Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: Ejnye, ejnye, nem kell ennyire fújni a dubaj miatt. Azok haverok, ha nem rokonok. A magyar nép önk... (2024.05.02. 09:26) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.10.24. 11:49 Fabius

Legújabb korunk forradalma

Szabadság, nertársak!

Az van minekünk, meg a sok forradalmi emlék. Jah, legalább az legyen, ha már jelenkorunk forradalmárai sajátos értelmezést adnak a forradalomnak. Itt van nekünk PötiPeti, aki külügyminiszterként érkezett Ámerikába, és hősként tért haza. A kettő között fogadta őt az amerikai külügy segédportása, aki egy arcon szarással átadta Obama elnök és az amerikai nép üzenetét, mire örömpírral a kilátszó arcfelület maradékán az USA Tudéjnek aszonta: Biztató jelek vannak, ahogy a nyüvek kelnek ki az arcát borító biomasszából, úgy sarjad ki népeink új barátsága, mingyá' maholnap. Addig ugyan jó lenne, ha adnának valami sorvezetőt a korrupciós nyomozgatáshoz, mert a sajtóban szétrágott olajgét és vargamiska "nyócember már előzetesben van" nyilatkozata ellenére sem tudjuk, honnan menjünk neki a dolognak. Jóvanna - szipogott elnézést remélve - kis ország vagyunk, ahol sok a hülye. Azért, mert a rendészeti államtitkárunk tartótiszt, még nem értünk mink az ilyen felderítésekhez.

Úgyhogy jó lenne ezt megtenni mihamarabb, mert lesznek országunkban olyan sértettek, akik szerint milliónyi magyar haragját vívja ki Amerika, mert önkényesen kitiltja a korrupt szarjainkat.

Meg lesznek olyan további nemnyomozók, akik szerint egyszerű bólogatással is föl lehetne oldani a korrupszar-tilalmat, és teccik látni, nyomás alatt egyetlen forradalmi újítás jut eszünkbe: Fizetőssé tesszük a véleményszabadságot meg az amcsiba szakadt rokonokkal végtelen szkájpolást. Mi ezt tudjuk. Meg lopni. Ja, és a rendszerváltás 25. évfordulója alkalmából az orosz medve mellett a pénzesebb szovjet utódállamok vezetőinek kéjváladékában fürdenénk szabadságot, önrendelkezést, függetlenséget kiabálva. Hogy miért? Mert a magyar nép választási győzelemhez szükséges része nem felháborodik ezeken, hanem éljenez és megtapsol, mint Kádárt 1957. május elsején.

440 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr296828431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NAV = Nincs Amerikai Vízumunk

jol megvédte szájtátó péter a hazát!
ahogy a szovjet barátaink segítségével már 56-ban is
a rezsicsökkentést a multikra kivetett különadókat és a munkavilágában elért sikereinket is
közösen megvédtük a gaz imperilistákkal szemben !
ha jól tudom már a NAV vizsgálatot is ráküldte a vas ing tóni feketeházra !
el is indult a NAV vezetőség tejjes körű vagyonosodási (barack ellen) és céges (amerikai kormány) vizsgálatra
nyilván találnak pár FEKETE munkást is...

apropó ... amerikában meg verték a négereket...
és még most is meghurcojják őket (kormáynzati limuzinokon)
Notsak, milyen népijess itt is a stillus.
bocsi ez a két kommentem 2x2 fillér adóval járult hozzá a
"legyen minden családi ház kertyében törpestadion"
program fojtatásához !
Van egy jó kis video Földivel, hogy mik vannak! Csak szóltam.
@Imola Helyesi: Szóval szerinted nincs adócsalás?
@Guestenye: Én nem hiszem, hogy ezt akarná.
1. Nem is akart róla szólni.
2. Ha ki akarta volna csinálni, miért nem április előtt szólt?
@V-PORT:
Attól még lehet, sőt.....Bár ne lenne, csak az a helyzet, hogy a kispénzűek rákényszerülnek.
Fabius! Bocs, ne tekintsd gizdáskodásnak, de azzal a "legújjabbal" a címben kezdeni kéne valamit, mert báncsa a szemem...
@Imola Helyesi: Akkor tehát a Nav vezetők is azért lettek kitiltva?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Igen, megdöbbentem , nem kicsit, nagyon. Jó nagyon a Pestisrácok facebook oldala.
@V-PORT:
Honnan tudjam, titok...!!!!
Ha ez így megy tovább, nem az internet adó lesz a kérdés, hanem a kötelező sorozás!!
@Imola Helyesi: Igazi jobboldali hozzászólás. Látom a Fidesz kommunikáció megindult.
@Guestenye:
Most ez lesz a Fidesz kommunikációs irány: rohadt multibankkulfold meg akarja dönteni a magyar emberek által választott kormányt, fogjunk össze, mi magyarok. Aki nem velünk, az hazaáruló, veszélyben a haza.

És a zemberek ezt imádni fogják beszopni. Ilyen huje a magyar
@V-PORT:
Haggyá má engem a Fidesz és más pártok kommnikációjával, utálom az igekötők felcserélését és a politikai töltelékszavak terjesztését, stb.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Itt ezt többször leírták- úgy mellesleg.
@Guestenye:
Mondjuk azt nehéz lesz kommunikálni, hogyha "Amerika a barátunk" (amit a botrány óta szajkoznak a majmok), akkor miert akarná a kormányt megdönteni, de hát majd megoldják ezt is. Fidesz szavazókat nem az eszükért szeressük, ugyebár.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Nem tudom de a besorozottaknak azért nem ártana alapfokú oroszt is tanítani, hogy legalább az életükért könyörögni tudjanak majd adott esetben. :(
"Az „üzlet”, amit kínáltak, pofonegyszerű volt: ha a cég pénzzel támogat egy, az ajánlattevők által megnevezett alapítványt, akkor elintézik, hogy a NAV az amerikai céget is békén hagyja. Egy másik forrásunk szerint a kormányhoz közeli szereplők stratégia megállapodást ajánlottak annak fejében, hogy a cég szintén ennek az alapítványnak visszacsorgassa a megállapodással összefüggésben szerzett pénzek egy részét." Tetszik érteni miért van annyi stratégiai partnere, a Fidesznek?" :)

gepnarancs.hu/2014/10/etolajsejkek/
Szerintem lesz még egy két titkon felvett tárgyalás .... akár Rogánnal ...vagy Lázárral ....vagy Vargával amint ép a 2-3 milliárdos kenőről értekeznek ,hogy kinek mennyit, mert pl Rogánnál nagy a rezsi vagy hogy Lázár annyit is ér s már annyit se ha nem kap valahonnan egy cslliárdot ...stb, stb.
S nekem pl nagyon gyanús Lázár londoni kiruccanása vagy Rogán Dubai-i útja. S ha jól elő volt készítve a terep simán lehetnek tökéletes kép és hang anyagok az USA birtokában.
fabi mint mások is írák legújj abb az nem tudom milyen nyelven van, az az újj igét nem ragozzuk mert az függ a markom végin hacsak nem a lábas végemen látom ilyeténformán az újj AM nemlehet "leg" az "abb" az meg nem tudom mit akar mondani ókeskenyűl...tiszta zavar a hóbelevantz

kanadaihirlap.com/2014/10/24/a-magyar-alapizerol/

brühüyyy
@Guestenye:
Nem kell ezeket a faszokat megdönteni ezek már megdöntötték magukat, kiírták magukat a kulturemberek közül, csak ne rántsanak magukkal minket is. Az tuti h egy ilyen kis, külföldi pénztől függő ország secpec tönkremegy, ha a befektetők ugy érzik elég volt es viszik a pénzt haza.
erkölcsileg: ha a barátnőd folyamatosan megcsalod és az berágott es kirúg akkor ki a szemét? Te voltál geci v elhagytak ?
@V-PORT: Ám "pontos" választ kaptál: ""utálom az idekötők felcserélését és a politikai töltelékszavakat"
Igen keveset szólok attól való félelmemben, hogy esetleg hülyeség....és neki nem ég az arca attól, hogy a blog bohóca
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
:-) miért, ha azt mondod orosz rakétának "nyiliznyá", akkor visszafordul?
Ugye te sem szeretnél orosz kiskatona lenni??
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ahhoz képest, hogy amatőr akció volt, az összes érintett kussol, kettő meg a minap hagyta el Tündérországot Buckalakóisztán irányába.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ezt mondtam!! Az összes stratégiai szövetséget kötött múlti az megzsarolt, lefeküdt szemét szar!! Azonnali nemzetközi audit alá vetni oket mekkora kenőpénzt nyomtak a kormányközeli cégekbe, stadionokba!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "..az összes érintett kussol.." vagy ők is elhagyták már az országot.Fidesznél ez így szokott lenni, ha elkerülhetetlen a lebukás,jól "elbújik", a pénz már jó helyen
@CsekklisztNo.10Reloaded: Mivel én már lehúztam másfél év honvédséget (amúgy ugyanott mint Boli) én semmilyen kiskatona nem szeretnék már lenni. :)
A ruszkik ellen meg pláne nem.
kis összefoglaló a hét történéseiről (újoncok trollcik, például @Imola Helyesi: ) is értelmezhet:

index.hu/belfold/2014/10/24/a_fideszben_cia-akciotol_felnek/
index.hu/belfold/2014/10/23/a_kitiltasi_botranyt_a_titkosszolgalatok_is_megsinylik/

rendes, korrekt összeszedett írás. emelett hír, hogy viktor külföldre távozott...
...igaz, nem örökre. csak brüsszelbe, ahol még fogadták, de nem engedték, hogy az autó motorját leállítsa.
Épp erről, a nagy-nagy "ünneplésről" írtam reggel.

Tennap mily "csodálatos" volt, ahogy vargamiska meg lézerjani kiálltak, oszt' jólbejelentették, hogy mekkora fogása volt a NAV-nak. Muhaha! 1000 milliárdokról beszélnek, de sikerült 2 azaz kettő milliárdos csalást lefülelni. Na, ja, miután az amcsik borították a bilit. Öömébódottág!

Más:
Nem-e-é-e kéne-e haza-e jönni-e ezek után, tetv... izé, na, kedves Deutsch "fürkijafaszom" Tamás?

444.hu/2014/10/24/deutsch-tamas-egyetert-az-eu-kilepest-felveto-kover-laszloval/

Vagy csak köll a za kis unijós illetmény?
Oh, pardon, tudom, tudom, belülről bomlasztjátok.
(Míg ki nem b@sznak onnan benneteket (is).)
@Marcellusca:
ezek ketten mekkora lebaszást fognak kapni viktortól!
:D
még azt is el tudom képzelni, hogy ma úgy engedik haza viktort, hogy utánaszólnak a taxiba, hogy amennyiben felmerül az unióból történő kilépés, akkor az uniós pénzeket kamattal együtt kérjük vissza, addig is be van fagyasztva.
meleg hétvégéje lesz, az biztos.
@sjz: Igen voltak de azért köszi. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @Imola Helyesi:

Aszongya a derék káder:

" ha az amerikai titkosszolgálat betartotta volna a szakmai protokollt, akkor jelzi a magyar hatóságoknak, hogy néhány magyar állampolgár korrupciós bűncselekményben lehet érintett, majd közös vizsgálatot kezdeményez"

Há'akkor:

ád egy: szóltak, három éve.

ád kettő: a vargamiska szerint már a kinyomozás is megvolt, hogy és hogynem.
@Marcellusca: Jó jó de azt már nem emeli ki a 444 sem szép sárgával, hogy ott a mondat folytatása. :)

"Ugyanakkor meg van győződve, hogy ez nem lehet az unió jövője."
@Fabius: Tehát te úgy tudod, hogy a CIA már három éve szólt a magyar társszerveknek? :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

lehet ...én most olvastam, nekem új, ha te emléxel?

brühüyyy

semmi új nincs a Nap alatt?
@Secnir:

Kövér László az Echo Tv Portré című műsorában beszélt csütörtök este az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából.

Szerinte Rui Tavares portugál zöldpárti európai parlamenti (EP-) képviselő (akinek a nevéhez köthető az alapvető jogok magyarországi helyzetéről szóló, az EP által tavaly júliusban elfogadott jelentés) és az európai baloldal jelentős része a Kádár-rendszer baloldali ellenzéke lett volna, és azt gondolják, hogy diktálhatják a magatartási mintákat.

Ebben az értelemben Brüsszel valóban Moszkvára emlékezteti, és ha ez az unió jövője, „akkor érdemes lenne elgondolkodni azon, hogyan kellene ebből szép lassan, óvatosan, de kihátrálni”.

Elgondolkodni?????????????????????????

szép lassan, óvatosan, de kihátrálni??????????????
@dr. jenőke (jenőke):
Egyszerűbb lenne az ilyen elmebeteget pi..án rúgni. Ez az ostoba bugris csak egy ilyen országban lehet azzá, aki.
Fábius, nem vagyok tájékozott titkosszolgálati ügyekben, így nem tudom, szóltak-e vagy nem szóltak. Viszont a címet nem kellett volna kijavítanod, úgy ütősebb volt.Szerintem
@Secnir: pont ezt mondtam a Vincenten. Szerintem az EU erről hamarosan érdeklődni fog :)
Ma költői kérdésem.

Ha már Soros György is aggódik "értünk", akkor vajon jó irányba mennek a dolgok vagy rossz irányba? :)
Én örülök, hogy Orbán tudja a neveket, és rögtön eljárást indít. Csak Ti vagytok ilyen ellenségesek a drága miniszterelnök úrral.
State’s Nuland on Threats to Central European Countries

Keynote at the 2014 U.S.-Central Europe Strategy Forum

iipdigital.usembassy.gov/st/english/texttrans/2014/10/20141002309309.html#axzz3EzCYwUMf
@V-PORT:Hunnajt tudja?
Asztatatt mondta.hogy nem tud semmiről .:D
@ornagy50: Mert ilyen kurucos észjárása van. :)
Orbán Viktor: Magyarország jogállam, bizonyíték nélkül nem indulhat eljárás
@V-PORT: Ez a szerencsétlen Gajdos vagy Gajdics teljesen hülyét csinált magából.
@V-PORT: rémes és szánalmas. Nem bírtam tovább 3 percnél.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: angyal, a kis picsádba belerúgok, ha tovább smúzolsz evvel a retardált ebolával!
látom jég is foglalkozott veled pár órán keresztül, de inkább ivott volna:)
az én szerencsém az, hogy melóztam és ezé nem tudtalak elküldeni a halálfaszára napközben.
te nem értesz a szóból?
@V-PORT:

gyakorlatilag az utóbbi 4 év összes, a korábbi ciklus politikusai ellen indult eljárása bizonyiték nélkül történt :)
Szájtátót azért kellett külügyminiszterré kinevezni nehogy ne tudjon hazajönni az USA-ból,amikor a családi bizniszt odaát intézi...
@DarthVader:
Ez is igaz, de azért ott volt egy Hunvald, Hagyó, Molnár-Leisztinger arc-vonulat is úgymond. Persze illett volna tisztes eljárásban, szó se róla !!
@taga20: Igen, kezd valami alakulni. Ő lesznek a Gimola vagy Gabola.
@CsekklisztNo.10Reloaded: ezek zsebtolvajok vityához és bandájához képest!
pl.: garancsi bűnöző és az 50 milliárd.
nem 50misi, nem nokiadoboz, csilliárd! vágod?
Egyebkent mekkora egy b..om. Ha nem fogadja a kulugyminiszter az egy sertes: mintha csak egy gyarmat lennenk. Kuldhette volna valamelyik csicskasat o is, hogy az dumaljon a nocivel. De be volt tojva...
@taga20: Helló Öreg! Na végre, hogy itt vagy. Amúgy mi köze sorosgyurinak az ebolához? :)
@taga20:
Nekem ne mondd bakker :-)) es még azt is elbaszták, h törvényt se hoztak arról, h nekik kotelezo lopniuk!! Amatőr bagázs. Merjünk nagyot lopni!!
@taga20:
Arra lennék még kiváncsi h hol van. Pocakos pinze? Mert arról nagy a kuss...
@CsekklisztNo.10Reloaded: elásták a vöröshangyák vonulási utján csepppnyi sérüléssel a végbele tájékán.
@hekkate36:
:-))) oszt menj és keresd meg ott tenmagad és szelfizd le!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: gábris, értem a humort, de nem szeretem!
engem haggyá ezekkel a faszságaiddal, nem vagyok vevő rá! zöd?
vasárnap mész tüntetni, me ez a kibaszott kurva maffia megint le fog húz bennünket:(
@taga20:
100/100
Ugye nem derül ki, h faszi???
Na, az első értelmes kommented idén!!:-))))))))
Bocs!! Nagyon szemét vagyok!
@taga20:
Taga! Gyere vissza!! Szeretlek!
Szükség van még a jó kommentjeidre:-)
@taga20:
Taga!! Ne csináldd!! Egy nő miatt összeveszni:-))
Kádárt 1957. május elsején.

na ez volt a tregédia és nem nov 4
@CsekklisztNo.10Reloaded: tedd le a csavarlazítót, me megárt!
én is szeretlek, csak még nem tudom miért:)))
@Penivaldes: Megalkuvó nemzet vagyunk.
@Penivaldes: húgi! és ezek járnak a békemenetre, és csókolgatják
vitya szutykos kezét! szar egy ország ez, kevés jóarccal:(
@taga20:
:-) phuu, meredek volt!!
Tobben vannak ezzel, így hidd el:-)

Amióta megvan most látom elso jelét, h a rezsim inog. Zemberek nem bírják a tolvajokat, talán most kezd sokaknak leesni a tantusz. Önkormányzati választások alacsony részvétele is mutatja az elégedetlenséget - meg alternatíva hiányát sajnos. Szerintem a rezsim utolso fázisba ért, történelem azt mutatja, h ez a legdurvább, már érzik a végüket és kegyetlenné válnak. Csak az oroszokat ne hívják be! Politológa szerint az egyik megoldása a sarokba szorított erőnek a háború eszkalálása: azaz fájjon mindenkinek, hátha így megússza: szerintem erre játszanak!!

