Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.09.22. 09:01 Fabius

Simicska beintett Orbánnak

Címkék: fidesz orbán viktor simicska

"Majd rólam szólnak a hírek
Velem van tele a sajtó
Aki a pokolra kíván jutni annak
Balra a második ajtó...!"

(via)

Kedves Viktor!

Most nem azért, de tényleg elhitted, hogy az Örök Béke és Barátság Hadműveletben szó nélkül átadom a médiaportfóliómat? Muhaha, ennyire nem lehetsz balfasz! Nem azért építettem ki és fel, amit, hogy hagyjam ebek harmincadjára, habonyárpik meg Palácsikné Bandik kezére jutni. Nézd csak, tökfej, ha kell kilépek a fényre egy nulla jelentőséggel bíró átadási ünnepségen, hogy megpukkasszalak. Hónom alatt az embereim, Liszkay, Fonyó, az egyik Nyerges tesó meg Turi Árpi Class FM igazgató, akiket kurvára nem érdekel a lovaglás, de csúszva röhögtek velem együtt, hogy embereitek a körkettesnél mennyire tojtak be képes felünk látványától.

Nem, hogy a nevünk, de a jelenlétünkre egy célzás sem hangzott el. 

Kellett ez neked, töki? Már a Bors is azt sejteti, hogy a kampányfellépő plakátlányotokat is én kúrom:

Az illető a pletykák szerint egy annyira befolyásos ember, hogy még a nevét sem merik kiejteni Ildikóval összefüggésben, nehogy meghallja valaki, és jelentse, mert akkor a pletykálkodó esetleg elveszítheti a munkáját. A befolyásos gavallér neve olyan félelmet vált ki mindenkiből, mint a Harry Potter- mesében a Sötét Nagyúré, „akinek nem mondjuk ki a nevét”.

 

Igaz vagy sem, tökmindegy. Már egy ország hiszi, a sztárban sztár Vikidálnak maszkírozott hobbitja nekem köszörüli a torkát. Mások szerint bár vámpír vagyok a napon, de nadrágtartóban kifejezetten aranyos. Mikor írt le valaki veled kapcsolatban ilyet utoljára? Na látod, még a pitypangos Kerényi sem, most meg már hiába adod parancsba. Elkúrtad, ezt is. Az embereim kórusban szórják rád a nyálhabot, kritizálnak, piszkálnak, elsimonoznak, ráadásul marhára élvezik, hogy a végén nem, hogy következmény nincs, de egyenesen elnézést kérő meakulpázás van. Szórakoztató ez, na. Én remekül mulatok. Azon különösen, hogy egyes szóbeszédek szerint téged annyira utálnak már egyesek, hogy azt se bánnák ha én lennék az ellenzék, aki elrendezi a bukásod. A velem folytatott háborúd elkezdett engem legitimmé és a cél szentesíti az eszközzé tenni. Ez pedig nagy szó annál, aki annyi mindent végigcsinált veled, amennyit. Úgyhogy...

"Bánattal vagy örömmel,
De én harcolok foggal-körömmel
Az élettel, a halállal,
Hogy a jóból egy jó nagy kanállal 
Adjon az Ég,
Mindent, amit szeretnék."

263 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr626718519

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Választási programjaink: 3. rész: Az önkormányzat megújulása 2014.09.23. 12:24:20

Újbuda évtizedek óta a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő kerülete. Több mint 20 milliárd forintos költségvetésből gazdálkodik, melyből 7 milliárdot tesznek ki csak az iparűzési adóból befolyó bevételek. Érthető, hogy sokan szeretnék ezt a gazdasá...

Trackback: Trafikmutyi márpedig nincs - A mások kapitalizmusa 2014.09.22. 19:24:32

Azt gondolnánk, ha van ügy, ami tényleg “van”, az a trafikmutyi. Pedig a trafikmutyi inkább azt bizonyítja, hogy itt valami nincs. Legfőképpen egységes kapitalizmusszemlélet nincs, csak mindig a másoké. A Continental dohánycég elnöke azt magyarázta, h...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A zelvtársak vagy bátrak, vagy vakok, vagy műbalhé a köbön. Mert a zigazság felkent bajnokai nem lesznek azt tudom, max.egymás qrogatását parancsra hagyják abba. Persze, ha megéri...
eszemfaszom................................

Majdnem minden az államé lesz

Eddig a szakképzési pénzekből, tehát a diákok után járó támogatásból jutott állami iskoláknak, egyházi intézményeknek és alapítványi tulajdonú szakképzési központoknak is. Egy ideje már lehetett hallani, hogy a kormány átszervezésre készül, de tavaly nem történt semmi.

“A választások előtt szerintem nem akarták felbolygatni ezt a területet, kb. mindenki megkapta azt az állami keretet, amit szeretett volna. Most viszont óriási botrány van, a minisztérium nagyon kemény leveleket kap.”

444.hu/2014/09/22/majd-az-allam-megmondja-hogy-mi-leszel-ha-nagy-leszel/
Nem kell túlugatni a dolgot. Egyik kutya, másik eb. A Kutyatanács csak tudja.

SLalavau csak kíváncsi volt arra, egy spontán profilkép mennyire tükrözi amúgy fotogén pofaprofilját egészalakos hózentróglival feldobva. Különben is létezik már kutyaajnározásnak az a szintje, ami már cicaság, az meg káros, és az egészségre, valamint a velőscsont-juttatásra is ártalmas. Ezt minden jólnevelt kutya tudja, a neveletlenek pedig még jobban.
Orbán alig bírja visszafogni magát – Mi jöhet a választások után?

Türelmetlenül várja a miniszterelnök, hogy véget érjen a választási év, és az önkormányzati voksolás után nekifuthasson a kormánya több terület további átalakításának. Forrásaink szerint a tettvágytól duzzadó miniszterelnök még azzal is számol, hogy a változtatások okozta érdeksérelmek népszerűségvesztéssel járhatnak, ezért stábja már azon dolgozik, hogyan lehet ennek hatásait kivédeni. Ennek hatásait médiafronton már látni.

hvg.hu/itthon/20140922_Orban_alig_birja_visszafogni_magat_mi_joh

-

Lázár János árnyékra vetődött?

Lázár János pénteken azzal támadta meg Székely László ombudsmant, hogy a józsefvárosi önkormányzatot a tűcsereprogram kinyírása miatti elmarasztaló jelentését a TASZ jogvédő szervezettel egyeztetve hozta nyilvánosságra. A TASZ szerint ez egyszerűen nem igaz, mert az ügyben bizonyítékként bemutatott levelezésrésztelek nem tőle származnak, hanem az ombudsmani hivatal két munkatársa között zajlottak.

hvg.hu/itthon/20140922_Lazar_Janos_arnyekra_vetodott
@100 kóbor kutya:

Attól, hogy másik kutya, egyik eb, még mindig az erősebb kutya ugattya a holdat, a többi meg csak akkor, ha megengedi nekik.

Lehetséges, hogy SLalavaunak van már akkora nehéz kő a tarsolyába, hogy ha eldobja, nem tudni kit, mikor, s hogyan talál meg és el?

Vajon rossz lenne az az országnak, ha SLalavau ugatná a holdat első helyről?
a poszthomeg:

Népszabadság: Simicska imázst épít

A Népszabadság forrásai szerint Simicska Lajos azért tűnt fel hosszú évek után először egy nyilvános eseményen, mert meg akarja mutatni, hogy ő nem egy közpénzeket kitalicskázó fantomoligarcha.

hvg.hu/itthon/20140922_Nepszabadsag_Simicska_imazst_epit
No így fossuk szembe a híveinket, meg a 2006-os Gyurcsány mongyon le- matrázókat:

„ „Elolvastam Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr balatonőszödi beszédét, mind a két részletet, nemcsak azt a minimális részt, ami nyilvánosságra került, hanem amiben az állam átalakításáról beszélt (…) Ennyi év távlatából, némi higgadtsággal kezelve a helyzetet, nagyon tanulságos, lehetne belőle sok mindent figyelmébe ajánlani a mindenkori kormányzóknak, már akik az országot kormányozzák. (…) Csak azért mondom, hogy időről időre pártállástól függetlenül felmerül az, hogy mi is a kormányzás” – ezt nem egy MSZP-s politikus, hanem a Miniszterelnökség vezetője jelentette ki még július 10-én, amikor az egyik parlamenti bizottság meghallgatta.
Az egyik forrásunk szerint nem véletlen, hogy Lázár erről beszélt. Ugyan a miniszterelnök szerint nem kell annyira rágörcsölni a következő években a népszerűségi mutatókra, a Fidesz vezetői azt is modellezik, hogyan lehet a reformok idején fékezni a népszerűségvesztést, és 2018-ban ismét győzni. Egy kormányzati beszélgetőpartnerünk így értelmezte Lázár őszödi beszédre utaló megjegyzéseit: van kockázata szerinte annak, ha a választási év miatt egyértelmű utasításokat nem kapó apparátust hirtelen megterhelik a reformok végrehajtásával, sőt, komoly megrázkódtatást okozhat, ha a hónapokig titokban tartott tervek hirtelen komoly érdeksérelmeket okoznak. -” (

( részélet: hvg.hu/itthon/20140922_Lazar_Janos_arnyekra_vetodott )
Kéri László 2001 évi véleménye szerint: "bármit ír, mond a külföldi sajtó, vagy itthoni újság, például Simicska valamely legújabb húzásáról – az bennük és számukra, elsõsorban pedig Orbán Viktor számára elõször nem tartalmilag megközelítendõ kérdés.
Hanem az az elsõ lényegi elem: – Ez valami külsõ brancs háborúskodása, ha a Lajos így gondolta, akkor az így van jól! – Nem mérlegel tehát, mert attól kezdve, hogy Simicska tettérõl esik szó, a döntés – az, ami mérlegelés végeredménye kellene, hogy legyen – már elõre készen van: – Ha a Lajos így döntött, akkor az biztos így jó.
– És kész.

Ma is így gondolja Kéri László?
@dr. jenőke (jenőke):

Időnként a háttéremberek ki szokják nőni a ketrecet ( szerencsére ), aminek kulcsáról főnök azt gondolta, örökre eldobta. Szokják mondani, hogy a forradalom felfalja a gyermekeit. A fülkeforradalom is. A cöf meg lassan kihal, mert őket már a kutya sem akarja felfalni.
@látjátok feleim szümtükkel:

"mert őket már a kutya sem akarja felfalni."

Ezt a Kutyatanács egybehangzó véleménye is alátámasztja, mert egyik legfontosabb egészségügyi megelőző törvényünk veszettség ellen, hogy márpedig CÖF-öst semmilyen körülmények között nem marunk meg, nem harapunk bele, és főként nem eszünk meg. Ellenben az oldalba pisálás, és a lábukra vizelés megengedett, kellő óvatosság mellett. Ezt még az egészen pici, pinduri édibédi kiskutyuk is tudják.
III/III, munkásőr, orosz kém, és ki tudja még, ezek mind mind a jobbikfidesz antikommerei, vagy nem...

Putyinnak írt nyílt levelet a Magyar Nemzettől elküldött Lovas István

Arra ösztönözné Vlagyimir Putyint a Magyar Nemzettől elküldött Lovas István, hogy hozza létre az RT (a volt Russia Today) nevű Putyin-hű magyar szerkesztőségét.

hvg.hu/itthon/20140922_Putyinnak_irt_nyilt_levelet_a_Magyar_Nemz
még mindig röhögök, pedig sírni kéne:

>>>>>A magyar kormány szeretné, hogy az ország legyen az Ázsiából Európába irányuló vízi áruszállítás kapuja<<<<<<

Legalábbis ezt mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára, Szabó László egy hétfői konferencián. Mondjuk még azt is mondta, hogy >>>>>>“ a Magyarországon megtelepedni, itt beruházni kívánó vállalatok kellemes, pénzügyileg stabil környezetet találnak.” <<<<<<(via MTI)

444.hu/2014/09/22/a-magyar-kormany-szeretne-hogy-az-orszag-legyen-az-azsiabol-europaba-iranyulo-vizi-aruszallitas-kapuja/
@látjátok feleim szümtükkel:

"Vajon rossz lenne az az országnak, ha SLalavau ugatná a holdat első helyről?"

A Kutyatanácsnak, de az egész falkának fenntartásai vannak SLalavauval szemben. Nem megnyugató a pedigréje, és nem is a mi kutyahölgyeink egyikének kölyke. Amolyan házi eb, amelyik épp csahol, mert fogytán a kondér konca, és másé lett az orja csontja.
index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F09%2F22%2Fughy_attila_xviii._keruleti_polgarmester_szamlabotranya%2F

Én hallottam már olyan polgármesterről, és jegyzőről, akit hasonló cselekmény miatt bezony elítélt a bíróság, mint sikkasztót. Itt vajon van már feljelentés?

Mellesleg az ilyen költségelszámolásra a nav azonnal ugrik, ha eccerű vállalkozónál lát ilyen könyvelési hubát, oszt szegény vállalkozó rögtön eltitkolt jövedelemmel találja szembe magát. Aki pl. egy berettóújfalusi dőzsölést számol el pöstériában ( a töbiről nem is beszélve ), az nem eltitkolt jövedelem? Esetleg meg lehetne kérdezni dr. Seszták ügyvédtől, ő szakértője a jogi kérdéseknek. Bár akad még egy-két-három szakjogász a kormány közelében. Meg benne is.:D

Emlékek szerint egyik be is fizette a szállodai költséget. Utólag. Az ecceri vállakozót meg hasonlóért jól tönkre teszik. Utólag.

Bár a nemzeti hitvallás szerint minden magyar polgár egyenló/ő.(?) Csak nem a kormányzók előtt.
@látjátok feleim szümtükkel:

E hír mellé tegyük oda a Nagy Norvég Cigarettapapír Összeesküvést, és úgy kb. látszani fog, hogy mi is egyenlő mivel, illetve hogy mi nincs politikai fegyverként használva mostanság.

mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/cigi-sor-palyazat-1238604
44 cégre küldte rá a NAV-ot a miniszter

Nem csak az RTL vizsgálatát kérte, 2010 óta rendszeresen adnak utasítást az adóhatóságnak.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F09%2F22%2F44_cegre_kuldte_ra_a_nav-ot_a_miniszter%2F
@látjátok feleim szümtükkel: nagyon pikáns helyzet alakul a tizennyóckerben.

A jelenlegi, négy éve üzérkedő polgimester is régi bútor a kerületben, elődje 16 évig Mester László volt szoros munkakapacsolatban Simon Gáborral.
Mester már nem indult 2010-ben, utólag a szokásos kígyó-béka.
Jelenleg egy szintén régi önkoris Szaniszló indul összefogás jelöltjeként,
DE: néhány napja!! függetlenként az öreg /volt/ szoci motoros Mester is bejelentkezett függetlenként, mert "nagymértékben motiválta az a sok ismerős és ismeretlen felkérése, különböző pártok szimpatizánsai," akik noszogatták.
Ki is tudhat ennek ellenállni.
@Spániel:

A mester, az mester, s bár legyen a neve Mester, még egyáltalán nem lesz tőle A Mester.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "A magyar kormány szeretné, hogy az ország legyen az Ázsiából Európába irányuló vízi áruszállítás kapuja"

No, akkor elsőként is javaslok egy laza tanulmányutat a southamptoni kikötőbe a konténerterminált megtekintendő, ami ugyan a legnagyobb,de csak az egyike a csupán az UK-ba irányuló ázsiai forgalmat lebonyolító kikötőknek.

