Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.12.18. 08:43 Fabius

Goodfriend: Orbán legyen végre férfi!

Címkék: fidesz korrupció kitiltási botrány

Ez a mi legjobb barátunk, André megint belecsapott a lecsóba, had fröcsköljön a szaftja szerteszét. Ráadásul egyben olyan könnyed, elegáns mozdulattal vágta szájon Viktor Orbánovicsot, hogy azt tanítani fogják a Nemzetközi Diktátorszívató Intézet "Parádésan pukkaszd a pökhendi pukkancsot" szemináriumán. 

Szóval az volt, hogy a sifferandrás tájékoztatási kérelmére Goodfriend aszonta:

"Amennyiben a birtokukban levő információ áttekintését követően a magyar kormány arra a következtetésre jut, hogy bűncselekmény kivizsgálására sort kell keríteni, és ehhez a vízumügyletekkel kapcsolatosan konkrét információt igényel, az információt a kölcsönös jogi segítségnyújtási szerződés keretén belül kikérheti."

Teccikéteni, ugye? Ettől nyíltabban, egyszerűbben nem lehet megmondani, hogy átadják a bizonyítékokat, amennyiben a kormány végre szeretne valami érdemi dolgot tenni az ügyben az információk alapján, amik eddig is a rendelkezésére álltak. Hőzönghetett volna, hogy Orbán végre legyen férfi (!!!!) álljon ki és ne csak rinyáljon, hogy rettenetes análfűrésznek lennék áldozata ha leleplezném a környezetemben lévő korrupt szarokat, és az ánusz-szüzességem többet ér a saját és az ország becsületénél. Tele van Brútuszokkal a párt, és vagy jut konc nekik, vagy felkoncolnak engem a francba, úgyhogy:

orban_biboros.jpg

 

Nem ezt mondta, de amit mondott ettől még ezt jelenti.

Innentől pedig beköszönt a Fidesznél a véres veríték korszaka, valahogy ki kell izzadni egy ebből hogy bújjunk ki tervet. Ami lássuk be nem lesz könnyű. Azt már csak a legelvakultabb szektahívek hiszik el a főpapjuknak, hogy az amcsik kamuznak és valójában az uralmára törnek. A zemberek többi része a világgal együtt azon röhög kínjában, hogy Zérótolarencia Viktor és a slepp a világos "hogy kérd el" útmutató ellenére sem kíván tenni semmit a világon se a helyzet rendezésére, se az emlegetett korrupció felszámolásáért. Mindent bedobtak már amivel az időt lehetett húzni, talán csak az maradt hátra, hogy Viktor a fingpertut is követelni kezdje személyesen Obamátol barátsága jeleként.

 

1058 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr216994005

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tudtad, hogy Goodfriend egy frissen kirobbantott polgárháborúból érkezett Budapestre? 2014.12.18. 16:32:56

Más országból már rég kizavarták volna ezt az idegen belügyekbe avatkozó felforgató ügynököt, aki korábbi állomáshelyén, Szíriában az "Arab tavasz" nevű szörnyszülött tutujgatásában vett részt. Mi is megtehetnénk, amit a nálunk józanabb török, német, o...

Trackback: "Lehet tüntetni a Parlament előtt, előbb-utóbb megunják, hazamennek" 2014.12.18. 16:26:14

Ismételjük át az Őszödi beszéd leghíresebb, szállóigévé lett sorait, ha már a mi Ferink akkora vehemenciával próbál az ál-civil ellenzéki mozgalmak élére állni, mintha abban bízna, hogy senki nem emlékszik rájuk. Pedig a stílus ugyanaz. Ez az ember a ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

André Veesenmayer Badfriend megbukott. Még 10 ezer főt sem tudott összetrombitálni a keddi amerikapárti tüntetésre.
Zseniális a kép:))
Az első sorba csúsztass be egy +d-t.
Éljen! Orica lett az első hozzászóló! Ugye érted?:)
@maxval bircaman szerkesztő:

és ennyi hüjeség ellenére még teccik levegőt kapni? mer akkor indítom magát a national geographic "csudálatos túlélők" versenyén, mint lotto ötöst.
Gyerekek manapság minden nagyon gyorsan változik. Most pld. az USA épp Kubával készül kibékülni. :)

www.atv.hu/kulfold/20141217-obama-javitana-az-usa-es-kuba-viszonyat
én azér szeretem eszt a jóbarátot, mer türelmesebb a hüjegyerekekkel, mint részeges mosónő a hüje fijával. egy komojabb straszburgi portás már úgy rúgta vóna ki őket, mint rosszfogú feri bácsit a dunaszaurusszal.
@Gábris szomszéd: Gyermeklefejőz lieblingjeidről is toljá valami linket elmeherceg.
Pontosan ez a lényegi mondanivaló az egész fideszmaffia helyzetét tekintve. Egy vérprofi diplomata laza csuklómozdulattal be tud küldeni megrendítő tockost, ha az ellenfél egy kisstílű, gyáva és buta törpedakota, körülötte két lábon járó gennyes kelésekkel.
Brútusz helyett kékfogakat olvastam elsőre :))
@Toportyán Zsóti: Liblingjei a nagy lófasznak de nem nekem. Amúgy vigyázz mert súlyosan eltérsz a poszt témájától és az admin ezért akár ki is vághat. :)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: @jöttem:
Ti vagytok a vildik inkognitóban?? A gyíkon?? Tán vízumért ájuldoztok?? :)))))))))
Remélem vesztek neki karácsonyra valami szép nyakkendőt:)))))))))))))
boli, bazmeg! ha nem tolod el azonnal a fostalicskát az örök vadászmezőkre, akkor bosszubul háromharmadot fogok teremteni itten a főnöknek, oszt akkor a a fabius is baszhattya!

(bosszus vagyok, mer zuhan a rénkumisz árfojama a kelet-timori tőzsdén.)
Ha már itt tartunk, véleményem szerint egyes politikusnak mondott éhenkórásznak netán zárolták volna a sunyi számláját, amit kilopott az országból ?
Netán ezt vette észre az USA ?
Mert akkor bizony több helyen is lesz számlazárolás véleményem szerint .
@hacsaturján: Ne mondod? Épp most hívtam fel egy provokatív kommentelő figyelmét, hogy ne térjen el a poszt témájától és amúgy sem offoltam. Amúgy mióta törsz te Lendvai cenzor babérjaira? :)
@jöttem: Basszuskulcs lányok!!!!!ebből a szerelemből saját érdeketekben ki kell gyógyulnotok....nagyon szép ez a csaj és okos a tekintete
Azzal azért jó lenne tisztába lenni, hogy Amerika pont leszarná mi van itt, ha az ő érdekük érvényesül a térségben.
Ugye itt megy a nagy Putyin ellenesség, közben csak azt kéne látni Amerika semmivel nem jobb. Milyen diktatórikus eszközökkel avatkozik bele más országok belügyeibe, ahol nem úgy táncolnak ahogy ők fütyülnek.
Értem én, hogy akik kormány ellenessek azok vakon csüngenek Amerika minden tettén. Csak kár, hogy nem látják ennek semmi köze a valós itthoni helyzethez. Tőlük itt aztán bármi lehetne, ha az ők gazdasági érdekük érvényesülne.
Semmivel nem jobbak, mint az Oroszok.
Ezt persze most sokan nem akarják látni.

A tüntetéseken is nagyon jól látszik, ahogy próbálják feszíteni a húst. Mindig ugyan az a pár ezer ember van kint. ezek nagy része ténylegesen tüntet a kormány ellen.
De van egy jól látható mag, akiket csak az érdekel, hogy balhé legyen, és igyekszenek egyre provokatívabban fellépni a rendőrök ellen. És jól látszik a kotta, amit a Majdanon is kijátszott Amerika.
Csak itt azért nagyon más a helyzet.
És nem árt megnézni, hogy is volt 2006 után.
A kormány népszerűsége volt úgy 15 % az ellenzéké 60 %. Még is végig kormányoztak még 4 évet, közben szétverve és eladósítva az országot.
És senkinek eszébe nem jutott a rendőrökre támadni.
Volt egy pár idióta foci huligán, akik a tévénél balhéztak, akikkel szemben fel is kellett volna lépni. De utána a rendőrök egy része lépett fel nagyon durván a tüntetőkkel szemben.
És akárhány tüntetés is volt Gyurcsányék ellen (nem ilyen 2-3 ezresek), senki rá nem támadt a rendőrökre soha!!!
Ezt sem árt megjegyezni.
Itt van egy agresszív réteg akiket felkészítenek, hogy mit csináljanak. Csak, hogy ez itt nagyon a kisebbség. És talán a kormány ellen tüntetők egy normális része se így gondolja ezeket a megmozdulásokat.
És akkor mi lenne, ha mondjuk Amerikának sikerülne elérnie azt, mint a Cseheknél?
A kormány bár vesztett a népszerűségéből (a saját faszságai miatt is!!), még mindig simán nyerné a választásokat. De, ha valahogy még sem ők, akkor meg a jobbik.
Persze hosszútávon lehet Amerikának az se baj, ha Jobbik nyerne, mert akkor tényleg lehet fasisztázni ezerrel, és mindenféle szankciókkal ellehetetleníteni az országot, amíg nem táncolunk úgy, ahogy ők fütyülnek.
De itt még mindig sokkal nagyobb azon emberek száma , akik átlátnak a teljesen nyilván való provokációkon, és a jobbik sem fog Amerika mellé állni. Úgyhogy pár ezer DK-s meg HaHás aktivistával azért nehéz lesz itt átvenni a hatalmat. Mert azért most nyugodtan szemléli egy nagyon nagy tömeg a heti roadshowját az ellenzék egy minimálisan sem demokratikus résznének.
De van itt sok millió ember, aki meg nyugalmat akar!!
És hosszútávon az országnak sem érdeke, hogy valóban nagyhatalmak gazdasági háborújának színhelye legyen az ország.
Ezt azért jó lenne átgondolnia azoknak is akik utálják Orbánt, de azért valóban a demokráciában hisznek és a nyugalmat szeretik.
Ezzel együtt a kormány valóban eszméletlen sok faszságot csinál!
Csak, hogy megint ott van, hogy nincs egy párt sem helyette, max a jobbik van olyan erőben, hogy akár leválthatná.
Mert Gyurcsányékat az ország 90% tuti nem szavazza vissza. Az mszp teljes romokban, az LMP meg törpe párt még mindig, és más nincs is a palettán jelenleg.
Úgyhogy itt előbb új pártok kellenének.
És nem olyan agresszív emberek akik gyűlölködve akarnak megint csak politizálni. És vakon meglovagolják, hogy Amerika sértve érzi magát ezért betámadott minket.
Az az Amerika ahol egy rendőr 12 lövést ad le egy tizen évesre... és felmentik. hmm hmm hmm
vagy ahol a kínzásokat egy vállrándítással intézik el. A nagy demokraták muhahahhahahahah
Viszont Amerika egyben előttünk jár. Ott is megy a belharc a republikánusok és demokraták között, de ha az ország érdeke forog kockán azok előbb összefognak, azt utána marják egymást.
na ez az ami itthon nincsen.
Mert le lehet váltani a kormányt, ha többség úgy akarja, de azt, hogy vakon menjenek egy nagyhatalom után, aki amúgy pont szar az itteni dolgokra, csak az ő érdekük érvényesüljön, naaz nagyon gáz.
És ezt a jóval nagyobb többség átlátja és nem is akarja. Ezért annyi a létszáma ezeknek a tüntetéseknek amennyi. Még, ha minden héten csinálnak is egyet.
Itthon kéne elrendezni a dolgokat, és nem nagyhatalmakba kapaszkodni, mert azt megszívtuk már párszor!!
Úgyhogy akik bírálják a kormányt az orosz kapcsolatok miatt, közben meg Amerika össze faszságát benyelik jó lesz, ha picit magukba néznek.
Mert a demokrácia első szabálya, mindenki ártatlan, amíg a vádlója be nem bizonyítja a bűnösségét!
Hát demokraták, akkor szépen szembe köpitek itt sokan magatokat!!! Vida Ildikó addig ártatlan míg konkrétan a vádlói be nem bizonyítják a bűnösségét!
Teljesen elfogadom, hogy minden ember más és másképpen gondolkozik, de azért nem árt odafigyelni arra, hogy ne csak felhasználjanak minket nagyhatalmak!! És nem kell az oroszokat se szopni ez is jogos, de akkor Amerikának se kellene itt egyeseknek bepucsítani, mert megbasz ugyan úgy, ha arról van szó.
azt hiszem, mostanság lenne érdemes jelentkezni a lendvay utcában bérkommentelőnek, mivel annyi tockost kapott az utóbbi időben a fidesz, hogy igen jól meg kell fizetni azt, aki vállalja, hogy az egész net kiröhögje :)
Ja és akiket zavar a korrupció!! Minden ilyen tüntetésen ott van Demszky polgártárs, rögtön meg lehetne kérdezni ott helyben tőle, hogy miért nyúlta szét Budapestet 20 éven át?? Az szdsz meg az országot?? Na ennyit arról, mennyire elvhűek itt a dolgok:))
@maxval bircaman szerkesztő: ja, aki a fidesz ellen van az amerikapárti..vmire megint hajaz ez a párhuzam..amúgy meg rohadj meg
@nandras01:

ja, apukám, ez az igazi kihívás, én például erősen gondolodom rajta. igaz, ezzel szembe áll a szívlapátos megoldás, így asztán fifty-fifty.
@hacsaturján: korán gyütt. a részeg brókerek csak szilveszter után szoktak visszatántorogni.
@irógép:

az elvtárs kérdése tejjesen jogos. hejet foglalhat birca kollega mellett.
@hacsaturján:
a szívlapát sem rossz, de azért nem fizetnek.
az azonban igaz hogy, az a csodálatos érzés, amikor az ember tarkón basz egy lázárt, egy semjént egy rogánt, de akár egy random fideszest, megfizethetetlen :)
@Penivaldes: Peni te vagy a példa, hogy nem vak
@hacsaturján:

Át kéne térned a füstölt rénsajtra, jobb az árfolyama:))

Ne bántsd Bolit. Virtuális jelenléte máris kettős személyiséget generált, valamint fekélyhez vezető lefojtott frusztrációt.

Abban csak reménykedem, hogy nem jut minden napra egy tanerő, akinek néhány óra alatt itt kell belátnia, nem erre a típusra szól a képesítése.
@nandras01:

én egy eccerü rénpásztor vagyok, aki apró örömökkel is beéri. ezér is borotválkozok occammal és tartom szárazon a szívlapátot.
@Orica Középföldi:

mán hogyne bántanám a bolit? legyen végre férfi, vagy micsuda!
@hacsaturján: Fogadjunk, hogy ezt nézi most élőben Jóbarát ügyvivő is. :)

www.rt.com/on-air/
@Penivaldes: igen zavar! zavar a kormány sok dolga is!
És, ha bebizonyítják Vidáról, hogy csalt váltsák le!
de azt azért érzed, hogy nagyon gáz, hogy mondjuk téged kirúgnak a munkahelyedről, mondván loptál!
Te erre védenéd magad, hogy nem loptál!
Erre nem ők tennének eléd bizonyítékot, hogy itt a kamera felvétele, hogy loptál, hanem azt mondanák, hogy bizonyítsd be, hogy nem loptál!
Na, meg persze egy országos adóhivatalnál a világon mindenhol vannak korrupciós ügyek ugye. Amerikába mennyi adócsalási ügy volt!!! És itthon is mennyit ki is derítenek!
Tehát az nem érv, hogy vannak korrupciós ügyek. mert azok mindenhol vannak.
Nekem egyik haverom barátnője 15 éve dolgozik APEH/NAV-nál. Ugyan úgy mennek a dolgok, mint régen. Van csomó rendes ember, meg lehet tudni vannak korrupciós dolgok. Ilyen alapon Amerika már 15 éve léphette volna. Ebből látszik itt egyszerűen arról van szó, hogy egy pont vagyunk az Orosz-Amerika "háború" egy újabb szakaszában.
És mondom, akiket valóban nagyon zavar a korrupció menjen ki ez egyik ilyen tüntetésre és ott helyben megkérdezheti erről Demszkyt!!
Mert egy olyan tüntetés, ami a korrupció ellen zajlik, és ott vonul békésen Demszky az a világ vicce és olyan szinten hiteltelen, hogy nem igaz!
Utálom a korrupciót utálom a kormány sok dolgát is, de nálunk mindig ez volt és nem is hiszem, hogy lesz tiszta kormánya ennek az országnak! Soha nem leszünk Finnek mondjuk.
De még Németek sem, pedig ott is milyen emberek buknak le szintén adócsalással!!
És, ha van egy másik párt aki mögött van egy többség, az kormányozzon!! Akkor ők kapják meg a lehetőséget!
Bár nem hiszem bármi jobb lesz.
Viszont az nagyon gáz, ahogy egyesek milyen vakon benyelik Amerika kifejezetten diktatórikus módszereit!! Közben meg ők beszélnek itt anti demokráciáról!
Röviden mérhetetlenül hiteltelenek azoknak az embereknek a döntő többsége, akik itt váltani akarnának! És mivel zavar a korrupció, pont ezért azokban sem bízom meg egy szemernyit sem!
Amint lesznek olyan új pártok, új tiszta arcokkal, akikkel tudok azonosulni lesz miről beszélni!
De nekem itt ne Amerika döntse meg a kormányt valódi értelmes ellenzék nélkül, mert nem csak az ő gazdasági érdekeiket szolgáljuk!
@nandras01: ők a tökéletes katonák: hiába b...od tarkón egyedül, elemet cserél, és nyomul tovább.Itt nyolcmilliónak kell őket tarkón csapni az "irógép"-eikkel együtt.De eljön az ideje ennek is.....
Zajlik az élet.

HÁROMSZÁZEZERRE BÜNTETTE BENCSIK JÁNOST A FIDESZ A KISZAVAZÁSÉRT

vs.hu/mind/osszes/haromszazezerre-buntette-bencsik-janost-a-fidesz-a-kiszavazasert-1218
@irógép: 1. Vegyél be egy nyugtatót, vagy igyál egy pohár hideg vizet.
2. Én egy szót vártam, az igent vagy a nemet, és nem Andersen mesét a gonoszokról.
3. Nem leszünk finnek, mert nem akarunk azok lenni. elvagyunk mi a magunk szarában finoman szólva. és még élvezzük is.
@Gábris szomszéd: meghallotta ;-)

@Penivaldes: igen, és amolyan okosgonosz :-D

@OPHELIA: dehogy veszek, sőt, van neki elég :-D Másra gondoltam ;-)

@jöttem: igen, néztem, én jobb vagyok, tudom :-D
Itt van Matolcsy és Orbán bejelentése - öntik a közpénzt az MKB-ba

A MNB mérlegfőösszegével az államosított MKB Bank mögé áll jelentette be Matolcsy György MNB elnök, Orbán Viktor miniszterelnökkel tartott sajtótájékoztatóján. Az MKB-re több éves bankkonszolidáció vár - várhatóan tízmilliárdokba kerül az adófizetőknek, ám erről nem beszéltek az újsütetű "bankvezérek".

www.napi.hu/magyar_vallalatok/itt_van_matolcsy_es_orban_bejelentese_ontik_a_adoforintokat_az_mkb-ba.591168.html
@irógép: ha Vida csalt, nem leváltani kell...

@Penivaldes: hozzám is, de a kor nem lehet akadály :-D
@Penivaldes: Meg volt az az egy szó is, de az életben gyakran többet kapunk a vártnál. :)
@Penivaldes: Csak elmondtam a véleményem.
Zavar a korrupció, de ezt nem lehet így leegyszerűsíteni egy szóra.
@maxval bircaman szerkesztő:
Te buktál meg már nagyon régen mint rejtőzködő fideszbirka.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Az egyik legjobb dolog az életben. Amúgy sikerült már helyrerázódnod? :)
@OPHELIA:

"Ti vagytok a vildik inkognitóban?? A gyíkon?? Tán vízumért ájuldoztok?? :)))))))))"

Nem, én érdek nélkül rajongok Andréért, mert
- vérprofi
- intelligens
- van stílusa
- elképesztő a humora.
Manapság egyre nehezebb férfiideált találni.

"Remélem vesztek neki karácsonyra valami szép nyakkendőt:)))))))))))))"
Kell valami tökéletlennek lennie ezen a tökéletes férfin. Pl. nyakkendő. Így a beszerzést ráhagyom a stábra.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
"...küzdeni fogok"......bármiért is küzdesz, csak erősíthet téged...hajrá! a kudarc azonban sokat rombol /játék/ egyetértek, hogy ez az André "gyerek'" nagyon szimpatikus....
@KÁTÉó53éúétr6:

Egyetértek. A. mindig jól választ. Férfiideáli státuszát ezzel nálam tovább erősítette. :))
@irógép:
Értem. Most már feljegyezték a központban, hogy milyen szorgos vagy. Pihenhetsz!
Az egyetlen bibi a dologgal az, hogy Orbán nem férfi, legföljebb ha egy ócska macsó.
Nem mellesleg pedig egész bandájával együtt:
szégyentelen, becstelen, hazug, tolvaj.
@Penivaldes:

ez rajongás. :))))
fogalmazzunk pontosan.
@KullWahad:

macsó????
én kérek elnézést a macsóktól. :))
@irógép:
figyu, ha már kommentelsz ide, annyit tegyél meg, hogy a kommentablakban, ahová bemásolod a litániáidat, itt a pirossal aláhúzott részeket javíts már ki, mert rohadtul zavar. nem baj, ha magyar nyelvtanból kegyelemkettessel vergődtél át, azért van a helyesírásellenőrző...
putyin élőben:

"Menniy orosz katonát és haditechnikát küldött Ukrajnába? Mennyi halt meg? Mit üzen az orosz halott katonák rokonainak? Milyen áron engedi el az Oroszországban ülő ukrán foglyokat? – kérdezte az ukrán újságíró, többek között Nagyezsda Szavcsenóra utalva. A pilótanő ismeretlen módon került orosz területre.
Putyin szerint Szavcsenko emberölésekben vett részt. "Ha kiderül, hogy mégsem érintett, akkor szabadon engedik a bíróság döntése alapján. Megnézzük, hogyan halad a vizsgálat." A többi ukrán fogoly sem hadifogoly, hanem terrorizmussal gyanúsított személy – mondja Putyin.
Nehezen tér rá az orosz katonákkal kapcsolatos válaszra.
Ha valaki önként vesz részt a harcokban, az nem zsoldos, mert nem kap érte pénzt – mondta Putyin lényegében elismerve, hogy ott oroszok harcolnak. Szerinte a gond nem ez, hanem, hogy Kijevben puccs történt februárban, "

no comment.
@Secnir: Nem NO, hanem indexes komment ugyebár. :) A többit sajna nem fordították, de élőben azért mást is mondott.
@Penivaldes:

:)))
inkább gonosz törpe.
Nincs mese, most már oda kell valakit dobni koncnak a nép elé a bandából. Ki legyen az?
Ha lehetne fogadni, akkor Rogán Tódira tippelnék. Lehet, hogy buknék, mert mégsem olyan buta, mint amilyennek kinéz.
@irógép: "És akárhány tüntetés is volt Gyurcsányék ellen (nem ilyen 2-3 ezresek), senki rá nem támadt a rendőrökre soha!!!
Ezt sem árt megjegyezni."

Baszod rossz az írógépszallagod! A sérült rendőrök másként emlékeznek.
@irógép:
Kár, hogy egy szó sem igaz abból, amit írsz.
Goodfriend egy szóval sem mondta, hogy vidaildi lopott.
Bizonyítékaik vannak korrupt állami vezetőkről. Ezektől megtagadták a beutazási engedélyt.
idióta jobbos újságírók kürtölték világgá a hírt. majd ildi ismerte be, hogy ő bizony a hat között van.
Egyszerű vízumkérelemre ismertetnék vele a dokumentumokat, de az ügyvédje szerint nem akar amerikába utazni.
perelni sem kéne. Hivatalosan kikérhetné a kormány az említett jogi segítségnyújtási egyezmény keretében. Csak akkor lépniük is kéne.
Az meg csak a szokásos ostobaság, hogy amerika is korrupt stb.
Gyerek koromban kaptam egy szép nagy sallert az egyik téren. Ha holnap orrba verlek erre hivatkozva akkor az rendben lesz?
@Penivaldes: "@irógép: téged zavar a korrupció?"

Tudod a korrupció első sorban csak azt zavarja, aki nem korrumpálható.
1. nem olyan az erkölcse.
2. Nem oylan pozicióban van.

Gondolom irógép a 2. kategória lehet.:D
@Penivaldes:

ilyen gonosz karakter nincs a mesében.
@jöttem: dehogynem! van az a törpe akivel jüt tesznek, az meg bosszút áll, és van benne egy medve is aki telente jön.
@parti_giano:
mindaddig semmi, míg:
- nem építenek személyi kultuszt
nem döntenek romba egy országot.

azért költői túlzás macsónak nevezni OV-t.
@Penivaldes:
a törpe és a medve.
én is írtam egy szép befejezést.
a törpe elszáguldott medveháton a nagy tajgába.
a nép pedig fellélegzett és élt boldogan.
@Penivaldes: Pedig neked is meg van a hivatásod, ami csak a tiéd. A lényeg, hogy az életünk végén nyugodt szívvel mosolyoghassunk rá a teremtőre.:)

"Mondja-e majd a lelkiismeret,
Mikor eljő az ,,Elvégeztetett'',
Hogy elvégeztem a feladatot?
Vagy csak az élet lesz, ami lezárul,
És az embernek vég-szentenciául
Ez lesz őszinte sírirat:
,,Élt ennyi évet és félben maradt''?

A dallamot ha meghal is, ne bánjad,
Ha csonka is; elég volt önmagának.
Nem amit zengtél, hanem ami voltál!
Átvette-é tapogató zenéd
Az isteni Hangmester ütemét?
A hangjegyeket olvastad elégszer:
Csak rajtad állt, hogy ennyivel elégszel,
Vagy addig virrasztasz s imádkozol,
Amíg odáig felnyújtózkodol,
Hol ujjaiddal kitapinthatod
Az óriás vezérmotívumot.

Lettél-e, mire ő hangolta lenned?
Vagy giccsbe fulladt és szirupba benned
A szeplőtelen hang, amit a Mester
A mindenségben egyetlenül-egyszer
Számodra, csak számodra komponált?
Ültél-e ittas éjszakákon át
A makulátlan billentyűk felett
Lesve a fösvény pünkösdi Szelet,
És lángja könyörtelen ihletében,
A verejték aranymosó vizében
Virrasztottad-e reggel-délben-este
Az igazit, a magadét keresve
A Tiszta Forma józan mámorát?

Mert nincsen megállás a kegyelemben
S töredék minden, csak a Szerelem nem.
Bűn és erény, igazság, tévedés,
Hang és összhang és diszharmónia:
Mindennek eggyé kell olvadnia.
Kell valamennyi, és minden kevés,
Ami nem minden, ami nem egész.
Csak a minden a beteljesedés."

Sík Sándor - XII. Stáció részlet
@jöttem: a macsó manó orbán lenne? én inkább kukára asszociáltam a hókefélkéből.
@jöttem: nem ez volt a vége, hanem az, hogy a medve lezúzta a törpét, és ettől átváltozott herceggé, és megházasodtak..nem a törpével hanem a lánnyal, de volt egy másik medve is na az is megnősült.
@irógép: "korrupció" hogyan érted te ezt bővítetten?....ja!?... hazudok, becsapok, ennek fedezésére hozok törtvényeket, amit jól megmagyarázok?....így???? mond! a rablást sem lehet egy szóra leegyszerűsíteni?
Mindezt te meg tudod magyarázni, ahogy szerinted a 2006-os tüntetők sem mentek neki a rendőröknek, mert mi az pár rendőr-kéz-láb törés, koponya bezúzás? Menj te a büdös.....és tanulj meg helyesen írni úgy legalább, ahogy gazembereket megtanultál szolgálni.
@Fabius:

"_Zérótolarencia Viktor és a slepp a világos "hogy kérd el" útmutató ellenére sem kíván tenni semmit a világon se a helyzet rendezésére, se az emlegetett korrupció felszámolásáért. _"

Mert Orbán nem kér, hanem utasít.

Még egyszer sem hallottam úgy nyilatkozni, hogy ő megkérte vagy kérte X Y-t, hanem azt, hogy: Utasítottam a .....-t, vagy "Írjátok le, és hozunk rá törvényt."....
@jöttem: Egy született diplomata és jól csinálja a műsort. Ez a dolga.
Tökéletest ne keresd, olyan nincs. /Utólag mindig kiderül :)))/ Nem is kell.
Van helyette IGAZI, na az az igazi. :)))
Érdekes dolog a pszichológia. Az eddigi nem megszorítások nem tudtak olyan tömegeket utcára vinni, amitől ne folytatnák a butaságokat.
Arra vagyok kíváncsi, hogy vajon mi lesz, lehet az, ami az embereket nagy létszámú ÉS azonnali tüntetésre készteti...
@fzs.1933:

ijjen akkor lesz lekközelebb, amikor az ecceri indián törzsfőnök beront az ivóba és elordittya magát: aranyér a medve csapáson!
egyöntetű kirohanás.

(lásd még: folytassa cowboy c. filmalkotás)
@Penivaldes: Szerintem te egy nagyon okos, élettel teli nő vagy, tele egyéb kincsekkel.
Nem csak Jenőkének. :)

Zelk Zoltán: Csak téged

Úgy mondom néked, mint egy leckét,
mert szeretném, hogy megtanuljad,
ha felelnem kell egyszer érted,
akkor te is, már vélem tudjad,
hogy én csak tégedet szeretlek :
meglestem a szomorúságot,
nem magamért, de temiattad
szövi-fonja körém e hálót.

És szívemet is rajtakaptam,
engem elárult, a te lépted
után fülel a jövendőben,
miattad virraszt. Mondd, megérted ?
Figyelj ide hát, példát mondok:
ha fekszem álmatlan s képzelgek,
félek valami szörnyű kórtól,
nem magamat, téged képzellek . . .

A te tested retteg testemben,
a te jövőd az én jövőmben,
így élek én magam veszítve
s téged kettőzve az időben.
Az időben, az elfogyóban,
mely nem örök, csak az istennek -
tanuld meg hát, hogy tudjad vélem :
én már csak tégedet szeretlek.

108 éve született Zelk Zoltán költő.
Nem is aztat mondta!!! A jóbarátunk azt mondta/írta Schiffernek hogy Orbán egy tökkel ütött hülye korrupt pöcs.
S ezt sajnos még Schiffer sem volt képes felfogni, no szerintem ezért nem reagált Schiffer. ....mert a magyar politikai elit már csak olyan ,hogy nem ért semmit sem ....s azt sem érti , hogy miért nem érti.
Amúgy a Goodfriend úrnak csak köszönet és a nemzet örök hálája amiért megmutatta hogy talán pont a rezsi csökkentés okán is mily sötét van kies országunkban.

Fényre magyar!!! ...
@Penivaldes: "én egy értéktelen élőlény vagyok" ha magadat nem értékeled, tudod...???... persze, hogy tudod
@jöttem: Szerintem írógép simán csak leírja a véleményét és az is látszik, hogy nem fidesz bérenc.
@OPHELIA:

Az ideál összesíti a számomra fontos jellemzőket egy férfiban. Ha egy hús-vér pasiban megvan mindezek 50%-a, akkor zöld a lámpa.
Az IGAZI-ban nem hiszek. :)
@parti_giano:

:)))))))))))
újra kell néznem, alig emlékszem a filmre.
@Gábris szomszéd:

Szerintem meg rizsát nyom. Méghogy a gyurcsány-ellenes tüntetéseken nem támadtak a rendőrökre!

No, számomra ettől a hazugságtól értéktelen az egész dumája.
Csókolom
@fzs.1933:

komojjá akkor válik a hejzet, ha nagyrakás főnök bejelentését az utána belépő kisrakás is megerősíti.

egyébbiránt vlagyimír iljics megállapítása az irányadó sillabusz.
@fzs.1933: Szerintem érdemes őt is meghallgatni, függetlenül attól, hogy nyilván ő sem tévedhetetlen. Na de ki az közülünk?
@irógép: Szevasz te szarházi mocskos fideszpatkány! KURVA ANYÁDAT!!!

