Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Nem fukarkodott a nagy szavakkal Szijjártó Péter az ETO Park egy évtizeddel ezelőtti megnyitóján,... (2022.01.24. 06:30) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • gazoló: válogassatok)) www.udiscovermusic.com/stories/best-jazz-trumpeters/?utm_source=ka&utm_medium=... (2018.01.28. 05:23) Zeneszoba
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?
  • látjátok feleim szümtükkel: @nagy_henrietta: Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert ne... (2017.09.05. 08:49) Pártfinanszírozás, magyar átok

2014.12.18. 08:43 Fabius

Goodfriend: Orbán legyen végre férfi!

Címkék: fidesz korrupció kitiltási botrány

Ez a mi legjobb barátunk, André megint belecsapott a lecsóba, had fröcsköljön a szaftja szerteszét. Ráadásul egyben olyan könnyed, elegáns mozdulattal vágta szájon Viktor Orbánovicsot, hogy azt tanítani fogják a Nemzetközi Diktátorszívató Intézet "Parádésan pukkaszd a pökhendi pukkancsot" szemináriumán. 

Szóval az volt, hogy a sifferandrás tájékoztatási kérelmére Goodfriend aszonta:

"Amennyiben a birtokukban levő információ áttekintését követően a magyar kormány arra a következtetésre jut, hogy bűncselekmény kivizsgálására sort kell keríteni, és ehhez a vízumügyletekkel kapcsolatosan konkrét információt igényel, az információt a kölcsönös jogi segítségnyújtási szerződés keretén belül kikérheti."

Teccikéteni, ugye? Ettől nyíltabban, egyszerűbben nem lehet megmondani, hogy átadják a bizonyítékokat, amennyiben a kormány végre szeretne valami érdemi dolgot tenni az ügyben az információk alapján, amik eddig is a rendelkezésére álltak. Hőzönghetett volna, hogy Orbán végre legyen férfi (!!!!) álljon ki és ne csak rinyáljon, hogy rettenetes análfűrésznek lennék áldozata ha leleplezném a környezetemben lévő korrupt szarokat, és az ánusz-szüzességem többet ér a saját és az ország becsületénél. Tele van Brútuszokkal a párt, és vagy jut konc nekik, vagy felkoncolnak engem a francba, úgyhogy:

orban_biboros.jpg

 

Nem ezt mondta, de amit mondott ettől még ezt jelenti.

Innentől pedig beköszönt a Fidesznél a véres veríték korszaka, valahogy ki kell izzadni egy ebből hogy bújjunk ki tervet. Ami lássuk be nem lesz könnyű. Azt már csak a legelvakultabb szektahívek hiszik el a főpapjuknak, hogy az amcsik kamuznak és valójában az uralmára törnek. A zemberek többi része a világgal együtt azon röhög kínjában, hogy Zérótolarencia Viktor és a slepp a világos "hogy kérd el" útmutató ellenére sem kíván tenni semmit a világon se a helyzet rendezésére, se az emlegetett korrupció felszámolásáért. Mindent bedobtak már amivel az időt lehetett húzni, talán csak az maradt hátra, hogy Viktor a fingpertut is követelni kezdje személyesen Obamátol barátsága jeleként.

 

1058 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr356994005

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tudtad, hogy Goodfriend egy frissen kirobbantott polgárháborúból érkezett Budapestre? 2014.12.18. 16:32:56

Más országból már rég kizavarták volna ezt az idegen belügyekbe avatkozó felforgató ügynököt, aki korábbi állomáshelyén, Szíriában az "Arab tavasz" nevű szörnyszülött tutujgatásában vett részt. Mi is megtehetnénk, amit a nálunk józanabb török, német, o...

Trackback: "Lehet tüntetni a Parlament előtt, előbb-utóbb megunják, hazamennek" 2014.12.18. 16:26:14

Ismételjük át az Őszödi beszéd leghíresebb, szállóigévé lett sorait, ha már a mi Ferink akkora vehemenciával próbál az ál-civil ellenzéki mozgalmak élére állni, mintha abban bízna, hogy senki nem emlékszik rájuk. Pedig a stílus ugyanaz. Ez az ember a ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

André Veesenmayer Badfriend megbukott. Még 10 ezer főt sem tudott összetrombitálni a keddi amerikapárti tüntetésre.
Zseniális a kép:))
Az első sorba csúsztass be egy +d-t.
Éljen! Orica lett az első hozzászóló! Ugye érted?:)
@maxval bircaman szerkesztő:

és ennyi hüjeség ellenére még teccik levegőt kapni? mer akkor indítom magát a national geographic "csudálatos túlélők" versenyén, mint lotto ötöst.
Gyerekek manapság minden nagyon gyorsan változik. Most pld. az USA épp Kubával készül kibékülni. :)

www.atv.hu/kulfold/20141217-obama-javitana-az-usa-es-kuba-viszonyat
én azér szeretem eszt a jóbarátot, mer türelmesebb a hüjegyerekekkel, mint részeges mosónő a hüje fijával. egy komojabb straszburgi portás már úgy rúgta vóna ki őket, mint rosszfogú feri bácsit a dunaszaurusszal.
@Gábris szomszéd: Gyermeklefejőz lieblingjeidről is toljá valami linket elmeherceg.
Pontosan ez a lényegi mondanivaló az egész fideszmaffia helyzetét tekintve. Egy vérprofi diplomata laza csuklómozdulattal be tud küldeni megrendítő tockost, ha az ellenfél egy kisstílű, gyáva és buta törpedakota, körülötte két lábon járó gennyes kelésekkel.
Brútusz helyett kékfogakat olvastam elsőre :))
@Toportyán Zsóti: Liblingjei a nagy lófasznak de nem nekem. Amúgy vigyázz mert súlyosan eltérsz a poszt témájától és az admin ezért akár ki is vághat. :)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: @jöttem:
Ti vagytok a vildik inkognitóban?? A gyíkon?? Tán vízumért ájuldoztok?? :)))))))))
Remélem vesztek neki karácsonyra valami szép nyakkendőt:)))))))))))))
boli, bazmeg! ha nem tolod el azonnal a fostalicskát az örök vadászmezőkre, akkor bosszubul háromharmadot fogok teremteni itten a főnöknek, oszt akkor a a fabius is baszhattya!

(bosszus vagyok, mer zuhan a rénkumisz árfojama a kelet-timori tőzsdén.)
Ha már itt tartunk, véleményem szerint egyes politikusnak mondott éhenkórásznak netán zárolták volna a sunyi számláját, amit kilopott az országból ?
Netán ezt vette észre az USA ?
Mert akkor bizony több helyen is lesz számlazárolás véleményem szerint .
@hacsaturján: Ne mondod? Épp most hívtam fel egy provokatív kommentelő figyelmét, hogy ne térjen el a poszt témájától és amúgy sem offoltam. Amúgy mióta törsz te Lendvai cenzor babérjaira? :)
@jöttem: Basszuskulcs lányok!!!!!ebből a szerelemből saját érdeketekben ki kell gyógyulnotok....nagyon szép ez a csaj és okos a tekintete
Azzal azért jó lenne tisztába lenni, hogy Amerika pont leszarná mi van itt, ha az ő érdekük érvényesül a térségben.
Ugye itt megy a nagy Putyin ellenesség, közben csak azt kéne látni Amerika semmivel nem jobb. Milyen diktatórikus eszközökkel avatkozik bele más országok belügyeibe, ahol nem úgy táncolnak ahogy ők fütyülnek.
Értem én, hogy akik kormány ellenessek azok vakon csüngenek Amerika minden tettén. Csak kár, hogy nem látják ennek semmi köze a valós itthoni helyzethez. Tőlük itt aztán bármi lehetne, ha az ők gazdasági érdekük érvényesülne.
Semmivel nem jobbak, mint az Oroszok.
Ezt persze most sokan nem akarják látni.

A tüntetéseken is nagyon jól látszik, ahogy próbálják feszíteni a húst. Mindig ugyan az a pár ezer ember van kint. ezek nagy része ténylegesen tüntet a kormány ellen.
De van egy jól látható mag, akiket csak az érdekel, hogy balhé legyen, és igyekszenek egyre provokatívabban fellépni a rendőrök ellen. És jól látszik a kotta, amit a Majdanon is kijátszott Amerika.
Csak itt azért nagyon más a helyzet.
És nem árt megnézni, hogy is volt 2006 után.
A kormány népszerűsége volt úgy 15 % az ellenzéké 60 %. Még is végig kormányoztak még 4 évet, közben szétverve és eladósítva az országot.
És senkinek eszébe nem jutott a rendőrökre támadni.
Volt egy pár idióta foci huligán, akik a tévénél balhéztak, akikkel szemben fel is kellett volna lépni. De utána a rendőrök egy része lépett fel nagyon durván a tüntetőkkel szemben.
És akárhány tüntetés is volt Gyurcsányék ellen (nem ilyen 2-3 ezresek), senki rá nem támadt a rendőrökre soha!!!
Ezt sem árt megjegyezni.
Itt van egy agresszív réteg akiket felkészítenek, hogy mit csináljanak. Csak, hogy ez itt nagyon a kisebbség. És talán a kormány ellen tüntetők egy normális része se így gondolja ezeket a megmozdulásokat.
És akkor mi lenne, ha mondjuk Amerikának sikerülne elérnie azt, mint a Cseheknél?
A kormány bár vesztett a népszerűségéből (a saját faszságai miatt is!!), még mindig simán nyerné a választásokat. De, ha valahogy még sem ők, akkor meg a jobbik.
Persze hosszútávon lehet Amerikának az se baj, ha Jobbik nyerne, mert akkor tényleg lehet fasisztázni ezerrel, és mindenféle szankciókkal ellehetetleníteni az országot, amíg nem táncolunk úgy, ahogy ők fütyülnek.
De itt még mindig sokkal nagyobb azon emberek száma , akik átlátnak a teljesen nyilván való provokációkon, és a jobbik sem fog Amerika mellé állni. Úgyhogy pár ezer DK-s meg HaHás aktivistával azért nehéz lesz itt átvenni a hatalmat. Mert azért most nyugodtan szemléli egy nagyon nagy tömeg a heti roadshowját az ellenzék egy minimálisan sem demokratikus résznének.
De van itt sok millió ember, aki meg nyugalmat akar!!
És hosszútávon az országnak sem érdeke, hogy valóban nagyhatalmak gazdasági háborújának színhelye legyen az ország.
Ezt azért jó lenne átgondolnia azoknak is akik utálják Orbánt, de azért valóban a demokráciában hisznek és a nyugalmat szeretik.
Ezzel együtt a kormány valóban eszméletlen sok faszságot csinál!
Csak, hogy megint ott van, hogy nincs egy párt sem helyette, max a jobbik van olyan erőben, hogy akár leválthatná.
Mert Gyurcsányékat az ország 90% tuti nem szavazza vissza. Az mszp teljes romokban, az LMP meg törpe párt még mindig, és más nincs is a palettán jelenleg.
Úgyhogy itt előbb új pártok kellenének.
És nem olyan agresszív emberek akik gyűlölködve akarnak megint csak politizálni. És vakon meglovagolják, hogy Amerika sértve érzi magát ezért betámadott minket.
Az az Amerika ahol egy rendőr 12 lövést ad le egy tizen évesre... és felmentik. hmm hmm hmm
vagy ahol a kínzásokat egy vállrándítással intézik el. A nagy demokraták muhahahhahahahah
Viszont Amerika egyben előttünk jár. Ott is megy a belharc a republikánusok és demokraták között, de ha az ország érdeke forog kockán azok előbb összefognak, azt utána marják egymást.
na ez az ami itthon nincsen.
Mert le lehet váltani a kormányt, ha többség úgy akarja, de azt, hogy vakon menjenek egy nagyhatalom után, aki amúgy pont szar az itteni dolgokra, csak az ő érdekük érvényesüljön, naaz nagyon gáz.
És ezt a jóval nagyobb többség átlátja és nem is akarja. Ezért annyi a létszáma ezeknek a tüntetéseknek amennyi. Még, ha minden héten csinálnak is egyet.
Itthon kéne elrendezni a dolgokat, és nem nagyhatalmakba kapaszkodni, mert azt megszívtuk már párszor!!
Úgyhogy akik bírálják a kormányt az orosz kapcsolatok miatt, közben meg Amerika össze faszságát benyelik jó lesz, ha picit magukba néznek.
Mert a demokrácia első szabálya, mindenki ártatlan, amíg a vádlója be nem bizonyítja a bűnösségét!
Hát demokraták, akkor szépen szembe köpitek itt sokan magatokat!!! Vida Ildikó addig ártatlan míg konkrétan a vádlói be nem bizonyítják a bűnösségét!
Teljesen elfogadom, hogy minden ember más és másképpen gondolkozik, de azért nem árt odafigyelni arra, hogy ne csak felhasználjanak minket nagyhatalmak!! És nem kell az oroszokat se szopni ez is jogos, de akkor Amerikának se kellene itt egyeseknek bepucsítani, mert megbasz ugyan úgy, ha arról van szó.
azt hiszem, mostanság lenne érdemes jelentkezni a lendvay utcában bérkommentelőnek, mivel annyi tockost kapott az utóbbi időben a fidesz, hogy igen jól meg kell fizetni azt, aki vállalja, hogy az egész net kiröhögje :)
Ja és akiket zavar a korrupció!! Minden ilyen tüntetésen ott van Demszky polgártárs, rögtön meg lehetne kérdezni ott helyben tőle, hogy miért nyúlta szét Budapestet 20 éven át?? Az szdsz meg az országot?? Na ennyit arról, mennyire elvhűek itt a dolgok:))
@maxval bircaman szerkesztő: ja, aki a fidesz ellen van az amerikapárti..vmire megint hajaz ez a párhuzam..amúgy meg rohadj meg
@nandras01:

ja, apukám, ez az igazi kihívás, én például erősen gondolodom rajta. igaz, ezzel szembe áll a szívlapátos megoldás, így asztán fifty-fifty.
@hacsaturján: korán gyütt. a részeg brókerek csak szilveszter után szoktak visszatántorogni.
@irógép:

az elvtárs kérdése tejjesen jogos. hejet foglalhat birca kollega mellett.
@hacsaturján:
a szívlapát sem rossz, de azért nem fizetnek.
az azonban igaz hogy, az a csodálatos érzés, amikor az ember tarkón basz egy lázárt, egy semjént egy rogánt, de akár egy random fideszest, megfizethetetlen :)
@Penivaldes: Peni te vagy a példa, hogy nem vak
@hacsaturján:

Át kéne térned a füstölt rénsajtra, jobb az árfolyama:))

Ne bántsd Bolit. Virtuális jelenléte máris kettős személyiséget generált, valamint fekélyhez vezető lefojtott frusztrációt.

Abban csak reménykedem, hogy nem jut minden napra egy tanerő, akinek néhány óra alatt itt kell belátnia, nem erre a típusra szól a képesítése.
@nandras01:

én egy eccerü rénpásztor vagyok, aki apró örömökkel is beéri. ezér is borotválkozok occammal és tartom szárazon a szívlapátot.
@Orica Középföldi:

mán hogyne bántanám a bolit? legyen végre férfi, vagy micsuda!
@hacsaturján: Fogadjunk, hogy ezt nézi most élőben Jóbarát ügyvivő is. :)

www.rt.com/on-air/
@Penivaldes: igen zavar! zavar a kormány sok dolga is!
És, ha bebizonyítják Vidáról, hogy csalt váltsák le!
de azt azért érzed, hogy nagyon gáz, hogy mondjuk téged kirúgnak a munkahelyedről, mondván loptál!
Te erre védenéd magad, hogy nem loptál!
Erre nem ők tennének eléd bizonyítékot, hogy itt a kamera felvétele, hogy loptál, hanem azt mondanák, hogy bizonyítsd be, hogy nem loptál!
Na, meg persze egy országos adóhivatalnál a világon mindenhol vannak korrupciós ügyek ugye. Amerikába mennyi adócsalási ügy volt!!! És itthon is mennyit ki is derítenek!
Tehát az nem érv, hogy vannak korrupciós ügyek. mert azok mindenhol vannak.
Nekem egyik haverom barátnője 15 éve dolgozik APEH/NAV-nál. Ugyan úgy mennek a dolgok, mint régen. Van csomó rendes ember, meg lehet tudni vannak korrupciós dolgok. Ilyen alapon Amerika már 15 éve léphette volna. Ebből látszik itt egyszerűen arról van szó, hogy egy pont vagyunk az Orosz-Amerika "háború" egy újabb szakaszában.
És mondom, akiket valóban nagyon zavar a korrupció menjen ki ez egyik ilyen tüntetésre és ott helyben megkérdezheti erről Demszkyt!!
Mert egy olyan tüntetés, ami a korrupció ellen zajlik, és ott vonul békésen Demszky az a világ vicce és olyan szinten hiteltelen, hogy nem igaz!
Utálom a korrupciót utálom a kormány sok dolgát is, de nálunk mindig ez volt és nem is hiszem, hogy lesz tiszta kormánya ennek az országnak! Soha nem leszünk Finnek mondjuk.
De még Németek sem, pedig ott is milyen emberek buknak le szintén adócsalással!!
És, ha van egy másik párt aki mögött van egy többség, az kormányozzon!! Akkor ők kapják meg a lehetőséget!
Bár nem hiszem bármi jobb lesz.
Viszont az nagyon gáz, ahogy egyesek milyen vakon benyelik Amerika kifejezetten diktatórikus módszereit!! Közben meg ők beszélnek itt anti demokráciáról!
Röviden mérhetetlenül hiteltelenek azoknak az embereknek a döntő többsége, akik itt váltani akarnának! És mivel zavar a korrupció, pont ezért azokban sem bízom meg egy szemernyit sem!
Amint lesznek olyan új pártok, új tiszta arcokkal, akikkel tudok azonosulni lesz miről beszélni!
De nekem itt ne Amerika döntse meg a kormányt valódi értelmes ellenzék nélkül, mert nem csak az ő gazdasági érdekeiket szolgáljuk!
@nandras01: ők a tökéletes katonák: hiába b...od tarkón egyedül, elemet cserél, és nyomul tovább.Itt nyolcmilliónak kell őket tarkón csapni az "irógép"-eikkel együtt.De eljön az ideje ennek is.....
Zajlik az élet.

