Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: mandiner.hu/kulfold/2024/3/amerika-arra-keri-az-ukranokat-hogy-ne-bombazzak-az-orosz-olajfinomitok... (2024.04.16. 11:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.06.09. 09:48 Fabius

Közénk szivárgó kamumagyarok, szevasztok!

Címkék: fidesz fehérgyarmat tilki attila hamis okmányok kamumagyarok

A gazdasági menekültek menjenek a picsába! - ezt harsogja a kormánypárt, de elfelejti hozzátenni: csak ha tényleg egy árva buznyákuk sincs. Mer'ha van, akkor az egész más, akkor a magyar állam keményen dolgozó kis és nagyobb emberei többféle hivatalos és illegális bulival segítik a bevándorlók magyarosodását.

- Elsőnek ott van ügye Rogán biznisze a haveroknak, a gazdagok vehetnek letelepedési államkötvényt.

- Másodszor a kevésbé tehetősek fordulhatnak valamelyik állampolgárság brókerhez a sok közül. Ők sem sokat gatyáznak, ha kell dublőrt is biztosítanak a magyarul elgagyogott vizsgához.

- Harmadszor a legcsóróbbak fordulhatnak valamelyik határhoz közeli fideszes kisváros korrupt hivatalnokaihoz, akik hamis útlevélhez, személyihez és lakcímkártyához juttatják őket:

 

A riportban szereplő Fehérgyarmat érdekes szeglete az országnak. Nem csak azért, mert mikor Nemzetpolitikáért Felelős Pótviktor az Index állampolgárság mutyit leleplező írásán hisztizve fújta a takonybubit Nyírbogáton, akkor az onnan negyven kilométerre lévő Fehérgyarmaton éppen dübörögtek a hamis iratokat előállító nyomdagépek. Sokkal inkább azért, mert itt regnált polgármesterként és parlamenti képviselőként  A Párt és a Kedves Vezető előretolt háromfejű cerberosza, Tilki Attila. Akitől legtávolabb a rövidtávú politikai haszonszerzés állt, nyilván, ezért 11 közéleti tisztséget magához ragadva markolta a gyeplőt, ő volt föld, víz és levegő ura. Nem csak a A Párt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke volt, de az önkéntes tűzoltóságot sem bízta másra.

Most meg el kéne hinnünk, hogy a faszi aki minden gyeplőt a kezében tartott nem tudott arról, mi folyik az általa vezetett hivatalban.

tilki1.PNG

Nem volt feltűnő, hogy oroszok-ukránok jönnek mennek sorban egymás után, majd hamis magyar papírokkal próbálnak elvegyülni a nyolcezres kisvárosban és környékén. Az ember, aki mindenről tudott, mindent az irányítása alatt tartott éppen csak erről maradt le, erről nem szólt neki senki, hogy néddamán', ismét egy ukránul beszélő Vajda Béla kért ágyin szobát és dva vodkát a Szamos szállodában. Bár az is lehet csak féltették, mert tudták, annyira felhorgadna benne az igazságérzet, hogy személyesen indulna poltpéterért a NagyFaluba, és megint összekarcolná a szalagkorlátot féktelen haragjában.

Akár hogy is, de asszem át kéne fogalmazni azokat a bizonyos plakátokat: Ha Magyarországra jössz, hamis papírokért és kamu állampolgárságért keresd a legközelebbi fideszes önkormányzatot.

 

255 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr757528172

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az elterelés profitja 2015.06.09. 19:07:46

A gyűlöletkampány elterelés. Ebben igaza van Vágó Gábornak. Minden – egyébként ügyes, szimpatikus és tisztességes – plakátmém, minden fölhorgadó ellenzéki virnyantás háttérbe szorítja az új közbeszerzési törvény, a Questoron keresztül kormányközeliek á...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fabius, a munkáról volt szó! Esetleg a törvényekről. Arról a plakátkampányban nem esik szó, hogy a fideszes potentátoknak is tisztelniük kell-e a Haza törvényeit.

1. Ha Magyarországra jönnél, a korrupt fideszesek várják a zsebbelóvét. (Ne zöldhatáron szökj, mert azzal a kormánypártokat lopod meg!)

2. Ha Magyarországra jönnél, hivatalos munkád nem lehet, csak a helyi fideszes nagyurak zselléreként boldogulhatsz!

Mit lehet ezen nem érteni?
khmmm!
mikrofon próba 1-2.
mondom, mikrofon próba, izééé...1-2!

ááááá!
lenni nyikoláj ben verecke, enyém mámocska lenni mindig álmos, volt emese, jap tvaju maty, verlek matyar pofán, te feka!
Nagyon helyes. Tessék csak tökös ortodox "cementet" keverni a libbantak "sovány kötőanyagába". Jó lesz ha szokjátok ;)
A Felcsúti Focialista az arab bankok konferenciáján most csinál sokadszorra segget a szájából, amikor ilyeneket nyilatkozik: index.hu/gazdasag/2015/06/09/orban_viktor_aki_bezarkozik_vesztes_lesz/
Valaki szólhatna neki, hogy várnia kellett volna a plakátkampánnyal, mert az arabok nem hülyék. Idehozták a konferenciát, mert korábban lekötötték a helyet és az időpontot, de azért a körülményeket is figyelik.
@maxval bircaman szerkesztő.: Birca, mondtuk már, hogy Putyin és Aliyev tárt karokkal várja az ilyen illiberális demokráciákban élni kívánó faszparasztokat, mint te vagy? A lehetőség nyitva áll előtted, lkégyszíves ne szennyezd a magyar blogokat a primitív böfögéseiddel.
@The Ghost Wolf:
Tombol a pénzért való szemérmetlen nyalás (tulajdonképpen a plakátra is kiírhatták volna: "Ha Magyaroszágra jössz, tudd, itt annyit érsz, amennyi pénzed van.") és a seggszáj, de ez azért még ezek között is erős:

"Itt hiányoznak azok a gettók, telepek, külvárosi részek, ahová az ember nem teheti be a lábát, az egész város biztonságos."

Melyik város?!
Ilyen helyen nem igazán illik más blogokat reklámozni, de ez azért tetszik: vastagbor.atlatszo.hu/2015/06/08/ellenplakatokra-gyujtunk-adakozz/
Mostanra már 8 milklió forint fölött van az adományok összege. Kezdhetik az ellen kampányt.
Arra azért kíváncsi leszek, hogy hány Fidesz szimpatizáns akarja majd megrongálni ezeket a plakátokat, illetve, hogy a sündőrség hogyan fogja őrizni ezeket a plakátokat.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Azért a Focialistát elküldeném páncélozott VW Multivan, és erős TEK fedezet nélkül egy két helyre csak Budapesten. Mondjuk a Hős utcába, Diószeghy Sámuel utcába, Dankó utcába, ott magyarázhatná a programját a "zembereknek". És ezek a helyek Budapesten vannak, hol val még BAZ megye külsővagy Szabolcs Szatmár megye elmaradottabb részei. A Focialistát sürgősen látnia kellene valamilyen orvosnak.
@The Ghost Wolf: "légyszíves ne szennyezd a magyar blogokat a primitív böfögéseiddel."

Azt tudtad, hogy a nácik is ezt gondolták a zsidókról, mostanság meg a zsidók a palesztínokról? Mármint, hogy az általuk kiválasztottak, szennyezik őket pld. a böfögésükkel. :)
Jól kipécéztél egy két kis ügyet, ami nyilván minden országban előfordul.
A bevándorlásnál az a gond, hogy tömegével jönnek majd Afrikából és vagy maradnak itt vagy majd kénytelenek lesznek itt maradni, mert az Osztrákok szépen teszik is ki őket.
Amikor a saját magyar honfitársakról volt szó az összes ballibsik, hörögtek és nyögtek, hogy mi lesz itt, ha ezek a magyar emberek szeretnének legalább lélekben magyarnak lenni!
És ezeket tényleg elüldözték és elvágták az anyaországtól!! Nem úgy, mint a mostani magukat emigránsnak hazudó ballibsi kis csicskák akik kimennek 10 szer annyit keresni.
Nos ezek a magyarok fájtak a ballibsi oldalnak!!
De a mindenféle arab és afrikai az csak jöjjön!!
Igaz még a cigány problémát sem oldottuk meg, de jöjjenek még melléjük mindenféle más népek!
És nagyon nem ugyan az, mint mikor rengeteg lengyel menekültet befogadtunk a háború miatt stb!
Szóval a ballibsi oldal kettősmércéből és "magyarság" mi voltából megint jól levizsgázott!
És az ország nagy szerencséje, hogy egyre kevesebb embert érdekli a ballibsi oldal agymenései.
Ja és, ha már a magyar testvérek nem kellettek, te is Fabius meg a hozzád hasonlóak fogadják be a menekülteket azt adjál nekik enni és tartsd el őket!
@Gábris szomszéd:

Nem tudtuk. De te, mint mindig, most is elmondod nekünk az igazságot. Mint vérbeli demokrata, a szólásszabadság védelmezője.
Gondolom, a hideg vízre való már megvan.
@irógép:

Engem a hozzád hasonló agymosottak baromságai "vágnak el" az anyaországtól.
Mi gátolhat meg egy embert abban, hogy lélekben magyar legyen?
Semmi.
@Gábris szomszéd: Mondjuk én azért írtam Bircának amit írtam, mert állandóan minden blogban megjelenik, és hülyeségeket kommentel, majd eltűnik.
@Eszter jött:

jaja a 23 millió bevándorló!!! Mikor a magyarokról volt szó, milyen direktbe magyar ellenes kampányt folytatott a ballibsi oldal a saját vére ellen!! Mondván mi lesz itt, ha ide jönnek a magyarok!!
De most bezzeg jöjjön mindenki, most nem kell félteni az országot!
Undorító kettős mércéje ez a ballibsi oldalnak a saját vére ellen!
Tőlem el vághat az országtól a szerencsére a nagy többség azon gondolkodása, hogy egy ország nem fogadhat be agyatlanul mindenkit!
Látogass meg egy két nagy várost nyugaton, ott majd meglátod az eredményét! és ez még csak a kezdet!
@irógép:

Nebassz.