Ahelyett a jo kis punci helyett:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: vicces!
de nem válaszoltál, me gondolom evvel az adóval, jó megbasznának:)
@taga20: Én természetesen totálisan elítélem a netadót.
@CsekklisztNo.10Reloaded: "Csak az oroszokat ne hívják be! "
azé kicsit "vicces" lenne, ha egy nátótagállam behívná az ellenséget:) de ezeknél semmi sem elképzelhetetlen!
a kibaszott bajuszos barom, má kifarolna az euból, csak aszt nem tudom, hogy ako, mi a faszt fognak lopni?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ako mé a munkásőrökkel jösz bakker?
akkor ezt nyomjad, te nyomi:)))
@taga20: Figy Öreg. Találkozzunk a vasárnapi netadó elleni tüntin. Benne vagy? :)
@taga20:
Nem tudom hany évig kapjuk még a lóvét, 2020-ig emlékszem, addig nem tartanak ki, remelem- mert csak az a visszatartó erő.

Igen, ez a orosz behívás nem lenne eccerű, hiába unortodox a külpolitikánk, de azt érzem, h Putyin erősebb kártyával zsarolja vityát, ezért szarik mindenre es mindenkire... Selfie az orális fixációról, maybe?
@taga20:
Ebben a majom országban már bármi ...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: lenne rá ingerenciám, de most nem tudom még. holnap családi szülinap, plusz apám tervezését kö "lektorálnom"(mekkora arcom van) délután, pedig attam neki két oldal javítani valót:) vasárnap délelőtt válaszolok
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: látom nem sok kell, hogy elmenjél. má a család és a barátok se húznak vissza, annyira, mint három hónapja. mennyé, me ott még lehecc valami, itt csak senki, ahogy én is! szar egy ország lett ebből, pedig a szépreményű kis országból:((((
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: angyal, ha értelmeset
nem tucc berakni, ako ne rakd be!
ezt valami kínai bölcs mondta párezer évvel ezelőtt:)
a faszt! most találtam ki:)))
@taga20: OK majd írj. Én nemsokára kikapcs. 20.20-tól Virtuózok, aztán meg Forrest Gump. :)
@V-PORT: Én is, amikor először megláttam. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: az a te bajod, hogy agyhalott vagy, de néha feljössz levegőt venni, ako meg embernek nézel ki:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
kérdezted, hogy szijjártó kanadában, kutatok keresek a kanadai sajtó egy árva szót sem ejt róla pedig -állítólag- napok teltek...
topics.bloomberg.com/peter-szijjarto/

ez érdekes összefoglaló

és van egy 56-os magyar csaj aki fenntart egy oldalt

hungarianspectrum.wordpress.com/tag/peter-szijjarto/
innen:

When an article in the right-wing Válasz predicts that “if we had an election today Fidesz would lose big,” I think it’s time to order a quick turnabout. I would like to add just one observation on a related topic: the Hungarian budget must be in a sorry state if an additional tax must be levied on soap and detergent, allegedly because they are harmful to the environment. Let’s not contemplate the detrimental effect of curtailing the use of soap because this would take us too far afield.

brühüyyy

ajánlom elolvasását

figyelembe véve, hogyha volt vagy nem szijjártó visit kanada a kanadai sajtó teljes hallgatásban van róla
@The Ghost Wolf: "Kurva jók! :D"

Szerintem is. :)
Remélem csinálnak még pár ilyesmit.

Ez a spanyol elég sok mindenre jó. :)
@taga20: Nem köll a csajszi!
Látom a tükörben,hogy lúdtalpasna meg a bidén is
rendetlenség van !!!:D
folytatva mert érdekes:

"who through tax fraud unfairly competed against the American company Bunge? Maybe it will work. Mihály Varga, minister of national economy, announced this morning that four of the culprits are already in jail. Very nice, but there is a fly in the ointment. Most likely the U.S. State Department remembers, as I do, that András Horváth, the whistleblower at NAV, months ago gave a detailed description of the ways in which these criminals operated. He asked NAV to investigate and disclose their findings, but the managers of the tax office first fired Horváth and a couple of days later announced that after an internal investigation found everything in perfect order. So I doubt that the Americans will fall for that bogus story."

ezen felül nem érhető el kanadai sajtó erről és ez a legszomorúbb azaz: vagy nem is volt láogatás az USA után mert két lábbal rúgták ki és hazáig repült vagy nem tartották érdekesnek az ő ide látogatását amire én voksolok

brühüyyy
@rodeo36: Én nem is hallottam arról, hogy felétek járt volna. Nem arról volt szó, hogy csak az USÁ-ba megy?

Más:

Szerinted ezt meghallja majd bárki is? :(

hungarian.ruvr.ru/news/2014_10_24/Oroszorszag-nem-szandekozik-visszaall-tani-a-birodalmat-6489/

hungarian.ruvr.ru/news/2014_10_24/A-vilagot-szet-akarjak-darabolni-6032/
@rodeo36: Most mutatják a királyi M1 híradóban, hogy Kanadában is tárgyalt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
valaki bedobta ezt a hírt és én meg le akartam ellenőrizni nincs róla hír tehát a hír hamis!!!

sajnos a világ híranyaga egyoldalúvá válik és a komoly sajtó sem foglalkozik a világgal csak egy bizonyos szemszögből (verik a Nadal-t Basel-ban megyek azt nézni végre szétbassza valaki megint!!!)

ez nem jó mert váratlan hírek lesznek belőle a kiegyensúlyoztlan azaz az ellensúlyok nélküli sajtó a "demokráciákban" is dívik (sőt itt még csak..., de mi megyünk ucca és ordítozunk nem úgy mint ti)

és félre tájékoztat

leginkább a kabaré csatornák ragyogó politikai elemzései ülnek de azt a k
redneck nem nézi mert a sörön át nem láttya Budweiser meg lábwíz!!!!!!!!!!

brühüyyy
és meki mekekekekekekeeeeeeeeeee
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

akkor titokban volt az itteni sajtó semmi azaz NULLA hírt adott erről ami azt jelenti -többek között- hogy nem tartyák semmire

brühüyyy
képzeld a kereső üres maradt a nevére és titulusára
@rodeo36: Azt is mutatták, hogy együtt ünnepelte az 56-os évfordulót Ottawában a kanadai magyarokkal.

Én nemsokára nézem a magyar virtuóz gyerkőcök második részét. :) Biztos most is sok tehetséges fiatal fog fellépni.

www.mediaklikk.hu/m1/#
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha nem smúzoltál volna ma Imolaval még adtam is volna egy erős 4-et neked. De így.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:haver, az ATV-én hellerágnes van. nagyon szeretem eszt a törékeny embert! remélem nézed és tanulsz!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
az ottawa-i magyarok az nem kanada-i látogatás azaz a kormány részéről senki sem fogadta azaz magánemberként érkezett vízummal

semmi tárgyalás

ez a magyar diplomácia sajátossága jönnek a kóbor kutyát sem érdeklik (lásd áder) majd leűlnek néhány pudvásfejű magyar 56-ossal akiket ők fizetnek és aggyák a hírt és azt hintik hogy ez egy hivatalos látogatás volt

majd a kanadai magyar hírlap beszámol, elkűldöm

brühüyyy
@taga20: Huuu az kb. olyan lenne mintha arra kérnélek nézz meg egy beszélgetést Bayerzsocával, mondjuk az Echo tévén. :)
@rodeo36: és akkor ez meg Photoshop kép amivel csak mellé montázsolták? :)

A Külgazdasági és Külügyminisztérium által közzétett képen John Baird, a kanadai diplomácia vezetője fogadja magyar kollégáját, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert Ottawában MTI Fotó

nepszava.hu/cikk/1037432-szijjarto-kanadanal-probalkozik
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

www.international.gc.ca/media/aff/photos/2014/10/23a.aspx?lang=eng

brühüyyy

azaz gazdságról nem igen volt szó

Baird Discusses International Security with Hungarian Counterpart

ez a cikk címe és ez a kormány bulletin
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a teljes szöveg, hogy ne kelljen keresgélni

October 23, 2014 - Ottawa, Ontario - Foreign Affairs Minister John Baird meets with Péter Szijjártó, Hungary’s Minister of Foreign Affairs and Trade, to discuss a number of bilateral and international issues, such as security, the Canada-EU trade agreement, the situation in Ukraine and reducing energy dependency on Russia.

“I was pleased to meet with Minister Szijjártó here in Canada on the same day that we commemorate the 1956 Hungarian revolution,” said Baird. “This anniversary reminds us of the challenge every generation faces in standing up for our values and rejecting the forces of hate and terror.

“This year also marks the 50th anniversary of diplomatic relations between Hungary and Canada, and we will continue to cooperate on a number of issues. Yesterday’s shooting in Ottawa reinforces the need to collaborate closely with allies on matters of international security.”

Download this photo.

For further information, media representatives may contact:

Media Relations Office
Foreign Affairs, Trade and Development Canada
343-203-7700
media@international.gc.ca
Follow us on Twitter: @DFATDCanada
Like us on Facebook: Foreign Affairs, Trade and Development Canada-DFATD

brühüyyy

azaz kétoldalú kereskedelemről szó sem volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

az a szó, hogy gazdaság talán elhangzott

ilyen kibaszott rövid bulletin-t még nem láttam
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
kanadaihirlap.com/2014/10/24/ki-hazudik-ma/#comment-160554

brühüyyy

ezt lehet sokan nem láttyák akik téged fekete listára tettek de pukkaggyanak meg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: no komment! te tényleg fasz vagy, a jobbikos fajtád ekletáns példánya! soha nem szeretnék a suttyó fajtáddal találkozni. remélem értve vagyok, te szar, kereszténynek mondott fehérje!!
@rodeo36: Cukiiiii. :)

Figy. Ez a hír szerinted is brühühühühü?

A britek kétmilliárd euróval lógnak az EU-nak

Nagy-Britannia nem hajlandó teljesíteni az Európai Bizottság által követelt 2,13 milliárd eurós pótlólagos befizetést – mondta pénteken a brit miniszterelnök.

David Cameron az Európai Unió brüsszeli csúcsértekezlete után tartott sajtóértekezletén "teljesen elfogadhatatlannak" nevezte a követelést, és az EU-ra célozva kijelentette, hogy "így nem lehet viselkedni". Ha valaki arra számít, hogy London befizeti ezt az összeget december 1-jéig, a Brüsszel által megállapított határidőig, "az valami egész másban fog részesülni (...) ez ugyanis nem fog megtörténni" – fogalmazott igen indulatos nyilatkozatában a brit kormányfő az MTI szerint.

A London és Brüsszel közötti újabb konfrontáció előzményeként az EU-bizottság közölte a brit kormánnyal, hogy a tagországok bruttó nemzeti jövedelmének statisztikai elszámolásában eszközölt – főleg a "láthatatlan" gazdaság egyes elemeinek bevonását célzó – változtatások miatt 1,676 milliárd fontnak megfelelő egyszeri összeget kell befizetnie az EU-költségvetésbe, figyelembe véve azt is, hogy a brit gazdaság az elmúlt húsz évben átlagosan jobban teljesített a többi uniós gazdaságnál.

index.hu/kulfold/2014/10/24/a_britek_ketmilliard_euroval_lognak_az_eu-nak/
@taga20:

Figyu, tegnap jég gyógypedezett gábrissal, ma meg te nem bírsz róla leakadni.
Hagyjátok már a búsba, ne etessétek, csak a vérnyomásotokat emeli.
Tudom, hogy nehéz megállni, néha én is nehezen fogom magam vissza, de ne adjatok már neki lehetőséget arra, hogy uralkodjon a blogon.
Ugyanez vonatkozik Imolácska-Tüncikére is.
@rodeo36: Kösz. Na most mennem kell klasszikus zenei tehetségeket nézni. Ha van kedved és időd, kukkants majd bele az élő adásba.:)

www.mediaklikk.hu/media-lejatszo/?ch=1
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Huuu az kb. olyan lenne mintha arra kérnélek nézz meg egy beszélgetést Bayerzsocával, mondjuk az Echo tévén. :)"
eszt ittam, te szaralak!
egy kérdés. te akkora baromvagy, hogy ezek a kommentek csípőből jönnek, vagy te egy igazi tróger vagy?
evvel kelek, evvvel fekszem:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a Cameron kibaszott nagy bajban van...nagypofájú és menti a menthetetlent...arra koncentrálj mi van a transatlanti brit usa viszonyban...adakoznia kell mert túl sokat kapott?

brühüyyy

ez szuper brühü yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
@rodeo36:
Rody, lehet h fáradok, de ez s kihazudik cikk, ami arról szól, h a magyar kormány még arra is huje, h számon tartsa melyik kormánytag mit hazudik, hogy jön Gábrishoz?
Az események nagyon sok dolgot új kontextusba helyeznek, de egy dologra mindennél jobban rávilágítanak: a konzervatív értelmiség igényességére.
Magam konzervatív étrékrendűnek vallóként ez mélyen lesújt.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: abbahagyom, igazad van! inkább egy komment se legyen, mint ő miatta száz.
kösz a figyelmeztetést:))
@CsekklisztNo.10Reloaded:
úgy hogy oda tettem mert vele voltunk párbeszédben hasonló témában

de látom téged is érdekel

érdekes is

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nagyon keveri valami körömlakkot hígitóval meg egyébként is hülye szegény..."leírtam" az emberek listájáról...nincs egyedűl

brühüyyy
@taga20: Jaja egy fasz tróger, de te legalább veszed az akadályokat. ;)
@rodeo36: Ahogy érzed. Most egyébként a legfiatalabb, 6-13 év közötti korosztály van soron.
@V-PORT: Mit reagáltak eddig? Követelik-e a dolog kivizsgálását?
A rendpártiaknak belefér, hogy a korrupcióval vádolt NAV elnök lelépjen a helyettesével egy hajnali géppel Bécsből ilyenkor?
Vannak még kérdéseim, és senki nem teszi föl ezeket azon az oldalon.
@taga20: Kösz. Forrest Gumpot nem nézed majd? ;)
@miva?: Én mint baloldali értékrendű mondom, ezen az "oldalon" sem lenne másképp.
@V-PORT: Az alapvető baj a mi demokráciánkal éppen ez. Alapvetés lenne, hogy csak makulátlan múltú, támadhatatlan emberek képviselhessenek minket. Pont nemzetbiztonsági szempontból. Aki ennek ellenére védi a hasonszőrű alakokat, az konkrétan hazaáruló sajnos, és gyanítom, hogy a parlamentben van egy másik 2/3, akik sajnos azok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: miko? hol?
láttam egy párszor, de bírom, mint a pl. különben dühbe jövünk-ket :)
Nem tudom volt-e mar a napokban, de en epp most futottam bele:

A nemzetkozi helyzet fokozodik:
www.youtube.com/watch?v=PEHj8lnFRCw
@miva?:
Szupi, akkor már csak a megfelelő következtetést kéne levonni a konzervatív oldalon: az orban rezsim soha nem volt konzervativ es forditva a konzervativ értékeket ez a maffia banda nem képviseli, pontosabban csak annyira nyúlja le, hog a konzervatívokat ne ellenségként tudja. Orban annyira nemzeti, es annyira konzervativ, mint amennyire a KDNP kereszteny, demokrata és néppárt, azaz null komma null.
De nem ellenségesen mondom ezt: igenis ezeket az értékeket ma es holnap igenis Magyarországon valakinek rendesen kellene képviselnie. Mert van bennük érték. Szóval hajra! Ti is zavarjatok el a hazug maffiozokat, akik lenyulnak titeket!
@CsekklisztNo.10Reloaded: Soha nem szavaztam ezekre, és nem értem, hogy mások miért. Ez egy másik kérdés. Az egyik, hogy ezt ilyen szinten kezelni hogyan lehet elfogadható.
@taga20:
" inkább egy komment se legyen, mint ő miatta száz."

