Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/28/magyar-peter-barandy-peter-varga-judit-hangfevetel-volner-schadl-ugy/ ... (2024.03.28. 18:51) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.08.07. 09:20 Fabius

Orbán nem vállalja magát a világ előtt

Címkék: orbán tusványos illiberális állam

Illiberális államot építünk! - ez lesz a jelszó Édesfeleim, amit mostan majd hajtogassunk mink is, meg szajkóztok tík is ahogy szoktuk. Legalábbis addig, amíg a fejlett világ egyemberként nekem nem szalad, mert akkor nem. Kinek hiányzik, hogy a szájára vegye - akarom mondani a mocskos pofájával ócsárolja - a Nyújorktájmsz

Na ugye, nekem bizony nem!

És nektek sem! Nem bizony, az nektek sem jó. Sőt, főleg nektek nem jó, ezért én, mint gondos atyátok segítségetekre sietek, és kitörlöm legalább ebből az ánglius nyelvű verzióból azt, mi degecikínos lett mára.

orbán illiberális.jpg

Okés? Ti úgyis tudjátok miért mondtam és hogy értettem pontosan, nekik meg kuss. Jobb lesz ez így, meglátjátok. Ne higgyétek, hogy ez valamiféle kettős beszéd, hogy titeket hülyítelek így, őket meg parasztvakítom amúgy. Mindössze óvatos vagyok, mert veletek lehetek őszinte, ti megértitek a gondolataimat, ők meg félremagyaráznak mindent. Csúsztatnak összevissza és sakált kiáltanak oda is, ahol a legszelídebb magyar puli csóválja farkát. Már azon gondolkodtam, kiküldöm a Csizmadia Lacit, hogy ne csak itthon szorgalmazza a kizárólag nekünk megfelelő úgynevezett kritikákat előremutató-nemzetépítő kritikusok válogatását, hanem odakint is. Okos ember az, szellemi honvéd, majd megoldja. Ti meg ne hánykolódjatok az illiberálisozás eltűnése miatt, megvan az, csak nem mutogatjuk mindenkinek.

Ez a mi közös kis titkunk. Csókpuszi!

 

370 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr606580661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

te egyetlen iraki ember életéért sem aggódsz. te az ő tragédiájukat is arra használod, hogy uszíthass a zsidók ellen. és ne ragozd nagyon túl, mert mindennek van határa. És ma átlépted. nem ez volt a legsúlyosabb, elnéztem neked a métereket, a mérföldeket, a km-eket, de erre az utolsó 5 centire rábasztál. Maradjunk ennyiben.
Mindenkinek.
Bolival értek egyet, aki ma azt írta, hogy @Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

De, az amit az ISIS művel, az tényleg borzalmas, még annál is borzalmasabb, és Gabriel legutóbb ezt tette szóvá.
Pont ezért nem kellene baszogatni.
Persze nem tudta magát megtagadni, és nem bírta ki, hogy ne zsidózzon még az ISIS kapcsán is, de azért lehetetlent ne várjunk tőle.
Értem én, hogy izgat az angol verzió, de mit érsz vele jó Fabius, ha még a magyart sem ismered? Vagy nem érted, de ez alényegen nem változtat. Repetitio est mater studiorum.
@parti_giano: na de kérlek, azért ezt a hangnemet mégse...
@Knósszosz:

"Szóval jóval kevesebből meg lehetett volna úszni, de hát ezek a mi világsztár focistáink nehogymá menetrend szerinti járaton utazzanak!!"

Nem akarom lelombozniaktivitasodat, mert jomagam is hajlamos vagyok ilyen matekozasokra. De azt hiszem itt most masrol van szo:

A DVTK 150 milliót kap a miskolci önkormányzattól
sportgeza.hu/futball/hirek/2014/05/28/a_dvtk_150_milliot_kap_a_miskolci_onkormanyzattol/

Vagyis a penz mar adott, azt "csak" el kell kolteni. Illetve lepapirozni. Hulyek lennenk visszaadni a zsetont!!!
Az tukeppen etekintetben reszletkerdes, hogy Miskolc mennyire hasit, ugyanis ha kell majd par ev mulva a kormany ujra atvallalja a felhalmozott adossagokat.

