Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/05/04/kormany-ellenzek-100-avagy-egy-atlagos-kampanyszombat-az-mti-vilagaban?utm_sourc... (2024.05.04. 20:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.03.14. 10:54 Fabius

Orbán G. már a békemenet aktivistákban sem bízik?

Címkék: orbán március 15 fördős attila váci-madách gimnázium

Van ez a pici probléma manapság, márhogy ez a népszerűség zuhanás izé, amitől pártunk és kormányunk úgy összezavarodott, mint egyszeri kádéenpés a vasárnap is nyitva tartó guminő piacon. A lengyel import Orbán G. rajongók kiábrándultak Őfelségéből, a választások alkalmából bevethető Kubatov Önkéntes Gárda SZECS-ék létszámilag kevesen vannak egy tizenötödikei tömeghez, úgyhogy forradalmi módszerhez kellett nyúlniuk, már amennyiben biztosra akartak menni.

Kivezényeltek volna diákokat tömegnek Őfelsége beszédéhez.

Sz'tán mikor kiderült, vannak iskolák ahol nincs tíz látens szecses a diákok és a tanárok között sem, és lyeneket irkáltak...

„Tantestületünk pedagógusai nem támogatják és nem is szervezik meg a diákok politikai színezetű rendezvényeken való részvételét, elfogadhatatlannak tartják, hogy ezt a diákok számára bárki is kötelezővé tegye, és az adatvédelmi törvényekkel ellentétesnek vélik annak kérését, hogy az esetleges résztvevők, vagyis a diákok adatait továbbküldjék a szervezőknek.″

...akkor a helyi nerkomisszár agya elborult. Mert ezt így hogy?! Mikor harcba hívja a Kedves Vezető a forradalmi ifjúságot akkor kezdetek itt gecizni? Há'kirugdosnálak benneteket az utolsó szálig, ha megtehetném, de mert nem tehetem, így csak fröcskölöm a nyálam acsarkodva, mint egy játszótéri korcs a kukába vágott megbüdösödött farhát fölött.

hulye3.jpg

Hogy az ilyen Fördős Attila féle csicskái a nernek teljes szerepzavarban egy párhuzamos univerzumban élnek az tisztán látszik. Elfelejti a paraszt, hogy ő nem a Jóisten első számú helytartója, hanem egy választók által pozícióba emelt helyi hülye. Olyan választók által, akiknek jelentős százaléka bánja már, hogy rájuk szavazott. És nyilván vannak köztük bőven olyanok is, akik szerint a politikának kurvára kuss van a gyerekektől és iskoláktól. Én például ilyen vagyok, és Fördős nertárs piszok mázlija, hogy a gyerekeim nem a váci Madách Gimnáziumba járnak.

De van ennek a bulikának egy másik olvasata is.

Ha tömeget kell szervezni egy Orbán G. beszédhez közönségnek, akkor eddig a legnyilvánvalóbb megoldás a békemenet aktivisták riasztása volt. Na, ez most már szemmel láthatóan nincs így. Csak nem köztük is vannak kiábrándultak, és bizonytalan mennyien lennének hajlandóak Viktorért utazgatni? Vagy úgy vannak vele, a vasárnapi zárva tartás rájuk is vonatkozik, és ha Harrach Péter otthon döglik akkor dolgozzon vasárnap a faszom? Akár hogy is, az elgondolkodtató - nekik - ha már egy "ünnepi tömeget" sem tudnak házon belül összehozni, és muszáj visszanyúlni a pártállami idők tömegtoborzó módszereihez.

 

 

1219 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr747267409

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tóbiás befőtt megpróbálta eltenni Orbán nagymamát 2015.03.15. 19:40:45

De a nagyi résen volt, és odacsapott a fakanállal a szemtelen befőtt kezére. Az MSZP ma nem ünnepelt. Szégyellték volna a várhatóan 200 fős ünneplő tömeget, amit mozgósítani tudtak volna, ezért nem tartottak március 15-én központi megemlékezést? Vagy ...

Trackback: Szigetvári Viktor a barikádokra vezetné a népet 2015.03.15. 19:38:18

"El kell söpörni Orbán rendszerét!" - mondta, és forradalmat hirdetett a nemzeti ünnepen. Nem viccelek, tényleg. Azt nem írja az Origo, hogy mivel alapozott a mérhető szavazóbázissal nem rendelkező mikropárt elnöke a harcos szónoklat előtt, de én úgy ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hasznos infó. ;)

Fördős Attila, Vác város polgármesterének fogadóórája minden hónap első hétfőjén 14 és 18 óra között,előzetes bejelenkezés alapján, a Városháza Polgármesteri irodájában (133. szoba)

www.vac.hu/index.php?page=polgarmesteri&flag=1&action=modify&szem_id=1
@Fabius:

Gyorsan:

"vannak iskolák ahol nincs tíz létens szecses a diákok és a tanárok között"

látens lenne az a létens?
@Imola Helyesi: "Orbánnál nincs jobb miniszterelnök. "

Ameddig mindenki haza nem visz belőle egy darabot. Tudod, erekjének. A tisztelet és csodálat jeleként.
Vissza a jövőbe!!

ebbe:))
"Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló."

pfejj,köpni kell etttől a 'polgitól!!

Na ezért megyek holnap reggel egyenesen a múzeumkertbe "hogyanyját kiáltozni!!
@jaegtoer: "Hogy az ilyen Födős Attila féle csicskái "-ból meg kimaradt attila vezetéknevének 3. betűje
mint egy árubemutató. ingyen utazás és ebéd, egy kis múzeumlátogatás. cserében végig kell hallgatnod a marketing dumát, és mindig van olyan, aki ezekből a túlárazott, túldimenzionált termékekből vásárol. eddig ezt a nyugdíjasokra alkalmazták előszeretettel, most a fidesz kiterjeszti a diákokra.
@Fabius:

Sz'tán remélem 'fox még ilyeneket írogatni:))
Ha már helyi hülye ... mindig ez ugrik be:

www.youtube.com/watch?v=f8Dfy35yO8s

:D
@Imola Helyesi: te még a szputnyik porszívót is megvennéd, ha orbán képe lenne ráfestve.
@Imola Helyesi:

Na, napi masztid, élvezeted megvolt, lehet takarodni!
@miva?:

Annyi Grétsy László,meg Lőrincze Lajos(RIP)kering már megint itt a gyík felett ma:))
@Imola Helyesi: Kedves Imola! Engedd meg nekem, hogy reagáljak arra a megjegyzésedre, hogy amióta a Varánuszra jársz, azóta mégjobban Orbán Viktor számodra a legjobb miniszterelnök. Nem tudsz társadalmi léptékben gondolkozni ezek szerint, de szerintem meg dirrekte hergeled itt a jónépet.Az, hogy egy blogon nem lehet mindenki az édes testvéred, az normális, de ebből azt levezetni, hogy Orbán Viktor, aki csak a halál f...val nem veszett össze eddig, csak a halál f...t nem lopta el családostul és nem döntötte a hazudozásaival romba milliók álmát a jobb jövőről, az csak hergelés lehet, mert amit olvasgatni szoktam a kommentjeidből, igazán nem tünsz egy 6 elemis parasztlánynak Balmazujvárosból.Én is összeakasztottam itt a bajszom egy-két mondvacsinált okostónival, mégsem lettem fideszes. Szóval Imola, meggondolatlan vagy, vagy pedig egyszerűen csúfkodsz, már megbocsáss.
@jaegtoer:
sic transit gloria glaciem mundi

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@gazoló:

"_Annyi Grétsy László,meg Lőrincze Lajos(RIP)kering már megint itt a gyík felett ma:))_"

Nem Lőrincze-, Grétsy-kérdés ez. Ha már (!), hanem RIP.

Az elején "szoktunk" szólni a posztolónak -ha szimpatikus- hogy javítsa már a nagy rohanásban észre nem vett hibát-elütést.

Az antipatikusok egyből megkapják a második beosztásukat. (mindössze ennyi:)
@Rodeo36:

Nyughass, komcsiügynök és agyroggyant. Még épp hogy csak elindult a poszt.
@gazoló:

"Annyi Grétsy László,meg Lőrincze Lajos(RIP)kering már megint itt a gyík felett ma:))"

Nana:))
Holnap szemmel tartalak, és ha meg mersz nyikkanni a világ legnagyobb államférfiúi beszéde alatt,nem kellő áhítattal és tisztelettel hallgatod, rád uszítom a hermelinemet.
Torokharapásra egy szóval van idomítva:))))))))))
@jaegtoer:

'Jóvanna értem,Orica drágának ment volna,csak most épp visszaszállt a fészekbe:)
@Imola Helyesi:

Isten őrizz, hogy hitbéli kérdésekben megingassalak. Sőt, légy oly jó holnap integetni nekünk az első sorból Orbán G. ünnepi beszéde alatt.

De sőt, egyenesen meghatódnék, ha vinnél egy táblát magaddal így érzékeltetve Őfelségével, hogy a Varánusz blog olvasói sokat gondolnak rá, és jó egészséget kívánnak őneki és a kiccsaládja részire.
@gazoló: blog találkozó lesz a múzeum kertben? ;)
@Gábris szomszéd:

Ha azt mondom igen,'államellenesösszesküvést szíTEK!!
"Akinek van füle hallja!!
Szeretnék már végre szembenézni 'minielnökömmel!
Állmapolgár vagyok,demokrácia van vagy 'miazistenfas@a,jogunk lesz ott lenni!!
@Imola Helyesi: "Pláne, amióta itt vagyok, még erősebb lett az a hitem, hogy Orbánnál nincs jobb miniszterelnök."

Fogadd örökbe!
@Imola Helyesi: élvezettel olvasom a vergődését,de mindig az jut eszembe,hogy nem megterhelő-e azt a követelést teljesíteni,hogy akár még nevetséges hülyét is kötelező a zembernek magábul csinálnia.a hangsuly a kötelező-szón lenne kérem tisztelettel.nagyon megalázó azt bemutatni és tenni ezt állandóan,hogy egyrészt gondolkodni nem tud,másrészt nem elvei vannak(bárcsak lennének)hanem csak lózungjai.ugyanakkor szerencsétlennek is érzem magam,hogy miért nem egy okos értelmes érvelni tudó lény lakozik önben aki megosztja a gondolatait.helyette nem oszt meg semmit csak végzi örömtelenül a dógát.
humortalanul.
kétségbeesetten akar jópofizni,még a 4betüs gvel kezdődő szavakat is használja,hátha igy befogadják?-és semmi.
de semmi.
hatástalannak teccik lenni kejcsókolom,és neveccségesnek,de ami még rosszab,hogy ezt nem teccen észrevenni és egy mártír pozicióba helyezte magát.
pedig a lábtörlő sosem az.
természetesen a rosszabb -az kettő darab b-betú de jelen helyzetben akár több is lehetne:)))
@jaegtoer: ez mégcsak az időmérő kösztetek, vagy már a futam?:)))
én fettelfan vagyok:)
Amennyiben az ügynöklisták nyilvánossága, és a korrupció ellen is keményen küzdene, talán még én is rá, no meg a fideszre szavaznék.

www.hirado.hu/2015/03/14/fidesz-fenyvesi-zoltan-kemenyen-kuzd-az-uj-munkahelyekert/
.
1927 novemberében gr. Klebelsberg Kunó kultuszminiszter indítványára – Kossuth Lajos örök érdemeinek törvénybe iktatása mellett – március 15-ét nemzeti ünneppé emelték.
1945 márciusában, a nyugati országrészben még dúltak a harcok, de Szegeden a Független Kisgazda Párt képviseletében Balogh István római katolikus pap és a kommunista Rákosi Mátyás közösen emlékezett a forradalom évfordulójára. Az Ideiglenes Nemzeti Kormány pedig nemzeti ünneppé nyilvánította március 15-ét.
@látjátok feleim szümtükkel: csak nehogy, hozzanak egy kétharmados törvényt, hogy az audi egy szar autó, és abcúg vele:))
@jaegtoer: csak csöndbe, csak halkan, hogy senki meg ne hallja:)))

HAJRÁ JÉG!!!!!

na megyek felrakok három lámpát. :)))
u.i:ne kezd el!
@Orica Középföldi:

"rád uszítom a hermelinemet.
Torokharapásra egy szóval van idomítva:)))))))))) "

Az olyan'cicanyúl féle?

www.google.hu/search?q=hermelin&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=JhoEVY_BMcWtadGAguAB&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=633

Esetleg akkor Te is ott leszel a közelben?
.
A diktatórikus hatalommal szembenálló szervezetek 1989. március 15-én százezres tömeggyűlést tartottak Budapesten, ahol szimbolikusan lefoglalták a Magyar Televízió székházát, demonstrálva, hogy az intézmény az egész nemzeté és nem a kormányhatalomé. Az eseményen Cserhalmi György színművész felolvasta a tizenkét pontba tömörített követeléseket...
Nocsak-nocsak, hogy mik vannak! Jó lesz azért vigyázni, mert ha a rokonok felvásárolják a fél települést, akkor a maradék lakók szét is nézhetnek.

index.hu/belfold/2015/03/14/orban_apja_mergesen_kirohant_egy_lakossagi_forumrol/
@taga20:

No azt akkor valaki levette korábban? Szabad tudni miért?:D
@taga20:
.
Csak három lámpát?
Olyan ez, mint Tiborcz panasza Hévízen.
@látjátok feleim szümtükkel: me elköltöztek a korábbi tulajok, bár a csaj maradhatott volna, me jó bőr volt:)))
@Imola Helyesi: De szar lehet neked, hogy még csak elképzelni sem tudsz jobbat.
@dr. jenőke (jenőke): 46 éves koromra én is a saját családiházamra álltam:)))
a bánkbánba volt hévízi szín? nem emlékszem.
@dr. jenőke (jenőke):

ööööööööö

Mit kíván a magyar nemzet?

Szabad, független, demokratikus Magyarországot.

1. Valódi népképviseletet és többpártrendszert. Biztosítsák a választások szabadságát és tisztaságát.

2. Rendőrállam helyébe jogállamot. Érvényesüljenek az emberi jogok, legyen bírói függetlenség.

3. Szólás-, sajtó-, lelkiismereti és oktatási szabadságot. Számolják föl a hírközlés állami monopóliumát. Oszlassák föl az Állami Egyházügyi Hivatalt.

4. Jogot a sztrájkra. Ne korlátozzák az érdekvédelem, a követelés és a szolidaritás szabadságát.

5. Méltányos közteherviselést, a közkiadások társadalmi ellenőrzését. Szüntessék meg az egyéni és csoportos kiváltságokat. Adják meg mindenkinek az emberhez méltó élet alapfeltételeit.

6. Ésszerű gazdálkodást, működő piacot, a tulajdonformák egyenjogúságát. Állítsák le a pénzemésztő és környezetpusztító nagyberuházásokat, szüntessék be a veszteséges vállalatok támogatását, vessenek véget a vállalkozás és a lakosság megsarcolásának.

7. A bürokrácia és az erőszakapparátus leépítését. Oszlassák föl a Munkásőrséget és az Ifjúgárdát.

8. Szabadságot és önrendelkezést Kelet- és Közép-Európa népeinek. Szűnjék meg Európa katonai, gazdasági és emberjogi kettéosztása.

9. Semleges, független Magyarországot. Vonják ki a szovjet csapatokat hazánk területéről. Töröljék a magyar ünnepek sorából november 7-ét.

10. Felelős kisebbségi és menekültpolitikát. A kormány lépjen föl a nemzetközi fórumokon a magyar kisebbségek védelmében. Szűnjek meg a rendőri szemlélet és a jogtalan megkülönböztetés a romániai menekültek ügyében.

11. Nemzeti önbecsülést. Vessenek véget a történelemhamisításnak. Adják vissza a nemzetnek címerét.

12. Igazságot '56-nak, tisztességet a forradalom mártírjainak. Nyilvánítsák nemzeti ünneppé október 23-át.
@gazoló:

Közelben vagyok.
Ezek szerint te még nem láttad, hogy ez a gyönyörűség hogy bánik el, egy nála 7-8-szor nagyobb nyúllal.
Én láttam:))
@Imola Helyesi: Képességeid vonja kétségbe az hogy attól a retardálttól nem tudnál jobb miniszterelnököt aki 3-szor adta át a Várbazárt,csak így tovább.
@Orica Középföldi:

'Nefenyegessé,mert kapsz ebből egy csokorral:)

Hérics:
kepkezelo.com/images/nl8uyk8nndzbdsxdp15.jpg

A nyúlról egy rigmus jutott 'ecembe:)

'ittahúsvétittanyúldiktátornakalko'nyúl:))
@Gábris szomszéd: Megint idevezényelt a világraszóló tolvaj putingazdád?
@Imola Helyesi: jaj, te teleszart szájú, aztán menetelni kihajtott fideszcseléd - mekkora prolinger népség vagytok tik már!

húsz éve rajongtok ezért a kontár, hantás, az emberek egymásnak uszításán kívül mindenhez segghülye, teledilikúpozott tolvaj geciért és az országot a Családnak és a haveroknak csontig lerabló Maffiájáért, miközben undorodnak a folyamatos lázállapotban tartott ostoba, pronyó, politikusokba szerelmes fajtátoktól, és a hátatok mögött a térdüket csapkodva röhögve mondogatják egymásnak: ezeknek a proli birkáknak a szájukba is szarhatnánk, akkor is imádnának minket!

húsz év érzelmi életet adtatok oda ennek a bűnbandának az életetekből, tik nyomoronc fideszbirkák, nem csoda, hogy nem tudtok lejönni a fideszdrogról: magatokat tagadnátok meg - sok eszetek van...
"Az Audi Hungaria felmondja szponzorációs szerződését a Győri ETO FC profi labdarúgócsapatával, az utánpótlást azonban továbbra is támogatják – jelentette be a német autógyár. Az ok a Quaestornál kialakult helyzet, ami negatív hatást gyakorol a klub hírnevére.

A Győri ETO FC tulajdonos cégcsoportjánál kialakult helyzet és az elindult hatósági vizsgálatok olyan negatív hatást gyakorolnak a Győri ETO FC hírnevére, ezáltal a profi futballklub és az Audi Motor Hungária Kft. együttműködésére, hogy a vállalat úgy döntött, azonnali hatállyal felmondja szponzorációs szerződését a Győri ETO FC-t működtető Kft.-vel."

Mocskos EU!
Mocskos EU!
Mocskos EU!
Mocskos EU!
Mocskos EU!

Rohadt multi, most bezzeg kihátrál... Piktorunk regenerálása rövidesen aktuális.
@taga20:
.
Nem is emlékezhetsz.
(Hely)színváltozás következett be.

Bánk bán helyett most az Orr bán tragédiát élvezheted, bár ez nem gumiból van.
Mielőtt felment volna a függöny, már el is lopták. Minden a nyílt színen folyik, várható, hogy elsül egy mérgezett létra is.
Az izgalom meghágta a tetőfokot, senki nem sejti, hogy a végén lesz-e nyugdíja.
.
@Imola Helyesi:
Kiskegyed is tégla volt mint imádott csüngőhasú vezérkéje? Kiskegyed is azok közé tartozik akik még a csüngőhasú vezér ürülékét is megennék mint csokoládé, ugye?
@István Tamasi: nekem a vamzerneve tetszik, amit a tartótisztjétől kapott a katonatársait beköpő, enyves kezű szakrális Csaba királyfi, István és Béla királyunk után a III. Honalapító: "Kurázsi".
Kellemes lesz ez az álami ünep. Remélem Palibá is felmászhat a dísztribünre P. Imrével együtt! Ah mi szép lenne együtt látni nagyjainkat!
@xyxyxy71:
Tényleg, valami Kurázsi Viktor volt... :)
Imola anyátok a Béla név mellé rövidesen felveszi ezt.
@miva?:
Az a díszítés lenne, a lámpaoszlopokon...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Előtte bemutatják a csapatot, ahogy illik, aztán megkezdik a himálódzási gyakorlatot. Gimnazisták pontoznak.
..és hol vannak azok a droidok akik trónra emelték a nemzetvezetőt? Avagy kedvenc focistáink? Ők milliókat kaszálnak a Kedvesvezető jóvoltából! Ha már focizni nem is, de tapsolni meg tudhatnak ezek az IQ-Bajnokok!
@GeoCracker:
Ez az erekje most a G.Orbán előállításához szükséges erektálásra utalás, vagy ereklye?
@évásanyó:
Túl jóindulatú vagy. Ez tényleg ilyen hülye!
@jaegtoer: R.I.P.

brühüyyy

a két jó barát összetart mint látom...mennyire forróak az érzelmek közöttetek jegeslaca és oricajózsika egy szép meleg pár
@kekex: Dehogy hülye, hanem látja a dicső jövőt. Ennek a népnek szerinte az a tragédiája, hogy a vezérhez hasonló zsenik bagatell PaksII-kök, mutyikon, iskolai kényszerítéseken buknak el, és nem tudják felemelni az országot.
Pedig nyilván tudja, hogy mi a terv, csak nem árulja el nekünk, mert akadékoskodó hitetlenek vagyunk. Olyan ez, mint mikor az asztaltáncoltatás nem működik, mert ül a körben egy hitetlen - aki figyeli a trükköket. Ha ő elmegy, egyből táncol az asztal, fizet a néző, és megtörténik a csoda.
@jaegtoer: kavard jobban béla még csak 1574 a számláló
teljesen kiesel a napi normából hogyan leszel sztahanovista???

meg fognak....feddni

vagy lefednek?

brühüyyy
@kekex: :) sosem becsüld le az ellenfeled:)), van Imolában pozitivum. Nála rögvest látszik merre húz a szekér, amit jobban becsülök, mint a spicliskedést.
@Marcellusca:
:-)

@kekex: :-) azokra is, akik arra indulnak be, hogy Orbán vezért láthatják, hallhatják.
@xyxyxy71:
Én csak póriasan téglavikinek hívom.
@GeoCracker: Én eléggé toleráns alak vagyok. A minap telerajzoltam pár A3-as lapot a fejleményekkel azért, hogy láthassam, hogyan fogható fel a dolog úgy, hogy egy államférfi a hazájáért dolgozik. Itt nagyvonalúan átléptem a mangalicatelepen, stadionon, szemétfeldolgozón, stb.

Nem vagyok politikai elemző, és nem is áll rendelkezésemre az az információhalmaz, ami alapján Orbán lavíroz DE nagyon nehezen található olyan vonal, ami mentén nem egy gazember a miniszterelnök.

És a legriasztóbb éppen Imola meg Gábriel arkangyal. Hogy vannak, akik nem az esetleges pozitív narratívát hozzák, hanem tetszőleges dolgokat és azok ellentétét is hajlamosak képviselni csak azért, mert pont az a valaki állt elő valami bolondsággal, akire ők a saját személyiségüket felépítették. Nem gondolom, hogy náci lenne Vona vagy Orbán, de ha az lenne is védenék ezek az alakok körömszakadtáig, és ez sokat elárul arról az országról, amit a hazánknak szeretnénk nevezni :(
@gazoló: Néhány pont kivételével a pontok többsége mind a mai napig megállja a helyét.
@gazoló: Néhány pont kivételével a pontok többsége mind a mai napig megállja a helyét.
@miva?:
Azt hiszem mindig baj, amikor az eszmehűség vagy csak simán a vakhit felülír mindent. Az eredmény az a fanatizmus, ami már dacolni képes bármivel. S a nap is zöld, ha a Párt úgy akarja.
@miva?: Tévedés. Nem védeném körmömszakadtáig. Ja és én szoktam elég sok pozitív narratívát is hozni errefelé.:)
@miva?: az előbb írtakat elvitte a cica úgy látszik.

Szóval, a hitelvi alapon fanatizálódók számára a racionalitás elvész. Az érvek szerepét átveszi az igehirdető személye.
Ez mindig veszélyes, mert valójában elvtelen végrehajtókat termel.
@GeoCracker: Erre persze még mindíg nem jött semmiféle elhatárolódás az illetékesektől.

alfahir.hu/jobbik_valljanak_szint_az_akasztasrol_a_balos_kispartok
@GeoCracker: Így van, és lehet is egy 300milliós országból vett napi rettenetet úgy tálalni, mint ami általános arrafelé. Emellett persze nagyon jókat röhögök, ha a Vona számon kéri Szíjjártón, hogy miért nem támogatja a saját törvényjavaslatát, amit ellenzékben nyújtott be. Ha nem lenne mellé ez a habitus, még értékelném is a dolgot. De ha valahol azt látom, hogy a saját bűnözőnk jó bűnöző, akkor elkezdek kételkedni, és ha kételkedek, akkor hamar találok szennyest, és akkor arról is kiderül, hogy az egy jó bűnöző szennyese, vagy hogy amerikában bezzeg mik vannak, és már vissza is értünk a startvonalra.
Miért van az, hogy a nem síkhülye lakosságot nem akarja megszólítani senki, miközben a választók kb fele szemmel láthatólag nem veszi be ezt a gyalázatos maszlagot? Nem értem, de nagyon érdekel.
@Gábris szomszéd: Olyan ez, mint mikor a ti emberetek akarja halomra ölni a zsidókat vagy cigányokat. :D

Úgy érezzük, hogy ennyi jár nektek. ha valóban megkezdődnek az akasztások, akkor meg egyrészt szembesülhetünk a valódi keménységetekkel - ami ugye megakadályoz abban, hogy 2/3-os törvényt gáncsolva ne engedjétek a fél ország koldusbotra jutását egy péntek esti beszólás miatt - másrészt épp a libsibolsi banda véd majd meg téged attól, amit pártod régóta nekik fenyegetésképpen megfogalmaz.
@Gábris szomszéd: Én tőled nem látott információt még soha nem láttam, max torz narratívát. Köszi.
@miva?: "Olyan ez, mint mikor a ti emberetek akarja halomra ölni a zsidókat vagy cigányokat. :D"

Csak nem akarod azt mondani, hogy már a libsik is azon szinten vannak, mint az az 1 milla pusztabunkó jobbik szavazó? :)

"másrészt épp a libsibolsi banda véd majd meg téged..."

Mármint azok védenek meg, akik közben akasztják a jobbik szavazókat?
@Gábris szomszéd: Így van, mind a kettő. Hozzá vagy szokva az ilyesmikhez :D
@Gábris szomszéd:
"Mint arról az Alfahír tegnap beszámolt, a Magyar Liberális Párt (MLP) egykori alapítója, korábbi XX. kerületi polgármesterjelöltje patkányoknak, csótányoknak, férgeknek nevezte a jobbikosokat Facebook-bejegyzéseiben, "

Egy olyan páret esetében amelyik zsarolja a saját tagjait, nyíltan rasszista és fasiszta nézeteket valló képviselői vannak tényleg el kell határolódni. A férgek nevében el is határolódok. A csótány egy nagyon ahsznos hulladékeltakarító kisiparosa az élővilágnak.

Amúgy tényleg disznóság az akasztás. Az embneri életet többre becsülöm. De azért az elvtársaidnak szívesen visszaüzemelném Birkenau egy részét. S nagyon vigyáznék, hogy életben maradjanak. Pusztán a tömény és kilátástalan rettegést tgartanám fenn nekik addig, amíg a szemük is rezegni nem kezd minden zajra. S utána érdeklődném meg, hoyg mi a véleményük a csótányokról.
@miva?: Még 2013 ban írtam a jobbik részigazságairól. Mert van nekik. A politika bűne, hoyg csak embertelen válaszok vannak. B jobbik és társai.
@GeoCracker: Ez a szomorú. Ha a tavaszi metszést rendesen megcsinálnák, hamar lehetne néhány elfogadható párt Mo-n, de hát könyörgöm, kik lennének az arcok? És az arcokban hisznek a pontagyúak!
@GeoCracker: @miva?: Nos emlékeztek Knosszi egyik tegnapi kommentjére?

varanus.blog.hu/2015/03/12/fidesz_az_amneziasok_es_felnotasok_partja/full_commentlist/1#c26464569

Válaszaitok kapcsán eszembe jut egy régebbi írás, amit talán jó lenne ismét átelmélkedni.

„Helyes, ne legyen a nácikkal párbeszéd” – bólintanak sokan, majd elhatározzák, hogy maguk sem szólnak többet a szomszédhoz, aki legutóbb azt mondta, ő bizony a Jobbikra szavazna. Ez ma igen gyakran megtörténhet, amikor ugyanúgy kérjük számon barátainkon, ismerőseinken kedvenc pártja viselt dolgait, mint a párt politikusain. Összevonjuk a szemöldökünket, ha Schiffer András beszélgetni merészel jobbikos képviselőkkel, majd kimegyünk tüntetni, és bőszen kiabáljuk a másik magyar embernek, hogy „náci”, hogy „komcsi”, hogy „hazaáruló” és hogy „fasiszta”. Aztán egyes politikusok már a gyanús ügyletek kivizsgálását is vonakodnak jobbikos képviselőkkel közösen követelni – miközben előkerül egy másik ellenségkép, a „drogos pesti firkászé”.

Pedig a jobbikos politikussal is van miben egyetérteni, mint azt a mellékelt ábra is mutatja. Sőt, adott témában ki lehet egyezni a szocialistával, de még az „álcivil liberószervezettel” is. Erről írja Tóta W.: „Időbe telik feldolgozni, hogy nem fekete és fehér a világ, hogy lehet igaza a szocinak és a turulistának is olykor. És hogy a vitáink mellett is meg tudunk egyezni néha, és nem akarjuk állandóan lámpavasra húzni, aki mást gondol.

Mert háborúzni nem muszáj. Egyes politikai kérdésekben is dűlőre lehet jutni jobbikosokkal, fideszesekkel, MSZP-sekkel vagy bárki mással – nagyon sok dologban pedig egyáltalán nem is kell. Török Gábor szerint azonban „ma nincs semmi: sem szakmai, sem civil, sem baráti, sem semmilyen. Itt még az ellenerő is csak politikai lehet.” Görögországban ma – úgy tűnik, – tényleg egyre látványosabban nincs semmi. Hallgatom Fyssas, vagyis Killah P dalait: a szöveget nem értem, meglehet, nem is értenék egyet vele, de maga a zene kimondottan tetszik. Nincs felesleges nyáladzás, mint sok hazai rapper esetében. És a zene valószínűleg attól még ugyanúgy tetszene, ha érteném, miről rappel Fyssas. Akinek családja volt, kedvenc filmje, nőideálja és zenész példaképei. Miként nyilván a meggyilkolt Arany Hajnal-tagoknak is. Valakiknek ők csak nácik voltak és baloldaliak „Ellenségek” – ahogy a valós háborúban sem gondolunk bele, hogy akire épp lövünk, annak is ugyanolyan álmai, reményei, félelmei és távol maradt szerettei vannak. Valahogy sokkal egyszerűbb kimenni, és üvöltve nácizni meg komcsizni. És ha nincs hová fokozni a vitát, meghúzni a ravaszt.

Közben pedig egyre csak pusztítjuk létfeltételeinket."

mandiner.blog.hu/2013/11/23/naci_gyilkossag_es_anarchista_bosszu_csucsra_jaratott_politikai_konfliktusok
@GeoCracker: Ez szerintem egy tévedés a részedről. Mármint, hogy csak embertelen válaszaik lennének.
@miva?: Valójában azt hiszem az egész választás azon bukott el, hogy nem valós programokhoz próbáltak hiteles arcokat találni, hanem polcelebeket probáltak besinkófálni valami lozungdömpinggel.
@Gábris szomszéd: Nem szeretném, hogy egy gyűlölet/kirekesztés propagáló formáció teremtené meg a fidesz utáni új Magyarországot. Már megbocsáss.
@The Ghost Wolf:

Pontosan!
Erre kiáll a 'pöfete'g ügynök 'csákmáté és '48-ra akar emlékezni a múzeum lépcsőjén:(
Kurvára'felbacom az agyam,ha erre gondolok!!

"Éhe kenyérnek, éhe a Szónak,
Éhe a Szépnek hajt titeket.
Nagyobb igaza sohse volt népnek,
Hitványabb Nérók még seholse éltek.
Vagytok: a Ma, vagytok: a Holnap."

www.youtube.com/watch?v=Vmy43d3VSUo
@miva?: @Gábris szomszéd:
Ez az a 2013-as írás, amit emlegettem...
endresy.blogspot.hu/2013/11/a-jobbik-es-elvbaratainak-igazsaga.html

@Gábris szomszéd:
Szerintem nem tévedés. Azt írtam, hogy jObbik és társai. Incl. A Jobbikból rollout-atl kihasadt hngaruaorórát .s a gárdákat. betyároktól pincérekig.
@Gábris szomszéd: Csak kiröhögteted magad és a panelprolikra vadászó zombikokat putinbérenc.
@Toportyán Zsóti: Nálad jobban sosem fog sikerülni. ;)
@miva?: Pont ez a tévedés. Hidd el nekem, hogy a szavazóik nagyon nagy többsége abszolút nem gyűlölettel teli vagy kirekesztő.
@miva?: 2015.03.14. 11:13:13
"...Födős Attila féle csicskái "-ból meg kimaradt attila vezetéknevének 3. betűje..."
Semmi gond ! Úgyis tudja mindenki, hogy FÖRDŐS az ! Már az anyja is az volt. A nevét és talán a habitusát is tőle örökölte... Mellesleg asztat, hogy Attila, még az ellenfelei is nagy "A"-val kezdik... Gondolom, "kivéve a gyevi bírót..."
Elírás!
Tessék mindenhol javítani!
Nem Fördős, hanem FÜRDŐS!
@Gábris szomszéd:
Tényleg, tényleg nem...

kuruc.info/galeriaN/2012/Kulcsar_emailcipoduna150314_01.jpg

Ez is valami "félreértés" csak.
Tudom én...

Gondolj bele, ha véletlenül szimpla náci népművészeti agyagedénynek nevezném csak azért, mert annak látszik.
Azzal az eltéréssel, hogy még leköpni sem érdemes benneteket.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Hát igen. Mi ez ahhoz képest amikor 1 milla szavazót akasztanátok nem igaz? :)
@Gábris szomszéd: persze, mert azt mondták a közvélemény kutatásokon. mert annyi van bennük, hogy szégyellik elismerni. mint a viccben, de igény lenne rá. aham.
@Imola Helyesi:
Most lebuktál.
Túltoltad a bicajt.
Soha nem szabad fullban nyomni a kretént.

Egyszerűen az nem létezik, hogy a valóságban ilyen ember létezzen.
Az evolúció szabályai szerint már rég meg kellett volna fulladni a saját nyálában... :D
@parti_giano: Igény másra lenne, de nem arra amit a műrettegők gondolnak. :)
@Gábris szomszéd:
Hát persze... az "akasztanátok" szavad kire vonatkozik kicsi hibbant?
Mert ugye én kicsi kis akasztófával játszadozok rendszeresen, meg leköpködöm magyar áldozatok emlékművét, olyanokét, mint pl. Richter Gedeon, Salkaházi Sára,... viccelődöm velük... ja nem, az a tetű népség a TE fajtád.
Aljanép vagytok...
@Rodeo36:

"__@jaegtoer: R.I.P.
brühüyyy
a két jó barát összetart mint látom...mennyire forróak az érzelmek közöttetek jegeslaca és oricajózsika egy szép meleg pár___"

Te irigykedsz!???:DDD
@Gábris szomszéd: nézz rá az alfa és mandiner kommentekre, kurucot ne is említsem. valóban a tolerancia mintapéldányai. nyugodtan dobhatod a rózsa cikket, nem értek egyet a mondataival. az, hogy a pártod vezetői megtanultak polkorrekten fogalmazni a cinikus mosolyuk közben, engem nem ver át.
@Gábris szomszéd: ne picsogn már, nem veszed észre milyen szánalmas vagy?
beszélj kgbelaval, Menjen árulkodni a gazdatlkhoz, hovy titeket itten bántanak verbálisan.
Bár Putyin az Audinal ezerszer gyorsabban forditana hátat Nektek, ha már nem lenne szüksége az ostobaságotokra.
Az oroszokrol lehet rosszat mondani, de azt viszont nem, hogy becsulnek a silany szolgát.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Hogy kire vonatkozik? Hát kérdezd a libsit, aki leírta az akasztófás kép mellé:

"amikor a jobbikos a helyére kerül".

Persze te ettől még nem vagy aljanép, de én mindenképp az vagyok, főleg amikor előszednek egy 2011-es mailt. Ja és ha majd te is nagy rettegésben elhatárolódsz az akasztástól én is megteszem ugyanezt ok?
@habakuk000: Én egyenlőre ott tartok Béla ügyben, hogy várom a bizonyítékokat és persze a jogerős bírósági ítéletet az ügyében. Gondolom te is ugyanazt teszed, hiszen feltétlen híve vagy a jogállamnak. :)
@gazoló:

Gyanítom, hogy ha a nemzet hősei feltámadnának, vesszőfutás kíséretében ebrudalnák ki Harrochot az országból. Lehet, hogy a Kárpár-medencéből is.
@jöttem:
Szia!
A kommentekből is árad a 'szeretet:)
Mariann19,Micimaci:

Ha olvastok...kezdődik!

Hajrá Építők!!!

kozvetitesek.com/digisport-1/
@Gábris szomszéd:
Ellentétben veled - propagandista elvtárs - nekem nem kell elhatárolódnom, mert én nem propagálom annak a vadbaromnak sem a nézeteit, sem a pártreferenciáját.
Ellenben neked ezek az idoljaid, ezeket linkelgeted be naponta 10x, véded és propagálod állandóan.
És persze megint én vagyok eltévedve...
HÁT HOGYNE!
Kulcsár féle vadbarom meg a megtestesült szelídség.
Ennek fényében persze a fenti "szavazóik nagyon nagy többsége abszolút nem gyűlölettel teli vagy kirekesztő" mantra elég szarul néz ki... hisz tényleg, ő nem a "szavazó", erre a tetűre szavaztok!
1894 április 1-én volt Kossuth Lajos temetése.
A szomorú alkalomra íródott a következő dal, amit ma már népdalként tartanak számon, mivel nagyon sok változata él. Én az édesanyámtól tanultam.

Sajnos, most is aktuális.

Tavasz elmúlt, a rózsának
Lehullott a szép virága
Ne sírj, ne sírj Kossuth Lajos.
Lesz hazádnak szabadsága!
Mi Néked fáj, nékünk is fáj,
Sorsunkat viselni bajos,
De az Isten majd megsegít,
Csak gyere haza Kossuth Lajos!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nagy kő esett le a szívemről, hogy megtudhattam tőled, hogy némely vadbarmokért szerinted sem kell felelősséget vállalnunk.
lexentebb (hihi) nemzeti? ünnepünk alkalmábul boldog fostalicska tologatást kívánok az egybegyülteknek!
@gazoló:

Nem csodálom! Minden biztosítékot kiver a KDNP képviselőinek magatartása.
Pezsgőt bontok ha majd szétesik a párt.
@hacsaturján:

harmadik napja szopni jár ide ezzel a témával. úgy látszik az elválasztás sikertelen volt.
@jöttem: Ti meg évek óta jártok ide rettegni ugyanazokért. ;)
Tudjátok mit?
Ha nem tesztek semmit (a bloggazdák sem) és csak etetitek Gábrist, Imolkát meg Rodeó papát, akkor tegyétek.
Én meguntam. Még olvasni is.
További jó "szórakozást"!
Léptem (egy jó időre biztos).
Csá!
@Gábris szomszéd: Boldogabb békeidőkben a spionok a vár fokán bokáztak, nem a jogállamról papoltak ábrándosan.
A 444-en olvastam:

"A Felcsúti Szentélyben játszik ma Orbán Viktor házi csapata és a Honvéd. Megint kértem fotós akkreditációt, válaszra sem méltattak. Nagyvonalú. Két hét múlva újra megpróbálom, hátha."

