Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/27/gyurcsany-ferenc-dk-polip-beszelgetes Gyurcsány nem akar tanulni a mú... (2024.04.28. 08:22) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.10.21. 07:33 Fabius

Szíjjártó kínpadon

Címkék: fidesz korrupció szijjártó péter áfacsalás

Szijjártó Péter Amerikába megy. Ezek szerint ő még mehet. Amíg a pofonzónába ér addig itthon egyre hajtogatják, mi aztán igazán jóbarátai vagyunk az amcsiknak, és különben sem alkalmas az idő arról beszélgetni, hogy korrupt szarok a Párt holdudvarának egyes tagjai.

Elvégre csak egy olajgét és életfogytig kitiltás lóg a levegőben, az ezzel megegyező időtartamú szégyenpadon ücsörgéssel együtt.

Mr. Ananász Háré maga sem gondolta, hogy rögtön a külügyérré választása elején ekkora szarzuhatagba kerül. Úgy gondolta elevickél az "apukámadta" villa és az egyre hangosabban nyikorgó keleti kapu között, planírozza a Putyin sliccéhez vezető rögös utat, néha nyugat felé megrázza az ananász sérót rosszallóan, mintha ő lenne a ner Dr. Albanja. Na, ehelyett van az, hogy mostanság azt kell elmagyarázni a megorrolt majdnem legjobb barátainknak, hogy az olaj biznisz üzleti gyakorlata a kenőpénz kérésével együtt nem korrupció, hanem népszokás minálunk. 

A sikere garantált.

Mert ahogy azt a miniszterelnöki miniszter Lázár János találta mondani tegnap, ügy, konkrét ügy van, amiért az amcsik alappal berágtak. Neveket nemtunnak ezek a szegények, mert a körímélben föltehető egyszerű kérdés megfogalmazására bizta nem ért még rá senki, és az sem büdös, hogy a Századvég megelőző szándékkal rántotta a saját nyakukba a húgyosbögrét. Szóval nem tudják ők hogyan lehetne a neveket kideríteni, istenuccse detélleg, ám ha az amcsik a saját szabályaikat fölrúgva nyilvánosságra hoznák ezeket, akkor a magyar kormánynak legalább szart se kéne nyomozgatni a hivatalnokai és oligarchái között. Mert az más, tecciktunni kedves majdnem legjobb barátaink, ha kényszer hatása alatt rugdossuk ki a nem csak korrupt, de béna szarokat, mintha mi magunktól önként vernénk a kezükre szívlapáttal egy embereset.

Ezek ilyenkor hajlamosak megorrolni és hálátlan szemét trógernek nevezni a Pártot vezérével együtt, aki elfelejti mi az összetartozás, a kéz kezet mos, és mit jelent pontosan, hogy ki kell fizetni a szolgálatot.

Úgyhogy az lenne a legjobb, ha a kínpadon ücsörgő PötiPeti valahogy hozzájutna ezekhez a nevekhez nyilvánosság előtt is vállalhatóan. Az mindegy, hogy a vazelines vödörnél tett látogatása előtt vagy után történik meg, a lényeg, hogy a 318 millió amcsi között csak találni egy Snowden kettőt, aki kiszivárogtatja a nekünk kínos, de mégis úgy vágyott névsort. Utána az sem baj, ha PötiPeti elhúzódó tanulmányi kirándulást tesz Guantanamo-n, az ügy - khmm - olajozott lezárása érdekében a magyar kormány ezt az apró áldozatot meghozza.

 

 

602 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr606812809

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kamu független igazságügyi szakértői trükkel is lop a Tigáz 2014.10.21. 15:12:11

  Hasonló csalássorozat zajlik a gázszolgáltatóknál is, mint a hazai bankoknál az úgynevezett devizahitelezésnél.  Hibás termék a gázóra is és a gázszolgáltatók által megrendelt és fizetett igazságügyi szakértői vizsgálatok úgyszintén hibásak. Az álta...

Trackback: Kedves jobbosok, ezen azért gondolkodjatok el 2014.10.21. 12:28:01

Orbán ideges, és van is miért: ez a beutazás-ügy egyre kínosabbá válik Magyarország számára. Egyre cikibb társaságba kerülünk, miközben a jobb klubokban már nem szívesen látnak minket.  Adják ki a bizonyítékaikat az amerikaiak, különben nem tudjuk k...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Videó: Kósa Lajosnak volt pár szava a kitiltási botrányról

Nem sokan merészkedtek a kameráknak engedélyezett parlamenti folyosók felé a hétfői ülésnapon, de aki mégis, az leginkább hárított, vagy menekült. Bezzeg Kósa Lajos! :)

hvg.hu/itthon/20141021_Video_Kosa_Lajosnak_volt_par_szava_a_kiti
JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Öreg fószer aszondja, hogy nem is tudom miről van szó. Akkor mijafenének jár a parlamentbe? Ennyi erővel járhatna a fizetéésért a piac sarkára is.
@látjátok feleim szümtükkel:

Magyar ő is.

- Ez olyan munkahely, hogy ide csak szerdán kell bejárni dolgozni.
- És tessék mondani, minden szerdán?

- Ide csak a fizetésért kell bejárni.
- Tessék mondani, nem lehetne postán?

Úgyhogy neki is elküldhetnék postán.
tudod Fabi egy dög vagy? én olyan audiovízuális típus vagyok és megjelentek előttem azok az események amiket körűlírtál...én még akkor jártam Guantanamo-n amikor még a burnuszosokat sem burnuszban sem burnusz nélkűl nem napoztatták strandpapucsban...vidám hely... szép kis város töltöttem ott egy pár napot néhányszor...a HAJJAKENDDÉ avanzsáló Ana Nász Frizur ÁS majd elsírja magát...mikor megkérdezik tőle hogyen lehet aputól ennyi pénzt kapni mikor apu sem tuggya honnan van neki?

szép kis látogatás lesz a portás lekapcsolja hacsak az aktuális nagykövet nem tart eléje ernyőt

szép kis izé lesz ha odakozmál akkor kopaszon érkezik?

brühüyyy
Ahogy egyre több infó jut napvilágra arról, hogy a NAV-nak is lehet köze az eseményekhez, ezek az ügyek sem piskóták. :(

Elmondta, hogyan lehet fellépni a kínai adócsalók ellen, őt kezdte el zaklatni a NAV

hvg.hu/gazdasag/20141020_A_kinaiaik_igy_uzletelnek_es_igy_folyik_e

Lomhaság és papírkor - a NAV hibáiból élnek a trükköző kínaiak

hvg.hu/gazdasag/20141021_Papirgyar_informatikai_lemaradas_lomhasag
Ha valaki segít az embernek, lehet olyant találni, amit pl.gyorsan töröltek... Durva konteó következik:
"Wir halten diese Personen nicht für geeignet, in die USA einzureisen", heißt es in einer Aussendung der Budapester US-Botschaft vom Freitag, unterzeichnet vom Geschäftsträger Andre Goodfriend (Foto), der gleich danach zum ungarischen Außenminister bestellt wurde und dann im Staatsfernsehen auftrat. Die Sache schlug in den ungarischen Medien ein wie eine Bombe und machte auch international schnell die Runde. Die Liste der Betroffenen wird von den USA offiziell, aus rechtlichen Gründen, nicht publiziert, einige Namen sickerten jedoch bereits durch:

> Ildikó Vida, Leiterin des Finanz- und Zollamtes NAV, Mitgründerin der Fidesz-Partei und enge Vertraute Orbáns sowie einer ihrer Stellvertreter. Sie war auch schon in der ersten Orbán-Regierung (1999) an der Spitze des Finanzamtes (damals APEH).

> Árpád Habony, derzeit noch persönlicher “Chefstrategeiberater” von Premier Orbán, Miteigentümer des "Politforschungsinstitutes" Nezöpont und Master-Mind hinter der neuen staatlichen Medien- und Anzeigenagentur (Nemzeti Kommunikációs Ügynökség), die sämtliche Medienbeteiligungen, alle Kommunikationsagenden des öffentlichen Bereiches sowie ein Werbebudget von jährlich mindestens 50 Mrd. Forint (165 Mio. EUR) steuern und gezielt einsetzen soll. Habony war, bzw. ist auch als Käufer der Medienanteile von Oligarch Simicska vorgesehen, der sich gerade in einem veritablen Mafia-Krieg mit den Orbán-Leuten befindet.

> Auf der Liste findet sich weiterhin Péter Heim, Direktor eines regierungsnahen (praktisch regierungseigenen) "Think tanks", des Instituts "Századvég", dem auch Ex-Regierungssprecher András Giro-Szász entstammt, heute hochdotierter "Regierungskommissar" und PR-Berater mit vielen lukrativen Ausftägen aus dem öffentlichen Bereich. Gemeinsames Kennzeichen all dieser Personen aus der Regierungsperipherie sind absolute Orbán-Treue und eine rege Geschäftstätigkeit, bevorzugt als "Vermittler".

> Update 19.10., 15.42 Uhr: Eine vertrauliche Quelle in der Budapester US-Botschaft teilte uns mit, dass auch ein Minister vom Einreiseverbot betroffen ist. Miklós Sesztákwar vor seiner Berufung zum Entwicklungsminister, wo er - im Auftrag des Kanzleramtsministers Lázár - die Vergabe der EU-Milliarden abwickelt, als Rechtsanwalt zentrale Drehscheibe der Off-Shore-Connections parteinaher Unternehmungen. Seine Berufung ließen Fachwelt und Opposition aufheulen."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mr. 20% további sorsáért legalább nem kell aggódnunk. Lenyűgöző az a szakértelem, ahogy a szerkesztő-riporteri szakmát kitanulta...
"Európának vissza kell térnie a keresztényi értékekhez, hogy visszaszerezze versenyképességét - mondta Szijjártó Péter miniszter."

A cukrászdákban máris megindult a máglyarakások felvásárlása.

www.news-data-agency.com/vezeto-hirek/szijjarto-orban-nelkul-mar-sehol-sem-lenne-az-orszag#at_pco=smlrebv-1.0&at_si=5446025d5ae1b2f8&at_ab=per-2&at_pos=0&at_tot=auto
Fogaggyák a Petikét Washingtonban?

Őőő, izé, nem-e-é-e lehet, hogy finoman "meghívták"? De csak helyettes államtitkári szinten tárgyalnak vele (jelezvén súlyát a világban).
Majd ezt követően - esetleg a tárgyalás végén - közlik vele is, hogy innentől ő is a nemkívánatosak listájára került?
@dr. jenőke (jenőke): Szargyártó szerint a "keresztényi értékekhez"
- vérlázítóan aljas hazudozás
- sikkasztás
- lopás
- zsarolás
- politikai gyilkosságok
- közpénz,köztulajdon elrablása

Ennél a beszélő szardarabnál ezek a keresztényi értékek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Köszike. :)
Mostmán csak ollan embör kéne, aki legalább összefoglalná! :)

@dr. jenőke (jenőke):
Huhhh, ez nem a "csontig", hanem már a manduláig benyalás tipikus esete. :D
Állítólag viktorunk nem tudott az ügyről, és most tombol. :)

Feldühítette Orbánt az amerikai botrány

nol.hu/belfold/ingerulten-reagal-orban-1493747
@Marcellusca: Valóban megalázó hogy egy elvileg szövetséges ország, külügyminiszterét egy helyettes államtitkár fogadja. Mondjuk a stadionost talán egy portás ha fogadná.
@dr. jenőke (jenőke): Egy vers a tegnap elhunyt írótól. :(

Köszönöm

Köszönöm, Uram, ezt a halk zenét,
az éjszakai friss levegőt, a csendet,
köszönöm, bárhogyan is – az életemet.
Tanú lehettem a végtelen egyetlen röpke pillanatában:
kipillanthattam a gyorsvonat ablakain.

Köszönöm, hogy éltem.
A füveket, madarakat,
a folyókat, tengereket,
testvér-embereket és testvér-könyveket,
a templomokat és menedékhelyeket.

Köszönöm a Helyet és az Időt.
Köszönöm, hogy engedtél vétkezni ellened,
próbaidőre bocsátottál, s látod,
a nevedben énekelek.
Köszönöm, bárhogyan is – az életemet.
Köszönöm anyámat, apámat,
feleségemet, gyermekeimet,
barátaimat, ellenségeimet,
köszönöm, hogy most is Veled lehetek.
Látod, Neked énekelek.
Köszönöm, bárhogyan is – az életemet.

SzSzP
@Marcellusca:
Auf Deutsch nem megy?

""Wir halten diese Personen nicht für geeignet, in die USA einzureisen", heißt es in einer Aussendung der Budapester US-Botschaft vom Freitag, unterzeichnet vom Geschäftsträger Andre Goodfriend (Foto), der gleich danach zum ungarischen Außenminister bestellt wurde und dann im Staatsfernsehen auftrat. Die Sache schlug in den ungarischen Medien ein wie eine Bombe und machte auch international schnell die Runde. Die Liste der Betroffenen wird von den USA offiziell, aus rechtlichen Gründen, nicht publiziert, einige Namen sickerten jedoch bereits durch:

Az első rész a követség hivatalos állásfoglalása, a tévészereplés.

Ildikó Vida, a nav vezetője, Orbán bizalmasa...

Árpád Habony, Orbán személyes tanácsadója... tulaja a...

Péter Heim, az állami "Think tanks", belső kör embere...

Frissítés: US-Botschaft egy megbízható embere szerint érintett még ein Minister Miklós Seszták, aki...

röviden....
@közrabszolga:
Nono! A portás (főleg ottan) egy fontos és nem buta személy. Pontosan tuggya, hogy kit engedhet be, kivel álljon/állhat szóba és ki az, akit egyből el kell zavarnia a náthás p.csába. :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Kösz!
Ennyit én is kivettem, értettem az idézetből.

Vaze, tudok dajcsul (is)! :DD
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
legalább egy guglitranszlétet idebaszhattál volna :)

"Nem gondoljuk, hogy ezek az emberek megfelelő be az Egyesült Államokban," azt mondja egy sajtóközleményben a budapesti amerikai nagykövetség pénteken, amelyet az ügyvivő Andre Goodfriend (fotó), aki nem sokkal azután nevezték ki a magyar külügyminiszter, majd az országos televízióban történt . A dolog ütött a magyar média, mint egy bomba, és készült a nemzetközi kör gyorsan. A lista az érintett felek nem hivatalos, nem tették közzé az Egyesült Államok jogi okokból, de néhány nevet kiszivárgott már:

> Ildikó Vida igazgatója, az Adó és Vámhivatal NAV, társ-alapítója a Fidesz és Orbán közeli bizalmasai és az egyik képviselő. Ő már az első Orbán-kormány (1999) élén az adóhivatal (APEH majd).

> Árpád Habony, mégis személyes "Chefstrategeiberater" Premier Orbán, társtulajdonosa a "Politikai Intézet" Nézőpont és elme mögött az új országos média és reklámügynökség (Nemzeti Kommunikációs Ügynökség), hogy az összes média gazdaságok, mind kommunikációs menetrendje a közterület és a hirdetési költségvetését legalább 50 milliárd forint évente (165 millió euró), ellenőrzés és kifejezetten használható. Habony volt, és el van látva, mint a vásárló a média érdekeit oligarcha Simicska, amely jelenleg egy igazi maffia háború az Orbán-emberek.

> A lista még mindig Heim Péter, a rendező a kormánypárti (gyakorlatilag állami tulajdonban lévő) "agytrösztök" az Intézet "Századvég", az ex-kormányszóvivő András Giro-Szász jön, ma nagyon adalékolt "kormánybiztos" és PR tanácsadó sok jövedelmező Ausftägen a nyilvánosság számára. A közös jellemzője ezek az emberek a kormány perifériák abszolút Orbán hűség és az erős kereskedelmi tevékenység, lehetőleg a "közvetítő".

> Frissítés 10.19, 15.42 óra. Bizalmas forrásból a budapesti amerikai nagykövetség azt mondta, hogy a miniszter által érintett utazási tilalmat. Miklós Sesztákwar kinevezése előtt a fejlesztési miniszter, ahol - nevében a kancellári hivatal minisztere Lázár - a díj az EU-milliárd unwinds ügyvédként központi hub az Off-Shore Kapcsolatok párt mellett tevékenységeket. A fellebbviteli szakértők és ellenzéki üvöltés. "
Most vazelin, vagy olaj!
.
Döntsd má' el!
" A botrány súlyát a Népszabadság szerint jól jelzi, hogy a kormányzatban vannak olyanok, akik az amerikaiaknak már egyenesen hálásak, hogy nem az önkormányzati választás előtt robbantották ki a botrányt. "
by index.
megy kezet csókolni a pemzlifejű
@Secnir:
Köszi a gugliteanszlétet, az eredeti német, amit nem beszélek, érthetőbb volt :-)))
és ha ezt az egész balhét a nagy kombinátor generálta, hogy eltüntesse végre simit ?
ha az anaászfejű azért megy hogy a navos nevek kiderüljenek ?
még mindig nem tudtok négy dimenzióban gondolkodni
Van rá egy ezresem, hogy az egész fidesz banda börtönben végzi még 2018 előtt.
@Marcellusca:
:-)) justin bieber a túrót !
Petike hivatalos úticélja az, hogy megnyissa az amerikai magyarok Arnold és Oszkár Fan Clubját, ahol ő, mint sztárvendég lép fel

www.auchan.hu/hirek-aktualitasok/idoutazas-az-auchan-matricagyujto-albumaval
Az amerikai külügyminisztériumban is téma volt a kitiltott magyar bagázs

Azonban a kiváncsiskodó washingtoni újságírók sem tudtak meg semmilyen új információt Marie Harf külügyi szóvivőtől. A semmitmondásról itt lehet olvasni. Az azért cuki lehetett, ahogy megpróbálták kimondani Szíjjártó Péter nevét.

444.hu/2014/10/21/az-amerikai-kulugyminiszteriumban-is-tema-volt-a-kitiltott-magyar-bagazs/

-

Velük kerültek közös szégyenpadra a korrupt magyarok

Azt sajnos nem tudni, kiket tiltottak most ki Amerikából. Azt viszont igen, hogy milyen mocskos társaságba kerültek. Nicaraguai bírók, ecuadori rendőrök, indonéz üzletemberek, nigériai szenátorok és még egy rakás talpig becsületes államférfi.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F10%2F21%2Fveluk-kerultek-kozos-szegyenpadra-a-korrupt-magyarok%2F

-

Szegény Szíjjártó Péter, ma Washingtonban egyedül kellhet döntenie valamiről

Két középvezetővel kell tárgyalnia, és reális a veszélye annak, hogy valamelyik olyan kérdést tegyen fel neki, amit egyes egyedül kell megválaszolnia. Ráadásul ha peche van az időeltolódás miatt olyan időpontban, amikor még nem telefonálhat haza segítségért Orbán Viktornak. Most mindenki képzelje el, ahogy a fejében összeakadó kábelek hatására csak gyűlnek és gyűlnek a könnyek a szemében.

444.hu/2014/10/21/szegeny-szijjarto-peter-ma-washingtonban-egyedul-kellhet-dontenie-valamirol/
@h.kovacs: Simi nem arról híres, hogy nagyon izgatná Ámerika. Persze, ha az ő nyugdíjtartaléka is ott van letétben, akkor más.
azegyélőisten nem tudott semmiről, hjaaa én meg vagyok a római pápa...

Kitiltási botrány: Orbán semmit nem tudhatott és igen ingerült lehet

Szijjártó Péter külügyminiszter ma utazik az Egyesült Államokba, a Népszabadság szerint Orbán Viktor a kitiltási botrány körüli helyzet mielőbbi rendezését várja tőle és "kifejezetten ingerült" a hírek miatt, mivel állítólag valóban nem tudott semmit a botrány kirobbanása előtt.

hvg.hu/itthon/20141021_Kitiltasi_botrany_Orban_semmit_nem_tudhat
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Én simán elhiszem, hogy Orbán nem tudott a beutazási engedélyek megvonásáról, ha az amik tényleg csak az illetővel közölték.
Amilyen figurák veszik körbe, ott a "sunyin lapítok, aztán majdcsak lesz valami", mint alapvető jellemvonás, szinte elvárt. No, és a rossz hír hozóját viktoriánus körökben sem szeretik.
Ezt a német nyelvű sajtóorgánumot nem lehetett elérni, valószínűleg letiltották, mert Seszták miniszter neve is szerepelt rajta. Azért neki mégiscsak súgott a követ?
Én csak egyet nem értek! Hol a bánatos francban van ilyenkor az ellenzék? Minden második utcasarkon sajtótájékoztatót kellene tartaniuk a helyztről.
Arról már nem ismerek beszélni, hogy már az utcára is vihették volna a zembereket. Bulgáriában pár éve ennél kisebb korrupciós botrányok miatt kormánybuktatás volt.
Azt már meg sem említem, hogy 2006-ban ennél kevesebbért is utcára vonult a B közép.
És még valami, bármelyik, a becsületére minimálisan is adó európai kormány már benyújtotta volna alemondását, de legalábbis hatalmas erőket mozgatna meg a korrupció azonnali visszaszorításáért.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

annak idején a németek is monták: hej, ha erről a führer is tunna!
@Imola Helyesi:

bazmeg, nősténygéza! az eléréshez kurva kevés, hogy felállsz a sámedlire.
Meg Gíró Szászt sem említették a hazaiak eddig.
@hacsaturján:
Nyilván , el kell menni a szerkesztőségbe az ösmerősöknek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Beindult a szerecsen mosdatás, és a főnire nem cseppenhet sár. Most eljáccuk hogy a jó kerál az nem tudott rulla 'csak azok a pernahajder miniszterök vótak !
Remélhetőleg nem fog hazatelefonálni Viktornak,mert tudja,hogy lehallgatják.
@The Ghost Wolf: Erről volt már korábban szó. Nehogy már a gazdag forradalmi hagyományokkal rendelkező "balosok" holmi töketlen béközepes csőcselékre várjanak, amikor a haza megmentéséről van szó.
Uccu vezesd a barikádokra népedet.:)
@Imola Helyesi: Egyáltalán nem vagyok fideszes csak elég mókás, amikor az amerikaiak játsszák az erkölcscsőszt itthon vagy a nagyvilágban. :)
Aki nagyon jól értesült, leírhatná, hogy az USÁ-ban támogat-e a kormány cégeket, alapítványokat, ha jól emlékszem, még a Dallasból, nagy pénzeket áldozott a kormány pl. olajkitermelésre, és szegény olajvállalkozók közül az nyert, aki többet olajozott
Még szerencse, hogy az amcsik mindent megfilmesítenek / hiszen elég kurta a történelmük/.
hehehehehehehehehehehe
:D :D :D :D

Orbán Viktor ingerült, mert nem tudott semmit

A ”baloldali” Népszabadság napilap számol be erről az érdekes fejleményről az amerikai kitiltások ügyében. A 444 úgy értesült, Orbán Viktort a paksi megállapodás híre is derült égből villámcsapásként érte, és ebbe az egész ügybe úgy került, mint Pilátus a Credóba.

