Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/tldr/2024/04/29/novak-katalin-sogornoje-es-egy-ot-eve-tarto-nyomozas-a-szegeny-donorok-pete... (2024.04.29. 19:05) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.05.26. 08:43 Fabius

Fidesz = szennyvíztelep robbanás előtt?

Olvastam még a múlthéten, hogy a Fideszben terjengeni kezdett a félelem szaga. Meg arról is, hogy mit gondol róluk az egyszeri fideszes:

„Nemrég odajött hozzám egy néni azzal, hogy Orbán Viktort félrevezetik és becsapják. Szerinte, amíg a miniszterelnök Brüsszelben küzd a magyarok szabadságáért, addig bizalmasai itthon lopnak."

"ha a miniszterelnökhöz eljutna, mi zajlik az országban, azonnal rendet tenne”

Középkáderei és talpasai sem lelkesednek, mint semjénzsolt az ölés izgalmáért:

„Tőlünk is mentek aktivisták a veszprémi és a tapolcai választásra. Aztán hazahozták a rossz hangulatot, mert nagyon sok helyen rájuk csapták a választók az ajtót. Volt, aki azt mondta, akkor szavaz a Fideszre, ha az ő háza is napról napra nőni fog” – mesélte az alpolgármester forrásunk. Azt mondta, ő még nem találkozott olyan Fidesz-taggal, aki örülne a vasárnapi zárva tartásnak. „Az emberek ’harácsolásról’ beszélnek, azt mondják, akkora a korrupció, mint a szocik idején”

Szóval kezd az egész egy többszintes szennyvíztelepre robbanás előtti állapotához hasonlítani. Legfelül ül őfelsége, akihez a nem jutnak el a rossz hírek a 6-8 fős technokrata csoportnak - rogán - Lázár stb - köszönhetően.

szartartaly.jpg

A dugulásnak köszönhetően az alsóbb szinteken már szivárog a lé, a földig érő lábú polgármesterek és önkormányzati képviselők már hiába húznak gumicsizmát, lassan belefolyik a szmötyi. Úgy érzik Viktor elfáradt, nem képes korrigálni és amúgy sem bírja a kritikát.

A Fidesz Orbán pártja.

Kérdés mihez kezd őfelsége, ha tényleg a nyakába robban az egész? Mert eljön az a pillanat is, hogy a tagságnak leesik, például a királylány férje nem a véletlennek köszönheti a közbeszerzési nyerőszériát. Régen még ment a "ne mi nyerjük a legtöbbet", de mára ez is le van szarva. A klotyóból a kertvégi közpénzből épült stadizóleumra látni, míg a paralimpikonok pénzét kirendelt vezetőik költik végtörlesztésre dajcstomi bábáskodása alatt. A polgármestereik szerint jöhet a szemétszállítás és vízművek csődje - a'la rezsicsökkentés - és akkor nem csak képletesen, de szó szerint is úszni fognak/fogunk a szemétben és a szarban.

Mit tesz erre Viktor? Rendeztet egy szentmisét, ahol imádkozhatnak érette a hívek. Mert arra most óriási szükség van.

324 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr407491620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Öt évig az tartotta működésben ezt a "zsennyvíztelepet", hogy "De legalább nekünk lopnak, hogy megerősödjön a nemzet a szocikkal szemben, nehogy visszajöjjenek.". Ez a lendület eddig tartott. Ennyi történik.
Azért isten malmai az unióban is őrölnek, ha nem iss gyorsan:D

nol.hu/kulfold/jogszabalyos-szereles-1536039

ÉS NÁLUNK?
Ha már szennyvíztelepi hasonlat, akkor tájékoztatom a szakmai ismeretekkel nem rendelkezőket, hogy a rácsszemét elrothasztásával képződik a legtöbb gáz. A szabályozott körülmények között keletkezett energiahordozót helyben, rezsicsökkentésre hasznosítják.
A posztban részletezettek szerint az adott helyen és közegben elegendő alapanyag áll rendelkezésre és a szükséges biológiai folyamat is megindulni, sőt erősödni látszik.
A sokak által kívánatosnak tartott, illetve várt durranáshoz azonban megfelelő arányú gáz-levegő elegy és egy erőteljes szikra szükséges.
A legnagyobb probléma az utóbbinál mutatkozik, mert nem látható/érzékelhető, hogy mit kell még nekik elkövetni a robbanáshoz...
pofa az van:

Rendőrségi ügy lesz a Paralimpiai Bizottság botrányaiból

Az elnök jelentené fel a szerinte őt rágalmazókat.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F05%2F26%2Frendorsegi-ugy-lesz-a-paralimpiai-bizottsag-botranyaibol%2F
De azért még mindig rázzák a folytonérő pofonfát. www.napi.hu/magyar_gazdasag/elismerte_a_kormany_hogy_hibazott.598209.html
Hogy ezek a köcsögök semmit nem képesek tanulni, és annak megfelelően korrigálni a saját faszságukat?
Remélem tényleg belerobban a képükbe az egész szennyvíz telep és a romokon felépülhet egy normális ország és társadalom.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Úgy rémlik már feljelentették ezt a Gömörit, meg talán az elnökséget is, mert talán a devizahitel visszafizetésére adott pénzt vissza nem térítendőként adták oda, ami szerintem ha igaz, akkor kizárható, hogy törvényes volt. Saját magának egy vezető sem adhat a rábízott idegen pénzből vissza nem térítendő támogatást, de még visszatérítendőt sem, mert az már sikkantásnak is minősíthető. Úgy rémlik a "kölcsönt", amit utólag visszafizetett, maga is elismerte.

Bár ha Lázár megtehette, hogy a jogtalanul állami pénzből igénybe vett szállásdíjat utólag fizette vissza és nem előre be ( pedig ez is tv-be ütköző volt ), akkor Gömöri is élhet a gyevi bírót megillető jogokkal. Vagy nem?
@The Ghost Wolf: Én Veszprém és Tapolca után vontam le azt a következtetést, hogy a fidesz végképp egy önjáró, teljesen iráényíthatatlan entitássá vált, amely megy azon az úton "előre", amree amikor még irányítható volt, beállították - mára már teljesen függetlenedve a körülményektől: megy rendületlenül előre, ha fal van előtte, ha szakadék, ha ember. Nuku irányváltás. Tapolcán és Veszprémben megüzenték az emberek, hogy elegük van a pofátlan, már-már egyáltalán nem is leplezett lopásból? Sebaj, lopunk tovább, ugyanúgy, ugyanannyit - ha nem többet - és ugyanolyan leplezetlenül. Elegük van a Zembereknek a rongyrázásból? Sebaj, rázzuk ugyanúgy - a nem jobban. Elegük van az embereknek az értelmetlen, csak pénzt vivő beruházásokból? Sebaj, építjük tovább a stadionokat, ahol majd 100-150 néző előtt játszanak a másodosztályban. Látványosan kiderült már eddig is, hogy a Zemberek nem kérnek a "nemzeti konzultációnak" hívott párt- és programproagandából, mert látják, hogy az? Sebaj, küldjük százmilliókért a leveleket továbbra is! Satöbbi, satöbbi...

Egyszerűen annyira mélyre vájták ki a keréknyomot, hogy mára képtelenek kijönni belőle, mégha az a szakadékba vezet is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nálunk erre nem lesz szükség, mert a boldog és hálás nép fog neki ilyet emelni ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Erről eszembe jut a nagyon régi poén: a Metro újságbans zokott lenni ilyen rovat, hogy megkérdezik az "utca emberét" aktuális dolgokról, hogy ő mit tenne, mi a véleménye stb... Egyszer - gondolom, épp akkor kapott stzobrot valaki híres ember... - azt kérdezték tőlük, hogy kinek állítanának szobrot. Az egyik skac azt mondta: "Azt nem tudom, hogy kinek, de azt igen, hogy kire." :D
@bioLarzen: persze megfelelő alapozást is reája, nehommá felgyűűűjön :D
a nagy fideszjobbikos haver, mutatja a pincsijeiknek az utat:

Oroszországban külföldi ügynöknek minősítettek két liberális tudományos-oktatási alapítványt

A nem kormányzati szervezetek működését korlátozó, Oroszországban 2012 novemberében hatályba lépett szabályozás szerint, ha azok külföldi támogatással működnek, és politikai tevékenységet folytatnak, külföldi ügynökként kell nyilvántartásba vétetniük magukat.

444.hu/2015/05/26/oroszorszagban-kulfoldi-ugynoknek-minositettek-ket-liberalis-tudomanyos-oktatasi-alapitvanyt/
A spanyoloknak a bikaviadal, az angoloknak a vacak időjárás, a franciáknak a büdös sajtok, esetünkben miért nem lehet tiszteletben tartani a bunkóságot mint nemzeti sajátosságot, amely kívül esik az Unió hatáskörén?!

Lejövünk a hegyről, oszt beverjük egyből. Európa aggyá’ a pénzt, hogy sok szép csapot építhessünk, majd belehugyozzunk. És itt álljunk meg egy pillanatra. A magyarok megérkeznek egy hotelbe… Illetve többes szám, első személy: megérkezünk egy hotelbe, és belehugyozunk a csapba. Ennyi maradt a kalandozásokból, de ezt legalább rendszer szinten, összehangoltan és időtlenül. Pont jó magasságban van, mert olyan kurucos az egész. Bele a rohadt Nyugat csapjába.

hvg.hu/velemeny/20150526_ParaKovacs_Gerincvalo
jahhh imolka:

Az állammal bizniszel? Vigyázzon, nem nagyon szeretnek fizetni!

Rekordközeli nagyságra ra futott a közintézmények artozása, ami immártöbb, mint 116 milliárd forint.

hvg.hu/gazdasag/20150526_Az_allammal_bizniszel_Vigyazzon_nem_nagyo
@Imola Helyesi: Azért én említenék néhány területet, ahol nem sikerült a fényes felújítás. Egészségügy, gyermekszegénység, lecsúszott milliók, oktatás, közszolgáltatások (rezsicsökkentés), autópályák, korrupció elleni harc, sorolgassam még? És ez csak néhány terület.

Pedig ha a Bonsai Duce olyan szuperember, mint amilyennek te beállítod, akkor mostanra már valamilyen látható eredménynek kellene látszania.
@Imola Helyesi: "Hm, az Indexen van egy video, miszerint a félnótás adócsaló Juncker bunker másokat is pofozgat meg paskol, de itt 4 napig csámcsogtak ezen, hogy csak Orbánt tisztelte meg.
Remélem, előbb-utóbb lemondatják."

B+, Juncker állítólag a néppárt tagja, annak képviselőjeként lett az aki. Gondolom, hogy nem a múlt héten kezdte a hülyeségeit, ezért nagyon visszanyal a fagyi a néppártnak. Annak, aki eddig is megtűrte a soraiban. Mint ahogy nálunk is a fidesznek nyal vissza az amit a tagjai csinálnak( no meg a többi pártnak is ) az összes népképviselre méltatlan személy.:D
@Imola Helyesi: "...azok a Fidesz-tagok meg kihullnak, akik csak a meggazdagodás miatt vannak a pártban."

Mit gondolsz OV miért van ott? Ő sem különb, ezért nem tudja kirúgni a méltatlanná vált társait, fél, hogy még csúnyábbakat mondanának, mint a Lajos.
amikor még a KSH és az ÁSZ is tényekkel szolgál a hülye rajongókat cáfolva, akkor miért hordjátok a feneketlen kútba a vizet?
öntökönszűrás, és belső harcok eszköze lett ez is, pont mint nálunk simlicska ellen a közbeszerzés, ál-átláthatóságának belengetése az egyszerieknek...

