Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-varga-judit-bayer-zsolt-valas-interju-balhe/ "És ugyanol... (2024.03.29. 14:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.08.11. 05:23 Fabius

Zuglóban a Fidesz a csaláshoz is béna

Címkék: fidesz zugló ellenzék önkormányzati választás 2014

Szórakoztató néhány hetünk lesz nekünk zuglóiaknak az önkormányzati választásig, egyszerre kacagtatóan és szánalmasan röhejes. Sebaj, vigadunk mi sírva is, ha úgy adódik, bosszantva mulattatásunkról meg gondoskodnak a képviseletünkre jelentkezők mindahányan. 

Itt van például a Papcsákot vesztő helyi Fidesz, ami ma délután háromkor  Pesti Imre szájával mondja el a sajtónak, amit mindenki hetek óta tud: Az eddigi segédpapcsák reflektorfénybe áll, Rozgonyi Zoltánt, a háromból a ciklus végére egyetlenként állva maradt alpolgármestert indítják a leköszönő, és tavasszal el is bukó Papcsák helyéért. Ásításig unalmas lenne a dolog, ha nem akadna az ember kezébe néhány elgondolkodtató határozat a kerület honlapján. Érdemes elolvasni mekkorát koppantak mikor aszitték nekik ez a választókerület átrajzolás - mutyi kurvára menni fog egyedül

Azt mondják, figyeljél:

- A választási eljárási törvény szerint a választókerületeket 2014.03.31-ig ki kellett alakítani, ezt a helyi választási iroda a 7/55262/2014 határozatában előírás szerint meg is tette.

- Aztán hogy, hogynem jött egy kis oppardon, meg egy újabb határozat július hetedikén - 7/55262/2104/2 - amiben Dr. Papp Csilla helyi választási iroda vezető és Papcsák önkormányzatának jegyzője átrajzolgatta a választókerület határokat. 

- Amiről aztán a kihirdetést követően ha nehezen is, de neki is leesett, nem felel meg a választási eljárási törvényben foglaltaknak, úgyhogy...

- Jött egy újabb határozat  -7/55262/5/2014 -  hogy baszki, vissza az egész, mert erre jogalap nem volt, pluszbónusz az átrajzolós határozatban a jogorvoslat lehetőségéről is rossz tájékoztatást teccettem adni véletlenül, úgyhogy...

Túl azon, hogy ez zugló jobboldali szimpatizánsainak is hordoz egyfajta üzenetet,

rozgonyi.jpg

azért a sorozatos véletlenek furcsa egybeesésein is lesz mit magyarázni az utcán, mikor holmi jogszerűségek kerülnek szóba a rendészetért rajongó jelöltjükkel tereferélve a Bosnyák sarkon. 

Nincsenek ám egyedül okosék, a túloldal zsenijei is könyöklik egymást lefele a moslékosdézsához vezető rögös úton. Megegyezés? Az micsoda? Összefogás? Röhögtetsz? Lehet itt valami a levegőben, hogy minden ennyire nyögvenyelősen megy, és megesnek olyan dolgok is, amik sehol máshol. Például, hogy egyáltalán fölmerülhetett, hogy Veca apját megint kiállítják bohócnak, hátha majd most felsorakozik mögé mindenki. Na, ebből lett az, hogy inkább Karácsony Gergő egy kerülettel beljebb jött, és ha nem sikerült a XVI-ban országgyűlésit nyerni, hátha fog sikerülni Zuglóban önkormányzatit. Mert annyira jól járt a kerültet az elmúlt ciklusok ejtőernyős, kerületidegen polgármestereivel, hogy kár lenne megtörni ezt a szép hagyományt. Karácsony bezengte, megvan a megegyezés, mire a kerületi képviselő Várnai közölte, vele ugyan nem egyezett meg senkia szocik meg azt, hogy a Horváth Csaba ambícióinak leküzdése közben szelektív amnéziát kaptak, és úgy emlékeznek ők nem a 8-4-2-1 képviselőarányra mondtak igent, hanem az általuk vázolt 12-1-1-1 - re

Mi meg röhögünk már megint, mert aki azt képzelte a Tóth Csabával egyezkedés nem hoz meglepetéseket az utolsó pillanatban - vagy az után - is, az nem foglalkozott a kerület életével - és a szocialisták egyezkedési moráljával - semmit az utóbbi évtizedben. 

Így aztán tényleg nem unatkozunk, a két társaság, akik között vélhetően eldől a Papcsák utódlás kérdése ad muníciót eleget a bosszankodáshoz és a röhögéshez is. A probléma mindössze annyi, hogy én ezt a zuglóiak egy jelentős részével együtt már kurvára unom akkor is, ha mérsékelten szórakoztat. A képviselői hely és választókerület-határ osztozkodásnak már minden apró részletét ismerjük, pontosan tudjuk a konc kinek kéne és milyen áron, de arról egy kurva szó nem esett eddig, vajon csinálnának is ezek valamit a kerületért? 

636 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr396593283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Van még mi lopni? Azt hiszik...
Illiberek, nádakerek.

Avagy

Keleti tirpákok a porcelánboltban.
láttak már ZUG-ot is LÓ-t is, akkor Zuglót is ismerik...
azt hittem a a bundás cselzíí meccs lesz...
a jóisten adott stadiont... nagyszerű akkor nem kell adóznom...
ha itt mindent a jóisten ad...
az orálhuszár megint győzött skizofréniában...
Felesleges ilyen apróságokkal vacakolni.
Még a választások előtt kidolgozzák az illiberális alapú unortodox szavazási modellt, amely a megfelelő időpontban fog hatályba lépni, oszt' jó napot!
Orálhuszárunk életszemlélete gyökeresen megváltozott a katonaság alatt (vö. beszervezések)

a következő ijjen nagy ívű fordulat várhatóan
a meglincselésekor fog bekövetkezni....
@Sejk a derék katona: Ezt nézd meg beszarsz tőle. :)

Mourinho, Bözsi és a Tolmács...
Bözsi készített José Mourinhoval egy rendkívül érdekfeszítő interjút a mérkőzés után.

youtu.be/qCoeRb3hGHQ
Sokkk éve az megy: választhatunk a debil idióták, vagy az aljas tolvaj, csaló, hazug csürhe között.

Ittenem be szép is ez!
@GeoCracker:

Mellesleg amíg az esti híradók ezekkel a stadionavatós'faszságokkal voltak elfoglalva az elvonások ellenére megnyertük a kajakkenu és az ifivízilabda vébét:))

www.nemzetisport.hu/kajak_kenu/a-magyar-kajak-kenusok-bevettek-moszkvat-17-vb-erem-kozte-6-arany-2355981

www.waterpolo.hu/hir/2517/reakciok-az-ifi-vilagbajnoki-aranyerem-utan
Régóta tudható,soha nem ez a legalja mindig van lejjebb...Felesleges ebben az országban adót fizetni ennek az illegitim elitnek.
@gazoló: Jó érzés, hogy vannak olyan sportolóink, akikre igazán büszkék lehetünk. :)
@GeoCracker: volt egy fekete-fehér felvétel talán Kádárról, ahol félre volt gombolva a zakója és a tolmácsnő igazította meg. Valahol biztos megvan a neten.
öröm az ürömbe, hogy bukása ellenére papcsák ott van a parlamentben. ha a becsületes nyírségi prókátor, seszták kapott miniszteri széket, akkor előbb-utóbb ügyvédtársára, ferire is ráesik egy hokedli.
Az MSZP budapesti elnöke szerint minimális elsimítandó kérdés van a baloldali ellenzéki pártok önkormányzati választási együttműködésében, de azok érdemben nem veszélyeztetik az összmegállapodást.

Minimális elsimítandó kérdés?

Ha minimális, nem lett volna ésszerűbb csöndben maradni? Most jobb? Esetleg ez lett a jobbik döntés?
@flort: Sok kóbor kép van az biztos. De nem hiszem, hogy hivatalos sajtófotóként került volna ki. Ezt a képet nem egy paparazzo készítette
@parti_giano: vagy csak ellenőrzés. egy pálinkázást követő durrantás után. Hogy még bírja -e a főnöki gatya
@GeoCracker: Egy érdekes írás, ha még nem olvastad.:)

A liberális mint veszélyes fenevad

Magam speciel nem vagyok liberális. Nem hiszem, hogy az emberi lény jó, és a minél több szabadságtól lesz boldogabb. Nem hiszem, hogy a dolgoknak ne volna természetük. Nem hiszem, hogy az embernek ne volna esszenciális létezése. Nem hiszem, hogy a jobb jövőt megtervezhetjük és felépíthetjük, vagy hogy a haladás és a fejlődés megoldja az alapvető problémáinkat. Bár nem vagyok piac- vagy magántulajdon-ellenes, nem hiszek a laissez-faire gazdaságban sem. Valamiféle keresztényszociális zöld konzervatív volnék, aki a lokális (akár nemzeti) közösségekben hisz, és, mint a jóléti állam híve, fontosnak tartja a kontinentális konzervatív hagyományt. Valami olyasmi lehetek, amilyennek Orbán Viktor látszani szeretne.

Ő, szerintem, rég nem konzervatív és nem patrióta. Rendszerének van egy csomó ismert, kasztos államszocialista vonása (hatalmas és lomha bürokratikus apparátus, rendszerszintű korrupció, erő- és fegyelemkultusz, központi ideológia, átfogó propagandagépezet stb.,) amit egyedivé csupán az erőteljes kommunistaellenes retorika tett. Ettől vált ugyanis a kommunista Kínával üzekedő, a régi (tényleges) kommunistákat vígan integráló Orbán-rendszer önmaga antitézisévé.

Csakugyan jóval tisztább a képlet, ha a továbbiakban az ellenség nem a komcsi, hanem a libsi.

hvg.hu/velemeny.publicisztika/20140811_A_liberalis_mint_veszelyes_fenevad
@Sejk a derék katona: Azért rossz ez a net. Minden ilyen baromságot leleplez. Rémes
@GeoCracker: meg még ez is. :)

"Úgy kerek, ha leszögezzük: az ideológiai tömbök közti (értelmetlen) állóháborúban nem egyedi az Orbánéhoz hasonló ellenségkép-gyártás. Igen, van megbélyegző konzervatívozás, keresztényezés is stb,. hiszen az ideológiai állóháborúnak épp az egyszerűen felismerhető ellenség-karakter a fő eszköze. Ezért utálom pl. a V mint Vendetta c. kultfilmet, ez az ócska propaganda-giccset, amiben a „konzervatív” és az „egyházi” úgy jelenik meg, mint pusztító erő, amelynek a rendes (normális, vagyis liberális) ember csak áldozata lehet: mindaddig, míg fel nem veszi vele szemben a (fizikai) harcot. Tusványos pepitában. A konzervatív a harcos-liberális elbeszélés szerint a maradi, a műveletlen, az ostoba és az erőszakos, tehát ha valamiképp el lehetne kussoltatni (betiltani, feljelenteni, lecsukni stb.) eljönne a szép, új világ. Francokat jönne.

Szerintem inkább beszélgessünk!

Ami történt, egyszerre nevetséges és szomorú: az ember, aki (Oakeshott-tal szólva) „a társalgást uralja”, megnevezte a kiiktatandó ellenséget. Nem, nem tartom igazán veszélyesnek, mert nem kenyerem a hiszti. Nem kell attól félni, hogy hajtóvadászat indul a liberálisok ellen, nem fogja senki összeterelni és deportálni őket, nem fogja senki megjelölni és felgyújtani a házaikat. A kurzuskritikával élő civil szervezeteknek sem lesz sokkal rosszabb soruk eztán. Állami pénzt eddig sem kaptak; a helyzeti előnyük is megmarad, hiszen nem rabjai semmilyen lomha hatalmi apparátusnak (remélhetőleg); mennél jobban támadja őket a hatalom, annál népszerűbbek lesznek. Mire az Orbán-kormány kiiktatná a gyűlölt „liberális” ellenséget, addigra saját elképesztő súlyától fog összeomlani.

Viszont az ideológiai háború lövészárkai nyilván mélyebbek lesznek, a harc elkeseredettebb lesz, csúnya, bántó és meggondolatlan szavak és mondatok születnek majd ismét ezrével. Pedig inkább beszélgetni kéne. Őszintén szólva a jelenlegi forró hangulatban sok realitását nem látom, de azért csak hadd mondjam el, hogy kéne. Nem lenne muszáj átadni magunkat ennek a harci hangulatnak. Kéne olvasgatni úgy nyugisan, este, lefekvés előtt Scrutont, Asbóth Jánost, Chestertont, TS Elliotot, Millt. Habermast, hogyne. Ezek állást foglalnak liberalizmus és konzervativizmus kérdéseiben, de jé, a pocskondiázás helyett a kulturált érvelés az eszközük, és eszükben sincs kiiktatni a vitapartnerüket. (A konzervatív Scruton a jin és jang ellentétpárba helyezi e két álláspontot, a liberális Mill pedig így ír: „az egészséges politikai élethez egyaránt szükséges egy olyan párt, amely rendet és a stabilitást, és egy olyan, amely a haladást és a reformot képviseli”.)

A Biblia meg egyenesen azt mondja a „szép, új jövőről”, hogy az „a béke emberéé” . És én ezt elhiszem."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az a baj ezzel, hogy komolyan csúsztat.
Liberális != laissez-faire
konzervatív != valláosan stupid
stb.
@GeoCracker: "keresztényszociális zöld konzervatív volnék" magyarul: katolikus ufó.
@GeoCracker: Nem is az a része tetszett, hanem inkább a párbeszéd, meg, hogy mind a két tábor jócskán démonizálja a másikat. Ezen sokat javíthatna a párbeszéd és a kölcsönös tisztelet. (szerintem)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Nem hiszem, hogy az emberi lény jó" erről mit mond az egyházad? predesztináció, ágoston, örök bűn? te miért nem ettél az almából?
@parti_giano: genyó:-)... így sem láttam még leírva:-)...
@toportyánzsóti: Üdv zsóti.Látom sokszor írsz mindíg elolvasom.Azt kérdezném tőled,írtam véleményt a fradi pálya avatójáról,hogy nem engedték be az RTL-t nem is érdekel különben.Erre amit írtam fél óra múlva eltünt és most azt írja,hogy nem kommentelhetek.Mi ez???megtudod mondani nekem.Köszi
@parti_giano:

" magyarul: katolikus ufó."

Hülyeeeeeeeee:))))))))))
Tényleg nem egészen százas ez a Balavány.
@parti_giano: @Orica Középföldi: Örülök, hogy sikerült ismét leszűrni a lényeget az írásból. :)
@GeoCracker:
.
Ki beszél itt Fradi-stadionról, avatásról és más marhaságokról? És miért?
Hazugság láva önti el az országot.
Amit avattak, az a Groupama Aréna. Rá is írták a gyengébbek kedvéért.
Igazi fradidrucker nem is vett részt az avatáson.
Az más kérdés, hogy a valamikori FRADI-pálya helyére épült.
Gondolom a Chelsea FC nem keveset fizethetett, hogy az avató mérkőzésen játszhasson valami magyar csapattal.
A reklámértéke ennek is megvan, biztos megérte nekik.
.
@parti_giano: muvesz ur draaaga! A CSU-rol teccet veletlenul hallani?
Egy magát Phineas Fishernek nevező hacker feltörte a hírhedt Finfisher kormányzati kémprogram gyártója, a Gamma International egyik szerverét, és nyilvánosságra hozott 40 gigabájtnyi szoftver-forráskódot és belső dokumentumokat. A kémprogram felhasználóit támogató ügyfélszolgálat napvilágra került levelezéséből egyértelműen kiderül, amit már korábban is lehetett sejteni: a magyar titkosszolgálat is előfizetője az elnyomó rezsimek által kedvelt internet-lehallgató szoftvercsomagnak.

atlatszo.hu/2014/08/11/a-nemzetbiztonsagi-szakszolgalat-is-hasznalja-a-finfisher-kormanyzati-kemprogramot/
@nincs_itt: igen, kereszténydemokraták bajorhonban. szerintem nem zöldek attól még, hogy van környezetvédelmi programjuk is.
@CSENDES:

Úgy van! Csak a baj van velük!
@parti_giano:

Én viszont besárgulok attól, hogy nekik van.
Éppen most olvastam a Mandiner blogon egy hszólást Lányi cikkéhez.
"A civil társadalmi szerveződések - ha a megfelelő anyagi alapok létrejönnek - majd kialakulnak. Olyan idegen pénzeken élő, felforgató (gyarmatosító ideológiákat propagáló) civil szervezetekre nincsen szükség, amelyek a rendkívül káros folyamatok visszafordításának megakadályozását tekintik céljuknak."(Tündér Lala)
A terrorelhárítók túlhatalma miatt perlik az államot

A TEK bírói jóváhagyás nélkül is bárkit megfigyelhet. Per indul Strasbourgban: nem biztos, hogy tényleg történt jogsértés.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F08%2F11%2Fa_tek_tulhatalma_miatt_perlik_az_allamot%2F
Kivonul Magyarországról az osztrák multi
Címkék: reiwag, facility management, ingatlangazdálkodás

A problémát számukra Magyarországon az jelenti, hogy ott még mindig a szürkegazdaság az uralkodó. Viktor Wagner szerint a magyar piacon vannak olyan versenytársaik, akik alkalmazottaik mintegy 70-80 százalékát kénytelenek feketén foglalkoztatni.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F08%2F11%2Fa_tek_tulhatalma_miatt_perlik_az_allamot%2F
Zugló rég le van rabolva,
De azért még zsíros tetem,
Így a mindig éhes tolva-
-jaimmal most megetetem.
:)
@parti_giano: naja! De zoldnek csak a komlot ismerem. Kerdes mit ertunk "zold" alatt, a hargoszold grinpiszt? @jaegtoer: sok am itt is a szoveg, de azert 1-2 dolgot meg is csinalnak a sok zoccseges dumabol.
keleti dakota-tirpákok marcangojják szét zuglót
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hijaba na! A pocakos mellszobor mekktanult susmust irni, maris nagyot lepett a zorszag! Ha melle rakod a TEK-es hiredet, maris mehecc csomagolni...
@jaegtoer: ha van, nincs kedvem rákeresni, majd hier_ist_nicht morcos bajusz blogtársat megkérem rá.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: igen, hallgatunk, nagy uhu, uhuk uhuja a sub kavics törzsből...
@nincs_itt: nem volt véletlen a társítás, és az a csomagolás is folyamatban van már egy ideje.
Isten, házak, család. Illiberáliséknál divat a stadionépítés és a sport szeretete, meg a természetvédelmi területekre illegálisan épített ház.

