Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/kulfold/2024/04/26/cseh-kulugyminiszter-magyar-kormany-szijjarto-peter-jan-lipavsky "„A ... (2024.04.26. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.12.31. 09:13 Fabius

Orbán: bigámiám éve

Kedves alattvalóim, nyaloncaim, hűbéreseim és egyéb seggreforgóim!

Nehéz évünk volt. A három választást nyertünk, de renomét vesztettünk. Megtanultam, itthon két dologgal nem lehet packázni, az internettel és Simicska Lajossal. Előbbivel kirobbantottam a máig tartó tüntetéssorozatot és népszerűségvesztési zuhanásunkat, utóbbit meg nem győzöm elsikálni jelképesnek szánt ajándékokkal. Ti azért még higgyétek bőszen, én vagyok az egyetlen aki úrrá tud lenni a nehézségeken jövőre is.

De azért megérte.

Jobban is, mint 2013, mikor Lőrinc bekerült a milliárdos topligába. Idén többet loptunk szereztünk, mint bárki eddig. Gondoskodtunk a kis Lázár Boldi méltó lakhatásáról, Ráhel lányom önálló életéhez és külföldi tanulmányaihoz szükséges közbeszerzésekről, a divatmajmok táskautánpótlásáról, többen közülünk Stones koncertre is eljutottak a világ másik felén. Szóval a jólét időnként nem csak elérte, de meg is haladta az egészségügyi határértéket. Hogy ennek már párttársaink sem tudtak örülni felhőtlenül, és urizálást kiáltottak? Istenkám, egy Rolextől nem dől össze a világ, nem kell arra úgy nézni, mint vasárnap nyitva tartó szexshop kirakatában az elefántfüles, ormányos férfitangára! Most komolyan. Vannak ettől fontosabb gondjaink is.

Például jövőre meg kell fékezni a párton belüli szexizmust!

Mert az nem lehet, hogy fideszkeresztény világunkban ti kizárólag kúrós hasonlatokkal legyetek képesek ábrázolni helyzetünket! Éppen elég, hogy legkedvesebb egykori békemenet-barátaink, a lengyelek szerint leszoptam Putyint és oráljobbágya lettem, ti ne hozzatok ilyen helyzetbe! Előbb Lázár mondta, hogy kényszerházasság a miénk Vlagyimirral, amit mindketten egyre jobban élvezünk, majd Németh Zsolt fejtegette, hogy az Amerikával kötött házasságunk a józanság és önkontroll vesztő fázisban van. Most meg azon röhög az internet és a közvélemény nem rajongásig imádó része konfettiágyú durrogtatása közben, hogy ezek szerint 2014 a bigámiám vagy kurvaságom éveként íródik a történelemkönyvbe.

Én nem ezt érdemlem!

Mert eredményeink igenis vannak! Bezáratom a hülye plázákat és bevásárlóközpontokat minden vasárnap. Fizetni kell ott is, ahol eddig nem kellett. Többet költünk államtitkárokra, mint bármelyik eddigi magyar kormány. Ha muszáj, Anikó lelkem is pisálni fog drogtesztet. Azt mondtam 2014 a gyarapodás éve lesz, és korrupciós vádakkal gyarapodtunk is. A magánnyugdíjrendszerből átemelt lóvét eltüntettük egy életre, a beígért egyéni számlákat idén sem valósítottuk meg és közöltük: már nem is fogjuk. Nahát, ezek mellett igazán sokadlagos tényező, hogy Vlagyimir trimmelt-e bármit a mellszőrömbe moszkvai találkozásunk alkalmával, és ha igen akkor micsodát!

orban_batman.jpg

Kedves barátaim!

A fentiek elégségesek ahhoz, hogy Boldog Jövőnkbe és Belém Vetett Hitetek ne vesszen el! Kívánok mindenkinek Boldog Új Évet!

ui: Másodikán azért az Opera környékét kerüljétek!!!!

Csókpuszi, Viktor

 

654 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr417024735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@jöttem: Tévedés. Nem kell bebizonyítanunk, hogy sok szempontból agyament. Ezt pontosan leírta a jelentés. Azt is fontos rögzítenünk, hogy a vizsgálat az amerikai hadseregről szól, melynek ártatlan áldozatait nem igazán fogja visszahozni az életbe az örömteli felismerésed hogy az ő rendszerük "átláthatóbb". :(
Arról nem is beszélve, hogy így még nagyobb a felelőssége az amerikai döntéshozóknak, hiszen ők mint a demokrácia zászlóvivői még inkább mintaként kellene, hogy szolgáljanak, pont az olyan patásördögöknek mint a putyini oroszok pld. Most képzeld el, ha ilyen mintád adnak a világnak az amcsi "etalonok", akkor mit várhatsz el a fújjcsúnya orosz diktátoroktól? :)
@Habakuk000: "ha valaki alantas, alattomos szándékból, idegen hatalom utasításait követve egysíkú propagandát nyom."

