Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/25/alapellatas-rendelok-haziorvosi-szolgalat-fogorvos-belugyminiszterium-ell... (2024.04.25. 09:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.03.14. 10:54 Fabius

Orbán G. már a békemenet aktivistákban sem bízik?

Címkék: orbán március 15 fördős attila váci-madách gimnázium

Van ez a pici probléma manapság, márhogy ez a népszerűség zuhanás izé, amitől pártunk és kormányunk úgy összezavarodott, mint egyszeri kádéenpés a vasárnap is nyitva tartó guminő piacon. A lengyel import Orbán G. rajongók kiábrándultak Őfelségéből, a választások alkalmából bevethető Kubatov Önkéntes Gárda SZECS-ék létszámilag kevesen vannak egy tizenötödikei tömeghez, úgyhogy forradalmi módszerhez kellett nyúlniuk, már amennyiben biztosra akartak menni.

Kivezényeltek volna diákokat tömegnek Őfelsége beszédéhez.

Sz'tán mikor kiderült, vannak iskolák ahol nincs tíz látens szecses a diákok és a tanárok között sem, és lyeneket irkáltak...

„Tantestületünk pedagógusai nem támogatják és nem is szervezik meg a diákok politikai színezetű rendezvényeken való részvételét, elfogadhatatlannak tartják, hogy ezt a diákok számára bárki is kötelezővé tegye, és az adatvédelmi törvényekkel ellentétesnek vélik annak kérését, hogy az esetleges résztvevők, vagyis a diákok adatait továbbküldjék a szervezőknek.″

...akkor a helyi nerkomisszár agya elborult. Mert ezt így hogy?! Mikor harcba hívja a Kedves Vezető a forradalmi ifjúságot akkor kezdetek itt gecizni? Há'kirugdosnálak benneteket az utolsó szálig, ha megtehetném, de mert nem tehetem, így csak fröcskölöm a nyálam acsarkodva, mint egy játszótéri korcs a kukába vágott megbüdösödött farhát fölött.

hulye3.jpg

Hogy az ilyen Fördős Attila féle csicskái a nernek teljes szerepzavarban egy párhuzamos univerzumban élnek az tisztán látszik. Elfelejti a paraszt, hogy ő nem a Jóisten első számú helytartója, hanem egy választók által pozícióba emelt helyi hülye. Olyan választók által, akiknek jelentős százaléka bánja már, hogy rájuk szavazott. És nyilván vannak köztük bőven olyanok is, akik szerint a politikának kurvára kuss van a gyerekektől és iskoláktól. Én például ilyen vagyok, és Fördős nertárs piszok mázlija, hogy a gyerekeim nem a váci Madách Gimnáziumba járnak.

De van ennek a bulikának egy másik olvasata is.

Ha tömeget kell szervezni egy Orbán G. beszédhez közönségnek, akkor eddig a legnyilvánvalóbb megoldás a békemenet aktivisták riasztása volt. Na, ez most már szemmel láthatóan nincs így. Csak nem köztük is vannak kiábrándultak, és bizonytalan mennyien lennének hajlandóak Viktorért utazgatni? Vagy úgy vannak vele, a vasárnapi zárva tartás rájuk is vonatkozik, és ha Harrach Péter otthon döglik akkor dolgozzon vasárnap a faszom? Akár hogy is, az elgondolkodtató - nekik - ha már egy "ünnepi tömeget" sem tudnak házon belül összehozni, és muszáj visszanyúlni a pártállami idők tömegtoborzó módszereihez.

 

 

1219 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr387267409

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tóbiás befőtt megpróbálta eltenni Orbán nagymamát 2015.03.15. 19:40:45

De a nagyi résen volt, és odacsapott a fakanállal a szemtelen befőtt kezére. Az MSZP ma nem ünnepelt. Szégyellték volna a várhatóan 200 fős ünneplő tömeget, amit mozgósítani tudtak volna, ezért nem tartottak március 15-én központi megemlékezést? Vagy ...

Trackback: Szigetvári Viktor a barikádokra vezetné a népet 2015.03.15. 19:38:18

"El kell söpörni Orbán rendszerét!" - mondta, és forradalmat hirdetett a nemzeti ünnepen. Nem viccelek, tényleg. Azt nem írja az Origo, hogy mivel alapozott a mérhető szavazóbázissal nem rendelkező mikropárt elnöke a harcos szónoklat előtt, de én úgy ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ez annyira megdöbbentő, hogy még iderakom nektek:

Megvakított férfit találtak a csomagtartóban a Pest megyei rendőrök egy balesetnél

propeller.hu/itthon/3076858-megvakitott-ferfit-talaltak-csomagtartoban-pest-megyei#v1291409
@miva?:

"Ennyire nem lehet hülye!"

szerintem ezt te már a második "válaszából" leszűrted!
akkor mi a lófütyijét kellett telefosatni az oldalt? nem volt elég a magánszorgalma???
:((((
@parti_giano:

"_"ma Magyarország Európa éjszakájában ugyanilyen jelzőtűz"_"

Ez kiment a mosásban. Mi volt ez?

