Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.10.21. 07:33 Fabius

Szíjjártó kínpadon

Címkék: fidesz korrupció szijjártó péter áfacsalás

Szijjártó Péter Amerikába megy. Ezek szerint ő még mehet. Amíg a pofonzónába ér addig itthon egyre hajtogatják, mi aztán igazán jóbarátai vagyunk az amcsiknak, és különben sem alkalmas az idő arról beszélgetni, hogy korrupt szarok a Párt holdudvarának egyes tagjai.

Elvégre csak egy olajgét és életfogytig kitiltás lóg a levegőben, az ezzel megegyező időtartamú szégyenpadon ücsörgéssel együtt.

Mr. Ananász Háré maga sem gondolta, hogy rögtön a külügyérré választása elején ekkora szarzuhatagba kerül. Úgy gondolta elevickél az "apukámadta" villa és az egyre hangosabban nyikorgó keleti kapu között, planírozza a Putyin sliccéhez vezető rögös utat, néha nyugat felé megrázza az ananász sérót rosszallóan, mintha ő lenne a ner Dr. Albanja. Na, ehelyett van az, hogy mostanság azt kell elmagyarázni a megorrolt majdnem legjobb barátainknak, hogy az olaj biznisz üzleti gyakorlata a kenőpénz kérésével együtt nem korrupció, hanem népszokás minálunk. 

A sikere garantált.

Mert ahogy azt a miniszterelnöki miniszter Lázár János találta mondani tegnap, ügy, konkrét ügy van, amiért az amcsik alappal berágtak. Neveket nemtunnak ezek a szegények, mert a körímélben föltehető egyszerű kérdés megfogalmazására bizta nem ért még rá senki, és az sem büdös, hogy a Századvég megelőző szándékkal rántotta a saját nyakukba a húgyosbögrét. Szóval nem tudják ők hogyan lehetne a neveket kideríteni, istenuccse detélleg, ám ha az amcsik a saját szabályaikat fölrúgva nyilvánosságra hoznák ezeket, akkor a magyar kormánynak legalább szart se kéne nyomozgatni a hivatalnokai és oligarchái között. Mert az más, tecciktunni kedves majdnem legjobb barátaink, ha kényszer hatása alatt rugdossuk ki a nem csak korrupt, de béna szarokat, mintha mi magunktól önként vernénk a kezükre szívlapáttal egy embereset.

Ezek ilyenkor hajlamosak megorrolni és hálátlan szemét trógernek nevezni a Pártot vezérével együtt, aki elfelejti mi az összetartozás, a kéz kezet mos, és mit jelent pontosan, hogy ki kell fizetni a szolgálatot.

Úgyhogy az lenne a legjobb, ha a kínpadon ücsörgő PötiPeti valahogy hozzájutna ezekhez a nevekhez nyilvánosság előtt is vállalhatóan. Az mindegy, hogy a vazelines vödörnél tett látogatása előtt vagy után történik meg, a lényeg, hogy a 318 millió amcsi között csak találni egy Snowden kettőt, aki kiszivárogtatja a nekünk kínos, de mégis úgy vágyott névsort. Utána az sem baj, ha PötiPeti elhúzódó tanulmányi kirándulást tesz Guantanamo-n, az ügy - khmm - olajozott lezárása érdekében a magyar kormány ezt az apró áldozatot meghozza.

 

 

602 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr326812809

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kamu független igazságügyi szakértői trükkel is lop a Tigáz 2014.10.21. 15:12:11

  Hasonló csalássorozat zajlik a gázszolgáltatóknál is, mint a hazai bankoknál az úgynevezett devizahitelezésnél.  Hibás termék a gázóra is és a gázszolgáltatók által megrendelt és fizetett igazságügyi szakértői vizsgálatok úgyszintén hibásak. Az álta...

Trackback: Kedves jobbosok, ezen azért gondolkodjatok el 2014.10.21. 12:28:01

Orbán ideges, és van is miért: ez a beutazás-ügy egyre kínosabbá válik Magyarország számára. Egyre cikibb társaságba kerülünk, miközben a jobb klubokban már nem szívesen látnak minket.  Adják ki a bizonyítékaikat az amerikaiak, különben nem tudjuk k...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez még ugye egy nyári javaslatuk volt, amelynek fedezetét - elképzeléseik szerint - a reklámadóból lehetne biztosítani. :)

index.hu/gazdasag/2014/06/10/jobbik_legyen_ingyen_az_internet/
@punkfrog:
Amíg pofán nem lesznek istenesen ba..va, addig merik.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: drágám, nincsen pííííz!!! sehonnansenem kapnak a fijjúg!
gondolod, hogy a zámerikai cégektől "szépen kért" támogatás nem a kőccségvetésba menne??? najó, azé' emlékezetből lecsippentenének egy keveset...

