Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Aki akkugyárban dolgozik, az mennyire van biztonságban? Mennyire jó érzés dolgozni menni, nap min... (2024.04.24. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.10.02. 08:53 Fabius

Navra mondja: seggreforgó lettem

Címkék: fidesz navracsics tibor meghallgatás EU

"Egy biztos nem szolgálhat nemzeti érdeket, csak közösségi érdekben tevékenykedhet" - mondta Navracsics Tibor, akiben még nemrég nemzetünk első számú Pótviktorát tisztelhettük. Hogy jutottunk el addig, hogy Tibusz megtagadja az Urat, meg az ő- "Azt várom, hogy a magyar biztos a magyar kormány érdekeit képviselje majd Brüsszelben" parancsolatját, és a lágy kinti szavaknak - ami parancsmegtagadás itthon - milyen következményei lehetnek, mi várhatja Navrát a csúszda alján, amire kétségtelenül felült?

navra_1.jpg

 

Kezdődött ott a dolog, a meghallgatásra úgy érkeztek a képviselők, hogy mondhat bármit, azt sem hiszik amit kérdez. Az alaphangulatot megadta ehhez a magyar kormány és Káder János összevissza beszéde a gázról, amivel szavahihetőségünkön nem újabb csorba esett, hanem innentől az maga lett a csorba. Ám Navrát ez nem zavarta meg abban, hogy kérdéseket kerüljön meg látványosan, mellébeszéljen, úgy tegyen mint aki nem itt élt az elmúlt ciklusban, és nem ő felelt miniszteri szinten, hivatala szerint a törvényalkotásért. De nem zavarta meg az sem, mit szól majd a többi birka az itthoni akolban, ha meghallják mik lennének őbiztossága prioritásai:

  1. Az oktatást kell az európai fejlesztés „szívévé" tenni. Nyomást kell gyakorolni a kormányokra, hogy fektessenek be az oktatásba. ( kezdheted a magyar kormánnyal, Tibikém )
  2. A kulturális sokszínűség fenntartása. (hja, könnyű ott, ahol nem Fekete György mondja meg mi kultúra és mi nem az)
  3. Egyetemek fejlesztése. A társadalom és az egyetemek közt erősítené a kapcsolatot. (hellómi, sose gondoltad volna azok után, amit itthon műveltek)
  4. Az ifjúság munkanélkülisége ellen küzdene. Tudja, hogy ez a tagállamok feladata, de azért hisz benne, hogy együtt meg tudják változtatni a helyzetet. (szerintem operálj a közmunkával, Tibi, az nálunk is faszán bejött.)
  5. A fiatalokat bevonná a szakpolitika kidolgozásába. (párbeszéd? neee, megnézted az értelmező kéziszótárban mi az? biztos? )
  6. Az európai állampolgárság jelentőségét növelné. Azt szeretné, hogy európai állampolgárság határozza meg identitásunkat. Tárcája pont az, amelyik erősíti az állampolgárság érzetét. (ejrópai állampolgárság jelentőségnövelése vs nemzeti nem leszünk gyarmat öntudat, hajrá Tibi, fog ez menni)

 

Ezeken felül pedig természetesen az integráció híve. Az integrációé, mondom az integrációé, ami annyira pfejj, hogy amit azt tudjuk, az Unión kívül is van élet. Meg amúgy ő mélyen el van kötelezve a európai értékek iránt. Nagyon mélyen. Nagyon elkötelezve. Itt azért volt hiányérzetem, mert senki nem kérdezte meg tőle, hogy ez a nagyon és mélyen nagyobb és mélyebb-e, mint amit Orbán és rendszere iránt érez. Érdekes lett volna hallani mit szed elő erre a bullshit zsákból. De a kérdezők nem csak ezt a ziccert hagyták ki: mikor a médiatörvénnyel basztatták, az ötösről nem találták el az üres kaput: 

„Teljes mellszélességgel kiállok a sajtó szabadsága mellett" – válaszolta a magyar jelölt. „Éppen én voltam az egyik közvetítő, aki az Európai Bizottsággal végigtárgyalta a médiatörvényhez kapcsolódó kérdéseket." - és baszki nem akadt senki aki aszongya: Tényleg, és akkor is hazudtál az arcunkba és kettősbeszéltél, Tibi! Miért higgyük el, hogy azóta megváltoztál? 

További érdekesség, hogy sokszor és hangsúlyosan elhatárolódott a magyar kormány dolgaitól. Mintha nem II. Orbán igazságügyi minisztere, miniszterelnök helyettese, III. Orbán külügyminisztere lett volna az elmúlt években, hanem egyszerű talpas a tízmillióból. "Azt kérem, hogy mivel ennek a meghallgatásnak én vagyok a szereplője, az én kijelentéseimet vegyék alapul, amikor a rátermettségemet mérik föl!" 

„Liberálisként beszél, de otthon nem liberálisként működik" - mondták neki,  majd a civilszervezetek kormány általi üldözésével is baszogatták. Legszebb talán az lett volna, ha „Az ön országában megfélemlítik a civil szervezeteket. Hogyan képzeli el, hogy működő munkakapcsolatot épít velük európai szinten?" - kérdésre azt mondja, majd visszalobbizza Lázár Jánostól a Ökotárs meg a többiek működő adószámát. De ennyire azért nem volt bátor, annyit felelt mindössze lesütött szemmel, hogy rá - még - nem mutogattak ujjal a norvégok. 

Navra teljesítményét ma értékelik, és ha van egy kis szerencséje, akkor észreveszik, hogy seggreforgási képessége csak smittpáléhoz mérhető. A minden rendszerhez lojális, így azokkal kompatibilis káder képe lehet elég vonzó ahhoz, uniós biztost csináljanak belőle. Tudják, az ilyen ember sose harapja a kezet amiből enni kap. 

 

331 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr196752063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"A minden rendszerhez lojális, így azokkal kompatibilis káder képe lehet elég vonzó ahhoz, uniós biztost csináljanak belőle. Tudják, az ilyen ember sose harapja a kezet amiből enni kap."

Ez a lényeg FAB. Most is ugyanolyan lakáj lesz, csak mostantól euróban kapja érte a nem kicsi apanázst.
Nem kellett Urától felmentést kérnie, az is sokszor es nyíltan pojácát csinált magából, ha kellett. Ez alap, a nyuggereket gyűlölő Úr most épp nyugdíjas-párti és megint akarja védeni a nyugdíjakat. Hogy abból mi lesz?! De erős nyitás volt EU soros elnökségének mottója is: Strong Europe. Bruhaha
Ja és fenomenális a karikatúra. :)
OFF: Egy kis érdekesség. :)

A baloldal egyáltalán nem érti az Orbán-jelenséget

A baloldali pártok a választásokon már régen nem azt a célt tűzik ki maguk elé, hogy megverjék a Fideszt. Az összes választás csak a belső küzdelem újabb állomása. Ha így fogják fel a mostani szavazást, akkor bármilyen furcsa, de az MSZP annál jobban jár, minél rosszabbul szerepel a baloldal.

www.origo.hu/gazdasag/20141001-torok-gabor-interju-onkormanyzati-valasztas-falus-bokros-orban.html

ON
Az a bajotok neketek baloldaliaknak, hogy ha összeraknánk az összes intelligenciátokat, tudásotokat, az is csak töredékét tenné ki Navrasicsénak.

Amúgy a norvéges dologhoz kérdezem: az helyénvaló ha a pályázatra kapott pontok értékét később felülírják más szempontok?
Tudod Fabius, azzal együtt, hogy igazad van és én is sugárban hányok ettől az embertől, ebben a meghallgatásban van ám egy csapdahelyzet.
Az "ellenzék" által Brüsszelbe küldött képviselőknek kutyakötelességük lett volna azokat a kemény kérdéseket feltenni, amiket te is vázoltál, és amiket Navra eddigi tevékenysége (is) indukált.
Viszont ha ezt annak rendje és módja szerint megteszik, akkor az egész honi sajtó azzal a hörgéssel és vicsorgással lenne tele, hogy "már megint rárontanak saját nemzetükre". Erre pedig sokan vevők.

Na most akkor melyik ujjukat harapják meg?
@DFK: hát igen, szerencsére én részesültem valamelyest a fényből, mely Navracsicsból árad, tekintve, hogy oktatóm volt.
bár én nem vagyok baloldali, így nekem mindegy is.
Meg különben is a CÖF meg van vele elégedve. biztosított minket, civileket arról, hogy a hozzá tartozó területen véleményeinket figyelembe veszi és az Európai Unió szervezetei felé közvetíti”.
www.hir24.hu/belfold/2014/10/02/szijjarto-apja-feldobta-tarsait-hogy-megussza-a-birsagot/

Volt cége az egyik legnagyobb magyar kartellbotrány résztvevője volt. Miután együttműködött a Gazdasági Versenyhivatallal, mentesült a jogi következmények alól.

Ja, ha a kedves apuci üzletemberként feldobta a társait, ezek után, naná, hogy mindenki Petikéje a szégyen helyett, büszkén húzza ki magát.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Az egyetlen ellenzéki képviselő Jávor volt aki kérdezhetett. Ő a civilekkel és a hazai civil pénzosztási rendszerrel (NEA) molesztálta Navrát, amivel hozta az elvárhatót.

Én arra céloztam, hogy az elmúlt (EP) ciklusban mittom Martin Schulztól Junckerig mindenki a teremben volt mikor Navra médiatörvényes magyarázkodása közben Kroes odaszólt: maga négyszemközt nem ezt hangoztatta, Tibike. Hogy nem volt ez meg most senkinek, mikor utána hetekig ez meg a "véletlenül" elrontott angol fordításos cirkusz volt a téma? Barroso is erre utalt mikor aszonta legutóbb Pesten aláírás közben, hogy remélem az van benne amiről tudok...
@DFK:

Az a ti bajotok a jobboldalon, hogy mindig a mások összegyűjtött pénzének elköltésébe akartok belepofázni, mint a kommunisták.

Soros meg a norvégok arra költik a sajátjukat amire nekik tetszik. Hol Viktor oxfordi tanulmányaira, hol meg másra.
@TrollSlayer:

Amit meg kellett tenni, azt meg kellett tenni. Kartellezés, vamzerkedés...Most hagyta volna a Petikét nyomorogni, meg kuporogni egy ikerház felében?
@DFK:

Milyen kényes lettél 'ecceriben ezekkel a csúszómászó gerincű egybites narncsagyúakkal:))??
Melyik mutyira vagy kiváncsi.föld trafik v.nyugdíj ahol 'felül lettek írva a dolgok:)
@Fabius:

"@DFK:
Az a ti bajotok a jobboldalon"

Közük nincs a jobboldalhoz, az más kérdés, hogy a konzervatívok ostoba módon hagyták, hogy egy maffia, (születési nevén: fidesz zrt.) marketing és versenykereskedelmi célból kisajátítsa a logót.
Egyébként kurva jó írás. Ebből látszik, hogy a műdemokrácia, vagy műeuropaiság ugyanúgy nem tölti be valós funkcióját, mint a műgazdaságinövekedés. Azt nem értik ezek a szerencsétlenek, hogy ezek nem olyan kipipálandó nyűgök, hogy megvan, és akkor jó, elintéztük, hanem a demokrácia, a civil társadalom csak akkor funkcionál, ha tényleg az, ami.
@Heimdalll: Ugyanez vonatkozik az állítólagos "baloldalra" is. ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Tájékoztatom, hogy nem most jöttem le a falvédőről, sőt a falvédő is rég elhagyta a falat, melyen oly sokáig vala. Csak hogy ne röpdössön össze-vissza.
@Fabius:

Az a probléma, hogy azt kellett volna kérdezni, mi a véleménye a civilek elleni támadásról, annak módjáról és indokáról, mennyire volt "európai" az eljárás.
De nem ezt kérdezték, így tudott egy általánosító választ adni, amely arra is alkalmas, hogy követendő gyakorlatként legyen értelmezhető a norvégok ellen - mint ügynök-tartók ellen - indított "igazságos" hadjárat.
hehehehehhehehehehehehehehehehehehehehehehe, amott fent, csak ennyit tennék hozzá, már reggel hülyére röhögtem magam a narancs csinovnyikon :D
@Fabius:

OK, így már tiszta.
Egyetértünk, viszont ez a meghallgatás így csak cirkusz volt, műbalhé (szerintem, de sokszor előfordul, hogy tévedek).
Tényleg, mi lesz abban a valószínűtlen esetben, ha nem fogadják el biztosnak? És ezt most valóban nem tudom, okosítsatok ki.
@dr. jenőke (jenőke):

Jenőke, ez a csúszómászó bármikor és bármiről tud általánosító, kitérő választ adni. Éppen elég ideig gyakorolta.
Fabius,

"Az európai állampolgárság jelentőségét növelné." [Navra]

Lehet, hogy növelni kellene a magyarországi, de offshore-ban alkalmazott vételárat?
@Fabius: talán azért mert köti őket az EU-s parlamentben is meglévő hallgatólagos jobb-bal oldali megegyezés, egy ilyen köpönyeg forgató miatt nem mennek egymásnak, nem számítunk annyit. Az meg hogy ezzel szembe mennek az elveikkel, na ennek a hatása nem most lesz, hanem szépen lassan sorvasztja szét a rendszert idővel.
mennyi idióta, és egyre csak szaporodnak:

Széles Gábor kitiltatta az Indexet egy sajtónyilvános fórumról

Kitiltotta a sajtónyilvános eseményről az Index újságíróit Széles Gábor Zalaszentgróton. A vállalkozó azon háborodott fel, hogy a fórum előtt az energiacelláról kérdezték.

hvg.hu/itthon/20141002_Szeles_Gabor_kitiltatta_az_Indexet_egy_sa

-

felhívnám a képre a figyelmet és a rajta lévő testbeszédre:

444.hu/assets/D__YT20141001003-1-342x230.jpg

Fazekas Sándor kegyelmes úr és az emberek
(MTI Fotó: Illyés Tibor)

Azaz egyetlen képen a magyar kormány szociálpolitikája. Olvasnivalónak ajánljuk mellé kedden megjelent interjúnkat a témáról.