Az orosz kormány idegen ügynöknek nyilvánított két alapítványt

Az orosz tudományt és oktatást segítő alapítványt minősített külföldi ügynöknek az orosz kormány. Az egyik azt állítja, sosem kaptak külföldről támogatást. Az akadémikusok háborognak a döntésen.

hvg.hu/vilag/20150526_Az_orosz_kormany_idegen_ugynoknek_nyilvan
Van egy régi mondás amely szerint aki megváltó akar lenni, annak különbnek kell lennie Istennél.
@Imola Helyesi: "Elég sok mindent felújított a kormány.....' többször is...Várkert Bazár
alja népség mindenhol fellelhető, kár hogy összezárnak azok is akiknek nagyon nem kéne...

Kínos ügy Pannonhalmán: jogilag sem lehet semmit tenni
Origo2015.05.26. 10:1023

Jogilag is lezárult a pannonhalmi bencés apátságban gyermekek veszélyeztetése kapcsán indult belső vizsgálat ügye, mivel rendőrségi feljelentés híján a hatóságok nem indíthatnak vizsgálatot.

www.origo.hu/itthon/20150526-pannonhalma-veszelyeztetes-jog.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A vélelmezett cselekmény miatt azért nem indul eljárás ( tíz éve történt valami, ami a hírek szerint nem emberölés volt ), mert igen csak elévült a büntethetősége.
Ahhoz, hogy meg tudjuk szüntetni a nyugati tőke hazai befolyását, ahhoz először meg kell szereznünk a vagyonát. Ez folyik most. Csak ezután csatlakozhatunk Oroszországhoz.
@Imola Helyesi: Gyermekszegénység hacsak nem azért nincs, mert már gyermek sincs. 2011 óta. :-(

www.ksh.hu/interaktiv/korfak/orszag.html
Húúú, basszus, ezeknek az Imola féléknek lesz megtartva az a bizonyos szentmise. :DDDD

Ez kész. Ennyire retardált nem lehet senki. Ilyet már genetikailag tenyésztenek. :)
@maxval bircaman szerkesztő.: hahahahaha

"Csak ezután csatlakozhatunk Oroszországhoz."

mondod ezt, Bulgáriából!
@Marcellusca: :)

" féléknek lesz megtartva az a bizonyos szentmise"

nem jól fogalmaztál. nem féléknek, hanem félékkel (aki mint látom egyik kedvenced lett).
@guma: :P

Kedvence a mezőhegyesi fedező ménnek! :D
@Imola Helyesi: jó az analógia... megér egy pirors pontot... meg egy deszkántelibaszottat is, gyökér...
@Imola Helyesi:

Veled sem ülnék be egy kávéra.
Ja, meg Győzikével sem.
@Sir Bates dö Hól: :)

pusszantalak! látom a franciás könnyedséged erősödik :)))
@Imola Helyesi: Baszd meg te nézel más tévét is mint az M1, és olvasol másmilyen újságot is, mint a Magyar Hírlap?
Szerinted akkor mért pörögnek max fordulatszámon az olyan szervezetek, mint az ökumenkus szeretet szolgálat? Vagy a fekete ruhás ápolónők és ápolók csak passzióból mennek utcára? A kórházak adóssága miért száz milliárdos nagyságrendű, a műtéti várólistákat miért mérik években? Ha olyan kibaszott fasza a helyzet, akkor miért beszélnek még mindig válságról nálunk? Azt hogy felszereléseket kaptak egyes kórházak, azt honnan tudod? Mert a Bonsai 2014-ben a választási kampányában megígért huszonplusz mentőállomást országosan, és végül mégsem lett belőlül szar sem. Akórházi felszereléseket is lehet ígérgetni, mert szar az olyan ember aki még ígérni sem tud. Ahhoz csak pofa kell és a Bonsai Ducének csak az van.

@maxval bircaman szerkesztő.: Ki a kurva anyád akar Oroszországhoz csatlakozni rajtad kívül? Te rohadék, ha ennyire szereted őket, akkor emigrálj oda baszd meg. Én inkább a Nyugathoz szeretnék tartozni, és rajtam kívűl kb. másik tízmillió magyar!
Vagy úgy látod a kivándorlási statisztikákból, hogy a 600 ezer magyar az mind Oroszországba akart emigrálni, csak rossz gépre szálltak Ferihegyen?
@Marcellusca: :)

én azért a méneket nem büntetném!
@Imola Helyesi:
"Én meg a valóságban nem is köszönök nektek."
Hát igen, ez igaz, mert kizárt a találkozás.
Nem azonos kultúrkörhöz tartozunk.
műpicsa imolkát etetni nem kell félnetek jó lesz, s a narancshaza fényre derül...

a minta ebben is, és nem is szólok most paks2-ről

Milliárdok tűntek el a korrupt orosz űriparban

Egyetlen év alatt 510 milliárd forintnyi összegnek kelt lába a Roszkozmosz űrügynökségnél.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Ftudomany%2F2015%2F05%2F26%2Fmilliardok_tuntek_el_a_korrupt_orosz_uriparban%2F
@Imola Helyesi: túltolod de műkarakter, vigyázz, kiderül, hogy mégsem vagy akkora barom, mint amennyire látszik, vagy de???? :D

"Ellenben a kórházak, rendelők jó állapotban vannak"

aki ezt le meri írni és hiszi is, annak annyi esze sincs mint egy döglött hintalónak...és egyikben sem járt, sőt még 2km-re meg sem közelített ilyen intézményt.
@Imola Helyesi:

Megértem a sebész méla undorát.
Neki is van ízlése.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Amennyiben műkarakter, a gazdatest maradandó károsodást szenved.
@Imola Helyesi:

Szegény segédek! Remélem kaptak veszélyességi pótlékot.
Van egy-két tippem rá, miért meditált a sebész.
@Imola Helyesi:
Bárki, aki belép erre a blogra, kommentelő társ lesz.
Te nem érdemled meg ezt a státuszt, te egy jövevény vagy, akinek halványlila pótfogalma nincs a társasági etikettről.
Az általad hangoztatott szólásszabadsággal visszaélni könnyű, te ezt teszed.
Az emberek kialakítottak normákat az érintkezés szabályaira, melyekre minden önmagával szemben igényes embernek szüksége van. Neked nincs!
Aránytévesztő vagy elképesztő szereplési vágyad miatt, lassan minden második tartalmatlan komment a tied.
Ne téveszd össze a blogot a saját köreiddel, az a stílus nem dívik itt.
Konkrétan az, hogy aki nem egy követ fúj veled, azokat az embereket nemtelen módon megsérted abban hitben, hogy felülkerekedsz.
Az ilyen kofa stílust bizonyos szint felett földhözragadtnak minősítik, így téged is.
@The Ghost Wolf:

Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér.

A 600ezer kitántorgóért meg egyébként sem kár, ők már elköteleződtek a pusztuló nyugat jelképénél, a mekinél. Ott is leginkább a tápláléklánc legalján, a mekis konyhában ;)
@Imola Helyesi:

Gondolom, ezt közölted vele is.
Ne lepődj meg, ha egyszer egy műtőasztalon felismered, mikor maszkban föléd hajol és azt mondja:
- Akkor kezdhetjük, kérem a szikét!
Ha szerencséd lesz, komolyan veszi a hippokratészi esküt.
Ha nem, úgy jártál!
És megen nem a szartengerről van szó.
Ösmét a baszatlan fapina tematizálja, viszi el a kommentfolyamot.
:(((((
ennyi: :D

Olvasónk, Dani szúrta ki, hogy a kormányt hűen támogató, Békemeneteket szervező és nyíltan kampányoló alapítvány, a Civil Összefogás magánadományozói közt szerepel

Anyabaszó Viktor,
és Faszszopó Viktor is.

444.hu/2015/05/26/anyabaszo-es-faszszopo-viktor-is-a-cof-tamogatoi-kozt/
@maxval bircaman szerkesztő.: A 600 ezer kitántorgó között vannak azok az orvosok is, akik Magyarországon nem tudtak megélni a kapott fizetésükből és most az egészségügyből hiányoznak. Egyébként nehogy azt hidd, hogy a 600 ezer hiányzik itthonról, és nem csak McDonalds kiszolgálóként dolgoznak éhbérért. Az én unokaöcséim, 19 és 22 évesek, Skóciábn járnak egyetemre, és eszük ágában sincsen hazajönni. A testvérem Ausztriában dolgozik egy hotelben, és nem takarítóként, hanem üzletkötőként.
De ha neked ennyire bejönnek az oroszok, akkor mi a bánatos paripapélóért nem disszidálsz oda? Senki nem fog könnyet ejteni utánad.
Egyébként ha már kivándorlás, akkor csak kérdem csendben a 600 ezer ember miért nem az oroszokhoz távozott? Erre van valamilyen értelmes válaszod?
Lehet, hogy azért indultak nyugati irányba, mert eltévedtek? Vagy esetleg rossz ideológiai eligazítást kaptak és nem voltak képesek felmérni a putyini Oroszország nagyszerűségét? Válasózokat várok, mert megöl a bizonytalanság!
@Imola Helyesi:
Nem értettél meg semmit abból, amit finoman megfogalmaztam.
Berobbantál ide, és átvetted az irányítást egy kártékony stílusban, miközben nem tudod, hogy a kommentelők világában nincs alá- és fölérendeltségi viszony.
Úgy látom, ez a beszélgetés parttalan, mert észérvek ott nem jöhetnek e tárgyban szóban, ahol már a gyökerek - a neveltetés hiánya - hiányoznak.
@Imola Helyesi:

Problémáid orvoslására ajánlom a lipicai ménest. Csak azért, mert igényes vagy.
Hátha van közöttük egy kivénhedt vak ló.
További agymenésed görgetem.
Agyő!
@Marcellusca: Tekegyelmednek tökéletesen
igazsága vagyon!!!:(
@Imola Helyesi:
Hozzád ki szólt, idióta, agyatlan, hülye kurva????
@ornagy50: :D
Oszt' még én is ... :)
Mea culpa! :D
imolka, te etix, ne küzdj, használj változót, kevesebbet kell írnod, kisebb a terhelésed ;)
@Eszter jött: Prágám!A szerdai "kirángatáshoz"
"kéz és lábtörést"kivánok.:)))
@The Ghost Wolf: :)

ne foglalkozz vele. innen (nyugatról) menekült haza, állítása szerint, hogy le ne csukják... :DDD
most osztja az észt és a menedék útvonalról tájékoztat...
@Imola Helyesi:
"Örülsz á la társalgási felügyelő?"
Nem!
Nemrégen a blogodban még főideológussá léptettél elő, ez az új státusz visszaminősítést jelent ahhoz képest.
Hálistennek, de csak nálad.
@Imola Helyesi:
Ki éget engem itt? Megneveznéd? Nem látom.
@Imola Helyesi: "...majdnem kiszúrta a szemem a szemorvos....a fiatal sebész méla undorral nézte..." hát ilyen az ha te a valóságban találkozol?....van ízlésük....
@guma: mint a rigalánc, olyan vagyok:-)...
@Imola Helyesi: akkor egyértelműbben: a deszkán telibaszott kurva anyádat inzultáld, te gyökér kotonszökevény! (szarom le a párhuzamos világod, a gyökeid, de van egy határ... hogy orbán fasza ütné ki a szemed, idióta... )
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Egy fikusz hálásabb a nevelésért..."
Már látom, hogy a mag terméketlen talajba hull.
:D :D :D imolka etikettelj a cöffel is ;)

Anyabaszó és Faszszopó Viktor is a CÖF támogatói közt
@Imola Helyesi: "Téged utánoztalak, ne zavartasd magad, visszanyalt neked."

