Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/fn/gazdasag/2024/04/19/nagy-marton-posta-bezaras-leepites-beszamolo/ "2023-ban 246 milliárd... (2024.04.19. 12:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.11.12. 09:59 Fabius

Kedves barátom, drága Ilham!

Szeretett népeink!

Nagy nap ez a mai, meghatottan állok itt előttetek. A keleti kiskaput kitártuk és örök barátokat találtunk mögötte. Megérte. Vagy legalábbis erősen remélem, hogy meg fogja érni. Nekünk. Meg nektek is. Mert annyi, de annyi bennünk a közös. 

- Ti szeretitek a gázotokat, mi szeretnénk a gázotokat.

- Ti hősként ünneplitek a baltás gyilkost, mi hősként tekintettünk magunkra mikor kiadtuk. 

- Ti szerettek főzni, mi szeretünk szakácskönyvet írni nektek. Vagy veletek. 

- Ti kiröhögtök minket, mi veletek nevetünk magunkon. 

- Ti fölkenitek a halhatatlanság balzsamát Heydar apóra, mi lenyaljuk róla, hogy újra és újra megtehessétek. 

orbán-aliyev1.jpg

Dugjuk hát össze amink van! Már úgy értem a csöveinket, hogy testvériesen megosztozzunk a ti gázotokon, mint jó testvérek szoktak. Igaz, ettől még messze vagyunk, mint magyar popzene az Eurovíziós Dalfesztivál győzelemtől, de addig is szeretettel fogadjuk a nálunk tanulni vágyó azeri diákokat. Közben erősen imádkozunk, nehogy megint átbasszatok, mint a baltás gyilkosért beígért állampapír vásárlással, de remélem ezt most nem mondtam ki hangosan. Az kínos lenne. Mert szeretünk titeket és nagyon jó véleménnyel vagyunk rólatok, amúgy. 

Azerbajdzsán példa minekünk!

Az a vezetés, az a gazdasági növekedés, az a sok bekussoltatott ellenzéki, újságíró és blogger mind csodálatra és irigységre méltó! Ha Ráhel írna egy verset az minálunk még nem lehetne a kötelező tananyag része, úgyhogy van hová fejlődni, van hová követni az iránymutatásotokat! A korrupcióval - a kitiltási botrány is mutatja - már zárkózunk felfele, az autoriter szalonképtelenségünk is alakul, a nőket vargapista már elzavarta a konyhába szülni, és hát lássuk be, a vakkomondorozást ti tanulhatnátok tőlünk. Ej, ha tényleg minden pontja megvalósulna a stratégiai megállapodásnak, még egy megfelelő hosszúságú nadrágra is beruháznánk, hogy külügyminiszterünk ne úgy nézzen ki, mint egy érettségi öltönybe gyömöszölt túlkoros kölyökgólyaszijjártó láb.jpg

Én tudom, hogy mától minden rendben lesz. Tudom, hogy népeink barátsága örök, és tudom, hogy a híd amit építünk országaink között az örökké állni fog! Naná, hisz a LajosGép építi meg és újítja fel, ahányszor csak szükséges. [ Tudom, hogy Tarlóst úgy vágom nyakon, hogy agyvizet fúj majd az orrán keresztül, mert egy ilyen fontos pillanatban is a csajok mellét bámulja ahelyett, hogy az aláírópárja kezét rázogatná a helyzethez illő méltóságteljes, komoly, férfias ábrázattal. Ennek a hülyének nem esett le, hogy a történelmi lehetőség nem az itatóst kezelő kollegina csöcsei közt van, hanem. Na mindegy, nem hagyom, hogy ennyire kizökkentsen és összezavarjon ebben a nagyszerű, megismételhetetlen pillanatban. ] Tudom, hogy a stratégiailag különösen fontos és kiemelt jelentőségű aláírásunk egy szebb jövő, egy boldogabb világ, és az egyszer úgyis, de úgyis összeérő gázcsövek lehetőségét jelenti, amitől olyan kerek lesz minden, mint Kim Kardashian segge!

- Pszt! 

- Mi? Ő azeri nem?

- Örmény!!!

- Bazmeg...bazmeg...

