Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.09.10. 09:28 Fabius

Gyurcsány igazsága

Címkék: gyurcsány ferenc ellenzék önkormányzati választás 2014

Érdekes dolgokat mond Gyurcsány a cink.hu-nak adott interjúban. Figyi, aszongya: 

"A jobboldal szervezett politikai közösségével szemben egy töredezett, önző baloldali-liberális politikai közösség van. A pártok állapota csak következménye a közösség állapotának."

De mi, a "közösség" nem csak önzőek vagyunk ám, hanem türelmetlenek, kicsinyesek és toleranciahiányosak is az új szereplőkkel szemben:

Micsoda türelmetlenséggel, a szolidaritás milyen hiányával figyeli a mi oldalunk a politikába újonnan belépők botladozásait! Lásd: Pásztor Albert, Miskolc, Falus Ferenc, Budapest.

– Nem azok a tipikus feltörekvő fiatalok.

– De újak. Bejönnek a civil világból, fölteszik a politikára az életüket. Nem a legkönnyebb pályát választják. Van igény, hogy jöjjenek az újak, de érdemtelenül keményen bánik velük a mi világunk. Miért nem lehet nagyvonalúbbnak lenni ezekkel az emberekkel? Muszáj kultúrát váltani. Nemcsak szurkolni, hanem beszállni a politikába. Akik beszállnak, azoknak több türelmet adni. Nem kiröhögni, ütni őket, ha rossz mondataik, videóik vannak. Ez nem is a pártok problémája. Már mondtam: a baloldali-liberális tábor kulturálisan szétesett, töredékes, elvesztette a belső kohézióját.

No, most aztán nézhetünk csodálkozva, mint egyszeri norvégok a zömmel női alkalmazottakkal dolgozó alapkezelőket baszogató egyenruhás izomhegyekre: mi van? Mert a baloldal töredezett, ez tény, ebben nehéz vitatni Gyurcsány igazságát. De azért azt gondolom, az új szereplők - és jelölő szervezeteik, stábjuk - balfaszságáért az úgynevezett "közösséget" okolni elég fura szokás.

Mégis hogy illett volna reagálni például Pásztor Albert jobbikra hajazó - Miskolc legyen a Miskolciaké! - szlogenjére? 

Hogy kellene reagálni Falus gyakorlatilag összes megnyilvánulására, nempolitikai szereptől az ájszbuket videón keresztül a fagyiznivóttam' -ig? 

Tényleg érdekelne, hogy szerinted, Feri, ez így ahogy van normális, és mi vagyunk hülyék a túlzó elvárásainkkal? Hülyeség és túlzás azt várni, hogy a főpolgármester jelölt értelmes dolgokat képes kiejteni a száján, és nem szükséges hozzá egy helyesbítő/szómagyarázó különítmény? Mert most az van, hogy ha Falust megkérdezik bármiről, arról az Együtt helyreigazításban közli utólag, hogy is gondolta pontosan. Nem fogja senki a száját, hogy akkor Feri bátyám, ez élesben kurvára nem megy, ne mondjál te senkinek semmitse', mert az állandó utólagos lefordítástól még az is sokkal jobb. Alkalmasabbnak nem látszol tőle, de kevésbé szánalmasan röhejesnek talán igen. 

Érdemtelen keménység valami normalitást várni? 

Mikor a Falust "kitaláló" Együttet egy spindoktor alapította és vezeti, és ennyi a tudás meg a teljesítmény, ti meg - az egyébként megfelelő - jelölt mögé csak a jobbikos szlogent tudtátok biggyeszteni? Kultúrát kell váltani? Vagyis a kritikus énünket hagyjuk a picsába, és a bármi hülyeségre nagyvonalúan rálegyintő kultúrával rendelkezőt kell előtérbe lökni helyette. Pech, baszki, nekem ilyenem nincsen. Cserébe elvárásaim vannak azokkal szemben, akik a képviseletemre jelentkeznének, és a semmitől is kevesebbnek tartom, ha csak azt magyarázzák oldaluk és ideológiájuk szerint, hogy te, vagy Orbán a Sátán. 

gyurcsany_az_ordog.jpg

519 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr286684957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@épészmérnök: akkor a szar és a hígfos közt van a variáns, jó lehet ott (főként, hogy az egyenlet felírásakor, mintha senki nem állt volna fel a jó meleg székből azzal, "én ehhez nem adom a nevem"...)
@épészmérnök:

svalbárdon nincs egy deka intelligencija vírus se, egyrészt mer tilos, másrészt meg úgyis megfagyna, mint a döglött kutya lába.
@épészmérnök:
tu 'tas bién? ensino de mats pra la gente muerta, son cadaveres jmás aprenden cualquier cosa jajajajaja

no te canse ésto?