1: Szóval 55 hamis útlevél, személyi és lakcímkártya kis ügy. Aha. Akkor vajon mi a nagy?

2: Tudod, faszkalap, téged is én tartalak el. Oszt' legkevésbé sem akarlak. Meg én tartom el a hamisítókat, a neki nem tűnt fel polgármestert és az összes többit is. Oszt' őket sem akarom.
@The Ghost Wolf: Az egy dolog, hogy minek tartod és megint egy másik, hogy mondhassa el mindenki szabadon a véleményét. :)
@Fabius: Te engem nem tartasz el hülye gyerek!

És nem 55 menekült fog jönni, és azoknak nem 55 gyerekük lesz idióta!! Azokat eltartod majd!
A saját véred meg büdös volt még pár éve neked és a hozzád hasonló "magyaroknak"!
Azt hiszed nem emlékszünk, miket hazudtatok össze még pár éve, amiknek most az ellenkezőjét harsogjátok!
Az ország szerencséje, hogy a hozzád hasonló "dísz magyarok" hülyeségei egyre kevesebb embert mozgat meg! És szerencsére a hatalom közelébe nem fogtok kerülni jó ideig, mert már a jobbik is megelőzi az egész ballibsi oldalt egy maga!
illetve egy valamit elértek a gerinctelen kettős mércés magyar ellenes hazugságaitokkal, ahogy nyugat Európában itt is növelitek a szélsőjobbot.
Gratula te idióta! Írd szépen a vergődő gyűlölet cikkeidet tovább, jó röhögni rajtad és örülni annak, hogy egyre kevesebb ember veszi be a magad fajta idiótaságait!
@Gábris szomszéd: Ha megnézed ebben a blogban, és ebben posztban mit alkotott, akkor nem tudon mit védesz rajta:
maxval bircaman szerkesztő. · bircahang.org 2015.06.09. 10:35:04
Nagyon helyes. Tessék csak tökös ortodox "cementet" keverni a libbantak "sovány kötőanyagába". Jó lesz ha szokjátok ;)

Tényleg nagyon frappánsan fejezte ki a véleményét a poszttal kapcsolatban. Igazad van, építő jellegű a poszt témájához közvetve vagy közvetlenül kapcsolódó megnyilvánulás volt.
@Eszter jött: így van, érdekes módon egyik erdélyi ismerősöm sem nyafog azért, mert hogy ő nem lehet lélekben magyar, sőt nem is ezen agyalnak nap hosszat, hanem élik az életük normális ember módjára.
@irógép:

Te, faszkalap, mutasd már meg hol mondtam én, hogy a "saját vérem" büdös. Mert ha nem tudsz ilyet mutatni, akkor menj te szépen a jó kurva anyádba, amíg ilyen szépen kérem.
@The Ghost Wolf: Nem tisztem senkit védeni. Ellenben érdemes követni az ismert idézetet.

"Semmiben sem értek egyet veled, de az életemet adnám, hogy elmondhasd a véleményedet."
@Gábris szomszéd: Fejezzük be ezt a beszélgetést. Mert Birca csak azért írt ide, hogy grafomániáját kielégítse. Vagy esetleg volt valami értelmes, a poszthoz kapcsolódó mondanivalója is csak én nem vettem észre?
@Fabius:
Primitív idióta vagy, nem is lehet tőled más reakciót várni!
Az egész ballibsi oldal most plakátokon van felháborodva, amik teljesen jogosan elmondják, hogy ha ide jössz, nyilván el kell fogadnod ezt a helyet!
Nem is olyan régen ugyan ezek a ballibsik még féltették az országot nem, hogy a bevándorlóktól, de még a magyaroktól is!
Mondom te kretén, a magatok fajta ennyire hülyének nézi a magyarok többségét, hogy nem emlékszünk miket mondtatok még pár éve????
És a kretén 55 ös számodhoz!
2013-ban kb 2100 menekült kért letelepedést, idén már több mint 18 000 ezren!!!
na az ezek eltartására gyűjtsetek pénzt a kétfaszú párttal és a többi libanttal együtt!
És majd, mikor főleg külföldi pénzeken támogatott magyar ellenes palkátok lesznek megrongálva, majd jajgattok az EU-ba, hogy diktatúra van, meg nincs szólás szabadság!
És egy dolgot értek el ezzel, a szélsőség erősödését!! Mert a nagy többségnek már nagyon elege van ebből a gerinctelen kettős mércéből!!
@irógép:

erika, bazmeg! óvasni tucc-e, ha mán írni nem?
@Gábris szomszéd:
"Semmiben sem értek egyet veled, de az életemet adnám, hogy elmondhasd a véleményedet."

Mint tudjuk, ellenfeleit nem győzte meg, ezért a szerncsétlen François-Marie Arouet a Bastill vendégszeretetét élvezte, később megbotozták, majd Angliába kellett turistáskodnia száműzetés jogcímén.
Többek között Strasbourgot is megjárta.
Sokat levelezett.
Tevékeny ember volt.
Az általa elmondottak talán az ő életére gondoltak, amikor véleményét megismerték: adja, vagy nem adja?

Van némely eseménynek fonák oldala is.
@irógép:
Ja és még valami! Ez a 18 000 es szám semmi, mert a németek, akinek a faszán csüngtök, hogy váltsa már le a kormányt, mert ti nagyon kevesen vagytok hozzá (szerencsére) sok ezrével fogja visszatoloncolni a menekülteket hozzánk, ezt már most lehet tudni, és nem is titkolják ugye.
Akkor majd mentek oda is, hogy szemét Merkel miért vagytok idegengyűlölők?
@hacsaturján:
.
NDK gyártmány.
Igazad lehet. Népies és demokratikus. Ámde idejét múlta.
@dr. jenőke (jenőke):

szerény megjegyzésem szerint mindössze annyit méltóztattam volna kiszivárogtatni, hogy: no, acca, oszt menny a kurva anyádba! egyébként valami extra ordenárét montam vóna.
@dr. jenőke (jenőke):

pontosan. erőteljesen racsnizik és honecker sem a régi már.
@irógép: A másik nagy hatalom ámerika, ahonnét a várjátok a segítséget (ősszel meg is próbáltak mindent bevetni) , tűzparancsot adott ki a határain és Mexiko felé konkrét falat épít.
Oda is juttattok majd egy két idegengyűlölet ellenes plakátot????
@irógép:

erika, téged alaposan átvertek. nem hollófernyiges korbácsoltatta meg a boszporuszt.
@irógép:

én meg arra a kurva batu kánra vagyok dühös.
@irógép:

Ahha. Vagyis nem tudsz olyat mutatni rólam amit állítasz, úgyhogy elhúzol anyádba.

Mellesleg mióta vagyok én személyesen ballibsi oldal? De pláne mióta tartozom én felelősséggel a mások hülyeségéért?

Ráadásul úgy bagatellizálod az irathamisítást mintha nem bűncselekmény lenne, szemben a plakáttépéssel. Morálisan ingoványos talajon álló erkölcsi piedesztálról kurva nagyot lehet ám esni, tökfej.
@irógép: Hiába pattogsz, ez a plakátolás ebben a formában, magyar nyelven nem szólhat a bevándorlóknak, innentől kidobott pénz és kontra produktív. Ennyi erővel azt is írhatta volna, "ha külföldit látsz öld meg", és tulajdonképpen ezt is jelenti. No ez a gáz.
@irógép:
"@Fabius:
Primitív idióta vagy, nem is lehet tőled más reakciót várni"

nagyon rossz erdőbe szaladtál tátott szájjal ezzel a mondatoddal, úgy érzem...

amúgy, hogy a poszthó' is szóljak, talán a határrendészetet nem kellett volna széjjelbaszni, és bevonni bakondi alvezényló alá (majd később asszem pintérhez tolták át), és akkor a szakmájukhoz értő határőrök talán meg tudnák állítani a menekülteket a határon, és azonnal vissza tudnák őket fordítani. mivel azonban a határőrök munkája annyiban merül ki pénz/paripa/fegyver hiányában, hogy a tiltott határátlépőket összeszedik az első falubeli kocsmában, így csak jönnek, jönnek, jönnek...
(irógép is át tudna jönni romániból simán, a kutya nem fogná meg a zöldhatáron)
@irógép:

Hmm.

