Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.10.02. 08:53 Fabius

Navra mondja: seggreforgó lettem

Címkék: fidesz navracsics tibor meghallgatás EU

"Egy biztos nem szolgálhat nemzeti érdeket, csak közösségi érdekben tevékenykedhet" - mondta Navracsics Tibor, akiben még nemrég nemzetünk első számú Pótviktorát tisztelhettük. Hogy jutottunk el addig, hogy Tibusz megtagadja az Urat, meg az ő- "Azt várom, hogy a magyar biztos a magyar kormány érdekeit képviselje majd Brüsszelben" parancsolatját, és a lágy kinti szavaknak - ami parancsmegtagadás itthon - milyen következményei lehetnek, mi várhatja Navrát a csúszda alján, amire kétségtelenül felült?

navra_1.jpg

 

Kezdődött ott a dolog, a meghallgatásra úgy érkeztek a képviselők, hogy mondhat bármit, azt sem hiszik amit kérdez. Az alaphangulatot megadta ehhez a magyar kormány és Káder János összevissza beszéde a gázról, amivel szavahihetőségünkön nem újabb csorba esett, hanem innentől az maga lett a csorba. Ám Navrát ez nem zavarta meg abban, hogy kérdéseket kerüljön meg látványosan, mellébeszéljen, úgy tegyen mint aki nem itt élt az elmúlt ciklusban, és nem ő felelt miniszteri szinten, hivatala szerint a törvényalkotásért. De nem zavarta meg az sem, mit szól majd a többi birka az itthoni akolban, ha meghallják mik lennének őbiztossága prioritásai:

  1. Az oktatást kell az európai fejlesztés „szívévé" tenni. Nyomást kell gyakorolni a kormányokra, hogy fektessenek be az oktatásba. ( kezdheted a magyar kormánnyal, Tibikém )
  2. A kulturális sokszínűség fenntartása. (hja, könnyű ott, ahol nem Fekete György mondja meg mi kultúra és mi nem az)
  3. Egyetemek fejlesztése. A társadalom és az egyetemek közt erősítené a kapcsolatot. (hellómi, sose gondoltad volna azok után, amit itthon műveltek)
  4. Az ifjúság munkanélkülisége ellen küzdene. Tudja, hogy ez a tagállamok feladata, de azért hisz benne, hogy együtt meg tudják változtatni a helyzetet. (szerintem operálj a közmunkával, Tibi, az nálunk is faszán bejött.)
  5. A fiatalokat bevonná a szakpolitika kidolgozásába. (párbeszéd? neee, megnézted az értelmező kéziszótárban mi az? biztos? )
  6. Az európai állampolgárság jelentőségét növelné. Azt szeretné, hogy európai állampolgárság határozza meg identitásunkat. Tárcája pont az, amelyik erősíti az állampolgárság érzetét. (ejrópai állampolgárság jelentőségnövelése vs nemzeti nem leszünk gyarmat öntudat, hajrá Tibi, fog ez menni)

 

Ezeken felül pedig természetesen az integráció híve. Az integrációé, mondom az integrációé, ami annyira pfejj, hogy amit azt tudjuk, az Unión kívül is van élet. Meg amúgy ő mélyen el van kötelezve a európai értékek iránt. Nagyon mélyen. Nagyon elkötelezve. Itt azért volt hiányérzetem, mert senki nem kérdezte meg tőle, hogy ez a nagyon és mélyen nagyobb és mélyebb-e, mint amit Orbán és rendszere iránt érez. Érdekes lett volna hallani mit szed elő erre a bullshit zsákból. De a kérdezők nem csak ezt a ziccert hagyták ki: mikor a médiatörvénnyel basztatták, az ötösről nem találták el az üres kaput: 

„Teljes mellszélességgel kiállok a sajtó szabadsága mellett" – válaszolta a magyar jelölt. „Éppen én voltam az egyik közvetítő, aki az Európai Bizottsággal végigtárgyalta a médiatörvényhez kapcsolódó kérdéseket." - és baszki nem akadt senki aki aszongya: Tényleg, és akkor is hazudtál az arcunkba és kettősbeszéltél, Tibi! Miért higgyük el, hogy azóta megváltoztál? 

