Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.07.22. 09:20 Fabius

Vasárnap, vasárnap te csodás!

Címkék: fidesz semjén zsolt vasárnapi zárva tartás

Egyelőre nem merik népszavazásra adni a vasárnapi nyitva tartást, így semjénzsolt édesanyja sem tud felhagyni az akut csuklásrohamokkal. Időről időre megjelenik a statisztika, éppen hol tart a kereskedelemből elbocsátottakat számláló mutató, ami most 2600-at mutat. A beharangozott tízezerhez képest nem is olyan sok, mondják néhányan, szerintem meg ez az út eleje és nem a vége.

Van szerencsém(?) ismerni a vasárnapi zárva tartással rongált kereskedők helyzetről alkotott véleményét, a kezelésére hozott lépéseiket, és bátran kijelentem, lesz ez az elbocsátás szám ettől lényegesen magasabb. Sokan vannak ugyanis, akik a hétköznapi nyitva tartási idő kitolásával igyekeztek megoldani a vasárnapi forgalom elvesztését. A probléma annyi, hogy az egy órával korábbi nyitás és zárás nem váltotta be a reményeket, a kedves vásárlóközönség az eddig megszokott időintervallumban keresi fel a boltokat. A dolgozó túlórázik - 70 ezer órával többet, mint egy éve - a munkaadója meg látja, hogy ezzel többletbevétele nem képződik, mert a kedveslakosság se reggel, se éjjel nem tervezi megvásárolni az akciós szandacipőt. A vásárlási szokások átalakulása csak abban mérhető, hogy a csütörtök lett a húzónap a szombat helyett, és amikor egy vidéki pláza parkolójában szombat kora délután ekkora a tolongás:

plaza_1.jpg

...akkor nem kell nagyon találgatni, lesznek-e újabb elbocsátások. A nyári próbahónapok után az kereskedő beirkálja a számokat a bevétel - kiadás rovatba, majd meghúzza a nadrágszíjat ott, ahol tudja. A rövidebb nyitva tartás kevesebb munkaórát jelent, amihez kevesebb alkalmazott is elég, ez talán még semjénzsoltnak is nyilvánvaló. Mármint akkor, ha a baromfivadászatért lobbizás közben van ideje a kereskedelmi dolgozók nyűgjeire figyelni. Mert a gyöngytyúkra lődözés problematikája lehet előrébb való, mint munkahelyek ezrei.

872 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr387646286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

köztudott, hogy a gyöngytyúk invazív fajnak tekintendő, csakúgy, mint a gyapjasollós rák és mivel a szalonka ezek írtásában nem sokat számít, ezért a magyar vadászok okj-s lovasíjász tanfolyamot indítanak kirúgott kereskedelmi dolgozók számára. a fácánritkítás felvirágoztatásának érdkében pediglen szinte korlátlan erőforrás áll rendelkezésre lázár jános személyében. a semjén meg hülye, de ez a tény már hungaricum. éljenek a reformok, éljen préz lipót!
Semjén lecsapott a meleg takonyra:)!

Semjénnek már mindegy, csak legyen szárnya, és lehessen rá lőni:D?! Védett madár vagy háziszárnyas, egyre megy:)? Még egy pár év, és Semjén a szárnyasbetétre is kiadja a kilövési engedélyt, hogy azzal okozzon a vadászoknak "közérzetjavító intézkedéseket"?

Ez volt a nap híre, ezzel be is lehetne csukni mára az internetet:).
ez a gyöngytyúkkitelepítési akció nekem teljesen kimaradt az életemből, de úgy látszik, hogy szabira ment az, aki semjénnek adagolja a gyógyszert.

miért nem a sima tyúkokat engedik szabadon? kész vagyok. a tojásokat meg kutassa föl reggel a gazda az árokparton. meg az a szerencse, hogy a tyúkoknak nincs olyan vadonélő természetes ellensége, mint a róka, a farkas, a cibet, a vadmacska...

...kész, kikapcsolom. illetve nem is. megvárom, amíg jön imolka, és összeköti a sumér eredetünkkel a dolgot.
Mindenképpen a dolgozó veszi szőrig a csutkát. Tegyük fel azt, hogy az emberek nem vásárolnak kevesebbet mint eddig, és egymást taposva, szombaton megveszik azt is amit egyébként vasárnap vettek volna meg.
Ennek függvényében, most hat nap alatt kell a boltos kisasszonynak eladni annyi árút, amire azelőtt hét nap állt rendelkezésre.
A munka hétnapi, a fizetése hatnapi lesz.
Havi szinten a munkaidőben és bérben nem keletkezik változás, de a változatlan bérért most még keményebben kell dolgozni. :-(
@Secnir: Az a gáz, hogy ez a Semjén amúgy olyan szórakoztató tudna lenni a hülyeségeivel. Kellemes kis senki, kocsmabolondja, vasárnapi misekellék. De ez a szénalapú létforma valamiféle hatalmat kapott (persze felügyelettel), oszt él is vele.
Ismered nyilván, mi a különbség a fasz és a hülye fasz között? Az előbbi feláll, a másik nem csak feláll, de hozzá is szól.
ide is illik:

Gyorsulva fogy a magyar ksh születés fogyás

Minek ide bevándorló, ha magunktól is szép lassan elfogyunk.

444.hu/2015/07/22/gyorsulva-fogy-a-magyar/

---

7 ábra, amiből teljesen nyilvánvalóvá válik, hogy mennyire csóró a magyar

Előrebocsájtjuk, hogy eléggé csóró.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F07%2F22%2F7-abra-amibol-teljesen-nyilvanvalova-valik-hogy-miert-csoro-a-magyar%2F
@huzzadneki shakespeare:

aztat' kifigyelte e valaki, hogy a kedves megvédett kereskedelmi dogozónak, az áldott szabad vasárnap miatt hány hetente jön össze kettő egybefüggő pihenö nap? olyan nyolc-kilenc hetente talán, bizonnyal nagyon örülnek a rahedli szimpla pihenönapnak(is)...
@The Ghost Wolf:
Tucatnyi csatorna az MTV-nél, Vajna most indít új tévét, de ha megkérdezel egy Fideszest, még mindig a baloldali médiatúlsúlyon fog szörnyülködni...
@zsebatya:

Engem nem szórakoztat. Amolyan kedves hülye, akit bármire fel lehet használni. A sötét szellem a kerdemben Harrach, aki még rá is játszik, túltolva a stílust bármerre, mikor mit lát célszerűnek. Ritka álszent példány.

Szeretnék egyszer belelátni a fejükbe, hogy mit gondolnak ezek a figurák az erkölcsről, a tisztességről, a felebaráti-keresztényi szeretetről, az együttérzésről, az őszinteségről, etc.

A papolás és a cselekvés összevetéséből lehet persze következtetni, na de mit gondolnak eközben? Ha egyáltalán.

Mindenesetre ilyen kis szellemi munícióval, ilyen sokáig és jól megélni, keveseknek adatik meg.
Remélem, ezt minden esti imádságába belefoglalja.
@batka manó:

Igen, biztosan van szívás a szabadnapokkal is.

Nálunk a családban is van aki hétvégén dolgozik. Nincs vele gondjuk,sokszor önként bevállalják.Lazább a meló több a pénz (pihen hétfőn kedden).
Azt lehetett volna -ésszel- jogilag szabályozni, hogy max hány vasárnapot dolgozhat egy emberke havonta. De nem, "ezek" ennek is nekiestek, mint tót az anyja pics@jának. :-)
@gazoló:
és melyik az? habár a képet elnézve mindegy is...
@huzzadneki shakespeare: Régebben meg volt határozva a Munka törvénykönyvben, hogy hány vasárnapot kell kiadni, de a fidesz mindent átírt (a tőkések javára) a második kormányzása idején!
@huzzadneki shakespeare: Az eddig is szabályozva volt, hogy havi minimum egy szabad vasárnap jár a dolgozónak, de ez még a kommancs Gyurcsány idején lett törvénybe iktatva.
ááááhhh, nem is írok semmit.....csak annyit, viktroll stroman

Mészáros Lőrinc eladta a céget, ami nem is volt az övé

Egy gazdasági zseni!

444.hu/2015/07/22/meszaros-lorinc-eladta-a-ceget-ami-nem-is-volt-az-ove/
@The Ghost Wolf: Megkérdeztem a férjemet, ő például ha most bemegy szombaton, nem kap egy fillér pluszpénzt sem, hanem "áthelyezett nap".

A vasárnap dupla pénz lenne, de vasárnap már nem hívják be őket, hanem hétköznap többször van tizenkétórás műszak (32 fokos üzemcsarnokban).
A poszthó.

Az este 10-ig meghosszabbított nyitvatartásnak semmi értelme. Ha éjfélig lennének nyitva, akkor a délutáni műszakosokra lehetne számítani, hogy este intézik a bevásárlást.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: @The Ghost Wolf:

Igen, józan paraszti ésszel mindent normálisan meglehetett volna oldani.
De hát ott van a sok képmutató műkeresztény, meg a csak azért is akarnokság.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Amikor valaki eladja a másét ( illetve azt, ami nem az ővé :D ), azt csalásnak híjják, mert ugyé a vevőt tévedésbe ejtve csalja ki tőle a vételárat.:D
@huzzadneki shakespeare: Műkeresztény= fanatikus katolikus.

Tömjén azt hirdeti, hogy "vasárnap boltban dolgoztatni bűn".

Ki dolgoztat boltban? Bolttulajdonos = "zsidó".

Ergo, aki boltban vásárol vasárnap, az is "zsidó", és erkölcstelenséget művel.
nincs pénze, gyűjtést neki...

Budapesti rádiót szerezhet Andy Vajna

Akár ingyen is hozzájuthat a budapesti körzeti rádiók egyik legjobbikához a kaszinókirály, filmügyi kormánybiztos Andrew G. Vajna legújabb cége, a Radio Plus Kft. – írja az e heti HVG.

hvg.hu/gazdasag/20150722_Budapesti_radiot_szerezhet_Andy_Vajna
@huzzadneki shakespeare:

A sok kretén,bigott,faszfej,puhapöcs 'kerdemes überelni szerette volna nem kevésbé hasonló kenyéradó gazdikáját és mivel értelmes dolog nem juthatott póknyi eszükbe,megszülte ezt az állatságot(egeret) így szopván le őket:)
A helyzet pikantériája,hogy ezzel mindenkit kiszopattak(saját kasztjukat is:)),néhágyszáz 'cébéásés egyéb csókos hűbéres turbómagyart leszámítva...Viszaállítani az eredeti helyzetet lehetetlen a másik 'agydarabolt szerveződés kivagyisága miatt szinte lehetetlen 'vaaaagy ha lehet(népszavazással) úgy is kiba@ott sokba fog kerülni:))
Pártunk, és ormányunk keresztényibb fele mit szól ehhez?

„Ez a fiú az Iszlám Állam elől, a kiképzőtáborból menekült el, még gyerek, akinek szüksége lenne egy befogadó társadalomra, amelyik segít neki, de itt az emberek elnézik, ahogy gyerekek fekszenek a földön. Akkor ez egy európai uniós ország? Nem, ez egy balkáni ország, gonosz emberekkel!”

nol.hu/belfold/lezart-vagonokban-utaztatjak-a-menekulteket-1552913

Teccet vóna ha az 56-ba kimenekült magyarokat is így kezeli a nyugat? Talán akkor most sokan nem szakadtak volna haza.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): A gyöngytyúkok nagyon jó házőrzők, mert minden idegent észrevesznek és jeleznek, így a tolvajokat is.

Épp ezért éktelen rikácsolásba kezdnek, ha egy fideszes megközelíti a tanyát, ezért kell őket üldözni.

Jellemző, hogy Semjén, miután leölte őket, mint a gladiátorokat beengedve egy arénába!!, nem a szegények közt osztaná szét a húsukat, hanem fölzabálná. Hulladék (Semjén) ...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
tévét akar, rádiót akar, kábeltévét akar, ékszerüzletet nyit...
...ha ilyen jól fialna az ingyen ölembe esett kacinóbiznic, én sem tudnám mire költeni a milliárdjaimat...
@huzzadneki shakespeare:

A sok kretén,bigott,faszfej,puhapöcs 'kerdemes überelni szerette volna nem kevésbé hasonló kenyéradó gazdikáját és mivel értelmes dolog nem juthatott póknyi eszükbe,megszülte ezt az állatságot(egeret) így szopván le őket:)
A helyzet pikantériája,hogy ezzel mindenkit kiszopattak(saját kasztjukat is:)),néhágyszáz 'cébéásés egyéb csókos hűbéres turbómagyart leszámítva...Viszaállítani az eredeti helyzetet a másik 'agydarabolt szerveződés kivagyisága miatt szinte lehetetlen 'vaaaagy ha lehet(népszavazással) úgy is kiba@ott sokba fog kerülni:))
@Secnir: figyimá, és még ez is ingyér neki, akkómeg az én ídesanyámat ugye...
@gazoló: "Orbán Viktor személyes instrukciójának megfelelően a Fidesz felsőházában végül olyan döntés született, hogy a professzort közvetlenül nem bántjuk, hanem az általa fontosnak tartott értékeket hordozó intézményeket, a környezetét és hátországát romboljuk le. "

darvasbela.atlatszo.hu/2015/07/21/kisegitok-es-tartotisztek-1-beszelgetes-angyan-jozseffel/
@látjátok feleim szümtükkel: Így verte át a gazdatársadalmat és a vidékieket a fidesz 2010-ben:

"Amikor tehát Orbán Viktor a 2010-es választást közvetlenül megelőző, március végi országos nagygyűlésen, Hajdúböszörményben bejelentette, hogy siker esetén a Magosszal kíván kormányozni, ezt úgy értelmezték, hogy Jakab miniszter, Budai pedig államtitkár lesz. Nagy volt a csalódás, amikor Fazekas Sándor lett a vidékfejlesztési miniszter."

darvasbela.atlatszo.hu/2015/05/21/tervek-es-taszitasok-beszelgetes-angyan-jozseffel/
@zsebatya:

akkor elmondhatjuk, hogy semjén zsolt olyan, mint a hülye fasz, csak kisebb.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Pedig Jakabbal és Budaival mennyivel jobban jártak volna!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem pont erre utal az idézet. :(

Jakabot -valamilyen számomra érthetetlen okból- normálisnak, és szövetségesnek látták az agrárosok. Budai meg arra volt garancia, hogy a kormány elkötelezett lesz a gazdaszövetség (tagjai) felé.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ráadásul az a típus, aki ha kérdez is hazudik.

Semjén: "az egész világon a legrégebbi szociáldemokrata követelések közé tartozik a szabad vasárnap, hazánkban éppen a szocialisták és egyes szakszervezetek támadják az intézkedést."

Szociáldemokrácia mióta van? 150 éve.

A keresztény egyházak mióta követelik (és írják elő) a szabad vasárnapot? Cirka 1500 éve.

Szólni kéne a nagy teológusnak, hogy ne égesse már az egyházát ennyire ...
@gazoló:

Na ja, a népszavazás se egy filléres jáccóka.
A kisboltok meg sokszor szemtelenek és visszaélnek a helyzetükkel.
Nekem a múltkor a kispesti Báthory Csemegében 190,-HUF-ért adtak egy Zafír ásványvizet. Tudom, hogy nem a világ pénze, de hát az akkor is köbö háromszoros ár.
@huzzadneki shakespeare: Lehet, hogy a multinál veszi még a párizsit is, tehát nem támogatja a helyi élelmiszeripart.

Fönt írják valamelyik linken, hogy a piacozók nagy bajban vannak, mert szombaton inkább a plázába mennek az emberek, nem piacra.
én azt látom, hogy itt mindkét országban (fro/no) tökéletesen működik ez a "vasárnap zárva" felirat...
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Teljesen jól látod a dolgot! Én is voltam anno vagy három hónapig zöldséges. :-)
Volt olyan, hogy a nagybanin a karalábé darabja százharminc forint volt, a Tescoban meg csak kilencven. Az utóbbi ráadásul még szebb is volt!
Ha nem voltak jó árak a piacon, sokszor hazafelé menet a kisbusszal megálltam a multinál és onnan vittem a karalábét, a citromot, meg mikor mit. :-)
@Sir Bates dö Hól: az nem lehet! látod mekkora a felfordulás mijatta. a flanszijáknál is? hm akkor a mádárásteszkó se nem van ottan nyitva?
@huzzadneki shakespeare:

"190,-HUF-ért adtak egy Zafír ásványvizet."

Ne 'bacc annyiért már sört kapni,biztosan zaférból volt:))

De elmondhatják magukról,hogy 'nyelvvel jól megdolgoztak az árkülönbözetért:(
@huzzadneki shakespeare: Nincs bajom a kis boltokkal elvben, mert lehetne komolyan is csinálni környékbeli gazdákkal összefogva, de az pénzbe is kerül ...

De ez egy vicc, hogy bevásárolnak a nagykerben, és azt árusíthatják háromszoros áron vasárnap.
@huzzadneki shakespeare: Ez sajnos ma egy jelenség, hogy a multinál olcsóbban beszerezhetsz élelmiszert, mint közvetlenül a gazdától!
@huzzadneki shakespeare:

Ezt csak úúúgy:)

www.youtube.com/watch?v=Vm6gnUvMF3Y

"Hol volt és hol nem volt, Dániában
Egy királyfi, aki egy szép napon,
Hogy leplezze titkát, mely rosszra vinné,
bolondot mímelt, ó borzalom.

Bolondok között így lévén józan,
Mérgezett kardba ütközött;
S trónjába nyugodt urak beültek
Székelvén béke és harc között.

Ám e királyfi úgy hala meg,
Hogy adának néki díszsírhelyet.
És eme sírt, ó borzalom
Láthatni ma is a színpadon.

E kies hazában mutass nekem
Egy oly nagy ravaszt, mint Shakespeare William!

E kies hazában mutass nekem
Egy oly nagy ravaszt, mint Shakespeare William!

Egy sötét éjjel neje nyakára
Helyezte kezét egy mór vezér,
S belőle végén a szuszt kinyomta,
A látványt így nem zavarta vér.

Látjátok, micsoda kacskaringók
Jellemzik szívünk útjait.
Vacogva sandítunk tükreinkbe,
Hol a kulcs, mely minden zárt kinyit.

Itt állunk úgy, mint a mór vezér
Magunk kifosztva másokért.
Itt álunk és a szánk nyitva van:
– Ez aztán tud, ez a Sekszpír Viliam!

E kies hazában mutass nekem…
..........................
..........................:)))))
Valószerűtlen púpot a háton

Valószerűvé tenni kell.
Méghozzá úgy, hogy világnak hátát
Hajlítni kell egy púpig el.

És ha egy gigászi gerinc is hajlik,
Richard-nak púpja nagy mintát követ.
Meggörbedt időben meggörbedt férfi
Legelső divatfi még lehet.

Viszkető háttal bámuljuk őt,
Idők hajlását felismerők,
Mert Richard király a nagy vég előtt
Négy felvonásra divatba jött.

E kies hazában mutass nekem…

És tükrünk szétszórt szilánkjait
Shakespeare úr ragasztja, foltozza itt.
Mi itt állunk és a szánk nyitva van:
– Hogy miket tud, ez a Sekszpír Viliam!

E kies hazában mutass nekem,
Egy oly nagy ravaszt, mint Shakespeare William, William! "
@vigyüktúlzásbaadolgokat: na ne már! szerinted hol kellene vásárolni a kisbótosnak ha nem a nagykerben?
tudod, kereskedelem=> megveszem valamennyiért => eladom többért, egész pontosan annyiért amennyiért megveszik, vagy nem széggyellem.
@nincs_itt: Kit támogat ezzel a kormány?

A szegényeket biztos nem, akikre a kisboltos rásózza háromszoros áron a cuccot, mert nincs pénzük (és autójuk) tíz-húsz kilométerre elautózni a multihoz.
@hacsaturján: na mostan a gyöngytyúk nem invazív, hanem kapirgatív, ez nem mondható el a gyapjasollós rákról. továbbá invazív még a semjén, lázár és egyéb fideszes előgerinchúrosok csoportya, szabadon kilőhetőnek javaslom!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: nem tom! de akkor a szegényt nem is nagyon zavarja a vasárnapi zárva tartás...
igazság szerint, most el mertem gondolkodni, hogy itten Németo.-ban mijért is vannak zárva vasárnap, vannak kivételek, amikor akcióznak 3-4 havonta, akkor kinyitnak 3-4-5 órára vasárnap is.
rájöttem, mert a pógárok vasárnap NEM a plazában/hipermarkecben hűsölnek - némi vásárlással fűszerezve - hanem valóban pihennek, kikapcsolódnak, utazgatnak, étterembe, sörkertbe, kávézóba usw. járnak.

mert az ugye gyenge érv, hogy aki szombaton is dolgozik, az mikor vásároljon? szerintem éppen 6 nap közül válogathat. sajnos a csóróság miatt, ez egy "szórakozási, időtöltési" forma lett.
én a múltkor nem tudtam vasárnap sajtot venni a tejfölös-baconos tésztámra, úgyhogy baszódjál meg kdmp és külön semjén zsolt.
@nincs_itt:

annyi mindent átvehettük volna a németektől.

de mi a vasárnapi zárvatartást vettük át.
elment a tippmixem, úgyhogy baszódjál meg FK Maribor, és külön semjén zsolt.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: szokás szerint nem a legjobbat sikerült elsőre... de nem is olyan rossz ám az. csak nem mindegy a környezet.

hát így jártál, lehet, hogy a tejföllel és a baconnal együtt kellett volna gondolni a sajtra? esztet csak úgy meg merem jegyezni, mivel ha már tészta, tejföl, bacon(mellesleg az egy lószar, rendes rückenspeck = sós szalonna, na az emberi fogyasztásra alkalmas) akkor aggya magát a sajt is...
@nincs_itt:

szóval szép lassan átvesszük az átlátható adórendszert, a hatalmi ágak szétválasztását, biztonságos gazdasági környezetet, ilyesmiket is?

azt be sem merem írni, hogy mondjuk egy Gyros Andrást a helyszínen bassz*nak szájba az újságírók...
@nincs_itt: Az első mondatod kapcsán "elszájmon"
a napokban kért bocsánatot!!!
@ornagy50: leszarom, hogy lszájmon mijafaxért kért bocsánatot, mivel ezt @vigyüktúlzásbaadolgokat: írta le. én meg vagyok olyan gyakorlatias, hogy felmérjem, ha a szerencsétlen magyarnak akinek nincs autója, tehát nem tud eljutni a vasárnap zárva tartó bótba sem, akkor rohattul érdektelen számára, hogy mit és hol NEM tud megvenni...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nono, itt még a haragos zűdeket se, meg a náczikokat se szokták pofán baxni, pedig megérdemelnék... az adórencer meg már olyan eccerű Mo.-on, mint a faék...
a hatalmi ágakat szétválasztották, csak nem nagyon láccik. a gazdasági környezet, meg olyan biztonságos, hogy csak na! feltéve, ha megfelelő helyre juttatod a korrupcijós rabattot...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: volt szalonnád, volt tejfeled, volt tésztád. mi a probléma?
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Mégse indultak ellene 2014-ben. Ennyit a gazdákról.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Amelyi dregérdr hétközben megeszi sajtot, és szombaton nem vesz újabb adagot, az vasárnap nem is érdemli.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"_mondjuk egy Gyros Andrást_"

ez elég gyilkos elnevezés:)
@gazoló:

Jó kis videó!:-) Nem hallgatom napi rendszerességgel Cseh Tamást, de nagyon szeretem.

Bizony van úgy az életben, hogy túlélni iparkodó-ügyeskedő kisembernek kell lenni. :-)
@látjátok feleim szümtükkel:

ne nézzetek már ekkora balféknek: volt, de a tészta vége előtt elfogyott. :)
@látjátok feleim szümtükkel: Menekült ügyben lehet, hogy Finkelstein is tőlük tanul? :)

Egy idén áprilisi hír szerint az eritreai és szudáni menekülteknek távozniuk kell az őket befogadó Ruandába vagy Ugandába, vagy ha erre nem hajlandók, az izraeli idegenrendészeti hatóság határozata alapján időkorlátozás nélkül a Negev-sivatagban létrehozott menekülttáborba fogják zárni őket – közölte szerdán a Háárec című izraeli újság.

magyarhirlap.hu/cikk/21337/Izrael_kiutasitotta_afrikai_menekultjeit
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: máskor ugyanolyan hosszúságú sajtokat reszelj, mint amilyen hosszú a tészta:)
@huzzadneki shakespeare:

"_Bizony van úgy az életben, hogy túlélni iparkodó-ügyeskedő kisembernek kell lenni. :-)_"

Üvegtigris/Lalibá: 'Ez a tízmillió próbálkozó országa.'
@nincs_itt: Van olyan szegény, aki hétköznap is a kisboltban vásárol, mert nincs a faluban más.

Itt jellemzően a multis cuccokat adják háromszoros áron. A falusi csórók többet költenek kevesebb kajára, mint a városiak!
@látjátok feleim szümtükkel: Jobbik hol tarol?

Vidéken. Nem jó megoldás, de azért keresik a kiutat gazdák.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: veszi a sok falusi mama formázott pipit....a Tescoban.
*
Csak a hecc kedvéért jegyzem meg lábtól, hogy azon kevesebb siránkozás ment, amikor a multik letarolták a kiskereskedelmet, és kisboltok ezrei mentek tönkre.
*
@jaegtoer: Én már nem hiszek ebben a mítoszban, hogy a multik tönkreteszik a vegyesboltokat.

Univer, áfész ezek voltak a legtöbb faluban a Kádár-rendszerben, és nem is volt olyan szintű éhezés, mint most! Ez is multi, csak nem nyugati.