A vezéred szerint egy bezárkózó vesztes fasz vagy:

index.hu/gazdasag/2015/06/09/orban_viktor_aki_bezarkozik_vesztes_lesz/

Wázze, ez ma nem a te napod :-D
@Fabius:

Az irathamisítás persze, hogy nem jó dolog, de sok tízezer menekült évente, az meg brutális katasztrófa lesz!
Na, akkor lehet majd Szigetvárinak meg a többi libbantnak pislognia.
És ebben a dologban vagy most kemények vagyunk, vagy megint a dicső Nyugat Európa csinál belőlünk egy komplett menekült tábort pár éven belül.
És akkor aztán már késő lesz!
És azért kötlek a ballib oldalhoz, mert mindig ugyan azt fröcsögöd! Ennyi.
@Fabius:

látod, bazmeg? először szólásszabaccság, utána meg visongás. időt pénct, fáraccságot takarít meg...
@Fabius: Te ennyire idióta vagy magadtól vagy gyúrsz rá minden nap?
Nem kirekesztő ország vagyunk, ahogy próbálják hazudni megint rólunk, és megint bevetnek minden külföldi nyomást!!
hanem egy bevándorlási katasztrófát akarunk elkerülni!!
Tudod mit a hozzád hasonló összes kretént bebasznám egy Párizsi gettóba, ahol kb franciául sem tudnak már, és rendőrök sem mernek bemenni már! Bebasználak oda Szigetvárival meg a kétfaszú párttal meg az összes libbanttal egy évre, azt utána megkérdezném, hogy akkor most mond el szépen, mennyire jó az, ha agyatlanul mindenkit befogadunk.
@irógép:

"Mi magyarok várjuk, reméljük, hogy az arabok olyat adnak majd hozzá az országhoz, ami érték."
@Orica Középföldi:

mostan alakul a "lássuk, uramisten mire megyünk ketten", függetlenül attul, hogy a rogán mán régóta kinyalhassa. boldog magyarország forza!
@irógép:

Miskolci csávó vagyok, baszod. A számozott utcák, Lyukóbánya nekem nem újság veled ellentétben, így nem tudsz rémisztgetni holmi gettózással. Én nem vinnélek Párizsig, kitennélek Lyukó közepén a gulyakútnál, neked annyi is elég lenne.
@hacsaturján:

ja, izéééé, írógépország fostalicskán.
@irógép: igen, te nagy nyomás alatt vagy, ami szépen látszik rajtad. ez van, ha a béka segge alól feljösz levegőt venni, oszt elkap a keszonbetegség.
@hacsaturján:

A sötét oldal legokosabb faszija.Nem hiszem, hogy békés öregkora lesz.
@Orica Középföldi:

tarlós gumicsimma istván egy nagy barom, de írógép kollega bizonyára szereti a szólásszabaccság jegyiben, ettül vagyunk mink buzgók és bizakodók.
@irógép: Lampedusa megvan? Meg Málta? Ott nem tízezrek vannak.
Egy stadionnyiból kijönne a teljes menekültkérdéshez szükséges magyar forrás (merthogy 4/5-ét az EU állná a vezéred által lefikázott javaslata szerint).
Ne a pártpropagandát olvasd, mert hülye maradsz.
@Orica Középföldi:

tasmániába tán okos lenne. itten mán lekéste a buszt.
@hacsaturján: ezen az írógépen csinálták gyurcsány kottáját?
@Kuviklacz:

neki tejjesen mindegy, hogy mit óvas, az ablak-zsiráfba is képes primitív libsibolsit tanálni. természetesen a szólásszabaccság jegyiben.
@Fabius:
Mindketten tudjuk, hogy ez azt jelenti, "Ha hoztok pénzt, maradhattok."
@parti_giano:

bisztos, csak fordítva tekerték bele a papírt.
@irógép:
Ha akkora a bevándorlási katasztrófa, ha a kormány akkora kockázatnak látja ezt a dolgot, akkor erről szerinted sem konzultálgatni meg plakátolgatni kéne, ugye?

Akkor meg?

Az egész "ballibbant hiszti" ugyanis onnan indult, hogy talán nem erre, de legalábbis nem így kéne a bevándorlásügyre elbaszni 1,3 milliárdot (konzultáció + kampány). Ez ugyanis nem figyelmeztet, nem érvel, hanem fenyeget, de magyar nyelven nyomtatva meg igazából még azt sem. Azaz totál kidobott pénz az egész, ami csak hergelni jó, az egyik oldalt a plakátok ellen, a másikat meg a menekültek ellen, mert ugye tegnap óta tudjuk, hogy minden bevándorló rossz, kivéve Daher Pierre-t, meg azokat, akiknek van elég pénze a magyar államnak és hivatalnokainak is adni belőle.

És de, rossz hírem van, ettől a fajta bezárkózástól kirekesztők leszünk, úgy cuzammen, magyarok, akik legfeljebb a bűntudat erejéig hajlandóak foglalkozni az öldöklések, a víz- és élelemhiány vagy a munkanélküliség elől menekülőkkel, a jobb életben reménykedőkkel. Ezt lehet szükségesnek tekinteni, akár még racionálisnak is, de két dolog biztosan nem lesz: humánus és szolidáris.
hvg.hu/w/20150603_Magyarok_ne_legyetek_bunkok
"Néha kegyetlennek kell lenni, de élvezni nem muszáj."

Évekig riogattak a túlnépesedéssel és annak következményeivel. Ez az.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Tévedsz. Azt üzeni Viktor, ingyen nem szopik csakis pénzért. Úgy mondjuk az sem zavarja ha a partner Koránt olvas amíg csinálja.
@irógép: "Akkor majd mentek oda is, hogy szemét Merkel miért vagytok idegengyűlölők?"

Minek mennénk? Hol is van az a schengeni határ? No ha nem tudod nézz utána. Emlékeim szerint ottan a magyarok kormányának kell a határőrizetről gondoskodni. Ehhez képest, aki sok lóvét leperkál, az letelepedhet, aki meg szegény, az megélhetési bevándorló. Vajon mijafaszt akar a pénzes, nem talán meggazdagodni a magyarokon, és kitalicskázni a magyarok pézét? No ehhez mit szólsz?
@Fabius:
Jó, hát én úgy gondoltam, hogy a szopás csak opcionális, de ő tudja:).
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "...totál kidobott pénz az egész,"

De csak a te szemszögödből. Aki ennyiért meggyártja, annak meg bedobott pénz. Mármint az ő bukszájába.
@látjátok feleim szümtükkel:
Ha Fideszes vagy, akkor még bevándorló sem vagy, Daher Pierre tegnap megmondta.
@látjátok feleim szümtükkel:

Csak úgy berepült az ablakon:).

Egyébként ja, tudom, hogy ezért volt fontos, meg az is elterjed már, hogy kinek van nyomdája, hogy ennyit kell papírozgatni a nagy e-bürokráciában.
ennyi, más is úgy látja:

A szegény bevándorlókat hazaküldjük megrohadni, a gazdag bevándorlóknak kinyaljuk a seggét

Nagyjából ez az Orbán-kormány stratégiájának lényege.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F06%2F09%2Fa-szegeny-bevandorlokat-hazakuldjuk-megrohadni-a-gazdag-bevandorloknak-fosig-benyalunk%2F
@irógép: Ha nem vagyunk kirekesztő ország és náció, akkor hogy fordult elő pár éve, hogy készült egy olyan felmérés, ahol a magyarok toleranciájára és idegenekkel szembeni ellenérzéseire kérdezte rá, és nagyon csúnyán elbuktunk. A magyarok többek között olyan nem létező kisebbségeket, mint a pirézek?
@irógép:
Valamit azért fogalmilag nem árt tisztázni.
Nem a plakáton, mint a hírdetés vagy reklám megjelenítésének eszközén van a vita - mert érvelésetekben mást nem tudtok felhozni, hanem a tartalmán.
l. A menekülteknek szólna, akik nem tudnak magyarul, kvázi egy sanda szándékú propaganda a magyar érzelmek felkorbácsolásának szándékával.
2. Ebben a módszerben az az aljas szándék, hogy az emberekben rejlő, mélyen rejtett és lefojtott aljas ösztönöket hívná elő az emberi természetből.
3. A kormány folyamatosan fokozza az indulatokat fenyegető hazugságokkal. Mai hír pl. Hogy Luxemburg 200-250 ezer menekültet toloncol vissza hazánkba charter járatokon.
Számold ki - ha tudsz ilyet - hogy hány járatról lenne szó, és az időhorizonton ez mennyi időt venne igénybe.
Fenyegetőzöl, és ajánlásokat teszel, hogy etesse a menekülteket, akiben van befogadó készség.
2015-ben hazánk 481 millió Ft-ot szán erre a célra, az eu ennek a 7-szeresét adja, 3.5 milliárd Ft-nak megfelelő eurót.
Megjegyzem, hogy a gyűlölet- kampány plakát költsége eddig 381 millió Ft-ot emésztett fel.
Próbálj egy kicsit kitekinteni gondolatvilágod sötét vermeiből, és tágabban szemlélni ezt a kérdést.
Elfogadták a költségvetést titkosító salátatörvényt

Három hete benyújtották a törvényt, ami egyebek között előírja, hogy a költségvetéssel és az államadósság finanszírozásával kapcsolatos “stratégiai jelentőségű” adatok két évig nem nyilvánosak. Most megszavazták. A salátatörvény rendelkezik még az állami pénzmosás (SMSZ) megkönnyítéséről, arról, hogy a nemzetgazdasági miniszter bizonyos keretek között szabadon csoportosíthatja a pénzt, és a reklámügynökségek bónuszát is hatósági árassá teszi.

444.hu/2015/06/09/elfogadtak-a-koltsegvetest-titkosito-salatatorvenyt/
@irógép:

Öcsi!
Attila is bevándorló volt.
Csak most honfoglalónak nevezzük.
Ha Szvatoplukkal nem mutyiznak egy lóval, ki tudja hol ömlene belőled most a hülyeség?
Változnak az idők, és mégis minden ugyanaz.
A "kalandozások kora" nem más, mint romantikus névadás.
@dr. jenőke (jenőke):
.
Hogy miért írtam Attilát Árpád helyett??
Nem is értem.
@irógép: látod?! ennyire ostobák a fideszesek!
na figyelj az EU kvóta szerint Mo.-nak kb 300, mondom háromszáz menekültet kell befogadnia.
Ez a remek emberetek, máris teljesítette a kvóta 1/6-át, de ha így megy tovább akkor az 1/7-ét, sőtt eljuthat az 1/10-ig is!
Továbbá, a németek erős izgalmi állapotban megduplázták a helyi bevándorlási hivatal létszámát, itt-ott határellenőrzéseket tartanak...
De senki nem fognak Mo.-ra visszatoloncolni, ugyanis tudják, hogy ott sem jobb mint ahonnan menekült a szerencsétlen.
Hanem egyenesen a honos országába küldik, ha küldik.