További érdekesség, hogy sokszor és hangsúlyosan elhatárolódott a magyar kormány dolgaitól. Mintha nem II. Orbán igazságügyi minisztere, miniszterelnök helyettese, III. Orbán külügyminisztere lett volna az elmúlt években, hanem egyszerű talpas a tízmillióból. "Azt kérem, hogy mivel ennek a meghallgatásnak én vagyok a szereplője, az én kijelentéseimet vegyék alapul, amikor a rátermettségemet mérik föl!" 

„Liberálisként beszél, de otthon nem liberálisként működik" - mondták neki,  majd a civilszervezetek kormány általi üldözésével is baszogatták. Legszebb talán az lett volna, ha „Az ön országában megfélemlítik a civil szervezeteket. Hogyan képzeli el, hogy működő munkakapcsolatot épít velük európai szinten?" - kérdésre azt mondja, majd visszalobbizza Lázár Jánostól a Ökotárs meg a többiek működő adószámát. De ennyire azért nem volt bátor, annyit felelt mindössze lesütött szemmel, hogy rá - még - nem mutogattak ujjal a norvégok. 

Navra teljesítményét ma értékelik, és ha van egy kis szerencséje, akkor észreveszik, hogy seggreforgási képessége csak smittpáléhoz mérhető. A minden rendszerhez lojális, így azokkal kompatibilis káder képe lehet elég vonzó ahhoz, uniós biztost csináljanak belőle. Tudják, az ilyen ember sose harapja a kezet amiből enni kap. 

 

331 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr876752063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Majd mindíg felhívjuk a figyelmedet a meccsekre Gazolóval, plusz itthon én vagyok a napos az aktuális sportműsorok kiírásában.
Tiszta rabszolgaság! Még ez is.
Isteni élőben látni a meccseket, de én szeretem a TV-ben is nézni, csak akkor rágcsálok, és az sokba kerül.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Fabiust nem kifeledni."
Jaj, Cirbi!
A katalizátort?
Nélküle elindulhatnánk a pusztába magányosan bolyongani.
@Mariann19: ezt azért elképzelem, hogyan bolyongtok a pusztában, rongyosan..
@Penivaldes:
Látod? Ilyen elegy vagyok. Ebből is egy
kicsi, abból is egy kicsi.
Amúgy nyugi!
Látod, máris milyen oldott a hangulat.
"Nehéz az élet."
Mert megpakolnak mindenféle prózai terhekkel, ahelyett, hogy a lelkünket ápolgatnánk.
@Penivaldes:
Miért, te nem bolyonganál velünk?
Nahát!
Még most talán nem rongyosan, de október 13-tól
lehet, hogy kissé igénytelen lesz a bolyongó szerkónk.
@Mariann19: de bolyonganék, majd szerzek szakadt gúnyát, hogy hiteles legyek
@Mariann19:
jó, akkó' majd veszek egy krokogyélus madarat és annak mondom meg ha nem értek egyet vele? vagy vegyek kígyót (lábsóval?) vagy papagáj-t műfogsorral?

brühüyyy

a vita úgy néz ki, hogy egyetértünk?

LOL
@rodeo36:
Rodi!
Te csak ne vegyél krokogyélus madarat, sem protkós papagájt.
Majd én megharaplak, ha rossz leszel igazi agyarakkal.
Látom, hogy gyengédebb vagy, ezért egyetértésem nem maradhat el.
@Penivaldes:
": 6 éve? annyi ideje bolyongasz felénk, és még nem láttalak? pedig egy medvebocs nagy feltűnést keltene. "

Hát pedig időnként még szájmenésem is van, igaz, hogy ritkán. De ezek szerint feleslegesen :( bár azért elég sokan megláttak.
@Mariann19:
"szeretem a TV-ben is nézni, csak akkor rágcsálok, és az sokba kerül. "

Én hálistennek megvagyok rágcsa nélkül. Bár időnként egy kis sajt+alma kombó lecsúszik :)
@Mariann19:
"Miért, te nem bolyonganál velünk?"