brühüyyy
Gyurbán teljesen lejáratta magát a 2009-es Posványfürdői beszédével. Gyakorlatilag egy politikai hulla. Orcsányé a jövő, a 2013-as választás egyértelmű befutója!
@maxell a mindenkit irritáló birka:

2013-ban mit választottak? bakkecskét vagy kisbirkákat? és hol?

neked van kecskeügyi PhD-d?

brühüyyy
Még nincs, de értek hozzá (ahhoz is) és egyébként pedig most fogok hozzá végzettséget szerezni. Így már 47 végzettséggel – diploma vagy képesítés – fogok rendelkezni.
@hacsaturján:

Magyarázza el nekünk kóbor ebeknek, hogy mi az az inteligencija vírus, mert egészen eddig mérhetetlen nagy igényünk volt rá, de most elbizonytalanodtunk. Annál is inkább várjuk a magyarázatot -ezt a Kutyatanácsunk mondta- mert nekünk hacsaturján nick maga a sarki fény és nem az Andrássy út-Teréz körút sarkain (másképpen Oktogonon) ágaskodó impozáns és méltóságot sugárzó lámpaoszlopairól áradó világosság, bár kétségtelenül lenyűgöző, különösen mopszli, tacskó és basset hound testvéreinknek.
Na, megérkeztem ezzel az azonosítóval is.

Igazából nincs semmi mondanivalóm, csak nyüzsgök itt össze-vissza. Addig is rám irányul a figyelem. Szeretem, ha észrevesznek és beszélnek rólam. Biztos a faszberger-szindrómám miatt.

Meg az is jó, hogy egyeseket jól megtévesztek a kerek mondataimmal, a mindenféle könyvekből kiollózott tudásommal és a rengeteg lényegtelen adattal (évszámok, mértékegységek stb.), így nagyon okosnak és műveltnek tűnhetek.
@maxell a nevét és profilképét változtatgató birka:

"Addig is rám irányul a figyelem. Szeretem, ha észrevesznek és beszélnek rólam."

Észre vagy véve, de nem ugatunk rólad, hanem csak egyszerűen lepisálunk. Ahogy illik, és ahogy szoktuk. Mind a százan. Ezt a Kutyatanácsunk üzeni. Legközelebb ezzel is kérkedhetsz.
@maxell a nevét és profilképét változtatgató birka:

Ön egy nagyszerű intellektus. A továbbiakban is bízom abban, hogy a következő hengerbucska után akár hattyúlovag is válhat Önből. Azért megkérem, a Spitzbergákat nagy ívben kerülje el, nehogy Önre rakódjék valami ismeretlen himbilimbi!
@100 kóbor kutya: sajnálom, hogy ilyen rossz véleménnyel vagy rólam, de nem sértődöm meg. Az is erényem, hogy felül tudok emelkedni az ilyen megjegyzéseken.
@wuxal az illuminált bőrke: köszönöm méltató szavait, végre valaki észreveszi nem mindennapi kvalitásaimat és nem hiába munkálkodom itt a blogszférában.
@hacsaturján: Há persze. Sválbárdon nincsen inteligencijavírus, mer' a zéj leple alatt átszállítottátok Sválbárd Felsőre mindet. Oszt ettől nálunk a birkák is inteligencsé váltak. Tuggyák, hogy jobb egy tyúknyak mint kolbász.
@KÁTÉó53éúétr6:
Én hozakodtam elő azzal az idézettel és már az is eredmény, hogy valaki felfigyelt rá ebben a kavalkádban.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Már háromszor vagy négyszer linkelted a kőhegyi zászlórúd feliratát," ahogy egymással bánunk az a hazánk". Ennek a mondatnak nincs értelme, bár érteni vélem a belelátni vágyott, sejtelmes keresztényi gondolatot.

Ez ihletett egy igen gyenge verset, ahol legalább van értelme a mondatnak.

"Ahogy egymással bánunk, olyan a hazánk,
és most valahol elrontottuk a sorsunk,"
(Mezei István)

Mi a célod ezzel?
„ nempolitikai szereptől az ájszbuket videón keresztül a fagyiznivóttam' -ig?”