387 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr326889863

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mit kell tenned, hogy kitiltsanak az Egyesült Államokból? 2014.11.12. 18:28:12

Valójában semmit. Elég, ha nem tetszik valamelyik hivatalnoknak a fizimiskád. Ha túl kövér vagy. Ha túl sovány. Ha túl alacsony. Ha túl magas. Ha túl fehér. Ha túl fekete. Ha túl sárga. Az USA szemében a nem amerikai állampolgárságú földlakók nem egye...

Trackback: Mesterházy betojt, hogy őt is kitiltották? 2014.11.12. 18:24:17

Nagyhirtelen fontos lett neki, hogy sebtiben igényeljen egy amerikai vízumot. Most meg mint a véres kardot hurcibálja körbe a médiában. Tegnap este a TV2 híradójában haknizott a beutazási engedély megadását bizonyító sajtpapírral a Simon Gábor korrupc...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sorry, lányom megébredt, megyek vigasztalni.
Lehet, melléalszom.
Ha így lenne, köszönöm az eddigieket!

Szép estét!
@fzs.1933:
Az tuti, h a fénysebesség mindig államdó volt? Mi van, ha az elején nagyobb volt, tehát a vilag kora 14 Mrd év, de területe sokkal több?
@CsekklisztNo.10Reloaded: No akkor. 0 sebesség newton óta nincs. Mihez képest változna a fénysebesség? Volt szó róla, hogy öregedik a fény, attól a vöröseltolódás, de nem jött be.

Az érzékszerveink már nem osztanak vagy szoroznak, mert hegynyi detektorhalmazok néznek helyettünk.

Nem kellenek más természettörvények ám egy nagyon más világhoz, az is elég, ha pl az elektron tömege csak fele akkora, vagy az elemi töltés 23%-kal nagyobb.

De a legtöbb természettörvény bizony mindenféle invariáns, szal nekik tökmindegy hogy milyen világban alkalmazzák őket. De sztem olvassátok el Ledermann-tól Az isteni a-tom című könyvet. Nem kell ezt misztifikálni, de nem blogra való a téma, mert tényleg bonyi, és matek nélkül azt mond az ember, amit csak akar.
Belépés

MenüCímlapCelebTrendLove&Sex

2014. november 12., szerda 15:15

0A fél internet Kim Kardashian hátsóján nevet

Lehet, hogy a híresség ezúttal tényleg túlzásba vitte a fenékmutogatást?

h
i
r
d
e
t
é
s

Ma már írtunk arról, hogy Kanye West hitvese milyen arcpirító fotóval szerepel a Paper magazin címlapján. Mivel a méretes hátsóról készült kép azóta elárasztotta az internetet, érthető, miért nem kellett sokat várni az mémgyárosok reakciójára. Most megmutatjuk nektek a legfrappánsabb képzettársításokat és photoshop-műveket.

Kim Kardashian úgy néz ki a Paper címlapján, mint egy kentaur. Kicsit továbbvittem a gondolatot.

- kelkulus @Twitter

London minisztere nemsokára bemutatja a főváros új biciklitárolóit.

- angrybritain @ Twitter

Itt van egy krupli, amiúgy néz ki, mint Kim Kardashian

- biscuitahoy @ Twitter

Kim Kardashian szó szerint úgy néz ki, mint egy műanyag Barbi, ami egyáltalán nem hasonlít egy valódi nőre. Mérjétek össze a csípőjét a testével.

- sarakhalegh @ Twitter

Az érthetetlen fenékkultusz nem csak a trollkodó netezőknél vágta ki a biztosítékot: több sztár is nemtetszését fejezte ki a fotó kapcsán. A Glee-ből ismert Naya Rivera például a következőt nyilatkozta, mondván, egy anyának nem kellene bevállalnia ilyesmit.

Nem szoktam ilyet, de... Te alakinek az édesanyja vagy.

A 18. szülinapját a napokban ünneplő Lorde már csak egy "anyu" kommentel osztotta meg ma a botrányos címlapfotót.

Tetszik? Oszd meg!