Amikor bejöttek ezek a maszek kisboltok a rendszerváltás után, nem mondom, hogy nem jelentett egy kis versenyt, de kizsákmányolták a dolgozóikat már akkor is: négyórába bejelentés, hétvégi munka stb.
Nekünk van baromfi, ergo van takarmány, ergo van egér. Macskából viszont egy időszakban kifogytunk, az egy szem kandúrunk meg éppen udvarolni járt a tizedik szomszédba, nem ért rá egeret fogni. Az egér meg zavaró tényezők hiányába beköltözött a garázsba, és mindent összerágott. Tettünk fogót hagyományosat, és finom házi kolbásszal próbáltunk bele csalogatni a kis férget, de nem jött a beste, csak rágott. Eszembe jutott, hogy az egér szereti a sajtot, ezért olyan jobb fajta, tescos márkájú trap pistát daraboltunk a fogóba. A siker nem is maradt el, kétszer is fogtunk egy fogóval két-két egeret. Egyik alkalommal mind a kettőnek az orrát csapta oda a fogó. Mire a macska megúnta a szomszédolást, nem maradt egér.:D
@Penivaldes a vár nélküli hercegnő: Tyúkot tartani nem olyan olcsó ám, mert manapság drága a takarmány, nem úgy van, mint a tsz időkben!

Én azt figyeltem meg inkább, hogy a kisüzemi élelmiszergyártás kinyírása ment a rendszerváltás óta. Kis tejpalackozók, lekvárkészítők termékeit max. a méregdrága kézművesvásárokon lehet megvenni, mert a szegényeknek nincs rá pénze.
@jaegtoer:

Nálunk a kisboltok - nem az élelmiszer, hanem az iparcikk - tömegesen ( még a kinaik is ) főleg 2010. óta mennek tönkre, illetve csuknak be.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Ezek szerint Viktor a megváltó, mert éppen ezen fáradozik a CBA-val, a Reál-lal és a Coop-pal.
Akkor tulajdonképpen minden rendben van:)
@látjátok feleim szümtükkel: Nálunk a szalvétagyűjteményt rágta össze, mert kaját nem nagyon talált ...
@jaegtoer: Nem ezt mondtam.

Azt mondtam, hogy a szocializmusban a maszek szolgáltatókat "kispolgári csökinek" tartották, és államosították az élelmiszerellátást. Egy országos abc-láncban több lehetősége volt a fiatalnak az előmenetelre, mint ma egy maszek kisbolt hátsó traktusában arós lisztet pakolgatva.
@jaegtoer:
Jéé!... - valakinek ez is eszébe jutott?
Kösz!
@látjátok feleim szümtükkel: Kínaiak azért csuknak be, mert az áraikat már nem tudják megfizetni a szegények!

Angol turkálóból öltözködnek ma nagyon sokan bizonyos jövedelmi szint alatt.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Persze, ha azok is nem csuknának be, de becsuknak sorban.
A hüyleség határtalan, az ellenőrzés meg a béka segge alatt. talán erről kéne orbánnak Tusványoson elmélkednie, mert ez fontodsabb mindennél.

"...lefalazták az ablakokat,..."

index.hu/gazdasag/2015/07/22/komoly_oxigenhiany_volt_a_soproni_autoipari_gyarban/
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Esztet azért legalább még egyszer gondold át...
A visszafele ábécében dolgozók erről sokat tudnának mesélni, ha nem féltenék azt áldott jó munkahelyüket.
De féltik, szóval nem beszélnek. Te meg csak álmodj szépeket, a cébéá elringat.
@látjátok feleim szümtükkel:

A kisboltok jelentős részét a hozzá nemértés mellett a számlaadás kötelezettsége vitte csődbe. Ha még 2 pláza/tesco/simicska/istennyila/holdfogyatkozás is volt a közelben akkor már meg mindegy is mi volt előbb, a tyúk, vagy az invazív tojás, mert a krokodilfarokkal ki versenyezhetne, ha nem a víziló.
A történelem előtti időkben meg az, hogy a gané polgármesteri hivatalok még ganébb döntnökei az iparűzési adó miatt úgy adták ki az üzletnyitásra az engedélyt akár 20-40 méter/utca, hogy a végén a boltosok már egymáshoz jártak vásárolni.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"_Angol turkálóból öltözködnek ma nagyon sokan bizonyos jövedelmi szint alatt. _"

Megjegyzem, -szintén a hecc kedvéért- bizonyos jövedelmi szint felett is, mert az vérlázító, amilyen árszínvonalon árulják a szart - akár multi, akár kisbolt.

Taxistól hallottam -tragédia- használt cipő turkáló is nyílt már Pesten - nem is egy.
@látjátok feleim szümtükkel:

Mert azok a munkakerülők nem dolgozhattak valami hatékonyan, ha volt idejük levegőt venni. Valamit tenni kellett.
@jaegtoer:

Bizony-bizony, a kocsmámban születnek csak igazán mélyen szántó, és bölcs gondolatok.:-)
@huzzadneki shakespeare:

"_a kocsmámban születnek csak igazán_"

Csak neeem?! Személyesen?
Mindig csak az a vasárnap.

Kellene már kezdeni valamit a február 29-edikékkel is. Lenne benne pénz.
@jaegtoer:

Nem a céggel van a bajom, pedig ők hibáztak, hanem a hatósági ellenőrzéssel. Az eccerüt agyba-főbe ellenőrzik, meg büntetik minden féle szabályszegés miatt, ha pl. nem jó kéményt épít ( mert ugyé sajá lakásába megfullad a a saját kémyényéből visszaáramló gázoktól ), amikor meg egy munkahelyen elzárják a levegőzés útját, akkor senki nem veszi azt észre. Még szerencse, hogy nem történt tragédia.
@jaegtoer:

Mit tragédiázól? Nem csak a cipőt, más használtat is felhúznak oszt azért még sem nem siránkozol.;D
@jaegtoer: Én nem taxistól hallottam.

Voltam is benne, vettem is valamit.
Én turkálóban vásároltam kabátot 15 éve,már nem emlékszem hány kg volt. 12 évig hordtam.Amikor megvettem nyár volt ,nem akartam cipelni beadtam a tisztítóba. A boltban nem vettem észre a hogy kigombolható a bélése és így lett egy tavaszi és egy téli kabátom. Nem írom le milyen volt,imádtam. Az év hat hónapjában ua a kabát volt rajtam Anyukám már a harmadik év után pénzt akart adni nekem, hogy vegyek már egy másikat. 444.hu/2015/04/16/ez-a-divat-ader-janos-koztarsasagi-elnok-10-legjobb-telikabatja/

/megjegyzem az enyém jobb volt!/
@Knósszosz: Dolgoztál már kisboltban? Ha nem, pofád legyen lapos!

Egy eladót például melyik juttat el szakszervezeti üdülőbe, a kisboltos vagy a multi? Baumaxos eladók nyaraltak a Balatonon, amíg meg nem szűnt. Persze, hogy nem keresték hullára magukat, de legalább be voltak jelentve nyolc órára!

(Az meg, hogy a cébéá milyen szar, az a tulaját minősíti, nem az áruházláncot, mint műfajt.)
@avanivi: Engem valahogy nem nyugtat meg hosszú távon, hogy azért nem kell meztéláb járnom vagy megfagynom, mert az angoloknak van pénzük kidobálni jó minőségű cuccokat.

Nem mondom, hogy nem találtam múltkor is alig használt m&s szoknyát, de akkor is.
@jaegtoer: @vigyüktúlzásbaadolgokat:

A turkálókban nem feltétlenül csak olcsó portékák kaphatók.
Sok "b" kategóriás pesti plázában is jelen van a Háda, és ott nem olyan szégyenlősek ár tekintetében.
Gyuri bácsi válogató emberei már kint vannak Angliában. Onnan,az évente megvett hatszáz tonna használt ruhának csak a krémje jön Magyarországra, a többi összeprésel, és irány Africa.
Jól megy az öregnek, de hát a marsallbot mindenkinek ott van az iszákjában. (egyik ismerősöm mesélt róla,jól ismeri,anno sokat dolgozott vele,kocsikísérőfélék voltak egy kisvárdai cégnél)
@Penivaldes a vár nélküli hercegnő: De már az nem mentalitás kérdése, hogy 300 forintod van egy pohár joghurtra vagy 50?
@avanivi:

Engem a turkálók a gyermekkoromra emlékeztetnek. Akkor /még/ az emberek normálisabban gondolkodtak. A rokonságban körbe vándoroltak a kinőtt cipők, ruhák. Mindenki szeretettel adta és kapta az ajándékot.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: élni csak úgy lehet ha valamikben nem kötsz kompromisszumot.
@huzzadneki shakespeare:

Nem tudom, ki válogatta az Ulla Popken ruháimat és Gabor cipőimet, de áldassék a neve.)))
@huzzadneki shakespeare: Sokra megyek vele, ha nekem valami olyan kell, ami pont nincs az én méretemben!

Meg ahogy Török Monika írja, "ha maga Orbán Viktor adna nekem munkát a két kezével, akkor se tudnék felvenni egy jó kosztümöt, amiben az állásinterjúra menjek".

Vagy ahogy Terézanyu írja: "lassan kitaszít magából a fogyasztói társadalom, ha nem veszek új ruhát", vagy valami ilyesmi.
@Eszter jött: volt egy izlandi széldzsekim, amit imádtam. 8 évesen kaptam, és 13 éves koromig hordtam ha erőre volt szükségem.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"mert az angoloknak van pénzük kidobálni jó minőségű cuccokat."

irigyled őket?
@Eszter jött: Ez jó móka, amíg nem az egyetlen lehetőség!

De egy idő után József Attilának érzi magát az ember, mikor kívülről bámulja a kirakatokat.
@Penivaldes a vár nélküli hercegnő:

ennek a körbeadásnak legmeghatóbb pillanata az volt számomra, mikor előkerült a csecsemőkori rugdalózóm 25 év elteltével. egyik rokonunk hozta vissza.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: én imádom nézni a luxus kirakatait, és fantáziálni róla. és 15 évesen egy ilyen alkalommal odalépett hozzám egy ember..a szemközti bankból.
@Eszter jött: Szerinted irigyelte József Attila azokat, akik libacombot ettek?
@Eszter jött:

:-)
Próbálkozott az öreg Hollandiában is, de ott más mentalitásúak az emberek, környezettudatosak, nem pazarolnak, elhasználják becsülettel a ruháikat.
Ott nincs kivagyiság, hiába kő gazdag az emberke, nem vesz százezer eurós terepjárót a városi aszfaltra (meg is szólnák érte). :-)
@Penivaldes a vár nélküli hercegnő: Hát azért még nem megy faltól senki, legfeljebb a boltkórosok, ha nem tudják megvenni a Gucci-papucsot.
@látjátok feleim szümtükkel:

Egyetértek veled.
Nem is azért linkeltem, mintha nem, hanem azért, hogy olyan egyszerű okai vannak a multiellenességnek, amit ha még feltupíroznak, érthetővé válik, miért volt könnyű eljutni a vasárnapi zárva tartás bevezetéséhez és módszeréhez.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

számomra nem móka. én így élek. nem vagyok hajlandó méregdrága tucatruhákat viselni, ami szembe jön velem minden sarkon.
megtehetném, de pazalásnak tartom.
úgy tekintek a turkálókra, mint az emberi szolidaritás egyik jelképére.
ha nekem már nem kell, viselje más.
@Eszter jött: Mi is körbeadtuk évekig . Az unokatesóm lányai pár évvel fiatalabbak mint az enyémek,nincs ebből semmi gond örültek neki.Az enyémek a barátnőn lányaitól kaptak
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"_@Knósszosz: Dolgoztál már kisboltban? Ha nem, pofád legyen lapos!_"

Knószi éppen, hogy 'kisboltos' volt a maga módján. Úgyhogy elhúzhatsz a picsába a saját pofádat laposítani, bazmeg. Kissé túltoltad kissné..
Tényleg nem érdemes hozzád szólni.
@jaegtoer: Itt jobboldalon nem multiellenesség van, hanem NYUGATI multiellenesség.

Azzal senkinek nincs baja, ha pl. a Mészáros&Mészáros Hátsókazakisztánban terjeszkedik.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

9 évesen írta a verset. az is lehet, hogy irigyelte őket.
@jaegtoer: Tulajdonos, mi?

Ha a dolgozói el tudnak menni nyaralni, akkó' nem szóltam semmit.

A picsába meg ti mehettek, sósavas fogmosás után! Ugye kulturáltan nem tudtok vitatkozni, és az ellenérveket tisztelettel fogadni.

Aki ilyen sértődős, mint ti, az ne menjen fórumozni!
@látjátok feleim szümtükkel:

"_Mit tragédiázól? _"

Már ég azt se?!
Amúgy a cipő kényes dolog, és nem lehet egyszerűen kimosni, vagy kitisztíttatni, mint egy ruhát, és akkor nem beszéltem a a láb ergonomiai szempontjairól. Gondolom ritkán visznek egyszer használt darabot...

"_Nem csak a cipőt, más használtat is felhúznak oszt azért még sem nem siránkozol.;D_"

Hát azért nem mindegy, hogy használt o.v. vagy használt o.b. és a minta fa sem közömbös.
@jaegtoer: cipőt, alsót, fehérneműt nem veszünk használtat
@avanivi:

Két évente összeszedjük a felesleges cuccainkat. Ami nem kell a baráti körnek, azt kivisszük a cigánytelepre.
@Eszter jött: Ezt akartam írni én is ,hogy nem jön velem szemben ugyanolyan ruha. Iker vagyok,csak egyforma ruháink voltak sokáig. Ölég volt.
@Eszter jött: Méregdrága tucatruhából lesz az a cuki szoknya, ami hébe-hóba szembejön veled a turkálóban.

Nem láttad Az ördög Pradat visel-t?
@Penivaldes a vár nélküli hercegnő:

nem vagyunk egyformák. én szeretek vadászni.
@Eszter jött: És elítéled érte?

Te mit tettél volna a helyében?

Én speciel libát még életemben nem nagyon ettem, hacsaknem gyerekkoromban, de vágunk disznót, csirkét, és össze sem lehet hasonlítani a műkajákkal.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: bizony, amikor elmondja a lánynak, aki azt hiszi, hogy mennyire egyéni, mennyire nem függ a nagy divatházaktól, és mennyire a helyieket támogatja, mennyire ilyen és olyan, hogy ugyanúgy a high fashion rajongója, mint a munkatársa a fogyozó Emily...
@Eszter jött: Nálunk van szelektív gyűjtés,egy fehér konténer oda visszük.
@avanivi:

)))))

mikor lázadtatok fel ellene?
@Eszter jött: én szeretek körbenézni, de sosem veszek semmit.
@jaegtoer:

egyszer használtat?
újat is találsz.
@Penivaldes a vár nélküli hercegnő: Ha én nem veszek semmit,a zuram azt gondolja beteg vagyok:)
@avanivi: én sajnálom költeni a pénzemet, mássét nem:)
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ja igen, neked rossz választ küldtem. imádtam azt a filmet.
@jaegtoer:

Tévedsz, a használt cipőt nem bonyolult kifertőtleníteni. Egy vattapamacsra kevéske formalin amit be kell dugni a cipőbe, majd a cipőt bezárni egy tasakba, néhány napig abban aszalni, majd jó alaposan kiszellőztetni. Utána csak a saját baci él meg benne.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"_A picsába meg ti mehettek, sósavas fogmosás után! Ugye kulturáltan nem tudtok vitatkozni, és az ellenérveket tisztelettel fogadni.

Aki ilyen sértődős, mint ti, az ne menjen fórumozni!_"

Drágám, ha magának lófaszerdőben kedve támad tapogatózva tántorogni, akkor ne csodálkozzék, a fasz akad a kezébe (jó esetben) s akkor se, ha előzékenységből mégis megmutatják merre van a mézeskalács házikóhoz vezető faszsor. Mindazonáltal remélem kegyed sem sértődött meg.

"_Ugye kulturáltan nem tudtok vitatkozni, és az ellenérveket tisztelettel fogadni_"

Ez a "kulturálisan" kitétel különösen tetszett, mert feltehetően a "pofád lapos" kedveskedésében csúcsosodott ki, bár kissé laposra sikeredve.
A megcáfolhatatlan ellenérv meg feltételezem, a -Dolgoztál már kisboltban? elementáris erejű kérdésben manifesztálódott, csak rövidre sikeredett fesztávon. Sebaj. Csak adja magát.

Hamár.

De ma már nem helyezek ki több irányjelző táblát, kedvére barangolhat.
@látjátok feleim szümtükkel:

...hááát, nem tudom, gondolom, hogy nagy úr a szükség, vagy éppen a divathóbort, vagy a ráció, vagy a nem használt csak kapott s túladott, mégsem kidobott dolog, de szomorú látni hogy az egykori Leninből Erzsébetté, Terézzé s Szent Istvánná újra levedlett körúton egymásba érnek a turik, akkor is, ha talán éppen az Andrássyn van Armani.
@jaegtoer: azt sem:) mert azt is személyre formáljuk, csak azt a fogunkkal, a másikat a lábunkkal.
Minden kései kuviknak kufir[...]s jó éjszakát kívánok. Vagy nyugodalmasat. Vagy mindkettőt:)
@Penivaldes a vár nélküli hercegnő: ügyes vagy így kell ezt csinálni csak így tovább
@jaegtoer:

Szó se róla, tényeg szomorú, de az szomorúbb, hogy én már egyszer megéltem a zsibpiaci ruhavásárlás időszakát. Felnőtt voltam már, amikor az apámnak tudtak venni egy új öltönyt. Kár volt ezért rendszert váltani.:(

Bár az adhat okot kárörömre, hogy az utánam jövők is megérhetik még egyszer, ha nem vigyáznak?
@látjátok feleim szümtükkel:

Úgy vélem, a _M_I_ felelősségünk már nem abban áll, hogy megóvjuk őket attól ami jön, vagy jöhet, hanem olyan helyzetet teremteni, hogy ne legyenek kénytelenek elviselni.
@jaegtoer: Szeretnéd, ha valaki megfogná a tiédet, tán hiányod van?

Elhiszem, hogy nosztalgiád van azon idők iránt, mikor még a jeges vitte a jeget a házhoz, szíved joga.

Más meg emberi munkakörülményeket szeretne magának, ezért írtam a kisboltok és áruházláncok különbségeiről.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Hagyja békén az enyémet, szájára se vegye! Ott van magának az egész erdő!
@jaegtoer:

No de a csizma fejét is hiába húzzuk az asztal fölé, ha az asztal alatt akarja tartani.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

túltoltad!

van ami okoskodással, személyeskedéssel sem lesz több...
mindenkinek van valamilyen tapasztalata és ha azt nem provokatívan propagandából vagy kioktatásból megosztja mással, nem hatalmaz fel arra senkit, hogy olyan embernek is azt üzenjük, hogy "pofád lapos" aki a blog szereplőivel korrekt hangon dumál.
azt hiszem, nem kicsit rontottad most a renoméd hiszen mindenki tapasztalata más és más, amit nem egyformán dolgozunk fel.
pl a folyamatos műszak nálunk 4 nap meló, 1 szabad, 4 nap meló, 1 szabad és ismét 4 nap meló amit 2 szabadnap követ.
szóval nem kell mindig erőlködni... és ne vedd el szárnyasunk szerepét, aki jó ideje itt a tévedhetetlen megmondó.
@guma:

" és ne vedd el szárnyasunk szerepét, aki jó ideje itt a tévedhetetlen megmondó."

Ehhez a titulushoz nem ragaszkodik. A blog optikusa címre pályázik. Tévedhetetlenül állapítja meg a "rosszul látsz" diagnózist, de senkinek nem kell a keresztényi szeretettel ajánlott szemüvege. Érthetetlen:))

A többihez szavakat se keresek.
a vasárnapi boltzár messze nem éri el az információs törvény pofátlanságát. de előbbi nagyobb hullámokat kelt.
@Orica Középföldi: pedig találnál... pl. a "beszarás"?:-)...
@parti_giano:
A zemberek gyakrabban szoktak vásárolni, mint adatokat kérni az államtól.

Sokakkal simán be lehet nyeletni, hogy ez valami úri huncutság, amivel az "álcivilek" bojkottálják és még lassúbbá teszik az amúgy is rém lassú államapparátust.

Amúgy a hvg cikkét olvastad arról, hogy nem is a fizetősség a legdurvább húzás az új törvényben, hanem hogy mondvacsinált indokkal el lehet utasítani a válaszadást?
@Sir Bates dö Hól:

Hééé, nem azt mondtam, hogy nincs:))
Van az a színvonal, akár alacsony, akár magas - tartalom, stílus - ami nem késztet válaszra.
töröm a fejem, mióta ezt a képet láttam...
nem hiszem, hogy a párom lábán kívül másét is magam alá vonnám.

propeller.hu/itthon/3132517-lehullt-lepel-orban-rejtelyes-cimborajarol
@guma:

Szemüveget!!!!!!! Rosszul látod:)))))))
@parti_giano: még csak a szerződést várom... hó, az tuti van ott:-)...
@parti_giano:

Hogy a fenében találsz te ilyeneket? Mi vagy te, sötétségkutató?
@Orica Középföldi: hahahaha

bevallom, csak a Jég szórakoztatóan erotikus erdeje utáni röhögés volt az az ok, amiért próbáltam véleményemnek hangot adni, mert qrvára rosszul esett, ahogy Knoszinak beszólt...
@parti_giano: nem érteni kell látni... :)

persze, ha te is a szomszéd combján szeretsz ülni...
@Orica Középföldi:

komolyan? és mit látok ott rosszul?
@guma:

A fotót.A láb alá vonást:)
@parti_giano:

hmmmm, dél.
ausztráliában derékig érő hóban csodálkoznak a kenguruk. az élelmesebbje elindult észak felé. állítólag simán átugorják a négy métert. a jegesmedvéket kevésbé. hihi!
@Orica Középföldi: OK! figyelmesebben megnézve igazatok van!
én eddig csak rápillantottam és fura volt a hatás...
@guma:

" qrvára rosszul esett, ahogy Knoszinak beszólt..."

Nem először volt tahó.
@hacsaturján: hiába, maga ott svalbárdon nagy sztratégosz. egy északi themisztoklész.
@parti_giano:

bezony, bezony! az ellenőrző közegek ékes svalbárdi nyelven mekkérdezik brummogva, hogyaszongya: kegyed beszél szírül? kegyed beszél afgánul? nem-e? akkor kegyed kenguru. esetleg hende csaba. majd elbíráljuk, addig foglaljon helyet a brácsás mellett!
@hacsaturján: azért ha szőr arrafelé kerül, ne szír mentén kezeljék.
Jé, bejöhetek?
Mindjárt jön Bolika, a kedvencem, aki rám specializálta magát.
Nincsitt úgy káromkodhat, ahogy akar, ezért tahótlanítom már most, ne legyek Bolinak ürügy erre fel.
Jó vitz ez, ellenvélemény nélkül általánosítani. Hacsaturján ugyebár egy börtönőrrel voltál képes engem azonosítani, mi?
@hacsaturján:
Pl. engem miattad is kilökött a Boli haverod, mert általánosítottál, és biztos azt hitte, én egy börtönőr vagyok. Nem beszélve arról, hogy a szövegértésemet is kétségbe vonja, mert ő nem egy nyelvész, mint én.
Egó az van dögivel nálatok.
Ennyi elég volt egyelőre a medveszagból.
@parti_giano:

gyün itt nekem feszt ezzel a görögös dumával, holott nincsen nálunk se agyag se cserép, még eszt a szerencsétlen ebolát is megtéveszti az ironizálásával.
@Imola Helyesi:

parancsolsz, pici hengerbucskám?
@Imola Helyesi: azért a helyedben megnézném, hogy a hewlett packard levédette-e a brandat, ha már ennyire ragaszkodsz a hp jelzőhöz.
@parti_giano:

a hewlett packard nem tud gyökül, így a harc eldőlt.
Hogymikvannak!

Nocsak-nocsak! Kerítés nélkül is alakul a rend?

"A megerősített rendőri jelenlétnek és a Mórahalmon működő polgárőrségnek, civil közvédelmi egyesületeknek köszönhetően a település belsejében csökkent a bevándorlók jelenléte, de a tanyákon élők még mindig erősen érzik a migrációs nyomást - mondta Nógrádi Zoltán, Mórahalom polgármestere az M1 aktuális csatornán csütörtök reggel."

inforadio.hu/hir/belfold/hir-744021
@parti_giano:

zeneakadémiai importbul. akár csak a szimbola.
@hacsaturján: érdekes zenekara van magának, gondolom, még ezt a híres magyar versenyzongorát is megfújják, ha már a szimbolát is gyantázzák.
@parti_giano:

magyar csodazongorát a sanghaji halpiacon árulnak, szíjjártó péter fotóval diszkont áron. persze télleg meg lehet fújni.
Pedig ez a Sinom nem is gyevi bíró.:D

444.hu/2015/07/23/rakellenes-sargabarackmagot-kinalt-l-simon-laszlo-cege-ami-tilos/

Mellesleg a barack magban nincs véletlenül cián? Nekünk mindig azt mondták az öregek, hogy nem kell megenni.
@Gábris szomszéd:
hátha még azt is hozzátesszük, hogy (AVILÁGBANK DATAI)
a cubai gazdaság egy főre eső nemzeti jövedelme 2014-ben
magasabb volt, mint a magyar (beleszámítva a teljes embargót abba a fejlődésbe ami folyamatosan pozitív és 1,8 -2,5 %-os évenként fejlődés a valóság a tervezett 4% még elérhető lesz idén)

a zorbángeci jobban teljesít? de miben?

brühüyyy
Nyilvánvaló, hogy bizonyos mértékű, szervezett és szabályozott bevándorlás elfogadható, ezenkívül megértést kell azok iránt tanúsítani, akik kegyetlen polgárháború elől menekülnek pl. Szíriából.
Azonban csak a megélhetési bevándorlók helyzetén elsősorban saját hazájukban kellene javítani. Főként azon hatalmaknak, melyek részben előidézték a jelenlegi káoszt. Minden államnak jogában áll identitása védelme. Így hazánknak is.
A nyugati hatalmak, a gazdag arab országok, a nemzetközi szervezetek pedig megkezdhetnék legalább a Közel-Kelet államai gazdasági-szociális-egészségügyi felzárkóztatását, megsegítését.