De semmi gond nincs veled, csak illene tájékozódni és nem emgint mocskos nyugatozni, mert valamelyik tolvaj tetű fideszes politikus, szokás szerint pofátlanul lop!
@irógép: idáig még nem jutottam el, amikor megírtam a választ... feleslegesen kopott a klaviatúra.

látom nem sokat fogsz fel a menekült kérdésből...
@irógép: a francia gyarmatok mondanak neked valamit??? ha ezt felfogtad, akkor fuss neki mégeccer a párizsi(nem a 10 deka) gettó kérdésnek...
@irógép: na most tessék megelőztek a legfrissebb habony-propaganda fassággal:
Luxemburg, több százezer menekült, aha...
akkor lássuk
területe: 2586 km2
lakossága: 543.202 fő(2013)

gyors fejszámolás, sikoltozol 18 ezer miatt, akkor luxemburgi hozzádhasonló balfax mit mondhat???
@irógép: ja, jut eszembe mit mondtak az eligazításon az okmányhamisítóról így kell elterelni a figyelmet?!
@dr. jenőke (jenőke): Én felettébb hasznosnak tartom, ha kevésbé ismert részletekre is felhívod a nagyérdemű figyelmét. ;)
@irógép:

Te valóban azt hiszed, hogy az a népszavazás a határon túli magyarokról szólt?

Dehogy!
Az a magyar belpolitikai harcokról szólt. Köze sem volt hozzánk.

A magyarországi jobboldali pártok általában arra használnak minket, hogy bebizonyítsák választóiknak, jobb és igazabb magyarok, mint a baloldaliak vagy liberálisak.

Gyakorlatilag hülyének néznek. Viszonzásul mi sem tartjuk őket nagyra.

A kisváros ahol dolgozom, ma már Bécs külvárosának számít. Nemrég voltam a Hoferben vásárolni.
A pénztár előtti hosszú sorban várakoztunk osztrákok, szlovákok, magyarok, cigányok, törökök.
Olyan volt, mint egy mini Európa.
Eszembe jutottál. Arra gondoltam, mennyire feszült lennél a helyemben.))))
Persze, ha van zsózsó akkor jöhet. (Kivéve Sorosék) Aztán ha elfogyott, lehet visszatérni, végetért a szabi.
A plakáton lévő üzenet amúgy azért van magyarul, mert mondom a lányomnak, hogy a menyem is értsen belőle:))

Ezért is tépkedik azokat kizárólag ballibsi pártkatonák.
Ez viszont nagyon tetszik! www.nyugat.hu/tartalom/cikk/ketfarku_kutya_part_oriasplakat talán mégsem él itt annyi homofób szemét, mint amennyit írógép kartárs szeretne látni.
Most lesz bajban a magyar császári és királyi sündőrség. Mdrt ha a kormány plakátjait rongálókat letartóztatják de a Kétfarkú Kutya Párt plakátjait rongálókat nem, akkor egy pillanat alatt szarban lesznek. Mert mi az hogy valamit az egyik oldalról védünk a másik oldalról viszont nem.
És a Kétfarkú Kutya Párt már majdnem annyi pénzt összeszedett, amiből az egész országot kitapétázhatja.
@♔batyu♔: Mi van te hazaáruló bolsevik geci, megint itt vagy szopni? Neked lányod? és baszod már naponta, vagy csak az asszonyt vered, mint jó fideszeshez illik? Remélem, ha a lányod férjhez megy, egy hozzád hasonló gerinctelen féreg lesz a befutó, aki elveri minden nap, amíg nem ellik 4-5 purdét, aztán már hetente kétszer. Ennyit tudtok.
@nincs_itt:

legyél pontos. semmit nem fog fel.
@The Ghost Wolf: Hát, szerintem a simicska, most még jelentős árengedményt is ad nekik erre a bizniszre:)
@Eszter jött: a népszavazáskor és azóta sem értem, hogy miért szeretne valaki állampolgárságot kapni, ha nem akar ideköltözni?
mert azoknak a magyaroknak, akik átjöttek és itt letelepedtek, senki nem tiltotta az állampolgárság megszerzését.
Ez egyre jobb!
index.hu/belfold/2015/06/09/orankent_kap_egymilliot_a_ketfarku_kutyapart_hogy_a_kormany_ellen_plakatoljon/
És nagyobb hatása lesz, mint a kormány propagandájának. Habony és Finkelstein úrak kezdhetnek vakarózni.
Aki fizet az jöhet! Parasz Rogàn Toni biznisze ,kicsi szintèn parasz feleségéröl egy budai plàza butikosa mesèli hogy önacsàga a multkor amikor bentvolt az üzletben azt kérdeszte hogy ötszázezer forint feleti nöi táska nincs ? Ez kell a proli parasznak aki a környezete js utàl a volt KISZ titkár férjével egyűtt !
@The Ghost Wolf: Ügyes! (Ahogy Kohn bácsi is mondaná)!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Lehet, már mondtam, de az "A magyarok a svájciaknál is gyorsabban és tisztábbra mossák!" szlogen a Fidesz faszságainak igen méretes listáján is megingathatatlanul az első! Az, pedig, hogy már nem érnek rá várni öt évet, hanem két évre gyorsítják a palyolathófehérséget bárkinek a bármilyen mocskos pénzének (én az európai maffiavezérek helyében ezt tartanám nyugdíjalapnak és babakötvénynek, hiszen annyit kamatozik, mint az állampapír és még pluszban anonim is), egyszerre jelenti azt, hogy az államháztartás szarban van, és azt, hogy már nem készülnek a 2018-as ciklusra.
@KUHULIN: Ne Fideszes fejjel gondolkodj. Ők már lenyúltak egy-két dolgot ebben az országban. Magánnyugdíj megtakarítások, kolontrári vörösiszap katasztrófára az állampolgárok által összedobott 1,5 milliárd forint Rémlik? Ne a saját fejetekkel próbáljatok meg gondolodni.
Lehet, hogy nem humánus és szolidáris, sőt, kegyetlen és erőszakos, de legalább nem annyira értelmetlen, mint a plakátolás...

index.hu/kulfold/2015/06/09/europa_menekultek_vasfuggony_fidesz_bevandorlok_bulgaria_gorogorszag_spanyolorszag/
hehe, csicskák kiakadtak, már megérte :D

18:04
Kiakadtak a békemenetesek az ellen-plakátkampány miatt

Nekiment a Kétfarkú Kutya Párt (KKP) és a Vastagbőr blog bevándorlásügyi ellen-plakátkampányának a békemeneteket is szervező CÖF.

hvg.hu/itthon/20150609_Kiakadtak_a_bekemenetesek_az_ellenplakat
ez is posztumusz jönne vissza és leplezné le saját magát:

Saját portréját leplezte le az ÁSZ elnöke

A saját képmását avatta fel Domokos László egy ünnepélyes kiállításmegnyitón.

hvg.hu/gazdasag/20150609_Sajat_portrejat_leplezte_le_az_ASZ_elnoke
üdv!
én csak azt szeretném tudni....
a fidesz szavazóknál, mikor telik be a pohár??
mert a nem fidesz oldalon, 2010- ben betelt...
@magándemokrata: Nálam már rég betelt. Amúgy hogy vagy?
@Orica Középföldi: Kapcsolódó, ha már ők is kellettek a kétharmad elvételéhez. :)

Vona Gábor a Jobbik elnöke sajtótájékoztatóján, az alfahir.hu kérdésére üzent Rogán Antalnak is, erre a házszabály szerint az Országgyűlésben nem kerülhetett sor. Vona szerint a fideszes frakcióvezető hangzatos szavait “a rossz lelkiismeret diktálta”. Emlékeztetett arra, hogy 2010 őszén 23 olyan pénzügyi felügyelettel kapcsolatos törvényjavaslattal élt a jobbikos Volner János, ami elfogadása esetén megelőzhette volna a “pénzügyi szégyent”, minimalizálva a károsultak számát. Ezeket a törvényjavaslatokat azonban az MSZP és a Fidesz kéz a kézben leszavazta, kimutatva, hogy hol ülnek a brókerek barátai.

Vona, a mai nap eseményeire utalva megismételte Volner János korábbi szavait, elmondta a jobbikos frakció komoly indokokkal tartózkodott. Újra arra kérte a Fidesz-KDNP képviselőit, hogy nyilatkozzanak arról, hogy ők maguk, családtagjaik, gazdasági érdekeltségeik mentettek -e ki a pénzt a brókerbotrány kirobbanása előtt. Úgy fogalmazott az ellenzék vezető politikusa, hogy ameddig ezt nem teszik meg a kormánypárti politikusok, a jobbikosokhoz hasonlóan, addig a brókerek barátainak tekinti a fideszeseket.

alfahir.hu/vona_meguzente_rogannak_hogy_hol_ulnek_a_brokerek_baratai
Palkovics felvetette a Corvinus és a BME osszeolvadását...

hvg.hu/itthon/20150605_Palkovics_felvetette_a_Corvinus_es_a_BME

Canis Major azt hallotta, és tovább ugatta nekünk, a falkának, hogy a Jóisten fontolóra vette Palkovics és egy kanszamár összeolvadását.

Érdeklődéssel várjuk. De nem bírunk a röhögéssel. A kanszamár számára ez visszalépés, ellenben Palkovicsnak maga a non plus ultra... viszont nem süti, ha maga is sütötte magának....
@Gábris szomszéd: volner jános ne éljen pénzügyi javaslatokkal, mert ahhoz sem ért, mint nyugdíjas rendőr és cégtemető tulajdonos... éljen azzal a jogával, hogy a balfenéken meghúzódva felveszi a pízt a mocskos tuggyukkiktől és ostobaságokat beszélhet következmények nélkül!
@nincs_itt: Pedig nélkülük nem nagyon lehet majd elzavarni a fideszt a faszba. Amúgy meg. :)

alfahir.hu/volner_nem_a_nav_hanem_az_origo_igyekszik_befeketiteni
BAZD MEG ! ilyen harácsolók MIATT SZEGÉNYEDNEK EGYRE JOBBAN A SZEGÉNYEK....
-lg-
-lg- követés
2015.06.09. 17:58
Kapcsolódó cikkek (8)

Hatalmasat égett Amerikában a FIFA-film
Nincs jogi alap elvenni az orosz és a katari vb-t
Email kötheti Blattert a 10 milliós FIFA-vesztegetéshez

FIFA: Oroszország és Katar is elveszítheti a vb-t
Na most épp mi derült ki a FIFA-ról?
Marokkó nyerte a vb-rendezést, tehát Dél-Afrika kapta a tornát
A 2006-os német vb-pályázat se volt tiszta?
Anglia megrendezné a 2022-es futball-vb-t

A FIFA-botrány miatt a BBC-nek megmutattak néhány dokumentumot az ügyben nyomozó amerikai hatóságok, és a lap szerint a dokumentumok azt bizonyítják, a letartóztatott korábbi FIFA-alelnök, Jack Warner a haiti földrengésre érkezett segélyekből is lopott saját használtra.