Államtitkár, óbazmeg!
@9mmPara: az nem probléma, építünk egy sokkal nagyobbat, hiszen hasítunk...
... de ezek láttak-e már térképet?
A kormánypárt most már nem engedi el az ombudsmant

Az igazságügyi bizottság meghallgatja az ombudsmant a Magyar Nemzet cikke miatt. A napilap azt állította, hogy a jogvédők befolyásolták az egyik ombudsmani jelentés közlésének időzítését, de a jogvédők szerint ez nem is igaz.

hvg.hu/itthon/20140922_A_kormanypart_most_mar_nem_engedi_el_az_o
@9mmPara: lásd @elmeherceg: kérdését, nincs baj, majd ásunk kicsit csatornát, úgy kikötőset, köszmunkások és talicska van, a többi meg nem számít...

Térkép meg ellenséges aknamunka, a föld lapos, és a világ közepe, Viktátor meg az egy élő isten...
melléklet, és változatlanul azt kérdem, minek asszisztálni a diktatúrának?

Belefojtották a szót az alkotmánybíró-jelölteket kérdező egyszem ellenzékibe

Az Országgyűlés igazságügyi bizottsága a kormánypárti többség igen szavazataival támogatta a három alkotmánybíró-jelölt, Czine Ágnes, Sulyok Tamás és Varga Zs. András megválasztását. Az MSZP nem vett részt az ülésen, az ellenzék részéről egyedül jelen lévő Együtt-PM-es képviselőtől megvonták a szót.

hvg.hu/itthon/20140922_Belefojtottak_a_szot_az_alkotmanybirojel
Szar a király tök a trónf!
rodeo36 2014.09.22. 13:07:44
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a zorbánnak nem vissza kellene fognia magát, hanem le kellene fogni, bilincsbe verni és 4000 év szigorítottra ítélni teljes vagyonelkobzással addig, hogy az 1985-ös vagyonszintjére menjen vissza.
az nem államvezetés amit ez a dilinyós és bennfentesei csinálnak, amatőr tolvaj banda... a cikkben írtak azt mutattyák, hogy halvány lila fingja nincs arról, hogyan kell államot vezetni mert a célja nem államvezetés hanem tolvajlás...a 25 év alatt felmutatott csődtömeg ennek eredménye, semmit sem oldott meg de sokkal többet lopott

a segélyezés is üzleti tevékenység, ezt máshol már megoldották, nem kell arra júnijós forrás a zország tele van olyan forrással amit ha hagynák az embereket alkotni és vállalkozni akkor az is megoldódna az ingyen kaja és ruha meg olcsó lakás sem újdonság, és ragyogó üzlet de ahhoz nem egy pudvás krumplinak kellene a miniszterelnöki székben csücsülnie hanem valakinek akinek van esze és már dolgozott a kapitalizmusban és eredményesen (legalább mint egy középszintű vezető, mint vezérigazgató) nem pedig kiesni a ziskolapadból és eltartott ribancként az egész államot erre a formátumra alakítani

nem lesz, nincs és nem is volt megoldás kivéve az őszödi beszéd és azt meg a gyurcsány mondta akitől nem illik...és ha idéznek attól még nem csinálják

sok a duma és egyre szarabb a valóság...

minderre már adtam linket és cikkeket most ...csak látom, hogy a szar szintye növexik semmi más

brühüyyy
@elmeherceg: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Maga az ötlet -- üzemeltessünk konténerterminált -- alapvetően nem hülyeség, mert a modern kikötők eléggé szoros időbeosztással működnek és Ázsiából nem egyszerű percre pontosan idehajózni. Sőt, ha 10-15 éven belül tényleg létrejön az USA-EU közös piac, akkor a nyugat-európai kikötőkre még nagyobb forgalom fog zúdulni, tehát szükség lesz plusz kikötői kapacitásra. Csak, hát valóban, el kellene érni valahogy a tengert.

Egyébként, ha szigorúan teherforgalomra tervezel csatornát, akkor meglepően szűk meder is elegendő. Ld. Panama-csatorna. Vagy a régi angol teherforgalmi csatornák
@9mmPara: akkor már inkább a vasúti teherporta, de az okos fidesz miatt, már ez is bukó, lerendezte ezt is Szlovákia és Ausztria egymással.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ez nagyon izgalmas kérdés, Vlagyivosztok és Cadiz helyett a csepeli szabadkikötő amely 10000 MT-nél nagyobb szállítmányt nem tud kiszolgálni és onnan csak ROLLONROLLOFF módszerrel lehet kezelni ami csepelen újfent nem megoldott

szóval a szijjgyártó fucsálosi buzi mitisakar?

meg a főnöke?

brühüyyy
@rodeo36: csepeli hely is szét van rohadva, a mostanság gyakori vízállás, és eszetlen vasúti fejlesztések miatt, eléggé reménytelen szerintem.
@rodeo36: OFF

Ma találós kérdés. Szerinted ez a poszt meddig lesz kint Frei Tamás facebook oldalán? :)

www.facebook.com/freitamas/posts/829057347115657?fref=nf

ON
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a holokauszt az egy borzalmas és túlszervezett változata az egyébként ennél sokkal nagyobb és mai napig folyó népírtásoknak, igaz, a többiek nem kapnak életreszóló kártérítést és a többi előnyt...mert csak...

egyébként a zsidók kezdték egymást és a környező népeket írtamni a zótestamentumban írtak szerint...amit ugye nem igen vitatnak sak ezt a részét nem ídézik

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):
jencike ne írjál a "@matolcsikibaszott" posztra mert nem olvasom...mijafaszbajodvan? pukkaggy meg

brühüyyy
@rodeo36: Mindenesetre meglepően érdekes húzás, hogy 43-an összefogva léptek a nyilvánosság elé.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a Duna Rajna...csatorna ötlete kútba ejtve, mert kijafasz bízik orbánban?

szállítmányozási körökben (van némi személyes ismeretem róla) kurvára nem szeretik az üres visszfuvart...és levédiának lófasza sincs belepakolni a 40 és a 20 lábas-okba...vasúton és tengeren de még kamion szinten sem az 54 lábas üresen ugyanannyiért fut, mintha tele lenne

és ez csak egy aprócska kérdés

Rotterdam, Southampton, és a többiek nem igen fognak arra várni hogy a zsebbebaszott kezű poloska 2056-ra megtervezze, hogy mit is akar csinálni ha térdig érő passzátszél fú délről...és a fucsálos buzi baráttya a másik gömböc buzi a kolesból együtt egy meduza agyával rendelkeznek

brühüyyy

az eredményeken láccik
Egy meglepően érdekes hír. :)

Miért nem akarnak nők keze által halni az ISIS harcosai?

Mindenkinél jobban félnek az ISIS tagjai a kurd női harcosoktól, a Pesmerga amazonjaitól - állítja egy amerikai politikus, és maguk az érintett katonanők is. A terroristák azt hiszik ugyanis, hogy rosszabbul járnak a túlvilágon, ha nők lövik le őket. Sokkal rosszabbul.

Az Iraki és Szíriai Iszlám Állam harcosai között elterjedt az nézet, hogy ha egy nő öli meg őket, akkor megfosztatnak attól, hogy a beígért 72 szűz legyen a társuk a Paradicsomban. Sőt, még attól is, hogy egyáltalán eljussanak oda.

keletport.hu/index.php/politika/114-irak/2225-miert-nem-akarnak-nok-keze-altal-halni-az-isis-harcosai
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a zsidók jól szervezettek a titkosszolgálatuk megtanította nekik hogyafaszba híjják aszt?

szóval az...a cikk egyébként igaz...és a világ szégyene, hogy csnálnak egy bomlasztásra felépített szervezetet amit amikor csinálták nem is tudták mijafaszra akarják bevetni úgyis adódik valami (kurva jó üzlet) most bevetették ha másért nem, hogy asszádot basztassák de asszád nem elsz szaddam...és a putyinnak annál több esze van, minthogy hagyja magát elterelő sakkhadműveletekkel elterelni azért agy Karpov vagy hasonló bizonyosan van a vezérkarban is ha már Lavrov-ot nem említtyük meg a brigággyát az nem szijjgyártós buzi

azok külügyesek

brühüyyy

októberben ott lesznek a 20-ak értekezletén nem lehet negligálni őket
Bizisten drukkolok simlicskának, hogy csinálja ki viktort még 2018 előtt!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mi a fasz?! Ez a szardarab már a 444-re is ráállt? :O

"Blogger Géza • 6 órája

Nagyon helyes lépés. Ha jobban belegondolunk hőbörgés helyett, akkor láthatjuk, hogy sok szakinak nincs munkája. A munkahelyek beteltek, káosz van.
Ne a piac szabja meg, hogy milyen szakmából mennyi kell, abból semmi jó nem sül ki, ezt láthatjuk. A piac nem azért van, hogy majd eldöntse holmi "verseny alapján", hogy kikből mennyi kell és hova.."
@9mmPara: no, de ki az a hülye, aki a kertkaput a kert közepére építi?
Az a diadalív, nem?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Frey Tamás bejegyzésére egy hsz, ami mindent megmagyaráz:
" Ennyire szarul fogynak a könyvei, Tamás? Már a szélsőjobb felé kell nyitni? Szánalmas."
@Spániel:
semmit sem magyaráz...lelőni a hírnököt

ezt ti is tuggyátok...csak a bugyigumi csúzlijaitok nem elég húzósak és néha visszafelé csapódnak

brühüyyy
@Spániel: Ez megint egy elég "sovány" érv, főleg egy ilyen esetben. :)
@Spániel: Persze az írásának ezt a részét már nem igazán említetted. :)

"Én ahhoz a vitához nem akarnék hozzászólni, hogy ki kezdte és miért, és hogy jogos volt-e az az erő, amellyel Izrael fellépett, mert ezt úgyis mindenki másképp látja, a józan érveknek itt már régóta nincs helyük. Ezért vegyük csak a TÉNYEKET."

Szóval ezeket még az általad írt kommentek sem tudják felülírni. :)
Simicska nem akar polóniummal öngyilkos lenni a homoerotikus pávatáncos által leoboázott benzinkutas csávó általában ilyen trükkökkel dolgozik,a csuti meg rajta van az ügynöklistán különben mit a lórépát keresne a muszkáknál,onnan még jó nem jött a magyaroknak.
dotoho.blog.hu/2014/09/17/friendly_fire_530

De hadd próbáljak meg egy pillanatra Sejtető Albertgazda lenni. Nem lehet és nem is tudok elvonatkoztatni a Simicska vs Orbán meccstől, amelynek szünetében (?) sorcsere történt a MN szerkesztőségében. Mi van akkor, ha ez az egész, amit most látunk és a szemét volt a baloldali sajtó, hogy kiröhögték/nem volt szemét és különben is ők sem voltak szolidárisak tengely mentén próbálunk meg értelmezni, valójában egy mesteri terv apró, de nem is teljesen elhanyagolható része? Mi van akkor, ha a 30 MN-es ember távozása egy szépen előkészített és a szemünk előtt lassan megvalósulni látszó ördögi hadművelet egy fontos, de nem döntő állomása?

Rám hívjátok-e tiboru doktort, ha azt mondom, hogy ami miatt családok válnak ketté, barátságok szűnnek meg és elkülditek egymást a picsába az egy jókora bullshit és átverés? Mert minden, ami ma ebben az országban történik, az Ő akarata nélkül nem történhet meg. Egy ekkora kaliberű tisztogatás politikai jóváhagyás nélkül nemhogy nem történhet meg, így nem is nevezném kirúgásnak. Ez: csapatáthelyezés. Minden, ami jön, már régóta látjuk érkezni: a Fidesz és Orbán Viktor valódi parlamenti ellenzék nélkül - ti. mindenki Őt szolgálja - elérkezettnek látta az időt megteremteni saját baráti ellenzékét.

Mielőtt még Ő végleg nyugdíjba vonulna a köztársasági elnöki székbe. Mert nincs itt semmi látnivaló: 2014 tanulsága, hogy nincs szükség már kívülről szerkesztett álellenzékre sem, a Fidesz szépen kettéhasad, létrejön egy visszafogottabb, álkonzi szárny, míg a Párt másik fele egy radikálisabb jobboldali hangot megütve fogja ki a szelet a Jobbik vitorlájából, amely párttól azért egy fokkal biztosan még mindig visszafogottabb lesz. Most, hogy a Fidesz gyakorolja minden végrehajtó-, és ellenőrző szerv fölött a hatalmat, tök legitim a rendszer igénye: legyünk mi az ellenzék is!

Mert a Fideszen belül felgyülemlett megannyi és egyre inkább egymással szembe menő gazdasági és tudja a tököm milyen érdek egyre inkább megköveteli a maga hazáját, ööö, pártját is. Az új párt politikusain és háttérbe húzódó oligarcháján kívül a maga sajtóját is kikényszeríti. Ne féljetek, a NER gondoskodik majd rólatok is, nekünk belgáknak pedig nem lesz mi mókásabb, amikor a Simicska és a Vajna katonák deathmeccse nyújt majd gondtalan szórakozást. Bikára, csutkáig. Mert a rezsim mélypontját nem az ún. "megszállási emlékmű, a monopolizált tankönyvek vagy a botrányos köztévé jelenti majd, hanem amikor Lázár János Kövér Lászlót interpellálja.

Valóban szemét volt-e az index?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: még szerencse,hogy nem akar hozzászólni,ki kezdte és miért.
Mert a végén kiderülne, hogy az egész úgy kezdődött, hogy az a rohadék visszaütött.
A magyar állampolgár abban a hitben él, hogy a nagy országátalakításnak és a hatalom koncertrációnak már minden területét sikerült a Fidesznek a zsarnoksága alá vonni.
A mai HVG cikke azonban vérfagyasztó kilátásokról szól.
Orbán tébolyult izgalommal várja az önkori választások befejezését, és újabb offenzívát indít a nagy elosztó rendszerek és a közigazgatás - szerintük - reformjára, de tudható, hogy ez egy merénylet.
Már csak azért a sokat mondó indoklásra gondolva, mely szerint "csökkenteni kell az államból élők arányát."
Most jön a képbe az Orbán-Simicska vircsaft.
Miután Orbán deklaráltan számít ez intézkedések népszerűtlen voltára /enyhén szólva/, ezért a média lesz a védőbástya a kegyetlen intézkedések palástolására.
Új lakájok kellenek fentiek végrehajtására. Kirajzolódik az ördögi szcenárió.
Simicskát ki kell lökni a média piacokról, a reklámadóval anyagilag ellehetetleníteni, tudtára adni, hogy már nem lehet részese a Fidesz belső magjának, mert már nincs érdek- azonosság.
Nem kétséges, hogy Simicska nem győzhet ebben a csatában, pedig a szabadságharc élharcosa volt.
@Mariann19: nem győzhet, de néhány jólírányzott monoklit elhelyezhet, amíg médiarészesedése van. Elébe is mehet ezáltal a nagy diadalmenetnek.
Szerintem a megalázó Habony-Vajna duó belengetése már számára is övön aluli volt.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Osz ki le nem szarja a norvégok mire adnak pénzt, és mire nem. Itt a kormánynak meg az önkormányzatoknak azok adják, akik határon belül adóznak. No ez fontosabb. Neked nem?
@Spániel:
"Nem győzhet, de néhány jólirányzott monoklit elhelyezhet."
Már nincs rá ideje egyrészt.
Másrészt még nem ismertek a választások utáni "reformok" részletei, melyekkel az Orbán kormány várható népszerűtlenségét tudná a médiában növelni.
Mire világossá válnak Orbán hagymázas reformjai, Simicska a süllyesztőbe kerül.
A szokásos orbáni nemtelen eszközök valamelyikével.
@Mariann19: merényletet tervez Orbán minden olyan önkormányzat ellen ahol baloldali lesz a polgármester.Ennek a műveletnek a fedőneve a " csökkenteni kell az államból élők arányát"

@Guestenye: Én is drukkolok Simicskának mert jelenleg semmilyen más esélyt nem látok arra,hogy viktorunk eltűnjön még az országból is.
@elmeherceg: "...kertkaput a kert közepére építi?
Az a diadalív, nem?"