Szólj hozzá te is!Hozzászólások (0)

Nincsenek hozzászólások

Belépés

E-mail

Jelszó

 Vissza a tetejére

Minden jog fenntartva. - Ringier Kiadó Kft.
Normál verzió
@Bicepsz Elek:
Azt szokták mondani, "Nagy kufferba jó pakolni!", csak elfelejtik a folytatást, hogy "Viszont égő vele utazni..." :D
No a végére azért körbeírom, hogy hogyan látom én a dolgot:

A Legnagyobbat folyton szopatták, és ő szintén folyton hasonló kedveskedést várt el alattvalóitól, de egyedül maradt. Szaladt az idő, és mindkét irányból hiányérzete támadt, hát megpróbálta egyedül. Nagyot görbült, nyújtózott gömbölyödve, és egyszer csak eltört a gerince. Ekkor rányitott élő adásban udvari riportere, mire a dicső csak annyit mondhatott lebénult testével, saját farkát nyelvével szájából kitolva:

A liberális kommunisták voltak!
@miva?:
Nem tudok jo valaszt, mert teljesen laikus, amatőr vagyok es meg matekbólmis csak közgazdász.
De ez a lassuló fénysebesség lehetne egy elegáns (persze rossz?) válasz. Van egy könyv, szigorúan nem tudományos igényű, majd megkeresem, mert egy érdekes megoldást nyújt h hogyan teremtette Isten a világot 7 (6) nap alatt- valami ott is a változó idő forgalomra épült. Miért lenne a fénysebesség állandó az idők folyamán - szerintem nem is max...
Vilag képunket meghatározza mit érzékelünk belőle, s nem forditva. Szerintem.
Köszi az ajánlást. Is :-)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: azé közép kufferba jó pakolni és utazni vele, meg lovagolni, etc.:))
www.napiszar.hu/Thumbnails/21267.w-400.h0.q100.jpg
Ha valamelyik ócska narancsbolsevik seggnyaló felbukkan, akkor üzenem neki, hogy bekap6ja ő is, meg a hasonló aljanép is:

"Kabinetfőnökként emlegetik, de hivatalosan csak „a miniszter megbízásából a kabinet működését koordinálja” Szijjártó egykori futsalos csapattársa, Benkő Szilárd, írja a Vs.hu. A lap szerint ezt a posztot azért kreálták Benkőnek, mert nincs diplomája.
Benkő 2012 júliusától Szijjártó Péter külgazdasági államtitkár kabinetfőnöke volt a Miniszterelnökségen, bruttó 885 ezer forintért. Szijjártó miniszteri kinevezése után őt is magával vitte a Külgazdasági és Külügyminisztériumba is, ahol Benkő ugyanezt a bért kapja."

index.hu/belfold/2014/11/12/kvazi_kabinetfonok_lett_szijjarto_futsal_csapattarsa/

Ki mondja, hogy ez az ország nem a lehetőségek hazája?
Egy szimpla érettségivel így lehet keresni!
@CsekklisztNo.10Reloaded: De hát nincs viszonyítási pont, amihez képest lassulhatna az idő vagy a foton.
@fzs.1933:

Ha a középpont közelében vagy, akkor lehetne, mert akkor nem az A-B távolság számít, hanem a középponttól való távolságuk. Mondjuk úgy kell elképzelni, mint egy 28cm átmérőjű kör 23 cm hosszú húrját, vagy a körön belül egy 23cm hosszú szakaszt, ami 13/10 arányban oszlik meg.

A kérdés csak az, hogy ebben az esetben a testek középponttól mért távolsága mekkora. Első elképzelésem szerint ilyen nem lehetséges, mert nem csak az égitesteknek kell kellő mértékben eltávolodni a középponttól, hanem még a fényüknek is vissza kell jutniuk az érzékelés pontjába. Ez a kettő együtt nekem túl nagy távolságnak tűnik, hogy beleférjen a 14 milliárd fényévbe.

De ha van itt matematikus, kiszámolhatná:)...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Te, ezermilliárd forintból kijönne szuperhiperbruttóval félmillió ilyen havi fizetés évente!

Hol a többi :D
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
@miva?:

akkor máshogy teszem fel a kérdést:

elképzelhető-e, hogy két objektum között a fény útja tovább tartson, mint amennyi az univerzum kezdete óta eltelt?

Vagy csak én nem értek valami alap dolgot?
@fzs.1933:

Szerintem igen, mert ez "csak" annyit jelent, hogy a két objektum egymás számára láthatatlan, de te a vizsgált pontból még éppen láthatod őket... ha én jól értem.
@miva?:
egyébként laikus vagyok, szinte nulla matematikai tudással. Amatőr szinten 30 éve foglalkozom csillagászattal. Szabadszemes megfigyeléssel elsősorban, második éve pedig szakkört vezetek a gyerekeim iskolájában.

