Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/kulfold/2023/02/06/honvedelmi-miniszterium-repules-repulout-szijjarto-peter-koltseg/ Hogyha... (2023.02.06. 22:45) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri11: Stars Are Blind www.youtube.com/watch?v=6Mj776YiPCU (2023.01.02. 12:09) Zeneszoba
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?
  • látjátok feleim szümtükkel: @nagy_henrietta: Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert ne... (2017.09.05. 08:49) Pártfinanszírozás, magyar átok

2014.08.11. 05:23 Fabius

Zuglóban a Fidesz a csaláshoz is béna

Címkék: fidesz zugló ellenzék önkormányzati választás 2014

Szórakoztató néhány hetünk lesz nekünk zuglóiaknak az önkormányzati választásig, egyszerre kacagtatóan és szánalmasan röhejes. Sebaj, vigadunk mi sírva is, ha úgy adódik, bosszantva mulattatásunkról meg gondoskodnak a képviseletünkre jelentkezők mindahányan. 

Itt van például a Papcsákot vesztő helyi Fidesz, ami ma délután háromkor  Pesti Imre szájával mondja el a sajtónak, amit mindenki hetek óta tud: Az eddigi segédpapcsák reflektorfénybe áll, Rozgonyi Zoltánt, a háromból a ciklus végére egyetlenként állva maradt alpolgármestert indítják a leköszönő, és tavasszal el is bukó Papcsák helyéért. Ásításig unalmas lenne a dolog, ha nem akadna az ember kezébe néhány elgondolkodtató határozat a kerület honlapján. Érdemes elolvasni mekkorát koppantak mikor aszitték nekik ez a választókerület átrajzolás - mutyi kurvára menni fog egyedül

Azt mondják, figyeljél:

- A választási eljárási törvény szerint a választókerületeket 2014.03.31-ig ki kellett alakítani, ezt a helyi választási iroda a 7/55262/2014 határozatában előírás szerint meg is tette.

- Aztán hogy, hogynem jött egy kis oppardon, meg egy újabb határozat július hetedikén - 7/55262/2104/2 - amiben Dr. Papp Csilla helyi választási iroda vezető és Papcsák önkormányzatának jegyzője átrajzolgatta a választókerület határokat. 

- Amiről aztán a kihirdetést követően ha nehezen is, de neki is leesett, nem felel meg a választási eljárási törvényben foglaltaknak, úgyhogy...

- Jött egy újabb határozat  -7/55262/5/2014 -  hogy baszki, vissza az egész, mert erre jogalap nem volt, pluszbónusz az átrajzolós határozatban a jogorvoslat lehetőségéről is rossz tájékoztatást teccettem adni véletlenül, úgyhogy...

Túl azon, hogy ez zugló jobboldali szimpatizánsainak is hordoz egyfajta üzenetet,

rozgonyi.jpg

azért a sorozatos véletlenek furcsa egybeesésein is lesz mit magyarázni az utcán, mikor holmi jogszerűségek kerülnek szóba a rendészetért rajongó jelöltjükkel tereferélve a Bosnyák sarkon. 

Nincsenek ám egyedül okosék, a túloldal zsenijei is könyöklik egymást lefele a moslékosdézsához vezető rögös úton. Megegyezés? Az micsoda? Összefogás? Röhögtetsz? Lehet itt valami a levegőben, hogy minden ennyire nyögvenyelősen megy, és megesnek olyan dolgok is, amik sehol máshol. Például, hogy egyáltalán fölmerülhetett, hogy Veca apját megint kiállítják bohócnak, hátha majd most felsorakozik mögé mindenki. Na, ebből lett az, hogy inkább Karácsony Gergő egy kerülettel beljebb jött, és ha nem sikerült a XVI-ban országgyűlésit nyerni, hátha fog sikerülni Zuglóban önkormányzatit. Mert annyira jól járt a kerültet az elmúlt ciklusok ejtőernyős, kerületidegen polgármestereivel, hogy kár lenne megtörni ezt a szép hagyományt. Karácsony bezengte, megvan a megegyezés, mire a kerületi képviselő Várnai közölte, vele ugyan nem egyezett meg senkia szocik meg azt, hogy a Horváth Csaba ambícióinak leküzdése közben szelektív amnéziát kaptak, és úgy emlékeznek ők nem a 8-4-2-1 képviselőarányra mondtak igent, hanem az általuk vázolt 12-1-1-1 - re

Mi meg röhögünk már megint, mert aki azt képzelte a Tóth Csabával egyezkedés nem hoz meglepetéseket az utolsó pillanatban - vagy az után - is, az nem foglalkozott a kerület életével - és a szocialisták egyezkedési moráljával - semmit az utóbbi évtizedben. 

