy kínai filozófus nevéhez is kötünk, a TAO és Kon Fu Ce is jóval későbbi...bár a kínai mindíg földönjáró pragmatikus volt és inkább életfilozófia mint vallási

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
mink, svalbárdiak, ha unatkozunk, akkor összeülünk, ősi dalokat énekelünk, tréfákkal szórakosztattyuk egymást, meghágunk pár jegesmedvét, összekennyük a szomszéd kilincsét fókazsírral meg hasonlók, de sose rugdossuk a fost fölöslegesen, mer akkor fölolvad fagyott állapotábul, oszt akkor baszhattyuk. a fos, az kérem fos a maga lényegibe, svalbárdi értelembe a büdös életzbe nem lesz ámbra illatú, márvány szilárdságú, aranyos csillogású.
szar lehet a büszke magyarság hangulata, ha nem képes eccerűen unaloműzni, jóllehet az élet szép, néktek magyarázzam?
@Rodeo36:

brühühüyyy! autózzál inkább, az jobban illik a polihisztériádhoz!
Milyen "bájos". A nem biztonságos Svédországból a muszlimok éppen elűzik a keresztényeket!

www.jihadwatch.org/2015/07/sweden-muslims-hound-christian-asylum-seekers-out-of-immigrant-housing
@hacsaturján:
aún no sabes nada de la producción del maís en México???

sabes todo lo que no te pertenece...verás que la indústria automotriz muchisimo más confortáble que la filozfía pero en el frío donde tú cerebro está congelado...tal como es cada uno

jejejejejejejejeje
y
brühüyyy
Na ezek sem tudják hol terem az európai értékrend.:)

"A német kormány a tartományokkal együtt teljes erővel dolgozik egy gyakorlatias koncepción, amely a menekültáradat feltartóztatását célozza."

index.hu/kulfold/2015/08/03/a_nemetek_szerint_alabecsultek_a_migracios_hullamot/
@hacsaturján:
Heltai Jenő amint a hóhérnak álcázott...

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy

mindez schwalbárdon két jegesmedve hágás között kumisszal leöntve
@Rodeo36:

csicsén iccába megtalálták az első maja zsinagógát, ezér asztán a többi csak mese. méghogy kukorica hozam mekszikóba, amikor a coca jobban fizet?

brühühühüyyyy!
@hacsaturján:
Már megint a kedvenc témája!!!Ritkán ír, de minek is!
@Rodeo36:
Megfogsz lepődni, az özönvíz, a paradisum, a kígyó, az alvilág, az élet vize keresése mind benne van az i.e 3000.ben keletkezett Gilgames-eposzban.
@Gábris szomszéd: "A barom szélsőséges cionisták szintje meg az, hogy másfél éves palesztin gyerekeket égetnek el."

akkor itt vonjunk párhuzamot tatárszentgyörggyel (kérnék egy kommentet a gyíkról, mely kiáll netanjahu és a jelenlegi hivatalos izraeli kormány politikai irányvonala mellett... mert a moi szélsőjobbot dicsőítőt tudok neked mutatni... ez alapvető különbség a kommentelő és a propagandista szaroskübli közt...)
@Sir Bates dö Hól:
Nem érted te ezt... látod... meg különben is... most jön az a szar falmelléki duma, hogy megbeszéltük már, meg izé... ESSETUNNI! :(
Olyan tucc lenni...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Szegény szőrcsimbók megint nem figyel? Pedig tuthatná, hogy a kukában van. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: tekintetbe véve a szólás- és véleményszabadság itteni interpretációját az főhatalmat gyakorló részéről (mely bizton számíthat szavazatomra a darwin-díj során), inkább @hacsaturján: álláspontját preferálnám...
@Imola Helyesi:
és ha nem lepődök meg???

miért kellene meglepődnöm???