Nem ártana, ha valaki seggbe rúgnám ezt a bandát. Azt a stadijonyt állami pénzen építették, nem is kevésen, milyen dolog ezek után magyar állapolgár újságírónak nem adni akkreditációt? A haver újságíró miért kaphat?

Vagy a nem haver újság olvasóinak az adója nem ér annyit, hogy ők is kaphassanak a görbe lábúakról külön tudósítást?
@látjátok feleim szümtükkel: Mi? Hol? Megszólították?

Baj lesz ebből meglázsd :D

Összekutyulják a szálakat oroszék, oszt tanulhat az interiorizált vélemények helyet újat a bamba putyinnyaloncok csokra.

Baj lesz, meglázsd!
@gazoló:
Köszi, már rajta vagyok a témán.
Hejre kis legínyek ezek az új márcziusi ifjak. Cipőbe csulázni csak az összetartozás legbátrabb bajnokai tunnak!

Egybű mögteccett a csintalan burája, szamegasten!
@Toportyán Zsóti:
"Megint idevezényelt a világraszóló tolvaj putingazdád?"

gábris nálam szűrőn van, kérdezze meg már valaki tőle, hogy van az öreg putyin? mindenféle hírek szerint az utódjai aggódnak az egészségéért. hátha.
nátha?
@gazoló:
"Ha olvastok...kezdődik!"

köszi, jó, hogy szóltál :)
@miva?:

Még a végén elkopik a nyelvük is.:D
@Imola Helyesi: Hej de az a nyamvadt akadémia a netes nyelvet illetően eltérő állásponton van. Nem tudnak azok semmit!
@Gábris szomszéd: te retardált fasz, kulcsártróger meg HATMILLIÓ ZSIDÓT küldött a krematóriumba!
kapjál má magadhoz, te szemétláda!

elmegy az ember lámpát szerelni pár órára, és erre jövök vissza!

szavakat se találok rád. BROÁF
@habakuk000: Hát az pláne ráférne az elmúlthuszon hazaárulóira. Bár ezt te igazán tudod.
@taga20: Ne iszgassa fő magát, vegyen példdát álamelnökünkrőll nyugalom tekkinteté ben, és tartozzon ösze nemzet test vérével álami ünepünnkön!
@Secnir:
Trollkodás megy ott is, valami kis propagandabuli van előkészítve.
@jöttem: Orbánnak kellene kiesni és akkor felfalnák egymást szépen sorban.
Pezsgőt bontanék én is és unikummal innám.Egész nap itt lógnék a neten veletek.

Emlékszel, meséltem a tesómról aki egy öreg nénit /84 éves/gondoz az Osztrákoknál.Elesett a néni és eltörött a jobb keze.
@taga20: Hagyd már ezt a faszságot öreg. Vagy az egész estét a hülyeségeiddel akarod tölteni?
Nem kéne már azt a lábszagú gomolyát kilökni a szemétbe? Telebüdösíti a blogot, oszt nem mindenki szereti a pálpusztajit.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

No para! Vonáék majd beperlik a cipőket. De mit várunk egy jobbikostól? Azt teszi, amit tud - köp.
@avanivi:

Eljön az is.))

Hát kellemetlen az a törés, főleg idős korban. Remélem, a néni nem a testvéreden vezeti le a rosszkedvét. Hajlamosak rá.
Hírek szerint az orosz hadsereg hadgyakorlatozik élesben. Lehet, hogy már működik a háziőrizet, esetleg láncon vezetik a havert?
Akkor most, hogy Gágris, Imola, Rodeó meg nemtomki nélkül maradtunk, beszéljünk az agygombáról!
@Gábris szomszéd: haver, értem a tréfát, de ma túltoltad.
vegyé vissza!
remélem világos voltam, így március idusa előtti napon?
@Imola Helyesi: Drágám, a nyelv mindég es vátozotte. Mostan jobban vátoz, mer tekszmeszidzselni meg csetelni hama köll. Ilyen ez a bides élet- de ha mán, tagáskonni nem lehet, de álamelnökösködni meg igen ilyen hejesirássa?
@Imola Helyesi: Ugye egy percig nem gondolod komolyan, hogy nem tud helyesen írni?...kkk
@taga20:

Azt ne mondd, hogy meglepődtél rajta.

Világítanak is / a lámpák/? )))))))
a nyelv őre, az bezzeg irhattya amit csak mekkiván, de a melós az kusojjon ha hibát lel a házidzsurnalisztova!
@miva?: ez a karót nyelt tróger rosszabb, mint palibá. azon legalább lehetett röhögni:)))))))))))
és ez orbángeci egyik embere, az eszem megáll!!!!
@Imola Helyesi: vitatkoznék veled, de nem teszem.
@jöttem: über fasza lett! fényárba úszik a fürdőszoba.
jöhet a jutalom:)))
@taga20: reprezentás ez a izé. ijen az öszess. eszt mongya (nempont)

kISBÖTÜVEE NEM IS LEHET MONDATOT KEZDNYI. iNKÁBMÁ KÖPTY CIPŐBE
@taga20: Hát ezt én is mondhatnám. Maradjunk inkább Vettelnél vagy Hamiltonnál. Ződ? ;)
@taga20:

Mi van bakker, visszaszólt a tejbepapi?:)
@jöttem: a néni fel sem veszi, a tesóm jobban kiborult..
@Imola Helyesi: Majd az akasztós libsik összecsapnak a köpködős jobberekkel. ;)
egy kérdés mindenkihez. asztán egy kérés.

SZERINTETEK NORMÁLIS EBOLA?

ha pénzé csinálja ako azé, ha meggyőződésből ako azé, ha szívatásból ako azé.

ja és a kérés.
holnap senki ne szóljon ebolához, ne gyalázzuk meg tizenötödikét vele és avval amit képvisel.
@miva?: s még ez a fránya félhomály is itt a rezsicsökkentett délutánban. Alig látom a bijjentyűket
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: @Mariann19:

23:31 a vége!
Tegnap a Szeged négy góllal mosta le a Löwent idegenben!
'kézishétvége:))
@Imola Helyesi:

------------------------------
@tristen2005: mennyé te is el a bús picsába!
ha nincs kéznél, ako nesze paraszt!:)))

www.napiszar.hu/Thumbnails/23208.w-800.h0.q100.jpg
@Imola Helyesi: Kedves Imola! Én már megéltem és időnként túléltem egy pár miniszterelnököt, de ilyen "hamis a baba" Orbánt rémálmaimban sem tudtam volna elképzelni. Aki a fiamat a többi gyerekkel együtt kiüldözi a hazájából, az egy gonosztevő, és akkor fel sem soroltam a köztörvényes dolgait.Egyébként Imola drága, maradhatnánk az Évásanyó megszólításnál?köszönöm.
@taga20: Na látod megjött a hivatalos válasz is.

"A Jobbik "elítéli és vállalhatatlannak tartja ezt a cselekedetét, de tekintettel arra, hogy egy négy évvel ezelőtti magánlevelezésről van szó, amit a képviselő meg is bánt, a magunk részéről lezártnak is tekintjük az ügyet"

Mivel a DK érdemi fogást nem talál rajtuk, ezért "kénytelenek ilyen magánleveleket felkutatni és műbalhékat kreálni". Mirkóczki Ádám azt mondta: elvárják a DK-tól azt is, hogy
az összes jobbikost felakasztani akaró szövetségesét, a liberális Rózsa Mihályt, valamint a politikusfeleségeket leszajházó civil szövetségesüket, a Demokratikus Kerekasztalt jelentsék fel ugyanilyen buzgalommal, és határolódjanak el tőlük.

alfahir.hu/a_jobbik_lezartnak_tekinti_kulcsar_ugyet

Na akkor ezt is kitárgyalruk.
@taga20:

"jöhet a jutalom"

elvisznek sétálni. póráz nélkül.)))
@gazoló: @Mariann19:
Szép volt, fiúk! Csak kár, hogy olyan rossz minőségű volt a közvetítés :(((
@taga20:

Nyugalom ecsém, holnap is halnap!
@avanivi:

sok türelmet kívánok neki.
@Imola Helyesi:

Ezt most vegyük fenyegetésnek?
@Imola Helyesi:

"Mint említettem a gyengeelméjűek,ünnepségén leszek":))))
@taga20:
"fényárba úszik a fürdőszoba."

Hát, három lámpától úszhat is...
És te miben úszol? Köszönetben? :)
@Imola Helyesi:

Küldeném az Élő Istennek az Ott fogsz majd sírni c. örökzöldet kiegészítve azzal az üzenettel, hogy
NEM FELEJTJÜK EL, AMIT VELÜNK TETT!
@Gábris szomszéd: öreg eszt most komolyan mondom.
ezek után legyél szíves engem nem megszólítani. én se foglak, ezt most tényleg megfogattam és ehhez most tartom magam.
szevasz angyal.
@taga20:
"holnap senki ne szóljon ebolához"

Ma sem kellene.
Meg semmikor se.
@évásanyó:

Anyó, mi a bánatnak gyógypedezel Imolkával? Teljesen reménytelen, és csak jókat röhög rajtunk.
Ne szerezd meg neki ezt az örömet.
@jöttem: hát nem pont erre gondoltam:)
de vigyázz, me harapok:)))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: még nem, de remélem a verejtékembe:)))
egyébként egy van a plafonon, kettő pedig a két mosdónál.
@taga20:

B+, egy hetet nem bírtál ki!:)
@Imola Helyesi:

"Jó, te így látod, én meg nem."

detto.
@Sir Bates dö Hól: azé nekem ne mond, hogy nem élvezed az öreg bolhás hülyeségeit?
már senki nem emlékszik erre a kommentre, nem is neked szólt..., te meg eszt írod.
@taga20:
"de remélem a verejtékembe:)))"

Mér', víz még nincs?
@tristen2005: lássuk a medvét:)
de inkább arról kaffogj, hogy, hogy vagy te ember:)))
Nem is tudom mitől félnék jobban a hyelükben. Ha lenne tömeg? Ha nem lenne senki?

Nincs jó megoldás :D
@Imola Helyesi:

Kéz a kézben,sugárzó tekintettel fogjuk énekelni: 'orbántakaroggy,'holnapveletekba@nakki,'mocskosfidess!!

"yo, mit kíván a magyar nemzet?
Magyar nemzeti hip-hop rappet!
Mit kíván a magyar nemzet?!
Hungaropannon-népinemzeti- magyar rappet!

fülünket sérti
és szívünk nem érti
hogy rádiónk éjjel
miért van tele
nyugati zenével
nem pedig nyugtató szép magyar rappel?
javarészt külföldi
folyik a médiából
nem ezért jöttünk ide Levédiából
magyaros zenét! magyar szavakat!
hazafias rappereket! hiphop-fiakat!
szép szöveget! erkölcsi témát!
ezeréves múlthoz hű magatartást!
mert pornós - kábítós hiphop nekünk nem kell
neveljünk erkölcsös, hazafias rappel!
aki erkölcstelent kiad és dörzsöli a tenyerét
nem érdemli meg a magyar rap kenyerét
húzd ki magad mutass példát!
igazat szólj
és egy ország büszke rád!
sapkád ne vond le szemöldökig!
bő gatyád ne húzd le szeméremig!
magyar rapper nyílt tekintettel
pödört bajusszal, nem szőrzettel
magyar rapper mint a magyar bika szarva
felfelé áll, nem lekonyul
körszakállhoz nem hasonul!

Magyar rapper ne viseljen baseball sapkát,
mely eltakarja szép magyar homlokát, magyar rapper
viseljen darutollas föveget,
magyar nyelven szavaljon szép magyar szöveget! Legények!
Van nekünk Tisza sportcipő, nyugati márkát hordja csak a nyugati reppelő!
Ha te aztat mondod gangszta, én aztat mondom betyár,
de a betyár helyett aztat is mondhattam volna, hogy zsivány.
Zsíroshajú suhancok majmolják az obszcén usás rap-et,
a tévé ontja a nyugati szennyet,
szép magyar hazánkról rapdalok mért nem születtek?
Mikor vannak szép tájaink, a végtelen Alföld,
Európában a túzokmadár már csak itt költ,
gyönyörű Balaton, ez a magyar tenger,
ezekről szóljatok, a magyar népnek ez kell

ez Vazulnak, Koppánynak vére
idegen ajkú rapperek félre
Kun Bélás rapparek Keletre menjetek
Clintonos rapperek, nyugaton a helyetek

Csángó brékesek, szevasztok! Székely
deszkások, szevasztok!
Vajdasági falfirkászok, szevasztok!
Felvidéki zsiványok, szevasztok

Állok a pusztában, gatyám lobog
seggem kilóg, gyomrom korog
nézek a magosba, gondolok nagyot
magyar égre magyar csillagot
nyugati szél fú, délibáb ragyog
magyar vagyok, szittya vagyok
nem vágyok sokra, de egyet akarok
magyar nemzeti hip-hopot
@Imola Helyesi: mi a gond egysejtű? holnap gecivitya faszát szopod, g. fodorral együtt. vigyázz, mer csuklózik és nem érsz a végére:))))
@gazoló: @Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Gyerekek!
Ezek a nagy örömök sívár életünkben.
A nemzeti érzés túlárad bennem, ha a kéziseket látom játszani, de a meccsek végén kihúny a láng.
Ugye milyen költői vagyok?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: ultrahangos tisztálkodásról még nem hallottál?
le vagy maradva:)))
@miva?:
"Nem is tudom,mitől félnék a legjobban a helyükben?"
A rohadt paradicsomtól és a tojástól.
Szólni kéne a Főninek, hogy vigyen paraplét a szabadságharcos vért helyett.
@taga20: @Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Köszi megvagyok. Néha oda baszok a kapitalizmusnak mert dolgozom! Hagyom hogy sikeres legyen nálunk a cucializmus, vitya minden álma teljesüljön, talán többet nem bacogatja ezt a nyomorult népet!
@taga20: oh, köszönöm :)

Időhiányra van szükségem, úgymond.
@Imola Helyesi: gecifodor lebuktál!
eddig jó volt neked lala és vitya bréje? az olyan gnómok, mint amilyen te vagy, az a legnagyobb teher, hogy egy gnóm vagy. sajnállak gecifodor!
@taga20:

Neked külön! "hogy vagy te ember:)))" Szo(P)katlan!:)
@taga20: nem, ez azt jelenti, h rohadtul kevés időm van bmire :D
@tristen2005: kösz haver, figyelmes vagy!
remélem fordul a kocka hamarosan és arról fogsz panaszkodni, hogy nem akarok ma má többet ba.., barkobázni:))
@taga20:

5 török, 5 görög, kis imola hogy pörög!
@látjátok feleim szümtükkel: te legalább érted a holnap fogalmát. szeretlek is ezerrel:))

ami a kérdésed lényegére vonatkozóan a válaszom, aki a kicsit nem becsüli....:)))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
"Időhiányra van szükségem, úgymond."

ne mond, hogy rosszul kombináltam!:)
@taga20:

Azé jobb ma egy túzok, mint hónap két veréb.;D
@Imola Helyesi: megbuktál steffy!:))))))))))))))
@taga20: Öreg soha ne mond, hogy soha. ;)
@Orica Középföldi: Háta mögé engette G.Fodort?!
@Mariann19:
"de a meccsek végén kihúny a láng. "

Á, dehogy, csak takarékra áll a következő meccsig :)
@látjátok feleim szümtükkel: látom a NERT kivülről fújod:)
de vigyázz, lassan, de biztosan vége a biznicnek. csak még az nem világos, hogy vitya csau vagy a négyek bandája útját járja be:)))
TISZTELT VARANUS KOMMENTELŐK!

hány kommentelőnek "kell" még távoznia, (nem magamra gondolok) és átadni a felületet különböző ordas eszméknek?
az, hogy boli válaszol, reagál, neki muszáj...
nektek, miért kell a cukiskodást válaszra méltatni?
nem akarom én senkinek megszabni kinek válaszol, vagy kűldi el a p.csába, de ti is nagy részben hozzá járúltok a blog "kihalásához"....

már olvasni sincs kedvem..
pár éve felüdülés volt itt "klub tagnak", ma már?
pocsolya és propaganda.
@taga20:
"le vagy maradva:))) "

Dehogyis, de ultrahanggal én csak a szemügémet szoktam tisztíttatni. Csodákat tesz, valóban :)
@taga20: Különutas. Én úgy hallottam, hogy Lőrinc kiméreti mangalicaszalonnának Moszkvában.
@magándemokrata: Igazad van. Tényleg lépni kell. Én is bűnös vagyok, de többé nem etetek, fogadom!
@tristen2005:
"Köszi megvagyok"

Éppen csak, ép testben épp hogy élsz, vagy esetleg minden oké minden fronton?
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: remélem, azé szerecc:)))
van aki még ilyen szart néz?
@magándemokrata: egy szóra maragy, legyél szíves.

a kilencvenes évek elején, a hordót a zsidónak kiverte a biztosítékot.
ma, ha valaki beleköp a cipőbe, ako az komilfó egyeseknek.

változik a világ, ha nem veszed fel a kesztyűt, ledarálnak, mint a szart.
remélem érthető voltam?

mindemellett, téged hiányollak legjobban.
u.i.: persze túloztam:)
@taga20: nincs társaság?... komolyra fordítva: nem teng túl a liberális szellem a blogon (bár, én -nyilván tévesen, nem volt gyerekszobám- ezt mindig a toleranciával, mint párban járóvalazonosítom)... mi értelme van a teljesen öncélú inszinuációnak?...
@magándemokrata: Jönni kell érvelni és persze cáfolni. Ja és a felsöbbrendűséget érdemes otthon hagyni, mert elég hülyén néz ki amikor a nagyondemokraták pont úgy beszélnek, mint amit máskor kikérnek maguknak.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Még nem tudom, hogy holnap lángoljak, vagy pislákoljak.
Meccs meg nem lesz.
@taga20:
Jajjdemá! Magánlevelezés, hallottad. A kurucinfóra kitéve... Essetunni... Amikor nem látják akkor lehet állat módon viselkedni, legfeljebb majd kimagyarázzák. Különben is, a libsik... Broáf...
@miva?: szerintem zárjunk össze és a gnómot ignoráljuk. ezek a paksimogyorók a végét járják:)))

ha valaki holnap ebolat (alias gecifodort) megszólítja, ako szóljunk neki, hogy ne tegye.
@taga20: persze, nanáhogy, iszonyatosan jól kikapcsolja az embert. :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: broáf haver! egy holnapi ebola és angyal mentes nap nem pálya? nem arra gondoltam, hogy te tedd meg (korábban szerettem volna) helyettünk.
de remélem támogatod az ötletet.
u.i.: költői volt, ismerlek:)
@tristen2005: aranyos vagy haver, de ez kurvagázszám:)
@taga20: üdv!
taga, nem az a baj ha valaki cáfolja!
a baj nekem, másoknak is (szerintem)
amikor a "cuki" dolgokat betólja, és próbál emberi arcot felvenni. na az neki vörös posztó!
kapsz egy hétköznapi, vagy kedvenc linket, törődik a érdeklődéseddel,
na de utánna jön a propaganda!
ezért nem értem, hogy ezt miért sz.pja be mindenki?
tisztelet a kivételnek!
@miva?: egy klasszikus...
hajrászabónéni! -)
@Imola Helyesi: te szerencsétlen gnóm! te annyira rá vagy gerjedve a gecire, hogy elöntötte az agyad. a holnapot érted? baszod!
@magándemokrata: oké haver. rájöttem igazad van. segítesz?
@magándemokrata: Nehezen megy el az ember a nagymellény meg a pöttöm tudás kombinációja mellett. Tudjuk mi jól, hogy nem lehet vitázni. Ha kellemetlen a helyzet, eltűnnek fél napra, és utána jönnek azzal, hogy mikor volt már az. Ha viszont belemegyünk, akkor bár gonosznak érzem magam, félóránként kibukik az őrjítő demagógia vagy tudatlanság, és ez engem ilyenkor szórakoztat. Volt olyan is, hogy egymás után másoltam a hozzászólásaikat, amikben saját magukat anyázzák pár perc eltéréssel. Ez sem számít. Őket fizetik, hogy ne alakulhasson ki egy szándék, egy közösség, egy semmi, mert nyilván az atomizált társadalom a haza érdeke. Ez van. Ezzel kell élnünk. De jogos a felvetésed.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: olvasok, olvasgatok, egyszercsak, rákattintok a piros x-re...
pedig...
volt itt élet, móka. kacagás, most meg amit mindenki elutasít, de nem tesz ellene!
nem elég a tahó gomb....
cáfolat, ok,

de a jó pofi, na az nem fér bele a képbe..
nálam...
@tristen2005:
Csodás, amit küldtél.
Már nem is pislákolok, feldobott állapotba kerültem.
@Imola Helyesi: te kis gnóm, egyre beljebb mész és szénné égsz:)))
félelmetes, hogy ilyen szar trógerek a maffia főnök tanácsadói!
ha elfogacc tőlem egy tanácsot, ako járjá rendszeresen svejcbe!:)
@Mariann19:
"Még nem tudom, hogy holnap lángoljak, vagy pislákoljak"

Mindig állj készen a lángolásra.
@taga20: olyan nagy nem lehet, hogy segíteni kelljen -)
@magándemokrata: Megsúgok valamit, de ne mond meg senkinek. Pszt!

Szóval tudom, hogy nagyon szeretnéd, de sajna még mindig nem te döntöd el, hogy ki ember és ki nem. Jut eszembe Rózsának is írtál már, hogy ne ordaseszmézzen emberi álarcot felvéve? ;)
Akinek van kutyája, az most jókat röhög. Kuncsorog a szegény pára, pedig tudhatná...

:D
@magándemokrata: a takarítsuk ki a gyíkot, neked nem elég?
@miva?: Ha ezért fizetnének már rég nem lennék itt. Fogadjunk, hogy össze tudod rakni. ;)
@miva?: szűköl a veszett kutya:)))
@magándemokrata:
Halihó!
Tévedés, nem muszáj nekem sem.
Amikor ráérek, benézek és ha kiveri a biztosítékot, akkor legfeljebb kivágom a parasztját.
Viszont én sem vagyok 24 órában. Előfordul, hogy nektek kell megoldani a beteg kezelését. Már bocs, de a T.Blog résztvevői etetik és cukiskodnak vele. Arról meg ... NO COMMENT!
@tristen2005:
"Minden franko, mint Spanyolországban!:) "

Ez annyira nem vidám.
@taga20:

Mi történt? Imola copat?:)
@miva?: te vetted magadra,
pedig finoman szólva, te "alázod"...
az egész "brigádot"
olvasom, emlékszem!
nem akarok én senkit b.szogatni csak...
hiányzik ami itt volt!

szégyenlem magam, mert még Mariann19 sem köszöntöttem fef. pedig olvastam...

MARIANN 19 UTÓLAG IS NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!
@taga20: Nálunk már volt lomtalanítás. ;)
@Imola Helyesi:
Béla! A jogdíjat majd utald át a copyzásért...
A Lajost honnan loptad?
@Imola Helyesi: VERGŐCC FODORGECI!
élvezem, te szar szemét geci, ahogy a gazdád simicska szétszopatja a fideszmaffiát:)))))))))))))))))))))))))
@magándemokrata: pedig van miért magamra venni, igazad van. de te mit teszel azért, hogy ez megváltozzon? kinyújtom a durva kezem, belecsapsz?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: szia!
tudom, olvasom...
ma, Marceluska elköszönése idegesített fel!
ez nem működik, nem igaz, hogy nem tudunk itt sem összefogni! cáfolat ok, de bedőlni a cuki témának, utánna meg elhajtani a p.csába...
értelmetlen, na az az idő pazarlás!
@magándemokrata: fogy az értelmesek száma, pedig mennyi hiányzó ember van az én fejemben is
@miva?:
"Őket fizetik, hogy ne alakulhasson ki egy szándék, egy közösség, egy semmi, mert nyilván az atomizált társadalom a haza érdeke. Ez van. Ezzel kell élnünk. "

Nem kell ezzel élnünk. Legalábbis itt a blogon van eszközünk arra, hogy ne tudjanak atomizálni minket, ne tudják szétzilálni ezt a társaságot, ami régebben közösség is volt. Nem kell válaszolni nekik. Igen, idegesítő, őrjítő, amiket ide tolnak a pofánkba bele, de ha kibírjuk, hogy szó nélkül hagyjuk, akkor ők fognak beleőrülni és egy idő után megunni. Hányan mentek már el innen, okos, értékes emberek, ilyen senkik miatt, és hányan vannak, akik fontolgatják ugyanezt, és hányan, akik már csak olvasnak, de nem írnak ide? Hát megéri ez a néhány senki, hogy ez a blog elpusztuljon? Fabius, ezt neked is fontolóra kellene venned. Nélkülük is elég sokszínű a blog, sokféle nézőpontból látjuk a dolgokat, nem kell attól félni, hogy belterjessé válunk a nagy egyetértéstől.
De te vagy a gazda. Te tudod, mi mit ér meg.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: hagyd géfodort! igazad volt, ő volt steffy.
@taga20: pacsi!
hidd el van megoldás!
én még nem jó pofiztam vele soha, és még sokan mások itt.
meg kell tartani a három lépést!
ennyi lenne a megoldás.
hangsúlyozom, cáfolni, sz.rásig...
de cukiskodni....
@magándemokrata: fogjunk össze! itt van március15. ne pofázzunk, hanem tegyünk!
aki angyalhoz vagy géfodorhoz szól, aszt figyelmeztessük!

ha a váci gimnázium tanárai a sarkukra tudtak állni, ako mi is!
basszuk szét a jobbik és a fidesz szar világát!!!!
@magándemokrata:
"hangsúlyozom, cáfolni, sz.rásig..."

Hiába cáfolsz, egyik fülükön be, a másikon meg falrahányt borsó, tapasztalhattad már.
Csak a teljes némaság segíthet.
@taga20: egyszer betartottad az egy hónapot? már nem emlékszem... -)
@miva?:

Sajnos nem lesz vicces, mert sokan nem tudják betartani. Így meg, hogy a kommentek felét át kell pörgetni, nem igazán élvezetes a blog.
Egyszer számold meg, hogy mekkora részt foglal el a kommentekből Imolka és Gábris.
És hányan vagyunk még rajtuk kívül összesen? Szerintem kb. 50 % az övék, és a másik 50 az összes többié. Rendjén van ez így?
@magándemokrata:

Egy hét volt az a hónap! taga20 nem az ígéret földje!:)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: száz amit tolsz!
de fabiusz csak a focipályát biztosítja, egy kurva szavunk nem lehet feléje. én már rég hagytam volna eszt a picsába.

nem akarok benyalni, de sok fabiusz, és váradi andrás kellene, nem ilyen fotelforradalmár, mint taga!

de kezdjük kicsiben, senki ne válaszoljon géfodornak(ebola) és angyalnak(gábris) ezek után!!
@magándemokrata:
"gondolom, tudod, hogy nem ez a baj....-( "

És van valami megoldási javaslatod?
@magándemokrata:
"gondolom, tudod, hogy nem ez a baj....-( "

És van valami megoldási javaslatod?
@Imola Helyesi:
Tudod az úgy van, hogy igen, aki az asztalra szarik, aki az embertársainkat nem emberként kezeli-tiszteli, igen azt, ha kell kiközösítjük.
Ez a normális.
Fogadja be az a közösség, ahol arra az asztalra szaróra van igény.
@taga20:

Te leszel az első aki ezt a szabályt megszegi, KÖCSÖG!:)
@magándemokrata: nem tartottam be egyszer se.
de most elhatároztam, hogy vége ennek. minden kommentem arra fog irányulni, hogy géfodor(ebola) és gábris eltakarodjon innen.
@magándemokrata:

Nem értem mit akarsz cáfolni. A semmit? Mást ugyanis nem nyújtanak. Érdemi megnyilvánulása egyiknek sincs, a böfögésre meg mit lehetne érvelni?

Én már kettővel rég óta nem állok szóba, gomolyával is ritkán, de őt előbb-utóbb tahótlanítom, mert unom, hogy állandóan érezni a lábszagot.
Tuggya'mit taga kartárs?
Jó, akkor kezdem én.

1. Nem szólok 1 hétig az imolabélához.
2. Nem szólok 1 hétig a gábrishoz.
3. Azért majd figyelek, hogy rövidre zárhassam, ha elpofátlanodnak... :D
@taga20:

Ne irányúlj te sehová, eccerűen ne olvasd el, ha meg elolvasd, ne nyomd fel az agyad, ne válaszolj nekik, ne szólj hozzájuk. Vagyunk itt mások is, nem vagyunk nélkülük is elegen?
@taga20:

Büdös bogár, te hozod ide őket, ragadnak rád mint légy a cukros papírra!:)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: most ez komolyan kérdezitek????

nálam az egér mint a távirányító....
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: alapjaiban nem vitatom amit írsz, azonban lenne kérdésem, valószínű azért, mert nem értek hozzá: tehát
1./ ha kinyomom a tahótlanítót, nem látom, nem hallom, mi a gond ezzel?
2./Fabius demokrata, és összefabrikált egy olyan közéleti blogot, ami bárki véleményének helyt adhat, hiszen demokrata, s ha a véleményed az ellenpartnered véleményével ütközik, több lesz a választási lehetősége annak az átlag 10.000 olvasónak, aki idejár a Varánuszra, mintha folyton egyhangon menne a dal,a habcsókot is meg lehet unni, ha sok...
3./ azt olvastam itt a szabályzatban, hogy bárki indíthat blogot, nos, inditson blogot, aki máshogy csinálná, mint Fábius, tartsa rendbe, karba,és tiltson ki minden olyan kommentelőt, akinek a véleménye bántja a fülét, és meg van oldva a problémája. szóval? egyik se jó? vagy mindenki Fábiusnak akarja megszabni, hogy a saját blogjával hogyan viszonyuljon a világhoz? no de kérem!
@tristen2005: haver, baszd meg az ...:)
fogadjunk, hogy én leszek az egyetlen, aki tartja.
augusztus 31.-én (ha hozzászólok) megvendégellek itt érden. szarrá etetlek és szarrá itatlak. itt is aludhacc, csak a falat ne hányd le:)

ha nem akkor, hívj meg bárhol egy sörre.

állod?
@taga20:
"de kezdjük kicsiben, senki ne válaszoljon géfodornak(ebola) és angyalnak(gábris) ezek után!! "

Drága kicsi kincsem, ezt mindig csak mondod, de sosem teszed :)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: boli víztárs, csatlakozom!
a végén még egy normális blog lesz ez:))
bocs gyík!
@Imola Helyesi: már várom gabi!
de üssön, me a puhapöcs faszfejedet nem bírom!
@gazoló: idézet: "Adják meg mindenkinek az emberhez méltó élet alapfeltételeit."

Ki lehetett az a pesti, elefántcsonttoronyban üldögélő értelmiségi, aki ezt a sort beleírta ... ? Remélem, még nincs elfekvőben, és látja a havi húsz-negyvenezerből élő emberek millióit!!
@tristen2005:
Lehet, hogy már lábat kéne mosnia, mert arra jönnek? :)
Viszgálja az EU Bizottság a reklámadót:

„A Bizottságot különösen az aggasztja, hogy a 0%-tól 50%-ig terjedő progresszív adókulcs szelektív előnyt – és ezáltal tisztességtelen versenyelőnyt – biztosíthat bizonyos vállalkozásoknak” – írta a brüsszeli testület a döntés bejelentésekor.

index.hu/kulfold/eurologus/2015/03/12/megtamadta_brusszel_a_reklamadot/

No ezt lehet cáfolni, ha van mivel, mármint azt, hogy nem biztosít a törvény tisztességtelen versenyelőnyt.
Gondolom a Simlics ( nem becézgessük, mondta a tompika ) médiabirodalom lesz a cáfolat, miután bajusz elvtárs
szerint ő már ellenzéke a fidesznek.

No most annyi mindent írtam, hogy ebből lehet cáfolni, meg lehet ellene-mellette érvelni, főleg annak, aki csak azért jár ide, hogy gyökjön ( bár azt otthon kéne nekie ), meg azusára mutogasson. Ja, tényleg nem jön azusa külügyérje, akitől a Viktororics állítólag tart.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: kicsit begörcsölt az ujjam, de mégegyszer.
ha mégegyszer rajtakapsz, hogy gábris vagy géfodor(ebola) nyáladzására válaszolok, ako bármit kérhecc:)
de csak kulturáltan!
Viszgálja az EU Bizottság a reklámadót:

„A Bizottságot különösen az aggasztja, hogy a 0%-tól 50%-ig terjedő progresszív adókulcs szelektív előnyt – és ezáltal tisztességtelen versenyelőnyt – biztosíthat bizonyos vállalkozásoknak” – írta a brüsszeli testület a döntés bejelentésekor.

index.hu/kulfold/eurologus/2015/03/12/megtamadta_brusszel_a_reklamadot/

No ezt lehet cáfolni, ha van mivel, mármint azt, hogy nem biztosít a törvény tisztességtelen versenyelőnyt.
Gondolom a Simlics ( nem becézgessük, mondta a tompika ) médiabirodalom lesz a cáfolat, miután bajusz elvtárs
szerint ő már ellenzéke a fidesznek.

No most annyi mindent írtam, hogy ebből lehet cáfolni, meg lehet ellene-mellette érvelni, főleg annak, aki csak azért jár ide, hogy gyökjön ( bár azt otthon kéne nekie ), meg azusára mutogasson. Ja, tényleg nem jön azusa külügyérje, akitől a Viktororics állítólag tart.
@magándemokrata: Lehet, hogy kihagytam valamit, de azt írod, hogy Marcellus elköszönése zavar.

M. írta fentebb az általad kifogásolt személynek: "Na, napi masztid, élvezeted megvolt, lehet takarodni!"
Ebben mi a cukiskodás szerinted, (ha erre a mondatra gondoltál), megkérdezhetem?
@Imola Helyesi: gecifodor, ha nem vetted volna észre, csak holnaptól. addig szénné égetlek, te gnóm.
mégegyszer a jótanács, mennyé svejcbe, zsetont felmarkolod, asztán irány a szu!
hmmmmm, fideszes és feljelenti a klikkkkket, ööööö összezavaradtom...

Bejelentést tett a váci rendőrkapitányságon a sorozatos fel- illetve bejelentéseiről ismert Tényi István, aki szerint az elhíresült március 15-i diáktoborzás ügyében felvetődik hivatali visszaélés gyanúja, amit a rendőrségnek vizsgálni kellene.

Hivatali visszaélés gyanújával ismeretlen tettes elleni bejelentés érkezett a váci rendőrkapitányságra, kérve, hogy a hatóság vizsgálja ki a Nemzeti Rendezvényszervező Hivatal és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) botrányt kavart intézkedését: váci közép- és szakiskolákat kerestek meg, hogy szervezzenek gyerekcsoportokat a március 15-i budapesti központi állami ünnepségre.

www.origo.hu/itthon/20150314-rendorsegi-ugy-lett-a-marcius-15-i-diaktoborzasbol.html
@taga20:

Te taga20! Én negyvenet csinálok belőled, ha még eccer szólsz ehhez a büdös sajthoz!

Kabbe azujad és harabd meg, ha válaszolási görcs jön rád!
@évásanyó:

Anyóca,
1. Ha tahótlanítasz valakit, akkor őt nem látod, de a neki írt válaszokat igen, tehát adtál a sz.nak egy nagy pofont (bocs),
2. Igen, köszönjük Fabiusnak a blogot, és igen, Fabius demokrata, de a határtalan demokratizmusnak is vannak hátrányai. Itt mindannyian szívesen vitázunk azzal, akinek van véleménye, de van-e Imolának és Gábrisnak? A habcsókról meg annyit, hogy vesd össze magándemokrata, taga, vigyüktúlzásba, pianolight, sirbates stb. nézeteit,vagy akár az enyémet, és mondd, hogy azonosak. Van itt annyiféle nézet és álláspont, hogy semmi másban nem azonosak, csak az orbántakarodjban.
3. Igen, mindenkinek jogában áll blogot indítani. Ennek az lenne az eredménye szerintem, hogy lenne ezer kicsi blog néhány kommentelővel. Nem ez a megoldás. Az lenne a megoldás, ha mi, a blogtársaság tudnánk szabályozni magunkat, és ez a mi felelősségünk. Senki nem akarja megszabni Fabiusnak, hogy mit tegyen vagy mit ne tegyen a blogjával, csak időről időre valaki javaslatokat tesz neki, nem ez az első eset, ne hidd. De ha ő annyira felnőttnek tekint minket, hogy ránk bízza a blog sorsát, akkor feleljünk is meg ennek.
Nem gondolnám, hogy neked mindegy, mi történik itt.
@taga20:
"de csak kulturáltan! "

Én mint kulturált? Ne legyenek vérmes reményeid :)
@látjátok feleim szümtükkel: Beragadt a blogmotorba a hozzászólásod :D

Hányszor böktél küldésre? Csak hogy mennyire számítsunk még ;)
@Imola Helyesi: géfodorgabi nem foglak megbaszni, bármennyire is nedvesedik az ánuszrózsád:))))
amióta ideevett a fene vagy a központ. mindig azon gondolkodom, hogy beretválod az agyad, vagy csak az én adómból vagy kisgeci!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Múltkor idézte Fabiust az egyik kifogásolt nick.