és és és

444.hu/2014/08/11/kivetelesen-nem-orbant-hasonlitottak-putyinhoz-vagy-erdoganhoz-hanem-a-kettot-egymashoz/
@nincs_itt: rajna kincse, bavaria bástyája!... az fdp marginalizálódásának elsődleges oka (miként ez a többi országban is megesett az ún. liberális pártokkal), hogy ars poeticája (liberális alapok) mind a jobb-, mind a baloldali mérsékelt pártokat megtermékenyítette, az alapvető liberális eszmék sarokkövét jelentik politikájuknak, s így a tisztán "szabadelvű" pártok elvesztették szavazóikat... most sem sikerült kilépnem a saját magam által rajzolt körből... ha egyszer sikerül, akkor a szférák zenéjét hallanám testközelből...
@Orica Középföldi: turmixol balavány, hogy aztán mi lesz a produktum, azt látjuk, valami zöld izé. ha már nincs_itt felhozta, ilyen közösségi (szociális) zöld pont a greenpeace, de nem keresztény és konzervatív. varrjon erre gombot egy vegetáriánus állattenyésztő.
A Poszt mar megint hazudik!
Ki kell allnom a fidesz mellett, +Vedeni oket.
Igenis tudnak csalni!
Felfedeztem a 444.hu hirportalt, es van egy olyan erzesem, hogy kisse elfogult, es nem a fidesz oldalan.
( elnezest az ekezetek hianya miatt, kolcsongeprol netezek ma)
@Sir Bates dö Hól: halld hat, a szferak fennkolt zenejet, gallok hos Asterixe! Az FDP nem a szavazok(a budos nacikok=nemet, a korodben)miatt jutott melypontjara, hanem bizonyitott PEDOFILIA miatt, az ajjaj dedurvaoroszbarat CDU/CSU koala baxta ki, ahogy azt kell! Lepd vegre at, obelixed arnyekat!
@nincs_itt: es ugyanaza cdu/csu mikor fogja mar a fideszt is megbuktatni Budapesten?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gábor, most válaszolok a minap feltett kérdésedre" Nekem ki bocsájt meg". Én. A zárlatot magam részéről feloldottam, ne kérdezd miért, jogomban áll, s meg van minden okom is rá.Természetesen, továbbra sem szeretnék semmilyen zsidós, offos szöveget tőled, üdv!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a 444 kicsit elfogult, nem?
kb mint a kuruc.info a masik oldalon.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igen Bogaram, de még nem publikus,ha az lesz nem hagylak kis a csámcsogásból:))
@nincs_itt: gondolod, hogy ezért?... ha te mondod, 'kor biztos úgy van... soha nem gondoltam, írtam, mondtam, hogy a német ekvivalens a nácival... absztrahálni, asszociálni nem képes hardvered van, ezzel nincs gond, másban biztos jobban teljesítesz, de a szájbarágósan ismertetet gondolatmenet is interpretációs problémák tömkelegét veti fel nálad, amint látom... (jó a metafora, bár gondolom csak a comics alapú műveket tudod használni... könyvtárad büszkesége lehetne hu.m.wikipedia.org/wiki/111_h%C3%ADres_reg%C3%A9ny , bár nem tudom mennyire illusztrált...)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

" Örülök, hogy sikerült ismét leszűrni a lényeget az írásból. :) "

Hogy kinek mi a lényeg egy írásból?
Nekem pl. az, hogy Balavány x-edszer bebizonyította komoly identitászavarát. Ehhez képest elhanyagolható, hogy párbeszédre invitál.

" Lásd mint fentebb az árnyékod. :)"
-
Te ne repülj rá más - neked tetsző - mondandójára, mert egyrészt nem is érted a kettejük között folyó vitát, másrészt ezért már szaladtál bele pofonba. Tanulhatnál.
.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szerencsétlen, nekem mindig delet harangoznak... (figyelmet és elismerést érdemlő, ahogy kis csoportodat létre kívánod hozni, bár egy finom elutasítás a "négyek bandáját" triumvirátussá apasztotta... jelzésértékű, ki nem tiltakozott eddig...)
@parti_giano:

Megengedhetem magamnak, hogy ne érdekeljen Balavány véleménye?
Meg:)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
soha nem fogom megtudni...a pacákat meg a képeken? hát...

brühüyyy
@Penivaldes: laptoppal, szerszámos tatyóval, cd hegyekkel, kicsit macerás :D
@Orica Középföldi: egy költői kérdés veszett el benned így. ennyit balaványról akkor.
@Orica Középföldi: Szerintem pont az nem elhanyagolható, hogy párbeszédre invitál, persze csak azoknak akik komolyan is gondolják a diskurzust, mint jó demokraták. Ebből kifolyólag pofonok sem érnek, csak azok fantáziájában akik azt hiszik milyen kurva jól "osztogatják".:)
@Sir Bates dö Hól: Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de ahogy napról-napra elnézem egyre kiterjedtebb frusztráltságodat és azt, miként forogsz mint cica a saját farka után, én sokkal szerencsésebbnek mondhatom magam.
Amúgy ez a négyek bandája is méretes ökörség, de erről kérdezd inkább azokat, akiket besoroltál ebbe a halmazba. :)
abcn.ws/1oCF4aO

kis izé onnan...ott van ilyen is

nem maradtak csak a romok pedig nem is trafik

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: kepzelt folenyed csak erre kepes? Egy wikipedia oldalt ajanlasz? A legpontodabban te magad tudod, hogy mire, mit asszocialsz, bar lassan kialakul a kep bennem is, hogy nincs ilyan dolog a foldkereken, amit nalad barki jobban tudhat. Ha gondolod, elokeresem mindazt amit irtal, termeszetesen a valaszaimmal egyutt. Talan akkor belatod, hogy ervek, ismeretek hianyat NEM potolja a fellengzos mellebeszeles es a szofisztikalt hujezes. Varom a korabban feltett kerdesemre a valaszt! Amennyiben elmarad, ki kell jelentsem, egy bekepzelt niemand vagy, aki raadasul sikertelen is! Ne kompenzalj, tanulj! Elsosorban alazatot!
Vissza a Kutaliknét!!!!
@nincs_itt: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: pluszbónusz, mert jó kedvem van, s a kánformáknak mindig segítek... amire te gondolsz, aztán a menhir lehet (ha már kelták), az obeliszk az egyiptomi, s nem keverendő obelixszel... (a buborékokban szereplő egymást követő jelek segítenek megérteni a történést, ha van hozzá enigmád... bár, egy picit kötöttebb így a sztori, a fantáziának kevesebb hely marad... bár ennek meglétét nálatok kizárhatjuk...)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ugyan pusztába kiáltott szó, de ... most még néhány percig ilyen hangulatom van.

Te komolyan gondolod ( láthatólag igen), hogy olyan emberrel, akinek komoly fogalmi zavarai vannak, azzal lehet bármiről párbeszélni?

Geo volt szíves rámutatni, hogy "Az a baj ezzel, hogy komolyan csúsztat.
Liberális != laissez-faire
konzervatív != valláosan stupid
stb"
Geo nagyvonalú volt:)
Tényleg nem csípem a Papcsákot, de csak egyetlen okot miért pld. az SZDSZ vagy akik utána vannak?

(Az nem ok, hogy Papcsák náci, vagy a libsik nem rasszisták).
@Orica Középföldi: Hát jól elkiabálgatunk egymás mellett itt a netpusztában, de rá se ránts.:)
@Orica Középföldi: Geo szerintem nem nagyvonalú volt, hanem ostoba, ugyanis egyik sem ezt jelenti.
@Sir Bates dö Hól: Inkább arról mesélj mikor mész francia nyelvvizsgára? :)
@évásanyó: OK köszi, remélem a korábbi levélkét is megkaptad. :)
@Fabius:

Jó, jó, de te kit választanál?

"Valakinek holnap le kell győzni a sötétséget
Mondd, te kit választanál?
Valakinek holnap át kell írni a régi meséket
Ó, mondd, te kit választanál ?
Valakinek holnap meg kell váltani ezt a világot
Mondd, te kit választanál? Valakinek holnap le kell tépni magáról a láncot
Ó, mondd, te kit választanál?

||: Segítsetek, segítsetek
Segítsetek, segítsetek
Segítsetek, ó segítsetek
Segítsetek, (ó) segítsetek :||

Ó, mondd, te kit választanál?

Valakinek holnap le kell mondani hivataláról
Mondd, te kit választanál? Valakinek holnap át kell venni a korona ékszert
Mondd, te kit választanál?
Valakinek holnap le kell tennie végül a fegyvert
Ó, mondd, te kit választanál?
Valakinek holnap meg kell válni az életétől
Ó, mondd, te kit választanál?

||: Segítsetek, segítsetek
Segítsetek, segítsetek
Segítsetek, ((ó))segítsetek
Segítsetek, (ó,) segítsetek :||

Ó, mondd te, kit választanál?

Segítsetek,EEEEEEJ
Segítsetek, ó, segítsetek
Segítsetek, segítsetek
Segítsetek, ó, segítsetek
Segítsetek, segítsetek
Segítsetek, segítsetek
Segítsetek, EEEEEEEJ
Segítsetek, segítsetek

Oly nehéz a választás"
@Sir Bates dö Hól:

Hééééééééééé, legyen határ:))))
@nincs_itt: sokszor használod a "siker/sikertelen" kifejezéseket (picit lázáros "annyit is ér")... érdekes lehetne az, hogy kinek-kinek mit jelent a siker, ki miként definiálná... kinek miért ez a legfőbb értékmérő... grand canyon alján ülsz egy kenuban, s dinamittal akarsz halat fogni, csak szólok...
@♔bаtyu♔:

Ha egy pillanatra leraknád az ostobaság batyuját, akkor értenéd, hogy geo nagyvonalúan csúsztatásnak nevezte Balavány butaságát.
@Sir Bates dö Hól: ejnye, ejnye. Marmegint azok az asszociacios problemak. Ha, ismetlem ha visszavennel az arczodbol, akkor talan felfedezhetted volna, hogy Asterixet irtam, finoman utalva szellemi mereteidre, de csak neked, ha mar Rajna kincset is emlegetted, foldrajzbol sem fenyes az eredmenyed, legfeljebb Isar kincse. Sajnos olyan sok potolni valod van, kezdhetned az oly eloszeretettel ajanlgatott muvekkel. Gondolom ezeket sikerult informacio sokk mentesen, sok apro reszletben megismerned. Az Enigma emlegetese ismetelten a szemelyes perverziodra utal, nem lehet valtoztatni ezen, mivel a koreidben a vitakultura non plus ultra-ja az a szo. Elfedi a tudatlansagot, jotekonyan apolja a sajat tomege alatt roskadozo egot. Majd egyszer ha vegre neked is sikerul valami, talan meg valtozik a nyomorod.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem akartam ragozni balaványt, mert egy gyenge cikk. ez a "gyere disputálni", "meg kell beszélni közös dolgainkat" minden harmadik publicisztikában szerepel.
ám balavány alapmondata az volt, igaz, gyengébbek kedvéért nem szedte félvastagon, hogy "Nem hiszem, hogy az emberi lény jó". egyértelműen a predesztinációra utal. ezért kérdeztem rá, mi a véleményed, hátha van önálló gondolatod hozzá, de legalább rákeresel valamelyik katolikus honlapon az útmutatásra.
Csak a rend kedvéért: a fő bűnös Orbán választási törvénye. Már megint összefosásra kényszerít olyan, egymástól ideológiailag messze eső pártokat, amelyek egyetlen közös nevezője az Orbánnal való szembehelyezkedés.

A rendszer ki van találva, a balek "ellenzék" egymást marva megy a vágóhídra. Na most röhöghetsz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: már beadtam a jelentkezési lapot, a sorban anyád állt előttem...
@Sir Bates dö Hól:
Négyek bandája
Ez a lap egy ellenőrzött változatarészletek megjelenítése/elrejtése
[bevezető szerkesztése]
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
書.svg Ebben a szócikkben a mandarin nyelvű szavak pinjin és magyaros átírása között ide kattintva szabadon lehet választani.
A négyek bandája (kínaiul: szezsen pang (四人帮, Sìrén bāng)) négyfős kínai politikai csoportnak adott név, amely a kulturális forradalom (1966–1976) alatt jutott mind nagyobb politikai hatalomhoz. Tagjai voltak Csiang Csing, Mao Ce-tung negyedik felesége, egyben a csoport vezetője; valamint Vang Hung-ven, Jao Ven-jüan és Csang Csun-csiao. Az elnevezés állítólag Mao Ce-tungtól származik, aki 1974-ben figyelmeztette feleségét, hogy „nehogy a négyek kis frakciójává váljanak”.[1]
Története.... A négyeket 730 ezer ember üldözésével és 35 ezer ember halálba kergetésével vádolták meg. Csiang azzal védekezett, hogy csak Mao utasításait hajtotta végre. Utóbbi megítélése végül úgy alakult, hogy a tévedésekkel teli késői korszakától megkülönböztették korábbi tevékenységét.[6] Január 25-én hirdettek ítéletet, amiben Csiangot és Csangot halálra, Vangot életfogytiglanra, Jaót húsz év; támogatóikat: Csen Po-tát 18 év, a többi vádlottat 16–18 év börtönre ítélték.[7] A periratokat máig sem hozták nyilvánosságra.
A halálos ítéleteket később életfogytiglanra változtatták, majd idővel mindannyiukat szabadon engedték: Jao Ven-jüant büntetésének letöltése után, a többieket pedig egészségügyi állapotukra való tekintettel. Csiang Csing 1991-ben öngyilkosságot követett el, Vang 1992-ben, Csang pedig 2005-ben halt meg kórházban. Jao Ven-jüan szabadulása után szülővárosába vonult vissza, és a banda utolsó életben maradt tagjaként 2005 decemberében halt meg.
Tekintettel arra, hogy egy gyilkoshoz hasonlítottál, kiállítottad saját magadról a nem éppen hízelgő képet.Olyan szinten sértettél meg, amit már nem tolerálok.Szégyeld magad.
@Orica Középföldi: ártatlan barikaként ordasok kerülgetnek, még csak ne is bégessek:-)...
@Sir Bates dö Hól: Most megint annyira odabasztál nekem, hogy meg sem merek szólalni vagy két másodpercig. :)
@parti_giano: Miért keresne magyarázatot katolikus honlapom a predesztinációra?
@Sir Bates dö Hól: oooo, hat meg az sincs meg? Igy mar ertem, nem lesz konnyu a GGG-bol, AZS-bol, MMM-bol sikereket kovacsolni. Bar, ki tudja, meg az is lehet, hogy profitalsz kesobb - amikor meg is erted - ezek elmelyult ismeretebol.
@parti_giano: Kérésed parancs. Szóval még az is megeshet, hogy erre gondolt? :)

Áteredő bűn.

www.katolikus.hu/kek/kek00325.html#K404
www.katolikus.hu/kek/kek00325.html#K388
@Sir Bates dö Hól: A külső ellenségeid keresése helyett, inkább állj neki a saját magadban lévőket leküzdeni. Ha ezzel végeztél, rá fogsz csodálkozni, hogy azokkal is tudsz ember módjára beszélgetni, akikkel nem értesz egyet.
@Penivaldes: Te szereted a történelmet kicsi lány.Amit kimásoltam a wikiből van.Muszáj vele foglalkoznom, mert akkor azt gondolja, hoogy ő a nagy lelki magasságából sértegethet embereket, akár le is gyilkosozhat engem, aki egész életemben, még a hangyát is átléptem.Fel nem fogom ésszel, hogy miért kellett belegázolnia a becsületembe.:((
@évásanyó: jelezték, te is így gondolod, a blog maga az élet, s mint ilyen, nem csak a jópofizás van...
@Sir Bates dö Hól:

" ártatlan barikaként ordasok kerülgetnek,"

Majd könnyezek, ha ráérek:)
@Penivaldes: az igaz, hogy a reformáció alatt ekörül is fellángolt a vita.
@Sir Bates dö Hól: hpgy te mikre nem apercipialsz, abbol, hogy leirom siker/sikertelenseg. Azonnal Lazar ugrik be, onnan is az annyir is er opusza. Hat, nem lenne eccerub gyongecske hasonlatok helyett, kicsit elgondolkodni, mi is erzodik ki minden mondatod mogul? Legalabb itt a virtualis vilagban szeretned valakinek erezni magad, ezert kenyszerulsz ezekre az aranyer kialakulasat meggyorsito eszmefuttatasokra. Minden bizonnyal vannak hasonSzoruek korulotted, akik lelkesen tapsikolnak kisded eredmenyeidhez.
@parti_giano: Dehogy csak számolgatom a betűket mint lápimagyar és subkavics. Még ennyit sem tucc a blognemhabostorta bagetthuszártól? :)
@Sir Bates dö Hól: és te most komolyan azzal akarsz engem a teálltalad vélt helyes útra téríteni, hogy összeadsz egy tömeggyilkossal?
Gondolom, most, hogy engem kipipáltál, fel fogod hívni a Varánusz blog 80 %át, de legalább is azokat, akik itt rajtam kívül még szoktak jópofizni, és találsz nekik is valami enyémhez hasonló avatárt, valamint megtiltod a jópofizást.Mától kössem fel a karomra a gyászkarszalagot, vagy ráérek.Nem te vagy a blog főnöke hanem Fabius. Ha majd ő mondja nekem, mit nem tehetek, vagy szótfogadok, vagy elmegyek, de te egy ugyanolyan arctalan link vagy mint én, vagy bárki más.
@Sir Bates dö Hól: mondtam mar, a blog NEM az elet. De ha neked csak ez jutott... mar szorakoztato sem vagy.
csak semmi párhuzam:

Észak-Korea népének nem sérülnek az emberi jogai, inkább dinamikusan halad a rózsás jövő felé

Ez derül majd ki abból az emberi jogi jelentésből, amit Észak-Korea készít, válaszul az ENSZ bírálatára.