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@hacsaturján:
dejszen te vagy a kukuruza szagértőgye mekszikóba'... mondád vala és nem a coca meg a bétel

dehát mióta schwalbárdra házasodtál a rénnyeiddeel azóta ilyen kumiszos vagy

még milyen nyelveken nem beszélsz?

brühühühühühühühühühühühühühü yyyyyyyyyyyyye
@Gábris szomszéd:
kkkkkkkkkkkkk

és a Merkel szégyelli, hogy későn jöttek rá...kéne egy kis gestapo

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

a NSA jobb mint a...de a "moszat" az mindent tud aszt is amit még assem tud akit lehallgat
@Rodeo36:
Tudom, te vagy a megtestesült testamentumi nyugalom!
Biztosan ismered. Te soha nem dolgoztál, hogy ennyi mindent összeolvastál?
@Rodeo36: Az Apple állítólag nem tudja mire költse 200 milliárd dollárját. Nincs esetleg ötleted? :)

index.hu/tech/2015/08/03/tudna_mit_kezdeni_200_milliard_dollarral/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Boli tudhatnád!

El sem jut a tudatukig vagy ha el is jut,hamar felejtenek,mint a kiselefánt:(kágébéla,hökös+faszpumpás,morvais,valutaváltós, gyöngyösis förmedvények!!)

Rohadtul,kurvára nem érdekli a' magyari populációt a realitás és mindenféle manipulációra vevők,csak gondolkodni ne kelljen.

Söröd:)??

Lajta?

Mosoni)?

csajok?:))))))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

http://vs.hu/kozelet/osszes/totalisan-atalakittatna-a-dunat-az-eu1-0803#!s2

Mit mond erre a 'Dunaimádó dunakanyari:))

'jóvanezííígy!!!!
@Gábris szomszéd:
kösz.... van ötletem rá, nem is olyan nehéz...az összes menekültet visszafordítani és adni munkát nekik otthon valamint szétbaszni apisiseket, alkaloidákat, a moszatot és akkor kitörne a világbéke, lenne is nagy ribillió néhány nagyvárosban??? jaaaaaaaa és leállítanám a fegyverexportot

és vennék belőle (ha még marad rá???) egy nagy tányér krumpligarnierungut rántotthússal és uborkasalátával és egy fröccsöt

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Imola Helyesi:
asszem asztis megtanultam hogyan osszam be az időmet...
aszt mingyárt a legelső könyvből (a Nagyi súgott)

a többi ment mint karikacsapás

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
aszongya a helyi teve, hogy:
katonák kerítést építenek a magyar szerb határon, hogy az emigrációs hullámot megállíccsák

egyeseket valaki tájékoztatta???

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
vagy csak valaki hazudik???
@Rodeo36:
Qrva rafkós népek, direkte majd jól kikerülik. Viszont vmelyik fidesznyik elvtárs kerítésgyára addigra jól bekeresett vele. Majd ezek után a nyugati határt is be kéne kerítéselni, merthogy a hazafiatlan magyarja, meg ott járkál kifele dolgozni, meg hasonlók...

"az NDK 17 millió lakosából mintegy 2,6 millióan vándoroltak át az NSZK területére, ez a folyamat pedig súlyos munkaerőhiányt idézett elő a szocialista államban. A krízis az 1961-es esztendőben tetőzött, ugyanis a berlini határszakasz lezárásáig – tehát augusztus 13-áig – több mint 207 000 ember távozott az NDK-ból.

Tekintve, hogy a szocialista állam semmilyen tekintetben nem versenyezhetett az NSZK-val, a pártvezetés az összeomlást kizárólag úgy kerülhette el, ha megszünteti a kivándorlás lehetőségét. Walter Ulbricht, a kommunista párt főtitkára ugyan még 1961 júniusában is tagadta azt a vádat, hogy az NDK kormánya falat akar emelni Berlin közepén, a valóságban azonban már csak arra várt, hogy Hruscsov jóváhagyja tervét. Erre 1961 nyarán került sor, így Ulbricht az augusztus 12-i pártértekezleten bejelentette a fővárosi határszakasz teljes lezárását. Másnap éjfél után alig egy órával keletnémet katonákat vezényeltek a korábbi brit–francia–amerikai zóna határára, akik hajnalra ismét elvágták a nyugati városrészt a külvilágtól. Az övezeteket összekötő utcák burkolatát feltörték, a határon áthaladó metró- és vasútszakaszokat lezárták, és mintegy 160 kilométer hosszú drótkerítést telepítettek Nyugat-Berlin köré."