A bolyongás kaland. A kaland pedig mindig jó, legalábbis az elején meg a végén :)
@Penivaldes:

Én anti-micimackó vagyok, nem igazán szeretem a mézet, kivéve, ha pl. padlizsánból van :)
@Mariann19:
pedig ha ettél isteni finomat krokogyélus farkat vajban sütve yucca gyökérrel sok fokhagymával? ha rosszalkodik lecsapom a farkát és máris van kaja bőven

most már csak aztatatatatatat meséld el hogyan képzeled a vitát...sok izgis részletet is külggy...mert most el vagyok tévedve

brühüyyy

vita a vitáról
@Mariann19:
a kroko farok husa hófehér mint a csirkemell vagy a tarisznyarák

brühüyyy

csak nagyobb darabok
@rodeo36:
" ha rosszalkodik lecsapom a farkát és máris van kaja bőven"

És kinöveszti újra? Mert akkor kiapadhatatlan kajaforrás :)
Egyébként mennyire békésen hagyja, hogy belőle főzd (süsd) a vacsorádat?
@parti_giano: "cöcö. a cikizés kijár nektek lászlóért."

Meg kell cáfolni, amit László mond, ilyen egyszerű. Amíg csak f.kázod, addig egy NER-hívővel vagy egyenértékű, csak szólok.
@rodeo36:
A beszélgetést vagy vitát én úgy szeretem, ha szépen, logikai sorrendben szerepelnek az érvek, és a középpontban maga a téma szerepel, nem a beszélgető társ személye.
Röviden ennyi.
Nemigen jutottam hozzá még eddig krokodil farokhoz, biztosan megkóstolnám.
Cápát néha készítek a fagyasztottból, de most elvette a kedvem az, hogy állítólag sok higanyt tartalmaz.
Márpedig még nem szeretnék eltávozni az árnyékvilágba. Nincs kedvem.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
"Időnként egy kis sajt + alma lecsúszik."
Ez a kombináció is remek, de a sajt és dió sem rossz.
Vagy mind a három egyszerre.
@Mariann19: @Penivaldes:

:)lélekápolásra:)

"Zajt ne üss-kicsilány-idesüss!
Amit én szavalok az egy tiszta dolog:
Nézz csak rám,ilyen férfi babám
Dehogyis terem citromfán!
Ilyen férfiak roppant ritkák,
Vagy esetleg ilyen több sincs
Aki tudja a szép könnyelmű élet titkát
Megbecsülendő kincs.
Te rongyos élet,bolondos élet!
Mitől tudsz olyan édes lenni,mint a méz?
Te rongyos élet,bolondos élet!
Leszokni rólad,Istenem milyen nehéz!"
@gazoló: igen, sajnos a férfiak ilyenek, csak az érdekli őket, semmi más. szomorú, de ez van
@rodeo36:

"_pedig ha ettél isteni finomat krokogyélus farkat vajban sütve yucca gyökérrel sok fokhagymával? ha rosszalkodik lecsapom a farkát és máris van kaja bőven_"

Vékony jégre tévedtél papó. A krokó védett állat, úgyhogy az atyád farkát sütheted vajban, ám tetszés szerinti garnírunggal, jogszerűen, feltéve, hogy nem emelt ellene kifogást a tisztelt atya.