Azt hiszem, most beletrafáltál :)) Már csak arra kell választ találni, hogy egy tökhülye, de nagyon törekvő államtitkár az Orbán-kormányban vajon kinek a kertjébe akarhat diadalívet?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"A magyar kormány szeretné, hogy az ország legyen az Ázsiából Európába irányuló vízi áruszállítás kapuja"

tehát ha jól értem, akkor kínából elindulnak a hajók, át a szuezi csaotrnán, majd nem balra mennek, hanem jobbra, el a fekete-tengerig, aztán fel a dunán bukarestig, ott megfeneklik, átrakodják, onnan magyar hajók felhozzák a dunán-sión siófokig, megint átrakodják vitrolásra, a balatonon (ha jó a szél) elmegy egészen a zalaegerszegi elosztóig, ahol egyből kamionra rakodják, jól értem?
ez hülye.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
de arra emlékszel, hogy ez mekkora lukrafutás volt a mno részéről? :D
@Mariann19: nincs rá idő?
akár holnaptól hetente eldurranthat valamit, bármit ami nagyot szól.
A reformokat szerintem kívülről fújja, talán még együtt matekozták ki.
@Mariann19: "Mire világossá válnak Orbán hagymázas reformjai, Simicska a süllyesztőbe kerül."

Szokták vót mondani, hogy nyugtával a napot. Majd meglátjuk azt a süllyesztőt. Meg azt is, ki kerül bele.
@Sejk a derék katona:

Régi mondás, hogy gazda szeme hízlalja a disznót. No nálunk nem a gazda szeme, hanem a közpénz hízlal.
@Spániel:
orbán csak övön alul...kérdésem:
a habonyvajna után ki lesz aki kibassza ezeket? már fel van írva kalbászzsírral a zalcsúti spájz stelázsijára?

brühüyyy
@Secnir: Ááá, most jöttem rá!!! Mindannyian el vagyunk tévedve. A lényeg az Ázsiából Európába kapu, igaz? Márpedig Isztambultól keletre már Ázsia van. És mi van még Isztambulban? A Fekete-tenger bejárata.
A Molotov-Ribbentrop paktum mintájára kötünk egy Szijjártó-Lavrov paktumot, lerohanjuk Nyugat-Ukrajnát, találkozunk az oroszokkal a Dnyepernél és miénk Ogyessza és Herszon kikötői.
@toportyánzsóti: Elég ha a válaszaidat tanulmányozom. :)
ennyi:

Az igazságügyi bizottság KDNP-s elnöke elárulja, miről szól a demokrácia
rubovszky

Rubovszky György lerakta a modern demokráciaelmélet alapjait.

444.hu/2014/09/22/az-igazsagugyi-bizottsag-kdnp-s-elnoke-elarulja-mirol-szol-a-demokracia/
Felállt a szökőkút szélére ( ami ugye azért mégsem illki, de! ), ami letört alatta. Kérdés: vajon hol bányászták azt a mészkövet? Netán ott, ahol az útépítéshez használt követ is?

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2Fhirek%2F2014%2F09%2F22%2Fletorte_a_makoi_szokokut_meszko_peremet%2F
és ez a lényeg szerintem is:

Eközben azonban ne feledjük: bár erről nem szólnak közvélemény-kutatások, biztosra vehető, hogy a választópolgárok sokasága még csak nem is hallott róla.

Itt van az ellentmondás. Míg mi – politika iránt érdeklődő internet – azon morfondírozunk feszt, hogy mi lehet ennek a miniszterelnök-erősember konfliktusnak a valós tartalma, addig a legtöbben más problémákon morfondíroznak. A bankelszámoltatáson és a rezsőcsökkentésen, bizony. Szokás ezen a ponton közbevetni azt is, hogy ezek a háborúk tkp. csak a balsajtó és -politika álmaiban léteznek, de ez nem igaz – nyugodtan elhihetitek, hogy a jobbsajtót és -politikát ugyanúgy foglalkoztatja a kérdés, sőt még jobban, hiszen a bőrükre megy a buli.

cink.hu/kit-erdekel-simicska-lajos-1637543558
@avanivi:
"Ennek a műveletnek a fedő neve, "csökkenteni az államból élők arányát."
Az államból élők sokasága nemcsak a közigazgatásra vonatkozhat, ezért csúf időknek nézünk elébe, mert több rétegre terjedhetnek ki az ú.n. reformok.
Maradjunk a közigazgatásnál.
Tegnap elhangzott egy megállapítás, mely szerint ebben szférában nagyon sok a magasabb beosztású ember magas jövedelmekkel, majd jön egy nagy űr, és lent a hangyák, akik dolgoznak nevetséges bérekért.
Vajon ez a nyilatkozat nem előszele-e annak, hogy nagy tisztogatás lesz az önkoriknál és számtalan intézménynél?
Kezdődik a beetetés?
Ezek a húzások nemcsak az ellenzékiek eltávolítását jelentik, hanem az eddigi lojális Fidesz híveket is.
Ezek fogják majd a törésvonalakat jelenteni a Fideszben, de nem törődnek vele, három év alatt le lehet törni minden ellenállást, és 2018-ra lesznek megint nagy igéretek.
@Spániel:
"A reformokat kívülről fújja, talán még együtt matekozták ki."
Úgy néz ki, hogy a reformokat a legnagyobb titokban tervezik, pár ember vesz részt benne, a
szokásos mag.
Sem a miniszterek, sem a Fidesz emblematikus figurái nincsenek bevonva a tervekbe.
A másik. Simicska eldurranthatna néhány titkot, de nem teheti, hiszen ezeknek a galád gazdasági műveleteknek ő volt a kiötlője és egyben a végrehajtója.
Nagy a kockázata a nyilvánosságra hozatalnak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a bankelszámoltatás a hiteleseknek mintegy 15% nyereség a bankoknak sokkal nagyobb veszteség
amennyiben az eredeti forint árfolyam maradt volna nem lenne devizahiteles probléma és a hitelezők 45%-kal járnának jobban azaz a mai megoldásnál kb. 30%-kal jobban

nagy az isten állatkertye

és a magyar miniszterelnök benen a majom

brühüyyy
@látjátok feleim szümtükkel:
"Majd meglátjuk a süllyesztőt."
Bár igazad lenne abban, hogy kétes kimenetelű a vétkesek megismerése, és az, hogy lakolniuk kell.
Nem vagyok ebben a kérdésben optimista.
Orbán görcsös ragaszkodása a teljhatalomhoz akkora mérvű, hogy semmilyen eszköztől nem riad vissza, hogy vasmarokkal a kezében tartsa.
Kritikátlanul képes likvidálni a soraiból mindenkit, aki őt veszélyezteti, és sajnos, mára minden eszközt megteremtett ehhez magának.
@Mariann19: Belegyalogoltál a lelkembe, minden reményem összeomlott, fentem a fogam egy kis tüzijátékra.
Már előkészítettem a gyufát meg az aprófát az örömtűzhöz.
Olyan ünneprontó vagy ma.
@Mariann19:
én még olyan királyt nem láttam a történelem során, amelyiket seperc alatt nem lehetett megmérgezni, vasáéarcba búlytatni vagy egyszerűen likvidálni

és nem is kell sok ember hozzá, minél kevesebb annál jobb...utána már szabad a pálya és egy darabig rugalmasabb lehet a királyság

az ország megérdemli azt amit kap...minden nép megérdemléi vezetőit

ez társadalmi törvény

brühüyyy
Csak találgathatunk. Gumicsontnak jó.
@Mariann19:
azért kíváncsivá tettél, mik ezek az eszközök?

mondanál egy párat?

brühüyyy
@Spániel:
Soha nem tennék veled ilyet!!!!
"Fentem a fogam egy kis tűzijátékra."
Azt hiszed én nem járnék indián táncot háncsszoknyában, ha bekövetkezne egy ilyen áhított reform.
Ma inkább azon dühöngök, hogy micsoda dolog az, hogy 4-5 ember kizárólagos joggal hoz 10 millió ember számára döntéseket hosszú távra a tévedhetetlenség hitében, titokban, mindenkit kizárva.
Ezért vagyok ma negatív, mert ilyen ország a világon nincs, és bármit megtehetnek.
@Mariann19: Kezdhetné a karcsúsításokat a minisztériumokkal van ott annyi léhűtő semmitérő senki magas fizetésekkel +egyebek,de ez eszébe sem jut.

A fideszes polgármesterek megválasztásuk után négy éve már tisztogattak.Szívesen nézem ha egymást fogják nyírni,de aki elfordul tőlük, az vélhetően jobbikos lesz ami nagyon nem tetszik,mert így is sokan vannak már.
@rodeo36:
Szia!
Orbán eszközei nem látványosak, nem a középkori eszközökkel, testi megtorlással operál.
Egyszerűen lefejezte a népakaratot. Passz!
Mára elérte, hogy az ellenállás legkisebb morzsája se legyen fellelhető ebben az országban.
Amilyen módszereket az eltávolításra ajánlasz, az a történelem során igaz volt, de 2014-ben nem lehet spanyol inkviziciós módszerekkel senkit eltávolítani.
"Az ország megérdemli azt, amit kap...minden nép megérdemli a vezetőit."
Nekem ilyet ne írjál, mert ezekért a kijelentésekért baromi dühös leszek rád.
Ezt a múltkor jól kifejtettem, hogy az ilyen ellendrukker kijelentések mennyire igaztalanak, és ne várd, hogy majd magyarázkodjunk neked.
Nagyon jó meg- és felimerési képességeink vannak, nem kell a kioktatás.
Kihúzod nálam a gyufát, pedig mi elég jól el voltunk egymással eddig is.
@avanivi:
"Kezdhetné a karcsúsításokat."
Ez lenne az a döntés, amit mindennek ellenére támogatnák.
Azonban itt inkább személycserékről lesz szó ennek az égisze alatt, még megerősíti a hatalmát minden szinten.
Meg is van ennek a magyarázata.
Figyelve a polgármesterségre jelentkezőket, nagy részük az országban függetlenként indul.
Ez sokat mondó jelenség, mert helyben már tudják a jelöltek, hogy a Fidesz színek nem jelentenek előnyt a számukra.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Látom nem megy elmeherceg,belezavatalak a terelésbe szokás szerint.Vegyiali üdvözletét küldi.
eszt az ázsiai vizesblokk témát sürgősen tessenek abbahagyni, mer legalább akkora (ha nem nagyobb) marhaságokat teccenek összehordani, mint a fideszes elvtárs. az ötlet maga kínai származású, s mint ijjen, igen komoly fantázia van benne.
@rodeo36:

Nem, kurvára nem érdemeljük meg Orbániát!
@Mariann19:

Csak a héten két erőszakkal kinevezett iskolaigazgatót mondattak le némi tüntivel.

ezeket a beszari faszokat három nap alatt el lehetne a picsába zavarni.

Azt meg hogy értsük, hogy nem "érdemeljük meg" a vezetőinket, jó, mondjuk Mordor "nem érdemelte meg" Sauront, de ezeket az alakokat mi szavaztuk a saját nyakunkra...
@Guestenye:

Mi ott se voltunk, ezek a sajnálatos események mindig csak úgy megtörténülnek velünk...
@Guestenye:
ti csináljátok 25 éve vagy több azt a kis cigány buzit ott a téren ágálva azt kellett volna lepofozni az emelvényről

azóta buziskodás megy ki szopik jobban?

brühüyyy
@toportyánzsóti: Igen te mindig megzavarsz az "érveiddel".:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Csak ezen a héten két erőszakkal kinevezett iskolaigazgatót mondattak le némi tüntivel."
Ezek lokális győzelmek voltak, spontán fellépések, ebből sajnos nem következik az, hogy egy kormányváltás is megoldható lenne ilyen módon.
Ott teljes egységben voltak az ellenállók, az ország pedig megosztott.
Rodira azért reagáltam kissé indulatosan, mert ebben a beszélgetésben nem volt pont helye a szokásos véleményének.
@Mariann19:

most mondta egér amit én meg olvastam, hogy elég volt néhány háziasszony az uccán és máris visszakoztak...
ha ez a buzi alkalmazhat inkvizíciót (ne mondd hogy a lassú éhenhalás és kilátástalanság nem azonos a spanyolcsizmával) akkor őt azzal kell kivégezni egy milliókért

volt már ilyen

azzal lehet a mószereit alkalmazni aki gerinctelen és sunyi meg nem ér egy buznyák vasat sem, akinek van saját értéke az kiröhögi és pofánbassza megmongya neki nyílvánosan, hogy egy szar alak és nem retteg tőle...velem ezt a mószert senki sohasem tudta, mert nekem is vannak közvetlen mószereim és sokkal hatékonyabbak mint egy ilyen szarházi

már megint duzzogni akarsz?

az, hogy minden nép megérdemli a vezetőit az nem az én szavam azt ídézem nálam bölcsebbektől... és kurvára igaz

azok a seggfejek akik megették a téren ennek a cigány buzinak a süketelését azok bármire hajlandóak 2 lyukas kétfilléresért még le si szopják nyílvánosan

ilyen a nép nem ilyenné tette, hanem csak látta hogy szépen szét lehet baszni a sok gyáva senkiházi aljas semmittevő értéktelen magyarnak álcázott rohadt gecit

brühüyyy

erról kellene beszélni és hogyan tegyétek hűvösre 2 méter főd jó vagy csak élve elhamvasztani...ennek perce és helye
@Mariann19:

és hol van?

nemá' hisztéria langyosan...ham CÖF-öt lehet akkor másikat is lehet...akarat? gyávaság, sunyiság, haszonlesés és butaság

brühüyyy

annak van helye
@Guestenye:
vegyetek helyette másikat

két kiló kecske nyersen

és máris csak nadrágot kell ráaDNI ÉS BELETENNI A KEZIT GIPSZBŐL

ATÖBBI ÚCCSINCS GIPSZ JAKAB SENKIHÁZI

brühüyyy
@Mariann19: "Egyszerűen lefejezte a népakaratot. Passz! Mára elérte, hogy az ellenállás legkisebb morzsája se legyen fellelhető ebben az országban."