HÁROMSZÁZEZERRE BÜNTETTE BENCSIK JÁNOST A FIDESZ A KISZAVAZÁSÉRT

vs.hu/mind/osszes/haromszazezerre-buntette-bencsik-janost-a-fidesz-a-kiszavazasert-1218
@irógép: 1. Vegyél be egy nyugtatót, vagy igyál egy pohár hideg vizet.
2. Én egy szót vártam, az igent vagy a nemet, és nem Andersen mesét a gonoszokról.
3. Nem leszünk finnek, mert nem akarunk azok lenni. elvagyunk mi a magunk szarában finoman szólva. és még élvezzük is.
@Gábris szomszéd: meghallotta ;-)

@Penivaldes: igen, és amolyan okosgonosz :-D

@OPHELIA: dehogy veszek, sőt, van neki elég :-D Másra gondoltam ;-)

@jöttem: igen, néztem, én jobb vagyok, tudom :-D
Itt van Matolcsy és Orbán bejelentése - öntik a közpénzt az MKB-ba

A MNB mérlegfőösszegével az államosított MKB Bank mögé áll jelentette be Matolcsy György MNB elnök, Orbán Viktor miniszterelnökkel tartott sajtótájékoztatóján. Az MKB-re több éves bankkonszolidáció vár - várhatóan tízmilliárdokba kerül az adófizetőknek, ám erről nem beszéltek az újsütetű "bankvezérek".

www.napi.hu/magyar_vallalatok/itt_van_matolcsy_es_orban_bejelentese_ontik_a_adoforintokat_az_mkb-ba.591168.html
@irógép: ha Vida csalt, nem leváltani kell...

@Penivaldes: hozzám is, de a kor nem lehet akadály :-D
@Penivaldes: Meg volt az az egy szó is, de az életben gyakran többet kapunk a vártnál. :)
@Penivaldes: Csak elmondtam a véleményem.
Zavar a korrupció, de ezt nem lehet így leegyszerűsíteni egy szóra.
@maxval bircaman szerkesztő:
Te buktál meg már nagyon régen mint rejtőzködő fideszbirka.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Az egyik legjobb dolog az életben. Amúgy sikerült már helyrerázódnod? :)
@OPHELIA:

"Ti vagytok a vildik inkognitóban?? A gyíkon?? Tán vízumért ájuldoztok?? :)))))))))"

Nem, én érdek nélkül rajongok Andréért, mert
- vérprofi
- intelligens
- van stílusa
- elképesztő a humora.
Manapság egyre nehezebb férfiideált találni.

"Remélem vesztek neki karácsonyra valami szép nyakkendőt:)))))))))))))"
Kell valami tökéletlennek lennie ezen a tökéletes férfin. Pl. nyakkendő. Így a beszerzést ráhagyom a stábra.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
"...küzdeni fogok"......bármiért is küzdesz, csak erősíthet téged...hajrá! a kudarc azonban sokat rombol /játék/ egyetértek, hogy ez az André "gyerek'" nagyon szimpatikus....
@KÁTÉó53éúétr6:

Egyetértek. A. mindig jól választ. Férfiideáli státuszát ezzel nálam tovább erősítette. :))
@irógép:
Értem. Most már feljegyezték a központban, hogy milyen szorgos vagy. Pihenhetsz!
Az egyetlen bibi a dologgal az, hogy Orbán nem férfi, legföljebb ha egy ócska macsó.
Nem mellesleg pedig egész bandájával együtt:
szégyentelen, becstelen, hazug, tolvaj.
@Penivaldes:

ez rajongás. :))))
fogalmazzunk pontosan.
@KullWahad:

macsó????
én kérek elnézést a macsóktól. :))
@irógép:
figyu, ha már kommentelsz ide, annyit tegyél meg, hogy a kommentablakban, ahová bemásolod a litániáidat, itt a pirossal aláhúzott részeket javíts már ki, mert rohadtul zavar. nem baj, ha magyar nyelvtanból kegyelemkettessel vergődtél át, azért van a helyesírásellenőrző...
putyin élőben:

"Menniy orosz katonát és haditechnikát küldött Ukrajnába? Mennyi halt meg? Mit üzen az orosz halott katonák rokonainak? Milyen áron engedi el az Oroszországban ülő ukrán foglyokat? – kérdezte az ukrán újságíró, többek között Nagyezsda Szavcsenóra utalva. A pilótanő ismeretlen módon került orosz területre.
Putyin szerint Szavcsenko emberölésekben vett részt. "Ha kiderül, hogy mégsem érintett, akkor szabadon engedik a bíróság döntése alapján. Megnézzük, hogyan halad a vizsgálat." A többi ukrán fogoly sem hadifogoly, hanem terrorizmussal gyanúsított személy – mondja Putyin.
Nehezen tér rá az orosz katonákkal kapcsolatos válaszra.
Ha valaki önként vesz részt a harcokban, az nem zsoldos, mert nem kap érte pénzt – mondta Putyin lényegében elismerve, hogy ott oroszok harcolnak. Szerinte a gond nem ez, hanem, hogy Kijevben puccs történt februárban, "

no comment.
@Secnir: Nem NO, hanem indexes komment ugyebár. :) A többit sajna nem fordították, de élőben azért mást is mondott.
@Penivaldes:

:)))
inkább gonosz törpe.
Nincs mese, most már oda kell valakit dobni koncnak a nép elé a bandából. Ki legyen az?
Ha lehetne fogadni, akkor Rogán Tódira tippelnék. Lehet, hogy buknék, mert mégsem olyan buta, mint amilyennek kinéz.
@irógép: "És akárhány tüntetés is volt Gyurcsányék ellen (nem ilyen 2-3 ezresek), senki rá nem támadt a rendőrökre soha!!!
Ezt sem árt megjegyezni."

Baszod rossz az írógépszallagod! A sérült rendőrök másként emlékeznek.
@irógép:
Kár, hogy egy szó sem igaz abból, amit írsz.
Goodfriend egy szóval sem mondta, hogy vidaildi lopott.
Bizonyítékaik vannak korrupt állami vezetőkről. Ezektől megtagadták a beutazási engedélyt.
idióta jobbos újságírók kürtölték világgá a hírt. majd ildi ismerte be, hogy ő bizony a hat között van.
Egyszerű vízumkérelemre ismertetnék vele a dokumentumokat, de az ügyvédje szerint nem akar amerikába utazni.
perelni sem kéne. Hivatalosan kikérhetné a kormány az említett jogi segítségnyújtási egyezmény keretében. Csak akkor lépniük is kéne.
Az meg csak a szokásos ostobaság, hogy amerika is korrupt stb.
Gyerek koromban kaptam egy szép nagy sallert az egyik téren. Ha holnap orrba verlek erre hivatkozva akkor az rendben lesz?
@Penivaldes: "@irógép: téged zavar a korrupció?"

Tudod a korrupció első sorban csak azt zavarja, aki nem korrumpálható.
1. nem olyan az erkölcse.
2. Nem oylan pozicióban van.

Gondolom irógép a 2. kategória lehet.:D
@Penivaldes:

ilyen gonosz karakter nincs a mesében.
@jöttem: dehogynem! van az a törpe akivel jüt tesznek, az meg bosszút áll, és van benne egy medve is aki telente jön.
@parti_giano:
mindaddig semmi, míg:
- nem építenek személyi kultuszt
nem döntenek romba egy országot.

azért költői túlzás macsónak nevezni OV-t.
@Penivaldes:
a törpe és a medve.
én is írtam egy szép befejezést.
a törpe elszáguldott medveháton a nagy tajgába.
a nép pedig fellélegzett és élt boldogan.
@Penivaldes: Pedig neked is meg van a hivatásod, ami csak a tiéd. A lényeg, hogy az életünk végén nyugodt szívvel mosolyoghassunk rá a teremtőre.:)

"Mondja-e majd a lelkiismeret,
Mikor eljő az ,,Elvégeztetett'',
Hogy elvégeztem a feladatot?
Vagy csak az élet lesz, ami lezárul,
És az embernek vég-szentenciául
Ez lesz őszinte sírirat:
,,Élt ennyi évet és félben maradt''?

A dallamot ha meghal is, ne bánjad,
Ha csonka is; elég volt önmagának.
Nem amit zengtél, hanem ami voltál!
Átvette-é tapogató zenéd
Az isteni Hangmester ütemét?
A hangjegyeket olvastad elégszer:
Csak rajtad állt, hogy ennyivel elégszel,
Vagy addig virrasztasz s imádkozol,
Amíg odáig felnyújtózkodol,
Hol ujjaiddal kitapinthatod
Az óriás vezérmotívumot.

Lettél-e, mire ő hangolta lenned?
Vagy giccsbe fulladt és szirupba benned
A szeplőtelen hang, amit a Mester
A mindenségben egyetlenül-egyszer
Számodra, csak számodra komponált?
Ültél-e ittas éjszakákon át
A makulátlan billentyűk felett
Lesve a fösvény pünkösdi Szelet,
És lángja könyörtelen ihletében,
A verejték aranymosó vizében
Virrasztottad-e reggel-délben-este
Az igazit, a magadét keresve
A Tiszta Forma józan mámorát?

Mert nincsen megállás a kegyelemben
S töredék minden, csak a Szerelem nem.
Bűn és erény, igazság, tévedés,
Hang és összhang és diszharmónia:
Mindennek eggyé kell olvadnia.
Kell valamennyi, és minden kevés,
Ami nem minden, ami nem egész.
Csak a minden a beteljesedés."

Sík Sándor - XII. Stáció részlet
@jöttem: a macsó manó orbán lenne? én inkább kukára asszociáltam a hókefélkéből.
@jöttem: nem ez volt a vége, hanem az, hogy a medve lezúzta a törpét, és ettől átváltozott herceggé, és megházasodtak..nem a törpével hanem a lánnyal, de volt egy másik medve is na az is megnősült.
@irógép: "korrupció" hogyan érted te ezt bővítetten?....ja!?... hazudok, becsapok, ennek fedezésére hozok törtvényeket, amit jól megmagyarázok?....így???? mond! a rablást sem lehet egy szóra leegyszerűsíteni?
Mindezt te meg tudod magyarázni, ahogy szerinted a 2006-os tüntetők sem mentek neki a rendőröknek, mert mi az pár rendőr-kéz-láb törés, koponya bezúzás? Menj te a büdös.....és tanulj meg helyesen írni úgy legalább, ahogy gazembereket megtanultál szolgálni.
@Fabius:

"_Zérótolarencia Viktor és a slepp a világos "hogy kérd el" útmutató ellenére sem kíván tenni semmit a világon se a helyzet rendezésére, se az emlegetett korrupció felszámolásáért. _"

Mert Orbán nem kér, hanem utasít.

Még egyszer sem hallottam úgy nyilatkozni, hogy ő megkérte vagy kérte X Y-t, hanem azt, hogy: Utasítottam a .....-t, vagy "Írjátok le, és hozunk rá törvényt."....
@jöttem: Egy született diplomata és jól csinálja a műsort. Ez a dolga.
Tökéletest ne keresd, olyan nincs. /Utólag mindig kiderül :)))/ Nem is kell.
Van helyette IGAZI, na az az igazi. :)))
Érdekes dolog a pszichológia. Az eddigi nem megszorítások nem tudtak olyan tömegeket utcára vinni, amitől ne folytatnák a butaságokat.
Arra vagyok kíváncsi, hogy vajon mi lesz, lehet az, ami az embereket nagy létszámú ÉS azonnali tüntetésre készteti...
@fzs.1933:

ijjen akkor lesz lekközelebb, amikor az ecceri indián törzsfőnök beront az ivóba és elordittya magát: aranyér a medve csapáson!
egyöntetű kirohanás.

(lásd még: folytassa cowboy c. filmalkotás)
@Penivaldes: Szerintem te egy nagyon okos, élettel teli nő vagy, tele egyéb kincsekkel.
Nem csak Jenőkének. :)

Zelk Zoltán: Csak téged

Úgy mondom néked, mint egy leckét,
mert szeretném, hogy megtanuljad,
ha felelnem kell egyszer érted,
akkor te is, már vélem tudjad,
hogy én csak tégedet szeretlek :
meglestem a szomorúságot,
nem magamért, de temiattad
szövi-fonja körém e hálót.

És szívemet is rajtakaptam,
engem elárult, a te lépted
után fülel a jövendőben,
miattad virraszt. Mondd, megérted ?
Figyelj ide hát, példát mondok:
ha fekszem álmatlan s képzelgek,
félek valami szörnyű kórtól,
nem magamat, téged képzellek . . .

A te tested retteg testemben,
a te jövőd az én jövőmben,
így élek én magam veszítve
s téged kettőzve az időben.
Az időben, az elfogyóban,
mely nem örök, csak az istennek -
tanuld meg hát, hogy tudjad vélem :
én már csak tégedet szeretlek.

108 éve született Zelk Zoltán költő.
Nem is aztat mondta!!! A jóbarátunk azt mondta/írta Schiffernek hogy Orbán egy tökkel ütött hülye korrupt pöcs.
S ezt sajnos még Schiffer sem volt képes felfogni, no szerintem ezért nem reagált Schiffer. ....mert a magyar politikai elit már csak olyan ,hogy nem ért semmit sem ....s azt sem érti , hogy miért nem érti.
Amúgy a Goodfriend úrnak csak köszönet és a nemzet örök hálája amiért megmutatta hogy talán pont a rezsi csökkentés okán is mily sötét van kies országunkban.

Fényre magyar!!! ...
@Penivaldes: "én egy értéktelen élőlény vagyok" ha magadat nem értékeled, tudod...???... persze, hogy tudod
@jöttem: Szerintem írógép simán csak leírja a véleményét és az is látszik, hogy nem fidesz bérenc.
@OPHELIA:

Az ideál összesíti a számomra fontos jellemzőket egy férfiban. Ha egy hús-vér pasiban megvan mindezek 50%-a, akkor zöld a lámpa.
Az IGAZI-ban nem hiszek. :)
@parti_giano:

:)))))))))))
újra kell néznem, alig emlékszem a filmre.
@Gábris szomszéd:

Szerintem meg rizsát nyom. Méghogy a gyurcsány-ellenes tüntetéseken nem támadtak a rendőrökre!

No, számomra ettől a hazugságtól értéktelen az egész dumája.
Csókolom
@fzs.1933:

komojjá akkor válik a hejzet, ha nagyrakás főnök bejelentését az utána belépő kisrakás is megerősíti.

egyébbiránt vlagyimír iljics megállapítása az irányadó sillabusz.
@fzs.1933: Szerintem érdemes őt is meghallgatni, függetlenül attól, hogy nyilván ő sem tévedhetetlen. Na de ki az közülünk?
@irógép: Szevasz te szarházi mocskos fideszpatkány! KURVA ANYÁDAT!!!

"A felcsúti paraszt azt hiszi, hogy ez csak egy stadion. És nem tudja, hogy ennek a „stadionprojektnek” a végén éhezés, társadalmi összeomlás, pénzügyi válság áll, amely vérengzéshez vezet, miután megszűnnek a közszolgáltatások, kialszik a villany, nincs kenyér, bezár az iskola és nincs munkahely. Ha például egy ilyen ártalmatlan ügyletnek köszönhetően olyan német érdekek sérülnek, hogy a német autóipar kivonulna Magyarországról, vagy csak egy félévre leállítaná a termelést, Magyarországon egy hónapon belül leállna az élet. Valamennyi csődbe jutott ország esetében a korrupció rohasztotta szét a társadalmat és a gazdaságot, és a kenőpénzekre alapozott működés, az állami szintre emelt korrupció véres utcai harcokhoz vezettek.

A korrupció felszámolja a joguralmat, az igazságszolgáltatást, senki nincs többé biztonságban. Senkinek a pénze, otthona, családja, élete nincs védve. A magyarok nem tudják, mivel játszanak, ha ezt elnézően kezelik, és megengedik az állami szintű korrupciót. Nem fogják fel, hogy az életük veszélyben forog. A magyar miniszterelnök egy bűnöző, aki bűnszervezetként működteti az államot és az állami apparátust. A magyar közvagyonnal úgy bánik, mint egy kolumbiai drogbáró. Ez a szisztéma máris létrehozott egy olyan társadalmi rendszert, mely egy ember totális uralmát jelenti. Magyarországon nincs olyan döntés, amelyet ne Orbán hozna meg egyedül, vagy ne valamelyik vazallusa döntene el, akire a feladatot kiosztotta. Ezeket az embereket egyedül ő bírálhatja felül, ő ellenőrizheti, és ezek az emberek az ő személyes utasításait és akaratát hajtják végre, különben röpülnek.

Magyarország puskaporos hordó, maffiabéke uralkodik benne, ami azt jelenti, hogy a béke addig áll fenn, amíg a maffia uralmát elfogadják. A korrupt magyar jellem, amely nem csupán az orbánistákra, hanem az egész országra jellemző, ezt a folyamatot képtelen volt megállítani, és e pillanatban már nem ura a helyzetnek. A választása abban merül ki, hogy tudomásul veszi a maffia uralmát és az egész korrupt rendszert, vagy véres ütközetben próbál megszabadulni tőle. Ezt ráadásul első körben ez a bűnszervezet minden bizonnyal fegyveres erővel letöri és megtorolja. A vége csak a totális diktatúra lehet. Amíg Orbánt nem tartóztatják le, és olyanokat állíthat, hogy nem liberális demokrácia is létezik, hogy „Magyarország demokrácia, pont”, addig mindenki létbiztonsága és élete is veszélyben van. Ez a korrupció hatása. Szétrohasztja belül az embert is, csak rá kell nézni Orbán fejére, kiül a az arcára. Ezt kellene megérteni. Diktatúra és korrupció elválaszthatatlan egymástól és kölcsönösen feltételezi egymást. A liberális demokrácia ezért nem tetszik Orbánnak, mert ott nincsenek előjogok, a “keresztény” együttműködésre hivatkozva nem lehet lopni. Ez a baja Amerikával és az Európai Unióval.

Ezzel a nyugati demokráciák és az Egyesült Államok pontosan tisztában van, és nemcsak érdeke, hanem joga is, hogy magát ettől megvédje. Miután a nyugatiak elkövették azt a hibát, hogy beengedték jóhiszeműen ezt a közép-európai ázsiai hordát a civilizált nemzetek közé, kitették magukat annak a veszélynek, hogy ha ezek magukkal hozzák a kulturálatlanságukat, a simlis mutyizást, a korrupciót és az állami vesztegetéseket, kiteszik magukat a korrupció és romlottság pusztító hatásának is. Ezért elemi érdekük gátat szabni a korrupciónak, ha nem akarják azt, hogy Amerikában is elszabaduljon a pokol, a gyűlölet és reménytelenség legyen az úr, mint Magyarországon, és a társadalom felett egy új Al Capone és bandája uralkodjon. Megvetve és elszegényítve az ország rajtuk kívül álló részét. Amerikában egy ilyen hódmezővásárhelyi Lázárt, ezt a pöffeszkedő újgazdag tahó parasztot, a farkánál fogva húznák fel az első fára. Ettől csak az mentené meg, hogy Amerikában a közelébe sem juthatna a hatalomnak. De sorolhatnánk a Fidesz teljes vezérkarát a debreceni Rolling Stones-rajongókig bezárólag.

