Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.09.22. 09:01 Fabius

Simicska beintett Orbánnak

Címkék: fidesz orbán viktor simicska

"Majd rólam szólnak a hírek
Velem van tele a sajtó
Aki a pokolra kíván jutni annak
Balra a második ajtó...!"

(via)

Kedves Viktor!

Most nem azért, de tényleg elhitted, hogy az Örök Béke és Barátság Hadműveletben szó nélkül átadom a médiaportfóliómat? Muhaha, ennyire nem lehetsz balfasz! Nem azért építettem ki és fel, amit, hogy hagyjam ebek harmincadjára, habonyárpik meg Palácsikné Bandik kezére jutni. Nézd csak, tökfej, ha kell kilépek a fényre egy nulla jelentőséggel bíró átadási ünnepségen, hogy megpukkasszalak. Hónom alatt az embereim, Liszkay, Fonyó, az egyik Nyerges tesó meg Turi Árpi Class FM igazgató, akiket kurvára nem érdekel a lovaglás, de csúszva röhögtek velem együtt, hogy embereitek a körkettesnél mennyire tojtak be képes felünk látványától.

Nem, hogy a nevünk, de a jelenlétünkre egy célzás sem hangzott el. 

Kellett ez neked, töki? Már a Bors is azt sejteti, hogy a kampányfellépő plakátlányotokat is én kúrom:

Az illető a pletykák szerint egy annyira befolyásos ember, hogy még a nevét sem merik kiejteni Ildikóval összefüggésben, nehogy meghallja valaki, és jelentse, mert akkor a pletykálkodó esetleg elveszítheti a munkáját. A befolyásos gavallér neve olyan félelmet vált ki mindenkiből, mint a Harry Potter- mesében a Sötét Nagyúré, „akinek nem mondjuk ki a nevét”.

 

Igaz vagy sem, tökmindegy. Már egy ország hiszi, a sztárban sztár Vikidálnak maszkírozott hobbitja nekem köszörüli a torkát. Mások szerint bár vámpír vagyok a napon, de nadrágtartóban kifejezetten aranyos. Mikor írt le valaki veled kapcsolatban ilyet utoljára? Na látod, még a pitypangos Kerényi sem, most meg már hiába adod parancsba. Elkúrtad, ezt is. Az embereim kórusban szórják rád a nyálhabot, kritizálnak, piszkálnak, elsimonoznak, ráadásul marhára élvezik, hogy a végén nem, hogy következmény nincs, de egyenesen elnézést kérő meakulpázás van. Szórakoztató ez, na. Én remekül mulatok. Azon különösen, hogy egyes szóbeszédek szerint téged annyira utálnak már egyesek, hogy azt se bánnák ha én lennék az ellenzék, aki elrendezi a bukásod. A velem folytatott háborúd elkezdett engem legitimmé és a cél szentesíti az eszközzé tenni. Ez pedig nagy szó annál, aki annyi mindent végigcsinált veled, amennyit. Úgyhogy...

"Bánattal vagy örömmel,
De én harcolok foggal-körömmel
Az élettel, a halállal,
Hogy a jóból egy jó nagy kanállal 
Adjon az Ég,
Mindent, amit szeretnék."

263 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr166718519

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Választási programjaink: 3. rész: Az önkormányzat megújulása 2014.09.23. 12:24:20

Újbuda évtizedek óta a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő kerülete. Több mint 20 milliárd forintos költségvetésből gazdálkodik, melyből 7 milliárdot tesznek ki csak az iparűzési adóból befolyó bevételek. Érthető, hogy sokan szeretnék ezt a gazdasá...

Trackback: Trafikmutyi márpedig nincs - A mások kapitalizmusa 2014.09.22. 19:24:32

Azt gondolnánk, ha van ügy, ami tényleg “van”, az a trafikmutyi. Pedig a trafikmutyi inkább azt bizonyítja, hogy itt valami nincs. Legfőképpen egységes kapitalizmusszemlélet nincs, csak mindig a másoké. A Continental dohánycég elnöke azt magyarázta, h...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@jaegtoer: csak halkan merem megjegyezni, hogy nemrégiben volt "tárgyalás" Szijjártó pubinál a német befektetők küldték el a durva annyába, konkrétan az egész hóbelevancot!

Mi lesz, ha a sok multi(németekre gondolok) fogja magát és vödörszén felkiáltással, máshova teszi a termelést? akkor a többiek is elgondolkodnak, mert sokan szállítanak be a németeknek ot Mo.-on.

Sanszos, nem?

Te mondtad, hogy sokat teszel Mo.-ért. Látatlanban elhiszem. Ahogy fentebb is írtam, alapvetően nagyon jó véleménnyel vagyok a blog közönségéről. De azért lassan több mint mókás, ami itt (is) zajlik.
Sértődések: mijafaszé ugat bele a kitántorgott. Mé' mongya amit. stb.
Nézzétek vissza a blogot, Fabius írásait, gyakorlatilag a helyzet csak romlott azóta.
Jogosak a kérdések? Ha "belföldiként" tennénk fel ugyanezeket, akkor más lenne a viszonyulás?
@rodeo36: "...azt még megjegyzem, nem kell retorikát tanítanotok nekem, mert megtanultam már nagyon régen (mégblogelőttemblogutánamidőszakomban) és tudom gyakorolni 8 nyelven...ha akarom!"

Nebassz!
Akik itt élnek az országban, azoknak a tizede sem tud két nyelvnél többet, sokan a blogelőttem időszakban tengődnek, és nem szeretik az ekkora képpel dicsekvő alakokat. Egyébként én sem.
Azt a Rodit viszont csípem, aki a tudását szívesen megmutatja csak úgy szerényen, ahogy régebben tette.
@látjátok feleim szümtükkel: :)

ez az egyik legnagyobb baj, sajnos...

viszont, ne feled: lassan a magyart sem értik, ha el is olvassák nagy nehezen a szöveget.
@látjátok feleim szümtükkel:
hogyan gondolod a mutogatást? strandpapucsban és tangában, vagy smoking-ban és lakkcipőben, cilinderrel a kezemben és alázatosan hajlongva a nagyérdemű előtt?

egyébként leírnád -egy megfelelő mintával- azt, hogyan képzeled az én hsz-eimet? válassz ki egy rohadt durvát és alakícsd át szíved szerint és hadd lássam...örömmel venném

bármelyiken a 8 nyelven (a katalánt és a baszkot kihagyhatod, a portugált brazil zamatokkal és nyelvtannal gyakorlom)

előre is köszönöm majd megy a múzeumomba (tudod ahogy Christiano Ronaldo mondta mikor legutoljára átvette és a Robben meg a Neuer ott álltak zölden az irígységtől és egyiknek sem nincsen eccsem...neki már van múzeuma mert van mivel megtölteni inszinuálta a lilára vált két kedves kollégát)

itt várom reszketve

brühüyyy
@látjátok feleim szümtükkel:
ennyire nem vagyok turbulento?

