Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 2024.03.28. telex.hu/kult/2024/03/28/esterhazy-peter-emod-utcai-haz-elado-romaifurdo-esterhazy-mar... (2024.06.15. 17:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • s: Tie a yellow ribbon 'round the ole oak tree www.youtube.com/watch?v=7-RlLFxgCkk (2024.05.13. 23:00) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.12.12. 08:51 Fabius

Vida Ildikó a ner szomorú bohóca

Ő már tudja, hogy ennek a karriernek itt vége van. A túlélés esélye nélkül mégis kénytelen végigjátszani amit kiróttak rá, mert a ner nem ereszt, nem hagy megpattanni egy ócska lemondással. A hazugságcunami csak hömpölyög megállíthatatlanul, Vida meg bohócjelmezben szörfözik a tetején mindaddig, míg a parthoz nem keni a hullámverés. 

Szinte már sajnálom.

Ha volt is benne remény, hogy a kitiltási botrány éppen úgy túlélhető, ahogy túlélhető volt a Horváth féle NAV elleni kirohanás, leszámolt vele régen. Most ott tart, hogy ha nem jelenti fel Goodfriendet és csinál korszakos hülyét magából akkor Orbán nyilvánosan fogja kirúgni, ha meg tényleg meg akarná tudni miért van kitiltva, és ehhez nem a népszínházat csinálná hanem vízumot kérne ahogy azt megmondták ezerszer, akkor az lenne a veszte.

Számára jó választás már nincs. 

Ezért beleállt abba, amit parancsolt a Don, feljelentette Goodfriendet. Jól tette. Amerika egy jót röhögött, a Fidesz népszerűsége gyorsabban zuhan a kuka alja felé, mint eddig. A zemberek meg lassan pontosan tudják, ezek a semmire nem jó lépések maximum az időhúzásra elegendőek, arra is csak korlátozott mértékben. Mert az is kiderül belőlük, a kormány sáros és esze ágában nincs tényleg kideríteni, vajh miért mondják a kurva amcsik ennyire magabiztosan azt, amit. Polt az érdemi válaszokat is adó jogsegély helyett informális tájékoztatást kért, ha egyáltalán, ugye, mert a levélnek "el teccett kallódni" annyira, hogy a köztévé kezdte keresni villámeljárásban. Pintér beszólogatott és karaktergyilkosságról prédikált, de belügyminisztériumi szinten sem igyekeztek előrébb lépni egy tyúklépésnyit se. 

Mert ahhoz olyan bonyolult dolog kéne, mint egy beutazási kérelem Amerikába Vida Ildikónak. 

Sebaj, a zemberek fejében ez úgy zajlik le, hogy találgatnak: Vajon mit titkoltok ennyire magatokról? Azt ők sem hiszik, az ügy mindössze annyi, Vida Ildikót egyszer valahogy korrumpálta valaki, és ti nem akarjátok, hogy ez kiderüljön. Biztosra veszik, ha Vida tett is valamit - a szemet hunyás is tett - azt ebben az országban utasításra tette. Ja, van hátulütője is a centrális erőtérnek, ez például az egyik. A ködösítéssel, habveréssel meg igazolva látják az elméletüket, és ugye azt már tudják, a komplett felsővezetésetek hazudott a kitiltásról vargamiskával az élen. 

1092 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr746976829

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Felelősek a Majdan ostoba tüntetői százezrek haláláért és milliók gyászáért? 2014.12.13. 00:32:04

250 ezer főre növelik az aktív állomány létszámát, és ugyanennyi sírhely megásására alkalmas új katonai temetőt nyitnak Ukrajnában. Minden ukrán katonának megássák a sírját? Bizarr. Jelenleg az ukrán haderő aktív állományának a létszáma 150 ezer fő kö...

Trackback: Mi lenne, ha mi is kínvallatással szednénk ki Goodfriendből a bizonyítékokat? 2014.12.13. 00:28:53

Az USA vezető politikusai szerint a kínvallatás egy legális módszer, jogilag sem támadható. A CIA vallatási technikái teljesen legálisak, a szenátus világszerte nagy vihart kavart jelentése meg úgyse nem nyújt az amerikai állampolgároknak semmilyen újd...

Trackback: Csaba már itt, de Erzsébet még sehol... 2014.12.12. 09:43:00

December 4-én volt ebben a ciklusban a második képviselő testületi ülés, legalább annyira érdekes volt a megtárgyalt napirend, mint azok a pontok, amelyeket végül is nem tárgyaltunk az előzetesen meghirdetettekhez képest. A képviselő testületi ülésre m...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Sebaj, a zemberek fejében ez úgy zajlik le, hogy találgatnak: Vajon mit titkoltok ennyire magatokról?"

A hét mondata.:D
Fel is jelentette, meg nem is...
Ezek egyre hülyébbek. :))
Viszont ecceri, balfasz narancsos szavazónak pont megfelel.

"De azt is kérte a hatóságtól, hogy függessze fel az eljárást addig, amíg ki nem derül, hogy felfüggesztik-e az ügyvivő diplomáciai mentességét.

Vida Ildikó NAV-elnök jogi képviselője, Futó Barnabás a VS.hu-nak elmondta, hogy a bíróságnak az amerikai külügyminisztériumhoz kell fordulnia Goodfriend mentességének felfüggesztéséért éppúgy, mint amikor egy mentelmi joggal rendelkező képviselő esetén a parlamentet keresik meg. Vida csütörtökön perelte be a diplomatát, mert a Heti Válasznak adott interjúban arról beszélt, hogy az adóhatóság elnökének köze lehet korrupciós ügyekhez. Ötmillió forint sérelemdíjat vár el tőle.

Goodfriend valójában nem beszélt egyszer sem konkrétan Vidáról, a lapban azt mondta: „Konkrét személyekről nem beszélek, de az információ, amelyre a beutazási tilalmat alapoztuk, nem pusztán arra vonatkozik, hogy az érintettek keveset tettek. Az, ha valaki jó szándékú, de nem tesz eleget a csalás megakadályozásáért, természetesen nem minősül korrupt cselekménynek.”
www.hir24.hu/belfold/2014/12/11/otmilliot-akar-vida-ildiko-goodfriendtol/

Erre Andre a röhögéstől nehezen tudott reagálni... :D
Egyre jobb a hangulat a USA nagykövetségén, naponta mennek arra a humorbonbonok.
Ha én abban a helyzetben lennék, ahová Vida Ildikónak sikerült bemanővereznie magát, valószínűleg erős kormányzati segítséggel, akkor én már minden mindegy alapon borítanám a szaros bili.
Utána meg kényelmesen hátradőlnék és kiélvezném a kormányzati kapkodás látványát.
Ha már ennyire szarban hagyták kormányzati szinten, akkor már úgysincs veszteni valója.
Okosabb lett volna a Napi Gazdaságot, Orbán Viktort, Az USA-t, az OLAF-ot, minden magyar médiumot, a demonstrálókat, Varga Mihályt, stb-t beperelni, hiszen Jóbarát aztán se beutazást meg nem tagadott, sem az utolsó pillanatig nevet nem mondott.

Itt kérem újra Orbán Viktor és tanácsadói égbekiáltó alkalmatlansága mutatkozik meg teljes pompájában. Segítek a lehetséges kimenetelek értelmezésében.

Körülmények:

Orbán Viktor az ügyészségtől a bíróságokon keresztül a médiáig mindenhol saját korrupció gyanújával terhelt embereit ültette. A korrupció gyanúja úgy került ezekre az emberekre, hogy Orbán és csapata az ismert módon járt el a Napi Gazdaság zseniális húzása óta.

Lehetőségek:

Visszadobják a feljelentést. Ebben az esetben Orbán Viktor Jogászkirály személyes kudarca és szakmai alkalmatlansága nyer bizonyítást amellett, hogy Vida Ildikó továbbra is viselni kénytelen a korrupt, mégis az adóhatóság vezetője megtisztelő címet.

Eljárást kezdeményeznek. Itt lehetnek elágazások, de minden további esetben Orbán ügyészsége és bírósága jár el az ügyben, ami pont olyan, mint amikor Vida Ildikó vezeti a saját maga elleni vizsgálatot.
Ha elmeszelik Vida Ildikót, akkor annak már büntetőjogi következményei is lesznek, de valamit tán megment a bíróság a földig rombolt tekintélyéből. Ha Jóbarátra próbálják ráhúzni a vizes lepedőt, akkor pedig mindenki jogosan kiálthat Észak Koreát, diplomáciailag viszont csak ekkor kezdődik az igazi muri, amiben Szíjjártónak kellene Orbán érdekében eljárnia.

Ez mindenhogy bukás, csak már böriszaga is van.
@The Ghost Wolf: "Ha én abban a helyzetben lennék,..."

Ja! De te nem voltál együtt kollégista a hétvezérrel.:D
@miva?:
Tudod, mint amikor Szájtátó a diplomáciával kapcsolatban megpróbál valamit elhebegni... :D
Szánalom ez a csürhe.
A vicc, a tragikomédia és a hülyeség határán egyensúlyoznak folyamatosan.
Mondjuk rég bebizonyították, hogy alul lehet múlni Gyurcsányt.
@miva?: "Orbán Viktor az ügyészségtől a bíróságokon keresztül a médiáig mindenhol saját korrupció gyanújával terhelt embereit ültette."

Erről eszembe jutott, hogy az első Orbán kormány idején hogyan, és miért mondott le az akkori legfőbb ügyész.
Azért ez is érdekes. pintér szerint nem a korrupció a gond, hanem hogy sokat beszélnek róla.
Én most szívesen orrba verném és mutatnám neki, hogy "pszt".
Egy a lényeg, és ebből a pontból nézve igazán szánalmas ez a vergődés: Vida Ildikó nyaralása utáni első dolga volt, hogy nyilvánosan, egy újságban bejelentette, rajta van azon a kitiltási listán, amiről eredetileg is lehetett tudni, hogy nem azon gyűjti a Mikulás a jó gyerekek neveit.

Lehet, hogy a perrel a kormány el tudja hitetni pár tíz- vagy százezer hívével, hogy itten az igazságszolgáltatás akadályozása van, mert az USA külügy nem adja ki Goodfriendet, aki pedig egy gyáva tetű, mert nem megy bele ebbe a kutyakomédiába, de azt hiszem, közel sem annyival, mint amennyivel ezt el szeretnék hitetni.

A lényeg a selyemzsinór, és azt Vida hurkolta a saját nyakára.
Ahogy olvasom, Orbán ma kitett magáért a rádióban. Szerintem mindenki megnyugodott, belátta, hogy csak az ellenzék kampányol ( :D ), és ilyent a Fidesz ugya soha nem csinált :D
Megkezdődött a nyugodt, kiegyensúlyozott kormányzás időszaka majd öt év után :D
Az igazi érdeksérelmekkel járó dolgok meg csak most jönnek a kormánytagok szerint :D

Hazudik a Viktor? :D

Ejnye
akkor ma is és ide is :D

Vida-jelenet, ami nem kellett a Rádiókabarénak

www.origo.hu/itthon/20141211-a-jelenet-ami-nem-kellett-a-radiokabarenak.html

-

10 évet a pártos ügyésznek, bírónak!

Az MSZP börtönnel sújtaná a koncepciós perek kiagyalóit, noha a legfőbb ügyész szerint ilyen eljárások nincsenek is.

www.origo.hu/itthon/20141211-borton-jarna-a-koncepcios-perek-kiagyaloinak.html
.
''''ha Vida tett is valamit - a szemet hunyás is tett....''''

Ez legkevesebb félórás pislogás, nem egy sima szemhunyás.
.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: „_Konkrét személyekről nem beszélek, de az információ, amelyre a beutazási tilalmat alapoztuk, nem pusztán arra vonatkozik, hogy az érintettek keveset tettek. Az, ha valaki jó szándékú, de nem tesz eleget a csalás megakadályozásáért, természetesen nem minősül korrupt cselekménynek._"
Mi a helyzet, a további öt kitiltottal?
orbán tudja, hogy kik azok?
Ha nem tudja, miért nem deríti ki?
Ha tudja, őket nem váltja le orbán, ha nem perelnek?
Mi lenne az indok a leváltásukra?
@punkfrog:
Csúnya amarikai rágalmakra nem kell reagálni!
Essetunni...
@miva?:
.
Kihagytad azt a lehetőséget, hogy az USA beleáll a perbe, amerikai és magyar ügyvédekkel, engedélyezve a terhelő bizonyítékok teljes nyilvánosságra hozatalát.

Ne felejtsd, hogy az USA egy proklamáció alapján járt el, és ez bármikor, egy fél óra alatt módosítható egy mondattal, amelyik úgy kezdődik, hogy kivéve Venezuela és...

És akkor lehet igazán mosolyogni a péntek reggeli propaganda műsorban.
@The Ghost Wolf:
Az elszabadult létrák országában van veszíteni valója vidának...A puszta tyúkszaros élete...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Tudod, mint amikor Szájtátó a diplomáciával kapcsolatban megpróbál valamit elhebegni...
?
Nem volt szakszerű a lesre-futása Goodfriend ügyben?
@Kacsura: a fidesz agitprop tévé/rádió válasza:

10:30
Közmédia: Nem cenzúra, a jelenet nem volt elég színvonalas

Szó sincs cenzúráról, "kiváló munkakapcsolat" van a közmédia és Varga Ferenc József humorista között, akinek a munkájára továbbra is számít a Magyar Rádió - a jelenete színvonala csak egyszerűen ütötte meg a mércét, ezért nem került be a szilveszteri Rádiókabaréba. Bár állítólag a szerkesztőknek először tetszett.

hvg.hu/itthon/20141212_Reagalt_a_kozmedia_Varga_cenzurazasra
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: így van:-)... (a karácsonyi sörök országába:-)...)
@Sir Bates dö Hól:
IRIGYKEDÜNK MAJD... GENYÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! :)
Közös nyilatkozat

Mi, az elmúlt közel két hónap magyarországi tömegtüntetéseinek és külföldi szolidaritási demonstrációinak szervezői a 2015. évi költségvetés tervezett formában való elfogadása ellen, annak megakadályozása céljából, valamint a rendszerváltás óta soha meg nem oldott és erősödő társadalmi igazságtalanságok, az állam fokozódó működésképtelensége és a rendszerszintű korrupció elleni tiltakozásul hirdetjük meg akcióinkat.

Folyamatos ellenállással tiltakozunk, mert a szociális ellátások tervezett szűkítésével, eltörlésével százezrek életét lehetetlenítik el. Tiltakozunk a szegregáció törvénybe iktatása ellen. Tiltakozunk, mert a magánnyugdíjpénztárakat, devizahiteleket, különadókat szabályozó törvények a magántulajdonunkat károsítják meg. Tiltakozunk, mert továbbra is a korrupció árnyéka vetül az állami adóhatóságra. Tiltakozunk, mert az oktatásból, egészségügyből évek óta elvont pénzekkel a jövőnket lopják el.

Célunk a valódi részvételiségen alapuló demokrácia, a szólásszabadság, az átláthatóság, az esélyegyenlőség, a társadalmi mobilitás, valamint a hatalmi ágak kontrolljának és a civil és az üzleti szféra teljes szabadságának visszaállítása, megerősítése. Célunk egy erős, modern, európai Magyarország.

Csatlakozásra hívjuk a kormányzat eddigi és tervezett országromboló intézkedésein felháborodott, dühös és csalódott embereket, pártfüggetlen civil közösségeket, érdekvédelmi szervezeteket. Várunk mindenkit a költségvetésről szóló végszavazás várható időpontját közrefogó december 14-i és 16-i budapesti, vidéki és országhatáron túli tüntetésekre. Arra buzdítjuk a tiltakozásuknak hangot adni kívánó polgártársainkat, hogy további demonstrációkkal, flashmobokkal, állampolgári engedetlenségi akciókkal fejezzék ki elégedetlenségüket a fennálló kormányzati rendszerrel szemben. Mi is ezt tesszük.

Éljen a Magyar Köztársaság!

1000 milliárdan a tisztességes adózásért
60ezren a MAGÁN nyugdíjukért
Kreatív Ellenállás
Nem Némulunk El
Százezren az internetadó ellen

2014. 12. 12.

www.facebook.com/1000millia/photos/a.431771456924382.1073741828.431768776924650/588570084577851/?type=1&fref=nf
Végre!

"Szerdán viszont volt egy nagy civil egyeztetés, ahol abban megállapodtak, hogy a két csapat támogatja egymást, mozgósít a másik rendezvényére, és a jövőben jó előre összehangolják az időpontokat. Sőt, létrehoznak egy közös tüntetésnaptárat is, hogy elkerüljék a hasonló átfedéseket."

index.hu/belfold/2014/12/12/kiderult_miert_lesz_ket_napon_belul_ket_oriastuntetes/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index
Az M1 majd beszámol róla, hogy soha nem látott népszerűségnek örvend az adventi vásár Budapesten. Tízezrek látogatnak el a bódévárosba, ezzel is mutatva, hogy van mit költeni. A sorok vége a hídon toporog, de a türelmes NER-szimpatizánsok spontán Orbán kiáltásokkal adnak hangot elégedettségüknek a rossz idő dacára.
Véleményem szerint mindenki számára -a moi érintettek közül- egy infarktus lenne a legjobb megoldás vida részéről... (bár nem egy olyan bürökpoharas tipusnak nézem... ha neki lennék, legközelebb már asylum okán kérnék időpontot goodfriendtől...)
@miva?:

adventi pitypang :))
@Sir Bates dö Hól:
Te most arra célzol, hogy be talál ülni egy autóba és... NAHÁT!!!
@Sir Bates dö Hól:
Vádalkú keretében Vida Ildikó kitálalna...
Napokig nevetnénk! :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ez nem célzás... ismerve ezeket és a brénsztormingjukat... simicska bólintása nélkül persze nem veszélytelen, de neki is vannak még mindig sajgóan fájó tyúkszemes ellenfelei, akik elefánthoz hasonló memóriával rendelkeznek, így, több, mint egy évtized távolból is...
a "független" szügyészség és sajtó, némi szereptévesztésben mind a kettő:

A Hír Tv máris nyomoz a drogos újságírók után

Lehet-e a szerkesztőségben kábítószert fogyasztani? Levelet kapott a Célponttól az Index, a Hvg és a 444.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F12%2F12%2Fa-hir-tv-maris-nyomoz-a-drogos-ujsagirok-utan%2F
@Sir Bates dö Hól:
Egyszer valaki papírra vethetné és kiadhatná a magyar politikai "elit" üzelmeit. Persze név nélkül, ha élni akar.
Viszont slágerkönyv lenne, évszázadokig tanítanák elrettentő példaként.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Oknyomozók. Okuk van, hogy nyomozzanak. Ha bedől a rencer mehetnek közmunkásnak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ez úgy lenne tisztességes műsor, ha maguk is válaszolnának az általuk feltett kérdésekre.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

ne hülyéskedj! 2 mondat után mindenki tudná, kiről van szó.
valamelyik régi humorista mondta / Kellér Dezső?/:
- kis ország vagyunk. egy csőcselékünk van. mindent ezzel kell megoldani.
@Kacsura:

Ez maga a vicc:

"Vidának nemcsak ez a humoros jelenet esett áldozatául, a BME Számítástudományi és Információelméleti Tanszéke is feladott NAV-os feladatokat zárthelyi dolgozatokban, amíg a tanszéket meg nem kereste a BME dékánja, hogy ne adjanak fel több aktuálpolitikai példát. Kisült, előtte a dékánnál az EMMI helyettes államtitkára érdeklődött, de Palkovics László természetesen nem próbált nyomást gyakorolni, "csak mint fenntartó érdeklődött a (Vida-s ZH-t köreadó) sajtóhír kapcsán". Illetve a rektort megkereste maga Vida Ildikó és Csillag Dezsőné NAV-elnökhelyettes is az ügyvédje útján, hogy a jövőben személyiségi jogi szempontokból és a közintézmények jó hírének megóvása okán ilyen feladatok ne kerüljenek a diákok elé."

