Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/mutragya-termelok-nitrogenmuvek-koltsegek.789088.html Ukrajnából származó ... (2024.05.01. 21:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.03.05. 09:35 Fabius

A "cigánymaffia" sem indok a kétharmadra

Címkék: jobbik vona gábor kétharmad apáti

Érdekes fordulatot vett a héten a Fideszt távolmaradásával kétharmadhoz segítő Apáti István ügye. Vona Gábor törzsfőnök - és gondolom a pártvezetés - úgy érezte mégsem elég az elsőre annak látszó "cigánymaffia" mentegetőzés - Apáti családját állítólag megfenyegették - és büntetést szabott ki Apátira. Mer"hogy:

"a kétharmados többség eltűnése és a Fidesz erkölcsi, valamint legitimációs bukása miatt súlyos felelőssége van minden egyes ellenzéki képviselőnek"

Vagyis elvileg rájöttek, hogy nem elég ellenzéknek mondani magukat, célszerű annak is látszani. A kétharmad elvesztése után sokan sokfelé mondogatták, Orbánék szükség esetén megvesznek egy jobbikost és el van simítva a dolog. Aztán mit tesz a jóisten, ez Apáti távolmaradásával rögtön elsőre összejött, így a sokak szemében beigazolódni látszó elméletet igyekeznek cáfolni most Vonáék:

"A Jobbik elsődleges célja a Fidesz, valamint az elmúlt huszonöt év bukott elitjének leváltása, elvtelen együttműködés a többi párttal részükről kizárt."

Éppen csak annyi a probléma, hogy Vona Gábort is láttuk már ekkora hangzatos kijelentés után mintegy húsz perccel 180 fokos fordulatot véve Orbán lába elé heveredni égnek kalimpáló lábakkal.

orban_vegtorlesztes.jpg

Most meg el kéne hinnünk, hogy azóta ő és a párt megváltozott. Nem tisztem eldönteni Apáti kamuzott vagy a fenyegetés tényleg megtörtént, és tényleg komolyan kell venni. Az viszont biztos, hogy a Jobbiknak ez nagyjából az első és utolsó olyan alkalma volt, ami véletlennek kimagyarázható. Ha előfordul újra - és újra és újra és újra - akkor lehet ám magyarázni mindent, cigánymaffiától a bárakármiig, az Isten nem mossa le róluk, hogy kistestvérként Orbán kétharmados szekerét tolják. Úgy meg nehéz lesz váltópártként fellépni bármilyen választáson.

659 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr467242459

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jobb ma egy madár, mint holnap egy kormánymegbízott 2015.03.06. 16:25:43

Ma dél körül a zuglói képviselőtestület megszavazta a kerület 2015 évi költségvetését. (előterjesztések itt) Tizenheten szavaztunk igennel (Összefogós frakció; Fidesz; LMP), két képviselő tartózkodott (Várnai L. CZE.; Czeglédi J. Jobbik), három képvis...

Trackback: Jobb ma egy madár, mint holnap egy kormánymegbízott 2015.03.06. 16:22:45

Ma dél körül a zuglói képviselőtestület megszavazta a kerület 2015 évi költségvetését. (előterjesztések itt) Tizenheten szavaztunk igennel (Összefogós frakció; LMP), két képviselő tartózkodott (Várnai L. CZE.; Czeglédi J. Jobbik), három képviselő (Bih...

Trackback: Mandiner blogajánló 2015.03.05. 16:00:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kanadaihirlap.com/2015/03/05/tiborcz-istvan-perel/

mit vártok? drogos, részeges szülők termékei, asztnemongya bárki, hogy a diliellenes piroskéksárgazöldlila kapszulák nem a legerősebb drogokból készülnek, rá egy kis jaúfajta pálesz és
máris kész a selejt utódok halmaza, négy gyerek akik saját lábon még ülni sem tudnak

a ráhelke "egyetemi" szinten pincértanuló kurvadrágán mert a szalvétát -esetleg- rá tuggya tekerni, amire rá kell...???

brühüyyy

szép kis retardált ország reterdált sarjai mindenkiből kiléptető kapu lesz: csak ott állnak és várják, hogy...
de nem jönnek a lépek

+ a dzsobbik Vona Náci és ts-i éppen jókor volt halálos fenyegetés kifizette meg a cigánymaffiát?
Mr.Waszabi • 2 napja
A magyar paraszt józan eszét elég nehéz átbaszni. Csak a vak mókusok nem látják ebben az országban, mire is megy ki a 12 milliárd eurós orosz kölcsön, holmi paksi bővítés címén, amit 30 évig senki nem vizsgálhat. Arról szól a történet, hogy az Orbán kormány, miután elherdálta 3 millió ember 10 milliárd eurónyi nyugdíjpénztári megtakarítását bármi nyom nélkül - az államadósság ma ép annyi, mint 2010-ben, ugye - , nos, most kell egy újabb hasonló méretű tőke löket a slepp működtetéséhez. Mert ugye, ha nem ez történt az elmútt5évben, akkor ugyan mesélje már el valaki, hogy hová lett ennyi pénz? De már egy ideje ez sem szempont, nem szempont a nép felé való elszámolás - a lopás dominál, a népnek meg fokozódó kuss van. Az orosz kölcsön valójában csak az Orbán-rezsim további éltetéséről szól, nem a valós magyar érdekekről. Megláthatja akárki 10 év múlva, hogy az új paksi blokkok helyén legfeljebb gödör áll majd, némi jóindulattal még legfeljebb csak egy szélmalom, de nem atomerőmű. A lopásról szól ez az egész, nem egyébről. A probléma csupán az , hogy Orbánék 5 év óta hitelbe lopnak - amely hitelek a magyar népet terhelik. Kezdve a manyup államosítással, majd folytatva az amerikai dollárkötvény kibocsátással és most ez végül a csúcs. Az időközben kibocsátott hazai államkötvények bármiféle gazdasági alátámasztás nélküli kibocsátásáról nem is szólva. A magyar népet nem az orosz hitellel adósítja el Orbán - nem, már rég megtette. Csak van egy csomó idióta, aki nem akarja tudomásul venni, hogy 2010 óta minden, ÁKK által kibocsátott magyar államkötvény iszonyatos terhet ró az Orbán által állítólag hőn szeretett magyar adófizetőkre. Figyelem, nem a magyar állampolgárokra, azaz a több százezer újdonsült szavazóra, hanem a korábban is itt dolgozó, itt adózó alig 10 millióra. Átbaszott mindenkit, akit csak tudott.Én a te helyedben nem örülnék ennek, mert ez vagy azt jelenti, hogy nettó hülye vagy, vagy csak azt, hogy hazaáruló geci vagy, tudatos döntésed nyomán. Egyik se jó, csak szólok.Nagyon nem jó.

hvg.hu/velemeny/20150303_A_titok_nyitja

a már általam említett 85000 milliárd HUF hiány a magyar államkasszából és ezzel a 90000 milliárdhoz közelít a kötvényekre már régen mondtam hamis váltók, és minden egyéb is fedezetlen fizetési ígéret

valakinek bizonyosan lesz 5000 eurója egy orgyilkosra

brühüyyy
HiHIHI, a szocialistáknál meg egy fő a paksi titkosításra szavazott. Még ilyet!
@Imola Helyesi:
Ne rötyögj, nálatok is folyhat nem ismert trutyi:
nol.hu/belfold/a-zoldhatosag-megvizsgalja-a-greenpeace-meregtelepi-mintavetelet-1519955
Érted te kis ribi? Nem a szennyezést, hanem a "mintavétel körülményeit" vizsgálják az elvtikéid
És Hihi, a Kósa meg a fidesz ellen szavazott. Van az úgy!!
A kérdés csak az volt, hogy mikor.

Na, de illen hamar? :) vagy :(
@Rodeo36:
lesz majd fogak csikorgatása, mikor orbánék szembesülnek vele, hogy az oroszok már elosztották maguk között, a Paks2 hiteléből lenyúlható részt!(mint kiderült, ők választják ki a beszállítókat!)
és putyinék nem egy ejnye-bejnyével intézik el azokat, akik keresztbe tesznek nekik!
@punkfrog: akkor lesznek a népköztársaság úttyán a lámvasak felkötelezve és a talpuk alatt fütyül aszél

brühüyyy
"Apáti családját állítólag megfenyegették"

Nos akkor FAB a tények kedvéért itt az Origo rövid riportja.

"Magyar geci, megdöglesz a feleségeddel, a gyerekeddel, a családoddal együtt!" - mondta Apátinak a cigány

youtu.be/AUerZFY5h-s

Apáti szerint további folytatás hamarosan. Komoly "meglepetéssel".
Amúgy meg amikor a cocik netán a fődékás "segítette" kétharmadhoz mostanában a fideszt, abból nincs patália? :)
@kekex:

"És Hihi, a Kósa meg a fidesz ellen szavazott. Van az úgy!!"

"Még ilyet! "
Ebből mikor lesz poszt? :)

NEM SZAVAZOTT A TIKTOSÍTÁSRÓL A PAKSI MSZP-ELNÖK

alfahir.hu/nem_szavazott_a_tiktositasrol_a_paksi_mszp_elnok
.
Bántónak érzi Borókai Gábor, a Heti Válasz főszerkesztője, hogy Orbán Viktor a múlt pénteki évértékelő beszédben a Jó reggelt, Magyarország! ébresztővel köszönt el, szerinte ugyanis akkor, ha ezt a Veszprémben a szavazástól most távol maradt korábbi Fidesz-szavazóknak címezte, akkor azzal lényegében azt üzeni, hogy a kormány szerint ezek az emberek csak tunyaságból, vagy jó dolgukban maradtak otthon, nem pedig azért, mert így fejezték ki véleményüket a kormányról.

Fideszes források az elvesztett veszprémi választás után igyekeztek azt sugallni, hogy Orbán Viktor megértette a szavazók üzenetét. Borókai csütörtökön megjelent cikke szerint azonban a "jóreggeltezés" azt üzeni a szavazóknak, hogy kritikájuk nem talált meghallgatásra, Orbán újra azzal jött, hogy a baloldal még rosszabb, holott ez éppen a veszprémi választásokon nem érdekelte a szavazókat.
hvg.hu/velemeny/20150305_Borokai_nem_elegedett_az_Orbanbeszeddel?s=hk
@punkfrog:

"lesz majd fogak csikorgatása, mikor orbánék szembesülnek vele, hogy az oroszok már elosztották maguk között, a Paks2 hiteléből lenyúlható részt!"

több helyen már ezt leírták: ide nem jön pénz, csak a "beruházás" már akinek. :((( a pórnépnek ezt kell fizetni idővel progreszív emelkedéssel - ezért az a 30 év...
@Gábris szomszéd:
Akkor az alfahír valamivel korrektebb, valahol a "nemmel szavazott" szöveget olvastam.
@kekex:
Kettős murci!
Hihihi, Paksot meg a szocik akarták már 2007-ben, ők is kezdték el.
Csak most a sok kis mutyipárt hangvételét meg véleményét vették át.
Most miért nem hőbörögtök, hogy a nyugatot is bevette a kormány Paks2-be?
@kekex:
Ugyanazt jelenti, támogatást.
fejtől bűzlik a hal, mit várunk egy poltpetis ügyészségtől?
hvg.hu/itthon.bunugy/20150305_A_kipecezett_no_helyett_rendort_kezdett_z?s=hk
"Külön figyelmet érdemel az az ügyészségi közlemény, amely az elmeháborodott tettet leírja: a zaklató a hatóság szerint "érzelmeinek viszonzatlansága" miatt cselekedett, a közlemény címében a zaklató "szíve hölgyéről" írnak, miközben kiderül, hogy a férfi bűncselekményt követett el egy nő ellen, akihez jóformán semmi köze nem volt."
A megfogalmazó viszont biztosan megbízható jó elvtárs. Van biztos végzettségét igazoló oklevele is. Rejtő szerint Nobel díjat is lehetett nyerni - kártyán.
@Imola Helyesi:
De hőbörgünk:
nol.hu/velemeny/amerika-hangja-1520031
"Nincs kizárva, hogy a nyugati világ valóban olyan cinikus, elvtelen és érdekelvű, ahogy az orbáni optika eddig is láttatni próbálta velünk, de ettől még nem lesz igazuk Lázáréknak. Amerika hangja viszont (és az EU-é is természetesen) ezentúl másképp, egy kicsit hamisabban szól majd számunkra, ha cáfolhatatlanul bebizonyosodik, hogy tényleg minden eladó, ha nem is olcsón."
@kekex: Akkor az eredményét tekintve ez kb. hasonló mint Apáti esete. Talán csak annyi a különbség, hogy Apáti azért nem szavazot mert inkább a családjával volt, a coci csaj meg ott volt, de mégsem nyomta meg a "NEM" gombot. :) Hogy milyen motivációk mentén, arra a cikk választ ad.
mandiner.hu/cikk/20150305_gomperz_tamas_onvizsgalat_vida_modra
"Vida Ildikó alaposan kivizsgálta, hogy Vida Ildikó korrupt-e, és arra jutott, hogy nem, ami biztosan így van, ha ő mondja, ha már mindenkinél közelebbről ismeri a vizsgálata tárgyát."
nepszava.hu/cikk/1050182-a-kormany-ne-falazzon-tovabb-vida-ildikonak/
"Vida Ildikó fordítva ül a lovon: nem ő vizsgál, hanem őt kell vizsgálni. Az MSZP felszólítja a korrupt kormányt, hogy ne mentegesse tovább Vida Ildikó NAV-elnököt és ne rejtegesse az USA-ból kitiltott kormányközeli emberek névsorát! - "
@Gábris szomszéd:
Nos eddig volt
egy "előre nem szólt" távollét,
egy eltévesztett sorvezető (nem hallott beüvöltéssel fűszerezve) és
egy ott voltam, de juszt sem nyomtam gombot.
Várható még: a műszaki akadály, nem értem oda, a szomszédot kértem meg, mert rosszat nyomott - és ami még a csövön kifér.
"Marad a gyerek, ha játszik"
Lehet, hogy a nem szavazó szoci képviselőnek/paksi/ már tudomása volt arról, hogy amcsi cég is részt vesz a német mellett a Paks2 projektben? Érdekes.
Az EU által hozott oroszellenes szankciók haszonélvezője az USA. Ui. ők nyugodtan kereskednek Oroszországgal, és így akarják kiszorítani az EU-t az eurázsiai szövetségből. Merkel jókor kapcsolt, de a bamba eubürokraták?
Az USA hozott szankciót ellenük vajon? Vagy csak ellenünk?
@Imola Helyesi: Azt, hogy bevette-e, majd meglátjuk az után, hogy az EB beveszi-e, vagy se. Azt, hogy miért vette be, mindannyian tudjuk, csupán mert bízik a nagy német és nagy amerikai cég lobbierejében, hátha kijárják, hogy az EU ne kaszálja el.
Fura, hogy még itt is hülyének próbáljátok nézni az egyszerit.
@Imola Helyesi: Ahogy a cikkben is Írják. :)

"A kommunikáció szakon végzett politikusnak persze esze ágában sincs magára rántani a kockás terítőt azzal, hogy paksiként ellenezze az atomerőmű bővítését. A választási kampány idején még kifejezetten komoly lehetőségeket látott a projektben. Tavaly tavasszal Heringes úgy vélte:

"Becslések szerint a beruházásból 25, de akár 30 százalékos lehetne a hazai beszállítók részesedése, ami nem csak Paks, a környező települések, de a Duna túlsó felén fekvő, kalocsai térség fejlődését is előmozdíthatják."

A szocialista képviselő ugyan többször is kikelt a szerinte átláthatatlan finanszírozás és az oroszokkal kötött szerződés feltételei ellen, ám arra ügyelt, hogy magáról a beruházásról egy rossz szót se szóljon. Még februárban is csak azon kesergett, hogy a titkosítás miatt "csökken az atomerőmű társadalmi elfogadottsága".

alfahir.hu/nem_szavazott_a_titkositasrol_a_paksi_mszp_elnok
@Imola Helyesi: Na most. Ez a poszt arról szól, hogyan lóg ki orbán hátsójából a jobbik. Amiről persze eddig is tudott mindenki. Ehhez szólj hozzá, aztán a továbbiakban te is beveheted eurázsiai únióstól és mindenestől az egész cuccost.
@Imola Helyesi: Ez igaz. Az USA a szankciók óta csak nővelte a kereskedelmét a ruszkikkal. Miközben az USA a Krím Oroszországhoz csatlakozása óta nyomást gyakorol az Európai Unióra, hogy az léptessen életbe további oroszellenes szankciókat, a gyakorlat azt mutatja, hogy egyedül az Európai Unió szenved közvetlen anyagi veszteséget a szankciók miatt, miközben az amerikaiak tovább csinálják a profitot.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/na_ki_az_orosz_szankciok_egyik_nyertese.592520.html
@trisel:
Ehhez annyit, hogy nem lóg ki
a jobbik sehonnan.

A többi hozzászólásom arra vonatkozott, hogy mégsem úgy van minden, ahogy az előző posztok bemutatták.Sőt.
És Jávor Benedek levelére hagyatkoztam, amelyből tudtam meg, hogy amcsi céget is bevennének a projektbe, de erről alig volt szó tegnap, ellenben engem hülyéztek, picháztak bőven. Ezek szerint mégsem én vagyok hülye.
Ez az amcsi cég szállít Ukrajnának, meg a csehekkel tárgyal.
A család védelmét, miért nem bízza a magyar királyi rendőrségre? Nem bízik a Pintér Sándorféle rendben? Hát Pintér már 2010-ben megmondta, hogy 2 héten belül rendet csinál.
De hogy bővebben kifejtsem a jobbiknak abból a bizonyosból való kilógását, amelyet én inkább így fogalmaznék meg, van-e titkos paktum a Fidesz meg a Jobbik között a kétharmados többség biztosítására:
Nincs.
Én inkább újabban a többi ellenzéki párt és a Jobbik hangneme és kommunikációja hasonlóságára figyeltem fel, még olyan mérsékelteknél is, mint pl. Volner János.
Összeérnek a töltelékszövegeikben. Ugyanígy azonban a Fidesz is töltelékszövegekkel válaszol.
Ezek a politikai pártok és képviselők önmagukat szolgálják, magukat akarják megmutatni, nem a választóknak rendelik alá magukat.
De érdekelne a DKból , és az LMP-ből hiányzott-e valaki?
@Imola Helyesi: "Az USA hozott szankciót ellenük vajon? Vagy csak ellenünk? " Téged is kitiltottak? Mert engem-minket nem, közel 10 milliónkat. Lehet azért, mert mi nem lopunk?
@pianolight:
Kinyomtál, nem?
Engem sem tiltottak ki.
De szerinted hány ukránt és oroszt tiltottak ki?
@pianolight: Na látod. Arra van eszük, hogy innen valakiket kitiltsanak, de azért a saját áruikat a ruszkiktól már nem annyira tiltják ki. A szájkarate viszont töretlen a részükről az EU felé. :)
Hogy ezen a jobbklikkes "renitens távolmaradón" miért is nem lepődöm meg? Egy brancs ez, a thürmergyugyutól a jobbklikkig, meg aki még közötte van (lehetett volna más, péem, maszop, fityisz, kádéenpé). Pelikán eftársnak a börtönőrt már annyit linkeltem hogy újra nem merem. :-)

Látom megy a szokásos atlantista - bolsevista (párdon, putyinista) pártoskodás. :-) Mielőtt képletesen kitoljátok egymás szemét, egy pillanatra üljetek már le és filózzatok el azon, hogy a két nagy világégésben, majd a 2. után kik "koptattak minket"? A szövetségesek és az oroszok-szojvetek, újabban megint csak az oroszok.

Azóta mi változott? Paks 2-be ha beszállnak az amik, az végre felnyitja a szemeteket?
„VAJON MENNYIT FIZETETT A FIDESZ HERINGES ANITÁNAK?" :)

Hisztérikusan reagált a balliberális sajtó arra, hogy kedden Apáti István jobbikos képviselő nem volt jelen két, kétharmados többséget igénylő törvény szavazásakor. Mint kiderült, a családját ért fenyegetések miatt maradt távol a parlamenti munkától. A balliberális sajtó azonban ebből is viccet csinált, és „bűnbakot” próbált kreálni Apátiból, rajta keresztül pedig a Jobbikból, összemosva a pártot a Fidesszel. Arra már kevésbé repültek rá az országos médiában, hogy a szocialista Heringes Anita nem szavazott a paksi bővítéssel kapcsolatos javaslatról (amely tartalmazta a Paks2 szerződés adatainak 30 évre való titkosítását is). Ráadásul Heringes az Országgyűlés honlapjának tanúsága szerint jelen volt a parlamentben.

alfahir.hu/vajon_mennyit_fizetett_a_fidesz_heringes_anitanak
És a kedves apáti miatt fog szívni több ezer ember. Szuper. Többek között én is.
@Imola Helyesi: 2014. 04.28.

Hét orosz kormánytisztviselőre és tizenhét vállalatra vetett ki hétfőn újabb szankciókat az Egyesült Államok, amelyek Vlagyimir Putyin orosz elnök közvetlen körét célozzák.
@Gábris szomszéd: Tudatlan vagy, de lelkes :-) "A teljes amerikai export mindössze 0,7%-a irányul Oroszországba a teljes tavalyi ( 2013.) évet nézve, amíg az oroszok exportbevételeik közel 5%-át kapják a világ legnagyobb gazdaságától."

"Az energetikai szektorban a (USA) törvénytervezet lehetővé tenné a Gazprom elleni büntetőintézkedéseket, ha az korlátozná az Ukrajnába vagy a NATO-tagállamokba irányuló gázexportot. Ugyancsak lehetővé válik a vízummegtagadás és a számlabefagyasztás olyan személyek esetében, akik továbbra is üzleti kapcsolatban maradnak a szankciók sújtotta cégekkel." Szerinted ez rossz nekünk magyaroknak?
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Tudod -e mi történ volna ha nem fogadják el a törvényt?
@Gábris szomszéd: Csak azok a fránya számok ne lennének. :)

"az amerikai termékek orosz importja 17 milliárd dollárt tett ki január-novemberben, ami 15 százalékos növekedés az egy évvel korábbi időszakhoz viszonyítva. Az orosz export 10 milliárd dollárt tett ki, ez a 2013-as azonos időszakhoz képest 3,2 százalékos csökkenés. Az orosz-amerikai kereskedelmi forgalom így 1,9 milliárd dollárral, 7,5 százalékkal nőtt 2014 első tizenegy hónapjában a 2013 azonos időszakához viszonyítva.

Eközben az Európai Unió 28 tagállamából származó orosz import 10,1 százalékkal esett vissza. Értéke 109 milliárd dollár volt 2014 január-novemberben. Jelentősen, 6 százalékkal csökkent az orosz export is, amely 241,3 milliárd dollárt volt. Ezek eredőjeként a kereskedelmi forgalom 27,6 milliárd dollárral, mintegy 7,3 százalékkal csökkent 2014 első tizenegy hónapjában a 2013 azonos időszakához viszonyítva Oroszország és az EU tagállamai között."

Nos ecceri lélek, akkor ki is jár jól a szankciókkal, na ki? :)
@Imola Helyesi: a fideszből meg mindenki... még ilyet...

De te nyilván tudod, miért kell 30 évre titkosítani, hisz, gondolom, egyetértesz vele.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Nem, több ezer ember az sajna több százezer ember miatt szív, akik ezt a bűnbandát kétszer is kormányra segítették a szavazataikkal.
Jézusom, Imola!!!

Okosan! Menne az neked. Ne csússz vissza szánalmasba ma is. Tudsz te, ha odafigyelsz.
Figyelj beleégett az agyadba, ez az ecceri lélek, másnak is ezt irkálod. Baj van veled, a számokhoz nem igazán értesz. 2014-es számokkal akarod cáfolni a 2013-as számokat. Abszolút számokat, illetve azok százalékos változását hasonlítod össze azokkal az arányokkal, amelyek a másik ország súlyát, arányát mutatják az export-import kapcsolatokban. Ha az amerikai export Oo.-ba 15%-kal nőtt, akkor így már a teljes amerikai export nem 0,7%-a, hanem 0,805%-a irányul oda.
Érdekes, hogy mekkora EU barát lettél, most hirtelen.
Reménykedem, hogy ezt eltudod olvasni, legalább másodszorra, mert elsőre nem sikerült: "Az energetikai szektorban a (USA) törvénytervezet lehetővé tenné a Gazprom elleni büntetőintézkedéseket, ha az korlátozná az Ukrajnába vagy a NATO-tagállamokba irányuló gázexportot." Szerinted mi NATO tagállam vagyunk? Ha Ukrajna nem kap gázt, mi sem kapunk, mert a nagy ugrás (ez esetben Ukrajna átugrása) már a kínaiaknak sem jött be annyira :-)
Az előző a kécceri lélek Gábriskának ment.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Küldtem neked egy levezetést, kb. tegnap előtt.
Megkaptad?
@Imola Helyesi:
"Van-e titkos paktum a Fidesz és a Jobbik között."
Nem kétséges, hogy a Jobbik veszélyt jelent a Fidesz számára.
A Jobbiknak a tömegek felé történő retorikája vonzó az emberek számára, előretörését ez indokolja.
A Fidesz ezért átvette a Jobbik hívó szavainak egy részét, ezzel azt a látszatot keltve, hogy azonosul a Jobbik igéreteivel.
A Fidesz abban bízik, hogy szavazókat nyer vissza, vagy legalábbis a Jobbik tábora nem növekszik tovább.
Nem hinném egyébként, hogy paktum jött volna létre, mert az veszélyt jelentene a Fidesz megitélésében, különösen nemzetközi szempontból.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy egy maróst, egy pénztárost vagy egy buszsofőrt hány másodperc alatt rúgnának ki, ha:
-Miért nem jössz dolgozni, Lajos?
-Mert tegnap kocsmázás közben valaki megfenyegetett, hogy megöl engem a családommal együtt.
- WTF?
@pianolight: Látom kedveled ha más hajóban evezel. :) Ha eddig nem vetted volna észre, én nem arról beszéltem, hogy az USA exportjának hány százaléka irányul az Oroszok felé, vagy hogy épp milyen Gazpromot büntető törvényt akarnak elfogadtatni, hanem arról, hogy miközben nagypofával kényszerítik a szankciókat Európára, benne Magyarországgal, aközben ők vígan növelték exportjukat a ruszkik irányába.
Ugye nem olyan bonyolult ez neked sem? :)
Azt sem értem, hogy egy jobbikost hogy nem szeret egy cigány. Semmi oka a szélsőséges cigánynak arra, hogy az őt kiirtani akarókat magas pozícióban tartó párt tagjai irányában ellenérzéssel viseltessen. Vagy várjuk el, hogy a cigányok közt ne legyen olyan pontagyú, mint amilyenek a jobbikosok közt vannak, mert akkor a jobbiknak rossz?
Ha a megyében a romák nem mentek volna dolgozni egy hétig, miután a nagyemberük ki akarta irtani őket nagy nyilvánosság előtt, akkor bizonyára megtarthatták volna a munkahelyeiket, ugye?
Egyébként hülye vagyok! Páros hét van, és ilyenkor csúnya dolog megöléssel fenyegetni. Bocsi.
Minap kifejtette 1 zombikok képviselő hogy ők csak a narancsmaffia biológiai fegyverei...Persze nem így írta le de épeszű tudja hogy így kell értelmezni amit odaszart a netre.
Eljön az idő, amikor sajnálnunk kell ezeket a jóakaratú angyalokat, mert minden tizedik kinyírjukozásukra jön egy hasonló válasz :(

Szegénykék. Rossz lehet. Hogy mondhat ilyent bárki egy fehér emberre, nem?
@miva?: Vannak másmilyenek is köztük. Lásd Apáti egy korábbi kommentjét.