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=85397
@Rodeo36: Jó kérdés. Tegnap épp egy halászhajón túrázgattunk. :)

youtu.be/vimdiqQMvqY
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: @látjátok feleim szümtükkel: nem csak az ősziben, csak a sárgában és a mandulában kevesebb, ellenben a keserű mandulával ami közelít az őszimaghoz ;)
@jaegtoer: Nem is lehet a tiéd valami nagy szám, ha állandóan azzal foglalkozol!
@guma: Knósszika lecébéásozott, amint a zsákfaluban élő csóró magyarok problémáival foglalkoztam, és még ti szóltok be nekem!

Egyszerűen leírtam, hogy néz ki nálunk a helyi maszek kisbolt, ami a rendszerváltáskor megszűnt kis helyi áfész helyére lépett!

Ilyen az igazság, mégha nektek fáj is!
@Gábris szomszéd: Láttad, mikor Pintér Sándor gumicsizmában (!) és spanjai osztották az észt, hogy "nem kell megmászni a kerítést, és akkor nem lesz baj"?

Nem jut ezeknek eszébe, hogy a magyarokkal is tele van a világ? És rólunk beszélnének így Afrikában vagy Ázsiában? Pl. hogy "ezeket nem lehet beengedni, mert kilopják az óvodás szájából is a vajas kenyeret"?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Legközelebb inkább küldj róla képet, nem kell annyit irkálnod.
@látjátok feleim szümtükkel: Bírom, mikor a tévés közvetítéseken több a rendőr, mint a menekült.

Kéri mondta tegnap az atv-n, hogy menjenek ki a történelmi egyházak, azoknak most ez igen testhez álló feladat lenne!
@hamucipőke: Van itt öt-hat ember, aki normálisan nem tud írni-olvasni, de azért osztaná az észt!

Azokon már tényleg csak a fénykép segítene, de nem biztos ...
@guma: egyszer majdnem mindent érdemes kipróbálni az életben, azt mondják... sz'tem a munka a kevés kivétel közé tartozik:-)...
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Csak óvatosan. :(

Olaszországban majdnem beérett a nyakló nélküli "bevándorló" pátyolgatás.

Őrizetbe vett egy tunéziai és egy pakisztáni férfit szerdán az olasz rendőrség: Twitter-üzeneteik szerint terrorista támadásokra készültek Olaszország területén az Iszlám Állam (IÁ) nevében.

magyarhirlap.hu/cikk/31144/Alvo_terroristasejt_keszult_merenyletre_Olaszorszagban
@Gábris szomszéd: Terrorizmus volt már a menekültek előtt is!

Aki most fél jobban, hogy fölrobbantja magát valaki a cébéá parkolóban, az hülye! Eddig nem félt? Nem kellett volna benyalni az usákoknak, és akkor azt se tudnák, hol van Mo.
@látjátok feleim szümtükkel: van, de elég sokat kell megenned ahhoz, hogy alulról szaglázd az ibolyát..
@Rodeo36: Lehet észhez térnek végre?

Philip Hammond a Konzervatív Párt brit külügyminisztere londoni parlament külügyi bizottságának ülésén közölte, hogy az Egyesült Királyság továbbra is kiáll a politikai változásokért Szíriában, viszont már nem kívánja eltávolítani Bashar Al-Assad elnököt a hatalomból. – írta az alalam.ir

Hammond szerint nagy hiba lenne a a nyugati hatalmak még egyszer elkövetnék azt a hibát amit Irakban egyszer már megtettek azzal, hogy 2003-ban erőszakkal eltávolították az erős központi kormányzatot vagyis a Szaddam rendszert, helyette viszont nem tudtak egy stabil rendszert kiépíteni.

orientalista.hu/varatlan-fordulat-london-kiallna-assad-mellett/
@Gábris szomszéd: Elképesztően áthallásos a MÁV ténykedése ("marhavagon"), és ezt nem is szégyenlik!

Nem igaz, hogy csak a vagonajtók kalauz általi bezárásával lehetne a menekülteket védeni a "betyároktól"! Szóljanak a rendőrségnek, ha kopaszok mennek be az állomásra (MÁV terület), nem egyszerűbb?

rtl.hu/most/70483_rtl_hirado_-_keso_esti_kiadas_utaztatas_-_kivulrol_zarjak_ra
@Gábris szomszéd:
a kurva annyukat, egyáltalán nem kellett volna megtámadni és békén hagyni és ha a pisiseket sem hozzák létre a Levantén még mindíg béke lenne

brühüyyy

mijalófaszközük van ahhoz, hogy egy szuverén ország mit csinál, békésen?
.
Június 18-án napvilágot látott az első olyan pápai enciklika, mely a klímaváltozással foglalkozik. A katolikus egyház feje arra hívja fel a figyelmet, hogy az éghajlatváltozás megakadályozása érdekében véget kell vetnünk a fosszilis tüzelőanyagok korszakának, valamint az erdőirtásnak, és át kell állnunk a megújuló energiahordozók használatára. Morális felelősségünk ez, mert „a környezet közjó, örökség és felelősség egyben” – jelentette ki a pápa.

Itt az idő, hogy a befektetők, cégvezetők és a politikai vezetők mindent megtegyenek azért, hogy a lehető leggyorsabban megvalósuljon egy globális méretű, tiszta energiaforradalom. Ehhez minél előbb véget kell vetnünk a szén-dioxid megkötésében óriási szerepet játszó erdők pusztításának, a természeti katasztrófákat okozó olajkitermelésnek, és a veszélyes és drága atomerőművek építésének, melyek elveszik az erőforrásokat a megújulóenergia-rendszerek fejlesztésétől.

kornyezetvedelem.atlatszo.hu/2015/07/23/mar-a-papa-is-arrol-beszel-hogy-itt-az-ideje-kozosen-cselekednunk-a-klimavaltozas-ellen/

Paks II !!! Mi lesz veled, ha kiátkoznak?
Végülis nincsenek keresztény gyökerei.
.
@Rodeo36: Egyetértek, főleg, hogy közben ismét szétbasztak egy stabil és békés a különböző vallásokkal toleráns államot, ártatlan áldozatok ezreit hátrahagyva. :(
@Gábris szomszéd: na azért a Szíria sem volt minden világ jója, az egész inkább az orosz forradalomhoz hasonlít ebből a szempontból..
@hamucipőke: "A jó szegény takarékos. Beosztja a pénzt, amit kap.

Semmi fölöslegest nem vesz. Csokira a gyereknek, kávéra, cigire magának nem költ. Ha bevásárol, hó elején, elporciózza az élelmet, hogy kitartson. Nem zabálja fel az összest egyből. És nem vesz, csak alapvető dolgokat. Csak alapanyagokat. Mert mindent elkészít maga.

A rossz szegény nem tudja beosztani a pénzt. Van képe sütit venni a gyerekének. Dohányzik. Az első héten eldőzsöli a pénzt, aztán meg nincs kenyérre való sem. Ha pénze van, rántott húst csinál. Nincs tartaléka, ha beteg a gyereke, nem tudja kiváltani a gyógyszert."

nyomorszeleblog.hvg.hu/2014/11/15/444-jo-szegeny-rossz-szegeny/
@Penivaldes a vár nélküli hercegnő: A mostani ISIS féle pokoljárásnál 1000-szer jobb hely volt. De ezt szerintem te is pontosan tudod.
@Gábris szomszéd:
megyobama kenyába...és több más afrikai országba, a sok rabszolga, és az országok kifosztása után mit tud ígérni

brühüyyy
@Penivaldes a vár nélküli hercegnő:
te nem utaltál semmire, hülye picsa...baromságokat körmicélsz...
agyad még nem nőtt ki??? lehet soha?

brühüyyy
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

A jó szegény tehát remek túlélő stratégiával megőrzi önmagát és a szegénységét jövő számára. Sőt. A gyerekeit és a gyerekeiét is.

A rossz szegény a saját és a gyerekei hamari halálával eltakarítja magát az útból.

Ha az ország szempontjából értékelem ...

(nopersze, lehet azon is töprengeni, hogy hogyan szüntessük meg a szegénységet, hogy ne legyen túlélő stratégiára szükség, de az egy másik út)
@Penivaldes a vár nélküli hercegnő: Én arra utalok, hogy a nyugat beavatkozása semmiképp sem a humánum meg a demokrácia védelmében történik. Sokkal inkább az olyan tények mozgatják világhatalmi törekvéseiket, mint pld.

- a szír központi bankot valóban szír állam irányítja
- Szíriának nincs adóssága az IMF felé
- ellenzik a cionizmust
- ők az egyik utolsó szekurális muszlim állam a Közel-keleten
@Gábris szomszéd:
aszongya a fáma, (az mindent tud?) hogy OGV megy tusnádbasznádra dumálni, kijafasz megy rajta kívűl oda pláne hogy a kappanhangját hallgassa amint a bugris seggfej hülyeségeket köpköd két szotyola között

az ország meg szépen teljesít már haiti is le fogja hagyni, pedig az már nem is szégyen hanem gyalázat

a kis kommunista rablógyilkos...

brühüyyy
nahhh, valakinek ismét kicsapta a kultúra a biztosítékát...
@parti_giano: Legalább egyszer képzelnék el az okosok, hogy milyen lenne "pinaerdőben" futni! :)

De nem, ezek csak mindig a "faszerdőről" fantáziálnak ...
@Penivaldes a vár nélküli hercegnő: Mindemellett én sosem állítottam, hogy Szíria "minden világ jója" lenne.
Ami igazán felháborít az az, hogy a nyugat először szétveri azokat a szekuláris államokat, amelyek - minden negatívumuk mellett is - féken tartották a szektariánus szélsőségeket, majd szörnyülködnek, hogy a hatalmi vákuumba betörő - nemritkán közvetett vagy közvetlen nyugati támogatással erősödő - valláskárosult militáns barmok mit művelnek - nem csak keresztényekkel, hanem siítákkal, szufikkal, alevitákkal és mérsékelt szunnitákkal is. :(
Arról nem is beszélve, amit már korábban is említettem. Aki ezeket az agyament barom gyilkológépeket összekeveri "az" iszlámmal, az szánalmas. Ugyanannyira differenciált a megközelítése, mint a "mocskoszsidózóknak".
Nekik annyi közük van az iszlámhoz, mint a Manson-családnak a kereszténységhez. Ha ez "az" iszlámra lenne jellemző, akkor nem írnának most olyanokat a sajtóban, hogy a "kétezer éve ott élő keresztény közösség". Ebből ugyanis ezerháromszáz iszlám uralom alá esik.
@Gábris szomszéd:
ukrajna egy ribanc elaggya mindenét mert dolgozni nem akar és nem is tud, most azok a vállalatok amik betelepültek majd kifosztyák és otthaggyák őket nyomorban, uccsó vérig

ez a szokás

egyetlen állam karakán az kibaszta őket a picsába és 25 éve nem áll szóba velük, és jól megvannak

brühüyyy
@Orica Középföldi:

Mint azt ált. isk. tanulmányainkból tudjuk, Bethlen Gábor erdélyi fejedelem merkantilista politikát folytatott. Önző célból persze. Bethlen Gábor tehetséges fejedelem volt.

Mint azt saját tapasztalatból tudjuk O.V. magyar ... miniszterelnök antimerkantilista politikát folytat. Rejtélyes célból, mert elméletileg neki is jobb lenne, ha ellenkezőleg (bár a lelki elégtétel, hogy "Odavágtam nekik" nagy kielégülési faktorral bír, azaz gyakorlatilag könnyen lehet, hogy fordítva van). O.V. megítélésében az játszik döntő szerepet, hogy a tehetségességet milyen szempontból értékeljük: az ország szempontjából, vagy O.V. személyes szempontjai alapján. Utóbbit véve alapul a siker rendkívüli.

Azaz majd hülye lenne változtatni rajta. Akárki is megy oda agitálni.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: péinából hogyan csinálsz erdőt? azokból kanyonokat és patakokat lehet amiben lehet tapicskolni

fejest ugrassz bele és ott élvezkecc

brühüyyy
@vakapad: Időnként felcsapnak a Gombold újra! kampányok a hazai kézműves körökben.

Én, ha pisztollyal a fejemhez állnának, pl. akkor sem tudnék egy zakóból gyermekruhát alakítani, pedig tudok varrni valamennyire.
@Rodeo36: Hát a majdanozás igazi célja valóban az lehetett, amit te is említesz. Persze erről Biden bácsi fiacskája is mesélhetne :(

alfahir.hu/majdan_ertelme_megnyilt_ukrajna_kapuja_az_amerikai_energetikai_cegek_elott
@Rodeo36: "A magyar demokratikus ellenzék soraiban a „putyinozás” olyan hisztérikus méreteket öltött, amelytől már a konszolidálódott Kádár-rendszerben szokásos Amerika-bírálat is megkímélte magát.

Nem volt olyan hírlapi kacsa, ami ne került volna címlapra. „Megtudhattuk”, hogy Putyin születése óta szellemi fogyatékos, hogy több százmilliárd dollárja van titkos bankszámlákon, s hogy nem is ő kapta a legtöbb szavazatot a legutóbbi elnökválasztáson. Hogy akkor ki kapta, arról nem esett szó, hiszen ellenjelöltjei a kommunista Zjuganov, a szélsőjobboldali Zsirinovszkij és egy populista milliárdos voltak, mindannyian keményen Nyugat-ellenes politikusok. Erkölcsileg legellenszenvesebb mégis a Putyin–Hitler-párhuzam volt, hiszen az orosz elnök családjának jó részét kiirtották a náci megszállók."

nol.hu/velemeny/ellenzeki-csod-1530919
@Gábris szomszéd: Szintén Hegyi Gyula:

"A demokratikus ellenzék képviselői (köztük maga Gyurcsány Ferenc is) sokáig az Oroszországgal való jó viszony, a putyini politika elismerése mellett kötelezték el magukat. Amikor Orbán is áttért erre a reálisabb vonalra, akkor száznyolcvan fokos fordulattal olyan oroszellenes hangot ütöttek meg, amelyet még az USA-ban is csak a jobboldali republikánusok engednek meg maguknak. Az ukrán válság idején az ellenzéket szinte hergelő, vezető liberális hírportálok már-már azt sugallták, hogy „büntetésül” az USA és/vagy az EU akár le is válthatja a „putyinista” Orbán Viktort. Több hónappal ezelőtt megírtam a Népszavában, hogy Orbán Viktor minden fordulatra képes, így arra is, hogy ismét atlantista legyen. S erre végképp nem lesz mit válaszolnia annak az ellenzéknek, amelynek az a legfőbb kifogása ellene, hogy „Amerika-ellenes” politikát folytat. Most, amikor a Fidesz-kormány olyan szívességet tett az USA-nak, amelyet leghívebb szövetségesei sem, ez a jóslat beigazolódott. Ha nem az indulataira hallgat, akkor az ellenzék is felismerte volna, hogy
Orbán Viktor, bár pökhendibb stílusban, de lényegében ugyanúgy reagált az ukrán válságra, mint az uniós tagállamok jelentős része.
Beleértve Németországot, Franciaországot és közép-európai szomszédságunkat."
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Viktorunk köpönyegforgató képessége, mindig is híres volt. :(
@Gábris szomszéd: Tudjuk, hogy a magyarok akarnak gyereket, de nem minden áron: (pl. közvélemény-) kutatások szerint a jövőképükben szerepel a család, a több gyermek, az utódvállalás, és hogy mégsem így alakul, annak okaként általában a létbizonytalanságot, a szociális háló gyengeségét jelölik meg. Az ország, a társasalom, az állam, és a többségi társadalom problémái ismertek. www.mitigernek.hu/index.php/mi-a-fontos A demográfiai tendenciák egyértelműek: az ország etnikai összetétele megváltozik, a magyar fogy, egzisztenciálisan egyre inkább ellehetetlenül még Csonka-Magyarországon is. Ezért csak és kizárólag a többségi társadalommal, mint kulturális nemzettel való azonosulásra hajlandó és képes (alkalmas) bevándorló befogadását helyes fontolóra venni (menekültstátusz), nem beszélve a honosításáról. Minden egyéb törekvés a többségi társadalom ártalmára történik, és egyértelműen népirtásnak minősül - ami ellen minden állampolgárnak kötelessége, de puszta önvédelemből érdeke is fellépni. Egyébként ellenség.

www.youtube.com/watch?v=MXXwX3IPIhI
@Pantagruel: Támogatom a tolvajoknak az országból való kiüldözését, talán kezdhetnéd először a Kossuth téren!

"Magyarország a múltban él, amelytől nem képes elszakadni, nem képes feldolgozni, mert nemzeti identitása megakadályozza abban, hogy őszintén szembenézzen vele, és mint rossz örökségtől megszabaduljon tőle. Ha Magyarországra bevándorolna egymillió tehetséges, szorgalmas, a jövőjét építő ember, azok képesek lennének transzferálni a magyarságot a múltból a jövőbe. Nevetnének azokon, amin a magyarok rágódnak, adnának egy egészséges lelkületet, életszemléletet."

nepszava.us/bartus-laszlo-seta-queensben/
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Régóta nagy tisztelettel olvasom Ritók Nórát.
@Gábris szomszéd: Hogy sivalkodott a magyar ellenzék fél éve, hogy eszméletlenül "drágán veszik az atomot" Orbánék a ruszkiktól?

Érdekes, a magyar olvasók figyelmét pl. a Galamus arra hívta fel, hogy éppen hogy kedvezményes a hitel. Plusz megmenti Orbánékat utolsó pillanatban a süllyedéstől.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: arról merengeni, hogy "mi volna ha..." - "Ha Magyarországra bevándorolna egymillió tehetséges, szorgalmas, a jövőjét építő ember", akkor, amikor az elmúlt 10 évben kivándorolt 0,5 millió, és ugyanennyi szándékozik... Mit szív a szerző?
@hamucipőke: Onnan indult a fönti vita, hogy egyes olvtársak szerint a multik (is) tették tönkre a kiskereskedelmet.

Ez a fidesz kedvenc témája is, ezért írtam a másik oldaláról a kisboltoknak.

R. Nóra is ilyen, alaposan körbejárja a dolgokat, mégha néha kissé patetikus is az én ízlésemnek.
@Orica Középföldi:

Kíváncsi leszek a fejleményekre.
@látjátok feleim szümtükkel: na akkor kérem szépen, elolvastam a cikket. meg amit a szaRszervezet mert mondani a zügyben.

Mo.-on, ahol a munkaadó fizeti a szaRszervezeti bizalmit...
májusra, mondom 5. azaz ötödik hónapra ígérték a jó magyari vezetők, hogy lesz levegő a munkához!!!
1 hét műlva, gyakorlatilag augusztus, azaz nyócadik hónap...

gondolom a bizalmi, aki folyamatosan tárgyal - retkes lófiléről, lehet folyamatosan tárgyalni ebben a kérdésben???? - meg klimatizált irodában fogaggya a panaszkodó rabszolgát...

na most itten is volt 38 fok és környéke, a lapos tető alatt a felső szinten van a csarnok, ahol durva sok hegesztő robot és emberi hegesztő hergeli a meleget. klimatizálni lehetetlen, megoldás??? bizony, van!

1 óránként 10 perc fizetett! szünet mindenkinek, plusz az italautomata a hideg ásványvizet ingyé aggya!

mer' ha nem így lenne, akkor szépen a IGM fogná és senki, mondom senki nem menne be dolgozni.
@Gábris szomszéd: na és ebből a seggbül csüng a dzsobbik... is
@Pantagruel: Ha az elődeink is úgy összefosták volna magukat a mindenféle színű bevándorlótól, mint most Orbánék, már rég kihalt volna ez az ország!

"Csonka-Magyarországon" lehet siránkozni, de nem azért vagyunk szegények, mert jönnek az akárkik!

Gazdaság a béka segge alatt évek óta, de azért a minielnök lánya Svájcban tanul, luxusiskolában!!
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Beszólunk. Per pillanat én. Időnként elképesztő zavaros formában fejted ki gondolataid. A számodra nem megfelő reakciókra pedig sértődéssel vagy bunkósággal válaszolsz.
Eszedbe nem elgondolkodni azon, miért futsz bele folyamatosan ebbe a problémába.
hehe

Financial Times: A Kétfarkú Kutya Párt maga is meglepődött zajos sikerétől

Megszólaltatta a kutyapárt elnökét a brit közéleti lap, kitérve a Magyarországra nehezedő migrációs nyomásra is. Kovács Gergely az interjúban arról beszél, nem készül politikai szerepvállalásra, és bár kétezren jelentkeztek aktvistának a kutyapárthoz, fogalma sincs, hogy mit kezdjen ezzel. Azt is megemlíti, jobb lenne, ha a szerb határon épülő kerítés 4 méter széles és 170 méter magas lenne, mert akkor kiváló turisztikai látványosság válhatna belőle.

hvg.hu/itthon/20150723_Financial_Times_A_Ketfarku_Kutya_Part_mag
@nincs_itt:

Annál is inkább van, mert én valaha dolgoztam textilüzemben, ahol a szövőgépek közt nagyobb meleg volt, mint itt lehetett. Akkor is volt nyár és hőség, de soha nem lettek rosszul a dolgozók a melegtől. Pedig akkor még a klimatechnika nálunk a béka segge alatt volt, max. a ventillátort ismertük, a hűtést neem olyan nagyon. Azért egy ilyen építkezésen is járni kell műszaki ellenőrnek ( amikor mi építkeztünk, legalább kétszer kijöttek az önkoritól megnézni, hoyg tevr szerint megy-e a munka, pedig csak magunk pusztulunk el, ha valami gond van ), akinek meg kellett volna látnia, hogy a szellőző nyilásokat lefalazták. Gondolom indul nyomozás foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt.
Biztos van a cégnek munkavédelmi ellenőre is, annak a szemét sem ártana kinyomni, hogy jobban lásson.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Kovács Gergely vagy hülye, vagy zseni. De inkább az utóbbi kizárt. Mit farkazik itten két kutyával, ha nem mer kutyálkodni?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: mondjuk, ezekkel a megállapításokkal nem én fogok vitába szállni.
@Gábris szomszéd:
hát ha igaz hogy porosenko és janukovics már...akkor végre rend lesz kis forradalom nyugat megy a picsába és lesz újra szovjetunió

akinek nem teccik annak nyasgem

brühüyyy
biden zsuzsi meg elmegy máshová kapálni vagy aratni???
@Eszter jött: Örömmel látom,hogy egyben vagy.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ???????

vigyüktúlzásbaadolgokat 2015.07.23. 12:39:38
@guma: Knósszika lecébéásozott, amint a zsákfaluban élő csóró magyarok problémáival foglalkoztam, és még ti szóltok be nekem!

Egyszerűen leírtam, hogy néz ki nálunk a helyi maszek kisbolt, ami a rendszerváltáskor megszűnt kis helyi áfész helyére lépett!

Ilyen az igazság, mégha nektek fáj is!

...............

kikerestem a szövegeket és ajánlatod Jégnek: sósavval mossál fogat már nem is érdekelt, mert a hapsi kenterbe ver úgy is, ha szemétkedsz vele!
szóval ez az előzmény és nem találom az "igazságod", de lelked rajta, nyomjad csak....
...........

vigyüktúlzásbaadolgokat 2015.07.22. 21:37:02
@jaegtoer: Nem ezt mondtam.

Azt mondtam, hogy a szocializmusban a maszek szolgáltatókat "kispolgári csökinek" tartották, és államosították az élelmiszerellátást. Egy országos abc-láncban több lehetősége volt a fiatalnak az előmenetelre, mint ma egy maszek kisbolt hátsó traktusában arós lisztet pakolgatva.

...................

vigyüktúlzásbaadolgokat 2015.07.22. 21:39:05
@látjátok feleim szümtükkel: Kínaiak azért csuknak be, mert az áraikat már nem tudják megfizetni a szegények!

Angol turkálóból öltözködnek ma nagyon sokan bizonyos jövedelmi szint alatt.
..............

Knósszosz 2015.07.22. 21:45:35
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Esztet azért legalább még egyszer gondold át...
A visszafele ábécében dolgozók erről sokat tudnának mesélni, ha nem féltenék azt áldott jó munkahelyüket.
De féltik, szóval nem beszélnek. Te meg csak álmodj szépeket, a cébéá elringat.

Tahótlanítok
Válasz erre
jaegtoer 2015.07.22. 21:46:55
@látjátok feleim szümtükkel:

A kisboltok jelentős részét a hozzá nemértés mellett a számlaadás kötelezettsége vitte csődbe. Ha még 2 pláza/tesco/simicska/istennyila/holdfogyatkozás is volt a közelben akkor már meg mindegy is mi volt előbb, a tyúk, vagy az invazív tojás, mert a krokodilfarokkal ki versenyezhetne, ha nem a víziló.
A történelem előtti időkben meg az, hogy a gané polgármesteri hivatalok még ganébb döntnökei az iparűzési adó miatt úgy adták ki az üzletnyitásra az engedélyt akár 20-40 méter/utca, hogy a végén a boltosok már egymáshoz jártak vásárolni.

.....................

vigyüktúlzásbaadolgokat 2015.07.22. 22:36:00
@Knósszosz: Dolgoztál már kisboltban? Ha nem, pofád legyen lapos!

Egy eladót például melyik juttat el szakszervezeti üdülőbe, a kisboltos vagy a multi? Baumaxos eladók nyaraltak a Balatonon, amíg meg nem szűnt. Persze, hogy nem keresték hullára magukat, de legalább be voltak jelentve nyolc órára!

(Az meg, hogy a cébéá milyen szar, az a tulaját minősíti, nem az áruházláncot, mint műfajt.)
@ornagy50: hahahaha milyen monitorod van?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Oh yes, Ritók Nóra is ilyen, csak egy kissé patetikus az ízlésednek. Te is
A____LAPOS____an körbejártad Knosszi hozzászólását.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

válaszodban tökéletes példáját adod mennyire felfogod mit is írnak neked, kérdeznek tőled:

"
Pantagruel 2015.07.23. 15:21:02
@vigyüktúlzásbaadolgokat: arról merengeni, hogy "mi volna ha..." - "Ha Magyarországra bevándorolna egymillió tehetséges, szorgalmas, a jövőjét építő ember", akkor, amikor az elmúlt 10 évben kivándorolt 0,5 millió, és ugyanennyi szándékozik... Mit szív a szerző?"

itt pedig az igazságos válaszod következik:
...................