Én még megvagyok rekedve az őszi éjszakák pásztortűzénél, mely anno valóban szépen világlott Európában, ha fénye nem is ért Párizsig.
De, hogy mostanság??
@guma: Bocs. Gondoltam esetleg kifejt, érvel, belát, ha már sérelmezte a tegnapi mellőzést, de nem. Egy sunyi propagandista, becsület nélkül, nem több.

Még ezerszer elnézést!
@parti_giano:

Ach, so!

Azt hiszem, keresek egy kannibál törzset, felvételért folyamodok, mert közöttük a fincsi agyvelőt szürcsölve több intelligenciát találok, és a belsőségekből több keresztényi együttérzésre számíthatok, mint amennyit valaha is feltételezhetek e színkeresztény és lakkozott keresztyén színtársulatokról, beleértve az egyházaikat is, merthogy a papság miért is néma, sőt, bitangok szekértolója?
@jaegtoer: Mert így titokban maradhatnak az ügynökakták, amikbe belepillantva ugyancsak meglepődne a népnemzeti szavazó.
@miva?:

"_kifejt, érvel, belát_"

A mellékhatásokért kérdezze orvosát, gyógyszerészét:)
"Hétfőn tárgyalt egymással Borkai Zsolt, Győr polgármestere és Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke, melynek témája a Győri ETO NB I.-es futballklub jövője volt. A felek abban egyetértettek, hogy közpénzt nem költhetnek az első osztályú labdarúgócsapat működtetésére, de a város célja egyértelműen a klub megmentése, írta a kisalfold.hu.

Borkai elmondta, hogy a miniszterelnök arra kérte, tegyen meg mindent a klub megmentéséért. Az önkormányzat abban tud segíteni, hogy erkölcsileg támogatja a klubot, amely segíthet tőkeerős szponzorok megjelenésében, amelyek finanszírozni tudják a jövőben az egyesületet."

varanus.blog.hu/2015/03/14/orban_g_mar_a_bekemenet_aktivistakban_sem_bizik

De fene finnyásak lettek. A stadijonyok építéséhez bezzeg adják a közpénzt.
Gondolom az önkormányzat erkölcsi támogatásából meg majd jól tudnak élni a fürge lábú fijúk.:D
@Orica Középföldi: Látens übermenschként sikerült ismét megmondanod a farizeus frankót? ;)

"Istenem, hálát adok neked, hogy nem vagyok olyan, mint a többi ember..."
@Orica Középföldi:

"Ez több rendben remek volt. Majdhogynem huszárvágás:) "

Írása közben eszembe jutott a pénteki egyezségünk:
Cáfol, de nem etet!
@jöttem: Itt kérem a program sikere után nagy közös cigiről leszokás kezdődik, az sem lehet nehezebb :D
@jaegtoer:

"A rosszakarat visszaüt, tehát -tényleg ne kívánj nekik semmit, se jót, se rosszat, ki fogják harcolni maguknak azt, amit megérdemelnek. "

Teljes mértékben igazad van. Magam is restellem, hogy elragadtak az indulataim.
@jöttem:

"_Magam is restellem, hogy elragadtak az indulataim._"

Ne tedd. Mármint ne restelld. Elég a [reset] :) Tulajdonképpen bagoly mondta verébnek:)
@jaegtoer:
Szép nap lehetett. Inkább el sem olvasom... :)
Valami remek hír?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Van esély a tiszta égre napfogyikor :D
@kekex:
@gazoló:

Időnként elképedek, mennyire sablonosan gondolkodnak egyesek a határon túli magyarokról.
Úgy gondolnak ránk mint Wyllire, akit állandóan meg kell menteni, akit elnyomnak / bárha! de csak az, aki én választok/, szóval teljesen kiskorúsítanak minket.
Elsősorban békére és nyugalomra vágyunk, meg egy normális Magyarországra.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

"Ebben az ügyben azért az EU-nak is igen fontos a szerepe.
Nekik nem kéne tenniük valamit?"

Szerintem már az EU megtett mindent. Elfogadta a megfelelő határozatokat a gyűlöletpolitika / jobb kifejezés nem jut az eszembe/ ellen.

A tagállamok feladata, hogy végrehajtsák.
Amíg a magyar társadalom ki nem veti magából a rasszista, soviniszta, fasiszta ideológiát hirdetőket, az EU nem tud mit tenni.
@miva?:

Akkor mi lesz az orális fixációmmal?
@jaegtoer:

Boldogult tanítókoromban református hittant is oktattam egy évig / püspöki megbízással/.
Akkor tanultam meg az Arany ábécét. Az ábécé minden betűjéhez tartozik egy versike.
Z.