Így aztán tényleg nem unatkozunk, a két társaság, akik között vélhetően eldől a Papcsák utódlás kérdése ad muníciót eleget a bosszankodáshoz és a röhögéshez is. A probléma mindössze annyi, hogy én ezt a zuglóiak egy jelentős részével együtt már kurvára unom akkor is, ha mérsékelten szórakoztat. A képviselői hely és választókerület-határ osztozkodásnak már minden apró részletét ismerjük, pontosan tudjuk a konc kinek kéne és milyen áron, de arról egy kurva szó nem esett eddig, vajon csinálnának is ezek valamit a kerületért? 

636 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr596593283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@jaegtoer:
Kedves Kolléga!
Köszönöm a megtisztelő felkérését, miszerint volt olyan szíves kiutalni nekem a pót séf státusát, cserébe nem támasztva semmilyen komoly és számon kérhető feltételt az étel várható minőségével kapcsolatban. Mielőtt nekikezdenénk majd, előrebocsájtom, hogy az absztinens BKV ellenőr az olyan nem létező fogalom, mint a Selmeczi családban a művelt MMM-ján túljutott és épp a GGG-nak nekikezdő éreccségizett egyedek.

Sajnos nem tudom, mi az a valami, amit egy hajtómű borításából csinál az igazi gourmet, ebben nem vagyok tájékozott. Esetleg van benne 12 kompresszorfokozat, netán a légkeverés okán? Nekem fogalmam sincs róla. Viszont örömmel állok rendelkezésre, ha zabálni kell, akár segítek is elkészíteni azt a készséget, amiről ebben a pillanatban fingom sincs. A tárcsát ismerem, nem rossz dolog. Gondolom ön sem egy vágópistai feladvány. Ezt a hajtómű grillt viszont még csak nem is hallottam.
Gasztronómiai kérdésekben feltétlen megbízok magában, szóval ez biztosan über az allesek felett, majd meg leszen ismerve. Az kérdés a következő: ebben kizárólag a perkelt a főbérlő, vagy esetleg fizethet lakbért egy halászlé is, vagy horribile dictu… egy pacal is?

Ezt majd még által beszéljük, de nagyon izgat ennek az izének a kinézete. Ha van róla vizuális információja, azt tegye számomra láthatóvá, mert nem szeretnék adott esetben bámulni az ismeretlenre és dugámba dőlni, mint Hülász a Nimphák látványától, ott kissé jobbra a hellész és pöttyösztől, hétfő délután fél kettőkor, ahol a turul se jár(T). Főzzünk, én nem bánom. A Tejút hősei majd besegítenek, Amaltheia adja a tejet a palacsintához, Ikárosz meg leszerződik a BKV-val, ő szállít minket az Olümposzra leselejtezett belga autóbuszokkal, ahol elkészítjük a fenséges ételeket.

De wellness marháról szó sem lehet - ez az egyetlen kikötésem – csak egy alkalommal eveztem és akkor is felborultam kikötés helyett -, másrészt a marhaperkelt nem játék!! Azt nem lehet sóhernorbert-féle direktívák szerint összecsapni, azt „alkotni” szükségeltetik. A „végy egy csomag mazsolás műzlit, és keverj hozzá ápdét pörköltszaft kocát” – kezdetű receptek nem játszanak.

Kedves kolléga, az alapvető eljárásokat be kell tartanunk, ezt gondolom ön is tudja. De változatlanul megöl a kíváncsiság… mi az a hajtómű kondér???
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): nem értettél félre semmit, bár én ezt strukturális különbségnek gondolom, nem azonos bázison, mint a dizájn meghatározta felszínnek, mely tetszési indexét az egyéni ízlés befolyásolja...
@Knósszosz: a BKV ellenőrökre kedvesen kell mosolyogni.
a pörkölt meg update1. mert ez egy család, ahol mindenkit update.nak hívnak.
@punkfrog:
Ja... hogy a MOL??
Most esett le, kicsit későn.
Ákost ki támogatja?
Deák Csülök Körző Billt?
Pataki Ufótillát?
Rakenrollrobit?
Csíkéket? - kár értük, jók.

És a többi szar seggnyalót?
Én a Tankot nem tudom elképzelni ebben a szerepben, de ha még is, akkor az van, hogy részemről mennek a levesbe, mert akiről számomra bebizonyosodik, hogy elkapta a narancs leprát és azt ismert személyiségként dicséri-népszerűsíti, az nálam megszűnik emberként létezni, nem más csak egy humanoid salakanyag, amit a vágat talpára szarik a bányaló.

Nagyjából...
Nem hinném, hogy Lukácsék ebbe a kategóriába sorolhatóak, nagy csalódás lenne.
@Knósszosz: persze, de mi van ha továbbra is jó zenét játszanának,j ó dalokat írnának?
elvégre az Akropolisz akropolisz maradt örökre.
@Sir Bates dö Hól:
"nem értettél félre semmit"
nekem ennyi elég...

a többi nekem most túl sokkkk.. -)
@Penivaldes:
Hülász pont közülük való:)
A nympha lehúzta avíz alá és soha nem látták többé. Az Argo meg ment tovább Kólkhisz felé, Héraklész meg bebecarintott bánatába.
@jaegtoer:

Hello Jegcsakany!