"
vigyüktúlzásbaadolgokat 2015.07.23. 15:31:32
@Pantagruel: Ha az elődeink is úgy összefosták volna magukat a mindenféle színű bevándorlótól, mint most Orbánék, már rég kihalt volna ez az ország!

"Csonka-Magyarországon" lehet siránkozni, de nem azért vagyunk szegények, mert jönnek az akárkik!

Gazdaság a béka segge alatt évek óta, de azért a minielnök lánya Svájcban tanul, luxusiskolában!! "

................

mi volna HA néha értenéd is amire válaszolsz? tudom pofátlan a kérdésem, de talán logikus.
@guma: én már csak görgetek, mert ez is olyan sokszor felvetődött, és honvába holt rögvest...
Drasztikusan csökken az újonnan alapított cégek száma

Több mint 20 százalékkal kevesebb cég alakult az idei év első 6 hónapjában, mint a tavalyi év azonos időszakában, amiből azt következik, hogy egyre kevesebben gondolják, hogy vállalkozással stabil jövedelmet tudnak elérni.

hvg.hu/enesacegem/20150723_Drasztikusan_csokken_az_ujonnan_alapitott
@vakapad:

Én nem tudom, hogy milyen megfontolásból lett kedvenc előetető helye Tusványos, de gyanítom semmi köze Bethlenhez, akármi szerepel is indokként.

Azt se tudom, hogy milyen a megoszlás a szervilis siserehad és a hívők között, nem is érdekel.
A helynek valami oknál fogva, fontos érzelmi szerepe van OV számára.

Kétségem nincs, hogy Bojárt nem véletlenül hívták meg, és nem feltétlenül arra fogják használni, amire Bojár gondol/készül.
Ő is tudja, hogy csapda, de egyszerűen nem kerülheti ki.

Kíváncsi leszek az utózöngére.
@látjátok feleim szümtükkel: erre a részére már ki sem mertem térni, mert manapság már ritkán húznak ipari csarnokot apró klinker téglából...
-no comment-

Menekült gyerekek, akik megköszönik a magyaroknak, hogy jól bántak velük

Szegeden, a vasútállomás előtt téren rajzoltak, mert jól bántak velük.

444.hu/2015/07/23/menekult-gyerekek-akik-megkoszonik-a-magyaroknak-hogy-jol-bantak-veluk/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :)))

megértelek. most keveset voltam (vagyok :DDD) és kicsit többet olvastam vissza, és nem akartam a szememnek hinni...

tudod én sem vagyok egy észlény és sajnos felületes is vagyok. viszont cserében azt is tudom, hogy nem csak az én igazságom létezik. ezért ha veszi valaki a bátorságot és figyelmeztet akkor gyorsan megnézem mit bactam el, és ha lehet gyorsan kijavítom.

ja! majd el felejtettem: tudok bocsánatot is kérni...

most meg megyek kideríteni ki rakta az ajtóm elé a dinnyét és kukoricát míg nem voltam itthon. :DDD
@Orica Középföldi: " Szeretném elmondani..." vajon elmondhatja? ha igen, lesz tisztességes visszhangja?....figyelni fogom
@guma: behűteni, megfőzni, megenni
a ki küldte az másodlagos, kárpediem :D
/persze, ha a minőség az megfelelő ;)/
Szeretne társadalmi egyeztetni? Van időgépe? Miért nincs? - Update
2015. július 23. - Woland Azazello

Az Orbán-kormány tovább nehezíti a társadalmi egyeztetés menetét, indokolatlanul szűkítve azok körét akik a jogszabálytervezetet a jogszabály által adott jogukkal élve véleményezni szeretnék. Időgép hiányában ugyanis arra most nincs mód.

A Nemzetgazdasági Minisztérium által jegyzett "Tervezet az egyes tőkepiaci és biztosítási tárgyú törvények módosításáról" szóló jogszabálytervezet ugyanis szemmel láthatóan 2015. július 23-án került ki az egyeztetésre szolgáló weboldalra.

victorism.blog.hu/2015/07/23/szeretne_tarsadalmi_egyeztetni_van_idogepe_miert_nincs
muhhhhahhhhahhhhaaaaaa

Berlusconi szerint Putyin őt akarja gazdasági miniszterének

Köztörvényes, elítélt bűnözővel erősítené kormányát Vlagyimir Putyin. Legalábbis Silvio Berlusconi, a köztörvényes, elítélt bűnöző és egykori olasz miniszterelnök szerint az orosz elnök állampolgárságot ajánlott neki, és a gazdasági miniszteri posztot is felajánlotta.

444.hu/2015/07/23/berlusconi-szerint-putyin-ot-akarja-gazdasagi-miniszterenek/
@KÁTÉó53éúétr6:

Nem véletlen, hogy előre megírta az egészet a HVG-re:)) Tudja, hogy csúnyán át fogják verni, csak azt nem, hogy hogyan.

Ha felpörgetem magamban a cinizmust, akkor van rá forgatókönyvem, de meleg van, a viharnak csak hangja volt itt.
@látjátok feleim szümtükkel: Szerintem ha kutyálkodna és még nem is kétfarkúval, azonnal kapnád a hírt, hogy Kovács G. tüzeskedett az óvodában és ehhez a pajtásától lopta a gyufát....így viszont maradhat a gyilkos politikai iróniájuk
@guma: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szasztok cimbik,meg mindenkinek záporesős estét:))

Itt ülök "csillám'ló 'madenszémben előttem hűtött piros dinnyeszeletek,utána hideg sör:))
Felőlem maradhat is a meleg és baszódjon meg külön semjénzsolt:))
Bolgáriában vasárnap is nyitva vannak az üzletek, de csak a 429m2 felettiek.

Az 1977. évi XVMCDXII. tv. 4-ik bekezdés 6§ egyértelműen szabályozza a kérdést: ha az üzlet külföldi tulajdonban van, akkor maguknak a tulajdonos(ok)nak is be kell menni dolgozni a saját üzletükbe. Na most ugye részvénytársaság esetén nem kis galibát okoz, hogy esetenként több száz ember álljon pl. egy műszaki áruház DVD pultjánál, ráadásul a külföldi részvényesnek nem is érné meg hétvégére pusztán ezért mondjuk Szófiáig repülnie. Arról nem is beszélve, hogy a törvény szerint minden tulajdonosnak minden üzletben ott kell lenni: ezt egy több áruházat tartalmazó láncnál nem egyszerű feladat.

Ezért a törvény annyi könnyebbséget tesz, hogy csak a törzsrészvénnyel rendelkező nem természetes személyeket és – most figyeljetek – ezek egyenes ági leszármazottait – tekinti tulajdonosnak. Ez jót tesz a gyerekvállalásnak is, hiszen ezzel áttételesen a módosabb, tőkejövedelemből élőket ösztönzi gyerekvállalásra.

Nem ritka a 6-8 fős család, ahol minden családtag egy-egy üzletben dolgozik vasárnaponként, így az üzletláncok sem feltétlenül nőnek túl nagyra: több száz bolttal nem lehetne megfelelni a törvényi előírásoknak.
@Eszter jött: Csak azoknak a véleménye szokott érdekelni, akik nem nagy senkik.
@gazoló: haver, ebből nagy fosás lesz, és medönsziéd csillámló barna lesz:)))
@Pantagruel: Miért ábrándozik Bartus a milliós bevándorló tömegről?

Mert pl. a mostani kivándorlóknak min. fele a rezsim miatt hagyja itt az országot.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: te azé fárasztóbb vagy, mint ebola.
amennyi zagyvaságot összehordasz nap mint nap, az félelmetes.
nincs neked valami melód vagy kert?
@guma: Finoman jeleztem, hogy gusztustalan fideszes propagandát nyomattok, és még csak észre sem veszitek.

Erre azt a választ kaptam, hogy cébéás vagyok. Ennyire telik a fantáziátokból. Szánalmas érvelésetek van.
@taga20: A ti baromságaitokat nehéz überelni.

Annyi ostobaságot írtok, hogy nehéz megállni nevetés nélkül.
@hamucipőke: Knósszika előzmények nélkül belém kötött.

Én nem hagytam magam, így járt.
@taga20:

Gyógyvíz:))

Egyenlőre hálistennek kék,köszönhetően 'asszonypajtás 'bacogatásainak,hogy törődjek a vízzel,amit k'vára utálok:)

Valami forró zenéd a poszthoz kapcsolódóan???

Jó lesz a chan,chan is:)
@Sir Bates dö Hól: :)

ez igaz! hehehe pont ezért gondoltam anno kipróbálni, hogy milyen aludni a kocsidban :)
@gazoló: :)

b+! ne ingerelj!
:DDDD
@gazoló: na jó, me eset itt az eső, ezé küldök neked egy szerelmeset:))

www.youtube.com/watch?v=5CbpOGl-4ec
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Beszéljünk inkább a 'vasárnapi zárvatartásról??:))

'Mingyá jön 'Margaríta is 'oszt 'Úszécsesszük a blogot,hogy Boli meg Fab három nap alatt sem rakja rendbe:)))))))))
@gazoló:

nagyon jó az a kisfilm. (a tápok nélküli csirke azért meglepett! :D)
a hapsi is roppant szimpatikus, ahogy okoskodás nélkül mond nagyon okos dolgokat.
@taga20: :))))

szentimentális jó napot!
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
"A ti baromságaitokat nehéz überelni."

kire gondolt kiskegyed? jégre, knosszira, gumára, esztire, rám, stb.?
a vincenten egy jó pár nickre? kire?

tuggya kiskegyed mi a probléma, én elárulom! ez:)))

www.youtube.com/watch?v=1gaRoBWdKKk
@Orica Középföldi:

egy hsz részlet onnan:

ne legyenek illúzói: ha fenti gondolatokat mondja majd el, ezekből a kormánypárti média csak az "ezeréves túlélés" és "világhírű magyar tehetség" szlogeneket fogja kiragadni, a kritikáit teljesen el fogják halagatni.
TEHÁT:
HA MEG AKARJA VÉDENI A BECSÜLETÉT, SEMMI POZITÍVAT NE MONDJON, CSAK A KORMÁNYT TÁMADJA AZ ELŐADÁS MINDEN MONDATÁVAL !!
NE FELEDJE FINKELSTEIN ELŐADÁSÁT !!
ezek gazemberek, ne várjon tőlük semmi jót! ne reméljen, ne alkudjon!
@guma: drága hölgyem, hétvégén formaegy. remélem nézzük:))

szalonban, mi lesz a hétvégén, a negyven fokon kívül?:)))
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"Mi van, ideges vagy? " naaaaaaaaaaaa:)))))))

Tán Ő igen:)

www.youtube.com/watch?v=Jr-oWp7Hnvo
@taga20:

mint minden kocsmában a téma szabadon választott, de megnézheted az ÚJ HORIZONT 3000napját pár percben.

aztán jön Őrnagy, a szívtipró egy Menzel filmben, ami szerez pár kellemes és vidám percet a futam szüneteiben! :)))
(ne drukkolj Vettelnek mert ha itt győz akkor nem lesz bajnok! ezt mutatja a statisztika:)
@Gábris szomszéd: látom, pörög a bolt muternál, nem férsz hozzá, így itt baszod a rezet...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :)

már az irkálásom alatt főtt a kukorica és csemegéztem a dinnyéből.
nem tudom milyen fajták, de fantasztikus íze volt mindegyiknek... :D
@taga20:

Most meg kezdődik a fradimeccs a tegnapi iszony vidis gyötrődés után:((
Lehet,hogy mégis átpártolok formaegyre:))
@gazoló:

az ezüst, ahogy nézem, ma el is marad a felhők tánca miatt.
@Sir Bates dö Hól:

Többet lógatta itt a kukiját az üdülés alatt,mint az adriába:))
@gazoló:

:((A paradicsomom,ubim lábon száradt el...
@guma:
Már nem tudok hinni az esőben,itt pusztulunk:))
@gazoló: Tévedsz most is ott lógatom. A jointos faszt meg már rég nem érdemes komolyan venni. ;)
@gazoló: nem mondod, hogy magyarfocin edzöcc?:))

mingyá átugrok és lenyomom a fejed a kismedencédbe:))

én eddig aszt hittem, hogy aki a magyardzsuvát nézi, az csak statisztikai hibahatár lehet:))
@Eszter jött: mert a kis buciban található állapothoz képest az őskáosz skandináv dizájn...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nyugi. A külföldiek és a körözött bűnözők alkalmazása az inkább a gyarmati ukrán "kormányban" divat. ;)
@Gábris szomszéd: én tuttam, hogy magadra kötöd a leptopot.
de holnap vége lesz a hálidéjnek, és jöhecc melózni:))
@gazoló: Én föntebb arról beszélgettem.

Jégtőr dobta föl a témát: "a multik tönkreteszik a kiskereskedelmet".

Én csak válaszoltam, hogy ez szerintem egy jobbos mítosz.

Ezután belekezdtek itt egyesek a sárdobálásba. A linkeket meg köszönöm, de nem szoktam videókat nézni, gyenge a mobilnet.
@Gábris szomszéd: putyin evtárs megoldja helyi anyagból, mint szócsit 50csilliárdból 12 helyett:))

szeretnék tőled kérni egy cionistásat kérni, me ma még nem volt:))
@Sir Bates dö Hól: Te egy gusztustalan féreg vagy, kereken kimondva.

Állandóan csak a f.szra gondolsz, főleg másokéra, meg mások anyjának megerőszakolására.
@Gábris szomszéd:

de csak addig, míg te vagy a személyzetisük.
@taga20: Nem laptop csak butatelcsi. ;)
@vigyüktúlzásbaadolgokat: cicabogár, azé' te sem leszel rajta a stockholmi mostwanteden...
@Gábris szomszéd: egy ilyen patent trollnak, na nemá!:)

azé szombaton, má itt fogsz izzadni!:)))
@guma:

"tudod mit? inkább jelelj!"

Ez 100 pontos duma:))))))))))))))))))))
@Gábris szomszéd: szombaton van a turnusváltás. szombat este a tengerparton fogtok aludni?:)
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Kicsit lehűlt a levegő, a nap sem tűz már, elruccanhatsz a Tescó-ba vagy Auchan-ba bevásárolni.
Ja, meg tapasztalatokat gyűjteni a tanulmányodhoz.
@Gábris szomszéd: jaj, bakker mekkora fasz vagyok! nem ütöm le!

angyal vasárnap ne gyere, me mindent bezárt a bandád. még egy kurva barkácsáruház vagy kertészet sincs nyitva:)
@taga20:

---0:1,összesítésben már kettő,a fradinak kongattak:(

'Édesfaxom,ezeknek 'stadionotokat???

Mi a libalegelőn is tudtuk anno,hogyan kell cselezni, levenni,beívelni a labdát:)

Ezeknek itt vágnám le 'zösszes lábát:)
Ezt a fradit szopkodják,meg ultrák,vénaszkenner,"kibaszov,stadion meg 'szőkeferi:)

gyalázat!!
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Vitakultúrád:
Mint óvszer*
(AINSI QU’UNE CAPOTE ANGLAISE)

Mint óvszer, mit elhajintottak,
Mihelyt levével teli lett,
Vagy prütykölésben elkopott makk,
Vénasszony-melle úgy fityeg.

Húsz szülés, ugyanennyi tripper
Dúlta föl iszonyú hasát,
Mely löttyedt pacalként taszít el,
S egy nyálkás rést ásítva tát.

Mint hullát lakmározó patkány
Bajszán az ürülék, tapad
Likának szürke szőrcafatján
Zöld csimbókká a férfimag.

S van, kinek kell e rusnya állat!...
Nem százszor jobban jár, aki
A farka taknyát öt ujjának
Zsebkendőjébe fújja ki?

Őszintén sajnálom…
Le vagyok laposodva ettől a kurva melegtől. Mivel a versben szerepel a pacal szó (és más okból is), küldöm ezt egy másik kedves blogtársnak is, aki ellenállhatatlan kényszert érzett rá, hogy egy nem olyan régi hozzászólásában félreérthetetlen utalást tegyen az édesszülémre. Azt állítod, hogy beléd kötöttem és „cébéásnak” tituláltalak… hazudsz(is), és/vagy nem rendelkezel a sorok közötti olvasás képességével. Előbbi csúnya dolog, utóbbi kínos... De mindent félre téve, könnyekig megható ez a fajta törődés, melegséggel árasztja el az ember szívét, hogy vannak ebben a ménkű nagy virtuális világban olyanok, aki szeretettel gondolnak rá. Csodálatos!… Természetesen kölcsönös az érzés, hasonlóképpen szeretnélek én is verbálisan megölelni téged és a másik kedves, engem lepacalozó blogdémont is! De sajnos nem tehetem, ugyanis annak idején egy lelkiismeretes építész tervezte a szüleim házát és egész tágas gyerekszobát képzelt bele. Kihasználtam.
További szép napot!

*Théophile Gautier – ja, érted?
@ornagy50:

Most épp szétesett állapotban.)
@taga20:

A 'bénabalfac M-4-es szpíker meg még reménykedik:))

Gera Zoli imához:)
@taga20: te ma mit erőltettek trélerre a zótópálya mentén???
@Gábris szomszéd: nem a faxot nem!!! dzsobbik is a fidesz a seggiből trombitál kifele...
mija lófilét nem szavaztak meg??? jaaaaa, 20-ad rangú fasságra ők voltak, őfelsége ellenzéke!
@Knósszosz: csókoltatom gotyié urat! maraggyon is inkább a zötcombúnál az ilyen...
a pacal meg remek!
@Knósszosz: haver, azé a ló időnként benézett, ne tagadd!:))

remélem a turdedoppingot nézed, kurvaszép tájakon tekernek a gépek:)
@nincs_itt: gondolom egy áemgé merdzsót:))
@taga20: nem nyert! bizony egy rönó volt az.
rájadásul ez:
www.renault.de/renault-modellpalette/renault-pkw/espace/neuer-espace/#Highlights

az hogy nagyon sharan-nak akar kinézni...

de sajnos a külcsín sem saját, de a belbecs, az flanszia, pár ezer kilométer és tréler a vége...
@taga20: röhögni fogol, de a amit még gyakran látok az a bömös mellett kukás mellényben tébláboló pógár, az ótópálya mentén...
@Gábris szomszéd: aha, először nem hüjeség, osztán meg amikor a Tüdő Józsi aszongya, hogy nem kosher, akkor meg visszavonnya...
@nincs_itt:
Nem is kell hozzá más, csak friss puha kenyér és némi erős paprika!:)) Persze jöhet egy imam baildi is mint nemzetidegen mediterrán szar, majd jönnek a turulperkelt hívek, oszt nekem annyi:))
@nincs_itt: "az hogy nagyon sharan-nak akar kinézni..."

nincsitt bácsi, legyenmá szíves felvenni a hemüvegét, me ez kurvára nem fauvé. ez kinéz valahogy, eszt nem tévesztik össze egy lindab csarnokkal:))
@nincs_itt: nem akartam inszinuálni, de most igazad van.
acc egy ötöst?:)))))))))
@taga20: naja, elvégre a Lindab az minőség!
@taga20:
A tájak miatt szoktam nézni!:)
Meg azért is, hogy a francba lehet egy bringával ilyen sebességgel...?

Amúgy lehet, hogy majd ezért le leszek sajnálva, de; Vettel egyre szimpatikusabb. Amennyi pénzen ül, ahhoz képest nem játssza meg magát - nézz utána hol lakik pl. - és azt be me merem tenni egy borítékba, hogy lesz még VB címe a Ferrarival. Alonso?... őt nála jobban kedvelem, de sic transit... talán majd egy másik istállónál. Nem a Kossuth-tériben.
@hamucipőke: Kösz, nincs kedvem 10 kilométert gyalogolni.
@nincs_itt: szögletesre gondoltam. az viszont fiksz, hogy nem rohad. de ebola sem, még se kéne:))
@Knósszosz: Csókoltatnak a kisbolt négy órára bejelentett dolgozói!
@taga20: ojróban vagy kézbe kéred...
figyelj, asztat tudom - tapasztalat - 4 féle ótó mellett tíblábol a pógár dojcslándbá a zótópálya mellett, 3 F és a bömös, a bömös sújosbíttya azzal is, hogy ha komoly baleset van akkor sicher, hogy bömös van benne...
ha a belső tükörben nem látod a mögötted jövő ótó orrán a szimbóleumot, az bömös!
@taga20: aki szereti a problémákat, az elvan a flanszia csudákkal...
most mé' nem kéne a zebola??? olyat gyökölne rajtad, hogy a fal aggya a másikat!
@Knósszosz: haver, én utálom alonsot, me még hemilton is szopkodja, de aszt elismerem, hogy az egyik legjobb mostanában.

sumit is azért bírtam, me nem a pofáját járatta, hanem keményen melózott négy évig, szerette a családját és nem celebeskedtek, hogy utána ötször legyen vébé.

remélem fettel is eszt a pályát futtya be.

forza ferrari:)
@vigyüktúlzásbaadolgokat: csókoltatom mindazokat, akik hagyták, hogy lehessen ilyesmit...
@ornagy50:

a mama fekvőbeteg lett. 90 kiló.
@taga20: te még emléxel, hogy mikortól lett a schumi valaki??? na onnan, amikor a nagyok kiszálltak. tudod senna... amikor meghalt, akkor mindenki, mondom mindenki kiállt... schumi NEM... gyökér senkiházi...
@nincs_itt: suttyó, tudatlan, fasz vagy! mennyé és olvass utána.
@taga20: az lehet, de te járj utána, hogy is vót!
@Knósszosz: "Nem a Kossuth tériben"
Pedig ott semmi se lehetetlen !:D
@nincs_itt: olvasd!

"Belépő a Forma–1-be – Jordan[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Schumacher Jordannel
1991 végén úgy tűnt, hogy a következő évben a Forma–3000-ben folytatja pályafutását, de menedzsere, Willi Weber az egyik sportautó futamon hírt kapott arról, hogy a Jordan Forma–1-es csapatának versenyzője, Bertrand Gachot Angliában börtönbe került, mivel gázspray-vel lefújt egy taxisofőrt.[12] A Mercedes junior programjának vezetője, Jochen Neerpasch és Willi Weber együtt szervezték meg, hogy tesztelési lehetőséget kaphasson a Jordantől. A német versenyző Silverstone-ban ült először Forma–1-es autóba és a tesztelésen rögtön lenyűgözte gyorsaságával a Jordan vezetőit. A döntés megszületett: ő indulhat a belga nagydíjon Gachot helyetteseként.[12]
Bár még sosem járt korábban a Spa-Francorchamps-i Forma–1-es pályán (ezzel szemben menedzsere azt mondta a Jordannek, hogy igen) és első „éles bevetése” előtt mindössze egy Forma–1-es teszten vett részt, a belga nagydíj időmérő edzésén mégis a remek hetedik rajtkockát szerezte meg és több, mint egy másodpercet vert tapasztalt csapattársára, Andrea de Cesarisra. A versenyen aztán kuplunghiba miatt 400 méter után kiesett,[13] az edzéseken nyújtott teljesítménye mégis elég volt ahhoz, hogy felfigyeljen rá a Benetton csapat, és a következő futamtól leszerződtesse."
@nincs_itt: és olvasd tovább gyökér!:)

"1994 – az első világbajnoki cím[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Schumacher Benettonja 1994-ből
Az 1994-es szezont megelőzően megváltozott néhány szabály a Forma–1-ben – például betiltották az elektronkus pilóta-segédeszközöket, az ABS-t és a kipörgésgátlót –, amivel az volt a szabályalkotók célja, hogy ismét jobban előtérbe kerüljenek a versenyzői képességek.[20] Egy másik fontos változás volt, hogy a háromszoros világbajnok, Ayrton Senna a Williams-Renault-hoz szerződött, s ennek a kettősnek sokan már előre „odaadták” a világbajnoki címet.[21]
Az első két futamot – a brazil nagydíjat és a csendes-óceáni nagydíjat – megnyerte, miközben riválisa, Senna nem szerzett pontot (az első versenyen kipördült a második helyről, a másodikon pedig a rajtnál hátulról beleszaladt Mika Häkkinen, és kiesett).[22]
1994 harmadik versenye, a San Marinói Nagydíj minden idők egyik legtragikusabb Forma–1-es hétvégéjeként vonult be a sporttörténelembe. Az egyik pénteki szabadedzésen Rubens Barrichello (Jordan) szenvedett súlyosnak tűnő, de végül is szerencsés kimenetelű balesetet, másnap pedig az osztrák Roland Ratzenberger (Simtek) az időmérő edzésen életét vesztette. A vasárnapi futamon folytatódott a tragikus sorozat: a hetedik körben, a Tamburello-kanyarban a vezető pozícióban lévő Senna autója kiszaladt a pályáról és nagy sebességgel a betonfalnak ütközött.[20] Senna a kórházba szállítás után belehalt sérüléseibe. A versenyt Schumacher nyerte meg.[22] Néhány órával az eredményhirdetés utánig a pilóták és a nézők nem értesültek Senna halálhíréről.[21][23]"

ELNÉZÉST MINDENKITŐL, de rühellem a méltánytalanságot.
@nincs_itt: lemaradt a múltkor: abszolút nem hiányzik a vasárnapi nyitvatartás itt, de noban sem (az más kérdés, hogy itt mindenki találhat más programot, mint a "plázázás" a családdal vasárnap)...
@ornagy50:

nézzük a jó oldalát! mire letelik a két hét, garantált a mínusz 4 kiló.
csodás fenekem lesz.))))
@taga20: öcsi, figyejjé csak:

"Az 1994-es szezont megelőzően megváltozott néhány szabály a Forma–1-ben – például betiltották az elektronkus pilóta-segédeszközöket, az ABS-t és a kipörgésgátlót –, amivel az volt a szabályalkotók célja, hogy ismét jobban előtérbe kerüljenek a versenyzői képességek.[20] Egy másik fontos változás volt, hogy a háromszoros világbajnok, Ayrton Senna a Williams-Renault-hoz szerződött, s ennek a kettősnek sokan már előre „odaadták” a világbajnoki címet.[21]

Az első két futamot – a brazil nagydíjat és a csendes-óceáni nagydíjat – megnyerte, miközben riválisa, Senna nem szerzett pontot (az első versenyen kipördült a második helyről, a másodikon pedig a rajtnál hátulról beleszaladt Mika Häkkinen, és kiesett).[22]

1994 harmadik versenye, a San Marinói Nagydíj minden idők egyik legtragikusabb Forma–1-es hétvégéjeként vonult be a sporttörténelembe. Az egyik pénteki szabadedzésen Rubens Barrichello (Jordan) szenvedett súlyosnak tűnő, de végül is szerencsés kimenetelű balesetet, másnap pedig az osztrák Roland Ratzenberger (Simtek) az időmérő edzésen életét vesztette. A vasárnapi futamon folytatódott a tragikus sorozat: a hetedik körben, a Tamburello-kanyarban a vezető pozícióban lévő Senna autója kiszaladt a pályáról és nagy sebességgel a betonfalnak ütközött.[20] Senna a kórházba szállítás után belehalt sérüléseibe. A versenyt Schumacher nyerte meg.[22] Néhány órával az eredményhirdetés utánig a pilóták és a nézők nem értesültek Senna halálhíréről.[21][23]"
@nincs_itt:

nem kellene ennek a szemforgató álszent szövegnek alászaladni.

szeretett csalni a jó nép nagy átlagban és sokszor kiröhögték a teljesen bejelentett melóst a nagy levonások miatt.
az eszükbe sem jutott, miért nagy és hogyan lehetne másként.
pont úgy mint a sok-sok maszek aki szinte palotában élt, kocsikat minden családtag kapott, sűrűn cserélve és évente többször luxus utakra ment, de minimálbérre volt bejelentve mindig...
most meg mindenkit szid mert a nyugdíja is a minimum(volt és van ilyen ismerős).
szóval addig ment ez az össznépijáték, hogy most menteni a helyzetet nehéz, mert az alapokat kellene először közös erővel összehozni, lefektetni...
@taga20: még annyit, ha senna nem hal meg és mansell nem vonul ki, akkor a fasorba se lett volna schumi gyerek.
@nincs_itt: ne égesd magad bazdmeg öreg korodra!
@guma: hüjék a kápitálizmusba' is voltak/vannak/lesznek...

de azért a zöm, átlag volt, akitől sokat elvontak, de valamit kapott is vissza.

lássuk be a zátlag melós is azt szerette vóna, hogy a bruttó a nettó, meg aztán faszántos nyögdíjat.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Ennyi?
Akkor most beteszem a bulibárót, mert annak segítségével meg fogom érteni... magamtól nem megy, Kis Grofo olyan mint a hidrogén-peroxid katalizátor, segít felpörgetni a szellemet, hasznos...:O
@taga20: figyelj 21 éve sem számított semmit az RC ótók körbe-körbe futkosása, ma sem jelent többet.
ha neked ez az alfa és ómega, akkor nem a győzelem a fontos, hanem az őszinte részvétem!
sajnálom, de schumi gyerek is csak reklámhordozó volt, mára zőccség lett, nem komolyabb mint a fodbal. csak durva sok lóvét keresnek a hozzád hasonló függőkön. és még te izélgeted a dohányosokat?
@ornagy50:
Ott minden lehetséges, Augiász rábaszna, ha megnyerné a tendert a kitakarítására. Itt csak a Duna áll rendelkezésre, de a feladathoz az Amazonas vízhozama is kevés lenne...
@Knósszosz:

szeretnél még egy menetet? )))
@nincs_itt: neked van igazad.
elnézésedet kérem, hogy nekem ezek a srácok imponálnak.

remélem megdumáltuk.
@Eszter jött: A horizontális helyzete végleges-
nek tűnik?
@Knósszosz: A halpusztulásról mér nem is
beszélve!!!:)))
@taga20:
Lesz még Ferrari, nyugi!
Én csak azt várom, hogy végre ne legyen unalmas az egész szar, mert most nincs miért nézni - sajnos. Legalább énekelnének azok a motorok, de azt is elbaszták. Bőőrni állítólag 17-re radikális reformokat ígért, na de az akkor még egy dög unalmas év lesz előtte jövőre!