Már megint túl nagyot lódítottál és kisebb lettél.
@gazoló: köszönöm, de tőlem az összes férfi megeheti a kalapját.
@jaegtoer:

kieg:

"A krokodilok alkata gyíkszerű, hát–hasi irányban kissé lapítottak, fejük erősen megnyúlt, arckoponyájuk erőteljes, rövid nyakon foglal helyet. Farkuk hossza megegyezik a test hosszával, de oldalirányba lapított; evezőszervként működik a vízben. A krokodilok kültakarója rendkívül erős, páncélszerű – innen ered régebbi nevük: páncélos hüllők.
[...]

krokodilok egy faj kivételével édesvízi ragadozók. A legnagyobb faj a nílusi krokodil – mely egyben a rend típusfaja is – akár a 6–8 métert is elérheti, de leírtak már kivételes, 10 méteres példányokat is. A krokodilok falánk ragadozók, mindenféle állati eredetű táplálékot felfalnak, sőt a dögöt sem vetik meg."

Végül a krokodilok súlya 600-1000 kg közötti, mérettől függően. Hajrá Rodi. Jó lehet a szobaszervized.

A dögevők gasztronómiai élvezetéhez pedig jó étvágyat kívánok. Minden irigység nélkül. Maradok a töltött káposztánál.
@gazoló:
Egészen feldobtál ezzel az élet igenlő dalocskával.
Most még inkább kapaszkodok bele, és pláne, hogy nem veszek többet cápát.
Maradok a jó öreg harcsánál vagy pontynál.
@Penivaldes:

Akarnád tovább mondani drága?:))

alompar.kepeslap.com/images/6750/vicc18.jpg

Na most akkor az ábrák rosszak?
@Mariann19: jó is az, tetejére hagymás-paradicsomos massza sütőbe megsütöd
@jaegtoer:
"Maradok a töltött káposztánál."
Csupán azért szóltam, mert ételrangsorban az első ez az étek nálam.
Olvastam a receptedet.
@Mariann19:
Nagyon szeretem a filmet Bezerédivel,Udvarossal:))
@Penivaldes:
Vagy olyan rácosra elkészítve.
Jó csípősen.
@gazoló:
Nem jut eszembe az operett címe, amelyből való.
Neked?
@gazoló: na nézzük
cipők, ruhák: nekem ez elég kis terület. a cipő része főleg. sosem értettem azt amikor valakinek van egy csomó cipője.
fejfájás generátor: tényleg szokott fájni
vásárlási kedv: kicsi
megjegyezhetetlen dátumok: ma hányadika van?:)
beszéd: kicsi, nagyon csendes vagyok
gazdag pasik központ: nem kényszerülök senki pénzére, meg egyébként sem én kellenék nekik. nem vagyok elég cicababás hozzá
wc tisztitás: na ezt eltalálták
szex kezdeményezés: a téma engem nem érdekel
pletyka: pici
autót még nem vezettem
szappanoperát nem nézek
@gazoló:
Leesett. Csárdáskirálynő?
A video pedig filmcím.
Nem csípem az operetteket,de ez a Csárdáskirálynőből van:)
@Penivaldes:
Te 'sokk férfinak lehetnél a 'nagyŐ:))
@gazoló:

Hé, hogy kerültél te szülővárosom honlapjára? Csak nem tán?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

:))

Bocs,tiszta véletlenül,ismertem a képet kerestem és itt akadtam rá:)
@Mariann19:
"Maradok a jó öreg harcsánál vagy pontynál."

