Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Pink Floyd Live in New York 1988 www.youtube.com/watch?v=13m5-0EOwIM (2024.05.08. 10:34) Zeneszoba
  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/05/08/meszaros-lorinc-eternitas-vagyonkezelo-alapitvany A haverjain kívül ... (2024.05.08. 08:15) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.12.31. 09:13 Fabius

Orbán: bigámiám éve

Kedves alattvalóim, nyaloncaim, hűbéreseim és egyéb seggreforgóim!

Nehéz évünk volt. A három választást nyertünk, de renomét vesztettünk. Megtanultam, itthon két dologgal nem lehet packázni, az internettel és Simicska Lajossal. Előbbivel kirobbantottam a máig tartó tüntetéssorozatot és népszerűségvesztési zuhanásunkat, utóbbit meg nem győzöm elsikálni jelképesnek szánt ajándékokkal. Ti azért még higgyétek bőszen, én vagyok az egyetlen aki úrrá tud lenni a nehézségeken jövőre is.

De azért megérte.

Jobban is, mint 2013, mikor Lőrinc bekerült a milliárdos topligába. Idén többet loptunk szereztünk, mint bárki eddig. Gondoskodtunk a kis Lázár Boldi méltó lakhatásáról, Ráhel lányom önálló életéhez és külföldi tanulmányaihoz szükséges közbeszerzésekről, a divatmajmok táskautánpótlásáról, többen közülünk Stones koncertre is eljutottak a világ másik felén. Szóval a jólét időnként nem csak elérte, de meg is haladta az egészségügyi határértéket. Hogy ennek már párttársaink sem tudtak örülni felhőtlenül, és urizálást kiáltottak? Istenkám, egy Rolextől nem dől össze a világ, nem kell arra úgy nézni, mint vasárnap nyitva tartó szexshop kirakatában az elefántfüles, ormányos férfitangára! Most komolyan. Vannak ettől fontosabb gondjaink is.

Például jövőre meg kell fékezni a párton belüli szexizmust!

Mert az nem lehet, hogy fideszkeresztény világunkban ti kizárólag kúrós hasonlatokkal legyetek képesek ábrázolni helyzetünket! Éppen elég, hogy legkedvesebb egykori békemenet-barátaink, a lengyelek szerint leszoptam Putyint és oráljobbágya lettem, ti ne hozzatok ilyen helyzetbe! Előbb Lázár mondta, hogy kényszerházasság a miénk Vlagyimirral, amit mindketten egyre jobban élvezünk, majd Németh Zsolt fejtegette, hogy az Amerikával kötött házasságunk a józanság és önkontroll vesztő fázisban van. Most meg azon röhög az internet és a közvélemény nem rajongásig imádó része konfettiágyú durrogtatása közben, hogy ezek szerint 2014 a bigámiám vagy kurvaságom éveként íródik a történelemkönyvbe.

Én nem ezt érdemlem!

Mert eredményeink igenis vannak! Bezáratom a hülye plázákat és bevásárlóközpontokat minden vasárnap. Fizetni kell ott is, ahol eddig nem kellett. Többet költünk államtitkárokra, mint bármelyik eddigi magyar kormány. Ha muszáj, Anikó lelkem is pisálni fog drogtesztet. Azt mondtam 2014 a gyarapodás éve lesz, és korrupciós vádakkal gyarapodtunk is. A magánnyugdíjrendszerből átemelt lóvét eltüntettük egy életre, a beígért egyéni számlákat idén sem valósítottuk meg és közöltük: már nem is fogjuk. Nahát, ezek mellett igazán sokadlagos tényező, hogy Vlagyimir trimmelt-e bármit a mellszőrömbe moszkvai találkozásunk alkalmával, és ha igen akkor micsodát!

orban_batman.jpg

Kedves barátaim!

A fentiek elégségesek ahhoz, hogy Boldog Jövőnkbe és Belém Vetett Hitetek ne vesszen el! Kívánok mindenkinek Boldog Új Évet!

ui: Másodikán azért az Opera környékét kerüljétek!!!!

Csókpuszi, Viktor

 

654 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr377024735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brrr...
...olyan hideg van ma, hogy orbánnak a saját zsebében van a keze...
''''...én vagyok az egyetlen aki úrrá tud lenni a nehézségeken jövőre is.''''

Ez jó!

Úrrá akarok lenni, mondta a feketeöves kiskakas és meghágta a trágyadomb tetejét.
@Secnir:
.
Ez sem biztos.
Lopja ez a meleget is.
Óvakodj gyakori előfordulási helyétől, a stadionok tömött lelátóitól.
Vagy varrd be a zsebed.
Nagyon jól sikerült összefoglaló a Vezényló 2014-es évéről. Remélem a 2015-ös még ennyire sem lesz jó neki, mert szerintem Merkel em dícsérni fog idejönni. A Népszava és az ATV szerint a selyemzsinórt fogja hozni a felcsúti pocakosnak.
@The Ghost Wolf:
.
Merkel, mint Antónia?

''''Temetni jöttem Caesart, nem dicsérni,
A rossz, mit ember tesz, túléli őt;
A jó gyakorta sírba száll vele.
Ez legyen Caesar sorsa is. A nemes
Brutus mondá, hogy Caesar nagyra vágyott:
Ha ez való, úgy súlyos bűne volt,
És Caesar érte súlyosan lakolt meg.''''
.
én NAGYON SZERETNÉM ha belső úrinép / léjzerrogán vezetésével / kicsinálná kenyéradójukat
Azért még egy felvezetőt a következő új évre bedob a nedves vezér:
444.hu/2014/12/31/gulyas-gergely-szerint-valtoztatni-kell-a-gyulekezesi-torvenyen/

Zavarja őket az OGYM, de nagyon. Bírósági perekkel van körülbástyázva, h ott lehetnek, pedig masszívan próbálták őket onnan elűzni.

No meg egy trv megváltoztatásakor mindig igazítanak rajta még itt-ott, ha már arra járnak. Kedvükre gyurmázzák, csiszolgatják.
Elnézést a zavarásért!

Csak azért ugrottam be, hogy...

Feledve a hátunk mögött lévő évet, kellemesen, netán vidáman teljen az utolsó nap idén!

Az új esztendőre pedig mi mást kívánhatnék? Minden tekintetben legyen jobb mint az azt megelőző!

BÚÉK!!!

Jövőre újra jövök! ;)
ha már ekkora bigámista lett, akkor hozzáadhatjuk Gábrisunkat is, aki a blog évembere lett szerintem!

ezért a címért vastagon megdolgozott a mindenkit letaroló hsz számmal, linkkel ahol a kelet pár keresés jogát, szellemét óvta, védte, irányította, csak a hozományról feledkezett meg azt, nem osztotta szét itt...
@fzs.1933:

Szia! Gyere, hiányzik a hangod. Neked is BUÉK! :))
OFF

Lelkes DK híveknek.

Einstandolt ételosztás

Gyurcsányék most nem a show-t, hanem az ételosztást nyúlták le?

A résztvevők szerint félresiklott a Gyermekétkeztetési Alapítvány december végi akciója. 1000 rászoruló családnak oszt csomagot a Gyermekétkeztetési Alapítvány december 29-én: ígérte Facebook oldaluk.
A „Nézz körül a kamrapolcon!” akciójuk keretében 13:00 órától Pesterzsébeten, a Csili előtt 15 tonna tartós élelmiszert osztottak volna szét a szegénységben élő családoknak. Nos, sajnos ez csak részben teljesült, 300 pesterzsébeti családnak segített az akció, 700 csomagot viszont „einstandolt” a Demokratikus Koalíció, hogy ők oszthassák ki országszerte.

A csomagosztást Pesterzsébeten a Csili parkolójában tartották meg a pesterzsébeti önkormányzattal együttműködve: 300 pesterzsébeti család jutott a karácsonyi szünetben 15 kiló tartós-élelmiszer csomaghoz. A hirtelen jött hidegben forró tea és csokimikulások is várták a gyerekes szülőket. A szervezőknek köszönhetően 300 családnak jut melegétel a következő napokban az ebédlőasztalra. Az Önkormányzat és a Csili munkatársai, képviselők segítették a munkát, érdemi segítséget kaptak a családok.

Na, de mi lett a maradék 700 csomaggal?
Nos, azt kék, pártlogós dzsekikbe öltözött aktivisták autókba pakoltak és úgy elhordták félóra alatt mintha igaz sem lett volna, hogy itt rászorult gyermekeket várnak.
Ahogy az akciót szervezők írták: a gyerekek nem csak karácsonykor éhesek! Sajnos ez némely pártra is igaz!

machpeter.blog.hu/2014/12/29/lenyultak_a_csomagokat_a_raszorultak_elol

ON
@Secnir:
Markolja a botkormányt, nem meri lerakni sehova, nehogy Brutusék ellopják!
off!

és mégent: off! mert a Varánusz nevesítve van! :)))

Az év emberei: 20 gyíkarc és jóarc (részlet)

Az év reménysége: Karácsony Gergely

Kevés korrekt, értelmes, ráadásul igazából semmivel sem támadható, tiszta balos politikus maradt a porondon, jól tette Karácsony, hogy Zuglót választotta. Ha képes lesz a Papcsák után maradt szarkupacot ellapátolni és korrupciómentesen, együttműködéses alapon jól vezetni a kerületet, komoly emberként térhet vissza az országos politikába. Varánusz kolléga minden mozdulatán rajta tartja a szemét, mi is sasolunk a távolból.

mentalisdeficit.blog.hu/2014/12/31/az_ev_emberei_20_gyikarc_es_joarc
@The Ghost Wolf:
Nana! "Temetni jöttem Cézárt nem dícsérni" oszt mi lett belőle?
@skribler200:
Ahogy a Rapülők danászták: "Még ne remélj. Lesz még rosszabb!"
Pl annyitisér lézerjankóval és a rogányolóval.
@félázsiai nagymagyar:
A legszebb az indokolás: Miszerint a hónapokig sátorozás a Kossuth téren nem felel meg a törvény rendeltetésének. Na ne mondja! A hugyenották esetében is ez volt a véleménye?
bigámia? azzal pár gatya és bugyi is együtt jár...

Miért kell szilveszterkor piros bugyit húzni? 7 furcsa szokás a világból

www.femina.hu/terasz/szilveszteri_szokasok

és ha már fura szokások szóba kerültek akkor itt van még egy adag ebből is abból is...

Mitől, kitől szilveszter a "Szilveszter" és ezen a napon mit csinálj, vagy mit ne csinálj!

Read more: offforever.blog.hu/2013/12/31/mitol_kitol_szilveszter_a_szilveszter_es_ezen_a_napon_mit_ne_vagy_mit_csinalj#ixzz3NT2ttvg5
@dr. jenőke (jenőke): Ne mond azt hogy rosszul jönne. Angela "Antonia" Merkel megérkezik, török módra átadja a sárga selyemzsinórt a főncinek, és egyanazzal az elegáns lendülettel megy is vissza Berlinbe.
A'la Keresztapa II. vége, amikor Tom Hagen meglátogatja Frankie Pentangellit a szigorúan őrzött katonai támaszponton, ahol védőőrizetben tengeti napjait.
@kekex: Lámpavas hozzászólása a 444.hu-n. Elolvasásra és megfontolásra érdemes...
Gulyás Gergely, Rétvári Bence, Csepreghy Nándor meg a többi szervilis takonypóc, már annak a vetésnek a génmanipulált termése, amit a Pázmány Péter Egyetemmel, meg a Ludovika-akadémiával trágyázott elő a Fidesz. Ezekkel a lelkesedéstől csillogó tekintetű, karrierista, pénzéhes kölykökkel végeztetik majd el a piszkos munkát. Ők maguk -a régi "veteránok" (© Pokorni Z.) már nem állnak a kamerák elé, csupán ha a házi médiáikkal közölnek diadalittas jelentéseket.

Ők már akkoriban sem választási ciklusokban gondolkodtak, hanem generációkban. Azért kellenek nekik a bankok, hogy tőlük hitelezzünk. Azért kellenek nekik a mangalicatelepek és a légkondicionált marhaistállók, hogy tőlük vegyük az ennivalót. Azért kellenek nekik a földek, hogy azokon majd az ő gyermekeik tudják dolgoztatni a mi -felsőoktatásból immár mesterségesen kiszorított- gyerekeinket. A mi gyerekeink soha nem fognak tudni svájci elit-iskolákban tanulni és magántanárokkal nyelveket tanulni. Nekik nem ezt a szerepet szánták. És az unokáinknak sem…

És akkor a konkrét felvetésről...

Rettegnek.
Nem vallják be nekünk, egymásnak, sőt maguknak sem, de bokáig összefosták magukat.

Roppant ironikus, hogy ama hős szabadságharcosok, akik negyed évszázada felháborodva követelték a szovjet tankok kivonását, most számolatlanul zúdítják a tízmilliárdokat a saját (rendőri-, készenlétis-, TEK-es) fegyveres erőikbe, mert rettegnek a saját népüktől. Meg ne feledkezzünk az ún. "Katasztrófavédelemről", melyben a hős tűzoltóinkat gépkarabélyok használatára(!!!) oktatják (s amelynek minden tagja tisztában van azzal, hogy az általuk egyébként mélységesen utált és lenézett) görény Bakondi Hiperretardált Főgeneralissimus szemrebbenés nélkül lövetne sortüzet, ha úgy hozná az élet, továbbá az AVH-nak (Adó- és Vámhivatal) vásárolt gépfegyverekről és az ezekhez beszerzett 300.000;- (írd és mondd: HÁROMSZÁZEZER!!!) db lőszerről.

És most korlátozzátok a gyülekezési jogot (inkluzíve a szólásszabadságot) s mindezt ezzel a kis buzival jelentetitek be, akinek búrájára nehéz úgy rápillantanom, hogy ne képzeljek oda egy latex-szopóálarcot.

(2006-ban valahogy nem voltatok ilyen szenzitívek, mikor ostrom alatt állt a Kossuth-tér.)

Hát, így állunk elvtársak...

Vissza akarjátok forgatni az idő kerekét. Valahová a tisztelettudó 50-es, 60-as évekbe...

Idáig jutottunk kedves "Fiúk" és kedves "Fiúkra szavazó" megtévedtek. A bevezetendő új rendőri életpálya-modellel, az Audikkal és Mercedesekkel, a 30%-kal több Júdás-pénzzel, a kilóra már régen megvett rendőreitekkel, adórevizoraitokkal, ügyészeitekkel, bíráitokkal, alkotmánybíráitokkal (muhaha), hivatalaitokkal, Állami Számvevőszéketekkel, no meg a KEHI-tekkel, Századvégetekkel, a gazdasági háttérhatalmatok gátlástalan kiépítésével már messze túlszárnyaltátok példaképeiteket, Oroszországot, Törökországot és a mesés, távoli, tündéri Azerbajdzsánt, a demokrácia fellegvárait. Büszkék lehettek magatokra.

Mindezt rapid módon visszacsinálni -mi is belátjuk- roppant körülményes lenne. Ebben az esetben -konstruktív egyetértésetek jeleként- egyelőre csupán egy értelmes dolgot tehettek.

Kérünk titeket, hogy szépen, meditatíve vonuljatok vissza családias, meghitt kis hajlékotok egy félreeső intim zugába...

Roskadjatok le kedvenc karosszéketekbe...

Arcotokat tenyeretekbe temetve hajoljatok előre...

Még...

Még egy kicsit...

Úgy...

És most szopjátok le magatokat!
@Gábris szomszéd:
"NemesLászló 2014.12.29. 18:28:10
Mach Péter, mit tudsz az előzményekről? Mit tettél érte? semmit. De rágalmazod a DK-t, hogy "lenyúlt" volna csomagokat. Nem lenyúlt, hanem a saját benzinjét és saját idejét feláldozva, eljuttatta a rászorultakhoz. Honnan tudod, hogy kik kapják a csomagokat? fogalmad sincs róla, de azért rosszindulatúskodsz."
1. NEM kizárólag a helyieknek szánták az adományozók a csomagokat.
2. Agybaj elvárni, hogy 15 kiló élelmiszerért a rászorulók felutazzanak Pestre.
3. "civilek" is furikázhattak volna a saját pénzükön. De a Dk-sok tették. Pfejj!
@The Ghost Wolf:
Perfekt! Csak a rendkívüli állapotra vonatkozó törvény hiányzik belőle!
@guma:
". Varánusz kolléga minden mozdulatán rajta tartja a szemét,"

khm, szólni kéne, hogy varánusz kollégát Fabiusnak híják
"A Moszkva felé fordulás visszafelé sült el az ukrán válság és a rubel összeomlása után"
"Ám ahelyett, hogy rendbe hozták volna a kapcsolataikat Amerikával, Orbán és a miniszterei támadást indítottak"
"Ilyen érzelmek jól jönnek a Fidesz bázisának, de aligha tudják növelni azt" - vonja le a konklúziót az Economist.
hvg.hu/itthon/20141230_Economist_Orban_haborut_inditott?s=hk
@kekex:
Miért, gábrist nem ezért tartják, hogy ilyen fa..ságokat összeírogasson és hazudozzon gyurcsányiékról? Na, dolgozik a pénzéért, most mit zavarod...
@kekex:

" kiskii 2014.12.31. 11:23:33
Idén először a Gyermekétkeztetési Alapítvány 21 éves történetében felhívtuk a pártokat, hogy ha van a látókörükben nyomorgó család, jelentkezzenek, hogy segíthessünk. Az összes párt közül egyedül a Demokratikus Koalíció volt az, amelyik vállalta a dolgot. Sok autóval érkeztek saját kocsijaikkal vidékről (a szállítási költségeket - benzin - ők állták) átvették a csomagokat, elszállították és kiosztották a nyomorban élő családoknak.

A Gyermekétkeztetési Alapítvány felháborítónak tartja, hogy a tények ismerete nélkül rosszindulatúan interpretálja bárki is ezt a jótékonysági akciót!

Király Gábor
elnök
Gyermekétkeztetési Alapítvány "

Az összes párt közül a Demokratikus Koalíció jelentkezett = Gyurcsány lenyúlta a kaját. Ja.

Az összes genyó szarcsimbók bekaphatja az összes faszomat. Ez az ország menthetetlen, ha mód lenne rá, belebasznék a közepibe valami igen nagy bombát, csak az a baj,hogy nem állna meg a határon,szegény ukránokat meg nem akarnám bántani, hogy a többiről már ne is beszéljek, bár ugyis saját magunkkal vagyunk körülvéve, a határon túliak is pont olyan gennygombócok, mint a határon inneniek.
@kekex: A választ nem olvastad Nemes Lacikának? :)

"Az a legnagyobb probléma, hogy nem is érted mi a baj ezzel a történettel, Laci. Nem vonom kétségbe, hogy a pártaktivistáitok a saját listáitok alapján azoknak próbálja meg kiosztani a csomagokat, akiket rászorulóknak tartanak. De ennek nem így kell működni, civil adományokat nem osztogatnak pártok szét, s a rászorultak kiválasztását pedig rábízzuk azokra kik értenek hozzá.

De csak ismételni tudom, amit már leírtam:

"Itt a tél és egy egy olyan országban élünk, melyben már-már a háborús évekre emlékeztető módon terjed a szegénység. Látni kell, hogy több százezer ember számára már a napi egy meleg ételhez való hozzájutás megoldhatatlan problémát jelent. Természetesen nem gondolom, hogy egy ételosztás, meg fogja oldani a teljesen elhibázott gazdaságpolitika okozta krízist. De az ezzel foglalkozó egyesületek, alapítványok, civil kezdeményezések elhiteltelenítése, az ügyük és élelmiszer csomagjaik, adományaik lenyúlása bűn. S ez akkor is igaz, ha a DK pártaktivistái Zalában, Baranyában és szerte az országban merő jóindulatból akarják saját kezükbe venni a rászorultak csomagjainak elosztását. A rászorultság ugyanis nem a pártagkönyvek színétől függ, ha ezt nem érti meg az ellenzék sem, akkor hosszú távon csak újratermeli Orbán mutyiországát."

machpeter.blog.hu/2014/12/29/lenyultak_a_csomagokat_a_raszorultak_elol/full_commentlist/1#c25544075
@Gábris szomszéd: Bár már mások megtették, de annyit azért én is mondanék a DK védelmében, hogy ez a Mach Péter feleslegesen vádaskodik. Szerintem bőven elég ha ezt a kommentet elovasod a poszt alatt, ez mindent elmond. Szóval ez minimum kapufa.

kiskii 2014.12.31. 11:23:33
"Idén először a Gyermekétkeztetési Alapítvány 21 éves történetében felhívtuk a pártokat, hogy ha van a látókörükben nyomorgó család, jelentkezzenek, hogy segíthessünk. Az összes párt közül egyedül a Demokratikus Koalíció volt az, amelyik vállalta a dolgot. Sok autóval érkeztek saját kocsijaikkal vidékről (a szállítási költségeket - benzin - ők állták) átvették a csomagokat, elszállították és kiosztották a nyomorban élő családoknak.

A Gyermekétkeztetési Alapítvány felháborítónak tartja, hogy a tények ismerete nélkül rosszindulatúan interpretálja bárki is ezt a jótékonysági akciót!