"A felcsúti paraszt azt hiszi, hogy ez csak egy stadion. És nem tudja, hogy ennek a „stadionprojektnek” a végén éhezés, társadalmi összeomlás, pénzügyi válság áll, amely vérengzéshez vezet, miután megszűnnek a közszolgáltatások, kialszik a villany, nincs kenyér, bezár az iskola és nincs munkahely. Ha például egy ilyen ártalmatlan ügyletnek köszönhetően olyan német érdekek sérülnek, hogy a német autóipar kivonulna Magyarországról, vagy csak egy félévre leállítaná a termelést, Magyarországon egy hónapon belül leállna az élet. Valamennyi csődbe jutott ország esetében a korrupció rohasztotta szét a társadalmat és a gazdaságot, és a kenőpénzekre alapozott működés, az állami szintre emelt korrupció véres utcai harcokhoz vezettek.

A korrupció felszámolja a joguralmat, az igazságszolgáltatást, senki nincs többé biztonságban. Senkinek a pénze, otthona, családja, élete nincs védve. A magyarok nem tudják, mivel játszanak, ha ezt elnézően kezelik, és megengedik az állami szintű korrupciót. Nem fogják fel, hogy az életük veszélyben forog. A magyar miniszterelnök egy bűnöző, aki bűnszervezetként működteti az államot és az állami apparátust. A magyar közvagyonnal úgy bánik, mint egy kolumbiai drogbáró. Ez a szisztéma máris létrehozott egy olyan társadalmi rendszert, mely egy ember totális uralmát jelenti. Magyarországon nincs olyan döntés, amelyet ne Orbán hozna meg egyedül, vagy ne valamelyik vazallusa döntene el, akire a feladatot kiosztotta. Ezeket az embereket egyedül ő bírálhatja felül, ő ellenőrizheti, és ezek az emberek az ő személyes utasításait és akaratát hajtják végre, különben röpülnek.

Magyarország puskaporos hordó, maffiabéke uralkodik benne, ami azt jelenti, hogy a béke addig áll fenn, amíg a maffia uralmát elfogadják. A korrupt magyar jellem, amely nem csupán az orbánistákra, hanem az egész országra jellemző, ezt a folyamatot képtelen volt megállítani, és e pillanatban már nem ura a helyzetnek. A választása abban merül ki, hogy tudomásul veszi a maffia uralmát és az egész korrupt rendszert, vagy véres ütközetben próbál megszabadulni tőle. Ezt ráadásul első körben ez a bűnszervezet minden bizonnyal fegyveres erővel letöri és megtorolja. A vége csak a totális diktatúra lehet. Amíg Orbánt nem tartóztatják le, és olyanokat állíthat, hogy nem liberális demokrácia is létezik, hogy „Magyarország demokrácia, pont”, addig mindenki létbiztonsága és élete is veszélyben van. Ez a korrupció hatása. Szétrohasztja belül az embert is, csak rá kell nézni Orbán fejére, kiül a az arcára. Ezt kellene megérteni. Diktatúra és korrupció elválaszthatatlan egymástól és kölcsönösen feltételezi egymást. A liberális demokrácia ezért nem tetszik Orbánnak, mert ott nincsenek előjogok, a “keresztény” együttműködésre hivatkozva nem lehet lopni. Ez a baja Amerikával és az Európai Unióval.

Ezzel a nyugati demokráciák és az Egyesült Államok pontosan tisztában van, és nemcsak érdeke, hanem joga is, hogy magát ettől megvédje. Miután a nyugatiak elkövették azt a hibát, hogy beengedték jóhiszeműen ezt a közép-európai ázsiai hordát a civilizált nemzetek közé, kitették magukat annak a veszélynek, hogy ha ezek magukkal hozzák a kulturálatlanságukat, a simlis mutyizást, a korrupciót és az állami vesztegetéseket, kiteszik magukat a korrupció és romlottság pusztító hatásának is. Ezért elemi érdekük gátat szabni a korrupciónak, ha nem akarják azt, hogy Amerikában is elszabaduljon a pokol, a gyűlölet és reménytelenség legyen az úr, mint Magyarországon, és a társadalom felett egy új Al Capone és bandája uralkodjon. Megvetve és elszegényítve az ország rajtuk kívül álló részét. Amerikában egy ilyen hódmezővásárhelyi Lázárt, ezt a pöffeszkedő újgazdag tahó parasztot, a farkánál fogva húznák fel az első fára. Ettől csak az mentené meg, hogy Amerikában a közelébe sem juthatna a hatalomnak. De sorolhatnánk a Fidesz teljes vezérkarát a debreceni Rolling Stones-rajongókig bezárólag.

A korrupcióellenes őszinte küzdelem demokráciák számára olyan evidencia, mint a tízparancsolat, amelynek egyik pontja éppen a lopás, a másik, hogy ne kívánd a másét. A korrupció lopás is, paráznaság is, hazugság is, a másénak a kívánása is, a szombat megszentségtelenítése is (lásd vasárnapi munkaszünet), bálványimádás is, mert a pénz a bálvány, és a vége gyilkosság. Mindezt a tízparancsolat egy további megszegéseként az Isten nevében teszik, így az Isten nevét is hiába veszik. Áthágnak ezek a bűnözők minden isteni és emberi parancsolatot, miközben rendszerüket az “erkölcs” nevében működtetik."

FEL TUDOD EZT FOGNI SZARDARAB???
@Gábris szomszéd: "Szerintem írógép simán csak leírja a véleményét és az is látszik, hogy nem fidesz bérenc."
Baszki Gabika!
Már annyira szar a helyzet hogy egy jobbikosnak nyilvánosan kell leszopnia egy fizetett fideszgeci faszát?
Vlagyimir elvtárs már nem tud két hazaáruló bandát fizetni?
(zsidózós linket még nem is másoltál be, szomorú vagyok)
@közrabszolga: Hu bazzzz ilyen hosszú kommentet már rég volt időd írni. Már szabin vagy, legközelebb jövőre melózol?
@közrabszolga: Változnak az idők, meg aztán tudod Boli is kibasz ha rosszul viselkedek. Na de csak a te kedvedért, nesze itt egy lájtos. Remélem így OK lesz. :)

alfahir.hu/izrael_rank_nem_vonatkoznak_a_nemzetkozi_torvenyek_sem
Míg a Don éppen bankárt játszik, Luca Brasi rámegy a család véneire. Vérfürdő készül, vagy éppenséggel a kiszemelt utódok útját egyengetik? ;)

magyarnarancs.hu/narancsblog/orban-okle-nyiltan-fenyegeti-pokornit-es-kovert-a-partsajto-kivar-vagy-helyezkedik-93079
Pártütéstől tart az Orbán-kör

Fideszes fideszest még sosem fenyegetett kivégzéssel. Lázár János kifakadása Pokorni Zoltán és Kövér László ellen arra utal, hogy a Fidesz vezérkarában palotaforradalomtól félnek.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F12%2F18%2Fpartutestol-tart-az-orban-kor%2F
Mégiscsak közpénz az, amit a Magyar Nemzeti Bank ingatlanvásárlásokra fordít!

Matolcsy György, szakítva korábbi álláspontjával, a Heti Válasznak azt mondta az ingatlanvásárlásokról, hogy a jegybank

>>>>> közpénzből épít közvagyont.<<<<

én: valaki magyarázza meg nekem ezt, milyen az a közpénzből közvagyon, amit az mnb és emberei használnak

-

Megtudhatjuk még, hogy

-Matolcsy “egyéni keretek közt” megkezdte a doktori képzést;
disszertációjának témája szerényen a 2010 utáni magyar költségvetési politika “példátlan sikere”.
-Magyarország elleni spekulációs támadásra számít 2015-ben;
erről persze majd a többi EU-ország gyengélkedése tehet.
@Gábris szomszéd:

szerintem a tévedhetetlenség és a hazugság között áthidalhatatlan a szakadék, de te tudod...
és van remény:

12:01
Sokat idegeskedik? Az intelligencia jele is lehet

Egy amerikai kutatás szerint ha sokszor idegeskedünk vagy aggódunk valami miatt, akkor az intelligencia egyik fajtájában kimagasló eredményeink vannak.

hvg.hu/instant_tudomany/20141217_Sokat_idegeskedik_Az_intelligencia_jele_i
@fzs.1933: Lehet tudatlanságból is valótlant állítani, de ha így nézzük akkor másokat is bőven érint ez a jelenség. :)
@Gábris szomszéd:
"Lehet tudatlanságból is valótlant állítani," - amivel nem is vitatkozom, de:

Ezt a kijelentését írógépnek tudatlansággal meg tudod magyarázni?

"És akárhány tüntetés is volt Gyurcsányék ellen (nem ilyen 2-3 ezresek), senki rá nem támadt a rendőrökre soha!!!
Ezt sem árt megjegyezni."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

akkor miért monnyák, hogy hülye vagy, ha idegeskedsz!? :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

pártszakadás? Ahol a gerinc nem divat?

Pokorni válasza Lázárnak: "Mi, akik már lassan a párt veteránjainak számítunk, megtanultuk, hogy csatározás közben sem szabad elfelejtenünk, hogy milyen módon kötünk majd békét. A politikai családon belüli egyensúly megőrzése azért fontos, mert ez az egyik feltétele annak, hogy a magyar társadalomban tudjunk nyugalmat és kiegyensúlyozottságot teremteni"
valamint hozzátette:
nem tekinti Lázár nyilatkozatát személyes ügynek, a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerinte "korosztályának egyik legdinamikusabb és legtehetségesebb tagja”.

Ennyit a gumigerinc alkalmazásáról.
Még mindig az erősebb kutya gyakik.
@fzs.1933: hülye vagyok, ha idegeskedem a fideszjobbik baromságai miatt, mikor örömködhetnék is, lásd mint fent az iq konvergálókat a nullához.

lényeg:

"A verbális inteligencia segít abban, hogy megkülönböztessük a különbségeket a szavak értelmeiben, azaz a nyelvi érzékre utal. Ha ebben jók az értékeink, akkor a kutatás szerint sokkal részletesebben átlátjuk a múlt eseményeit, illetve azok jövőbeli eseményekre való hatását. Ezért idegesebbek az átlagosnál jobb verbális intelligenciával bírók, hiszen ha negatív dolgokat érzékelnek, azok lehetséges hatásait is jobban átlátják."
@hacsaturján: hejj, maga meg itten lopja a napot pedig fontos dologból kifolyólag kerestem mármint cipő vásárlásból akartam kikérni a véleményét, de mire megtaláltam megleptem magam
az narancsisten után a második ember:

Csak közbevetem, hogy mostanra mivel lassan kész az új egyszintű bankrendszer, csányibácsi lassan elfelejtheti a bankocskáját, nem sok vizet fog zavarni, és értelmet is nyert az anno Vezénylói kérdés, hogy megvan-e még a bankod csányikám...

Ha Lázár beszól, akkor azt mondják rá, hogy tehetséges
MTI / Kovács Attila

Most Pokorni Zoltán, a nyáron Csányi Sándor vágott vissza Lázárnak azzal, hogy "tehetséges".

444.hu/2014/12/18/ha-lazar-beszol-akkor-azt-mondjak-ra-hogy-tehetseges/
hullani fognak ezek a fejek:

13:15
Elutasítják a Budapest környéki polgármesterek a fizetős M0-st

A fővárosi agglomerációs települések és Budapest érintett kerületeinek képviselői elutasítják a fizetős M0-s tervét.

hvg.hu/gazdasag/20141218_Elutasitjak_a_Budapest_kornyeki_polgarmes
@Gábris szomszéd: Á ez gyenge. Valami gyilkolós nincs? Tudod amit a muszlim tevebaszó haverjaid felpörgettek mostanában.
Egyébként a muszlim cimborákra vonatkoznak a nemzetközi törvények? ;)
@közrabszolga: Nem szabad beleesnem az általad felkínált spirálba. :)
@Gábris szomszéd: Hallom zázrivec pajti ki akar lépni a NATO-ból :)
Ha ez büdös moszkovita hazaáruló féreg hatalomra kerülne, és tényleg kilépne a NATO-ból.
Leszel majd műtősséged amikor a román csizmát kioperálják zázrivec pajti végbeléből, a románok álltak megszállt Budapesten?
@Gábris szomszéd: Rendben van. Nem kötözködöm. Egyébként pont leszarom hogy irtják egymást a közel keleten. Az az ő problémájuk.
Nekünk vannak sajnos sokkal súlyosabb problémáink.
nincs különbség:

8 mondat Putyintól, amit akár Orbán is mondhatott volna
Orbán és Putyin januárban Moszkvában. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Burger Barna

Milyen hasonlóan gondolkodnak ellenzékről, szuverenitásról, gazdaságról, nőkről!

444.hu/2014/12/18/8-mondat-putyintol-amit-akar-orban-is-mondhatott-volna/
@közrabszolga: Nem hallottam ilyesmiről, arról nem is beszélve, hogy a románoktól a NATO sem védene meg minket. :) Vagy lehet az alábbira gondoltál? Egyébként ebben sem találok olyasmit, hogy ki kéne lépnünk.

www.alfahir.hu/ha_ezt_nem_irjak_ala_magyarorszag_kesz_lesz_haboruzni_dokumentummal
@közrabszolga: szerintem elég lesz alá a ló, mára hanyagolnotok kellene egymást
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
.
Bencsik képviselő kiszavazott, ez 3 darab százezresbe fáj neki.
Viszont nem kell kiszavazni sehonnan, mert az akciós lett a fidesz-ellen szavazás. Ingyenes.
Csak ki kell lépni, és nincs frakciófegyelem arra szavaz amire akar.
Rengeteget lehet így spórolni.
@dr. jenőke (jenőke): kilépésre még nyuszik, etetni kell a sok éhes szájat a családban...
@közrabszolga: Ezt csak neked. :)

Eddig erkölcstant tanult a gyereke? Jövőtől alighanem majd etikát fog. Hogy miért? Majd a kormány megmondja, a Fidesz-frakció meg megszavazza.

hvg.hu/itthon/20141217_Kotelezo_etikatol_a_palinkaig_jon_a_Fides
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Pártütéstől tart az Orbán-kör"

Ha belső válság egybeesik a külsővel, akkor a változás kényszerűsége következik.

Megjelent a Fidesz belső válságának a csírája, a belpolitikai helyzet kezd ingataggá válni, a külpolitikai hosszan húzódik, már csak az EU reakciója késlekedik, Oroszország belső-külső problémáival van elfoglalva, az USA önmaga számára kényelmes tempóban fokozza a nyomást a korrupciópártiakkal szemben.

Erre a Főnök csokit zabál a parlamentben, amit tiltakozás és segítségkiáltás jelképe gyanánt adtak a bajba jutottak neki. És még 4 milliárd pluszban stadionra. Mészáros Lőrinc, a Viktornak betudható újgazdag és felcsúti briliáns elme és stadionépítő 1 milliárdról egyszerűen megfeledkezik. Nyilván, hiszen az feltehetően nem is az övé.

Már nem visszafogottak a rendőrök, használatban a spray és ütleg. Alakul. A Főnök becsokizott. Hiába a magánhadsereg.
mit is írtam amott fent? hát nem egyszerű a fideszes logika, ha már nekem is átlátható?

14:06
Bencsiknek még nem szólt a Fidesz, hogy megbünteti

>>>>A kiszavazó fideszes képviselő a sajtóból értesült büntetéséről és azt írja: majd összébb húzzák magukat a családdal. <<<<<< "Gyermekeink most tanulják, hogy vannak olyan magukat kereszténydemokratának tartó kultúrák, ahol a lelkiismeret pénzben is mérhető" - fogalmazott a szankció hírére.

hvg.hu/itthon/20141218_Bencsiknek_meg_nem_szolt_a_Fidesz_hogy_me
@parti_giano: a kommentek is jók

@jaegtoer: hasonlóan látom, és még vagyunk így ezzel néhányan:

dimitrij • an hour ago

nagy a baj, behibáztak fiúk, olyan céget akartak levenni pár milliárdra, amelyik nem annyira hagyta magát, hanem szólt a világ egyik legerősebb titkosszolgálatának, hogy esemény van, lehet jönni kispályásokkal gyakorolni. azok meg jöttek, rövid úton megcsinálták a házi feladatot, nem volt egy komoly feladvány, de ha már lecke, akkor hamar letudták az egészet, egyben. eléggé úgy tűnik, hogy az amcsik összeraktak egy listát arról, hogy melyik politikus/oligarcha, mikor és mennyit lopott, csalt, sikkasztott, hűtlen kezelt, kinek hol vannak a dugi pénzei... illetve pontosan nem tudni, hogy mit tudnak, de valamit mindenképp, mert léptek. ezzel párhuzamosan meg a párton belül is zajlik valami, ott is sokat tudnak egymásról, az ügyes-bajos dolgokról, strómanokról és rokonokról, dugi számlákról és azok egyenlegeiről, és néha egy-egy információ ki is pattan, ami után az egyik kínos magyarázkodásba kezd, a másik fenyeget és háborút vizionál... elszoktak a politikai túlhatalom és médiafölény miatt a kihívásoktól, szembe kerültek egy olyan ellenféllel, aki a puszta létével teljesen összezavarja őket, ezt a problémát tetézi, hogy a párton belüli csatározások, erővonalak miatt sincs bizalom.... sőt, harc dúl, vérre menő harc generációk, érdekcsoportok küzdenek egymással és nagyon úgy tűnik, hogy nincs aki rendet vágjon... ha ez a helyzet konzerválódik, akkor a bukási spirál is megindul. :)
@jaegtoer: Kiegészítés a csokizabáláshoz.

Orbánra nem vonatkozik a házszabály

Tilos enni, inni és dohányozni a parlamentben, de Kövér László most kivételt tesz, és nem bünteti meg Orbánt azért, mert csokit majszolt az ülésteremben.

www.alfahir.hu/orbanra_nem_vonatkozik_a_hazszabaly
melléklet:

Kocsis Máté hirtelen lebetegedett a közmeghallgatás előtt

Van ilyen.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F12%2F18%2Fkocsis_mate_hirtelen_lebetegedett_a_kozmeghallgatas_elott%2F

-

Jobboldali értelmiségiek szabadulnának a kormány nyerészkedőitől

Jókai Anna és Vizi E. Szilveszter is keményen kritizálja a kormányt és a vagyonos fideszeseket.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F12%2F18%2Fjobboldali_ertelmisegiek_szabadulnanak_a_kormany_nyereszkedoitol%2F

-

A DK vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Orbán ellen

Szerintük teljes éves fizetésénél is többet költ lánya egyévi svájci taníttatására.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F12%2F18%2Fa_dk_vagyonnyilatkozati_eljarast_kezdemenyez_orban_ellen%2F

-

Gyémántboltot nyit a belvárosban Andy Vajna felesége

A különleges ékszereket kínáló üzlet 300 millió forintos árukészlettel jövőre nyit meg.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F12%2F18%2Fgyemantboltot_nyit_a_belvarosban_andy_vajna_felesege%2F
@irógép:
Érdeklődéssel olvasom kommentjeidet az USA szerepéről és annak megitéléséről.
Állásfoglalásod fókuszában fajsúlyosan az ország szuverenitásának megsértése áll, amely nem tűrhető.
Az alaphelyzet az, hogy van egy kormányunk, amelynek kizárólagos hatalma lenne a korrupciók felülvizsgálatára, eljárások megindítására.
Ez a kormány olyan döntési pozicióban van e tárgyban is, hogy egymaga szabja meg az intézkedéseket, hiszen az országban a kormány felett semmiféle kontroll nem létezik.
A korrupcióban a hazai trendet kell értékelni először, és csak utána célszerű az USA beavatkozását értékelni.
A Fidesz a korrupciót hagyja élni, hiszen nem érzékelhető tendenciájában az ez ellen való fellépés szándéka. Ennek egyetlen oka lehet, hogy áttételes módon részese a hazai torz viszonyoknak.
Egy olyan országban, ahol nincs esély kontroll híján egy kormány kártékony működésének, külső hatalomnak kell közbelépnie.
Különösen abban az esetben, ha az USA saját érdekeit is sérti a hazai gyakorlat.
Alig feltűnő, hogy a kormány az USA fellépésre sem vizsgálatok beindításával reagált, hanem acsarogva hárít, sanda taktikával próbálja elterelni a figyelmet el nem végzett kötelmeiről.
@zsanett- a csillagkútról:

ejh! hamán így lelepleszte naccsád inkognitóm hímporát megjegyzem legitt, hogy mizujs? majd áthengerbucskázok a fejemen és valósággá válok.
@Mariann19: magyarázd meg ezt nekem kérlek, én elhasaltam rajta:

"közpénzből épít közvagyont"
miközben az emenbé pénzt szór a haveroknak, addig:

A kórházak nem tudnak fizetni
a beszállítóknak

Az intézményvezetők érdemben nem foglalkoznak a problémával.

www.origo.hu/gazdasag/20141218-nem-tudnak-fizetni-a-beszallitoknak-a-korhazak.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-3&utm_campaign=sec
14:36
Arcátlanul kilopják Matolcsyék tízmilliárdjait az MSZP szerint

Az MSZP szerint "nyílt és arcátlan korrupció", hogy a kormány a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kasszájából több tízmilliárd forintot zúdít az államosított MKB Bankba. Az ellenzéki párt csütörtöki közleményében a Legfőbb Ügyészség vizsgálatát sürgette a Széchenyi Bankkal összefüggésben.

hvg.hu/gazdasag/20141218_Arcatlanul_kilopjak_Matolcsyek_tizmilliar
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"A DK vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Orbán ellen"

Ehhez egy hasznos kiegészítés. :)

"Az elmúlt hónapokban több olyan eset is volt, amikor a képviselőkről kiderült, hogy vagy valótlanul töltötték ki a nyilatkozataikat, vagy egyszerűen a házastársukra, gyermekeikre írattak át valamit, kvázi ezzel titkolva el valós anyagi helyzetüket. A Jobbik éppen ezért azt javasolta, hogy az egy háztartáson belül élő hozzátartozók leadott nyilatkozatait is kezeljék nyilvánosan, de ezt a kormánypárti többség nem támogatta. Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter tízéves fia egyébként most kapott egy 60-70 milliósra becsült budai ingatlant, illetve egy tízmilliókat érő nagy szőlőbirtokot is."

alfahir.hu/bezarja_a_politikusok_kiskapujat_a_jobbik
@Mariann19: Abban viszont igaza van, hogy az USA marhára nem a korrupció miatt csinálja a balhét és nem is a "demokrácia védelmében", hanem kizárólag a saját hatalmi érdekei mentén.
@hacsaturján: hát az van hogy az uram hűtelenkedik és a ribancához akartam egy martens acélbetétes bakancsot hogy helyből lerúgjam a fejét, de ebben a nagy libertanizmusban nincsen 36-os méretben, mit képzélnek ezek az aprónővésű asszonyállatok már meg se védhetik a becsületük, oszt ne hengerbucskázon mert még véletlenül nem sikerül ebben a nagy örömködésben, de amúgy semmisesincsen csak régen hallotam a hangját azt a delejezőset
14:50
Miért bízzák az MKB-t Matolcsyékra?
Miért bízzák az MKB-t Matolcsyékra?

Kiadások elbújtatására is jó, ha nem a kormány költi a pénzt az MKB-ra, hanem a kevésbé ellenőrizhető jegybank. De ha cél, hogy a magyar tulajdon aránya a bankrendszerben ne essen a mostani bevásárlásokkal 50 százalék fölé vitt szint alá, akkor azt csak úgy lehet megtenni, ha valamilyen módon a magyar vásárlókat hozzák helyzetbe. Akik pedig akár a kormányhoz közel álló üzletember közül is kikerülhetnek.

hvg.hu/gazdasag/20141218_Miert_bizzak_az_MKBt_Matolcsyekra
Basszátok meg ha JóIsten vezetné ezt az országot,az sem lenne jó nektek.
MSZP fúj,FIDESZ gagyi,DK tolvaj,Eggyütt PM
szar,álljatok oda és feleljetek meg minden elvárásnak,és minden külső támadást hárítsatok el.A blogger valószinűleg Goldfing csicskása,mert másról sem tud írni.
@zsanett- a csillagkútról:

nagy jóindulatomban fel-e ajállhatom kegyednek a teleszkópos szívlapátomat, mer az állítható nagyságrendű és korhatár nélküli?
ami a hangomat illeti, az meg a pusztába szól, itten a svalbárdi levegőben szálldos.
csókolom kicsiny kacsóját!
Nos ez alapján mindenki el tudja dönteni, kik voltak az agresszívek és kik a békés rendszer ellenes demonstrálók 16-án. :)

www.youtube.com/watch?v=KgilLUqcECQ#t=2730
@Csaba Szikora:

ballag a szikora,
mer rájött a szapora....
trallalala....
@hacsaturján: hallja milyen hely ez itten valami orbánkai fétiskedő? mert láttom lilába öltözteték, és imádják mint ördög a talizmánt.szívlapát az jöhet avval lehet csak rendet vágni, de én meg nem fogom mert feltöri az apró markom, adom a kacsóm eyg cuppantásra
@Clarita: ha igazak a hegyről jövő pletykák, akkor antonio roganot tavasszal bilincsbe verik. meglátjuk.
OFF

Közben arról is hallottam, hogy a hackertámadás után a Sony Pictures leállította az Interview című filmet, legalább 500 milliós veszteség.
Ha jól tudom Hollywood tevékeny részese az USA költségvetésének és ha ez így folytatódik
és hetente egy filmet megbuktatnak (nem merik vetíteni) akkor az évente több száz milliárd dollár kiesést jelenthet.

www.theverge.com/2014/12/17/7407493/why-sony-pictures-should-release-the-interview-online

ON
Ott topogtam a nagykövetség előtt, aztán mindenáron tolmácsot akartam nekem küldeni, NEKEM, aki Good neje óhajt lenni....Döbbentes, csak pislogok. Inkább megpróbálom a holnapi sétáján elkapni.
@zsanett- a csillagkútról:

minden százszónak is egy a vége, a főnök kátrány és toll professzor neglizséjébe öltözött és mindenki ámulattal bámulja az új ruháját, ami legyen úgy, mint régen volt. ennek fejében elolvastam régi gazdánk művét, majd mostan gurulok fel- s alá rénjeim megvető pillantásaival kísérve.
mostan viszont csalárdi kötelességeimnek kell eleget tennem, ámbár lehet, hogy visszajövök és kérem, eszt ne vegye fenyegetésnek!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Közpénzből közvagyon." /Matolcsy/
Végre elismerte, hogy az MNB pénze is közpénz.
Eddig azt dobták be a köztudatba, hogy az MNB pénze a sajátjuk, áldásos tevékenységükből származó nyereségüket joguk van saját céljaikra
fordítani.
Mi a csudából lenne az MNB saját pénze?
Ő mindössze kezeli az ország pénzügyeit.
Azonban mostanában nagyon elgaloppírozta magát a luxus ingatlanok vásárlásába, ezért cáfolta meg eddigi önmagát, és a tőkéjét annak nevezte meg, ami valójában, közpénznek, hogy közvagyonnak nevezze a herdálását.
A közelmúltban még arról is beszélt, hogy ingatlan vásárlásai megtérülnek a hozamaik által.
Tényleg? Az üdülő kastély, amely csak visz, de nem hoz?
Vagy ingóságban a stradivári hegedű?
Már a szeme is hazudik. He-he
@hacsaturján: nem zavarom én itt majdan, csak annyiért vetemedtem ide hogy megmondjam jól vagyok hiába kináltak sámlival, mert az alulképzelt nem tudja hogy az önhajlamos az önhajlamból azért indít önhajlandóságot hogy a legapróbb is életet próbálhasson menteni merthogy azt még talán ő is tudja
@Penivaldes: mi a baj?

@Gábris szomszéd: amúgy igen, más téren nem, hosszan tudnám fejtegetni...
@Gábris szomszéd:
Az USA-nak milyen önös érdekeire gondolsz konkrétan?
Netán gazdasági érdekekre Magyarországon, egy lejtmenetben lévő 10 milliós országról?
Amennyiben politikai fellépéséről van szó, az nagyon is helyén való.
Magyarország is deklarálta a nemzetközi szervezetekbe való belépéskor azokat az értékeket és szabályokat, amelyeket be kell tartani.
Amennyiben egy ország megsérti azokat, egy nagyhatalom képes csak arra, hogy az ilyen államokat figyelmeztesse arra a fegyelemre, amelyet a kifogásolt ország maga is jóváhagyott.
Ezeket a kérdéseket csakis semleges nézőpontból szabad megitélni.
@Gábris szomszéd: "Abban viszont igaza van, hogy az USA marhára nem a korrupció miatt csinálja a balhét és nem is a "demokrácia védelmében", hanem kizárólag a saját hatalmi érdekei mentén."
Miket nem mondasz! :P
Röhejes, ahogy a ballibsik megpróbálják halálkomolyan venni ezt a CIA-s balfaszt.

Az egész 2 nap alatt lepörgött volna, ha a csóka besétál a bizonyítékaival egy magyar bíróságra.

Az pedig még röhejesebb, a nép annyira utálja a ballibsiket, hogy még Orbánék hülye dolgait is elnézi, csak nehogy ezek jöjjenek vissza.

Ehhez képest, hogy a CIA-s csóka nem tegnap jött, lejöhetett volna neki, hogy Mécs Imrével, Demszkyvel, újbalos, újlibsi, "civilekkel" itt tutira nem lesz Majdan.

Nem is lett. Most már gáz az egész, a csókáról lefoszlott a korrupció elleni harc máza (jó az Index is segített, "tanácsaival" Orbán felé), az látszik, hogy az USA nyomást gyakorol Orbánékra.

Most már ha tálcán adja oda a bizonyítékait is a magyar bíróságoknak, nyugodtan feldughatja magának, már nem ér vele el semmit, max. azt, hogy Orbán kirúg pár embert, ha egyáltalán igaznak bizonyul.
Most viszont Orbánéknak kellene kitiltani pár korrupt amerikait. Tutira van bőven, csak a rendőrségre kell érte beballagni.

Csak úgy a poén kedvéért, csak addig, ameddig felkapja a világsajtó.
Szerintem bonyolultan fogalmazol. Nekem nem, én értem, de mégis.

Elmondom egyszerűbben. Veszel egy sörétes puskát, vele szembe leülteted orbánt, és kb. 15-25 cm távolságról arcon lövöd. Persze úgy, hogy jelen vannak a prominens személyek (lázár, simicska, vida, kósa, stb . . .) Utána megkérdezed, hogy ki korrupt. Hezitálás esetén folytatod, az eljárást, időnként megtöltöd a fegyvert. Ez a legtöbb módszert lekörözi mind gyorsaság, mind pedig pontosság tekintetében. Nem is értem, miért nem alkalmazták eddig Magyarországon.
@s: De szar lehet ennyire fusztráltnak lenni!
csak nem főőőcííím, jahhh de, akkor márt értem a "minőségi" narancstroll özönt :D
-no comment-

A tudományos kutatásokat és az innovációt is megszállja a kormány

Magyar kutatók tiltakozó levelét jelentette meg a Nature. Az OTKA helyett egy Hivatal dönt ezentúl minden pénzről, és csak az elnök szava fog számítani. Aki minden jel szerint Pálinkás József lesz.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F12%2F18%2Fa-tudomanyos-kutatasokat-es-az-innovaciot-is-bekebelezi-a-kormany%2F
@Csaba Szikora: te meg valószínűleg egy fasz vagy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Persze.

De jó lenne ezt már látni, szerintem az index készségesen nyilvánosságra is hozná.

Mert azt hogy kitiltottak x embert, de nem mondhatjuk meg miért, majd ha idejönnek, bár nem engedjük be őket hiszen kitiltottuk..bla.bla..bla.