"A sok segítség felajánlás mellett két településről néhány cigány család jelezte, ők mellettem állnak. ha kell, rájuk is számíthatok. rühellik ezeket, mert egyrészt ismerik narkós Tomikát, másrészt (így mondták) az ilyenek miatt van ekkora feszültség a cigányság és a magyarság között. szégyellik, - pedig nem nekik kellene - hogy ilyen történt. Nos, ilyen is van."

Ja és ha nem ismered az ügy előzményét nézd meg ezt. A fenyegetés alapból neki szólt és "csak" utána fordul Apáti ellen.

youtu.be/K8ixziLZKGk
@Gábris szomszéd: Balliba sajtó már évtizede nincs,de csak toljad amit a szádb adott az NKVD jelenlegi klónja.
@Gábris szomszéd:
méghogy nem bonyolult? dejszen őpiánósága aszon'ta, hogy a Ford alapítvánnyal amerikában akart zongorázni tanulni mert ő mester a zongorában...namost a Rockefeller Archivum tájékoztatása szerint (Ők kezelik a történelmi Ford alapítványi dokumentumokat és én megkerestem őket) a Ford alapítvány legfőképpen 1955-2013 között amikor is mexünt) 3. világbeli csoportos szakmai képzéseket adott amerikai bennlakással és ösztöndíjjal de az ösztöndíjhoz előzetesen sikeres felvételit kellett tenni egy illetékes amerikai egyetemen, ahhoz hogy egyáltalán elbírálják m egkaphattya e vagy nem, általában művészeti képzésre nem sok energiát fordítottak mert a többi gazdaságnövelő szakokat tartották előnyben.

azaz pianolight sohasem tudott volna kimenni mert nem zongorista és a Ford nem támogatta, a rokonsága is csak fizethette volna a tandíját ha van sikeres felvételije mongyuk a Juillard School of Music-ra

de ilyent nem tud azaz pofátlan hazudozó és assziszi senki sem képes seperc alatt leleplezni a hazugságait és ferdítéseit

nem igen érdemes vele fáradoznod kőfejű agyagos üledékes kőzet

brühüyyy
@Gábris szomszéd: Magyar gárda hol lapított vajh,már a zombikokat sem tartja védelemre érdemesnek?
@Gábris szomszéd: Nem erről beszélek. Aki korpa közé keveredik....
Majd a verekedőscigány gyorsan kiguglizza, hogy ez a jobbikos miket beszélt?
Ne bomolj! Ezt éritek el többek között a maszlagotokkal.

Egy bizonytalan idegállapotú - ha valóban narkós - társaságtól várod el, hogy differenciáltabban gondolkodjék, mint az egész Jobbik?

Akasztják a hóhért, és személyesen sajnálom Apátit, de őszintén szólva tetszik, mivel csak idén volt pár hasonló életveszélyes fenyegetés a részetekről.
@toportyánzsóti: Ha csak ennyi a "problémád" akkor javul a helyzet. :)
Ez mondjuk, nekem tetszik, hogy Vonáéktól függ a kétharmad és nem mondjuk az LMP-től.
@Gábris szomszéd: Ja, az USA jól csinálja, az EU csinálja hülyén.
@♔bаtyu♔: Vonáék szoktak lefeküdni nekik, ahogy a posztban olvashattad volna, ha olvasnál.

@Gábris szomszéd: FB sztori?
@Gábris szomszéd: De ne térjünk el ennyire. Tagadod, hogy cigányok kiirtása, megverése, stb. előjött már nálatok úgy, hogy arról én is tudhatok?

Ha nem, akkor nincs itt semmi látnivaló.

Ki kardal él...
@miva?: Minden parlamentbe beválasztott párt úgy szavaz ahogy akar, mellékesen az MSZP képviselő ugyanígy hiányozhat, vagy akár a 2/3 -ot segítheti. Mi ebben a gond?

Amúgy ha valamit lernak a posztban, az még nem biztos, hogy megállja a helyét, továbbá a Jobbik is jobbos párt, tehát nyilván sokkal többször fog szavazni Orbánékkal mint MSZP-ékkel.
@Gábris szomszéd: Ennyit tudsz csak,vagy félrement a sorvezetőd?
@miva?: Hülyeségeket én is tudok írni. Kérdezd esetleg Tiszavasvári, Tapolca vagy Ózd cigány lakosságát mikor írtották ki őket?.
@♔bаtyu♔: Vona szokott kisegíteni főleg, vagy a nyúlugrasztó szuperhős Ferike. Esetleg elolvasnád a hivatkozott posztot. Kék színnel kiemelve találod. Igen vicces. Okulj belőle!

iderakom, hogy ne fáradj :D

varanus.blog.hu/2011/09/20/jobbik_a_fidesz_pincsije

erre esetleg valami reakciót :D
@Gábris szomszéd: Ok. Szóval Kötél János írhatja nagy nyilvánosság előtt, hogy irtsuk ki őket, de Apátinak ilyent élőszóban mondani nem lehet.

Így gondolod?
@miva?: Nem így gondolom, hanem inkább úgy, hogy egy nyilvánvaló hülyeséget érdemes inkább összevetni a valósággal.
@Gábris szomszéd: Na de nyilvánvaló hülyeséget beszélhet drogos cigány is, vagy az csak a jobbikosok kiváltsága?
Szerintem szépen kidomborodik, hogy mennyire is lehet komolyan venni a Jobbikot.
Ők nyugodtan fenyegetőzhetnek, de ha őket éri fenyegetés, akkor már a 2/3-os szavazásokra sem kell elmenniük.

Kb ilyen komolysággal kell kezelnünk Putyin iránti szerelmüket, KGBéla ügyi vizsgálataikat, és minden mást.
@Rodeo36: Öreg is vagy, meg sötét is, egy óvodás szintjén. Ha nem tetszik valami, akkor kétségbe vonod. Marhára nem érdekel, hogy mit gondolsz. Csak a tények kedvéért, a Juilliardról lett volna szó, mint később kiderült, ( mert először az ottani rokonaim sem tudták, hogy mehet ez, de így legalább tanultál egy kicsit). és az unokaöcsém 20 évvel később tanult is ott.
Erőt egészséget önkéntes rendőrből lett munkásőr elvtárs, nyugodtan szitkozódjál, a minőségedet ismét egy tahósítással erősítem meg.
@Gábris szomszéd: Na tolok neked egy megoldást Apáti problémájára.

Kocsiba beül asszonka, gyerek, felmegy pestre szavazni, és marad a család, amíg tutielektronikusanmekanikusan biztonságos nem lesz az otthoni pecó.

Elbukik a 2/3, biztonságban a család, nem röhög rajtatok az ország, stb....

Ja? Hogy akkor le kellene szavazni a Fideszt?

Pedig zseniális ötlet. Gondolom senkinek eszébe nem jutna, azért segítettem.

na dologra, este elolvasom a zemberek zigazságát tolmácsolásodban.
@pianolight: Ne foglalkozz vele. Bolond.
@Gábris szomszéd: "Látom kedveled ha más hajóban evezel. :) Ha eddig nem vetted volna észre, én nem arról beszéltem, hogy az USA exportjának hány százaléka irányul az Oroszok felé, vagy hogy épp milyen Gazpromot büntető törvényt akarnak elfogadtatni, hanem arról, hogy miközben nagypofával kényszerítik a szankciókat Európára, benne Magyarországgal, aközben ők vígan növelték exportjukat a ruszkik irányába.
Ugye nem olyan bonyolult ez neked sem? :)" Annyira biztos nem bonyolult, mint neked az, hogy az orosz gazdaságnak nem jelentene komoly ütést az amcsi export leállítása, másrészt, az amcsikat sem vágná haza, ha 17mrd $-al kevesebbet exportálnának. Az orosz export legnagyobb része valamilyen formájú energia, és az döntően EU-ba jön. Tehát, ha szorítani akarsz, azt kell korlátozni, ami úgy tűnik, leginkább az olajárral, eléggé fájó jobbegyenes. Mellesleg neked az lényegtelen, hogy a NATO-t és Mo-t is védeni próbálják gázellátás címén. Arra mintha nem válaszoltál volna???
@miva?: Be is fejeztem meg a 8 nyelven beszélő, és éppen Dubaiban üzletelő bikakínzót is.
Hogy vagy?
@pianolight:
szóval? amit írsz azt jelenti, hogy sohasem tettél felvételit a Juillard-ra

tehát információim valósak...
az unokaöcsédnek a te zongorázásodhoz semmi köze

hazudós vagy: "lenni görög diplomat"

brühüyyy

munkásőr meg a többi azt meg leírod mert assziszed...de szerencsétlen asse tudod fiú vagyok e vagy lyány?
@miva?:
lekéstél, piano bevallootta: sohasem csinálta csak álmodott róla, hogy zongora meg...
és hogy én bolond vagyok e azt még te sem tudhatod bár nagyon szeretnéd tudni ki is rejlik arrafelé ahol most járok, persze halvány lila fingod nincs hol vagyok? és mit csinálok de hörögsz mint a malac mikor töketlenítik

brühüyyy

üdv innen Las Palmas-ból...igaz -sajnos- nem sokáig mert mennem kell tovább szólit a züzlet
kkkkkkkkkkkkkkkk
@miva?: Igazad van. Hülyeséget bárki beszélhet.:)

@pianolight: Amiket leírtál továbbra sem változtat a tényen, hogy az USA miközben szankciókat kényszerít európára, aközben képmutató módon még növeli is a kreskedelmét a ruszkikkal. Ebből a szemontból tök mindegy hány százalékokkal dobálódzunk. Szóval érted te ezt csak, nem annyira szereted. :)
@Rodeo36: Én leszarom azt is hogy ki vagy, meg azt is hogy hol jársz.

A bolondságod meg bánom, lehetnél normális is, csak sztem nem akarsz. Erre komoly pszichológiai kutatások vannak. Kiből lesz troll. Járj utána :D
@pianolight: "Mellesleg neked az lényegtelen, hogy a NATO-t és Mo-t is védeni próbálják gázellátás címén. Arra mintha nem válaszoltál volna???"

Ebben is el vagy tévedve, mivel arról nem regélsz, hogy mitől állna elő olyan helyzet, hogy a ruszkik leállítják a szállításokat Ukrajnán keresztül Európába. Na jó segítek. Olyasmiről hallottál esetleg, hogy akkor tudsz bármit is vásárolni ha kifizeted az ellenértékét? :)

Szóval az ukrán Naftogaz 15 millió dollárt utalt át az orosz Gazprom energetikai cég számára, fedezetül a következő ötnapi gázfelhasználásért. A kifizetett összeg mintegy 45,6 millió köbméter gáz importját jelenti. A Gazprom szóvivője megerősítette, hogy Kijev fizetett a gázfelhasználásért, így a következő napokban mégsem kapcsolják le az Európai Unióba irányuló gázexportot.

Kijev azonban nem rendelkezik elegendő forrással ahhoz, hogy az ország gázfelhasználását fedezze. A hazai gázkitermelés nem elegendő, a nyugati országok nem tudnak segíteni (csak az általuk megvett orosz gázt tudják újraértékesíteni), Kijev pedig nem rendelkezik elegendő anyagi forrással ahhoz, hogy több hónapra előre fedezze az ország gázszükségletét. Ebből következik, hogy öt nap múlva újra előkerül az ukrán gázellátás problémája, és újra felmerül annak a lehetősége, hogy Oroszország elzárja a gázcsapokat az Európai Unió számára is.

A Gazprom tavaly nyáron állította le az Ukrajnába irányuló gázszállítást, miután Kijevben fegyveres puccsal hatalomra jutott egy atlantista kormány, ami a hatalomátvételt követően hónapokon át nem fizetett a felhasznált gázért. A Gazprom több mint fél éves tartozás felhalmozódását követően állította le az Ukrajnába irányuló gáztranzitot!!! Később az Európai Unió és Oroszország a télre való tekintettel megállapodott arról, hogy 2015 márciusáig nem állítják le a gázszállítást, cserébe Ukrajna fizetni fog (ami azt jelenti, Brüsszel gondoskodik arról, hogy Ukrajna fizessen).

Alekszej Miller, a Gazprom vezérigazgatója február 24-én jelentette be, hogy leállítják az Európai Unióba irányuló gázexportot is, ha Kijev nem fizet saját gázfelhasználásáért. A nyugati országok juttatták hatalomra a Jacenjuk-kormányt, emiatt vállalniuk kell a felelősséget - vagy hitelezik a nyugati érdeket képviselő bábkormány gázszámláját, vagy a nyugati országok is gáz nélkül maradnak.

Ha valakinek akkor neked illene tudni, hogy egy vevő vagy fizet, vagy ha nem akkor ne csodálkozzon ha elzárják a csapot.

news.yahoo.com/time-around-russia-ukraine-gas-feud-mostly-hot-160514857--finance.html
@miva?:
te már sikeresen vizsgáztál a troll vizsgán...

kösz...

és miben "láccik" ha láccik a bolondságom? a tények előtt meghajolt a védenced, beismerte erre te azt mondod bolond vagyok, talán te vagy az???

troll??? hát ha a te fogalmaid szerint akkor lehet büszke is leszek is rá

brühüyyy
@miva?: Akár jó ötlet is lehet, bár lehet nem akartak 550 km autókázni a 3-4 hónapos gyerekkel.
@miva?: "Azt sem értem, hogy egy jobbikost hogy nem szeret egy cigány."

Láod ezt énsem értem, pedig ők még baltával is flangálhatnak az utcán, nyilván ha ugyanezt egy magyar tenné, akkor egyből jobbikossá válna, aki épp kiírtani készül a rejtett erőforrásokat. :)

alfahir.hu/uj_szabadsagjog_miskolcon_fejszeviseles_kozteruleten
@pianolight: Arról nem is beszélve, hogy a kijevi junta több mint egy éve szolgálja az amerikai érdekeket Ukrajnában, az Obama-kormány saját bevallása szerint mintegy 5 milliárd dollárt költött Ukrajna "demokratizálására", most pedig 350 millió dollárt költenek Kijev fegyverzésére. Az amerikai kongresszus által megszavazott összegből a saját cégeiktől vesznek fegyvert Ukrajnának. A piaci keresletről, vagyis a háborúról az általuk hatalomba tett kijevi kormány gondoskodik.
@Gábris szomszéd:
Te állítod le az orosz propagandaműsort, vagy megoldjam én?
A dolog egyik oldala, hogy már jóval a választások előtt megizentem, hogy a jobbik....
endresy.blogspot.hu/2013/11/a-jobbik-es-elvbaratainak-igazsaga.html

A másik, hogy az ellenzék in globálice egymás fikázásával jobban el van foglalva, mint a zemberekkel.

A harmadik, hogy a Jobbik alapvetően éppen úgy a Fidesz jobbszárnya, ahogy az LMP a kinyujtott praclija középfelé. Egy legyezőalakú közletámadás eszköztára. Mert a fasisztákat és ultaanarchistákat is el kell érni valakiken kleresztül
@Gábris szomszéd: Látom, ma megdolgozol a pénzedért. Talán azt is értem, miért gyűlölöd az amcsikat. 9 évig nem jött össze az é-amerikai álom. OK. Akkor mondd azt, elfogadom. Az utolsó érvedet már tegnap lelőttem, ov, és Putyin viszonylatában. Ja, putyinisták meg kezdettől orosz fegyverekkel harcolnak DDD
"Érdekes" egyéniség vagy: 1. Jobbik; 2. Fúj usa, 3. Hajrá Putyin; és csak a negyedik a hazád.
Én soha nem mondtam, hogy a jenkik angyalok, de te most már nemcsak az országot, a világot is tőlük félted. És azt akarod, hogy bárki is komolyan vegyen, kicsit differenciáld a "véleményed".
@pianolight: na küzdj vele! úgyis legyőz a rutinjával.
én néha elküldöm a picsába:)
@miva?: és miben "láccik" ha láccik a bolondságom? a tények előtt meghajolt a védenced, beismerte erre te azt mondod bolond vagyok, talán te vagy az???

troll??? hát ha a te fogalmaid szerint akkor lehet büszke is leszek is rá." Ez az ember nem troll, ez egy gusztustalan, beteg, szellemileg elmaradott komcsi. Annyira beteg, hogy képzelődik, arról, hogy én valamit beismertem, arról, amit ő talált ki, amit soha nem írtam, hogy felvételiztem a Juilliardra. Így van, nem felvételiztem, csakhogy ezt ő találta ki, és azt mondja, én hazudtam DDDDDDDDDDDDD
Ja, hogy most éppen hol van? Nemrég egyetlen napon belül volt olyan helyen, ahol " befagyott a tenger", majd Johannesburgban,, és Cadizba indult, utána Bostonba várták, ja nemrég Dubaiban súgtak neki, hogy ki lőtte le Nyemcovot, ja, most meg Las Palmas... rábököget a térképre...
Ahhoz igen ferde agy kell, hogy a "véleményét" hihetetlen hazugságokkal spékelje folyamatosan, az hiszi akkor hitelesebb lesz?
Beteg.
Kösz a véleményedért, ettől az angolai "szabadságharcostól" 1 őszinte szót nem fogsz olvasni.
@taga20: Helló szerelős barétom, mint látod, ha pölö rodeót kinyomtam utánam rugdos, hazudozik. Gábrist ma megdolgoztattam legalább DDDD
@pianolight: papa, be teccet venni a cavintont?

ne te vagy a bolond, hanem a másik öreg:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nehéz ezzel itten, míg nem voltam itt nagyon bedolgozta magát az idézeteibe. Legalább csak a politikáról hazudik.
Bár nem mondanám, hogy az emészthető D
@taga20: Maca gyökeret szedek D és értettem, amit írtál. Ja, és Gingko bilobát, az nemcsak az agyban növeli a vérellátást :-)
@pianolight: jó, látom nem vagy menthetetlen:))

meséljél csak erről a glingko izéről! kezdek korosodni:)))
alapvetően a memóriára és az agyi vérellátásra van, de nekem délebbre is használ...
@pianolight: gondolom az a mellékhatás.
te meg csak nézel magaddal farkasszemet:)))
@pianolight: Hát ezt megint jól öszeraktad. Miért nem 8 vagy 10, miért pont 9? :) Egyébként ha figyelnél tudhatnád azt is, hogy nem kapok pénzt azért mert itt néha válaszolgatok. A következő butaságod, hogy én "gyűlölöm" az amcsikat. Korábban jártam Kanadában és az USÁ-ban is és mind a két ország nagyon tetszett, sok remek embert ismertem meg mind a két helyen.
A számozott felsorolásod is teljesen téves, de hát így jár az aki ex cathedra tolja a hülyeségeit.:)
A világot pedig nem a jenkiktől féltem, hanem mondjuk azoktól a héjjáktól, akik nem képesek felfogni, hogy az egypólusú világnak vége van, de persze a szart továbbra sem a saját házuk táján kavarják, hanem csak tisztes távolságból, más farkával verve a csalánt.
@taga20: Sürgős esetekre, van 1 kínai cucc, a többi csak a kondíció fenntartására jó.
@taga20:

"_néha elküldöm a picsába:)_"

Mert egy perverz disznó vagy.
@Gábris szomszéd: Nem érsz annyit, hogy részletesen foglalkozzak személyeddel, van családom, tisztelnek szeretnek, én meg az onokáimmal tanulom a toleranciát. Írhattam volna még: gyurcsánypéldálózás, Vona, mint "ex cathedra", álvallásosság ... nem változtatna a képen számomra. Ha nem így van, és fenntartom a tévedés jogát, úgy is mint liberális jobboldali, mutasd meg, hogy O. kritikán kívül is vannak saját gondolataid, nem csak idézeteid, mert így nagyon egyértelműen egyoldalú "gondolkodó" (?) hatását kelted, és mint látod, nem csak számomra.
A tapasztalat azt mutatja, akkor vagy a legaktívabb, ha USA-Oo téma van. Azt azért innen nem lehet tudni, hogy te kapsz-e pízt, ugye nem gondolod komolyan, hogy ez figyelem kérdése.
Most elhagylak,komolyabb elfoglaltságom adódik.
@Gábris szomszéd:

"_mert itt néha válaszolgatok._"

Te? Te linkelgetsz, meg kopizol, gabrielezel meg ilyesmi... Még hogy válaszolgatsz!?! :DDDD
OFF

Egy érdekes cikk.

Startupper gerillaharcos tanítja lőni az iraki keresztényeket

vigyazo.blog.hu/2015/03/03/startupper_gerillaharcos_tanitja_loni_az_iraki_keresztenyeket

ON
@jaegtoer: de legalább nem vizezem:)))
@taga20:

Az szentség! Töményen nyomod:)
@pianolight: "Nem érsz annyit, hogy részletesen foglalkozzak személyeddel, van családom, tisztelnek szeretnek..."

Na látod ezt én is ugyanígy el tudom mondani magamról. :)
@pianolight:
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Rodeo36 2015.02.21. 06:22:11
@pianolight:
milyen "érveid" vannak: oroszbérenc???

és még milyen???

te honnan tudod hogy a szaga igaz annak amit frusztráltságod belőled kiokád, sem zongorázni sohasem tanultál meg sem más szakmát sem mert semmire sem jó egyed vagy aki a mások sikerének kétségbevonásával valamint hátbatámadásával élvezkedik

valamit csinálsz pénzért, hadd ne írjam le mire gondolok..

rengeteg hozzád hasonló irígy és féltékeny alakkal hozott össze a sors életem során de rólam leperegnek mint esernyőről a vízcsepp és ettől még őrjöngőbbé válnak mint te is most

szégyelld magad vagy menny anyádba

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@pianolight:
ez vagy te (amit Bach és a zongora kapcsán beírtam el sem olvastad, nem is érted, íme, ez vagy te)

pianolight 2015.02.08. 00:01:42
@Rodeo36: Sokat, több, mint 1 évet gondolkoztam azon, hogy 1 illen fontos embert, mint a 888888 nyelven beszélő urat megfogjam.

Az, hogy fingja nincs a billenytyűs hangszerekről, az nem tűnt jó ötletnek, mert az itt nem érdekli annyira a társaságot.