Király Gábor
elnök
Gyermekétkeztetési Alapítvány"
@Gábris szomszéd:

Te meg a Király Gábort nem olvastad, mi? Olvasd, bazdmeg.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nem, hogy inkább mások kilométer hosszú idézett kommentjeivel lennél elfoglalva. Tudod semmi saját vélemény ettől a Gábristól, stb. :)
@Gábris szomszéd: Ehhez mit tudsz hozzáfűzni? A Jobbik hol volt? Vagy Kovács Béla szennyesét kellett tisztára mosnotok?
BUÉK mindenkinek és gratula Fábiusnak:
a 2 utolsó posztja együtt szerepel a Hírkereső blogszemléjében.
@The Ghost Wolf: Mondjuk annyit, hogy ők a helyi szervezeteiken keresztül gyűjtöttek és osztották szét, de annyira azért ne aggódj. Persze tudom meg még a papok is meg az egész egyház, aki csak a hajléktalanokat kergeti el stb.
@Gábris szomszéd:
Nem, nem te fogod - egyenlőre - megmondani, mivel foglalkozzak, meg mivel ne.
Sőt!
Rossz hírem van, később se... pedzegeted, ugye?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nem zavarom, csak próbálom elmagyarázni neki, hogy reményeim szerint engem miért nem köveztek meg, amikor jobbról hozok linkeket. És azért tegyük hozzá: nem kizárólag Gyurcsányt meszeli, a Jobbik ötödik hadoszlopaként működik itt.
@Gábris szomszéd: te ócska tróger, megint hozod a formád! ha így folytatod, ako 2015-ben nem szolok hozzád. ez lesz az éjféli fogadalmam. ámen.
@kekex:
Húúú... akkor lesz pár ostoba fasz még, akit idefúj a bolseviki párt végbélszele?

A jókívánságokat du-ra tartogatom, a csajok seggével együtt.
@Gábris szomszéd:
Igen, szerintem is a posztíró osztja lézerjankó véleményét: akinek nincs pénze felutazni az élelmiszercsomagjáért, az senki, és annyit is ér.
És inkább dögöljenek éhen, minthogy a DK-tól kapják kézbe.
Tudod mit? Triplán (hogy szorosan álljon!)
Trükkök százai? Ugyan...

"A kormány bevett trükközési módszere a kincstári egységes számlán (KESZ) lévő összeggel való játék - írta az Index. A lényeg, hogy a válság óta a készpénzes számlán az állam jelentősebb összegeket tart, ezzel biztosítja, hogy akkor is fizetni tudja rövid távon a lejáró állampapírokat, ha esetleg befagyna az állampapírpiac.

Csakhogy év végén egy kis kockázatot vállalva a számlát mindig szándékosan leapasztják, hogy kisebb legyen az adósság. Tavaly például év végén durván 900 milliárddal vitték lejjebb a szintet, e nélkül a GDP-arányos államadósság az év végén 82 százalék körül lett volna.

Hogy ez mennyire az év végi szépítésről szól, jól mutatja, hogy az intézkedés mindig csak átmeneti, a következő év január végére mindig újra megemelik a számlán lévő összeget, hogy a likviditás visszaálljon a normális szintre. A gyors pótlásra azért is van nagy szükség, mert a költségvetés is éppen hónap elején igényli a forrásokat.

Idén ezzel a trükkel várhatóan 76 százalék lesz az államadósság. Holott a valóságban ennél sokkal magasabb az adósság mértéke.

Az EU mindig az év utolsó napját nézi az államadósság tekintetében, hiszen a szabály alkotásakor fel sem tételezték, hogy ez alkalmat ad a trükközésre. Másrészt ezt a szabályt igen könnyű megváltoztatni, és akkor máris nem fog papíron csökkenni az államadósság. Harmadrészt ezzel a magyar kormány saját magát is becsapja (nem beszélve a választókról), hiszen a költségvetési tervezéskor illetve számos fontos statisztikánál kiindulópont az államadósság "hivatalos", papíron számolt mértéke."
fn.hir24.hu/gazdasag/2014/12/31/orbanek-is-trukkoznek-az-allamadossagal/#sl

Ha már hazudozás, meg trükközés, Pártunk és Qrmányunk ebben menő.
"Lehet azt mondani egy pártnak, egy embernek, hogy “mögéd nem állunk be”, de azt nem lehet mondani, hogy ” te nem állhatsz be mögénk, mellénk”. Ha mégis, akkor az csak egy másként nevezett diktatúrához vezet. A demokrácia lassú, nyűgös, alkukkal teli, kompromisszumról kompromisszumra épülő valami. Nem tud száguldani, elsöpörni, máról-holnapra felépülni. A demokráciával és a demokráciáért minden nap küzdeni kell, csiszolgatni, táplálni. A demokráciában helye van mindenkinek, civilnek, politikusnak, idősnek, fiatalnak, nőnek, férfinak. Kiharcolni, felépíteni és megtartani is csak együtt tudjuk. Egy-egy csoport nem hivatott és nem is képes erre."
gepnarancs.hu/2014/12/lesznek-aldozatok/
@jöttem: volt itt már az évek folyamán pár ezer tusé.
fel kell, megrázza magát, berak valami cuki képet vagy valami repülős dolgot, asztán tolja tovább.
de habát kérdezd, milyen a srác, fésztu fész volt gábrissal egyszer:)
@guma:

"Pontban 12 órakor 12 korsó sört kell meginni, hogy az új évben szerencsések legyünk. (Svájc)"

:)))))
@taga20:

Hidd el nekem, a dróton pontosan átjön, ki milyen jellem. Személyes találkozás sem kell hozzá.
@jöttem:
Ezt csak így, lazán? 12? 12-kor? Bazzzz...
OFF

A kurmány kiadta megyékre lebontva azon térképeket, amelyeken az szerepel, hogy mely gyorsforgalmi utakon kell fizetni januártól.
A 4-es gyorsforgalmin a Vecsés táblától kell fizetni. Tehát aki ki akar autózni Ferihegy 2-re, az fizet. És ha jól látom, más út nincs :))
@jöttem: én meg úgy vagyok vele, hogy csak aszt hiszem el amit látok:))
sokszor az az érzésem, hogy egy számítógép vírus vagy valami ilyen, de nem egy érző, épeszű ember.
@Gábris szomszéd: Hoztad a szinted artudituka,megint térdepelsz.Keressél 1 jó műszerészt a logikai paneljaidhoz.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Tudnak élni a svejciek. Te mivel gyorsítod a részecskéidet szilveszterkor?
@taga20: kíváncsi voltam rá, azt hittem, valami kiugrott pap:)
@Habakuk000: de, ahogy látom, mostanában már nem vagy rá kíváncsi:)
egyébként, meggyógyultál?
@Gábris szomszéd:
.
A Gyermekétkeztetési Alapítvány felháborítónak tartja, hogy a tények ismerete nélkül rosszindulatúan interpretálja bárki is ezt a jótékonysági akciót!

Király Gábor
elnök
Gyermekétkeztetési Alapítvány
.
.
Linket keress magadnak, ebben van nagy gyakorlatod, de elég, ha tükörbe nézel.
@Gábris szomszéd: "...ételosztást nyúlták le?
B.....d meg gábris meddig vagy képes még aljasodni? Kár érted!
@jöttem:
Csak lazán, söröcske bekészítve, Teacher's skót malátapárlat, egy korty pezsgő éjfélkor.
@taga20:

Sül a malac zsírja fröcsög Boldog Új Évet te köcsög
@taga20: nem, nem tudok kijutni az ágyból, azon gondolkodom, tényleg elkezdek grappázni

az orosz bérencsége tett be, azt nem viselem el,

viszont csak úgy, "divatból" a falkaszellemnek megfelelve nem rúgok bele, lásd hajléktalan versus egyház dilemma.
@tristen2005: haver, kibaszottul megcsavartad a szívem! ilyen szépet még senki nem mondott az elmúlt 45évben:)))
de neked is!
www.napiszar.hu/showPost/Happy_New_Year_
@taga20: Boli ojjan sportembör, hogy csak akkor evez, ha bikinis menyecskék billegnek magassarkú piros cipellőben a csónakban.

Mackónak felöltözött aszisztens lányok nem kellő motiváció
@jöttem: pogácsa tetejére mit kensz? sárgáját, fehérjét vagy csak tojást anblock?
@taga20:
-7-ben? Ki vagyon csukva... Oda gyalog ki most nem, kocsival meg minek, akkor nem iszok?
Lusti van.
@Habakuk000: öreg bika szivatóval indul, viagrával tartósítja magát.
@Habakuk000:
Genyózni nem ér... Majd gyere jóidőben, megmutatom az én környékem, kedvenc helyem. Egy délutánt viszont erre kell szánnod, mert a vízen leszünk. A csajokat viszont magadnak kell megoldanod. :)
annak, aki nem akarja nézni, vagy nem tudja kivárni izgalmában, a hírcsárda megszerezte:

Áder János őszinte újévi köszöntője

hircsarda.blog.hu/2014/12/31/ader_janos_oszinte_ujevi_koszontoje
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: na most akkor a töménytelen mennyiségű medika kamu volt? @taga20: mit szólsz ehhez? vérzik a szívem, dobd meg már bolit a guminőddel.
@DarthVader: Akkor ez szép lesz, én mondjuk évente kétszer kimegyek a reptérre az anyósért vagy bárkiért, akkor az csak különdíjazásért fog menni? A reptéri BKV járat is díjköteles lesz? Több kérdésm nincs. Illetve még egy, a törvényt megszavazók kurva anyukáinak az egészségi állapota milyen?
@parti_giano: mert fél, hogy az evezőlapáton kívül egyéb fétist is tudnánk újítani:)
@parti_giano: mindig sejtettem, hogy egy feketeöves szájkaratés:)
még a sört is mástól várja:))
najó, a fagyálló guminőmet kölcsön adom neki:)))
Ezzel legyen BUÉK az egész kormánynak
endresy.blogspot.hu/2014/12/csotanyindulo.html

három éve sem lett időszerűtéenebb. Igaz, jobb sem.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: De most tényleg, sajnálod tőlem a fogorvos lányokat?:(
@taga20: azért vigyázz! amennyi esze van, csak kiszopálja belőle a fagyállót.
@taga20: Amúgy az igazsághoz tartozik, hogy Angyalék élőben normálisak voltak.

Csak itt ilyen vadmajom.
@Habakuk000: gyanús, hogy fé't is, mikor taga megjelent nálafele. csak azt tudta kérdezni kínjában, hogy sör?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Olvasni is szép.
Basszus! Pezsgőt elfelejtettem venni. :))))
@Habakuk000:
nem cicózok vele.
tojás an block.
@Habakuk000: vagy változott.
anno vitya is normálisnak tűnt. asztán nézd meg ma:(
@parti_giano: te milyen rendes vagy ott a távoli alpokban, erre nem is gondoltam:)))
@parti_giano: most, hogy mondod, fura, hogy engem is csak egy városszéli csehóig engedett be:(

titkol ez a Boli valamit...
@The Ghost Wolf: Ha kimész a reptérre, akkor legalább egy országos 10 naposat meg kell venned. De akkor már jobb, ha az anyósodat egyenesen Nagykanizsára viszed, mert oda is érvényes, és akár ott is hagyhatod :))
@taga20: Az sose tűnt normálisnak, én világéletemben utáltam
@GeoCracker: Jól írsz, jól írtál egész évben, nem is értem miért nem pörög a blogod.

BUÉK mindenkinek!
én meg csak annyit akarok megaszondani, hogy minálunk svalbárdon is búék van, mejjhez hasonló jókat kívánok az egybegyülteknek a bonyhádi templomba.
@hacsaturján: magába is buék, aztán roptya rendesen a rénekkel hajnalig.
@Myrath: Neked is nagyon jó új évet.
S persze minden más olvtársnak is.

A bloghoz:
Az index-féle blogmotor Magyar nyelvterületen pörgősebb. Nyomja az inda.
A blogger (google) inkább az angol nyelvterületen pörög. Ha valaki nem olyan közéletileg ismert figura, mint pl. Andrassew (ezuton is jobbulást nekije)
S persze benne van az is, hogy a blogon képviselét stilus nem az igazi, vagy kevésbé kedvelt...
Mindenkinek a legjobbakat kívánom, BUÉK.

Off A brent újabb mélységben.

stooq.com/q/?s=sc.f&c=10d&t=l&a=lg&b=0

On
@Habakuk000:
szívesen. a legegyszerűbb megoldás a legjobb.
@dr. jenőke (jenőke):

Őket nem ismertem. Nagyon jók.
A kedves nyaloncokat (gazdástól) úgy felpofoztatnám, mint Banános Joe a Torszio embereit.
@Myrath:
Szerintem pörög a Geo blogja, többek között én is olvasom.:-)
'Sztán nehogy pisilni kelljen neki is az új évben.
...ami a posztból kimaradt:
orbán, lázár, kövér, rogán: buék a segembe...
:D
@dr. jenőke (jenőke): ezé nem hiszem, hogy van isten. hogy vehette el ha lenne. és orbánt és bandáját itt hagyta.
@Marcellusca: a fene a bundádat:))) neked is hasonlókat!
@dr. jenőke (jenőke):
"van még lejjebb, de innen nincs hátrább" Köszi, ezt nem ismertem.
@Marcellusca:

Disznó visít, petárda robban,
Részeg feje a padlón koppan.
Róka család a wc-ben,
Lagzi Lajcsi a tv-ben
Több rímet ide nem vágok... Boldog Újévet Kívánok
Ez a mi hazánk:

E-mail dec.30:

Tisztelt Egészségügyi Szolgáltató!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a halottvizsgálatról és a halottakkal kapcsolatos eljárásról szóló 351/2013. (X. 4.) Korm. rendelet 2015.01.01-től hatályos rendelkezésének 40.§ (6) pontja alapján a természetes halál esetén, ha a holttest boncolására nem került sor, a holttest elhamvaszthatóságát a fővárosi és megyei kormányhivatal népegészségügyi szakigazgatási szerve engedélyezi. Esetünkben ... Megyei Kormányhivatal"

Tehát mondjuk a bodrogköz legmélyebb bugyrából Sátoraljaujhely lehet menni Miskolcra.

E-mail dec.31:

"Tisztelt Egészségügyi Szolgáltató!

A 2014.12.30-án kiküldött halotthamvasztással kapcsolatos levelünket visszavonjuk, ugyanis a módosításra került rendelet részt visszamódosították az eredetire verzióra, gyakorlatilag minden maradt a régiben, amely a következőképp szól:

....a holttest elhamvaszthatóságát a fővárosi és megyei kormányhivatal járási (fővárosi kerületi) hivatala járási (fővárosi kerületi) népegészségügyi intézete engedélyezi. "

És igazuk van, mert a módositó rendelet kiadásának napja dec. 30.

Ha nem itt élnék, a belem kiröhögném.
ebben az évben az országlakók kevésbé lusta, ám annál ostobább része ájult hódolattal ismét szakított időt két cigányozás között, hogy az egyre punnyadtabb állagú, a saját nyelvére minduntalan rálépő Legfőbb Hadúrra, a harmadik honalapítóra bízza saját és gyermekei sorsát.
Hát, mit is mondjak, a döntés bölcs volt, csak az a furcsa, hogy én azóta összesen két élő emberrel találkoztam, aki bevállalta, hogy a Fideszre szavazott - közülük is az egyik pólóján ott volt a felirat: "A Fideszre szavaztam. Bocsánat!"...

"Valaha arra voltunk büszkék, hogy a baloldal emberi minőség tekintetében messze felülmúlja a jobboldalt.
Ez ma is így van, de politikai alkalmasság tekintetében azért nincs mire kikeményítve lennünk - ünneprontás elkerülése végett ezt most nem részletezném.
Viszont a reményhal, ugye, ott úszik a láthatáron, mögötte két ősellensége, a rablócápa meg a szaromrája.
Azért ne adjuk fel..."
bocs, a link lemaradt:
www.pupublogja.hu/2014/12/mama-mar-nem-hasad-tovabb.html
"Ha eljön a hosszú kések éjszakája, jusson eszetekbe, hogy ez nem nektek szól, hanem a párton belüli ostobáknak, akik azt hiszik, hogy büntetlenül lehet tervezgetni egy Orbán nélküli orbánizmust."
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Miért, gábrist nem ezért tartják, hogy ilyen fa..ságokat összeírogasson és hazudozzon gyurcsányiékról? Na, dolgozik a pénzéért, most mit zavarod... "

Akkor most kollektíve szavazzunk meg neki egy munkaszüneti napot :)))
@Habakuk000:
A székükbe szerzek helyet neked. Úgy ok? :)
@Habakuk000:
Ba+! Nyafogx, mindig csak kifogások, hogy miért nem jössz egy kajára be. taga is ilyen kamugép, szval nem csodálkozom igazából... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Két szőke cica lovagoljon rajtad, miközben tíz utánad kajtat. Kopaszodó fejed ne gyötörjék gondok, fonják át a nyakad hosszú női combok. Kerüljön a szemedre majd a pin@ bőre és hiányzó hajadat pótolja a szőre! BÚÉK!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Már 1 hetet is adtam neki anno. Rajtatok múlik, meddig etetitek.
.
Ez már biztos?

MINISZTERELNÖKI BIZTOS LETT DEUTSCH TAMÁS, 8 MUNKATÁRSSAL

A kormányfő december 19-étől adott megbízást Deutsch Tamásnak, aki miniszterelnöki megbízottként végzi a feladatot, de fizetést nem kap érte.

http://vs.hu/kozelet/osszes/miniszterelnoki-biztos-lett-deutsch-tamas-8-munkatarssal-1231#!s9
@tristen2005: "Sül a malac zsírja, fröcsög,
Boldog Új Évet te köcsög!"
Nekem is írjál versikét, ne csak tagának.
Olyan jót röhögtem a fenti szösszeneten.
Bármilyet, nem lesz baj.
@The Ghost Wolf: HÁLÁM örökké ÜLDÖZNI fog!!!
CSILLAGOS ÖTÖS!!!(nem vörös!):)))
@jöttem:
"De hiányzik! "

Agyonhallgatom a CD-imet, ami meg azokon nincs, azt a youtube-ról...
Gondold el, most milyen műsorokat tudna csinálni...
@Mariann19:

Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Újévet Kívánok!!!!!!!! :)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
" Rajtatok múlik, meddig etetitek"

Tudod jól, hogy etetés nélkül is nyomja a rizsát rendületlenül.
Még nem találtuk meg az ellenszert, a kitiltás nem elég, a bojkott nem vált be, mert valaki mindig megtöri, hiszen annyira irritáló, hogy nehéz megállni, hogy ne válaszoljunk a fasságaira.
No de hátha a jövő évben eljön a megoldás.
Tudod, a reményhal.
@Mariann19:

Szilveszter éjjelén az erdőben óriási a móka, együtt vedel a vadnyúl és a róka. Az öreg szarvas tök matt részeg, a vaddisznó tántorog, extazy-t esznek az őzek. A fácán totálkáros, és el is tévedt, őrült hangon pedig azt ordítja, hogy BOLDOG ÚJ ÉVET !
Mielőtt még belemerülnétek a szilveszteri össznépi jókedv örömeibe, kívánok mindenkinek fergeteges szilveszteri bulit, utána meg csendes, békés, boldog és főleg munkás új esztendőt.
Itt leszek még, de a jókívánságokat nem lehet elég korán közzétenni :)
Ja, és azt a tapasztalatomat sem osztottam meg még veletek, hogy a humán vírusok is terjednek a neten.
Többen vagytok most itt "dögrováson", erre fel én is arra ébredtem, hogy duda a fejem és külön zsebkendőben kell hordanom az orromat.
Gyógyászati célból be is szereztem egy üveg Zubrowkát, tehát ha korán elhallgatok itt, akkor éppen gyógyulok :)
BUÉK!

inkább nem vagyok mint vagyok, de ezzel a hírrel iderohantam. hahahaha
itt a konkurencia!

Felfedezték a világ legkisebb varánuszfaját

A világ legkisebb varánuszfaját fedezték fel ausztrál kutatók az ország egy eldugott vidékén.

A Dampier Peninsula vagy Varanus Sparnus névre keresztelt gyík a 26. az országban azonosított varánuszfajok közül, egyben a kontinens 1001. hüllőfaja.

A Nyugat-Ausztrália Kimberley régiójában talált új faj csupán 23 centiméteresre és 16 grammosra nő, és az őt felfedező tudósok szerint több mint 6 millió éve változatlan.

Más varánuszfajok kár több mint három méteresre is megnőhetnek, a komodói varánusz ehhez a testhosszhoz mintegy 80 kilogrammot nyom - mondta az ABC ausztrál csatornának Paul Doughty kutató.
Majd' mindenkinek boldog új esztendőt kívánok!
@Secnir: Az én seggem mindig TISZTA!!!
Úgy,hogy ,isten őrizzen tüle!!!
@tristen2005: :)

azt hittem @Mariann19:nak ezt íród, ha már... :D

Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter. Jöhetnék a két ünnep között?
@Sir Bates dö Hól: :)

Egy angyalt küldök néked, tegye szebbé életed. Tegyen pénzt a zsebedbe,
Vigyen boldogságot a szívedbe,
Vegyenek körül barátok,
Boldog Új Évet Kívánok!
Miután az eddig nem nagyon jött be, hogy boldog új évet kívántam, ezért inkább kívánom, hogy jövőre a zombiapokalipszisünkbe egy jó kis meteoritzápor csempésszen némi változatosságot.

Hátha.
@tristen2005: :)

A szerencse banknál a 2015-ős számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet!
@guma:

Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter, meglátogathatnálak a két ünnep között!:)
@dr. jenőke (jenőke): :)

Múlik a nap múlik az év, ami rossz volt elmúlt rég. Holnap egy új évre ébredsz ehhez kívánok nagyon sok szépet! B.U.É.K.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: :)

Újév alkalmából köszöntelek téged, Ne feledd, hogy jövőre is találkozok véled!
.
Búcsúzunk a 2014. sorszámú évtől.
Komondor nélkül is átestünk rajta, kisebb, nagyobb demokrácia-sérülésekkel.
De most nem a múltat, a jövőt kérdezgetjük: milyen lesz?
Garai Gábor ezt a kérdést 1971 évben tette fel, válaszolt is rá.

Ma is valós a kérdés-felelet;
Boldog újévet, éveket.