Sajnos bulvarban nem vagyok nagyon jol eleresztve. Igy aztan nem igazan tudom, hogy Bencenek kik voltak meg, illetve hogy Ramona es Gabi kiknek voltak meg...

De azert ertekelem, hogy igyekszel tisztazni szamomra a helyzetet. ;)
@Penivaldes:
A BKV ellenőr az egy olyan faj, amelyikre én nem tudok csak vicsorogni. Sajnálom. Talán ha értelmes egyedekkel töltenék fel az állományt bunkó, kopasz seggfejek helyett (tisztelet a természetesen létező kivételeknek!), akkor talán másként viszonyulnék hozzájuk, így nem.
@simple observer 2.0: jaj te
Bence a suli menő csávója, aki először Ramónával járt, akinek csak haspólója volt, és mindig Gabival lógott, akinek szőrös volt a lába, viszont jobb volt az ágyban, és ezért B dobta Ramit.
na.:)
@Knósszosz: engem eddig még nem bántottak..de engem nem is lehet.:)
@évásanyó: "lakva ismerni meg a másikat"
ebben tökéletesen egyetértünk... nem sokan képesek abstrah-félszigeten élni, bár felbukkan néhány hermelin, görény, juhok fiatal egyedei, meg jég, az van ott mindenütt... nem is vágyik oda senki, pedig a sociatio-tó kristálytiszta vize, mint tükör veri vissza a napfényt... egyszer érdemes elmenni oda...
@Sir Bates dö Hól: és élni? mert elmenni nem ugyanaz, mint ott élni
@Penivaldes:
Engem sem, ugyanis nagy ritkán utazom BKV-val, és akkor is veszek jegyet (többnyire)...
A metróra muszáj, mert azon üzemegységben manifesztálódik a vállalat nyereségessége az állomásonként alkalmazott 8 főben, akik ellenőrnek álcázott antiszociális robotok, zéró intelligenciával. Megint csak tisztelet a kivételnek!

Az elektronyikus jegyrendszer nem lenne költséghatékonyabb? Nyilván nem, így többet lehet lopni. Havercsávó biztonsági cégén keresztül visszazsebbe... és amit akartok+vízkereszt.

Levédia, te csodás!
@Knósszosz: sokat kéne ott alakítani, az egész jegyrendszeren.
@Sir Bates dö Hól: te gondolom ott élsz. egyre furább vagy, a szó jó értelmében, és persze okosabb is.
@Penivaldes:
Nézd meg Amszterdamot, vagy Barszelónát, esetleg a süket görögök Aténnyát... mit találsz?
Hülye tarlóst és vitézzyt nem, na, ez a különbség, meg az amit ott tapasztalsz tömegközlekedőként.
@Penivaldes: áh, én mindig rossz vonatra szállok... nem értek külföldiül... meg vízumom sincsen...
@Sir Bates dö Hól:
Te Szőr!
Én nagyon bírom az értékeléseidet/beszólásaidat, de a fent közölt hozzászólásodat Anyó szerintem nem érdemli meg. Van itt pár beeső gyökér, akik viszont vastagon, inkább őket füstöld ki a gyilkos humoroddal, amit persze nem értenek.

Anyóka egy jó lelkű néni, akit én is szeretek, a te buksidat is megsimogatná, ha hagynád.
Szóval nem akarok beleszólni a dolgaidba, tégy úgy ahogy helyesnek látod, de ha már valaki megszolgálta a baszogatásodat, abból találsz itt igazán arra 'érdemeset'.

Remélem nincs harag, de Anyó védelmében ezt el kellett mondanom. Most akkor jövök én sociato-tó hanyagolóként?:)))

Jó éjt Szőr, maradj vitázó, az jól áll neked.
@Knósszosz: hogy lehetne harag egy gavallér bagarjával?:-)... ám, felvéve egy kesztyűt, jut a drukkernek is... sosem mondtam, hogy letétbe helyezték nálam a kelyhet:-)...

Jó éjt:-)...
@Penivaldes:
Nem tarlósék, sőt, nem is a Demszkyék csinálták.
Barcelonát magam is megtapasztaltam háromszor... tök rendben van. Mindenhová eljutsz normális áron, ismereteim szerint már tíz metróvonal van, és az Alta Velocidad Española vasút is be van ásva a város alá, kurva elasztikus közlekedést biztosítva a franciák és Madrid irányába, illetve dél felé.