Ez a lájt hidegfront annyit használt a hőérzetemnek, mint fideszes képviselőnek az emelt óraszámú erkölcstan oktatás. Érden is kazán van?...
@Eszter jött:
Nem, dehogy!
Inkább keresek valami frankó Kozsót a Yutyúbon, olyan nosztalgikus hangulat fogott el éppen:)
@nincs_itt: "semmi gond, ha neked a fijjúg teccenek..."

mér kell lemenned kutyába? mér jó ez neked?
@Knósszosz: érden hideg van, 27 fok. mingyá magamra húzom az asszonyt:)))

bakker itt esett az eső, és ma nem kellett locsolnom:))
@Eszter jött: d: volt itt már minden, fasz- és pinaerdő. meg sem lepődök, ha knosziról kiderül a dominák iránti olthatatlan vágya.
@ornagy50:
Ez eszembe sem jutott, vissza az egész!:)
De akkor mi legyen a sűrejével? Trágyának is szarok, szarnak meg túl büdösek, szóval..?
@parti_giano: alamuszi nyuszit ismered?:))
@taga20:
Szegénynek nincs elég melege anélkül is?
Lehetnél kicsit M-patikálisabb is! Ebola hiányzik neked, rajta le szoktad vezetni a feszkót, asszony meg nyugodtan csucsukál közben.

Nyugi, meg fog találni:))
@parti_giano: majd holnap, me lassan mennem kell az ágyba, de holnap a rendelkezésedre állok:)))
@ornagy50:

Parkinson kór kései stádiuma. Az izmok fokozatosan elhalnak, vagyis visszfordíthatatlan.
De még pár lépést képes megtenni. Így, ágyból a kerekesszékbe, onnan a fotelbe kell emelni.
Ma fellázadtam, mikor negyedszer kívánkozott az ágyba. Az én teljesítőképességemnek is van határa!
Mert a mama nagyon élvezi, hogy neki nem kell dolgoznia.
@taga20: Nem köll beszarni, probléma megoldva. :)

NASA: Felfedezték "az új Földet"

hvg.hu/instant_tudomany/20150723_szenzacios_bejelentes_tett_a_nasa
@Knósszosz:

Knosszi, nem áll jól neked ez a mű igénytelenség. )))
@parti_giano:

Hmmm!
Van egy fekete bőrkomplém. Kezdem fonni az ostort.
Hátha! :)))
@taga20: "szeretnék tőled kérni egy cionistásat me ma még nem volt:))"

Pedig tegnap este már szó esett a közel-kelet "mintaállamáról", de lehet elkerülte a figyelmed. :)

"Egy idén áprilisi hír szerint az eritreai és szudáni menekülteknek távozniuk kell az őket befogadó Ruandába vagy Ugandába, vagy ha erre nem hajlandók, az izraeli idegenrendészeti hatóság határozata alapján időkorlátozás nélkül a Negev-sivatagban létrehozott menekülttáborba fogják zárni őket – közölte szerdán a Háárec című izraeli újság."

magyarhirlap.hu/cikk/21337/Izrael_kiutasitotta_afrikai_menekultjeit
@parti_giano:
Ha elárulom - kettőnk között maradjon! -, hogy wittnermariskát már egyszer elképzeltem...
Hetek kellettek a mentális felépüléshez, szóval a jövőben inkább kihagynám az ilyesmit.
@Gábris szomszéd:

"Pedig tegnap este már szó esett..."

Szóba kerül, ha szóba hozod.
@Gábris szomszéd: bazdmeg, ha neked valaki aszt mondja, hogy szarjál sült, ako nekiülsz ebolát szarni?:)

az összes agyadat kiszívta a jugo nap?

na császtok gyíkok, me holnap még vár rám a 38fok és nem a harminckettő fog:)))

jóéjt barmok!
@Knósszosz: Hát így hirtelennyébe csak a
Csernyo Bylli Szar kofág jutott a fejembe.:)))
@Eszter jött:
Ez nem az!
Én nagy barátja vagyok a művészeteknek, szóval tudom értékelni az olyan mély értelmű alkotásokat, amelyeket például Kozsó volt oly szíves az utókorra hagyni - hála érte a géniusznak! - hát van ehhez fogható csoda a zeneirodalomban?:
www.youtube.com/watch?v=yPIZg1cWO-I
@Eszter jött: megtanulsz hozzá egy amanda lear számot... bár most mariskázik és mentálisozik itten.
@Knósszosz:

)))))))))))))

Ettől már csak az volt jobb, mikor nyelvészeti szempontból kielemezték Papp Rita: Hápi kacsa, te vagy az új haver c. műremekét.
@ornagy50:
Csepeli szennyvíztisztító?..:)
@parti_giano:

MIért pont Amanda Lear?
@Eszter jött:
Ugyan, a csovi-csovi dzsaszpert nem lehet überelni - azóta se!:)))
@parti_giano:

Erre gondoltam. Jó kontrasztot alkotna az ostorral.

www.youtube.com/watch?v=HXjn6srhAlY
@Eszter jött: huh! gyanús vagy nekem, gyerekkórus, papp rita... halló! knoszmosz egy kifejlett példány.
@Knósszosz: Igőn-igőn köszönöm,hogy réveden
által részem lehetett ebben a műremekben !
Kérlek reggelig vágd fel a hasadat!:)))
@Penivaldes a vár nélküli hercegnő:

Fogadjuk örökbe? Nehezen fér el egy babakocsiban, de megoldható.
Vasárnap tologatnánk a Duna-parton.
@parti_giano:

Nem érted.(
A fülledt erotikával jó kontrasztot alkot az Ave verum.
@Gábris szomszéd:
1400 fényévnyire

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
gyalog mész vagy úszva?

brühüyyy
messziről jött bolygó asztmond amit akar...majd találnak rajta kék békákat és hupikék törpikéket
@Knósszosz: Ehhez kicsi a kapacitása!!!:(
@Penivaldes a vár nélküli hercegnő:

Penike! Tedd le a Forró történetek magazint!

Különben is rossz a sorrend.
Először hatni kell, aztán alkotni, majd gyarapítani.
@Eszter jött: a hatás már meg volt, irány a mosókonyha
@Penivaldes a vár nélküli hercegnő:

Ne bosszants! Míg otthon voltam, két hétig kézzel mostam. Aztán kijött a szerelő és megállapította, hoogy a mosógépnek semmi baja, a lefolyó volt eldugulva.

Majd el süllyedtem szégyenemben.
@Eszter jött: ez egy semjéni jel Eszter. hogy becsüld meg azt, hogy a rezsicsökkentés miatt ma már nem teknőben kell mosnod, mert van mosógép.
@Eszter jött: Hát néha érdemes tanulmányozni, hogy a vérbeli demokráciák, hogyan oldják meg az illegális menekült kérdést. ;)

www.mandiner.hu/cikk/20150504_ausztral_valasz_az_illegalis_bevandorlasra_no_way
@Knósszosz: Mosolyodból arra következtetek,hogy
már készülsz a hasad lemeztelenítésére!:D
@nincs_itt: Ha már szóba hoztad.

Jégtőr azt írta fentebb, hogy a kisboltok romlását a "hozzánemértés és a számlaadási kötelezettség okozta".

Én eddig úgy tudtam, hogy a bürokratikus előírások, és a magas adók is hozzájárultak.
@Gábris szomszéd:

Hagyd meg magadnak a pótcselekvéseidet, rémképeidet!
Tanulmányozhatnád a Hogyan nyaraljunk gondtalanul kézikönyvet.
De ajánlhatnám a Hogyan legyünk jobb apák c. örökzöldet is.
@guma: Te aztán alulról vered GASKÓ szintjét, megérdemlitek a SZARSZERVEZET nevet!

Ha a faluban van 10 munkahely, akkor te odamész a helybéli vállalkozóhoz, és nagy pofával követeled, hogy ugyan jelentsen már be nyolc órára, akkor is ha tizenkét órát kell dolgoznod!?

Biztos emlékeztek ti is (nem te) a tanyasi családapa esetére, aki felnyomta az autópályacéget, mert láthatatlan tintával íratták alá velük a kiskönyvet!! Mikor vége volt a munkaidőnek, akkor alulról öngyújtóval melegítették az írást, hogy eltűnjön.

(Biztos a dolgozók is hibásak, ha gyenge az érdekérvényesítési képességük, de itt azért nemcsak erről van szó szerintem.)
@ornagy50:
Ez szép volt!:))
Igen!

Grillezett csirkeszárny, kentucky fűszerezéssel - ne kérdezd, nem tudom miből van, készen vettem - plusz horiátiki saláta gazdagon locsolva oliva olajjal és hozzá valódi fehér kenyér - baguette lenne az igazi de az nincs - sült krumpli szentségtörés, az hamburgerhez való...

Jó éjt mester, landing gear down - három ződ rendben - csicsika!
@Eszter jött: Nincs azzal sem probléma nyugi. :)
@Rodeo36: Ne légy szőrszálhasogató. Addigra megoldja majd az emberiség az utazást, vagy ha nem akkor csöngettek. :)
@Knósszosz: OK.Tolom a gázt húzom a kart.:)
JÓ éjt!)
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
A filléres lánc nagyon kedves, már azt is meg kell köszönni, hogy nyolc órára bejelent. Evvel szemben az alap munkaidő 10 óra, ezt se felejtsd ki az értékelésedből. Aztán meg arra külön kíváncsi volnék, hogy melyik élelmiszer kereskedelmi multi viszi nyaralni szakszervezeti alapon a dolgozóit? Huxley jó fej, de ez azért tőle is túlzás lenne.

Van ismerősöm a filléres német láncban, nem viszik őket csoportos rekreációra a Seychelles szigetekre, sőt, még a délegyházi kavicsbánya tavakra sem. A te információid honnan származnak? Érdekelne...
@Gábris szomszéd: Szóval lehet így is ápolni a régi vasakat. :)
Lehet, hogy amihez Erdoganék nem voltak elég bátrak, ahhoz az Iszlám Állam volt elég hülye?

alfahir.hu/torokorszag_harcba_szall_az_iszlam_allammal
@Gábris szomszéd:

NINCS????

Utolsó estéiteket töltitek a tenger mellett. Te meg itt bacod a rezed.
Tudod mit kelene csinálnod?
Gyertyafénynél üldögélni a kedves feleségeddel és elmondani neki, hogy nélküle szart sem ér az életed.

De nehogy azt mondd, hogy elment lefeküdni a gyerekkel, mert az még súlyosabb eset.
@Eszter jött: Ezeket már rég kipipáltuk. ;) Egyéb okosság?
@Gábris szomszéd:
ha igaz? és miért ne 6 milliárd éves bolygó azaz rendszer
a Naprendszer 4,5 milliárd és számítások szerint (ebben a zember kártevései nincsenek figyelembe véve) még hátra van ugyanennyi
Einstein irogatott sok mindent az egyik alapján bizonyosan lehet egy jó kis házi térgörbületet létrehozni és átlépni a Lyra csillagkép ezen rendszerébe seperc alatt

igenám de ha a zorbán nem tuggya meggörbíteni akkor hogyan lesz görbe... és jófelé görbűl e? nem görbűl e el a zandroméda köd felé amely ugye...és onnan mivel onewayticket nincs visszaút

brühüyyy

most lövik egymást zemberék, nem látod??? csupasz eretetből és a zörökélet reményében a hurik meg röhögnek és a zember mekkábúl majd felébred, hogy bilibe lóg a keze

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:

Csak egy teleportáló kell és a derikvens!! máris ott van a föld 2.0-án.

Ehhez atomjaira kell bontani az emberkét, meg kell jegyezni az atomok és elektronok helyzetét, az összes molekula hullámfüggvényét, az összes részecske rezgését, sebességét, etc....
Sz'tán az egészet energiává alakítani, energiát a célállomásra átsugározni, ott pikk-pakk atomonként újra felépíteni amit szétszedtünk, és ecce homo!

Ja, a sok infó infó eltárolásához köbö 500.000.000 (ötszáz millió) Empájör Sztéc Bildinget dugig megtöltő 1TB-os merevlemezes adattároló kapacitására van szükség, meg vagy ezer "Hirosima méretű" atombomba energiájára.
De hát ez egy szittya magyarnak aligha akadály!
@Knósszosz: Most mi közöm ahhoz, hogy némelyik (kevésbé elterjedt) multi szar?

Ha így csinálják, akkor kanyjukat. De szerintem nem ez a jellemző, és ettől még nem lesz jobb a kiskereskedelemben dolgozóknak, ergo nem értem, mire ez a nagy multiellenesség? Persze nem azt mondom én sem, hogy szívjóságból ilyen etikusak.

(Megnyugodhatsz, első kézből szerzem az infóimat, már ha tényleg érdekel. Pár éve sógornőmnek, aki egy (magyar tulajdonú) áruházban dolgozik, előadtam ezt a "csúnya multik" szöveget. Ő mondta, hogy a szakszervezeti üdülőben, ahol minden évben nyaralnak, mindig vannak baumaxosok, és egyéb multiláncok dolgozói.)

Keresztanyám nyugdíj előtt pár éve vért izzadt konyhásként, hogy jelentse be a pizzéria főnöke nyolc órára, meg is látszik a (rokkant)nyugdíján. Közben sajnos rákos lett.
@Gábris szomszéd: szarzsák!... látom, nem érted: leszarom, hogy mások mit tesznek vagy nem tesznek, ám ez elsősorban rólunk/rólam/rólad/"európáról" szól... arról, hogy mennyire ragaszkodunk azokhoz az értékekhez, melyek azzá, s oly nagyszerűvé tették ez "európát"...
@huzzadneki shakespeare:
ahogy a mellékelt ábra mutíttya, az első felét még csak csak de a másodikat? a zorbángeci megszittyázza és kiaggya bérmunkába a Vidnyánszky-nak és a Zandivajnának, hogy rendezzenek belőle a kárikittyom még is van egy félpénzem mintájára nemzeti hősi operát amiben a Kozsó lehetne a hőstenor de csak akkor ha valaki állandóan facsargassa a tökeit...

egyébként is úgy járnának mint a szegény ecceri kiráj aki kenyeret rendelt de mire a liszt odaérhetett volna hozzá addigra az uccsó kiskukta lepacskolta a lisztes kezit a nadrágján

na ez a magyar nemzetgazdaság össznépi tivornya és

atomjaira szétszedik de elfelejtik hová tették a password-öt

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk

mitszecc, hogy ilyen sziporkázó lettél???
@nincs_itt: "Kirinovics tipikusan maffiafőnököt játszik: úgy megy el minden üzleti tárgyalásra, hogy vele van a verőembere is.

Nem érdekelné a lakosokat, hogy Kirinovicsnak van pénze, ha korrekt üzleti versenyben szerzi a vagyonát és normálisan viselkedik, de maffiaeszközökkel jut hozzá: ezt pedig már nem nagyon szereti senki.
Ennek a magatartásnak köszönhetően gyűlölték meg a Fideszt Adony és környékén, mert itt a lakosság inkább az „élni és élni hagyni” elv szerint él, és nem az számít, hogy valaki jobb- vagy baloldali gondolkodású."

nepszava.com/2013/09/magyarorszag/magyarorszag-bandita-pub-lang-judit-riportja.html
@Rodeo36:

Zandivajnát ne bántsd, a Saul fia küllőig huruttyol a sikerben, a Guardian szerint meg egyenesen Oscar-esélyes!

Nem szedek én semmit, csak Star Trek meg Lolka Bolka rajongó vagyok.
@huzzadneki shakespeare:
én ilyen filmeket nem szoktam sohasem megnézni, zandivajna meg nyasgem a rohadt geci

a stártrek megalkotója (Roddenberry) asszem a történelem legnagyobb zsenije

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkka Stív Dzsobsz éhenhalt volna nélküle
@huzzadneki shakespeare:
az oszkár az egy hülyegyerek bronzból? milyen értéke van? kereskedelmi? arra ott a tőzsde indíccsák ott

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
@huzzadneki shakespeare:
nem lehetett volna a Pistike élethalál harca a Vajaszsemlével címen egy filmet?????????????????????????
vagy hogyan korcsojáznak a cerkófmajmok a magyar parlamentben? színes szélesvászon és térhatású 7+1 hangosítás

nekem az összes kausztika kiütéseket okoz, és amikor a saúl-t meghallom mingyárt a szomszéd buzi jut eszembe

brühüyyy
kkkkkkkkkkkk
de csak oszkározzák le majd kialusszuk
@huzzadneki shakespeare:
szerintem halhatatlanok a Roddenberry inkább, mint a dzsobsz

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@huzzadneki shakespeare:
megjegyzem: a dzsobsz az egy pseudo businessman peddler in IT

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@nincs_itt:

Szia!

'régóta' olvasgatom, és szúrja a szemem, amit a francia autókról írsz.

[Kifejezetten lábjegyzetként teszem hozzá az alábbi kiegészítést:

Gyergyótekerőpatakra (éjjel) autózva Kolozsvár előtt egy 10-15 cm mély kb 120 cm hosszú az tükörvágatba hajtott a barátom, (mert az útjavítást jelző táblát már nem volt ereje és esze kitenni magyar avagy román esetleg piréz felebarátunknak. No, ez az útépítési figyelmesség megdobta kissé a Renault-t, megálltunk, megnézni mi is történt. Úgy nézett ki, hogy minden rendben csak amikor el akartunk indulni, derült ki, hogy ez csak szándék.
Nem szaporítom a szót, lényeg az, hogy egyből hármasba kapcsolva elindultunk. Úgyhogy Kolozsvártól Gyergyótekerőpatakig úgy autózgattunk, hogy a hármas volt a legkisebb sebváltó állás.
Ehhez még annyit tennék hozzá, hogy a jegesre fagyott Bucsin tetőn is épségben átjutottunk.

A célhoz érve megnézte egy autószerelő, és konstatálta, hogy az egyik motortartó gumibak leszakadt. Szerintem te ezt érted, hogy mit jelent.
Nos, ez az annyit pocskondiázott R. Meggi mindezzel együtt elvitt bennünket még ilyen roggyant állapotában is, nem a következő benzinkútig, hanem több száz km-en át (beleértve a jegesre fagyott Bucsintetőt is) Gyergyótekerőpatakra. Az is igaz, a barátom tud vezetni.]
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

no akkor tisztázunk valamit. aki az illetőt és a királycsináló buliját szakszervezeti vezetőnek és érdekérvényesítésnek hozza példának annak fogalma sincs a szakszervezeti munkáról, feladatról.

egyébként pedig az emberek felelősségét sem kell elmaszatolni. falun is sikeresen meg gyorsan segítették szétkurni a közös érdekek alapjait.
nagy cégeknél szintén vezér elv volt, hogy nem fizetem a szakszervezetet (ahelyett, hogy tisztességes vezetőket választottak volna...

valamit most is benéztél nagyon és annyi becsület sincs benned, hogy arról beszélj amiről szó volt, inkább elkezdesz sértegetni, hablatyolni, egyedi eseteket emlegetve.
csak sajnálni tudlak
szép napot!

gazdagságot...

RTL: Több mint egymilliárd forintért vett érmegyűjteményt az MNB

444.hu/2015/07/23/rtl-tobb-mint-egymilliard-forintert-vett-ermegyujtemenyt-az-mnb/
@guma: Ööö... világbéke? :)
@Sir Bates dö Hól: "leszarom, hogy mások mit tesznek vagy nem tesznek, ám ez elsősorban rólunk/rólam/rólad/"európáról" szól... arról, hogy mennyire ragaszkodunk azokhoz az értékekhez, melyek azzá, s oly nagyszerűvé tették ez "európát"...

Nos kedves baromarc, itt egy európai példa, csak a te kedvedért.:)

Börtönkörülmények, menekültügyi őrizet és bilincs: Málta nem a "menekültek" paradicsoma, nem is nagyon mennek már oda.

Az apró sziget a földközi-tengeri menekültútvonal kellős közepén, Lampedusa környékén. Érdekessége, hogy míg Lampedusára özönlenek az illegális bevándorlók, Máltán olyan csendes a helyzet, mintha még tartanának a kilencvenes évek, amikor nem a migráció volt Európa fő problémája (pontosabban az volt, csak akkor még nem ébredtek rá). De ez persze nem véletlenül van így. A szigeten nem bánnak kesztyűs kézzel a határsértőkkel. Aki megérkezik, azt rögtön zárt táborba rakják. Korábban akár nyolc, most három-négy hónapot kell lehúzniuk kemény börtönkörülmények közt. Évente alig ötven embert ismernek el menekültként, annak ellenére, hogy a legtöbben közismerten háborús országokból érkeznek. Menekültstátusz helyett a többség évente megújítandó átmeneti státuszt kap, amivel korlátozott jogok és teljes kiszolgáltatottság jár.

Így tehát, míg a világ szemében Málta a menekültválság egyik szimbóluma, a szigetre évek óta nem nagyon érkeznek bevándorlók.

index.hu/kulfold/2015/07/13/megvalosult_orban_menekultellenes_alma_csak_nem_magyarorszagon/

index.hu/kulfold/2015/07/20/malta2/
@Gábris szomszéd: ok, igazad van: tudnom kellett volna, hogys toposzokon kívül (melyeket nyilván egész élted során hallottál, s így mintegy pavlovi-reflexként funkcionál) nem értesz semmit, se a cikket, sem a hsz-t...
@Gábris szomszéd:

Mielőtt baromarcozod a megszólítottat Európárol vallott véleményéért, egyúttal Máltát említed negatív példaként, olvasgasd ezt is, egészen addig, amíg fel nem fogod:

Népesség: .........423 374 fő (2013)[1] +/-
Népsűrűség.........1278,6 fő/km²
GDP (2008).... 8,34 milliárd USD
Terület.............316 km²
.
@Gábris szomszéd:
Engem azért mindig meglep, mennyire akartok hasonlítani arra az országra, azokra a közösségekre, amiket állítólag megvettek. Állandóan az a duma, hogy "ha ők megtehetik, akkor mi miért nem?", és észre sem veszitek, hogy közben egyre inkább olyanná váltok, azt hangoztatjátok, amire korábban ellenségesen tekintettetek.

Málta amúgy egy üdülősziget a Földközi-tenger közepén, ami régóta városállamként funkcionál. Magyarország nem az.
@jaegtoer: Aki szarzsákozik azt nyugodtan lehet baromarcozni. Biztos vagyok benne, hogy ezt te is így látod. :) A bevándorlós témát pedig 1000-szer kitárgyaltuk. Mindenki tudja, hogy a hozzánk érkezők nagy többsége, nem "menekült". Akik viszont valóban azok, segítséget érdemelnek.