A pénzt még a FIFA és a koreai futballszövetség ajánlotta fel Haitinek, a 750 ezer dollárt viszont Warner saját bankszámlájára irányította a vádak szerint. A futballvezető a pénzt fel is használta személyes célokra, sosem jutott el a rászorultakhoz.
2015-05-30T155936Z 813458597 GF10000112469 RTRMADP 3 SOCCER-FIFA
Jack Warner
Fotó: Andrea De Silva

Warner az egyik közőponti figurája a május végén kirobbant botránynak, FIFA-alelnöksége mellett a CONCACAF vezetője is volt. Korábbi információk szerint a dél-afrikai szövetség 10 millió dollárt küldött a CONCACAF-nak, hogy az ottani afrikai diaszpórát támogassa, és a pénz kezelésével Wartnert bizták meg. Állítólag annak a pénznek egy részét is saját célokra fordította Warner.

Eddig az összes ellene felhozott vádat tagadta, közben az amerikai hatóságok a kiadatására várnak. A botrány kirobbanása után újraválasztották Sepp Blattert a FIFA elnökének, de négy nappal később lemondott, mert azt mondta, nem támogatja a teljes futballvilág.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "A saját képmását avatta fel Domokos László egy ünnepélyes kiállításmegnyitón."

Kinőtte magát onnan viharsarokból, már csak megengedheti magának, hogy leleplezze saját magát.:D
@nincs_itt: Ja és mióta vagy te ilyen maximalista a magyar politikumot illetően? :)
@kvadrillio: Ezt kapd el. Kíváncsi leszek mit válaszol majd a Pázmány rektora. :)

alfahir.hu/legyen_kotelezo_targy_a_trianoni_tragedia_is
@Gábris szomszéd: háppersze!!! a zalfahír szerint...
mindig belefuttok a saját pofonotokba, ostobák és feledékenyek vagytok! volner efti a zátkos komenista rencerbe vót rendőr, ahonnan korkedvezményesen ment nyugdíjba - nem kevés nyugdíjat szakítva a kőccségvetésbül - de ugy azt is tuggya a zalfahír, hogy minden rendőr mszmp tag vót, megbízható káder. mellesleg a rendőri iq átüt a gazdasági tevékenységén is, ugyanis csődbe ment a cége... akkor gyurcsány csak jobb, mert elboldogul a versenyszférában is...

nem kellene erőlködni, semmivel sem vagytok dzsobbak, ti dzsobbikosok, mint a fidesz! a jó Isten mencse meg Mo.-t tőletek!
@Gábris szomszéd: én csak minimumot szeretném látni!
az pedig se nem fidesz, se nem dzsobbik, se nem mszp, se nem lmp, se nem kdnp! mert mindegyik szügyig szaros, Augias istállója... teccik ismerni a zósdi sútkát?
@látjátok feleim szümtükkel: Így legalább ezzel sem kell majd piszmognia az utókornak. :)
@nincs_itt: nem azalfahír, hanem a NAV szerint, bár tudom őket is megvették már az ex rendőrök.:)
@nincs_itt: Figyu már. 1989-től 94-ig volt rendőr. Az azért már nem annyira az átkos volt ha jólemléxem. :)
@Gábris szomszéd: figyu dumafranci:

"Ebből egyértelműen kiderül, hogy az időközben új tulajdonoshoz került, volt vállalkozásom adótartozásáért semmilyen felelősséggel nem tartozom és az adóhivatal így értelemszerűen nem is keres rajtam közpénzt."
aztat meg nem tunni, hogy az az adótartozás, ami a cég eladásakor FENNÁLLT, vajh' kijabánatos lófaxot terheli, mert volner iq-nindzsát nem... nem vagyok járatos a magyar adójogszabályokban (sem), de gyaníthatóan, nem azért adta el a céget mert annyira faxányosan operált! ha emlékeim nem csalnak, súlyos 100 ezer jó szittya forintért, adta el a céget, tokkal-vonóval. csak neeem???!!!
@Gábris szomszéd: na, asse nem bírta sokáig, vagy "cég" volt túl igényes, ha már ő sem felelt meg...
@nincs_itt: Nem kell ezt annyira túlragozni.
Az adóhivatal igazolta, hogy nincs köztehertartozása és ennyi. Persze azt mindketten tudjuk, hogy a médiát a tények nem nagyon szokták zavarni, főleg ha pusztabunkó jobbikosról van szó ugyebár. :)
@nincs_itt: A "cégnek" megfelelt, hiszen többször kitüntették és előléptették.
@Gábris szomszéd: cica virágom, idéztem az "okos" volnert, aki eszt merte mondani az ő szájával:

"Ebből egyértelműen kiderül, hogy az időközben új tulajdonoshoz került, volt vállalkozásom adótartozásáért semmilyen felelősséggel nem tartozom és az adóhivatal így értelemszerűen nem is keres rajtam közpénzt."

na ez kb ojjan logika, mint a viccbeli rendőr ló-giga: van akvárijumod? nincs! akkor buzi vagy!

mert nem aszt mongya a szerényképességű, hogy az ELADÁS ÓTA létező adótartozás, hanem azt:"...volt vállalkozásom adótartozásáért semmilyen felelősséggel nem tartozom..."
nem akarlak lehüjézni, de ez azért nem bonyolult!
@Gábris szomszéd: akkor csak jó káder lehetett... szereted magad tökön rúgni a dzsobbikkal???
@dr. jenőke (jenőke):
"Attila is bevándorló volt.
Csak most honfoglalónak nevezzük."

Most azon túl, hogy nem Attila, hanem Árpád...

Szerinted neki örültek az itt élők? Jól jártak?
Megmaradt a franc tudja milyen avar kultúra? Megmaradt az országuk?
@nincs_itt: Nem jó káder volt, hanem jó rendőr.
Az mióta baj, ha valaki jól teljesít a munkájában? :)
LinkTitkos szerződés Magyarország és Izrael között. 2004 áprilisában Magyarországon járt az izraeli államfő.Látogatását a Dohány utcai zsinagóga kerítésén (Herzl Tivadarral a cionizmus megalapozójával együtt) egy márványtábla örökíti meg.Az ok látszólag egy szokványos baráti látogatás volt.Ehhez képest zárt körben olyan államközi megállapodás köttetett, melynek egyes pontjai magyar részről, külön-külön is hazaárulással érnek fel.Ezen nem csak a balliberális párt elit képviseltette magát, de jelen voltak az akkori magyarországi parlamenti pártok, a magyar kormány tagjai és az akkori magyar államfő Mádl Ferenc is. Ezen alkalomból Izrael magyarországi nagykövete fogadást adott a megállapodást aláírok részére.Az egyezmény részben az Európai Unió-Izrael akcióterv alapján került megfogalmazásra és hamarosan 2004 május 1-én Magyarország uniós csatlakozásával életbe is lépett.A szerződő felek ezzel az aláírással tulajdonképpen ratifikáltak egy az Európa Uniós országokban sem kellően ismertetett kerettervet.A dokumentum aláírásán részt vettek. Mose Kacav-Izrael államfője. Mádl Ferenc-Magyarország köztársasági elnöke. Medgyessy Péter miniszterelnök. Kovács László és Hiller István (MSZP) Dávid Ibolya és Herényi Károly.(MDF) Orbán Viktor, Áder János és Pokorni Zoltán.(Fidesz-MPP) Valamint a magyarországi zsidó hitközségek vezetői. A dokumentum az alábbiakról szól. 1.Magyarország befogadó célország.Abban az esetben ha Izraelt külső agresszió érné, mely veszélyezteti az ott élő zsidók életét, Magyarország 500 ezer, (ez azóta egyes források szerint már 3 millió) zsidó befogadását vállalja, állampolgári jogokat adva a befogadottaknak.Hasonló megállapodás értelmében Németország további fél millió, Lengyelország pedig 100 ezer izraeli állampolgár befogadására tett ígéretet az ott elhangzottak szerint.(Megjegyzés:Ezzel szemben Németország a zsidók bevándorlásának korlátozásáról döntött 2006-ban. 2.Az izraeli áruk európai terjesztése. 3.Az izraeli vállalkozások magyar (állami) pénzen való támogatása. 4.A zsidó kultúra hangsúlyos megjelenítése és propagálása a médián keresztül. 5.A gyűlölettörvény mindenáron való elfogadtatása az országgyűlésben és annak szigorú alkalmazása. 6.A nemzeti irányultságú kisebb pártok, valamint civil szervezetek működésének ellenőrzése, korlátozása és megszüntetése.(Értsd ezt úgy, hogy a megalkuvást nem ismerő valódi nemzeti erők, az un:radikális szélsőjobb eltaposására tett törekvés.) 7.Az izraeli politika feltétlen támogatása a (magyar) külpolitikában és a nemzetközi fórumokon. 8.Harc az antiszemitizmus minden formája ellen, a "Berlini Deklaráció" értelmében. A fenti pontokat 2006-ban nyilvánosságra hozó internetes hírportál közlése szerint az információ nem feltétlenül teljes.(Ami azt jelenti, hogy ennél is több mindenről történhetett megállapodás 2004 áprilisában.) Az anyagot hivatalosan megkapta a "Magyar Távirati Iroda elnöke" aki a pontokat nem cáfolta, illetve kitért a válaszadás és a nyilvánosságra hozatal elől. Eredeti írás a Metapédián elolvasható.

műMAGYARORSZÁG A ZSIDÓK CÉLORSZÁGA, NEM EGYÉB BEFOGADÁSRA VÁGYÓKÉ...UGYE... ! :o)))))
@Gábris szomszéd: rendben, már akkor is ő volt a jobbik a sok közül...
ne erőlköggyé már! xar alak, mint a többi párttársa
@nincs_itt:

"@Gábris szomszéd: (...)mert nem aszt mongya a szerényképességű, hogy az ELADÁS ÓTA létező adótartozás, hanem azt:"...volt vállalkozásom adótartozásáért semmilyen felelősséggel nem tartozom..."