Maradt at, hogy kitaláltam, beszélek angolul, meg spanyolul, és kitalálom ezt a tabacot, meg a 2 carlost hozzá. Háááát, lebuktam. Viszont a hejtebunkócska soha nem tudkja meg, .... höhöhö

hát megtudta...és most ideteszi, hogy lássák ki is vagy te

irígy dög, és féltékeny a szivárvány összes színében váltakozol dühödben semmi sem jött be

a zeneiskolád a zongorázásod, az akármi sok szar

de alegjobb a két Carlos azokon mai napig röhögök és hogy a gúgliból sem tudtál kimásolni egy 5 szavas spanyol mondatot csak helyesírási hibával

és most öleljétek át egymást @miva-val egymásnak valók vagytok

brühüyyy
@Rodeo36: "nem igen érdemes vele fáradoznod kőfejű agyagos üledékes kőzet"

ezt nem a lápi-magyarnak, hanem a lápi-magyarról kellett volna írnod (az, csak hab a tortán, hogy @pianolight: -nak igaza van... )
@Sir Bates dö Hól:
miben???

síróska a hólban

brühüyyy
@Gábris szomszéd: Bocsi, visszajöttem. "Na látod ezt én is ugyanígy el tudom mondani magamról." Ennek örülök. Akkor nem értem, miért jársz olyan helyre írni, ahol nem igazán becsülik meg a véleményed. A Kádárban is a taggyűésen szidtad a rendszert? Úgy érzed, ez 1 küldetés számodra? Rendben. Sikerült már itt valakit meggyőzni az igazadról?
Jó, vitaalapot adsz, csak jó lenne, ha legalább 1 kicsit jobban ügyeskednél, mert itt csak gyenge szellemű támogatókra találsz. Nem zavar, hogy a pártodon kívül szélsőbal, vagy gondolkozást mellőzők értenek egyet veled?
Próbálkozz, kicsit sokoldalúbban gondolkozni, hátha akkot jobbasn fog menni a küldetésed.
@Mariann19:
Kedves Marianna!
Most válaszolok neked.
Én így látom. Vannak olyan kérdések, amelyeket a Fidesz és a Jobbik azonos módon ítél meg, és így egy véleményen vannak.
A nemzeti kérdésekben a Jobbik a húzóerő, /pl. kárpátaljai magyar katonák védelme, kettős állampolgárság, stb/ Kell is a Fidesznek húzóerő, mert sokszor nem képviselik kellő eréllyel a nemzeti vonalat.
Én sem gondolok paktumra, ebben azonos a véleményünk.
Viszont, amiben eltér az álláspontjuk,/mármint a Jobbiké a Fideszétől/ az érintkezik a többi kis pártéval.Így a Fidesz kritikájában azonos módon érvelnek, bár a Jobbik tőlük is elhatárolódik.
A Jobbik van szerintem most a legjobb helyzetben, mert a Fidesz a hibái miatt veszít a népszerűségéből, mert/ hol nem elég nemzeti, és hol nem elég polgárpárti,a retorikája sokszor eltér a tetteitől, az mszp meg nem baloldali csak szavakban, egy csomó meggazdagodott ember nem képviseli a szegény embereket.
@Rodeo36: klikkelj rá a nickjére, meglátod, hogy mire írtam ("az ellenségem ellensége a barátom", mi?... én inkább az elveimhez ragaszkodom, de te tudod... jó éjt)
@Sir Bates dö Hól: Nem tudom, mit írt, de gondolom, volt benne anyázás, meg az, hogy hazudozok. Kiakasztja a csávót, ha rákérdeznek. Nem bírom a szélsőségeseket egyik oldalról sem. Felfoghatatlan számára, ha valaki fiatal korában zenét tanult, aztán meg egész más lett a szakmája.
@pianolight: Tévedésben vagy ugyanis nincs itt (sem) küldetésem. Illetve ami van, az marhára nem ide köthető. Írni pedig nem csak akkor kell, ha megbecsülik a véleményem, arról nem is beszélve, hogy igazság pláne nem attól függ, hogy te kiket sorolsz be a velem egyetértők vagy ellentmondóim közé. :)
@Gábris szomszéd: A társaságát mindenki maga választja. Persze van akinél a felesége. Nem gondolom, hogy nálad így van. Az egyetértők "tábora" ( két egyed?) pedig nem kérdés, legalábbis itt. Orbánügyben persze én is. Amit te nem értesz, az az, hogy sztálin oldaláról hitlert bírálni, vagy fordítva egyaránt undorító hazabeszéd.
@pianolight: Te meg szerintem ott vagy nagyon elcsúszva, amikor beveszed, hogy Putyin új Sztálin lenne. Sajnálatos módon pont ez a démonizálás az, amivel ismét egymásnak akarnak ugrasztani népeket, egy olyan kontinensen, amelyen már így is túl sok ártatlan vér folyt el.
Baj van kishuszár, látod, elárultad magad putyint azonosítottad sztálinnal. Én ilyet nem írtam DDD. És utána bele is lendültél, már mondtad is, hogy putyin nem sztálin. Különben nem is lehet, mert ... nemzetisége!!! A gondolat az vót, hogy a szélsőségek nem nyerők.
Ja, ha se nem píz, se nem küldetés, akkó mi? Mesélj!
Azt ne mondd, hogy az igazság szeretete, akkor nem egyoldalúan idéznél. az igazság meg nem 1 oldalú, nézz utána Hegelnél.
@pianolight: "az igazság meg nem 1 oldalú"

Nem hát azért kell minden véleményt megismerni. Tudod mint mondjuk indexéknek, akik bő 1 év után eljutottak végre ide is.

index.hu/kulfold/2015/03/02/nacik_is_harcolnak_az_ukran_szabadsagert/

Na nekik aztán magyarázhatnád, hogyan kell sztálin oldaláról hitlert bírálni. :)

youtu.be/NKuDzXAgdf4?list=UUtvrV_ifhx0EDhmPPRl7adQ

youtu.be/mrG_UZibwbU?list=UUtvrV_ifhx0EDhmPPRl7adQ
Látom, megint sikerült idézgetned. nem olvasom el, mert már késő van. Holnap 1 olyan helyre megyek dolgozni, ahova R. barátodat nem engednék be, nem a zenei ismeretek hiányában ( bár, ha az követelmény lenne, akkor is kérdésesen. hanem NB rizikó okán), lehet, hogy téged se. Csak hogy tudjad, a Mandit is olvasom rendszeresen, de ott már csak értelmetlen őrjöngést látok a hsz-ekben. Miért nem oda írsz, vagy az életed az ellentmondás, főleg, ha valami eredeti jobboldali értékről van szó, amit a kuruc, , etc. még nem írt neg?
@pianolight: Felületes vagy, hiszen egyikünket sem ismered. Arról nem is beszélve, hogy értelmes ember nem az alapján ítél, hogy kit hova és miért nem engednek be. Én egyébként a Mandit ugyanúgy leszarom mint a kurucot. :) Egyéb kérdés?
@Gábris szomszéd: A felületes vagy, azt a katolikusok tanulták, vita szövegként, a hitügyekben. Jól hangzik. Engem amit írok, az alapján jól meg lehet ismerni, és minden szavát vállalom, legfeljebb tévedtem, amit szégyellek, ha megtörténik.
Majd 1x leírom neked, mikor voltam felületes,, ha lesz kedvem hozzá.
Abban biztos vagyok, hogy te nem vagy felületes, semmi nem kerüli el figyelmedet, amivel előre eldöntött eszméidet igazolhatod. Nincs kérdésem, mert semmire nem adtál választ, de ez nálad nem újdonság. Uncsi vagy, bár legalább nem trágár.
@Gábris szomszéd: Ez egy ugyes zavarkeltes a NATO-n belul, ill. a us-eu viszonyban. Az orosz statisztika direkt feltuntei a kozvetito orszagon keresztul lebonyolitott us exportot, mig az eu-s orosz iranyu megkerulo exportot elhallgatja. Szep peldaja a dezinformacios zavarkeltesnek.
www.washingtonpost.com/world/national-security/us-sees-continued-economic-decline-in-russia/2014/12/26/999b574e-87c1-11e4-a702-fa31ff4ae98e_story.html

Ez pedig egy erdekes elemzes a csirkeexport leallas es us arak kozott: roviden hiaba csokken az orosz iranyu kivitel a hazai arakban nem lesz csokkenes. Sot novekedes is varhato, mert a hazai keresletben eros novekedes vartnak. Ami meg is tortent, elso kezbol tudositlak, kb. 1 dolcsival novekedett a jo minosegu csirke fontja.
www.nbcnews.com/business/consumer/putin-plays-chicken-u-s-farmers-russians-lose-n211596
@glinolid: Boldog lehetne Európa és a fejlett nyugat ha az én zavarkeltésem lenne a problémája. ;)
@pianolight: Meg kell becsülnöd az élet apró örömeit is. ;)
@glinolid: Akkor konstatálhatjuk, hogy te sem nagyon cáfoltad, amit a számok mutatnak, jelesül, hogy miközben az USA szankciókat kényszerít Európára, ők növekvő mértékben vígan tovább kersekednek a ruszkikkal. Szép álmokat neked is. ;)
@Gábris szomszéd: Putyin nyilatkozott a us export nekedesrol, meg veletlenul sem rad gondoltam.
@Gábris szomszéd: Hibas statisztikai interpretaciorol beszeltem.

Pl. a Mercedes 16% novelte az tavalyi eladasait.
@pianolight:
és te meg pontosan tudod miért nem engednének be (NB az nemzetbiztonság??? kkk)
és te bizonyos vagy abban, hogy én be is akarnék oda menni? képzeld el nem érdekel

mióta lebuktál, azóta számomra nevetséges csótány maradtál...
nem hagyomm abba a basztatásodat, mert "csak" már lila vagy dühödben mert szerinted engem oda ahova téged oda nem ...

most éppen Las Palmas-ban vagyok és egy pár napig itt nem fagy be a tenger (a következő 12000 évben) de nem úszkálok mert sok dolgom van

meg kell kóstolnom a tenger gyümölcseit és az importált -ragyogó- spanyol borokat

brühüyyy

te meg menj oda (kijafasztuggyamijaz?)

mondd bözsike miért akarsz megismerkedni velem?

én nem akarok kkkkkkkkkkkkkkkkk
@Sir Bates dö Hól:
összeilletek
a sárga, kék, lila és a zöld irígység mardos benneteket és düh, hogy a'ssdem tuggyátok ki is lehet a @R nick megett

hátha én vagyok a Belfegor fekete köpenyben és arany cipőben???
brühüyyy

ti összetartoztok én meg leszarom...a zongorista egy hazug irígy és féltékeny dilinyós és messzziről lesi mikor írhat nekem valami szerelmes üzenetet

a sok Carlosa után ez csoda??? és volt ott tabasco is csak nem elég szilárd azért melléje köti meg szedi husángépítő kapszulákat és gyökereket...már lila a feje

a tiedmeg zőőőőőőőőd és hólos
@pianolight:
BWV 593
leírnád a regisztrációt hozzá??? ha már piano

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

és milyen hangnemben végződik a harmadik tétel?

brühüyyy

ez most neked a frusztrációd csimborasszója???
@pianolight:
ja??? és azt is miért pont abban, honnan tudható

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

zongorista

brühüyyy
a második tétel ről nem akartalak kérdezni az a te kapacitásodhoz túl nehéz...bár ha megírod és azt is miért pont az?
akkor szóval ongorázzál egy picinyt...

tudod:

dó ré mi fá szó lá ti dó

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
.
.
.
Jó reggelt kívánok, elmentek a fehérvári huszárok!
Jó reggelt kívánok, elmentek a fehérvári huszárok!
Erre, arra jártak, selyemágyban háltak,
Jó reggelt kívánok, elmentek a fehérvári huszárok!
.
.
.
@dr. jenőke (jenőke): :D

jó reggelt!

összezavarodtam!
na most akkor tisztázzuk, hogy lőttek-e vagy sem...
vagy a 113 éves barna kislány az máshol szerepel?
@Rodeo36:

"_dó ré mi fá szó lá ti dó_"

Ezt mindenki tudja C-dúrban.
Cisz-mollban nyomjad, bazmeg!:)

Mi van, Rodi? Már megint violinkulcs esett a lábadra, és nem tudtad lefutni járókerettel még négy oktávot se, vagy meg kellett innod a denturált szeszt, mert elfogyott a 200 éves wishkey-d még 200 évvel ezelőtt?
Te, vénséges vén marha, hajhászod itt a népszerűséget, közben tele fingod a kocsmát. Vagy mégis csak az lehet, hogy nem találod a Lenin összest és a Kommunista Kiáltványt, a Mein Kampf meg állandóan a fejedre esik, amikor kotorászol a stelázsin valami maradék pia után a kiivott üvegek között.

Na, igyál valamit, aztán indulj hajkurászni a fiúkat, vagy a kecskéket, hátha estére rendbe jössz.
Szeretünk. Amikor alszol, azt meg egyenesen imádjuk. Vagy legalábbis többen, mint ketten.

Esetleg értekezhetnél még a pentaton meg a pentachord hasonlóságáról és eltéréséről, 40 A/4 oldalon, oldalanként 60 sorban, egy sorban 80 karakter, képek, ábrák mellékletben a 40 oldalba nem beszámítva.
Mindezt lehet palócos tájszólásban, fonetikusan, de akkor függelékben csatolni kell az általad beszélt 77 nyelven -a közjegyző által- hitelesített fordításokat.
Szánalmas éjszakai ámokfutás volt megint, Rodeo tata személyeskedésen és nagyképűsködésen kívül nem igazán képes másra.
Amennyiben ennyire agyalágyult leszek, lőjjetek majd le inkább, patáimat küldjétek el...
Siralmas az öreg.
A jó szakember nem vész el, csak ciki kiírni, ki is az illető...

index.hu/kultur/media/2015/03/05/a_kozteve_buda-cash-es_szakertoje_tovabb_szakert_a_hiradoban/

Hihetetlen, hogy az Állami Hírhamisító Gépgyár primitív módszereit a magyar plebs beszopja... pedig be...
M1 híradó, a móka és kacagás forrása. Jómunkásembörök, minimál IQ-val.
@guma:
.
A fehérvári huszárok nem magyar nóta, van ismert szövegíró: Nádor József és Bognár Ignác.
A 113 éves barna kislány kipállott a kapujában és már senki nem akar végigmenni az akácos úton.

Ezek az új hírek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Rodi még Beethovennek is azt mondaná vagy írná, van még tanulnivalód, hogy felérj hozzám, de legalábbis, hogy a cipőm kipucolhasd:)
Aztaaaaa...

"Az újabb eset a Twitteren a Watergate címkét kapta, és sok ironikus és komoly bejegyezést ihletett. "Ha vízcsapokat észrevétlenül le lehet szerelni, akkor vajon mi mindent lehet észrevétlenül beszerelni a BND-központba" - írta például Konstantin Notz, az ellenzéki Zöldek parlamenti képviselője."

hvg.hu/vilag/20150306_Csapokat_loptak_el_a_nemet_hirszerzes_epu
Látom megint született egy poszt izraeli megrendelésre ezen a szocionista és cionrasszista blogon.:))
Most akkor lehet matekozni,hogy ha a jobbik sokszor hülyeséget csinál és elveszíti a szavazói felét,akik el sem mennek esetleg szavazni,akkor hogy alakul majd a következő választás.
Vagy várunk még és bízunk bennük és egyre többen leszünk!:))
Egy darabig sokan türelmesek leszünk velük szemben.
Míg azok akik utálják,mindenért megszólják majd őket.
Na, megvan a "még nagyobb" nyertese a vasárnapi boltbezárásoknak.

hvg.hu/gazdasag/20150305_Vasarnapi_boltstop_a_kinaiak_meg_csendben

+ a Sárkány Center.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
"Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa."
Naívának lenni nem gond, csak amikor majd vazelin nélkül ezek is megcsinálnak, ne rinyálj! :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Jó reggelt!

'coci botrány 'oszt jó napot!
Különben is 'erzsicsöki,,világraszóló sikerek,'térgyeink előtt hever 'északnyugatkelet na és(tegnap óta)dél,nem világos:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Minden rendben és mindennel nagyon meg vagyok elégedve.:)

A Vida vezette vizsgálat mindent rendben talált a Vida vezette NAV-nál

hvg.hu/gazdasag/20150304_A_Vida_vezette_vizsgalat_mindent_rendben
@gazoló:
Szívemből szóltál, ez egy percig sem volt kérdéses! :)
Bár ennek a szánalmas coci csürhének amúgy tényleg mindegy, szerintem ők lesznek akik alkalomadtán Nulladik Piktort kisegítik a következő szavazásnál, hogy meglegyen az annyi.
Pont elütötte majd a tengerimalacát valamelyiknek a villamos és a nagymamát is akkor kellett vinni orvoshoz, és különben is... fizetett ellenzék, assziszálnak, szemérmetes kurvák csak.
@gazoló: Azért az elég mókás, hogy a cocik korábban a takarékszövetkezeti rendszer átalakítása ellen voltak, most meg az a bajuk, hogy miért nem írta alá gyorsabban KáderJani az erről szóló törvényt. :)

www.hir24.hu/belfold/2015/03/05/az-mszp-ader-es-fia-szerepet-firtatja-a-buda-cash-ugyben/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ott úriemberek dolgoznak, így korábban nem vetődött fel vandálbiztos szerelvények alkalmazásának igénye.
A TÜK-szabályzat eddig nem tartalmazott bizonyos épületgépészeti vonatkozású előírásokat, ezért a csapokat sem a titkos, sem a védett kategóriába nem sorolták be.
A történet szórakoztató/érdekes, de semmi más...
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Na tessék megy az agyalás. :)

A baloldali pártoknak nincs viziójuk, a civilek pedig "becukisodtak"

Gulyás Balázs a fő roblémát abban látta inkább, hogy nincs „kulturális projekt”, ami körülbelül a „nincs vízió” párja. Azt fejtegette, hogy a jobboldalon a Fidesz a Polgári Körökkel, és azzal, hogy kisiskolásokat utaztatnak a Terror Házába kialakított egy közös világot. Vagy a Jobbik-univerzum is jó példa erre szerinte, de a baloldalon nincsenek ilyen szubkultúrák. Vágó erre azt kezdte el mondani, hogy lehetne olyan együttese a baloldalnak, mint a Romantikus Erőszak, vagy a Harcoshoz hasonlóan „ellenzéki ruhamárka.”

hvg.hu/itthon/20150305_A_baloldali_partoknak_nincs_viziojuk_a_ci
muhahhahahahahahahhahahahahahahhaaaa

Ha kell, egyeztetünk az ellenzékkel Orbán a Kossuthon

www.origo.hu/itthon/percrolpercre/20150305-orban-a-kossuthon.html
@jaegtoer: azt azért hozzéthetted volna, hogy te a bernáthegyi beethovenre gondoltál boli esetében.
kedves mama remélem csuklik, mert ugye rabszolgák kellenek a fidesz maffiának:

06:30
A szakmunkások ötöde kap állást, de mi még nevelnénk egy rakást
A szakmunkások ötöde kap állást, de mi még nevelnénk egy rakást

A szakképzés tervezett átalakítása a kommunista munkaerő-tervezés gyakorlatára hasonlít leginkább, amely különböző érdekek mentén egyre többeket terel rossz képzésbe – véli az oktatáskutató. Nem igaz, hogy kevés a szakmunkás, a baj az, hogy a végzetteknek csak az egyötöde helyezkedik el a saját szakmájában.

hvg.hu/itthon/20150306_Bar_van_eleg_meg_tobb_szakmunkast_kepzunk
mert ugye vannak fontos dolgok:

Kiemelt beruházás, EU-s pénz

Fél évvel ezután derült ki, hogy az akadémiának nem is kell majd bajlódnia a pályázgatással. 2013 októberében a kormány ugyanis úgy határozott, a felcsúti kisvasutat kiemelt beruházássá nyilvánítja, egyben elkülönít rá 600 millió forint uniós forrást.

“A kormány felhívja a Miniszterelnökséget vezető államtitkárt, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség útján biztosítson kiemelt projekt felhívást a felcsúti kisvasút fejlesztése céljából 600 millió forint elszámolható közkiadás keretösszeggel” – állt a kormányhatározatban, amit Orbán Viktor miniszterelnök írt alá.

atlatszo.hu/2015/03/05/600-millio-forint-unios-tamogatast-juttat-az-orban-kormany-a-felcsuti-orban-alapitvanynak-kisvasutra/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Kilencven százalékukat nyugodtan le lehetne húzni a 'vízöblítésűn együtt a fogalmatlan színtévesztő gombnyomogatózombicsürhével és a velük 'egyésugynaz szervilis (há) 'turulsereggel:))

u.i
'facéköllilyetkívánniatengerimalacoknak:))
@GeoCracker:
De legalább már leül az ellenzék egy asztalhoz. Külön a politikusok - és külön a civilek:
nol.hu/belfold/nem-eleg-elmondani-hogy-milyen-szemet-a-rogan-a-lazar-a-habony-1520177
EZT MAGYARÁZD EL EGY KÜLFÖLDINEK!!!! :)))))

Rengeteg olyan kifejezés van a magyarban, ami valamilyen módon a kajával kapcsolatos… Például:
-amikor perecelsz egyet vagy elmész csak úgy céltalanul kolbászolni a városba,
-vagy rizsázol valakinek, például abból a célból, hogy megrépázd, de az is lehet, hogy ő meg utána megmogyoróz.
-ilyenkor nem kell sokat tökölni, ha egyszer már lekenyerezted.
-Persze van, hogy tejelned kell valakinek, de ha nem teszed, kisajtolja belőled.
- A megbeszéléseket előre le is vajazzátok, ilyenkor már úgy be vagy sózva, hogy borsózik a hátad és nem gondolsz arra, hogy utána annyira fel leszel paprikázva, hogy majd becsokizol!
S ha erre, most nem tudsz mit mondani, akkor MÁKOM van! Vidám napot! :))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Nőtt az export:)
A színpadon Lakatos Renátó:))
Ne csak a dánok érezzék az érzést,hogy nem járnak a vonatjaik:)
@Gábris szomszéd: legalább olvasnád el, amit belinkelsz!
@Gábris szomszéd:
Nem Gábris, ez nem démonizálás, hanem annak kimondása, hogy az egyik kutya, a másik eb - viszont mind a kettőnek nagyobb foga van, mint nekünk, és nem kellene közéjük ugrani, mert az nekünk fog fájni.
Ez nem sport, hogy drukkoljunk, mi fűszál vagyunk, ahol az elefántok baxnak!
Igaz, hogy néha nem árt hátralépni, és nagyobb képben elhelyezni honi kis cicaharcainkat, de aki csak távolra lát, az jól pofára esik a közeli akadályokban.
Te az oroszoknak drukkolsz - én az amerikaiaknak. És tudod miért? mert TÁVOLABB vannak! Míg putyinland közeli veszély. És nem győzöl meg, hogy nem veszélyesek, vagy nekik kellene drukkolnom.
Pedig te azon ügyködsz itt rendületlenül
NEM NEMZETI ÉRDEK az oroszfüggőség.
@kekex: Sosem állítottam, hogy oroszfüggőnek kellene lennünk, ahogy a másik oldaltól való függés is káros lehet. Viszont a fűszál az OK. Én is csak azt mondom, hogy ügyesen kell lavírozni az elefántok között, úgy hogy közben megóvjuk a békét.
@Rodeo36:
Csak úgy:
"„Az emberi hang a legszebb,legmegindítóbb hangszer mind közül... A világ legnagyobb hangszervirtuóza sem képes a töredékét sem előidézni annak a felindulásnak, amelyet egy szép emberi hang vált ki belőlünk. Ez az ember isteni oldala. Azt hiszem, hogy ez olyasmi, amit csak akkor ért meg az ember, ha már megöregedett. Legalábbis nekem sok időmbe került, mire megértettem." (Anna Gavalda, Együtt lehetnénk-ből. Rád gondoltam, amikor olvastam, ezért pakoltam el)
@parti_giano:

:D Tudtam, hogy kell a gondolatjel, de győzött az a deal, hogy az apám fia hótt hüje. Más a ragokra esküdne, de abban az esetben is lásd az előbbi coming out-ot.

