Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/29/napelemgyar-csorna-fizetes-dolgozok-leallas "2021 nyarán, amikor felp... (2024.03.29. 14:20) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.06.12. 09:13 Fabius

Lázár: elvesszük ami kell!

Címkék: fidesz lázár jános einstand pofátlan arrogáns tahó

"Szerettük volna Pákh urat meggyőzni ezzel a barátságos lépéssel, hogy minden körülmények között érdemes megállapodni a magyar állammal" - mondta tegnap Lázár János miniszterelnöki miniszter, megszerzésekért felelős kreatív kormányhivatalnok. Nem voltunk sportszerűek - mondta még - de a sportszerűséget a magyar kormány le is szarja, ha kell neki valami.

lazar_rablo.jpg

Tegnapelőtt a manyupok, tegnap egy megkerülhetetlen szellemi termék, ma egy Munkácsy festmény. Mindegy mi az, ha kell akkor kell és kész, ha nem adják önként és annyiért amennyit a kormány rászán a bulira, akkor jön Lázár és elintéz:

- Nem lehet(ne) ellopni a manyupokat az Alkotmánybíróság nyöszörgése nélkül? János ír egy módosítót, az AB a jövőben kushad a sarokban ha költségvetési dolgokról van szó, és tádám, máris lehet kitalicskázni a 3000 milliárd felhalmozott lovettát.

- Akadt egy dolog, ami nélkülözhetetlen az uniós pénzek elosztásában, de levédett magántulajdon? Semmi gond, jön Lézer, tesz egy ajánlatot, majd mikor süket fülekre talál akcióba lép: a tulajdonos cégnél megjelenik a NAV, házkutatásokon lefoglalnak ezt-azt, középvezető szintig kihallgatnak mindenkit, éppen csak az nem világos mi után nyomoznak ennyire. A nyomásgyakorlás célt ér, a céget eladják, majd az aláírás másnapján az amúgy jó egészségnek örvendő cégvezető, Komáromi András meghal.

- Pákh Imre visszautasította a visszautasíthatatlan ajánlatot, amit a Golgotára tettek neki. Minden joga megvolt hozzá, elvégre az övé. Nevezhetik kapzsinak vagy bárminek, de ettől még a tulajdona felett szabadon rendelkezik. Ahha, csak nem Magyaroszágon, ahol Lázár János megszerző úr hatásköre az ilyesmit intézni. Ha kell, bevallottan nem sportszerű lépésekkel. A védetté nyilvánítás után tegnapi üzenete is "barátságos lépés", vagy mi. Pákh nem mondhatja, hogy ő nem szólt, és nem adhatja el mosolyogva a Golgotát ahelyett, hogy Komáromihoz hasonlóan kelljen ráébrednie, bele is halhat aki az állammal és Lázárral üzletel.

 

332 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr347535990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha perre megy, csont nélkül nyeri, nade vitéz Pákh törzskapitány eladni szeretne, más vevő meg nem csápol a környéken. Meg fognak egyezni.
Reggelt, Népek!

"Csodás."
Mikor hallottam az esetet, mindjárt arra gondoltam, hogy egy maffiózó sem csinálná jobban. Ismét egy sztori, amit a magyar állam/kormány maffia módszerrel visz véghez.

Remélem, Pákh úr pereskedése sikeres lesz és jó nagy csinnadrattával viszi majd haza a képét, jelezve minden műtárgy tulajdonosnak, miként adják kölcsön, bemutatásra tulajdonukat Magyarországnak! :(
@kikoránkel:
Nem vagyok ebben olyan biztos.
Ezek után, lehet nem akarja majd eladni. Legalábbis nem a magyar államnak.
De jelentkezhet egy másik (magyar) külhoni, aki megveszi tőle és aztán jól beint lázáréknak.
@Marcellusca: Pákh azt mondta, Kanadában van vevője és ajánlata 9 milliárdért. Ha én el akarom adni a lakásomat, és két vevőm van, valószínűleg én is annak fogom eladni, aki többet ad érte.
@Marcellusca:
Egy védett kép kép értéke a nemzetközi piacon fénysebességgel esik, az elővásárlási jog meg az államnál lesz.
Meg fognak egyezni.
@The Ghost Wolf:
Őőő, izé, 9 MILLIÓ, dollárban. :P :)
Úgy gondolom, hogy mint magyar megpróbálta őshazájába visszajuttatni a képet (persze nem hülye, nem ingyé), érzelmi alapon próbált üzletelni a magyar állammal.
Ráb@szott. :(
Einstand, geci!

Ugyanebbe a körbe még bele lehetne írni a bankszektort, a magánnyugdíjpénztáras zsarolást a nyugdíj elvételéről és a rezsicsökkentést, mert a családi ezüstből hiányzott egy pár pénzügyi és energiaszolgáltató, meg egy rakás lóvé.

Egyébként meg "no comment".
Elfogytak a szavaim, amivel a hányingerem írnám körül.

Illetve de, az undor sem válasz arra a gusztustalan cinizmusra, hogy "barátságos lépés". Lázár a leggennyesebb bélférge a magyar politikának, aki még csak nem is sunnyog, hanem öblös pofával dicsekszik bele a kamerába a bőrizomtömlőjével.

A kedves fideszitáktól kérdezem, úgy a privát életükben mennyire tekintenék "barátságos lépésnek", ha kölcsönadnának valakinek valamit, aztán az a verőlegényeit az ajtajába állítva, gúnyosan közölné, hogy nem szűntél meg tulajdonos lenni, de a cucc az ő lakását ugyan el nem hagyja?! Vagy egyáltalán jogszerűnek, he?
@kikoránkel:
A "védettséget" - talán - nemzetközi bíróságon fel lehet oldani és onnantól szabad a pálya.

És egyébként, mi lesz a következő, amit "megvédenek" a tulajdonos(ok) ellen (is)?
Fa Nándor hajója, mer' azzal lázárék jót hajókázhatnak a Balcsin/Adrián?
Vagy mi? Ennyire nem számít Magyarországon a magántulajdon?
@kikoránkel:
És erre te úgy jó szívvel mondod, hogy "megegyezés"?!
@Marcellusca:

Nem.

Ha eddig nem látszott volna másból, ebből akkor is.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Ha a viktor/lázár/rogán/rétvári/harrach.... csinyájja, akkó a zoké!
Mer a zű sz@ruk édes manna.
Nekik.
:((((((
@Marcellusca:

A fidesziták a csupasz testükkel fogják védeni a képet a magyarság kulturális érdekeit semmibe vevő bíróság döntése ellen.
@Marcellusca: "miként adják kölcsön, bemutatásra tulajdonukat Magyarországnak! :( " - hol van Baán úr, a képzőművészet honi pápája ilyenkor? Mikor lesz legközelebb külföldről kölcsönvett képekből Mo.- n kiállítás?
@Marcellusca:

"Értük lopnak", volt évekig az ige és a mentség.

Azzal, hogy öt éve csinálják, egyre pofátlanabbul és látványosan "urizálnak", már egyre kevesebben hiszik el, de sajnos még mindig elegen.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Na, ja. :(

Ha nem értették, nem fogták fel a manyup pénzek "megvédését", a közműszolgáltatók felé tett "visszautasíthatatlan" ajánlatot, ez most elég konkrét eset a magántulajdon - állítólagos - érthetetlenségére.
Ha ezek után sem esik le nekik (jönnek majd a birkák úgyis, hogyaszongya: magyar föstő, magyar föstménye az legyen is csak Magyarországon, mégha illen módon is köll kieszközölni a rohattzsidajátúl), akkor végképp menthetetlen agyhalott fidesznyikekről van szó.
@Marcellusca:

szia!

elakarja adni...