Nem szeretem a nyalakodókat, még akkor sem, ha utánozó majmok.
@Sir Bates dö Hól:

értem! lazán a rigaláncán, könnyedén pörgeted a deszkát :D
mindig tanulok valamit :D
@Sir Bates dö Hól: orbán farka nem ér rá az
efféle huncutságokra mert egy kéz állandóan
macerálja!:)))
@Imola Helyesi:

Tán beszívtál, hogy azt állítod az állam kifizeti az adósságait??
Akkor csak aszatat nem értem, mijért írta a Domokos Ász főnök, hogy milyen kinézetű már az, hogy az állam nem fizeti ki a tartozásait. Domonkos is ballibsibolsikomcsi a vizsgálatot végző beosztottjaival?
@Imola Helyesi: "Ügyesen elhajoltam, utána megsértődött, mert nem engedtem, hogy szemcseppet öntsön az egyik szemem mellé."

Ezek után mondta, hogy menjen kegyed az elme és ideg osztályra, meg hallgassa meg a bálnás dalt, főleg a végét?
@Imola Helyesi: Akkor János kórház azért omlik lassan össze? A Péterfy utcai kórház is ugye?
Sándor Mária és a többi ápoló sem nyomorog, és az RTL klubban is csak azért jelentelók meg, mert a kormányt, és személyesen a Bonsai Ducét akarták éltetni, de a gonosz RTL Klub meghamisította a felvételt, és azért tűnt az ápolók segélykiáltásának.
Hagyjuk már ...
@Imola Helyesi: "... mivel a mondanivalótoknak nincs valóságalapja..."

Itt egy -két valóság az alapjával együtt:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/milliardos_birsagot_fizethet_a_magyar_allam.598223.html

www.napi.hu/magyar_gazdasag/egyre_nagyobb_bajban_az_allam_rekordon_a_tartozas.598221.html

"Újabb 3,7 milliárd forinttal 116,1 milliárd forintra nőtt áprilisban a közintézmények tartozása, ami megközelíti a rekordnak számító 120,9 milliárd forintot. A kezelhetetlen adósság ellen már az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke is kikelt.
...A magas a tartozásállomány ellen Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, egykori fideszes képviselő is kikelt a Napi Gazdaságnak adott interjújában. Az ÁSZ-elnök szerint "nyilvánvalóan nem tartható fenn sokáig, hogy egyes állami szereplők hatalmas összegekkel tartozzanak üzleti partnereiknek. Bárki felteheti a kérdést: milyen üzenetet hordoz, ha már maga az állam sem egyenlíti ki a számlákat a vállalt határidőre? S miként tűrhetik el az állami döntéshozók, hogy tízmilliárdos összegben halmozódjanak fel a kórházak, az oktatásügy lejárt számlái?"

Kell még?
@Imola Helyesi: Tsak figyeljél ÉDES és hajoljál
@Gábris szomszéd: Mást "cigány" mást ezt már muzsikáltad párszor
Schiffer ügyvéd, talán még az egyisten ügyvédje is volt már. Miért kéne neki családtagi érvényesítés? Egyébként meg nem egy hülye, mint...
@ornagy50: 'kor, a közért!, üsse az enyém:-)...
@KÁTÉó53éúétr6:

Ugye megengeded, hogy ezt a mondatot hasonló esetekben én is használjam?
@Imola Helyesi: "Én egy kis versfaragással foglalkozom addig." baltával...
@Gábris szomszéd: Most mégis, mit kellene tennie Gyucsánynak, ha bizonyítékok nélkül vádaskodik a Felcsúti? Mert az illegális pártfinanszírozás ügyében a Fideszt és a Felcsútit is fel lehetne jelenteni.
@ornagy50:

A vizsgálat megvolt, eredmény pénteken lesz. Addig marad a koromrágás.

Fogadalmat tettem.
Ha kedvezo lesz a kivizsgálás eredménye:
- tetkót varratok: Addig csinálj felfordulást, amíg tudsz!- szoveggel
- befekszem a sorcsap alá
- az elso 2 utamba akadó épkézláb férfit elhurcolom vízszintes/fuggoleges helyzetbe. Csapágyasig, ahogy taga mondaná.

Még gondolkodom a sorrenden, esetleg a 3 in 1 variációban.

Szerinted melyik lesz a legjobb? ))))
@Eszter jött: A "pozitív kisugárzás":)))
@Gábris szomszéd: majd vasárnap meggyónod, hogy hamis bizonyságot tettél... az istened meg azt mondja: jó'va' kis geci, hablatyolj valami lifteset meg lökd a lét a perselybe!... ez a gyónás a legzseniálisabb találmány a világon!...
@ornagy50:

Az már megvan. Ma átbillentem az aggódás határán. )))
@Gábris szomszéd:

Úgy hallottam, Orbánék "párttámogatást" "gyanítanak" az EU által kiírt pályázat elnyerése mögött, ezért megvonnák a DK állami támogatását. A tények:

1./ Gyurcsány sosem csinált olyat, hogy cégével egy olyan pályázaton indul, ahol, mint állam, ő az elbíráló (ellentétben: Orbán bányák, Orbán szőlők, Közgép, Mészáros Lőrinc, stb. Orbán miniszterelnöksége idején)

2./ Gyurcsány 80 - 90 millió osztalékot vesz fel évente cégeitől, és ebből egy árva vas se származik az államtól. Ergo, morálisan belekötni abba nem lehet, hogy hová teszi.

3./ Gyurcsány a DK-n keresztül nyilvánosságra hozta, hogy magánszemélyként 16 millióval támogatja a DK-t. OrbánSimicskáék ezt sohasem hozták nyilvánosságra. Csak tették. Egyébként a pártfinanszírozás átláthatóságának törvényi megteremtését Gyurcsány kezdeményezte, és Orbán akadályozta meg.

4./ Gyurcsány az EU megbízásból egyelőre egy vasat se látott, így nem is adhatott belőle a pártjának, azaz a FIDESZ vád egy a jövőre vonatkozó feltételezés, amely "rossz színben" (az nem kifejezés) tünteti fel egyrészt az EU-t, másrészt Gyurcsányt.

Hát, a fentiek alapján Gyurcsány hülye lenne, ha nem perelne. Az az érdekes, hogy ez az elképesztően pofátlan vádaskodás nem azt indukálja, hogy a FIDESZ hívők még azelőtt gyorsan elsunnyognak, mielőtt totálisan leégne a képükről a bőr, hanem szó nélkül átveszik.
@Gábris szomszéd:

Ha taga azt elolvassa, eloszor beléd akar botlani, mert nagybetuvel írtad a nevét.
Ne álszenteskedj Gábris!
Te sem vetnél meg egy kóbor numerát!
Csak átlélegzed az elso gondolatod, mert nem illik a keresztény házasember imidzsedbe!
Nem a tettrol beszélk, hanem a gondolatról!
Taga kimondja, amit gondol. Veled ellentétben!
De ugyebár, ha a Biblia favorizálná az otletet, legalább is a Jobbik, akkor mindjárt más lenne az ábra nálad.
@Gábris szomszéd: tegnap zsidózol, ma cigányozol... holnap baszd meg anyád (fogalmad sincs, hogy mit készítesz elő, hányember fog meghalni/megsérülni miattad is... mint tatárszentgyörgyön a gyerek, majd tolhatod krokodilkönnyesen az "én minden ártatlan áldozatot sajnálok"-toposzt... miért nem deklarálod, hogy eleve nem lehet ártatlan a kampós orrú meg a retkes cigány?... )

(befejeztem veled, bár nyilván reagálni fogsz... )
@Gábris szomszéd:

Ne tedd!
Lehet, hogy kesobb és más formában, de egyszer biztosan kibukott volna belolem.
@Imola Helyesi:

Én azt úgy tudom, tisztelt nagyasszony, hogy a kapitalizmusban a bankok abból élnek, hogy kölcsönt nyújtanak bizonyos tranzakciókra, amelynek visszafizetésekor megkapják a sápot is.

Arról is tudomásom van, hogy Gyurcsány a kölcsönt sáppal együtt fizette vissza, azaz hozzájárult a szemétrohadék bank nyerészkedéséhez, mely nyerészkedésből a szemétrohadék bank adót fizetett az államnak.

Amennyiben kegyed nehezményezi a Gyurcsány-bank-MOTIM trió kapitalista működését, mely az ország számára, valamint minden résztvevő szempontjából hasznos, tessen Thürmer úrhoz fordulni, esetleg az ő pártjába lépni, mert ő az egyedüli párt kies hazánkban, amely ez ellen harcol.
@Eszter jött: Nem tudom melyikre gondolsz, de természetesen igen
@KÁTÉó53éúétr6:

Erre:

Mást "cigány" mást ezt már muzsikáltad párszor

Koszi ! ))))
@Gábris szomszéd: rossz! a bűnügyi hírek a TV híradókban sem érdekelnek, mert ez rendvédelmi- és az igazságszolgáltatási feladat én tenni ez ellen úgysem tudok semmit
@v@Gábris szomszéd:

Félre?

Na, ne nevettess!
@Imola Helyesi:

Javítanék a kegyed információhíjoltságán. Orbánék akkor nyernek állami pályázaton, mikor Orbán a miniszterelnök (nem tudom, tisztában van-é kegyed azzal, hogy mi az a miniszterelnök). A pályázatok vissza nem térítendő ingyenpénzek (magyarul: adomány) vagy hasznot hozó munka. Ezek egyike sem azonos a hitellel, amely nemhogy hasznot nem hoz, de még kamatot is kell utána fizetni.

A bankok iránti ellenérzésének, meg Schiffernek az ok nélkül való idecitálását tekintsük ... khm ... tévedésnek.
@Gábris szomszéd: és a magyar "szennyvízteleppel" mikor foglalkozol?
@Imola Helyesi: A te "hazádban"?? ... a te hazád a Varanus-blog?
@Gábris szomszéd: és mikor foglalkozol a magyar "szennyvíztelep"-el?
@látjátok feleim szümtükkel:
"Azt mondják nő a kereskedelem. HOL?????"
Hát a határszéleken! Hozzánk járnak bevásárolni, mert nekik olcsó a 300 feletti euróval.
@Imola Helyesi: mint azt tegnap is láthatta a nyájas közönség, neked bármi megfelel csak fizessen rendesen...
mond, nem zavar, hogy naponta égsz szénné? gondolom ez a megszokott nálad.
@Imola Helyesi:
Ez szép volt!
Csak ehetetlen.

Jobb a mindennap biztos krumplistészta, mint a bizonytalan kacsacomb, amit háromszor raknak eléd de mindig visszaviszik a konyhába, mert a csontok mentén véres és kibaszott rágós a húsa. Aztán mire negyedszerre sikerül átsütni, addigra elmegy a kedved az egésztől és könnyes nosztalgiával elmélkedsz a krumplistészta egyszerű ám annál nagyszerűbb mikéntjéről. No meg a rendszerességéről, de evvel nem az átkos rendszer vasárnapi húsleves+kirántott karaj kombójára célzok, pfúúj dehogy! Csupán mondjuk a 15 évvel ezelőtti krumplistésztára, ami addigra néhai nagyanyám vasárnapi ebédjének a metamorfózisává lett, anyagi okokból kifolyólag. Mára lassan sajnos már ebből sem jut megfelelő mennyiség egyesek asztalára. Valamit nagyon elkúrnak (folyamatosan) a Nemzeti Menza séfjei, hol a kaviárt sózzák el, hol a lazac steak-et tálalják ragadós-mézes hecsedlilekvár szirupban, a vége mindig az, hogy már majdnem ettünk egy jót, oszt mégse.

