Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.09.17. 10:24 Fabius

Az állampolgárság-mutyit felszámolni nem kell félnetek

Címkék: fidesz honosítás-mutyi

Jippiájé, kitártuk a keleti kaput és tízezrével özönlenek rajta keleti barátaink. Hogyhogy minek? Hogy közénk tartozónak papírozva magukat terjesszék jó hírünket Európa szerte, azért. Mert ezek egytől egyig rendes, dolgos emberek ám, akiknek csak sorsa nehéz, és a megbundázott magyar állampolgársággal igyekeznek jobbra fordítani. 

Hogy ezek a tízezrek nem beszélnek magyarul, nincsenek magyar felmenőik, ám mégis szavazhatnak róla, Viktor vagy Ferkó tologassa a kanapét a nappaliban?

Lárifári, aki a végtelenségig lebutított honosítást szidja az áruló, népellenség, 23 millió román beözönlésének víziójával behülyített faszkalap, idegen érdekek kiszolgálója vagy legújabban Index dolgozó, ahogy a nemzetpolitikai segédállamtitkár volt kedves világgá kürtölni. Mert mikor kiderül a soros faszokvoltunk, akkor a legfrissebb kormánydroid is bemutatja, a kiképzés faszául sikerült, és képes felmondani a hülyemagyarázat aranyszabályok gyűjteményének pontjait:

1: Legyél arrogáns gyökér, mindig és mindenek előtt. 

2: Háborodj fel annyira, hogy ne látsszon - vagy ne nagyon - hogy érdemben nem cáfolod az állítást. 

3: Fenyegess. Perrel, politikai indíttatásból elkövette hozzá nem értéssel vagy bármivel, amibe a norvégokat bele tudod keverni. 

Cserébe megoldást azt ne kínálj. Legfeljebb lebegtesd meg, hogy ti mostan'már sokkal odafigyelőbben lesztek ugyanolyan balfaszok, de ne mondd ki nyíltan: a rendszerlyukat betömni eszetek ágában sincs. Mer'hogy az egyszerűsített honosítás ilyen jelképes izé amit őrizni kell, azzal meg ne törődjünk, hogy a kijátszhatóság miatt azok is billogozott állampolgárság-mutyisták lesznek, akik bírják a magyar nyelvet és felmenőkkel rendelkeznek.

Sokkal, de sokkal egyszerűbb nem tenni semmit.  

 

631 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr606705393

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Választási programjaink: 2. rész - Újbuda közlekedésének fejlesztése 2014.10.05. 15:51:43

Kerületünket nagymértékű átmenőforgalom sújtja, aminek a negatív környezeti hatásai az itt élők egészségét és életminőségét rombolják. Budapest nyugati és déli agglomerációjából naponta autók tízezrei lépnek be a fővárosba Újbudán keresztül, jelentős l...

Trackback: Semjén takarodj! 2014.09.18. 07:32:36

ErkölcsTan és etikaoktatás Semjén Zsolt részre: A plágium lopás és csalás. Takarodj a közéletből!  Semjénnek mennie kell.

Trackback: Semjén Zsolt elvtárs vörös csillaga 2014.09.18. 07:32:00

Jó elvtársakból jó katolikusok lesznek. Semjén Zsolt azzal védekezett, hogy ő nem a vörös csillaggal, hanem a bethlemeni csillaggal kapott kitüntetést.

Trackback: Fővárosi Törvényszék Törvénysértései 1 2014.09.18. 07:31:05

  Hazánkban nem csak a papok, bankok, a politikusok, gázszolgáltatók, de a bírók és a bíróságok is nagyon elqrvultak megfelelő civil kontroll és ellenőrzés hiányában.  Már ott is kialakultak a klikkek, maffiaszerű kis csoportosulások, akik ellen a jog...

Trackback: Kicseszett Fővárosi Törvényszék 2014.09.18. 07:30:44

  A törvények betartásának látszatával működtök, de közben a bankokhoz hasonlóan éppen ellenkezői vagytok annak, aminek lennetek kellene. A bankok nem óvják és gyarapítják a pénzünket, hanem trükkösen ellopják. Sőt még más vagyonunkat is, ha nem védjü...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@parti_giano: ezek után jöhet a nyár! nem fogunk izzadni, csak el ne sózd:)))
@parti_giano: apám ez nagy vot! szét röhögtem magam:))
és végül áruld má el, kicserélték neki?;)
@taga20:
Gyagya... te guminőn eveznél, azt tudom! :D

Ilyen, sárgában, amivel nyomom:
cdn2.armslist.com/sites/armslist/uploads/posts/2013/08/07/1970901_01_necky_looksha_14_640.jpg

A face-re mindjárt teszem fel a mai evezés képeit.
@taga20: nem tudom, nem én vagyok a blogíró. csak találtam.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Kedves Bolivau!

Juttassa el ezt a karmost a macsekoknak, mert valami zavar támadt a kibertérben, és csak így vauzzuk biztosítottnak, hogy eljusson a címzetthez.

Cirmi Macs! (va-va, hrrrr tisztelt)

Sok a miákolás. Mi azt az SAP Hungaryval az anyacég jóváhagyása mellett az adaptáció során átneveztettük "DATS configuration"-ra (Dogs-Application Time Sheet), mert mindennek van határa.
A bolháink a mi udvartartásunk, bár az SAP-ban nem tartjuk nyilván őket, és különben is csak tolerancia ingerküszöbünk karbantartása a feladatuk, mert a másság elfogadására tréningezzük magunkat, s ezzel majd egyszer -talán a nem is túl távoli jövőben- éppen a mmacsekok járhatnak a legjobban.

Adminisztrációnk leszólása olyannyira méltánytalan, hogy a Kutyatanács egy praclimozdulattal leseperte a pálinkás hordóról a választervezetet, ugatván, hogy kicsinyes nyávogásra adandó válaszvauval nem tölthetik az idejüket.

Hanem.