Azért vagyunk még itt néhányan, akikkel tudnál beszélgetni :))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

el kell mennem majd később vagy beszámolsz

brühüyyy
@miva?:
Okidoki. Elnézést az utolso mondatod nem értem.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Ezt elég szépen összefoglaltad. :) Tényleg kellene egy ilyen formáció.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: M1? ako inkább alszom.
ha az F1-et nézem, ako is gumikesztyűben nyúlok a távirányítóhoz!
kurva geci, szemét, szar banda!!!!!!!!!
@CsekklisztNo.10Reloaded: Egy bármilyen színű, a demokrácia látszatára minimálisan adó írástudó hogy a halálba nem küldi el a jó édes anyjukba azokat, akik egy ilyen nemzetközi diplomáciai helyzetet úgy kezelnek, ahogyan Lázár, Orbán, Szíjjártó, Kövér, és az egész slepp? Ez itt a mi hazánk! Ha valaki megkérdőjelezi a szabadon választott politikusaink tisztességét, akkor azt a legszélesebb nyilvánosság előtt lefolytatott legalaposabb vizsgálat negatív eredményeit az orra alá dörgölve küldöm el az anyjába! Ha meg kiderülne, hogy az adókat behajtó intézmény legfelsőbb vezetése sáros, akkor az intézményt felügyelő miniszter a miniszterelnök társaságában nyugodtan megkezdhetné az erre a célra felépített luxusbörtönben az életfogyt letöltését. Na jó, mivel a pápa is azt akarja, csak 25 évet, de azt az utolsó percig.
@taga20:

Látom, elkéstem a felvilágosítással. (már megint előbb írtam, mint olvastam)
Az m1-et érintő véleményeddel egyetértek, de a film azért megéri, hogy elővedd a gumikesztyűt :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Jobboldal is egy értékrend, nem én vagyok, de az. Kutatások szerint a konzervativ es "demokrata"(nem konzervativ) agyi beállítottság eltérő , agyilag más területek aktivizálódnak, másra gerjednek: konzervatívak értékmegőrzésre , a masik oldal a haladásra. Én inkább a második vagyok, de elso is kell. Jin és jang, a vilag a dualizmus harci terepe. (De semmi sem tiszta jin és jang.) Egy dologra nincs szükség: gyűlöletre, nepirtasra, rasszizmusra, nem is folytatom.
@miva?: ÁMEN! A KURVAANYJÁT MINDEGYIKNEK, ROHADJON RÁ A MŰANYAGLAKAT AZ UTOLSÓ FITYESZESRE IS!
enézést, kezdek bepöccenni:)
@taga20: A filmre koncentrálj és örülj neki, hogy nem lesz benne reklám sem. ;)
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Igen, és mégis kit kellene választanunk, azt a pártot, amellyel itt jónéhányan szimpatizálnak, akik többször trágárul sértegettek, meg kirekesztenének? Nem vagyunk mazochisták, ilyen szellemre nincs szükségünk. Egyébként Godfriend ma már hátrább lépett, a felháborító azonban, hogy a kárpátaljai magyarság támogatását is rosszallotta. A nagy USA ne a mi gazdasági érdekeinket sértse azzal, hogy a piaci érdekeinket sértené.
@miva?:
Pontosan és akkor még finom voltál. Az a gond és Orbánék azért jáccák a sikhujét, mert a diplomácia nyelve és szabályai mások, de aki érti azt a kommunikációt, az érti. Persze ne tegyünk ugy, h USA most a korrupció ellen lépne fel, ez egy finom intés, h a szövetségi rendszer tagja hagyja abba a rendszer alá-ásását, kb elárulását, szerintem ez sima hazaárulás is, USA azért lepett most, mert infókat volt, h deli áramlat meg más terén oroszokhoz túl közel kerültünk es ez mar katonapolitikai kockázat. Ha orban nem vigyáz nagyon fejére ...-nak, de ő most oroszoktól jobban fél - valamiert !!
@CsekklisztNo.10Reloaded:
A baloldal meg nem baloldali, a liberális meg nem liberális.
@Imola Helyesi:
Cuppanj le rólam, agyatlan, az egyetlen dolog, h látlak, mert mobil üzemmódban nem működik a tahotlanitas, pedig bejeloltelek. Húzz a faszba.
A következő dátumok beszédesek:
Aug. vége: kehi vizsgálat az Ökotárs ellen.
szept. közepe : Móra látogatása az USÁban
Adószámuk felfüggesztése
okt. 3 vagy 4 fajvédő konferencia
Okt. 6 Godfriend figyelmeztetése
Imola szerint az rendben van, hogy a megvádolt NAV vezetők hajnalban Bécsből meneküljenek egy ilyen diplomáciai helyzet kellős közepén. Erről beszélek. Na lépek, és a 2millió hazaárulónak további kellemes magyarkodást kívánok!
@taga20:
Nem mondod, mert nem szavazok az idióta pártjaidra, na ne viccelj, még egymással sem tudtak megegyezni.
Hiába ugrottak , mint a sáskák, nem lesz ebből semmi. Itt Mo-n mégegyszer nem fogtok káoszt csinálni.Vajon ki javasolta nekik az utolsó két hétben Bokrost?Van egy sejtésem.
@Imola Helyesi: szemét, szarházi hazaáruló!
az a beszédes, hogy nem menekültél el az apehos csajokkal külföldre! kurvaanyád!
majd, ha vitya menekül, ako nem tudom mit szósz, te kibaszott talpas?:(
@miva?: Van bizonyítékod erre? Nincs, addig ne vádolj. Én nem védem, csak a liberális demokrácia fáklyavivőinek ennyit tudnia kellene.
@taga20:
M i van, Taga, te egy kém vagy, hogy tudsz mindent? Nem én rohangálok Brüsszelbe meg az amcsi nagykövetségre, hanem a pártjaid. És ilyen szellemmel, amit te képviselsz, akarnak szavazatokat szerezni.A korrupcióban meg tanítómesterek.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Jól látod a lényeget, viszont abból egyenesen következik az a szomorú tény, hogy az USA ismét csak a nagyhatalmi érdekei mentén jár el, miközben előadja a korrupció elleni harc és a demokrácia védelmezőjének szokásos és unalomig elcsépelt szerepét. :(
@Imola Helyesi:

2014. június hónapban jelent meg a SZERVEZETEK FENNTARTHATÓSÁGI MUTATÓJA 2013-BEN – MAGYARORSZÁG

Mielőtt dátumokat és eseményeket sorolsz, legalább azt ne felejtsd ki, hogy mi volt az kiindulási alap.
Olvasd el és utána jelentkezz.

Neked: Jenő, de azért idézek belőle, hogy könnyebben megtaláld (nem kell megköszönni).

Az új civil törvény 2012-es hatályba lépése óta a civil szervezetek egyre kevésbé tudják, hogyan feleljenek meg az ellentmondásos és homályos rendelkezéseknek. A bizonytalanságot növelte, hogy 2013 májusában a civileknek először kellett az új követelményeknek megfelelő éves jelentést benyújtaniuk. Továbbá fel kellett készülniük az egyéb jogi változásokra, például a 2013-ban elfogadott és 2014-ben hatályba lépő új Polgári Törvénykönyvhöz való alkalmazkodásra, valamint a civil törvény folyamatos módosításainak való megfelelésre.
@taga20: Haggyad má ezt a nyomoroncot!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
De igaza van, hiszen NATO es EU tag vagyunk. Egyenként ugye ebben a rendszerben a korrupció alacsonyabb es a demokrácia fejlettebb, mint azon kívül. Erre mondtam h ez a termék, de ez jó, szóval nincs baj vele h ha kell ezen a trójai falón keresztül jönnek.
@Imola Helyesi: szemét, szarházi hazaáruló! bazdmeg szíjjártot a 700 négyzetméteres kérójában! te rohatt, szemét sírásó! a hazádat baszod szét te szar!!!!
remélem a pokolra jucc, mint szentmihályi!!!
@ornagy50: igazad van etetem:(
soha nem fog ezekután előfordulni!
Talán ti már hallottátok, nekem még új:

index.hu/kulfold/eurologus/2014/10/22/hivatalos_navracsicstol_elveszik_az_unios_polgarsag_ugyet/

Így is kell, a focialista Magyarországhoz mennyivel jobban illik a sportügyi biztosság, mint amúgy közösségi szinten rettentő fajsúlyos téma! Csak felismerték Narvacsicsban a tehetséget, ennyi történt!
@taga20: Nézd meg inkább mi írtam Neked ez előtt
vidulni fogsz!)
@ornagy50: vissszapergettem, de nem vágom! segícs!
küldök én is valamit:) amit szeretek:)
www.youtube.com/watch?v=OC3jWP-V8Nc
@CsekklisztNo.10Reloaded: Aki háborút szit vagy folyamatosan megszegi az ígéreteit, pluszbónusz árzatlanok tízezreinek haláláért felelős, amerre csak megfordult hadseregével, mondjuk a berlini fal leomlása óta, nos azoknak nem hiszem, hogy bármiben "igaza" lehetne.

Ezzel az erővel Hitlernek is igaza lehetett, amikor megszállta az országot, hiszen elkezdtünk távolodni az addigi tengely szövetségtől.
@taga20: Egy nőci volt a tükör előtt !
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
1.Milyen nagyhatalmi érdeke fűződik az usának, néhány magyar kitiltásához?
2. Putyint szemétségeit azzal szoktad védeni, hogy csak az országa érdekeit védi.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A legjobb komment a cikk alatt:
Istvan Ladanyi · Kiemelt hozzászóló · Közlekedesi es tavközlesi müszaki föiskola
Persze tudom! Chilléből cseresznye, Kanadábol földgáz, Hárshegyről politikus.....És a haza fényre derül!
@taga20
Kedves taga20!Barátom, tegnap csúnyán leosztottál, volt benne bassza meg is, mert imolcsihoz szóltam. Tehát, most ez Neked is jár: teljes tiszteletem jeléül baszd meg, ne szólj hozzá, majd csak megunja! Maradok a barátod: hekkate36.
@rodeo36:
pedig érdemes az olvasásra:
" a pénzügyekért felelős nagycsoportos....tartott egy sajtótájékoztatót. Ezen bejelentette,a Vénusz étolajat előállító amerikai vállalat (Bunge Zrt.) vezetősége 2011. szeptemberében a magyar adóhatóságoknak információkat adott át a költségvetést károsító különféle jelenségekről”. Elismerve ezzel azt, hogy tényleg amerikai cég volt a bejelentő, és részben tényleg étolajon csúsztak el a kitiltásban érintettek. Egyben azt is elismerve, hogy legalább három éve tudhattak az illetékes vezetők az ügyről. Azt is mondta továbbá az „internetért-pénzt” akcióért is felelős közhivatalnok, hogy „a NAV saját felderítő tevékenységének eredményeként idén februárban 50 helyszínen tartott házkutatást az érintett cégeknél, könyvelőknél és ügyvezetőknél”. Tehát két és fél évig latolgatták az ügyet, nyomozgattak, saját hatáskörben felderítgettek, majd hirtelen házkutatási lázban kulminált a vizsgálat.

Igazán cinikus vélemény lenne az, hogy a két és fél év alatt megpróbálták a lehető leginkább baksisra orientált forgatókönyveket, majd amikor ezek nem jöttek be, akkor akcióba léptek. Hasonlóan cinikus vélemény lenne, hogy ott tartottak házkutatást, ahol nem sikerült érvényesíteni a „nyugalomért-pénzt” elvet. Az se tévesszen meg senkit, hogy februárban a választási kampány finisében, a talán leginkább pénz-égető fázisban voltunk. Ez nyilvánvalóan a véletlenek gonosz összejátszása. Az azonban nyilvánvaló, hogy amennyiben Varga Mihálynak tudomása volt a nyomozásról, akkor Szijjártó Péter csak abban az esetben játszhatta a pökhendi bizonyítékvadászt, ha

A: teljesen hülye;

B: teljesen hülyének néz mindenkit;

C: annyira nincs beszélő viszonyban Varga Mihállyal, hogy még a botrány kirobbanása után sem közöltek vele semmit."
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Ha nem tetszik a MOMA, alakul más jobbközép konzervatív párt is. Itt az alapvetésük:
hafr.blog.hu/2014/10/23/az_oktober_23-i_beszedem
@punkfrog:
Azért kivonatoltam, mert sokan esetleg nem látják Gábriel miatt. Pedig ez egy jó Ellenszék cikk a Kanadai Hírlapban.
Egyébként meg a kitiltást megalapozó USA rendelkezés arra az esetre rendeli a kitiltást, ha az elkövetés országától nem várható az ügy korrekt és jogszerű kivizsgálása. 3 éves "vizsgálódás" eredmény nélkül megalapozta ennek alkalmazását.
Nem véletlen, hogy eddig banánköztársaságokkal szemben alkalmazták.
Egyébként meg szó sincs korrupcióról: itt nem hivatalnokokat kennek meg, hanem hivatalokat használnak a maffiás védelmi pénzek beszedéséhez.
Csak most egy kicsit a kacsójukra csaptak!
@taga20: Már meg ne sértődj, de szívből mondom: szeretem az ilyen vagány ganékat,mint te!:))
@Imola Helyesi:
Az ilyen beszólásokra specializálódott Sir Bates dö Hól kollégát idézném(csak neked-mert L'orál..):
"azt a deszkán telibebaszott kurva édesanyádat" - és ezt valóban baráti üdvözlettel, te darab szar. Ennek a vulgáris változata nem fér ide, rövidítettem.
@hekkate36: ako, mégegy? nesze:))
az egyik elsőm, úgyse érted:))
www.youtube.com/watch?v=9bkO1rbIm1g
@taga20: Zefirelli, hát, na igen, ízlésed van!:))
@hekkate36: na még egy, hogy legyen miért lefeküdni:)
a szemed, a szemed olyan...:) ez fákofszísztem vot.
na nézd tesvérem eszt!
www.youtube.com/watch?v=4ib-QA3hADU
@Knósszosz: haver, fáziskésésben vagy! párórával ezelőtt én is így éreztem:) de rájöttem, hogy te, és a fajtád ezerszer többet érsz, mint ez a szar.
szeretlek téged:)
u.i., ahogy orica mondaná, hazudok:)
és orica okos, mindennek a hátulját is ismeri, nagyjából.:)))
@taga20:
Jó éjt Efendi, és ne vedd ezt a szar stílust az enyémnek, csak éppen kibukott belőlem, mert minden szarnak van határa.

Jó éjszakát, én is bírom a hülye búrádatodat:)))
Mercsak, és mer őszintén..
@taga20:
www.youtube.com/watch?v=HB8EZ5Xa_QI

ezzel ringatod el a feleséged, nem jársz rosszul! tapasztalat:)))
@taga20:
www.youtube.com/watch?v=HB8EZ5Xa_QI

ezzel ringatod el a feleséged, nem jársz rosszul! tapasztalat:)))
@taga20: bocs a dufláért, de szar a gép is meg a kezem is:((
Jenőke, nekem Jenő! Nem olvasom el, de csak rád való tekintettel, mert e fórum néhány nagymenője majd téged is ledorongol, mert szóbaállsz velem. Úgy látom, van itt néhány trágár hőzöngő, akik sakkban tartják a kommentelőket káromkodással, trágársággal.Ágyő, Jenőke további jó káromkodásokat, szitkozódásokat kívánok a fórum azon résztvevőinek, akik ezt kedvelik. Csak hát nem sokra mennek vele.Mondjuk én már nem látom őket, így felőlem tehetik.
@Imola Helyesi: azé nem vagy semmi Imolcsi! A vaksi fideszes dumáddal kihozod a szelid bárányból is a vadállatot, utána mered a stílust kritizálni! Itt mi nem sakkozunk, max. vakon és szimultánt, de inkább pókereznék, de neked nincs lapod!
@rodeo36:
Azt hiszem englandia csőbe húzta kicsit saját magát.
A voltr gyarmatokra, majd az u-ra hivatkozva befogadták a külföldikt.
Félre értés ne essék, néhány nagyszájú hülyegyerket leszámítva ott is pontosan tudják: olyan munkakörökben amit egy brit éppen úgy nem végezne el, ahogy jobbikos gárdista sem megy csatornát pucolni, csak cigányozni.
Viszont ezzel albionban elérték, hogy a gdp-re hatással levő munkabérszinvonalleszorulásban részesültek. Konzerválva a bérek jó részét. Amiből ott különben meg lehet élni. Ugy mellesleg.

Olyan ez, mint amikor a texasi befekttésarányos eredmények verik a nyuyorkiakat.
.
Tudom, hogy volt már.