444.hu/2014/10/21/orban-viktor-ingerult-mert-nem-tudott-semmit/
hvg.hu/itthon/20141021_Kitiltasi_botrany_Orban_semmit_nem_tudhat

én megértem a főnit, én is zabos lennék, ha kiderülne, hogy mégsem vót taggyülés.
@hacsaturján:
A fenti cikket valami Lyold jegyezte, csak nem lehetett elérni, arra gondoltam , amit Boli jegyzett.
Akkor most már nem kell titkolóznia az ügyvívőnek, tele van a nevekkel a német sajtó.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

hülye agy, mint a török fasz. amerika nem csőszködik, hanema saját érdekeit védi. ha akad olyan seggfej, aki beszól neki, akkor odalegyint, pláne, ha talál akkora marhát oly kicsi meggyőző erővel, mint ezek a szánalmas faszok. ahogy mondani szokás, csak a szelitül éhen döglesz a levegőben.
Na, megyek orosz sajtót olvasni, lehet, hogy ők még többet tudnak, remélem, megragadják az alkalmat az amerikai módszerek eláztatására.
@Guestenye: Remélem a próféta beszél belőled, de amíg a Don Pintér és Polt Petya hatalmon van addig sajnos nincs félnivalójuk.
Feldühítette Orbánt az amerikai botrány

No akkor most ki is szívatja azegyistent, s miért? Ez itt a kérdés!

Az ellenzék meg azért nincs a sarkon, mert lesik a listát, hogy ők mikor lesznek rajta.:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "A 444 úgy értesült, Orbán Viktort a paksi megállapodás híre is derült égből villámcsapásként érte, és ebbe az egész ügybe úgy került, mint Pilátus a Credóba."

Meg egy vihat után, amikor kiment a kertibudiba, el is csudálkozott, hogy mik nem nőnek az eső hatására a kertvégibe.:D:D:D:D:D
@The Ghost Wolf:

No és ha esetleg mint támogatókat őket is listára teszik?
@hacsaturján:

"bazmeg, nősténygéza!"

Kész vagyok:)))))))

Rosszabb. Géza csak szorgalmas hülye, Imola/Tünde még bigott is.
Aztán miért gondolja maga Fabius, hogy az a szijjártó nevű kínpadon érezné magát?
Martonyi esetleg, dehát az meg büdösözött komcsi, megérdemelné. Nemde?

Tényleg miért gondolja bárki is, hogy az USA-ban egy helyettes helyettese kisebb befolyású, netán rangú, mint ez a íziben-frissiben kinevezett tökfej, és hogy akikkel eddig tárgyalt azok valakik, és többek, mint egy büdösbogár kivéve a gyevi babát.
Ha beengedik az Államokba, már az egy diadalmenettel ér fel neki. Az Államoknak meg az, amikor hazatakarodik. Mindenki örül.
Most tényleg ,bárki elhiszi hogy a csüngőhasu nem tudott róla??
Az indexen van egy kép, sajnos nem tudom ide másolni ( nem értek hozzá:( ) de nagyon jó, az a cím, hogy az étolajon butott el a mutyi, és Viktorovics éppen olajat kóstol. Már akkor elég savanyúpofát vágott, talán érezte, hogy nem kéne olajozni, mert csúszik az magától is?
@hacsaturján: "amerika nem csőszködik, hanem a saját érdekeit védi."

Igen ezt már elég régóta tudjuk. Ha épp az szükséges Merkeleket is lehallgatnak, ha kell bombákkal, kínzásokkal, ha kell lejáratással teszik ezt. Persze ha más is meg akarja védeni az "érdekeit" a világban na akkor van aztán a világbotrány. Nehogy már más is azt akarja adott esetben csinálni mint ők. :)

Szóval nekik demokrácián kívüli eszközökkel is joguk van megvédeni az érdekeiket és persze a "demokráciát", bárhol a világban, másoknak már természetesen nincsen.
@Ómacicka Bábó:

A CÖF már vonul is megvédeni, mert ők vakon hisznek az egyistenükben, aki sohasenkit nem hagy sehol.
"Szóval nekik demokrácián kívüli eszközökkel is joguk van megvédeni az érdekeiket és persze a "demokráciát", bárhol a világban, másoknak már természetesen nincsen."

Ollan jó, hogy gyöpesagyúak még most sem a saját portánk söprésén munkálkodnak, hanem kifelé mutogatnak. Pedig ha itt nem lenne szemét, akkor a kelet és a nyugat sem tudna itt szemetet kotorni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Vödör szart akarod az éghez hasonlítani szokás szerint,arányérzéked cserbenhagyott,oroszország orálmuzsikjává avanzsáltálakik háttértámogatják a nemzetközi terrorizmust az olajár magasan tartása érdekében.
@látjátok feleim szümtükkel: Ne keverd a szezont a fazonnal. Szarok a fideszre és bukjon is meg egy olyan bagázs, aki ennyi kárt csinál az országnak. Viszont a fidesz szemete sajnos nem teszi semmissé az USA világban szétszórt szemetét. Aki pedig ezt szóvá teszi nem viktátorékat mosdatja, hanem csak rögzíti a szomorú tényeket.
@toportyánzsóti: Ja tényleg. Most aztán ismét lehengereltél. :)
@toportyánzsóti: Neked is eszedbe jutott már hogy vajon miért lett ilyen olcsó az olaj? Nem tán az oroszokkal akarnak kibaszni;) No meg igy kevesebb jut faszfejek támogatására itthon!!!
hvg.hu/gazdasag/20141021_Papirgyar_informatikai_lemaradas_lomhasag

Ezt írják:
"Azt, hogy az erőfeszítések ellenére a NAV nem tud megbirkózni a távol-keletiek által működtetett feketegazdasággal, az intézményről kritikusan nyilatkozó volt adóhatósági dolgozók is részben kapacitáshiánnyal magyarázzák"

Kapacitás csak arra van, hogy egy eccerű, két alkalmazottal dolgozó kisvállakozót 3- HÁROM - évig vizsgáljanak. Ezt meg senki nem veszi észre sem a Nav-nál, sem a kormánynál, mint fölöttes szervénél.
Merjünk nagyok lenni! Most már értitek?
Azt mondja Lázásr: na ne vicceljenek már.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F10%2F20%2Famerika-nelkul-tehetetlen-a-ketharmad%2F

Gondolom ő sem viccből fizette be a pénztárba az ominózus szállodai számlákat. Ha ezt egy eccer alkalmazott tette volna, akkor már kész lenne a vádirata a hűtelen kezelésről. Persze, Lázárral nem lehet viccelni, csak az eccerűvel. Ezért osztán nem hogy kevesebb felügyelendő területet kapott az ő főnökétől, hanem még ba(n)kot is adtak alá. Pedig a számlaügyről biztos tudott a főnöke is.
Kedves Péter! Jó szórakozást a washingtoni sajtótájékoztatóhoz! :DDD
@The Ghost Wolf:

Milyen érdekes, szeretett miniszterelnökünknek mindenről van véleménye a focitól a szuperlézerig, most meg...
friss: szíjjártó megérkezett a washingtoni reptérre, ahonnan átkísérték a Fehér Házba:
szexplaza.com/wp-content/uploads/2012/08/domina_megalaz.jpg
:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nohát! Úgy meg van lepődve, hogy levegőt sem mer venni, nehogy a zabszem kiugorjon.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik...
zegénykém nem jutott szóhoz, és különben is ő csak a focihoz ért, azt szereti.
a századvégnek mindenesetre nem lesz corvin láncz(i)a. jönnek a bonum semen napjai.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: honnan tudna ilyenekről. a lagziban megfújták az okostelefonját, azóta akut információhiányban szenved.
@The Ghost Wolf: Az utcara maguktol is ki tud(na)nak menni az emberek.
@9mmPara: Orban lehet hogy nem tudott a beutazasi engedelyek megvonasarol - de itt most mas a kerdes. Tudott arrol, hogy az altala kivalogatott vezetok korruptak? Ha nem: o a felelos, rosszul valogatott. Ha igen: o a felelos ismet. Tovabbi kerdes?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Kedves Versenyző!

Örömmel értesítjük, hogy a Blogger Géza Emlékversenyen majdnem első helyezést ért el. Kiváló teljesítményéért gratulálunk Önnek!

A Bizoottság
Hallottátok már a keceli polgit? Irány a népszabi; ) !
@hacsaturján: Köszi de nem örülök ennek a "sikernek". :)
@hacsaturján: Igen igen megölték az indiánokat is! De nagyon bele köll húzniuk ha utól akarják érni az oroszokat !!
@Ómacicka Bábó: Visszahozná a kivégzést és politikusokat lövetne tarkón egy fideszes polgármester? Gondolom saját magukra gondolt egyből. :)

Viktorék gyorsan ki is baszták a pártból.

hvg.hu/itthon/20141021_Hangfelvetel_Durvan_zsidozik_es_kivegzest
@Ómacicka Bábó: Ne légy ilyen nagyvonalú. Maradjunk inkább abban, hogy bolsikomcsi szovjetek öltek meg tízmilliókat. Gondolom az USA - hasonló méretű - indiánírtásait sem veszi magára egy ma élő amerikai. :)
Lemondott a korrupcióval gyanúsított politikus

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Romániában.

.
.
.
.
.
.
.
.

444.hu/2014/10/21/lemondott-a-korrupcioval-gyanusitott-politikus/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Akkor most mindenki mondjon le a fidesz kormányban? :)
Lehet, hogy élete hibáját követte el Habony Árpád?

Vagy a kormány legfontosabb agytrösztje – mármint a Századvég – hülyült meg teljesen, vagy óriás dezinformációs manőver folyik éppen a magyar–amerikai kitiltási botrányban.

cink.hu/lehet-hogy-elete-hibajat-kovette-el-habony-arpad-1648782939
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Igen, mondjon le. Es a torvenyek szigoru betartasaval minden kormanytag tisztazza magat - ha tudja. Ez valoszinuleg az egyetlen felelos dontes, amit hozhatnak. Az en erdekem, a mi erdekunk. A mi jovonkrol van szo.
@Secnir:
Nem értem rá lefordítani, rohanás van.
Az tudjátok, hogy ki a legjobb barátja a kormánynak?
Hát a Goodfriend. :)
@Icy White: Támogatom az ötleted, bár, ahogy elnézem az elmúlthuszont, sok változásra nem számíthatunk. :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Kosz. Ez nem otlet. Inkabb allampolgari elvaras - reszukrol pedig alapveto kotelesseg. Mar amennyiben elfogadom a folytonos kormanyzati ervelest, hogy a mai Magyarorszag bizony jogallam.
@Icy White:

Igen, mikor mond le a kormányával együtt? Nyugaton ekkora botrány után úgy szokják.
@látjátok feleim szümtükkel: Ennek nem a "botrany" oldala az erdekes. Ha egy kormany lemond, a vilag nem dol ossze. De egy ilyen helyzetben, amikor ott a gyanu arnyeka mindenkin, az egyetlen elfogadhato lepes a visszalepes es a torvenyes tisztazas. Ennek hianyaban mindenki - te is, en is, o is - tulajdonkeppen bunpartolova valunk. Szoval van az a hatar, amit a Fidesz-gozgep sem lephet at. Es ez itt az.
@hacsaturján: nem vagyok laca, de látom. elég nagy, ki is tüntették emlékéremmel.
12:54
Kétnapos tüntetésbe kezd a DK a NAV előtt az USA kitiltás miatt

A Demokratikus Koalíció (DK) a nemzetbiztonsági törvény módosítását kezdeményezi, hogy a jövőben a kormánytagoknak és a köztisztviselői kar tagjainak haladéktalanul jelenteniük kelljen, ha szerepelnek beutazási tilalmi listán, vagy kitiltották őket valamelyik országból. A párt kétnapos demonstrációt is szervez mától a NAV épülete elé.

hvg.hu/itthon/20141021_Ketnapos_tuntetesbe_fog_a_DK_a_NAV_elott

-

12:58
New York Times: diplomáciai incidenst robbantott ki az USA kitiltás

A New York Times (NYT) szerint a magyar politikai köröket átható diplomáciai incidenst robbantott ki az Egyesült Államoknak az a lépése, hogy korrupció gyanúja miatt beutazási tilalommal sújtott hat magyart, kormányalkalmazottat, illetve a kormánnyal kapcsolatban álló embert. Az újság szerint az ügy újabb bizonyítéka a két nemzet között növekvő feszültségnek.

hvg.hu/vilag/20141021_New_York_Times_athato_diplomaciai_inciden
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nagy az internet, sok a hely benne :). Arrol is lehet hosszasan ertekezni, hogy hogyan mukodik a jogrend az USA-ban. Csak most eppen nem errol van szo. Szerintem a sajat jol felfogott erdekunkben maradjuk a temanal: korrupcio Magyarorszagon. Ezt kell felfedni, tisztazni, megoldani.
@Icy White: Persze egyértelmű, igazat is adok, csak akkor rugaszkodjunk picit el attól, hogy pont az USA lenne a ma született bárányka és erkölcscsősz, bármilyen ügyben. :)
Most mondja valaki, hogy nem jó helyre mentek azok a skandináv dollárok! :)

pluszegymusor.blog.hu/
@Icy White: Remélem azért korábban ez is meg volt nálad? :)

Hatpontos cselekvési terv az amerikai demokrácia megmentésére

Elkerülte a magyar sajtó figyelmét az egy héttel ezelőtti hír: az Egyesült Államok Kongresszusa vizsgálatra szólította fel a szövetségi igazságügy-minisztert norvég pénzek kapcsán.

valasz.hu/publi/diktatura-az-usa-norveg-penzek-utan-nyomoz-105463

„Itt az idő, hogy bekéressék az Amerikai Egyesült Államok norvégiai nagykövetét az amerikai civil think tankek vegzálása ügyében, pontosan úgy, ahogy az az Ökotárs ügyében is történt.

Nem késlekedhet Vidar Helgesen, Norvégia európai ügyekért felelős minisztere. Álljon ki, és mondja el, hogy »mélységes aggodalmamat fejezem ki az amerikai hatóságok civil társadalom ellen tett intézkedései, valamint a szólásszabadság korlátozásának kísérlete miatt« – ahogy az az Ökotárs ügyében is történt.

Álljon ki Guy Verhofstadt, a liberális EP-frakció vezetője, és mondja el, hogy az amerikai kormány immár nemcsak a nyilvánosságot uralja, hanem a magánszférába is benyomul, és eltiporja az alapvető jogokat. Szólaljon fel ugyanúgy, ahogy azt az Ökotárs ügyében is tette. (...)

Jávor Benedeknek egy jelölés ügyében van tennivalója. Ahogyan korábbi támogatóját, az Ökotárs Alapítványt védte és Szaharov-díjra jelölte, úgy álljon ki az amerikai agytrösztök elleni vizsgálat kapcsán, és jelölje az amerikai civileket Szaharov-díjra.

Minden más cselekmény vagy a hallgatás az álszentség bizonyítéka lenne.”
Kisebb para van az állampapírpiacon

Nagyon gyér volt az érdeklődés a háromhónapos magyar kincstárjegyek iránt kedden, ezért a tervezett 40 milliárd forint helyett csak 20 milliárd forintot húzott be az államkincstár.

444.hu/2014/10/21/kisebb-para-van-az-allampapirpiacon/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Pontosan. Rugaszkodjunk el - egyelore - ettol. Semmilyen bunt nem enyhit, ha mas is elkoveti ugyanazt. Es alighanem szep nagy dozist kaptunk a "masra mutogatasbol" az elmult evekben. Ezt itt es most ujra megtenni alighanem tortenelmi meretu bun lenne....
ennyi:

A magyar érdeket nem a kormány, hanem az USA képviselte - interjú Horváth Andrással

Ha komolyan vette volna a magyar kormány, rendőrség és az ügyészség az áfabotrányt és a feljelentését, talán kitiltási ügy sem lett volna - mondta a hvg.hu-nak adott interjúban Horváth András, aki szerint az USA képviseli ebben az egész korrupciós ügyben a magyar érdeket.

hvg.hu/kkv/20141021_A_magyar_nemzeti_erdeket_nem_a_magyar_kor
@parti_giano:

és még fokozni is képes az iramot.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Kosz, ezt eddig nem lattam.

Nincs fekete meg feher. Millio dolog tisztazando korulottunk, es az idezett temat sem szabad elfelejteni.

De - pillanatnyilag - azt a vehemenciat, amivel a mai magyar kozbeszed az USA-t kritizalja/tamadja, inkabb az itthoni dolgok tisztazasara kellene forditani. Mert EZ a mi sarunk/szarunk, es a mi kozvetlen jelenunk es jovonk.
13:22
Navracsics ellen keltek ki világhírű művészek egy petícióban
Navracsics ellen keltek ki világhírű művészek egy petícióban
oops:

Harminc ismert európai művész - köztük Michael Haneke Oscar-díjas filmrendező, Pierre Audi, a Holland Nemzeti Opera vezetője és Luc Bondy, a párizsi Odéon színház igazgatója - petíciót nyújtott be Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének, hogy így tiltakozzanak Navracsics Tibor kulturális EU-biztossá való kinevezése ellen.

hvg.hu/kultura/20141021_Navracsics_ellen_keltek_ki_vilaghiru_muve
@Icy White: Szerintem ebben is érdemes megtalálni az arany középutat. Igenis számoljuk fel a hazai korrupciót, de ne azért mert most az usácska kitiltott 6 kormánytisztviselőt. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Az a gáz, h a korrupció mo-on olyan mint a babfőzelék utáni fingás. Természetes, kalkulálható, és mindig van, jön, és nehéz elfojtani.
@Myrath:
Na de azért szuperhatalomtól fényes nappal lopni ???
@Myrath: Kb. igen. :) Bár az USA a legutóbbi felmérés szerint a 19. (Uruguay-al holtversenyben) mi pedig a 47. helyen tanyázunk a korrupciós listában.

www.transparency.hu/CPI2013?bind_info=index&bind_id=0
a 3. bekezdést vagy 3x olvastam el annyira röhögtem rajta. :D

Na nem a tartalmán a megfogalmazásán. :D:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem tisztem védeni őket, de nincs semmi para, Ft a nap eleji nyitashoz képest kb 30-40 fillérrel erősebb is. Csak annyi történt, hogy a lakossági kereslet lassan fordul, eddig alapvetően az 1éves papírokat keresték, most lassan (szerintem pont rossz időzítéssel, de lehet h ebben nem lesz igazam), a hosszabb lejáratok felé mozdulnak, bízva h ez a kamatszint tartós marad, azaz rövidtávon nem lesz emelés (bár MNB pont azt jelezte, h a kamatvágási ciklus véget ér). Ha para lenne, akkor az rövid távú, likvidebb (sic) állampapírokba menne pont a pénz és hozamesés (árfolyam emelkedés) lenne , illetve forintot ütnék, ami most nem így van.
apuka: - Oszt peti fiam, mi vót ott kinn Amerikába?
petike: - Nem tudom isapám, csak a repülőtéren voltam, osztánek a következő masinériával már repültem is haza.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem fordítva van?

az én simereteim mást mondanak mint ez a statisztika (ezzel most egy kicsit elhárítom rólad az átkokat)

a kurva nagy kapitalizmusban (most keresem már órák óta és nincs a fülem elzsibbadt a telefontól) nem lehet egy darab plywodd-ot találni ami bizonyos méretű, nekem nincs sem szalag sem körfűrészem ezek nem vágják a maradékok nem jók meg lehet baszni még egy remény van, bemegyek egy asztaloshoz és kiimádkozom, hogy vágjon le nekem egy pontos darabot, asszem teherhajót könnyebb lenne lopni mint ezt a darab fát...

nagy dolog a kapitalizmus a kibaszott v ersenyével, meg is lehet baszni

4 óra telefonálás után kiderítettem, hogy lófasz a seggembe

brühüyyy

és még nekem kéne érte fizetni
Nem kell ide semmiféle Snowden kettő: itt a szép feladat a titkosszolgálatok számára: derítsék ki, ki ez a hat figura, utána jól faggassák ki őket, derüljön ki, miről is van szó.

Ja, hogy ezt nem lehet, mert a szálak túl magasra vezetnének? Akkor meg kormányunknak kussolni kéne, nem hőbörögni.
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
aztat mostanában a határőr nem engedi hacsak nem toloncolják...de akkor is megvizsgálják mivel lakkozza a hajzattyát

brühüyyy
és hogy drogozott e?
Azt honnan lehet tudni, hogy az étolaj cégek kapcsán van ez a balhé?
hmmmmm

Az Együtt-PM és a Szolidaritás aktivistáinak pár percre tudták elfoglalni a Lánchídat

Az Index helyszíni beszámolója szerint páran dél körül lezárták a Lánchíd pesti oldalát, hogy így tiltakozzanak az amerikai kitiltási ügy kezelése és a korrupciós vádak miatt. Hamar dugó lett, dühös autósok pedig kicsavarták a molinókat a kezükből, és leszorították őket az útról. Rendőri intézkedésre nem volt szükség. Az egyik szervező szerint kiszivároghatott a lezárás terve, mert a környéken több autó is körözött, és szerinte ezekből kerültek elő az intézkedő dühös sofőrök.

444.hu/2014/10/21/az-egyutt-pm-es-a-szolidaritas-aktivistainak-par-percre-tudtak-elfoglalni-a-lanchidat/

-----

A magyar parlament alelnökének társaságában vádolták Iránban terrorizmus terjesztésével az Egyesült Államokat
teheran

Miközben Szijjártó Péter éppen Washingtonban magyarázkodna, Latorcai János végighallgathatta Teheránban, hogy az USA politikája globális fenyegetést jelent a világra.

444.hu/2014/10/21/a-magyar-parlament-alelnoke-asszisztalt-ahhoz-ahogy-iranban-terrorizmus-terjesztesevel-vadoltak-az-egyesult-allamokat/
Videó: "Vannak korrupt kormánytisztviselők Magyarországon? Egyértelműen igen"

André Goodfriend egy interjúban azt mondta, amerikai cégek érdekeit sérti, hogy Magyarországon korrupció van, ezért is léptek. Elismételte, hogy bővülhet az USA-ból kitiltottak köre. Mint mondta, az amerikai kormány szerint egyértelműen vannak korrupt kormánytisztviselők Magyarországon, ahol 2010 óta egyébként is romlott a demokrácia helyzete.

hvg.hu/itthon/20141021_Amerikai_ugyvivo_Bovulhet_a_kitiltottak_l
@parti_giano: Bezony. Itt már arról van szó, hogy az orbán rezsim mennyire érintett az áfacsalásokban. Nem miniszteri, polgármesteri fizetésekből lettek a luxuxvillák, ingatlanok, plusz négyzetméterek.

Azért valahol szar lehet, hogy az ebül szerzett vagyont titkolni kell...
szidunk de későn mindenkit, kivéve a jóságos atyuskát......hányok ettől a fószertól is...

Lezsák a fennhéjázó fideszesekről: "Öntelt magabiztossággal olykor többre lehet jutni"

2014. október 21., kedd, 14:21

Interjút adott a holnap megjelenő Heti Válasznak Lezsák Sándor, aki kiskunfélegyházi önkormányzati választáson szembeszállt a Fidesz megyei vezérkarával. Mint mondta, minden nagy sikernek, így a Fideszének is velejárója, hogy megjelenik egy siserehad, amely csak pozícióra és koncra hajt.

Interjút adott a szerdán megjelenő Heti Válasznak Lezsák Sándor, aki a kiskunfélegyházi önkormányzati választáson szembeszállt a Fidesz megyei vezérkarával, valamint az országos elnökség akaratával, és nyert - legalábbis a lap interjúbeharangozója szerint.

A megyei Fidesz a korábbi polgármestert, Kapus Krisztián támogatta, miközben Lezsák Sándort durva támadások érték, a "szakadár" fideszeseket pedig kizárták a pártból. Csányi József alternatív fideszes, akit a Nemzeti Fórum jelölt, végül 55-24 arányban nyert Kapus ellen.