22 septiembre 2014
El planeta gigante Saturno es básicamente una esfera gigantesca de gas en rotación, muy distinta del planeta sólido en que vivimos. Pero la Tierra y Saturno sí que tienen algo en común: el clima. Y eso que en el gigante gaseoso el clima es de los más extraños del Sistema Solar. Basta contemplar la tormenta giratoria que muestra esta vista obtenida por Cassini.

Este fenómeno llamado el hexágono es un potente chorro de seis lados, de unos 30.000 kilómetros de diámetro, situado en el polo Norte de Saturno. Sus vientos, de 320 Km/h, rodean una tormenta gigante que ocupa el corazón de la región, y que gira en sentido contrario del reloj.

Es una zona increíblemente turbulenta: alrededor de la tormenta central, y girando en sentido contrario a ella, rotan numerosos vórtices más pequeños. En la Tierra un huracán puede durar una semana o más, pero el hexágono lleva décadas activo y no muestra indicios de amainar.

Esta imagen en falso color del hexágono fue tomada con filtros ultravioletas, visibles e infrarrojos, para resaltar las distintas regiones.

El centro oscuro de la imagen muestra la gran tormenta central y su ojo, que es hasta 50 veces mayor que el de un huracán terrestre. Los pequeños vórtices aparecen como manchas de tono rojizo-rosado. Hacia la derecha, abajo, hay una tormenta blanquecina de forma ovalada mayor que todas las demás; este es el mayor de los vórtices, con un diámetro de unos 3.500 kilómetros, el doble que el mayor de los huracanes registrado en la Tierra.

La región azul más oscura, dentro del hexágono, estás cubierta por una bruma de partículas pequeñas, mientras que en la región azul pálido dominan las partículas mayores. Lo que causa esta división es el chorro hexagonal, que funciona como barrera –las partículas mayores no pueden entrar en el hexágono desde fuera-.

Estas partículas de mayor tamaño se generan cuando la luz solar brilla sobre la atmósfera de Saturno, un fenómeno relativamente reciente que empezó en el hemisferio Norte con la primavera en el hemisferio Norte, en agosto de 2009.

Cassini seguirá observando los cambios en el hexágono, investigando su contenido, forma y comportamiento, a medida que el verano llega al hemisferio Norte de Saturno, en 2017.

La misión Cassini/Huygens es una colaboración de la NASA, la ESA y la Agencia Espacial Italiana ASI.

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: Ez szerintem nem így van. Én csak igyekszem mind a két oldal érveit meghallgatni vagy bemutatni. Sosem állítottam, hogy Putyin Oroszországa lenne a kánaán, azt viszont végletekig elítélem, ahogy a nyugat évtizedek óta megszegi korábbi vállalásait és most már konkrét benyomulást végez egy olyan érdekszférába ami nem az övé.
Ezt minden jel szerint a nagymaci már nem fogja annyiban hagyni és ennek a levét megint nem azok fogják meginni akik a nagy vízen túlról mozgatják a szálakat, hanem mi kisemberek.
Szerintem pont az a hazaárulás, ha valaki a demokrácia mese hazugságait beszopva támogat egy színtiszta rablóháborút, amelynek végső célja nem szól másról mint az orosz föld kirablásáról.
"Napóleon, Hitler és aztán a „hidegháború” Amerikája is ezért eszkábált össze valamilyen fedőtörténetet arra, hogy miért is áll szemben Oroszországgal. A hamis magyarázat lényege mindig az volt, hogy a „szabadságot” kívánják elvinni az elnyomott orosz népnek."
Remélem senki sincs itt aki ezt a dajkamesét még elhiszi. Nyugtass meg, hogy te sem.
Érdemes elolvasni, elég jól összeszedett szöveg:
tldr.444.hu/2014/09/18/a-ner-elkerulhetetlen-bukasa/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ez csak sír meg hólbateszholnembatesz és dő

ne várj tőle semmi olyat ami visszavonulás szagú mert ő harcol, ugyanúgy mint orbánja...fő a harc annak a levét isszátok...abban a kondérban ami alamúnium és 200 lteres és mindenfélét lehet beledobálni kígyót békát és amit még a zendoriak akarnak

brühüyyy
@nincs_itt: nem szeretném újra kezdeni ezt a 100x lezárt témát.de.
áruld már el nekem, ott kint a normális világban, szükséges-e neked aktívan alakítani és részt venni a közéletben, ahhoz, hogy normális világban élj?
vagy esetleg arra ott az óperencián túl, esetleg mindenki a saját helyén végzi a saját dolgát.
a pék süti a kenyeret, te rakod össze az autókat, az orvos gyógyít, a legjobb tudása szerint.
a politikusok meg vezetik az országot, szintén a legjobb tudásuk szerint.
szükséges-e neked közvetlenül nyomást gyakorolnod az idiótákra és nyerészkedőkre vagy a rendszerbe épített kontrollerek kiszűrik és a szemétre dobják a selejtet,
mint te az elgányolt hegesztéseket?
lenne-e erőd és energiád még a közéletet is felügyelni?
nálunk orbánék azzal ketdték, hogy a kontrollt (az összeset) kiiktatták a rendszerből.ez meg itt senkit nem érdekelt, mert nem is tudta a nagy többség, hogy léteznek fékek és ellensúlyok, azt meg főleg nem, hogy mire valók és hogy működnek.
ezek után pedig kitől várjuk az ellenállást?
hiszen csökkentik a rezsit meg elszámoltatják a bankokat!!!!
csak a forradalom maradt.
azt meg nehéz előre megszervezni.miután kitört, majd lesz jelentkező bőven.
@rodeo36:

Te vagy egy hülye fasz vagy, vagy egy vén trotty, akinek már lágyul az agya... Vagy mind a kettő. ( Bocsánat, de most csak ezekkel a jelzőkkel tudom kifejezni mit gondolok rólad. )
A tollashátúval egy platformra teszlek, elolvasom amit írsz, de nem hiszem, hogy nekem veled bármit meg kellene beszélni. Legfeljebb azt, hogy ha lehet, ne dumálj "haza", maradj a szövegeddel ahol vagy, oszd azoknak az észt, nincs neked itt dolgod. Majd mi "itthon" alakítjuk a saját országunkat, és a sorsunkat. Ha Orbán, akkor vele.
Veled nem tudunk semmit kezdeni, mert elzárkózol, sértegetsz, lenézel minket. Ilyen honfitársunk itthon is akad elég, igaz azok nem tanultak retorikát, meg nyolc nyelven sem beszélnek, de itt vannak. ITTHON nekünk egyébként is elég az az egy nyelv, amit anyanyelvünknek nevezünk.