Igy aztan az is ertheto, hogy miert kell ilyen panikolva kilora venni a nyugdijasok szavazatait:

"minden 60 év feletti, öregségi vagy özvegyi nyugdíjra jogosult miskolci – amennyiben igényli, és jövedelme nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének tízszeresét, azaz a 285 ezer forintot – támogatásban részesül. Tízezer forintot folyósítanak "

www.minap.hu/news.php?extend.85666

Az utolso fillerig, es az (esetleges) utolso pillanatig ki akarjak elvezni a duskalast...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"_@jaegtoer: Neked meg azon kellene elgondolkozni, hogy te mi ellen uszítasz._"

tehát én uszítok.

csak, hogy tudd: ez volt az 5 centi.
@jaegtoer:
A szabályzatot be kell tartani, nem lehet mindenféle ürüggyel megkerülni az előírásokat.
Ákossal már nem lesz ilyen probléma...
@Knósszosz: ne felejtsd el, hogy csoportos foglalás esetén a repjegy mindig drágább, mint egy főre...
@jaegtoer: azért legyünk pontosak, "csak" akkor kezdett el az ISIS kapcsán zsidózni, amikor @látjátok feleim szümtükkel: így reagált az eredeti kommentjére, ami ez volt: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ha rajtam múlna, soha semelyik kommentjére nem reagálnék, de szomorúan látom, hogy itt sokan csevegnek Gabriellel (most nem azokra a kommentekre gondolok, amik elküldik a picsába).

És hajlok rá, hogy igazat adjak neked, hogy valójában kurvára nem érdekli, hogy az ISIS mit művel. De azért ne küldjük már el a kurva anyjába, ha azt szóvá teszi mit művel az ISIS.
@aritus:

Ezen nem nyitok vitát. Bocs. Eleget zsidózott. Nem tűröm tovább.Mondom én, a nemzsidó.
@aritus: nem is azért küldöm el, hanem azért, mert zsidózik/usácskázik... mindig... mindenben... és ezt te is pontosan tudod...

pont miatta nem lehet normális, bár esetleg szenvedélyes hangvételű vitát lefolytatni egy sor, valóban fontos kérdésről... az sem gond, ha leírja, hogy zsidófaló, az ő véleménye is meghallgatásra kerül, de ne sunyiskodjon itt a kis gyökér... éhes ló és ephardt sokkal korrektebb, vállalják a nézeteiket, s nem próbálnak hülyének nézni másokat (ez meg kiváltképp bassza a csőrömet egy sub kavicstól)...
@évásanyó:
Én tegnap futottam bele egy adatba, Nagy Britanniában meghaladta az egymilliót a TB-kártyát igénylő magyarok száma. Hol van Németország, Ausztria, Svájc, Hollandia és a többi?? Ez is egy hazug statisztika volt, Csörcsillre utalnék itt.

Nem tudom mennyi az annyi, de kurva nagy baj van. Akik kint vannak b...nak visszajönni, ezt akár számon is kérheted rajtam, nem vállalok nagy kockázatot a véleményemmel.
Nem itt fogyasztanak, nem itt fizetnek 39 féle adót, szóval szopó utca a kondásnak és még nincs vége az elvándorlásnak. Koránt sem!

Velem csak a meg nem vett benzint, meg az amúgy 27% ÁFA amit vesztenek minden vásárlás után, a bolha farkán pattanaás vagyok, de ha összejön, én is megyek a francba. Nem is a fejlett részére az EU-nak, csak olyan vacak részre. Az életérzés kárpótol sok mindenért arrafelé. Ha sikerül... nem biztos, de... majláttyuk.
@nincs_itt:
Persze, állandóan az a téma, hogy mekdonálszdban mosogatni...
az ő szintjükön még ez is topmenedzseri feladat, elismerem.