1./ Fagyi
Megy a váltókezelő a sínek mellett, eccercsak látja ám, hogy a mozdonyvezető kapaszkodik fel a masinára. – Hát te? Hogyhogy itt? – A mozdonyvezetőt meghökkenti a kérdés, de aztán válaszol: - Tök véletlenül – mondja -, itt ebédeltem az állomás melletti kocsmában, és ha már erre kavarodtam, hát elviszem a szerelvényt Pestig. – Ez hülye, gondolja a váltókezelő, és el is határozza magában, este elmeséli az asszonynak, hagy röhögjön ő is. – Hát, erre az emberre még egy ótvaros tyúkot se bíznék, nem hogy vonatot! – teszi még hozzá sűrű keresztvetés közben.

2./ Politika
„Meglepő, de nincsenek politikai ambíciói az ellenzék közös főpolgármester-jelöltjének, merthogy szerinte szakmai és nem politikai ügyekről van szó. Egy főváros irányításához nem ilyen ambíció kell, hanem sok egyeztetés, amiben viszont jártas vagyok – mondta a 168 órának Falus Ferenc … „

3./ Videó
Tarlós videó:
A főhős makulátlan, snájdigfehér, tábornoki öltözékben jön a kamera felé izmos felsőtestét megfeszítve, alakja egyre nő, háta mögött hatalmas tűzgomoly, melyből egy kontinens földrajza és lakossága repül részben vagy egészben az ég felé, a tábornok csillogó szeme előre néz, benne a ragyogó jövő tükröződik. Nem szól semmit. Sapienti sat. Zene: Beethoven.
Falusé nem ilyen. Gondolkoztam rajta, hogy melyik része miatt kell őt hülyének tekinteni, a zokni, a ló vagy a megijedő unoka az, amelyik Falus észbeli képességeire utal, de nem jöttem rá. Érdekes, hogy rajtam kívül mindenki más tudja. Elárulhatná már valaki, persze, az nem ér, hogy neki nem tetszik.

Összefoglalásként megállapítható, hogy ha Falus százötven évig élne, és ezalatt egyre csak hülyülne, a ti képességeiteket akkor sem tudná alulmúlni.
Kérem a téteket! Mikor fog a retardált először hivatkozni az alábbi linkre almatransz.hvg.hu/2014/9/10/vegrendelet-a-nyugat-tortenelmi-vaksaga/ vagy a szerzőre (peter scholl-latour)...
@Sir Bates dö Hól:

Mindkettő - Para-kovács, TWÁ - egy gyöngyszem:))
@Sir Bates dö Hól:

Alle reden vom NSA-Skandal, doch nicht minder skandalös ist die von westlichen Geheimdiensten gesteuerte Desinformation zur Lage in Syrien und anderen Ländern des Vorderen Orients. Wie keine zweite ist diese Region gebeutelt durch jahrzehntelange politische und militärische Interventionen des Westens, die allesamt mehr Fluch als Segen waren. Eindringlich schildert Peter Scholl-Latour, dem diese Länder seit sechzig Jahren vertraut sind und die er erst jüngst wieder bereist hat, das Durcheinander ethnischer, religiöser und ideologischer Konflikte, die die Völker zwischen Levante und Golf nicht zur Ruhe kommen lassen.

brühüyyy
@Orica Középföldi: főleg para... "őszinte tekintete, amiből elementáris erővel sütött a szerethető butaság"...
@Orica Középföldi:
„Ennek a mondatnak nincs értelme, bár érteni vélem a belelátni vágyott, sejtelmes keresztényi gondolatot.”
Ezt köszönöm, ugyanis én sem tudtam értelmezni (hol vagyok én ezen magaslat meghódításához), ráadásul a szomszéd Feri alaszkai malamutja is csak bambán bámult, mikor kérdeztem a véleményét. Pedig az okos állat, de a származása alapján a lehet, hogy ő is zug rénkumisz fetisiszta és két pofára lefetyeli a hűvös tudatmódosítót, ezért aztán nem mindig tudja mit is csahol. Ráadásul elég tájékozott Schmidt Pál ügyben is, szóval őt megértem, én viszont teljesen hülye vagyok, mert sem józanul, sem-jén más állapotban (a napokban termékenyített meg az evolúczijó elméletével – pechemre én hülye nem szedek semmit…) nem értem a mondat lényegét, ha Menórára feszít a Vona, akkor se.

Ez olyan nemzeties, és én vagyok az alultájékozott, hogy nem tudom lenyelni?
Pedig két részletben is próbáltam, mint annak idején kölyökkoromban a kurva csukamájolajat, de ez is visszagyütt, ahogyan amaz is rendre… Egy magyarázat lehet csak rá, szövegértésből nem érem fel a B-közép tisztelt nácijainak a szintjét, szóval én már csak maradok tudatlan, mert azt nem szeretném megmászni, még oxigénpalackkal sem. Fókaháj, vagy bálnazsír ide-oda, ebben az elsvalbárdosult világban…
@Knósszosz: "mert a hatalmaskodók dühe olyan, mint a kőfalra zúduló zivatar"
@Knósszosz: idézetek mögé rejtőzve nem lehet élni mondom én.
@Penivaldes:
Ez idézet a Bübloszból?
Úgy vélem az, meg utána is néztem.