Reméltem, hogy legalább ebben a témában én lehetek a penge... Erre ez sem... :(

;)
Viszont jó éjt. További kellemes estét, és drukkoljatok rozettáért. Csak hogy lássátok, mennyire egyszerű egy üstököst eltalálni, jöjjön most egy kis égi mechanika pár alapegyenlettel:

mek.oszk.hu/04800/04800/04800.pdf
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

válaszaitokból kezd valami derengeni. Ezek szerint a látóhatár 14 milliárd fényév, ha tetszik, ha nem. Egyszerűen azért, mert nincs több idő.
@miva?:
könyvtáramban ott van! :)

Jó éjt!
@fzs.1933: elképzelhető, ezek az objektumok ilyenkor nem látszódnak addig, míg a fény oda nem ér. Mi is láthatnánk ilyen csillagkigyúlást, ha most nem a távcsöveink jelentenék a korlátot. Elvileg.

Az égi mechanika viszont nagyon király, és fent van a neten az egész, ráadásul az Érdi Bálint tök jó fej is, már amennyire megismerhettem.
@fzs.1933:

Ahogy mondtam, szerintem még annyi sincs, mert a fény visszaérésével is számolni kell, nem csak azzal, hogy maga az objektum milyen messzire jutott.
@miva?:
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

köszi a véleményeteket!
megint tanultam egy pár dolgot!

Azonban fél hat már nincs túl messze, ezért mennék... 14 milliárd évet azonban nem szívesen aludnék! :)

Jó éjszakát!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

na ezért nem ezentúl akárkinek érettségije! :(((

(a "koordinálja" szót kicsit lejáratták a FTC kapcsán amikor a gyilkosságért elítéltet alkalmaztak "koordinátornak"... eszetlenek!)
Az oroszok behatoltak Ukrajnába. És mit csinál Szijjártó?

Nos, a külügyminiszterünk a focis haverját támogatja. A miniszterelnökünk Merkel kegyeit lesi. A NAV elnöke az amerikai követséget támadja. Összegezve: a kormány a helyén van

magyarnarancs.hu/hirnarancs/az-oroszok-behatoltak-ukrajnaba-es-szijjarto-kulugyminiszter-mit-csinal-92566
Kövér Ausztráliában

Tévésorozatot érdemelne már egyetlen kép alapján is az, ahogy az Országgyűlés elnöke a kenguruk földjén kavar.

Így szól a sajtóhír:

Canberra, 2014. november 11.

Az Országgyűlés Sajtóirodája által közreadott képen Kövér László, az Országgyűlés elnöke (középen) és Bronwyn Bishop, az ausztrál parlament képviselőházának elnöke (középen jobbról) felavatják a város megalapításának százéves évfordulója alkalmából állított székelykaput a canberrai Bowen Parkban 2014. november 8-án.

magyarnarancs.hu/feketelyuk/kover-ausztraliaban-92532
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: mi van haver? otthon elküldtek a KIKÁba, erre kikiba kötöttél ki!:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: bocs! elbactam!

(hol jár az eszem! :((( jaj de ciki!) helyesen:

na ezért nem kell ezentúl akárkinek érettségi!
@guma: Hát elég sok orosz elég régóta van már Ukrajnában. :)
@guma:
/facepalm

-azt hiszem, mi vagyunk az egyetlenek, akik a semmit össze tudjuk kötni a valamivel - hiszen canberrának semmi köze a székelyekhez
-azt hiszem, csak mi tudunk felállítani egy kaput ház -vagy kert nélkül, a semmibe nyílván

kérdéseim:
-mi foroghatott az ausztrálok fejében, amikor a magyar külügy felvette a kapcsolatot velük: -jónapot, boldog évfordulót, hoznánk egy kaput a park közepébe, és felavatjuk!
-mennyibe került a kapu és a kiszállítása?
-mit gondolnak most az ausztrálok a magyarokról?
@taga20: JESSZUM !
Na ma sem tudok majd alunni.:D
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "Ezt kire fogják rákenni?"

Kire,kire, hát azemútnyócévre, meg a Gyurcsányra.:D:D:D
@ornagy50: na, viszont nekem muszáj lesz:))
jóéjt mindenkinek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "...jelenleg a fordulat előkészítése zajlik – állítja egy magas rangú fideszes forrás."