Hagyd, nem érdemes. Majd jön a Géza és megmagyarázza, hogy mitől van kitérdelve az alsónadrág. Inkább végy magadhoz egy kolostori izét(...) és hallgass valami Strausst, vagy... amit szeretsz!
@jaegtoer: Áruld már el bölcsességnek ékköve, az mitől zsidózás ha felteszem a kérdést, ha épp hébereket irtana most ki az ISIS keresztények helyett, akkor sokkal inkább menne az egyetemes világvége hangulat, miközben másnap az összes hadsereg megindulna a kimentésükre?

Regéld már el nekem mitől több vagy kevesebb az egyik ember a másiknál?
@aritus:

Nincs mentség arra amit művel.
@simple observer 2.0:
Hát persze!
A focinak nevezett nem létező magyar fost mi fizetjük, a közpénz meg ha ömlik, azt gátlástalanul elköltik mindenféle szarra. Ez van, nem is csodálkozom.
Az egész izét meg kell szüntetni, beszántani, legyen csapat ha olyan befektetőt találnak, aki a neurológiáról negatív zárójelentéssel megszökött. Csinálják! De ne az egészségügytől, az oktatástól és egyebektől vegyék el, mert ez majdnem háborús bűncselekmény, az ország mai állapotára való tekintettel!

Most piszkosul visszafogtam magam, az eredetileg megfogalmazott válaszomban minden ki lenne sípolva.
A kurva annyukat!
@Sir Bates dö Hól: Te pedig mint a másik fényességes csillagunk légy oly drága és határozd már meg végre, akár értelmező szótár szerűen, hogy szerinted mit jelent a zsidózás?

Itt van pld. egy mai MTI hír röviden és tömören:

"A világot sokkolták a Gázai övezetben történtek, ez a földkerekség szégyene – mondta szerdán New Yorkban Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár, aki követelte, hogy vessenek véget "a szenvedések értelmetlen körforgásának" az izraeli-palesztin konfliktusban."

Na szóval ha ezt én írom be egy kommentbe akkor az csakis zsidózás lehet, de ha netán te vagy akárki más, akkor jogos kritika, esetleg valami más?
@Sir Bates dö Hól:
Nem szoktam így utazni, én csak adatokat kerestem és találtam.
Valahogy nem látom a spórolás szikráját sem, de én vagyok a marha, ha ezt ma itt keresem ezen a politikai szeméttelepen.
Bocs...
@Knósszosz: Szóval Angolhon nem érdekel?
@aritus: @jaegtoer: Ti amúgy melyik delphi jósdába jártatok, amikor ex cathedra megmondjátok, hogy valójában én kiért aggódok és kiért nem? Miért nem inkább lottóztok, ha mindenben ilyen biztosak vagytok, persze nem saját magatokkal, sokkal inkább másokkal szemben. :)
@Sir Bates dö Hól: maximálisan egyetértek, különösen azzal, hogy nagyon lerontja a blog szinvonalát.

De ebben a konkrét kommentben, amit az ISIS-ről írt, ebben igaza volt. Csak annyit mondtam, hogy ezért nem kellett volna belekötni.

Én Bolival értek egyet, hogy ignorálni kellene, és bármiről ír, akár "ártatlan" témák (foci, nyaralás stb), arra sem reagálni.
@Orica Középföldi: Ebben nincs vita közöttünk.

Nagyon furán érzem magam, én lettem az ördög ügyvédje:)) vagy mijafasz?
@Knósszosz: Hát ez pontosan így van. Játék nélkül is pontosan 3:0 lett volna a végeredmény. A sztárocskáinkat igazán megkímélhették volna az utazás fáradalmaitól és állítólag még 12 diósgyőri szurkoló is elkísérte őket. Nekik meg minimum szobrot kell felállítani Miskolc főterén.
@évásanyó:
Engem minden érdekel, ahol élni lehet.
ÉLNI...
Persze itt is lehet, de a minőség, az nagyon nem mindegy.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem érted, ugye... gedeon és masa, bigott barom... a te gondod az államokkal csupán az, hogy szerinted 100%-os cionista befolyás alatt áll... s nálad a cionista a zsidó szinonimája... azt sem érted, hogy a "cionizmus" nagyobb halmaz, mint izrael hivatalos és valós politikája... nem értesz te semmit, mert egy sötét gyökér vagy...
@Oxica:
Alig várom a Fraddyka-Cselszít... szerintem végig fogom izgulni a szoros meccset...:o
@aritus:

Rossz volt az időzítés a talárhoz:))
@Knósszosz: majd priviben holnap még kérdezősködök estefelé nálad:)
@Knósszosz: nincs semmi, csak a korrektség miatt... meg, valljuk be, az általad számított különbség irreleváns (nincs 10.000€) még itt is... :-)
@aritus: értelek, ennyire ne legyél kérlek demokrata....

az a linkje is csak olyan ( én érző ember vagyok)
de ló szart!

muszáj volt valami olyant bedobni amivel tud egy kis szimpátiát ébreszteni...
már nagyon kivan...
látjátok feleim kommentje, neki úgy kellett mint egy falat kenyér!

te a "szárnyad alá vetted.." táptalajt adtál neki,
erre fog hivatkozni hetekig!
@Sir Bates dö Hól: Te sötétebb vagy mert egy normális kérdésre sem vagy hajlandó válaszolni. Sebaj, ennél korlátoltabb már úgysem leszel.
Az azért bájos, hogy közben azért itt rinyálsz, hogy milyen jó hogy itt hagytad az országot és közben pont úgy viselkedsz mint egy őstahó fideszes két dékás ex munkásőrrel megspékelve.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Megszegem a fogadalmam...
MI A FASZÉRT KELL MINDENRE VALAMI ZSIDÓ TÉMÁJÚ CIKKEL REAGÁLNOD???

Nincs valami norvég bálnavadászos anomáliád, esetleg patagóniai képtelen történeted?
Nem értelek baszki!? Mindenről csak a zsidók jutnak eszedbe?
Ez olyan keresztény izé?
Akkor megbakkerta az egészet a ó-közép és új izé, nem véletlenül.
@aritus: te így véled, én másként... ennyi...
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): pont azért nem kellett volna látjátok feleim kommentje.

Én egyáltalán nem vettem a szárnyaim alá (brr, még a gondolatától is rosszul vagyok), csak próbáltam tárgyilagos lenni.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): Hová gondolsz? Én nem lehetek érző ember csakis uszító, zsidózó náci, aki persze komcsi moszkovita is, miközben leginkább neked akar megfelelni. Meg ugye menjünk együtt a katolikus paphoz is, stb. :)

Félkegyelmű képmutató vagy te is, aki közben szintén eljátssza a humanisták gyöngyét.
@Sir Bates dö Hól: Most mi is az, amiben nem értünk egyet? Már összezavarodtam.
Hiszen ezt írtam a kommentedre "maximálisan egyetértek, különösen azzal, hogy nagyon lerontja a blog szinvonalát."

Álmomban két macska voltam és játszottam egymással?
@aritus: pedig ő ezt így fogja fel, és hivatkozni is fog!

csak pár ilyen:
szerinted ha olyan lennék találkozott volna velem Peni, Haba...

kérdez meg Rodeot, ő is ezt gondolja..
stb..
@Knósszosz: FIGY NEM JUTNAK MINDENRŐL ESZEMBE A ZSIDÓK CSAK FELTETTEM A KÉRDÉST, HOGYHA MOST ÉPP HÉBEREK HÁZAIT JELÖLGETNÉK AZ ISIS-ES BARMOK A KERESZTÉNYEK HÁZAI HELYETT, KÉSZÜLVE LIKVIDÁLÁSUKRA, AKKOR IS ILYEN KUSS LENNE A VILÁGBAN VAGY SEM????