Zabolázd indulatodat,
hagyd holnapra haragodat.
Őrizkedés a haragtól,
megment a késői bánattól.
@jöttem: Mást kell szájba venni :D
visszajöttem, mert elfelejtettem mondani nektek, miért raktam ide a tegnapi napról az összefoglaló linket.

ennek a posztnak a címe miatt. valamint nem igazán tetszett a 444 "szórakoztató" videója, ahol a lengyeleket és a gyerekeket keresték, akiket az ünnepségre szállítottak még a környezőországokból is...

minden köszönetem annak a stábnak aki rájuk talált és még meg is szólalta a vendégeket!

közölték, hogy a papbácsi szervezésében jöttek. nem mondhatnak semmit, ha kíváncsi valaki hívja a honvédelmi miniszériumot, illetve a cöföt...

felemelő megnézni! :(((

az összeállításomban a harmadik videón hallhatjátok, láthatjátok mindezt...
@jöttem: szia!

jó és megnyugtató a higgad vagy játékos szöveged olvasni...

mindenkinek:

jó éjt!
@ornagy50:
Jó, én meg most konyhai lámpát "restauráltam" (a régit egy új cuccaiból újítottam fel).
.
Csak egy töredék:
.

Meghalni – elszunnyadni – és alunni!
Talán álmodni: ez a bökkenő;
Mert hogy mi álmok jőnek a halálban,
Ha majd leráztuk mind e földi bajt,
Ez visszadöbbent. E meggondolás az,
Mi a nyomort oly hosszan élteti
Mert ki viselné a kor gúny-csapásit,
Zsarnok bosszúját, gőgös ember dölyfét,
Útált szerelme kínját, pör-halasztást,
A hivatalnak packázásait,
S mind a rugást, mellyel méltatlanok
Bántalmazzák a tűrő érdemet
Ha nyúgalomba küldhetné magát
Egy puszta tőrrel? – Ki hordaná e terheket,
Izzadva, nyögve élte fáradalmin,
Ha rettegésünk egy halál utáni
Valamitől – a nem ismert tartomány,
Melyből nem tér meg utazó – le nem
Lohasztja kedvünk, inkább tűrni a
Jelen gonoszt, mint ismeretlenek
Felé sietni? – Ekképp az öntudat
Belőlünk mind gyávát csinál,
S az elszántság természetes színét
A gondolat halványra betegíti;
Ily kétkedés által sok nagyszerű,
Fontos merény kifordul medriből
S elveszti »tett« nevét.
.
.
@jöttem:

Ha nem mi esszük meg a fenét, akkor a fene esz meg bennünket;-)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Aladinnak könnyű
dolga volt.Csak megdörzsölte oszt lőn világosság
:D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Hajkurászom a speckószemüveget, nehogy az oviban szabad szemmel bámulják a gyerekek. Ügyes légy a fotómasináddal!

Mindenkinek további kellemes estét!
@dr. jenőke (jenőke):

Köszönöm.

"Talán álmodni: ez a bökkenő;"
.
Vasárnap nyitva tarthat a tulajdonos és a családtag.

Jönnek a törökök 130 feleséggel, vagy üzletet nyit Ali baba és a negyven tulajdonos.

Méghogy abbamaradt a keleti nyitás!
Álmodjunk egyet. Jó éjszakát.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ha a "jizz" benne
lesz a Dzsinn nem fog ellenkezni.:)
@jöttem: Még szerencse, hogy te nem gondolkodsz sablonosan a jobbik szavazókról. :)
Majdnem Kádár − A Fidesz harca a jobboldali nyilvánossággal

"De könyörgöm, milyen polgári Magyarországban hisznek a Fideszben, ha sem a saját oldaluknak nyilvánosságát, sem a saját választóikat nem tekintik és nem is szánják szabad, öntudatos, autonóm, önálló gondolkodásra és cselekvésre képes polgárnak; s helyette már csak irdatlan mennyiségű közpénzből, vagyis a mi pénzünkből működő, szigorúan ellenőrzött propagandamédiumok létrehozásától remélik a saját szebb jövőjüket?"

media.mandiner.hu/cikk/20150316_rajcsanyi_gellert_majdnem_kadar_a_fidesz_harca_a_jobboldali_nyilvanossaggal
@miva?:

majd számba veszem a lehetőségeimet és döntök.))
@guma:

ez az elnyomós poént először a 64 vármegyéseknek sütöttem el, miután őrületbe kergettek a nemzetvédelemmel. nem lehet leírni milyen zavarban voltak. a vezetőjük pár perc pislogás után kijelentette: csak viccel a kislány.
na, akkor egyszerre elkezdett nevetni mind a 15 levente.