A korrupcióellenes őszinte küzdelem demokráciák számára olyan evidencia, mint a tízparancsolat, amelynek egyik pontja éppen a lopás, a másik, hogy ne kívánd a másét. A korrupció lopás is, paráznaság is, hazugság is, a másénak a kívánása is, a szombat megszentségtelenítése is (lásd vasárnapi munkaszünet), bálványimádás is, mert a pénz a bálvány, és a vége gyilkosság. Mindezt a tízparancsolat egy további megszegéseként az Isten nevében teszik, így az Isten nevét is hiába veszik. Áthágnak ezek a bűnözők minden isteni és emberi parancsolatot, miközben rendszerüket az “erkölcs” nevében működtetik."

FEL TUDOD EZT FOGNI SZARDARAB???
@Gábris szomszéd: "Szerintem írógép simán csak leírja a véleményét és az is látszik, hogy nem fidesz bérenc."
Baszki Gabika!
Már annyira szar a helyzet hogy egy jobbikosnak nyilvánosan kell leszopnia egy fizetett fideszgeci faszát?
Vlagyimir elvtárs már nem tud két hazaáruló bandát fizetni?
(zsidózós linket még nem is másoltál be, szomorú vagyok)
@közrabszolga: Hu bazzzz ilyen hosszú kommentet már rég volt időd írni. Már szabin vagy, legközelebb jövőre melózol?
@közrabszolga: Változnak az idők, meg aztán tudod Boli is kibasz ha rosszul viselkedek. Na de csak a te kedvedért, nesze itt egy lájtos. Remélem így OK lesz. :)

alfahir.hu/izrael_rank_nem_vonatkoznak_a_nemzetkozi_torvenyek_sem
Míg a Don éppen bankárt játszik, Luca Brasi rámegy a család véneire. Vérfürdő készül, vagy éppenséggel a kiszemelt utódok útját egyengetik? ;)

magyarnarancs.hu/narancsblog/orban-okle-nyiltan-fenyegeti-pokornit-es-kovert-a-partsajto-kivar-vagy-helyezkedik-93079
Pártütéstől tart az Orbán-kör

Fideszes fideszest még sosem fenyegetett kivégzéssel. Lázár János kifakadása Pokorni Zoltán és Kövér László ellen arra utal, hogy a Fidesz vezérkarában palotaforradalomtól félnek.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F12%2F18%2Fpartutestol-tart-az-orban-kor%2F
Mégiscsak közpénz az, amit a Magyar Nemzeti Bank ingatlanvásárlásokra fordít!

Matolcsy György, szakítva korábbi álláspontjával, a Heti Válasznak azt mondta az ingatlanvásárlásokról, hogy a jegybank

>>>>> közpénzből épít közvagyont.<<<<

én: valaki magyarázza meg nekem ezt, milyen az a közpénzből közvagyon, amit az mnb és emberei használnak

-

Megtudhatjuk még, hogy

-Matolcsy “egyéni keretek közt” megkezdte a doktori képzést;
disszertációjának témája szerényen a 2010 utáni magyar költségvetési politika “példátlan sikere”.
-Magyarország elleni spekulációs támadásra számít 2015-ben;
erről persze majd a többi EU-ország gyengélkedése tehet.
@Gábris szomszéd:

szerintem a tévedhetetlenség és a hazugság között áthidalhatatlan a szakadék, de te tudod...
és van remény:

12:01
Sokat idegeskedik? Az intelligencia jele is lehet

Egy amerikai kutatás szerint ha sokszor idegeskedünk vagy aggódunk valami miatt, akkor az intelligencia egyik fajtájában kimagasló eredményeink vannak.

hvg.hu/instant_tudomany/20141217_Sokat_idegeskedik_Az_intelligencia_jele_i
@fzs.1933: Lehet tudatlanságból is valótlant állítani, de ha így nézzük akkor másokat is bőven érint ez a jelenség. :)
@Gábris szomszéd:
"Lehet tudatlanságból is valótlant állítani," - amivel nem is vitatkozom, de:

Ezt a kijelentését írógépnek tudatlansággal meg tudod magyarázni?

"És akárhány tüntetés is volt Gyurcsányék ellen (nem ilyen 2-3 ezresek), senki rá nem támadt a rendőrökre soha!!!
Ezt sem árt megjegyezni."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

akkor miért monnyák, hogy hülye vagy, ha idegeskedsz!? :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

pártszakadás? Ahol a gerinc nem divat?

Pokorni válasza Lázárnak: "Mi, akik már lassan a párt veteránjainak számítunk, megtanultuk, hogy csatározás közben sem szabad elfelejtenünk, hogy milyen módon kötünk majd békét. A politikai családon belüli egyensúly megőrzése azért fontos, mert ez az egyik feltétele annak, hogy a magyar társadalomban tudjunk nyugalmat és kiegyensúlyozottságot teremteni"
valamint hozzátette:
nem tekinti Lázár nyilatkozatát személyes ügynek, a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerinte "korosztályának egyik legdinamikusabb és legtehetségesebb tagja”.

Ennyit a gumigerinc alkalmazásáról.
Még mindig az erősebb kutya gyakik.
@fzs.1933: hülye vagyok, ha idegeskedem a fideszjobbik baromságai miatt, mikor örömködhetnék is, lásd mint fent az iq konvergálókat a nullához.

lényeg:

"A verbális inteligencia segít abban, hogy megkülönböztessük a különbségeket a szavak értelmeiben, azaz a nyelvi érzékre utal. Ha ebben jók az értékeink, akkor a kutatás szerint sokkal részletesebben átlátjuk a múlt eseményeit, illetve azok jövőbeli eseményekre való hatását. Ezért idegesebbek az átlagosnál jobb verbális intelligenciával bírók, hiszen ha negatív dolgokat érzékelnek, azok lehetséges hatásait is jobban átlátják."
@hacsaturján: hejj, maga meg itten lopja a napot pedig fontos dologból kifolyólag kerestem mármint cipő vásárlásból akartam kikérni a véleményét, de mire megtaláltam megleptem magam
az narancsisten után a második ember:

Csak közbevetem, hogy mostanra mivel lassan kész az új egyszintű bankrendszer, csányibácsi lassan elfelejtheti a bankocskáját, nem sok vizet fog zavarni, és értelmet is nyert az anno Vezénylói kérdés, hogy megvan-e még a bankod csányikám...

Ha Lázár beszól, akkor azt mondják rá, hogy tehetséges
MTI / Kovács Attila

Most Pokorni Zoltán, a nyáron Csányi Sándor vágott vissza Lázárnak azzal, hogy "tehetséges".

444.hu/2014/12/18/ha-lazar-beszol-akkor-azt-mondjak-ra-hogy-tehetseges/
hullani fognak ezek a fejek:

13:15
Elutasítják a Budapest környéki polgármesterek a fizetős M0-st

A fővárosi agglomerációs települések és Budapest érintett kerületeinek képviselői elutasítják a fizetős M0-s tervét.

hvg.hu/gazdasag/20141218_Elutasitjak_a_Budapest_kornyeki_polgarmes
@Gábris szomszéd: Á ez gyenge. Valami gyilkolós nincs? Tudod amit a muszlim tevebaszó haverjaid felpörgettek mostanában.
Egyébként a muszlim cimborákra vonatkoznak a nemzetközi törvények? ;)
@közrabszolga: Nem szabad beleesnem az általad felkínált spirálba. :)
@Gábris szomszéd: Hallom zázrivec pajti ki akar lépni a NATO-ból :)
Ha ez büdös moszkovita hazaáruló féreg hatalomra kerülne, és tényleg kilépne a NATO-ból.
Leszel majd műtősséged amikor a román csizmát kioperálják zázrivec pajti végbeléből, a románok álltak megszállt Budapesten?
@Gábris szomszéd: Rendben van. Nem kötözködöm. Egyébként pont leszarom hogy irtják egymást a közel keleten. Az az ő problémájuk.
Nekünk vannak sajnos sokkal súlyosabb problémáink.
nincs különbség:

8 mondat Putyintól, amit akár Orbán is mondhatott volna
Orbán és Putyin januárban Moszkvában. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Burger Barna

Milyen hasonlóan gondolkodnak ellenzékről, szuverenitásról, gazdaságról, nőkről!

444.hu/2014/12/18/8-mondat-putyintol-amit-akar-orban-is-mondhatott-volna/
@közrabszolga: Nem hallottam ilyesmiről, arról nem is beszélve, hogy a románoktól a NATO sem védene meg minket. :) Vagy lehet az alábbira gondoltál? Egyébként ebben sem találok olyasmit, hogy ki kéne lépnünk.

www.alfahir.hu/ha_ezt_nem_irjak_ala_magyarorszag_kesz_lesz_haboruzni_dokumentummal
@közrabszolga: szerintem elég lesz alá a ló, mára hanyagolnotok kellene egymást
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
.
Bencsik képviselő kiszavazott, ez 3 darab százezresbe fáj neki.
Viszont nem kell kiszavazni sehonnan, mert az akciós lett a fidesz-ellen szavazás. Ingyenes.
Csak ki kell lépni, és nincs frakciófegyelem arra szavaz amire akar.
Rengeteget lehet így spórolni.
@dr. jenőke (jenőke): kilépésre még nyuszik, etetni kell a sok éhes szájat a családban...
@közrabszolga: Ezt csak neked. :)

Eddig erkölcstant tanult a gyereke? Jövőtől alighanem majd etikát fog. Hogy miért? Majd a kormány megmondja, a Fidesz-frakció meg megszavazza.

hvg.hu/itthon/20141217_Kotelezo_etikatol_a_palinkaig_jon_a_Fides
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Pártütéstől tart az Orbán-kör"

Ha belső válság egybeesik a külsővel, akkor a változás kényszerűsége következik.

Megjelent a Fidesz belső válságának a csírája, a belpolitikai helyzet kezd ingataggá válni, a külpolitikai hosszan húzódik, már csak az EU reakciója késlekedik, Oroszország belső-külső problémáival van elfoglalva, az USA önmaga számára kényelmes tempóban fokozza a nyomást a korrupciópártiakkal szemben.

Erre a Főnök csokit zabál a parlamentben, amit tiltakozás és segítségkiáltás jelképe gyanánt adtak a bajba jutottak neki. És még 4 milliárd pluszban stadionra. Mészáros Lőrinc, a Viktornak betudható újgazdag és felcsúti briliáns elme és stadionépítő 1 milliárdról egyszerűen megfeledkezik. Nyilván, hiszen az feltehetően nem is az övé.

Már nem visszafogottak a rendőrök, használatban a spray és ütleg. Alakul. A Főnök becsokizott. Hiába a magánhadsereg.
mit is írtam amott fent? hát nem egyszerű a fideszes logika, ha már nekem is átlátható?

14:06
Bencsiknek még nem szólt a Fidesz, hogy megbünteti

>>>>A kiszavazó fideszes képviselő a sajtóból értesült büntetéséről és azt írja: majd összébb húzzák magukat a családdal. <<<<<< "Gyermekeink most tanulják, hogy vannak olyan magukat kereszténydemokratának tartó kultúrák, ahol a lelkiismeret pénzben is mérhető" - fogalmazott a szankció hírére.

hvg.hu/itthon/20141218_Bencsiknek_meg_nem_szolt_a_Fidesz_hogy_me
@parti_giano: a kommentek is jók

@jaegtoer: hasonlóan látom, és még vagyunk így ezzel néhányan:

dimitrij • an hour ago

nagy a baj, behibáztak fiúk, olyan céget akartak levenni pár milliárdra, amelyik nem annyira hagyta magát, hanem szólt a világ egyik legerősebb titkosszolgálatának, hogy esemény van, lehet jönni kispályásokkal gyakorolni. azok meg jöttek, rövid úton megcsinálták a házi feladatot, nem volt egy komoly feladvány, de ha már lecke, akkor hamar letudták az egészet, egyben. eléggé úgy tűnik, hogy az amcsik összeraktak egy listát arról, hogy melyik politikus/oligarcha, mikor és mennyit lopott, csalt, sikkasztott, hűtlen kezelt, kinek hol vannak a dugi pénzei... illetve pontosan nem tudni, hogy mit tudnak, de valamit mindenképp, mert léptek. ezzel párhuzamosan meg a párton belül is zajlik valami, ott is sokat tudnak egymásról, az ügyes-bajos dolgokról, strómanokról és rokonokról, dugi számlákról és azok egyenlegeiről, és néha egy-egy információ ki is pattan, ami után az egyik kínos magyarázkodásba kezd, a másik fenyeget és háborút vizionál... elszoktak a politikai túlhatalom és médiafölény miatt a kihívásoktól, szembe kerültek egy olyan ellenféllel, aki a puszta létével teljesen összezavarja őket, ezt a problémát tetézi, hogy a párton belüli csatározások, erővonalak miatt sincs bizalom.... sőt, harc dúl, vérre menő harc generációk, érdekcsoportok küzdenek egymással és nagyon úgy tűnik, hogy nincs aki rendet vágjon... ha ez a helyzet konzerválódik, akkor a bukási spirál is megindul. :)
@jaegtoer: Kiegészítés a csokizabáláshoz.

Orbánra nem vonatkozik a házszabály

Tilos enni, inni és dohányozni a parlamentben, de Kövér László most kivételt tesz, és nem bünteti meg Orbánt azért, mert csokit majszolt az ülésteremben.

www.alfahir.hu/orbanra_nem_vonatkozik_a_hazszabaly
melléklet:

Kocsis Máté hirtelen lebetegedett a közmeghallgatás előtt

Van ilyen.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F12%2F18%2Fkocsis_mate_hirtelen_lebetegedett_a_kozmeghallgatas_elott%2F

-

Jobboldali értelmiségiek szabadulnának a kormány nyerészkedőitől

Jókai Anna és Vizi E. Szilveszter is keményen kritizálja a kormányt és a vagyonos fideszeseket.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F12%2F18%2Fjobboldali_ertelmisegiek_szabadulnanak_a_kormany_nyereszkedoitol%2F

-

A DK vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Orbán ellen

Szerintük teljes éves fizetésénél is többet költ lánya egyévi svájci taníttatására.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F12%2F18%2Fa_dk_vagyonnyilatkozati_eljarast_kezdemenyez_orban_ellen%2F

-

Gyémántboltot nyit a belvárosban Andy Vajna felesége

A különleges ékszereket kínáló üzlet 300 millió forintos árukészlettel jövőre nyit meg.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F12%2F18%2Fgyemantboltot_nyit_a_belvarosban_andy_vajna_felesege%2F
@irógép:
Érdeklődéssel olvasom kommentjeidet az USA szerepéről és annak megitéléséről.
Állásfoglalásod fókuszában fajsúlyosan az ország szuverenitásának megsértése áll, amely nem tűrhető.
Az alaphelyzet az, hogy van egy kormányunk, amelynek kizárólagos hatalma lenne a korrupciók felülvizsgálatára, eljárások megindítására.
Ez a kormány olyan döntési pozicióban van e tárgyban is, hogy egymaga szabja meg az intézkedéseket, hiszen az országban a kormány felett semmiféle kontroll nem létezik.
A korrupcióban a hazai trendet kell értékelni először, és csak utána célszerű az USA beavatkozását értékelni.
A Fidesz a korrupciót hagyja élni, hiszen nem érzékelhető tendenciájában az ez ellen való fellépés szándéka. Ennek egyetlen oka lehet, hogy áttételes módon részese a hazai torz viszonyoknak.
Egy olyan országban, ahol nincs esély kontroll híján egy kormány kártékony működésének, külső hatalomnak kell közbelépnie.
Különösen abban az esetben, ha az USA saját érdekeit is sérti a hazai gyakorlat.
Alig feltűnő, hogy a kormány az USA fellépésre sem vizsgálatok beindításával reagált, hanem acsarogva hárít, sanda taktikával próbálja elterelni a figyelmet el nem végzett kötelmeiről.
@zsanett- a csillagkútról:

ejh! hamán így lelepleszte naccsád inkognitóm hímporát megjegyzem legitt, hogy mizujs? majd áthengerbucskázok a fejemen és valósággá válok.
@Mariann19: magyarázd meg ezt nekem kérlek, én elhasaltam rajta:

"közpénzből épít közvagyont"
miközben az emenbé pénzt szór a haveroknak, addig:

A kórházak nem tudnak fizetni
a beszállítóknak

Az intézményvezetők érdemben nem foglalkoznak a problémával.

www.origo.hu/gazdasag/20141218-nem-tudnak-fizetni-a-beszallitoknak-a-korhazak.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-3&utm_campaign=sec
14:36
Arcátlanul kilopják Matolcsyék tízmilliárdjait az MSZP szerint

Az MSZP szerint "nyílt és arcátlan korrupció", hogy a kormány a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kasszájából több tízmilliárd forintot zúdít az államosított MKB Bankba. Az ellenzéki párt csütörtöki közleményében a Legfőbb Ügyészség vizsgálatát sürgette a Széchenyi Bankkal összefüggésben.

hvg.hu/gazdasag/20141218_Arcatlanul_kilopjak_Matolcsyek_tizmilliar
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"A DK vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Orbán ellen"

Ehhez egy hasznos kiegészítés. :)

"Az elmúlt hónapokban több olyan eset is volt, amikor a képviselőkről kiderült, hogy vagy valótlanul töltötték ki a nyilatkozataikat, vagy egyszerűen a házastársukra, gyermekeikre írattak át valamit, kvázi ezzel titkolva el valós anyagi helyzetüket. A Jobbik éppen ezért azt javasolta, hogy az egy háztartáson belül élő hozzátartozók leadott nyilatkozatait is kezeljék nyilvánosan, de ezt a kormánypárti többség nem támogatta. Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter tízéves fia egyébként most kapott egy 60-70 milliósra becsült budai ingatlant, illetve egy tízmilliókat érő nagy szőlőbirtokot is."

alfahir.hu/bezarja_a_politikusok_kiskapujat_a_jobbik
@Mariann19: Abban viszont igaza van, hogy az USA marhára nem a korrupció miatt csinálja a balhét és nem is a "demokrácia védelmében", hanem kizárólag a saját hatalmi érdekei mentén.
@hacsaturján: hát az van hogy az uram hűtelenkedik és a ribancához akartam egy martens acélbetétes bakancsot hogy helyből lerúgjam a fejét, de ebben a nagy libertanizmusban nincsen 36-os méretben, mit képzélnek ezek az aprónővésű asszonyállatok már meg se védhetik a becsületük, oszt ne hengerbucskázon mert még véletlenül nem sikerül ebben a nagy örömködésben, de amúgy semmisesincsen csak régen hallotam a hangját azt a delejezőset
14:50
Miért bízzák az MKB-t Matolcsyékra?
Miért bízzák az MKB-t Matolcsyékra?