444.hu/2014/08/11/eszak-korea-nepenek-nem-serulnek-az-emberi-jogai-inkabb-dinamikusan-halad-a-rozsas-jovo-fele/
@parti_giano: Hogyne, hogyne. Luther is beszél, ír szolgai akaratról. Vagyis, hogy Isten mindent tud előre, azt is, hogy mi fog történni, és amikor döntesz valami mellett, akkor azt hiszed, hogy te döntöttél, pedig valójában a fenti.
meg a Római levélben is van, K. abból vezeti le.
Sőt, hogy egy vidámabbat is mondjak, emlékeim szerint volt egy olyan hugenotta irányzat, ami szerint ha kiválasztott vagy, akkor mindegy mit teszel, úgyis mennybe jutsz.
@Penivaldes: ezek után kár minden további szó:
"ami szerint ha kiválasztott vagy, akkor mindegy mit teszel, úgyis mennybe jutsz"

itt vagyon mindennek az alfája és omegája
@Penivaldes: az járt a fejemben, hogy esetleg Balavány erre gondolhatott, amikor leírta: "Nem hiszem, hogy az emberi lény jó."

hvg.hu/velemeny.publicisztika/20140811_A_liberalis_mint_veszelyes_fenevad
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én sem hiszem, no, viszont törekedhet rá.
de ez az Ádámtól öröklött bűn dolog, mondom, mintha egy fordítási hiba következménye lenne
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
kijaza balavány hogy annyit rágzsáljátok?

kiköpni és szájat mosni

brühüyyy
@rodeo36: Semmi extra. A hávégére szokott irogatni, mint mondjuk tótaw. :)
-no comment-

Emberek, akik a mi pénzünkből élnek: Galambos István
galambos

Az MTVA vezérigazgató-helyettese nem érezte úgy, hogy válaszolnia kéne egy egyszerű kérdésre.

444.hu/assets/galambos-animated.gif

444.hu/2014/08/11/emberek-akik-a-mi-penzunkbol-elnek-galambos-istvan/
@Sir Bates dö Hól:

"ártatlan barikaként ordasok kerülgetnek, még csak ne is bégessek"

Kíváncsi vagyok, amíg ezt írtad, felnéztél-e a mennyezetre?:-)
@jaegtoer: parkban voltam... pont egy fészek alatt... persze, hogy felnéztem... majd rögtön ráleltem a kincsre is:-)...
@Sir Bates dö Hól: @jaegtoer:

Egyfolytában görcsölök az aggódástól: Sir Bates mint ártatlan barika...ráadásul: az ordasok között...
még itt is reped a fal:DDD
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
és kenetteljes mint a penészes vaj? ájtatos mint egy mano és egészen addig vallásos amíg ez kifizetődik neki

és?

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: Kedves dö Hol, éveket töltöttem enyhén szellemi fogyatékos gyermekek tanításával, bizony megedződtem e munkám során, bár az is igaz, hogy míg a gyermekek úgy is bájosak tudtak lenni számomra, felnőttben már inkább sajnálatomat nyerik el.Ritkán szoktam sértegetni embereket, most azért megteszem, neked sem okozott ez velem szemben gondot.

Lelköm bogaram, én a Halhatatlanok clubjának vagyok tagja, s mint ilyen a Hírességek csarnokában lakozom, és te nem árthatsz nekem mert te kis halandó francia(imitátor) bagettharcos vagy...
@Sir Bates dö Hól:

Ördögöm van. Tusakodtam magamban, Menny vagy ég? Így leve mennyezet, közben fészek lett:D
@rodeo36:

Mi van ha Fabregas 'nyóccor csinálja meg ezt:))))

www.youtube.com/watch?v=QxfxHJXlii0
@évásanyó: ennek nincsen értelme. Legyen méltóság benned, és ne állj szóba olyannal, aki vérig sért, sőt ne is vedd észre.
@évásanyó:

"éveket töltöttem enyhén szellemi fogyatékos szellemi fogyatékos gyermekek tanításával.."

'Szinténzenésznek' ezt nem fejtenéd ki priviben "anyóka:)))??
@évásanyó:

"én a Halhatatlanok clubjának vagyok tagja, s mint ilyen a Hírességek csarnokában lakozom,"

Én, mint a legfontosabb szám, mint a nulla megtestesítője, mondhatni origo, mondom, a helyi érték komoly dolog és csak pont kérdése az egész, és néha elgondolkozok, tizedes pont legyek, vagy vessző, vagy nem túlzás-é még a nulla is, és vajon a pont nem fontosabb-é mint a vessző, de betolakszik folyton folyvást még a plusz és a mínusz, mint választható opció, és amíg ezeken rágódok, rácsodálkozok, milyen csodálatos a kiterjedés nélküli kör, és a testetlen hosszúság, és a nulla így már maga a hívság, az átkos kivagyiság, és még mindig lőn a hamu és a por és az Úr.
@Sir Bates dö Hól: egészségedre! megkérhetlek, hogy ne méltass figyelemre?! megígérem, én sem foglak - légyen bármekkora - tőled megszokott marhaság, amit ide írsz.
Na akkor, még egy próbálkozást azért megér nekem:

Válaszolnál a feltett kérdésre?(ha nem emlékeznél - nem meglepő módon - akkor keresd vissza)
Jaj, tudatlanságom ködét eloszlatnád a FDP marginalizálódását illetően, itt a Niebelungok, Walkyrök földjén? A Walhalla tőszomszédságát, meg sem merem említeni, még a végén Göthe is khmm lesz.
@gazoló: Szóba állsz egy ocsmány tömeggyilkossal?Akkor ez már az Ötök bandája, de ha Peni is szeret, akkor már 6-an vagyunk:))
@évásanyó:
Rodira gondolszvagy kire????
@jaegtoer: Soha nem kellett magamnak megmagyaráznom, miért is szeretlek Téged.Az a mód, ahogyan biztos vagy abban, hogy van annyi eszem, hogy elvont dolgokat is megértsek, lenyügöz. Tisztellek, becsüllek jaegtoer a sorok közti olvasás viszont tananyag nálam!!
@gazoló: Most hasonlított de hol a négyek bandájának a vezetőjéhez engem, olvass fentebb kicsinyt ezt a blogot!
@évásanyó:
Ja leesett,de én nem kategorizálok,kivéve 'Géb hozzá nem szólnék,bár tisztában vagyok kvalitásaival:))
@fidesz 6 tagkönyv: Hol történt a dolog,jobber orálmuzsikoknál vagy itt?Orálmuzsikok sajna csak addig harcolnak a véleményszabadságért amíg uralomra nem kerülnek,utána már a kritika el van fojtogatva.
@évásanyó: bocs, Peni senkit sem szeret, őt sem szereti senki a családján kívül.
húúbakker, egy kiesett hét után /no nem delírium, kérem szépen, csak szabadság :D/ újra kell tanulnom ki kivel van, kicsit szét valék esve, és csak kapkodom a fejem, mert hogy a nicknevek semmit sem segítenek a régi tapasztalásokkal :S,

avagy csak én sérültem szellemileg ennyit? :O
@Penivaldes: Nos neked teljesen igazad van, dehát én egy ösztönlény vagyok, ezt ne feledd. Egyébként skorpió is, és ezt se feledd.
Vigyázz, mert megkaphatod:Madarat tolláról..., bár ez másra is igaz:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem tudom megerősíteni szemenszedett hazugság

brühüyyy
@évásanyó:
Időhiány miatt nem mindig olvasom el mindenki 'fasságait,Persze 'Fab "fasságait mindig:))
@gazoló:
matek kedves füvetlenítő

11 chelsea + Mourinho *2 minima cal cula 22

brühüyyy
@gazoló: Nos, ez a választásod, én viszont megszegtem az igéretem, mert velem szemben sem voltak korrektek. Jogomban áll. Jezus egy alkalommal kimentett egy megkövezendő házasságtörő nőt a biztos halálból. Ugye ismered a történetet: Ne ítélj, hogy ne ítéltess, az vesse rá az első követ....Nem tűröm, ha Gabriel zsidózik, mindig rá fogok szólni, de ha Fabius nem tiltotta el, hogy jövök én ahhoz, hogy gőgösen megmondjam neki, hogyan vegyen levegőt. Ezt én így határoztam.
@évásanyó: azt gondoltam, hogy nem a hallhatatlanok közt vagy... teszel erről...
@rodeo36: na kollega úr sikerült beszerezni? Glenfarclas
@gazoló: lakásfelújítás, mindenféle digitális kütyü széthúzva, úgy hogy eléggé nyugságosan :D
@nincs_itt:
itt méghajanlok hajnala van, a bó't csak órák múlva nyit...nyugi

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: Kedves Barátom! Nekem édesmindegy, hogy te mire gondolsz azok után, hogy legyilkosoztál.Azt pedig, hogy engem ki kért fel arra, hogy ott legyek, nincs annyi képzelőerőd, hogy valamikor is felfoghasd. Nem a te választásod, ugye tudod, hogy én hol időzöm szívesen.Igen teszek róla, hogy az ocsu a búzától elváljon, ezért vagyok ott!
@rodeo36: nyugodt vagyok, mint nyúl a hurokban...
csak voltam bátor érdeklődni...
@nincs_itt:

"__@Sir Bates dö Hól: egészségedre!
[...]
itt a Niebelungok, Walkyrök földjén? A Walhalla tőszomszédságát, meg sem merem említeni, még a végén Göthe is khmm lesz.__"

Ha most még Thort, Wotant netán Freyja-t is belekevered, esküszöm, magammal sem állok szóba többé soha és gyújtóssá hasogatom az Yggdrasil-t, és kuplerájt nyitok Azgardban félúton Syrius felé de sréen az Ursus Minorral szemben, de még Svalbárd fölött rénszarvas szekcióval.
@Penivaldes: Ha elmondanám, meg kellene, hogy öljelek:))
Kemény jegy, olvasd el, ha érdekel:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem Bogaram, csak szétpukkant egy szarral töltött luftballon, és most ezt hordja-viszi a szél:))
@jaegtoer: backi és a Ragnarök az smafu???? Siegfried sem tud téged meggyőzni! A Turul tisztejjen meg tégedet, jó magasról!
Te asztat akarod, hogy eltéveggyek?? Az Ursus Minorral Syrius felől nézve srégan szemeközt, a tőgyit van! De a Cepheus és a D(r)ákó sincs onnan má' messze!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :D

egy kis segítség - no nem a helyi viszonyokra! de totál kusza minden, ha nincs időd (mint nekem) után olvasni... így már azt sem tudom, hogy tea milyen jével írandó!
(de ki ne kergess a világból! hahahaha)
@parti_giano:

"_de nem akármilyen, bárányfészek_" de legalább nem bárányfécesz:-)
@guma: pedig egyszer le rajzolhatnánk a helyi viszonyokat, és kiszögelhetnénk a Kossuth térre.
@gazoló:

Sir Bates dö Hól 2014.08.11. 13:44:51
@évásanyó: welcome, csiang csing...

Utána olvasd el, ha nem tudnád, ki volt az ominózus hölgy, és nem fogsz csodálkozni feháborodásomon, hogy mit mert magának megengedni de hol.
@Penivaldes:

Vigasztalásra van szükséged,'gyermekem:))

Én szeretlek:))'az idézet persze képletes:))

ÓDA

Itt ülök csillámló sziklafalon.
Az ifju nyár
könnyű szellője, mint egy kedves
vacsora melege, száll.
Szoktatom szívemet a csendhez.
Nem oly nehéz -
idesereglik, ami tovatűnt,
a fej lehajlik és lecsüng
a kéz.

Nézem a hegyek sörényét -
homlokod fényét
villantja minden levél.
Az úton senki, senki,
látom, hogy meglebbenti
szoknyád a szél.
És a törékeny lombok alatt
látom előrebiccenni hajad,
megrezzenni lágy emlőidet és
- amint elfut a Szinva-patak -
ím újra látom, hogy fakad
a kerek fehér köveken,
fogaidon a tündér nevetés.

2

Óh mennyire szeretlek téged,
ki szóra bírtad egyaránt
a szív legmélyebb üregeiben
cseleit szövő, fondor magányt
s a mindenséget.
Ki mint vízesés önnön robajától,
elválsz tőlem és halkan futsz tova,
míg én, életem csúcsai közt, a távol
közelében, zengem, sikoltom,
verődve földön és égbolton,
hogy szeretlek, te édes mostoha!

3

Szeretlek, mint anyját a gyermek,
mint mélyüket a hallgatag vermek,
szeretlek, mint a fényt a termek,
mint lángot a lélek, test a nyugalmat!
Szeretlek, mint élni szeretnek
halandók, amíg meg nem halnak.

Minden mosolyod, mozdulatod, szavad,
őrzöm, mint hulló tárgyakat a föld.
Elmémbe, mint a fémbe a savak,
ösztöneimmel belemartalak,
te kedves, szép alak,
lényed ott minden lényeget kitölt.

A pillanatok zörögve elvonulnak,
de te némán ülsz fülemben.
Csillagok gyúlnak és lehullnak,
de te megálltál szememben.
Ízed, miként a barlangban a csend,
számban kihűlve leng
s a vizes poháron kezed,
rajta a finom erezet,
föl-földereng.

4

Óh, hát miféle anyag vagyok én,
hogy pillantásod metsz és alakít?
Miféle lélek és miféle fény
s ámulatra méltó tünemény,
hogy bejárhatom a semmiség ködén
termékeny tested lankás tájait?

S mint megnyílt értelembe az ige,
alászállhatok rejtelmeibe!...

Vérköreid, miként a rózsabokrok,
reszketnek szüntelen.
Viszik az örök áramot, hogy
orcádon nyíljon ki a szerelem
s méhednek áldott gyümölcse legyen.
Gyomrod érzékeny talaját
a sok gyökerecske át meg át
hímezi, finom fonalát
csomóba szőve, bontva bogját -
hogy nedűid sejtje gyűjtse sok raját
s lombos tüdőd szép cserjéi saját
dicsőségüket susogják!

Az örök anyag boldogan halad
benned a belek alagútjain
és gazdag életet nyer a salak
a buzgó vesék forró kútjain!

Hullámzó dombok emelkednek,
csillagképek rezegnek benned,
tavak mozdulnak, munkálnak gyárak,
sürög millió élő állat,
bogár,
hinár,
a kegyetlenség és a jóság;
nap süt, homályló északi fény borong -
tartalmaidban ott bolyong
az öntudatlan örökkévalóság.

5

Mint alvadt vérdarabok,
úgy hullnak eléd
ezek a szavak.
A lét dadog,
csak a törvény a tiszta beszéd.
De szorgos szerveim, kik újjászülnek
napról napra, már fölkészülnek,
hogy elnémuljanak.

De addig mind kiált -
Kit két ezer millió embernek
sokaságából kiszemelnek,
te egyetlen, te lágy
bölcső, erős sír, eleven ágy,
fogadj magadba!...

(Milyen magas e hajnali ég!
Seregek csillognak érceiben.
Bántja szemem a nagy fényesség.
El vagyok veszve, azt hiszem.
Hallom, amint fölöttem csattog,
ver a szivem.)

6

(Visz a vonat, megyek utánad,
talán ma még meg is talállak,
talán kihűl e lángoló arc,
talán csendesen meg is szólalsz:

Csobog a langyos víz, fürödj meg!
Ime a kendő, törülközz meg!
Sül a hús, enyhítse étvágyad!
Ahol én fekszem, az az ágyad.)
@guma: megnyugodtam, akkor nem csak én vagyok elveszne, a nagy magányomban, akkor ezennel, kapkodjuk a fejünket közösen, és majdan csak letisztul ez a kép :D
@Penivaldes:
a mérleg ami állandóan inog meg billeg de sohasem tuggya micsoda a micsoda

brühüyyy

és róla sincsen kép mert mindíg bemozdúl
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

'veravízsanyarúsorsodláttán:)de már itt vagy és ez a lényeg:))))
@gazoló: Édesgyökér, édesgyökér
nől-e a kopasz hegy tetején?
Az emberek rossz beszédét
el ne higgyed, intelek én
Vessed félre, vessed félre
ne fülelj hazug bszédre
rosszakarók fecsegése
hamís madár csicsergése
Ha tagát látjátok, toljátok az orra alá:
sziget.hu/fesztival
19:30-tól élő Tankcsapda.
Mentem söré.
@nincs_itt:

smafu, smafu kekeckedik itten, amikor maga is egy világban van, meg az az ócsárolt másik is egy gall kakas hátán kukorékolja feszt a Marseilles-t, közben Pastoral
de legalább elmondhatja, hogy nagyot biliárdozik azzal a holdkóros flansziával, csak a dákóikat ne mérjék össze, mert az már úgyszólván sekk, hacsaknem pattison, közben mindannyian jó csülkös bablevest ennénk szívesen, hacsaknem a péknén vagy a péknével, de legalábbis zsándaróc mondta Pityu bá a bográcsos marha pörkölt mellől, mert jó is a virtus, de attól még nem nyugatról kél a nap, ellenben az eső meg onnan jön.
@guma: ah, arthur bedobta a szent kézigánátot a nyúlhoz. vagy bárányhoz, már a franc sem tudja.
@gazoló: A szenvedésben lesz még részetek
– mint volt is – de én az Ő tövisével,

mely ágaimról szívetekig ér el,
azt hirdetem, hogy igyekezzetek
szelíddé tenni próbált szívetek,
ti emberek kezétől szenvedő
és embert szenvedtető emberek.