"-nem akarlak lehüjézni, de ez azért nem bonyolult!"

G-nek?
De.
@monddazigazatmar:

Azon túl, hogy jenőke rögtön lábjegyzetezte saját hsz-ét, mit akarsz mondani?
Te csak nem bőgatyában jársz és feszt furulyázol s valamint szürke marhán lovagolsz, és Bodrinak képzeled magad, hogy olyat is megugatsz, amit teljesen felesleges?
@100 kóbor kutya: Na figy, akkor segítek neked is.
Szóval arra koncentrálj, hogy

"Semmilyen adótartozásom nincs és soha nem is volt, sőt, ezt az adóhivatal levelével kétséget kizáróan bizonyítani is tudom. Ebből egyértelműen kiderül, hogy az időközben új tulajdonoshoz került, volt vállalkozásom adótartozásáért semmilyen felelősséggel nem tartozom és az adóhivatal így értelemszerűen nem is keres rajtam közpénzt."

Ugye ez neked sem bonyolult, vagy igen? :)
@100 kóbor kutya: Az utolsó négy kérdésre válaszolnál? Vagy bárki, aki szerint a magyarok is bevándorlók, a honfoglalás is bevándorlás volt..
@nincs_itt: Xar alaknak azért nem nevezném. Sokkal inkább azokat, akik az elmúlthuszonban KORMÁNYOZVA a mai helyzetébe taszították ezt az országot. Ha netán ők is kormányozni fognak és eljátsszák a bizalmat, akkor őket is leszaralakozom majd én is.
Narancsosok mind bűnözők,van ollan aki megbukott és ollan aki meg fog,nincs kivétel.
@Gábris szomszéd: nem csoda, hogy dzsobbikos vagy!
akkor mégeccer:

"volt vállalkozásom adótartozásáért semmilyen felelősséggel nem tartozom" ez nem azt jelenti, hogy nem volt SOHA adótartozása, hanem azt, hogy az eladott cég adótartozásáért JOGILAG nem felelős.
ez pontosan két dolgot fejez ki:
1 segghüje a csávó és tisztességtelen is, mert a cégét csődbe vitte, majd eladta
2 akit lehet még hüjének is akar nézni, vagyis HAZUDIK!

melyik verzió szimpatikusabb??
@Gábris szomszéd: nem érted, de nem vagyok meglepve.
mióta is ücsörögnek a parlamentben?? amit ugye a tuggyukkik irányítanak, de már nem mert a tuggyukkik ott vannak a sorainkban is...
remek pénzkereset, semmi egyéb. csak a retorika kicsit más, de ajánlhatom ismét a T.kocsogmagyar választópolgár című opuszt???
Csak a logó más a székházon...

ne velem harcojjá, mert nem érdemes, megeszlek reggelire...
@nincs_itt: josziptot und kajaibrahim rulez álá dzsobbik.

na ha ezek hatalomra jutnának, eszt kapnánk tőlük, csak hitler séróval megspékelve:)))
@nincs_itt: Mi nem harcolunk, de ezt te is tudod. :)
@nincs_itt: Nekem az, hogy nincs köztartozása. :)
Hir: a nyugati pályaudvaron belül is esik az eső! MAGYARORSZÀG JOBBAN TELJESIT !
@kvadrillio: Chemtrailos viagra díszpintye vagy,zsidrákok elfelejtették szerinted hogy a magyarok a végén hagyták őket a kéményen megszökni?
@Gábris szomszéd:

"Na figy, akkor segítek neked is.
Szóval arra koncentrálj, hogy..."

Édesanyádnak szíveskedj segíteni.
@Gábris szomszéd: aszt például tudom, hogy a csávó konkrétan hülyének nézi az embereket.
aszt például vágom, hogy maszatolsz ezerrel, pedig te is vágod a nem volt taggyűlés dolgot.

angyal, a vidéki kisnyugdíjast nézd hülyének, ne engem:)
@kvadrillio: 2 zsidrák kommandó elég lenne a sok magyar hazafi ellen,csak a ketrecet rázzátok.
@taga20:

"angyal, a vidéki kisnyugdíjast nézd hülyének, ne engem:) "

Ha, kérhetem azokat se, bár jól nyomulnak azon a terepen:(
@taga20:haggyad má' hitler séró... nem az a legnagyobb baj, hanem a tökéletes analfabetizmus amit képesek felmutatni!
a fidesznél is van lejjebb! dzsobbik...
képzeld el a betyár sereg, full alkesz, mélymagyar kisgrofóra mulató kemény csávóit, amint hatalmat gyakorolnak...
@Gábris szomszéd: jogilag, mert eladta a cégét nincs. ez azt jelenti, hogy hazudik a manus!!
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): nade nemám a közösbe,hé!
a haveri cégekhez karibba!
@monddazigazatmar:

"Az utolsó négy kérdésre válaszolnál? Vagy bárki, aki szerint a magyarok is bevándorlók, a honfoglalás is bevándorlás volt.."

Mi a problémád a 4 saját kérdéseddel?
Kutyatanácsunk nem helytelenítette, ezért nem is említettem.

Bár személyes külön véleményem az, (és ezt a falka több tagja osztja, némelyik szorozza, de egy se kivonja), hogy az említett korbéli magyarok zöme netto rabló, tolvaj és kalandor és gyilkos volt. Ergo, tanulság: -Magyarországot első sorban a saját kebeléből újra meg újra reinkarnálódó rablóitól, tolvajaitól és kalandoraitól és gyilkosaitól kell megvédeni. És minden okunk megvan a fenntartásaink ápolására, mert eleink irhája bánta azt a sok micsőséget, amit dicsőségként rögzítettek sok-sok kutyabőrre.
@Gábris szomszéd: neked is érezned kellene, hol az elég!!
@punkfrog:

Látod, ezt én sem. Úgy gondolom, papírtól és helytől függetlenül vagy magyar valaki, vagy nem. Nincs közép vagy felsőfok.

Négy fal között kellene megélni, nem nyilvánosan hörögve.
@Toportyán Zsóti: A ketrecet szerintem inkább ti rázzátok. A többi örül, hogy lyuk van a seggén,nem hogy veletek foglalkozzon. Nem azért van ez mert félnek a zsidrák kommandótól, hanem azért, mert a legkisebb problémáik is nagyobb, mint ti. És addig örülj amíg ez így marad.

Az antiszemitizmus, a holokauszt napi megemlékezésének az igénye, kurvára nem a hétköznapi ember problémája, amúgy a zsidóké sem elhiheted, de ez nem a magadfajtának köszönhető.
@Orica Középföldi: pont ezé írtam. jó ako oltogassák a töri szakos srákokat, ne engemet:)))
@♔batyu♔:
" Az antiszemitizmus, a holokauszt napi megemlékezésének az igénye, kurvára nem a hétköznapi ember problémája, amúgy a zsidóké sem elhiheted, de ez nem a magadfajtának köszönhető."

batyu haver, ez mi a fasz volt? boncsd má ki, me kurvára nem értettem! bekapta az újjad a céencé eszterga?
@punkfrog:

Úgy tudom vannak nemzetközi egyezmények arról, hogy ki minősül menekültnek, valószínűleg majd egy fél év múlva kiderül, hogy szar a törvény, mert beleütközik mindenbe s mindenkibe.
@taga20: ne akargyad követni a csávót! faragjá ótót a fapinábu! azzal hamarabb végzel!
@Eszter jött:

Neked tökéletesen igazad van, de nem akarod érteni a lelkivilágukat.
Kompenzálnak. Ésszel nem ment,akkor normafaragással, erővel, szabály-alkotással, megfélemlítéssel, kirekesztéssel, etc.
@♔batyu♔:

"_Nem azért van ez mert félnek a zsidrák kommandótól, hanem azért, mert a legkisebb problémáik is nagyobb, mint ti. És addig örülj amíg ez így marad._"

Nem mondod?
Mint konzervatív jobboldali mondom, most azonnal elhúzhatsz -de sebesen- a jó kurva anyádba vissza náci geci. "És addig örülj amíg ez így marad." s nem segítelek ebben más motivációs eszközökkel.
Remélem sikerült megértetnem a megjegyzésed üzenetéhez képest meglehetősen kimért eszmei mondanivalót.
@Gyorgy Nagy:
" a nyugati pályaudvaron belül is esik az eső! MAGYARORSZÀG JOBBAN TELJESIT ! "

helyesen:
MAGYARORSZÁG A NYUGATON IS JOBBAN TELJESÍT!
@nincs_itt: ne mond, hogy ilyeneket hallgacc!
én aszt hittem, hogy te kordagyurit, meg kárelgottot nyomsz:)))
@nincs_itt: Csak kifejeztem a békevágyam. :)
@taga20: Arra utalt, ahogy a múltban úgy a jelenben sem a Grün bácsikkal vagy Sába nénikkel van a baj. :) Érted már?
@Toportyán Zsóti: és hány főből áll egy zsidrák kommandó? :)
@jaegtoer: De mondom. Nácigeci. Tombolhatsz b+, de ez akkor is így van. Amúgy pedig a faszomat sem érdekel, hogy te egyébként minek vallod magad. Minek LÁTSZOL ez a lényeg.
@Gábris szomszéd: Pontosan így van. De ők azok akik megszívják.
@Orica Középföldi:

Igazad van, Nem akarom. A megértés nálam úgy indul, hogy beleélem magam a másik fél lelkiállapotába.
Ennyi gyűlölet ami bennük van, engem megmérgezne.
@Gábris szomszéd: ártu, eszt magyarázzátok meg annak a hat milliónak, kösztük milliónyi zsidó gyereknek.
@taga20: Te megint el vagy tévedve.