Fotó: MTI / Kovács Attila

Lezsák a lapnak azt mondta: olyan időket élünk, "amikor a fennhéjázó, öntelt magabiztossággal olykor többre lehet jutni, mint a tisztességgel, a valóság ismeretével". Szerinte ilyen környezetben sokasodnak, akik felfelé alázatosak, lefelé pedig gyalázatosak. Ez a jelenség, mint mondta, veszélyes a kétharmados többségben kormányzó pártra.

Úgy fogalmazott, hogy "a hatalmas sikereknek a hordaléka is jókora". Megjelenik egy siserehad, amely csak pozícióra és koncra hajt. Lezsák szerint érdemes lenne átvizsgálni és itt-ott megújítani a rendszert a harmadik választás után.

Ugyanakkor Orbán Viktor nem veszíti el a kapcsolatát a magyar valósságal, és ezért a Fideszből sem fogy ki az igény a plebejus kormányzásra - mondta Lezsák Sándor.

hvg.hu/itthon/20141021_Lezsak_a_fennhejazo_fideszesekrol_Ontelt
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @Myrath:
De ez egy fordított korrupciós lista, azaz ez egy "korrupciótlan" lista, azaz minél előrébb van egy ország, annál kevésbé korrupt. Elso: Dánia! A 19. helyen levo USA sőt meg Uruguay is kevésbé korrupt, mint 47. Magyarorszag
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Az Együtt-PM és a Szolidaritás aktivistáinak pár percre tudták elfoglalni a Lánchídat"
Ennyire telik. Amúgy ez meg csak náciskodás! Vízágyút és gumi-lövedéket az ilyeneknek! :P
Azért ez egy olyan ügy ahol qrvára megszívhatják az orbánék. Sose felejtem el amikor a Horváth előállt a farbával hogyan rászabadították a blog.hu-ra is a fidesztrollokat.

Most már lassan azt kéne megmagyarázni, hogy 27%-ra nem-e azért vitték-e fel az ÁFA-t, hogy az orbánékhoz közel lévő, áfacsalásra szakosodott cégeknek nagyobb legyen-e az "extra" profitjuk? Amiből persze a törvény kiagyalóinak is jócskán csurrant cseppent.
Mellesleg az a tasnádi vagy kiatököm aki 3/3-as volt, az is mintha valahonnan az apehtől ejtőernyőzött volna fölfelé...
@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)!: ühüm

A kitiltásbotrány kellős közepén az USA ősellenségével, Iránnal barátkozik a magyar diplomácia

Az volt a téma, hogy Amerika tehet a közel-keleti terrorizmus terjedéséről. Remek időzítés!

-

Bizonytalanul és kurvanyázva fogadta a jobboldal a kitiltási ügyet

Rogán minden fideszest eltiltott a kibeszéléstől, a Magyar Nemzet Orbán megbuktatási kísérletéről ír. Csend, zavar és vagdalkozás a jobboldalon.
Ha már volt, akkor boccs. Csak most a kommentekre nincs időm.

„Október 18-án kulturális és kereskedelmi képviseletet nyitott Magyarországon egy összesen egy ország által elismert köztársaság, az Észak-ciprusi Köztársaság”

magyarnarancs.hu/kulpol/orbanek-ujabb-diplomaciai-mesterfogasa-92203
@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)!: Az ilyen balfaszoknak mint te meg tahótlanítást...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Akkor zárjuk le a hidat, világos! :D
Ősellenség? 1000 éve? LOL! Az USA ahhoz még fiatal, hogy ősellensége legyen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Bizonytalanul és kurvanyázva fogadta a jobboldal a kitiltási ügyet"

tegnap a hírtv-ben ifjúlomnici alkotmányjogász! felvette a támadó fideszpofát és öt percig sikerült az usát ekéznie úgy, hogy egy mondat érdemi választ nem adott.

Szánalmas és tanulságos volt.
bakker, meg vagyunk mentveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:

Még ma benyújtják az adótörvényeket, házasság = havi ötezer forint adókedvezmény!

444.hu/2014/10/21/meg-ma-benyujtjak-az-adotorvenyeket-hazassag-havi-otezer-forint-adokedvezmeny/
@CsekklisztNo.10Reloaded: Igen tudok róla, azért köszi a lelkesedésed. :)
@Spániel: az eddigi mesteri mű, irán, török-éciprus, kitiltás, különadók, diplomáciai analfabéták, lopás, rablás, és még csak kedd van...

Sajtótájékoztatót tartott Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a jövő évi adócsomagról. Egykulcsos személyi jövedelemadó még nem jön, folytatódnak a foglalkoztatást ösztönző programok. A különadók maradnak, sőt, a távközlési adó kiterjesztésére adnak javaslatot: az internetszolgáltatókat is bevonják a körbe.

hvg.hu/kkv/20141021_Igy_fogunk_adozni_jovore
az AMIK időzítése kiváló volt. Szijjártyyó külügy főgruppi lett, a választások után már épp kezdett megint beállni az állóvíz, és paff, lecsapták a labdát. Szívből remélem, hogy valahogy felszámolódik az ÁFA-csaló maffiózó-gárda. Elég tré, hogy eddig ez tűrve volt. Nembaj, lassan elhagyják a bűnöző-elemek a süllyedő hajót, aztán reméljük a romokon sikerül valami európaibbat építeni, mint amit a narancsos forradalom eddigi évei hoztak.
@Megyko: Ez mind nagyon szép, de én neveket akarok hallani. Ja, hogy nem fogok? Mert az USA annyira demokratikus, hogy nem árulja el, kikre gondoltak? Akkor most mi lesz?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "A friss házasok egy éven keresztül havi 5000 forint adókedvezményt kapnak."

Annyuk picsáját! A már régen házasodottakkal mi lesz?

"A kétgyermekes családok adókedvezményét négy lépcsőben, 2019-ig tíz-ről húszezer forintra emelik."

Qrva annyukat! Pár napja még arról beszéltek, hogy a 2 gyerekesek is megkapják jövőre a 3 gyerekesek adókedvezményét. Nem voltak illúzióim, de akkor is kenjék a hajukra a 2019-ig 20 ezer forintjukat!

"A kormány lecsap az áfacsalásokra is, módosítanak a szabályokon, és lesz logisztikai árufigyelő rendszer."

Balfaszok! A NAV-ra kéne "lecspniuk" és rendet tenni!

"Kiterjesztik a távközlési különadót az internetszolgáltatókra is."

Miafaszom? Hogyan lesz így garantált, olcsó (ingyen?) szélessév a legkisebb településeken? Nooormáális?

"Marad a brutálisan magas áfa."

Persze. Minél magasabb, annál többet lehet csalni vele. Tiszta sor.

"Varga Mihály elmondta azt is, hogy Vida Ildikóval, a NAV elnökével megállapodott, hogy ő “minden, a munkavégzését befolyásoló információt megoszt vele”. Mivel azonban nem mondott neki a NAV-elnök olyat, ami az amerikai kitiltására vonatkozna, ezért feltételezi, nem érintett a kitiltás-botrányban."

Bammeg ezek nemcsak a templomban hisznek.
De azért azt ne magyarázza be ez a balfasz, hogy nem kérdezte meg (Pompom meséi, főcím stílusban):
- Ildike, téged is kitiltott az USA?
- Hááááát!
@Icy White: "...egy ilyen helyzetben, amikor ott a gyanu arnyeka mindenkin, az egyetlen elfogadhato lepes a visszalepes es a torvenyes tisztazas. Ennek hianyaban mindenki - te is, en is, o is - tulajdonkeppen bunpartolova valunk. Szoval van az a hatar, amit a Fidesz-gozgep sem lephet at. Es ez itt az."

Szerintem ássák már az alagutat a meneküléshez. A vége majd az lesz, hogy az elmúltnyócév, meg a gyurcsánybajnai, meg a libsibolsikomcsik a hibásak. Én a fideszben, mint pártban nem látom azt a tisztességes réteget, amelykik ezeket ki tudná/merné rúgni a kormányból. Bajusz király pl. miért hallgat annyira? Neki nincs mondandója vagy egy darab kötele?

Tényleg, hol vanak kedvenc beszólongatóink? Tán nincs píz a munkájukra?
@CsekklisztNo.10Reloaded: Na, akkor baszhatjuk ezt is. Ennyi erővel, lehet, hogy pont Te vagy az érintett, aztán meg itt pofázol...! :D
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

Ildike mi a fenéért mondaná el ha kitiltották, hiszen ő nem szokott azusába utazgatni. Ha van gyereke és esetleg kint van, az majd haza is jön, és azt mondhatja, hogy szar ott az élet, itthon sokkal jobb. Ki fogja ebből tudni, hogy ki van tiltva?

Ildikó asszonyt nem ezért fogják kinyírni, kell a széke másnak.
Nálam Szijjgyártó pubi mondata viszi a pálmát.
"A kormányzatnál még egyetlen az amerikaiak által megvádolt érintett kormánytag és üzletember sem tett bejelentést"

Hát vazze egy stand up-os fellépésen is vastapsot kapna.

Vizuális vagyok. El tudom képzelni, ahogy a fideszes kormánytag vagy egy fidesz közeli menő vállalkozó bekopog a a külügyminiszter úr (nem röhög) szobájába, hogy bocsi Petya de képzeld ezek a mocskos, libsi amcsik nem akarnak beengedni hozzájuk, mert én vagyok az a korrupt g...i, aki egy két amcsi céggel akartam okosba lejátszani egy kis tuti biznicet. Hát most mond meg, hogy micsoda mocskok. Es még ezek mondják magukat "biznicmennek". Hát mivé lesz ez a világ
@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)!: Kerdezd a magyar kormanyt. Nekik kell tudniuk a valaszt.
Remélem azért petike vett egy bukósisakot, hogy ne fájjanak annyira kokik, meg a sallerek.
egy másik gerinces narancscsicska:

Navracsics: Nem határolódtam el a kormánytól

A biztosjelölt szerint a médiatörvénnyel kapcsolatos kritikái sosem voltak kérdésesek.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F10%2F21%2Fnavracsics_nem_hatarolodtam_el_a_kormanytol%2F
@látjátok feleim szümtükkel: Varga Mihály vs. Vida Ildikó:
- Ildike téged is kitltott az USA?
- Hááááááát!
- Ne izélj már, kitiltott vagy nem?
- Háááááát!
- Na jó, akkor azt mondom, hogy nem mondtál semmit és azt feltételezem, hogy nem vagy érintett. Így jó lesz?
- Jó.
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Aki nem ismerné:
Pompom: Akkor megvárhatlak?
Picur: Háááááát! (meg hát!)
Bammeg, még mindig sok nem fideszközeli cég tud adót csalni:

"A visszaéléssel működő vállalkozói kör felé egyfajta üzenetként is értelmezhető Varga azon gondolata, hogy az adófizetés az ország fennmaradásához elengedhetetlenül fontos, így a kormány érdeke és ezért számos intézkedéssel célozzák majd az adócsalók körének szűkítését."

Bammeg:
"adócsalók körének szűkítését"
Micsoda megfogalmazás! Mintha azt mondta volna, hogy ezentúl csak az csalhat adót akinek megengedik...
@Kényszerbagoly: @dr. jenőke (jenőke): Vissza a keresztény értékekhez?

VAN POFÁJA ANNAK mondani aki az araboknak ÁRULJA A VALÓDI MAGYAR TÖRTÉNELMI ÉRTÉKEKET???

____
Az államtitkár (Szijjártó. ) arról is tájékoztatta a beruházási hatóság vezetőjét, hogy Magyarországon ELADÓ tizenegy nagy történelmi építmény.

"E kastélyok, amelyeket gazdag családok építtettek, két-háromszáz évvel ezelőtt, VALÓDI MAGYAR ÖRÖKSÉGet jelentenek, és befektetési lehetőséget kínálnak" - mondta.

borsonline.hu/20121122_magyar_tortenelmi_kastelyokat_tukmalunk_az_arabokra?fbrkMR=desktop
_____
@a Ténytár: Igaz! Én is utálom a közel-keletieket. Lófaszt ezeknek, nem kastélyt, meg Andrássy úti villákat! :D
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
"Mintha azt mondta volna, hogy ezentúl csak az csalhat adót akinek megengedik..." - Mééé, nem így van? :)
@Marcellusca:
Követelem h a következő kihelyezett kormányülés Washingtonban legyen !!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Azert ahoz mar tenyleg pofa kell hogy a dicsekvo adocsalo Bayer (szlovakiai autougye) pofazik az adocsalok komoly megbuntetserol es hazaarulasrol amikor a magyarok allampolgarsagat megvono szlovakia ment adot elkerulni!

___
Bayer Zsolt autóügye a Heti Válaszban

valasz.hu/publi/roman-ciganyok-szlovak-magyar-dzsipesek-31934

Tehát idehaza vagy hozzáillesztjük a gépkocsikkal kapcsolatos szabályainkat északi szomszédunkéhoz, vagy marad az arcpirító, másként megváltoztathatatlan gyakorlat, hogy miként ifjú demokráciánkban már annyiszor, továbbra is csak és majd megint a pofátlanjaink járnak jól - amiből nem nehéz kikövetkeztetni, hogy a címben jelzett pofátlanság egyértelműen Bayerre, a Fidesz alapító tagjára, a pártszületésnapok állandó szereplőjére vonatkozik. A cikket BAYER SZLOVÁK rendszámú autójának fotójával illusztrálták.

___
Bayer Zsolt finanszírozza a szlovák rendőrterrort?

mandiner.blog.hu/2008/11/03/bayer_zsolt_finanszirozza_a_szlovak_rendorterrort_demokratikus_halozat
___

Újabb szlovákiai magyartól vették el az állampolgárságot a pozsonyi hatóságok, ezúttal egy majdnem 100 éves asszonytól

kitekinto.hu/karpat-medence/2011/12/03/kozel_100_eves_asszonytol_vontak_meg_a_magyar_allampolgarsagot/
@dr. jenőke (jenőke): ""Európának vissza kell térnie a keresztényi értékekhez, "

EZERT TÁRGYALNAK ÉPPEN MOST IRÁNNAL AZ USA Ellen hergelve...

____
A kitiltásbotrány kellős közepén az USA ősellenségével, Iránnal barátkozik a magyar diplomácia

index.hu/kulfold/2014/10/21/duborog_a_magyar_diplomacia_iranban/
____
@a Ténytár:
Sajnos a mai frazeologia szerint a keresztény az, aki antiszemita. Így egyből nincs ellentmondás. A magyarság itt nem szempont.
nem tudom mi értelme volt ennek is, úgy is előre lezsíroztak mindent vezénylóék, hjaaa kellett a látszat, hogy itt még jogállam van, pedig lófaszt, esetleg lesz egy bank aki nyer, vannak tippjeim...

15:27 Jogerős a Budapest Bank ellen hozott elsőfokú ítélet

15:26 Jogerőre emelkedik az FHB Jelzálogbank elleni ítélet

15:23 Jogerőre emelkedik a Budapest Autófinanszírozási Zrt. ellen hozott elsőfokú...

14:04 Jogerősen vesztett az Impuls-Leasing Hungária

12:55 Másodfokon is pert vesztett az UniCredit három leánya

Fordult a kocka: Mégis vesztett Cetelem
2014. október 21., kedd 12:08
Az elsőfokú ítéletet részben megváltoztatva, teljes egészében elutasította a másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla a Magyar Cetelem Bank Zrt. keresetét kedden.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: és megint a patásnak lett igaza: ha bebukik a focista, nincs aki a helyére állhatna.
És ez a legkilátástalanabb helyzet.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Valamelyik nap volt egy jó kezdeményezés.
Ha jól tévedek, az egyik civil szervezet meghívta a kormányt, ill. közeli embereket Washingtonba ebédre. :)
@Marcellusca: ""Mintha azt mondta volna, hogy ezentúl csak az csalhat adót akinek megengedik..." - Mééé, nem így van? :)"

Nem. Most bárki megteheti ha van hozzá lehetősége és gyomra...
@Marcellusca:
Akkor gyorsabban járt az eszük :-))
Ebben az a legjobb, hogy ha a Századvég nem ír róla a Napi Gazdaságban, mi soha a büdös életben nem tudjuk meg.
@Marcellusca: ki az a Pokorni, hogy ilyesmibe beleszólhat?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem baj, majd Brüsszelben megnyerik a bankok a pert a magyar állam ellen, aztán fizethet az orbán kamatostul nekik. Azaz azt is majd az adófizetők fizethetik.
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
... ölég nagyban csinyájja és ismer valakit megfelelő helyen.

Na, de majd ezután ...
@Spániel:
Télleg!
Ő most ki? Vagy mi? :)
Egyébként nem tennap monta, hanem a tavaszi kampány előtt/elején. :P
@Spániel: ááááá hazaáruló patás és társai lemez még nem kopott el teljesen:

16:01
A Fidesz szerint megint megtámadták Magyarországot

Az Országgyűlés Európai ügyek bizottságának fideszes elnöke az ország elleni újabb támadásként értékelte a magyarországi demokráciáról kedd estére szervezett európai parlamenti (EP-) vitát és azt a DK kezdeményezte közmeghallgatást, amelyet előző nap tartottak Strasbourgban a magyar médiahelyzetről.

hvg.hu/itthon/20141021_A_Fidesz_szerint_megint_megtamadtak_Magya

-

és csak úgy, akik soha nem hazudtak:

Internetadó: így tiltakozott a Fidesz 6 éve az ellen, amit most bevezet

A Fidesz felszólítja a kormányt, hogy vonja vissza az internetadóval kapcsolatos javaslatát, mert az akadályozná az internet magyarországi terjedését – olvasható a párt hat és fél évvel ezelőtt közzétett nyilatkozatában. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter ma jelentette be, hogy jövőre bevezetik az internetadót.

hvg.hu/tudomany/20141021_internetado_ezt_mondta_6_eve_a_fidesz_arr
Óriási:

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F10%2F21%2Fvarga_nem_is_kerdezte_a_kitiltasrol_a_nav-elnokot%2F

"Amikor a minisztertől újra megkérdezték, hogy eszerint fel sem hozta ezt a témát Vidának, Varga Mihály megismételte, amit korábban mondott, Vida őt nem tájékoztatta hasonlóról. Szerinte ennyi erővel végigkérdezhetné a NAV összes dolgozóját."

Elnézést, ha kérni mertük a Miniszter Urat, tán végezné a munkáját...
@a Ténytár: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Szar ügy.
Egy sebbel több lovat/egy nyelvvel több segget ...
Mer ugyi BARÁTunk a zUSA, nyitunk keletre a zoroszokon át, az azerieken keresztül egészen Iránig ...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Varga:
"Az adórendszer súlypontját áthelyezik a fogyasztási adókra.
Az ember ilyenkor azonnal az italárukra és a dohánytermékekre gondol, aztán leesik rögtön a tantusz.
Ez azt is jelenti, hogy az üzemanyagokban lévő fogyasztási /jövedéki adók fognak emelkedni.
Így aztán megemelkedik mindennek az ára minden állampolgárt érintve.
Az sem rossz, hogy a társasági adóban a sportra adott adókedvezmények megmaradnak, csak kiegészül a felsőoktatás vállalkozókat érintő kedvezménnyel, ha átvállal ezzel kapcsolatos terheket.
Ebben a jótéteményben a sorrend a figyelemreméltó. Először jött a sport, aztán a felsőoktatás.
Hű képe ez ennek a kormánynak arra, hogy milyen prioritásban gondolkozik.
Szégyen!
@CsekklisztNo.10Reloaded: "Ez van, aranyapám, ezt is megszívtad."
Én? :) Nem a balfasz bukott baloldal, ami ebből sem fog jól kijönni?
Lehet hiszti-blogokat írogatni, meg megpróbálni elfoglalni a Lánchidat (mega-LOL!), de ebből sem lesz politikai tőke...
A Fidesz üdvözli a kormány adóterveit

Az MTI-nek elküldött közlemény szerint. A folytatom a sort: a KDNP üdvözli a Fidesz által üdvözölt, a kormány által benyújtott adóterveket. Aztán a CÖF üdvözli, a KDNP és Fidesz által üdvözölt adóterveket, amiket nem más mint a kormány nyújtott be.

444.hu/2014/10/21/a-fidesz-udvozli-a-kormany-adoterveit/
@Marcellusca:
Mongóliát, Ciprust miért nem említed a keleti nyitásnál.
Majd dől a lé kumisz formájában, de hogy nem devizában, az biztos.
@Mariann19: a havi 5 rongy már smafúúú, mán megint az időseket szívatják :(
@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)!:
Se bukott baloldal nem vagyok, se hisztiblogot nem írok, se a Lánchidat nem próbáltam elfoglalni. Mondom, aranyapám, ezt is megszívtad.
MUHAHA!!!

www.origo.hu/itthon/20141021-lefujtak-ader-janos-programjat.html?pl=4070361#c4070361

Mer', biztosis, hogy "A szervezők a fiatalok testi épségének és egészégének megóvását szem előtt tartva hozták meg a döntést”. Na, ja.

(Az "egészségének" szót nem én szórtam el! Kopipasztáztam a részletet. :DDDD)
@látjátok feleim szümtükkel:
Tegnap azt mondták az én rádiómban, hogy a kitiltottak családtagjaira is vonatkozhat tiltás.
Így lehet, hogy Ildikó csemetéje sem önként vonul haza, hanem haza küldik.
@Marcellusca: lásd mint fent, mégiscsak gáz lenne a most fényesre nyalt szovjetoroszok elleni ünnepség, mikor a vezényló féle bagázs legszívesebben visszahívná a nagy vörös medvét, hogy ne kelljen olyan messzire menni az orális kényeztetésre.
@Mariann19:
A franc senem tuggya követnyi. :)
Én asztat tudom, hogy a nyugatra nyíló ablakaimat is csukom, mer' gyön a hideg. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem kellett volna úgy sietni az első házassággal meg a násszal, most te is lehetnél államilag adókedvezménnyel támogatott első házas.
Be is ruházhatnál ebből a kedvezményből első beszerzésként egy bringát.
Autóval már úgysem nagyon bírunk majd parádézni
a jövedéki adó miatt.
@látjátok feleim szümtükkel: Ezt a kérdést már én is feltettem. Sajnos ezek a szemétládák nem erről híresek.
Ez a kormány még a román kormánynál is mélyebben áll erölcsileg.
@Mariann19: az a havi 5 píz kajára is kevés, hogy lesz energia a pedálozásra?
Peti, ez most nem Brüsszel
MG
MG
követés
2014.10.21. 16:10

– Most szálltál le Washingtonban?

– Igen, egyből hívtalak. Bemegyek a követségre, aztán onnan a State Departmentbe.

– Nagyon jó. Akkor figyelj ide.

– Figyelek, főnök. Ugye kitiltunk valakit mi is?

– Nem, Peti, nem tiltunk ki, hallgass végig. Az amerikaiak a sajtónak azt bizonygatják, hogy a kitiltások hátterében a korrupció van. Négyszemközt viszont az államtitkár ennél többet fog mondani.

– Tényleg? Honnan tudod, főnök?

– Tudom, és kész. És azt szeretném, ha megjegyeznéd és szó szerint elmondanád majd, hogy mit mond. Tudom, hogy általában nem szóltok, és ez jó is így, nem kell mindig tudnom, hol mit sír a demokrácia miatt a baloldal, ki mindenki nyavalyog az orosz nyitás meg Paks miatt. Hallom én is eleget. De ez most más.

– Miért más?

– Mert ez nem az EU, Peti, itt nem véd meg a néppárt. És ezek elég ravasz rókák.

– Annyira senki sem jó, mint te, főnök! Biztos azt is tudod már, hogy mit fog a nő mondani!