Udvarias ember olyan nyelven beszél, amilyenen a beszélgető partnere. Vagy ezt a sok nyelv mellett már nem tudtad megtanulni?
@punkfrog: köszönöm! valóban eccerűbb errefelé az ilyesmi. de! megbocsáss, ismered te is és még nagyon sokan, a fékek és ellensúlyok rendszerét, amitől az Ober Enns-en túl műxik, Lajtán onnan meg nem.
ismét rajtam kéred számon, amit nektek kellene megtenni. forradalom? nekem '56 jut eszembe, amikor 3600 fő, igen jól olvasod háromezer és hatszáz ember harcolt valójában a teljes országban.
bukásra volt ítélve? sajnos igen, sőt a "nyugat" is magasról tett az egészre, mert nem akart belekötni a Szovjetúnióba.
most mi lenne? hányan fognának fegyvert? mit tenne a nyugat vagy Putyin?
.... "Doglegy" Louis
Big Daddy Gabesz
Charly
Kicsi domper
Turi fater

Micsoda egy elit alakulat! :DDD

A szupercsapatos leosztast meg mar nem is merem megprobalni...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a hidegháború alapja, valami fedőtörténet volt?????
mi van???
@nincs_itt: félreértesz.nem rajtad kérem számon.
csak azt vetettem fel, hogy neked ott azért sokkal,sokkal,egyszerűbb, neked elég a saját munkáddal és a családoddal foglalkozni.
a közélet is megáll a saját lábán.
T Lakósság, Kádár népe, Kedves kommentelők!

Tudom kényelmes lenne a fotelből végignézni, ahogy mások intézkednek helyettünk és csinálnak nekünk újra működő, egészséges demokráciát...elviszik a a hatalmába beleőrült Döbrögit, majd állatkert igazgató lesz valahol a csába...oszt jön a jó Lajos és minden jóra fordul, még a MANYUP-ot is visszaadják, és minden jóra fordul.

Nos sajnos nem! Miért is kellene igazságosabb, szolidárisabb és visszafogottabb rendszer egy olyan társadalomnak, amelyik nem képes kiállni saját magáért. Hisz jó ez is!
@punkfrog: megint csak köszönni tudom! Ezt kívánom ott Mo.-on nektek is! ezért "ugatok bele", hogy végre azzal foglalkozzon mindneki amihez ért!
lehet, hogy nem mindig megfelelő a forma, a stílus, de azt higgyétek el, jót akarok!
rühellem azt az egész bagázst, amelyik taccsra vágta Mo.-ot!
@nincs_itt: a forradalom részhez.
itt egy kisebb tömeg láttán már rettenetes pánik volt az operában 2011 végén.
ha tényleg összeállna valami spontán 100ezer fölötti tüntetés, akkor ezek szerintem vagy hirtelen menekülnének, vagy lövetnének...
bármelyik esetben végük van.
@nincs_itt:

Szia.

Lehet, hogy furán hangzik, a magam nevében kijelenthetem, hogy nem lesz szívritmuszavarom attól, ha valamennyi 'multi' megelégeli azt, ami itt folyik szabadságharc, devizaadós megmentés és minden egyéb címén. A rendszert 'ők' és a kohéziós alapokból csordogáló pénz tartja életben és persze bennünket is. Amíg ez működik hangosabb a támogatók bázisa, mint az ellenzőké.
Elhiszem, hogy lehetetlen, de legalábbis nehéz megérteni, hogy az ismert előzmények után az embereknek nem akarózik fejjel rohanni a falnak. Az egész történelmünk erre tanít, hogy ha a pillanatnyi érdek úgy kívánja, a legharcosabb támogatók is haladéktalanul, ha kell, egyik óráról a másikra cserben hagyják ezt a sokat szenvedett népet. Ez nem mentségkeresés, mert erre nincs szükség, ezek tények.
A magyar társadalom olyan mértékben elidegenedett, csalódott, kiábrándult, hogy passzív ellenállásra sem lehet rávenni. Szó volt már a választás legitimációjának alakulásáról, ha a választók minősitett többsége (cca. 75 %) bojkottálná a választást.
Kiderült (szerintem), hogy inkább a bojkott pártiaknak a számításai igazolódtak, mert csak egy tehetetlen és levitézlett bagázs került a T.Házba, ami elég ahhoz hogy igazolja: Magyarországon parlamentáris demokrácia van.
Persze nem fejtem ki a teljes gondolatsort, mert ugyan nem tulajdonítok magamnak mindentudást (erre vannak más önkéntesek:) de ötleteket nem szeretnék adni a kibertér figyelők útján, hogy hol kell még cselekvési teret szűkíteni. Különösen nem, hogy a Kormány üléseiről nem készülnek jegyzőkönyvek csak esetenként hangfelvételek, és azoknak is jelentősebb része titkos. Ezt a bizalmatlanságot nem célszerű kibertéri bizalommal meghálálni. Remélem ezt megérted.

Nem túloznám el azt sem, hogy én milyen sokat teszek Magyarországért, de talán azt megalapozottan állíthatom -a valósággal egyezően- hogy a magam szakmájában és a magam szintjén professzionálisan oldom meg a problémákat és hajtom végre feladataimat, számos esetben könnyebbé téve sok embernek a 'hivatali' nehézségeit. Nem azért mert olyan 'nagy' ember lennék, hanem azért mert jól teszem a dolgomat.
Annyival egészíteném ki és módosítanám csak a megállapításodat, hogy: kétségbeejtően, azaz 'kétségbeejtően mókás, ami itt zajlik'

De gondolj arra, hogy az 'itteni nick-ekből' sem olyan egyszerű akár egy tízfős találkozót összehozni, hát még egy mérvadóbb meetinget.
No és a NER 'szimpátia sokszínűsége' amit itt magad is tapasztalhatsz.

Az hogy ki honnan ugat bele a dolgainkba talán kevésbé számít, talán a kioktatás és számonkérés az ami fáj, esetenként dühítő, mert ha olyan egyszerű lenne, akkor sokan akár itthon is vauzhatnának, és nem kellene nekik 500 vagy 1000 vagy 2000 kilométert nyakba véve olykor visszaköpdösve tanácsokat nyújtani arra vonatkozólag, miképpen rohanjunk ész nélkül a falnak, mi, itthon maradtak, -ragadtak.

Minden kérdés jogos, bárhonnan érkezzen. A számonkérés nem, még itthonról sem. De a gyerekeink részéről mindenkor, mindenhonnan.