Én meg nem vagyok nagy halevő. Leginkább nagytestű tengeri halat, amiben nincs szálka, merthogy a halat szeretem, de a szálkát nem :)
Ebben az is közrejátszhat, hogy gyerekkoromban többször összefutottam pocsolyaízű tavi hallal.
@Mariann19:
"Olvastam a receptedet. "

Én meg meg is főztem. Kár volt, egy falat nem maradt belőle, pedig ugyanekkora mennyiségből legalább másnapra egy adag szokott maradni.
Így jártam.
@Penivaldes:
Te olyan korú vagy,hogy'Hannára is emléxel:)??

www.youtube.com/watch?v=e7-4TzTp4ZM
@gazoló:
Pedig már azt hittem, hogy karnyújtásnyira is van blogtárs... :( de senki sehol a közelben, brühühü... (
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Rendesen felizgattatok a kajákkal:)
Medvetalpat áfonyával csípod?:))

www.youtube.com/watch?v=Q4egl_MiKz4
@Mariann19:
Hallom,Boli is 'duzzog vagy beakadt a 'kenuorra valami dunamenti serezőnél a gyökerekbe:))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Én sem vagyok valami virtuóz szálkamentesítésben.
A maradványok kutyarágta külsőt kapnak.
Nem úgy a családtagjaimnál.
Máskor ne a Jég márkát készítsd el, mert mint tapasztaltad, nem költséghatékony.
Igaz, még nincs ínség, de majd jön, fel kell készülni.
@gazoló: nem, csak szoktam olvasni.)
2 hét múlva 24 leszek
@gazoló:
Nagyon hiányolom a mi Bolinkat.
Remélem olvassa a fohászomat:
Bolika gyere már, este van!
Majd én is megfogalmazom:))

'Mijafacé nem 'gyüssz vissza Te genya?:))))
Vannak itt macskafanok??

www.classicfm.com/discover/music/cute-moments-classical-music/

Kiss Judit Ágnes: Macska télire

Vegyél egy macskát. Vagy fogadj örökbe.
Egy félvak, lekoszvadt is megteszi,
vagy egy tépázott fülű csatakandúr,
ki éppen hitvány zsákmányát eszi
egy belvárosi, sötét kapualjban,
vagy egy autó alól pislog ki rád,
vagy elnyúlik az őszi napsütésben –
csak az a fontos, hogy legyen cicád.
Lehet girhes, vagy kövér, mint egy hurka,
öklömnyi szőrgombóc, még kékszemű.
Akár ajándékba is kérhetsz egyet,
macskához jutni roppant egyszerű.

Mert tél jön mindjárt, és hideg, és
mi lesz veled, ha nincs cicád?
Ki bújik be, hogy melengessen,
melléd a takaró alá?
Ki dorombol füledbe éjjel?
(mancsát arcodra fekteti)
Ki kelt hajnalban nyávogással,
hogy rögtön enni adj neki?
Ki kaparja a bezárt ajtót,
mikor hazaérsz, ki örül?
Kunkorodó farkkal ki rajzol
nyolcasokat bokád körül?

Legyen egy macskád. Míg kávézol reggel,
öledbe mászik, éles karmai
behúzva, puha tappancsokon sétál
az életedben. Alig hallani.
Bundájából kipattognak a szikrák,
ágyadra gömbölyödik és dagaszt.
Bújj mellé, tanulj dorombolni tőle,
ketten könnyebb kivárni a tavaszt.
@gazoló:
"Medvetalpat áfonyával csípod?:))"

Most viccősz-bolondozol? Ezt pont tőlem?

A saját talpamat a saját helyén csípem, az áfonyát úgy külön megintcsak, de a kettőt együtt tányéron nem szeretném látni :))
@gazoló:
"Már mentünk is volna sörözni:)) "

Úgy van. Jó kis csapolt barna sör, nincs is annál jobb...
@gazoló:

Bolit megkerestem a face-n, hogy mégis mi a bánat történt ilyenkor és miért tojik ránk, de rám még külön is tojt, mert nem is válaszolt.
@Mariann19:
"Máskor ne a Jég márkát készítsd el, mert mint tapasztaltad, nem költséghatékony."