jó éjt!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Félek, hogy leejti a garnist, vagy a guminőt.
@jöttem:

garnis vagy karnis? nem'tom
@jöttem:
Ezen a mondaton taga egy kicsit elrugózott volna, de MI nem vagyunk olyan állatok! Télleg... :)

A guminőt meg a karnis tépte fel. Minyimum...
A kétfarkú kutyáéktól hoztam:

MTV, 80 000 000 000, lássuk csak:
- 8 felcsúti stadion
- 8 000 darab inkubátor
- 40 000 méter autópálya
- 1 000 000 darab lélegeztetőgép
- 842 105,26 havi nyugdíj
- 3 200 000 darab bébifóka
- 53 333 333,33 szívgyógyszer
- 400 000 000 kg kenyér
- 5 333 333 333,33 gyufa
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Körbenéztem, mielőtt leírtam. Láttam, hogy nincs itt.
Sűrű napom volt, már csak vigadozni vagyok hajlandó.
@Gábris szomszéd: Nem láttam, de most nem is fogom. (mobilnet).
Ha a parlamenti magánszáma, akkor baromság. Ez a fajta "visszautasítás" felért egy beismeréssel.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
" de MI nem vagyunk olyan állatok! Télleg... :)"
Mereven elhatárolódunk.... :-)
@GeoCracker:

)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
@GeoCracker:
Én szimplán kiharaptam volna a seggéből egy darabot, szóval ne tessék rámkenni! A szelepet ki nyálazta össze, azt nem tudom, de nem én vóttam.
@jaegtoer:

Jó estét láttam kerestél,most:)jöttem!
Tegnap a délutáni bejelentésnél csak álltam és néztem mint a 'lyukinyuszi...
Hangzatos,hatásos szónokilag jól tálalható egy tüntetésen!
A jelenlegi témakörében is(ez csak egy kérdés) laza betartásokkal,majd végül elmeszeléssel veszik 'palira a beadókat!!
Ott fogják 'megmajmolni őket ahol akarják!

www.origo.hu/itthon/20150316-eleve-kudarcra-van-itelve-az-ellenzeki-nepszavazas.html
@gazoló: Ezt csak neked. :)

Mindenki hozzon magával még egy kérdést

A ravasz terv röviden ismertetve: 19 olyan trükkös kérdést szegeznek a választókorú népesség demokratikus jogait közvetlenül gyakorolni akaró tagjaihoz, hogy attól bekucorog a sarokba a teljes kormányzás, Orbán menekülőre fogja, itt hagy csapot-stadiont, egy gráci klinikára vonul önkéntes száműzetésbe, miután átadta a hatalom rúdját a demokrata ellenzék megannyi önjelölt kiválóságának.

tutiblog.com/mindenki-hozzon-magaval-meg-egy-kerdest/
Látom,más is kiszúrta ezt a keltetőből frissen kipottyant 'tupírkát:)

444.hu/2015/03/16/egy-jobb-erosebb-dinamikusabb-fiatalabb-havasi-bertalan-szuletett/
@gazoló: Hát nem csak nálatok van utánpótlás. ;)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

'wazz fel vagynk dobva,vacogjatok itt a bosszú:))

Imola Helyesi: "Ez a Varánusz blog az egyik legfélelmetesebb hazudozó blog. Azonnal reagál az Index és a 444 álhíreire. A tagok többsége kirekesztő , a jobboldaliakat kiközösítik, gyakori a trágár beszéd. A többség nem is Magyarországon él, külföldről uszít.,
Tegnap, 7:00
Imola Helyesi Kb 5 hónapig kommenteltem az egyik legfélelmetesebb és leghazugabb blogon, ez a Varánusz, amely sem nem baloldali sem nem liberális. Javaslom próbálja ki minden hazaszerető magyar, és akkor soha nem fog az un. baloldali liberálisokra szavazni, mert a posztszerző Fabius és a kommentelők többsége sem nem liberális, sem nem baloldali. Ellenben kirekesztőek, fellengzősek, túlzottan nagy a beképzeltségi rátájuk, és sokan közönségesen trágárok, mint maga a blogszerző.
A következő álhíreiket próbáltam megdönteni érvekkel, azonban személyes szitkozódásokat, rágalmazásokat, többszöri kizárást kaptam. A legdurvábbak:
Német hírforrásra alapozva ismertették a kitiltottak neveit, amelyeket ma sem tudunk.
Paks 2 nem lesz.
Orbán ügynök
Cöf tanárokat fenyeget.
Azonkívül folyamatos obszcén szövegű rágalmazás főleg Orbán ellen, trágár kifejezéseket alkalmazva."

www.facebook.com/profile.php?id=100006289665093&fref=ufi
@kekex: Gyurcsány: "összességében nyolcvanas évekbeli szerepét bátornak és jónak tartom.”