Elnézést kérek azért, amiért a felére sem válaszoltam, de így is olvashatatlanul hosszú 'lettem'.

Üdv.

J.
@punkfrog: ebben az esetben, tényleg csak széttárni tudom a kezemet!

ennyire satnya lett arrafelé(is) a világ? lövetni nem mernének(szerintem), csendesebb eszközökkel sikerült lakatot tenni a szájakra! a megélhetés, egzisztencia, előmenetel stb.
rosszab az a mocsok fidióta rencer, mint sok diktatúra!
@nincs_itt:

"sőt a "nyugat" is magasról tett az egészre, mert nem akart belekötni a Szovjetúnióba."

Szóval azért szart le minket Amerika 56-ban mert fosott a ruszkiktól?!

Kurvára ""hiteles""! Most is fosnak Putyinéktól vagy mi a pöcs?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
igen ismerem...kösz, hogy emlékeztetsz rá...

ezekről a senkiházi szamizdatosokról már 1984-ben is lehetett hallani de lehetséges már előtte is de előtte a nagy pocsolyán túlról nem figyeltem és kurva sok dolgom volt...majd amikor megtudtuk...akkor már hiába jártattuk...majd én megint átúsztam, mert hívott a haza!!!!!!!!!!

brühüyyy

és a többi a rököny...ödés
@jaegtoer: csókoll anyád (is) stopp!
na szóval, látom kezgyük egymástot érteni!
szerintem meg ki kellene törni, abból a Füles(Mici a medve) hozzáállásból, hogy "eddig senem sikrált, uccsenem fog".
Ahogy azt Yoda mester mondta volt, az ifjú Szkájvókernak: "Ne próbáld! Csináld, vagy ne csináld! De ne "próbáld"!"

sokszor Ti érzitek számonkérésnek, a kérdéseket.
Majd a srácaitok fognak számonkérni, ez biztos!

Világos, hogy nem itt és most fogjátok a NER-buktatását napvilágra hozni, természetesen nem is vártam!

de azt tessék megérteni, hogy én/mi is ott születtünk, és igenis csikorog a fogunk a hírek hallatán!! talán nekünk még nehezebb, mert már nem tehetünk semmit! csak nézzük, hogyan rohasztják le azt a helyet, ahol mi is büdös kölkek voltunk!
@Guestenye:
te szárazgyümölcs, 56-ban arról volt szó, hogy betartották a IIVH végén kötött megállapodást, még nem volt időszerű a változás ott pocsolyántúl

nagyimre kötelet kapott érte jutalmul majd lett egy KGB labor a ...de ezt neked nem szabad mert magas mint tyüknak a templomtorony

brühüyyy
@Guestenye: öcsi, fasz kivan a hozzád hasonló USA mániásoktól! gondokoggyá! esetleg kérj segíccséget.
@Guestenye: nem putyinéktól fosnak, hanem a III. világháborútól.
@Guestenye: szerintem, mellőzz engem. a vödör korom melletted atomvillanás!
@punkfrog: köcsögöm széken! ez már beszéd!
56-ban még be sem gyógyultak a háború sebei. Európa nem akart újabb háborút, és Amerikát meg lehetett győzni. Ennyire egyszerű.
@Jolka40:

"Amerikát meg lehetett győzni. Ennyire egyszerű."

Szuezzel pedig még ennél is egyszerűbb.
@látjátok feleim szümtükkel: most bemutatkoztál

requiescat

brühüyyy

sacanagem
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem miattad, csak mások tán továbbfűzik...
"Sosem állítottam, hogy Putyin Oroszországa lenne a kánaán, azt viszont végletekig elítélem, ahogy a nyugat évtizedek óta megszegi korábbi vállalásait és most már konkrét benyomulást végez egy olyan érdekszférába ami nem az övé."
nem az övé... kié?... az oroszoké?... én azt gondolom, hogy ez egy "szolgalelkű-mentalitás", a "mindig van egy gazda" szemlélet, így nyilván nem tudok ezzel azonosulni, elfogadni...

"Szerintem pont az a hazaárulás, ha valaki a demokrácia mese hazugságait beszopva támogat egy színtiszta rablóháborút, amelynek végső célja nem szól másról mint az orosz föld kirablásáról."
az orosz föld... ahol minden nemzetiség könyörgött, hogy a cár uralma alá tartozhasson, amely orosz föld úgy nagyobbodott rettegett iván óta, mint rogán lakása, automata üzemben (ne is gyere a kiírtott indiánokkal... ad1/ nem ad jogalapott semmire; ad2/ a szibériai nemzetiségek nyilván sokkal jobb helyzetben vannak (anyagi kompenzáció, különleges státusz bizonyos szempontból), mint amerika őslakói)

hol a búbánatos francba olvastad, hogy napóleon, hitler a demokráciát akarta volna elvinni az oroszoknak?... ők sem mondtak ilyet... szimpla hazugság/csúsztatás az, amit teszel... a "hidegháború" viszont ténylegesen egy agresszortól védte a demokráciákat itt, európában... ismét hozod a formád a baromságok/hazugságok terén, olyan lápi-magyar módon...
(nem vágyom arra, hogy megtisztelj azzal, nem nézel hülyének, csak jelzem: ez nem a lápi-magyarok jobbik alapszervezeti gyülevésze...)
@punkfrog:
itt a nagy pocsolya másik partján tudjuk csak igazán, mi is az a polgári jog meg a fékek és ellensúlyok, ha nem megyünk oda...nem emeljük fel a szavunkat, és nem adakozunk holmi alapítványokra akkor semmi olyan nem lehetne!!!!!!!!!!!!!!!! ami van és ami lesz holnaptól vagy 19-étől...(helyhatósági választások, jövőre szövetségi parlament) és naponta ordibálás a magunk módján de hangosan és van eredménye, ha nem szólunk, akkor ma egyes szövetségi szenátorok nem lennének bűnügyi tárgyalásukon ahol a miniszterelnök is fekete seggű lesz és jövőre már nem lesz a politikában...titkos adatgyűjtés, bérek és adók meg közlekedés és amit akarsz...mind csak úgy éz azért halad mert a polgár kinyitja a kis száját néha pofa és ordít...és akkor a teve leadja élőben és másnap a sarki rendőr csöngeti fel a parlamenti képviselőt vagy akárkit