Na szóval ez elég karcsú. Főleg úgy, hogy ha Orbánék nem az oroszokkal csináltatnák paksot, szerintem még korruptak sem lennének.
@frob:
Úgy látom, téged nem zavar, hogy szétlopják alólad az országot.
Kihagytad a gyurcsányozást!
Pótold be! :)))
@jöttem: Dehogynem zavar. Azért szavaztam 2010-ben Orbánékra és azért szavaztam 2014-ben a Jobbikra.

Te, megint Gyurcsányékra?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mindegyik ugyanazt zsolozsmázza. Unalmas. Legalább egy gyök lenne benne! :))
@Csaba Szikora:

tévedni teccik, az én iq-m csakis és kizárólag mélyművelésben található.
@jöttem: Tudod hogy van öregem, nem adtad meg hogy te mit szeretnél hallani.
@jöttem: gyök nulla, az van, semmi más, ellenben a karakterbábos imolkával :D
@jöttem:

hásszen egy gyökről fakadnak. ezért is akciósak.
@frob:
azon gondolkozom, hogy tudsz elmenni hugyozni, amikor a térdedig ér a szemellenződ...
@frob:
Én határon túli vagyok. Nem adtam el magam, úgyhogy nem is igényeltem a szavazati jogomat. Véleményem szerint MO belügyiről szavazzanak az ott élők. Kívülről etikátlan belepofázni.
@Secnir: Szerintem úgy, ahogy te simán elmentél hasonlóval Gyurcsányéknál.

Nézd ha már választhatok, inkább egy korrupt jobbos pozitív GDP-vel, mint egy korrupt ballibsi negatív GDP-vel és hitelekkel kitömve.
@jöttem: Egyetértek. Bár ha határon túli magyar lennék, kérdés nem lenne, hogy ballibsik soha.
Ebből akárhogy erőlködnek, már nem jönnek jól ki! És még csak hat ember van elvileg a listán, de mi lesz, ha bővül a lista?
Arról már ne is beszéljünk, hogy akár még szivároghatnak is információk. Váratlanul, véletlenül. Szar lesz minden reggel arra kelni, hogy ma mi derül ki!?
@frob:

Te nem lennél jó határon túli magyarnak. Oda kompromisszumkészség kell és tolerancia.
Nem elég turulmadarakat röptetni. :))
@sas70: Az égvilágon semmi bajuk nem lesz.

Elindul a faszi a parlament felé tüntetni és eszébe jut, hogy kik kerülnének hatalomra, ha Orbánék megbuknának.

Szóval inkább vissza fordul. Annak idején egy ilyenbe Gyurcsány már hetekkel ezelőtt belebukott volna.
@Secnir: Kimegy az öreg brunyálni és amikor bejön tiszta pisa a gatya szára.
Kérdezi az asszony:
-Mi van öreg, esik?
-Nem, fúj!
@jöttem: Miért röptetek turulmadarakat? Nyilván meg tudod indokolni.
@Mariann19: elolvasom az indexet, miért is ne, hogy tudjam milyen szinten hazudoznak!
Már azt is tudom, hogy moderálják a kommenteket és azokat engedik, melyek a kormányt támadják.
Teljesen nyilvánvaló, hogy az INDEX hova húz....
Továbbá ennyi trágárul író embert csak itt lehet találni. Közönségesek, bunkók, primitívek, hőbörgők, kulturálatlanok.. Lehet válogatni ezekből a jelzőkből. vagyis jellemző erre a rétegre IQ nulla!
@frob:
A szótáradból következtetek erre. A ballibsi kifejezés tömény mélymagyarságra utal.
Kisajátítottátok magatoknak a nemzeti kifejezést.
Csak ti lehettek nemzetiek, a másképp gondolkodók mocskos árulók.
Nem folytatom, mert a gyomrom tiltakozik.
Ez a címe egy hírnek:

Orbán Viktor képe kerülhet a megújuló húszezresre.

Ebből baj lesz, ha így lesz.
Amilyen harcias és nyerni vágyó egyed, ragaszkodni fog a huszonegy-ezreshez.
@KUHULIN: Legalább leírni megtanulhattad volna. Te faszökör.
@jöttem:

nekem eccer, amikor még nem voltam svalbárdi illetőségű, vót egypár ijjen trollom, csak megették őket a macskák, a trolltartómat meg bevágtam a zaciba.
@Csaba Szikora: Te meg teherbe basztad orbán buzi kurva rohadt anyját. Szerintem te vezetsz, de megkérdezünk néhány függelten szakértőt is a témában.
-no comment-

Megvan a humornak a helye is, nyilván, de mégsem kéne a hallgatók politikai értékrendjét sértegetni a vizsgákon
retvari

Rétvári Bence államtitkár szerint ők ugyan nem szólnak bele, de azért a műegyetem tréfás politikai feladatai nincsenek annyira rendben.

444.hu/2014/12/18/megvan-a-humornak-a-helye-is-nyilvan-de-megsem-kene-a-hallgatok-politikai-ertekrendjet-sertegetni-a-vizsgakon/
@dr. jenőke (jenőke):

nem tartom kizártnak, de szerintem bele van számolva az is, hogy akkorra már a huszonegy ezres már csak huszat ér. ennyit a költségvetésről.
@maxval bircaman szerkesztő: Hülye anonim! Most nyald a Putyin seggét, mert éppen összeszarja magát az orosz csőd miatt.
Nekem tényem van!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @hacsaturján:

mindig ilyen selejt trollokat fogunk ki. legalább humoruk lenne!
@jöttem: Ne strapáld magad, a ballibsi ballibsit jelent, nincs rá más szó.

Ballibsi is lehet nemzeti, nem egymást kizáró fogalmak.

Mocskos áruló pedig te vagy b+. Nem csodálkozom a mentalitásodon, gondolom nagy szlovák/román is vagy. Nem nagyon csípi a többi a fajtádat.
@irógép: "És akárhány tüntetés is volt Gyurcsányék ellen (nem ilyen 2-3 ezresek), senki rá nem támadt a rendőrökre soha!!!"
Te komplett hülye vagy? És a TV székház ostroma?
@frob: Mi az a ballibsi, te hülye anonim?
@Lencsés lstván: Legalább olcsóbban adja az olajat te ostoba.
@Lencsés lstván: Nem tudsz olvasni faszfej? Olvasd el mégegyszer. Amúgy olyasmi mint te. Nézz tükörbe:))))))))))
@mikka:

én nem címkéztem fel magam. gondolom, a többiek sem. elmondjuk a véleményünket, aztán a második percben az arcunkba vágják: ballibsi!
szerinted ez normális?
én például bizonyos kérdésekben liberális vagyok, bizonyos kérdésekben pedig konzervatív.
@Lencsés lstván: Gyurcsány provokátorai voltak elvtársam.
@jöttem: Aki úgy néz ki mint egy ballibsi, az ballibsi. Miért minek nevezzelek, falevélnek?
Ballibsik, nem kell ám szégyellni pártállásunkat:)))
@frob: "Ballibsik, nem kell ám szégyellni pártállásunkat"<<<< üdv testvér a klubban ;)
@maxval bircaman szerkesztő: Nem csak rosszul lát, de már azt is szégyenli, hogy ballibsi.

Bezzeg 2010 előtt megsértődött volna, ha nem elvtársazzák.
@frob: A néphangulat nagyon gyorsan tud ám változni 1988-ban ha valaki azt mondja nekem, hogy két év múlva a cuclizmus helyett, kapitalizmus lesz, akkor simán lehülyézem. Sőt én magam is azt hittem, hogy lehet majd kicsit szabadabban ugatni és kész. Nagyjából ennyi lesz a változás. Berlinben még ott voltam a falnál és láttam a különbséget a két rendszer között, és nem gondoltam volna, hogy fal sem lesz. Szóval az is lehet, hogy az a tüntető nem haza fog menni, hanem érvényesíti a jogait vagy azt amit annak gondol.
Ballibsi=civilek. Jól mondom?
@jöttem:

ne froclizd őket, mert akkor tovább maradnak a kelleténél. ha te a humorra hivatkozol, akkor ő a biciglijére. a gyurcsány kottájából játszik valamennyi, mint láthatod.
@frob:

Ámen! Feloldozlak, fiam! :)))
@sas70: Bevallom, én is csodálkozom, mert pár fideszes szabályszerűen a trambulinról hugyozik a vízbe, de ennyire nem csípi a nép a ballibsiket. A kommunizmust még megbocsátották nekik, de a Gyurcsány korszakot már nem.
@jöttem: Szerintem inkább neked kellene.
Igenis kapitány úr! A parancsot végrehajtom! :))
@Mariann19: hmmmm, érdekes ez is:

Londoni elemző: beinthet Brüsszel Matolcsyéknak
2014. december 18. 13:36

Szokatlan, a bankrendszerben a jegybanknak közvetlen befolyást biztosító bejelentés érkezett ma reggel a kormány és az MNB részéről. Peter Attard Montalto, a Nomura londoni elemzője szerint EU-s jogba ütközhetnek a tervek, és a devizahitelesek olcsó forinthitelezése lehet az egyik szándék.

www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/londoni_elemzo_beinthet_brusszel_matolcsyeknak.3.208105.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@hacsaturján:
Igenis kapitány úr! A parancsot végrehajtom! :))
mindeközben előkerültek a rencert belülről javítani szándékozó gyurcsánypribékek:

index.hu/belfold/2014/12/18/jobboldali_ertelmisegiek_szabadulnanak_a_kormany_nyereszkedoitol/
Mi lesz Töröcskei sorsa? - Elmenekült az államtitkár

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) Zrt. vezérigazgatója Töröcskei István a múlt héten beadta lemondását, miután az érdekeltségébe tartozó Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. működését az Magyar Nemzeti Bank (MNB) felfüggesztette. Töröcskei lemondására a mai napig nem reagált a Nemzetgazdasági Minisztérium.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/mi_lesz_torocskei_sorsa_elmenekult_az_allamtitkar.591194.html
@jöttem:

ölég lett vóna eccer is. leléphet!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez nem nagyon értem, miért jó hír neked?
@hacsaturján:

címzés nélkül nem volt ögyértelmű
@hacsaturján: Ha annak idején Gyurcsánynál is fellépett volna a korrupció ellen pár ballibsi médiamókus, talán ma ő lenne a miniszterelnök.

Ez inkább azt jelenti, hogy a jobboldal jól működik.
a vezényló utasít és harcol mindenkivel:

Orbán tudtával fenyegette Lázár a kibeszélőket

Pokorni évtizedes szolidaritást rúgott fel az urizáló fideszesek bírálatával. Az Indexnek nyilatkozó politikusok szerint Lázár gondosan egyeztette a miniszterelnökkel a válaszcsapást.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F12%2F18%2Flazar_a_legfobb_veterannal_fenyegeti_a_fideszes_veteranokat%2F
Esterházy szerint a Fidesz valódi értékrendje homályos, nem sok köze van a polgári értékrendhez, ezért hazug.

De talán mégsem a hazugság az, ami miatt annyira fölháborító lesz az uriz, a sokmilliós Porsche, a kormánynak a Várba költöztetése (szolgáltató állam?) a gyerek nevére íratott ingatlanok, a “széles körű családi összefogás”: Hanem inkább a gőg. Az arrogancia, a dölyf és a pökhend. Ezek mind a demokrácia ellentettje.

444.hu/2014/12/18/esterhazy-peter-a-fideszesek-gogje-es-arroganciaja-bizonytalansagbol-es-gyavsagbol-fakad/
Goodfriend tévedésben van, amikor a hanyatló Kelet felé próbálja orientálni a világpolitika eseményeit!

Orbán jól látja az ügy buktatóit, s ennek megfelelően cselekszik.
@irógép:
1. állítás: "Mert a demokrácia első szabálya, mindenki ártatlan, amíg a vádlója be nem bizonyítja a bűnösségét!
Hát demokraták, akkor szépen szembe köpitek itt sokan magatokat!!! Vida Ildikó addig ártatlan míg konkrétan a vádlói be nem bizonyítják a bűnösségét!"

2. állítás: "Ja és akiket zavar a korrupció!! Minden ilyen tüntetésen ott van Demszky polgártárs, rögtön meg lehetne kérdezni ott helyben tőle, hogy miért nyúlta szét Budapestet 20 éven át?? Az szdsz meg az országot?? Na ennyit arról, mennyire elvhűek itt a dolgok:))"

Szillogizmus: nem-vida esetén fel lehet függeszteni a demokráciát...
@frob:

"Nézd ha már választhatok, inkább egy korrupt jobbos pozitív GDP-vel, mint egy korrupt ballibsi negatív GDP-vel és hitelekkel kitömve.
"

és pont.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "...márt értem a "minőségi" narancstroll özönt..."

Ez szerinted minőségi özön?:D
szerintem csak özön, a minőséget útközben elvesztették.
@frob:

Mivan? Tán te is 60 millás házat vettél a fiadnak karácsonyra?
@látjátok feleim szümtükkel:

több tiszteletet a trolloknak! :))
@zsanett- a csillagkútról: 36-os méret...ó én jóságos hóemberem...nekem olyan 12 évesen volt:)
@frob:

Mi van hablaty,mióta útáljátok a trianoni határon kívül rekedteket?
Leszállni a hölgyről!
Inkább játsszadodozzál picit 'író vagy 'szopógép nevű haveroddal!
Hazája pedig a az egyik legkedvesebb ország és cseppet sem kell azért szégyenkeznie,hol él és minek tartja magát,te elmeroggyant soviniszta!
@hacsaturján:

Mindketten felkerültek a fekete listára. Világos volt Lázár üzenete.
Kíváncsi vagyok, meg mernek-e mások is szólalni ez ügyben.
Ha lennének konkrétumok, korrupció ügyben, a ballib sajtó már rég tolná ezerrel.
Nem vagyok szakértő, de asszem az ügyészség csak akkor járhat el, vagy kezdeményezhet nyomozást, ha konkrét vád, vagy konkrét tényállás, vagy megalapozott gyanú merül fel.
Arra még senki ellen nem indítottak eljárást, ha valakiről kijelentik hogy korrupt. Fordítva viszont lehet, valaki vádol valamivel, én beperlem rágalmazásért, és ennek keretében az alperes bizonyíthatja állítása jogosságát.

Az Amik egyébként azt hangoztatják, hogy az érintettek kérjenek beutazási engedélyt, és ennek keretében az érintettek megkapják a doksit, amiben megvan részletesen minden.

De így egy kicsit olyan tilitoli játéknak tűnik a dolog. Mi azt mondjuk, hogy mondjanak konkrétumokat hogy eljárást indíthassunk, ők meg azt mondják, hogy az ügyészség előbb rendeljen el nyomozást, és akkor majd segítenek. De, könyörgöm, mi a lapján indítsunk nyomozást ?
@gazoló: Mi az hogy mióta utáljátok? És ti mióta imádjátok Gyurcsányt elvtárs?

Már eleve rosszul kérdezel b+.
@jöttem:

Szia!
Az nincs meg véletlenül közületek valakinek amikor 2006-ban félmázsás betonbunkót dobtak a rendőrök közé?
"a tüntetők soha nem támadtak rendőrökre"
Na és persze 'ámerikábanmegintverikanégereket:))
@gazoló:
Nyugi! :))))
Frog csak azt mondja, amivel teletömték a fejét. Bár, önszorgalomból továbbképezhette magát nacionalista szakon.
Mindenki áruló számára, aki nem azt mondja, amit ő.
@no_successful2: "Nem vagyok szakértő"

maradjunk ennyiben...
@frob: helloszia, hát már születésünktől fogva imádjuk Gyurcsányt. A mi bölcsőnk felett nem a tente baba szólt, hanem az Ó Feri, hogy szeretünk téged, az első szavunk a lárifári volt, és mindannyiunk szobájában ki van téve GYF fényképe. Mi nők róla álmodunk, hozzá hasonló férfire vágyunk, akik meg fiúk, ők ráakarnak hasonlítani. Jelképünk a szemüveg.
@no_successful2: Ők valahogy úgy gondolják, megszólal a CIA-s faszi és rohan mindenki lebontani a parlamentet.

Goodfriend "csupán" azt hagyta figyelmen kívül, hogy itt a ballibsiket azóta nem nagyon csípik, amióta azzal az ürüggyel, hogy egy hónapja felgyújtották a székházat elverette a népet. Ez a Goodfriend is akkor nyilván mindent nagyondemokratikusnak talált és akárhogy is kutatta, az istennek nem akadt egyetlen korrupt sem az akkori kormányba.

A magyar kibaszott cinikus tud ám lenni:)))
@Penivaldes: Nézd az e te problémád.
@jöttem: Te árulóztál le engem, nem zavar?
@frob: ó, azt mondád nékem, hogy azete?
téged rúgjon meg a macska!
skacok, Tótawé volt már ? isteni

Mondjuk bejelenti az USA, hogy a korrupció zavarja az ő érdekeiket, ezért tenni fognak ellene számos kelet-európai országban. Robert Fico, Victor Ponta meg se mukkan. Lehet, hogy kiveri őket a víz, de hallgatnak. Orbán Viktor bezzeg? Még csak nem is a Gucci ostorával cserdít, hogy valamelyik lakája álljon ki hőbörögni, hanem ő maga tajtékzik. – Mi van, mi van? Szidtad az anyámat? – De uram, én a kurvákról beszéltem! – Szóval szidtad az anyámat!
A külügy bekéreti az ügyvivőt, a minisztérium ismert állapota alapján el tudom képzelni, micsoda ordenáré toporzékolás mehetett ott. Goodfriend viszont csak otthon kezdett nyerítve röhögni. Talált, süllyedt.

hvg.hu/w/20141218_criminal_mass#rss
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

@MolnarErik: Ebben az az érdekes, hogy Pokorni ENNÉL DURVÁBBAT KÖVETELT MAR A FIDESZ ELLEN mar 4 éve is!

Lehet viszket a Janko keze azért ilyen durva! ;-))))

__________

Pokorni: aki belenyúl a pénztárba, annak le fogjuk vágni a kezét
2010.03.26 20:39

nol.hu/belfold/pokorni__aki_belenyul_a_penztarba__annak_le_fogjuk_vagni_a_kezet-601071

Azon múlik a következő kormány sikere, hogy a sajátjait illetően is kemény tud-e lenni - jelentette ki Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke.

Ezért az elszámoltatás a jövőről szól - mondta az ellenzéki politikus Ajkán egy lakossági fórumon. Megjegyezte: "a mieink előtt is világosnak kell lenni", hogy ha ők lesznek hatalomban, az nem jelentheti azt: "eddig ők loptak, most meg ti fogtok lopni".

Egy teljesen új világot kell kezdeni, s az elsőnek, aki belenyúl a pénztárba, annak "le fogjuk vágni a kezét" - fogalmazott a Fidesz politikusa, hangsúlyozva, hogy "ezt kell nagyon világossá tenni"
_____
Lázár szerint akinek nincs semmije, az annyit is ér

indavideo.hu/video/Lazar_Janos_velemenye_a_szegenyekrol

________
@gazoló: Az a "félmázsás betonbunkó" egy közlekedési tábla alja volt és délután kb. fél 3-kor "dobta" egy nyugdíjas a rendőrök felé. (Kb. 20 centire sikerült és kb. 80-an voltak). A KOSSUTH TÉREN. El sem vitték a faszit.

Na most ehhez képest a rendőrök kb. hatóra előtt 5 perccel kezdték el gumilövedékkel lőni az Orbán gyűléséről éppen szétoszló tömeget az ASTOSRIÁNÁL, akik, mivelhogy az Astoria metrólejárata zárva volt, a Deák felé próbáltak elindulni. Ahonnét a rendőrök támadták őket.
@no_successful2: haver, neked már az se mond semmit, hogy hülye vagy mint a segg!
@no_successful2: "De, könyörgöm, mi a lapján indítsunk nyomozást ?"

Pl. annak alapján, amit Horváth András volt nav hivatalnok mondott arról, hogy nagyságos hölgyek megakadályozták eljárás foltatását, folyamatban lévőt meg leállítottak ( vagy valami iylesmit, ha pontosan érdekel, keress rá ). No ez már gyanú arra, hogy nocsak miértis? És az elinduló eljárásban lehetne bűnügyi jogsegély kereténben megkapni minden konkrét adatot.
@gazoló:

Időnként átírják a történelmet. Visszafelé. :))
@Spániel: Ameddig nem az USA csinálja Paksot és nem kell várni orosz gáz helyett a drága amerikai palagázra addig szerintem Orbánék is röhögnek.

Orbánt egyetlen dolog érdekli, megnyerni a 2018-as választásokat. A többit magasról szarja le Goodfrienddel együtt.
@frob:

Hát igen, Ukrajnában még működgetett a dolog, mert ott elkábították a lakosságot, az uniós csatlakozással, nálunk viszont már az euroszkepticizmus nyert teret.

Szkeptikusok lettünk, és ilyen szirszarok miatt, (márminthogy nyugatról szervezett "civilek" tüntetése)
nem megyünk az utcára tüntetni.
Tudjuk hogy vannak stiklik, de inkább ez legyen, mint hogy a stiklik mellé ráadásul még haza is vágják az országot ahogy azt a szoclibek tették.
@frob:

Bazd meg te!
:))Meghaylok:)előttedgyurcsányelvtárs:)
I am Gyújtsrá Ferenc:))
Trianon előtt kétezer,Árpád vezér előtt ezer óta,ezerrel imádom a szlovákokat,a szlovákiai magyarokat,és Szlovákiát,a borovicskát,a szlovákhegyeket,folyókat a szlovák sört sőt még a sztrapacskát is:))
Sőt anyai ágon én is szlovák származású vagyok,Te fajmagyar 'disznóember:))
@egy igazi Ténytár: Az a gond, hogy ez így kamu.

Nevekkel, időpontokkal összegekkel, na az már nem.
@gazoló: Hát akkor ezt b+, jó nagy ívben kend a hajadra.
@frob: nem akarlak elkeseríteni téged, te tróger, de az urad, ez a szaralak vitya, 2018-ban már a szemétdombon lesz!
@gazoló: én is az vagyok, meg ősi magyar, és német, holland, francia meg lehet, hogy még székely vér is folyik bennem:)
@no_successful2: A ballibsiknél még a "stiklik" is sokszor annyiba kerültek.

Érdemes megnézni a 2002-es és a 2010-es számokat. Mindent, államadósság, munkanélküliség, államháztartási hiány, bármi.

Úgy látszik a nép nem akarja elkövetni azt a tévedést amit 2002-ben sikerült elkövetnie.

Ezek a ballibsik persze őrjöngenek, érdemes néha megnézni egy Index címlapot, de hát így jártak:)))
@taga20: Könnyen lehet. De ha Orbán azt csinálná amit az USA akar, akkor erre már sorr került volna.

Tróger meg te vagy b+, te trógerezed akivel vitatkozol faszfej? Ha fel vagy háborodva, miért reagálsz? Most szitkot akarsz hallani, vagy értelmes hsz-t? Döntsd már el b+.
@frob:

"
jöttem 2014.12.18. 16:22:55
@frob:
A szótáradból következtetek erre. A ballibsi kifejezés tömény mélymagyarságra utal.
Kisajátítottátok magatoknak a nemzeti kifejezést.

Csak ti lehettek nemzetiek, a másképp gondolkodók mocskos árulók.

Nem folytatom, mert a gyomrom tiltakozik. "

Ebben az egy hsz-ben használtam az áruló szót. Kiemeltem a mondatot. Most már sikerült értelmezni?
@Penivaldes: Az izraelit sem kell szégyellni:)))))))))))
@frob: nem is szégyellem én! még a bostonit sem.
@Penivaldes:

Szia Peni:)

:) ..hát svéd,kimondani sem merem norvég vonal az játszik?
@Penivaldes:

Részemről: kun, cseh, német, szlovák.
@jöttem: Ja, főleg a szlovák.
@gazoló: sosem tudni, egyébként egy régi rokonom, akit már nem ismerhettem kegyetlenül otthon volt ebben. mindig mesélték, hogy a nénivel sétáltál a Köruton, amikkor rámutatott egy egy emberre, hogy nekünk ő rokonunk, mert az ő dédanyjának a testvérének a lányának az unokahúgának a fiának a fia.
:)
@taga20:

"Megmondtambaszdmegnebaszdmegbaszdmegmegbasztadbaszdmegbaszhatodbaszdmeg!!:))
:)ki fog minket Boli bacni:)
@látjátok feleim szümtükkel:

"És az elinduló eljárásban lehetne bűnügyi jogsegély kereténben megkapni minden konkrét adatot. "

A NAV-nál úgy tudom mindennapos, hogy elindítanak vizsgálatokat, és le is állítanak. Leállítanak ha a vizsgálat nem tárt fel szabálytalanságot, vagy ha fel is tárt, de a NAV nem tudja érvényesíteni a végrehajtást, (Asszem nemrég volt ilyen, egy csomó céget meg is szüntettek).
Szal Horváth András azzal, hogy azt állította, hogy a NAV-nál egy csomó vizsgálatot leállítottak, semmi újat nem mondott.
@frob: bazdmeg! én nem vitatkozom egy ilyen kurva lakájjal, mint te, aki még ezek után is vityafaszán lóg. egy-két név!
mészároslörinc, lázárjános, rogántoni, szíjfaszpéter,...!
itt baszod a rezet és próbálod tisztára sikálni ezeket a gensztereket!!
@frob: má vártam, eszt! nem csalódtam benned, te kibaszott tróger fasz!
mé nem húzol el a kurucinfora?!
@frob: Pont ez a baja Lázárnak hogy Pokorni igazat szolt roluk!

Ugye szolj igazat...

Az is erdekes, hogy PINTERNEK miert nem mert neki menni a Janko?

_________
Pintér beszélt. De még miket!
Amiről a Fideszes sajtó nem beszél.Mi lesz itt az önkormányzati választások után?

vaol.hu/belfold/pinter-szegenyednek-az-emberek-egyre-tobb-lesz-a-buncselekmeny-1239559

PINTÉR SANDOR belügyminiszter a Szolgálati Jogviszonyban Állók Érdekegyeztető Fórumának pénteki ülésén az MTI jelentése szerint a következőket mondta.

„Az országban JELENTŐSEN VISSZA FOG ESNI a vásárlóerő, SZEGÉNYEDNEK az emberek, egyre több olyan jelenség lesz, ami a rendvédelmi szervek nélkül nem lesz megoldható”.

Pintér szerint emiatt EGYRE NAGYOBB LESZ A KORRUPCIÓ, egyre nagyobbak lesznek a gazdasági bűncselekmények, egyre több lesz az utcai bűncselekmény és „nyilvánvaló, hogy egyre több lesz a fegyveres rablástól kezdve minden más”. Mindezek megfékezéséhez elszegényedett rendőrséggel nem lehet nekikezdeni.
___________
@gazoló: csak téged, me a tijed öncélú, az enyém célirányos:))
@taga20:

"haver, neked már az se mond semmit, hogy hülye vagy mint a segg! "

:))))

Mi van IQ bajnok ennyire futja ?

Nem sok.
@taga20: Mi a faszt nem vitatkozol? Ha én valakivel nem vitatkozok akkor nem szólok hozzá b+. Az a nem vitatkozás. Fusztrált vagy b+, de mivel szarrágó vagy, nem pszichológushoz mész.

Írd meg b+, nem hogy nem kívánsz vitatkozni és akkor csak simán elküldenek a picsába és nem vitatkoznak veled. Leírtam én is b+, egy értelmes mondatot, nyilván akkor lehagyom és mindketten jól járunk, mert néha nekem is ki kell engednem a gőzt.

Én egyébként kizárólag a saját érdekeimet védem, elmondanám, hogy kibaszott önző geci vagyok. A fogtechnikus hozzám képest önzetlen kiscserkész.
@taga20: Ki a faszom vagy te, valami liberális ellenőr? Ellenőrzöd ki miért van itt?

Húzzál el te, ez egy blog b+. Tudod mi a blog? Olyan mint a közért, csak itt nem kifliből van hatféle hanem hsz-ből.

Nem igaz, b+, én nevelem a libsit:))))))))
@frob:

Ezt Zázrivec, oppardon Vona Úrnak is ilyen karakánul a szemébe mered mondani?
Kétlem.
Te kis gumigerincű! :)))))))))))))))))))))
@taga20:

A szentté avatásodat fogom kezdeményezni 'semjénelvtársnál:)

Tévedsz,mit 'gondócc Peninél miért érdeklődtem a svéd vonal felől:))
@no_successful2: Csákó b+, ide jár a pszichológus helyett:)))))
@frob: "A ballibsiknél még a "stiklik" is sokszor annyiba kerültek.

Érdemes megnézni a 2002-es és a 2010-es számokat. Mindent, ÁLLAMADÓSSÁG, munkanélküliség, államháztartási hiány, bármi. "

Legalább ne hazudnál mar ilyen átlátszóan te 103 hozzászóláska!

_____
Újabb történelmi csúcson az államadósság

2014. február 27.,

hvg.hu/gazdasag/20140227_Ujabb_tortenelmi_csucson_az_allamadossag/

Februárra 22 934 milliárd forintra hízott a magyar államadósság, a komolyabb januári növekmény után ez újabb TÖRTÉNELMI REKORDot jelent.
_____

Par honapra ra....

2014. június 17.,

Rossz hír jött - új csúcson az államadósság

www.napi.hu/magyar_gazdasag/rossz_hirt_jott_uj_csucson_az_allamadossag.582747.html

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) Zrt. adatai szerint a központi költségvetés adóssága múlt pénteken elérte a 24 673,1 milliárd forintot - AMELY ÚJ TÖRTÉNELMI REKORD.

Egy hét alatt 218 milliárd forinttal, míg január óta összesen 2674,5 milliárd forinttal nőtt az adósság. A teljes államadósság ennél mintegy 600 milliárd forinttal magasabb lehet az önkormányzatok - nem konszolidált - adóssága és a költségvetésen kívüli más adósságnövelő tételek miatt.
@jöttem: Ki a faszom az a Zazvirec? Ismernem kellene?
@egy igazi Ténytár: Na látod ezért kellett volna Gyurcsányodnak 2002-es paraméterekkel vissza adni az államkasszát

Csinált egy kurva nagy adósságot, aztán mutogat vissza az embere, hogy nézzétek, mekkora Orbánnál az államadósság.

Örülünk, hogy az IMF hitelt sikerült visszafizetni, Bajnai, ehy hét alatt felvett volna mégegyet.
@taga20:
Te Taga tesó melyik 'cukinácik lehetnek ezek csak nem a senky(ja nem bocs)budaházzy 'cukináciplüssálatdzsobbikos vérvonal??:))
@frob:

Az. Pontosan az. :)))))))))))))))))))
B+, ilyenkor kell mennem, amikor végre vita van:))))
@frob: "Fusztrált vagy b+,"

Ilyen amikor egy 103 hozzászólású hazug (lásd fentebb) NEM frusztrált ;-)

b+ ezik tucatjával...
"szarrágó vagy, nem pszichológushoz mész."
stb...
@frob: amit itt a haveroddal, avval a iku szakértő no haveroddal nyomtok az kritikán aluli.
vitatkozni olyanokkal lehet, akik az ami itt folyik mo-n, nem magyarázzák, hanem szétszedik.
u.i.: evvel az psziho, orvos dumát hagyd meg a főnöködnek, vityának!
@taga20: Hello öreg. Te meg mit baszod itt a rezet? Nincs még hétvége, húzzál vissza a tokmányaidhoz. :D
@Penivaldes:

Ennyiről tudok. Családfa nincs, mert egyszerű paraszt emberek voltak az őseim.
@gazoló: neked mindenki náci, aki nem azt mondja amit te?
@jöttem: tusé!!!!!! drága hölgyem:)))
@taga20: Most én mit tehetek arról, hogy sokaknak agyára ment az, hogy nem ballibsi kormány van?

Ha valaki anyázik, visszaanyázok, ennyi. Talán ha tükörben látja önmagát, az hat rá.
@frob:
frob 2014.12.18. 17:41:32
@Penivaldes: Az izraelit sem kell szégyellni:)))))))))))
gondolom vágod?
@frob: Te nagy okos, ez 4 evvel GYF utan volt!