És irgalmasabb lesz majd az idő,
mit úgyis együtt kell töltenetek.
@jaegtoer: hahahaha

eszméletlen vagy! :)

nincs egy nyugalomra vágyó "kislyánynak" nálad hely,itt?
szimpatikus a terep...:)))
"és kuplerájt nyitok Azgardban félúton Syrius felé de sréen az Ursus Minorral szemben, de még Svalbárd fölött rénszarvas szekcióval. "
@Knósszosz:

Hilaryt még 'küldhetsz,ha megvetted a folyékony aranyat barátom:))!!
@parti_giano:

remélem a görény "megúszta"?
:D
@Penivaldes:

"elmennél-e elhagynál-e
szíved értem nem fájna-e
ha fájna is mit tudsz tenni
mikor ennek így kell lenni

ha elmész is járj békével
rólam ne felejtkezzél el
csendes folyóvízből igyál
ott is rólam gondolkozzál

akkor jussak én eszedbe
mikor kenyér a kezedbe
akkor se jussak egyébről
csak az igaz szeretetről

talán szíved nem kőbálvány
hogy itt hagynál ilyen árván
de nem kő hogy elhassadjon
sem nem viasz elolvadjon

árva lettem mint gerlice
mint akinek nincs senkije
olyan árva mint a madár
ki ott fent a fellegen jár"
@Knósszosz:
'Holtolják a 'debrecenifidessnyallerek??
@guma: igen, mert a nyúlon túl volt. csak a birkái nem figyelnek ilyenre.
@jaegtoer: :)

bassza meg, ez a front már felborítja a lapátoló, bográcsozó hangulatot is?
@évásanyó:

"csak szétpukkant"

csak semmi puki. a csing különben is csüng is lehet csak úgy is kell olvasni.
@gazoló: A sodronyok bús bordaként merednek.
A rézágyon tótágast áll az asztal.
A falak most vetkőznek, nedvesen,
hidegen és csúnyán, mint a halottak,

akiket már kidobtunk. Bennem is
vetkezés folyt ma. Mily szenny, mennyi titkon
repedt vakolmány hullik s gyűl a zugban:
s könnyes-csupaszon állok itt. Ne nézz rám!
@parti_giano:

pedig hihetetlen egyszerű ez az egész, csak kis kreatívitás kell kérem szépen!
:D

offforever.blog.hu/2011/02/21/kreativ_pasztorok
@gazoló: mi a gond ezzel a Babits versrészlettel?
@gazoló:

nono! ha ez igaz is:

www.youtube.com/watch?v=9SvMeEQQ_wc

akkor se add fel...
:))))))
@guma:

Dehogy borítja, dehogy borítja, de olajjal oltottak tüzet, hogy annál a fénynél játszanak szüzet, csakhogy nem románcot költöttek, hanem rút ribancot, és nem kiáltottak renoncot, közben tiszta betli lett a piros hetesre.
@guma: élőkép tegnap a stadionavatón is volt, de nem ilyen vicces.
Lírai hangulat lett úrrá a blogon...
Amúgy biztosan jól vannak a T. Blogtársak?
Mert a mai beírásokban ez nem látszik... igyatok, vagy dugjatok, de egymás qrogatása verbálisan kinek jó??? :(
@gazoló: nem felejtettelek ám el, majd dumcsizunk egy nagyot a témáról, jó?:))
@guma:

és mindezt az oroszok festik alá? csaj ko vszkij 1812 nyitány ágyúkkal

és sok bürge

jobb volt mint a fradi nemzeti vágta te'nnap

brühüyyy
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Drága Boli! Itt nem egymást, hanem engem alázott és sértett úgy véri de hol, hogy én egy szót sem szóltam hozzá.Ugye nem baj, ha nem tudok napirendre térni 2 perc alatt, hogy tömeggyilkos némberré avanzsáltam:((
@nincs_itt: nem kell kesztyűkkel zsonglörködni, ennyi az egész...
@évásanyó: pedig át kell lépni a kátyukat az úton, ha nem akarsz beléjük esni.
@Penivaldes:

erre gondoltam:

árva lettem mint gerlice
mint akinek nincs senkije
olyan árva mint a madár
ki ott fent a fellegen jár"
:)
@toportyánzsóti: Igazad van ott volt a kurva anyjukat.Pedig olyan szépen megfogalmaztam,sokaknak tetszett volna.(valami blogger gejza volt a szarházi kommentelő)üdv
@Sir Bates dö Hól: tányérral jobb, annak nyoma van, ha nem sikerül a mutatvány. ha meg sikerül, akkor fel lehet tálalni rajta a báránypörköltet.
@évásanyó:
Hát kiket mészároltál le?
Gyanús vóttá te nekem!
Seprű esett a billentyűzetre? Gép müxik? :)
@évásanyó:

megbocsátod, ha megmondom a véleményem?

szerintem:
nem a gyilkossal hozott összefüggésbe, még akkor sem ha az illető gyilkos is volt...
bocs!
ennyi!
@rodeo36:

én is így gondolom!:)

fantasztikusak a birkák, ha jó a juhász...

lehet, hogy nálunk ezért lesz egyetemi oktatás?

ááááááá
hüjjjülök és semmit sem értek...
" blog maga az élet, s mint ilyen, nem csak a jópofizás van..."

Szeretve Tisztelt Blogtársaim!
Felhívom szives figyelmetek, hogy a blog mai témája

Zuglóban a Fidesz a csaláshoz is béna,

ami kapcsán hosszú idő óta egyetlen komment sem érkezett. Mint idéztem,nem csak jópofizás van, ezért ha megkérhetlek Benneteket vegyétek komolyan az életet.Köszönöm.:))
Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci !
@Penivaldes:
'gondegyszálse csak tetszett:))
@s:
Nem mondhatnám, hogy túl kreatív, de legalább szívből jött....
@guma: nem haragszom rád, találj mentséget, ha neked ez megnyugtató, magyarázd, ahogy te jónak látod, ez a magam részéről megmagyarázhatatlan!

Sir Bates dö Hól 2014.08.11. 13:44:51
@évásanyó: welcome, csiang csing...

nos én ebből nem azt szürtem le, mint te, remélem ezért meg nem te haragszol.
@jaegtoer: ahogy azt Besenyő Pista bá' montta vólt/ámpére/lümijé estleg, nem vagyok én kiváló mérvadó. ócsáról meg nem tom, ja vagy nyet!
a pékné csülkirül étkezni, nem mondom jó mulaccság férfi munka! de ha baj van akkor jön pék lapát!
szóval ha kérhetem, ássuk el a csat AK-t, mert szerénytelenségem csak visszavágni volt merész, mert a flansziának orcája túlméretes lett hirtelen. Régi cívódás ez a gallok és friccek között...
@évásanyó:
Sörse? :(
Ilyenek ezek itten, mindig csak a sex, meg a ... valami.
Tényleg, ki nem ...rja le papcsákot, meg a többi párt majmát?
@évásanyó:

'kétnaptérgyelés'Hólnak'osztjónagyot:))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): maga meg arra figyeljen, amit e-mailban kérdeztem, mert már meg is mertem rendelni és ha nem jó... akkor szar!
Együtt : Kurva anyádat, orbángeci!
Most ahogy a csövön kifér:
Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci ! Kurva anyádat, orbángeci !
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szia Cirbi!
Jó, hogy megjöttél. Már vártalak.
@parti_giano: milyen pörköltet?... az alapanyag kalebnél van... viszont a kőgyűjtést már szervezik:-)...
@nincs_itt:
Káposztazabálók v. csigazabálók?
Dulva ez...
Keressetek valami közös italt, oszt baccatok be, majd eléneklitek a XII.zsoltárt és egymást támogatva behánytok az árokba... idióták... :)
@guma:

'Tizennyócc múltam miért adnám fel??:))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): @gazoló: maj' ti is lesztek ám hitler meg sztálin, meg az apja bánatos, ha nem figyeltek oda, nédd-e mán gyűlik a sehonnai bitang Banda:))) jó, hogy vagytok gyerekek, anyónak gyógyír sebeire.))
@évásanyó:
"Szeretve tisztelt blogtársaim!"
Részedről ez egy kritika?
Kezdd el!
@évásanyó:
Hogydemikről maradtam le!
Miért nem isztok inkább?
Sört ide...

Brühühü...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

'Nemtom'Fab honnan a 'fajszból godolta,hogy a zuglói erölködése ezeknek a 'véglényeknek érdekel ma valakit ezen a szép nyári napon de mindeggy:))

Ágyúba betömni mindet 'oszt ki a holdra,a telire:))
@Mariann19: Olvastad Mariannkám az elnézést kérő soraimat?

Nem, ott van az idézet, engem ért az a vád, hogy csak jópofizok a blogon, és ez önirónia akart lenni..)
Miért bántasz?:((
@évásanyó: tök jól nyomod:-)... adománygyűjtőnek kéne menned... vagy zepter-árusnak:-)...
@Mariann19: részemről is az öröm :D

az vérnyomásomra a mai alapozó:
/nem mintha meg lennék lepve/

Rejtett megszorítások jöhetnek
Az adósságráta a 2013 végi 79,3 százalékról 80,5 százalékra növekedhet GDP-arányosan.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/rejtett_megszoritasok_johetnek_magyarorszagon_itt_az_elemzes.585097.html
osztán meg ez.....

Seszták: Orbán azt kérte, hogy tartsak ki
sesztak

Vagyis akkor...? Nem, az nem lehet. Vagy mégis? Azt mondta, amire gondolt? Vagy csak azért mondta, mert tudta, hogy azt fogjuk gondolni, hogy csak azért mondta? És mi van, ha megtervezte az egészet?

444.hu/2014/08/11/sesztak-orban-azt-kerte-hogy-tartsak-ki/
@guma: már elapadtak könnyeim, sírni nem tudok:-)...
@Sir Bates dö Hól: @évásanyó: :)))))

www.youtube.com/watch?v=E__hA5gfaxU

Álmodunk, egymás szívében ott vagyunk.
Csak álmodunk és fel sem tűnik, hogy változunk.
Unalmas minden érzés, már elmúlt három év,
Valahogy egész más, más volt a kezdetén.

Ébredünk, még egymást átölelve érkezünk.
Csak ébredünk, a szürke megszokástól szenvedünk.
Egymás szavába vágunk, egymásba karmolunk,
Valahogy együtt is egyedül, egyedül vagyunk.

Vádolunk, apró hibákat felfújunk.
Csak vádolunk és egymás lelkébe gázolunk.
A szerelem most is elmúlt, már semmit se nyújt;
Valahogy együtt is egyedül, egyedül vagyunk.

Együtt is egyedül, egyedül vagyunk.
@évásanyó:

akkor még egyszer (mert semmi harag nincs, és nem lesz!):

gyilkos IS volt (emlékeim szerint, eleinte "kulturforradalmár" csak az ő operái, darabjai mentek, stb...
később lett ami lett... tovább nem részletezem...
még Orica is felhördült ezen a fordulaton, mert ebben az értelemben is erős volt...)

tehát nyugi...
fogad meg @Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): tanácsát...
@guma: ok. elfogyott a söröm:(((
@Penivaldes: Légy igazságos, és osztd ezt kétfelé!:)
@évásanyó: ez jó. anyó a kínai gyártású seprűjén, kezében véres kard. ne má'!
különben is rohadt bájos dolog, mikor egy francia- illetve egy németföldön leledző mogyoró az orosz fegyverek miatt amerikázik.
@gazoló: még primus nocti sem volt... de köszönöm:-)...
@évásanyó:
Nem tudtam, hogy téged milyen vád illetett a blogon, csak a felszólítást láttam, hogy szíveskedjünk a poszthoz is szólni.
Én a magam részéről ezt folyamatosan megteszem, néha van kapásom, és reagálnak a társaim, /ez a jellemző/, ha nem, elhúzom a beleimet.
Ilyesmiből nem szabad ügyet csinálni, személyeskedés nélkül szép az élet!
A SZERELEM

A SI-KINGBŐL

A kedvesem virágot gyűjt
nem láttam egy órája már,
szívem így szól: több annak, ó,
több annak, mint tíz napja már.

A kedvesem virágot gyűjt,
nem láttam egy órája már:
szívem így szól: több annak, ó,
több annak, mint egy éve már.

A kedvesem virágot gyűjt,
nem láttam egy órája már:
szívem így szól: több annak, ó,
több annak, mint száz éve már.
@Mariann19: Akkor most minden a régi?))
@Zoltán Bara: Igen, de én legalább leszarom.

Te meg nagyon okosnak akarsz látszani, de ettől még nem leszel ám az.
@Mariann19:

"_személyeskedés nélkül szép az élet!"

Vitatom.

Hogy lehet személytelenül élni az életet? Csak személyeskedve érdemes!:) Legalábbis én személyesen személyeskedve veszek részt az enyémben:)
Orálhuszár barátunkkal mi van?
nem gebedt még meg? a hazaáruló ügynök...
Lányok!

lehiggadni! :)
tekerjetek inkább egy jót! az még egészséges is, főleg ha megspékelhetitek egy jó röhögéssel...
(mit meg nem teszek nektek, még kibányászom az ősi posztokat is... :DDDD)

offforever.blog.hu/2011/10/11/tekerjetek_csajok
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A jövőbeli kilátásoknál engem aggaszt a magas árfolyam, elemzők szerint ez csak növekedni fog.
Az elemző nem számolt az orosz embargo hatásaival, igaz, hogy még nem lehet számokban kifejezni, de meglepetést okozhat.
Kérdés, hogy a mezőgazdaság milyen eredménnyel zár, azonban az export egy része bedöglik az embargo miatt.
Úgy érzem a cikk alapján, hogy szerzője egy általános állapotot feltételez az év végéig, holott olyan - korábban nem tervezhető - terhek várhatóak, amelyek nem alig látható megszorításokat eredményeznek.
Jön a FED is!
Engem senki sem szeret????? hüpp hüpp
"A semmi ágán ül szivem,
kis teste hangtalan vacog,
köréje gyűlnek szeliden
s nézik, nézik a csillagok."
(József Attila: Reménytelenül)

Boli hun vagy ???
@Mariann19:
Szia!
Biztosan csak a meleg ártott meg egy kissé blogtársainknak:))

Kis fürdő jót tenne:))

kepkezelo.com/images/5eagyj6uvrj7fqqh51d.jpg
@Penivaldes:

"_A kedvesem virágot gyűjt,
nem láttam egy órája már:
szívem így szól: több annak, ó,
több annak, mint száz éve már._"

Az a kedves ma már banki betétet,
kötvényt és ügyvédi letétet kajtat,
vágott, vágyott virágot várni vicc,
jó nagy rózsacsokor kell ahhoz
hogy házat és családot alapozz:DD
@jaegtoer:
A te filozofikus gondolkodásodban igazad van, személyek vagyunk, és személyekkel vagyunk kontaktusban.
Az ezen túlmenő szituációktól irtózom, méltatlannak érzem magamhoz, inkább a CDS felárral foglalom el magam. Az olyan egzakt.
@jaegtoer: mindegy, lényeg, hogy 100 éve nem láttam. Pedig csak virágért ment az utcasarokra.
de ugye Umberto király is megaszonda
@parti_giano:

mindenki más fogja be a fülét és felejtsen el ennél a hsz-nél olvasni! :DDD

megirigyelték partízánságod! gondolták ne csak kint legyen front... kitörtek mint a Vezúv én meg beiratkozom a görényedhez, tanulni kicsit... :)))

www.youtube.com/watch?v=PuAf8cVYAfo
@avanivi:
Söröskriglivel a mancsomban...
Miért? :)
@guma: a Vezúv unalmas, legalábbis vérem szerint. :)
@turista a saját országában:

"A rendszer ki van találva, a balek "ellenzék" egymást marva megy a vágóhídra. Na most röhöghetsz."

Na, most röhögök. Kínomban azon, hogy ezek az ellenzéknek nevezett valamik együtt nem képesek megfejteni, hogy ők összesen senkinek nem kellenek. Úgy különösen nem, hogy a közös pont Orbán utálata és a megszerzendő helyek száma utáni vágy.

Viktor kijelölt nekik játszóteret, ők meg eljátszanak rajta, mer állítólag a reményhal, vagymi. Annyi eszük meg honnan legyen, hogy önálló entitás nélkül, megtalált és programszintre kidolgozott önmaguk nélkül lófasz lesz itt, nem orbánváltás majd egyszer.
@gazoló: Szia Gazoló!
Megyek is zuhanyozni!
@Fabius: közös pont Orbán utálata és a megszerzendő helyek száma utáni vágy.

volt nekik bármikor is ezenkívül bármi más vágyuk? meg közös pontjuk?
a kabátom nem bíznám ezekre.
fékeket átnézni, szájkosarat kikészíteni...

Csevegsz, viccelsz, gúnyolódsz? Betiltalak!

A kínai hatóságok csütörtökön korlátozásokat vezettek be az ország legnépszerűbb mobilos csevegő-szolgáltatásával szemben, hogy gátat szabjanak az emberek politikával kapcsolatos csevegésének. Az szabályozás értelmében mindenki, tehát cégek, szervezetek és hírességek is kötelesek magukat az eredeti nevükkel regisztrálni az Állami Internet Információs Hivatalnál, elfogadva azt is, hogy betartják a törvényt, és támogatják a szocialista rendszert. A szabályozás az összes üzenetküldő szolgáltatásra kiterjed, de legfőképpen a népszerű WeChat (Weixin) nevű üzenetküldőt. Tulajdonosa, a Tencent Holdings, az indulásától számított három év alatt havonta átlagosan 400 millió felhasználóhoz jut el.
Mire föl a szabályozás? Az utóbbi időben megszaporodtak a Kommunista Pártot becsmérlő kijelentések, amelyek ellen elsősorban ilyen látszatmegoldásokkal küzd a rezsim. A WeChat mellett két dél-koreai szolgáltatást, a KakaoTalk és Line üzenetküldőket is akadályozta a hatalom, az egész országban alig voltak elérhetők. Kína kormánya nem töpreng, korábban már százával töröltették a kínos bejegyzéseket, tiltottak le fórumokat, 20 millió felhasználói fiókot pedig törölte azért, mert állítólag prostitúcióhoz kapcsolódtak. Korábban már „megrendszabályozták” a Twitter-szerű Sina Weibót is, amely 2013-ban az ország légszennyezettségi adatait hozta az emberek tudomására. A Tencent képviselője a korlátozáshoz csak annyit fűzött, hogy sok választásuk nincs, a kormánnyal annyira fognak együttműködni, hogy az elégedett legyen, és úgy érezze, a rendszer biztonságos.

www.geeks.hu/hirek/140811_csevegsz_viccelsz_gunyolodsz_betiltalak?utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Légyszi mondd meg nekem ,hogy hol lehet csapolt sört kapni ,vagy az is lábvíz ????
@parti_giano:

jaja! :)))
nem semmi, de a másik az muzeális darab vo't :D
Sokba került a Chelsea-nek a Fradi-stadion avatása

Súlyos sérülést szenvedett Didier Drogba a Ferencváros elleni vasárnapi meccsen, négy hónapot kell kihagynia.
....

vs.hu/sokba-kerult-chelsea-nek-fradi-stadion-avatasa-0811?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss
@avanivi:
Csókolom, ugyan azt a lábmosóvizet adják.... legközelebb Várbalog másik felén van jó csapolt sör... :(
@avanivi:
Illetve Lidliben még volt cseh sörválogatás. Lobkowicz pl...
@jaegtoer: így igaz Aranyom, de én is tudok ilyen okosságokat: ha megfordulok, és a fenekem van felül, rögvest kiderül, hogy aki addig jóval fölöttem állt, most a se..ig se ér föl:))Apám mondta mindig,fordíts a leányzó fekvésén, meglátod, segít:))no, taníts még Mesterem:))
@évásanyó:
Senki nem tudja úgy a vodkát vizezni, mint jéger kolléga!
Úgyhogy csak csínján itt az agarakkal...
A Nemzet Füttye

Fütyüljetek csak barátaim, fütyüljetek!