ha ti ezt nem akkor nincs miről beszélni

brühüyyyű

kismillió linket tudnék adni de néhányan útálják az idegen nyelvet de itt az angol és a francia hivatalos meg néhány indián tájszólás
@nincs_itt: a lakatot a szájakra csakis egyesével tudták felrakni.
orbán házát mennyien védik????
miért???
fosnak ezek, bár egyelőre nem látszik mitől.
a forradalmak azonban egyik pillanatról a másikra születnek, nem forgatókönyvek alapján.
nem szeretném de ez lesz.
ezeket demokratikus úton nem lehet leváltani.
felszámolták az összes erre irányuló eszközt.
egyedül az EU-ban bizhatNÁNK!
de hiába.
legalizálták a 2014-es választásokat is.
az azonban érdekes lesz, ha egy tagállamukban forradalom tör ki.a kormány meg az EU-tól kapott pénzből próbálja leverni.
az EU vezetésnek ugyanakkora, sőt, szerintem nagyobb felelőssége van a magyarországi állapotokban.
nekik lenne lehetőségük megállítani ezt az idiótát de nem teszik.
miért?
mit kell még elkövetnie a demokrácia ellen, hogy lépjenek?
barroso is jópofizik és itt hagy orbánnak több milliárdot!
nooooooooooormális?
@Sir Bates dö Hól:
veled nem érdemes...és olvasni is fölösleges gyepagyú medúza

brühüyyy
@nincs_itt:

Tele van a faszom a hozzád hasonló nagyképű, tájékozatlan idiótáktól! Te ott Németben annak örülnél, hogy nálunk orbán a haláláig uralkodjon, mert a nép nem képes elzavarni, a nyugat meg röhög rajtunk, és nem tesz semmit, vagy mi?
Fasz ki van az ilyen lenéző, nagyképűektől mint te, meg a rodeo haverod. :(

Gyertek haza azt itt durrogjatok. Mi a megoldás akkor, ha a FRADI egyedül több embert tud az utcára vinni mint az egész ellenzék? :((((

Ez szerintetek nem siralmas?? Rodeó, szerinted sem?

Csak egyszer, csak egyetlen egy EU-s országba terjedjen át az orbánizmus, megnézném mit szólna hozzá Brüsszel meg Amerika. Megnézném ha a holland, vagy a belga elit átvenné az orbáni mintát..
@punkfrog: olvaasd csak vissza magad! az EU megtehetné, Barroso is vau-vau...
olvasd azt is amit Rodeo írt! bizony van aki a nyag pocsolyán túl és itt Németo.-ban is ki meri nyitni...Uli Höness mond valamit? majd hirtelen megugrott az adó önrevíziók száma...
@jaegtoer:

jéééééééééééé? megtört a jég? rianás van?

akkor amit a randabékának írtam neked is szól (@punk+frog)

brühüyyy
@Guestenye: baszod, ne a pofádat fújjad! csinálj valamit! elsőként tanulj meg olvasni, kocsog!

Öcsi, megint valaki MÁS olgya má' meg a problémátokat?
Álljatok össze mint a román lego és csináljatok végre valami hasznosat. ne engem basztass, arról nem én tehetek, hogy Orbán a góré felétek! Te viszont igen!
@Guestenye:
az nem az én meg a @nincs_itt hibája, hanem pontosan a tied...

ne a fradi meccsre menjetek hanem a parlament elé meg befelé és tépjétek le a fülit annak a sok szemét gecinek akiket megválasztottatok még akkor is ha te nem mert cinkos aki néma

brühüyyy

van neked agyad? és nem pudvás?
@rodeo36: "ha nem megyünk oda...nem emeljük fel a szavunkat, és nem adakozunk holmi alapítványokra akkor semmi olyan nem lehetne!!!!!!!!!!!!!!!! "
próbálj magyarországon alapítványt támogatni.
Norvégia...
Ökotárs...
stb,stb
te tényleg nem hiszed el, hogy mi van itt nálunk.
nincs ilyenre lehetőség!!!!!
kinyírják az összes civil szervezetet!!!!!
nincs civilszféra!!!!!
mindenki megfélemlítve és anyagilag lenullázva!!!!
vége van.
csak a forradalom maradt.
@Guestenye: ja még annyit kicsi dizlexiás, soha nem néztem le SENKIT!
gyakorold az olvasást!
@nincs_itt:

Én?! Mit tehetek én még azon kívül, hogy elmentem szavazni? Leszavaztam őket áprilisban, mást mit tehetnék? Ezt bírom benneteket, mindenbe beleokoskodtok, de semmit nem ér.

Elmentünk szavazni, kurva kevesen voltunk, orbán megint 2/3-al uralkodik.

A balfasz, impotens ellenzékről is én tehetek? Na ne!
@nincs_itt: Uli Hoeness kivel legyen egyenlő itt?
magyarországon önrevízió?mikor az állam a legnagyobb adócsaló????
te se hiszed el mi van itt!
ne példálózz normális országokkal!
el se tudod képzelni az itteni állapotokat!
rodinak írtam az előbb:vége van.csak a forradalom a maradt.
@Guestenye: Nem tök mindegy miért szartak le minket 56-ban is?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem minket szartak le.
bezzeg az oroszok!
azok bejöttek!
hurrá!
valaki tett értünk valamit.
örültünk is még 33 évig!
@punkfrog:

azt amit én fentebb írtam és most mondod, hogy nem lehet, azt itt sem lehetne...ha nem fognánk össze...egy-két alakot köztörvényes úton lenulláznak van erre itt is mószer!!!!!!!!!!!!!!! de a tömeg ellen nem megy...ha elviszik a rendőrök mert közlekedési kihágás meg részeg volt akkor jön egy jogvédő és leleplezi, hogy...

tanuljátok ezt meg

most szervezik a polgármester választást még egy hónap van hátra de éjszakai plakátozásra és egyéb anyagok eljuttatására szerveznek önkénteseket...és sokan vagyunk...menni kell nekünk nem fizetnek de megéri...már tudjuk

a Salvation Army az egy jótékonysági szervezet és kurva jó gazdasági vállalkozás ha nem gazdálkodna az adakozásokból akkor nem tudna az alkalmi munkásnak 25 dolláros óránként juttatást adni mert besegít az utcai forgalmat irányítani és kap egy 25 kilós kartondobozt mindenféle jóval tele a környék szegényei elesettjei odajárnak enni minden nap friss és meleg kaja van legalább 50 embernek és ezt alapítványi pénzből amivel gazdálkodnak vállalkoznak...próbáljon valaki beleszólni? ünnepeken kiállnak gyűjteni és a papírpénzek mennek a perselybe pedig van Toony (2 dolláros érme)

és ez csak egy meg az ingyenes egészségügy nem bír mindent fizetni valamit kell de erre vannak alapítványok és akkor a betegnek az is ingyen van és megmentik az életét

brühüyyy

de ahhoz ki kell menni a sarokból és nem onnan morogni...hanem tudni mi a tied és mi az ami jár a sok szarházi ingyenélő buzinak
@punkfrog:

akkor rajta... de ebbe bele fogtok dögleni rövid haldokló élet vidámság és röhögés helyett...ezért, ha másért nem életükkel fizessenek

brühüyyy
van e gyereked és ment e haza sírva meg szégyenkezve, hogy nem vették fel dolgozni ...és mit kellett kiállnia...
@Sir Bates dö Hól: "én azt gondolom, hogy ez egy "szolgalelkű-mentalitás", a "mindig van egy gazda" szemlélet, így nyilván nem tudok ezzel azonosulni, elfogadni..."

