Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/23/eldugott-hirdetmenybol-derult-ki-hogy-43-ezer-negyzetmeterrel-bovul-a-godi-akkug... (2024.04.23. 19:01) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.08.12. 11:19 Fabius

Orbán Viktor megfigyel téged

Címkék: adatvédelem fidesz kémprogram finfisher

ÉdesViktor illiberális álmában úgy működik az ország, hogy akire kíváncsiak vagyunk arról mindent megtudunk: Hányszor szeretné, ha a Jóisten análisan zaklatná a Főnit, hányszor kurvaanyázza teszem azt a közhivatali főnökét, utálja vagy szereti a rizsacsökkentést és úgy általában mennyire rajongója a nernek. A rendszerváltás óta annyit azért haladtunk a korral, hogy erre már nem háromper akárhányas csoportfőnökségeket alkalmazunk, hanem vettünk hozzá kémprogramot, mondja az átlátszó.hu

megfigyelés_1.jpg

A gyakorló diktátorok kedvelt játékával, az általa nyújtott lehetőséggel egy apró probléma van: minek kísértésbe vinni azokat, akik odatalálnak maguktól is? Itthon sem világos, a szolgálatok mikor használhatják és milyen feltételekkel? Vagyis bárki használhatja bármikor, nálunk a személyiségi jog és adatvédelem csak ilyen flancoskodós nyűgizé, ráadásul soha következménye semminek nincs. Az adatvédelmi törvény kimondja, legjobb adatgazda Orbán Viktor, illetve az általa üzemeltetett illiberális állam. Az főadatvédelmi nertárs szerint a Greyhound videón látható vonalkódos választói preferencia nyilvántartáson nincs semmi látni, és különösen nincs vizsgálni való. Ha a nyugtalan állampolgár a nyilvánvaló ajánlási csaláskor a hivatalhoz fordulna akkor megkapja, kuss, túl sok munka lenne egyesével visszakeresni ki ajánlott kicsodát. Pont ugyanerre a válaszra számíthat kb az ember akkor is, ha arra lenne kíváncsi, vajon az ő telójából is kitúrta-e a szakszolgálat, mit üzent a NapiFeri?

Következmények nélküli országban miért éppen ezzel ne játszhatnának? Ki tudná elszámoltatni őket?

Akit a téma kicsit jobban érdekel, az olvassa el ezt itt. Gállfy Csaba cikke aszongya, annyira azért nem veszélyes a helyzet, a FinFisher főleg a javítatlan biztonsági réseken keresztül képes föltelepülni a gépekre, vagyis tessék szépen lefrissíteni mindent. Másodszor pedig - állítólag - a mobil platformokon csak user interakcióval tud települni, vagyis mobil böngészőn különösen ne kattintgasson senki felugró ablakokra,  feltételezzétek, hogy a rendkívüli pénisznövelés, Angelina Jolie csak neked manduláig kitárulkozva spamek mögött is kíváncsi titkosszolgálati szemek pislognak. 

 

UPDATE: mire megírtam megjelent az Index cikke, hogyszongya nem volt zökkenőmentes a programtelepítés :-D 

925 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr636597171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@simple observer 2.0: Majd eladják az USA-nak, náluk teljesen befuccsolt a shale-project.:)
Az is lehet, hogy a ritkaföldfémekket is tölük veszik majd, a kínai meg a brazil forrás túl olcsó nekik.
@Sir Bates dö Hól:
a szemen szedett igazság

és brühüyyy
@rodeo36: Blogger Géziai érvelésed előtt meghajolok. Bakker....
@évásanyó: így van, meg sem fordult a fejemben... mert a penpalodhoz hasonlók okozták tatárszentgyörgyöt... meg a cipőket a duna partján... azt sajnálom, hogy emiatt orvoshoz mentél, de a te hülyeséged, az a te hülyeséged... (ha gyökér lennék, akkor hangosan mondanéj valamit a kontraszelekcióról, de így, csak az orrom alatt dörmögök)...

ez így jó?... bár mindketten tudjuk, hogy más a történet, ám legyen a te interpretációd a publikus...
@Sir Bates dö Hól: Ó, hát külön , persze: Pen Poll írócimbora, íróhaver, de hát kire gondolsz, én itt elég sok cimbivel"jópofizok" no nem baj, tudom úgy, csak költői volt.Én máshogy gondolom.
Igazad van a hülyeségem az enyém.
Bocsáss meg, ha nem kezdem előről, a te történeted is más meg az enyém is, és arra meg magasról teszek, melyik a publikus, mert elég, ha én tudom.