Kiadások elbújtatására is jó, ha nem a kormány költi a pénzt az MKB-ra, hanem a kevésbé ellenőrizhető jegybank. De ha cél, hogy a magyar tulajdon aránya a bankrendszerben ne essen a mostani bevásárlásokkal 50 százalék fölé vitt szint alá, akkor azt csak úgy lehet megtenni, ha valamilyen módon a magyar vásárlókat hozzák helyzetbe. Akik pedig akár a kormányhoz közel álló üzletember közül is kikerülhetnek.

hvg.hu/gazdasag/20141218_Miert_bizzak_az_MKBt_Matolcsyekra
Basszátok meg ha JóIsten vezetné ezt az országot,az sem lenne jó nektek.
MSZP fúj,FIDESZ gagyi,DK tolvaj,Eggyütt PM
szar,álljatok oda és feleljetek meg minden elvárásnak,és minden külső támadást hárítsatok el.A blogger valószinűleg Goldfing csicskása,mert másról sem tud írni.
@zsanett- a csillagkútról:

nagy jóindulatomban fel-e ajállhatom kegyednek a teleszkópos szívlapátomat, mer az állítható nagyságrendű és korhatár nélküli?
ami a hangomat illeti, az meg a pusztába szól, itten a svalbárdi levegőben szálldos.
csókolom kicsiny kacsóját!
Nos ez alapján mindenki el tudja dönteni, kik voltak az agresszívek és kik a békés rendszer ellenes demonstrálók 16-án. :)

www.youtube.com/watch?v=KgilLUqcECQ#t=2730
@Csaba Szikora:

ballag a szikora,
mer rájött a szapora....
trallalala....
@hacsaturján: hallja milyen hely ez itten valami orbánkai fétiskedő? mert láttom lilába öltözteték, és imádják mint ördög a talizmánt.szívlapát az jöhet avval lehet csak rendet vágni, de én meg nem fogom mert feltöri az apró markom, adom a kacsóm eyg cuppantásra
@Clarita: ha igazak a hegyről jövő pletykák, akkor antonio roganot tavasszal bilincsbe verik. meglátjuk.
OFF

Közben arról is hallottam, hogy a hackertámadás után a Sony Pictures leállította az Interview című filmet, legalább 500 milliós veszteség.
Ha jól tudom Hollywood tevékeny részese az USA költségvetésének és ha ez így folytatódik
és hetente egy filmet megbuktatnak (nem merik vetíteni) akkor az évente több száz milliárd dollár kiesést jelenthet.

www.theverge.com/2014/12/17/7407493/why-sony-pictures-should-release-the-interview-online

ON
Ott topogtam a nagykövetség előtt, aztán mindenáron tolmácsot akartam nekem küldeni, NEKEM, aki Good neje óhajt lenni....Döbbentes, csak pislogok. Inkább megpróbálom a holnapi sétáján elkapni.
@zsanett- a csillagkútról:

minden százszónak is egy a vége, a főnök kátrány és toll professzor neglizséjébe öltözött és mindenki ámulattal bámulja az új ruháját, ami legyen úgy, mint régen volt. ennek fejében elolvastam régi gazdánk művét, majd mostan gurulok fel- s alá rénjeim megvető pillantásaival kísérve.
mostan viszont csalárdi kötelességeimnek kell eleget tennem, ámbár lehet, hogy visszajövök és kérem, eszt ne vegye fenyegetésnek!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Közpénzből közvagyon." /Matolcsy/
Végre elismerte, hogy az MNB pénze is közpénz.
Eddig azt dobták be a köztudatba, hogy az MNB pénze a sajátjuk, áldásos tevékenységükből származó nyereségüket joguk van saját céljaikra
fordítani.
Mi a csudából lenne az MNB saját pénze?
Ő mindössze kezeli az ország pénzügyeit.
Azonban mostanában nagyon elgaloppírozta magát a luxus ingatlanok vásárlásába, ezért cáfolta meg eddigi önmagát, és a tőkéjét annak nevezte meg, ami valójában, közpénznek, hogy közvagyonnak nevezze a herdálását.
A közelmúltban még arról is beszélt, hogy ingatlan vásárlásai megtérülnek a hozamaik által.
Tényleg? Az üdülő kastély, amely csak visz, de nem hoz?
Vagy ingóságban a stradivári hegedű?
Már a szeme is hazudik. He-he
@hacsaturján: nem zavarom én itt majdan, csak annyiért vetemedtem ide hogy megmondjam jól vagyok hiába kináltak sámlival, mert az alulképzelt nem tudja hogy az önhajlamos az önhajlamból azért indít önhajlandóságot hogy a legapróbb is életet próbálhasson menteni merthogy azt még talán ő is tudja
@Penivaldes: mi a baj?

@Gábris szomszéd: amúgy igen, más téren nem, hosszan tudnám fejtegetni...
@Gábris szomszéd:
Az USA-nak milyen önös érdekeire gondolsz konkrétan?
Netán gazdasági érdekekre Magyarországon, egy lejtmenetben lévő 10 milliós országról?
Amennyiben politikai fellépéséről van szó, az nagyon is helyén való.
Magyarország is deklarálta a nemzetközi szervezetekbe való belépéskor azokat az értékeket és szabályokat, amelyeket be kell tartani.
Amennyiben egy ország megsérti azokat, egy nagyhatalom képes csak arra, hogy az ilyen államokat figyelmeztesse arra a fegyelemre, amelyet a kifogásolt ország maga is jóváhagyott.
Ezeket a kérdéseket csakis semleges nézőpontból szabad megitélni.
@Gábris szomszéd: "Abban viszont igaza van, hogy az USA marhára nem a korrupció miatt csinálja a balhét és nem is a "demokrácia védelmében", hanem kizárólag a saját hatalmi érdekei mentén."
Miket nem mondasz! :P
Röhejes, ahogy a ballibsik megpróbálják halálkomolyan venni ezt a CIA-s balfaszt.

Az egész 2 nap alatt lepörgött volna, ha a csóka besétál a bizonyítékaival egy magyar bíróságra.

Az pedig még röhejesebb, a nép annyira utálja a ballibsiket, hogy még Orbánék hülye dolgait is elnézi, csak nehogy ezek jöjjenek vissza.

Ehhez képest, hogy a CIA-s csóka nem tegnap jött, lejöhetett volna neki, hogy Mécs Imrével, Demszkyvel, újbalos, újlibsi, "civilekkel" itt tutira nem lesz Majdan.

Nem is lett. Most már gáz az egész, a csókáról lefoszlott a korrupció elleni harc máza (jó az Index is segített, "tanácsaival" Orbán felé), az látszik, hogy az USA nyomást gyakorol Orbánékra.

Most már ha tálcán adja oda a bizonyítékait is a magyar bíróságoknak, nyugodtan feldughatja magának, már nem ér vele el semmit, max. azt, hogy Orbán kirúg pár embert, ha egyáltalán igaznak bizonyul.
Most viszont Orbánéknak kellene kitiltani pár korrupt amerikait. Tutira van bőven, csak a rendőrségre kell érte beballagni.

Csak úgy a poén kedvéért, csak addig, ameddig felkapja a világsajtó.
Szerintem bonyolultan fogalmazol. Nekem nem, én értem, de mégis.

Elmondom egyszerűbben. Veszel egy sörétes puskát, vele szembe leülteted orbánt, és kb. 15-25 cm távolságról arcon lövöd. Persze úgy, hogy jelen vannak a prominens személyek (lázár, simicska, vida, kósa, stb . . .) Utána megkérdezed, hogy ki korrupt. Hezitálás esetén folytatod, az eljárást, időnként megtöltöd a fegyvert. Ez a legtöbb módszert lekörözi mind gyorsaság, mind pedig pontosság tekintetében. Nem is értem, miért nem alkalmazták eddig Magyarországon.
@s: De szar lehet ennyire fusztráltnak lenni!
csak nem főőőcííím, jahhh de, akkor márt értem a "minőségi" narancstroll özönt :D
-no comment-

A tudományos kutatásokat és az innovációt is megszállja a kormány

Magyar kutatók tiltakozó levelét jelentette meg a Nature. Az OTKA helyett egy Hivatal dönt ezentúl minden pénzről, és csak az elnök szava fog számítani. Aki minden jel szerint Pálinkás József lesz.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F12%2F18%2Fa-tudomanyos-kutatasokat-es-az-innovaciot-is-bekebelezi-a-kormany%2F
@Csaba Szikora: te meg valószínűleg egy fasz vagy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Persze.

De jó lenne ezt már látni, szerintem az index készségesen nyilvánosságra is hozná.

Mert azt hogy kitiltottak x embert, de nem mondhatjuk meg miért, majd ha idejönnek, bár nem engedjük be őket hiszen kitiltottuk..bla.bla..bla.

Na szóval ez elég karcsú. Főleg úgy, hogy ha Orbánék nem az oroszokkal csináltatnák paksot, szerintem még korruptak sem lennének.
@frob:
Úgy látom, téged nem zavar, hogy szétlopják alólad az országot.
Kihagytad a gyurcsányozást!
Pótold be! :)))
@jöttem: Dehogynem zavar. Azért szavaztam 2010-ben Orbánékra és azért szavaztam 2014-ben a Jobbikra.

Te, megint Gyurcsányékra?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mindegyik ugyanazt zsolozsmázza. Unalmas. Legalább egy gyök lenne benne! :))
@Csaba Szikora:

tévedni teccik, az én iq-m csakis és kizárólag mélyművelésben található.
@jöttem: Tudod hogy van öregem, nem adtad meg hogy te mit szeretnél hallani.
@jöttem: gyök nulla, az van, semmi más, ellenben a karakterbábos imolkával :D
@jöttem:

hásszen egy gyökről fakadnak. ezért is akciósak.
@frob:
azon gondolkozom, hogy tudsz elmenni hugyozni, amikor a térdedig ér a szemellenződ...
@frob:
Én határon túli vagyok. Nem adtam el magam, úgyhogy nem is igényeltem a szavazati jogomat. Véleményem szerint MO belügyiről szavazzanak az ott élők. Kívülről etikátlan belepofázni.
@Secnir: Szerintem úgy, ahogy te simán elmentél hasonlóval Gyurcsányéknál.

Nézd ha már választhatok, inkább egy korrupt jobbos pozitív GDP-vel, mint egy korrupt ballibsi negatív GDP-vel és hitelekkel kitömve.
@jöttem: Egyetértek. Bár ha határon túli magyar lennék, kérdés nem lenne, hogy ballibsik soha.
Ebből akárhogy erőlködnek, már nem jönnek jól ki! És még csak hat ember van elvileg a listán, de mi lesz, ha bővül a lista?
Arról már ne is beszéljünk, hogy akár még szivároghatnak is információk. Váratlanul, véletlenül. Szar lesz minden reggel arra kelni, hogy ma mi derül ki!?
@frob:

Te nem lennél jó határon túli magyarnak. Oda kompromisszumkészség kell és tolerancia.
Nem elég turulmadarakat röptetni. :))
@sas70: Az égvilágon semmi bajuk nem lesz.

Elindul a faszi a parlament felé tüntetni és eszébe jut, hogy kik kerülnének hatalomra, ha Orbánék megbuknának.

Szóval inkább vissza fordul. Annak idején egy ilyenbe Gyurcsány már hetekkel ezelőtt belebukott volna.
@Secnir: Kimegy az öreg brunyálni és amikor bejön tiszta pisa a gatya szára.
Kérdezi az asszony:
-Mi van öreg, esik?
-Nem, fúj!
@jöttem: Miért röptetek turulmadarakat? Nyilván meg tudod indokolni.
@Mariann19: elolvasom az indexet, miért is ne, hogy tudjam milyen szinten hazudoznak!
Már azt is tudom, hogy moderálják a kommenteket és azokat engedik, melyek a kormányt támadják.
Teljesen nyilvánvaló, hogy az INDEX hova húz....
Továbbá ennyi trágárul író embert csak itt lehet találni. Közönségesek, bunkók, primitívek, hőbörgők, kulturálatlanok.. Lehet válogatni ezekből a jelzőkből. vagyis jellemző erre a rétegre IQ nulla!
@frob:
A szótáradból következtetek erre. A ballibsi kifejezés tömény mélymagyarságra utal.
Kisajátítottátok magatoknak a nemzeti kifejezést.
Csak ti lehettek nemzetiek, a másképp gondolkodók mocskos árulók.
Nem folytatom, mert a gyomrom tiltakozik.
Ez a címe egy hírnek:

Orbán Viktor képe kerülhet a megújuló húszezresre.

Ebből baj lesz, ha így lesz.
Amilyen harcias és nyerni vágyó egyed, ragaszkodni fog a huszonegy-ezreshez.
@KUHULIN: Legalább leírni megtanulhattad volna. Te faszökör.
@jöttem:

nekem eccer, amikor még nem voltam svalbárdi illetőségű, vót egypár ijjen trollom, csak megették őket a macskák, a trolltartómat meg bevágtam a zaciba.
@Csaba Szikora: Te meg teherbe basztad orbán buzi kurva rohadt anyját. Szerintem te vezetsz, de megkérdezünk néhány függelten szakértőt is a témában.
-no comment-

Megvan a humornak a helye is, nyilván, de mégsem kéne a hallgatók politikai értékrendjét sértegetni a vizsgákon
retvari

Rétvári Bence államtitkár szerint ők ugyan nem szólnak bele, de azért a műegyetem tréfás politikai feladatai nincsenek annyira rendben.

444.hu/2014/12/18/megvan-a-humornak-a-helye-is-nyilvan-de-megsem-kene-a-hallgatok-politikai-ertekrendjet-sertegetni-a-vizsgakon/
@dr. jenőke (jenőke):

nem tartom kizártnak, de szerintem bele van számolva az is, hogy akkorra már a huszonegy ezres már csak huszat ér. ennyit a költségvetésről.
@maxval bircaman szerkesztő: Hülye anonim! Most nyald a Putyin seggét, mert éppen összeszarja magát az orosz csőd miatt.
Nekem tényem van!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @hacsaturján:

mindig ilyen selejt trollokat fogunk ki. legalább humoruk lenne!
@jöttem: Ne strapáld magad, a ballibsi ballibsit jelent, nincs rá más szó.

Ballibsi is lehet nemzeti, nem egymást kizáró fogalmak.

Mocskos áruló pedig te vagy b+. Nem csodálkozom a mentalitásodon, gondolom nagy szlovák/román is vagy. Nem nagyon csípi a többi a fajtádat.
@irógép: "És akárhány tüntetés is volt Gyurcsányék ellen (nem ilyen 2-3 ezresek), senki rá nem támadt a rendőrökre soha!!!"
Te komplett hülye vagy? És a TV székház ostroma?
@frob: Mi az a ballibsi, te hülye anonim?
@Lencsés lstván: Legalább olcsóbban adja az olajat te ostoba.
@Lencsés lstván: Nem tudsz olvasni faszfej? Olvasd el mégegyszer. Amúgy olyasmi mint te. Nézz tükörbe:))))))))))
@mikka:

én nem címkéztem fel magam. gondolom, a többiek sem. elmondjuk a véleményünket, aztán a második percben az arcunkba vágják: ballibsi!
szerinted ez normális?
én például bizonyos kérdésekben liberális vagyok, bizonyos kérdésekben pedig konzervatív.
@Lencsés lstván: Gyurcsány provokátorai voltak elvtársam.
@jöttem: Aki úgy néz ki mint egy ballibsi, az ballibsi. Miért minek nevezzelek, falevélnek?
Ballibsik, nem kell ám szégyellni pártállásunkat:)))
@frob: "Ballibsik, nem kell ám szégyellni pártállásunkat"<<<< üdv testvér a klubban ;)
@maxval bircaman szerkesztő: Nem csak rosszul lát, de már azt is szégyenli, hogy ballibsi.

Bezzeg 2010 előtt megsértődött volna, ha nem elvtársazzák.
@frob: A néphangulat nagyon gyorsan tud ám változni 1988-ban ha valaki azt mondja nekem, hogy két év múlva a cuclizmus helyett, kapitalizmus lesz, akkor simán lehülyézem. Sőt én magam is azt hittem, hogy lehet majd kicsit szabadabban ugatni és kész. Nagyjából ennyi lesz a változás. Berlinben még ott voltam a falnál és láttam a különbséget a két rendszer között, és nem gondoltam volna, hogy fal sem lesz. Szóval az is lehet, hogy az a tüntető nem haza fog menni, hanem érvényesíti a jogait vagy azt amit annak gondol.
Ballibsi=civilek. Jól mondom?
@jöttem:

ne froclizd őket, mert akkor tovább maradnak a kelleténél. ha te a humorra hivatkozol, akkor ő a biciglijére. a gyurcsány kottájából játszik valamennyi, mint láthatod.
@frob:

Ámen! Feloldozlak, fiam! :)))
@sas70: Bevallom, én is csodálkozom, mert pár fideszes szabályszerűen a trambulinról hugyozik a vízbe, de ennyire nem csípi a nép a ballibsiket. A kommunizmust még megbocsátották nekik, de a Gyurcsány korszakot már nem.
@jöttem: Szerintem inkább neked kellene.
Igenis kapitány úr! A parancsot végrehajtom! :))
@Mariann19: hmmmm, érdekes ez is:

Londoni elemző: beinthet Brüsszel Matolcsyéknak
2014. december 18. 13:36

Szokatlan, a bankrendszerben a jegybanknak közvetlen befolyást biztosító bejelentés érkezett ma reggel a kormány és az MNB részéről. Peter Attard Montalto, a Nomura londoni elemzője szerint EU-s jogba ütközhetnek a tervek, és a devizahitelesek olcsó forinthitelezése lehet az egyik szándék.

www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/londoni_elemzo_beinthet_brusszel_matolcsyeknak.3.208105.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@hacsaturján:
Igenis kapitány úr! A parancsot végrehajtom! :))
mindeközben előkerültek a rencert belülről javítani szándékozó gyurcsánypribékek:

index.hu/belfold/2014/12/18/jobboldali_ertelmisegiek_szabadulnanak_a_kormany_nyereszkedoitol/
Mi lesz Töröcskei sorsa? - Elmenekült az államtitkár

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) Zrt. vezérigazgatója Töröcskei István a múlt héten beadta lemondását, miután az érdekeltségébe tartozó Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. működését az Magyar Nemzeti Bank (MNB) felfüggesztette. Töröcskei lemondására a mai napig nem reagált a Nemzetgazdasági Minisztérium.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/mi_lesz_torocskei_sorsa_elmenekult_az_allamtitkar.591194.html
@jöttem:

ölég lett vóna eccer is. leléphet!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez nem nagyon értem, miért jó hír neked?
@hacsaturján:

címzés nélkül nem volt ögyértelmű
@hacsaturján: Ha annak idején Gyurcsánynál is fellépett volna a korrupció ellen pár ballibsi médiamókus, talán ma ő lenne a miniszterelnök.