Na ezt azért néhány fősodratú médiának is nyugodt szívvel megírhatnád. :)
@Gábris szomszéd: elég béna vicc.
nyomok egy másikat.:)

– Mindenért a zsidók és a biciklisták felelõsek!
– Miért a biciklisták?
– Miért a zsidók?
@Gábris szomszéd:

Mellébeszélsz, Cassandra! Mutass egy Putyin kérésére készült elemzést, ami feltárja az orosz valóságot! Bármelyik területen.
Ami kritikus, tényeken alapul és nyilvánosan elérhető.
Az orosz-amerikai gumicsont helyett foglalkozzunk a saját dolgainkkal.

"A 2012. január 2-ai, az önkényes alkotmányozás elleni tiltakozó tömegtüntetés harmadik évfordulóján demonstrációt szervezünk az Operaház elé.

Összeállt a tüntetés programja, mutatjuk!

Felszólalnak:
Várady Zsolt - a MostMi társadalmi kezdeményezés egyik elindítója
Somody Bernadette - az Eötvös Károly Intézet igazgatója
Udvarhelyi Tessza - a Közélet Iskolája társalapítója
Csizi Zsolt - A Város Mindekié aktivistája
Madarász Csaba - részvételi demokrácia szakértő
Vágó Gábor - magyar állampolgár
Kálmán László - nyelvész
Takács Bori - a MostMi társadalmi kezdeményezés másik elindítója
Konferál: Sárosdi Lilla"
www.facebook.com/events/1501578973456156

www.hir24.hu/belfold/2015/01/02/oriastuntetesre-keszul-budapest/
@jöttem: Ezekről a folyamatokról itt olvashatsz bőven. Amúgy senki sem állította, hogy nekik ne lennének teendőik ezen a téren.

katpol.blog.hu/tags/s:oroszsas

De még egyszer a mintaállam miért nem viselkedik mintaként? :)
@taga20:
.
Kérdésem tárgya: a gumi nő.
Tényleg olyan mint Rogán lakása?
@jöttem: Amúgy én mindig örülök, amikor azt írják nekem, hogy "mellébeszélek". Ez a biztos jele annak, hogy nincsenek érvek csak egy szalonképes elutasítás helyette. Mondjuk az is igaz, hogy jobb mint a direkt anyázás. :)
@jöttem:
Csókolom! Nagyon hasonlóan látjuk ezeket. Nagy az Isten állatkertje!
@Gábris szomszéd:

"De még egyszer a mintaállam miért nem viselkedik mintaként? :) "

Bárgyú kérdésre bárgyú választ adok.
Azért, hogy neked meglegyen a mindennapi gumicsontod.
Esetleg még szóba jöhet válaszként a világbéke is.
Többre ne számíts tőlem ez ügyben.
@jöttem:

Én sem fenyegetésként írtam,inkább szimpátiából:)
Tudom,hogy 'tüskerodi bárkit kioszt csípőből és ok nélkül is:)
@jöttem: Jó lenne ha ez lenne a válasz de tartok tőle, hogy sajnos nem ez a fő ok. Amúgy tényleg boldog lennék, ha igazad lenne.:)
@Gábris szomszéd:
Mivel érveid nincsenek, csak idézeteid, a pillanatnyi fizetőképes (fidesz vagy orosz) oldalnak megfelelvén.
Linkek, idézetek, saját VÉLEMÉNY és ÉRVEK nélkül.
Erre nem lennék büszke, sőt... szégyenkeznék, ha ennyire futná csak!
Jól mondod @jöttem: Még az átkosban tanultam agitPRop órán (világnézetünk alapjai volt a neve ha jól emlékszem), hogy az amik azt az "elvetemült" gyakorlatot alkalmazzák szövetségi és tagállami szinten, hogy mindent kiadnak (akkoriban print - nyomtatott formában). Azzal a sanda szándékkal, hogy azt a rengeteg jelentést statisztikát élő ember nem képes elolvasni.