Mert ugyé a dijákok azok nem is látnak meg nem is hallanak, arról nem is beszélve, hogy olvasni meg különösen nem szoknak.:D
Mielőtt még elreppennék egy kis hétvégi kiruccanásra, gondoltam megosztom veletek, micsoda klafa helyen élünk. Mert igazán csodálatos, ahogy kurmányunk árt nekünk.
hvg.hu/itthon/20141212_Orban_Kossuth
hvg.hu/itthon/20141212_Meszaros_vagyonnyilatkozata_csak_osszekev
(azt a 100 milliót, azt tudnám én is feledni...)
q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F12%2F12%2Fa-hir-tv-maris-nyomoz-a-drogos-ujsagirok-utan%2F
q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F12%2F12%2Fmegis-mennyi-kidobott-penz-van-a-koltsegvetesben%2F

Dióhéjban ennyi lenne.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "A lényeg a selyemzsinór, és azt Vida hurkolta a saját nyakára."

Szerintem a lényeg az, higy MIÉRT? Ezt tudja már valaki?
Megöl a disznófejű NAVúr,
Éreztem, megöl, ha hagyom,
Vigyorgott rám és ült meredten:
Az aranyon ült, az aranyon,
Éreztem, megöl, ha hagyom.

Sertés testét, az undokot, én
Simogattam. Ő remegett.
@maybach: "Azért ez is érdekes. pintér szerint nem a korrupció a gond, hanem hogy sokat beszélnek róla."

No, hogy ezt a gondot megoldják, bevezetik a kötelező szájkosár használatát. Oszt kuss!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: sokkal érdekesebb az interperszonális kapcsolatok vektorainak felvázolása... s azok okai, mint shakespeare királydrámái... gazdagság, hatalom, szerelem, féltékenység... a különbség csupán a szemétdomb mérete:-)...
Per? Milyen per?
Ha valami csoda folytán mégis sor kerülne rá, jóbarátnak semmi esélye. Mert:
- ki is delegálja a bírókat? Gondolom csak akadna legalább egy olyan bíró, aki alkalmas a feladatra, és aki
- az első tárgyaláson zárt tárgyalást rendelne el
- titkosítaná a periratokat 80 évre,
- nem zavarnák meg a bizonyítékok.

Ha esetleg máshonnan is előkerülnének dokumentumok, egyszerűen cia hamisítványnak minősítenék azokat.

Nem éltetek még eleget nerisztánban?
.
Sopronból egy család elmegy a rokonokhoz Gyulára nyaralni, vagy temetésre, bármiért.
Ez hat megye.
Ha ne hülye, átmegy Szlovákiába, Ukrajnából visszajön Záhonynál.

Pécről Debrecenbe sem könnyebb.

A régi Szovjetunió egyenesebb rendszer volt. Igaz nem fizetni kellett, hanem engedélyt kérni. És volt, ahol sorompót is felszereltek, vagy, ha csak egy utcai épület volt "védett", kiraktak egy behajtani tilos táblát.
Egyszer elmellőztem egy ilyen behajtani tilosat, és máris egy káder üdülővé átalakított Rákóczi várnál találtam magam.
A helység nem volt rajta a térképen.
>"Nem tudom. Ön szerint ez vicces? Boldog karácsonyt!"
Ezt válaszolta Orbán Viktor a Blikk sztárchat-en arra az olvasói kérdésre, hogy milyen érzés elsőként roma miniszterelnöknek lenni. A kérdés elég béna, de a válasz lenyűgöző.<

Szerintem nem lenyűgöző, hanem elszomorító. Talán szégyeli? De mit?
.
Orbán: ha valaki vasárnap is dolgozni szeretne, és nem kényszer hatása alatt teszi, nem azért, hogy megtarthassa a munkahelyét, akkor ezt tiszteletben kell tartani. Az is igaz - tette hozzá -, hogy a modern ipari ágazatokban nincs leállás, ezért nem az egész nemzetgazdaságban indította el a kormány a vasárnapi munkavégzés tilalmát.

A modern ipari ágazatokban nincs leállás...
A modern nő iparosítva szüljön, vasárnap különösen.
.
Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász: a bécsi egyezmény kimondja, hogy a diplomaták nem avatkozhatnak bele a fogadó állam belügyeibe, és tiszteletben kell tartaniuk annak jogszabályait. Szerinte az amerikai ügyvivő mindkét előírást megsérthette.

Az is a belügyekbe való beavatkozásnak tekinthető, hogy Goodfriend részt vett egy erőszakba torkolló kormányellenes tüntetésen, amivel kilépett a szerepéből, és immár egyértelműen az ellenzék egyik legfontosabb eszközévé vált - hangsúlyozta az alkotmányjogász.

Az is belügyekbe való beavatkozás, hogy hasonló módon részt vett a békemeneten?

Doktor PHD (hapci) ?
!!
Azt gondolom, Vida azzal állt ki a napra, hogy a többi kitiltott majd követi vagy lebukik magától.
Mivel ez nem történt meg, az ezzel a röhejes de fenyegető lépéssel tudja őket is magával rántani, mert a már közismert szisztémát fel kell fednie.
Hulljon a férgese.
.
Lesz leépítés jövőre a közszférában az államreform részeként, s ennek során egyes területeken akár a 20 százalékot is meghaladó mértékű elbocsátásokra lehet felkészülni. Nem mindenhol kerül sor a kellemetlen lépésekre, a honvédelem, illetve a rendőrség állománya például bővülhet jövőre.

figyelo.hu/cikkek/413110-leepitesi-hullam-indulhat-magyarorszagon
@Sir Bates dö Hól:
Egy faca magyarosch arczkönyv, rinocéroszbőr borítással...
Ilyen egy tökös vezető:

www.honvedelem.hu/cikk/48194

Pegid a botrány azusának nagyon kínos. De! Ha harcolunk valami ellen, akkor a saját hibánk ellen is azt kell tenni, nem csak a másé ellen!

Vajon Viktorovics nertárs és a vezérkar ezt érti?
@dr. jenőke (jenőke):
Úgy látom, a jogászképzés sincs a helyzet magaslatán - példázza ez a szerencsétlen is ezt.
A szervilizmus sokkal többet nyom latban manapság, mint a józan ész.
Legalább szólna neki valaki, hogy "te, Bélám, miből akarsz élni, ha már nem kifizetődő Nulladik Piktor seggét nyalni"?
@dr. jenőke (jenőke): Értsd úgy: nem piszkáljuk a GDP 25+%-át adó autóipart, ahol 3 műszakban folyik a termelés vasárnap is. Mert igaz hogy hülyék vagyunk, de ennyire még nem.Az majd 2018-ban jön.
Hát kb így értete a kispajtás.
@dr. jenőke (jenőke): Kiváncsi vagyok, ha humor heroldságból tényleg bírósági szakaszba jut, mely bírónak fogják lepaszolni bivalyrecsegére, hogy elítéljék a kapitalista, imperialista, materialista, amerikanista goodfriendet. Mert az elítéléshez kell egy vak fideszest is találni aki meghozza a pártnak kedves ítéletet.
@Sir Bates dö Hól:

Késve jár a blogmotor, de az nem árt, ha néha ismételjük a leckét.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Egyre nagyobb a pánik az elvtársaknál, mindenki a menekülőutat tervezi, alakul a legendagyártás a Párt belső ellenállóiról, szóval tök hülyét nem lesz egyszerű találni. A szopórollerre felszállni kicsit ódzkodnak... :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: legyünk őszinték, ami azt illeti, tényleg szar volt...
@látjátok feleim szümtükkel: nem... bár, ahogy látom, mo is repetatìv üzemmódban van:-/...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"A Hír Tv máris nyomoz a drogos újságírók után
Lehet-e a szerkesztőségben kábítószert fogyasztani? Levelet kapott a Célponttól az Index, a Hvg és a 444."

Tisztelt HírTV stábja

Szerkesztőségünkben betartjuk a magyar törvényeket, így a drog fogyasztása tilos, de ha nagyon muszáj, el tudunk keríteni az önök dolgozói számára egy kisebb szobát.

Index.
Besza..., behu... :))

"Lendületben a független, oknyomozó újságírás.

Múlt pénteken Kocsis Máté józsefvárosi polgármester és fideszes főkommunikátor bedobta, hogy érdemes lenne bevezetni a kötelező drogtesztet a 12-18 év közöttiek, a választott politikusok és az újságírók számára. Két nappal később Rogán Antal bejelentette, hogy frakciójuk támogatja az ötletet, majd újabb két nap múlva módosított, hogy a gyermekek esetében csak a szülők beleegyezésével történhet a vizsgálat, de az újságírók és politikusok esetében nyilvánosságra hoznák a tesztek eredményét. Ma Orbán Viktor miniszterelnök arról beszélt a rádióban, hogy a kormány eldöntötte, ebben a ciklusban megtisztítja az országot a drogmaffiától, ezért kell a közbizalmi állások betöltőit – ideértve az újságírókat is – tesztelni. Mi pedig ezt kaptuk:

Felmérést készítünk a Hír Tv Célpont című műsorához.

Arra lennénk kíváncsiak, hogy az Önök szerkesztőségéből hány újságíró vállalná a drogtesztet?

Megkövetelnék-e a munkatársaktól a vizsgálatot vagy tervezik-e ennek bevezetését?

Lehet-e a szerkesztőségben kábítószert fogyasztani, van-e a munkaszerződésekben erre vonatkozó tilalom?

Mi a szerkesztőség álláspontja a marihuána legalizálásáról?

A kérdéssort más szerkesztőségekhez, többek között a 444-hez és az Indexhez is eljuttatták.

Pisiügyi megkeresésekre nem szoktunk válaszolni, de a Célpont kedves érdeklődésének nem tudunk ellenállni, ezért a kérdésre azt feleljük: mármint a jegybankelnök úr?"
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20141212_Leleplezodik_a_hvgs_drogtanya
Ja igen, az, aki a nevét adta ehhez pedig:

"Üdvözlettel:
Losonczi Kata riporter, Hír Tv Célpont"

Szegénykém... lesz ebből mém dögivell! :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Lehet-e a szerkesztőségben kábítószert fogyasztani, van-e a munkaszerződésekben erre vonatkozó tilalom?"

Tisztelt Losonczi Kata!

Kérem, küldje át a részünkre, hogy az önök cégénél, milyen tiltások szerepelnek a munkaszerződésekben!
Vida Lajos embere ebből meg nem az követezik, hogy Vitya pattogtathatná. Sztem Lala látja hogyan szúrják így tökön magukat Vityáék és hagyja Vidát asszisztálni hozzá.
Nem csodálkoznék ha orban hivatali hatalommal való visszaélés v zsarolás tényállását is kimerítette azzal, hogy személyesen és nagy nyilvánosan utasította a NAV vezetőjét hogy annak munkájával összefüggésben nem levo cselekedet (feljelentés) megtételére kötelezte.
Nem mintha orban mentelmi jogát (ez) a parlament felfuggssztené, de írjuk hozza ezt is ahhoz a jó hosszú bűnlajstromhoz, mert amikor egyszer majd biróság elé lehet állítani, akkor egy ehhez hasonló pitiáner ügyen fog elcsúszni és véletlenül sem azért mert reggel, délben, este lop-csal-hazudott és elárulta a hazát.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: A pénzéhség nagysága és a szopórollerre való rákerüléstől való félelem fordítottan arányos. :D 1. fidesz szabály.
Üdv!
Egy kis off: emlékeztek, mekkora dirrel-durral vette át az állam az önkormányzat adósságot? Na eddig tartott újratermelni. Szóval az ilyen kis trükköket is beleszámolva, hogy is áll az adósság elleni harc?

www.napi.hu/magyar_gazdasag/megdobbento_adatot_kozolt_pinter_sandor.590889.html
.
Ez a harc sem lesz a végső.
(Gomperz Tamás Hvg)

„A kormány eldöntötte, hogy ebben a ciklusban megtisztítja az országot a drogmaffiától. A közbizalmi állások betöltőit azért kell tesztelni, hogy látni lehessen, kire lehet számítani ebben a harcban."

Nézd, öreg, az elmúlt években már harcoltál a zsebszerződések ellen, az államadósság ellen, az oroszok ellen, az amerikaiak ellen, Brüsszel ellen, a devizahitelek ellen, az idegenszívűek ellen, a gyarmatosítók ellen, továbbá az árvíz ellen, a márciusi havazás ellen, a bankok ellen, az RTL Klub ellen, az offshore lovagok ellen, Simor András ellen, a liberális állam ellen, a vizitíj ellen, valamint a rezsidémon ellen, a multik ellen, a hajléktalanok ellen, a Norvég Alap ellen, az Élet és Irodalom ellen és persze a józan ész ellen, ezenfelül a civilszervezetek ellen, a Klubrádió ellen, az RMDSZ ellen, az egykori kollégiumi szobatársak ellen, no meg az esküvői telefontolvajok ellen, ezenfelül a 4-es metró ellen, a megszorítások ellen, az iskolabezárások ellen, az adóemelések ellen, a történelmi egyházak ellen, a kis egyházak ellen, az egyháztagadók ellen, azonkívül a filozófusok ellen, a panelprolik ellen, a romkocsmában üldögélő bölcsészek ellen, a szinglik ellen, a melegek házassága ellen, a tanszabadság ellen, a népességcsökkenés ellen, a nyugdíjbiztosítók ellen, a pálinkafőzési tilalom ellen, most pedig a drogmaffia ellen,

nem kellene egy kicsit lazítani?
.
hvg.hu/gazdasag/20141211_Es_mar_megint_a_penzunk_kell_a_kormanynak/

Megpróbáltuk összegyűjteni az elmúlt négy és fél év tehernövelési termését, de lehet, hogy nem sikerült mindent felidéznünk. Kérjük, írják meg az onlinegazdasag@hvg.hu címre, ha valamit kifelejtettünk.
áfa felemelése 25-ről 27 százalékra (Európa-rekord, és világszinten is kimagasló)
adójóváírás megszüntetése
béren kívüli juttatások adóterhelésének többszöri növelése, az adómentes, illetve kedvező adózású határ csökkentése
munkavállalói járulékok emelése: 2011-től a nyugdíjjárulék 9,5-ről 10 százalékra, 2012-től egészségbiztosítási és munkaerő-piaci járulék 7,5-ről 8,5 százalékra
nyugdíjjárulék-plafon eltörlése 2013-tól
eva emelése 30-ról 37 százalékra
cégautóadó megemelése
csipszadó (népegészségügyi termékadó) bevezetése 2011 őszén, az az alá bevont termékek körének bővítése, jövőre a tömény szeszekre is kivetik
kötelező kamarai tagdíj bevezetése, évi 5000 forint
jövedéki adó többszöri emelése a dohányárukra és az italokra
dohányáruknál a kiskereskedelmi árrés növelése
bioetanol jövedéki adójának drasztikus, 75 százalékkal való megemelése, autógáz jövedéki adójának megduplázása
a termőföldből átminősített ingatlanok értékesítéséből származó haszon után 48 százalékos adó bevezetése
magánszemélyek kommunális adójának felső határa évi 12 ezerről 17 ezer forintra nő
biztosítási (baleseti) adó bevezetése
e-útdíj bevezetése
bankadó
telekomadó
hipermarketadó
energetikai különadó
telefonadó
közműadó
tranzakciós illeték (csekkadó) bevezetése 2013 elején, majd többszöri emelése
betéti kamatok utáni 6 százalékos eho bevezetése 2013-ban
szappan-, testápoló-, művirág-, irodaipapír-adó bevezetése 2015-től (ezekre is kiterjesztik a termékdíjat, de a termékdíjnál több körben volt díjemelés az elmúlt években)
98 százalékos végkielégítés-adó (mostanra 75 százalékra vitték le)
reklámadó
élelmiszer-felügyeleti díj
befektetési alapok különadója
asztmás gyerekek utáni emelt összegű családi pótlék megvonása
4 napos autópálya-matrica megszüntetése, így 10 naposat kell venni annak is, aki csak egy napig használja a sztrádát
gyorsvonati pótjegy bevezetése, a Volánbuszokon kiegészítő jegyet kell fizetni
pénztárgépek kötelező cseréje 2013-2014-ben több szektorban, a költségek egy részét téríti csak az állam
"pornóadó": 25 százalékos kulturális járulék kivetése 2012-től a pornográf tartalmú termékek után
a cégek az elhatárolt veszteséget csak az adóalap feléig vehetik figyelembe, és jövő év elejétől él az a szabály, miszerint csak öt évig lehet elhatárolni a veszteséget
a helyi iparűzési adónál korlátozzák az ELÁBÉ levonhatóságát
gyógyszer-nagykereskedők által a forgalom után fizetendő adót bevezették
bírósági eljárásokkal kapcsolatos illetékek emelése
reprezentációs és üzleti ajándékok utáni adókötelezettség növelése
jövőre bővül az önkormányzatok adóztatási jogköre, már van is pár helyen döntés vagy ötletelés a tehernövelésről
M0 több szakaszának és autópályák fővárosi szakaszának díjkötelessé tétele jövőre.
@shinichi: Csodálkozol? Egy sor feladat mögül megvonták az állami támogatást, de a feladatot el kell látni. Pl. oktatásnál otthagyták az épület fenntartását, de pénzt nem kapnak hozzá.
@dr. jenőke (jenőke):

és? Nem megy jobban egyeseknek?
Hogy nem neked?
Annyit is érsz! :(
@dr. jenőke (jenőke): A háborúnak vége, ugyanis kínjában ezt birta mondani minielnökünk /röhögés nélkül/:

A lehető legtöbb ember számára teremtsük meg a gyarapodás feltételeit. Ezért lesz a következő három év a higgadt, nyugodt és kiszámítható kormányzás időszaka.”
444.hu/2014/12/12/orban-kezdodik-a-higgadt-nyugodt-es-kiszamithato-kormanyzas-idoszaka/
@Spániel:

be van szarva. Most nyugodtságot próbál sugallni, de belül tuti, hogy nagy a majré.
Igyekszik csillapítani a "lázadást" a kormány működés ellen, de ha így megy tovább, jönni fognak a keményebb intézkedések. Már ha igazak a hatalmi mániáról szóló kósza pletykák...
.
A szabad választások adta erkölcsi fundamentumot zúzták szét azzal, hogy e választások eredményére hivatkozva bármit megengedhetőnek tartottak maguknak. Úgy viselkedtek, mint az a férfi vagy nő, akiről csak az esküvő után derül ki, hogy valójában a velejéig romlott. Nem ismertek és továbbra sem ismernek mértéket, a mind újabb szigorító intézkedésekkel és törvénytervezettekkel dacosan azt üzenik, hogy az utolsó töltényig harcolni fogunk ellenetek. A vágyaitok, az örömeitek, az igényeitek ellen.

hvg.hu/velemeny.publicisztika/20141210_Az_engedelmesseg_vege#3q24nzh
@Spániel:
.
soha nem azt csinálja amit nond, hanem az ellenkezőjét.