– Sejtem. Először beszélni fog a két nép barátságáról, ami persze lényegtelen, aztán a korrupcióról meg az amerikai érdekekről, ez se fontos. Aztán elmondja, hogy aggódnak a negatív folyamatok, a magyar demokrácia helyzete miatt. Ez se érdekes, aggódjanak csak. Itt persze majd szépen elmondod, hogy...

– Tudom, főnök! Hogy nem ismerik a teljes képet, meg hogy rossz hírünket keltik a sajtóban a balosok, mert nem félünk a kemény intézkedésektől, de megint kétharmadot kaptunk, demokratikusan, és...

– Igen, ez jól megy, bár a baloldalt most légy szíves hagyd ki. Szóval amikor ezzel végeztél, kérd meg, hogy segítsen értelmezni azt, amit tegnap az ügyvivő mondott a sajtónak.

– Hogy ki az a hat ember, akit kitiltottak?

– Nem. Hanem hogy egy ponton az USA nem fog tovább együttműködni velünk, mint szövetségessel. Engem kizárólag ez érdekel. Kérdezz rá, hogy hol van ez a pont, és egész pontosan most milyen intézkedést várnak tőlünk. Ne hagyd, hogy általánosságokat mondjon: nevezze meg konkrétan, hogy mire gondol.

– És ha megmondta, akkor azt mondjam megint, hogy tévednek?

– Nem, Peti. Nagyon fontos, hogy értsd: ez most nem Brüsszel, itt nem megy az, ahogy az ilyesmit ott szoktuk kezelni.

– Értem. De akkor mit csináljak?

– Szedd ki belőlük, hogy konkrétan mit akarnak, és bólints, hogy értetted. Ne reagálj semmit, ne ígérj semmit, csak közöld hogy továbbítod az üzenetet, és állj fel.

– Azt se mondhatom, hogy biztosíthatom őket, hogy...

– Most ez nem kell, Peti. Ha vége, nyilatkozz az MTI-nek egy szokásost, vagy adass ki közleményt, hogy jó hangulatú volt meg barátságos, aktuális kérdéseket vitattatok meg, persze szó volt a kitiltásról is, és folytatódik a konstruktív párbeszéd.

– Rendben főnök. Hívlak, ha végeztem.
A kormánynak meg kell értenie, hogy ez nem valami ideológiai vita, mi a korrupció ellen lépünk fel
joze

A legendás perui ügyészt, José Ugazt választották a Transparency International új vezetőjének. Azt mondja, jó, ha a korrupt magyar tisztviselőket kitiltják Amerikából, és a Transparency-nél most különösen figyelnek Magyarországra.

444.hu/2014/10/21/a-kormanynak-meg-kell-ertenie-hogy-ez-nem-valami-ideologiai-vita-mi-a-korrupcio-ellen-lepunk-fel/
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16:42
Bulgária nem feküdt le az oroszoknak a Putyint bíráló aktivista ügyében

Bár az oroszok nagyon szeretnék, Bulgária nem adja ki nekik Putyin egyik legkeményebb bírálóját.

hvg.hu/vilag/20141021_Bulgaria_nem_fekudt_le_az_oroszoknak_a_Pu

-

16:47
Az amerikai külügyi szóvivőnek tegnap még fogalma sem volt róla, kivel találkozik Szijjártó

Marie Harf szóvivő hétfőn még csak találgatta, kivel tárgyalhat a magyar külgazdasági és külügyminiszter Washingtonban. Magyar külügyminisztert eddig még nem fogadtak ilyen alacsony szinten az USA-ban.

hvg.hu/itthon/20141021_Az_amerikai_kulugyi_szovivonek_tegnap_meg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Egyáltalán nem vagyok fideszes csak elég mókás, amikor az amerikaiak játsszák az erkölcscsőszt itthon vagy a nagyvilágban. :)"

Valóban... paralell azzal, mikor rasszista lápi-magyar szemforgatva óbégat Jézus szavaival... (feldobtam egy érmét, s így a sub kavics helyet) fostalicska...
@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)!:
Én semmit nem mondtam a jobb v baloldalról, hogy megszívták-e, csupán rólad. Szóval, aranyapám, ezt is megszívtad.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
- Mit akarsz már megint, miért hívogatsz ilyen gyakran?
- Főnök! Baj van! Senki nem jött ki elém a reptérre. Most mit csináljak?
Lassan szétrohad a csudaszép trágyahalom.
Ugyanakkor senkit nem féltek a blogszférában trollkodók közül. Nem kell öt év, és ők lesznek a legdemokratikusabb, polgárjogokat legnagyobb lelkesedéssel védő hozzászólók, amíg valaki joibban nem fizet. Így volt ez a nyilas - ávós időkben is. Kis ország vagyunk, egy söpredékünk van. Ezt soha ne feledjétek!
@Sir Bates dö Hól: Nem áll jól neked, amikor ezekre a vizekre evezel és még uncsi is. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem igaz, hogy már egy normális forradalmat sem tudnak csinálni ezek az epéemesek. Lehet tényleg igaza van szellemi elődjüknek? :)

"Az ellenzék azonban csak a tehetetlenségét és a szerencsétlenségét mutatja a folyamatos rinyálással, amivel nem a kormányképességüket, hanem a lúzerségüket mutatják. Hozzájuk tartozni ciki...”

hvg.hu/itthon/20141021_Magyarorszag_az_egyetlen_maffiaallam_az
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Hogy lesz energia a pedálozásra."
Úgy, hogy ne kótyavetyéld el a hancúrozásra az erőidet. Vagy ha kevés a havi 5 ezer adókedvezmény a kajára, menjél kökényt szedni, már úgyis lassan megcsípi a dér.
Parragh ajánlatát is megfogadhatnád, van még gomba is a világon.
Látod, milyen tárháza van a magyaroknak a túlélésre?
@Marcellusca:
"Nyugatra nyíló ablakaimat is csukom. mer gyön a hideg."
Fűtsél erőteljesen, kaptál elég rezsicsökkentést! Abból fussa./?/
Minden rossz nyugatról jön, megmondták föntről, kövesd az intelmeiket, és költözz át a keleti
fekvésűbe.
Nekem is fútt szintén nyugatról, ezért a bazi nagy ablakomat a mester beszigetelte kemény 20 ezer Ft-ért, most még ne fú.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: sosem fogom megérteni, miért állsz bele ezerrel a pofonba, idióta?...
@Sir Bates dö Hól: Én meg azt nem értem, miből gondolod, hogy amikor elkezdesz személyeskedve hülyeségeket írogatni, annak köze lenne, bármiféle "pofonokhoz."? :)
@Spániel:
Pokorni? A bálnatenyésztő specialista. Essetunni... :(
@Blázser Bozsó: Na ki tiltakozott még hat éve az internet megadóztatása ellen? :)

Internetadó: így tiltakozott a Fidesz 6 éve az ellen, amit most bevezet

hvg.hu/tudomany/20141021_internetado_ezt_mondta_6_eve_a_fidesz_arr
@Mariann19:
"Parragh ajánlatát is megfogadhatnád, van még gomba is a világon"

És ezzel biztosította is szállást-fűtést-ellátást egy időre. Az erdőkben ugyanis tilos gombát, csipkebogyót, gyógynövényt stb. szedni.
Ezért végtelenül álságos és cinikus Parragh tanácsa.
Ha igazán borulna a bili és a pártfinanszírozásban konkrét cégek, konkrét ügyek, konkrét számokkal derülnének ki...nos az érdekesen színezné az Orbán vs. Simicska törésvonalat.

Itt még bármi is lehetne...ha nem lenne ez a nép egy langyos fos foteldrukker!
@Blázser Bozsó:
Ilyen az, amikor a narancsbolsi csürhe segget csinál a szájából...
@mrbateman:
Ahogy a talpuk alatt fütyül a szél... :(
Na, ott lett elbacva, kellett volna, kár szépítgetni!
Nem merné a pártcsürhe ezt tenni, amit tesz, ott lebegne a "dicső" elődök képe.

Amúgy én értem, hogy a lopásban ezek a mocsok amik beleszóltak és hát azért a Szíriusziaknak nehogy'má holmi teaöntögetők akarjanak diktálni!
"Tréninget, kiképzést, informatikai segítséget is felajánlottak az amerikaiak a magyar adóhatóságnak az áfacsalás elleni küzdelemben azok után, hogy az amerikai cégek már két évvel ezelőtt jelezték aggodalmukat. A NAV azonban nem volt vevő ezekre az ötletekre – tudtuk meg piaci forrásokból. Információink szerint még a holland nagykövetség is megpróbált közbenjárni, merthogy a csalásokat elszenvedő egyik amerikai cég akkori vezetője holland állampolgár. Az elmúlt évek történéseinek fényében nem tűnik életszerűnek, hogy Orbán Viktornak oka volt a nagy meglepődésre. Az áfacsalás ügye jó apropó volt, hogy a Nyugattól eltávolodó Magyarországot Washington meggyomrozza."
index.hu/gazdasag/2014/10/21/idoben_szoltak_az_amerikaiak_de_hiaba/
@mrbateman:
Törésvonal: Bayer Zsolt konkrétan lehazaárulozta a korrupcióban résztvevőket. Nyilván ez is üzenet.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Nagyon magam alatt vagyok, pedig a várható ínségben az erdőkben volt minden reményem.
Akkor a fára sem lehet visszamászni?
Pedig úgy elterveztem, hogy átmegyek hörcsögbe, begyűjtöm a mogyorót, meg ilyesmit.
Ezek szerint onnan is kizavartak bennünket.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Azért ugye az is megvan, hogy a Fidesz kézi vezérlésű párt, egy ember sem mert önállóan akciózni, mindenben Nulladik Piktorunk mondta ki a szót, hozta meg a döntést?
Szóval innentől csak idő kérdése, hogy mikor lesz 1, azaz CSAK egy ember, aki azt fogja mondani, "CSAK parancsra cselekedtem"!
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Zsóttai fijjú előre menekül.
Volt a Népszabó újságírója is, valamiért, amikor az érte meg.
Szóval Zsótti véleménye a lószar ízlelésével vetekedhet... egyik sem érdekel, persze a Tüncibünci hölgyemény és a Gábris féle agyhalottaknak EZ IS JÓ LESZ!
@CsekklisztNo.10Reloaded: Nehogy kapjon holnap ő is egy NAV vizsgálatot. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Megmeg. Csak azon gondolkodom, h miért nem borít Orban, ha igaz az, h megy a háború közte és Louis között. Vagy forditva. Lehet h tényleg nem tudják a neveket, pontosabban lehet hogy attól félnek, hogy ha egyik oldal borít, akkor amerikaiak bővítik a listát a másik oldalt is megszórva. Szerintem ez nem USA - magyar ugy, ez is belháború.
Vagy ez túl konteós?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Az volt a téma, hogy Amerika tehet a közel-keleti terrorizmus terjedéséről. Remek időzítés!"

Miért szerinted nem Amerika tehet róla ?

Talán nem Amerika rohanta le Szaddamot, alibi indokokkal, és fegyverezte fel azokat a terroristákat, akik egyként gyilkolják halomra a keresztényeket, sítákat, kurdokat, akik rabolnak el gyereklányokat, és erőszakolnak meg naponta ??

Ki a tököm tehet erről, ha nem éppen Amerika ?

Demokrácia csináláshoz rohadtul értenek azt meg kell hagyni.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Neeeee!
Piktor?
Louis sokkal realistább ennél, hisz ő a való világban "szerezte" a pénzt - majd osztotta meg "valakivel".
Viszont tényleg nem hülye!
Úgy nem tud a "másik" ellen vallani, hogy ő ne kerülne orbitális szarba.
Szóval alapos kis sakkjátszma ez, nem szar ez, hogy elkapkodja!
Ideje van (nem úgy mint Piktornak), pénze van, ha nagy a szar, repcsire ül, oszt Thaiföld valamelyik kis szigetén ellébecol.
Mert azért azt az alapvetést tessék szem előtt tartani, hogy itt mindenki mocsok sok "papírt" spejzolt, merthogy'nemá... Csak felkészülés volt a jövőre, hisz sose lehet tudni!
@Megyko:

Amennyiben az Amcsik az ÁFA ügy miatt rágtak be, és Horváth András tudja a tutit, akkor emlékezhetnétek Horváth azon mondataira is, amelyben kifejti, hogy az MSZP és GYurcsány cseszte szét az APEH-ot úgy 2007 tájékán, és ekkor teremtettek tátalajt az ÁFA csalóknak.
Azóta üzemelnek éppen rendületlenül.
Na, egy trollt már kiengedtek az eligazításról. :(
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Persze hogy azok, igaza van Bayernek.
Szerinted nincs ?

Remélem kiirtják a férgesét, nem úgy mint Gyurcsányék, akik lehetőséget biztosítottak nekik az Áfa csalásra.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Pont ezt mondom
1, piktor nem lehet :-)
2, ez egy jo(?) kis sakkjátszma és fogják egymás tőkét és ott az USA is, mint tényező , ez simán többismeretlenes egyenlet, várják mit lép a másik, ezert is a nagy kuss

Szerintem Louis az okosabb, de Piktornál ott az adu ász: végrehajtó hatalom és a többi hatalmi ág feje. Szép lesz ....
"Minden megkezdett gigabyte adatforgalom után 150 forintot"

444.hu/2014/10/21/gigankent-150-forint-lesz-az-internetado/

VALAMI INFORMATIKA ZSENI MONDJA MÁR MEG NEKEM! EZ HITELES LEHET EZ A HÍR, VAGY NEM?!!

Én ezt kurvára nem akarom elhinni!! Ez irreális!!

150 forint/giga??!!

ILYEN NEM LÉTEZIK! EZ VAGY ELÍRÁS, VAGY KACSA!!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: megleplek, de szerintem nem, és ne válaszolj, nem vagyok kíváncsi a véleményedre
@Guestenye: ha pénzre hajtanak akkor igaz lehet, üdv a 90-es években, és a havi tizenezres havidíjjak világában, mert egy szar program frissítés is 200 megákra rúg, tehát gyorsan fognak pörögni a számlálók, még a cégeknél is, hát még a letöltőknél és az ip tévéseknél...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

De baszod! 150 forint/giga?!

Az kurva sok! Ez irreális! Ez tuti elírás lehet, ilyen nincs!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ki nem szarja le, hogy mire vagy kíváncsi ?

Mindig beszarok a röhögéstől, mikor egy ballib tetű utasítgatni próbál másokat.. :DDD
@Guestenye: kiderül mennyire van pénzhiány a kasszában, 15Ft is hamar megszalad a 20-500 megabites netsebességes világban.
@Guestenye:
Lehet, de többszöröse lesz a NET előfizetése.
Persze tudjuk a szokásos narancsbolsevik qrvák technikáját - feldobjuk, hogy ennyi- meg annyi, majd szolídan csak a másfélszerese lesz!
Örül mindenki, hogy CSAK ennyi.
Jajj... olyan kis naíváknak már ne tessenek lenni!
Bélyeggyűjteményt ne mutassak? (naaaaa, csak a csajoknak! :))

A gyopárosfürdői Bástya elvtárst hallottátok? :D
ÉS VAN ILYEN ÁLLAT!!!
Bástya elvtárs, szeretünk!
@Mariann19:
"Akkor a fára sem lehet visszamászni?"

Visszamászhatsz, de a leveleket nem eheted le róla :)) Bár azt nem nevesítették külön.
@Guestenye: Ha ezt bevezetnék, abból lenne az igazi forradalom. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Egy kicsit lehet rajta rettegni, de ez nálatok lételem:

index.hu/mindekozben/poszt/2014/10/21/meg_meg_sem_jelent_az_internetado_a_cfidesz_maris_a_visszavonasara_szolitotta_fel_a_kormanyt/
Némi zavar lehet azonban az Erőben, ugyanis a Fidesz bejelentette, hogy nem támogatja új adónem bevezetését. Erről Nyitrai Zsolt, a Fidesz Informatikai és Telekommunikációs Munkacsoportjának vezetője beszélt.
Tényleg, agyhalott tüncibünci néni?
Sehol?
Tényleg ez a szipirtyó volt az a síktahó luvnya, aki határon túli MAGYAR testvérünket leköpködte?
A versei... csak azokat tudnám feledni.
Az ilyen fehércigány luvnyák miért nem a Rákóczi téren futtatják magukat, miért Fabius blogján keresik a fajtájukat, pl. a Gábriel féle hasonló "együtt, pincérjelmezben hótt erősek vagyunk" féle fehércigányokat?
Nincs valami rendes "nemzettyesch" szíriuszi társkereső?
Bazzz...
fentebb már beszéltem a bankokról:

Sunnyogva kedvez az OTP-nek a kormány
REUTERS/Laszlo Balogh

Az adótörvénnyel 5 milliárd forintot kaphat Csányi Sándor bankja.

444.hu/2014/10/21/sunnyogva-kedvez-az-otp-nek-a-kormany/

-

@Guestenye:

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F10%2F21%2Fgigankent-150-forint-lesz-az-internetado%2F
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Haggyadmán az agyatlan trollját!
Csak a címet olvasta (épp ölég nagy fárattság vót az nekije így is), nem fárasztotta magát azzal, hogy az egész (kb. 10 soros) cikket elóvassa. :D
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Aha... tényleg.
Ides hülye gyermekem, te egyedül vagy ennyire hülye, vagy többen vagytok?
"Még meg sem jelent az internetadó, a Fidesz máris a visszavonására szólította fel a kormányt!
Friss hír, hogy a kormány a távközlési különadót jövőre az internetszolgáltatókra is kiterjeszti. Megfigyelték ugyanis, hogy az emberek egyre többet használják telefonálásra az internetet.
Némi zavar lehet azonban az Erőben, ugyanis a Fidesz bejelentette, hogy nem támogatja új adónem bevezetését. Erről Nyitrai Zsolt, a Fidesz Informatikai és Telekommunikációs Munkacsoportjának vezetője beszélt.
Igaz, nem most, hanem még 2008 tavaszán, mintha a jövébe látott volna. Nyitrai időközben volt infokommunikációs államtitkár is, ma pedig a Fidesz Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Igazgatóságának igazgatója."
index.hu/mindekozben/poszt/2014/10/21/meg_meg_sem_jelent_az_internetado_a_fidesz_maris_a_visszavonasara_szolitotta_fel_a_kormanyt/

Idesanyádnak van tyúkja?
Vagy csak baromfija van?

Ember!
Ennyire nem dobhatod fel a magas labdát!!!
Komolyan nincs a trollképzőtökben egy minimál IQ szint?
Merthogy te is átmentél...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Szólj a fideszes ökröknek, hogy ne csak 2008-ban, hanem most is ezt mondják. :)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Épp most csuklóztatják a kis szerelmed csicskáját Mordorban, tillárom, haj. :DDD
@CsekklisztNo.10Reloaded:
ostoba balfasznak kár magyaráznod, síkhülye szegényke! :))
Ennek a szerencsétlen tahónak ennyi esze van.
Komolyan ledöbbenek, hogy micsoda hülye prolik találják meg a POWER gombot az anyjuk pi..áján!
Én nem hiszem, hogy a szolgáltatók áthárítják az internetadót. Mondjatok az elmúlt négy évben olyan adót, amit áthárítottak? Na ugye, nem tudtok.
csak úgy:

>>>>>Az önkormányzatok arra vetnek ki adót, amire csak akarnak. Jön a befektetésialapok különadója. Durva adó a netezésre, csipszadó az alkoholokra. A pálinkánál minimális átalányadó. Áfamentesen lehet tankot venni. Családi adókedvezmény a gyerektelenekre is. A fiktív áruszállítással bűvészkedő adócsalóknak odacsapnak.<<<<<

hvg.hu/kkv/20141021_Elhallgatott_adoemelesek_a_jovo_evi_adocs
Hát nem semmi, még egy ilyen sunyi amcsi nagykövetség nem volt itt.Lassan már az Okos Kata népmesénket is felülírják.Tudjuk is a kitiltottak nevét meg nem is, volt is korrupció meg nem is.Senki nem tud semmit, csak a világ- és magyar sajtó. De honnan vajon?
@V-PORT: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Az adó alanyai ugyan a szolgáltatók, de semmi nem akadályozza meg őket abban, hogy ezt a terhet is továbbhárítsák." - Asztán majd úgy farigcsálják a törvényt, hogy "ne a zemberekkel fizettessék meg!", mer' "senki nem jár rosszabbul".
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ez is vadász, szopni jár ide, de én hanyagolnám, nőpárti vagyok! :)
Persze mértékkel - hisz tündéranáytok is itt bacca a rezet - és ezért nem csak a segge számít, hisz utána még beszélgetnék is vele.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ez egy akkora seggfej, hogy az már fogalom. :)
Ilyen gyorsan, ennyire bénán rászaladni a hosszúcicire ... áááááááááááá :DDD
@V-PORT:
Viccösködünk?
Te, NERRENFORRADALMÁR!
Olvastál ma már valami szép, lélekemelő verset (förmedvényt) Eördögh művésznőtől?
Na, akkor kussolj! :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ki van ez találva. Jól ráverik az adót a szolgáltatóra, az meg továbbhárítja a végfogyasztóra. Szépen visszajönnek a korlátos csomagok, és ha túlléped a havi limitet, akkor fizethetsz 6-8-10-szeres árat az adatforgalomért.
DE! Majd jön a NETREZSICSÖKKENTÉS!
A szolgáltatók meg sorra dőlnek majd be, meg menekülnek el az országból, úgyhogy a netet átveszi majd a Nemzeti Internetszolgáltató Nonprofit Kht.
S a Nagy Testvér máris ott ül majd mindenki számítógépében, már formálisan sem kell basztatni szolgáltatókat ip-cím kiadás, cenzúrázás miatt.
Helló szép új világ!
@Imola Helyesi:

Szerintem is kavarnak... Áfacsalás? Korrupt kormányközeli emberek? Kamupályázat? Tanácsadók? Elképzelhetetlennek tartom...
@Marcellusca:
Hihetetlen, hogy ennyire minimális szövegértése se legyen egy állítólagos tanár embernek!
Ostoba muzsik ez is csak, a Pártnak pont megfelel... :O
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A kormány jelen lépésével korlátozza a hazai internet elérést, ezt szerintem bátran kijelenthetjük. Forradalom? :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Bólintó, csak nem hiányoztam neked? Te büdös rasszista, mi az, hogy fehércigány meg setét.Világosiccsál már fel.
@elmeherceg: pontosan, pedig megpróbált jófejlenni a naiv T, és tessék, szopott, szop és szopni fog, velünk együtt :(
@Spániel:
Azt olvastam valahol, hogy volt a csendőröknek egy (a sok közül) rossz szokása.
Ha fölön csípték a tolvajt a tanyasi portán, ráhúzták a bádogvödröt a fejére, oszt lapáttal formára verték. Nem mondom, hogy elegáns, humánus ítélkezési gyakorlat volt, de a videót megnézvén ez a kép ugrott be rubovszky kapcsán. A többi szereplő is csillagos ötös, de ő aztán mindent visz…
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: :D
Szóval szerinted (is) a NŐ = a p.na azon része, mellyel b@szás előtt és után illik elbeszélgetni? :)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Hányszor buktál meg, te szerencsétlen virtuális analfabéta?
@Imola Helyesi: Aggódtunk, hogy nem jössz. De, most már nyugodtak vagyunk. Ma is jobban teljesítettünk?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ez azt jelenti, hogy a 150 helyett neked a szolgáltatód már ÁFA + profittal számlázza azaz legalább 350 lesz gigánként? a fingot nem akarják adóztatni? a középkorban volt füstadó meg pisi kaki és fingadó is újra lesz meg még mi?