Egy normálisan működő resztórant közönsége az ilyen képzetlen konyhai személyzet azonnali távozását követelné, de ez magyar étterem, itt elmegy a háromszor sem sikerült kacsacomb is, legfeljebb az étlapon a Várkert Bazár fantázianevet kapja a keresztségben, tetszetős és érthetetlen külföldiül. A mit sem sejtő svájci turisták megrendelik, megkóstolják és… aztán majd lesz kormányzati felháborodás, amikor a Naje Cürikker Cájtung megírja, hogy milyen szart kaptak a pénzükért. Szóval krumplistészta, vagy káposztás cvekedli – rendesen megcsinálva!

Te minden szart meg tudsz/akarsz védeni?
Azt tudjuk, hogy fújliberálbolsevistazöldista elveket vallasz.
Emellett azt is állítod, hogy nem vagy fideszistaorbánista.
Akkor mi vagy? – figyelembe véve, hogy állandóan megvéded ezt a balfasz bandát, mert hát még mindig inkább ezek! Mosogass el, mert a döglegyek beköpik a félig sült kacsacombos lábasodat, aztán okoskodj ki valami egyszerűbb, de mindenki (majdnem) által kedvelhető menüsort. Desszertnek semmit, ami narancsos!
@Gábris szomszéd: de mijabajod a Dzsunkersszel?? Kicsit oskolázottabb csak, mint a novák emlőke, mer' legalább a zéreccségi sikerült...
nem baxták ki sehonnan, mert hívatlanul bandukolt el moszkvába történész találkozóra, amikor "csak" töri tanár a lelkem vonája, csak egy-két apró-cseprő csődbe ment céggel zavarodott össze a nyugger rendőr volner, sorojjam még??
Elég volt a két sötét sakkfigurából!
Majd 1 hét múlva újra megnézzük, felnőttek-e már...
@Gábris szomszéd:
"a nemzet egységét kifejezni nálam méltóbb személyek dolga"
Miazhogy? Nagyonis! Nincs is Orbánnál megosztóbb személyiség.
@Knósszosz: szép szavak, sárkányszelidítö, közben boli rájuk bacta a frigó ajtaját. te, te örök reményhal.
@Eszter jött:
Miután kérték a szikét:
Kollégák, ma jobb kezet amputálunk.
Mondom JOBB!
Mondom: KÉZ!
@Knósszosz: UUU de büszke lennék magamra, ha ezt így le tudtam volna írni, ahogyan te tetted.
na hát akkor, mindenki nyugoggyon le a ...csába!
ahogy voltam bátor megjegyezni néhány napja, sajnálatos módon, olyan mélyen beágyazódott a fidesz és a zemútt 25-6 év párt "elittye" a gazdasági - kibírtam röhögés nélkül - életbe, hogy reménytelennek láccik 2018-ban az értelmes alternatíva felbukkanása.
egymás tökeit szorongattyák, különféle dokumentumokkal, hang és video felvételekkel. amelyek minden bizonnyal sok-sok évet, inkább évtizedet érnének nehéz vasban, normális helyen.

tényleg nem látszik a megoldás, mert nem látszik olyan csoport, amelyik még és már nem koszos, de cserébe értelmes ötleteik lennének. mert a haragoszöld óbégatás, meg szivárványszín kituggyamajafax az bizony durva kevés!

a szennyvíztelep tartalma pedig a T. kocsogmagyar szavazó polgárra fog robbanni!
@parti_giano: A reakciójukat azért kitalálhatod
@Eszter jött: bocs, hogy bele vau-vau! de szerintem ne várgyá egyikkel se! ha jó akkor azé', ha nem - ez kizárt - akkor meg azért!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Azért emeltem szót Imolának, mert az már tényleg sok, hogy állandóan jellemrajzokat vázol fel a kommentelőkről.
Az igazságtalansága mellett elég megalázó szituáció.
@kekex:

ismertem, szakálla is van, de még mindig jóó.))
@parti_giano: mikó' a szemét veri ki?... nem ér a torkomig...
@Mariann19:
Számomra - a moderálás szempontjai alapján - tűrhetetlen, hogy a blog ellehetetlenítésére és a kommentek szétbaszarintására törekednek - a másik sötét elvtársával együtt.
Elég volt!
Null tolerancia. Leszarom a lelküket.
Szórakozzon mindegyik a vibrátorával!
Szerintetek az rendben van, hogy itt mindenféle jelentéktelen ügyekkel fecsérlitek a drága időt, amikor - hatalmas nézősereg előtt - Labdarúgó Liga Kupa elődöntőt játszanak a hazai kiválóságaink?
Ha már a stadionba nem mentetek, akkor legalább a TV helyszíni közvetítését figyelnétek!
Veletek ellentétben én sajnos nem élvezhetem a - minden bizonnyal - briliáns megoldásokat, a töretlen lendületet, a csorbítatlan sportszerűséget és a népnemzeti (NER-kompatibilis) társadalmi összefogás mikroszintű erejét, mert orvosilag igazolt tömegiszonyom van.
@parti_giano:
Csak nem akartam expressis verbis elküldeni a picsába, most, hogy Boli kibábúúbéé... már nem is köll!:))
Hőjj...
@Eszter jött:
Most akkor taga is min'gyá jelentkezik, hogy éppen ráér... Elküldjük sörért! :D
@Sir Bates dö Hól: höhö, nagy a nöhiány felétek, bár te éppen a fostalicskát abuzáltad
@KÁTÉó53éúétr6:
Mint írtam Dzsánninak... azért.
Amúgy meg, a szennyvízteleppel foglalkozni kell, különös tekintettel a kavargó fekália kereszténynek hazudott iszapjával.
Bevallom, nekem a Lányok és Asszonyok Orbán Viktorért Egyesület puszta léte kellő derültséget okozott így a hét kései kezdetén, egyszersmind kérdőjeleket is generált, az emberi értelem még lehetséges mélységekbe való süllyedésének problematikájával kapcsolatban. Én már el is felejtettem, hogy léteznek. Így aztán azt is homály fedi, hogy 2013-ban már előadták ezt a mise-műsort, azóta nem hallottam róluk. De most újra előmásztak az emésztőgödör mélyére telepített búvárharangból, és tetőtől-talpig szarosan misét celebráltatnak az ő bálványuknak. Hálaadót...!?

Ugyan miért? A 49 ezres közmunkás bérért? Az ellopott MANYUP-ért? Az ellopott földekért? Normális országokban azért amit művelt 493 év börtön jár, nem hálaadó mise. Még Romániában is!!
Hálaadó szentmise... azért van a dátumban némi misztikum is, az valamiféle földöntúli jelzés lehet, hogy a felcsúti jézus születésnapja idén pont vasárnapra esik. Így a templomba menet, miután a pót-jézus elvtárs bezáratta a boltokat, stílusosan kántálhatná a vonuló tömeg(…) a " kis mise, nagy mise, nincs itt nyitva semmi se" - rigmust, ellenzéki tüntetők maroknyi csoportja ezt meg kiegészíthetné a "nem dógozik semlyén se" bekiabálásokkal, majd hálaadás, perselyek csörgése, tömjénfüst és a szent bal körmenet... valami gyönyörű lenne.

Vajon a közszolgálati kanálisok adják élőben? Nagyon bízom benne, nem szeretnék lemaradni róla!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Kuldd Boli, nyugodtan. Majd adok az enyémbol,míg visszajon / ha jon, mert onellátó vagyok.

Épp Knosszi agyában gyonyorkodom. Mondom én, hogy reneszánsz ember!
@parti_giano:

Ne aggódj, a tiédben is szoktam. )))

Szerintem kétszer álltál sorba, mikor a tekervényeket osztották.
Nem mindig írom ki, nehogy Bagamérit kiáltsanak egyesek.
@avanivi:
Assejobb... :) Katasztrófa szerencsétlen bötűvetése.
Mennyire jobban?
Már gurulsz?
@Eszter jött: eddig nem tudtam, mi az a furcsa bizsergés a fejemben. de ezentúl hordani fogom az alufóli csákót, mondják, az ufók ellen is véd.
@Eszter jött:
NYAAAAA...LLLL...IIII...GGGG... de nem mondom végig! :D
Szegény fogazós fapina és szegény nylon náci, két hűséges homokzsák.
Most mindkettő azon agyal, hogy milyen feltűnés nélküli nickkel és miféle furmányos, kifacsart faszsággal irányítsa magára a figyelmet.

A náci benyal valakinek-mindenkinek ahogy szokott. A büdös pofájú meg értékrendet vált, attól függően, hogy a vibrátorkészletet végigjáratta a valagában vagy sem. Ha igen, szexistennőként tér vissza és kioktat minden hölgyet a női mibenlétről és beismeri(bár nem szeret kérkedni), hogy őt bizony nem támadja a hüvelygomba mert amikor négy évesen megnyerte a megye rondagyereke címet a helyi pap felszentelte.
Ha nem akkor fogaz tovább......
@parti_giano:

mivaaa?:)

www.168ora.hu/itthon/pannonhalma-lelkileg-es-testileg-is-bantalmaztak-diakokat-136160.html

Itt élnek csak igazán a fa@@opók!!
Ezeknek a 'csilvilijébe kúrjuk keményen az adófizetői,pályázati és egyéb pénzeket!!
Az érem másik oldala.

'meg 'szőlészetborászat meg 'istenfa@a ezeknek:((
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: valamivel jobban,a gurulás úgy néz ki most még nem következik be.
Haladás,bot nélkül bicegek,lassan gyógyul/ vagy fogy a türelmem /
@parti_giano: programajánlat az nem abuzálás...
@Eszter jött: az lehet, de nem a jó sorba egyszer se...
@Knósszosz:

A kacsacombos hsz-t olvasva lepergett fejemben a L'ecsó c. film. A kedvenc mondatom belőle tökéletesen idéz téged: A jó étel olyan, mint az ehető zene.

Nemcsak hangulata volt a hsz-ednek:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nekem az feltűnt, - az tűnt fel/fel tűnt az... majd a gyökökkel és egyebekkel egy hét múlva(...), hogy a bejáratott trollinvázió erősen redukálódott. Egy-két szorgalmas idiótától eltekintve, eléggé kevesen szennyezik a felületet. Gondolok itt batyura, a bohóc avataros seggfejre és még az ilyen hasonlókra.

Pártutasításra kussolnak?
@Orica Középföldi:
Kösz!
Bármilyen furcsának is tűnik, épp Mozartot eszem:))
Nem rágós, kellően fűszerezett és nincs elsózva sem. Valódi audiokulináris élvezet!!
@kentauri: Persze,hogy nem támadja!!!
A "hüvelygombának is van ízlése !:)
"Ha ezt szegény Sztálin elvtárs tudná!!!"
@Knósszosz: ez milyen hülyeség. ezek a salzburgiak nevükkel ellentétben édességet csinálnak mozartból.
@komplikato:
Ugyan ez jutott eszembe! :) Hiába no, ugyan az a réteg...
@Knósszosz:
Hülye vagy? Már nekik is égő bolseviki lét...
@gazoló: várszegi beleállt. az azért elképesztö, hogy pannonhalmán is elenyészö a szerzetestanárok száma.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Mondjuk, erre már én is gondoltam, de nem batyuék kapcsán jutott eszembe a cikiség, hanem a Terhelt Matrónák Szervilis Társasága kapcsán, akik a hálaadó misét tolják. Szerintem, ez a gittegylet már Orbánnak is ciki, bár mennyire nem bírom a fazonját, azért el tudom képzelni róla.