ADY ENDRE: A HŐKÖLÉS NÉPE

Ez a hőkölő harcok népe
S mosti lapulása is rávall,
Hogy az úri kiméletlenség
Rásuhintott szíjostorával.

Mindig ilyen volt: apró kánok
Révén minden igának barma,
Sohse harcolt még harcot végig,
Csak léhán és gyáván kavarta.

Erőt mutattak, erőt látott,
Vertnek született, nem verőnek.
Önerejét feledte mindig,
Sohse szegzett erőt erőnek.

Betyár urai így nevelték,
Nem rúg vissza, csak búsan átkoz
S ki egyszer rugott a magyarba,
Szinte kedvet kap a rugáshoz.

Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha néhányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák.

Csak a Csodák-Ura meglátná
Végre ezt a szánalmas népet,
Adna neki csak egy dárdányi,
Úri, kis kiméletlenséget.

Hogy néhány maradt sereghajtó
Törötten, fogyva azt ne vallja:
Ezért a népért ugyis is mindegy,
Ebsorsot akar, hát - akarja.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ezt az a putyin mondja, aki szerint orosz katonák sem voltak a krímben?... csak a ritmus miatt: szorult volna fejed anyádba... de véglegesen, mert így csak oxigénhiányos lettél... viszont az nem öröklődik...
@GeoCracker:
.
A brüsszeli EU-csúcsot követően Orbán Viktor kormányfő az Index blogjának kérdéseire válaszolva azt mondta, hogy a kitiltottak "magánszemélyek és állami alkalmazásban állók", amiből úgy tűnik, pontosan tisztában van azzal, hogy kiknek tagadták meg a beutazási engedélyét - világít rá az Eurológus blog.
.
@GeoCracker:
ez teljesen világos, némi cizellálásra szorul de anélkül is egyetértünk, mintha British Commonwealth már nem lenne a régi, és az atlanti pocsolyán átívelő "v"iszonyok sem műxenek úgy ahogy azt ott Lordék elképzelik, az angol pragmatizmus mintha az angol ködökbe beleveszett (vagy "meg"???) volna?

a németeket nagyon és egyre nagyobbra értékelem a még mindíg (egyedűlállóan a világban) meglévő amerikai megszállás ellenére dolgoznak és ha (remélem soha) megkötik a transatlanti vámúniót vagy annál bonyolúltabbat arra a pocsoly túloldala rábaszik keményen, a bevételeik fenntartásához az olaj és egyéb energia hordozók az élelmiszerekig bezárólag áremelést kell csinálni vagy az lesz nagyon nagyban amiről írsz: bérkiesés=bérbefagyasztás (mattolcsizmuscsőggye) az adómennyiság zéróhoz kezd tendálni a NYNY nem jó példa de érthető a viszonyításod, ott csak szemét pénzbőlpénztcsinálók vannak akik semmilyen adót nem fizetnek

brühüyyy

nem lesz nekik jó és ez ki fog vetűlni nagyban de már összejött a másik nagycsoport és pénze is akad...tudodkikről beszélek
@kekex:
én átrágtam magam rajta hosszában széltében és még sok minden máson

lényeg az sem igaz amit szijjártó és főnije kérdez

és a magyar gazdaság az uccsókat rúgja

nagy zavar van, süllyed?

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke): Orbán végigjárja a hazudóshaknit.
Csak egyre kisebb ivű a mozgástere
@GeoCracker:
Azt gondolom, hogy a legnagyobb probléma - szerintük - az, hogy hogyan lehet ebből is győztesen kijönni.
@rodeo36:
Az a hlyzet, hogy fenntartom azt, amit sokszor írtam, mondtam.
Az emberiség történelme mutassa: a fejlődés mindig a birodalmasodásnak kedvez, és sosem kedvez a birodalmak fennmaradásának.
( endresy.blogspot.hu/2013/07/birodalmasodasi-uton.html )
Ennek szinte semmi köze a napi politikához.
Ugyanakkor már látszanak a birodalmasodási gócpontok.
Európának nincs választása. Vagy kialakul az európai egybesült álmok, vagy rezervátummá, skanzenné válik.
Ami a mai albiont illeti, Angliának elég lenne kicsit délebbre tekinteni. Az íreknél gyakorlatilag szintén megindult a kivándorlás a bérbefagyások miatt. Gyakorlatilag lakosságcsere zajlik. Az amerikából odamentek mnnek haza, a befogyott bérűek próbálnak skócia és amerika felé mozdulni. Nem teljesen véletlen, hogy a skótoknak most jutott eszébe a népszavazás.
Az ott maradó munkahelyekre pedig mennek a bolgárok, magyarok, lengyelek. Akiknek az a befagyott bér maga a tökély. S nem teljesn véletlen, hogy a "peremen" az angol kisvárosokban pl. Derby nagyságrendben, nem tudják eldönteni, hogy a keleteurópaiakat avgy az "ír cigányokat" szeressék kevésbé.
@dr. jenőke (jenőke):
Igen, csak a nagy akarásban egyre kisebb körökben, egyre szűkebb viszonylatokban keverdnek gymással ellentmondásba a hülyegyerekek. Épp ezt írtam fenntebbi linken. Most alig két nap alatt ment szembe gymásnak Orbán és Varga két állítása.
@kekex:
Azért magamtól nem definiáltam volna a MOMA-t Bokros személye (akit kedvelek) miatt konzervatívnak, de végül is...

PKP: gyakorlatilag ez egy nagyon jó programbeszéd, de inkább egy kulturleny meglátása a politikáról, mintsem program - persze nem
Is ugy íródott. Majd minden szavával egyet tudok érteni, sőt, az első harmadáig csipkedtem kellett magam, hogy nem liberális beszédet olvasok-e. Aztán jött az mondat, amivel nem tudok egyetérteni, hogy a "demokrácia a legkisebb rossz" és nem azért mert ezen logika mentén azt szerették a történelemben megtaposni, és nem is azon logika mentén, hogy "még nem találtak nála jobbat", hanem szerintem a "demokrácia" egy olyan abszolút minimum, amin nincs mit kérdőjelezni, hanem művelni kell. Innentől a beszédben egy kicsit kidolgozatlannak, v tán még hamisnak is érzem, hogy az egyén a demokráciában miért nem tud kibontakozni és félek, hogy itt egy kis zavarodottság van a demokráciát illetően, hiszen az egy keret, az nem gátja semmilyen politikai v egyéb fejlődésnek.

Második felvetésem: nekem, mint liberálisnak tetszik ez a beszéd, de tuti, h egy konzervatívnak is? Nem túl lightos? :-)))

De ezen kívül gratulálok, hajrá!
@rodeo36:
Ja és a németek. Azért ott sem fenékik tejfl a dolog szerintem. De határozottan tehetségesen táncolnak a penge élén.
.
Az Európai Unióban kell-e maradnia Magyarországnak? címmel közölt szerkesztőségi írást a Le Monde.

A balliberális francia újság szerint Navracsics Tibor kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztossá választása után két kérdés merül fel: lehetséges-e az ellentétét tenni Brüsszelben annak, amit Budapesten szokás, valamint az alapító eszméinek megtagadása nélkül az Európai Unió tűrheti-e tovább szó nélkül egyik tagja, Magyarország egyre nyíltabb antidemokratikus elhajlásait.

Navracsics esete - aki Brüsszelben „a skizofréniára való nagy alkalmasságáról” próbálta biztosítani az európai képviselőket, amikor arról beszélt, hogy az ellenkezőjét fogja tenni annak, amit a Fidesz tesz Budapesten - a lap szerint kiválóan jellemzi azt a problémát, amit Magyarország jelent az Európai Uniónak. Emlékeztetett az írás Orbán tusványosi beszédre, amelyben „három tekintélyelvű és nacionalista rendszer, a kínai, az orosz és a török iránti csodálatát fejezte ki” a miniszterelnök, és nem titkolta a lap szerint az uniós értékek, a jogállam, a hatalmi ágak szigorú szétválasztása és a szabadságjogok tisztelete iránti mély megvetését.

www.hirek-erdekessegek-aktualitasok-magyaroknak.angliaimunkakezdes.hu/hirek/nekimentek-orbannak-a-kulfoldi-sajtoban
@taga20: @hekkate36:
Taga, gratulálok! Kevesen ismerik el, ha tévednek eccer is! Én pl sose tévedtem még :-)
@miva?: köszi, így már értem a 2. mondatod, jól kifejtetted:-)
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Nyugodj meg. Van konzervatív liberális is.
Engem az bosszant, hogy a fidesz rendszeresen azokat illeti valamilyen jelzővel, amelyik éppen rá illene, és ugyanez a cselekedetekkel is.
Kissé ámulva nézem a baloldal komcsizását és libcsizését.
Egyetlen politikus sem hívta fel a figyelmet arra, hogy éppen a mensevikek voltak a liberálisok és nem a bolsevikok, és ez is egyik oka volt a pártszakadásnak.
Ugyanakkor Orbán példaképe a geszti gróf saját magát (de mások is) liberálisnak tartotta, és - mégegyszer - és konzervatívnak -> például irtózott az államosítástól és a liberális szabadverseny híve volt.

No, abbahagytam.
@GeoCracker:
akkor it most mi ketten szépen elintéztük volna? szerintem a BICSA egyre élőbbé válik és a kínaiak hozzák magukkal Afrikát a többinek (azaz az usának) nem marad semmi Kanada mit fog csinálni...már sajog és a konzervatívok alatt inog a bili, de nagyon ez a döntésük (nem a lövöldözés miatt) egy csőd belpolitikailag az ellenzék üti vágja őket és közeleg a döntés
a Trudeau europeer

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke): Na de ezt pont egy nemibeteg, oregecskedo hölgy és férje által kitartott (cserébe rossz nyelvek szerint mindkettőnek szexualis ellenszolgaltatásokat nyújtó) írja, aki semmivel sem jobb. Az uszító, aki 1919 egyik szellemi atyja, dísztemetést is kapott tőlük. Egy erdélyi kisnemes/dzsentri, aki eladta magát(a nem nemzeti oldalnak). Semmivel nem emelkedik ki azok kozul, akiket szid.
@dr. jenőke (jenőke):
A liberalis anno csak annyit jelentett: a jogegyenloseg hive, a szabad verseny hive, a deregulacio hive, a szakszervezetek ellensege, a kiscsalad hive, a kozossegek (pl. vallasi)ellensege, a szuletesi hiearchia valtozatlansaganak az ellenfele, a szekularizacio(es a moralis elvtelenseg)hive.
A 20-ik szazadban ezek egyre inkabb a korabbi devianciak fele fordultak el, es azok szoszoloi lettek(a bolsevik forradalom 1917-1930 k. -ig ultraliberalis volt Oroszorszagban, de allam-es nemzeterdekbol (radikalis gyerekszamcsokkenes)konzervativ fordulat zajlott le).
@Bicepsz Elek:
Nesze, te hatökör!

Ifjú szívekben élek

Ifjú szivekben élek s mindig tovább,
Hiába törnek életemre
Vén huncutok és gonosz ostobák,
Mert életem millió gyökerű.

Szent lázadások, vágyak s ifju hitek
Örökös urának maradni:
Nem adatik meg ez mindenkinek,
Csak aki véres, igaz életű.

Igen, én élni s hóditani fogok
Egy fájdalmas, nagy élet jussán,
Nem ér föl már szitkozódás, piszok:
Lyányok s ifjak szívei védenek.

Örök virágzás sorsa már az enyém,
Hiába törnek életemre,
Szent, mint szent sír s mint koporsó, kemény,
De virágzás, de Élet és örök.

Meg a ketrec.
hogy mik vannak?

abcnews.go.com/US/washington-high-school-shooting-suspect-identified/story?id=26432567

valaki/k kibasztak vele...most ő is halott meg eg másik ártatlan és sokan sebesűltek

brühüyyy

ezt csúzlival nem lehetett volna
milyen kedves, nászútra megy a barátnőjével a NAV elnöknője és nem a Ferihegyről, áhhhhhhhhhhhhhhh dehogy Schwechat-ról, mert onnan már járnak transatlanti meg trans Indiai óceáni járatok is nem is beszélve Austrália és Új Zeeland

orulunkvincent.blog.hu/2014/10/24/szokjenek_csak#more6828087

brühüyyy

levédia nyersen uborkasaláta nélkűl
Így irányítják a titkosszolgálatok és a nagytőke a tömegmédiát

www.atv.hu/kulfold/20141024-tudom-kik-sarozzak-magyarorszagot-megvezetett-publikum/

De itthon ilyen természetesen nem létezik. A HVG, 444 és az Index továbbra is csak az igazat írja. ;)
@rodeo36: Nekik is ki kell valahol pihenni a kemény munka fáradalmait. ;)
@Sir Bates dö Hól: Szőröcske már megint rossz lemezt raktál fel. Majd ha az amcsik hazakoccolnak az összes "ideiglenes" bázisukról, akkor elkezdhetsz esetleg aggódni a Krim miatt. Milyen kár, hogy téged sem kérdeztek meg az egyetlen melegvizű kikötőjük fenntartásáról. ;)
@rodeo36: Jelenleg jól látható a kínai, az északamerikai és az orosz birodalmasodási gócpont. Az USA-nak a közel-keleti lső felvonás remek alapot adott volna, de az akkori elnök egy lepkefing volt. Viszont Obama ciklusának a végére el kell dönteni, hogy hajlandó-e birodalomként működni, vagy a fasizálódás útjára lép. (még ki se zárja gymást a kettő) Kanada vagy betagozódik, vagy szintén zárványba kerül, és szép lassan usaizálódik.
Dél-Amerika és Afrika a nyersanyag és emberutánpótlással szintén a betagozódás útjára léphet.
Ebben a környezetben Európa vagy összefog, és önálló centrummá válik vagy nem lesz.
Élőerőben gyenge, nyersanyagkészlete szegényes, energetikailag behozataéra szorul.
ÉS. Kínát vagy az Oroszokat még az a nosztalgia sem tartja vissza, mint mondjuk az amcsikat.
Anno a középkorban urópa elérte a birodalmi kort vatikáni centrummal. A volatilis határok mentén de facto létezett a birodalom.
A successio nyomán ennek vége. Erőforás-okokból vissza sem hozható. Aki ma kersztény európában gondolkodik, az idióta. Egyszerűen nincs realitása. Nincs miből fenntartani.
A jövőben más alapon lehet talán újjászrvezni. Lginkább szellemi erőforrásokat mozgósítva. Nem ideológiait és tológiait, hanem szellemit.
Jelenleg ez a vonat is elmenni látszik.
@dr. jenőke (jenőke):
Köszi a kiegészítést a liberalizmushoz, tanultam belőle !
@GeoCracker: Tetszetős leírás. Ami viszont sántít benne, az főleg a vége, amiben te a kereszténységet ideológiára és teológiára redukálod. Persze ez is olyan, amiről nem nagyon lehet sokat vitatkozni, mert az emberi meggyőződések korlátaiba ütközünk.

Egyébként amitől az USA igazán retteg az egy német-orosz jó viszony, de ennél is jobban mondjuk egy Párizs-Berlin-Moszkva-Peking erőtér kialakulásától.

Látszik is, hogy milyen serényen dolgozik ez ellen, főleg Ukrajnában.
@GeoCracker:
most fejeződött be a brazil elnökválasztás (vagy nem?) magam részéről a BICS-et tartom a legjobb megoldásnak Europának nincs sok választása keletre nyit még ha leég a pofájáról a bőr akkor is és a tengely már műxik csak nincs neve ez a legnagyobb baj ott(itt) hogy egy nevenincs gyerek ellen nem lehet, de az, hogy műxik és hiába basztattya az még dühítőbb és az, hogy kimarad a koncosztásból mert olyan mint a segg

brühüyyy

az utóbbi 35 év elnökei és hátterük mind gyepesagyű hülyék és ha továbbra is egy brzsezsinszky senkiházira hallgatnak és nem a Kissinger szerű de annáol is okosabb tanácsadókra akkor süllyesztő 15 éven belül vagy gyorsabban
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
az un keresztény europa egy sohasemvolt kitaláció az egész egy KFT vagy nevezzük birodalomnak amiben ez a nemzetközi üzleti vállalkozás elég jól műxik és hogy a Chairman-t Pápa őszencségének kell nevezni kijafaszt zavar

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a hitről meg annyit haggyuk má' ezt a 21. században mindenki abban hisz amiben akar de az amiről szó van sohasem létezett és egyre kevesebb valószínűsége van arra, hogy megtalálják...tehát higgyenek csak haggyanak engem is csüngve és csinálják ezt otthon zárt körben

mint az OPNI

brühüyyy

(bocs, de fenntartom)
@GeoCracker:
a brzsezsinszky egy széllelbélelt hülye lengyel zsidó annak minden seggségével és orosz gyűlöletével aki odatette az még nála is nagyobb valag...csak nem hagyom ezt az szélhámost egy globális küzdelembe belepofázni?

mennyen nyugdíjba vagy a picsába

brühüyyy
@rodeo36: "Europának nincs sok választása keletre nyit még ha leég a pofájáról a bőr akkor is"

Ezzel egyetértek. Persze amikor ez felmerül egyből jön a rettegő kórus, hogy Édes Jézus akkor Európa Putyin pincsije lesz meg a hasonló marhaságok, amikor erről szó sincs. Attól, hogy létezne egy kölcsönös előnyökön és partnerségen alapuló gazdasági együttműködés, senkinek nem kellene feladnia az identitását vagy a saját hagyományain alapuló és évtizedek alatt kialakult társadalmi berendezkedését.