Ezzel szemköpszt a cöcöcöpö gyakorlata az volt, ha "szükség volt rá", utólag még az újságjaikat is átírták, vagy a térképeiken az észak jel el volt forgatva (ha a divernyákok kezébe kerül, jól eltévedjen, nem vicc, saj. szememmel láttam). Felteszem a mai oroszországban már nem ez a helyzet, de a bázis, ahonnan húsz éve indultak, még mai magyar szemmel is igencsak paranoid volt. :-(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Szia, Boli! Nagy, kétségtelen. Az amerikás témáról egyik barátnőm kapcsolatokról szóló mondása jut eszembe: "Évekig csókolni ugyanazt a békát".
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Minden relatív. Érveket én sem nagyon olvastam.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"fidesz vagy orosz"

Jól írtad Boli egykutya az!!
Szopkodják egymást meg Putyint ész nélkül:))
Kíváncsi leszek jönnek-e a kormány ellen tüntetni,mint a múltkor.))
@gazoló:

Köszönöm, kedves! / kommersz, nem kommersz a szóhasználat, én így szeretem/.
Időnként én is besétálok a pofonerdőbe.
@jöttem:
Rodeonak írod:
"Mellébeszélsz Cassandra! Mutass egy Putyin részére készült elemzést, ami feltárja az orosz valóságot."
A politikai és gazdasági elemzés elsődleges célja nem a egy jelenlegi állapot analízise, hanem az elhatározások, döntések, információk ismerete.
Jóllehet, hogy a gyakorlatban azt tapasztalni, hogy az elemzések egy jelenlegi állapot leírását tartalmazzák - amelyek egyébként is ismertek - azonban nem előre mutatóak és nem progresszívek.
Diktatórikus rendszerekben a klassszikus elemzésekre nincs igény, mivel a diktátorok egyszemélyi döntési mechanizmusa ezt nem indokolja.
Kvázi, Putyinnak erre nincs szüksége.
@gazoló:
Ellen?
Mióta? A Budaházi féle senkik csak szimpla fizetett provokátorok, bárkiért, aki megadja a megfelelő összeget. Apránként tüntetni az orosz emlékműért is, ha Nulladik fizet nekik érte. Kurvának áll a világ...
@dr. jenőke (jenőke): a guminőben az a jó, hogy nem kell beírni a vagyonnyilatkozatba. akár nő, akár nem nö:)))
@Mariann19:
Viszont az alaptézis attól még igaz, Miss Jöttem-től.
@Gábris szomszéd: Nagy bátorság ilyen kijelentéseket tenni, bár Pogátsa ahogy látom, inkább vitainditó provokációnak szánta.

A neoliberalizmus nem egyenlő a szadesz és a gyurcsányi nemtörődömséggel.

Mint ahogy a konzervatizmus sem egyenlő Matolcsy rémálmaival.

Az északi modellhez északi társadalom, északi ember, gazdaság és gazdagság szükséges.

Mi ettől messze vagyunk. Mi egy szemétdombon élő korrupt, a közös vagyonból munka nélkül meggazdagodni vágyó lusta, önhitt bagázs vagyunk.
@Gábris szomszéd: igen bakker, azé raktam be!
de látom neked jobban fekszenek az ilyen viccek, mint ez:))

Az év 2. napján két szőke nő telefonon beszélget:
- Hogyan töltötted a szilvesztert?
- Szokásom szerint, ágyban.
- Mesélj! Nagy társaság volt?

Read more: www.napiszar.hu/#ixzz3NfIv7qpr
@Mariann19:
A Cassandrásat Gábrisnak írtam. Csak azért helyesbítelek, nehogy a végén Rodeó magára vegye.
Ahogy pontosan megfogalmaztad, a két állam berendezkedése merőben eltérő.
Amit az egyik oldalon hiteles forrás alapján kritizálnak egyesek, azt a másik részről nem áll módjunkban megvizsgálni.
Ennyit a pártatlan véleményalkotásról.
@Habakuk000: DDDDD

BUÉK

A múltkor kérdezted taga:)ja nem 'tag-e vagyok_e?
naná:)
@taga20:
Két szőke beszélget:
- De ki vagy nyalva Drágám!
- Ez ennyi látszik?
:)
@rdos:

Én is hallgattam egy évig tudományos kommunizmust. Mostanában egyre többször köszönnek vissza az ott elhangzott tézisek.
@jöttem: most már értem, miért lép el Szlóvákia hurrikán sebességgel mellettünk:

mi csak tud szocializmust hallgattunk
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nem elírás volt?