Tudom én, hogy van az ilyen, nem ma jöttem le a falvédőről, láttam én már karón varjút: értem fütyültök, nem ellenem.

De azért, megvallom, nem esik jól. Mintha egy kis neheztelést éreznék ebben a füttyben. Ha úgy tetszik: meg nem értést.

Szabad országban mindenki azt fütyül ki, akit szabad.

Csak megjegyezném, illő tisztelettel, hogy értetek tettem mindig mindent. Nektek építettem ezt a stadiont, a ti pénzetekből. Legyetek rá büszkék, hogy ilyen gazdagok vagytok.

Vagy voltatok.

Elment rá 13 és fél milliárd forintotok. Na jó, egy kicsit több lett a vége, 15 milliárd, de ez nem olyan nagy különbség, tekintsük borravalónak.

Hálapénznek, hogy úgy mondjam.

Nyolcszáz millióért elhoztam nektek a Chelsea-t. A TEK ment ki értük a reptérre, nehogy bajuk essék befelé jövet. Elrabolja őket egy ufó, vagy, teszem azt, fejbe vágja őket a rezsicsökkentés.

Nem érdemeltek meg ti engem, barátaim.

Pedig még a Gripeneket is elhoztam nektek, nézzétek, itt húznak el a fejetek felett. Tessék örülni, oszt jó napot!

Még a programkönyvbe is beleírtuk: amikor jönnek a Gripenek, minden szem az égre szegeződik.

Hát hadd lássam az égre szegeződött szemeket! Minden szemet látni akarok, egy se maradjon szárazon! Sírjatok az örömtől, barátaim!

És ne azt nézzétek, ami itt lenn van a földön, hanem azt, ami odafent van az égben.

Ne a földi nyomorúságot és a megélhetésért külföldre menekülő százezreket lássátok, hanem azt, hogy milyen szépen húznak a Gripenek.

Legyetek büszkék magatokra, legyetek büszkék rám!

Ez a mostani stadion csak egy a sok közül. De mégsem ugyanaz, mint a többi, tudjátok ti is: első az egyenlők között.

Kérdezhetitek, hogy ki volt az a Groupama? Mikor játszott a Fradiban, hány gólt rúgott, hányszor volt válogatott? Balhátvéd volt, vagy középcsatár?

Kérdezzetek csak nyugodtan barátaim. És fütyüljetek bátran, amíg megtehetitek. Mint hallottátok, előttem Kubatov Gábor szólt hozzátok. Akinek nem is Gábor a keresztneve valójában, hanem Lista. Mert van neki egy listája, és ezért ő mindenkiről tudja, hogy kicsoda. Hogy kivel szimpatizál az illető, és kivel nem.

Rólatok is tud mindent az előttem szóló Kubatov Lista, ne legyenek illúzióitok. Jó akartam lenni hozzátok barátaim, de ti nem akartátok.

Fütyüljetek, ha nektek úgy tetszik. Én meg közben befejezem, amit elkezdtem. Felolvasom az előre megírt beszédemet. Hiába fütyültök, akkor is végig kell hallgatnotok. Addig nem lesz itt Drogba, Terry, de még Fabregas sem.

Addig nem lesz itt semmi, amíg én beszélek.

Amíg én itt vagyok.

És jó, ha tudjátok: tudok én másképp is beszélni.

Fütyüljetek barátaim, én is fütyülök rátok.

fsp.nolblog.hu/archives/2014/08/11/A_Nemzet_Futtye/
@guma:
A Nemzet Fütyijét mégsem írhatták!
Evégre ez egy f...
@évásanyó: de ha a feneked van felül, akkor hol van a talpad?
@parti_giano: biztos vannak neki kis coelho idézetes kártyái, miket osztogat az utcán, miközben táncol.
@Penivaldes:
Jajj, te jány... há`a talpaink összeérnek!
Essetunni... :(
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): jégtőr tudja, hogy a vodkát uborkával iszom, ő ismer engem a legjobban!:))
@Sir Bates dö Hól: dehogynem, mióta eladtad egy ásványvízre a naccerű gondolatokat, minden leány coelhot pisil.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

ne komolytalankodjunk kérem!
én aztatat nem tudhatom...
:DDDD
@parti_giano:

néda' mi jött szembe!:)
miért totyognak a fiúk? te tudod?

www.youtube.com/watch?v=e74HTylqxE4
@évásanyó:

A mestertől ugyan messze vagyok, megaztán egy kétezer éves nullát nem kell komolyan venni de mivel szépen sütött ma a nap, és a rántotta is jó volt de még nem ittam, szomjúságomban arra jutottam, nem csak a Lordunk hsz-én kellene méltatlankodni, hanem a tiedén is elgondolkozni, esetleg együtt idézni pariban, már feltéve ha valaki azt szereti, én lilahagymával bírom.

"___@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gábor, most válaszolok a minap feltett kérdésedre" Nekem ki bocsájt meg". Én. A zárlatot magam részéről feloldottam, ne kérdezd miért, jogomban áll, s meg van minden okom is rá.Természetesen, továbbra sem szeretnék semmilyen zsidós, offos szöveget tőled, üdv!! ___"

Úgyhogy egészen konkrétan annyit tudok hozzáfűzni, ha már betévedtem a disznóólba almozni, akkor nem szoktam affektálni, ha kijövök és még grasszálok is, eközben valaki szóváteszi: -Komám, disznószaros lett a lakkcipőd!
Mondjuk Sir Bates erősen eltúlozta, nem is értem hogy nézhette rinocéroszfosnak.

De azt senki nem tiltotta meg, hogy a szart magad választhasd a jövőben is, Lordunk van annyira demokrata... mint ahogy Fabius is.

Én is csak a disznószart kifogásolnám, ha nem lennék nulla, dehát ez is csak egy pökhentdi képzelgés magamról.
@Penivaldes:

"_ meggyőztél _"

Nem állt szándékomban, mert a nullán nincs mit sem rangadózni, sem rángatózni.
@parti_giano:

benned volt minden reményem, hogy a koreográfiát érted!
ha nem, hát nem!
megint buta maradtam.
:D
@jaegtoer: Na látod, milyen jó, hogy megértettél. Én meg kissé gyerekes maradtam, tudod, minél jobban mondod annak a süttülülü gyereknek, hogy ne mássz fel a fára,mert leesel, hát felmegy azért is, oszt persze, hogy leesik. Hát én is majd leesek, de azért, mert én akarok. Arról nem is beszélve, hogy én biztos nem leszek se náci, se rasszista, de talán esélyem lesz Gáboron valamit nevelni, és nem mások fogják nekem megszabni, mikor akarok a disznószarban fetrengeni, és ha a disznószarból, jó trágya lévén, liliom szökken szárba, már megérte rajtam nem tud rontani, én nem félek tőle, hogy köpködjem.
@jaegtoer: mindig akkor teszel nagyot, m,ikor nem is szeretnéd.
@parti_giano: látom te is olvasod Ponciust:))
@évásanyó:

volt most ebből iráni, Görög - mert mindig kíváncsiskodom, aztán rábaszok, hegy mennyi gagyit termelnek egyesek... borzalom...
@guma: ne haragudj, csak kicsit piszkálni akartalak,pedig még meg se hallgattad a Krasznaja Armijatól, ők is éneklik(hihi)
@guma:

" is felhördült ezen a fordulaton, "

Én nem a fordulaton hördültem fel, mert az egy dupla asszociációval összegezte az elmúlt időszakot, hanem mert tudtam, hogy úgy fog félreértődni, ahogy az a nagy könyvben meg van írva.
És lőn:))
@Sir Bates dö Hól: különben meg az egész afférról (loptam, de így stílusos, vagy nem):

"lehetetlen törölni valakit gondolataidból, ha már a szívedben nyomot hagyott."

ismeretlen kardiológus
@s:
Helló !

Ez kemény :) de lyó :)
@évásanyó:
"Nem tűröm, ha Gabriel zsidózik, mindig rá fogok szólni, de ha Fabius nem tiltotta el, hogy jövök én ahhoz, hogy gőgösen megmondjam neki, hogyan vegyen levegőt. Ezt én így határoztam. "

Ebben tökéletesen igazad van. De ez nem jelenti azt, hogy a többieknek el is kell olvasniuk Gábriel dumáit. Én sem tahótlanítom, mert nincs értelme, de a kommentjeit és a rá vonatkozó válaszokat átpörgetem. Aki akarja, olvassa, én nem akarom :)
@guma:
Ilyen nap? Lehet.
De mondd meg nekem (kettőnk között marad), mivel bántottalak meg és mikor?

Gyors önvizsgálatot tartottam, plusz végig gondoltam mit írtam és kinek, de nem lelem az okát a súlyos büntetésnek amit kiróttál rám. A linkelt videó rángatódzik a szám széle mint Firga bácsinak a Forró Szél című örökbecsű filmsorozat azon epizódjában, mikor esernyővel ülnek a szobában mert a tető beázik. Tudnod kell, hogy három dolog azonnal a rapid skizofrénia tüneteit váltja ki belőlem:
1: Rubint Réka, amikor minden elképzelhető helyen szelfizik
2: Balázs Klári és Gyuri bácsi, amikor éneklik a:
"Július és Párizs
Boldog nyaralás
Mellettem egy szép lány
Jaj micsoda varázs"
- című akármit és amikor a dalban odaér, hogy ezt franciául teszik, na, akkor megmozdul bennem a rejtett szuiciditás
3: Kiszel Tünde, amikor... tök mindegy, hogy mit csinál, a puszta lényétől az Athosz hegyi köztársaság jut eszembe róla, ahol a telekommunikáció minden eszközétől mentesen remeteként, biztosan nem találkozhatnék vele.

Szóval mivel érdemeltem ki a Kiszel Tünde jelenséget? Ígérem, nagyon figyelmes leszek ezek után és háromszor átnézem a mondókámat amit Neked küldök, de ilyen átkot ne szórj rám, inkább vállalok fél év közmunkát!
@gazoló:
Hilaryt találsz bőven a Tyúbon:)
A Tank meg mitől narancsos? Mit tudsz?
@Knósszosz: mi bajod Rékával? megmozgatja az országot.
@Knósszosz:
... Rubint Rékánál, mint kockacukor adagoló! :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: én nem szabtam meg senkinek, hogy olvasniuk kell, de nekem meg akarják szabni én mit csináljak, hát azért se! ment neked privi
@évásanyó:
Úgy kell neked! Bőrszerkó, ostorka, de ha nem ért a szép szóból, használd az Análintruder3000-et a boldogítására! :)
@Penivaldes:
Ez igaz, én is szaladok tőle.
Csak akkor van pechem, ha épp foglalt...
@évásanyó:
Ki`vótazabátor és vaknyerész, ki anyókának esztet előírta?
Ebnyire rettenetessen heroikuss itten nincs, amúgyis libsibolsik, nem? :(
@Knósszosz:

"3: Kiszel Tünde, amikor... tök mindegy, hogy mit csinál, a puszta lényétől az Athosz hegyi köztársaság jut eszembe róla, ahol a telekommunikáció minden eszközétől mentesen remeteként, biztosan nem találkozhatnék vele."

www.kepfeltoltes.hu/view/140811/athos_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
@Orica Középföldi: Orica! Az eszem megáll, mit lehetett azon a három szón félreérteni? mit? mivel állandóan ment Gabrielnek a 4-ek bandája szöveg, utána meg velcom ....nekem, mi van ezen félreérthető? nyilván Gabriel náci fasz, én meg, ha vele egy bandában vagyok, akkor szintén, a gyilkosozás már csak csepp a tengerben. Elég, értem, ahogy én akarom, majd máskor meggondolja magát, hogy hogy fejezi ki. Csodálkoztam volna, ha te nem tudtad volna erőre, én lőn, tudtad.Bár a tegnap esti kommentjaiteket olvasva a Szijjártó blogon, már nem is csodálkozom annyira. Édesanyámnak van igaza: lakva ismerni meg a másikat.
@parti_giano:
... oszt levetették magukat a mélybe!
Brühühü...
@évásanyó:
Banyavilág vót? Lemaradtam ilyenekről? :)
@parti_giano:
Úúúúúú...b+!
Beszökött? Nőket be sem engednek oda, hát még ezt a...
@évásanyó:
Azért az ....intruderrel óvatosan, mert ha öntudatra ébred... :)
@Knósszosz:
Lobkowicz... genyó, ez nem a naribolsi lopkovicz, ez jó! Kóstútad, te majom? :)
@Knósszosz: :DDD

te ártatlan bárány!:)
dehogy vétkeztél, hibáztál bármiben (felém)... sőt! szeretetem,tiszteletem, továbbra is határtalan irányodba.

viszont ma itt kódorgott a blogon a csetepata és ez engem is inspirált pár csibészségre...
miközben sörért rohantál, bedobtad a Tankcsapdát és azt gondoltam örülni fogsz
nekik! erre rosszul vagy a konferálástól.
:DDD

persze ha téged a csomagolás riaszt az ajándéktól - máskor óvatos leszek! :)))
nem kapsz a "hullámokból".
rendben?
@Knósszosz:

Na jó ez kicsit erős,de nem minden alap nélkül:))
hvg.hu/kultura/20140513_Durva_dalban_valaszolt_kritikusainak_a_Ta

www.youtube.com/watch?v=_Ta8dygSNHU

'rock a finomító körül:))
'Meglessz az idei Kossuth díj:))
@parti_giano: jaja, most falni van kedvem, van ötleted? csak dinnyét ettem egész nap:((
@évásanyó:
Hááát.... akkor hidd el, nem akarod tudni! :)
Sok vazelinnal... se...
@évásanyó:
Tele a blog dinnyékkel, úgy könnyű...
@évásanyó: és nincsen izé..na tudod.
nem értek hozzá, nem élek gyümölcs nevű állattal.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Te titokban erre jártál és kivedelted a Lidlit, mer nem volt mára megen semmi. Csak kábítasz itten, közben meg kifosztod előlem az egész hóbelevancot. Szép kis izé vagy:))
@Mariann19:
Csókolom!
Alig röhögnek Matolcsy KuszaSzem ettárson megint...

"Matolcsyék kastélyvásárlásán élcelődő cikk jelent meg a Financial Times blogjában. Azt írják, a rendszerváltás előtt a szocialista országokban természetes volt, hogy az állami nagyvállalatok üdülőket tartanak fenn az egyébként rosszul fizetett közszolgák nyaraltatására, a piacgazdasággal azonban a helyzet megváltozott, a vállalati üdülőket is nagyrészt eladogatták.
A magyar jegybanki vezetés azonban most visszarepíti a múltba dolgozóit, céges nyaralót vásárol, hogy ott pihenhessen mintegy ezer dolgozója. Ráadásul nem is egy ízléstelen Balaton parti lepukkant üdülőt vesz, egyből egy 415 milliós 30 szobás kastélyt szemelt ki. Medencével, wellness-szel, szaunával, minigolf-pályával. Persze mindezt kizárólag a társadalmi felelősségvállalás jegyében.

A tiszaroffi kastély
Felidézik: a jegybank többek közt arra hivatkozott, miután kiderült, hogy kastélyt vásárol Tiszaroffon, hogy ezzel az egész környék fellendül majd, több helyi lakos is munkához jut. Hasonló minőségű és célú nyaralója egyik jegybanknak sincs a régióban, úgy tűnik a 30 szobás jegybankároknak fenntartott szállodával megint a magyar lesz a legvidámabb barakk."

index.hu/gazdasag/2014/08/11/matolcsy_kastelyvasarlasan_rohog_a_financial_times/

JÓ HÍRÜNK A NAGYVILÁGBAN!
@Penivaldes: Nagyon szívet melengető. Gondolom ezt is ismered. :)

youtu.be/lT7Lg6itNDE
@Knósszosz:
Ma még épp volt nálunk, úgyhogy bevásároltam.
Aki nem ügyes, az meg hajjonszomjan! :D
@parti_giano: Én viszont abba a rohadt átkosban minden évben egy hónapot kint töltöttem Flansziában, ahogy Rodikám mondaná, és bizony eltaláltad, ettem csigalevest, és töltött csigát is, na most hánnyá:))
@guma:
Jajj, hát semmi baj, csak könyörgöm, Kiszeltüncit NEEE!!
Tudod, én későn szoktam vacsorázni, és ha már délután bedobod ide, akkor lőttek az egésznek.
Azért semmi gond, én is!! :)))
Szabaccságharczunk eredményes, menekül a mocsok labancz multija!