Ő is így mondta. Azért az érdekes, hogy ehhez tartja is magát.
Arra figyelj, amit csinál!
@dr. jenőke (jenőke): "A szabad választások adta erkölcsi fundamentumot zúzták szét azzal,"

Nem mondanám éppen szabadnak a választásokat így utólag. Igaz, én is adtam egy esélyt a leváltásnak áprilisban, bánom is azóta. Merthogy a Fidesz nagy pofával hirdeti: hogy "ők 3-szor meg lettek választva törvényesen, majd tessenek 2018-ban reklamálni"! Ezért tartom nagyon felelőtlennek az ellenzéket, hogy elhitették április előtt, hogy a kormány leváltható! Sokkal kevesebben mentek volna el szavazni egyébként, és akkor Orbán dicsekedhetne a 20%-os részvétellel, aminek 10%-a Jobbikra meg az LMP-re szavazott volna.
Az ellenzékről maga a szerző írja: ott kuksolnak a homályos szobákban, és nem csinálnak semmit. Éppen hogy a fél Híradó azzal megy el, hogy bemutatják az MSZP, a DK, az Együtt és az LMP aktuális megmondóemberét (még fölsorolni is sok), aki éppen nagyon hőbörög valami pulpitus előtt, hogy most már aztán VÉGE, most már tényleg lebuktatjuk a kormányt stb. ... Az MTV-n, ATV-n is ezzel megy el a fél Híradó. :)
Nem problémázásra és panaszkodásra van szükség, hanem mindig a soron következő feladatok megoldására kell koncentrálni!
Egy példa a "keleti nyitás" jegyében:
www.hir24.hu/turmix/2014/12/11/bravurosan-szallt-fel-a-neni-szerelvenyre-video/#sl
@dr. jenőke (jenőke): "soha nem azt csinálja amit nond, hanem az ellenkezőjét."

Ez orvosi kezeléssel javítható, vagy gyógyíthatatlan?
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
.
Kétféle módon is gyógyítható, de mindkettő kicsinykét káros az egészségre.
Az egyik: állandósított szájzár generálás,
a másik: öntapadós papírcsíkok felvitele, bandázs készítés.
@Myrath:
Selyemfiú? A kiszhamisz... A KDNP frakció kedvence lehet akkor.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
.
De minek is töprengtem. Le kell váltan és kész.
"Kövér a Képviselői Irodaházról is levetette az uniós zászlót"

Na, elmegy a picsába a szarházi!
Én megértem, hogy Kövér elvtárs szívének a vörös zászló sokkal közelebb álló, de akkor is...
Engem az aggaszt, hogy a hírbe hozottakon kívüli fideszes politikusok esetleg nyomorognak. Még azt a méltatlan helyzetet is el tudom képzelni, hogy pl. valamelyik gyermeküknek csak kis értékű ingatlant vettek idén. Nagyon lehangoló lenne, ha tudomisén a karcagi képviselő egy unokája vagy gyermeke 10millió alatti ingatlannal gyarapodott volna 2014-ben. Ilyenkor igenis jogos a NAV elnökének a NER szellemében úgy eljárni, hogy annak eredményeként országgyűlési képviselőhöz méltó életvitelét az illető helyreállíthassa. Ez nem korrupció, hiszen maga a miniszterelnök szorgalmazza, hogy jó emberei olyan javakkal bírjanak, hogy ne maradjanak szégyenben egy közel keleti herceg látogatása esetén, ha őt véletlenül otthonukban kell fogadniuk.

Én Vida Ildikó helyében elsősorban az Internetet perelném be, hiszen az ő megítélésének a legtöbbet mégiscsak az Internet ártott. Másodsorban beperelném az októbert, majd a novembert is. Követelném, hogy október 10millió, november pedig 15millió forint nem vagyoni kártérítést fizessen a jó hírnéven esett csorba miatt.
Harmadsorban beperelném a hajnali négykori felszállást, hiszen a renoméjának tán az akkori tündöklése ártott a legtöbbet, meg persze társtettesként a repülőtér is felelős lehet. Ott az RTL Klub, a Napi Gazdaság, őket nyilvánvalóan be kell perelni!
Beperelném a HírTV-t, hiszen a tüntetések bemutatásával súlyosan megsértette VI jóhírét, és benne félelmet kelthetett.
Beperelném az Erzsébet híd és felvezető szakaszai útburkolatát, a digitális fényképezést, a nemzetközi sajtót, és a magyar népet.
Aztán persze az Egyesült Államokat, majd Jóbarátot is.
Na ettől a mikrofonállványtól majdnem kidobtam a taccsot!Merthogy megkérdezte Orbántól a mai "Csak ülök és mesélek"ben:
"Csak nem nevezzük pazarlásnak, ha esznek a gyerekek" – mondta azzal kapcsolatban, hogy a riporter felvetette: ha minden fillérre szükség van, akkor miért hoznak olyan intézkedéseket, hogy bővítik az ingyenes gyermekétkeztetést."
Értitek narancs trollok? Nem a stadionépítgetést, nem a várba költözést: a GYERMEKÉTKEZTETÉST!
(pedig igény, az lenne rá)
@shinichi@:

Ez nagyon fontos gondolat, de talán egy szinttel feljebb is elgondolkodhatnának rajta:

"A miniszter kiemelte: gyakran nem jelenik meg az önkormányzatok gondolkodásában az a felelősség, az a tudat, hogy a közt szolgálják, a köz pénzével kell gazdálkodniuk még akkor is, ha az államtól kapják. Az önkormányzatoknak a jó gazda gondosságával kell eljárniuk, és szükséges a belső kontrollrendszerük kiépítése is - hívta fel a figyelmet."
@miva?:
" a jó hírnéven esett csorba miatt. "

én ott kezdeném a bíró helyében, hogy visszadobnám vidának (futónak) a labdát, hogy indulásképp vida bizonyítsa be, hogy volt-e egyáltalán jó hírneve vida ildikónak az adott időszakban? tehát az usa-nak (goodfriend-nek) volt-e mit megsérteni?
ezalatt azt értem, hogy mondjuk jó hírnevű kutató. vagy nemzetközileg elismert vezető. vagy valamely korrupcióellenes intézmény kitüntetettje. vagy egy elismervény, amit magyarországon az összes párt aláírt, miszerint vida mindannyiuk alatt elismerten vezette a rábízott intézményeket, és makulátlanul.
valami ilyesmi. ha nincs, akkor nincs miről beszélni...
@miva?:

Nem kell vermes reményeket táplálni. Vérmeseket sem.
Ja, és Orvbán szerint megszűnik a kettős autópálya díj. Hurrrá!
Kereskedelmi ügynökök, egész országot járó szerelők: 19 megye + főváros x 5ezer = 100 ezer ft.
Magyarország jobban teljesít! Felcsökkenünk!
(vagy felkelünk???)
Off - lehet, csak én nem vettem ezt észre:

McCain szenátor januártól a felsőház védelmi bizottságának elnöke lesz. (A legnagyobb hatalmú és befolyású amerikai politikai csoport!)

Már sokszor figyelmeztetették a magyarokat arra, hogy a republikánusok adott esetben jóval keményebbek lesznek a külpolitikában, mint az Obama-adminisztráció.

„Innen már nincs lejjebb",mondják. McCain szenátor az új magyarországi nagykövet kinevezéséről tartott keddi washingtoni szenátusi szavazás alkalmával a többi között azt mondta: "Nem vagyok ellene a politikai kinevezetteknek, mert tudom, hogy miként játsszák ezt a játékot, de így állunk: egy nemzet annak a határára került, hogy feladja a szuverenitását egy neofasiszta diktátornak, aki ágyba bújik Vlagyimir Putyinnal, és mi a Gazdagok és szépek (televíziós szappanopera) producerét küldjük nagykövetnek."

Piktorunk jobb ha felkészül, mert vazelin nélkül fogják megb....

ON.
@fzs.1933:
ezt egy közszolga mondja, nekünk, akik a zsozsóüt dogjuk össze ahhoz, hogy ő közszolgálhasson:

“Mindenekelőtt elvi éllel szeretném leszögezni, hogy a közérdekű adatigénylések keretében feltett mindazon kérdéseket, amelyek a Magyar Nemzeti Bank, mint közfeladatot ellátó szerv gazdálkodásának célszerűségi, eredményességi vagy törvényességi ellenőrzésére irányulnak jogszerűtlennek tartok (…)”

Azt ugyan tudjuk, hogy őfőméltosága rendeletet alkothat, no de az arra nem terjed ki, hogy eldöntse, jogszerűtlen-é ha a bank gazdálkodásáról kérdezi az állampolgár. A bank gazdálkodása pont olyan, mint az összes többi más közhivatalé. Aa közfeladta más. Arról pedig csak annyit mondhat el, amit neki törvény megenged. Ideje lenne felébrednie.
Tisztelt Képviselő Asszony! Tisztelt Képviselő Úr!

Amint Ön előtt is ismert, a vagyonnyilatkozatok jelenlegi rendszere nem képes biztosítani a közhatalmat gyakorlók vagyonosodásának az átláthatóságát. A polgárok ugyanakkor joggal várják el, hogy az adójukból fizetett választott tisztviselők, valamint a közszféra más dolgozói érdemben adjanak számot a vagyonuk eredetéről. A vagyonnyilatkozatokra vonatkozó hatályos szabályok ezt nem biztosítják. A vagyonnyilatkozatok nem minden esetben, a hozzátartozói nyilatkozatok pedig egyáltalán nem nyilvánosak, míg a vagyonnyilatkozatok tartalmának az ellenőrzése puszta formalitás, és a nyilatkozatot szándékosan valótlanul, hamisan kitöltőket sem fenyegeti elrettentő erejű szankció.

Ezért Magyarországon jelenleg nincsen lehetőség a közhatalmi döntéshozók gazdagodásának valódi, folyamatos nyomon követésére. A Transparency International Magyarország, a K-Monitor és az Átlátszó.hu az alábbiakat javasolja azért, hogy ez a jövőben ne így legyen:

Valódi nyilvánosság

Kézzel kitöltött, illetve szkennelt vagyonnyilatkozatok helyett elektronikusan kitöltött és elektronikusan olvasható, kereshető, összehasonlítható vagyonnyilatkozatok.

Egységes, elektronikus, állami vagyonnyilatkozati adatbázis, amelyben a tisztségviselő mandátuma alatt kitöltött minden vagyonnyilatkozat és azok módosítása is elérhető.

A parlamenti képviselők és a politikai vezetők (miniszterek, államtitkárok) esetében a hozzátartozók (nyilatkozóval egy háztartásban élők) vagyonnyilatkozata is legyen nyilvános és teljes körűen hozzáférhető a világhálón.

Valódi tartalom

A vagyonnyilatkozat tartalmazzon arra vonatkozó magyarázatot, hogy a tisztségviselő milyen forrásból tett szert az abban szereplő vagyontárgyakra.

A vagyonnyilatkozat tartalmazza az országgyűlési képviselő minden társadalmi vagy gazdasági szervezetben vállalt tisztségét, akkor is, ha az nem jár jövedelemmel.

A vagyonnyilatkozat nem nyilvános melléklete tartalmazza az abban szereplő ingatlanok és ingóságok azonosítására alkalmas adatot (cím, helyrajzi szám, rendszám, engedélyszám, stb.). Ezen adatokhoz a mentelmi bizottság és a hatóságok férhetnek hozzá.

Valódi ellenőrzés

A vagyonnyilatkozatokat az adóhatóság ellenőrizze.

A vagyonnyilatkozatok és a nyilatkozók adóbevallásának automatikus összevetése.

Automatikus vagyonosodási vizsgálat a megmagyarázatlan gazdagodás felderítésére.

Valódi büntetés

A Büntető Törvénykönyv önálló bűncselekményként rendelje büntetni a vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség megsértését.

Fenyegesse börtönbüntetés és a közhatalmi, valamint közpénzről döntő foglalkozásoktól történő eltiltás azokat, akik hamis, vagy valótlan tartalmú vagyonnyilatkozat tesznek, vagy a vagyonnyilatkozatukat nem nyújtják be.

Az is legyen büntetendő, ha valaki gondatlanságból mulasztja el vagy sérti meg a vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségét.

Arra kérjük Képviselő Asszonyt, illetve Képviselő Urat, hogy járjon elöl jó példával és 2015. januárjában saját és hozzátartozói, valamint az önnel egy háztartásban élők elektronikusan kitöltött és elektronikusan kereshető, olvasható vagyonnyilatkozatát juttassa el nekünk. A vagyonnyilatkozatokat adatbázis formájában nyilvánosságra hozzuk.

Azt is kérjük, hogy a vagyonnyilatkozati rendszer reformjához szükséges törvényeket még idén nyújtsák be az Országgyűlésnek.

Budapest, 2014. december 11.

Tisztelettel:

Bodoky Tamás
főszerkesztő
Átlátszó.hu

Léderer Sándor
ügyvezető
K-Monitor

Martin József Péter
ügyvezető igazgató
Transparency International Magyarország

blog.atlatszo.hu/2014/12/level-a-kepviseloknek-atlathato-vagyonosodast/
@jöttem:

A hiányos adattartalmú vagyonnyilatkozat szerintem hamis magánokirat, mert valótlan adatokat tartalmaz. Az elfelejtettem nem mentség, hiszen elég idő adnak a kitöltésére. Azzal pedig, hogy átadják a megőrzésre jogosult szervnek, már felhasználásra kerül a valótlan tartalmával együtt.

Eccerű pógárt ilyen hiányos iratok miatt bezony meghurcolásznak. Vagyonnyilatkozattételre jogosultakat - pl. ogy képviselőket - miért nem?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "egy nemzet annak a határára került, hogy feladja a szuverenitását egy neofasiszta diktátornak, aki ágyba bújik Vlagyimir Putyinnal, és mi a Gazdagok és szépek (televíziós szappanopera) producerét küldjük nagykövetnek."

Énnekem már akkor is szimpatikus volt ez a McCain (mégha azt a Palint is vállalta :), mikor Orbán még arra biztatta a híveit, hogy drukkoljanak neki. Igaz, én Hillarynak drukkoltam. És most tényleg nem azért mondom, de Obamában nem bíztam, és nem is váltotta be a hozzá fűzött reményeket ...
@jöttem: A költségtérítést még mindig számla nélkül veszik fel a képviselők?
@látjátok feleim szümtükkel:

Csak.
Kíváncsi vagyok, hány képviselő tesz eleget a kérésnek.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Sokan bevállalták volna Palint, jó nem az eszéért... :)
@dr. jenőke (jenőke): Előbb várjuk meg, hogy a fejére dőljön a NER.
Szeretne annyira szomorú bohóc lenni a sok kis irigykedő, neokonzervatív-jobbliberális-ultrafasiszta-mohamedánbuddhista, mint Vida Ildikó!

Bulgáriában az ilyen áldozatos munkával, rengeteg erőfeszítéssel elért, vagyonos közszereplőket tisztelet övezi, nem pedig a net arctalansága mögé bújt nyikhaj kis ficsúrok vállalhatatlan obszcén megjegyzései.

A hanyatló Északnyugat helyett tanulhatnátok a balkáni testvéreitektől egy kis kultúrát!
@kekex: erős csúsztatás, amit írsz, ugyanis:

19 megye x 5e Ft, az 94e Ft. Namost eddig meg kellett venni a heti matricát 5 900 Ft-ért, amit 6 napig használhattál, ezt a hétvégi (gyengébbek kedvéért 2 napos) matricával kellett kiegészíteni (3 999 Ft / hét), egy hónapra mindjárt 7 599 Ft, egy évre 99 599 Ft, azaz egy teljes havi díjjal beljebb vagy!

Forrás:

www.bkk.hu/tomegkozlekedes/jegyek-es-berletek/jegy-es-berletarak/

Namost, akkor hogy is jársz jobban? Megint csak a szokásos unliberális hörgés, meg Orbán szidalmazása – ti neohinduista-ultrakeresztény provokátorok egyebet sem tudtok.
Adalék a jogállamisághoz, csak azt nem tudom sírjunk vagy nevessünk-é?

victorism.blog.hu/2014/12/12/kozjegyzoi_mutyirat
@maxell a nevét és profilképét változtatgató birka:

Tudod erre szokják mondani, hogy parasztvakítás. Legalább annyira, mint a rezsiháború.
@The Ghost Wolf: "Ha én abban a helyzetben lennék, ahová Vida Ildikónak sikerült bemanővereznie magát, valószínűleg erős kormányzati segítséggel, akkor én már minden mindegy alapon borítanám a szaros bili."

A fideszesek között láttunk már igazi Dugovics Tituszokat, és a szó jó értelmében. A kishantosi csapatra gondolok.
Tanítani kéne a történelemkönyvekben, ahogy a polgári engedetlenséget megcsinálták (nem engedelmeskedtek a távozásra felszólító határozatnak), a Greenpeace segítségével. Hálásabb lehet nekik az ország, mint bármely (jelenlegi) ellenzéki politikusnak!
Azóta is figyelem a híreket, nem lettek-e rosszul osztrák állampolgárok kocsijában ... :( Ha valami bajuk lesz, én odamegyek Orbánhoz, és leköpöm. :((
@maxell a nevét és profilképét változtatgató birka: "Bulgáriában az ilyen áldozatos munkával, rengeteg erőfeszítéssel elért, vagyonos közszereplőket tisztelet övezi,"

No akkor valami baj van a látással, mert itt áldozatos, rengeteg erőfeszítéssel vagyonososdni nem lehet, mert jön a nav, oszt még a segged lyukába is benéz, nincs-é benne egy kis eltitkolt adó. A vagyonosokat meg nem ollan nagyon vizslatják ezügyileg. Kérdezd meg a Horváth Andrást.
@punkfrog:

Tudom, hogy nagyon naivnak és földtől elrugaszkodottnak hangzik a kérdésem:

Miért nem ajánlják fel Magyarország közjogi méltóságai és kormányának tagjai fél éves jövedelmüket a költségvetés kiegyensúlyozására?

Úgy lenne fair, hogy ők is kivegyék a részüket a közterhekből.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ehhez nem értek, mindenesetre a nő számlájára írom, hogy nem mondja: "Csak."
@látjátok feleim szümtükkel: látom, nem értitek: csakis kemény, áldozatos munkával lehet meggazdagodni, ahhoz pedig keresztény értékrendre is szükség van.

Persze amíg a hanyatló Nyugat rothadó értékei után áhítoztok, elhagy benneteket a Balkán is. Legnagyobb értéke Orbánnak, hogy ezt felismerte és nyitott a Kelet felé. Minél előbb be vezeti a Bulgár-modellt, annál kevesebb verejtéknek kell kiserkennie a szegény bankszektor áldozatkész bakembereinek.
@fzs.1933:

Majd akkor takarjuk le Kövér elvtársat az uniós lobogóval, ha már nem tehet ellene. Kivárjuk!
Kövér elvtárs nem felejtünk! :)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Csak reménykedhetünk abban, hogy nem gondolja Washingtonban senki azt, hogy ez általában a magyarok véleménye és szellemi színvonala."

nepszava.com/2014/12/amerika/eszak-koreai-stilusu-levelet-irt-az-amerikai-magyar-szovetseg.html
@jöttem: én ilyet, sose kérnék.
sokkal többet vennének ki, mint amit beraktak!
csináljak azt, ami a dolguk.
kormányozzanak normálisan!
Ez a szerencsétlen is Bibó kollégista volt,mi a répa folyt ott?!
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Van az a pénz, amiért azok a szerencsétlen hülyék is lemennek ku... szóval kutyába.
Zseniális :)

Ha nem piszkálják a dolgot, akkor jöttek volna más, aktuálisabb ügyek ez meg szépen kikopik a köztudatból. Ellenben most, hogy per lett belőle biztosították vele, hogy az ügy évekig felszínen maradjon.