"Azon durván pikírt megjegyzését pedig saját érdekében figyelmen kívül hagyjuk, hogy a távoli keleti végeken - mely mára országunk irigyelt és hőn óhajtott példaképe lett - az ott élő testvéreink valamilyen főfogásként szerepelnének! "

Túl sokat képzel a macskatársadalom magáról. Se csont, se vau nem volt a a macskák főételként való hasznosításáról, a leves, mint előétel szerepel az étlapon, a megtisztelő főétel szerep -sajnálatunkra ugyan- de nekünk kutyáknak jutott.

Oktató videójukat az egész falka megtekintette helyeslő morgás közepette, mert bizonyítást nyert, hogy mi, kutyák, mennyre konfliktuskerülő, békés, jóhiszemű tagjai vagyunk a társadalomnak, és csak az egyes ravasz, alattomos és álnok macskakaparók ártatlan, védtelen és kiszolgáltatott áldozatai vagyunk a hírfordítási macskajaj versenyben.
Köszönjük, hogy ezt a véletlenül előkerült, de hosszan rejtegetett elementáris meggyőzőerejű videót -ha tévedésből is- megosztotta velünk. Már másoljuk és haladéktalanul eljuttatjuk valamennyi számottevő hírügynökségnek.

Köszönjük Cirmi Macs, akarsz tiszteletbeli kutya lenni?

Va-va.

Vau2
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"_HACSAKÚGYNEM!! :D_"

Még jó hogy nem azt írtad, hogy KACSAHÚGYNEM! :DDD
@taga20:

"mutkor láttam, hogy koreában a nagy melegben, a húzott szeműek kutyalaveset esznek, me az jó a meleg ellen állítólag:))"

És még maga, Tagavau híresztelte magáról, hogy kutyuja van? Tagavau?! Megenné?
@parti_giano:

Kutyaélet, kutyasors...:((( Gianovau, még maga is propagálja:(((
@100 kóbor kutya: nem. de macskánk is van, és úgy érzem van egy kis taljánvér az ereimben:)))
@taga20:

Szép firma vagy mondhatom! Macskaleves, kutyasült?!

Szerintem a kutyák törölnek a tiszteletbeli díszkutyáik közül, ez alól még a macskaleves sem ad kibúvót.
@parti_giano:

Mélységesen el vagyok szontyolodva, el is kullogok ódalogva...:(((
@taga20:
Az Rodoszon van? Mert ott volt olyan! :D
@jaegtoer: nem kell mindent komolyan venni! például itt van a magyarkormány vityával az élen:)
na megyek aludni, me holnap is meg kö dolgoznom a kutyánk, a macskánk, plusz a szomszéd kismacska kajájáért.
puszilom a kutyatanácsot:)))
@100 kóbor kutya:
Na, legyen, de csak azért, hogy valamit Ti is tanuljatok a macsekoktól! :D
@taga20:

Átadom, különösen Vaucinak. Hogy ő milyen kutyanő?! Vaúúúúúúú
@jaegtoer: nem az én problémám, hogy nem ismered a 2072 "értelmét", csak a középszar 42 értelmetlenségét.
látom a "rének", mára kutyára váltottak.
"Finom utalásféleképpen":
(ha mar Tota Zsakmanyallattal kezdett minap)

"Az összefoglaló szerint Porosenko elmondta Barrosónak, hogy Putyin figyelmeztette, ne támaszkodjon túlságosan az EU-ra, mert a kétoldalú kapcsolatai révén úgynevezett blokkoló kisebbséget tud szervezni az uniós állam-, illetve kormányfőket összefogó Európai Tanácsban, és így megakadályozhatja az Oroszországot hátrányosan érintő döntéseket."

valasz.hu/vilag/kiszivargott-dokumentum-putyin-le-akarja-rohanni-bukarestet-104501
@parti_giano: "igaz, de talán ez nem befolyásolja a cikk megállapításait."

Nagyon jól indul a cikk, de a felénél érdektelenségbe fordul számomra. Mindenáron azt akarja bebizonyítani a szerző, hogy szerinte a szegénység fogja megbuktatni a NER-t. Ha így lenne, akkor nem a rendszer bukna meg, hanem csak a kormány.
Erre hoztam példának, hogy ha jól tudom '56-ban a Rákosi által képviselt politika (sztálinizmus) bukott meg személyi kultuszostól és mindenestől, nem külön a rossz gazdaságpolitikája.
@hun-bug: Érdekes. Nekem eszembe jut Gogoltól a Holt lelkek is.
"Ez a közepesnél is gyengébb falusi futballista nem tudja, mit jelent a „Kelet” valójában. Nem az ezeregy éjszaka meséit a szobalányokkal, hanem Ali babát és négyszáz ezer fegyveres rablógyilkost."
egy pár perccel ezelőtt Bill Clinton -elemezve a jelenlegi világplitkai helyzetet- a magyar miniszterelnököt rosszabbnak írta le mint az oroszt és a kínait, meg néhány középázsiai diktatúrát...és ha ez nem hivatalos álláspont akkor mi?

brühüyyy
@nincs_itt:

"_ nem az én problémám, hogy nem ismered a 2072 "értelmét", csak a középszar 42 értelmetlenségét.
látom a "rének", mára kutyára váltottak. _"

:)
Jó:) Legyen úgy:)
Bár a réneket nem célirányos belekeverni.:)

Jaa!

Jó reggelt!:)

Így jó?:)
:)
@rodeo36:

"_...és ha ez nem hivatalos álláspont akkor mi?_"

Nem hivatalos álláspont.

Az Amerikai Egyesült Államok hivatalban levő elnöke ifj. Barack Hussein Obama.

Mindettől függetlenül Clinton véleménye lehet megalapozott.
Az mellékes, hogy egyelőre itt kommentelgetünk, egyes 'keletibb' helyeken ez akadozottabban megy, olykor kimegy a kommentelőért egy hivatalos autó. Néhány hivatalos, félhivatalos és nem hivatalos kivégzést ne is említsünk.
Az viszont igaz, hogy az irány be van lőve.
@parti_giano:

Ezt egy kicsit később, éhgyomorra nem megy. Különben is most jövök Anubistól, aki azt üvöltözte -tolmács nélkül-, hogy jól valagba rúg, ha kora reggel a fülébe harsogom Giano jóreggeltjét.
@jaegtoer: kit rúg valagba? ha téged, együttérzésem, mondja giano, ha engem, küldöm marsot.
@parti_giano:

Én már megkaptam, ne fáraszd magad, nem vagyok kicsinyes. Majd délben ráüvöltök, hogy Nyau-Nyau! Crrrr! Az meg az övé lesz. Mit képzel?!
07:13
Azzal, hogy a 302 ezer szavazót számláló Fife megyében is csak 45 százalék szakadna el az Egyesült Királyságtól, végleg elszálltak a függetlenségiek reményei, már matematikai esélyük sincs.
@parti_giano: éhgyomorra nekem ez egy kicsit sok. Tele a hócipőm, amikor a minimálbéresekről beszélnek, akik a zsebbe kapnak pénzt.