Nincs fejpályaudvaron való deltázás sok időt elbaszva,bemegy a nagysebességű szerelvény a város határában a föld alá, megáll a Sants állomáson, aztán onnan tovább a város másik vége felé tovább az alagútban, ott meg kigyün a felszínre és 300-al tovább. A hülye Spanyolok. Meg kurva válságban is vannak, ami igaz is, de... Bezzeg itt a Simlicska-MÁV konzorcium... Akkor mi miben vagyunk? Nyakig?

Szia Peni, leesek a székről.
Jó éjt!
@Penivaldes:
Nem ehhez a szeméttelephez (politikai értelemben) hasonlítottam.
Más... jó éjt!:)
@simple observer 2.0:

Oh, bocsáss meg, dehogy is! A "mostani produkció még istenes" kitételt próbáltam plasztikusabb szemléltetéssel kiemelni, mintegy hangsúlyozva, hogy a politikai szereplők és erőlködéseik inkább bulvárba illők, mintsem megfontolásra érdemes választási opciók reménybeli alanyai és cselekvései:-)
Az "istenes" jelző megtestesítőjének szánt Istenes Bence és "megvoltjai"-nak szóba hozása a politikai szereplők vulgáris bulvárosodásának nyom(h)at(n)ékos megjelenítését szolgálta. Elnézésedet kérem, hogy komoly hangvételű hozzászólásodra komolytalan hsz-szel reagáltam:), ezzel viszont azt szándékoztam érzékeltetni, hogy érdemtelenekre pazaroltad figyelmet érdemlő karaktere(i)det.
@Knósszosz:

Szia, jó reggelt kedves Knószi!

Az az igazság hogy teljesen lebénultam a mentális sokktól, amint megpillantottam egy furgon rakterében a sejtelmes félhomályban azt Az Üstöt, Az Üstházzal egyetemben. Elhaló hangon eldadogott kérdésemre teljesen szakszerű válasz érkezett valahonnan a kozmikus térből, de vélhetően inkább a furgont alkalmilag vezető Földön Kívüli Jövevénytől.
A részleteket illetően ne untassuk a nagyérdeműt, majd priviben tájékoztatlak a fejleményekről.
Elöljáróban sietve jegyzem meg, hogy nálam a diétás marhapörkölt és általában a diétás wellness ételek azt a jelentést hordozzák, hogy nem jó disznózsír, hanem a még jobb libazsír alkalmazásával készülnek.
Azért remélem, hogy a felsorolt ételek elkészítésére külön-külön gondoltál, mert Az Üst belső szakaszolása az űrtechnológia ellenére sem megoldott, de megérdeklődöm a tulajdonostól, hogy ezen hiányosságot szándékában áll-e belátható és záros határidőn belül pótolni. No, de tényleg. A többit priviben, mert az offnak is van határa, bár vélelmezem, hogy ezen felmerült projekt megvalósítása jobban szolgálja az emberiség érdekeinek érvényesítését, mint holmi politikai konstellációk és azok véglény és véglány címszereplőinek esetlen és természetidegen csetlő-botló téblábolása a az al-röhej-világot jelentő celeb-deszkákon.

Reményteljes szép napot kívánok.

J.
azt mondanám: jó reggelt @jaegtoer:!

de kicsit szomorú is lettem a hajnali hír miatt:

Elhunyt Robin Williams

offforever.blog.hu/2014/08/12/elhunyt_robin_williams

de idekeveredtem és látom Knosszihoz írt soraid és helyrebillentem...
közben ment a Jó reggelt Vietnám és ott a kezdő kockákon szinte meg is "jelentettek"...

nézd meg nálam a filmet, ha nem érted miről beszélek :DDDD
.

Romhányi József: A bűnbánó elefánt

Az elefánt elmélázva
a tópartra kocogott,
és nem vette észre lent a
fűben a kis pocokot.
Szerencsére agyon mégsem taposta,
csak az egyik lábikóját
egyengette laposra.
- Ej, de bánt, ej, de bánt! -
sopánkodott az elefánt.
- Hogy sajnállak, szegényke!
Büntetésül te most tízszer
ráhághatsz az enyémre!"
@Knósszosz:

"___
@Sir Bates dö Hól:
Te Szőr!
Én nagyon bírom az értékeléseidet/beszólásaidat, de a fent közölt hozzászólásodat Anyó szerintem nem érdemli meg.__"