Ezzel kapcsolatban érdemes elolvasni a napokban elhangzott Tölgyessy interjú néhány részletét. :)

"Ha valaki érti az emberek vágyait, az Orbán Viktor. Mind a szabadságharc, mind az őrségváltás terén. Tehát, hogy a tulajdon a külföldiektől a belföldiekhez kerüljön. Az újabb és újabb akciók: a rezsicsökkentés, a devizaadós-mentés olyanok, amelyek nagyon tetszenek a magyar választók egy jelentős részének. Ez pedig elég ahhoz, hogy a centrális erőtér fennmaradjon. Erre még - ha úgy tetszik ráadás az ellenzék tehetetlensége, alkalmatlansága. Egyszerűen nincsen ellenzéki vízió, amely ebben kihívó lehet"

inforadio.hu/hir/belfold/hir-667273

index.hu/belfold/2014/09/16/tolgyessy_a_fidesz_a_legeny_a_gaton/
@rodeo36: "ti csináljátok 25 éve vagy több azt a kis cigány buzit ott a téren ágálva azt kellett volna lepofozni az emelvényről
azóta buziskodás megy ki szopik jobban?"
Te jobbikos vagy liberális vagy? A hozzászólásaidból nem világos... :D
Embörök!
Miért kapott a T.Blog 18+-os karikát az Index oldalán?
Valami dögös pipit látok majd itt, terpeszben, vagy mi??? :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
TE OTT voltál!
Te vagy a hibás!
Essetunni... :(
@rodeo36: "Akinek van saját értéke, az kiröhögi nyilvánosan és pofán bassza..."
Nincs meg a feltétele a nyilvánosság előtti kiállásnak. Ebben a szituációban az egyéni érték számba sem jöhet, mert te azt a megérdemelten kivívott tekintéllyel vonod össze, és azt gondolod, hogy ez elég az igazságtételhez.
Ez egy sajátos rendszer, és itt nem az egyes ember fellépése oldaná meg a helyzetet, hanem az egység.
Az pedig nincs, ha lenne, a fellépéseket akár erőszakkal is vissza vernék erőszak szervezetekkel.
A másik témát zárjuk le.
Te feldobtad, én lereagáltam, de nem szeretnék veled faséba lenni emiatt sem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Szerintem ő liberális. :)"... gyakori véleményazonosságotok az elvi kérdések terén téged is azzá tesz, nem?...
@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)!:
melyik a pejoratívabb kategória szerinted, aki egy nagy balfasz vagy, már a kérdésfelvetésed is azt mutattya...seggfej

magam részéről liberális vagyok, annak születtem...és szerintem az a megoldás a ti szar problémáitokra

aki elitéli a liberalizmust az olyan mértékben buta, hogy már majomnak sem felel meg

valami meduza vagy egyéb végbéllény

brühüyyy

és mi a bánatos huzat hozott téged ide?
@Sir Bates dö Hól:
tudod batesz csak tu'nnám hová a hól dő vagy hól nem dő a sírba

akinek a liberalizmus pejoratív az nem ember, medúza vagy papucsállatka esetleg csak egy fing?

válogass

ilyen picsa fejjel még idetolod a pofázmányodat?

brühüyyy
@rodeo36: Igen, igen. Gondoltam. A tevearcúak nagyon szeretnek cigányozni. :)
Én igazi liberális, demokrata civil vagyok és oda megyek ahova akarok.
Te meg egy cigányozós, takony neonáci vagy.
@Mariann19: szerintem meg esélyesebb, hogy a 3% hiány tartása nem fog menni másképp, mint a tömeges leépítésekkel, intézmények megszüntetésével. Azt olvastam, valamelyik minisztériumban 7:30-18:00 tartó munkaidőt írattak alá a maradókkal, változatlan pénzért. Magyarán ugyanannyi a feladat, pont akkora maradt a bürokrácia, mint volt. IT-vel az átfutási időkön lehet persze javítani, az automatizálható tevékenységek gyorsan végrehajthatók, ebben biztosan vannak még tartalékok. De a minőségi változást inkább a folyamatok átalakítása hozná el.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Ha valaki érti az emberek vágyait, az Orbán Viktor."
Milyen kellemes felhanggal indítja Tölgyessy Orbánt, mint az államfői jóság megtestesítőjét.
Majd felsorolja azokat a sunyi jótéteményeket, amelyeknek semmi közük ehhez a jóságos atyuska képhez.
Hiszen a felsoroltak arról szólnak, hogy a hatalma túlélésének érdekében hogyan fosztja ki a külföldi befektetőket abból a célból, hogy a javaikat a haverokhoz átsorolja.
Tölgyessy adós maradt azzal, hogy bölcseleteiben nem fogalmazta meg, hogy Orbán a nép óhajtásait milyen célból teljesíti.
Önmagáért és nem a népért.
@Mariann19:

nézd, ez itt mindenképpen akadémikus vita, mert sem előtte sem utána egyikőtök sem megy az uccára ordítozni, mondván, hogy a zorbán ellopta a jelenemet és a jövőmet és a kurva annyát...hátha tömeg gyűlik köréd???

a jó példa -szvsz- az az amit egér hozott fel: az emberek érdekét olyan mértékben sértette az intézkedés, hogy még a jámbor háziasszony is uccára ment a gyermekéért az anya és a csalággyáért az anya

ezt országosan is meg lehet...talán nem ismerik fel? majd ha ...hahahahahaha

nem veszekedni jöttem és seggfejek ugatását hallgatn i mint sír és a másik segg, hanem észlényekkel mint te és még néhányan eszmét cserélni arról, hogy ami el vann baszva azt még rendbe lehet tenni amíg élek van remény (shakespeare Lear király iv.1. kép)

ha cöföt össze lehet pénzzel és nemzeti színű szöveggel kiabálni akkor létérdeke csak öűkiviszi az uccára azokat akiket kifosztottak 25 év alatt

és ezt reklamálom

brühüyyy
@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)!:

azt, hogy a kurva anyáddal szórakozz azt mondtam már? nem? hát akkor most

brühüyyy

az, hogy te mi vagy nem tudom, valami elfogadhatóan írogató majom?
@Mariann19:

az orbán cselekedeteiben sehol sem lelhető föl a nép érdeke, a nép át van baszva a palánkon a patyomkin szövegekkel és megeszik a rezsidémon és hasonló

megtakarítottam 163 forintot havonta a rezsidémonnal és a kiadásaim megnőttek 410-zel havonta majd 25000 év alatt lesz valami ha így megy tovább

ezt fácséról kopizom emlékezetből

ez a jellemző a 163-at láttya a zistenbarma de a másikat nem???

brühüyyy
@rodeo36: Na, proli náci, egy kis lecke estére: mondatokat nagybetűvel kezdünk! Ezt emésszed, aztán gyere vissza az emberek közé, ha már megy. Addig húzz vissza a pöcegödörbe, ahonnan előmásztál, Te náci barom!
@zobod:
Mint fenti hsz-em egyikében írtam, a közigazgatás átalakítási törekvéseivel csak egyet lehet érteni, bárki is hajtja végre.
A 3%-os költségvetési hiány tartására még nem lesz hatása a közigazgatás reformjának. Egyszerűen még a bevezetésére sem kerül sor az idő rövidsége miatt, a megtakarítások pedig minimum egy-két hónap után mérhetőek a bevezetések után.
Ezt az új munkaidő meghatározást én is hallottam, rögtön a munkatörvénykönyv jutott az eszembe, és a törvényes munkaidő.
Szerintem ez inkább egy kifelé szóló gesztus a népnek, hogy lám, milyen módon fogja ez a kormány az egyébként utált bürokratákat ráncba szedni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Miért kapott a T.Blog 18+-os karikát az Index oldalán?"

Hászerintem a kúrás tehet mindenről :-)
@Mariann19:
azt a cunyiné vagy mijapicsa tenyérbemászó pofáját látva ott az autója mellett vágtam volna pofán és akkor jöjjön a sarki rendőr...

ilyen picsát odatenni államtitkárnak?

és ezellen senki csak a blogok meg a fácsé gúnyolódik, senki nem megy tüntetni a...oda ahol láccik és hallik

brühüyyy
@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)!:

még annyi: nem szoktam majmokkal társalogni

veled sem

brühüyyy
@rodeo36:

Higgadj le.

Van itt kb kétmillió ember aki bármit legitimmé tesz Orbánnak. A többi meg elfáradt, közönyös, alternatívahiányos és szarik bele. Ez van, ezt kell szokni még egy ideig.

Kár ennyire kiakadni rajta.
@rodeo36: klasszikussal válaszolva: a száddal beszélj, a seggeddel szarj... adod, mi lényeged, horváth pista csicskása (te árulsz egy gyékényről a sub kavics lápi-magyarral, miért kéred ki magadnak?)...
@Mariann19: én szurkolok neki, hogy a szolgáltatásokat a gyorsabban, és olcsóbban nyújtó közigazgatás szülessen. Leginkább annak szurkolok, hogy kevesebb olyan ügy, élethelyzet legyen, amikor valamelyik hatóság engedélyét, láttamozását stb meg kell szerezni. Jó lenne, ha így alakulna, csak kicsit szkeptikus vagyok, mert általában a hazai közigazgatási reformok nagyobb részt fűnyíró elv szerinti kiadáscsökkentésről, kisebb részt hatalmi harcokról szólnak, persze csakis bürokráciacsökkentés címszóval. Aztán a vége mindig egy még nagyobb államapparátus.
@rodeo36:
"Az Orbán cselekedeteiben sem lelhető fel a nép érdeke.
A Tölgyessy írásra reagáltam most Gábrielnek, ott azt írtam le, amit neked is írnék, légyszi, nézd meg.
Ami a vitánkat illeti és a kapcsolható megoldásokat, azt mondom, hogy a klasszikus - a hatalom elleni tömeges fellépés - egyelőre nem kivitelezhető több okból.
Egy ilyen fellépés szervezetten kell, hogy megtörténjen, ilyen szervezet vagy erő jelenleg nincs az országban. Sikerült szétverni az ellenzéket, és ők is önmagukat.
A nép magára maradt.
A másik a kiábrándultság és passzivitás, melyből kimozdítani az embereket csak drámai eseményekkel lehetne.
A helyzet az, hogy én hiszek törvényszerűségekben, abban, hogy a társadalmak állandó mozgásban vannak, az állandósulást mindíg megszünteti olyan kézen fekvő körülmény, amely az adott helyzetben eredményes.
Most a Fidesznél az önfelfalás jelensége bontakozik ki, mely erőszakmentes lesz, a baj az, hogy hosszú vajúdásnak nézünk elébe.
Ez most lehet, hogy utópiának tűnik.
egy kis téma váltás ami szintén idegborzoló még olvasni is...

"Kedves elhunyt" - kezdi levelét az Elmű

homar.blog.hu/2014/09/22/_kedves_elhunyt_kezdi_levelet_az_elmu
@zobod:
Zobod!
A közigazgatás reformja akkor lehet eredményes, ha az adott területeket minden részletében ismerő irányító hajtja végre.
Ugyanis a nagy tapasztalatú emberek ismerik a fázisokat, a szolgáltatások mikéntjét, a feldolgozások technikáját, az átfedéseket stb.
Mindezt az állami szolgáltatásokra vonatkoztattam.
Az intézmények csökkentése, megszüntetése akkor lehet eredményes, ha abból indul ki a kormány, hogy az eddigi munkáikat ki hasznosította és milyen eredményességgel.
Sokszor látok olyan intézményeket, hogy óhatatlanul felmerül a kérdés, hogy a munkáikat - ha vannak - kézbe veszi-e valaki?
Érdeklődéssel várjuk a fejleményeket.
@Sir Bates dö Hól:
le vagy szarva...
brühüyyy

kijazahorváthpista?
A TASZ jelenti

A világ legokosabb kormánya

ataszjelenti.blog.hu/
Az MTI elhallgatta a sárvári lovascentrum átadását

vastagbor.atlatszo.hu/2014/09/22/az-mti-elhallgat/
@Fabius:
Ki, mit kúrt el? :)
Backi, korhatáros lettél, van az úgy!
Pedig a lápimagyar, meg rodejjópapa még akkor hol van... 28+-os karikát kéne kirakni rád!
@Fabius:
nagyon nehéz látni azt, amit valamikor valakik -bármilyen is volt de működött- létrehoztak az szét lett verve és helyette ez van...én nyugodt vagyok

és az is maradok

ez valami hasonló dolog mint amit Nigel Farage mondott: nehogymár a farka csóválja a kutyát

na, mára elég

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @Mariann19:

Véleményem szerint az iskolaigazgató lemondása, lemondatása mögött az húzodik meg, hogy:

1. Az érdekelt és érintett közösségek ellenállására még maradt törvényes 'kiskapu' amit a jogszabálygyártás sietségében nyitva felejtettek a fiúk, hiszen számottevő tiltakozásra nem számítottak 2/3-uk tudatának gőgjében.

2. Három héttel az önkormányzati választások előtt nem hiányzott nekik egy elég döcögősre sikeredett tanügyi centralizálás kapcsán esetleg országossá dagadó botrány, ezért kármentésként a legkisebb rossz elvét követve gyalogáldozatot hoztak.

Minden esetre érdeklődéssel várom, hogy a szülői munkaközösségeknek, a tantestületeknek és a szakmai érdekképviseletnek miképpen alakulnak a hatásköreik, illetékességük és véleménynyilvánítási lehetőségeik konkrét ügyeket illetően, beleértve a tanintézmények vezetői kinevezését illetően is.
@Sir Bates dö Hól: Mindig felüdít, amikor normális emberi hangon vagy képes megszólalni, ezért válaszolok. Szerintem az egy alapvető tévedés nálad, hogyha bizonyos dolgokban mi egyetértünk Rodeóval akkor vagy én lettem liberális vagy ő árul velem egy lápimagyaros náci gyékényen, esetleg mind a kettő egyszerre :)

Látod itt már teljesen összekavarodtak a dolgok, főleg olyanoknál akik ideesnek és elsőre azt hiszik nagyon bölcsek. Most már oda jutottunk, hogy le is náciznak olyasvalakit, akitől ez a legtávolabb van az itt kommentelők között.
2006-os események után, ez azért most nagyon érdekes fejlemény a bíróságoknál...

Jogellenes rendezvény feloszlatás nem jogellenes rendőri intézkedéssel

www.ugyvedvilag.hu/rovatok/szakma/jogellenes-rendezveny-feloszlatas-nem-jogellenes-rendori-intezkedessel
tudtad? :D

Az egykori nemzetgazdasági miniszter, jelenlegi jegybankelnök becsületes neve Matolcsy György Huba. Harmadik nevét ő sem használja, így minden bizonnyal a készülő új bankjegyeken sem fog szerepelni.
@Mariann19: szia! ha már te is elveszted a türelmed az jelent valamit!