Ez igaz, de egy évben egyszer, karácsonykor megengedhető.
Más alkalmakkor a saját, hagyományos változatomat készítem, azt is szereti a család.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Esetleg hideg barnafácánt is megfognál a talpaddal:)))?
@gazoló: én!!! macska! macska! le a kutyákkal! éljenek a macskák!
@Mariann19:

:)Bocs rosszul írtam.Nem vasárnap lesz a derby hanem holnap,le ne maradj!!

www.mkb-mvmveszprem.hu/beharangozo-veszprem-%E2%80%93-lowen_1909
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: biztos jobb dolga is van, egyébként sajnálom, mert ő volt az első férfi, aki itt szeretettel fogadott.
@Penivaldes:

Most magadra szabadítottad a 'falkát:))
...Két hét múlva nem felejtem:)
"Bolika gyere már, este van!"
'A távolságot,mint üveggolyót...
Itt hajóskapitány is 'lehecc,ha nem alszol el wazz:))
@gazoló:

Melyik csatorna közvetíti? Beállítanám felvételre, és úgy nézném meg, hogy előtte nem olvasnám az infarktusközeli kommentjeiteket :))
@Penivaldes:

Kinek a 'farkával?:)vagy rossz volt a 'blogmotor?
@Penivaldes:
" ő volt az első férfi, aki itt szeretettel fogadott. "

Én úgy mondanám, hogy az az EMBER, akivel mindenről lehetett beszélni és jókat lehetett vidámkodni is.
Nem függ a nemektől szerintem.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

digisport:((
@jaegtoer:
Csak nem képzeled, hogy ebben neked bármi valós ismereted lenne...én ettem, a többiről azt mondasz amit akarsz, kinemszarjale

brühüyyy
@gazoló:

Na az nekem nincs, T-Home-os vagyok. Majd megkeresem, hogy még máshol lesz-e.
@Mariann19:
nem is igen fogsz, vannak olyan helyek ahol erre a célra tenyésztik őket

látod látod??? itt nem én lövöm a babát hanem a drága kedves blogtündérek, mint ábra mutíttya mellékelve

kinek inge kinek nem

brühüyyy
@rodeo36:

Jajjmármegint milyen tüskés vagy... tarajos sül is van arra felétek? :))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Ha ott van akkor én is 'onlányba szoktam nézni:)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
nem szokták megkérdezni sem a gyesznót sem a marhát sem a többit, nem vitadélután, hanem ebéd vagy vacsora

nem nő ki

elhalálozik miután feláldozták gasztronómia oltárán

brühüyyy
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
van de azt még nem ettem, nem is tudom milyen lehet tányéron, az erdőben nagyon tüskés

most mit vártál? a válasz arra szólt amit felvetettél...nem?

brühüyyy
@gazoló:
Köszönöm, hogy szóltál kedves gazoló!
Macskaügyben azt mondom, ugyanolyan fan vagyok, mint kézilabdában.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Gazoló a múltkor feltette a linket, és a számítógépről néztem a meccset.
Ha megkérjük, most is felteszi.
@rodeo36:
Ne legyél indián, aki nyilazik akkor is, ha nincs ellenség.
@rodeo36:
" a válasz arra szólt amit felvetettél...nem?"

A felvetés a válaszod tüskés módjára vonatkozott. Nem kívánom, hogy tarajos sült egyél, azt meg pláne nem, hogy olyan tüskéket meregessél felénk, nagyon szúrósak, nyáron gyűjtögettünk párat :)
@Mariann19:

Köszi, akkor megkérjük, és onnan nézem majd vasárnap este, ha megjövök a Bakonyból :)
Gazoló, vetted, hogy most szépen megkértünk?
@Mariann19:
az ismert női practikák addig addig formáljátok, amíg olyan unalmassá válik, hogy kidobjátok és lesz helyette másik aki sokkal izgalmasabb és lehet formálni addig amíg a kidobásának pillanata el nem jön

brühüyyy

ez velem sohasem fordult elő...és már...sohasem fog...
@Orica Középföldi: csak úgy, kutyafuttában vetettem oda... meg, ahogy látom, még ezt sem bírta interpretálni szándékom szerint... (legközelebb, ígérem:-)))
@gazoló:

Ennek a hölgynek fogalma nincs a macskáról. Gazdát a macska választ, és nem 'gazda' a macskát.