444.hu/2014/10/02/fazekas-sandor-kegyelmes-ur-es-az-emberek/
@Heimdalll: Külön öröm, hogy ön is tisztában van a magyar "baloldal" valós helyzetével és prioritásaival. ;)
Tovább faggatják Navracsicsot

Az EP kulturális bizottságának képviselői újabb kérdéseket tesznek fel Navracsics Tibornak. Egyelőre nem döntöttek arról, hogy támogatják-e – írja az MTI egy neve elhallgatását kérő forrásra hivatkozva.

444.hu/2014/10/02/tovabb-faggatjak-navracsicsot/
-no comment-

Ennyiért laknak a képviselőink
Index
2014. 10. 02. 07:52

Eddig 41 képviselő igényelt lakásbérletet és 65-en irodabérletet az Országgyűlés Hivatalától. Az eddig közzétet adatok szerint a legdrágább lakásszerződést a jobbikos Sneider Tamás, míg irodabérletet az MSZP-s Hiszékeny Dezső részére kötötték, írja a Napi.hu. Minderre legfeljebb évi 1,2 milliárdot költhet a hivatal.

index.hu/gazdasag/2014/10/02/ennyiert_laknak_a_kepviseloink/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Fokozottan vonatkozik a ruszki és muszlim pénzből magyarokat egymásnak uszító jobbik nevű szervezetre ;)
@dr. jenőke (jenőke):

Tökmindegy volt mit kérdeztek tőle, csak azt és csak úgy mondta amit és ahogy akart, akkor is, ha nem a kérdésre válaszolt.

Jávor felhozta a NEA-t, mint hazai gyakorlatot a civilfinanszírozásra, ami ugye egyet jelent Csizmadia CÖF László szellemi honvéd egyeduralkodó basáskodásával. Ez mondjuk jó, hogy elhangzott, így aki akarja érti mi a különbség a norvég és magyar pénzköltések között.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

"Tényleg, mi lesz abban a valószínűtlen esetben, ha nem fogadják el biztosnak?"

Két eset lehet:

1: Ha csak erre a posztra találják alkalmatlannak, akkor keresnek neki egy másikat.

2: Ha mindenre, akkor szólnak Viktornak, hogy kűggyön egy PótNavrát mert ez hülye.
Nem tartozik a poszthoz, de érdekes lehet ez is :Sitt Mariska nagyon berágott.

www.hir24.hu/belfold/2014/10/02/gyurcsany-meg-lazar-tanacsadoja-lehet/#sl

Varrások mentén szakad... ?
@Fabius: én nem ismerem az EU-s viszonyokat, de el nem tudom képzelni, hogy ne fogadják el navrát, talán esetleg akkor, ha külön megegyeznek a főemberek viktor háta megett, kíváncsi vagyok, van e bennük ekkora bátorság.

Navracsics körül forog a világ - nemzetközi lapszemle - 07:27

Navracsics Tibor biztos-jelölti meghallgatása szinte minden nemzetközi lapot foglalkoztat. Elemzések készültek mondatairól, véleménnyilvánításáról. A Tagesanzeiger pedig azzal foglalkozik, hogy Svájc rossz partnereket választott, amikor úgy döntött, hogy támogatja Kelet-Európát, mert a milliárdok ellenőrzés nélkül folynak el.

részlet a cikkekből:

Deutscher Kulturrat

A tegnapi strasbourgi tanácskozás előtt az Osztrák Kulturális Tanács közleményben szólított fel arra, hogy az Európai Parlament utasítsa el Navracsics Tibor biztosi megbízatását. A nyilatkozat úgy látja, hogy a politikus alkalmatlan a tisztségre, mert az elmúlt négy évben aktívan közreműködött a magyar demokratikus rend aláásásában. Márpedig nem lehet vita tárgya, hogy a képzést és kultúrát nem lehet rábízni a völkisch-vallási hatalmi politika egyik képviselőjére. Ha bárki, aki a művészetet és a kultúrát kenőanyagnak tekinti a népek összeolvadásához, a külső és belső ellenségképekkel szemben, viszont aki a művészetet és a kukltúrát nem tartja a történelemrevizionista stratégia részének, amiben egy náci háborús bűnöst népi hőssé és nemzeti szerzővé kiálthatnak ki, nos, az nem fogadhatja el ezt a biztost. Az pedig botrány, hogy a Fidesz még mindig az Európai Néppárt tagja. Az Osztrák Kulturális Tanács felhívja az ország konzervatív pártját, hogy azonnal tegyen lépéseket ez ügyben az EPP-n belül.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=179643
hehehe, nicsak nicsak, :D

11:37
Fotó: Zsebre tett kézzel osztott adományt Fazekas

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter az Ökomenikus Segélyszervezet XXIII. kerületi irodájában osztott almát a rászorulóknak.

hvg.hu/itthon/20141002_Foto_Zsebre_tett_kezzel_osztott_adomanyt
@shinichi:

Magam sem mondhattam volna szebben. :)
Halkan megjegyezném viszont, a néphülyítés csak nekünk szól, tudják ők pontosan, hogyan kell viselkedni Brüsszelben.
"A minden rendszerhez lojális, így azokkal kompatibilis káder képe lehet elég vonzó ahhoz, uniós biztost csináljanak belőle. "

Attól függ, melyik unióról beszélünk. Ha a liberális, demokrácia iránt elkötelezett Unió beengedi a trójai falovakat, akkor azok előbb-utóbb széttépik.
Ha a jelenlegi Unió akár Al Caponét is megválasztaná biztosnak, akkor az nem ez az Unió (nem a demokratikus)

"Tudják, az ilyen ember sose harapja a kezet amiből enni kap."
Ne felejtsd el, abból a kézből kapja az ostyát is ...
ennyi:

Juncker szóvivője: az összes eddig meghallgatott biztosjelölt meggyőző volt

Az Európai Bizottság megválasztott elnöke elégedett a biztosjelöltek teljesítményével.

hvg.hu/vilag/20141002_Juncker_szovivoje_az_osszes_eddig_meghall
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"Ne felejtsd el, abból a kézből kapja az ostyát is "

Azért két ostya közé kell valami, hogy jóllakottnak érezze magát.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: "Na most akkor melyik ujjukat harapják meg?"

Azt, amelyiken nincsen köröm.Azt a k...........
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Zsebre tett kézzel osztott adományt Fazekas"

Ezek szerint szokta nézni a főnökéről készült felvételeket és megtanulta hol, és mi illik. Vagy csak viszketett a zsebe.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Egy szülő azt írta nekünk levélben, hogy az apuka kisfiát hozta autóval és tilosban akart hajtani mert sok kör után sem talált szabályos parkolót."

Az meg az ön kormányzat szegénységi bizonyítványa, hogy egy iskola előtt nem tudja megoldani sem a parkolást, sem a megállás lehetőségét. Remélem a helyi polgárok ezt is mérlegelik majd a jövő heti választáson.
@DFK: "Amúgy a norvéges dologhoz kérdezem: az helyénvaló ha a pályázatra kapott pontok értékét később felülírják más szempontok?"

Lgalább annyira helyénvaló, mint a közbeszerzési eljárás szabályainak menetközbeni változtatása tekintettel a gyöztes személyére.
@közrabszolga: "Fokozottan vonatkozik a ruszki és muszlim pénzből magyarokat egymásnak uszító jobbik nevű szervezetre ;)"

Akkor erre fokozottan lehet FAB-hoz hasonló választ is adni. :)

"Az a ti bajotok a ballib oldalon, hogy mindig a mások összegyűjtött pénzének elköltésébe akartok belepofázni, mint a kommunisták. A ruszkik meg az irániak arra költik a sajátjukat amire nekik tetszik."
@DFK:
Ha az orbáni adományt a kanadai kormány kívánná kisajátítani, akkor mekkora lenne a narancsködös nyálhabzás? Csak kérdem.....
Kész vagyok. Ennyire retardált társaságot máshol nem találni. Visszaléptették a népszerűbb jelöltet.:)

Falus mégis népszerűbb Bokrosnál

A Medián múlt héten készített felmérése szerint több mint kétszer akkora volt Falus Ferenc támogatottsága, mint Bokros Lajosé − nyilatkozta Hann Endre Medián-igazgató a HVG-ben.

hvg.hu/itthon/20141002_Median_Falus_magasan_verte_volna_Bokrost
@DFK: IQ-ügyben pedig szerintem nem érdemes a Fidesz környékén szemrehányást tenni senkinek, amíg van mit sepergetni odahaza:
endresy.blogspot.de/2014/01/miert-koz-lelettelen-orban.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Persze, csak kicsit snassz Turulhátasról nyilazó nagymagyar rizsát osztogatni a más pénzéből.
Nem a ruszkik pénzébe akarok belebeszélni adott esetben, de a Jobbik moralitása egy nagy rakás ....
@GeoCracker: Nyilván Viktor és Soros moralitása jóval magasabb szinten van. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Tiszta sor:)! Ha a muszlimok és az oroszok az összegyűjtött pénzük elköltésével magyarokat akarnak egymásnak uszítani, ezt minden joguk megtenni:)!

De akkor a norvégok és Soros is,... az USÁról meg a tudjukkikről nem is beszélve, ugye:)?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Rosszul tetted fel a kérdést. Úgy kellett volna, hogy amit Soroséknak szabad, azt másoknak ugye már nem?.
Ergo ha a nyugat pénzel "civileket" meg kormánybuktató majdanos "forradalmakat" az haladó, de más ezt nehogy megpróbálja mert egyből diktatórikusch lesz. :)
@látjátok feleim szümtükkel:
Nem, nem, az önkori kurvára rendben van.
De ja za kötsög rendőr ...
Muszáj Gábrissal szóba állni?!?!?!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nekem tök mindegy, hogy az oroszok kit és mit pénzelnek, azonban az, hogy a Jobbik ezzel mit kezd, az már a Jobbik felelőssége, ahogy az is, hogy elfogadja-e a pénzt vagy nem. És szerintem a komment, amire elvileg válaszoltál, az is erről szólt, szóval te gyakorlatilag egy kitérő választ adtál, most próbáljuk meg az egyeneset.
@titan: A válasz egyenesen a kettős mércéről szólt, amely egyik esetben nem enged beleszólást ki mire költi a pénzét, míg a másikban egyből felszisszen. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ismétlem, nem arról szólt a hozzászólás, hogy ki mit pénzel, hanem arról, hogy azzal mit kezd a Jobbik. Értsd: te az oroszokat védted a kommentben, de amiről az előzmény szólt az, nem az oroszok, hanem a Jobbik.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Már mondtam múltkor is, hogy attól, hogy itt nagy büdös (il)liberalizmus van, még vannak az egyéneknek preferenciái, például hogy milyen világ szeretné, hogy körbevegye. Aki akarja, ezt veheti kettős mércének, de aki közben azt hiszi, hogy bárkinek a gondolkodása mentes ettől, az hülye vagy naív.

Valahogy engem annyira nem vonz az orosz-kínai-muszlim társadalmi berendezkedés, mint téged, így aztán mindketten szurkolunk valakinek, több-kevesebb intenzitással, igénytől függően, de kb. ennyi. Így aztán a "haladás" és a "diktatórikusch" megítélésében is nyilván vannak árnyalatnyi eltérések.