"Nekem ilyet ne írjál, mert ezekért a kijelentésekért baromi dühös leszek rád.
Ezt a múltkor jól kifejtettem, hogy az ilyen ellendrukker kijelentések mennyire igaztalanak, és ne várd, hogy majd magyarázkodjunk neked.
Nagyon jó meg- és felimerési képességeink vannak, nem kell a kioktatás.
Kihúzod nálam a gyufát, pedig mi elég jól el voltunk egymással eddig is. "

@rodeo36:

"@Mariann19:
én még olyan királyt nem láttam a történelem során, amelyiket seperc alatt nem lehetett megmérgezni, vasáéarcba búlytatni vagy egyszerűen likvidálni"

tudod, azért ez durva szöveg még tőled is amit szeretsz ismételni (mint ahogy már céloztak is rá mások), hogy felhergelj embereket?
azért ebben van egy nagy adag cinizmus: te "ismeretlenségbe" burkolózol, közben elvárnád valakitől esetleg, hogy színt valljon és dühében írjon valami "programot" ötletedre?
nem szép tőled...
és most leharaphatod a fejem, mert bizony nem tetszik nekem sem ez a stílus és veszélyes is arra aki meggondolatlan álmodozó...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "hogyha bizonyos dolgokban mi egyetértünk Rodeóval akkor vagy én lettem liberális vagy ő árul velem egy lápimagyaros náci gyékényen, esetleg mind a kettő egyszerre"

kerestem egy csomag papírzsepit, oly nagyon meghatódtam... a "bizonyos dolgok" halmaza, na, az a nem mindegy (én is azonos véleményen vagyok gyakran -pusztán szakmai kérdésekben- a horváthpista csicskásàból rumreklámmá avanzsált moszkovitával, de nem ideológiai alapon)... te meg egy bigott, beteg elme vagy, ami nem zavarna, csupán a propagandát ne tolnád (az, hogy ezzel, ennek terjesztésével pont az általad elérni/megvalósulni vágyott ideákat semmibe vevőket támogatod, a sors fintora, melyen mosolyogni is lehetne, ha nem a szülőföldem és honfitársaim életét csesznétek el...)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
röhej...a sírós hóldő hólnemdő batesz ezzel azt inszinuálja, hogy én ügynök voltam, ad absurdum még vagyok...tudod mit? meghagyom e gondolatában és nem mondok erről semmit...mint a Nagy Titkok tudója, ha te most nem segítesz, akkor az életben nem jöttem volna rá, mert akárhogy is elemzem a múltamat, semmilyen "horvátpista" nem volt benne még percekre sem azaz a puszta név idegen marad

namost...(mivel elhangzott itt különféle alkalmakkor nagyon kedvesen) senki nem reklamált érte (ugye @Fábi?) voltam: sikkasztó, tolvaj, idegen hatalmak beépített ügynöke, ...és még sok minden más is a sima becsületsértés alapesetei!!!

ezeket én hatalmas magyar vívmánynak tartom pénzügyi, gazdasági, politikai szakmai beszélgetés esetlegesen vita alkalmával "érvként" használni, mint itt fent a sírós hól, meg a másik majom aki dr.kósermalac...ezt a vitatechnikát itt néhányan elültették...mert? csak!

nagyon kedves társaság...

brühüyyy

és én vagyok ideges? egy frászt
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Most már oda jutottunk, hogy le is náciznak olyasvalakit, akitől ez a legtávolabb van az itt kommentelők között."
Kire gondosz? Csak nem arra a náci takonyra, aki ezt bírja leírni:
"ti csináljátok 25 éve vagy több azt a kis cigány buzit ott a téren ágálva azt kellett volna lepofozni az emelvényről
azóta buziskodás megy ki szopik jobban?"
Na, akkor most egy kis játék. Hunyd le a szemed és gondol azt, hogy - a feltételezések szerint - Orbán nem cigány(?), hanem zsidó! És helyettesítsd be fenti a mondatba. Na ugye! :P
@jaegtoer:

nem lesz igazi hatáskörük, de megszavazhatják mennyit fizetnek a wc papira, és egyéb fontos nélkülözhetetlen dolgokra...
@jaegtoer:
A legvalószínűbb ok a korrekcióra az, hogy- amint írod- a helyi választások kimenetelét befolyásoló tényezőként mérték fel a lépéseket.
Ugyanis helyi kérdésről lévén szó, nemcsak a választási eredmények sikere lehet ilyen esetekben a döntő, hanem az azt követő politikai atmoszféra, amely hosszú távon befolyásolhatja több kérdésben a Fidesz lokális szerepléseit.
A másik tényező az, hogy az egész kérdés személyfüggő. A kinevező és a kiválasztott jövőbeni igazgató valóban a hatalmi gőg jegyében járt el, nem számítottak ellenállásra.
Azonban magának a kinevezettnek ezek után számolnia kellett azzal, hogy olyan tantestületben kell irányítania, amely a közösségből ab ovo kirekeszti és munkája során ez súlyos kudarcokat jelenthet számára. Ez egyenlő lenne a meg nem felelés kritériumának, mely sem az egyénnek, sem a kinevezőnek nem hozna dicsőséget.
@rodeo36:

"_namost...(mivel elhangzott itt különféle alkalmakkor nagyon kedvesen) senki nem reklamált érte (ugye @Fábi?) voltam: sikkasztó, tolvaj, idegen hatalmak beépített ügynöke, ...és még sok minden más is a sima becsületsértés alapesetei!!!_"

Perelj be.
@rodeo36: egyszer már mosakodtál itt a blogon... az is emlékezetes volt...
@guma:
kedves elhúnyt? mérhetetlen örömmel tölt el, hogy a láposi posványosba sikerült egy jó darab sziklát dobnom és többen is felpillantottak a jobblétreszenderülés közben: ejnye valaki basztat itt bennünket, és még igaza is van de az nem szép és olyan rücskös meg nem cizellált és a csipkék meg fodrok és kéjgáz is hiányzik belőle mert ha nem olyan sima nem tuggyák lenyelni (orbántól tudom, ő már gyakorolja, beaggya és beveszik önként és dalolva)

namost azt még megjegyzem, nem kell retorikát tanítanotok nekem, mert megtanultam már nagyon régen (mégblogelőttemblogutánamidőszakomban) és tudom gyakorolni 8 nyelven...ha akarom! és itt van az az átkozott akarat, az utolsó ítélet harsonái sem lesznek bársonyosak, édesdedek mint egy Lullaby, hanem recsegve, bőgve a tudatunk végső csücskébe is belehatolnak

www.youtube.com/watch?v=cHw4GER-MiE

és nem kérdezik, hogy teccenek e a hangzatok...

most én jobb ha megyek és mással foglalkozom, mert nagy kavarodás van, nagyobb mint amit elbírtok?

brühüyyyy
@guma:
Szia Guma!
A múltkori kissé erélyesre sikerült fejtegetésem
után ismertté válhatott, hogy nem tűrhető az itt heteken át tartó taglózása a hazaiaknak.
Most nem is ez volt a téma, mégis egy tőrdöfés
elhangzott.
Sem most, sem ezek után nem kívánom szó nélkül hagyni, hogy egy elvárt, alázatos és magyarázkodó magatartást tanúsító emberré degradáljanak. Pont.
Nem voltál fent, hogy elmondjam, nagyon örültem a történelmi kitekintésnek, amit ajánlottál. Teljesen más szemmel látom most már Szulejmánt, arról nem is beszélve, hogy voltak fehér foltjaim az akkori történelmi ismereteimben.
Pont jókor jött, aktuális, köszi!
@Sir Bates dö Hól:

nem emléxem rá miért kellett volna...pláne nyílvánosan?

dehát hóldő hólnemdő...batesz és sírba meg sírtalan...

brühüyyy
Megint csak gitt-rágás.

Ahány értelmes, tanult, tapasztalt ember csak itt varánuszon összegyűlt(semmi irónia, basztatás csak tényközlés) az bőven elgendő lenne Mo. jó irányba fordítására. Olvasgattam, hogy miért NEM csinál ez a sok kitűnő ember valamit. Mi több, ezen valóban megdöbbentem, felbukkant az az elmélet is, miszerint majd Simicska, vagy valamelyik másik "erős ember" a fideszben, etakarítja a Viktort.
Mi van???!!!
Ez most komoly? @Fabius-nak is annyi érve van, hogy van 2 milliónyi hülye. Igen van. Tényleg? esetleg valami más történik?

Gyurcsány elmondta, hogy a baloldal is balfasz, lószart sem csinált.

Viktorról tudja minden értelmes ember, hogy nem százas a figura. Mégis, mégis 3x is "vezeti" Mo.-ot.

Elárulnátok, hogy ha holnap reggel kiállíthatnátok egy csapatot, akkor az kikből állna és mit tenne?

Az egzisztenciális félelem tart béklyóban benneteket, vagy a tehetségtelenség(ezt nem hiszem, nem akarom gondolni sem!), vagy valami egészen más?

Most olvastam azt a hvg-és cikket, amiben Viktor legfrissebb rohamát mutatják be. Az ország értelemesebbik fele, meg lefagyott mint a winfosch.
@rodeo36:

"_namost azt még megjegyzem, nem kell retorikát tanítanotok nekem, mert megtanultam már nagyon régen (mégblogelőttemblogutánamidőszakomban) és tudom gyakorolni 8 nyelven...ha akarom!_"

Ebből például nehezen lehet következtetni arra, hogy te valaha retorikát tanultál volna, feltéve, hogy nem a verőlegények kedves szófordulataira gondoltál:

"_mérhetetlen örömmel tölt el, hogy a láposi posványosba sikerült egy jó darab sziklát dobnom és többen is felpillantottak a jobblétreszenderülés közben: ejnye valaki basztat itt bennünket, és még igaza is van de az nem szép és olyan rücskös meg nem cizellált és a csipkék meg fodrok és kéjgáz is hiányzik belőle mert ha nem olyan sima nem tuggyák lenyelni (orbántól tudom, ő már gyakorolja, beaggya és beveszik önként és dalolva)_"

Végül:

"_most én jobb ha megyek és mással foglalkozom, mert nagy kavarodás van, nagyobb mint amit elbírtok?_"

Te elsősorban magad miatt aggódj, értünk inkább ne, már tudjuk milyen az, amikor kéretlenül megvédenek errefelé ezt-azt.
@rodeo36:

"namost azt még megjegyzem, nem kell retorikát tanítanotok nekem, mert megtanultam már nagyon régen (mégblogelőttemblogutánamidőszakomban) és tudom gyakorolni 8 nyelven...ha akarom!"

igen!

ez jut mindig az eszembe, és ezért csodálkozom rajtad.
@jaegtoer:
olyan egyedekkel, aki(k???) pléh kondérban keverik ami 200 literes (a Sátán üstye?) és vizezik a jobbsorsra érdemes vodkát meg jegesek és állandóan rianás van nála(???) nem szoktam...

már megtörtént...majd érkezik az értesítő...váratlan lesz és szokatlan de nem lehet megtagadni...sacanagem
futár be fogja adni...ügyes kis futár...

brühüyyy
@guma:
ti mikor fogjátok a retorikát alkalmazni?

brühüyyy
@rodeo36: senkire sem tartozott, így van...
@Mariann19: :)

találsz ott rengeteg érdekes dolgot, mert ez a háló eszméletlen kincsesbánya rengeteg és megismerhetetlen mennyiségű tudást, ismeretet, helyet kínál - amiből ezt, azt válogatok...
:D
@jaegtoer:
nem vagyok egy aggódós típus...meghagyom másnak

sacanagem

brühüyyy
@rodeo36:

nem tudom!
és sok mást sem tudok...

pont ezért senkit nem kevernék bajba...
@rodeo36: "már megtörtént...majd érkezik az értesítő...váratlan lesz és szokatlan de nem lehet megtagadni...sacanagem
futár be fogja adni...ügyes kis futár..."

szal, akkor miben is különbözöl egy keresztapa/párttitkár/bármely hatalommal rendelkezőtől?... mert a fenyegetéseid semmiben...
@guma:
500x.fiat500.com/it-IT/?noshare&tripl=2&campaignid=HQ_Fiat_500x_aw&advertiserid=OWN&bannerid=second_video&source=eDirect

és eszonták, nekemnek:
Ciao RODEO36!
Le linee morbide e distintive della nuova Fiat 500X ti hanno conquistato?
Allora, non perderti la seconda, esclusiva anteprima.

BRÜHÜYYY
@Sir Bates dö Hól:

ÉN NEM SZOKTAM FENYEGETNI, "csak" látom, azt mi eljő

a somfordálva érkező aki ellen nincs mit tenni

brühüyyy

ne szarj be ha eddig nem szartál...már úgyis hólvagyhólnem
@guma:
ne is kavarogj.-..attól el lehet szédűlni ha nem iszol eleget?

brühüyyy

üdvözletem szulejmánnak (is)
@rodeo36:

mit küldtél?
nekem ezt írja ki:

ez a videó nem érhető el az országodban

(ja és ne légy most mimóza! :)))
@rodeo36:

eltaláltad!
nem iszom eleget...
@rodeo36: nekem mindegy, jerikód utolsó tégláit amortizálod...
@rodeo36:

"_olyan egyedekkel, aki(k???) pléh kondérban keverik ami 200 literes (a Sátán üstye?) és vizezik a jobbsorsra érdemes vodkát meg jegesek és állandóan rianás van nála(???) nem szoktam...

már megtörtént...majd érkezik az értesítő...váratlan lesz és szokatlan de nem lehet megtagadni...sacanagem
futár be fogja adni...ügyes kis futár..._"

Retorikai ékesszólásoddal azért ne igyekezz ennyire nevetségessé tenni magad:)

Esetleg zenélj. Azt majd' mindenki kedvelte. Azt a Rodeot. Őt.
@Sir Bates dö Hól:
nem Jerikó...Floripa

brühüyyy

és nincsenek várfalai
@jaegtoer: csak halkan merem megjegyezni, hogy nemrégiben volt "tárgyalás" Szijjártó pubinál a német befektetők küldték el a durva annyába, konkrétan az egész hóbelevancot!

Mi lesz, ha a sok multi(németekre gondolok) fogja magát és vödörszén felkiáltással, máshova teszi a termelést? akkor a többiek is elgondolkodnak, mert sokan szállítanak be a németeknek ot Mo.-on.

Sanszos, nem?

Te mondtad, hogy sokat teszel Mo.-ért. Látatlanban elhiszem. Ahogy fentebb is írtam, alapvetően nagyon jó véleménnyel vagyok a blog közönségéről. De azért lassan több mint mókás, ami itt (is) zajlik.
Sértődések: mijafaszé ugat bele a kitántorgott. Mé' mongya amit. stb.
Nézzétek vissza a blogot, Fabius írásait, gyakorlatilag a helyzet csak romlott azóta.
Jogosak a kérdések? Ha "belföldiként" tennénk fel ugyanezeket, akkor más lenne a viszonyulás?
@rodeo36: "...azt még megjegyzem, nem kell retorikát tanítanotok nekem, mert megtanultam már nagyon régen (mégblogelőttemblogutánamidőszakomban) és tudom gyakorolni 8 nyelven...ha akarom!"

Nebassz!
Akik itt élnek az országban, azoknak a tizede sem tud két nyelvnél többet, sokan a blogelőttem időszakban tengődnek, és nem szeretik az ekkora képpel dicsekvő alakokat. Egyébként én sem.
Azt a Rodit viszont csípem, aki a tudását szívesen megmutatja csak úgy szerényen, ahogy régebben tette.
@látjátok feleim szümtükkel: :)

ez az egyik legnagyobb baj, sajnos...

viszont, ne feled: lassan a magyart sem értik, ha el is olvassák nagy nehezen a szöveget.
@látjátok feleim szümtükkel:
hogyan gondolod a mutogatást? strandpapucsban és tangában, vagy smoking-ban és lakkcipőben, cilinderrel a kezemben és alázatosan hajlongva a nagyérdemű előtt?

egyébként leírnád -egy megfelelő mintával- azt, hogyan képzeled az én hsz-eimet? válassz ki egy rohadt durvát és alakícsd át szíved szerint és hadd lássam...örömmel venném

bármelyiken a 8 nyelven (a katalánt és a baszkot kihagyhatod, a portugált brazil zamatokkal és nyelvtannal gyakorlom)

előre is köszönöm majd megy a múzeumomba (tudod ahogy Christiano Ronaldo mondta mikor legutoljára átvette és a Robben meg a Neuer ott álltak zölden az irígységtől és egyiknek sem nincsen eccsem...neki már van múzeuma mert van mivel megtölteni inszinuálta a lilára vált két kedves kollégát)

itt várom reszketve

brühüyyy
@látjátok feleim szümtükkel:
ennyire nem vagyok turbulento?