Orban szabadságharcai, Matolcsy unorthodoxos ámokfutása, Kosa-Szijjarto forint-döntő államcsődözése és a milliárdos korrupciók után! 4 evvel!

De te csak Gyurcsanyozz...

IMF kölcsön ügyben meg jobb ha hallgatsz! ;-))

________
www.origo.hu/gazdasag/20120427-orban-viktor-az-imf-a-baratunk.html

"Gyors megállapodásban vagyunk érdekeltek az IMF-fel, a legizgalmasabb az eleje lesz a tárgyalásoknak, tisztázunk kell, ki hogyan látja Magyarország helyzetét" - mondta Orbán Viktor a közrádióban péntek reggel.

"Az IMF a mi barátunk" - mondta a kormányfő.

Hozzátette, az IMF egy bank, pénzt ad tagállamoknak kölcsönbe, cserébe pedig garanciákat kér, hogy visszakapja. Az IMF, mint hitelező azt várja, hogy az adósok hajtsák végre azokat az intézkedéseket, amelyek biztosítják a hitel visszafizetését. "Lássuk be, ez egy ésszerű magatartás"-

____________

________
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A bankrendszer lassan egyszintűvé válik, és már szemérmetlenül nyilatkozzák, hogy ez milyen célok érdekében történik.
Mai hír, biztosan olvastad, hogy az MKB-t fel kell tölteni a működőképesség biztosítása miatt. Ez úgy megy végbe, hogy a vételár és a feltőkésítés az állami tulajdonrésznek, 20%-nak felel meg.
További nyilatkozat, hogy később az MKB-t magánkézbe kívánják eladni.
Tehát a tőkehiányos MKB-t az állam gatyába rázza, majd amikor rendben lesz, jön a haver, és bagóért megveszi.
@taga20: Neked meg mibajod szegény gyámoltalan Izraellel? ;)
@taga20: Ne hogy azt mond, hogy nem röhögtél egy jót rajta.

Na ezt a képmutatást nem bírom bennetek "civilekben":))

Na amúgy elhúztam.
@taga20:

megásta a gödröt, a szélére állt. én csak kicsit megpöcköltem. :))))

de jó látni téged!
hiányoztál.
vasárnap gyere! jön imola! már csak 3-t kell aludni. :)))
@Gábris szomszéd: Aki kidagadt nyaki erekkel vonyít az arab gyermeklefejezők mellet az ne tereljen.
@frob: te egyébként, válaszolsz konkrét kérdésekre vagy ne erőlködjünk?
1. mit szósz mészároslőrinchez?
lesz még több is, de most ez.
@Gábris szomszéd:

jólesne egy kis zsidózás?
pfuj!
@toportyánzsóti: Nyomás és keresd tovább a gyógyszered.
@frob: hatig szólt a melód, mehecc, de holnap má valami más melót keress, me ócska volt a produkciód ma, ezé nem alkalmaz a köszpont:)
@jöttem: és mi van, ha mégsem jön? ;)
@jöttem: eszt meg honnan tudod? ez bennfentes információ!
má hiányzik a banya:))
@Mariann19:

Hódolatom a közgáz és kézilabda 'processorassszonynak,Szia Mariann!!

"működőképesség biztosítása"
Ezen szent cél érdekében!!
Állammaffia:((

Tegnap épp tudtunk kézilabdázni:((
Csuti orálmuzsikra Századvéges pubijai rendesen ráborították a szaros bilit előzetes figyelmeztetés nélkül,azóta is csak szétkenni tudta a szart,pincsijei próbálják lenyalogatni de csak mind szarosszájú lett tőle...
@Gábris szomszéd: haver, láttam a héten is kiverted a bíztit itt:)
nálam ne próbálkozz evvel, me nem ugrok!
egyszer volt egy szappanos beszólásod, azóta nem reagálok az ilyen faszságaidra.
@Penivaldes: hm, igen, de csak rövidet, mert nem tom, h mit írtam :)))))))))))
@taga20: olyannal még nem találkoztam szemtől szembe :)))))))))))
@Gábris szomszéd: Logikai panelt még nem találtál artudituka csak terelő áramkört?Nézzél valami szakszervízt a guglin.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: ako, te is olyan vagy, mint kiszeltünci és baukoéva?
na most lelohadtam:)))
@Sir Bates dö Hól:
Nézd, azzal egyet lehet érteni, hogy a politika, a politikusok köre át van szőve a korrupcióval, a hatalommal visszaéléssel függetlenül a pártállástól.

Az viszont csípi a szemem, hogy ez a társaság nagyjából az 5. év végére egy nagyságrenddel tudta felülmúlni korrupcióban, lopásban, klientúra építésben és társadalomrombolásban az előző "nyócat".

Természetesen az ártatlanság vélelme nagyon fontos, de a teljesen nyilvánvaló dolgokat azért ne tagadjuk le. Az a mérhetetlen gazdagodás, amit látunk a fideszes kövületeknél, na az talán szerinted sem normális történet.
Szar egy családjuk lehet ha megvárták, hogy 48-50 éves legyen a puja és csak akkor dobnak nekik össze egy rendes kéglire valót...
@Penivaldes: mesélj húgi! ezek szerint a kiszemelted lehúzta a bugyid.
@taga20:
tegnap mondta boli valakinek.
bennfentes?
ez tetszik.:)))
@toportyánzsóti: Olyasmit neked kell keresni, főleg abban a témában. :)
@Penivaldes: ne etess! mi ez a negatív hozzáállás?
@Gábris szomszéd: Légy féri artuditu,ne terelj te kis arabnyaló.
@egy igazi Ténytár:

Azt tudod, hogy amit az államadósságról írtál, az semmi újat nem tartalmaz ?

Az államháztartási hiányunk 3 %és nem 0 alatti, ami azt jelenti, hogy egy kicsit még mindig többet költünk, mint amennyi befolyik a kasszába.
Magyarul, továbbra is hiteleket kell felvennünk, hogy ezt tartani tudjuk.
Az adósságunk mindig nőni fog. Szám szerinti rekord mindig lesz.
Ami igazából számít, az a GDP arányos államadósság.

De ha ragaszkodsz a szám szerinti adósságalakulásra, vessél pillantást a Medgyessy Gyurcsány Bajnai érára.
E tekintetben, és akkor lehet egy kormányzati ciklus alatti rekordnövekedést emlegetni.
@Penivaldes: először sokat írtam, de elszállt. Majd minnyá megy a re, abban leírom.
@jöttem: bennfentes kereskedés. a fityesz bagázs rendszeresen csinájja.
ezé ne örömködjé:))
@toportyánzsóti: Hülye kérdésekre csak hülye válaszok vannak. Még ezt sem tudod? :)
Na, lassan 45 perce eltűntek a civil fideszimádók. Hát nincs 10órás munkaidő? Ha ezt a nemluxuslázár megtudja, hát lőttek a karácsonyi bónusznak!

Frob az itteniekkel együtt 103szor szólt hozzá másfél év alatt :D

Alvósejt? Alvóreg?

Hinnyekutyafája, hát ekkora a baj?
@taga20:
ne tereljél! :)))))
@toportyánzsóti: Tegnap 200 perc alatt nem jutottunk el addig, hogy miért érdekünk az orosz segg nyalása :D Volt terelés minden irányban, hihetetlen muri volt!!
@ProsTata: azokat az állításokat nem én fogalmaztam meg, hanem a kommentem címzettje... csupán megpróbáltam feloldani a kontradikciót/dichotómiát a két kijelentése közt... mi, szarkazmusbeliek, mindig segítünk annak, aki(nek) segg(ítségre van szüksége)...
@george47:
"Továbbá ennyi trágárul író embert csak itt lehet találni.
Közönségesek, bunkók, primitívek, hőbörgők, kultúrálatlanok."
Ezt a kritikádat biztosan nekem címezted?
15.30 h körül volt három kommentem elég jól stilizált mondatszerkesztésben. Vulgáris kifejezés egy sem volt bennük, még egy lágy pajzán kifejezés sem. Olvasd vissza!
Tudatosan tartom magam a blog szellemiségéhez, politikai és gazdasági kérdésekben nyilvánulok meg, betartom azt a kultúrát, amelyet egy politikai blog megkíván.
Nem értelek! Csupán remélni merem, hogy eltévesztetted a házszámot.
@no_successful2: Te figyu, tudtad, hogy a csökkenő államadósságú országok is 0% feletti költségvetési hiánnyal dolgoznak? :D

Ennyire, tesó?

Nem érted, ugye?
@taga20: majd' mindenki csinálja, akinek van erre lehetősége... c'est la vie...
@Gábris szomszéd: Csak égeted a konstrukciódat artuditu ezekkel a gyenge sutkákkal.
@Mariann19: lehet, hogy ő méshogy érzi, tudod akinek otthon azt mondják, hogy takarodj, az nem érti a kérem fáradj arrébot..
@Mariann19: "Tudatosan tartom magam a blog szellemiségéhez, politikai és gazdasági kérdésekben nyilvánulok meg, betartom azt a kultúrát, amelyet egy politikai blog megkíván."

Ez így van le a kalap előtted. Bárcsak mindenki így tenne.
@toportyánzsóti: Zsótika. Aki itt égeti magát ebben a kérdésben az egyedül te vagy, főleg, hogy ezerszer tisztáztuk a vahabista állatoknak semmi köze az iszlámhoz, sokkal inkább a CIA-hoz és a Moszadhoz. De nyugodtan told tovább a hülyeségeidet. :)
@miva?: Szegény artuditu nem talál már szervízt 88-óta sokat változott a számítástechnika,ezeket a paneleket már senki sem gyártja,pedig az elemi logikai panelja tökre szarrá ment.
@Mariann19: Csodállak is. Ugye 19 éves vagy ;)
@jöttem: jó nem terelek! térgyejjé le:)))
@Gábris szomszéd: Elemi logikai paneled annyit ér mint a csut focianalfabétáé.De nyugodtan told amit tolnod kell.
@Penivaldes: Benjaminája te a varánusznak, ezt nem vitatja senki. Bár érzelmi és erkölcsi érettségben tán esélyed sincs a sok óvodista között, akárhány évesek.
@gazoló:
Szia kedves Gazoló barátom!
Este sokat gondoltam rád a fényes győzelem láttán.
Apatikusan kezdtem nézni, de később belelkesedtem a csodán.
Így legalább továbbra is érdekeltek vagyunk, és nézhetjük szeretett csajainkat.
"Működőképesség biztosítása."
Remélem, az a működőképesség, amire gondolunk, hamarosan bedöglik.
@taga20: mindig az egyszerűbb módszert választod:)))
@Sir Bates dö Hól: a te világodban!
ma reggel, hallgattam a klub rádióban müllerpétert.
övé volt a sziget fele, eladta 160 misiért, pár hónap múlva felhívta gerendaikarcsi, hogy most adja el öt milliárdért. mi legyen?
sziámi aszt mondta, hogy neki 160 misi is kurvasokk.
nem minden a rengeteg pénz!:)
Azért hogy gyümölcsözzön ez a rengeteg idő, amit a kommentsereg végigolvasásával töltöttem, térjünk vissza egy pillanatra a poszt és a fejlemények mezejére!

Most, hogy oroszhon pofára esik keményen, és ami pofáraesés csak egy kellemes emlékű kaland lesz 10 év távlatából visszatekintve - kínai bérek emelkedése, olaj, gáz meghatározó szerepének elsorvadása, stb - felvetődik a kérdés, hogy a társadalmi valóságon mellett a technológiai valósággal is elveszített minden kapcsolatot egy olyan politikai tömb (Fidesz-KDNP + JObbik) akiknek az országában az új világrend legsikeresebb vállalatai közül számosan székhelyüket, gyökerüket Magyarországhoz kötik?

Ez azér igen csinos és burkolt megfogalmazása saját ostobaságuknak, úgy gondolom. Ha erre még tejszínhabként rábiggyesztjük a kommunikációs stílust, amivel a valóság ellen küzdeni szándékoznak, hát bizonyos IQ-szint fölött minőségi humor atyaúristenének tekinthetjük a parlamenti patkó jobb oldalát, mindenféle túlzás nélkül.
@miva?: Szerintem is muris, főleg amikor az elmondottak egyik fületeken be a másikon ki.

@toportyánzsóti: Nem vetted még észre, hogy tök felesleges tovább erőlködnöd.:)
@Penivaldes:
Komolyan mondom, nem értem ezt a kommentelőt.
Ráadásul 2011. óta tag - megnéztem - és engem tisztelt meg az első hozzászólásával.
Kezdek aggódni!
@Penivaldes: Kinél lenne eséltelen egy ilyen sziporkázó elme, drágám :)
@Mariann19: Te áltini, hogyan magyaráznád el a legegyszerűbben egy egybitesnek, hogy miért csökkenhet az államadósság 0% költségvetési hiány fölött is? Nem az a kérdés, hogy pl Bolinak hogyan, hanem hogy 2 egyszerű tőmondatban hogy kell ezt csinálni.
@Gábris szomszéd:
Köszönöm szépen!
Igyekszem.
@miva?: Ha tényleg végigolvastad volna a kommenteket akkor most sem beszélnél sületlenségeket. Na húzzál bele. :)

cink.hu/miert-nem-kivanom-oroszorszag-pusztulasat-1672179095
@Gábris szomszéd: Veled nem vitázom.

Tény-e, hogy 200 perc alatt nem bírtál állandó jelenléted mellett válaszolni arra, hogy miért érdeke Magyarországnak asz orosz barátság?
Most altatási szünet, aztán majd jövök, esetleg méltónak mutatkozom a hófehérlelkű Gábriel soha nem érkező válaszára is :D
@Mariann19:

Hasonlóképp voltam ezzel én is.
'Kábé háttal ülve kezdtem,de hamar érezni lehetett,hogy 'szanaszétdobálták a csajok a korábbi görcsöket és nagyon jót meccseltünk a szőkékkel:)
A jövőre nézve bíztató,hogy versenyben vagyunk a 'nagyokkal:)
A mosonmagyaróvári Tóth Gabriella volt szerintem a legígéretesebb újonc,de remélem jönnek utána a többiek!
@miva?: Olvasd el mondjuk a cinkes írást és egyből rájössz. Utána gyere aztán megdumáljuk. :)
@miva?:
Jó lenne a még egyszer a 19, de számoljál:
/2x19/+15 = ?
Ez a szomorú valóság, de marha jól nézek ki, bár egy kicsit sokba kerül. Kac-kac
"Hanem 2 egyszerű tőmondatban, hogy kell ezt csinálni."
Egy mondatban.
Ordas nagy hazugságokat kell nyomni, és már meg is van a rejtély kulcsa.
A minap írtam nektek egy főcímet az egyik újságból, az is ilyen rejtélyes tartalmú volt.
"Lassul a gazdaság, növekedés várható."
Jót röhögtem kínomban.
@Mariann19:

"Működőképesség megőrzése miatt"='lámpavasraazösszesrésztvevőt:))

Ez az én közgazdasági doktrinám:))
@Gábris szomszéd: angyal, a ruszkiknak kábé annyira meg kéne húzniuk magukat, mint a spanyoloknak vagy az olaszoknak.
sőt, ezek ott vannak, motor és autó versenyző zsenik!
a muzsikoknál van kágébé, meg oligarha, meg mégmi a fasz van? ja olaj meg födgáz, meg egyéb földi jó.
ha az nem lenne, putyin egy retkes muzsik lenne ma!
@gazoló:
Tóth Gabi Németh András kedvence. Nem is csodálom, jó a kis csaj, és még csak 18 éves.
Vérten Orsolyáról mit tudsz? Szerettem.
@gazoló: valószínű boli edzette:)
ezé pörgött föl ennyire:))
@gazoló:
"Lámpavasraazösszesrésztvevőt."
Magvas és egzakt doktrína.
Már csak a megvalósulás pillanataira várunk, és akkor megyünk nézelődni.
@Mariann19: bírom az ötvenes csajokat, nem kell sokat dumálni nekik:))
@Penivaldes:
"Lehet, hogy akar tőled valamit."
Nem vagyok optimista a mai világban.
Pont egy politikai blogon?
És ha skizofrén?
@miva?:

Olvasd el az a cinkes cikket, szépen kérlek! Tegnap 2x hozta ide. :))))
@taga20:
"Nem kell sokat dumálni nekik."
Ejnye! Ezt a korosztály hajkurászod?
Persze, mert nem érsz rá a körítésre, mivel folyton melózol.
@Penivaldes:
"Velem már nem bírna."
Ellenálló vagy?
Én is, csak állampolgári értelemben.
@Mariann19: Kedves Mariann! Az alábbiakra csak most van időm válaszolni.

"Az USA-nak milyen önös érdekeire gondolsz konkrétan?" Netán gazdasági érdekekre Magyarországon, egy lejtmenetben lévő 10 milliós országról?"

A világhatalmi érdekeire gondolok, amit természetesen elsősorban az anyagi érdekek motiválnak, ugyanúgy mint eddig.

"Amennyiben politikai fellépéséről van szó, az nagyon is helyén való. Magyarország is deklarálta a nemzetközi szervezetekbe való belépéskor azokat az értékeket és szabályokat, amelyeket be kell tartani."

Őket nem az ilyesmik érdeklik valójában, hanem csak az, hogy egy adott ország milyen hasznot hajt számukra a világban. Nézd meg mondjuk Szaud-Arábiát. Igazán demokratikus minta állam. :)

"Amennyiben egy ország megsérti azokat, egy nagyhatalom képes csak arra, hogy az ilyen államokat figyelmeztesse arra a fegyelemre, amelyet a kifogásolt ország maga is jóváhagyott."

Hááát nem tudom. Nyilván nem a CIA kínzókamrákra gondoltál, ami gondolom semmiképp sem az alapvető emberi értékek megsértése, pláne nem ok arra, hogy bármilyen nagyhatalom emiatt figyelmeztesse őket.

"Ezeket a kérdéseket csakis semleges nézőpontból szabad megítélni."

Ebben maximálisan egyetértek veled, ezért is írtam korábban azt, hogy az USA csak kommunikációjában értékelvű, miközben valójában csak a saját hasznát nézi minden ország esetében.
@jöttem: Rossz a memóriád. Csak ma hoztam ide és egyszer.:)
@Mariann19: igazad van:)
ehhez mit szósz?
"Jól gondolja meg egy politikai veterán, akár személyes sértődöttségből, akár politikai megfontolásból, hogy bennünket milyen mértékben gyöngít meg, mert azzal saját magát gyöngíti vagy végzi ki. (Lázár János)"
@Gábris szomszéd: százszor-ezerszer gyenge memóriájú barátom. ezerszer!
aki régóta itt marhul, az ismer, mint a rosszpénzt:)
@Mariann19:

Pezsgő behűtve,pukkanhatna már:))

Vértennek térdműtétje volt,többet nem tudok róla!
@taga20:

Bolit nem csak a fogorvosasszisztensek 'fogazzák,már más területeken is tart 'edzéseket?:)
@taga20: Az nem baj, de azt az írást olvasd el te is nyugodtan. Neked sem árt egy kis művelődés. :)
@Gábris szomszéd:
Ahhoz nem fér kétség, hogy a világ működését a pénz és a hatalom összefonódása jellemzi.
Nem térnék ki a véleményem tágabb értelmezésére, inkább másként közelítek.
Egy ország miniszterelnökétől elvárható, hogy kíváló helyzetfelismeréssel válassza meg az irányt a külpolitikában.
Mérlegelje az ország státuszát és lehetőségeit a világban, és úgy járjon el külpolitikájában, hogy az ország a legelőnyösebb helyzetbe kerüljön.
Az USA - függetlenül az első mondatom tartalmától - igenis értékelvű.
Ugyanis a legdemokratikusabb berendezkedésű
állam, ezért el kell fogadni, hogy fellép nagyságánál fogva is az értékek betartása érdekében.
@Gábris szomszéd:

Elnézést.
A másik posztban jenőkét kínáltad meg vele 8.03-kor. :)
@taga20:
Nem tudom mi lesz ebből a Lázár-Pokorni összecsapásból, ma mindenki ezt elemzi.
Olyat is megfogalmaztak, hogy Lázár a végnapjait éli, holott Orbán kedvence.
Saját magukat robbantják fel, biztosan tanultak a szociktól.
@gazoló:
Te pezsgőt, én gint tonikkal.
Akkor Vértenre még lehet számítani.
Nagyon jó, megbízható játékos egyenletes teljesítményekkel.
@taga20: amennyiben eltekintünk áutszijderségemtől az intelligenciával kapcyolatosan, még mindig hivatkozhatom fáradtságomra, hogy nem sikerült megtalálnom a koherenciát véleményem és példád közt:-)...
@Sir Bates dö Hól: najó, ako.
én mondtam bennfentes, te mondtad mindenki eszt teszi, aki odaér( ilyen az élet-szerinted), én mondtam, hogy hallottam müllerpétert reggel ötharminc felé és szerintem van ilyen is.
kérdésem, mi a faszt nem értesz ezen?
:)
@Mariann19: "Mérlegelje az ország státuszát és lehetőségeit a világban, és úgy járjon el külpolitikájában, hogy az ország a legelőnyösebb helyzetbe kerüljön."

és akkor ez csak egyirányú lehet? Tehát ha egy vezető úgy gondolja, hogy az egyik nagyhatalommal jóba kell legyen (USA) akkor az előnyös, de ha egy másikkal is jóba akar lenni (Oroszország) akkor egyből pincsivé válik?

"Az USA - függetlenül az első mondatom tartalmától - igenis értékelvű."

Továbbra is tartom, hogy csak szavakban, kül és katonapolitikájában pedig véresen haszonelvű.

"Ugyanis a legdemokratikusabb berendezkedésű
állam, ezért el kell fogadni, hogy fellép nagyságánál fogva is az értékek betartása érdekében."

Erről korábban már taglaltunk egy érdekes tanulmányt, gondolom emlékszel még rá.

valodidemokraciatmost.blog.hu/2014/04/20/usa_oligarchia_kapitalizmus_egyenlotlenseg

www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/10769041/The-US-is-an-oligarchy-study-concludes.html

Másrészt ha neki szabad fellépni az általa helyesnek tartott értékek mentén, miért ne léphetne akkor fel más ország is az általa helyesnek ítéltek mellett?

Ja és egy remek komment jut még eszembe erről:

"Ha mondjuk az oroszok szerveznének Mexikóba egy puccsot, amivel egy amerikaellenes koalíció jut hatalomra, a jenkik hamarabb átlépnék a határt, minthogy kimondod: "checks and balances". :)"
@Sir Bates dö Hól: na most felejtsd el a kotelezo szerenyseget, elo a bagarollal, fenyezd magad, mert nagy az olvasottsagod, hiszen a gedeont visszafele is felmondod fejbol.
Hogy mi lesz ebböl ? Pi ...n lesznek rugva a vidéki haràcsoló PARASZT PROLIK ès bucsuzhatnak a hajo ora földek erdök budai lakás ( ez kell a falusi bunkónak ) stb stb.
@taga20: mindjárt letérdelek én aztán nézhetsz
@Mariann19: "Egy ország miniszterelnökétől elvárható, hogy kíváló helyzetfelismeréssel válassza meg az irányt a külpolitikában. 
Mérlegelje az ország státuszát és lehetőségeit a világban, és úgy járjon el külpolitikájában, hogy az ország a legelőnyösebb helyzetbe kerüljön."

Tehát támogatjuk horthyt és a numerus clausust az első és második bécsi döntést figyelembe véve?...
Valamint kádárt és münnichet a legvidámabb barak létrehozása miatt?...

"Az USA - függetlenül az első mondatom tartalmától - igenis értékelvű."

Az, hogy ki mit tekint értéknek, az szerintem kultúrkör függő...
@Penivaldes: 3 és 5@jöttem: Van az a karakter ugye, aki mindenre operettáriákkal válaszol :D

Én nem arra vagyok kíváncsi, hogy mások szerint miért, hanem hogy mondja el ő nekünk, akiket azért elég jól ismer, hogy nekünk ez miért jó, és majd mi reagálhatunk, hogy esetleg ezért nekem nem szeretném, hogy jó legyen. Egyébként olvastam én ezt is, meg sok mást is, és tudom, hogy vannak érvek egy ilyen irányú korrekt politika mellett, de egy KGBéla meg Orbán fémjelezte sumsus mellett nincsenek :D
Üdv! Lemaradtam valamiről?
Olvasom, megint győztünk... :(

"Mélyrepülésben a magyar oktatás

Nemcsak a PISA-tesztek alapján lehet következtetni arra, hogy komoly problémák vannak a magyar oktatási rendszerben, hanem a World Talent Ranking legfrissebb listája is alátámasztja, hogy a magyar oktatás nem versenyképes. Miközben 10 évvel ezelőtt még az előkelő 16. helyet foglalta el hazánk, versenyben olyan országokkal, mint például Németország, addig a legfrissebb kutatások alapján az 51. helyre csúsztunk vissza a 60 országot tömörítő listán, olyan országok szintjére, mint például Mexikó, Oroszország, vagy India."
index.hu/index2/#bloghu/tenytar/2014/12/18/melyrepulesben_a_magyar_oktatas_szinvonala
@miva?:

Ezzel én is így vagyok. Linkekkel/cikkekkel nem lehet vitatkozni.
@Mariann19: "Egy ország miniszterelnökétől elvárható, hogy kíváló helyzetfelismeréssel válassza meg az irányt a külpolitikában. 
Mérlegelje az ország státuszát és lehetőségeit a világban, és úgy járjon el külpolitikájában, hogy az ország a legelőnyösebb helyzetbe kerüljön."

Tehát elismerjük horthyt és a numerus clausus szükségességét az első és második bécsi döntést figyelembe véve?...

"Az USA - függetlenül az első mondatom tartalmától - igenis értékelvű."

Szerintem az, hogy ku mit tekint értéknek, az nagyban kultúrkör függő...
Halihó!

Az volt már, hogy: "Habony Árpád beperli azt, aki megsérti a jó hírnevét"

"A miniszterelnök nem hivatalos tanácsadójának jogi képviselője közleményében azt írta, hogy az ügyfele határozottan visszautasít minden olyan, a médiában megjelenő, ügyfelére vonatkozó állítást és híresztelést,

„amely azt a hamis látszatot kelti, hogy nem rendelkezik a megélhetését biztosító törvényes és nyomon követhető jövedelemmel”."

444.hu/2014/12/18/habony-arpad-beperli-azt-aki-megserti-a-jo-hirnevet/

Én csak arra lennék kíváncsi (ilyen természetem van), hogy miért nem egyszerűbb megmutatni az adóbevallását??? Miért egyszerűbb ma bármit is erőből (függetlenül a személytől) megoldani?
@Sir Bates dö Hól: "Tehát támogatjuk... kádárt és münnichet a legvidámabb barak létrehozása miatt?..."

és persze a jaltai és a potsdami tárgyalások "eredményeit" is, ahol az USA és a nyugat vígan odadobott minket néhány évtizedre a komcsiknak. :(
Egyik jobb, mint a másik... yoda-fílingem van...
Megjelent a háborús retorika. Többen kérdezték a Cink hozzászólói közül, vajon milyen értesülésekre támaszkodik Lázár János?

"Ha Ukrajnában háború lesz, akkor nálunk nem a konszolidált kormányzás időszaka következik, "Mert akkor nem konszolidáció lesz, hanem válságkormányzás, ami háborús logika alapján működik." Lázár szerint a lehetségesek közül a háború a legvalószínűbb forgatókönyv."

cink.hu/lazar-haborus-valsagkormanyzas-johet-2015-ben-1672637289
@Sir Bates dö Hól: "Mérlegelje az ország státuszát és lehetőségeit a világban, és úgy járjon el külpolitikájában, hogy az ország a legelőnyösebb helyzetbe kerüljön."

Tehát támogatjuk horthyt és a numerus clausust az első és második bécsi döntést figyelembe véve?... "
mi ez a marhaság?
"amennyiben a kormány végre szeretne valami érdemi dolgot tenni az ügyben az információk alapján, amik eddig is a rendelkezésére álltak." - írja a szerző. No, itt bukik meg az egész. Könyörgöm, valaki mondja már meg tőlük, mik azok az információk? Most nem a baloldal sirámlistájára gondolok, hogy jaj, trafikmutyi meg stadion stb., hanem hogy egy konkrét személy a BTK. egy konkrét pontjába ütköző bűncselekményt követett el, és ezt a gyanút ez és ez a bizonyíték alapozza meg. Van ilyen? Nincs? Na, ez a baj. Mert az átlagembernek ez a fingfűrészelés így már kezd nagyon unalmassá válni. Egy-kétezer embert fel lehet vele hergelni, hogy tüntessen, de ennyi. És elhiszem, hogy Amerikának elég, hogy sakkban tartja Orbánt, de nekünk magyaroknak nem ez a fontos.
@Gábris szomszéd: viszont elítéljük ratkót, mert szülédnek nem volt választási lehetősége...
@jöttem:

akkor jön a szükségállapot, kijárási tilalom, rögtönítélő bíróság, meg a rendeleti kormányzás?

Már épp kérni akartam...
@jöttem: Ebben reménykednek, csak ugye mi kell a háborúhoz? Spenót, spenót és spenót, az meg nem nagyon van oroszéknál :D

Pedig a statárium leegyszerűsítené a problémákat Lázáréknak :D
Magyarán, ha valakinek igazán érdeke az ukrajnai háború, az pont a Fidesz - Jobbik páros :D
@fzs.1933:

Várjuk meg a holnapi igehirdetést. Aztán okosabbak leszünk. Ha OV-nak ez a terve, biztos szóba hozza. Meg akarja magyarázni a népnek.
@taga20: a "faszt" értem... müller ebben a szituációban mitől volt bennfentes?...
@Sir Galahad:

mit szeretnél?

AG NEM hozhat nyilvánosságra ilyen adatokat és szinte biztos vagyok abban is, hogy jogköre sincs feljelentést tenni.
A magyar kormánynak és a magyar hatóságoknak lenne kötelességük kivizsgálni, hogy az állítólagosan átadott iratok milyen bűncselekményeket tartalmaznak.

Egyelőre a magyar kormány szarabbul áll szavahihetőségben, mint AG.
@taga20: Nem érted? Arra utalt nagyon helyesen, hogy ezek alapján az ország akkori vezetése szintén úgy gondolhatta "hogy kíválló helyzetfelismeréssel választja meg az irányt a külpolitikában."
Kb. mint a mostaniak, ha csatlósként ne adja Isten háborúba kell sodródnunk Oroszországgal szemben, szerepet vállalva egy olyan konfliktusban, amelynek egyedüli valós célja az amerikai érdekszféra kiterjesztése Európában.
@Sir Galahad: te barom! forog a sírjában szörgelehed, me te szórod a szart!
@jöttem:

télleg, erre nem gondoltam.

Igaz, holnap már nincs suli -> nem fogom tudni hallagatni...
Ó be kár! :)
@taga20: én egy kérdésnek gondolnám...
@miva?:

Ezzel riogatja az embereket hónapok óta. Mi is kaptunk belőle ízelítőt néhányszor. :))
@Sir Bates dö Hól: Volt de az ősöket szerintem hanyagoljuk, főleg, hogy az egyik már nincs is velünk. :(
@parti_giano: mióta muszlimzsidó lettem mindenképpen...
@Gábris szomszéd:

tudod, ebben az érdekszféra dologban még mindig inkább lennék az usákoké, mint putyinéké.