De szerintem az van, hogy nyugodtan lehet idézgetni bölcseleteket ha megjelölöd a forrását, ebben semmi kivetnivaló nincs. Például, ha valami eddig ismeretlen, de világot megváltó közgazdasági tételt idézel, akkor csillagozod, és a szöveg alján odaírod:
* by félkegyelmű matolcsy... és el van intézve.
@Sir Bates dö Hól:
Ha kis kedvenc retardáltad felbukkan, majd ajánld neki is, sok szeretettel.

444.hu/2014/09/10/putyin-vilagaban-a-nyugat-orosz-gyerekeket-feszit-keresztre-es-mindegy-is-hogy-ez-nem-igaz/

Jó nem feltételezem, hogy érti is, de a gazdáiról, megbízóiról olvasgasson már. Név szerint nincs benne a cikkben a retardált, csak a célozgatás rá...

"A kommunisták, akik nem hisznek az emberi természetben, csak a kondíciókban, azt hiszik, hogy a propaganda mindenható, legitim és használható egy új típusú ember megteremtésére."

Jobbikos ettársaink, akik a legszebb komancs hagyományokban élnek.

"Ma az egyetlen, ami számít, az az eredmény, így az orosz híradásokban teljesen elmosódott a határvonal a tények és a fikció között. Az adásokban színészeket mutatnak be, akik előadják, hogy kelet-ukrajnai menekültek, és kitalált fasiszta bűnbandák gaztetteiről sírnak a kamerákba. Az egyik híradóban egy nő arról beszélt, hogy ukrán nacionalisták hogyan feszítettek keresztre egy gyereket a kelet-ukrajnai Szlovjanszkban. Amikor Alekszej Volint, az orosz kommunikációs miniszter helyettesét szembesítették azzal, hogy ez hazugság, Volin egyáltalán nem érezte magát kellemetlenül, hanem arra utalt, hogy csak a nézettség számít. Mint mondta: „A közönségnek tetszik, ahogy a főbb tévécsatornáink tálalják az anyagaikat, a nézők szeretik a programok hangvételét. Az orosz tévék hírműsorainak nézettsége megduplázódott az elmúlt két hónapban.”

Nincsenek tények

A Kreml ügyesen, a tekintélyelvűséget és a szórakoztató kultúrát keresztezve mutatja be a történeteit. Pomerantsev szerint Oroszországban az újságírás fogalmát – abban az értelemben, hogy annak az a feladata, hogy a tényeket és az igazságot keresse – eltörölték. Alekszej Volin tavaly a Moszkvai Állami Egyetemen, egy előadáson azt mondta az újságírás-hallgatóknak, hogy felejtsék el azt az elvet, hogy a világot jobb hellyé kell tenni. „A hallgatóknak egyértelművé kell tennünk: a Főnöknek fognak dolgozni, és a Főnök majd megmondja, hogy miről írjanak, miről ne, és hogy ezt vagy azt hogyan kéne megírni. És a Főnöknek joga van ehhez, mert ő fizeti őket” – mondta."

A szolgalelkűség nekik mindent megér...
@Knósszosz: :)
hogyne, de puszta idézetekkel mire mész? ha semmi önálló, még néha béna gondolatot sincsen.
@Knósszosz:

"(hol vagyok én ezen magaslat meghódításához), "

Bezzeg a magyar gárda egyből megértette, le is akarták nyúlni a helyet:)
@Penivaldes:

"Inkább egy bazi béna önálló gondolat, mint 100 oldal idézet Kanttól!" (Paolo Coelho)

"Kicsi, savanyú, de az én gondolatom!" (Virág elvt.)