Viszont, ami a lényeges számomra: a lovagiasság szabályai szerint eleget tettél a kihívásnak, és elfogadom a kérésedet. Meg nem történté tenni nem tudjuk, de elteszem agyam leghátsó szegletébe, és nem óhajtom elővenni, amíg itt vagyok a blogon. Köszönöm Dő Hól.
@Penivaldes: má rájött anyó, későn van:))köszönöm kedves a segítséget.
@Penivaldes: Félkegyelmű megint felrakta a dili lemezt, miközben ismét világigazának képzeli magát.:) Na ennél még egy ásítás is jobb. Jó éjt neked is.
@Penivaldes: kire, mire most ezt nem értem:((
@Penivaldes: Én meg vagyok elégedve Hol válaszával, a továbbiakban nem foglalkozom ezzel. Angyal és Hol csetepatéjában semmilyen szinten nem óhajtok részt venni egyik oldalon sem, ha erre gondoltál.
@évásanyó: azt hiszem, félreérthetően fogalmaztam: nem bocsánatot kértem, kifejeztem sajnálatom amiatt, hogy orvosra volt szükséged... semmi lovagiasság nincs bennem, mint jeleztem volt, senki nem akarta rám bízni a kehely felelős őrzését... nyilvánvaló, azonnal zaciba csapnám...
@Penivaldes: valamiért téged preferál:-)... ne félj, én nem nézlek postásnak...
@Sir Bates dö Hól: biztosan azért, mert hosszabb a hajam, mint neked:)
örülök neki, hogy te kihagysz ebből az egészből.
@Sir Bates dö Hól: egy zacis nemlovagnak ezen pláne nincs mit csodálkozni. ;)
@Sir Bates dö Hól: Rendben, tégy belátásod szerint.
Mivel Penni többesszámba írta a mondatát, arra gondoltam, hogy Angyal és én hagyjuk ki a veled való háborúból őt, ezért címeztem neki a mondandómat. Viszont, ha Peni Rád és Gáborra gondolt, akkor bocsánatot kérek, hogy beleszóltam.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Félkegyelmű megint felrakta a dili lemezt"

ez most tetszett, stílusos volt, mosolyt csalt arcomra... természetesen egy szarkupac vagy, negatív intellektussal, ha ez lehetséges (mármint a negatív intellektus... a szarkupacban már megegyeztünk veled kapcsolatban, tehát axióma)... amennyiben nem, akkor egy ostoba, ám beszélő szarkupac...
@évásanyó: úgy egészben hagyjatok ki ebből, ne rohanjatok hozzám segítségért, meg ilyenek. bezár a vár.
@Penivaldes: Bogárkám, és eddig se nagyon rohangáltam segítségért sehova, de majd figyelek, nehogy véletlenül feléd tévedjek:)
most mindenki nyugoggyon el...mindenki hite szerint az ő istene óvja mert én nem fogom...bűnösök vagytok és a bűnhődés nincs is oly messze mint várnátok

önmagatoknak is hazudtok és ez már betegség de a gyógyszer ismert

brühüyyy

aluggy el szépen kisbalázs és ébreggy arra, hogy már nem is vagy olyan...
No, úgy látom, hogy mindenki jól kihadakozta magát, most meg az igazak álmát alusszák az ég csillagos palástja alatt.
@Sir Bates dö Hól: Jól van kedves napoleon, holnap is folytatjuk majd a kezelésed. ;)
most ez komoly?

de tudtok egy húron pendülni avval az emberrel, aki miatt, általatok szeretett, tisztelt,
kommentelők távoztak, tartják magukat távol a varanustól?

szégyen!

értelemmel bíró ember, nem megy le arra a szintre amit ő képvisel, és próbál propagálni..

persze, hogy lehet őt cáfolni, az "olvasok" miatt, de jópofizni???

ki megy először nyaralni vele?
kinél lesz karácsonykor?
húsvét kicsit necces, mert ott nem tud cukiskodni, mert a nagy példakép szülinapját is tartania kell...

csalódtam azokban az emberekben akik ezt teszik itt a blogon...
de ez az én problémám, nyugi, fel tudom dolgozni!

igazság szerint, azt írtam volna, hogy mindenki elmegy ám a picsába, aki nácizza,
meg fúj antiszemitázza, utána pedig indul
a felhőtlen csacsogás...

mindenki megkapta már a cukiskodás után a hideg zuhanyt?
ahogy olvasom a blogot, igen...

inkább száz bendzsi gyerek, mint egy ilyen házi valami aki, közösséget bomlaszt, és tesz tönkre felhőtlen "csevegéseket" is egy, egy "begábrielezett" szarsággal..

egy mondatban, visszaél, mindenki bizalmával!

ha nektek ez jó, akkor hajrá!

