Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/belfold/2023/01/27/magyar-turisztikai-ugynokseg-tamogatasok-2021-kisfaludy-2030-egyedi-tamog... (2023.01.27. 07:10) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri11: Stars Are Blind www.youtube.com/watch?v=6Mj776YiPCU (2023.01.02. 12:09) Zeneszoba
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?
  • látjátok feleim szümtükkel: @nagy_henrietta: Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert ne... (2017.09.05. 08:49) Pártfinanszírozás, magyar átok

2015.06.12. 09:13 Fabius

Lázár: elvesszük ami kell!

Címkék: fidesz lázár jános einstand pofátlan arrogáns tahó

"Szerettük volna Pákh urat meggyőzni ezzel a barátságos lépéssel, hogy minden körülmények között érdemes megállapodni a magyar állammal" - mondta tegnap Lázár János miniszterelnöki miniszter, megszerzésekért felelős kreatív kormányhivatalnok. Nem voltunk sportszerűek - mondta még - de a sportszerűséget a magyar kormány le is szarja, ha kell neki valami.

lazar_rablo.jpg

Tegnapelőtt a manyupok, tegnap egy megkerülhetetlen szellemi termék, ma egy Munkácsy festmény. Mindegy mi az, ha kell akkor kell és kész, ha nem adják önként és annyiért amennyit a kormány rászán a bulira, akkor jön Lázár és elintéz:

- Nem lehet(ne) ellopni a manyupokat az Alkotmánybíróság nyöszörgése nélkül? János ír egy módosítót, az AB a jövőben kushad a sarokban ha költségvetési dolgokról van szó, és tádám, máris lehet kitalicskázni a 3000 milliárd felhalmozott lovettát.

- Akadt egy dolog, ami nélkülözhetetlen az uniós pénzek elosztásában, de levédett magántulajdon? Semmi gond, jön Lézer, tesz egy ajánlatot, majd mikor süket fülekre talál akcióba lép: a tulajdonos cégnél megjelenik a NAV, házkutatásokon lefoglalnak ezt-azt, középvezető szintig kihallgatnak mindenkit, éppen csak az nem világos mi után nyomoznak ennyire. A nyomásgyakorlás célt ér, a céget eladják, majd az aláírás másnapján az amúgy jó egészségnek örvendő cégvezető, Komáromi András meghal.

- Pákh Imre visszautasította a visszautasíthatatlan ajánlatot, amit a Golgotára tettek neki. Minden joga megvolt hozzá, elvégre az övé. Nevezhetik kapzsinak vagy bárminek, de ettől még a tulajdona felett szabadon rendelkezik. Ahha, csak nem Magyaroszágon, ahol Lázár János megszerző úr hatásköre az ilyesmit intézni. Ha kell, bevallottan nem sportszerű lépésekkel. A védetté nyilvánítás után tegnapi üzenete is "barátságos lépés", vagy mi. Pákh nem mondhatja, hogy ő nem szólt, és nem adhatja el mosolyogva a Golgotát ahelyett, hogy Komáromihoz hasonlóan kelljen ráébrednie, bele is halhat aki az állammal és Lázárral üzletel.

 

332 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr777535990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Penivaldes:

el sem hiszem, hogy ilyet linkelek, de ez jutott az eszembe válaszként.

www.youtube.com/watch?v=U5er5CYTSV0

biztos az allergia elleni pirula hatása. kicsit repülök tőle.

de a pingvinek még nem bicikleznek.))))
@Penivaldes:

baltával vágja le rólad a bugyit?
@Imola Helyesi:
Na, most pedig te féle provokátortól libától elköszönünk ismét egy darabig, a blog olvashatóságának érdekében... KÖSZÖNJÜK EMESE! :D
@Imola Helyesi:

Egy nő legyen szajha az ágyban, szakács a konyhában, úrinő a társaságban.
Ez te vagy???
Anyám, borogass! Mi van itt? :DDD
@Imola Helyesi:
.
''Nem csinál semmit, csak dumál.''

Kár, hogy csak ilyen tapasztalatokkal dicsekedsz.
@Imola Helyesi:

Hehehe!
Szóval csak olyan pasijaid voltak, akik inkább kidumálták magukat?