Pákh Imre: Elég gusztustalanul figyelmeztettek

Az Amerikában élő magyar műgyűjtő bízik abban, hogy meg tud állapodni a jegybankkal Munkácsy Mihály Golgota című festményének eladásáról, noha a kormány legutóbbi lépését, amivel védelem alá helyezi a képet, bunkósbothoz hasonlítja. De van B-terve is a tulajdonosnak: perre megy. Interjú Pákh Imrével.

hvg.hu/kultura/20150611_Pakh_Imre_Bunkosbottal_nem_lehet_kiverni
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Pákh vitéz üzleti ügyei -már ami megismerhető- adnak némi okot a gyanakvásra.
A képről meg eléggé lesújtó véleményem van, de ez ízlés kérdése.
Hogy Lázár kicsoda-micsoda, szénné tárgyalt dolog, az lenne a meglepő ha nem azt tenné, amit a ragadozóösztöne súgna.
@Marcellusca: *magántulajdon Sérthetetlenségére
@The Ghost Wolf:

Széljegyzetek a plakátrongálók majdani alkotmányjogi panaszai elé

A kormány migrációról szóló kampánya (nemzeti konzultáció és óriásplakát-kampány) semmilyen módon nem illeszthető egy alkotmányos demokrácia működésének kereteibe. A nemzeti konzultációt a kormány a demokrácia, vagyis a közügyek szabad megvitatása eszközeként igyekszik beállítani, valójában azonban – manipulatív kérdéseivel, a válaszok ellenőrizhetetlen feldolgozásával – alkalmatlan a népakarat feltárására. Nem a néprészvétel megvalósítása, sokkal inkább megcsúfolása. Továbbá a menekültek, a migráció és a terrorizmus ügyét összemosó konzultációs kérdőív és plakátok – mögöttes szándékukban csakúgy, mint tartalmukban – kirekesztők és gyűlöletkeltők. Az állam ebben az általa gerjesztett vitában olyan (ti. xenofób) álláspontot képvisel, amely sérti az alapvető alkotmányos jogokat, a minden embert megillő egyenlő méltóságot, amit Magyarországot is kötelező nemzetközi jogi és uniós normák mellett, a hatályos magyar alaptörvény szövege is deklarál. Végül, a vitában a kormányzat – az emberi jogokat sértő – álláspontját közpénzekből kommunikálja olyan eszközökkel, amelyekhez a vita más résztvevői (ellenzéki pártok, civil szervezetek) nem férhetnek hozzá.

folytatás itt:

ekint.blog.hu/2015/06/10/szeljegyzetek_a_plakatrongalok_majdani_alkotmanyjogi_panaszai_ele
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

"A fidesziták a csupasz testükkel fogják védeni a képet".

Látványnak szép lehet, de nem jó omen. Egy törzsi varázsló szerint földrengést okoz:))
@guma:
"Igen, egy csomagot kínáltam fel, aminek a Golgota csak egy eleme volt. [...] Tehát kicsit több volt, mint a Golgota. Épp a mai nap értesítettek írásban a bankból (ugyanis a tapasztalataim alapján egy kézfogásnak, egy szóbeli ígéretnek a tárgyalópartnereim részéről már nem hiszek), hogy csak a Golgota érdekli őket, más Munkácsy- vagy egyéb képeim nem."

A zárójeles megjegyzése a legszomorúbb.
@Marcellusca:

Igen, aki ezt benyalja, az menthetetlen.

Mert jó, éljeneztek, amikor a kormány a nyugdíjvagyont kockáztató nyugdíjspekulánsok nyakára lépett a kormány (ha ehhez a képhez Selmeczi Gabriellát képzelem, már garantált a röhögőgörcs), és ezzel megfékezni hazudott a nyugdíjkassza kiürülését. Ünnepeltek, amikor erős kormányzati hatásra olcsóbb lett a rezsi, és hullott egy kis apró.

Na de ezen mit is kell benyalni?! A rezsicsökkentés törzsközönsége lenne vevő arra, hogy a jegybank akar egy festményt, amit valószínűleg esélyük sem lesz soha látni, először annyi pénzből, amennyit ők összesen nem láttak egész életükben, aztán meg még politikusék fenyegetőznek meg zsarolnak is érte? Ezt én nem veszem be! Azt azért ők is tudják, mit jelent a tyúklopás: nem szűntél meg a tyúk tulajdonosának lenni, csak már nem a te udvarodon kapirgál, és el sem hozhatod onnan, különben még elcsattan egy pár "barátságos" tasli.
"P. I.: Én nem szoktam bunkósbottal megoldani a problémáimat, és általában nem szoktam olyan emberekkel ügyeket intézni, akik ezt a metódust választják. Most itt ez történt: egy erőszakos, bunkósbotos ügylet lett az egészből."
"P. I.: Az elővásárlási jogot mindig is felajánlottam az államnak. De nem hagyom ellopni tőlem a képet. Ez a bunkósbot-politika arra emlékeztet, amikor bejöttek az oroszok, és mindent elvettek tőlünk. Apámnak annyit hagytak, hogy dolgozhatott a cégénél, amikor visszajött a Gulágról."
Ég hargjától, gonosz emberek szándékától, Fidesztől óvjad minden jószágodat!!
Voltak itten már nagy jogi melléfogdosások, szerintem ez is az.

Mitől nemzeti kincs, érték egy Munkácsy festmény, Azért mert már a kádári időkben ezt mondták? No de kérem, recnert, nem kredencet váltottunk. Egyébként van aki nem is szereti a képeit. Nekem pl. -Szinnyei Merse Pál jobban bejön.

Mitől nemzeti kincs a Puskás? Azért mert olt két görbe lába, és jól tudott futni? Más magyar focisták is tudtak, csak nem mehettek realba, meg másba, csak a vasasok adattak nekie.

Balczó Bandi pl. miért nem nemzeti kincs? Meg a többi nagy sportoló, festő stb.?

Arról nem is beszélve, hogy Munkácsy a képet nem a magyar államnak festette, innen kezdve milyen jogon tart rá igényt? A kertes házikóba egyébként sem fér be, a kertvégi fészert meg már másra használják.
"Szerettük volna Pákh urat meggyőzni ezzel a barátságos lépéssel, hogy minden körülmények között érdemes megállapodni a magyar állammal" - fogalmazott a miniszter, majd hozzátette: "zsarolni nem hagyjuk magunkat".
szólott lázár jános, miután a kormány einstandolta a pákh tulajdonában levő festményt.
barátságos lépés barátságos lépés barátságos lépés barátságos lépés barátságos lépés barátságos lépés barátságos lépés barátságos lépés
megakurvaanyád lázár jános -és ezt tekintsd nagyon barátságos lépésnek, bár a legszívesebben egy kibaszott nagy péklapáttal ütnélek addig, amíg mozogsz, te geci!
A kép kurvajó!
Ha nem említed a sportszerűséget,ez a sport szeled itt rohad meg a zsebemben.
Azért jó,hogy ezt a festményt is megvédték,mint a manyup-pénzt.
Jöhet a mercedes és az audi gyár!
ez a lázár egyre pofátlanabb.
a feje golyóért kiált.
Na akkor kezdjük előlről: Miért is akar a jegybank festményt venni? Miért nem a Nemzeti Galéria?
két dolog:

egy: index.hu/belfold/2015/06/12/orban_az_embercsempeszeket_figyelmezteti/
" Elsősorban az embercsempészekhez szól a kormány bevándorlással kapcsolatos plakátkampánya, [...] – derült ki Orbán Viktor [...] interjújából "
namármost.
ha orbán figyelmezteti az embercsempészeket, hogy ne vegyék el a magyarok munkáját, akkor ez azt jelenti, hogy csak magyarok csempészhetnek embert, de ők legálisan?
ez hülye.

kettő:
index.hu/mindekozben/poszt/2015/06/11/egeszen_uj_szintet_kepviselnek_a_plakatrongalok_szombathelyen/
vote mindkét plakátra. valóban szintet léptek a plakátátértelmezők :D
Még egy ordas lépés, ami nem fogja elérni a közvélemény ingerküszöbét. A jövő héten már a kutya sem fog emlékezni rá...
Lázár-Orbán féle komcsi trógeroknak a magántulajdon fogalma ismeretlen. Mindent ellophatnak, jogi trükközéssel megszerezhetnek. Mellé még kaptok pár cinikus, tenyérbemászó mondatot, meg egy debil vigyort.
Pákh helyében az országtól távol maradnék, itt még el találja ütni egy osztrák nyugdíjas...
@kikoránkel: "Pákh vitéz üzleti ügyei"-hez semmi közünk.A Golgota első sorban az ö kincse.
Csak aki ebben a geciputtonyban éli életét az hiszi hogy nem lesz leverve rajta minden lopása hazudozása 3x,Most hogy minden korábbi barát és szövetséges kihátrál mögülük,nagy ungabunga vár ezekre az illegitim választási csalogányokra,kevés lesz a maradék narancsbirca.
Volt nem is olyan regen valami Sueso kincs bevasarlas ott toltak bele a milliardokat, nem ugy mint mist, hja akkor nem tudtak lenyulni igy? Tudjuk mar reg, hogy a fideszmaffia igy mukodik.
@látjátok feleim szümtükkel:
hát majd kinyitják, nem gond. aki be tudta zárni, az ki is tudja nyitni...
@nandras01: "Pákh telefonon elmondta, a Golgota levédésével és az országból való kiutasítással megzsarolták már, mielőtt az MNB-vel tárgyalni kezdett volna a kép megvásárlásról. Pákh örül, hogy a magyar állam odafigyel a festmény sorsára, de öröme akkor volna teljes, ha az állam betartaná a két évvel ezelőtti megállapodást, amelyet a Miniszterelnökségen két akkori illetékes is kézfogásával pecsételt meg"
gepnarancs.hu/2015/06/a-kormany-atverte-munkacsy-golgotajanak-tulajdonosat/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: má' hogy lenne ismeretlen... minden az övék, magántulajdonuk, hitbizomyánuk, hűbérbirtokuk stb. neked meg marad a kussti, mer' lesz olyan ajánlatuk, hogy csak na!