Mekkora bátorság kellett ezekhez: a pártállam legmenőbb jogi egyetemére járni, elitkollégiumban lakni, és Oxfordba utazni, mint kiválasztott?
Én meg már azt hittem, hogy jó kapcsolatok kellettek az ilyen karrierhez ...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "szatírikus-romantikus vígjátékot fogok nézni, és nem szabadságharcosos kalandfilmet, amire készültem,"

Mi tíz perc után elkapcsoltuk. Szeretem a szatírát, de azért nemzeti ünnepen nem kéne fullba nyomni a kretént.
@GeoCracker: idézet: "A miniszterelnök beszéde egészen egyszerűen értelmezhetetlen volt, aki kiigazodik rajta, kap egy diplomát tőlem középkori mongol irodalomból,"

1. Orbánnak olyanja van, hogy azt hiszi, ő Napóleon.
2. A 19. században különösen divatos volt a nemzet-karakterológia, és erre bukik az egyik beszédíró.

Kelet-Európa: "nálunknál százszorta nagyobb szláv katonanépek birodalmai".
(Kozákokon kívül én egyetlen katonanépet nem tudok arrafelé ... De vegyük azt, hogy a Moszkvai Nagyfejedelemség évszázadokig feltartotta az Arany Hordát adóval és harcokkal! Orbánnak meg van pofája ezt ezzel meghálálni, hogy "katonanép". Megnézném hasonló esetben, ha a magyarokat "katonázná le" valaki, hogy ugrálna meg sikoltozna páros lábbal, hogy emlegetné a Nobel-díjasainkat!!)

Németek, aszongya: "a mindig jól szervezett, az inakat szaggató gazdasági válságokat is a maga javára fordító császárok és vaskancellárok világa."
(Ja, csupáncsak két világháborút vesztettek el, tökéletesen sárba tiport nemzetgazdasággal és önbecsüléssel, milliós emberveszteséggel.)

Balkán: "a félhold hatalmas embertömegei, a kiapadhatatlan darázsfészek zsongása." (="törökös" idióták vannak tőlünk délre)

"Bécs, Berlin, Moszkva és Sztambul", között még áll a magyarság.
(Ez csak egyet jelenthet: ilyen sz.r politikai elitje, mint a mostani, még nem volt az országnak, pedig a régiek közt is volt elég gyakorló elmebeteg.)
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Még az orbán-beszédhez.

Idézet: "Csoda-e, ha Kossuth és Petőfi népe csak mosolyog, ha bárki oktatni akar bennünket szabadságból és demokráciából?" :)))
Javaslom, ez legyen majd ráírva a kis táblácskára, ami a mellkason szokott lógni, hogy mindenki lássa, aki arra jár. Tudjátok, mikor a varjú mondja szemének, hogy csecsegolyó ...
@gazoló:

Mondandóm egyik fele közben okafogyott lett.

Ezért rövidre fogva: Orbán és a kormány nem ért a szóból, csak az erőből.
Ehhez az erőhöz azonban hiányoznak azok az emberek, akikre oly sokszor hivatkozok én is és mások is. A 4,5 millió szegényből nem igaz, hogy nincs Budapesten 250 ezer. Éppen ez a 250 ezer ember hiányzik az utcai demonstrációkról. Igaz, ezeket az embereket minden kormányzat kifosztotta, sok-sok munkaadó meglopta, és a 20-30 éves tapasztalat azt mutatja, nekik mindenképpen csak egyre rosszabb.
Nem hibáztathatók azért, ha úgy vélekednek: számukra Bokros, Fodor, Gyurcsány, Tóbiás, és más politikai szédelgők nem lesznek messiások. Amíg nagyon sokan nem jönnek rá, hogy közadakozásból kell megteremteni egy új, tiszta politikai képviseletet, s az újak nem élnek vissza ezzel, eltelik még egy kis idő, úgy újabb 20-25 év. Amíg tolvajok válthatják a rablókat, addig nincs remény, és hiába minden kérdés, mert válasz csak akkor lesz, ha kétszázezer torok harsogja kórusban.
@gazoló:
Öröm látni, hogy ontja a hazugságait a kis primitív hegyibalfasz.
Arról elfelejt megemlékezni, hogy nem a véleménye, nem a viták (vitaképtelen, ostoba kreténnel nehezen) miatt lett kivágva, hanem azon icike-picike törekvése miatt, hogy befullassza a blogot, hogy szétzilálja a kommentfolyamot.
Mindössze ecceri troll, aki birka türelmemmel visszaélt.
Itt még gyógypedagógus is foglalkozott vele, igaz az is hiába, szóval szava nem lehetne.
A REKLÁMOT KÜLÖN KÖSZÖNJÜK!
Te meg b+ mikkel nem kínzod magad... :) hogy stílusos legyek.
Szerintem ezek szándékosan alázzák meg az országot, az ország jelképeit ilyenekkel, egyes kitüntésekkel.