Szerintem ez már csak ízlés kérdése, arról meg már kár vitázni...
@Sir Bates dö Hól: Tudod FAB első számú alapszabálya. Gyerkőcöket és szülőket semmilyen okból sem basztatjuk. Nem illik elfelejteni.
@fzs.1933:

Akkor ki ne hagyd a kv-t! Hallgatni nem bírnám. Olvasni szoktam.
@jöttem: Az elmúlt25 év legnagyobb pofáraesése közepette megy a terror, ez több mint vicc :D
@jöttem:

ezek szerint putyin múltkor azért hívta viktort, hogy megmondja:
az ortodox újév után balhé lesz...
@Sir Bates dö Hól: eszt most komolyan kérdezed vagy csak szivacc?
sír, bazdmeg. sziámi arra volt példám, hogy nem mindenki szopja le magát pár misiért, mint lázár vagy rogán vagy ez az új titán habony, az 1000 euros retíküljével!
zöd?:)
@fzs.1933: "a magyar hatóságoknak lenne kötelességük kivizsgálni, hogy az állítólagosan átadott iratok milyen bűncselekményeket tartalmaznak" - hát igen, pont ez a baj, hogy állítólagosan. Vagy átadtak ilyet, vagy nem. Senki sem tud semmi konkrétumot. Nem unalmas ez így nem tudom, hanyadik hete?
@fzs.1933: Jó fej vagy te amúgy csak ebben az esetben le vagy kissé maradva. Ott már nem arról lesz szó, hogy melyik érdekszférában szeretnél inkább élni, hanem arról, hogy halni hol fogunk.:(
@Gábris szomszéd: interperszonális relációid státusza nem éri el az ingerküszöböm (hidegen hagy)... gondolom a rulrtten is mindig a nullát erőlteti a mutter...
@Sir Galahad:

Egyelőre a magyar kormány szarabbul áll nálam szavahihetőségben, mint AG.
@Gábris szomszéd:
Az USA és Oroszország ellenérdekelt felekként szerepelnek a világpolitikában.
Ebben a közegben Magyarország a NATO és az eu mellett kötelezte el magát, tudomásul véve az egységes értékeket.
Ilyen összefüggésben nem lehet két lovat megülni, mivel a szövetséges államokkal szemben kell a kötelezettségeket megtenni.
Leegyszerűsítve így néz ki a dolog.
@taga20: főleg, ha csak egy gyík tulajdonosa és nem anakondája van...
na, jó, legyen... :-)
@Sir Galahad:

valahol igazad van. Már én is unom, hogy nem történik(?) semmi!
Maiann19-nek válaszolnék.
A megjegyzésem nem személy szerint a Mariann19-nek szántam. A belépéshez egyik hozzászólásra rákattintottam. Elnézést, de már senkiét nem olvasom el, mert nem tartom a beírók javát erre érdemesnek.
Általánosságban: olyan mocskolódó áradat ömlik szinte minden témában. Olyan indulatok szabadultak el, melyek csak a nyilvános gyűlölködéshez vezetnek, ahol ész érvek, a másik végig hallgatása reménytelen, illúzió. Olyanok hőbörögnek, akik meg sem akarják érteni, meg sem akarják hallani a más véleményeket. Olyan mértékűek az agresszív megnyilvánulások, amelyekkel szemben a józan, higgadt ember csak szörnyülködik és válasza sincs rá.
Úgy látszik ez az ország kárhozatra van ítélve saját népe által. Nincs nemzeti identitástudat, a pénz az úr és ha külföldről támadják az országot, még nekik adnak igazat....
A jelenlegi állapotok -olyan, mint egy rossz házasság, melyben az egyik fél állandóan bizonyítani akarja, hogy a másik fél a hibás, szidja minden percben, miközben maga is az, mert minden két félen múlik... Hibát mindenki el tud követni, nem is egyszer, azonban az nem jogosít fel senkit, hogy túl menjen a kulturált szópárbajon és fenyegetőzzön, sőt a tettlegesség is előjöjjön.
Mit akarnak egyesek? Polgárháborút, idegen beavatkozással? Csak azért, mert több minden nem tetszik? Ötven olyan évet élt le egy olyan generáció (az enyém), melynek nem lehetett saját véleménye a rendszerrel szemben, mert akkor várhatta a következményeit. Ma van szólásszabadság, szabad véleménynyilvánítás, lehet szervezkedni. Lehet politizálni is. De az nem jelentheti, hogy primitív, közönséges, trágár kifejezéseket használjanak a legnagyobb nyilvánosság előtt.
Ezeknek a fórumoknak sem kellene korlátlanul megengedni a durva hozzászólásokat!
Meglehetősen toleráns ember ellenére el is határoztam, hogy nem fejtem ki véleményem ezeken a fórumokon, mert azok a válaszok, melyeket korábban kaptam, olyan primitívek, tiszteletlenek, felháborítóak voltak, hogy nyoma sem volt emberi gondolkodásnak, csupán állati agressziónak.
Ami a témát konkrétan érinti: "bagoly mondja verébnek: nagyfejű" Az országot nem az Orbán-kormány adta el, privatizálta el. Többszörös energia kell ahhoz, hogy az ország talpra álljon, a maga lábára, nem kiszolgáltatva mások kénye-kedvének.
@george47
@Gábris szomszéd: ANGYAL A KURVAANYÁDAT!
vegyél má vissza a putyin szaros szádból!
mi kell még neked a bukáshoz?
oroszország egy kibaszott szar tajga, ha nem lenne olaja és gáza, ako egy mongolia lenne!
mi a faszra vagy büszke? gogolra, csajkovszkire, szaharovra? rájuk lehetnél, de te putyinra és a kágébélára vagy!
@george47:

" Az országot nem az Orbán-kormány adta el, privatizálta el."

Ez igaz. Az Orbán-kormány mindent megtart. Magának.
@Sir Galahad:

Nézd! Normális országban, ha egy ilyen pozícióban lévő /NAV elnökről van szó/ személyre a gyanú árnyéka vetül, az lemond. Mindenféle kecmec nélkül.
Ő kér vizsgálatot, hogy bebizonyítsa az ártatlanságát.
Amennyiben az ügyészség elkezdene nyomozni, kikérhetnék az USA-tól a bizonyítékokat. Meg is kapnák.
Ha én lennék a NAV elnök helyében, ezt tenném. Persze abban, az esetben, ha nem lennék sáros.
A nyomozás lezárása után kiderülne az ártatlanságom. Aztán beperelném fél Amerikát.

Normális országban ez történne.
De itt megy majd 3 hónapja a hőbörgés. Kenik a mocskot jobbra-balra.
Már a kétéves gyereknek is világos, hogy Vida sáros. Vele együtt a fél kormány. Ezért megy a cirkusz.
@Sir Bates dö Hól:
"Ki mit tekint értéknek, az nagyban kultúrfüggő."
Vitánkban az értéknek politikai tartalma van, és a beszélgetés tárgya nem a fogalom önmagában való értelmezése, hanem az értékek betartása.
Az értéket mo. már akkor tudomásul vette, amikor
elkötelezte magát az ismert nemzetközi szervezetnél.
Az érték fogalmának meghatározásába nem megyek bele, mert te ebben /is/ jobb vagy nálam, minek tegyem ki magam egy vesztes poziciónak?
@Mariann19: "Ilyen összefüggésben nem lehet két lovat megülni, mivel a szövetséges államokkal szemben kell a kötelezettségeket megtenni."

Tehát aki most a béke és egy háborúból való kimaradás mellett érvel az áruló, de aki ugyanezt tette mondjuk a II VH előtt az békeszerető hazafi volt?

Tudod csak azért kérdem mert akkor is egy katonai (tengely) szövetség tagjai voltunk és akkor is épp a ruszkikat készültünk lerohanni "magasztos" elvek mentén és semmiképp sem az orosz ásványkincsek, nyersanyagok és erőforrások végett. :)
@Sir Bates dö Hól: Pedig a vincentes cikkről még szívesen meghallgatnám a véleményed. :)
@miva?:

"Most, hogy oroszhon pofára esik keményen(?????????????????????????????????????), és ami pofáraesés csak egy kellemes emlékű kaland lesz 10 év távlatából visszatekintve(????) - kínai bérek emelkedése, olaj, gáz meghatározó szerepének elsorvadása, stb"

görhöccipucci maszti loksi buksi takatika kokomottó ottó lottó pörkönce kohornya burgonya kaka y dsezsa kloáka

brühüyyy
@miva?:

Minél nagyobb az elnyomás, annál nagyobb az ellenállás. Ezt ne felejtsd el!
@george47: segítek a sok mocskolódóval szemben. ennyi faszságot csak egy-két fityesztroll hord itt össze.
na mingyá könnyebb, rám mindig számíthacc:))
fzs1933
Úgy látom, bármilyen válasz értelmetlen. Hol él?
csak egy-két példa: Orbán nyúlta le a MOTiM-ot (Gy.F),
még mindig nem tudjuk, honnan vannak sok százmilliói az MSZP volt alelnökének (a jövedelméből) stb.
@Rodeo36: hol voltál te..?:)
ruszkik szopóágon vannak, ne erőlködj, me megint a nővérkék ápolnak le:))))
@fzs.1933:
Az volt a legérdekesebb, hogy a Kreml szivárogtatta ki.
Miért volt fontos a Kreml-nek kiszivárogtatni ezt a telefonbeszélgetést?
Kinek akartak üzenni, és mit?
Sok érdekes kérdés van itt.
@taga20: B+ öreg ne engedd elgurulni a gyógyszered. Vedd ki végre a kezed a biliből. Mikor esik már le a tantuszod, hogy az amcsik nem azért nyomulnak a ruszkik felé, mert meg akarják menteni az esztergapadjaidat. :)
taga
Na ez az!
Kérlek, inkább moss többször fogat, ha egyáltalán mosol!
És felejts el, mert számomra csak rossz levegő vagy
@george47: kurvaanyád mészaroslörinc!
@Gábris szomszéd: ad1) egy dns-szortírozó ne óbégasson, ahogy a kurva se, ha baszni viszik; ad2) ki tett most ilyet?... mert én nem (te voltál a tárgy, nem anyád... gedeon-masa visszavág, ugye?...)
@Sir Bates dö Hól: na latod, ha meg osszeszurod a levet egy eszkimo novel, akar fokaidomar is lehetsz svalbardon.
@Gábris szomszéd: Ezek még azt sem ismerik fel, hogy az oroszokkal nem jóban lenni, rossz.

Azt írja az egyik: "Az USA értékelvű". 20 éves kamu.
@Gábris szomszéd: haver, ne rubelbe kérd, hanem dollárba a fizut!
és még díjat se kérek ezé a tanácsér:))
mondtam má párszor, hogy engem haggyá a marhaságaiddal, drága barátom!
@taga20: Miért nem olvasol, ha értesz magyarul? :)

"Azt látom, hogy a Putyin- és Orbán-ellenes gondolkodók körében – ez a két halmaz kb. egybeesik Magyarországon, mióta a Miniszterelnök Úr az Elnök Úrral barátkozik paksilag és különben is – tetőfokára hág az örömködés az e heti sajnálatos események szárba szökkenése óta. Ezt természetesnek tartom: mindig jó a buli, ha az ellenség szopik. Nekem mégsincs kedvem csatlakozni a demokratikus tömegekhez ebben az ügyben. Miért is?
Legalább két okból. Az egyik: nincs olyan, hogy Oroszország nincs. A másik: Oroszország nélkül nincs erős Európa.
Sokan már egy vinnyogó, megtépett, nyüszítő szerencsétlent látnának szívesen a sarokban, én viszont most, szerda délután arra sem mernék fogadni, hogy a válság – ha krachba torkollik is – egyáltalán megrendíti Putyint. A szisztéma annyira erős és annyira egyember-centrikus, hogy nem a tőzsdének és a rubelnek, de a fél világnak kellene összedőlnie, hogy maga Vlagyimir Vlagyimirovics egykettőre elbukjon.
A fél világnak mi is része vagyunk. A fél világnak az egész Európai Unió része.
Nem véletlen, hogy a nyugati politika sem üt most teljes erőből, hanem egyensúlyoz és gondolkodik. Ami túl nagy, hatalmasat puffan. Beleremeg a föld."

Kezded már sejteni miről van szó valójában vagy továbbra is megmaradsz a betáplált lyukkártyás programod felmondásában? :)
@george47:
hagyd békén tagát! ő ilyen, így szeretjük. megdöbbennénk, ha holnaptól szóvirágokban, modorosan beszélne. sőt! rosszul is esne nekünk.

szóval, el a mancsokkal tagától!!!
inforadio.hu/hir/gazdasag/hir-690040

Az orosz embargó hatásai európára és azon belül Mo.-ra.

Persze aki képes elolvasni.
@♔bаtyu♔: bakker itt van batyu!!!!!!
pár nappal ezelőtt veled álmodtam.
egy stadionban voltunk, és batyu evtársat ki akarták végezni a fityeszesek, én közbe léptem, és mindketten fejbe lettünk lőve:) pech.
@parti_giano: Te ki a faszom vagy? Kérdezett valaki?

Először köszönj paraszt, utána dumálhatunk.
@taga20: Remélem, nem válik valóra:)))
"Nem lesz lázadás a Fideszben, amíg a vezetői úgy gondolják, Orbán a pártból kilépve, másik pártot szervezve, meg tudná verni őket – ez derül ki többek között abból az interjúból, amit Török Gábor adott a hvg.hu-nak."
@Sir Bates dö Hól: Sok mostanában a joint és nem emlékszel, hogy mit írtál egy két kommenttel korábban? Amúgy már abban is megegyeztünk, hogy te sem emlegeted anyádat. Már erre sem emlékszel? :)
@george47: anyám, te faszabb vagy, mint egy fasz!
mosok fogat, vécékefével.
ha elhúzol innen, ako elfelejtelek, me mintha múlt héten, talán szeptemberben se voltál itt droid.
A KURVAANYÁDAT TE SZEMÉT TROLL, HOGY MERSZ ITT BÁRKIT SZÁMON KÉRNI!!!
nem vagyok ideges csak türelmetlen:)))
@george47:
Jó, rendben, eszerint véletlenszerű volt a megszólításod.
"A jelenlegi állapotok olyanok, mint a rossz házasság, melyben az egyik fél állandóan bizonyítani akarja, hogy a másik fél a hibás, miközben maga is az, mert minden két félen múlik."
Hibás a hasonlatod.
A rossz házasságban lévő viták két egyenjogú partner között zajlanak, nincs alá és fölé rendeltségi viszony, és ami az alapvetés, ellenérdekeltség áll fenn a felek között.
A mi országunkban elméletileg közös az érdekeltség, az ország felvirágoztatása és a népjólét megteremtése. Ennek teljesítésére a nép - mint az egyik fél - megbízást ad a kormánynak, amely ezt nem teljesíti. A népet, mint megbízót maga alá gyűri, a megbízást nem teljesíti.
Ez olyan, mint a munkaviszony. Amennyiben hibás a teljesítmény, a megbízott munkavállalót fel kell menteni a munkavégzés alól.
A folyamatos hibás teljesítést nem tolerálja a nép, és hangot ad a bírálatának. Ez zajlik most nálunk.
Az, hogy ki milyen stílusban adja közre a véleményét, lehet kritika tárgya, nem vitatom.
Azonban a lényeg a tartalom. Azon érdemes vitatkozni még akkor is, ha az álláspontok nem egyeznek meg elsőre.
@♔bаtyu♔: Itt elég sokan híresek az értő olvasásról, főleg ha a valóságról van szó.:)
@Gábris szomszéd: angyal értelmes vagy? érted amit írtam? ako mi a faszt akarsz?
ja,:)
@george47:
Tudod ezt a hangnemromlást lehet ugyan kárhoztatni, viszont egyenes következménye annak, ha a jobboldal kisajátítja a nemzet fogalmát, és kizárja az ország másik felét ebből a fogalomból, ha egyoldalú Horthy-nosztalgia szerint nem előre, hanem évszázaddal vissza akarják alakítani a politikai rendszert - és közben nem hagynak ellenük más lehetőséget, mint az utcai politizálást. Az utcán meg az "útszéli" hangnem dívik.
Röviden: Sípol a kukta - és abból előbb-utóbb robbanás lesz. Akkor ne a szelepet kárhoztasd!
taga
egyre finomabb vagy, szeretnivaló! Ez a bizonyítvány egyelőre EGYES!
@taga20:
Lorem ipsum dolor sit amet, alterum delicatissimi vim ne, vivendum abhorreant est id. Nec id reque tantas consetetur. Case repudiandae vim ei. An has unum possim docendi, mel quas adolescens ei. Inimicus percipitur has et, eam laudem labitur ea, postea graecis ex quo.

Ea vocent signiferumque vis, pri cu eius impedit. Vis ad nobis minimum, vim te fugit placerat legendos, dicunt impetus ponderum sit et. Novum sadipscing ad nec. Eos mazim graeco bonorum ad, an sit esse tempor salutandi. Te quodsi molestiae est.

Mediocrem constituto ea qui, ea aperiri suavitate usu, ex vel erat falli choro. Perfecto omittantur complectitur ea duo, modo tritani eruditi eam ad, pro fastidii voluptatum ad. Cu mel vitae conceptam. Meis justo elitr ne vim, sale aperiam et vix, ea vix hendrerit consectetuer.

Vidisse denique omittam sed ne, liber labitur ut eam. Pro ea tacimates accusamus evertitur, est soluta sapientem expetendis ea, an ullum voluptua mediocrem has. Ne errem regione maiestatis mel, et illud persius singulis vim. Sea dicam legimus qualisque eu, etiam petentium mel an. Eu mea gubergren moderatius, iudico suavitate cum no. Te scripta oportere vis, ius ad solum sensibus molestiae.

Praesent principes nam te. Salutatus prodesset adolescens ius ne, vix scripta gloriatur accommodare no, pri solet facilis disputando ut. Ut mel soluta latine officiis, et nisl unum mucius ius, et sit brute aliquip persecuti. Est ludus inermis perfecto ex, commodo omittam at sea. Sed cu quis autem viderer, vis causae vocent cu. Ea odio purto vim, et est nisl erat ferri.

brühüyyy
@taga20: Öreg B+ meg. Neked akkor lenne itt véged mint a botnak, ha FAB beállítana a szerveren egy trágár szavak szűrése opciót. Utána sok kommentedben max. csak az írásjelek jelennének meg. Vegyé vissza mert vannak itt érzékenyebb emberek is. :)
@♔bаtyu♔:

Mi lesz Pokornival és Kövér Lászlóval? Nekik megbocsájtják a kritikát?
Eddig azt hittem, Kövérnek erősebb pozíciója van a pártban, mint Lázárnak.
@♔bаtyu♔: mé ki az a törökgábor(persze tudom), nosztredámusz??:))
kekex
És tudod, hogy a kuktát ki tette fel a tűzre?
Mert én nem...
@Gábris szomszéd:

Küldjél neki cukiságot. Olyan képes idézetet a szeretetről. Attól biztosan megszelídül. :))
@taga20: én is hallottam sziámit, de nekem erről egész más jutott eszembe.
gerendai, nagyon jól ismerte sziámit, és az ő pénzhez való viszonyát.
mikor érkezett az ötmilliárdos ajánlat?
gábris szomszéd
Csak így tovább!
@Rodeo36: öreg, a kurvaanyád! én is oda tudnálak tenni valahová. pl. illeszt be eszt a betétet. megbuknál és ott röhögnék.(nem, én nem vagyok ilyen tróger)
te is tudod, én is tudom, hogy nem tudok portugálul.
akartalak cubáról kérdezni, de nem.
@jöttem: Jut eszembe a parlamentnél lévő Bethlehem sorsáról értesültél már a 16-i tüntetés után? Tudod ezt csak azért kérdem mert említetted, hogy sok kérdésben te inkább konzervatív vagy a liberális helyett. :)

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=80725
@jöttem: Igen legyél oly drága. Te sokkal jobb hatással vagy rá, már a finom női lelked okán is. :)
@Mariann19: véleményed nem teljesen osztom abban a twkintetben, hogy joga és kötelessége a transzatlanti kultúrkörnek akarata ellenére boldogítani mindenkit... le kellene vetkőzni a gyarmatosítás korának paternalizmusát... szerintem (bár ezt nem kérdezted:-)...)
@george47:

ha jól viselkedsz, szidod vele a mocskos usát, rettegsz a háborútól, akkor te is kaphatsz tőle cukiságokat.
pozitív gondolatokat, csodálatos képekkel.
hidd el, megéri! :)))))
@taga20: Nehogy azt mond nekem, hogy már a cinken is putyinfasszopók írogatnak. :)
@Gábris szomszéd: angyal, neked ako lenne itt véged, ha a nyál miatt kibaszna fab embereket, ako nem is ismernélek.
szerintem fab vágja, hogy ki a trógerebb kettőnk között, de bírom a retardált burádat, csak haggyá lécci!
persze pinákkal zaklathacc:)))
@jöttem: Egyrészt nem szidom, csak elmondom róluk is a véleményem. A háborútól meg minden épeszű ember csak retteghet.
@jöttem: Szerintem te összetévesztesz valami fideszes potentáttal. Most akkor én is kérdezzem meg, mi van Feri seggén azzal a kurva nagy pattanással?

Én mondjuk, Kövért nagyon csípem, neki drukkolok.
@punkfrog: semmi olyan infom nincs ami egy belső körből jött. müllerpéter aszt mondta, hogy mikor eladta a felerészét, ako kapott 160milliót. pár hónapra rá megvették(vagy ajánlatot kaptak öt milliárdra), a szigetet.
ha szarok az információim, bocs.
@parti_giano: ehhez hacsaturjánnak is lesz egy-két szava...
@taga20: Na igen, nem egy Aczél Endre. de azért elolvashatod.
@Sir Bates dö Hól: Bocs elírtam. Erre gondoltam konkrétan.

cink.hu/miert-nem-kivanom-oroszorszag-pusztulasat-1672179095

Szerintem elég korrekt a cucc, csak kíváncsi lennék a te véleményedre is.
@taga20:
¡Al combate, corred, Bayameses!,
Que la patria os contempla orgullosa;
No temáis una muerte gloriosa,
Que morir por la patria es vivir.
En cadenas vivir es vivir
En afrenta y oprobio sumidos,
Del clarín escuchad el sonido;
¡A las armas, valientes, corred!
o temáis; los feroces íberos
Son cobardes cual todo tirano
No resisten al bravo cubano;
Para siempre su imperio cayó.
¡Cuba libre! Ya España murió,
Su poder y su orgullo ¿do es ido?
Del clarín escuchad el sonido
¡A las armas, valientes, corred!
Contemplad nuestras huestes triunfantes
Contemplad a ellos caídos,
Por cobardes huyen vencidos:
Por valientes, supimos triunfar!
¡Cuba libre! podemos gritar
Del cañón al terrible estampido.
Del clarín escuchad el sonido,
¡A las armas, valientes, corred!

brühüyyy
@Gábris szomszéd:

Hisztérikus hangnemben megírt cikk. Ez két mondatban sokkal hatásosabb lett volna.

Nem volt szép dolog kivenni a Jézuskát a jászolból. Abba pedig egy matricát ragasztani.

DE! Ez nem gyűlöletbűnözés!!!!

Úgy látom, egyes portálok most kezdik ki a tüntetőket. Ugye a tegnapi Kun Bélás képet sem te készítetted. Azt is letöltötted valahonnan. Az is dehonesztálni akarta a tüntetéseket.
Kinek is áll érdekében ellehetetleníteni a tiltakozó akciókat?
Ki mozgatja ezeket a szálakat?
@Gábris szomszéd: Ja, bízom benne, előbb hullik szét az EU, mielőtt az USA összeránthatná egy jó kis háborúra.

Kezd elegem lenni belőle.
@♔bаtyu♔: és mit drukkolsz neki? mi lehet még lacából? egy nagy segg? hülye vagy bakker!
@Gábris szomszéd: te idióta!
hányszor fogsz még csatlósozni?
Magyarország a NATO és az EU teljes jogú tagja.
Nem állhatunk az oroszok mellé egy konfliktus kitörésekor.
Szerencsére!
Mert az oroszok nagy ívben szarnak ránk.
Éles helyzetben meg főleg!
@Rodeo36: szeretlek te barom! ha van merszed lefordítod, te gyökér:))
@punkfrog: és még valami.
én az amerikai érdekszférában akarok maradni!
@punkfrog: ne erőlködj, ez csak a paksi mogyorót szereti:))
idióta barom ez az angyal!
@Sir Bates dö Hól:
"Hogy joga és kötelessége a transzatlanti kultúrkörnek akarata ellenére boldogítani mindenkit."
A világpolitikában való elkötelezettség hosszú távú együttműködésről szól azonos elvek mentén.
Felelősséget jelent az adott szereplőnek az általa is deklarált szabályok betartása, mivel ezek nemcsak az együttműködésről szólnak az azonos elvek jegyében, hanem védettséget is
s nyújtanak az adott ország lakossága számára.
Persze, a mozgó világ változtatja a körülményeket, de egy vállalt integrációt folytatni illik.
@♔bаtyu♔:

Nem gondolom, hogy fideszes potentát lennél. Délután én is elolvastam a cikket. Gondolom, hasonlóképp tettél te is, mielőtt belinkelted. Csak kíváncsi voltam a véleményedre. Te hogyan látod az erőviszonyokat a Fideszben?
GyF. testrészeivel nem foglalkozom. Gábris van rákattanva, tőle kérdezd. Hátha tud mondani neked érdemleges információt róla.
@Rodeo36:
Szia Rodi!
Hol jártál ilyen sokáig?
@taga20: Miért kinek drukkoljak faszfej?

Kövér nyírja a libsiket. Csípem na.
@♔bаtyu♔: "Most akkor én is kérdezzem meg, mi van Feri seggén azzal a kurva nagy pattanással?"

ezek szerint, mikor azt nyaltad, volt neki?...
@george47: "de már senkiét nem olvasom el, mert nem tartom a beírók javát erre érdemesnek."
erős kezdés.
aztán utána semmi...
leszállhatsz a lóról!
" Goodfriend: Orbán legyen végre férfi"

Goodfriend igazi gentleman, aki elegáns módon mutatja a felcsuti suttyó, focistának és a beképzelt, pökhendi, mert mi mindent megtehetünk bandájának az irányt a f..sz erdőbe, ahova szépen be is sétálnak tátott szájjal.
Az pedig, hogy bizonyítékokat emlegetnek ezek az idióták, az maga közröhely, szinte bármerre nézünk, csak korrupciós bulit lát az ember és frissen meggazdagodott és még a gazdagságukkal kérkedő gyökereket.
Jól van fidióták, csak így tovább.
@punkfrog: Bocsi de B+. Ha te 1939-ben élsz remek Horthysta lettél volna, olyan jól biflázod fel most is a leckét minden mindegy alapon. :)
Másrészt te nem látsz a szemedtől vagy mi a bánat van? Bárki aki egy picit foglalkozik a világpolitikával látja, hogy az USA más farkával veri a csalánt és hazánk nagyon könnyen egy a két nagyhatalom közt kibontakozó fegyveres konfliktus közepén találhatja magát, mert a magyar katonák NATO szerepvállalásaink miatt készenlétben vannak az orosz határ mentén. Magyarország egy ilyen konfliktus esetén az érvényben lévő biztonságpolitikai egyezmények miatt háborúban állna az Oroszországi Föderációval.

Fel tudod fogni, hogy ez milyen következményekkel járhatna az országra nézve, csupán az USA világhatalmi érdekeiért? :(
@♔bаtyu♔: "Kövér nyírja a libsiket. Csípem na."
bakker, te hülyébb vagy, mint amit eddig megismertünk rólad!
ha neked kövér a nonpluszultra ako, enézést mindenkitől!
remélem ez a kövér faszszopás, irónia vot!!!
@jöttem: Szerintem nagyrészt ugyanolyan rablóbanda mint az SZDSZ, csak miközben lopnak, nem szabadítják rá a bűnöző cigányokat a társadalomra, nem korlátozzák a szólásszabadságot és nem verik meg a tüntetőket. Továbbá van pár dolog, amit jól csinálnak és persze van pár jó srác ott akiket csípek. Pld. Kövér.

Úgy látom, nagyon jó ellenszer az SZDSZ ellen.
@Mariann19:
rsrsrsrsrsrs
tagátlanítottam és ...tlanítottam sikerrel, van másik

elemezd? Sony botrány meg a KIMIDZSUNIUNI megdugták...vazelin nélkül

brühüyyyű
június óta a galaxis esze nem tudta elhárítani
@taga20: Na most ezt ki nem szarja le, Én csípem és kész. Hasonlóak lehetnek a nézeteink. Veled meg nem, ezért te egy faszfej ballibsi vagy.

De mi ebben a gond? Téged ez zavar? Ha zavarna nem az lennél, nem?
@♔bаtyu♔:
Milyen SZDSZ? Már rég felbomlott.
@Sir Bates dö Hól: Végül is nem, mert nem fértem oda tőled. Na meg a többi hasonlótól.

Akik most már fikázzák.
@jöttem: B+, és szerinted felszívódtak? Elpárologtak?

Neked elég bejelenteni felbomlottunk, pénz vissza nem jár, az egymilliárdos sarunkat pedig fizessétek ki. Bocsesz.
@jöttem: Ez nem dehonesztálás, hanem csak a régi mondás, "az ördög a részletekben rejlik". Megint oda képzelsz konteót ahol nincs és ott nem veszed észre a kilógó lólábat, ahol már csak a vak nem látja.
De úgyis mondhatnám elvakít a rózsaszín köd, amikor Jóbarát ügyvivőre és az általa szponzorált folyamatokra gondolsz.:) Sokszor eléggé túlteng benned a PEA de ez másfél év után szerencsére már gyengülni szokott. :)
@♔bаtyu♔: briliáns vagy gecó! remélem több millió ilyen fasz van az országban! és tuti kánaán lesz itt:)
u.i.: remélem kövérlaca a pokol fenekén végzi:))
@taga20: na akkor direktbe!
gerendai vajon, tudott már az ötmilliárdos ajánlatról,amikor kifizette sziámit 160 millával???
@Gábris szomszéd:
Ó, jaj! Ebből még nem gyógyultál ki?
@taga20: Én is remélem, hogy több millió ilyen fasz van, különben 2018-ban jönnétek vissza. :))))

Nem hiszem, mert ott a libsik vannak. Kövér pedig idejében kiugrott.

Azért külön dicséret neki, amiért kibaszta most az EU-s zászlót. Volt is ajvék:))))
@Gábris szomszéd:

Ennyi érzéked sincs a humorhoz? Nem látod, hogy ez egy jó játék? :)))
@punkfrog: nem tudom hova akarsz kijukadni? gerendait akarod fikázni, müllerpétert vagy mit?
@jöttem: Na várj. Egyszer játszol, máskor meg nekem esel, hogy ki mozgatja a szálakat stb? Ez így nem ér. :)
@♔bаtyu♔:

Hmm.
Legyen elszámoltatás!
Támogatod?
Minden pártra kötelező!
Vonják felelősségre a tolvajokat!
@♔bаtyu♔: azé az eus pár csilliárdot nem baszta ki! öreg, te egy fasz vagy és eszt te is tudod!:)
kövérlaca meg egy fecni sem lesz a történelemkönyvekben, max. a bubopestis mellett:)
@Gábris szomszéd:

Gábris! Az Andrézás játék. Még nem fogtad fel? Ennyire nem lehetsz sötét!!!
@jöttem: Elmondanám, hogy éppen ezért szavaztam mosta Jobbikra. Legyen ellensúly. Jó lesz ez majd ahogy nézem, de kell még egy pici idő.
@♔bаtyu♔: ja és külön kösz az ajvékért! régről ismertünk, nem változtál!
@jöttem: Ja, hogy az a játék? Akkor OK. Így akkor az én szövegeim is azok, pedig ez az André tényleg egyre szimpatikusabb. :)

index.hu/video/2014/12/18/goodfriend_hanuka/
@Sir Bates dö Hól: amennyiben fenntartja a primatusat az eszkimo nokre, lehetseges. de majd pitizel nala.
@taga20: Én még annyi sem vagyok, így ez hidegen hagy. De szerintem Kövért is.

Látom kajálod, hogy az EU milyen rendes és pénzt ad.

Még az sem esik le, hogy 2004 óta folyamatosak a megszorítások? Nagyon nagy árat fizetünk az EU tagságért, persze akkor fogunk tényleg rábaszni, ha az USA berántja az Eu-t a háborújába.
@taga20: "régről ismertünk, nem változtál! "

Csak nem Szemes őrnagy a pol.katról????
@♔bаtyu♔: te barom! 2010 óta felfelé megyünk! szólok lézernek és lenyom, mint pokornit!