Engem kevésbé zavar az a világberendezkedés, amelyik legalább nyíltan nem próbál beleszólni abba -természetesen bizonyos társadalmi minimumokat figyelembe véve-, hogy ki mit és hogyan csináljon, mit mondhat vagy nem mondhat... mert hogy mindegyik beleszól, az talán nem kérdés, csak nem mindegy, hogyan és mennyire.
Hát Fabius, úgy látom, angyalunk Gábriel nem igazán fogadta meg pár nappal ezelőtti tanácsodat, miszerint fogja vissza magát...
@Marcellusca:

most mondd meg! én is beesek ide kutyafuttába, igenyösen svalbárdrul, hátha van valami jó kis poszt a prücsök herélésrül, oszt tessék! figaro itt, figaro ott...
@Orica Középföldi:

két ostya közé egy harmadik = plébános szendvics
"Navracsics Tibor megbukott, és pótvizsgára kötelezték"

Molnár Csaba DK-s EP-képviselő szerint miközben a hazai sajtóban elismerően szóltak Navracsics Tibor szerdai meghallgatásáról, a helyszínen senki nem gondolta így. Szerinte a magyar biztosjelölt csúfosan leszerepelt Brüsszelben.

hvg.hu/itthon/20141002_Navracsics_Tibor_megbukott_es_potvizsgara

-

Ezt Navracsics Tibor sem gondolhatta komolyan

Civileknek tett üres ígéretek, álkerekasztalosdi, végsőkig kiállás az EU által kifogásolt magyar jogalkotás mellett – a területi közigazgatást átszervező Navracsics Tibor igazságügyi miniszterségére egyebek mellett ezekre emlékezhetünk. Mindez tökéletes ellentétben van azzal, ahogy a magyar uniós biztosjelölt önmagát próbálta meg beállítani szerdán az Európai Parlamentben a bizottsági meghallgatásán.

hvg.hu/itthon/20141002_Mast_mondott_es_mast_csinalt_Navracsics_T
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

A fő logikai bukfencet ott követed el te is, hogy itt senki az ég világon nem akar kis Oroszországot vagy kis Iránt. Miközben harsányan és méltán röhögtök a jobberek zsidó világösszeesküvéses konteóin, eközben halálosan komolyan veszitek a saját hülyeségeiteket, amely arról szól, hogy mondjuk a Jobbik a ruszki gyarmatosítást készítené elő, némi iráni társadalom berendezkedéssel fűszerezve. :) Ebből kéne már végre kinőni.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Gyenge eresztés szegény ballibázó nemzeti szocialista,de még annyi intellektusa sincs hogy felfogja.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Logikai bunkfencvetésben verhetetlen vagy,aztán amikor ez szóba kerül relativizálsz és terelsz miközben ingyen kapod a falafelt és mellé nokiás dobozban a zsét.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem, nem:)... a ruszkik és a muszlimok úgy adják oda a pénzüket, hogy egyáltalán nem akarnak majd beleszólni abba, hogy azt hogyan költjük el... Nem jönnek majd az orosz-arab cégek és azok egyáltalán semmilyen hatással nem lesznek a közbeszédre. Tényleg:)? És hogy a Jobbik is csak egyensúlyra törekszik a két itt ütköző világrendben...

Nem világösszeesküvésekről meg gyarmatiosításról beszélek, hanem befolyásokról. És ha te kétpólusú világrendekről meg ilyenekről beszélsz, akkor te is arról beszélsz.

"Aki fizeti a zenészt, az kéri a táncot!"... vagy nem?
Európai Néppárt nagyot tanyázhat ha tovább pártolja a csuti orálmuzsikot és csürhéjét most hogy putinka trójai falovának lett elkönyvelve és ordenáré választási csalássorozattal megint teljhatalmat kapott úgy hogy a választópolgárok negyede sem szavazott rá.
Rejtélyesen éppen az Andy Vajna-riport idején sötétült el az RTL Klub

A Telekom és a Digi előfizetői közül is többen tapasztalták szerda este, hogy éppen akkor maradt ki az adás az RTL-en, amikor a Házon kívül Andy Vajnával foglalkozó riportja ment. A többi csatorna eközben zavartalanul működött.

hvg.hu/kultura/20141002_Rejtelyesen_eppen_az_Andy_Vajnariport_id

-

4 órája
Betörtek az igazságügy-miniszterhez

De nem vittek el dokumentumokat. Rogán szerint 72-7-re vezet az állam a bankok ellen, az RTL Klub kérdésére nem válaszolt.

Amikor az RTL Klub újságírója akart kérdést feltenni, Rogán a kérdés befejezésének megvárása nélkül egy kirohanással kezdett:

az RTL Klub úgy működik, mint az ellenzék kampánytévéje, gratulálok ehhez az RTL Klubnak.

A csatorna kérdésére érdemben nem is válaszolt, hanem azt kérte, hogy írásban tegyék azt fel.

index.hu/belfold/2014/10/02/trocsanyi_rogan_devizahitel_betores/
@toportyánzsóti: "...megint teljhatalmat kapott úgy hogy a választópolgárok negyede sem szavazott rá."

Nem tudsz te matekul, kétharmad, az két harmad.:)

Ja, az, hogy minek a két harmada, senkit nem érdekel fideszéknél.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Angyalunk Gabriel pontosan úgy él vissza a lehetőségével, mint a fentebb említett rendőr a hatalmával
@látjátok feleim szümtükkel: Unortodox matek a világban nem játszik csak itt,de már itt is sok a gyógyult.
@KÁTÉó53éúétr6:

Sok-sok évi varánusz-olvasásom alatt még soha senkit nem tettem ketrecbe. Most ezt angyalunkkal megtettem.
Most már csak többiek neki szóló válaszait kell átpörgetnem. Az sem kevés.
Komolyan felháborító, hogy ennyire át tudja venni az uralmat a blog felett, és nem tudunk annyira összefogni, hogy semlegesítsük.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "A Telekom és a Digi előfizetői közül is többen tapasztalták szerda este, hogy éppen akkor maradt ki az adás az RTL-en, amikor a Házon kívül Andy Vajnával"

Elsötétült a Barátok közt alatt is. Elkapcsoltam, így az egyesen láttam Kunhalmit az Estében. A riporternő próbálta rábeszélni, hogy szégyenlje magát, amiért mást mond Bokrosról, mint a Tóbiás. Kunhalmi nagyon ügyes volt, visszakérdezett:
- Milyen demokrácia van ebben az országban, ha egy demokrata jobboldali és egy demokrata baloldali jobban megérti egymást, mint egy fideszes jobboldali és egy demokratikus jobboldali?
@Orica Középföldi: "Azért két ostya közé kell valami, hogy jóllakottnak érezze magát."

Én a helyedben magunkon aggódnék, hogy mi (a pórnép) majd mivel fogunk jóllakni?
Nincs igaza Fabiusnak, ha azt hiszi, hogy bármely fideszes hátba támadná a brancsát az EU-ban egy kis apanázsért.
@DFK: "Amúgy a norvéges dologhoz kérdezem: az helyénvaló ha a pályázatra kapott pontok értékét később felülírják más szempontok?"

Szerintem nem helyes (egyébként nem erről volt szó az Ökotársnál). Ahogy az sem helyes, ha mások meg azért pályáztatnak meg valamit, hogy a szubjektív pontokkal a saját általános iskolai osztálytársukat hozzák helyzetbe.

"Vizsgáljuk meg a rabló módszereket. Hoznak valamiről egy új törvényt, amelyet utána a “nemzeti” jelzővel látnak el. Magyarországon a Fidesz szótár szerint a “nemzeti” az általuk lerohant, elfoglalt, kisajátított és elrabolt dolgokat jelenti. A “nemzeti” felirat az általuk megpuccsolt intézményeket és ellopott vagyontárgyakat jelöli. Miután valamire ráütötték a “nemzeti” bélyegét, az azt jelenti, hogy szemet vetettek rá, és bekebelezik. Egy új törvényben a maguk képére formálnak mindent, és maximalizálják az elérhető haszon nagyságát. Ezután a törvényre való tekintettel megpályáztatják a kezelési-, használati-, bérleti-, örökbérleti- vagy tulajdonjogot, és ennek az álpályázatnak a segítségével einstandolják mindazt, amire szemet vetettek. Így volt ez a földdel, legutóbb a trafikokkal, mindennel. Ez a módszer az általános stratégia. Újraszabályozzák, hogy az nekik jó legyen, majd egy álpályáztatás útján elrabolják a kiszemelt értéktárgyat, és elveszik azoktól, akik eddig birtokolták vagy használták. A kommunisták államosítása ennél százszor tisztességesebb volt, mert elvették ugyan erővel, de azt nem magántulajdonukba, hanem köztulajdonba vették, és a befolyt haszon a közös kasszába ment. Ezek viszont közönséges útonállók, rablók, bűnöző gengszterek, akik nem leütik azt, akitől elveszik a tulajdonát, hanem megpályáztatják azt, ami eddig az övé volt, és a pályázaton nem az eredeti tulajdonos, hanem ők nyernek. Ennél mocskosabb és aljasabb eljárást még nem találtak ki. Ennek a neve szervezett bűnözés. Amiben egy kis pénzt látnak, azt rekvirálják maguknak, és szétosztják egymás közt. A húsosabb darabok a főnökéi. A földönfutókká váló nyomorultak pedig három hónap után mehetnek közmunkára, mert az állam pénzét nem az elesettekre, rokkantakra, szegényekre, öregekre, betegekre, munkanélküliekre költik, hanem közbeszerzési eljárás formájában százmilliárdos tételekben és állami megrendelés formájában a Közgép vagy más cégek közbeiktatásával zsebbe teszik. Építenek maguknak (stadiont, miegyebet), és a felét már az építésnél ellopják."

Bartus László: Alvilág a hatalomban
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
fidex mószer: rogányosan...gratula, skatula, spatula

brühüyyy

brumi? vagy "csak" beszorult a fejed a mézesbödönybe...is
Csak, hogy tudjuk mi a stájsz. :)

A "baloldali" politikusok megmagyarázzák a Bokrosnál népszerűbb Falus visszalépését.

index.hu/belfold/2014/10/02/helyes_visszaleptetni_egy_ketszer_nepszerubb_jeloltet_helyes/
@toportyánzsóti: "miközben ingyen kapod a falafelt és mellé nokiás dobozban a zsét."

Ja meg, ahogy Móricka elképzeli. :)
@rodeo36: hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20141001_A_Szegyenkezelo_Intezet

ha Tóta W. mongya akkor: "de jópofa ez a gyerek"
ha más mongya ugyanazt: "faszééé kell "kinntről" beleugatni a dógunkba?"
@rodeo36:

A tiéd meg a rumosüvegbe.
Most mi a bajod velem, miért kóstolgatsz? Szóltam hozzád, bántottalak?
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"Én a helyedben magunkon aggódnék, hogy mi (a pórnép) majd mivel fogunk jóllakni?
Nincs igaza Fabiusnak, ha azt hiszi, hogy bármely fideszes hátba támadná a brancsát az EU-ban egy kis apanázsért."

Aggódom, bár ez semmire nem elég.

Nekem nem tűnik naivnak Fabius:) Nem erről szól a poszt.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
csak megjegyeztem milyen fidexes lettél
brühüyyy

olyan kis fejem nincs ami a rumosba belefér...hiába irígyled
@nincs_itt:
azé' bele bele kő' mert nem ébrednek fő' sohase' belealusztak a fidex-be...sőt már "jobbak" is, mint a nagy minta

brühüyyy

most megyek masszázsra...majd gyü'ök...tarcs ki ha akarc...vigyázz, a fidex ragályos
@nincs_itt:

Jól értem, te most egyenlőségjelet tettél magad és TWÁ közé?????
@Orica Középföldi: Rosszul érted. Szimplán csak a szokásos kettős mércére utalt. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Te vagy a magyar hangja? Remélem büszke rád.
Ott még nem tartok, hogy te magyarázd meg nekem, mit hogy kell érteni.
Majd szólok, ha segítségre lesz szükségem.
@rodeo36:
"csak megjegyeztem milyen fidexes lettél"

Aztán vajon melyik szemeddel láttál te ilyet? A harmadikkal? Mert amilyen zseni vagy, neked olyan is van.
Amúgy meg nem írigylek én tőled semmit, inkább szánlak, hogy mivé lettél az utóbbi időben.
Éveken keresztül élvezettel olvastam szösszeneteidet, de nagyjából azóta, mióta a kórházból kijöttél, csak fröcsögni tudsz, sokszor értelmezhetetlen szóhalmazokat öntesz ide. Ok nélkül sértegetsz mindenkit, és ráadásul még te sértődsz meg, ha ezt zokon vesszük.
Szegényebbek lettünk egy Rodeoval, és "gazdagabbak" egy kötözködő, kekec alakkal.
Tudom, kapok ezért tőled hideget-meleget, de ez már régen érlelődött bennem, és jólesett, hogy kiadtam magamból.
@dr. jenőke (jenőke): "Az a probléma, hogy azt kellett volna kérdezni, mi a véleménye a civilek elleni támadásról, annak módjáról és indokáról, mennyire volt "európai" az eljárás.2

Így van, egyetértek! Jávor olyan hosszú kérdést tett föl, hogy az volt az érzésem, nem emlékszik az elejére, mire végére ért. A fordító a felét félrefordítja a többieknek, mire végez vele ... Miért nem volt elég ennyit kérdezni: "Elhatárolódik-e a kormányától, amely rendőri erőszakot alkalmazott az Ökotárs vezetője ellen, ahelyett, hogy a norvég kormányt kereste volna meg a civilek adataiért?"

