Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.12.12. 08:51 Fabius

Vida Ildikó a ner szomorú bohóca

Ő már tudja, hogy ennek a karriernek itt vége van. A túlélés esélye nélkül mégis kénytelen végigjátszani amit kiróttak rá, mert a ner nem ereszt, nem hagy megpattanni egy ócska lemondással. A hazugságcunami csak hömpölyög megállíthatatlanul, Vida meg bohócjelmezben szörfözik a tetején mindaddig, míg a parthoz nem keni a hullámverés. 

Szinte már sajnálom.

Ha volt is benne remény, hogy a kitiltási botrány éppen úgy túlélhető, ahogy túlélhető volt a Horváth féle NAV elleni kirohanás, leszámolt vele régen. Most ott tart, hogy ha nem jelenti fel Goodfriendet és csinál korszakos hülyét magából akkor Orbán nyilvánosan fogja kirúgni, ha meg tényleg meg akarná tudni miért van kitiltva, és ehhez nem a népszínházat csinálná hanem vízumot kérne ahogy azt megmondták ezerszer, akkor az lenne a veszte.

Számára jó választás már nincs. 

Ezért beleállt abba, amit parancsolt a Don, feljelentette Goodfriendet. Jól tette. Amerika egy jót röhögött, a Fidesz népszerűsége gyorsabban zuhan a kuka alja felé, mint eddig. A zemberek meg lassan pontosan tudják, ezek a semmire nem jó lépések maximum az időhúzásra elegendőek, arra is csak korlátozott mértékben. Mert az is kiderül belőlük, a kormány sáros és esze ágában nincs tényleg kideríteni, vajh miért mondják a kurva amcsik ennyire magabiztosan azt, amit. Polt az érdemi válaszokat is adó jogsegély helyett informális tájékoztatást kért, ha egyáltalán, ugye, mert a levélnek "el teccett kallódni" annyira, hogy a köztévé kezdte keresni villámeljárásban. Pintér beszólogatott és karaktergyilkosságról prédikált, de belügyminisztériumi szinten sem igyekeztek előrébb lépni egy tyúklépésnyit se. 

Mert ahhoz olyan bonyolult dolog kéne, mint egy beutazási kérelem Amerikába Vida Ildikónak. 

Sebaj, a zemberek fejében ez úgy zajlik le, hogy találgatnak: Vajon mit titkoltok ennyire magatokról? Azt ők sem hiszik, az ügy mindössze annyi, Vida Ildikót egyszer valahogy korrumpálta valaki, és ti nem akarjátok, hogy ez kiderüljön. Biztosra veszik, ha Vida tett is valamit - a szemet hunyás is tett - azt ebben az országban utasításra tette. Ja, van hátulütője is a centrális erőtérnek, ez például az egyik. A ködösítéssel, habveréssel meg igazolva látják az elméletüket, és ugye azt már tudják, a komplett felsővezetésetek hazudott a kitiltásról vargamiskával az élen. 

1092 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr846976829

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Felelősek a Majdan ostoba tüntetői százezrek haláláért és milliók gyászáért? 2014.12.13. 00:32:04

250 ezer főre növelik az aktív állomány létszámát, és ugyanennyi sírhely megásására alkalmas új katonai temetőt nyitnak Ukrajnában. Minden ukrán katonának megássák a sírját? Bizarr. Jelenleg az ukrán haderő aktív állományának a létszáma 150 ezer fő kö...

Trackback: Mi lenne, ha mi is kínvallatással szednénk ki Goodfriendből a bizonyítékokat? 2014.12.13. 00:28:53

Az USA vezető politikusai szerint a kínvallatás egy legális módszer, jogilag sem támadható. A CIA vallatási technikái teljesen legálisak, a szenátus világszerte nagy vihart kavart jelentése meg úgyse nem nyújt az amerikai állampolgároknak semmilyen újd...