Ez inkább azt jelenti, hogy a jobboldal jól működik.
a vezényló utasít és harcol mindenkivel:

Orbán tudtával fenyegette Lázár a kibeszélőket

Pokorni évtizedes szolidaritást rúgott fel az urizáló fideszesek bírálatával. Az Indexnek nyilatkozó politikusok szerint Lázár gondosan egyeztette a miniszterelnökkel a válaszcsapást.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F12%2F18%2Flazar_a_legfobb_veterannal_fenyegeti_a_fideszes_veteranokat%2F
Esterházy szerint a Fidesz valódi értékrendje homályos, nem sok köze van a polgári értékrendhez, ezért hazug.

De talán mégsem a hazugság az, ami miatt annyira fölháborító lesz az uriz, a sokmilliós Porsche, a kormánynak a Várba költöztetése (szolgáltató állam?) a gyerek nevére íratott ingatlanok, a “széles körű családi összefogás”: Hanem inkább a gőg. Az arrogancia, a dölyf és a pökhend. Ezek mind a demokrácia ellentettje.

444.hu/2014/12/18/esterhazy-peter-a-fideszesek-gogje-es-arroganciaja-bizonytalansagbol-es-gyavsagbol-fakad/
Goodfriend tévedésben van, amikor a hanyatló Kelet felé próbálja orientálni a világpolitika eseményeit!

Orbán jól látja az ügy buktatóit, s ennek megfelelően cselekszik.
@irógép:
1. állítás: "Mert a demokrácia első szabálya, mindenki ártatlan, amíg a vádlója be nem bizonyítja a bűnösségét!
Hát demokraták, akkor szépen szembe köpitek itt sokan magatokat!!! Vida Ildikó addig ártatlan míg konkrétan a vádlói be nem bizonyítják a bűnösségét!"

2. állítás: "Ja és akiket zavar a korrupció!! Minden ilyen tüntetésen ott van Demszky polgártárs, rögtön meg lehetne kérdezni ott helyben tőle, hogy miért nyúlta szét Budapestet 20 éven át?? Az szdsz meg az országot?? Na ennyit arról, mennyire elvhűek itt a dolgok:))"

Szillogizmus: nem-vida esetén fel lehet függeszteni a demokráciát...
@frob:

"Nézd ha már választhatok, inkább egy korrupt jobbos pozitív GDP-vel, mint egy korrupt ballibsi negatív GDP-vel és hitelekkel kitömve.
"

és pont.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "...márt értem a "minőségi" narancstroll özönt..."

Ez szerinted minőségi özön?:D
szerintem csak özön, a minőséget útközben elvesztették.
@frob:

Mivan? Tán te is 60 millás házat vettél a fiadnak karácsonyra?
@látjátok feleim szümtükkel:

több tiszteletet a trolloknak! :))
@zsanett- a csillagkútról: 36-os méret...ó én jóságos hóemberem...nekem olyan 12 évesen volt:)
@frob:

Mi van hablaty,mióta útáljátok a trianoni határon kívül rekedteket?
Leszállni a hölgyről!
Inkább játsszadodozzál picit 'író vagy 'szopógép nevű haveroddal!
Hazája pedig a az egyik legkedvesebb ország és cseppet sem kell azért szégyenkeznie,hol él és minek tartja magát,te elmeroggyant soviniszta!
@hacsaturján:

Mindketten felkerültek a fekete listára. Világos volt Lázár üzenete.
Kíváncsi vagyok, meg mernek-e mások is szólalni ez ügyben.
Ha lennének konkrétumok, korrupció ügyben, a ballib sajtó már rég tolná ezerrel.
Nem vagyok szakértő, de asszem az ügyészség csak akkor járhat el, vagy kezdeményezhet nyomozást, ha konkrét vád, vagy konkrét tényállás, vagy megalapozott gyanú merül fel.
Arra még senki ellen nem indítottak eljárást, ha valakiről kijelentik hogy korrupt. Fordítva viszont lehet, valaki vádol valamivel, én beperlem rágalmazásért, és ennek keretében az alperes bizonyíthatja állítása jogosságát.

Az Amik egyébként azt hangoztatják, hogy az érintettek kérjenek beutazási engedélyt, és ennek keretében az érintettek megkapják a doksit, amiben megvan részletesen minden.

De így egy kicsit olyan tilitoli játéknak tűnik a dolog. Mi azt mondjuk, hogy mondjanak konkrétumokat hogy eljárást indíthassunk, ők meg azt mondják, hogy az ügyészség előbb rendeljen el nyomozást, és akkor majd segítenek. De, könyörgöm, mi a lapján indítsunk nyomozást ?
@gazoló: Mi az hogy mióta utáljátok? És ti mióta imádjátok Gyurcsányt elvtárs?

Már eleve rosszul kérdezel b+.
@jöttem:

Szia!
Az nincs meg véletlenül közületek valakinek amikor 2006-ban félmázsás betonbunkót dobtak a rendőrök közé?
"a tüntetők soha nem támadtak rendőrökre"
Na és persze 'ámerikábanmegintverikanégereket:))
@gazoló:
Nyugi! :))))
Frog csak azt mondja, amivel teletömték a fejét. Bár, önszorgalomból továbbképezhette magát nacionalista szakon.
Mindenki áruló számára, aki nem azt mondja, amit ő.
@no_successful2: "Nem vagyok szakértő"

maradjunk ennyiben...
@frob: helloszia, hát már születésünktől fogva imádjuk Gyurcsányt. A mi bölcsőnk felett nem a tente baba szólt, hanem az Ó Feri, hogy szeretünk téged, az első szavunk a lárifári volt, és mindannyiunk szobájában ki van téve GYF fényképe. Mi nők róla álmodunk, hozzá hasonló férfire vágyunk, akik meg fiúk, ők ráakarnak hasonlítani. Jelképünk a szemüveg.
@no_successful2: Ők valahogy úgy gondolják, megszólal a CIA-s faszi és rohan mindenki lebontani a parlamentet.

Goodfriend "csupán" azt hagyta figyelmen kívül, hogy itt a ballibsiket azóta nem nagyon csípik, amióta azzal az ürüggyel, hogy egy hónapja felgyújtották a székházat elverette a népet. Ez a Goodfriend is akkor nyilván mindent nagyondemokratikusnak talált és akárhogy is kutatta, az istennek nem akadt egyetlen korrupt sem az akkori kormányba.

A magyar kibaszott cinikus tud ám lenni:)))
@Penivaldes: Nézd az e te problémád.
@jöttem: Te árulóztál le engem, nem zavar?
@frob: ó, azt mondád nékem, hogy azete?
téged rúgjon meg a macska!
skacok, Tótawé volt már ? isteni

Mondjuk bejelenti az USA, hogy a korrupció zavarja az ő érdekeiket, ezért tenni fognak ellene számos kelet-európai országban. Robert Fico, Victor Ponta meg se mukkan. Lehet, hogy kiveri őket a víz, de hallgatnak. Orbán Viktor bezzeg? Még csak nem is a Gucci ostorával cserdít, hogy valamelyik lakája álljon ki hőbörögni, hanem ő maga tajtékzik. – Mi van, mi van? Szidtad az anyámat? – De uram, én a kurvákról beszéltem! – Szóval szidtad az anyámat!
A külügy bekéreti az ügyvivőt, a minisztérium ismert állapota alapján el tudom képzelni, micsoda ordenáré toporzékolás mehetett ott. Goodfriend viszont csak otthon kezdett nyerítve röhögni. Talált, süllyedt.

hvg.hu/w/20141218_criminal_mass#rss
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

@MolnarErik: Ebben az az érdekes, hogy Pokorni ENNÉL DURVÁBBAT KÖVETELT MAR A FIDESZ ELLEN mar 4 éve is!

Lehet viszket a Janko keze azért ilyen durva! ;-))))

__________

Pokorni: aki belenyúl a pénztárba, annak le fogjuk vágni a kezét
2010.03.26 20:39

nol.hu/belfold/pokorni__aki_belenyul_a_penztarba__annak_le_fogjuk_vagni_a_kezet-601071

Azon múlik a következő kormány sikere, hogy a sajátjait illetően is kemény tud-e lenni - jelentette ki Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke.

Ezért az elszámoltatás a jövőről szól - mondta az ellenzéki politikus Ajkán egy lakossági fórumon. Megjegyezte: "a mieink előtt is világosnak kell lenni", hogy ha ők lesznek hatalomban, az nem jelentheti azt: "eddig ők loptak, most meg ti fogtok lopni".

Egy teljesen új világot kell kezdeni, s az elsőnek, aki belenyúl a pénztárba, annak "le fogjuk vágni a kezét" - fogalmazott a Fidesz politikusa, hangsúlyozva, hogy "ezt kell nagyon világossá tenni"
_____
Lázár szerint akinek nincs semmije, az annyit is ér

indavideo.hu/video/Lazar_Janos_velemenye_a_szegenyekrol

________
@gazoló: Az a "félmázsás betonbunkó" egy közlekedési tábla alja volt és délután kb. fél 3-kor "dobta" egy nyugdíjas a rendőrök felé. (Kb. 20 centire sikerült és kb. 80-an voltak). A KOSSUTH TÉREN. El sem vitték a faszit.

Na most ehhez képest a rendőrök kb. hatóra előtt 5 perccel kezdték el gumilövedékkel lőni az Orbán gyűléséről éppen szétoszló tömeget az ASTOSRIÁNÁL, akik, mivelhogy az Astoria metrólejárata zárva volt, a Deák felé próbáltak elindulni. Ahonnét a rendőrök támadták őket.
@no_successful2: haver, neked már az se mond semmit, hogy hülye vagy mint a segg!
@no_successful2: "De, könyörgöm, mi a lapján indítsunk nyomozást ?"

Pl. annak alapján, amit Horváth András volt nav hivatalnok mondott arról, hogy nagyságos hölgyek megakadályozták eljárás foltatását, folyamatban lévőt meg leállítottak ( vagy valami iylesmit, ha pontosan érdekel, keress rá ). No ez már gyanú arra, hogy nocsak miértis? És az elinduló eljárásban lehetne bűnügyi jogsegély kereténben megkapni minden konkrét adatot.
@gazoló:

Időnként átírják a történelmet. Visszafelé. :))
@Spániel: Ameddig nem az USA csinálja Paksot és nem kell várni orosz gáz helyett a drága amerikai palagázra addig szerintem Orbánék is röhögnek.

Orbánt egyetlen dolog érdekli, megnyerni a 2018-as választásokat. A többit magasról szarja le Goodfrienddel együtt.
@frob:

Hát igen, Ukrajnában még működgetett a dolog, mert ott elkábították a lakosságot, az uniós csatlakozással, nálunk viszont már az euroszkepticizmus nyert teret.

Szkeptikusok lettünk, és ilyen szirszarok miatt, (márminthogy nyugatról szervezett "civilek" tüntetése)
nem megyünk az utcára tüntetni.
Tudjuk hogy vannak stiklik, de inkább ez legyen, mint hogy a stiklik mellé ráadásul még haza is vágják az országot ahogy azt a szoclibek tették.
@frob:

Bazd meg te!
:))Meghaylok:)előttedgyurcsányelvtárs:)
I am Gyújtsrá Ferenc:))
Trianon előtt kétezer,Árpád vezér előtt ezer óta,ezerrel imádom a szlovákokat,a szlovákiai magyarokat,és Szlovákiát,a borovicskát,a szlovákhegyeket,folyókat a szlovák sört sőt még a sztrapacskát is:))
Sőt anyai ágon én is szlovák származású vagyok,Te fajmagyar 'disznóember:))
@egy igazi Ténytár: Az a gond, hogy ez így kamu.

Nevekkel, időpontokkal összegekkel, na az már nem.
@gazoló: Hát akkor ezt b+, jó nagy ívben kend a hajadra.
@frob: nem akarlak elkeseríteni téged, te tróger, de az urad, ez a szaralak vitya, 2018-ban már a szemétdombon lesz!
@gazoló: én is az vagyok, meg ősi magyar, és német, holland, francia meg lehet, hogy még székely vér is folyik bennem:)
@no_successful2: A ballibsiknél még a "stiklik" is sokszor annyiba kerültek.

Érdemes megnézni a 2002-es és a 2010-es számokat. Mindent, államadósság, munkanélküliség, államháztartási hiány, bármi.

Úgy látszik a nép nem akarja elkövetni azt a tévedést amit 2002-ben sikerült elkövetnie.

Ezek a ballibsik persze őrjöngenek, érdemes néha megnézni egy Index címlapot, de hát így jártak:)))
@taga20: Könnyen lehet. De ha Orbán azt csinálná amit az USA akar, akkor erre már sorr került volna.

Tróger meg te vagy b+, te trógerezed akivel vitatkozol faszfej? Ha fel vagy háborodva, miért reagálsz? Most szitkot akarsz hallani, vagy értelmes hsz-t? Döntsd már el b+.
@frob:

"
jöttem 2014.12.18. 16:22:55
@frob:
A szótáradból következtetek erre. A ballibsi kifejezés tömény mélymagyarságra utal.
Kisajátítottátok magatoknak a nemzeti kifejezést.

Csak ti lehettek nemzetiek, a másképp gondolkodók mocskos árulók.

Nem folytatom, mert a gyomrom tiltakozik. "

Ebben az egy hsz-ben használtam az áruló szót. Kiemeltem a mondatot. Most már sikerült értelmezni?
@Penivaldes: Az izraelit sem kell szégyellni:)))))))))))
@frob: nem is szégyellem én! még a bostonit sem.
@Penivaldes:

Szia Peni:)

:) ..hát svéd,kimondani sem merem norvég vonal az játszik?
@Penivaldes:

Részemről: kun, cseh, német, szlovák.
@jöttem: Ja, főleg a szlovák.
@gazoló: sosem tudni, egyébként egy régi rokonom, akit már nem ismerhettem kegyetlenül otthon volt ebben. mindig mesélték, hogy a nénivel sétáltál a Köruton, amikkor rámutatott egy egy emberre, hogy nekünk ő rokonunk, mert az ő dédanyjának a testvérének a lányának az unokahúgának a fiának a fia.
:)
@taga20:

"Megmondtambaszdmegnebaszdmegbaszdmegmegbasztadbaszdmegbaszhatodbaszdmeg!!:))
:)ki fog minket Boli bacni:)
@látjátok feleim szümtükkel:

"És az elinduló eljárásban lehetne bűnügyi jogsegély kereténben megkapni minden konkrét adatot. "

A NAV-nál úgy tudom mindennapos, hogy elindítanak vizsgálatokat, és le is állítanak. Leállítanak ha a vizsgálat nem tárt fel szabálytalanságot, vagy ha fel is tárt, de a NAV nem tudja érvényesíteni a végrehajtást, (Asszem nemrég volt ilyen, egy csomó céget meg is szüntettek).
Szal Horváth András azzal, hogy azt állította, hogy a NAV-nál egy csomó vizsgálatot leállítottak, semmi újat nem mondott.
@frob: bazdmeg! én nem vitatkozom egy ilyen kurva lakájjal, mint te, aki még ezek után is vityafaszán lóg. egy-két név!
mészároslörinc, lázárjános, rogántoni, szíjfaszpéter,...!
itt baszod a rezet és próbálod tisztára sikálni ezeket a gensztereket!!
@frob: má vártam, eszt! nem csalódtam benned, te kibaszott tróger fasz!
mé nem húzol el a kurucinfora?!
@frob: Pont ez a baja Lázárnak hogy Pokorni igazat szolt roluk!

Ugye szolj igazat...

Az is erdekes, hogy PINTERNEK miert nem mert neki menni a Janko?

_________
Pintér beszélt. De még miket!
Amiről a Fideszes sajtó nem beszél.Mi lesz itt az önkormányzati választások után?

vaol.hu/belfold/pinter-szegenyednek-az-emberek-egyre-tobb-lesz-a-buncselekmeny-1239559

PINTÉR SANDOR belügyminiszter a Szolgálati Jogviszonyban Állók Érdekegyeztető Fórumának pénteki ülésén az MTI jelentése szerint a következőket mondta.

„Az országban JELENTŐSEN VISSZA FOG ESNI a vásárlóerő, SZEGÉNYEDNEK az emberek, egyre több olyan jelenség lesz, ami a rendvédelmi szervek nélkül nem lesz megoldható”.

Pintér szerint emiatt EGYRE NAGYOBB LESZ A KORRUPCIÓ, egyre nagyobbak lesznek a gazdasági bűncselekmények, egyre több lesz az utcai bűncselekmény és „nyilvánvaló, hogy egyre több lesz a fegyveres rablástól kezdve minden más”. Mindezek megfékezéséhez elszegényedett rendőrséggel nem lehet nekikezdeni.
___________
@gazoló: csak téged, me a tijed öncélú, az enyém célirányos:))
@taga20:

"haver, neked már az se mond semmit, hogy hülye vagy mint a segg! "

:))))

Mi van IQ bajnok ennyire futja ?

Nem sok.
@taga20: Mi a faszt nem vitatkozol? Ha én valakivel nem vitatkozok akkor nem szólok hozzá b+. Az a nem vitatkozás. Fusztrált vagy b+, de mivel szarrágó vagy, nem pszichológushoz mész.

Írd meg b+, nem hogy nem kívánsz vitatkozni és akkor csak simán elküldenek a picsába és nem vitatkoznak veled. Leírtam én is b+, egy értelmes mondatot, nyilván akkor lehagyom és mindketten jól járunk, mert néha nekem is ki kell engednem a gőzt.

Én egyébként kizárólag a saját érdekeimet védem, elmondanám, hogy kibaszott önző geci vagyok. A fogtechnikus hozzám képest önzetlen kiscserkész.
@taga20: Ki a faszom vagy te, valami liberális ellenőr? Ellenőrzöd ki miért van itt?

Húzzál el te, ez egy blog b+. Tudod mi a blog? Olyan mint a közért, csak itt nem kifliből van hatféle hanem hsz-ből.

Nem igaz, b+, én nevelem a libsit:))))))))
@frob:

Ezt Zázrivec, oppardon Vona Úrnak is ilyen karakánul a szemébe mered mondani?
Kétlem.
Te kis gumigerincű! :)))))))))))))))))))))
@taga20:

A szentté avatásodat fogom kezdeményezni 'semjénelvtársnál:)

Tévedsz,mit 'gondócc Peninél miért érdeklődtem a svéd vonal felől:))
@no_successful2: Csákó b+, ide jár a pszichológus helyett:)))))
@frob: "A ballibsiknél még a "stiklik" is sokszor annyiba kerültek.

Érdemes megnézni a 2002-es és a 2010-es számokat. Mindent, ÁLLAMADÓSSÁG, munkanélküliség, államháztartási hiány, bármi. "

Legalább ne hazudnál mar ilyen átlátszóan te 103 hozzászóláska!

_____
Újabb történelmi csúcson az államadósság

2014. február 27.,

hvg.hu/gazdasag/20140227_Ujabb_tortenelmi_csucson_az_allamadossag/

Februárra 22 934 milliárd forintra hízott a magyar államadósság, a komolyabb januári növekmény után ez újabb TÖRTÉNELMI REKORDot jelent.
_____

Par honapra ra....