"De ugye azért mert alacsony vagyok, szemüveges, kicsi a péniszem és szarul keresek, még vonzónak találsz? (Dr Fűegér)

"Legszívesebben mindenkit lelőnék, aki telepakolja idézetekkel a mondókáját!" (Albert Einstein, idézi Bernhard, idézi Stirlitz)
@Knósszosz:

Грохочет битва, блешут брони,
Орудья жадные ревут,
Бегут полки, несутся кони
И реки красные текут.
Пылает полдень, люди бьются;
Склонилось солнце, бой сильней;
Закат бледнеет, но дерутся
Враги все яростней и злей.
И пала ночь на поле брани.
Дружины в мраке разошлись...
Всё стихло, и в ночном тумане
Стенанья к небу поднялись.
Тогда, озарена луною,
На боевом своём коне,
Костей сверкая белизною,
Явилась смерть; и в тишине,
Внимая вопли и молитвы,
Довольства гордого полна,
Как полководец место битвы
Кругом объехала она.
На холм поднявшись, оглянулась,
Остановилась, улыбнулась...
И над равниной боевой
Раздался голос роковой:
,,Кончена битва! я всех победила!
Все предо мной вы смирились, бойцы!
Жизнь вас поссорила, я помирила!
Дружно вставайте на смотр, мертвецы!
Маршем торжественным мимо пройдите,
Войско моё я хочу сосчитать;
В землю потом свои кости сложите,
Сладко от жизни в земле отдыхать!
Годы незримо пройдут за годами,
В людях исчезнет и память о вас.
Я не забуду и громко над вами
Пир буду править в полуночный час!
Пляской тяжёлою землю сырую
Я притопчу, чтобы сень гробовую
Кости покинуть вовек не могли,
Чтоб никогда вам не встать из земли!``

brühüyyy

aktuális, már indúlnak a repülők
@Penivaldes:
Néha eszembe jut valami, de ha éppen verbális kumiszgőzben csapkodom magamat a szaunában, turulhájjal összekent sasmadár farháttal, akkor általában leblokkolok... a NAV nem nagy örömére, mert nekik az nem bót.
@Penivaldes:

Tegnap az a teljesen önálló gondolatom támadt: ha fúrnék a hűtőre egy lyukat, és összedugnék 52 darab szívószálat, a nappaliból szívhatnám a sört anélkül, hogy fel kéne állnom a meccs elől.

Volt egy sanda gyanúm, hogy ez azért így vékony lesz, és beleolvastam az Ímigyen szóla Zarathustra pár passzusába összehasonlítás végett, és meg kellett állapítsam: abban sokkal jobbak vannak.

Így nem lettem filozófus.
@Orica Középföldi:
Az értő olvasás...
Ezt kellene tanulnia, a széthúzás párttömörülésnek is.

Én majd egyszer tán megértem, de most inkább mást hallgatok:))
@rodeo36:
Én most HS-ül tanulok éppen, haggyábékén!
Majd ha lement a mai szemeszter vele, akkor...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Erről az "Elmúltál 21?" kérdésről az jutott eszembe, mikor a minap úgy éjféltájt leugrottam az éjjel-nappaliba vodk... akarom mondani egy liter tejért és egy zacskó cerbonáért, és ráköszöntem a lépcsőn dohányzó fiatalokra, hogy aszondja: "Helló!", az egyik azt rebegte, hogy jó estét, a másik, hogy csókolom.
@rodeo36:

"A Rádió Moszkva riportere elmegy a tajgába, hogy riportot csináljon Szergej Szergejeviccsel.
Amikor Szergej meglátja a mikrofont, megkérdezi, hogy mi az.
A riporter elmagyarázza, de Szergej nem nagyon érti.
Ekkor leegyszerűsíti a dolgot:
- Amit Ön ide mond, azt hallani fogják Moszkvában?
- És Novoszibirszkben is? kérdezi Szergej.
- Persze, ott is.
Erre felcsillannak Szergej szemei.
- És Párizsban is hallani fognak?
- Hogyne, feleli a riporter.
- Londonban?
- Ott is.
- És Amerikában, New-Yorkban is hallják, amit én ebbe a mikrofonba mondok? - kérdezi hitetlenkedve Szergej.
- Nekem elhiheti az elvtárs, ott is hallani fogják.
Erre Szergej közelebb hajol a mikrofonhoz és megszólal:
- SEGÍTSÉG!!!!!!"
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Erről mindig az jut eszembe, hogy Darth Vader-t a háta mögött is Nagyúrnak szólították, Havasi Bercit meg szemtől-szembe is pöcsnek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Meg is dolgozott Bercike érte!
SSteffyke idolja volt... vagy valódi énje.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Az a mű, maga az...
Nézegess Hubble képeket hozzá és... szerintem te tudod. A nyitány az kiforgatja azt, ami az ősdurranás elmélete - szkeptikus vagyok ebben - de úgy kell hallgatni. Sajnos rövid, viszont csodálatos.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ugye, szar vén majomnak lenni?
Kézfogás!:)))
@Knósszosz:
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

travieso...
hazlo pero apúrate

brühüyyy
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ezek rendben lehetnek(?), de én maradok ebből kifolyólag Európában.
Ugye, a bádwejzer is az aztán autentikus ámerikai sör, holott tudjuk, lófaszt!