Trackback: Csaba már itt, de Erzsébet még sehol... 2014.12.12. 09:43:00

December 4-én volt ebben a ciklusban a második képviselő testületi ülés, legalább annyira érdekes volt a megtárgyalt napirend, mint azok a pontok, amelyeket végül is nem tárgyaltunk az előzetesen meghirdetettekhez képest. A képviselő testületi ülésre m...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Boli – Ch.T. is, meg hát!

Jobban tenné,ha átlépne valami élhetőbb ellenzéki tömörülésbe,esetleg az 'ántikrisztusszemkilövető pártjába:) és hagyná továbbsűllyedni a hajót!
@gazoló: én mindenkivel tiszteletteljes vagyok:-)... tétényi lehet szimpatikus, ám egyrészt semmit nem tudok róla/ideológiai felfogásáról azon kívül, hogy "abcúg meggyes!"; kvalitásai lehetnek kíválóak, ám azok közül csak egyet látok bizonyìtottnak: nem mondott le és ezzel többet ártott esztergomnak, mint elődje...

(az ellenszelet, forráshiányt, stb-t orbán hívei is fel tudják hozni mentségül:-)...)
@Orica Középföldi: Szerintem is nagyon sok tehetséges és tisztességes ember van akik átvehetnék egyik napról a másikra a kormány szerepét,csak az nem világos,hogy ki mondaná azt,hogy mától ti vagytok a kormány, orbán és mindenki mehet haza.Akkor még mindig ott van Polt Hagyó stb
@Gábris szomszéd:
Látom, gyengébb képességeid nem tették eddig lehetővé, hogy megértsd, Fab MODERÁTORNAK kért fel.

A házmestertempó az nálatok dívik, a pártodban.
Ne keverjük a szezont a fazonnal.
Egy rendes nyilas felvállalja a nézeteit legalább és nem hazudozik össze-vissza.
Utána bármikor lehet rendes Moszkvából irányított kommunista elvtárs, van ahol ez régi családi hagyomány... gondolom hallottál ilyenről...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Most nem a linkekről beszélgettünk, hanem arról, hogy milyen nyugisan tolod a kettős mércét. :)
@Gábris szomszéd:
.
Kettős mérce?
Csakhogy a az elkövetőt nem mentesíti másnak a hibája.
A kettős mércére hivatkozás az úgynevezett jobboldal propagandisztikus hivatkozási alapja.
Jól hangzik, de csak eltereli a figyelmet az elkövetőről.
Saját felróható magatartására előnyök szerzése végett senki nem hivatkozhat.
Például úgy. hogy annak a baromnak miért szabad azt, amit nekem nem?
.
@Gábris szomszéd:
Nem aranyom, TE szeretnél másról beszélni!
Óriási zavar lehet az erőben, ha nem érted.
Amennyibe nem tudsz, nem akarsz egy közösségbe beilleszkedni, átvenni az ottani szabályrendszert, akkor figyelmeztetnek, hogy pl. nem szarunk az asztalra és nem sértődünk meg azon, ha ezt még szóvá is teszik.
Nálunk egyszerűbben megy, mert megkérünk, ne rondíts ide, nem tedd azt meg, amiről tudod te is, hogy nem szabad megtenned.
Amennyiben ezek után is játszod pitiáner játékodat, kiteszünk a kocsmából.
Amennyiben ezek után elkezded dobálni kívülről az ablakot (pl. valami szarházi elkezd másik blogon is hazudozni és üzengetni), kimegyünk és pofánvágjuk.
Ilyen egyszerű ez... Kapischi? Oszt akkor még úriember is voltam, mert meg sem rugdostalak.
@jöttem:Emlékszel meséltem a tesómról.Tegnap mondta, hogy a néni akire felügyel elesett, eltörte a kezét.
Karácsony hogy jön ki neked ? Haza tudsz menni ??
@gazoló:

"A befogadó közeg nem egyenlő a manipulált tömeggel!"

Sajnos az.
Lehet, hogy nem fogalmaztam világosan.Ugyanaz a tömeg szavazott Horn Gyulának 50-valahány %-ot, aki OV-nak. Hatalomba emelte, befogadta,majd ez a tömeg értékelte le a kvalitásukat.