Nyilván ugyanezt gondolod mondjuk az amerikai vagy a francia érdekszféráról. :) Amúgy nekünk kisembereknek töke mindegy is. Gondolom te sem fogsz niggerezve bemenni a közeli fekete negyedbe, mondván te nem vagy szolgalelkű és az a terület amúgy sem az övék.:)

"hol a búbánatos francba olvastad, hogy napóleon, hitler a demokráciát akarta volna elvinni az oroszoknak?... ők sem mondtak ilyet... szimpla hazugság/csúsztatás az, amit teszel."

Nem kérlek a csúsztatást azt megint te csinálod. Ha odafigyelnél látnád, hogy nem azt írtam, hogy a "demokráciát" akarják elvinni, hanem, hogy azt hirdették majd ők elviszik nekik a "szabadságot", miközben kurvára nem ezért támadták meg az oroszokat. Persze ezt te is ugyanúgy tudod, de azért nyomod a PC mantrát most is.

"a "hidegháború" viszont ténylegesen egy agresszortól védte a demokráciákat itt, európában..."

Ez az amit a nagy demokraták Roosevelt és Churchill lesakkoztak az agresszor Sztálinnal mondjuk Jaltában ugye? :)
@rodeo36: "kap egy 25 kilós kartondobozt mindenféle jóval tele a környék szegényei elesettjei odajárnak enni minden nap friss és meleg kaja van legalább 50 embernek és ezt alapítványi pénzből amivel gazdálkodnak vállalkoznak...próbáljon valaki beleszólni?"

odamennek és elveszik!!!
érted?
elveszik.
a kartondobozt is meg a meleg kaját is.
kitiltották az igyenkonyákat a városból!!!
az alapítvány vezetőjét bilincsben viszik el vádemelés nélkül!!!!
ez van!!!
diktatúra van.
@punkfrog:

"diktatúra van. "

Az EU meg szarik ránk. Most is megküldték a milliárdokat mint uniós forrást. Azt se tudják mi folyik itt, egy tagállamukban, mert ha tudnák abban a pillanatban az utolsó centig minden forrást befagyasztanának ami a fidesz maffiának megy. :((
@punkfrog: Valami olyasmi rémlik, hogy ugye akkor a szovjet hatalom volt a geci (igaz is) az USA meg a szabadság "védelmezője" és "zászlóshajója", akik aztán hogy-hogy nem mégis leszarták egy nép szabadságharcát. Sok különbséget nem látok a két nagyhatalom alkujával kapcsolatban.
@rodeo36: még egyszer leírom neked:
itt diktatúra van.
nem lehet civil-összefogással megdönteni!
@punkfrog:
jó, diktatúra van... de azon kívűl, hogy ha nincs ingyenkonyha amiből nem esznek és ha kihűl nem jó semmire mi hasznuk van? ma magyarországon közel 4 millió nyomorúlt él és szenved...ez miért jó ezeknek a szaroknak? ezekre a kérdésekre nem kerestetek választ?
@nincs_itt aszongya a németek kibaszták a szijjártó és bandáját mint macskát szarni...ez már egy lépés arra, hogy nem lesz senki aki adót tudna fizetni egyébként sem divat...mit fognak ellopni...??? tőled kérdezem, mert az én fantáziám szegényes ennek felfogására

ilyenkor szoktam megérteni, hogy túszokat ejtenek és kínvallattyák azután élve eltemetik

kik ezek a szarok és végűlis mit akarnak?

brühüyyy
@rodeo36: speciel nem egy "nyolc nyelven beszélek a semmiről, én, a világ köldöke" kreténre gondoltam... (mit basztatsz?... a horváth pista csicskása voltál, azt kész... énezt írtam... a többit te írtad hozzá... amilyen hülye vagy, veled se mennék el lopni)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mi lett volna ha az usa beavatkozik a mi oldalunkon a szovjetek ellen???III.VH.
de a szovjeteknek se volt kötelező bevonulni ide!ha nem jönnek attól még nem lett volna III.VH.
nem ugyanaz a két alku.
@punkfrog:
akkor marad a kasza meg a sarló és kalapács meg esetleg a lőfegyverek és rohamra

meddig lehet úgy élni hogy nem vagy ember?

tudom, vannak kisérletek, hogy mindenre rá lehet venni a fokozatosság elve alapján de a Márió és a varázsló példájára csak előkapja a pisztolyt és durr bele

56-ban a lehúzott redőnyök mögűl lestük, hogy a többiek mit érnek el és hallgattuk azt a szar szer-t...amiből megtudtuk, hogy lófaszt kaptunk nem jólétet...de megindokolták és 3 nap múlva visszajöttek a szuezből eltérített vad ázsiai csapatok nem azok akikkel már jóban voltunk

és a drága nyugat meg sajnálkozott hogy a kurva rohadt szovjetunió akinek visszaadtak bennünket...önként kivonúltak!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ma sem mástól kell várni és odacsapni az lesz a tied amiért megharcolsz és megdolgozol

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:
lopni egyedűl kell menned én sohasem loptam semmit

egyébként továbbra is mélyen le vagy szarva

brühüyyy
@rodeo36: a németek se csinálnak semmit.
jól jön nekik az olcsó gyártósor az autógyáraikban itt magyarországon.
költözködni még egylőre drágább.
csak a profit!
ott is.
szarnak a magyarokra!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ezért írom neked mindig, hogy "baszd meg az anyád", mert azt megérted (a "Szép napunk van ma." már necces lenne... meg nem is vagyunk britek...)
@rodeo36: "ma sem mástól kell várni és odacsapni az lesz a tied amiért megharcolsz és megdolgozol"
b+!!!
ez a XXI. század!
én nem harcolni akarok, hanem nyugodtan élni, ahogy te, ott a rothadó kapitalizmusban!
ha kivándorlok én is, akkor komilfó leszek?
nem lehet megváltoztatni ezt a rendszert békésen ami itt van.
forradalmár meg nem akarok lenni.utálom az erőszakot, meg a fegyvereket!patt.
engem hiába bíztatsz!
és ezért el is ítélhetsz!
te se harcolsz senkivel!
@punkfrog:

Hagy rájuk! Ezek nem értik, ami itthon megy. Végtelenül tájékozatlanok. :/
Ez egy ilyen szar ország lett...és az Európai Unió ezt hagyja.. :/
@Sir Bates dö Hól: Értem én csak, hát így egy "klasszikust" idézve. :)

"nekem mindegy, jerikód utolsó tégláit amortizálod"
@Sir Bates dö Hól:

Erről jut eszembe, Spiró beszélgetni fog a MüPa-ban (azt hiszem). Nem lehet rá jegyet kapni. Seperc alatt elfogyott.
Most keresem, hogy ki megy az ismerőseim közül.
@punkfrog: @Guestenye: valóban nehéz megérteni egy piacgazdaságból az ex-szovjet országokat... ezt írta le az a "ner bukása" elemzés... amikor majd' minden gazdasági szereplő az államtól (redisztibució, támogatások, megrendelések→ posztfeudális, pszeudo-polgári társadalmi berendezkedés) függ, a teljesítményedtől független totális egzisztenciális kiszolgáltatottságban nem lehet civil társadalom...
@punkfrog:

"fosnak ezek, bár egyelőre nem látszik mitől."

A paranoia mindig előbb teremti meg az ellenséget, mint az valójában létezne.
@Orica Középföldi: arra kíváncsi lennék... tán felkerül a netre:-)...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
közben -nálatok- már fél órája ŐSZ van itt még várni kell rá

brühüyyy
@nincs_itt:

"esetleg valami más történik?"

Ugyanezt (illetve hasonlót) kérdezte ma reggel a RádióQ-n Fiala is.

Annyi, de annyi értelmes ember tudja, hogy ami itt folyik az baromira nem jó, de a szájtépésnél és fotelpolitizálásnál messzebb csak pár ember jutott.
Akármerre járok, csak Orbán-fikázást hallok.
És?
A tizedére, mint ami itt az elmúlt 4 évben történt, Párizs már lángokban állna.
Nem jobbról.

Orbán egyébként saját magát fogja megdönteni. Ezt sem fogja átengedni senki másnak...
@Kényszerbagoly:
jó kis gyűjtemény...kávét mikor öntik ki a Cloaca Máxima-ba?

brühüyyy
@Guestenye: "A balfasz, impotens ellenzékről is én tehetek? Na ne! "

Ezt úgy kell érteni, kispajtás, hogy egyik oldalon van az ellenzék, és valahol kívül a halmazon vagy te?

Vagy te is ellenzéki vagy? Akkor ki tehet arról, hogy balfasz vagy, és impotens?
@punkfrog: "próbálj magyarországon alapítványt támogatni"

Barátom, én minden hónapban küldök a nyavalyás nyugdíjamból 10 ezer forintot, hol az egyik, hol a másik formációnak, vagy rászoruló magánszemélynek. Igaz, van, aki leugat ezért, hogy milyen hülye vagyok.
Támogatásra szorulnak egyebek mellett az Átlátszó.hu, hogy továbbra is tudjanak tényfeltárni. Támogatásra szorul Csillag Ádám operatőr, aki harminc éve magánszemélyként mindenütt ott van, ahol történik valami fontos. Beteg, és alig van pénze nyersanyagra. Felbecsülhetetlenül értékes a munka, amelyet igazán, valóban független újságíróként végez. Bartust és az amerikai Népszavát sem veti fel a pénz. Vannak szép számmal szegényeket támogató alapítványok. És akkor még a politikai formációkról nem is beszéltünk. Aki keres, talál támogatni valót. Ha nem bízol az ismeretlen alapítványokban, érdeklődj utánuk.
Na szevasztok. Nem szólok bele többet, mert még belegázolnék az érzékenységetekbe. Viszlát!
@rodeo36: "ma magyarországon közel 4 millió nyomorúlt él és szenved"

Hat ezt nem vagod te bazdmeg, ott a pocsolyantuli nagy lazulasban, hogy ebbol vagy egy sem ment el szavazni, vagy elment es szavazott a FIDESZ-re :)

Ez egy ilyen orszag, mindig is ilyen volt, mindig is ilyen lesz.

Egy kurva nagy rohado puliszkatomeg meg par hozongo ertelmisegi, akiknek ez a puliszka foshalmaz csak arra ad erot es kedvet, hogy itt hagyja a faszba a rohado, sot a rothadas allando allapotaban levo szanalmas kis orszagot.

Vagy mondok jobbat. Az ertelmes, aki tisztaban van a jogaival es tudja milyen eszkozokkel tud cel erni, az megel most is.

A forradalmakat _SOHA_ nem a gazdagok csinaltak. Marpedig, amig egy orszag szegenyeit millio szamra rugdalhatod kedvedre, addig nem lesz soha felnivalod. A magyar meg ilyen kushado, rugdalhato bazisu nepseg. Nezd csak meg a tortenelmunket, bukas es kapitalis balfogas valtogatja egymast ciklikusan. Ennek is a merhetetlen, ostoba, meghatarozo tobbseg az oka. Manipulalhato, atbaszhato a vegsokig.

Szoval ennyi, direkt raneztem par rendkivul balhes, a fidesz altal vegsokig megalazott korzetre a valasztasok utan: magasan a fideszre voksoltak, holott mondjuk nincs foldjuk, allataik, trafikuk, megelhetesuk, vallalkozasuk a fidesz miatt. Es a fidesz - ahogy ezt mindenhol "elismeroen" megjegyzem roluk - nem sumakol, nem sunnyog: kurva feltunoen, rohadt nagy fidesz logoval eledall, bemutatkozik, hogy szevasz, en vagyok a fidesz, es most elveszem a folded.

Erre mit csinal a derek magyar allampolgar? "O igen, koszi, hogy elvetted, ha lehet meg eheznek is egy kicsit, de az kurvaelet, hogy rad szavazok, esetleg le is szoplak itt a sarkon, ha nem banod".

Na, ezzel mit csinalsz? :) 20 ev oktatas, 20 ev nyitott hatar, 20 ev cseperedes a szovjet befolyas nelkul, es ennyire vittek, genetikusan ezt orokitik evszazadok ota.
@Guestenye: Hajszal pontosan, ha nem pontosabban tudjak, hogy mi megy itt, mint mi magunk. Mar csak hivatalbol is, megnyugodhatsz.

Es ne legyel nagyon biztos abban, hogy jonnek a milliardok. Loszart, megallapodas van, hogy 2018-ig ennyi jar majd. De most mar egyre kevesbe jon barmi is, ezert szartak be a sracok es kapkodnak kurva szanalmasan.