GARAI GÁBOR: ÓÉV, 1972

Ne adj Uram még egy ilyen évet!
Ne adj kezébe se hurkot, se mérget a kétségbe esettnek.
Ne ejtsd kétségbe az elkeseredettet!
Ne adj szárnyat a halálnak,
ne oldd ki a bombát
se odafönt, se idebent;
ne hozz vízözönt nyáron az érett mezőkre
ne hozz téli aszályt fagytól meztelen fákra,
sebet ne ejts szívünkön -
sosem tud behegedni!
Ne húzz báránybundát a farkasokra,
s ne oltsd ki a szegények szomjúságát,
ne sértsd meg az igazak tisztességét,
ne född be városainkat korommal -
mert hová leszünk akkor e pusztaságban?

De add, hogy már semmit se kelljen adnod,
s mindent rendbe tegyünk, felnőtt kezünkkel,
szép tiszta kezünkkel.
S áldásodat se várva rakjuk össze
széttört földrészeidet a tengerek fölött.
.
.
@guma:

A jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten, de légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd az óévet, kívánok boldog Újévet.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: :)

Üres a hordó, repül a korsó mindenki fekszik az alkoholtol, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !!!!!!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :)

Újév hajnalán megsúgom én néked, nem lesz túl boldog az új éved! Jönnek szépen, sorban a bajok s a gondok, de bizzunk benne Te ügyes vagy és megoldod!
Nem kell a hiszti, a következő nagy közös korrupciószagú rezsicsökkentés után, úgy is mindannyian a fideszre fogtok szavazni!
Vagy mert kell nektek a munkahelyetek .
@taga20: ::)))

Ha olykor mégis gyötör az élet, azért most örülj a jónak a szépnek.S szívedbe csendüljön mindig az ének:Hogy vannak akik szeretnek téged!

mert ezt nem mertem küldeni :D)

(Új év alkalmábol minden jót kívánok. Hányd le a mezőn az összes virágot. Az ivászat miatt ne fajjon a fejed, mint a hortobagyi nádas égjen a beled. Szexnek híve légy mint dalnak a zenész, lankadt faszod lepje be a penész, s hogy e vers miatt ne legyünk haragba, az újévi malacot huzzak a farkadra. BUÉK!!! )
@Marcellusca: hamár...:)))

Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked hogy ha arra járnak, térjenek be hozzád, s maradjanak nálad! B.U.É.K.
@Habakuk000: :)

Az új évre mit kívánjak neked? Legyen egy jó asszonykád, 3 szép gyereked, az istállóban hat borjas tehened. Kívánok, tejet, vajat, fejedre több hajat, izmos, kockahasat. De amit szívből kívánok, legyen jobb szagod, télen, mint nyáron. BÚÉK
@hacsaturján: :)

Bár az évnek még nincsen vége, lehet, hogy négykézláb érünk a végére, de addig míg stabilan állunk: Boldog Új Évet Kívánunk!!!
@tristen2005:
Az első versecskét éjfélig megtanulom, és elszavalom az itteni nagyérdeműnek, hacsak egy részeg disznó nem lép a kezemre.
Drukkoljál!
Nagyon boldog Új Évet kívánok neked!
@parti_giano: :)

Ma befogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! BUÉK!!
@Sir Bates dö Hól: neked is, rosinantenek is a legjobbakat, oszt bele ne törjön a lándzsád.
@GeoCracker: :)

Havastéli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok mindenjót az új esztendőbe!
.
A SOK JÓKÍVÁNSÁG KÖZÉ EGY HÍR ORBÁNOS MÓDON:

Már csaknem 262 forintokat adnak egyetlen dollárért!

www.portfolio.hu/chart.php?h=2&i=0&s=4&d=1&t=eurhufcomp
Arckönyvről :)

Most, hogy belépődíjassá teszik a repteret (gy.k.: a 4-esnek arra a szaros 750 m-es szakaszára is ötezer forintos matricát kell venni, köszi, miniszter úr...), beindult a fantáziám. Hogyan lehetne még jobban megutáltatni magun... izé... díjemelésekkel azt hazudni, hogy tovább csökkennek az autósok terhei:
- Vissza a hídpénzt! (Nem is értem, ez hogy nem jutott eszébe senkinek a minisztériumban. Elég lett volna megkérdezni pár nem idén nyáron barnult gyöngyöspatai kölköt, nekik van ebben rutinjuk.)
- Belsősáv-használati díj. Mi az, hogy az autós még gyorsan is akar haladni, ennek érdekében nem átall a gyorsabb sávba váltani? (Mondjuk a hetvenes táblánál negyvennel tötymörgő vasárnapi mazsolákat onnan ki kellene paterolni...)
- Kanyarodási díj. Kis ívben 15 Ft/alkalom, nagy ívben 20 Ft/alkalom. Indoklás: jobban kopik az aszfalt.
- Tömegközlekedési jármű megelőzésének díja. Nehogymá' kovácsjózsi gyorsabban eljusson A-ból B-be autóval, mint tömegközlekedve! A díj éves mértéke azonos a megyei Volán éves bérletének árával, a fővárosban az éves BKV-bérletárral, ennek fejében jogosult bármennyi tömegközlekedési járat megelőzésére. Az autósnak e joga kiterjed a lerobbant busz kikerülésére is! A lerobbant busz díjfizetés nélküli kikerülése büntetést von maga után: az autósnak be kell vontatnia a legközelebbi garázsba/bontóba.
- Kereszteződéshasználati díj. Sínpáronként 20 Ft/alkalom. Azért olyan sz*r a tömegközlekedés állapota, mert a sok hülye autós elkoptatja a síneket, amikor áthajt rajtuk. Indokolt tehát az így okozott kopás megtérítését követelni. Fizeti kell akkor is, ha az autós a felszínen keresztezi a metróvonalat, mert... (Majd megkérjük Kocsis Mátét, hogy találjon ki erre is valami nevetséges kommunikációs panelt, amit kiplakátolhatunk országszerte.) Fizetnie kell David Hasselhofnak akkor is, ha KITT-tel átugrat a sínek fölött, nálunk ugyanis nincs kivételezés!
- Felüljáró igénybevételének díja: 100 Ft/alkalom.
- Aluljáró igénybe vételének díja: 90 Ft/alkalom.
(Ugyanis fúrni jobban tudunk, mint építeni.)
- Anyázási díjak sofőrként vagy utasként.
* Állam- és/vagy kormányfő szidása: 200 Ft/alkalom.
* Kormány, kormánypárt szidása: 150 Ft/alkalom.
* Miniszter, államtitkár szidása: 100 Ft/alkalom.
* Rendőr szidása: 50 Ft/alkalom (UTE-szurkolóknak 40 Ft/alkalom).
* Zsidózás: 6 millió Ft/alkalom (kedvezmény a Btk. előírásai miatt nincs).
Éves bérlet váltására nincs lehetőség, de 50%-os kedvezményben részesül, aki a legutóbbi 3 Békemenet valamelyikén igazoltan részt vett.
- A Nemzeti Útdíjfizetési Rendszer bármiféle kritizálása a vezetői engedély azonnali bevonását vonja maga után.

B.U.É.K mindenkinek. :)
@KÁTÉó53éúétr6: :)

Kívánok neked 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet és 31536000 másodperc szexet! B.U.É.K.
@guma:
Ejnye Gumácska!
Milyen pajzán tetszik lenni.
"Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter, jöhetnék a két ünnep között?"
Nagyon jó, én is ledérkedem.
@dr. jenőke (jenőke):
340-350-es eurót mondanak rövidesen. Evégre szabaccságharcunk töretlen.
és mindenkinek akit most nem "értem" el, meg az időm is most véges:

Szilveszterkor azt kivánom, váljon valóra álmod, szivedet hatja át a szeretet, fejedet a pezsgő ereje. BUÉK
@Diorella Queen:

Na, már gyanús volt, hogy ilyen békés a blog. Hol jártál, hogy csak ilyen későn estél be ide hányni?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: a medikák fogadjanak a kegyeikbe, ha már idén annyit áradoztál róluk hiába,
@guma: neked is sok szépet margarita drága. sok reggeli posztolást, és mosolyt az orcádra:)))
@Mariann19: éne? :DDDD

csak @tristen2005: stílusát kölcsön vettem picit :)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Azért ez egy érdekes hír:
13:04 | Gyanúsan mozdulatlan a forint az év utolsó napján

Ez után szinte elszabadult. Ennyit a megbízható elemzőkről.
@guma:
Ezt nem hagyhatom ki, ha már lábakról esik szó.
Czomba Sanya a múltkor elemezte a foglalkoztatottságot, és a közmunka mellett a versenyszféra munkavállalóit így fogalmazta:
"Ők a VASTAG LÁB ezen a területen."
Hogy a fenébe jut az eszébe ilyen földhözragadt szóhasználat?
Nem csodálom, hogy Havas a műsorában mindíg felteszi ezt a kérdést:
"Honnan jöttek ezek?"
@Diorella Queen: ki ne maradj a jóból! megkínállak téged is, ha már itt téped a magad:

Új év alkalmábol minden jót kívánok. Hányd le a mezőn az összes virágot. Az ivászat miatt ne fajjon a fejed, mint a hortobagyi nádas égjen a beled. Szexnek híve légy mint dalnak a zenész, lankadt faszod lepje be a penész, s hogy e vers miatt ne legyünk haragba, az újévi malacot huzzak a farkadra. BUÉK!!!
@guma:
Nagyon jól teszed!
Kérek még ilyeneket, illik a féktelen jó kedvemhez.
@dr. jenőke (jenőke): és ha megjönnek a részeg brókerek másodikán, ako lesz nemulass:)))
@parti_giano:
Ééééén? Arany bogaram, TI áradoztatok róla.
Mert mocskos a fantáziátok. Kombináltok, meg irigykedtek.
Tul.képp rohadékok vagytok... :D
@taga20:

Szarrá főtt a virsli, zsizsikes a lencse. Víg köszöntőt írni, így nem nagy szerencse. A pezsgős dugó épp most lőtte szét az állam, a karácsonyfa rám dőlt, megb...szott az áram. Vadul káromkodom éhes vagyok, vérzek. De azért kívánok SZÉP, BOLDOG ÚJÉVET!!!
csak aki olvasni tud, annak :)))

Élt egszer egy kismalacka, kurta farku huncut fajta szilveszterkor jól becsípet semmire sem hederítet én bezzeg gondolok rátok, mielőtt bepiálok. Boldog Uj Évet Kívánok!
:))) sok sok ilyen vidám délutánt a 2015 évben mindenkinek!
@guma:
Csókolom... én vagyok zavarban... milyen malaczok egyesek... :D
@taga20: :D

Autócross és terepgumi angyalkákon tangabugyi balra kanyar, szemben árok, Boldog Új Évet Kívánok!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: rá se ránts, jövőre megoldjuk a medikákat éés a söröket helyetted is:)
@Habakuk000: :D

amikor pár percem van, mindig meghülyülök! hahaha

de nem tart soká, gyorsan leszerelem magam...
@guma: anyám, nagy vagy. nyomjad bébi! de holnap szembesítünk evvel:))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

szegény fejem! mit nem hozz magára? malac én? nem malackodó?
hogy is írta Lővi Árpád 110 éve?

malackodni jó!
essetudni?

offforever.blog.hu/2013/10/10/110_evvel_ezelott_irta_lowy_arpad
@taga20: mivel? :)))

azt gondolod, hogy nem józanul írom? akkor hülye vagy! hahaha
csak jó kedvvel szórakoztatlak benneteket...
@guma:

Tedd azt továbbra is...
Csak erről az oldaladról még nem ismertünk. De ez is jó oldal.
Az új évre kívánom mindenkinek
azt, attól, annyit és annyiszor, ahogy szeretné!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Most épp Pál Ferivel beszélget Friderikusz.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: :)))

Adjon az Isten minden jót ez új esztendőben, fehér kenyér dagadjék nyárfa tekenőben. Hús, bor, gyümölcs, ruha, legyen mindig bőven a patikát felejcsük el ez új esztendőben. Adjon az Isten bő termést aratást..., nyakigérő sarjut, hogy bosszantsa a kaszást.. Adjon az Isten sok fát a kályhába... házi békességet a meleg szobába.. B.Ú.É.K..
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: :)

na azért szelektálok ám bőszen, mert a blogon nincs kint a 18 éven felülieknek!

:DDDDDDDDD
A hivatkozási alapom a blogmotorba!...
Dropkick Murphys "The Boys Are Back" (Official Mu…: youtu.be/A1NZcH2haIM
@guma:

Na látod, ez még nem jutott eszembe, hogy itt 18 alattiak is előfordulhatnak :)

Ámbár már a 14 körüliek is tisztán értik, hogy miről beszélsz.
De azért folytasd, úgy kell annak, aki idetéved! Mi meg értjük!
Dropkick Murphys - The Dirty Glass - Live on Lans…: youtu.be/HYsGolGGwtU
Bastards on Parade - "Infamous" Carnage Punk Rock: youtu.be/Z4d6F8qNQM4
Dropkick Murphys - "Rose Tattoo" (Video): youtu.be/9d8SzG4FPyM
Na végre! Itt szerencsétlenkedem vagy jó fertályórája!... mé' nem megy egybe?!?!... beletört a lándzsám!:-)...
Boldogabbat kívánok MINDENKINEK!!!:)
@Sir Bates dö Hól:
Te, 5 link mehet csak egybe, kivág a rendszer különben...
@GeoCracker: jó is az! :)

csinálj belőle sült fatörzset! bevágod szembe a virslit majd megfordítod 180 fokkal és lejebb megint két bevágás. folytasd míg a virsli tart...
nagyon guszta tud lenni!
jó étvágyat.
@Gábris szomszéd: neked meg azt, hogy lelj rá Jézus lényegére végre... s arra is, hogy mi a különbség a patriotizmus és nacionalizmus közt... a te Istened adja ezt meg neked (ha még egy kis értelmet is hozzácsap, akkor meg a karácsonyod is megoldódik forever!)...
Mindenkinek kívánok nagyon boldog új évet !

Jövőre veletek ugyanitt...

www.youtube.com/watch?v=FJoUVvNUC2I
@Sir Bates dö Hól: :)

még a végén töltök egy kupicával magamba, úgy jár a lábam - hátha elpilledek...
:D
@avanivi: :)

Eljött a nap, mely lezáregy évet, a jövőtök rejtsen sok boldogságot és szépet! Álmotok s vágyatok valóra váljon, MINDENKIRE BOLDOGÚJ ESZTENDŐ VÁRJON !
@ornagy50: nyugalmat, sok unalmat - viszont! :)
@Sir Bates dö Hól: Köszi szépen. Én meg azt kívánom legyünk jövőre türelmesebbek picit egymáshoz. Ja és bocs mindenkitől ha túllőttem a célon vagy ha néha fasz voltam.
Adjon Isten, mind jobbat!
Ne csak mindig a rosszat!
Mire vágyunk, legyen meg!
Mitől félünk, mentsen meg!

Adjon Isten minden jót!
Jobb időt, mint tavaly vót!
Sok örömet e házra!
Békességet hazánkra!

Boldog Új Évet Mindenkinek! :))))
@taga20: lelked rajta és fejezd is be, mert én a végét lehagyom!:)))

Nem kell Karácsony, nem kell Szilveszter, csak hogy farkam...
:D
@jöttem: :)

Örömöd sok legyen. Bánatod semmi segítsen az Isten boldognak lenni. Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek én így kívánok nekek boldog új évet!
@Gábris szomszéd: csak ezt gondolnád komolyan, akkor még...
csak egy baj van, nagyon eljátszottad a bizalmam. meg kell küzdened, hogy amikor hasonlóan fogalmazol ezentúl komolyan vegyem.
jó gyakorlást!

addig is:

Nem tudok rímet írni hisz nem vagyok csak egy öreg néni de egyet mondhatok: sok boldog új évet kívánok neked!
@guma: álljon:))
nézem az rtl-en kordagyuribácsit meg klárikát. annyira gáz, hogy nem tudok elkapcsolni:))
@taga20: én semmit sem nézzek, mert lenne még egy pici melóm, erre itt ragadtam megint...

az álljon nagyon egyszerű lenne, nem gondold? :)))
még leírni is tudtam volna...
@taga20:

Ez az "annyira ronda, hogy már szép" kategória?
Egyébként ugyanígy jártam :)
Amúgy azon bosszankodom, hogy tegnap óta promózzák a Beatünnepet, ami egy 3 órás koncert, erre csak kb. egy órás műsor lesz róla, az is az előkészületekről.
Frász és megint csak frász.
Nem is értem, mi a bánatért nem mentem az Arénába meghallgatni őket. Aki hülye, haljon meg.
@guma:
Esztendő borul esztendőre,
Az új az ót eltemeti.
Ki búsul ezen? Csak a dőre,
A bölcs mindezt csak neveti.
Benedek Elek
vimeo.com/87458619

Szerelempatak
from süsü 10 months ago NOT YET RATED

Sós Ágnes Szerelempatak című rendezése, egy sajátos hangvételű dokumentumfilm a szerelemről és a vágyakozásról, amely a romániai vidéken egy magyar ajkú falucskában készült, és szereplői felett már jócskán elszállt az idő. A mélyen érzelmes, helyenként sokkoló és szabadszájú alkotás a 80 év feletti, javíthatatlan romantikus Feri szerelmi kalandjait követi nyomon a falubéli asszonyokkal, akik legintimebb gondolataikat és álmaikat fedik fel a kamerának. A Szerelempatak mulatságos, meglepő és szívmelengető; azt mutatja be, hogy egy letűnt kor szerelmi játékai és románcai miként virágzanak még ma is egy távoli vidéki faluban.
A Szerelempatak világpemierje a dokumentumfilmek Cannes-jaként számon tartott Amszterdami Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon (IDFA) volt, ahol a rendhagyó alkotást az "egészestés dokumentumfilmek" kategória legjobb 16 alkotása közé választották. A január 17-22 között megrendezett 25. trieszti filmfesztiválon pedig két díjat is nyert: a legjobb dokumentumfilm díja mellett az Espansioni Nőegylet különdíját is megkapta
Follow Collections Stats Dow
@guma:
Köszönöm. Legyen jobb évünk! :))
@taga20:
Szerinted is döbbenet? Bazz... hihetetlen. Ennyire leadni... mintha feketepákóval lenne szilveszter...
@guma:

kaptam ajándékba ma délután egy fél őzbakot.:))
szól hofi, csontolom a húst, hofit hallgatok, titeket olvaslak.
szép ez a szilveszter. :)))
@jöttem:"Adjon Isten minden jót
Mint ezelőtt rígen vót
De későre koporsót
De későre koporsót!!!"
@ornagy50:

Prágám! Vidám buékokat! :))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Neked is szomszéd nagyon boldogot,sok vidámságot,teljesüljön minden vágyad :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Viszont kívánom! Sok piros szandálos menyecskét, talpig pártában! :)))
@jöttem:
Minden gyanusítgatás ellenére én szolíd gyerek vagyok, nem is értem, miről beszél itt ez a sok malacz... :O
Dolgozok, evezgetek, dolgozok, evezgetek,... ezek meg összevissza gyanusítgatnak! Libisbolsi csürhe, vigyázni kell velük! Durva... :(
@jöttem:
"kaptam ajándékba ma délután egy fél őzbakot.:))"

Nem azért, de szilveszter délutánján akár feldolgozva is adhatták volna azt az őzet, hogy ne kelljen munkával tölteni az estédet :)
Hofi persze maradhat, bármit is csinálsz.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: szerintem az amcsik ki akarnak csinálni. tudod a nyujork-telaviv-bukarest tengely:))
má inditották luinszki kisasszonyt, csak brüsszelben megáll egy napra me, tompika tovább képz:)))i
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Valaki haragszik rá... :( "

Szerintem secperc alatt abszolválja az őzbontást-csontozást, aztán jön vissza.
A kiszúrás nem érte el a célját.
Viszont több napon keresztül lesz étel őzhúsból.
Ennék belőle... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Örülj neki, hogy ilyen imidzsed van! :))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Éjjel lőtték. Ilyen friss vadhús aranyat ér. Én ragaszkodtam hozzá, hogy azonnal leszállítsák.
Féltem, hogy a végén meggondolják magukat a vadászok. :))))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Zabagép... Igyál inkább! Ma olyan nap van! :)

@taga20:
Ugyan, nem mernek nálam bepróbálkozni. Piktor nudli, őt szopatják. :D
Andrét meg meghívjuk nyárra, ide...
.
- Arany János -

HASADNAK RENDÜLETLENÜL

Hasadnak rendületlenűl
Légy híve, oh magyar!
Bölcsődtül kezdve sírodig
Ezt ápold, ezt takard.
A nagy világon ekivűl
Nincs más, amit mivelj:
Áldjon vagy verjen sors keze,
Itt enned, innod kell.
Ez a föld, melyen annyiszor
Apáid vére folyt,
Ez a föld másra sem való,
Csak hogy eltékozold.
Itt küzdtenek honért a hős
Árpádnak hadai;
Bátorság volna ezt a hont
Neked fenntartani.
.

Szabadság! itten hordozák
Véres zászlóidat,
Szabad száj! itt csikorgatod
Véres fogaidat.
Minden kedves blogtársamnak és a blogot olvasóknak nagyon boldog Új Évet kívánok!
@Mariann19:
Csókolom, MAGÁCSKÁNAK is minden szépet és jót!
@Gábris szomszéd: Kedves szomszéd, meg vagy te őrülve?!..:) Écákat adsz nekik? Aztán meg majd esik le az állad (az enyémmel együtt), ha bevezetik...
Addig is BÚÉK neked és mindenkinek itt az oldalon, oldalfüggetlenül :).
@guma:
"Ne feledd, hogy jövőre is találkozok véled! "

Ez biztos. És akár fenyegetésnek is veheted :)
Ámbár mi 99.8 %-ban egyetértünk.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Zabagép... Igyál inkább! Ma olyan nap van! :)"

És szerinted mit ? Mármint a gyógyászati célból alkalmazott Zubrowkán kívül?
@Mariann19:

Viszont! :-)

Más: ne igyatok annyit mint egy donyecki szénbányász, mert holnap szétreped a fejetek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ha Andrét meghívod és elfogadja, akkor engem is lécciléccilécci...
Téged is szeretnélek személyesen látni, de ez így együtt istenkirály lenne...
Feleim!