"Jenőke, ez a csúszómászó bármikor és bármiről tud általánosító, kitérő választ adni. Éppen elég ideig gyakorolta."
Látszott, hogy sokat gyakorolt, hogy mindenre azt tudja mondani: "Magyarországon virágzik a civil élet, mert CÖF."
Erről dr. Lightmann többet tudna mondani :), de látható volt, hogy Navracsics élvezi a hazudozást. Nem oylan véres fogú hiéna mosolygással, mint Szíjjártó, hanem amolyan fogatlan, hámló pikkelyes kobra módjára ...
@Orica Középföldi: "Aggódom, bár ez semmire nem elég."

Megkérdezhetem, hogy az aggódáson kívül megteszed azt, amit tenni tudsz? Például elolvastad, amit a másik topikban írtam a Dózsa-kitűzőkről? :)

"Nekem nem tűnik naivnak Fabius:) Nem erről szól a poszt."
Miről, ha nem erről?: "De nem zavarta meg az sem, mit szól majd a többi birka az itthoni akolban, ha meghallják mik lennének őbiztossága prioritásai: ... "
Nem naiv Fabius, de túlbonyolít, mint Jávor Benedek :). Navracsicskával itthon begyakoroltatták a fijjúk a szöveget, a hívek meg (már aki egyszerre nézi a Híradót, és szellemi képességei birtokában is van) jót röhögtek a tévé előtt szotyolaköpködés közben, hogy "Ezt kellett mondani, ezek a h.lyék meg bevették."
@Orica Középföldi: ez a jellemző echte magyarisch hozzáállás!
nem, csak meg kellene tanulni olvasni és értelmezni.
csak a mondandóban látok azonosságot...
idézném bud spencert: én az amazonokkal vagyok.
@parti_giano:

Mindig az. Most éppen mit csinál?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: nem kö itt nagyon összefogni, csak senki ne válaszoljon neki egy hónapig, ahogy én is megfogadtam a hétvégén.
az öreg bolhás rodeoval meg ne foglalkozz, olyan mint a fogatlan kutya, csak morog, de nem harap:)))
@nincs_itt:

" és miért ne tehetnék? "

Mert kiröhögnélek. Mondjuk így is. Fárasztó az üres nagyképűséged, úgyhogy ketrec.
@Orica Középföldi: néztem a sajtótájékoztatóját, amit ma adott a trócsányival. pökhendi, nagyképű majom.

hehe. ma mentem délután a helyi pennybe, de ki volt írva az ajtóra: teknikai okok miatt zárva. nyitás 30 pec. :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
" en is igy latom "

Köszönöm, és azt hiszem, vagyunk így ezzel többen is.
Tudod, én a lehetőségek végső határáig kerülöm a konfliktusokat, mert egy gyáva kukac vagyok. De most elszakadt a cérna, mert mélységesen felháborít, ami ezzel a bloggal történik.
Kb. hat éve olvasom, több mint három éve dumálok is ide. Annak idején az fogott meg és az tartott itt, hogy egy baráti társaságot láttam: sokszor késhegyig menő, de soha nem bántó vagy személyeskedő vitákat, sokszor ökörködést, az élet bármely területéről szóló beszélgetést, jó hangulatot. Rákaptam mint a drogra, mert a mai világban ritka az emberi szó, itt pedig mindenki elfogadta a másikat olyannak, amilyen. Színes volt, gondolatébresztő, új ismereteket hozó, szórakoztató.
Most egy jó ideje azt látom, hogy ennek a módszeres szétverése folyik, és mi ezt hagyjuk. Nem a bloggergézákra gondolok, mert ők nem ellenfelek, van annyi okos ember, hogy simán lemossák bármelyik trollt.
De akkor miért nem bírunk a Gábriel-féle néhány emberrel, akik miatt sok okos, kedves, szerethető (és szeretett) társunk ment már el innen, és mások is ezt fontolgatják?
Hogy klasszikust idézzek: miért hagyjuk, hogy így legyen?
És egy másik klasszikus idézet (ha már saját gondolatra nem futja): értünk haragszom, nem ellenünk.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Mindig jó Bartust olvasni, kösz. Jó lenne már, ha kint lenne a könyve. Sajna berágott mindenre és mostanában nem nagyon ír. Orbánt és a magyar ugart ő látja a legtisztábban.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

" az aggódáson kívül megteszed azt, amit tenni tudsz? Például elolvastad, amit a másik topikban írtam a Dózsa-kitűzőkről? :)"

Megteszem:) Az ugye nem baj, ha az összes hsz-ed elolvasása nem tartozik a teendőim közé?

Nem bonyolódnék bele a poszt megmagyarázásába.
@taga20:

Taga, számtalanszor megfogadtuk, hogy bojkottáljuk, de max két nap után mindig akadt valaki, aki válaszolt neki, és onnantól minden maradt a régiben.
Addig meg válasz nélkül is öntötte ide a szart.
Mióta Rodeo is adja alá a lovat, százszor rosszabb.
Nem szoktam én ilyen kirohanásokat tenni, mert nem érnek annyit, de ma egyébként is felbosszantottak holmi mesteremberek.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

" Orbánt és a magyar ugart ő látja a legtisztábban."

Ez erősen barokkos túlzás:)))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
:-)) hu de jókat mondasz, de ne keseredj el! A világosság vonzza a sötétséget, a jin nincs meg jang nélkűl, a jót próbálja tönkretenni a gonosz, ez a dualitás tartja mozgásban a világot.
Ritka jó arcok vannak itt, Rody is az, - a szőrös mellkas mögött ott az érző szív, csak nehezen adja oda.
Azt javaslom, h aki szerinted szétveri a blogot, azt ignoráld, csak az működik.
Boli-val mi történt?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: látom, ako megy még az átalakitás nálatok, mint nálunk is. fel a fejjel, csak az első száz év a nehéz:)))
@taga20: gyanús vagy nekem, hol van az új kéró, dunakeszin?
@taga20:
" csak az első száz év a nehéz:))) "

És a hátralévő csekély háromszáz évemből százat a mesteremberek keserítsenek meg ?!
(ez most az én saját átalakításom, nem a lányoméké, azzal küzdjenek meg ők)
@CsekklisztNo.10Reloaded:
"Boli-val mi történt?"

Szerintem ő is megunta. Face-n hívtam vissza közénk, még nem láttam a reagálását.
@Orica Középföldi:
Nem! Ez egy barokkos understatement volt :-))
@CsekklisztNo.10Reloaded:
"Azt javaslom, h aki szerinted szétveri a blogot, azt ignoráld, csak az működik"

Ezt próbálom én is, de néha ki kell engedni a gőzt :) Bár lassan a kommentek felét át kell pörgetnem, abban meg mi az élvezet?
@CsekklisztNo.10Reloaded: talán nem viszem túlzásba a dolgot, mikor azt mondom, bartus egy aranyszájú messiás. és tisztánlátó.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Szeretném is visszacsalogatni. Remélem, olvassa a blogot, és látja, hogy hiányoljuk.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
.
Van egy fideszes vitakultúra, amelyet ők marhára élveznek, mert sokszor bejön.
Csak a példa kedvéért:
- nem értem, hogy a fidesz hogyan képzeli el a munkaalapú társadalmat közmunkásokkal, a képzési rendszer legatyásításával....és így tovább.
- nem ez a probléma, az az elsődleges kérdés, hogyan történhetett meg, hogy a magukból kivetkőzött rendőrök Gyurcsány utasítására bezárkóztak a TV székházba rettegni és szemeket kilőni. Ezért állunk úgy, hogy nem látunk.
(Huth Gergelyt nem tudom utolérni)
Egyébként jó példa Navracsüccs is. Semmire nem válaszolni, terelni és támadni.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Abszolút, hadd szóljon! Mindennek van oka...
Igen, néha uncsi. Néha meg pörög.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Szívesen. :)

"Sajna berágott mindenre és mostanában nem nagyon ír."
Ez valahol nagyon szomorú. Kölcsey versét ő is mondhatná szóról szóra:
"Zrínyi vére mosta Bécset,
S senki bosszút nem állt;
Rákóczi küzdött hazánkért,
S töröknél lelt halált.
Páris ígért szabadságot,
Ti nem fogadtátok,
Járom rátok, gyáva népek,
S maradéktól átok."
Tudom, hogy olyanokat mint p. giano zavarja, hogy ő hívő, meg szenvedélyesen lát dolgokat, de ettől még komolyan lehetne őt venni. Azt kellene nézni, hogy ő demokrata, nem azon kukacoskodni, hogy miben nem értünk vele egyet.
@parti_giano:
Jó, de ez az én dumám!!!
:-)) örülök h így látod. Az összes bajával együtt, de kellenek a Bartusok.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: a vincenten arcoskodik időnként, de nem az a családja:)))
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
:-)) gyönyörű vers, milyen nyersen találó
P.g mindjárt kap !!!
Engem nem zavar. Sőt!
@parti_giano:

Nekem fullasztó a barokk. A puttót rózsaszínűen, gőgicsélve szeretem:))
@Orica Középföldi: "Megteszem:) Az ugye nem baj, ha az összes hsz-ed elolvasása nem tartozik a teendőim közé?"

Nem baj, de feltettem egy fontos kérdést az említett hsz-emben (a régi húszforintosokról), és nem kaptam segítséget senkitől. Remélem, ezek után segítségemre siet valaki. :)

"Nem bonyolódnék bele a poszt megmagyarázásába."
Szerintem nem magyaráztam félre azt a részt, amit említettem, amúgy a poszt többi részével egyetértek.
@parti_giano:
Na, jól benéztem, amit írtál. Azt hittem dicséret, a cikizést átugrottam. Talán azért mert azt hiszem, hogy a nagy alkotók tényleg látnokok...
Ha zavar a téma, ugorjunk, de szerintem a legjobb Biblia értelmezés is egy ilyen látnoktól van, Rudolf Steiner.
@parti_giano:

" talán nem viszem túlzásba a dolgot, mikor azt mondom, bartus egy aranyszájú messiás. és tisztánlátó."

De, túlzásba viszed:)
Az aranyszájú jelzőt hagyjuk meg Szent Jánosnak.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Bartus egy fura alak. Sok mindent ír. Ha nem lenne messiás-komplexusa, és nem sértődne meg a kritikától, valamint olykor rövidebb lenne, még jobb lenne.
@GeoCracker:
Igazad van, küldetéstudata van, és ég nagyon idegesítő tud lenni. Ez az ő sötét oldala. (Na, jó, csak az egyik.) ja, és baromi hosszú!! De néha én is így kelek: ma 20%-al több van a fejemben :-)) Nem könnyű neki sem visszafogni magát. Bocsánatos bűn.
@dr. jenőke (jenőke): "Van egy fideszes vitakultúra, amelyet ők marhára élveznek, mert sokszor bejön. ...
Semmire nem válaszolni, terelni és támadni."

Tudod, erre mondják, hogy innen szép győzni! 300 spártai harcos is fel tud tartóztatni egy perzsa sereget, ha megfelelő pontot talál, ahol megvetheti a lábát. Mégha mind meg is hal ...
Na szóval, ennek a fent említett patkány-harcmodornak nem tudom, hogy van-e ellenszere, de láttunk már jó próbálkozásokat, pl. Bartusnál. Az is jelzésértékű, ha az ún. baloldal meg sem próbálta még ezt kidolgozni (az ellenszert).
@CsekklisztNo.10Reloaded: "Ha zavar a téma, ugorjunk, de szerintem a legjobb Biblia értelmezés is egy ilyen látnoktól van, Rudolf Steiner."

Nekem Steinerrel az a bajom, hogy könnyen vissza lehet élni azzal, amit mondott.
Szerény véleményem szerint a Fidesz is ezt tette egy időben, néhány antropozófus tanácsadójának segítségével. A másik topikban felhívtam az olvtársak figyelmét erre a cikkre Ertseytől.