Egy ilyen jól működő eurázsiai erőtér az USA rémálma lenne és úgy tűnik igyekszik is minden erővel megakadályozni azt, kerül amibe kerül. :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem szimpátia kérdése. A vallás, mint birodalom-szervező erő kora lejárt. Ne tévesszen meg az, hogy egész más jellegű erők olykor a vallást tűzik vörös, zöld, kék, akármilyen zászlókra.

@rodeo36: Amikor az a szemiintelligens csimpánz bevonult irakba, akkor azt taksáltam, hogy az usa-nak 10 éven belül nyiltan szint kell vallania a saját jövőjét illetően. Vagy hajlansó bevállalni a birodalmi utat, vagy megszivja. A 10 év lassan lejár, és az erőforrásválság egyre súlyosabb. Nem okvetlen olajilag, hanem általában.
Délamcsi technológiailag van kiéheztetve. Nem véletlenül. Azt a leghülyébb karvaly is pontosan tudta a nagy víz összes oldalán, hogy oda technológiát vinni öngyilkosság, ahol van saját nyersanyagbázis és kellő emberanyag.
Nem véletlen, hogy a valós erőközpontok ott alakultak ki, ahol az ember alig számít, technológia van (vagy elég ember van ahhoz, hogy bármi áron felhúzható), és nem kell az ipari gyémánttól a bitumenig mindent kivülről behozni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

annyi bizonyos, hogy felvetettem és fenntartom de nem fogom megvitatni az itteni fidex klikk "hazabölcseivel" mert sem nem bölcsek sem nem haza és hogy annyit értenek a nemzetközi politikához mint csikósné valagfalvi beáta a kupléénekes a lebujból

brühüyyy
@rodeo36:
A személyes komplxusoknál csak egy nagyobb tragédia lehet. Ha szót kap, és hatalmat.
@GeoCracker: Nem birodalomépítésre, hanem mondjuk civilizációra gondoltam. Ugye te sem akarod elvitatni milyen kincsek sarjadtak ebből Európában is.
@GeoCracker:
akkor röviden az egyik legsikertelenebb győztest idézzem:

HIC RHODOS HIC SALTA

és már késő Bucefalos ott áll mellette rajta az Egészen Nagy Sándor (nem putyinnak fogják hívni otthon sem és a konhaasztal mellett sem)és rámutat a szorosra

soxor figyeltem a 20-ak tanácsának értekezleteit és leginkább azt amint a Kínai Álllamfő megérkezik, a kisujjának egyetlen mozdulatára mindent átalakítamnak szorgos kezek akiket nem is lehet látni és az ürge meg sem áll és nem is néz sem oldalra főleg nem hátra és mint a svéd csapágy

szóval ezt azért még ott a fehér budiban is tanítani kellene

mintha Kína éppen beindította volna Afrika nagy részét és nem marad ki Délamerikából sem ha a Limai kikötői terveket meglátnád akkor nem kapnál levegőt percekig és az csak egy dolog és ami peruban nincs azt a Földön nem érdemes keresni

brühüyyy
@GeoCracker:
tömör és egyetértésem

brühüyyy
@rodeo36: Limai kikötő.
Asimov-ot idézném koncepcióilag. A papság remekül működtette ugyebár a tudomány-vallást, de nem tudtak volna megtrevezni egy reaktort.
Technológia alatt nem a Mercedes-gyárat, hanm a tervezéséhez szükségeseket értettem.
S ne gyere a kinai reverz enzsiniringgel. Mret éppen ezért emlegettem azokat a helyeket, ahol az ember nem számít. Ott sem számított. Ahogy a CCCP-ben sem , amikor egy rpülőgép roncsaiból kellett a mérnököknek visszfejteni a működést, ha addig éltek is. Szó szerint
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mongyuk a magyar jelenlegi kleptokráciát a Putyin jutalmazná...hideg ólommal

brühüyyy

erre menet közben jött rá a csüngőhasú mikor elolvasta a szerződést...sohasem kap pénzt és csakis akkor hajt be ha teljesített ehhez nincs hozzászokva pofánbaszták szenes lapáttal...ezt nem vettétek észre?

csak a hörgés megy, hogy putyin meg putyin pedig az megoldotta amit a zejúúúúúúúúúú nem képes mai napig nem ad egy buznyák vasat sem tolvajok kezébe

brühüyyy

mintha putyin jobban védené a magyar vagyont mint a zorbán és a vargamihály?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Sok, a maga korában oly büszke civilizáció romjai felett ma régészek ülnek tort.
@GeoCracker:

B+ ez sok:
"szemiintelligens majom" nem bírok olvasni mert rezgek mint kocsony és döcögök...meg hahotőázok és a könnyeim is

ilyen pontosan leírni azt a szép texasalsóitolvajt?

brühüyyy
Amugy bocs, de az e-betű kitört a laptopból. igy olykor kimarad, ha a csonkot rosszul csapom nyakon.
@GeoCracker:
akkor gondolj csak bele a ma eseményei a múltra épűlnek és ebben igazad van, de hol van az a múlt?

Asimov is a múlt...ha a Bloomberg réműlten elemzi, hogy kaput nyitnak egy új csatornához és eu stílusú elektromos gyorsvasútank Venezuela keresztúl és Nicaragua (a tervek készek) nem rabszolgák csinálták

ez a 21. század ha ezt nem számolod bele akkor tévecc

nézd Shanghaj-t ne Peking-et pedig ott is...de Shanghaj él hogy nincs Wallstreet szaga? pedig több pénz forog ott mint a faluccában ami nem sokáig marad ilyen

brühüyyy
@GeoCracker:
van 3 fölösleges keyboard-om és 100%-ban műxenek

brühüyyy

ne csapkodd olyan keményen nem a zorbánfeje
@GeoCracker: Kár, hogy a globális nagyhatalmak az USA vezetésével pedig inkább fogyasztókat termel a gondolkodó és érző emberek helyett. Ha jól sejtem ez a koncepció sem a humanitásáról híres, amelyben az ember helyett inkább az engedelmes tudat-cserélt munkaerő és fogyasztóerő állatok gigantikus csordáinak tenyésztése zajlik.:(
@GeoCracker: Szerintem előbb fognak régészek üldögélni az USA romjain, minthogy a kereszténység megszűnne létezni. :)
@GeoCracker: Jut eszembe milyen volt Angliában és hogy érezted magad? Volt olyasmi, ami nem igazán tetszett vagy inkább minden überfasza volt? :)
@rodeo36: már egy hónapja tervezem, hoyg veszek egy usb-s külső segedelmet.

Asimov egy zseni volt. S a zalapítványok magyar fordításai is meglepően nagyonjók. Inkább tenném kötelező olvasmánnyá, mint Balzac-ot :-) Amúgy ismerten és elismerten a Római Birodalom tanulmányozásával jutott el a Galaktikus Birodalomig :-)

Annyiban a múlt, hogy porlad, de számos törvényszerűséget atomkés pontosságával tudott megvilágítani. Továbbgondolhatóan, és továbbgondolandóan. Amúgy nem kell szertni. Ahogy a Bibliát sem. Ismerni kell.

Amúgy a jelen a jelen és a múlt az múlt. Közhely de igaz. A baj az, hogy a kommunikációs gyorsulás miatt sokan nem képesek észrvenni, hogy a jelen mikor válik múlttá. Márpedig állandóan hátranézv sóhajtozni korai pofáraesést prognosztizál.

Délmarikával kapcsolatban nem azt írtam reményeim szerint, hogy kizárt a felfejlődése. Azt tartom esélytelennek, hogy önálló birodalmi gócponttá váljon. De még ebben is tévedhetek. Majd száz év mulva visszatérünk a kérdésre :-)
@GeoCracker:
Panama Canal May Be Overshadowed By Nicaragua's Plans To Build A Canal; Panama Says It Is Not Feasible

(megj: hazudik)

www.ibtimes.com/panama-canal-may-be-overshadowed-nicaraguas-plans-build-canal-panama-says-it-not-feasible-1306327

www.google.ca/search?q=south+america+high+speed+railroad+development&es_sm=122&biw=1067&bih=533&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=NlBLVP_jGoKlyATY9oCoBg&ved=0CDkQsAQ

brühüyyy

a "feasibility" meg majd létrejön amikor szállítani kezd és a Panama Canal már csak egy pocsoly lesz
@rodeo36: A panama kanális is megmarad. Ipari emlékként. Mint a piramisok.
@GeoCracker:

mióta a Fidel Castro által támogatott Lula elnök lett a klandesztinációból és szakszervezeti munkából akkor a lakosság kb (mára) 45 millióval ugrott meg, már lehet utálkozni és nem szeretni de ott is mert ...de van és Argentina is nyög, de hatalmas és Chile meg hosszú és akar és tud meg küzd Nica a nyomor fekete bugyrából már élnek Peru már másképpen fosztogattyák mint korábban és a többi

hogy nem adtak nekik technológiát? hát asztán? de az sem mehetett be mai napig akitől nem is akarják megkapni az egy Colombia a sok szerencsétlen ot a maffia meg a többi seggség egyedűl ott mert azok kapcsolatban vannak és beadták

brühüyyy
@GeoCracker:
be fog omlani magától nagyon gyorsan

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Anglia sem fenékig tejfel. Vannak "nagyon szerény" viszonyok is. ld.
endresy.blogspot.hu/2014/09/kolbaszt-helyettesito-putri-albionban.html

Van azonban pár varásza az ottani világnak. Pl. a minimálbérből meg lehet élni. Ami itt nem mondható el feltétlenül. Néhány nagyszájú kocsmavezért leszámítva senkit nem érdekel, ha a néger belgyógyász az indiai sebésszel és az angol röntgenológussal közösn tart konziliumot.
Valamint két kérdést nem tettek fel egész idő alatt:
- milyen iskolám van ahhoz, hogy szoftvert teszteljek (gy sbésztől nyilván megkérdezik, de simán ki is vágják az összes papírjával együtt)
- mikor születtem.

Amúgy papír: találkoztam informatikussal, aki szemetet szedett. Mert nem bizonyult alkalmasnak a papirjai dacára. Viszont mégis kinn marad, mert kukás hobóként is megél.
S találkoztam orvostechnikussal, aki 40+ évesen döntött a távozás mellett, amikor a neje munkanélküli lett, és itthon nem tudta eltartani a családot. Most testületileg ott élnek.
S nm volt minden überfasza. De van valami varázsa a kiszámíthatóságnak, és a nyugalomnak is.
@GeoCracker:
a római birodalom egy érdekes képződmény volt azon körülmények között működött amikor nem volt internet sem és mégis...manapság ez már nem megy???

egyik sem olyan

brühüyyy

hogy Asimov egy zseni azt nem kérdőjelezem

viszont megkérdezném: nem pontosan a birodalmisága lett e a veszte a rómának is?
@rodeo36: MIért kéne utálkozni, vagy nem szeretni. Sosem jártam arra. Sem utálni, sem szertni nincs okom. Embereket ismerek arrafelöl. Azokat meg személyükben eldöntöm, hogy hova tegyem.
@rodeo36: Szreintem Róma maga volt a Birodalom. Gyerekkorral és szenilitással.
Amúgy igen. Szerintem a birodalmaknak maga a birodalom a veszte.
Egy birodalom mindig fokozottabban használja az erőforrásokat. Amikhez éppen a birodalom miatt kicsit egyszerűbben jut hozzá. Tehát kicsit pazarlóbb is. Az erőforrások pedig végesek.
Az elapadásuk morgáshoz, a perifériák lemorzsolódásához, új vezérelvek feltünéséhez, klikkesedéshez, stb. vezet.
Ergo, a végeredmény, hogy a birodalom akármilyen lassan, de biztosan, felszámolja önmagát.
@GeoCracker:
az a helyzet, hogy én be vagyok ájúlva a britségtől, mióta közelről ismerem

ott álltam valahol a Soho-ban és tisztán láccott, hogy külföldi, egy uriember odajött és megszólított nem akarok e egy képet magamról? mondtam de igen de én holnap már messze leszek..aszongya: aggyál 5 fontot és a címedet oda fel fogom adni...úgy lett

a kocsmába szintén Soho belépve odapenderedtem a bárszékek közé és leültem kérve egy -természetesen csapolt - sört és 12 máodperc múlva már élénk pletyiben voltam a körülöttem ülőkkel...ez sem Páris-ban se egyetlen német városban sem és Portugáliában igen meg a spanyoloknál is szerte széjjel...görögök régen voltak...

na hagyom ezt

brühüyyy
@GeoCracker:
mi a véleményed -ugyanennek a tükrében- az egyiptomi birodalomról? és a nagy középázsiaiakról Babylón, Mezopotámia sötöbö

brühüyyy
@GeoCracker: félreértettél a pontatlan fogalmazásom miatt: a brazilokról beszéltem, ma már megengedik nekik azaz demokratizálódnak lassan de biztosan, hogy útálkozzanak valami politikuson (fácsé bejegyzéseket kéne látnod fiataloktól az elnökválasztás kapcsán: "'stamos fudidos" ki van velünk baszva...)és járassák a szájukat...stb

bocs majd figyelek a fogalmazásaimra

brühüyyy
@rodeo36:
Alapvetően jól éreztem magam Cambridge-ben. De különböző élményekkel.
Volt, hogy kérdezősködtem egy házaspártól (70körüliek). A bácsi közölte, hogy oroszokkal nem tárgyal, esélyem sem volt még arra sem, hogy jelezzem, nem orosz vagyok. A néni viszont kedvesen elmagyarázta az utat, és éppen csak teára nem hivott meg a végén :-)
Ott sem egyformák az emberek. Speciel nekem Cork jobban tetszett, de Albionban is jó volt.
@rodeo36:
Ha megnézed az említett (különben erősen limitált, lokális) Birodalmak is hosszabb szervezési idő után elég gyorsan felégették az általuk elérhető erőforrásaikat majd szétzilálódtak. illetve leverettek
index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2014%2F10%2F25%2Fhiaba_volt_a_kampany_felakasztottak_az_irani_not%2F

Na, ezeknek küldtünk dísztáviratot a forradalom évfordulójára, meg küldtük oda Latorczait jópofizni. Mindenkinek jó reggelt.
@GeoCracker: Szerinted miből gondolhatta az öreg, hogy te "orosz" vagy? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Hallgass oroszt, ukránt vagy bolgárt angolul.
Szinte hasonló akcentussal, hasonló hibákat elkövetve bszélünk.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hát ha tényleg elhibázott nyomozás után ítélték halálra akkor szomorú, de az igazságot gondolom sosem fogjuk megtudni.:(
Ilyesmi akár az USÁ-ban is előfordulhat, hiszen ott is vannak államok, ahol van még halálbüntetés, amely után már nem igazán lehet fellebbezni vagy nyomozást újrakezdeni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ezért ellenzik a civilizált emberek a halálbüntetést. Amúgy most megleptél, azt hittem, azt írod vissza, hogy a csaj biztos Moszad ügynök volt.
@GeoCracker:
ez a birodalmi rablógazdálkodás ma is folyik, láátál bizonyosan külszini fejtőket amiket úgy hagynak...és minden egyéb hasonló a Colorado folyó kifogy mire Californiába ér ma ott sivatag készűl nagy sbességgel és a gyújtogatásokkal
a Mississipi meg egy bűztenger hajózzák mert olcsó mert még van

vannak kis elszigetelt területek ahol ez nem megy (még?) de álatlában borzalom és a kanadai északi tartományok hát...holdbéli táj

brühüyyy
@GeoCracker: igen, egyszer találtam a neten egy tesztet, ami betippelte, hogy milyen akcentussal beszéled az angolt, és milyen angolt. na ott is ez jött ki.
@GeoCracker: Amúgy papír: találkoztam informatikussal, aki szemetet szedett. Mert nem bizonyult alkalmasnak a papirjai dacára. Viszont mégis kinn marad, mert kukás hobóként is megél.