Félúton a sültmalac kómába aszondom: BÚÉK!

Jövőre ugyanitt :-)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Én is szeretnék ott lenni. Nem megyek üres kézzel. Viszek vadhúst. :))))
@jöttem: @dr. jenőke (jenőke):

Ezt a parafrázist ki követte el?
Bárki volt is, gratulálok neki.
@Mariann19:

Viszont kívánok békés, boldog Új évet!
@jöttem:

Én meg hozzá ágyaspáleszt. Vagy ha erre sok a jelentkező, akár igazi, tőkén termett szőlőből
készült bort is tudok vinni.
Csak szóljatok.
Mindenkinek boldog új évet! Olyant, amilyenre szívesen emlékszik nagyon sokáig!
Langy esőben, tömör ködben,
hót részegen mély gödörben,
Szilveszternek nehéz napján,
négykézláb az árok partján,
átölelem a világot,
Boldog Új Évet Kívánok!
minden kedves Varánuszosnak és olvasóiknak.....:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Naaaa... azért mindent??? :) "

Ha lúd, akkor legyen kövér (de nem laca)...
@Fabius:

Neked is BÚÉK, és köszönjük a sok remekbeszabott, néha humoros, nemegyszer tanulságos blogbejegyzéseket.

Ja, és jövőre is igényt tartunk a Fabius féle, Orbánbosszantó, Bercinyekergető, Rogánvinnyogtatókra.
Minden kedves olvtársnak detox-mentes ivászatot kívánok. Ja és persze: BUÉK!
@Fabius:
BUÉK neked is! :))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Elképzeltem. Bográcsolnánk egyet. Fabius felolvasná az írását, mi meg hozzászólnánk élőben. :))))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Vannak más blogok is, amiket fel kell zaklatnom a jelenlétemmel. :)
@jöttem: kész már a pogácsa? ja, az tegnap éjszaka sütötted.
kész a sült?:)))
@Diorella Queen: még az utosó órákban is melózol:)
@taga20:

kész.
már csak el kell pakolnom a 6 kiló vadhúst.
:)))
@taga20: :)

Pár szó a SZILVESZTERRŐL
Harmincegyedike, bekénebaszni, maradjunkitthon, demaszilvesztervan, azértkellbebaszni, karácsonykoriseztmondtad, igazamisvolt, elválok, végre, nemválokel, neszebuék. Micsináljunk, nézzünktévét, szarsenincsen, deazvan, saskabaré, retrokabaré, kívánságkosár, gálvölgyishow, áderjános, inkábbasszunkbe, nincsitthonsemmi, megyektescóba. Virsli, lencse, sörök, borok, ropi, pezsgő, vodka, sorok, sorok, sorok, sorok, sorok. Fasztállszelém, minemtetszik, elémálltáll, lerúgjalak, kinekhápogsz, szétbaszlak, aztpróbáldmeg, lala, nándi, matyi, köpcös, gabesz, csárli, ronaldó, esztevesz, gyertekmárcsávóbeszólt, namostmondd, perszeálljatokcsak. Hívtamjocit, marrgitékat, kozákékat, főnöködet, fodrászmarcsát, bömösgyurkát, doktorredvaiékat, mindegycsakbasszunkmárbe. Csinálokkoktélt, nemérteszhozzá, nemkellahhozérteni, vodka, narancs, pezsgő, meggylikőr, viszki, apádpálinkája, ezmiez, lejártnembaj, mégvodka, mégnarancs, picicukor, nalássuk, pfuj, sokcukor, pfuj, nembajbólé. Szevaszgyerebenemkellettvolna, szevaszgyerebenemeztkellettvolna, szevaszgyerebenemishívtunk, szevaszgyerebeottavécé, szevaszgyerebeottabólé. Neoton, abba, moderntalking, hungária, r-go, gipsykings, limbó, vonatozás, voláre. Jóabólé, azahánytál, akkorisjó. Jóazene, azahajszárító, akkorisjó. Jóanejed, szomszédjóska, akkorisjó. Tűzijáték, nemérteszhozzá, nemkellahhozérteni, melyikvégét, mértnekézből, úristen, hívjálmentőt, alkoholtrá, leheljélrá, nemisszakadtle, mindazöt, kínaiszar, nemérteszhozzá, előbbelsültel, akárcsakte. Mennyiazidő, szerintemmindjártéjfél, tíz, nyisdkipezsgőt, kilenc, ménemnyitod, nyolc, beletöröttvagymi, hét, mindjártáderjános, hat, némabulátblokkolnám, öt, jajapoharak, négy, kihánytapoharakba, három, kapcsoljegyest, kettő, nincstávirányító, egy, mindegyálljfel. Istenálddmega, buék, nekedisbuék, nekedisbuék, nekedisbuék, nekedisbuék, nekedisbuék, tekiafaszomvagybuék, nekedisbuék, megvanatávirányító, kapcsoljegyest, félkettő, lekéstükbaszdmeg, jókisévlesz, legalábbbebasztunk.
ejnye! kimaradt a klasszikus zene a sok egyéb évbúcsúztató mellett.
jöjjön akkor még a: Im tiefen Keller

www.youtube.com/watch?v=EflJjuy_DkQ

vagy a: Poljuschko Polje és más orosz dalok

www.youtube.com/watch?v=Ep3h-2r_q98

a dalolás után felállni és jöjjön a: Kóló

www.youtube.com/watch?v=QWgxgUSS6QE
@jöttem: és meddig eszed a hat kilót?:))
@Gábris szomszéd: ebből korábban volt egy jobb, azon szakadtam, ez gyenge:)
@jöttem: :)

pogácsádról jutott eszembe, hogy a fiam milyent sütött. képzeld, apró töpörtyűs pogácsát készített és egy fél dió volt a tetején.
valami fantasztikus íze volt...
nyam, nyam...

(jó kis husid lett. jó étvágyat hozzá, amikor terítékre kerül majd.)

további jó óvévet mindenkinek!
@taga20:

neked nincs jobb dolgod az óév utolsó napján, mint engem bacogatni? :)))))
a jól viselkedsz, küldök neked is. lefagyasztva, konyhakészen,esetleg pácolva.
@jöttem: nem bírom eszt a kurva laza vagyok, me dec.31. van. asszony itt alszik mellettem, nézem ahogy alszik ez a kincsem:))
és örömködöm, és átgondolom a következő évet. unom má eszt a henyélést, várom már a hétfőt.
u.i.: nem ittam sokat:)
@taga20:

nálunk csak az ifjonc bulizik. nekem nagyon jól jött ez az ajándék. van tennivalóm egész éjjel.
én is csak kortyolgatok, közben élvezem hofit.
most mondja hofi:
-"isten! haza! család! ha már isten, rögtön ott van mellette a tízparancsolat. ne lopj! de legalább is ne tőlünk!"
minden mondata aktuális.

büszke lehetsz magadra, taga! megvan mindened. gratula! jól csinálod! :)
@guma:

jól nevelődik a srác. :)
BUÉK, embörök, mindenkinek. Inclusive Gábris :)
(Feltéve ha reggelig már nem linkel semmit!!)
@taga20:
Nem engedtek inni? :l
Söröd?
Heveny lusti itt is, 2 nővel súlyosbítva, a pezsgő behűtve, poharak kikészítve, majdnem én aludtam be... Lányom pöckölgette a fülem...
@jöttem: aranyos vagy, de ha így lenne mit csinálnék cca. 40 évig?
most vagyok ott, hogy keresem az utam:))
www.youtube.com/watch?v=uh8HNCu96JM
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: @jöttem: @huzzadneki shakespeare:
Gyerekek!
Kicsit homályosan nézek a perspektívába, ez nagyon ritka és jó érzés.
Az mindent felülír, hogy olvashatom a jókívánságaitokat.
Üdv: donyecki bányász asszony
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: öregszel haver:)
gondolom tíz évvel ezelőtt durvább szilvesztereink voltak:))
gyerekek!

ez olyan aranyos, hogy egyszer el kellene ide látogatni:

Éjfélkor már mindenki alszik, előre hozták a szilveszterezést

Egy spanyol faluban az átlagéletkor 75 év, délben ünneplik az új évet.

Tekintettel a lakosok magas korára, tizenkét órával előre hozta az új év kezdetének megünneplését egy spanyol falu, amely így közép-európai idő szerint szerda délben köszöntötte 2015-öt.

A Villar de Corneja nevű településnek alig több mint 40 lakója van, az átlagéletkor pedig igen magas, 75 év. Mint kiderült, a Madridtól mintegy 150 kilométerre nyugatra fekvő ávilai faluban már 10 éve hagyomány, hogy délben szilvesztereznek. "Errefele az emberek éjfélkor már rég alszanak" - mondta Carmen Hernández polgármester.

Sok más spanyol faluhoz hasonlóan Villar de Corneja is küzd az elvándorlással és a csökkenő születésszámmal. A településnek az 1950-es években még mintegy 350 lakója volt, ma már hivatalosan csak 42, közülük is mindössze 16 él ott állandó jelleggel.

A spanyol szilveszteri hagyományoknak megfelelően a falu lakosai és vendégeik a főtéren gyűltek össze, hogy a városháza tornyában lévő harang minden ütésére egy szem szőlőt vegyenek a szájukba, amikor az óra elütötte - az éjfél helyett - a delet.

hvg.hu/plazs/20141231_Ejfelkor_mar_mindenki_alszik_elore_hoztak
@Mariann19: :)

kezdek én is homályosan látni! :DDD

lehet, hogy álmos vagyok?
@guma: bírom a részegeket:))
@jöttem: :D

már ők nevelnek, tanítgatnak... hahahaha
@guma: remélem jövőre is sokat röhögünk, mi mindannyian:)
és nem csak kínunkban.
@taga20:
ne carozz! ha ezt össze tudtad hozni, akkor a többi gyerekjáték lesz.
összeszámoltam 5 macska ül körülöttem. várják, hogy megfőljön a húsuk. :)))
@guma: Szerintem párás szemeidet nem az emlékezés homályosítja el.
Az enyémet sem.
Éjfél után lemegyek az utcára, hátha felkér valaki egy argentin tangóra.
Utána jöhet egy beugrós libelle.
.
GARAI GÁBOR: ÓÉV, 1972

Ne adj Uram még egy ilyen évet!
Ne adj kezébe se hurkot, se mérget a kétségbe esettnek.
Ne ejtsd kétségbe az elkeseredettet!
Ne adj szárnyat a halálnak,
ne oldd ki a bombát
se odafönt, se idebent;
ne hozz vízözönt nyáron az érett mezőkre
ne hozz téli aszályt fagytól meztelen fákra,
sebet ne ejts szívünkön -
sosem tud behegedni!
Ne húzz báránybundát a farkasokra,
s ne oltsd ki a szegények szomjúságát,
ne sértsd meg az igazak tisztességét,
ne född be városainkat korommal -
mert hová leszünk akkor e pusztaságban?

De add, hogy már semmit se kelljen adnod,
s mindent rendbe tegyünk, felnőtt kezünkkel,
szép tiszta kezünkkel.
S áldásodat se várva rakjuk össze
széttört földrészeidet a tengerek fölött.
.
Legyen jó évünk! :)))
@Rodeo36: Beléd is....ugyanazt...kkkkkkkk
@jöttem:
"Elképzeltem. Bográcsolnánk egyet. Fabius felolvasná az írását, mi meg hozzászólnánk élőben. :)))) "

Ez milyen bulis lenne...
@taga20:
"asszony itt alszik mellettem, nézem ahogy alszik ez a kincsem:))"

Nem is tudod, milyen szerencsés vagy.
Vigyázz, el ne rontsd.
@taga20:
"és nem csak kínunkban. "

De mi kínunkban is tudunk röhögni... Bár nem biztos, hogy szívből...
@dr. jenőke (jenőke): " Ne adj Uram még egy ilyen évet!):":))
Jó itt lenni idén is.
Bort ( meg sört is, jó pálinkáról nem is beszélve ), búzát ( kenyér formájában ), békességet minden formában, és mindehhez erőt, egészséget 2015-ben.
Boldog, boldogabb új évet mindenkinek!
Egészséget, örömöt, sikert kívánok mindenkinek az új évben
Ez meg egy jó kis összefoglaló az évről. Itt sem leállni az első után!
hvg.hu/velemeny/20141231_A_mi_2014unk?s=hk#8s5qjz
Ez meg szintén egy összefoglaló:
www.atv.hu/belfold/20141231-vicces-politikusok/hirkereso

és hogy ne csak mindig politikusokkal foglalkozzunk:
www.nlcafe.hu/otthon/20150101/macska-video/
21 macska, mindnek rosszabb napja van, mint neked – videó
Másnapos vagy? Rá se ránts! Nézd meg ezeket a lúzer cicákat, és egyből belátod: ők még rosszabbul jártak, mint te!
kellemes perceket mindenkinek, zenével és pár sorral egy versből:

Valami nagy nagy tűzet kéne rakni,
Hogy melegedjenek az emberek
(emlékezetből k.b. így...)

nosztalgiázzunk, az ABBA zenéjével:

www.youtube.com/watch?v=UHNpt40VTSk

játsszon a Corrs:

www.youtube.com/watch?v=1ov6USLXwGA

jöjjön egy kis ünnepi hangulat:

www.youtube.com/watch?v=bDki7Vj0oIA

egy kis vidámság (ha már Rodi idehozta őket bolondozzanak igazán)

www.youtube.com/watch?v=AjRLQeNUjfk

de itt van Simon & Garfunkel akik elhozzák a csendet is...

www.youtube.com/watch?v=CKZFdkCUksg
@kekex: :)))

nem állok le, ígérem! :D
@taga20: azt hiszed ennyi elég? :DDDD tudod mit? nagy lelkű vagyok, de picit pitiz még! :))))
@guma: most má állj le, rakd le az üveget! ma má másnap van:)))
@taga20: :) üveget? honnan, hova és melyiket??? :DDD

az a "legszebb"m hogy nem csak másnap, de más év is van... öregszel koma! :)
mindenkinek szeretettel!

Így legyen... :))))

offforever.blog.hu/2012/01/02/legyen_19
@guma: a szemed, a szemed olyan őrjítően néz, olyan örülten nehéz, nehéz....(Fuck Off System)
@guma: ez az összefoglaló sem optimista tendencia
@taga20: figyelj/guma az egyetlen, aki életet akar lehelni a másnaposokba.....dehogy álljon le....sose álljon le
@guma:"így legyen"
hihetetlen sok energia, szeretet és tudás van benned...ezekhez még a humorod is....
Na, ki mondja, hogy falun nem haladnak a korral?
Pista'bá megmutassa:

propeller.hu/szorakozas/3040567-perzselt-diszno-tisztitasa-flexszel-megvolt

Mindenki túlélte a szilvesztert?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: hát remélem angyal a detokszban kötött ki:))
mit szólsz a 2015-ös bikinidivathoz?:))))
www.napiszar.hu/showPost/Bikinidivat_2015
@taga20:
Hááááát... hol a bikini??? :)
Helyén van amúgy a tüdeje!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: kicsire nem adunk!:)
pistabá nagyon állat, csak nehogy letesteljen, asztán ő is megpörkölődik:))
jövőre autómosóba viszi?
@taga20: bikiniből, inkább a vízben oldódó változatot preferáld, mert ez egészségtelen...

(ez meg egy szüretelőtől van:

- olyan a szemed mint a szőlő.
- ?
- taposni kell, hogy folyón a leve...

ja és bocs, mert ez sem vicces!)
@guma: nem sikerülhet minden, még idén sem:)
@guma:
Benne vagyok! :)))

Kiapadhatatlan energiákat kívánok magunknak 2015-ben. :)
www.youtube.com/watch?v=DGUmXBgPvrg
@jöttem: :))))

szét múlatnám szesz nélkül is a szigetet... :D
@taga20: na itt nézegesd a bikini divatot :)

A legfurcsább bikini divat...

offforever.blog.hu/2012/02/18/a_legfurcsabb_bikini_divat
@guma:

ha már odavetne a sors, egy kis italt vinnék magammal.
keresnünk kellene egy szponzort.:))
@guma: nem az idei divat, de szívet melengető azé.
aszt a leolvadó rucit megnézném a gyakorlatban:)
egyébként, a leolvadó melltartó csatot, mé nem találták még föl?
érthetetlen számomra:)))
@taga20:

esztergályozzál egy távirányítós kikapcsoló szerkezetet. meggazdagodhatsz, ha piacra dobod. :))
@jöttem:

@taga20:

www.youtube.com/watch?v=UEVxeepeKPw

(a következőt se hagyd ki :D a vájt fülűek a szöveget hallgassák. érdemes...)
@Fabius:

"Jövőre ugyanitt :-)"

Neked is 'bódogot:)

'simplicity "feleim:

www.youtube.com/watch?v=3Uo0JAUWijM

kompenzáljunk:)
www.youtube.com/watch?v=PfAWReBmxEs

'ésegykis'közgépeurópaihobóbluessal kívánok,Neked és kedves kompániádnak(állatkertednek:)) nagyon 'bód'dogot:)) vauuu:))

www.youtube.com/watch?v=vNI7yHSQ05g
@jöttem: nem is vagy te olyan szőke, mint ahogy elsőre kinézel:)))
Még nem józanodtak ki??!!

"A bolyongók félrevezetésére, most ravasz rókaként szándékosan, ismét keverik a fogalmakat. Nem forradalmat, hanem ellenforradalmat szeretnének kirobbantani. STOP."

444.hu/2015/01/01/nem-kellett-sokat-varni-2015-elso-nagyon-fura-sajtokozlemenyere/
@taga20:

egy agytröszt vagyok, csak nem vesztek komolyan. :)))
@taga20:

Kinek van kedve bajlódni annyi csomóval!:)
@jöttem: Buék!

:)Még egészen nem de jó úton haladok,most töltöttem rá még pezsgőt a reggeli'hp-ra-re'khp-tszőrével:))
@guma:

Jó az anyag. Hol árúlják?:)
@taga20: Na sikerült végre hazaérnem a detoxból. :) Még egyszer mindenkinek BUÉK!
Neked sikerült már összehaverkodni a piros csapattal?
Az M1-et már meg sem merem kérdezni. :)
2015. január 1., csütörtök 10:40

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (1. rész)
Budapest, 2015. január 1., csütörtök (OS) - Távirat a bolyongóknak! Demokráciában az ellenzéki sajtó és médiumok a többségi polgári társadalom véleményét is egy az egyben kötelesek közölni. Lássuk a bátorságot és a szólásszabadság tiszteletét!

A felgyorsult és lassan számtalanná váló tüntetések előtt mondanivalónkat távirati stílusban tesszük közzé. Célunk, hogy emlékezetbe idézzük a politikai múlt megkerülhetetlen eseményeit, miközben joggal aggódunk, hogy polgártársaink egy részét tépett szárnyú politikusok szántszándékkal félrevezetik.
Emlékezzünk! STOP.
A Kommunista rezsim 1989-ben, az MSZMP bukása után, irdatlan adóssághalmazt hagyott népünkre. A várt jólét helyett mindezt mi, polgárok fizettük meg. STOP. Eltüntették a KISZ és szakszervezeti vagyont. Az MSZMP vagyonát a reinkarnálódott utódpárt, az MSZP örökölte. STOP.
Nem volt elszámoltatás, történelmi igazságtétel, lusztráció. STOP.
Az MSZP-SZDSZ koalíció 8 éves kormányzás után 2010-re ismét a csőd szélére sodorta az országot. Az államadósság a GDP 85 százalékára emelkedett. STOP.
Az IMF-től és az Európai Központi Banktól felvett hitelek után minden magyar ember nyakába varrták az adósság visszafizetését. STOP.
Mai is folyik a nyomozás az MNV Zrt. alapítása és az elődszervezetek megszűntetése ügyében. Nagy értékre elkövetett hűtlen kezelés a gyanú. STOP.
Az ország mérlegének meghamisítása, az EU átverése és trükkök százai jellemezték a hatalom megtartásáért nappal, éjjel és este hazudozó Gyurcsány kormányt. STOP.
Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

2015. január 1., csütörtök 10:40

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (2. rész)
Budapest, 2015. január 1., csütörtök (OS) - A nemzeti vagyon több mint 90 százalékát rabló-privatizálták. STOP. A devizahitelesek egzisztenciáját megroppantották, családok ezreit taszították kilátástalanságba. STOP.

Várjuk a választ, hogy az MSZP mikor fizeti vissza 2 milliárdos adósságát, és miért nem indul el a párt felszámolása. STOP.
Az SZDSZ 500 milliós tartozás elől menekülve csődöt jelentett, miközben vezetőik átszivárogtak új pártocskákba. STOP.
A kormány tagjait korrupcióval vádlóknak, lelkiismeretük megnyugtatása végett javasoljuk, hogy indítsák meg Gyurcsány Ferenc, Oszkó Péter, Veress János, Kóka János, Simon Gábor, Hagyó Miklós vagyonosodási vizsgálatát. STOP.
Végezetül: akik titeket, polgártársaink forradalomra bíztatnak, azok az 1956-os - fiatalok vérével megszentelt - forradalmat ellenforradalomnak nyilvánították. STOP.
A bolyongók félrevezetésére, most ravasz rókaként szándékosan, ismét keverik a fogalmakat. Nem forradalmat, hanem ellenforradalmat szeretnének kirobbantani. STOP.
Polgártársaink!
Hazánkat és az EU-t közösen kell jobbá tennünk, békéljetek meg, építsük együtt az országot.
E témában nem jöhet több "STOP".