A többi példaként felhozott demokratikus ország példája pedig további tanulságokkal szolgálhat.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Én nem tekintek ellenségként Ausztráliára de még Izraelre sem. Egyéb kérdés? :)
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Itt pedig egy tanulságos bejegyzés az ásotthalmi polgitól.

"Elárulok egy nagy TITKOT. Ha a bevándorláspártiak nem álhumánus hazaárulók (amolyan Hegedűs hadnagyok, ha emlékeznek még az Egri csillagokra) lennének, hanem valóban jó emberek, akik az igazi háborús menekülteknek és a határ mentén élő több ezer magyar embernek is jót akarnának, semmi dolguk nem lenne, csak a szerbiai oldalon szórólapokon tájékoztatni a migránsokat, hogy ne a zöld határon jöjjenek törvénytelenül, hanem gyalogoljanak oda az ásotthalmi határátkelőhelyhez, mert a mi határátkelőnk a világon egyedülálló, ugyanis kizárólag magyar pénzből épült 2013-ban, ezért kizárólag Magyarország területén helyezkedik el.
A szerb rendőrök sem tehetnek itt semmit, intézkedési jogkörük is korlátozott.
A határátkelőre csak oda kell sétálni, és már magyar területen kérheti a menekültstátuszt a valódi menekült. Innen szervezetten, ellenőrzötten, törvényesen vihetné el őket a rendőrség. Megpróbálhatják a bevándorláspártiak a szerbiai felvilágosítást, de valószínűleg azért nem fognak túl nagy sikerrel járni, mert a migránsok többsége tudatosan nem akarja a törvényes utat járni, hiszen valójában nem menekültek, hanem bevándorlók".
@Sir Bates dö Hól:

igazán köszönöm, hogy életben tarcsátok a fostalicskát, aki természetesen nem azért van itt, hogy ércsen is valamit, hanem hogy jó vahabita móggyára elmesélhesse, hogy ő szarta a spanyolviaszkot, jóllehet csak elmebeteg.
@jaegtoer:

mindez persze kegyedre is vonatkozik. mi lenne, ha a létfenntartást rábíznák a másik betegre, a rodeora?
@hacsaturján: Ismét tanulságos beszéd hagyta el ajkadat. :)
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Én nem szoktam általánosítani csak elég mókás, amikor a ballibek által annyira ajnározott ország, menekültügyi megoldásai valamilyen különös véletlen folytán elkerülik a figyelmüket. Szégyen szemre nekem kell azt észrevenni és hangot adni neki.:)
@Gábris szomszéd:
Mivel sokszor el lett mondva, hogy az EU-n belül annak az országnak kell foglalkoznia egy menekülttel/bevándorlóval, ahol először regisztrálják őket (erre épül ugye a visszatoloncolásos hergelés, ha egy elfogott bevándorló innen megy tovább), így az ő érdekük, hogy NE Magyarországon legyenek regisztrálva, hanem ott, vagy legalábbis minél közelebb ahhoz az országhoz, ahova eredetileg is menni akartak. Ebből is látszik, hogy Magyarország nem célország (jó, legyen, odateszek egy halvány "még"-et, csak hogy örülj:)), nem véletlen, hogy a hírek szerint már a volt Gárdások is "utaztatnak", mint a szerbek.
@Gábris szomszéd:

én nem törexem arra, hogy megércs, te pöcs. aszt keversz össze, amit akarsz, viszont a hüjeségedre reagálók mijatt időnként szégyen érzetem támad.
@Gábris szomszéd:
Akkor ne általánosíts, például hogy a ballibek annyira ajnároznák Izraelt:).
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Te még nem láttad az összetépet és a határ közelében eldobált görög nyelvű dokumentumok fotóit? ;)
@hacsaturján:

Hát tudod, egy jégcsákány kutyafasza hozzád képest:)))))))

Ps: Mi legyen a női betegekkel?
@Gábris szomszéd:
Már bocs, de mégiscsak ti példálóztok állandóan velük, nem:)?
@Orica Középföldi:

egy műveletlen nőci még lehet szórakosztató, a fos viszont minden körülmények között fos.
OFF

Étdekes és tanulságos interjú egy szír baloldalival.

alfahir.hu/szir_politikus_a_terroristak_zsebeben_magyar_okmanyok_is_vannak

ON
@hacsaturján:

Igyekszem, igyekszem, de oly esendő az ember. Igaz, én egy hülye vagyok.
'tentag
index.hu/sport/futball/2015/07/24/wintermantel_kubatov_fradi_balhe/
"Kubatov Gábor, az FTC elnöke ugyanis úgy döntött, hogy a szurkolók idegenben is csak szurkolói kártyával mehetnek be a stadionba."

érdekelne, ezt hogy intézte el?
@hacsaturján:
Ritka tahó tetszik lenni, magából úgy ömlik a müveltség, mint a klubradirból.
@hacsaturján:
Mitől fosik már megint, medvéjével szelfizett?
@hacsaturján: én ezeket egy kategóriába veszem az egysejtűekkel. beugrik a krokodilok közé emberkedni, behajol az oroszlánhoz, lelocsol egy farakást 30 liter benzinnel, és meggyújtja, elmegy búváros cápaetetésre, miközben menstruál, anakondát rak a nyakába, mert sálnak használja, békemenetre jár, fideszre szavaz, nálam ez mind egyforma, darwin-díjas...
Jajajjaj, nekem muszáj bótbezárásról írni, mert mindjárt jön a megfigyelő 3/2-es, jelentem nálunk több bolt is nyitva van, ennek ellenére szinte senki nem megy bótba vasárnap.
@Secnir:
És több nicket használ, és baloldali liberálisnak adja ki magát, és védi a blogját, és az egyenvéleményét a rohamosztagos hazai blogos trollokkal, ühüm!!!
@Gábris szomszéd:
Kedves, te kisfiú vagy, helyzeti előnyöd van!!!!!!
@Imola Helyesi:

parancsolsz, lelkem, drágaságom?
@Orica Középföldi:

"_Hát tudod, egy jégcsákány kutyafasza hozzád képest_"

Köszönjük szépen.
A Kutyatanács megállapította, hogy szépen haladunk a társadalmi ranglétrán.
Már csak azon folyik a vita, hogy lefelé, vagy felfelé. A szkeptikusok állnak nyerésre, igaz, ők sokkal hangosabban ugatnak.
@hacsaturján:
Ha baj van az emésztésével, ne ide, hanem a belgyógyászatra járjon, vagy ne egyen annyit, főleg ebben a melegben, bár magában biztos megfagy még a levegő is.
@hacsaturján:

Azért vagyok annyira beképzelt, hogy ennyire talán mégsem. Persze ez az én elfogult véleményem.
A témához: A multkor vasárnap lementem a nyitva tartó CBA-ba olajért, és átkoztam őket, mert a tescóban olcsóbb, és az zárva volt,jajajajaj!
@Imola Helyesi:

csiribörűbürőkém, kegyed adig fog itten doktorkodni, amíg meg nem jön az az ádáz boli és kivágja, mint a szaros macskát. tessék szives lenni inkább engemet ajnározni és becézgetni, hogy hosszú életü legyen itten a fődön!
Most vasárnap is le fogok menni a CBA-ba, mert ott van légkondi, az OTP meg zárva lesz!!!!
Pedig a teszkóban van igazán hűvös, jajajajajaj!
@hacsaturján:
Nyaljon csak neki ádázan, azt nagyon szereti, pedig maga nem is tud evezni se, és informatikában sem jártas, legfeljebb a szövegértésükben egyeznek, a fost meg a szart beleértve.
@Imola Helyesi:

mucika, nem mondhassa, hogy nem figyelmesztettem. tuggya, ez ojjan dolog, hogy hijába nyal egy segget, ha a segg gazdája annak nem örül. lássa, az enyimet nyalhatná napestig.
@punkfrog:

Hát ez telitalálat.

" A mocskos hazugságok rendszere, az, hogy ilyesmire lehet karriert építeni, az, ahogy használják ezeket a férgeket a propagandagépezetükben, azt én nem tudom megbocsátani, és nem is fogom megbocsátani. "
@hacsaturján:
nahát, ha valaki nagymagyar, az Habsburg-Lotharingiai Eduard Karl Joseph Michael Marcus Antonius Koloman Volkhold Maria, hiszen az ő familíájának országát darabolta föl trianon! ergo, ő joggal viselhetné a nagy-magyarország matricát a bentley-jén (igaz, ő nagy-ausztria matricának hívja).
egy igaz magyar. a magyar korona, és a trón egyik jogos örököse. majd jön a jobbik, és megkönnyezi, hogy végre egy megfelelő ember a megfelelő posztra.
@hacsaturján:

menjetek szobára! )))
@Eszter jött:

szerelmi életembe nem tűrök beleszólást! :))) osztán majd jön a cenz kérlelhetetlen ura.
@Rodeo36:

Egy krasznojarszki vagy a balassagyarmati emberke inkább fog a Steve Jobsra emlékezni, mint Roddenberryre. Ez van.
@hacsaturján:
Ne vicceljen már, csak fosakodjon tovább, az áll magának a szájára.
@Imola Helyesi:

Új világrend van kialakulóban, Magyarország térdig gázol a sikerben.

-Orbán Viktor-

Eeeeeeeee.... (úgy palócosan) :-)
@huzzadneki shakespeare:
ez nem változtattya meg az én véleményemet

én semmi jelentőset nem látok a dzsobsz-ban

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkk

egy a sok sikeres házaló közűl
@huzzadneki shakespeare:
mondd eszt (márminthogy tusnádbasznádot meghallgatod) nem lehet kezelni valami jófajta gyógyszarral? kibaszott ártalmas lehet
nekem a látványától feláll a szőr a hátamon és amikor a kappan hangján nyekereg az meg egyenesen hidegrázás

mondani úgysem mond soha semmi érdekeset

gee in gee out (ez sem dzsobsz)

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkk
@hacsaturján:

A cikkből kitűnik, hogy Eduard apósa, Alfonz jelenleg (szintén) nagykövet Vatikánban.
Tehát egyszerű családegyesítés esete forog fenn. A stallum csak externália, nem látok benne semmi politikát.
Azt már a májam mondja az előbbiek után, hogy az viszont figyelemre méltó, hogy a kereszténydemokraták nem tudnak kiállítani egy épkézláb eszű nagykövetet.

Azt meg az epém, hogy 'ez' bezzeg nem vette el senki munkáját.
@huzzadneki shakespeare:

"_"Új világrend van kialakulóban, Magyarország térdig gázol a sikerben."_"

Kezdhetünk aggódni. Ha már derékig fognak gázolni, jó lesz menekülni, mielőtt a szájunkig ér.

Persze rossz nyelvek szerint, ha ők derékig gázolnak a sikerben, akkor viszont a szartenger a mi szájunkig ér, úgyhogy nem sok töprengeni való akad a tennivalókat illetően.
@Rodeo36:

Holnap fogja a székely-magyaroknak osztani az eszet Tusványoson Orbán Viktor.
Biztosan hallani majd róla odaát is!!
Azon se nagyon csodálkoznék, ha a feltüzelt ifjak a beszéd után egy-két románt jól eltángálnálnak.
@jaegtoer:

eppur si muove. a jövő a gumicsizmájé.
@huzzadneki shakespeare: Nem kell izgulni. ;)

alfahir.hu/a_fidesz_szivesebben_tervezi_ujra_magyarorszagot_az_mszp_vel_mint_a_jobbikkal
@Eszter jött: Milyen szerencse, hogy propaganda gépezete a ballibbantaknak egyáltalán nincs. ;)
@jaegtoer:

Itt a blogon írta valaki, hogy abszolút mindegy mit mondanak Orbánék, mert ha félóra múlva annak a teljes ellenkezőjét kommunikálják, a szervilis népek (I...a) akkor is csak tapsikolnak nekik.

Ilyen emberek régen is voltak, most is vannak és mindig is lesznek (örökítik génjeiket).

Ha Orbánék most hirtelen kivégeznének ezer magyar embert, és a tettüket hazug szavakkal de nagyon okosan, meggyőzően megmagyaráznák, szükségszerű rossznak, de az ország érdekében elkerülhetetlen cselekedetnek állítanák be, a hívőknek akkor szintén egy szavuk se lenne.
@Gábris szomszéd:

Azzal, hogy a Jobbik rendet, biztonságot, jobb létet szeretne az országban nekem semmi bajom sincs!
@Eszter jött: De ha már idézgetünk, küldök én is egy jót. ;)

Ajánlottam az ellenfeleimnek egy egyezményt:
"Ha ők abbahagyják a hazudozást rólam, akkor én abbahagyom az igazság kimondását róluk."
@Gábris szomszéd:
De van, csak istentelenül szar, és ez Orbánék óriási szerencséje...
MEGLEPETÉS!

"A TEK szerdán azt közölte: a két férfit akkor érték tetten, amikor az illegális bevándorlókat utaztató páros éppen öt, Szíriából érkező bevándorlóval állapodott meg a szállításukról."

Ha megnyitod, megtudhatod kik ők.:D

index.hu/belfold/2015/07/24/magyar_garda_kiss_robert_embercsempeszet_illegalis_bevandorlok_bevandorlas_migracio_terrorelharitasi_kozpont_tek/

Kin is van az a köpönyeg?
@guma: Nagyon vicces ez a műbalhé, amit csinálsz, meg ahogy játszod az erkölcsi bajnokot. :)))

Azt mondtam, hogy ugyanolyan ordenáré elveid vannak, mint Gaskónak, legföljebb nem a fidesz valagából osztod az észt.

Nem mondom, hogy nincsen olyan, hogy valaki örül, ha "zsebbe többet kap". DE nem egyedi jelenség az sem, hogy vért kell izzadni a dolgozónak a kkv-kban, hogy bejelentsék őket!
@huzzadneki shakespeare:
Nem is lennének azok annyira magyarok, csak ilyen álmagyarok, azokért meg nem is kár, ugye...

Meg lehet nézni, hogyan kezelték Simicskát: évekig ő volt az új nemzeti felső-középosztály, az új nemzeti nagytőke záloga, akinek a támogatása, feltőkésítése igaz magyar érdek, aztán a gecizés után mocskosszemét oligarcha lett, akinek a kigolyózására, mocskolására minden eszköz megengedett. Pedig csak annyi történt, hogy a körön belül levő Simicska hirtelen észrevette, hogy már nincs eléggé körön belül, ahogy a többiek meg arra, hogy a francnak kell nekik ez az évtizedek korrupciójában megerjedt tök, ha egyszer akár Orbán legjobb barátjából és ispánjából (Mészáros Lőrinc) is lehet az új nemzeti nagytőkés, a magyarság felemelkedésének új záloga...
@guma: Nem tudom, hogy falun, mire gondolsz, a tsz-ek szétverésére? Mert azt nagy bátorság (pofátlanság) az emberek nyakába varrnod.

Itt vannak az "egyedi" eseteid, guglival 5 másodperc, szívesen, nem kell megköszönnöd.

www.vallalkozoinegyed.hu/20090616/feketemunka_eltuno_tinta_munkavallaloi_kiskonyv_autopalya_epitkezes
@huzzadneki shakespeare:
itt most a hír: LUISIANA LÖVÖLDÖZÉS FILMSZÍNHÁZBAN
minden más marad...a másikat pont tegnap ítélték halálra

egyébként kijalófasz kíváncsi erre a pocakos idiótára?
a románok (mármint a hatóság) miért nem bassza ki mint macskát szarni?

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ellenséges uszító és hazaárulást árul?
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal nem tudja, hogy van nekünk egy olyan törvényünk, aminek az a címe, hogy kivéve a gyevi bírót?

index.hu/gazdasag/energia/2015/07/24/aaz_energiahivatalnak_is_beintett_a_magyar_foldgazkereskedo/
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

No de korábban a Lajos volt a legjobb barátja, és tanácsadója.
Vagy majd jön még a Mészárosra is dér?
@Gábris szomszéd: Apró részletkérdés, hogy Lampedusától még 100 kilométert kéne úsznia annak, aki lyukas csónakkal nem tud eljutni Máltára!

A szerbekre meg múltkor azt mondta a taszos a tv-ben, hogy akadályozzák a menekülteket a határon való átkelésben. Nem állnak őrt a közutak mentén, és nem integetnek zsebkendővel a karavánoknak, talán mert akkor regisztrálni kellene őket.
MIIIIIIIIIIIIIIIIIIII???????????????

„Mi, akik Magyarországról lejövünk, egy világgal találkozunk…”

kettosmerce.blog.hu/2015/07/23/a_fideszesek_lementek_erdelybe_oszt_jol_szetcsaptak_a_birtokon
Kiss Róberthez nem szól senki semmit?
Pedig az egy oldalon ülő/álló haverról lenne mit mondani.:D
@látjátok feleim szümtükkel:

Lajos csak a szobatársból lett legjobb barát volt, Lőrinccel meg kb. együtt rúgta a bőrt. Te is kitalálhatod, melyik az erősebb "legjobb barát" kategória.

Mészáros Lőrinc legfeljebb akkor lenne veszélyben (Orbán bukása előtt), ha Gáspár és a többi gyerek felnő a dinasztiában, és azok is elkezdenek "saját lábra állni". Ispánként legfeljebb "A" családból lenne esélye kigolyózni bárkinek is.
@Rodeo36: Addig jó az erdélyieknek, amíg a románok megvédik őket - tőlünk.
@látjátok feleim szümtükkel: Az még elmegy, hogy "az asszonynak és embernek is megvan a maga feladata" (ezek az elnevezések az Alföldön is ugyanazok!)

De a sör nem italt, azt hogy magyarázza Németh? A sörnek is megvan a feladata meg az italnak is??

A medve nem játék, na ezt akár vehetjük beszarásnak is ...
@hacsaturján:

jöjjön! ő sem állhat az igaz szerelem útjába.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Lőrincből én max. annyit nézek ki, hogy a pálya széléről vihette az ivóvizet a helyi vagányoknak!

Felcsúton sokáig volt egy jó embere Viktornak, de annak nagy volt a pofája, na akkor jött a képbe a Lőrinc.

magyarnarancs.hu/belpol/tizmillios-mercik-suhannak-a-pusztaban-89059
@látjátok feleim szümtükkel:

Nem értem, mit nem értesz. Így viselkednek a fideszesek, jobbikosok, ha átrucannak a szomszédba.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

"Lajos csak a szobatársból lett legjobb barát volt, Lőrinccel meg kb. együtt rúgta a bőrt. Te is kitalálhatod, melyik az erősebb "legjobb barát" kategória."

Szerintem nem ez volt a fontos.

Simicska fényévekkel okosabb OV-nál, Mészáros ugyanannyival ostobább tőle.
A nagy vezír pedig nem szereti a konkurenciát.
@Eszter jött:

Madarat tolláról... ugye:)...

De benne van az is, amit írtam: Simicska partnerként vált terhessé, Mészáros meg csak egy ispán... és stróman, de ez már szóra sem érdemes.
@huzzadneki shakespeare: "Száraz tónak nedves partján döglött béka kuruttyol.
Hallgatja egy süket ember, ki a vízben lubickol.
Vak meglátja, hogy kiugrik, sánta utána szalad.
Kopasz ember haját tépi, a néma meg óbégat.

Olyan érzése van az embernek, amikor a magyar miniszterelnököt hallgatja, mintha száraz tónak nedves partján ülne, ahol döglött béka kuruttyol.
Mintha megbolondult volna a világ, semmi nem ugyanazt jelenti, mint ami. Orbán mindennek ellenkezőjét mondja, mint amit az ember a szemével lát és a fülével hall. Mintha feje tetejére állt volna a világ. Normális ember úgy érzi, hogy megbolondult."

nepszava.com/2012/09/velemeny/bartus-laszlo-bolondok-hajoja.html
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "Orbán a maga szempontjából mindent hibátlanul eltervezett az azeri gyilkos ügyében.

Egy dologra nem számított, hogy az örmények ennyire mellre szívják, és képesek lesznek megszakítani Magyarországgal a diplomáciai kapcsolatokat, és elkezdenek lövöldözni a határon. Ezzel fellármázták a világot, és nyílttá tették, hogy milyen miniszterelnöke van Magyarországnak, milyen rendszer működik a Duna és a Tisza közén, milyen aljas dolgokra képes.

Az örmények megmutatták azt is, hogyan lehet Orbánnal szemben sikeresen fellépni. ...
A magyar parlamenti pártok egyetlen jó húzása az volt, amikor bojkottálták az illegitim alkotmány megalkotásában való részvételt."
@látjátok feleim szümtükkel: Ő is csak egy gumicsont, meg amúgy is rég kiesett a cuki pixisből. ;)
Az nem gumicsont, hogy valaki vizet prédikál, oszt közben bort iszik, az meg különösen nem, hogy uszít a bevándorlók/menekültek ellen, közben meg rajtuk akar meggazdagodni.
Perze ha haver, akkor gumicsont. Rágják.
@Eszter jött: "A nagy vezír pedig nem szereti a konkurenciát."

Melyik és mikor szerette? A mienk sem különb a régieknél, meg a másénál, még akkor sem, ha egyistennek van maszkírozva.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Szerintem valószínűleg lóhúgyot itattak vele, azért mondta amit.:D
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

A barát csak addig barát, illetve Fideszfan, amíg haszna van belőle.
Ha valaki g.ci, vagy éppen nem szolgálja a párt érdekeit az ellenséggé lesz.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Az emberek nagy része sajnos tökéletesen manipulálható.
Teljesen igaza volt ennek Bartus Lászlónak, így közel három esztendő elteltével meg pláne!! :-(
@Rodeo36:

Az Euronews itt is mutatta a lövöldözést.
Ezt a süketet viszont már nem kell halálra ítélni(a lidércek lefogták a pislogóját).
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

kicsit szórakoztatóbb és konkrétabb lehetnél. nem itt kell hirdetni a zavaros igét, hanem melózni is lehet a terepen.

az ordenáré elveimmel sikereket tudtunk elérni a melósok és alkalmazottak érdekében, miközben a bérelt, kölcsönzött munkások érdekeit is érvényre juttattuk nem feledkezve meg a tanulóinkról, nyugdíjasainkról sem egy olyan cégnél ahol nem magyar a tulaj.
az átlagkereset ma is veri az országos szintet. a juttatások pedig kimagaslóak (pl még a munkásruhát is a vállalat mossa) a 13 és 14 havi bér a tavalyi év kivételével kifizetésre került.
a tanulók és a nyugdíjasok a kollektívszerződés bértárgyalásainál meghatározott havi juttatást kapnak illetve költségeiket fizetik.
több ezer embert érint csak ez...
és ez csak a felszín, mert volt számtalan esetben (miközben mi is még csak tanultuk pl a svédektől), hogy szakszervezet alakításában segítettünk vagy támogattunk másokat még anyagilag is ha ez kellett.

tehát én tudom miről beszélek, miközben te felültél egy hadova lóra amit száron vezet egy, egy elmélet és terep lovagolni akarsz!

nincs több mondanivalóm.
Ingyencirkusz, brumsztattabumm!

"A Jobbik kapásból elhatárolódott Kisstől: a párt közleménye szerint az már régóta ismert, hogy Kiss eltávolodott a Jobbiktól, sőt, egy volt országgyűlési képviselőjükkel együtt összeállt a Fidesszel, hogy gyengítsék a helyi Jobbikot. Szerintük inkább a Fidesz áll a migránsok utaztatása mögött."

http://vs.hu/kozelet/osszes/csavaros-magyarazattal-allt-elo-a-szireket-utaztato-gardakapitany-0724?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main#!s7
@jaegtoer: rohatt szerencsétek vót! de motortartó gumibak leszakadása, sokat sejtet. minden bántó szándék nélkül, csak mert. szóval azt tudod mire való a motortartó gumibak - rezgés csillapításés a motor pozicionálása az alapvető funkciója - na mostan 10-15 cm mély úthiba, az már jelentős, viszont a futóművet is alaposan meg kellett volna nézni! legendákat lehetne mesélni a kényelmes flansziás rugózás, útfekvés futóműre gyakorolt ebből eredően a pénztárcát meglehetősen megcsappantó hatásairól. de ez most nem érdekes, hanem az, hogy a motortartó bak általában igen stabil a karosszériához és az alváz nyúlványaihoz rögzített fém ház(cső) amit kibélelnek egy meglehetősen vastag(nagy átmérőjű) gumidarabbal, amin keresztül megy egy tengely ha ez tört el akkor nincs mondanom a "minőségről", ami a motorhoz köti ezt az elemet. ha ez leszakad fém a fémről, általában hegesztett elem, akkor ott nagyon komoly korrózziónak kellett lennie, de ha "csak" gumi-bak gyenge minősége(ócsítás flansziásan, szilentblokkok a futóműben) is okozhatta, hogy ez a nem elhanyagolható alkatrésze a járműnek leszakadt. ettől a motor elmozdult a helyéről, ezért a váltómű is, tehát nem csoda, ha nem volt meg mindegyik sebesség fokozat. óriási szerencse volt, hogy a többi még tartott! mert akkor onnan tovább sehova, a motor a betonon...

továbbá kiszakadt motortartóbakokat, 20-30 éves autóknál találsz, ahol a vasoxid a leggyakoribb anyag az alvázon és a karosszérián, illetve a simító gitt...
Secnir ez Te voltál??:)lájjjjk

444.hu/2015/07/24/a-magyar-foci-miatt-estek-egymasnak-fideszes-politikus-facebookon/

Tobba Secnir becike4 • 5 órája

"Az utolsó MTK bajnokin 159 nézőtök volt.Érted?SZÁZÖTVENKILENC!"
11 fő játékos
11 fő vendégjátékos
5 fő bíró
20 fő kispados + gyúró stb.
20 fő vendégkispados + gyúró stb.