A mi Viktorunk vajon ismeri a viccet a medvéről meg a vadászról? :)
@toportyánzsóti:
Valami más, az mehetett az agyára... Vagy szimplán sokan voltak a fiúk!
@punkfrog:

Nemcsak én vagyok naiv. EZEK? NORMÁLISAN?
Második ciklus a böszmére is ráégett,csuti orálmuzsiknak sem ez volt az elképzelése,hülyéi rendesen ráöntötték a szarosbilit 1 hónapig se köpni se nyelni nem tudott,utána is hetek kellett mire elkezdett visszapofázni ami már nyíltszini hazudozássá változott.
@Khonsu:
Ismeri, nem ismeri, hamarosan megismeri - az orosz medvénél szerintem már megismerte, most a német, a berlini medve is megismerteti majd vele.
Az amerikaiak megismertethetik most jogi eljárás keretében a népet ezekkel az infókkal.
Most kéne kiömleszteni az infót, a személyeket, a tetteket, az összegeket.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Rossz az aki rosszra gondol...de lehet benne valami.
@jöttem: Azt az embert már most is a gyűlölet tartja egyben. Ha az nem lenne, szétesne.

Tegnap is amiket mondott a történészkonferencián. Hogy az Ideiglenes Nemzetgyűlés által kiírt választáson a Kisgazdapárt nyerte a legtöbb szavazatot, csak a ruszkik közbeszóltak. Szerintem nemcsak ezt sajnálja, hanem hogy nem engedték a nácikat és fasisztákat indulni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Az hogy a Koszorús alezredes fia, az sok mindent elmond. Állítólag ő terjesztette a legendát, hogy Horthy az apját a zsidók megvédésére hívta a fővárosba, és nem a csendőrpuccs ellen.
@maxell a nevét és profilképét változtatgató birka: És te miért is várod a bűncselekményed elévülését? Keresztény magatartással évek áldozatos munkájával voltál bűnöző, és most nem jöhetsz? Meddig kell maradnod?
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Elmebetegek irányítják az országot. És ez nem vicc!!
@jöttem: kurvára igazad van!! ilyen kibaszott kókler miniszterelnöke nem volt még mo-nak!
szép estét neked és mindenkinek:)))
@taga20:
Már reggel... T.Kollegák ezzel kezdik a napot... Én vagyok a legtájékozatlanabb ezzel az oldallal. :)
@jöttem: Bocs, ha már eleged van. De találtam tegnap egy friss interjút Vekerdyvel, ami szintén illusztrálja, hogy mi vele a bajom.

a) Nem bántásból, de három vagy négy kormánynak volt V. az oktatáspolitikai szakértője. Az elmúlt 20 évben nem volt baj, hogy a szabolcsi romagyerekek szüleit leépítették a gyárakból, segélyre szorították, ráadásul bezártak arrafelé iskolákat!?
b) Klebersberg Kunó akárhány szép falusi iskolát épített, de azért a numerus clausust is megszavazta. Vekerdy állandóan rá hivatkozik, dicséri. Miközben a Kádár-nosztalgiáért leharapja az emberek fejét, a Horthy-nosztalgiáról nem sok szót ejt.
c) Minek ez az álnaivság Balog Zoltánnal kapcsolatban? A történelmi egyházak kedvence a középosztály, a nyomorultak meg az alamizsnáért legyenek cserébe jó katolikusok/reformátusok.

www.vasarnapihirek.hu/fokusz/vekerdy_tamas_a_szulok_nem_tehetik_le_a_fegyvert
@taga20:

Most nem tudsz lebukni, mert a párom is "P" betűs!:)
@tristen2005:
Mi a P betűs dolgok nagy barátjai vagyunk! :)
P, mint punok, pia, pálinka, pipihús, Pennike, penicillin, paprika... rengeteg... :D
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Idézem a Kunóról.

"Klebelsberg Kunó, akit most a családja tiltakozása ellenére cégérül használ a kormányzat, nem azt találta ki, hogy kevesebb egyetemista kell, hanem alapított három új egyetemet. Nem azt mondta, hogy kevesebb gimnazistára van szükség, hanem a reál iskola (ami után csak műszaki pályákon lehetett továbbtanulni) és a klasszikus, görög-latinos gimnázium közé (ahonnan akárhová tovább lehetett menni) bevezette a reál gimnáziumot modern idegen nyelvekkel, ami megadta a lehetőséget a szélesebb rétegeknek is a továbbtanulásra és a felemelkedésre. És ezt mondta: „Lehetetlen, hogy zárt legyen az alapfokú oktatás (4 elemi, 6 elemi, polgári, tanonciskola) 8 osztályos általános iskola kell, hogy biztosítva legyen a mobilitás!” Kevesen tudják, hogy ezt ő találta ki. Mindenben az ellenkezőjét csinálta Klebelsberg Kunó, mint a jelenlegi oktatáspolitika."

hvg.hu/kultura/20131022_Vekerdy_Tamas_interju/

hu.wikipedia.org/wiki/Klebelsberg_Kuno
@jöttem:
.
A mikulás tudja: PENNY!
Okos megoldás!
(Most láttam a hírdetést)
@dr. jenőke (jenőke): Adják be a Pennybe a költségtérítési igényüket? :) Jó.
@tristen2005:
Mik nem vannak... Állat tudok lenni ám!
Holnapra tartalékolom magam, viszket az egerem! :)
Bulizni megyek egyik fogászattal, de a szemem itt tartom.
@taga20:
Cseszed! Tudtam, hogy be fogod linkelni, de lemaradtál... :O
A kis vöröst is láttad???
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Melyiket huzigálják? Alsó, felső, középső?:)
@tristen2005:
Nem húzás, buli, evészet, ivászat... :)
MAJOM!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: most, hogy mondtad, de nem nedvesettem be:))
Jó estét mindenkinek!

Nézzük, hogy miként is dolgoznak egy unortodox ország törvényhozói:

2014. október 21. - Kiderül, hogy bevezetik az elektronikus közúti ellenőrző rendszert
2014. november 26. - Kijön a jogszabály
2014. december 5. - Megalakul az ekaer-munkabizottság
2014. december 10. - Kezdődik a társadalmi egyeztetés
2014. december 11. - Vége az egyeztetésnek
2014. december 14. - Módosítják a tervet
2014. december 20. - Tesztüzemben elérhető lesz az ekaer-rendszer
2015. január 1. - Életbe lép a törvény
2015. január 1-31. - Türelmi idő
2015. február 1-től - büntetés

index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2014/12/12/nav_ekaer_logisztika_szallitmany_ado_afa/

Húzzanak már el a búsba, mert lassan eléri azt a szintet az agyatlan faszságuk, amikortól már nem állok jót magamért! Mi a búvalbaszott kurvaélet ez már?
Itt már nem bársonyos, hanem flexes forradalom lesz!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: azé vigyázá velük, me fogaznak.:)))
@taga20:

Már bejáratottak, alsó-felső metszőfog hiányzik!:)
Nem, nem, nem és nem! Ilyen ország nincs is!

index.hu/belfold/2014/12/12/57_milliojaba_kerult_siofoknak_a_bukott_fideszes_ingyen_mobilos_kampanya/

Azt hiszem, a ma estét is tankozással fejezem be... :)
@fzs.1933: nagyjából én is így érzem. kezdek én is bepöccenni!
KURVAANYJÁBA HÚZZON EL ORBÁNVITYA ÉS TALPASAI!!
@taga20: Épp csak elindult a show. Hátradőlni, élvezni!
SZtem februárban már a NAV sem szed be pénzt, orosz pénzből még csap egy finálét a Fidesz a királyi tv-n, oszt márciusban segbbe lesznek rúgva.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Miért, miért, mi a francnak nem lehet végre megjegyezni, az nem egy semleges NER, hanem kőkemény NE MERD!
@taga20:

Mi lesz itt tél végére...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ha véletlenül találkozol egy orvossal, meg fázás elleni recept!:)

www.napiszar.hu/showPost/Receptajanlo_1
@fzs.1933:

Mi lesz itt tél végére...

Remélem, egy nő!:)
@miva?:

csak halkan kérdem meg, hogy miért kellene hátradőlni?
Ha te nem, meg én nem, meg taga, meg akárkik nem hallatják a hangjukat, tesznek bármit is, akkor kik?
Az nem elég, hogy ezek a pöcsök a nagyobbnál nagyobb ökörségeket lépik meg! Persze a legkönnyebb azt várni, hogy "majd mások biztos csinálnak is valamit".

Félre ne érts! Nem tudom, hogy neked, személyesen egyáltalán van-e bármi lehetőséged, de ha ez az alap hozzáállás, akkor lesz itt minden, csak takarodó nem ennek a sertéstelepnek!

Az vegye magára a fentieket, akire való!
Béke!
@fzs.1933:
Most mit elégedetlenkedsz!?
Lelkesesen és tettrekészen dolgoznak. Már az is baj?
Ba..zátok meg, nektek se jó semmi... pedig éjt nappallá téve dolgozik az a drága Piktor, csak most, csak értetek, csak... :O
Egyre szarabbul is néz ki. Ahogy az ország is...
Szóval tényleg nem kéne ennyit melózniuk.
@tristen2005:

ezt a receptet feltétlenül kipróbálom! :)

Hiányod van nőből? Ó, te szegény! Mondjuk én is csak ritkán látom a nejemet...
nol.hu/velemeny/szakad-a-gat-1503965
"weiner3
Az Orbán-i világ széthullása sok okra vezethető vissza, de három hangsúlyos: 1) Széles körben bizonyossá vált, hogy hazudnak. Az RTL pálfordulása óta az ellenzéki média által korábban el nem ért több milliós nézőtábor szembesült azzal, hogy a Fidesz kommunikációs gépezete által konstruált narancsos világ hazugságokra épül. 2) Nyilvánvalóvá vált, hogy lopnak. Korábban is tudni lehetett, hogy a Fidesz korrupt, csal és lopkodja a közpénzt, de az amerikai kitiltási ügy bizonyossá tette, hogy rajtakapták a lopáson. A rendszerszintű lopás megértésében és társadalmi felismerésében jó szolgálatot tettek Rogán, Szijjártó és Kósa urak a családi léptékű villaügyeikkel. 3) A programhiányos tavaszi kampányt követően Orbán elfelejtett kormányozni. A Magyarország jobban teljesít szlogenen felhevült híveket és passzív támogatókat hideg zuhanyként érte az ősz során belengetett adózási hullám. Miközben a hatalmon belüli köröket kizárólag a zsákmány (EU források, közvagyon, pozíciók) elosztása/újraosztása érdekelte. A "kibékülést" kereső fideszeseknek azzal kellett szembesülni, hogy a vakbuzgó elszántsággal és törve-zúzva létrehozott Rendszer nem működik. Egyszerre emészti kívül és belül a sok téveszme, hazugság és lopás."
@tristen2005:
Nem eggyel... de ez régi, bevált recept!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

1, Az a HirtV ami HAZUG MEGRENDEZETT RIPORTOT készített nem is egyszer a szocik lejáratására?

index.hu/belfold/tejfel02/

www.origo.hu/itthon/20080225-van-precedens-az-alneven-telefonalgato-ujsagiro-ugyeben.html
____

2, Az a HirTV aminek Wass Albert szerelmes ELÍTÉLT CSALOK voltak az alkalmazottai?

index.hu/politika/bulvar/piram0602/

hvg.hu/hvgfriss/2009.40/200940_BEDoLT_PIRAMISJATEK_Eletmuveszek
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Dolgozik??? Szerintem ez már csak delírium.
@fzs.1933:
Még annál is rosszabb... :(
Ez a barom komolyan gondolja.
magyarinfo.blog.hu/2014/12/12/na_ki_kolt_tobbet_egy_stadionra_mint_a_lakossagi_energiatakarekossag_tamogatasara
"Ma Magyarországon a kormány mindössze 2,72 milliárd forintot szán az energiahatékonyságot növelő lakossági beruházások támogatására".
„Az Emberi Erőforrások Minisztériumában hétfőn aláírták a szerződést az új diósgyőri stadion 4,5 milliárd forintos állami támogatásáról.”
"Igen, egy olyan országban élünk, ahol egy darab futballstadion korszerűsítésére több támogatás jut, mint a lakossági energetikai beruházások éves támogatási kerete."
"Mondjuk nincs min csodálkoznunk, hiszen olyan országban élünk, ahol Kocsis Máté kötelező drogtesztet akart bevezetni a 12-18 évesek számára, a kvázi-párt KDNP Fidesz támogatással bezárná vasárnap a boltokat, a felsőoktatási tanulmányokhoz emelt szintű érettségit írnak elő, elveszik a rendszeres szociális segélyt a szegényektől, elveszik a nyugdíjkasszákban lévő utolsó forintokat is, vezető politikusok szerint a gyerekek életformaszerűen mennek reggel éhesen iskolába. És Vida Ildikó még NAV-elnök."
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: én szóltam, asztán, ha otthon nem tucc elszámolni a cerkáddal, ako ne sírjál itt nekünk!:))
@kekex:

bassza meg. Nem érdekel, hogy beteg vagyok, hogy itthagyom a családot. Nem érdekel, hogy senki nem tud róla. Lassan ott tartok, hogy fogom magam és elindulok egymagam a parlament elé tüntetni.
Nem tudom elhinni, hogy napról napra derülnek ki a disznóságok és semmi. Senki (értsd: nagy tömegek) nem mozdul. Megvárom még a 14-15-16-át, hátha valami átütő lesz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Az MSZP börtönnel sújtaná a koncepciós perek kiagyalóit, noha a legfőbb ügyész szerint ilyen eljárások nincsenek is."

NINCSENEK?? Orban meg pert is vesztett miatta!

______
A BKKB elsőfokú ítéletében megállapította, hogy Orbán és a könyvkiadó megsértette Juszt személyiségi jogait azzal, hogy nyilvánvalóan valótlanságokat közölt.

A Juszt által főszerkesztett Kriminális című hetilap 1999. május 27-i számában a megfigyelési üggyel összefüggő dokumentumokat közölt. Jusztot államtitoksértés gyanúja miatt 1999. június 1-jén gyanúsítottként hallgatták ki, később bűncselekmény hiányában megszüntették vele szemben az eljárást.

– Orbán Viktor akkori miniszterelnök 1999. június 2-án, szokásos szerdai rádióinterjújában többek között úgy fogalmazott:

„...miután nyilvánvalóan törvénysértés történt, az ilyesmit üldözni kell, az efféle tetteket MEG KELL TOROLNI...” „..nagyon szigorú eljárást TARTOK SZÜKSÉGESNEK, AMELYET MAR MEG IS INDÍTOTTAK az erre hivatott állami szervek...”.

Juszt többek között emiatt perelt személyiségi jogai megsértése miatt – tájékoztatott Muskovszky. Hozzátette: Orbán ezen kijelentései a beszédeit összegyűjtő könyvben is olvashatók, ezért Juszt nemcsak Orbánt, hanem a Püski Könyvkiadót és a könyv szerkesztőjét is beperelte.

______
@taga20:

Ezt egy ideig még élvezzük, aztán lesz másik.
De ne görcsölj rá a témára! Bonts te is egy sört, aztán élvezd az estét.:)
Ma a közeli városban a gyógyszertár felé vezetett az utam. Egyszer csak belép a körzet képviselője (mellesleg a fiam osztálytársának apja). Se nem köszön, se semmi. Kijövök a gyógyszertárból, ahol egy faszi megkérdezte tőlem, hogy "nem-e AZ a valaki ment be?".
Mondom neki, hogy de. "Az a fidesz izés?" kérdi. Mondtam, az. Mielőtt autóba ültem volna, láttam, hogy igen heves vitát folytatnak.
Úgy tűnik, már az utcán sincsenek biztonságban.
@fzs.1933: te milyen vagy! te nem tucc együtt örülni pl. mészároslörinccel, hogy észre vette a leesett egy csilliárdot?
menthetetlen vagy!:)))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: szép felsorolás, és hogyhogy a pipihús után jutottam eszedbe?:)
@dr. jenőke (jenőke):

Lenne pár kérdésem a Mikuláshoz, ha mindentudó.
Magányjellegű.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: vakard meg..
milyen lehet egy buli a fogászaton? nem is akarom tudni:)
@taga20:

én valóban az vagyok... ;)
@Penivaldes:
Pikáns... :D
Amúgy egy szálloda éttermébe megyünk.
@jöttem:

Mikulás?

Hát a fideszék alsógatyája! :)
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

holnap, kedves.
estére általában két agysejtem marad. ma csak másfél.
azzal vagy olvasok, vagy értelmezek. a kettő együtt ne megy.
de ha az interjú megvan képeskönyv formában, akkor hozzáfogok szívesen.
@fzs.1933: Nem erre értettem. Igazad van. De nem kell agyvérzést kapni. Beérett a sárkányfogvetemény. Élvezzük ki közösen azt az időt, amit a történelem úgy jegyez majd, hogy " A kor, amikor a magyarság megtanulta a demokráciát"!

Belátva, hogy a valóságban kell boldogulnunk, de elutasítva a tisztességtelenséget, a " csak velünk lehet őket leváltani" protest álláspontot, a szemhunyást bárhol, és dolgokért kiállni tenni, nem pedig az inkompetenciában bízva megelégedni a fekete seggűek vereségével.

Régóta írom itt, hogy a demokrácia ott kezdődik, ahol mindenki a számára legelfogadhatóbb tömörülésre szavaz attól függetlenül, hogy esetleg " elvész a szavazata", ugyanis a választás csak így tekinthető mérésnek. Ott folytatódik, hogy a helyi ügyek fontosabbak a regionális, országos ügyeknél, mert ugye ott élünk, helyben. Kell tehát lehetőség, jogkör, forrás helyben. Ott pedig véget is ér, mikor megtanultuk, hogy a mi választottunk azért van a helyén, hogy szót értsen mások választottjaival, és ennek a feltétele egy olyan szigorú keretrendszer, ahol a tolvajt, a korruptat, az ostobát, a kirekesztőt azonnal elzavarjuk akkor is, ha ő a mi emberünk.

Nem is marad a mai politikai életből senki.

De a közös célok kitűzéséhez nincs is szükség "szakértő" politikusok segítségére, hiszen az oktatás; a honfitárs nem halhat éhen, fagyhat meg; a tisztességes munka sikerét elismerjük, támogatjuk; a szolidaritást vállalunk a rosszabb helyzetben lévő régiókkal; a vallási, faji alapon senkit nem különböztetünk meg; a szexuális szokásai mindenki magánügyei, amíg törvényt nem sért; a stb. kérdésében mindannyian egyetértünk, és arra kell építeni az országot, amerre az esetleges kurzusváltás után a tarsolylemezesek is továbbépítenék, nem pedig rombolással kezdenék a munkát.

Én így látom, és a magam lehetőségei mentén teszek is érte.
De ettől még a letépett állarcú bohóc extra produkcióját hangosan kacagva szeretném kiélvezni, és ezt kívánom Neked is.
@Penivaldes: beadják egymásnak az összes érzéstelenítőt, aztán fúrnak ezerrel
Fabius! Te komolyan azt hiszed, hogy nincs az ildikó tarsolyában 1-2 dolog. Tuti van, ha idáig ki tudta húzni. Ahogy odakaffogott a sveháti reptéren a riporternek, lehet még a viktort is leugatja. Persze csak ha más nem hallja.