CÖF-CÖKA Vezetősége
Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány
Boldog új évet mindenkinek.
Hmm... ja... vagyis... ha jobban meggondolom akkor is; -Boldog új évet!
@gazoló:

Ezekben a kiszámíthatatlan időkben meg kell őriznünk a véralkohol szintünket. :))
Neked is BUÉK!
@gazoló: @Csaknézek...: @jaegtoer:
Boldogabb Új Évet kívánok nektek tiszta szívemből!
@Gábris szomszéd: ott van a szellem a ganénál!:)))
@Gábris szomszéd:

Köszi. Viszont!

Egy előrevivő gondolat, külön neked. Kép nincs hozzá.:))

" Ha semmi sem sikerül, ha örök vesztesnek érzed magad, gondolj arra, hogy egyszer spermaként te voltál a legfürgébb a csapatban! "
Ismeretlen
@Mariann19:

Köszönöm Kedves Mariann!
Viszont Neked és párodnak is hasonló jókat és sok végigszurkolt,infarktusmentes kézimeccs utáni ugyanitt találkozást jövő ilyenkor ugyanitt:))
Ja és majdnem elfelejtettem:)
Egy orbán és mocskos sleppjétől megtisztult hazát!!
@tristen2005: @taga20:

Belétek is 'hóhányók bújjék néhány Guma 'bikiniscsodái közül:))
@jöttem: Köszi de ez szerintem a többiekre is vonatkozik. Mármint, hogy ők is fürgék voltak. :)
@gazoló:
Eddig bágyadt érdeklődéssel olvasgattam, de az utolsó mondatod teljesen felvillanyozott.
Nincs egyebem, csak a remény.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Te meg egy ilyen helyen 'fulladjál jéghideg paulánerba a nyár folyamán:))BUÉK:)

kepkezelo.com/images/5f5d1orqy6e8bps7d5b5.jpg
üdv!

mindenkinek boldog új évet kívánok!
"Hazánkat és az EU-t közösen kell jobbá tennünk, békéljetek meg, építsük együtt az országot." Mondja a cöf-cöf-cöf.

Tátva maradt a szám, ez így év elején fegyverletételnek látszik.:D:D:D
@dr. jenőke (jenőke):

Az összes CÖF-ös szarházit hólapáttal kéne agyonverni. Stop. BÚÉK. Stop.
@jöttem: Tuareg egy fura szerkezett. Azt, hogy honna jött még csak sejteni. De hogy merre megy..... S közben kik adják a tevét alá....
.
"Havonta két gombóc fagylalt árát jelenti, és Önök ezért kiabálnak" - Mondta Fónagy, mint a megvalósítási tanulmány legfőbb indokát.

A széles tenyerű Fejenagy, a helységi kovács, valamivel tartalom-dúsabb érvekkel állt elő: „De ti, a kiknek szíve keményebb dolgoknál a test alsó részébe hanyatlik, ti kerüljétek szavamat”!

Árak 2012 évben.
Gelarto Rosa: Fagyiban gazdag és bonbonokkal teli újévet kíván!
A kicsi adag (1-2 ízből) ára 200, a közepes (1-3íz) 400 Ft.

Fragola: chianti, homoktövis, levendula vagy gyömbér fagyi. 1 gombóc (min. 5dkg) ára: 250 Ft

Hagen Dazs - Aréna Pláza: Prémium alapanyagokból készült fagyi, 24 ízben kapható. 1 gombóc ára: 850 Ft

Térjünk vissza a „nem tétel” havonta okfejtéshez, és kiderül, hogy a kormány intézkedése előrelátó módon súlyos fagylaltmérgezéstől mentett meg, de nem először.

Nem tétel:
- tranzakciós illeték, csekkadó,
- telefonadó,
- baleseti adó is "csak" 3%,
- biztosítási adó,
- élelmiszerlánc felügyeleti díj,
- új szappan-, tisztítószer- és papír termékdíj,
- a maximalizált táppénz, és
- az önkormányzat bármilyen adót bevezethet, ha az olyan, amilyen még nincs.

Kihagytam valamit?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
.
BB:UU:ÉÉ:KK

Ha valaki eddig kettőt látott,
akkor most négyet.
Boldog új évet!

A hit sokmindenre képes, különösen, ha pénzt is adnak arra a sokmindenre.
@dr. jenőke (jenőke):

Pont Imolát maradt ki!:) Ejnye-bejnye, te kis hamis:)
@látjátok feleim szümtükkel: Fegyverletétel?....mézesmadzag!!!tüntetés-blokkoló! ti építsétek,mi eladjuk, eláruljuk, elherdáljuk.Nem hiszek nekik!
"S közben kik adják a tevét alá."

Mi alánk ki adja?
@látjátok feleim szümtükkel:
.
A tátva maradt a száj, még az év elején sem látszik fegyverletételnek.

Gondolom én.
@tristen2005:
.
Megrendítő, hogy csak enni írható a kormány javára.
@dr. jenőke (jenőke):
.
enni = ennyi
De úgy is jó, hogy enni.
Egy fene.
@GeoCracker:
.
Olvastam írásod, és egy tévedésedre hívom fel figyelmedet.
Bayertől idézted: Ha „egyszer megindulunk, akkor nem állunk majd meg”.
Nyilván kelet felé indulnak meg.
Szibériában biztosan lefagynak, mint egy vírussal fertőzött PC.
Semmi probléma.
@magándemokrata: :)))

szia!

minden jót!
gyere többet... hiányzol. :D
@dr. jenőke (jenőke): b+!

ma nem akartam a politika közelébe menni... erre pedig reagálnom kell! :((((

"a maximalizált táppénz"

előtte azonban a kurva anyjukat (bocs a káromkodásért, de...) eltörölték gyorsan a nyugdíj felső határát, hogy a közösből milliókat bezsákolt kiszuperált nem országot képviselők csak a pártképviselői "megfelelő" lét szakíthassanak esküszegéseikért...
Útdíj: 9 személyes kisbusszal mostantól duplán fizet

Hiába vezethető B kategóriás jogosítvánnyal, ezentúl kétszer annyiba kerül a tíznapos, a havi és az éves megyei matrica is, ha valakinek 9 személyes kisbusza van.

http://vs.hu/kozelet/osszes/utdij-9-szemelyes-kisbusszal-mostantol-duplan-fizet-0101#!s3
@ornagy50: :)))

Fizetést kaphatsz azért, hogy tévézel: ezt kell tenned hozzá

.
.
.
Repülőgépügynök

Nemcsak az autók eladásához van szükség értékesítőkre, egy repülőgépre is ugyanúgy rá kell beszélni a vásárlót. A különbség csupán annyi, hogy a jutalék itt 250 ezer forintnál kezdődik, de nagyobb, értékesebb gép esetén akár 2 milliárd forintnak megfelelő dollár is lehet - tehát ez az a pálya, ahol egyetlen jó üzlettel egy életre megteremthető az egész család anyagi biztonsága.

www.femina.hu/terasz/furcsa_szakmak
okulásul! mert semmi sem szent, a törvénygyártás főleg nem...

27 óra 39 perc 6 másodperc

igyirnankmi.atlatszo.hu/2014/12/31/27-ora-39-perc-6-masodperc/
@GeoCracker:
.
Ez esetben figyelmetlen voltam.
Szibéria viszont tényleg megfelel nekik, hiszen mégsem gyarmat, így nem lehet gyarmatosított életérzésük.
Azt gondolom, mindketten csak jót akarunk nekik, lelki nyugalmuk megóvása érdekében.
BELEHALOK

Ref.
Kicsikét szűk a világ nekem,
Keresem benne még a helyem,
Nem látom tisztán a holnapot,
Lehet, hogy ebbe én ma még belehalok!

Félig telt poharak az asztalon,
Ha úgy tartja kedvem, néha beleiszom,
Szólj rám, ha egyszer véletlen
Összefutnánk egy másik Életben!

BLR:
Volt, amikor azt hittem, hogy nincs, ami megállít,
De tudom, ha esik, a magamfajta megázik,
Megbecsülöm már, hiszen hamar elillan a gyönyör,
Hiába mászok ki, mindig jön ugyanaz a gödör!

Felismertem már, és meg is bántam a hibáim,
Hiszem, hogy odafenn meghallgatják az imáim,
Úszom az árral és hiába látom: messze a part,
Az éj leple alatt én csak tovább írom a dalt!

Nem tudom mi lesz majd, ha megunom az egészet,
De még ezt itt hagyom nektek, mielőtt lelépek,
Én a szívembe zárok mindenkit, ki megértett,
És hitt bennem, engem már csak ez éltet!

Eddig sem adtam fel a hitem, ezután se fogom,
Akkor sem, ha becsúszik az Élettől egy-két pofon,
Míg a szívemben bármi lesz , ha sírni lesz is okom,
Mindig ott lesz velem: a papír, a toll, a mikrofon!

Ref.
Kicsikét szűk a világ nekem,
Keresem benne még a helyem,
Nem látom tisztán a holnapot,
Lehet, hogy ebbe én ma még belehalok!

Félig telt poharak az asztalon,
Ha úgy tartja kedvem, néha beleiszom,
Szólj rám, ha egyszer véletlen
Összefutnánk egy másik Életben!

Emlékszem, egész mást akartam ez előtt 10 évvel,
Akkor még azt hittem, bárkivel elbánok fél kézzel,
Kellett egy évtized, hogy rá tudjak jönni,
Hogy ami meg fog ölni, az nem a többi ember,
Hanem az én-központú rendszer, amit pont azért hoztam létre,
Hogy ne kerüljek trébe! És nézd meg: hogy mit adott most az Isten,
Mert semmim sincsen, összedőlt minden, megszűnt, amiben hittem!

Kellett volna a sorstól egy büdös nagy pofon!
Ami akkorát csattan az arcomon,
Hogy eszembe sem jut, hogy melyik a rossz út,
Valami kéz, ami visszahúz!

De nem volt senki, aki példát mutatott volna,
Apám régen elment, anyám meg, mondd meg, minek is szólna,
Mikor úgy is tudja, hogy a fia az csak egy önpusztító barom,
Ha kell 100 fokon égek, és a véleményt mind leszarom!

És hiába van pénz a zsebemben, ha szálka vagyok a szemedben,
Nektek írtam a dalokat, úgyhogy jusson eszedbe:
Mikor engem kritizálsz, kicsikét magadat is bántod,
Mert görbe tükröt mutatok neked, amiben saját magad látod!

Nem kell, hogy arról szóljon minden nóta, mekkora raj vagyok,
Nem kell, hogy azt hidd: én bármit, bárhol megkapok!
10 éve próbálok ugyanaz a srác lenni,
De megváltozott a világ, én is megváltoztam... ENNYI!

Ref.
Kicsikét szűk a világ nekem,
Keresem benne még a helyem,
Nem látom tisztán a holnapot,
Lehet, hogy ebbe én ma még belehalok!

Félig telt poharak az asztalon,
Ha úgy tartja kedvem, néha beleiszom,
Szólj rám, ha egyszer véletlen
Összefutnánk egy másik Életben!

Curtis:
Jó pár gond, amit sajnálom, megéltem,
Igaz út, mit a hamisra cseréltem,
Volt sok fájdalom, azóta elégtek,
Angyalok követtek, imáik elértek!

Voltam rossz példa, szálka a szemekben,
Égre nézek, rózsafüzér a kezemben,
Mondták páran már: sohasem felednek,
És ha nem leszek, akkor is szeretnek!

Sokszor volt nekem is, hogy könny hullott a szememből,
Mit magamnak hittem, kifolyt a kezemből,
Csalódásban, fájdalomban mit is várhatnék,
Isten vagy ördög előtt tiszta szívvel állhatnék!
Nem voltam nagymenő, ki szinte mindent megtehet,
Vagy gazdag család sarja, aki egy lapra feltehet
Bármit, mert neki semmi sem számít,
Kis koromtól kezdve csak a bűn, ami csábít!

Ref.
Kicsikét szűk a világ nekem,
Keresem benne még a helyem,
Nem látom tisztán a holnapot,
Lehet, hogy ebbe én ma még belehalok!

Félig telt poharak az asztalon,
Ha úgy tartja kedvem, néha beleiszom,
Szólj rám, ha egyszer véletlen
Összefutnánk egy másik Életben!

Szólj rám, ha egyszer véletlen,
Összefutnánk egy másik Életben!

www.youtube.com/watch?v=UylZ_e2mAFk
@dr. jenőke (jenőke):

"Aztán mi lesz? Ha „egyszer megindulunk, akkor nem állunk majd meg”. Gondolom még tart a publicista önvizsgálata abban a tekintetben, meddig nem akar megállni. Lehet például, hogy csak Bécsig, de lehet, hogy egész Washingtonig gondol monstre békemenetet szervezni. Lehetőleg gyalog. Bár az óceán alján kicsit nehézkes lesz átsétálni. Habár, a keleti nyitás értelmében a Csendes óceán felé elindulva, a Mariana-árok alján megtalálná például a miniszterelnök bátorságának a mércéjét is. "
@GeoCracker: "Szerintem én is kelet felé küldtem őket :-)"

ez volt a hiba... a halál faszára kellett volna...
@Sir Bates dö Hól: Gondolod, tájoló nélkül megtalálták volna a megfelelő irányt?
ni csak!

Az új magyar elitről − Rendszerhibák I.

(mottó??? ezt én kérdezem, mert ott ezt olvasom:)
„Legyünk szörnyűségesek azért, hogy megelőzhessük, hogy maga a nép váljon szörnyűségessé." (Danton)

.
.
.
.
részlet: "Arra jutottam, hogy a mindenünnen áradó hülyeség nem lehet véletlen, mert ennyi egyforma véletlen nem létezhet. Márpedig ha valami nem véletlen, akkor – gondolom – bizonyos körülmények együttes fennállása esetén törvényszerű. Rendszerhiba, mondhatnók. Mert nem valószínű, hogy az egyes emberek butábbakká váltak volna az elmúlt évezredek során – nem is nagyon lehetséges ez, hiszen a hülyeség örök. Sokkal nagyobb az esélye annak, hogy olyan világot hoztunk létre, amelyben az emberi ostobaság könnyebben és gyakrabban manifesztálódik egészen addig, amíg az egész a saját hülyesége alatt össze nem omlik, igazságosan maga alá temetve mindent és mindenkit; még a kevésbé ostobákat is, akik hagyták, hogy így legyen."

mandiner.blog.hu/2015/01/01/az_uj_magyar_elitrol_rendszerhibak_i

(ha már @dr. jenőke (jenőke): beindított vegyétek hasznát. hahahahaha)
Elmarad a nyár? Elképesztő előrejelzések

A britek hivatalosan is elfordulnak az EU-tól, az izlandi Bardarbunga vulkán kitörése miatt pedig az európaiak számára a 2015-ös nyár „elmarad” – tíz elképesztő előrejelzés 2015-re!

www.piacesprofit.hu/gazdasag/elmarad-a-nyar-elkepeszto-elorejelzesek/
@Habakuk000: ha nincs gps, akkor esetleg a jó édesanyjukba... gondolom, csak nincs köztük talált gyerek:-)...
@Sir Bates dö Hól:

Nincs nekem erre hatalmam....
Bocsánat, tudja már valaki, hogy pl. szájjártó vagy tónigyerek miből kereste meg a százmilliós kecóra valót?
A HVG-ben Ady-t olvastátok?
Hogyan van, hogy máig aktuális, csak a szarháziak neve változott?

"Menjünk vissza Ázsiába

Szeretett úri véreim: a serleg tele. Nincs már itt nekünk semmi keresnivalónk: gyerünk vissza Ázsiába!… Egy kis helyet talán kapunk, persze lehetőleg távol még az ázsiai kultúrára hajlandó népektől is. Bejöttünk – agg krónikások szerint – hős Álmossal s Árpáddal és társaival. Menjünk vissza Rakovszky Stefi, Lengyel Zoltán, ifj. Móricz Pál s a többi nyomában. De menjünk, míg – lehet…
E dicső, gazdag történelmű úri népségtől lakott ország tegnap szerencsésen elérte a legbalkánibb nívót. Az a gyalázatosságában is mulattató komédia, mely ez ország keserves parlamentjében tegnap lefolyt, bele fog kerülni a történelembe. Egy futó percig szeretnék honáruló „nemzetiségi agitátor” lenni, hadd tudnám kellő érzékenységgel felfogni a magyar parlamentben lefolyt skandalumot. Ilyen megríkató baromság megérésére mégsem voltunk berendezkedve, pedig elkészültünk mi már minden megérhetőre.
Parlament kell ennek az országnak? Kancsuka, nem parlament. Azaz dehogy kancsuka. Kisdedóvó, gyermekkert és sok-sok türelem, ha e dicső erényből maradhatott volna valami a huszadik századra.
Vázsonyi Vilmos, az egyetlen magyar népképviselő, akit öntudatos nép választott, nem juthat szóhoz a magyar parlamentben. Nem engedik szóhoz jutni a gyermekek, akik haragusznak, mert kinizsisdi s malomkősdi játékukat megzavarta, a gyermekek, akik, hajh, tizenkilencmilliomod magunk szerencsétlen bőrén kockáznak és malomköveznek.
Az immár legbalkánibb parlamentnek ez a botránya irtózatos, kegyetlen világosságot adott a mi szemeinknek. Olyan titkot világított meg, amit jaj de jó lett volna sohasem tudni. Megtudtuk hogy a magyar parlamenti gyermekek mind egyformák: esküdjenek bár a kétfejű sas karmára, a Széll Kálmán harmatozó pattanására, Kossuth Lajos kalapjára, pápa csalhatatlan őszentsége papucsára, bármire. Obskurus agyuk velejének vastag burkát csak egy kicsit kell megkarcolni, ott zsibongnak előttünk a maguk siralmasan hasonlatos voltukban.
Kultúr-bestiákat mondott Vázsonyi? A kultúra isteni nevében vétózunk e címadományozás ellen. De a bestiák reputációja érdekében is, mert a bestiák mindig ki merik a fogukat mutatni, nem csak akkor, mikor demokrata képviselővel van dolguk.
Szeretett úri véreim, Ázsia ordított fel tegnap bennetek. A nosztalgia, a nomád, baromi ember méla vágyakozása rohamba tört ki. Nem voltam ott, de látom a képet. Középen az agyonhajszolt egyetlen intellektus. Sokat tud, sokra vágyik, merész a hite, elszánt a munkája, nagy a gyűlölete. És – óh szörnyűség – ősei a Jordánon átkeltek. Ez a kis zsidó óriás közöttük. Ezt az óriást fiatalon fölkapta szárnyaira a hír, imádja őt sok ezerek tömege, s tud… Ez, ez a legborzasztóbb! Ez az ember mer tudni közöttük, a tudatlanok között! De meg hogy ez az ember zsidó! Ott áll zavarodottan a középen. Egy harsány szitok hallszik. Lengyel Zoltán kiáltott, egy ifjú együgyű, ki hiányos intelligenciájával más, kultúr országban evőkészlet tisztító sem lehetne. Meg Leszkay úr, meg Rakovszky úr, meg a többi jólismert idióta. És Vázsonyi egy egyfogatú kocsin futtat el ebből a komédia házból, hova bekerülni idestova erkölcsi halál lesz.
Szeretett úri véreim, értsük meg egymást. Kinizsi fáj ugye és a malomkő? A keleti nomád lomhasága lázadt fel ugye, hogy semmisítsük meg ezt az embert még a Krimiából velünk hozott eszközökkel, mert tanulni, tudni, s az ő fegyvereivel állni vele szemben nem tudunk. Ugye így van szeretett úri véreim? Mert csak így lehet menteni ezt a világra szóló skandalumot.
Ha ugyan így is lehet. De aligha. Néznek bennünket kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis itt felejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűk vagyunk, ha nagyot akarunk csinálni, zsidót ütünk, ha egy kicsit már józanodni kezdünk, rögtön sietünk felkortyantani bizonyos ezeréves múlt kiszínezett dicsőségének édes italából, látják, hogy semmittevők és mihasznák vagyunk, nagy népek sziklavára, a parlament, nekünk csak arra jó, hogy lejárassuk. Mi lesz ennek a vége, szeretett úri véreim? Mert magam is ősmagyar volnék, s nem handlézsidó, mint ahogy ti címeztek mindenkit, aki különb, mint ti. A vége az lesz, hogy úgy kitessékelnek bennünket innen, mintha itt sem lettünk volna.
Legyünk ez egyszer számítók. Kerekedjünk föl, s menjünk vissza Ázsiába. Ott nem hallunk kellemetlenül igazmondó demokratákat. Vadászunk, halászunk, verjük a csöndes hazai kártyajátékot, s elmélkedhetünk ama bizonyos szép ezredéves álomról.
Menjünk vissza, szeretett úri véreim. Megöl itt bennünket a betű, a vasút, meg ez a sok zsidó, aki folyton ösztökél, hogy menjünk előre. Fel a sallanggal, fringiával, szentelt olvasókkal, kártyákkal, kulacsokkal, agarakkal, versenylovakkal és ősökkel! Menjünk vissza Ázsiába!…"

Ja igen, és a dátum: 1902. január 31.
@miért:
K-betűvel kezdődik a folytatásra meg több variáció is akad...
Már új év van, ugyhogy veletek ugyanitt :))

Bárányvakság. Kicsit hosszú, de érdemes elolvasni. (26 poszt). És pölö egész nap ezt olvastam). Érdekes megvilágításba helyezi a jelent. (És nem mellesleg a jövőt. Meglehetősen kilátástalannak néz ki. És gyanítom, hogy igaza van)
@ornagy50:
Cseszed... nem nyert! :(
Iszol te rendesen? :)
Amennyiben valakinek ÜZENNI VALÓJA LENNE...
CSAK A PÁRTÉRT!

nexife.com/uzenet/#/undefined/undefined
Boldog új évet! (kötező letudva:-))

Személyes véleményem, mindenki becsülje meg az élet apró örömeit (pl. nincs székrekedés, süt a nap, kinyílott a pitypang, stb.), mert makroszinten minden cudarabb lesz... akár megy orbán, akár marad...
@DarthVader: :)))

te is? hahaha
én ezért a linkért kaptam meg a "beosztásom", mert idehoztam!
@Sir Bates dö Hól: :)))

helyes a bőgés "oroszlán"! :D ez az élet nagy iskolája.
most pedig, zenét is kérek mellé...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

mi van, nem bírsz a kanokkal? :DDDD
@gazoló: jujj! nem kell ő nekem...
@OPHELIA: hahaha

ez jó volt! :)))
@Sir Bates dö Hól:
Átküldjem, mekkora "nemszékrekedésem" van? :)
"Megformáztam az elöljárót" - ahogy klasszikusan anno a seregben megfogalmaztuk...
@guma:
Ezt nem értem!
Én vagyok kan csak itten... :)
@dr. jenőke (jenőke): "Kihagytam valamit?"