Valami olyasmit írt régebben Fabius, hogy azért nem dobja ki a vérmes jobbereket, mert nem fordíthat egy ország hátat az ordas eszmék hirdetőinek. Szerintem sokat lehet ebből tanulni, mert mindig van aki megcáfolja a jobber legendákat.
Elismerem fárasztó a végtelen linkelgetés és kritikátlanság, ezt el kell sajna viselni.
Én azért nem b@szom föl az agyamat a dzsobbik-féléken, mert tudom, hogy mindnyájunkban ott az állat (a primitív ösztönlény), akár mi is lehetnénk a helyükben. Szerencsére nem vagyunk.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Nem kell egyébként agyonkulturátkonni se! Ott a kocsmáros, a palivecur. A lényeg, hogy párbeszéd lehessen. Tőlem nyugodtan lehet rosz hejesirás, vagy kibaszott trágárkodás, ha előre haladunk. És nem kell egyetérteni. Csak rögzíteni, hogy a 203.II/B pontban nem értünk egyet. Ennyi. Azaz térítésmentes ( :D ) kommentfolyammal lennék maximálisan elégedett.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Nem is ezzel van a baj, hanem azzal, hogy érdemi beszélgetés nélkül minden második hozzászólás az övék. Az egyik tematizálna, a másik meg személyeskedne, és így maga a téma marad érintetlen, ráadásul hülyülni sem tudunk.
@Imola Helyesi: a gé az aszt jelenti, hogy gnóm?
öreg, csak röhögök rajtatok:))))
De persze felfoghatjuk kísérletképpen is a dolgot. Figyeljük meg, hogy milyen állapotokon megy keresztül a bérhülye, amíg nickcsere után visszatér szándéka szerint normálisabban. Most pl épp nem zavarja a trágárság, :D
@miva?:
"A lényeg, hogy párbeszéd lehessen"

Erről van szó. És aki a párbeszédet akadályozza, attól meg kell szabadulni. Ha tőlem, akkor tőlem. Ha mástól, akkor mástól.
Párbeszéd nélkül nem jutunk sehova, viszont párbeszéd lehetséges a teljesen ellenkező nézeteket vallókkal is, amennyiben a saját (!) véleményüket és érveiket hozzák ide.
@taga20:

Imolánál cumiágra kerültél! Jó a renoméd!:))
Na mára meguntam magamat, jó éjt mindenkinek. Holnap is nap lesz (mondá Scarlett O'Hara).
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Elgondolkodhatnak a fideszcsicskások, érdemes-e ezután buzgón teljesíteni minden felülről jövő ukázt. A nagykutyák bármikor odadobják őket koncként, ha úgy hozza érdekük.
@Imola Helyesi: m van gabi? a tegnapi pasid elvert?
Napi Rogán:

"Merthogy a márciusi 12 pont Rogán szerint “a polgári Magyarország alapköve”, és a 2010 óta tartó nemzeti, polgári kormányzás iránytűje is. A jó hírt a végére tartogatta a fideszes politikus:
“teljesült 1848 márciusának üzenete, megvan a magyar szabadság, és szabad a haza”."

444.hu/2015/03/14/rogan-1848-nelkul-nincs-2010/
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Mint mindig, józanságod lefegyverez, bár sosem volt szándékomban veled hadakozni, de:ha mindegy lenne, mi van a Varánuszon, 1000- és egy okom lenne, hogy ne csak ne írjak, de ne is olvassam....mégis, mit gondolsz, hogyan "születtek" a jobbiknak a szavazói, most már lassan milliós nagyságrendben?..hát szerintem úgy, hogy nem volt egy olyan platform se a demokrata oldalon, ahol a jobbikos nézeteket megfontolt, komoly, történelmet tudó és értő, művelt kommentelők tényszerűen tudták volna úgy lesöpörni az asztalról, hogy egy trágárság vagy egy fröcskölés se lett volna benne...mit olvas az olvasó?...Gábris, Imola ilyen geci, olyan szarzsák, ilyen kufirc anyáddal, olyan basszátok meg, és itt jegyzem meg, hogy lehet, hogy Rodeonak furcsa a stílusa, de ő egy demokrata és nem komcsi...szóval Brumikám? Kit is féltesz te? A blogot ne féltsd, nincs olyan sokszínűség, ahová nem fér el egy kis zöld, vagy piros még....kkkk..meg azután kitiltjátok Imolát, Gábrist, holnap meg majd egy nagyfiu/lány javasolja, hogy ő nem szimpatizál a kékszeműekkel, nosza rajta, lapátra, ismerjük a mese végét ugye....a jobbikos had meg csak hízik, hízik, pedig az ilyen blogoknak az lenne a politikai tennivalójuk, hogy nem egy, két ordast, hanem százezreket tudjanak meggyőzni arról. hogy ordasok között vannak. Ezt én így látom, de én öreg vagyok, tehát egyesek szerint hülye is.
@taga20:

"fogjunk össze! itt van március15. ne pofázzunk, hanem tegyünk!
aki angyalhoz vagy géfodorhoz szól, aszt figyelmeztessük!"

Többiek meg "uccára!!!

www.facebook.com/events/1998895590249347/
@gazoló: holnaptól nulla tolerancia:)
@évásanyó: Nem a véleményekkel van a gond, hanem azzal, hogy lehetetlen az, amit most újra csinálunk épp. Te meg én. Hogy értelmes dologról vitázunk.
@Gábris szomszéd: "Hát kérdezd a libsit, aki leírta az akasztófás kép mellé:
"amikor a jobbikos a helyére kerül"."

Tudhatnád, hogy csak szájhősök csinálnak ilyet. Aki valóban megtette ezt a szívességet a magyarságnak, arra ti sikítotok a legjobban, hogy "kommunista csendőrgyilkos"!
@Imola Helyesi:

Tudom hogy szereted! Fuck anal.
@Imola Helyesi: géfodor, a szétnyúlt rózsádat, ne itt teregesd ki:)))
svejc! érted?
@tristen2005: ne basztasd, úgy se érti:)))
@Imola Helyesi: én a seggedért aggódom, erre te:)
eszednél vagy egysejtű?
bőrlégzés megy má?:)))
@Imola Helyesi:

Szólásszabadság van, népművészeti agyagedény!
@Imola Helyesi: bé terv van gabi? nekem asztán ne panaszkodj, hogy nem szóltam.
@Imola Helyesi: Én a jobbikosokról írtam. Te nem vagy az, ha jól tudom, legalábbis azt mondtad magadról.

Nem félek, hogy a véleményem őszinte kimondásával a demokrataságomat elveszteném. Ha te is az vagy, akkor ezen igazán nem sértődhetsz meg. Pl. rád, itt a blogon, a feltétlen Orbán-tisztelet jellemző.
Nekem erről az jut eszembe, hogy a fasiszta pártoknál volt az, hogy a pártot egy Duce, Führer vagy Nemzetvezető irányította. Az olasz fasiszták tízparancsolatából a nyolcadik: "Mussolininek mindig igaza van".
Összehasonlításképp: Leninnél a bolsevik párt egy "élcsapat" volt, és elvileg demokratikusan hozták a döntéseiket.
:D

Dehogy veszekedés! Felvirradt a szép új éccaka!
@miva?: akkor segíts!......szomorúságot érzek és tehetetlenséget azért, hogy mittudoménmennyi kommentelő nem tud 2 ellenzékit meggyőzően háttérbeszorítani csak betiltással, kitiltással, ha lehetne még a szívlapát is előkerülne, hát hol élünk? ennyiünket a két jobbos kiröhögve legyőz szóban: és erre nekünk csak az a fegyverünk, hogy kussti kifele? és akkor a többi? érted a bajom pajtás?
@évásanyó: "Gábris, Imola ilyen geci, olyan szarzsák, ilyen kufirc anyáddal, olyan basszátok meg,"

Bár senkit nem fosztanék meg a káromkodás mentális előnyeitől, de. Múltkor véletlen valami narancsblogra kattintottam, ahol éppen kivágtak pár szoclibet. Egészen lehangoló volt, ahogy szóról szóra a fentihez hasonló mondatok kíséretében.
@miva?: bocs hogy megzavartalak, de te most magaddal perlekecc?:)
@évásanyó: Épp meggyőzően háttérbe vannak szorítva :D

Nem kell megnyerni a vitát, az is elég, ha tanulok belőle. Ha viszont esélye sincs a párbeszédnek, akkor kár az erőlködésért, így aztán választalan marad a troll :D
@taga20: "
dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA 2015.03.14. 20:48:18
Ne tessenek már veszekedni!
"
erre írtam :D
@évásanyó:

Anyácám, nem akarok én veled hadakozni, de most éppen nem egyezik a véleményünk (ettől még a világ kerek marad). Azt írod, hogy nem volt olyan platform, ahol a jobbikos nézeteket komoly, megalapozott, történelmi tényekkel alátámasztott kommentek vitatnák, csak az anyázás megy. Hát nem, pont itt volt az éveken keresztül, hogy tényleg komoly érvekkel vitáztak a felkészültek a jobbikos nézetekkel, és csak linkeket kaptak válaszul. Ne furcsáldd, hogy megunták. Imolát nem minősítem, ő még linkeket sem hoz. Pedig neki esze is van, meg (nagyon ritkán) jó meglátásai, de minden lepereg róla, és kimondottan fanatikus. Mondjuk a velük szemben folyó trágárság-cunamival nem értek egyet én sem, ezt másképpen is ki lehet fejezni.
Hogy először ők, aztán a kékszeműek stb, az messzire vezet, és ennek a történetnek egy másmilyen végét is ismerjük ("amikor értem jöttek, már nem volt senki , aki szót emeljen értem").
Ezért mondom én, hogy a demokráciának is vannak határai. Egy nagyon kedves ismerősöm szerint (már nem él sajnos) a demokrácia határa ott van, ahol másról nem súrolod le a bőrt azzal, hogy helyet/helyzetet változtatsz.
És nem arról van szó, hogy nem fér el itt több szín, mert bármi elfér itt, hanem arról, hogy ne öntse el egyik szín sem az egészet. Mert pont ott van vége a sokszínűségnek.
Az utolsó mondatoddal meg elmész te... már megbocsáss. Ez nem volt méltó hozzád.
De most már tényleg megyek. A többit honap.
@évásanyó: bírom a burád nyanya, de néha hülye vagy. remélem nem sértöcc meg:)
@miva?: Beszarás mi megy itt. Mindjárt átnevem magam "Bolhából Elefánt" nickre. ;)
@miva?: "érdemi beszélgetés nélkül minden második hozzászólás az övék."

Értem a problémád, de megfontolandó, amit évásanyó ír a szócsatáról. Az a baj, hogy el vagytok kényeztetve, nem laktok falun, jobbikos szomszéddal.
Pl. az ordas farkasról sem képzeled, hogy káromkodással elzavarod/ a lelkére beszélsz. Oda haditerv kell, hogy ne ragadja el a karámból a báránykáidat. Élethalálharc ez. Védekezel ellene kerítéssel és bottal.
@miva?: bocs haver, de így estére elkezdenek lassulni a reflekszeim:))

de amit mondtam, az ma éjféltől ketyeg.
@évásanyó: öreganyám, ki a faszt tiltott ki?:)
biztos én köptem a cipőbe, vagy a gulágra!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Szerintem van egy nem túl népes tömeg, aki lelki alkatából fakadóan vagy érdekből viszi a hergelést, és van egy sokkal nagyobb tömeg, aki ugrik a számos hívószó valamelyikére, vagy ha mindenki az X pártra szavaz a faluban, és a többit illik lesajnálni, akkor ő is a közösség része akar lenni. Nincs itt 1-2millió vérbenforgó szemű vadállat, csak párezer. Aki meg a párezret kiszolgálja, annak még ettől nem esik az ázsiója a béka segge alá.
Magyarán lehetne beszélgetni olyan valós problémákról, amiket majdhogynem csak a Jobbik hoz föl, de partnerünk ebben vagy a párt saját propagandistája, vagy egy egyetlen hívószóra ugró alak lehet csak. Én próbálkoztam. Újságírókkal is, akik egyébként nem hülyék, sőt szerintem nem is lelkiismeretlen fizetett gyalázkodók. Hisznek valamiben, de a valamire rákérdezve nem is tűnik föl nekik, hogy a propagandát tolják, és már rég nem a kérdéses ügyről beszélünk. Ezt a stratégia maga okozza sajnos.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: hát ez a másik, a politikai nyelv- kulturánk(bocs, ha nem irtam helyesen, mint tudjátok rossz helyesíró vagyok)) a bányászbéka alatt 16 emelettel van lejjebb, oldaltól függetlenül. Belga nagybácsikám Bruxellesben élt, ott több nyelvű, nemzetiségű nép boldog jólléti államot fabrikált össze már 1972-ben is. Mi már ketten is tudunk olyan patáliát csapni, mintha az anyánkat ölték volna meg. Talán el kellene lesni, hogyan csinálják, akik boldogulnak?....kkk
@taga20: én neked mindig megadtan a tiszteletet, te sem beszélhetsz úgy velem, mint egy ribanccal. kérlek, köszönöm.
On:
Ha már egyszer úgy alakult, hogy elfogyott a kormányzatnak az ő sikereit lelkesen ünneplő közönsége, akik jeles alkalmakkor maguktól tépték mosolyra a szájukat fültől-fülig, hát, akkor valamit csak kell csinálni! Mert azért az mégsem járja, hogy a 80 milliárddal kitömött és frissen redezodorált közszolgálati kanális, pont március 15-én ne tudjon olyan felvételeket készíteni, amelyeken jól látszanak az Orbáni politikát támogatók hatalmas tömegei.

Ezért az erőlködés a KLIK-en keresztül, és a derék, helyi váci nacsalnyik erőlködése.
Azt tudjuk, hogy a zsecsemzsebem vonal az beszart, olybá tűnik, hogy lengyel barátaink többet tesznek a szar eltakarításáért, mint a parlamenti ellenzék(?) - ezt is elintézte a magyar diplomácia, főként Don Vittorio – de hol van a szülőszervezetük, hová tűnt a Servilitas?
Ott sincs már egyetlen kaktivista sem? Mi lesz ennek a vége? Majd még megérjük azt is, hogy gyurcsányista nyugdíjasokat fizet le a párt, hogy menjenek szimpátiatünteni a fidex mellett?
A helyzetet elemezve; van az a csirkefarhát...
Enni meg csak köll…
Off:
@évásanyó:
ugye erre a kommentedre még emlékszel?

"holleanyóm 2014.08.15. 16:52:31
@iii4: Ti most ide lettetek küldve, hogy Gabriel elég gyenge hozzátok, és kiprovokáljatok valami jó kis széljobber dumát tőle, és akkor jönnek a nagyok, és szarkupacozhatják, meg belealázhatják a fődbe a szemét mocskos zsidózóst, ugye? Az én időmben az ilyet provocateurnek hívták, és úgy is bántak el vele, hótt unalmasak vagytok."

no coment...
@évásanyó: én direkte írok ilyen szarul, mint te:)
jó, néha kapásból jön, ha ez a geci rencer nem pirosoz:)))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
"Hányan mentek már el innen, okos, értékes emberek, ilyen senkik miatt,"

akik hirtelen eszembe jutnak:
szív
csikpizsik
nemecsek
légifarkas
evezős
aritus
ariel
épészmérnök
bakter
husz jános puszita
nyúl

szomorú ez a lista
@évásanyó: ha túl karcos és sűrített voltam, ako elnézésedet kérem.
nem akartalak megbántani. többet nem fog előfordulni.
@évásanyó:

" Mi már ketten is tudunk olyan patáliát csapni, mintha az anyánkat ölték volna meg. Talán el kellene lesni, hogyan csinálják, akik boldogulnak?"

Talán úgy, hogy a parázs vita után levezetésképp beszélgetnek egy jót.
@punkfrog: és ha kenedi lennél, fel tennéd a kérdést! én mit tettem?
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

"akkor holnap nem jövök"

Nézz be! Aztán döntsél.
A Varánusz blog életéről szóló fenti vitában szinte egyetlen érvelés köré csoportosult az okok keresése, a jobboldali kommentelők áldatlan jelenlétére.
Azonban magunkba kell nézni, és feltenni a kérdést, hogy mi eleget teszünk-e a blog szellemiségének, amely kb. fél évvel ezelőtt az eredeti fényében létezett?
Egyre gyakrabban tapasztalható, hogy a résztvevők nem érzékelik megfelelő komolysággal, hogy ez egy politikai blog, nem a magánszféra tárgyalásának színhelye.
Mondom ezt azért, mert ezeken az oldalakon kapunk erre vonatkozó kritikákat.
Nem arról van szó, hogy kis szinest berakva, ne oldjuk a hangulatot, de gondolnunk kell arra, hogy ezt a blogot kevesen írjuk az olvasókhoz viszonyítva, akik megtisztelnek minket az érdeklődésükkel.
Igaza van habának, magándemokratának, hogy a korábbi időkben az éjszakába nyúlóan vitáztunk komoly témákról, de a kedvezőtlen fordulat miatt 10-en felüli azoknak a kedves, eszes kommentelő társainknak a száma, akik elhagyták a blogot. Nem napjainkban, pár hónapja.
Jelenjenek meg itt is bármilyen elvet követő vélemények, ezzel nincs baj, ez történik más
blogokon is.
A lényeg, hogy próbáljuk betartani a bloghoz kötődő kommentelés írott és íratlan szabályait.
@magándemokrata: persze hogy emlékszem, miért is baj az, hogy meg akartam jobban ismerni a résztvevőket, s utána ujból kialakítani a véleményem....nem kőbe vésett az élet, változások sorozata, van jópár dolog, amit azóta is ugyanugy látok egyeseknél, pl: rosszindulatú, dölyfös, gőgös, de megtanultam használni a tahógombot. biztos te is tudod, hogy uj vizekre eveztem a kommentelős életben, én nem hittem, hogy ez egy tudomány, azóta eltelt majd egy év, kevesebbet írtam és mindent elolvastam, nem csak a Varánuszon, hanem sok-sok blogon és tanultam belőlük. Géábriellel kapcsolatban is változott a véleményem, de még megtartom magamnak, a változáshoz mindenkinek joga van, remélem te is így látod?...kkk...
Szerettem Vácot, a Duna-partot, a Pokol-szigetet (utóbbit akkor, amikor még virágzott és két kerékben két mókus is izmozott a Pokol Csárda bejáratánál). Legutóbb is (Nógrádba tartva a Dunántúlról) nem Pesten át autóztam, hanem a kompon keltem át Tahitótfalunál. Újabban viszont már valahogy más a városka levegője; a fideSS-nyalonc, ostobán vagdalkozó pogármester kezdi megutáltatni. A váciak, amikor megválasztották, bizonyára jót akartak, de ez most nem jött be nekik. Miért is mennék Vácra kirándulni, nyaralni, ha ott egy ilyen huszadrangú, leginkább a nyilasokra vagy a Rákosiékra emlékeztető figura a város "első" embere???
@Mariann19: ott a pont. És ha erre figyelünk, akkor nem is csúszik olyan könnyen félre a folyam valami okoskodás miatt.
@jöttem: hát igen, csakhogy ez valahogy megint harcba torkollik, mi mindig ha kell hanem harcolunk, pedig a béke épít, a harc rombol...
@Bak Fitty: Mi van? Ezt ugye tréfából írtad :D
@Mariann19: még releváns is lehetne a véleményed, de!
ako valami bizottságot kéne felállítani, aki eldönti... nem is folytatom! hülye aki ilyet feldob.
enézést, fáradok, de nem bírom a baromságot.

kiment hova és kijött? ha rajtad múlna még ma is a jegesember járna:))
na nem folytatom.
Akkor visszatérve az eredeti témához:

"De van ennek a bulikának egy másik olvasata is.

Ha tömeget kell szervezni egy Orbán G. beszédhez közönségnek, akkor eddig a legnyilvánvalóbb megoldás a békemenet aktivisták riasztása volt. Na, ez most már szemmel láthatóan nincs így. Csak nem köztük is vannak kiábrándultak, és bizonytalan mennyien lennének hajlandóak Viktorért utazgatni? Vagy úgy vannak vele, a vasárnapi zárva tartás rájuk is vonatkozik, és ha Harrach Péter otthon döglik akkor dolgozzon vasárnap a faszom? Akár hogy is, az elgondolkodtató - nekik - ha már egy "ünnepi tömeget" sem tudnak házon belül összehozni, és muszáj visszanyúlni a pártállami idők tömegtoborzó módszereihez."

Létezik az, hogy nem jönne össze egy elfogadható méretű tömeg? Még veszprémben is elment szavazni tizenezer választójuk! Nem értem, komolyan. Egyszerűen a realitás és a politikai hiedelmek olyan szinten ütköznek itt, hogy egyszerűen nem értem a motivációt, a félelmet, semmit.
@taga20:
Ezt már megbeszéltük -szerintem-, ha neki megy, akkor menjen!
Reggel ott leszek...
@ornagy50:

"Viszonylag kedvező a hangulat a pályán
a helyzetünk még bíztató
De csapatunk már nincs fölényben, s kapkodó a játék
és vár még ránk egy forduló."

Edzeni kell, őrnagyom! Fegyelmezetten, keményen. )
@Imola Helyesi: évásanyót ezerszer többre tartom évásanyót, mint téged. pedig néha a vonal két végén vagyunk vele.
gondolom gabi, nem érted eszt a mikrohullámot:))
szánalmas fasz vagy geci!
@Knósszosz: te vagy már egy rendes ork:)))
kinek kalapál a szíved?
@évásanyó:

Ez valamilyen mo-i unikum. A vélemények ütköztetése együtt jár a másik fél ellehetetlenítésével. Bármilyen áron.
@taga20: bocs anyó, úgy láccik kétszer szeretlek:)))
@taga20:
Nem tudom... kedvelem Kimit, Alonsót, Hamiltonyt is... és talán nem lesz unszimpi Seb sem, majd látjuk.

Most mit mondjak... a szezon holnap indul.
Át fogjuk dumálni.
@miva?:
Látszik, hogy többen szeretnénk igényes, tartalmas beszélgetéseket folytatni.
Miért ne tennénk?
@taga20: itt maradtam.az országban is.
@taga20:
Jó, akkor hülye vagyok szerinted.
@punkfrog: keményebb vagy, mint kenedi! te egy bájerzsolti vagy szlovák rendszámmal.
na jó, nem vagy:)))
@Bak Fitty:
A Pokolcsárda már rég nincs!
Nem tudom egy átutazás alkalmával,hogyan tudtad leszűrni ennek a rendkívüli adottságokkal rendelkező kisvárosnak a 'levegőjét,de nem jársz messze az igazságtól!
Lévén iskola és egyházi központ a városka kulturális és szellemi életét is az határozza meg a mi országosan is jellemző.A munkahelyeiket féltő 'tanarak és az egyházban és a közszférában dolgozó egyéb rendszerszolgák,papság hosszú időn keresztül tartó lapítása!(bocs akinek 'neminge...)
Ezért lepett meg engem is az ellenszegülés ami nyilván régóta érett már ez ellen az idióta rendszerrel szemben!
@Mariann19: nem te, hanem a felvetésed. de ha túl karcos és sűrített voltam, ako ne haragudj.
te lennél az utolsó akit bántanék.
még egyszer, bocsánat.
@jöttem:
hát tudod, még az csak hagyján, hogy ellehetetleníteni, képes lenne a kuncsaft belefolytani egy mokkáskanál vízbe, ha nem egyezik valamiről a véleménye az övével...egyébként meg minden blognál láttam az elmúlt évben mozgást, mentek, jöttek ujak, régiek, nincs ez máshol annyira véresen, mint itt, hogy ezé-azé elment ő vagy más. Ugy döntött, kevés neki, sok neki akármiért elmegy. Én Szívet nagyon szerettem, ő volt az egyetlen, akitől személyesen hallottam, miért ment el. Persze ez nem azt jelenti, hogy a többieknél nem szakadt el valamiért a cérna, én sem tudom utoljára mikor volt ilyen irhatnékom, és nem Imola és Gábriel miatt gondolkoztam sokáig rajta.Ők azt irnak, amit csak akarnak, kiröhögöm őket, mert én magamban biztos vagyok, és erre biztatom a pajtásaimat, ha bízol magadban, az elveidben, a Vona is meg az egész bagázs eláshatja magát...kkk
@magándemokrata: öreg kecske, látom a so még kedves:)))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Én ezt nagyjából kéthetente megfontolom, de van itt két dolog:

1: Én személyesen valóban hiszek a szólásszabadságban. Nem csak beszélek róla hanem úgy is gondolom, hogy a Gábrieleknek és Imoláknak jogot és lehetőséget kell hagyni egy közéleti blogon a megszólalásra. A túlburjánzás elkerülésére felkértem Bolit moderátornak, a szűrhetőség lehetőségét megkaptátok a tahótlanító gombbal. Mindenki azt nem látja akit nem akar látni, a többit Boli barátom kb úgy tartja kézben ahogy kértem tőle.

2: Közéleti bloggerként a hitelességem is múlik azon, a kifogásolt emberek, az általában velem és veletek egyet nem értők megszólalhatnak-e. Tudom, ez nektek nem szempont. De nekem fontos.
@Mariann19: aranyos vagy drága, akit szeretek:)
(hízelgek, ne higy nekem)

más! formaegy érdekel?
@punkfrog: ez annyira gáz, hogy trendi! de komolyan:)))
@taga20: elb@sztam, mint sebestyén az időmérőt!
hatkor wake up!
@taga20: hol tudok én terád haragudni aranymálinkóm?
@Mariann19:

Épp most akartam írni, hogy mindjárt jön a menetrendszerű bocsánatkérése. De megelőzött.))

"Egyre gyakrabban tapasztalható, hogy a résztvevők nem érzékelik megfelelő komolysággal, hogy ez egy politikai blog, nem a magánszféra tárgyalásának színhelye. "

Én pl beleestem ebbe a hibába. Utólagosan is elnézést kérek érte. Ha nincs rodeó és évásanyó, akkor talán máig nem szembesülök vele.

Nem vagyok sértődős típus, segítségnek tekintem, ha valaki figyelmeztet, persze normális stílusban.
@Fabius: csak egy kérdés.
mikor akarod abbahagyni eszt?
komoly kérdés, nem szívatás. becsüllek, amit csinálsz.
@Fabius: tisztellek, becsüllek Fabius.
@jöttem: te rosszabb vagy mint ebola!
te a prosztatámat is látod:)))
@taga20:
Kevesebb lófa.., meg hasonlók, ha lehetséges...
Próbálja meg taga bácsi is a harapósabb formáját kulturáltabban előadni.
Persze, csak ha nem nagy kérés. Meg ha az, kb. akkor is.
@jöttem: te egy nagyon aranyos nő vagy, és nem állt szándékunkban bántani...csak féltem, hogy te is, mint én berobbantál jókedveddel a blogra, és majd megkapod, hogy elbulvárosítod, stb, stb, kár érte a szó. én is tanultam belőle, jó az a tahógomb, nem kell azóta nyugtatóval aludnia az öreglánynak....kkk... csak így tovább aranyom...
@Fabius: Csakhogy itt egész másról van szó. De úgyis érted. Nem véleményt kifejteni jön az akárki, hanem szándékosan meg akar akadályozni bármilyen beszélgetést bármiről. Mindegy a téma, fél perc múlva ott tartunk, hogy mindenkinek válaszol, lekezel, a ráégett dolgokra nem reagál stb, és persze tahótlaníthatnánk, de ez nem olyan blog. Én nagyon boldog lennék, ha érdemben megismerhetném egy ma is fideszre szavazó véleményét, vagy hogy egyáltalán mi a jövőkép, merre megyünk. Ezzel szemben csak azt tudhatom meg, hogy amerikában ölik a feketéket, hogy Orbán egy éleseszű, stb. Így nehéz azért, tekintve, hogy egyik oldalról ott a szándék, amit a másikon előre megfontoltan kihasználnak.
@Fabius:

"_Közéleti bloggerként a hitelességem is múlik azon, a kifogásolt emberek, az általában velem és veletek egyet nem értők megszólalhatnak-e. Tudom, ez nektek nem szempont. De nekem fontos. _"

Időközben rájöttem, már ezért nem csesztetlek miatta.
És azért, mert addig, amíg valaki mindig vagy megszólítja, vagy valaki vagy válaszol neki, addig nem a blogger a 'hibás':)
@Fabius:
Na, látom... attól még a propaganda vonalat kicsit le kell nyesni, mert nem az alfa-kuruc féle szarok propagálása írod a blogodat.
A legkevesebb amihez a propagandista elvtárs hozzászól az a blog témája, Imolabéla pedig lelkesen csaholva provokálja a türelmetlenebb polgikat.
@taga20:

jöhet a menetrendszerű bocsánatkérés
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: vettem szabóbakter! holnaptól új világ lesz. angyal és gabi kuka:)))
semmi szájkarate, csak megkérek mindenkit, hogy ne csacsogjon a két gecivel.
remélem ez így sínen van?:))
Most mellesleg off vagy on, nemtom

tényleg nem lenne 10ezer szimpatizáns holnapra? van okuk félni ettől?

on vagy off
@évásanyó:

ahogy már írtam. szívesen fogadom a kritikát, ha normális hangnemben mondják.
@Fabius:

". Tudom, ez nektek nem szempont. "

Ez így nem igaz. Volt már itt okos jobbos, kerdemes.
Lehetett beszélgetni. Ezzel a két idiótával nem lehet. Egyik nem tud, a másiknak meg csak felszínes töltelékszövegei vannak.

Fárasztóak:))
@jöttem: má megint. pedig vágod mit akartam mondani?
szeretlek te buksza:)

most rendbe vagyunk?

folytathatom?
@Orica Középföldi: te olyan vagy, mint egy pók. ülsz a sarokban és lecsapsz:)

szeretem a feketeözvegyet:)))
Kellemes éjszakát mindenkinek. Ünnepre fel! Nehogy valaki vásároljon piacnapon! A neve sem azért vasárnap!!!
@jaegtoer: remélem holnap ebola mentes napot tartunk:)
márc15, legyen má:)))
@taga20:

Nem nehéz követni a blogot, tizenketten ülnek a ketrecben:)
@Orica Középföldi: vigyázz géfodorral, me torokra megy:))
@Orica Középföldi: most megfogtál!
a tíz kicsi indiánnál elakadtam:))
@taga20:

Géefgére gondolsz? Ahogy elnézem, vállig ér. Mindenféle tekintetben:))
@Orica Középföldi: és ebola a két idióta után betámadt. komolyan mondom frajdtata egy zseni:)
ebola egyből beköszönt:)))
mé utálom eszt a szarországot, pedig vicces!
vagy nem.
@Imola Helyesi:

"Jaj, hányszor írtad, nem szólsz hozzám, aztán mégis, meg de.
Azért, mert ti majdnem mindnyájan olyanok vagytok, hogy a tietek kell legyen az utolsó szó, nem tűritek az ellenvéleményt. Végül a keményebbje elkezd káromkodni tehetetlenségében."

Egészen konkrétan egyszer.

Végtelenül együtt érzek veled, hogy még ezt az egyet is nehezedre esett megszámolni a Kubatov droidsegédek támogatása mellett.

Azt pedig egyszer sem írtam, hogy nem írok rólad, vagy a véleményedről. Az ürüléket is lehúzom a wc-én, ennyit veled is megteszek.

Mindazonáltal azért ne tulajdoníts magadnak túl nagy jelentőséget, de ne is becsüld le magad. Végül is szarként éppen jó vagy.

És most szaladj a központba és újságold el:
'-A jég aszonta éppen jó vagyok':)
@miva?: "Én nagyon boldog lennék, ha érdemben megismerhetném egy ma is fideszre szavazó véleményét,"

Nem tisztem Imolát védeni, de sajnos rövid úton szoktátok sokszor trágár módon lekezelni és akkor még finom voltam. Magamról már nem is beszélek.
@Imola Helyesi:

"_@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Én, ne hazudozzál már! Nem taga provokál engem? Meg te, pl a Béla névvel, színtiszta provokáció. Meg kötögessek, meg banya, stb. _"

A banya a legkedvesebb megszólítás ami létezhet számodra, szipirtyó.
@Orica Középföldi: kire másra, a "jobboldal" szellemi atyjára. a közpénzek elsíbolásának nagymesterére.
a kertitörpe kategória csáknoriszára:)

van ennél lejjebb, drága ön?
horngyuszi a bélelt dzsekijével egy vátesz ezekhez képest:)))
@Imola Helyesi:

anyád picsája. hülye fapina.
@jaegtoer: kösz púpos, bírom a púpod:))
@jaegtoer: te, a géfodor barátomat ne karcolgasd:)))
Na, egy trollal kevesebb, Béla repült.
Egy hét pihi. Unalmas, nem fogok itt állandóan, mint valami kiscsoportban könyörögni, hogy próbáljon visszavenni és a témánál maradni.
Unalmas.
@jaegtoer: ha még egyet elfodacc tőlem.
csak elmondom az elejét. vettel vagy alonso. utolsó futam. vette az első körben az utolsó, ráadásul menettel szemben.
és most jött a mese:)

www.youtube.com/watch?v=Qhb6RbGapmw
@taga20:

Nem mondtad eddig, hogy gecifosigabi a haverod:)
évásanyó: kedves Mindenki! Jó éjszakát Nektek, elmegyek aluszni, mert az én koromban lehet, ez lesz az utolsó március 15-ém, és én ünnepi öltözetben, pici kis kokárdámmal, amit még az édesanyám csavart össze nekem, ki akarok menni a Muziba. Ahhoz ki kell magam pihenni, mert csak lassan közlekedem, de ott a helyem. szervusztok, és bocs, hogy ennyit lefetyeltem...kkk
@jaegtoer: most mondom, szarba se veszem eszt a szart!
@miva?: A jobbik meg a Március 15. téren ünnepel. Eljött az ideje, hogy kitakarítsák Demszky Degesz emlékét. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "próbáljon visszavenni és a témánál maradni."

Nem hiszem, hogy ezért basztad, ki. Ezzel az erővel másokat is nyugodtan kitilthatnál. :) (nyugi nem csak engem)
@jöttem: az rendben van, hogy ez egy politikai blog,de nem szívesen mondok le a magánjellegű élményeidről /mesés tapasztalataidról/ jég töltött káposzta leírásáról Knósszosz konyhai tanácsairól, a tréfálkozásaitokról és ..mindenkiben van "valami", amit a politikán kívül is szeretek /mint egy baráti társaságban/
Különben politikai nagygyűlésen érezném magam
@taga20:

Ebben alul képzett vagyok. Vett el ismerős, de Alonso micsoda? Száraztészta?:)
@jaegtoer: haver, holnaptól kemény világ jön.
azokat fogom szétütni, akik szóba állnak a két uszkve három szarral.
@miva?: "valós problémákról, amiket majdhogynem csak a Jobbik hoz föl,"

Ha a kommunisták az ősközösség idejébe viszik vissza a népet, akkor a fasiszták egyenesen az emberré válás időszaka elé. Akkoriban jártak az emberszabásúak kis hordákban, ahol a fiatalok lemarták az öregeket, esetleg utána meg is ették ...
Volt a Vonának az a plakátja, hogy Kimondjuk, megoldjuk. Kitalálnak egy csomó mondvacsinált problémát: cigánybűnözés, eu szar, usa szar. Ez olyan, mint mikor valaki a kvízjátékban megírja magának a kérdéseket (meg a válaszokat is). :)
@KÁTÉó53éúétr6:

Egészséges meglátás.

Olyan ez mint a 'Nem azért élünk, hogy dolgozzunk, hanem azért dolgozunk, hogy éljünk.' és 'Ne a politikáról szóljon az életünk, hanem a politika szóljon rólunk':)

Pár év humor, és talpára áll a világ.
@jaegtoer: egy zseni, csak mindig rosszkor volt rossz helyen.
nem lehet mindenki récsöl vagy fábrisanyi:)))
u.i.: fábrisanyának csak az első 40 év volt nehéz, az utóbbi 20 év laza, mint a riga szett:))
@KÁTÉó53éúétr6:

Egyetértek. Csak néhány embernek baj van az arányérzékével és természetesen a reakciókat se tudja dekódolni:))
@Sir Bates dö Hól:
a jegesembert nem inted meg?

brühüyyy
egyenlő elbánás és egyenlő jogok
@taga20:

Ne tedd, vigye mindenki a maga keresztjét:)
@taga20: "haver, holnaptól kemény világ jön.
azokat fogom szétütni, akik szóba állnak a két uszkve három szarral."

Hinnye B+ kemény vagy. Ezek szerint akkor magaddal sem fogsz szóba állni? :)
@évásanyó: "Belga nagybácsikám Bruxellesben élt, ott több nyelvű, nemzetiségű nép boldog jólléti államot fabrikált össze már 1972-ben is."

Múltkor -történetesen az m2-n :)- volt egy francia film, a francia-belga határon játszódott határőrökkel.
- "Édes Istenem add, hogy ne jöjjön létre az a baromság, amit EU-nak hívnak!" - így imádkozott a belga.

Nyugat-Európában legalább kimondják ezeket a dolgokat, és ez sokkal jobb, mint birkaként haladni a vágóhídra, mint nálunk teszik egyesek.
Spanyolországban, ha a család egyik tagja francoista volt, a másik meg köztársaságpárti, akkor egész életükben nem szóltak egymáshoz, csak közvetítő révén.
Terence Hill egy katolikus papot játszik, és a városka komcsi polgármesterével állandóan szivatják egymást.
@Rodeo36:

"_egyenlő elbánás és egyenlő jogok_"

Kivel szeretnél 'elbánni'?

Mifelénk egyenlő bánásmód van:)

Cipeld csak te is a magadét.:)
Tavaszi ébredés! És a most ébredő pedagogusokhoz nemsokára csatlakozni fognak az egészségügyi dolgozók is, amikor azt is szétverik!
kenyszerbagoly.blog.hu/2015/03/13/ovakodj_marcius_idusatol
@taga20:

folytad, de az altestedet ne emlegesd velem kapcsolatban.
ződ?))))
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "Tudhatnád, hogy csak szájhősök csinálnak ilyet."

Van benne valami de ha jól hallottam már megbánta. Most Rózsa következik.
@Orica Középföldi: Minden társaságban van "üres járat" és akkor "pörgetek"
@jöttem: sötét és világos!
szeretem a parancsoló éned:))

www.youtube.com/watch?v=VuTVKO0RScI
@Rodeo36: Csak a szokásos kettős mérce? Kb. mint ez. :)

Hullanak az ukrán ellenzéki politikusok

Az EP független nemzetközi vizsgálatot sürget Borisz Nyemcov meggyilkolásának ügyében. Az elmúlt hónapokban Ukrajnában valósággal hullottak az ellenzéki politikusok és egykori tisztségviselők. Ám ez sem Brüsszelnek, sem Washingtonnak nem tűnik fel.

Kemény hangvételű határozatban ítélte el Moszkvát a Nyemcov-gyilkosság miatt az Európai Parlament tegnap. A csütörtökön elfogadott dokumentumban az EP az orosz ellenzéki politikus megölését a "közelmúltbeli oroszországi történelem legjelentősebb politikai gyilkosságának" nevezte, és úgy vélte, hogy a Kreml propagandája elnyomással, gyűlöletbeszéddel és félelemmel átitatott országgá alakítja Oroszországot. Az uniós parlament független nemzetközi vizsgálatot követel a gyilkosság körülményeinek a feltárására.