télleg nem csomagolsz még?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: hát,ezért nem találják, mert mindenki a viktor seggénél matat.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
És teszik mindezt úgy, hogy az internet közönségén kívül a lófasz sem tud róla. Na, ez a nagy baj.
@nincs_itt:

Tényleg az kell, hogy lerohanjon minket a Zusa azt vigye magával az egész fidesz bandát innen! :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ne legyé má hüje!

már nyáron tutták a dzsobbikos nem korruptak, ne feledd KgBéla is csípheti az USA és az EU szemit, hogy bevezeti a kenyéradó gazdi?
@nincs_itt: Dehogy is. Nyáron a reklámadó után jött ez a javaslatuk, hogy annak bevételt költsék inkább az Internet terjedésének további támogatására. Ne láss már mindenhol rémeket lécci lécci.:)
@Guestenye: ne vigye sehova, csak engedjék meg, hogy Mr. Lynch döntsön!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Korábban az irodában hallgattak rádiót, balázsékat ráadásul... Chemtrail és társai... Ezért kár volt feltalálni a rádiót.... :S
Te ilyen jól beszélni kicsi német?!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: leszarom a dzsobbikot, mást hazudik, de hazudik...
hova akarja még fejleszteni? szabolcsi mélyszeény falvakba? bammeg, a hülyeség ha fájna!!!
ahol nincs körzeti orvos, bolt, semmi! oda kurvára az internet csatlakozás hiányzik!
melyik dzsobbikos érdekelt ebben a bizniszben?
@Knósszosz: Nekem ez az utsó reményem. Mert nem hiszem, hogy a legvadabb vérfideszes is beveszi azt a győzelmi szózatot - vagy méginkább hírcsárdás nyilatkozatot - amit szijjártó - csidzsártó? :D - adott az mti-nek... :D
@tsendre:
Hát, mondasz valamit ezzel a "végvonaglással"
Előre figyelmeztettek az amcsik, hogy csak addig tekintik Orbánékat demokratáknak, amíg "demokratikus választáson" le lehet őket váltani. Nos: EZEK a választási törvények mindenek voltak, csak nem demokratikusok (lásd: EBESZ vélemény) és az is kiderült, hogy az magyarok eléggé hülyék ahhoz, hogy képtelenek saját erőből megszabadulni ettől a bagázstól.
És elég érdekes forgatókönyv:
--II.n.évben autógyárak GDP felpörgetése - fideszes vállveregetés az unortodoxia sikeréről - III. negyedévi leállás - erős GDP csökkentés (német részről)
-- amerikai kiskalapács, nagykalapács, bontókalapács -bumm neki.
Azaz azt még elnézték Orbánnak, hogy itthon
mit szórakozik, de amikor elkezdett keresztbe tenni a nagypolitikának, akkor megtanítják neki, hol a helye.
És akkor most jönnek az internetadóval, amivel egyszerre haragítják magukra: az ifjúságot, a vállalkozókat és a nagyszülőket, akik eddig skypon tartották a kapcsolatot az 56-os disszidensek létszámát kétszeresen meghaladó elmenekült gyerekeikkel.
Gyurcsány meg tökéletesen időzített amikor pont most mondta, hogy "ha a fidesz bedőlne, akkor sem tudnánk kormányozni".
Szupi!
Hogy mostanában nem fogunk unatkozni, az tod zicher!
@kekex: bocsánat, de ne felejtsd ki: amelyik országnak egy szijjártó kvalitás külügyminisztere lehet...
Egyébként érdekelne, hogy az ide delegált jobbereknek mi a véleménye erről a "nüansznyi" különbségről:
444.hu/2014/10/21/soha-nem-volt-ilyen-egyertelmu-a-kulonbseg-kulfoldi-es-belfoldi-kommunikacio-koz/
Értem én, hogy "van az a pénz..." de nem röstellitek magatokat? Vagy ha nem pénzért, hanem meggyőződésből: nem dereng, hogy nagyon át lettetek verve a palánkon?
@nincs_itt:
Martonyi mégiscsak egy profi volt! Feltűnően "jó időben" lépett le!
A fideszesek 2008-ban elfogadhatatlannak és logikátlannak tartották az internetadót. Mert, hogy az internetadó az tényleg elfogadhatatlan és logikátlan. De ők mégis bevezetik, mert gyors pénzt remélnek belőle, amivel betömhetik a gyenge teljesítményük és intézményesített lopásuk által keletkezett gazdasági lyukakat, még jobban kiterjeszthetik ellenőrzésüket a polgárok gondolatai fölött, és a rendszerkritikus csoportok nyakán tovább szorítják a kötelet. Innentől nekik édesmindegy, hogy szembemennek gazdasági logikával, józanésszel, jóérzéssel és felelősségtudattal. Nyugodtan pisilhetnek széllel szemben, a húgy majd úgyis a mi pofánkba loccsan.