Jó lenne már tudomásul venni, hogy rengetegen vannak, akik minimálbérért dolgoznak és NEM KAPNAK MELLÉ SEMMIT.
Rengetegen vannak, akik csak épp egy kicsit keresnek többet, mint a minimálbér és NEM KAPNAK MELLÉ SEMMIT.
Jó lenne ezeket az embereket nem fikázni a tisztelt elemzőknek, politikusoknak, cuciológusoknak, stb.

Ezeknek nem ad majd a Gyuri hitelt, he-he, jól kicseszik velük. Ennyi pénz az éhenhaláshoz is lassan kevés lesz, nem hogy lakásvásárlásra gondoljanak.

A gyerekcsináláson kívül talán az aktív korban lévőknek kellene elsősorban munkát biztosítani.
Ez gyorsabb lenne, mint 20-25 évet várni a majd megszülető és keresőképessé váló gyerekekre várni.
Jó reggelt. :)

Néhány évtizede még senki sem tudta volna a Varsói Szerződés felbomlását elképzelni. Így van ez ma az EU-val is, zárja gondolatkísérletét a német cikkíró.

www.welt.de/kultur/article132154281/Schottland-bringt-Europas-Kartenhaus-zum-Einsturz.html
Megtámadták a BBC stábját Oroszországban
REUTERS/Grigory Dukor

Egy Ukrajnában meghalt orosz katona történetéről forgattak, amikor civilek rontottak a stábnak.
Tovább

444.hu/2014/09/19/megtamadtak-a-bbc-stabjat-oroszorszagban/

-

Ezt nem véletlenül titkolta el Prőhle Gergely
14
Szily László és 100 hozzászóló

Putyin környezetéhez tartozó, EU- és USA-szankciók alá vont, az ukrán konfliktusban érintett orosz oligarchák által szervezett melegellenes konferencián vett részt Moszkvában Prőhle Gergely helyettes államtitkár. A magyar hatóságok nem verték nagydobra az egészet, szerintem nem véletlenül.

cink.hu/ezt-nem-veletlenul-titkolta-el-prohle-gergely-1636091852
Bíróságra megy a miskolci polgármester egy komment miatt

Beidézték a bíróságra a miskolci polgármestert, Kriza Ákost, mert az ő otthoni gépéről kommentelt valaki az eszakhirnok.com-ra. A komment ügyében rágalmazás miatt feljelentést tett egy ismeretlen személy.

hvg.hu/itthon/20140919_Birosagra_megy_a_miskolci_polgarmester_eg
A Ferencváros nyert a Zalaegerszeg ellen a Ligakupa mostani fordulójában. A mérkőzésen a Groupama Arénában mindössze 437 nézőt számoltak össze. A stadion 15 milliárdba került, az átadására közel 100 millió forint közpénz ment el.

scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/10487432_801100423265468_355529984200642215_n.jpg?oh=ca27c4cf238e4167f1d3ed161cd20182&oe=54994F3C

www.origo.hu/sport/magyarfoci/20140917-ironizalt-a-fradi-edzoje.html
@parti_giano:

"Semjén a teljes közművagyont visszaállamosítaná"

Láttam, de el sem olvastam. Csinálna sok MÁV-ot és BKV-t.
De "hivatalból" mégis kénytelen leszek átrágni magam a cikken.
@dr. jenőke (jenőke):

Gondoltam. Köszönöm. Haladéktalanul továbbítom Vau2-nek. Talán még Gyöngyösön kutyálkodnak másnaposan, de Egerben biztosan utolérem őket estefelé. Legalább együtt ugathajuk a holdat ha.....
@jaegtoer: csak össze ne engedje a vonatokat, h legyen sok kis vonat:(
@100 kóbor kutya: Jó, hogy megjöttetek. Mindannyian megvagytok?
ez nem tudom, megvolt-e valakinek:
rtl.hu/rtlklub/hirek/hoffmann-rozsa-ez-igy-nem-fog-mukodni

"Egy központból 198 tankerületet közvetlenül lehetetlen jól irányítani. Ez nem egy ellenzéki párt véleménye, hanem Hoffman Rózsáé, aki nemrég még államtitkárként felügyelte a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ létrehozását."

:D
@Secnir: ennyit tud, es ennyire kepes, igazi nerista hule picsa, eszre sem veszi hogy sajat magat szopatja
@Secnir: Remélem ezt is láttad már? :)

Ki a francnak képzeli magát Czunyiné Bertalan Judit?

gepnarancs.hu/2014/09/ki-a-fasznak-kepzeli-magat-czunyine-bertalan-judit/
.
A nácizmus népszerűsítésével vádolja a magyarokat Putyin propagandagyára

A vizsgált országokban a jogi berendezkedést, a végrehajtó szerveket, a politikai programokat, a radikális nacionalista és az antifasiszta csoportokat kutatták fel. A könyv azt állítja, hogy azok az európai országok, ahol a történelmet megpróbálják átírni, valamint rehabilitálják a náci kollaboránsokat, még jobban ki vannak téve az ideológia újjáéledésének.

index.hu/kulfold/2014/09/19/kisertet_jarja_be_europat_-_nacizmus_kisertete/?token=d55debb0cbcf9705f6a356af0db1f433

.
@dr. jenőke (jenőke): Miközben mindenki tudja, hogy az Ukrán eunácikhoz képest (akiket bőszen támogat és fegyverez az EU és az USA), a jobbik liberális jogvédő szervezetnek számít. :)
De nyilván amit az egyik helyen támogatnak, attól a másik helyen "rettegni" kell.
@OPHELIA:

Semjéntől kitelik, még össze is házasítja őket
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
.
Természetesen a válasz nem csak neked szól, elsődlegesen tájékoztatás a célom.
.
''''A magyar szélsőjobboldali párt – a magyar függetlenség és orosz nagyhatalmiság ismert konfliktusai ellenére – sosem titkolta, hogy Vlagyimir Putyin rendszerének elkötelezett támogatója. Az már kevéssé köztudott, hogy szinte az összes többi európai szélsőjobboldali párt is; ráadásul miközben Moszkva a „fasisztáktól" félti az ukrajnai orosz kisebbséget, aktívan támogatja az eurofasisztákat. A viszony hátteréről a Political Capital készített egy tanulmányt, amelyet még megjelenés előtt olvastunk.
{...]
Az orosz doktrína – amit 2011 óta „Eurázsiai Unió” néven emlegetnek – azt a távlati tervet tűzte ki célul, hogy Brüsszeltől visszatereli az orosz érdekszövetségbe a kelet- és közép-európai országokat. Ehhez pedig nem árt sem magának az Uniónak a destabilizálása, sem pedig az orosz érdekekkel és a putyini államrenddel szimpatizáló pártok hatalomra juttatása. Márpedig a Jobbikot és a többi hasonszőrű pártot – az elmúlt kétszáz év rossz történelmi tapasztalatai ellenére – egyáltalán nem taszítja sem az EU és a NATO lecserélése az Eurázsiai Unióra, sem pedig a jelenlegi liberális-demokratikus rendszer lecserélése egy centralizált rendszerre.
[...]
Hogy mit nyújtanak az oroszok a szélsőjobboldalnak? Az elemzés szerint a pártszervezésben rendkívül értékes szakértői, szervezeti, mediális segítséget, azaz egyfajta kapcsolati hálót, és készek átadni a politikai know-how-t is. A pártok egymás közti kapcsolatai is orosz bábáskodással alakulgatnak: az október 4-5-re tervezett Orosz Nemzeti Fórumra például meghívást kapott a Jobbik, a görög Arany Hajnal és az osztrák Szabadságpárt is. Az 1500 fős gigakonferencián többek között Oroszország és Európa „új közös nemzeti doktrínájának kidolgozásá”-ról, és egy állandó koordinációs bizottság felállításáról is szó lesz.
[...]
Jobbik értelemszerűen az elkötelezettek közé tartozik, a 2008-as grúz háborútól kezdve egyre szorosabb kapcsolatokat tart fent az Egységes Oroszország kormánypárttal. A kapcsolat kulcsfigurája Kovács Béla, a párt Külügyi Kabinetjének vezetője. Kovács eredetileg Moszkvában szerzett diplomát, és már politikai szerepvállalását megelőzően is rendelkezett kapcsolatokkal Oroszországban. A politikus 2013-tól az EU-Oroszország Parlamentközi Munkacsoport társelnöke, ebben a minőségében tavaly egy kalinyingrádi ülésen arról érdeklődött:
"A jövőben lehet-e mód arra, hogy egy esetlegesen EU-s tagállam csatlakozási tárgyalásokat kezdeményezzen az Eurázsiai Unióval?"
[...]
A Political Capital arra is figyelmeztet, hogy orosz befolyásszerző törekvések több lábon állnak, Moszkva a szélsőjobboldalon kívül mainstream pártokat is igyekszik befolyása alá vonni. Ennek voltak jelei például Olaszországban, Görögországban és Magyarországon is – a mi esetünkben természetesen a legárulkodóbb jel a sietve tető alá hozott paksi szerződés.''''
.
@KÁTÉó53éúétr6:

"Jó, hogy megjöttetek. Mindannyian megvagytok?"

Köszönjük szépen. Még nem jöttünk meg, Gyöngyös környékén most ébredezünk másnaposan lábadozva, eltekintve néhány renitens absztinens ebtől akik ráadásul bevedelték a környéken található macskáknak kitett tejet.
Még meghallgatás is lesz miattuk az örsön, úgyhogy aggódhatunk a józanéletűek miatt. Ráadásul Hacsaturjánrénvaunak szánt barack pálinka is elfogyott. Van gondunk, vauzhatom.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

" a jobbik liberális jogvédő szervezetnek számít. :)"

Ezt ki állapította meg rólatok?
@parti_giano:
"nagyon jó az animáció, még feldobták, mielőtt beszélőre mennének:"

Nem csak az animáció jó benne.
Kíváncsi leszek, hány részt fog megérni.
.
Oroszország a fasiszta Nyugat ellen
.
Annak ellenére, hogy az egész Szovjetunió, most pedig a putyini Oroszország is a II. világháború győzelmének és a fasizmus megdöntésének mámorában úszik a mai napig, többen megírták már, hogy Putyin rezsime feltehetően pénzeli az európai szélsőjobbos szervezeteket. Feltételezhető, hogy az „oszd meg és uralkodj" elvén próbálja az egyébként is siralmas európai egységérzetet gyengíteni, illetve ez egy a sok módszer közül az orosz állampolgárok félelemben tartására, melynek segítségével a Kreml az olyan politikai lépéseit igazolja, mint a Krím bekebelezése vagy a kelet-ukrajnai szeparatisták támogatása.

index.hu/kulfold/2014/09/19/kisertet_jarja_be_europat_-_nacizmus_kisertete/
@100 kóbor kutya: @KÁTÉó53éúétr6:

Vauuujaaaa, most nem tudjuk megszámolni magunkat, mert az antialkoholisták lehordanak bennünket mindenféle részeg macskáknak, és nem hajlandók, mi rendes másnaposak, pedig nem látjuk még tisztán a kutyakontúrokat. Délutánra jobb lesz a helyzet.
@Orica Középföldi: Az említett összehasonlításból következik. :)
@dr. jenőke (jenőke): Minden nagyhatalom védi az érdekeit és befolyást is kíván szerezni más országokban. (USA, Oroszo, stb.) Ebben semmi újdonság nincsen. Egy kis országnak pedig az az érdeke, hogy jó kapcsolatokat alakítson ki olyan országokkal is, akik a jövőben meghatározóak lesznek a világpolitikában és a gazdaságban is.
Az ehhez költött esti meséket és műrettegéseket pedig nyilvánvaló, hogy kik gyártják.:)
@dr. jenőke (jenőke): Amúgy mit várjak szerinted a világot továbbra is dominálni akaró nagyhatalomtól,(USA) ha közben ilyeneket művel? :)