és nem fejlesztette magát, hogy ne szemetet kelljen szednie?
@GeoCracker:

nagyon beszűkűlt a british english mindenfelé beszélik és egyméást sem értik néha vagy sűrűn afrikában, indiában, Pakisztánban és szerte széjjel mindenki a maga képére formálja és a legrandább a középső usa ugatás amibő nagyon soxor vissza kell kérdeznem mit is akar és akkor még ő csodálkozik, hogyhát ő angol...egy lófaszt

a francia hasonló és a spanyol is a portugál szintén nincs is szebb mint a brazil portugál

brühüyyy

az olaszt csak a svájciak torzíttyák meg a sok tájegység amit ember legyen a talpán ha meg akar érteni
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Miért írnám azt? Elolvasva amit küldtél nekem ez egy "szimpla" emberölési bűnügynek tűnt. Egyébként ha már Közel-kelet ehhez a hírhez mit szólsz?? :(

Al-Valíd bin Talál szaúdi herceg: Igen mi finanszíroztuk az ISIL-t

Bár a világon létező összes katonai, és közel-kelet szakértő nagyon jól tudja hogy Szaúd-Arábia (avagy az USA legnagyobb szövetsége a közel-keleten) finanszírozta, az ISIL néven pusztító vahabita terrorszervezetet, azzal a céllal hogy megbuktathassák a legitim szír államot, és Bashar Al-Assad szíriai köztársasági elnök hatalmát. Al-Valíd bin Talál bin Abdel-Azíz Ál Szaúd miliárdos ismerte be a napokban élő tv adásban a CNN-en hogy igen, szomorú módon, de az országa hozta létre ezt a terrorszervezetet, (egyesek meggondolatlan döntéseinek, és szélsőséges ideológiák terjesztésének köszönhetően).

Ezzel a kijelentéssel a szaúdi herceg lett az első hivatalos szaúdi személyiség, aki ki mondta hogy a családján belül néhány szélsőséges dúsgazdag ember felel részben a világ legveszélyesebb terrorszervezetének létrehozásában, és anyagi támogatásában!

CNN forrás itt látható: edition.cnn.com/2014/09/21/business/richest-man-in-saudi-arabia/

Press TV forrás itt: www.presstv.ir/detail/2014/10/23/383271/billionaire-admits-saudi-funded-isil/

Természetesen ezek ellenére sem akar az EU sem az USA demokráciát terjeszteni a világ legsötétebb diktatúrájában Szaúd-Árábiában, és érdekes módon annak ellenére hogy a 9/11-es New-York-i merényletek elkövetői mind szaúdiak voltak, és maga Oszama Bin Laden-is, az Amerikai Egyesült Államok Afganisztánt rohanta le, és küldte újra a középkorba és nem Szaúd-Arábiát.

Nem árt tudni ha a szaúdi hercegről van szó, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Érdemrend középkeresztjének a kitüntetését adta át a magyar parlamentben Al-Valíd bin Talál bin Abdel-Azíz Ál Szaúd hercegnek 2014 Júliusában.

www.kormany.hu/hu/a-miniszterelnok/hirek/orban-viktor-kituntetest-ad-at
@rodeo36: Azért a német svájci sem semmi. :)
Tegnap Orica mélázott el az előző bejegyzésben azon hogy csúszik félre Fabius remek blogja pár kommentelő miatt. Ma azzal kezdtem, hogy előbb a kommenteket olvastam el. Csak utána a posztot. Hát? A kommentekből nem gondoltam volna, mi Fabius üzenete (posztja utolsó három, igencsak ütős mondata?).

El kell ismerjem, finomodnak, csiszolódnak az agitPRop technikák. :-(
Na, így reggelre a lángeszűek megvilágították a világ jövőjét.

Csak a szalonnasütés maradt el megint.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
.
Jan Hus (Husz János), Giordano Bruno és még sokan mások sokat tudnának mesélni arról, hogy milyen kincsek sarjadtak ki a vallás eredményes gyakorlásából.
Az inkvizíciós eljárásokat megörökítő jegyzőkönyvek igen tanulságosak, és szemléletes Diego de Landa beszámolója is.

Csaknem meddő volt mintegy ezer év európa történetében.
Ha valaki alkotott is valamit, eltitkolta, mint Nicolaus Copernicus, vagy megtagadta, mint Galileii.

És most nagyon, de nagyon rövid voltam.

Mindezek ellenére a gregoriánokat kedvelem, és nem akarok gondolni az elvesztegetett időre, az értelmetlenül üldözöttekre és kivégzettekre.
A hatalom részeként a hit csupán a hatalom megtartásának eszköze.
.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: figyelembe véve egy nő fogamzóképességének kezdetét, valamint a te korod, én mégis inkább az anyád picsáját preferálnám a linkjeid helyett...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Hát gabika ilyen ordas nagy lebukásod még nem volt :)
Mit fogott a peerblock?
who.is/whois-ip/ip-address/194.226.8.212

Eddig csak gondoltam (valahol mélyen reménykedtem hogy nem) hogy ti jobbikos magyargyűlölők a ruszkik pénzén romboljátok az országot.
Most már 100%
Ugyan olyan kártékony gecihuszárok vagytok mint a csúti kandisznó patkányai.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tehát szerinted ugyanolyan esélyei vannak egy gyanusítottnak az usában és iránban!?
a halálbüntetést pedig nem szabad semmilyen bíróság kezébe adni.
tévedhetnek és visszaélhetnek vele.
@közrabszolga: @rdos: Konkrétan aki szóba áll itt az oroszbérenccel, az az oroszok propagandáját támogatja.

Mert abban a pillanatban nyomja a következő ordas linkjét.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Van olyan hogy egy megtévesztett utánanéz annak hogy mik is vagytok ti valójában, putyin végbelében élő lények.

"Élő adásban mondott fel szerdán Liz Wahl, az RT America (korábban: Russia Today) orosz állami finanszírozású televízió washingtoni stúdiójának magyar származású amerikai műsorvezetője.

Wahl a CNN-nek elmondta, hogy olyan családból származik, amely az 1956-os magyar forradalom idején a szovjet csapatok elől menekült Amerikába, és hogy az RT-nél való munkája "etikai és erkölcsi kihívásokat" jelent a számára. Az újságírónő magyar és Fülöp-szigeteki származású amerikainak mondja magát. Elmondta, hogy az apja amerikai veterán és a partnere orvosként dolgozik egy amerikai bázison.

"Személy szerint nem tudok része lenni egy olyan (televíziós) hálózatnak, amelyet az orosz kormány finanszíroz és amely tisztára mossa Putyin cselekedeteit" – mondta a CNN-nek. "Büszke vagyok arra, hogy amerikai vagyok és hiszek az igazság közvetítésében" – tette hozzá.

iz Wahl kijelentette, hogy az RT putyinista propagandát folytat és ócsárolja Amerikát. Amiatt telt be nála a pohár, mert a nap folyamán a Rand Paul kentuckyi szenátorral általa készített interjúból kivágták a krími inváziót bíráló részt, emellett Viktor Janukovics bukott ukrán elnök volt ellenzékének egészét fasisztaként kellett bemutatni. A csatorna önreklámnak nevezte a műsorvezető nyilvános felmondását és rámutatott, hogy egy újságírónak rendes esetben a szerkesztőjével kell tisztáznia azt, ha valamilyen panasza van.

Wahl két nappal az után jelentette be távozását az RT-től, hogy a csatorna egy másik műsorvezetője, Abby Martin a kamerák előtt ítélte el a krími orosz katonai intervenciót, és a szerkesztői függetlenségére hivatkozva kijelentette, hogy nem hajlandó azt mentegetni. Martin – aki korábban az amerikai beavatkozásokat is elítélte – ugyanakkor nem távozott a televíziótól, és az RT az ő kifakadásával kapcsolatban az közölte, hogy a csatorna újságírói nyíltan kifejezhetik álláspontjukat.

Az RT-t az orosz külügyminisztérium weboldala elsőrendű médiaforrásként kezeli, a Columbia Journalism Review szerint pedig Vlagyimir Putyin orosz elnök "konfrontatív külpolitikájának folytatása". Az angol nyelvű RT Americán júniustól saját műsora van a CNN veterán talkshow-házigazdájának, Larry Kingnek.

Az orosz, angol, spanyol és arab nyelven sugárzó RT 30 műholdon és mintegy 500 kábelszolgáltatón keresztül 550 millió nézőhöz jut el öt kontinens több mint 100 országában. Az Egyesült Államokban, ahol potenciálisan 85 millióan férhetnek hozzá, 2012-ben az RT a második legnagyobb nézettségű külföldi hírtelevízió volt a BBC World News után."
úgy érzem magam itt, mint egy partravetett hal Balatonakalin.
@Penivaldes:
.
A vetés alkalmatlan módon történt. Így nem lesz aratás.
@dr. jenőke (jenőke): Gennyes hígfost vetett a csúti patkány. A nagy kérdés mit lehet abból aratni??
@dr. jenőke (jenőke): Hogyan is lenne aratás, mikor pelyva hullt a mag helyett?
@közrabszolga: Kúglimepsz szerint a linkeden megadott moszkvai cím nem is létezik. Hát ez meg hogy létezik?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a "schwitzerdütsch" ...ja, az olyan kedves, és üde

figyeled?

megjött a fidex kommandó és már áskálódnak...ügyes csak nem olyan szép mint a dajcstami meg a szijjártóka a szép frizőrjével

maradok fidelőben, hátha mondanak valamit mert az nem szokásuk csak mindenkit elküldeni valahová ahová éppen nem akaródzik nekije de haddlássuk

frissek és fel vannak töltve megkapták a mai bért és két puszit a dajcstamitól

szissz

brühüyhyy

most lesz hangyainvázió (van forró vizem)
@közrabszolga: Ne csüggedj, ilyesmi volt a "mindigigazat" mondunk CNN-nél is. :)

Volt CNN-riporter: az Irán elleni támadást készíti elő a hazudozó amerikai média Amber Lyon, a CNN korábbi riportere felfedte: a hírcsatornánál végzett munkája során több alkalommal kapott utasítást valótlan "hírek" közlésére és egyes, az amerikai kormányzatnak nem kedvező események elhallgatására.

A több díjjal is kitüntetett riporter szerint a kormány célja a közhangulat olyanná alakítása, mely lehetővé tesz egy Irán és Szíria elleni agressziót. Lyon szavait egy vezető felvidéki tót híroldal, majd a prágai hírügynökség idézte. A riporter világossá tette: Amerika vezető sajtóorgánumai azért folytatnak Irán-ellenes propagandát, hogy a "kisemberek" szemében igazolttá tegyék a perzsa ország elleni támadást. Megismétlik az iraki támadás előtti forgatókönyvet, ezúttal azonban Irán és Szíria a folyamatos démonizálás célpontja - mutatott rá.

A riporter nem először leplezi le a globalista média propagandisztikus működését. Itt pedig azt meséli el, hogy nem kerülhetett adásba a bahreini riportja, mert a királyság egyszerűen lefizeti a CNN-t:

youtu.be/BguFDmpmBYY
youtu.be/CFDC7zmJgQg

Ez meg ugye egy másik elég friss hab a tortán. :)

www.atv.hu/kulfold/20141024-tudom-kik-sarozzak-magyarorszagot-megvezetett-publikum
@Habakuk999: Milyen könnyű azoknak akiknek érvelni és cáfolni sem kell, bőven elég csak egyet ordaslinkezni és meg is van oldva a világ összes problémája.
További szép napot. Nemsokára megyünk felétek. :)
@Penivaldes:
Nem beszéltem hosszan a sráccal. csak annyit tudok, hogy informatikusnak jelentkezett, majd ott kötött ki. "Nem jöttünk be egymásnak" mottóval.

Amúgy minden kinti ember egy külön történet. Eszembe sem lenn minősítni senkit. Sem itt, sem ott.

@rodeo36: Amíg megrétem magam és megértem amit akarnak, addig tudomásul vezsem, hoyg a balkán-english sem vészes .-)
@rdos: Ez sem létezik a rohadt életbe...
inetnum: 194.226.8.0 - 194.226.11.255
netname: PROLINK_Communications
descr: Prolink MO.ru Ltd.
descr: Vidnoe, Moscow region
country: RU
@közrabszolga:
milyen szép magyar neve van?

és egyébként mi újdonság van abban amit leírtál?
minden hatalom kivétel nélkűl irányíttya a médiát megfelelő eszközökkel a legkönnyebb a pénz...

az igazságot senki sem tuggya de ...

kurvasok konteo

a csőrcsill mondta, hogy csak azt a hírt hiszi el amit ő maga hamisított

ez leghátsó butánisztánban is igaz

brühüyyy

valami újabb esemény? konteo? a konteoról?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Hátha megy a szövegértés:

""Személy szerint nem tudok része lenni egy olyan (televíziós) hálózatnak, amelyet az orosz kormány finanszíroz és amely tisztára mossa Putyin cselekedeteit" – mondta a CNN-nek. "Büszke vagyok arra, hogy amerikai vagyok és hiszek az igazság közvetítésében" – tette hozzá.

Liz Wahl kijelentette, hogy az RT putyinista propagandát folytat és ócsárolja Amerikát. Amiatt telt be nála a pohár, mert a nap folyamán a Rand Paul kentuckyi szenátorral általa készített interjúból kivágták a krími inváziót bíráló részt, emellett Viktor Janukovics bukott ukrán elnök volt ellenzékének egészét fasisztaként kellett bemutatni. A csatorna önreklámnak nevezte a műsorvezető nyilvános felmondását és rámutatott, hogy egy újságírónak rendes esetben a szerkesztőjével kell tisztáznia azt, ha valamilyen panasza van."

"A több díjjal is kitüntetett riporter szerint a kormány célja a közhangulat olyanná alakítása, mely lehetővé tesz egy Irán és Szíria elleni agressziót. Lyon szavait egy vezető felvidéki tót híroldal, majd a prágai hírügynökség idézte."
Baszki ez kurva jó!! "Lyon szavait egy vezető felvidéki tót híroldal"
Tehát ha a pityesz a kocsmából azt mondja hogy te állatokkal közösülsz, akkor a hír igaz.

Milyen milyen vagytok ki hazaáruló jobbikos gecik, emberileg, morálisan.
@Habakuk999: Köszi. Közrabszolga orosz domain-ű e-mail címes linkje óta már én is tudom. :-( "Tovaris keresztyén angyal". Nem találok szavakat. Nekem ég a pofám hogy eddig "szóba egyeledtem" vele. :-(

Hogy a szpecnáz kísérje az utolsó útjára. Bátran kívánhattam ilyen ordas véget neki, mert hogy dehogy kísérik. A jóeftársakra szükség van. Kap majd más beosztást. :-(
@punkfrog: Igen szerintem is végzetes hibák következhetnek egy benézett halálos ítélet kapcsán. :(
.
Magyarország újabban már az Európai Bizottsághoz tartozó – de a tevékenységét az EB-től függetlenül végző – csalás elleni hivatal (OLAF) legnagyobb ügyfelei közé tartozik.

nol.hu/belfold/csalasban-tenyleg-jobban-teljesitunk-1494431
@rodeo36: Szép magyar neve van valóban.
Mondjuk a Schöpflin György sokkal magyarabb :)
Az RT -t úgy kell idézni hogy: Putyin szerint.. és már nincs is gond.
Ugyebár Napóleon meséli Sztálinnak a pokolban, hogy tudod dzsugasvili pajtás, ha nekem is lett volna Pravdám, ma úgy tudnák Waterloo -nál megnyertem a háborút.
@közrabszolga: Na mit fogott félkegyelmű? Mert, hogy ez nem az én IP címem az is biztos. Miért vagy te is hülyébb a kelleténél? :)
@közrabszolga: Nem értem ezeket az ájtís - ípé címes témákat. Boli ha erre jár, vagy valaki bitzsonglőr segíthetne oszlatni a homályt.
@közrabszolga: Amúgy az atlantisáknak pont ilyen vakokra van szüksége mint te. Remek ágyútöltelék lesz belőled is.:(
@közrabszolga: Szóval ha überláma vagy legalább ne reklámozd. :)
@rdos: "orosz domain-ű e-mail címes linkje"

Legalább te ne szopd be ezt a méretes marhaságot. :)
@közrabszolga: Ne válaszolj neki és akkor apránként talán elkopik innen. Van ez a "Tahótlanítok" gomb, azzal láthatatlanná teheted. Ez segít. Hintse a dezinfóit máshol.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez nem tudom mire válasz.
bár tudom,hogy téged nem érdekelnek a kérdések.
a te világod nem is tűri a kétkedőket.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te jobbikos hazaáruló. Pontosan tudod miről van, de még ahhoz is egy gyáva geci vagy, hogy elismerd, amikor a szaros ruszki oldalaidat linkelgeted, azzal a céllal teszed hogy tudd növelni a ruszki cimboráid által kontrollált gépek számát.
Kell a gazdádnak az EU-ban lévő botnet.