22 septiembre 2014
El planeta gigante Saturno es básicamente una esfera gigantesca de gas en rotación, muy distinta del planeta sólido en que vivimos. Pero la Tierra y Saturno sí que tienen algo en común: el clima. Y eso que en el gigante gaseoso el clima es de los más extraños del Sistema Solar. Basta contemplar la tormenta giratoria que muestra esta vista obtenida por Cassini.

Este fenómeno llamado el hexágono es un potente chorro de seis lados, de unos 30.000 kilómetros de diámetro, situado en el polo Norte de Saturno. Sus vientos, de 320 Km/h, rodean una tormenta gigante que ocupa el corazón de la región, y que gira en sentido contrario del reloj.

Es una zona increíblemente turbulenta: alrededor de la tormenta central, y girando en sentido contrario a ella, rotan numerosos vórtices más pequeños. En la Tierra un huracán puede durar una semana o más, pero el hexágono lleva décadas activo y no muestra indicios de amainar.

Esta imagen en falso color del hexágono fue tomada con filtros ultravioletas, visibles e infrarrojos, para resaltar las distintas regiones.

El centro oscuro de la imagen muestra la gran tormenta central y su ojo, que es hasta 50 veces mayor que el de un huracán terrestre. Los pequeños vórtices aparecen como manchas de tono rojizo-rosado. Hacia la derecha, abajo, hay una tormenta blanquecina de forma ovalada mayor que todas las demás; este es el mayor de los vórtices, con un diámetro de unos 3.500 kilómetros, el doble que el mayor de los huracanes registrado en la Tierra.

La región azul más oscura, dentro del hexágono, estás cubierta por una bruma de partículas pequeñas, mientras que en la región azul pálido dominan las partículas mayores. Lo que causa esta división es el chorro hexagonal, que funciona como barrera –las partículas mayores no pueden entrar en el hexágono desde fuera-.

Estas partículas de mayor tamaño se generan cuando la luz solar brilla sobre la atmósfera de Saturno, un fenómeno relativamente reciente que empezó en el hemisferio Norte con la primavera en el hemisferio Norte, en agosto de 2009.

Cassini seguirá observando los cambios en el hexágono, investigando su contenido, forma y comportamiento, a medida que el verano llega al hemisferio Norte de Saturno, en 2017.

La misión Cassini/Huygens es una colaboración de la NASA, la ESA y la Agencia Espacial Italiana ASI.

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: Ez szerintem nem így van. Én csak igyekszem mind a két oldal érveit meghallgatni vagy bemutatni. Sosem állítottam, hogy Putyin Oroszországa lenne a kánaán, azt viszont végletekig elítélem, ahogy a nyugat évtizedek óta megszegi korábbi vállalásait és most már konkrét benyomulást végez egy olyan érdekszférába ami nem az övé.
Ezt minden jel szerint a nagymaci már nem fogja annyiban hagyni és ennek a levét megint nem azok fogják meginni akik a nagy vízen túlról mozgatják a szálakat, hanem mi kisemberek.
Szerintem pont az a hazaárulás, ha valaki a demokrácia mese hazugságait beszopva támogat egy színtiszta rablóháborút, amelynek végső célja nem szól másról mint az orosz föld kirablásáról.
"Napóleon, Hitler és aztán a „hidegháború” Amerikája is ezért eszkábált össze valamilyen fedőtörténetet arra, hogy miért is áll szemben Oroszországgal. A hamis magyarázat lényege mindig az volt, hogy a „szabadságot” kívánják elvinni az elnyomott orosz népnek."
Remélem senki sincs itt aki ezt a dajkamesét még elhiszi. Nyugtass meg, hogy te sem.
Érdemes elolvasni, elég jól összeszedett szöveg:
tldr.444.hu/2014/09/18/a-ner-elkerulhetetlen-bukasa/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ez csak sír meg hólbateszholnembatesz és dő

ne várj tőle semmi olyat ami visszavonulás szagú mert ő harcol, ugyanúgy mint orbánja...fő a harc annak a levét isszátok...abban a kondérban ami alamúnium és 200 lteres és mindenfélét lehet beledobálni kígyót békát és amit még a zendoriak akarnak

brühüyyy
@nincs_itt: nem szeretném újra kezdeni ezt a 100x lezárt témát.de.
áruld már el nekem, ott kint a normális világban, szükséges-e neked aktívan alakítani és részt venni a közéletben, ahhoz, hogy normális világban élj?
vagy esetleg arra ott az óperencián túl, esetleg mindenki a saját helyén végzi a saját dolgát.
a pék süti a kenyeret, te rakod össze az autókat, az orvos gyógyít, a legjobb tudása szerint.
a politikusok meg vezetik az országot, szintén a legjobb tudásuk szerint.
szükséges-e neked közvetlenül nyomást gyakorolnod az idiótákra és nyerészkedőkre vagy a rendszerbe épített kontrollerek kiszűrik és a szemétre dobják a selejtet,
mint te az elgányolt hegesztéseket?
lenne-e erőd és energiád még a közéletet is felügyelni?
nálunk orbánék azzal ketdték, hogy a kontrollt (az összeset) kiiktatták a rendszerből.ez meg itt senkit nem érdekelt, mert nem is tudta a nagy többség, hogy léteznek fékek és ellensúlyok, azt meg főleg nem, hogy mire valók és hogy működnek.
ezek után pedig kitől várjuk az ellenállást?
hiszen csökkentik a rezsit meg elszámoltatják a bankokat!!!!
csak a forradalom maradt.
azt meg nehéz előre megszervezni.miután kitört, majd lesz jelentkező bőven.
@rodeo36:

Te vagy egy hülye fasz vagy, vagy egy vén trotty, akinek már lágyul az agya... Vagy mind a kettő. ( Bocsánat, de most csak ezekkel a jelzőkkel tudom kifejezni mit gondolok rólad. )
A tollashátúval egy platformra teszlek, elolvasom amit írsz, de nem hiszem, hogy nekem veled bármit meg kellene beszélni. Legfeljebb azt, hogy ha lehet, ne dumálj "haza", maradj a szövegeddel ahol vagy, oszd azoknak az észt, nincs neked itt dolgod. Majd mi "itthon" alakítjuk a saját országunkat, és a sorsunkat. Ha Orbán, akkor vele.
Veled nem tudunk semmit kezdeni, mert elzárkózol, sértegetsz, lenézel minket. Ilyen honfitársunk itthon is akad elég, igaz azok nem tanultak retorikát, meg nyolc nyelven sem beszélnek, de itt vannak. ITTHON nekünk egyébként is elég az az egy nyelv, amit anyanyelvünknek nevezünk.

Udvarias ember olyan nyelven beszél, amilyenen a beszélgető partnere. Vagy ezt a sok nyelv mellett már nem tudtad megtanulni?
@punkfrog: köszönöm! valóban eccerűbb errefelé az ilyesmi. de! megbocsáss, ismered te is és még nagyon sokan, a fékek és ellensúlyok rendszerét, amitől az Ober Enns-en túl műxik, Lajtán onnan meg nem.
ismét rajtam kéred számon, amit nektek kellene megtenni. forradalom? nekem '56 jut eszembe, amikor 3600 fő, igen jól olvasod háromezer és hatszáz ember harcolt valójában a teljes országban.
bukásra volt ítélve? sajnos igen, sőt a "nyugat" is magasról tett az egészre, mert nem akart belekötni a Szovjetúnióba.
most mi lenne? hányan fognának fegyvert? mit tenne a nyugat vagy Putyin?
.... "Doglegy" Louis
Big Daddy Gabesz
Charly
Kicsi domper
Turi fater

Micsoda egy elit alakulat! :DDD

A szupercsapatos leosztast meg mar nem is merem megprobalni...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a hidegháború alapja, valami fedőtörténet volt?????
mi van???
@nincs_itt: félreértesz.nem rajtad kérem számon.
csak azt vetettem fel, hogy neked ott azért sokkal,sokkal,egyszerűbb, neked elég a saját munkáddal és a családoddal foglalkozni.
a közélet is megáll a saját lábán.
T Lakósság, Kádár népe, Kedves kommentelők!

Tudom kényelmes lenne a fotelből végignézni, ahogy mások intézkednek helyettünk és csinálnak nekünk újra működő, egészséges demokráciát...elviszik a a hatalmába beleőrült Döbrögit, majd állatkert igazgató lesz valahol a csába...oszt jön a jó Lajos és minden jóra fordul, még a MANYUP-ot is visszaadják, és minden jóra fordul.

Nos sajnos nem! Miért is kellene igazságosabb, szolidárisabb és visszafogottabb rendszer egy olyan társadalomnak, amelyik nem képes kiállni saját magáért. Hisz jó ez is!
@punkfrog: megint csak köszönni tudom! Ezt kívánom ott Mo.-on nektek is! ezért "ugatok bele", hogy végre azzal foglalkozzon mindneki amihez ért!
lehet, hogy nem mindig megfelelő a forma, a stílus, de azt higgyétek el, jót akarok!
rühellem azt az egész bagázst, amelyik taccsra vágta Mo.-ot!
@nincs_itt: a forradalom részhez.
itt egy kisebb tömeg láttán már rettenetes pánik volt az operában 2011 végén.
ha tényleg összeállna valami spontán 100ezer fölötti tüntetés, akkor ezek szerintem vagy hirtelen menekülnének, vagy lövetnének...
bármelyik esetben végük van.
@nincs_itt:

Szia.

Lehet, hogy furán hangzik, a magam nevében kijelenthetem, hogy nem lesz szívritmuszavarom attól, ha valamennyi 'multi' megelégeli azt, ami itt folyik szabadságharc, devizaadós megmentés és minden egyéb címén. A rendszert 'ők' és a kohéziós alapokból csordogáló pénz tartja életben és persze bennünket is. Amíg ez működik hangosabb a támogatók bázisa, mint az ellenzőké.
Elhiszem, hogy lehetetlen, de legalábbis nehéz megérteni, hogy az ismert előzmények után az embereknek nem akarózik fejjel rohanni a falnak. Az egész történelmünk erre tanít, hogy ha a pillanatnyi érdek úgy kívánja, a legharcosabb támogatók is haladéktalanul, ha kell, egyik óráról a másikra cserben hagyják ezt a sokat szenvedett népet. Ez nem mentségkeresés, mert erre nincs szükség, ezek tények.
A magyar társadalom olyan mértékben elidegenedett, csalódott, kiábrándult, hogy passzív ellenállásra sem lehet rávenni. Szó volt már a választás legitimációjának alakulásáról, ha a választók minősitett többsége (cca. 75 %) bojkottálná a választást.
Kiderült (szerintem), hogy inkább a bojkott pártiaknak a számításai igazolódtak, mert csak egy tehetetlen és levitézlett bagázs került a T.Házba, ami elég ahhoz hogy igazolja: Magyarországon parlamentáris demokrácia van.
Persze nem fejtem ki a teljes gondolatsort, mert ugyan nem tulajdonítok magamnak mindentudást (erre vannak más önkéntesek:) de ötleteket nem szeretnék adni a kibertér figyelők útján, hogy hol kell még cselekvési teret szűkíteni. Különösen nem, hogy a Kormány üléseiről nem készülnek jegyzőkönyvek csak esetenként hangfelvételek, és azoknak is jelentősebb része titkos. Ezt a bizalmatlanságot nem célszerű kibertéri bizalommal meghálálni. Remélem ezt megérted.

Nem túloznám el azt sem, hogy én milyen sokat teszek Magyarországért, de talán azt megalapozottan állíthatom -a valósággal egyezően- hogy a magam szakmájában és a magam szintjén professzionálisan oldom meg a problémákat és hajtom végre feladataimat, számos esetben könnyebbé téve sok embernek a 'hivatali' nehézségeit. Nem azért mert olyan 'nagy' ember lennék, hanem azért mert jól teszem a dolgomat.
Annyival egészíteném ki és módosítanám csak a megállapításodat, hogy: kétségbeejtően, azaz 'kétségbeejtően mókás, ami itt zajlik'

De gondolj arra, hogy az 'itteni nick-ekből' sem olyan egyszerű akár egy tízfős találkozót összehozni, hát még egy mérvadóbb meetinget.
No és a NER 'szimpátia sokszínűsége' amit itt magad is tapasztalhatsz.

Az hogy ki honnan ugat bele a dolgainkba talán kevésbé számít, talán a kioktatás és számonkérés az ami fáj, esetenként dühítő, mert ha olyan egyszerű lenne, akkor sokan akár itthon is vauzhatnának, és nem kellene nekik 500 vagy 1000 vagy 2000 kilométert nyakba véve olykor visszaköpdösve tanácsokat nyújtani arra vonatkozólag, miképpen rohanjunk ész nélkül a falnak, mi, itthon maradtak, -ragadtak.

Minden kérdés jogos, bárhonnan érkezzen. A számonkérés nem, még itthonról sem. De a gyerekeink részéről mindenkor, mindenhonnan.

Elnézést kérek azért, amiért a felére sem válaszoltam, de így is olvashatatlanul hosszú 'lettem'.

Üdv.

J.
@punkfrog: ebben az esetben, tényleg csak széttárni tudom a kezemet!

ennyire satnya lett arrafelé(is) a világ? lövetni nem mernének(szerintem), csendesebb eszközökkel sikerült lakatot tenni a szájakra! a megélhetés, egzisztencia, előmenetel stb.
rosszab az a mocsok fidióta rencer, mint sok diktatúra!
@nincs_itt:

"sőt a "nyugat" is magasról tett az egészre, mert nem akart belekötni a Szovjetúnióba."

Szóval azért szart le minket Amerika 56-ban mert fosott a ruszkiktól?!

Kurvára ""hiteles""! Most is fosnak Putyinéktól vagy mi a pöcs?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
igen ismerem...kösz, hogy emlékeztetsz rá...

ezekről a senkiházi szamizdatosokról már 1984-ben is lehetett hallani de lehetséges már előtte is de előtte a nagy pocsolyán túlról nem figyeltem és kurva sok dolgom volt...majd amikor megtudtuk...akkor már hiába jártattuk...majd én megint átúsztam, mert hívott a haza!!!!!!!!!!

brühüyyy

és a többi a rököny...ödés
@jaegtoer: csókoll anyád (is) stopp!
na szóval, látom kezgyük egymástot érteni!
szerintem meg ki kellene törni, abból a Füles(Mici a medve) hozzáállásból, hogy "eddig senem sikrált, uccsenem fog".
Ahogy azt Yoda mester mondta volt, az ifjú Szkájvókernak: "Ne próbáld! Csináld, vagy ne csináld! De ne "próbáld"!"

sokszor Ti érzitek számonkérésnek, a kérdéseket.
Majd a srácaitok fognak számonkérni, ez biztos!