"Steven D. Kelley ex-CIA tanácsadó interjút adott, amiben kifejtette, hogy "A CIA jelenlegi feladata, hogy képezze és fegyverezze a Szíriában tartózkodó ISIS csoportokat, akik ellen majd Irakban harcolhatnak a CIA ügynökei és az USA hadereje." - a legutolsó ilyen képzésre Barack Obama adott engedélyt 2014.09.17-én, amikor bejelentette, hogy 5000 további szíria "lázadót" képeznek ki. Kelley szerint "...a probléma az, hogy az úgynevezett Szabad Szír Hadsereg [FSA - Free Syrian Army] és az ISIS gyakorlatilag ugyanaz. Az elnevezést a CIA ragasztotta rá az ISIS Szíriai haderejére, hogy papíron elkülöníthető legyen a kettő a világ közvéleménye számára."

Kelly megjegyezte továbbá, hogy "A CIA remek munkát végzett az ISIS kiképzésével. Ezeket a csoportokat Jordániában képezték ki. Most azonban a CIA utasítást kapott, hogy ezek ellene a csoportok ellen harcolni kell, de ez alatt a harc alatt a CIA folytassa az ISIS csoportok kiképzését Jordániában. A dolog nehézsége ott van, hogy a CIA tökéletesen tudja, hogy a jordán kiképzőtáborokra kellene csapást mérni, de ezt nem tehetik meg, mert közbe képezniük kell az utánpótlást. Ezért maradnak a felületes légicsapások."

Az ISIS terroristákat a CIA 2012-ben kezdte el képezni Jordániában nagyobb létszámban, a konkrét cél a szír kormány destabilizálása volt. az ISIS azonban megtámadta Irakot 2014 júniusában, és az iraki-szíriai olajmezők kitermelésével és feketepiacon való értékesítésével immáron önálló bevételre is szert tesz az Iszlám Állam.

Kelly hozzátette még, hogy "A CIA-n belül is két politikai csoport feszül egymásnak. Az egyik csoport a globalizmust pártolja, és tetszik nekik a vilákgormány elképzelése, a másik azonban ragaszkodik az Egyesült Államok alkotmányának maradéktalan betartásához." A külső szemlélők számára tehát, amikor úgy érzik, hogy a CIA nem megfelelően, illetve összevissza kezel szituációkat, az a ként nevezett csoport egymásnak feszüléséből fakad."

youtu.be/P_lN1fPfBkU

www.islamicinvitationturkey.com/2014/09/19/cia-is-training-and-at-once-combating-isil-former-cia-contractor/
@dr. jenőke (jenőke):

kíváncsi vagyok véleményedre. nekem nagyon tetszett ez a blog ahol összefoglalta (úgy érzem!) korrekt módon a kettős állampolgárságot, kitérve konkrétan a semjéni hazugságokra...

offforever.blog.hu/2014/09/19/valaki_tudja_hogy_kit_es_mit_szolgalnak_ezek_az_emberek

ebben erről a posztról beszélek:

Állampolgárság vs. kettős állampolgárság

de ez sem rossz:

nol.hu/velemeny/20100512-biztonsagot_az_allampolgarsaghoz-658591
@Orica Középföldi:
"a jobbik liberális jogvédő szervezetnek számít"

télleg ilyet írt gabriel (nem látom, mert szűrve van)? akkor nagyon szét van csúszva a gyerek. ha igaz lenne, már elvitte volna a jobbikot a NAV meg a KEHI.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Kérdésed:
''''Amúgy mit várjak szerinted a világot továbbra is dominálni akaró nagyhatalomtól,(USA) ha közben ilyeneket művel?''''

Szerintem:
Légy egy kicsit önálló, ne kizárólag mások véleménye érdekeljen, akkor, amikor érdeklődésed csak látszólagos.
Eddig sem érdekelt mások véleménye, és ha volt ilyen, csak propagandára használtad fel.

Hívőkkel nem érdemes vitatkozni, mert önálló véleményük nincs, és volt idő, amikor a vakbuzgóság végső érve a máglyarakás volt, baracklekvár nélkül.
@Secnir:

Arról nem is beszélve, hogy milyen ártalmasnak tartják a liberalizmust. Nem mintha tudnák, mi is az:))

Ennek fényében értelmezve a mondatát, mit is jelent?
@100 kóbor kutya: örülök nektek, és vigyázzatok magatokra.Macskáknak kitett tejet ne igyatok két okból:1./ az a macskáké! 2./ másnaposak lesztek tőle.
@dr. jenőke (jenőke):
"Hívőkkel nem érdemes vitatkozni, mert önálló véleményük nincs, és volt idő, amikor a vakbuzgóság végső érve a máglyarakás volt, baracklekvár nélkül" - Esztetet mifelénk úgy mongyák, hogy: hülyékkel nem vitatkozunk, mert lehúz a saját szintjére és ott a rutinjával megver. :DDD
@OPHELIA: @dr. jenőke (jenőke):

abban a blogban a mai helyzetről is komoly írásokra akadtam pl az orosz-ukrán vonalon...
(béna vagyok és az adott posztot nem tudom megnyitni, tehát szemezgetek innen):

pocakosgondok.blogspot.hu/

Az EU-ról és Ukrajnáról (kicsit) másképpen (c posztból részlet)

" Rövid áttekintés, hogyan alakult ki a jelenlegi ukrán helyzet.
----------
A képviselők 73 százaléka szerint az elnök nem teljesíti feladatát, és ezért május 25-re új elnökválasztást írtak ki. Janukovics ezt törvénytelennek tartotta, mivel az ukrán alkotmány szerint az elnököt közvetlenül a nép választja, tehát csak a nép válthatja le is. (ugyancsak népszavazással).