2014. június 17.,

Rossz hír jött - új csúcson az államadósság

www.napi.hu/magyar_gazdasag/rossz_hirt_jott_uj_csucson_az_allamadossag.582747.html

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) Zrt. adatai szerint a központi költségvetés adóssága múlt pénteken elérte a 24 673,1 milliárd forintot - AMELY ÚJ TÖRTÉNELMI REKORD.

Egy hét alatt 218 milliárd forinttal, míg január óta összesen 2674,5 milliárd forinttal nőtt az adósság. A teljes államadósság ennél mintegy 600 milliárd forinttal magasabb lehet az önkormányzatok - nem konszolidált - adóssága és a költségvetésen kívüli más adósságnövelő tételek miatt.
@jöttem: Ki a faszom az a Zazvirec? Ismernem kellene?
@egy igazi Ténytár: Na látod ezért kellett volna Gyurcsányodnak 2002-es paraméterekkel vissza adni az államkasszát

Csinált egy kurva nagy adósságot, aztán mutogat vissza az embere, hogy nézzétek, mekkora Orbánnál az államadósság.

Örülünk, hogy az IMF hitelt sikerült visszafizetni, Bajnai, ehy hét alatt felvett volna mégegyet.
@taga20:
Te Taga tesó melyik 'cukinácik lehetnek ezek csak nem a senky(ja nem bocs)budaházzy 'cukináciplüssálatdzsobbikos vérvonal??:))
@frob:

Az. Pontosan az. :)))))))))))))))))))
B+, ilyenkor kell mennem, amikor végre vita van:))))
@frob: "Fusztrált vagy b+,"

Ilyen amikor egy 103 hozzászólású hazug (lásd fentebb) NEM frusztrált ;-)

b+ ezik tucatjával...
"szarrágó vagy, nem pszichológushoz mész."
stb...
@frob: amit itt a haveroddal, avval a iku szakértő no haveroddal nyomtok az kritikán aluli.
vitatkozni olyanokkal lehet, akik az ami itt folyik mo-n, nem magyarázzák, hanem szétszedik.
u.i.: evvel az psziho, orvos dumát hagyd meg a főnöködnek, vityának!
@taga20: Hello öreg. Te meg mit baszod itt a rezet? Nincs még hétvége, húzzál vissza a tokmányaidhoz. :D
@Penivaldes:

Ennyiről tudok. Családfa nincs, mert egyszerű paraszt emberek voltak az őseim.
@gazoló: neked mindenki náci, aki nem azt mondja amit te?
@jöttem: tusé!!!!!! drága hölgyem:)))
@taga20: Most én mit tehetek arról, hogy sokaknak agyára ment az, hogy nem ballibsi kormány van?

Ha valaki anyázik, visszaanyázok, ennyi. Talán ha tükörben látja önmagát, az hat rá.
@frob:
frob 2014.12.18. 17:41:32
@Penivaldes: Az izraelit sem kell szégyellni:)))))))))))
gondolom vágod?
@frob: Te nagy okos, ez 4 evvel GYF utan volt!

Orban szabadságharcai, Matolcsy unorthodoxos ámokfutása, Kosa-Szijjarto forint-döntő államcsődözése és a milliárdos korrupciók után! 4 evvel!

De te csak Gyurcsanyozz...

IMF kölcsön ügyben meg jobb ha hallgatsz! ;-))

________
www.origo.hu/gazdasag/20120427-orban-viktor-az-imf-a-baratunk.html

"Gyors megállapodásban vagyunk érdekeltek az IMF-fel, a legizgalmasabb az eleje lesz a tárgyalásoknak, tisztázunk kell, ki hogyan látja Magyarország helyzetét" - mondta Orbán Viktor a közrádióban péntek reggel.

"Az IMF a mi barátunk" - mondta a kormányfő.

Hozzátette, az IMF egy bank, pénzt ad tagállamoknak kölcsönbe, cserébe pedig garanciákat kér, hogy visszakapja. Az IMF, mint hitelező azt várja, hogy az adósok hajtsák végre azokat az intézkedéseket, amelyek biztosítják a hitel visszafizetését. "Lássuk be, ez egy ésszerű magatartás"-

____________

________
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A bankrendszer lassan egyszintűvé válik, és már szemérmetlenül nyilatkozzák, hogy ez milyen célok érdekében történik.
Mai hír, biztosan olvastad, hogy az MKB-t fel kell tölteni a működőképesség biztosítása miatt. Ez úgy megy végbe, hogy a vételár és a feltőkésítés az állami tulajdonrésznek, 20%-nak felel meg.
További nyilatkozat, hogy később az MKB-t magánkézbe kívánják eladni.
Tehát a tőkehiányos MKB-t az állam gatyába rázza, majd amikor rendben lesz, jön a haver, és bagóért megveszi.
@taga20: Neked meg mibajod szegény gyámoltalan Izraellel? ;)
@taga20: Ne hogy azt mond, hogy nem röhögtél egy jót rajta.

Na ezt a képmutatást nem bírom bennetek "civilekben":))

Na amúgy elhúztam.
@taga20:

megásta a gödröt, a szélére állt. én csak kicsit megpöcköltem. :))))

de jó látni téged!
hiányoztál.
vasárnap gyere! jön imola! már csak 3-t kell aludni. :)))
@Gábris szomszéd: Aki kidagadt nyaki erekkel vonyít az arab gyermeklefejezők mellet az ne tereljen.
@frob: te egyébként, válaszolsz konkrét kérdésekre vagy ne erőlködjünk?
1. mit szósz mészároslőrinchez?
lesz még több is, de most ez.
@Gábris szomszéd:

jólesne egy kis zsidózás?
pfuj!
@toportyánzsóti: Nyomás és keresd tovább a gyógyszered.
@frob: hatig szólt a melód, mehecc, de holnap má valami más melót keress, me ócska volt a produkciód ma, ezé nem alkalmaz a köszpont:)
@jöttem: és mi van, ha mégsem jön? ;)
@jöttem: eszt meg honnan tudod? ez bennfentes információ!
má hiányzik a banya:))
@Mariann19:

Hódolatom a közgáz és kézilabda 'processorassszonynak,Szia Mariann!!

"működőképesség biztosítása"
Ezen szent cél érdekében!!
Állammaffia:((

Tegnap épp tudtunk kézilabdázni:((
Csuti orálmuzsikra Századvéges pubijai rendesen ráborították a szaros bilit előzetes figyelmeztetés nélkül,azóta is csak szétkenni tudta a szart,pincsijei próbálják lenyalogatni de csak mind szarosszájú lett tőle...
@Gábris szomszéd: haver, láttam a héten is kiverted a bíztit itt:)
nálam ne próbálkozz evvel, me nem ugrok!
egyszer volt egy szappanos beszólásod, azóta nem reagálok az ilyen faszságaidra.
@Penivaldes: hm, igen, de csak rövidet, mert nem tom, h mit írtam :)))))))))))
@taga20: olyannal még nem találkoztam szemtől szembe :)))))))))))
@Gábris szomszéd: Logikai panelt még nem találtál artudituka csak terelő áramkört?Nézzél valami szakszervízt a guglin.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: ako, te is olyan vagy, mint kiszeltünci és baukoéva?
na most lelohadtam:)))
@Sir Bates dö Hól:
Nézd, azzal egyet lehet érteni, hogy a politika, a politikusok köre át van szőve a korrupcióval, a hatalommal visszaéléssel függetlenül a pártállástól.

Az viszont csípi a szemem, hogy ez a társaság nagyjából az 5. év végére egy nagyságrenddel tudta felülmúlni korrupcióban, lopásban, klientúra építésben és társadalomrombolásban az előző "nyócat".

Természetesen az ártatlanság vélelme nagyon fontos, de a teljesen nyilvánvaló dolgokat azért ne tagadjuk le. Az a mérhetetlen gazdagodás, amit látunk a fideszes kövületeknél, na az talán szerinted sem normális történet.
Szar egy családjuk lehet ha megvárták, hogy 48-50 éves legyen a puja és csak akkor dobnak nekik össze egy rendes kéglire valót...
@Penivaldes: mesélj húgi! ezek szerint a kiszemelted lehúzta a bugyid.
@taga20:
tegnap mondta boli valakinek.
bennfentes?
ez tetszik.:)))
@toportyánzsóti: Olyasmit neked kell keresni, főleg abban a témában. :)
@Penivaldes: ne etess! mi ez a negatív hozzáállás?
@Gábris szomszéd: Légy féri artuditu,ne terelj te kis arabnyaló.
@egy igazi Ténytár:

Azt tudod, hogy amit az államadósságról írtál, az semmi újat nem tartalmaz ?

Az államháztartási hiányunk 3 %és nem 0 alatti, ami azt jelenti, hogy egy kicsit még mindig többet költünk, mint amennyi befolyik a kasszába.
Magyarul, továbbra is hiteleket kell felvennünk, hogy ezt tartani tudjuk.
Az adósságunk mindig nőni fog. Szám szerinti rekord mindig lesz.
Ami igazából számít, az a GDP arányos államadósság.

De ha ragaszkodsz a szám szerinti adósságalakulásra, vessél pillantást a Medgyessy Gyurcsány Bajnai érára.
E tekintetben, és akkor lehet egy kormányzati ciklus alatti rekordnövekedést emlegetni.
@Penivaldes: először sokat írtam, de elszállt. Majd minnyá megy a re, abban leírom.
@jöttem: bennfentes kereskedés. a fityesz bagázs rendszeresen csinájja.
ezé ne örömködjé:))
@toportyánzsóti: Hülye kérdésekre csak hülye válaszok vannak. Még ezt sem tudod? :)
Na, lassan 45 perce eltűntek a civil fideszimádók. Hát nincs 10órás munkaidő? Ha ezt a nemluxuslázár megtudja, hát lőttek a karácsonyi bónusznak!

Frob az itteniekkel együtt 103szor szólt hozzá másfél év alatt :D

Alvósejt? Alvóreg?

Hinnyekutyafája, hát ekkora a baj?
@taga20:
ne tereljél! :)))))
@toportyánzsóti: Tegnap 200 perc alatt nem jutottunk el addig, hogy miért érdekünk az orosz segg nyalása :D Volt terelés minden irányban, hihetetlen muri volt!!
@ProsTata: azokat az állításokat nem én fogalmaztam meg, hanem a kommentem címzettje... csupán megpróbáltam feloldani a kontradikciót/dichotómiát a két kijelentése közt... mi, szarkazmusbeliek, mindig segítünk annak, aki(nek) segg(ítségre van szüksége)...
@george47:
"Továbbá ennyi trágárul író embert csak itt lehet találni.
Közönségesek, bunkók, primitívek, hőbörgők, kultúrálatlanok."
Ezt a kritikádat biztosan nekem címezted?
15.30 h körül volt három kommentem elég jól stilizált mondatszerkesztésben. Vulgáris kifejezés egy sem volt bennük, még egy lágy pajzán kifejezés sem. Olvasd vissza!
Tudatosan tartom magam a blog szellemiségéhez, politikai és gazdasági kérdésekben nyilvánulok meg, betartom azt a kultúrát, amelyet egy politikai blog megkíván.
Nem értelek! Csupán remélni merem, hogy eltévesztetted a házszámot.
@no_successful2: Te figyu, tudtad, hogy a csökkenő államadósságú országok is 0% feletti költségvetési hiánnyal dolgoznak? :D

Ennyire, tesó?

Nem érted, ugye?
@taga20: majd' mindenki csinálja, akinek van erre lehetősége... c'est la vie...
@Gábris szomszéd: Csak égeted a konstrukciódat artuditu ezekkel a gyenge sutkákkal.
@Mariann19: lehet, hogy ő méshogy érzi, tudod akinek otthon azt mondják, hogy takarodj, az nem érti a kérem fáradj arrébot..
@Mariann19: "Tudatosan tartom magam a blog szellemiségéhez, politikai és gazdasági kérdésekben nyilvánulok meg, betartom azt a kultúrát, amelyet egy politikai blog megkíván."

Ez így van le a kalap előtted. Bárcsak mindenki így tenne.
@toportyánzsóti: Zsótika. Aki itt égeti magát ebben a kérdésben az egyedül te vagy, főleg, hogy ezerszer tisztáztuk a vahabista állatoknak semmi köze az iszlámhoz, sokkal inkább a CIA-hoz és a Moszadhoz. De nyugodtan told tovább a hülyeségeidet. :)
@miva?: Szegény artuditu nem talál már szervízt 88-óta sokat változott a számítástechnika,ezeket a paneleket már senki sem gyártja,pedig az elemi logikai panelja tökre szarrá ment.
@Mariann19: Csodállak is. Ugye 19 éves vagy ;)
@jöttem: jó nem terelek! térgyejjé le:)))
@Gábris szomszéd: Elemi logikai paneled annyit ér mint a csut focianalfabétáé.De nyugodtan told amit tolnod kell.
@Penivaldes: Benjaminája te a varánusznak, ezt nem vitatja senki. Bár érzelmi és erkölcsi érettségben tán esélyed sincs a sok óvodista között, akárhány évesek.
@gazoló:
Szia kedves Gazoló barátom!
Este sokat gondoltam rád a fényes győzelem láttán.
Apatikusan kezdtem nézni, de később belelkesedtem a csodán.
Így legalább továbbra is érdekeltek vagyunk, és nézhetjük szeretett csajainkat.
"Működőképesség biztosítása."
Remélem, az a működőképesség, amire gondolunk, hamarosan bedöglik.
@taga20: mindig az egyszerűbb módszert választod:)))
@Sir Bates dö Hól: a te világodban!
ma reggel, hallgattam a klub rádióban müllerpétert.
övé volt a sziget fele, eladta 160 misiért, pár hónap múlva felhívta gerendaikarcsi, hogy most adja el öt milliárdért. mi legyen?
sziámi aszt mondta, hogy neki 160 misi is kurvasokk.
nem minden a rengeteg pénz!:)
Azért hogy gyümölcsözzön ez a rengeteg idő, amit a kommentsereg végigolvasásával töltöttem, térjünk vissza egy pillanatra a poszt és a fejlemények mezejére!

Most, hogy oroszhon pofára esik keményen, és ami pofáraesés csak egy kellemes emlékű kaland lesz 10 év távlatából visszatekintve - kínai bérek emelkedése, olaj, gáz meghatározó szerepének elsorvadása, stb - felvetődik a kérdés, hogy a társadalmi valóságon mellett a technológiai valósággal is elveszített minden kapcsolatot egy olyan politikai tömb (Fidesz-KDNP + JObbik) akiknek az országában az új világrend legsikeresebb vállalatai közül számosan székhelyüket, gyökerüket Magyarországhoz kötik?

Ez azér igen csinos és burkolt megfogalmazása saját ostobaságuknak, úgy gondolom. Ha erre még tejszínhabként rábiggyesztjük a kommunikációs stílust, amivel a valóság ellen küzdeni szándékoznak, hát bizonyos IQ-szint fölött minőségi humor atyaúristenének tekinthetjük a parlamenti patkó jobb oldalát, mindenféle túlzás nélkül.
@miva?: Szerintem is muris, főleg amikor az elmondottak egyik fületeken be a másikon ki.

@toportyánzsóti: Nem vetted még észre, hogy tök felesleges tovább erőlködnöd.:)
@Penivaldes:
Komolyan mondom, nem értem ezt a kommentelőt.
Ráadásul 2011. óta tag - megnéztem - és engem tisztelt meg az első hozzászólásával.
Kezdek aggódni!
@Penivaldes: Kinél lenne eséltelen egy ilyen sziporkázó elme, drágám :)
@Mariann19: Te áltini, hogyan magyaráznád el a legegyszerűbben egy egybitesnek, hogy miért csökkenhet az államadósság 0% költségvetési hiány fölött is? Nem az a kérdés, hogy pl Bolinak hogyan, hanem hogy 2 egyszerű tőmondatban hogy kell ezt csinálni.
@Gábris szomszéd:
Köszönöm szépen!
Igyekszem.
@miva?: Ha tényleg végigolvastad volna a kommenteket akkor most sem beszélnél sületlenségeket. Na húzzál bele. :)

cink.hu/miert-nem-kivanom-oroszorszag-pusztulasat-1672179095
@Gábris szomszéd: Veled nem vitázom.

Tény-e, hogy 200 perc alatt nem bírtál állandó jelenléted mellett válaszolni arra, hogy miért érdeke Magyarországnak asz orosz barátság?
Most altatási szünet, aztán majd jövök, esetleg méltónak mutatkozom a hófehérlelkű Gábriel soha nem érkező válaszára is :D
@Mariann19:

Hasonlóképp voltam ezzel én is.
'Kábé háttal ülve kezdtem,de hamar érezni lehetett,hogy 'szanaszétdobálták a csajok a korábbi görcsöket és nagyon jót meccseltünk a szőkékkel:)
A jövőre nézve bíztató,hogy versenyben vagyunk a 'nagyokkal:)
A mosonmagyaróvári Tóth Gabriella volt szerintem a legígéretesebb újonc,de remélem jönnek utána a többiek!
@miva?: Olvasd el mondjuk a cinkes írást és egyből rájössz. Utána gyere aztán megdumáljuk. :)
@miva?:
Jó lenne a még egyszer a 19, de számoljál:
/2x19/+15 = ?
Ez a szomorú valóság, de marha jól nézek ki, bár egy kicsit sokba kerül. Kac-kac
"Hanem 2 egyszerű tőmondatban, hogy kell ezt csinálni."
Egy mondatban.
Ordas nagy hazugságokat kell nyomni, és már meg is van a rejtély kulcsa.
A minap írtam nektek egy főcímet az egyik újságból, az is ilyen rejtélyes tartalmú volt.
"Lassul a gazdaság, növekedés várható."
Jót röhögtem kínomban.
@Mariann19:

"Működőképesség megőrzése miatt"='lámpavasraazösszesrésztvevőt:))

Ez az én közgazdasági doktrinám:))
@Gábris szomszéd: angyal, a ruszkiknak kábé annyira meg kéne húzniuk magukat, mint a spanyoloknak vagy az olaszoknak.
sőt, ezek ott vannak, motor és autó versenyző zsenik!
a muzsikoknál van kágébé, meg oligarha, meg mégmi a fasz van? ja olaj meg födgáz, meg egyéb földi jó.
ha az nem lenne, putyin egy retkes muzsik lenne ma!
@gazoló:
Tóth Gabi Németh András kedvence. Nem is csodálom, jó a kis csaj, és még csak 18 éves.
Vérten Orsolyáról mit tudsz? Szerettem.
@gazoló: valószínű boli edzette:)
ezé pörgött föl ennyire:))
@gazoló:
"Lámpavasraazösszesrésztvevőt."
Magvas és egzakt doktrína.
Már csak a megvalósulás pillanataira várunk, és akkor megyünk nézelődni.
@Mariann19: bírom az ötvenes csajokat, nem kell sokat dumálni nekik:))
@Penivaldes:
"Lehet, hogy akar tőled valamit."
Nem vagyok optimista a mai világban.
Pont egy politikai blogon?
És ha skizofrén?
@miva?:

Olvasd el az a cinkes cikket, szépen kérlek! Tegnap 2x hozta ide. :))))
@taga20:
"Nem kell sokat dumálni nekik."
Ejnye! Ezt a korosztály hajkurászod?
Persze, mert nem érsz rá a körítésre, mivel folyton melózol.
@Penivaldes:
"Velem már nem bírna."
Ellenálló vagy?
Én is, csak állampolgári értelemben.
@Mariann19: Kedves Mariann! Az alábbiakra csak most van időm válaszolni.