Simán átnevezhetnék magukat Piccard Hölgyeinek, ők már felértek azokhoz a mélységekhez... unortodoxául ezt így mondják?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ha nem tetszik a stíluson, átmehetek Imolába. ))
@Knósszosz: Hun tarcsák eme dicső
összeröffenést?
Bassza +!!
Alig vártam, hogy hazaérjek, még a cipőt is menetközben rúgta le magamról.
És hol van Imola?? Sehol!
@parti_giano:
Nem sózzák el, nincs is benne amúgy egy csipet se.
Képzeld, ha itt gyártanák?!-:O A Mócárt Kugliból nyerné Európa a sókészleteit, a spanyol-görög-olasz lepárlótelepek bezárhatnának a francba! Magyar sóval lenne tele az EU, csak az édességet kellene hasznosítaniuk. Megújuló, környezetbarát. Egy csipetnyi c-dúr a szűzpecsenyére, mmmhhhhhmhmhmmm...
@ornagy50:
Valahol Zuglóban.
Fabiusnak állandó készültségben lenni nem lehet egy leányálom!:)))
@huzzadneki shakespeare:
Privátban éljetek nemi életet, ha javasolhatom... :)
@Eszter jött:
Szöges bakanccsal? Akkor oké...

@ornagy50:
Gondolta, hogy te sem bírnád ki anélkül!
hűha! minden szavukkal hazudnak?

Ezek miatt mondott nemet Brüsszel az M4-esre

Rossz alapból kértük a támogatást, feleslegesen jelöltünk ki új útvonalakat és a környezetvédelemre is nagy ívben tettünk az EU-s intézmény szerint.

Miközben nagy területeket kellett tönkretenni az M4-es autópálya miatt, egyszer csak kicsúszott a projekt alól a talaj, és most úgy áll a helyzet, hogy a sztráda félkész műtárgyakkal áll a semmi közepén. Jávor Benedek PM-es EP-képviselő rákérdezett az illetékes Európai Bizottság Regionális politikai főigazgatóságához, hogy tisztázza a helyzetet, mégis mi romlott el - írja a Hvg.hu Jávor blogja alapján. Íme a főbb pontok:

Rossz alapból kértek támogatást rá (helyi közlekedési fejlesztésekre szánt keretből akartak pénzt nyerni, de transzeurópai indokokat hoztak fel, miért kell az autópálya),
a sztrádaépítés értelmetlenné tette a párhuzamos vasúti fejlesztést,
az új nyomvonal Natura 2000 területeket is érint, holott a szolnoki déli elkerülő nyomvonalát is fejleszthették volna,
a becsült forgalmi adatok alapján kérdéses volt a beruházás megtérülése,
túl magas lett az ár, mert a kormány túl rövid időt hagyott a közbeszerzésre.

Erről tavaly tavasszal tájékoztatták a kormányt, ami ősszel visszavonta a támogatási igényt, majd 20 százalékkal, 160 milliárdra emelte a költségkeretet, a műszaki tartalmat pedig lecsökkentette. Majd elterjesztették, hogy Brüsszel kartellgyanú miatt akadályozta meg az M4-es építését. Jávor mindezt így értékelte:

“Légből kapott vádak és magyarázkodások helyettesítették a tájékoztatást, és ahelyett, hogy beismerték volna, hogy egy szánalmasan rosszul előkészített, a belső értékelések szerint is bukásra ítélt projekt súlyosan amatőr kivitelezése fulladt kudarcba, megpróbálták rákenni a fejreállást mindenkire, aki valaha felbukkant a beruházás környékén.”

www.hir24.hu/belfold/2015/05/26/ezek-miatt-mondott-nemet-brusszel-az-m4-esre/
@guma:
Dilettáns balfasz népség ez. Viccország, vicckormánya... hülyevicc persze...
@Knósszosz: Zugló!? Így terveim sajna dugába
dőltek.(
@Knósszosz: Előrebocsátom: sajnálom, hogy butuska emberek szánalmassá teszik magukat...szépen kérlek:írjál még egy imát a felcsúti jézus születésnapjára
Gratulálunk! Szerencsétlen balfaszok...

"Az idő lejárt

Bár az egyházak felvették a kapcsolatot a kormánnyal az ítélet végrehajtását követően, az igazságügyi miniszter pedig még novemberben kijelentette, hogy tárcája német mintára új törvényt készít elő, aminek a javaslatát még az év vége előtt a parlament elé terjeszti, ez mind a mai napig nem történt meg. Sőt, a módosítás előkészítésének tényén túl semmilyen tartalmi információ sem látott napvilágot, és az egyházakkal sem közöltek semmit - fogalmazott a TASZ."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/milliardos_birsagot_fizethet_a_magyar_allam.598223.html

Keménykednek, majd fizetnek... evégre a számlát mi álljuk.
@Knósszosz: húúú!!! dejóhogy! majdnem elfelejtettem a kedvencemet mörfitől!
"A pöcegödör olyan mint a hierarchia! Mindig a legnagyobb darabok úszkálnak legfölül!"
@ornagy50:
Mit terveztél?
A flight plan felcsút fölött volt eredetileg tervezve?:O Mert akkor sejtem:)))
@parti_giano: most értettem meg a "balkézről való" igazi jelentését/eredetét...
@KÁTÉó53éúétr6:
Most képtelen vagyok Imnoszt írni az uralkodó dicsőítésére, de az biztos, hogy 24 óra alatt követ majd el valamit, amiről valaki biztosan megemlékezik!:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: na akkor a későnjövők, de kibaxók kedviért:

mára liba levet ajánlok:

www.gansbrauerei.de/3645-Unsere-Biere.html

tegnapra: egy kis baltás hacker-pschorr-val(www.hacker-pschorr.de/de-DE/unsere-biere/m%C3%BCnchner-kellerbier-anno-1417) aprított bárány főzetet:

www.lammsbraeu.de/genuss/lammsbraeu-bio-bier/

némi füstölt mellékízzel:

www.schlenkerla.de/rauchbier/sorten/sorten.html
@Knósszosz:
Remélem kazettás bombákat vételezett...
@Knósszosz: "Pártutasításra kussolnak?"

Nem kizárt, de az is lehet, hogy mivel a Lajos nem ad zsozsót, máshonnan meg nem csurog annyira, mint régen, nincs fizetés sok dumára.
@nincs_itt:
Ez igaz, de az is, hogy ebből adódóan őket lenne a legkönnyebb levadászni,csak egy háló kellene hozzá, de azt nem szavazza meg az Areioszpagosz, max Phrünén csorgatják a nyálukat, de a gyakorlatban nem is léteznek. Akkor meg nincs is min csodálkozni.
@Knósszosz: Közel jársz az igazsághoz.:)))
@látjátok feleim szümtükkel:
Ez is egy lehetséges alternatíva, de akkor mi lesz a szerencsétlenekkel? Közmunka van elég még?
@Knósszosz: jelen helyzetre alkalmazható mörfi:

"Egy lovat elvezetni a folyóhoz, nem nagy dolog. De! Ha arra is rá tudod venni, hogy hátonússzék, akkor tényleg elértél valamit!"

kazettás manóhoz, csak halkan merem hozzátenni a nagyon könnyített urántot!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: én? pont most?! errejárol kapol, tudod te aszt!
@Knósszosz: "valaki biztosan megemlékezik"
Hát reggel az tuti,hogy "kikő mennem"!!!:)))
@Knósszosz: de a bosszúálló fúriák, meg a topless, nem merem én ezt már követni!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Hirosima, Nagaszaki, a Levante-n az arabok szisztematikus kiírtása, Iraq lerohanása, Lybia lerohanása, Afganisztán lerohanása, az indiánok irmagjának kiírtása, keresztes háborúk, azok nem lesznek önálló tantárgyak a kaotikus pázmány péteren? meg az óvodában?

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

a lépcsőház meg koszos (viceházmester)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: szép az a szoborcsoport, még kimdzsongun is nézegetné!!!
@Knósszosz: "..de akkor mi lesz a szerencsétlenekkel?" Államtitkárok lesznek.
@ornagy50:

Prágám, aztán csak okosan!

Nem szeretnék rácsos linzert sütni és beszélőre járni!!
@KÁTÉó53éúétr6:

Mikor lesz a nagy nap? Felteszem a fekete szalagot.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Innen readonly országból üzenem: Köszönöm!!!
@nincs_itt: Segítsetek rajta!
Kinek segítsek?
Segítsetek a bombázó tisztnek!!!
:))
@nincs_itt:
Itt már semmit sem lehet követni, a józan ész diktátuma alapján biztosan nem. Ilyen ország nincs!
És mégis van...
@ornagy50:
Hangoljuk össze, küldj egy mélt mielőtt... aztán egy időben alkossuk meg a kormányt!:))
@Eszter jött: Akkó legalább találkozunk.:)))
@ornagy50:
A negatív siker is siker! Essetunni... :(
Semmi örömködés, hogy a qrva annyukat!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: jobb is az evezőket meg tedd a füled mögé, az jó a lépcsőházi kanyarban

egészségedre

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Eszter jött: Egyszer próbálok imolaként blöffölni és máris ráfázok...nem tudom, de a fekete szalagot én is kitűzöm
@KÁTÉó53éúétr6:
Csak akkor, ha ezek maradnak.
Amúgy félkör-mérnökök se (utcaseprők), az is meg kíván bizonyos fokú képzettséget.

Most azt képzel el, amikor havasiberci kezébe adják a cirokot... tuti, hogy a nyelével kezd neki a József körúton a csikkek összesöpréséhez. Szar világ lesz ezekre, ha összedűl ez a fidesz szarvár.
@nincs_itt:
még olyanabb, mióta a "tueur"-t levédiabasznádon "kedves vidéki fickó"-nak fordíttyák (hát én ezzel a "fickó"-val nem szeretnék sötét ucasarkon) majd "@holvisziksírbatesz" a francia szakos megigazolja nektek
meg az olyan kátyúkfőggye ahol a "delinquent"-et "delikvencs" nek írják ott nem sok kultúró maradt, ..........
brühüyyy
kkkkkkkkkkkkk
@ornagy50:

Micsoda romantika! Tűzz egy piros rózsát a gomblyukadba, hogy, megismerjelek!
A fehér nem mutatna jól a csíkos uniformison.
@Knósszosz: Az a szarvár ránk is dől, de bár dőlne már
@KÁTÉó53éúétr6:

Május 31.
Szomorú vasárnap lesz.
@KÁTÉó53éúétr6:

- imolaként blöffölni-

Annyi tudatmódosítód nincs és este már nem vállalnak lobotómiát.
@Eszter jött: Vót valami ilyesmi,hogy......
-Szomorú vasárnap jött meg a folyásom.
-S hétfőre bedagadt mind a két tojásom.:D
@ornagy50:

Arra van gyógyszer. De erre???!!!
@Eszter jött: Szomorú vasárnap???,
semmi hozsanna??,,? hová tévelyegsz te kedves leány?
@Eszter jött: Mán,hogyne lenne!
Sajna nem kapható:(
Az a neve,hogy ÉSZ!!!:(
@KÁTÉó53éúétr6:

A hozsannát ki kell érdemelni nálam.
Pl. egy kis vértanúsággal.....