1. Nekem semmit sem kell magyarázni, mivel semmilyen bűnt nem követtem el. Magyarázkodjanak azok, akik mostanság állami szinten másolják a nácikat.

2. Ezt a hatmillát amúgy honnan szeded? Nekem egy ártatlan áldozat is sok.
Poszthoz

Jelenleg 15 ezer migráns útra kész Szerbiában

inforadio.hu/hir/bulvar/hir-733085
@♔batyu♔:

"_De mondom. Nácigeci. Tombolhatsz b+, de ez akkor is így van. Amúgy pedig a faszomat sem érdekel, _"

Ez a fajta magabiztosság a végzete az elődöknek és az örökösöknek is. Teljesen védtelenek ezzel szemben, mert ez szükséges eleme a brand-nek, ugyanakkor ez az Achilles sarka az egésznek.

"_hogy te egyébként minek vallod magad. Minek LÁTSZOL ez a lényeg._"

Neked... és a szerepjátszóknak.
@Gábris szomszéd: Ja, a németek meg most akarnak áttenni ide 15.000, merthogy innen jöttek át.
@♔batyu♔: baszki, neked súgják ezt a sok ökörséget???
@Gábris szomszéd: döbbenetesen hülye vagy. a saját kommentjeidet sem érted.
na megyek alukálni, me lezsibbasztottál má megint.
@Gábris szomszéd: magyarországon meg 4 millió...
a hüjeség ha fájna...
@♔batyu♔:
Én azt hiszem sikerült megfejtenem a nem túl bonyolult működésed képletét.
Pusztán csak azért tartott kissé hosszabb ideig a szokásosnál, mert valahol magasabb régiókban keresgéltem, mint az indokolt lett volna. Az általános iskolai fizika tankönyvig kellett leásnom, hogy lényed lényegét az „egyszerű gép” címszó alatt megtaláljam.

Öveges professzor kísérlete jut eszembe rólad és a magadfajtákról, elkiáltja magát valaki, hogy „Feri!!” – és ti azonnal farokcsóválva előbújtok a komfortos pártszékház temperált kutyaházából. Imára kulcsolt kézzel kellene hálát adnotok a teremtőnek, hogy megalkotá néktek a zsidrákokat és Gyurcsányt! Mire is mennétek nélkülük?! Élek a gyanúperrel, hogy miután állandóan a zsidókra hivatkozol - ha valami emberi természet által megjeleníthető anomáliát kell aposztrofálnod -, hogy selejtes sémitaként belülről látod a helyzetet. Kedves Weisz, nem kell azt szégyellni, hogy te is más(…) vagy, én például elfogadlak téged zsidónak is, vagy Gambia-alsói négernek dettó ( bár ahhoz némi műveltséget nem ártana magadra szedni ), de van valami, amit semmilyen körülmények között sem lehet tolerálni; a holokauszttal való „viccelődés”-t.

Szóval, csatlakozva ezen gondolatmenet mentén Jaeg kollégához> látogasd meg közvetlen közelről, feslett múltú kedves édesszüléd genitáliáit – te büdös gyökér!
@jaegtoer: Engem ez végül is annyira nem érdekel, hiszen a mindennapokban nem jelentkezik. Felfújt ez a dolog én még soha nem tapasztaltam azt, hogy a zsidóságáért basztattak volna itt valakit. Nincs itt az égvilágon semmiféle probléma. Az logikus, hogy senki nem akar és fog naponta holokausztozni, még hetente , sőt havonta sem, de erre viszont nagyon rossz válasz az, hogy akkor náci vagy.
@Knósszosz: Nálad nem kellet messze mennem a mozgatórugókért, büdös gyökér.

Ráadásul még baromságokat is írsz, a zsidókat speciel nem én vettem elő. Én válaszolok a hsz-ekre, ha zsidó téma, akkor is, de ha más akkor is. Valójában annyira nem is érdekel, többnyire valami mellett blogolok.
@Gábris szomszéd: ez meg a dzsobbik

www.youtube.com/watch?v=-6b_h-C-h2k
az első antibiztosítási társaság szerint! IS!
@♔batyu♔: ecceri fidex balfax, anyádnak kellett volna felkötni téged a köldökzsínórra!
@nincs_itt: Nem sok német szám van, ami tetszik, de ez speciel igen.

youtu.be/YpxWcnjupj8
@nincs_itt: Látom, veled megtették. Azt mondjuk nem tudhatták, hogy nem kellett volna levágniuk.

Nálunk szerencsére nem ismeretes ez a szokás. Inkább fürdőszobát építettek, továbbá ezt azt.
Kibaszarintok minden büdös parasztot, aki pl. zsidózik és fostalicska jobbikos propagandát nyomatja.
Utána lehet vonulni rinyálni és pityeregni Fabnak majd!
@♔batyu♔: te sem érted magad, te nyomorult! na húzz a turul farkára vitézcsomónak!
@taga20: Jó pihit. Azért egyszer ha ráérsz nézz majd utána az alábbi matek példának.

6.000.000
-2.500.000
_____________
= 6.000.000
@♔batyu♔:
Az jó, hogy nem kelet messze menned, bár a bálványod elég sokat repült Azerbajdzsánig azért, hogy jól megszívassák. Ha lesz megint TV-torna, te leszel az ötödik családtag. Unokája vagy sitelvtársnak, vagy van az fajta szint, ahol álamfő és pornépp is irkálhat bármitett?

Ne fáradj a válasszal, másra van csak időm!
Hol lehet az őrnagy??????
@látjátok feleim szümtükkel: "Kinőtte magát onnan viharsarokból, már csak megengedheti magának, hogy leleplezze saját magát.:D"

Mert megint nem figyeltél a lényegre. :)

www.aszhirportal.hu/storage/files/uploads/2015/05/11/12.jpeg
@Eszter jött:
Kályhacső helyett a kávédarálót reparálja szigszalaggal. Rengeteg szigszalaggal... :D
@Eszter jött: Nálatok is volt ma "mintha dézsából öntötték volna". :)
@Eszter jött: nincsmeg őrnagy, megvagy hadnagy? új taggal bővült jamie csapata?
@Knósszosz: látom jéggel jó kis tarisznyát kaptatok, oszt van-e benne pogácsa?
Apránként már meg se rezzenünk a tehetségtelenség és a középszerűség diadala láttán... Szégyen ez az ország!

magyarnarancs.hu/zene2/ilyen-arcatlan-hazugsaggal-meg-nem-talalkoztam-95286

Különben is, miért nem fociznak inkább, még a külügybe is jók lennének.
@Toportyán Zsóti: Mi az, hogy ollan? Irni hejesen nem tanítottak meg, te rejtett erőforrás!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Szezon van, utánégetővel üldözi a szúnyogokat Siófok légterében!:))
Légy-sray... hogy haszna is legyen legalább egy JAS 39-nek!
@Knósszosz: A minap nálunk ancsák szórták a szúnyogokat. :)
@parti_giano:
Kamuban sült, persze!
Azt annyira nem csipázom, inkább egy lángos, de turul nélkül!
@Gábris szomszéd: mit számolgatsz?
azt írtad, neked egy ártatlan áldozat is sok!
Ameddig leadják a jutalékot, addig a viktátort semmi nem zavarhatja...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Azt sem bánom, ha valami szépasszonyt reparál, csak adjon életjelet magáról. Ellenkező esetben kénytelen leszek Kusztó kapitányként felkutatni Óbudán.
Még akkor is, ha a Flórián téren kell éjszakáznom pár napig.
@punkfrog: Pontosan. Már csak ezért is illene tudnod annak az egyszerű matek példának a lényegét.
@Eszter jött:
Durva lesz... ahogy ott rángatod a hapsikat, hogy nem ismerik-e a zőrnagyunkat... :)
@Gábris szomszéd:

Gábriska! Nem dumcsizunk.
Azzal kezdted a reggelt, hogy nekimentél Oricának /tudom, ő kezdte/. Aztán mindenkivel fölényeskedtél. Zárásképp batyuval zsidóztál egy jót / tudom, rosszul látom/. Ezzel felpakoltad nálam az i-re a pontot.
Mindezek után ne akarj nekem parti arcoskodni.

De mivel jól neveltek, válaszolok a kérdésedre.
Igaz, kérdéssel.
Közöd?
@Eszter jött: Jól mondtad, tényleg rosszul látod. A partiarcoskodás meg pláne távol áll tőlem.
@parti_giano:

igazából megjött őrnagynak tudnék szívből örülni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Azt te csak bízd ide! Rendkívül találékony tudok lenni, ha a helyzet úgy kívánja.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ne bosszants, Boli! Egy őrnagyot nem lehet vallatni!!
Megtalálom, megiszunk egy kv-t, aztán hazamegyek.
@Eszter jött:
Dehogynem! Vallja be, vagy helikoffer helyett papírrepcsit kap!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Nagyon tetszik. De miért pont ötfogú?
@Eszter jött:
Mert a cégnév is ilyesmi. Na, jó rosszak legyetek, holnap 23 emberrel túrázok egyet du, majd jövök. A T.Blogtársak meg irigykedjenek, csini csajok, dokinénik, asszisztensek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

))))))))))))))))

Értem már ezt a nagy vízimádatot.
@♔batyu♔:

Esetleg benézhetnél több optikushoz is. A prizmák furcsa jós(z)ágok.
@parti_giano:

"_@Knósszosz: látom jéggel jó kis tarisznyát kaptatok, oszt van-e benne pogácsa?_"

Mindenkinek megvan a maga batyuja. Istennek, világnak, országnak, embernek. Úgy tűnik, hamuban sült pogik már nincsenek, csak kamuba sültek. Tán ebből szeretnél egyet?
@Toportyán Zsóti:
Régen, Magyarország.