Az elmúlt hónapokban Ukrajnában egymás után haltak meg az ellenzéki politikusok és egykori vezető tisztségviselők. A vizsgálatot majd' minden esetben néhány nap alatt lezárták a hatóságok, megállapítva, hogy öngyilkosság történt. Sem az Európai Unó, sem más nyugati nemzetközi szervezet nem követelt nem hogy nemzetközi, de még alaposabb vizsgálatot egyik ügyben sem.

alfahir.hu/hullanak_az_ukran_ellenzeki_politikusok
@taga20:
még majd beszarozod magad drágám, kis esztergályoska cuncimókuci...üldözési mániád van vagy még nem láttál embert?

brühüyyy

aszongyák a bolhák, hogy kurva jó ott ahol vannak
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Orica Középföldi:

ezért mondtam anyónak, hogy nem egy hónap után kellene szólnia, hanem a második alkalom után.
ez nem egrecíroztatás, hanem a közterület tisztán tartása.
@KÁTÉó53éúétr6:
Amivel nincs is gond. A provokáló, a blog hangulatát széttúró egyedet viszont a T.Blog csapatával együtt rühellem én is. Amennyiben "küldetése" kimerül valakinek itt a propagandában, a provokálásban, a társasággal ellentétben én ezt nem vagyok köteles eltűrni. Sőt...
Azt pedig, akinek ez nem felel meg, csókoltatom.
@taga20:

kihozod belőlem a csendőrparancsnokot időnként.
@Gábris szomszéd:
Ki a pöcsöm kérdezte a fostalicska alfalinkedet?
Mit nem értesz?
@Kényszerbagoly:
Fizetsz magadnak, hogy ezt minden nyomorult blogba bemásolod?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!
drága barátom, persze, ha ez a formula nem túlzás.
ez van, vagy húzol a pébe,? olyan fityeszes tempó. szeretem, tisztelem, de nem a milyenk.
baráti üdv. taga
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ezzel mélységesen egyetértek. Propagandistát, provokátort én sem szeretem
@Rodeo36: ez a kurva kapitalista rencer, nem finomkodik minden rodeo gyökérrel:))
és még reklamál a gyökér!
@jöttem: mesélj csak! csak a vizuálisság miatt:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Rodeónak küldtem. De amikor te küldesz hasonló linket idézettel együtt én nem szoktam megkérdezni, hogy azt éppen kijafasznak küldöd? :)
@villamos alóli kacaj nem mindig őszinte:
ne is, csak sikícs kígyó!:)))
.
Tatjána Larina piszkozatban maradt leveleiből
1.
Az érintést a legszarabb feledni.
Forró, száraz és érdes volt a bőröd,
Hogy egyből olyan lett tőle a torkom –
Ez a legtöbb, amit belőled őrzök.

De még ez is sok. Jobb, ha eltűnsz innen.
Öreg vagyok már, édesem, bohócnak.
Most megcsodálsz, de rám unnál maholnap,
Azért én ennél több vagyok szerintem.

Ne lett volna olyan forró a bőröd!
Feledni, mondom, ezt a legszarabb,
A tenyered, talán hajókötéltől,
A gitárhúrtól érdes ujjakat.

Hozzám értél, és kiszáradt a torkom.
Azóta iszom, pálinkára bort.
Fülemben dübörög a bűntudat,
Mint azéban, ki először rabolt.

Szóval föl a horgonyt, és tűnj el innen,
Van kikötő és bordély számtalan,
Az érintésed jólesik majd másnak. –
Nem tudhatod meg, meddig vártalak.
2.
Ó, jaj, barátság, és jaj, szerelem!
Ó, jaj, a mezsgye a kettő között
Szűk biztonsági sáv, és jaj neked,
Mert hogyha a vágy egyszer átlökött,

Nincs visszaút, ha nem is tudja más,
Mert odaút se volt, csak zuhanás,
És minden próbálkozás hasztalan,
Mert onnantól a bélyeg rajta van

A félrekapott pillantásokon,
Megállított mozdulaton, ahogy
Idegesen dobolsz az asztalon,
Én meg a saját combom markolom.

(Csak azt ne hidd, hogy te mozdulsz felém.
Bábok vagyunk egy játékos kezén.)

3.
A telefonszámodat kitöröltem,
és letiltottalak a fészbúkon.
Magam elől a G-talkon elrejtem
árulkodó, kis zöld csetablakod.
Az ajándékaidat is kidobtam
(az adóban nincs már a régi szándék),
átköltöztem a város túlfelére,
s ha véletlenül mégis arra járnék,
amerre szoktál, felfohászkodom:
„jaj, csak most ne!”, és mintha szemellenzőt,
a két kezem arcomra szorítom.
Készítem magam, nyelvemet a szóra,
a testem hosszú futásokkal edzem,
száraz kenyéren, vízen böjtölök,
hogy mikor visszajössz, abban a percben,
tépjenek bár a vágy vashorgai,
majd nemet tudjak neked mondani.
.
a mai este után, kíváncsi lettem, kik és mennyien ülnek nálam a ketrecben?
10-en vannak, de abból 2 "♔batyu♔"!
egy nap különbséggel regeltek.
dolgozik mindkettő rendesen.7500 és 4400 hozzászólással, 2013 06.26.-óta.
@taga20:

időnként csak a kemény, szigorú szó hat rád.
de kérdezd meg a nejed (remélem egyszer kávézhatok vele). azt hiszem ő többet tudna erről mesélni.)))
@jöttem: csak a szám nagy:)))
ja és az ész!
@Rodeo36: nem intettelek meg, csupán feltettem egy kérdést, melyet pontosan dekódoltál... nem fogunk soha együtt karácsonyozni, nem szívleljük egymást, ám nem észleltem semmit, amire a reakciód lehetett volna a hsz-ed (keveseknek tenném fel ugyanezt a kérdést, veheted "megtiszteltetésnek" is)...
@taga20:
elmesélnéd ezt gyöknyelv nélkül?
ezt nem értem
brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:
szelektív olvasási technikád van
ugye érted?
brühüyyy
Evribodi kólm dő fakk dáun, már mennek a telefonok a kubatov-listák alapján, hogy asszongya tessék mán elmenni a miniszterelnőkúr beszéggyére, mer ciki lesz
@Gábris szomszéd: te tényleg egy világtalan barma vagy a jóistennek... te is csak csengettyűszó után ehettél, mi?... idióta...
@taga20:
ez valami csinnbummcsirkusz...mit kű'ttél?

ha recsegős nyekergést akkor jó hogy nem nyitottam meg
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@pokesz70:
lehet, hogy a széleselvtárs beindíttya a zesőgépet és elmarad

vagy beteszik valami színházba ott van egyébként is esőztető amit akkor kell beindítani amikor kiderűl a függöny túloldalán senki sincs és akkor lehűtendő a zelőadó forró forradalmi kappanhangját beindíttyák a zessőt

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:
jól dekódoltad

kkkkkkkkkkkkkkk brühüyyy
Nem az a kérdés, hogy eső-e lesz-e, hanem hogy a tenger-e föltámad-e a nagy viharban-e. Mindenesetre mindenki öltözködjön rétegesen (golyóálló mellény fölé köpönyeg)
@Tudományos libsizmus:
Bécsi,látható,hogy csak magadat szereted olvasni:)
A Quaestor csődjével szinte kizárólag a kisbefektetők, egyszerű emberek veszítik el pénzüket. A vállalat kötvényeit intézményi befektetők, például befektetési alapok nem vették, mert túlságosan kockázatosnak találták a konstrukciót. A szimpla kockázaton felül (a legtöbb vállalati kötvény az átlagosnál rizikósabb befektetést jelent) ráadásul a Befektetővédelmi Alap (Beva) sem fizet egy fillért sem.

Ezek az információk nem is voltak titkosak, a kötvény 65 oldalas tájékoztatója tíz oldalon keresztül sorolja a kockázatokat, kiemelten és részletesen bemutatva, hogy a kötvényt nem védi a Beva. Persze mondhatjuk, hogy egy átlagember nem érti meg ezeket a bénítóan hosszú és bonyolult tájékoztatókat, ám ennek a fedőlapján is szerepelt a lényeg:

a „szokásostól eltérő kockázatú” termékről van szó.

hmmmm...EZ IS CSAK AZT BIZONYÍTJA, HOGY A QUAESTOR VEZETŐSÉGE NAGYONIS JÓL TUDTA, HOGY EGY PÉNZÜGYI CSALÁSSOROZATOT, MILLIÁRDOS PÉNZLENYÚLÁST KÉSZÍT ÍGY ELŐ ! ILYEN SZERZŐDÉST, CSAK PÉNZÜGYI CSALÁSOKBAN, PÉNZÜGYI STIKLIKBEN, PILÓTAJÁTÉKOKBAN NAGYON PROFIK TUDNAK VÉGHEZVINNI.....
@évásanyó:

Miről foglak megismerni 'anyó:)?

Hej a magyar égen sok a felhő
De a magyar viharban is felnő
Lesz még egyszer szép a világ
Lesz még Magyar Köztársaság
Hej az idő eljő

Fel van írva az a magyar égre
Szabad lesz az ország minden népe
Lesz még egyszer szép a világ
Lesz még Magyar Köztársaság
Ha nincs, hozzuk létre

Esküdjünk hát fel az igazságra
Nem született senki szolgaságra
Lesz még egyszer szép a világ
Lesz még Magyar Köztársaság
Akárki meglássa

Hej, a törvény legyen egyenlően mérve
A szabadság s a testvériség védje
Lesz még egyszer szép a világ
Lesz még Magyar Köztársaság
Álljunk fel hát érte

www.youtube.com/watch?v=6hF-dQrhv3A
@pokesz70:

- Petőfi Sándor -

FÖLTÁMADOTT A TENGER...
Föltámadott a tenger,
A népek tengere;
Ijesztve eget-földet,
Szilaj hullámokat vet
Rémítő ereje.

Látjátok ezt a táncot?
Halljátok e zenét?
Akik még nem tudtátok,
Most megtanulhatjátok,
Hogyan mulat a nép.

Reng és üvölt a tenger,
Hánykódnak a hajók,
Sűlyednek a pokolra,
Az árboc és vitorla
Megtörve, tépve lóg.

Tombold ki, te özönvíz,
Tombold ki magadat,
Mutasd mélységes medred,
S dobáld a fellegekre
Bőszült tajtékodat;

Jegyezd vele az égre
Örök tanúságúl:
Habár fölűl a gálya,
S alúl a víznek árja,
Azért a víz az úr!
.
Juhász Gyula: 48 március 15.

Ó régi szép est... tündöklő siker,
Mikor jön egyszer hozzád fogható,
Dicsőséged az egekig ivel,
A deszkáidon tetté vált a szó.

Igen, az Ige testté lett, derék
És lelkes nézők tapsoltak neked,
Színházi est, melyen - ó büszkeség! -
A gondolatszabadság született.

Aktoraid: Petőfi, Jókai,
Vasvári, Táncsics és a korai
Tavaszi mámor sok nagy ifja még,

Színésznőd Laborfalvy Róza volt,
Ki Jókainak szívére hajolt...
Ó régi szép est: jössz-e vissza még?
Ezek a brüsszeliták sem egy következetes banda.

Ezen vajúdtak, és sikongtak:

"_„A Bizottságot különösen az aggasztja, hogy a 0%-tól 50%-ig terjedő progresszív adókulcs szelektív előnyt – és ezáltal tisztességtelen versenyelőnyt – biztosíthat bizonyos vállalkozásoknak” – írta a brüsszeli testület a döntés bejelentésekor."_"

Egyidejűleg gyorsan mondhatnának valamit a progresszív személyi jövedelemadózásról is. Csak önnönmaguk mihez tartása végett.
@jaegtoer: szerintem a társaságok adózásában, sehol a fejlett világban nincs progresszivitás, viszont a személyiadózásban sok helyen.
csak az ahhoz tartás végett:)
@taga20: ne cukkold, még elmegy kiszabadítani táncsicsot.
@kvadrillio: ez így van... bár a tulajdonos teljes szívvel és lélekkel utasította el mindig is a cocikat...
@taga20: Vajon G Viktorunk is kétségek között szónokol ma?
@taga20: meglátjuk, de nem tartom valószínűnek a puccsot. azért lenint el kellett volna temetni, így csak lerugja az üvegvitrint... óvatosság, elvtársak...
@KÁTÉó53éúétr6: hát egy ágyútalpasat bírnék a jövőhéten:)))
@jaegtoer: már bocs, de a több sávos nem feltétlenül progresszív, és nagyon nem mindegy a legalsó és a legfelső sáv közötti különbség.

Nem mellékesen pedig per pillanat is többsávos szja működik Magyarországon.
@Sir Bates dö Hól: pedig arab barátaidtól kérhetnél már egy varázsszönyeget. már kiülted azt a gyékényt.
@parti_giano:

" azért lenint el kellett volna temetni, így csak lerugja az üvegvitrint... óvatosság, elvtársak..."

Bármennyire szellemes, elég rémisztő opció.
@jaegtoer:
Te komolyan elhiszed magadnak, hogy a vállalati szelektív adóztatás és a magánszemélyek progresszív adója akárcsak köszönőviszonyban lehet egymással?
Mikor volt a magánszemélyek között versenyhelyzet?
Amit az adózással lehetett volna terelni?
@elmeherceg:
Oszt elárulnád, hogy kinek más az szja kulcsa, mint 16 %? Merthogy az egykulcsos mellett ez nagyon érdekelne.
Pántlikás szép napot!

Látom az este vajúdtak a hegyek, és egeret ellettek.;Đ

Azért a kisegér egy szép szürke állat, mondta a fiam kb. 3 éves korában. Azóta kinyílt a szeme, és rájött, hogy egérből sosem lesz elefánt, akarom modani kutyából szalonna, büdös lábból finom sajt.
@taga20: ágyútalpast nem kívánok,de Táncsics helyére szívesen elhelyezném
@Sir Bates dö Hól:

Mit nem adna Bartus, ha így tudna írni:))

Két aprócska észrevételem van azért. A pszichopaták sosem gyönyörűek és zavar az eszet kifejezés.
Hogyaszongya Orbán Viktor kivezényel... hahaha.

Inkább kulturális programot szervez, és lehetőséget ad a MAGYAR ÁLLAM egyik vezetőjeként arra, hogy a MAGYAR ÁLLAM által fnanszírzott iskolákban tanuló, MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK eljöjjenek megemlékezni a MAGYAR ÁLLAM történelmi évfordulójáról.

ÁLLAM és POLITIKA nem ugyanaz. Orbán és állami ünnep nem ugyanaz. Nem Orbán politikáját kell ünnepelni, hanem az állami ünnepen lehet részt venni.
@KÁTÉó53éúétr6: Lehet csak szétesett az arcplasztikája,vagy már egy hete hűvösön csücsül.
@kekex: Miért, te a családi adókedvezményt hogy értelmezed?

és mielőtt melegebb vidékre küldenél, nem a valóban rászoruló családok támogatása ellen vagyok, de a megoldás nem egy diszkriminatív szja-rendszer, pláne nem egy felső plafon nélkül.

Vagy igazságosnak tartod, hogy pl. tömjénzsóti évi 20 millás jövedelme után havonta 199 ezer adókedvezményt vehetett igénybe?
@tisztapista:"ÁLLAM és POLITIKA nem ugyanaz. Orbán és állami ünnep nem ugyanaz. Nem Orbán politikáját kell ünnepelni, hanem az állami ünnepen lehet részt venni."

Gondolod ezt azok is tudják akik Orbán beszédeit írják? Ja, és Orbán is tudja?
@tisztapista: Ja hogy te április 4.-ére is lelkesedésből jártál! Értem.
Orbán Viktor - Engedjétek hozzám a gyerekeket!
@tisztapista: PITYUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!
mennyé, me má osszák a lét a múzeumkertben , te meg itt baszod a rezet.

www.youtube.com/watch?v=SFGDzHAeTrE
Hülye állat minden baloldali faszkalap.
Orbánnak sikerült március 15-ét saját képére faragnia, azaz pártunk és kormányunk tehát népünk ünnepévé. Lett belőle nov. 7-e vagy ápr. 4-e, ahová kivezényelték az úttörőket.
@tisztapista: Lehetőséget ad?....miért kell ehhez az iskoláknak küldött felhívás? tanár és tanuló nem tudja eldönteni, hogy hol ünnepeljen, vagy akar-e ünnepelni?
Az alattomos célt jól jelzi a váci polgármester reakciója
@elmeherceg:

"_Nem mellékesen pedig per pillanat is többsávos szja működik Magyarországon. _"

Több szintű. Többsávos:) az autópálya:)
@Darth_Vader: Például a pandamaci nagyon aranyos állat
@kekex:

Meditálásra és nem elhamarkodott zsigeri válaszgenerálás céljából említettem meg a két eltérő, de egy célt szolgáló adótípus koherenciájának vizsgálatát.
Azt mondta a Rogán a Fidelitasz gyűlésén a fiataloknak, hogy ne felejtsék el a fidesz antikommunista gyökereit.

Ez csak ott hibádzik, hogy a fideszben több a gyökér, mint az anti, a kommuniustákról nem is beszélve.
@Darth_Vader:
"Kampány üzemmódba kapcsolt a Fidesz. Rogán Antal frakcióvezető szerint sohasem lehet jó baloldali kormánya Magyarországnak, a Jobbikot pedig egy külföldi nagyhatalom finanszírozza. A kormánypárti politikus a vasárnapi zárva tartást a magyar kiskereskedőkért folytatott szabadságharcnak nevezte. Részletek a videóban."
Megerősít csak téged...

www.atv.hu/belfold/20150314-rogan-a-jobbikot-egy-kulfoldi-nagyhatalom-finanszirozza

Tegnap még a dagat elvtárs is azt magyarázta, hogy a hülyecocik és a dzsobbik együttműködik. Szóval akkor végül is azokat is a "tuggyukkik" és a "másiktuggyukkik" finanszírozzák, ezekkel együtt.
HURRÁ! Lebuktattuk őket... BAJSZOS NÉPÜNK GYŐZNI FOG!

Az ünnepségekre oszt szépen felöltözni, a tojásokat nem otthon hagyni, hisz immáron tudni, hogy csak alkotmányos véleménnyilvánítási jogát gyakorolja, ki tojással dobálja meg a szónokot... a hordón is...
@taga20:

Szokásos népszerűséghajhász kedvemben lelt a reggel, ezért az aktuális követ a tócsába vetettem, ha már tegnap említetted Vettel-t:)Tehát ne hánykolódj, te vagy a hibás, a Gyurcsány csak a komornyikod:)
@elmeherceg:
Ne is törődj velük, ilyenek ezek, mindenbe belekötnek, ha kell, ha nem... :)
@Darth_Vader:

"Hülye állat minden baloldali faszkalap."

Most éppen mi késztetett erre a zanzásításra?
@jaegtoer:
Kora reggel dobálózik... kutyák megetetve? Nem ám lehugyozzák még az ettársak oldalát, egy kies tüntin!
Elvisznek! (Hofi után: "Innen? Hova???")
@parti_giano:

Láttam, hallottam. Táncsicsért a kisujjamat sem mozdítom.
@Orica Középföldi:
Leülepedett neki.
Most miért?
A coci majmok "ellenzéki" ténykedése amúgy is mi más konklúziót enged kérem?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ez nem ülepedés, ez heves kicsapódás :))

Ha azt írja, minden baloldali politikus faszkalap, mélyen egyetértek.
@jaegtoer: megnyugodtam, eltartod a kisujjad. a kiskés meg téged.
@jaegtoer: meditálok, de szerintem, pont a célja nem ugyanaz a két adónak.
bár a cél meghatározása, további meditálásra ad okot.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: a Jobbik egy mocskos sunyi társulat. Egyetlen egy dologban értek egyet a DK-val: ezekkel nincs párbeszéd. Ha szembejön egy jobbikos, átmenni a túlsó oldalra. Ha beszél, nincs reakció, beszéljen a falnak. Levegőnek (állott és büdös levegőnek) nézni mindegyiket. Ez az egyetlen mód, most már semmi kétségem.
szerintem - nem mintha bárki is kérdezte volna, de Mariann hivatkozott rám tegnap este - korrekt módon van szabályozva a gyíkon a kommentálás.

Van moderátor a külföldi propaganda és gyűlöletbeszéd kigyomlálására - szerintem működik is normálisan ( ne bízd el magad Boli ), ettől több nem kell.
a baromságok és vég nélküli meddő viták felelősei pedig a résztvevők, ehhez a bloggazdának, moderátornak nincs különösebb köze, ha a gárda nem tudja megoldani saját hatáskörben, akkor annyit is ér by von Vásárhely.

most nem lesz ellenzéki nagy tüntetéssorozat? Nem hallottam róla, bár az is igaz, a szőlőmetszés közben a madarak inkább a tavaszról és a szerelemről dalolnak politikai elitünk dicső tettei helyett eléggé elitélendő módon.
@Orica Középföldi: vigyázz!
ez nem az általunk ismert és kedvelt "DarthVader", csak egy klónja!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ki kell használni a nemzeti ünnepet az I. Fülkeforr. népszerűsítésére. Legközelebb augusztus 20-án lesz rá alkalmuk.
Rogán, mint forradalmár.
Hmm! Az nem jegyzik a történelemkönyvek, hogy Petőfinek tágult volna a lakása.
@Darth_Vader:

"___

Darth_Vader 2015.03.15. 08:50:34
Hülye állat minden baloldali faszkalap.
___"

Szar dolog tükörbe nézni, mi?
@punkfrog:

Köszi:) De honnan tudod, hogy klón? Van valami apró különbség a nickben? Ha igen, átfutottam rajta. Ettől még a kérdésem áll.
@Orica Középföldi: Nagy Úr valami okból dühös, de még ad lehetőséget a kivételre, csak nem találom...van?
@punkfrog:

"_meditálok, de szerintem, pont a célja nem ugyanaz a két adónak.
bár a cél meghatározása, további meditálásra ad okot._"

Mind a kettő az állami költségvetés bevételi oldalán kerül rögzítésre.

...szóval a két adónem célja nem az államháztartás költségvetési bevételeinek realizálása, esetleg növelése, hanem... mi?
@Orica Középföldi:
valódi:DarthVader
klón:Darth_Vader
@punkfrog:

Soha nem jöttem volna rá:)))))))))))) Mekkora tetüség!
@punkfrog:
A vonalkája... bezony... no meg a hozzáhányásai!
@parti_giano:

"-megnyugodtam, eltartod a kisujjad. a kiskés meg téged."

Bízza rám, én is bízom a kisujjamban. Jaegkiskaes veszélyes üzem.
@jöttem:

Talán még húsvétkor lenne rá esélyük.
..keresztrefeszítés...
@habakuk000:
Miért, van ellenzék? Eddig csak "őfennsége jól fizetett ellenségeit" látjuk, de olyant, amelyik leütné a magas labdákat, amelyik tenne is valami, ami "ELLENZÉKKÉNT" értékelhető lenne.
Az a kósza képviselő és időnként fellángoló, hasonlóan gondolkozni képes egyedek pedig messze vannak ettől, a szervezettségtől.
Ünnepélyekre minden kormánypárt megpóbál tömeget szervezni. Most mindenki úgy csinál, mintha régebben a vidékiek jórésze nem szervezetten, buszokon érkezett volna.
@jöttem:

"Rogán, mint forradalmár."

Aha:)))))))
Azt hiszem TGM mindent leírt, amit le lehet, a fejében lévő zűrzavarról.

A 444 kommentelői meg olyanokat írtak, hogy munkásőr sárga lehet az irigységtől.
@jaegtoer: ok!legyen, ez célként meghatározva.
akkor viszont az összes kedvezményt és "büntetést" eltüntetni, mindenhonnan!
pl:
családi adókedvezmény
5%-os áfa
caffetéria egyes elemeinek 50% fölötti adóztatása
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:Mi akadályoz meg abban, hogy alakíts egy valódi ellenzéket?

Hiszen ha mindenki fel van háborodva és utálja Orbánékat nem is lenne nehéz dolgod.
@jöttem:
Egy szép passiójáték a "legnagyobbakkal"? Már csak a szerepjáték kedvéért! :)

Szerintem Fűegér kolléga megnyehető lenne Pilátus szerepére, legfeljebb a Monthy Python stílusában. :D
Azután ott van még Fortissima Fingus, Ficus Kukis szerepe is. Találgassunk?
Na, azokra is kellenek még válogatások.
Latorból meg rendesen el van eresztve a parlament is...
@♔bаtyu♔:
Ugyan, van nekem rendes munkám, hivatásom.
Nem vagyok hajlandó kioperáltatni a gerincemet, hogy oda leküzdjem magam, ahol ezekkel a disznókkal fel kéne venni a küzdelemhez a pozíciót.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: a télen volt néhány rendes összejövetel, úgy gondolom, most is van néhány napi aktualitásu téma, amivel utcára lehetne vonulni.
azt hiszem, az itteni pezsgés irányának változása is inkább a teljes tanácstalanság és valós változatok hiányának - nem akarom leirni a kilátástalanságot - köszönhető, mint egy-két debillnek.
ha lenne miről beszélgetni, akkor arrol szolna a blog, de sajnos tényleg a politikai árvák vannak itt
@jöttem: hallottál erről valamit?

Felvidéki diákok érkeztek a zászlófelvonásra

Buszokkal hozták őket. Kb. 800 ember nézte, ahogy felvonják a lobogókat. Március 15. percről percre.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F03%2F15%2Fmarcius_15._nemzeti_unnep_petofi_sandor_orban_viktor_ellenzek_tuntetes%2F
A diktátor hajlamú emberek előbb-utóbb garantáltan paranoiásak lesznek, mert egyre görcsösebben ragaszkodnak a hatalomhoz. Aztán persze ekkor kezdenek csak igazán sokba kerülni a nemzetüknek. Ezt a történelemben már számtalanszor láthattuk, jó lenne tanulni a múlt hibáiból.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
♔batyu♔ viszont 2 tök egyforma nickel nyomja:
blog.hu/user/805885
blog.hu/user/805938

nem tudom, hogy csinálta, vagy mi a különbség?
@habakuk000: fel is hímeztem a falvédőmre:

"ha lenne miről beszélgetni, akkor arrol szolna a blog, de sajnos tényleg a politikai árvák vannak itt
"
@♔bаtyu♔:
Aham... nincs gyomrom minden melóhoz, hullamosónak sem mentem el, pedig az egy rendes meló a potikushoz képest.
@punkfrog:
A fenn nevezett itt leledzik, érdeklődj nála.
Vagy van egy "rajongója", vagy "biztonsági tartalékként" ... :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: bocs, de telefonom írok, raadasul csak a képernyő egy részét latom, amiota beleejtettem a wc-be - tiszta vizbe, mielött poenkodik valaki- szoval a fogalmazási problémáim csak részben belőlem fakadnak
@punkfrog:

"_akkor viszont az összes kedvezményt és "büntetést" eltüntetni, mindenhonnan!
pl:
családi adókedvezmény
5%-os áfa
caffetéria egyes elemeinek 50% fölötti adóztatása_"

Nem egészen. Egy hagyományosan adócsaló országban, (tatárok/törökök/osztrákok/magyaridegenszívűek/magyar-anyagszentegyház:D) ahol csak azok a cégek nem csalnak az szja-val, TB-közteherrel, ÁFA-val stb, ahol ez túl bonyolult lenne, nos ott a fogyasztási tipusú adókkal lehet eredményesebben és sikeresebben 'operálni' a költségvetési bevételeket biztosítandó.

Hagyjuk ezt tizenhatodikára, vagy keddre:)
@jaegtoer: na jó, megyek felrakom a karnist:)))
@♔bаtyu♔:
Amúgy, ha nem tévedek, tele van önjelölt ellnezékinek tűnő egyeddel a közélet, nem kis pénzekért.
Állítólag a jobbik is az lenne, bár Rogán benyögése alapján "külföldi állam által pénzelt csoportosulás" csak. Mondjuk a kormány ellen még nem látta senki tüntetni őket, csak az állítólagos ellenzék ellen, így azután eléggé nehéz megítélni.
@taga20:

Te, hány ablakos az a kacsalábon forgó?
@habakuk000:
Már aggódtunk volna, hogy ráragadt "valami"... :)
Vegyél egy LG G3 D855 (32 MB RAM) telót.
A javítgatást felejtsd el.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ellenzéki? A haza nem lehet ellenzékben! Ha ezt is figyelembe vennéd, máris tiszta lenne a kép :D

Én csökönyösen nem hiszem el, hogy nem jön össze egy kellő méretű tömeg. Még a MIÉP-nek is összejött, pedig ugye nekik nem volt 2/3-uk.
A HVG-n, a percről percre hírfolyamban TWÁ tudósít a ma indult új TV-ről.
Zseniális:)))
@elmeherceg:
nomen est omen: ha te a kedvezményt adókulcsként értelmezed, akkor van nulla kulcs is - az adócsalóknak. Csaxolók hogy az adóterhelés és az adókulcs sincs köszönő viszonyban egymással.
Egyébként meg az egykulcsos adó ártalmasságát nem ellensúlyozzák a kedvezmények. Amit éppen a semmilyen-tömjéni példa igazol.
@citrix:
viszont megvalósult a "hozzatok még egy embert" merthogy 1 magyar iskolásra esik 1 import szlovákiai idén!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ha lesz valódi probléma, elhiheted, lesz valódi ellenzék nélküled is. Erre egyébként épp a Jobbik a példa, hiszen (Orbánék után) valódi jelentősebb társadalmi támogatottság csak mögöttük áll.

Parlamentben lévő és viszonylag erős pártnál nem a tüntetések száma a lényeg, hiszen demokráciában a parlamentben lehet eredményeket elérni. A Jobbik pedig többször is szavazott Orbánék ellen, legutoljára pld. az Iszlám IA elleni USA fellépésben való részvétel ellen.
@miva?:
Bakker! Köszönöm az ideológiai útmutatást, revideálom nézeteimet és hamut szórok a fejemre, vagy valami hasonló...
ÉJJEN APÁRT!
CSAKA FIDESZ!
Piktor Szeretünk!
@miva?:

"Én csökönyösen nem hiszem el, "

Pedig hidd el. A legegyszerűbb a csőcseléket utcára vinni. Csurka pontosan tudta.
Na, elolvastam tgm írását... tökéletes helyzetleírás, valamint teljes közgazdasági tájékozatlanságból táplálkozó komplexitáshiány... csak lefelejtette a mottót: világ proletárjai, egyesüljetek!...
@♔bаtyu♔:
Megmosolyogtató a naivitás, mely lelkedben lakozik.
Annyira ellenzék az a nyilas-szalonnáci vonulat, ahogy a kommunista ifjúsági titkárból lett Liberális Internacionálé alelnök mélyen vallásos lény.
Viszont hinni kell valamiben, ki a gyíkemberekben, ki ebben...
@Orica Középföldi:

taga egy 366 lakosztályos várkastélyból kommentel.
Mindig is volt egy olyan érzésem, hogy az eszterga egy nagy kamu, ezért erősített rá a pupitásszal. De engem nem lehet átverni. Akkor végképp megbizonyosodtam, amikor a egy többtonnás esztergával felborult egy teherautó. Azonnal tudtam, hogy taga lomtalanított. Akkor volt az is, hogy valaki belinkelt egy 'kidobott guminő kuka mellett' tárgyú fotót.

No, gondoltam magamban, taga rendet tesz a kocsiban/kastélyában:D

www.youtube.com/watch?v=vNtLzUdYqRI
@Sir Bates dö Hól:

Ne légy telhetetlen. Tudjuk, hogy TGM nem közgazda, csak ő nem tudja.Nem kell megzavarni. Majd kinövi. Helyette van nekünk Pogátsa:)
@jaegtoer:
A motorjairól nem beszéltél, ahogy a kutyaszarlapátolásról sem. Mi ez az impertinencia?
Nem baj, a határon túlról jön 800 diák. Közpénzen persze...
www.hir24.hu/belfold/2015/03/14/rogan-2010-elott-nem-volt-szabad-az-orszag/
Érdekes, és ez pont 5 év után jut eszébe? Bár ha a fidesz szabadrablás szabadságára gondolt, akkor érthető.
@parti_giano: nincs szőnyeg... a gyékény alapanyaga mindig füstbe ment varázslatos tervvé válik... c'est la vie...
Újhelyi 12 pontja:
1. Kívánjuk a sajtó szabadságát, a hírhamisító kormánypropaganda kitakarítását a közmédiából, a sajtótörvény és a rezsim szülte rettegő öncenzúra eltörlését
2. Felelős kormányt és kormánypártot Budapesten, amelynek tagjai képesek és készek elszámolni tetteikkel, megkérdőjelezhető módon növekvő vagyonukkal
3. Méltóságteljes Országgyűlést, tisztelendő, de elsősorban tisztelhető házvezetéssel
4. Törvény előtti egyenlőség és olyan törvénykezési gyakorlat, ahol a jog üldözi a bűnt, nem pedig legitimálja
5. Nemzeti őrsereg, de nem szélsőjobboldali, pusztán félelemkeltő és provokáló betyárseregek
6. Közös teherviselés, nem pedig kivételezett bolthálózatok és közös kötelezettségektől mentes oligarchakör
7. Uram-bátyám viszonyok érdemi megszüntetése: amikor az országvezetők rokonsága nem közpénzből áll a saját lábán
8. Független és törvénytisztelő ügyészséget, befolyásolásmentes igazságszolgáltatást Magyarországon
9. Küldetéstudat helyett szaktudást a Nemzeti Bankba
10. A katonaság esküdjék fel egy nemzeti konszenzus alapján újrafogalmazott alkotmányra, magyar katonáinkat csak közös európai lobogó alatt vigyék külföldre, a korábban tőlünk elment külföldi katonákat pedig be ne engedjék még egyszer
11. A koholt vádak alapján, politikai szándékból indított büntetőeljárásokat függesszék fel, a felelősöket távolítsák el az igazságszolgáltatásból
12. Unió; avagy erős és mélyebben integrált Európai Uniót, amely baloldali átgondolásra érett, de Magyarország számára továbbra is alternatíva nélküli.
nepszava.hu/cikk/1051179-ujhelyi-rendhagyo-12-pontja/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: inkább valami nulla forintos vackot.
évente esik vízbe, kőre, drága fogyóeszköz egy ilyen csodatelefon, ennyit viszont nekem nem ér
@Orica Középföldi: csak három, de lassú munkához sok idő kell
@Orica Középföldi: :)
írjanak közösen, mint Ilf és Petrov!:)
"Végül az jutott eszembe: a sajtóban feszegetik, hová tűnt Putyin? Nekem az lenne a kérdésem: na és Orbán hová tűnt? Tegnap sem szónokolt a rádióban, pedig szokása. Lehet, hogy együtt nyaralnak valahol? Nincs azzal baj, csak ne nekünk kelljen fizetni a számlát!"
gepnarancs.hu/2015/03/kezdem-megkedvelni-kover-laszlot/
Egyébként meg az oroszországba delegált külföldi tudósítóknak szóltak, hogy ne utazzanak haza, mert a hétvégén FONTOS bejelentés várható. Meg puccsot rebesgetnek...
@Orica Középföldi: nem szeretem az atv-t. komoly szerepük van szerintem a tehetetlenség tobzódásában ( ezzel nem mentegetem az enyémet sem)
Ha már 48-ban lett volna facebook, így nézett volna ki a szervezés:
nepszava.hu/cikk/1051181-nem-varhatunk-tovabb-most-vagy-soha/
" tényleg kávéházba illő csúcsmegállapítása: „a magyar hajlamos arra, hogy magát nagyon dörzsöltnek gondolja, és közben ő a legutolsó balek vagy legelső, nézőpont kérdése, ez fajtajellemző”. S mondta ezt a magát láthatóan dörzsöltnek képzelő, míg partnerei szemében jobb esetben Putyin balekjének látszó politikus."
www.vasarnapihirek.hu/szerintem/avar_janos_kavehazi_konradunk
"Hiába udvaroltok a bérből és fizetésből élőknek, nem feledjük az ellopott kikötőket, földeket, trafikokat, kaszinókat, meg a kisgyerek nevére íratott luxusvillákat.

Hiába nyomjátok közpénzből a propagandát, hiába listáztok, hiába telefonáltok, hiába tiltjátok be a ’stadion’ meg a ’szegény’ szavakat, hiába uszítotok a koszovói kisgyerekek ellen. Elviselhetetlen, cinikus gazemberek vagytok. Tisztességes ember gyomra felfordul tőletek.

De a zsarnokság napjai meg vannak számlálva: ha elhisszük, hogy lesz még igazságtétel ebben a bús országban, akkor nem várhat rátok más, mint egy hűvös magáncella, teljes vagyonelkobzással.

És akkor majd mindegyikőtöknek pontosan annyija lesz, amennyit ér…"
nyugatifeny.blog.hu/2015/03/14/kemenyen_hazudozo_gazemberek
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ez nem újdonság. Kb 20 éve utaztatja a Rákóczi Szövetség a határon túli diákokat a nemzeti ünnepek alkalmával. Afféle jutalom kirándulásnak számít. Nagyon szép gesztus, valóban élvezik a gyerekek.
Csak ugye az eddigi kormányok nem csináltak belőle címlapos hírt.
Remélem szóltak a mieinknek, hogy hazafelé a miskolci plázázás elmarad. Azt jobban élvezték, mint az ünnepi programot.)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Miért kellene nekem hinnem benne? Egyszerűen csak leírtam egy tényt, amit számok igazolnak.

De itt most ebben a "vitában" nem a Jobbik a lényeg, hanem az, hogy az ellenzék léte a felvetett társadalmi problémáktól és nem a hőzöngés méretétől függ. Ergo, valódi társadalmi problémákat kell felvetni és arra megoldást javasolni.

Az ellenzékiség pedig nem azt jelenti, hogy mindenképp a kormány ellen kell szavazni, hanem azt, hogy a magyar lakosság érdekeit kell képviselni.
@habakuk000:

Én se szeretem az ATV-t. De ettől függetlenül vannak jó interjúk, jó műsorok (Fridi).
Érdekes, hogy annakidején az ünnepségek széttrollkodása egy hazafi kötelessége volt. Most már a régi sem a régi! Mióta ők vannak azon az oldalon, azóta már csúnya dolog ez is. Tényleg nem értem.
@jöttem: Minden kormány utaztatja a szimpatizánsait.

A határontúliak utaztatásából pedig nem véletlenül nem csináltak idáig címlapos hírt, az természetes, sőt "kötelező". (Remélem, hogy Gyurcsányék is csinálták).
@parti_giano:

Úúúúúúúúú, fájdalmas a rögvaló:(((((
Index "hír":

"Több csoportban veszekednek egymással az ellentüntetők és az állami ünnepségre érkezők."

"Ellentüntetők". Ezek mi ellen tüntetnek, márc 15 ellen? Orbán ellen, itt???? A többiek ellen?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Zavar lehet a zerőben?
Rogán külföldi hatalomnak nevezi Oroszországot / külföldi hatalmak támogatják a Jobbikot/.
Friss híreik vannak Moszkvából, vagy ez csak a megszokott pávatánc?

Ha nem Oroszország támogatja a Jobbikot, akkor ki?

Izrael? Usa?
@♔bаtyu♔: Orbán ellen. 2002 óta kisajátított fogalmak ellen, ellened, ilyesmikre gondolj
@jöttem: Őket nem a Fidesz és Irán támogatja? :)
@Gábris szomszéd: köszi, egyikhez sincs semmi közöm.
@miva?: Ellenem? Nem olyasmiket írok, amelyek nekik nem tetszenek? De hiszen állítólag demokraták. Stb.