Ma reggel a tegnapi eszeménytelenségek kapcsán olyan különös utórezgő-hangulatba kerültem, hogy a szokásos hajnali eszement eszmélésem és agyi lábadozásom közepette a fejemet átszelő űrben az az egyetértő gondolat hasított egy kis tudatélesztéssel játszó csavarintással, mely szerint azt akarod-e mondani, a magad kedves és szívélyes módján, hogy érdemtelen?;) Csakhogy megvilágítsam a lehetséges értelmezések émelyítően gazdag tárházát, mert ennek nélkülözése vezetett a szarnak mint olyannak a tapicskolásához a lakkcipő effektussal a gatyakorc selyemzsinórjának függvényében különös tekintettel arra, hogy a történelem nem tegnap, azaz 2014.08.11. 13:44:51-kor kezdődött, hanem G-előtti időkre vezethető vissza, de nem kétséges, G gyökerei s levelei továbbá virágai adnak keretet hozzá.
@Knósszosz: Szerettem a Tankot, igazi undergrund sztori az övék, a régi szövegek sokszor ma is ütősek....de, ha egy banda le"szánalmas patkány"ozza azokat a rajongóit, akik megkérdik, miért is a MOL, és az nem e egyenlő e a fizess-sel, az csupán agresszíven szánalmas magyarázkodás. Szerintem ezzel csorbult az éle egy kicsit a tanknak, de majd möglássuk az új lemezen. Vagyis furcsa, de ne ítéljünk elsőre.
@guma: ???

nyugati tőkés imperialista

drogok szex és más libero rontások...

ide jut a nyugati haldokló világ...
@guma: én is nagyon sajnálom. Érthetetlen, hogy pont ő lett öngyilkos. :(
Jó reggelt mindenkinek!

Van olyan reggeli hír is, amin még tudok mosolyogni.

2013. tavasza óta hányan látogathatták az ürge (Zsigó Róbert) oldalát, ha még most is a Blikk vette észre, hogy pornó oldalra mutat?

www.blikk.hu/blikk_aktualis/szexoldalra-mutatott-zsigo-robert-honlapja-2276443
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ha Robin Williams-ről beszélsz az max euthanazia lehetett borzalmas fájdalmakkal élt már évek óta, halálos kórral olvasd guma-nál beírtamat

brühüyyy

ő már régen halhatatlan
@Kijelölt Felelős:
Sejthetjük, hogy ennek az érdekes embernek micsoda rekordnézettsége lehet, a neten is...
Pártköcsögre senki se kíváncsi, a pornó meg pörög...
@rodeo36: Érdekes vannak területek ahol, mintha nem is lennének szankciók.

A világ legnagyobb olajprojektje indult meg Oroszországban

A Kara-tengeri lelőhely nagysága a szaúd-arábiai mezőkéhez hasonló.
A világ idei legnagyobb offshore gáz- és olajprojektje kezdődött el a Kara-tengeren, ahol a Rosznyefty orosz állami olajtársaság üzembe helyezte óriási, norvég építésű West Alfa fúrótornyát. A fúrás ünnepélyes megkezdésén részt vett Igor Szecsin, az orosz vállalat elnöke és a vele társult ExxonMobil vezérigazgatója, Glenn Waller; az eseményhez videokonferencián csatlakozott Vlagyimir Putyin államfő. Szecsin szerint az előkészítő felmérések alapján a lelőhely nagysága a szaúd-arábiai tartalékokhoz hasonló és sokkal nagyobb a Mexikói-öbölénél, Alaszkáénál vagy Kanadáénál. Putyin kijelentette: a projekt azt bizonyítja, hogy a jelenlegi nehéz politikai helyzetben is lehetséges a pragmatikus gazdasági együttműködés. Különös figyelmet szenteltek a környezet és a fúrótorony védelmének – a fenyegető jéghegyeket járőrhajók terelik távolabbra, de szükség esetén a több mint 30 tonnás, 108,5 méter magas építmény helyet is tud változtatni.

www.napigazdasag.hu/cikk/20074/
@Knósszosz:
DDD

'ésezalólnálamsincskivétellehetazGesztyvagya'zatyaúritenis:)))))
@jaegtoer:
"avanivi 2014.08.11. 22:53:57
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Van amikor több embernek egyszerre van rossz napja,és igazad van az angyal állandó,ő a kezdet és a vég."

A véleményem egyezik a tiéddel és magándemokratáéval.Így sikerül egy embernek egy kis közösség jó hangulatát elrontani,elintézve hogy mindenki sz@rul érezze magát.
Az ország is pontosan ilyen,csak lesünk bénultan hogy mi folyik itt,várjuk,hogy valami történjen,csodálkozunk hogy mindez velünk megtörténhetett és nincs megoldásunk hogyan lehetne ennek véget vetni. Egyre rosszabb a hangulatunk frusztráltak vagyunk. Csak abban bízom,ami már magában is rettenetes,hogy jön egy csőd ami elsöpri a nagy vezért,v egy nem halálos betegség miatt lemond.
Siralmas.
@guma: bajor volt a szinkron hangja....
@avanivi: "angyal állandó,ő a kezdet és a vég."

Na ne már. :)
@avanivi: :)

+1!

sajnálom a blogot, mert hiába lenne jó a csapat, így nincs "sok" jövője...
ráadásul nem ért meg semmit (lehet, hogy ez a feladata???):

jaegtoer 2014.08.10. 21:38:58
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"___@rodeo36: Szép napot! Tudod mindenki hülye és Putyint szopja. :) (Te én jég és persze nincs_itt is)___"

Hiába törleszkedsz. Fogalmad nincs arról mit miért írtam, te sündörgő nyáladzó genyabatyu.
@guma: Szeretnél te olyan "genya" lenni. :)
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

észbontó...

közben a Holt költök társaságát is megtaláltam...
és most fáj a szívem!
@gazoló:

úgy emlékszem te írtad, hogy kezd unalmas lenni koko...