Értem amit írsz, de ezt most nem elemezném ki.
Egyrészt kínos, másrészt meg vicces:)))))

Csajokkal nem próbáltad?
Sosem késő belecsöppenni a jóba:D
Sőt imolabéla meg a másik muzsik figyelmét is felhívom, hogy amikor erre megy ki a dolog, meg a jobbikos propagandalinkek terítésére, egyszerűen kivágom a kedves bugris kommentelőt. Oszt lehet rinyálni Fabiusnál... meg pityeregni, meg árulkodni arra a csúnya Boli bácsira... :)
@huzzadneki shakespeare: nem, ő szajha a társaságban, úrinő a konyhában és szakács az ágyban
@huzzadneki shakespeare:
Egy picit keveri, de az már majdnem olyan... :D
@huzzadneki shakespeare:

Baxod, ti egy pógári körbe jártok!
Ebola körbe jár ......

Mik ki nem derülnek?? :)))))

/nem besértődni shake/
@Penivaldes:

nem.))))
allergiás vagyok a méhcsípésre. tegnap a lábfejem megcsókolta egy méhecske.
a népi gyógymódjaim nem hatottak.
be kellett vennem a bogyót. bár, nagyon utálom, a mellékhatását.
a lebegést.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
A sajnálkozás merő képmutatás.
Ne tévesszen meg.
@Penivaldes:

nehéz is lenne a földön fát hasogatni.
kell a fatönk.
@Eszter jött:

vagy farönk.

nem gívánd dörlendő.
@dr. jenőke (jenőke):
Én is sajnálkozok... mellényomtam a gombot, de sajnos nem tudom, hogyan lehet visszacsinálni, nem érthetek mindenhez... Pech...
Ebola, ugye róvássírással mented le a zinternetet?
Beee fog férni a kombinészekrényedbe?
@Penivaldes:

Ilyennel már volt dolgom! Csinibb volt mint Vaja Timi, nagyon jól főzött, pedáns volt, tiszta mint a patyolat, csak férfi társaságban nagyon nem tudott viselkedni (két Jager után meg pláne). :-)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Valóban nem mindegy, hogy kecsesen ringó fecske, vagy recsegve f.ngó kecske!
@DezInf:

Én itt a blogon ismertem és szerettem meg az Imolát. :-)
@Gábris szomszéd:
.
Szokatlan.
Tapló volt.
(nem a gombára értem)
@huzzadneki shakespeare:

Fura egy ízlésed van, de azért áldásom nem adnám rá :)))
A francba... amikor szólok, hogy kibaszarintom a propagandista majmot, ha nem bír magával és az direkt berakja az aznap már x-szer berakott jobbikos fostalicska linkjeit, akkor csak megremegett a kezem és odáig olvastam, hogy kizárom 1...-ig, majd enter... há de nem lehet minden pofon mellé közlekedési rendőrt állítani, így azután véletlenül mellényomok és megint megy a picsába gábriska egy ... pár napra...
Keveri ezt a blogot a jobbikos fostalicskákkal.
Állítólag a hülyegyereket csak egy napra kéne kizárnom, mert "számonkéri" valaki a bloggazdán a fostalicska figura reptetését.
Amikor véletlenül egy hétre nyomok az egy nap helyett (nem tehetek róla, hogy olyan közel van a két felirat), akkor sajnos nem tudok ezen utólag korrigálni, de majd később már csak AZ egy napra fogok koncentrálni! :D NEM ÉRTHETEK MINDENHEZ! :(

Igaz, akkor kicsit harapósabb leszek és minden egyes jobbikos pártpropagandista fostalicska linkjéért megjutalmazom.
Szerintem is lehet véleménye, saját véleménye. A pártgeci munkásságát a kiscsaládjában folytassa.
@Eszter jött:

Azt, hogy milyen egy ellenzéki férfi, Imola nem tudja neked megmondani. Nem úgy egy Fideszest, hohóóó!!! Azoknak olyan, hogy szinte még peng, a disznóólat nyakkendősön takarítják, óvó palástjukkal befedik hitvesüket, vasárnaponként meg templomba járnak.
A szóban forgóról, ha már tegnap azt akarta imola propaganda elhitetni, hogy az a kép a magyar állam tulajdona volt, amit most 'tulajdonképpen' jogosan próbál az 'állam' visszaszerezni...