1914conference2014.com/ertsey-attila-szmolenszk
@parti_giano: "talán nem viszem túlzásba a dolgot, mikor azt mondom, bartus egy aranyszájú messiás. és tisztánlátó."

Sorolhatnám én fél napig is, hogy miben nem értek egyet Bartussal: bizonyos részletekben.
De a lényegi dolgokban egyetértek vele, és ez a fontos!
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Nem csak szónokolni, de vitatkozni is gyakorlat kell - - - és tanulás!
@nincs_itt:
nekimentél megmondókának, ha ő nem akkó' csak a próféták...a többi nem rúg labdába (mert nem ad nekik vagy ellopta)

brühüyyy

most van nekik miért hisztériát csinálni, egyből fölment a számláló már közel 4000 (igaz, nem 25000 mint mikor beszéltünk is valamiről)

brühüyyy

a masszázs fincsi volt...ismétlései lesznek

képzeld? megengedik, hogy éljünk...és leereszkednek...kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@CsekklisztNo.10Reloaded: Arról a 20%-ról egy régi plakát jutott az eszembe.
Egy figuráról, akinek egyre több hangocka volt a fejeckéjében :-)
@Orica Középföldi:
akkó' nekednek a ZIKEA a menő bilikék és tört fehér kombinéban

brühüyyy

naccerű (Petőfi: "mit nekem ti Kárpátoknak vad bérce... szegény sohase látta)

aranyköpések a bibliából jános a zaranyos és szájú is...hejjbekükütyű
Korán keltem, korén fekszem és Korán van az éjjeliszekrény tetején.

Jut egy versecske a kutyák képviselőjének, és egy hosszabb a macskáknak, a megbontható kutya-macska barátság jegyében.

Szép álmokat!

Kiss Judit Ágnes: Hogyha lehetne kutyám

Erdőillatú tappancsokkal
Jönnek a holdsugarán a kutyák,
Nem csahol egy sem, földre szegezett orral
Futnak csillagcsorda után.

Hogyha lehetne kutyám, szimatolna,
Nézném, ahogy a küszöbre leül,
S kutyaszeme őrzi az álmomat éjjel –
Többet nem félnék egyedül.
Kapcsolódó írások:
@Orica Középföldi: jaj, ketrec... most mi lesz!
árulj el nekem valamit, kérlek!

Te ki a búbánatnak képzeled magad?

Értelmeset nem olvastam tőled, csak valakit kioktattál, esetleg valakivel lelkesen egyetértettél.

Te ott élsz, neked a mini elnököd Orbán, a te életed teszik tönkre és az utódaidét.
Bravó, engem zársz "ketrecbe", sekély élvezet, de neked ez maradt.

Tisztázzuk, egy vizesnyolcas vagy, akinek eddig nem sok minden sikerült az életben. de ne add fel, még összejöhet valami!
.
Korán keltem, korén fekszem és Korán van az éjjeliszekrény tetején.

Jut egy versecske a kutyák képviselőjének, és egy hosszabb a macskáknak, a megbontható kutya-macska barátság jegyében.

Szép álmokat!

Kiss Judit Ágnes: Schrödinger macskája

Bezártak egy dobozba már jó néhány hete,
Ez lett volna Schrödinger híres kísérlete.
Azt bizonygatja benne, hogy amíg ott vagyok,
Egyszerre tudok lenni eleven és halott.

Egy jó nevű tudós hogy lehet ily ostoba?
A macska örökké él, nem pusztul el soha!
E földön magáénak tud kilenc életet,
S egy döglött macska, kiről az orvos is letett,

Kísértetként jár vissza, a ház fölött lebeg,
Sötétben villant néha zöld kísértetszemet,
Kísértethátat púpoz, szellemkarmot mereszt,
És karmolássza éjjel a vak bádogereszt.

Hát ne kezdjen macskával, ki macskához nem ért.
A macska fő szlogenje: két szemet egy szemért!
Rég megléptem, ő meg csak ül a doboz előtt,
Míg én emelt farokkal járom a háztetőt.

Ha egyszer még meglátom, bosszút állok azért!
Mindegy, hogy földi testben, vagy szellemmacskaként,
Az lesz az első dolgom, hisz van rá jó okom:
Herr Schrödinger pofáját véresre karmolom.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
akkor a mi zenekarunk neve,
"egy húron pendülünk"...
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: "De akkor miért nem bírunk a Gábriel-féle néhány emberrel"

Áruld már el mitől vagyok én ilyen "félelmetes"? Semmi extra nincs bennem, mindenkivel emberi módon beszélgetek, elmondom a véleményemet mint bárki más, stb.
@rodeo36: Ideje volt nekimenni, mert elköszönt, aztán visszatért más néven, most ismét a korábbi nevén.

De sebaj, ujjé, megint van kit püfölni.
Esetleg Tóta W.-nél reklamálna, mert le merte írna ugyanazt, amit mi is mondunk!
@Orica Középföldi: Ja még annyit, röhögj ki. De attól nem lesz igazad, sőt jobb sem lesz neked!
@nincs_itt:
Furcsa egy nap volt a mai.
(már régen aludnom kellene)
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Nagyon kemény amit linkeltél:-))
Minden nagy agy tévedett valamiben, Newton, Einstein is, nyilván Steiner is, es igazad van, rájuk csimpaszkodva lehet hujiteni a népet. Ha ez meg vallás is, akkor meg ez a veszély fokozott. Ha nincs józan ész, akkor az egész a politika fegyvere lesz, s tudjuk , sajnos a vallás égisze alatt gyilkolászták le a legtöbb embert.
@dr. jenőke (jenőke):
Macsesz:-)) rohadt jó és szellemes!!
De schrodingernek igaza volt, ha jól tudom ezt a gondolatkísérletet nem cáfolták azóta sem
@parti_giano:
"Mekkora gusztustalan ez a Rogán."
A cinizmusához hozzászoktunk, de a mai sajtótájékoztatása olyat sugallt, amelyhez október 13-tól hozzá kell szoknunk.
Úgy néz ki, majd még kérdezni sem szabad!
@nincs_itt:
jaaaaaaaaaa...már el is felejtettem azt a kurfliját...ő akarja szarni a spanyolviaszt meg még ami belefér...mialatt egy senki ugyanúgy mint a közben felszívódott másik "zseni" a jegesember...

van valami fixa ideájuk és aki azt a szart meri bántani az fekete seggű, számukra, kinemszarjale?

szóval a barokk és a zikea meg a soxép és ahogy megengedi bárkinek, hogy "az jó" "az meg nem" mert csak

teljes fidex észre sem veszik mert a fidex magyar és aki magyar az fidex még ha nem is akarja bevallani

mindennek ez a dili a bizonyítéka

most annyian fognak tahótlanítani, hogy klikk lesz az egész persze egy klikk eddig is csak döglött macska

brühüyyy

klikkek főggye
Kitűnően felépített épület lehet az ott kint... hogy nem omlott a fejére a plafon...
@GeoCracker:
20%. Jó, rájöttem! Azt hiszem most így késő este nekem már 20%-al kevesebb van a fejemben. Vagyon mindig:-))
Jó ejt.
@rodeo36: fixa ideátok nektek van, hogy mi itt mind idióták vagyunk.
de ahol ti vagytok azt se ti alakítottátok olyanná, amilyen.beültetek a készbe.semmi közötök ahhoz a rendszerhez amiben éltek.
@punkfrog:
az, hogy ti idióták vagytok kétség nem fér...ezt a szart ti harcoltátok ki magatoknak...azt, hogy én mit csináltam, hol és miért azt te nem tudhatod és sohasem fogod megtudni...de dumálj seggségeket nyugodtan, a valóságon nem változtat egy jottányit sem...és pont ezen röhögök harsányan valamint bömbölve mert kialakítottatok valami imidzset rólam aminek a valósághoz semmi köze és azt sem fogjátok megtudni soha, miért nem igaz

egyébként brühüyyy

talán eccer kitalálod -de ahhoz nem vagy elég ügyeske- mihez vagyok közel?
@Fabius: Tudod kedves Fab, - visszatérve az eredeti felvetésedhez,- amelyik cápa a kezedből eszik, az előbb-utóbb egészen biztosan a lábadból is fog!
@rodeo36:

"__@punkfrog:
az, hogy ti idióták vagytok kétség nem fér...ezt a szart ti harcoltátok ki magatoknak...azt, hogy én mit csináltam, hol és miért azt te nem tudhatod és sohasem fogod megtudni.._"

Na, Rodikám, akkor kezdjük a kályhánál.

Én Jaeger László vagyok. (ez ugyan nem titok, mert többször közöltem itt, a blogvilágban is, és hajdani levelezésünkből is tudhatod)
Te meg egy senki vagy, illetve már annak is kevés. Egy csaló, nagyokat mondó hazudozó, uszító, sikkasztó 6 nyelven másoló ősbunkó.

@rodeo36: 2014.10.02. 22:48:53
"_@nincs_itt:
jaaaaaaaaaa...már el is felejtettem azt a kurfliját...ő akarja szarni a spanyolviaszt meg még ami belefér...mialatt egy senki ugyanúgy mint a közben felszívódott másik "zseni" a jegesember..._"

No, hogy ki a senki, azt az imént olvashattad. ezért nem vesztegetném tovább erre az időm.

Mint említettem volt, ha nem tetszik a jelző halmaz, perelj be.
Csakhogy bajban vagy, ahhoz vállalni kellene magadat, és előbújni a névtelenség biztonságából. Ám te ebből a névtelenségből szórod a mocskot a sértéseket az itteniekre, azokra, akik ötször, tízszer, százszor különbek nálad.

Különösen elegáns volt távozásom bejelentését követő 4-5 napi nemlétemet követően pocskondiázni személyemet újfent, te, szónokok szónoka, te, retorika atyja, te, a tudományok hérosza, usw. továbbá s valamint, aki még csak nem hogy átlagos, hanem elégséges íráskészséggel sem bír, a száján szarik, a seggével beszél összes nyelvtudományi ismerete a delikvencsben foglalható össze.

Elfelejtettem írni, mondani, hogy az anyád picsájába és a ló faszára, mindig van egy bérleted, amit minden egyes tróger és trágár hsz-eddel automatikusan kiváltasz. Észlény.
Megismétlem, perelj be. Bátrak bátra, hősök hőse, zsenik zsenije, Napnak éltető sugara. Mi szép is lenne, kár, hogy egy gyáva, sunyi, sötét, rosszindulatú, gonosz, ostoba, bunkó aprócska szaralak vagy.

Jó reggelt.

Jaeger L. (mint fent)
@nincs_itt:

"_@rodeo36: Ideje volt nekimenni, mert elköszönt, aztán visszatért más néven, most ismét a korábbi nevén._"

Te? Oricának? Te, b+, akkora senki vagy, hogy nullával sem lehet kifejezni, mert még annak is van jelentése. Aztán miért ne jött volna vissza 'beolvasni', amikor olyan senkik gyalázzák, mint te, meg haverod rodeo.

"Ideje volt nekimenni"

Ezen tényleg röhögni kell, ez olyan, mint amikor a hangya dübörög a hídon az elefánt mellett.

Esetleg te is bemutatkozhatnál, te bátrak bátra, uszítók uszítója.

Én, már írtam feljebb ki vagyok.

S te ki vagy, te gyáva, sunyi, sötét, alattomos szaralak? Írd ki a nevedet, és úgy uszíts, pocskondiázz? (Hátha megkeresne tényleg valaki már csak a 'hála' miatt is?)

Szóval itt a lehetőség, a senkiből lehetsz valaki. Rajta!

Én, Jaeger László vagyok.

Jó reggelt neked is, seggfej.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Még Móricka intellektusa is elérhetetlen a számodra,hány évet húztál le Iránban?
@jaegtoer:
hosszú, nem olvasom...mit akarsz mondani? 3 szóban a lényeg?

brühüyyy
@jaegtoer:
nagyon vigyázz nehogy megint "rianás" legyen nálad...
szerencsétlen...
ennyi betü egyvégtében és a semmi...

bye bye

meg pukkaggy meg (jó úton odafelé)

brühüyyy

elérted a fidex legmélyebb bugyrait...
@rodeo36:

Bocs, kifelejtettem, de utóbbi két válaszodból is látszik, hogy csak egy ócska provokátor vagy.

Na még egyszer:

Én Jaeger László vagyok.

Te ki vagy?

Ez épp három szó, bár fentebb is kérdeztem.
@jaegtoer:
minő kíváncsiság? és melyik a sok jéger közül?