Ja, értem. Azért nem ér rá a miniszterelnök a Vida üggyel foglalkozni, mert éppen a fordulást gyakorolja. Lehet, hogy a svájci utazása is azért vonattal történt, hogy az ő
úton is tudjon gyakorolni.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: "Folyton csak a politika, ahelyett, hogy férjet keresnétek nekem, minnyá' meg is sértődöm."

Te nm tudod, hogy a férjet nem keresni kell, hanem fogni?
@látjátok feleim szümtükkel: jogos a felvetés, nézd el, nem voltam még férjnél :-)

@fzs.1933: áhá, akkor meg is sértődtem :-D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Egy szimpla érettségivel így lehet keresni!"

Bökd meg, mások is keresnek, csak nem találnak.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:

Látod, ha lettél volna férjnél, akkor tudnád, hogy ekkor már keresni is kell azt a férjet. Néha.
@miva?: @fzs.1933: Le vagytok maradva, ezerrel
www.nbcnews.com/news/world/pope-francis-evolution-big-bang-theory-are-real-n235696

“The beginning of the world is not the work of chaos that owes its origin to something else, but it derives directly from a supreme principle that creates out of love,” Pope Francis said. “The Big Bang, that today is considered to be the origin of the world, does not contradict the creative intervention of God; on the contrary, it requires it. Evolution in nature is not in contrast with the notion of [divine] creation because evolution requires the creation of the beings that evolve.”

A hetvegen megneztem az uj scifi-t. A film kozepen volt egy monolog, a-csinos-tudosno-monologja, ami pontosan a fenti idezet kivonata volt. A monolog kozepen az agyam ledobta az ekszijat, KO val gyozotek. Meg mindig a Biblia rendelkezik a legnagyobb impact factorral.
@glinolid:
kurva nagy szerencse, hogy a világmindenség csak úgy elvan magában és nem igen érdekli, hogy holmi humanoid akárkik mit röfögnek róla...

ez ugyanaz a dili (talán kicsit nagyobb kivitelben, mint amikor) "brittudósok" sok sok vizsgálat után kiderítették, hogy az olyan testek mint amilyen a lódarázsnak van azok képtelenek repülni, egy gond volt, hogy elfelejtették ezt meg beszélni a lódarázzsal, mert az éppen arrábbrepült

szóval ilyen ez a hitre épülő akármi, mondtam én, hogy akármilyen kíváló fizikai kutatás is, jön létre mint most a "fekete lyukakról" amelyek sem nem feketék sem nem lyukak abból lesz egy amerikai film amiben legalább egy fél várost szétlőnek, elfolyik két hektóliterm vér és négy hektóliter könny és meg is erőszakolják (teljesen mindegy kit) majd egymás nyakába borúlnak és vidáman körbenéznek a romokon...
hát ez lett...az én próféta lelkem

tehát a fekete lyuk továbbra is fekete és továbbra is az emberi fejekben van de egyre inkább kong

b rühüyyy
@látjátok feleim szümtükkel:

Jó reggelt!

Én már láttam a jövő évi OKJ képzések tervezetét.
Féléves képzésben már lehet agysebészi diplomát is szerezni.
Valamint betettek egy már régóta megálmodott szakmát is: Nobel-díjas képzés. Aki 15% fölött teljesít a vizsgán, alapból megkapja valamelyiket.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:

elnézést, ha kicsit azerinek tűntem, csak előtte pont az univerzumokról beszélgettünk... :)
Látom, van az a pénz és ócska szervilizmus, amiért egyeseknek bármit, csak azért, hogy mélyebbre tudja magát nyalni:

"Az amerikai ügyvivő külföldi hivatalos személynek minősül, és miután képfelvételek támasztják alá, hogy az elmúlt hetekben többször elhagyta a budapesti amerikai nagykövetség területét, tehát Magyarország területére lépett - mondta a Magyar Nemzetnek ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a CÖF szóvivője.