"Az USA-nak milyen önös érdekeire gondolsz konkrétan?" Netán gazdasági érdekekre Magyarországon, egy lejtmenetben lévő 10 milliós országról?"

A világhatalmi érdekeire gondolok, amit természetesen elsősorban az anyagi érdekek motiválnak, ugyanúgy mint eddig.

"Amennyiben politikai fellépéséről van szó, az nagyon is helyén való. Magyarország is deklarálta a nemzetközi szervezetekbe való belépéskor azokat az értékeket és szabályokat, amelyeket be kell tartani."

Őket nem az ilyesmik érdeklik valójában, hanem csak az, hogy egy adott ország milyen hasznot hajt számukra a világban. Nézd meg mondjuk Szaud-Arábiát. Igazán demokratikus minta állam. :)

"Amennyiben egy ország megsérti azokat, egy nagyhatalom képes csak arra, hogy az ilyen államokat figyelmeztesse arra a fegyelemre, amelyet a kifogásolt ország maga is jóváhagyott."

Hááát nem tudom. Nyilván nem a CIA kínzókamrákra gondoltál, ami gondolom semmiképp sem az alapvető emberi értékek megsértése, pláne nem ok arra, hogy bármilyen nagyhatalom emiatt figyelmeztesse őket.

"Ezeket a kérdéseket csakis semleges nézőpontból szabad megítélni."

Ebben maximálisan egyetértek veled, ezért is írtam korábban azt, hogy az USA csak kommunikációjában értékelvű, miközben valójában csak a saját hasznát nézi minden ország esetében.
@jöttem: Rossz a memóriád. Csak ma hoztam ide és egyszer.:)
@Mariann19: igazad van:)
ehhez mit szósz?
"Jól gondolja meg egy politikai veterán, akár személyes sértődöttségből, akár politikai megfontolásból, hogy bennünket milyen mértékben gyöngít meg, mert azzal saját magát gyöngíti vagy végzi ki. (Lázár János)"
@Gábris szomszéd: százszor-ezerszer gyenge memóriájú barátom. ezerszer!
aki régóta itt marhul, az ismer, mint a rosszpénzt:)
@Mariann19:

Pezsgő behűtve,pukkanhatna már:))

Vértennek térdműtétje volt,többet nem tudok róla!
@taga20:

Bolit nem csak a fogorvosasszisztensek 'fogazzák,már más területeken is tart 'edzéseket?:)
@taga20: Az nem baj, de azt az írást olvasd el te is nyugodtan. Neked sem árt egy kis művelődés. :)
@Gábris szomszéd:
Ahhoz nem fér kétség, hogy a világ működését a pénz és a hatalom összefonódása jellemzi.
Nem térnék ki a véleményem tágabb értelmezésére, inkább másként közelítek.
Egy ország miniszterelnökétől elvárható, hogy kíváló helyzetfelismeréssel válassza meg az irányt a külpolitikában.
Mérlegelje az ország státuszát és lehetőségeit a világban, és úgy járjon el külpolitikájában, hogy az ország a legelőnyösebb helyzetbe kerüljön.
Az USA - függetlenül az első mondatom tartalmától - igenis értékelvű.
Ugyanis a legdemokratikusabb berendezkedésű
állam, ezért el kell fogadni, hogy fellép nagyságánál fogva is az értékek betartása érdekében.
@Gábris szomszéd:

Elnézést.
A másik posztban jenőkét kínáltad meg vele 8.03-kor. :)
@taga20:
Nem tudom mi lesz ebből a Lázár-Pokorni összecsapásból, ma mindenki ezt elemzi.
Olyat is megfogalmaztak, hogy Lázár a végnapjait éli, holott Orbán kedvence.
Saját magukat robbantják fel, biztosan tanultak a szociktól.
@gazoló:
Te pezsgőt, én gint tonikkal.
Akkor Vértenre még lehet számítani.
Nagyon jó, megbízható játékos egyenletes teljesítményekkel.
@taga20: amennyiben eltekintünk áutszijderségemtől az intelligenciával kapcyolatosan, még mindig hivatkozhatom fáradtságomra, hogy nem sikerült megtalálnom a koherenciát véleményem és példád közt:-)...
@Sir Bates dö Hól: najó, ako.
én mondtam bennfentes, te mondtad mindenki eszt teszi, aki odaér( ilyen az élet-szerinted), én mondtam, hogy hallottam müllerpétert reggel ötharminc felé és szerintem van ilyen is.
kérdésem, mi a faszt nem értesz ezen?
:)
@Mariann19: "Mérlegelje az ország státuszát és lehetőségeit a világban, és úgy járjon el külpolitikájában, hogy az ország a legelőnyösebb helyzetbe kerüljön."

és akkor ez csak egyirányú lehet? Tehát ha egy vezető úgy gondolja, hogy az egyik nagyhatalommal jóba kell legyen (USA) akkor az előnyös, de ha egy másikkal is jóba akar lenni (Oroszország) akkor egyből pincsivé válik?

"Az USA - függetlenül az első mondatom tartalmától - igenis értékelvű."

Továbbra is tartom, hogy csak szavakban, kül és katonapolitikájában pedig véresen haszonelvű.

"Ugyanis a legdemokratikusabb berendezkedésű
állam, ezért el kell fogadni, hogy fellép nagyságánál fogva is az értékek betartása érdekében."

Erről korábban már taglaltunk egy érdekes tanulmányt, gondolom emlékszel még rá.

valodidemokraciatmost.blog.hu/2014/04/20/usa_oligarchia_kapitalizmus_egyenlotlenseg

www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/10769041/The-US-is-an-oligarchy-study-concludes.html

Másrészt ha neki szabad fellépni az általa helyesnek tartott értékek mentén, miért ne léphetne akkor fel más ország is az általa helyesnek ítéltek mellett?

Ja és egy remek komment jut még eszembe erről:

"Ha mondjuk az oroszok szerveznének Mexikóba egy puccsot, amivel egy amerikaellenes koalíció jut hatalomra, a jenkik hamarabb átlépnék a határt, minthogy kimondod: "checks and balances". :)"
@Sir Bates dö Hól: na most felejtsd el a kotelezo szerenyseget, elo a bagarollal, fenyezd magad, mert nagy az olvasottsagod, hiszen a gedeont visszafele is felmondod fejbol.
Hogy mi lesz ebböl ? Pi ...n lesznek rugva a vidéki haràcsoló PARASZT PROLIK ès bucsuzhatnak a hajo ora földek erdök budai lakás ( ez kell a falusi bunkónak ) stb stb.
@taga20: mindjárt letérdelek én aztán nézhetsz
@Mariann19: "Egy ország miniszterelnökétől elvárható, hogy kíváló helyzetfelismeréssel válassza meg az irányt a külpolitikában. 
Mérlegelje az ország státuszát és lehetőségeit a világban, és úgy járjon el külpolitikájában, hogy az ország a legelőnyösebb helyzetbe kerüljön."

Tehát támogatjuk horthyt és a numerus clausust az első és második bécsi döntést figyelembe véve?...
Valamint kádárt és münnichet a legvidámabb barak létrehozása miatt?...

"Az USA - függetlenül az első mondatom tartalmától - igenis értékelvű."

Az, hogy ki mit tekint értéknek, az szerintem kultúrkör függő...
@Penivaldes: 3 és 5@jöttem: Van az a karakter ugye, aki mindenre operettáriákkal válaszol :D

Én nem arra vagyok kíváncsi, hogy mások szerint miért, hanem hogy mondja el ő nekünk, akiket azért elég jól ismer, hogy nekünk ez miért jó, és majd mi reagálhatunk, hogy esetleg ezért nekem nem szeretném, hogy jó legyen. Egyébként olvastam én ezt is, meg sok mást is, és tudom, hogy vannak érvek egy ilyen irányú korrekt politika mellett, de egy KGBéla meg Orbán fémjelezte sumsus mellett nincsenek :D
Üdv! Lemaradtam valamiről?
Olvasom, megint győztünk... :(

"Mélyrepülésben a magyar oktatás

Nemcsak a PISA-tesztek alapján lehet következtetni arra, hogy komoly problémák vannak a magyar oktatási rendszerben, hanem a World Talent Ranking legfrissebb listája is alátámasztja, hogy a magyar oktatás nem versenyképes. Miközben 10 évvel ezelőtt még az előkelő 16. helyet foglalta el hazánk, versenyben olyan országokkal, mint például Németország, addig a legfrissebb kutatások alapján az 51. helyre csúsztunk vissza a 60 országot tömörítő listán, olyan országok szintjére, mint például Mexikó, Oroszország, vagy India."
index.hu/index2/#bloghu/tenytar/2014/12/18/melyrepulesben_a_magyar_oktatas_szinvonala
@miva?:

Ezzel én is így vagyok. Linkekkel/cikkekkel nem lehet vitatkozni.
@Mariann19: "Egy ország miniszterelnökétől elvárható, hogy kíváló helyzetfelismeréssel válassza meg az irányt a külpolitikában. 
Mérlegelje az ország státuszát és lehetőségeit a világban, és úgy járjon el külpolitikájában, hogy az ország a legelőnyösebb helyzetbe kerüljön."

Tehát elismerjük horthyt és a numerus clausus szükségességét az első és második bécsi döntést figyelembe véve?...

"Az USA - függetlenül az első mondatom tartalmától - igenis értékelvű."

Szerintem az, hogy ku mit tekint értéknek, az nagyban kultúrkör függő...
Halihó!

Az volt már, hogy: "Habony Árpád beperli azt, aki megsérti a jó hírnevét"

"A miniszterelnök nem hivatalos tanácsadójának jogi képviselője közleményében azt írta, hogy az ügyfele határozottan visszautasít minden olyan, a médiában megjelenő, ügyfelére vonatkozó állítást és híresztelést,

„amely azt a hamis látszatot kelti, hogy nem rendelkezik a megélhetését biztosító törvényes és nyomon követhető jövedelemmel”."

444.hu/2014/12/18/habony-arpad-beperli-azt-aki-megserti-a-jo-hirnevet/

Én csak arra lennék kíváncsi (ilyen természetem van), hogy miért nem egyszerűbb megmutatni az adóbevallását??? Miért egyszerűbb ma bármit is erőből (függetlenül a személytől) megoldani?
@Sir Bates dö Hól: "Tehát támogatjuk... kádárt és münnichet a legvidámabb barak létrehozása miatt?..."

és persze a jaltai és a potsdami tárgyalások "eredményeit" is, ahol az USA és a nyugat vígan odadobott minket néhány évtizedre a komcsiknak. :(
Egyik jobb, mint a másik... yoda-fílingem van...
Megjelent a háborús retorika. Többen kérdezték a Cink hozzászólói közül, vajon milyen értesülésekre támaszkodik Lázár János?

"Ha Ukrajnában háború lesz, akkor nálunk nem a konszolidált kormányzás időszaka következik, "Mert akkor nem konszolidáció lesz, hanem válságkormányzás, ami háborús logika alapján működik." Lázár szerint a lehetségesek közül a háború a legvalószínűbb forgatókönyv."

cink.hu/lazar-haborus-valsagkormanyzas-johet-2015-ben-1672637289
@Sir Bates dö Hól: "Mérlegelje az ország státuszát és lehetőségeit a világban, és úgy járjon el külpolitikájában, hogy az ország a legelőnyösebb helyzetbe kerüljön."

Tehát támogatjuk horthyt és a numerus clausust az első és második bécsi döntést figyelembe véve?... "
mi ez a marhaság?
"amennyiben a kormány végre szeretne valami érdemi dolgot tenni az ügyben az információk alapján, amik eddig is a rendelkezésére álltak." - írja a szerző. No, itt bukik meg az egész. Könyörgöm, valaki mondja már meg tőlük, mik azok az információk? Most nem a baloldal sirámlistájára gondolok, hogy jaj, trafikmutyi meg stadion stb., hanem hogy egy konkrét személy a BTK. egy konkrét pontjába ütköző bűncselekményt követett el, és ezt a gyanút ez és ez a bizonyíték alapozza meg. Van ilyen? Nincs? Na, ez a baj. Mert az átlagembernek ez a fingfűrészelés így már kezd nagyon unalmassá válni. Egy-kétezer embert fel lehet vele hergelni, hogy tüntessen, de ennyi. És elhiszem, hogy Amerikának elég, hogy sakkban tartja Orbánt, de nekünk magyaroknak nem ez a fontos.
@Gábris szomszéd: viszont elítéljük ratkót, mert szülédnek nem volt választási lehetősége...
@jöttem:

akkor jön a szükségállapot, kijárási tilalom, rögtönítélő bíróság, meg a rendeleti kormányzás?

Már épp kérni akartam...
@jöttem: Ebben reménykednek, csak ugye mi kell a háborúhoz? Spenót, spenót és spenót, az meg nem nagyon van oroszéknál :D

Pedig a statárium leegyszerűsítené a problémákat Lázáréknak :D
Magyarán, ha valakinek igazán érdeke az ukrajnai háború, az pont a Fidesz - Jobbik páros :D
@fzs.1933:

Várjuk meg a holnapi igehirdetést. Aztán okosabbak leszünk. Ha OV-nak ez a terve, biztos szóba hozza. Meg akarja magyarázni a népnek.
@taga20: a "faszt" értem... müller ebben a szituációban mitől volt bennfentes?...
@Sir Galahad:

mit szeretnél?

AG NEM hozhat nyilvánosságra ilyen adatokat és szinte biztos vagyok abban is, hogy jogköre sincs feljelentést tenni.
A magyar kormánynak és a magyar hatóságoknak lenne kötelességük kivizsgálni, hogy az állítólagosan átadott iratok milyen bűncselekményeket tartalmaznak.

Egyelőre a magyar kormány szarabbul áll szavahihetőségben, mint AG.
@taga20: Nem érted? Arra utalt nagyon helyesen, hogy ezek alapján az ország akkori vezetése szintén úgy gondolhatta "hogy kíválló helyzetfelismeréssel választja meg az irányt a külpolitikában."
Kb. mint a mostaniak, ha csatlósként ne adja Isten háborúba kell sodródnunk Oroszországgal szemben, szerepet vállalva egy olyan konfliktusban, amelynek egyedüli valós célja az amerikai érdekszféra kiterjesztése Európában.
@Sir Galahad: te barom! forog a sírjában szörgelehed, me te szórod a szart!
@jöttem:

télleg, erre nem gondoltam.

Igaz, holnap már nincs suli -> nem fogom tudni hallagatni...
Ó be kár! :)
@taga20: én egy kérdésnek gondolnám...
@miva?:

Ezzel riogatja az embereket hónapok óta. Mi is kaptunk belőle ízelítőt néhányszor. :))
@Sir Bates dö Hól: Volt de az ősöket szerintem hanyagoljuk, főleg, hogy az egyik már nincs is velünk. :(
@parti_giano: mióta muszlimzsidó lettem mindenképpen...
@Gábris szomszéd:

tudod, ebben az érdekszféra dologban még mindig inkább lennék az usákoké, mint putyinéké.

Szerintem ez már csak ízlés kérdése, arról meg már kár vitázni...
@Sir Bates dö Hól: Tudod FAB első számú alapszabálya. Gyerkőcöket és szülőket semmilyen okból sem basztatjuk. Nem illik elfelejteni.
@fzs.1933:

Akkor ki ne hagyd a kv-t! Hallgatni nem bírnám. Olvasni szoktam.
@jöttem: Az elmúlt25 év legnagyobb pofáraesése közepette megy a terror, ez több mint vicc :D
@jöttem:

ezek szerint putyin múltkor azért hívta viktort, hogy megmondja:
az ortodox újév után balhé lesz...
@Sir Bates dö Hól: eszt most komolyan kérdezed vagy csak szivacc?
sír, bazdmeg. sziámi arra volt példám, hogy nem mindenki szopja le magát pár misiért, mint lázár vagy rogán vagy ez az új titán habony, az 1000 euros retíküljével!
zöd?:)
@fzs.1933: "a magyar hatóságoknak lenne kötelességük kivizsgálni, hogy az állítólagosan átadott iratok milyen bűncselekményeket tartalmaznak" - hát igen, pont ez a baj, hogy állítólagosan. Vagy átadtak ilyet, vagy nem. Senki sem tud semmi konkrétumot. Nem unalmas ez így nem tudom, hanyadik hete?
@fzs.1933: Jó fej vagy te amúgy csak ebben az esetben le vagy kissé maradva. Ott már nem arról lesz szó, hogy melyik érdekszférában szeretnél inkább élni, hanem arról, hogy halni hol fogunk.:(
@Gábris szomszéd: interperszonális relációid státusza nem éri el az ingerküszöböm (hidegen hagy)... gondolom a rulrtten is mindig a nullát erőlteti a mutter...
@Sir Galahad:

Egyelőre a magyar kormány szarabbul áll nálam szavahihetőségben, mint AG.
@Gábris szomszéd:
Az USA és Oroszország ellenérdekelt felekként szerepelnek a világpolitikában.
Ebben a közegben Magyarország a NATO és az eu mellett kötelezte el magát, tudomásul véve az egységes értékeket.
Ilyen összefüggésben nem lehet két lovat megülni, mivel a szövetséges államokkal szemben kell a kötelezettségeket megtenni.
Leegyszerűsítve így néz ki a dolog.
@taga20: főleg, ha csak egy gyík tulajdonosa és nem anakondája van...
na, jó, legyen... :-)
@Sir Galahad:

valahol igazad van. Már én is unom, hogy nem történik(?) semmi!
Maiann19-nek válaszolnék.
A megjegyzésem nem személy szerint a Mariann19-nek szántam. A belépéshez egyik hozzászólásra rákattintottam. Elnézést, de már senkiét nem olvasom el, mert nem tartom a beírók javát erre érdemesnek.
Általánosságban: olyan mocskolódó áradat ömlik szinte minden témában. Olyan indulatok szabadultak el, melyek csak a nyilvános gyűlölködéshez vezetnek, ahol ész érvek, a másik végig hallgatása reménytelen, illúzió. Olyanok hőbörögnek, akik meg sem akarják érteni, meg sem akarják hallani a más véleményeket. Olyan mértékűek az agresszív megnyilvánulások, amelyekkel szemben a józan, higgadt ember csak szörnyülködik és válasza sincs rá.
Úgy látszik ez az ország kárhozatra van ítélve saját népe által. Nincs nemzeti identitástudat, a pénz az úr és ha külföldről támadják az országot, még nekik adnak igazat....
A jelenlegi állapotok -olyan, mint egy rossz házasság, melyben az egyik fél állandóan bizonyítani akarja, hogy a másik fél a hibás, szidja minden percben, miközben maga is az, mert minden két félen múlik... Hibát mindenki el tud követni, nem is egyszer, azonban az nem jogosít fel senkit, hogy túl menjen a kulturált szópárbajon és fenyegetőzzön, sőt a tettlegesség is előjöjjön.
Mit akarnak egyesek? Polgárháborút, idegen beavatkozással? Csak azért, mert több minden nem tetszik? Ötven olyan évet élt le egy olyan generáció (az enyém), melynek nem lehetett saját véleménye a rendszerrel szemben, mert akkor várhatta a következményeit. Ma van szólásszabadság, szabad véleménynyilvánítás, lehet szervezkedni. Lehet politizálni is. De az nem jelentheti, hogy primitív, közönséges, trágár kifejezéseket használjanak a legnagyobb nyilvánosság előtt.
Ezeknek a fórumoknak sem kellene korlátlanul megengedni a durva hozzászólásokat!
Meglehetősen toleráns ember ellenére el is határoztam, hogy nem fejtem ki véleményem ezeken a fórumokon, mert azok a válaszok, melyeket korábban kaptam, olyan primitívek, tiszteletlenek, felháborítóak voltak, hogy nyoma sem volt emberi gondolkodásnak, csupán állati agressziónak.
Ami a témát konkrétan érinti: "bagoly mondja verébnek: nagyfejű" Az országot nem az Orbán-kormány adta el, privatizálta el. Többszörös energia kell ahhoz, hogy az ország talpra álljon, a maga lábára, nem kiszolgáltatva mások kénye-kedvének.
@george47
@Gábris szomszéd: ANGYAL A KURVAANYÁDAT!
vegyél má vissza a putyin szaros szádból!
mi kell még neked a bukáshoz?
oroszország egy kibaszott szar tajga, ha nem lenne olaja és gáza, ako egy mongolia lenne!
mi a faszra vagy büszke? gogolra, csajkovszkire, szaharovra? rájuk lehetnél, de te putyinra és a kágébélára vagy!
@george47:

" Az országot nem az Orbán-kormány adta el, privatizálta el."