brühüyyy
vissza a középkorba, nem kell a határra szögesdrót elég a nyelvi és információhoz jutást megszüntetni, mint iránban és oroszországban, vagy kínában, mind mind nagyon emberi és demokratikus ország.
@Imola Helyesi:
Nem volt elég, hogy tegnap szarrá égetted magad?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Mos mé bántod?
A cikk címét pontosan el tudta olvasni (meg belinkeskedni is), csak azt a fránya 10 sort, amiről valójában szólt, na, azt már nem sikerült neki, a nagy eufóriában, hogy most asztán jól odadörgölheti a mocskosszemétballibsik orra alá, hogy ...
Szánalmas.
És, hogy elkussolt hirtelen? :D
@Imola Helyesi:
Ez a TE szegénységi bizonyítványod, szakadj le rólam kis tahó.
Ismerek rendes cigányokat, akik nem sértődnek meg a cigány szavunkon.
Dolgoznak, adóznak, nem köpködnek, becsületesen és keményen melóznak. Persze ott is van egy olyan élősdi réteg, akik nem akarnak, helyette játsszák a "bántottak" c. fost.
A hozzád hasonló aljanép a gyávák népe - nincs is hazátok!
Szarházi, ostoba, szemellenzős senki vagy, ezt pedig még büszkén hirdeted is.
Értelek, evégre ilyen hülyékre is van igény, amíg meg tudtok élni belőle.
Setét az te vagy, a fehércigány. A putris fajta.
Örülök, hogy segíthettem!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Majd ha nem jön be a Porntube meg a Napiszar, majd meglátod, mi lesz itt! :DDD
@rodeo36: Ha ezt meglépik, abból tuti forradalom lesz. De nem olyan ám, mint amit az együttpéemesek "csináltak". :)

index.hu/video/2014/10/21/lanchidzaras/
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A redtube meg a youporn senem? Ajjjjaajjjj....!! :DDD
@Marcellusca: @Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nem kellene ezeknek műsort kapniuk főműsoridőben? Simán lenyomná az összes tehetség(?)kutató programot!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Amúgy még két nap és itt van október 23. Ennél jobb motiváció nem is kell. :)
@Imola Helyesi:
Az Eördögh a részletekben lakozik...
A hozzád hasonló ecceri majmoknak segítek, evégre gyámolítsuk szerényebb képességekkel megáldott embertársainkat - oszt akkor letudtam a mai jó cselekedetemet is!
Egyszer sem.
Meglepődtél, fogadjunk...
Sőt, ha a Mensa IQ tesztet is letudod, szólhatsz, ha bekerülsz te is a 2 %-ba.
Igaz Tüncibünci?
A Krasznai Tünde, vagy a Kiszel Tünde a rokonod még - már csak a szinted miatt...
index.hu/video/2014/10/21/lanchidzaras/

Na, azt a fillérb@szó taxist se szeretném látni, hogy bárhol is elállja az utat!
Főleg nem egy taxissztrájkon!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ne hagyd, hogy felhúzzon. Hátha már januártól nem lesz pénze kifizetni a netet az internetadó miatt....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
NAAAAAAA!
SSteffyke ehhez képest egy aranyrög volt!
Nem bántani - jó, tudom, három majom volt legalább, de akkor is! :D
@Boli – Ch.T. is, meg h@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Mivel, szép ecsém? Nintsen neked semmid szerintem , csak a nagy virtuálism gőzöd.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ugyan, leszopja bármely narancsbolsit akkor egy kis korlátlan netért a "hölgy"!
Essetunni...
@Boli – Ch.T. is, meg h@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Mivel, szép ecsém? Nintsen neked semmid szerintem , csak a nagy virtuális gőzöd.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
A neved se tudja bemásolni a tanárnő... Ennyi
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
azért én a helyetekben megkérdezném a csüngőhasú bohócotokat, hogy az állam mikor lesz nonprofit és mikor lesz náluk rezsidémon?

a kurva annyukat

brühüyyy

az lenne a tréfa

én itt még ÁFA-t sem fizetek utána és a szerződésem alapján (2 évre szól) 25% árengedményt kapok minden szolgáltatásból igaz a díjak gigára szólnak és sebességre de a gigáim mindíg hagynak kihasználatlant ami jobb mint a túllépés amit keményen díjaznak, így mint VIP megéri
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Gyurcsány cseszte szét az APEH-T"/ Simicska is ténykedett ezen rendesen/....ÉS KI VAGY MI akadályozta meg a kormányodat, hogy 'újra rakja" jóra? legalább akkor, amikor Horvát A.egyre erősebben figyelmeztetett?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Bólembukk, ne csináld, elképesztesz a virtuális tudásoddal. Hol és mikor, és hogyan tettél szert eme nagy tudásra? Oszd meg velem , b..d meg, /alkalmazkodtam eme bloggederiumhoz szókincsileg/
@Imola Helyesi:
Neeee... egy mondaton belül egy tanár 2 hejjessírássi liba?
EZ már az új, NER kompatibilis, Schmitt féle újmagyar, vagy szimplán beremeg a kezed?
A választ még nem hallottuk, te voltál az a szánalmas majom, aki ott, a téren, leköpött egy magyart, egy határon túli honfitársunkat?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Amúgy ezek akkor faszok, hogy csak naaaaa. :) Arra hivatkoznak, hogy sokan telefonálnak ingyen a neten, erre nosza basszunk oda mindenkinek 150ft/gigabyte adót. Annyi eszük már nincs, hogyha erre hivatkoznak, akkor mondjuk adóztassák meg csak a VOIP-hoz kapcsolódó adatforgalmat. :)
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Jó, hát az ő állapotában, az ő rengeteg eszével, az ő íráskészségével... a "versei" (broáááf) azért sok mindent elárulnak.
Mármint arról, ami nincs...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: AKI ENNEK A TRUTYI EBOLÁNAK VÁLASZOL, ASZT FEJBE BASZOM!!!! ZÖD???
szép estét, mindenkinek:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Esküszöm, teljesen jószándékilag, neked valami problémád van a szexszel, mert mindig azzal fűszerezed / nem oda illővel/ a mondanivalódat. De ne mondd el, ha szégyelled.
@taga20:
Egyből megjelentél, mi, te kis halottgyalázó? Nem szégyelled magad?
@taga20: Helló öreg. Na mizujs készülsz már te is a netadóra? :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Bolejn, nem gondoltad vájjon, hogy ez véletlenségbül neked szólott egésszen a te egyyénissségednek mekfellelőjen?
Lesz-e egyszer olyan békés és nyugodt időszak a következő választásig, amikor az lesz a legizgalmasabb hír az lesz, hogy Orbán eredményes, kiélezett harcot folytatott felszedett kilói ellen és nyolc hónap alatt leadott negyven dekát?
@Blázser Bozsó: @Guestenye:

"Gigánként 150 forint lesz az internetadó

444.hu/2014/10/21/gigankent-150-forint-lesz-az-internetado/"

Két dolog lehet, tesztelik, eredmény függvényében vagy simán bevezetik, vagy változtatnak rajta, de kell a pénz, így valószínűleg valamilyen formában bevezetik.
Itt minden kormány hülye, de legalábbis gané.

Az adathordozókra kivetett adót már elfelejtettétek? Ugyanilyen igazságtalan és szívatás az egész, a többi szemét adóról nem is beszélve.

Az Internet fontos, pont nemrég volt erről szó.
Ha otthon lennék, most biztosan elővenném a bőröndömet, de szerencsére már korábban megtettem.

Sajnálom, nem látnék más megoldást.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Sunyi rohadékok, szerintem nem feltétlenül a gigák után számolt dézsma a fő okuk erre a szemétségre, a legkeményebb kritikus hangok az interneten jelennek meg róluk, sehol másutt nem nevezik őket egyenként annak, amik.

Majd elmegy a kedved az olvasástól, ha kurva sokba kerül, igaz? Vagy beköltözöl a Nyugati pályudvar retyójába, állítólag ott megy a Wi-Fi, meg amúgy se lesz lassan számodra más hely, itt élned nem, csak halnod kell.

Szemét, ócska banda.
@Imola Helyesi:
Nekem? Aranyom, lazíthatsz, nem csak költőnek, de lélekbúvárnak is fos vagy...
Még mindig nem kaptunk választ, te voltál az a szánalmas majom, aki ott, a téren, leköpött egy magyart, egy határon túli honfitársunkat?
Egyszerűen mond meg: IGEN, vagy NEM?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: kurvaanyját a Fityeszmaffiának! de mingyá ez a szarcsimbók ebola megmagyarázza.:(
@sjz:

"Két dolog lehet, tesztelik, eredmény függvényében vagy simán bevezetik, vagy változtatnak rajta, de kell a pénz, így valószínűleg valamilyen formában bevezetik.
Itt minden kormány hülye, de legalábbis gané.
"

Akkor tesztelik a népet, hogy meddig mehetnek el(volt már ilyen máskor is), és szépen leviszik jóval 150 forint alá, a töredékére.

Ezt így ebben a formában nem fogják meglépni, az fix.
@Imola Helyesi:
Mi ez a cigány dialektus?
Kitüremkedett az aranyered mellett?
Nyalogasd Tüncibünci...
Szép anyanyelvünkkel gondjaid vannak?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Te kezdted , nem én, nem maradok adósod. Tanulj meg intelligensen fórumozni, és a fájdalmaidat, esetleges
vélt sérelmeidet ne egy más fórumozóra áthárítani, tudod a történelemben mindig ebből adódtak a polgárháborúk, az ilyen szemellenzős hülyék acsarkodásából, akik a vélt sérelmüket a hozzájuk legközelebbire próbálták áthárítani. Ha nem értetted meg, majd még írok.
@Knósszosz: "Szemét, ócska banda."

Az.
@Imola Helyesi: a kurvaanyád jelent meg te here!
hajnalban kelek, egész nap robotolok! te itt baszod a rezet és szopod a maffiafaszát, egész nap, és te szólsz be nekem???
HANYAGOLJ TE NEM IS TUDOM MI!!!
@taga20: Vasárnap már lesz tüntetés. Találkozunk a barikádokon? :)
@Imola Helyesi:
A választ még nem hallottuk, te voltál az a szánalmas majom, aki ott, a téren, leköpött egy magyart, egy határon túli honfitársunkat?
Lapítasz mint nagy barna a fűben!
Acsarkodó majomnak itt vagy te, a gazdáid nem ezért küldtek ide?
Önként jöttél térdepelni? Kár volt... nem jön be az Eördögh...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Hé, te Lajta réme, matekból jó voltál? Én nem, a szöveges feladatokat például egyenesen rühelltem, de te úgy látszik tanulni akarsz.
Akkor elsőnek a megoldást is melléklem, a többi már könnyeb lesz: szóval, a te "vitapartnered" IQ-ja = gáspár béjjából kivonnyuk a rubintrékát, majd a kapott eredményt megfelezzük, levisszük egy mélyművelésű sziléziai kőszénbánya legalsó frontfejtésére és ráoltjuk a villanyt.

Mán ne haragudj, mazopista tetszel lenni?:o
@taga20:
Dolgozunk egész nap, és akkor ilyen szarházi, az adónkból eltartott pártluvnya ugat?
Pofám leszakad... szívlapátra pályázik a muzsikja!
@Guestenye: "Ezt így ebben a formában nem fogják meglépni, az fix. "

Legyen igazad, de nem vennék rá mérget.
Tranzakciós adó, vettem kb 20 Eur értékű digitális infót Magyarországról, 40-et fizettem, a rárakódott rész túlnyomó része otthon keletkezett.
Nagy teher, de lenyeltük, ezt is le fogjuk.
Korábban még a Vámra rárakódott Áfa, stb téméban jártam így, megháromszorozódott a fizetnivaló.
A névsort a Pester Lloyd már tegnapelőtt megírta:
Vida Ildikó (Nav führer)
Habony Árpád (tudjukki)
Heim Péter (Századvég führer)
Girosz
Seszták Miklós (miniszter)
Lézer Janó (neduddgi)
@sjz:
És a sört sem ismerik, csak a rézelejét a baracknak, bár az éppen pont most rohadt karcos nekik. Pötyike ha ezt túléli, talán sose iszik pálinkát, az biztos.
@Knósszosz:
Matekból? Középsuliban nem éppen... :D
Viszont utána olyan matektanárom volt, hogy nála a csoportunk 90 %-a kettessel lébecolt, volt egy 5-ös, és ketten négyessel.
Ráadásul élveztük (na jó, páran csak) a matekot (NEM RÖHÖG!!! van olyan TANÁR!), csak néha rá kellett szólni, hogy ne törölje már le az előző táblát, mert még seholse vagyunk!
Amúgy egyszer tényleg UV-ztam. Pascal prg-ból a tanárnő meghúzott egy félévkor... :(
A utóvizsga után megvolt a hármas, akkor közölte velem, hogy az előző is meg lett volna kettes, de azért vágott ki, mert nem létezik, hogy csak bélásra tudom azt ... :D
@Knósszosz:
Koczkaczukor játszik közben valahol?
Csak a végeredmény szempontjából nem elhanyagolható... :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Mellik az a zsólti?
Me a sok tróger között má képtelen vagyok
eligazodni.(
@wanekus:
Simán lehet. Girosz nagyon hirtelen eltűnt. És ő lehet az, akit azzal fenyegetnek, h a gyerekét kitehetik az amerikai iskolából (nagykovácsiban). A faszi tavaly végigjárta a nem állami, idegennyelvű iskolák bemutatónapjait. Szerintem.
Meg kellene keresni a nagytudású liberális és szocialista szociológusokat, tudósokat, stb,/ ha vannak valóban ilyenek, nemcsak állítják magukról/ hogy miért és kinek nem jó az internetadó, meg hogy egyből emelni kellene a kétgyermekesek családi adókedvezményét is nem négy év alatt, nem anarchikus szócséplésekbe, tüntetésekbe, Brüsszelbe és nagykövetségekre szaladgálásba fektetni az energiát,
mindenki jobban járna, de úgy látszik, nem ez a céljuk, hanem az, hogy bomlasszanak, és hazánk vesztét okozzák.
@sjz:

"Legyen igazad, de nem vennék rá mérget."

Inkább ne legyen igazam. Ha meglépik azt nem élik túl. Itt nem ezer meg két ezer forintról lenne szó havonta pluszba, hanem tízezrekről is.

Szóval jöjjön csak az a törvény, sokáig nem fog élni, a fidesz sem.
@Imola Helyesi: Mond el, hogy kinek jó az internetadó?
@taga20:
Most én tehetek róla, hogy neked dolgoznod kell? Már megbocsáss, de mindenkinek kell dolgoznia, először tanulunk, utána dolgozunk, végül pihenünk, majd meghalunk. Most én tehetek erről, reklamálj a mindenhatónál.
@rodeo36: Azt hiszem ebben is igazad van. Nem erre gondoltál esetleg? :)

Washington’s “Ten Most Wanted Corrupt Politicians”

It is that time of year again: Time for the Judicial Watch annual roster of Washington’s “Ten Most Wanted Corrupt Politicians.” The purpose of the list, which is widely distributed in the press, is to put the spotlight on some of DC’s most unethical politicians who have undermined the rule of law and abused the public trust. This list is a powerful tool to educate Americans about the bipartisan problem of corruption in Washington and about Judicial Watch’s critical work in holding corrupt politicians accountable to the rule of law.

The “Top Ten” list for 2011, in alphabetical order, includes: Rep. Spencer Bachus (R-AL); Former Senator John Ensign (R-NV); Rep. Alcee Hastings (D-FL); Attorney General Eric Holder; Rep. Jesse Jackson, Jr. (D-IL); President Barack Obama; Rep. Maxine Waters (D-CA); Rep. Don Young (R-AK); Rep. Laura Richardson (D-CA); and Rep. David Rivera (R-FL).

Now, after reviewing the year’s top scandals, we just could not stop at ten corrupt politicians so we’ve added seven additional names in a category we call “Dishonorable Mentions.” And they include in alphabetical order: Former Senator John Edwards (D-NC); Rep. Barney Frank (D-MA); Former House Speaker Newt Gingrich (R-GA); Secretary of Homeland Security Janet Napolitano; Rep. Nancy Pelosi (D-CA); Rep. Charles Rangel (D-NY); Secretary of Health and Human Services Kathleen Sebelius.

www.judicialwatch.org/press-room/weekly-updates/dcs-ten-most-wanted-corrupt-politicians/#article1
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Te idióta, ki pártluvnya ? Te nagyon hülye, aki ellenvéleményen van, az pártluvnya? Tedd már azt a nagy fejedet egy hidegvizes vödörbe.
@wanekus:
Törölték is gyorsan... :(

"Spannend dürfte auch - und gar nicht so am Rande - sein, wie Orbáns Ex-Minister Tamás Fellegi reagiert und ob er jetzt die Nerven behält. Immerhin verwaltet er vor Ort in den USA eine 15 Mio. USD schwere Stiftung, ”zur persönlichen Verfügung des Premierministers von Ungarn”, die - als nationale Lobbyeinrichtung getarnt - gemeinhin als Verwalter von Orbáns "Fluchtmillionen" eingestuft wird. Vielleicht wird es langsam Zeit, sich ein anderes Refugium zu suchen. Wie zu hören, nimmt die Reisetätigkeit von ungarischen Halbofiziellen auf karibische Inseln und nach Fernost in letzter Zeit sprunghaft zu."

"Izgalmas is - és nem annyira a peremről - ahogy Orbán ex-minisztere, Fellegi Tamás reagált, ahogy az idegek megfeszültek.
Végül is, sikerült az USA-ban, 15 millió dollárnyi alapítványt gründolni "személyes rendelkezésére a magyar miniszterelnöknek", amely álcázott Orbán kimenekített milliók.
Apránként itt az ideje, hogy más menedéket keressenek ennek.
Azt hallani, hogy a magyar, félhivatalos úti célok az utóbbi időben gyorsan növekszenek a Karib-szigeteken és a Távol-Keleten."

Ezt is segítséggel kaptam, nem is tudom, miért nekem küldözgetnek ilyent németül! :) (Köszi ... tuggyukki!)
A saját fordítás, gyorsan.
Mielőtt le leszek bacarintva...
@Imola Helyesi:
Szerencsétlen...

A választ még nem hallottuk, te voltál az a szánalmas majom, aki ott, a téren, leköpött egy magyart, egy határon túli honfitársunkat?

Igen, vagy nem?
Bonyolult a kérdés?
@Knósszosz: Teljesen egy rúgóra jár az agyunk. Úgy korlátozni az internetet, hogy nem kell oldalakat lekapcsolni. A szegény vidékieknek meg végképp kiég az agya. Nem marad más, mint a hiradó, meg a fixaktor. Iszonyatos. Mit is mondtunk, merre van a határ?!
@Imola Helyesi:
"Strasbourgban, az Európai Parlament néppárti frakciójának keddi tanácskozásán Orbán Viktor többek között azt mondta: a kommunizmus "saját országaiban intézményesítette a korrupciót, az erkölcsi relativizmust, a szegénységet, a kiszolgáltatottságot, a hamis adatokat szolgáltató kormányokat, a felelősséget nem ismerő politikusokat és a politikai hazugságokat", s ez a bővítés óta immár az EU problémájává is vált. Erre hivatkozva sürgette Orbán az uniós segítségnyújtás megtagadását a "hazug és csaló" kormányoktól.

A „segítségnyújtás megtagadása” 370 milliárd forint folyamatban lévő fejlesztés támogatásának leállítását, illetve a 2007-2013 közötti időszak 8000 milliárd forint nagyságú EU-s pénzek visszatartását jelentené, persze ha Orbán követelését elfogadná az unió, s Magyarországra vonatkoztatná, ahogy azt az elnök sugallja. 2004 és 2006 között ugyanis 670 milliárd forint támogatást biztosít az Európai Unió az első Nemzeti Fejlesztési Terv keretében, melyből eddig 299 milliárd forintot folyósítottak 15 ezer hatályos szerződés keretében – tudta meg a FigyelőNet a fejlesztési ügynökségnél. A támogatásokat vállalkozások, önkormányzatok, civilszervezetek pályázat útján nyerték/nyerik el."

A választ még nem hallottuk, te voltál az a szánalmas majom, aki ott, a téren, leköpött egy magyart, egy határon túli honfitársunkat?

Igen, vagy nem?
Bonyolult a kérdés?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Boli hagyd már, úgysem csikarsz ki tőle egyenes választ, sőt semmilyen választ sem.
ne cakkozd magad feleslegesen.
Nem készült közös fotó Szíjjártóval.

Tényleg úgy kezelnek minket már, mint a leprásokat, kézfogás után Bradoman kézfertőtlenítő és számolás, h megvan-e mind az 5 ujj.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
A matek az szép... tényleg.
Engem inkább az irodalom érdekelt, meg kórságot kapott a nyakam a planetáriumtól, mondták is a kocsmában, hogy azér van hátrahajtva a fejem, nehogy kifolyjon belőlem az alkohol..., de hát kinek mi, ugyi?:)

Ponori Thewrewk Aurél az olyan név akit megjegyeztem, de mondjuk a matematikusok nem hoztak lázba, ez van. A külügymájszerünknek sem ilyesmi tudósok cirkulálhatnak a taréja alatti víztoronyban, csak az, hogy legyen már vége a mai napnak.

Rumod-söröd? Csoki...
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Csak érdeklődök Tüncibünci néninél a tartása iránt!
Tényleg olyan szar alak, vagy tényleg?

E.Tündike:
A választ még nem hallottuk, te voltál az a szánalmas majom, aki ott, a téren, leköpött egy magyart, egy határon túli honfitársunkat?

Igen, vagy nem?
Bonyolult a kérdés?
Egyáltalán, feléri ésszel, vagy szótagoljam, ahogy Nulladik Piktor szokta a birkáinak?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Idiótája azt sem tudta megmondani, hogy ő Eördögh Tünde, miután elszólta magát, hogy ő írta azt a verset, amit Eördögh Tünde.
@taga20:
Le foglak mosni a virtuális színtérről,mert gyaláztad a halott Szentmihályit, te buta szamár.Húzódj szépen hátra, amíg megteheted.
@Knósszosz:
Cseszed, a töri volt a mániám. :)
Meg a .... négybetűs...
Vízszintes, vagy függőleges - most jön?
@sjz:
Megkerested a legfinomabb szinonimát... ne légy ennyire cizellált, nem érdemlik!:))
@tristen2005:

Már rég bevallotta, hogy elbukott, és ezzel egyben fel is mentette magát a továbbiak alól:))
... csak remélni tudom, hogy nem logikát tanít
@wanekus:
Bakker... reggel törölve volt...
Ugye nem akarjátok az egész fordítását?
Egy régi ismerős küldte a google cache-ből el.
Egy dög az illető!!! :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Az nem tantárgy!:)))
Vagy ha nem sikerült megfejtened, akkor hangszórót kaptál??
Mekkora a gyűjteményed?:DD
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Te kis hackermajom, olvastál egy jó kis verset, tanulj belőle, oszt annyi, foglalkozz a politikával.
@Knósszosz: @Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Az a.r.s.e is 4 betű!!! Remélem legalább orientációból jó volt, kulonben végünk :-)
@Imola Helyesi:
Aki képes volt konstans liberálbolsevistázásra a halála előtti napokban is, akit római nagykövetnek a saját bandája is cikinek tartott...