Mi lesz a vége? Szerintem kap egy csinos összeget a ciprusi bankszámlájára ildikó, csak a szája el ne járjon, oszt lemond. "Magától".
Aztán némi idő elteltével végleg "eltűnik" a térképről. Ez már csak így megy a nagy focializmusban...
@Penivaldes:
Jajj, te kis indiszkrét... nem akarod tudni! :)
@jöttem: hmmm nem is akarom tudni mi fog ott menni...
@Penivaldes:

a gólya csillagom, 9 hónap múlva :)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nem is, én még fiatal vagyok ezekhez a szertartásokhoz, maradok az alvórongyim mellett:)
@Penivaldes: Ügyes székek vannak arrafelé ;)
@miva?:

okés, lazulok egy kicsit! :)

és kösz, hogy nem vetted magadra!
Ja, és ki a másik 5?
@Penivaldes:

Ha még csak a talpad, a többibe, bele se merek gondolni!:)
@jöttem:
Dehogy! Szolídak vagyunk, úriember nem vaddisznó, még ha röfög is...
@Penivaldes: Kitartó nyúlra gondolsz, ugye?
@miva?: bármint hogyan kitartó? kitartóan áll a kerítés tövében?
@Penivaldes: Nem pont erre gondoltam. Utána kell járnom a dolognak :D
@Penivaldes:
Drága Peni! Csak ne a postán várjad! Tudod, tenni is kellene érte. Méhecskék, meg virágok, bélyeggyűjtemény mutogatása. Meg a csapágy, vagy mi a fene. Sosem tudom, melyik szerszámot emlegeti taga.
@miva?: kövesd az elhullajtott káposztaleveleket.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Olvastam valahol: Az úriember az, aki tűrtőztetni tudja magát egy ideig.
@fzs.1933:
Úgy tűnik, már az utcán sincsenek biztonságban???
Ne is legyenek. Orbán EGYMAGA képtelen lett volna erre a rakás mocsokságra. Voltak neki sameszai.
Akik bűnrészesek alkotmányellenes puccsban.
?ár kellene sorolni a lusztrációs törvény feltételeit!
@jöttem: taga meg a szerszáma...Pennike legyint rá:)
ó tudom, bár utoljára igazán úgy 16 évesen mutogattam magam, egy szép kora nyári délután.
@jöttem:

Igazad van! A pedofil is csak, türelmetlen!:)
@fzs.1933:

Állj! A Mikulást nem adom! Nekünk naivaknak és álmozóknak is kellenek a jelképek.
El a kezekkel a Mikulástól!
Továbbá a hercegtől lovastul, a manóktól és a tündérektől.
@Penivaldes:

Ó! neked is van múltad? túlélte a delikvens?
@tristen2005:

rossz vagy!
de inkább beszélj arról, miért türelmetlenek a férfiak?
@fzs.1933: Most olvastam kommentben: "Ld. a székely mondást:-
“Az asszony nem embör. A ser nem ital. A medve mög nem játék!”
@jöttem: A Mikulás, a Húsvéti Nyuszi létezik!!
Továbbá a manók is, és a tündérek is. Vegyünk rögtön engem, egyesek szerint tündéri vagyok:)
Herceg is van, ismerek párat:)
@jöttem: csak aszt, amelyik minden csaj álma:)))
@jöttem: persze hogy van..egykoron Pennike minden délután magára vette a szűk farmert, meg a feszes pólót, aztán sétálni indultam. de ez régen volt.)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

igenis, irigy vagyok. mindenkit visznek valahová. csak én vagyok itt száműzetésben, mint sztrogoff mihály.
mondjuk én látok. még.
@Penivaldes:

párat?
peni!
ne bosszants!
@Penivaldes: A káposzta nem egy afrodiziákum. A nyulak nagymamámnál emlékeim szerint úgy nyomták, hogy mire odaszaladt az unokatesó, már vígan rágcsálták a nemtommit. Ha erre a káposzta megoldás, hát nem is tudom...

Méréseket nem tudok végezni, mert évek óta csak darabokban látok nyulat, viszont olyanokat tudok ezekből a darabokból, hogy utána napokig izomlázam van, mire lerója megbecsülését az oldalborda...

Most hogy belegondolok, az égvilágon semmi olyant nem teszek, ami Semjén pajtás erkölcseit sértené, ő viszont tesz olyant, amivel sérti az enyémet. Na ilyenkor mi van?
@jöttem: Miért? Türelmetlenek a férfiak?
@jöttem: de tényleg, az egyikükkel remélem nemsokára találkozom:)
@miva?: honnan tudod, hogy nem afrozidákum a káposzta? lehet, hogy a nyulak azért olyan nyulak. Ezt ki kell vizsgálni!
Engem nem izgat fel Semjén, de lehet, hogy valaki igen.
@Penivaldes: Utoljára mikor herceggel találkoztam, ő volt 60 éves, és eltörte a lábát egy sípályán. De nagyon megnyerő volt, meg kell hagyni. Meg is kínált a fém laposüvegből, és egyből tudtam, miért is volt a baleset...
@Penivaldes: Semjén engem sem. De amilyen feje van, szerintem a hajlandóság irányomban meg is lehet benne.

Afrodiziákumként a káposztát próbára nem teszem, mert esetleg nem aratok sikert az aromás vegyületek kibocsátásával.

Mondjuk nekem inkább bórra lenne szükségem általában, azt meg nem kapni...
@kekex: "Orbán EGYMAGA képtelen lett volna erre a rakás mocsokságra. Voltak neki sameszai.
Akik bűnrészesek alkotmányellenes puccsban."

Már unom magam ismételni :), de ha az ellenzék páros lábbal ugrált volna, hogy nem azért törekednek a Parlamentbe, hogy leváltsák Orbánékat, merthogy egy diktatúra választáson leválthatatlan, már előrébb lennénk.

www.ekint.org/ekint/ekint.news.page?nodeid=693

Korózs (MSZP) múltkor az ATV-n már azt mondta, hogy a tüntetők ki fogják kényszeríteni az új alkotmányt. Szólj ha rosszul emlékszem, de az Összefogás kampányban szó sem volt a rendszerváltásról, meg a régi Alkotmányról.
Én is az internetről tudtam meg, mi az igazság az Alkotmánnyal kapcsolatban. A lopásokat addig is tudtam.
@miva?: most miért? ne feledd az ember illatra megy. lehet, hogy a káposztaillat is vonz valakit.
@Penivaldes: Tréfálkozva a hüttéhez vitette magát a mentőszánnal nagyon fura irányban álló lábbal. Viszont megnyugtatott, hogy nem az első eset, és mivel én vendég voltam, ugyan plecsnivel, egyedül én fogyaszthattam rádlert a bácsival, de a többiek is jól érezték magukat.

Utána persze magyarázkodhattam, mert az akkor még jegyesem azt hitte, hogy leestem a hegyről, mert akkoriban szabad emberként ki nem állhattam a letaposott havat, főleg a hegy tetején.
@miva?:
"mikor herceggel találkoztam, eltörte a lábát"
?
Most ment el a kedvem, hogy találkozzunk.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Ők is csak tusványosbüdöske UTÁN jegyzik a közleményüket ha jól látom, de legalább kiadták.

"Ami az ellenfeleket illeti: ők egyetértenek abban, hogy ami ma Magyarországon van, az már nem tekinthető alkotmányos demokráciának, ennek ellenére továbbra is részt vesznek a súlyosan eltorzított rendszerben megtartandó választásokon. Az Eötvös Károly Intézetnek nincsen álláspontja arról, hogy mi a helyes teendőjük ebben a helyzetben: a bojkott vagy a részvétel. Az viszont világos, hogy amennyiben a demokratikus ellenzéki pártok részt kívánnak venni az általuk sem demokratikusnak minősített elkövetkező választásokon, akkor abban a tekintetben magyarázattal tartoznak a demokratikus közvéleménynek, hogy ezt milyen megfontolásokból, milyen célokkal teszik."
@jöttem: Oké. :) Klebersberg Kunóról tanítanak a szlovák tanítóképzőkben?
@Penivaldes: Nem is a káposzta illatával van a baj, hanem amit a szervezet a káposztából csinál.

Én kérem tudatosan táplálkozom! Hagymát, fokhagymát szalonnából csak olyankor fogyasztok pl. mikor ennek mások számára kellemetlen következménye nem lehet :D
@miva?: ó én ezzel nem törődöm, ezek én fokhagymát, hagymát, szalonnát bármikor. eddig még nem panaszkodtak:)
@miva?: "Követelném, hogy október 10millió, november pedig 15millió forint nem vagyoni kártérítést fizessen a jó hírnéven esett csorba miatt."

:))
Kövér is az uniós zászlón tölti ki a mérgét, ha bibi van az ujjacskáján.
@dr. jenőke (jenőke): Ez nem az én bűnöm. Minket feleskettek annakidején, hogy megállunk, ahányszor csak sérülés gyanúja felmerül.
Ha meg megálltál, akkor jönnek a sztorik.

Persze ütősebb lenne, hogy "Találoztam egy herceggel, és eltörtem a lábát", de a valóság sajnos nem mutat rólam ennyire macsó képet :D

Még a botomat is visszakaptam, pedig már le is mondtam róla. Sínnek remek lett volna.
@Penivaldes:

a reményhalat akváriumba tartsd!
csináld úgy, hogy véletlenül találkozzatok!
aztán beszéljétek meg, mikor lesz a következő véletlen.
@fzs.1933: És tudod mi a borzasztó még? Az, hogy egyik ellenzéki politikus vagy párt sem tiltakozott ez ellen a szar ellen. Vagy ha tiltakoztak, hát nagyon halkan tették.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Azóta leesett, hogy a szerda is a kedd is perelhető lenne. Szentek nevenapja is, és ezáltal a szentek, akik helyett a Vatikánnak kellene fizetni.
@jöttem: már van egy időpont, amikor nagy eséllyel találkozunk, de úgysem fogok neki tetszeni, amilyen szörny vagyok:(
@miva?: ha hátulról megy az ismerkedés, ako engem nem zavar:))
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

jó kérdés.
végig magyar iskolába jártam. a tanítói diplomám is magyarul szereztem. a gyógypedagógusit már szlovák egyetemen. ott nem volt róla szó.
miféle karriernek? eddig is tudta, hogy majd a nerrel együtt bukik. és mi történt? a nerrel együtt bukik
@jöttem:

Nem is kell adnod. Elveszik szó nélkül!
@miva?:
Röviden?
A q.va annyát.
Hosszabban nem fejteném ki, most estem haza, meg amúgy is büntetőjogi kat.lenne.
@Penivaldes:

az istenke áldjon meg!
ezt hagyd rá!
nem a te dolgod, hogy eldöntsd, ő mit akar.
@kekex:

ha nem az lenne a gyerekeim iskolájában a státuszom, ami, akkor nem lenne kérdéses, hogy én is megvártam volna a képviselő urat.
Így azonban csak egy nagy kuss vagyok, mert tarthatok attól, hogy retorziók érnének.
@fzs.1933:

bekaphatják. a rabokét és az arabokét is.
azt, bármikor.
az álmaimat nem adom.
az ideáljaimat sem.
kész.
@Kacsura:

ha kitalálták már a megélhetési bűnözőt, akkor én meg kijelentem, hogy van megélhetési ellenzék.

Egyébként jobb is, hogy nem tesznek semmit, mert annak is csak mi innánk meg a levét.
@jöttem: rábízom, de nem hiszem, hogy...túl nagy a különbség, én a csúnyácska, és ő a filmsztár külsejű..
@jöttem:

könnyű más .....val a csalánt! :)
@kekex:

tegyek feljelentést habony ellen?
Csak erős idegzetűeknek. És a kommentek elég szép merítést adnak a birkamenetes kemény magból:
media.mandiner.hu/cikk/20141212_m_szabo_imre_nemzeti_konzultaciot_ismet
persze kivételek is akadnak:
madarasi.abel www.facebook.com/sallairobertbenedek 2014. december 12. 14:38
2
3
"Hogy a jámbor választópolgár csak áll és tétován, magányosan bámul, nem tudván igazán mitévő legyen."

Ilyen illedelmesen lehülyézni a választókat kevesen tudják.

Egy kis ellentmondást érzek: ugyanazok az emberek állnak tétován most, mint akik büszkén álltak a szavazófülkében, a Fideszre szavazva.
@Penivaldes:

gyönyörű a lelked, okos vagy, szellemes, sziporkázó a humorod.
mi kell még?

penike, a pasik - már az akivel érdemes szóba állni - ezeket a tulajdonságokat keresik egy nőben.

csak engedd el magad! ne görcsölj! gondold azt, hogy itt beszélgetsz.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Nem értettem egyet a választási bojkottal - nem elvi, kizárólag praktikus okokból, viszont eléggé a padlóra vitt, amikor a választás éjjelén minden "de nem legitim" megkötés nélkül az ellenzék legálisnak minősítette a választásokat! Akkor kellett volna meghirdetni az ellenállást! Így sajnos kollektíve kollaboránsnak minősülnek, és nem sokat tettek, hogy ezt cáfolják.
@fzs.1933:

ezt tanultam a kormánytól.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

nekem még minimum 40 évig életben kell magam tartanom. lehetőleg nem lelki zombiként.
álmok és ideálok nélkül nem megy.
@kekex:
Én spec.úgy látom, eljött a békemenet ideje ismét!
Mikor, ha nem most?
Csizmaszár lefosva, a Párt ott legyeskedik, kommunikációs káosz, a kábszer ellen meg lehet háborúzni. Mi lenne, ha a 30.000 kábszeres helyett a 800.000 alkoholista okozna gondot?
Bele sem merek gondolni...
@jöttem: "gyönyörű a lelked, okos vagy, szellemes, sziporkázó a humorod.
mi kell még?"
mi a szar ez? leszbisó?:))
@jöttem:

rád is csak a jó ragad? ccccc... :)
@Penivaldes:

arra nem gondoltál, hogy ő is ugyanezeket gondolhatja, mint te?
otthon ül és azon töpreng, vajon fog-e tetszeni neked.
@kekex:

ehhez tényleg erős idegzet kell!
Hogy lehet az, hogy még mindig vannak olyanok, akiknek az élet és élén a főnök, egy rózsaszín álom???
Hogy lehet az, hogy vannak még, akikben nyoma sincs kritikának?
@jöttem:
Nono... Azért még másról is meg szoktunk győződni! :)
@taga20:

tényeket közöltem.
heteroszexuális vagyok. küldj valakit és bebizonyítom neki.
te ugye nem jöhetsz számításba. :)))
@jöttem: nem hiszem:) nehezen tudom róla elképzelni, hogy ettől félne:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

www.youtube.com/watch?v=8TOyL-ZX7HY

"Zeng, zeng az énekszó
És az úttörő kedve jó
Mert szép az életünk
Ugye milyen jó nekünk
Zeng, csak zeng az énekszó
Már a téren is hallható
És a háztetők felett
Mint egy elszabadult luftallon
lebeg ":))))))))))))))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
az már jön magától. ahhoz nem kell tanács.
@jöttem: tudod, csak a szememnek hiszek:)))
@Penivaldes:

pedig megeshet. mindenkinek vannak nyűgjei.
a szépség adottság, nem jellemvonás.
csak egy jó arcberendezés.
szoronghat, hogy megfelel-e neked, mint férfi.
@taga20: én hiszek ezügyben más testrészemnek is :D

Csak nekem gyanús Orbán környékén a sok fess fiatal focista?
@taga20:

jó. bekapcsoljuk a webkamerát. kukucskálhatsz 2 percig. élő adás. :))
@jöttem: Csak vasárnap tessen meggyónni, akkor oké :D
@Penivaldes:
ez már jobb hozzáállás. minden rendben lesz.
@fzs.1933:

Hallottam már olyanról, hogy egy rossz és pazarló, kárt okozó döntés miatt a bíróság elítélte a képviselő testület azon tagjait, akik megszavazták a döntést.

Remélem valaki már csak-csak feljelenette a volt polgármester hűtlen kezelésért. Saját választási kapánya céljára nem volt joga ennyi pénzt eltapsolni.
@miva?:
előre nem gyónok.
először legyen bűn. :)))
Egyébként én soha nem randiztam olyan csajjal, aki a külső paraméterek alapján ne lett volna alkalmas egy életet együtt tölteni. Minden esetben az volt a satufék oka, hogy "ez hülye", ha már randiig eljutottunk.
@jöttem: na végre! de nem lehetne öt perc, kettő kevés nekem:))
@látjátok feleim szümtükkel:

nem lehetne valami ilyesféle mozgalmat is indítani?
Elárasztani a bíróságokat ezekkel az ügyekkel?
konyhába kimegyik kiönti a foróóóót
@jöttem:
Na, most jövök én!
Egye franc... feláldozom magam, a testiség szent oltárán!
PERSZE CSAK A taga MIATT! :)
@taga20:
az a nagy szívem! legyenek reklámok is közben?
@fzs.1933: Az a baj, hogy már most sem tudják tartani a lépést.

25 év alatt nem esett le, hogy az nem jogállam, ahol egy átlagos pl gyámsági per addig húzódik, amíg a megbolondult nagypapa meg nem fagy.

Tényleg hihetetlen, hogy semminek nem kell úgy működnie, ahogy esélye lenne elérni azt a célt, ami MO-n kívül szerte a bolygón mindenhol egyértelműen definiált
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
tagával tárgyalj! ő küldi a bizonyítékszerzőt.
de ha téged választ, előre mondom!
telefonokat kikapcsolni!
nem adminoskodunk közben. :)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: mondta má neked az életben valaki, hogy a szíved és nem a faszod miatt szeret?
szeretem a szíved!:)))
@jöttem:
Na'jó... meggyőztél... hagyom magam... de'csak mert az a fene jó szíven, Te Prága! :D
A lovadat, izé, lovagodat, a zőrnagy urat hol hagytad el???
Csak mert "kályhacsövön" röpködött...
Óóóóóó... a Páter, a képmutató szánalmas...

"Vajon mit válaszolt Balog Zoltán, amikor egy sajtótájékozatón a Fidesz népszerűségvesztéséről kérdezték?
Előbb zavartan mosolygott, majd közölte, hogy ő úgy tudja, az ő népszerűsége nem csökkent, aztán pedig az órája nézve gyorsan elszaladt a gyermekszegénységről szóló sajtótájékoztatóról."
index.hu/mindekozben/poszt/2014/12/11/vajon_mit_valaszolt_balog_zoltan_amikor_egy_sajtotajekozaton_a_fidesz_nepszerusegveszteserol_kerdeztek/
Nektek nem hiányzik a médiából Répássy Róbert?

Ő megkoronázhatná egy igazi latinamerikai diktátor jelmezben ezt a komédiát. Tekintve, hogy a jelenleg betöltött posztja szerint " Kormány megalakulását követően, a köztársasági elnök - a miniszterelnök javaslatára - az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkárává nevezte ki. Az igazságügyi miniszter általános helyettese, a kormány Emberi Jogi Munkacsoportjának elnöke."wiki - még érintett is Vida ügyben.