Clodomiro Santiago Gonzalez del Patagonia y Córdoba

születtem
élek
mi kell még?

brühüyyy
@rodeo36:

Egyszóval minden jelző és állítás illik hozzád.

És tényleg még provokátor (is) vagy.

Na, szia.
@jaegtoer: Respect!

Minden (fentebb is írt) szavaddal egyetértek.

@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: +1!
Amikor arra céloztam, hogy nem feltétlen kell továbbra is ide "járnom", nem csak Gábrisra utaltam. Hanem a magas lóról, nagy okosan kioktatókra (rodeo, nincs_itt) is gondoltam.
Azért szoktam ide, mert egy jó társaság volt, akik érvekkel vitáztak, személyeskedéstől mentes hangnemben véleményt cseréltek, de a trollokat nem kímélték. Ma már ez eltűnt. Egyre több a kioktatás, a "megmondás", a személyeskedés. Eltűnt a jó kedv, a poénkodás, egymás kedves, szeretetteljes ugratása, "csak" az acsarkodás maradt. Meg a küldetéstudatúak lealacsonyító sértegetése.
És egyre inkább unom. Elég a való életben ezzel szembe nézni, megküzdeni.
@jaegtoer:

ez a születési nevem...azóta többször váltottam...nagyon kíváncsi lettél, mi az oka? én nem tudlak feljelenteni mert nem vagyok fidexes, másrészt nem tudom, hogy a sok a jégerből most az alsó vagy a felső sorban keressem azt aki ilyen hülyeségeket irogat kora hajnalban

brühüyyy
@Marcellusca:

Einstandolták a játszóterünket.
És még mi vagyunk a "fidexesek".

Nagyon sajnálom.
@Marcellusca:

megjött @marcelluska...és írt egy csomó sirámot...nem teccik nekije? de mi? asztnemtuggya

brühüyyy
@rodeo36:
"nem vagyok fidexes"

Nem, te egyszerűen buggyant vagy. Nem tudnál már végre leállni ezzel a stílussal? Kérjük vissza a régi rodeot, akit kedveltünk.
A mostanit nem.
@rodeo36:

"minő kíváncsiság? és melyik a sok jéger közül?"

Miután leveleztünk is, jól tudod ki vagyok. Az általad írt jégerrel szemben a 'jaeger' eléggé szűkiti a kört, különösen a levelezésünk tükrében. Te szaralak.

Mondjuk még a jégerrel is lennék valaki, de eddig te a "Clodomiro Santiago Gonzalez del Patagonia y Córdoba"-val még a senkinél és semminél is kevesebb, kisebb és szarabb vagy.

Na, tényleg nincs több időm. A bérlet viszont a tied.
@GeoCracker:
:-) köszi. Ezt a plakátot nem láttam, de Gollam volt a fejemben. Nem úgy !!!
Egy időben így hívtuk egymást itthon: drááágaszágommm!!
@rodeo36: "hosszú, nem olvasom...mit akarsz mondani? 3 szóban a lényeg?"

Menj a picsába (a "Kapd be a f@szom" négy szó, meg az életösztön is működik...)
@rodeo36: azt, hogy én mit csináltam, hol és miért azt te nem tudhatod és sohasem fogod megtudni...de dumálj seggségeket nyugodtan, a valóságon nem változtat egy jottányit sem...
@rodeo36: Hozzád ki szólt, vén hülye?!
FAB igazán írhatnál Jávornak, hogy miket kérdezzen még. :)

Az Európai Parlament oktatási és kulturális szakbizottsága hétfőn dönt arról, hogy támogatják-e Navracsics Tibor biztosi jelölését. A volt magyar miniszternek szerda este kellett számot adnia terveiről és felkészültségéről az EP-képviselőknek, és a bizottság nem volt maradéktalanul elégedett. Újabb kérdéseket tesznek föl neki, képviselőcsoportonként kettőt-kettőt, melyekre hétfő délutánig írásban kell válaszolnia.

index.hu/kulfold/eurologus/2014/10/02/navracsics_ep_meghallgatas/
@Sir Bates dö Hól:

" Ez szimplán hangzik... Így nincsen hatása!
Mondhatta volna szebben, kis lovag,
Más-más hangnemből.. " :))))))))
Tegnap este óta figyelem a vitát, és én elmondom, hogy most mit teszek.
Itt maradok!
Nem fogok elvonulni a magányomba néhány seggfej miatt, mert nekem ez a blog az életem fontos része.
Magam választottam ki a kommunikációs társaimat, nekem erre szükségem van.
Milyen megoldás lenne az, hogy azoknak kéne elmenniük, akik betartják az írott és íratlan szabályokat, akiknek kultúrájuk van, és főként mondanivalójuk.
A selejtet szoktuk kidobni, nekünk ezt kell tennünk, hogy megmaradjon az egészséges, tiszta, világos gondolatoknak a színhelye számunkra.
@Marcellusca:
honnan tudod, hogy vén? és honnan azt, hogy hülye?

nem vagy jól tájékozódva

brühüyyy
számi nyelven erre a hercehurcára csak egy kifejezés illik: jujjj! mink, itten svalbárdon erre aszongyuk, hogy: ki halt meg már megin?
@Mariann19:

a pár hülyébe engem is beleértettél? és mi az indokod?

lakatot kű'ggyek? le kell lakatolni, meg előzetesbe bebaszni a sok izgága alakot???
mióta? azóta + 1500 látogató és még korán van

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:
itt írod az önéletrajzodat?

ki kérdezett?

brühüyyy
@jaegtoer:

mint tisztán láccik, van időd bőven, mert ha nem lenne nem írnál ennyi baromságot egy rakáson

te hivatkozol a magán levelezésre? akkor még normálisnak tűntél és embernek

manapság ez már nem jellemző

brühüyyy

és mi bajod van az eredeti nevemmel?
@hacsaturján:

" ki halt meg már megin?"

A humor koboldja, a jókedv manója,az irónia boszorkája, a szerénység derűje, a vita kultúrája és a nyelv szentsége:)
Tágas égen andalog
Fénylik, mint a csillagok
Tán egy lámpa?
Á, dehogy!

Tágas égen andalog
Bámulják az angyalok
Tán egy UFO?
Á, dehogy!

Tágas égen andalog
Száz meséjét hallgatod
Tán a dédi?
Á dehogy!

Tágas égen andalog
Tán te vagy, vagy én vagyok
...vagy a Kovács Pisti?!
Á dehogy!

Hát akkor mi?

Egy madárlátta fehér felhő
Égből pottyant ejtőernyő!

...na de hogy lesz ebből mese?

Majd segít rajtunk e mesét rejtő
Szivárványszín ejtőernyő!

A mai nap éppen megfelelő arra
Hogy a hangya Holdra szálljon!
Szánkba cukorkák repüljenek
A varázslat valósággá váljon!
@Mariann19:
:))

Szia Mariann!

"Talán valami" marad még itt, a 'zistenért,legalább Te maradj és a világos józan gondolatokat,zenét,verseket.sportot,stb-t kedvelő vidám 'zemberek sokszínűsége:))
'és téli estéken majd továbbra is átbeszéljük a kézis diadalokat:))

Kiss Judit Ágnes: Talán, valami

A napok egyre rövidebbek,
mégis egyre több fér beléjük,
mert egyre öregebbek vagyunk,
talán bölcsebbek is, reméljük.
Nem sietünk többé, a dolgok
valamiért mégis bevárnak,
vagy észrevétlenül szárnyunk nőtt,
mint egy angyalnak, vagy madárnak.

2.

Kinőtt a szárnyunk észrevétlen,
talán valami kárpótlásul,
nem érezzük a csapkodását,
csak hogy a látóhatár tágul,
és emelkedünk, magasabbra,
s mire végül a testet odalent
hagyjuk, a földi zűrzavarból
kirajzolódik lassacskán a rend.

3.

A rend lassan kirajzolódik
a hangyák és a madarak
vonulásából, a márványba
kövült hajdani csigaházak
rajzolatából. A sok kis darab
mögül felsejlik valami egész,
és tollainkról, mint a víz, pereg
le apró gyöngyökben a rettegés.
@gazoló:

ez nem komment, ez dalszöveg.
@rodeo36:
Nincs indokom, inkább analizálom a változásodat.
Ahogyan én látom:
Nálad a törés akkor keletkezett az előző szerepvállalásodhoz képest, amikor itt kialakult egy normális vita, és te évásanyóval szolidaritást vállalva szembe mentél stílusban is a többiekkel.
Nem jól választottál.
Akkor több embert megsértettetek személyükben.
Ebből a helyzetből azóta sem tudsz kikecmeregni, és átmentél egy örökös ellenzékbe.
Kedves Rodi! Nem veszítesz a renomédból, ha visszaállsz a korábbi stílusodhoz, amelyet szerettünk.
Úgy érzem, tekintély vesztésnek fognád ezt fel, holott ez tükrözné jobban azt a reális fickót leginkább, akit megismertünk.
@gazoló:
Én itt leszek a vártán, ahogyan szoktam.
Na meg jön a kézi dömping is, veled szeretném kidumcsizni a fejleményeket.
@jaegtoer:

Nyugi!

Van aki csak akkor érzi jól magát, ha másokkal szórakozik, de te érezd magad úgy jól, ahogy vagy.
Neked van valamid, ami nekik nincs, HAZÁD.
Olyanamilyen, de a tied-enyém-mienk, de nem az övék, mert mi benne vagyunk, és nem kintről ugatjuk. Ezt gyávák beismerni, csak ugatnak, mint kutya a kerítés túloldaláról, mert irígyek a bentlévőre, aki az otthon kényelmetlenségei ellenére mégis OTTHON van.
Nézd semminek őket, hidd el attól jobban fogod érezni magad. Ők meg had főjenek a saját levükben. Az úriember/igazbarát nem arról ismerszik meg, hogy cillánder van a fején, és szépen tud hízelegni, hanem arról, hogy miként viselkedik.

Egyébként meg vannak itt mások, akik ismerik a zenét, művészeteket, politikát, tudományt, adnak ők annyi pluszt a blognak ( nekem biztosan ), amennyitől jól tudjuk nélkülük is érezni magunkat. Talán az jobban öl, ha átnézünk rajtuk, mintha visszaszólunk nekik.

Aki lemortizálja az évek alatt elért tekintélyét, azzal nem kell foglalkozni. Útszélén kell hagyni, hiszen nem vagyunk mi Orbán, hogy mindenkit magunkkal vigyünk.:D:D:D
@látjátok feleim szümtükkel:

"Van aki csak akkor érzi jól magát, ha másokkal szórakozik, de te érezd magad úgy jól, ahogy vagy.
Neked van valamid, ami nekik nincs, HAZÁD."

ha ez haza, akkor az a tied...nem veszitek már észre, hogy ti el akarjátok dönteni, hogy ki jó meg ki rossz aminek a valósághoz semmi köze

az van, hogy a szubjektív értékeitek alapján (látod értéknek neveztem?) egyenként és önmagatok számára jogotok van azt állítani amit akartok (mint a rezsidémon, a NER, és a többi) sohasem fogom vitatni, nem is tettem soha, viszont a ti ítéleteteket abszolút értéknek beállítani az merő tévedés...nagyon sok dologban nem értek egyet azzal amit sokan itt leírnak, de nem hajlandók mindazt egy abszolút értékhez (ne tagadd, hogy van avbszolút érték) viszonyítani, hanem szubjektíven "ítéltek" én nem hordozom az "ígét" hanem olyan tényeket mutatok föl amik ellentmondanak a ti állításaitoknak (ez nálatok személyes érdeken is alapul) és akkor már senki nem áll meg előttetek és miközben kiderül az is, hogy a saját érdekeiteket sem tudjátok meghatározni de kitartotok amellett amit mondtatok és attól kezdve nekem lesz undorító stílusom, meg minden egyéb...mint tapasztaltad az utóbbi napokban könnyedén mellőztem a blogot (ez próba volt) és kiderült, hogy van más is a világban mint a krokogyélus madáron édelgő egyedek bármilyen beírásai...amit viszont kristálytisztán láttam, hogy a hatalmas nagy összeborulás és egymás ajnározása nem hozott semmilyen eredményt...és ezért állítom újfent, hogy semmiben sem különböztök a békamenettől meg a fidex-től egyetlen dolog van: ti -talán- sokkal inkább frusztráltak vagytok, mert semmilyen élbolyba nem tartoztok...csináltok egy langymeleg pocsolyát tapicskolni...természetesen bárki ajánlhat bármit ami más szóval kultúrának lenne nevezhető és azt sem akartam sohasem vindikálni magamnak, hogy amit én linkelek azt nem linkeli ugyanúgy senki, nagyon link dolog lenne

szóval kellemes tapicskolást...most már bizonyítékaim vannak arra, miért az ami...és ez megnyugtat

brühüyyy

haza csak egy van? mennyetek haza
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Navra a spanyol és brit biztos árnyékában hajózik. Mindkettő (és még néhány másik, később meghallgatandó) eléggé vitatható, nem elvi, hanem gyakorlati szinten (volt lobbisták, euroszkeptikusok, vitatható konkrét megszólalásaik voltak stb.). Nem körülötte forog a világ. Én tegnap végigkerestem a meghallgatásokról szóló híreket, és Navra kb. egyharmada volt a másik kettő közül bármelyikről szóló híreknek.