"A társaság vezetése mintegy nyolc évnyi Magyarországi jelenlét után döntött arról, hogy kivonul Magyarországról, ahol a csúcsidőkben mintegy 600 embert foglalkoztattak. Ezzel szemben a cseh és horvát jelenlétével teljes mértékben elégedett a cég."

index.hu/gazdasag/2014/08/11/kivonul_egy_osztrak_multi/

NEM LESZÜNK GYARMAT!
Illetve... OROSZ GYARMAT LESZÜNK, NEM OSZTRÁK!
Na, így nerhejjess!
@gazoló:
Ezt 9 után megnézem, addig egészségedre - ha van mit?!!
@évásanyó: töltött csiga? de hát az alapból megvan töltve csigával.:)
én is voltam, Elzászban, és volt ott egy pasi:)
@Penivaldes:
A Bolié?
Ért az egy ilyen kóceráj vezetéséhez?
Van végzettsége hozzá? Vigyázz, a vezetőképző nem azonos a vedelőképzővel!!
@évásanyó:
Neeeee... őzikesimogatás is lesz???
Akkor én is hányok, nem csak szőrünk...
@Penivaldes:
Csak egy??? Az is valami langyi flanszia volt... :D
@Knósszosz:
Igen, ahhoz is... :)))
Annyi mindent tanult az ember.
@Knósszosz:
Te, ismered a régi HDD-ket?
Tudod mekkora lemez volt bennük?
Én csak 35 kilós darabot láttam... :D

grofjardanhazy.tumblr.com/post/94329436631/dinosaurspen-early-hard-disk-drive-platters-at
@Penivaldes: De azért a Lord of the Dance-t gondolom ismered. :)

youtu.be/gdVF2pefNpg
@évásanyó:
Duplázik, duplázik...
Még mindig nem jó a gép?
@Penivaldes: Amit nem ismertél szintén a repertoárjukban van. :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): végigfuttattam, ahogy mondtad, időnként lefagy, megjelennek ilyen kis értesítések, hogy ilyen-olyan bővítmény lelassítja a gépét, ma lefagyott úgy, hogy a billentyüzetet nem tudtam használni, de ez biztos az én hibám, valamit megnyomtam, amit nem kellett volna.(de volt itthon vadiúj másik) szóval szórakoztat ez a dög, az biztos nem unatkozom.)
@parti_giano: te is ott végeztél, milyen évjárat vagy?
@Sejk a derék katona:

"dakotamafia"

Ki az? Mondj egy nevet, és el lesz kapva!!
@évásanyó:
Ha megcsörögsz, egy kis programmal átveszem a géped és átnézem gyorsan.
@Knósszosz: hölgyeim és uraim, tombol a nyár és a nyugdíjasotthon egész nap, ahogy látom:)))
ezé laziccsunk:)))
www.napiszar.hu/showPost/Holgyeim_ma_delutan_meg_30-32_fok_lesz_
A marhák. Ott van a kezükben a kubaszov lista, oszt mégsem tudják megrajzolni a határokat?
@taga20:
Bacca meg! Ilyenkor kő hazajönni, a kocsmába? :)
@évásanyó: ellenem már használta sprenger a malleus maleficarumot.
@Oxica:
Ne tessék szét"on"olni a blogot! :(
@parti_giano
és hogy úsztad meg?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Azta... és ezeket 380-as motor pörgette? Az adatot mivel írták? Hidegvágóval?
Ez olyan NER-es (mai), közben meg az EU... SSD, hát ez van. Ezért tartunk itt.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
1.csak akkor Édesem, ha megegyezünk abban, hogy mivel viszonozhatom a szivességed.
2. össze akarom gyüjteni az összes pimaszságát, hogy ne fáradj kétszer, az nem ma lesz, jó?))
@évásanyó:
Jó! Majd leisszuk... :)
Napi jócselekedetemnek is kell lennie!
@taga20:
És én most nyugdíjasként mit kezdjek evvel?
Még van 15 perc a Tankból a Szigeten, kukkolj bele:
www.sziget.hu/fesztival
@Penivaldes:
Ezt nem nekem kell megítélni, de a Bolinak ne szólj, mert akkor gondolkodnom se kell rúúla.:)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): valakinek a dzsidipit is kell gyarapítani! ako legközelebb, hogy a faszba fognak elhúzni a 200milliárdos népstadion felett a grippenek?:)))
@taga20: @Knósszosz: Ti meg miért nem a Tankcsapda koncerten vagytok? :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):te nem vagy hívő, minek a jó cselekedet naponta?))a leivásban benne vagyok, leiszlak az asztal alá.
@Penivaldes: @évásanyó:
Lányommal ezen szocializálódtunk, de kiheverte, egész normális kölök lett - ma csak röhögni nézünk bele!
@Knósszosz: láttam(kösz), feldobtad, mielőtt lementél a botba egy rekesz kőbányaiért:)))
de az a mutkori MOL-os szitú egy kicsit kiakasztott.
@Penivaldes: nem ismerem:(( én a Piroska és a farka'n nőttem fel:))
@taga20:
Mi akasztott ki?
Nem emléxem.
@Penivaldes:
Az a sógornőim időszaka volt... Meg Gumimacik! :D
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Neked van lányod? Nehogy megtudja, hogy miket irogatsz itt :-)))
@évásanyó:
Drága, nem képmutató vagyok, meg nem a papokban hiszek!
Attól még van HITEM, de az nem ilyen magamutogatós, álszent hazugság, nem mese kategória.
A jócselekedetem meg magamtól jön (magamtól várom el) hogy segítsek embereken, ismerőseimnek, de másoknak is.
Nem csindarattával, nem magamutogatva.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Az úgy sovány, nem lehet befogni a tokmányba, eesseettuunnii...
@Knósszosz:
Őőőőő... izé... na, nem szóttam! :)))
@évásanyó: de azt hiszem a hókefélke is megvolt videón, szétröhötem a tüdőm, mikor a boszi ugrált a kerítésen.))))
Remélem olvastátok:

hvg.hu/tudomany/20140811_igy_kemkedik_szamitogepen_a_magyar_nbsz

Na, szóval taga is lebukik a guminőszállítmányaival...
tumbiliról:

riasztást kaptak a gripenek. egy brit felségjelzésű airbusra küldték rá őket, de az alfa riasztás nem tartott sokáig.

komment:

azt hittem, még egy stadion.
@évásanyó:
Annyira azért nem vagyok jámbor! :-)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): nahát, nahát teljesen igazat adok neked,hogy is van a Dzsungel könyvében: Egy nyelven beszélünk Ká!
egyébként meg gyüjtöd vele a barátokat, mert az ellenségek születnek maguktól is:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
azé, me bírjuk a társaságodat! ezé inkább maradtunk:))
csak szőr, nehogy megint szőrözzön itt velünk:)))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): ezt csak úgy ellőttem, mert egy szólás-mondás. megértettem, magadért teszed, szükséged van rá.
@taga20: Sebaj majd te is tagja leszel a négyek bandájának. :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): majd focilabdának álcázom őket, és eljuthatok a legmagasabb körökig:) szerintem dajcstompika kettőt is fog venni:)))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Ugyanabban a cipőben totyorgunk mindketten!!!:)
@Penivaldes: húgi, képzeld el, tegnap is a műhelynél jártunk az asszonnyal. ahogy beálltam a parkolóba egy kis madárra lettem figyelmes magam előtt, elkaptam a kormányt és nem ütöttem el. nem tudott repülni, mert kicsi vot talán, de rendes tollazat volt. kiszálltunk és a kedvesem(ó a kedvesem:)) odament, megsimogatta és oda vitte a fa tövébe. asztán egyszer csak felreppent az első ágra, utána egyre fejjebb.
ennyi:))
@taga20:

Jó estét gyerekek! Remélem, ágyban vagytok már!
Ma este az éhes kismadárról mesélek nektek.
Történt egyszer, hogy nagyon éhes lett a kismadár.
-Éhes vagyok! Éhes vagyok! - rikoltozta.
-Te, ne legyél már annyira éhes, kismadár! - mondtam neki.
Aztán ennyiben maradtunk.
Aludjatok jól, álmodjatok szépeket, jó éjszakát, gyerekek
@huzzadneki shakespeare: :))))

vicces vagy "el lesz kapva"

"nem el lesz kapatva"?
vagy : "kapva lészen el"

apropó nyelvtan

halotátok hogy a fradi sas alkotója smit pál fia... ;)
Nehany gondolat a poszthoz (sorrendileg):

Az, hogy nem sikerult a gerrymandering, az nem feltetlenul rossz. Nyilvan az erintetteknek allas(ok)ba kerulhet, de hosszu tavon tukeppen csak jol jarnak vele.

Az USAban jollatszik mar a legutobb 2010-ben atirt korzetek politikai hatasa. Kemeny kuzdelem a TeaPartysok es a kozponti/orszagos part szervezet kozott.
Hasonloan rombolo hatasa van a hasonlo eszkozokkel (is) megnyert 2/3-nak. Ugyanis nyilvanvaloan egy 55-60%-os parlamenti tobbseg mellett Orban, vagy a neki tanacsokat adok, aligha engedne(k) meg az egyertelmu, fokozatos radikalizalodast.

Erdekes volt a hatarozatok nevadasa. Itt inkabb a soron kovetkezokre gondolok.
Az eredeti hatarozathoz kotheto elso valtoztatas tehat kapott egy '2'-es szamot az iktatasi szam(?) legvegere. A harmadik (emlitett) hatarozatnal viszont az '5'-os szam mar bekerult a 2014 ele. NINCS itt valami szisztema? Mar eleve az erdekes, hogy miert leghatul van az evszam, es onnan epitkeznek a szamozassal elorefele??

Lehet fanyalogni az ellenzek viselkedesen, de en pl. azt gondolom, hogy a mostani produkcio meg istenes is. Persze, lehetett volna ezt komolyabban, kevesbbe szanalmasan csinalni.

De azert azt is figyelembe kell am venni, hogy emberi sorsok forognak kockan. Es igen ebbe a tolem igencsak eros kijelentesbe is bele lehet kotni, de ne felejtsuk mar el, hogy mindazok, akiktol a jelenlegi rendszer levaltasat varjuk, azok egzisztencialis kockazatot vallalnak a mostani rezsim idejen.
(Es itt most teljesen mindegy, hogy a jelenleg marakodo 3 part egyiket favorizalja valaki, vagy esetleg egyikuk sem tetszik neki. Ha valaki elkezdene most epiteni egy uj partot, egy ezeknel sokkal tisztessegesebb, hitelesebb... partot, az akkor is 4 even keresztul ugy kellene, hogy szazakat-ezreket mozgasson hetrol hetre a kormany levaltasa erdekeben, hogy imndezen emberek es csaladjaik sorsat kockaztatja. Ugy hogy kozben ismerve a szavazok finnyassagat, meg csak minimalis garanciat sem kaphat, hogy ez a rizikozas sikeres lesz. Marmint, hogy lesz kormanyvaltas.
Es hat legyunk oszintek: a legtobb munkahelyen a legtobb alkalmazott nem a Sztahanovista-gen miatt igyekszik elore a rangletran.)
@Knósszosz:

Szia Knoszi!

Ma láttam egy olyan üstöt ami a hozzátartozó jóisten tudja milyen nevű csodában ült, amit repülőgép hajtómű köpenyéből alkottak össze és egybe továbbá Egységes Egésszé. Mondták az ötvözet nevét is, de elfelejtettem, mert csak az ezüstre és a platinára kattanok.
Ellenben az üst... beszélek, azaz írok hülyéket... Az Üst 200 literes volt.

Újraértékeltem pályaívemet, pályafutásomat, jó és rossz tetteimet, motivációs célrendszeremet, továbbá várható élettartamomat és realizálható célkitűzéseimet a figyelmen kívül nem hagyható purgatóriumi elfoglaltságaimat és még csak az ezután elkövetendő bűneimet, jót már nem cselekszem és abban egyeztem meg az Örökkévalóval, hogy abban az üstben mi ketten főzünk egy diétás wellness marhapörköltet 2015 tavaszán, májusban, még az esőzések és az árvíz előtt. Felmentő igazolást csak az Atyaúristen aláírásával fogadok el, Bolit meghívjuk, de annyi vizet itatunk vele, hogy száraz lábbal mehet haza hátán a kajakkal a Duna medrében a labanchatárra. Te, Knosszi! Te valéamilyen görög isten földi reinkarnációja! Nem hiszed el! az Az Üstház az maga a Nirvána, az Örök élet és Örök métel és még két nap plusz három falat, valamint a Tejút csillagösvényén Csaba királyfi csapata ménjeinek pata és patkó csattogása által fölvert szikrák fényében maga Héphaisztosz keze-kalapácsa által örök érvényű formába kalapált Abszolutum. A mi kedvünkre és örömünkre valamint Gaia dicsőségére de az Alpha Centauri sárgába hajló irigységére az üstökösök csóvájában halhatatlanná edzett olümposzi Csodák Csodájának csimborasszója...
Ha nemet mondanál, haladéktalanul elkönyvellek 10 forintos bélyegszél gyűjtőnek és absztinens BKV ellenőrnek, továbbá fokteknikusnak és parlagfű segédápolónak és anyacsavarszomorítónak.
@Penivaldes: nem.
Nagy Feró szösszenete az SZDSZ-ről, még MIÉP-es korából...
@gazoló:
@taga20:
Hé taga tesó! Láttam és mondtam is neki, hogy később megnézem.
Mindkettőtöknek:
Nekem aztán nem tisztem Lukácsékat védeni, nem is fogom. Valami viszont nem jön le nekem velük kapcsolatban, legalább is úgy nem, ahogyan Ti értelmezitek.

Ebből a klipből hogyan jön le a seggnyalóságuk?
Mert nem igazán értem. Nem adták el magukat... de kinek nem? 'Szátok meg, fáradt vagyok, ma hosszú napom volt és még most is maradt a műhelyben csinálni való, de: én ott voltam a ZP záróbuliján, amit a Tank celebrált. Két alkalommal is erős kritikát fogalmazott meg Lukács, abból az egyik amire konkrétan emléxem, a park bezárását 'nehezményezte', a politikusokra tett megjegyzést - burkoltan - és azt találta mondani, hogy reméli a víz (Duna) elviszi ezt a hangot az "ország, szájon baszott házába"... Namostan én lehet hülye vagyok, sőt, biztos, de ez szerintem pont nem igazolja a fidex seggnyalóságukat. Vagy én tudom rosszul?
@jaegtoer:
Ööööö... genyó... nem volt víz a vodkádhoz??? :D
@simple observer 2.0:

"_Lehet fanyalogni az ellenzek viselkedesen, de en pl. azt gondolom, hogy a mostani produkcio meg istenes is. __"

nagyra értékelem a poszthoz való pozitív hozzáállásodat és hozzászólásodat, és a téged megillető köteles és kötetlen tisztelet meg-, és fenntartása mellett van szerencsém megjegyezni, ha már az istenesség szóba került, hogy ugyan nekem is eszembe jutott Istenes Bence, de eszem ágában sem volt annyi karaktert sőt leütést pazarolni rá, amikor mind ő, mind az ellenzék egyetlen leütéssel elintézhető. És ezt ők meg is tették, Bencével ellentétben, aki viszont lábadozik, vagy lázadozik, de nem futballban utazik, tehát róla szó ne essék és legalább Ramóna megvolt Gabi előtt. Hogy szaladnak a napok?!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Nekem a jegybank hivatkozása tetszik a tiszaroffi kastély üdülési célra megvásárolt sztorijából:
"A jegybank arra hivatkozott, hogy az egész környék fellendül majd, több helyi lakos is munkához jut majd."
Vajon mikor fog megtérülni a 418 milliós vásárlás az ott foglalkoztatottak adóiból?
Valamint tényleg fellendül a környék, mert megindul az ottani lakosság az üdülő kerítéséhez meglátni, hogy nagyságosék hogyan
meresztik a seggüket a nap felé a pöttyökkel tarkítva.
Lehet Tiszaroffra látványparkot csinálni, ahol bemutatnák a szolgák, béresek, cselédek mintapéldányait a külföldi turistáknak.
Van egy olyan érzésem, hogy nem sokáig marad ez a kastély állami kezekben. Lesz rá magán vevő, akinek eladjuk 1 milláért.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

"_Ööööö... genyó... nem volt víz a vodkádhoz??? :D _"

Nehogy azt mondd már nekem, hogy combközépig vodkában gázolva akarsz randalírozni Moson és Pest között a Balatoni hegyvidéket is beleértve?
@Mariann19:
Ne kicsinyeskedjünk... :)
Ezek tényleg ilyen bolsevik elvtársak.

@jaegtoer:
Te is kicsinyes tucc lenni... :D
Kispályás! Most jössz azzal, hogy csak vized van!
@Knósszosz: ", fáradt vagyok, ma hosszú napom volt "
nekem is tezsvérem, ezé megyek is alukálni.
egyébként, ki mikor mitmondott a múltban érvelés kicsit sántít. me például kerényibuci is hol kezdte, meg bájerzsoca, meg orálvitya(bolit kérdezd, nagy szagértője a témának:))
na jó éjt minden nyuggernak és nyuggerjelöltnek , akinek má kurvára nem lesz állami nyugdíja:))
u.i.: az ártudituszerelők meg álmodjanak kiszeltündével és rubintrékával!:)))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
"Ne kicsinyeskedjünk.."
Mond meg Matolcsynak és a haverjainak, hogy az inkriminált kastélyban Erzsébet utalványt nem fogadunk el. Mi, a nép.
én vagyok a hülye, hogy végig olvastam a mai kommenteket!

valami nagyon nagy félreértés volt itt ma!!!!

többször is...

és ami a legszebb az egészben, hogy mi kedves,

"bár csak én lennék a legnagyobb probléma"

adta meg az alapoz....
kár volt a mai napért! itt a blogon....

mindenki elpazarolta a tehetségét.. ma!

kivétel a robot!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Erre akartam utalni a bedörmögésemmel tagának és gazolónak, csak épp nem raktam beléjük a linket, amit te belém...
Ez a szám a Don uralkodása kellős közepén készült a ZP bezárásának utána vala, szóval elég erős azt állítani róluk, hogy narancsba szédült muzsikok lennének, a szöveg és a dátum pont nem ezt adja.

Ha még is, akkor meg én tévedtem kurva nagyot, és mennek oda ahol Mákos suszterolja a tévészignálokat, meg ahol a pataki röpköd a zálogmeghajtású ufószkennerével a szélesgáborelvtárs energiamezői fölött, és ahol a deákbillgyuszi félrenyeli a bablevesben főtt komenyista csülköt, és ettől NERhuszár lesz rögvest ízibe. Plusz blues és rakenroll...

Igyá valamit, én kiszárattam...
@Knósszosz: egyszer már leírtam , mikor kijöttek a klippel.
Örüljenek neki, hogy találtak támogatókat akik mögéjük álltak.
DE!
Ne kezdjék el fikázni a rajongóikat.
Köpnek ránk a MOL!!!!!!telephelyén forgatott klipen!
Csodálatos!
A Tankcsapda a magyar Metallica!
De nem kellett volna megsértődni!Örüljenek, hogy sikerült!
Viszont most már (régóta)nem lehet játszani a szegény vidéki rockbanda stílust!
Tegyék oda magukat ekkora háttérrel és nyomjanak olyan koncerteket, amire évek múlva is emlékezni fogok!
Minden feltétel adott.
Gyerünk!
@taga20:
De ebből még nem tudtam meg, hogy akkor most Lukácsék narancssárgák-e.
Infó? Konkrét?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

"_Kispályás! Most jössz azzal, hogy csak vized van! _"

Ugye nem képzelted, hogy a Dunát feltöltöm vodkával a bizonytalanra?

Lobbizzál a Norvég Alapnál, hogy te Christianiaval töltött Duna-mederben akarsz lecsorogni legalább Kispesti Piacig
@Penivaldes:

Ááááá! Egyfolytában mellébeszél. Víz-komplexusa van.
@punkfrog:
Na, látod... én ezekért nem fogok állást foglalni se ellenük, se mellettük.
Voltam jó pár koncertjükön és jók voltak. Írtam mit tapasztataltam a ZP-ben, és voltak egyéb bulik is, plö az elhíresült Aréna koncert, ahol Fejes megfordult a dobszerkóval.