magándemokrata
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):ugyanaz van mint az országban,van egy ember
aki
ellen tehetetlenek vagyunk.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): Nagyon félrevisz, ha engem ennyire túlértékelsz. Meg fogsz lepődni de te is ugyanolyan ember vagy mint én vagy bárki más. Hibákkal és erényekkel, stb. Persze a saját hülyeséged, neked is sokkal egyszerűbb egy Gábriel nevű "főgonoszra" kenni, de én már ezen is csak röhögök. Summa summárum, az egész ország boldog lehetne, ha én lennék a fő problémája. :)
@nincs_itt: kedves sosem_volt_itt! nincs más lemezem...
@Sir Bates dö Hól: huuuu! Eszt mind egyedul asszocialtad ossze? De kar volt a faradtsagodert, tenyleg vilagos volt, h nincs_mas_lemezed.
Ha eccer meglesz a nyelvvizsgad, azert ellatogacc a flansziakhoz, akik joggal mondhatjak rolad: sosem_volt_itt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"az egész ország boldog lehetne, ha én lennék a fő problémája. :) "

Ez igaz. A baj az, hogy sokan vagytok, tehát ez tényleg probléma.
Amúgy meg ezt a poént már annyiszor és annyiunkkal szemben elsütötted, hogy már unjuk.
Valami újat esetleg...?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Én is unom már nagyon, amikor előadják, hogy húúú meg ha én vagyok itt is a patás ördög. :)
@huzzadneki shakespeare:
Azok az idők elmúltak.
Az álképzettség, álszakmaiság, az apáról fiúra szálló mesterségek, nohiszen...
A NER tudományos alapokon kívánja az egyszerűnek tűnő szakmákat is oktatni, mi evvel a baj?

Egy juhásznak igen is szüksége van például olyan ismeretekre, hogyan szaporodnak. Már a juhok. Na és a bodri, mert az meg szerszám. Továbbá azt sem árt tudnia a terelő aspiránsnak, hogy mi a különbség a liberális disznó és a nemzeti birka között. Igen is szükség van magas szintű juhász képzésre, a tudományos fokozat nem csak anyagi előnyöket jelenthet egy végzős juhásznak, hanem erkölcsi megbecsülést is, a társadalom részéről.

Én támogatom a kezdeményezést, hogy rangot adjunk bizonyos lesajnált szakmáknak. Például lehessen az utcaseprőknek is diplomájuk, mennyivel másként hangzik a félkörmérnök titulus, a degradáló utcaseperelőnél...
Nem beszélve az országimázsról, amit ezeknek a magasan kvalifikált szakembereknek a hírneve csak emelne Európában.
A magyar road sweeper assistant keresett lenne az egész kontinens munkaerő piacán mint új fogalom, már csak a végzettsége okán, nem is beszélve a munkabírásáról. Diplomával 49 ezerét 10 órát, na ezt utánozza le a rohattnyugat!!

Sehol sincsenek, ebbe fognak belepusztulni!
Valamikor utánunk két évszázaddal...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
" Én is unom már nagyon, amikor előadják, hogy húúú meg ha én vagyok itt is a patás ördög. :)"

Akkor miért teszed ki ennek magad nap mint nap? Mazochista vagy?
@nincs_itt: nem, ez vagy te... egy magyarul anyanyelvi szinten beszélő német, aki itt nevelkedett, tanult, majd elhagyta moot tizen valahány éve... ezzel semmi gond... az viszont bassza a csőröm, hogy onnan beszélsz vissza, bántóan, moot és lakóit lenézve, egy olyan országból, azzal összehasonlítva hazámat, mely nem azért élhetőbb, prosperálóbb államalakulat, mert te azzá tetted... a készbe ültél bele -nem vitatva szakmai alkalmasságodat, sikereidet-... emberként vagy nulla... egy szarkupacnak is tercelsz, mert szemtől szembe nem megy?... hová látogassak el?... miért gondolod, hogy szükségem van nyelvizsgára?...
@Sir Bates dö Hól: na latod, megmutatod milyen is a" magyar". Irigy, ostoba, kicsinyes. Miert hagytam el Mo.ot, mibe kerult ez nekem, abba nem is tudsz belegondolni! Ja, az osszes, hozzad hasonlo ostoba szerint: a keszbe ultem bele. Te mersz minositeni engem? Te ott elsz Mo.on, és a pofazason tul nem jutottal. Tudod csak annyit tettem hozza, amennyit a munkammal tehettem, ez volt Mo.in is. Kepzeld eletemben nem eloszor kapom meg, h csak egy magyarul is beszelo nemet vagyok. Volt szerencsem ezt hallani, hozzad hasonlo senkiktol, csak akkoriban meg part kaderek, meg azok seggnyaloi naciztak le. Mara annyit fejlodott Mo., hogy barkitol, aki csak meri megkaphatom ezt a cimket. Szegyelld magad! Mert a hozzad hasonlo senkik miatt IS nyomorog Mo.!
@nincs_itt: legfeljebb rokonod él moon, én nem... szerinted hol vagyok?... én minden pillanatban sorsközösséget vállalok népemmel, ha a jelző nem feltétlenül pozitív, akkor mindig többes szám első személyhez kapcsolom... lehet, kicsinyes vagyok, de nem egyedül...
@Sir Bates dö Hól: szerintem, valahol Bp-en, csak ciki lenne bevallani...
ki nem xarja le, hányan vagytok hüjék??
kis senki vagy, aki itt tépi a száját a blogon, de többre nem jutott...
hirtelen ennyi jutott eszembe, a hsz-eidből.
@nincs_itt: akkor hidd ezt... hogy mi jut eszedbe, az is bepillantást enged...
@nincs_itt: na tessék, jól átvágtál, én meg azt hittem, magyarul beszélő ruszki vagy, mint én.))akkor honnan tudsz oroszul??,
@nincs_itt: @Sir Bates dö Hól:

Nem akarjátok befejezni ezt a zuhanórepülést?

Innen visszajönni már nincs.
Nem ugyanazt értitek a fogalmak alatt. Más a gondolkodási struktúrátok/mechanizmusotok.
Sir egzakt fogalmakkal rendelkezik hozzád képest, aki még a jogos büszkeséget is összekeveri a nagyképűséggel.
A közvetítés sok félreértést kiköszöbölhet(ne).

A követett példa, lehet hogy eredményesnek tűnik, de rossz.

Gondoltam, mielőtt végleg elhagyom a Varánuszt,erről a zsákutcáról még ejtek néhány szót.
@nincs_itt: Te nagyképű hólyag, hihihi:))
@Orica Középföldi:
"Gondoltam, mielőtt végleg elhagyom a Varánuszt"

Ezt ugye nem gondoltad komolyan?
@nincs_itt:
hát nem flanszia az eszemadta sírlukasbatesz?

peniggasszittem má

bbbbbbbbbb

brühüyyy
@Orica Középföldi:
meredek lejtő lehetett hátha még kétágú létra amin megcsusssssssszzt
ál és most katatatatatata
és máris azért elkaphatnád a fokokat...vagy léglétra?
brühüyyy

azért nem eszik azt a kásátsem olyan kásásan
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
aggyál neki....tiszteletet amit magadnak követelsz

brühüyyy

vélemények ha különböznek pláne ha a tények mögöttük árnyékba boríttyák a hőscincéreket

ki ha nem hős

brühüyyy
@Knósszosz:
ejnye bejnye

csak 200? szerintem emeld hatványra

brühüyyy

ennyi okos ember és milyen szagosak...
@Orica Középföldi:
sírbatesz adőhól nak fogalma sincs -halványlila- a fogalmakról és a valóságot meg még nem látta csak a hírharangokból

most védi a hazát kinek a hazája? csak nem sírbateszdőhólé? vigye haza és főzze meg

dehát nem az övé

többen vagyunk itt akik ezért aspirálnak most pucoltam ki a nózimat a sok portól a sok aspiráció után...

te meg ugrálsz ki meg be
hááááááááááát

brühüyyy

és ha nem leszel krokogyil akkor mi leszel?
@nincs_itt:
mennyünk inkább Flórianópolis-ba

brühüyyy
@rodeo36:
Idáig bűzlik... kell valami dezo d'ór.

Légy spray - Chemotox.
Rájuk...
@Orica Középföldi: én a magam részéről megkövetem @nincs_itt: -et, elnézését kérem minden inszinuatív megjegyzésemért, nem volt igazam...

mindenki azt szeretné, hogy ne hagyd el a blogot, mint Szív... tőled is bocsánatot kérek én vittem el személyeskedésbe a nézeteltérést, nem volt jogom hozzá,nem volt helyes...
@rodeo36: legyen határ... nem velem szemben, mert az nem érdekes... de, ha máshoz szólsz, ne legyél mosdatlan szájú tuflák paraszt... más is kérte már, én is kérem, jelzem... s egyikünk sem magának kért minimális tiszteletet... ezen elgondolkozhatnál... (magam részéről befejeztem, lezártam ezt)
@rodeo36: valami nem stimmel....