Az alkotmányjogász hozzátette, a Btk. szerint ha például egy hivatalos személy elmulasztja a feljelentést egy vesztegetési ügyben, három évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható. Lomnici megjegyezte, bűncselekmény gyanújába keveredő diplomaták ellen rendszerint nem indul büntetőeljárás, hanem kiutasítják őket az országból."
hvg.hu/itthon/20141113_Feljelentest_tesznek_a_bekemenetesek_az_U

B+ CÖF-ös szépecsém, ezúton ajánlom én is minden MAGYAR HIVATALOS SZEMÉLYNEK, hogy pánikszerűen húzzanak el feljelentést tenni (jaja, a "FÜGGETLEN" magyar ügyészségre és rendőrségre), amennyiben ilyesmi a "tudomásukra jut"!
Vagy a büdös q.va anyjukba!
Szánalom, a ner eme gyöngyszemei azonban megmutatják, hogy mindig van lejjebb, van még mit a gerincből elhagyniuk.
Majd egyszer azzal fogják magyarázni, hogy "Csak parancsra cselekedtük..."?
@látjátok feleim szümtükkel:

azta! André barát most biztos jól telepakolta a gatyókáját! :)
@látjátok feleim szümtükkel:
Inkább szimpla "ecceri szolgák siserehada", akik pénzért bármit... ja, azokat valahogy máshogy hívják! :(
@fzs.1933:
:) Nem lennék most akkor Jóbarát helyébe... Szerencsétlen CÖFcsicska odadobta ezeket a bődületes ökörségeit, most azután már a tengerészgyalogosok is remegnek az előcsarnokban... :))
"Csapásokat adunk és csapásokat kapunk."
"Az élet nem habostorta..." André! :)
"Ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség."
"Mutasson nekem egyetlen embert ebben a tetves országban, akire ha kell, 5 perc alatt nem bizonyítom rá, hogy bűnös! Magára is, magamra is, mindenkire!" - na ez manapság, Polt és Sintér elvtársak irányítása alatt azért...
Viszem a manókat suliba, aztán vásárolnom is kell. Valamikor jövök.
Örülnék, ha nem hallanék most már semmi újabb f@szságot az országból! De tudom, hogy nincs remény... :)

Szép napot!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Az egészbe az a szép, hogy a külképviselet vezetője nem magyar hivatalos személy ( van arra meghatározás, hogy ki tekinthető annak ), az amerikai hivatalos személyre meg nem a magyar törvény megfogalmazása a mérvadó. Ezt a hivatkozott alkotmányjogász is tudhatná.

Persze nem merik majd az Andrét kiutasítani, mert az lenne csak a világra szóló botrány. Gondolom, most megint majd arra akarnak hivatkozni, hogy ők ugyan akarták megdugni, de a bíróság előbb bedugta a lyukat, így ők már nem férnek be.:D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ezért van szarban ez az ország: hülyék vezetik, hülyék hülyéket hoznak helyzetbe. A hülyék meg megszavazzák.:)

vs.hu/kozelet/osszes/szijjarto-jobbkezenek-nincs-diplomaja-furcsa-posztot-krealtak-neki.1-1112
@látjátok feleim szümtükkel: jelenleg elég a fogdosás, asszem :-D

@fzs.1933: igen, sokkal izgalmasabb is volt, mint a politika :-)
nekem csak egy kérdésem lenne mostan dicső külügyéreink fele, miszerint annyi befolyásuk sincs a történésekre, hogy ezeket a bérbarmokat valami rejtett kapcsolóval elküldenék a halál faszára a kóbor apácák megtévesztésének érdekében?

hvg.hu/itthon/20141113_Feljelentest_tesznek_a_bekemenetesek_az_U
@hacsaturján:

moslátom mán vót. de akkor is!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Bazmeg, ennyire nem lehetnek hülyék, hogy rámennek arra, hogy Goodfriend egyszemélyben áll a kitiltási hercehurca mögött! Hát honnan a picsába kéne tudnia bármit is? Tényleg nem esik le, hogy eddig ami nyilvánosságra került, az két napilaptól meg magától Vida Ildikótól tudható?!
Nem azt mondom, hogy nem tudhat róla éppen, de diplomataként ő egy hivatalnok, akinek egyetlen feladata ebben az ügyben, hogy lehetőségeihez mérten tájékoztasson az USA egyik hatóságának döntéséről. Erre most már az a mantra, hogy Goodfriend egyszemélyben hazudott össze Vida korrupciójáról mindent, csak hogy kitiltsák az USÁból?! Nooormááális?!
@hacsaturján:

Ebben az a gyönyörű, hogy fejvesztett ,kaotikus ,magamutogató presztízsmentésbe kezd mindenki, miáltal nyilvánvalóvá teszik, hogy nincs is mit menteni.
Pazar:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Valamilyen oknál fogva az „átkos” rendszerből megmaradt egy törvényerejű rendelet, amely talán véletlenül, de hatályos.
Olyan régi, hogy arra az ifjabb, ámde szintén doktor Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a CÖF szóvivője akarva sem emlékeztetett.
A rendelet tárgya a diplomáciai kapcsolatokról Bécsben, 1961. április 18-án aláírt nemzetközi szerződés kihirdetése.
Sok érdekes rendelkezése van, ismerkedjetek meg néhány előírással:
A diplomáciai képviselő személye sérthetetlen.
A letartóztatás vagy őrizetbevétel semmiféle formája sem alkalmazható ellene.
A fogadó állam illő tisztelettel bánik vele és minden megfelelő intézkedést megtesz a személye, szabadsága és méltósága bármely sérelmének megakadályozására.
A diplomáciai képviselő mentes a fogadó állam büntető joghatósága alól. A diplomáciai képviselő a fogadó állam polgári és államigazgatási joghatósága alól is mentes.
A diplomáciai képviselő nem köteles tanúvallomást tenni.
Az a diplomáciai képviselő, aki állampolgára a fogadó államnak, vagy állandóan a fogadó államban lakik, csak a hivatali kötelességeinek teljesítése során kifejtett ténykedése tekintetében részesül a joghatóság alóli mentességben és sérthetetlenségben, hacsak a fogadó állam nem biztosít számára ezen túlmenő kiváltságokat és mentességeket.

Vajon honnan vette az ifjabb, ámde szintén doktor Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a CÖF szóvivője, hogy az amerikai ügyvivő mindössze külföldi hivatalos személynek minősül?
Csak nem Futó Barnabás volt a nemzetközi jog előadója?

.
@glinolid:
Biblia, védák könyve, Tao Te King mind ugyanazt mondja, mint a kvantumfizika v relativitáselméletek, v mint Penrose, nem is lehet másként: Minden Egy.
@glinolid: @fzs.1933: @miva?: @Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Mondom h nem teljesen elvetélt ötlet, amit kitaláltam (tenyleg nem olvastam előtte ezt) megoldásként, h a fénysebesség az idők kezdete óta "lassulva" állandó, ezek szerint Paul Davis (egyébként szkeptikus, élvonalbeli tudós, nem kreativista) is felveti ezt:

creation.mobi/speed-of-light-slowing-down-after-all
@látjátok feleim szümtükkel: Nem ugy volt, hogy mar 2011-ben bejelentettek a NAV-osok zsarolasat?
A COF, kipeckelt szajjal rohangal a f@sz erdoben.
@dr. jenőke (jenőke):

"Csak nem Futó Barnabás volt a nemzetközi jog előadója?"

Óriási vagy:)))))))))))
azért van itt érdekes dolog:

"Az amerikai hatóságok a magyar energetikai üzletet érintő korrupciós szálakra is bukkantak, amelynél a Bécsben bebörtönzött Dimitro Firtas ukrán oligarcha lehet a kapocs. Az Egyesült Államok ugyanis az ukrán bűnöző mellett a magyar Knopp András ellen is büntetőeljárást folytat.

A vád szerint 18,5 millió dollárral vesztegettek meg indiai tisztviselőket, hogy titánkitermeléshez jussanak, amit a Boeing cég vett volna meg."

értitek?! titánkitermelés! nem gyanús? most üstölgök egy kicsit.
Ti itt a balkánon észak-nyugat európai gondolkodásmódot akartok.
Ejnye!
@hacsaturján: hacsa! ezek tanultak a napi gazdaságtól, hogyan kell nekifutásból tökön rúgni saját magukat. rábasznának, ha jóbarát kinyitná a száját, elkezdene beszélni. zavarukban nem menetelnének, hanem a hátukon forognának, mint a chemotoxos légy.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Mihez képest lassul. Egyébként oké lehet, csak az egyetlen viszonyítási pont az univerzumban a c.
@parti_giano: Szorul a hurok, és Andrétól akarják megtudni, hogy mit keres OLAF :D
@miva?:

Gondolom, azt tudják, hogy az OLAF MIT keres. Fosni attól fosnak, hogy nem tudják, MELYIKről vannak információik, és így melyik ellen kéne védekezni, melyiket kéne felszámolni és eltüntetni a nyomait, hogy melyik "üzletfelük" lehet az informátor, és így melyikkel kell összekacsintani, hogy akkor ugye te sem emlékszel semmire...
.
A HVG szerint az azerbajdzsáni kenőpénzek és a Bécsben lekapcsolt ukrán oligarcha ügye is kiválthatta az amerikai korrupciós vizsgálatokat, amely kapcsán több magyar tisztviselőt kitiltottak az Egyesült Államokból.