ő az etalon!
személyében van valaki aki valóban felnéz a vezérre...
Az RTL bepereli az államot

Nemzetközi és hazai perre is készülnek a cég luxemburgi központjában.
Augusztus 20-ig a csatorna megfizeti a rá kiszabott reklámadót, de közben perre készül. Eközben a kormány árgus szemmel figyeli a Híradót: azt is vizsgálják, mennyire hat negatívan Orbán megítélésére az új, kormánykritikus hangnem.

hvg.hu/itthon/20140812_Az_RTL_bepereli_az_allamot
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

te valóban hüjjje vagy!
olyan mint te?
ne ábrándoz... nincs és nem lesz közöm semmilyen pondróhoz...

tudod, a sok rossz tulajdonságom mellett, én ha véletlenül genya vagyok: bocsánatot kérek!
sőt, bejelentem amikor szemétkedem...

tehát: edzened kell nagyon, ha kicsit is másolni szeretnél! addig is pofa súlyba és ne fárassz figyelmeddel!
:))
Szia!

'kokó egy külön fejezet,de 'nézdnézdnézd azt a sok nyálcsorgatópofát:))

"az ötvenes évek szűrt levegője, tudod a légkör miért."
Cseh Tamás

www.youtube.com/watch?v=IzX_tgsBLLk
@Sir Bates dö Hól:
látod milyen könnyen megy? -)
mondjuk, én is leadtam az igényeimből.. -)
a siker az én érdemem is. -)
@guma:
Az előző Neked,ment!!
Figyellek,mostanában kemény vagy mint a vídia:)),küldöm Tagát :)köször-ülésre:))
@guma: Hogy egy klasszikust idézzek: "lófaszt mama". :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
én nem klasszikust idézek, hanem egy örök érvényűt...: gábriel! menj te a pics.ba!
@gazoló: :)

kemény? nem hiszem! van amitől undorodom és ha állandóan megkínálnak vele - durva leszek valóban.
"tegnap szabadságot kaptam
mihez kezdek ma vele"

www.youtube.com/watch?v=zerMVbkkg_M

Adjatok a kutyáknak húst,
Na, aki kapja, marja!
A másnaposoknak kvászt!
Össze is kapnak rajta.

Hogy ne hízzon a varjú,
Álljon több madárijesztő.
Békés, rejtett, zugokat
Kapjon a sok szerető.

Lehet, hogy kicsíráznak,
Vessétek el a magot
Jó, alázatos leszek
Hát szabadságot adjatok!

Pár csontot az ebeknek,
De ők nem verekednek,
Piásoknak adtak vodkát,
Ők visszautasították.

Ijesztgetjük a varjakat,
Soha el nem szállnának,
A párokat meg összeadják,
De ők inkább elválnának.

Megöntözték a földet,
Nincs kalász, mi a fene!
Tegnap szabadságot kaptam,
Mihez kezdek ma vele?

Pár csontot az ebeknek,
De ők nem verekednek,
Piásoknak adtak vodkát,
Ők visszautasították.

Ijesztgetjük a varjakat,
Soha el nem szállnának,
A párokat meg összeadják,
De ők inkább elválnának.

Megöntözték a földet,
Nincs kalász, mi a fene!
Tegnap szabadságot kaptam,
Mihez kezdek ma vele?

Megöntözték a földet,
Nincs kalász, mi a fene!
Tegnap szabadságot kaptam,
Mihez kezdek ma vele?

Megöntözték a földet,
Nincs kalász, mi a fene!
Tegnap szabadságot kaptam,
Mihez kezdek ma vele?
DDD

Nehéz nap nap után szembesülni,egykori'idolokkal,miután szembesülünk némaságukkal,passzivitásukkal vagy épp nyallerságukkal!
Most a tegnapi Tankcsapda és a remek Hobo dal közben épp ez jár a fejembe!!

Szasztok,megyek bringázni,gombászni,mert szabadságot kaptam:))))
@guma: nálam ő fekete listás....

na jó,... haragszom rá!

mondjuk ő meg azt sem tudja létezek-e... -))
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

Én vagyok a zöld uborka,
nem félek a mély patakba
Nem félek a hegytetőőőn,
de remegek ha Selmayr jön. :)
Kunhalmi és Tóbiás alkalmatlan. Ennyi.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: csak miattad aggódik... egyszer kipróbálhatnád azt a szerepet is... de nem enged a szüzsé-lélek...
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

:)

kicsit provokállak:

A bolond levele a kisfiúnak

(1984 Vadászat)

Kisfiam, azt hittem: ember vagyok.
De azt már nem, hogy az is maradok.
Fogadd hát úgy majd ezt a levelet,
Mint egy még emberi üzenetet.
Kérlek, ne ítélj könnyelműn felettem,
És őrizz meg gyönyörű szívedben!