Ember volt, ezért megérdemli a tiszteletet és nem is akartam gyalázni, de te mint főideológus saját magad hülyéje, kihoztad belőlem. Szarj a markodba és menj követ fejteni a márianosztrai műintézménybe, az írás nem neked való.
Feleim az Úrban! Nem szeretném elkiabálni a dolgot, de még az is lehetséges, hogy itt a gyönyörű NERendszer végvonaglásának első pillanatait látjuk. Az EU-val így-úgy még el lehetett játszadozni, hiszen - mint tudjuk - Európa már sok-sok ideje - pontosan a II. vh. óta - el van kényeztetve azzal, hogy szép szóval beszéli meg a dolgokat. Elfelejtette, vagy el akarta már felejteni az időt, amikor berúgják rá a kocsmaajtót. Amerikában azonban ezek a dolgok még túl elevenen élnek, azért is féltik ennyire a nehezen kivívott demokráciájukat + azért (is) szálltak be két eszement európai háborúba (na jó, a végén).
Mindenesetre csak a vak nem látja, hogy a fiúk összevissza szarták magukat, és fogalmuk sincs, mi legyen. (A főnök - biztos, ami biztos - már most kihátrált: csak nem képzeljük, hogy a jó király ilyet hagyott volna?! Kádár János mindenkinek megvan?)
Csók, feleim!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Bólembuk, nem én voltam, de ha hiányzik neked, esetleg leköphetlek, bár én nem vagyok focista.
@wanekus:

"Auch Außenminister Szijjárto geht auf Reisen. Am Dienstag wird er in Washington seinen Antrittsbesuch absolvieren. Amtskollege Kerry hat - wie die gesamte erste Garde - keine Zeit für den Mann aus Budapest. Dafür wird ihn die Europa-Abteilungsleiterin im State Departement Victoria Nuland empfangen, die sich mit ihrem im Zusammenhang mit der Ukraine-Politik geleakten “Fuck the EU!” der ungeteilten Zustimmung der Orbán-Regierung sicher sein kann..."

Szíjjártó is utazik.
Kedden lesz Washington-ban a bemutatkozása.
Hivatali kollégájának, Kerry-nek - ahogy az egész első vonalbeli csapatnak - nincs ideje fogadni ezt az embert Budapestről.
Ezért Victoria Nuland fogadja, aki azzal a kiszivárgott " Bassza meg az EU!" c. ukrán politika vonallal összefüggésben szeretne bizonyosságot szerezni az Orbán-kormánnyal összefüggésben...
@Knósszosz:
Na, még egy just a liberális emlékező, ezért szeretünk titeket, meg azért, mert megírtátok: Jönnek a mélymagyarok a szarból, meg egyebeket...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Szia Csekk!
Kezdem azt hinni, hogy a don valóban ennyire precízen végig gondolja a dolgokat. Ugyanakkor nem hiszem, hogy van annyi esze is hozzá, tehát a sok elcseszett intézkedése nem feltétlenül higgadt számítás következménye. Viszont az tény, hogy sok eleme arra utal.

Ez az internetet pusztulni óhajtó törekvése viszont totál tudatos - szerintem. Ahogyan írtad is. Merre a határ? Még Te is itt?
@Imola Helyesi:
Mondtad h ne egésd magad tovább itt, főleg ne a "verseiddel", mert az közröhej tárgya. És ha valaki ennyire buta és tehetségtelen a jellemtelenségen túl az gyerekek közelébe ne menjen, mert az bűncselekmény, fiatalkorúak veszélyeztetése.
@Imola Helyesi:
Szép is ez a cigánystyl... azért ha ilyenért valaki szájonkap, ne csodálkozz ecceri nermuzsik.
A szájsebészeten túlóráznának rajtad, csak mert én se vagyok focista - nem rúgnálak szájba, de télleg, mint ahogy az a remek fideszes polgármester ma elmondta, hogy ő még tarkón is lőné a népeket, csak mert nem értenek vele egyet.
@CsekklisztNo.10Reloaded: köszönöm orica én is eszt akartam írni, de közben az asszonynak segítettem karfiolt elrakni savanyúságnak. ákciós vot a cébéában:)
belülről bomlasztom a renccert, ha valaki...:))))
@Imola Helyesi:
Szetmihályival kapcsolatos volt a hozzászólásom, szóval mi a véleményed róla? Miért is nem lehetett római nagykövet, erre csacsogj valamit és ne halandzsázz!
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Szerintem ez a szerencsétlen nermuzsik meg van győződve, hogy most az ő "remekművén" csámcsog mindenki.
Tényleg el kellene küldeni Vincent-éknek, elrettentő példájaként az agyhalál utáni életnek.
E.Tüncike a poéta...
@taga20:
Cébéába jársz??
Egy világ omlott össze bennem...
Még egy apróság (már Frank Engel is az Európai Néppárt soraiból):
"Nem vagyok kommunista, nem vagyok zsidó, nem vagyok magyarellenes, szóval nem vagyok tagja annak a konspirációs elméletnek, amelyet a Fidesz épít. Szeretném kiemelni, hogy a magyar nemzet egy nagy európai nemzet, amely túlságosan sokat szenvedett történelme során. Trianon igazságtalan volt, de ez nem ok arra, hogy 6-7 millió ember nagy Magyarország matricával az autóján rohangáljon."
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Nekünk így is úgyis végünk, hacsak...
De ezt most nem, mert hosszú, tudod magad is.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Boli, most ez komoly? Azt hiszi, hogy verseket írt? Ne basszki, ezt biztos ő sem mondta komolyan... Agyhalott, de nem ennyire... Vagy igen?
@Knósszosz:
Perverz a csóka!
Guminő, CBA, gábris... ja, olyan van más is... :D
@Imola Helyesi: még egy te antikrisztus!
remélem ő is és te is a pokolban végzitek.ámen!
@Knósszosz:
:-)) tudom
Most megyek, kiskukacost altatni, VERSET fogok neki felolvasni.
@tsendre:
Rohadék ez az Engel, gyanús már a neve is, biztosan zsi... zsiráf, vagy megvették a zsiráfok kilóra!
Ez a minimum!
@Knósszosz: Még itt. Sajnos. Ekkora mértékű adó kivetése nem hopp benéztem, bocsi kategória. Aki vidéken él, és ez neki a luxus, akkor ezt bukta. Nekünk egy hétvége alatt (2-3 nap) 1 embernek torrent és youtube nélkül 3 giga sutty elmegy (mobilstick, onnan tudjuk). Ha ezt két emberre és egy hónapra kivetítjük, akkor valóban az amúgy sem olcsó (csak a buta net 8k huf) netre még annyi jönne rá. Egy család 7-8k-t nem tud kifizetni pluszban.
@Knósszosz: most járjak coopba? más nincs itt nálunk, de ígérik, hogy lesz interspar, meg dupla sávos lehajtó az M7-esről, meg lidl.
akko majd odajárok:)))
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Az jó:))
De ne Varró Dánielt, ha felelős szülőként akarsz viselkedni.
33.media.tumblr.com/f53011da32a93254c04a5aaee379bb88/tumblr_ndsg87GjS31tra1kao1_1280.jpg

Namostan az van, hogy a verse alapján ez a varró dániel (szerintem) egy elmebeteg, nemzetközi körözés alatt álló pedofil gyerekgyilkos, pedig nem. Ez egy József Attila díjas költő...
hu.wikipedia.org/wiki/Varr%C3%B3_D%C3%A1niel
A Presser zenét is írt az egyik agylövéséhez, szóóval... én nem tudom mit is mongyak. Ha ez a modern Weöres Sándor-Szabó Lőrinc-Janikovszky Éva-Lázár Ervin vonal, akkor azt be kell szántani de kurva gyorsan. Lehet, hogy kissé ortodox az ízlésem és azért, de én ennek a f@sznak biztosan nem fogom elolvasni egyetlen további sorát sem.
Jó játék a konnektor... hogy verné bele földelés nélkül... idióta! Pont biztatni kell a gyereket, hogy ugyan dugjon már bele egy kötőtűt abba a kurva lukba, mert az olyan jó buli, hát a versbe is le van írva!!

Az ilyeneket miért nem viszik el egy kőfejtőbe, ahol napi négy köbméter a norma?? Ésugyanmár ki lektorálta ezt a szemetet, aki még azt sem vette észre, hogy a konnektort két N-el írjuk? Simán ment a nyomdába, senkinek nem tolta ki a szömit.
Ez már a pöcegödör alja, vagy van ennél lejjebb is?? Elképesztő!

Aludj el szépen kis Balázs...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Azért ez még alakul, de mindenképp a népek ellehetetlenítése a cél. Csórikám ne akarjon a netről tájékozódni, akarjon csak MTV1 agyzsibbasztó szart nézni és közben zabáljon nemzettyesch chipset.
A 17 éves lányomnál persze nem működik már, de amennyi ilyen Tündike féle nermuzsik van kishazánkban, a szarra komoly igény van!
@Knósszosz:
No, már tudom,miért adtad magadnak ezt a nevet, szerencsétlen. Milyen magyar az, aki görög nevet ad magának, hát olyan, mint te, meglehetősen magyartudathiányos, de ezért még Szentmihályit gyepülni halála után, azért ez..... még a görög városállamokban sem dívott.
@Imola Helyesi:

Te nagyon idióta, tudod mikor és miért írta a verset Spiró? És tudod ki védte meg?

Spiró György: Jönnek
Jönnek a dúlt-keblü mélymagyarok megint,
füzfapoéták, füzfarajongók, jönnek a szarból,
csönd van. Senki se pisszen. Alantról
kevéske hűlt költő csontujja int.
Ó, ha gyilkolni szabadna újra,
csámcsogva, hersegve szívnák a vért -
miért is? ki tudja. Trianonért? -
mered pár utcanév pici csontujja.
Ez olyan klima: itt folyton beborul,
ez rendben van, de szégyen, szégyen, szégyen,
hogy mindenki kussol, hogy mindenki fél,
és nekünk kell jönnünk, pár csenevésznek,
hogy bebizonyitsuk:
nemcsak a szemetek tudnak magyarul.

Egy pályázatra 12 magyar költő stílusában írt verset, 84-ben!!!. Ez, távoli rokonod, Ady stílusa
(Szerintem forog a sírjában tőled.)
Érdekes módon ez az egy verte ki a biztosítékot. Az Írószövetségben Csurka védte meg a verset.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
A havi előfizetést túl tolja... hát nem kedves?
És ezt a varga úgy adta elő, mint valami újabb rohadt multi regulázást, ész megáll.

Most ez jövő év elején lesz aktuális - ahogy olvasom - aztán ne legyen kétsége senkinek, a Klubrádió is újra lesz töltve... nyaktekerés címén, mert a törpe nem felejt. Nem viseli el, hogy nem sikerült kinyírnia őket - ha nem is biztos a siker - újra meg fogja próbálni és már az sem érdekli, hogy elemi érdeke egy ellenzéki hangot mutogatnia, hogy lám; itten pofázhat mindenki azt, amit akar. Beteg idióta...
.
www.pesterlloyd.net/html/1443useinreiseverbotungarn.html

> Update 19.10., 15.42 Uhr: Eine vertrauliche Quelle in der Budapester US-Botschaft teilte uns mit, dass auch ein Minister vom Einreiseverbot betroffen ist. Miklós Seszták war vor seiner Berufung zum Entwicklungsminister, wo er - im Auftrag des Kanzleramtsministers Lázár - die Vergabe der EU-Milliarden abwickelt, als Rechtsanwalt zentrale Drehscheibe der Off-Shore-Connections parteinaher Unternehmungen. Seine Berufung ließen Fachwelt und Opposition aufheulen. Hier mehr dazu.
@Knósszosz: és ezek a szar alakok, a jobb oldal ikonjai! mingyá itt van ez a selejt tünde. egy hete itt veri a szaros seggét a földhöz,
százszámra küldik el, de nem érti az istenbarma:)
Hát, ese gondótam vóna, hogy eme fórumon kigyün a cigánygyűlölet.Még illyet, aszt--a.
@Orica Középföld
Nem hinném, hogy az én Adym és Adynénim örült volna ennek a versnek, de te csak hidd!
@Knósszosz: a klubrádiót nem adjuk! az utosó barikádot:))
@Orica Középföldi: hülye, otrombán hülye ez az embernek mondott tárgy! ne fáraszd magad:))
www.youtube.com/watch?v=ZNKUoalQG4k
@dr. jenőke (jenőke):
Lefordítsam?
Mármint gyengébb képességű nermajmok kedvéért csak! :D
@taga20:
Az a baj, hogy vagy nem volt apád, vagy ha volt is , nem adott neked időben egy makarenkóit, te undormány.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Valahol azt olvastam, hogy vidéken a kormány szabja meg, milyen hírek jutnak el a médiában az ott élőkhöz. Ha az egyenletből kivonjuk az internetet, akkor nincs az a békési, hajdúsági, borsodi, szabolcsi szerencsétlen melós, aki máshonnan is tudna tájékozódni.
@taga20:
Ettárs, NO PASARAN! Vagy f-el?
Vagy a Pasa lakóparban növekszik a házunk???
@tsendre:

Két mondatnyi csipogással győzködi magát:))))))))))
@Imola Helyesi: mivan tünde? talált süllyedt?
szerinte eszt az apa témát hagyjuk, me szerintem te még asz se tudod, hogy a vízleolvasó vagy a gázos vagy a postás vot az apád!
@Knósszosz: Annyira durván nyomják, persze miért is kellene visszafogniuk magukat?! Hiszen behúzták az országgyűlésit kétharmaddal, és behúzták az önkori választást is. Ahol nem, ott sorban támadták meg a végeredményt, új szavazást kérve.Csak abban reménykedem, hogy az internetadó gumicsont, hogy ne az amerikai fiaskóról beszéljünk....
@Imola Helyesi:
a:) nem tudhatod, miért ezt a nicket választottam
b:) ha tudnád, akkor sem értenéd
c:) miből gondolod, hogy engem érdekel a magyarságtudat? Ha az a magyar, akit te jelenítesz meg, akkor vagyok sokkal inkább svalbárdi vagy maori őslakos, sem mint, hogy közöm legyen hozzád. Apropó; szerb-tóth és ukrán származású a családom, erre varrjál gombot. De ez nem zavarja a nagymagyar NAV-ot, azért kitapossa belőlem a dézsmát meg a sarcot, igaz, nem is kérdezi meg, hogy mi a véleményem esványról. Pont leszarom amúgy.
d:) és te ki a lófasz vagy, hogy szelektálsz itt a származása szerint? Vagy te vagy az igaz magyar? Milyen ismérvek alapján vagy az, és milyen jogon bélyegzel meg bárkit is? A te neoavar-ultraszittya-posztbesenyő álomvilágod le van húzva a 15 ezer éves pöcegödörbe, a francot se érdekel - bár a hagyományok ápolása fölöttébb helyénvaló - de nem így, te szerencsétlen marha.

Tudom, semmit sem értesz meg belőle, majd jön is mindjárt az idegenszívűség és a többi turulos blablabla, nem érdekel annyira sem, mint egy dobozos Szalon sör - pedig azt tényleg úúútálom!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nekem mondod?
A helyi rádió egy fostalicska.
A hírek abból áll, hogy átadtak, megnyitották, felavatták, lesz pénz mindenre, sokkal több (EU-ról kussol), bezzeg Németországban tüntetések és romlik minden, időjárás...
Amikor a hírek jönnek, elkapcsolom. Ö3 stabilan jön.
A számítógépen meg a legjobb az Antenne Bayern.
www.antenne.de/programm/empfang/antenne-bayern-hoeren-internet.html
@Knósszosz:
Túlértékeled... egy senki a nyanya.
Tedd fel a szart befőttesüvegbe a polcra és egyből lekvárnak képzeli magát!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ez a számításuk alapja, nem kétséges, hogy meglépik.
A mérték változhat esetleg (bár az sem biztos, ha nem lesz komolyabb ellenállás), de világos az akarat. Csak remélni tudom(mint lejjebb fogalmaztál), hogy gumicsont, de annyi mindent elrágtunk már...
@Knósszosz: Jó napot kívánok! A routert jöttem leolvasni. :)
@taga20:
Ez az!
Drágabolgárúr a mi utolsó reménységünk, nem adjuk!!
Félre a hülyeséget, a Klub igen is jó, és bármennyire nem trendi kedvelni, én azért mégis kedvelem Bolgár Györgyöt. Lehet piszkálni, ez van. És amúgy egy csomó jó műsoruk van egyébként, zenefertőzötteknek ott van B.Bíró latinja, a "kék ördögök" a blues kedvelőinek, vagy a "felütés", a klasszikusokat preferáló kisebbségnek. Meg egy csomó más is...

Esztergálás az nincs még felső fokon és más szakmák se, de azt meg nem is kell, elég belőlük nekünk a napi penzum!:))
Sört vegyél, négy nap döglés veszi kezdetét holnap!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: De Boli, hát ő maga mondja, hogy nem zsi... zsi... zsiráf - Te semmilyen néppártinak nem hiszel?
(Mondjuk nem csodálkoznék rajta.)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Az lehet, de büdös, mert a szalicil kimaradt...
@Knósszosz: márakinek:))
csütörtökön is és pénteken is melózom!
pedig szerdán itt az armageddon, még ádermajom se majomkodik, me szél lesz:)
én egyébként pártolótag vagyok, 3xxx a tagkönyvem száma, nem ötös:)))
@Knósszosz:
Abszolut nem így van ez, bár ti le akarnátok húzni a magyarok ősmultját a pöcegödörbe, de az nem fog sikerülni. Amiért neked nincs ilyen ősmultad, azért nem kell idegesnek lenned . A magyarok őstörténete nemsokára dicső fényben fog villogni minden eddigi gáncsoskodás ellenére. Befogadtuk az idegeneket, de nem ők fogják meghatározni, hogy mielőtt ők idejöttek, azelőtt mi volt itt. Ez azt hiszem, elég logikus és elfogadható. Ha meg nem, akkor, az a ti bajotok.
@taga20: De azért ne tolj full munkaidőt, ide is be köll röfögnöd, mert nem csak a normálisakat szeretem olvasni... és még páran:))) Ez dícséret, mielőtt...:)
@Knósszosz: értettem hülyebajtársam, mindennap, legkésőbb ötkor elküldöm a picsába tündikét:))
ez így megfelelő?
.
Vers helyett.
.
ADY ENDRE:
ISMERETLEN KORVIN-KÓDEX MARGÓJÁRA
(részlet)
A mi mondanivalónk nem sok: értjük a magyar Athén fórumát, halljuk a szittya paripák prüszkölését. Tehát újból Európa ellen mentek, lovas magyarok? Az Időre röhögtök, miért legyen másként, mint Szvatopluk után: szent Ázsia nevében törtetni fogtok előre.
Mi, fanyar igricek, azonban kiáltunk még egyet hozzátok. Omlásra készülő vérünket az egekig kiabáltatjuk föl: mit tettetek velünk? Mi komolyan vettük az Időt, mi 1896-ban komolyan 1896-ot írtunk, ti nem, ti csak 896-ot éreztetek akkor is. Meghurcolt benneteket ezer esztendő, át és átitatta véreteket kun vérrel, tatár vérrel, szláv vérrel, örmény vérrel, görög vérrel, germán vérrel, oláh vérrel. Ti már nem lehettek Koppányok s Gyulák, s ti Koppányok s Gyulák vagytok mégis.
Vívjátok a dühös szerelmi harcot Áron nyughatatlan népével: ebben a gyilkos ölelkezésben bíztunk eddig, a semita élesztőben, a zsidó segítségben. Elmúlt ez is, ez a bizalmunk: erős vagy te, Pusztaszer, erősebb vagy Jeruzsálemnél, erősebb vagy Babilonnál, erősebb vagy Rómánál, erősebb vagy Párizsnál. Légy hivalkodó: erősebb leszel Bécsnél is.
Néha úgy képzeljük, ebben van a ti életetek, véreink, magyarok. Hogy megálltok, s kemény koponyátokat előre szegzitek, nem csalóka, tarka ideálok befogadására, de - döfésre.
Hiszen álljatok meg, maradjatok meg, tartsátok meg koponyáitok kerekségét és keménységét, éljetek a magyar glóbus nagyszerűen ostoba hitében. De mit csináltok velünk, mi is magyarok vagyunk, és minket elbolondítottatok.
Meséljük el: Európa ámulására ezelőtt valami negyven és pár évvel újra fölbukkantatok én véreim. Nem akartátok, hogy Európa állattenyésztő legyen miattatok: mert teste közepében benneteket tenyészt. Már akkor Petőfitek is volt, valami csodálatos kultúrcsiklandozás borzongó kéjére emlékeztetek.
Komp-ország, Komp-ország, Komp-ország: legképességesebb álmaiban is csak mászkált két part között: Kelettől Nyugatig, de szívesebben vissza.
Miért hazudták, hogy a komp - híd, - óh Potemkin, te kenetes kezű szent ember, te csak Katalin cárnőt csaltad meg.
Ideálisták és gonosztevők összeálltak, álság levegő-köveiből várakat csináltak, teleujjongták a világot, hogy a Kárpátok alatt kiépült Európa.
A Nyugattal szórványosan már régen elmátkázódtak itt lelkek, Magyarország durva ember-matériájából már kicsillant egy sereg differenciálódásra érett és alkalmas molekula. A nagy Humbug nem Európának ártott meg, a hazugságot itthon hitték el. Miért hazudtak már az apáinknak, és miért adták a hazugságot tovább? Mi nekünk váltig azt mondták, hogy itt Európa van, kultúréletre készültünk, s megfeszített idegekkel rángattuk magunkat egyre előbbre.
[...]
Turulok kerengnek a levegőbe, nyílzáport lőnek a Nap felé, támadásra készülnek a magyarok. Hányadikra, mióta a betűtanító olasz papokat koncolták?
Nagy vagy én népem, nagy vagy én népem: ezer éve élsz folytonos harcban Európával, csapatokat gyűjtöttél közben, holott véreztél. De a gondolatot nem engedted győzedelmeskedni gyermekeid koponyáin, úgy élsz Európa közepén, mint eleven tiltakozás az állati élet megszűzietlenítése ellen. És hogy most utolsó dátuma járt le az Időnek, hatalmasabban kelsz fel, mint valaha: zajlik a tatárság a Kárpátok alatt.
Komp-ország megindult dühösen Kelet felé újra: egy kis sarka leszakadt a kompnak, ott maradt a nyugati partok táján vagy tízezer emberrel, mi lesz ezekkel?
.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: aszt mindig sejtettem, hogy a reverenda alól néha kiláccik a pata:)
apám, te vagy itt a legnagyobb alkesz:))
@Imola Helyesi: szerény véleményem:ez a blog az általam ismertek közül a legjobb.Ha te olyan emberekkel, mint Knosszosz, aki zene+szív, taga20 lélek+becsület, nem tudsz kijönni és hülyeségekkel szemeteled tele, kettőt lehet kezdeni veled:1/. sürgős kezelés
2./ szívlapát, Bolitól, aki szintén jó fej.
@Imola Helyesi: 800 éve itt él a családom. Volna mire büszkének lenni, de a szüleim megtanították, nem a hősi mult meg a név számít ,hanem az mire jutsz a saját erődből. Ja és csak nyomokban tartalmazhatok magyar vért .
@dr. jenőke (jenőke): mé vagy te mindig ilyen penge?
nem zavar?:))
@Imola Helyesi:
a:) nem akarom a magyarok múltját lehúzni a pöcegödörbe
b:) nem vagyok ideges, leszarom az egészet
c:) mindenki élje úgy az életét a határainkon belül, ahogy akarja! Lehet sokác, bunyevác, sváb, tót, cigány vagy hottentotta, engem nem érdekel. Csak az, hogy... éljen. Érted? Remélem igen.