Megy a harc, hogy akkor a cseh az igazi (ahonnan származik), vagy az ámerikai, amit ott kotyvasztanak. Ez nehéz ügy, én a cseh nedűre szavazok, de ez szujjektív izé, a magam részéről nem kedvelem a zusát, viszont vannak dolgok, amiket elismerek. A sör nem az!

Nemzeti parkok... igen, de sör??
Az tudomány!!
@Knósszosz:
Assim falou Zaratustra: um livro para todos e para ninguém (em alemão: Also sprach Zarathustra: Ein Buch für Alle und Keinen) é um livro escrito entre 1883 e 1885 pelo filósofo alemão Friedrich Nietzsche, que influenciou significativamente o mundo moderno.

www.youtube.com/watch?v=Szdziw4tI9o&list=PLyQjPILuEcR7BNLrN3x_YJQ09bN9cpx6P

+ Hubble

és

brühüyyy
@rodeo36:
Igyekszem, most van más dolgom is, de leteszem.
Strauss az megérdemli, hogy...
Majd holnap a dologgal, most sör és...
@Knósszosz:
a drágák most ünneplik xxx-edik vereségüket a fővárost "rombolták" a siriusi-ak? 911 és senki sem gyütt a zelnök éppen óvodában majszolt és tapsikolt

brühüyyy

ezek még életükben 220 ébve csak az indiőánokat tudták csak legyőzni de azokat is csak azért mert azok nem bírták a szesszet

a badvájzer az lóhugy macskapisivel és kecskeszarral ez a jellegzetes italuk a meki mellett
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

és még várja?

mert nem fog gyünni, talán MAJDAN?

brühüyyy
@Knósszosz:
y que te dijo cantandose?

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

mert neked olyan hosszú slagod nincs ami odaér?

már nem is nyúlik?

az idő vasfoga és a rozsda? meg a sörkő attó' nem hajlik?

brühüyyy
@Knósszosz:

" szkeptikus vagyok ebben "

Nem, az Ősrobbanásban Fred Hoyle volt szkeptikus.
Te csak szimplán nem értesz hozzá.

:DDD

(nehogy sértődés legyen! :D küzdjünk a semjénzsoltizmus ellen!)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

a medvék gyermekei...

van olyan is amit vérvételkor a karod???? elkötésére is...és cső...te csőtlen vagy?

szomorú és semmi bang ??? mingyárt hétvége és még szárazon holmi hurkapálcikákkal sörre vadászol

brühüyyy
@rodeo36:
ÉN???
Na ne viccelj, hahahaha...
Amerikautálattól mentesen, a Bud az nekem nem ízlik és ennyi. Sokkal inkább a Gösss... például. Meg lehet hamburger is, de nem mekkenesi, mert abba üljön bele, aki kitalálta.

A marhahúspogácsa megfelelő fűszerekkel megsütve grill lapon, az kurva jó, de semmi köze a meki-féle trágyadombhoz!!
És a sörnek sem, a cseh komlószűrletekhez.
Szar, kanálisba való izék...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nem küzdök, vállalom a hülyeségeimet:DD
Söröd van?:))
@Knósszosz:

Most épp méregtelenítek. Most fejeztem be egy almát és egy fél grapefruitot. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
azt tudod e, hogy a grape fruit tele van kininnel főleg a héja és lázcsillapítástól kezdve sok mindenre jó

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Mazopista!:)
Amúgy kösz, mert most már tudom mit írjak papírra, ha a piacon akarok kérni olyan izét, amit te félig ettél meg.

Láttam olyan narancsra hasonlító izéket halomban, kissé fakóbban voltak, meg nagyobbak is, a lényeg, hogy ki van írva eléjük a táblára: "Grepp"... mondom, ez meg mi a lófasz, de válasz semmi, csak az: grepp... és firijút.
Ez itt Kispesten így dívik, apicsába fogok én Európába jutni??
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
:)))
Tóta nekem mindig bejön, kösz!!
@Knósszosz:
azért a kispestiek sehol sincsenek ...teljesen jurópa közepe ahhoz a magyar fordítóhoz hivatásosch?) viszonyítva aki "fenyőalma" szállítmány érkezéséről tájékoztatta a nagyérdeműt

tudod amilyen némely magyar politikus frizurája aki buzi és külügyes

meg néha öltönyben utazik repülve

brühüyyy

méghogy Crepp firiju az teljesen érthető

arkansas-i négert még nem hallottál "angolul"???
az méág egy élmény

fél kiló rágógumi és nyitott szájjal...
@Fabius:

Köszönöm kimerítő és részletes válaszod. Sajnos A jólteljesítés kényszerének vehemensen eleget téve válaszod lényegi részére összpontosítva átsiklottam azon mellékszálnak tűnő probléma fölött, hogy nem válaszoltál az egyetlen érdemben megvalósítható kérdésre, mely szerint:

-Mikor megyünk blogtestületileg sörözni?
@rodeo36:
Ne gyümölcsözz mán, ezt itten se értik az eladók. Csak megy a süket.