"Ez ennyi látszik?" helyett nem inkább
"Ez ennyire látszik?"
@jöttem: @gazoló: Vannak azért zavaró körülmények.:)

alfahir.hu/harom_kijozanito_pofon_a_ballib_tuntetoknek

Egyébként hogy lesz itt összefogás, ha a "szabadság bajnokai" ilyen kedvesen és békésen fogadják a másik oldal résztvevőit?

www.youtube.com/watch?v=KgilLUqcECQ#t=2731

Ezek után mindenki el tudja döntetni ki volt agresszív és ki volt békés.:)
@Habakuk000: "Mi ettől messze vagyunk. Mi egy szemétdombon élő korrupt, a közös vagyonból munka nélkül meggazdagodni vágyó lusta, önhitt bagázs vagyunk."

Akkor mi a megoldás? Húzzuk le magunkat a WC-n, esetleg valami kollektív (wacoihoz hasonló) öngyilkosság? :(
@jöttem: Felvidéki - szlovákiai viszonyokat nem ismerem, remélem, legalább ott nem, nálunk sajna igen. :-( Ez a "munka alapú társadalom" nálam is kiverte a biztosítékot.

Nem inkább a tudás alapú társadalmat kellene építeni? Tanítani, oktatni, nevelni, kutatni, fejleszteni. A munkában, a gyártásban a kistigrisekkel nem tudunk versenyezni. :-(
@Gábris szomszéd: és még te nem vagy pincsi, te ostoba szarcsimbók.

Fél napig sem tartottál ki, te magyarok szégyene, nyald az oroszok talpát gazdáddal egyetemben, szobáka.
@rdos: csinálni kö, nem javítgatni!:))
@Gábris szomszéd: először is nem kéne oroszok és orbán talpnyalójának lenni.

Ott kezdődik az egész.

Majd ha ez megy, mondom a második lépést.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Biztos, hogy az alaptézis fogalmára gondoltál?
Boldog új évet mindenkinek!
2 napja csak olvasok(nem csak titeket)!
Változásnak semmi jele!
Nem lesz ennek jó vége!
Megyei matricák helyett nem elég 1 "nagymagyarországos"?
Hátha a horvátok is elfogadják a tengerpartunkig!
@rdos:
De... :D
Gyors voltam az androidnak...

@Mariann19:
Nem... :(
A felvetésére. Igazad van.
@Habakuk000:

1. Szerintem aki itt nem tartott ki az pont te vagy, ugyanis ebben a témában egyáltalán nincs szó az oroszokról.

2. A második lépést ne nekem mondd, akit ugye lenézel hisz "mi" simán csak szarcsimbókok vagyunk, nyilván a demokrácia és a szólásszabadság jegyében, hanem regéld el inkább a többieknek.
@jöttem:
szóval eső ellen napszemüge és hóviharban bikini

annyi eszed van mint egy hintalónak

és hangosan hirdeted is

brühüyyy

a hülyepicsa tipikus esettye
@punkfrog: Végre egy jó ötlet a részedről. :)
@Gábris szomszéd:

Nem vagyunk bajnokok,majd leszünk,de veletek(ti vagytok a kivétel) semmilyen közösséget nem vállalunk,múlt és jelenlegi állapotaitokat figyelembevéve!!
Menjetek önállóan tüntetgetni orbánék ellen:))
Ne nevettessél már ki ezzel a zsebnáci akasztófavirággal,nézzél már a zászlóikra,oszt 'nyaljá mégegy becsületeset vikinek?))
@jöttem:
Bocs, szó szerint idéztelek, tehát nem kell helyesbítened.
Mindössze a fogalmat helyeztem bele a putyini rendszerbe, amelyben az analízisek nem férnek bele.
Ugyan mire is használná azokat?
Nem hinném, hogy Putyin a nagyhatalmi törekvései mellett figyelembe venne szegmenseket, amelyek
teljes körűvé tennék a döntéseit.
Lásd analógiában az orbáni döntési mechanizmusokat.
@gazoló:
Szia gazoló!
Nagyon kidolgoztad magad az év végén.
Remélem Új Év napján nem hajtottad le magad, mert a néphit szerint akkor egész évben az lesz a sorsod, amit ezen a napon gyakorolsz.
Pedig az eljövendő heppünkre kelleni fog az energia.
@gazoló: Figyu "forradalmárok" gyöngye.:) Nem arról van szó, hogy ki mit gondol a másikról, hanem mondjuk ismét a mintaadó viselkedésről.