hvg.hu/itthon/20150317_Foto_Kinos_hibat_vetettek_a_marcius_15i

Ehhez képest a Bayer Zsolt baráti kör ostoba trollja sehol sincs. Mondjuk a 15-i videóból az a rózsaszín fejpántos rikácsoló banya nagyon-nagyon imola gyanyús volt. Most belegondolva, ott is mondhatta volna párszor, hogy Varánus blog, Varánus blog...
@jaegtoer:
.
250.000 ?
És mit kezdjünk a beletörődéssel, a karmával?
Az ehhez járuló politikai tudatlansággal?
Vagy csupán a propagandával, ami azt a hitet kelti, hogy nagy a jólét, senkit nem hagynak az árokban, csak rád még nem került sor?
Vagy a közvetlen erőszak helyett a közvetett erőszak alkalmazása, vagyis: a hatalom mindent megtehet?
Az állandó harci helyzet megteremtése önmagában is statáriális fenyegetettség.

Ugyanakkor a hatalom semmiért nem felelős, de ehhez már az alaptörvényt is ismerni kell.
Értelmezd csak az alábbiakat, de vedd figyelembe, hogyan valósul meg:
M) cikk
Magyarország biztosítja a tisztességes gazdasági verseny feltételeit. Magyarország fellép az erőfölénnyel való visszaéléssel szemben, és védi a fogyasztók jogait.
XVI. cikk
(3) A szülők kötelesek kiskorú gyermekükről gondoskodni. E kötelezettség magában foglalja gyermekük taníttatását.
(4) A nagykorú gyermekek kötelesek rászoruló szüleikről gondoskodni.
XIX. cikk
(1) Magyarország arra törekszik, hogy minden állampolgárának szociális biztonságot nyújtson. Anyaság, betegség, rokkantság, fogyatékosság, özvegység, árvaság és önhibáján kívül bekövetkezett munkanélküliség esetén minden magyar állampolgár törvényben meghatározott támogatásra jogosult.
(2) Magyarország a szociális biztonságot az (1) bekezdés szerinti és más rászorulók esetében a szociális intézmények és intézkedések rendszerével valósítja meg.
38. cikk
(3) Nemzeti vagyont csak törvényben meghatározott célból lehet átruházni, törvényben meghatározott kivételekkel az értékarányosság követelményének figyelembevétele mellett.
(4) Nemzeti vagyon átruházására vagy hasznosítására vonatkozó szerződés csak olyan szervezettel köthető, amelynek tulajdonosi szerkezete, felépítése, valamint az átruházott vagy hasznosításra átengedett nemzeti vagyon kezelésére vonatkozó tevékenysége átlátható.
39. cikk
(2) A közpénzekkel gazdálkodó minden szervezet köteles a nyilvánosság előtt elszámolni a közpénzekre vonatkozó gazdálkodásával. A közpénzeket és a nemzeti vagyont az átláthatóság és a közélet tisztaságának elve szerint kell kezelni. A közpénzekre és a nemzeti vagyonra vonatkozó adatok közérdekű adatok.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
.
És a hét vezér?
A magyarok egyik vezére nem volt annyira Álmos, hogy - ha már arra jár - el ne foglalja Kijevet, legyen hol megszületnie Árpádnak.
Azért a kazarok, besenyők, kunok sem ministrálni jártak külhonba, a mongolok sem betegséget terjesztettek.
@dr. jenőke (jenőke): "(2) A közpénzekkel gazdálkodó minden szervezet köteles a nyilvánosság előtt elszámolni a közpénzekre vonatkozó gazdálkodásával. A közpénzeket és a nemzeti vagyont az átláthatóság és a közélet tisztaságának elve szerint kell kezelni. A közpénzekre és a nemzeti vagyonra vonatkozó adatok közérdekű adatok."

Az utolsó mondat alapján nem lehet vélelmezni, hogy bármely törvény felülírhatja ezt a rendelkezést.
Márpedig ebből fakadóan a bíró nem tehet mást, mint minden nemzeti vagyonra vonatkozó adatról kimondja, hogy az alaptörvény értelmében közérdekű adat, és a közpénzre tekintettel erről nyilvánosan kell elszámolni.

Ugyé paksika is közpénzből épül?
@gazoló:

Szia! Ez így reggelre erős volt. Berci megtermékenyítette az alienes anyaszörnyet?