Mindazonáltal... van olyan 'bármi' a világon a sárgaborsó főzelékkel kevert kelkáposzta főzeléken kívül amibe azok a kis szorgos, szőrös, szarkasztikus négylábúid nem ütik bele azokat a pici piszkos orrukat?:D
@kekex: Ami pedig a ruszkiktól való "félelmed" illeti néha azért érdemes ránézni, hogyan működik az USA és szövetségesei által vezetett terrorizmus elleni háború. Itt van pld. Abdelhakim Belhadj az USA egyik legfontosabb embere a Moammer Al-Kadhafi elleni harcban, és Kadhafi megbuktatásában, meg Líbia lerombolásában, aki "természetesen" McCain szenátorral is nem egyszer találkozott. Szóval ő lett most az ISIL (Iszlám Kalifátus) terrorszervezet egyik vezére Líbiában.
Szép volt USA a világ meg továbbra is alszik, de Putyin a rossz, ja meg Irán, ugye? Meg persze Szíriában egy főpatás diktátor öli a saját népét, aki 4 év forradalom után sem akar megbukni, annyira ellene van a népe. ;)
@Gábris szomszéd:

Nem ülünk fel a cukiskodásodnak.
Nyomd a mai napra rendelt orosz mételyt és a linkeket:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Melyikkel? Mert néhány jobbikossal is elég "egyeztetni".
"Csikizd a pocimat kisgazdám"
@Kijelölt Önkéntes:
Nem a leszerelés, hanem a kilopás játszik. Mert ha kifelé nem buktak le - befelé is bármi bevihető.
(lehallgató készülék, bomba, miegymás)
@guma:
Nem mindegy, hogy 100 db 13 (én 16-al tudom), vagy 1 db 113/116 éves. De mivel korábban nem volt divat a pedofilizmus, főleg a nótákban - maradjunk a 16-nál.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ha már oktatás:
nol.hu/velemeny/allami-taigetosz-1520245
" Egyszerűen ki kellene végre mondani a közoktatás új alapelvét: ki hová születik, annyit is ér. Hiszen már úgyis tudja mindenki, hogy így van."
@Gábris szomszéd:
Egyszer már kérdeztem, de akkor nem kaptam rá választ, hátha most: Miért előnyös szerinted a lavírozás politikája? Miért jó az nekünk, hogy amikor a nagy pávatánc közepette annyira megbízhatatlannak fognak tartani minket, hogy le se hánynának, ha égnénk, az nekünk miért lesz jó?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Már megint mit izélsz? 175 néző/mérkőzés, azok odaszállításához be kellene állítani 4 (nem állandó) buszt. Mennyivel gazdaságosabb lefektetni a síneket és egy kisvonatot tartani? (semmivel)
@Gábris szomszéd: neked semmi, te pszichopata mocskos allat:-) mesz a tahogyujtobe ebben a percben.

ade!
@Gábris szomszéd:
Az ügyes lavírozás, és a direkt bökdösöm a talpukot között azért van némi differansz!
@Gábris szomszéd:
Mondom: egyik kutya, másik eb. Juszt sem fogom egyiket sem védeni. Csak tartom magam ahhoz, hogy a közelebbi nagyobb veszély, és ezért unszimpatikusabb.
@kekex: Nekem meg az az unszimpatikus, hogy megint nem a saját hazájukban kavarják a szart, miközben ott is lenne bőven mit csinálniuk.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Ez jó, nem is fűszál vagyunk az elefántok táncparkettjén - hanem farkát teregető páva - előbb-utóbb valamelyik már csak daffke is letapos.
és hogy ne maradjon ki az egészségügy sem:
"2004 és 2012 között az egészségügyre fordított közkiadás GDP-arányosan 4,4 százalék volt, a visegrádi országokban hat százalék fölött. Ki kell mondani: ha nem fektetnek nagyságrendekkel többet a magyar egészségügybe, vagy nem engedik be a magántőkét, abba menthetetlenül belepusztulunk."
nol.hu/velemeny/kozveszely-1520263
és most olyat csinálok itt, amit eddig nem:
"Hol van az a szociális és morális színt, ahol a köznép falhoz veti a hátát, és a veszéllyel nem törődve, dacol a hatalommal? A történelmi tapasztalatokból ítélve a magyar tűrési küszöb elég magas, de utána a detonáció is kontinens méretű szokott lenni."
Forrás: kuruc.info/r/7/102620/
"A kilátástalanság gyötrelmes évei - Magyarország a lepusztulás útján"
@Gábris szomszéd:

"_@kekex: Nekem meg az az unszimpatikus, hogy megint nem a saját hazájukban kavarják a szart, miközben ott is lenne bőven mit csinálniuk._"

Te is kavarhatnád otthon a szart, mégis itt esz a fene:)

[amúgy antipatikusnak mondják]
bocsi a kurucért, ellensúlyozásaként egy saját komment Pupunál:
annak mondjuk nem örülök, hogy kurucinfót pakolsz fel ide, viszont igen tanulságos végigolvasni a hivatkozott cikket. Ciántabletta vékony cukormázzal. A nyomorra vonatkozóan majd minden bekezdésében van igaz mondat (ez a cukormáz) amely alatt a méreg húzódik.
Az okokra vonatkozó alapvetésben és a végkövetkeztetésben semmi különbség nincs a fidesz és a jobbik között - egykutya az egész radikális jobboldal.
A multik a munkaerő 20 %-ával termelik meg a GDP 80 %-át. SEMMIVEL sem lehetne jobban lepusztítani a szociális és egészségügyi rendszert, mint az "elkergetésükkel"
És semmivel nem tudsz meggyőzni, hogy nem CSAK a fidesz hajt az 5 milliós Magyarországra. A mostani jobboldali ámokfutás egyszerű alattomos népirtás, stresszkezeléssel próbálják csökkenteni a Radkós korosztály létszámát, amely feltartóztathatatlanul közeledik a nyugdíjas korhoz. A jobbik ugyanezt egy kissé nyíltabban csinálná.
Mi ezért inkább a MOMA-t és a most induló PKP-t tartjuk értelmes jobboldalnak.
(de a Barikád címlapja a gerezdekre eső naranccsal tetszik)
@kekex: "Mondom: egyik kutya, másik eb. Juszt sem fogom egyiket sem védeni. Csak tartom magam ahhoz, hogy a közelebbi nagyobb veszély, és ezért unszimpatikusabb." Ráadásul a közelebbi állomásozott itt "ideiglenesen" 45 évig. A szélsőknek hiányzik a szótárukból a "korrekt" szó, nagyhatalmakkal mindenkor ajánlatos az ilyen viszony. Gondolom én.
@Gábris szomszéd: ISIS-t az amik csinálták volna? Ez ugye ma konteó. Kérdeznék én valamit. Arra mi a biztosíték, hogy a bolsevikokat (korabeli megítélés szerint "köztörvényes terroristák") és utódaikat kedvenc Putyinoddal együtt nem az amik "csinálták-e meg"?

@kekex: "egyszerű alattomos népirtás, stresszkezeléssel próbálják csökkenteni a Radkós korosztály létszámát, amely feltartóztathatatlanul közeledik a nyugdíjas korhoz."

Sajna, előző bekezdésem alapján nem valószínűtlen forgatókönyv, viszont ha ez van, akkor a MOMA és az általam nem ismert PKP is ennek kettős megszállással kollaboráló rendszernek a része. :-(

Lazításnak ártópeti.

prolidepp.tumblr.com/post/112820426997/szopiszuri-egtajugyi-miniszter-dehat-pont-most
@jaegtoer:

Olvastad a Béndek-interjút a HVG-n? Jók a kommentek is:))
@Rodeo36: abszolút komilfó voltam, te meg sértegetsz...

"hátha én vagyok a Belfegor fekete köpenyben és arany cipőben???"

hülye vagy, nem belfegor...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Szánalmas éjszakai ámokfutás volt megint, Rodeo tata személyeskedésen és nagyképűsködésen kívül nem igazán képes másra.
Amennyiben ennyire agyalágyult leszek, lőjjetek majd le inkább, patáimat küldjétek el...
Siralmas az öreg." Még azután is hirigelt, hogy kicsuktam majd elmentem aludni?
@rdos: "Arra mi a biztosíték, hogy a bolsevikokat (korabeli megítélés szerint "köztörvényes terroristák") és utódaikat kedvenc Putyinoddal együtt nem az amik "csinálták-e meg"? " egyes kutatások szerint Lenint és a bolsevik párt vezetőit lezárt vagonban a német elhárítás küldte Oroszországba, hogy legyengítse az oroszokat. Volt egy francia film erről a Spektrumon, nem vicc...
@pianolight: "Ráadásul a közelebbi állomásozott itt "ideiglenesen" 45 évig."

Ja és Rúzvelt bácsi meg Csörcsill apó dobott oda minket fékek és ellensúlyok nélkül nagyondemokratikuschan kobáéknak.
@Gábris szomszéd: Igazad van, folytatniuk kellett volna a háborút, egészen az ezeréves határokig, hogy megjutalmazzák országunkat a hadüzenet hálájául.
@kekex: Hogy mik vannak, már te is? Amúgy jó írás. Viszont úgy látom ha akarnánk se tudjuk elkerülni, hogy ne adj Isten Budapesten is legyen terrorcselekmény. :(

Szijjártó bejelentette: megjött az ukáz Amerikából, akarja vagy nem akarja a gyarmat, menni kell az IÁ ellen

kuruc.info/r/2/140316/
@pianolight: Mondjuk ha úgy csináltuk volna mint a románok, akkor nagyon valószínű, hogy Európában több terület élvezhette volna az ideiglenes állomásozást.
@jaegtoer: semmi pejoratív nincs abban, hogy azt a kutyát emlegettem. beszélni is tudott, gondolom, ő is tudna mutogatni bármilyen processzornak kiemelkedő iq eredményt. na, meg pláne abban a tekintetben, hogy az egész rodeo kapcsán vetődött fel, kb. egy szintet feltételezve beethoven és rodi között. pont passzol mindkettőhöz az az eb.
@Gábris szomszéd:
Szijjártó legyen végre férfi, mondjon nemet!
@Imola Helyesi: Neked úgy tűník, hogy férfi? :)
@ausländer Sipi: mi van? ennyire hozzászoktál a svejci friss levegőhöz, semmi szennyeződést nem viselsz el?
@Gábris szomszéd:
Érdekes Európában mindenki változtathatja a határait, csak mi nem.Az elmúlt 25 évben átrajzolták a trianoni határokat, most meg a lengyelek kérnek falvakat a csehektől.
Inkább ezzel foglalkozna Szijjártó, ne hozzon ránk terrorista veszélyt.
@Imola Helyesi: "Szijjártó Péter pénteken az M1 Ma reggel című műsorában kitért arra is, hogy a döntéshez kétharmados parlamenti többség szükséges."

Szerintem ezen a szavazáson már Apáti is tuti ott lesz, abban viszont nem vagyok biztos, hogy a cocik és csatolt eszmetársaik nem szavazzák majd meg.
@Gábris szomszéd:
Változnak az idők:)))
Ma már conchita az ideál, nő is, férfi is.
Csak úgy. :)

Orbán nem érti, miért nem kattant a bilincs

- Hiányzik nekem az, hogy nem kattant a bilincs az ügyben
- Nekem is. A kormány nem irányíthatja az igazságszolgáltatást. Ennek van előnye, de ilyenkor van hátránya. Ha irányíthatnám, akkor kattanna a bilincs.

index.hu/belfold/2015/03/06/orban_kossuth_radio_interju/
@Gábris szomszéd:
Most meg direkt jó a Fidesznek a kétharmad, így elkenheti a felelősséget.
A sexpirnyaló pártok meg fogják szavazni, azok is,akik eddig ellene szavaztak.
@pianolight: Bizonyos dolgokban nemcsak a szélsőségesek értenek vele egyet. A romakérdéssel kapcsolatban pártállástól függetlenül az emberek nagy része egyetért. Óriási baj, hogy ezt az ellenzéki pártok és némely magát liberálisnak nevező emberke nem képes megérteni, és ezzel gyönyörűen a Jobbik malmára hajtja a vizet.
a poszthoz szolva, nem igazan ertem, hogy mi a meglepo ebben. a jobbikot a fidesz hozta letre, hogy begyujtse es szukseg eseten a sajat hasznara mozgositsa a nacikat az utcan, vagy a szavazofulkeben - 2006 oszen lathattuk is az utcai foprobat. meg a valasztasok elott deklaralta gaudi-nagy, hogy ha kell, a fidesznek a jobbik tamogatasaval de mindenkeppen meglesz a ketharmad.
@parti_giano: ezt a szennyezodest sosem viseltem el:-)

tisztaban vagyok vele, hogy miert van itt es nem fogom megadni neki a sikeresseg oromet:-)
@parti_giano:

" semmi szennyeződést nem viselsz el?"

Semmi?? Lassan teljesen ellepi a szenny a blogot.
@Imola Helyesi: Hogy is van az a dörgedelem, hogy márpedig Európa határai változtathatatlanok? :)

foter.ro/cikk/20150305_teruleteket_adhat_at_csehorszag_lengyelorszagnak
@Gábris szomszéd:
Petike inkább Romániába menne határkiigazítást kérni.
@pianolight: Gyanítom azóta a németek verik a fejüket a falba. Ugye akkor jó ötletnek tűnt a cári Oroszország szétzilálása, így partnerek voltak ebben az ámerikai? cionista? körök pénzelte puccsban. :-( Persze ez csak egy konteó, semmi több. :-)
@Gábris szomszéd:
Persze, hol van már Jugoszlávia, Csehszlovákia?
Ukrajna sem nagyon akar egyben maradni. Csipkézik a cseh-lengyel határt is.
Köszönjük meg a hajbókoló kormányainknak a betonszilárdságúvá vált új magyar államhatárokat.
@Kacsura: Volt már olyan dolog, amiben én is 1-etértettem vele, csak most hirtelen nem jut eszembe. Mondtam én valamit a cigánykérdésről, valaha, akárkinek? Nem keversz össze valakivel?
Szijjártó Péter!
Vigyázó szemed a határon túli területekre vesd, ahol még autonómia sincs, utána menjél az arabokhoz háborúzni!
Majd, ha a magyarokért tettél valamit, és el is értél, utána hozd ide a terrorveszélyt!
@pianolight: Nem, te nem, ez inkább arra vonatkozott, hogy Gábrissal a romakérdésben valszeg többen is egyetértenek,lehet, nem itt a blogon, de a való életben biztos. Bocs, ha félreérthető voltam.
@rdos: Az alapvető célt elérték: Oroszország abbahagyta a háborút, és a saját népét kezdte írtani, majd amikor már nem volt golyó, karddal lekaszabolni, végül halálra éheztetni. Utána persze a 2 németo. már nem volt annyira nyerő, ma viszont köszönik, jól vannak a németek, pölö a saját különbejáratú gázvezetékükkel :-)
@Kacsura: No problem, lehet, hogy figyelmetlenül olvastam. Az biztos, hogy a községekben, falvakban élő emberek számára másként jelentkezik a romakérdés, mint nekem aki biztonságos városi környezetben lakom.
@Orica Középföldi: ettől nem félek. minden falunak van bolondja. van, ahol polgármester is lett belőle. itt sohasem lesznek, mert tudunk szelektálni, meg a humorunk is jobb, mint annak a falunak.
@ausländer Sipi: tudom, csak aggódtam, hogy a hegyvidékiek sterilizáltak. most megnyugodtam.
@pianolight: Inkább fogalmazzunk úgy, hogy a vidéken élőknek. De ez nem fog megállni itt, előbb-utóbb begyűrűzik az igazán nagy városokba is. Forgácsnak volt egy írása nem is olyan régen, ahol ha jól emlékszem, az 5 éves korosztálynál már 20 %-ra tette a romák arányát. Elgondolkodtató.

Egyébként marhára ketté kéne választani a dolgokat: Az emberek legnagyobb részének a romákkal, mint nemzetiséggel semmi baja. A cigány viselkedéssel annál inkább. De félelmetes, hogy mennyire elbeszél egymás mellett vidék és főváros.
@Gábris szomszéd: @Imola Helyesi:

Gondolom ha majd egyes magyaroknak is olyan "követelései" lesznek a környező országokkal szemben, amit a másik fél kölcsönösen és folyamatosan elismer vagy 70 éve, és a nagysága sem lépi túl a 3,68 km2-t, akkor a politikai vezetés is könnyebben aktivizálja majd magát.
Akkor ugye ennyit a cseh-lengyel és a magyar párhuzamról...
@parti_giano:

A menyétem átnézte az elmúlt két napot, majd elment hányni. Azóta depis.
Azt hiszem esedékes a környezetváltás:)
@Imola Helyesi: bogaram, semmi akadálya, hogy kiköltözzél a határontúli területekre, s gyarapítsd az ottani magyarok lélekszámát. legalább megismernéd a problémáikat.
@Kacsura: A kérdés: mi a a teendő? ( by lenin). A fiam egy kisvárosban lakik, ott például van nem is egy gazdálkodó, aki munkát ad a cigányoknak, emberi bérét, és nem is hallottam, hogy ott baj lenne a romákkal. Persze, a városszéli mini putrisoron lehet, hogy ott is vannak bajok.
@pianolight: Soha senki nem mondta, hogy kollektíve baj lenne velük. Mi a teendő? Mondjuk az, hogy egy közösségen belül mindenkire ugyanazok a viselkedési szabályok vonatkozzanak.
@Imola Helyesi: ugyan mar, minek a mubalhe?
ugyis le fogod melytorkozni abban a pillanatban, hogy veszelyben a szent ketharmad es a ner:-)
@Gábris szomszéd: Talán konkrétabban kellett volna fogalmaznod, mert én csak születésem okán vagyok annak a közösségnek a tagja, amelyiknek te is, ezért azonban nem szeretném, ha a te szabályaid szerint kellene élnem, én sem várhatom el tőled, hogy az én szabályaimat betartsad. Vagyis, mondd meg, hogy milyen olyan szabály van, amit nem tartanak be, és azt a törvény nem bünteti.
@parti_giano: ha annyira sterilizaltak volna akar vissza is mehetnek. hiszen ezek elol a tombhazmesterek, onkentes vagonirozolegenyek, kisnyilasok, avh-sok es besugok elol leptem le elsosorban.
@pianolight: Nem kell ezt túlspiráznod. Normális emberi együttélésről beszélünk, ami egyből lejön bárhol is élsz. De ha mondjuk a kettősmércére vagy kíváncsi itt van mondjuk egy friss példa.

"Pakusza Zoltán a Jobbik önkormányzati képviselője ennek kapcsán felidézte: 2012-ben az Avason békésen, fegyvertelenül sétáló szebbjövős polgárőröket azonnal fogdába vitte a rendőrség, amiért szerintük a közrend fenntartásának látszatát keltették, akik viszont élet kioltására alkalmas eszközökkel készülnek közterületen erőszakos cselekményt elkövetni, azok semmilyen szankciót nem érdemelnek."

alfahir.hu/uj_szabadsagjog_miskolcon_fejszeviseles_kozteruleten
@ausländer Sipi: Maradjunk inkább abban, hogy a jobb fizuért. :)
@Gábris szomszéd: " túlspiráznod" segítek, rosszul írod a szót, az alapszó: spila, a játék szóból.
A kérdésemre nem válaszoltál, van-e olyan bűnös dolog, amit szerinted a cigányok ( és csak a cigányok) csinálnak, és a törvény nem bünteti?
Nekem a békésen sétálgató polgárőrök éppannyira félelmesek, mint a nyóckerben egy ruhásszekrény méretű egyén. Ez az én "kettősmércém".
Most elmegyek, csak, hogy tudd, nem a lehengerlő érveid súlyát cipelve.
A cigányokat sem kell egyforma tömbként kezelni.Ők is sokfélék, vannak békésebbek, veszélyesebbek, butábbak, okosabbak.Pl. én kedvelem a cigány zenészeket, a békés, udvarias eladókat a piacon, viszont nem szeretem a románcigány tolvajcsürhét.
Régebben egy cigányasszony gajdolt, hogy adjunk neki ruhákat. Vittem neki egy zsákkal, szétdobálta, utána elkezdett veszekedni velem, hogy ilyen rongyokat ő nem hord.
Vagy behívtam egy cigány gyermeket, megvendégeltem, erre ellopott az asztalról egy ötszázast.
Sok cigány nagyon magasra is ki tudott emelkedni, mint pl. Mága vagy a zenész cigány családok.
De nem szeretem azokat, akik koszosak, elhanyagolják a gyermekeiket.
No, hiszen nyelvművelés, spira meg spila.
Használjunk nyugodtan magyar szavakat. Ne játszd túl az eszedet, pl.
Orbán reggel a bilincs kattanását hiányolta, hát most megkapta. :)

Négy embert vettek őrizetbe Matolcsyék feljelentése nyomán

hvg.hu/itthon/20150306_Negy_embert_vettek_orizetbe_Matolcsyek_fe
"az Isten nem mossa le róluk, hogy kistestvérként Orbán kétharmados szekerét tolják."

Ehhez erős egyirányú médiakampány szükségeltetik. sokaknak kell követni a Komodói Sárkány által kijelölt propaganda főcsapás irányvonalát!

Az egyoldalú lehengerlő, hányingerig ismételgető érvelést argumentatio ad nauseamnak hívják tanult tudósok.

Újabban az eljárást goebbelsi módszernek is nevezik a publicisztikában,

noha természetesen nem egyedül a náci Németországban alkalmazták a történelem során.

Ahogy több propagandista is felismerte, a módszer hatékony,

mert ha valamit kellő ideig (és hatással) ismételgetünk, az emberek egy idő után hajlamosak elfogadni igaznak,

talán mert megszokottá válik, mint egy ismerős bútordarab, észrevétlenül része lesz az ember gondolkodásának.

Szélsőséges formájában akár agymosásra is alkalmas.
@Gábris szomszéd:
Tetszett ez az ételes kommented.
@pianolight: "Nekem a békésen sétálgató polgárőrök éppannyira félelmesek, mint a nyóckerben egy ruhásszekrény méretű egyén."

Na látod ezen piszis ökörség miatt emelkedik a jobbik népszerűsége továbbra is. :) A többit szerintem te is ki tudod rakni.
@Gábris szomszéd:
De hol, a budikosernél vagy a hungáriakrachnál, esetleg a szechenyinél?
Mi van már itt?
Gyáltól Pécsig
tarol Orbán vejének cége

Ha Szlovákiából nem is, itthonról tovább nyeri a tendereket
a Tiborcz István vállalkozása.

www.origo.hu/itthon/20150305-gyaltol-pecsig-tarol-orban-vejenek-cege.html
Tényleg az első őrizetbe vett tőzsdéssel vajon mi van? Lezárult már az ügye? A nevét is elfelejtettem már, olyan régen volt, de fő, hogy a bíróság a helyén van, és dolgozik rendületlenül, és a haza fényre, az ügy meg feledésbe merül.
reggel bilincset akart, és erre tessék:

Letartóztatások a jegybank feljelentése után

Négy embert vettek őrizetbe.

-

Börtönt várna Orbán Viktor

A kormányfő a Kossuth Rádiónak adott péntek reggeli interjújában a Buda-Cash botrány kapcsán beszélt arról, hogy "nem erősíti a jogállamiságba vetett bizalmat, hogy még senki csuklóján nem kattant a bilincs, és nem tudni, hová tűnt az emberek pénze."

-

www.origo.hu/itthon/20150306-letartoztatasok-a-jegybank-feljelentese-utan.html
@parti_giano:

Mondjuk Gyulafehérvárra, ha úgy nem találná Alba Iulia, de már Cluj Napoca is betenné neki... a kaput.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a mal zrt ugyeben is pontosan ugyanez tortent. a nagysagosur ejelentette a parlamentben reggel, hogy ejnye, miert nincsennek sitkon a mal zrt vezetoi es lass csodat! delutanra mar elozetesben voltak.
Gábris!
Még egy pár, ami így eszembe jutott:
olajozottan mennek a dolgok, lezsírozták az ügyet, borsot tört az orra alá,, zabszem van a sejhajában, káposztafej, mákos, tökfejű, belehabarodott, ez zsír, főzelékszagú, hájas, húsos, csülke van, sonkája van,
Ezért csodálatos a mi gyönyörűséges magyar anyanyelvünk.
@Orica Középföldi:

"_A menyétem átnézte az elmúlt két napot, majd elment hányni. Azóta depis.
Azt hiszem esedékes a környezetváltás:) _"

Itt csak a környezet tükröződik vissza.

A minapi svalbárdi tájolás nem volt rossz irány, csak le ne késd a menetrend szerinti rén-fogatot. Egyébként ott is despotizmus van, csak az uralkodó felvilágosult abszolutizmus üzemmódba van kapcsolva, és a Koronatanácsban olyan segítői vannak, mint Táltos, Táncos, Pompás, Csillag, Üstökös, Íjas, Ágas, Villám no és a lordkancellári posztot betöltő Rudolf, aki ráadásul nő. Mi sem jelzi, hogy ott tombol az egyenlőség és az emancipáció, valamint a jegesmedve hajkurászás és megrendszabályozás.
Gyálon szerel lámpát Tiborcz István cége

Az Elios Zrt. 250 millió forintért telepíti a LED-es közvilágítást. Volt cég, ami alacsonyabb árral pályázott.

444.hu/2015/03/06/gyalon-szerel-lampat-tiborcz-istvan-cege/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A 2010. november 5-én nyilvánosságra hozott kormányhatározat a MAL Zrt.-t nevezi meg az október 4-én bekövetkezett katasztrófa károkozójának."

hu.wikipedia.org/wiki/MAL_Magyar_Alum%C3%ADnium_Termel%C5%91_%C3%A9s_Kereskedelmi_Zrt.

es a birosag akkor minek van vajon?
@parti_giano:

Az óváros első utcájába? vagy az uruk-hai-okhoz? Utóbbinak Orica nem örülne, lévén középföldi.
@ausländer Sipi: emlékszem erre, és akkor még nem volt kézivezérelt a bíróság, ellenben a napjainkkal, ezért is így ukászolt Vezényló
@jaegtoer:

ki kell igazítanom kegyedet, svalbárdon nem despotizmus van, hanem teokrácia, a koronatanács engemet csak istinek nevez, sőt még azok a jegesmedvék is, akiket délutánonként amnesztiában és feloldozásban részesítek, így aztán gyakorolhatják mindazon tevékenységek sokszínűségét, melyek megakadályozzák a bornírt hülyeség beszivárgását svalbárd szent jegére.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"A kormányfő a Kossuth Rádiónak adott péntek reggeli interjújában a Buda-Cash botrány kapcsán beszélt arról, hogy "nem erősíti a jogállamiságba vetett bizalmat, hogy még senki csuklóján nem kattant a bilincs, és nem tudni, hová tűnt az emberek pénze."

teljesen igaza van!
hol van az emberek MANYUP pénze?
a vörösiszap adományvonal pénze?
stb,stb
ha lett volna, egy riporter is a stúdióban a mikrofonállványon kívül, akkor ott rögtön megkérdezhette volna!
aztán hozhatták volna a bilincset, a kívánságának megfelelően!
@Imola Helyesi:
Tényleg, hogyan is hazudott Rogán elvtársad megint egyet "szoci brókerbotrány ügyben?
A cégnév és a személy nem passzolt?
Ugyan már... :)
Tényleg, ennyire ostobenkók vagytok.

index.hu/belfold/2015/03/06/nagyot_bakizott_a_fidesz_a_buda-cash-botranyban/
@pianolight: Egyáltalán nem biztos, hogy én tudom, mi a teendő. De évek, évtizedek óta halogatjuk, és a nyomor csak termelődik újra. Ugyanakkor a jogaikat marhára tudják már...

Én nem engedném használni többet a megélhetési bűnözés szót. A lopás az lopás. Tudom, most azzal jönnének sokan, hogy de nem halhatnak éhen. Ugyan már.
Nem adnék 2 gyerek fölött támogatást. Senkinek. És sok-sok támogatást adnék olyan embereknek, mint aki az Igazgyöngy alapítványt csinálja, mert csak a tanítás-tanulás lesz az, amivel esetleg ki tudnak emelkedni.

De azt mindenképpen tudatosítani kellene velük (ó, hol is vannak az Ő képviselőik), hogy változniuk kell, alkalmazkodniuk kell. Hosszan-hosszan lehetne sorolni, sőt kellene sorolni, és beszélni kellene róla. És olyan jó, hogy mi ketten most beszélünk róla, még akkor is, hogyha marhára nem fogjuk megváltani a világot.
kedves feleim, kérem szépen értelmezzék már nekem a mondatban lévő ellentmondásokat, mert nekem csekély értelmemmel nem sikerült:

Orbán: a közmunka kiütötte a szocializmust, jöhet a teljes foglalkoztatás

Orbán Viktor szerint a segélyezés közmunkára cserélésével véget ért itthon a szocializmus, és három másik reformmal együtt igazi áttörést sikerült elérniük ezzel. A miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara pénteki gazdaságpolitikai fórumán arról is beszélt a Budapest Kongresszusi Központban, hogy nem tartják lehetetlennek a teljes foglalkoztatás elérését 2018-ra. Orbán a mostaninál jóval kevesebb embert kötelezne adóbevallás készítésére, ehhez pedig szerinte nem lelkizni, hanem cselekedni kell majd az adóeljárások közelgő átalakításánál.

hvg.hu/itthon/20150306_orban_iparkamara_gazdasag_munka
@pianolight: Nem haragszol, ha megint beledumálok?