Világos, hogy nem itt és most fogjátok a NER-buktatását napvilágra hozni, természetesen nem is vártam!

de azt tessék megérteni, hogy én/mi is ott születtünk, és igenis csikorog a fogunk a hírek hallatán!! talán nekünk még nehezebb, mert már nem tehetünk semmit! csak nézzük, hogyan rohasztják le azt a helyet, ahol mi is büdös kölkek voltunk!
@Guestenye:
te szárazgyümölcs, 56-ban arról volt szó, hogy betartották a IIVH végén kötött megállapodást, még nem volt időszerű a változás ott pocsolyántúl

nagyimre kötelet kapott érte jutalmul majd lett egy KGB labor a ...de ezt neked nem szabad mert magas mint tyüknak a templomtorony

brühüyyy
@Guestenye: öcsi, fasz kivan a hozzád hasonló USA mániásoktól! gondokoggyá! esetleg kérj segíccséget.
@Guestenye: nem putyinéktól fosnak, hanem a III. világháborútól.
@Guestenye: szerintem, mellőzz engem. a vödör korom melletted atomvillanás!
@punkfrog: köcsögöm széken! ez már beszéd!
56-ban még be sem gyógyultak a háború sebei. Európa nem akart újabb háborút, és Amerikát meg lehetett győzni. Ennyire egyszerű.
@Jolka40:

"Amerikát meg lehetett győzni. Ennyire egyszerű."

Szuezzel pedig még ennél is egyszerűbb.
@látjátok feleim szümtükkel: most bemutatkoztál

requiescat

brühüyyy

sacanagem
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem miattad, csak mások tán továbbfűzik...
"Sosem állítottam, hogy Putyin Oroszországa lenne a kánaán, azt viszont végletekig elítélem, ahogy a nyugat évtizedek óta megszegi korábbi vállalásait és most már konkrét benyomulást végez egy olyan érdekszférába ami nem az övé."
nem az övé... kié?... az oroszoké?... én azt gondolom, hogy ez egy "szolgalelkű-mentalitás", a "mindig van egy gazda" szemlélet, így nyilván nem tudok ezzel azonosulni, elfogadni...

"Szerintem pont az a hazaárulás, ha valaki a demokrácia mese hazugságait beszopva támogat egy színtiszta rablóháborút, amelynek végső célja nem szól másról mint az orosz föld kirablásáról."
az orosz föld... ahol minden nemzetiség könyörgött, hogy a cár uralma alá tartozhasson, amely orosz föld úgy nagyobbodott rettegett iván óta, mint rogán lakása, automata üzemben (ne is gyere a kiírtott indiánokkal... ad1/ nem ad jogalapott semmire; ad2/ a szibériai nemzetiségek nyilván sokkal jobb helyzetben vannak (anyagi kompenzáció, különleges státusz bizonyos szempontból), mint amerika őslakói)

hol a búbánatos francba olvastad, hogy napóleon, hitler a demokráciát akarta volna elvinni az oroszoknak?... ők sem mondtak ilyet... szimpla hazugság/csúsztatás az, amit teszel... a "hidegháború" viszont ténylegesen egy agresszortól védte a demokráciákat itt, európában... ismét hozod a formád a baromságok/hazugságok terén, olyan lápi-magyar módon...
(nem vágyom arra, hogy megtisztelj azzal, nem nézel hülyének, csak jelzem: ez nem a lápi-magyarok jobbik alapszervezeti gyülevésze...)
@punkfrog:
itt a nagy pocsolya másik partján tudjuk csak igazán, mi is az a polgári jog meg a fékek és ellensúlyok, ha nem megyünk oda...nem emeljük fel a szavunkat, és nem adakozunk holmi alapítványokra akkor semmi olyan nem lehetne!!!!!!!!!!!!!!!! ami van és ami lesz holnaptól vagy 19-étől...(helyhatósági választások, jövőre szövetségi parlament) és naponta ordibálás a magunk módján de hangosan és van eredménye, ha nem szólunk, akkor ma egyes szövetségi szenátorok nem lennének bűnügyi tárgyalásukon ahol a miniszterelnök is fekete seggű lesz és jövőre már nem lesz a politikában...titkos adatgyűjtés, bérek és adók meg közlekedés és amit akarsz...mind csak úgy éz azért halad mert a polgár kinyitja a kis száját néha pofa és ordít...és akkor a teve leadja élőben és másnap a sarki rendőr csöngeti fel a parlamenti képviselőt vagy akárkit

ha ti ezt nem akkor nincs miről beszélni

brühüyyyű

kismillió linket tudnék adni de néhányan útálják az idegen nyelvet de itt az angol és a francia hivatalos meg néhány indián tájszólás
@nincs_itt: a lakatot a szájakra csakis egyesével tudták felrakni.
orbán házát mennyien védik????
miért???
fosnak ezek, bár egyelőre nem látszik mitől.
a forradalmak azonban egyik pillanatról a másikra születnek, nem forgatókönyvek alapján.
nem szeretném de ez lesz.
ezeket demokratikus úton nem lehet leváltani.
felszámolták az összes erre irányuló eszközt.
egyedül az EU-ban bizhatNÁNK!
de hiába.
legalizálták a 2014-es választásokat is.
az azonban érdekes lesz, ha egy tagállamukban forradalom tör ki.a kormány meg az EU-tól kapott pénzből próbálja leverni.
az EU vezetésnek ugyanakkora, sőt, szerintem nagyobb felelőssége van a magyarországi állapotokban.
nekik lenne lehetőségük megállítani ezt az idiótát de nem teszik.
miért?
mit kell még elkövetnie a demokrácia ellen, hogy lépjenek?
barroso is jópofizik és itt hagy orbánnak több milliárdot!
nooooooooooormális?
@Sir Bates dö Hól:
veled nem érdemes...és olvasni is fölösleges gyepagyú medúza

brühüyyy
@nincs_itt:

Tele van a faszom a hozzád hasonló nagyképű, tájékozatlan idiótáktól! Te ott Németben annak örülnél, hogy nálunk orbán a haláláig uralkodjon, mert a nép nem képes elzavarni, a nyugat meg röhög rajtunk, és nem tesz semmit, vagy mi?
Fasz ki van az ilyen lenéző, nagyképűektől mint te, meg a rodeo haverod. :(

Gyertek haza azt itt durrogjatok. Mi a megoldás akkor, ha a FRADI egyedül több embert tud az utcára vinni mint az egész ellenzék? :((((

Ez szerintetek nem siralmas?? Rodeó, szerinted sem?

Csak egyszer, csak egyetlen egy EU-s országba terjedjen át az orbánizmus, megnézném mit szólna hozzá Brüsszel meg Amerika. Megnézném ha a holland, vagy a belga elit átvenné az orbáni mintát..
@punkfrog: olvaasd csak vissza magad! az EU megtehetné, Barroso is vau-vau...
olvasd azt is amit Rodeo írt! bizony van aki a nyag pocsolyán túl és itt Németo.-ban is ki meri nyitni...Uli Höness mond valamit? majd hirtelen megugrott az adó önrevíziók száma...
@jaegtoer:

jéééééééééééé? megtört a jég? rianás van?

akkor amit a randabékának írtam neked is szól (@punk+frog)

brühüyyy
@Guestenye: baszod, ne a pofádat fújjad! csinálj valamit! elsőként tanulj meg olvasni, kocsog!

Öcsi, megint valaki MÁS olgya má' meg a problémátokat?
Álljatok össze mint a román lego és csináljatok végre valami hasznosat. ne engem basztass, arról nem én tehetek, hogy Orbán a góré felétek! Te viszont igen!
@Guestenye:
az nem az én meg a @nincs_itt hibája, hanem pontosan a tied...

ne a fradi meccsre menjetek hanem a parlament elé meg befelé és tépjétek le a fülit annak a sok szemét gecinek akiket megválasztottatok még akkor is ha te nem mert cinkos aki néma

brühüyyy

van neked agyad? és nem pudvás?
@rodeo36: "ha nem megyünk oda...nem emeljük fel a szavunkat, és nem adakozunk holmi alapítványokra akkor semmi olyan nem lehetne!!!!!!!!!!!!!!!! "
próbálj magyarországon alapítványt támogatni.
Norvégia...
Ökotárs...
stb,stb
te tényleg nem hiszed el, hogy mi van itt nálunk.
nincs ilyenre lehetőség!!!!!
kinyírják az összes civil szervezetet!!!!!
nincs civilszféra!!!!!
mindenki megfélemlítve és anyagilag lenullázva!!!!
vége van.
csak a forradalom maradt.
@Guestenye: ja még annyit kicsi dizlexiás, soha nem néztem le SENKIT!
gyakorold az olvasást!
@nincs_itt:

Én?! Mit tehetek én még azon kívül, hogy elmentem szavazni? Leszavaztam őket áprilisban, mást mit tehetnék? Ezt bírom benneteket, mindenbe beleokoskodtok, de semmit nem ér.

Elmentünk szavazni, kurva kevesen voltunk, orbán megint 2/3-al uralkodik.

A balfasz, impotens ellenzékről is én tehetek? Na ne!
@nincs_itt: Uli Hoeness kivel legyen egyenlő itt?
magyarországon önrevízió?mikor az állam a legnagyobb adócsaló????
te se hiszed el mi van itt!
ne példálózz normális országokkal!
el se tudod képzelni az itteni állapotokat!
rodinak írtam az előbb:vége van.csak a forradalom a maradt.
@Guestenye: Nem tök mindegy miért szartak le minket 56-ban is?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem minket szartak le.
bezzeg az oroszok!
azok bejöttek!
hurrá!
valaki tett értünk valamit.
örültünk is még 33 évig!
@punkfrog:

azt amit én fentebb írtam és most mondod, hogy nem lehet, azt itt sem lehetne...ha nem fognánk össze...egy-két alakot köztörvényes úton lenulláznak van erre itt is mószer!!!!!!!!!!!!!!! de a tömeg ellen nem megy...ha elviszik a rendőrök mert közlekedési kihágás meg részeg volt akkor jön egy jogvédő és leleplezi, hogy...

tanuljátok ezt meg

most szervezik a polgármester választást még egy hónap van hátra de éjszakai plakátozásra és egyéb anyagok eljuttatására szerveznek önkénteseket...és sokan vagyunk...menni kell nekünk nem fizetnek de megéri...már tudjuk

a Salvation Army az egy jótékonysági szervezet és kurva jó gazdasági vállalkozás ha nem gazdálkodna az adakozásokból akkor nem tudna az alkalmi munkásnak 25 dolláros óránként juttatást adni mert besegít az utcai forgalmat irányítani és kap egy 25 kilós kartondobozt mindenféle jóval tele a környék szegényei elesettjei odajárnak enni minden nap friss és meleg kaja van legalább 50 embernek és ezt alapítványi pénzből amivel gazdálkodnak vállalkoznak...próbáljon valaki beleszólni? ünnepeken kiállnak gyűjteni és a papírpénzek mennek a perselybe pedig van Toony (2 dolláros érme)

és ez csak egy meg az ingyenes egészségügy nem bír mindent fizetni valamit kell de erre vannak alapítványok és akkor a betegnek az is ingyen van és megmentik az életét

brühüyyy

de ahhoz ki kell menni a sarokból és nem onnan morogni...hanem tudni mi a tied és mi az ami jár a sok szarházi ingyenélő buzinak
@punkfrog:

akkor rajta... de ebbe bele fogtok dögleni rövid haldokló élet vidámság és röhögés helyett...ezért, ha másért nem életükkel fizessenek

brühüyyy
van e gyereked és ment e haza sírva meg szégyenkezve, hogy nem vették fel dolgozni ...és mit kellett kiállnia...
@Sir Bates dö Hól: "én azt gondolom, hogy ez egy "szolgalelkű-mentalitás", a "mindig van egy gazda" szemlélet, így nyilván nem tudok ezzel azonosulni, elfogadni..."

Nyilván ugyanezt gondolod mondjuk az amerikai vagy a francia érdekszféráról. :) Amúgy nekünk kisembereknek töke mindegy is. Gondolom te sem fogsz niggerezve bemenni a közeli fekete negyedbe, mondván te nem vagy szolgalelkű és az a terület amúgy sem az övék.:)

"hol a búbánatos francba olvastad, hogy napóleon, hitler a demokráciát akarta volna elvinni az oroszoknak?... ők sem mondtak ilyet... szimpla hazugság/csúsztatás az, amit teszel."

Nem kérlek a csúsztatást azt megint te csinálod. Ha odafigyelnél látnád, hogy nem azt írtam, hogy a "demokráciát" akarják elvinni, hanem, hogy azt hirdették majd ők elviszik nekik a "szabadságot", miközben kurvára nem ezért támadták meg az oroszokat. Persze ezt te is ugyanúgy tudod, de azért nyomod a PC mantrát most is.

"a "hidegháború" viszont ténylegesen egy agresszortól védte a demokráciákat itt, európában..."

Ez az amit a nagy demokraták Roosevelt és Churchill lesakkoztak az agresszor Sztálinnal mondjuk Jaltában ugye? :)
@rodeo36: "kap egy 25 kilós kartondobozt mindenféle jóval tele a környék szegényei elesettjei odajárnak enni minden nap friss és meleg kaja van legalább 50 embernek és ezt alapítványi pénzből amivel gazdálkodnak vállalkoznak...próbáljon valaki beleszólni?"

odamennek és elveszik!!!
érted?
elveszik.
a kartondobozt is meg a meleg kaját is.
kitiltották az igyenkonyákat a városból!!!
az alapítvány vezetőjét bilincsben viszik el vádemelés nélkül!!!!
ez van!!!
diktatúra van.
@punkfrog:

"diktatúra van. "

Az EU meg szarik ránk. Most is megküldték a milliárdokat mint uniós forrást. Azt se tudják mi folyik itt, egy tagállamukban, mert ha tudnák abban a pillanatban az utolsó centig minden forrást befagyasztanának ami a fidesz maffiának megy. :((
@punkfrog: Valami olyasmi rémlik, hogy ugye akkor a szovjet hatalom volt a geci (igaz is) az USA meg a szabadság "védelmezője" és "zászlóshajója", akik aztán hogy-hogy nem mégis leszarták egy nép szabadságharcát. Sok különbséget nem látok a két nagyhatalom alkujával kapcsolatban.
@rodeo36: még egyszer leírom neked:
itt diktatúra van.
nem lehet civil-összefogással megdönteni!
@punkfrog:
jó, diktatúra van... de azon kívűl, hogy ha nincs ingyenkonyha amiből nem esznek és ha kihűl nem jó semmire mi hasznuk van? ma magyarországon közel 4 millió nyomorúlt él és szenved...ez miért jó ezeknek a szaroknak? ezekre a kérdésekre nem kerestetek választ?
@nincs_itt aszongya a németek kibaszták a szijjártó és bandáját mint macskát szarni...ez már egy lépés arra, hogy nem lesz senki aki adót tudna fizetni egyébként sem divat...mit fognak ellopni...??? tőled kérdezem, mert az én fantáziám szegényes ennek felfogására

ilyenkor szoktam megérteni, hogy túszokat ejtenek és kínvallattyák azután élve eltemetik

kik ezek a szarok és végűlis mit akarnak?

brühüyyy
@rodeo36: speciel nem egy "nyolc nyelven beszélek a semmiről, én, a világ köldöke" kreténre gondoltam... (mit basztatsz?... a horváth pista csicskása voltál, azt kész... énezt írtam... a többit te írtad hozzá... amilyen hülye vagy, veled se mennék el lopni)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mi lett volna ha az usa beavatkozik a mi oldalunkon a szovjetek ellen???III.VH.
de a szovjeteknek se volt kötelező bevonulni ide!ha nem jönnek attól még nem lett volna III.VH.
nem ugyanaz a két alku.
@punkfrog:
akkor marad a kasza meg a sarló és kalapács meg esetleg a lőfegyverek és rohamra

meddig lehet úgy élni hogy nem vagy ember?