Más: ne keverjük össze a lakás- és irodabérletet. Gondolom irodabérletet az kap, akinek nem jut hely a képviselői irodaházban.
@Mariann19:

köszönettel vettem soraid, de stílus kérdésekben az abszolút és teljes szabadságot tartom elfogadhatónak, és nem vagyok hajlandó a fidex által létrehozott izé azzal az egyszemélyes diliházzal a minden értékek meghatározására az adott sablon szerint...látod még a neve sem ugrik be...egyfajta "elfogadott" stílust követni...az anyag lényege az, hogy nem tökéletes és ez tartja mozgásban ami viszont a lét lényege, amikor megáll megszűnik

brühüyyy
@Mariann19:
"én elmondom, hogy most mit teszek.
Itt maradok!"

Minden háborgásom ellenére én sem akarok innen elmenni, pont azért, amiért te sem.
Csak már nem nyújtja ugyanazt az élményt, mint ami ide vonzott és itt tartott éveken át. De nem adom fel :)
Más: még a végén visszaszoktattok a kézilabdára :) A dinók idejében én is játszottam pár évig, azután meg sokáig lelkes néző voltam, most valahogy ellustultam ebből a szempontból (ne tagadjuk, másban is).
A vízilabda viszont örök.
Én ITTHON vagyok.

Az agyvérzés meg nem kerülget, amit egyébként gutaütésnek is emlegetnek.:D
@gazoló:
"Vasárnap. Apu kezdődik."
Alig várom.
Az adrenalin szintemet szeretem fokozni, ha már hegymászó nem vagyok, a kézi eléri a kívánt hatást.
Mindenkit megverünk!
@rodeo36:
Oké Rodi!
A politikai hitvallásod eszerint nem változott, pl. az enyém sem, és lényegében azonos.
Én csak arra kérlek, hogy ne legyél tüskés,
és most kivételesen nem érvelj azzal, hogy nincsen rózsa tövis nélkül.
Egyébként nem kell semmiről a véleményedet úgy kialakítani, hogy az népszerű legyen, azt senki nem mondja.
Lehetsz dühös is, csak ne ránk.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Tudtam! Tudtam, hogy ebben a kérdésben is van közöttünk nézetazonosság.
Az jó lenne, ha visszaszoknál kézi fannak, akkor már Gazolóval együtt hárman lennénk, akik a nagy derbiken idegronccsá válunk átmenetileg.
De az olyan jó!
@Penivaldes:
Szia Peni!
Olyan ritkán vagy, figyellek és hiányollak.
Amazon. Egyszer Szív írta nekem, hogy férfiagyam van.
Még majd beállok bunyósnak, kipróbálok egy férfi harci zajt.
@Mariann19:
"Az jó lenne, ha visszaszoknál kézi fannak'

Időm lesz rá bőven, itt meg megtudom tőletek, hogy mikor lesznek meccsek. Közben meg lehet blogot böngészni is...
Megnéztem volna a vasárnapi Veszprém-mecccset is, de pont ott a környéken fogok csavarogni, viszont látótávolságon kívül. De lehet, hogy felveszem.
@Mariann19: igen az agyad férfi, de a szíved nő, és nekem ez benned a szimpatikus, hogy nem akarod sosem játszani a hideg, érzéketlen, csak a számoknak élő nőt.
ritkán igen. nem érzem, hogy sok keresnivalóm van egy olyan helyen, ahol nem folyik értelmes beszélgetés, hanem ahol anyáznak. a könnyedséget hiányolom innen.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: 6 éve? annyi ideje bolyongasz felénk, és még nem láttalak? pedig egy medvebocs nagy feltűnést keltene.
Elnézve a politikai oldalad már nem is káderszegénységét, hanem kádernincstelenségét, kimondottan röhejes és egyben szánalmas, amit itt összehablatyolsz Navracsicsról. Aki nem mellesleg olyan szellemi magasságokban lebeg az említett káderállomány felett, hogy a Jókai utcából Halley-üstökösnek látszik.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Majd mindíg felhívjuk a figyelmedet a meccsekre Gazolóval, plusz itthon én vagyok a napos az aktuális sportműsorok kiírásában.
Tiszta rabszolgaság! Még ez is.
Isteni élőben látni a meccseket, de én szeretem a TV-ben is nézni, csak akkor rágcsálok, és az sokba kerül.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Fabiust nem kifeledni."
Jaj, Cirbi!
A katalizátort?
Nélküle elindulhatnánk a pusztába magányosan bolyongani.
@Mariann19: ezt azért elképzelem, hogyan bolyongtok a pusztában, rongyosan..
@Penivaldes:
Látod? Ilyen elegy vagyok. Ebből is egy
kicsi, abból is egy kicsi.
Amúgy nyugi!
Látod, máris milyen oldott a hangulat.
"Nehéz az élet."
Mert megpakolnak mindenféle prózai terhekkel, ahelyett, hogy a lelkünket ápolgatnánk.
@Penivaldes:
Miért, te nem bolyonganál velünk?
Nahát!
Még most talán nem rongyosan, de október 13-tól
lehet, hogy kissé igénytelen lesz a bolyongó szerkónk.
@Mariann19: de bolyonganék, majd szerzek szakadt gúnyát, hogy hiteles legyek
@Mariann19:
jó, akkó' majd veszek egy krokogyélus madarat és annak mondom meg ha nem értek egyet vele? vagy vegyek kígyót (lábsóval?) vagy papagáj-t műfogsorral?

brühüyyy

a vita úgy néz ki, hogy egyetértünk?

LOL
@rodeo36:
Rodi!
Te csak ne vegyél krokogyélus madarat, sem protkós papagájt.
Majd én megharaplak, ha rossz leszel igazi agyarakkal.
Látom, hogy gyengédebb vagy, ezért egyetértésem nem maradhat el.
@Penivaldes:
": 6 éve? annyi ideje bolyongasz felénk, és még nem láttalak? pedig egy medvebocs nagy feltűnést keltene. "

Hát pedig időnként még szájmenésem is van, igaz, hogy ritkán. De ezek szerint feleslegesen :( bár azért elég sokan megláttak.
@Mariann19:
"szeretem a TV-ben is nézni, csak akkor rágcsálok, és az sokba kerül. "

Én hálistennek megvagyok rágcsa nélkül. Bár időnként egy kis sajt+alma kombó lecsúszik :)
@Mariann19:
"Miért, te nem bolyonganál velünk?"

A bolyongás kaland. A kaland pedig mindig jó, legalábbis az elején meg a végén :)
@Penivaldes:

Én anti-micimackó vagyok, nem igazán szeretem a mézet, kivéve, ha pl. padlizsánból van :)
@Mariann19:
pedig ha ettél isteni finomat krokogyélus farkat vajban sütve yucca gyökérrel sok fokhagymával? ha rosszalkodik lecsapom a farkát és máris van kaja bőven

most már csak aztatatatatatat meséld el hogyan képzeled a vitát...sok izgis részletet is külggy...mert most el vagyok tévedve

brühüyyy

vita a vitáról
@Mariann19:
a kroko farok husa hófehér mint a csirkemell vagy a tarisznyarák

brühüyyy

csak nagyobb darabok
@rodeo36:
" ha rosszalkodik lecsapom a farkát és máris van kaja bőven"

És kinöveszti újra? Mert akkor kiapadhatatlan kajaforrás :)
Egyébként mennyire békésen hagyja, hogy belőle főzd (süsd) a vacsorádat?
@parti_giano: "cöcö. a cikizés kijár nektek lászlóért."

Meg kell cáfolni, amit László mond, ilyen egyszerű. Amíg csak f.kázod, addig egy NER-hívővel vagy egyenértékű, csak szólok.
@rodeo36:
A beszélgetést vagy vitát én úgy szeretem, ha szépen, logikai sorrendben szerepelnek az érvek, és a középpontban maga a téma szerepel, nem a beszélgető társ személye.
Röviden ennyi.
Nemigen jutottam hozzá még eddig krokodil farokhoz, biztosan megkóstolnám.
Cápát néha készítek a fagyasztottból, de most elvette a kedvem az, hogy állítólag sok higanyt tartalmaz.
Márpedig még nem szeretnék eltávozni az árnyékvilágba. Nincs kedvem.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
"Időnként egy kis sajt + alma lecsúszik."
Ez a kombináció is remek, de a sajt és dió sem rossz.
Vagy mind a három egyszerre.
@Mariann19: @Penivaldes:

:)lélekápolásra:)

"Zajt ne üss-kicsilány-idesüss!
Amit én szavalok az egy tiszta dolog:
Nézz csak rám,ilyen férfi babám
Dehogyis terem citromfán!
Ilyen férfiak roppant ritkák,
Vagy esetleg ilyen több sincs
Aki tudja a szép könnyelmű élet titkát
Megbecsülendő kincs.
Te rongyos élet,bolondos élet!
Mitől tudsz olyan édes lenni,mint a méz?
Te rongyos élet,bolondos élet!
Leszokni rólad,Istenem milyen nehéz!"
@gazoló: igen, sajnos a férfiak ilyenek, csak az érdekli őket, semmi más. szomorú, de ez van
@rodeo36:

"_pedig ha ettél isteni finomat krokogyélus farkat vajban sütve yucca gyökérrel sok fokhagymával? ha rosszalkodik lecsapom a farkát és máris van kaja bőven_"

Vékony jégre tévedtél papó. A krokó védett állat, úgyhogy az atyád farkát sütheted vajban, ám tetszés szerinti garnírunggal, jogszerűen, feltéve, hogy nem emelt ellene kifogást a tisztelt atya.

Már megint túl nagyot lódítottál és kisebb lettél.
@gazoló: köszönöm, de tőlem az összes férfi megeheti a kalapját.
@jaegtoer:

kieg:

"A krokodilok alkata gyíkszerű, hát–hasi irányban kissé lapítottak, fejük erősen megnyúlt, arckoponyájuk erőteljes, rövid nyakon foglal helyet. Farkuk hossza megegyezik a test hosszával, de oldalirányba lapított; evezőszervként működik a vízben. A krokodilok kültakarója rendkívül erős, páncélszerű – innen ered régebbi nevük: páncélos hüllők.
[...]

krokodilok egy faj kivételével édesvízi ragadozók. A legnagyobb faj a nílusi krokodil – mely egyben a rend típusfaja is – akár a 6–8 métert is elérheti, de leírtak már kivételes, 10 méteres példányokat is. A krokodilok falánk ragadozók, mindenféle állati eredetű táplálékot felfalnak, sőt a dögöt sem vetik meg."

Végül a krokodilok súlya 600-1000 kg közötti, mérettől függően. Hajrá Rodi. Jó lehet a szobaszervized.

A dögevők gasztronómiai élvezetéhez pedig jó étvágyat kívánok. Minden irigység nélkül. Maradok a töltött káposztánál.
@gazoló:
Egészen feldobtál ezzel az élet igenlő dalocskával.
Most még inkább kapaszkodok bele, és pláne, hogy nem veszek többet cápát.
Maradok a jó öreg harcsánál vagy pontynál.
@Penivaldes:

Akarnád tovább mondani drága?:))

alompar.kepeslap.com/images/6750/vicc18.jpg

Na most akkor az ábrák rosszak?
@Mariann19: jó is az, tetejére hagymás-paradicsomos massza sütőbe megsütöd
@jaegtoer:
"Maradok a töltött káposztánál."
Csupán azért szóltam, mert ételrangsorban az első ez az étek nálam.
Olvastam a receptedet.
@Mariann19:
Nagyon szeretem a filmet Bezerédivel,Udvarossal:))
@Penivaldes:
Vagy olyan rácosra elkészítve.
Jó csípősen.
@gazoló:
Nem jut eszembe az operett címe, amelyből való.
Neked?
@gazoló: na nézzük
cipők, ruhák: nekem ez elég kis terület. a cipő része főleg. sosem értettem azt amikor valakinek van egy csomó cipője.
fejfájás generátor: tényleg szokott fájni
vásárlási kedv: kicsi
megjegyezhetetlen dátumok: ma hányadika van?:)
beszéd: kicsi, nagyon csendes vagyok
gazdag pasik központ: nem kényszerülök senki pénzére, meg egyébként sem én kellenék nekik. nem vagyok elég cicababás hozzá
wc tisztitás: na ezt eltalálták
szex kezdeményezés: a téma engem nem érdekel
pletyka: pici
autót még nem vezettem
szappanoperát nem nézek
@gazoló:
Leesett. Csárdáskirálynő?
A video pedig filmcím.
Nem csípem az operetteket,de ez a Csárdáskirálynőből van:)
@Penivaldes:
Te 'sokk férfinak lehetnél a 'nagyŐ:))
@gazoló:

Hé, hogy kerültél te szülővárosom honlapjára? Csak nem tán?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

:))

Bocs,tiszta véletlenül,ismertem a képet kerestem és itt akadtam rá:)
@Mariann19:
"Maradok a jó öreg harcsánál vagy pontynál."