Tehát ha a hülyejobberek libsizni kezdik a másik oldalt, akkor fújjcsúnya bunkók, de ha ti nácizzátok le a jobbereket, az naonfasza és trendi.
Így viszont továbbra is marad a kérdés, miből gondolod, hogy bármi megváltozik és, hogy lesz itt nemzeti összefogás? :)

jobbegyenes.blog.hu/2014/12/23/na_ezert_nem_lesz_kormanybuktatas_a_tuntetesekbol

444.hu/2015/01/02/a-mai-tuntetes-nagy-hanyadan-szocialista-szimpatizansok-lesznek-jelen/
@Mariann19: Szia!

Operába?
Tegnap már szabad voltam:))
Ma meg mégszabadabb:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Már csak azért említettem meg szerényen, mert most - ebben a kurva hidegben - nem vagyok alkalmas filozófiai okfejtésekre.
Cidri van!
@taga20: :-) Értem én hogy jó kedély, meg miazmás. :-) De miért pont egy szőke? :-)

@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Gyors voltam"

A gyorsaságról jut eszembe, tetszett. Tán cipész műhelyben, vagy söntésben? láttam.

Kedves vendégeink. Az 1. gyors, 2. udvarias és 3. precíz munkavégzésből bármelyik kettőt módunkban áll teljesíteni.

Csak hogy ne mindenről az ivaros szaporodás és határterületei jusson az eszünkbe. :-)
@gazoló:
"Operába?"
Nem áll módomban, de tiszta szívvel virtuálisan ott leszek.
Te?
@Rodeo36:
Kissé vegyél vissza, még ha paraszt is vagy... legalább ne sötét legyél...
Szánalmasan leromlottál öreg, látom egyre lejjebb mész.
@Gábris szomszéd:

'Figyejjé"fotelforradalmár!!
Nem ma lesz elhajtva a 'kurmány,ezt senki nem mondta!
Én meg azt mondom 'virágozzék száz virág,kivéve a mocsok,fasiszta,álságos népbutító fajtátok!!
@Habakuk000:

Várjál! Volt még marxista-leninista filozófiatörténet is. Mindez 1988-ban a tanítóképző főiskolán.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
létrája válogattya, és hogy honnan nézzük?

meg: honnan tudod?

brühüyyy
@Rodeo36:
ámen!
ha van még valami, add ki magadból.
aztán lépjünk tovább!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Biztos, hogy az alaptézis fogalmára gondoltál?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Boli!
Az miért van, hogy az egyik kommentem és a válaszod is eltűnt a gépemből?
@Mariann19:
Passz, lehet, hogy a blogmoci szaraxik.
Vagy az új poszt miatt... :D
@gazoló: Azt egyébként nem vetted még észre, hogy amikor előadod, ki milyen fajta stb., pont olyan dumát nyomsz mint egy ecceri kurucinfós vagy békamenetes fideszes. Nem túl jó referencia egy "nagyondemokratának". :)
@Gábris szomszéd:

Tán érthető voltam,Ti a kivételek vagytok!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: egy jó kis végbél tükrözést az öreg bolhásnak!:)))
addig is, csak a jókedv miatt:)

www.napiszar.hu/showPost/Csokolom_Gizi_neni_
@Mariann19: szerintem azé van, me morcosnak teccik lenni!
sehol egy szmájli, mindenhol pont meg felkiáltójel meg kérdőjel:))))))
@Gábris szomszéd: Dehogynem. El se olvasod a cikket vagy csak értelmezési problémád van és Sírbatesz kollégának igaza lesz?

A linkelt cikked arról szól, hogy a marakodás és az ötlettelenség miatt nincs semmi értelme tüntetni, s az egész tüntetés csak a titkosszolgálatok gerjesztette destabilizációja az ország társadalmi rendjének.

Mi más ez te lapostetyűk fénylő bajnoka, ha nem a putyini propaganda szíjjártósított változata?
@Habakuk000: Hát az, hogy mi eltérően olvassuk ki belőle az üzeneteket nem probléma. Viszont én mindig megmaradok a normális kommunikáció szintjén, javaslom neked is ugyanezt 2015-ben.
@taga20: Az M1 híradója megtalálta azokat, akiknek tetszenek az új matricák :)

Hölgyeim és uraim! Kapcsoljuk az ötvenes éveket. Mielőtt időutaznánk, tessék felkészülni az alapokból: a Híradó körbenézett, kinek, hogy tetszik az új útdíjfizetési rendszer: nem találtak elégedetlen hazafit, mindenki örül.