Pl. nem törhetnek be a szomszéd nénihez, nem vihetik el a tyúkját, nem lophatják el a terményét.

A gyerekeiket nem járathatják koszosan, nem tehetik meg, hogy nem járatják óvodába-iskolába.

És még egy apróság. Van már egy olyan réteg is, amelyik messze nem szegénységben él (bár ez is elég relatív, nagyanyámék sem voltak gazdagabbak, mint most a romák jó része, csak igényesebbek). Nem tudom olvastad-e, Siófokon a polg.mester rendőri védelmet kért az enyingi romák miatt.

De azért nagyon szerencsés ember vagy, mert az már kiderült, hogy tényleg nem sokat tudsz róluk. Ezt nem rosszból írtam, félre ne értsd,
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Mondjuk, most ebben véletlenül igazad van, ritka pillanat. Én is tévedtem, Tölgyesi Péterrel kapcsolatosan.
De elég sok idő múlva jött rá az index is.
@jaegtoer:
kérted cisz moll:
di ri mi fi si la ti di

ami alapján képezhető:
do di re ri mi fa fi sol si la li ti

brühühyyy

most te jössz gesz moll ban???
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

és azt úgy nem lehetne, hogy elfeledkezni erről az isten barmáról, nem foglalkozni az idiotizmusával, nem elemezgetni a hablatyolását, hanem szépen, nyugodtan úgy átélni az agyhalál állapotát, hogy a káposzta is jóllakjék meg a kecske is megmaradjon?
@Rodeo36:

Ez csak hablaty, én meg nem geszizek.
ennyi tapló seggnyalót...

12:35
Lázártól, Semjéntől pénzt kértek Orbán évértékelőjén - videó

Orbán Viktor évértékelőjén kért adományokat a kormánypárti politikusoktól a Transparency International a korrupció elleni harcra. Németh Szilárd rezsibiztos úgy kérdezett vissza, mintha nem hinne a fülének, Semjén Zsolt rájuk csukta az ajtót, Lázár János pedig azt mondta, támogatja a TI-t, de nem pénzzel.

hvg.hu/itthon/20150306_Lazartol_Semjentol_penzt_kertek_Orban_eve
@hacsaturján:

"_és azt úgy nem lehetne, hogy elfeledkezni erről az isten barmáról,_"

Nem lehet. Itt nem ugyanaz a Nap kél, mint Svalbárdon.

Ezek már a csövekből is kilopják a gázt, aztán gázórákról hadoválnak.
@hacsaturján: mondasz valamit, tényleg igazad lehet, hagyni kéne a francba...
@hacsaturján:

"a káposzta is jóllakjék meg a kecske is megmaradjon"

Hogyisne! Kecske is, meg káposzta is?!
Még mit nem?!
Mindenki érje be a pányvával. Nahát?!
@jaegtoer:

má mé ne lehetne? dunának, oltnak egy a hangja, csak akarni kell. (lenin elvtárs és a száztaga cigányzenekar)
@jaegtoer:

ja, közpányvával, amitől elmúlik a lúdtalp is.
@hacsaturján: akik otthon maradtak azoknak ez szerintem nem olyan egyszeru. en is bejarok olvasgatni es borzongani es elvezem, hogy 1000 km-re vagyok a cirkusztol. de ha benne elnek nem tudom, hogy mit tennek. nem nagyon tudnek hatradolni es rahagyni a csutin mangalicara a jovo totalis szetcseszeset, az oktatas, az egeszsegugy, a gazdasag leepiteset.
@pianolight: "ma viszont köszönik, jól vannak a németek,.." Igazad van. Azért problémájuk nekik is van. Nem stasis, akarom mondani nem endékákiszes Angéla talált valami olyasmit mondani, többet a németek nem fognak harcolni ukrajnáért. Mi lehet a háttérben ha ezt találta mondani?

Más, megvilágosodtam, vagy megLEDesedtem? :-) Politikumunk betartja a közélet fő szabályát.

"Nem elég tisztességtelennek lenni, annak is kell látszani!" ... Várjunk csak! Ez nem is így volt. :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Lehetetlennek én sem tartom a teljes foglalkoztatást, legfeljebb nagyon-nagyon valószínűtlennek :) . Bár hogy hogyan akar túllépni a szocializmuson éppen azzal a teljes foglalkoztatással, ami az egyik ikonikus eleme volt a magyar szocializmusnak, azt szerintem ő sem érti.

A lényeg az lehet, hogy megint mondjon valamit, amiben a szocialista valami túlhaladott, elavult, soha vissza nem térő dolog legyen, ezen kereszül beszóljon az MSZP-nek, a többi meg úgysem érdekli.
@jaegtoer:
látod picinyem: sic transit gloria mundi

meg a tied is...nagypofával dumálni, majd az erőlködéstől beszarni ...ez vagy te

és akkor a viceházmester engem basztat, hogy a zongoristát leleplezem mint ármányos billentyű tolvajt és titkos ügynököt aki nembiztonságilag kibaszott titkos találkozókra zomngorázik csak nem tuggya hogyan tudná megemelni, vagy csak továbblöködni

a viceházmester meg evezhetne a pocsolyban és kereshetne benne ebihalakat ahelyett, hogy iderittyent mindenféle moszatszagú kitrákottyot

brühüyyy

szóval essem tudod
te is lenni görög diplomat??? mint a sírbatesz meg a zongorista és még sokan mások???
@hacsaturján:

Svalbárdrúl sokkal könnyebbnek látnám én is.
@ausländer Sipi:

akkor kimondom aperté a kerekperecet. a kedves vezető se foglalkozik azzal, hogy mit beszél. muck for muggs dünnyögi péntek reggelenként és lőn! vemhedő energiák pocsékolódnak rá amolyan félázsiai módra, mer mégiscsaak faszább mán korán rosszkedvűnek lenni, nicht war?
@jaegtoer:
persz arra ébredni, hogy cisz moll, assem akármi, dehát ha nem tudod akkor azt is, mert a lelki szegényeknek mindent

brühüyyy
@ausländer Sipi:

ja. én is tejjesen motiváltan váltok csatornát, ha meghallom ezt a károgó faszfejet.
@dr. jenőke (jenőke):
"A 113 éves barna kislány kipállott a kapujában és már senki nem akar végigmenni az akácos úton"

Az az akácos út Pápán van, és éppen söprik :) és már 116 éves lett a leányzó :)
@Rodeo36:

Rodi, ha nem hallottad ki belőle a humort az legyen már a te problémád, és feldolgozhatnád végre, hogy nem te születtél Rubinstein-nek, már mint az Arthur-nak:)

Az pedig, hogy egy nagyképű barom vagy, ahogy a netről idemásolgatsz ezt-azt, aztán előadod a janit, miközben csak egy bunkó-tahó-tapló nagyzoló faszkalap vagy, (bár ezzel sértésszámba menően túlértékellek, mert még ehhez is fejlődnöd kell, 20 évezrednyi evolúciós utat magad mögött hagyva:) és csakhogy jobban kitűnj, más kommentjébe már a saját hazugságodat is belemagyarázod, az már mindent visz!
Te kocsog, tolvaj és hangjegyhamisító, akit már idiótasága miatt nem alkalmaznak a fekete mosogatóban sem, nehogy belefulladjon a lefolyóba:)

Attól, hogy egyszer még tróger korodban segítettél a Zeneakadémiára becipelni egy Bösendorfer-t, jobban mondva csak a lábait, mert azt merték rád bízni, nem múlt el a botfüled:)

Amúgy meg ha okoskodni akarsz, akkor, ne:D

www.zenergia.hu/page.php?21

hu.wikipedia.org/wiki/Zenei_hang
@jaegtoer:
a szokásos jégeső moslékkal

nehidd, hogy kinyitok bármilyen linket
de javallanám ne dühögj, mert árt a szépségednek és a cizellált stílusodnak, ugye drágám? kis cuncimókuci...lila tablettát beszed, lenyeli és csendben marad

mit akartál mondani???

brühüyyy

sic transit gloria mundi (te kis mundi)
Hát nem tudom, most divat-e félhangokat énekelni , mert a Dalban volt egy pár szám, mintha nem tudták volna kiénekelni a magas meg a mély hangokat se. Ez egy új divat leend, énekelj úgy, hogy ne derüljön ki,
mi volt a kottában, vagy nem is volt kotta, félhallás után tanulták be?
@Rodeo36:

Most menj és látogasd meg a Cisz Molly-t.

Aztán beszélgethetünk úgy 2050-ben. De józanodj ki addigra bazmeg, és legalább a zeneelmélet alapjait vágd be, mert kikérdezem!:)
@hacsaturján: néha nekem is az az érzésem, hogy mond valamit abból, ami a fejében kavarog, mindezt azért, hogy értelmezzék már neki a pszichológusok, akik kb. 5 millióan vannak az országban.
Rodi, most hol vagy, és milyen ott a tenger?
Jó neked, hajókázhatsz bármikor, és énekelhetsz, mint a részeg tengerész. Ne is törődj a cisz mollal, irigykednek rád.
@Imola Helyesi:

most Las Palmas mintha tennap írtam volna a tengerpart csodálatos a sok fehér sziklával és a 12 méteres hullámokkal

hadd üsse meg őket a guta a kisdunán és a többi mocsaras magyar helyen mint a balaton nevű néplavór

brühüyyy
@jaegtoer:
itt űl mellettem, mit üzensz neki???

majd ha letranszponálod magad gesz moll ba akkor "folytassuk" kedves nedves Kleóóóóóóóóó

jó estét nyár jó estét szerelem

lenni görög diplomat

és csak nem loptál megy Samsonite páncélozott táskát (nekem olyan van golyóbiztos)

brühüyyy
@Rodeo36:

"_a szokásos jégeső moslékkal

nehidd, hogy kinyitok bármilyen linket
de javallanám ne dühögj, mert árt a szépségednek és a cizellált stílusodnak, ugye drágám? kis cuncimókuci...lila tablettát beszed, lenyeli és csendben marad_"

Én? Ugyan! Lehet,hogy álmodsz! Akkor minden meg van bocsátva.

Ha valami/valaki is dühöng, az benned az őrület, esetleg az elnyomott lelkiismeret és a hétemelet tahóság:)

A buzi változatodat kár volt előhozni, nem lettél vonzóbb, de ha itt akarsz halászni, szerintem rosz ajtón kopogtatsz:)

Azért írtam buzit, mert feltételezem, hogy a jóérzésű homoszexuálisok már kiutáltak maguk közül, s amióta kecskéket kell hajkurásznod, azóta mintha frusztráltabb lennél.

Fordulj Viktorhoz neki vannak válogatott disznai, de végső esetben Mészáros Lőrinc is segíthet rajtad, Csányiról nem is szólva.

Fel a fejjel Rodi. Sose volt könnyű az élet, de azt nem hittem, hogy ennyire nehéz neked.
Meg tudom érteni, hogy muszáj innod.
Ne szégyelld, csak olyankor fogd be a pofád, és dugd el a billenytűzeted és a mikrofonodat magad elől és hallgass Rubinstein-t. Elég jó, azt mondják. De cipőt már nem fényesít. Ne keresd.
@jaegtoer:
kösz...hát egyre jobban kitárulkozol, csak így tovább

Anton Rubinstein? és melyik művére gondolsz?

brühüyyy

és miért irígykecc? bár nem tudhatod de inszinuálni azt te is tucc, ne várd meg azt amikor én kezdek el inszinuálni...

szerencsétlen

forrásaid kiapőadtanak és a sivatag száraz homokja mint a magadfajta homokosoknak
@Kacsura: @pianolight: ez a megoldatlan/meg nem értett helyzet a legnagyobb gond moon... kevesen akarnak szembenézni az okokkal (ez pedig a "képzetlen/tudatlan" többség hibája, nem a minoritásé... cselekedeteik/életvitelük csupán reakció)...
@Rodeo36:

Arthur Rubinstein. Már ha olvastál róla, bár a Lemezborítókon is helyesen szokták írni a nevét.

Az óvoda bezárt.
@parti_giano:

a problema sajna az, hogy nem kéne 5 millió cihológus, hanem adott esetbe egy jó fülű ügyész meg három rendőr a végrehajtáshoz és máris csattanhatna a bilincs a szerencsétlenen, csakhogy valaki a kedvére tegyen.
@Rodeo36: "Samsonite páncélozott táskát (nekem olyan van golyóbiztos)"

mitől golyóbiztos?... nem sikerült megfarkalni?... (sokkal jobb neked írni, mint a kormánypártiaknak)
@jaegtoer: wiki:
nton Grigorevich Rubinstein, em russo Антон Григорьевич Рубинштейн, (Vikhvatinets, 28 de novembro de 1829 — Peterhof, 20 de novembro de 1894) foi um pianista, compositor e maestro russo. É apontado como um dos melhores pianistas sendo sem dúvida um virtuoso.

brühüyyy

magadra zártad az óvodát? végre kidobtad a kulcsot az ablakon?
Személyeskedés befejez! MINDENKI!
Első figyelmeztetés volt!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ez nem személyeskedés, hanem vérre menő zeneelméleti:) összecsapás, sárgarépa főzelékkel nyakon öntve. Minden más belemagyarázás arról nem is szólva, hogy mindenki anyja tiszteletben van tartva:)

Amúgy az lehet az egésznek az oka, hogy módfelett irritáló annak a trógernek a hangja, akinek szövegét lehet hallani a poszt megnyitásakor. Reggel óta nyomaszt:)
@Gábris szomszéd: "Nekem a békésen sétálgató polgárőrök éppannyira félelmesek, mint a nyóckerben egy ruhásszekrény méretű egyén."

Na látod ezen piszis ökörség miatt emelkedik a jobbik népszerűsége továbbra is. :) A többit szerintem te is ki tudod rakni." Szerintem nem tudod, mi az a PC. Hacsaknem arra gondoltál, hogy nálam a cigánynak nem eposzi jelzője a büdös, a "mellényes polgárőröket pedig nem AS/munkásőröknek nevezem?
Elmondom még egyszer, mit jelent az idézett mondat, a fentiek közül bármelyikkel találkozok, átmegyek az utca másik oldalára.
Gábrisnak: helyesen: SA/munkásőr
szakértelem, mint a Várkertben és olyan sok másik helyen:

Egy éve sem adták át a Keleti pályaudvar 7 milliárdból befejezett aluljáróját, máris több helyen pereg a vakolat a mennyezetről, eső után vödrökkel fogják fel a becsorgó vizet. A szivárgást födémhiba okozhatja, de áznak a tavaly befejezett szakaszok is. Az építtető nyár elejére ígéri a vizsgálatot, a javítás miatt forgalomterelések lehetnek.

www.origo.hu/itthon/20150306-vodrok-es-potyogo-vakolat-beazik-a-keleti-palyaudvar-aluljaroja.html
@Kacsura: Kedves hölgy, a kettőre egyszerre válaszolok: az nagy baj, ha se nem gyűlölöm a cigányokat ( aki kirabolt, és majdnem végzetes következménye lett azt azért szeretném, ha börtönben rohadna), se nem védem őket?
Amiket a másodikban leírtál, azokat bünteti a törvény. Kivétel a kötelező óvoda, de úgy rémlik 2016-tól azt is szankcionálják.
Arról nem én tehetek, ha a rendőrök nem viszik be a cigányt, mert akkor ők se tartják be a törvényt. Arról viszont én tehetek, hogy biztonságos környéken élek. Remélem ez nem jellemhiba D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
nincs valami halványhupikék zöld piros pirulád nyomasztás ellen? sohasem venném a lelkemre ha itt lenne nyomasztva a "kedves" ...egyébként aszongya az EKB hogy megveszik Magyarországot kilóra, kilónként 13,57 Euro de nem mindent levédiából csak azt amit a sohasemvoltjólét múzeumába be lehet vitrinezni hogy na Habony eelvtárs láthasson még egy bazi nagy vitrint, és adnak neki vízumot de nem tértivevényeset

brühüyyy
izgalmas lesz amint a matolcsi elvtárs el kezd eccerre 7 felé nézni és el is indúl arrafelé amerre lát...

a mai fámában olvastam...link egy izé mi lesz így a magyar államkötvényekkel meg az állampolgársági árverésekből???
@rdos: "Angéla talált valami olyasmit mondani, többet a németek nem fognak harcolni ukrajnáért. Mi lehet a háttérben ha ezt találta mondani?" Szerinrem egyszerű, a német polgár a megkeresett pézéből nem akar az ukránokra költeni, ez volt a görögökkel is már, remélem Mo-t nem éri el, jó sokáig:-)
@Imola Helyesi:
"A Jobbik van messze a legjobb helyzetben, mert a Fidesz a hibái miatt veszít a népszerűségéből..., az MSZP meg nem baloldali, csak szavakban,egy csomó meggazdagodott ember nem képviseli a szegény embereket. "
Fentiekhez azt érdemes látni, hogy a Fidesz és az MSZP magabiztosan élvezi kétes értékű eddigi pozícióit, cinikusan passzív, eközben nem érzékeli ennek veszélyeit.
Bizonyíték erre a veszprémi szavazás, ahol a Fidesz nem exponálta magát öntelt fölénye miatt, és veszített.
A Jobbik stratégiáján és munkálkodásán látható, hogy az emberek közvetlen közelében olyan retorikával él, amely egészen biztosan megérinti testközelben a tömegeket. Nem a nagypolitika magyarázataival él, hanem a közvetlen sérelmeiket és kényszereiket sorolja fel, melyeknek jegyében uszíthat a kormány ellen, miközben védőpajzsként a saját szerepét
emlegeti fel.
Az MSZP szisztematikusan nem üti le a magas labdákat - pedig ezerszám pattognak - láthatóan mindíg a következő ciklusig reméli a túlélést.
Az MSZP-nek a tapolcai választás miatt élnie kéne a helyszínen, az emberek, a szegények között, és feladata lenne megvilágosítani a fejeket a már életbe lépő szociális megvonások miatti további elnyomorodás veszélyeiről.
Biztos sikerre számíthatna, ehelyett semmitmondó közleményeket ad ki, lagymatag sajtótájékoztatón pózol, majd békésen szundizik a parlamentben.
Folytathatnám, de már így is felturbóztam magam a semmirekellők kártékony létezése miatt.
@Sir Bates dö Hól: z a megoldatlan/meg nem értett helyzet a legnagyobb gond moon... kevesen akarnak szembenézni az okokkal (ez pedig a "képzetlen/tudatlan" többség hibája, nem a minoritásé... cselekedeteik/életvitelük csupán reakció)..." Kacsurának már válaszoltam, gondolatodról három dolog jut eszembe: a mo-i, és tőlünk d-k-re lévő cigányság más, mint a spanyol, vagy a szintu cigányok, azok még sokkal inkább a szigorú, régi erkölcsük szerint élnek. A másik, hogy a cigányság estében is fejétől bűzlik a hal, vezetőiktől, de az nem "cigánybűnözés", hanem fehérgalléros ? D A harmadik, meg általánosabb, MO.-n a kisebbségekkel mindig mostohán bántak, minden értelemben, én is kisebbség vagyok, mert nem szavaztam a kormánypártra (se). A politikai kisebbség is kisebbség
@jaegtoer: Ne törődj a hablattyal. Amiről magyarázott, az az abszolút szolmizáció, Mo.-n ( és pl Japánban)a Kodály módszerrel a relatív szolfézst használják, annak sokkal nagyobb a gyakorlati haszna. Amiről ez beszél azt nálunk csak zenetörténet címén oktatják.
@pianolight: ez a réteg nyomorba és kilátástalanságba születik, a moi szocializációs környezet (a mindennapi rasszizmus) lehetetlenné teszi az ebből való kitörést, bármely eddigi (az elmúlt 500 évben) establishment valós támogatást soha sem nyújtott nekik...
@Sir Bates dö Hól: Pontosan így van, csak a szavazataik kellenek a mindenkori kormánynak. Akik viszont feljebb törtek, mindent megtesznek, még sikeres korukban is, hogy hasonlítsanak a gádzsókra, miközben tán ők nézik le leginkább társaikat.
@pianolight: "Elmondom még egyszer, mit jelent az idézett mondat, a fentiek közül bármelyikkel találkozok, átmegyek az utca másik oldalára."

Én meg elmndom még egyszer, hogy a valóság és az átlagemberek 99%-nak egészen más tapasztalatai vannak. A jobbik azért emelkedik mert a politika nagy része, leszámítva a jobbikot ebben a dologban a homokba dugja a fejét és azt hiszi, hogy a bűnözés ellen önszerveződő polgárőrök, ugyanolyan veszélyt jelentenek mint a bűnözők.
Ez jó lehetett. :)

A Jobbikkal egy asztalnál

A rendezvény második felében következtek a pártok, azonban nem mindenki képviseltette magát. Mint kiderült, a Fidesz az utolsó pillanatig úgy volt, hogy küld képviselőt, végül aztán mégsem jött el senki a kormánypárttól. Az LMP már a meghívás során jelezte, hogy nem kíván részt venni, a Demokratikus Koalíció pedig a Jobbikkal nem volt hajlandó egy asztalhoz ülni. Igaz, Vágó Istvánnak valószínűleg nem szóltak a bojkottról, mert ő lelkesen végigülte a pártok közötti eszmecserét a nagyjából húszfős hallgatóság soraiban.

alfahir.hu/liberalis_megoldas_a_bevandorlast_legalissa_kell_tenni
@rdos:
Ez volt a múlt heti
hafr.blog.hu/2015/02/28/a_szabadsag_meltanyos_rendje#c26386293
és ezzel kezdődik az e heti
hafr.blog.hu/2015/03/06/reszlet_a_holnapi_beszedbol
Szimpatikus, "liberális konzervatív" társaság. Majd meglátjuk, mi lesz belőlük.
@Gábris szomszéd: És akkor mi is a Píszí? Vagy azt elfelejtetted? Szerencsére, itt nincs polgárőrség, ahol én lakok. Nincs rá szükség. A valóság, meg az átlagemberek 99%-a az már összesen ? % tapasztalat ? Megtisztelve érzem magam, hogy egy olyan ember írt nekem, aki ismeri az átlagemberek 99%-ának tapasztalatait. A kérdés, hogy a jobbik, az maga ez a 99%, vagy akkor a többiek miért nem jobbik szavazók?
A jobbik tőlem még gyúrhat is, hátha olyan erős és okos lesz, mint Svarci. Azt meg nekem ne magyarázd, hogy mit gondoljak az ilyen önszerveződésekről, és, hogy tartsak-e tőlük. Főleg, hogy amiről te is példálóztál az egy párthoz kapcsolódik. Ilyen volt már, SA/munkásőrség. Te szeretsz egyenruhásokat nézni, ahogy masíroznak? Nekem már a katonaság is bőven elég volt. Persze, mindig voltak olyanok, akik felnőttkorukban is szerettek katonásat játszani.
@pianolight: Most nekem kell elmenni, de majd válaszolok. :)
fideszjobbik szimbiózis ismét:

A Fővárosi Törvényszék szerint Hóman Bálint, a Horthy-korszak legendás oktatási minisztere nem háborús bűnös
Hóman_Bálint (1)

Igaz, részt vett a zsidótörvények kidolgozásában, támogatta Magyarország hadbalépését és ellenezte a béketárgyalásokat, majd Szálasiékkal menekült a Dunántúlra, de ilyen apróbb jellemhibái bárkinek lehetnek.

444.hu/2015/03/06/a-fovarosi-torvenyszek-szerint-homan-balint-a-horthy-korszak-legendas-oktatasi-minisztere-nem-haborus-bunos/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem vitatkozni akarok, ez az ítélet előre vetíti, hogy majd később ne legyen bűncselekmény, ha ma valaki megszavaz bármilyen szemétséget.
Ha szigorúan vesszük, egy hadüzenet megszavazása nem háborús bűn, csak sima mezei ( ha később "véletlenül" rosszul sül el a dolog DDD) Ha csak ez lett volna az eredeti ítélet oka, akkor jogilag indokolható a felmentés, ha nem is elegáns.
A többi, amit felsoroltál, az szerintem mind súlyos bűn, de nem háborús bűnök, hanem inkább a nemzet ellen elkövetettek.
Nyírő József ennél még tovább is ment, de őt Rajk László kérésére nem adták ki.
A szimbiózis teljesen ül.
@Gábris szomszéd: "...azt hiszi, hogy a bűnözés ellen önszerveződő polgárőrök, ugyanolyan veszélyt jelentenek mint a bűnözők...."

sose fogod megérteni.
milyen felhatalmazás alapján akarnak intézkedni ezek az önkéntes akárkik?
miben áll az intézkedés?
lesznek saját börtöneik is?
@Mariann19:
Végülis, amit írtál, azzal nagyjából egyet is lehet érteni.
Lám, néha összeér a véleményünk.
Sajnos, engem is fel szoktak idegesíteni sokszor a pártok, a hatalomhoz, a választóikhoz, a képviselt eszméikhez való hozzáállásuk.
Egy régebbi írásodra még nem válaszoltam, abban is korrekten leírtad, mit vittek ki tőlünk az oroszok.
Én onnan tudom, hogy a legjobb barátnőm apja vasutas volt, és mindent látott.Vagonszámra vitték a jonatánalmát, csirkét, marhát, zöldséget, mindent.De akkor is kaptunk cserébe energiát. Túlzott iparosítást, kolhozokat, meg szocialista kultúrát is, melynek alapja az orosz kultúra volt, de azt azért nem kellett volna!
@punkfrog: Csak nem neked is volt ilyen témájú "kellemetlen" tapasztalatod az átkosban?
www.youtube.com/watch?v=NLcDJ2vuA_Q&fb_action_ids=960675237298657&fb_action_types=og.shares

és akkor vazsmegye vazsváron is tuggyák, hogy szabál az szabál

brühüyyy

kösd be magad mielőtt meghallgatod
@Rodeo36:
Mi van ródli, te vagy a hangfelvételen?
Kellett neked vonatozni:)))
@Imola Helyesi: Bocsi, de amit nyugaton is el lehetett adni, azt nem vitték. Ezt úgy hívták, hogy " tőkés árualap KGST-be való felajánlása tilos". Fegyelmi járt érte. Nem tökhülyék voltak, csak még nem eléggé tudatos, fejlődésben lévő kommunisták. Én meg ezt onnan tudom, hogy dolgoztam TEKER vállalatnál (Mariann tudja mi volt az).
Még azt is hozzátenném, hogy marhahúst csak akkor vittünk oda, amikor a lefölözés ( akkor még Közös Piac) miatt, ny felé nem tudtuk eladni. Ekkor viszont, tekintetbe véve az adóssághelyzetünket, és tartva attól, hogy a becsődölŐ MO. nem lesz annyira erős bástyája a békatábornak, ezt $ viszonylatban számolták el. ( ja akkor a KGST-ben rubelelszámolás volt, amit majdnem szó szerint kell érteni, államok szinte soha nem fizettek pízt egymásnak, csak írogatták a kockás füzetbe, mint a falusi szatócs, ezért maradtunk itt pl rengeteg szovjet felé irányuló követeléssel).Nem szeretetből, jól felfogott önérdekből tette ezt a SZU. Értékelem, ha el tudod más (Mariann) tudását ismerni.
@pianolight:

Bocsika, és téged erről ki kérdezett?