Engem pld. nem zavar, hogy te miket írsz. Vagy leszarom, vagy vitatkozom. De ellened tüntetni???
@♔bаtyu♔: nem kizárólag akadémikusok ám az ellentüntetők, ahogy az orbánisták sem.
@Jenyei: Az jó de a "nem beszélünk velük meg az átmegyünk az út másik oldalára" az nem old meg semmit .:)
@miva?: Na most azért aki ott van az akkor sem feltétlenül Orbánista, ha Orbán a fő szónok. Ez egy márc. 15-i ünnepély, nem pedig fidesz gyűlés.
Értem a te szempontodat is. De ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ha a szomszéd lebüdöskurvázza a feleségem meg a lányom, akkor utána mekkora elánnal próbálnám rávenni, hogy jöjjön be, és egy pohár bor mellett hallgassa meg az érveimet, miszerint tiszta erkölcsű mindkettő.
@Gábris szomszéd: Ez eleve értelmetlen is, hiszen a Jobbiknak nem az 1%-os DK-val van vitája.

Ha a srác kap egy cigány szomszédot a társasházában ennek összes következményével együtt és az erre hivatott szervek elhajtják, fél éven belül vita nélkül lesz jobbikos.

Ennyi. A Jobbik az egyetlen párt, akinek még a saját vezetői is azt mondják, bár ne lenne rá szükség.
@♔bаtyu♔: "A Jobbik az egyetlen párt, akinek még a saját vezetői is azt mondják, bár ne lenne rá szükség."

Ez ponotsan így van.
off - a nagy nemzeti érzület közepette

A tegnap esti polémiát juttatta eszembe Türk Attila régész mondata:
"Vitatkozni csak akkor van értelme, ha van legalább egy minimális közös alap, ha a fekete mindkettőnknek fekete, a fehér pedig fehér.”

on - és bocs
@Jenyei: Komolyan gondolod, hogy az a több mint 1 millió szavazó ebbe a csoportba tartozna?
@Orica Középföldi: Valamiféle vitának szerintem a Fidesz és a Jobbik között van szükség. E két párt fogja le a társadalom kb. 75%-át és ezek állnak nagyjából hasonló platformon. Ráadásul ezek között van a legtöbb közös pont is, pld. Paks.
Hol van gazoló? Egyenlőre semmi fütyülést nem hallok. :)
@♔bаtyu♔:

Több, mint 10 évig voltam a Rákóczi Szövetség baráti körének szervezője otthon. Szóval elsőkézből kapod az információt.

Megnyugtathatlak, hogy az mszp-s kormányok alatt is ugyanúgy kaptuk a támogatást beiratkozási és egyéb programokra.
Azzal a különbséggel, hogy a szocialisták kormányzása alatt nem csináltak belőle kormánypropagandát.
Ez kizárólag az Orbán-kormány védjegye volt.
Azt nem mérték fel, hogy esztelen cselekedetükkel mennyi problémát okoznak nekünk. Az akkori szlovák kormányban még ott ültek a nacionalisták, akik vegzálni kezdtek minket.
Az egymillió szavazó a mosolygó, kutyát meg kisgyereket sétáltató jól öltözött fiatalokat látja. És nem néz mögé. Nem olvassa el, hogy "holokauszt", nem olvassa el, hogy miért baj, ha valaki belecsulázik ott felejtett cipőkbe? Nem olvassa el a tetűhintás vicceket. Ez a valódi énjük, a többi csak máz, és engem nem érdekel (illetve dehogyis nem érdekel) hogy hány millió embert érdekel csak a felszín. Az aljas, sötét, fajgyűlölő, náci emberekkel semmi dolga nem lehet normális pártnak és normális embernek. Ja, Hitler nagyszerű történelmi könyve is ott van, talán hallottál róla, a "Mein Kampf", azt is sok szeretettel reklámozzák a történelem iránt érdeklődő jó magyar embereknek. "Köpni kell, pfúj" - hogy klasszikusokat idézzek.
@Orica Középföldi: tudom illetve elhiszem neked.
csak engem jobban foglalkoztatnak az articsóka palantaim mint a meddő - Nyílván az szubjektív vélemény - okoskodások.
ettől független, hogy rosszul érzem magam olyan országban, ahol ki kell menni az ünnepre s ahol a félelem bére az árokpart
Tessék. Hitler alatt jó volt az élet, csak a mocskos zsidók kúrtak el mindent. EZEKKEL párbeszéd?

kuruc.info/r/6/140142/
@Jenyei: Na most én azért azon is elgondolkodnék, miért nem csípik a zsidókat. Ugyanis egyre többen vannak és nem pont Mo.ról beszélek, de nyilván itt is látszik. Ennek az oka nem a Jobbik, sőt állítom, ezzel a Jobbik még csak szavazatokat sem tudna szerezni, nem véletlen, nem is ez a fő "profiljuk".

Amíg ez a téma tabu, addig nőni fog ez a szám.
@Orica Középföldi: bartus semmit sem adna, ha így tudna írni... nem ia érti, hogy ez miért jó:-) (én igénytelen lumpenproli vagyok, nem szofisztikált szitibéli dáma, örülök, ha a mitikus kis jelek titka a legcsekélyebb mértékben is feltárul előttem... stílus, bah!...)
@habakuk000: Itt hol "kell" kimenni az ünnepre?
...meg a buzikat, a négereket. Nincs ebben semmi különös. Ellenség kell, akkor össze lehet zárni. És őket könnyű volt mindig is ilyen-olyan jegyek alapján megkülönböztetni, sokszor már ránézésre. Az egyszerű embert egy kicsit nehezebb a filozófusok ellen uszítani, mert ránézésre azt nehezebb megállapítani :) De mint az utóbbi évek mutatják, folynak erre is kísérletek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "a Jobbikot pedig egy külföldi nagyhatalom finanszírozza."

amely vezetőjének a bréjét cidázza a teljes fidesz...
@Jenyei: Hát ha már kurucot linkelsz szerintem nem túl bölcs dolog az általánosítás, mert akkor a széljobberek is nyugodtan feltehetik a kérdést. EZEKKEL lehet párbeszéd?

Atomot Iránnak és Németországnak! - Izraelben nemcsak köpni, kiirtani is korrekt Reklám Ha Kulcsár Gergely ellen büntetőfeljelentést kíván tenni a DK, akkor feltehetően a „demokraták” nem fogják szó nélkül hagyni egy bizonyos Chen Ben Elijahu nevű „kiválasztott” hajmeresztő kijelentéseit sem. Eliyahu az Israel National News elnevezésű hírportálon az elmúlt hét keddjén megjelent cikkében ugyanis nem kevesebbet javasolt, mint hogy Izrael atomfegyverekkel törölje el a Föld színéről Iránt és Németországot. Várjuk a DK-sok és más „demokraták” elhatárolódását!

kuruc.info/r/4/140698/

www.timesofisrael.com/op-ed-calls-on-israel-to-nuke-germany-iran/
@♔bаtyu♔:

Mármint arra az Atilla Király Szellemtudományi és Nemzetstratégiai Akadémiára gondolsz, mely az 1848-as forradalmat egy a zsidók által szított, szélsőbalos perpatvarnak nevezi és ahol Haynau mint példakép szerepel?
Ahol a jobbik "elitje" képződik?
Hol érdekel engem, hogy ki a zsidó? Nem érdekel a vallása senkinek, viszont ismerek egy valag vérmagyarit, akik a szememet kilopnák, és hülyére vennének, ha hagynám. Hogy ki a zsidó, azt meg régóta tudjuk ki dönti el...
@Jenyei: "meg a buzikat, a négereket. Nincs ebben semmi különös. Ellenség kell, akkor össze lehet zárni. Az egyszerű embert egy kicsit nehezebb a filozófusok ellen uszítani, mert ránézésre azt nehezebb megállapítani :)"

Ehhez kapcsolódóan akkor felteszem neked a költői kérdést.:)

Ha mondjuk a zsidó nyári fesztiválra kiállna egy hozzá hasonló szakállas egyed, rabbinak öltözve nyakában méretes Dávid csillaggal és a következő felirattal "liberális érzelmű cionista faszszopók", vajon mit tennének a helyszínt biztosító rendőrök és aztán a ballib médiumok?

scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10435679_815194028513844_784221702873445295_n.jpg?oh=141d4e1a10f1f4e4e9d8bd1b7c045579&oe=55B82F5E
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Persze aki nem csak a 444, Index és HVG szent teheneitől akar tájékozódni a "valóságról", azért meg tudja ismerni az igazságot is a témában. :)

http://atillaakademia.hu/hirek/az_atilla_király_akadémiáról_feketén-fehéren
Nocsak! A DK izraeli párt? Kevered a szezont a fazonnal. Mi köze nekik ahhoz, ami az izraeli parlamentben elhangzik? Persze nem vagyok naiv, tudom, hogy SZERINTED mi közük van hozzá:
- a DK mocskos zsidók
- minden mocskos zsidó felelős minden mocskos zsidóért.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Én nem gondolok semmire, pusztán leírtam egy tényt.

A zsidók magánügyének tartom, hogy ők pedig mit gondolnak. Ha őket nem zavarja a világszerte erősödő antiszemitizmus, akkor minden OK.
@Gábris szomszéd: Vannak ennél jóval keményebbek is.

Valójában ez a vita lényegtelen, hiszen nem a zsidók a lényeg, hanem a hegemóniájuk. A Jobbiknak sem a zsidókkal van baja, még akkor sem, ha sok ostoba ezt a zsidókra vetíti ki. Ez azonban ott van a másik oldalon is, tehát a zsidóknál is.
@Jenyei: Na ja, de a Jobbik szavazó, az felelős azért a jobbikosért, aki egy fórumban ír. Aki lehet, hogy nem is jobbikos.

Fura.
@Gábris szomszéd:
Ennyi faszságot összeírogatni... Minden országban vannak elmebetegek, ekkora demagóg faszságot csak te bírsz összehozni.
Az iszlám meg a hit terjesztését kívánja tűzzel-vassal, mire Zázrivecz elvtársad szerint pedig a "Az emberiség tradicionális – a transzcendenst a hétköznapival együtt megélő – kultúrájának az utolsó védőbástyája az iszlám világ maradt".

Most akkor mesélj, volt már ebben a kurva életben valami, amiért TE vállaltál felelősséget?
Vagy mindig mindenki más a hibás, meg majd kimagyarázzátok valami elmebeteg újabb nyilatkozatával a saját kreténségeiteket?
Kiskorúak vagytok...
@Sir Bates dö Hól: Ez valami amit kötelezően hozzá kell tenni? Ócska ballibsi mantra.

Gondolom, ha Orbánék az USA-tól veszik többletpénzért a fütőelemeket, akkor Obama faszát szopják? Vagy azt nem mert haver?
@Jenyei: Nem a déká ugye az a párt amelyik nagyon érzékeny többek között az emberi jogokra is. Emiatt kellene azt feltételezni, hogy esetleg felszisszennek ha némelyek milliókat akarnak kiírtani. Tudod az egyetemes emberi értékek, stb. Nyilván a pusztabunkó náciktól ilyesmit dőreség elvárni, ellenben a demokrácia zászlóvivőtől? :)
@♔bаtyu♔:
A te környezetedben, az ismerőseid között mennyi van "idegen"?
Lehet arab, cigány, kameruni...
Nem érdekel az emberek nációja, vallása.
A tetteik érdekelnek, ahogy viselkednek, ahogy lehet velük EGYÜTT élni.
Ebben valahogy a legrosszabb tapasztalatom a magyarokkal van. A sajátjaimmal. Szlovákok, németek, osztrákok (jó, a burgenlandi paraszt kivétel) messze korrektebbek és megbízhatóbbak.
Zsidó pedig nem tudom ki lehet közűlük, de nem is érdekelt soha.
@Sir Bates dö Hól:

Látogatóban vannak nálad partizán állatkái? Vagy valami füves szekta felvette a flagellánsok szokásait?
@Orica Középföldi: egy, csak kőműves kelemenbe nyomom:)

azé aszt vágom, hogy idegesítő itt egy ilyen dolgos csóka, mint én:)))
@♔bаtyu♔: Ez pontosan így van. Én sosem általánosítanék, hiszen nem az alapján kell megítélni bárkit is, hogy épp minek született.
@habakuk000: "a wc-be - tiszta vizbe"... kyotót hájpolod, a száheliekkel meg nem törödsz, mi?!... látens rasszizmus... miért nem budit használsz, pszeudozöld?...
Ja, most szólok, a zsidó téma befejez, mert kurva unalmas, hogy 2 bejegyzés után zsidó így, zsidó úgy van!
Aki meg nem bír a zsidókról leszakadni, azt rövid úton innen ... mint macskát szarni!
Remélem érthető voltam.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Szerintem inkább te vagy lemaradva.

Az iszlámnak eleve van egy békés felfogása, ezt vallja egyébként a döntő többség.

A zsidó vallásnál egyébként pontosan ugyanígy van. Egy átlag magyar zsidó csak szörnyűlködik azon, amivel sok zsidó teljesen egyetért.

Pld. Ilyesmi Európában Hitlerre volt jellemző:
nemzeti.net/izraeli-miniszterhelyettes-meg-a-homokos-zsidok-is-magasabb-renduek-a-gojoknal-1688689.html

Akkor a zsidó vallással mi van?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Talán akkor az elejétől nem kellett volna beszállnod a vitában, mert így már kissé álságos a dolog.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Megint csúsztatsz de már megszoktuk. :) Ha tényleg utána akarsz nézni, miről is beszélt Vona megteheted de nyilván nem akarsz.
Felelősséget meg kb. ugyanazokért a dolgokért vállalok mint te vagy itt bárki más. Család, gyerek, hivatás, munkahely, stb.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ismét nem akarlak elkeseríteni de a témát kuruc linkkel megspékelve ismét nem én hoztam be hanem Jenyei kolléga. :)

varanus.blog.hu/2015/03/14/orban_g_mar_a_bekemenet_aktivistakban_sem_bizik/full_commentlist/1#c26476285
@Gábris szomszéd: Az emberek valójában senkit nem szeretik az ilyet.

A komcsikban pld. kifejezetten utálta mindenki azt, hogy ők állandóan ezt hangoztatták, de akinek vastagabb komancs volt az apja-anyja, annak az útja is sima volt.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, csak szólok, mára a kéthülye mentes napot hirdettem:))
te meg eteted a majmot.
@♔bаtyu♔: ez is olyan, mint a reklámtörvény.
@♔bаtyu♔: "Az emberek valójában senkit nem szeretik az ilyet."

Az emberek utálják azokat, akik születés szerint minősítenek. (árja, kiválasztott, kommunista gyökerek, stb).
Legyen a tahónak két "hülyementes" napja, hát tahótlanítottam:)))
@taga20: Ne bántsd már neki hivatalból muszáj.
Meg aztán a számlálót is feljebb kell nyomni nem igaz? :)
@♔bаtyu♔: Én meg mindjárt tahótlanítom saját magam. :)
@habakuk000:

Bocs.Kérdezted, hogy mit csinál ma az ellenzék. Erre küldtem az ATV-s linket.
Nem gondoltam, hogy palánta-csodálat közben a kérdés komolytalan volt:)
@taga20: Na tessék. :)

Orbán reagált az ellentüntetőkre

Vagy együtt leszünk sikeresek, vagy sehogy. Vagy együtt emelkedünk fel, vagy belefulladunk a kisszerű, provinciális lökdösődésbe - utalt Orbán akaratlanul is a beszéde előtti ellentüntetők és felvonulók afférjára utalva.

kep.cdn.index.hu/1/0/794/7949/79496/7949613_46ea1eda67ca12c6d7410be43d1705d3_wm.jpg
@taga20:

"azé aszt vágom, hogy idegesítő itt egy ilyen dolgos csóka, mint én:)))"

Egy frászt:)) Aki ennyit beszél arról,hogy mit csinál, rendszerint a vágyálmait vetíti ki.
De, nagyon pozitív az önképed:)
@Orica Középföldi:
Az mégis csak jobban hangzik, mint a "mocsoknagyképű"... :)
Istenem, Orbán h tud ennyi marhaságot beszélni? :O
Hinnye, a fideszbolsik leszaggatták a kokárdát egy ellentüntetőről, mert azt csak az orbánistáknak van joga viselni az összefogás jegyében :D

Miről is beszélünk?

Bruhahahaha
széljobber agyhalottak trollkodják tovább a blogot, ehhh, szánalom

csak szólnék, hogy voltatok sokan tegnap este, akik szilenciumot hirdettek
@Orica Középföldi: hát, ako csak egy megoldás van. nézd meg.
tudod vannak olyanok is, akik beszélnek róla és csinálják is:)

kábé olyan, mint amikor a vitiszisziben a felvezető körben, pl. tarquini beszél pár mondatot:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: azé annak van egy diszkrét bája, amikor a szar(batyu,gábris,ebola) visszaszól a pöcegödörből, és még veri is a habot:)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Megint tévedésben vagy. Egyszerűen csak válaszoltunk ill. éltünk a véleményszabadsággal, amit ugye FAB is fontosnak tart. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jaja. Én valahogy az utolsó kétségbeesett próbálkozásnak tudom csak látni ezt a "vagy együtt, vagy sehogy" mentalitást akkor, mikor a nép a búsba küldi a "hazát". És ugyanakkor a szeretet jegyében a valóságban ütik meg tépkedik az egyet nem értőket :D

jeeeeeeee
mikor a feri ellen kerepeltek és lógatoztak, akkor ezt persze nemzeti öntudat volt, most pedig nemzetellenes árulás...

Orbán geci” feliratú táblával jelent meg két ember
sarkadizs

Ács Dani lőtte ezt a videót a Nemzeti Múzeum előtt. Itt fog beszélni Orbán Viktor a március 15-i állami ünnepségen. A várakozók közé két ember érkezett, a kezükben egy-egy

„Orbán geci”

feliratú transzparenst tartottak. Ahogy az várható volt, az Orbán-beszédet várók nekik is rontottak.

444.hu/2015/03/15/a-marcius-15-i-kormanyrendezvenyen-orban-geci-feliratu-tablaval-jelent-meg-ket-ember/
@miva?:
Evégre magyarok vagyunk... Szánalmas.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én tartom is ahhoz magam.
hümmm, gyanús vagy te nekem:)))))))
@Fabius:
"Én ezt nagyjából kéthetente megfontolom, de van itt két dolog:"

És mindkettőben igazad van. Bocsánat, tegnap kicsit elvitt a lendület és a bosszúság.
Te létrehoztál nekünk egy homokozót, mindig gondoskodsz friss homokról (köszönet érte), a mi dolgunk, hogy mit kezdünk vele. Elméletileg felnőtt, értelmes emberek vagyunk.
Ha ennyien nem tudjuk semlegesíteni két troll tevékenységét, akkor meg is érdemeljük.
De be is fejeztem ezt a témát. Sajnálom, hogy belekevertelek, ezt tényleg nem kellett volna.
@taga20: Berúgás lesz itt, hallod :D
@jöttem: kösz az infót, gondolom ez is így volt más kormányoknál is:

Orbán levelét olvassák fel a határon túli ünnepségeken

Orbán Viktor azt írta, a magyarok szabadságát csak a magyarok vívhatják ki

hvg.hu/itthon/20150315_Orban_levelet_olvassak_fel_a_hataron_tuli
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Ugyan! Fontos néha kiakadni, mert meg lehet vitatni a kiváltó okot - persze nem a hivatalos jobboldalon
@taga20: még jó hogy, én vagyok álnéven Boli és Fabius is :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: az öreg nagyon kemény:))
szánalom ez az elbaszott ország!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Milyen harc?
Milyen szabadságot?
Ki ellen kéne most éppen?
Elmebetegek fejében persze, zajlik, sőt még ott a második VH. sem ért véget.

NA, végre azt is bevallottad! :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :))))

ugye megmondtam, az én háromperhármas orromon nem tucc kifogni :)
Benny Hill megy hivatalosan, kellene mellé a zene, és mindenki el tudná helyezni a minielnököt az univerzumban :D
@taga20:
Ráadásul, amekkora... Most már azt is tuggyuk, hogy a guminőd mitől lyukadt ki!
@miva?: de csak szolidan, holnap meló:) már akinek!
@taga20: Nem nyáron lesz a behajtás?

:D
@KÁTÉó53éúétr6:
"Vajon G Viktorunk is kétségek között szónokol ma? "

Ugyan már, neki soha nincsenek kétségei.
Nem ő igazodik a világhoz, hanem a világot formálja át az ő világképének megfelelően - legalábbis fejben. Azt látja, amit látni akar.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: azé ő a legnagyobb sirály orr témában gecivitya! ez vityathatatlan:)))
@miva?: huuu, most elvesztem, mint mészaroslőrinc a vagyonnyilatkozatában:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ez egy elég részletes összefoglaló. Csak egy helyen, Prágában említi az Orbán levelet.

ujszo.com/online/kulfold/2015/03/14/marcius-15-e-megemlekezes-kassan-es-pragaban-is
@Orica Középföldi: ő meg a társadalmi folyamatokat nem érti:-)...
@Sir Bates dö Hól: van itt olyan is, pokokkal, jó levegővel.
Kaptam egy nagy csomó lótrágyát is, csinálok belőle komposztot, bar a lotetyu ritka ronda állat, mindig eszembe jut róla egy kommentelotarsunk.
addig nem lesz Magyarországon változás, amig sokat szenvedett nemzettarsaink nem jönnek ra arra, hogy kukaba is lehet szemetet tenni, nem kell kiautozni a természet lágy ölére szethanyni a sok műanyagot.
@taga20:
" na jó, megyek felrakom a karnist:)))"

Figyu, azt már valamelyik nap feltetted, nem? Vagy leesett?
@kekex: ezt miért nem akkor tolta, mikor államtitkár volt?...
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: inkább kétszer, mint egyszer se.
nálatok is csak egy ablak van, mint jégéknél?:)))))
@habakuk000: az év madara a Búbos banka a lótetű legnagyobb ellensége, lehet képet kell cserélnem? ;)
@habakuk000:
Felénk is kegyetlenül néz ki a környék, a város is hótt redva. Hihetetlen igénytelen egy csomó ember, zsákszám hordja ki a parasztja a város szélére.
@taga20: csak nem sváb orrod van, mert akkó esélyed sincs ellenem :P :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Mikor tavasszal nagy zsákkal túráztam az erőben, akkor a mostani nemzetmentők jöttek érdeklődni, hogy hol tudom eladni a szedett szemetet :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: cigány egy nép vagyunk. nálunk érden a szelektív szigetek néznek úgy ki, mint egy szeméttelep.

persze, ha bárkit megkérdezel, ako mindenkinek teccik az osztrák, vagy német környezet:(
@♔bаtyu♔:
"Ha a srác kap egy cigány szomszédot a társasházában ennek összes következményével együtt "

Te mitől vagy ennyire biztos abban, hogy a cigány szomszéd csak rossz lehet?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

tegnap a fürdőszobában szerelte a lámpákat.
nem figyelsz.
pótold be!!! ))))
Nézd már viszik fideszes uzsorabűnözőket bilincsben. :)

Uzsorás képviselőket fogtak el Tarnaleleszen - ők szállították a fideszes polgármesternek is a cigány szavazatokat.

Érdemes azt is felidézni, hogy Tarnalelesz mennyire hű lenyomata a Fidesz-cigány koalíciónak, ugyanis már 2010-ben az uzsorások segítették a település élére a polgármesterjelöltjüket. Veretes stílusával Kovács Passza Béla pedig a közelmúltban is bizonyította, hogy méltó képviselője a rászavazóknak.

Fideszes polgármester: ha a parasztok nem szarnának, sokan éhen halnának

alfahir.hu/fideszes_polgarmerster_ha_a_parasztok_nem_szarnanak_sokan_ehen_halnanak

www.heol.hu/heves/kek-hirek-bulvar/uzsora-buncselekmeny-ket-ember-ellen-indult-eljaras-video-601604
@♔bаtyu♔: eddig nem volt gondod a szövegértéssel...
12:25
Kossuth népe, dulakodó tömeg és a megújuló közmédia - ünnepi Nagyítás-fotógaléria
Kossuth népe, dulakodó tömeg és a megújuló közmédia - ünnepi Nagyítás-fotógaléria

Zászlófelvonással kezdődött az ünnep, majd elindultak a huszárok, a Múzeumkertben lökdösődéssel próbálták meggyőzni egymást a tüntetők és az ünneplők, Orbán Viktor pedig beszédet mondott, amiből megtudhattuk, hogy nem az uborka görbülete a lényeg, és megújult az M1. Galériánkat frissítjük!

hvg.hu/nagyitas/20150315_2015_marcius_15_nagyitas
@Orica Középföldi: nem is értem, nem csikós vagyok karikással:-)...
Ekkorika tömeg sikeredett fideszéknek?

A "haza" szégyene!
Hádenemvóttöbbnyugdijjas?

Márcziusy yflyakh :D
Asziszem a nyugdijjbefizetések blokkolásával térdre lehet kényszeritteny a fideszeseketh
@jöttem: ez kicsit úgy hangzott, mintha kamuznék:)
pedig, nem. felraktam tegnap a tükör fölé két ledlámpát, plusz a plafonra egyet. ráadásul a tükörhöz vett lámpánál nem volt föld, csak fázis és nulla. eszt is meg kellett oldanom:))
@miva?:
"Ugyan! Fontos néha kiakadni, mert meg lehet vitatni a kiváltó okot "

A "kiakadást" ma, már lehiggadva sem bánom. Csak tényleg nem kellett volna Fabiust belekeverni, ez itt nem alsótagozatos iskolai osztály, Fab meg nem tanítóbácsi.
A többit, amit tegnap elháborogtam, ma is vállalom.
@taga20:
"nálatok is csak egy ablak van, mint jégéknél?:))))) "

Nem, nekem két falam is van csupa ablakból. Viszont a karnist még az állami építőipar tette fel. Harmincegy éve bírja :)
@taga20:

Kész főnyeremény vagy!
Dolgos, okos, szép.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Ahogy a híreket olvasom, az új csatorna hír helyett kabaréra sikerül, mint az Orbán beszéd.

Az ünnepi tömegverekedés új elem. Aug. 20-án nyilazni fognak egymásra?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Hihetetlen igénytelen egy csomó ember, zsákszám hordja ki a parasztja a város szélére. "

Viszonylag sokat túrázom, és sajnos mindig tudom, hogy mikor közeledünk egy településhez, mert megjelennek a szemetes-zsákok, autógumik, üzemképtelen hűtők stb. az erdőben. Aki nem látja, elképzeln sem tudja, mi mindent hordanak ki oda az "emberek".
@jöttem: a szerényt kihagytad:) arra vagyok a legbüszkébb:)))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: ako neked kurva nagy lehet a gázszámlád:)
remélem azé redőny van!
@jöttem:
"nem figyelsz"

Dehogynem. Pár nappal ezelőtt (most nincs kedvem pontosan visszakeresni, de nem is érdemes) hivatkozott a karnisra. Nem is TAGAdja.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: rendszeresen hivatkozik a karnisra :-D

@jöttem: végül is, hagyományos íjász nemzet vunk, nem lepődnék meg ;-)

@Gábris szomszéd: tudom. Sajnos :-D
@Orica Középföldi: a kerdes komoly volt, csak nem gondoltam, hogy Angyal linkelgetese Ennyire ragadós.
@taga20:

Van redőny.
Viszont az ablakok egyrészt háromrétegű ragasztott üvegből vannak, másrészt délre néznek. Szinte egy kiegészítő fűtés. Most pl. a 3+1 szobában kettő konvektor műxik őrlángon, és nem fázom, mert reggel óta süt a nap.
Így aztán a redőnyt csak nulla fok alatt szoktam leengedni, vagy esőben-hóban. Második emelet, szemben park, senki nem néz be az ablakon.
@jöttem:

"Kész főnyeremény vagy!
Dolgos, okos, szép."

Igen:))))

És szorgos káromkodó, hazudozó, elnézést-kérő, etc.
Egyet vitathatatlanul elhiszek neki, hogy hólapátolás közben szereti a csendeben való morfondírozást:)
@Orica Középföldi:

És mily nagy a bánata, mert ezen a télen azért Érden sem volt sok hó...
@habakuk000:

", csak nem gondoltam, hogy Angyal linkelgetese Ennyire ragadós.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Nálunk a vízen vannak most irdatlan állapotok. Rövidesen lesz nagytakarítás. Mi fogjuk megcsinálni.
@Orica Középföldi: csak szerényen fölhívtam a figyelmed a búbos bankasag veszélyeire
@Orica Középföldi:
"Ez látszik a kommentjein:))))) "

Vigyünk neki egy kis műhavat? Már csak a mentális jóléte miatt... Kérhetek kölcsön egy hóágyút.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: rendben!
mennyi a hőátbocsátási tényezője az ablaknak? mer ez így hézagos információ!
:))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: tudod, végképp nem fér abba a fafejembe, ha mar telerakja az autót szeméttel a baromja, miért zotykolodik tengelytöro utakon, amikor ugyanannyi kts-el a szemétlerakóba is vihetné.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: inkább pár köbméter termőtalaj kéne, ha kérhetem:)))
@Orica Középföldi: még az a szerencsém, hogy nem tégedeted vettelek el, te mindig elégedetlen nő:)))
@taga20:

Majd ha hivatásos nyílászáró-cserélő leszek, akkor megmondom. Addig én is csak a sötétben tapogatózom :)) És szerintem ez már így is marad...
Egyébként amikor megrendeltem, akkor mondtak nekem ilyeneket, de őszintén megmondom, hogy baromira nem érdekelt a technikai együttható.
@taga20:
"inkább pár köbméter termőtalaj kéne, ha kérhetem:))) "

Azt nem tudok kölcsönkérni, meg aztán problémák lennének a visszaadással :)))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: és ha átvágtak?
na jó, megyek egy kicsit csinálni a sziklakertet, hamá ilyen szépen süt a nap:)))
a reklám után visszajövök!
@jöttem:
taga20 szája nagy, csak a tehetsége kevés!
@habakuk000:

Egyszerű. Az erdőszéle ingyen van, a szeméttelep meg egy határon túl már fizetős.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: búbos bankam nincs, itt gyurgyalagok csattognak nyaranta, viszont a horgászok sorakoznak a lotetyukert, állitólag nagyon jo csali.
sokan voltak Orbánnak?
a nép megoldotta a problemat, tatottam a szam annyi embert láttam a helyi ünnepségnel, mint meg soha, közelebbről aztán Kiderült regisegvasaron a tömeg, az ünnepségen csak akinek nagyon muszály.
a város szélén ismét tömeg, de ott is kirakodo piac született.
azt hiszem, sikerul feltámasztani a vasárnapi piacolast.
@taga20:

Megkaptad a stonhenge-t!:)
@taga20:

Hát ha átvágtak, akkor úgy jártam :) De már két télen és egy nyáron bizonyított az üveg, és úgy látom, nincs itt semmi átvágás :) A gázszámlámmal meg vagyok elégedve.
Én is megyek zsebkendőnyi kertecskémbe molyolni, mindig jót tesz a lelkemnek, ami viszont egyesek szerint nincs is :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

:))
Hát, erre itt az Alföld közepén nem sok esély van.
De szerintem mindenki visszariadna a látványtól :)
Biztonságban vagyok.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Szerintem úgy lehet fabot a legegyszerűbben kinyírni, ha elkezdjük tisztelni a tekintélyét. Sose szabadkozz ilyen miatt szerintem :D
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
@taga 20:
"Én is megyek zsebkendőnyi kertecskémbe molyolni, "

Dehogy megyek, most fogom megnézni azt a F1 futamot, amit te hajnal előtt két héttel néztél meg :) Aki vasárnap hatkor képes felkelni, az bármely galádságra képes.
Nekem a futam a fontos, az eredményt ismerem, de az a két órai történéseket nem tükrözi, és nekem az a lényeges. Most éppen kedvencem nincsen, tehát a harc érdekel, már amennyiben van. Majd mglátom, ha megnézem.
Reklám után én is visszajövök, de az F' közben nem lehet reklám :)
@jöttem:
Szia!
Az általad idézett mondatom általános jellegű volt, mondhatnám személy semleges.
Kiemelten kedvellek téged, ezért a vélelmed teljesen ellentétes a valósággal.
Igen, tudtam, hogy taga nemsokára cáfolja a saját véleményét, vártam is arra.
Nem lehet haragudni tagára, a kis drága bohém lelkére, annyi vidámságot hoz az életünkbe.
@Mariann19:

Több esze van mint amit kimuta "t@taga20:"-nak, csak kicsit szemétláda, szereti "bacogatni" a hozzászólókat!:)
Ha valakinek a személye a mondanivalója igazságtartalmának az alapja, és nem a véleménye, nézetei, stb. koherenciája, akkor nyugodtan meg lehet b@szni az egészet. Én sok dologban akasztanék tengelyt fabius-szal, de minek? Tök érthető, hogy mit miért és mikor posztol, hogy onnan nézve ez egy teljesen érthető vélemény stb. Ha itt meakulpázunk azért, mert sokunkat érintő bajokban felé nyúlnánk segítségért, hát akkor mégis mivé válna a blog. Én hosszú ideig nem írtam semmit, aztán észrevettem én is a kimaradozókat, és jöttem erőmhöz mérten egyensúlyt teremteni. Majd ha a szükség úgy hozza, jön szív is, meg peni, meg a többiek. Fabius meg csak csinálja a dolgát, ha jól tudom, van neki elég a blogon kívül is. És ne tekerjük ki a nyakát azzal a felütéssel, hogy a személye miatti tisztelet okán adunk neki igazat, felmentést, stb.
Neki aztán pont erre van a legkevésbé szüksége. Majd helyre tesz engem is, ha arra van szükség, és megvan hozzá a személyes igazsága.
Itt az egymás iránt érzett tisztelet bizony igen fontos. Ezt lehet eljátszani, és lehet megőrizni. Ha pl taga nem látná be a saját hülyeségét rendszeresen, akkor nyilván ez nálam is lecsapódna. Mivel hiába trágár, ha ilyen hamar helyesbít hibázás esetén, nálam ő egy valódi ember valódi véleménnyel. És én ezt komolyan veszem. Ha az ominózus 4 ember nem mondja hogy ne szavazzak, én elmegyek szavazni. De mivel egymással általában egyet nem értő és ezen felül hiteles emberek írták ezt, és más nem szólt, hogy dehogynem, szavazz, így nem is mentem el, pedig majd megevett a fene. Szóval lokálisan és globálisan is van következménye az itteni dolgoknak akkor is, ha néhányan káromkodnak, vagy szerelmi életet élnek.

Uff
@miva?:

"Ha pl taga nem látná be a saját hülyeségét rendszeresen"
Több esze van mint amit kimutat "t@taga20:"-nak, csak kicsit szemétláda, szereti "bacogatni" a hozzászólókat!:)

Nem fogja belátni, sokszor nem néha, baj keletkezik a maligán taszigál problémával!:)
Az ünnep méltósága!

Amennyiben szeretnétek átélni, jövőre szívesen látok minden kedves kommenttársat kis városkámban.
Garantáltan verekedés, gyűlölködés, orbáni agyrém mentes megemlékezésre.
Lesz egy kis turulreptetés, de nem haladja meg az ingerküszöbötöket.

De jöhettek augusztus 20-án is. Akkor gulyásparti a levezető program.

Ne árválkodjatok otthon! Elvették tőletek a tisztességes megemlékezés jogát. Ha ők elvették, majd mi visszaadjuk. Megtapasztalhatjátok, milyen érzés hazug szólamok nélkül őszintén örülni annak, hogy megmaradtunk magyarnak.

Mert nálunk erről szól az összes nemzeti ünnep.
@tristen2005:
Van esze a srácnak, csak sejtelmessé teszi a valóját.
Aki mindíg képes korrigálni, az rossz ember nem lehet.
Ezen kívül bennem is van hozzá hasonló bohém beütés, ezért mindíg a megbocsájtás lesz rajtam úrrá, ha dilis néha.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
"oh, végre humor "

Igen, ez nagyon kell minden emberi kapcsolatban.
És egyáltalán az egész életet nem lehetne kibírni és elviselni humor nélkül, legalábbis szerintem. Engem sok nehéz helyzeten segített át, hogy megpróbáltam (több-kevesebb sikerrel) felülről és humorral nézni a dolgokat.
@Mariann19:

Kibeszéljük a háta mögött, jó fej, egy kicsit lökött, de bírom a búráját!:)
Majd azzal jön, ő szereti a macskákat!:)
@tristen2005: haver, egy kicsit kimegyek megigazítani a privát sztonhendzsünket, erre mikor visszajövök, mit látok. doktorfrajd rendelőjét:)))

ja és kösz haver, haver vagy:)
nyomokban tartalmazok ikut:))
Várunk titeket az ország fája kezdeményezéshez. El lehet küldeni ezeket a ....., de sajnos nem a fizetési listájukon lévő baloldaliak fogják ezt megtenni.

www.youtube.com/watch?v=Am0wKYXjIzM
@Mariann19:

Mariann! Örülök, hogy kiraktad tegnap az írásod . Volt mire reagálnom. Már régóta bennem bujkált, csak nem tudtam hogyan kezdjek hozzá.
Most könnyebb.
Osztom a tagáról szóló véleményed. ))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: szeretem nagyon a humort. Rengeteg mindenen átsegít, segít túlélni. Ezen a blogon sok ember van, jobb lenne a hangulat, ha több lenne a vicc, humor, poén. Jobb lenne, ha nem egymás anyázása lenne. A politikát is próbálom így felfogni. Ma pl Viktor vicces volt a görbe ubijával :-D

A redőnyös kép kifejezetten jó, tényleg köszi.
@tristen2005:
Ne izgulj, olvassa, hiszen félig neki szól.
Csupán híres szemérmetességünk miatt nem dícsérjük szembe.
@jöttem:
Ritka korrekt ember vagy.
Kár, hogy nem lehet sokszorosítani, szebb lenne a világ.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Rögtön látszott, hogy a Lótolvaj Úrnak leesett, miről szól az EU. :)

- Görbét, vagy egyeneset parancsol, madame?
- Mindegy, salátába lesz.
@taga20:

Drága Ecsém! Leveled megkaptam, őszintén örülök hogy felismerted az IQ lényegét, ami nálad hiánycikk!:) Ne sajnáld, pár éven belül bepótolod!:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: azt hiszem, h az ő ubijából nem kérek, esetleg vki másé jól jönne.

Ellenben darabokban csak megnézném. Hopp, mégis perverz vagyok. :-D
@taga20:
"mikor visszajövök, mit látok. doktorfrajd rendelőjét:)))"

Inkább verd a déli részedet örömödben a földhöz, hogy ilyen fontos ember vagy itt a blogon sokunknak.
Mázlista.
@tristen2005: többet kéne kommentelned bátyám, ako gyorsabban fejlődnék:))

ja és:)))

www.napiszar.hu/showPost/Vasarnap_12_ora_
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: nagy teher ez nekem, me mindig hoznom kell a csúcs formám:)))

ja és csak egy vagyok a sok fogaskerék között. milyen hülye világ lenne, ha mindenki taga lenne? bele gondolni is borzalmas:)))
@taga20:
"milyen hülye világ lenne, ha mindenki taga lenne? "

Isten őrizzen ettől :))))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
HILFE!!!!
A gyíkembereket kihagyta itt ez a sok ecceri.
Nem is értem... a Walking Dead kutyfa.za ehhez képest! :)

"A hangulat fokozatosan fordult a külföldi újságíró ellen, eleinte csak az merült fel, hogy az olasz riportert nagyon egyoldalúan tájékoztatták, hiszen a riportalanyok szerint Franciaországban és Olaszországban is sokkal jobban korlátozzák a romák jogait, mint Magyarországon, ráadásul

„Rómában romák erőszakolják meg az olasz asszonyokat”

Aztán megjelenik a nehéztüzérség is, akik már zsidózni és ribancozni kezdtek. A riporter ki is akadt."