Úgy szeretném Robit!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: remélem úgy jár, mint gellért püspök:))
@miva?:

tudom, hogy ez van, de nem-e lehetne-e ez is valamiféle presszió?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nem tudom, én is hiányolom. A földön van, vízen vagy a levegőben.
Remélem nem habos alsószoknyák alatt kutat.
Mert akkor újra leukoplasztozhatom össze a a szívem.
@fzs.1933: Miva?

nem értem ám :)

A magam részéről fantáziáltam egy pironkodtatót, hogy Pákó a kormányszóvivő, így nem borul meg az intellektuális egyensúly Zoltánnal, Ugye Szíjjártó külügyminiszter, akkor lehetne Répássy (két ess ipszilon!!!) belügyminiszter, Viktor maradhat, Megkapja a gazdasági tárcát Gabriella szenátorasszony, emberminiszternek visszakérjük a baltást, és végre a haza fényre derül :D
@jöttem: nem a szűzhártyádat?
bakker az őrnagy faszi! én máig aszt hittem, hogy csaj:)))
"
Répássy Róbert, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára hangsúlyozta: ha az amerikai hatóságok rendelkeznek az általuk feltételezett gyanúsítottak nevével és bizonyítékokkal, bűnügyi jogsegély keretében adhatják át azokat a magyar hatóságoknak. Az igazságügyi miniszter azonban csak akkor teljesít ilyen jogsegélykérelmet, ha már a bíróság keresi meg a tárcát, a nyomozási szakaszban pedig a legfőbb ügyész tud ezzel élni az Egyesült Államok felé - magyarázta. Hozzátette: tudomása szerint ez még nem történt meg az ügyben. A korrupció gyanúját csak büntetőeljárásban lehet tisztázni, és ehhez minden feltétel adott, ha az Egyesült Államok valóban rendelkezik bizonyítékokkal, és meg tudja nevezni az érintetteket - mondta az államtitkár. "

Ejnye, hát NER kompatibilis az ilyen?
@miva?:

úgy olvastam, hogy latrina merikai... :)
Merthogy most meg folyik nyomozás ugye, szóval akkor minden nehézség elhárult, és nyilván kedden Répássy nyilvánosságra is hozza a többi nevet a vádakkal együtt :D

www.repassyrobert.hu/index.php?include=hir&nid=255
@fzs.1933: Ugye a Svejkben van egy tábornok, olyan NER kompatibilis, aki szerint a győzelem csakis a katonák rendszeres kakilásán múlik :D
@miva?:

rémálom az elm utcában???
@miva?:

nem győzőm újra és újra elolvasni.
Kár, hogy nem fejezte be Hasek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Innen fentről is
látlak ám "GONOSZKA"!!!:DDD
@taga20:

mi vagy te, bakker! régész? - ennyit az első mondatodhoz.

csaj? hmm! eddig még csak a repülőjét mutatta meg. linkben. minden lehet. :)))
@miva?:

a szlogenje jó: "Olyan országban akarunk élni, ahol a törvény nem csak a kólát védi".
És még neki sem szakadt le...
@fzs.1933: A főnöke meg "A kormány tárgyalt olyan kormányzati előterjesztést, amely a jelenleg hatályos jogszabályok módosításával korlátozná a külföldi állampolgárok Magyarországra történő beutazását - közölte Trócsányi László igazságügyi miniszter egy pénteken, a parlament honlapján közzétett írásbeli válaszban."

:D
@miva?:
Mi a bajod a 2s y-al?
Nálunk is így írja a családom! :D
@jöttem: ne higy neki, csak aszt akarja! a bugyidat lehúzni:)))
Mi lesz amerikával? Szegénykék :D

Csak be ne vágják a durcit, és nehogy eltelepüljenek egy határral arrébb a cégeik!

Lenne + 80ezer ember a tüntiken :D
@ornagy50:
Öööö... izé... az nem is úgy'vót... :S
Zajlik az élet.

36 halott bankár

December 3-án a hatóságok Ostend közelében megtalálták Geert Tack holttestét. Az 52 éves Tack az ING magánbankáraként dolgozott. A halál okát még vizsgálják. Tack november 5-én tűnt el. Ő idén a 36. pénzügyes aki nem természetes halállal távozott az élők sorából.

A legtöbben öngyilkosságot követtek el.

Márciusban a Portfolio is írt ezzel kapcsolatban:

Sorra követik el az öngyilkosságokat a pénzügyi szektorban, idén már több mint 10 halálesetet regisztráltak. Az érintettek között olyan neves intézmények találhatók, mint a JP Morgan, ahol csak az idén három halálesetet regisztráltak.

birkakvagytok.hu/36-halott-bankar/
@taga20:
Csak??
Akkor szar ügy...
Én ennél mindig többet! :))
@Nofert Ari: tegnap kérdeztem valamit. várom a választ.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Semmi azon kívül, hogy egy hozzád hasonló nevű jóbarátom egyetem óta áttért az SI-re, mert minden hőbörgő sehonnainak tele lett a neve hasonlókkal. Ez persze a te betűidet nem minősíti, csak nekem muris.
Megyek, efzséné ápolni szeretné a beteg férjét. ;)

Szép estét, jó éjszakát!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: tudom, te egy perverz vízibuzi vagy. neked egy talpmasszás is farokkiverés:))
@fzs.1933: Jó éjt. Itt is megkezdődik az esti program :D
@taga20: Ne keverj össze a "PRÁGA-i BIKÁVAL ":D
@fzs.1933:
a mázlista! jó éjt! :)))
@taga20:

anyulontul.blog.hu/2014/12/11/mz_584

Az elsőtől eltekintve, az összes többi IGEN!!!!
Ha már volt a mancsomban... :D
@fzs.1933: mennyé má a fenébe! hogy mondana csütörtököt a fegyvered:))))
@taga20:

szerinted mit csináljak? levegyem előre? :))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: apám, csak nézek, mint gábris a libsiboltban:)))
ezé érdemes élni, eszt a vizuálissokkot!
@jöttem: feltétlenül!
a leszállópályádat meg ügyesen fazonírozd. sokat segít:)))
@miva?:
Nálunk mindenki a családban ...ssy.
A családtörténet szerint, minden verzióban írták az évszázadok alatt.
Minden szarban benne voltunk, sok mindenben benne.
A NÉV KÖTELEZ! :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ja és 152-156 ikujú! eszt elfelejtetted:)
@taga20:
kaptam már ilyen tanácsot. de ott hozzátette a valaki, hogy küldjek róla fotót.:))
@taga20: @jöttem:
Fazon nélkül, csupaszon is menő! :D
Vörösbort vihetek???
@ornagy50: jó, ako szíjgyártóval?:))
@jöttem: nekem nem kell. el tudom képzelni. mesélj róla:))))))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

vörösborokat? hát persze.
leszögezném, hogy nem a dévényi tibi bácsi műsorában vagytok.
a forgatókönyvet én írom.
ostorral. :)))
@taga20:
AZ már csak a hab a tortán!
Csak a szerénységem a többi...

Lehet menni és kitölteni:
mensa.hu/tesztiras/online-iq-probateszt
@taga20:
inkább éneklek:
nyitva van az aranykapu csak bújjatok rajta. :)))
@taga20: Nyugodj mEG viktórka !!!FELÉPÜLSZ!?DDD
@taga20: Bocs de nem láttam. Nos nem tudom ki a fasz az az "angyal" de én még az életben sem vagyok az, nemhogy itt. Arról meg tényleg nem tehetek, hogy új vagyok és épp akkor regelek, amikor mások meg távoznak. Annak viszont örülök, hogy az ilyesmik igazán nem befolyásolják a házaséletedet. :D
@jöttem: lassan megyek, me kezd síkamlos lenni a pályád.:)
nagyon baba! és téged nem gyalul senki? el sem hiszem!:)))
@jöttem:
Izé... a domina style nem az esetem... :(
(Irigykedjenek...)
Amúgy hagyom magam... a RABSZOLGÁD leszek! :D
@Nofert Ari: rendben. de aszt te is észrevetted, hogy egynéhányan különös kérdéseket tettek fel.
mekkora vagy, te még a feleségemre is gondolsz:)))
@STIRLITZ:
Jó, hát nekik is kell egy kis kikapcsolódás...
Ne rontsd el az örömüket!
@jöttem: ne csináld, me a végén szerelmes leszek beléd!:)
tudom, van egy drága feleségem!
csak fejleszteni akarom a teknikámat:)))
@taga20: Elég sokszor nem is tudom mire vélni őket, de úgy látszik ez a műfaj ezzel jár. Rosszkor jöttem, de majd túléljük valahogy ezt is. :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

akkor első lépésben segíthetsz összeszerelni a szekrényt, amit 2 hónapja vettem.

ha mán rabszolga! :))
@Nofert Ari: rá se ráncs! csak érdekes volt a szituáció. ha jó nyomod, ako befogadunk, befogadnak:)))
@taga20:

ha csak technikafejlesztésről van szó, akkor most indulhattok bolival az a szekrényt összeszerelni. a nővérem odaadja a kulcsot.
a konyhában is megcsinálhatjátok a villanykapcsolót.
én nem kellek hozzá
:)))
@jöttem: nem értem! a konyhába kell megcsinálnunk a nővéredet?
te asztán egy fehérmájú csaj vagy a javából, de ezé szeretünk, me mindenről a szeksz jut eszedbe:))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Azt viszont
tényleg nem tudom,hogy mit fognak kezdeni avval
a rengeteg sok amerikai hadifogollyal!:D
Debreczeni József Orbánról szóló könyvét olvasom. Még csak a 30. oldalnál tartok.
Durva.
@taga20:

a nővérem 2 mondattal sarokba állít. :)))
ő keményebb csaj, mint én.
@jöttem:
SIMÁN! :D
2 hete mentem ügyfélhez este 7-kor, ügyvédi iroda.
Akkor kapta meg a titkárnő az új székét - dobozban.
Összerakhattam... :D
A PC-s melóm 3 perc volt, a szék összeszerelés 10.
@jöttem:
TE EGY DÖG VAGYOL! :(
Most komolyan... a taga???
Pfújjj...
@jöttem: rendben, értettem! jávol! el is tettem a szerszámom:)))
most látom, a nővéred a sarokba szereti. még egy fehérmájú buksza:)))
@jöttem:
Hugi meg sehol???
Neeeee... akkor meghagyom a tagának a szekrényt!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, tíz perc és elmentél? segítek, kiberszeksz, az való neked!:)))
"ha meg tényleg meg akarná tudni miért van kitiltva"

Elkepeszto, hogy egy olyan orszag vadolja minden jogalap nelkul korrupcioval, egyebb torvenytelenseggel az orszagot, ahol egyebbkent a KINVALLATAS a foglyok, gyanusitottak HALALRAKINZASA teljesen hetkoznapinak szamit.
Amugy meg, nem kene szarakodni, ezzel gudfrenddel, hanem elkene kapni, es addig kinozni, az amcsik modszereivel, ha kell 5 ezerszer vizbefojtani, amig el nem mondja, ennek a cia akcionak minden reszletet.
@ornagy50:
Ráadásul a csokihoz, meg a hamburgerhez vannak szokva!
Szerintem imádkozzunk! :D
@taga20:
Ugyan! Maradj a gumicsajodnál... Az legalább nem felesel! :D
@DR. Smit Pal: mennyire igazad van haver!
de ne álljunk meg félúton, kapjuk el vityát, vidát, pintért, mészárost, simicskát, josziptotot, tompikát és utoljára, de nem utolsó sorban palibácsit, a kurvát!
@DR. Smit Pal:
Simán! Anyud jól van? Iszol rendesen?
Sőt, verik a niggereket Amerikában!
@taga20:
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

így bízzon az ember lánya bennetek! csak jutalomfalatkák nélkül nincs segítség.:))))

pedig elalhattatok volna az ágyamban.
nagy, tágas.
mondhattatok volna mesét egymásnak.
aztán egy csoportkép. :))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: neked az má semmi, hogy tarlós a tezsvéri moszkva faszát szopja!
Most hogy fröcsög a szar minden felé, áldom az eszemet hogy nem vagyok fideSSes.

Magyar vagyok nem fideSSes.

Az a 900 ezer ember meg akik kimenekültek a fideSS mögül, már sosem tudják lemosni a gyalázatot hogy bőszen tolták a NER szekeret.
@jöttem:
Ugyan... maradi konzervatív libsi vagyok...
CSAK A PUNCI! :D
@taga20:
Meghagyom a zorbanistáknak!
Szopják ők!
@jöttem: tudod drága, jézus koporsóját se!
szerintem haggyuk bolit, ő má a bulira edz:))
"Aki érteni akarja a 2001-es és 2002-es Orbánt, Kövért és a többieket, annak elsősorban a '90 előtti Orbánt, Kövért kell megismernie, megértenie. E csoportban ugyanis akkor, '81 és '90 között jött létre mindaz az érték, norma, érzés, szabály, amely ma is egyaránt működteti a csoportot, mint egészet és egyes tagjait… Nem Orbán az érdekes, nem Kövér, nem Wermer, senki sem érdekes – csak a csoport együtt! Az a maximum tizenöt ember, és a körülöttük lévő másik tizenöt, akik velük együtt élték meg azt az év-tizedet, és akik együtt elszánták magukat: mi vagyunk a jövő! Itt nincsenek egyéni tulajdonságok. Csak fölhalmozott csoport-adottságok, -ismeretek, -képességek vannak, csak ezek számítanak. Ha valaki kikerül ebből a csoportból, légüres térben marad. Fodor Gábor azóta… nem találja magát…
Nincs is más választásuk egyénenként, mint együtt hatalmon maradni… [Ám] minél tovább marad hatalmon [a csoport], annál paranoiásabb, annál gonoszabb lesz. Annál bosszúállóbb lesz a tízmillióval szemben, aki nem érti őket. Ez a tizenöt ember, ha most megnyeri a választást, meg aztán megint, akkor egyre inkább büntetni fogja a magyar társadalmat a saját mássága, a jóvátehetetlen magánya miatt… Mert nem fognak tudni túl-lépni saját paranoid gondolkodásukon. Ha megnyerik a választást, akkor is az fogja érdekelni őket: ki az, aki nem segített…
A csoportnak mindig szüksége van aktuális ellenségre, mert csak úgy tud létezni. Ha nincs ellenség, aki ellen lehet harcolni, akkor nem tud élni.Így sokakra vár még ellenségszerep. Orbánék nem képesek feloldódni, nem tudnak bízni. Aki nem volt velük együtt, az nem lehet velük. Érdemes tanulmányozni a jakobinusokat! Ott a minta, leginkább őrájuk hasonlítanak…"

Mondom, hogy jó a könyv.
@Oxica: nagyon naiv vagy! látunk még itt szíjjártót orbánt köpködni:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Jóvanna. Nem kell mondanod. A dróton is átüt a tesztoszteron. :)))
@taga20:

egészségére!

megyek aludni. köszi neked is, bolinak is meg mindenkinek a mai estét.
:)))))))))))))))))

jó éjt mindenkinek :))))
szép álmokat! :)))
@jöttem:
... csak mielőtt taga cimbikém bemarkecol!
MERT Ő ASZTÁN... :D
As'setuggya az mi?
Persze, ha CNC-zhető...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: persze, misszionárius póz! te kis konzervatív:)))
@taga20:
A há'turul a "classic"!
Essetunni... menjek betanítani? :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver ketten marattunk, nincs kedved hozzá? csak te meg én:)))
@taga20:
...csak semmi buz....! :D
Na, húzzá'aludni!
@taga20:
Amúgy is jön a "tuggyukki" és a segged nem marad szárazon! Kanadából se...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: hátha ilyen negatív vagy, ako bebújok az asszony mellé:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: az öreg fárad, nem riszálja má annyira magát, mint pár hónapja:)
tudod esik a benya ára, kevesebb a zsé, putyin szopóágon van.
én is el lennék kenyödve:)))
na megyek héderelni, me mindenki becsicskult!
ennyi barmot:)))
@jöttem:
És akkor most menjünk le alfába, és gondolkodjunk el azon, hogy "ellenség" nélkül nem tudnak élni, és az ellenzék feltűnő gyengeségén, semmittevésén (v.ö: nem ellenfelek)
Van egy orvosi kórkép - a tesképzavar, ad absurdum képesek akár amputálni egyes végtagjaikat, ha az "aránytalan" a szemükben. A fidesz ellenfél hiányában saját magát amortizálja.
Még mindig reményteljesebb abban hinni, hogy VAN valami elgondolás a lebzselés mögött, mint az a meggyőződés, hogy ezek tényleg ennyire hülyék!
Bortonbe kene zarni, azokat a KOLABORANS HAZAARULOKAT, akik udvozlik egy ellenseges orszag tamadasat hazank ellen. Illetve elvenni az allampolgarsagukat, es kitakaritani oket a hazankbol.
Egyébként az érintett személyek (NAV-vezetőség, Goodfriend, Bunge-vezérkar, stb.) vagyonnyilatkozatát látta már valaki?
www.grotius.hu/publ/displ.asp?id=WHKQVM

lápi-magyaroknak különösen ajánlom... (nem kell ezzel egyetérteni csak a séma miatt... bár gondolkodni kell...)
@miva?: "Azóta leesett, hogy a szerda is a kedd is perelhető lenne. Szentek nevenapja is, és ezáltal a szentek, akik helyett a Vatikánnak kellene fizetni."

Nekem meg most jutott eszembe, hogy az uniós zászlón a csillagok mit jelentenek.

"És láttaték nagy jel az égben: egy asszony, ki a Napba vala felöltözve, és lábai alatt vala a Hold, és az Ő fejében tizenkét csillagból korona"

http://hu.wikipedia.org/wiki/Eur%C3%B3pai_z%C3%A1szl%C3%B3#cite_ref-2

Ha Kövér a kék, csillagos zászlót üldözi, az egy dolog, hogy az európai értékeket gyalázza ezzel, de hogy a Bibliát is?!
@jöttem: Előkerestem a Pukányszky Neveléstörténet könyvet, és nem kicsit lepődtem meg. Oké, hogy gyönyörű tanyasi iskolákat építtetett a Kuno, de. Eléggé támogatta a magyarok kultúrfölény elméletét (ezt a szlovákok biztos nagyon elítélik), meg az irredentizmust. És persze az úri középosztály nemzetvezető szerepében hitt, mint Bethlen.

Na most, ha hozzávesszük, hogy a Fidesz róla nevezte el a KLIKet, hát elég könnyen beláthatjuk, hogy kb. milyen jövőképről áradoznak Orbánék a vidéki kúriáikban: az ország 80%-a örüljön, ha nyolc általánost (szakmunkást) végezhet, ne is álmodjon gimnáziumról!?

Vekerdy meg olyan kis naiv, jószándékú, próbálja ennek a Klebersbergnek csak a jó oldalát nézni. Azért annyit megemlíthetne, hogy a numerus clausus-szal egyetértett miniszter korában, meg a német iskolarendszert másolta.
Reggelente úgy mosakodsz, hogy leköpöd magad ugye?
Amilyen undorító Magyar gyűlölő patkány vagy mást nem is lehet tőled és a fajtádtól várni! A "demokrácia" bajnokaitól azaz az usától (izrael)ered a mai világban használatos korrupció és az összes többi bűncselekmény amivel vádolod az eltartóidat azaz a Magyar népet!
Mi kurva anyádért nem takarodsz már el haza ahová való vagy (izrael)és hagyod békén a Magyar népet! Senkinek nem fogsz hiányozni!
.
Jó reggelt!
Vidám hajnalt, ha akarod, ha nem!

Edgar Allan Poe: Álom
(Tandori Dezső fordítása)

Álmodtam tűnt örömökkel épp;
De éji látomásom
Elűzte, szívem zúzta szét
A nappal, az éber álom.

Álomnál satnyább ébredés!
Mit ér napvilág,
Ha szemünk a jelenbe néz,
S ködön át csak a múltba lát?

Szent álom, ó, szent révület!
Egy egész világ ellen
Mint szép sugár, álmom vezetett:
Víg kedvű, kóbor szellem.