Ezek olyan izék, amiket itt még senki nem csinált. Lehet basztatni őket, de a politikai beállítottságukról én nem mondanék véleményt, mert felületesen ismerem őket.
Én rövidre zárnám ezt itten (basszon le a Fi-relé), inkább jöjjön Mozart, a sznobizmuson innen, a magam gyönyörűségére. Oszt jónapot!
@Knósszosz: Szerintem Lukácsék nem narancssárgák.
Egyszerűen a mai Magyarországon, akik találnak maguk mögé támogatókat, rögtön árnyékba kerülnek.
Mivel ez a a szemét NER teljesen kontraszelektív, rögtön arra gondol mindenki, hogy biztos seggnyalók, ha pl. a MOL is támogatja őket.
Ezt az idióta helyzetet meg nagyon nehéz kezelni.Nem is sikerült nekik.
@Orica Középföldi: tett hasonlót más is a közelmúltban:-)...
bari húsvétról
@Knósszosz:
Fejes fejreállása az óriási volt!Gyerünk!Még,még,még!!!
Pénz,paripa,fegyver, van.
Mozart fejen állva tudott komponálni?
Naná, hogy tudott...volna, ha eszébe jutott volna ilyen marhaság!:)))
@jaegtoer: jellemző, hadonászik itt a csónakjával.
@Penivaldes:
Kis gonocka... a jeges csóka meg... na, sóher egy vizezős! :(
@Penivaldes:
A tegnapi német mondóka megvolt???

"In einem kleinen Dorf wohnte einst ein Mädchen mit dem Namen Barbara. Barbara war in der ganzen Gegend für ihren ausgezeichneten Rhabarberkuchen bekannt. Weil jeder so gerne Barbara’s Rhabarberkuchen aß, nannte man sie Rhabarberbarbara. Rhabarberbarbara merkte bald, dass sie mit ihrem Rhabarberkuchen Geld verdienen könnte. Daher eröffnete sie eine Bar: Die Rhabarberbarbarabar. Natürlich gab es in der Rhabarberbarbarabar bald Stammkunden. Die bekanntesten unter Ihnen, drei Barbaren, kamen so oft in die Rhabarberbarbarabar um von Rhabarberbarbaras Rhabarberkuchen zu essen, dass man sie kurz die Rhabarberbarbarabarbarbaren nannte. Die Rhabarberbarbarabarbarbaren hatten wunderschöne, dichte Bärte. Wenn die Rhabarberbarbarabarbarbaren ihren Rhabarberbarbarabarbarbarenbart pflegten gingen sie zum Barbier. Der einzige Barbier der einen Rhabarberbarbarabarbarbarenbart bearbeiten konnte, wollte das natürlich betonen und nannte sich Rhabarberbarbarabarbarbarenbartbarbier.Nach dem Stutzen des Rhabarberbarbarabarbarbarenbarts geht der Rhabarberbarbarabarbarbarenbartbarbier meist mit den Rhabarberbarbarabarbarbaren in die Rhabarberbarbarabar um mit den Rhabarberbarbarabarbarbaren von Rhabarberbarbaras herrlichem Rhabarberkuchen zu essen."

Ahogy a német röviden írja:
"dass man sie kurz die Rhabarberbarbarabarbarbaren nannte"

:))
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): nem így érzem... mint, írtam, csupán orbán és a fidesz elutasítása az egyetlen közös pont itt (személyeket írtam csak, nem rendszert, s nem véletlenül), ez nem a lápi-magyar miatt van...
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Van amikor több embernek egyszerre van rossz napja,és igazad van az angyal állandó,ő a kezdet és a vég.
@Sir Bates dö Hól: lehet, hogy én értettem félre valamit??

én erre gondoltam egy másik blogról...

"Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu 2014.08.09. 08:47:18
@rodeo36: Szép napot! Tudod mindenki hülye és Putyint szopja. :) (Te én jég és persze nincs_itt is)"

úgy gondoltam, hogy erre a kommentre célzol a négyek bandájával.....
hogy volt aki elhatárolódott..

ez után tetted szóvá a privizés, megbocsájtás, stb...
@avanivi: hát ja... nem teljesítünk jól....
@jaegtoer:
Kedves Kolléga!
Köszönöm a megtisztelő felkérését, miszerint volt olyan szíves kiutalni nekem a pót séf státusát, cserébe nem támasztva semmilyen komoly és számon kérhető feltételt az étel várható minőségével kapcsolatban. Mielőtt nekikezdenénk majd, előrebocsájtom, hogy az absztinens BKV ellenőr az olyan nem létező fogalom, mint a Selmeczi családban a művelt MMM-ján túljutott és épp a GGG-nak nekikezdő éreccségizett egyedek.

Sajnos nem tudom, mi az a valami, amit egy hajtómű borításából csinál az igazi gourmet, ebben nem vagyok tájékozott. Esetleg van benne 12 kompresszorfokozat, netán a légkeverés okán? Nekem fogalmam sincs róla. Viszont örömmel állok rendelkezésre, ha zabálni kell, akár segítek is elkészíteni azt a készséget, amiről ebben a pillanatban fingom sincs. A tárcsát ismerem, nem rossz dolog. Gondolom ön sem egy vágópistai feladvány. Ezt a hajtómű grillt viszont még csak nem is hallottam.
Gasztronómiai kérdésekben feltétlen megbízok magában, szóval ez biztosan über az allesek felett, majd meg leszen ismerve. Az kérdés a következő: ebben kizárólag a perkelt a főbérlő, vagy esetleg fizethet lakbért egy halászlé is, vagy horribile dictu… egy pacal is?

Ezt majd még által beszéljük, de nagyon izgat ennek az izének a kinézete. Ha van róla vizuális információja, azt tegye számomra láthatóvá, mert nem szeretnék adott esetben bámulni az ismeretlenre és dugámba dőlni, mint Hülász a Nimphák látványától, ott kissé jobbra a hellész és pöttyösztől, hétfő délután fél kettőkor, ahol a turul se jár(T). Főzzünk, én nem bánom. A Tejút hősei majd besegítenek, Amaltheia adja a tejet a palacsintához, Ikárosz meg leszerződik a BKV-val, ő szállít minket az Olümposzra leselejtezett belga autóbuszokkal, ahol elkészítjük a fenséges ételeket.

De wellness marháról szó sem lehet - ez az egyetlen kikötésem – csak egy alkalommal eveztem és akkor is felborultam kikötés helyett -, másrészt a marhaperkelt nem játék!! Azt nem lehet sóhernorbert-féle direktívák szerint összecsapni, azt „alkotni” szükségeltetik. A „végy egy csomag mazsolás műzlit, és keverj hozzá ápdét pörköltszaft kocát” – kezdetű receptek nem játszanak.

Kedves kolléga, az alapvető eljárásokat be kell tartanunk, ezt gondolom ön is tudja. De változatlanul megöl a kíváncsiság… mi az a hajtómű kondér???
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): nem értettél félre semmit, bár én ezt strukturális különbségnek gondolom, nem azonos bázison, mint a dizájn meghatározta felszínnek, mely tetszési indexét az egyéni ízlés befolyásolja...
@Knósszosz: a BKV ellenőrökre kedvesen kell mosolyogni.
a pörkölt meg update1. mert ez egy család, ahol mindenkit update.nak hívnak.
@punkfrog:
Ja... hogy a MOL??
Most esett le, kicsit későn.
Ákost ki támogatja?
Deák Csülök Körző Billt?
Pataki Ufótillát?
Rakenrollrobit?
Csíkéket? - kár értük, jók.

És a többi szar seggnyalót?
Én a Tankot nem tudom elképzelni ebben a szerepben, de ha még is, akkor az van, hogy részemről mennek a levesbe, mert akiről számomra bebizonyosodik, hogy elkapta a narancs leprát és azt ismert személyiségként dicséri-népszerűsíti, az nálam megszűnik emberként létezni, nem más csak egy humanoid salakanyag, amit a vágat talpára szarik a bányaló.

Nagyjából...
Nem hinném, hogy Lukácsék ebbe a kategóriába sorolhatóak, nagy csalódás lenne.
@Knósszosz: persze, de mi van ha továbbra is jó zenét játszanának,j ó dalokat írnának?
elvégre az Akropolisz akropolisz maradt örökre.
@Sir Bates dö Hól:
"nem értettél félre semmit"
nekem ennyi elég...

a többi nekem most túl sokkkk.. -)
@Penivaldes:
Hülász pont közülük való:)
A nympha lehúzta avíz alá és soha nem látták többé. Az Argo meg ment tovább Kólkhisz felé, Héraklész meg bebecarintott bánatába.
@jaegtoer:

Hello Jegcsakany!

Sajnos bulvarban nem vagyok nagyon jol eleresztve. Igy aztan nem igazan tudom, hogy Bencenek kik voltak meg, illetve hogy Ramona es Gabi kiknek voltak meg...

De azert ertekelem, hogy igyekszel tisztazni szamomra a helyzetet. ;)
@Penivaldes:
A BKV ellenőr az egy olyan faj, amelyikre én nem tudok csak vicsorogni. Sajnálom. Talán ha értelmes egyedekkel töltenék fel az állományt bunkó, kopasz seggfejek helyett (tisztelet a természetesen létező kivételeknek!), akkor talán másként viszonyulnék hozzájuk, így nem.
@simple observer 2.0: jaj te
Bence a suli menő csávója, aki először Ramónával járt, akinek csak haspólója volt, és mindig Gabival lógott, akinek szőrös volt a lába, viszont jobb volt az ágyban, és ezért B dobta Ramit.
na.:)
@Knósszosz: engem eddig még nem bántottak..de engem nem is lehet.:)
@évásanyó: "lakva ismerni meg a másikat"
ebben tökéletesen egyetértünk... nem sokan képesek abstrah-félszigeten élni, bár felbukkan néhány hermelin, görény, juhok fiatal egyedei, meg jég, az van ott mindenütt... nem is vágyik oda senki, pedig a sociatio-tó kristálytiszta vize, mint tükör veri vissza a napfényt... egyszer érdemes elmenni oda...
@Sir Bates dö Hól: és élni? mert elmenni nem ugyanaz, mint ott élni
@Penivaldes:
Engem sem, ugyanis nagy ritkán utazom BKV-val, és akkor is veszek jegyet (többnyire)...
A metróra muszáj, mert azon üzemegységben manifesztálódik a vállalat nyereségessége az állomásonként alkalmazott 8 főben, akik ellenőrnek álcázott antiszociális robotok, zéró intelligenciával. Megint csak tisztelet a kivételnek!

Az elektronyikus jegyrendszer nem lenne költséghatékonyabb? Nyilván nem, így többet lehet lopni. Havercsávó biztonsági cégén keresztül visszazsebbe... és amit akartok+vízkereszt.

Levédia, te csodás!
@Knósszosz: sokat kéne ott alakítani, az egész jegyrendszeren.
@Sir Bates dö Hól: te gondolom ott élsz. egyre furább vagy, a szó jó értelmében, és persze okosabb is.
@Penivaldes:
Nézd meg Amszterdamot, vagy Barszelónát, esetleg a süket görögök Aténnyát... mit találsz?
Hülye tarlóst és vitézzyt nem, na, ez a különbség, meg az amit ott tapasztalsz tömegközlekedőként.
@Penivaldes: áh, én mindig rossz vonatra szállok... nem értek külföldiül... meg vízumom sincsen...
@Sir Bates dö Hól:
Te Szőr!
Én nagyon bírom az értékeléseidet/beszólásaidat, de a fent közölt hozzászólásodat Anyó szerintem nem érdemli meg. Van itt pár beeső gyökér, akik viszont vastagon, inkább őket füstöld ki a gyilkos humoroddal, amit persze nem értenek.

Anyóka egy jó lelkű néni, akit én is szeretek, a te buksidat is megsimogatná, ha hagynád.
Szóval nem akarok beleszólni a dolgaidba, tégy úgy ahogy helyesnek látod, de ha már valaki megszolgálta a baszogatásodat, abból találsz itt igazán arra 'érdemeset'.

Remélem nincs harag, de Anyó védelmében ezt el kellett mondanom. Most akkor jövök én sociato-tó hanyagolóként?:)))

Jó éjt Szőr, maradj vitázó, az jól áll neked.
@Knósszosz: hogy lehetne harag egy gavallér bagarjával?:-)... ám, felvéve egy kesztyűt, jut a drukkernek is... sosem mondtam, hogy letétbe helyezték nálam a kelyhet:-)...

Jó éjt:-)...
@Penivaldes:
Nem tarlósék, sőt, nem is a Demszkyék csinálták.
Barcelonát magam is megtapasztaltam háromszor... tök rendben van. Mindenhová eljutsz normális áron, ismereteim szerint már tíz metróvonal van, és az Alta Velocidad Española vasút is be van ásva a város alá, kurva elasztikus közlekedést biztosítva a franciák és Madrid irányába, illetve dél felé.

Nincs fejpályaudvaron való deltázás sok időt elbaszva,bemegy a nagysebességű szerelvény a város határában a föld alá, megáll a Sants állomáson, aztán onnan tovább a város másik vége felé tovább az alagútban, ott meg kigyün a felszínre és 300-al tovább. A hülye Spanyolok. Meg kurva válságban is vannak, ami igaz is, de... Bezzeg itt a Simlicska-MÁV konzorcium... Akkor mi miben vagyunk? Nyakig?

Szia Peni, leesek a székről.
Jó éjt!
@Penivaldes:
Nem ehhez a szeméttelephez (politikai értelemben) hasonlítottam.
Más... jó éjt!:)
@simple observer 2.0:

Oh, bocsáss meg, dehogy is! A "mostani produkció még istenes" kitételt próbáltam plasztikusabb szemléltetéssel kiemelni, mintegy hangsúlyozva, hogy a politikai szereplők és erőlködéseik inkább bulvárba illők, mintsem megfontolásra érdemes választási opciók reménybeli alanyai és cselekvései:-)
Az "istenes" jelző megtestesítőjének szánt Istenes Bence és "megvoltjai"-nak szóba hozása a politikai szereplők vulgáris bulvárosodásának nyom(h)at(n)ékos megjelenítését szolgálta. Elnézésedet kérem, hogy komoly hangvételű hozzászólásodra komolytalan hsz-szel reagáltam:), ezzel viszont azt szándékoztam érzékeltetni, hogy érdemtelenekre pazaroltad figyelmet érdemlő karaktere(i)det.
@Knósszosz:

Szia, jó reggelt kedves Knószi!

Az az igazság hogy teljesen lebénultam a mentális sokktól, amint megpillantottam egy furgon rakterében a sejtelmes félhomályban azt Az Üstöt, Az Üstházzal egyetemben. Elhaló hangon eldadogott kérdésemre teljesen szakszerű válasz érkezett valahonnan a kozmikus térből, de vélhetően inkább a furgont alkalmilag vezető Földön Kívüli Jövevénytől.
A részleteket illetően ne untassuk a nagyérdeműt, majd priviben tájékoztatlak a fejleményekről.
Elöljáróban sietve jegyzem meg, hogy nálam a diétás marhapörkölt és általában a diétás wellness ételek azt a jelentést hordozzák, hogy nem jó disznózsír, hanem a még jobb libazsír alkalmazásával készülnek.
Azért remélem, hogy a felsorolt ételek elkészítésére külön-külön gondoltál, mert Az Üst belső szakaszolása az űrtechnológia ellenére sem megoldott, de megérdeklődöm a tulajdonostól, hogy ezen hiányosságot szándékában áll-e belátható és záros határidőn belül pótolni. No, de tényleg. A többit priviben, mert az offnak is van határa, bár vélelmezem, hogy ezen felmerült projekt megvalósítása jobban szolgálja az emberiség érdekeinek érvényesítését, mint holmi politikai konstellációk és azok véglény és véglány címszereplőinek esetlen és természetidegen csetlő-botló téblábolása a az al-röhej-világot jelentő celeb-deszkákon.

Reményteljes szép napot kívánok.

J.
azt mondanám: jó reggelt @jaegtoer:!

de kicsit szomorú is lettem a hajnali hír miatt:

Elhunyt Robin Williams

offforever.blog.hu/2014/08/12/elhunyt_robin_williams

de idekeveredtem és látom Knosszihoz írt soraid és helyrebillentem...
közben ment a Jó reggelt Vietnám és ott a kezdő kockákon szinte meg is "jelentettek"...

nézd meg nálam a filmet, ha nem érted miről beszélek :DDDD
.

Romhányi József: A bűnbánó elefánt

Az elefánt elmélázva
a tópartra kocogott,
és nem vette észre lent a
fűben a kis pocokot.
Szerencsére agyon mégsem taposta,
csak az egyik lábikóját
egyengette laposra.
- Ej, de bánt, ej, de bánt! -
sopánkodott az elefánt.
- Hogy sajnállak, szegényke!
Büntetésül te most tízszer
ráhághatsz az enyémre!"
@Knósszosz:

"___
@Sir Bates dö Hól:
Te Szőr!
Én nagyon bírom az értékeléseidet/beszólásaidat, de a fent közölt hozzászólásodat Anyó szerintem nem érdemli meg.__"

Ma reggel a tegnapi eszeménytelenségek kapcsán olyan különös utórezgő-hangulatba kerültem, hogy a szokásos hajnali eszement eszmélésem és agyi lábadozásom közepette a fejemet átszelő űrben az az egyetértő gondolat hasított egy kis tudatélesztéssel játszó csavarintással, mely szerint azt akarod-e mondani, a magad kedves és szívélyes módján, hogy érdemtelen?;) Csakhogy megvilágítsam a lehetséges értelmezések émelyítően gazdag tárházát, mert ennek nélkülözése vezetett a szarnak mint olyannak a tapicskolásához a lakkcipő effektussal a gatyakorc selyemzsinórjának függvényében különös tekintettel arra, hogy a történelem nem tegnap, azaz 2014.08.11. 13:44:51-kor kezdődött, hanem G-előtti időkre vezethető vissza, de nem kétséges, G gyökerei s levelei továbbá virágai adnak keretet hozzá.
@Knósszosz: Szerettem a Tankot, igazi undergrund sztori az övék, a régi szövegek sokszor ma is ütősek....de, ha egy banda le"szánalmas patkány"ozza azokat a rajongóit, akik megkérdik, miért is a MOL, és az nem e egyenlő e a fizess-sel, az csupán agresszíven szánalmas magyarázkodás. Szerintem ezzel csorbult az éle egy kicsit a tanknak, de majd möglássuk az új lemezen. Vagyis furcsa, de ne ítéljünk elsőre.
@guma: ???

nyugati tőkés imperialista

drogok szex és más libero rontások...

ide jut a nyugati haldokló világ...
@guma: én is nagyon sajnálom. Érthetetlen, hogy pont ő lett öngyilkos. :(
Jó reggelt mindenkinek!