444.hu/2015/03/15/fideszes-asszonykorus-meg-senkit-nem-rakott-jobban-helyre-mint-ezt-a-szerencsetlen-olasz-ujsagirot/

Hihetetlen sötétség honol Budapesten. Ez a szar meg le fog menni az olasz tévében... JÓHÍRÜNK A NAGYVILÁGBAN!
Alul a kommentekben Pista'bát kérdezik épp, melyik az anyja?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Nincs ostobább állat a hithű Viktorfannál.
Valamennyiünk spirituális idősebb testvére, Hunter S. Thompson ehhez hozzáfűzné, hogy esetleg a beéterezett hithű Viktorfan.
@taga20:

Nem akarom osztani az észt, mert rögtön tudós leszel, enged meg hogy neveljelek, főleg jómódorra!
Na, a másik khm... szóval nem százas kisnyúl:

"Apáti István szerint magyarnak és lengyelnek egykoron közös volt a küzdelme és közös volt a halála. 167 évvel ezelőtt jobbak voltak a kilátásaink. Olyan emberek vezették az országot, akik az életüket is áldozták volna a hazáért, míg most olyan miniszterelnökünk van aki 2006 oktober 26-án páncélozott autóval menekült a gumilövedékek elől. 2010-ben egy diszkont szabadságharc kezdődött de az is csak szavakban. Apáti kiemelte a 12 pontból a tizediket: ".. magyar katonáinkat ne vigyék külföldre..." Annyi év után magyar katonákat visznek az ukrán frontra, és most Kurdisztánba visznek magyar katonákat az Iszlám Állam ellen. Ahhoz kétharmad kell, ma ki fog nekik segíteni? Hát Fodor Gábor meg Gyurcsány Ferenc, mondja az ember, aki legutóbb épp hiányzásával tette lehetővé, hogy a Fidesz keresztülverhessen egy kétharmados törvényt. Legjobb mondata: "Náci vámpíroknak tartanak minket, pedig csak tisztességes magyarok vagyunk a liberális farkasokkal szemben."

Ha valaki majd megerősíti, hogy sorozott magyar katonákat, az akaratuk ellenére visznek külföldre harcolni, szóljon, mert addig nekem egy beteg elme hőbörgésének és viszketegségének tűnik csak a dolog.

Azt hittem eddig, hogy a jelenlegi magyar haderő önkéntesekből áll, akik fizetett hivatásos állományként, önként léptek a hadserek kötelékébe és az esetleges külföldi kiküldetések is csak önkéntes alapon mennek. Erre tessék...
@parti_giano:

Neked sem a szomszédod hülye!:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ""Náci vámpíroknak tartanak minket, pedig csak tisztességes magyarok vagyunk a liberális farkasokkal szemben."

Az emberünk kicsit sokat nézte a Twilight-ot.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Figyeljük meg a Koronát az elvileg Március 15-e tiszteletére feltett csákón.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Szerintem meg szimplán egy ökör a jóember. Ennyi ostoba barmot, ami ebben a szerencsétlen országban van...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ilyen apróságon meglepődni... ugyan, örüljön mindenki, hogy még nem az eredeti koronával pózol a fater.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: és a gumicsizma is adja magát a gyerekeken, tónin meg félcipő. ez van, ha semjén ellopta a lovukat.
Hiába no, a bolsevik pártban is megjelent az ellenség:

"A Fidesz központi e-mailcíméről küldték szét a pártaktivistáknak Kövér László szombati interjúját, amiben a Simicska Lajost a közélet betegségének titulálta - írja a Mandiner.

Szombaton a Fidesz központi email-címéről küldték szét Kövér László interjúját, amelyben az Országgyűlés elnöke a magyar közélet betegségének titulálja Simicska Lajost - írja a Mandiner.

Hogy pontosan kiknek akarták elküldeni az e-mailt, nem világos, megkapták ugyanis aktiv párttagok, de a Mandiner tud olyanról, aki a kilencvenes évek végén kilépett a pártból.

A levél a „Kedves Barátom!” megszólítással indít, majd figyelmükbe ajánlják Kövér interjúját kétszer is belinkelve. Egyrészt a "polgári Magyarország marad a programunk”, másrészt a
Kövér László: Simicska Lajos a magyar közélet betegségének egyik tünete cím alatt.

A két link után az interjú teljes szövege is olvasható, rögtön azzal a mondattal, hogy a „Magyar Nemzet és a Hír Televízió a mi szempontunkból nem kezelhető másként, mint ellenzéki orgánum, ahonnan támogatást nem, ellenben támadást, indokolatlan bírálatot bármikor kaphatunk."

Tehát újabb vidám percekre vannak előjegyezve. Móka, kacagás - Lajos egy igaz rém lett.
@parti_giano:
Csak egy részét hagyta ott a csipásnak, attól vigyorog.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ezek a fehérvári vagy a pasaparki huszárok?
remélem a két kicsi huszárnak van má a nevén két 80 millás kecó:))

csak egy kérdés. ez az ember valami tótumfaktum itt a ti országotokban?:)))

ja bassza meg, én is itt élek:(
@parti_giano:

Az igaz magyar töri a magyart, és hülye a történelemhez, nehogy zsidónak nézzék, továbbá nem mosdik és nem tud öltözködni, hogy nehogy buzinak nézzék.

Ugyanez okból vállaltan segghülye a létező összes reáltudományhoz, matematikától a biológiáig, nehogy valaki azt higgye, az iskolában kis stréber szemüveges volt.
Határon túlról, a pap szervezte ide a biodíszletet:

hvg.hu/itthon/20150315_Nem_nyilatkozhatunk__titkolozo_diakok_a

+ szigor, titkolózás. Szép is ez, ettársak. A büdös bolsik alatt nem volt ilyen ostoba csicska a nép.
@taga20:
HÜÜÜÜÜLYE! A kiccsákok a magánoviban már eleve a gumicsimma tantárggyal indítanak, a nagy példakép miatt. Essetunni... a koronás huszársapka csak a bónusz.
MAJOM!
@taga20: most előttem van, tóni este dúdolgatja cecinek a fehérvári huszárokat.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Annak is több esélye van a mostani ellenzéknél, de a miénk ennél is jobb lehet:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Simicska helyében azért megkérdezném Bajuszt, hogy de ugye a pénz, amit szereztem, az jólesett, mi?

Pofátlan szarjancsi.

Ja, a Hírtv híradója egész nézhető, mióta kibaszták az orbánistákat. :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
NEM LESZÜNK GYÍKEMBER GYARMAT!
Bacod... essetudni... apránként amerikai összeszerelő munkás szintű a nép (az ottani fizetés nélkül), és kicsi színes piktogrammokkal kell a sok kretént megtanítani az alapvető higiéniai folyamatokra is.
Ja, hogy az oktatásban az amerikai egyetemek közelébe se jut a magyar? Apróság...
A héten mondta ismerős, hogy gyereke gyakornok amerikában, diploma után.
Keményen tanul, mezőgazdasági vonalon(!) közelükbe sem vagyunk, a gyerek gyakornoki fizetése meg az ottani életvitelét (lakás, autó, megélhetés, buli) bőven fedezi. A GYAKORNOKI FIZETÉS.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ennyire még nem voltam perverz, az ATV-t sem nézem. Te vadállat...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Szombaton a Fidesz központi email-címéről küldték szét Kövér László interjúját, amelyben az Országgyűlés elnöke a magyar közélet betegségének titulálja Simicska Lajost - írja a Mandiner."

azé az milyen, miko az aids beszól a veszettségnek?
két kibaszott vírus, minden rendes ember írtja:)))
@Tudományos libsizmus: Kényszeres!!!Nem látod???
"kezelhető de nem gyógyítható"!:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: hát nem lehet mindenki olyan képzett, mint te:))
gondolom a csáko eredeti kínai:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Diploma után majdnem tanársegéd lettem, úgyhogy vágom a magyar béreket. :)
"Az MTVA korábban megállapodást kötött a török TRT közmédiával, hogy a két ország nézői jobban megismerjék egymást. Szabó László Zsolt, az MTVA vezérigazgatója az együttműködési szerződés megkötésekor azt mondta: a törökök azt gondolják, hogy a magyarok és a törökök között egyfajta lelki közösség van, erre alapozva kötötték meg a megállapodást, és fontos, az hogy a magyarok ne csak a régi Törökországot ismerjék meg, ahogy a tanulmányaikból annak idején megismerték, hanem a mai Törökországot is."
"Oké, megvan a tüntetés legjobb kelléke
Valaki egy póznára tűzött NAPELEMMEL vonul a tömegben az Astoria felé."
@Mariann19: :)

Ez a közeg hozza ki belőlem.))
@jöttem: jó hogy visszajöttél.

"Kész főnyeremény vagy!
Dolgos, okos, szép."

beszélgethetnénk még erről egy kicsit? kibontanád?:)))
@taga20:

Hát nem is tudom. tegnap megfeddtél, hogy prosztatákban bujkálok. )))
@jöttem: tegnap tegnap volt, ma meg ma van:)))
AA múltat vékképeltörőlni
@parti_giano:

"magyarok és a törökök között egyfajta lelki közösség van"

a fenét. ez csak rizsa. üres az államkassza, szeretnének pár szőke nőt eladni Jumurdzsákéknak. állítólag egyért 10 kecskét is adnak.
@taga20:

a végén kiderül, hogy az IQ-d és az egód közt nagyságrendileg nincs különbség.
@jöttem:

Mit kezdünk annyi kecskével? Sok a szingli birka?:)
@tristen2005:

majd azok hajtják a paksi fűtőelemeket körbe-körbe.
@jöttem: addig is nézzük az ATV-n a tüntetést.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Az általad kissé föntebb említett Apáti István a személyes ismerősöm.
Ő volt az a képviselő, aki az előző ciklusban harminc millió körüli költségtérítést zsebelt be, és azt hiszem, ezzel minden rekordot meg is döntött.

Ez az emberke facebook ismerősöm is volt (ő jelölt).
Nemrég, amikor Veszprémben Kész Zoltán független jelölt nyert, Apáti elkezdte ellene hergelni követőit.
Lett is abból hetedhétországra szóló köcsög németezés, meg szemét svábozós gyalázkodás.
No, én ekkor töröltem őt a listámról!

Magyarország mindig is a nemzetek olvasztótégelye volt. Voltak/vannak itt tótok,németek,rácok, zsidók,románok,bunyevácok,ruszinok, meg a Jóisten tudja, hogy mifélék.
Gondolom, ezeknek a szittya magyar jobbikosoknak -a török időkig visszamenőleg- hétpecsétes családfakutató igazolta a színtiszta vérvonalukat.
Sőt, az se kizárt, hogy ők nem másnak, mint Szent Istvánnak az egyenesági leszármazottjai.
@huzzadneki shakespeare: Orbán tuti régi családból származik, mart az arca már a koragótikus vízköpőkön felbukkant.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: erről jut eszembe!
látott ma valaki jobbikos csapatokat, akik tojás és rohadt paradicsom gránátokkal próbálták szétverni a nemzeti ünnepet, mint oly sok éven át, amikor nem orbán volt hatalmon?
ja!hogy ez a rendszer megfelel nekik!
orbán meg a szülőatyjuk.
S@Boli – Ch.T. is, meg hát!: @parti_giano: asszondja a gyerekem, aki napi szinten beszélget kulfoldi turistakkal, rendszeresek a ti valóban olyan hülyék vagytok, hogy már a törökökkel sem tudtok szinten maradni típusú kerdesek világelső demokráciankkal kapcsolatban.
a távozik leggyakoribb kerdese pedig a miert zsíros a magyarok haja?
eljutottunk az ukrán es moldáv csuszkolos melegítős szintre...
@taga20:

Tessék nézni az új közszolgálati hírtévét! Neked csinálták, te háládatlan!
Hogy objektívan legyél tájékoztatva.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ez kurva nagy :)) Éled a remény, oda jutottunk, hogy nem merik vállalni/vállaltatni a nevüket és lakóhelyüket a tüntetőknek :)) Veszélyes lett kormánypárti rendezvényre járni :))))
@jöttem:
Ja!
Amikor a szakértelem párosul a végtelen profizmussal:
www.origo.hu/itthon/20150315-bedolt-a-nemzeti-hircsatorna.html
:)))
@DarthVader: haver, van egy klónod!

"Darth_Vader 2015.03.15. 08:50:34
Hülye állat minden baloldali faszkalap. "
@taga20: Egyébként korrekt a hozzászólás, ugyanez elmondható jobboldali faszkalapokról is, meg libi faszkalapokról. Szerintem általában bármilyen faszkalap hülye állat, nem?
Kérdés, hogy a nem faszkalap balosokkal kapcsolatban mi lehet a klón véleménye.
@Knósszosz: felkészülnek a magyar bankok, magyar közműszolgáltatók stb,stb
meneküljön ki merre lát!
@taga20:

Ja. Silány utánzat, az Erő velem van.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Szia Dorothy!

Valahogy sehogyan sem sikerült a műszakiaknak összerakni a képet a hanggal(se). Na ez történik akkor, ha az állás betöltéséhez elegendő egy igazolás, amely hitelt érdemlően bizonyítja, hogy az illető havasibertalan pozitív. Az időjárásjelentések is csodálatosak voltak... egy jelentő jelenti a külföldi jelentést, egy másik jelentő meg jelenti a hazai jelentést!! Há' mer kőccséghatékonynak is köll lenni, nem csak szakmainak...
Én nagyjából fél óra nézés után szétröhögtem magamat, aztán mingyá' el is kezdtem anyázni. Ezt a szart évi 80 milliárdból?
@punkfrog:
Ami nem a vicc kategória; ezek fogják Paks kettőt... Ha megvalósul, akkor még a beindítása előtt el kell menekülni a kontinensről is.
@Knósszosz: szió :-)

Igen, néztem, röhögtem. Nagyon gagyi. Ok, h van hiba, nincs olyan, h hibátlan, de ez már nagyon komikus :-D Látszik, h szenvednek nagyon. Biztos kiforrja magát, de senki nem fogja nézni. Inkább ez a lényeg. És jól keresnek, kétségeink ne legyenek.
@Knósszosz:

Könnyen beszélsz, jegyed van a Marsra!:)
@tisztapista:

"_Hogyaszongya Orbán Viktor kivezényel... hahaha.

Inkább kulturális programot szervez, és lehetőséget ad a MAGYAR ÁLLAM egyik vezetőjeként _" (sic!)

Orbán Viktor és a kultúra?

Ne tessen röhögtetni.
@DarthVader: és tucc olyan gigamasszírozóst?
ha igen, ako először vityát:)))
@jaegtoer: Ez egy művelt ember, és gondos családapa. A lánya is milyen szépen megtanult angolul. Gondókoggyámá!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nagyon szívhez szóló fotó és kórdokumentum.

Március 15-ödike, a csákó koronával díszített, aranyzsinóros mente, mindehhez gumicsizmák a patákon... rogán-módra...
Akkor már inkább Xénia láz és Schmuck Andor:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Okoskodj csak! Van zsömle a hotelben? Van. Fontos? Fontos! Akkormeg? A hejesirásban meg Palibá óta a jobittó szándék vezérelli a pereputyot.
@miva?:

"_Gondókoggyámá!_"

Az ellenjavallt.
@miva?:

"_ A hejesirásban meg Palibá óta a jobittó szándék vezérelli a pereputyot._"

Ha minden így folytatódik, akkor a jobb bitó szándék sorolódik előre a végső bakancslistán.
@Knósszosz:

"_Ami nem a vicc kategória; ezek fogják Paks kettőt... Ha megvalósul, akkor még a beindítása előtt el kell menekülni a kontinensről is._"

Ahogy mondod. Ez nem vicc.
@jaegtoer:
Jóvanná... árányvótt, ázáalínyeg!
A sikertörténet folytatódik. Szaros 80 milliárd forintot költenek erre a fosra. Persze, tele sok pártgecivel, semmittevő fostalicskával. Az eredmény pedig adja magát:

"Ma délután fél háromkor már akkora volt a káosz a ma indult, M1-ből lett nemzeti hírcsatornán, hogy el kellett sötétíteni a képernyőt. Tanácstalanul magára hagyott műsorvezetők, műszaki felkészületlenség, súlyos rendezői és szerkesztői hibák. Indulása után 8 és fél órával elbukott az új csatorna."

www.origo.hu/itthon/20150315-bedolt-a-nemzeti-hircsatorna.html

GRATULA ELVTÁRSAK! ELŐRE A LENI... VIKORI ÚTON!
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Persze, hogy jól keresnek, hiszen az összes közszolgálati kanális (lassan lesz belőlük egy tucat) a hatalomhoz lojális seggnyalók kifizetőhelyként is funkcionál, ahogyan a BKV, a MÁV és még egy nagy csomó ilyen izé… állami vízfej.

A szakmaiság nem szempont, ebben is visszatértünk a coccialista idők gyakorlatához.
Lehet valaki a Nemzeti Forgácsolóüzem igazgatója úgy is, hogy azt sem tudja a reszelő melyik végére kell ütni a nyelet, viszont akkora narancssárga pártkönyve van, hogy három napra elegendő gyújtóst lehetne belőle tépkedni egy kínai szénerőmű beindításához.
@Knósszosz:

Hiába, a szagértelem az szagértelem. Már elolvastam minden cikket a nagy égésről. Holnap felturbósítom mobilnetem és megnézem a videókat is.

Egyik origós kommentelőt idézem:

Ezek így irányítják az országot is. Isten óvjon minket!
Az M1-en alázták ÁDÁR JÁNOS-t is.
Hol van Fabius Káder Jánosa ehhez? Nem kéne még egy kis pénzt adni nekik, hogy szakembereket is felvegyenek?
Állítólag a televíziózáshoz is szakemberek kellenek, nem pártgecik...
@tristen2005:
Ez biztos?
Bennfentes vagy?:))
@jaegtoer:
Itt kicsit vékonyabb, amott kicsit kevesebb (mert valamit csak haza köll vinni), oszt ha lesz durranás, majd elviszi a balhét a Gyurcsány. Ha ezek valóban megépítik ezt a szart, akkor a CERN nyugodtan bezárhat és idejöhetnek a tudósok a Big Bang elméletét gyakorlatban is megtapasztalni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Palikot plagizálva:
" hová tűnt Obersovszky Péter?? "
Ezt már ő sem vállalná?:O
@Knósszosz:
Felforralják a Dunát egy kicsit. Ingyé lesz a melegvíz Szerbiában...
@jaegtoer: ugye, nem gondoltad volna, hogy leírsz egy ilyen mondatot az életben:
"Akkor már inkább Xénia láz és Schmuck Andor:)"

mennyi mindenre jó ez a rogántóni!:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Igaz!
Én azt olvastam egy tanulmányban, hogy az új blokkok hűtéséhez a Duna kapacitása kevés leszen. Ha tökéletes biztonságra törekednek, akkor kell az egész cucc elé építeni egy duzzasztót is, hogy legyen elég víz. Erről viszont nem hallani semmit. Már arról, hogy ez is benne lenne a tervben. Szakemberek véleménye volt, nem wittnermariska-féle piaci kofák okoskodása.

Ő amúgy is azt mondta, hogy ehhez a zembereknek semmi közük sincs. Nahát...
@jöttem:
Osztom a kommentelő véleményét.
De ezen (rajtunk) már az isten sem tud segíteni. Esetleg, ha összefognánk...
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Há'persze... ÁDÁR JÁNOS, meg a többi amatőr hiba... 80 milliárdért? Mit akartok???
Közpénz, kösz... a mi adónkból egy kicsit drága, egy kicsit fos, olyan magyarosch...
@Knósszosz:
Erre céloztam. Sehol a hatástanulmányok, a kiegészítő létesítmények költségvetései. Végül is, semmi közünk hozzá.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Budapest már így is 3 atomreaktor szórási zónájában.
@Knósszosz:

"" hová tűnt Obersovszky Péter?? "
Ezt már ő sem vállalná?:O"

Ne reménykedj:)
@punkfrog:

Én még azt sem gondoltam, hogy valaha is azt gondolom, hogy 2015-ben a felhozatalból Gyurcsány lesz a leginkább akcióképes ellenzéki.
Tóta W.:

"Az első nap észveszejtő bakiparádéval indul, de nemcsak a lámpaláz mutatkozik meg, hanem az előre megfontolt szándékú, különösen kegyetlen ostobaság is."

:)

"A stáb viszont elképesztő állapotban van, különösen figyelembe véve, hogy a köztévének több pénze van műsorkészítésre, mint az összes többi magyar csatornának együtt."

A szarhoz sok pénz kell..
@Orica Középföldi:
Van az a pénz, amiért a Mikrofonállvány Úr, nyílt színen bárki előtt letérdel...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Csak jót akarnak nekünk, nem akarnak terhelni a részletekkel, mert úgysem értenénk meg. Ez egy komoly tudomány, ezen a területen csak olyan géniuszok igazodnak el, mint Selmeczi Gabriella, Semjén Zsolt, meg úgy egyben a komplett fidesz frakció.

Inkább legyél hálás nekik, hogy neked csak a melóval kell foglalkoznod!:)
Keresztet a haveroknak, jó munkáért jár a nagy jutalom:D

Kitüntetést kapott
"Szász Károly – aki a most nyilvánosságra került brókerügyekben elalvó pénzügyi felügyelet sokszoros felelőse –,

“a Semmelweis Egyetem kancellárja részére a korszerű és európai színvonalú hazai pénzügyi felügyelet megteremtésében játszott meghatározó szerepe, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének folyamatos modernizálásával elért kimagasló eredményei és példaadó vezetői munkája elismeréseként”;
kapja meg Magyar Érdemrend középkeresztjét."
( 444.hu/2015/03/15/de-szasz-karoly-az-utolag-megdicsoult-pszaf-elnok-sem-maradt-allami-dij-nelkul/ )
@Knósszosz:
Ja nekem, meg nektek csak meg kell keresni a rávalót, hogy legyen mit ellopniuk.
@Orica Középföldi:
De akkor kiütné stefkapistát a ringből!
Nem elég a simicska-orbán csörte, az MTVA székházában is kardcsörgés lesz?

Nekünk mindegy bármelyik is nyer, veszíteni mi fogunk.
"Inkább legyél hálás nekik, hogy neked csak a melóval kell foglalkoznod!:)"

Nem tudom a nagyapám mennyire lenne hálás azért, hogy most már nem ő, hanem a dédunokája cselédkedik abban a gazdaságban, ahol az ő idején gróf volt az úr, most meg a Lázár és haverjai. Az biztos, nem ezért harcolt baloldaliként húszas években és nem ezért adta keze munkáját az ötvenes-hatvanas években.
No, ma ez aktuális. Ugyan is az már igen is demokrácia, sőt annak is a csúcsa, amikor egyik elvtárs jobban tudja, hogy mit mondott a másik:

444.hu/2015/03/14/nemeth-laszlo-szerint-nem-baj-hogy-elirtak-a-torvenyben-a-repiva-nevet/
@punkfrog: Minek a tojás ha nem hazaárulók jönnek össze Demszky Degesz helyett a Március 15. téren? :)
@látjátok feleim szümtükkel:
Hogy lenne baj? Direkt volt. Akinek meg elúszott a zséje, az így járt.
Épp a héten mondták ismerősök, hogy akinek nagyobb pénze volt benn a Questorban (vagy megfelelő elvtárs volt) érdekes mód a múlt héten kivette a pénzét.
Hétfőn meg... Véletlen!!! Tudom én!
@Knósszosz:
"Amikor a szakértelem párosul a végtelen profizmussal:"

Azért ez az Ádár János felirat nagyon fájt :)
Profizmus, valóban.
@habakuk000: Szilvás és Bélapát közötti? ;)
@Gábris szomszéd: bárhol az országban, szó szerint és képletesen is szemétdombon élünk
asztírja a sajt, hogy olcsóbb lesz az atom ha pakson szétesik és ingyen szaporodik és lesz bingybangy is mint a hantalovon száguldozó orbán klán a zsemlék királynője és aki még évi (nem ÉVI ne báncsam az Évit) kiscsilliárd dollárért sem tud főzni és feltekerni egy szalvettát a kacsójára hogy felszolgálja a sört addig aptyukja meg lop és egyik lábáról a másikra állva asztatatatat találgattya mit lehet még ellopni...most az az idő következik amikor egymástól fognak lopni aa zorbánvej a mészáros lőrinc klántól meg a rogányi a lézertől és körbe körbe a csányi meg beszedi a kamatokat

a marslakók mikor szabadíttyák fel levédia alsókisbörgözdöt a csótányok uralmától

tuggyátok a csótánynak nem árt a nukleáris sem

brühüyyy

és a magyar asszonykórus egy kánonban fújja le a szocialista olaszországgal meg a sok g hülyével aki ribanc meg zsidó is eccerre ha nem tuggya mit szabad kérdezni hogy a jóltáplált vén tyukok és kappanok ordibálhassanak mert attól felmegy a vérnyomásuk és akkor érzik jól magukat, jobb mint a kávé
Ez volt már?

Súlyos vétségnek tartom a HVG újságírójának kijelentését

2015. március 15-én 10.04 perckor a HVG online felületén jelent meg „Orsós Róbert kapott már trafikot?” címmel egy bejegyzés, amelyben a szerző gúnyos stílusban arra kíván utalni, hogy Orsós Róbert kollégám etnikai hovatartozása miatt, ha megszűnne a közmédia, akkor csak közmunkát láthatna el.

„2015. március 15-én 10.04 perckor a HVG online felületén jelent meg »Orsós Róbert kapott már trafikot?« címmel egy bejegyzés, amelyben a szerző gúnyos stílusban arra kíván utalni, hogy Orsós Róbert kollégám etnikai hovatartozása miatt, ha megszűnne a közmédia, akkor csak közmunkát láthatna el. Visszautasítom és mélyen elítélem a bejegyzést, hiszen ez a demokratikus alapelvek teljes megtagadása, illetve az egyenlő bánásmód követelményének sárba tiprása.

Magánszemélyként és az MTVA vezérigazgatójaként is elfogadhatatlannak tartom, hogy bármely embert faji, nemi, etnikai, vallási hovatartozása miatt diszkrimináljanak. A bejegyzés időzítése, tekintettel nemzeti ünnepünkre csak súlyosbítja a helyzetet. Olyan szélsőséges megnyilvánulás ez, amely tökéletesen szembemegy a magyar és európai jogi normákkal.

A HVG vezetésének haladéktalanul ki kell vizsgálnia az ügyet és meg kell tegye a megfelelő lépéseket munkatársukkal szemben, hiszen akinek a fejében ilyen megfogalmazódik, majd azt le is közli, az nem lehet tagja az újságírói társadalomnak. Az MTVA megteszi a megfelelő jogi lépéseket.

media.mandiner.hu/cikk/20150315_szabo_laszlo_zsolt_sulyos_vetsegnek_tartom_a_hvg_ujsagirojanak_kijelenteset
@Sir Bates dö Hól: nem tudom, mik a gobnigok:(

a klassz suhogós melegítős kulturnépekre gondolok, amilyenek mi is vagyunk így nagy összességében
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Ezért a pénzért? Mit vársz? Neked se jó semmi... "

Bocsika, csak a szőrszálat hasogattam.
Kertévében is előfordulnak hibás feliratok persze, csak ott sokkal kevesebbért, és nem az én adómból.
De azért hajrá M1... :)))
@Knósszosz:

"Esetleg, ha összefognánk... "

A régi nóta. Ahogy Hofi mondta: Egy ideig még sláger lesz.
Hát itt kezdődött a mai nap gyerekek,hogy beálltunk Tuaregék mellé!
Hihetelen mennyiségű klónozott töröltagyú,utaztatott 'fidessfaszfejjel és fidessnyuggerrel szemben!!

Meghatározó 'élmény volt!
@habakuk000: Nem tudom. Szerintem nem érdemes ennyire elcsüggedned. Főleg neked, hiszen átlagon felüli anyagi és lelki biztonságot tudsz adni a családodnak. Ez az egyik a másik pedig, hogy minden nézőpont kérdése. Elküldöm hátha még nem láttad.

youtu.be/jg2fmXHPCxI
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Mondom: fél órát bírtam.
Most nem akarok senkit sértegetni, tényleg nem, de maguk a figurák is szánalmasak. Sajnálom, senki sem tehet róla, hogy mennyire szimpatikus egyéniség (nekem természetesen), de, hogy 90% nem az... az ritka dolog.
@gazoló: Na mizujs, farkasszemet néztél a Walton szekuritisekkel is? :)
@jöttem:
Sajnos úgy néz ki:(
Ez a mai vonulós izé sem győzött meg arról, hogy lesz alternatívája a mostani töketlen "ellenzék"-nek. Pedig voltak elég sokan, de ez még mindig édeskevés ahhoz képest, amit Transman Gábor és hivatásos civil bandája képviselt, amikor szüksége volt rájuk a talajmenti forradalmárnak.

Én kivárom, más választásom úgy sincs.
Viszont naponta tiltakozom. Bojkottálom a Cébaldauflovasfogat láncot, nem teszem be a lábam az üzleteikbe. Inkább szomjan halok!!:)
Most nézem vissza a reggeli dolgokat:) késssz:((

Engem speciel megrúgott egy zombiszemű nyugdíjas:(

Gondolkodtam :)megtakarjam,de megkérdeztem:
miért???

'zsidókommunistabarom:((( ennyi!!
@gazoló: Ezt én sose értettem. Kellett volna egy részt elkeríteni az ellentüntetőknek, hogy ők is mondhassák el a véleményüket.
@jaegtoer: Nu!De legalább a tóni CSIZMÁJA
makulátlanul TISZTA!!!:D
@gazoló: Ezeket is láttad? :)

Orbánista támadt orbánistára a múzeum előtt

index.hu/video/2015/03/15/orbanista_tamadt_orbanistara_a_muzeum_elott

Egymást verbálisan kivégző demokraták

youtu.be/hP4J4Mvemuc
@Knósszosz:

Nehéz megtalálni az ellenszert. A narancsosszektavezér teljesen kimosta hívei agyát. Láthattad ma, mire képesek. Nekik valóban egy a tábor, egy a zászló.
A másik oldalon pedig számtalan csoport van.
Ezért látszik egyenlőtlennek a küzdelem.
Az a fontos, hogy mindenki tiltakozzon valamilyen módon. Tüntessen, bojkottálja a CBA-t, kommenteljen, vagy éjjel pisilja le a nemzeti dohányboltot.
Birkamenetben menetelni a regnáló kormány fenekét nyalva, nem kunszt.
Szuverén gondolkodónak lenni, az kihívás. Mikor néha még önmagunkkal sem értünk egyet.
De egyszer összeérnek a csoportok.
Én hiszek ebben.
@gazoló:

Köszönjük, hogy ott voltál helyettünk is. Te vagy a nap hőse és erről nem nyitok vitát.
A csatában szerzett sérülésre gyógypuszi.:)

A fagyit emlegetők meg ..... )))))
@ornagy50:

Láttad Rogánt huszár mentében?
@jöttem:
Olyan trágya rendszer (diktatúra) nem volt, ami nem bukott meg. A narancssárga kolera is le lesz kezelve, csupán az idő faktor a kérdés. Na meg a legfontosabbak egyike is, mert minden egyes nappal lejjebb süllyedünk a latrinagödör aljára, amit ezek a szarháziak a hatalomban töltenek.

Én nem pisálok trafikra - pedig szívem szerint... sőt: a tulajdonosára - marad a bojkott. Ez nem fidex által generált agybaj, csak megerősítése annak az undornak, ami még Don Vittorio uralkodása előtt megvolt bennem a ceba iránt. Utáltam azelőtt is, ismerősöm melózott náluk, mesélt... Én nem fogok, majd mesélnek nagyon sokan, egyszer.
@jöttem:

Jó estét!
Szerintem elszomorító és félelmetes és szánnivaló az emberi butaságnak és szervilitásnak ez a keveréke ami délelőtt tapintható volt!!

ez meg:))

www.facebook.com/photo.php?fbid=1089231304424242&set=a.648896555124388.1073741827.100000121494135&type=1&theater&notif_t=like
@jöttem:
Ennek a gyökérnek se a Görög Ibolya ad protokoll és öltözködési tanácsokat, az tisztán látszik. A a huszármentéhez képes volt egy Hugo Boss nasztrót meg egy Armani skárplit húzni, hááát... teljesen korhű, tényleg.
Már csak egy hátizsák hiányzik, olyan, amit a főnöke Brüsszelbe szokott magával vinni.

Büdös bunkók ezek mind.
@jöttem: én is hiszek benne,de nagyon rossz volt látni a mai összecsapásokról készült videókat,elszomorított. Minden imola ott volt.
@jöttem: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@jöttem: Ne is mond:(Prágám asszem az iccaka
"hánykolódni"fogok!!!
@avanivi:

:))

'wazz egymilla imola vagy még annál is sötétebb:((
@gazoló: Biztos a sapkás öreg néni. :)
@gazoló: Pedig én nagyon csíptem az Első Emeletet. :)

youtu.be/6XBuqTeUAc0
@gazoló: ez nagyon jó videó volt... (a végén a pinklédi különösen... kissé nehezen megy neki az igék ragozása, de nekem is vannak ezzel itt gondjaim... bár, én nem mondom meg, hogy ki az igaz francia...)
Ráadásul,nem volt elég a TEK a security,a készenléti yard, a 'zösszes 'gogolákné még az ilyen 'kerdemes ifjúkommer 'tupírka munkásőrök is csíptek,haraptak,rúgtak:( 'szíjjanak le egy taliga aprómajmot,innen üzenem ennek a véglénynek!!!

kepkezelo.com/images/vaueacxcvmz1rz5xrgoz.jpg

Tele volt a város 'zsernyákkal,ennyit az 'átkosban sem láttam soha:(
Mentségükre legyen mondva,korrektek voltak!
@Sir Bates dö Hól: :))

Gyere haza le'kközelebb 'genya:),utána szívunk egy kis sör'betet:))
@gazoló: Megfordult a világ. Botrány, lökdösődés, trágárság a rendezvényeken, a jobbiknál meg béke csend és nyugalom. :)
@Gábris szomszéd:

Láttam a kérdésed a radaron.
Hogy én mit csinálok? Elsősorban fennen hangoztatom, hogy minden határon túli magyarnak megfelelő az Orbán kormány.
Sajnos vannak, akik ebben a tévedésben élnek. Sokan csak azért nem vettük fel a kettős állampolgárságot, mert az szavazati joggal is jár. Tiltakozunk ellene. Úgy véljük, azok döntsék el Magyarország sorsát, akik ott élnek, ott fizetnek adót.
Nem opció nekünk a nemzetállam, a Európától eltávolodó magyar politika.
Nem vagyunk vevők a nagy nemzeti giccspropagandára.

Jövőre otthon a parlamenti választások alkalmával arra a magyar pártra szavazok, amelyik nem bújt bele a Fidesz fenekébe.

Egyenlőre ennyi a dolgom.
@Knósszosz:

Bugrisok. Még a parvenü szó is kevés rájuk, az elegánsan hangzik.
Ezek bugrisok.
@Gábris szomszéd:
ezt láttam eredetiben amiből ez készült

www.youtube.com/watch?v=p9MH5BmV0Ac

brühüyyy
@jöttem: Amúgy a szlovákok nem törekednek szerinted arra, hogy nemzetállamot építsenek?
@Rodeo36: Ha jól sejtem ez sem tegnap volt. :)
@Knósszosz:

A netadó elleni tüntetéskor Kéri azt mondta az ATV-ben, hogy fordulópontot jelentett, mikor a tömeg elkezdte skandálni: Nem félünk!
Valahol ott roppant meg az Orbán-kormány.
A váci gimnázium esete mutatja hogy kis közösségek fordulnak szembe a hatalommal.
Szerintem, ez sokkal fontosabb, mint egy százezres fős budapesti tüntetés.

Hogy meddig tart az agónia, nem tudni.
De egyre többen nevetik ki a narancsos diktatúrát. Főleg úgy, ha napi szinten okot adnak rá.
80 millióba került az új hírcsatorna, de azt mondom, megérte.

Hogy mondta Orica Gábris kapcsán? Legalább tudjuk, mitől kell elhatárolódni.
Így van ez a fidesz balfaszságaival is.
Vállalhatatlanok, legyen ez világos minden gondolkodó ember számára.
@ornagy50:

Gondolj valami szépre, amit láttál fenn az égben.))
@Knósszosz: csak a közigazgatásba látok bele, mint pici toprongy. :-D
@jöttem:
Vanek Néni! Tudom én, hogy annyi pénz nincs is, de a királi tévé 80 milliárdot kap, szóval pár nullát teccet tévedni.
.
JÓ ÉJSZAKÁT, SZÉP ÁLMOKAT AZ ALUDNI TÉRŐKNEK!
..

Garai Gábor: Álmodj

Álmodj egy szép világot
hol a tenger a fény,
ott hol a béke az égig ér...
Álmodd, hogy a szeretett örökké él,
a szívedben derű, és senki nem fél..
Álmod, hogy az álmaid
valóra váljanak,
és elkerül minden,
mi szívednek fájhat.
..
Petőfi Sándor -

DICSŐSÉGES NAGYURAK...
Dicsőséges nagyurak, hát
Hogy vagytok?
Viszket-e ugy egy kicsit a
Nyakatok?
Uj divatu nyakravaló
Készül most
Számotokra... nem cifra, de
Jó szoros.

Tudjátok-e, mennyit kértünk
Titeket,
Hogy irántunk emberiek
Legyetek,
Vegyetek be az emberek
Sorába...
Rimánkodott a szegény nép,
S hiába.

Állatoknak tartottátok
A népet;
Hát ha most mint állat fizet
Tinéktek?
Ha megrohan mint vadállat
Bennetek,
S körmét, fogát véretekkel
Festi meg?

Ki a síkra a kunyhókból
Miljomok!
Kaszát, ásót, vasvillákat
Fogjatok!
Az alkalom maga magát
Kinálja,
Ütött a nagy bosszuállás
Órája!

Ezer évig híztak rajtunk
Az urak,
Most rajtok a mi kutyáink
Hízzanak!
Vasvillára velök, aztán
Szemétre,
Ott egyék a kutyák őket
Ebédre!...

Hanem még se!... atyafiak,
Megálljunk!
Legyünk jobbak, nemesebbek
Őnáluk;
Isten után legszentebb a
Nép neve:
Feleljünk meg becsülettel
Nékie.