hu.wikipedia.org/wiki/Munk%C3%A1csy_Mih%C3%A1ly

***

"1887 januárjában visszatért Franciaországba, ezidőtájt a Golgota és a Mozart halála című képeit Amerikában állította ki Sedelmeyer, aki vevőt is talált mindkét képre. John Wanamaker multimilliomos amerikai kereskedő és reklámszakember a Krisztus Pilátus előttért 160 ezer, a Golgotáért 175 ezer dollárt fizetett. Ezután a képeket kiállította saját házában, majd később a Philadelphiában található Wanamaker Áruházban is."

nol.hu/kultura/torveny-tartja-itthon-1539331

"A Trilógia egy amerikai műkereskedő-menedzser megrendelésére készült, vásárlói összetekerve tárolták egy raktárban, majd évente húsvéti attrakcióként egy áruházban állították ki, a közönség pedig mint egy képregényt nézte meg."

***
vmek.oszk.hu/01300/01358/html/dokumentum.htm

[Sz. Kürti Katalin Munkácsy Mihály Krisztus-trilógiája]

"Munkácsy Mihály (1844-1900) Krisztus-trilógiája 1881-86 között készült, Párizsban. A két első festmény: a Krisztus Pilátus előtt (1881) és a Golgota (1884) még 1887-88-ban amerikai tulajdonba került: John Wanamaker vásárolta meg. Később, 1911-től a philadelphiai Wanamaker áruház különtermében állította ki, ahol minden böjti és húsvéti szezonban láthatta a nagyközönség is. Sajnos, 1988 februárjában elárverezték a gyűjteményt, így a Krisztus-képek két külön tulajdonoshoz kerültek. A harmadik mű, az Ecce homo (1896), a mester utolsó alkotása, hosszas vándorút után Debrecenbe jutott, s a Déri Múzeumban látható 1930 óta."
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"_Sőt imolabéla meg a másik muzsik figyelmét is felhívom, hogy amikor erre megy ki a dolog, meg a jobbikos propagandalinkek terítésére, egyszerűen kivágom a kedves bugris kommentelőt. Oszt lehet rinyálni Fabiusnál... meg pityeregni, meg árulkodni arra a csúnya Boli bácsira... :)_"

:DD Aztán meg 'leveleket írogatsz nekik', hogy mennyire hiányoznak, és mindig visszacsalogatod őket ide a fertőbe, ahelyett, hogy inkább sokkal közelebb hozzád a Fertőre:DDD
@jaegtoer:
Egy okosságával több, vagy kevesebb... A parthus történelem szerint meg nem is így volt, az ilyen hülye komcsik szerint meg pláne nem.
Én nem értem ezt a kretént, napi szinten égeti be magát, a butasággal ötvözött tudatlanságával. Ráadásul nem elég, hogy hülye, de még szorgalmas is... A legkártékonyabb fajta.
@jaegtoer:
Szimplán mondhatnám, hogy hazudik csak a szerencsétlen balfasz, de finomabban kifejtvén úgy fogalmaznám meg, hogy tudjuk be írói és nagyotmondói munkásságának, az ő kis negatív iq szintjén. Egy szimpla hazug trógernek nem lenne elegáns neveznem, mert akkor már túlértékelném.
valamit tud az illető, hogy ennyire középpont marad, akkor is ha nincs is jelen...
:D
@taga20:

a fürdésre azért kérdeztem rá, mert nálam egy időben a sima névnapon is, még a kádban is virág volt, addig míg a plusz vödröket nem szereztem be a szomszédoktól :DDDDDDD

lányod ballagása pedig biztos letarolt pár virágboltot! :)
de azért kocsival, remélem nem lepted meg... :D
@jaegtoer: munkácsy életét is át lehet írni, aztán be lehet tenni az alaptörvénybe. most még csak védelem alá helyezték, ez selmeczi képviselőnő óta annyira bizalommal teli, mint vakkomondorral megkerestetni a queastorosok pénzét.
@jaegtoer: pont ő ne?? tagának is elhitte, hogy sörözni fognak.
@jaegtoer:
Éééén? Benneteket? Még magamat se! :)
@parti_giano: :))))

virággal kapták vissza :D
(én mindig sajnáltam ezt a virág irtást! olyan gyorsan hervadnak...)
@parti_giano:

Mondjuk, engem is meglepett, hogy erősen közepesnek kategorizálta a nol-beli műértő, és indokolatlanul túlárazottnak a huzakodás alatt álló képet, miközben Topornak tudni kellene, hogy a 9 millióban nem csak a Golgotáról szól, hanem egy komplett üzleti konstrukció, amely 52 másik Munkácsy képre is biztosítana a magyar államnak elővételi jogot, amely nincs az országban, tehát ellopásuk nem olyan egyszerű, mint a Golgotáé.
A védési eljárásról pedig a magán nyugdíjpénztár projekt óta minden értelmes ember tudja mit tartson Selmeci G-féle magyarázat nélkül is..
@jaegtoer:

millióban? helyesebben: 'a 9 millió nem csak a Golgotáról szól'...
@jaegtoer: lehet, hogy az mnb úgy van a szerződéssel, mint a kétfarkúak a cöffel:
"felszólítjuk a pákhot, hogy rövidebben szerződjön velünk, mert ilyen hosszú szöveget nem fogunk elolvasni!"
@parti_giano: nem csak akkor, te kis kekec.

de kivételt teszek a törökszegfű, a kardvirág esetében. ezek bírják a vázát és tudnak élni benne több napon át.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

" még szorgalmas is.."

Sőt, hiperaktív.

Én már elég régóta nem látom, csak a reakciókat. Érdekes:))
Elképesztő, ahogy belőled szinte kirobbantja a kevéssé kontrollált ellenreakciót.

Nincs akkora súlya, hogy túltold. Nem veszélyes csak fárasztó energiavámpír. Hagyd.
Élet a diktatúrában

Beszámoló az észak-koreai hétköznapokról

vigyazo.blog.hu/2015/06/12/elet_a_diktaturaban
@Orica Középföldi:
Kb. azonosan ítéljük meg, csak az a tudálékos csonthülye szintje, meg a blogon történő feszkókeltése, terelése kinyitja a bicskát a zsebemben. Tényleg energiavámpír, azokat is kivágom az életemből, ahogy ezt is... :)
A sül örök klasszikus lesz, mint Pokorninál a balneológia.
off

Gábor György vendég volt a förtelmes szobornál létrejött Szabadságszínpadon.
Érdekes előadást tartott: Gábriel álomfejtésétől a Ferrari A-ig
Ha valakit esetleg érdekel:

www.facebook.com/groups/szabadsagszinpad/?fref=ts

on
@Orica Középföldi: :D

"Elképesztő, ahogy belőled szinte kirobbantja a kevéssé kontrollált ellenreakciót."

van ennek egy pikáns bája. sokszor szült ekkora ellentét... - na mit is?
hahahaha
@Orica Középföldi:

érdekelne... de nincs belépőm! :(((
@guma:
Szívlapátos paskolást, ha rajtam múlik... haha... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

majd, a gyors újraélesztés? hahahaha
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

" blogon történő feszkókeltése, "

Ha nincs válasz, nincs feszkó:)
„Nyers kritika Orbán Viktornak”

Az ARD német országos közszolgálati televízió a kormány bevándorlással kapcsolatos plakátkampányáról közölt beszámolót a hírportálján. A Neue Zürcher Zeitung svájci napilap „Nyers kritika Orbán Viktornak" címmel közölt írást pénteki számában.

Az Orbán kampánya a menekültek ellen - Integráció magyar módra című összeállításban kiemelték, hogy a kormány "populista kampányt" folytat, amellyel "mérgezi a politikai légkört".

Hozzátették, hogy a plakátok egy "bevándorlásellenes kampány" részét képezik, amellyel a kormány a menedékkérők számának erős emelkedésére reagál.
Az ARD tudósítója, Till Rüger úgy véli, hogy a kormány "nyilvánvalóan" a Fidesz választói támogatottságának csökkenéséből "profitáló" párt, a "szélsőjobboldali" Jobbik "témáit akarja elvenni" a kampánnyal, amellyel azonban "Magyarország még inkább elszigetelődik az EU-ban".

A Neue Zürcher Zeitung svájci napilap „Nyers kritika Orbán Viktornak" címmel közölt írást pénteki számában. A cikk úgy ítéli meg, hogy az Európai Parlament szerdán elfogadott határozata „keményen megbírálja" a magyar kormányt, bár Brüsszel lehetőségei korlátozottak arra nézve, hogy az EU-tagállamokban érzékelhető, jogállami szempontból problémás tendenciákkal szemben fellépjen.