Mi ez a fény? Vihar éjjelén
Remeg, küld messzi vigaszt rád -
Tisztító tüzü tünemény;
Hajnalcsillag-igazság!
.
.
TÖBB MINT 100 MILLIÁRD FORINTOT VIHET KI A TEMPLETON MAGYARORSZÁGRÓL

Több mint 100 milliárd forintot vihet ki a Templeton Magyarországról, hazánk egyik legnagyobb hitelezőjének 2014-es “C” kötvényei tegnap jártak le, a mai dkj-aukción kiderül, hogy marad-e a pénz a gazdaságban.
Tegnap ismét előtérbe került a negatív betéti kamat az EKB-ülésen.
.
Két hitelszerződést írtak alá a Magyar Állam és az Európai Beruházási Bank (EIB) képviselői pénteken, az összesen 67,4 milliárd forintos forrásból uniós beruházások önrészét fogja finanszírozni Magyarország – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium és az Európai Beruházási Bank az MTI-vel.
.
Nem mondott igazat Orbán Viktor, amikor a Napi Gazdaságnak azt mondta, hogy az M0-s körgyűrű egyes részei uniós kötelezettség miatt válnak fizetőssé – legalábbis Csepreghy Nándornak, a Miniszterelnökség helyettes államtitkárának reggeli, az ATV-ben elhangzott szavai szerint.
Orbán Viktor érdekes dolgokat mondott a mai Napi Gazdaságban az M0-s körgyűrű fizetőssé tételéről a Barcza György és G. Fodor Gábor által készített interjúban, többek között azt, hogy „az M0-s körgyűrű a magyar autópálya-rendszer része. Egyes részei uniós kötelezettség miatt válnak fizetőssé.”

www.atv.hu/belfold/20141212-kinos-a-helyettes-allamtitkar-szavai-cafoljak-orbant/hirkereso
@Rudi Kató:

Rossz lehetett neked erre ébredned, és ezzel kelned, de legyen jó napod, nem sajnállak, s ahányszor tükröt látsz, az jusson eszedbe: Köp, nem köp?
@dr. jenőke (jenőke):

Cserébe egy idézet:

"Mesterem, ez a különbség a mi utópiáink közt. Ön a kaszárnyát akarja kötelezővé tenni, én az iskolát. Ön, ha az emberre gondol, a katonáról ábrándozik; én polgártársról. Ön azt akarja, hogy az ember félelmes legyen, én azt kívánom, hogy gondolkozzék."

[Victor Hugo]
@dr. jenőke (jenőke):
Megszokhatnád, hogy Piktorunk hazudik, mint s vízfolyás. Géizék csak szimpla csicskák, mikrofonállványnak is gagyik.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Megszoktam, de nem tetszik.
Ez már nem folyás, hanem Najdzsere.
@Imola Helyesi:
Ostoba némber, úgy tudtam a karaktergyilkosság Semjén ettárs és hasonlók, mint az a meleg, amerikai zsidó kampánytanácsadótok specialitása. Persze emlékezhetek én is rosszul, téged is néha embernek tekintelek...
@Imola Helyesi:
Nem okoska, az újságod említette meg. Sőt a napiszarod kezdte a témát, szóval nem egyszerű ott sem hülyének lenni...
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Jaja elképzelem amikor Szanyi alkesz kapitány vagy Fletóka, aki egy ugye egy darabig még bérmálkozott is, átszellemülten a napba öltözött Szűz Máriára gondol. :D
@Imola Helyesi:
Jaja... :)
Arthur J. Finkelstein, de lecsúsztál már róla picinyem, már "férjnél" van! Ráadásul "más" csapatban játszik...
magyarnarancs.hu/belpol/finkelstein-fidesz-tanacsado-a-var-esze-83588
Nehogy hülyén kelljen meghalnod.
@Imola Helyesi:

"_akkor itt mi folyik Orbán ellen_"

Orbán önmagát szurkálgatja tökön, amióta kiderült, nem tudunk annyit adózni, amennyit ő és hordája el akar lopni.
@Imola Helyesi:
Dehogynem, előbb hivatkoztál arra az izére...
Sőt, idézem a gyengébb képessű fajtádért:
"Ön tehát tud adóhatóságon belüli csalásokról?

Tudomásunk van ilyenről, igen. Arról is tudomásunk van, hogy magyar állampolgárok, cégek adtak információt a magyar hatóságoknak efféle esetekről. Az, hogy egyeseket a 7750-es elnöki proklamáció alapján nem engedünk be az Egyesült Államokba, annyit jelent: úgy hisszük, vannak olyan magyar kormányalkalmazottak, akik korrupt cselekményekben vesznek részt.

Most akkor Vida Ildikó NAV-elnök korrupt önök szerint, vagy csupán nem tesz eleget a korrupció ellen?

Konkrét személyekről nem beszélek, de az információ, amelyre a beutazási tilalmat alapoztuk, nem pusztán arra vonatkozik, hogy az érintettek keveset tettek. Az, ha valaki jó szándékú, de nem tesz eleget a csalás megakadályozásáért, természetesen nem minősül korrupt cselekménynek.

Kérdés, sikerül-e perbe vinni a diplomátát (vélhetően nem)..."

Tényleg ott van Vida neve... tényleg a riporter mondja ki, tényleg nem mond nevet Andre...
Te tényleg ilyen ostoba vagy?
@Imola Helyesi:
Vincent-en is remekelhetnél, kell oda is az ilyen agyhalott fajtád, mint egy falat kenyér:

orulunkvincent.blog.hu/2014/12/12/elni_es_elni_hagyni_fidesz_modra

Gyere, védd meg a NER-t ott is!
HÍV a Párt!
Előre ettárs!
Több bötű, több pénz... hideg van ilyenkor az út mellett!
@Imola Helyesi:

"_Nem mondod, mióta is fizetsz 16 %-ot? _"

Egyelőre einstandolták a magán nyugdíjpénztári megtakarítást, ezenfelül még van legalább 30 tétel, amivel nem is nagyon titkoltan turkálnak a zsebemben.
Az pedig, amit a munkaadómmal tesznek, azon belül pedig velem, csak annyit mondhatok, nem ússzátok meg.
Akkor persze nem lesz ekkora a pofád, és egy egér segge lyukában is elbújnál. Tündi. Bündi.
@Imola Helyesi:

"s az idegen jelképeket /uniós zászló/, ...védik."

Mióta idegen az uniós zászló?
Nekem rémlik egy 83,76 %-os igenes népszavazás. A nép szava csak akkor szent, ha 2/3 van?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Szia Bolivau!

Te csak ne viccelődj az út melletti hideggel.

Vau2
@Imola Helyesi:
Nem tetszeni érteni magyart?
1. Andre az USA hivatalos, diplomata képviselője, az országa nevében jár el, érinthetetlen, akkor is ha te ezt nem érted, mert meghaladja képességeidet.
2. Elnöki rendelet, melyet az USA külügyminisztere és elnöke ad ki, hagy jóvá, nem az itteni ügyvivő.
3. A napi.hu kezdte leadni a témát, nem a nagykövetség.
4. Korrupt magyar hivatalnokokat zártak ki az országuk területéről, akik a "miért"-et egy vízumkérelem leadása után megtudhatják - már ha szükséges ezen információ az általuk is tudotton kívül...
5. Te tényleg ennyire értetlen vagy? Sötét, mint nigger elvtárs végbelében a klassziknegro?
@Orica Középföldi: Azért az is hozzá tartozik az igazsághoz, hogy azóta eltelt egy kis idő.

tagokvagyunk.postr.hu/tortenelmi-melyponton-az-eu-nepszerusege

A hazai és európai felmérések egyaránt azt mutatják, jócskán lenne mit javítani az EU működésében és hatalmi gépezetében is.
@Imola Helyesi:

"A kormány nem támogatta, de végül csak megjelent - közösségi támogatással - a Tárki Társadalmi riport 2014 című kiadványa. Ebből kiderül, hogy Magyarország szinte minden témában a leszakadók közé került. Mi a magyar társadalomban a szegénységnél is sokkal súlyosabb probléma?

A kormány nem támogatta, de végül megjelent közösségi támogatással a Tárki Zrt. Társadalmi riport 2014 című kiadványa, amelyben most "bónuszként" vendégkommentárok is szerepelnek - olyan szerzőktől, mint Chikán Attila, a Budapesti Corvinus Egyetem professzor emeritusa, Kornai János közgazdász, Nádas Péter író, Szelényi Iván szociológus, Tölgyessy Péter alkotmányjogász. A friss kiadványból kiderül: Magyarország szinte minden téren a leszakadók közé került. Azonban az sem igaz, hogy a rendszerváltozás óta eltelt időszakot egy az egyben kárhoztatni kellene - vélekedett Tóth István György, a Tárki vezérigazgatója -, annak komoly pozitív hozadékai is voltak. A mostani kötet azonban nem épp a pozitív hírek tárháza, a magyarországi folyamatok az európai, illetve a régiós trendekkel ellentétes irányúak."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kiabrandito_kepet_fest_egy_uj_jelentes_magyarorszagrol.590862.html

Majdnem minden szép, majdnem minden jó, majdnem ...
@Imola Helyesi:
Nem ides, ide sem írok, oda sem, röhögni járok oda is csak... :D
@100 kóbor kutya:
Nincs még OLYAN hideg, egy oszlophoz pisicsíkon fagyott kutyát se láttam...
@Imola Helyesi:
Speciel a kedvenc hamburgeres céged itt veszi a húst, az alapanyagokat, magyarországi beszállítóktól.
Ahogy az általad szapult nagy boltok polcain is ott a magyar termék, kiemelve.
@Imola Helyesi:
Betegek vagytok, ostobák és tudatlanok.
A tanulás - ha nem Matolcsy féle unortodox fos - akkor valami csúnya betegség lehet csak?
Szánalmas dolog hülyének maradni, nem tanulni az okosabbaktól.
Na, Imolka, vége a gyereknapnak, mást fárassz az ökörségeddel, mára befejeztem a korrepetálásod.

Taga jöhetne, oszt "szeretgethetné" a banyát...
@Imola Helyesi:

Annyira hülye vagy, hogy a pszichiátriában tananyag leszel...
Diplomatát nem vegzálnak, ha nem tetszik, ki lehet utasítani. Amit mond, azt az őt akkreditáló (meghatalmazó, képviselettel megbízó) állam nevében mondja. Tehát nem Goodfriendet, hanem az Egyesült Államokat kellene perelni. Ha már...
Ehhez persze Orbán Viktor egy gyáva szar, nemhogy nem férfi, hanem egy nyáladzó, sunyi, alattomos, szervilis, képmutató, frusztrációival küszködő idegbeteg.
Nem ő példálózott-e pejoratív értelemben a fél-ázsiai népséggel, a magyarokat értve alatta?
@DR. Smit Pal: "Amugy meg, nem kene szarakodni, ezzel gudfrenddel, hanem elkene kapni, es addig kinozni, az amcsik modszereivel, ha kell 5 ezerszer vizbefojtani, amig el nem mondja, ennek a cia akcionak minden reszletet."

No látszik annyi eszed van neked is, mint névadódnak.:D

Nem is biztos, hogy az andré tudja mi a kitiltás oka. Ő csak egy hivatalnok, akinek azt kell mondani, amit a főni diktál. Nem ismerős?
Azusát kéne beperelnetek, meg megkínozni.
Ezek a fideszlevelek csak akkor érkeznek meg ha a mindenható OV akar konzultálni? A többit meg elhagyja a posta?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Nincs még OLYAN hideg, egy oszlophoz pisicsíkon fagyott kutyát se láttam... "

Nahát! Ez mindennek a teteje! Ha így folytatod, Bolinyau lesz a neved, és kilobbizzuk, hogy csak vizet ihass.

Va-va!
@Imola Helyesi:

Mint írtam, Orbán a "fél-ázsiai népség" szerkezetet p_e_j_o_r_a_t_í_v (értsd: sértő, lekicsinylő, becsmérlő) értelemben használta.

Az amerikai kínzások mennyiben befolyásolják a magyarországi adócsalások magyar kormányzati támogatottságát?
@jaegtoer:
Túlértékeled... úgy sem érti, annyit nem fizetnek érte neki.
A kutyák meg vegyenek vissza! :)
@Nofert Ari:

" Nos nem tudom ki a fasz az az "angyal" de én még az életben sem vagyok az, nemhogy itt."

Nos, azt én sem tudom, hogy KI, csak azt, hogy EGY nagy fasz (volt).

Annak azért örülök, hogy a virtuózok iránti érdeklődésetek azonos.Ez szerethető. A többi - lassan visszaszivárgó - közös pont kevésbé.
@Imola Helyesi: "Te beszélsz karaktergyilkosságokról, akkor itt mi folyik Orbán ellen? Azonban mi megnézzük, ki akarna gyilkolászni."

Érdekes, sokan megfordulnak itt, de senki nem panaszkodott még, hogy őt karaktergyilkolják. Talán nem kell miniszrterelnökséget vállalni, oszt akkor nem éri annyi kritika.

Mellesleg talán meg lehetne lapozni, hogy ki is a legnagyobb karaktergyilkos ebben a hazában. Talán szegény ifjú szónok is maga kezdte el kiabálni, mint a Vida, hogy neki 10/TÍZ éve volt egy enyhe kabát ügye?
Más is szokta olvasni?

"Regierungssprecher Zoltán Kovács, der sich in den letzten Wochen immer mehr für den Ehrentitel "Orwell des Jahres" zu qualifizieren sucht, meinte, es sei "nicht Aufgabe der Regierung, sich darüber Gedanken zu machen, wie viele große Geschäfte umziehen oder schließen müssten oder wie viele Angestellte entlassen werden." Es ist also nicht Aufgabe der Regierung, sich über die Auswirkungen ihrer Gesetze Gedanken zu machen. Es geht einzig um die Erreichung der primären Ziele: Erhöhung der Einnahmen für den Haushalt, Protektionierung regierungsnaher geschäftlicher Strukturen. "Die Folgen werden von denen berechnet, die sie betreffen", so Kovács."
www.pesterlloyd.net/html/1450lexcba.html

www.pesterlloyd.net

A hazai németnyelvű újság.
Gomolyának a fejére esett egy nagy jégcsap, nem szabadna neki fák alá menni.
@Imola Helyesi:

"_Nem példálózott, mi azok is vagyunk._"

Tévedsz. Az itt élő népcsoportok nyakára telepedett a magyarnak nevezett gyülevész had.
Ezért van az a végzetes szakadék a magyar elit és a magyarrá kényszerített népesség között. A magyarok már akkor is kerülték a munkát, nem véletlen a rabló portyák sora a korabeli Európában. Ez a folyamatos lopás-rablás kíséri végig a Kárpát-medence történetét 2014. december 13-ig. (na, milyen?:)
@DR. Smit Pal:
"Elkepeszto, hogy egy olyan orszag vadolja minden jogalap nelkul korrupcioval, egyebb torvenytelenseggel az orszagot, ahol egyebbkent a KINVALLATAS a foglyok, gyanusitottak HALALRAKINZASA teljesen hetkoznapinak szamit."

Mond Neked valamit a 0911? El tudod képzelni, hogy milyen lehet úgy elmenni dolgozni reggel, hogy napközben lehet, hogy felrobbantanak, lelőnek vagy csak simán elrabolnak és nem pénzért, hanem ideológiai okok miatt.
Nem akarom védeni őket, mert az olajért ők aztán mindent, én úgy gondolom, hogy a terrorizmus ellen is mindent, válogatás nélkül. Inkább vesszen néhány terrorista, mint a családom. Ha Te nem így vagy vele, akkor lehet, hogy Te is terrorista vagy?
@jaegtoer: "Az itt élő népcsoportok nyakára telepedett a magyarnak nevezett gyülevész had. "
Ne keverjük ide a honfoglalást!! Azok a vérvonalak vagy kipusztultak, vagy feloldódtak. Nem hinném, hogy találsz idehaza 50 olyan családfát, ami akár csak az 1200-as évekig visszavezethető (hagyjuk ki belőle a főnemesi családokat).
Ami most itt van, az nem más, mint az 1867-es kiegyezés utáni dzsentri világ túlélése egy kis vadkapitalizmussal. Annak a kornak a népében pedig bőven bent volt minden nemzet ami a Kárpátmedencében élt.
@Imola Helyesi: "Képzeljük csak el, az amcsi magyar nagykövetség megvádolná Mr. Ham Burger cégét névtelenül, mert nem marha az a hús a szendvicsében,"

El se kellett képzelni, mert nem túl régen fogtak magyar céget, amelyik a desznyókarajt marha húsnak hamisította. Rövid az eszed. Itthon kéne képzelődnöd, nem más államban.
Az USA meg otthon azt képzel, amit akar, mivel ott az ő szuverenitása van, nem a magyaroké. Nem ismerős? Fordulj bizalommal Viktorovics nertárshoz, ha nem érted.
Most akkor Piktorunk Brüsszelnek könyörög?

"Brüssel, hilf! - Orbán gegen die Zivilgesellschaft: EU soll Norwegen zur Zahlung an Ungarn zwingen - UPDATES

Norwegen und Ungarn sind sich einig: Eine Annäherung bleibt in weiter Ferne. Die Regierung in Budapest beharrt auf der totalen Kontrolle der Gelder und Förderinhalte, sie will die Zivilgesellschaft beherrschen. Ungarn fordert jetzt die EU auf, "der Gerechtigkeit zu dienen" und Norwegen zur Fortsetzung der Zahlungen zu zwingen. Die Argumente sind die eines Wegelagerers. Auch die Fonds der Schweiz sind mittlerweile involviert."
www.pesterlloyd.net/html/1437norwegeneuungarnfonds.html

A lényege, hogy az EU-val akarja a hős Piktorka kikényszeríttetni, hogy a norvégok fizessenek nekünk... BÉLA!!! NOOOOOORMÁLIS?
@jaegtoer: "(na, milyen?:)"

Abszolut tudományos, és főleg nagyon hiteles.:D
@vadi3:
Van, az enyém is ilyen.
Imolka persze egészen 5000 évre vissza igazolni tudja az ő családfáját, rendes, pecsétes papírokkal! :D
Essetunni...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: No akkor elő a szépen festett kutyabőrrel. A családomé az 1953-as győri árvízben úszott el a konyhaasztal fiókjában. No az olyan öreg volt, hogy egy mamut bőrére festették és ékírással állította ki maga Hammurabbi
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Nekiugrottam és elolvastam az interjút. Teljesen egyetértek a véleményével.
@kekex:

"Még mindig reményteljesebb abban hinni, hogy VAN valami elgondolás a lebzselés mögött, mint az a meggyőződés, hogy ezek tényleg ennyire hülyék! "

Van. Csak az nem megvalósítható.
@vadi3:

A "(Na, milyen:) hsz végi odavetéssel utaltam hsz-em öööö... nem komolyan veendő jellegére, mintegy utalva arra, rúgni én is tudok és éppen van is mivel egy hsz erejéig.

Maradjunk a "feloldódás"-ban:)
@Imola Helyesi:

Nem látsz a vaskalaptól és a narancsos szemellenzőtől.
@Nofert Ari: "A hazai és európai felmérések egyaránt azt mutatják, jócskán lenne mit javítani az EU működésében és hatalmi gépezetében is."

Nem emlékszel? Viktorovics elkezdte a javítást majd öt évvel ezelőtt. Amikor befejezte, kidüllesztette a mellét, és azt mondta ország-világ előtt, hogy kiosztott néhány tockos, sallert, meg nyakast. No, mivel előtte nem vett be szódabikarbónát, ez most visszabüfög a fejére.
@vadi3:
:)) A'mmá döfi!
Vazsmegyébű van a mijjenk meg. Szimpla oklevelek.
" Kapják meg, amit akartak: NAGY HÉTVÉGI VIZELETADÁS!
Ha egyetértesz, dobj egy sárgát, tedd üvegbe, írj mellé pár szót, és tedd le oda, ahova való. A hozzád legközelebb levő Fidesz-irodák címe: www.fidesz.hu/szervezeti-kereso/ Ha megtörtént, le is fotózhatod és töltsd fel ide a képet. PISILJ ÉS OSZD MEG EZT A POSZTOT! LEGYÜNK SOKAN, HOGY ELJUSSON AZ ÜZENETÜNK."

www.facebook.com/pisitafidesznek/photos/a.416744638479852.1073741828.416731785147804/419066148247701/?type=1&theater

:)))))))))))))))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"_Van, az enyém is ilyen. _"

@vadi3:

"_ A családomé az 1953-as győri árvízben úszott el a konyhaasztal fiókjában._"

Ah! Maradiak! Az enyém és az enyéimnek a tenyerébe van írva:)
Talán nem a hétvégi gyermekétkeztetséről kéne első kanyarban gondoskodni - bá r ez nagyon fontos és jó - hanem arról, hoyg a szülőknek legyen munkája, és tudjanak kiflit venni:

gondola.hu/hirek/167728-Selmeczi_a_gyermekek_hetvegi_etkezteteserol.html

Nem elég nekik a vizeletünk, még a végbelünkbe is be akarnak bújni?
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Én akkor néztem utána, mikor elnevezték az intézetet.
Klebersberg Kuno abban a korban valóban nagyot alkotott. Az általad felvázolt szellemisége teljesen érthető, hisz a két háború közötti Magyarországban élt.
De most már 2014-et írunk. A magyar kormány évtizedekkel ezelőtti nézeteket kényszerít rá az oktatásügyre.
Visszafelé halad az időben. Ez nagy hiba.
Neked vállalhatatlanok Vekerdy gondolatai, nekem szimpatikusak. Nincs ebben semmi gond.
De ne ragozzuk tovább, ha kérhetem.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Megérdemlik. Kiharcolták magunknak. :))
@jaegtoer: Nyugi értettem!