Legyünk nagyok, amint illik
Mihozzánk,
Hogy az isten gyönyörködve
Nézzen ránk,
S örömében mindenható
Kezével
Fejeinkre örök áldást
Tetézzen.

Felejtsük az ezer éves
Kínokat,
Ha az úr most testvérének
Befogad;
Ha elveti kevélységét,
Címerit,
S teljes egyenlőségünk el-
Ismeri.

Nemes urak, ha akartok
Jőjetek,
Itt a kezünk, nyujtsátok ki
Kezetek.
Legyünk szemei mindnyájan
Egy láncnak,
Szüksége van mindnyájunkr’ aHazának.

Nem érünk rá várakozni,
Szaporán,
Ma jókor van, holnap késő
Lesz talán.
Ha bennünket még mostan is
Megvettek,
Az uristen kegyelmezzen
Tinektek!

(Pest, 1848. március 11. előtt.)
@Gábris szomszéd:

Már felépítette. A Meciar által fémjelzett önálló Szlovákia 90-től nemzetállamként működött.
Mondhatom, a magyar kisebbség rendesen megszívta. Évtizedekig tartott, míg a folyamatosan fellobbanó sovinizmus elcsitult.
Most van egy normális civil köztársasági elnökünk, a nacionalista párt nincs a parlamentben. Ficonak elég gondja van a pártját érintő korrupcióval. Nem húzzák elő a magyar kártyát.
Ha okosan szavazunk, jövőre a nagyobbik magyar párt, talán a kormánykoalíció tagja lesz. Isten adja! Akkor átvihetik a kisebbségi törvényt, ami biztonságot hoz az életünkbe.
De a nyugalom törékeny.
Elég, ha a Jobbik, vagy csatolt baráti köre / Betyársereg, 64 vármegye/ párszor ellátogasson Szlovákiába. A vérmagyarok felkorbácsolják az indulatokat, aztán beülnek az autójukba és hazamennek Budapestre.
MI meg ott maradunk a tűzvonalban, rajtunk csattan az ostor.
2010-ben Orbánék a kettős állampolgársági törvénnyel / amivel megszegték a szlovák-magyar alapszerződést/ átlökték a soviniszta Slota pártját a parlamenti küszöbön.

A pártod bármelyik esztelen kijelentése árt a szlovákiai magyarságnak. An blokk.

Ezt tudatosítani kellene!

Ne Budapesten döntsék el, kell-e nekünk autonómia! Ne használjanak minket pártpolitikai célokra!
Nekem tűnik csak úgy, mintha megalázná az országot ez a szerencsétlen, így a magyar forradalom alkalmából:

m.origo.hu/itthon/20150315-kituntettek-marcius-15-en-egy-windischgraetzet-is.html

Remek.... Szégyen!
@jöttem: mélységesen igazat adva kiegészíteném ugyanezt a kérést a kettősállampolgárságot kapott fideszre szavazó külhoni magyarokkal....
@gazoló: látom te is élve maradtál pajtás, hát én nehezen.....kkk
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

80 milliárd!!!!!!
Most elakadt a lélegzetem.
Nem kívánok én nekik rosszat, Boli. Azt vegye el tőlük a Jóisten ami a legkedvesebb nekik.
Pénzt, hatalmat.
Aztán éljenek 90 évig havi 30 ezerből!
jöttemkének: 22.38-as kommentedet most találtam meg, félig még alszom, bocs, így az enyém stornó.köszi.
@jöttem: Melyik nagyobbik magyar pártban reménykedsz? Amúgy szerintem vannak helyi vármegyések is szlovákiában.
@Gábris szomszéd:

Vannak. De minden családban, rokonságban, baráti körben vannak szlovákok is. Teljesen másképp viszonyulnak a hozzájuk, van helyismeretük.
Ellenben a Budapestről érkező vadmagyarok csak a Vesszen Trianont képesek ordítozni. Zsidóznak tótoznak, cigányoznak.
Minősíthetetlen viselkedés jellemzi őket.

Hogy melyik magyar pártra gondoltam?
Nézz utána!

Itt ért véget a beszélgetés.
Visszateszlek a ketrecbe, amit akartam, elmondtam.

Ja! Nem kifejezetten neked írtam, sokan olvassák a blogot.
Kapóra jött a kérdésed. Ma is tettem valami számomra fontosat.)))
@jöttem:

Ez több rendben remek volt. Majdhogynem huszárvágás:)
Ez, a tegnapi napról mindent elmond, mintegy visszaigazolva TGM - műveletlenségről szóló - gondolatát.

444.hu/2015/03/15/egy-tokeletes-glossza-2015-marcius-15-rol/
Aludván egyet a tegnapi napra, meg kell állapítsam, nem volt egy forradalmi nap, nem jöttek az utcára sem a szegények, sem a elnyomottak, még a holdkórosok is egyre kevesebben vannak, csak a fotelek és a szavak sokasodnak.
@Orica Középföldi:

Meg kell jegyezzem, amikor olvastam azt a remekbe szabottat, mely szerint Habony Árpád a ma Metternichje lenne, erősen hatalmába kerített a fojtó rettenet, ami azóta sem múlik, s keresgélem egyfolytában az aprót és egy vasárnap is nyitva tartó rémségek kicsiny boltját, mert kellene venni valamit, ami ennél jóval ütősebb, de rájöttem közben, azt már nem tudnám megfizetni.
@jöttem:

A rosszakarat visszaüt, tehát -tényleg ne kívánj nekik semmit, se jót, se rosszat, ki fogják harcolni maguknak azt, amit megérdemelnek.
@jaegtoer:

Nyugi. A rémségek kicsiny boltja 0-24-ben van nyitva, vasárnap is, és kéretlenül, ingyen kapod a készlet megfelelő darabjait.
Ok, habony a ma metternichje, de ki a ma talleyrandja?... l. simon, g. fodor vagy török?... mert, hogy a harrach-surján-semjén trió a torquemada-savonarola vonalat tolja, az tuti...
@Orica Középföldi:

Magam is így hittem, amíg a valósággal nem szembesültem:)
@Sir Bates dö Hól:
Ugyan... ennyire felértékelni ezeket a csicskákat! :(

Olvastad, hogy mit rebesgetnek:

"Vladimir Putin has been 'neutralised' by astealthy coup as rumours about his health and well-being continue to flourish"

www.dailymail.co.uk/news/article-2995335/Vladimir-Putin-neutralised-stealthy-coup-rumours-health-continue-flourish.html

Ma talán kiderül, mi a valóság.
@Sir Bates dö Hól:

Jóóóóóóó:))))))))

Szerintem több önként jelentkező van rá, mint gondolnád.
@Sir Bates dö Hól:

Ne! Ne! Ne!
Ne süllyedjünk ebbe ennyire mélyen, mert még tényleg elhinnék, hogy a ma metternichjei és talleyrandjai ők. Ők, akik a senkiknél is kevesebbek és csak nyalizó nyelvek, nagyra nőtt zsebek, a torquemadak-savonarolak legalább még hittek.
orulunkvincent.blog.hu/2015/03/15/orban_antiszemita_ideologusa_kossuth-dijat_kapott

Jó reggelt,egyúttal én is küldeném,minden múzeum előtt,nyálzó 'fidessnacsalnyiknak akár huszárruhába,akár molyrágta 'p(r)osztóba volt csomagolva:))

www.youtube.com/watch?v=U2p4J9tiL-w
@jaegtoer:

"csak a fotelek és a szavak sokasodnak"

Na és persze az elmeszelendő népszavazások,vagy talán a holdkórosok mégis szaporodtak!?
@jaegtoer:

Ne aggódj. Azt hiszem kevés a fantáziánk ahhoz, hogy kitaláljuk mit gondolnak magukról. Van néhány őszintébb és még "őszintébb", akiknél saját narráció mellett figyelhető az elmebaj fejlődési íve.
És persze van őszinte politikai gondolkodó:))
@gazoló:

"____
"csak a fotelek és a szavak sokasodnak"

Na és persze az elmeszelendő népszavazások,vagy talán a holdkórosok mégis szaporodtak!?
____"

Ez több időt érdemel, de most mennem kell. Majd estre:) Vedd fenyegetésnek:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Ma talán kiderül, mi a valóság."

Ez a mondat komoly naivitásra vall:)
@gazoló:

Figyeltem a tegnapot. Azt hiszem ti voltatok az elsők, akik átmásztak az árkon. Kiszámítható volt a fogadtatás.
A verbális erőszak átfordulása tettlegességbe jelzi, hogy innen aligha van visszaút.
A házmesternék tobzódása letaglózó volt.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Ábrándozás az élet megrontója mely kancsalul, festett egekbe néz.”

Szép napot neked is. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Ugyan... ennyire felértékelni ezeket a csicskákat! :( Olvastad, hogy mit rebesgetnek."

Ha már külpolitikai vizekre eveztél, ezt is láttad? :)

"John Kerry: Még is tárgyalnunk kell Assad elnökkel! Az USA és szövetségesei által kirobbantott "forradalom" óta 4 év telt el. A szíriai állam nem bukott meg, a köztársasági elnök Dr. Bashar Al-Assad erősebb és jobban élvezi a népe támogatottságát mint valaha, miután nem maradt már olyan értelmes élőlény a kis bolygónkon aki nem látná be azt, hogy a szíriai "forradalom" nem más mint egy Szíria elleni háború, amelynek a soraiban főleg sötét ideológiájú vahabita őrültek harcolnak a világ összes tájáról. 4 év alatt az USA mindent elkövetett hogy megbuktassa a legitim szíriai államot, és annak vezetőségét. Ma elérte azt a pontot hogy külügyminiszterének a száján nyilatkozta, a válasz minderre és a megoldás Assad elnök, és ha nem is szereti a nyugat, akkor is le kell ülnie tárgyalni vele, mert lehetetlen megbuktatni."

youtu.be/6pla2hwlaHc
@évásanyó:
az a sok vén ribanc és fittyfasz miért tart ki még mindíg? vagy már teljes az alzheimerjük?

borzalmas ez a magyarország

brühüyyy
@Gábris szomszéd:
jaaaaaaaa de ott nincs olyan bronzvörös borzas lila kabátban aki aszt nyomja hát jobb lenne ha munka nélkűl kapnák?

a kurva annyát...hát megdolgozott azért is hogy amikor kirúgják legyen lehetősége és ideje másik melót keresni és ne legyen azonnal rabszolga aprópénzért
a ribanc vén picsa

na ilyen úgyláccik nincs szíriában

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A délutáni tüntetésen meg egy hungarocell táblán egy ivarsejt alatt a "Nem nyelünk le mindent" felirat és egy másik hosszú kartonlapon szereplő "O.V. sokat jelentett nekem" szöveg között nehéz volt választani!
@Orica Középföldi:

Igen!
Bennünk is felmerült beszélgetések közben 'miért?,ezeknek nincsenek gyerekeik,unokáik,a nyugdíjuk mellett ennyire ráérnek,trafikjuk,'mutyiföldjük van,a papok lázították,bódították őket?

Döbbenet volt egy az egyben szembesülni ezzel a vak hittel!
Eddig sem volt a kedvencem a 'nyuggerkórus,de mostantól...................
@jöttem:
De hiszen pont ez a cél! Már hogy ne illeszkedjetek be, ne "asszimilálódjatok" mert akkor nem lehet irredenta álmokat kergetni. DIREKT borogatják ezért az ottani békét. És szarnak rá, hogy ez nektek hogy jön be.
@gazoló:
"Kedves hülyegyerekek! Ilyet még nem láttatok! Valami debil azt találta ki, hogy meséljen magáról az M1 új díszlete. "Egyszer csak kamionokra raktak, és elindult a konvoj!"

"Beszéljünk azokról a fantasztikus grafikákról, amelyek megjelennek az én hatalmas kijelzőimen is!"

Kábé akkor megvan a szint, amit kinézett magának a kormány közönségnek. Azok a gyerekek, akiknek a Süsü túl magas."
hvg.hu/itthon/20150315_marcius_15_percrol_percre/12?isPrintView=False
Egyébként az ebben a cikkben dokumentált mtv körkép megérne egy külön posztot.
@jöttem:

Folyik az ittenni mocsok exportja!
Tiszteletem az ottani vezetésnek,hogy kordában tudja tartani!
Szeretem Szlovákiát az országot a szlovákokat és az ottani magyarokat,de legfőképpen a Te józan gondolkodásodat és'fertőzöttség nélküli kívülről szemlélődő látásmódodat!!!
Vagy kirakták, vagy önként távozott. De nem "illett" volna bevinni?
hvg.hu/itthon/20150316_Blikk_A_Honvedkorhaz_bejaratatol_hat_mete
@gazoló:
Ez a rogánhuszár másnak is megütötte a szemét:
www.pupublogja.hu/2015/03/mehetunk-tovabb.html
"Minden elismerésem azoké, akik odamentek a Múzeum-kerthez, nekem is ez lett volna az ötletem, de én nem húsz emberre gondoltam, hanem mondjuk a délutáni tüntetés résztvevőinek létszámára.
Húsz emberrel könnyen elbánnak Orbán hívei, húszezerrel már azért elbajlódhattak volna kicsit, tán a hangjuk is erősebben szólt volna."
@kekex:

A Honvédkórház elitkórház - volt.
Mai, férjezett nevén, MH Egészségügyi Központként mit is kezdhetett volna egy mentálisan zavart beteggel, aki nem egészséges, ráadásul a fején sérült meg?

A hippokrateszi eskü unortodox alkalmazása nem vált be.

Ez akkor is felvet néhány riasztó kérdést, ha a beteg nem volt együttműködő.
Miután a Kövér cikket e-mailban megküldték az összes, valaha a fidesznek aláíró személynek:
www.hir24.hu/belfold/2015/03/16/dicserve-alazza-kovert-a-magyar-nemzet/
"Pedig ő nem akárki, "nem a közéleti botrányoktól fulladozókhoz tartozik, akiknek a vagyonnyilatkozatait naponta kell újraértelmezni. Nem az ismeretlenség homályából előkerült senki, hanem felelős politikus""
@gazoló:
Igen erre. Nem ártana a tüntetéseken egy szellemességi verseny eredményhirdetését megszervezni. Mondjuk a zárókép előtt.
Én nevezném a régebben látott "Istenem, hálát adok neked, hogy nem vagyok fideszes"-t. Meg a Felcsút közig. táblát Felisútra javító állandó résztvevőt.
magyarnarancs.hu/belpol/balhe-a-nemezti-muzeum-elott-kepek-94157/?system=cachefrissit

Respect egy hozzászólónak a narancsról:

"Ez tetszik. Szembe mennek a rendszerrel, vigyorogva, remek feliratokkal.
Ez klassz.
Mindig is értékeltem a bátor, kaján, vigyorogva való szembemenést.
(A nárcisztikus, mártírkodó, nyavalygó és nyafogó szembemenés az amit utálok, amitől kiráz a hideg.) "

:))

"Nincs szebb,
mint a főokos előtt
vigyázban álló
láthatatlan röhögés"
"Mióta Orbán ismét miniszterelnök lett, az állami jelképrendszer teljes súlyát használja fel annak kifejezésére, hogy a nemzeti ünnepek történelmi szimbólumrendszere személyesen benne és az ő kormányzásában folytatódik. Ez ügyben most olyan messzire ment, hogy a miniszterelnök többes szám első személyben beszélt 1848. március 15-e eseményeiről... Volt még ezenkívül a beszédben szakrális lépcső, csillagmező, főnixpillanat és vezércsillag - a teljesség igénye nélkül. Orbán rendszerint akkor ennyire ezoterikus, amikor híveibe és önmagába kell lelket önteni, s most pontosan ez a helyzet."
www.hir24.hu/poszt-itt-publi/2015/03/15/sajat-szukulo-vilagaba-zarhatja-orbant-az-allami-hirteve/
LGT...

"Nincs szebb,
mint a vasalt világban
a gyűrött, a kócos
'rakenroll'

Ó, nincs szebb,
mint ha kilóg a sorból,
mert nem ért a szóból,
kinek ez a zene szól

Ó, nincs szebb,
mint az alázat csendje
ha zenére lázad,
s a szív zakatol

Ó, nincs szebb,
mint a csend kapuját
ha berúgja páros lábbal
a 'rakenroll'

Ó, szép volt
Azt ígértem, halálig játszom
Szép volt
Hát játssz el értem
egy szentimentális 'rakenrollt'

Nincs szebb,
mint a főokos előtt
vigyázban álló
láthatatlan röhögés

Ó, nincs szebb,
mint a zenébe bújt
a szavakban
néma kételkedés

Ó, nincs szebb,
mint a simogató pofon,
a játék, a játszma,
a lelkesedés

Ó, nincs szebb,
mint a titkos, a cinkos
az összekacsintó
egymást keresés

Ó, szép volt
Azt ígértem, halálig játszom
Szép volt
Hát játssz el értem
egy szentimentális rock and rollt

Nincs szebb,
mint a hétrét görnyedt
nyakkendőket egy este
az ingről leveszik

Ó, nincs szebb,
mint ha senki se bánja,
ha érzi, ha látja,
hogy figyelik

Ó nincs szebb,
mint a teremőr réme,
a hangerő ténye,
a 'rakenroll'
'rakenroll'
'rakenroll'
'rakenroll'
'rakenroll'

Ó nincs szebb,
mint az, ami minden,
csak egydül szép nem:
a rock and roll

Olyan, szép volt
Azt reméltem, halálig játszom
Szép volt
Hát játssz el értem
egy szentimentális 'rakenrollt'
"Nem köztudott például, hogy az EU-n belül az Euratom rendelkezik a tagállamokban lévő hasadóanyag (így a nukleáris fűtőanyag) tulajdonjogával, és hogy minden olyan szerződést, amelyet egy tagállam egy EU-n kívüli (uniós szóhasználattal harmadik) országgal köt, az Euratom felügyeletét ellátó Európai Bizottságnak is alá kell írnia, anélkül a kontraktus érvénytelen. Az Európai Bizottság aláírása nem formális, valójában az uniós testület az egyik szerződő fél....
Az egyezmény szövege egyértelmű: nem a kész, aláírt dokumentumot, hanem a tervezetet kell bemutatni a bizottságnak, hogy csak olyan szerződés születhessen, amely mindenben megfelel az uniós előírásoknak. Azzal, hogy a magyar kormány az uniós illetékesek bevonása nélkül, titokban Moszkvában aláírta az üzemanyag-beszerzésre vonatkozó megvalósítási megállapodást, durván megsértette az Euratom-egyezményt. Hogy miért, azt egyelőre csak találgatni lehet."
nol.hu/belfold/kettos-csapdaban-orbanek-1522213
Mit találgatni? Nincs 1,2 és X, csak 1 van!
@parti_giano:

Nem:)))))

Batyu annyira nem érdekes, hogy kövessem.
Közvetlen a sűrűjéből:
www.noltv.hu/video/5747.html
"„Hagyott volna anyád a lepedőn” - az ünnep diszkrét bája"
@Orica Középföldi: dehogynem. lebuktál. a tagadás csak erősíti a megállapításomat.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Kiderült.
Ki derült?

Vlagyimir Putyin orosz elnök parancsára a hadrafoghatóság "váratlan ellenőrzése" keretében teljes készültségbe helyezték az orosz északi flottát, illetve a nyugati katonai körzet és a katonai ejtőernyős haderő egyes alakulatait.

www.origo.hu/nagyvilag/20150316-teljes-keszultsegbe-helyeztek-az-orosz-eszaki-flottat.html
@kekex:

Ezért az 'orbán'gizi tábláért ölni tudtak volna a 'házmesternék:))

kepkezelo.com/images/uxjp3w9q8i1a7hmzd1f4.jpg
@kekex:

:)g+zigóta+i=gizi:)))'essetunni:))a lepedőn:)
@Orica Középföldi:

Megkönnyebbültem.
Nehezített fényszögeim nehézségei eltörpülnek a szakrális grádicsok meghágásának nehézségei mellett.
@gazoló: :D :D

"Az emberek ki voltak éhezve arra, hogy a miniszterelnököt láthassák..." (Lánczi Tamás, M1)
@parti_giano:

"_dehogynem. lebuktál. a tagadás csak erősíti a megállapításomat_"

Valójában te buktál le, mert honnan is rendelkezel azzal a tapasztalati ténnyel, hogy batyu 'kollégát' követve lehet a fényszögekhez eljutni?:)
@jaegtoer:

Ugye mondtam, hogy ne aggódj:)))))
Hajnal óta röhögök a mai sajtón.
@parti_giano:

Ugye? A szennyes aszfalton is kihajt a bogáncs:)
@Orica Középföldi: Tőled szokatlan a linkelt cikk, de arról legalább értesültem, hogy van EZO TV is
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ezt nem hiszem... betegnek valóban beteg (vmi hasonlóan lehet, mint puntér, akinek állítólag a disznófejű nagyúr finanszírozta meg a kezelését akkor), ám a népszerűsége, az általa uralt média okán, az egekben jelenleg... ha nem "önként" mond le, akkor élőben láthatjuk a '18-21 közti polgárháború egy hollywood-b rimékjét...
@jaegtoer: de éppen azért szennyes az aszfalt, mert ott van a bogáncs végterméke.
@jaegtoer: bocsánat, official a te brancsod:-)...
@KÁTÉó53éúétr6:

Jeleztem, hogy szürreális:)))))

Nem nagyon érdekel, ha valaki hisz az ezotériában, amíg hobbi szintjén, baráti társaságban teszi. Ám ha eléri a kormányt, az azért nem egészen normális.
Tudom, hogy az amerikai, francia kormányfőknek is vannak/voltak házi "látói, némelyek komolyan is vették, de kormányfői beszédekben ez nem volt tetten érhető.
@Sir Bates dö Hól: talleyrand több volt, mint stróman. önállóan is tudott cselekedni.
@Sir Bates dö Hól:

Látom sokasodnak a görénytartók:)
Időszerű lenne alakítani egy -a határokon átívelő- Nemzeti Görény- ás Hermelintartó Egyesületet.
@Rodeo36: mert nem kor kérdése Rodikám a hülyeség.Most ez a video a "nyuggerkórust" hozta képbe, de ugye senki nem akarja azt mondani, hogy orbán még mindig milliós támogatottságában csak nyuggerkorúak zümmögnek? Én már régen nyugdíjas vagyok, ellenzékben is utáltam Orbánt, most sem változott a véleményem.Nem szinonímája a hülyének a nyugger....:(((
khm, csak nekem tűnik fel a párhuzam?
"magára a berendezkedésre nézve ijesztően „fekete hattyú”, hogy jelenleg a hatalom mennyire egy emberre épül.

Ezzel a stabilitást tisztán korlátozott biológiai voltában fenyegető tényezővel szembesült az elit Putyin eltűnésekor."
mno.hu/magyar_nemzet_kulfold/fekete-hattyuk-a-kreml-felett-1277383
@jaegtoer: csak elismerte a szakterületedet. megjelölt territóriumok vannak.
@Orica Középföldi: Úgy tűnik, hogy már csak ilyen szöveggel tud vakítani.Az "erős Magyarország" és "jobban teljesít" azon túl, hogy már a hívek sem hiszik, unalmas is.
@KÁTÉó53éúétr6: ."Az "erős Magyarország" és "jobban teljesít" azon túl, hogy már a hívek sem hiszik, unalmas is."

Basszus, mindig lépéshátrányban vagyok, pedig éppen kezdek jobban teljesíteni.;D
"Moin Moin 2015.03.15. 13:48:13
Más: láttad orbánt a Múzeumnál? Nem semmi a faszi: március 15-én a császári fekete-sárgában pompázik: index.hu/belfold/2015/03/15/marcius_15._nemzeti_unnep_petofi_sandor_orban_viktor_ellenzek_tuntetes/?p=1

...Kit támogat ez valójában - csak nem a nyugati elnyomókat???
hafr.blog.hu/2015/03/15/orban_harca_a_nacionalizmusert
És tényleg: fekete öltöny + sárga nyakkendő. A stylist Gyurcsány kottájából játszik!
Nem lenne itt az ideje a CÖF-től is visszavonni az állami forrásokat? Azok csak "nem politikai tevékenységet folytató" szervezetként illetnék meg!
nol.hu/velemeny/kozhaszonlesok-1522223
Jótündért olvastátok?

"Ugye tudod, hogy megőrülnél otthon? - kérdezte M. Nem várt választ. A csatorna partján sétáltunk, le egészen a folyóig, a szürke és mégis barátságos angol tavaszban. Igen, megőrülnék, persze hogy megőrülnék a tehetetlenségtől, a reménytelenségtől, Orbán neokádárizmusának bűzétől. M. televíziós rendező volt Pesten, nagyon jó rendező, nem is tudjuk, hogy miért került feketelistára. Rendes katolikus pap rokonok, vérantikommer család, de valamiért ő is sok volt ennek a rezsimnek. Ha otthon lennénk Orbán hírtelevízióját nézné, a kókler karrierista senkik szétzuhanását, de azért nem őrülne meg, én őrülök meg az ilyesmitől. Néha szégyellem, hogy mennyire jól érzem magam itt. Szeretem az egyetemet, a pubokat, a tengert, ezt a furcsa észak-angol világot.

Akkor öt éve Genfben voltunk, állandóan hajókáztunk a tavon, mert kaptunk egy békávé bérletet és semmi másra nem tudtuk használni csak hajókázásra. Egy tóparti kávézóban láttuk meg Kósa Lajos arcát a tévében. Mindenféle katasztrófákat mutattak, hegyomlás, tömegverekedés, és tetőpontként a Kósa okossága a magyar gazdaságról. Szerintem akkor dőlt el minden, akkor lett világos számomra, hogy ez nem fog menni. Nem fogom kibírni.

Nyilván ki lehet bírni, csak nekem nem megy."

orulunkvincent.blog.hu/2015/03/15/lemberg_latour_lanczi
"Tudja a gyalogrípa!" – kedvenc lehet a Kossuthkifli

Rudolf Péter minisorozata - legalábbis az első epizód alapján, úgy tűnik - véget vet a silány magyar történelmi filmek sorának, és eléri a mozgóképes alkotások szentháromságát: egyszerre látványos, szórakoztató és még gondolatokat is ültet a néző fejébe. Fehér Béla virtuóz szövegei és a nagyszerűen kiválasztott színészek játéka, a látványról pedig a korhű díszlet- és jelmezarzenál, valamint a Magyarországon egyedülálló mennyiségű vizuális effekt gondoskodik.

hvg.hu/kultura/20150315_Kossuthkifli
@látjátok feleim szümtükkel: "lépéshátrányba vagyok....."én is.. tartsunk össze, hátha sikerül, de nekem se trafikom, se CBA boltom, se,se,se...
@jöttem: Ebben az ügyben azért az EU-nak is igen fontos a szerepe.
Nekik nem kéne tenniük valamit?
@Gábris szomszéd:
Talán Magyarországon valóban egyedülálló mennyiségű ennyi vizuális effekt, hiszen a nulláról könnyű dobbantani, de a villámlás-effekt és a kürtszóra berepülő varázsebéd még így is ijesztően pocsék lett... utóbbi meg amúgy is egy beteg ötlet volt.

Ha tudtam volna, hogy szatírikus-romantikus vígjátékot fogok nézni, és nem szabadságharcosos kalandfilmet, amire készültem, akkor talán jobban tetszett volna. Legközelebb majd így ülök le elé.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Egyetértek veled, bár az furcsa, hogy egy hávégé is képes dícsérni egy király tévés sorozatot. Lehet, hogy Rudolf Péternek szól inkább a respect? :)
@Gábris szomszéd:
Nem, szerintem inkább annak -és ez a Rejtőre hivatkozásban benne is van-, hogy az egészet a nemzetiesch parasztromantika és '48-'49-es hősmítoszok görbe tükrének látják.
Hová vezet a fidesz+maszop nagykolaíciója?

youtu.be/oOX4m37U5Tg

Hát ha ez nem tuti ellenzéki felszólalás, akkor semmi. :)
@KÁTÉó53éúétr6:

Összetarthatunk, de nekem sajnos már gyorsan pereg a homokóra. Abban azért reménykedem, hogy megérem ennek a bagázsnak a bukását.
@magándemokrata:
Rátaláltam tegnap a születésnapomra küldött kedves szavaidra.
Nagyon szépen köszönöm, nagyon jól esett, hogy gondoltál rám.
Most néztem meg a tegnapi M1 bakiparádét,valami nagy durranást akartak,hát sikerült!Olyan az egész mintha nagy óvodások játszanák azt,hogy ők most
tv műsort készítenek. Gagyi parádé 80 milliárdért.
@avanivi: Szerintem ennyi pénzt simán megér, hogy bemutassák a kedves lakosságnak az élet minden területén uralkodó profizmust. Igen, ennyire fussa mindenáron lojális szagemberekkel a gazdaságban, a médiában, az oktatásban, az egészségügyben, stb.
@miva?: Sikerült az egész országot szétverni,ezt az egyet profin csinálta,és még nincs vége.
Putyin is előkerült,ép egészséges,harcra kész.
Zajlik az élet a parlamentben. :)

Orbán veréssel fenyeget

Lehet-e így hitelesen kormányozni? - teszi fel a kérdést Orbán Viktornak Mirkóczki Ádám.

A politikus emlékeztett: Simicska Lajos, a miniszterelnök egykori közeli jó barátja azt állította, hogy Orbán sorkatonai szolgálata idején a katonai elhárításnak, a III/IV-nek jelentett. Mirkóczki arra vár választ, hogy valóban jelentett-e a kormányfő a katonai elhárításnak, és igaz-e, amit az egykori Fidesz-közeli nagyvállalkozó állít, hogy a kormányfő annak idején maga mondta el neki: jelentenie kell róla.

Amit legszívesebben mondanék önnek, azt nem mondhatom, amit legszívesebben tennék, azt nem tehetem - válaszolja Orbán Viktor, aki elég egyértelműen sejteti is, mire gondol:

"A népi nyelvezet és a népi elégtétel módjai nem illenek egy miniszterelnökhöz. Ám semmi sem tart örökké, és mindennek eljön egyszer az ideje."

Mirkóczki így tehát bevonult a magyar parlamentarizmus történetébe: ő az első országgyűlési képviselő, akit a miniszterelnök veréssel fenyeget meg.
Viszontválaszában Mirkóczki emlékeztetett: a Fidesz leszavazta a Jobbik lusztrációs törvényjavaslatát, és az ügynökakták nyilvánosságra hozatalát. Kérdezi, hogy a történtek fényében nem támogatják-e most ezeket a javaslatokat.
Válaszában a miniszterelnök elmondta, hogy nem szokott antikommunista múltjára hivatkozni. Majd nagyjából két percen keresztül saját antikommunista múltjáról beszélt.
@Gábris szomszéd: Hinnye. Öcsém, ezzel fenntarthatjátok egy fél napig az ellenzékiség látszatát! Ha Orbán le is fejelné, akkor amennyiben ezt Vona sérelmezné, a következő együttszavazásig kitartana a kegyelmi állapot :D
@miva?: Inkább nézd meg ezt. Tényleg kíváncsi vagyok a véleményedre.

youtu.be/oOX4m37U5Tg
@Gábris szomszéd: Erre mondtam, amit mondtam. Tök megáll az egész, ha nem vesszük hozzá a kötelező populista faszságot.

Ha a teszkó rohadt paradicsomot árul, akkor az ebből származó kárt fizesse a te falusi kisbótod is, akkor is, ha soha nem árultál rohadt paradicsomot.

Okos.

Ennek ellenére a dolog megáll, de remélem érted mi a baj bármilyen felszólalásotokkal. Csak ki kellene hagyni belőle a szavazóitok felé espuffantott hívószót, és máris nem egy gusztustalan fasisztahorda lennétek, csak ugye nem maradna szavazótok.
@Gábris szomszéd:
Egyrészt van benne nyilvánvaló hazugság - merthogy 2010-ben VOLT felügyeleti vizsgálat. Még az mszp időszakban kezdődött. Az meg, hogy a fidesz a haveroknak engedte, hogy bankká alakuljanak - az egyedül az ő saruk.
Másrészt gyönyörű gif-et lehetne csinálni, ahogy a jobbikosok egyszerre bólogatnak, mint az autódíszek.
@miva?: Képzeld ha még abban is jók lennének, kik maradnának a műbaloldalnak? :) Azt viszont nem értem, hol hallottál te az elhangzottakban elpuffantott fasiszta hívószót?
@Gábris szomszéd: Heh? Amit a fideszapátok is mondogat Rogán szájával, és az egyetlen érdemi információ, arra gondolok. Tudod, hogy a bankok viseljék a kárt :D
@parti_giano:

"_ de éppen azért szennyes az aszfalt, mert ott van a bogáncs végterméke. _"

Inkább ez és így, mint a ma Feketéje.

Bár találóbb lett volna, ha azt írom, hogy:

'Ugye? A szennyes aszfalton is kihajt a grádics, a főnix és a salétrom.'
@kekex: Ez a gifes dolog elég nagy hülyeség. Láttál te már olyan parlamenti frakciót bárhol a világon, amelyik nem bológat a saját képvselőjének a felszólalása után? :)
Na de persze ennél is nagyobb baromság, hogy csak azért söpör le a fidesz+mszp nagykoalában teljesen jó szakmai javaslatokat, mert azt a jobbik nyújtota be.
@Gábris szomszéd: 3 perc telt el a kekexnek címzett válaszod óta. Nyilván erre válaszoltál, és meg is kaptuk a gyönyörű példáját annak, amiért kár veled szót váltani.
Nicsak. :)

Ki van zsákutcában?

A Magyar Nemzet kibírta a fasizmust, a Rákosi-érát, túlélte a Kádár-rendszert. Gyaníthatóan Kövér Lászlót és a Fidesz-kormányt is túléli.

media.mandiner.hu/cikk/20150316_kormendy_zsuzsanna_ki_van_zsakutcaban
@parti_giano:

"@jaegtoer: csak elismerte a szakterületedet. megjelölt territóriumok vannak."

Ebben lehet valami, mert a falkatagok is szorgalmasan jelölgetnek.
Mégsem gondolom, hogy jég valaha is lepisálta volna a szóban forgó bagázst. (azt súgta itt mellettem Lilivau, hogy 'lepisilte'-t kellett volna írni)
@miva?: Ne aggódj nem huszártónit utánozza Volner. Amúgy szerinted tényleg az a normális ha neked meg nekem, adófizetőknek kell fizetni a pénzügyi szektor bűncselekmény sorozatának a számláját? Ugye ezt te sem gondolod komolyan? :)
@Gábris szomszéd:

Az egész nem egyéb, mint termékmenedzselés.
Még ezt a "hálás" témát sem voltál képes kifejteni saját megfogalmazásodban, hanem az alfahírt (16:43 alól) citáltad, szokás szerint idézőjel nélkül.

És akkor vinnyogva protestálsz, hogy nyomják krahácsot, báncsák a piros-fehér-zöldbe horgolt kerge marháját. Azt a seggfejet, akit megjelenítesz, s ami az agresszívet progresszívnek imitálja.
@látjátok feleim szümtükkel: a bukásuk eléréséhez nincs köze a homokórának, azt kell segíteni, aki akarja, tudja teszi
@Gábris szomszéd: Mert ki vétett hibát? A bankok vagy az állam?
Igen, az a normális, ha az idióta államunk okozta kárt az idióta államunk téríti meg!
Basszusmár, hát akkor az összes politikus viselje majd a fidesz bukása után az anyagi terheket, mert a politikai szektor tette tönkre az országot!

Hihetetlen ez a demagógia, felrobbanok!
Ja? És az exjobbikos bűnözők bűncselekményeit is a jobbikos szektor követte el, a cigányozók szektora ölte halomra hősiesen a faluszéli házakban lakó családokat, és a zsidózó szektor robbantotta ki a második világháborút, szóval fizess barátom!
@miva?: Remek tehát az állam az meg hajtsa be rajtad. Ülj le egyes. :)
@jaegtoer: Ó te drága lélek. Sikerült kiderítened, hogy egy online parlamenti közvetítésből van az idézett szöveg? Tényleg gyors vagy. Fene gondolta, hogy lesz olyan - hozzád hasonló - félkegyelmű, akinek ez nem világos. :)
@jaegtoer: Azt is bármibe lefogadom, hogy te sokkal agresszívebb vagy mint én. :)
Váratlanul megjelent Orbán Viktor a parlamentben, és válaszolt egy jobbikos kérdésre, ami Simicska Lajos nyilatkozatát fejtegette.

"Sunyi módon gyanúsítgatnak"

– így reagált Orbán Viktor a parlamentben arra az azonnali kérdésre, ami Simicska Lajos nyilatkozatát fejtegette. A jobbikos Mirkóczki Ádám azt kérte a kormányfőtől, tisztázza magát, és mondja el, igaz-e, amit Simicska állít, beszervezték-e.

Orbán ugyan nem mondta ki Simicska Lajos nevét, de azt is hozzátette, hogy amit hall, az nevetséges. "Mi célszemélyei voltunk a titkos nyomozásoknak, bennünket zaklattak, bennünket hallgattak le, ránk telepítettek ügynököket, és bennünket gumibotoztak" – mondta.

Az egyébként érdekes, hogy Orbán Viktor miért ment be a parlamentbe váratlanul, mivel az előírások szerint még nem kellett volna válaszolnia, ráadásul a pár perccel korábban feltett kérdésekre is mást küldött maga helyett. Egyedül a jobbikos ügynökkérdést firtató kérdésre válaszolt személyesen.

youtu.be/ElOQFLJk4Eo
@Gábris szomszéd:
Ez tipikusan a 200-as a kutyaszarban esete. Lehet önmagában érték - de azért mégsem nyúlnak érte.
Ezért nem lelkesednek a Te linkjeidért sem.
@Gábris szomszéd:

"_ Azt is bármibe lefogadom, hogy te sokkal agresszívebb vagy mint én._"

Kétlem.

Ellenben az agresszivitásomat nem tagadom, mint ahogy jó kereszténynek sem hazudom magamat -ellentétben veled- mert eszem ágában nincs odatartani az ütlegnek a mások orcámat is, de a másét sem. Már ha érted a leheletfinom utalást.

Na, tologasson téged tovább a szippantós kocsi gépereje:)
@Gábris szomszéd:
"Az MSZP azt ígéri, minden egyes múltbeli és jövőben kifizetendő forinttal el fogja számoltatni a felelősöket. Közérdekű adatigényléssel kikérik az összes megbízási szerződést és minden számlát tüzetesen megvizsgálnak majd. A párt továbbá azt üzeni mindenkinek, aki ebből a 80 milliárd forintból gazdagodik, hogy ne nagyon költse el ezt a pénzt, mert hamarosan úgyis vissza kell adnia."
propeller.hu/itthon/3076746-mszp-kozteve-nezhetetlen-selejtet-gyart-napi?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral&utm_campaign=3076746-mszp-kozteve-nezhetetlen-selejtet-gyart-napi
Azaz nem mindent az adófizetők pénzéből akarnak rendezni.
Viszont nagyon örülnék., ha precedenst gyártanának a családtagokon behajtható vagyonelkobzásról
A tőrnek ugyanis 2 éle van, és nem kellene ezzel is bajlódni a kormányváltás után.
jó estét!

csináltam pici összesítőt a tegnapi napról videókkal :)

offforever.blog.hu/2015/03/16/ez_tortent_marcius_15-en_ahol_beszedek_video_is_voltak_hallgassunk_nezzunk_meg_par_esemenyt_ami_erde

alatta meg ott találjátok ezt a dalt:

Intim Torna Illegál
Dobj egy kötelet! - dalszöveg

Én kiszívnám belőled a mérget,
csak azért, hogy a lényed.
Tovább nőjjön benned, a véget
nem érő kísérlet, célhoz
érjen és a régi álmod
valósággá váljon.
De nem látok át a falakon,
és az elém emelt határon.