Igen. Azt, hogy sok kicsi sokra megy, tudjuk hová, de nem tudjuk mire.
Egy biztos ezt a fagyit mi nyaljuk, csak az ízét nem mi érezzük/élvezzük.:(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: hátha @ornagy50:t is le"itatod", úgy könnyű uralni a placcot! :))))
@DarthVader: Kössz a linket. A 26. bárányvakságból idézek (a kiutat keresi a szerző).

"Hogy szövetségi kapcsolatainkat ne veszélyeztessük, a kommunista hírszerzés nagyon megkésett lusztrációját egyeztetni kellene a NATO-val és a legfontosabb NATO-tagállamok titkosszolgálataival."

Jelzem, az "egyeztetés" a NATO-ba lépésünkkor megtörtént. Az amiknak akkor és azóta is tokkal vonóval megfelelt az egypártállami titkosszolgálatunk. :-(
ezen is röhögnék, de...

Magyarország betiltotta a Magyar Postát

2015. január 1-jétől már csak az 1946. augusztus 1. után, kizárólag a Magyarország felirattal kibocsátott bélyegeket fogadja el. Jelen díjszabás mellett napestig eltartana az egyforintos bélyegek felnyálazása.

részlet:

A posta ráadásul a forgalomból kiszoruló bélyegek névértékével megegyező mértékű kötelezettségét törli, ami ebben a formájában „azt hiszem, tisztességesnek a legkevésbé sem mondható” – fogalmaz a bejegyzés szerzője, némi éllel jegyezve meg: január 1-jétől sok-sok társuk mellett Szent István, a Szent Család, a ’48-as zászlók, sőt Batthyány Lajos sem lesz forgalomképes már. Egy hozzászóló közbevetette: a hír már a nyáron eljutott hozzá, de „a postán a kisasszonyhoz még két héttel ezelőtt sem”.

nol.hu/belfold/magyarorszag-legyurte-a-magyar-postat2-1507201
Már békülnének a fideszesek

Vannak fideszesek, akik jövőre békülnének az RTL Klubbal – a konfliktus rendezését Angela Merkel februári látogatásához időzítenék. Az RTL nem tárgyal, amíg a reklámadó miatt indított jogi eljárások nem zárulnak le.

itt olvashatod el

nol.hu/belfold/mar-bekulnenek-a-fideszesek-1507203
@guma: én ma a kancellár asszony státusz szimból(e)umain merengtem el..
évek óta ugyan az a karóra, ugyan az a nyaklánc másik medállal...
nekem is vannak dolgaim, amikhez ragaszkodom :)
Besülhet a NAV csodafegyvere

Három nappal a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) online árukövetési rendszerének (EKÁER) január elsejei startja előtt végre működni kezdett a NAV fuvarozók számára létrehozott bejelentkezési felülete. Nem ment könnyen: bár a kormány szerint már december 20-án elindult az EKÁER-honlap, úgy tudni, hogy hétfőig nem tudtak bejelentkezni oda a kiskereskedők.

nol.hu/gazdasag/besulhet-a-csodafegyver-1507105
@guma: de azt a kva megyei matricát kva nagy titokban tudták tartani és műxik is
@OPHELIA: nekem egyetlen van, a fülbevalóm amit 18. szülinapra kaptam (de azt sem igen hordom). a többit rég odaadtam unokáimnak...

pl a nyakláncról, gyűrűről a szakmám szoktatott le. kiskacsómat feltörte a csavarhúzó, ha gyűrű az ujjamon volt. a nyaklánc a melós ruhánál idegesített... így sosem értékeltem semmire őket...
folytatom a lapszemlét:

Hülyék, bunkók és gatyamosás a parlamentben

A közös baloldali lista első három helyezettje nem szólalt fel az új parlament megalakulása óta, míg az LMP képviselői csaknem ötszázszor kértek szót az Országgyűlésben. Ahol az uniós zászló és a lesült Kósa Lajos is felzúdulást keltett.

nol.hu/belfold/itt-nincsenek-juliak-1507199
Olbán, takalodj!

Megannyi tüntetés színezte a magyar őszt. A megmozdulásokról minden alkalommal beszámoltak riportereink. Ezúttal a többezres, új ellenzéket formáló demonstrációk vicces eseményeit idézik fel. Boda András, Pető Péter és Rab László sztorikollekciója.

nol.hu/belfold/olban-takalodj-1507167
"Az ígérettel ellentétben az év végéig nem rendezte a Fabio Capello szövetségi kapitánnyal szemben fennálló tartozását az Orosz Labdarúgó Szövetség."
www.parameter.sk/rovat/sport/2014/12/31/milliokkal-lognak-az-oroszok-capellonak-es-nincs-penzuk-torleszteni

Hiába no, az adott szó, a szerződés arrafele nem igazán mérvadó. Evégre...
Hóvihar

Karira kérnék, már ha és amennyiben, tisztesség ne essék szólván, Jézuska képviselőtársam lesz szíves intézkedni folyó hó, esztendő, satöbbi dikán, a 2014 (kettőezertizennégyes) évi számú tekintetébennel kapcsolatosan, egy Kocsis Máté egészalakoskodó mellszobrát formázó, digitális, tolótetős, lendkerekes, nyolcmagos, érintőképernyős, ultra HD, USB kínai drogtesztet, amely akár harmincméternyi távolságból lehugyozva is teljes biztonsággal képes megállapítani, hogy a CIA pénzelte posztkommunista kriptoszadeszes gyíkemberek készítenek elő puccsot Pataky Attila agyának manipulálásával, Széles Gábor levedlett bőrébe bújva. Próbálnák rolexálni.

nol.hu/belfold/hovihar-1507159?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201501
@guma: én max. gyűrűt hordok aranyból, most azt is leteszem, mert kifogytam belőle

de a kavicsokat imádom:))) meg a szép órákat is megnézem, de nem hordok

Nem rolexezünk. Merkel mama eccerűen csinálja.
ez eszembe juttatta a jó kis pinceklubokat...

„Képzeld, holnaptól én vagyok a belügyminiszter!”

„Képzeld,holnaptól én vagyok a belügyminiszter!” A mondathoz Horváth Balázs hangját kellene odaképzelnünk, aki a kinevezése előtti éjszakán a Tilos az Á pultját támasztotta, mint akkoriban olyan sokan mások is, mondjuk úgy, az „új elitből”. De korántsem csak ők, sőt. Ma 25 éve, hogy megnyílt a legendás budapesti klub.

nol.hu/kultura/tornacipot-huzott-a-kultura-1507117
@guma: 30 méter? van benne pneumatika:))))))
@OPHELIA: :)

"de a kavicsokat imádom" - nézni én is szeretem, meg másokon...
a kezem formája miatt jól mutatott rajta a gyűrű, de vill.szerként ez a finom "úri kéz" a szerszámon kívül nem tűrt meg semmit. (komoly! ma sem mondanád meg, hogy fizikai melós volt a gazdája... hahaha)
@OPHELIA: a Merkel képet köszönte meg, mielőtt még elbíznád magad! :)
(undokoskodom csak. :DDD)
@guma: miért ne lehetne ápolt egy villszer keze???
én is dolgoztam késsel a kezemben, meg szedtem a borsót felfordulásig. munka nem szégyen, ennyi
@guma: összekeverte a kijelentő és kérdő mondatot, kackac
ezzel a "meglepivel" búcsúzom. jó éjt!

Gulyás Gergely: Százszor inkább Amerika

Rosszul ismeri a Fidesz-frakciót, és hazugságokat közöl, aki úgy gondolja, bárki partner lenne abban, hogy a külföldről kijelölt politikai vezetőt válasszunk meg Orbán Viktor helyett – mondja Gulyás Gergely a puccselméletekről. A T. Ház fideszes alelnöke „veteránnak” mondja magát, békemenetet inkább Amerika mellett szervezne, nem utasítaná ki André Goodfriendet, a gyülekezési törvényt viszont módosítaná: a Kossuth téren tüntetők ne sátortáborozhassanak. Interjú
hirdetés

– Magyarország hadban áll?

– Nem.

– Akkor miért van szükség országvédelmi akciótervre, amit Rogán Antal meghirdetett?

nol.hu/belfold/gulyas-gergely-szazszor-inkabb-amerika-1507239?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201501
@OPHELIA: Amugy időközben letakarították a FaceBook-ról a buli lapját :-)
@GeoCracker: nem divat manapság felelősnek lenni:(
@guma: nekem ezek kedvenceim...
Gringó Sztár - Pálinka Sunrise: youtu.be/Ic_Ze3z49iQ
Budapest Bár - Szilvafácska (ének: Lovasi András): youtu.be/DKXfvfZ8oFM
@GeoCracker:

Az áldozatok megtekinthetik azonosítás céljából kabátjuk maradványait, majd kárpótlásul visszakapják a ruhatári díjat.
@gazoló:

Szerintem most nagyot dobott a "kishofi:)
Beleállt becsülettel a politikai részekbe is!
@Sir Bates dö Hól: Minden tiszteletem Geszti Petinek (Rapülős kora őta ismerem, szeretem). Csak sajnos ma aktuálisan mókás szójátékai itt és most (bár sajnos találók), inkább rombolók, mintsem építőek. :-(

Az én "dídzsím", Sebestyén Márta, a "nemzet csalogánya". Újabban egy fityisz nevű tumor kisajátította a nemzet szót, ezért kissé bátortalanul írom le a "nemzet csalogánya" megnevezést. :-( Ettől a nemzet még létezik. Fityiszt is túléljük, ahogy eddig minden akarnokot. :-)

www.youtube.com/watch?v=nZhY1KEKFbM

www.youtube.com/watch?v=7lvI8e3vPT4

www.youtube.com/watch?v=apE1n63ZhMQ

Jó ló volt a fakó, jó a viselete
Áldja meg az Isten, aki fölnevelte
.
Csak úgy. Az év első napjára.

.
HELTAI JENŐ - SZERELMI VALLOMÁS

Hogy mi egymást meg nem értjük,
Nagyon sajnálom, asszonyom,
Ha nem vagyok jó szeretőnek,
Egyébre nem vállalkozom.

Például arra, mit oly gyakorta
Szónoki hévvel mond kegyed,
Hogy meggyötört, szegény szívének
Legjobb barátja én legyek.

Legjobb barát, barát?
Szavamra, méltó egy hivatal,
De nem vagyok hozzá elég vén,
S ön aggasztóan fiatal.

Ön csupa élet, csupa illat,
Vakít, hevít, ragyog.
Hát hogy ne szomjazzam a csókjára,
Én ki angyal nem vagyok?

Hisz oly kevés, amit kérek,
Ha osztozkodni restell is,
Legyen a tisztelt lelke másé,
Nekem elég a teste is.

Legyen lelkének egy jóbarátja,
Kivel csevegni élvezet,
Csak ez a mamlasz, ez a bamba,
Ez a barát ne én legyek.

Legyen az övé minden poézis,
Az enyém csak az, ami tény,
Ő oldja meg a problémákat,
A ruháját - azt majd megoldom én.

Hogy ez a hang szokatlan önnek,
Kétségbe, kérem, nem vonom.
De annak, hogy megértsük egymást,
Csak egy módja van asszonyom.

Adjon a sors, mely egy tenyérről
Jót is, rosszat is osztogat,
Rosszabb erkölcsöket önnek,
Vagy nekem adjon jobbakat.
.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
de csak miután kifizették az adóbírságot, amiért nem kértek nyugtát
@gazoló:
Köszi szépen a linket. Tegnap lemaradtam róla. Nagyon élveztem. :))
@Gábris szomszéd:
Ezúton szeretnék a 89 óta regnáló mindenkori politikai elitnek (és különösen a fideszcsürhének) kívánni egy szép, tágas, ökomenikus martinkemencét, és akkor még nem is említettem sok millió választópolgár nevében, a kedves édesszüléjük feslett múltjára utaló jelzős szerkezeteket sem a mondanivalómban.

Egyszerűbben: KAZÁN!!!
OFF

Elég egyértelmű következtetések méghozzá nem egy .RU végű honlapról.

Az afganisztáni háborút is elvesztették. És ez csak egy az amerikai katonai fiaskók egyre nagyobb csoportjából. Veszítettek Vietnamban, veszítettek Szomáliában, és veszítettek Irakban is, hiszen látszik, hogy a kivonulásuk után mennyire könnyen igázta le a fél országot a 21. század eddigi legbrutálisabb terrorszervezete, az ISIS. Úgy tűnik, hogy az USA hadserege egyszerűen képtelen negyedik generációs háborút nyerni, azaz olyan konfliktust, amiben legalább az egyik résztvevő nem állami szereplő, hanem rosszul felszerelt, de jó helyismerettel rendelkező, eltökélt harcosokból álló csoport. A terroristák, gerillák, felkelők, szabadságharcosok és kalózok egyszerűen nem legyőzhetőek hagyományos harci eszközökkel és stratégiával.
Mindezekből az is egyre jobban látszik, hogy az Amerikai Egyesült Államok hadseregével és katonai igazgatásával valami nincs rendben. Hiszen egy jól működő rendszerben hogyan lenne lehetséges, hogy a világ legerősebb, legdrágább, legfelszereltebb hadserege stratégiai és végrehajtási hibák tömkelegét elkövetve sorra elveszíti a háborúit? Ha pedig folyamatosan elveszíti a háborúit, miért vállal mindig újabb és újabb fegyveres konfliktusokat?

444.hu/2015/01/01/egyre-rosszabbul-mukodik-az-usa-csirkesolyom-hadserege/

ON
@Gábris szomszéd:

el kell használni a lejárt szavatosságú fegyverzeteket és a sok alsódilibogyóstexasi kiképzőtáborokban kiképzett zsoldosaikat élesbe kell bevetni mert akkor hogy tudnak nemzeti hősöket (nem kacsint vissza: nemzeti mint fidex ) sem termelni és akkor miről készülnének a sok papírmassé hősökről a hólivudi filmecskék amikben csak lőnek sohasem töltenek és hetente 200-500 milliós bevételük van belőlük, a kiadás szinte nulla mivel mind digitális és 3 hekker meg is tuggya hekkelni az egész szonipikcsőrt egy éjszaka alatt onnan belülről a szonipikcsőr adlásszobáiból mert már ennél jobb propaganda nem is lehet ingyenreklám a soxarhoz..

a legfőbb exportcikkük a halál meg a nyomor és a fegyverek és a fegyverhasználatban megrokkant sok rokkant és halott díszsírhelyekkel

szép kis izé

chickenhawk az úgy is fordítható, hogy a tojásból frissenkikelt sólyomka, napossólyom

a magyar fordítókban nem igen lehet megbízni

brühüyyy
@Gábris szomszéd:
chicken hawk (az értelmező szerint)
a person who speaks out in support of war, yet has avoided active military service.

brühüyyy

tehát a fotelhuszár nagyon jó megközelítés
@Rodeo36: "a legfőbb exportcikkük a halál meg a nyomor és a fegyverek és a fegyverhasználatban megrokkant sok rokkant és halott díszsírhelyekkel"

Nen feltétlenűl osztom Pangloss mester -s rajta keresztül Liebnitz- állítását, ám, az tény, hogy vannak, akik fordítva teszik: legfőbb exportcikkük az olaj és a gáz, a halált és nyomort ellenben nem küldik ki az országból... azt, mintha "nemzeti vagyonnak" tekintenék...

(egy szóval sem vitattam jelenleg idézett állításod... csak egy megjegyzésként kezeld...)
@Gábris szomszéd:

Szóval 2015-ben is marad a mocskos USA lemez.
@jöttem: indirekt módon, hátulról mellbe... de igen, marad:-)...
@Sir Bates dö Hól:
megjegyeztem, hogy megjegyezted

brühüyyy
@jöttem:
jöttemke (ez így kedves???) ha nem értesz valamihez, nem feltétlenül kellene belefirkálnod, bár a szólásszabadság erre is igaz és akkor én meg megjegyezhetem, hogy az eredeti elemzés tényeken alapul (nam az igazságon!!! tényeken) namost azokat vitatnád itt nyílvánosan?
íme:

www.theatlantic.com/features/archive/2014/12/the-tragedy-of-the-american-military/383516/

ezzel kellene vitatkoznod, itt és békén hagyni Cassandra-t mert ő csak megaszonta

te mint olyan:
@jöttem most mehetnél...a CÖF-be vitatkozni,

brühüyyy
@jöttem:
A tézis:
The American public and its political leadership will do anything for the military except take it seriously. The result is a chickenhawk nation in which careless spending and strategic folly combine to lure America into endless wars it can’t win.
James Fallows
JANUARY/FEBRUARY 2015

és most vezesd elő az antitézist, ide 5000 karakteren vagy annak többszörösén át

várom

brühüyyy
kedves @Rodeo36:

most komolyan adatokat vársz amikor ő "elvről" beszélt g-vel kapcsolatban...

vagyis más vágányon vagytok... így tehát, betudom humorodnak és "ismerkedési" kedvednek amiért ilyen témával "zaklatod" és programot adsz 2.-án éjjel @jöttem: "szórakoztatására"...

bocs, hogy belepofáztam. ezért adatok helyett, kárpótlásul én "szórakoztatlak":

www.youtube.com/watch?v=yQl7vGTg2b8&list=PLX1eMlEja5wjohGJFhH8dk-7LUQ8R1QRK&index=2
@guma:
nem nyitok ki linkeket...

@jöttem hótt baromságokat, nem elveket beszél, az idézett cikk a tényeket elemzi @jöttem meg fölöslgesen belepofázott

így már világos?

ha nem akkor sajnálom

brühüyyy
@guma:
ne szedd szét a vágányokat nem vagy tevasutas...

mi a büdös lófasznak pofázik bele a @jöttment akárkinek a valagába

így is lehet ezt írni...legfeljebb a viceházmesternek majd sajog az aranyere

brühüyyy
@guma:

neked is tézis: (az antitézist ide bele írhatod van rá soxor 5000 karaktered:

íme:

If any of my fellow travelers at O’Hare were still listening to the speech, none of them showed any reaction to it. And why would they? This has become the way we assume the American military will be discussed by politicians and in the press: Overblown, limitless praise, absent the caveats or public skepticism we would apply to other American institutions, especially ones that run on taxpayer money. A somber moment to reflect on sacrifice. Then everyone except the few people in uniform getting on with their workaday concerns.

brühüyyy
@Rodeo36:

ne hergeld magad! :) felesleges...

maradok "vasutas" :D nekem az 5000 karakter sok, hogy további szép napot kívánjak...

linkem ez volt: FRANZ SCHUBERT - LIEDERZYKLUS - DIE SCHÖNE MÜLLERIN OPUS 25 - HERMANN PREY

www.youtube.com/watch?v=yQl7vGTg2b8&list=PLX1eMlEja5wjohGJFhH8dk-7LUQ8R1QRK&index=2
@guma:
ez itt van nekem CD-n

az a kérdésem (bárkihez akit illet) mi a jó büdös lófasznak pofázik valaki bele olyan dolgokba amihez halvány lila fingja sincs és az "elvei"-t kölcsönözte valahonnan hite alapján...azaz hisz valami lófaszban és azt próbálja elhinteni azzal szemben aki tényeket idéz (mint látod én nem a 444 cikket idézem, hanem az eredetit) azaz gábris volt olyan, hogy bedugta a lófaszt és meg is mozgatta...persze sokaknak nem teccik

a jóbarát elvtárs onnan a pocsolyán túlról egy szuper intelligens fazon és kurva jó humora van de egy agyament rendszert szolgál (ez nem jelenti azt, hogy orbéánnak és bandájának joga és erkölcsi alapja lenne a szemét aljas rablásaikra) de ezt nem egy külföldinek kellene megaszondania hanem a magyar népnek, mongyuk a pártoknak meg a civileknek és akárkinek akinek van szája és tud beszélni

brühüyyy
@guma:
Gute Ruh, gute Ruh!
Tu die Augen zu!
Wandrer, du müder, du bist zu Haus.
Die Treu' ist hier,
Sollst liegen bei mir,
Bis das Meer will trinken die Bächlein aus.

Will betten dich kühl
Auf weichem Pfühl
In dem blauen kristallenen Kämmerlein.
Heran, heran,
Was wiegen kann,
Woget und wieget den Knaben mir ein!

Wenn ein Jagdhorn schallt
Aus dem grünen Wald,
Will ich sausen und brausen wohl um dich her.
Blickt nicht herein,
Blaue Blümelein!
Ihr macht meinem Schläfer die Träume so schwer.

Hinweg, hinweg
Von dem Mühlensteg,
Hinweg, hinweg,
Böses Mägdelein!
Daß ihn dein Schatten nicht weckt!
Wirf mir herein
Dein Tüchlein fein,
Daß ich die Augen ihm halte bedeckt!