Én meg nem vagyok nagy halevő. Leginkább nagytestű tengeri halat, amiben nincs szálka, merthogy a halat szeretem, de a szálkát nem :)
Ebben az is közrejátszhat, hogy gyerekkoromban többször összefutottam pocsolyaízű tavi hallal.
@Mariann19:
"Olvastam a receptedet. "

Én meg meg is főztem. Kár volt, egy falat nem maradt belőle, pedig ugyanekkora mennyiségből legalább másnapra egy adag szokott maradni.
Így jártam.
@Penivaldes:
Te olyan korú vagy,hogy'Hannára is emléxel:)??

www.youtube.com/watch?v=e7-4TzTp4ZM
@gazoló:
Pedig már azt hittem, hogy karnyújtásnyira is van blogtárs... :( de senki sehol a közelben, brühühü... (
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Rendesen felizgattatok a kajákkal:)
Medvetalpat áfonyával csípod?:))

www.youtube.com/watch?v=Q4egl_MiKz4
@Mariann19:
Hallom,Boli is 'duzzog vagy beakadt a 'kenuorra valami dunamenti serezőnél a gyökerekbe:))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Én sem vagyok valami virtuóz szálkamentesítésben.
A maradványok kutyarágta külsőt kapnak.
Nem úgy a családtagjaimnál.
Máskor ne a Jég márkát készítsd el, mert mint tapasztaltad, nem költséghatékony.
Igaz, még nincs ínség, de majd jön, fel kell készülni.
@gazoló: nem, csak szoktam olvasni.)
2 hét múlva 24 leszek
@gazoló:
Nagyon hiányolom a mi Bolinkat.
Remélem olvassa a fohászomat:
Bolika gyere már, este van!
Majd én is megfogalmazom:))

'Mijafacé nem 'gyüssz vissza Te genya?:))))
Vannak itt macskafanok??

www.classicfm.com/discover/music/cute-moments-classical-music/

Kiss Judit Ágnes: Macska télire

Vegyél egy macskát. Vagy fogadj örökbe.
Egy félvak, lekoszvadt is megteszi,
vagy egy tépázott fülű csatakandúr,
ki éppen hitvány zsákmányát eszi
egy belvárosi, sötét kapualjban,
vagy egy autó alól pislog ki rád,
vagy elnyúlik az őszi napsütésben –
csak az a fontos, hogy legyen cicád.
Lehet girhes, vagy kövér, mint egy hurka,
öklömnyi szőrgombóc, még kékszemű.
Akár ajándékba is kérhetsz egyet,
macskához jutni roppant egyszerű.

Mert tél jön mindjárt, és hideg, és
mi lesz veled, ha nincs cicád?
Ki bújik be, hogy melengessen,
melléd a takaró alá?
Ki dorombol füledbe éjjel?
(mancsát arcodra fekteti)
Ki kelt hajnalban nyávogással,
hogy rögtön enni adj neki?
Ki kaparja a bezárt ajtót,
mikor hazaérsz, ki örül?
Kunkorodó farkkal ki rajzol
nyolcasokat bokád körül?

Legyen egy macskád. Míg kávézol reggel,
öledbe mászik, éles karmai
behúzva, puha tappancsokon sétál
az életedben. Alig hallani.
Bundájából kipattognak a szikrák,
ágyadra gömbölyödik és dagaszt.
Bújj mellé, tanulj dorombolni tőle,
ketten könnyebb kivárni a tavaszt.
@gazoló:
"Medvetalpat áfonyával csípod?:))"

Most viccősz-bolondozol? Ezt pont tőlem?

A saját talpamat a saját helyén csípem, az áfonyát úgy külön megintcsak, de a kettőt együtt tányéron nem szeretném látni :))
@gazoló:
"Már mentünk is volna sörözni:)) "

Úgy van. Jó kis csapolt barna sör, nincs is annál jobb...
@gazoló:

Bolit megkerestem a face-n, hogy mégis mi a bánat történt ilyenkor és miért tojik ránk, de rám még külön is tojt, mert nem is válaszolt.
@Mariann19:
"Máskor ne a Jég márkát készítsd el, mert mint tapasztaltad, nem költséghatékony."

Ez igaz, de egy évben egyszer, karácsonykor megengedhető.
Más alkalmakkor a saját, hagyományos változatomat készítem, azt is szereti a család.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Esetleg hideg barnafácánt is megfognál a talpaddal:)))?
@gazoló: én!!! macska! macska! le a kutyákkal! éljenek a macskák!
@Mariann19:

:)Bocs rosszul írtam.Nem vasárnap lesz a derby hanem holnap,le ne maradj!!

www.mkb-mvmveszprem.hu/beharangozo-veszprem-%E2%80%93-lowen_1909
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: biztos jobb dolga is van, egyébként sajnálom, mert ő volt az első férfi, aki itt szeretettel fogadott.
@Penivaldes:

Most magadra szabadítottad a 'falkát:))
...Két hét múlva nem felejtem:)
"Bolika gyere már, este van!"
'A távolságot,mint üveggolyót...
Itt hajóskapitány is 'lehecc,ha nem alszol el wazz:))
@gazoló:

Melyik csatorna közvetíti? Beállítanám felvételre, és úgy nézném meg, hogy előtte nem olvasnám az infarktusközeli kommentjeiteket :))
@Penivaldes:

Kinek a 'farkával?:)vagy rossz volt a 'blogmotor?
@Penivaldes:
" ő volt az első férfi, aki itt szeretettel fogadott. "

Én úgy mondanám, hogy az az EMBER, akivel mindenről lehetett beszélni és jókat lehetett vidámkodni is.
Nem függ a nemektől szerintem.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

digisport:((
@jaegtoer:
Csak nem képzeled, hogy ebben neked bármi valós ismereted lenne...én ettem, a többiről azt mondasz amit akarsz, kinemszarjale

brühüyyy
@gazoló:

Na az nekem nincs, T-Home-os vagyok. Majd megkeresem, hogy még máshol lesz-e.
@Mariann19:
nem is igen fogsz, vannak olyan helyek ahol erre a célra tenyésztik őket

látod látod??? itt nem én lövöm a babát hanem a drága kedves blogtündérek, mint ábra mutíttya mellékelve

kinek inge kinek nem

brühüyyy
@rodeo36:

Jajjmármegint milyen tüskés vagy... tarajos sül is van arra felétek? :))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Ha ott van akkor én is 'onlányba szoktam nézni:)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
nem szokták megkérdezni sem a gyesznót sem a marhát sem a többit, nem vitadélután, hanem ebéd vagy vacsora

nem nő ki

elhalálozik miután feláldozták gasztronómia oltárán

brühüyyy
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
van de azt még nem ettem, nem is tudom milyen lehet tányéron, az erdőben nagyon tüskés

most mit vártál? a válasz arra szólt amit felvetettél...nem?

brühüyyy
@gazoló:
Köszönöm, hogy szóltál kedves gazoló!
Macskaügyben azt mondom, ugyanolyan fan vagyok, mint kézilabdában.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Gazoló a múltkor feltette a linket, és a számítógépről néztem a meccset.
Ha megkérjük, most is felteszi.
@rodeo36:
Ne legyél indián, aki nyilazik akkor is, ha nincs ellenség.
@rodeo36:
" a válasz arra szólt amit felvetettél...nem?"

A felvetés a válaszod tüskés módjára vonatkozott. Nem kívánom, hogy tarajos sült egyél, azt meg pláne nem, hogy olyan tüskéket meregessél felénk, nagyon szúrósak, nyáron gyűjtögettünk párat :)
@Mariann19:

Köszi, akkor megkérjük, és onnan nézem majd vasárnap este, ha megjövök a Bakonyból :)
Gazoló, vetted, hogy most szépen megkértünk?
@Mariann19:
az ismert női practikák addig addig formáljátok, amíg olyan unalmassá válik, hogy kidobjátok és lesz helyette másik aki sokkal izgalmasabb és lehet formálni addig amíg a kidobásának pillanata el nem jön

brühüyyy

ez velem sohasem fordult elő...és már...sohasem fog...
@Orica Középföldi: csak úgy, kutyafuttában vetettem oda... meg, ahogy látom, még ezt sem bírta interpretálni szándékom szerint... (legközelebb, ígérem:-)))
@gazoló:

Ennek a hölgynek fogalma nincs a macskáról. Gazdát a macska választ, és nem 'gazda' a macskát.

Jaegkiskaessel épp így esett, az utcavégi (15 ház) szomszéd macskájának gazdája megholt, s ott maradt 'árván' a kis foltos-karmos haragos, hosszú történet, nem mesélem el, a lényeg, ha Jaegkiskaes megy az utcán, cipője kopogásáról felismeri, eléje jön s az utca végéig elkíséri. Ilyenkor gyakran kap kaját pedig van 'gazdája' aki eteti. Hozzánk azért nem jöhet, mert Fanni ugyan öreg, de nem hülye, és nagyon rosszul esne neki.
(Fanni egy kb. 13 éves golden retriever grófnő, rendkívül arisztokratikus, megszólítása a piszok dögtől a nagyságán, a drágámon, gyönyörűségemen át a hercegnőig terjed)
@rodeo36:

"Csak nem képzeled, hogy ebben neked bármi valós ismereted lenne...én ettem, a többiről azt mondasz amit akarsz, kinemszarjale"

Rodi, lehet, hogy ettél, nem is azt állítottam, hogy nem ettél, mindössze azt, hogy vékony jégre tévedtél, valamint, hogy jó a szobaszervized.

Ezt állítottad te:

"pedig ha ettél isteni finomat krokogyélus farkat vajban sütve yucca gyökérrel sok fokhagymával? ha rosszalkodik lecsapom a farkát és máris van kaja bőven"

Segítek. Elképzeltelek téged, (téged, aki állításod szerint hadgyakorlaton egyedül legyőztél, mit legyőztél, megfutamítottál egy századot), szóval téged, a legyőzhetetlen Istenkirályt, ahogy a rosszalkodó krokodilok farkát csapdosod.

Ugye ott sántít a dolog, ha zsenge a krokodil, akkor még olyan sok ehetőt nem nyersz a farkából.
Étkezésre 5-7 éves példányokat szánnak, ezek még fiatalnak számítanak, ezeket adják fogyasztásra. No most képzeld el magad, ahogy te egy 5-7 éves kifejlett 4-500 kg-os krokó farkával és egy súlyos vágóeszközzel (a páncél miatt!) randalírozol, és ezt egy krokodilfarmon a személyes felelősségük mellett a tenyésztők neked meg is engedik.
Persze, aki egy századot megfutamított ugye, hárijánosként miért ne vagdalhatna krokodilfarkakat?
Amúgy már csak azért sem sikerült a kivagyiskodásod, mert Pesten is lehet kapni, enni krokihusit. És jó szar. A sznobok persze zabálják.

Jó reggelt.
@rodeo36: Hová jártatok nyelvtanórára?Isteni finom, krokihusi, az>Istenkirály pedig nem Gyurcsány találmánya hanem a fáraó megnevezése.Mintha Navracsics lenne a beszély tárgya, és nem egy millió éves őshüllő Yucca gyökérrel a farkán.
@narmer:

Én még i.e. [Kr.e.] 3100 táján, Alsó-Egyiptomban, de ezt egy Narmernek illene tudni, amúgy meg az egyiktomi krakszok mennyivel pontosabbak, jobbak és szebbek, mint az itteni krikszek.

Az Istenkirály (nem Narmer, hanem a rodeo nevű) oda járt, ahol a "delikvencs"-et tanítják, mint alfát és omegát.
Bor Pali bácsi ( aki nagyon okos ember volt ) azt mondta, hogy az oroszlán is olyan, mint a macska, csak egy kicsit nagyobbacska.

Ez még mesének is szép ( ezt kell beírni a gugliba, másként nem tudtam sajnos ):

Összeverve találták meg a zokogó gyereket - webbulvar.hu
süti beállítások módosítása