Alakul ez ettársak, alakul, csak Ulbricht elvtársat várják a tervezésben...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
én ismerem a zendékát!!!!!!!!!!!!! a zorbán rosszabb...a stasi minden ármánya ellenére (legalábbis mi) kaptunk cinkos összekacsintást, aszt orbánbasznádiában nem lehet,

OTT KIBASZNAK BÁRKIVEL AKI NEM HISZ

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:

Mondanám, hogy fene a gusztusát, aki a stasival cinkoskodott kacsintásból kifolyólag be.
@jaegtoer:
te olvadó jégeső...ne kavard...nem a stasi-val hanem a barátainkkal kacsintottunk össze, ami asztjelenti, hogy leszartuk a stasi-t

de te csak jegeceseggyé'

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:

Ezt böfizted seggszáj:

"_.a stasi minden ármánya ellenére (legalábbis mi) kaptunk cinkos összekacsintást,_"

Ezután olvadozzál, wazze,aztán diszkréten kussolj. Te szoktál hivalkodni azzal, hogy az átkosban is szanaszéjjel repkedtél a haverjaiddal mindenfelé, mert akkora Ász voltál és ilyen-olyan könnyen kaptatok engedély ki-beutazásra mindenhova.
Azontúl hogy feltehetően egy ócska sikkasztó lehetsz, sőt talán vagy is, nem lepődnék meg, ha kubatovtól is húznál egy kis zsét, hogy szétbarmold ezt a blogot, ahol szerinted mindenki fideszbérenc, csak te az egykori főkomcsi, -hajszálhíján stasi ügynök- tudod a frankót, sőt te mutattad be a kapitalizmust a kapitalistáknak, valamint kanada is azért annyira frankó mert a te útmatatásod alapján szerveződnek még a szénatomok is. Egyszerű vagy, mint az ionos kötés.
@jaegtoer:
ez a jégeső van kalapja nincs kalapja...nagyon fel vagy borzolva, pedig a borz az egy normális állat, nem úgy mint te...

már lila is meg kék és sárga meg ző'd is vagy az irígységtől...csak bele ne sántúljál

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:

Ugyan!? Olyan messze vagy attól, mint százlábú a koldusbottól. Ugyan ki irigyelne téged, egy hajdani stasi spiclit?
@jaegtoer: példáúl te...
ez olyan parkeres meg laviniás???

nem???

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: bolhás, ott is beégtél és még kérkecc vele? édesistenem, a dalost és haverjait mé nem puszilod, ha olyan nagy kágébés vagy?:))

szánalmas egy fasz vagy, aki végig vergődi a portálokat!
@taga20:
namost kiderült...milyen dalosról beszélsz?
teljesen érdektelenek vagytok...

belőled is a sárga irígység árad, neked még kgb sem jutott

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy

tehát szólt neked a jégeső, hogy itt van lehet ugrani? és akkor te máris ugrassz mint bolha a fűben

neveccségesek vagytok

ne fáraggyatok rólam lepereg mint kutyáról a víz
@Rodeo36: édes istenem, milyen egy kurva beteg tróger vagy!
arra jár az agyad, hogy szólok a másik pribéknek és szétszedünk valakit.
édes istenem, mi a faszér nem húzod magadra az anyaföldet, te vírus?

régen csodáltalak a zenéid miatt, ma megvetlek.
@taga20: már megbocsáss barátom, de ezek nem a te szavaid, és ne hagyd magad egy fércembertől befolyásolni...én téged tisztellek, becsüllek, de rossz a megközelítésed, kívülről sokkak jobban lehet észlelni, miért lett ilyen smirgli rodeo, hónapok óra ez a senki és falkája baszogatja, kikezdi, csúfolja, pedig a talpáig nem érnek fel, amikor meg kihozzák a sodrából röhögnek a markukba...valamikor a legjobba voltatok, rodeo mindig is nagyrabecsülte munkásságodat és vicces természetedet, nem kell más farkát, kedvesem, főleg nem egy ilyen lejárt szavatosságú tahódobozlakóét.
@evasanyoca: drága éva, ha esetleg kegyetlen leszek, nem azé leszek me élvezem.

a te rodeo iránt érzett szerelmed, annyira kiüt, hogy csak az öreg nyugdíjas faszok veszik be.

mi nem az én szavam? szerinted jég pénzel, hogy rodeot fikázzam?
hülye vagy?

ha összeszedted a maradék eszed és bocsánatot kértél tőlem, ako jelentkezz!