Próbálom megemészteni a Főni szavait:

Most kell férfiasnak lenni, mert tíz év múlva nem fogunk ráismerni az országra

444.hu/2015/05/26/orban-szekesfehervar/

Ezt hogyan akarja megvalósítani?
Lóbálni fogják a kukijukat?
@ornagy50:

Ahogy Hofi mondta: Ahhoz minimum édesanyád nunija kell.
@Eszter jött:
“mi városunkban a klasszikus gazdaságfejlesztés már lezárult,” - erről az jut eszembe, amikor a suliban letépték nagy nyilvánosság előtt a nyakamból az úttörőnyakkendőt mert méltatlan voltam a viselésére - azt nem bántam, csak a kifúrt vadgesztenyét - akkoriban hallottam, hogy a Szovjetunió már befejezte a coccializmus építését, ők már a kommunizmust falazzák nagy igyekezettel. Akkor se értettem, most se... illetve Orbán talán újra értelmezhetővé teszi.

Miféle ország ez...?
@KÁTÉó53éúétr6:
Törvényszerűen be fog.
Egyetlen ilyen trágyadomb sem maradt fenn, a kérdés csak az idő faktor.
@Eszter jött: Ajajajaj!Ilyesmit mondott már az
az Osztrák "káplár"is!!!
Valóban nem lehetett ráismerni Német országra
sem a fővárosára!!!(
@Eszter jött: Úgy gondolom, hogy egy év óta nincs a Főninek olyan beszéde ami érthető lenne./ mindig egy katyvasz/ Szerintem ő olyan hálóba kavarodott /keverte magát/, hogy vért pisil, ha meg kell szólalnia, mert bármit mond támadás és elutasítás érheti és ezt ő tudja, mert nem bolond....még
@Knósszosz:

Nem tudom, Knosszi. Ez sem egy világszám, ahol élek. De itt legalább Fico csak a megszokott populista szoveget nyomja.
Viszont Orbán klinikai eset.
@Rodeo36: "majd "@holvisziksírbatesz" a francia szakos megigazolja nektek"... megigazolom: hüjegyerek vagy...
@Sir Bates dö Hól:
pontosan aszt a'ttad mi lényeged...a franciához segghülye, egyébként egy felfuvalkodott hólyag tele pisivel
brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
az én próféta lelkem, pontosan leírtam előre mit foksz aszondani...
"A troll imád evolúciós elméletekkel és költség-haszon elemzésekkel válaszolni erkölcsi ellenvetésekre – időnként vállaltan és röhögve immorális, máskor megállás nélkül moralizál. A troll ereje abban a kettősségben rejlik, amellyel egyszerre vonja kétségbe az eddig legalább valamelyest konszenzuálisnak hitt normáinkat és értékeinket, miközben egy széles támogatottsággal bíró gondolkodásmód képviselőjeként mutatja fel magát, amely az adott kommentfolyamon kívül is képes hatást gyakorolni az életünkre."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150527_Kis_trollhatarozo
@parti_giano:

Jó reggelt!

Hogy te miket olvasol kávé mellé!! Lenne vitám a cikkel:)
@Orica Középföldi: lehet is. ilyenkor az a jó, hogy nem nekünk kell megalkotni az alapszöveget, amit aztán szétcincálnak. így nem ciki, mondjuk, nem is ránk hivatkoznak, nem a mi impact factorunkat növeli.
@Sir Bates dö Hól:
Ez tömeges volt, csak máshol a csontvázak még a szekrényben kucorognak. Fidesz=maf&fia co.
Nálunk fóka és papagáj show van, az érdekesebb. :-)
Pártfinanszírozás közelről:

"Okirat-hamisítással vádolja az ügyészség a Fidesz egyik volt alpolgármesterét, aki a feltételezés szerint hamis aláírásokkal jutott hozzá egy közhasznú civil szervezet pénzeihez. A Közbizalom Egyesület elsősorban adóforintokból gazdálkodott, a birtokunkba jutott iratokból viszont kiderül, hogy a pénz egy része a Fidesz kampányaira ment. Az ügyről a párt parlamenti képviselője, korábbi polgármestere, László Tamás is tudott, mégis azokat akarta kizáratni a Fideszből, akik szót emeltek a törvénytelenség ellen."

Link itt:
Sir Bates dö Hól 2015.05.27. 06:52:18
Ez érdekes része a cikknek:

"A pénz útja 1.

Állam → egyesület → Fidesz"
@parti_giano:

Akkor én egy troll vagyok. Egyébként is, de mit lehet tenni ellene?:) Bújjak ki a kérdőjelből?
@Sir Bates dö Hól:

Idézet a cikkből:

"Magyarország például lemondott a tüzérségről, a harci helikopterekről és gyakorlatilag a harckocsikról, számos ország nem tart fenn légierőt."

Ezekre nincs is szükség.

Amíg ilyen harcos miniszterelnökünk van, -amilyen- elegendő egy beszédet intézni Őszentfelségének az 'ellenséghez' akik/amik haladéktalanul megfutamodnának az első kimondott szavak hallatára, vélvén, hogy halálos dózisban árad feléjük a szűnni nem akaró, halálosan kisstílű hülyeség, végtelen ostobaság és a semmibe gyökerező kivagyiság. Ki akarna egy ilyen halálos fertőzöttségű országot annektálni?
@parti_giano:

Ha már a trollokról emlékeztél meg, akkor azért megjegyzem, hogy nekem drillem van. És nem is gyógyítható.
@Rodeo36:

"az én próféta lelkem, pontosan leírtam előre mit foksz aszondani... "

Senki sem lehet próféta a saját hazájában. Olykor meg sehogy és sehol sem.
@jaegtoer:

" nekem drillem van. És nem is gyógyítható."

Cerkóf? Kiképző-diplomád? Mi a fene?

Ne trollkodj:)
„Az emberek ’harácsolásról’ beszélnek, azt mondják, akkora a korrupció, mint a szocik idején”
Bárcsak akkora lenne de sajnos most pont a 10.000x-ese.
@Orica Középföldi: szerintem itt nem a cerkófra (bár ez az evolúció vonal is gyanús), hanem a pókerra utalt. tehát van három egyforma lapja, gondolom, három dáma. tehát többnejűség, mormonc lett.
@parti_giano:

Lusta voltam leírni, hogy a trollkodás alatt azt értettem, nem tud mindenki pókerezni, tehát nem érti a hsz-t.
Talán akkor se:))

Jégnél sose lehet biztos az ember, milyen srófra jár az agya.

A mormonc jó:))))
@jaegtoer: igen, nincs mit tenni. a definíció az definíció. új név: jaegtroll.
@Orica Középföldi:

@parti_giano:

ha így folytatjátok, szó cikk lesztek a wikin. :)
@parti_giano: :DDDD

ez nadon jó: "jaegtroll"
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

segíts már légyszi! :)
blog.hu-ra regisztrált és nem tud az illető itt hozzászólni (pl. nálam igen), pedig szeretne.
mi lehet a gond?
Mint a szocik előttük..
vigyünk mindent aztán utánunk az özönvíz!
@jaegtoer:
akkor pedig prófáták nem is vannak
brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: "akkor pedig prófáták nem is vannak"... hüjegyerekkel ellenben tele a padlás...
@Orica Középföldi:

Éppen hogy nem trollkodok, hanem a drill játszik velem:)
@parti_giano:

"_szerintem itt nem a cerkófra (bár ez az evolúció vonal is gyanús), hanem a pókerra utalt. tehát van három egyforma lapja, gondolom, három dáma. tehát többnejűség, mormonc lett._"

A z a te bajod Barátom hogy túl okos vagy a-tól z-ig, miközben tudod mi a véleményem az evolúcióról:)

No, de miért három dáma? Nyerni kicsik, vesziteni nagyok. három kicsi kilences, az már döfi. Nagyon finom 1 ász és 1 király párt lezúzni vele.

Hanem ez a jaegtroll gondolkodóba ejtett, csak nincs most rá időm.
Amúgy nem szégyelled magad?:)
@jaegtroll:

Konzultál a görényeivel mielőtt válaszolni fog:))
@jaegtoer: miért három dáma? mert különben nem tudtalak volna lemormoncozni. gondolj bele, jobb, mint a három király, illetve a belölük levonható következtetés.
@parti_giano:

"_gondolj bele, jobb, mint a három király, illetve a belölük levonható következtetés. _"

Az általában attól függ, hogy a tanácsadók mentalitása mennyire mutatkozik meg a kommentben. A három király említésére nekem a napkeleti bölcsek képe jelenik meg. Neked, illetve tanácsadóidnak, mondhatni szárnysegédeidnek?
@jaegtoer: ja, hogy te az aranyra, mirhára és tömjénre ácsingózol? persze-persze, sejthettem volna, hogy kifejlesztetted a kaotikus pókert.
@parti_giano:

Nem szép dolog az ártatlan áhítatot aprópénzre váltani. Játszunk nagyban!
@jaegtoer: nagyban? vatikáni bíboros bankár vagy, vagy maga a pápa?
@parti_giano:

Dehogy is, csak egy ajtók között hezitáló álmokban tobzódó álmodozó. Merjünk nagyot álmodni!
@jaegtoer:

A nagy álmok közé befér az evolúció?:))))))
@Orica Középföldi:

Véleményem szerint a hitetlenek egy olyan folyamatot neveznek evolúciónak, amelynek kezdetéről fogalmuk nincsen, de minden hívő tudja, hogy elindítója az Úr volt.
Csakhogy amíg a hitetlenek majomtól származtatják magukat (ez teljesen nyilvánvaló és elfogadható számomra, hiszen ez tudományos tény), addig a hívők azt vallják, hogy az Úr keze nyomán teremtettek, és minden felmenőjük ember volt, kik Istenhez hasonlatosak, ez pedig van olyan logikus, mint a tudományos tényekre alapozott majomeredet.
Mind a két tétel 1-1 axiómával indul.
Az egyik azt állítja nincs Isten, a másik tan azt, hogy van.
Csak az axiómákat kell elfogadni és máris helyére kerül minden.

Ami az evolúcionisták javára billenti a mérleget, az, az, hogy a földön elképesztő mértékben elszaporodtak majmok, de közben mégis emberi jogokért üvöltöznek:)
Na ennek megértéséhez és elfogadásához kell tudni nagyot álmodni:), töredelmesen bevallom, erősen dolgozok ezen a projekten, és nem kicsit fárasztó.

Tehát jól látható, hogy ezen premisszák mentén lazán belefér az evolúció az álmaimba, még a kisebbekbe is:) minden fáradtság ellenére, illetve mellett.
@jaegtoer: na, te tiltakozol a majom ellen, nekem meg gyanús ez az ádám vonal. mert, ha ezt nézzük, akkor globális vérfertőzésről van szó. meg legyen neked az x-ik unokatesód az orbán vagy a szanyi, hozzájuk képest a majom felemelő opció, ezért maradok charlesnál. azt is nehéz elfogadnom, hogy asszony hiányában az úr tkp. magához nyúlt teremtésileg.
@parti_giano:

Értem én az ellenkezést, közelebb akarsz kerülni a görényeidhez.
A hitetlen szándékos kibúvók után kutat, ebbe még Charley is belefér, lévén az embert utolsónak teremtette az Úr vagy így, vagy úgy.
Gondolom, a végén beleunt, ezért lett tökéletes minden növény és állat, és tökéletlen az ember. Vérfertőzés? Ugyan már! Láttál már majomhorda kisfilmet? Na ott aztán minden van.
Aztán van, hogy az anyag gondolattá s van, hogy a gondolat anyaggá válik. Ajtó kérdése az egész, s ablaké. Te a sötét szobába befelé nézel s úgy kutatod a titkokat. Nézz a hátad mögé, s feltárul a Világegyetem (illetve azok egyike) s élő egyenes adásban tied minden titok.

Aztán megemlíted kedvesen, hogy "legyen neked [mármint nekem jaegtoernek] az x-ik unokatesód az orbán vagy a szanyi, hozzájuk képest a majom felemelő opció, ezért maradok charlesnál."