Gyere el október 23-án, 16 órára a Blahára, és tiltakozz az Internetadó ellen is!
www.facebook.com/events/1474619249493805/

magyarinfo.blog.hu/2014/10/21/itt_az_internetes_rezsinoveles
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Láttam ma a tévében nyilatkozni, de nem tudom miről. Lefagytam, utána percekig röhögtem. Az ábrázatáról nem írok, olyan amilyennek csinálta, de sötét öltöny volt rajta, nyakkendő nélkül, és piros cipő...
@kekex: "Hogy mostanában nem fogunk unatkozni, az tod zicher!"

Jövő héten Török-magyar barátság nap lesz az MTV-n. Én a helyedben nem aggódnék a szórakoztatásunkon min. 150 évig.
Még jó, hogy a török fürdőket nem bontottuk le, arra a kis időre. :)
A kitiltásbotrány kellős közepén az USA ősellenségével, Iránnal barátkozik a magyar diplomácia
Az Egyesült Államok és regionális szövetségeseik által elfogadott és alkalmazott logikátlan és rossz politika a terrorizmus terjedését és a régió instabilitását okozta, és így vált a terrorizmus globális problémává - ezt Alaeddin Boroujerdi, az iráni parlament Nemzetbiztonsági és Külpolitikai Bizottságának elnöke mondta azon a találkozón, amire Latorcai érkezett az iráni fővárosba.

index.hu/kulfold/2014/10/21/duborog_a_magyar_diplomacia_iranban/
@dr. jenőke (jenőke): "Az Egyesült Államok és regionális szövetségeseik által elfogadott és alkalmazott logikátlan és rossz politika a terrorizmus terjedését és a régió instabilitását okozta,"

Az biztos, hogy az ott lakó emberek kábé annyira tehetnek a dolgokról, mint a magyarok arról, hogy anno a Habsburg és az Oszmán Birodalom közé szorultak. Ráadásul mindkét Birodalom meg volt arról győződve, hogy ők állnak a jó oldalon.
Aztán mi lett, mikor a huszadik század "népvándorlás kora" bekövetkezett (I. világháború)? Vér, könnyek és szenvedés mindkét Birodalom utódállamaiban, és valami hihetetlenül nagy visszalépés az emberi evolúcióban (nácizmus).
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
azt nem értem eddig ki volt az a hülye aki befektetett? minden normális helyen "megdolgoztatják" a befektetést és a "munka" eredményét sújthatja adó (ha egyáltalán) befektetés nélkűl bármilyen gazdaság halott ...működésképtelen

mi a céljuk ezeknek ezekkel az adókkal és konfiskálással?

bárkit akinek még pénze van kirabolják mint az útonálló?

brühüyyy
@kekex:
akkor az állam nem tartja be a saját ordítozását, miszerint minden nonprofit lesz és a rezsidémon az úr

csak ők magukra nem tartják érvényesnek a saját szabályukat

brühüyyy
@kekex: az angol az egyetlen bekezdés és totál mellébeszélés a magyar legalább hat bekezdés de volumenben 10x-es és csak arról nem beszél ami a téma illetve azt elrejti más dolgok között, mint egyet a sok teljesen mellékes ügy között, azaz dög unalom és nem tudni mijafaszért költöttek pénzt arra, hogy ananászfejő kiutazzon...hány millióban fáj ez az ország adófizetőinek azaz becsületes állampolgárainak a becstelen kormány szarkeveréséért?

brühüyyy

undorító
Két kérdés.
1. Ha szárnyal a gazdaság, akkor miért kell újabb adó?
2. Ha a Fidesz.hu-t, vagy Orbán facebook oldalát nézem, akkor is kell adót fizetnem?
@punkfrog:
Más a kampány és más a valós élet.
Aki meg bedőlt a kampánynak ... (ÍJB!) :(
a faszkalap is jobban teljesít:

Szijjártó nem oldotta meg a kitiltási ügyet Washingtonban

Nem kapott több infót, mint itthon, közös fotózás sem volt.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F10%2F21%2Fszijjarto_nem_oldotta_meg_a_kitiltasi_ugyet_washingtonban%2F
Még kedden éjszaka felső korlátot kezdett emlegetni a kormányzat a délután váratlanul brutális mértékűnek bejelentett internetadó ügyében. A netszolgáltatóknak muszáj lesz áthárítaniuk az adót, különben bizonyos esetekben még ők fizetnek majd azért, hogy számunkra internetet adjanak.

hvg.hu/tudomany/20141022_internetado_megijedt_a_kormany_de_ez_meg

-

"Embereket el lehet hallgattatni, a valóságot viszont nehéz bezárni a spájzba"

Sokan – mint a 80-as években – egyfajta ellenkultúrát alakítanak ki magukban az állam által minden szinten erőltetett ideológiával szemben, de eközben egy csomó dologról nem beszélnek, nem gondolkodnak – véli Bánki György. A pszichiáter szerint már a fiatalok is kénytelenek egy belső, automatikus kiegyezést végrehajtani, mert családot akarnak alapítani, és meg szeretnének élni. Nem hisz abban, hogy fel fog tűnni egy csodálatos új vezető vagy hazajönnek a magasan képzett, nyitott gondolkodású emigránsok, és rendbe rakják az országot. Azt nekünk magunknak kell megtenni. Interjú.

hvg.hu/plazs/20141022_Banki_Gyorgy_interju
@kekex: " A fideszesek 2008-ban elfogadhatatlannak és logikátlannak tartották az internetadót."

Logikátlan ez most is, mert az internet legnagyobb felhasználója a kormány és a hivatalai. Ők is fizetik az adót? Vagy erről nem is volt hatástanulmány?
@kekex: "Gyurcsány meg tökéletesen időzített amikor pont most mondta, hogy "ha a fidesz bedőlne, akkor sem tudnánk kormányozni"."

Esetleg nem akarnának, mert tartanak tőle, hogy a hatályos választási törvény alapján kialakult helyzetben nem tudnának. De nyugi, lesz arra vállalkozó.:D

Egyébként meg volt már olyan a világ, amikor - pl. az olaszoknál - szinte hetente cserélődött a kormány, oszt azért valahogy csak-csak elvoltak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

No azért nem ollan forró az a kása, mármint ez az internet adó.:D

Ez egy jó terelés, mert látod már nem is azusáról és a kitiltott személyekről szól a beszéd.
@V-PORT: "1. Ha szárnyal a gazdaság, akkor miért kell újabb adó?"

Miért-miért?

Mert at USA intézkedése kapcsán ijedtükbe berakták a nadrágjukba intimbetétnek a szárnyakat, oszt most nincs mivel szárnyalni, ezért erről el kell terelni a figyelmet.:D

Gondolom gomolya örül, hogy többet fizethet az internetért.
@rodeo36:
Légy már egy kis belátással. Akármilyen röhejes külügyér, most mégiscsak a kötelességét teljesíti: megpróbálja mérsékelni a károkat.
Amiket nem lehet egy kiutaztatás költségeihez mérni! Lázár itthonról is elég nagy nyelvcsapásokkal próbált parírozni.
De a legszebb szöveg mégiscsak, hogy egyrészt vicc, másrészt ne vonják már kétségbe a "demokratizmusunkat" Kicsit savanyú, kicsit sárga, kicsit illiberális, de a MIENK! Sajnos.
@látjátok feleim szümtükkel:
Majd személyes adómentességet kapnak, és nem fizetnek. Vagy visszatérnek a papíralapú ügyintézéshez.
Előre szólok: valószínű, hogy ez egy gumicsont, hogy inkább ezt rágjuk, ne a kitiltási ügyet - és ha bevezetik, akkor is lényegesen kisebb mértékben - aminek mindenki "örülni" fog.
Ha egy fillért is megtartanak, előre szólok, hogy csak olyan csomag jöhet számításba, amely kitiltja a kéretlen reklámokat.
Ja ércsük mán!
Okosba ellenőrizték az amerikai cégeket, és nem is csúszópénzt kértek, csak mi vagyunk rosszindulatúak szegényekkel:

www.168ora.hu/itthon/ne-bantalmazzak-fideszes-politikust-kertek-dolgozokat-131547.html
göbbelszi mélységek:

Szijjártó magyar-amerikai sikertörténetről beszélt Washingtonban

Az MTI híre a külügyminiszter washingtoni útjának gazdasági eredményeiről számolt be. A General Motors vezetői megdicsérték Magyarországot, Szijjártó Péter pedig kitüntette a GE vezetőjét, és üzleti reggelit adott amerikai cégek képviselőinek.

hvg.hu/gazdasag/20141022_Szijjarto_magyaramerikai_sikertortenetro
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Az állami tulajdonú és irányítású cégeknél már elkezdék az egyes honlapok hozzáférésének korlátozását, ha úgy tetszik tiltását.
Ilyen a varánusz és az index. Tapasztalat.
@Heimdalll:

A tőzsdei híreket is ki kéne tíltani, mert vannak, akik ezt használják munkaidő alatt.
@Imola Helyesi:

"A magyarok őstörténete nemsokára dicső fényben fog villogni minden eddigi gáncsoskodás ellenére. "

Az anyád picsája, az villogott, amikor indexelt a hegyi kecskének, hogy jöhet.
Jaaa, és mielőtt eusgatnál, ezt a 3000 éves magyar családfámmal tolom a pofádba.
@Heimdalll:

Jah, bocsi, de amit meg kell írni, azt meg kell írni, nem elég mondani, pláne gondolni.
@dr. jenőke (jenőke):

Ady kegyetlen, na de Önnek miért kell még kegyetlenebbnek lenni? Hiszen Adyt mégsem kérhetjük számon ma, kegyegyeden. De jut eszembe, nem komcsik maguk mind a ketten?:)
@Heimdalll:
Naaaa... :) A nyanya leeshetett a seprűnyélről, oszt beakadt a pici bogár neki a buksiban.
@Heimdalll:
Én meg olyan jobbikos társaságnál láttam Fabius tehénkés képét háttérképnek beállítva, hogy ihajj! :)
Ma reggeli csemegék. :)

"Január 5-én közös YouTube nézés lesz a Hírcsáda szerkesztőségében. Belépő 100,- Ft. Gyertek!"

"Novemberben indul az index fax változata, a 444.hu pedig floppy lemezen juttathatja el cikkeit az olvasókhoz. (RTL Híradó)"

Az internetadóra reagálva a YouPorn elkezdte a videók ASCII-vá konvertálását. (The Verge)

www.facebook.com/hircsarda/photos/a.338065209892.149963.253036679892/10152848663749893/?type=1
@látjátok feleim szümtükkel:
Ez a fotó elképesztően gyönyörű .Máté Bence napokat olykor heteket "leskelődik" fotófelszerelésével a természetben, mire rátalál /már több világversenyt nyert/ az arra érdemes "kattintásra" Nagyon sokat tesz és dolgozik az elismerésért
@Heimdalll:

" 3000 éves magyar családfámmal tolom "

Csak 3000? Akkor nincs a sejtjeidben a gyöknyelv:))

Kicsit hosszú, de érdemes elolvasni:

www.nyest.hu/hirek/gyokok-es-gyokerek

A hivatkozott Babitsot meg pláne:)
ez a fejjjjjj...........

Hatból egy NAV-elnökhelyettesnél rákérdeztünk, ki van-e tiltva az Egyesült Államokból
kovacsics_ivan

Megkérdeztük volna a többi vezetőt is, csak sajnos velük nem találkoztunk.

444.hu/2014/10/22/hatbol-egy-nav-elnokhelyettesnel-rakerdeztunk-ki-van-e-tiltva-az-egyesult-allamokbol/
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nemrég volt szerencsém rendkívül kulturált és (humán) művelt ismerősömmel eszmét cserélni néhány politikán kívüli dologról. A baj a színháznál kezdődött, amikor kiderült, hogy mindenkit (Hofi, Eszenyi, Sándor György, Lukács Sándor stb.) aszerint tart jó vagy rossz művésznek, hogy hol áll politikailag, beleértve egészen durva (művészi, emberi, nem politikai) minősítéseket csak azért, mert a Vígszínház nem fogadta boldogan Balázs Pétert. Majd közölte, hogy majdnem kimásztunk a gödörből, amelyben 2010-ben voltunk. Reménytelen.
@kekex: ez ugye nem komoly? már a megjelenése és a "képességei" azonnal rontanak a helyzeten és még meg sem szólalt!
Az internetadó csupán figyelemelterelés?