Lehettem volna vadász, vagy hajtó
Én, a kiátkozott, megrögzött csavargó,
Ki azt hitte, ha úton van, szabad.
Eltapos a világ, ha útjában vagy!
Így lettem bolond. Élni kell és lehet.
Bocsáss meg nekem, Isten Veled!

(bocsánat, de ezt nem hagyhattam ki... ott meg Viszockíj volt a fontos, a másik csak közvetítő...)
@V-PORT: Az Mszp úgy ahogy van kuka. Kell egy új, alulról építkező ellenzék, a rendszerváltó elitnek nincs jövője, mert elvesztették a hitelüket. Bojkott kell, ki kell vonulni a illiberális parlamentből, és építkezni. Ennyi. Sok idő, de többet ér hosszú távon, mint legitimálni a jelenlegi rendszert.
@Myrath: Az a baj, hogy azzal, hogy adót fizetsz, és dolgozol, élsz, máris legitimáltad a rendszert. Azzal, hogy ha minden egyes szemétségük után, több százezren kint volnánk az utcán, és tüntetnénk, na azzal mutatnánk valamit.
Kunhalmi meg azt mondhatta volna, hogy így lesz és kész. Alkalmatlan.
@Sir Bates dö Hól: De aki itt a legjobban aggódik értem az te vagy. Köszönöm is szépen.:)
@V-PORT:

"_Kunhalmi és Tóbiás alkalmatlan. Ennyi._"

Különösen Kunhalmi Tóbiás:)
@jaegtoer: Kunhalmi félrebeszél, nem mond igazat, ködösít. Tóbiás meg miféle vezető? Hagyjuk már, hogy ezt a pesti Mszp-nek kell megoldani. Megoldották?
@V-PORT:

Az időhuzást mindenképpen. Ez is a szerepük, csak a rendező nem közölte velük, a producer röhög.
@jaegtoer:
Szép Estét Neked!
Hát, én már parafadugókkal igyekszem azokat a likakat betömködni az oldalamon amelyeket a kíváncsiság fúrt belém, evvel a főzőalkalmatossággal kapcsolatban.

Várom a bővebb tájékoztatást, kinyitottam és szélesre tártam a levelesládám kapuját, ami sajnos nem Miska Bácsié... őszinte sajnálatomra. Apropó: róla megemlékezett a gőztévé? Vagy esetleg tőle is lefújt a reduktor az MTVA alkimistáinál, akik a szarból szeretnének aranyat csinálni, de ez láthatólag kurvára nem megy nekik, pedig erőlködnek piszkosul?! A Philip az tud valamit? Vagy csak Rákai, de az a főfoglalkozása? Ilyeneknek van műsoridő, meg cenzéket is ők tartják el, szóval akár Süsü is lehet nemzetidegen egyfejű, ha nem adnak rá CÖF pólót és Csukásnak is javallanám kezdjen félni, mert megijedni sokkal szarabb.

Szóval küldjed azt a leírást, mert itt Állok/ülök tanácstalanul a kiszáradás szélén! Ezen most segítek, de okosabb nem leszek tőle.
Üdv Néked!:))
@jaegtoer:
Érdemtelen?
Szó se róla!

Kissé össze vagyok zavarodva itten (főként késő esténként), és nem vagyok képes megkülönböztetni a szarkasztikus és kötekedő beszólásokat a vitázni óhajtó, építő jellegű, ám de nem bántó szándékú kritikáktól.

Nem vagyok philosophos, és ezért a PhD is csúszik kicsit, legalább januárig, amikor is vélhetően befagy majd a Balaton, ott tervezem elcsúsztatni. Olyanra nekem nem fussa mint a tominak, nincs az ismeretségi körömben miniszterelnök, pedig végignyálaztam mindenkinek az aktáját a fiókomban, akik szóba jöhetnek.

Nekem az nem... hogy is mondjam(?)... akasztott meg, hogy napok óta megy az egymás bajszának húzogatása, ahelyett, hogy röhögnénk és dumálnánk jókat. Értem én az érveket ki-ki részéről, de egy szót nem szólok, mert a magam részéről nem tartom helyénvalónak, hogy véleményt formáljak egy harmadik személyről, úgy, hogy nincs is jelen. Ezt sem itt, sem priviben sem. Ha tud valaki hasonló estet azok közül akikkel tartom a kapcsolatot, tegye ide! Maximum ha dicséretet fogalmazok meg, de kritikát azt csak szemtől-szemben.