A tömeg olyan, amilyen. Szerinted az a manipulált, aki OV-ban pótolhatatlan, megismételhetetlen államférfit lát. Ő meg téged lát manipuláltnak, hogy ezt nem ismered fel/el.

Mondhatnám, ez a Gauss-görbe létező, de elhanyagolható két széle. A lényeg a harang alatt van.

Azzal kell főzni ami van. Egyelőre kőlevesnek tűnik.
@avanivi: nem Hagyóra gondoltam hanem a Szájer feleségére, de most már neki sem fogom megtanulni a nevét.
@Orica Középföldi:
.
Ez egy idézet, de látszik is mert jelöltem:

„Minden propagandának népsze¬rűnek (volkstümlich, népies) kell lennie, és szellemi színvonalát a legkorlátoltabbak felvevő¬képességéhez kell igazítania azok közül, akikhez fordul. Ezért szellemi szintjét annál mélyebbre kell helyeznie, minél nagyobb a megragadni kívánt emberek köre... Tévedés az, ha a propagandában például a tudományos oktatás sokoldalúságára törekednek. A nagy tömeg befogadóképessége nagyon korlátozott, az értelem csekély, annál nagyobb viszont a feledé¬kenység. Ezekből a tényekből kell kiindulnia minden hatékony propagandának, és csak kevés pontra kell szorítkoznia, s ezeket jelszószerűen ismételgetnie mindaddig, amíg az utolsó ember is biztosan azt fogja érteni a szavakon, amit akartunk. Mihelyt feláldozzuk ezt az alapelvet és sokoldalúvá válunk, azonnal szertefoszlik a hatás, mivel a tömeg nem képes a nyújtott anyagot sem megemészteni, sem megjegyezni. Ezzel legyengítjük, és végül meg¬semmisítjük a munka eredményét...”
.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Vekerdi példájánál maradva, a maszop is sokszorosan kontraszelektált. Én már semmi lehetőséget nem látok a megmaradtakban, bármennyire ellentmondani látszik ennek Botka vagy Tóth Jóska karrierje. Mögöttük van cca. 20 éves kemény munka.

Olvastam Tóbiás ütemezését. mellyel "nem háborúra, hanem győzelemre készül". Azt hiszem, ez a háborúhoz is kevés lesz.
@Orica Középföldi:
A realitásérzékük szerintem úgy a nullához konvergál.
Kb. 15 évvel vannal elmaradva, marketing és kapcsolat építési technikákban. Mondanivalóban meg katasztrófa az egész. Ideológiailag meg totál...
@dr. jenőke (jenőke):

:)))))))

Erről eszembe jutott Bayer József kéziratos egyetemi jegyzete, a huszadik századi politikai gondolkodásról. Újra kéne olvasnom.

Mennem kell, majd reggel megnézem a verset:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Szerintem megint kevered a szezont a fazonnal, miközben még saját "erőidet" is jócskán túlméretezed. Stílusod pedig ismét pont olyan mint akiket kibaszni szoktál, leszámítva persze engem. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "átvenni az ottani szabályrendszert.."

Szólok majd amikor mások sem veszik át csak, hogy tudd mi is itt az admin dolga. :)
@Orica Középföldi:
.
Nem tudom hogyan fordulhatott elő, de éppen abból származik az idézet.

-:::)))))))
@Gábris szomszéd: angyal, mi a faszt erőlköcc?
mindenki vágja amit boli mond, csak te teszed itt a hülyét.
mennyé inkább el mégegyszer a templomba, hátha segít:))
@Gábris szomszéd: Nem bonyolult ez, csak nem akarod? megérteni. Mi Fabius mottója?

"Akkor te politikai árva vagy, itt a helyed."

Te nem vagy árva. Jobbklikk szimpátiád naponta szóvá teszed.