értve vagyok? egyébként szeretlek, mint ha te lennél az anyám, de a hülyeséget rühellem!
@taga20: tagácska, nem kell ez a duma.....nem fogok veled összeveszni, nem ér annyit ez a senki....nem azért jöttem vissza, hanem a magadfajtád miatt, ha ugy érzed megsértettelek, elnézésedet kérem, amit persze te is megtehetsz felém a hülyézésért,és a rodeoval való baráti megnyilvánulásom megjegyzése miatt, nem volt szép tőled...nos ennyit, remélem nincs harag.
@evasanyoca: hogy lenne, de ha téged igaztalanul vádol valaki, én lennék az első, aki lebasznék egy maflást.

magyarázat: szeretem jeget, szeretem rodeot, szeretlek téged.
de ha bárki hülye lesz, ako nem szeretem.

tudom, az öregek meghülyülnek:))
@taga20: öreg az országút, te süttülülü....kkk....igazad van, olyan a helyzeted, mint egy jó vőé, jóban van a feleségével, de szereti a anyját is,ki kell pengeélen táncizni, hát nem irigyellek...persze jó természeted van, szerencsére.....én is szeretlek téged.
@evasanyoca: :)))

mit tippelsz, idén meg lesz tartva a karácsony?:))

ja és küldöm az utam!

www.youtube.com/watch?v=U_oaPY0Brrw&list=RDU_oaPY0Brrw
@jaegtoer:
megy a panasznap a gyíkon, hogy elmennek onnan...hát te a szar hülyeségeiddel meg a taga a még nálad is butább senkiségével üldözték el őket, assziszitek, hogy...pedig lófasz...nem pazarlok több szót rátok...most mindez kiderült, és kéken fehéren

a viceházmester rágalmazásért egyikőtöket sem vág ki végleg a blogról az meg az egész lófaszra jellemző
vitakészséged és felkészűlcséged nulla de nagy a pofád és habzik mint a veszett kutyáé ugyanúgy mint a seggfej tagáé

bolonduljatok meg

ne fáraggyatok nem válaszolok

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: bolhás, ha beléd rúg valaki, ako dorombolsz?

ha látnád a két évvel ezelőtti bolhást, meghajolnál csöves:))
@Rodeo36:

"_vitakészséged és felkészűlcséged nulla de nagy a pofád és habzik mint a veszett kutyáé_"

Töredelmesen bevallom, a 'készülcségem' tényleg nulla, viszont a vitakészségemre veled szemben alig vagy egyáltalán nincs szükségem.
A kutyusokkal meg szolidáris vagyok, lévén hogy kutya csillagjegyben születtem.
Végül, annyira kicsi, primitív, mondhatni beszűkült tudattal szűkölsz messzi magányodból, hogy képtelen lennél megsérteni, ne is erőlködj vele, mélyen együtt érzek veled, mennyire gyötörhet a honvágy, hogy minden gyűlölködő mondatod mélyén ott munkál a honvágy, ezután a foshalom után. A Haza visszavár Rodi. No, nem a Hilton, hanem a Csillag. Jó reggelt:)
@jaegtoer:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi. Nam liber tempor cum soluta nobis eleifend option congue nihil imperdiet doming id quod mazim placerat facer possim assum. Typi non habent claritatem insitam; est usus legentis in iis qui facit eorum claritatem. Investigationes demonstraverunt lectores legere me lius quod ii legunt saepius. Claritas est etiam processus dynamicus, qui sequitur mutationem consuetudium lectorum. Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram, anteposuerit litterarum formas humanitatis per seacula quarta decima et quinta decima. Eodem modo typi, qui nunc nobis videntur parum clari, fiant sollemnes in futurum.