"ribancmenet

Elkezdődött a korrupcióharc. A rezsicsökkentés megvolt, kedves nép, most azért kéne menetelnetek, hogy visszaadjatok valamit a jótevőiteknek. Védjétek meg az ő megélhetésüket is! Átérezheti minden devizahiteles: ha ennyire fájna neki elveszítenie a panellakását, akkor mennyire fájdalmas lehet, ha veszélybe kerül egy úszómedencés vagy stadionnal díszített kúria.

Valahol felsír egy jacht.

Lehet, hogy erre kevesebb lesz a jelentkező. Értem, hogy ez egy szeretetközösség, de attól tartok, hogy a Pasa Park miatt nem fognak milliók megmozdulni. Vagy amikor mégis, akkor jobb lesz evakuálni.

De feladni nem kell. Most is vannak pár száz fős minitüntetések, ilyen semmi kis szubkultúrák verik a tamtamot, mint tanárok meg kereskedelmi dolgozók. Sőt van ribancmenet is az erőszak ellen, nem is beszélve a meleg büszkeségről. Semmi akadálya egy öntudatos tolvajmenetnek.

Nyugodtan meg lehet ezt szervezni ugyanolyan őszintén, mint ahogy felkapták az Amerikából közéjük hajított inget. Lehetne ez egy szerény létszámú, de annál bátrabb vonulás. Elég, ha eljönnek azok, akiket személyesen érintene egy korrupcióellenes akcióterv. Fogjátok meg szépen egymás kezét, fonódjanak egymásba százezres retikülök és milliós Rolexek. Hozza el mindenki, ami mozdítható, a sportkocsikat, a veterán Jaguárt, Marie Antoinette báli ruháját, meg amit még összeharácsolt. Esetleg a kedvtelésből tartott gázszerelőjét. Aztán indulhat a séta, mondjuk a Dorottya utcából fel a Várba.

Nem lesz semmi baj. Simán átugorjátok a cápát."
@♔bаtyu♔:

A Jobbik, mint ellensúly.
Hmm.
Volt egy közös pontunk. Az is valami. :))
@Gábris szomszéd: határosak vagyunk oroszországgal?
hány katonája van Magyarországnak?
ha Magyarország az oroszok mellé áll, akkor az usa meghátrál????
az oroszok akkor megvédenek majd minket az amiktól?
vagy mi védjük majd az oroszokat?
az országunk ugyanott marad földrajzilag.
csak éppen nem lennénk tagjai, a világ legerősebb katonai szervezetének.
na, akkor tényleg nem érdekelné se az usát se az oroszokat, hogy mi lesz velünk!
@Gábris szomszéd: ez az ő szubjektív véleménye... szubjektív, mert szocializációs környezetétől nem független... ír részigazságokat, wishfull thinkeket... és valótlanságokat... én továbbra is fenttartom azt a véleményem, hogy európa mindig ott ér véget, ahol a moszkovita birodalom kezdődik... nem az a gond, hogy mások, az a gond, hogy csak az agresszív zabratyot és total szum zérót ismerik... no, meg az expanziót...
@♔bаtyu♔: de, pont onnan, dalos evtárs!
haver neked csak ez mond valamit, meg a segg nyalás!
@punkfrog: Nyilván valahogy a kettő között kell maradni.

Bár az USA-tól a libsik jönnek, az oroszoktól pedig a gáz és az olaj. Továbbá oda exportálunk is.
@Rodeo36:
Vannak ilyen kis intermezzok az ember életében. Remélem, csak időleges volt, és vége.
@punkfrog: Emlékszel még mi lett a vége szövetségesként a legutóbbi fegyveres kalandunkból az oroszok ellen? Ehhez ad még hozzá, hogy azóta már atomfegyverek is léteznek. Ha ezzel megvagy, fusd át még egyszer a saját kérdéseidet és keress hozzájuk gyorsan értelmet.
@taga20: Csak 2013-tól megyünk felfelé faszfej, el kellett takarítani a mocskotokat.
Na akkor holnap folytatjuk ballibsik:)
@Mariann19: ideköltöztek a görények, azért akar fókára rábeszélni:-)... dobod itt a magas labdákat:-)...

"A világpolitikában való elkötelezettség hosszú távú együttműködésről szól azonos elvek mentén."

Az usa hosszú távon elkötelezett volt mubarak egyiptomával és a szaudi monarchiával jelenleg is együttműködik. Milyen elvek mentén? Milyen értékek mentén?...
@Sir Bates dö Hól: Gondolom akkor ezek alapján te is látod, mivel járhat egy konfliktus velük. Viszont a leszumzérózásuk szerintem nagyon elhibázott a részedről, de ezt betudom annak, hogy elég gyakran erős atya Isten hajlamaid vannak. :)
@♔bаtyu♔: mi a faszt ekszportálunk oda? hány százalék? gondolom kecskeméten ládagyár van, ja és győrben is, esztergomba kettő!
hülye gyerek, az oroszoknak, ha nem lenne annyi nyersanyaguk, mongolia kettő lennének!
mondtam má, dollárba és ne rubelba kérd a fizud!:)
@no_successful2:

"vagy kezdeményezhet nyomozást, ha konkrét vád, vagy konkrét tényállás, vagy megalapozott gyanú merül fel."

A zöld dosszié szerinted mi a manó?
De ha azt nem tudod, akkor a gyártási költségénél olcsóbb cukor vagy olaj a boltokban az vajon mire lehet megalapozott gyanú?
:
Jó éjszakát mindenkinek!
:
MILNE, A. A.: János király karácsonya
(fordította: Devecseri Gábor)

János király nem volt jó,
Volt görbe dolga sok.
És néha senki sem szólt hozzá,
Így teltek a napok.
És aki látta, nem köszönt,
Szótlan továbbhaladt,
Csak gőgös pillantása hullt
Jánosra és továbbvonult,
Ő némán állt és elpirult
Koronája alatt.

János király nem volt jó,
Nem kedvelték, tehát
Nem látogatták, hasztalan
forralt mindig teát,
s ha eljött a december,
karácsony csillaga,
polcán a sok kis cédulát,
mely boldog ünnepet kívánt,
soha nem írta jóbarát,
csak mindig ő maga.

János király nem volt jó,
S ajándékot, noha
Vágyott reá, nem is kapott
Sok éven át soha.
De karácsonykor mindig,
Míg szépen énekelt
A lantos és jó pénzt kapott,
Ő harisnyával caplatott
A kéményhez, kirakta ott
A félő reménye kelt.

János király nem volt jó,
S így magányosan élt,
Egyedül tervelt levelet,
Míg a tetőre ért.
Leírta és lerakta, így
Kért fájdalmára írt:
,,E lap mindenkinek kiált,
szent karácsonyhoz legkívált."
Sarkában nem ,,János király"-t
Szerényen ,,Jancsi"-t írt.

,,Szeretnék egy kis puskát
és egy kis édességet
és egy kis csokoládét
a szopogatás végett;
a narancsot se bánom,
a diót szeretem,
úgy szeretnék egy zsebkést,
mely vígan szeletel.
És, ó, Karácsony apó, kérlek, hogy kegyesen
Hozz egy igazi nagy piros gumilabdát nekem!"

János király nem volt jó -
A csatornacsövön
Szobájába csúszott megint,
És várta, hogy mi jön.
És egész éjjel ott feküdt,
Félt és remélt bután.
,,No, azt hiszem, ő járhat ott"
(a homloka is izzadott)
,,biztos ajándékot hozott
sok hosszú év után."

,,Jaj, felejtsd el a puskát,
felejtsd az édességet,
és csokoládé sem kell
a szopogatás végett,
a diót, a narancsot
már nem is szeretem,
és van már egy zsebkésem,
mely majdnem szeletel.
De, ó, Karácsony Apó, kérlek, hogy kegyesen
Hozz egy igazi nagy piros gumilabdát nekem!"

János király nem volt jó -
Karácsony reggel
Eljött vidáman s számtalan
Szép ajándék vele.
A harisnyákban játékok,
Sok-sok kiváncsi szem
Mindenre boldogan tekint,
János mogorván mondja: "Mint
Sejtettem, úgy történt, úgy történt megint:
Számomra semmi sem."

,,Szerettem volna puskát
és egy kis édességet
és egy kis csokoládét
a szopogatás végett;
értem diót, narancsot,
mert nagyon szeretem,
és minthogy nincs zsebkésem,
hát nem is szeletetl.
És, ó, Karácsony Apó nem hozott kegyesen
Egy igazi nagy piros gumilabdát nekem!"

János király kinézett
Durcásan ablakán:
Lent nagyvidáman játszott
Sok fiú s kisleány.
Mind irigyelte őket,
Állt rendületlenül...
S hát, íme, pirosan beszáll
Egy jó nagy labda, a király
Fején pördül, de meg nem áll,
S az ágyára repül.

És, ó, Karácsony Apó,
Háláját rebegi,
Mert hoztál egy nagy
Igazi
Gumilabdát
Neki!
:
:
@Sir Bates dö Hól: te rosszabb vagy, mint angyal. neked van agyad ehez.
FIÚK LÁNYOK!

"maxval bircaman szerkesztő · bircahang.org 2014.12.18. 16:33:43
@Lencsés lstván:

Rosszak az infóid. S nem vagyok anoním. "

Ez az igazi és eredeti Lencsés István vs Birca???
Ennél epicebb a világon nincs. Talán csak akkor, ha Géze lenne a bíró... :))
@Gábris szomszéd: ad1) megpróbálod Mariannak feltett kérdésemet más módon felhasználni/kiforgatni, de nem megy, ez a negligált duó bosszúja; ad2) a nato-tagság arra kötelez, hogy egy tagállamot, harmadik fél részéről érő agresszió/támadás esetén lépsz be hadviselő félként a konfliktusba, szövetségesed oldalán... (horthyt mi a faszom szerződés kötelezte, hüjegyerek?...)
@Gábris szomszéd:

Nem, Gábris Az az ijesztő és egyben nevetséges, hogy neked ez nem játék. Te ezt komolyan vallod és hiszed. Sajnos, hirdeted is.
Olyan hangnemet használsz, amit utoljára a 70-es évekbeli polgári nevelés könyvemben olvastam.
Éljen a szovjet-magyar barátság!
Örök időkre a Szovjetunióval!
Harcoljuk az amerikai imperializmus ellen!

Ez köszön vissza a szövegeidből.
Neked az Európai Unió "nyugat".

Te ezt halálosan komolyan gondolod. Mindent megteszel azért, hogy naponta felmerüljön a blogon a téma és hirdethesd ezeket az eszméket.
@taga20: semmi fikázás.
csak ahogy hallgattam sziámit, valami nagyon jóindulatú de nagyon naív, és nem igazán ezen a bolygón létezőnek éreztem.
és továbbgondoltam, hogy valószínűleg gerendai is ismeri őt.sőt!nálam sokkal jobban.
aztán eszembe jutott néhány gerendai nyilatkozat a sziget nyereségességéről.
meg néhány ismerősöm története, akik büféket üzemeltettek néhányszor ott.
ennyire nem volt képben az árat illetően, gerendai se?
itt nem néhány milliós tévedésről van szó!
milliárdokról!
de valszeg csak én kombinálom túl!
most már azt is tudjuk, hogy lehet találni egymilliárdot!ugye!?
@♔bаtyu♔: nem én rendelkeztem információval a seggén lévő pattanásról, hanem te... én nem tudtam arról... ha nem nyaltad, akkor hol láttad? (már, ha nem megbotránkoztató a történet...)
@punkfrog: ugye!?
szerintem haggyuk a témát, me nekem nincsenek infoim. egy évfolyamon jártam a kaffkában gerendaival, néha találkoztam vele, ennyi.
:
LEKVÁROS BATYU
Hozzávalók / 3 adag
40 dkg finomliszt (és amennyit felvesz)
20 dkg rizsliszt
20 dkg vaj (megolvasztva)
30 dkg porcukor
0.5 csomag sütőpor
2 db tojás
0.5 dl baileys
0.5 dl tej (és amennyit felvesz)
30 dkg lekvár/ dzsem (töltelékhez - házi szilva, barack vagy eperlekvár)
1 késhegynyi só
Elkészítés
Összekeverjük a hozzávalókat (a felsoroltak közül mindet a lekvár kivételével) - könnyen gyúrható tésztát kapunk.
A tésztát kinyújtjuk 0,5 cm vastagra, felkockázzuk kb 8×8 cm-es négyszögekre.
Szabadon választott lekvárt teszünk mindegyik négyszögletű tésztára. Majd összehajtjuk négy sarkánál, és batyut formázunk. A széleit jól összecsipkedjük, összedolgozzuk. Vizes ujjal könnyebben összedolgozzuk az illesztéseket.
Sütőpapírral bélelt tepsire pakoljuk a batyukat, majd 180 fokon pirulásig sütjük.
Porcukrozva tálaljuk. Csoki-öntettel és banánkarikákkal megspécizhetjük.
:
Mintha már egyszer átéltem volna ezeket a dolgokat a 60- -as években :
Gonosz kapitalista nyugat és USA,..és a szeretni való nagy Szovjet birodalom...

Vagy csak én érzem így ?
@Gábris szomszéd: fogalmad nincs, hogy mi a "total szum zero", igaz?... igazi kretén vagy... azt is tudom, hogy mit jelent konfrontálódás helyett csemberléneskedni velük...
@Gábris szomszéd: 2014 van, nem 1944.
az atomfegyvereket kiveheted az érvelésedből.ha azokat bevetik, akkor tökmindegy melyik oldalon vagyunk.
egy "hagyományos" háborúhoz meg, ajánlanám, hogy böngészd valamelyik linkelt képedet, ahol jelölve vannak a NATO támaszpontok, oroszország körül.
@Sir Bates dö Hól: ad1-et rosszul látod, de hát sokszor nem értünk egyet.

ad2. Nem akarlak nagyon elkeseríteni de az elmúlt 25 év katonapolitikája ha nem vetted volna észre végig arról szólt, hogy az USA és a NATO nyomul be a ruszkik felé és nem fordítva. Ezek után itt mi nem a védekező, hanem a támadó felek leszünk sajna. :( Ebben az esetben pedig tökéletesen paralel Horthyval tök függetlenül attól, hogy akkor milyen szövetségi kötelékeink voltak éppen. Akkor is szépen megideologizálták az oroszok elleni háborút és most sem lesz másképp. Ha nem vezet "eredményre" a gazdasági háború, jöhet a másik fajta.
Pluszbónusz, hogy aki ebből ki szeretné hagyni az országot az a hazaáruló, aki pedig tolja a háborús sikerpropagandát és uszít az a hős demokrata és a civilizáció védelmezője is természetesen kb. mint a XXI. századi amcsi kínzókamrák mesteremberei. :(

Ja és továbbra is marad a költői kérdés, hogy a magyar lakosság mikor adta felhatalmazását ahhoz, hogy a kormány a nyugati országok előtt le nem térdelő, független országok megtörésében részt vegyen?
@Sir Bates dö Hól: Jaja semmi fogalmam sincs róla. Meg ugye az a hülye Hess is kiment békülgetni, erre jól bebaszták a britek a hűvösre nehogymár ne legyen háború. :)
@punkfrog: Igen a fritzek is arra hivatkoztak 41-ben, hogy ők nem lesznek második Napoleónok. Amúgy te miből gondolod, hogy egy ilyen háborúban ne vetnék be az atomfegyvereket? Ez nem az USA és mondjuk Kadhafi netán Szaddam meccse lesz basszus. Pont az a lényeg, amit leírtál: "ha azokat bevetik, akkor tökmindegy melyik oldalon vagyunk."

Épp ezért kéne mindent elkövetni a sodródás ellen.
Na jó éjt neked is.
@Gábris szomszéd: milyen háborús propagandát olvasol te itt és kitől?
hogy marad ki Magyarország a háborúból, ha átállunk az oroszokhoz???

a kormányunk meg éppen térdel, a független oroszok előtt!
@Gábris szomszéd: nézd, nekem kellemetlen már ez... úgy érzem magam, mikor egy agresszív, visszataszító, de mégis csak értelmi fogyatékosnak kell elmagyarázni, hogy ne akarjon a küszöbömre szarni...
figyelj, nem vagyok most nagyon eleresztve, de egy agyplantációs műtétedbe beszállnék némi dotációval... a donor lehetne egy naposcsibe (az patkány agykapacitása túl sokszorosa a jelenleg rendelkezésedre állónak, a mérete miatt sem férne be a mostanid helyére... nyugi, a csibe agya is olyan változást fog hozni, mint, ha a commodore 64 után közvetlenül egy quad-core-os processzorra váltanál)... utána jobban fogod érteni azt, amit olvasol... a lófaszt!, nem jobban, hisz most semmit nem fogsz fel...
Namost, Fabius hozza a szokásos bullshitet. A kommentelők széles hada meg innen is és onnan is boldogan csahol. 616 komment, egyetlen nap alatt. Szép kis rekord, s megy a vita a nagy semmiről. Álmok, szenvedélyek (ez egy szimfónia tételcíme. Berlioz: fantasztikus szimfónia. Inkább ezt hallgassátok, mintsem érdektelen vitába másszatok bele. Mellesleg, Goodfriendről: szereintem nem túl elegáns, vagyis hát egyáltalán nem az, ha valaki egy adott témában az eddig elhangzott ötmillió véleménnyilvánításából nincs két egyforma. Ezt szoktuk szimpla hazudozásnak nevezni. Azonban, az ellenség - de mit is mondok, a szövetséges megtévesztésére kíválóan alkalmas.)
A hanyatlo nyugat minden eszkozt bevet, hogy kizsakmanyolja polgarait:)

www.huffingtonpost.com/2014/12/18/prosthetic-arms-thoughts_n_6348026.html
@Sir Bates dö Hól: Hová küldjem a számlaszámom te bagetthuszárok gyöngye?
@Sir Bates dö Hól: Amúgy a küszöbödre nem én szarok max. Hollande, amikor pölö a francia adófizetők pénzéből ki kell majd fizetnie a 3 milliárd dolcsis kártérítést a ruszkiknak. Ugye azért te is adózól arrafelé? ;)
Faxba már, miért kell nekünk minden nemzetközi konfliktusban itt, vagy ott, valamelyik oldalon csaholni, vagy durvábban segget nyalni. Hozzánk képest a románok politikai zsenik, nem mennek bele hasonló agyament konfliktusba.
Jobbról, vagy balról nézve nem tök mindegy ? Akár az oroszok, akár az usákok oldalára állunk szopni fogunk! Jó ez nekünk?
Nem kell elköteleződni, ha már építtetni akarok egy atomerőművet, akkor versenyeztetni kell, nem mutyizni, oszt jó.
Persze hogy manipulatív ezt kiemelni:-)... (de különben k8 olvasná el?:-))...
" Ez ritka dolog, mert a legtöbb korszakban mások döntötték el, hogy lehetsz­-e magyar, vagy sem."
hvg.hu/kultura/20141216_A_legtobb_korszakban_masok_dontottek_el
@ProsTata: az már elköteleződés... a versenyeztetés transzparens módon... egy értékrend mellett... mint, ahogy annak elmaradása is...
@Gábris szomszéd: na, a lovéra azé' egyből felcsillant a szemes, mi?... fő a konzekvencia... lehet, hogy a júdás nicken kellett volna regelni?...
@hacsaturján:

"boli, bazmeg! ha nem tolod el azonnal a fostalicskát az örök vadászmezőkre, akkor bosszubul.."

Megkövetlek, jöhet a bosszú.
Olvashatatlanná tette a mai napot is. Igaz, az etették rendesen.
@Orica Középföldi: nem csak ő... bolhatáncoltatás nem attrakció neked?:-)...
@Sir Bates dö Hól:

Igazad van, de ez a túltengés agysorvasztó volt.
@jöttem: látod,látod... itt egy autó hátsó ülésèn mindig van hely a számodra (rossz, aki rosszra gondol:-))... igaz a rendőrség figyeli, de a kulcsa nálam van:-)...
@Orica Középföldi: azért volt vagy 250 hsz amit átpörgettem én is... viszont valóban kéne "beszélni"/megvitatni olyan kérdéseket, melyeket ez a -csibeagy vet fel, ám pont az agitpropja miatt nem lehet... a béndekhez meg nem írok, mert két komment után kizár:-)... (múltkor wmikit kérdeztem meg, hogy a "családom és egyébb állatfajták" az nála miért egy halmaz:-)... azt' fine is volt:-))...
@Sir Bates dö Hól:

Béndek minden mosolya ellenére egy kőmerev, humortalan pali. Hiba volt érdeklődni, hogy vmiki Durellnek képzeli-e magát:))

Jó éjt!
Milyen jó, hogy nem nekem kell a saját töprengéseimet papírra vetni...
m.magyarnarancs.hu/publicisztika/putyin-es-a-kozel-kelet-93063
@Orica Középföldi: jó éjt:-)... elszomorító azonban, hogy a budapest-belgrád vasúti felüjításra ilyen lagymatag a reagálás... minden pénzemet csibeplantációra kell költenem:-)...
"Jól gondolja meg egy politikai veterán, akár személyes sértődöttségből, akár politikai megfontolásból, hogy bennünket milyen mértékben gyöngít meg, mert azzal saját magát gyöngíti vagy végzi ki."

[Lázár János]

Tehát János megadta a vele szemben követendő receptet arra az esetre, ha valaki túl akarja élni.
@jaegtoer:
A Párt, v.szimplán a fejedelmi többes. Az ettársak harcban állnak. Ez a sok narancsbolsi azért be van tojva rendesen.
@jöttem: Nem tudok veled egyetérteni. Szerintem normális országban nem úgy van, hogy ha bárki megvádol egy közszereplőt minden konkrétum nélkül, akkor annak azonnal le kell mondania. Ha így volna, egy hét alatt le lehetne vadászni bármelyik ország teljes kormányát, hiszen csak vádolni kell, bizonyítani nem, aztán mire kiderül az igazság egy hosszú eljárás végén, már minden mindegy. Én úgy gondolom, csak akkor, ha bizonyítékokkal alátámasztott konkrét vádak vannak. Ilyet itt még nem láttunk. A fő gond szerintem az, hogy emiatt az átlagember számára az egész ügy unalmas szappanoperává vált. Pár ezer embert persze így is utcára lehet vinni vele hetente, de szerintem a korrupció ennél komolyabban kezelt probléma kellene, hogy legyen.
@Sir Galahad:
Vida Ildikó maga vallotta be, hogy rajta van a kitiltottak listáján. Eddig tényleges vádakat egyedül ő fogalmazott meg saját magával szemben, miközben az ő exponálása egyedül arra volt jó, hogy a másik öt nevet homályban tartsák. Jó reggelt!
@Gábris szomszéd: Atuditu megint kiment a felső sor biztosítékod,azokkal együtt is feleslegesen erőlködsz,nélkülük észre sem veszed hogy csak a vörösiszaptárózó lebombázásakor légnyomást kapott vagy.
@dr. jenőke (jenőke): MILNE, A. A.: János király karácsonya
(fordította: Devecseri Gábor)

Bevallom ,nem ismertem és már lopom is tőled:)

Köszönöm.
@avanivi:
.
Már kezdtem aggódni, hogy senkit nem érdekel.
Mindenkinek csak a bármivel töltött batyu kellett, pedig arra is adtam egy receptet, hogy milyen az elfogadható, fogyasztható valódi lekváros batyu.

Én köszönöm, hogy megtaláltad.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Jó reggelt! Tudtommal VI semmilyen vádat nem fogalmazott meg maga ellen. Annyit mondott, hogy rajta van a listán, de nyomban hangsúlyozta, nem tudja, miért, és be is perelte AG-t.
@Sir Galahad:

Bocsi. Nem vádoltak meg senkit. A NAV elnöke önbevallást tett.
Eddig a kormányzat illetékes és nem illetékes szervei annyit tettek, hogy a feljelentőnél/bejelentőnél tartottak házkutatást, és egy 1000 milliárdos nagyságrendű országos és nemzetközi kiterjedésű ÁFA-csalási korrupciós vádra lefolytatott belsővizsgálatra 2 napra volt szükség, ami után kijelentették az 'illetékesek', hogy minden rendben.

A magyar kormányzati szervek voltak azok, amelyek az ismétlődő kezdeményezések ellenére sem voltak kíváncsiak a vád alapját képező bizonyítékokra, azokra a bizonyítékokra, amelyek kiadása elől az amerikai fél nem zárkózott el, és még az átadás-átvétel eljárási rendjét is közölték.
Az hogy Magyarországon úgy intézik az államigazgatási ügyeket, hogy a 'városnéző' meetingen, a miniszterelnök odaveti a főpolgármesternek, hogy: '-Írjátok le, és hozunk rá törvényt',jól jelképezi azt, miképpen működik a magyar közigazgatás.

Mi garantálja a bizonyítékok átadását követően, hogy a dokumentumok nem süllyednek el az államigazgatás útvesztőiben, vagy 'elveszett a postán' kedves formulát alkalmazzák a vádak elejtése érdekében, ha amúgy előfordulhat az a szívmelengető eset, hogy a koronatanú a rendőrség kezei között hal meg tragikus hirtelenséggel.

Aki egy diplomáciai emlékeztetőt fecninek nevez, attól milyen eljárás várható ebben az ügyben?
@dr. jenőke (jenőke):

"_Már kezdtem aggódni, hogy senkit nem érdekel.
Mindenkinek csak a bármivel töltött batyu kellett, pedig arra is adtam egy receptet, hogy milyen az elfogadható, fogyasztható valódi lekváros batyu._"

Szerintem az lehetett a visszafogottság oka, hogy mindennemű batyuval szemben erős fenntartások alakulhattak ki a blogon, hiszen nem kell magyaráznom...
@Sir Galahad:

"Jó reggelt! Tudtommal VI semmilyen vádat nem fogalmazott meg maga ellen. Annyit mondott, hogy rajta van a listán, de nyomban hangsúlyozta, nem tudja, miért, és be is perelte AG-t. _"

Látom keményvonalas vagy. Ha sejtettem volna, nem fecsérlem az időt az előbbi hsz-szel.
@dr. jenőke (jenőke):

De érdekel:))
Tegnap nem igazán tudtam élvezni, kicsit eldobtam az agyam G nyáltengerétől és szűkagyúságától. Ma reggel ismét elolvastam. Köszönöm:)
@jaegtoer: Bocs, de nem úgy emlékszem, hogy nem voltak kíváncsiak a bizonyítékokra. Úgy tudom, a legfőbb ügyész hivatalos jogsegély keretében ezt kérte, és - eddig legalábbis - nem kapott semmit. Garancia meg egy volna arra, hogy az átadott bizonyítékokat nem süllyesztik el: hogy egyúttal a nyilvánosság elé is tárják azokat. Én ezt sokáig kíváncsian vártam, de miután 3 hónapja nem derült ki semmi, kezdem én is az egészet szappanoperának érezni.
@jaegtoer: Meghajlok meggyőző ellenérveid előtt :)
Érdekes cikk..
Az teszi különösen érdekessé, hogy Schiffer szerint,, akinek a levélváltására hivatkozol:
"az amerikai ügyvivő pedig a neki küldött válaszlevélben csak megismételte a korábbiakat, konkrétumokat nem mondott."

www.hirado.hu/2014/12/18/schiffer-a-kormanynak-meg-kell-oldania-a-kulpolitikai-valsagot/

Tekintve, hogy a kormány, a külügy, a rendőrség, az ügyészség, és gyakorlatilag minden szerv már kérte az információkat, és lófszt se kaptak, vélhetően igaza van az Andrisnak.
Sallert és kokit Jóbarátnak meg a Kén apónak (a senkiházi jenkiknek), hogy megismerjék a magyarok istenét!
@Sir Galahad:

Sir Galahad, kérlek fogadd jókívánságaimat! :)
@Trompf:

"chiffer András szerint az ügyvivő reagálásában a korábbi sajtónyilatkozataiban foglaltakat ismételte meg, vagyis nem adott konkrét választ. Az LMP társelnöke hangoztatta, nem gondolja, hogy szerencsés lehet hosszas levelezésbe bocsátkoznia egy külföldi diplomatával, ezért azt várja, hogy a kormány oldja meg a kialakult külpolitikai válságot.

Kiemelte, az ügyvivő válaszlevelében megfogalmazott korrupciós vád politikai értékítélet és nem büntetőjogi állítás, a magyar kormánynak és ügyészségnek azért kell mégis komolyan vennie, mert az "intézményesült korrupció és állami piacrablás" jelen van, és azzal bármikor zsarolható Magyarország. Szerinte a magyar kormány meg tudná szüntetni zsarolhatóságát az amerikai kitiltási botrányban, ha nyíltan és becsületesen kivizsgálná a korrupciós vádakat."
@Trompf:

"Tekintve, hogy a kormány, a külügy, a rendőrség, az ügyészség, és gyakorlatilag minden szerv már kérte az információkat, és lófszt se kaptak, vélhetően igaza van az Andrisnak."

Olvasgass egy kicsit arról, mi folyik hónapok óta a külügyminisztériumban.
@Orica Középföldi:
.
Ez a batyu sem volt kutya, a kutyák szerencséjére. A 100 taga kutyazenekar - ha észreveszi - nem csak ugatott volna.
@dr. jenőke (jenőke): @Orica Középföldi:

Egyébként egyáltalán nem mindegy milyen lekvár kerül a batyuba.
Különben meg legjobb a diós. Akárki megmondja, aki a diót szereti.
@jaegtoer:
Azt hiszem te arra gondolsz, amit a kirugott diplomaták nyilatkoztak az indexnek.

Ezek az információk viszont irrevelánsak azon tekintetben, hogy kérték avagy nem kérték a konkrét bűncselekményekre utaló bizonyítékokat.

Akár igazak a fenti vélelmek, akár nem.

Én úgy tudom kérték a bizonyítékokat, és nem kaptak semmit.
Schiffer ugyanezt mondja, hogy Goodfriend semmi újat nem mondott neki.

Az a furcsa csak, hogy ti minden Goodfriend megnyilatkozásnál úgy érzitek Corpus Delictik tucatjait szolgáltatja.
@jaegtoer:
.
Ha tervetük volna, ez akkor sem jött volna létre: 08:42:42

dr. jenőke (jenőke) 2014.12.19. 08:42:42

jaegtoer 2014.12.19. 08:42:42
@♔bаtyu♔: "@jöttem: B+, és szerinted felszívódtak? Elpárologtak?"

Fodor pl. visszatalált a fideszhez.:D
@Trompf:
"az amerikai ügyvivő pedig a neki küldött válaszlevélben csak megismételte a korábbiakat, konkrétumokat nem mondott."

na nézzük, hogy milyen, amikor valaki nem a híradóból tájékozódik:
www.facebook.com/schifferandras/photos/a.10152628909753668.1073741904.266574218667/10152628910533668/?type=1&theater

"Amennyiben a birtokukban lévő információ áttekintését követően a magyar kormány arra a következtetésre jut, hogy bűncselekmény kivizsgálására sort kell keríteni, és ehhez a vízumügyekhez kapcsolatosan KONKRÉT INFORMÁCIÓT IGÉNYEL, az információt a KÖLCSÖNÖS SEGÍTSÉGNYÚJTÁSI SZERZŐDÉS (MLTA) keretén belül KIKÉRHETI, az amerikai külügyi kézikönyv 9. fejezetének 40.4-edik bekezdése alapján."

ebből én több dolgot szűrtem le:
-a kormány rohadtul nem igényelt semmiféle információt
-szíjjártónak fogalma sincs arról, hogy egy külügyi protokoll hogy néz ki

amennyiben mégis tisztában vannak vele, úgy orbán, szíjjártó, polt és vida hazudik
@♔bаtyu♔: "...ezért szavaztam mosta Jobbikra. Legyen ellensúly."