Meg aztán köll valami vallási témájú izé a falra a kandalló fölé, mer' a kandalló párkányon már ott van Napóleon gyerekkori koponyája!
@Secnir: nem értem miért rugóztok ezen a vasárnapi boltbezáráson. itt sincs semmi nyitva vasárnap, még némelyik benzinkút se! nagyvárosokban akad egy-két Ali, Hassan meg hasonlók, akik kicsiny vegyesbóttyukat kinyittyák, de ha betévecc oda, akkor súlyos árakkal találkozhatsz... oszt mindenki köszöni megvan, igaz ez bajorország, meg keresztény nagyon stb...
@kikoránkel: de éppen, hogy lett volna más vevő, aki megadta volna a Pákh által kért összeget, erre jött az einstand.
@kikoránkel: de a poszt pont arról szól, hogy ez a "védett" kép egy újabb fidesz újbeszél, pont, mint a nyugdíjak megvédése, a foglalkoztatás növelése a közmunkával, a rezsi csöki stb
@aritus:

Annyiban új beszéd, hogy ezt a fidesz még eddig nem mondta, de az a kádárizmusban bevett gyakorlat volt. A védett nemzeti kincset nem lehetett kivinni az országból még akkor sem, ha nem az állam tulajdona volt, és nem volt érvényes jogcím az államosítására.
Még merje valaki mondani, hogy a fidesz Orbánnal az élen nem csinált hátraarcot, és nem a régi elvtársak adják nekik az ötleteket. A nem kap 3 hónapig közmunkát nagyon hasonlít a régi közveszélyes munkakerülésre, csak azt bíróság mondta ki, ezt meg a belügyér találta ki. Szerintem ő még nyomozott anno közveszélyes munkakerülésben, és biztos beragadt a tekervényeibe.
@nincs_itt: bakker iszol te rendesen?
nehogy má te mond meg nekem, vagy semjénzsoti, hogy miko vásároljak!:))
hülye bajorország, hülye kereszténység!
@látjátok feleim szümtükkel: ki a faszt nézi? aki aszt nézi az egy zombi:))
@taga20: enézést! ki a fasz nézi? így helyes:)
Gondolom van akinek dagad a keble, mert büszke, hogy megnyerte Orbán az unijó elleni háborút.:D

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=188402
@taga20: ahogy gondolod, de itt mindenki 12 millijó meg egy kevéske nem teljesen legális, remekül megvan ezzel a dologgal...
nyugi iszom rendesen!
de vasárnap megyünk csavarogni, látnivalókat megszemlélni mint kimdzsongun, zabányi, meg persze sörözni folyamatosan...
na szóval semmilyen zso-fikának meg bekaphassa a fázós krokogyélus madár!
egy pár éve elvannak ezzel a hagyománnyal.
@látjátok feleim szümtükkel: és gondolom seppblatter agya át a kupát!:))
A magán nyugdíjpénztárak esete intő jel volt.
Most ahhoz a mérföldkőhöz érkezett az ország, ahonnan a magyar jog csak annak a személynek a magántulajdonát garantálja, akiket arra Orbán Viktor kijelöl(t).
És még mondja valaki, hogy ez nem a tiborc(z)ok országa.
@nincs_itt: drága barátom, száz milliók el voltak anno pl. a boszorkány égetéssel, meg az asszonyi állattal. közben jött russzo meg a depesmod, asztán má nem menő a vasárnapi zárvatartás.
a béemvé menő.
na nem az M6, hanem a négyes:)))
@taga20:

"_hülye bajorország, hülye kereszténység!_"

Mondja ezt a hülye taga:)
Na de mit mondana az okos taga?:) A 20-as.
@taga20: hogy megy az élet? guminők jönnek mennek?
@jaegtoer: a sima taga nyulat akar ugrasztani. a húszas taga, pl. berteszgádenben szeretne szerszámkészítő lenni:))
@látjátok feleim szümtükkel: Valamire való média nélkül nehéz lesz triplázni.
A hír tv- nek is kellett 8-10 év míg a híg fosból, igazi szarrá vált.
@taga20: 20 év...ifjúkorom leggyászosabb éve.
@Penivaldes: a francokat! hülye ballagás rulez volt. még szerencse, hogy a piát behűtöttem:))

hugi, monokini megy a hétvégén?:))
@jaegtoer: segícs má haver! merre van ez a plakát? ahogy parajd és farkaslaka felől jösz, vagy csík felől?

ON
@Penivaldes: cica, egy pontot elhagytál! így egy baromság a kommented!

:)))
@taga20: így legalább nem száradtál el
monokini, ja, valamivel el kell űzni a nemzet ellenségeit
@jaegtoer: ....vasárnap a szomszéd ablakából beszivárgott a bableves illata. Eszembe juttatta a nagymamámnál töltött családi zabaversenyeket.
Bableves csülivel és kakaspöri csipedettel, ubisali.
Mivel a puncinál csak a gyomromat szeretem jobban felpattantam, hogy irány a hozzávalókért......majdnem.

Szóval hagy döntsem már el, ha úgy alakul akár aznap, hogy mit szeretnék enni.
@taga20: ok, ok. a 20.évem a leggyászosabb volt
@taga20: ahogyan a rengő hájam ring mikjözben futok az ellenség felé:)
@jaegtoer: ....pedig sokan lufinak gondolták a sztorit, de lehet az lesz a legélesebb koporsószeg.
@Penivaldes: vagy kérdezem meg szomszédot, hogy mit főz vasárnap.
@Penivaldes: én konkrétan a cickók rázkódására gondoltam, persze csak történelmi távlatokban:))
@látjátok feleim szümtükkel: nem új beszéd, hanem újbeszél (orwell 1984). Amikor politikai, hatalomtechnikai okokból változtatják a szavak jelentését. Akár pont az ellenkezőjére: megvédjük=ellopjuk stb
@Penivaldes: a kintornás sráknak igaza van, nehogy má semjénzsoti mészárlási szokásait vegyem figyelembe vasárnap!:))
@kentauri: enegem sosem motivált a szomszéd főztje
...pedig a szomszéd főztje mindig zöldebb.
@taga20: ugyan, röhögőgörcsöt lehet kapni ettől a nyafizástól.....:)
@Penivaldes: milyen nyaiízásról brekegsz bébi?
@kentauri: főleg ha vega a lelkem.
egyébként ajánlom neked a répa leveleket, remek saláta alapanyag, de magában is kellemes.
@Penivaldes: te, múltkor még csak a köldöködet:)
@taga20:

"_ merre van ez a plakát?_"

Ez mindenütt ott van:)
(nem tudom, nem én 'ragasztottam:)
@kentauri:

A felcsúti plakát szövegének azt javasoltam, hogy:

Fel is út, le is út.
@taga20: amit egyesek művelnek a zárvatartásnál, és nem azokról beszélek, akiik egész héten 0-.24 órában nyomják...
Plakátkampány:

Ha hazánkba látogatsz csak a magyar emberek után túrhatod át a kukáimat.
@jaegtoer: az én lelkivilágomban nincs, és gondolom, akik ide böfögnek, azoknak sincs. eboláért meg csak hétvégén vállalok felelősséget:)))
@kentauri: nálunk egy kutya túrta fel...na de elintéztük az ebet.
@kentauri:

OFF
Annak idején egészen részletekbe menően, társadalom szerveződési szempontokra kiterjedő aprólékossággal kifejtettem ez ügyben a véleményemet.
Most csak annyit írok, vasárnap te is csak akkor tudsz elmenni a boltba, ha nem vagy vasárnap munkára kötelezve.

Ez persze nem jelenti azt, hogy teljes egészében, vagy akár részleteiben is helyes volt amit rákényszerítettek az emberekre.
Szerintem elfogadható megoldás lenne, ha valakit vasárnap munkára kényszerítenek, akkor kapjon "vasárnapi pótlékot", amit a vásárolt áru árához hozzácsapnak, s a vasárnapon dolgozó pedig megkapja.
Ha jól sikerül a leves, megéri:)
ON
@Penivaldes: huuuuuu! bakker!
aki szóvá teszi, hogy baszodjál meg semjénzsoti, azok művelnek,
akik egész héten 0-24-ben nyomják( ilyenek nincsenek), azok ...!

hugi, nem vagyok gábris, nem veszek be mindent:)))
@taga20: abban nem lennék biztos hogy nem veszel be mindent...tudnék ám mesélni a helyieknek :)
tényleg Boli mester merre???
@Penivaldes: ....én a répát csak egy történetben tudom elképzelni és te vagy a főszereplő....és pont ahogy te is most fantáziálsz: a korpásba.
@Penivaldes:

"na de elintéztük az ebet."

Lelketlen egyedek. Szegény eb.
@jaegtoer: jég, anno én is kifejtettem, hogy ha csinálunk valamit, ako csináljuk rendesen! me mindenkit vár valaki!