JELEN ÁLLÁS SZERINT TUDSZ VALAMELY MÁS NÉPCSOPORTRÓL IS, AKIKÉRT EGYBŐL MEGMOZDULNA A MÉDIA ÉS A PC KÖZVÉLEMÉNY? HA IGEN LÖKD IDE NEKÜNK HAJRÁ. ÉN LENNÉK A LEGBOLDOGABB.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): ÖRÜLÖK, HOGY EGYETÉRTESZ. TUDOD A HALLGATÁS BELEGYEZÉS. :)
@aritus:

En is egyetertek Bolival, es mar jomagam is megnyilatkoztam hasonlo ertelemben az elmult 1-2 ev soran.

"De, az amit az ISIS művel, az tényleg borzalmas, még annál is borzalmasabb, és Gabriel legutóbb ezt tette szóvá."

Viszont azt hiszen itt nagyot tevedsz.
Ha ugyanis olvasgatod Gabris agymeneseit, akkor abbol konnyen lejohet barkinek, hogy neki 2 dologgal van igazan gondja az ISIS-szel (valamennyire) kapcsolatban.

1. Az USA es Izrael szervezi, tamogatja kepezi/kepezte ki oket.

Meg ha igy is van/lenne, a lenyegen mit sem valtoztat: ha egy ekkora nepesseg, ekkora teruletet nem tud/akar megvedeni nehany ezer fegyveressel szemben, akkor azok nem erdemelnek SAJAT orszagot!
Csak egy pelda:
Moszul bevetele
Cirka 800 fegyveres (geppityu pickupokon) vs. cirka 30000 fegyveres Hummerekkel, meg miegyeb
www.militarytimes.com/article/20140612/NEWS08/306120062/How-did-800-ISIS-fighters-rout-2-Iraqi-divisions-

2. Legujabb panaszaradata azert van, mert KERESZTENYEKKEL tortennek a dolgok, es NEM azert, mert micsoda szornyuseget csinal az ISIS. Az edigiekhez semmi szava nem volt.

Az egyaltalan nem erdekli, hogy 2003 ota sokszor tobb iraki halt meg szunnita-siita szembenallas es vallasi-etnikai tisztogatas soran, mint USA-NATO katonak altal.

Sajnalom, hogy ez ott szuletett keresztenyekkel tortenik, de ha ez kell ahhoz, hogy a kereszteny Nyugat megertse vegre, hogy mirol szol a dolog, akkor sajnos ennek meg kell tortennie!
Hogy nemelyeknek vilagossag nyiljon csepnyi agyaban, hogy a blod hulyeseggel szemben:"az iszlám az emberiség utolsó reménysége a globalizáció és a liberalizmus sötétségében"
epp az iszlam az egyik rakfeneje az emberisegnek.
Talan nem veletlen, hogy egy tisztessegen nyugati szelsojobbos nem zsidok veret akarja inni, hanem inkabb iszlam-ellenes...

Nem akarom szaporitani a szot, mert nem tudom, hogy meg olvasod-e, aztan holnap lesz-e uj poszt...
Ha gondolod lehet ezt boncolgatni, mert volna megcsomo minden, de osszegzesul tehat azt gondolom, hogy Gabrist eppen AZ NEM zavarja, amire te azt gondolod, hogy igen. Pedig valojaban nem...
@Sir Bates dö Hól:
Ha elbaktam, az nem az én adataim miatt van, olvastam. De azért akkora marha különbséget nem látok bele a dologba. 120 ezer/fő pár hónappal az utazás előtt foglalva, az kedvezőbb, mint egy gépet bérelni másfél milló/órára.

Mikor a kedves vezető Indiába utazott (hatalmas és hosszan tartó gazdasági hatásai vannak), akkor a Travel Service-től béreltek egy
A 320-ast (ez látszott a képekből), na, az mennyibe fájt nekünk, ha a DVTK ennyibe...?
Persze ezek egyenlőek Overdose bránerével ahhoz képest, hogy a kuszaszem most vett magának az MNB (a te) pénzén kastélyt, mert valahol csak nyaralni kell neki(k).