A Hamurabbi részemről is csak utalás volt a tudjuk honnan való származásra, hasonló komolysággal mint Nálad.
@Hajdú Peter: "Bortonbe kene zarni, azokat a KOLABORANS HAZAARULOKAT, akik udvozlik egy ellenseges orszag tamadasat hazank ellen. Illetve elvenni az allampolgarsagukat, es kitakaritani oket a hazankbol."

Ellenséges ország támadása? Baráti ország. Baráti ország. Baráti ország. Baráti ország. Baráti ország.

Az ötleted humánus és alapjaiban jó. Fizeted az útiköltségemet is? Manchesterbe lesz. Nem oda-vissza.
@jöttem:

Vekerdyvel csak óvatosan, hiába kiváló szakember, ha politika akárcsak érintőleg is szóba kerül, az IQ-ja hirtelen a reciprokára vált.

Például hangosan hirdet egy bizonyos pedagógiai elvet. Amikor ez az elv (akárcsak véletlenül) megjelenik a fideszkormány oktatási programjában, hirtelen fikázni kezdi (összefüggés indoklás nélkül). Egyszer megkérdeztem, hogy van ez, nem válaszolt.

Annyira szomorú ezt látni. Öregkorára bölcsesség helyett a gyűlölködés felé billent.
@Online Távmunkás:

Én már töltöttem ki vagyonnyilatkozatot.
Nagyon nehéz kitölteni.
@jöttem: Szerintem ez a helyesi lány nem annyira hülye,csak ezekkel a "pukkasztásokkal"szórakoztatja magát.
Más: tudom, hogy okos vagy, lelked akkora, hogy az ország jobbik fele belefér de ahogy a blog két macsóját /taga, boli/ tréfásan "falhoz állítottad" /ők is jók voltak/ az este!?....belevaló is....jót szórakoztam.Köszi.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Imolka persze egészen 5000 évre vissza igazolni tudja az ő családfáját, rendes, pecsétes papírokkal! :D"

Elkezdheti az archiválást pendrive-ra, hamarosan elkezdődik a fidesz pártházak spontán öngyulladása is, házkutatás napján, pirkadat előtt, nehogy átterjedjen a vastag kutyabőrre a képén és ballibsivé metamorfózuljon visszamenőleg.
@elmeherceg:_"...smion_laszlo_milliok_lovetta_allami_penzek_kozjot_szolgalni_blikk_lapszemle"

Azrt, hogy ércsük, ez a sinom nem az a simon.

A "mi Simionunk" szerint:
"Nincs azzal gond, ha vagyonosak a politikusok, mert így arra tudják fordítani az idejüket, hogy a közjót szolgálják."

Ez felőlünk így néz ki: Közöd? Jó. Szolgálj!
@Mészáros Laci: "Én már töltöttem ki vagyonnyilatkozatot.
Nagyon nehéz kitölteni."

Csak a számolós feladatoknál. A fogalmazásos részeknél és megjegyzés rovatok kitöltésénél kifejezetten szórakoztató.
@hosaka:

azért nehéz kitölteni, mert nincs benne számolós feladat. alig kell konkrétumot beleírni.
@Mészáros Laci: "Én már töltöttem ki vagyonnyilatkozatot.
Nagyon nehéz kitölteni."

Főleg, ha egy milliárdot meghaladó vagyont kell beleírni. Azt tényleg nehéz elfelejenteni.:D
@Imola Helyesi:

ezt másképp látom, a vagyon szerintem nem annyira jó dolog.

már csak azért sem, mert az emberek kevesebb mint harmada tud felelősen gondolkodni a vagyonról, és ez a harmad sajnos igen ritkán rendelkezik köznyelvi értelmeben vett vagyonnak (tehát NAGY vagyonnal).
A tűz jótékonyan eltünteti az áruló iratokat.:D

Innen persze másnak látszanak a tűzgyújtók. Ott, annál a polgármesteri hivatalnál is.
@jaegtoer: "...enyéimnek a tenyerébe van írva"...uye? a tenyér életvonala betűkből kanyarog nálam olvasható a "makrapipa" idézhetlek?: /na, hogy tetszik/
@Imola Helyesi: "Gottfriend vegzál minket, naponta járja a sajtót, és beleavatkozik a belügyeinkbe, törődne inkább a CIA-s kínzásokkal."

Engem a CIA gyíkká változtatott ...
@Imola Helyesi: "Debrecenyihez kéne menni" ennél az óvodás unokám is szellemesebben tud csúfolódni
@Imola Helyesi: "Le vagy maradva. A napi hu főszerkesztője, megrögzött baloldali is támogatja a drogtesztet."

Hú de durva.
Azért szórakoztató, mikor itt ássák a NER sírját azok, akik azt hiszik, hogy éppen a NER-t védik :D
@Imola Helyesi: "Fogadjunk, hogy a következő poszt az autópályadíjakról fog szólni. Azért jól tartja a kormány a blogolókat is."

Jó utat.
Tényleg nincs valami kevésbé kínos hátvéd? Régebben voltak egész nehezen megfoghatók, most meg csak a legalja?

Olyan, mint amikor a gimis focicsapat ovisok ellen áll ki, egyszerűen nincs szívem mondatonként szétszedni őket, annyira gyengécskék.
@miva?: "Azért szórakoztató, mikor itt ássák a NER sírját azok, akik azt hiszik, hogy éppen a NER-t védik :D "

Ez még hagyján. De hullámoznak is hozzá.
@Imola Helyesi: "Ajjaj, akkor ezt titkolják a tüntibünti szervezők? Kaptak netán jótanácsokat jóbarátoktól? Tüzelés lesz?"

Nem, nem, isten ments. Köznyelvi értelemben szerénynek nevezhető vagyont kapok, hogy téged cseszegtesselek. De nem boldogít. Nem értek az eltapsolásához.
Ki mondta: Orbán Viktor vagy Kádár János?
erdelyip

Az eddiginél sokkal többet fog kommunikálni a miniszterelnök, hogy megállítsa a Fidesz népszerűségének csökkentését. De ezek közül mit mondott ő, és mit Kádár János?

444.hu/2014/12/13/ki-mondta-orban-viktor-vagy-kadar-janos/
De miért öltözött Orbán előre bohócnak a bajnaiék plakátján?
@Imola Helyesi: Igen!okos az unokám.Ugyanazt teszi velünk, mint te itt a blogon .Mellébeszél, hülyíteni akar, ugyanannyi sikerrel, mint te itt.
@KÁTÉó53éúétr6:

Az, hogy az ember nemessége a tenyerébe van írva, azt jelenti az én olvasatomban, hogy az ember nemessége nem a kutyabőrön, vagy a pergamenen, hanem a cselekedeteiben nyilvánul meg.

Ha tovább tekergetjük az eredetileg tréfásnak szánt gombolyagot, azt azért meg lehet állapítani, hogy a "noblese oblige" igen sokaknak a lelkébe vésődött és cselekedeteikben is visszatükröződött. Az más kérdés, hogy több, nemzetsors fordító időben nem voltak elegen, vagy nem voltak eléggé erőben.
@Imola Helyesi:

"_Kérdésedre válasz az itt élő stílus alapján: Szar._"

Hasmenés kínoz?
@Imola Helyesi:

"_Te meg egyenesen a magyar nemzetet karaktergyilkkolásznád, tudatlan. _"

Csak a fideszt! Csak a fideszt.
@Mészáros Laci:

Nézd! Vekerdy a gyermekközpontú oktatás elkötelezett híve. Ahogy én is.
Ő és Ranschburg számomra az etalon. Hozzájuk fordultam, ha bizonytalan voltam egy-egy probléma megoldásában, mint tanító, gyógypedagógus.
A válaszok általában bennem voltak, de kellett a megerősítés.
Az, hogy miképp viszonyul az épp kormányon lévő párthoz, ebből a szemszögből másodlagos számomra.
Vekerdy egy 78 éves idős ember. Az általad gyűlölködésnek nevezett mondatait én inkább mély keserűségnek érzem. Évtizedeken keresztül bábáskodott egy oktatási koncepció megteremtésében, ami alapjaiban reformálta meg a közoktatást. Aztán jön egy garnitúra, aki egy egészségtelen és álszent ideológiát erőszakol rá a magyar oktatásügyre. Minden előzetes egyeztetés, párbeszéd nélkül.
Minimálisan 50 évre veti vissza.
Legszomorúbb az, hogy még jó sokáig érezni fogjuk a hatását.
@elmeherceg:

Megint igazolódott, hogy a hozzáértőket kell fontos állami poziciókba ültetni.:(
@KÁTÉó53éúétr6:

Imola egy nagyon jó kísérlet. Tegnapelőtt kezdett kiesni a szerepéből.
De úgy látom, mára összekapta magát.

Hát köszi! Ahogy Minarik Ede mondta: Kell egy csapat!
A srácokat nagyon szeretem. Velük el tudom magam engedni. Jól esett egy kis őrültködés a sok politika után. :)
@Imola Helyesi:

Ezen még dolgozz, szivi! Túlságosan izzadtságszagú. :)))))
@jöttem: felesleges, úgy sem akarja vagy tudja megérteni miről is beszélsz, neki küldetése van, tudás és tapasztalat nélkül, pont mint a narancsmaffia fejének
@jaegtoer: iróniám pont ezért szólt "az ember nemessége cselekedeteiben nyilvánul meg".A nemzetsorsfordító időkben pont azért nem voltak elegen s elég erőben,mert a "kutyabőr" fontosabb volt, mint a "makrapipák" maguk mellé emelése. Elismerem, ebben azért volt kivétel, de igen kevés
@jöttem: régtől mondom, hogy imolka csak egy bábocska uncsi lejáratódott karakterrel és klisékkel, néha átsejlik a valódi éne, igaz az sem valami szép :D
a narancsmaffia szintje:

11:46
Öregedő primadonnához hasonlította Goodfriendet a CÖF

A CÖF elnöke Gáz van! címmel értekezett az amerikai-magyar és az amerikai-európai kapcsolatokról. Csizmadia László reméli, hogy az új USA-nagykövet majd helyreteszi Goodfriendet és hogy nem fog kijárni kormányellenes tüntetésekre.

hvg.hu/velemeny/20141213_Oregedo_primadonnahoz_hasonlitotta_Goodfr

--

11:42
Transzparenst feszítettek ki a tüntetők, fél Budapestről látni - fotók

A Szent Gellért szobornál, az Erzsébet híd budai hídfőjénél kifeszített transzparenssel toboroznának résztvevőket a hétfői, Kossuth térre szervezett nyugdíjpénztárakkal kapcsolatos tüntetésre.

hvg.hu/itthon/20141213_Transzparenst_feszitettek_ki_a_tuntetok_f
@látjátok feleim szümtükkel:

nem azért :)

hanem mert általánosságokat kell beleírni.
@Imola Helyesi:

"Ühüm, akkor mért is foglalkozol velem? Már a neved is, amit magadra aggattál, egy karakter rólad, ne szerénykedj."
@jöttem:

Vekerdi és Ranschburg kapcsán egyetértünk. A gyerekeim is mind Waldorba jártak (a legkisebb nyolcadikos).

Csak ugye van disszonancia, amikor Vekerdy beszél a mindennapos testnevelés vagy a drámapedagógia fontosságáról, de amikor ez bekerül a tanrendbe, kígyót békát kiabál. Ez nem kisebbíti Vekerdy érdemeit, én nem várom el, hogy tökéletes legyen, mert senki nem az :) épp csak nem gondolom, hogy isteníteni kellene. Merthogy nem az.

De ez egy Vida Ildikó poszt, nem is tudom, hogy került ide VT, csak ha már, akkor reagáltam :)
@Imola Helyesi:
Ha nem vettél be hashajtót, most akkor is biztosan összeszartad magad a röhögéstől.
Ekkora hazugságot te is csak viccből mersz.
Önálló?
Te?
Nem is tőled kérdem, van valaki a családban aki egyetlen önálló mondatodra emlékszik?
Azon kívül, hogy OÁÁÁÁÁÁÁÁÁ?
L. Simon László cége 63 milliós állami támogatást kapott az utóbbi négy évben
lsimon

A Simon és Simon Kft. nagyrészt L. Simon László miniszterelnökségi államtitkár földjeire kapta a négy év alatt összesen összesen 63 millió forintos támogatást. A cég 2009-ben még csak 2,8 millió forintot kapott, két évvel később viszont már 21 milliót. Az államtitkár reagált, szerinte semmi összefüggés nincs a kormányváltás és az általa bezsebelt támogatások megsokszorozódása között.

444.hu/2014/12/13/l-simon-laszlo-cege-63-millios-allami-tamogatast-kapott-az-utobbi-negy-evben/
@Imola Helyesi: "Hosaka, én az igazságot és nem a pártokat védem"

Nem feltételeztem kevesebbet.

Pártszékház lángokban állás: nem a piromán "forradalmárról" beszéltem, bár láttak már olyasmit is. Hanem a különféle színű dossziékat érő "baesetről", ami általában a bírósági bizonyítási eljárások előtt ill. helyett szokott "váratlanul" bekövetkezni, lehetőleg a teljes könyvelési archívumot is érintve. Pártfüggetlen "természeti jelenség".

Pártok védelme sem adna okot aggályra, de még Teréz anya is azon agyalt állandóan, létezhet-e egyáltalán ilyen geciláda Isten (csak árnyaltabban agyalt, de eredményre akkor is nehezen jutott, ha egyáltalán jutott). A vakhit a humorforrás. Volt olyan NSDAP párttag, akit Hitler is kettéröhögött.
.
Tóbiás: az MSZP győzelemre és nem háborúra készül.

Logikus.
Aki a lábmosási versenyben ötből háromszor nyer, azé a parlamenti kétharmad.
@dr. jenőke (jenőke):
Az idióta cocikon mindig elhülök, hogy ezek kollektíve ilyen ökrök, vagy egyénileg is tök hülyék és együtt csak összeadódnak?
Ezek a pöcsök még mindig nem értik...

Ahogy ostobenkó Lacika is totál nyomi:

"Kövér László házelnök levelet írt Joe Biden amerikai alelnöknek, a szenátus elnökének, amelyben John McCain republikánus szenátor Orbán Viktort kritizáló beszéde ellen tiltakozott."

Ott azért méltó helyére iktatják a levelét.
McCain januártól a Védelmi Bizottság elnöki posztját fogja az USA-ban betölteni. DagiLacika meg innen feszegeti a pofonosládát. Ez tényleg nem beszámítható! Nulla a realitásérzéke. Persze egy hitvallásnak Piktor seggén megfelel, de amúgy nagyon égő ennyire ostobának lenni.
Ja, arról a pénzről is nagyon hallgatnak, amit a McCain alapítványnak fizetettek tavaly Nulladik Piktorék. Végül is apró volt, 125.000,-$.
SZERINTEM MEGÉRTE! :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: áááá, nem is:

12:17
Átveszi a sporthíreket is a hírhamisító Papp Dániel a közmédiánál

December 15-től a sporthírek összeállítása is a Papp Dániel vezette hírfőszerkesztőség felügyelete alá kerül a közmédiánál - derült ki egy kiszivárgott belső üzenetből.

hvg.hu/itthon/20141213_Atveszi_a_sporthireket_is_a_hirhamisito_P
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: erős a mezőny nahhh, hülye hülyébb fideszes :D

Orbán: Teljesíthető a tíz év alatt egymillió új munkahely program

Gazdasági növekedésünk az egyik legerőteljesebb Európában.

www.origo.hu/gazdasag/20141213-orban-teljesitheto-a-tiz-ev-alatt-egymillio-uj-munkahely-program.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-top&utm_campaign=sec
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Így simán veri majd a FelcsútiBazdelőre a MU-t, 5:1-re! :)
Az Országgyűlés elnöke, Kövér László levelében határozottan visszautasította a John McCain szenátor által mondottakat.
Azt írta: John McCain minden valóságalapot nélkülöző szavaival megsérti Magyarország szuverenitását, lebecsüli Magyarország választópolgárait, és figyelmen kívül hagyja az emberi méltóság tiszteletének kötelezettségét, mely tisztelet a magyar miniszterelnököt is megilleti.

Írhatja az új levelet.

Nem sok van hátra már az Orbán-rezsimből – fejtegeti egy román politológus. Valentin Naumescu szerint, bár egészen más időszakokban, más gazdasági helyzetben voltak hatalmon, a magyar miniszterelnök és Nicolae Ceausescu, Románia egykori tébolyodott diktátorának személyisége sok mindenben hasonlít.

Ha így megy tovább, sablonra lesz szüksége, és elég lesz a címzettek nevének cserélgetése.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

apró volt, 125.000,-$.

Igaz, igaz... Csak két kis koszos autó ára a cébéa előtt.
@dr. jenőke (jenőke):
Laci bubus azt a kis apróságot negligálja a valóságból, hogy nem Magyarországot támadják kintről, hanem annak bolsevik qrmányát, gumicsimmás törpéjével. Szar lehet a realitásokon kívül élni..
@Mészáros Laci: "De ez egy Vida Ildikó poszt, nem is tudom, hogy került ide VT, csak ha már, akkor reagáltam :)"

:) Ez a csapongó fantázia és a ridegtartás hátránya. Minden magyar nyelvű blog összes kommentjét változtatás nélkül automatikusan az alaptörvény részének kell tekinteni. Sokat nem rontana azon és így nem zárnánk annak az esélyét sem, hogy valami épkézláb is belekerül.
Mráz Ágoston Sámuel szerint: Amikor három év múlva ismét kampány lesz, a választók jó eséllyel visszanyerhetőek lesznek, ha az lesz a tét, hogy Orbán Viktor vagy Gyurcsány Ferenc, esetleg utóbbi valamelyik alteregója kormányozza majd az országot.

Mostmár én is azt mondom, csak azért is Gyurcsány.
Ha csupán ettől megüti a guta, az sem baj, ha mégse ő lesz.
@hosaka:
Ha úgy jön ki főz a team, a csajokat is megbámuljuk, az Imolka féle hülyéket is felkaroljuk, gyámolítjuk, szóval ha nem propagandaműsort akar valaki itt tartani, majd minden belefér. Este sörözünk is...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Szar lehet a realitásokon kívül élni.."

Dehogy az! Amióta odaköltöztem, 47 ezerből az egész rokonságnak meg tudtam venni az összes karácsonyi ajándékot és még mindig maradt 46 768.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Az önértékelés teljes hiánya. Nem is a levelezés miatt, azt egy bükkfa is tud.
Amit előad, mint házmester, éppen a magyarokat járatja le, hogy képesek voltak ilyeneket megválasztani.
@dr. jenőke (jenőke):
Mráznak is csak a megélhetése múlik rajta. Mert nem párt alapon éhendöglene...