ZÁRJUK BE!
- a benzinkutakat
- az éttermeket
- a strandokat
- a múzeumokat
-a cukrászdákat
-a békávét
- a volánbuszt
természetesen a kórházakat, a rendőrséget, a tűzoltókat, etc. nem.

remélem vágod haver, hogy szép még lehecc:))

ennyi barmot!
@jaegtoer:

mégis van székelyhumor! díjazom!!! egész nap ezen vigyorogtam :)
@100 kóbor kutya: ha nem hagyod abba, bedobok két hotdögöt!

remélem érthető a lófej a lábadnál?:)))
@Penivaldes:

Amúgy... úgy is van. Egy kutya őrizze meg a méltóságát, ne kukázzon, hanem vadásszon.
@taga20:

Te, te hólelkű taga, nem vagy te olyan:)
@jaegtoer: ...ha szombat-vasárnap dolgozom 120 % pótlékot kapok....csak ki kellett volna terjeszteni a törvényt mindenkire....Gyakorlatilag pizzanap lett a vasárnap.
@jaegtoer:

"a vasárnapon dolgozó pedig megkapja. "

hány éves vagy?
megy a szőlőbe vagy a krumpliföldre a rabok mellé közmunkára... :(((
hogy szakadjon arra is az ég akinek ilyen ötletei vannak!

különben a katasztrófavédelem hajtja be a plázákba az embereket ebben a hőségben vasárnap!
listát is készített melyik hol található!
@taga20:

tudtok majd este fürdeni? :D
@Penivaldes:

az látom! de mi köze a hajmosásnak a korpához?
:D
@taga20:

Nem szépségverseny ez, lelkem.
@guma:

"_hány éves vagy?_"

Olykor 24, de többnyire 240.
@Penivaldes: ....nem a hajadra gondoltam hanem az alagút melletti katlanra.
A felcsútti apró lépésekben Magyarországon kiépíti a szabad ispánságot. A világi és egyházi előkelőségek kiváltságokkal, már-már pallosjoggal bírnak.
Lefejezés/akasztásnál éppen még nem tartunk,de egy szirénázó rendőrautó hátsó ülésén, vagy odahaza a hermosa hasziendában könnyedén örök álomra szenderül a nyakaskodó népellenség.
@jaegtoer: :))))

akkor (még vagy már) megértem miért álmodozol. :DDDD
@jaegtoer:
a hülye kapitalista kitalálta és törvényezte, hogy heti 37.5 óra a maximum ami azon felül van pótlékozva vagyon, viszont amikor munkát vállal a delikvencs akkor leszerződik vele, hogy a hét mely napjai amiből a napi nem hosszabb mint 7.5 óra műszak amit fél óra ebédidő mexakít de nem fizetik...daru megáll a levegőben lóg rajta a fél ház fél óráig...speciális üzemek mint repülés és általában a tömegközlekedés, de a sündőrség és egészségügy keményen betartya, ott a váltás a 24 órás szolgálathoz...ezzel van többeknek munkája és mindenki tud vásárolni vasárnap is sőt akkor van tözsi...igaz a bérek meglehetősen szarok van olyan "állás" ami 25000 dollár évente ami csak úgy jó ha a család összedugja amije van...vagy van neki mellékállása ebben nincs megakadályozva

van aki vásárol, van aki templonyban bassza el az életét mások mennek a kottidzsba pecázni és gazolni meg bárbekjú akármi amit rá lehet tenni a faszénparázsra és lehet locsolgatni kurva gusztustalan szószókkal

brühüyyy

kkkkkkkkkkk
te meg írhatn
ál munka törvénykönyvet 17. kiadás hogyan basszuk el az életünket templonyokban felfüstölve tömjénnel és a plázán kirakatot nézegetve és kibaszott szar kávénevű löttyöt lengetve a kezedben
@100 kóbor kutya: nyertél bolhás kettő:)) tényleg nem vagyok olyan.
@jaegtoer: pont eszt mondom én is, szívem.

:)) egyébként, bírom a hülye burád haver, csak néha gyökér vagy!:))
@Rodeo36:

Én nem említettem se templomot, sem elbaszást.
A szabadidő eltöltése az életminőség része.
Nem ismételgetem magam, ha annak idején olvastad, tudod mi a méltányolható álláspontom, ha nem, akkor most - minek?

Mikor jössz haza, egy kis zárvatartásra?:) Tiszta Florida:)
@jaegtoer:
ti be vagytok már zárva 26 éve és kidobtátok a kulcsot, egyébként floridában lőnek területvédelem mint a kutyáéknál, ha te lövöd le előszőr akkor neked van igazad...törvény van rá

www.leg.state.fl.us/statutes/index.cfm?App_mode=Display_Statute&URL=0700-0799/0776/0776.html

"stand your ground" a tétel címe...eszt másolta le az OGV és bandája, ti meg összezárkóztatok velük

"(2) A person is justified in using or threatening to use deadly force if he or she reasonably believes that using or threatening to use such force is necessary to prevent imminent death or great bodily harm to himself or herself or another or to prevent the imminent commission of a forcible felony. A person who uses or threatens to use deadly force in accordance with this subsection does not have a duty to retreat and has the right to stand his or her ground if the person using or threatening to use the deadly force is not engaged in a criminal activity and is in a place where he or she has a right to be."

kkkkkkkkkkkk
brühüyyy

szabad idő jó idő munkaidő rosszidő (pláne ha nem is fizet jól)
@guma:

Találtam khööömmm... ellenszert a vasárnapi zárva tartásra.Ez egy ingyenes, telefonra letölthető, helymeghatározóval működő Androidos alkalmazást. A fővárosban, még úgy ahogy akár hasznos is lehet.
Innen sikerült megtudnom, hogy a közelben lévő Üllői úti Spar, holnapután, vasárnap 8-16-ig nyitva lesz. :-)
@Gábris szomszéd:
ez tipikusz arrafelé ott "bushnak" (©tőlem) is...hát még a többi...unatkozó fehér dagadt éjszaka autódzik lát valakit leszólíttya, az elküldi a picsába erre lelövi és el sem ítélik most is szabad...

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkk
ez már műxik alcsútbasznádon politikai és gazdasági ellenfelekkel szemben
@Gábris szomszéd:

tudod e mit jelent a "pincharrata"??????????

kkkkkkkkkkkk
brühüyyy
@Imola Helyesi: a kibaszott geciorbán és lézerdzsoni a kalmár te tetű!
szarjál sült!:))))
@taga20:

"_ csak néha gyökér vagy!:))_"

Azér' van, mert ragaszkodom a gyökereimhez. Téged is kedvellek:)
@Imola Helyesi: "Helyes, menjél ebben a dög melegben boltba vasárnap"

bazdmeg, télen is dög meleg van? vagy ősszel?
@jaegtoer: azé mindig legalább egálra mented a süketelésünket!
bírlak is ezerrel:)

na nem vagyok meleg, csak alakulok:)
az óvodában is mindig én mosogattam:))
@Gábris szomszéd:
hát hol vadásztad??? valami floridai cubai fasiszta oldalról?
"felszúrniapatkányt" (felnyársalni értelemben)

kkkkkkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
@Gábris szomszéd:
ha élestréfára akarod venni akkor:
patkányból nyársonsült rablóhúst

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@taga20:

"az óvodában is mindig én mosogattam:)) "

Úgy látom ezt már nem növöd ki:))))))
@Imola Helyesi: kalmárebola, gecivitya térdelőjét nem nyomom ki, me akkora pina, hogy élvezem a hülyeségeit:)))
@Orica Középföldi: én mindig mondtam, hogy te egy feketeözvegy vagy:)

ja, bírom a pókokat, ja és a házisárkányokat:)))
@taga20:

Pedig még meg se kérdeztem, hogy miért nevezel mindenkit gyökérnek. Annyi jó szavunk van, ami még a különbséget is jelzi.
@Imola Helyesi: cica, ha nincs más ako besegítek. rábukhacc:)))
@Orica Középföldi: talán.......a ló nézet be a gyerekszobámba.
de a szívem, a szívem olyan :)))
@Imola Helyesi:
Amennyiben itt tovább ugatsz, rád találok lépni. Vagy érdemben hozzászólsz, vagy takarodsz!
@Gábris szomszéd:
ügyes vagy, nekem napokba tellene ilyesmit megtalálni

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, ne báncsd a csajomat! léci:) menstruál, azé ilyen picsa:)))
@taga20:
Egy ilyen ostoba komcsi köcsögnek, aki nem ismeri a MAGÁNTULAJDON fogalmát, szívlapáttal megmagyaráznám. Mondjuk úgy, beleverném... Szánalmas fideszbuzi csak, Piktorra gerjed a muff.
@Orica Középföldi:

Mert az oviban karnis volt a jele, és így kompenzál.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Elrettentő példának mindig jó:) hozza a formát és a firmát:)
@Imola Helyesi:
Ki írt neked te majom? Szánalmas kis komcsi vagy. Mint Orbán elvtársad és a többi kisz meg mszmp buzi. Tudod mit, írd ki a primitív blogodra, a hasonló agyhalott fideszköcsögöket hívd ide. Eligazítjuk őket! ;)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: szeva B, képzeld tegnap láttam sárkányokat a Kopaszi gátnál,. eszembe is jutottál
@Imola Helyesi: Levelet írt neked? Privibe? Jujj de izgi lehet az ilyen.
Hú, de jó a hangulat!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ez sistergett öcsi, mint ebola az afrikai nyárban:)

szerinted ér ennyit a falubolondja? ér ennyit az országbolond
@Imola Helyesi: vicces vagy Molly...Munkáncsynkról....meg a Rembrandtomról.
@Eszter jött: megjöttél, milyen lenne?:))))
@taga20:

néha elgondolkodom rajta, miért is szeretlek.
hát, ezért! ))))
@Imola Helyesi: Én olvasom a blogodat, mióta Sir belinkelte. Komolyan kérdezem, hogy írt neked a Boli?
Vagy csak viccelsz?
@Imola Helyesi:
Nyelvtannáci néni teccik lenni? Na, húzzál fideszköcsög el Viktorod hátsójába, ahol eddig is tartottad nyelvedet! Kretén komcsi...
ezt a szenvedélyt......szent kleofás
@hamucipőke:
Arra én is kíváncsi lennék, de egy hazugsággal több, vagy kevesebb, meg se kottyan neki... Ez tényleg ilyen ostoba. :(
@Imola Helyesi:

Munkácsy nem közgyűjtemény részére festette, anyagias hazafi volt, de Lieb Mihály Leoként is szeretjük.
@Eszter jött: néha én is:) asztán megyek tovább:)))

u.i.: most legyek batyu vagy gábris? brüüü, soha!
@Penivaldes:

Tanulhatunk Imolától. O tudja, hogyan kell izgalomba hozni a férfiakat.
@Eszter jött: Van benne valami dekadens báj, a nemtörödöm szenvedély az ami körüllengi.
@jaegtoer:
Egy ilyen komancs kreténnek magántulajdonról, becsületről, tartásról nem akarsz mindjárt előadást tartani? Megértené?
@Eszter jött: A férfiakat ezzel nem izgalomba hozza, hanem felidegesíti. Ez azt hiszem, kézzel fogható különbség???
@Imola Helyesi:

Mikor volt a magyar államé?
@hamucipőke:
Darabig el fog tartani... :)
Persze fogalmazhat egyet, de ha a családfámat übereli, azzal is beérem. :D
@jaegtoer:
Ez tényleg ennyire ostoba szerintem, nem festi magát... :O
@Penivaldes:

"_ engem pl iszonyat idegesít a pofája._"

Idegesítelek?:) Ha ezt tudtam volna!?!
@Imola Helyesi:

Te beteg vagy vén fidexqrva:))))
Csináltasd már meg magad valamelyik lézengő fidexritterrel, mert egyre undorítóbb és szánalmasabb vagy.
Te is csak lopni tudsz, mint a törpelúfax vezíred :))))))

Sajnálni fogunk, de húzz a redvásba. Olvashatatlanná teszed a blogot te blogxörny:)
@Imola Helyesi:
Osztrák? Oszt idesanyádnak volt-e okosabb gyermeke? Szerencsétlen muzsik... Fingod sincs miről ugatsz, de hát "Boldogok a lelki szegények...". Szerintem ma már ne igyál többet, a szokásosnál is több ostobaságot röfögtél össze. Vízzel próbáld ostobenkó fejecskéd borogatni.
@hamucipőke:

Jó, jó, de magára vonzza a köz figyelmét. Van, aki ölni tudna ilyen képességekért.
@Eszter jött: de szerintem hamisítvány, ugyanis a színvilága inkább a manierizmust idézi.
@Gábris szomszéd:

Nem tudtam, mi hiányzik az életemből.
@Imola Helyesi:

Te állítottad, hogy a magyar állam tulajdonában volt. Aki állít, az bizonyít. Ez egy jogelv.
"Affirmanti incumbit probatio." Róma óta. Ulpianus?
Disztingváljatok már, b@sszátok meg!!! :-)
@jaegtoer:
Neeee... Ennyire? Egy ilyen ostoba pöcsköszörűt ilyennel molesztálni? De'télleg... :(
ízletes volt a szarvaspörkölt, kellemes érzetet adott az ízlelőbimbóimnak.
@Penivaldes:

Peni, drága! Nagyon nehéz napom volt. Ne mondj nekem idegen szavakat, kérlek.))
@Imola Helyesi:
Bolgár? Nem tudom mit ittál, de lejöhetnél a csavarlazítóról, ilyen hülye leszel tőle. Oszt sült szültél-e már ma?
@Eszter jött: Negatív eredményű feltűnési viszketegségben szenved.
@Imola Helyesi:

Ejnye , olyan mátraimártás vagy :))))
Azon sem lepődnék meg ha ő lennél személyesen.
El is képzellek a kis szőke kontyoddal, ahogy vitya ölét bámulod szerelmes szemekkel :)))

Nincs több kérdésem ......... te vagy :D
@Imola Helyesi:

Azért lehet esetleg jó vasárnap elnyargalni a Sparba, mert ócóbb. Ha hiszed ha nem, nemrég, szintén pihenőnapon bementem a sarki kisboltba ásványvízért. A leggagyibb Zafír buborékost 190-ért adta a pökhendi boltos (ez máshol 60-70 forintba kerül).
@Imola Helyesi: ez milyenorbántróger válasz volt?
a golgota állami volt vagy nem? ennek semmi köze a jogászokhoz!
szardarab váljál el a májtól!
@Imola Helyesi: én is oda tudok lenni holland dalokért, de attól még nem vagyok holland.
@hamucipőke:

Én nem merném diagnosztizálni. De azt hiszem, a világ legjobb pszichiáterei megnyalnák az ujjukat, ha ismernék.
@Penivaldes:

Lesz ez még így se! ))))))
Embörök!
Valaki tudja, hogy ez a szőröstalpú, hegyikretén milyen szépséges bolgár dalról röfög?
Már érdekel! KOMOLYAN! :)
@Eszter jött: Micsoda pszichomókusi konzílium lenne.
Már diagnosztizáltad is. Ha a pszichiáterek megnyalnák az újjukat, akkor már magukhoz is nyúltak:)))))) (a tehetetlenségtől)
@Imola Helyesi:
Ides, te még kombájnozni sem tudsz, nem hogy kombinálni! Ilyen durva fogalmakba ne szállj bele, a sül-el is durván megszoptad, nem vagy te balneológus, ahogy Pokorni ettársad se!
@Imola Helyesi:

Ne becsüld le a libákat! Hasznos, értelmes állatok.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Milyen kár, hogy visszafordult az a párkereső fiú az északi határról:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Bolgárnak nem dala van, hanem műsora.
A címe: megbeszéljük.
@Eszter jött:

A libákat jól meg lehet tömni :))))) ..... hasznos, csak ez példának okádék, de nem értelmes .....
Ezt a libát tömje a kedves férje, a geciputtony Batyu :)
Időnként beszáll Maxvwal a bulgár hegyi vadbírka is, onnét jön be ebolának a bolgár népdal :)))
@Gábris szomszéd:

az a kérdés, mihez kezdenek velük? ha okosabbak, mit egy fideszes, kapnak egy repjegyet?
@Imola Helyesi:

Ebola, tojj egy képet magadról, oszt megbeszéljük kinek miért nem jössz be :))))
@Penivaldes:

Egy polgári édeshármas ...... szinte pógári kör:)
@hamucipőke:

kicsit perverz kép, de tetszik.))))
@Imola Helyesi:

Te neonhüjje félművelt fidexribi!
A zinternet sosem felejt, ha azt hiszed mégis, akkor nézd meg a keshben:)))))
@Orica Középföldi:

Orica, te messzebb látsz, mint én. )))
@Imola Helyesi:

Te ebola, neked gondjaid vannak a xexel?
Az a paracexuális az azt jelenti, hogy ejtőernyőzés közben elégítesz ki valakit?

Sosem hittem volna, hogy cexxőrült vagy :))))
@Penivaldes:

minden rendben lesz.
átugrod az akadályt, aztán várod a következőt.
a köztes időben meg próbálod jól érezni magad.
@DezInf: a kiszemeltemnek bejönne, amilyen fantáziája van:)
@Imola Helyesi:

Ugyi még sosem voltál igazi pasival?????