tudom, vannak kisérletek, hogy mindenre rá lehet venni a fokozatosság elve alapján de a Márió és a varázsló példájára csak előkapja a pisztolyt és durr bele

56-ban a lehúzott redőnyök mögűl lestük, hogy a többiek mit érnek el és hallgattuk azt a szar szer-t...amiből megtudtuk, hogy lófaszt kaptunk nem jólétet...de megindokolták és 3 nap múlva visszajöttek a szuezből eltérített vad ázsiai csapatok nem azok akikkel már jóban voltunk

és a drága nyugat meg sajnálkozott hogy a kurva rohadt szovjetunió akinek visszaadtak bennünket...önként kivonúltak!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ma sem mástól kell várni és odacsapni az lesz a tied amiért megharcolsz és megdolgozol

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:
lopni egyedűl kell menned én sohasem loptam semmit

egyébként továbbra is mélyen le vagy szarva

brühüyyy
@rodeo36: a németek se csinálnak semmit.
jól jön nekik az olcsó gyártósor az autógyáraikban itt magyarországon.
költözködni még egylőre drágább.
csak a profit!
ott is.
szarnak a magyarokra!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ezért írom neked mindig, hogy "baszd meg az anyád", mert azt megérted (a "Szép napunk van ma." már necces lenne... meg nem is vagyunk britek...)
@rodeo36: "ma sem mástól kell várni és odacsapni az lesz a tied amiért megharcolsz és megdolgozol"
b+!!!
ez a XXI. század!
én nem harcolni akarok, hanem nyugodtan élni, ahogy te, ott a rothadó kapitalizmusban!
ha kivándorlok én is, akkor komilfó leszek?
nem lehet megváltoztatni ezt a rendszert békésen ami itt van.
forradalmár meg nem akarok lenni.utálom az erőszakot, meg a fegyvereket!patt.
engem hiába bíztatsz!
és ezért el is ítélhetsz!
te se harcolsz senkivel!
@punkfrog:

Hagy rájuk! Ezek nem értik, ami itthon megy. Végtelenül tájékozatlanok. :/
Ez egy ilyen szar ország lett...és az Európai Unió ezt hagyja.. :/
@Sir Bates dö Hól: Értem én csak, hát így egy "klasszikust" idézve. :)

"nekem mindegy, jerikód utolsó tégláit amortizálod"
@Sir Bates dö Hól:

Erről jut eszembe, Spiró beszélgetni fog a MüPa-ban (azt hiszem). Nem lehet rá jegyet kapni. Seperc alatt elfogyott.
Most keresem, hogy ki megy az ismerőseim közül.
@punkfrog: @Guestenye: valóban nehéz megérteni egy piacgazdaságból az ex-szovjet országokat... ezt írta le az a "ner bukása" elemzés... amikor majd' minden gazdasági szereplő az államtól (redisztibució, támogatások, megrendelések→ posztfeudális, pszeudo-polgári társadalmi berendezkedés) függ, a teljesítményedtől független totális egzisztenciális kiszolgáltatottságban nem lehet civil társadalom...
@punkfrog:

"fosnak ezek, bár egyelőre nem látszik mitől."

A paranoia mindig előbb teremti meg az ellenséget, mint az valójában létezne.
@Orica Középföldi: arra kíváncsi lennék... tán felkerül a netre:-)...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
közben -nálatok- már fél órája ŐSZ van itt még várni kell rá

brühüyyy
@nincs_itt:

"esetleg valami más történik?"

Ugyanezt (illetve hasonlót) kérdezte ma reggel a RádióQ-n Fiala is.

Annyi, de annyi értelmes ember tudja, hogy ami itt folyik az baromira nem jó, de a szájtépésnél és fotelpolitizálásnál messzebb csak pár ember jutott.
Akármerre járok, csak Orbán-fikázást hallok.
És?
A tizedére, mint ami itt az elmúlt 4 évben történt, Párizs már lángokban állna.
Nem jobbról.

Orbán egyébként saját magát fogja megdönteni. Ezt sem fogja átengedni senki másnak...
@Kényszerbagoly:
jó kis gyűjtemény...kávét mikor öntik ki a Cloaca Máxima-ba?

brühüyyy
@Guestenye: "A balfasz, impotens ellenzékről is én tehetek? Na ne! "

Ezt úgy kell érteni, kispajtás, hogy egyik oldalon van az ellenzék, és valahol kívül a halmazon vagy te?

Vagy te is ellenzéki vagy? Akkor ki tehet arról, hogy balfasz vagy, és impotens?
@punkfrog: "próbálj magyarországon alapítványt támogatni"

Barátom, én minden hónapban küldök a nyavalyás nyugdíjamból 10 ezer forintot, hol az egyik, hol a másik formációnak, vagy rászoruló magánszemélynek. Igaz, van, aki leugat ezért, hogy milyen hülye vagyok.
Támogatásra szorulnak egyebek mellett az Átlátszó.hu, hogy továbbra is tudjanak tényfeltárni. Támogatásra szorul Csillag Ádám operatőr, aki harminc éve magánszemélyként mindenütt ott van, ahol történik valami fontos. Beteg, és alig van pénze nyersanyagra. Felbecsülhetetlenül értékes a munka, amelyet igazán, valóban független újságíróként végez. Bartust és az amerikai Népszavát sem veti fel a pénz. Vannak szép számmal szegényeket támogató alapítványok. És akkor még a politikai formációkról nem is beszéltünk. Aki keres, talál támogatni valót. Ha nem bízol az ismeretlen alapítványokban, érdeklődj utánuk.
Na szevasztok. Nem szólok bele többet, mert még belegázolnék az érzékenységetekbe. Viszlát!
@rodeo36: "ma magyarországon közel 4 millió nyomorúlt él és szenved"

Hat ezt nem vagod te bazdmeg, ott a pocsolyantuli nagy lazulasban, hogy ebbol vagy egy sem ment el szavazni, vagy elment es szavazott a FIDESZ-re :)

Ez egy ilyen orszag, mindig is ilyen volt, mindig is ilyen lesz.

Egy kurva nagy rohado puliszkatomeg meg par hozongo ertelmisegi, akiknek ez a puliszka foshalmaz csak arra ad erot es kedvet, hogy itt hagyja a faszba a rohado, sot a rothadas allando allapotaban levo szanalmas kis orszagot.

Vagy mondok jobbat. Az ertelmes, aki tisztaban van a jogaival es tudja milyen eszkozokkel tud cel erni, az megel most is.

A forradalmakat _SOHA_ nem a gazdagok csinaltak. Marpedig, amig egy orszag szegenyeit millio szamra rugdalhatod kedvedre, addig nem lesz soha felnivalod. A magyar meg ilyen kushado, rugdalhato bazisu nepseg. Nezd csak meg a tortenelmunket, bukas es kapitalis balfogas valtogatja egymast ciklikusan. Ennek is a merhetetlen, ostoba, meghatarozo tobbseg az oka. Manipulalhato, atbaszhato a vegsokig.

Szoval ennyi, direkt raneztem par rendkivul balhes, a fidesz altal vegsokig megalazott korzetre a valasztasok utan: magasan a fideszre voksoltak, holott mondjuk nincs foldjuk, allataik, trafikuk, megelhetesuk, vallalkozasuk a fidesz miatt. Es a fidesz - ahogy ezt mindenhol "elismeroen" megjegyzem roluk - nem sumakol, nem sunnyog: kurva feltunoen, rohadt nagy fidesz logoval eledall, bemutatkozik, hogy szevasz, en vagyok a fidesz, es most elveszem a folded.

Erre mit csinal a derek magyar allampolgar? "O igen, koszi, hogy elvetted, ha lehet meg eheznek is egy kicsit, de az kurvaelet, hogy rad szavazok, esetleg le is szoplak itt a sarkon, ha nem banod".

Na, ezzel mit csinalsz? :) 20 ev oktatas, 20 ev nyitott hatar, 20 ev cseperedes a szovjet befolyas nelkul, es ennyire vittek, genetikusan ezt orokitik evszazadok ota.
@Guestenye: Hajszal pontosan, ha nem pontosabban tudjak, hogy mi megy itt, mint mi magunk. Mar csak hivatalbol is, megnyugodhatsz.

Es ne legyel nagyon biztos abban, hogy jonnek a milliardok. Loszart, megallapodas van, hogy 2018-ig ennyi jar majd. De most mar egyre kevesbe jon barmi is, ezert szartak be a sracok es kapkodnak kurva szanalmasan.

Doglodik mar a fidesz, bar meg lehet, hogy bejon a joslatom, es osszeomlik oktoberig. Egyelore hadonasznak, kapaszkodnak, nemsokara olyan kis jofiuk lesznek, hogy rajuk sem ismersz majd.
@épészmérnök:

pedig mondhatnád...(én most olyan vagyok: hallgatom az éjszaka csöndjében Beethoven c-moll zgra koncertjét...szokásosan csodálatos) szükség van rá még ha duzzognak is, már én is lekoppintottam a fácséról: "kedves elhunyt" mert mi más lenne...és akkor jönnek hogy én vagyok a Blezebubi meg a Blefegor és a Sátán az összes patájával és ami hozzá jár...

most "megdöbbent" és írja, őt még nem fogják lebaszni majd engem...

brühüyyy
@Megdobbent:
hasonlóképpen látom: döglődnek és hullaszag terjeng...nincs már semmi amit el lehetne lopni ezek meg csak ezt képesek bárkivel most egymástól majd...azután titokzatos eltünések lesznek...
a nagy hatalmas ötletük 2001-ben bukásuk előtt percekkel az volt, hogy legyen devízaalapú bankhitel, meg is teremtették a hozzá a jó meleg ágyat: kurva magas forint kamatok és egyebek...a sok balfasz nem tudta mire készülnek...nem is tudta meg 2010 áprilisáig: akkor leértékeltették a forintot a tervezettnél 9 évvel később, mekkora rablási kiesés??? és azonnal az egész kiderült, mikor én mondtam ugyanezt egy barátomnak, hogy csalás és hagyja akkor felébredt és elhagyta az országot csapot papot hátrahagyva 2010 májusban!!! élete nagy döntése volt...a többiek akkor is 35 % -ot buknak ha ezek a rohadtak kibasznak a bankokkal és ez a pénz nekik folyik be

és ez csak egy

na lássuk meddig bírják? október? a tél amikor nem lesz gáz és mindenki őrjöngeni fog

brühüyyy
@rodeo36: "meg is teremtették a hozzá a jó meleg ágyat: kurva magas forint kamatok és egyebek..."

Az előző fidesz kormány az alapkamatot 20%-on vette át és levitte kb. 9%-ra. Ezt aztán az MSzP 2004-re ismét 12%-ig növelte.

De tudod mit? Ez téged ne zavarjon, hirdesd tovább, hogy a fidesz milyen tetü magas alapkamatot csinált.

"2010 áprilisáig: akkor leértékeltették a forintot a tervezettnél 9 évvel később"

2010-ben végig körülbelül 260 és 280 forint között volt egy euró. Ellentétben az 2008-as megrogyással, amikor egyhuzamban ment 228-forintról 310 forintig. Szóval nem, nem "értékeltették le" a forintot bármit jelentsen is ez.

"rohadtak kibasznak a bankokkal és ez a pénz nekik folyik be"

A bankok által befizetett adó az államháztartásba "folyik be", hogy vegyünk belőle neked tablettát. A mostani hiszti viszont egyenesen az adósoknak fog "befolyni".

A "nekik folyik be" erős bizonyítékokat igényel, főleg, hogy kiderült már fogalmad sincs sem a banki alapkamatról sem a forint árfolyamról.
@rodeo36: Ezt nem csak neked. :)

Magyar vagy, ha…

Játsszunk!
A játék címe: You Know You’re Hungarian…
A lényege: találjuk meg, mit tesz minket magyarrá, ami mások szemében vicces vagy fura lehet

angolnyelvtanitas.hu/angolnyelvtanitas-blog/magyar-vagy-ha
@$pi$:
ezek hamis adatok amiket te itt kitalálsz

de nem baj...majd megoldódik...hátha nyit az OPNI

vagy a majomház...szegény majmok ilyen társat?

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nem sok kedvem van hozzá...majd máskor

brühüyyy

krumpli garnierung rántotthússal és ami még ráfér...de ma kínai kaja lesz bezaba tipikus esettye, a Mandarin-ban spec van az ŐSZ első napjára...svédasztal ami belémfér és van jó folyóboruk is...úgyhogy a magyar nyomor nem igen köt ma le...

majd a jegesember megolgya...olyan Ó Kos Ka Ke Cske
@$pi$:
Hazudozhatsz az árfolyamról, de miért teszed csicska?
Aki ebben az országban élt, az látta, ahogy a devizahitelezés 2001-es bevezetését és a jegybank szerepét is abban, hogy arra terelte a népeket. Ja, hogy arra sem szeretnétek emlékezni, ki volt az elnök, milyen kamatpolitikát vitt, azt is megértem... szánalmas hazug trógernek nem lehet egyszerű lenned!
@$pi$: Bakker! Ezt a fideszes tahót még nem tüntettem el?
Minden napra egy tahótlanítás a varanus blogon...
@Sir Bates dö Hól:

offforever.blog.hu/2014/09/20/szulejman_587

viszont te valamikor rendszeresen jártál nálunk, emlékeim szerint, még dicsérted is, hogy van ott sok jó dolog... :D

akkor még egyszer a blog:

offforever.blog.hu/

a mai menü pedig:

Az árulkodó nyelv

offforever.blog.hu/2014/09/23/az_arulkodo_nyelv
Pörgettem a hozzászólásokat az elejétől, és valami nagyon hiányzott.
Valahogy olyan unalmasan érthető és belemagyarázós mentesek voltak a kommentek.
Szóval valami hiányzott.
Erre nem megjelent a $pi$ !!!???
@rodeo36: "ezek hamis adatok amiket te itt kitalálsz"

Nem, nem azok. Nyugodtan nézz utána aztán nyomass valami bizonyítékot ha már hazugsággal vádolsz.
@IGAZI_kovi1970: "Bakker! Ezt a fideszes tahót még nem tüntettem el? Minden napra egy tahótlanítás a varanus blogon..."

Miért lennék fideszes? Miért vagyok tahó? Azért, mert nem élek álomvilágban, hanem mondjuk megnézem, hogy mennyi is az annyi?

Nem szopom be a bemondott nagy okosságot, hanem mondjuk emlékszem, hogy hogyan is alakult a kamat meg az árfolyam?

Tudod, mit? Igazatok van. Mocskos Orbán egyből ötszáz forintra emeltette az eurót meg iszonyatosan megnöveli mindig az alapkamatot! Mocskos törpe miatt most is 12% az alapkamat és mint tudjuk ha alacsony lenne a kamat, akkor olcsóbb lenne az euró is.

Most jobb? :D
@épészmérnök: te se érted.hiába támogatsz bárkit!
egy alapítvány abban a pillanatban, hogy kritikát fogalmaz meg a kormánnyal, vagy egyszerűen csak bármely közintézménnyel szemben, máris ellenségnek tekintik és megsemmisítik.
süti beállítások módosítása