Doglodik mar a fidesz, bar meg lehet, hogy bejon a joslatom, es osszeomlik oktoberig. Egyelore hadonasznak, kapaszkodnak, nemsokara olyan kis jofiuk lesznek, hogy rajuk sem ismersz majd.
@épészmérnök:

pedig mondhatnád...(én most olyan vagyok: hallgatom az éjszaka csöndjében Beethoven c-moll zgra koncertjét...szokásosan csodálatos) szükség van rá még ha duzzognak is, már én is lekoppintottam a fácséról: "kedves elhunyt" mert mi más lenne...és akkor jönnek hogy én vagyok a Blezebubi meg a Blefegor és a Sátán az összes patájával és ami hozzá jár...

most "megdöbbent" és írja, őt még nem fogják lebaszni majd engem...

brühüyyy
@Megdobbent:
hasonlóképpen látom: döglődnek és hullaszag terjeng...nincs már semmi amit el lehetne lopni ezek meg csak ezt képesek bárkivel most egymástól majd...azután titokzatos eltünések lesznek...
a nagy hatalmas ötletük 2001-ben bukásuk előtt percekkel az volt, hogy legyen devízaalapú bankhitel, meg is teremtették a hozzá a jó meleg ágyat: kurva magas forint kamatok és egyebek...a sok balfasz nem tudta mire készülnek...nem is tudta meg 2010 áprilisáig: akkor leértékeltették a forintot a tervezettnél 9 évvel később, mekkora rablási kiesés??? és azonnal az egész kiderült, mikor én mondtam ugyanezt egy barátomnak, hogy csalás és hagyja akkor felébredt és elhagyta az országot csapot papot hátrahagyva 2010 májusban!!! élete nagy döntése volt...a többiek akkor is 35 % -ot buknak ha ezek a rohadtak kibasznak a bankokkal és ez a pénz nekik folyik be

és ez csak egy

na lássuk meddig bírják? október? a tél amikor nem lesz gáz és mindenki őrjöngeni fog

brühüyyy
@rodeo36: "meg is teremtették a hozzá a jó meleg ágyat: kurva magas forint kamatok és egyebek..."

Az előző fidesz kormány az alapkamatot 20%-on vette át és levitte kb. 9%-ra. Ezt aztán az MSzP 2004-re ismét 12%-ig növelte.

De tudod mit? Ez téged ne zavarjon, hirdesd tovább, hogy a fidesz milyen tetü magas alapkamatot csinált.

"2010 áprilisáig: akkor leértékeltették a forintot a tervezettnél 9 évvel később"

2010-ben végig körülbelül 260 és 280 forint között volt egy euró. Ellentétben az 2008-as megrogyással, amikor egyhuzamban ment 228-forintról 310 forintig. Szóval nem, nem "értékeltették le" a forintot bármit jelentsen is ez.

"rohadtak kibasznak a bankokkal és ez a pénz nekik folyik be"

A bankok által befizetett adó az államháztartásba "folyik be", hogy vegyünk belőle neked tablettát. A mostani hiszti viszont egyenesen az adósoknak fog "befolyni".

A "nekik folyik be" erős bizonyítékokat igényel, főleg, hogy kiderült már fogalmad sincs sem a banki alapkamatról sem a forint árfolyamról.
@rodeo36: Ezt nem csak neked. :)

Magyar vagy, ha…

Játsszunk!
A játék címe: You Know You’re Hungarian…
A lényege: találjuk meg, mit tesz minket magyarrá, ami mások szemében vicces vagy fura lehet

angolnyelvtanitas.hu/angolnyelvtanitas-blog/magyar-vagy-ha
@$pi$:
ezek hamis adatok amiket te itt kitalálsz

de nem baj...majd megoldódik...hátha nyit az OPNI

vagy a majomház...szegény majmok ilyen társat?

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nem sok kedvem van hozzá...majd máskor

brühüyyy

krumpli garnierung rántotthússal és ami még ráfér...de ma kínai kaja lesz bezaba tipikus esettye, a Mandarin-ban spec van az ŐSZ első napjára...svédasztal ami belémfér és van jó folyóboruk is...úgyhogy a magyar nyomor nem igen köt ma le...

majd a jegesember megolgya...olyan Ó Kos Ka Ke Cske
@$pi$:
Hazudozhatsz az árfolyamról, de miért teszed csicska?
Aki ebben az országban élt, az látta, ahogy a devizahitelezés 2001-es bevezetését és a jegybank szerepét is abban, hogy arra terelte a népeket. Ja, hogy arra sem szeretnétek emlékezni, ki volt az elnök, milyen kamatpolitikát vitt, azt is megértem... szánalmas hazug trógernek nem lehet egyszerű lenned!
@$pi$: Bakker! Ezt a fideszes tahót még nem tüntettem el?
Minden napra egy tahótlanítás a varanus blogon...
@Sir Bates dö Hól:

offforever.blog.hu/2014/09/20/szulejman_587

viszont te valamikor rendszeresen jártál nálunk, emlékeim szerint, még dicsérted is, hogy van ott sok jó dolog... :D

akkor még egyszer a blog:

offforever.blog.hu/

a mai menü pedig:

Az árulkodó nyelv

offforever.blog.hu/2014/09/23/az_arulkodo_nyelv
Pörgettem a hozzászólásokat az elejétől, és valami nagyon hiányzott.
Valahogy olyan unalmasan érthető és belemagyarázós mentesek voltak a kommentek.
Szóval valami hiányzott.
Erre nem megjelent a $pi$ !!!???
@rodeo36: "ezek hamis adatok amiket te itt kitalálsz"

Nem, nem azok. Nyugodtan nézz utána aztán nyomass valami bizonyítékot ha már hazugsággal vádolsz.
@IGAZI_kovi1970: "Bakker! Ezt a fideszes tahót még nem tüntettem el? Minden napra egy tahótlanítás a varanus blogon..."

Miért lennék fideszes? Miért vagyok tahó? Azért, mert nem élek álomvilágban, hanem mondjuk megnézem, hogy mennyi is az annyi?

Nem szopom be a bemondott nagy okosságot, hanem mondjuk emlékszem, hogy hogyan is alakult a kamat meg az árfolyam?

Tudod, mit? Igazatok van. Mocskos Orbán egyből ötszáz forintra emeltette az eurót meg iszonyatosan megnöveli mindig az alapkamatot! Mocskos törpe miatt most is 12% az alapkamat és mint tudjuk ha alacsony lenne a kamat, akkor olcsóbb lenne az euró is.

Most jobb? :D
@épészmérnök: te se érted.hiába támogatsz bárkit!
egy alapítvány abban a pillanatban, hogy kritikát fogalmaz meg a kormánnyal, vagy egyszerűen csak bármely közintézménnyel szemben, máris ellenségnek tekintik és megsemmisítik.
süti beállítások módosítása