Ahogy elnézlek, már nem is leszel :))))))

Te csak ugacc a xexről, oszt asse tod merről annyi amikor amannyi :)))

Te mint okos nőőőő ........ nóóóóóórmáááálllliiisssss?????? .... maaaaaargittttt.....
@Gábris szomszéd:

sehová. dolgom van.
pótolhatatlan vagyok. )))))
@Imola Helyesi:

milyen az az ellenzéki férfi?
mert én csak alacsony, magas, okos, buta, rámenős, nyámnyila .......stb. pasit ismerek.
@Imola Helyesi: Nagyon nem tetszik kegyednek ismerni a férfilelket sem:((( Maradandó károsodás.
Posztho: vigyen el az ördög, de ha enyém lenne a festmény én bizony odaadnám a kutyáknak három millió dollárét.
Vennék egy elsőosztályú repjegyet, és irány Las Vegas!!
Kis szerencsével hazafelé már fütyörészve jönnék, hónom alatt egy Botticellivel vagy egy El Greco-val. :-)
@Imola Helyesi:
Még mindig hazudsz... de tőled ez megszokott... hajrá tovább, ahogy szoktad! Szó se róla, van egy szinted. :)
Mentsd le légyszi, hogy ostoba szőröstalpú hegyitrollnak neveztelek. Köszi!
@Imola Helyesi:
Nyulacska, az nem én voltam, csak nekem ajánlották.
Érteni véled a hangyafasznyi eltérést?
Essetunni... hát ezért strichelsz itt, a párt legnagyobb dicsőseggére?
@Penivaldes:

el sem hiszem, hogy ilyet linkelek, de ez jutott az eszembe válaszként.

www.youtube.com/watch?v=U5er5CYTSV0

biztos az allergia elleni pirula hatása. kicsit repülök tőle.

de a pingvinek még nem bicikleznek.))))
@Penivaldes:

baltával vágja le rólad a bugyit?
@Imola Helyesi:
Na, most pedig te féle provokátortól libától elköszönünk ismét egy darabig, a blog olvashatóságának érdekében... KÖSZÖNJÜK EMESE! :D
@Imola Helyesi:

Egy nő legyen szajha az ágyban, szakács a konyhában, úrinő a társaságban.
Ez te vagy???
Anyám, borogass! Mi van itt? :DDD
@Imola Helyesi:
.
''Nem csinál semmit, csak dumál.''

Kár, hogy csak ilyen tapasztalatokkal dicsekedsz.
@Imola Helyesi:

Hehehe!
Szóval csak olyan pasijaid voltak, akik inkább kidumálták magukat?

Értem amit írsz, de ezt most nem elemezném ki.
Egyrészt kínos, másrészt meg vicces:)))))

Csajokkal nem próbáltad?
Sosem késő belecsöppenni a jóba:D
Sőt imolabéla meg a másik muzsik figyelmét is felhívom, hogy amikor erre megy ki a dolog, meg a jobbikos propagandalinkek terítésére, egyszerűen kivágom a kedves bugris kommentelőt. Oszt lehet rinyálni Fabiusnál... meg pityeregni, meg árulkodni arra a csúnya Boli bácsira... :)
@huzzadneki shakespeare: nem, ő szajha a társaságban, úrinő a konyhában és szakács az ágyban
@huzzadneki shakespeare:
Egy picit keveri, de az már majdnem olyan... :D
@huzzadneki shakespeare:

Baxod, ti egy pógári körbe jártok!
Ebola körbe jár ......

Mik ki nem derülnek?? :)))))

/nem besértődni shake/
@Penivaldes:

nem.))))
allergiás vagyok a méhcsípésre. tegnap a lábfejem megcsókolta egy méhecske.
a népi gyógymódjaim nem hatottak.
be kellett vennem a bogyót. bár, nagyon utálom, a mellékhatását.
a lebegést.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
A sajnálkozás merő képmutatás.
Ne tévesszen meg.
@Penivaldes:

nehéz is lenne a földön fát hasogatni.
kell a fatönk.
@Eszter jött:

vagy farönk.

nem gívánd dörlendő.
@dr. jenőke (jenőke):
Én is sajnálkozok... mellényomtam a gombot, de sajnos nem tudom, hogyan lehet visszacsinálni, nem érthetek mindenhez... Pech...
Ebola, ugye róvássírással mented le a zinternetet?
Beee fog férni a kombinészekrényedbe?
@Penivaldes:

Ilyennel már volt dolgom! Csinibb volt mint Vaja Timi, nagyon jól főzött, pedáns volt, tiszta mint a patyolat, csak férfi társaságban nagyon nem tudott viselkedni (két Jager után meg pláne). :-)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Valóban nem mindegy, hogy kecsesen ringó fecske, vagy recsegve f.ngó kecske!
@DezInf:

Én itt a blogon ismertem és szerettem meg az Imolát. :-)
@Gábris szomszéd:
.
Szokatlan.
Tapló volt.
(nem a gombára értem)
@huzzadneki shakespeare:

Fura egy ízlésed van, de azért áldásom nem adnám rá :)))
A francba... amikor szólok, hogy kibaszarintom a propagandista majmot, ha nem bír magával és az direkt berakja az aznap már x-szer berakott jobbikos fostalicska linkjeit, akkor csak megremegett a kezem és odáig olvastam, hogy kizárom 1...-ig, majd enter... há de nem lehet minden pofon mellé közlekedési rendőrt állítani, így azután véletlenül mellényomok és megint megy a picsába gábriska egy ... pár napra...
Keveri ezt a blogot a jobbikos fostalicskákkal.
Állítólag a hülyegyereket csak egy napra kéne kizárnom, mert "számonkéri" valaki a bloggazdán a fostalicska figura reptetését.
Amikor véletlenül egy hétre nyomok az egy nap helyett (nem tehetek róla, hogy olyan közel van a két felirat), akkor sajnos nem tudok ezen utólag korrigálni, de majd később már csak AZ egy napra fogok koncentrálni! :D NEM ÉRTHETEK MINDENHEZ! :(

Igaz, akkor kicsit harapósabb leszek és minden egyes jobbikos pártpropagandista fostalicska linkjéért megjutalmazom.
Szerintem is lehet véleménye, saját véleménye. A pártgeci munkásságát a kiscsaládjában folytassa.
@Eszter jött:

Azt, hogy milyen egy ellenzéki férfi, Imola nem tudja neked megmondani. Nem úgy egy Fideszest, hohóóó!!! Azoknak olyan, hogy szinte még peng, a disznóólat nyakkendősön takarítják, óvó palástjukkal befedik hitvesüket, vasárnaponként meg templomba járnak.
A szóban forgóról, ha már tegnap azt akarta imola propaganda elhitetni, hogy az a kép a magyar állam tulajdona volt, amit most 'tulajdonképpen' jogosan próbál az 'állam' visszaszerezni...

hu.wikipedia.org/wiki/Munk%C3%A1csy_Mih%C3%A1ly

***

"1887 januárjában visszatért Franciaországba, ezidőtájt a Golgota és a Mozart halála című képeit Amerikában állította ki Sedelmeyer, aki vevőt is talált mindkét képre. John Wanamaker multimilliomos amerikai kereskedő és reklámszakember a Krisztus Pilátus előttért 160 ezer, a Golgotáért 175 ezer dollárt fizetett. Ezután a képeket kiállította saját házában, majd később a Philadelphiában található Wanamaker Áruházban is."

nol.hu/kultura/torveny-tartja-itthon-1539331

"A Trilógia egy amerikai műkereskedő-menedzser megrendelésére készült, vásárlói összetekerve tárolták egy raktárban, majd évente húsvéti attrakcióként egy áruházban állították ki, a közönség pedig mint egy képregényt nézte meg."

***
vmek.oszk.hu/01300/01358/html/dokumentum.htm

[Sz. Kürti Katalin Munkácsy Mihály Krisztus-trilógiája]

"Munkácsy Mihály (1844-1900) Krisztus-trilógiája 1881-86 között készült, Párizsban. A két első festmény: a Krisztus Pilátus előtt (1881) és a Golgota (1884) még 1887-88-ban amerikai tulajdonba került: John Wanamaker vásárolta meg. Később, 1911-től a philadelphiai Wanamaker áruház különtermében állította ki, ahol minden böjti és húsvéti szezonban láthatta a nagyközönség is. Sajnos, 1988 februárjában elárverezték a gyűjteményt, így a Krisztus-képek két külön tulajdonoshoz kerültek. A harmadik mű, az Ecce homo (1896), a mester utolsó alkotása, hosszas vándorút után Debrecenbe jutott, s a Déri Múzeumban látható 1930 óta."
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"_Sőt imolabéla meg a másik muzsik figyelmét is felhívom, hogy amikor erre megy ki a dolog, meg a jobbikos propagandalinkek terítésére, egyszerűen kivágom a kedves bugris kommentelőt. Oszt lehet rinyálni Fabiusnál... meg pityeregni, meg árulkodni arra a csúnya Boli bácsira... :)_"