A legtöbben, akik ide járunk valahogy úgy vagyunk vele, nagyon elegünk van a pártokból. Ugyanis mára a hazai magyar társadalom messze nagyobbik hányadának elege van ezekből a többpárti eftársakból, nertársakból, valójában kollaboráns júdásokból. Igyekeztem nagyon finoman fogalmazni. Az már csak hab a tortán, a hajdani emeszempé és bájos elődei (bábok, az igazi hatalom a szintén kollaboráns titkosszolgálatok kezében volt és sajnos van a mai napig, amire legszebb példa hogy a nomenklatőra a csemetéit ebbe az irányba terelte, lásd Apró klán) még hivatkozhattak arra, hogy szojvet megszállás volt.

Ti meg egy állítólag szabad országban önként és dalolva fényezitek a posztszojvet oligarchák rendszerét. :-(
@rdos: "nomenklatőra" = "nomenklatúra" Bocsi.
@avanivi:

Hát az elég kellemetlen. A néni is elesett nemrég. Kétszer egymás után. De szerencsénk volt. Csak zúzódásai lettek. Csontja nem törött. Azóta csak rollátorral jár.
Eddig úgy néz ki, hogy 23-án megyek haza. De az utolsó pillanatban mindig közbejöhet valami. Ha felkérnek helyettesíteni, maradok. Sok köztünk a kisgyermekes anyuka. Nekik fontosabb otthon lenni karácsonykor.
Tavaly végigdolgoztam az ünnepeket. A karácsony is olyan nap, mint a többi.
@jöttem: hát igen,csak ki kell várni hogy elmúljon,oszt kész.
@Gábris szomszéd:
Szólok majd, ha szükségem lesz a segítségedre, az útmutatásodra.
Addig viszont ... :))
@jöttem: szija bébi. kiheverted már a tegnapi sírt?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nem mondod, hogy megint kiraktad, eszt a barmot!?
@taga20:
Én? Még nem tudok róla... csak a kezem a mauson... :)
Amint ad rá indokot, örömmel!
@taga20:
te aztán nem cicózol! :))
melyik részét, taga? amit ő mondott, vagy amit én? egyiket sem könnyű. mindkettőnek van igazságtartalma.
épp folyik a feldolgozás.
futtatom át a rendszeremen.
@taga20:
Nekik sem egyszerű, hisz amikor az oroszok így állnak, kevesebb "támogatás" fog jönni:

www.origo.hu/gazdasag/20141214-tovabb-apad-az-orosz-arany-es-devizatartalek.html
@jöttem: @taga20:
Mi volt ez? Lemaradtam, "zülleni" voltam. :)
A taga kedvéért csak megszámoltam, hogy 10 asszisztens csajszi közt ültem, majd mentünk még inni... :D
Dögösek voltak a csajok, taga sápadna a zirigységtől!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Semmi. Felejtsük el.
Aszta! 10?
Gondolom, mindegyik elalélt a sármodtól. :)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te, fogd be, me szétütlek!
a részletek sem érdekelnek, te strici,te!:))))))))))))))))
ja, semmi nem vot, csak jöttem rágyütt, hogy én vagyok az igazi férfi, csak foglalt, ezé szokott veled kacérkodni:)
@jöttem: képzelem, szegényeket mekkora sokk érte, amikor megjelent az evezőjével
@jöttem: természetesen amit ő mondott. nem láttalak még úgy rövid itteni életed alatt, hogy valaki beküldjön egy gyomrost:)
(ebolát haggyuk, me az minden csak nem valami.)
érdekes volt olvasni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Bocsesz és tudod milyen hosszú padon ültetek?

www.napiszar.hu/Thumbnails/21806.w-800.h0.q100.jpg

Viccet félretéve, a varanus.blog.hu-n nyitáskor nem látszik a frissebb komment, csak az oldalsó sorban.
@Penivaldes:

ne hülyéskedj! ma vasárnap van.de holnaptól mindegyik belép egy evezősklubba. minimálisan beszerez egy gumicsónakot.
hogy a következő találkozáskor legyen miről beszélgetni.
@Penivaldes:
Szó se róla, igen... Ügyi vagyok??? :)
@jöttem: tőlem aztán...azt csinálnak amit akarnak.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ja, de még gyakoroljál, meg tanuld meg a szorzótáblát, osztán jöhetsz vissza a mosodába..)
@rdos: "frissebb komment," helyett "frissebb blogbejegyzés"-t akartam írni, de már látszik. Jelentem a hiba megszűnt chrome alatt.
@jöttem: @taga20:
Zakóban voltam... ;)
Tündériek a csajok, csak ökörködtünk. Fiatalok, gyönyörűek, aranyosak.
A miniszoknyájuk és bombázó lábaik láttán azért többi férfitársam is ájuldozott! :D
@rdos:
Flash frissítési hiba lehet. Új verzió jött tegnap ki.
A chrome alatt ez nem jelentkezik, a rendszere miatt.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: de te bírtad a megpróbáltatásokat..te hős.)
és alul semmi nem volt rajtad? nem fáztál?
@taga20:

mert onnan jött, ahonnan nem vártam.
ilyen szempontól elvette a szüzességem.
mikor meghalt az első páciensem, a kolléganőim azt mondták: most lettél igazi ápoló. átestél a tűzkeresztségen.
valami ilyesmi történt tegnap.
@rdos:

"Bocsesz és tudod milyen hosszú padon ültetek?"

20 láb, tíz hüvely!
@tristen2005: @Boli – Ch.T. is, meg hát!: A francba. Ezt benéztem. :-) hüvely=/=hüvelyk. :-)

Mert hogy én meg azt számolgattam, hogy télleg olyan 2,5 m lehet a pad, az peniglen harminc centis lábbal és 2,5 cm-es hüvelykkel kereken 2,5 m. :-)
@Penivaldes:
nem olvastad tegnap? farmer, fehér ing, zakó.
pótoldbe!:))
@Penivaldes:

arról nem számolt be.
biztosan volt cipője. nem vezekelni ment.
@jöttem:
A fehér ing helyett találtam jobbat. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

zöldet. mégis megfogadtad a tanácsom. szemszínhez öltözködtél :))
@jöttem: vágom, ezé írtam aszt amit. de nem kell mindent szívre venni, inkább baromkodjunk. én má felporszívóztam a lakást:)
@Penivaldes:
ma vetkőztetős hangulatban vagy?
hol a nadrágját veszed le, hol a cipőjét. most az ingét.
@Penivaldes: Emlékezetből volt. Pédia szerint "1 láb = 16 ujj ~ 18,9-33,6 cm; a gyakorlatban általában 31,6 cm. 1 láb = 12 hüvelyk."

Más és Off. Leendő szülőknek, gyerekekkel foglalkozóknak ajánlom Feldmár Andrást a Hetek-ben.

Szégyen: az életre szóló hipnózis
www.hetek.hu/hatter/201412/szegyen_az_eletre_szolo_hipnozis
@taga20:

Egyetértek. Nekem eddig nem volt valami jó napom. Későn keltem. Minden vasárnap zuhanyoztatom a nénit, hajat mosok.
Nem egyszerű, utál mosakodni.
Ma öt percen át sivított a fürdőszoba ajtajában, az ajtóba kapaszkodva. Az istennek sem akart beljebb jönni. Mint valami kisgyerek.
Ilyenkor csak duruzsolással érek célt nála. Most is addig könyörögtem , míg végül hajlandó volt beülni a zuhany alatti székbe.
@jöttem: hülye egy hivatásod van.
más, én eszt hallgatom épen:)
www.youtube.com/watch?v=JcPm5Rn36Kw&list=RDJcPm5Rn36Kw
@taga20:

minden szakmának megvan a sötét oldala.
az enyémnek ez.
el kell kezdenem újra jógázni. azzal gyorsabban regenerálódom. kimossa az agyamat is.
@jöttem: hagyd a jógát a hülyéknek! keress egy bikát aki csapágyasra, persze eszt má tudod:)
na egy jó kis ..., na az mossa igazán ki:)))
@taga20:
drága tagám! az otthon műxik. itt nem. max, felfújható.
adhatnál tanácsot, neked ebben van tapasztalatod. :))
@jöttem: meghagyom neked, meg egyébként is elítélem a testiség minden megnyilatkozását, és inkább én is keresztbefekszem az úton mint semjén.
@Penivaldes:

én csípem a bolit ruhában is.:))
ez a testiség elleni idegenkedés csak addig fog tartani, míg az adonisz úgy istenesen meg nem csókol. úton-útfélen.
@Penivaldes:
hát akiről meséltél. az egyik herceged. aki szép, mint adonisz.
@jöttem: ja, meg a leszállópályát össze nem nyálazza. ez a testiség elég nedves dolog:)))
@jöttem: ja, az más. már azt hittem, hogy vmi politikus, aztán beijedtem.
@taga20:
Penikével foglalkoznunk kell kicsit, mert mindenféle zavaros eszméket vall. Pl. utálja a testiséget. :))
@jöttem: elég öreg az a krapek akiről a szócikk szól:)
@Penivaldes:
az öreg krapek az Zeusz. bár ő sem volt kismiska. röptében a hattyút is.
szóval ne becsüld le az idősebbeket! :))
@jöttem: tudom, egyszer bepróbálkozott nálam egy ilyen mert tetszett a hamvas bőröm, meg a lágy hajam, meg a szemem neki, de közöltem vele, hogy öreg, és erre felfújta magát.
@Penivaldes:

az a mocskos vénember kategória.
@jöttem:
A tegnapi 20.13 h-kor hozzám írt kommentedre reagálnék, bocs, hogy ilyen későn, de a kézi meccs elvette az eszemet. Győztünk!
"A hatalom gyakorlásának és az ország irányításának számtalan módja van."
E két módot nem lehet összemosni.
Lehet hatalmi pozicióból irányítani, azonban ez kizárja a demokráciát, kvázi a népakaratot.
A parlamenti demokrácia, mint irányítási forma testesíti meg a nép beleszólását az ország vezetésében, napjainkban ez a forma a legmegfelelőbb.
Nálunk pontosan ilyen választás előtt állunk. A tüntetések ennek jegyében zajlanak, a kérdés az, hogy a nép képviseletét mely szervezetekre bízzuk.
Abban megegyezhetünk - ahogy te is mondod - hogy a régi arcok újbóli felbukkanása eltántorítja az embereket attól, hogy a változtatás igényét kierőszakolják.
Pártállástól függetlenül mondom, hogy erre egy alakulatot tudok elképzelni nálunk jelenleg. Az Együtt-et, aki szakmai és a politikai koncepciójának szintetizálásával felkészült erre a feladatra.
Ugyan erre semmi esély nem mutatkozik, ezért abban reménykedhetünk, hogy a civil szervezetekből áll össze a csapat.
Lehet, hogy sikeres lesz, csak még nem ismerjük sem őket, sem a felkészültségüket.
@Mariann19:

Tudom milyen fáradtra drukkolja magát az ember egy szoros meccs közben.
Köszi Marianna, hogy terelgetsz itt ezen a számomra ingoványos terepen. Időnként pontatlanul használok egyes kifejezéseket.
Én úgy gondolom, hogy most jön létre azaz összefogás, amit a jelenlegi ellenzéki pártok tavasszal képtelenek voltak megvalósítani.
Egy dinamikus időszak előtt állunk. Forró tavaszunk lesz.
Még mindig azt mondom, nemsokára megismerjük a csoportokat, az arcaikat és a programjaikat.
Lehet, hogy túl optimistának tűnök. De néztem a tüntetést. Mi más lehetnék?
@Mariann19: szia!

ez sem semmi! fekete, fehéren itt van hogyan üzletel az emberek pénzével a MNB...

"Ahogy azt a jegybank az mfor.hu megkeresésre november közepén elárulta, 100 milliárd forintot meghaladó nyereséget realizált a 8,887 milliárd euró értékesítésével. "

mfor.hu/cikkek/_Meg_sohasem_ult_ennyi_sajat_token_az_MNB.html
@Gábris szomszéd:

"_Na pld. ezért a kommentedért téged is ugyanúgy ki kéne baszni de minimum figyelmeztetni, de ez is azt mutatja, hogy nincs itt pártatlan és mindenkire ugyanúgy vonatkozó házmesterség. _"

No, tedd tisztába a dolgokat.