A hetilap szerint Baku a kitiltási ügyek egyik fontos helyszíne. Az örmény katonát Budapesten baltával meggyilkoló azeri katona, Ramil Safarov ügye indította be az amerikai örmények Magyarország-ellenes lobbitevékenységét, amely miatt a Nyugat egyre jobban odafigyelt a magyarok azeri üzleteire. Maguk az azeriek terjesztették ugyanis azt, hogy eurómilliókban mérhető kenőpénzeket fizettek a kiadatásért – tudta meg a HVG.

Ez vezetett több NATO-ország hírszerzésének a riadóztatásához. Elsősorban az lehetett a kiindulási pont, hogy egy azeri szakszervezeti vezető szerint országa védelmi minisztere Magyarországon parkoltatja a kenőpénzekből származó jövedelmét.

Ráadásul már jobboldalon is suttogtak arról, hogy azeri kenőpénzek állnak egyes politikusok látványos vagyongyarapodás mögött. A HVG szerint a történetsorozatba belebukhat a keleti nyitás kulcsembere, a fő államadósság-kezelő Töröcskei István is, akinek pénzintézetei sorra bedőlni látszanak.

www.hir24.hu/belfold/2014/11/13/azeri-szal-is-lehet-vidaek-kitiltasaban/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201411
.
@Fabius: Kezdjük meg a tárgyalásokat az elégséges szolgáltatásról, ha véletlen csatlakoznál a Gaskó sztrájkhoz. Hát a jóember beléharap a kézbe amely enni ad?
@parti_giano:

macika, ezek nem önmagukat, hanem téged rúgtak tökön, csak nem veszik észre.
@dr. jenőke (jenőke):

alkotmány jogászi végzettséget akkor veszek az ecserin, amikor akarok. jó, asztalosi diplomával a kezemben nagyobb eséllyel találok akciósat. dr. futó barnabásra most nem térek ki, mert nincs kedvem, ő még kálmán olga keziben is áldozat.
@hacsaturján:
.
Megértem lelkesedésed, mert most valóban olcsó lett az alkotmányjogászi diploma, még a kínai óccónál is olcsóbb, de többet ér az asztalosi diploma okozta szálka, amennyiben a gerendától most eltekintünk.
Futót ne kergesd, mert semmi értelme, és ettől ő még nem fogja abbahagyni. Ha utoléred, azt fogja mondani hogy Barnabás.
Megéri?
@parti_giano:

Látod, látod, te meg többszörösen visszaesve, folytatólagosan leszóltad a repülő hajtómű burkolatból kalapált titánüstöt, mint képtelenséget, most meg rakétagyorsasággal kiderült, hogy a szálak az üstön is túli ősmasszívumban gubancolódnak valahol a Dekkán fennsíktól bal-bal-jobbra, sréen erősen lefelé Svalbárdhoz nézve.
@dr. jenőke (jenőke):

miként említém, furó uraság nem szerepel a mandátumomban. amennyiben igyekszik jókedvre deríteni az ügyvivő urat, az legyen az ő dolga.
@hacsaturján: rudika, tartom, magukat rúgták tökön meg a kurmányukat, engem áttételesen, amennyiben ezen balfaszok tevékenysége engem is érint a sor hátulján. abban igazad van, a végén szokott a legjobban fájni.
@hacsaturján: könnyű annak, aki ezt már kikísérletezte a réncsordán. próbálná jegesmedvékkel.
@parti_giano:

Kedden. Válaszoltam is:) (?)
@hacsaturján:

Az AB-hez...

Ha ezt csak kicsit is sejtettem volna 1985-92 között, bizonyisten inkább a szomszédlánnyal foglalkoztam volna plátói és nyelvtanulási alapon, még ha kicsit ferde is volt a szeme, igaz, mosolygós a tekintete... a keleti nyitásban verhetetlen lennék.
@parti_giano:

"_a spamok között voltál. _"

Végül is...:)
süti beállítások módosítása