Ehhez nem kell húszezer éves piramis és rovásírás sem, azoktól nem lesz itt senki fikarcnyival sem boldogabb, legfeljebb hájjal kenegetnek pár tízezer "nemzeti érzelmű" jobb sorsra érdemes embert - ahelyett, hogy tervezhető jövőt adnának nekik...

Én nem utállak, csak a szemléleted az, amivel vitám van. Amúgy jó éjt, nekem most sürgős zenehallgatásom van.
@hekate36: "taga20 lélek+becsület,"
te,te, ilyen szépet még az asszony se mondott nekem a tíz év alatt:))
@taga20:
Hát... mondjuk úgy, hogy majd ellenőrzöm és aztán állást foglalok:)))
Azért ne légy túl szigorú, a változás lehetősége még a súrolókefében is ott van, akár nézheted sünnek is.
Tele van a tököm ezekkel a mélymagyarokkal lassan még a múltamat is szégyellem miattuk , kurva táltos annyukat . Már olyan mint a kokárda: ((
@taga20:
.
Most olyan leszek, mint a kisiskolás.
Nem én voltam, hanem Ady...
@taga20: nem a szépség volt a első szempont, hanem az igazság.
@taga20: nem a szépség volt a első szempont, hanem az igazság.
@hekate36:
:))
De sokakat kifelejtettél, nem mi vagyunk itt a hangadók, taga csak vedel -néha- én is -néha- szóóval a többiek...?
Jó éjt neked is!
@Knósszosz: persze ha sün vagyok, és ha áll a farkam:))
@Knósszosz: a többiek is természetesen, hiszen azt irtam, hogy ez a legjobb blog, és nélkülük nem lenne az, névszerinti felsorolásra nincs se hely sem idő, mert a blog társasági köre igen tág.De kellemes emberek gyülekező, beszélgető, barátkozó helye, sok jó zenei linkkel.
@taga20: Ezt még nekem is elég erősen emészteni kell. :)
@taga20:
Vizuálisan:
Szíjjártó a belőtt tüskéivel mángorolja a gyökérkefét, mert azt hiszi hogy... pedig dehogy. Na, majd ha hazajön...
@hekate36: te,te, ilyen igazságot még az asszony se mondott nekem a tíz év alatt:))
@hekate36:
És amilyen volt... az volt az igazi, bár talán látszanak némi konszolidációs törekvések a régi állapotok visszaállítására, remélem lesz itt még egy egykori/valamikori élet.
@Knósszosz: jóéjt haver! húzok, me holnap húznom kell:))
u.i.: remélem ebola csak egy gyenge film volt és többet nem lesz!
@Imola Helyesi: Ady nem a tiéd!!!!
semmi közöd hozzá.sőt!
mély megvetéssel lenn irántad, ha ismerne.
@taga20:
Szeva, ma már ne simíts csak nagyolj, ha az asszony a munkadarab és nem tudod elkerülni!!:))))
Jóccakát!
@Ómacicka Bábó:

"Ja és csak nyomokban tartalmazhatok magyar vért ."

Mint mindenki. Ő is:))))
áóáóáóáóáóáóáóáóáóáóáóáó, ezt a faszt az eszem megáll:

Szijjártó: Amerika még meg is dicsért minket

Azok után, hogy az Egyesült Államok elnöki szinten bírálta Magyarországot, és több hazai kormányközeli személyt kitiltottak az USA-ból, Szijjártó Péter Washingtonba látogatott, és beszámolója alapján azt hihetnénk, hogy ha volt is némi vita a két fél között, azt villámgyorsan elsimították. Azt is elmondta, hogy Magyarország nem fogadja el, hogy megkérdőjelezzék demokratikus elkötelezettségét.

hvg.hu/itthon/20141021_Szijjarto_Amerika_meg_meg_is_dicsert_mink
szöveges feladat az eördögh öreganyjának:
1.Magyarország jobban teljesít.
2.Magyarország új adókat kénytelen kivetni.
ha az 1. pont igaz, akkor nincs szükség a 2. pontra.
ha a 2. pont igaz, akkor az 1. pont hazugság.
mivel kampányolt a fidesz?
ha már költők, mert az a fent említett nem lett római izéke, na az egy senki volt!

Radnóti Miklós: Erőltetett menet
=================================

Bolond, ki földre rogyván fölkél és újra lépked,
s vándorló fájdalomként mozdít bokát és térdet,
de mégis útnak indul, mint akit szárny emel,
s hiába hívja árok, maradni úgyse mer,
s ha kérdezed, miért nem? még visszaszól talán,
hogy várja őt az asszony s egy bölcsebb, szép halál.
Pedig bolond a jámbor, mert ott az otthonok
fölött régóta már csak a perzselt szél forog,
hanyattfeküdt a házfal, eltört a szilvafa,
és félelemtől bolyhos a honni éjszaka.
Ó, hogyha hinni tudnám: nemcsak szivemben hordom
mindazt, mit érdemes még, s van visszatérni otthon;
ha volna még! s mint egykor a régi hűs verandán
a béke méhe zöngne, míg hűl a szilvalekvár,
s nyárvégi csönd napozna az álmos kerteken,
a lomb között gyümölcsök ringnának meztelen,
és Fanni várna szőkén a rőt sövény előtt,
s árnyékot írna lassan a lassu délelőtt, -
de hisz lehet talán még! a hold ma oly kerek!
Ne menj tovább, barátom, kiálts rám! s fölkelek!
Szótagoljam, hogy ez a libsibolsi horda itt megértse?
NEM LESZNEK MEGSZORÍTÁSOK!
De télleg... ez nem az, ez szektoriális különadó csak.

"Az adócsomagba bekerült a befektetési alapok forgalmazásának különadója is, a törvény szövege szerint a forgalmazói díj 25%-át adóként elveszi az állam. Piaci információk szerint nagyságrendileg 40 milliárd forint körüli lehet szektorszinten a forgalmazói díj, vagyis 10 milliárdos adókötelezettség kerül a szektor vállára, és akkor még a külföldi alapok értékesítéséről még nem is beszéltünk. Csak összehasonlításul, ez ötszöröse az alapkezelők által eddig fizetett különadónak.

A benyújtott adócsomagba rejtve található egy olyan rész, amely a kollektív befektetési formák különadójáról rendelkezik. Ezek szerint "adókötelezettség terheli azt a kollektív befektetési formát, amelynek befektetési jegyeit Magyarországon székhellyel vagy fiókteleppel rendelkező, a kollektív befektetési formákról és kezelőikről, valamint egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról szóló 2014. évi XVI. törvény szerinti forgalmazó forgalmazza".

Az adó alapja a forgalmazói díj, vagyis "a forgalmazónak a befektetési szolgáltatási tevékenységére tekintettel a kollektív befektetési forma által közvetlenül, vagy a befektetési alapkezelő által az alapkezelői díjon keresztül fizetett jutalék, díj 2014. évre megállapított összege". Az adó mértéke az adóalap 25%-a.

Érdemes tudni azt, hogy az alapkezelési díjak nemcsak azt a költséget tartalmazzák, amely a vagyonkezeléshez kötődik, hanem azokat is, amelyek a forgalmazáshoz, méghozzá, ha a költségeket megfigyeljük, akkor ez utóbbi rész jelentős részarányt képvisel. Piaci becslések szerint az átlagos költségterhelése az alapoknak 1,5% körül lehet, ennek körülbelül a fele lehet forgalmazói díj, bár nagyon eltérő megoldásokkal is találkozhatunk a piacon.

Az első számítások alapján a következő a matek. A szeptember végi helyzet szerint befektetési alapokban 5419 milliárd forint volt, ennek 0,75%-a 40,6 milliárd forint, ami jó közelítés a forgalmazói díjakra (ebben a külföldi alapok értékesítése után fizetett trailer fee nincs benne). Ennek a 25%-a 10,2 milliárd forint, vagyis ennyi lehet alsó hangon az extrateher szektorszinten, de a külföldi alapokkal együtt ennél magasabb összeg adódhat. Csak összehasonlításul, a befektetési alapkezelőkre vonatkozó különadó szektorszinten valamivel több mint 2 milliárd forintot jelentett, ennek ötszörösét teszi ki a friss teher."
www.portfolio.hu/finanszirozas/alapkezelok/uj_penzugyi_kulonadot_rejtettek_el_a_csomagban.2.205352.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

Melyik hülye fog befektetni?
- Hallod, Sanyi.
- Na?
- Szerintem adatforgalom után lenne a legjobb adóztatni.
- Tőlem.
- De mit írjak, mennyi legyen egy giga?
- Mittudomén. Hanyadik paragrafus?
- 150.
- Akkor legyen annyi. :)

Ja és ez is kurva jó. :)

www.facebook.com/vastagbor/photos/a.129450963790757.23294.129447163791137/736450266424154/?type=1&permPage=1
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
mint a macskaösszezavarók a Monty Python-ban:)))
mondjuk imolát könnyebb, mint egy macskát!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: basszus!
ráklikkelek, erre eltakarja a cikket a T. 4G reklámja:)))
@punkfrog: csak hozza tennem a T nyomulasat az ip tevevel es a keteves huseggel, meg a digitalis teloval es a 20-150 megabites nettel, ezzel az adoval ez mennyi havi plusz a narancsmaffianak...
@punkfrog:
Majd egy kicsit több reklám lesz, az is viszi az adatforgalmat...

"Varga Mihály a keddi tájékoztatóján már jelezte, hogy a kormány kiterjeszti a távközlési adó hatályát az internetszolgáltatásra. Indoklása szerint az eredetileg adóztatni kívánt tevékenység, vagyis a telefonálás és az üzenetküldés ma már sok esetben nem a hagyományos eszközökön, hanem az interneten keresztül történik.

A most beterjesztett adócsomag értelmében módosulna a távközlési adóról szóló törvény. A távközlési szolgáltatás alá kerül az internet-hozzáférés szolgáltatás, vagyis internetszolgáltatás.

Az adó alapja internetszolgáltatás esetén az előfizető vagy az elektronikus hírközlésről szóló törvény szerinti felhasználó által lebonyolított, gigabyte-ban kifejezett adatforgalom.

Az adó mértéke: minden megkezdett gigabyte után 150 forint.

Adó alanya: a szolgáltatást nyújtó.

Teljesítés: a szolgáltató az adót havonta a hívást, üzenetküldést, adatforgalom lebonyolítását követő második hónap 20. napjáig állapítja meg, az állami adóhatóság által rendszeresített nyomtatványon bevallja és megfizeti.

Változik a távközlési adótörvény abban a tekintetben is, hogy csökkenthető az adóalany által fizetendő havi adó az adómegállapítás hónapját megelőzően utoljára benyújtott társasági adóbevallásban bevallott és megfizetett társasági adó egytizenketted részével.

Ennyit hozhat

Banai Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium államháztartásért felelős államtitkára a tárca keddi online tájékoztatóján elárulta: 20 milliárd forint jöhet be az "internetadóból"."

www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/igy_sarcolja_meg_a_kormany_az_internetet.205350.html

Narancsbolsevik csürhe legújabb agyréme.
@Orica Középföldi: Van az a régi vicc mikor az uradami kocsis részegen kesereg . Az apám is báró afiam is báró csak én vagyok még mindíg zsellér ; ) na esetleg így lehet egy kis magyar is bennem.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: szerintem a sávszélességet akarták adóztatni, de hülyék ehhez is mint mindenhez.
a törvényt biztos egy mechanikus Erika írógépen írták...
A444.hu-n kétezer hozzászólás az intrnet adóról szóló poszt hoz.
Ennek az internetadónak egyetlen magyarázata, hogy a digitális információ elől el kell zárni a plebs-et.
Olvassanak MN-et, nézzenek agysorvasztó tévéműsort, fostalicska Echo tévét, butuljon a paraszt, ne akarjon a digitális információkhoz, hírekhez hozzájutni.
Szánalmas a szarháziak Pártja, a régi szép kommunista beidegződésekkl jönnek a volt kisz- és mszmp-s ettársak.
Rövidesen majd a stencilgépeket is be kell jelenteni elvtársak?
Hiába no, azok a qrva beidegződések a "régi, szép, legendás időkből".
Kövér ettárs, meg a többi szánalomhalmaz és csicskáik...
GRATULÁLOK!
MEGCSINÁLTÁTOK!
Anyátokat...
@punkfrog:
Ugyan, sms-ben pötyögte le a felcsúti paraszt...
@punkfrog:
Amúgy meg minek akarja tudni a marha nép, azok a rohadtlibsiamerikaik mit akarnak?
Majd a Piktor kiosztja a kokikat és sallerokat nekik, azt meg a Hörr tévé szépen elböfögi, az M1 meg lassítva is leadja, hogy ez a csürhe felfogja.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ezt tuti hogy nem lépik meg! Manapság már a nyuggerek is neteznek. Ha ezt megszavazzák a Nyarlamentben akkor nekik annyi!

És akkor volt pofája azt hazudni a vargának hogy "nemazemberek fizetik meg" (1 órája) Elmegy a jó kurva anyjába!
ZA internetadó amolyan Fabius-nak való csemege.
De addig is, míg lecspja:
endresy.blogspot.com/2014/10/adoval-koztompitasert.html
Már várom felfújt fejű D.Tompika legújabb vicces szelfijét, amiben zsíroshajú selyemfiúnak öltözve, a nyakában egy "999 MB a szólásszabaccságért! feliratú táblával pózol és a rothadó nyugatra mutogat, meg a gyurcsányésabajnaira!
Há'mer legalább...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ha nem tiltakoztam volna eddig, akkor most;
a paraszt, az egy foglalkozás. Igen sok minden tudományt foglal magába, például ért a növénytermesztéshez, van fogalma az állatok tartásáról, tudja mikor kell szántani, trágyázni, vetni, aratni...

Szóval, véleményem szerint a felcsútit parasztnak nevezni, az kitüntetés. Ő nem az, ő egy gyökér. Büdös gyökér. Ezt nem én mondom, akik körülötte álltak ők... ha igaz, azon sem csodálkoznék.
@Guestenye:
Majd lesz nyugdíjaskedvezmény - há'mer nyuggerbarát a qrmány - meg különben is, nem neked kell megfizetni ezt, hanem a szolgáltatóknak!
Essetunni... komolyan...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nincs is telefonja!ellopták a lagziba' a haverok!
@Imola Helyesi: az ősmagyar rítus szerint működő "kormány" és csatolt részei:

http://hvg.hu/gazdasag/20141020_Egy_korrupciokutato_megirta_mi_allhat_az#utm_source=hvg_top&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2014.10.21&utm_content=top1&type-id=HvgTopHvg&user-id={@%28%22@%22%29sid}

meg szoktam itt kapni a magamét, mert "kinntről" ugatok bele.
de amit már itt írnak, mondanak, gondolnak Mo.-ról... szóval, lassan szégyen lesz magyarnak lenni! ezt pedig az olyanoknak köszönheti az a pár gerinces, mint te és a "kormányod"=> cigány stílus, tolvajtempó, maffia módszerek!
@GeoCracker:

Foglaljuk össze a mai napot: Petike Washingtonban tetteti a hülyét, holott tudja, hogy tudják, és azt is tudja, hogy ők tudják, hogy ő tudja, hogy tudják. Latorzcai Iránban arról konferenciál, hogy tulajdonképpen a közel-keleti terrorhullám az az USA miatt van, valamint este Varga bejelenti, hogy jövőre bezárják az internetet.

Az adminisztráció láthatóan nincs tisztában a helyzet súlyosságával.
@punkfrog:
Lehet, hogy a CIA-nál landolt?
Tele volt "stratégiai szerződéssel" a memória?
Obama és a CIA teljes létszámától is vettek már a magyar gyilkossági nyomozók DNS mintát?
Mi ez a lazaság???
@punkfrog:
A telefont amúgy meg H.Berci seggében kellett volna keresni először...
@Guestenye: ha össze tudnám számolni, hogy hányszor mondtuk már, hogy ezt nem merik.
de!
merik!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Vagy tisztában van, de azzal is, hogy ez az llenzék nem tudja utcára vinni az embertömegeket.
Így hatalomdemonstrációként bemutahatják, hogy még ezt is megtehetik.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Persze... erről van szó!
A rohadt anyjukat! De ezt én is beszopom, mert annyival többet havonta?? Ugyan miből?

Ennek a rendszernek pusztulnia kell!
Vagy ő, vagy mi.
Nekem van egy lányom, szóval a poloska pusztuljon inkább, mint, hogy őt is csak évente lássam, mert valahol külföldön...

Ez a szemétláda vajon el is hiszi amit rikácsol? Teljesen hülyék a magyarok, ezt már rég...
Ez még ugye egy nyári javaslatuk volt, amelynek fedezetét - elképzeléseik szerint - a reklámadóból lehetne biztosítani. :)

index.hu/gazdasag/2014/06/10/jobbik_legyen_ingyen_az_internet/
@punkfrog:
Amíg pofán nem lesznek istenesen ba..va, addig merik.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: drágám, nincsen pííííz!!! sehonnansenem kapnak a fijjúg!
gondolod, hogy a zámerikai cégektől "szépen kért" támogatás nem a kőccségvetésba menne??? najó, azé' emlékezetből lecsippentenének egy keveset...

télleg nem csomagolsz még?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: hát,ezért nem találják, mert mindenki a viktor seggénél matat.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
És teszik mindezt úgy, hogy az internet közönségén kívül a lófasz sem tud róla. Na, ez a nagy baj.
@nincs_itt:

Tényleg az kell, hogy lerohanjon minket a Zusa azt vigye magával az egész fidesz bandát innen! :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ne legyé má hüje!

már nyáron tutták a dzsobbikos nem korruptak, ne feledd KgBéla is csípheti az USA és az EU szemit, hogy bevezeti a kenyéradó gazdi?
@nincs_itt: Dehogy is. Nyáron a reklámadó után jött ez a javaslatuk, hogy annak bevételt költsék inkább az Internet terjedésének további támogatására. Ne láss már mindenhol rémeket lécci lécci.:)
@Guestenye: ne vigye sehova, csak engedjék meg, hogy Mr. Lynch döntsön!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Korábban az irodában hallgattak rádiót, balázsékat ráadásul... Chemtrail és társai... Ezért kár volt feltalálni a rádiót.... :S
Te ilyen jól beszélni kicsi német?!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: leszarom a dzsobbikot, mást hazudik, de hazudik...
hova akarja még fejleszteni? szabolcsi mélyszeény falvakba? bammeg, a hülyeség ha fájna!!!
ahol nincs körzeti orvos, bolt, semmi! oda kurvára az internet csatlakozás hiányzik!
melyik dzsobbikos érdekelt ebben a bizniszben?
@Knósszosz: Nekem ez az utsó reményem. Mert nem hiszem, hogy a legvadabb vérfideszes is beveszi azt a győzelmi szózatot - vagy méginkább hírcsárdás nyilatkozatot - amit szijjártó - csidzsártó? :D - adott az mti-nek... :D
@tsendre:
Hát, mondasz valamit ezzel a "végvonaglással"
Előre figyelmeztettek az amcsik, hogy csak addig tekintik Orbánékat demokratáknak, amíg "demokratikus választáson" le lehet őket váltani. Nos: EZEK a választási törvények mindenek voltak, csak nem demokratikusok (lásd: EBESZ vélemény) és az is kiderült, hogy az magyarok eléggé hülyék ahhoz, hogy képtelenek saját erőből megszabadulni ettől a bagázstól.
És elég érdekes forgatókönyv:
--II.n.évben autógyárak GDP felpörgetése - fideszes vállveregetés az unortodoxia sikeréről - III. negyedévi leállás - erős GDP csökkentés (német részről)
-- amerikai kiskalapács, nagykalapács, bontókalapács -bumm neki.
Azaz azt még elnézték Orbánnak, hogy itthon
mit szórakozik, de amikor elkezdett keresztbe tenni a nagypolitikának, akkor megtanítják neki, hol a helye.
És akkor most jönnek az internetadóval, amivel egyszerre haragítják magukra: az ifjúságot, a vállalkozókat és a nagyszülőket, akik eddig skypon tartották a kapcsolatot az 56-os disszidensek létszámát kétszeresen meghaladó elmenekült gyerekeikkel.
Gyurcsány meg tökéletesen időzített amikor pont most mondta, hogy "ha a fidesz bedőlne, akkor sem tudnánk kormányozni".
Szupi!
Hogy mostanában nem fogunk unatkozni, az tod zicher!
@kekex: bocsánat, de ne felejtsd ki: amelyik országnak egy szijjártó kvalitás külügyminisztere lehet...
Egyébként érdekelne, hogy az ide delegált jobbereknek mi a véleménye erről a "nüansznyi" különbségről:
444.hu/2014/10/21/soha-nem-volt-ilyen-egyertelmu-a-kulonbseg-kulfoldi-es-belfoldi-kommunikacio-koz/
Értem én, hogy "van az a pénz..." de nem röstellitek magatokat? Vagy ha nem pénzért, hanem meggyőződésből: nem dereng, hogy nagyon át lettetek verve a palánkon?
@nincs_itt:
Martonyi mégiscsak egy profi volt! Feltűnően "jó időben" lépett le!
A fideszesek 2008-ban elfogadhatatlannak és logikátlannak tartották az internetadót. Mert, hogy az internetadó az tényleg elfogadhatatlan és logikátlan. De ők mégis bevezetik, mert gyors pénzt remélnek belőle, amivel betömhetik a gyenge teljesítményük és intézményesített lopásuk által keletkezett gazdasági lyukakat, még jobban kiterjeszthetik ellenőrzésüket a polgárok gondolatai fölött, és a rendszerkritikus csoportok nyakán tovább szorítják a kötelet. Innentől nekik édesmindegy, hogy szembemennek gazdasági logikával, józanésszel, jóérzéssel és felelősségtudattal. Nyugodtan pisilhetnek széllel szemben, a húgy majd úgyis a mi pofánkba loccsan.

Gyere el október 23-án, 16 órára a Blahára, és tiltakozz az Internetadó ellen is!
www.facebook.com/events/1474619249493805/

magyarinfo.blog.hu/2014/10/21/itt_az_internetes_rezsinoveles
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Láttam ma a tévében nyilatkozni, de nem tudom miről. Lefagytam, utána percekig röhögtem. Az ábrázatáról nem írok, olyan amilyennek csinálta, de sötét öltöny volt rajta, nyakkendő nélkül, és piros cipő...
@kekex: "Hogy mostanában nem fogunk unatkozni, az tod zicher!"