Ezt írtad te- tagának:

"_"_@taga20: Ne engem kérdezz, hanem Bolit, akié a blog lett. :) _"_"

Erre válaszoltam ezt:

"_Visszatérve is képmutató, álszent, hazug gané maradtál, minthogy mindig is az voltál, a kidobásért megdolgoztál... te! bazmeg, és ne kenegesd a saját szarodat Bolira, te féreg. _"

Az, hogy féregnek tituláltalak, valóban személyeskedő, felesleges, kontra produktív és különösen sértő.
Ezért elnézést kérek - a férgektől.

Abban, -amit neked, mint Gábrisnak mondhatok- szóval abban arra szorítkoznék, Boldog Karácsonyt!
@jöttem:
Igen.
A civil szervezetek és a szakszervezetek ezen a héten egyeztettek a tüntetések szervezése ügyében, és pár nap alatt egyetértésben foglalták össze eredeti terveiket.
Az ellenzéknek az összefogást hónapok alatt sem sikerült lerendezni.
Néztem a mai tüntetést, és már látszott a közös koncepció a felszólalók beszédének tartalmában.
Ennek köszönhetően érezhetően hatottak a tüntetők érzelmeire, amely már egy egyre tüzesebb hangulatot jelentett. Ez tetszik nekem, erre vannak a tüntetések.
Én is optimista vagyok, nem lehet mellőzni, nem figyelembe venni az ellenállást.
Nagyon kedvesen reagáltál e válaszodban, ezt mindíg nagyra értékelem.
@guma:
Szia!
Ez a mi jegybankunk úgy viselkedik, mint állam az államban.
A nála keletkezett nyereséget is úgy kezeli, mint a bank kizárólagos hozamát.
Holott az MNB pénze az emberek pénze. Az MNB
állami megbízásból kezeli az ország pénzeit, mégis úgy él a működése a köztudatban, mint egy önálló vállalkozás.
Az a baj, hogy úgy is költi.
@dr. jenőke (jenőke):

"_Valahogy van benne igazság, de összességében nincs._"

Úgy vélem, -itt most nem részletezett okok miatt- átfogóbb képet láthatsz az egészről, mint én, aki csak néhány részletről láthatok teljes -vagy legalábbis annak tűnő- képet.
Ez alapján én azt látom, számos, de alapvetően kisebbségben levő kivételes vállalkozótól eltekintve, hogy a gazdasági és politikai hatalom birtokosa továbbra is az mszmp/mszp tagjainak illetve családjainál van.
@Mariann19:
Mariann! Én valóban értékelem, ha valaki helyreigazít. Így tanulok.
Kérlek, máskor is tedd meg! :)
@Orica Középföldi:

"_Ez a teljesen értelmetlen vita már lezajlott egyszer. Nem kéne kinyitni. Az idő megválaszolta és okafogyottá tette a kérdést. _"

Úgy van.
Annál is inkább, mert a változások új 'dimenziókat' (is) nyithatnak. Az pedig egy másik helyzet lesz.
@jöttem:

Ezért nem kell(ene) mellre szívni, ha valaki 'beszól', ami esetleg éppen rossz hangulatban ér:) Elvégre a fejeddel gondolkozol:)
@jaegtoer:

Így jártam, jég. Odaszívtam.
Visszafelé én is okos vagyok.
Most már nem tenném.:)
@jöttem:

Ne is törődj vele! Utólag én piszok okos tudok lenni!:D Sőt kifejezetten inkább piszok, mint okos:D
Lehet hogy apróság, vagy nem fontos. A NAV elnökét formailag nem a Varga Mihályon keresztül kellett volna megkeresni moszkoVityának a "kérésével"? Rég voltam hivatalnok, akkor sem sokat de nekem rémlik valami szolgálati út vagy mi a szösz.
@rdos:
" nekem rémlik valami szolgálati út vagy mi a szösz. "

Ugyan már, az csak ostoba, ortodox, komenista csökevény. Essetunni...?
süti beállítások módosítása