Jaegkiskaessel épp így esett, az utcavégi (15 ház) szomszéd macskájának gazdája megholt, s ott maradt 'árván' a kis foltos-karmos haragos, hosszú történet, nem mesélem el, a lényeg, ha Jaegkiskaes megy az utcán, cipője kopogásáról felismeri, eléje jön s az utca végéig elkíséri. Ilyenkor gyakran kap kaját pedig van 'gazdája' aki eteti. Hozzánk azért nem jöhet, mert Fanni ugyan öreg, de nem hülye, és nagyon rosszul esne neki.
(Fanni egy kb. 13 éves golden retriever grófnő, rendkívül arisztokratikus, megszólítása a piszok dögtől a nagyságán, a drágámon, gyönyörűségemen át a hercegnőig terjed)
@rodeo36:

"Csak nem képzeled, hogy ebben neked bármi valós ismereted lenne...én ettem, a többiről azt mondasz amit akarsz, kinemszarjale"

Rodi, lehet, hogy ettél, nem is azt állítottam, hogy nem ettél, mindössze azt, hogy vékony jégre tévedtél, valamint, hogy jó a szobaszervized.

Ezt állítottad te:

"pedig ha ettél isteni finomat krokogyélus farkat vajban sütve yucca gyökérrel sok fokhagymával? ha rosszalkodik lecsapom a farkát és máris van kaja bőven"

Segítek. Elképzeltelek téged, (téged, aki állításod szerint hadgyakorlaton egyedül legyőztél, mit legyőztél, megfutamítottál egy századot), szóval téged, a legyőzhetetlen Istenkirályt, ahogy a rosszalkodó krokodilok farkát csapdosod.

Ugye ott sántít a dolog, ha zsenge a krokodil, akkor még olyan sok ehetőt nem nyersz a farkából.
Étkezésre 5-7 éves példányokat szánnak, ezek még fiatalnak számítanak, ezeket adják fogyasztásra. No most képzeld el magad, ahogy te egy 5-7 éves kifejlett 4-500 kg-os krokó farkával és egy súlyos vágóeszközzel (a páncél miatt!) randalírozol, és ezt egy krokodilfarmon a személyes felelősségük mellett a tenyésztők neked meg is engedik.
Persze, aki egy századot megfutamított ugye, hárijánosként miért ne vagdalhatna krokodilfarkakat?
Amúgy már csak azért sem sikerült a kivagyiskodásod, mert Pesten is lehet kapni, enni krokihusit. És jó szar. A sznobok persze zabálják.

Jó reggelt.
@rodeo36: Hová jártatok nyelvtanórára?Isteni finom, krokihusi, az>Istenkirály pedig nem Gyurcsány találmánya hanem a fáraó megnevezése.Mintha Navracsics lenne a beszély tárgya, és nem egy millió éves őshüllő Yucca gyökérrel a farkán.
@narmer:

Én még i.e. [Kr.e.] 3100 táján, Alsó-Egyiptomban, de ezt egy Narmernek illene tudni, amúgy meg az egyiktomi krakszok mennyivel pontosabbak, jobbak és szebbek, mint az itteni krikszek.

Az Istenkirály (nem Narmer, hanem a rodeo nevű) oda járt, ahol a "delikvencs"-et tanítják, mint alfát és omegát.
Bor Pali bácsi ( aki nagyon okos ember volt ) azt mondta, hogy az oroszlán is olyan, mint a macska, csak egy kicsit nagyobbacska.

Ez még mesének is szép ( ezt kell beírni a gugliba, másként nem tudtam sajnos ):

Összeverve találták meg a zokogó gyereket - webbulvar.hu
süti beállítások módosítása