Tudom, változó a lélek,
nem nyugszik meg, amíg
az égbe nem ér és aztán
megint jönnek a mélyek.
Felsorakoznak a tények.
Az élet egy kísérlet,
hogy ki marad ember és
kiből lesz kísértet.

Refrén:
Dobj egy kötelet nekem!
Én kihúzlak téged a mélyből,
ahova nem menne senki
csak úgy le a jókedvéből.

Lennék: örvény, ami felhúzna
az óceán aljáról;
Gát, ami megvéd téged a fákat
sodró áradástól.
Nem várnám meg a végét,
amikor nincs már visszaút.
A híd, amin átmentél már rég
és lassan a vízbe hull.

Tudom kárhozatban élek.
nem nyugszom meg, amíg;
A mélybe nem érek,
Ahol felsorakoznak a tények, hogy:
Van, akit a pénz
És van, akit a hit éltet.

Refrén:
Dobj egy kötelet nekem!
Én kihúzlak téged a mélyből,
ahova nem menne senki
csak úgy le a jókedvéből.
Öntsél mindent a földre!
Szabad az ég fölötted.
Ami lefele húzna,
Ott van már mögötted.

Az élet egy kísérlet,
hogy ki marad ember és
kiből lesz kísértet?
Dobj egy kötelet nekem!
Ki marad ember és
kiből lesz kísértet?
Az élet egy kísérlet.

Menekül minden a földről,
ami nem bírja már nézni,
hogy az állatokat sem az embereket
Nem hagyják tovább élni.
és a nyakába kötnek mindent,
hogy érezze a súlyát,
Ha elszabadulna, csak annál jobban
meghúzzák a pórázt.

Dobj egy kötelet nekem!
Én kihúzlak téged a mélyből,
ahova nem menne senki
csak úgy le a jókedvéből.
Öntsél mindent a földre!
Szabad az ég fölötted.
Ami lefele húzna,
ott van már mögötted.

Dobj egy kötelet nekem!
Dobj egy kötelet nekem!
Dobj egy kötelet nekem!
Dobj egy kötelet nekem!

Az élet egy kísérlet.
Ki marad ember és
kiből lesz kísértet?
Az élet egy kísértet.
Ki marad ember és
kiből lett kísérlet?
@kekex:

ne röhögtessük már egymást! pont ők veszik ezt komolyan akik 2010-ben 16 pontban súlyos hibákat írtak alá, azzal a megjegyzéssel, hogy ellenőrizni kell a későbbiekben.

erre kitüntetik aki nem végeztette el az ellenőrzést!

ha bíróságot játszanak annak pedig megint csak rossz vége lesz, mint eddig minden esetben.
@jaegtoer: :)

szeressük egymást gyerekek! :)))
csak így tovább, ha kérhetném...
@jaegtoer: ha már főnix, bogáncs, végtermék.

"ma Magyarország Európa éjszakájában ugyanilyen jelzőtűz"

vejkey - fidesz

vigyázni is kell, még valaki oltásképpen levizeli.
Ez aranyos:
falramentaparlament.atlatszo.hu/2015/03/15/draga-vida-ildiko/#comment-9627
Vágó Gábor "levelét megírta,
Szerelmes Könnyével Azt is telesírta"
@guma: már nem hiszek nekik, múltkor lyukat vágtam a kádba, oszt kifolyt a víz.
@parti_giano:
De tényleg! Égünk, mint a Reichstag.
@miva?:

most komolyan gondolod, hogy megint az agymenésekre való válasszal valamit elérsz azonkívül, hogy telerakhatja csúsztatásaival megint a blogot...
szeka.blog.hu/2015/03/16/ilyen_lett_volna_orban_viktor_oszinte_unnepi_beszede
" Szótlanul tűrik, ahogy elvesszük az egyetemek autonómiáját, ahogy csődbe vittünk a kisebb bankokat, lenyúltuk a takarékszövetkezeteket és a nemzeti légitársaságot eltüntettük a süllyesztőben, mintha soha nem lett volna. Nem veszik észre, hogy egy csirketolvaj banda alaposságával fosztjuk ki a baromfiudvarukat, és ha véletlenül rajtakapnak bennünket, akkor azt mondjuk, hogy nem mi vittük el a baromfit, hanem a szocialisták, akik előttünk jártak ott. És ezt önök elhiszik, ahogy azt is, hogy az egészségügyet úgy tesszük rendbe, hogy pénzt vonunk ki belőle."
@parti_giano: :)

jól teszed! ezért gyűjtőm az emlékeket a békés szeretetről például, mert már nem csak a kádból folyt ki (sajnos)...
@jaegtoer:

Látom küzdesz a kudarccal:)))

" Már ha érted a leheletfinom utalást."
Egy frászt érti. Azt se érti, hogy 24 órás jelenléte és ténykedése is az agresszió egy formája. Hiába csomagol mindent szmájliba, és citál a Bibliából.
@parti_giano:

Érdekesnek érdekes, de a magán nyugdíjpénztárak megvédése óta nyilvánvaló, hogy senki és semmi nincs biztonságban.

Így a 3500 mrd forintnak megfelelő 11,4 mrd € árbevétellel rendelkező Bertelsmann csoport külön alkuja jelzi, hogy a sajtószabadság is áru, amelynek megvan az ára, még ha az RTL Klub piciny szelete is ennek a tortának.
De ki gondolta volna, hogy ennek a tortának akár egyetlen szeletének egyetlen falatkáját is nekünk szánta bárki is, mind a zsetonra, mind a sajtószabadságra értve? Lehet, hogy csak előjáték volt az egész, hogy falhoz állítsák a régi barátot. Ki tudja?:) és miért is ne?:)
na mentem!

utálok ennyit görgetni... mindenhol a fostalicskába botlom...
@guma: Ennyire nem lehet hülye! "Általánosítsunk, keressünk kollektív bűnöst ha az érdekünk úgy kívánja, de a mi kollektív bűnösségünket felhozni az igazi fasiszta tempó, amit pont a libsik csinálnak."

Ez géb röviden. A fasizmus és populizmus legtömörebb definíciója :(
ez annyira megdöbbentő, hogy még iderakom nektek:

Megvakított férfit találtak a csomagtartóban a Pest megyei rendőrök egy balesetnél

propeller.hu/itthon/3076858-megvakitott-ferfit-talaltak-csomagtartoban-pest-megyei#v1291409
@miva?:

"Ennyire nem lehet hülye!"

szerintem ezt te már a második "válaszából" leszűrted!
akkor mi a lófütyijét kellett telefosatni az oldalt? nem volt elég a magánszorgalma???
:((((
@parti_giano:

"_"ma Magyarország Európa éjszakájában ugyanilyen jelzőtűz"_"

Ez kiment a mosásban. Mi volt ez?

Én még megvagyok rekedve az őszi éjszakák pásztortűzénél, mely anno valóban szépen világlott Európában, ha fénye nem is ért Párizsig.
De, hogy mostanság??
@guma: Bocs. Gondoltam esetleg kifejt, érvel, belát, ha már sérelmezte a tegnapi mellőzést, de nem. Egy sunyi propagandista, becsület nélkül, nem több.

Még ezerszer elnézést!
@parti_giano:

Ach, so!

Azt hiszem, keresek egy kannibál törzset, felvételért folyamodok, mert közöttük a fincsi agyvelőt szürcsölve több intelligenciát találok, és a belsőségekből több keresztényi együttérzésre számíthatok, mint amennyit valaha is feltételezhetek e színkeresztény és lakkozott keresztyén színtársulatokról, beleértve az egyházaikat is, merthogy a papság miért is néma, sőt, bitangok szekértolója?
@jaegtoer: Mert így titokban maradhatnak az ügynökakták, amikbe belepillantva ugyancsak meglepődne a népnemzeti szavazó.
@miva?:

"_kifejt, érvel, belát_"

A mellékhatásokért kérdezze orvosát, gyógyszerészét:)
"Hétfőn tárgyalt egymással Borkai Zsolt, Győr polgármestere és Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke, melynek témája a Győri ETO NB I.-es futballklub jövője volt. A felek abban egyetértettek, hogy közpénzt nem költhetnek az első osztályú labdarúgócsapat működtetésére, de a város célja egyértelműen a klub megmentése, írta a kisalfold.hu.

Borkai elmondta, hogy a miniszterelnök arra kérte, tegyen meg mindent a klub megmentéséért. Az önkormányzat abban tud segíteni, hogy erkölcsileg támogatja a klubot, amely segíthet tőkeerős szponzorok megjelenésében, amelyek finanszírozni tudják a jövőben az egyesületet."

varanus.blog.hu/2015/03/14/orban_g_mar_a_bekemenet_aktivistakban_sem_bizik

De fene finnyásak lettek. A stadijonyok építéséhez bezzeg adják a közpénzt.
Gondolom az önkormányzat erkölcsi támogatásából meg majd jól tudnak élni a fürge lábú fijúk.:D
@Orica Középföldi: Látens übermenschként sikerült ismét megmondanod a farizeus frankót? ;)

"Istenem, hálát adok neked, hogy nem vagyok olyan, mint a többi ember..."
@Orica Középföldi:

"Ez több rendben remek volt. Majdhogynem huszárvágás:) "

Írása közben eszembe jutott a pénteki egyezségünk:
Cáfol, de nem etet!
@jöttem: Itt kérem a program sikere után nagy közös cigiről leszokás kezdődik, az sem lehet nehezebb :D
@jaegtoer:

"A rosszakarat visszaüt, tehát -tényleg ne kívánj nekik semmit, se jót, se rosszat, ki fogják harcolni maguknak azt, amit megérdemelnek. "

Teljes mértékben igazad van. Magam is restellem, hogy elragadtak az indulataim.
@jöttem:

"_Magam is restellem, hogy elragadtak az indulataim._"

Ne tedd. Mármint ne restelld. Elég a [reset] :) Tulajdonképpen bagoly mondta verébnek:)
@jaegtoer:
Szép nap lehetett. Inkább el sem olvasom... :)
Valami remek hír?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Van esély a tiszta égre napfogyikor :D
@kekex:
@gazoló:

Időnként elképedek, mennyire sablonosan gondolkodnak egyesek a határon túli magyarokról.
Úgy gondolnak ránk mint Wyllire, akit állandóan meg kell menteni, akit elnyomnak / bárha! de csak az, aki én választok/, szóval teljesen kiskorúsítanak minket.
Elsősorban békére és nyugalomra vágyunk, meg egy normális Magyarországra.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

"Ebben az ügyben azért az EU-nak is igen fontos a szerepe.
Nekik nem kéne tenniük valamit?"

Szerintem már az EU megtett mindent. Elfogadta a megfelelő határozatokat a gyűlöletpolitika / jobb kifejezés nem jut az eszembe/ ellen.

A tagállamok feladata, hogy végrehajtsák.
Amíg a magyar társadalom ki nem veti magából a rasszista, soviniszta, fasiszta ideológiát hirdetőket, az EU nem tud mit tenni.
@miva?:

Akkor mi lesz az orális fixációmmal?
@jaegtoer:

Boldogult tanítókoromban református hittant is oktattam egy évig / püspöki megbízással/.
Akkor tanultam meg az Arany ábécét. Az ábécé minden betűjéhez tartozik egy versike.
Z.

Zabolázd indulatodat,
hagyd holnapra haragodat.
Őrizkedés a haragtól,
megment a késői bánattól.
@jöttem: Mást kell szájba venni :D
visszajöttem, mert elfelejtettem mondani nektek, miért raktam ide a tegnapi napról az összefoglaló linket.

ennek a posztnak a címe miatt. valamint nem igazán tetszett a 444 "szórakoztató" videója, ahol a lengyeleket és a gyerekeket keresték, akiket az ünnepségre szállítottak még a környezőországokból is...

minden köszönetem annak a stábnak aki rájuk talált és még meg is szólalta a vendégeket!

közölték, hogy a papbácsi szervezésében jöttek. nem mondhatnak semmit, ha kíváncsi valaki hívja a honvédelmi miniszériumot, illetve a cöföt...

felemelő megnézni! :(((

az összeállításomban a harmadik videón hallhatjátok, láthatjátok mindezt...
@jöttem: szia!

jó és megnyugtató a higgad vagy játékos szöveged olvasni...

mindenkinek:

jó éjt!
@ornagy50:
Jó, én meg most konyhai lámpát "restauráltam" (a régit egy új cuccaiból újítottam fel).
.
Csak egy töredék:
.

Meghalni – elszunnyadni – és alunni!
Talán álmodni: ez a bökkenő;
Mert hogy mi álmok jőnek a halálban,
Ha majd leráztuk mind e földi bajt,
Ez visszadöbbent. E meggondolás az,
Mi a nyomort oly hosszan élteti
Mert ki viselné a kor gúny-csapásit,
Zsarnok bosszúját, gőgös ember dölyfét,
Útált szerelme kínját, pör-halasztást,
A hivatalnak packázásait,
S mind a rugást, mellyel méltatlanok
Bántalmazzák a tűrő érdemet
Ha nyúgalomba küldhetné magát
Egy puszta tőrrel? – Ki hordaná e terheket,
Izzadva, nyögve élte fáradalmin,
Ha rettegésünk egy halál utáni
Valamitől – a nem ismert tartomány,
Melyből nem tér meg utazó – le nem
Lohasztja kedvünk, inkább tűrni a
Jelen gonoszt, mint ismeretlenek
Felé sietni? – Ekképp az öntudat
Belőlünk mind gyávát csinál,
S az elszántság természetes színét
A gondolat halványra betegíti;
Ily kétkedés által sok nagyszerű,
Fontos merény kifordul medriből
S elveszti »tett« nevét.
.
.
@jöttem:

Ha nem mi esszük meg a fenét, akkor a fene esz meg bennünket;-)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Aladinnak könnyű
dolga volt.Csak megdörzsölte oszt lőn világosság
:D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Hajkurászom a speckószemüveget, nehogy az oviban szabad szemmel bámulják a gyerekek. Ügyes légy a fotómasináddal!

Mindenkinek további kellemes estét!
@dr. jenőke (jenőke):

Köszönöm.

"Talán álmodni: ez a bökkenő;"
.
Vasárnap nyitva tarthat a tulajdonos és a családtag.

Jönnek a törökök 130 feleséggel, vagy üzletet nyit Ali baba és a negyven tulajdonos.

Méghogy abbamaradt a keleti nyitás!
Álmodjunk egyet. Jó éjszakát.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ha a "jizz" benne
lesz a Dzsinn nem fog ellenkezni.:)
@jöttem: Még szerencse, hogy te nem gondolkodsz sablonosan a jobbik szavazókról. :)
Majdnem Kádár − A Fidesz harca a jobboldali nyilvánossággal

"De könyörgöm, milyen polgári Magyarországban hisznek a Fideszben, ha sem a saját oldaluknak nyilvánosságát, sem a saját választóikat nem tekintik és nem is szánják szabad, öntudatos, autonóm, önálló gondolkodásra és cselekvésre képes polgárnak; s helyette már csak irdatlan mennyiségű közpénzből, vagyis a mi pénzünkből működő, szigorúan ellenőrzött propagandamédiumok létrehozásától remélik a saját szebb jövőjüket?"

media.mandiner.hu/cikk/20150316_rajcsanyi_gellert_majdnem_kadar_a_fidesz_harca_a_jobboldali_nyilvanossaggal
@miva?:

majd számba veszem a lehetőségeimet és döntök.))
@guma:

ez az elnyomós poént először a 64 vármegyéseknek sütöttem el, miután őrületbe kergettek a nemzetvédelemmel. nem lehet leírni milyen zavarban voltak. a vezetőjük pár perc pislogás után kijelentette: csak viccel a kislány.
na, akkor egyszerre elkezdett nevetni mind a 15 levente.

jó éjt!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Félek, hogy leejti a garnist, vagy a guminőt.
@jöttem:

garnis vagy karnis? nem'tom
@jöttem:
Ezen a mondaton taga egy kicsit elrugózott volna, de MI nem vagyunk olyan állatok! Télleg... :)

A guminőt meg a karnis tépte fel. Minyimum...
A kétfarkú kutyáéktól hoztam:

MTV, 80 000 000 000, lássuk csak:
- 8 felcsúti stadion
- 8 000 darab inkubátor
- 40 000 méter autópálya
- 1 000 000 darab lélegeztetőgép
- 842 105,26 havi nyugdíj
- 3 200 000 darab bébifóka
- 53 333 333,33 szívgyógyszer
- 400 000 000 kg kenyér
- 5 333 333 333,33 gyufa
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Körbenéztem, mielőtt leírtam. Láttam, hogy nincs itt.
Sűrű napom volt, már csak vigadozni vagyok hajlandó.
@Gábris szomszéd: Nem láttam, de most nem is fogom. (mobilnet).
Ha a parlamenti magánszáma, akkor baromság. Ez a fajta "visszautasítás" felért egy beismeréssel.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
" de MI nem vagyunk olyan állatok! Télleg... :)"
Mereven elhatárolódunk.... :-)
@GeoCracker:

)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
@GeoCracker:
Én szimplán kiharaptam volna a seggéből egy darabot, szóval ne tessék rámkenni! A szelepet ki nyálazta össze, azt nem tudom, de nem én vóttam.
@jaegtoer:

Jó estét láttam kerestél,most:)jöttem!
Tegnap a délutáni bejelentésnél csak álltam és néztem mint a 'lyukinyuszi...
Hangzatos,hatásos szónokilag jól tálalható egy tüntetésen!
A jelenlegi témakörében is(ez csak egy kérdés) laza betartásokkal,majd végül elmeszeléssel veszik 'palira a beadókat!!
Ott fogják 'megmajmolni őket ahol akarják!

www.origo.hu/itthon/20150316-eleve-kudarcra-van-itelve-az-ellenzeki-nepszavazas.html
@gazoló: Ezt csak neked. :)

Mindenki hozzon magával még egy kérdést

A ravasz terv röviden ismertetve: 19 olyan trükkös kérdést szegeznek a választókorú népesség demokratikus jogait közvetlenül gyakorolni akaró tagjaihoz, hogy attól bekucorog a sarokba a teljes kormányzás, Orbán menekülőre fogja, itt hagy csapot-stadiont, egy gráci klinikára vonul önkéntes száműzetésbe, miután átadta a hatalom rúdját a demokrata ellenzék megannyi önjelölt kiválóságának.

tutiblog.com/mindenki-hozzon-magaval-meg-egy-kerdest/
Látom,más is kiszúrta ezt a keltetőből frissen kipottyant 'tupírkát:)

444.hu/2015/03/16/egy-jobb-erosebb-dinamikusabb-fiatalabb-havasi-bertalan-szuletett/
@gazoló: Hát nem csak nálatok van utánpótlás. ;)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

'wazz fel vagynk dobva,vacogjatok itt a bosszú:))

Imola Helyesi: "Ez a Varánusz blog az egyik legfélelmetesebb hazudozó blog. Azonnal reagál az Index és a 444 álhíreire. A tagok többsége kirekesztő , a jobboldaliakat kiközösítik, gyakori a trágár beszéd. A többség nem is Magyarországon él, külföldről uszít.,
Tegnap, 7:00
Imola Helyesi Kb 5 hónapig kommenteltem az egyik legfélelmetesebb és leghazugabb blogon, ez a Varánusz, amely sem nem baloldali sem nem liberális. Javaslom próbálja ki minden hazaszerető magyar, és akkor soha nem fog az un. baloldali liberálisokra szavazni, mert a posztszerző Fabius és a kommentelők többsége sem nem liberális, sem nem baloldali. Ellenben kirekesztőek, fellengzősek, túlzottan nagy a beképzeltségi rátájuk, és sokan közönségesen trágárok, mint maga a blogszerző.
A következő álhíreiket próbáltam megdönteni érvekkel, azonban személyes szitkozódásokat, rágalmazásokat, többszöri kizárást kaptam. A legdurvábbak:
Német hírforrásra alapozva ismertették a kitiltottak neveit, amelyeket ma sem tudunk.
Paks 2 nem lesz.
Orbán ügynök
Cöf tanárokat fenyeget.
Azonkívül folyamatos obszcén szövegű rágalmazás főleg Orbán ellen, trágár kifejezéseket alkalmazva."

www.facebook.com/profile.php?id=100006289665093&fref=ufi
@kekex: Gyurcsány: "összességében nyolcvanas évekbeli szerepét bátornak és jónak tartom.”

Mekkora bátorság kellett ezekhez: a pártállam legmenőbb jogi egyetemére járni, elitkollégiumban lakni, és Oxfordba utazni, mint kiválasztott?
Én meg már azt hittem, hogy jó kapcsolatok kellettek az ilyen karrierhez ...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "szatírikus-romantikus vígjátékot fogok nézni, és nem szabadságharcosos kalandfilmet, amire készültem,"

Mi tíz perc után elkapcsoltuk. Szeretem a szatírát, de azért nemzeti ünnepen nem kéne fullba nyomni a kretént.
@GeoCracker: idézet: "A miniszterelnök beszéde egészen egyszerűen értelmezhetetlen volt, aki kiigazodik rajta, kap egy diplomát tőlem középkori mongol irodalomból,"

1. Orbánnak olyanja van, hogy azt hiszi, ő Napóleon.
2. A 19. században különösen divatos volt a nemzet-karakterológia, és erre bukik az egyik beszédíró.

Kelet-Európa: "nálunknál százszorta nagyobb szláv katonanépek birodalmai".
(Kozákokon kívül én egyetlen katonanépet nem tudok arrafelé ... De vegyük azt, hogy a Moszkvai Nagyfejedelemség évszázadokig feltartotta az Arany Hordát adóval és harcokkal! Orbánnak meg van pofája ezt ezzel meghálálni, hogy "katonanép". Megnézném hasonló esetben, ha a magyarokat "katonázná le" valaki, hogy ugrálna meg sikoltozna páros lábbal, hogy emlegetné a Nobel-díjasainkat!!)

Németek, aszongya: "a mindig jól szervezett, az inakat szaggató gazdasági válságokat is a maga javára fordító császárok és vaskancellárok világa."
(Ja, csupáncsak két világháborút vesztettek el, tökéletesen sárba tiport nemzetgazdasággal és önbecsüléssel, milliós emberveszteséggel.)

Balkán: "a félhold hatalmas embertömegei, a kiapadhatatlan darázsfészek zsongása." (="törökös" idióták vannak tőlünk délre)

"Bécs, Berlin, Moszkva és Sztambul", között még áll a magyarság.
(Ez csak egyet jelenthet: ilyen sz.r politikai elitje, mint a mostani, még nem volt az országnak, pedig a régiek közt is volt elég gyakorló elmebeteg.)
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Még az orbán-beszédhez.

Idézet: "Csoda-e, ha Kossuth és Petőfi népe csak mosolyog, ha bárki oktatni akar bennünket szabadságból és demokráciából?" :)))
Javaslom, ez legyen majd ráírva a kis táblácskára, ami a mellkason szokott lógni, hogy mindenki lássa, aki arra jár. Tudjátok, mikor a varjú mondja szemének, hogy csecsegolyó ...
@gazoló:

Mondandóm egyik fele közben okafogyott lett.

Ezért rövidre fogva: Orbán és a kormány nem ért a szóból, csak az erőből.
Ehhez az erőhöz azonban hiányoznak azok az emberek, akikre oly sokszor hivatkozok én is és mások is. A 4,5 millió szegényből nem igaz, hogy nincs Budapesten 250 ezer. Éppen ez a 250 ezer ember hiányzik az utcai demonstrációkról. Igaz, ezeket az embereket minden kormányzat kifosztotta, sok-sok munkaadó meglopta, és a 20-30 éves tapasztalat azt mutatja, nekik mindenképpen csak egyre rosszabb.
Nem hibáztathatók azért, ha úgy vélekednek: számukra Bokros, Fodor, Gyurcsány, Tóbiás, és más politikai szédelgők nem lesznek messiások. Amíg nagyon sokan nem jönnek rá, hogy közadakozásból kell megteremteni egy új, tiszta politikai képviseletet, s az újak nem élnek vissza ezzel, eltelik még egy kis idő, úgy újabb 20-25 év. Amíg tolvajok válthatják a rablókat, addig nincs remény, és hiába minden kérdés, mert válasz csak akkor lesz, ha kétszázezer torok harsogja kórusban.
@gazoló:
Öröm látni, hogy ontja a hazugságait a kis primitív hegyibalfasz.
Arról elfelejt megemlékezni, hogy nem a véleménye, nem a viták (vitaképtelen, ostoba kreténnel nehezen) miatt lett kivágva, hanem azon icike-picike törekvése miatt, hogy befullassza a blogot, hogy szétzilálja a kommentfolyamot.
Mindössze ecceri troll, aki birka türelmemmel visszaélt.
Itt még gyógypedagógus is foglalkozott vele, igaz az is hiába, szóval szava nem lehetne.
A REKLÁMOT KÜLÖN KÖSZÖNJÜK!
Te meg b+ mikkel nem kínzod magad... :) hogy stílusos legyek.
Szerintem ezek szándékosan alázzák meg az országot, az ország jelképeit ilyenekkel, egyes kitüntésekkel.

hvg.hu/itthon/20150317_Foto_Kinos_hibat_vetettek_a_marcius_15i

Ehhez képest a Bayer Zsolt baráti kör ostoba trollja sehol sincs. Mondjuk a 15-i videóból az a rózsaszín fejpántos rikácsoló banya nagyon-nagyon imola gyanyús volt. Most belegondolva, ott is mondhatta volna párszor, hogy Varánus blog, Varánus blog...
@jaegtoer:
.
250.000 ?
És mit kezdjünk a beletörődéssel, a karmával?
Az ehhez járuló politikai tudatlansággal?
Vagy csupán a propagandával, ami azt a hitet kelti, hogy nagy a jólét, senkit nem hagynak az árokban, csak rád még nem került sor?
Vagy a közvetlen erőszak helyett a közvetett erőszak alkalmazása, vagyis: a hatalom mindent megtehet?
Az állandó harci helyzet megteremtése önmagában is statáriális fenyegetettség.

Ugyanakkor a hatalom semmiért nem felelős, de ehhez már az alaptörvényt is ismerni kell.
Értelmezd csak az alábbiakat, de vedd figyelembe, hogyan valósul meg:
M) cikk
Magyarország biztosítja a tisztességes gazdasági verseny feltételeit. Magyarország fellép az erőfölénnyel való visszaéléssel szemben, és védi a fogyasztók jogait.
XVI. cikk
(3) A szülők kötelesek kiskorú gyermekükről gondoskodni. E kötelezettség magában foglalja gyermekük taníttatását.
(4) A nagykorú gyermekek kötelesek rászoruló szüleikről gondoskodni.
XIX. cikk
(1) Magyarország arra törekszik, hogy minden állampolgárának szociális biztonságot nyújtson. Anyaság, betegség, rokkantság, fogyatékosság, özvegység, árvaság és önhibáján kívül bekövetkezett munkanélküliség esetén minden magyar állampolgár törvényben meghatározott támogatásra jogosult.
(2) Magyarország a szociális biztonságot az (1) bekezdés szerinti és más rászorulók esetében a szociális intézmények és intézkedések rendszerével valósítja meg.
38. cikk
(3) Nemzeti vagyont csak törvényben meghatározott célból lehet átruházni, törvényben meghatározott kivételekkel az értékarányosság követelményének figyelembevétele mellett.
(4) Nemzeti vagyon átruházására vagy hasznosítására vonatkozó szerződés csak olyan szervezettel köthető, amelynek tulajdonosi szerkezete, felépítése, valamint az átruházott vagy hasznosításra átengedett nemzeti vagyon kezelésére vonatkozó tevékenysége átlátható.
39. cikk
(2) A közpénzekkel gazdálkodó minden szervezet köteles a nyilvánosság előtt elszámolni a közpénzekre vonatkozó gazdálkodásával. A közpénzeket és a nemzeti vagyont az átláthatóság és a közélet tisztaságának elve szerint kell kezelni. A közpénzekre és a nemzeti vagyonra vonatkozó adatok közérdekű adatok.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
.
És a hét vezér?
A magyarok egyik vezére nem volt annyira Álmos, hogy - ha már arra jár - el ne foglalja Kijevet, legyen hol megszületnie Árpádnak.
Azért a kazarok, besenyők, kunok sem ministrálni jártak külhonba, a mongolok sem betegséget terjesztettek.
@dr. jenőke (jenőke): "(2) A közpénzekkel gazdálkodó minden szervezet köteles a nyilvánosság előtt elszámolni a közpénzekre vonatkozó gazdálkodásával. A közpénzeket és a nemzeti vagyont az átláthatóság és a közélet tisztaságának elve szerint kell kezelni. A közpénzekre és a nemzeti vagyonra vonatkozó adatok közérdekű adatok."

Az utolsó mondat alapján nem lehet vélelmezni, hogy bármely törvény felülírhatja ezt a rendelkezést.
Márpedig ebből fakadóan a bíró nem tehet mást, mint minden nemzeti vagyonra vonatkozó adatról kimondja, hogy az alaptörvény értelmében közérdekű adat, és a közpénzre tekintettel erről nyilvánosan kell elszámolni.

Ugyé paksika is közpénzből épül?
@gazoló:

Szia! Ez így reggelre erős volt. Berci megtermékenyítette az alienes anyaszörnyet?

Jó reggelt mindenkinek!
Mérhetetlen önuralma van rogánnak!
Tegnap tankolni akartam, de elment a kedvem.
272,- forint volt egy liter benzin.
Rogán megállta hogy ne követelje a kifli árának megemelését.
Pedig így kevesebb adó és járulék folyik bele az államba.
Rogán a kéményen dolgozó kisembörök bárátja.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Feljelentéseit nyilván eszközölte a mek'felelő fórumokon:

Egy percet sem kutattam,amikor 'kibactad egyszerűen belefutottam a 'face-n egy oldalon!

'Ilyennincsésmégisvan:)

Ő lehetett a rózsaszínű hajpántos 'dáma:)

www.youtube.com/watch?v=hP4J4Mvemuc

küldeném neki 'mégeccer:

www.youtube.com/watch?v=U2p4J9tiL-w
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Bizony így van ez.
Szerintem érdemes olvasgatni az alaptörvényt.
Érzékelhető a megvalósulás és a vágyak írásba foglalt gyűjtemény között a különbség, ugyanakkor van néhány elriasztó rendelkezés is.
A hitvallás pedig....
@látjátok feleim szümtükkel:

látjátok feleim szümtükkel 2015.03.16. 20:11:06
"Hétfőn tárgyalt egymással Borkai Zsolt, Győr polgármestere és Orbán Viktor..." kezdetű bejegyzéséhez ez akart a betét lenni:

sportgeza.hu/futball/2015/03/16/kozpenzen_nem_lehet_finanszirozni_az_eto-t/
@jaegtoer:

Én ilyen naiv holdkóros vagyok,aki azt reméli,hogy nem kell sokat várni arra a kétszázezerre!
Sajnos a tegnapelőtti megmozdulás(milla 5.0),tényleg enyhénszólva is 'impotens hangulata nem sok reménnyel tölt el
,de nem hagyjuk abba!

Jöhetnek váratlan dolgok,mert'cúszikazabanánhéj:)

Amellett a tüntetéseken is sokkal bátrabbnak, radikálisabbnak,kreatívabbnak kell lenni!
@gazoló: "Jöhetnek váratlan dolgok..."

Jöhetnek. Megérhetjük, hogy azok, akik 2006. őszén a Kossuth téren sátoroztak, most majd megint kempingezni akarnak egyet saját jogon. Mármint annak jogán, hogy azóta sem fizet nekik senki, és valamiből élni is kéne, a közmunka meg kezd unalmassá válni.
@jöttem:
"Elsősorban békére és nyugalomra vágyunk, meg egy normális Magyarországra."
Mi is. Csak azt nagyon eltérően ítéljük meg, hogy mi a "normális"
Egyébként meg felmérések igazolják, hogy ott nagyobb a nacionalizmus, ahol nem is ismerik a másikat - és nem ott, ahol együtt élnek velük. Mert ott a saját tapasztalataiknak hisznek és nem a meséknek.
Magyarország a sajnálatos trianoni lemetélések miatt túlnyomórészt magyar nemzetiségű - éppen ezért könnyű még a pirézek ellen is uszítani.
@Gábris szomszéd:
22.10. Nem majdnem Kádár - hanem majdnem Rákosi.
Egyébként csak most kezd nekik leesni a tantusz?
@jöttem:
szép, de nem reális összevetés. Van fogalmad arról, hogy mennyibe jönnének ezek ki, ha a fidesz "közbeszereztetné"??? Jó ha a 2/3 összejönne! :-)))
@Gábris szomszéd:
23.42 Csak azt a kérdést nem tették fel nekik, hogy miért éppen 19? Hacsaknem azért, mert az egy híján húsz?! Március idusán legalább redukálhatták volna 12-re. De még inkább jobb lett volna 3 (mert annyi a magyar igazság)
A csepp kivájja ugyan a követ, de porlasztva piszok sok időbe telik!
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Gyurcsány Orbán dicsérését egy dolog mentheti: a jobbosok szemében biztosan nem használt neki!
@dr. jenőke (jenőke): "Azért a kazarok, besenyők, kunok sem ministrálni jártak külhonba, a mongolok sem betegséget terjesztettek."

Orbán úgy csinál, mintha mi kakáltuk volna a turulmadarat. Pedig szerintem fordítva volt, és már ez is nagy büszkeségre adhatna okot részünkről. Örülhetnénk, hogy bevettek minket a népvándorlás c. buliba, és szerényen elfoglalnánk a minket megillető helyet.
Orbán olyan volt a fakutya vigyorával az ünnepségen, mintha a mókuskerék kis tengerimalaca kiáltozna izgatottan, hogy Én hajtom a föld kerekét!
@dr. jenőke (jenőke):

A probléma még feltáratlan komponenseinek hatásvizsgálati eredményének megismeréséig a világ megváltását elnapoltam egy tetszőleges csütörtökre, azzal a szándékkal, hogy ha mégis csütörtököt mondanék legyen kézenfekvő magyarázat a negatív sikerre és a felcsökkenő eredményekre.

Összefoglalom:

"_És mit kezdjünk a beletörődéssel, a karmával?
Az ehhez járuló politikai tudatlansággal?_"

Beletörődés, karma, s politikai tudatlanság?

Kell-e megváltás annak, aki rest? Kell-e szószóló annak, aki tétlenségével meghazudtolja a rajta segíteni, érte tenni akarót, aki némaságával köti gúzsba a jövőjéért harcolót?

A beletörődés, a karma és a politikai tudatlanság szentháromsága még soha nem hozott megváltást. S ha többen vannak a 'tudatlan restek' miért kellene értük feláldozódni a gondolkodásra képes cselekvőknek.

Tőlem jöhet a jobbik, legalább akkor, a végén, majd minden sültgalambváró rájön, elfogyott végleg az ingyenebéd.

Alaptörvény?
De Doktor, az műtétre szorul, és vagy karanténba zárva tengődnek, vagy dezertáltak az ész-sebészek.
@jöttem: Tehát azért kell korlátozniuk a románoknak,szlovákoknak az ottani magyarok jogait,mert itt sok a náczi.
@gazoló: nekem csak az tűnt fel, hogy magával beszélget a saját oldalán.
@kekex:

Hiszek abban, hogy normális, egészséges módon is meg lehet élni a magyarságunkat. Anélkül, hogy bárkit megbántanánk vele.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Konkrétan milyen jogokra gondolsz? Mert ez így nagyon homályos.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Kikerestem neked a somorjai székhelyű Fórum Kisebbségkutató Intézetünk kiadványát, ahol képet nyersz arról milyen jogaink vannak pl. az anyanyelvhasználat terén Szlovákiában.

www.jogsegely.sk/wp-content/uploads/2012/03/anyanyelvhasznalati-utmutato.pdf
@jöttem: Nyelvhasználat,magyar feliratú táblák képzés terén ha nem szenvednek csorbát a jogaitok,akkor jó.
Csak mert lehetett hallani ilyenekről.
Pl. nyugaton az ilyenekből valszeg. nincs gond.
Esetleg atrocitások magyar nyelv használata miatt.
Belédkötnek miatta,ilyenek.
Nem valami p.c. panelszöveget akarok erre hallani,mint nálunk a cigányok esetében.
A többi részt nem tudom,de azt ti tudjátok pontosan mennyit kaptok és mennyit akartok.És hogy elégedettek vagytok e ezzel.
Mondjuk mikor még toleráns voltam egyet értettem azzal,hogy ne provokáljuk az ottani "őslakosságot" LOL!
Ezzel még most is egyetértek.
De azért ne nagyon sértődjön már meg az a finom lelkük egy nagymagyarországos zászlótól!
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Ez az eset tavaly történt. Érdemes elolvasni a hozzászólásokat is.
www.parameter.sk/rovat/belfold/2014/05/30/andrej-kiska-talalkozott-magyar-noket-sertegeto-rusnak-aldozataival

A bunkók, sajnos köztünk élnek. Viszont nem mindegy, hogyan reagálnak az esetleges attrocitásokra a politikusok.
Remélem, egyszer megnyugtatóan rendeződik Malina Hedvig ügye is.

Ennek a cikknek a végén olvashatsz arról is, hogy az akkor frissen megválasztott köztársasági elnök miképp vélekedett az ügyről.
www.kronika.ro/velemeny/egy-csesze-tolerancia

Nem a nagymagyarország zászló kelt indulatokat, hanem az azt lengető véresszájú nemzetvédők viselkedése.
@jöttem: Ez már kezd tetszeni.
Viszont a véresszájúak esetleges sértettsége meg érthető.
De mégis mi a lófaszt tudnak ők csinálni hőzöngésen kívül?
Ha esetleg -szélsőséges példa-egy teljes magyarlakta falut kiirtanának,tudna tenni valaki valamit?
Kapnának az EU-tól egy ejnye bejnyét,azt annyi.
Kaptak egy országot.Azért ne sértődjenek már,ha valakinek ez nem tetszik!
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

esküszöm, én se sértőttem vóna meg, ha az a buci fejed nem szorult vóna bele a kedves édesanyád szülő járatába, te barom.
@hacsaturján: ???
Hélókám!!!
Én se mondtam semmit a tót édesanyádról!:))
Szerintem te nem beszéltél még így velem.
@hacsaturján: És különben is.Én szoktam így beszélni másokkal.:))

De azért mond el a problémád!
süti beállítások módosítása