" Értékelem, ha el tudod más (Mariann) tudását ismerni."
Még mielőtt felidegelnéd magad, nyomjál csak ki.
@Imola Helyesi:
"Abban is leírtad korrekten, hogy mit vittek ki tőlünk az oroszok."
Igen, és indokoltam is.
Az orosz kivitelt a magyar nép hihetetlen ellenszenvvel kisérte végig, mert nem került egzakt módon megfogalmazásra a magyarázat.
Az egyik a háború utáni jóvátétel, amely azonos történelmi helyzetekben nemzetközi szokásjog szerint alakult. Én is beleestem abba hibába, amíg el nem olvastam a "Teherán, Jalta, Potsdam" c. könyvet, és kezdtem más megvilágításban látni a helyzetet.
Tetszettünk volna jó oldalon állni a II. Vh-ban, akkor erre nem került volna sor.
Ennek a folyománya volt a ránk erőltetett kollektivizmus, a kultúra, a közösségi élet kötelező formái. A kultúrát nem tartottam és nem tartom kártékony kényszernek.
A közhiedelemmel ellentétben személy szerint nagyra értékelem az orosz irodalmat, a klasszikus zenét, az építészetüket.
Más volt a figura a gazdasági együttműködésben, mert a KGST-n belüli orosz kényszerítő befolyás gazdasági lemaradást okozott az országnak. Gondolok itt a diktált termékstruktúrára, az export-import szelektált gyakorlatára.
Nem volt mit tennünk...
Ami a pártjainkat illeti. Ilyen ország nincs, ahol ennyire ne legyen konstruktív beütése az együttműködésüknek. Egyetlen vezérfonal létezik e pártok számára, a fennmaradás, a hatalom megtartása.
Az ellenzék már eszközökben sem gondolkozik ez ügyben, a Fidesz pedig olyan nemtelen eszközökkel hálózza be az országot, amely azt jelenti, hogy a gazdaságtól a sportig bezárólag a mamelukjaik irányítanak.
Már szinte közhely amit erről írok, de ez maga a valóság, és számunkra dráma.
@pianolight: naná!az ország összes stadionjában, és a vasútállomástól az odáig vezető úton...
ifjú gárda,önkéntes rendőr,
de úgy emlékszem, hogy akkor csak rendőrrel együtt intézkedhettek.de akkor aztán...
@Imola Helyesi: Neked és másnak sem sikerült még felidegelnie, alacsony a vérnyomásom és " Aquila non captat muscas". Illetve 1x R.-nek igen, de az előre kalkulált mellékhatás volt. Azt gondolom, nem kell kérdezned engem, hogy szólhassak. Ha akarod nyomj ki te. Azt hittem, van még benned " vágy a tudásra", ha tévedtem, akkor szójjá, vagy nyomj ki. Én akkor foglak kinyomni, ha megint uncsi leszel.
@punkfrog: Polgárőrségekről hallottál már? ;)
@Mariann19:
"Az orosz kivitelt a magyar nép hihetetlen ellenszenvvel kisérte végig, mert nem került egzakt módon megfogalmazásra a magyarázat. "

Nem csoda, hogy így szemlélte, hiszen végigrabolták az oroszok MO-t a háborúban, 56 is elevenen élt még az emberekben.
De Mo-t mindig kirabolták a nagyhatalmak, törökök,Habsburgok - most meg a nyugati multik..

Az orosz kultúrát én is értékelem, de túlzásba vitték. Minden ünnepélyen orosz verset szavaltak, orosz drámák tömkelege a színházakban, orosz kötelező olvasmányok főskolákon, egyetemeken. Orosz kétrészes filmek a tévében.Nemzeti ünnep nem volt, csak orosz, ilyenkor kiültek a kultúrházakban pártunk és államunk vezetői a helyi orosz katonai pártapparáttal a tribünre, és meghallgatták az internacionálét, meg a hős felszabadítókról egy-egy verset, majd a munkásőr dadogó felolvasása után csasztuskákat énekeltek.Egy ilyen ünnepség után halt meg egyik jeles politikusunk apja szívinfarktusban, nevet nem említek.
A határon túli kultúráról meg hallgattak, egy nemzedék nőtt fel teljes analfabetizmusban az elcsatolt területeket illetően. A világkultúrában és történelemben csak Egyiptomig, a görög-római kultúrához jutottak el, a többi kimaradt. Ellenben mindenkinek vizsgáznia kellett tud. szoc-ból és kívülről kellett fújnia jeles marxista agymenéseket.
A magyar kultúrában meg élt a három t, ennek ellenére nagyon sok kiváló magyar film , tévéjáték született, és a népi kultúrát is támogatták.
A gazdasághoz annyit tennék hozzá, hogy dőzsöltünk a mezőgazdasági termékekben, mert háztájija is volt a legtöbb parasztnak, meg divat volt a kertgazdálkodás is a téeszekben megtermelteken kívül. A gazdaságban meg teljes foglalkoztatottság volt, bért tehát mindenki kaphatott, KGST ide-vagy oda.
@Mariann19: "A közhiedelemmel ellentétben személy szerint nagyra értékelem az orosz irodalmat, a klasszikus zenét, az építészetüket." Csatlakozom, mivel "orosz"-ról beszélsz. Sajnos, Sztálin alatt és utána, az orosz kultúrában is kivétellé vált az érték, Jeszenszkij 25-ben halt meg, Majakovszkij 37-ben lett öngyilkos, Viszockij 80-ban, drog... Sajnos azóta nem vagyok képben. Te tudsz valami jót ajánlani?
Ja, és, ha nem akarod, hogy írjak, egy szavadba kerül D
Második liberális blogról tiltottak ki az utóbbi időben, engem a (volt) ős Szadesz-szavazót. :)

A Vincent blogról épp most tiltottak ki, mivel nehezményeztem a fidesznek való akaratlan seggnyalásukat -kommunizmus és fasizmus összemosása-, és ezt ők "bolsi" propagandának minősítették. Nekik is üzenem az alábbit, meg a poszthoz is írnám.

"A ködös Albionból lehet, hogy másként látszanak a dolgok, de itt Kelet-Európában élünk. Ha neadj' Isten nálunk is kitörne a polgárháború, elsőnek engem csapnának fejbe a nagy szívlapáttal a jobbikosok a szomszédból, és ásnának el a nagy körtefa alá, mert ismerik a politikai értékrendemet. Láttak nálam egy Népszavát, és ezt szóvá is tették. (Egyébként Népszabadság volt, és a TV-műsor miatt vettem meg.)

És nekem még szerencsém van, mert nem érpataki vagyok, és nem laknak errefelé nyugdíjas osztrákok."
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Az idézet a sajátom, csak már egyszer leírtam, azért az idézőjel.
@punkfrog: Akkor tudod, hogy mitől beszélek, testközelből, bát amikor én meccsre jártam, akkor még csak a Fradistákat verték :-), és én még gyorslábú voltam:-)
@vigyüktúlzásbaadolgokat: a 90-es liberál, meg a mai, tegnapról maradt, felmelegített rántotthús nem ugyanaz.
@Mariann19:
"Ami a pártjainkat illeti. Ilyen ország nincs, ahol ennyire ne legyen konstruktív beütése az együttműködésüknek. Egyetlen vezérfonal létezik e pártok számára, a fennmaradás, a hatalom megtartása.
Az ellenzék már eszközökben sem gondolkozik ez ügyben, a Fidesz pedig olyan nemtelen eszközökkel hálózza be az országot, amely azt jelenti, hogy a gazdaságtól a sportig bezárólag a mamelukjaik irányítanak.
Már szinte közhely amit erről írok, de ez maga a valóság, és számunkra dráma."

Ezeket írtad, és ebben is igazad van.
De ez így volt minden időben és korszakban azoknál, akik ismerik a hatalmi technikák "művészetét".
A politikában minden a hatalomról, s annak megtartásáról szól.
De a külpolitikában is. Az eu bürokraták tűzön-vízen keresztülviszik satnya egyentörvényeiket minden országban, az USA fegyveres fellépésre kényszerítene minket, az oroszok meg a "gázfegyverrel" élnek.
A hatalmi politikában nincs erkölcsösség, csak addig mímelik, amíg meg nem szerzik azt.
@pianolight: Várjál, ráadásul ugyanazon blog másik topikjában meg mocskos "fideszesnek" tituláltak ugyanazon kommentelők!!

A mai, doktriner liberálisoknak annyi eszük SINCS, mint egy marék lepkének. :))
@vigyüktúlzásbaadolgokat: bakker, téged a többi kommentelő küldött el a picsába.

egyébként, ha te ős szadesz szavazó lennél, ako nem okádnál permanensen a liberálisokra.
@taga20: Kommentelő mióta tud kitiltani, milyen hozzáférése van??

Liberális mióta =egyenlő a szadesszal meg idióta elefántcsonttoronyban ülő matematikaprofesszorokkal?? Amióta ők azt mondták magukról?!
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Lehet, hogy túlzásba vittél valamit? :)))
Ne törődj vele, engem meg innen tiltott ki Boli, de ő sem tudta, miért. Csak.
Hallom, milyen szegények vagyunk, mennyi pénzt tartottak a most lefülelt bankszerűségekben.
Zajlik az élet narancsföldén. :)

FIDESZES POLGÁRMESTER: HA A PARASZTOK NEM SZARNÁNAK, SOKAN ÉHEN HALNÁNAK

A tarnaleleszi polgármester úgy felhúzta magát egy faluról készült riporton, hogy még trágárkodni se sikerült rendesen.

alfahir.hu/fideszes_polgarmerster_ha_a_parasztok_nem_szarnanak_sokan_ehen_halnanak
@vigyüktúlzásbaadolgokat: azé me nyugger vagy bazdmeg, azé ne legyél már sötét!

én nem mondtam, hogy ők tiltottak ki, hanem aszt, hogy akkora fasz dumád volt, hogy mindenki elhajtott az anyádba. zöd?

"Liberális mióta =egyenlő a szadesszal"
te faszkalap, te teszel állandóan! és bazdmag legalább, ha fiatalos akarsz lenni, akkor ilyet ne írjál! (segítek: =egyenlő) zöd?

szerintem, vegyé vissza a retardált stílusodból, me a bicska kinyílik a szar stílusodtól!
huhhh
@Imola Helyesi: mer egy parazita vagy, azé. és eszt te is tudod.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Ne csodálkozz ezen. Engem ősfideszes nyanyák szociztak le a múltkor, mert elmentem a Kossuth emlékmű avatására, és véletlenül megjegyeztem, miért kerítették el, akkor mennyivel különbek Bajnai kordontól?
Beléptető rendszer volt, megkérdeztem, és éjszaka is itt lesznek, amikor jönnek a festők, mint a Szabadság téren? Aszonták, terroristák ellen van a kordonbordon. Hátha még megyünk az arabokhoz háborúzni!
@pianolight:
Az orosz irodalom, zene és építészet elismerését azért fogalmaztam meg direkte, mert a közvéleményben nem valami vonalas dolog ezek dicsérete.
Ez engem személy szerint soha nem befolyásolt, mert a művészet értékeit nem politikai befolyás miatt ismerem el, hanem a színvonaluk szerint.
Sajnos,az orosz kortárs művészeteket már nem ismerem, leköt a net, a gazdaság és a politika. Mint a legtöbbünket.
"Ja, és ha nem akarod, hogy írjak, egy szavadba kerül."
Hogyan mondhatsz ilyen dőreséget.
Megtiszteltetésnek veszem, ha beszélgetni kívánsz velem te, vagy a kommentelő társak.
Különben is jövök neked eggyel, megigértem egy választ, de mire sor került volna rá, elveszítette az aktualitását.
Emlékszel?Gazdasági elemzésben voltunk.
Folytatása következik, ha úgy jön ki a lépés.
@taga20: Nyugdíjasokkal mi bajod? Az cseppet sem érdekel, hogy engem sértegettek és sárba tiportak, az már inkább, hogy a doktriner liberálisok a legh.lyébb szálláscsinálói a jobbiknak, az eszetlen kommunistagyűlöletükkel.

Engem valszeg a vérmes bolsik is elsőként húznának fára, mivel katolikus vagyok, és ehhez ragaszkodom is. De ettől még nem fogom ugyanazt a nótát fújni, mint a karon fogva táncoló libek és fideszesek!!
@taga20:
Vegyél vissza a retardált stílusodból, nem hiányzik, jól el voltunk tahó stílus nélkül.
@taga20:
A 18.33-kor írt kommentedre csillagos 5-ös!
Üdv! Liberális barátod Mariann
@Imola Helyesi: "Inkább azzal foglalkozna Szijjártó, hogy ne hozzon ránk terrorista veszélyt."

A híradóban már mutatják, hogyan kezdik megdolgozni a coccikat az ügyben. Lelki szemeim előtt már látom FAB új posztjának a címét:

Az ISIS sem indok a kétharmadra
@Imola Helyesi: "Engem ősfideszes nyanyák szociztak le a múltkor, ... miért kerítették el, akkor mennyivel különbek Bajnai kordontól?"

Bár kevés dologban szoktunk egyet érteni, de ezt aláírom, hogy ott a pont. A szavazók kényelmesen elvannak addig, amíg szalad a szekér. Mikor kiderül, hogy a vezetőik (képviselőik) sem mindenhatók, akkor el kéne kezdeni önállóan gondolkodni, de ez nagyon kevés embernek sikerül.
@Gábris szomszéd:
Ja, ha Amerikának visszainteget, Amerikának nem mondunk nemet... sok köpönyegforgató.
A Fidesz ezzel elveszti Tapolcát is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "A Fővárosi Törvényszék szerint Hóman Bálint, a Horthy-korszak legendás oktatási minisztere nem háborús bűnös"

Na jó de ő legalább börtönben volt és ott is halt meg. Nála - gondolom valamely különös véletlen folytán - sokkal szerencsésebb volt egy másik háborús bűnös, akit élete végéig védett a Moszad, hogy aztán ágyban párnák közt szenderülhessen a pokolba.

kkbk.blog.hu/2009/08/21/schlomo_morell_amit_tudnia_kell_mindenkinek

mno.hu/migr_1834/izrael-nem-adja-ki-a-kommunista-tomeggyilkost-587939
@Mariann19: A másik nagy szabadsághívő, aki szintén szereti megmondani, hogy ki a jó liberális.

Olvastam egy jó jelzőt az ilyenekre: liberálfasiszták.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Azért legyél szuverén ezentúl is. Bár a mindenkori többség ellened fog fordulni emiatt. UI. a szavazók botorabb része átveszi az un. pártfegyelmet, egyéni véleménye nincs csak pártjellegű.
@Mariann19: kösz drága mariann, én mindig az eszdéeszre szavaztam, ameddig volt.
nem fogom letagadni. de ez a hogyishívják állandóan tépi a száját.
bakker, internetezik és a népszabadságot azé veszi, legyen tévéújsága!
margit normálisssssssssssss?

tégedeted szeretlek:)
@Imola Helyesi: A dékások már be is jelentkeztek, hogy meg legyen a fidesz kétharmada.

alfahir.hu/gyurcsanyek_besegitenek_meglehet_a_ketharmad
@taga20: Na ezért is jutottunk ide. :)
@Gábris szomszéd:
Mit mondtam? Mind oda fog állni, sok köpönyegforgató farok.
Ezeknek nem számít semmi, nekünk fognak bombát robbantani a sejhajunkba.
Még ez a többszázmdnyi lopás is !!!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Ez a doktríner, ez tetszik. Ez olyan szép, mint a "romapecsenye".
@vigyüktúlzásbaadolgokat: szerinted mi a bajom a nyuggerekkel?
szerintem semmi. csak az olyan ostoba barmokkal, mint te vagy, azokkal van!

annyi szart hánysz a netre, hogy hozzád képest ebola hígéniai menedzser.
@taga20:
Akkor már nem csodálkozom a hozzáállásodon meg a szókincseden.
@taga20: Hogy telt a heted? Holnap is melózol még? :)
@taga20:
Ahhoz azért az agyadat is tágítanod kellene, hogy megértsd, amit írunk. Nemcsak szesszel.
@Mariann19: A megtiszteltetés kölcsönös:-) A válaszod, meg csak akkor fontos, ha te annak gondolod, bár, ha megtörténik, én "fontos"- nak fogom olvasni DDD
Tessék, nyugdíjasok, áfa marad, fogyasztásért kell fizetni majdan, személyi jövedelemadó meg nem lesz.
@Gábris szomszéd: ne kontráz gázsi, me be vagyok pöccenve!

és ehhez mit szóltál anno, amikor még kispap voltál?:)))

www.youtube.com/watch?v=w-rv2BQa2OU
@Imola Helyesi:
"A hatalmi politikában nincs erkölcsösség."
A politikának ezt a formáját éljük most át, és ezt a formát el kell utasítanunk.
Nézd meg a németeket, ahol ideológiában, programban egymástól távol álló pártok az ország érdekében konstruktívak, képesek koalícióra lépni a szent cél érdekében.
Nálunk a totalitárius diktatúra uralkodik, és ami még drámaibb vonulat, az ország végleges kirablásának vagyunk az áldozatai.
Visszatérve az orosz befolyásra.
Nem vitás, hogy volt egy erőltetett tendencia a kultúrális életben is, volt tiltás a fiatalok zenei igényeinek hozzáférésében pl./nagy fájdalmam a mai napig/, de a magyar kormány ügyesen kibekkelte, mert teret adott a kortárs irodalomnak, színháznak. Az ábrázoló művészeteknél viszont illett a politikai vonalat belevinni./szobrok, festmények/
A mezőgazdaságban a 80-as éveket ismerem, amikor ez az ágazat a fénykorát élte.
Illene elismerni az akkori gazdasági irányítás oroszokkal szembeni bátorságát, amikor a háztáji gazdaságok működését bevezette, és a nagyüzemi formával együtt bizonyította e két gazdálkodási forma sikerességét.
@Imola Helyesi: Gondolom nem azokat fogják majd felrobbantani, netán lefejezni, akik megszavazzák.
@Gábris szomszéd:

Az egész blog alfahírből fog állni? Nem volt még elég?
@Gábris szomszéd: kösz angyal a kérdésedet, természetesen holnap is, me a németek várják a produktumot a jövő héten:))
de a vasárnapi misét, ki nem hagynám:)))
@jöttem: Nem kötelező engem olvasni. :)
@Gábris szomszéd: "amikor beveszed, hogy Putyin új Sztálin lenne. Sajnálatos módon pont ez a démonizálás az,"

Ezt valami h.lye liberális találhatta ki, a kommunistáktól való rettegése következtében.

Érdekes, a sztálinozók szemét nem csípi egyáltalán, hogy Putyin minden vasárnap (vagy sátoros ünnepkor) templomba jár, és kaviárt zabál pezsgővel aranycsészéből? Putyin oylan, mintha valamelyik régi cár kelt volna ki a sírjából (még a színe is hasonlít :), hogy helyreállítsa a nagy orosz birodalmat ...

Egy dologban hasonlítanak Sztálinnal: egyelőre "csak" védőövezetet akarnak az országuk köré, az elődje sem terjesztette a kommunizmust (a hatalma elején), P. sem illiberalizmust (egyelőre!).
@Imola Helyesi:

Ha már választhatok, inkább taga trágárkodását olvasom, mint a kdnp-fidesz-jobbik álszenteskedését.
@pianolight:
Nyugodjunk meg, lesz még témánk bőven, lesz miről beszélgetnünk, ahogyan a napi eseményekből
tapasztalom.
@taga20: Amúgy mostanában, nekem ez a Midge Ure szám ami kurvára bejön. :)

youtu.be/xaB8nTAjKRM
@Gábris szomszéd:

Viszont felnőtt emberek társaságában a viselkedés kötelező. Neked is.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ott katasztrófa volt amit előadtál.
idézném:
"_Aki a gulágon éhezett, az legalább gondolhatott arra, hogy áldozatot hoz a szocializmusért._"

nooooooooooooormális????

orulunkvincent.blog.hu/2015/03/03/polgarok_es_kurvak/full_commentlist/1#c26366649
Ennek örülök, de azt sajnálom, hogy mostanság nem túl jók az apropók. Milyen jó lenne ez ötökről áradozni:-)
@Mariann19:
Németország egy nagyhatalom / nekünk köszönhetően is, illetve a másik 2 nagyhataloménak/, diktálnak az eu-ban is, mert gazdaságilag a legerősebbek az unióban.
Ha erős egy gazdaság - világszínvonalon is- akkor az életszínvonal is magasabb - így a politikai konszenzust is ebből az aspektusból érik el.
Méghozzá könnyen, ott nem a poltika irányít, hanem a gazdaság.
Egy nagyhatalmak, globalizáció és Trianon által kivéreztetett, nem kibeszélt, eltusolt problémák miatt szenvedő országban a politikai machinációk erősebbek.
Gyakori a pálfordulás.
Nézd meg, hogyan fognak szavazni kedden.
@taga20: "csak az olyan ostoba barmokkal, mint te vagy, azokkal van!"

Én tudod, valahol örülök, hogy az ilyen álliberálisokhoz semmi közöm. ÉN soha nem tagadtam meg a liberális értékrendemet, mégha ezért meg is kell tagadnom a volt pártomat.
@taga20:
Olvastam azon a blogon a kommenteket.
Itt és most csak a jó modorom tiltja, hogy kifejtsem a véleményemet.
Én nagyon szégyelltem volna magam, és ez jelen időben is érvényes.
Ne baszd fel az agyad, látod, hogy értelmetlen.
@jöttem:
Olvasd, gondolom azért jöttél hirtelen ide, jöttem. Ja, veled nem fog, az biztos, ha meg velem trágárkodik, az neked külön öröm.
@Imola Helyesi: "jól el voltunk tahó stílus nélkül."

ezé szeretlek ebola, me ilyeneket írsz. és még az se zavar, hogy fingod nincs, miért toltam be eszt:))))))))
@jöttem: Szerintem ezt most ne eröltesd. :) Én sem sírdogálok a 444 vagy az indexes linkek miatt.
@punkfrog: A nagy matematikus agyával nem jött rá egyik sem, ahogy te sem semmire.

A szerencsétlen áldozatok különböző hozzáállásával a két rendszer közötti különbséget akartam érzékeltetni!! Hogy az egyik egy gyilkos ideológián alapult eleve (fasizmus), míg a másik bűnös rendszer alapja egy humánus(nak tűnő) ideológia volt (marxizmus).