Gute Nacht, gute Nacht!
Bis alles wacht,
Schlaf aus deine Freude, schlaf aus dein Leid!
Der Vollmond steigt,
Der Nebel weicht,
Und der Himmel da oben, wie ist er so weit!

brühüyyy
@guma:

és ő az aki schubert maga és a zene

olvashatod is

www.youtube.com/watch?v=HIJ79dBi9uo

brühüyyy
@Rodeo36:

ha már ilyen kedves voltál, váltót állítok (de nincs több pozíció, tehát ne provokálj hahahaha)

nem akarunk 2015-ben is térdig gázolni más országok szennyébe amikor a hazaival sem boldogulunk!
borzalmas, hogy mindig mindenre csak 3 témája a válasz, mintha egy szadó-mazó játékába akarna az illető bevonni...
baj, ha ez nem tetszik?

tehát, nem kell mindig minden formában a nyakunkba zúdítani egyik "kedvencet" sem - ennyi!
@Rodeo36: :)

kösz!
tudsz te, ha akarsz...
@guma:
erre hergeld magad...ez a XXI. század csodája

www.youtube.com/watch?v=ruQwunzMLfU

brühüyyy
@guma:
de bizony kell...emlékezz: te vagy a hibás hogy az van ami

brühüyyy
@Rodeo36:

szóval csak bactatsz! hahahaha

"emlékezz: te vagy a hibás hogy az van ami"

vedd már észre, "elszenvedő" vagyok, mint sok más. nem lehetek mindenki anyja, stb...

és ha találok nehezen egy helyet, ahol kicsit ettől a leamortizált világtól függetlenül pöttyet témázhatunk szerteágazóan, akkor egy rögeszmés alak ne erőszakoskodjon itt is velem, inkább védj meg tőle!
@guma:
attól, hogy sem nem akarod megérteni sem nem vagy képes megérteni...még az a helyzet hogy te magad húztad magadra ezt a szart is

brühüyyy

ezt meg ajánlom azoknak akik megértik

www.youtube.com/watch?v=3GNheQGB3OY

brühüyyy
@guma:

Szia Guma!

42 pirospont neked. És még egyszer boldog új évet s hozzá erőt egészséget!:)
@Rodeo36: bár nem nagyon szoktunk egymáshoz szólni,
én most megtenném.
mivel olvasom a blogot, emlékezem még a
"gábris a jó kurva anyád"
beköszönéseidre!

leszoktál róla, rendben is van..

ha megkérhetnélek, kezd újra, ő már megszokta.
ne basztass másokat.
köszönöm!
@Rodeo36: szevasz öreg, váltottál má be rubelt? megin esik, csak szólok, nehogy sokat bukjál:)))
@taga20:

:))))))

Attól nem indult be a nyálelválasztás.
@jöttem:

"_@Gábris szomszéd: Szóval 2015-ben is marad a mocskos USA lemez._"

Dehogyis! Gábris-Rodeo duett lemez lesz az;-)
@Orica Középföldi: ha nem próbálja meg a csóka, nem is tudhatja.
bár én is megpróbáltam a fijúkat, de már az elején rájöttem, hogy papnak nem lennék jó:))))
@jaegtoer: ez a páros olyan lehet, mint a korda-balázs páros!:))
@Orica Középföldi:

Dehogyis! R. dülmirigyét tesztelte.
@tristen2005: te haver, ez biztos nő? a guminőm is jobban néz ki:)))
@taga20:

K-B csak egy sikeres(?) üzleti vállalkozás, amaz meg métely:)
@jöttem: Szó sincs róla. Ez nem arról szól, hogy mocskos USA, hanem pont egy saját (amerikai) elemzés arról, hogy milyen hibásan és válságokkal terhelten működtetik a hadseregüket.

Például a pénzköltések kapcsán szintén megdöbbentő adatokra mutat rá.

"Ha csak az elköltött közpénz mennyiségét nézzük, az amerikai hadseregben sokkal-sokkal nagyobb mutyik és mellényúlások vannak, mint az utóbbi évek legnagyobb médiaérdeklődést kiváltó botrányaiban. De míg a bebukott bankokról vagy a rosszul működő napelemekről szívesen olvasnak az amerikaiak (hiszen magukhoz közelinek érzik a témát), az nem érdekli őket, hogy az amerikai hadsereg eddigi legnagyobb fejlesztésében, az F-35 közös csapásmérő vadászrepülő kidolgozásában eddig annyi pénz veszett el, mint a teljes iraki háborúban. És az F-35 még mindig nincs készen.

Ezen kívül a Pentagon haditechnikai beszállítóinak politikai befolyása is hatalmas, az ő érdekük pedig, hogy az amerikai hadsereg mindig újabb és drágább fegyvereket vegyen tőlük. Ez a lobbi mindent megtett az utóbbi években azért, hogy az Egyesült Államok politikusait rávegye az A–10 Thunderbolt csatarepülők leszerelésére. Az amerikai katonák kifejezetten elégedettek a Varacskos disznó becenevű repülővel, könnyen irányítható, igénytelen, a páncélzata erős, a fegyverei jók, a földhöz közel és lassan tud repülni, így tök jól szétlövi az ellenséges tankokat. Egy baj van vele,

hogy régi.
Már a hetvenes évek vége óta gyártják, így a kisebb fejlesztések miatt mára az A-10 lett az USA hadseregének legolcsóbb és legkevesebb pénzből fenntartható pilóta által vezetett repülője. Csak a Predator-drónok olcsóbbak ennél, de abban ugye nem ül pilóta.

Az amerikai hadsereg mégis lecserélné a repülőt az F-35-ösre. A F-35-ös lényege az lenne, hogy egy repülő egyesítené magában azokat a tulajdonságokat, amik miatt az USA három haderőneme különböző repülőket használ. Működtethető lenne repülőgép-hordozókról, képes lenne az A-10-eséhez hasonló harci támogatásra, tudna függőlegesen emelkedni és ereszkedni, ahogy a helikopterek, és alkalmas vadászgép lenne légi ütközetekhez is. A gond az, hogy ezekhez pont egymással ellentétes tulajdonságokra van szükség. Egy rendes vadászgép például gyors és könnyű, egy csatarepülő viszont nehéz páncélzattal repül és brutális.

Az F-35 projekt eredménye egyelőre 1500 milliárd dollár (kb. 388 500 milliárd forint, a 2013-as magyar GDP 11,5-szöröse) becsült költség egy olyan repülőre, ami a neki kitalált feladatok egyikét sem tudja igazán jól elvégezni, és néha magától kigyullad.

Így leírva ennek a világ legnagyobb botrányának kellene lennie, de nem az. Sőt, még a nyugat-európai és az izraeli sajtó is gyakrabban ír az F-35-ösökről, mint az amerikai."

Ettől függetlenül mindenképp helyénvalónak érzem a saját korrupt politikusaink kritikáját is, de ezt tényleg nekünk saját magunknak kell megoldani.
@taga20:

Hülye:)
Nem előfeltétel. A szüzességi fogadalom rájuk is érvényes.
@Orica Középföldi: ja, vágom. a papi cölibátus apáról fiúra száll:))
@taga20:
Na, végre valaki, aki nem a zsidókra, amerikaiakra meg a fehér seggemre van ráindulva!
Istenien nézne ki a kishölgy anélkül a fránya bikini nélkül is!
@taga20:
Meg a templomtorony órája is, amennyiben a pap nem adja el...
@Gábris szomszéd:

"_Ettől függetlenül mindenképp helyénvalónak érzem a saját korrupt politikusaink kritikáját is, de ezt tényleg nekünk saját magunknak kell megoldani. _"

Ez az elv már ott elkezd sántítani, hogy a rezsimet tulajdonképpen az uniós azaz külföldi pénzek tartják életben.
@taga20:

úgy van. csak az az igazi pap, akinek az apja is az.
@jaegtoer:

Azt hittem történt, így év végén némi összegzés, tanulság-levonás, de nem.
Ugyanaz a kontraproduktív tevékenység folytatódik.
Kár.
Ja! BUÉK neked is:)
@Orica Középföldi:

Nem kerítettem az idén nagy feneket a jókívánságoknak, mert a 2015-ös események, történések tükrében erősen gúnyolódásnak hatna. Csak a legszükségesebbekre Szorítkozom.

Erőt, egészséget!

A 2014. év nincs lezárva, minden folytatódik 2015-ben. Talán őszre lesz eredmény is.
@taga20:

Az az igazi apáca, akinek az anyja is az volt!:)
Jó reggelt mindenkinek!!

www.youtube.com/watch?v=xIB2-G4jQIw&index=7&list=PL11733DC24F4B0AE9Jethro Tull- Last Man at the Party

Sister Bridget by the stair... a glass of wine and she's almost there.
Cousin Jimmy at the door... another beer and he's on the floor.
Friends and neighbours come around,
waste no time we're heaven-bound.
But not before we raise a glass to good camaraderie.

Stinky Joe from down the street fell right over his own three feet.
He's doubled up in the outside loo, to taste again the devil's brew.
Friends and neighbours come around,
waste no time we're heaven-bound.
But not before we raise a glass to good camaraderie.

So make yourselves jolly under mistletoe, holly and ivy.
Get to it - and be in good cheer.
And when it's all over... pigs gone to clover -
Will the last man at the party wish me a happy New Year.

The house is jumping, suppers up. Curried goat in a paper cup.
Forks of plastic, knives of tin... who cares what state the goat is in.
Someone with the gift of song
has brought his pal to sing along.
Now they're turning up old Frank Sinatra on the stereo.
@Rodeo36:

Dear 'Rodi!
Aki "Jöttemet 'bántsa az a mi 'trianoni édeshazánkat is 'báncsa,úgy hogy el a kezekkel ápolónéninktől:))!
'mégeccer!!!!!!

gepnarancs.hu/2015/01/osszeallt-az-opera-elotti-tuntetes-programja/

Jön ma valaki az:)operába?
Ha frakkot nem is,de egy 'anonymus álarcot csak magamra öltök:)TEK,ha meg is öltök!!
@jöttem: A megállapítások ettől függetlenül nagyjából közelíthetik a valóságot, - függetlenül a mocskos vagy nem mocskostól -.
@Orica Középföldi: tisztasági az a fogadalom, tehát a mindennapi tusolást add meg nekünk uram.
@Habakuk000: Annál is inkább mivel ebben az esetben aztán végképp nem lehet senkit elfogultsággal megvádolni a jelentést illetően. :(

"Barack Obama még az első ciklusa alatt felállított egy bizottságot (James Fallows is a tagja volt), melynek az lett volna a feladata, hogy próbáljanak megoldást találni az amerikai hadsereg itt részletezett problémáira. A munkájuk eredményeképp készült egy jelentés, de egyelőre semmi nem valósult meg belőle."

www.theatlantic.com/politics/archive/2014/12/how-gary-hart-tried-to-change-military-history/384064/
@Rodeo36: Rodeoócska (ez így kedves???) ha nem értesz valamihez, nem feltétlenül kellene belefirkálnod, bár a szólásszabadság erre is igaz és akkor én meg megjegyezhetem, hogy az eredeti elemzés tényeken alapul (nam az igazságon!!! tényeken) namost azokat vitatnád itt nyílvánosan?
íme:

öttem 2015.01.02. 02:06:03
@Gábris szomszéd:

Szóval 2015-ben is marad a mocskos USA lemez.
@Gábris szomszéd: Szerintem ne játssz a türelmemmel Angyal, mert pillanatok alatt szarcsimbók leszel ismételten.

Egy dolog, hogy ámerika sem szentek gyülekezete, más dolog, ha valaki alantas, alattomos szándékból, idegen hatalom utasításait követve egysíkú propagandát nyom.
"Állambiztonsági jelentések Orbánékról" Tegnapi cikk. A cím 2. felét direkt nem idéztem. A jellemzés azonban ütős.

"A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének Orbán Viktorról 1982 májusában készített környezettanulmánya összességében jó kommunistának tartja Orbán Viktort, de visszatérően önérdekelvűnek, önhasznúnak titulálja:

"…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai a szellemi foglalkozást gyakorlók, ezek közül is azok, akik nyilvánosan szerepelnek. "

www.hirarena.com/allambiztonsagi-jelentesek-orbanekrol-es-az-arulo-nyugat_758
@jaegtoer: "Ez az elv már ott elkezd sántítani, hogy a rezsimet tulajdonképpen az uniós azaz külföldi pénzek tartják életben."

Pedig arrafelé aztán teljesen "ismeretlen" a korrupció is. :)

pogiblog.atlatszo.hu/2014/06/27/juncker-az-offshore-kiralya/
A válaszokból látom, hogy "ámerikában verik a négereket". :-) Nem akarnék én érzéketlennek tűnni, meg aztán hallom hogy alkalmanként le is lövik őket. Sajnálom, de komolyan. Viszont ennek milyen áttételeken van köze moszkoVityánk "kettős kötődéséhez"? Na, mindegy is. Mentem. Délután benézek.
@parti_giano:

Hát jó:))
Bevillant néhány sötét, koszos középkori kolostor, ahol a kódexmásolóknak körömkefélésre se volt módjuk, nemhogy egyéb kefélésre.
Bevillant Mayer püspök - amúgy rossz nyelvek szerint két gyermek atyja - aranyozott kádcsapja, amit most fog vezekelni a gazdasági igazgatója, néhány év börtönnel.
Bevillantak a Borgiák, a Tövismadarak, és sok minden más.

Görényeid egészségesek? Nekik is buék:))
Újévi ajándék, vagy egyszerűen csak maradt minden a régiben? Pedig Áder tata megaszondta, azt kell nézni, merre van az előre:

fapadosinfo.blog.hu/2015/01/01/fizetos_lett_az_egyetlen_ut_a_budapesti_repterre
"ja, vágom. a papi cölibátus apáról fiúra száll:))"

Téves megállapítás. A papi a mamira száll, mert különben nem lesz aki a papi cölibátusát tovább gyakorolja. Ezen még az isten sem tud változtatni.:D
@Habakuk000:
kakukkakukkakukakuk

brühüyyy
hvg.hu/itthon/20150102_Szines_salas_operhazi_tuntetessel_indul_2

:))'Akimagyar feketében lesz:))))

'Akinemugrálrohadtfidesses:))

Szabó Lőrinc: Esik a hó — vers
Szárnya van, de nem madár,
repülőgép, amin jár,
szél röpíti, az a gépe,
így ül a ház tetejére.
Ház tetején sok a drót,
megnézi a rádiót,
belebúj a telefonba,
lisztet rendel a malomban.
Lisztjét szórja égre-földre,
fehér lesz a világ tőle,
lisztet prüszköl hegyre-völgyre,
fehér már a város tőle:
fehér már az utca
fehér már a muszka,
pepita a néger,
nincs Fekete Péter,
sehol
de sehol
nincs más
fekete,
csak a Bodri
kutyának
az orra
hegye-
de reggel az utca, a muszka, a néger,
a taxi, a Maxi, a Bodri, a Péter
és ráadásul a rádió
mind azt kiabálja, hogy esik a hó!
További hasznos/ügyes megoldásokkal a munkaalapú illiberális társadalom mielőbbi megvalósításához!:
index.hu/tech/cellanaplo/2015/01/02/utdijat_vezettek_be_a_komloi_tarsashazakban/
@Orica Középföldi: Bevillant?.. majd jól "kikapsz" ezért jaegtól
@parti_giano:

Ez a liba-link csúnya egy merénylet volt:)))
@Orica Középföldi: namármiértpont ralph atya? chamberlain csuhája alá a nézők női szakasza szívesen bepillantott volna.
szerintem mayer püspök és gazdaságisa is tkp. hajléktalan szállót épített a bonyhádi rászorulóknak. teljesen félrelrtelmezed a történteket. a reneszánsz pápákról kialakított téves elképzeléseidet most nem is tudom hova tenni hirtelenjében.
@KÁTÉó53éúétr6:

Ami rossz, az rossz, de én mindig megpróbálom pozitív oldalról közelíteni a dolgokat.
Inkább Várszegivel, Horányi Özsébbel kapcsolatos benyomásaimat őrzöm, ami mind-mind pozitív.
Az ő értékeikből semmit nem vonnak le mások szeplői, gyengeségei, bűnei, álszentségei, képmutatásai.

Ugyanolyan emberek szolgálják ki azt a hatalmi hierarchiát, mint az államét. Sokfélék:)

Az egyház történelmi szerepéről közel azonosan gondolkodunk Jéggel, én - azt hiszem - valamivel szigorúbb vagyok e kérdésben. De ez abszolút magánügy.
@Orica Középföldi: azért asztrikról kérdezd meg korzenszky richárdot is, árnyalja a képet.
@Orica Középföldi: Történelmi szerepét nem is lehet vitatni, hisz politika
@parti_giano:

Két dudás, egy csárda?
Őt személyesen nem ismerem, te láthatóan igen. Nyilván pontosabb, árnyaltabb képed van. Még ketten együtt is csak szűk szeletét adják a valóságnak:)
@Sir Bates dö Hól: DDDD BUÉK!

'Ddög'ól vagy,'páleszt meg nem küldtél hozzá:))??
Érdekes elemzésnek tűnik ez is.

Az OECD szerint a neoliberalizmus halott

Úgy néz ki, az idei év az authoritatív empirikus elemzések éve. A hatalmas lelkesedést kiváltó Piketty könyv után (mely bemutatja, hogy a jóléti állam nélküli kapitalizmus növeli a társadalmi egyenlőtlenségeket, és itt írtam róla összefoglalót) most Federico Cingano, az OECD kutatója jelentetett meg elképesztően fontos elemzést.

A “Jövedelem egyenlőtlenségi trendek és azok hatásai a növekedésre” címet viselő anyag az OECD országok három évtizedre visszanyúló adatbázisán teszteli a neoliberális dogmákat, veti el azokat, és jut az Északi Modellt megerősítő következtetésekre.

A neoliberális nézetek szerint a jövedelmi egyenlőtlenségeknek pozitív hatása van a növekedésre, mert ösztönzőleg hat a munkára. Ezzel szemben Cingano úgy találja, hogy a jövedelmi egyenlőtlenségeknek lényegi, statisztikailag szignifikáns negatív hatása van a növekedésre. Szintén neoliberális dogma, hogy a redisztribúció a magas adószint miatt visszafogja a gazdaság fejlődését. Ezzel szemben Cingano azt találja, hogy az elkölthető jövedelmekben mutatkozó különbségeket csökkenteni képes újraelosztásnak nincs negatív hatása a növekedésre. Ez amúgy teljesen egybevág az ezzel kapcsolatos közgazdasági irodalom összefoglalójával, melynek konklúziója, hogy téves az a neoliberális nézet, mely szerint a kisebb állam jobb lenne, vagy nagyobb gazdasági növekedést eredményezne.

pogiblog.atlatszo.hu/2014/12/11/az-oecd-szerint-a-neoliberalizmus-halott/
Az éve első vicce.

Egy újságíró telefonon, azt kérdezi a Rabbitól:

-Igaz, hogy 2020-ban nagy háború lesz, s jő majdan a világvége?
-Dehogy lesz világvége, sőt, inkább totális béke, mondja a rabbi.
Csak egy ország lesz, Oroszország, fővárosa Washington, az elnöki tisztséget két kínai látja majd el, Kohn és Grün. :)
@Gábris szomszéd: te orban pincsije, te...
ha idézel, akkor ne felejtsd el a orban fele "konzervatizmus" kritikáját is idézni.

Pogatsa most az egyszer normálisan írt.
@Habakuk000: Igazad van. Bőven van mit azon is kritizálni főleg, hogy az tulajdonképpen nem is konzervatizmus.
@Rodeo36:

"Barack Obama még az első ciklusa alatt felállított egy bizottságot (James Fallows is a tagja volt), melynek az lett volna a feladata, hogy próbáljanak megoldást találni az amerikai hadsereg itt részletezett problémáira. A munkájuk eredményeképp készült egy jelentés, de egyelőre semmi nem valósult meg belőle."

Ti itt Gábrissal mindenképp be akarjátok bizonyítani, hogy a tengeren túl mennyire agyament rendszer működik.
Ez a jelentés az amerikai elnök felkérésére készült egy valós problémáról. Ahogy te is mondtad, tényeken alapszik.
Nyilvánosságra hozták, úgy ahogy normális demokratikus országokban szokás.
Mutass már nekem egy hasonló jelentést, ami az általatok istenített Putyini "demokráciában" készült és mindenki számára elérhető!
Mindaddig megmaradok abban a "tévhitemben", hogy az amerikai rendszer átláthatóbb.
Nem a jelentést kritizáltam, hanem Gábris itteni munkásságát.
A többire nem reagálok, feleslegesnek tartom. Csak hoztad a formád.
@Habakuk000: Erre gondoltál pontosabban?

"A Fidesz kormány pedig immár explicit neokonzervatív módon törekszik ezeknek a társadalmi csoportoknak a további kiszorítására azzal, hogy nemzetközi szinten elképesztően alacsony, szinte jelentéktelen szintre csökkenti a szociálpolitikát, a munkanélküli segélyezést, az aktív munkaerőpiaci eszközöket (felnőttképzést), az oktatási rendszer finanszírozását.Aki egyszer majd fenntarthatóan el akarja indítani a gazdasági növekedést Magyarországon, annak érdemes lesz odafigyelnie Cingano eredményeire. A neoliberalizmus mint elméleti konstrukció halott. A humán erőforrásokba befektető, egyenlőségre törekvő Északi Modell működik."