A parlament nem tágított, még aznap szabadon engedték Janukovics politika ellenfelét a(z igazságtalanul) börtönben tartott (beteg) Julia Timosenkot, valamint ideiglenes államelnököt neveztek ki.

Ezt nemcsak Janukovics, de hívei is puccsként élték meg az ország keleti részén, ahonnan maga a leváltott elnök is származik. Moszkva azonnal átlátta a helyzet komolyságát, mely Oroszország egyetlen meleg tengeri hadi tengerészeti támaszpontját veszélyeztette a Krím-félszigeten. Egyetlen ország sem engedheti meg, hogy stratégiai kulcsfontosságú hadi kikötője felett (esetleg) más rendelkezzék. A gyors cselekvésre egy 2010. április 21-én Harkovban (Kharkiv) aláírt szerződés adott okot. E napon írta alá az ukrán és az orosz elnök (Janukovics és Medvegyev) az „Ukrajnai orosz tengerésztámaszpontért cserében földgázt” nevű szerződést, melynek értelmében Moszkva 25 évre bérleti díjat fizet Kijevnek a támaszpont használatáért, amit piaci ár alatti földgázzal egyenlít ki. Ezt a szerződést akkoriban az ellenzék támadta, mondván Janukovics kiárusítja az országot. Az elnök viszont azzal érvelt, hogy az Európához (EU) való közeledés feltételeként az IMF a költségvetési kiadások csökkentését követelte meg. Ez viszont a nyugdíjak és a minimálbérek kurtítását is jelentette volna, amit Janukovics a bérbe adott területekért kapott pénzből fedezte volna.

A Krím-félsziget Nagy Katalin cár óta (1783) Oroszországhoz tartozott, ahol azonnal hadikikötők és városok alapításába kezdtek, hogy az Ottomán Birodalom többé ne tudjon visszatérni a Fekete-tenger északi felére. Ukrajna 1991-es függetlenné válásakor szerződésben biztosította a félsziget autonómiáját. A fekete-tengeri (egykori szovjet) flotta jövőjéről 1997-ben kötött szerződést Ukrajna és Oroszország. Eszerint a flotta 81,7 százaléka Oroszországot illeti, 18,3 %-a pedig Ukrajnát. Oroszországnak joga ukrán területen (Krím-félsziget) 25.000 katonát, 22 tüzérségi rendszert, 132 páncélautót és 22 katonai repülőgépet állomásoztatni. Az 1997-es szerződés része volt, hogy Oroszország csak akkor juthat flottájához, ha kárpótlás gyanánt fizet USD 526.5 milliót, majd évente USD 97.75 milliót ivóvíz, valamit rádiófrekvenciák használatáért, no meg a környezetszennyezésért.

Ez a megállapodás került veszélyben idén tavasszal a kijevi politikai változásokkal. Ráadásul nyílt titok volt, hogy Janukovics megbuktatásában és elűzésében szélsőséges elemek is tevékenyen részt vettek, akik Moszkva szemében egyszerűen „fasiszták”. Nem alaptalanul, hiszen az 1991-es függetlenné válás óta fokozatosan erősödöttek a szovjet-ellenes erők, köztük szép számban olyanok is, akik már 1941-45-ben, azaz a náci megszállás idején is, tevékenykedtek. (Csak zárójelben, ezek a csoportok az Ukrajna náci megszállását biztosító magyar hadsereget is segítették a szovjet partizánakciók megakadályozásában, ill. felszámolásában). Moszkva nem nézhette tétlenül, hogy a szovjet-ellenességgel párosuló oroszellenesség fokozódása miatt elveszítse létfontosságú stratégiai támaszpontjait.

Teljesen más a helyzet Délkelet-Ukrajnában, habár az ottani „önállósági” törekvésben jelentős szerepet játszott és játszik a „fasiszták” előretörése Nyugat-Ukrajnában (egykori Kelet-Galícia), és részt vételük a kijevi központi kormánykoalícióban.

Oroszbarát elemek már 2005-ben mozgalmat indítottak a Donyeck-medence szuverenitásáért. Valamiféle szövetségi rendszeren alapúló függetlenséget képzeltek el Ukrajnán belül. Tehát az idén tavasszal (április 07) kikiáltott Donyecki Népköztársaság, nem akart és nem akar „integrálódni” Oroszországba, mint az a Krím-félsziget esetében történt. Jellemző, hogy önállósági törekvésüket az idén februárban elűzött oroszbarát Janukovics elnök sem támogatta. Sőt, a mozgalmat 2007-ben a donyecki hatóságok szeparatizmus vádjával betiltották.

Idén májusban, a népköztársaság kikiáltását követően, a kijevi központi kormány nemcsak a szuverenitási mozgalmat, de az egész térséget és lakosságát terroristának nyilvánította."
@guma:

Nem nagyon gondolkodtam ezen az állampolgársági problémán, mert bármi is legyen a véleményem, az mit sem számit.
Hamár rákérdeztél, összeszedem magam, helyesebben gondolataimat, mert véleményem - remélem, majd annak tűnik - kell, hogy legyen, mivel nagyon sok embert foglalkoztat, és nem akarok feltűnősködni tudatlansággal.
Állampolgárságot lehet „örökölni” születéssel, lehet automatikusan megszerezni egy adott állam területén való megszületéssel, és lehet kapni valamilyen indok alapján a befogadó államtól.
Ez utóbbi nem olyan, mint a nátha. Általában ki kell érdemelni. Önmagában azért, mert az anyanyelve (nevezzük úgy, hogy származása alapján) kíván egy másik állam polgára lenni, nem biztos, hogy érdem. Egy magát nemzetállamnak tartó állam esetén ennek vizsgálata - gondolom - fel sem merül.
De mi az, hogy nemzetállam? És itt kezdődnek a problémák. Nemzetállamnak tagjai azonos nemzetiséghez tartozó egyedek. Manapság - vegytisztán - ilyen állam nincs. Már István is betelepítéssel töltötte ideje jelentős részét. Ha valahol a népszaporulat csökkent (például a mongolok, törökök eredményes tevékenysége révén), amint lehetett, ismét betelepítésekkel renoválták a lakosság létszámát. Az Osztrák-Magyar anarchia jellemzően rengeteg, különféle nyelveket beszélő emberhalmazt jelentett.
Ezen és más okok (például hajlam a nacionalizmusra) miatt a nemzetállam-gyarapító állampolgárosítást nem tartom elfogadhatónak. Azért sem, mert aki „saját” hazájában nem állja meg a helyét, nem kell, hogy másutt hígítson.
Más a helyzet a menekültekkel. Másként is kezelik őket majdnem mindenütt.
Más a helyzet a kettős, vagy többes állampolgársággal is. Az állampolgárság, ha statikus jogként veszem figyelembe, nem bélyeg, vagy régi pénz, hogy gyűjtögethető legyen. Ugyanakkor mobil annyiban, hogy tevőleges feladatokkal (állampolgári kötelezettségek teljesítésével) jár.
Lázálmimban megjelenik egy többes állampolgársággal rendelkező ütőképes hadsereg, amint államokat jár sorra és egyöntetűen szavazgat, ha kell, ha nem - befolyásolva ezzel az ott lakók életkörülményeit.
Úgy gondolom, állampolgárság ügyben legtöbb tapasztalata az angoloknak van a még mindig fennálló nemzetközösség - Commonwealth of Nations - okán is.