Ha szerintetek nem a fasizmus a rosszabb, akkor ti elmebetegek vagytok.
@Imola Helyesi:

Tévedsz! Nem szívesen olvasom a trágár szöveget. Még tagától sem. Temérdek szavunk van, mindent ki lehet fejezni a genitáliák emlegetése nélkül is.
@Mariann19: azé bírom a nyugger burádat, me patent vagy:)))

más! szégyen volt, amit a vincenten tolt pár napja.
@Gábris szomszéd:

Nem téged olvaslak, hanem a blogot, amit teleraksz alfahírrel. Ha majd arra vágyom, rákattintok. Ennyire egyszerű.
@jöttem: kösz cica, ez jól esett:))
@jöttem: ne védekezz! max. ebola ellen:))
@taga20:
Ki lát bele a szesszel túlzsúfolt agyadba, hogy mit miért tolsz be, meg tolsz ki valakivel, vagy tolsz le.
Fordulj fűdokihoz bizalommal, majd ő átvilágít.
@taga20:

tudsz te trágárkodás nélkül is véleményt mondani. emlékszem, kb egy éve azt írtad Gábrisnak, hogy szülőire a neje a fikuszt vigye helyette. két napig nevettem a megjegyzéseden.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: az lehet a baj, hogy én is matematikus vagyok!:)
@ornagy50:

kössz, őrnagyom. hogy van a kályhacső?
@jöttem:
Gábris itt a legműveltebb. Csak hadd rakja be , amit akar.
@taga20:

ez sima tényközlés volt.
@Gábris szomszéd:
Ezt megerősíthetem...
Nem propaganda oldal EZ A BLOG!
Pláne nem az alfa féle oldalé!
Remélem ez érthető.
@Imola Helyesi:
Imola!
Én nem hiszek abban, hogy a politika irányát a gazdasági fejlettség határozza meg.
Nem azt mondom, hogy a gazdasági erők nincsenek befolyással a politikai viszonyokra, és fordítva, de az ország érdekeit nem rendelik alá.
Ami nálunk folyik a Fidesz 2010-es országlása óta, az a Fidesz fennmaradásának jegyében történik. Szinte nincs olyan intézkedés, törvénykezés, döntés, amely ne a hatalom létét szolgálná. Teszi ezt egyre növekvőbb arroganciával, ami még drámaibb, a totális gazdasági uralom megszerzésével.
Természetesen ehhez nem kell koalíciós partner, sem konszenzus, hiszen a rablás folyamatában akadoznának a fogaskerekek.
Nem a történelmünkben kell keresni ennek a folyamatnak a melegágyát, hanem a kormány esztelen hatalomvágyában.
szevasztok!!!
vidám napot, éjszakát, estét, alkonyatot, hajnalt mindenkinek.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Írjál már valamit, nem baj, ha túlzásba viszed. Csak azért is, ne hagyd magad, amiért itt vannak az ősszadeszesek karéjban.
@Penivaldes:
Te is megjöttél? Szép estét neked is!
@taga20:
Még nem vagyok nyugger te dilis.
Össze tévesztettél vigyük túlzással?
Tényleg felbaszta az agyad.
.
Már nem tudom miért, elolvastam Orbán Viktor évértékelőjéről egy beszámolót. Ez volt benne:
''''A demokráciában minden nap újra meg kell küzdeni a bizalomért és az elismerésért – emelte ki Orbán. Hozzátette: Ideje újra megharcolni a polgári Magyarországért. Harcolni azonban csak egységben lehet, mert „egy a tábor, egy a zászló”. Egy anekdotát idézve elmondta, „egyszer egy tanítvány megkérdezte a mestert, sokat kell még várni, hogy a dolgok jobbra forduljanak? Mire a válasz: ha még várunk, akkor sokat!” Végül azzal zárta beszédét: „jó reggelt Magyarország, jó reggelt magyarok” ''''

Ez egy jó kérdés: sokat kell még várni, hogy a dolgok jobbra forduljanak?
Viszont rossz a válasz.

A helyes válasz: Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, akkor fordulj balra.

Végülis, nem mindegy mikor és merre forog ez a ventilátor?
Így válik érthetővé, hogy: „jó reggelt Magyarország, jó reggelt magyarok” --> már megint át vagytok.... keresztelve.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Dehát szólásszabi van, csak a 444-t, indexet, baloldaliakat kell olvasnunk?
Ne csináld már ezt, nem vagy te ilyen.
@Penivaldes:

szia. láttad már milyen gyönyörű telihold van?
@jöttem: szerintem az nem én voltam. az se tudom mi az a fityesz:)))
@Penivaldes:
Pennike, hogyan állsz a zöldszeműekkel? Van már?
@Imola Helyesi:
Ez nem kívánságműsor. Akinek nem tetszik, az meg séta...
@Imola Helyesi: SZERETLEK TE KIBASZOTT TROLL!:)))
@Imola Helyesi: ja, engem is idevert az átok:)
képzeld elmentem egyik nap Várkertbazárba.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Neked minden http-vel kezdődö oldal propaganda oldal? :) Amúgy meg elég röhejes ez műbalhé, amikor tényleg egy nagyszerű helyi kezdeményezésről van szó.

youtu.be/6pG7-aGYWnk

Vagy neked már a youtube is propaganda oldal? Nem kéne leköröznöd Lendvai cenzor Ildikót :)
@Penivaldes: húgi, te hol a faszba voltál egész héten? :)))
@Imola Helyesi: Ez szerintem nem igaz, max annyi, hogy mindenkivel igyekszem emberi módon beszélgetni.
@Penivaldes: hogy tetszett a várkert bazár? :)
@jöttem:
Tényleg, megnéztem. A Felvidéken is ilyen nagy a hold?
Ezért volt ma egész nap ilyen jókedvem. Csak el ne vedd!
@Imola Helyesi: nem találkozom férfiakkal, de ismerek egy zöldes szemű kissrácot. de ő az unokahugaimnak felel meg.
@taga20:
Aki liberális, az soha nem fordít köpönyeget, az hithű és meggyőződéses.
Most nem nagy a pártunk, de nem is az a lényeg.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Jó, majd a Duna Worldnél fogom abszolválni.
@Imola Helyesi:
.
Na ugye?
Olvasási szabadság van.
Olvass ilyesmit is:
اصول تروریسم
@Gábris szomszéd: fasza volt. már sötét volt, és nem volt senki, így kiélhettem magam, kipróbáltam a mozgólépvcsőt, meg ugráltam. úgy érfeztem magam , mint egy VIP vendég, aki kedvéért lezárták a kócerájt.
@Penivaldes:
Én még nem láttam , világ csúfjára. Egyszer elmentem megnézni, de akkor le volt még zárva.
Milyen? Én egyébként a Kossuth emlékművet néztem meg, elég szomorú, hát nem csoda, a Parlament tövében.
Én néh sírnék is.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nem akarlak elkeseríteni, de pont arról volt szó már ezerszer, hogy idézni hosszan nem illik, annak csak a linkjét lehet betenni. Szar volt a napod és most idejöttél kompenzálni? :)
@taga20:
Ezért engem Boli ki fog vágni. Már feni a bicskáját.
@Penivaldes: Viktornak is ott volt az évértékelője. :)
@Mariann19: ámen, drága mariann. én is így vagyok evvel.
mindig a kicsiknek drukkolok! ezé hajrá fettel:)))
@Gábris szomszéd:
Rinyálni lehet, de ez van.
Ha nem tetszik... :)
@taga20:
te voltál. amit egyszer olvasok azt megjegyzem.))
@ornagy50:

nem csoda, jó kezekben van.)
@Imola Helyesi: sötétben kiszabadulva a levegőre tetszett.
@Imola Helyesi:

a Felvidéken a hold is nemzetiszínű, turulmadár énekel a közepében.
most az ausztriait nézem. itt a mocskosnyugaton még a hold is kerekebb.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Hát rinyálni pont te kezdtél, de az a lényeg, hogy jól érezd magad. :)
@jöttem:
De jó neked:)))
Ajjaj, csak nehogy ugasd a holdat, kár lenne.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: –
" Hiányzik nekem az, hogy nem kattant a bilincs az ügyben.
– Nekem is. A kormány nem irányíthatja az igazságszolgáltatást. Ennek van előnye, de ilyenkor van hátránya. Ha irányíthatnám, akkor kattanna a bilincs. "

ha pedig én irányítanám, ako gecivitya és maffiabandája egy észak-koreai munkatáborban rohadna meg! ja és récsöl is mehetne, me kindzsondzsuva is svejcben végzett.

azé svájc is elmehet a kurvaanyába, sipivel együtt:)
@Mariann19:

Ezt szépen mondtad.)
Nem tudom, mi késztet valakit arra, hogy egy tekintélyelvű párt tagja legyen. Olyan mintha permanens apakomplexusa lenne.
@taga20:
Ezt lementettem, hogy az orrod alá dörgölhessem, ha muszáj.
@taga20: "internetezik és a népszabadságot azé veszi, legyen tévéújsága!
margit normálisssssssssssss?"

Mivel nem volt pénzünk előfizetésre, ezért azt a számot vettük meg, amihez Kultúra melléklet is volt, fogyatékos.
Az bezzeg nem csípi a szemed, mikor leírom a kommentemben, hogy a jobbikos szóvá tette: ez nem Népszava, ugye? Merthogy ő népszavással szóba sem áll.

De ez jelentéktelen ügy ahhoz képest, amit pl. az érpataki polgármester kihívójának kell kiállnia, és aki már kapott életveszélyes fenyegetést is!
@Gábris szomszéd:

Turureptetés. Most is felveheti, ha akarja, mert lenyomozni nem tudják.
De nincs rá igény.)))
@jöttem:

szóval: turulreptetés
Ez nem igaz, csak MO fog résztvenni európai államként ebben a misszióban?
@jöttem:
Szia jöttem!
Már hiányoltalak.
Éppen az imént lettem liberál fasiszta jelzővel ellátva.
Ezért nagyon jól esik, hogy ellentételezted ezt a minősítést.
Bár úgy látom, a fasizmus definiciójával nincs tisztában a kommentelő.
@Penivaldes:

Ebben az interjúban Béndek jól összefoglalja a polgár és a kormány szerepét egy általa elképzelt világban
Nekem tetszik.

hvg.hu/itthon/20150305_Az_egeszet_felulirta_a_szemelyes_hatalmi?s=hk&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201503
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "Az bezzeg nem csípi a szemed, mikor leírom a kommentemben, hogy a jobbikos szóvá tette: ez nem Népszava, ugye? Merthogy ő népszavással szóba sem áll."

olvastam, csak nem értem. az én szomszédom, soha nem szól bele hogy, mit olvasok. ha meg tenné, szarba se nézném.

te valami párhuzamos világba élhecc, minden szituról
valami aberrált hülyeség jut eszedbe.
@taga20: "szégyen volt, amit a vincenten tolt pár napja."

Szerencsétlen, szájhős banda!
Abban az országban, ahol már lőttek hátba ötéves roma gyereket menekülés közben!!, ott a fasizmust kell legyőzni először.
K.rva könnyű a jó meleg szobából tolni, hogy a kommunizmus a nagy ellenség, miközben cigányok és baloldaliak közvetlen életveszélyben vannak az országban!
@Imola Helyesi: tedd aszt, ha neked így jobb. de az előzményeket is, me nem mindenki olyan segg, mint te:)))
@taga20: "párhuzamos világba élhecc,"

Mondd ezt a párhuzamos világot annak (és a kiskorú gyerekeinek), akit nyolcvanéves osztrák nyugdíjasok gázolnak halálra a nyílt országúton, közvilágítás mellett!
Szép estét!

Ma olvastam, hogy Hóman Bálintot felmentette a bíróság, mert a zsidó törvény képviselőkénti megszavazása nem háborús bűntett. Vagy valami ilyesmi az indokolása a felmentésnek. Kérdés, hogy erre az ítélete tekintettel felmentik-e a szoci belügyminisztert, hiszen ő sem adott közvetlenül utasítást senkinek a lelövésére. Sőt talán még arra sem, hogy lőjenek.
@Mariann19:

Szia.:) Otthon túlhajtottam magam kissé. Itt, melóban pihenek meg. Ezért volt a két napos szünet.
Azt hiszem, inkább a liberalizmus fogalmával nincsenek tisztában egyesek.
Ezért címkéznek.
@punkfrog: "az lehet a baj, hogy én is matematikus vagyok!:)"

Ezt most nem tudom, minek vegyem, sértésnek vagy bántásnak, de nem vagyok tréfás kedvemben.

Valahogy azt látom, hogy a nagy kommunistagyűlölők a magánvagyonka érdekében óbégatnak a legjobban, mikor lazán lekommunistáznak mindenkit.

Ha az áldozatok nevében gyötrődnének, talán hozzátennék: a sztálinizmus fertelmes bűnei miatt háborognak, és hogy ez soha többé ne történhessen meg!!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: tróger! nem váradi andrásról beszéltünk!
ha eszt a brossurát követed, ako csak durva dolgot fogsz tőlem kapni. nem fenyegetés, ígéret.
vágod?
@taga20:
Van előzményed is bőven, ne szerénykedj!
Szerencséd, hogy Toto Cotugno-ra felhívtad a figyelmemet, különben...
@Penivaldes: "a baloldaliakat is?"

Mint múltkor írtam, az érpataki polgmester kihívóját életveszélyesen megfenyegették, ez Friderikusz műsorában hangzott el az ATV-n két hete.
@látjátok feleim szümtükkel: "Ma olvastam, hogy Hóman Bálintot felmentette a bíróság, mert a zsidó törvény képviselőkénti megszavazása nem háborús bűntett."

Ezt rosszul olvastad.

"Hóman Bálintot 1946-ban a "népbíróság" életfogytiglanra ítélte, mert álláspontja szerint háborús bűntettet követett el azzal, hogy 1941-ben kormánytagként megszavazta Magyarország Szovjetunió elleni hadba lépését. Hóman Bálint börtönben hunyt el 1951-ben. Hóman Bálint perújítását már többször kezdeményezték a hozzátartozók. Ebben az ügyben az ügyész és a védő egyaránt felmentést indítványozott, az elsőfokú felmentő rendelkezést pedig pénteken tudomásul vették, így az nyomban jogerőre emelkedhetett. A purimot ülő, vérszomjas zsidók "népbírósága" előtt Az indoklás hosszan szólt arról, hogy nincs hiteles jegyzőkönyve az 1941. június 23-ai kormányülésnek, amelyen a Szovjetunióval való diplomáciai kapcsolatok megszakításáról döntöttek, továbbá a június 26-ai kormányülésnek, ahol az aznapi kassai bombázás után megállapították a Szovjetunióval való hadiállapot beálltát. A felmentő ítélet egyik alapvető oka, hogy háborús bűntettet csak szándékosan lehet elkövetni, és Hóman Bálint esetében nem állapítható meg, hogy szándékosan a háborúba lépést akarta."

mno.hu/belfold/felmentettek-homan-balintot-a-haborus-buntett-vadja-alol-1275991
@taga20: "nem váradi andrásról beszéltünk!"

Trógerka! Mai napig nagy a kuss szegény Váradi halála ügyében, pedig már egy sztárügyvéd képviseli a családot!
@Imola Helyesi: ebola, neked az a bajod, hogy vidéken nevelkedtél és nem fejlődött ki az agyad:))

(báj csapdlecsacsi)
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "miközben cigányok és baloldaliak közvetlen életveszélyben vannak az országban!"

Jaja ha valaki nem akar életveszélyben lenni, akkor legyen gyorsan jpbboldali és persze nem cigány. Pengeéles következtetéseid vannak. :D
@taga20:
Ne húzd fel az agyad, kár lenne ezen a szép kerek holdvilágos estén. Ajánljál valami jó zenét inkább!
@taga20:
De azért még szeretsz , nem?
@Penivaldes: "de ott nem normálisak vannak.."

Most képzeld el, ha ne adj' Isten, háborús helyzet törne ki Magyarországon. Ki állítaná meg a vidéken garázdálkodó szabadcsapatokat??

Az érpataki akasztós ellen már most van jogerős bírósági ítélet, és nem csukják le, mert "épp beteg volt", "épp nem találták otthon", és ezek az állítások hivatalos rendőri indoklásban szerepeltek ...
@Gábris szomszéd: "ha valaki nem akar életveszélyben lenni, akkor legyen gyorsan jpbboldali és persze nem cigány."

Pl. TGM és maroknyi kis csapata hány emberre jelent veszélyt?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Mesélsz nekem legalább egy jogerős ítéletet, ahol volt gárdistát netán jobbikost ítéltek el az általad említett ügyekben? :)
@vigyüktúlzásbaadolgokat: szarjál sünt!
beléd beléd rúgni is kár és pocsék:)))))))))
@taga20:
Hát, ha ezt 10 évvel ezelőtt küldöd:)))
Akkor még amorf voltam.:))
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Ne emlegessünk háborús helyzetet! Elolvastam OV reggeli igehirdetésének összefoglalóját. Jobban kell harcolni! Ezhüje!!
Már Hofi is megmondta, hogy a járdát nem kiharcolják, hanem megépítik!!!
@Gábris szomszéd: sajnos ilyen, és még nincs nyár. Siófok igazi magyar alvilági paradicsom..
@Penivaldes:
Időnként nagyon tisztán látod a helyzetet.
Meg Domina is.
@taga20:
Küldjél már egy nem amorfot is, esetleg latint, ahhoz nagyon értesz.
@Imola Helyesi: ako én is tíz évvel fiatalabb lettem volna és ako se érdekelne egy ráncos, össze-vissza banya:))
@Imola Helyesi: ha aszt mondod, hogy vitya geci, akkor kapsz valamit:))
@taga20:
Dehogynem!
Fogadni mernék, hogy igen.
@Imola Helyesi: 10 éve...14 voltam, és hátrányos a többiekkel szemben
@taga20:
Soha. Inkább ne küldjél semmit.
Eddig tartott a jóbarátságunk.
Dögöljél már meg.
@Penivaldes:
Szegényke, de remélem, nem hagytad magad.
@taga20:
Istenem, érted még a ráncaimat is elveszíteném, mit nekem a világszabadság!!!
@Penivaldes:
Ebben biztos vagyok, csak végre találnál egy zöldszeműt. Sajnos az interneten is alig vannak, beütöm zöldszemű, és mindegyik kék.
Sztem Mo-n nincsenek is zöldszeműek, valami genetikai adottság hiánya lehet ez.
@Imola Helyesi: csak lesz. én nem világitózöldet akarok, hanem zöldeset.
@Imola Helyesi: és lesznek gyerekeink:) zöld, szürke szemmel
@Imola Helyesi: Vannak azért kivételek.

A román történész, aki szerint trianon nem volt igazságos

Lucian Boia ma a legmenőbb történész nem csak Romániában, de talán egész Európában. Legújabb könyvében egyszerre megy szembe saját hazája hamis mítoszaival, a két világháború győztesei által diktált múltszemlélettel, meg úgy általában mindennel, amit a történelemről ma gondolunk. És mindezt szakmailag hibátlanul és kifejezetten jó, olvasmányos stílusban teszi.

"Elvégre nem csak a románoknak volt joguk arra, hogy Erdély jövőjéről döntsenek, hanem a tartomány valamennyi lakosának. Az itt élők közel felét végül nem kérdezték meg arról, akar-e vagy sem Romániában élni."

alfahir.hu/a_roman_tortenesz_aki_szerint_trianon_nem_volt_igazsagos
@Imola Helyesi: ne bassz velem ki! égecc, mint a rejsztágot:)
Hát az ostoba, bugris jobbikosok pont a tapolcai választás előtt faroltak be a fideSS mögé ahol van vagy volt esélyük a győzelemre.
Amúgy meg két fűthető edzőpálya épül Felcsúton 2 milliárd forintért.

Éljen g vicctor elvtárs a sport nagy barátja, hajrá Csepel!
@taga20:
Én téged, soha, szerelmem:
@Penivaldes:
Legyenek is, én mai eszemmel biztos szülnék, mondjuk legalább ötöt.
@Oxica: Majd figyeld csak a dékásokat, milyen remekül befarolnak majd a fideszkétharmadba. :)

alfahir.hu/gyurcsanyek_besegitenek_meglehet_a_ketharmad
@taga20:
Virtuális szerelmem, ennyiben módosítok.
@Gábris szomszéd:
Utoljára szólok, elég a jobbikos propagandaszarodból!
Értsél tuskó a szépszóból!
@Penivaldes:
Nem biztos, hogy az apjuk szeme színét öröklik, azért ebben ne reménykedj, lehet, hogy valamelyik ősükét, és az lehet, hogy barna.
@Imola Helyesi:
Nem jobbikos hírcsatorna EZ A BLOG!
13 belinkelt fosa (csak ebben a blog bejegyzésbe) pedig kezdi azzá tenni.
Hát nem!
Ezen valami nem érthető a gyengébb képességű eccerieknek?
@Imola Helyesi: annak kevés az esélye ha a nagyszülőket nézzük..:)
barna is lehet, attól még mi alkotjuk meg
Boli biztos a hullámokon lovagol most
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Vagy elolvassuk vagy nem. Sztem teljesen lényegtelen.
A baloldali linkek esetében is így van ez. Kár ezen agyalnod. Ez egy nagyon jó blog, véleményeket le lehet írni, a belinkelt anyagoktól függetlenül. Ne nézzük már le az olvasókat, hogy nem tudnak választani. Tudnak, hidd el.
@Penivaldes:
Tényleg? És közben netezik? Jó neki.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: mit magyarázkodol? mond aszt, hogy csak!
aszt érti ez a szerencsétlen:)))
@Imola Helyesi: de öreg is a Boli. viszont részben hasonlit VIII. Henrikre.
@Imola Helyesi:
Izgatottan várnám, hogy melyek szerinted a "baloldali linkek".
Komolyan...
@Penivaldes:
Juj, most megijesztettél, aki 8 feleséget elemésztett?
Hová keveredtem?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: egy jobboldali pedált szeretnék, mert rádőlt a kerítés a bringára...
@Penivaldes:
Bakker... nem nyert!
tagának vannak "bizarr" nőügyei! :)
@Imola Helyesi: .nem volt az 8:)
neeem, hanem a fiatal Henrik még nem az a kövér pofa volt, hanem 187 cm!! magas, légies alkatú. mint a Lajta hérosza.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
A Gábrielét kivéve az összes többi .
Mondjuk, engem nem érdekel, ki, mit linkel be, és szerintem az értelmesebb kommentelők többségét sem, magunk szeretünk választani, van miből, hálistennek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: taga, képes lenne éjszaka mellém feküdni.
:)
azért neked is volt...
@Penivaldes
Lehet, én meg a koreai Jumong-ot szeretem, pont ezért.
@Penivaldes: steffyke az örök szerelme:)

ja és még meg is melegítenélek:))
@taga20: erről nem akarok tudni...kutyamnindenit.
@Penivaldes: ."kutyamnindenit."
ez mi? húgi nem kéne több kakaót innod:))
@Penivaldes:
Üüü, nemmm, mások vagynak abban.
Magasság, szép arcél, érzéki száj, virtus, hősiesség, bátorság, pátosz, hazaszeretet, önfeláldozás, erő, férfiszépség, stb.
@taga20: innék...igazi élvezet, remegés, mosoly.
@Penivaldes:

mesélj a múltadról! )))
@ornagy50: májkoldfild nagyon király! de nekem ez teccik:)

www.youtube.com/watch?v=_euDhMDDRq4
@Penivaldes:
Jumongomnak nincs. Csodás filmsorozat, nézd meg.
@Gábris szomszéd: "ahol volt gárdistát netán jobbikost ítéltek el az általad említett ügyekben? :)"

Min is röhögsz, b+ ... ?

Leszar.om, hogy ki hova tartozik, itt a fasizmusról van szó.

Mi a közös minden fasiszta pártban (és aki párt nélkül fasiszta)? Az ideológia.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Szerintem a hülyeségeid helyett, maradjunk a tényeknél. :)
@jöttem: "Elolvastam OV reggeli igehirdetésének összefoglalóját. Jobban kell harcolni!"

Na, erről van szó. Ezért nevezik egyes ellenfelei fasisztának OV-t, és szerintem joggal. Tegnap a komcsik az ellenség, ma a menekültek, holnap a pirézek, mindegy ... egy a lényeg: mindig mutogat valakire, hogy ezek nem magyarok vagy bántják a magyarságot.

FASIZMUS: alapja a más népek gyűlöletére épített nacionalizmus, és a faji elven nyugvó népközösség, amelyikből kizáratnak az idegenek.
@Gábris szomszéd: Bunkócska, itt egyetlen tény van: aki gyereket hátbalő a származása miatt, az olyan súlyosan rasszista, hogy arra nincsenek szavak.

Abban az országban, ahol ilyen történik, ott kétszeresen bűnös az, aki fasiszta ideológiát hirdet, illetve szerintem az is, aki a kommunista diktátorok bűneivel igyekszik ezt relativizálni.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Ez annyira evidens, hogy le sem kéne írnod. Ahogy azt sem, hogy a titkosszolgálatok mennyire voltak benne ebben a balhéban.

mindennapi.hu/cikk/tarsadalom/titkosszolgalat-all-a-romagyilkossagok-mogott-/2011-04-16/2647

kkbk.blog.hu/2013/02/13/ciganygyilkossagok_es_beepitett_emberek

Ja és ha nekiállsz itt is személyeskedni nagy arccal, akkor csak még jobban lejáratod magad. :)
@Gábris szomszéd: amikor cigányok gyilkolnak, akkor mögöttük kik állnak?
te ismered az összes háttérhatalmat.segíts!
@látjátok feleim szümtükkel: Pukánszky Neveléstörténete szerint Hóman Bálint a fasiszta Gömbös idején került a kormányba, és a korszak meghatározó kultúrpolitikusa volt.

Összegezve: félt, hogy a magyarság mint "faj" elpusztul, és hogy a még magyarosabb nevelés akadályozhatja csak ezt meg: még több magyar irodalom, magyar történelem stb.
Minisztersége alatt a korszaknak megfelelően kevés kispolgári, munkás és paraszt származású fiatal jutott a felsőoktatásba. A középiskolában tanulók kb. 5 százaléka volt alsó osztálybeli származású.
@Gábris szomszéd: "Ja és ha nekiállsz itt is személyeskedni nagy arccal, akkor csak még jobban lejáratod magad. :)"

Álmodozz csak! Nem én járattam le magamat, hanem az idióta liberálisok, akik a teféléket védik minden erejükkel (akaratukon kívül). :)

Akárki állt a gyilkosságok mögött, rasszista, ezt nem kell tovább ragozni.
@punkfrog: Ezt írja a vincentes:
"ezek tonkretettek az apaink, anyaink, nagyszuleink eletet a kurva kommunista hulyesegeikkel,"

Csak kibújt a szög a zsákból. A nagy matematikus az áldozatokért való aggódás mellett azért csak kinyögte, hogy rosszabbul éltek a zelmúlt negyvenévben, mert "komenizmus" volt, meg gondolom ami azzal jár, államosítás, tervgazdaság ...
.
Petőfi még követelőzött: "szabadság, szerelem e kettő kell nekem" - mondta.
Több, mint száz évvel később - más a helyzet, változtak a körülmények - így ír a költő:
.
.
Garai Gábor: Szabadság

Nélküled eltikkadok.
lecsuklom, nem is vagyok,
munkám, mint ólomsúlyt cipelem;
nélküled öntudatlan
vánszorgok kábulatban,
nélküled nincs szerelem.