:DD Aztán meg 'leveleket írogatsz nekik', hogy mennyire hiányoznak, és mindig visszacsalogatod őket ide a fertőbe, ahelyett, hogy inkább sokkal közelebb hozzád a Fertőre:DDD
@jaegtoer:
Egy okosságával több, vagy kevesebb... A parthus történelem szerint meg nem is így volt, az ilyen hülye komcsik szerint meg pláne nem.
Én nem értem ezt a kretént, napi szinten égeti be magát, a butasággal ötvözött tudatlanságával. Ráadásul nem elég, hogy hülye, de még szorgalmas is... A legkártékonyabb fajta.
@jaegtoer:
Szimplán mondhatnám, hogy hazudik csak a szerencsétlen balfasz, de finomabban kifejtvén úgy fogalmaznám meg, hogy tudjuk be írói és nagyotmondói munkásságának, az ő kis negatív iq szintjén. Egy szimpla hazug trógernek nem lenne elegáns neveznem, mert akkor már túlértékelném.
valamit tud az illető, hogy ennyire középpont marad, akkor is ha nincs is jelen...
:D
@taga20:

a fürdésre azért kérdeztem rá, mert nálam egy időben a sima névnapon is, még a kádban is virág volt, addig míg a plusz vödröket nem szereztem be a szomszédoktól :DDDDDDD

lányod ballagása pedig biztos letarolt pár virágboltot! :)
de azért kocsival, remélem nem lepted meg... :D
@jaegtoer: munkácsy életét is át lehet írni, aztán be lehet tenni az alaptörvénybe. most még csak védelem alá helyezték, ez selmeczi képviselőnő óta annyira bizalommal teli, mint vakkomondorral megkerestetni a queastorosok pénzét.
@jaegtoer: pont ő ne?? tagának is elhitte, hogy sörözni fognak.
@jaegtoer:
Éééén? Benneteket? Még magamat se! :)
@parti_giano: :))))

virággal kapták vissza :D
(én mindig sajnáltam ezt a virág irtást! olyan gyorsan hervadnak...)
@parti_giano:

Mondjuk, engem is meglepett, hogy erősen közepesnek kategorizálta a nol-beli műértő, és indokolatlanul túlárazottnak a huzakodás alatt álló képet, miközben Topornak tudni kellene, hogy a 9 millióban nem csak a Golgotáról szól, hanem egy komplett üzleti konstrukció, amely 52 másik Munkácsy képre is biztosítana a magyar államnak elővételi jogot, amely nincs az országban, tehát ellopásuk nem olyan egyszerű, mint a Golgotáé.
A védési eljárásról pedig a magán nyugdíjpénztár projekt óta minden értelmes ember tudja mit tartson Selmeci G-féle magyarázat nélkül is..
@jaegtoer:

millióban? helyesebben: 'a 9 millió nem csak a Golgotáról szól'...
@jaegtoer: lehet, hogy az mnb úgy van a szerződéssel, mint a kétfarkúak a cöffel:
"felszólítjuk a pákhot, hogy rövidebben szerződjön velünk, mert ilyen hosszú szöveget nem fogunk elolvasni!"
@parti_giano: nem csak akkor, te kis kekec.

de kivételt teszek a törökszegfű, a kardvirág esetében. ezek bírják a vázát és tudnak élni benne több napon át.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

" még szorgalmas is.."

Sőt, hiperaktív.

Én már elég régóta nem látom, csak a reakciókat. Érdekes:))
Elképesztő, ahogy belőled szinte kirobbantja a kevéssé kontrollált ellenreakciót.

Nincs akkora súlya, hogy túltold. Nem veszélyes csak fárasztó energiavámpír. Hagyd.
Élet a diktatúrában

Beszámoló az észak-koreai hétköznapokról

vigyazo.blog.hu/2015/06/12/elet_a_diktaturaban
@Orica Középföldi:
Kb. azonosan ítéljük meg, csak az a tudálékos csonthülye szintje, meg a blogon történő feszkókeltése, terelése kinyitja a bicskát a zsebemben. Tényleg energiavámpír, azokat is kivágom az életemből, ahogy ezt is... :)
A sül örök klasszikus lesz, mint Pokorninál a balneológia.
off

Gábor György vendég volt a förtelmes szobornál létrejött Szabadságszínpadon.
Érdekes előadást tartott: Gábriel álomfejtésétől a Ferrari A-ig
Ha valakit esetleg érdekel:

www.facebook.com/groups/szabadsagszinpad/?fref=ts

on
@Orica Középföldi: :D

"Elképesztő, ahogy belőled szinte kirobbantja a kevéssé kontrollált ellenreakciót."

van ennek egy pikáns bája. sokszor szült ekkora ellentét... - na mit is?
hahahaha
@Orica Középföldi:

érdekelne... de nincs belépőm! :(((
@guma:
Szívlapátos paskolást, ha rajtam múlik... haha... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

majd, a gyors újraélesztés? hahahaha
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

" blogon történő feszkókeltése, "

Ha nincs válasz, nincs feszkó:)
„Nyers kritika Orbán Viktornak”

Az ARD német országos közszolgálati televízió a kormány bevándorlással kapcsolatos plakátkampányáról közölt beszámolót a hírportálján. A Neue Zürcher Zeitung svájci napilap „Nyers kritika Orbán Viktornak" címmel közölt írást pénteki számában.

Az Orbán kampánya a menekültek ellen - Integráció magyar módra című összeállításban kiemelték, hogy a kormány "populista kampányt" folytat, amellyel "mérgezi a politikai légkört".

Hozzátették, hogy a plakátok egy "bevándorlásellenes kampány" részét képezik, amellyel a kormány a menedékkérők számának erős emelkedésére reagál.
Az ARD tudósítója, Till Rüger úgy véli, hogy a kormány "nyilvánvalóan" a Fidesz választói támogatottságának csökkenéséből "profitáló" párt, a "szélsőjobboldali" Jobbik "témáit akarja elvenni" a kampánnyal, amellyel azonban "Magyarország még inkább elszigetelődik az EU-ban".

A Neue Zürcher Zeitung svájci napilap „Nyers kritika Orbán Viktornak" címmel közölt írást pénteki számában. A cikk úgy ítéli meg, hogy az Európai Parlament szerdán elfogadott határozata „keményen megbírálja" a magyar kormányt, bár Brüsszel lehetőségei korlátozottak arra nézve, hogy az EU-tagállamokban érzékelhető, jogállami szempontból problémás tendenciákkal szemben fellépjen.

A lap szerint Orbán Viktor miniszterelnök újra és újra összekülönbözik az EU-val. „Jogállamilag megkérdőjelezhető törvényekkel és vitatott ötletekkel - mint a legutóbbi, a médiában hatásosan elindított vita a halálbüntetés bevezetéséről - provokál dühös válaszokat Brüsszelben" - fogalmazott a Neue Zürcher Zeitung.

A svájci újság szerint azt, hogy Orbán a demokráciáról és a jogállamiságról alkotott „önfejű" elképzeléseit megtűrik az Európai Néppárt (EPP) soraiban, a frakción belül is sokan vitatják. Túlsúlyban van azonban az a felfogás, hogy a közös néppárti frakció jelentette kapcsolat által a kormányfők hatást gyakorolhatnak Orbánra, és megakadályozhatják, hogy „a magyar miniszterelnök teljesen Vlagyimir Putyin orosz elnök felé forduljon".

figyelo.hu/cikkek/420228-nyers-kritika-orban-viktornak
@guma:

A linken megtalálod. Én is most hallgattam meg. Tegnap kinyomoztam Szívnél, hogy felvették-e az előadást, és most megkerestem.
ez van!

Budai Gyula, a magyar kormány Lütyő őrmestere végre testhezálló jelmezben látható

444.hu/2015/06/12/budai-gyula-a-magyar-kormany-lutyo-ormestere-vegre-testhezallo-jelmezben/
@Orica Középföldi:

nem engedi megnézni. kéri, hogy lépjek be... :(
@jaegtoer:

ennyi ésszel, nem is lehetne más feladata ennek az embernek, mint pezsgő felszolgálás a vip páholyban.
"A szóban forgóról, ha már tegnap azt akarta imola propaganda elhitetni, hogy az a kép a magyar állam tulajdona volt, amit most 'tulajdonképpen' jogosan próbál az 'állam' visszaszerezni..."

Ennyit a nemzeti kincsünkről. Nem is itthon alkotott, és nem is a magyaroknak. Mint ahogy Öcsi bácsi sem az itthoni bőrt rúgta, mert azért nem fizettek annyit, mint külföldön. Kár, hogy miniszterelnököt nem importálnak nálunk, lenne rá ötletem, hogy kit é hová tudnánk jól eladni, mint össznemzeti kincset.
@guma:

Kell is a fejére az a bili, mert ha "véletlenül" neki megy a falnak, még szegény fal azt találja hinni, hogy tökkelütött lett.
nem hiszem el!

Felelősségre vonhatják a tejföldobálást nem jelentő rendőröket

hvg.hu/itthon/20150612_plakat_dobas_rendorok_parancsnoki_vizsgal
@látjátok feleim szümtükkel:

de legalább meg van fizetve. Bár többen úgy lehetnek vele, hogy ideje volna kifizetni:)
@jaegtoer: a poszthoz: ha én volnék a tulajdonos, akkor amerikai bíróság előtt perelnék... ott sokkal megértőbbek lázár érvei iránt...
@jaegtoer:

Mindent olvastam róla, és nagyon szívesen ott lettem volna, mert a hangulatot nem lehet leírni, csak körülírni.

Valóban nagyon tanulságos.
érdemes elolvasni!

Nagy Navarro: „Legyenek következmények!”