Jó reggelt mindenkinek!
Mérhetetlen önuralma van rogánnak!
Tegnap tankolni akartam, de elment a kedvem.
272,- forint volt egy liter benzin.
Rogán megállta hogy ne követelje a kifli árának megemelését.
Pedig így kevesebb adó és járulék folyik bele az államba.
Rogán a kéményen dolgozó kisembörök bárátja.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Feljelentéseit nyilván eszközölte a mek'felelő fórumokon:

Egy percet sem kutattam,amikor 'kibactad egyszerűen belefutottam a 'face-n egy oldalon!

'Ilyennincsésmégisvan:)

Ő lehetett a rózsaszínű hajpántos 'dáma:)

www.youtube.com/watch?v=hP4J4Mvemuc

küldeném neki 'mégeccer:

www.youtube.com/watch?v=U2p4J9tiL-w
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Bizony így van ez.
Szerintem érdemes olvasgatni az alaptörvényt.
Érzékelhető a megvalósulás és a vágyak írásba foglalt gyűjtemény között a különbség, ugyanakkor van néhány elriasztó rendelkezés is.
A hitvallás pedig....
@látjátok feleim szümtükkel:

látjátok feleim szümtükkel 2015.03.16. 20:11:06
"Hétfőn tárgyalt egymással Borkai Zsolt, Győr polgármestere és Orbán Viktor..." kezdetű bejegyzéséhez ez akart a betét lenni:

sportgeza.hu/futball/2015/03/16/kozpenzen_nem_lehet_finanszirozni_az_eto-t/
@jaegtoer:

Én ilyen naiv holdkóros vagyok,aki azt reméli,hogy nem kell sokat várni arra a kétszázezerre!
Sajnos a tegnapelőtti megmozdulás(milla 5.0),tényleg enyhénszólva is 'impotens hangulata nem sok reménnyel tölt el
,de nem hagyjuk abba!

Jöhetnek váratlan dolgok,mert'cúszikazabanánhéj:)

Amellett a tüntetéseken is sokkal bátrabbnak, radikálisabbnak,kreatívabbnak kell lenni!
@gazoló: "Jöhetnek váratlan dolgok..."

Jöhetnek. Megérhetjük, hogy azok, akik 2006. őszén a Kossuth téren sátoroztak, most majd megint kempingezni akarnak egyet saját jogon. Mármint annak jogán, hogy azóta sem fizet nekik senki, és valamiből élni is kéne, a közmunka meg kezd unalmassá válni.
@jöttem:
"Elsősorban békére és nyugalomra vágyunk, meg egy normális Magyarországra."
Mi is. Csak azt nagyon eltérően ítéljük meg, hogy mi a "normális"
Egyébként meg felmérések igazolják, hogy ott nagyobb a nacionalizmus, ahol nem is ismerik a másikat - és nem ott, ahol együtt élnek velük. Mert ott a saját tapasztalataiknak hisznek és nem a meséknek.
Magyarország a sajnálatos trianoni lemetélések miatt túlnyomórészt magyar nemzetiségű - éppen ezért könnyű még a pirézek ellen is uszítani.
@Gábris szomszéd:
22.10. Nem majdnem Kádár - hanem majdnem Rákosi.
Egyébként csak most kezd nekik leesni a tantusz?
@jöttem:
szép, de nem reális összevetés. Van fogalmad arról, hogy mennyibe jönnének ezek ki, ha a fidesz "közbeszereztetné"??? Jó ha a 2/3 összejönne! :-)))
@Gábris szomszéd:
23.42 Csak azt a kérdést nem tették fel nekik, hogy miért éppen 19? Hacsaknem azért, mert az egy híján húsz?! Március idusán legalább redukálhatták volna 12-re. De még inkább jobb lett volna 3 (mert annyi a magyar igazság)
A csepp kivájja ugyan a követ, de porlasztva piszok sok időbe telik!
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Gyurcsány Orbán dicsérését egy dolog mentheti: a jobbosok szemében biztosan nem használt neki!
@dr. jenőke (jenőke): "Azért a kazarok, besenyők, kunok sem ministrálni jártak külhonba, a mongolok sem betegséget terjesztettek."

Orbán úgy csinál, mintha mi kakáltuk volna a turulmadarat. Pedig szerintem fordítva volt, és már ez is nagy büszkeségre adhatna okot részünkről. Örülhetnénk, hogy bevettek minket a népvándorlás c. buliba, és szerényen elfoglalnánk a minket megillető helyet.
Orbán olyan volt a fakutya vigyorával az ünnepségen, mintha a mókuskerék kis tengerimalaca kiáltozna izgatottan, hogy Én hajtom a föld kerekét!
@dr. jenőke (jenőke):

A probléma még feltáratlan komponenseinek hatásvizsgálati eredményének megismeréséig a világ megváltását elnapoltam egy tetszőleges csütörtökre, azzal a szándékkal, hogy ha mégis csütörtököt mondanék legyen kézenfekvő magyarázat a negatív sikerre és a felcsökkenő eredményekre.