5 jegyárus
5 jegyszedő
20 labdaszedő a pálya körül
10 fő tévéstáb
10 fő újságíró
15 fő szotyiárus
1 fő buszsofőr a vendégszurkolóknak
1 fő dajcstamás
20 fő biztonsági
5 fő bérletes

igen, 159-en voltak, stimmt

'húzzadneki secnir!!:)

coub.com/view/4a870
hosszú de érdekes elemzés

Négy év után szakít Magyarországgal a megmentője

Jelentős mennyiségű magyar állampapírt adott el a második negyedévben az amerikai Franklin Templeton alapkezelő, melynek így 10 milliárd dollár alá csökkent a felénk való kitettsége. A sokszor csak Magyarország megmentőjeként aposztrofált befektető elsősorban a forintkötvényekből vonul ki, azokon belül is a berövidült lejáratokból. A folyamat nem járt együtt a rövid hozamok emelkedésével itthon, vagyis piaci zavart eddig nem okozott. Feltehetően azért, mert bőven vannak olyan belföldi szereplők, akik megveszik a Templeton által piacra dobott mennyiséget, amiben a jegybankunk önfinanszírozási programja sokat segít. Szeptembertől emiatt talán még könnyebb lehet a kiszállás a legnagyobb hitelezőnk számára, ha ez a szándékuk. Jelenleg ugyanakkor még az is lehet, hogy csak a rendkívüli mélységbe süllyedt rövid hozamaink késztették őket a rövid papírjaik eladására.

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/allampapirpiac/negy_ev_utan_szakit_magyarorszaggal_a_megmentoje.217346.html?utm_source=index_box_landing&utm_medium=cikkajanlo_doboz&utm_campaign=cikkajanlo
narancsszüret:

Megdöbbentő! Erre költi a pénzünket Fekete György akadémiája

magyarnarancs.hu/belpol/megdobbento-erre-kolti-a-penzunket-fekete-gyorgy-akademiaja-95861

Beteg vagy? A te bajod! – Megújult a Fidesz egészségpolitikai filozófiája

magyarnarancs.hu/villamnarancs/beteg-vagy-a-te-bajod-megujult-fidesz-egeszsegpolitikai-filozofiaja-95860

Bezárkózó civilek?

A 2014 őszén tartott tömegtüntetéseknek mára nyoma sincs: demonstrációról demonstrációra jobban látszottak a törésvonalak az elsőre még egységesnek tűnő szervezetek között. Az akkori szervezők közül többen a sajtón keresztül jelezték, hogy hátralépnek, mások egyszerűen olyan hirtelen eltűntek, ahogy felbukkantak. Úgy tűnik, mind a célok, mind az eszközök tekintetében a civilek olyan megosztottak, mint a sokat kritizált ellenzéki pártok.

magyarnarancs.hu/republikon/bezarkozo-civilek-95868
@guma: Szia Margó:))

Mindenhová beépül ez a sok köpedék:((

undor:)
De megjött az utánpótlás is a baptista szeretetszolgálat segítségével:))

444.hu/2015/07/24/varatlanul-meghalt-toaso-elod-boliviai-felesege/

"balkörmű gazok szállnak a mennybe"

www.youtube.com/watch?v=t17cq8w5ewc
@guma: félelmetes ez a fityeszcsürhe!

egyébként a bicajos srác nagyon penge volt, csak arra gondoltam, hogyha fel kéne tekernie, az lenne a nagy mutatvány:)))
@guma: Ezek szerint összedőlt Rodeó konteója, hogy Templeton felvásárol bennünket.
@gazoló:
a tóásó az a nemzetközi bérgyilkos szélhámos aki átesett a vakkomondoron La Paz-ban?

kijafasztérdekel? a felesége meg pláne

csak nem valakinek sok pénze bánnya, hogy idő előtt esett át a komondoron?

brühüyyy
@hamucipőke:

de hiszen felvásárolt minket... csak az nem mindegy, hogy hogyan, milyen formában és mikor szabadul tőlünk...
@hamucipőke: a kurva anyád papucska...
a Templeton annyi, érted??? annyi 10000000000 dollár kötvény birtokosa, ez 3080000000000
azaz 3080 milliárd HUF ami a magyar gdp több mint 15%-ka

a Templeton nem amerikai hanem Austral de eszt se mongyátok meg senkinek csak a JP Morgan-nal vannak szöveccségben

tudod: szar árút még ingyen sem hord haza egy tapasztalt zsidó...
majd mások (a héják) felvásárolják amit olcsón piacra dob (menti legalább a tőkéjét) és a héják (karvaj) majd kibelezik a ZOGV-t és bandáját

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@taga20:

edzésnek az is megfelelne :)
@hamucipőke:
nem kell neki az áru szar meg van rothadva és pudvás
ki kell dobni és most ez folyik

papucska te olyan hülye picsa vagy? hogy az OGV hozzád képest egy zseni

brühüyyy
@guma:

"nincs több mondanivalóm."

Már tegnap is időszerű lett volna:)))))))
@Rodeo36: :)

a megszólítást is "mondhatná másként uram"
(bocs, hogy belepofázok!)
@Orica Középföldi: :)))

meg akartam kicsit érteni...
tudod amatőr vagyok mindenben. :D
@Orica Középföldi: az az öregcsaj egy barom.
múltkor a vinszentről is elhajtották a picsába.:)))
@hamucipőke: sok hülyesége összedőlt már, csak állandóan ordíbál, mek vakarózik, ezé szarik rá:))
@guma:
miért? mit érdemel a seggfej hazudozó pofátlan idióta???

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkk
a kedves kurva annyát neki? ez elég kedves?
@taga20: jéééééééééééé te mittucc? csak nem??, hát evven

brühüyyy

a papucskával meg mennyetek szeretkezni

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

szép pár vagytok
@Rodeo36:

A sok hazai 'butafac maj megvásárolja tőlük bagóért 'oszt majd gyün a nemulass' amikor 'békakölcsöntöt fog érni:))
@Rodeo36:

Ezt a megszólítást a hölgyhöz,ha lehetne visszavonni a 'kurvéletbe!!
@Rodeo36: ne irigykegy geci! ha jó fijú leszel, köcsön adom a guminőm:)))

eszt a kurva sok kát, nem hagynád már el a picsába? a végén még valaki hülyének néz:)))
@guma: Te ellenben nagyon szórakoztató vagy, mert elég nevetséges egy vitát a saját kinyilatkoztatásoddal lezárni! :)))

Előadtad itt először a hős szakszervezetis panaszait, akit a kapzsi és mohó tagság cserbenhagyott, mintha csak az ő hibájuk lenne. Most meg jössz az öndicsérettel, hogy visszasompolyogtak hozzád, mint az eltévedt báránykák, mintha csak a te érdemed volna.

Csak szólok, a témához egy betűt nem sikerült hozzátenned: mit tehetnek a kkv szektor bajban lévő dolgozói, hova fordulhatnak stb.? Illetve véleményed szerint a multik vagy a kkv-k dolgozó vannak-e jobb érdekérvényesítő helyzetben stb.?

Tőlem írhatsz nekem akármennyit, csak hát mondanivaló nélkül nehéz lesz ...
@Rodeo36: ez a temple tóni ravasz egy manus lehet, ugyanis a hír szerint "hazai befektető" vásárolják fel a pijacra hajjigát klozett papírosokat. kik is lehetnek azok???
@gazoló: Te egy szimpatikus ember vagy, ezért szólok, hogy nem áll jól neked ez a műfelháborodás!

Hamuka sértegetheti Rodeót elegánsan, az nem baj? Csak az a baj, ha valaki csúnya szavakat mond?
@gazoló: A papucska megszólítással mi a baj?

A kurva anyázásért meg érdekes, csak akkor álltok ki, ha a ti anyátokat bántják. Más anyját lehet bántani, így járt, megérdemelte? Ezért tart itt ez az ország ...
@Orica Középföldi: Mikor hagyod abba a sunyi uszítást ellenem, te pszichológusok szégyene?

Sajnálom a betegeidet, mert nagyon szar pszichológus lehetsz. Hozzád csak tévedésből járhatnak, vagy mert nincs más a közelben.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

'Szittad a 'zanyámat?? Keresd vissza mikor szidtuk mi a másikét??

www.youtube.com/watch?v=NjxNnqTcHhg
@gazoló:

hülye! :)))) hahahahaha
kérsz egy szívecskét?

szívecskével köszöntötte a kormány kampányarcát

vs.hu/kozelet/osszes/csokolom-gyurcsany-szivecskevel-koszontotte-a-kormany-kampanyarcat-0724
@guma:

Sose fogod megérteni, mert teljesen másként gondolkodik, mint az átlag. Nem lehet neki könnyű, mert nem érti, mások mit nem értenek. A reakciói is árulkodóak.

Ugorj:)
@vigyüktúlzásbaadolgokat: most kérdeztél valamit, vagy csak a szél lengette?

komolyan kérdezem, te el tudod látni magad?

aszt látom, hogy a férjed reggel bekapcsolja a gépet neked.
@taga20:

itt az új sport:

A triciklidrift után elmegyünk lószörfözni egyet

vs.hu/sport/osszes/a-triciklidrift-utan-elmegyunk-loszorfozni-egyet-0723
@Orica Középföldi:

Mikor rendelsz 'főnéni?:))

"túlzásbaesett kollégának nagy melege vagyon:)

www.youtube.com/watch?v=IHbW2mtwZKM
@Orica Középföldi: Hány betegedet juttattad már diliházba, főnéni?

Nem szedáltál le ma eleget, vagy nálad alapállapot ez a gusztustalan viselkedés?
@Orica Középföldi: nem akarok nyelvtannáciskodni, de nem maratt le egy felkíálltó jel az ugorjnál?:)))
@Orica Középföldi:

ugrottam és közben vörös lettem :DDDD
(kipróbáltam egy régi színt... mit mondjak, ijesztő az eredmény.)
@taga20: A vincenten csak a hülye örül, ha törzstag, normális embernek az dicsőség, ha kizárják onnan! :))
@vigyüktúlzásbaadolgokat: várjávárjávárjá, bontok egy sört és hozok kukuricát!:)))
@taga20: Neked minden nap újra fölírják a neved egy cetlire, mert magadtól még azt se tudod megjegyezni?
@taga20: :)

nem lesz az elég. ahogy látom, mindenkit magadba tudsz bolondítani. az asszony hogy tűri?
@taga20: Az a baj, hogy te már valszeg eldöntötted kinek szurkolsz.
na bakker, mindeki durvaanyádzik??? nem lehetne inkább aaaaaa....ööööööö...ööö szal arról?
@taga20: jó ötlet!! me' hónap is nap, ezé' korán kezdem a mozit!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ja, tényleg így van.
neked röntgen szemed van?:)))
@vigyüktúlzásbaadolgokat: nem igaz! tegnap neked drukkoltam, csak olyan balpina vagy, hogy nem volt kedvem az oldaladon küzdeni.
de a multis dologban igazad volt:))
@guma: őt már rég, a tenyeremből eszik.

na megyek mosogatni:)))
@nincs_itt: hondát mikor cserélitek le egy megánra legalább:))
@taga20: nem szalaggya mosogatógépre se??
@nincs_itt: nem dobd ki a régit, van egy mosógépszerelő cimborám:)))
@taga20: majd ha kivonulnak belőle a flansziák - önkritikát gyakorolnak, tehát gyártanak sajtot, pezsegőt meg szekszet - és átveszi valami autógyártó...
ne fárasszá má', azé nincs mosogató ótómatád senem, mer' szervízbe hagyod pízedet...
most ne kezgyé hasba akasztani, mert: "Igen közeli és jó viszonyban kell lenned egy angol dzsentlemennal, amikor egy meghitt pillanatban elárulja: korrodál a rojszrojsza..."
@taga20: OK, de a megánnal el mersz indulni a kocsmánál messzebb???
@nincs_itt: nézd, levédiabasznád több, mint 90000 milliárd HUF értékkel tartozik szerteszéjjel, ezek ellenében nagyrész sexpír-t állít ki, aminek csakis a fidexkft vagyona lehetne a fedezete de aszt nem ajánlják fel...azaz az ország már nagyon régen csődben van

az, hogy kinél mennyi hamis ígérvény van annak jelentősége nincs, majd tankokkal jönnek behajtani mielőtt a csányi gépén ezek megpróbálnának keletre repülni...mongyuk mongóliába ott nem ismerék még eléggé őket és lesz pénzük új jurtára...meg szamárra mert ott nincs teve
brühüyyy

na de addig?
tusványbasznádon brekeg hülyeségeket és a többi segghülye meg odamegy és hallgattya, vagy van akinek ez is kötelező?

mert önként OGV-t hallgatni az már önmagában bűntény
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@nincs_itt: mi az hogy!
voltam vele horvátban egy párszor, cseben, labancoknál.
és mennyi bömöst láttam az útszélén! ne tud meg!:))

u.i.: neked a mosoj nehezedre esik? vagy így vagy kemény arc?:))
@taga20:
mindenki aszt és úgy néz ahogy lát...
vulkanizált gumnődet meg ajánld fel másnak, lehet, hogy az összes juk be van már foltozva rajta?

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

most olvasd el a "k"-t
@Rodeo36: szoktam volt emlegetni, hogy Mo. kábé 7-8 éve vergődik, gyakorlatilag csődben van.
kukk mindegy, hogy mekkora vagyonkát lopott össze a teljes, ismétlem: teljes politikai és gazdasági "elit". ugyanis ezek egymás faxát markolják a tenyerén szöges kesztyűben.
mindegyik sáros. tehát marad a 3 méter kötél, de ahogy láccik, inkább a szájról indítható gumicsirke a "fegyver".
@gazoló:
te már láttál ilyen hamis váltót? az MNB aggya ki (azaz szignálja?) vagy más?
a nemzetközi formák és szabályok alapján az egészet eccerre is be lehet mutatni hogy aggyanak érte ajrót...

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@taga20: akkor megnyugodtam, télleg bátor vagy, de inkább vakmerő...
az a kettőspont+zárójel, amit te mosojnak értesz? mert akkor elárulom, azért sem használom, mert úgy remélem, értelmes embernek anélkül is világos a poén. de ezek szerint te is 3x nevecc egy viccen.

továbbá, ahogy nem használom a "közösségi" oldalakat sem, mert vannak ÉLŐ, valódi barátaim, meg sajnálom a zidőt ilyen faxságokra.
@Rodeo36: édesistenem, kapja be a fogaskerékkkkkkkkkkkkkk!

te hülyébb vagy, mint ahogy kinézel:)))
@nincs_itt: ne savazz, csak kéccer:)

egyébként, ha igazad lenne, ako nem lennének írásjelek.

egy egyszerű példa.

ha aszt mondom, hogy hülye gyökér vagy!
vagy aszt mondom, hogy hülye gyökér vagy:))))))))

ég és föld, pedig az vagy!

érted margit?:))))
@taga20: Én amúgy bírlak, kivéve, mikor elfogult vagy.

Szmájlit azért nem teszek, mert ezt nem viccből mondtam.
@guma: Eladja a kötvényeket másnak. Bocs, felvásárolgatott, de nem megvásárolt.
@taga20: figyejjé zigóta, a szmájli nem írásjel, csak a gyengeképességűek kedvéért hasznájják, akik szöveg értési gondokkal küszködnek.
tudom, hogy az vagyok, két pötty és görbe vonalak nélkül is.
télleg a megán mint autó után nagyon elférne egy :P ilyen.
@nincs_itt:

Azok, akik majd az államnál beváltják az MNB által vásárolt értékekre. Oszt már mindenki a pénnzénél is lesz.
@Rodeo36: Mindentudás egyeteme!
Az én anyám nem kurva, én pedig nem vagyok picsa. Köszönöm a bókot.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: én is sokszor érteni vélem a mondandódat, csak hülyén fogalmazol ezé egy csomóan, köztük én is, félreértelek.

u.i.: viszont eszt a zsigeri liberális faszságodat dobd le!
lehet mindenkit kritizálni, de az értelmesebbjét értelmesen.
ha kérhetem:)
@taga20: esztet csak neked:

a lényegtelen dolgokban kicsit jobb a közepesnél, itt az 1-es a legjobb 5-ös a legrosszabb
de ha megnézed az betriebskosten(üzemeltetési kőccség) és werkstatt und reifen kosten (szerviz és gumi kőccségeket) akkor láthatod, hogy a béka segge alatt van az értékállóság (wertstabiltät) pedig egyenesen botrányos, bisztosan véletlenül, ez pedig új autóról szól, zigóta, akkor képzeld el a használtat...
www.adac.de/infotestrat/tests/auto-test/detail.aspx?IDTest=4174&info=Renault_M%C3%A9gane
ADAC-Urteil
gut 2,2
Karosserie/Kofferraum
2,4
Innenraum
2,1
Komfort
2,3
Motor/Antrieb
2,3
Fahreigenschaften
1,9
Sicherheit
1,9
Umwelt/EcoTest
Ecotest2,4
ADAC Testergebnis Autokosten
befriedigend 3,1
Betriebskosten*3,5
Werkstatt- / Reifenkosten*3,7
Wertstabilität*4,0
Kosten für Anschaffung*3,0
Fixkosten*2,4
Monatliche Gesamtkosten*2,9
@látjátok feleim szümtükkel: na akkor ennek fussunk csak nekije mégeccer! mer' tök értelmetlennek vélem, amit írtál.
@taga20: Tudom, hogy most megint elrontom a békét a belevauval, de valami eszembe jutott a multiról tegnap, nem konkrétan a tecskóról, csak úgy általában.

A kereskedelem a mai világban tipikusan az a terület, amit nem lehet nemzetállami keretek közé szorítani. Illetve lehet, de akkor úgy járhatunk, mint Csau Romániája. Azok is nagyon önellátók akartak lenni, aztán mi lett velük ... Mondjuk a kétmilliárdos nemzeteknek jobb lehet az érdekérvényesítő képessége, mint a kétmilliósaknak, de hátha kitalálnak erre valamit az okosok ... De kérdem én (nem tőled, hanem a jobbosoktól), nekünk magyaroknak jobb lesz, ha a nem a tecskó, hanem a csingcsung "viszi ki a profitot az országból"?

De lehet, annak van igaza, aki hisz abban a konteóban, hogy egymilliárdot akarnak életben hagyni a tudjukkik, és aztán nekik habzsi-dőzsi ...
@taga20: Semmi bajom a liberalizmussal, csak azokat utálom, akik dogmatikusan nyomatják.

Te meg a komcsikkal szoktál elfogult lenni, de ha személyes oka van, akkor nem szóltam semmit.
@nincs_itt: haver, tudod mit igazad van.
tíz évvel ezelőtt, amikor vettük, nem volt drága és mongyuk 5csillagos volt a töréstesztje,
az Ámerdzso, akkortájt hasalt el a jávorszarvas teszten.

ennyi, semmi szerelem.

engem nem izgatnak a 20millás merdzsók és bömösök, ja és audik.

persze, ha nyernék a lottón, ako eszt venném, ez autó:))

www.youtube.com/watch?v=uCF5tnjxagY
ATV beszélgetés,alatta kiírás:

"olimpiai láz"
""anyátokat"

Anyám borogass!!!
Már megint merünk valami félbehagyandó 'órjásit álmodni:(

Amúgy 'faca makettjeink vannak:)

Rendben van de a teljes költségekkel feleljenek a támogatók!Felőlem a haszna is náluk maradhat!
@taga20: megértelek cimbi! a törésteszt az tényleg nagyon fontos, de inkább az ára volt csábító...
maserati, na ja kérem! hidd el magasról teszek a hájszoszájetire a zótók terén. csak a tapasztalat, ami irányít.
ha nyerek a lottón, akkor én ilyet fogok venni!

www.google.de/search?q=cadillac+de+ville&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CCAQsARqFQoTCPia--Wq9MYCFUP8cgodXoULiw&biw=1280&bih=677

mer csak! de azért, elgondolkodom egy hétköznapi verdán is, pl.:

www.google.de/search?q=honda+accord+type-s&biw=1280&bih=677&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB8QsARqFQoTCNHIppCr9MYCFWR8cgodwa4LUQ

esztet meg a végire:

storage.diesel.com/stagenew/assets/minisites/static/ducati/img/moto/l/02.jpg
Íme, ő áll a migrációs áradat mögött

Hogy pontosan milyen okok, erők, és milyen érdekek állnak az elmúlt egy-két év hatalmas migrációs áradata mögött, azt talán majd csak unokáink fogják elemezgetni a történelemórán - talán még ők sem. Ám a gépezet egyik legfontosabb fogaskerekét sikerült azonosítani.

Megerősítette a La Repubblica című olasz napilap pénteken azokat a brit sajtóértesüléseket, amelyek szerint a Líbiából az olasz partokra irányuló emberkereskedelmet az etiópiai Ermias Ghermay irányítja - írja a Globoport.

Nagyjából mindent elmond erről a fickóról, hogy a lehallgatott telefonbeszélgetések során Ermias Ghermay "csekély veszteségnek" nevezte a Lampedusánál a tengerbe veszett 366 ember életét.

index.hu/kulfold/2015/07/24/30_ezer_telefonbeszelgetes_lehallgatasa_utan_eljutottak_az_embercsempeszek_vezerehez/
@taga20: az A mergának, mijafax köze van a megánhoz? akkor mondanál b-t esetleg c-t, de ugyi az már olyan a rönyónak, mint lónak a zábécé...
@Gábris szomszéd: oszt'? kilőtték már? tja! mindenhova fizet a mókus...
@Gábris szomszéd: toyota, csak drágábban. faxa verda, nem mondom.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: semmi bajom velük, ha nem pozsgaynak vagy szűrösnek vagy kövérnek hívják.:))
Balkáni ünnep,mert megérdemelték!:)

Éljen a Zseljó!

Volt ez már másképp is itt,amikor nem voltak még akadémiáink:)...72-ben ott voltam a Népstadionban az első meccsen.

www.tempofradi.hu/1972iii22-uefa-zeljeznicar-ferencvaros-1-2

'a fradikának csengettek 'éáéáóóó:)

www.youtube.com/watch?v=AxRxR1DT5-I

www.youtube.com/watch?v=1_VC4BJIB2w
@nincs_itt:
tesó, az elsőt értem, a másodikat nem, a harmadikat majd akkor, ha újból húsz éves leszel:)

hajrá fettel:))))
@nincs_itt: ne kamuzzál, hogy evvel jársz vasárnap a teszkóba!
na ne má!
beugratos kérdés, merre van az egyes a vasakon?
@taga20: az egyes? kicsi huszár, lefele. oszt gyön a ződ lámpa, onnan meg főfele. de ha motoGP akkó fordítva
tesco itten nincsen...
@taga20: na becsavarom a mönchshof kellerbiertot aztán hajcsi...
@nincs_itt: üjj, le ötös!

idd meg a melegtejedet, asztán szunya!:)))
@gazoló: te mekkora egy idegenszívű vagy!:))
@nincs_itt: nagy fasz vagy, de szeretlek:))

na mennyé alukálni, me az öregeknek kábé 12 óra alvás kell:)))
@taga20: köllene, de ennyi jut nyomorúttnak!
@taga20:

'Meglibbantam,judeobolsevista láz tört elő belőlem:))
@nincs_itt: mielőtt még ellazulsz. ehhez mit szósz?

"Történt ugyanis, hogy a táboralapító Németh Zsolt, szokásos nyitóbeszédében jópofizott egyet, és a tábor túlélési útmutatásaként a közismert székely mondást dobta fel: „Az asszony nem ember, a sör nem ital és a medve nem játék”. "
@gazoló: boncsá gyorsan egy sört, csak segít!

meg a vörösfény:))
@taga20:

" A sör nem ital,a nő meg játék",a medvét meg baccák meg a bozgorok 'posványfürdőn:))
@gazoló: minden fityeszes bozgor, de nem minden bozgor fityeszes!:)
@taga20: A háromból melyik a komcsi (marxista)? :)

Ez mind a három olyan, mint Torgyán mondta (fekélyek édes hazánk testén), hogy fogták a Tőkét, hagyták Marxot.

Én az áruk szabad áramlásában hiszek, az összes többi irányzat csak félmegoldás (piacgazdaság, tervgazdaság stb.) Pl. a piacot a kereslet határozza meg: egyesek guccsipapucsot keresnek, mások meg meztéláb járnak, pedig ők is szeretnének cipőt. De a tervgazdaságban meg hiába kérnek tizenhat malacot, ha csak nyolc születik, viszont mindenkinek van cipő (jó esetben).

Plusz én minden gazdasági kérdést a dolgozó szemével nézek, nem a tőkésével. Mert sajnos/szerencsére nem vagyok tőkés. Ennyiben vagyok baloldali.
@taga20: Azt is szokták mondani a székelyek, hogy "Kiontom a béled".

A riportercsaj nézett volna nagyokat, ha N. elsüti a "poént".
@gazoló:

Azé' elvihetnék a székely atyafiak a fidesz vezérkart medvelesre.
Ha plakátra összgyűlt a pénz, erre is összedobjuk.
@taga20:
Csak nem meglepődtél?
Mégis mit vártál tőle?
Amúgy az igazi só még hátravan, ez csak a bevezető volt, az igazi durranás Don Vittorio beszéde lesz holnap. Még ek se mondta, de már azt taglalják mekkora botrány lesz belőle? Kisebb, avagy nagyobb a tavalyi illiberális baromsága által generált viharnál?

Tippelj!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: megint pina voltál!

aszt kellet volna írnod, hogy ez a németzsolti, aki lejött erdélybe, féltheti a belét itt székelyföldön, ezután a beszolása útán. tompikát meg mek kellett volna baszatni egy gulyával!

de nem, ezek a kemény székelyek orbán faszát szopják egy évtizede! szégyen!
@huzzadneki shakespeare: Nem szívesen mutogatok senkire, de az I...a-típusúak ezt érzik egy-egy Orbán-beszéd alatt:

"nem az értelmével, hanem az érzelmeivel dolgozza fel a körülötte levő világot. ... Az ellenségkép olyan bűnbakká válik, akiről bármilyen hazugságot el lehet hitetni. Ha kiderül, hogy az egész hazugság, nem számít, akkor is hisznek benne. Nem számít, hogy az IMF nem kéri a nyugdíj csökkentését, ez akkor is a mítosz része lesz, és az ellenségről lekaparni nem lehet."

nepszava.com/2012/09/velemeny/bartus-laszlo-bolondok-hajoja.html
@Knósszosz:

Jó estét!
Jövőbe látnak ezek a narancsleprások:)

Itt pedig a 'fidess és az 'erdeiek:)

www.youtube.com/watch?v=O3Odjg3Ephs
@Eszter jött:

Szia!
Mindent megbocsájtanék Nekik!
@Knósszosz: tezsvérem, nagyon durva, hogy azon izgulunk, hogy gecivitya holnap mit fog reflukszolni.

normális országban július 24.-én ilyeneket néznek:))

www.napiszar.hu/Thumbnails/25069.w-800.h0.q100.jpg
@taga20: Szerintem Orbánék direkt választanak ilyen mondásokat, mert tudják, hogy a liberális sajtó ugrik ezekre.