A lap szerint Orbán Viktor miniszterelnök újra és újra összekülönbözik az EU-val. „Jogállamilag megkérdőjelezhető törvényekkel és vitatott ötletekkel - mint a legutóbbi, a médiában hatásosan elindított vita a halálbüntetés bevezetéséről - provokál dühös válaszokat Brüsszelben" - fogalmazott a Neue Zürcher Zeitung.

A svájci újság szerint azt, hogy Orbán a demokráciáról és a jogállamiságról alkotott „önfejű" elképzeléseit megtűrik az Európai Néppárt (EPP) soraiban, a frakción belül is sokan vitatják. Túlsúlyban van azonban az a felfogás, hogy a közös néppárti frakció jelentette kapcsolat által a kormányfők hatást gyakorolhatnak Orbánra, és megakadályozhatják, hogy „a magyar miniszterelnök teljesen Vlagyimir Putyin orosz elnök felé forduljon".

figyelo.hu/cikkek/420228-nyers-kritika-orban-viktornak
@guma:

A linken megtalálod. Én is most hallgattam meg. Tegnap kinyomoztam Szívnél, hogy felvették-e az előadást, és most megkerestem.
ez van!

Budai Gyula, a magyar kormány Lütyő őrmestere végre testhezálló jelmezben látható

444.hu/2015/06/12/budai-gyula-a-magyar-kormany-lutyo-ormestere-vegre-testhezallo-jelmezben/
@Orica Középföldi:

nem engedi megnézni. kéri, hogy lépjek be... :(
@jaegtoer:

ennyi ésszel, nem is lehetne más feladata ennek az embernek, mint pezsgő felszolgálás a vip páholyban.
"A szóban forgóról, ha már tegnap azt akarta imola propaganda elhitetni, hogy az a kép a magyar állam tulajdona volt, amit most 'tulajdonképpen' jogosan próbál az 'állam' visszaszerezni..."

Ennyit a nemzeti kincsünkről. Nem is itthon alkotott, és nem is a magyaroknak. Mint ahogy Öcsi bácsi sem az itthoni bőrt rúgta, mert azért nem fizettek annyit, mint külföldön. Kár, hogy miniszterelnököt nem importálnak nálunk, lenne rá ötletem, hogy kit é hová tudnánk jól eladni, mint össznemzeti kincset.
@guma:

Kell is a fejére az a bili, mert ha "véletlenül" neki megy a falnak, még szegény fal azt találja hinni, hogy tökkelütött lett.
nem hiszem el!

Felelősségre vonhatják a tejföldobálást nem jelentő rendőröket

hvg.hu/itthon/20150612_plakat_dobas_rendorok_parancsnoki_vizsgal
@látjátok feleim szümtükkel:

de legalább meg van fizetve. Bár többen úgy lehetnek vele, hogy ideje volna kifizetni:)
@jaegtoer: a poszthoz: ha én volnék a tulajdonos, akkor amerikai bíróság előtt perelnék... ott sokkal megértőbbek lázár érvei iránt...
@jaegtoer:

Mindent olvastam róla, és nagyon szívesen ott lettem volna, mert a hangulatot nem lehet leírni, csak körülírni.

Valóban nagyon tanulságos.
érdemes elolvasni!

Nagy Navarro: „Legyenek következmények!”

7-0 - mind a hét, MTVA--s perüket megnyerték a köztévé előtt már több mint ezer napja tüntető Nagy Navarro Balázs és társai. A társadalomnak jelentős anyagi és erkölcsi kárt okozó ügyeken valószínűleg csak a köztévét képviselő két ügyvédi iroda járt jól. Nagy Navarróék nem hagyják abba – tiltakoznak és küzdenek a média tisztaságáért, és azért hogy a hírhamisításnak legyenek valódi következményei.

hvg.hu/itthon/20150612_Nagy_Navarro_Legyenek_kovetkezmenyek
a kurva életbe! a pofátlanság csúcsa! az előbbiből:

"A legjobban a perekkel minden bizonnyal az a két ügyvédi iroda járt, amely az MTVA-t képviselte. A Gellér és Bárányos ügyvédi iroda 20 ezres, a Nagy Navarro elleni munkaügyi perben pedig Trim Gábor 30 ezer+ áfás órabért számlázhattak ki nekünk, adófizetőknek. Több esetben a közmédia előre tudhatta, hogy nem fog megállni a vád, nyilvánvalóan felelőtlenül járt el."
@guma:

Jó reggelt 'Maaargit:)drága meg mindenkinek!!