Erre azt a hírhedt és lakonikus, ám szakavatottan célratörő visszafogott, vagy nagyon is fékevesztett cselekvésre motiváló tanácsot adhatom csak, hogy mindenki bassza meg a saját találmányát.
Az említettek ugyanis a nagy projekt előtti időkből visszamaradt káoszselejtsejtek mutáns reinkarnációi, amiknek sem a majmokhoz, sem az emberekhez, sem az Istenhez nincs közük. Ők a Teremtés senkiföldjének, a Névtelen Mezők vegetatív funkciókat mutató számkivetettjei, akik alacsonyan szervezett pszichomotorikus működésükről képesek azt elhitetni, hogy a gazdatest képes értelmes cselekvésre. Kétségtelenül -a maguk módján és eszközeivel- sikeres egyedek, de hogy jönnek ők ide? Mióta foglalkozol te a családfámmal, valamint csak kérdezem, mikor rokonítottalak, vagy csak tettem bármilyen utalást olyan rokonsági fokra, bizonyos, általad nem becsült humanoidokra, akit ki nem állhattál? Vagy csak vizsgálod az amplitudót? Mondtam én valaha, hogy legyen legjobb barátod és példaképed Semjén Zsolt és Szelmeszi Gabhiella és keresztatyád a nagy futsalista, Szijjártó Péter a Patyomkin karikatúra? Hát mondtam én ilyet? Te, te Isten balga gyermeke!

Végül, nincs 'tulajdonképpen', nincs 'nyúl', nincs 'maga', és 'asszonyhiány' meg végképp nincs, csak az a szegényes fantáziájú kezdetleges koponyakocsonya-televényből gondolkozó skrájboló szerencsétlennek tudható be mekkora humbug az egész. Akárki megmondja.
A Septuaginta a legékesebb bizonyíték erre. Az igazságot százan százféleképpen mondják, a hazugságot akár kétszázan is hazudhatják egyformán. Amott működik a személyes szűrő, a ray ban lélekszemüveg, a hazugságnál meg nincs rá szükség, hiszen a tartalom célzott eljuttatása a célközönséghez, nem tűr kilengést.
[röviden]
@jaegtoer:

"Véleményem szerint a hitetlenek egy olyan folyamatot neveznek evolúciónak, amelynek kezdetéről fogalmuk nincsen, de minden hívő tudja, hogy elindítója az Úr volt.
.. Úr keze nyomán teremtettek, és minden felmenőjük ember volt, kik Istenhez hasonlatosak, ez pedig van olyan logikus, mint a tudományos tényekre alapozott majomeredet."

Megengedsz néhány észrevételt?

A hívő nem tudja, hanem hiszi. A legmélyebb hit sem tudás.Ezzel nem kérdőjelezem meg a hit erejét.

Az evolúciós folyamat visszagöngyölítésében halad a tudomány. Előbb-utóbb elér az elejére. Vagy nem:)

Mitől logikus az, hogy a hívő olyanhoz hasonlítja magát, akiről senki nem tudja, milyen? Azt már meg sem merem kérdezni, hogy a különböző vallások Teremtői egyformák-e:)

Amúgy szeretem az eszmefuttatásaid, ha nem is értek maradéktalanul egyet:)

Ps: Bella nem tud már közelebb kerülni a görényeihez.Valami különleges szimbiózisban élnek.
@jaegtoer: "Te a sötét szobába befelé nézel s úgy kutatod a titkokat. Nézz a hátad mögé, s feltárul a Világegyetem (illetve azok egyike) s élő egyenes adásban tied minden titok."

látok én mindent a hátam mögött, mert a plazma tévé a falra vetít live. nem kell minden, sőt kevés kell, hagyom a szakállasnak, mert egyedül unalmas lehet, bár dúdolgathatja, no woman, no cry.

a vérfertőzésben igazad van, tehát ebből a szempotnból mindegy, csöbörből vödörbe.

a többi meg olyan, mintha párhuzamosan futtatnád charles és az úr projektjét azon közös pont alapján, hogy mindkettő terjedelmes pofaszőrzettel rendelkezik. tehát megpróbálod az egészet gillettere kenni. csiszolni kell a teóriádat, mondjuk nem annyira durván, mint mikor taga az esztergával esik neki a guminőjének.
@Orica Középföldi: "Mitől logikus az, hogy a hívő olyanhoz hasonlítja magát, akiről senki nem tudja, milyen?" már miért ne tudnák, mondják is, pl. malaszttal teljes stb.

azt az utolsó megjegyzést pedig betudom annak, hogy valószínűleg a ps rövidítés feloldása a post satana nálad.
@parti_giano:

Jóóóóóóóóóó az értelmezés:)))))
@Orica Középföldi:

@parti_giano:

hiába kapálóztok, benneteket csak az ég tudott kitalálni

@jaegtoer:

partnerének, nem pedig az evolúció!
:DDDDD
@parti_giano:

Az igazság az, hogy igazságtalan voltam veled szemben. mind a szívem mélyén, mind az eszemmel tudtam, hogy semmiféle sötét szobába nem leskelődsz háttal a valóságnak, ha mégis, azt egészen más okból teszed:)

Ami a teóriám csiszolását illeti, még van rá pár évem, aztán eljön úgyis a bizonyosság.
Akkor majd megpróbálok üzenni, mi a szentszar van tényleg.
Addig viszont akár tetszik, akár nem, nem tekintelek majomivadéknak akkor sem, ha te ezt kifejezetten kérnéd, sőt követelnéd.
@Orica Középföldi:

"_A hívő nem tudja, hanem hiszi. A legmélyebb hit sem tudás.Ezzel nem kérdőjelezem meg a hit erejét._"

A hit tágabb teret enged a cselekvésnek, mert nem kötik gúzsba a tények, és intenzívebben motivál, mert nem korlátozza a tudás. Ergo első a hit, második a tudás, és még a műtőasztalon sem minden a technika, ha nincs a gyógyuláshoz hit és akarat.

"_Az evolúciós folyamat visszagöngyölítésében halad a tudomány. Előbb-utóbb elér az elejére. Vagy nem:)_"

Ez csak feltételezés, de nincs ellenemre. Lássák is meg a beste istentagadók, hogy olyanok vagyunk, mint az Isten, csak ez "a tudás nem adatott részünkül idelent"

"_Mitől logikus az, hogy a hívő olyanhoz hasonlítja magát, akiről senki nem tudja, milyen? Azt már meg sem merem kérdezni, hogy a különböző vallások Teremtői egyformák-e:)_"

Följebb írtam hogy tudatlanság televényéből skrájboló firkálmányait (lásd Septuaginta) nem kell figyelembe venni.
Isten mindenek felett áll, maga a mindenség, részei vagyunk olykor egésze, és van olyan nagyszerű, hogy engedi, kényre-kedvre képzeljük el őt, és amikor elérkezik a a nagy szembenézés, mindenki döbbenve látja meg tükörképét.
Mert nem mindenki alkothat világokat, van csak hogy képeket, asztalokat és katedrálisokat és űrhajót és még újabb szerkezeteket aztán majd embereket, akiket eleinte robotoknak hívnak, aztán eljön majd egyszer az a nap, amikor már nem, és nem az lesz az eldöntendő, majom vagy ember, hanem ember vagy robot.
@parti_giano:

"_ post satanam _"

'Lehet, hogy az Egek Ura zuhant a mélybe,
S a Sátán trónol a Mennyben, az égben?'

Mit lehessen tudni?:)
@parti_giano:

Remélhetem, hogy nem kell szmájli sorvezetőnek?
@jaegtoer: száz szmájlit, ezeret. írta webkettöfi sándor híres posztjában.
@Orica Középföldi:

Szamárláb-jegyzet a tudományhoz.

Azt írják, hogy az Afrikán kívüli népesség mintegy "60000 évvel ezelőtt szakadt el" az afrikaiaktól. [nem bánom.]

www.origo.hu/tudomany/20150529-egyiptom-afrika-modern-ember-genetika.html

Másik, hazai vonatkozás:
"Samu (latinul: Homo erectus seu sapiens paleohungaricus) néven ismert Európa egyik legidősebb – mintegy 350 ezer évvel ezelőtt élt – előembere, amelynek csontmaradványai a Vértesszőlős melletti mésztufabányából kerültek elő. (Részletesen lásd: Vértesszőlős Őstelep szócikkben.)" [wiki]

Samu föltehetően a Wizz Air-ral tett errefelé egy hosszabbra sikeredett kirándulást messze megelőzve korát.

Csak kicsit érinteném a Neander-völgyi pilot-ot, amely mégsem a tudományos közhiedelem szerint zajlott.

www.ng.hu/Civilizacio/2011/11/a_neandervolgyiek_kihalasanak_oka

Mindezekkel nincs tudományos probléma. Akkora, legalábbis:)
Azonban kötve hiszem (nem tudományosan persze:) hogy azon korok emberei időutazásra lettek volna képesek, igaz kizárni sem lehet:) Bár az Express Travels ellenben tehetett csodákat.

Az azért mégis felmerül, hogyha közös ős és miegymás hagymás, akkor ez a több centrumú kialakulás mennyiben támasztja alá a tudományos eredet mítoszt? Vagy csak úgy kihúz a Föld egy fiókot és kiborul belőle egy tengernyi mutáció, és aztán mindenki azt zabálja és a végén megjelenik a homoimola, és az evolúció fényre derül?:)

Először volt a "százezer évvel ezelőtt" tudományos fikció (mások szerint fickó) a kialakulás vélt idejére, mit tesz isten, ma meg már évmillióknál tartunk.
Mert még azt is elhiszem (tudományosan persze), hogy az aztékok és inkák elei átúszták az Atlanti óceánt, vagy a Csendest, esetleg átgázoltak a térdig érőben, vagy addigban sem, a Bering-szoroson, s míg az északon ragadtak egyáltalán nem, addig a délebbiek mégiscsak építettek piramisokat éppúgy, ahogy az egyiptomiak.

No, ez csak egy patásláb jegyzet, összességében értelme nem sok, meg koherencia, csak a szaga miatt mégis lejegyeztem, el ne felejtsem, újabb világrengető felfedezés kapcsán:)

Mindazonáltal mindez nem bizonyítja Isten létét-nemlétét, csak színesíti a képernyőt pettyező génképregényt:)
@jaegtoer: tudod mi végre ezek az elöre és össze-vissza lépések az evolució kutatás területén? mert az elsöre a telitalálat nagyon snassz, azt tartja a kaporszakálú is, hogy kell az a katarzis.
@jaegtoer:

Már két napja rágom a gittet, meg nem is értem rá, hogy egy "virtigli kreacionistának" válaszoljak-e:))

Na szóval.

"A hit tágabb teret enged a cselekvésnek, mert nem kötik gúzsba a tények, és intenzívebben motivál, mert nem korlátozza a tudás."

Igaz. Ez adott teret az inkvizíciónak, a Magdolna nővéreknek, az ISIS-nek, etc. Nem díjazom.

"_Az evolúciós folyamat visszagöngyölítésében halad a tudomány. Előbb-utóbb elér az elejére. Vagy nem:)_"

Ez csak feltételezés,"

Nem az. Ha láttad volna egy neves halpelontológus 15 éves kutatási eredményeit, nem mondhatnád.

"és még a műtőasztalon sem minden a technika, ha nincs a gyógyuláshoz hit és akarat."