én nem követeltem tiszteletet....
@Sir Bates dö Hól:
ha már betetted a sírba a dő hólt....miután itt és más krokogyil bejegyzésen minősíthetetlen hangnemben véleményeztétek az én teljesen normális hangnemben leírtyaimat utána...mit panaszkocc...veled kapcsolatban nem tettem fogadalmat tehát nyeld le a békát és légy normális...más egyedekkel mexünt...és a fennkölt ürességet útálom a legjobban a félmondatos beköpéseket amik csak arra jók, hogy a fennkölt senkiháziságát mutogassák őnaccságának...majd lemászik a létrárúl is és vagy leesik mint a levert köcsög

és? na akkor mi van?

brühüyyy

nem a stílus az ember hanem a lényeg amit mond ha valaki megértette de mint látom senki de mindenki hozzátette a saját lófaszát
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

akkor visszaszívom...kibaszott szarokat összetuccfirkálni

brühüyyy
@rodeo36: ja, ja!
próbálok felnőni hozzád...
@rodeo36: tisztázzuk: nem te törölted Jeget, ő negligál téged (mit szemmel láthatóan nehezen viselsz); ne vindikáld magadnak a spanyolviaszt, senki nem állította, hogy nincs más beszerzési forrás, azt jeleztük, az mennyivel költségesebb s megkérdőjeleztük a fenttarhatóságát, tekintetbe véve az egy főre jutó fizetőképességet és annak eloszlását az orosz társadalomban; s legfontosabb... minősíthetetlen a hangnemed, s ezt még tetézi annak oka: kicsinyes sértettség/frusztráció... valahavolt nimbuszod utolsó, megroggyant fala is leomlott, s a kürtöt te magad fújtad... (nincs több mondanivalóm számodra)...
@rodeo36:

Na idefigyelj, te popó papó!

Látom már, nemhogy lenulláztad magad, hanem egyenesen és meredeken a mínuszos tartományba tendálsz minden olyan hozzászólásoddal, amely az EQ-dat mutatja, és már önmagad paródiájának is síralmas vagy.

Észbe vehetnéd már egyszer, hogy itt nem a teljesen kiszolgáltatott fizetős fiúkkal csevegsz.

Lehet neked 42 diplomád, lehet 42 hazád, akkor is csak egy hét nyelven beszélő tahó bunkó maradsz, aki írni is alig tud, és a száján szarik, a seggével beszél és a farkával lát.

Hanem azért ez édes, de sajnos nincs mákod, mert én még nem tettelek ketrecbe:

azt írod:

"___minősíthetetlen hangnemben véleményeztétek az én teljesen normális hangnemben leírtyaimat utána___"

Akkor hadd legyek már egészen pontos.

Egy napon köcsögözted le oricát és gumát is. Olyan lekezelő és sértő stílusban szóltál hozzájuk, ami példátlan a varánuszon, mert ha valakik, akkor ők igazán nem szolgáltak rá arra a fajta durva, vulgáris és obszcén hangvételre, amit te megengedsz magadnak.

S amikor szóvá tettem, valamit megsejthettél, s miközben a nyilvános hsz-em mindent egyértelműen, azaz félreérthetetlenül tartalmazott, te EQ teljes híján nem értetted, feltehetően ezért kuncsorogtál magyarázatért priviben,

Bemásoljam?

És idemásoljam a te teljesen normális 'hangvételben' leírtjaidat?

Te ostoba, nagyképű, levitézlett, bunkó szaralak, aki mások vélt megalázásával és lenézésével szeretné magát különbnek láttatni, mint amilyen.
A te szádban még az igazság is szarrá válik te seholsincsasztáni öntömjénező senki.

Amúgy ne nagyon strapáld magad, mert ha nagyon szükséges, -bár nem áll szándékomban értelmetlenre hiábavalóan felesleges karaktereket és értékes perceket elvesztegetni- bemutatlak a magad valójában a nagyérdemű közönségnek a magad által teljesen normális hangvételűnek tartott "leírtyaidon" keresztül a te fasza mó(d)szertanod szerint.

További jó szórakozást és élvezkedést, popó papó. Mindenből a legjobbat és a legnagyobbat.

ja, az én minősíthetetlen véleményem rólad, és ugye főként az, hogy MIT is véleményeztem, de jól figyelj:

Minden egyes poszton bemásolhatom egészen konkrétan mit is véleményeztem, és a te hsz-eidet. Minden egyes blogbejegyzésen ahol előfordulsz. Hadd lássák a halmozott intelligenciádat, hogy sütkérezhess a saját sütődben. Fejsegg.

Nű.

1.

varanus.blog.hu/2014/08/12/orban_viktor_megfigyel_teged/full_commentlist/1#c24156049

(folyt.)
folyt.
A szöveg a link után

"___"jaegtoer 2014.08.13. 20:46:17

@rodeo36:

"__olyan vagy mint a bolond horgász lógattya lógattya addig amíg a harcsa el nem viszi az egészet vele együtt

nevetséges vagy de nem vagy vele egyedűl

brühüyyy__"

No, akkor elmondom, nehogy beledögölj a kíváncsiságodba, bár neked is az lenne a legjobb, ami még történhet veled.