Kardvirág helyett:)

www.youtube.com/watch?v=DyWuTrKw8p8

Pilinszky jános
Négysoros

Alvó szegek a jéghideg homokban,
Plakátmagányban ázó éjjelek.
Égve hagytad a folyosón a villanyt.
Ma ontják véremet.

...........
ezzzzz:))

kepkezelo.com/images/sm0xalzex73hlrfbzzoz.jpg
@guma:

"nem engedi megnézni"

Nem tudok segíteni:( A technikában retardált vagyok.
@Sir Bates dö Hól:
Gondolom lesz egy újabb elbukott pere a NER kotonszökevényeinek valamelyik nemzetközi bíróságon, aminek a végén egy szép summát keresnek az ügyvédek, a magyar állam kártérítést is fizet, a kép pedig jogos tulajdonosához visszakerül. Az viszont évek még. Addig is a tulaj helyében elzárnám, mert ezek simán ellopják az anyjuk pic.áját is!
@gazoló: :)

kösz!
viszonzásul, mert azért néhol "vége" van. lásd:

Túlélt mindent, nála a béren kívüli juttatás része a halastó

Nem mindennapi módon igyekszik dolgozói kedvében járni a Tutti Kft.: a gyár mellett horgászhatnak a dolgozók, amit kifognak, az övék. Abban sem szokványos a cég, hogy a vezetők fele nő, és ugyanannyit keresnek, mint a férfiak, és megoldják, ha a szülés után visszatérő kismama csak reggel 9-re tud beérni, vagy heti 2-3 nap vállal munkát. A cég termékeivel gyakorlatilag minden élelmiszerboltban találkozhat. Már a rendszerváltás előtt indult a vállalkozás.

hvg.hu/vallalat_vezeto/20150612_Tutti_Kft_A_ceg_ahol_beren_kivuli_juttata
Lézerdzsonni szavai persze értelmet is nyerhetnek, pláne ha a másik ecceri szavait idézzük:

"Nem vagyunk kommunisták, nem az emberek ellen kormányzunk, hanem az emberekkel közösen kormányzunk"

Tehát ami az övék, az a miénk is. Ami pedig az enyém, ahhoz semmi közötök... meg amúgy is, KONZULTÁCIÓ!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: D

'ottapont!!

Jó az Egyenlítős cikk is:)ezz:)

"Ne legyünk már törökgáborok, mondjuk ki:

diktatúrában élünk,
ahol a kormányt és a kormányfőt nem ellenőrzi többé a nép, a sajtó, vagy a civilek;
az ellenzéknek nincs ráhatása az ország ügyeire,
a demokratikus médiát korlátozzák,
a demokratikus intézmények kiüresedtek,
vagy fideszes pártkatonák vezetése alatt állnak.
A választási rendszer a Fidesznek kedvez,
a médiában és a gazdaságban is mindenhol a kormánypárt erőfölénye uralkodik. "

A 'kádéjempé meg változatlanul "megbaszódhat a hétvégi dugók miatt,..is:(
"Mikor lesz vége?"
Egyre nehezebben viselem ezt a 'csődtömegnyi országot,a vezérrel,hűbéres házikreténjeivel,agyatlan mamelukjaival együtt
mielőtt "elszállnék" egy kis repülős összefoglaló:

Kiderült, mi okozhatta a Gripen balesetét

A részletek alapján valószínűsíthető, hogy szoftverhiba okozhatta a szerdai Gripen-balesetet - mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter nyilatkozott a Napi Gazdaságnak.