Ma valójában nem kérdés, hogy lesz-e internetadó, házassági adókedvezmény, vagy sem. Rohadtul mindegy. Ami most számít és amivel foglalkozni kell az igenis a kitiltósdi. És úgy tűnik, a kormány bármit megtesz azért, hogy a közvélemény és a sajtó ne ezen rugózzon.

mentalisdeficit.blog.hu/2014/10/22/magyarorszag_fingos
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: pl. ha a narancsos szolgáltatót használod mobil internetre, vagy szélessávra, akkor az korlátos, ha mást akkor nem.
Ez a fidesz szerinti értelmezés, az enyém meg az hogy melléduma, és átverés.
@Kuviklacz: Olyanok mintha kamaszkorunk Depeche Mode- Bros(s?) párbaját élnénk, csak politikában. Gyerekes, de ebben élünk.
hvg.hu/itthon/20141021_Kitiltasi_botrany_Orban_semmit_nem_tudhat/

Ahha, mert ezt bárki el is hiszi. De jól rimmel a narancsosok mantrájához, hogy a bölcs vezérnek semmiről semmi fogalma sincs, rossz emberekkel van körülvéve...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem akarom mondani, de én már ezt tegnap is megmondtam... :D Gumicsont, nagyon remélem azt, hogy az.... :D
A gigabájtonkénti 150 forintos netadó az ország jövőjének olyan ripsz-ropsz megsemmisítése lett volna, ami még egy csapat friss úszómedencés eredeti tőkefelhalmozótól is elképzelhetetlen. Én az elejétől fogva arra gondoltam, hogy ezzel csak le akarnak foglalni minket.

A legvalószínűbbnek természetesen az tűnt, hogy a lebénult kormányzat nem akarja, hogy a kormányközeli, Amerikából kitiltott korrupt fideszesek ügyével foglakozzunk. Aztán szerda reggel körbenéztem a még adómentes neten, és meg is lett a válasz.

Ez az egész azért volt, hogy ne vegyük észre: Rogán Antal és tettestársai kedden olyan módosító indítványt nyújtottak be a parlamentben, ami megengedi, hogy korábbi szövetségeseinket kijátszva és hátba szúrva megépíthessük Vlagyimir Putyin gázvezetékét. Hát valószínűleg erre kellett ez az egész fesztivál, kamuadóstul, pár órával később meglebegtetett havi 700-1000 forintos felső korlátostul. >>>>>>Szánalmas moszkovita porhintés volt, hogy előkészíthessék a terepet az Igazi Gazdának, akinek Orbán Viktor csak alázatos helytartója.<<<<<<<<

cink.hu/ezzel-a-bena-terelessel-minden-hatart-atlepett-a-fides-1649235432
Na nehogy már a körözött bűnöző szedjen internetadót!

Értem én, hogy inkább reszelje a nép az internetadót, mint azt a röpke hírt, hogy az adóhivatalunk korruptsága Washingtonig bűzlik. De ez nem jött be. Az összefüggés ordít.

Rendkívül szemtelen dolog bármilyen adó ötletét felvetni addig, amíg úgy tudjuk – márpedig úgy tudjuk! –, hogy amit befizetünk, az eleve nemzetközileg elismert bűnözők kezébe kerül. Egyelőre annyi derült ki, hogy aki hajlandó visszacsorgatni később felfedendő egyéb bűnözőknek, azt az adóhivatal futni hagyja. Illetve annyi látszik biztosnak, hogy a NAV elnökét amerikai angolul úgy hívják: FOGJÁK MEG, TOLVAJ.

hvg.hu/w/20141022_Bunozoknek_nem_adozunk
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: pl. jahhh és félve de hozzá tenném, mobilszolgáltató a mol is, és talán lesz a digi is, ezek tulajdonosi háttere is tanulságos, hát ha még sikerül kinyírni a behódolni akaró de mégis rábaszó T-t is, lásd origó ügyet.
Én így utólag megvizsgaltatnám az összes olyan céget, aki stratégiai szövetséget kötött a kormánnyal, hogy azt mi alapján, volt-e kormányközeli tanácsadó cég megbízatás, kellett-e stadionépítés re pénzt adniuk, stb
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nekem az első perctől bűzlött a dolog.
Nem magában az ötlet, mert azt simán kinézem belőlük.
Viszont ismerve őket, sejtettem, hogy valami más, nagyobb aljasságról akarják elterelni a figyelmet.
@Marcellusca: akkor be kéne vonni ebbe a tiltakozásba a országárulás ellenzését a keleti putyinizmusnak:

11:22
Nekimentek Facebookon a magyarok az internetadónak

Szokatlanul gyors tempóban gyűjtik támogatóikat az internetadó ellen indított Facebook-oldalak, jól áll a közösségu oldalon szervezett tüntetés is.

hvg.hu/tudomany/20141022_nekimentek_facebook_a_magyarok_az_interne
Miután én túl hüjje vagyok a teknikához, a kérdésem az lenne, hogy idehaza, Magyarisztánban én lehetek-e előfizetője pl. szlovák,román, szerb, osztrák stb. szolgáltatónak?
@Knósszosz:
Knósszi, köszi a biztatást, szeretem az aludjelszépenkisBalázst is, bár azt gondolom a meghitt együttlét, konfabulálás a legfontosabb.
Veled ellentétben nekem teccik ez a Varró vers. Persze van egy olyan olvasata is, hogy a hujegyerek ne verje apját lapáttal, stb, de szerintem pont a másik értelmezés az aranyos, h egy gyerek hogy latja a világot, a rosszcsont ebadta
@CsekklisztNo.10Reloaded:
... az égetnivaló!!
:-)
Akkor én most rossz apa vagyok??
@elmeherceg: rómingolhatsz a mobilnettel, de lassabb lesz és kiszolgálásban a sor végére kerülsz, a külfődi madzagosokkal már ne is próbálkozz, esélytelen, nem szolgáltathatnak, lásd a tányéros upc-t, őket is megszorongatták/megszorongatják.
444.hu/2014/10/22/sipfujok-saroztak-be-a-magyar-kormanyt-washingtonban/

Mivel nálunk ismeretlen fogalom a whistle blower, így nézzük el a béna fordítást....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hiába, vannak puncsosak és még puncsosabbak. A kérdés az, meddig?!
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Kellett, továbbá igen, volt qrmány közeli tanácsadás is. A maffia megvédte őket.
@Orica Középföldi:

Köszönöm szépen. El fogom olvasni.
Heimdall-ként eleve zavaros az én 3000 éves magyar múltam, ha ehhez hozzáveszem, hogy újkeletű magyar gyökérségem illetve gyökértelenségem mindenre és annak ellenkezőjére is magyarázattal szolgálhat, a legjobb és legtöbb amit tehetek, ha meghagyom ezt az ősi magyar tudományt a maga töretlenül fejlődő nemzeti útján a maga nemzeti apostolainak nemzeti kezében azaz ősmagyar szájában.
De tényleg köszönöm, és tényleg el fogom olvasni, hacsak időközben be nem tiltják.
Elvégre szakmunkásokra van szükség nem romkocsmák mélyén dagonyázó ködevő (vagy gyökevő) bölcsészekre, a bölcselkedők meg legjobban teszik, ha megdögölnek, 'lehetőleg máma még', amint hallottam legalábbis. És akkor ne is említsem a gyökértelen internetbuzulók beteges információ éhségét és kártékony kommunikációs attakjait... gyökkel vagy gyök nélkül. A Főgyökér internetes hajlamait meg ismerjük.

Hsz-em ugyan nem egészen koherens, vagy talán egyáltalán nem, de ezt a gyökök közötti újsütetű gyökös vergődésemnek tudom be. Nem tudom, van-e rá Aspirin?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Ez az egész azért volt, hogy ne vegyük észre: Rogán Antal és tettestársai kedden olyan módosító indítványt nyújtottak be a parlamentben, ami megengedi, hogy korábbi szövetségeseinket kijátszva és hátba szúrva megépíthessük Vlagyimir Putyin gázvezetékét."

Mivel a németeknek saját külön gázvezetékük van a ruszkik felé, nyilván ők is Putyin faszát szopják.

hu.wikipedia.org/wiki/%C3%89szaki_%C3%81ramlat

Persze a franciák is, akik jelen helyzetben is leszállítani készülnek a Mistral hadihajókat az oroszoknak. :)

hungarian.ruvr.ru/news/2014_10_03/A-francia-vedelmi-miniszter-kozolte-a-Mistral-hajo-Oroszorszagnak-valo-kiszall-tasanak-felteteleit-1028/

Ja és a német gyáriparosok szintén alig látszanak ki Puytin seggéből, hiszen 1000L kereskednének tovább az oroszokkal és erre már sokadszorra figyelmeztetnek:)

www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/a-nemet-gazdasag-kerese-merkelhez-ne-legyen-tobb-oroszellenes-szankcio-426557

archivum.magyarhirlap.hu/amerikai-es-unios-cegek-az-oroszokat-sujto-szankciok-ellen
@kekex: ha a szart sokáig mosdatod semmivé válik

brühüyyy
@Heimdalll:

". Nem tudom, van-e rá Aspirin? "

Van. Ner-neve, leszarom tabletta.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Verjen csak az a hülye gyerek a lapáttal egy nagyot a költő *ra, hogy több hülye gyerek ne tudjon napvilágot látni. Azért ha lehet, az annyára is csapjon egy jó nagyot az az ötödikes ( oda az okos fejire, arra ), aki ezt a förmedvényt olvasván ráébred, hogy az apa és anya lapáttal verése az jó dolog, mert lehet róla verset írni.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
"Veled ellentétben nekem teccik ez a Varró vers. "

Végre valaki... :) Vicces, ironikus, játékos.

Ráadásul pontosan azt írja le, hogy mit képes elkövetni egy kisbaba, miközben felfedezi a világot.
És ha már tanulságot kérünk rajta számon: ezzel azt is leírja, hogy mire figyeljünk oda (urambocsá' az az ötödikes, akire éppen rá van bízva a csöppség).
Máshol is leírtam ebbéli véleményemet, ne tudd meg, mit kaptam...
@látjátok feleim szümtükkel:
Pont nem errol szol :-)
Lásd a világot a gyerek szemével!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
:-)) tőlem kapsz egy nagyon nagy jó pontot. Ne érdekeljen, h azok, akik nem érzik ebben a versben a görbe tükröt mit gondolnak:-)) jó fej vagy
@rodeo36:
Viszont egy marék szar is el tud koszolni egy egész vödör tiszta vizet. Sőt: mivel a tetején úszik a nagyja, az egész vödör tiszta szarnak látszik.
Ez objektív tény. És én szubjektíve is megerősíthetem, hogy nyakig szarban érzem magam!
Még. De nincs kétségem, hogy lesz ez még így se!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "mintha kamaszkorunk Depeche Mode- Bros(s?) párbaját élnénk"

hát, te sem vagy egy mai csirke...
@kekex:
megoldás:: kievezni a partra és más vizeket keresni mint a zember a ző tragődiájában mongya: LUcifer, vezess új utakra...és leve vala

brühüyyy
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem fordult meg a fejemben a dolog azon olvasata is, amit írsz. Megfordult, de... aztán rögtön vissza is, amikor eszembe jutott egy harminc évvel ezelőtti eset.

Egy haver gyerekét voltunk meglátogatni a Heim Pál kórházban. Kis srác kartörés miatt volt benn, gipsz, kis hüpp-hüpp, harmadnap haza (mert akkor még volt olyan, hogy megfigyelés, ugyanis beb...ta a fejét is kicsit). Ugyanott egy kislány, akinek mindkét pici tenyerén hatalmas, majdnem szabályos kör alakú, szén fekete folt. Nem tudtam mire vélni, folyosói beszélgetést csíptem el amiből megtudtam, hogy az öt éves forma kis tündér, két kötőtűt dugott a konnektorba (ezért is írtam azt..), csoda, hogy életben maradt egyáltalán azok után, amilyen állapotban az intézetbe került. Ezt az egyik szülője mesélte valakinek a folyosón, aki éppen soros volt kiszaladni egyet zokogni, egymást váltották a szegények. A szakmámból adódó figyelmetlen rutinoknak köszönhetően (nem dicsekvésképpen mondom), vagy harmincszor meb@szott már a kettőhúsz, de sosem tapasztaltam ilyen brutális jelét magamon a dolognak. Persze én nem két kézzel fázis és orbán... (nulla), csak úgy simán valamelyikkel a közepibe. Nem mindegy.

Namostan, ezen "élmény" után nekem ne jópofizzon egy seggfej a huncut kis konnektorról gyerekversben, még akkor sem, ha nem volt hasonló élményben része, mint nekem ott a kórházban. A hülyeségnek is van határa. Evvel az erővel írhatna verset a csintalan kis gőzkalapácsról, amelyiknek kedvenc szórakozása pandakölyköket és cukker kis macsekokat egy nagy dörrenéssel szarrá lapítani. Kíváncsi lennék, mit szólnának annak a kislánynak a szülei ehhez a trágyadombhoz, amit írt a nagy (ház)Mester.

(haver vitte gipsz leszedésre a kölköt, ott tudta meg, hogy rendbe jött a kislány, haza is engedték...)- hála...
süti beállítások módosítása