No látszik, nagyon igyekeznek súlyok lenni, mit tettek és tesznek a fidesz hülyeségei ellen? Pl. a szállítási "adó" ellen? Egyáltalán szoktak ilyeneken gondolkodni?
@Secnir:

Ma reggel éppen néztem az M1 reggel műsorát, ahol Schiffer András a saját szájából ejtette ki ugyanazokat a szavakat, melyeket idéztem.

Persze mivel az M1 adta, így vélhetően
- duplőrt alkalmaztak, aki Schiffer Andrásnak adta ki magát
- valamiféle számítógépes trükkel a modatait, és szájmozgását eltorzították.

De az tuti, hogy azt nem mondhatta, amit idéztem, mert az rohadtul nem illik a koncepciódba.
@Sir Bates dö Hól:

köszönöm Sir! nagyvonalú vagy. eszed mint a penge, jól tudsz nevelni. ideális útitárs. beszállok.:)
@Trompf: "Én úgy tudom kérték a bizonyítékokat, és nem kaptak semmit."

No ez csak részben igaz. Kértek információt, de nem kaptak, mert.

a nemzetközi bűnügyi jögsegélyről szóló magyar törvény, és a különböző megállapodások arról szólbnak, hogy csak büntető ügyben, perben ( és talán közigazgatási eljárásban is ) lehet jogsegélyt kérni. ez nem úgy működik, ogy a fideszes 263-ad kitalálja, és minden állam köteles azonnal ugrani. Ők is tudják, hopgy mi a szuveneritás.

Szóval az ügyésszég tájékoztatást kért, mivel nem indult Vida ellen büntetőeljárás ( meg a többi nem ismert szeméyl ellen sem ), így bünügyi jogsegélyt nem tudott kérni. A kettő, mármint a tájékoztatás és bűnügyi jogsegély kérés olyan, mint a narancs és a citrom. Mindkettő kerek, csak egyik savanyúbb, mint a másik.
@hacsaturján: hallja, úgy csinál mintha nem tudná hogy 1600 után nekem át kell vedelnem tisztes hontileányból tisztességtelen útrakelővé, majd ha egyccer rámenős leszek megrajzolom magának az életgörbém, ja az inkombinóját sajnálom dirrekt vót, amúgy a csipő vásárlási mizériára visszatérve harcos amazonaszként küzdöm az uramért: nem-e tud egy cipőboltot ahole lehetséges drmartens vásárolni 34-36 os lábamra hogy azt a numbert agybafőbe rúgdosshassam?
Sajnos itt tartunk:
hvg.hu/velemeny/20141219_Seres_Csapataink_harcban_allnak#rss
Az érző, népnemzeti szívnek meg kell szakadni!
@Sir Galahad:

Valódi jogsegélyt akkor kérhettek volna, ha nyomozás indul. Ezt Polt Péter is elismerte.
TWÁ kedvelőknek!

"Hát ez most szokatlan ajánló, ugyanis a print HVG-be írtam a 2014-es évről, valóságvesztésről, meg arról, milyen csúnyán bukott meg idén egy illiberális úr.

Tóta W. Árpád: Lázadás a Patyomkin gyorsnaszádon"
@dr. jenőke (jenőke):

Kedves Jenőkevau, Akinek Lengőfülű Nyuszija Van!

"Ez a batyu sem volt kutya, a kutyák szerencséjére. A 100 taga kutyazenekar - ha észreveszi - nem csak ugatott volna."

Tegnap 'Kutyavilág Magyarországon' címmel tanácskoztunk a Kutya Közgyűlésen, délután megbízottunk benézett a blogra, de azt a tájékoztatást adta, hogy amiről mi ugatni szándékozunk, az itt élesben megy, ezért a tanácskozást követően tovább készülődtünk a téli napfordulóra, ami december 21-én, 23 óra 04:07-kor lesz.
@Trompf: "Tekintve, hogy a kormány, a külügy, a rendőrség, az ügyészség, és gyakorlatilag minden szerv már kérte az információkat, és lófszt se kaptak, vélhetően igaza van az Andrisnak."

No, mivel az Andris szakképzett jogász, azt magától is nagyon jól tudja, főleg ha elolvassa, hogy miről szólnak a nemzetközi jogsegély egyezmények. Ha még nem olvasta, akkor gyorsan kezdje el, ha meg olvasta, akkor ne játsza a tájékozatlant.
Magyarul: nem értem miért is tolja a fidesz szekerét? Talán érdeke fűződik hozzá?
@Sir Galahad:
Vida bejelentette, hogy rajta van azon a listán, amin a korrupció miatt kitiltottak vannak, majd megsértődött, hogy róla nyilvánosan azt mondták, hogy korrupt. Amit senki nem mondott személyesen róla saját magán kívül. Amely listáról eleve egy kormányközeli lap kezdett információkat szivárogtatni, különben arról sem nagyon tudna a közvélemény.

Az USA és Goodfriend eddig egy dolgot nem mondott az ügyben: nevet. Ők egy gyanút fogalmaztak meg a diplomácia útjain, és közölték, hogy bizonyos személyeket ezek miatt nem látnak szívesen maguknál. Nem kérdés, hogy a saját gazdasági érdekeik miatt tették ezt, mert ugye a régi mondás szerint "korrupció az, amiből téged kihagynak", de őket ennyi érdekelte és érdekli most is.

A kormány meg magára húzta az egészet, hiszen kellett nekik az újabb ellenségkép, egyenlőségjelet tettek a szuverenitás és a korrupcióra való jog közé, "a jog tiszta mezejére és tiszta nyelvezetébe" manőverezéssel meg elérték a közröhejt, aki ugyanis egyszer is a kezébe vett egy magyar jogszabályt, az pontosan tudja, hogy ezzel a két jelzővel lehet a legkevésbé vádolni a magyar jogkatyvaszt.

És ebből a szempontból még az sem érdekel, hogy egyébként az orosz és az amcsi érdekkörök mit kakaskodnak itt, az annál inkább, hogy a magyar kormány és ügyészség eddig egy szalmaszálat sem tettek keresztbe, hogy maguk járjanak a gyanú után, mintha az USA bizonyítékai nélkül a magyar hatóságok teljesen tehetetlenek lennének.

Ha az a duma, hogy aki nem támogatja a drogszűrést az drogos, akkor ugye nyugodtan lehet mondani, hogy aki nem tesz a magyar korrupció megfékezéséért, az a korrupciót támogatja? Akkor meg miről beszélünk?
@látjátok feleim szümtükkel:

Bizony... Mindenki a Fidesz szekerét tolja, aki nem akar akasztani, egy megfogalmazott, ám konkrét bűncselekményeket nem tartalmaző, amerikai blöffre, vádirathoz hasonlatos, vádak nélküli politikai manipulációra.

Te mit tennél, ha a te neved lenne a kitiltottak listáján ?
@látjátok feleim szümtükkel:

Polgári ügyben is lehet jogsegélyt kérni, ezt kimaradt a fenti felsorolásomból.

A kérelmek formai szabályait egyébként pontosan szabályozzák, szerintem olyan eset nincs, .....hogy úgy tudjuk a Vidát kitiltották, mondanának róla valamit...?

egyébként meg akit érdekel a jogsegéyl az guglizzon ár, el tudja mindenki olvasni ha akarja.
Találnak majd három csomag tampont és egy üveg sört. Aztán jöhet a koncepciós per.

444.hu/2014/12/19/mar-a-nav-is-nyomoz-az-okotarsnal/
Penivaldes és még túloztam is egy picikét
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

"majd megsértődött, hogy róla nyilvánosan azt mondták, hogy korrupt. Amit senki nem mondott személyesen róla saját magán kívül. "

Ha jól értem a poszt éppen arról szól, hogy Goodfriend azt válaszolta Schiffernek, (és elötte a Heti válasznak), hogy Vida bizony konkrét bűncselekményt követett el, és csak kérni kell az információt.

Ezzel szemben információt nem adtak, @látjátok feleim szümtükkel: el is magyarázta miért nem.
Schiffer is úgy értékeli, hogy bizony Goodfried semmi újdonságot nem közölt vele.

Marad a vádak nélküli vádaskodás.
@Trompf:

"Te mit tennél, ha a te neved lenne a kitiltottak listáján ?"

Ha én lennék a vidaiildi akkor kérnék egy amerikai vízumot, és nyilvánosságra hoznám az elutasítás indoklását.

Ha meg a poltpéter lennék akkor azt az eljárást kezdeményezném amit elmondtak százszor, és kötelezi őket az adatkiadásra, és nem azt, ami nem jó semmire.

Ha meg kommentelő lennék kurva égőnek tartanám védeni azt a ködösítést, ami két egyszerű (illetve vagy-vagy) eljárással hivatalosan is kideríthető lenne kb 1 nap alatt.
@jöttem:

Az Ökotársnak megvan az esélye a védekezésre.

Hisz meglehetősen konkrét ügyekben született feljelentés ellenük több vádpontban.
- Jogosulatlan pénz kezelés
- Pályázat módosítása
- Pályázatok átpontozása
- ...

Szöges ellentétben Vida Ildikóval, aki ellen egy darab vádpont se fogalmazódott meg semmilyen konkrét ügyben, ám mégis bűnös szerintetek.

Emlékeim szerint a koncepciós per sajátja, és jellemzői, inkább az utóbbi esetre hajaznak.
@toportyánzsóti: Nyugi zsótika hülyeségben sosem foglak tudni utolérni. :)
@Trompf:
Ott kezdeném, hogy nem mennék két hétre "nyaralni", aztán nem adnék interjút, amiben a nyakamra hurkolom a selyemzsinórt azzal, hogy bevallom egy olyan ügyben az érintettségem, ahol addig csak pletykák és vélelmek voltak, és főleg nem koldulnék tolmácsot az USA külképviselete előtt, miközben "valahogy" egy HírTV-stáb is odakeveredik.

Ehelyett mondjuk megbíznék egy USA jogban járatos ügyvédi irodát, és rajtuk keresztül megtudakolnám, hogy milyen lehetőségeim vannak akár a vádak tisztázására, akár a felülvizsgálati eljárás kezdeményezésére, és a továbbiakban hivatalos úton kérnék meghallgatást minden érintett hivataltól. A munkáltatói jogaimat gyakorló NGM-nek meg azért csak odatolnék egy sajtcetlit.
@Trompf:

Olvasgass egy kicsit visszafelé, ha van időd. Ismételni nem akarom magam. Tegnap és ma is téma volt. Ott vannak a vélemények.
@dr. jenőke (jenőke): Csodálom őket én simán tahótlanítok amikor megjelennek a hívő

akiket a tények sem győznek meg semmiről, csak hisznek és négy éve ugyanazt szajkózzák.Az is igaz,ha nem cáfolja senki a baromságaikat,akkor úgy néz ki, mintha igazak lennének.
Önbecsülésük sincs a hívőknek, mert 3600x írják meg nekik,hogy semmitérő sz@r alakok,de csak nyomulnak tovább.Ezt csak az elvakult hívők,vagy jól megfizetett kommentelők bírják ki.
@Fabius:

Elsőre azt mondta Goodfried csak kérni kell és megmondják az ügyészségnek a vádpontokat.
Kérték nem adták.

Másodjára azt mondták, ha Vida bemegy, akkor odaadják neki, hogy mivel vádolják.
Kérte nem adták.

Persze mindkettő esetén megindokolták, hogy miért nem.

Gyanítom, ha kér vízumot, és mégse mondanak semmit, arra is meglsez a magyarázat, amiről rittyentessz majd egy posztot, mert indok arra is lesz, hogy miért nem mondanak semmit.

Persze értem hogy égő a különvélemény.

Az nem égő, hogy posztot írsz Schhiffer levelezéséről, levonva kozekvenciákat, miközben Schiffer maga szögesen az ellenkezőjét vonja le abból a levelezésből, mely közte és Goodfried közöttt zajlott ?

www.hirado.hu/2014/12/18/schiffer-a-kormanynak-meg-kell-oldania-a-kulpolitikai-valsagot/
"Schiffer András szerint az ügyvivő reagálásában a korábbi sajtónyilatkozataiban foglaltakat ismételte meg, vagyis nem adott konkrét választ. Az LMP társelnöke hangoztatta, nem gondolja, hogy szerencsés lehet hosszas levelezésbe bocsátkoznia egy külföldi diplomatával, ezért azt várja, hogy a kormány oldja meg a kialakult külpolitikai válságot."
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Kár a leütésekért.Nem fogja, mert nem akarja megérteni. Rossz a kiindulási pontja.
@Trompf: "Szöges ellentétben Vida Ildikóval, aki ellen egy darab vádpont se fogalmazódott meg semmilyen konkrét ügyben, ám mégis bűnös szerintetek.
Emlékeim szerint a koncepciós per sajátja, és jellemzői, inkább az utóbbi esetre hajaznak."

No, akkor tanulmányozd egy kicsit ezt a blogot, oszt majd megtudod mi mire hajaz:

viszkisdoboz.blog.hu/
@Trompf:
Komolyan nem tudom eldönteni, hogy szövegértési nehézségekkel küzdesz, vagy szimplán játszod az értetlent?

"Ha én lennék a vidaiildi akkor kérnék egy amerikai vízumot, és nyilvánosságra hoznám az elutasítás indoklását.

Ha meg a poltpéter lennék akkor azt az eljárást kezdeményezném amit elmondtak százszor, és kötelezi őket az adatkiadásra, és nem azt, ami nem jó semmire."

Fabius tökéletesen leírta, hogy az amerikaiak mit mondtak, milyen esetben adják ki az információt.
Értem én, hogy nem szeretnék ebben a formában megkapni, mert akkor... de mocskosul zavaró ez a hazudoás, amit rendeztek.
Nem úgy megy, hogy odamentem, mondtam, de nem adták...
Ez meghaladja az értelmi képességeket???
Nem olyan nehéz, persze akarni kéne!
@Trompf:
Én nem látom Goodfriend nyilatkozatában Vida nevét. Azt mondja, hogy aki érintett a kitiltásban, annak mit kell tennie. Hogy ez alatt Vidát is kell érteni, arról eddig egyedül Vida gondoskodott, én pedig csak erre a tényre kívántam rávilágítani.

Amúgy milyen bizonyíték lenne elég? "Vida Ildikó ekkor és ekkor, itt és itt átvett egy nokiásdobozt ezért és ezért?"? Én értem, hogy amíg ilyen nem lesz, addig a kormány folyamatosan pampogni fog, hogy utána rögtön felhördülhessen, hogy az USA itt olyan nyomozati cselekményeket folytat, amire csak a magyar hatóságoknak lenne joga.

Azt kéne megérteni végre, hogy Vidát valószínűleg nem egy konkért tette miatt tiltották ki, hanem azért, amint mondjuk a Bunge ügyében nem tett, hiszen azzal sértett amerikai céges érdeket. A bizonyíték számukra a tett hiánya.
@Trompf: "Marad a vádak nélküli vádaskodás"

Nagyon megfizetnek, hogy ennyire félremagyarázod amit olvasol?

Nincs vádaskodás.

Azusa azt mondja, nem engedi be azt, aki szerinte korrupcióval került kapcsolatba. Pont. Aki érintett, az akkor kap tájékoztatást, ha vízumot igényel. Ők tudod pont olyan szuverén álam, mint Magyarország.

A nem kitiltott meg jogsegélyt kérhet, ha megvannak a feltételek.

Nem baj, kérdezz még, meg érts félre, elmagyarázom és szívesen többször is, hátha akik ide járnak meglátják rajtad/tok a szemellenzőt. Jó játék ez. Csak a lóláb mindig ki szokik lógni.:D
Számítógépnél folyamatosan írnám be a cmd parancs után, hogy: "Mond meg ó csodás PC-m, mi az IP címed!"

Erre szarik válaszolni a nyomorúlt...

Persze ha azt írnám be neki, hogy "ipconfig /all"...

No, de ennyi szakszerűséget ne tételezzünk fel a NER dicső seggnyalóiról!
@Trompf: Te mit tennél?

Először is nem kiabálnám bele a náddal teli gödörbe, mint ahogy a Vida tette.

Másodszor kérnék beutazási vízumot, oszt majd mondanának valamit. Sajnos engem kitiltás veszélye nem fenyeget, mert nincs pénzem azusába utazni ( máshová se ), nem vagyok olyan pozicióban, ahol korrumpálni tudnának, vagy vissza tudnék élni a hatalmammmal.

No és te mit tennél?
@látjátok feleim szümtükkel:
A legszebb kérdés a NER dicsőségei felé, hogy ki is robbantotta ki ezt a botrányt? :)
Próbáltad már kérdezni valamelyik 1 bitest?
@Trompf:
.
1. Jogosulatlan "ellenőrzés" (legkevesebb: hatáskör megsértése), halmazatban jogosulatlan adatkezelés, adótitok megsértése.

A többi mindennek következménye.
@Trompf: "Másodjára azt mondták, ha Vida bemegy, akkor odaadják neki, hogy mivel vádolják.
Kérte nem adták."

Nem szakadt rád a palfon?

Vidát senki nem hívta a külképviseletre, magától ment oda.
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Azért ennek látszatát kelteni bárki tudná.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

www.napi.hu/magyar_gazdasag/megszolalt_varga_mihaly_az_orias_adocsalas_ugyeben.588560.html
A miniszter elmondta: NAV 2013 decembere óta büntetőeljárást folytat, élelmiszeriparban elkövetett, bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás miatt, összesen háromezer vizsgálat zajlik. (A cég két évvel korábban tett bejelentést. A szerk.)

A bűnszervezet 12 gazdasági társaságból állt, cukrot, étolajat, kávét hoztak be Szlovákiából, a kár meghaladja a kétmilliárd forintot. A NAV februárban 50, májusban 400 helyszínen tartott helyszíni vizsgálatot. Azonosították a bűnszervezet vezetőjét, 8-an vizsgálati fogságban, 4-en előzetes letartóztatásban van, 4-et közokirat-hamisítással vádolnak, 800 millió forint értékben rendelt el vagyonlefoglalást a NAV, együttműködésben a szlovák hatóságokkal - derült ki a miniszteri tájékoztatásból.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Néha olyan rémálmom vagy, hogy ezt a cirkuszt tudatosan indították.
@látjátok feleim szümtükkel:

Értem.. Tehát úgy kellett volna kérnie azokat a konkrét adatokat, hogy mivel vádolják, hogy előbb meghívatja magát.
@dr. jenőke (jenőke):
Mondjuk, amikor a NORVÉGOK közölték, hogy az ő ellenőrzésük (merthogy ők IS ellenőrzik!) nem talált semmi visszásságot, akkor elég izzadtságszagúnak tűnik az egyre jobban erőlködő nercsicskák lihegése.
Értem és, hogy csontig nyalás esete forog fenn, de az meg a legalja, hogy Piktorunk Brüsszelt szólítgatja fel, hogy gyakoroljon nyomást Norvégiára a pénzek kifizetéséért. Alja...
@Penivaldes: várjál most halászom ki az ágy alól
@Trompf:
Nem, nem érted...
Van rá egy hivatalos eljárási lehetőség, hogy megtudják.
Ez az, amit nem vesznek igénybe.
NON KAPISCHI??? Döbbenet...
@Trompf:

Jó reggelt. Csak azt még mindig nem érted, hoyg azusában nem a fidesz hozza a jogszabályokat. a többi stimmel.
@látjátok feleim szümtükkel:

Teljesen mindegy mit tennék. És ez itt a lényeg.

Amerika kimondta az ítéletet konkrét vádak nélkül.

www.hirado.hu/2014/11/11/hajek-ha-magyarorszag-engedetlen-barmire-felkeszulhet/
Gyakorlatilag puccsal buktatták meg a cseh kormányt, korrupciós botrányra hivatkozva - először a Magyar Nemzetnek nyilatkozott erről Petr Hajek, a volt cseh államfő, Vaclav Klaus egykori szóvivője. Petr Hajek szerint Petr Necas nem engedte verseny nélkül nyerni az amerikaiakat a Temelini atomerőmű-bővítési tenderen. Ezért Washington gyakorlatilag megrendelte a prágai kormány megbuktatását.

Petr Hajek most interjút adott a Híradónak Prágában. Arról beszélt: Magyarországnak is vigyáznia kell, mert ha továbbra is engedetlen lesz Washingtonnal és Brüsszellel, akkor bármire felkészülhet.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: CMD parancssor? Na ne viccelj. Nekik még az is nehézséget okozna, hogy ezt beírják a böngésző címsorába. :)

azenipcimem.hu/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Röhejes vagy...

Szó sem volt vízumkérelemről az első variációban.

Maga személyesen Goodfriend mondotta volt, hogy Vida amennyiben bemegy és kikéri mivel gyanusítják akkor megmondják neki.

Miután bement és nem adták oda, csak azután született meg ez a mese a vízumkérésről.

Ami meglehetősen logikátlan is..
Hisz mi köze a vízumnak ahoz, hogy mivel gyanusít engem egy ország ?
Semmi.

Vagy megmondják vagy nem.
@Trompf:
A Bunge-t csak azért említettem, mert annak az anyaga került nyilvánosságra, azt nem mondtam, hogy csak erről lehet szó.

Az amúgy mit mond neked, hogy a Bunge az anyagot "2012 elején" adta át, és csak "2013 decemberében" indult meg a vizsgálat?
@Trompf:

Ja, tudod felénk van egy mondás, hogy aki baszni akar, annak fasza legyen hozzá.

Ha a magyar kormány izmozni akar az USA-val, azt nem úgy tegye, hogy a nép faszával veri a csalánt. Meg még hülyének is nézi az embereket.

Mellesleg kérdezd már meg a navos körülményekről a Horváth Andrást.
@Trompf: "Hisz mi köze a vízumnak ahoz, hogy mivel gyanusít engem egy ország ?"

Annyi, hogy azusa szabályai szerint amikor tőlük valaki vízumot kér, akkor megindul egy jogi folyamat közte és a kérelmező közt. Pusztán ennyi a köze a két dolgonak egymáshoz.

Kérdezz már rá, hogy hozzánk milyen módon jöhetnek az union kívüli államokból. Mi adunk-é vízumot minden kérelmezőnek? Mi van ha nem adunk? Van-é jogorvoslata annak, akinek nem adunk, vagy elmehet a sarkon azannya várja?
@látjátok feleim szümtükkel:

Kitaláltam mit csinálnék.
Fizetnék Obaméknak, mint a katonatiszt.

Hisz láthatóan akit korrupció miatt kitiltottak, az korruptálva az amerikai vezetést, bűnbocsánatot nyer:

index.hu/kulfold/2014/12/18/igy_utazhatna_vida_ildiko_az_usa-ba/
Estefania Isaías és testvére, María 2008-ban csalással szereztek amerikai vízumot a cselédjeiknek, ezért kitiltották őket az USA-ból.
..
2012-ben New Jersey demokrata szenátora, Robert Menendez és Hillary Clinton kabinetfőnöke, Cheryl Mills hathatós közbenjárására a State Department végül törölte az Isíasék ellen elrendelt beutazási tilalmat. Ebben a lap által idézett megszólalók szerint bizonyosan közrejátszhatott, hogy a család több százezer dollárt adományozott az Obama Victory Fund demokrata pénzgyűjtő szervezetnek, és Menendez újraválasztását is bőkezűen támogatták.
@Trompf:
Akárhányszor mondod el, akkor sem lesz igaz: Goodfriend nem említette név szerint Vidát.

És hogy te a jog tiszta mezejével és nyelvezetével kapcsolatban a logikátlanságot emlegeted... ejnye:)...
@Trompf:
.
Ezzel a hírrel azt állítod, hogy az USA fondorlatos módon rávette a cseh kormányt: Legyetek korruptak.
Amikor a talpig becsületes cseh kormány nagy nehezen és telve bűntudattal korrupciós kormánnyá aktivizálta magát, végtelenül megsértődött, hogy mindez kiderült és a cseh nemzet nem érti, hogy egyébként ez az érdekükben történt korrumpálódás, mert lámcsak ők már jobban élnek, várják ki a sorukat.

Ha majd nem a volt szóvivő siránkozik, akkor talán hiteles lesz a története, hogy jobb ma egy korrupt kormány, mint holnap egy túzok.
.
Gondolkodj már néha önállóan. Nem kell ahhoz hetekig egy elsötétített szobában révedezni.
@látjátok feleim szümtükkel:

Én úgy tudom, hogy amennyiben a magyar hatóságok bűncselekménnyel gyanusítanak meg egy másik ország állampolgárát, akkor felveszik az adott ország bűnüldözési szerveivel a kapcsolatot, és információt cserélnek.

Persze értem, hogy a teljesen és végletekig fejlett demokráciákban ez máshogy megy, és az a hülye aki nem érti.
@dr. jenőke (jenőke):

"Ha majd nem a volt szóvivő siránkozik, akkor talán hiteles lesz a története"

Aham.. tehát akkor a külügyet lejárató kirúgott alkalmazottak siránkozása se hiteles ?
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Nem elhanyagolható tény, hogy a csalánt is lopta.
@Trompf:
.

Volt korrupció, vagy nem?
Te a korrupció mellet állsz, az világos, mint a kőbányai, de nem érthető.
@Trompf:
Tudtommal a Vida-ügyben az esetleges magyar korrupció a téma, minimálisan a felsővezetői hivatali visszaélés szintjén, és ezzel állítod párhuzamba pár cseléd vízumát, ami éppen olyan területe az amerikai beutazási politikának, amivel kb. a déli államok gazdagabb lakosainak uszkve 80%-át meg lehetne fingatni, ahol a bejárónők, kertészek, gyári munkások, mezőgazdasági dolgozók jelentős része illegális bevándorló, csak éppen efelett mindenki szemet huny.
@dr. jenőke (jenőke):
Korrupció mindenhol van.
Amerikában is.

A kérdés láthatóan inkább az, hogy mely országban akar kormányt váltani az aktuális amerikai vezetés.
@Trompf: Ó basszus egy 1126-ik senki, egy gyüt-ment paraszt vagyok, mégis elsőre megértettem, hogyan tudná tisztázni magát vida és a magyar kormány, Nem igaz, hogy a töménytelenül sok eszeddel te ezt nem érted, de nyomod a süketelést. Miért teszed? Nem érzed, hogy ez már nagyon égő? Az ilyen Trompf.ok miatt lett a hazám a világ bohóca és nekem veletek és rabló bandátokkal kell élnem, hogy süllyednétek el szégyenetekben .....barmok
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Semmiféle párhuzamról szó sincs.
Arról a röhejes Amerikai gyakorlatról van szó, hogy a korrupció okán kitiltottak, csak korrupció árán kaphatnak bűnbocsáánatot amerikától.

Hisz tudtommal más esetben (konkrét vádak alóli tisztázás által) ezidáig senkinek se sikerült.
@Trompf:
Egyre szánalmasabb a hazudozásod... nem röhejes, szánalmas vagy!
Tégedet ezért fizetnek??? :(
Döbbenet... olyanról hallottál, hogy eljárásrend, v.hasonló?
Semmi?
Pedig A.G. elmondta, mi a menete.
Nem az, amit te szerettél volna hallani, hanem a hivatalos.
Tényleg hagyjuk. Mintha disznók elé gyöngyöt hajigálnék.
@zsanett- a csillagkútról:

montam mán ezredszerre, hogy nekem csak szívlapátom van, ami válik kedves egészségemre, s mivel jóideje csak kínai műanyag papucsot hordok, ezért nincsen is szükségem önvallomásra női méretben, bármennyire is. különösen.
ide meg a rengeteg igasság tépelődése miatt szoktam, mer ahogy peregnek, úgy potyognak a morzsák, én meg összegyűjtöm, oszt veszek az áráér egy eiffel-tornyot, kitűzöm svalbárdra, hogy részegen is hazatalájjak egy novaja zemlján eltöltött kedélyes vodka fogyasztás után.
@KÁTÉó53éúétr6:

Én kérek elnézést azokért az elvekért melyeket magaménak érzek.
Mely szerint, nem akasztok ismertetett vádak nélkül, amerikai bemondásra, holmi embereket.
@Trompf:
.
Szeressük a korrupciót, mert másutt is van?
Neked elment az eszed.
Aki korrupt le kell cserélni, mondjuk egy kevésbé korruptra, ha másképpen nem megy.

Az, hogy más országokban mi van, nem mentség a mi országunkban.
Remélem.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Melyik állításom hazugság, merthogy többet is ttem ám:

- Az hogy a poszt egy marhaság, mert Schiffer maga cáfolta a saját levelezéséből a Fabius által leírtakat ?

- Az hogy Amerika semmilyen konkrét vádpontot nem ismertetett ezidáig, se a magyar kormánnyal, ügyészséggel, se az érintett személlyel, többszöri megkeresés ellenére sem ?

- Az hogy a Cseh szóvivő szerint a Cseh kormányt amrikából buktatták meg korrupciós vádakkal, csak mert egy üzleti beruházást nem amerikának ítéltek ?

- Az hogy amerikában korrupció okán ezidáig kitiltott személyek, csak és kizárólag az amerikai vezetés korruptálásával nyerhetett bűnbocsánatot ?

Melyik ?
@Trompf:

Ja értem. Amerikai bemondásra nem, de magyar haveri bemondásra már akasztasz?
@Trompf:
Szerintem az USA magasról leszarja, hogy itt Magyarországon akár belefulladunk-e a korrupcióba, amíg az az ő gazdasági érdekeiket nem fenyegeti.

Az USA, mintegy állampolgári bejelentést tett a gyanújáról a magyar hatóságok felé diplomácia úton, és megkérte Vidát, hogy mostanában ne akarja megnézni a Szabadságszobrot. USA részről ennyi történt.

Amit te itt elvárni látszol, az olyan, mintha te csak akkor tudnál lopással megvádolni bárkit is, ha te magad összegyűjtenéd a nyomokat a helyszínen, ujjlenyomat, DNS, minden, a saját otthoni laborodban elvégeznéd ezeknek a kiértékelését, a gyanúsítottól összehasonlító mintákat szereznél, és a komplett nyomozati anyaggal érkeznél a rendőrségre.

Legközelebb, ha valaki melletted az utcán tolvajt kiált, te meg látsz valakit egy táskával szaladni, kezd már el baszogatni azt, aki kiáltott, hogy ugyan mivel tudja alátámasztani, hogy az a táska az övé, és hogy azt éppen az a futó ember lopta el, mert különben rágalmazásért feljelented, hátha nem sokan fognak körberöhögni...
@látjátok feleim szümtükkel:

Én nem..
Általában megvárom amíg konkrét ügyben van megfogalmazott vád.
Megfogalmazom a véleményem, majd megvárom a bíróság ítéletét.

Itt már az első pont hulla.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Ostoba hasonlat.

Az általad leírt lopásnál, van áldozat, elkövető, időpont, helyszín, és tett.

Itt egyik sincs.
@KÁTÉó53éúétr6: "Az ilyen Trompf.ok miatt lett a hazám a világ bohóca és nekem veletek és rabló bandátokkal kell élnem, hogy süllyednétek el szégyenetekben..."

Ne hergeld magad, a főnökük is megmutatta, ő a gyevi bíró, neki még a parlamenti ülésteremben is szabad enni. MÁSNAK NEM!Ő AZ EGYENLŐK KÖZT AZ ESLŐ. Tromf meg szeretne oda tartozni, de nem megy neki sem, ahogy a többi hívőnek sem. Csak arra használják őket, hogy imádják az egyistent. Megfenyegetik ők a saját párttársaikat is, ha az érdekük úgy kívánja és a zsozsójuk veszélybe kerül. Ez egyébként valahonnan nagyon ismerős eljárás.:D
@Trompf: Akasztani én sem fogok, amíg a vádak alól nem tisztázza magát, de látható, hogy ezt a "vádlott" nem is akarja, tehát sáros
@Trompf:

Láttam már egy-két véleményed, ne fényezd magad, nem fogsz világítani tőle.
@Trompf:
Mi az hogy nincs párhuzam?! Hát te citáltad elő ezt a cselédes baromságot arra hivatkozással, hogy így Vida is töröltethetné a kitiltását!