Összefoglalom:

"_És mit kezdjünk a beletörődéssel, a karmával?
Az ehhez járuló politikai tudatlansággal?_"

Beletörődés, karma, s politikai tudatlanság?

Kell-e megváltás annak, aki rest? Kell-e szószóló annak, aki tétlenségével meghazudtolja a rajta segíteni, érte tenni akarót, aki némaságával köti gúzsba a jövőjéért harcolót?

A beletörődés, a karma és a politikai tudatlanság szentháromsága még soha nem hozott megváltást. S ha többen vannak a 'tudatlan restek' miért kellene értük feláldozódni a gondolkodásra képes cselekvőknek.

Tőlem jöhet a jobbik, legalább akkor, a végén, majd minden sültgalambváró rájön, elfogyott végleg az ingyenebéd.

Alaptörvény?
De Doktor, az műtétre szorul, és vagy karanténba zárva tengődnek, vagy dezertáltak az ész-sebészek.
@jöttem: Tehát azért kell korlátozniuk a románoknak,szlovákoknak az ottani magyarok jogait,mert itt sok a náczi.
@gazoló: nekem csak az tűnt fel, hogy magával beszélget a saját oldalán.
@kekex:

Hiszek abban, hogy normális, egészséges módon is meg lehet élni a magyarságunkat. Anélkül, hogy bárkit megbántanánk vele.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Konkrétan milyen jogokra gondolsz? Mert ez így nagyon homályos.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Kikerestem neked a somorjai székhelyű Fórum Kisebbségkutató Intézetünk kiadványát, ahol képet nyersz arról milyen jogaink vannak pl. az anyanyelvhasználat terén Szlovákiában.

www.jogsegely.sk/wp-content/uploads/2012/03/anyanyelvhasznalati-utmutato.pdf
@jöttem: Nyelvhasználat,magyar feliratú táblák képzés terén ha nem szenvednek csorbát a jogaitok,akkor jó.
Csak mert lehetett hallani ilyenekről.
Pl. nyugaton az ilyenekből valszeg. nincs gond.
Esetleg atrocitások magyar nyelv használata miatt.
Belédkötnek miatta,ilyenek.
Nem valami p.c. panelszöveget akarok erre hallani,mint nálunk a cigányok esetében.
A többi részt nem tudom,de azt ti tudjátok pontosan mennyit kaptok és mennyit akartok.És hogy elégedettek vagytok e ezzel.
Mondjuk mikor még toleráns voltam egyet értettem azzal,hogy ne provokáljuk az ottani "őslakosságot" LOL!
Ezzel még most is egyetértek.
De azért ne nagyon sértődjön már meg az a finom lelkük egy nagymagyarországos zászlótól!
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Ez az eset tavaly történt. Érdemes elolvasni a hozzászólásokat is.
www.parameter.sk/rovat/belfold/2014/05/30/andrej-kiska-talalkozott-magyar-noket-sertegeto-rusnak-aldozataival

A bunkók, sajnos köztünk élnek. Viszont nem mindegy, hogyan reagálnak az esetleges attrocitásokra a politikusok.
Remélem, egyszer megnyugtatóan rendeződik Malina Hedvig ügye is.

Ennek a cikknek a végén olvashatsz arról is, hogy az akkor frissen megválasztott köztársasági elnök miképp vélekedett az ügyről.
www.kronika.ro/velemeny/egy-csesze-tolerancia

Nem a nagymagyarország zászló kelt indulatokat, hanem az azt lengető véresszájú nemzetvédők viselkedése.
@jöttem: Ez már kezd tetszeni.
Viszont a véresszájúak esetleges sértettsége meg érthető.
De mégis mi a lófaszt tudnak ők csinálni hőzöngésen kívül?
Ha esetleg -szélsőséges példa-egy teljes magyarlakta falut kiirtanának,tudna tenni valaki valamit?
Kapnának az EU-tól egy ejnye bejnyét,azt annyi.
Kaptak egy országot.Azért ne sértődjenek már,ha valakinek ez nem tetszik!
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

esküszöm, én se sértőttem vóna meg, ha az a buci fejed nem szorult vóna bele a kedves édesanyád szülő járatába, te barom.
@hacsaturján: ???
Hélókám!!!
Én se mondtam semmit a tót édesanyádról!:))
Szerintem te nem beszéltél még így velem.
@hacsaturján: És különben is.Én szoktam így beszélni másokkal.:))

De azért mond el a problémád!
süti beállítások módosítása