444.hu/2015/01/02/az-m1-hiradoja-megtalalta-azokat-akiknek-tetszenek-az-uj-matricak/
@Gábris szomszéd: Akkor javasolj nekem valamit, ha ember leszel, csúszómászó pozícióból talán nem kéne erőlködnöd.
@Habakuk000: Kezdetnek javaslom egy másik szemüveg felrakását, amikor megítélsz másokat ex cathedra módon. Tudod nem olyan rég ünnepeltük a születését annak aki ez ügyben neked is tud segíteni.:)
@Gábris szomszéd: Putyinnak szülinapi bulija volt? Vagy Vonapajtásnak?

Angyal, nem kéne megcsúfolnod a keresztényi türelmet és szeretetet, nem győzöd hétvégi gyónással.

Ismétlem, ha nem leszel renegát, nem leszel orosz propagandista, akkor úgy foglak kezelni. Mint ahogyan reggel kezeltelek is.

Ha hozod a formádat, akkor ne számíts jobb reakciókra.
@Habakuk000: és nyilván ennek eldöntése is rád tartozik. :)
@gazoló: Megelőztek titeket mert tegnap volt már egy "demokratikus" és a nyugat által szponzorált megemlékező tüntetés csak épp Kijevben.:)

youtu.be/-LzQWs4L1M8
@Gábris szomszéd: igen. el tudom dönteni, kivel állok szóba, bármennyire is furcsa ez számodra.
@Habakuk000: Én is el tudom, de egy vitafórumon pláne nem minősítek csak beszélgetek vagy netán vitatkozok.
@taga20:

" a guminőben az a jó, hogy nem kell beírni a vagyonnyilatkozatba. akár nő, akár nem nö:)))"

Valami gyönyörű a magyar nyelv, és szeretem, ha ezt észrevéve használod.
Ez már nem az első tőled. Hiába, a napi öt oldalnak és valami plussznak megvan az eredménye:)))
@Orica Középföldi:
Gyöknyelvezzünk!!! Lécci, lécci, lécci... :)
@taga20:
Azért vagyok morcos, mert nem küldtél Új Évi jókívánságokat. Pont nekem.
Pedig nagyon vártam titokban.
@Mariann19: a feleségemnek se. akit igazán szeret az ember , annak nem süketel:)))
@Orica Középföldi: drága orica, most ledobtam magam a földre és össze-vissza hempergek. a kis kutyunk is így csinál, ha nagyon boldog:))
ez tényleg jólesett.
@Penivaldes: nyuszika, te a bokorból ugrottál elő? senkinek nem kívántam boldogot és mindenkinek:) ezt küldtem mindenkinek.

www.napiszar.hu/showPost/Elnezest_kerek_mindenkitol_akivel_2014-ben_bunko_voltam_
@Penivaldes: ha szerecc, kívánsz, nem marháskocc!:)))
@Penivaldes: ha nem, hát nem. majd rájössz, hogy ki szeret téged húgi:)))
@taga20: tudom, hogy senki:) na de ezért meg is teszek mindent:)
@taga20:
Így már vigyorgok és nem is vagyok morcos.Rejtett mondanivalód bearanyozza az egész idei évemet.
@Penivaldes: én bakker, de tényleg teszel:)
@Mariann19: :))))
ez az, ez az igazi mariann, nem az a savanyúság:)))
@taga20:
Látod, el akartak tenni télire savanyúságnak.
Te megakadályoztad drága jótevőm.
Én is szeretlek.
Természetes, hogy kinyílik a bicska az ember zsebében, ha valaki olyan síránkozik az ártatlan áldozatok miatz, kioly' nagy egy kéjjel írta még nemrég is: "holokamu"...
@Gábris szomszéd: az, akihez képest a faszom egy nobel-díj várományos... minimum két kategóriában...
@Gábris szomszéd: konstruktivitás... dns-vizsgálat nélkül... te tdöntesz... (azé az mekkora, hogy patrónusod nekiesett, mint tót az anyjának, hogy tények, meg cáfolat, miközben mindketten tudjuk, hogy a linkelésed pillanatában te sem 9lvastad még el az eredeti cikket!:-D... azé' beszarok rajtatok:-)))
süti beállítások módosítása