Nélküled csak magány van,
mély űr az éjszakában,
saját hamvukba hulló csillagok,
és bénaság a testben,
s a lélek, készületlen,
mindennapos halállal társalog.

Nélküled minden álom,
csak éheztet parázslón,
és nem old föl se kín, se kábulat;
nélküled lassan össze-
húzódik nyöszörögve
az elkínzott, szemérmes öntudat.

De általad ha mélyet
lélegzem, újra élek,
és szállok újra önmagam felett;
s múlik tőlem a rontás -
mások által vagyok más,
s leszek a legtöbb: az egészben egy.
.
.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: igaza van!
engem is baszogattak 26 éven át az idióta baromságaikkal!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: egyébként, te érted amit leírsz?vagy legalább elolvasod?
régebben nem voltál ennyire...összejártok gábrissal?
és szerintem, te soha nem voltál liberális!
rettegsz a szabadságtól!
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
.
Valahogy ketté kell választani, hogy kit miért tisztel, vagy kedvel egy társadalom kisebb, vagy nagyobb része.
Hóman Bálint népbírósági ítéletét a Legfelsőbb Bíróság 2002. március 13-án ismételten jóváhagyta.
Ugyanakkor a saját korában nagy megbecsülésnek örvendett.
Horthy kormányzósága alatt a Gömbös-, Darányi-, Teleki-, Bárdossy-, Kállay-kormányban vallási és közoktatási, illetve kultuszminiszterként tevékenykedett. Az 1944. március 19-i német megszállás és az őszi, Szálasi nyilas puccsa után a törvényhozás munkájában aktív részt. Előkészítette a zsidótörvényeket.
Miniszterként 1941. június 26-án megszavazta a Szovjetunió elleni hadba lépést. Ellenezte a különbéke-tárgyalásokat a nyugati szövetségekkel.
A Népbíróságok Országos Tanácsa, mint háborús bűnöst életfogytiglani börtönre ítélte, és mint az elején említettem: a népbíróság ítéletét a Legfelsőbb Bíróság 2002. március 13-án ismételten jóváhagyta.
Ugyanakkor történeti munkáit antikváriumok szorgalmas látogatása és előjegyzések meghagyásával nagyon nehezen tudtam csak megszerezni.
Hóman Bálint - Szekfű Gyula: Magyar története ma is nehezen található.
Talán érdekesség, hogy Szekfű 1942 szeptemberében a Schönherz-perben a kommunisták mellett tanúskodott, pedig 1920-ban megjelent Három nemzedék címűmunkájában alapozta meg az 1918–1919-es forradalmak után hatalomra került rendszer hivatalos ideológiáját.
Csak a szokásos. :)

Egymásnak estek a "baloldal" párjai.

Egy asztalhoz ült csütörtökön a baloldali összefogás 2.0. Tóbiás József, Juhász Péter, Kerék-Bárczy Szabolcs, Szabó Tímea, Fodor Gábor és Schiffer András azonban nem az Orbán elleni nyerő stratégiát találta fel, hanem egymásnak esett. Helyzetkép a baloldal jelenlegi állapotáról.

index.hu/belfold/2015/03/05/osszeultek_ujra_a_baloldali_osszefogas_vezetoi_es_egymasnak_estek/
@Gábris szomszéd:

Közöd hozzá,egyéni sorstragédiák:(

Te csak erre rázzad:)))

kepkezelo.com/images/og3i28btwdgmxs04su.jpg
@dr. jenőke (jenőke): A korszakhoz kapcsolódóan talán az alábbi idézet is megvilágíthatja az akkori reflexek kialakulását.

"Az emigrációban maga az ugyancsak zsidó származású Jászi Oszkár is szükségét érezte, hogy a reá jellemző tudományos alapossággal válaszoljon a spontánul felmerülő kérdésre: vajon miért volt a honi zsidóság annyira aktív a kommün idején? Visszaemlékezéseiben azzal magyarázta a zsidó elem túlméretezett szerepvállalását a tanács rendszer alatt, hogy lám "most volt az első alkalom, amikor (...) a zsidóság minden fék és korlát nélkül érvényesülhetett, tehát szabadon fejthette ki a benne évszázadokon át szunnyadó erőket és tendenciákat". Jászi azt is kifejtette idézett eszmefuttatásában, hogy a “magyarországi zsidóság valójában külön test volt a társadalomban, és az ország ősi lelkével sohasem volt igazi kontaktusban"

Forrás: Magyar kálvária, magyar föltámadás: a két forradalom értelme, jelentősége és tanulságai - 129. oldal
@gazoló: Az elég nagy gáz lenne, ha nekem arra kéne rázni. :)
Szép napot mindenkinek,főleg a csajoknak!!!

(szóltam előre ha holnap nem járnék erre:)
'nőnapicsóközön:))

thebrushstroke.com/henri-matisse-fauvisms-most-colorful-painter/

kepkezelo.com/images/hdq61gakv8fdcjtujf3.jpg

www.youtube.com/watch?v=nxhAOrXjXuQ
@gazoló:

Szia! Ennyi ajándék gyógyír a háborgó lelkemre. Köszi! :)
@jöttem:

Parazita,ocsmány vérszívók,lámpavasérettek!
Alsóhangon ez a véleményem!!!

Petőfi Sándor

AKASSZÁTOK FÖL A KIRÁLYOKAT!

Lamberg szivében kés, Latour nyakán
Kötél, s utánok több is jön talán,
Hatalmas kezdesz lenni végre, nép!
Ez mind igen jó, mind valóban szép,
De még ezzel nem tettetek sokat
Akasszátok föl a királyokat!

Kaszálhatd a fűt világvégeig,
Holnap kinő az, ha ma lenyesik.
Tördelheted le a fa lombjait,
Idő jártával ujra kivirít;
Tövestül kell kitépni azokat
Akasszátok föl a királyokat!

Vagy nem tanúltad még meg, oh világ,
Gyülölni méltóképen a királyt?
Oh, hogyha szétönthetném köztetek
Azt a szilaj veszett gyülöletet,
Mitől keblem, mint a tenger, dagad!
Akasszátok föl a királyokat!

Szivöknek minden porcikája rosz,
Már anyja méhéből gazságot hoz,
Vétek, gyalázat teljes élete,
Szemétől a levegő fekete,
S megromlik a föld, melyben elrohad –
Akasszátok föl a királyokat!

Ezerfelé bús harcmező a hon,
Arat rajt a halál irtóztatón,
Itt egy falu, amott egy város ég,
Százezerek jajától zúg a lég;
S halál, rablás mind a király miatt
Akasszátok föl a királyokat!

Hiába ömlik, hősök, véretek,
Ha a koronát el nem töritek,
Fejét a szörny ismét fölemeli,
S akkor megint elől kell kezdeni.
Hiába lenne ennyi áldozat?
Akasszátok föl a királyokat!

Mindenkinek barátság, kegyelem,
Csak a királyoknak nem, sohasem!
Lantom s kardom kezembül eldobom,
A hóhérságot majd én folytatom,
Ha kívülem rá ember nem akad
Akasszátok föl a királyokat!
@Penivaldes:

Penike, te harmatfriss vagy. A múltad két összetett mondatban elfér. ))
@gazoló:

Egyszer majd Mészáros úrnak is futnia kell az életéért Felcsút határában. A falusi nép nem felejt.
@Penivaldes:

Még minden előttem van.

Így jött ki, nincs időm cizellálni. Remélem, érthető.
Azért akinek inge, elgondolkodhatna azon, miért ilyen vélemény alakult ki az elmúlt öt évben Magyarországról:

index.hu/belfold/2015/03/06/az_ensz-ben_megint_tema_volt_magyarorszag/
@jöttem: feltéve, ha nem esik nemsokára egy tégla a fejemre.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "Na, erről van szó. Ezért nevezik egyes ellenfelei fasisztának OV-t, és szerintem joggal. Tegnap a komcsik az ellenség, ma a menekültek, holnap a pirézek, mindegy ... egy a lényeg: mindig mutogat valakire, hogy ezek nem magyarok vagy bántják a magyarságot..."

Nekem ezzel összefüggésben nagyon tettszik a svédeknél élő magyar lány esete. Szíjj ártó bele is ártotta magát, mert szerinte emberségesen kell eljárni. OV bezzeg a menekülteket azonnal bezárná. Emberség nélkül. A beteg lányt meg csak tessék a svéd államnak ellátni, mert mi a saját itthon élőinket sem akarjuk/tudjuk?
@gazoló:

Szegény szomszéd milyen irigy, hogy ő nem tud olyan jól teljesíteni, mint Rogánék.:D

Mellesleg a hamis adattartalmú vagyonnyilatkozat nem hamis okirat? Eccerű polgárt ezért meg szoknak vádolni, vagy Rogán nem eccerű a törvény előtt?
@látjátok feleim szümtükkel: nem tudom, de ez idevág, nem de?

"Szép földeinkből
Vadászni berkeket csinálnak, a-
Hová nekünk belépni nem szabad.
S ha egy beteg feleség, vagy egy szegény
Himlős gyerek megkívánván, lesújtunk
Egy rossz galambfiat, tüstént kikötnek,
És aki száz meg százezert rabol,
Bírája lészen annak, akit a
Szükség garast rabolni kényszerített."

(Részlet a Bánk bán című drámából)
@Penivaldes:

Én? Mondjuk egy szép tavaszt, friss szellővel ami összetakarítja a téli szemetet.:D

www.youtube.com/watch?v=7vOhKIEKUrI
@látjátok feleim szümtükkel: szép is az, nyílnak a virágok, az illatok, a szellő.
@Penivaldes: tudod drágám, az is elkeserít, hogy az idő nem tette maradivá, most is aktuális, és ez szörnyű!
@évásanyó: ez az élet. vannak vesztesek, és győztesek.
@Penivaldes: persze, ez nem vita tárgya, de az igen, hogy hogyan bánunk mi emberek, a veszteseinkkel....mert ugye egy farkas átharapja a vesztes farkas torkát, de nekünk fel kellene karolni a gyengébbet, nem?
@évásanyó: akinek van hozzá ereje annak igen, de keveseknek van. nekem sincs igazán.
@Penivaldes: @évásanyó: kit értünk vesztes alatt ma?... akinek csak suzukija van, nem audija?... mert ez "elfogadható" '15-ben eu-tagként... az nem, hogy nincs mit enni...
@Sir Bates dö Hól: az nem feltétlen vesztes, mert kisebb garázs is elég neki, mig az Audinak nagy garázs kell, ami helyet igényel, ami helyére a suzukis grillezőt is építhet.

de egyébként igen, az lenne elfogadható..2015-ben.
@Sir Bates dö Hól: ahogy mondod, ma tele van az ország éhezőkkel, utcára kitettekkel, munkanélküliekkel, és ez elfogadhatatlan, de a kenyértolvajok biró előtt állnak, a rogánfajták meg a biró mellett,jaj, hogy én hogy utálom őket!!
@látjátok feleim szümtükkel: D

Ő a második a 'zországban akinek már a látványára nyílik a bicska a zsebemben,vérbe lábad a 'szümem és...'úgypofánba@nám:))
@Gábris szomszéd:
Na, ez az az eset, amikor azt mondom, hogy Vona a köbön normálisabb, mint Gyurcsány. SEMMIT sem nyerhet a bizniszen, viszont minden terroresemény miatti emberi veszteséget a DK felelősségére róhatnak.
Ráadásul a 2/3-hoz való hozzájárulását állandóan a szemükre vethetik.
Basszuskulcs!
@Penivaldes:

Szerintem a magad módján te is segítséget adsz, meg gondolom adót is fizetsz.

Talán nem csak stadijonyokat kéne építeni az adóból, meg nem a haveroknak lenyúlni minden jól fizető állami munkát amiből nagy nyereséggel, és sokszor gyenge minőséggel dolgoznak. Meg néha nem is dolgoznak, csak nyernek. Erről jut eszembe, mai napig nem értem, milyen költségvetéssel épült a városunkba egy három lakásos szociális bérlakás, amikor a 3 lakásra 270 millió forintot használtak fel ( ezt onnan tudni, hogy táblára ki volt írva az építkezésnél). Nem semmi ennyiért szociális bérlakást építeni.:D
A fideszes rendszerváltással ugyé megszűnt a szocializmus ( mondta OV ), de ezzel együtt kidobták/tuk a szolidarítást is. Bár utóbbit közmunkának csúfolják, meg szociális ellátásnak. Ebből meg csak az kap, akinek jut, de a mennyit önkényesen határozzák meg, kb. úgy, mint a stadijonyokra jutó pénz összegét. Pedig Stadler is nagy álmokkal építette stadijonnyát a pusztába.
Tényleg mennyi is az egy fű/ő/re eső stadijonyok aránya?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!
Ha így jobban tetszik, ugyanaz origóban:
www.origo.hu/gazdasag/20150306-meglehet-a-ketharmad-az-iszlam-allam-elleni-magyar-missziora.html
Sajnos ez most nem jobbos propaganda, tehát ha tény, mindegy honnan értesülsz. Én egyelőre tajtékzok a DK ellen emiatt.
@évásanyó:D

Nagy a kollekció és nehéz a választás,találd ki :)anyó?
Na, reméltem, hogy a bíróságnak van némi esze - ez bejött, de hogy ekkorát merjen hazudni a fidesz, amikor úgyis 24 órán belül lebukik????
magyarinfo.blog.hu/2015/03/06/a_miniszterelnokseg_hazudott_a_teljes_magyar_sajto_atvette
mentalisdeficit.blog.hu/2015/03/07/orban_szerint_ilyen_a_magyar
"Összegezve a magyar egy nagypofájú, inkorrekt, széthúzó nép, igazi szabaságharcos, igen kreatív és tökéletesre törekszik, ám ezt kioltja a rezsicsökkentés és a devizahitel, mert ezek az igazán fontos dolgok. Nem szeretjük az ideológiát, de csak egy erős vezető mellett vagyunk képesek boldogulni, aki megmondja, mi a tuti. Család- és gyerekközpontú a gondolkodásunk, de azért a népességfogyás miatt ki fogunk halni.

De hát akkor ez egy kupleráj, nem? De. Aztakurva, Viktornak igaza van."
és egyébként mérget mertem volna venni rá, hogy tőkeáttétes devizakereskedésért bukott a Buda-Cash - ahogy még nagyon sok bróker cég a világon.
www.atv.hu/belfold/20150307-a-buda-cash-ugy-kinek-a-botranya/hirkereso
@Penivaldes:

Mennem kell,vár a kert és a'sunshine,de ezt az ismételt,célzott'öregezést nem felejt:( :)

www.youtube.com/watch?v=bNowU63PF5E
@gazoló: énnálam az az igazság a Lázár az első, mert neki esze is van, csak második atyánk, de rögtön szorosan a hátának támaszkodik rogán meg szijjártó, persze nagy a választék, nem lesz elég a vas....:))
@Penivaldes:
Pennike, a tegnapihoz még annyit tennék hozzá, hogy a dél-koreaiaknál többnejűség volt, és ágyasaik is voltak, őket is rangsorolták, volt 1.2.3. stb feleség és ágyas. Volt olyan király, hogy volt vagy 60 gyermeke. A feleségek és ágyasok viszont egymást tették el láb alól, de sokszor maga a király.
@Imola Helyesi:

és az észak-kóreaiaknál?
@Gábris szomszéd:
.
No, akkor kezdjük az elején.
1. Nem értékelem hősiességnek Jászit kompetensnek bemutatni Tanácsköztársaság, vagy zsidó-kérdések bemutatójaként még ebben a formában sem.
Jászinak jóbarátja (nem Amerikából jöttem) volt Ady, és Ady sem emiatt érezte, hogy rohanunk a forradalomba.
2. Amikor kezdett általánossá válni a kereszténység, nem csak az apák és fiak közötti ellentét, valamint az, hogy nekik már megjött (mármint a messiás), célszerű volt a származást megtagadni, és erre jó eszköz az ellenség-kreálás. Már sokszor bevált, és válik be a jövőben is.
3. Ne csináljunk úgy, mintha örök béke és testvéri szeretet árasztotta volna el a középkort és az új kort. Inkább volt az kór, kor az abban élőknek.
István a király nem azért csinált törvényt, mert unatkozott, hanem valamit meg kellett oldania, ha úgy tetszik az állam erőszak-szervezetének garanciájával. Így felvette a kereszténységet, és 1000-ben uralkodó vallássá emelte, azonban törvényeiben a különböző népeknek és vallásoknak, így a zsidóknak is jogegyenlőséget biztosított. A változó idők és erkölcsök okán 1093-ban Könyves Kálmán a vegyes házasságot korlátozó és a vasárnapi munkát szigorúan tiltó törvényeket hozott. A zsidók letelepedését csak a püspöki székhelyeken engedélyezte, de a későbbiekben a szabad királyi városokban is házat vásárolhattak.
És ez így ment, mendegélt egészen Auschwitzig. Olyan állomásokkal, hogy például a pestist is a zsidók okozták az 1400-as évek elején.
4. Jász politikai érettségére jellemző, hogy előjátékként tagja a Magyar Nemzeti Tanácsnak, és a köztársaság kikiabálása után a Károlyi kormány nemzetiségi ügyekkel megbízott tárca nélküli minisztere volt.
Liebermann Róza fiaként zsidónak született, hatéves korától, 1881-tõl kezdve, immár magyarosított névvel, református magyarként nevelkedett a nagykárolyi szülői házban és a helyi piarista gimnáziumban.
Késői emlékezéseiben így írt: Hogy zsidók voltunk, azt sem tudtam. A vallásnak nem volt szerepe életünkben. Társadalmi életünkben sem észleltem a valláskülönbségeket. Szüleim általános tekintélynek örvendtek, közeli barátaink jórészt keresztények voltak… Ma súlyos nevelési hibának érzem, hogy nem magyarázták meg nekünk a valláscsere értelmét és jelentőségét, sőt….
5. 1917-ben Ágoston Péter „A zsidók útja” című, jó szándékú, de elhibázott könyvének megjelenéséig – hirtelen előtérbe került az addig szőnyeg alatt tartott zsidókérdés, felélénkültek az addig csak periferikus antiszemita hangok. Jászi ekkor határozta el, hogy szembe kell nézni a problémával. Jászi „nem egy intim kérést és figyelmeztetést kapott, hogy az ankétot (amit szervezett), mint időszerűtlent és veszedelmest, mellőzze”.
Jászi valóban és lényegében azonosította a kommunizmust a Tanácsköztársaság zsidótípusával, és élete végéig nem tudta megbocsátani nekik, hogy „túllicitáló” forradalmukkal nemcsak megbuktatták, hanem még kompromittálták is az 1918-as demokratikus köztársaságot.
6. Amugy a vita - szerintem - még mindig nincs lezárva. Valaki valamiért előveszi, és lehet rágódni rajta. Mint mostanában Gerő András gondolja, hogy ismét itt az ideje.
www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=445423:zsido-kerdesek&catid=9&Itemid=134

vagy:
www.hdke.hu/files/csatolmanyok/02_LitvanGyorgy_JasziOszkar_es_azsidokerdes.pdf

És ajánlok egy nagyon jó könyvet:
Barbara W. Tuchman: Távoli tükör
@jöttem:
Ja, igen, akkor még nem választották szét őket, csak ők magukat, több királyság volt, az övék azt hiszem Kogurjó volt, míg a délieké Silla.
Pekcsét pedig Jumong első felesége alakította meg.
Majd egységes királyság lett, de hol a kínaiak, hol a japánok gyarmatosították őket, most meg ugyebár kettéválasztották őket.
De ennek ellenére őrzik csodálatos történelmi múltjukat, a királyoknak hatalmas könyvtáraik voltak, és a kínai írásnak köszönhetően már az i.e-i történelmüket is megörökítették nagy pontossággal. Saját írásuk csak a 14.sz-ban jött létre, a hangul. De most is a kultúrába, oktatásba befektetett tőke révén értek el hatalmas fejlődést a déliek.
@Penivaldes:
Látens többnejűség van / szeretők /
Egy barátnőm mesélte, aki tanítónő volt, elment családot látogatni egy cigány családhoz.Három nő feküdt egy ágyban, és az apa azt kérdezte, melyik feleségével akar beszélni?:))))
Persze, lehet, hogy csak viccelt.
@dr. jenőke (jenőke): Köszi a hasznos kiegészítéseidet, amelyek további értékes információkat szolgáltatnak ebben a kérdésben.
@Penivaldes:
:)))
A kis lurkójuk miatt ment oda a tanító néni, az anyukával akart beszélni.
@kekex: Egyetértek veled és abszolút megértem a felháborodásodat.
@Penivaldes:

Absolon is azzal büntette meg apját Dávid királyt, hogy az ágyasaival hált.
@Gábris szomszéd:
.
Zsenge ifjú korodra tekintettel a túlzó udvariasságod nem tekintetem annak, ami.
Maradjunk abban, nem érdemlek ennyit sem.
@jöttem: Kínában is volt egy ilyen eset, amikor az ágyas először az öreg császárral szürte össze a levet, majd utána a fiával.
Ő volt Wu Hou, akiről sok kegyetlenséget regélnek, többek közt, hogy megölte a saját gyerekét, majd a gyilkosságot ellenfelére fogta, akit majd úgy végeznek ki, hogy eltörték kezét-lábát és hordóba fojtották.
@Gábris szomszéd:
.
Az az élet kapujában leledzel.
Tudás, tapasztalat, egyebek -> most kezdődik az élet.
Csak a küszöb ne legyen túl magas.
@Penivaldes:
Aha, ő volt az egyetlen kínai császárnő, azt hiszem. Viszont katonailag eleinte sikeres volt.Kijátszotta egymás ellen a nomád törzseket, azt hiszem , ő pusztította el a kitanokat.
@Penivaldes:

Az ágyasok általában nem "szűrnek levet", hanem használják őket. De ha kivételes tehetségű szerető, akkor lehet belőle második feleség. Első csak abban az esetben, ha jól ért a mérgekhez.
@jöttem: vagy inkább ők használják az uralkodót... aki abban a hitben él, hogy ő irányít-..érdekes téma ez.
@pianolight 2015.03.06.17:19:22:
" Én meg ezt onnan tudom, hogy dolgoztam TEKER vállalatnál"

Tudom, tegnapi komment, ne foglalkozzak már vele, meg tudom, csak kötözködök (meg nem is ebben áll a hsz-ed lényege), de ez nem azonos a TERIMPEX-szel? (én egy ilyen nevű céggel álltam kapcsolatban a SZU-ba irányuló kivitel okán).Ha nem azonos, akkor bocsi, de a TEKER-ről anno nem hallottam.
@Penivaldes:

Most olvastam az egyik Ulickaja könyvben: A világot két dolog irányítja. A szex és az éhség.
@évásanyó:
"egy farkas átharapja a vesztes farkas torkát, de nekünk fel kellene karolni a gyengébbet, nem"

Régi a mondás: ember embernek farkasa.
Ez is annyira aktuális sajnos, mint Tiborc panasza.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Nem, mert farkasban és normális kutyában a fajtárssal szemben fékező ösztön működik, és ha az ellenfél megadja magát, nem bántja tovább.
A pitbullokból ezt külön ki kell nevelni.
Az embert meg vígan széttépik, mert nem fajtárs.
Ergo a farkas és a kutya civilizáltabb lény mint az ember, amelyik igen leleményes, ha kínzásról van szó.
index.hu/belfold/2015/03/07/busszal_utaztatnak_fel_az_iskolasokat_a_marcius_15-i_unnepsegekre/

No én az ilyen kötelező rendezvényeket utáltam a legjobban, nem is emlékszem, csak a tribünökön pöffeszkedő hólyagokra. Azt viszont 90-ben álmodni sem mertem, hogy ezt még egyszer lesz lehetőségem látni.
@kekex:
"Ergo a farkas és a kutya civilizáltabb lény mint az ember, amelyik igen leleményes, ha kínzásról van szó."

Ebben egyet is értünk.
Bocsánatot kérek a farkasoktól.
@látjátok feleim szümtükkel:
"Azt viszont 90-ben álmodni sem mertem, hogy ezt még egyszer lesz lehetőségem látni. "

Városunk gimnáziuma is megkapta a felkérő levelet, hogy 12 gyereknek kell tanár kíséretében részt venni az ünnepségen.
Beszéd, taps, szabadprogram, ebéd, majd közös szavalás a Nemzeti Múzeum előtt (talán a Szózat?).
Priceless.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Biztosan attól félnek a rendezők, hogy a cöfösök már nem bírnak elmenni a rendezvénye ( azért sokat öregedtek az elmúlt években, fáj a lábuk, az eü ellátás sem segít rajtuk ), és így az egész az érdektelenségbe fullad.
@punkfrog: Majd ha azt látom, hogy egy nácinak bátran nekimész, és vállalod a mocskos pofonokat az elveidért, akkor elhiszem, hogy te tényleg szereted a szabadságot! :)

Speciel az én szüleim-nagyszüleim életszínvonalában nem volt meghatározó egyik rendszerváltás sem (a háború utáni sem), de megértem a panaszkodók sirámait is.
Viszont gusztustalannak tartom, mikor valaki, aki több százezret keres manapság, visszacsipog a Kádár-rendszerbe, hogy ő bezzeg akkor nem tudott volna annyit keresni.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Valamikor a nap folyamán megvilágosodtam, hogy ugyan dehogy a Szózatot, hanemhát a Talpra, magyar!-t fogják együtt szavalni a diákok. Hát hiszen mi mást március 15-én?

Hát talpraállhatna már végre a magyar.
Akár március 15-én, de egye fenyő, lehet két nappal később is.
süti beállítások módosítása