Ha lenne benned tizedannyi intelligencia, mint amennyit el szeretnél magadról hitetni, akkor nem mindentudóként kezdesz dobálózni a google kereső találatok másolataival, hanem beírtad volna a keresőbe ezt:

"jaegtoer" "42" "útikalauz"

Feltéve hogy érdemben odafigyelsz arra, amit írnak neked. Te nem emlékeztél, én viszont igen.

Neked is ezt a 3 találatot dobta volna ki, amit nekem:

3 találat (0,23 másodperc)
Keresési eredmények
1. Adócsalás szabotázs - Varánusz
varanus.blog.hu/2013/11/27/adocsalas_szabotazs
2013. nov. 27. - @jaegtoer: egyebkent egy hettel a szavazas elott elmentunk Luzernbe moziba a menyasszonyommal es .... engem az ilyen 42-k tudnak kiborítani, igaz nem igen sikerűl,mert nem olvasom el ... Galaxis útikalauz stopposoknak.

2. Villlámposzt 3 - Archiregnum
archiregnum.blog.hu/2010/01/21/villlamposzt_3
2010. jan. 21. - (Ez benne van az Galaxis útikalauz stopposoknak-ban is.(: ) Vagyis minden .... @jaegtoer: Először Jagdpanzernek olvastam a nickedet! XD.

3. Támadnak a Matolcsy kalózok! - Varánusz
varanus.blog.hu/2012/11/25/tamadnak_a_matolcsy_kalozok
2012. nov. 25. - ... a site-ot, ahol megtaláltad, és fenn van a Galaxis útikalauz! .... www.demokratikuskoalicio.hu/index.php/2011-12-05-15-42-05/hirek/3749-a- ...

kb. 2 perc alatt megtaláltam azt a hsz-t amikor ezt először bedobtam és akkor is elkezdtél nagyképűsködve dózerolni. Itt a hsz-em hivatkozási linkje (de csak azért, mert a saját magad által híresztelt kombinációs készségedben nem bízom:

varanus.blog.hu/2013/11/27/adocsalas_szabotazs/full_commentlist/1#c21128677

Nos a 42-nek semmi értelme. Ellenben az asszociációnak már igen. Ez volt az az idő, amikor még az elviselhetőség küszöbén randalíroztál. Bár az ominózus kirekesztős VIP-ezés baljós árnyakat vetített előre.

Aztán nemcsak belegázoltál a szarba, hanem még tettél is hozzá, és egyre elviselhetetlenebb lettél.

Nem legutóbb, hanem előtte, belekötöttél már nem csak az élő fába, hanem bárkibe aki valamit is másként vél. Szóvá tettem, és intelligencia és jólneveltség és illem híján még fokoztad is a sértést, nem velem szemben, hanem egy olyan blogtársunkkal szemben, akivel nagyon gazdag a blog.
Közben priviben kuncsorogtál infoért, hogy mit miért és hogyan.

Közben már az első hsz-emben világosan és egyértelműen leírtam.

Alig múlt el egy vagy másfél nap, mondtam valamit a Mesternek, aki nem válaszolt rá, vagy mert átsiklott felette, vagy mert azonnal értette mi volt az értelme.
Ha válaszolt volna legfeljebb azt: -váljék egészségére kendnek.

Mindenki 'foghatta' a szólásom vicces voltát, de mindenki megőrizte az IQ-ját, sőt használták.

de neked feltétlenül bele kellett ugatnod, akkora ízléstelenséggel, hogy azt még az agg Beethoven is meghallotta volna süketen.

ekkor mondtam azt, hogy 'nincs válasz. jövőben sem'

Még mindig nem esett le számodra a tantusz, hogy bocsánatot kellene kérni attól, akivel szemben minősíthetetlen "hangot" használtál, tőlem nem, egy tréfával elintéztem volna részemről a dolgot.

Ma már a Mesternek estél neki, annak a -látatlanban is- kiber barátomnak, akihez olyannyira méltatlan vagy, nemhogy a saruja talpáról lenyalhasd az életútja porát, hanem az oly sokszor hivatkozott rénjei szarának összeszedésére se vagy méltó.

Az asszociációról:
A 42-ről el kellett volna gondolkoznod, hogy mi vezethetett annak említése óta a jelenlegi helyzetig. Persze mindenki hülye és magad aposztrofálód bírónak.
Hát nem. Egy nagy rakás szar vagy, mint a szmájlis csevegő haverod.

Remélem segíthettem. Igyál Shirazt meg 25 éves brandyt, ha attól különbnek érzed magad szarjankó, valahol seholsincsasztánban.

Vérmókus még rémlik?

Nu, kiszabhatod a büntit -tisztelt Bíró Úr- magadra. Seggfej."___"
@Nátán Apfelbaum:

Mi az a halaszthatatlan, ami érdekelne?