És hogy eddig nem hallottál sikeres vádak alóli tisztázásról? Talán azért, mert vádakról sem, mert kevesen annyira hülyék, hogy az őket érintő vádakról interjút adjanak...
@Trompf: "Itt egyik sincs"

Honnan tudod? Mert azt mondják? Rólad, rólam, meg még sok más emberről miért nem mondják?
@látjátok feleim szümtükkel:

Rendben..
Szevasztok.
További jó dagonyázást ! ;)
@Trompf:
Döbbenet, milyen ecceri pógárai vannak a NER-nek...
Ékes példája vagy a csúsztatásoknak és az értetlenségnek.
Amennyiben meg nem, sokkal rosszabb a helyzet! Viszont büszkén kihúzhatod magad, mert totál NER kompatibils értetlen vagy! As'se semmi...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Csak most vettem észre, mit írtál.
Végig nézegettem a jogszabályokat.
Az Alaptörvényt is, és abban ez van:
Magyarország elfogadja a nemzetközi jog általánosan elismert szabályait. A nemzetközi jog más forrásai jogszabályban történő kihirdetésükkel válnak a magyar jogrendszer részévé.
Rendelet a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalról:
1. Valamilyen okból nem tartalmazza a rendelet hatályát;
2. A Hivatal feladat - és hatáskőre
5. § A kormányzati ellenőrzés az ellenőrzött szerv szervezetétől függetlenül működő, elsősorban a közpénzek felhasználását, a nemzeti vagyonnal való gazdálkodást, annak megóvását, a közfeladatok hatékony, gazdaságos és eredményes ellátását vizsgáló tárgyilagos, tényfeltáró, következtetéseket levonó és javaslatokat megfogalmazó ellenőrzési vagy tanácsadó tevékenység.

Namármost a norvég pénzek alapítványhoz juttatott része nem közpénz, mert például nem szerepel a költségvetés bevételi összegei között, tehát nem a kormány osztja el.
@látjátok feleim szümtükkel: Már hogyne lennék dühös, amikor a világos jogi eljárások helyett köpnek egy nagyot, azt két kézzel megtapiskolják, és rebegő szempillákkal nyomják a képünkbe, hogy "nem adják ki a bizonyítékokat"
@Trompf: "Szevasztok.
További jó dagonyázást ! ;)"

No végre! Több hely jut nekünk, sajnos több zsozso nem.;(
@hacsaturján: na kérem úgyen látszik hogy az idő haladtával kedveském ön egyre jobban hebehurgya én meg az önvallomás akkor má inkább rénjeitől szakasztanám el hogy reszkessen a szívlapátya oltalmából minek nézz maga engem viccesházi friderikának
@KÁTÉó53éúétr6:

Ne ezért légy dühös, inkább olvasd el mit szavaztak meg a közúti áruszállításról. Szerintem sok érintett ( és nagyon sokan vannak a látható joghézag miatt ) még fel sem fogta, hogy január 1-től alkalmazni kell. Ja, és persze előre fizetni is.
Azért Tromf megérdemel egy kis dícséretet, keményen dolgozott a pénzéért. Közben meg bohóc lett belőle? Hát ez a foglalkozása ártalma.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Köszönöm, hogy mindenki számára egyértelműen elmagyaráztad és megvilágítottad, mint gyergya a sötétben, hogy mely állításaimban, konkrétan miben hazudtam.

Láthatóan a te kompatibilitásoddal sincs semmi gond.
Személyeskedés nélkül, érevekkel, és cáfolatokkal éred el a célod.

Gratulálok ehez, és kitartást kívánok.
most, hogy megvolt a kölcsönös "legyen férfi" csujjogató itt az ideje hogy mindenki elővegye a farkát és méregessék kedvükre...
@zsanett- a csillagkútról:

mongya meg fix und fertig, hogy veszekedni akar és akkor nem fogom a falra fösteni, minek nézem magát az idők viharos tengerén. csakhogy lepereg rólam.
@100 kóbor kutya:
.
...december 21-én, 23 óra 04:07-kor lesz.

Ez nyilván a jó szervezés eredménye.
Biztosíthatlak, hogy egyetlen nyuszi (Cuniculus von der haus) sem fog beleugatni.
Némák leszünk, de nézőként ott leszünk.
Tudjuk, jön a megvilágosodás ideje, csak sajnos fokozatosan.
@zsanett- a csillagkútról:

ezesetben csak hamvazó szerdán tudom fogadni kegyedet, délután 13.32 és 33 között.

pá, szépségem!
@hacsaturján: nem baj ha pont akkor nem fogok ráérni de előtte és utána teljesen szabad vagyok de még arra kérném hogy ne leheljen rám mert a vodkától mindég émelygek
Ez nagyon jó, főleg az, hogy Orbánt a Gyurcsány idején megvizsgálta az adóhatóság és mindent rendben talált. Közben meg eltelt már 8 NYOLC év, és semmi nem változott?

gondola.hu/hirek/167932-Fidesz__Inkabb_Gyurcsany_ellen_kene_.html
@látjátok feleim szümtükkel: Na ez is! indoklás: áruforgalom korrupciójának visszaszorítása, kackac .....jó zsebpénz lesz ez a NAV-soknak....de amíg ez kialakul jó sok veszteglő kamiont láthatunk az utakon esetleg hiányzó és romlott árúval mert nem érkezik időben...ámde itt "MINDEN NAGYON SZÉP, MINDEN NAGYON JÓ, MINDENNEL MEG VAGYOK ELÉGEDVE" a nap süt, a fű zöld, csak az élősködők nem pusztulnak, hanem szaporodnak, eézrt vagyok mégis dühös
T
@zsanett- a csillagkútról:

nos, majd még megfontolom, ámbár vodkafogyasztási szokásaimat nem viszem vásárra.
@hacsaturján: nem baj ha most magának rontom itt a levegőt mert olyan szépen süt a nap
@hacsaturján: mert egy szívlapát ha teleszkópos is neg állítható is a napot csak nem tudja kitakarni
@hacsaturján: már javítottam amikor hozzám szólt nehány éve, azóta is folyamtosan javítom kisebb-nagyobb filmszakadásokkal
@hacsaturján: hallja-e refluxomból kivágom én hogy szívlapátját kicsavarozom a kezibűl és hogyha felhideggel ezzel a forró pofámmal teremten kézen
@KÁTÉó53éúétr6:

A legjobb benne, hogy egy tejet értékesítő illető számítása szerint naponta 4 milla befizetése lesz. Előre. Ő meg utólag kapja meg a pénzét a vevőtől. Ráadásul a felpakolás és indulás idejét, valamint az érkezés és lepakolás idejét is be kell jelenteni a navnál.
Fiók, lányok, Horváth András úr zöld dossziéját keresem. Valahol itt kell lennie a kupiban.

A "Nemzeti" Nyomozó Iroda némasági és szüzességi fogadalma talán nem lehet akadálya hogy ezt az apró kis félreértést ne lehetne tisztázni a kedves CIA bácsikkal és nénikkel. Csak akarni kellene.
Még egyszer kérdem: hol az isten faszában van az a kibaszott zöld dosszié? Az anyátok picsáját szórakoztok itten.

Elő vele és haladjunk.
@Trompf: goofriend mar regebben is mondta, hogy vida kerjen vizumot, es akkor megtudja. eloszor ugy volt, hogy ker, aztan megse kert (gondolom megijedt, hogy tenyleg kiderul amit tett).

az a problema, hogy valojaban ez a joravalo ciganyasszony (vida) pontosan tudja mit tett, de ugye el kell jatszani, hogy semmit, es hogy mindent megtett azert, hogy az deruljon ki, hogy tenyleg semmit, szoval nagyon kell vigyazni arra, hogy mindig ugy akarja latszolag nagyon a nyilvanossagra hozast, hogy vegul ne legyen nyilvanossagra hozva. Nem konnyu jatek ez, izzad is rendesen :D
@Trompf: ha nem letezne a kormanyban korrupcio, akkor ez az amerikai taktika csutortokot mondana nem? Ehelyett az egesz kormany be van szarva, hogy mit tudnak es mit nem. Nem gyanus ez egy kicsit sem?
@hosaka:
Kellene, kellene... csak qrva kényelmetlen lenne... valakinek...
ÉJJENA PÁRT!
CSAK AFIDESZ!!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "csak qrva kényelmetlen lenne... valakinek..."

Vida Ildikónak miért lenne az? :))))))) Bizonyítékokat követel. Rég megkapta.
Tehát kedves gyerekek, Horváth Adrás úr zöld dossziéját elvitte a cica. Még csak nem is a CIA.

Márpedig addig fogtok itt ülni vigyázzban, amíg a kurva cica vissza nem hozza és letépik a tökötöket is, ha addig valaki meg mer pisszeni közületek.
@zsanett- a csillagkútról:

" ne leheljen rám mert a vodkától mindég émelygek _"

Én mondjuk, biztos nem lehelem, hanem már csak inkább iszom. De hogy a vodka illatától émelyegjen valaki, olyat még nem hallottam. Nem vodka lesz az... már megbocsásson, hogy beleugattam amibe amúgy nem kellett volna.
@jaegtoer: Persze, a kínai törpedisznó is kívánós lett a csokira. Hol a zöld dosszié, alkoholista úr?
@hosaka:

Kérlek ne firtasd a dossziékat, és különben is, mit követelőzöl te egy alkoholistától, ahelyett, hogy körmeire néznél a törpedisznónak?
Egy részlet a TWÁ publiból.

Ezen az őszön elpattant egy húr.Ebben prominens szerepe volt André Goodfriendnek. Az amerikai ügyvivő beletapsolt a tömeghipnózisba, és a mutatványos lezuhant. A korrupció téma lett.
l2014.12.19. 10:56:03

32324. Szép.

30-án 16:10-kor 3

37145. Szebb.
@jaegtoer: akkor eddig én csak szagos vodkát nyalogattam
@zsanett- a csillagkútról:

eszt a vodka dolgot nem kell szó szerint érteni, de jó a rum is.
@hacsaturján: én csak arra gondoltam hogy felhívom de mekkondolta maga hohya figyelmetlensége meggora zavart okoz az erődben mert ez a vodka rég kihült méghogy olvad meg van ez romlott
@zsanett- a csillagkútról:

nálunk svalbárdon a vodka mézzel áradó, nincs kihült meg behült, a minap is lebrüggöltem egy jegesmedve lábát, eredmény nélkül.
@hacsaturján: mivel mostan elég mókás vagyom és a gyejekcsinájósapesz van a kobakomon, mijől tettszik beszéjni tessen másokat nyugodtani mert van nekije medvetaposója is sőt se vodka se méz
ja hogy a képin van?! óh én balga
@hacsaturján: ja meg most kaptam egy öveg vodkát csak nem maga kűdte?
@zsanett- a csillagkútról:

én csak rénkumiszt szokok kűdeni, a votkát mindenki maga ájja.
@hacsaturján: na akkor én most ebbűl a homoerotikusz kapcsiból szakíjtok magától ettől a homoerotikus kapcsiból és kívánom hoty legyen nagyon szomorű sőt a háta közepire se kívánja
@hacsaturján: és akkor kevergesse tovább csak a likőjét
@zsanett- a csillagkútról:

mit gondol maga? tudom én a jónapot? tükörből nézem a hátamat, mégse kezdek vele mondatot az illendőség kedvéért.
@hacsaturján: hallja azon svalbadiádon vagy hol a fittyfirityben jó a levegő mert akkor szippancson belőle nagyokat és áljon féllábra hogy meglássam kelle magának vagy tarja most akkor én is iszom egy hektárral
nem-e fognak minket innen kivágni-e mint a huzat?
@zsanett- a csillagkútról:

itten egészen konkrét a levegő, ha akarok nem is iszok, mmer meg van ez szervezve mint egy wellnes központ, arról nem is beszélve, hogy hektár számra.
@hacsaturján: hallja mingyá odaérek nyissa az ablakot nehogy megint rám zárja és ott rekedjek ( nekem mindegy )csak megkérdeztem illendőségből
@zsanett- a csillagkútról:

ablakom tárva, jegesmedvék bezárva csak rénjeim szöszmötölnek hűvös halomba.
@hacsaturján: ittene is vagyom hogy milyen halkan szöszölnek szinte az ember agya szétgyúl látja lángol a képem
@zsanett- a csillagkútról:

én meg mostan felpattanok s lepattanok, mert várnak az új csodák, miszerint pontosan elmúlt egy óra. ha később visszajönnék, az úgy is kiderül. lángoló orcájára pusszantás, hihi!
@zsanett- a csillagkútról:

már megbocsássék kegyed, de a geográfiával nem tudok mit kezdeni. legföjjebb megiszom.
@hacsaturján: azé is vagyok ennyire nyughatatlan hisz a köztünk lévő távolság legyőzhetetlen hisz olyan közel van hogy a lélegzet vétel is alél
@zsanett- a csillagkútról:

ami aszt illeti, még az ötcentis betonfal is kurva kemény bír lenni, bár áthallaccik.
@hacsaturján: tessék jobban figyelni az a járda azon fekszik
@zsanett- a csillagkútról:

de az oldalamon fekszek általába és akkor minimum egy füllel kevesebbet jelentek.
@hacsaturján: akkor ne csodálkozzék hogy visszhangzik a feje
@zsanett- a csillagkútról:

egyáltalán nem csodálkozok, ezér is vagyok roppant okos, nem pedig aféle pernahajder.
@hacsaturján: mert okos ezért vagyok oda magáért csak úgy
@zsanett- a csillagkútról:

bájossága mint atomvillanás, alélom magamat!
@zsanett- a csillagkútról:

álom alélás, alá állás, no hiszen!
@zsanett- a csillagkútról:

közbe megsétáltattam az okosomat, hátha többre viszi.
@zsanett- a csillagkútról:

télleg szerencse, mer ha beleléptem vóna, akkor keszthetném az egészet előről.
@hacsaturján: suvickeféről még nem hallott he eredek továáb magam nyalogatni
@zsanett- a csillagkútról:

suvickefe mán tennap is vót, innentül népiesre veszem a figurát.
@hacsaturján: tényleg teljesen kiment az emlékezetből én meg tegnap ezt találtam
de valahogy csak elvesztődött
@zsanett- a csillagkútról:

nekem is csak véletlenül jutott eszembe, mert talán arra is nemjártam.
@hacsaturján: ma én megyek sétálni mert pont elég hideg van, maga ne menjen vagy ha már ott van az okosát tegye a lába közé hogy úgy tudjon menni
de ne siessen mert olyan hosszan nem tudom nyomni
@zsanett- a csillagkútról:

áááá, csak elbambultam, hogy mostan kannibál legyek vagy az egyetlen.
@zsanett- a csillagkútról:

az a maga keresztye. én az akadémián kannibáltam, ne legyen hétrőfös a nevem.
@hacsaturján: túl sok információ ez szeszélyemnek így fülem botját se mozdítom be van maga rúgva
@zsanett- a csillagkútról:

csak nem fogok erről inszeminálni az okosságomat visszakézből. kerül amibe kerül.
@hacsaturján: ezt megnéztem töredelmesre fogva ne tegye ne tegye fájni fog locsolja vodkával vagy ha szaga nemzavarja rummal
@zsanett- a csillagkútról:

bajomra rénkumisz a gyógyír, az elnyomja a vodkát meg a rumot is míg zokogássá nem válik.
@hacsaturján: túl sokat vár el a rénkumisztól ácsoljon bitót
@zsanett- a csillagkútról:

nyugodjon meg, inkább a teleszkópos szívlapátot ajnározom.
@hacsaturján: az egy közönséges dolog de a maga dóga avval hadonászik amivel csak akar de engem kupán ne találjon de miért kéne nyugodnom
@zsanett- a csillagkútról:

talán azért, hogy ne ficánkolódjék annyira, ha donásznék, de ehhöz most nincs kedvem.
@zsanett- a csillagkútról:

aszt csinálja mint a kedve, csak ne köpöjözzön nekem, mer itten el vagyok kényesztetve.
@hacsaturján: én ma nem csinálok semmit mert agyamban atomvillantás volt de azt is teljes erőbedobással hogy ne csak nekem fájon
@zsanett- a csillagkútról:

én meg most alkotok rénkumiszbul krumplicukrot mer arra van kereslet.
@hacsaturján: nincsen kedvem mondtam már, maga se szóljon hozzám én sem magához maga meg az indián nyál
@zsanett- a csillagkútról:

ha nem akar beszélgetni akkor főzök továbbá. maga hebehurgya!
@hacsaturján: tudom mit rántotthabarást de csal mert felönti vízzel
@zsanett- a csillagkútról:

de most tettem bele egy evőkanálnyi pulykataknyot az állaga miatt.
@hacsaturján: annyit meg hogy szerzett csak nem tele van zsével mert azt csak magos áron lehet bészerezni az uralon túli területekről ja a keresztrűl ne jöjjön már nekem ekkor hüjeségekkel az a fa még kisenőtt
@hacsaturján: kiállt a fejembűl, ha gondolja gondolhat rám, hebehurgya akkor asztán mijéjt hebrecskedik velem ha ilyen osztott a véleménye csak inkább maga a hurgya a hebét azt bevállalom
@zsanett- a csillagkútról:

az nekem csak úgy nő a kertben mint a jégvirág meg a héjjakút mácsonya, ne is legyen kifogása mert gurmanságomat nyomban elcserélem rekettyére.
@zsanett- a csillagkútról:

már egy hete ingerkedik itt velem, eb aki bánnya, de hogy hebrencskednék aszt a jólnevelcségem menten tiltó listára helyezi, nocsak, mongya ő, de közbe én meg a szabaccság úttyait járom sznóbordon.
@hacsaturján: zsarátnokom elvesztené fényét ha azt mondaná szedjen neked jégvirágot a mácsonyába gurult de én még jobban jól nevelt vagyok sznóbordja útjába ezért állok tovább nem tudom
@hacsaturján: már egy hét is eltelt észre se vettem
@zsanett- a csillagkútról:

jobb lesz, ha megerőlteti a zsarátnokát, hogy tovább is tuggya, mert sznóbordozni csak akadálymentesített felületeken ildomos és onnantól már tudhatná, hogy körmön fonok.
@hacsaturján: mondtam 100 szónál eszembe jutott ezért vállaltam a hebét
@hacsaturján: csakhát maga nem emlékezik semmire én meg csak törtfénnyel pislogom
@hacsaturján: se nem ezt se nem azt csak mint egy napos csirke
@zsanett- a csillagkútról:

nohiszen, tuttam előre, ha akarok emlékszek, ha meg nem akarok akkor is.
eszembe jutott húsz év múlva se.
vagy már akkor se múlt el :) ki tudja én nem :)
@hacsaturján: ezt főzd meg, ha beléd szeretek nagyon nem foglak szeretni de viszont ha nem akkor foglak szeretni
@hacsaturján: hiába erőltetjük nem megy nem az ön készülékében van a hiba
@zsanett- a csillagkútról:

ne is törőggyön vele, csak elszalattam krumpliért, olyan is vót mán, hogy két hónapig tartott míg vártam, hogy megjöjjön az eszem.
@hacsaturján: örülök hogy nem vette a szívére mert már majdnem gyalázó verssel készültem mire várt hogy eszem bocs de most éppen álmodozom hogy nézhet ki a hullám
@hacsaturján: na most nézem jól kicsesztem magammal, ha jelölök bari, de ha nem akkor ráfaragtálm na ebből maga hogyan szedné összemagát

@hacsaturján: jól elgurulhatott az a krumpli ha szalasztották érte
milyen furcsa az élet már nem gondoltam magára éppen mikor megjelent a szivárvány az égen
@hacsaturján: és meggyűtt vagy súly vplt ami húzta a hiába
@zsanett- a csillagkútról:

még mindig nincs krumpli csak jégsaláta, de azt meg egye meg a kitalálója.
@hacsaturján: nem kellett volna annyi krumplicukrot csinálnia
@zsanett- a csillagkútról:

ááá mink itten svalbárdon zuzmóból csináljuk a krumplicukrot.a krumpli azért kellett volna, hogy jobb belátásra bírjam.
@hacsaturján: aztat én nemis tudtam hogy az édesgumó javíccsa látást
@zsanett- a csillagkútról:

már hogyne javítaná, amikor brit tudósok felfedezték. a sok krumpli gén beépül a látásba mint a tégla.
@hacsaturján: én elhiszem hogy a brit tudósok felfedezték de majd hiszem ha látom
@zsanett- a csillagkútról:

majd csak vigyázzon mert három krumpli bőven elegendő ha nem akkor piros pötty nő a popsijára.
@zsanett- a csillagkútról:

ez inkább tudományos, mint vicces, de nem bánom.
@hacsaturján: erre a sok zöldségre befeküdtem egy ismeretlen katona sírjába hősit halni halálit
@zsanett- a csillagkútról:

nekem eccer bejött egy ilyen ismeretlen katona, pofán is vágtam annyira ismeretlen volt.
@hacsaturján: most mongyam azt azóta is cseng, de nem mondom, merthogy én kiestem a pikszisből nemde
@zsanett- a csillagkútról:

csak azt ne mondja, hogy maga volt az álruhában, mert menten elharapom a nyelvem, nekem az ismeretlen katonákról rögvest más jut eszembe.
@hacsaturján: ja de nem mondok semmit mert asszondja hogy pedig csakhát most például süt a nap
@zsanett- a csillagkútról:

ha ezt mondom, hát ezt mondom, mert kész öröm kegyeddel vitatkozni, nem úgy mint magammal, mert akkor elzsibbad a lábom.
@hacsaturján: hahaha ki is sütött a napocska, amúgy meg nem tetszik sportszerűnek lenni, de az nem az én gondom
@zsanett- a csillagkútról:

nem is szeretnék sportszerű lenni, mert rámjönne a lábrázás, ellenben úriember mivoltomat kegyed sem tagadhatja, miszerint az igazi úriember egy kicsit mindig részeg, egy kicsit mindig taknyos és fosszagú.
még egy ilyen böszmeséget!
@hacsaturján: hallja maga maga ide csal erre az ánusz szagú strandra ahol se zöld fű se égen napocska csak meleg sör hideg lángos pedig én úszni akatam egyet és nézze meg most meg mind minket bámul az a sok lottyadt száradt megsorolhatnám ezerszálban de tudja mit iszom vagy sok páleszt és botrányosan behányok a bűfésnek
@hacsaturján: erre azt mondanám illiberális de ezt maga félreértené mert nem tudja mi a trendivitiális fékomatta ezt nem tudom mit jelenthet bisztos valami csúnyát
@hacsaturján: ja annak akinek mutatta magát és teljes mértékben pártolom álláspontját a férfiak azok már csak ilyenek de azt azért bánom hogy nem tud bekém hergelődni ( nem bizti hogy ez a szagszerű kifejtés)
@hacsaturján: én ám sportszerű vagyom hónap csak délttől leszem megyem haldokolni tik-tak tik-tak kishalál születik
@zsanett- a csillagkútról:

erre meg nem is reagálok mert olyan szavakat használ, amelyek megbontják a kontextus és a szövegértés küszöbét guruló átfordulás közben.
@hacsaturján: ja hogy magának nem tetszik a kontextem majd ráülök a fejemre és majd hasítok egy szeletet magamból oszt majd és majd mint parittya elvettem de különben is maga nem mond nekem semmit szépet én mag arra süketüljek
@hacsaturján: ezeket a vizslaugatásokat én már nem értem mert én már az ezerkezűeket bámulom magamban de már őket sem
@zsanett- a csillagkútról:

mostan inkább kiülök a semmi ágára mert a rénpárzás időszaka egész embert követel és hogy, hogy nem, de nincsen is kedvem, alászállok.
@zsanett- a csillagkútról:

ez így elég kacskaringós, egyszer fent egyszer lent és megint hátrafele.
@hacsaturján: az budapesti kerigő lett volna de már nem tom
@hacsaturján: az jó én meg kiferdítem utána meg ráfordítom
@hacsaturján: ja nem magának kellene ideje lennije értem
@zsanett- a csillagkútról:

pedig odája vagyok csak nehezen fogalmazok idáig.
@zsanett- a csillagkútról: lenyugodtam ezsébe se jut hogy most nincs kolompér
@zsanett- a csillagkútról:

teljesen elengedtem magam kelkáposztával a krumpli helyett, de ez már a múlt, emitt a vad jelen.
@hacsaturján: ja még akartam valamit mondani de azt maga régóta tudja
@hacsaturján: áh dehogy is már akkor elfeledte jön itt maga avval hogy fordítva beszél
@hacsaturján: teljesen mindegy hogy ide vagy oda

@hacsaturján: most koreában járok és gyülölöm magát
@zsanett- a csillagkútról:

ha a koreaiak csúnyákat mondtak rólam, akkor kár volt meghallgatni őket mert japán se vagyok.
@hacsaturján: de megyek is má tova mer gyűn az uram oszt lekardtáncolja magát
@zsanett- a csillagkútról:

ááá, csak a tükröm gyönyörű szép, amikor elbújok előle mert füligszájat csináltam borotválkozás közbe.
@zsanett- a csillagkútról:

engem nem lehet lekardtáncolni mert én találtam föl.
@zsanett- a csillagkútról:

montam neki tükröm tükröm, oszt válaszolt mi van mivan.

amikor én még kislány voltam akkor az ment, hogy nannannannááá.
@zsanett- a csillagkútról:

csak a fal felé fordítva működik rendesen.
@zsanett- a csillagkútról:

úgy köll kegyednek, minek kóricál koreába.
@hacsaturján: hát mé nekem is kell néhanapján ennem
@zsanett- a csillagkútról:

én most elmegyek kiganézni a rénistállót, mert kilukadt a strandpapucsom.
@zsanett- a csillagkútról:

kegyed után néztem és vanmárpalacsinta.
@hacsaturján: és mire jutott de nincsen mert megromoltam olyan vagyok mint egy partra sodort
@hacsaturján: csak nem mond semmit szépet nem dícséri alakom vállam szemem ajkam ettől hát most csúnyulok
hangulatom az most elveszett
@zsanett- a csillagkútról:

ne csináljon nekem kötélidegzetet, nem vagyok én trubadur, hanem inkább aféle magának való, csakhogy arra se jár az agyam.
@zsanett- a csillagkútról:

ha szépet akarnék írni, akkor azt írnám, hogy maga, ellenben kurafi se vagyok, mert akkor nem tudnék rénganézni.
@hacsaturján: hallja ha elrontja a maradék kedvemet magának essem
@hacsaturján: és mire jutott de nincsen mert megromoltam olyan vagyok mint egy partra sodort
@zsanett- a csillagkútról:

most mondja meg, hogy mit csináljak, mert a kedvébe járni akarok, de ha ezt így folytatja, akkor kidobhatom a strandpapucsom.
@hacsaturján: aztat én honnét tudjam hogyha a kedvemet akarja járatni hogy maga mit csináljon maga a kardtánc feltalálója akkó kéne tudnia
@zsanett- a csillagkútról:

csakhogy most éppen a valcert találom föl, ezért kérdezem.
@hacsaturján: én a gusztust megtevém a többi magán áll vagy keringő
@zsanett- a csillagkútról:

ezt képes vagyok értékelni és azóta már krumli is van.
@hacsaturján: hangulatom vidám mert ut ám valcer helyett járjon most egy se jut eszembét
@zsanett- a csillagkútról:

na, pont kegyed jutott eszembe ahol a madár se jár. hová tünt napsugaram?
@hacsaturján: sukárkodni de én itt nem maradom mert maga nekem nem trubadúrkodni
@zsanett- a csillagkútról:

náthás lett a trubadúrom és visszafelé ketyeg, de ezt ne vegye zokon, mert attul kódulok.
@zsanett- a csillagkútról:

kérem ne picsogjon, mert kedvemet szegi.
@hacsaturján: magának kedve na ne kacagtasson má he me akkor dalban regélne hogy mekkora nagy a kedve
@zsanett- a csillagkútról:

jó a kedvem tillárom
rámesett a csillárom
buci lett a fejembül
mehetek az ambulanciára!
sári, hopp!
@hacsaturján: a jó a kedvét most én lepitymálom
@hacsaturján: miért nem mondtam hogy bújék közelebb hogy ne magában fázzon
@zsanett- a csillagkútról:

biztos mondta csak én meg megijedtem a martens bakancsától.
@hacsaturján: én meg a fénylő mesztic bőrömre gondoltam
@zsanett- a csillagkútról:

én meg egy puklira a homlokom közepén.
@zsanett- a csillagkútról:

nem én voltam a csillár alatt, hanem az volt fölöttem.
@hacsaturján: dehogynem hát az imént mondta hogy az fölötte de nem alatta
@zsanett- a csillagkútról:

csakhogy nem úgy gondoltam, hanem először hátra és aztán megint előről.
@hacsaturján: maga csillárja asztat én nem tudhatom hogy hogyan működik de egy biztos én csillár alá nem állok nem hiányzik nekem ekkora kalamajka egy kis ugrabugrálásból
@csillagkúll:

de most kegyed álcát váltott én meg össze vagyok zavarodva, mint akinek csillár esett a fejire.
@hacsaturján: rosszul felszerelt csillár alatt ne trillázzon
@hacsaturján: én meg azon a véleményen vagyok hogy nekem arról nincsen véleményem
@csillagkúll:

nyugodtan az orromra köthetné van elég hely.
@hacsaturján: alaktalan a helyzet ítélőképességem
@csillagkúll:

én mindig azt jáccom, hogy jáccok.
@hacsaturján: ezt most komolyan veszem mert eddig azt hittem hogy csak az eszit játsza
@csillagkúll:

nekem olyan nincsen, ne is próbáljon sértegetni!
@hacsaturján: ídesapám óva intett az efélétől aki letagadja az okosát dehát maga csak nem dícséri púpos tartásom ódába szőve se nem korpás loboncomat lírába szedve se nem szemem reaktorsugárzását eposzba tömve se nem bőröm záptojásbársonyát epigrammába rejtve se nem nyakam retkét költeménybe kötve
@csillagkúll:

mint mondám az okosom a gyártás folyamán megveszett, a lírám meg el olyankor nyelvem botlik és meg se próbálom.
@csillagkúll:

no lássa kegyed nem veszem sértésnek és ezzel jól le is buktam.
@hacsaturján: már majdnem bedőltem magának de szívem mindég okosabb nálam mert szólni akartam hogy okosát nem bizza rókára se senkire s kiegyezek avval hogy én tartom a butaságomhoz magam
@csillagkúll:

ami azt illeti rókám úgyis leleplez ezért hiába is hordok össze hetethavat ha egyszer jól esik.
@csillagkúll:

a jólesés az élet sava borsa és a mezőgazdaság is jobban terem viszont nem tesz jót a hexenschussnak.
@hacsaturján: olyan géntérképűeknek akik nem szokták a szántást én viszont most mámorítom magam a derékfájást meghagyom az olan öjegeknek mint maga-maga csoroszlya- azé mepgpróbálhata volna a kedvemért
@csillagkúll:

az én géntérképem a futó f7 és huszár lép g4-re között van és a szakállam kender mondja mi a kedve és meg se próbálom kiegyenesíteni no hajja!
@hacsaturján: persze mert földtúrás után rögtön a sport milyen kedvem pont tőlem kérdi
@csillagkúll:

inkognitóban a jóleső kedvre gondoltam és a sportszerűen űzött hexenschussra mert ha a kettőt egy lébe eresztem az már egy merő hungarikum melyet azonnal sörrel boronálok.
@hacsaturján: hallja ebben nem folt rím és az egész úgy hangzott hogy maga iszákos
@csillagkúll:

maga csak azt hiszi drágalátos mert krőzus mivoltomat már régen elfeledtem a kukázásra meg nincs pénzem.
@hacsaturján: miért ne hinném ha asszonggya hogy magát kínozza a hexenschussa csináltasson magának kapor sorolót vagy adjon mattot magának a náncsikája a sörtől meg mindenki csak kijárna
@csillagkúll:

csakhogy én most négykézláb császkálok és a macskáim szolidárisak mert állandóan nyujtózkodnak.
@hacsaturján: és ezt pár sort is az orrával pöttyögte be
@hacsaturján: feltételezni merem hogy megint a csillár adta meg magát
süti beállítások módosítása