Amúgy nem vagyok pincsi az övé meg pláne nem.
@gazoló:
Nem bántás az, csak kritika. Tény, hogy időnként olyanokat írok, ami sűrű fejcsóválásra ad okot. Aztán mindenki saját stílusa szerint reagál rá. Én meg feldolgozom. :))
@jöttem: Tévedés. Nem kell bebizonyítanunk, hogy sok szempontból agyament. Ezt pontosan leírta a jelentés. Azt is fontos rögzítenünk, hogy a vizsgálat az amerikai hadseregről szól, melynek ártatlan áldozatait nem igazán fogja visszahozni az életbe az örömteli felismerésed hogy az ő rendszerük "átláthatóbb". :(
Arról nem is beszélve, hogy így még nagyobb a felelőssége az amerikai döntéshozóknak, hiszen ők mint a demokrácia zászlóvivői még inkább mintaként kellene, hogy szolgáljanak, pont az olyan patásördögöknek mint a putyini oroszok pld. Most képzeld el, ha ilyen mintád adnak a világnak az amcsi "etalonok", akkor mit várhatsz el a fújjcsúnya orosz diktátoroktól? :)
@Habakuk000: "ha valaki alantas, alattomos szándékból, idegen hatalom utasításait követve egysíkú propagandát nyom."

Na ezt azért néhány fősodratú médiának is nyugodt szívvel megírhatnád. :)
@Gábris szomszéd: elég béna vicc.
nyomok egy másikat.:)

– Mindenért a zsidók és a biciklisták felelõsek!
– Miért a biciklisták?
– Miért a zsidók?
@Gábris szomszéd:

Mellébeszélsz, Cassandra! Mutass egy Putyin kérésére készült elemzést, ami feltárja az orosz valóságot! Bármelyik területen.
Ami kritikus, tényeken alapul és nyilvánosan elérhető.
Az orosz-amerikai gumicsont helyett foglalkozzunk a saját dolgainkkal.

"A 2012. január 2-ai, az önkényes alkotmányozás elleni tiltakozó tömegtüntetés harmadik évfordulóján demonstrációt szervezünk az Operaház elé.

Összeállt a tüntetés programja, mutatjuk!

Felszólalnak:
Várady Zsolt - a MostMi társadalmi kezdeményezés egyik elindítója
Somody Bernadette - az Eötvös Károly Intézet igazgatója
Udvarhelyi Tessza - a Közélet Iskolája társalapítója
Csizi Zsolt - A Város Mindekié aktivistája
Madarász Csaba - részvételi demokrácia szakértő
Vágó Gábor - magyar állampolgár
Kálmán László - nyelvész
Takács Bori - a MostMi társadalmi kezdeményezés másik elindítója
Konferál: Sárosdi Lilla"
www.facebook.com/events/1501578973456156

www.hir24.hu/belfold/2015/01/02/oriastuntetesre-keszul-budapest/
@jöttem: Ezekről a folyamatokról itt olvashatsz bőven. Amúgy senki sem állította, hogy nekik ne lennének teendőik ezen a téren.

katpol.blog.hu/tags/s:oroszsas

De még egyszer a mintaállam miért nem viselkedik mintaként? :)
@taga20:
.
Kérdésem tárgya: a gumi nő.
Tényleg olyan mint Rogán lakása?
@jöttem: Amúgy én mindig örülök, amikor azt írják nekem, hogy "mellébeszélek". Ez a biztos jele annak, hogy nincsenek érvek csak egy szalonképes elutasítás helyette. Mondjuk az is igaz, hogy jobb mint a direkt anyázás. :)
@jöttem:
Csókolom! Nagyon hasonlóan látjuk ezeket. Nagy az Isten állatkertje!
@Gábris szomszéd:

"De még egyszer a mintaállam miért nem viselkedik mintaként? :) "

Bárgyú kérdésre bárgyú választ adok.
Azért, hogy neked meglegyen a mindennapi gumicsontod.
Esetleg még szóba jöhet válaszként a világbéke is.
Többre ne számíts tőlem ez ügyben.
@jöttem:

Én sem fenyegetésként írtam,inkább szimpátiából:)
Tudom,hogy 'tüskerodi bárkit kioszt csípőből és ok nélkül is:)
@jöttem: Jó lenne ha ez lenne a válasz de tartok tőle, hogy sajnos nem ez a fő ok. Amúgy tényleg boldog lennék, ha igazad lenne.:)
@Gábris szomszéd:
Mivel érveid nincsenek, csak idézeteid, a pillanatnyi fizetőképes (fidesz vagy orosz) oldalnak megfelelvén.
Linkek, idézetek, saját VÉLEMÉNY és ÉRVEK nélkül.
Erre nem lennék büszke, sőt... szégyenkeznék, ha ennyire futná csak!
Jól mondod @jöttem: Még az átkosban tanultam agitPRop órán (világnézetünk alapjai volt a neve ha jól emlékszem), hogy az amik azt az "elvetemült" gyakorlatot alkalmazzák szövetségi és tagállami szinten, hogy mindent kiadnak (akkoriban print - nyomtatott formában). Azzal a sanda szándékkal, hogy azt a rengeteg jelentést statisztikát élő ember nem képes elolvasni.

Ezzel szemköpszt a cöcöcöpö gyakorlata az volt, ha "szükség volt rá", utólag még az újságjaikat is átírták, vagy a térképeiken az észak jel el volt forgatva (ha a divernyákok kezébe kerül, jól eltévedjen, nem vicc, saj. szememmel láttam). Felteszem a mai oroszországban már nem ez a helyzet, de a bázis, ahonnan húsz éve indultak, még mai magyar szemmel is igencsak paranoid volt. :-(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Szia, Boli! Nagy, kétségtelen. Az amerikás témáról egyik barátnőm kapcsolatokról szóló mondása jut eszembe: "Évekig csókolni ugyanazt a békát".
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Minden relatív. Érveket én sem nagyon olvastam.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"fidesz vagy orosz"

Jól írtad Boli egykutya az!!
Szopkodják egymást meg Putyint ész nélkül:))
Kíváncsi leszek jönnek-e a kormány ellen tüntetni,mint a múltkor.))
@gazoló:

Köszönöm, kedves! / kommersz, nem kommersz a szóhasználat, én így szeretem/.
Időnként én is besétálok a pofonerdőbe.
@jöttem:
Rodeonak írod:
"Mellébeszélsz Cassandra! Mutass egy Putyin részére készült elemzést, ami feltárja az orosz valóságot."
A politikai és gazdasági elemzés elsődleges célja nem a egy jelenlegi állapot analízise, hanem az elhatározások, döntések, információk ismerete.
Jóllehet, hogy a gyakorlatban azt tapasztalni, hogy az elemzések egy jelenlegi állapot leírását tartalmazzák - amelyek egyébként is ismertek - azonban nem előre mutatóak és nem progresszívek.
Diktatórikus rendszerekben a klassszikus elemzésekre nincs igény, mivel a diktátorok egyszemélyi döntési mechanizmusa ezt nem indokolja.
Kvázi, Putyinnak erre nincs szüksége.
@gazoló:
Ellen?
Mióta? A Budaházi féle senkik csak szimpla fizetett provokátorok, bárkiért, aki megadja a megfelelő összeget. Apránként tüntetni az orosz emlékműért is, ha Nulladik fizet nekik érte. Kurvának áll a világ...
@dr. jenőke (jenőke): a guminőben az a jó, hogy nem kell beírni a vagyonnyilatkozatba. akár nő, akár nem nö:)))
@Mariann19:
Viszont az alaptézis attól még igaz, Miss Jöttem-től.
@Gábris szomszéd: Nagy bátorság ilyen kijelentéseket tenni, bár Pogátsa ahogy látom, inkább vitainditó provokációnak szánta.

A neoliberalizmus nem egyenlő a szadesz és a gyurcsányi nemtörődömséggel.

Mint ahogy a konzervatizmus sem egyenlő Matolcsy rémálmaival.

Az északi modellhez északi társadalom, északi ember, gazdaság és gazdagság szükséges.

Mi ettől messze vagyunk. Mi egy szemétdombon élő korrupt, a közös vagyonból munka nélkül meggazdagodni vágyó lusta, önhitt bagázs vagyunk.
@Gábris szomszéd: igen bakker, azé raktam be!
de látom neked jobban fekszenek az ilyen viccek, mint ez:))

Az év 2. napján két szőke nő telefonon beszélget:
- Hogyan töltötted a szilvesztert?
- Szokásom szerint, ágyban.
- Mesélj! Nagy társaság volt?

Read more: www.napiszar.hu/#ixzz3NfIv7qpr
@Mariann19:
A Cassandrásat Gábrisnak írtam. Csak azért helyesbítelek, nehogy a végén Rodeó magára vegye.
Ahogy pontosan megfogalmaztad, a két állam berendezkedése merőben eltérő.
Amit az egyik oldalon hiteles forrás alapján kritizálnak egyesek, azt a másik részről nem áll módjunkban megvizsgálni.
Ennyit a pártatlan véleményalkotásról.
@Habakuk000: DDDDD

BUÉK

A múltkor kérdezted taga:)ja nem 'tag-e vagyok_e?
naná:)
@taga20:
Két szőke beszélget:
- De ki vagy nyalva Drágám!
- Ez ennyi látszik?
:)
@rdos:

Én is hallgattam egy évig tudományos kommunizmust. Mostanában egyre többször köszönnek vissza az ott elhangzott tézisek.
@jöttem: most már értem, miért lép el Szlóvákia hurrikán sebességgel mellettünk:

mi csak tud szocializmust hallgattunk
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nem elírás volt?

"Ez ennyi látszik?" helyett nem inkább
"Ez ennyire látszik?"
@jöttem: @gazoló: Vannak azért zavaró körülmények.:)

alfahir.hu/harom_kijozanito_pofon_a_ballib_tuntetoknek

Egyébként hogy lesz itt összefogás, ha a "szabadság bajnokai" ilyen kedvesen és békésen fogadják a másik oldal résztvevőit?

www.youtube.com/watch?v=KgilLUqcECQ#t=2731

Ezek után mindenki el tudja döntetni ki volt agresszív és ki volt békés.:)
@Habakuk000: "Mi ettől messze vagyunk. Mi egy szemétdombon élő korrupt, a közös vagyonból munka nélkül meggazdagodni vágyó lusta, önhitt bagázs vagyunk."

Akkor mi a megoldás? Húzzuk le magunkat a WC-n, esetleg valami kollektív (wacoihoz hasonló) öngyilkosság? :(
@jöttem: Felvidéki - szlovákiai viszonyokat nem ismerem, remélem, legalább ott nem, nálunk sajna igen. :-( Ez a "munka alapú társadalom" nálam is kiverte a biztosítékot.

Nem inkább a tudás alapú társadalmat kellene építeni? Tanítani, oktatni, nevelni, kutatni, fejleszteni. A munkában, a gyártásban a kistigrisekkel nem tudunk versenyezni. :-(
@Gábris szomszéd: és még te nem vagy pincsi, te ostoba szarcsimbók.

Fél napig sem tartottál ki, te magyarok szégyene, nyald az oroszok talpát gazdáddal egyetemben, szobáka.
@rdos: csinálni kö, nem javítgatni!:))
@Gábris szomszéd: először is nem kéne oroszok és orbán talpnyalójának lenni.

Ott kezdődik az egész.

Majd ha ez megy, mondom a második lépést.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Biztos, hogy az alaptézis fogalmára gondoltál?
Boldog új évet mindenkinek!
2 napja csak olvasok(nem csak titeket)!
Változásnak semmi jele!
Nem lesz ennek jó vége!
Megyei matricák helyett nem elég 1 "nagymagyarországos"?
Hátha a horvátok is elfogadják a tengerpartunkig!
@rdos:
De... :D
Gyors voltam az androidnak...

@Mariann19:
Nem... :(
A felvetésére. Igazad van.
@Habakuk000:

1. Szerintem aki itt nem tartott ki az pont te vagy, ugyanis ebben a témában egyáltalán nincs szó az oroszokról.

2. A második lépést ne nekem mondd, akit ugye lenézel hisz "mi" simán csak szarcsimbókok vagyunk, nyilván a demokrácia és a szólásszabadság jegyében, hanem regéld el inkább a többieknek.
@jöttem:
szóval eső ellen napszemüge és hóviharban bikini

annyi eszed van mint egy hintalónak

és hangosan hirdeted is

brühüyyy

a hülyepicsa tipikus esettye
@punkfrog: Végre egy jó ötlet a részedről. :)
@Gábris szomszéd:

Nem vagyunk bajnokok,majd leszünk,de veletek(ti vagytok a kivétel) semmilyen közösséget nem vállalunk,múlt és jelenlegi állapotaitokat figyelembevéve!!
Menjetek önállóan tüntetgetni orbánék ellen:))
Ne nevettessél már ki ezzel a zsebnáci akasztófavirággal,nézzél már a zászlóikra,oszt 'nyaljá mégegy becsületeset vikinek?))
@jöttem:
Bocs, szó szerint idéztelek, tehát nem kell helyesbítened.
Mindössze a fogalmat helyeztem bele a putyini rendszerbe, amelyben az analízisek nem férnek bele.
Ugyan mire is használná azokat?
Nem hinném, hogy Putyin a nagyhatalmi törekvései mellett figyelembe venne szegmenseket, amelyek
teljes körűvé tennék a döntéseit.
Lásd analógiában az orbáni döntési mechanizmusokat.
@gazoló:
Szia gazoló!
Nagyon kidolgoztad magad az év végén.
Remélem Új Év napján nem hajtottad le magad, mert a néphit szerint akkor egész évben az lesz a sorsod, amit ezen a napon gyakorolsz.
Pedig az eljövendő heppünkre kelleni fog az energia.
@gazoló: Figyu "forradalmárok" gyöngye.:) Nem arról van szó, hogy ki mit gondol a másikról, hanem mondjuk ismét a mintaadó viselkedésről.

Tehát ha a hülyejobberek libsizni kezdik a másik oldalt, akkor fújjcsúnya bunkók, de ha ti nácizzátok le a jobbereket, az naonfasza és trendi.
Így viszont továbbra is marad a kérdés, miből gondolod, hogy bármi megváltozik és, hogy lesz itt nemzeti összefogás? :)

jobbegyenes.blog.hu/2014/12/23/na_ezert_nem_lesz_kormanybuktatas_a_tuntetesekbol

444.hu/2015/01/02/a-mai-tuntetes-nagy-hanyadan-szocialista-szimpatizansok-lesznek-jelen/
@Mariann19: Szia!

Operába?
Tegnap már szabad voltam:))
Ma meg mégszabadabb:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Már csak azért említettem meg szerényen, mert most - ebben a kurva hidegben - nem vagyok alkalmas filozófiai okfejtésekre.
Cidri van!
@taga20: :-) Értem én hogy jó kedély, meg miazmás. :-) De miért pont egy szőke? :-)

@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Gyors voltam"

A gyorsaságról jut eszembe, tetszett. Tán cipész műhelyben, vagy söntésben? láttam.

Kedves vendégeink. Az 1. gyors, 2. udvarias és 3. precíz munkavégzésből bármelyik kettőt módunkban áll teljesíteni.

Csak hogy ne mindenről az ivaros szaporodás és határterületei jusson az eszünkbe. :-)
@gazoló:
"Operába?"
Nem áll módomban, de tiszta szívvel virtuálisan ott leszek.
Te?
@Rodeo36:
Kissé vegyél vissza, még ha paraszt is vagy... legalább ne sötét legyél...
Szánalmasan leromlottál öreg, látom egyre lejjebb mész.
@Gábris szomszéd:

'Figyejjé"fotelforradalmár!!
Nem ma lesz elhajtva a 'kurmány,ezt senki nem mondta!
Én meg azt mondom 'virágozzék száz virág,kivéve a mocsok,fasiszta,álságos népbutító fajtátok!!
@Habakuk000:

Várjál! Volt még marxista-leninista filozófiatörténet is. Mindez 1988-ban a tanítóképző főiskolán.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
létrája válogattya, és hogy honnan nézzük?

meg: honnan tudod?

brühüyyy
@Rodeo36:
ámen!
ha van még valami, add ki magadból.
aztán lépjünk tovább!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Biztos, hogy az alaptézis fogalmára gondoltál?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Boli!
Az miért van, hogy az egyik kommentem és a válaszod is eltűnt a gépemből?
@Mariann19:
Passz, lehet, hogy a blogmoci szaraxik.
Vagy az új poszt miatt... :D
@gazoló: Azt egyébként nem vetted még észre, hogy amikor előadod, ki milyen fajta stb., pont olyan dumát nyomsz mint egy ecceri kurucinfós vagy békamenetes fideszes. Nem túl jó referencia egy "nagyondemokratának". :)
@Gábris szomszéd:

Tán érthető voltam,Ti a kivételek vagytok!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: egy jó kis végbél tükrözést az öreg bolhásnak!:)))
addig is, csak a jókedv miatt:)

www.napiszar.hu/showPost/Csokolom_Gizi_neni_
@Mariann19: szerintem azé van, me morcosnak teccik lenni!
sehol egy szmájli, mindenhol pont meg felkiáltójel meg kérdőjel:))))))
@Gábris szomszéd: Dehogynem. El se olvasod a cikket vagy csak értelmezési problémád van és Sírbatesz kollégának igaza lesz?

A linkelt cikked arról szól, hogy a marakodás és az ötlettelenség miatt nincs semmi értelme tüntetni, s az egész tüntetés csak a titkosszolgálatok gerjesztette destabilizációja az ország társadalmi rendjének.

Mi más ez te lapostetyűk fénylő bajnoka, ha nem a putyini propaganda szíjjártósított változata?
@Habakuk000: Hát az, hogy mi eltérően olvassuk ki belőle az üzeneteket nem probléma. Viszont én mindig megmaradok a normális kommunikáció szintjén, javaslom neked is ugyanezt 2015-ben.
@taga20: Az M1 híradója megtalálta azokat, akiknek tetszenek az új matricák :)

Hölgyeim és uraim! Kapcsoljuk az ötvenes éveket. Mielőtt időutaznánk, tessék felkészülni az alapokból: a Híradó körbenézett, kinek, hogy tetszik az új útdíjfizetési rendszer: nem találtak elégedetlen hazafit, mindenki örül.

444.hu/2015/01/02/az-m1-hiradoja-megtalalta-azokat-akiknek-tetszenek-az-uj-matricak/
@Gábris szomszéd: Akkor javasolj nekem valamit, ha ember leszel, csúszómászó pozícióból talán nem kéne erőlködnöd.
@Habakuk000: Kezdetnek javaslom egy másik szemüveg felrakását, amikor megítélsz másokat ex cathedra módon. Tudod nem olyan rég ünnepeltük a születését annak aki ez ügyben neked is tud segíteni.:)
@Gábris szomszéd: Putyinnak szülinapi bulija volt? Vagy Vonapajtásnak?

Angyal, nem kéne megcsúfolnod a keresztényi türelmet és szeretetet, nem győzöd hétvégi gyónással.

Ismétlem, ha nem leszel renegát, nem leszel orosz propagandista, akkor úgy foglak kezelni. Mint ahogyan reggel kezeltelek is.

Ha hozod a formádat, akkor ne számíts jobb reakciókra.
@Habakuk000: és nyilván ennek eldöntése is rád tartozik. :)
@gazoló: Megelőztek titeket mert tegnap volt már egy "demokratikus" és a nyugat által szponzorált megemlékező tüntetés csak épp Kijevben.:)

youtu.be/-LzQWs4L1M8
@Gábris szomszéd: igen. el tudom dönteni, kivel állok szóba, bármennyire is furcsa ez számodra.
@Habakuk000: Én is el tudom, de egy vitafórumon pláne nem minősítek csak beszélgetek vagy netán vitatkozok.
@taga20:

" a guminőben az a jó, hogy nem kell beírni a vagyonnyilatkozatba. akár nő, akár nem nö:)))"

Valami gyönyörű a magyar nyelv, és szeretem, ha ezt észrevéve használod.
Ez már nem az első tőled. Hiába, a napi öt oldalnak és valami plussznak megvan az eredménye:)))
@Orica Középföldi:
Gyöknyelvezzünk!!! Lécci, lécci, lécci... :)
@taga20:
Azért vagyok morcos, mert nem küldtél Új Évi jókívánságokat. Pont nekem.
Pedig nagyon vártam titokban.
@Mariann19: a feleségemnek se. akit igazán szeret az ember , annak nem süketel:)))
@Orica Középföldi: drága orica, most ledobtam magam a földre és össze-vissza hempergek. a kis kutyunk is így csinál, ha nagyon boldog:))
ez tényleg jólesett.
@Penivaldes: nyuszika, te a bokorból ugrottál elő? senkinek nem kívántam boldogot és mindenkinek:) ezt küldtem mindenkinek.

www.napiszar.hu/showPost/Elnezest_kerek_mindenkitol_akivel_2014-ben_bunko_voltam_
@Penivaldes: ha szerecc, kívánsz, nem marháskocc!:)))
@Penivaldes: ha nem, hát nem. majd rájössz, hogy ki szeret téged húgi:)))
@taga20: tudom, hogy senki:) na de ezért meg is teszek mindent:)
@taga20:
Így már vigyorgok és nem is vagyok morcos.Rejtett mondanivalód bearanyozza az egész idei évemet.
@Penivaldes: én bakker, de tényleg teszel:)
@Mariann19: :))))
ez az, ez az igazi mariann, nem az a savanyúság:)))
@taga20:
Látod, el akartak tenni télire savanyúságnak.
Te megakadályoztad drága jótevőm.
Én is szeretlek.
Természetes, hogy kinyílik a bicska az ember zsebében, ha valaki olyan síránkozik az ártatlan áldozatok miatz, kioly' nagy egy kéjjel írta még nemrég is: "holokamu"...
@Gábris szomszéd: az, akihez képest a faszom egy nobel-díj várományos... minimum két kategóriában...
@Gábris szomszéd: konstruktivitás... dns-vizsgálat nélkül... te tdöntesz... (azé az mekkora, hogy patrónusod nekiesett, mint tót az anyjának, hogy tények, meg cáfolat, miközben mindketten tudjuk, hogy a linkelésed pillanatában te sem 9lvastad még el az eredeti cikket!:-D... azé' beszarok rajtatok:-)))
süti beállítások módosítása