Itt most kellemesen összemostad az orvost és a beteget:)
Az orvosnak nem hinnie kell, hogy hol a vakbél, hanem tudnia, tehát a műtőasztal a tudás terepe.
A betegnek meg hinnie, hogy az orvos tudja, és egyébként meg meg akar gyógyulni.

Nem kell összekeverni az intuíciót és a hitet:))
@Orica Középföldi:

"Igaz. Ez adott teret az inkvizíciónak, a Magdolna nővéreknek, az ISIS-nek, etc. "

ez övön aluli tusé volt. szép, de fáj.
@parti_giano:

Ha van övön felüli példa, én is elviselem a tusét:))
@Orica Középföldi:

Elöljáróban annyit csak, tekintve hogy már a tusé is szóba került, azt mondanám, hogy lassítsunk egy kicsit.

Filozófiában nincs touché. Keresés van és vélt, de nem megtalált válaszok.

1.)
"___"A hit tágabb teret enged a cselekvésnek, mert nem kötik gúzsba a tények, és intenzívebben motivál, mert nem korlátozza a tudás."

Igaz. Ez adott teret az inkvizíciónak, a Magdolna nővéreknek, az ISIS-nek, etc. Nem díjazom.
___"

Ez igaz. Volt inkvizíció, voltak Magdolna nővérek, van ISIS, és helytálló az etc. említése is.

De ez mit bizonyít? A tény az, hogy mindez olyan emberekre (?), szörnyekre vonatkozik, akik Isten nevében követtek, követnek el olyan szörnyűségeket, amelyek se nem cáfolják, se nem bizonyítják Isten létét illetve nemlétét. Az említett példák mind emberi tetteket idéznek és nem istenit.

Az emberi jelleget kifejezetten hangsúlyozza, hogy ilyen, vagy szörnyűségben ehhez mérhető tettek az ateistáktól sem idegenek, csak még rövid az élettartam, de felsejlik a horizont, ha csak az utolsó száz évet vizsgáljuk. Napjainkra a módszerek -időközben- kifinomultabbak is lettek, már nem feltétlenül szükséges konkrétan kiontani a beleket, elég az egyetemes pilótajátékot kellő dörzsöltséggel játszani.
De ez mind, mind emberi.

2.)

"__

"_Az evolúciós folyamat visszagöngyölítésében halad a tudomány. Előbb-utóbb elér az elejére. Vagy nem:)_"

Ez csak feltételezés,"

Nem az. Ha láttad volna egy neves halpelontológus 15 éves kutatási eredményeit, nem mondhatnád.
__"

Micsoda véletlen egybeesés,! Kiváncsi lennék, mit szólna hozzá az egykori halász?:)[Bocsánat!]
Az őslénytankutató eredményeire én is kíváncsi lennék, mindazonáltal az eredmények bármit is mutassanak, csak azt igazolják, hogy milyen változásokon jutottak túl az élőlények bizonyos fajai. Halról következtetni az emberire nem vall alacsony szintű képzettársítási képességre, de ez annyit tesz akkor, hogy a tudományosan gondolt ős mégsem majom, hanem lehet, hogy hal? Nem elbohóckodva, de nem kihagyva a lehetőséget, lehet hogy ezért volt a korai keresztények jelképe a hal, s csak később a kereszthalál és feltámadás után a kereszt?:) (sic!)

3.)
"__

"és még a műtőasztalon sem minden a technika, ha nincs a gyógyuláshoz hit és akarat."

Itt most kellemesen összemostad az orvost és a beteget:)
Az orvosnak nem hinnie kell, hogy hol a vakbél, hanem tudnia, tehát a műtőasztal a tudás terepe.
A betegnek meg hinnie, hogy az orvos tudja, és egyébként meg meg akar gyógyulni.
__"

Mi vagyok én, mosógép ami egyszerre mossa a fehéret is a színeset ha belepakolják?!:)
Eléggé plasztikusan kettéválasztottam a dolgot, amikor úgy fogalmaztam, hogy 'még a műtőasztalon sem minden a technika'. Ehhez nem csak a lézerszike és a gépek tartoznak, hanem ezek usere, az orvos is, aki 'tudja' mit csinál s mindezt 'célzottan' teszi.
A hit és az akarat a betegé. Ne tegyünk úgy, mintha még nem jöttek volna vissza a halál kapujából olyanok, akikről az orvosok lemondtak.

4.)
"___
Nem kell összekeverni az intuíciót és a hitet:))
___"

Kifejezetten rosszallóan venném, ha keverőtárcsás mosógépnek tekintenél:)
Mint a weberi ideáltípusos megközelítés tántoríthatatlan híve külön fiókban tartom a hitet, és egy másikban az intuíciót.
Annál is inkább mert az intuíció legutóbb éppen pénteken incselkedett velem és javamra ugyanakkor egyidejűleg semmi hit nem tobzódott bennem, mondjuk az akarat az 1000-rel jelen volt.

5.)
Végül a touché-ról...
Nincs rá szükség. Ez nem arról szól. Beszélgetünk...

[Epilogus a 6.)-ban]
6.)
Már írtam, de megismétlem.
Ha az embert annak vesszük ami, tehát ami fizikai és kémiai valójában, akkor egy nagyon messzire vezető útra tévedünk, amelynek bejárása ugyan szükségszerű, de ha társunk a hit, akkor talán megúszhatjuk.
Neked nem kell mondanom, de csak a teljesség kedvéért: egy kb 70 kg ember nem más, mint
45kg O, 12kg C, 7kg H, cca. 2kg N, cca. 2kg Ca,
és grammokban kifejezhető még Fe, Zn, Cu, valamint nyomokban K; Na, Co.

Ennek a kivételesen magasan szervezett anyagegyüttesnek legfontosabb eleme a legkisebb mennyiségben jelenlevő Co, azaz kobalt, enélkül ugyanis nem lenne idegrendszeri működés. (Fel lehetne tenni a kérdést, miért a kobalt, és miért nem a nikkel, hiszen ugyanabba a csoportba tartozik, de mellékvágány...

Tehát ha 'tudományos' szemlélettel vágunk az ember materialista kérdésének, mellőzve Istent, akkor a következőket hozzák magukkal:

Nincs jó vagy rossz cselekedet...
Az egyik ember így van bekötve, a másik amúgy,
Az egyik lop, a másik inkább éhen hal,
Az egyik gyilkol, a másik inkább 'belehal'
Társadalmi hasznosság van, lehet Taigetosz,
Egy sejthalmaz a világból, ha káros a világra, kiirtható. Sőt! [majd jönnek a fejlettebbek és megteszik]
Nem illeti meg több jog, mint egy gilisztát, sőt semmilyen jog nem illeti meg, csak a fizikai törvények vannak,
Ezek után egyenesen abszurd szabadságról, egyenjogúságról és más 'emberi' jogokról beszélni.
Egyszerűen egy élőlény, feltehetően egy állatszerűség a Faunából,
Célszerűségi alapon kiirtandó, mert minden más állatfajtól eltérően az embernek nevezett az egyedüli, amelyik tönkreteszi a környezetét és életterét.
Tehát felesleges szócséplés a demokráciáról, vagy művészetekről, vagy érzelmekről beszélni velük kapcsolatban, mert csak egy mutáns és káros, anyagcsere gépezet, amelynek egyik externáliája az a képesség, hogy képes olyan eszközöket alkotni, amellyel egyre hatékonyabban képes tönkretenni minden élőlény életterét, és ezt magasan szervezett formában meg is teszi.

Szóval, én ezért maradok Istennél.
Ha nem így tennék, a másik változat tönkre tenne.
@jaegtoer:

Szép eszmefuttatás volt, jó volt olvasni,de azt gondolom, ez a végszó.

Én pozitívabban gondolkodom a magasan szervezett sejthalmazról, minden szörnyűsége ellenére.
Ha nem így tennék, az tönkre tenne.

A touche, játék volt. Mintahogy sok minden az:))
még annyit, míg a szakállas nem szól bele a sejthalmazomba, én sem csesztetem öt.
Ok, de még mindig nem értem, hogy a semmiből hogy lett valami, mi volt előtte, mit jelent az idő kezdete és hol van a távolság vége... (egyébként meg a monoteizmus nincs is, a sátán nélkül egyik sem tudja értelmezni önmagát... (( hu.m.wikipedia.org/wiki/Amerikai_istenek)) )...
@Sir Bates dö Hól:

Az időnek nincs kezdete, a távolságnak nincs vége.
Korlátos gondolkodásunk mindig valamihez képest határoz meg.
@jaegtoer:

Miért, volt vita közöttünk?:))
@parti_giano:

A tiednek nincs szakálla, az enyémnek borostája van, és már régen nem szól bele semmibe, és például az ágyadba sem kukucskál be, mint tenné azt Semjén, a kretén, rá való hivatkozással. Teljes nyugi van.
Az Úrnak van ideje a szembenézésre, mi meg nem siettetjük, mert nem sürgős:)
@jaegtoer:

Semjén abba a tévhitbe tornázta magát, hogy ő isten szeme, aki meg mindent lát:)
@Sir Bates dö Hól:

"_Ok, de még mindig nem értem, hogy a semmiből hogy lett valami, ..._"
Ez a Van és a Nincs dilemmája.
De csak nézz fel az égre, vagy egy egyszerű fa ágára, és láthatod, a legkisebb részletig tökéletes.
Talán az ember is az, csak én nem veszem észre.
Bár van ilyen, s legalább egyet ismerünk is, de most ne idézzük meg:)))
@Orica Középföldi:

Nem:) Ez olyan megegyezős egyezség:)
@Orica Középföldi:

Ha tévhitről lenne szó, akkor még hagyján, de egy ilyen ájtatoskodó álszent álnok ámítóval szemben csak a jezsuita atyák kipróbált eszköztára 'meggyőző':) [mielőtt... lehet ez az Ige is:) ördögűzéssel egybekötve:)Bírnám a feladatot:)]
@parti_giano: mármint az úr. de opcionálisan a templombamenetel még belefér.
@jaegtoer:

Az alliteráció jó, de valahogy Babitsét jobban szeretem:)
@parti_giano:

Unortodox módon, ma dolgozik. Pláne mindent lát.
@Orica Középföldi: egyébként is, vasárnap a hét elsö napja, tehát joggal dolgozik.
@jaegtoer: "Bár van ilyen, s legalább egyet ismerünk is, de most ne idézzük meg:)))"... 'kor miért írsz?:-D...
@Orica Középföldi: "Korlátos gondolkodásunk mindig valamihez képest határoz meg."... ez a halkutatódra igaz, mert nincs ólgrínje elég... nekem nem gond:-)))...
@Orica Középföldi: hogy a bré ütné ki, mint fatimáét (nem is értem, mi a gond az nsa-val?)...
@parti_giano: a te se(le)jthalmazod a te hibád!... soha sem oda álltál ahol sor volt! (ez az oka a konvencionális értelsmben vett helyes attribútumok teljes hiányának nálad)... s lustaságod következtében megtestesített háromdimenziós kivetülésed reparációját még a kaporszakállú sem képes elvégezni... hacsaknem egy szívlapát-projekttel (ha nem értesz valamit, hívd gézát:-))...
@Sir Bates dö Hól: igen, mindig a rövidebb sorba álltam. tudom, lustaság. a szívlapát azonban nem az úr projektje, lásd lexikon címszavak sáska, özönvíz, sóbálvány stb. nem kell reparálnia sem, elég, ha elrettentö példaként megidézett téged. mi van, hiányzik a subkavics abuzálása?
@parti_giano:

Tisztázzuk:

'abuzálása', vagy 'a buzulása'? már csak a fiókok miatt.
@parti_giano:

Azt már nem. Rend a lelke mindennek.
süti beállítások módosítása