Jövő héten Török-magyar barátság nap lesz az MTV-n. Én a helyedben nem aggódnék a szórakoztatásunkon min. 150 évig.
Még jó, hogy a török fürdőket nem bontottuk le, arra a kis időre. :)
A kitiltásbotrány kellős közepén az USA ősellenségével, Iránnal barátkozik a magyar diplomácia
Az Egyesült Államok és regionális szövetségeseik által elfogadott és alkalmazott logikátlan és rossz politika a terrorizmus terjedését és a régió instabilitását okozta, és így vált a terrorizmus globális problémává - ezt Alaeddin Boroujerdi, az iráni parlament Nemzetbiztonsági és Külpolitikai Bizottságának elnöke mondta azon a találkozón, amire Latorcai érkezett az iráni fővárosba.

index.hu/kulfold/2014/10/21/duborog_a_magyar_diplomacia_iranban/
@dr. jenőke (jenőke): "Az Egyesült Államok és regionális szövetségeseik által elfogadott és alkalmazott logikátlan és rossz politika a terrorizmus terjedését és a régió instabilitását okozta,"

Az biztos, hogy az ott lakó emberek kábé annyira tehetnek a dolgokról, mint a magyarok arról, hogy anno a Habsburg és az Oszmán Birodalom közé szorultak. Ráadásul mindkét Birodalom meg volt arról győződve, hogy ők állnak a jó oldalon.
Aztán mi lett, mikor a huszadik század "népvándorlás kora" bekövetkezett (I. világháború)? Vér, könnyek és szenvedés mindkét Birodalom utódállamaiban, és valami hihetetlenül nagy visszalépés az emberi evolúcióban (nácizmus).
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
azt nem értem eddig ki volt az a hülye aki befektetett? minden normális helyen "megdolgoztatják" a befektetést és a "munka" eredményét sújthatja adó (ha egyáltalán) befektetés nélkűl bármilyen gazdaság halott ...működésképtelen

mi a céljuk ezeknek ezekkel az adókkal és konfiskálással?

bárkit akinek még pénze van kirabolják mint az útonálló?

brühüyyy
@kekex:
akkor az állam nem tartja be a saját ordítozását, miszerint minden nonprofit lesz és a rezsidémon az úr

csak ők magukra nem tartják érvényesnek a saját szabályukat

brühüyyy
@kekex: az angol az egyetlen bekezdés és totál mellébeszélés a magyar legalább hat bekezdés de volumenben 10x-es és csak arról nem beszél ami a téma illetve azt elrejti más dolgok között, mint egyet a sok teljesen mellékes ügy között, azaz dög unalom és nem tudni mijafaszért költöttek pénzt arra, hogy ananászfejő kiutazzon...hány millióban fáj ez az ország adófizetőinek azaz becsületes állampolgárainak a becstelen kormány szarkeveréséért?

brühüyyy

undorító
Két kérdés.
1. Ha szárnyal a gazdaság, akkor miért kell újabb adó?
2. Ha a Fidesz.hu-t, vagy Orbán facebook oldalát nézem, akkor is kell adót fizetnem?
@punkfrog:
Más a kampány és más a valós élet.
Aki meg bedőlt a kampánynak ... (ÍJB!) :(
a faszkalap is jobban teljesít:

Szijjártó nem oldotta meg a kitiltási ügyet Washingtonban

Nem kapott több infót, mint itthon, közös fotózás sem volt.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F10%2F21%2Fszijjarto_nem_oldotta_meg_a_kitiltasi_ugyet_washingtonban%2F
Még kedden éjszaka felső korlátot kezdett emlegetni a kormányzat a délután váratlanul brutális mértékűnek bejelentett internetadó ügyében. A netszolgáltatóknak muszáj lesz áthárítaniuk az adót, különben bizonyos esetekben még ők fizetnek majd azért, hogy számunkra internetet adjanak.

hvg.hu/tudomany/20141022_internetado_megijedt_a_kormany_de_ez_meg

-

"Embereket el lehet hallgattatni, a valóságot viszont nehéz bezárni a spájzba"

Sokan – mint a 80-as években – egyfajta ellenkultúrát alakítanak ki magukban az állam által minden szinten erőltetett ideológiával szemben, de eközben egy csomó dologról nem beszélnek, nem gondolkodnak – véli Bánki György. A pszichiáter szerint már a fiatalok is kénytelenek egy belső, automatikus kiegyezést végrehajtani, mert családot akarnak alapítani, és meg szeretnének élni. Nem hisz abban, hogy fel fog tűnni egy csodálatos új vezető vagy hazajönnek a magasan képzett, nyitott gondolkodású emigránsok, és rendbe rakják az országot. Azt nekünk magunknak kell megtenni. Interjú.

hvg.hu/plazs/20141022_Banki_Gyorgy_interju
@kekex: " A fideszesek 2008-ban elfogadhatatlannak és logikátlannak tartották az internetadót."

Logikátlan ez most is, mert az internet legnagyobb felhasználója a kormány és a hivatalai. Ők is fizetik az adót? Vagy erről nem is volt hatástanulmány?
@kekex: "Gyurcsány meg tökéletesen időzített amikor pont most mondta, hogy "ha a fidesz bedőlne, akkor sem tudnánk kormányozni"."

Esetleg nem akarnának, mert tartanak tőle, hogy a hatályos választási törvény alapján kialakult helyzetben nem tudnának. De nyugi, lesz arra vállalkozó.:D

Egyébként meg volt már olyan a világ, amikor - pl. az olaszoknál - szinte hetente cserélődött a kormány, oszt azért valahogy csak-csak elvoltak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

No azért nem ollan forró az a kása, mármint ez az internet adó.:D

Ez egy jó terelés, mert látod már nem is azusáról és a kitiltott személyekről szól a beszéd.
@V-PORT: "1. Ha szárnyal a gazdaság, akkor miért kell újabb adó?"

Miért-miért?

Mert at USA intézkedése kapcsán ijedtükbe berakták a nadrágjukba intimbetétnek a szárnyakat, oszt most nincs mivel szárnyalni, ezért erről el kell terelni a figyelmet.:D

Gondolom gomolya örül, hogy többet fizethet az internetért.
@rodeo36:
Légy már egy kis belátással. Akármilyen röhejes külügyér, most mégiscsak a kötelességét teljesíti: megpróbálja mérsékelni a károkat.
Amiket nem lehet egy kiutaztatás költségeihez mérni! Lázár itthonról is elég nagy nyelvcsapásokkal próbált parírozni.
De a legszebb szöveg mégiscsak, hogy egyrészt vicc, másrészt ne vonják már kétségbe a "demokratizmusunkat" Kicsit savanyú, kicsit sárga, kicsit illiberális, de a MIENK! Sajnos.
@látjátok feleim szümtükkel:
Majd személyes adómentességet kapnak, és nem fizetnek. Vagy visszatérnek a papíralapú ügyintézéshez.
Előre szólok: valószínű, hogy ez egy gumicsont, hogy inkább ezt rágjuk, ne a kitiltási ügyet - és ha bevezetik, akkor is lényegesen kisebb mértékben - aminek mindenki "örülni" fog.
Ha egy fillért is megtartanak, előre szólok, hogy csak olyan csomag jöhet számításba, amely kitiltja a kéretlen reklámokat.
Ja ércsük mán!
Okosba ellenőrizték az amerikai cégeket, és nem is csúszópénzt kértek, csak mi vagyunk rosszindulatúak szegényekkel:

www.168ora.hu/itthon/ne-bantalmazzak-fideszes-politikust-kertek-dolgozokat-131547.html
göbbelszi mélységek:

Szijjártó magyar-amerikai sikertörténetről beszélt Washingtonban

Az MTI híre a külügyminiszter washingtoni útjának gazdasági eredményeiről számolt be. A General Motors vezetői megdicsérték Magyarországot, Szijjártó Péter pedig kitüntette a GE vezetőjét, és üzleti reggelit adott amerikai cégek képviselőinek.

hvg.hu/gazdasag/20141022_Szijjarto_magyaramerikai_sikertortenetro
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Az állami tulajdonú és irányítású cégeknél már elkezdék az egyes honlapok hozzáférésének korlátozását, ha úgy tetszik tiltását.
Ilyen a varánusz és az index. Tapasztalat.
@Heimdalll:

A tőzsdei híreket is ki kéne tíltani, mert vannak, akik ezt használják munkaidő alatt.
@Imola Helyesi:

"A magyarok őstörténete nemsokára dicső fényben fog villogni minden eddigi gáncsoskodás ellenére. "

Az anyád picsája, az villogott, amikor indexelt a hegyi kecskének, hogy jöhet.
Jaaa, és mielőtt eusgatnál, ezt a 3000 éves magyar családfámmal tolom a pofádba.
@Heimdalll:

Jah, bocsi, de amit meg kell írni, azt meg kell írni, nem elég mondani, pláne gondolni.
@dr. jenőke (jenőke):

Ady kegyetlen, na de Önnek miért kell még kegyetlenebbnek lenni? Hiszen Adyt mégsem kérhetjük számon ma, kegyegyeden. De jut eszembe, nem komcsik maguk mind a ketten?:)
@Heimdalll:
Naaaa... :) A nyanya leeshetett a seprűnyélről, oszt beakadt a pici bogár neki a buksiban.
@Heimdalll:
Én meg olyan jobbikos társaságnál láttam Fabius tehénkés képét háttérképnek beállítva, hogy ihajj! :)
Ma reggeli csemegék. :)

"Január 5-én közös YouTube nézés lesz a Hírcsáda szerkesztőségében. Belépő 100,- Ft. Gyertek!"

"Novemberben indul az index fax változata, a 444.hu pedig floppy lemezen juttathatja el cikkeit az olvasókhoz. (RTL Híradó)"

Az internetadóra reagálva a YouPorn elkezdte a videók ASCII-vá konvertálását. (The Verge)

www.facebook.com/hircsarda/photos/a.338065209892.149963.253036679892/10152848663749893/?type=1
@látjátok feleim szümtükkel:
Ez a fotó elképesztően gyönyörű .Máté Bence napokat olykor heteket "leskelődik" fotófelszerelésével a természetben, mire rátalál /már több világversenyt nyert/ az arra érdemes "kattintásra" Nagyon sokat tesz és dolgozik az elismerésért
@Heimdalll:

" 3000 éves magyar családfámmal tolom "

Csak 3000? Akkor nincs a sejtjeidben a gyöknyelv:))

Kicsit hosszú, de érdemes elolvasni:

www.nyest.hu/hirek/gyokok-es-gyokerek

A hivatkozott Babitsot meg pláne:)
ez a fejjjjjj...........

Hatból egy NAV-elnökhelyettesnél rákérdeztünk, ki van-e tiltva az Egyesült Államokból
kovacsics_ivan

Megkérdeztük volna a többi vezetőt is, csak sajnos velük nem találkoztunk.

444.hu/2014/10/22/hatbol-egy-nav-elnokhelyettesnel-rakerdeztunk-ki-van-e-tiltva-az-egyesult-allamokbol/
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nemrég volt szerencsém rendkívül kulturált és (humán) művelt ismerősömmel eszmét cserélni néhány politikán kívüli dologról. A baj a színháznál kezdődött, amikor kiderült, hogy mindenkit (Hofi, Eszenyi, Sándor György, Lukács Sándor stb.) aszerint tart jó vagy rossz művésznek, hogy hol áll politikailag, beleértve egészen durva (művészi, emberi, nem politikai) minősítéseket csak azért, mert a Vígszínház nem fogadta boldogan Balázs Pétert. Majd közölte, hogy majdnem kimásztunk a gödörből, amelyben 2010-ben voltunk. Reménytelen.
@kekex: ez ugye nem komoly? már a megjelenése és a "képességei" azonnal rontanak a helyzeten és még meg sem szólalt!
Az internetadó csupán figyelemelterelés?

Ma valójában nem kérdés, hogy lesz-e internetadó, házassági adókedvezmény, vagy sem. Rohadtul mindegy. Ami most számít és amivel foglalkozni kell az igenis a kitiltósdi. És úgy tűnik, a kormány bármit megtesz azért, hogy a közvélemény és a sajtó ne ezen rugózzon.

mentalisdeficit.blog.hu/2014/10/22/magyarorszag_fingos
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: pl. ha a narancsos szolgáltatót használod mobil internetre, vagy szélessávra, akkor az korlátos, ha mást akkor nem.
Ez a fidesz szerinti értelmezés, az enyém meg az hogy melléduma, és átverés.
@Kuviklacz: Olyanok mintha kamaszkorunk Depeche Mode- Bros(s?) párbaját élnénk, csak politikában. Gyerekes, de ebben élünk.
hvg.hu/itthon/20141021_Kitiltasi_botrany_Orban_semmit_nem_tudhat/

Ahha, mert ezt bárki el is hiszi. De jól rimmel a narancsosok mantrájához, hogy a bölcs vezérnek semmiről semmi fogalma sincs, rossz emberekkel van körülvéve...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem akarom mondani, de én már ezt tegnap is megmondtam... :D Gumicsont, nagyon remélem azt, hogy az.... :D
A gigabájtonkénti 150 forintos netadó az ország jövőjének olyan ripsz-ropsz megsemmisítése lett volna, ami még egy csapat friss úszómedencés eredeti tőkefelhalmozótól is elképzelhetetlen. Én az elejétől fogva arra gondoltam, hogy ezzel csak le akarnak foglalni minket.

A legvalószínűbbnek természetesen az tűnt, hogy a lebénult kormányzat nem akarja, hogy a kormányközeli, Amerikából kitiltott korrupt fideszesek ügyével foglakozzunk. Aztán szerda reggel körbenéztem a még adómentes neten, és meg is lett a válasz.

Ez az egész azért volt, hogy ne vegyük észre: Rogán Antal és tettestársai kedden olyan módosító indítványt nyújtottak be a parlamentben, ami megengedi, hogy korábbi szövetségeseinket kijátszva és hátba szúrva megépíthessük Vlagyimir Putyin gázvezetékét. Hát valószínűleg erre kellett ez az egész fesztivál, kamuadóstul, pár órával később meglebegtetett havi 700-1000 forintos felső korlátostul. >>>>>>Szánalmas moszkovita porhintés volt, hogy előkészíthessék a terepet az Igazi Gazdának, akinek Orbán Viktor csak alázatos helytartója.<<<<<<<<

cink.hu/ezzel-a-bena-terelessel-minden-hatart-atlepett-a-fides-1649235432
Na nehogy már a körözött bűnöző szedjen internetadót!

Értem én, hogy inkább reszelje a nép az internetadót, mint azt a röpke hírt, hogy az adóhivatalunk korruptsága Washingtonig bűzlik. De ez nem jött be. Az összefüggés ordít.

Rendkívül szemtelen dolog bármilyen adó ötletét felvetni addig, amíg úgy tudjuk – márpedig úgy tudjuk! –, hogy amit befizetünk, az eleve nemzetközileg elismert bűnözők kezébe kerül. Egyelőre annyi derült ki, hogy aki hajlandó visszacsorgatni később felfedendő egyéb bűnözőknek, azt az adóhivatal futni hagyja. Illetve annyi látszik biztosnak, hogy a NAV elnökét amerikai angolul úgy hívják: FOGJÁK MEG, TOLVAJ.

hvg.hu/w/20141022_Bunozoknek_nem_adozunk
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: pl. jahhh és félve de hozzá tenném, mobilszolgáltató a mol is, és talán lesz a digi is, ezek tulajdonosi háttere is tanulságos, hát ha még sikerül kinyírni a behódolni akaró de mégis rábaszó T-t is, lásd origó ügyet.
Én így utólag megvizsgaltatnám az összes olyan céget, aki stratégiai szövetséget kötött a kormánnyal, hogy azt mi alapján, volt-e kormányközeli tanácsadó cég megbízatás, kellett-e stadionépítés re pénzt adniuk, stb
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nekem az első perctől bűzlött a dolog.
Nem magában az ötlet, mert azt simán kinézem belőlük.
Viszont ismerve őket, sejtettem, hogy valami más, nagyobb aljasságról akarják elterelni a figyelmet.
@Marcellusca: akkor be kéne vonni ebbe a tiltakozásba a országárulás ellenzését a keleti putyinizmusnak:

11:22
Nekimentek Facebookon a magyarok az internetadónak

Szokatlanul gyors tempóban gyűjtik támogatóikat az internetadó ellen indított Facebook-oldalak, jól áll a közösségu oldalon szervezett tüntetés is.

hvg.hu/tudomany/20141022_nekimentek_facebook_a_magyarok_az_interne
Miután én túl hüjje vagyok a teknikához, a kérdésem az lenne, hogy idehaza, Magyarisztánban én lehetek-e előfizetője pl. szlovák,román, szerb, osztrák stb. szolgáltatónak?
@Knósszosz:
Knósszi, köszi a biztatást, szeretem az aludjelszépenkisBalázst is, bár azt gondolom a meghitt együttlét, konfabulálás a legfontosabb.
Veled ellentétben nekem teccik ez a Varró vers. Persze van egy olyan olvasata is, hogy a hujegyerek ne verje apját lapáttal, stb, de szerintem pont a másik értelmezés az aranyos, h egy gyerek hogy latja a világot, a rosszcsont ebadta
@CsekklisztNo.10Reloaded:
... az égetnivaló!!
:-)
Akkor én most rossz apa vagyok??
@elmeherceg: rómingolhatsz a mobilnettel, de lassabb lesz és kiszolgálásban a sor végére kerülsz, a külfődi madzagosokkal már ne is próbálkozz, esélytelen, nem szolgáltathatnak, lásd a tányéros upc-t, őket is megszorongatták/megszorongatják.
444.hu/2014/10/22/sipfujok-saroztak-be-a-magyar-kormanyt-washingtonban/

Mivel nálunk ismeretlen fogalom a whistle blower, így nézzük el a béna fordítást....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hiába, vannak puncsosak és még puncsosabbak. A kérdés az, meddig?!
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Kellett, továbbá igen, volt qrmány közeli tanácsadás is. A maffia megvédte őket.
@Orica Középföldi:

Köszönöm szépen. El fogom olvasni.
Heimdall-ként eleve zavaros az én 3000 éves magyar múltam, ha ehhez hozzáveszem, hogy újkeletű magyar gyökérségem illetve gyökértelenségem mindenre és annak ellenkezőjére is magyarázattal szolgálhat, a legjobb és legtöbb amit tehetek, ha meghagyom ezt az ősi magyar tudományt a maga töretlenül fejlődő nemzeti útján a maga nemzeti apostolainak nemzeti kezében azaz ősmagyar szájában.
De tényleg köszönöm, és tényleg el fogom olvasni, hacsak időközben be nem tiltják.
Elvégre szakmunkásokra van szükség nem romkocsmák mélyén dagonyázó ködevő (vagy gyökevő) bölcsészekre, a bölcselkedők meg legjobban teszik, ha megdögölnek, 'lehetőleg máma még', amint hallottam legalábbis. És akkor ne is említsem a gyökértelen internetbuzulók beteges információ éhségét és kártékony kommunikációs attakjait... gyökkel vagy gyök nélkül. A Főgyökér internetes hajlamait meg ismerjük.

Hsz-em ugyan nem egészen koherens, vagy talán egyáltalán nem, de ezt a gyökök közötti újsütetű gyökös vergődésemnek tudom be. Nem tudom, van-e rá Aspirin?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Ez az egész azért volt, hogy ne vegyük észre: Rogán Antal és tettestársai kedden olyan módosító indítványt nyújtottak be a parlamentben, ami megengedi, hogy korábbi szövetségeseinket kijátszva és hátba szúrva megépíthessük Vlagyimir Putyin gázvezetékét."

Mivel a németeknek saját külön gázvezetékük van a ruszkik felé, nyilván ők is Putyin faszát szopják.

hu.wikipedia.org/wiki/%C3%89szaki_%C3%81ramlat

Persze a franciák is, akik jelen helyzetben is leszállítani készülnek a Mistral hadihajókat az oroszoknak. :)

hungarian.ruvr.ru/news/2014_10_03/A-francia-vedelmi-miniszter-kozolte-a-Mistral-hajo-Oroszorszagnak-valo-kiszall-tasanak-felteteleit-1028/

Ja és a német gyáriparosok szintén alig látszanak ki Puytin seggéből, hiszen 1000L kereskednének tovább az oroszokkal és erre már sokadszorra figyelmeztetnek:)

www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/a-nemet-gazdasag-kerese-merkelhez-ne-legyen-tobb-oroszellenes-szankcio-426557

archivum.magyarhirlap.hu/amerikai-es-unios-cegek-az-oroszokat-sujto-szankciok-ellen
@kekex: ha a szart sokáig mosdatod semmivé válik

brühüyyy
@Heimdalll:

". Nem tudom, van-e rá Aspirin? "

Van. Ner-neve, leszarom tabletta.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Verjen csak az a hülye gyerek a lapáttal egy nagyot a költő *ra, hogy több hülye gyerek ne tudjon napvilágot látni. Azért ha lehet, az annyára is csapjon egy jó nagyot az az ötödikes ( oda az okos fejire, arra ), aki ezt a förmedvényt olvasván ráébred, hogy az apa és anya lapáttal verése az jó dolog, mert lehet róla verset írni.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
"Veled ellentétben nekem teccik ez a Varró vers. "

Végre valaki... :) Vicces, ironikus, játékos.

Ráadásul pontosan azt írja le, hogy mit képes elkövetni egy kisbaba, miközben felfedezi a világot.
És ha már tanulságot kérünk rajta számon: ezzel azt is leírja, hogy mire figyeljünk oda (urambocsá' az az ötödikes, akire éppen rá van bízva a csöppség).
Máshol is leírtam ebbéli véleményemet, ne tudd meg, mit kaptam...
@látjátok feleim szümtükkel:
Pont nem errol szol :-)
Lásd a világot a gyerek szemével!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
:-)) tőlem kapsz egy nagyon nagy jó pontot. Ne érdekeljen, h azok, akik nem érzik ebben a versben a görbe tükröt mit gondolnak:-)) jó fej vagy
@rodeo36:
Viszont egy marék szar is el tud koszolni egy egész vödör tiszta vizet. Sőt: mivel a tetején úszik a nagyja, az egész vödör tiszta szarnak látszik.
Ez objektív tény. És én szubjektíve is megerősíthetem, hogy nyakig szarban érzem magam!
Még. De nincs kétségem, hogy lesz ez még így se!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "mintha kamaszkorunk Depeche Mode- Bros(s?) párbaját élnénk"

hát, te sem vagy egy mai csirke...
@kekex:
megoldás:: kievezni a partra és más vizeket keresni mint a zember a ző tragődiájában mongya: LUcifer, vezess új utakra...és leve vala

brühüyyy
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem fordult meg a fejemben a dolog azon olvasata is, amit írsz. Megfordult, de... aztán rögtön vissza is, amikor eszembe jutott egy harminc évvel ezelőtti eset.

Egy haver gyerekét voltunk meglátogatni a Heim Pál kórházban. Kis srác kartörés miatt volt benn, gipsz, kis hüpp-hüpp, harmadnap haza (mert akkor még volt olyan, hogy megfigyelés, ugyanis beb...ta a fejét is kicsit). Ugyanott egy kislány, akinek mindkét pici tenyerén hatalmas, majdnem szabályos kör alakú, szén fekete folt. Nem tudtam mire vélni, folyosói beszélgetést csíptem el amiből megtudtam, hogy az öt éves forma kis tündér, két kötőtűt dugott a konnektorba (ezért is írtam azt..), csoda, hogy életben maradt egyáltalán azok után, amilyen állapotban az intézetbe került. Ezt az egyik szülője mesélte valakinek a folyosón, aki éppen soros volt kiszaladni egyet zokogni, egymást váltották a szegények. A szakmámból adódó figyelmetlen rutinoknak köszönhetően (nem dicsekvésképpen mondom), vagy harmincszor meb@szott már a kettőhúsz, de sosem tapasztaltam ilyen brutális jelét magamon a dolognak. Persze én nem két kézzel fázis és orbán... (nulla), csak úgy simán valamelyikkel a közepibe. Nem mindegy.

Namostan, ezen "élmény" után nekem ne jópofizzon egy seggfej a huncut kis konnektorról gyerekversben, még akkor sem, ha nem volt hasonló élményben része, mint nekem ott a kórházban. A hülyeségnek is van határa. Evvel az erővel írhatna verset a csintalan kis gőzkalapácsról, amelyiknek kedvenc szórakozása pandakölyköket és cukker kis macsekokat egy nagy dörrenéssel szarrá lapítani. Kíváncsi lennék, mit szólnának annak a kislánynak a szülei ehhez a trágyadombhoz, amit írt a nagy (ház)Mester.

(haver vitte gipsz leszedésre a kölköt, ott tudta meg, hogy rendbe jött a kislány, haza is engedték...)- hála...
süti beállítások módosítása