Talán kedveskedni akart Németh a székely góbéknak, akik k.rva okosnak hiszik magukat. A Punci püspök szintjén lévők beveszik ezt a dumát, a normálisabbja nem.

Úgy érzik most az értelmesek (kommentek), hogy Németh pálinkavedelő jobbágyoknak nézi őket, akikhez kegyesen "lemegy" a kormány Bpestről.
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:

Hello topmanager(mióta?)'eztetet a kokerót meg honnan túrtad?:)
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: mi van húgi, elmentek nálatok otthonról?
mi ez a dzsuva?
és mi ez a barom topmenedzser hülyeség?:)))
@Knósszosz: Azt kell feltételeznem,hogy nem
találtad meg a "rövid kardod".:)))))
@Eszter jött: Ez miért lenne jó?

A medvék csak addig vannak biztonságban tőlük, amíg rács védi őket (a macikat).
@Knósszosz: Azt feltételezem,hogy nem találtad
meg tegnap a rövid kardod.:)))
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "Szerintem Orbánék direkt választanak ilyen mondásokat, mert tudják, hogy a liberális sajtó ugrik ezekre."

na jó te vagy a sárkányom, ezé nevellek egy kicsit:)

a fenti mondat, mi a fasz volt?
egy kérdés. szerinted mi a bajom a mondatoddal?
@gazoló:
Nem látnak ezek semeddig sem, az "egyszerélünkbazmeg" című pártszlogen mozgatja azt a borsónyi agyát az összes szarházinak, aminek a lényege: amit ma ellophatsz, ne halaszd holnapra! Faék egyszerűségű ez, persze a főideológusok azért ennél előbbre látnak.

A medve a cukiság faktor csúcsa!! - lenne, ha nem utálnám azt, hogy szerencsétlen állatokból csinálnak hülyét. A cirkusz műfajától hányok, sajnálom...
@ornagy50:
Mire gondolsz kedves hajózó?:))
A labrüsz jutott eszedbe, vagy ez valami repülős szleng vala??
@taga20:
Tökéletesen egyet értek!!:)))
Csak valami hiányzik róla... de annak a hiányát túl fogja élni:)
@taga20: Sejtem, hogy illene tiltakozni a szexista megjegyzés ellen.

De szerintem ez inkább egy vicces mondás, kár ezen így fölszívni a púpot.
@gazoló: nem dugom, de a húgom:)
a lelkitársam, ugyanolyan defektes, mint én, és szeretem:)))
@Eszter jött: Mivel a Hargitán nincsenek elkerítve a medvék, ezért a medvékre való tekintettel én nem vinném a fideszt a macik közelébe, ha székely lennék.

Főleg ha a Semijen is ott van ...
@vigyüktúlzásbaadolgokat: gondolom neked az illiberális állam is vicces:)

lehet hogy egy vadbaromnak láccom, de nekem nem vicces, ha a bukszákat semmibe veszik a kanok.

sehol nem lenne a nyugati kultúrkör, ha a csajokat semmibe vennénk.
zöd, néni?:)))
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: össze is!
de mi ez a menegger faszság? csak nem az lettél?:)
@Knósszosz: Battyogj vissza a 07,23 21,35-re
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

éjszakáztál már erdőben hatalmas ormok lábai alatt?
ott érzed meg igazán milyen kis pont vagy, hogy a természet az úr.
ezeknek nagyon gyorsan teleszaladna a nadrágja, medve nélkül is.
@gazoló: elsőre azt hittem hogy ez vmi spontán, tehát beszél a tag, amikor jön a medve az erdőből , ami bukfencezik párat:)
@Eszter jött: Te érzed.

De Orbán ebbe is bele tudna rondítani, mint a fociba: "A meccs egy csata, amit csak akkor és csak ott lehet megnyerni. És abban a pillanatban, amikor lefújják a meccset, neked kell felül lenned. Azok a nemzetek sikeresek, amelyek ezt megértik. Ez a délszláv sikerek kulcsa is."

Jéé, én meg már azt hittem, hogy egy játék.
@taga20: Dehogy vicces.

Én Németh magyarázkodását a legmesszebbmenőkig undorítónak tartom, és meg vagyok győződve, hogy lenézi a nőket. És ha politikus lennék, én nem mondanék iylet.

De ebben a konkrét esetben kontraproduktívnak tartom az ajvékolást. Ezt az esetet úgy kellene elkönyvelni, mint újabb bizonyítékot a fidesz nőgyűlöletére.

És ne csináljunk már úgy, mintha komolyan gondolnánk, hogy Németh ezért majd szégyenkezni fog, és bocsánatot kér! A transindexes csajnak tudnia kellett volna, hogy Németh még büszkén vállalni is fogja a hülyeségét!
@Eszter jött:

"éjszakáztál már erdőben hatalmas ormok lábai alatt?"

www.youtube.com/watch?v=WqS1A_nIqfQ
@taga20: na a medve nem játék NZS-nek, de NZS játék a medvének...
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ma szeretlek, ezé segítek neked.:)

ez a kommented, a zagyvaság csimborasszója.
ha nem tudnám, hogy csaj vagy, ako aszt gondolnám, hogy fasz vagy.
többet nem segítek, fejcsd meg magad:)
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: csak egy a szívfájdalmam, hogy nem futnak össze bucsintetőn:)))
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: a remény hal meg uccsóra:)

mi van veled, drága húgikám? mi a bánatot csinálsz szeptemberben?

hogy élsz, mesélj!:)
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:

A felkelőt nem, max. a délit.
De hajnalban mindegy varázsütésre, egyszerre szólal meg az összes madár.
@Eszter jött: hát még az milyen amikor elhallgat minden madár..
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: ako eszt kidumáltuk. legalább nem lesz belőle pletyka:)
@gazoló:

Tudom, te is imádod a hegyeket és a vadkempingezést.
@taga20: egyébként nálad leszek taga, úgyhogy készítsd elő a párnákat. éjfélig fentmaradunk, bebújunk egymáshoz az ágyban, és dumálunk:)
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:

érdekes. sötétedés után lehet megtapasztalni az erdőben. úgy ahogy írtad, egyszerre hallgatnak el.
@Eszter jött: meg napfogyatkozáskor. szerintem te is emlékszel rá...1999
elsötétült a világ, és néma csend volt, elhalkult minden csiripelés
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: a sok barom be volt izgulva. én le se szartam:)
@taga20: Ráadásul: külön felháborít, hogy a liberális újságírók nem háborodnak föl a pálinkaivás népszerűsítésén!

A pálinka-kormány szájából borzasztóan hangzik ez, hogy a "sör nem ital". Ezekről már ezer fénykép van, a hogy a rövidet isszák a fesztiválokon, és ezzel borzasztó példát mutatnak az alkoholizmusra hajlamos magyaroknak!!
@Eszter jött: de csak tavasszal. nyáron kuss van.
de a kabócák a horvát tengerparton egész nyáron húzzák:))
@taga20: ja tudom, jöttek le, mert mi benne voltunk a sávjába
nézd én betettem a listába, amik meghatározó pillanatai voltak életemnek, és amit mesélek majd ha öregasszony leszek.
@ornagy50:
Rendben, holnap visszasunnyogok:))
Most kaját csinálok, szóval ezt még letárgyaljuk!
Jó éjt!!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: má látom, hogy kevés vagyok a hülyeségedhez. feladom:))

u.i.: megint egy csomó baromságot írtál, két mondatban.
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll:
Olvastam, seggbe rúgsz, ha holnapra teszem a választ??...
@Knósszosz: remélem holnap vérre mentek, me ez a mai túró volt:))
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Sok olyan pont van, amiben egyezik a véleményünk.
Akkor mi a lófxért is kell harcolnunk egymással??

Talán nem trendi elismerni hogy... ha idáig ez nem volt menő, akkor legyen ez mostantól másként - itt egy csülök, neked nyújtom.
Szevasz!
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:
Olyat hallottál már, hogy valaki éhes?
Hercegnőm... az vagyok éppen!:))
@taga20:

A tenger nem vonz. Egyszer elmentem megnézni, hajtott a kíváncsiság. Élveztem nagyon.
De a hegyekkel, erdőkkel teljesen más a viszonyom. Mintha hazaérkeznék.
@Knósszosz: na jó, én is előbb ettem sült szalonnát.
@taga20:
Küldj egy videót a te csörtédről, aztán ha megnésztem válaszolok.
Amúgy én is szeretlek, marharépa!:)))
@taga20: Teszek még egy próbát, hátha nem vagy reménytelen. :)

Mikor Gyurcsány az "öregecskedő feleségekről" beszélt, én belerúgtam volna. Az ellenzék (plusz a karaktergyilkosok) fölháborodott ugyanígy. Gyurcsi úgy emlékszem, bocsánatot kért.

Te egy Némethtől elvárod, hogy ezért bocsánatot kérjen?! Mondj egy esetet, mikor a fidesz bocsánatot kért valamiért! N.-be azért nem rúgnék bele, mert annyira sem tartom érdemesnek, hogy belerúgjak. Inkább lepöckölöm.
@Eszter jött: akkor te vagy a medvenéni.
a hegyek szépek, az Alpok, éppen 10 éve elmentünk családilag oda nyaralni, ahová egykoron szüleink 1982-ben motorral, a hágók, a sziklák, a fény, a hó, szép a világ.
és az erdő, a gyermekkori gombászások, meg a nagyfeszültség.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ha lett volna eszed, má ako is tuttad volna mire mondta!

" Ráadásul: külön felháborít, hogy a liberális újságírók nem háborodnak föl a pálinkaivás népszerűsítésén!"

de ugyan olyan ostoba vagy, mint a fityeszesek, mint ebola.

semmi gecizkedés részemről, csak építő kritika:)
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:

Itt élek, Peni. Nekem ez a természetes közegem.

www.google.at/search?q=g%C3%B6m%C3%B6ri+hegyek&espv=2&biw=1024&bih=499&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CDAQsARqFQoTCNWU4uHX9MYCFUnXFAodXKgNJQ

Síkságon, tengernél csak téblábolok. Ahogy nagyvárosban is.

Inkább farkas lennék a vadon élő állatok közül.
@taga20:
Innen?
Mélyebbre biztosan nem.
Ez a nő megtestesíti mind azt a sötétséget, amely egy berobbantott meddőtárna mélyén uralkodik. Mit akarsz még róla tudni? Azt te is vágod testvérem, szóval?
@Eszter jött: komolyan mondtam Eszter. felesleges 2 olyan embernek beszélni egymással, akik elbeszélnek egymás mellett.
@Eszter jött: a hegyek és erdők olyanok, mintha elbújnál valamid elől.
ellenben a tenger, az a terítem a lapjaim állapot. nincs bujkálás, csak a csupasz igazság. és a gyönyörű kék, zöld víz:))

ui: tök ambivalens az érzéseim:)

a lelkemhez a hegy és az erdő áll közelebb.
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:
Egészségtelen.
De én szeretem, mert ha választanom kell az ápdát ganaj és a mocskos paraszti ételek között... hát, inkább a hagyományos étel, mint a fúújmoslék date No1! - ehetetlen fostalicska, de aki ettől érzi jól magát, annak egészségére! Nyilván szereti azt is, hogy a fost ötszörös áron fizettetik meg vele.

Jó éjt Peni!
@Knósszosz: :) én elkezdtem fogyni a sültszalonnás salátától:)
@Eszter jött: @Penivaldes a hercegnő és a topmanager:
csajok ne csináljátok! nekem jó áll, ha elküldök egy havert a picsába, ti bénák vagytok ehhez:))
@taga20: én nem küldtem senkit sehová. azt máshogy szoktam, halott vakonddal.
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: "komolyan mondtam Eszter. felesleges 2 olyan embernek beszélni egymással, akik elbeszélnek egymás mellett."

ez mi volt cica?:)
@Knósszosz: drága barátom, ugy láccik, ugyan attól hányunk:)
@Gábris szomszéd: mé nem alszol? holnap nehéz napod lesz:)
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:
szeressen téged a tompika!

"Ha ez nem lett volna elég, a szintén táborozó Deutsch Tamás sietett kollégája segítségére, és egy csütörtöki beszélgetésen szépen elküldte a transindexes újságírót a jó büdös franca. Így: „Kertész Melindának azt kívánom, hogy annak a kijelentésnek a harmadik része, amelyikbe belekötött, is legyen igaz, legyen neki a medve játék.” Egyen meg a medve, drága Melinda, mondta Deutsch, és kiterjesztette a jókívánságot a portál egészére, mondván „sikerült bevinni a haladó értelmiség szempontját a tusványosi fertőbe”
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:

Nem tudom mi a bajod, ahogy azt sem, miért rajtam vezeted le.
Röviden: Parancsolj az ujjaidnak! Ha nem írsz, nem válaszolok.
Nagy ez a blog. Simán el tudjuk kerülni egymást.
@taga20:

Na nekem ehhez semmi közöm. Olvass vissza!
De megjegyeztem amitt mondott.
@taga20:

Hát, a jelenlegi periódusom pont a nyitásról szól. Ennyi idősen a fene sem bujkál.
Vagy ha igen, nagy bajban lehet.
@Eszter jött: esztike kicsit túl tolod mostanába. úgy látom megmelegedett a füled töve.
kezdesz olyat csinálni itt, amit mikor jöttél nem bírtál.
én most is szeretlek, de egyre többször csak nézek, mint a jukinyúl:)
@Knósszosz: Itt a Banya Mancsom! :)

(Paw Paw Bears, Praclifalva lakói c. mese)
@Eszter jött: nem ajánlom, a beszélgessünk magunkkal terápiát:))
@taga20: pedig megtudod a sajád véleményed közben
@taga20:

mi a fact tolok túl?

egy reg, akivel eddig jól megvoltam, egyszer csak felszólít, hogy ne válaszoljak neki.
érted?
ne válaszoljak.
ezt szerinted hogy lehet normálisan lereagálni?

nézel, mint a jukinyúl?
hát nézzél taga!

napi 5-6 kommentet írok. de mindenkinek van gombja, el is tüntethet a felületről.

változtam?
igen.

senkivel nem keveredtem konfliktusba. azt írom, amit gondolok, érzek.

még egyszer mondom. ott a gomb. nem zavar, ha bárki is letilt.
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: az is valami, de ez más volt. látom, így utána.
@taga20:

értelmezz!

hibásan írtam valamit. javítottam.
@taga20: Béna újság ez a transindex, akármit mondasz. :)

Habonyi forrásuk szerint Orbán idén is "be fogja gyújtani a rakétákat" Tusványoson.

Galambokat fog eregetni, én arra számítok ...
@Eszter jött: bébi rileksz! rendben törjél zuzzál. néha én is eszt teszem.

ha bunkó voltam, ne haragudj, nem direkt volt.

u.i.: én senkit sem tahótlanítok, mert tahó vagyok:)))
@taga20:

mellé lőttél.
de nem gereblyézem tovább a vizet.
@taga20: Na, ez már hasonlít a "kiontom a béled" székely szólásra!

Ez a fidesz. Egyszerűbb lett volna, ha Németh is a félrebeszélés helyett egyenesen megmondja, hogy lenézi a nőket.

Azokat a szervező nőket sajnálom, akik most magyarázkodnak, hogy őket ez nem zavarja.
@Eszter jött: meddig kell visszaolvasnom, hogy kiderüljön, mi történt?
látatlanban, melletted vagyok.nem szoktál te így kiborulni!
vajon kí akasztott ki emyirre?
@Eszter jött: ako húzzál csicsikálni, me kezelhetetlen vagy.
@punkfrog: talán én papíron, de az élet valójában.
@Eszter jött: húha!!!!
Peni nagyon benézett valamit!
ezt csak taga tudja megfejteni!:)
bár úgy látom ő is belegabalyodott!
@taga20: milyen papíron?:)
faxot kűttté neki?:)
Kommentek a Németh-ügyben, ha érdekelnek valakit az eredeti mondások! Jó éjt.

"Az asszony az a férjezett nő, az ember pedig a férj székelyül. Pont úgy mint ahogy a gyermek az fiúgyermek, a lány pedig lánygyermek, Aki nem tud székelyül, ne beszéljen székelyül.
Egy székely.

''A sör nem ital. A tészta nem étel. A csürke nem hús. Az asszony nem ember. És a medve nem játék.''

''A bortól rossz gondolataid támadnak,de a pálinkától meg es csinálod.''
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
-hány gyereked van?
-kettő, meg egy lány!

amíg csak az eltérő nyelvhasználat a különbség, semmi gond!
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:
akkor én néztem be.
áruld már el, mi volt a gondod Eszterrel?
bár sose értettem, hogy a nők, miken, és miért, tudnak összeveszni!
.
Amennyiben sikeres lenne a férfiak 40 éves munkaviszony utáni nyugdíjazása érdekében tervezett referendum, akár nyugdíjcsökkentéssel is számolhatnak az öregségi ellátásban részesülők – mondta Varga Mihály az Origónak adott interjúban.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/varga_csokkenhetnek_a_nyugdijak.600942.html
.
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: nem azt kérdeztem, hogy veszekedtél-e vele, hanem, hogy min vesztetek össze!
érted a különbséget?
@dr. jenőke (jenőke): de hát, már megvédték a nyugdíjakat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
.
Ez is székely eredetű:
- A szerelem olyan mind a fing, ha erőltetni kell, szar lesz belőle!

Más:

Vesz a Székely a fiának egy rugós bicskát. Reggel látja ám az ember, hogy a gyerek kezén egy kvarcóra van, és megkérdi:
- Honnan van az az óra, te gyerek?
- Hát cseréltem.
- És mire cserélted, te gyerek?
- Hát a rugós bicskára.
- És amikor apádat ütik a kocsmában, mit csinálsz? Azt mondod, hogy fél nyolc?!!!

Megint más:

Négy székely ül az asztal körül, azon egy üveg. Fogja az első meghúzza az üveget, majd visszarakja az asztalra. Majd a második is megfogja és az is meghúzza. Azután a harmadik is megfogja az üveget és az is iszik belőle.
Majd a negyedik iszik az üvegből, lerakja és megszólal:
- Ez petróleum.
Mire az első:
- Az.

Ez másabb:

Két székely télen, a nagy mínuszokban fát vág:
- Te komám, hol van a füles sapkád?
- Amióta balesetem volt nem hordom!
- Milyen baleseted volt?
- Megkínáltak pálinkával és nem hallottam...

És két életkép:

Székely a fiával ül az asztalnál, a kutya az asztal mellett
fekszik és éppen a tökeit nyalja.
- Hej ídösapám, bárcsak én is meg tunnám ezt csinyáni
- Csinyád, fiam, de szerintem megharap…

A székely és a felesége vacsoráznak. A nő magára borítja a paradicsomos szószt. Azt mondja a férjének:
- Most nézz rám! Úgy nézek ki, mint egy disznó!
- Ja! Meg még le is etted magad!
.
@punkfrog:
.
Nem eléggé.
Van akinek még maradt valami - - emlékeztetőbe...
@dr. jenőke (jenőke): Nem másoltam be, de az volt a kommentek lényege, hogy az eredetiben nem olyan hímsoviniszták a férfiak.

Pl. magát gúnyolja a férfi, hogy ő sem bírna el egy medvével.

Más. Mi van, ha Orbán bejelenti a lemondását Tusin? (science fiction)
Tegnap este hosszú áramszünet volt, utána nem volt érkezésem visszatérni, ezért maradtak el a válaszok.

Most visszaolvasva látom, hogy sok - helyenként zavaros - víz lefolyt azóta. Már nem érdekesek a válaszok.

A hőség ellenére derűs napot!
@Orica Középföldi: olé-oké az áramszünet, amiről mi nem tehetünk. akkor meg mire ez a fenyegetés?
@parti_giano:

Miben véled felfedezni a fenyegetést?
Reggelt, Népek!

Nemtom hogy állunk kreténügyileg, majd visszaolvasok. :)

Posztho': Ollan helyen dógozom, ahol rálátásom van a zegyik kerlánc üzlettyére. Mivel nem lehetnek nyitva vásárnap, ezé kitanátták, hogy csüt.-pént.-szo. 20 óra helyett 22-kor zárnak. A forgalom ezen időszakban meg MUHAHA-kategória. Kb. 10-en jönnek vásárolni. Összesen. A 3 nap alatt. Pedig lenne eladó/pénztáros, aki kiszolgálja. :)
Biztossan megéri nekik. :D
Ja, télleg, juteszembe: valaki nézi élő, egyenesbe, hogy a Miviktorunk mijaszart fog mondani azon a szabadizén?
Ha igen, kérjük röviden, tömören foglajja össze nékünk!
Danke!
:D
Tényleg jó, kicsit szünetelnem a kommentelést, a kedves blogtársak így egymásnak esnek. / nem nekem/
@Imola Helyesi: de szerencsére, megint itt vagy nekünk:))

és bízom benne, hogy ontani fogod a hülyeséget!:
@taga20:
Nekem tilos az evezős szerint, csak nektek lehet, teszitek is .
@taga20:
Így jártál, bár te nem Koppányra, inkább Biberachra ütsz / ha tudod, egyáltalán kik voltak/.
www.youtube.com/watch?v=MAYq3GhIQeg
@Imola Helyesi: szerintem a koppány, az egy kipufogó márka, és anno a ladákra szerelték fel.
biberach meg valami zsidó méregkeverő lehet gecivitya mellett:))
@Imola Helyesi: a zene nem rossz, de ez sokkal, de sokkal ütősebb.

www.youtube.com/watch?v=c0VSioAdyOw
@taga20:
Ühüm, csak azért tettem be ezt az előző számot, mert te egy kéjsóvár lehetsz.
@Imola Helyesi: azé nem vagyok én dalos ügynök:)))
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Másik tippem az lett volna, hogy kilépünk az EU-ból.

Bejött az eredeti tippem: galambok eregetése lett a "nagy tüzijátékból". Fröcsögés a sötétben bujkáló zellenség ellen.

Innen üzenem: Az lehet, hogy a baloldal nem szereti a magyarokat, de a magyarok szeretik a baloldalt!
@Marcellusca:
.
Nem nézem, de összefoglalom: tudálékosan előadott idiotizmus-halmaz, előzetes tanulmányok mellőzésével az ezotériára alapozva.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: és mi van a libsikkel? mi van velem?

én má szart se érek?:))))

de mindent elmond ez a pár sor, erről a geciről!

"„ Ilyenkor egész éjszakás ünneplés dukálna, de nekem másnap indulnom kellett Erdélybe. A Videoton eddigi legnagyobb BL-sikerét érte el. Négy éve az első akadályt nem tudtuk sikerrel venni. Most igen. (Magyarország miniszterelnöke, futballmágus, Európa védelmezője) "
@dr. jenőke (jenőke): ja és, szerintem ez a székely hülyeség túl van hájpolva.
én megfordultam arrafelé. parajd, bucsintető, udvarhely vagy csík.
ugyan olyan tróger népek élnek ott is, mint itt.
ha nem lenne így, ako má rég kibaszták volna a fityeszmaffiát a picsába, tusnádról.
@taga20: Most nem voltatok kiemelve, de ti vagytok az ősellenség, nyugodj meg! :)

Most csak a szolga, a Punci püspök rúgott belétek, hogy aszongya: a ballibek jöttek a komcsik után.
@taga20: Téged már le sem akarnak lőni Bástya elvtárs? ;) Nyugi a mai napot még végigpancsoljuk az adriában.
@taga20: A népköltészet egyik műfaja a leány és legénycsúfolók.

Szerintem nagyon viccesek, de ezek nem kikristályosodott népi bölcsességek. Ezeknek tényleg az a lényege, hogy ki tud nagyobbat beszólni a másiknak. Egy néprajzkutató azt mondta, hogy ezek a feszültség levezetésére szolgáltak régen.

Az, hogy miért a székely góbé lett ilyen híres, azt nem tudom. Olyan ez, mint a skót viccek, pedig máshol is vannak smucigok.
@dr. jenőke (jenőke): Körülbelül, de azért az szánalmas volt, ahogy Orbán nyílt színen összefosta magát a terroristáktól.

Előadta a nagyhalált, hogy jönnek a szélsőségesek menekültnek álcázva, és ezt a "Dévid Cameron is megmondta".

Eddig is tele volt Európa terroristával, addig nem fosott tőlük, csak most?
@Gábris szomszéd: jó, megnyugottam:)

azé remélem egy cápa megkóstol az utosó nap:))

és most kapsz egy olyat, amitől lever a víz, de kötelező végoig hallgatni!:))))))

www.youtube.com/watch?v=nWGDQu59g-I
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
.
Szeret ehhez a Camerához dörgölődzni, mert jó hivatkozási alap.
A sok dörgölődéssel majd úgy jár, mint Irinyi gyufája.
@dr. jenőke (jenőke):

Bingo!
Ez a képlet illik minden OV megnyilvánulásra.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"_Jégtőr dobta föl a témát: "a multik tönkreteszik a kiskereskedelmet"._"

Ennél azért valamivel árnyaltabb a helyzet, aminek hangot is adtam.
Na mindegy. Írni-olvasni tudsz, a többit meg az 'Isten tudja'.
@jaegtoer: Földobni egy témát - ez szerinted mit jelent?

Más szóval: fölvetettél egy témát, ennyit szándékoztam írni.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Én meg jeleztem, ha fel is dobtam, rossz helyre esett.
@jaegtoer: Engem érdekelt, amit a lepukkant Rákóczi útról meg a bezárt butikokról kezdtél írni.

Nem ismerem annyira a pesti helyzetet, bővebben is kifejthetted volna.
süti beállítások módosítása