Hát ez nem sok. Ennyire telt.
@dr. jenőke (jenőke): "Légy egy kicsit önálló, ne kizárólag mások véleménye érdekeljen, akkor, amikor érdeklődésed csak látszólagos. Eddig sem érdekelt mások véleménye, és ha volt ilyen, csak propagandára használtad fel."

Nézd te beidéztél egy Political Capital véleményt én meg egy ex CIA tanácsadót. Ettől függetlenül sosem gondolnám, hogy ne lenne önálló véleményünk.
Ugye te sem gondolod komolyan, hogyha te idézel valamit az önálló vélemény, de ha én akkor az csak propaganda? :)
@Secnir:
""a jobbik liberális jogvédő szervezetnek számít""

Ez a mondat meg az év viccének számít.
@dr. jenőke (jenőke): Nem ez volt a célom. Téged amúgy is nagyra értékellek, mert minden helyzetben emberi kommunikációra vagy képes.
@Orica Középföldi: @Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

"___""a jobbik liberális jogvédő szervezetnek számít""___"

Karitatív, jószolgálati munkacsoportjuk pedig a Magyar Gárda, mely emberbaráti tevékenységét katonai alakzatba fejlődve masírozással realizálja, Az anyapárt, a Jobbik, pedig Oroszországon és Kínán át egy kis vargabetűvel Szíriát és Iránt érintve közeledik az Európai Unió tagállamai felé, elsősorban a Kohéziós Alapokat rejtő Kassza kulcsának megszerzése, majd megtartása érdekében, miközben szívesen fogad egyéb támogatásokat az előbb felsorolt országok aktuális kasszakezelőitől is.
@dr. jenőke (jenőke): :D

"Lázálmimban megjelenik egy többes állampolgársággal rendelkező ütőképes hadsereg, amint államokat jár sorra és egyöntetűen szavazgat, ha kell, ha nem - befolyásolva ezzel az ott lakók életkörülményeit."

szenzációs vagy.
tehenet a tőgyénél...
pedig itt kutyáink vannak, akik ráadásul kóborok (ez hontalant is jelent? kell nekem gondolkodni! :DDD)

különben ronda dög vagyok és évek óta szociális vonalon gondolkodtatott el az a sok visszaélés sorozat (kórház, nyugdíj, támogatások, stb) aminek jéghegycsúcsa néha a híradásokban is megjelent...
majd így és itt kapcsolódott össze a kettős állampolgárság biznisze ami egy ideje szintén a környező országok híreiben napirenden van...
és amit bartus a schengeni határról írt még eszembe sem jutott...
tehát, mint látod okos nem vagyok csöppet sem, csak kezdem magam ezért is szégyellni...
@jaegtoer: :D

uraságod is elemében van elemzéseivel... :)
@OPHELIA:

az előbb először neked akartam az alábbi, pár sort írni, aztán valamiért a szöveg lemaradt, a neved pedig címzettnek fent (hát egy kicsit, hülye vagyok soxor :DDDD).

szóval:

nem baj, ha összeengedi őket, csak legyen annyi sín ahol roboghatnak :)
@guma: DDD

kössz olvaslak:))

hvg.hu/itthon/20140919_Gyorshir_Szijjarto_Petert_javasolja_kulug

Erről meg ez jut eszembe:)))

"Az Antikrisztus napjai ezek,
Csillog a világ szörnyű arany-szennye.
Röhögő senkik, balkörmű gazok
Szállnak mennybe.

S én lent vergődöm, és nem tudja más,
Hogy csöndem éjén milyen jajok égnek.
De légy türelmes. Jön még ideje
Szebb zenéknek."

Tóth Árpád
Álarcosan
@guma: @jaegtoer: a mv.-om felét az álomvasutaknál töltöttem, most sírjak vagy röhögjek, mert sok minden nem változott. Azon kívül, h gyaxi megszűnt a teherforgalom, ebből a tranzit volt jövedelmező az egész kócerájban. Gyékényes, Kelebia - Záhony naponta 6-8 pár irányvonat oda-vissza. Rencerváltás óta csak csúszik lefelé:(
@dr. jenőke (jenőke):

"A nácizmus népszerűsítésével vádolja a magyarokat Putyin propagandagyára"

Mar-mar konny szokik a szemembe latva azt a politikai teljesitmeny kozotti kulonbseget, ami az EU es Putyin kozott van, ez utobbi javara.

Meg tegnap 22.55-kor masoltam be egy cikket, amiben nagyon valoszinu, hogy Mo-ra (is) utalt, amikor blokkolo kisebbsegkent emlegeti bizonyos orszagok vezetoit. Na vajon melyik orszagok lehetnek azok?

Masreszt, mikozben Europa hagyta pl., hogy Mo-n egy fasiszta diktatura jojjon letre egy naci ellenzeki parttal megtamogatva, sot a naci part orosz tamogattassal (is) fusson, kozben Vologya most eppen ezekre a hasznos idiotakra mutogatva biralhatja az EU-t a nacizmus eloretorese miatt.