Okádod ide a digitális mocskot:
hungarian.ruvr.ru/news/2014_10_24/Oroszorszag-nem-szandekozik-visszaall-tani-a-birodalmat-6489/
hungarian.ruvr.ru/news/2014_10_24/A-vilagot-szet-akarjak-darabolni-6032/

Valaki jóhiszeműen megnyitja és már nyitott könyv a gépe gazdáid vizslató szeme előtt.
Nem a te IP címed :D :D Istenem :)
@közrabszolga: nekem z jobban tetszik.
ez csam Gábrisé, de milyen szép :-)
who.is/whois-ip/ip-address/195.208.24.95

@punkfrog:bocsi, félrement
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Jobbikos tudod ha hazaáruló lettél, legalább ne a muszkának áruld el a hazád!!!
Ne játszd a hülyét hogy nem tudod mi az a peerblock.
@rdos:

"El kell ismerjem, finomodnak, csiszolódnak az agitPRop technikák. :-( "

Egy frászt.
Elszemtelenedtek, agresszívabbak lettek, önkontrollt vesztettek.

A szívesen idejárók pedig nem akarják a szabadidejüket azzal tölteni, hogy reggeltől estig hadakoznak faszságokkal, szétesett kommentekkel, mások frusztrációjával, inkább lelépnek. Van gond enélkül is, mindenkinek megvan a maga frusztrációja,örül ha győzi az azzal való küzdelmet, ami aligha tart közérdeklődésre számot.
@GeoCracker: azért én minősíteném, ha megelégedett a kukázással...
mi a fasz van itt mar megin'?
@Penivaldes: dehogy, csak ugy erzem atvertel… :'(
@GeoCracker: A jobbikos hazaáruló csak úgy okádja magából azokat az oldalakat melyek teleszórják a gépet a keleti nyitás kis hívatlan vendégeivel :)
Ma szólt egy régi ismerős hogy valami lett a gépével. Víruskergető szerint tiszta, spybot szerint tiszta, nézem a firefox közel 2GB memóriát zabál.
Főleg fórumozik az illető, rendszeresen jár ide is, szorgalmasan olvas és nyitogatja a linkeket.
Feltettem neki a peerblock- ot és lát csodát helyre állt a gépe lelki világa.
A peerblock 5 másodpercenkét blokkolja a ruszkiktól jövő szemetet. Azóta van ez amióta putyin ettárs tökeit elkezdték csavargatni.
Minél több ruszki oldalt nyitsz meg annál biztosabb hogy más is használni fogja a géped erőforrásait.
@vitéž munkášőr: láthatod, oroszpropaganda gépezet működik, meg sírás-rívás értetlenséggel fűszerezve.
@vitéž munkášőr: téged? ugyan, téged szeretlek, meg remélem, hogy egyszer együtt kereshetjük a gombákat. Így nem tudnék neked akarattal ártani.
@közrabszolga:
és mit ír a sajtó az amik afganisztáni izéjéről? hányszor győztek?

engem igazándibúúúúúúúúl érdekelne kinek mit ártott putyin...??? valami kedves családi történet kapcsán? betört éjszaka és kidobta a macskát? vagy ennél sokkalta komolyabb perpatvar: elette előled a lecsót?

brühüyyy
Ez zabálta el az erőforrásokat:
botnet on VimpelCom Beeline
who.is/whois-ip/ip-address/217.118.81.8
@rodeo36: "kinek mit ártott putyin...???"
Mit ártott putyin? Semmit! Pár idióta ukrán beöltözött katonai ruhába,önként átadtak a Krímet, majd lelőttek valami fasz gépet, aztán kollektívan öngyilkosok lettek, illetve folyamatosan öngyilkosok lesznek. Ma is kinyírták magukat páran.
@közrabszolga:
ez egyik sem te vagy, csak hallottad?

miért bánt ez téged? te vagy a lelkiismeret gyalog?

brühüyyy

olyan macskás nincsen?
@közrabszolga: Basszus. Néha nekem is piszok lassú a böngészőm (tűzróka, de néha a Chromium is ubuntu 10.4). Ettől lehet? Kikapcs, bekapcs segít? Látom értesz hozzá, azért kérdezlek.
@Penivaldes: azért ennyi infó alapján még ne minősítsünk embereket...
@punkfrog: de véleményünk lehet róla.

kezd elegem lenni a helyi kopogó szellemekből
off és on
@Orica Középföldi: Igazad van. Jól írtad le a manipulálás folyamatát. Ezt irritálásnak, izgatásnak, lázításnak, még egyszerűbben rombolásnak lehet nevezni.

Pedig ezeket (igen, nem őket) is anya szülte. :-(
@közrabszolga:
és ha már ennyire a lekeden viseled? ott alcsútbasznádon a mészáros lőrinc jómódú cigányember meggyilkoltatta a nem is olyan jómódú juhászt

meg Tanganyikában lopják a kecskéket (nemputyin) és nagyon hiányoznak istenbizony

brühüyyy

ezek a nagyon fontos hírek miért nem?

vi dzsilan ti vidzsil anti
@közrabszolga: Félkegyelmű, te sem leszel már hülyébb, meg ugye a nyugati linkek és portálok azok aztán egyenesen SSD-t raknak a gépedbe Isten barma. Ja és Merkelt is én hallgattam le, nem tudtad? ;)
@dr. jenőke (jenőke):

"_Jan Hus (Husz János), Giordano Bruno és még sokan mások sokat tudnának mesélni arról, hogy milyen kincsek sarjadtak ki a vallás eredményes gyakorlásából.
[...]
Csaknem meddő volt mintegy ezer év európa történetében."

Lábjegyzetként hadd fűzzem hozzá, hogy ennek fele részben lehet csak oka a vallás és egyház.

Ha nem veszel mást csak a Tízparancsolatot, akkor könnyen belátható, hogy e tárgyban a világosság századaiban még nagyobb lemaradás tapasztalható mint a sötétnek nevezett középkorban.
Az viszont kétségtelen, annyiban mérhetetlen haladást ért el az ember, emberiség, hogy amíg régen hetekig szarakodtak egy-egy vár-város bevételével és elpusztításával, ma egy-egy ilyen projektet atombombával, grafitbombákkal, rakétákkal 30 perc alatt el be lehet fejezni.
Azt akarom kinyögni, az emberiség megmaradt ugyanúgy a sötétségben, amíg néhány ember pedig megteremtette a globális pusztulás és pusztítás lehetőségét. Az emberiség lelkesen asszisztál.
Tehát visszakanyarodva a Tízparancsolathoz, mi változott?
Boszorkányokat nem égetnek. Csakhogy azokról a parancsolatok között sincs szó. Ezért tehát kényelmes dolog lehet vallásban és egyházban keresni a hibát, a sötétség okozóját, holott, egyetemesen az emberek vétik a hibákat mind az egyházban, mind az egyházon kívül. Ergo, nem a vallás hibája a sötétség, éppen úgy nem, ahogy a megújuló energia felhasználás technológiája és annak elterjedése elé sem az egyház, hanem az ellenérdekű felek, azaz az emberek gördítik a legnagyobb akadályt.
@Penivaldes: remenykedve en is ezt felteteleztem. viszont mea culpa, ha havasi macskakent megbantottalak
@közrabszolga: Na közben kicsit nézelődtem, gnome-system-monitor szerint a gépemen a CPU leterheltség alacsony 2-7 %, Chrome pár száz megát foglalt, az felteszem normális 2 GB-os RAM-ból. Megnyugodtam. Bevallom néha megnyitottam "angyal eftárs" linkjeit. :-(
@rdos: Lehet meg fogsz lepődni de ha itt valaki manipulál az nem én vagyok. De pszt ne súgd meg senkinek. ;)
@Penivaldes: nem fer a fejembe, hogy miert kell ezt itt. ertem en, hogy vannak atfedesek a poszt temajaval, de mindig ez az orjonges a vegeredmeny… :'(
@rodeo36:
Soho: azt látni kell
Nekem volt olyan, h egy brit azt magyarázta h nagyon örül hogy találkozik magyarral, mert Eutopaban egyedül nálunk élnek fehér (?) tigrisek szabadon.
Nem tudom, h milyen tudatfokozo volt benne, ale, bitter, stout, de errol 15 percig nyomta a rizsat
Utána csak taxit volt nehéz találni.

Kulonben nem tudom mi volt előbb : h anglofon v frankofón lettem:-)
@Orica Középföldi:
háááááááááát a piros kókusz szőnyeget...hogy nem fért el?

hosszú volt posványostól idáig? hogy hagytad?

azt a sok pofátlant beírnak, a blogba...a blog ...nem közös vannak közösebbek meg kell közösűlni

brühüyyy

aztasokpofátlanpernahajderját...még majd ....megérjük, hogy?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Gábris, akartam kérdezni, minek van az avatarodban az arab nuun karakter? Van ahol az arab zsidókat jelölik ezzel, te nem hiszem h az lennél...
@jaegtoer: szóval a zem,berek csinyátak egyházat faházat tyúkházat azután megvádolják a tikot hogy kotlik...benne... és a jégeső meg beesik...

jön a zisten és aszongya...frászt nem mond semmit nincs is isten tehát egyházat sem faházat sem tyúkházat sem

brühüyyy

megvanezhekmekükütyűlve és 10 parancsolattya égetik a ...sonkát rossz volt a rönk
@vitéž munkášőr:
Nem segít. Kollégának telitalálata van, gábris cimborátok linkjei régóta potenciális fertőzésforrások, aki előszeretettel olvasgatja szerencsétlen lápiizéke linkjeit, az nem magányos a gépén.
Tanulságos lehet még az általános keresőkön kívül tényleg a peerblock-ot feltenni, hogy merről érdeklődnek irántatok... Persze visszamenőleg nem, csak a telepítés után látsz benne. Egy kereső meg a HitmanPro még talán.
@rdos: Van olyan konfig amin észre sem veszed hogy más is használja a géped. 2 magos 2-4GB rammal szerelt gépeknek meg sem kottyan.
De ha gyengébb a konfig nagyon meg tudja fogni.
Igazából az elmúlt 2 hónapban vannak egyre furcsább esetek.
Proci 5-10% -on megy de a böngésző elzabálja az összes ramot.
Már opensuse alatt is találkoztam ilyennel. Nem lehetett a gépet használni semmire, proci terhelés szinte nulla, de ott is 100% -on a ram 100%-on a swap.
@CsekklisztNo.10Reloaded: ha kiengedik őket Nyíregyházán, akkor igen.
mindenesetre ez egy nagyon pozitiv vélemény rólunk, hogy nálunk élnek a fehér tigrisek.
@rdos: Linux alatt ezt:
sourceforge.net/projects/peerguardian/files/PeerGuardian%20Linux/

Valami új ruszki exploit lehet. Nagyon pöpec cucc, amikor van a lassulás, használhatatlanság, hirtelen elkezd megszaladni a feltöltés is. Valamit visznek.
Akit érdekel egy ilyen ruszki "információs" oldal megnyitása előtt tegye fel a wireshark nevű programot. Utána nyissa meg a linket.
Lehet benne mazsolázni :)

www.wireshark.org/download.html
@CsekklisztNo.10Reloaded: az ISIS ugye üldözi a helyi keresztényeket, na most errefelé sokan így éreznek velük együtt. az üldözöttekkel.
@közrabszolga:

peerblock?
Írnál erről kicsit bővebben? Hogyan működik, meg ilyesmik...
@közrabszolga:
Peerblock, wireshark... Komplett képzés lesz ebből! :)
Magyar nyelvű doksikt is linkelj akkor nekik, mert különben nem fogják tudni használni!
Látom beloptad magad az oroszpropagandista szívébe.
@rodeo36: Bőven leszarnám én a KGB ezredes elvtár urat. Egy gond van vele, döntően befolyásolhatja az életemet.Ugyebár az orbán néven jegyzett szar a végbelében van. A jobbik nevű hazaáruló bandát meg pénzeli.
Na most. Add össze ennek a két gecihuszár magyargyűlölő bandának a támogatottságát az országba.
Az orosz birodalmi érdek meg sajnálatos módon 1000 éve nem egyezik a magyar állam érdekeivel.
.@Penivaldes:

fehér tigrisek?
Fordított Rhodézia.
Ez nem valami rasszizmus?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Eddig szeretett amikor még a régi néven gyaláztuk egymást :)
@rodeo36:

"__szóval a zem,berek csinyátak egyházat faházat tyúkházat azután megvádolják a tikot hogy kotlik...benne... és a jégeső meg beesik...
jön a zisten és aszongya...frászt nem mond semmit nincs is isten tehát egyházat sem faházat sem tyúkházat sem
brühüyyy
megvanezhekmekükütyűlve és 10 parancsolattya égetik a ...sonkát rossz volt a rönk __"

Mi van bunkócska? felriadtál a pottyantósban, miközben Csajkovszkij: D-dúr hegedűverseny (Op.35) 3. tételét, allegro vivacissimo imitáltad a farkadon?
Bunkóka, mi van a beavatásod 7. szintjével, amivel 2 évvel ezelőtt kérkedtél? Az nem játszik? Ostoba tahó.

Írtam tegnap; Hajrá Rodi, mindig van lejjebb, és azt is, hiába áhítozol utánam.
Helyettem foglalkozhatnál az unokáiddal.
@közrabszolga: Köszi a segítséget. Közben én is találtam valami hasonlót.

sourceforge.net/p/peerguardian/wiki/pgl-Install-DebianUbuntu/

Ha a böngészőmben csak egy ablak volt nyitva lement bőven tíz mega alá a RAM foglalása a chrome 4-5 folyamatának.

Közben @vitéž munkášőr: javaslatára keresgéltem vírus írtót, hát vírust is csak egyet találtam linuxra.

ipon.hu/hir/brutalis_kemszoftverre_bukkant_a_kaspersky/28657

"The Mask", a Kapersky elnevezése "Careto", a spanyol neve, szerzője spanyolul írta.
No akkor a peerblock:

PeerBlock (PeerGuardian)

A PeerGuardian a Phoenix Labs nyílt forráskodú projektje, ami a P2P hálózatokon való névtelenséget hivatott biztosítani. A program fejlesztése abbamaradt, de a nyílt forrásnak köszönhetően megjelent egy Windows 7 kompatibilis változat új néven, ez lett a PeerBlock. Ez megakadályozhatja illetéktelen személyek hozzánk való csatlakozását, valamint IP címünk és letöltéseink figyelését. A blokkolt IP címlisták helyes beállításával akár a kártevők száma is csökkenhet. Ha a letöltések nem indulnak el vagy hibaüzenetet kapunk, akkor ne használjuk a programot.

A gyártó által közzétett blokkolható IP címlisták az alábbiak:

Reklámok
Kémprogramok
P2P támadók
Állami szervezetek
Oktatási intézmények

A védelem hatásfoka

Mivel a blokkolt címek nyilvánosak, a támadók találhatnak módot arra, hogy kikerüljék a védelmet. A listák gyakori frissítésével csökkenthetjük ezt a veszélyt.
Arra figyeljetek, hogy google sok ip-ről jön, lesz mazsoláznivaló.
A 173... Kezdetűek, meg egy csomó ip google.
@rdos:
Kaspersky rescue disk. Keress rá, érdekes lehet.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Lassan a tisztelt blogtársaknak komplett Zorp oktatást kell tartani :)
@jaegtoer:

Önmagában a vallással semmi bajom, mondhatnám magánügy.
Mondom is.
Viszont, mint a hatalom része, mint hatalmi eszköz - szerintem - elfogadhatatlan manipulációs eszköz. Visszaélés a hittel.
A hitre - bármilyen formában és adagban - mindenkinek szüksége van. Annak is, aki például ateista. (ateistának lenni is hit-kérdés)

Mit is mondott Marx? ""A vallás a szorongatott teremtmény sóhaja, egy szívtelen világ lelke, mint ahogyan szellemtelen állapotok szelleme. A vallás a nép ópiuma.""

Csakhogy ezt is sikerült remek módon félremagyarázni.
Az ópium Marx korában gyógyszer volt, és így egészen mást jelent a népek ópiumára utalás.
@jaegtoer:

Önmagában a vallással semmi bajom, mondhatnám magánügy.
Mondom is.
Viszont, mint a hatalom része, mint hatalmi eszköz - szerintem - elfogadhatatlan manipulációs eszköz. Visszaélés a hittel.
A hitre - bármilyen formában és adagban - mindenkinek szüksége van. Annak is, aki például ateista. (ateistának lenni is hit-kérdés)

Mit is mondott Marx? ""A vallás a szorongatott teremtmény sóhaja, egy szívtelen világ lelke, mint ahogyan szellemtelen állapotok szelleme. A vallás a nép ópiuma.""