Magyar görögdinnye, mer az a fasza. Te meg ellenőrizd le. Ha van kedved.
Iráklio (Kréta fővárosa), a heti piacon vettem ottani dinnyét, nem nemzeti volt. Csak finom, de sokkal, mint... hagyjuk. Nem bírom a sok szar süket dumát, ott van például a szőlő. Istentelenül finom terem arrafelé, de nem izélnek vele, mint Tokajjal.
Van, oszt finom... isszák is, én is ittam:))
Vannak, akik nem értik miért háborog Orbán Viktor a civil szervezetek külföldről jövő támogatásán. Miért következik ebből, hogy a civil szervezetek a "külföld" fizetett ügynökei?

"[...] Ezt teszi egyébként a magyar állam is, csak valamiért ez nem tűnik etikai vétségnek a kormányfő szemében. [...]"

Részletesen:
index.hu/velemeny/olvir/2014/07/29/uj_allami_vizio_egy_lehetseges_civil_valasz/
@látjátok feleim szümtükkel:

"nekem nem kell csetlő-botló kezdő politikus. Főleg azért nem, mert az adókból fizetik a tevékenységét. No azért ne cseteljen-botoljon, hanem legyen talpraesett, felkészült. "

Nincs ezzel gond, meg is kapod Fideszes szerelesben, es ugy basszak szet a hazankat, ahogy az a nagy konyvben meg van irva...
@Knósszosz:
És... latint énekel, de görög!
Eleftheria Arvanitáki:
www.youtube.com/watch?v=SpIIx28h4CA
Volt a MÜPA falai között három éve, kurva nagy koncert volt.

Tele volt a terem itteni görögökkel, a hangulat az fantasztikus volt!:))
Ennyi... Spanyolországban is imádják, rendszeresen hívják, valamikor ott nyert egy fesztivál keretében fődíjat, mert csak.
@DR. INKVIZITOR: Ne haragudj, hogy csak az idézetre emlékeztem, ami a mai állapotokra/is/ helytálló,ami elkeserít
@jaegtoer: "-Mikor megyünk blogtestületileg sörözni?"
remek ötlet.
gyerünk!
további jelentkezők?
ha más nem jön, legfeljebb beszélgetünk az egykulcsosról.:)))
Nem fogod elhinni, mi van a gyerek erkölcstan könyvében!

Az Erkölcstan könyvben például ilyesmik olvashatók:

"A házasságon kívüli nemi érintkezés bűn."

"De az internet is a nemi erkölcs elleni bűnöknek egyik terjesztője lett. …. Nem tartjuk elfogadhatónak az azonos neműek nemi közeledését sem. Ezt már az Ószövetség is keményen elítélte. Ha nem betegség, hanem tudatos bűnelkövetés áll az eltévelyedés hátterében, akkor nagyon súlyosan vétenek az elkövetők."

És nincs megállás, breaking news: Baltás gyilkos öl meg egy kislányt az 5.-es oktató cd-n.

librarius.hu/2014/09/05/nem-fogod-elhinni-mi-van-gyerek-erkolcstan-konyveben/
@rodeo36: Akik látni nem csak nézni akarnak.

The real reason Russia and Syria are being targeted right now.

youtu.be/TC3tINgWfQE
@punkfrog:

Ami azt illeti, nem túl nagy a tolongás, @Fabius: is csak posztol, posztol, posztol és kussol:D
@dr. jenőke (jenőke):