Videó: Szinte függőlegesen száll fel a Boeing új Dreamlinere

Elképesztő videó jelent meg a Boeing új, 787-9 Dreamlineréről. A gépet a Párizsban június 15-21. között tartandó repülő show-ra készülve próbálta ki Washingtonban a pilóta. A felszállás látszólag a fizika összes törvényével szembe megy, a 280 férőhelyes, 250 millió dollárba kerülő új gép szinte teljesen függőlegesen száll fel az égbe.

hvg.hu/tudomany/20150612_Video_Szinte_fuggolegesen_szall_fel_a_Boe

747: a Jumbo forradalma

offforever.blog.hu/2015/06/13/szuperszerkezetek_boeing

napozzatok, sétáljatok, vásároljatok vagy csináljátok amit akartok...

további szép napot!
@guma: "lányod ballagása pedig biztos letarolt pár virágboltot! :)
de azért kocsival, remélem nem lepted meg... :D "

semmi ilyesmi. nálunk rideggyerektartás folyik:)

ballagásra kapott 300kg szárazbetont és 16fm szegélykövet.

és tök boldog volt:))))))))))
@taga20:

És semmi karnis? Istenem, de üdítően hülye vagy:))
@Orica Középföldi:

A karnist szemérmességből elhallgatta.
@Sir Bates dö Hól:

Kár, hogy a vesztes per költsége is a Mi zsebünket terhelné, ellenben cserébe elmondhatnánk: se kép, csak prosztó.
@jaegtoer:

Tévedés, az összes prosztó a miénk.
@jaegtoer: aszt má karácsonyra megkapta előre:)))
@guma:

"_"A felszállás látszólag a fizika összes törvényével szembe megy, a 280 férőhelyes, 250 millió dollárba kerülő új gép szinte teljesen függőlegesen száll fel az égbe."_"

Ezt nem is értem... hogy mi ebben az újdonság? Én is épp így szoktam, igaz nincs 280 férőhelyem és nem kerültem 250 millió dollárba, bár az utóbbin még segíthetek. Van rá perspektíva.
Amúgy az mindenkivel megesik. Egyszer. Igaz, akkor már cseszheti;). Kérdés mennyi hozzáadott értékről tud beszámolni a számviteli főnöknek. Elég rigorózus fazon. Legalábbis úgy hírlik.
@Orica Középföldi:

Azért ellenzik a bevándorlást. Hígulna az állomány.
@jaegtoer:

Ebben a variációban hallottam: Senkit nem fogadunk be, már így is tele vagyunk senkikkel:))

Na, mentem.
@Orica Középföldi:

Sül a sütőben a meggyes marha.
[de ez a sül nem az a sül, ez a sütni sül. már csak a gyökötteknek, ha a szokott szabadságuk alatt olvasnák:)]

Szóval sütőben még nem csináltam. Elég 'rosszul' néz ki. Viszont az előbb kiszagoltam az ajtón kívülre. Úgy tűnik, hogy eléggé ott van.
Én biztos betenném a kamrába a festményt, az ajtóra meg kiraknám a táblát büdös fideszeseknek tilos a belépés!
@jaegtoer: 24? komolyan? elveszel feleségül? nem vagyok se szép, se okos, főzni sem tudok, de elsőosztályúan rendelek kaját!
@kokuszpok:

Lököttnek lökött vagyok, de nem annyira:) és mint mondám, csak olykor 24, többnyire 240, és ebben a korban már nem nővel küzd az ember, hanem a járókerettel, a meleggel és a hideggel:) néhanapján meg a gondolataival...
@jaegtoer: ez roppant mély volt igy kora reggel :) node sebaj, akkor továbbra is távolról rajongok ;)
@kokuszpok:

Kedves, tetszik tudni ez úgy van, hogy engem jaegkiskaes szokott időnként kenyérre kenni útban a 24-től a 240 felé, de még 100-on innen, ugyanakkor az elgurult gyógyszereim pótlásáról is gondoskodik.
Viszont a lökhajtásos járókeretem üzemeltetését saját hatáskörben intézem, beleértve a karbantartást is, sidolozás mellőzésével.
@jaegtoer: a kiskésit neki, akkor az ön életében rend és fegyelem uralkodik :)
a sidolozásra rá kellett gugliznom: azt miért nem?
@kokuszpok:

Arra utaltam, hogy a járókeretnek azért túl nagy jelentőséget nem kell tulajdonítani, ahogy én sem teszem, mert nem sidolozom, fényezem, tehát nem hivalkodok ilyeténképpen:)
süti beállítások módosítása