7-0 - mind a hét, MTVA--s perüket megnyerték a köztévé előtt már több mint ezer napja tüntető Nagy Navarro Balázs és társai. A társadalomnak jelentős anyagi és erkölcsi kárt okozó ügyeken valószínűleg csak a köztévét képviselő két ügyvédi iroda járt jól. Nagy Navarróék nem hagyják abba – tiltakoznak és küzdenek a média tisztaságáért, és azért hogy a hírhamisításnak legyenek valódi következményei.

hvg.hu/itthon/20150612_Nagy_Navarro_Legyenek_kovetkezmenyek
a kurva életbe! a pofátlanság csúcsa! az előbbiből:

"A legjobban a perekkel minden bizonnyal az a két ügyvédi iroda járt, amely az MTVA-t képviselte. A Gellér és Bárányos ügyvédi iroda 20 ezres, a Nagy Navarro elleni munkaügyi perben pedig Trim Gábor 30 ezer+ áfás órabért számlázhattak ki nekünk, adófizetőknek. Több esetben a közmédia előre tudhatta, hogy nem fog megállni a vád, nyilvánvalóan felelőtlenül járt el."
@guma:

Jó reggelt 'Maaargit:)drága meg mindenkinek!!

Kardvirág helyett:)

www.youtube.com/watch?v=DyWuTrKw8p8

Pilinszky jános
Négysoros

Alvó szegek a jéghideg homokban,
Plakátmagányban ázó éjjelek.
Égve hagytad a folyosón a villanyt.
Ma ontják véremet.

...........
ezzzzz:))

kepkezelo.com/images/sm0xalzex73hlrfbzzoz.jpg
@guma:

"nem engedi megnézni"

Nem tudok segíteni:( A technikában retardált vagyok.
@Sir Bates dö Hól:
Gondolom lesz egy újabb elbukott pere a NER kotonszökevényeinek valamelyik nemzetközi bíróságon, aminek a végén egy szép summát keresnek az ügyvédek, a magyar állam kártérítést is fizet, a kép pedig jogos tulajdonosához visszakerül. Az viszont évek még. Addig is a tulaj helyében elzárnám, mert ezek simán ellopják az anyjuk pic.áját is!
@gazoló: :)

kösz!
viszonzásul, mert azért néhol "vége" van. lásd:

Túlélt mindent, nála a béren kívüli juttatás része a halastó

Nem mindennapi módon igyekszik dolgozói kedvében járni a Tutti Kft.: a gyár mellett horgászhatnak a dolgozók, amit kifognak, az övék. Abban sem szokványos a cég, hogy a vezetők fele nő, és ugyanannyit keresnek, mint a férfiak, és megoldják, ha a szülés után visszatérő kismama csak reggel 9-re tud beérni, vagy heti 2-3 nap vállal munkát. A cég termékeivel gyakorlatilag minden élelmiszerboltban találkozhat. Már a rendszerváltás előtt indult a vállalkozás.

hvg.hu/vallalat_vezeto/20150612_Tutti_Kft_A_ceg_ahol_beren_kivuli_juttata
Lézerdzsonni szavai persze értelmet is nyerhetnek, pláne ha a másik ecceri szavait idézzük:

"Nem vagyunk kommunisták, nem az emberek ellen kormányzunk, hanem az emberekkel közösen kormányzunk"

Tehát ami az övék, az a miénk is. Ami pedig az enyém, ahhoz semmi közötök... meg amúgy is, KONZULTÁCIÓ!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: D

'ottapont!!

Jó az Egyenlítős cikk is:)ezz:)

"Ne legyünk már törökgáborok, mondjuk ki:

diktatúrában élünk,
ahol a kormányt és a kormányfőt nem ellenőrzi többé a nép, a sajtó, vagy a civilek;
az ellenzéknek nincs ráhatása az ország ügyeire,
a demokratikus médiát korlátozzák,
a demokratikus intézmények kiüresedtek,
vagy fideszes pártkatonák vezetése alatt állnak.
A választási rendszer a Fidesznek kedvez,
a médiában és a gazdaságban is mindenhol a kormánypárt erőfölénye uralkodik. "

A 'kádéjempé meg változatlanul "megbaszódhat a hétvégi dugók miatt,..is:(
"Mikor lesz vége?"
Egyre nehezebben viselem ezt a 'csődtömegnyi országot,a vezérrel,hűbéres házikreténjeivel,agyatlan mamelukjaival együtt
mielőtt "elszállnék" egy kis repülős összefoglaló:

Kiderült, mi okozhatta a Gripen balesetét

A részletek alapján valószínűsíthető, hogy szoftverhiba okozhatta a szerdai Gripen-balesetet - mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter nyilatkozott a Napi Gazdaságnak.

Videó: Szinte függőlegesen száll fel a Boeing új Dreamlinere

Elképesztő videó jelent meg a Boeing új, 787-9 Dreamlineréről. A gépet a Párizsban június 15-21. között tartandó repülő show-ra készülve próbálta ki Washingtonban a pilóta. A felszállás látszólag a fizika összes törvényével szembe megy, a 280 férőhelyes, 250 millió dollárba kerülő új gép szinte teljesen függőlegesen száll fel az égbe.

hvg.hu/tudomany/20150612_Video_Szinte_fuggolegesen_szall_fel_a_Boe

747: a Jumbo forradalma

offforever.blog.hu/2015/06/13/szuperszerkezetek_boeing

napozzatok, sétáljatok, vásároljatok vagy csináljátok amit akartok...

további szép napot!
@guma: "lányod ballagása pedig biztos letarolt pár virágboltot! :)
de azért kocsival, remélem nem lepted meg... :D "

semmi ilyesmi. nálunk rideggyerektartás folyik:)

ballagásra kapott 300kg szárazbetont és 16fm szegélykövet.

és tök boldog volt:))))))))))
@taga20:

És semmi karnis? Istenem, de üdítően hülye vagy:))
@Orica Középföldi:

A karnist szemérmességből elhallgatta.
@Sir Bates dö Hól:

Kár, hogy a vesztes per költsége is a Mi zsebünket terhelné, ellenben cserébe elmondhatnánk: se kép, csak prosztó.
@jaegtoer:

Tévedés, az összes prosztó a miénk.
@jaegtoer: aszt má karácsonyra megkapta előre:)))
@guma:

"_"A felszállás látszólag a fizika összes törvényével szembe megy, a 280 férőhelyes, 250 millió dollárba kerülő új gép szinte teljesen függőlegesen száll fel az égbe."_"

Ezt nem is értem... hogy mi ebben az újdonság? Én is épp így szoktam, igaz nincs 280 férőhelyem és nem kerültem 250 millió dollárba, bár az utóbbin még segíthetek. Van rá perspektíva.
Amúgy az mindenkivel megesik. Egyszer. Igaz, akkor már cseszheti;). Kérdés mennyi hozzáadott értékről tud beszámolni a számviteli főnöknek. Elég rigorózus fazon. Legalábbis úgy hírlik.
@Orica Középföldi:

Azért ellenzik a bevándorlást. Hígulna az állomány.
@jaegtoer:

Ebben a variációban hallottam: Senkit nem fogadunk be, már így is tele vagyunk senkikkel:))

Na, mentem.
@Orica Középföldi:

Sül a sütőben a meggyes marha.
[de ez a sül nem az a sül, ez a sütni sül. már csak a gyökötteknek, ha a szokott szabadságuk alatt olvasnák:)]

Szóval sütőben még nem csináltam. Elég 'rosszul' néz ki. Viszont az előbb kiszagoltam az ajtón kívülre. Úgy tűnik, hogy eléggé ott van.
Én biztos betenném a kamrába a festményt, az ajtóra meg kiraknám a táblát büdös fideszeseknek tilos a belépés!
@jaegtoer: 24? komolyan? elveszel feleségül? nem vagyok se szép, se okos, főzni sem tudok, de elsőosztályúan rendelek kaját!
@kokuszpok:

Lököttnek lökött vagyok, de nem annyira:) és mint mondám, csak olykor 24, többnyire 240, és ebben a korban már nem nővel küzd az ember, hanem a járókerettel, a meleggel és a hideggel:) néhanapján meg a gondolataival...
@jaegtoer: ez roppant mély volt igy kora reggel :) node sebaj, akkor továbbra is távolról rajongok ;)
@kokuszpok:

Kedves, tetszik tudni ez úgy van, hogy engem jaegkiskaes szokott időnként kenyérre kenni útban a 24-től a 240 felé, de még 100-on innen, ugyanakkor az elgurult gyógyszereim pótlásáról is gondoskodik.
Viszont a lökhajtásos járókeretem üzemeltetését saját hatáskörben intézem, beleértve a karbantartást is, sidolozás mellőzésével.
@jaegtoer: a kiskésit neki, akkor az ön életében rend és fegyelem uralkodik :)
a sidolozásra rá kellett gugliznom: azt miért nem?
@kokuszpok:

Arra utaltam, hogy a járókeretnek azért túl nagy jelentőséget nem kell tulajdonítani, ahogy én sem teszem, mert nem sidolozom, fényezem, tehát nem hivalkodok ilyeténképpen:)
süti beállítások módosítása