Azért különösen meglepő az a 'tankönyv' mert még az Alaptörvény preambulumában foglaltaknak is ellentmond nem csak szellemiségében, hanem konkrét tartalmában is.
Ráadásul sunyi sejtetéseket és célozgatásokat fogalmaz meg, amelyek nem csak hogy a valóságnak nem felelnek meg, hanem konkrétan uszítanak kikezdhetetlen erkölcsi elveket valló, az egyházétól eltérő, de hosszú évszázadok alatt kikristályosodott általános és egyetemes erkölcsi kódexek tartalma és szelleme szerint élő honfitársaink ellen. Ezt a tankönyvet és annak kötelezővé tett oktatását úgy kell tekinteni, mint egy jogfosztási kísérlet első szakaszának megvalósítását és az egyetemes emberi jogok durva sárba tiprását.
Mindezt amellett jelentem ki, hogy nincs kifogásom az Isten, Haza, Család hármas jelszava ellen, de ezt azért mégiscsak a lengyelek megközelítése mellett képzelem el.
Hadd hívjak segítségül egy nem is akármilyen 'idézetet':

"_Lengyel Nemzet – a Köztársaság valamennyi polgára, akik hisznek Istenben, mint az igazság a jóság és szépség forrásában, illetve azok, akik nem osztoznak ebben a hitben, de tiszteletben tartanak más forrásokból származó egyetemes értékeket_”.

Ennyit tehát a Főnök által képzelt 'gránit szilárdságú' erkölcsi(!) alapokról és azok oktatásának egyetemes emberi jogi fundamentumának megfeleléséről.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Tegnap az a teljesen önálló gondolatom támadt: ha fúrnék a hűtőre egy lyukat, és összedugnék 52 darab szívószálat, a nappaliból szívhatnám a sört anélkül, hogy fel kéne állnom a meccs elől."

Gumislagra nem gondoltál? Az sokkal stabilabb, és kanyarban is működik :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Slag? Panelban? :D"

Nem, a boltban, ahol megveheted :)

Látom, más is adta már neked azt a tanácsot, amit én. Nagy elmék, ha találkoznak :)))
@dr. jenőke (jenőke):
"Az Erkölcstan könyvben például ilyesmik olvashatók:

"A házasságon kívüli nemi érintkezés bűn."

Rémlik valakinek egy Tóth Tihamér nevű erkölcs-csősz? Mert nekem az ő tanításai ugrottak be erről.
Nem személyes emlékekre gondoltam, csak irodalmiakra...
@jaegtoer:
"
Ami azt illeti, nem túl nagy a tolongás, @Fabius: is csak posztol, posztol, posztol és kussol:D"

Koedukált bulinak tervezitek?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

A nemek egyenjogúságának ingoványos talaján megvetve elmémet én úgy tervezném, csak az ellenkező nem ellenkezésére másítanám meg álláspontomat amely végony jégre vetítve is sziklaszilárd, azaz olyan, mint a hetes jég.
@jaegtoer:

Ööö... és ezt most így hogy? Tudod, a nickem önmagáért beszél...
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Kétségtelen, hasonlít 'a királynőt megölnötök nem kell félnetek jó lesz' kezdetű etűdhöz, de nem kell félni, mert ma már nem nyírják ki, hanem emancipálják a banyákat. Úgy gyorsabb:D
@látjátok feleim szümtükkel: annak megjegyzése mellett, hogy nálam sem neki van prioritása, mégis az a véleményem, hogy bármilyen lett volna az említett videó mi tudnánk "fikázni".
@Sir Bates dö Hól: Törvényszerűen mondhatjuk ki: hitvány idősebb nemzedékek mellett felnőtt ifjúság még hitványabb. Csak: ha az élet kényszerei az idősebb nemzedékekben már megindították az erkölcsi tisztulás, a közösséghez tartozás folyamatait: csak akkor lehetnek úrrá az ifjúságon az egészséges erkölcsi erők s a szolidaritás mély indításai.
Azoknak a szülőknek, akik talán csak közömbösek vagy óvatosan gyávák voltak magyarságukkal szemben: fiai már a magyarság tagadóivá, vagy pláne: idegen érdekek zsoldosaivá lesznek. Az ifjúság mohó érvényesülési vágya könnyen vetít igazoló világot a legaljasabb, a legbűnösebb tettekre is. Az önzés ebben a korban szervesebben sajgó, meggondolás nélkül féktelenebb, a felelősség érzete kisebb, az élettapasztalatok gátjai csekélyebbek.
Egy pillanatra sem kell elfelejteni: az ifjúság az összegzés: az idősebb nemzedék eredménye.
Forrás: Az egész látóhatár II. kötet 1084, 85, 87, oldal, lényeg kiemelve
@kispofám: "Azoknak a szülőknek, akik talán csak közömbösek vagy óvatosan gyávák voltak magyarságukkal szemben: fiai már a magyarság tagadóivá, vagy pláne: idegen érdekek zsoldosaivá lesznek."

Ezzel nem tudok azonosulni, főként, hogy jelenleg nincs semmilyen választási kényszer...
süti beállítások módosítása