Szóval, sem Anyó, sem Szőr nem közömbös, ezért aztán nem foglalok állást itt most egyikőjük mellett sem, nem kibékíthetetlen ellentét ez, de a megoldás kulcsa nem nálam van, még ha van is véleményem róla.

Lassan kész az Imam Baildi, ami egy rendkívül egyszerű balkáni étel, viszont annál finomabb!! Lehúzom a tűzről és hagyom hűlni amíg két sör el nem fogy!:))
Szevasz Jég Mester!
@Knósszosz:

Amint beljebb leszek, küldöm.
Amúgy ne méltatlankodj, Miska Bácsi kapott Kossuth-díjat? Nem. Akkor meg?

Álljon itt a neve: Padisák Mihály.

Én is hallgattam. Szerettem.
@jaegtoer:
Oké!:)
Padisák úgy tíz éves korom körül robbant be, az 'Éljen a száműzetés!' című művével, hát azt nem tudom leírni mekkora élményt okozott kölyökként. Aztán jött a többi, de ez volt az első.

Adria, romantika, gyerexerelem, háát, mi kellett még akkor. Piszkosul tudott a nyelvünkön. Nyugodjon békében...
@Knósszosz:

Meg tudom érteni, és el is fogadom feltétel nélkül. Nem is illene hozzád. A Te Lelkedhez.
Csak én mazochista finnyás inyenc kéjenc konzi vagyok, és különös elégtétellel tölt el, ha egy igaz ügyben feltétel nélkül egy liberális dögvészt:D hurcibáló kóbor lovag mellé állhatok teljes mellszélességgel különösen üveges tekintettel a lakkcipőre a selyemgatyakorc függvényében:) majd erről is.... :DDD
@Knósszosz:

"_Lassan kész az Imam Baildi_"

Jó étvágyat hozzá s aztán, de közben is jó éjszakát!:)
@jaegtoer:
Lesz miről dumcsizni, úgy vélem!
És semmi hrrr, meg krrr, meg ilyesmi!:)
Valahol el voltam én tévedve.
Már a konzi mivolt definíciójának okán.

Én marhára randa módon beszóltam itt valamikor egy konzinak, aki ismert is ráadásul. Na nem küldtem el az... szóval sehová, csak egy szóvicc kapcsán 'humorizáltam' vele. Be kell látnom, hatalmas gyökér voltam és most ezen a felületen kérek elnézést Herényi Károlytól.

Élvezem a vele készült interjúkat, kedvelem a megszólalásait és a Klubrádióban is van műsora, amit hallgatok, mert érdekes témákat feszeget.

Szóval, átugorván itt a szervilizmus vádját (leszarom), kezdek sejteni valamit a konzi oldalon, ami kurvára nem említhető ugyanazon lapon ahol a fidex szargalacsin ideológiája, pedig igyekszenek a fejünkbe verni, hogy... pedig dehogy. Kurva nagy tévedés.

Na, most egy sör...
@gazoló:
Ugye?
Te is így gondolod??
Én sajnos igen, legyen valaki bármekkora idol is, megy a kazánba, ha kiderül...
Korálon (is) nyőttem fel, de mióta Fecó... hát, annyi. És annyi Patakinak, Mákosnak, és... most minek soroljam, tudod Te is?!

Persze lehet politizálni akár zenészként is, csak akkr vegyék tudomásul, le lesznek szarva, ha olyan oldal mellé állnak aki a ki a közönség többsége számára nem szalonképes! Nem kell vonyítani és nyavalyogni, el kell fogadni és menni a picsába, ennyi. Kokónak is.

Mi szüksége szarházinak lennie? - tette fel a kérdést a szomszéd Feri. Én nem tudtam rá válaszolni, esetleg Chacón tud rá egy frappánsat, de az meg brühüyyy... és plagi is!:))
@Myrath:
Nem ítélek elsőre, plusz igazat is adok abban amit elmondtál róluk.
Nekem valami más ami miatt... szóval kezdek kiesni ebből. Persze a Budapest Parkban ott leszek szeptemberben, a tegnapi közvetítés az nem adta vissza azt, ami a helyszínen volt.

Na, legyen rock!! -(is!)
@Knósszosz:
És ma már.. akkor Mari megint, a testvérkéjével játszik. Az meg a csellót tudj "kezeleni", nem rosszul, persze ha akarsz valami zseniálisat a témában (gordonka), akkor keress Rosztropovics atyuskától valami zsenit... Mösztyiszlav... meg tanálod, nekem is sikerült!
@Knósszosz:
Ja, gazoló tesónak akartam és elbactam, link se van hozzá, akkor most:
www.youtube.com/watch?v=0G8v8h64uhQ&list=PLYFiLI9BLoq5ng0g18YBjuHe9tUysrsVv
És akkor Vivaldi csak mert, altatónak:
www.youtube.com/watch?v=rJOqd9axPuk
... és ennek a párját ha megtalálod, akkor told nekem is...!!
süti beállítások módosítása