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@jaegtoer:
..."Cultivado em diferentes sistemas produtivos, o milho é plantado principalmente nas regiões Centro-Oeste, Sudeste e Sul. O grão é transformado em óleo, farinha, amido, margarina, xarope de glicose e flocos para cereais matinais.
O estudo das projeções de produção do cereal, realizado pela Assessoria de Gestão Estratégica do Mapa, indica aumento de 19,11 milhões de toneladas entre a safra de 2008/2009 e 2019/2020. Em 2019/2020, a produção deverá ficar em 70,12 milhões de toneladas e o consumo em 56,20 milhões de toneladas. Esses resultados indicam que o Brasil deverá fazer ajustes no seu quadro de suprimentos para garantir o abastecimento do mercado interno e obter excedente para exportação, estimado em 12,6 milhões de toneladas em 2019/2020. Número que poderá chegar a 19,2 milhões de toneladas.
O Brasil está entre os países que terão aumento significativo das exportações de milho, ao lado da Argentina. O crescimento será obtido por meio de ganhos de produtividade. Enquanto a produção de milho está projetada para crescer 2,67% ao ano nos próximos anos, a área plantada deverá aumentar 0,73%."...

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Quantas raças de cães existem?

Saber exatamente o número de raças caninas existentes não é tarefa fácil. A Federação Internacional de Cinologia (responsável pelo registro delas) reconhece cerca de 350 em todo o mundo. No entanto, sempre podem surgir novas, que só serão oficializadas se seguirem regras, como ter características (tamanho, pelagem, comportamento, entre outras) muito diferentes das raças que já existem.

Os cães surgiram com a domesticação dos lobos há milhares de anos. Os mais dóceis eram selecionados pelo homem para a reprodução. Assim, com o passar do tempo, os filhotes nasciam cada vez mais mansos, facilitando a convivência com os humanos. Dessa forma, o bicho poderia servir para proteger as pessoas, caçar e cuidar de rebanhos.

Em Destaque
Sífilis; saiba como se cuidar
Ópera dita o fim de semana
PSDB arquiva ação contra Maranhão
Obra da Sabesp está 75% executada
Acredita-se que as primeiras raças apareceram há cerca de 300 anos. Não se sabe ao certo como muitas foram criadas, mas todas surgiram porque o homem separou cães com determinadas características e os fez reproduzir. Os filhotes, então, herdavam os mesmos traços e comportamento.

O objetivo, no começo, era fazer com que os animais atendessem às necessidades humanas. Na Inglaterra, por exemplo, o terrier foi criado para caçar roedores. Em regiões muito frias do Hemisfério Norte, o husky siberiano tem a função de puxar trenós.

O problema é que a seleção feita pelo homem pode tornar os animais menos resistentes. É o caso do buldogue que respira com dificuldade por causa do focinho curto. Também não consegue se reproduzir naturalmente, só por meio de inseminação artificial.

Como surgem os vira-latas?

Quando cães de raças diferentes se reproduzem, os filhotes são chamados SRD (Sem Raça Definida), famosos como vira-latas. Isso porque o animal não tem as características necessárias para pertencer a uma raça específica. Afinal, cada um pode nascer de um jeito: pequeno ou grande, com rabo comprido ou curto, pelos de única cor ou muitas, orelhas longas ou menorzinhas.

Em geral, a mistura torna os vira-latas mais resistentes. Quando se reproduzem naturalmente (sem serem selecionados pelo homem, como ocorre com os de raça) só os mais adaptados sobrevivem e produzem descendentes. Assim, transmitem para as gerações seguintes melhores características, tornando-as mais fortes. Não significa, porém, que não podem ficar doentes ou que viverão mais.

Saiba mais

O fila brasileiro e o terrier brasileiro são as únicas raças do País reconhecidas pela Federação Internacional de Cinologia.

Cada raça tem características próprias, mas todos os cães precisam dos mesmos cuidados: alimento, água, abrigo e carinho.

Quem fez a pergunta: Mariana Gordiano da Silva, 9 anos, de São Caetano, ama cães e acredita que existam muitas raças. “Conheço pelo menos dez.” A garota não tem cachorro, mas, se pudesse, cuidaria de um pit bull. “A vizinha da minha tia tem e acho bonito. Dizem que é perigoso, mas não tenho medo.”
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:

Az annyi, mint:

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Brühühyyy

A mellékhatásokról kérdezd háziorvosodat és gyógyszerészedet.
@jaegtoer: és tal como é

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:

ennyi vagy: (k)n,

azaz: 42-k(n)=42
süti beállítások módosítása