"_Mi a hír?_"

Olvass bazmeg!
@Orica Középföldi: a zsákutcát magatok(néhányatok) "állította", önmagatoknak. Szőr bocsánatkérését, természetesen elfogadom, és kiegészítem a magaméval, miszerint: minden sértő/igaztalan megjegyzésemet visszavonom azokért elnézést kérek!@Sir Bates dö Hól:
Viszont Orica, nyomatékosan megkérlek, hogy TE se szítsd tovább! Ha akarsz távozz, de tedd eleganciával, ne visszaköpködve! Nem ismersz, legfeljebb a hozzászólásaimon keresztül, nem kicsit nagyképű és tudatlanságot sugárzó megnyilvánulás volt a részedről!
@Sir Bates dö Hól: ezt is figyelmedbe ajánlom, az előadó, eccerűen zseniálisan közelíti meg, mindazt, amit és ahogy gondolok!
www.youtube.com/watch?v=nZQvfmx0Uco
@Nátán Apfelbaum:

Örvendek. Állok rendelkezésedre. Olvasgassunk:)
@jaegtoer: már megint korán keltél. pedig ennyi idős korban ki kell pihenni magát az embernek, a fáradt szervezet pl. könnyen nátháns lesz. figyelj oda!
@parti_giano:

"_könnyen nátháns lesz. figyelj oda!_"

Már ezért megérte:)A nát(h)ánkra oltásom van.

A pihenéssel meg úgy vagyok, hogy egyszer majd megpihenek. Pedig lehet, hogy akkor kezdődik csak az út.
@jaegtoer: jaja, még több ajtóval. lesz, amelyiken ott van a felirat: üstház. csillogni fog a szemed. d:
@parti_giano:

:) csillog vagy sem, mindenkinek megvan a maga üstje, sőt üstháza ajtókkal vagy ajtók nélkül. A kérdés úgy is leegyszerűsödik arra a közhelyre: -Mit főzök holnap?
@jaegtoer: hah. te még a poklot is kifőzdévé alakítanád! aztán főhetsz saját levedben.
@parti_giano:

Inkább főzök én, mint főzzenek engem.
@jaegtoer: igaz, ha jól emlékszem, egyszer már így is megfőztek. csókoltatom jégkiskést!
@parti_giano:

Az igaz, csakhogy szakács és szakács között van különbség, továbbá a pokol konyhája meg az Elysium egész más objektum.
@jaegtoer: azt elhiszem, hogy ismered/ismerni véled az élüsziont, mert jégkiskés jó hozzád. de a pokol konyhájáról honnét a fityfenéből tudhatnál?
@parti_giano:

Csak amolyan felkészülés a legrosszabbra, ha számadáskor kiderülne valamely vélt jótettemről, hogy az a pokolba vezető utat kövezte, vagy a Mennyről, hogy mégis inkább a Pokol, mert az Úr svindle,r csak az evangélium jó hírrel:) övezte.
@jaegtoer: te,te, óvatosan már. legközelebb vicckönyvnek nevezed a bibliát (jeromos majd jól fejbe csap, ezért fordította latinra? vulgatáris vagy.). különben meg viseld méltósággal, egy úr a pokolban is úr. nem vaddisznó.
@parti_giano:

Az a tény, hogy a Könyvbe csak a kanonizált evangéliumok kerültek bele az apokrif iratok mellőzésével, arra enged következtetni, hogy több köze van a manipulációhoz mint az Isten és Ember és a Világ egységéhez és harmóniájához. A Könyv gyakorlatilag kiiktatja az ember transzcendens kapcsolatát a világmindenséggel, holott a vallásnak éppen ez lenne az elsődleges funkciója, hogy segítse, támogassa, erősítse, mintegy generálja valamennyi ember mentális kiteljesedését annak érdekében, hogy az individuumok szellemi erejének összegződésével ténylegesen is hasonlóvá váljon Istenhez és a szellem erejével mind egyénileg, mind közösségben egységes egésszé lehessen a Világegyetemmel.

Profán, vulgáris módon rövidre fogva, a különválás oka nem az alma, hanem a Könyv, tehát a helyes következtetés az lehet, hogy 'almás' a Könyv és a kígyó a pap:)

Ergo, Éva ősanyánk ártatlan (lehet:), de azért túlzásokba ne essünk:)

Az vitathatatlan, hogy az úr a pokolban is úr, de véleményem szerint az Isten és a Sátán egy és ugyanaz, csak a Menny a munkahely, a pokol pedig a szabadidő központ, ha úgy tetszik -nyaraló, esetleg hétvégi ház.
@jaegtoer:

Érdekes eszmefuttatás. Azzal nem feltétlenül értek egyet,hogy a vallás funkciója a mentális kiteljesedés szolgálata.
@időtolvaj:

Szia Időtolvaj:), jó reggelt!