Ez igaz. Az Orbán-kormány mindent megtart. Magának.
@Sir Galahad:

Nézd! Normális országban, ha egy ilyen pozícióban lévő /NAV elnökről van szó/ személyre a gyanú árnyéka vetül, az lemond. Mindenféle kecmec nélkül.
Ő kér vizsgálatot, hogy bebizonyítsa az ártatlanságát.
Amennyiben az ügyészség elkezdene nyomozni, kikérhetnék az USA-tól a bizonyítékokat. Meg is kapnák.
Ha én lennék a NAV elnök helyében, ezt tenném. Persze abban, az esetben, ha nem lennék sáros.
A nyomozás lezárása után kiderülne az ártatlanságom. Aztán beperelném fél Amerikát.

Normális országban ez történne.
De itt megy majd 3 hónapja a hőbörgés. Kenik a mocskot jobbra-balra.
Már a kétéves gyereknek is világos, hogy Vida sáros. Vele együtt a fél kormány. Ezért megy a cirkusz.
@Sir Bates dö Hól:
"Ki mit tekint értéknek, az nagyban kultúrfüggő."
Vitánkban az értéknek politikai tartalma van, és a beszélgetés tárgya nem a fogalom önmagában való értelmezése, hanem az értékek betartása.
Az értéket mo. már akkor tudomásul vette, amikor
elkötelezte magát az ismert nemzetközi szervezetnél.
Az érték fogalmának meghatározásába nem megyek bele, mert te ebben /is/ jobb vagy nálam, minek tegyem ki magam egy vesztes poziciónak?
@Mariann19: "Ilyen összefüggésben nem lehet két lovat megülni, mivel a szövetséges államokkal szemben kell a kötelezettségeket megtenni."

Tehát aki most a béke és egy háborúból való kimaradás mellett érvel az áruló, de aki ugyanezt tette mondjuk a II VH előtt az békeszerető hazafi volt?

Tudod csak azért kérdem mert akkor is egy katonai (tengely) szövetség tagjai voltunk és akkor is épp a ruszkikat készültünk lerohanni "magasztos" elvek mentén és semmiképp sem az orosz ásványkincsek, nyersanyagok és erőforrások végett. :)
@Sir Bates dö Hól: Pedig a vincentes cikkről még szívesen meghallgatnám a véleményed. :)
@miva?:

"Most, hogy oroszhon pofára esik keményen(?????????????????????????????????????), és ami pofáraesés csak egy kellemes emlékű kaland lesz 10 év távlatából visszatekintve(????) - kínai bérek emelkedése, olaj, gáz meghatározó szerepének elsorvadása, stb"

görhöccipucci maszti loksi buksi takatika kokomottó ottó lottó pörkönce kohornya burgonya kaka y dsezsa kloáka

brühüyyy
@miva?:

Minél nagyobb az elnyomás, annál nagyobb az ellenállás. Ezt ne felejtsd el!
@george47: segítek a sok mocskolódóval szemben. ennyi faszságot csak egy-két fityesztroll hord itt össze.
na mingyá könnyebb, rám mindig számíthacc:))
fzs1933
Úgy látom, bármilyen válasz értelmetlen. Hol él?
csak egy-két példa: Orbán nyúlta le a MOTiM-ot (Gy.F),
még mindig nem tudjuk, honnan vannak sok százmilliói az MSZP volt alelnökének (a jövedelméből) stb.
@Rodeo36: hol voltál te..?:)
ruszkik szopóágon vannak, ne erőlködj, me megint a nővérkék ápolnak le:))))
@fzs.1933:
Az volt a legérdekesebb, hogy a Kreml szivárogtatta ki.
Miért volt fontos a Kreml-nek kiszivárogtatni ezt a telefonbeszélgetést?
Kinek akartak üzenni, és mit?
Sok érdekes kérdés van itt.
@taga20: B+ öreg ne engedd elgurulni a gyógyszered. Vedd ki végre a kezed a biliből. Mikor esik már le a tantuszod, hogy az amcsik nem azért nyomulnak a ruszkik felé, mert meg akarják menteni az esztergapadjaidat. :)
taga
Na ez az!
Kérlek, inkább moss többször fogat, ha egyáltalán mosol!
És felejts el, mert számomra csak rossz levegő vagy
@george47: kurvaanyád mészaroslörinc!
@Gábris szomszéd: ad1) egy dns-szortírozó ne óbégasson, ahogy a kurva se, ha baszni viszik; ad2) ki tett most ilyet?... mert én nem (te voltál a tárgy, nem anyád... gedeon-masa visszavág, ugye?...)
@Sir Bates dö Hól: na latod, ha meg osszeszurod a levet egy eszkimo novel, akar fokaidomar is lehetsz svalbardon.
@Gábris szomszéd: Ezek még azt sem ismerik fel, hogy az oroszokkal nem jóban lenni, rossz.

Azt írja az egyik: "Az USA értékelvű". 20 éves kamu.
@Gábris szomszéd: haver, ne rubelbe kérd, hanem dollárba a fizut!
és még díjat se kérek ezé a tanácsér:))
mondtam má párszor, hogy engem haggyá a marhaságaiddal, drága barátom!
@taga20: Miért nem olvasol, ha értesz magyarul? :)

"Azt látom, hogy a Putyin- és Orbán-ellenes gondolkodók körében – ez a két halmaz kb. egybeesik Magyarországon, mióta a Miniszterelnök Úr az Elnök Úrral barátkozik paksilag és különben is – tetőfokára hág az örömködés az e heti sajnálatos események szárba szökkenése óta. Ezt természetesnek tartom: mindig jó a buli, ha az ellenség szopik. Nekem mégsincs kedvem csatlakozni a demokratikus tömegekhez ebben az ügyben. Miért is?
Legalább két okból. Az egyik: nincs olyan, hogy Oroszország nincs. A másik: Oroszország nélkül nincs erős Európa.
Sokan már egy vinnyogó, megtépett, nyüszítő szerencsétlent látnának szívesen a sarokban, én viszont most, szerda délután arra sem mernék fogadni, hogy a válság – ha krachba torkollik is – egyáltalán megrendíti Putyint. A szisztéma annyira erős és annyira egyember-centrikus, hogy nem a tőzsdének és a rubelnek, de a fél világnak kellene összedőlnie, hogy maga Vlagyimir Vlagyimirovics egykettőre elbukjon.
A fél világnak mi is része vagyunk. A fél világnak az egész Európai Unió része.
Nem véletlen, hogy a nyugati politika sem üt most teljes erőből, hanem egyensúlyoz és gondolkodik. Ami túl nagy, hatalmasat puffan. Beleremeg a föld."

Kezded már sejteni miről van szó valójában vagy továbbra is megmaradsz a betáplált lyukkártyás programod felmondásában? :)
@george47:
hagyd békén tagát! ő ilyen, így szeretjük. megdöbbennénk, ha holnaptól szóvirágokban, modorosan beszélne. sőt! rosszul is esne nekünk.

szóval, el a mancsokkal tagától!!!
inforadio.hu/hir/gazdasag/hir-690040

Az orosz embargó hatásai európára és azon belül Mo.-ra.

Persze aki képes elolvasni.
@♔bаtyu♔: bakker itt van batyu!!!!!!
pár nappal ezelőtt veled álmodtam.
egy stadionban voltunk, és batyu evtársat ki akarták végezni a fityeszesek, én közbe léptem, és mindketten fejbe lettünk lőve:) pech.
@parti_giano: Te ki a faszom vagy? Kérdezett valaki?

Először köszönj paraszt, utána dumálhatunk.
@taga20: Remélem, nem válik valóra:)))
"Nem lesz lázadás a Fideszben, amíg a vezetői úgy gondolják, Orbán a pártból kilépve, másik pártot szervezve, meg tudná verni őket – ez derül ki többek között abból az interjúból, amit Török Gábor adott a hvg.hu-nak."
@Sir Bates dö Hól: Sok mostanában a joint és nem emlékszel, hogy mit írtál egy két kommenttel korábban? Amúgy már abban is megegyeztünk, hogy te sem emlegeted anyádat. Már erre sem emlékszel? :)
@george47: anyám, te faszabb vagy, mint egy fasz!
mosok fogat, vécékefével.
ha elhúzol innen, ako elfelejtelek, me mintha múlt héten, talán szeptemberben se voltál itt droid.
A KURVAANYÁDAT TE SZEMÉT TROLL, HOGY MERSZ ITT BÁRKIT SZÁMON KÉRNI!!!
nem vagyok ideges csak türelmetlen:)))
@george47:
Jó, rendben, eszerint véletlenszerű volt a megszólításod.
"A jelenlegi állapotok olyanok, mint a rossz házasság, melyben az egyik fél állandóan bizonyítani akarja, hogy a másik fél a hibás, miközben maga is az, mert minden két félen múlik."
Hibás a hasonlatod.
A rossz házasságban lévő viták két egyenjogú partner között zajlanak, nincs alá és fölé rendeltségi viszony, és ami az alapvetés, ellenérdekeltség áll fenn a felek között.
A mi országunkban elméletileg közös az érdekeltség, az ország felvirágoztatása és a népjólét megteremtése. Ennek teljesítésére a nép - mint az egyik fél - megbízást ad a kormánynak, amely ezt nem teljesíti. A népet, mint megbízót maga alá gyűri, a megbízást nem teljesíti.
Ez olyan, mint a munkaviszony. Amennyiben hibás a teljesítmény, a megbízott munkavállalót fel kell menteni a munkavégzés alól.
A folyamatos hibás teljesítést nem tolerálja a nép, és hangot ad a bírálatának. Ez zajlik most nálunk.
Az, hogy ki milyen stílusban adja közre a véleményét, lehet kritika tárgya, nem vitatom.
Azonban a lényeg a tartalom. Azon érdemes vitatkozni még akkor is, ha az álláspontok nem egyeznek meg elsőre.
@♔bаtyu♔: Itt elég sokan híresek az értő olvasásról, főleg ha a valóságról van szó.:)
@Gábris szomszéd: angyal értelmes vagy? érted amit írtam? ako mi a faszt akarsz?
ja,:)
@george47:
Tudod ezt a hangnemromlást lehet ugyan kárhoztatni, viszont egyenes következménye annak, ha a jobboldal kisajátítja a nemzet fogalmát, és kizárja az ország másik felét ebből a fogalomból, ha egyoldalú Horthy-nosztalgia szerint nem előre, hanem évszázaddal vissza akarják alakítani a politikai rendszert - és közben nem hagynak ellenük más lehetőséget, mint az utcai politizálást. Az utcán meg az "útszéli" hangnem dívik.
Röviden: Sípol a kukta - és abból előbb-utóbb robbanás lesz. Akkor ne a szelepet kárhoztasd!
taga
egyre finomabb vagy, szeretnivaló! Ez a bizonyítvány egyelőre EGYES!
@taga20:
Lorem ipsum dolor sit amet, alterum delicatissimi vim ne, vivendum abhorreant est id. Nec id reque tantas consetetur. Case repudiandae vim ei. An has unum possim docendi, mel quas adolescens ei. Inimicus percipitur has et, eam laudem labitur ea, postea graecis ex quo.

Ea vocent signiferumque vis, pri cu eius impedit. Vis ad nobis minimum, vim te fugit placerat legendos, dicunt impetus ponderum sit et. Novum sadipscing ad nec. Eos mazim graeco bonorum ad, an sit esse tempor salutandi. Te quodsi molestiae est.

Mediocrem constituto ea qui, ea aperiri suavitate usu, ex vel erat falli choro. Perfecto omittantur complectitur ea duo, modo tritani eruditi eam ad, pro fastidii voluptatum ad. Cu mel vitae conceptam. Meis justo elitr ne vim, sale aperiam et vix, ea vix hendrerit consectetuer.

Vidisse denique omittam sed ne, liber labitur ut eam. Pro ea tacimates accusamus evertitur, est soluta sapientem expetendis ea, an ullum voluptua mediocrem has. Ne errem regione maiestatis mel, et illud persius singulis vim. Sea dicam legimus qualisque eu, etiam petentium mel an. Eu mea gubergren moderatius, iudico suavitate cum no. Te scripta oportere vis, ius ad solum sensibus molestiae.

Praesent principes nam te. Salutatus prodesset adolescens ius ne, vix scripta gloriatur accommodare no, pri solet facilis disputando ut. Ut mel soluta latine officiis, et nisl unum mucius ius, et sit brute aliquip persecuti. Est ludus inermis perfecto ex, commodo omittam at sea. Sed cu quis autem viderer, vis causae vocent cu. Ea odio purto vim, et est nisl erat ferri.

brühüyyy
@taga20: Öreg B+ meg. Neked akkor lenne itt véged mint a botnak, ha FAB beállítana a szerveren egy trágár szavak szűrése opciót. Utána sok kommentedben max. csak az írásjelek jelennének meg. Vegyé vissza mert vannak itt érzékenyebb emberek is. :)
@♔bаtyu♔:

Mi lesz Pokornival és Kövér Lászlóval? Nekik megbocsájtják a kritikát?
Eddig azt hittem, Kövérnek erősebb pozíciója van a pártban, mint Lázárnak.
@♔bаtyu♔: mé ki az a törökgábor(persze tudom), nosztredámusz??:))
kekex
És tudod, hogy a kuktát ki tette fel a tűzre?
Mert én nem...
@Gábris szomszéd:

Küldjél neki cukiságot. Olyan képes idézetet a szeretetről. Attól biztosan megszelídül. :))
@taga20: én is hallottam sziámit, de nekem erről egész más jutott eszembe.
gerendai, nagyon jól ismerte sziámit, és az ő pénzhez való viszonyát.
mikor érkezett az ötmilliárdos ajánlat?
gábris szomszéd
Csak így tovább!
@Rodeo36: öreg, a kurvaanyád! én is oda tudnálak tenni valahová. pl. illeszt be eszt a betétet. megbuknál és ott röhögnék.(nem, én nem vagyok ilyen tróger)
te is tudod, én is tudom, hogy nem tudok portugálul.
akartalak cubáról kérdezni, de nem.
@jöttem: Jut eszembe a parlamentnél lévő Bethlehem sorsáról értesültél már a 16-i tüntetés után? Tudod ezt csak azért kérdem mert említetted, hogy sok kérdésben te inkább konzervatív vagy a liberális helyett. :)

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=80725
@jöttem: Igen legyél oly drága. Te sokkal jobb hatással vagy rá, már a finom női lelked okán is. :)
@Mariann19: véleményed nem teljesen osztom abban a twkintetben, hogy joga és kötelessége a transzatlanti kultúrkörnek akarata ellenére boldogítani mindenkit... le kellene vetkőzni a gyarmatosítás korának paternalizmusát... szerintem (bár ezt nem kérdezted:-)...)
@george47:

ha jól viselkedsz, szidod vele a mocskos usát, rettegsz a háborútól, akkor te is kaphatsz tőle cukiságokat.
pozitív gondolatokat, csodálatos képekkel.
hidd el, megéri! :)))))
@taga20: Nehogy azt mond nekem, hogy már a cinken is putyinfasszopók írogatnak. :)
@Gábris szomszéd: angyal, neked ako lenne itt véged, ha a nyál miatt kibaszna fab embereket, ako nem is ismernélek.
szerintem fab vágja, hogy ki a trógerebb kettőnk között, de bírom a retardált burádat, csak haggyá lécci!
persze pinákkal zaklathacc:)))
@jöttem: Egyrészt nem szidom, csak elmondom róluk is a véleményem. A háborútól meg minden épeszű ember csak retteghet.
@jöttem: Szerintem te összetévesztesz valami fideszes potentáttal. Most akkor én is kérdezzem meg, mi van Feri seggén azzal a kurva nagy pattanással?

Én mondjuk, Kövért nagyon csípem, neki drukkolok.
@punkfrog: semmi olyan infom nincs ami egy belső körből jött. müllerpéter aszt mondta, hogy mikor eladta a felerészét, ako kapott 160milliót. pár hónapra rá megvették(vagy ajánlatot kaptak öt milliárdra), a szigetet.
ha szarok az információim, bocs.
@parti_giano: ehhez hacsaturjánnak is lesz egy-két szava...
@taga20: Na igen, nem egy Aczél Endre. de azért elolvashatod.