Mindekozben az EU nagyarcai meg csak neznek ki a fejukbol, hogy egy nagyhatalmi elbizakodottsagban szenvedo pukkancs korbefocizza oket....

Azert el kell ismerni, hogy ami szep, az szep.
Tömegével jönnek Magyarországra az ukrán fiatalok

Százával szeretnének szakmát tanulni Magyarországon a kárpátaljai fiatalok. Az iskolák örömmel látják őket, és extra támogatást is biztosítanak nekik. Az elmúlt napokban tömeges felvételi igénnyel fordultak a Klebelsberg Kuno Szakközépiskola és Kempelen Szakképző felé kárpátaljai fiatalok. Az intézményeket fenntartó alapítvány kuratóriumi elnöke, Virág Gergő elmondta: örömmel fogadják a magyarul beszélő, magyar igazolvánnyal rendelkező Ukrajnából érkező fiatalokat.

folytatás: orientpress.hu/133464
Lezsák Sándor: a munkahelyek védelme nemzetünk védelme is

A munkahelyek védelme egyben az országunk, a magyar nemzet védelme is - jelentette ki Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Bethlen Gábor Alapítvány (BGA) kuratóriumának elnöke pénteken a Dózsa-féle parasztháború 500. évfordulója alkalmából tartott budapesti emlékülésen.

(hosszú) folytatás: orientpress.hu/133474
és a lapátolónknak, egy jó hír

Folyamatosan apad a Lajta

Lassan, de folyamatosan apad a Lajta, és csökken a Rába vízszintje is, így több szakaszon csökkentik az árvízvédelmi készültség szintjét, közölte az Észak-dunántúli vízügyi Igazgatóság vezetője péntek délelőtt. Németh József tájékoztatása szerint a Lajta mentén szombaton reggel hat órától másodról első fokúra enyhítik a készültség szintjét.

Jelezte azt is: a Rába apadása miatt Börcs, Lébény, Hanságliget, Szentkereszt, Győrsövényháza és Rábcakapi térségében, az Árpás-Répcementi árvízvédelmi szakaszon, Nicknél, Uraiújfalunál, Marcaltőnél, Kemenesszentpéternél, Pápocnél és Ostffyasszonyfánál este hat órától megszűnik az addig első fokú készültség.

Az igazgatóság honlapján nem sokkal korábban közzétettek szerint a Lajta reggelre apadt a harmadfokú készültség szintje alá, másodfokig pedig várhatóan késő éjszaka csökken a szintje. Zavartalan a Rába apadása is.

Jelezték: a Rába szintje Vas és Győr-Moson-Sopron megye határán az esti órákban csökkenhet az első fokú készültség határértéke alá.

A szakemberek arra számítanak, hogy a Győr közelében fekvő Gyirmótnál hosszan, péntek délutántól szombat reggelig tetőzik a folyó, és szombat éjjelre csökken a vízszint a másodfok határértéke alá.

orientpress.hu/133460
@guma:
"és a lapátolónknak, egy jó hír

Folyamatosan apad a Lajta"

Á, tudja ő azt, ő lapátolta ki belőle a felesleges vizet :))
@simple observer 2.0: .

Vlagyimir (vagy Vologya?) tanulékony. Például a fidesz mondhatja: Miért lennék én szélsőséges? arra ott van a Jobbik.

Putyin: Én szélsőség? És akkor mi van a fidesszel?
@guma:
Lószart MAMA!
Apadni apadt, de kb 10 cm-t, még életveszélyes rámenni!
Maradt mára is a Mosoni... :D
@Cirmi macs mert a kutyákok meg bolhások!:
"Maradt mára is a Mosoni... :D "

Víz-víz, nem mindegy?

Amúgy meg a macsekok mióta szeretik a vizet?!
Visszatérve a posthoz... tegnap az ATV-ben Wetzel Tamás próbálta mellébeszéléssel súlytalanítani a felmerült állampolgárság-mutyit... de sikerült szegény balféknek olyan kijelentést tennie, melyért a főnöke, I. Mihály Orbán majd tüzes vasat dug a fenekébe...
www.atv.hu/videok/video-20140918-wetzel-tamas-eb
Wetzel Tamás szerint 22:37-
"Aki magyar állampolgársággal kereskedik, az kimeríti a hazaárulás, ...nagyon közelíti a hazaárulás fogalmát."

Mint tudjuk, s már régóta megírta a sajtó is...

"Kínaiaknak árulja a Fidesz az állampolgárságot
nol.hu (scandináv küldte), 2012. október 29., hétfő, 19:21 76 hozzászólás
250 ezer eurónyi államkötvény vásárlásával magyar állampolgárságot lehet szerezni egy fideszes javaslat szerint. "A kínaiak részéről többször megfogalmazódott, hogy segítsük elő a magyarországi gazdasági befektetéseiket. Ahhoz, hogy valaki komoly szereplő legyen a piacon, tőkét is kell rá szánnia. És ha valaki magyar állampolgár is, több lehetőség nyílik meg számára. A méltányos eljárás feltétele a 250 ezer eurós államkötvény vásárlás 5 éves futamidővel. Ezzel olyan fontos célokat szeretnénk teljesíteni, mint hogy az úgynevezett harmadik világ országaiból jöhet tőke befektetni, az államadósság csökkentést pedig ilyen módon is finanszírozzuk" – nyilatkozta a Népszabadságnak Babák Mihály, aki Rogán Antal fideszes frakcióvezetővel közösen jegyzi az Országgyűlésnek a hétvégén benyújtott javaslatot. (A javaslat lényege egyébként az, hogy aki 250 ezer euróért, mintegy 70 millió forintért államkötvényt vesz, az megkapja a magyar állampolgárságot.)"

propeller.hu/itthon/2530601-kinaiaknak-arulja-fidesz-allampolgarsagot
:DDDD @Boli – Ch.T. is, meg hát!:

lassan állatkertet nyithatunk vagy menhelyet, ha ennyien beszabadulnak ide kicsit "tombolni", embereket felrázni, "megkeverni"...
süti beállítások módosítása