Régen, talán még, Magyarország volt.
Nincs már magyar, elmagyarosodott.
Legfeljebb, aki ma még lakja,
Bevándoroltak leszármazottja!
Mindenféle, kétes népség,
Vegyes ajkú, semmi kétség
Magyar a duma, egymást értsék!
Semmi egyéb, közös érték!
Ahány ember, húz annyi fele!
Más érdeke, célja, gyökere!
Ezerfelé, mindenfelé, húzza,
Egymásnak bőrét, lenyúzza!
Mind másikon akar keresni!
Emberségét is, hamar elveszti!
Egy a cél, a szent haszon!
Szenved, gazember nagyon!
Pusztul belé, vagy elmenekül,
Kicserélődik legvégül!
Itt senki nem, boldogul,
Ki rendes, tiszta, botorul,
Becsületesen akar élni!
Annak itt, nincs helye néki!
2015-05-08
@jaegtoer: meghagyom a szerencsétlen kistáskának. neki ez a manna a főnöke szerszámából.
Bezzeg a tezsvéri É-Koreában:

m.oe24.at/welt/Nordkorea-macht-aus-einem-15-ein-980/191661812

A hazai takony-művek mintájára, az 1-5-ös vereségtől nem zavartatva magukat, 98-0-ás győzelmet hazudtak maguknak keleti tezsvéreink. Van még azért tanulni való onnan! :)
@Gábris szomszéd: Chemtrailos viagrától nem jut már vér a bucidba dituka,pedig az elméd rég nem 100-as.
@Szúrófény: Nagytőke lieblingjei a nácikok és fasiszták,félállatokon keresztül könnyű a hatalmat gyakorolni.
... és igen, most már bírósági papírja is van az MTV hírosztály vezetőjének, hogy nem alaptalan a mondat, mely szerint "hírhamisítóra bízzák az egész közszolgálati hírosztályt"

propeller.hu/itthon/3114485-pert-bukott-kozteves-lehet-hirhamisitonak-hivni

Hiába no, seggreforgókra van pártigény.
@Sir Bates dö Hól:

Jó írás:))

Konok legfrissebb bejegyzése:

"A valódi magyar farkakat mi képviseljük!"
(A CÖF közleménye a Kétfarkú Kutya Párt plakátakciójáról)
@Orica Középföldi: "Nem hisszük, hogy abból a tényből, hogy a nyugati világban sikerült felépítenünk a demokráciát, és ebben elvagyunk, következik, hogy a demokrácia mindenhol jól működne. Mindenkinek joga van megválasztani, hogy milyen keretek között él. Ez a mi hozzáállásunk." ( index.hu/gazdasag/2015/06/09/orban_viktor_aki_bezarkozik_vesztes_lesz/ )

Képes volt ez a kretén ezt mondani... így, ebben a kontextusban... és azt sem értik hívei -tán maga sem-, hogy hol az ellentmondás:-)...
@Sir Bates dö Hól:

Borzasztó az egész felsorolás,tételesen cáfolható, de igaz rá az elhíresült mondata: ne azt nézzék amit mondok, hanem amit teszek.

Igazi államférfiúi hitvallás.
@Sir Bates dö Hól:

Hűtősapkát kéne húzni a fejére, jön a nagy meleg.:D
@Sir Bates dö Hól:
Egy diktatúrában is jogod van megválasztani, hogy befogod-e a pofád, és beállsz-e a sorba, vagy különben kivégeznek/bebörtönöznek... de megválaszthatod.

A hvg-n van egy cikk arról, hogy Orbán mennyire nagy rajongója a keleti rendszereknek, gondolom azon belül is leginkább azok tekintélyelvűségének és személyi kultuszának, ami maga a mennyország lehet az ő nárcisztikus személyiségének. Ennek kiélvezésében pedig borzasztóan zavarja ez a sok összevissza karattyolás meg ellenkezés, ami zavarja az (ön)tömjénezés hangjait, a zavara pedig önellentmondások formájában bugyog fel belőle.
"Nem hisszük, hogy abból a tényből, hogy a nyugati világban sikerült felépítenünk a demokráciát, és ebben elvagyunk, következik, hogy a demokrácia mindenhol jól működne. Mindenkinek joga van megválasztani, hogy milyen keretek között él. Ez a mi hozzáállásunk."

1."a nyugati világban sikerült felépítenünk a demokráciát" Ezek szerint a nyugathoz tartozunk és demokráciát építünk. Pont.

2. "ebben elvagyunk".Naná, hogy el, amikor dől a... nem a fa, hanem a zsozsó.

3. "Mindenkinek joga van megválasztani, hogy milyen keretek között él. Ez a mi hozzáállásunk."
Na akkor most mindenki, vagy mi? Vagy a mi már mindenki? Mijaf*t akarunk választani, amikor már választottunk, és mint fentebb kinyilatkozta benne elvagyunk, és építjük? Nem elég a zsozsó?
@Orica Középföldi:
Azért engem még mindig érdekelne, melyik a város, amire gondolhatott:

"Itt hiányoznak azok a gettók, telepek, külvárosi részek, ahová az ember nem teheti be a lábát, az egész város biztonságos."
hvg.hu/kultura/20150609_Itthon_tartja_a_kormany_a_Munkacsyt_ha_me

""A védési eljárással a kormány azt kívánja elérni, hogy nemzeti festészetünk kiemelkedő alkotása magyar érdekkörben maradjon. Az eljárás természetesen nem akadályozza a festmény tulajdonosát abban, hogy a képet értékesítse, a védetté nyilvánításnak ilyen célja nincs" - fogalmaztak."

A védési eljárással a kormány telibefossa a magántulajdont, ahogy szokta.
Hivatal által megerősítve az, amit a zsebünkön már rég óta érzünk, ezáltal tudunk is:

www.stop.hu/belfold/majustol-dragabb-lett-a-megelhetes/1331000/
@Orica Középföldi: @látjátok feleim szümtükkel: @Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): az a gond, hogy ez az árvízkárosult gyökér (és a hozzá hasonlók) azt nem értik: valóban mindenkinek joga van szabadon megválasztani, hogy milyen társadalmi berendezkedésben létezzen (én nem értem ugyan, ha valaki a demokrácia helyett a diktatúrát vagy a feudális viszonyokat hájpolja, ám lelke rajta), viszont a hangsúly a SZABAD VÁLASZTÁSON van... mely azért mégis csak a demokráciák sajátja... (mellesleg ezt a blog hüjéi sem értik...)
@Sir Bates dö Hól:

Pedig egyszerű: azért hájpolják, mert abból az (elhamarkodott) feltevésből indulnak ki, hogy abban a diktatórikus/feudalista rendszerben ők lennének a janik. Ők a saját elveik diktatúráját szeretnék, nem úgy általában a diktatúrát, hiszen hányszor jönnek azzal a szófordulattal, hogy "liberális diktatúra"? Ők azt szeretik ebben, hogy ott ők lennének azok, akik mások szabadságának rovására élhetnék ki a saját irányítási és befolyásolási szükségleteiket, megszűnne ez a demokratikus/liberális zaj, és ebben látják a boldogságuk, nyugalmuk, lelki békéjük zálogát.

"Janik" helyett az ilyenekből lesznek általában egy rendszer talpnyalói vagy ágyútöltelékei.
@Sir Bates dö Hól:

Először ezt. Dühös reakció:))

index.hu/index2/#bloghu/hacsaknem/2015/06/10/magyarorszag_nyitott_es_baratsagos_orszag_a_skizofren_szelkakas_pofan_kopte_magat_magat

Közben Guma betette a másikon:))

"joga van szabadon megválasztani, hogy milyen társadalmi berendezkedésben létezzen (én nem értem ugyan, ha valaki a demokrácia helyett a diktatúrát vagy a feudális viszonyokat hájpolja, ám lelke rajta), viszont a hangsúly a SZABAD VÁLASZTÁSON van... mely azért mégis csak a demokráciák sajátja... (mellesleg ezt a blog hüjéi sem értik...)"

Ez elvileg tökéletesen igaz, de néhány gondolatot elindított bennem, ami többnyire kérdés.

Mi van, ha a jogával ilyen-olyan okok miatt nem tud élni? Mi van, ha ezek az okok túlnyomó korlátozást jelentenek? Mit ér az a jog, amit nem lehet érvényesíteni? (Bocs a nagyon naivnak tűnő kérdésért.) Mit ér a szabad választás, ha semmi nem változik vagy rosszabb lesz? Tudnám még folytatni, mert látható az eredmény.

A baj az, hogy az emberek négykilences százalékának nagyon-nagyon homályos - nem is fogalmai, csak - elképzelései vannak arról, hogy mi a demokrácia, mi a diktatúra, mit jelent a feudalizmus.

Ezt az előző rendszerben nem volt érdekük megtanítani. Ma szintén nem. Kísérlet sem történt erre az elmúlt 25 évben.

Ne felejtsd el, hogy ez ember világképét a megélt mindennapok alakítják, amit igen rozogán alapoz meg a tudás. Ezért nem élte meg diktatúraként a Kádár-kor végét a jelentős többség. Abszolút érthető a nosztalgiájuk.Valaki ezt úgy fogalmazta meg, szarok a jogaimra, ha éhes vagyok.

A tegnapi Konokhoz - a paradicsomban nem kajálhatsz az almafáról - elfelejtettem odaírni, hogy természetesen a paradicsom mindenkori ura határozza meg, mi a bűn.
süti beállítások módosítása