Csakhogy ezt is sikerült remek módon félremagyarázni.
Az ópium Marx korában gyógyszer volt, és így egészen mást jelent a népek ópiumára utalás.
Egyébként akit "keményen" akar kommentelni, az blog, komment szférában használjon TOR böngészőt.
Normális netezésre borzalmas, de arra hogy semmi infót ne kapjanak rólad, ha blog, cset, egyéb véleménynyilvánító oldalon vagy igen jó védelmet ad.
www.torproject.org/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Úgy belopta, hogy azóta is fogom a hasam a röhögéstől. Basszus a chamtrail vagy zsidóvilágösszeesküvés konteósok hozzátok képest nyeretlen kétévesek. ;)
@közrabszolga: Köszi ezt is. Ezentúl a "gnome-syste-monitor"-omat kapcsolom be először.
@közrabszolga: Nálad nagyobb szar úgysem lehetek, akárhogy igyekszem. Vigyázzzzz megfertőzöm a gépedet! LOL
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ki mondta hogy te megfertőzöl bármit ? :)
Jól adod a naivat ;)
De hát ez a dolgod, amiért haragszunk rád sokan, az az hogy sunyi módon csinálod.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Köszi ezt is. Mondjuk eddig is nem kicsit voltam paranoiás, de mióta átálltam linuxra, azt hittem nagyobb biztonságban vagyok legalább a neten.

@közrabszolga: A tor-ról is hallottam már, de hát nekem eszem ágában sincs rejtőzködni. Vagy kéne? Ne "idegesítsetek", nem hiszem hogy egy mezei kommentelőnek, főleg ha vállalható a mondandója, stílusa, mi a bánattól kéne tartania? Tudom, nincs ilyen ügynökség (eneszéj), eselon, Snowden ügy, okosteló, ...

A szimatyok szimatyolnak, tudom. Ez a dolguk.
@közrabszolga: Nézd ha te komolyan gondolod, amit itt most előadtál, azon már tényleg csak röhögni lehet. Ürgebőrbe ne öltözzek be esetleg? ;)
@dr. jenőke (jenőke):

Köszönöm szépen. Az utóbbi kommenteddel teljesebb lett a kép vallásügyben.
Sőt, ez már SZABADEGYETEM:)

Mindazonáltal vallom, az ateizmus terjedésével nem lett "hígabb a sötétség", csak elrettentőbb és globálisabb, ez ugyan nem feltétlenül az ateizmus számlájára írandó, hanem inkább arra, hogy az emberiség egy részének vagy sajátossága a "sötétség", vagy szüksége van rá, és kiköveteli a jussát, azaz a sötétséget.

Így sikerül mindenkinek a saját hite szerint üdvözülni... a világosság gyermekeinek a sötétség nélkül, függetlenül attól hogy hívők, vagy ateisták...., a sötétség gyermekeinek fény nélkül úgy szintén, függetlenül attól hogy istenhívők, vagy istentagadók.
@Penivaldes:
ISIS: nem tudok velük mit kezdeni, nekem ők nem evilágiak
@jaegtoer:

Árnyaljuk egy kissé a sötétséget.
Az ateistának szabadabb a gondolkodása, mert nem kötik dogmák, ugyanakkor nagyobb a felelősségérzete, mert csak magától kaphat valódi felmentést - feltételezett erkölcsi szint szerint - és nem egy megfoghatatlan, nem tapasztalható lénytől.
Ne arra gondolj, hogy a Nagy Manitut akarom tapogatni!
@dr. jenőke (jenőke):
Már majdnem aszondtam egyetértek veled vallàs terén de most nem:

At ateistáknak lehet h annyiban szabadabb a gondolkodása h nem "kötik dogmák", de ez is egy korlát, mert ezzel a tudati ellenállással nem érik el, élik át a valóság egy olyan szeletét, ahova csak akkor jutsz el, ha ezt a "nem van" kötődést is elengeded. Ez személyes tapasztalatom, és most nem a megszemelyesitett Istenről beszélek, hanem hitről általában.

Ateista is sokfajta van, egyetértek ez is egyfajta hit, de ugye vannak gnosztikus es agnosztikusok is, kb tudják h nincs isten, v nem tudják, így ezert nincs.

Es akkor nem jutottunk el a kimeríthetetlen témakörig, h mi az isten: csak bedobom: Van ateista vallásos hívő is, alapvetően buddhisták, de legmélyebb jelentésében hinduizmus is ilyen, hiába istenek pantheonja.

Mindenki hite, nem hite, azaz tudata szerint "üdvozül", ezt nagyon igaznak érzem.
@közrabszolga:
Innen, a győri plázából ,bevásárlás közben nem lenne egyszerű...
@rdos:

"Jól írtad le a manipulálás folyamatát. Ezt irritálásnak, izgatásnak, lázításnak, még egyszerűbben rombolásnak lehet nevezni. "

Ez nem manipuláció, annak sokkal-sokkal kifinomultabb módszerei vannak.

G részéről primitív agresszió, csak rosszul(?) választották meg neki a célközönséget. Persze, ha az volt a cél, hogy Fabius blogját kicsinálják, akkor jól.

R-ben mélyen gyökerező, és sokrétű frusztráció tombol, igen leépülő stílusban megjelenítve.

Egyetértek, mind rombol.
@Orica Középföldi: Jaja az igazság általában rombolni szokta a hazugságot. ;)
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Gondolom, nyugodtan egyetérthetünk, egyikünknek sincs annyi lehetősége, hogy egy/két hsz-ben komoly meggyőzés reményével írjon bármit is.
A válaszok nem mutatnak feloldhatatlan ellentétet.
Csak annyit még, hogy engem a vallás, mint a befolyásolás eszköze nem tud boldoggá tenni.

Egy régi vicc (remélem nem blaszfémia):
- hiszek egy istenben...
- jó, eddig rendben is vagyunk, de melyikben?

(és nem csak az ötként összeszámolt világvallásra gondolok)
@dr. jenőke (jenőke):
... és - a szeretet nevében - aki nem ért egyet az enyémmel, azt koncoljuk fel! Sajnos jellemző.
@dr. jenőke (jenőke): Hát ha csupán csak a "befolyásolás eszköze" lenne, akkor engem sem boldogíthatna. ;)
@Orica Középföldi: "hogy Fabius blogját kicsinálják, akkor jól"

"Tahótlanító" bekapcsol, probléma megoldva. :-)

R kapcsán próbálom külön-külön kezelni a személyes problémáit (ez piszokul nem érdekel, nem is szoktam rá válaszolni, talán ha egyszer kétszer, mert úgy gondoltam segítségre szorul) és amit sugall "levédia alsóról". Na az viszont nyomasztó és bomlasztó. Nem azért mert sajnos nagyrészt igaza van, hanem amit sugall. Olyan nincs hogy "nincs kiút"!

"Tovaris angyal" dekonspirálódott, nem kerestem. Próbáltam R-t keresni, miután megnyugodtam az esetleges efeszbés (kágébé mai neve) fertőzés miatt. Azt hittem hamar kiderítem kicsoda, hiszen annyi mindent elmondott magáról? így én lepődtem meg a legjobban, hogy mennyire nem tudni kicsoda R.

Ahogy néztem Jaegtoer kollega egy azóta felhagyott wordpress-es blogjára írt. "R kommentek" sok felé, aztán ennyi. Pedig a mail címét is ismertem, párszor privátban írtam neki, hogy ne Offoljam szét Fabius-t.
@dr. jenőke (jenőke):

"_Árnyaljuk egy kissé a sötétséget.
Az ateistának szabadabb a gondolkodása, mert nem kötik dogmák, ugyanakkor nagyobb a felelősségérzete, mert csak magától kaphat valódi felmentést - feltételezett erkölcsi szint szerint - és nem egy megfoghatatlan, nem tapasztalható lénytől._"

és 14:41:34-re is

:D

Én feltehetően bizonytalan jövőben tudom majd tovább árnyalni a sötétséget, de mint írtad nincs feloldhatatlan ellentét, és kik vagyunk hogy istenként kinyilatkoztassunk? Az ördögbe is!

Azt azonban már most kétségbe vonom, hogy egy ateista
a) bármennyivel is 'szabadabb' gondolkodású, és a b) felelősségérzete akár csak mákszemnyivel is nagyobb lehetne valamely éppannyira privilegizált istenhívőnél.

Erre sem egzakt, sem transzcendens magyarázat nincs. Istenbizony! ...legfeljebb vélekedés.

Isten van olyan jó, mint egy ateista, és van olyan gonosz, mint egy istentagadó.

"_és nem csak az ötként összeszámolt világvallásra gondolok)_"

Én is pont az ötön (övön?)túli összes többinél vagyok elakadva... akkor azok/ők 'ezt így hogy' és valamint olybá netán olyné?!:) ... és Ki? Ki mondhatja, hogy renonc!?. És ki azt:-Reset!?

:D
@rdos:
A tahótlanítóval csak a sulokparasztot nem látod, de rácsimpaszkodik a szarházi másokra, oszt ott cukiskodik. Szegény Knoszi gépe ramatyul nézhet ki, rendszeresen linkelgetett neki gábris...
@közrabszolga:

szóval az orosz birodalmi érdek visszavág ha a magyar birodalmi érdek megtámaggya a saját területén

ügyes vagy

3 pont meg a köcsög

brühüyyy
@rdos:
már megkérdezted a mai szent tuttit a zoricától?

nála van ott horggya ((((elrejtve))))

jégeső meg mentálhigiéniai eset kár vele ...nagyrészt gyógyíthatatlan és milyen pöffeteg

vannak még a járulékos kisszentek, fagyosszentek és aprószentek rántva, sütve főve és tejbegrízzel

de leginkább zavarosan
brühüyyy
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ja, most ismerkedem ezzel a technikával. Azt látom amikor jobb oldalt van egy friss kommentje a személyes karanténba rakottnak, de a poszton már nem. Kényelmesebb így.
@dr. jenőke (jenőke):
Igen igazad van ez talán nem az a fórum ahol ezt meg lehet vitatni es abban is egyetértek h a vallás a történelemben mint erő központ nagyon sötét szerepet tolt be sőt meg merném kockáztatni h miatta/uk halt meg a legtöbb ember.
Értem a viccet,de akkor lsd 1pont
@jaegtoer:
Jo, okos amit írsz, de a felelősség kérdésében annyiban nincs igazad,h azt senki se ateista se semmilyen hívő nem adja ki a kezéből, az személyes dontes kérdése es nem elnyert kegyelem, "senki nem szabadít meg buneidtol !"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Gábris nem válaszoltál ha jól látom: miert van az avatarodban az arab abc nuun írásjele, (amivel egyesek az arab területen elő zsidókat jelölik)?
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Pont azt mondom, a felelősség és a szabad gondolkodás mindig személyes, és azt egy gondolkodó esetén sem Isten léte, sem annak tagadása, sem hiánya nem korlátozza . A milyen mértékben motiválja? kérdésbe pedig nem szaladok bele.

Aki meg nem 'gondolkodik', annak meg mindegy.

Deák Bill/Hobó nem is tudják (vagy igen?:), ez mekkora mondat:

'Itt ülök a semmi szélén,
mellettem az Isten'
@jaegtoer:

Jó veled nézeteltérni, vagy egyetérteni. Valószínű, hogy most a két eset egybeesett.
És azért, szerintem, mert a vallást én valóban magánügyként fogom fel, annak ellenére, hogy annak intézményesített megjelenítése más feladatokat is ellát, vagy elláthat.
Azzal nincs problémám, hogy vannak egyházi iskolák (a piaristák híresen jók), azzal viszont igen, ha nincs választási lehetőségem, hogy utódaimat hogyan tanítják írni, olvasni.
Most csak röviden, ennyit.
@Knósszosz: ennek NINCS anyja !!!
A FALRA PISÁLTÁK és KIFÉNYESÍTETTÉK !!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Szegény Knoszi gépe ramatyul nézhet ki, rendszeresen linkelgetett neki gábris..."

Igen főleg amikor repcsis videókat küldök neki.
Az már maga a sátán hiszen a Youtube videók linkjén keresztül is a kágébé leselkedik a pécétekre. :) Látom te is beléptél a félkegyelmű paranoiás informatikusok klubjába. :)
@Kágébriel ürgebőrben:
For Your Knowledge:
compare it to the Mr Szijjártó/Orbán "greatest Success story"

Ontario

QUICK FACTS

Based on KPMG’s Guide to International Business Location Costs, overall business costs are lower in Ontario than in the U.S., France, Italy, Germany, Australia and Japan.

In 2013, Ontario goods exports to China were $2.2 billion, an increase of almost 10 per cent from 2012. According to the Conference Board of Canada, every $100-million increase in exports creates approximately 1,000 new jobs.

In 2011, Ontario and China launched a joint fund to support research collaboration projects in strategic technology sectors. The Ontario-China Research and Innovation Fund is supporting research in clean-air technologies and medical devices in 2014.

brühüyyy
kiemelném az alábbiból: minden 100 millió dollár export növekmény 1000 új munkahelyet teremt, azaz 10 munkahelyhez 1 millió dollár kell ez magyarul
minden új magyar munkahely 315 millió HUF de ha megfelezem akkor is 156,5 millió HUF azaz 1000000 (egy millió) munkahelyhez a jelenlegi teljes magyar költségvetés kicsi 156.5 millióx1000000=
156500000000000 ami azt jelenti a jelenlegi magyar költségvetés GDP 26500 milliárd és ez a szám 156500 milliárd azaz 5,905 szöröse

Ontario Newsroom Ontario Newsroom

News Release
Premier Departs on China Trade Mission

October 25, 2014
Mission Will Attract Investments, Create Jobs Across Ontario

Premier Kathleen Wynne departed today on a week-long trade mission to China, where she will showcase innovative Ontario companies and help them build partnerships in this key market that will bring jobs to communities across Ontario.
Premier Wynne is leading delegates from about 60 Ontario businesses and organizations that specialize in clean tech and science and technology. The Premier is joined by Brad Duguid, Minister of Economic Development, Employment and Infrastructure, and Michael Chan, Minister of Citizenship, Immigration and International Trade. Both ministers will work to promote Ontario's strengths as a partner for trade, investment and innovation.
The mission begins in Nanjing, the capital of Ontario's sister province, Jiangsu. The delegation will also travel to Shanghai, and then to Beijing, where the Premier will join the Premiers of Prince Edward Island and Québec for the Council of the Federation mission. The mission, which concludes November 1, will build and deepen productive relationships not only with the Chinese central governments, but also between provincial governments, businesses and educational institutions and their counterparts in China.
Attracting new investments and helping the province's businesses compete globally is part of the government's economic plan for Ontario. The four-part plan is building Ontario up by investing in people's talents and skills, building new public infrastructure like roads and transit, creating a dynamic, supportive environment where business thrives, and building a secure savings plan so everyone can afford to retire.

QUICK FACTS

Based on KPMG’s Guide to International Business Location Costs, overall business costs are lower in Ontario than in the U.S., France, Italy, Germany, Australia and Japan.
In 2013, Ontario goods exports to China were $2.2 billion, an increase of almost 10 per cent from 2012. According to the Conference Board of Canada, every $100-million increase in exports creates approximately 1,000 new jobs.
In 2011, Ontario and China launched a joint fund to support research collaboration projects in strategic technology sectors. The Ontario-China Research and Innovation Fund is supporting research in clean-air technologies and medical devices in 2014.

ez a brühüyyy

és ha beszarik sem
fidesz otto védi a szennyest

444.hu/2014/10/25/otto-nem-otto/

kibaszott jó leégés

brühüyyy
@Kágébriel ürgebőrben:
"Ürgebőrbe ne öltözzek be esetleg? ;) "

Megtehetnéd.
Rád is hűlhetne.
@dr. jenőke (jenőke):
"Azzal nincs problémám, hogy vannak egyházi iskolák (a piaristák híresen jók), "

Nekem egyáltalán a vallás intézményesítésével van gondom. Különösen a keresztény egyházaknál látom az ellentmondást Jézus (általuk terjesztett) tanítása és az egyház gyakorlata között (szegénység és egymás segítése a tanításban, ennek pont az ellenkezője a gyakorlatban pl.).
A régi egyházi iskolák, bencések, piaristák tényleg jók voltak. De most, hogy átvettek egy csomó iskolát, a színvonal nem emelkedett, csak a kötelező templombajárás és hittantanulás csatlakozott hozzá. Saját tapasztalatomból mondhatom, hogy ez a hit és főleg az egyház szempontjából kontraproduktív.
Lázár kis szösszenetéhez Amerikáról.

"Cserbenhagyta a Nyugat Magyarországot 1956-ban?

E politikust Harold E. Stassennek hívták, és Eisenhower elnök leszerelési tanácsadójaként tevékenykedett. ...
A magyarok mellett október 26-án lépett akcióba, előbb a Nemzetbiztonsági Tanácsban, majd külön a külügyminiszterrel tárgyalt, végül az elnöknek írt levelet. Arra akarta rávenni őket, hogy bizalmas úton közöljék az oroszokkal, az Egyesült Államok nem kívánja, hogy a felszabaduló Magyarország a szövetségese legyen, és támogatná, hogy közösen egy Ausztriához hasonló semleges státuszt biztosítsanak számukra. ... Az elnököt végül meggyőzte, de a külügyminisztert nem, ...”.

www.tenyleg.com/index.php?action=recordView&type=places&category_id=3115&id=418426
süti beállítások módosítása