Örülök, hogy itt vagy.

És feltétellel?
@jaegtoer:
Az apokrif részeket kihagytad!
Alátét, vagy feltét, nem mindegy!
@jaegtoer: ez kávé előtt írtad vagy utána?

pokol mint wellness központ, érdekes teória, mintha csak magadat akarnád nyugtatgatni, mert azért is az üst után mész. valld be, bizalmatlan vagy a mannát illetően, nem szereted az előre csomagolt kaját.
akkor annyit módosítanék, egy gourmand a pokolban is gourmand.

mindezt a könyv nem kanonizált részeire fogni? amit különben meg olvasgathatsz.

jaj, de hüle vagy.
@jaegtoer:

Miután más a kiindulási pontunk, valószínűleg nem fogunk mindenben egyetérteni:)

Igen elnagyolva és röviden, ha belegondolsz mi áll a természeti népek vallásainak központjában ( a természet keltette félelem és tisztelet ),mi áll Jézus, Buddha, Mohamed eredeti tanításaiban (az ember tisztelete), akkor ezekben nem találom igazán a mentális kiteljesedés ösztönzését, vagy csak nagyon áttételesen. Sokkal jelentősebbnek látom az emóciókra való hatást.

Mondhatnám az emóciók generálták a vallások létrejöttét, majd ez is élteti tovább.
Aztán, hogy milyen torzulásokat szenvedtek el a rájuk épülő szervezetektől, az egy másik történet.

A reneszánsz és a felvilágosodás lényegesen nagyobb lökést adott a mentális kiteljesedésnek, mint az egyházak (itt már alig-alig beszélhetünk az eredeti vallásról).

Igen-igen zanzásítva, ennyi:)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Ez még csak az aperitif. Hol vagyunk még a feltéttől?!
@parti_giano:

Közben. Ahogy indításkor a gépemnek is 'bootolni' kell, úgy nekem is szükségem van az op.rendszerem betöltésére. Ehhez egy kis időre van szükségem. Erre a Varánusz kitűnő 'telep'.
Ez nem mindig sikerül. Ilyenkor butulok.

Az üsthöz való vonzódásom, lényegesen kevesebb űrt hagy maga után, mintha üstökös után vágyódnék. Szilárd szárnyakkal állok a Földön. A lábam időnként segít az elröppenéshez.
A manná-ban nagyot csalódtam. Aztán kiderült, hogy semmi köze az ambróziához így maradtam a sörnél olykor a Finlandiánál, de egyre maximalistább vagyok, így az Absolut-tal kokettálok.

Már ettem előre csomagolt kaját. Az előre csomagolt paradicsomlevest egyenesen imádom. Annyit bírok belőle enni, amennyi van:)

Attól tartok, több apokrif irat van, mint amennyi nyilvános.
@jaegtoer: lökött vagy, de ezt tudod. ám, ha megvan a kező löket, szárnyalsz, mint az üstökös.
titkolt apokrifek? hol lehetnek? azok a fránya vatikáni bibliotékáriusok ülnek rajtuk? sekszpír vilmos mondta, rózsakereszt, vagy amit akartok. d:)
@parti_giano:

bizakodva abban, hogy üst tökösen:D

Elgondolkoztam, ma vajon a mustela putorius furo vagy a felis silvestris catus ült a billen-tűz-eted előtt... pedig a csillagok hangját véltem hallani.

csillagmuveszet.blogspot.hu/2013/08/bolygok-hangjai.html

Megleptél.
@időtolvaj:

Zansásítva. Persze:) A válaszomhoz jó nagy levegővételre lenne szükségem, és már éppen hozzákezdtem, amikor rájöttem kicsi az én tüdőm ahhoz:) Most keresek egy sast, amihez hozzáköthetem a szekerem.
@jaegtoer: "Megleptél. " mivel? félreértettelek? azokra az apokrif iratokra gondolsz, amit le sem írtak?

egyébként a görényt és a macskát össze lehet szoktatni, tehát a csillagok hangját szétgörénykedhetem egy kis macskazenével. ehhez persze innom kell, sokat, ilyenkor ezért csillagokat látok.

a butulizmus veszélyes, de te főzöd a húst. remélem.
@parti_giano:

Nem értettél félre. Csak jó volt erről a nem könyű témáról ilyen könnyedén "csevegni".
Jó hullámhosszt fogtál be, és nekem is jó érzés volt. Mondjuk kedvelem a humorod:) Ez mondjuk nem meglepi. De szó ami szó 'jó kör' volt. Köszi:)
legyen inkább könnyű az a könyű
@jaegtoer: üdv kiskésnek, minden tiszteletem az övé. remélem vágja a jeget, azért ne basic instinct módra.
süti beállítások módosítása