Van olyan reggeli hír is, amin még tudok mosolyogni.

2013. tavasza óta hányan látogathatták az ürge (Zsigó Róbert) oldalát, ha még most is a Blikk vette észre, hogy pornó oldalra mutat?

www.blikk.hu/blikk_aktualis/szexoldalra-mutatott-zsigo-robert-honlapja-2276443
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ha Robin Williams-ről beszélsz az max euthanazia lehetett borzalmas fájdalmakkal élt már évek óta, halálos kórral olvasd guma-nál beírtamat

brühüyyy

ő már régen halhatatlan
@Kijelölt Felelős:
Sejthetjük, hogy ennek az érdekes embernek micsoda rekordnézettsége lehet, a neten is...
Pártköcsögre senki se kíváncsi, a pornó meg pörög...
@rodeo36: Érdekes vannak területek ahol, mintha nem is lennének szankciók.

A világ legnagyobb olajprojektje indult meg Oroszországban

A Kara-tengeri lelőhely nagysága a szaúd-arábiai mezőkéhez hasonló.
A világ idei legnagyobb offshore gáz- és olajprojektje kezdődött el a Kara-tengeren, ahol a Rosznyefty orosz állami olajtársaság üzembe helyezte óriási, norvég építésű West Alfa fúrótornyát. A fúrás ünnepélyes megkezdésén részt vett Igor Szecsin, az orosz vállalat elnöke és a vele társult ExxonMobil vezérigazgatója, Glenn Waller; az eseményhez videokonferencián csatlakozott Vlagyimir Putyin államfő. Szecsin szerint az előkészítő felmérések alapján a lelőhely nagysága a szaúd-arábiai tartalékokhoz hasonló és sokkal nagyobb a Mexikói-öbölénél, Alaszkáénál vagy Kanadáénál. Putyin kijelentette: a projekt azt bizonyítja, hogy a jelenlegi nehéz politikai helyzetben is lehetséges a pragmatikus gazdasági együttműködés. Különös figyelmet szenteltek a környezet és a fúrótorony védelmének – a fenyegető jéghegyeket járőrhajók terelik távolabbra, de szükség esetén a több mint 30 tonnás, 108,5 méter magas építmény helyet is tud változtatni.

www.napigazdasag.hu/cikk/20074/
@Knósszosz:
DDD

'ésezalólnálamsincskivétellehetazGesztyvagya'zatyaúritenis:)))))
@jaegtoer:
"avanivi 2014.08.11. 22:53:57
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Van amikor több embernek egyszerre van rossz napja,és igazad van az angyal állandó,ő a kezdet és a vég."

A véleményem egyezik a tiéddel és magándemokratáéval.Így sikerül egy embernek egy kis közösség jó hangulatát elrontani,elintézve hogy mindenki sz@rul érezze magát.
Az ország is pontosan ilyen,csak lesünk bénultan hogy mi folyik itt,várjuk,hogy valami történjen,csodálkozunk hogy mindez velünk megtörténhetett és nincs megoldásunk hogyan lehetne ennek véget vetni. Egyre rosszabb a hangulatunk frusztráltak vagyunk. Csak abban bízom,ami már magában is rettenetes,hogy jön egy csőd ami elsöpri a nagy vezért,v egy nem halálos betegség miatt lemond.
Siralmas.
@guma: bajor volt a szinkron hangja....
@avanivi: "angyal állandó,ő a kezdet és a vég."

Na ne már. :)
@avanivi: :)

+1!

sajnálom a blogot, mert hiába lenne jó a csapat, így nincs "sok" jövője...
ráadásul nem ért meg semmit (lehet, hogy ez a feladata???):

jaegtoer 2014.08.10. 21:38:58
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"___@rodeo36: Szép napot! Tudod mindenki hülye és Putyint szopja. :) (Te én jég és persze nincs_itt is)___"

Hiába törleszkedsz. Fogalmad nincs arról mit miért írtam, te sündörgő nyáladzó genyabatyu.
@guma: Szeretnél te olyan "genya" lenni. :)
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

észbontó...

közben a Holt költök társaságát is megtaláltam...
és most fáj a szívem!
@gazoló:

úgy emlékszem te írtad, hogy kezd unalmas lenni koko...

ő az etalon!
személyében van valaki aki valóban felnéz a vezérre...
Az RTL bepereli az államot

Nemzetközi és hazai perre is készülnek a cég luxemburgi központjában.
Augusztus 20-ig a csatorna megfizeti a rá kiszabott reklámadót, de közben perre készül. Eközben a kormány árgus szemmel figyeli a Híradót: azt is vizsgálják, mennyire hat negatívan Orbán megítélésére az új, kormánykritikus hangnem.

hvg.hu/itthon/20140812_Az_RTL_bepereli_az_allamot
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

te valóban hüjjje vagy!
olyan mint te?
ne ábrándoz... nincs és nem lesz közöm semmilyen pondróhoz...

tudod, a sok rossz tulajdonságom mellett, én ha véletlenül genya vagyok: bocsánatot kérek!
sőt, bejelentem amikor szemétkedem...

tehát: edzened kell nagyon, ha kicsit is másolni szeretnél! addig is pofa súlyba és ne fárassz figyelmeddel!
:))
Szia!

'kokó egy külön fejezet,de 'nézdnézdnézd azt a sok nyálcsorgatópofát:))

"az ötvenes évek szűrt levegője, tudod a légkör miért."
Cseh Tamás

www.youtube.com/watch?v=IzX_tgsBLLk
@Sir Bates dö Hól:
látod milyen könnyen megy? -)
mondjuk, én is leadtam az igényeimből.. -)
a siker az én érdemem is. -)
@guma:
Az előző Neked,ment!!
Figyellek,mostanában kemény vagy mint a vídia:)),küldöm Tagát :)köször-ülésre:))
@guma: Hogy egy klasszikust idézzek: "lófaszt mama". :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
én nem klasszikust idézek, hanem egy örök érvényűt...: gábriel! menj te a pics.ba!
@gazoló: :)

kemény? nem hiszem! van amitől undorodom és ha állandóan megkínálnak vele - durva leszek valóban.
"tegnap szabadságot kaptam
mihez kezdek ma vele"

www.youtube.com/watch?v=zerMVbkkg_M

Adjatok a kutyáknak húst,
Na, aki kapja, marja!
A másnaposoknak kvászt!
Össze is kapnak rajta.

Hogy ne hízzon a varjú,
Álljon több madárijesztő.
Békés, rejtett, zugokat
Kapjon a sok szerető.

Lehet, hogy kicsíráznak,
Vessétek el a magot
Jó, alázatos leszek
Hát szabadságot adjatok!

Pár csontot az ebeknek,
De ők nem verekednek,
Piásoknak adtak vodkát,
Ők visszautasították.

Ijesztgetjük a varjakat,
Soha el nem szállnának,
A párokat meg összeadják,
De ők inkább elválnának.

Megöntözték a földet,
Nincs kalász, mi a fene!
Tegnap szabadságot kaptam,
Mihez kezdek ma vele?

Pár csontot az ebeknek,
De ők nem verekednek,
Piásoknak adtak vodkát,
Ők visszautasították.

Ijesztgetjük a varjakat,
Soha el nem szállnának,
A párokat meg összeadják,
De ők inkább elválnának.

Megöntözték a földet,
Nincs kalász, mi a fene!
Tegnap szabadságot kaptam,
Mihez kezdek ma vele?

Megöntözték a földet,
Nincs kalász, mi a fene!
Tegnap szabadságot kaptam,
Mihez kezdek ma vele?

Megöntözték a földet,
Nincs kalász, mi a fene!
Tegnap szabadságot kaptam,
Mihez kezdek ma vele?
DDD

Nehéz nap nap után szembesülni,egykori'idolokkal,miután szembesülünk némaságukkal,passzivitásukkal vagy épp nyallerságukkal!
Most a tegnapi Tankcsapda és a remek Hobo dal közben épp ez jár a fejembe!!

Szasztok,megyek bringázni,gombászni,mert szabadságot kaptam:))))
@guma: nálam ő fekete listás....

na jó,... haragszom rá!

mondjuk ő meg azt sem tudja létezek-e... -))
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

Én vagyok a zöld uborka,
nem félek a mély patakba
Nem félek a hegytetőőőn,
de remegek ha Selmayr jön. :)
Kunhalmi és Tóbiás alkalmatlan. Ennyi.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: csak miattad aggódik... egyszer kipróbálhatnád azt a szerepet is... de nem enged a szüzsé-lélek...
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

:)

kicsit provokállak:

A bolond levele a kisfiúnak

(1984 Vadászat)

Kisfiam, azt hittem: ember vagyok.
De azt már nem, hogy az is maradok.
Fogadd hát úgy majd ezt a levelet,
Mint egy még emberi üzenetet.
Kérlek, ne ítélj könnyelműn felettem,
És őrizz meg gyönyörű szívedben!

Lehettem volna vadász, vagy hajtó
Én, a kiátkozott, megrögzött csavargó,
Ki azt hitte, ha úton van, szabad.
Eltapos a világ, ha útjában vagy!
Így lettem bolond. Élni kell és lehet.
Bocsáss meg nekem, Isten Veled!

(bocsánat, de ezt nem hagyhattam ki... ott meg Viszockíj volt a fontos, a másik csak közvetítő...)
@V-PORT: Az Mszp úgy ahogy van kuka. Kell egy új, alulról építkező ellenzék, a rendszerváltó elitnek nincs jövője, mert elvesztették a hitelüket. Bojkott kell, ki kell vonulni a illiberális parlamentből, és építkezni. Ennyi. Sok idő, de többet ér hosszú távon, mint legitimálni a jelenlegi rendszert.
@Myrath: Az a baj, hogy azzal, hogy adót fizetsz, és dolgozol, élsz, máris legitimáltad a rendszert. Azzal, hogy ha minden egyes szemétségük után, több százezren kint volnánk az utcán, és tüntetnénk, na azzal mutatnánk valamit.
Kunhalmi meg azt mondhatta volna, hogy így lesz és kész. Alkalmatlan.
@Sir Bates dö Hól: De aki itt a legjobban aggódik értem az te vagy. Köszönöm is szépen.:)
@V-PORT:

"_Kunhalmi és Tóbiás alkalmatlan. Ennyi._"

Különösen Kunhalmi Tóbiás:)
@jaegtoer: Kunhalmi félrebeszél, nem mond igazat, ködösít. Tóbiás meg miféle vezető? Hagyjuk már, hogy ezt a pesti Mszp-nek kell megoldani. Megoldották?
@V-PORT:

Az időhuzást mindenképpen. Ez is a szerepük, csak a rendező nem közölte velük, a producer röhög.
@jaegtoer:
Szép Estét Neked!
Hát, én már parafadugókkal igyekszem azokat a likakat betömködni az oldalamon amelyeket a kíváncsiság fúrt belém, evvel a főzőalkalmatossággal kapcsolatban.

Várom a bővebb tájékoztatást, kinyitottam és szélesre tártam a levelesládám kapuját, ami sajnos nem Miska Bácsié... őszinte sajnálatomra. Apropó: róla megemlékezett a gőztévé? Vagy esetleg tőle is lefújt a reduktor az MTVA alkimistáinál, akik a szarból szeretnének aranyat csinálni, de ez láthatólag kurvára nem megy nekik, pedig erőlködnek piszkosul?! A Philip az tud valamit? Vagy csak Rákai, de az a főfoglalkozása? Ilyeneknek van műsoridő, meg cenzéket is ők tartják el, szóval akár Süsü is lehet nemzetidegen egyfejű, ha nem adnak rá CÖF pólót és Csukásnak is javallanám kezdjen félni, mert megijedni sokkal szarabb.

Szóval küldjed azt a leírást, mert itt Állok/ülök tanácstalanul a kiszáradás szélén! Ezen most segítek, de okosabb nem leszek tőle.
Üdv Néked!:))
@jaegtoer:
Érdemtelen?
Szó se róla!

Kissé össze vagyok zavarodva itten (főként késő esténként), és nem vagyok képes megkülönböztetni a szarkasztikus és kötekedő beszólásokat a vitázni óhajtó, építő jellegű, ám de nem bántó szándékú kritikáktól.

Nem vagyok philosophos, és ezért a PhD is csúszik kicsit, legalább januárig, amikor is vélhetően befagy majd a Balaton, ott tervezem elcsúsztatni. Olyanra nekem nem fussa mint a tominak, nincs az ismeretségi körömben miniszterelnök, pedig végignyálaztam mindenkinek az aktáját a fiókomban, akik szóba jöhetnek.

Nekem az nem... hogy is mondjam(?)... akasztott meg, hogy napok óta megy az egymás bajszának húzogatása, ahelyett, hogy röhögnénk és dumálnánk jókat. Értem én az érveket ki-ki részéről, de egy szót nem szólok, mert a magam részéről nem tartom helyénvalónak, hogy véleményt formáljak egy harmadik személyről, úgy, hogy nincs is jelen. Ezt sem itt, sem priviben sem. Ha tud valaki hasonló estet azok közül akikkel tartom a kapcsolatot, tegye ide! Maximum ha dicséretet fogalmazok meg, de kritikát azt csak szemtől-szemben.

Szóval, sem Anyó, sem Szőr nem közömbös, ezért aztán nem foglalok állást itt most egyikőjük mellett sem, nem kibékíthetetlen ellentét ez, de a megoldás kulcsa nem nálam van, még ha van is véleményem róla.

Lassan kész az Imam Baildi, ami egy rendkívül egyszerű balkáni étel, viszont annál finomabb!! Lehúzom a tűzről és hagyom hűlni amíg két sör el nem fogy!:))
Szevasz Jég Mester!
@Knósszosz:

Amint beljebb leszek, küldöm.
Amúgy ne méltatlankodj, Miska Bácsi kapott Kossuth-díjat? Nem. Akkor meg?

Álljon itt a neve: Padisák Mihály.

Én is hallgattam. Szerettem.
@jaegtoer:
Oké!:)
Padisák úgy tíz éves korom körül robbant be, az 'Éljen a száműzetés!' című művével, hát azt nem tudom leírni mekkora élményt okozott kölyökként. Aztán jött a többi, de ez volt az első.

Adria, romantika, gyerexerelem, háát, mi kellett még akkor. Piszkosul tudott a nyelvünkön. Nyugodjon békében...
@Knósszosz:

Meg tudom érteni, és el is fogadom feltétel nélkül. Nem is illene hozzád. A Te Lelkedhez.
Csak én mazochista finnyás inyenc kéjenc konzi vagyok, és különös elégtétellel tölt el, ha egy igaz ügyben feltétel nélkül egy liberális dögvészt:D hurcibáló kóbor lovag mellé állhatok teljes mellszélességgel különösen üveges tekintettel a lakkcipőre a selyemgatyakorc függvényében:) majd erről is.... :DDD
@Knósszosz:

"_Lassan kész az Imam Baildi_"

Jó étvágyat hozzá s aztán, de közben is jó éjszakát!:)
@jaegtoer:
Lesz miről dumcsizni, úgy vélem!
És semmi hrrr, meg krrr, meg ilyesmi!:)
Valahol el voltam én tévedve.
Már a konzi mivolt definíciójának okán.

Én marhára randa módon beszóltam itt valamikor egy konzinak, aki ismert is ráadásul. Na nem küldtem el az... szóval sehová, csak egy szóvicc kapcsán 'humorizáltam' vele. Be kell látnom, hatalmas gyökér voltam és most ezen a felületen kérek elnézést Herényi Károlytól.

Élvezem a vele készült interjúkat, kedvelem a megszólalásait és a Klubrádióban is van műsora, amit hallgatok, mert érdekes témákat feszeget.

Szóval, átugorván itt a szervilizmus vádját (leszarom), kezdek sejteni valamit a konzi oldalon, ami kurvára nem említhető ugyanazon lapon ahol a fidex szargalacsin ideológiája, pedig igyekszenek a fejünkbe verni, hogy... pedig dehogy. Kurva nagy tévedés.

Na, most egy sör...
@gazoló:
Ugye?
Te is így gondolod??
Én sajnos igen, legyen valaki bármekkora idol is, megy a kazánba, ha kiderül...
Korálon (is) nyőttem fel, de mióta Fecó... hát, annyi. És annyi Patakinak, Mákosnak, és... most minek soroljam, tudod Te is?!

Persze lehet politizálni akár zenészként is, csak akkr vegyék tudomásul, le lesznek szarva, ha olyan oldal mellé állnak aki a ki a közönség többsége számára nem szalonképes! Nem kell vonyítani és nyavalyogni, el kell fogadni és menni a picsába, ennyi. Kokónak is.

Mi szüksége szarházinak lennie? - tette fel a kérdést a szomszéd Feri. Én nem tudtam rá válaszolni, esetleg Chacón tud rá egy frappánsat, de az meg brühüyyy... és plagi is!:))
@Myrath:
Nem ítélek elsőre, plusz igazat is adok abban amit elmondtál róluk.
Nekem valami más ami miatt... szóval kezdek kiesni ebből. Persze a Budapest Parkban ott leszek szeptemberben, a tegnapi közvetítés az nem adta vissza azt, ami a helyszínen volt.

Na, legyen rock!! -(is!)
@Knósszosz:
És ma már.. akkor Mari megint, a testvérkéjével játszik. Az meg a csellót tudj "kezeleni", nem rosszul, persze ha akarsz valami zseniálisat a témában (gordonka), akkor keress Rosztropovics atyuskától valami zsenit... Mösztyiszlav... meg tanálod, nekem is sikerült!
@Knósszosz:
Ja, gazoló tesónak akartam és elbactam, link se van hozzá, akkor most:
www.youtube.com/watch?v=0G8v8h64uhQ&list=PLYFiLI9BLoq5ng0g18YBjuHe9tUysrsVv
És akkor Vivaldi csak mert, altatónak:
www.youtube.com/watch?v=rJOqd9axPuk
... és ennek a párját ha megtalálod, akkor told nekem is...!!
süti beállítások módosítása