Ezt, hogy kommenteljem szalonnaképesen?
Az mind te vagy, de én mi vagyok?... és a mi kocsink nagyobb, mint a tietek és a kutyánk is nagyobb és majd jól megeszi a tieteket és majd jól beleharap a kukacodba jó?!...

... s egy alsó harapású francia bulldog szájzárja negyven éve lezárta a vitát... s azóta @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: minden igyekezetével próbálja bizonyítani, hogy azt nem a mohel tette...
@simple observer 2.0: "Meg ha igy is van/lenne, a lenyegen mit sem valtoztat: ha egy ekkora nepesseg, ekkora teruletet nem tud/akar megvedeni nehany ezer fegyveressel szemben, akkor azok nem erdemelnek SAJAT orszagot!"

Ez legalább azt jelzi, hogy elismered Assad Szíriáját hiszen ők kiverték a vérbe és legyőzték az ISIS-t is. Aról egyébként mesélsz valamit miért nyilatkozta Obama korábban, hogy majd légicsapásokkal segít az iraki hadseregnek, de azóta mély kuss van, miközben ezt egyedül a szír légierő tette meg?

"Az egyaltalan nem erdekli, hogy 2003 ota sokszor tobb iraki halt meg szunnita-siita szembenallas es vallasi-etnikai tisztogatas soran, mint USA-NATO katonak altal."

Az USA által indított iraki háború kb. 1.5 milla iraki civil életébe kerül. Szóval ne állíts hülyeségeket.

"Sajnalom, hogy ez ott szuletett keresztenyekkel tortenik, de ha ez kell ahhoz, hogy a kereszteny Nyugat megertse vegre, hogy mirol szol a dolog, akkor sajnos ennek meg kell tortennie!"

Gondolom ezt majd más kisebbségek jövőbeli szenvedéseinél is mondani fogod.

"epp az iszlam az egyik rakfeneje az emberisegnek."

Ez a mondatod is kb. annyira "értelmes", mintha egy kőbunkó széljobber azt gondolja mindenről a zsidók tehetnek.

"Ha gondolod lehet ezt boncolgatni, mert volna megcsomo minden, de osszegzesul tehat azt gondolom, hogy Gabrist eppen AZ NEM zavarja, amire te azt gondolod, hogy igen. Pedig valojaban nem..."

Engem az zavar, hogy te is játszod itt a bazári humanistát, miközben egy hangyafinggal sem vagy különb nálam vagy bárki másnál.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ez nem válasz, főként, hogy mindenre igen is előveszed a zsidó kártyát. Mi a faszra jó ez neked?

Főként azért nem értem, hogy te mint hithű körösztyén, a francba pengetheted a rasszista húrokat egyfolytában?! Nem vagy te álkörösztyén? A picsába lehet olyan retorikát használni egy katlik embernek, amit néha elengedsz? Nem hiszek...
Úgy elkáromlod magad néha, hogy a kaporszakállú magától mászna fel a két lator mellé önszántából.

Tízből kilencen kérdik tőled, hogy mi a lófasz, erre te kilencnek mondod, hogy téves kapcsolás. Nem gondolod, hogy ez a részedről nem stimmel?
A politikai kuss ismét életbe lép, de ezt muszáj volt.
@Knósszosz:

De hat ha egyszer megNemzetiKonzultaltak, es a nepeknek ez kell?!?!
@Sir Bates dö Hól: Öröm és bódogság. Komoly tényező lettél. :)
@aritus: célzatos linket adott, a szándékát illetően nem egyezik a véleményünk...
@simple observer 2.0:
Akkor csak azt tudom mondani amit Rodi:
Meg lehet baszni... és ennyi
@Knósszosz: Na jó felteszem akkor neked a kérdést, mivel Szőr nem tudja megugrani ezt a feladatot.

Légy oly drága és határozd már meg végre, akár értelmező szótár szerűen, hogy szerinted mit jelent a zsidózás?

Itt van pld. egy mai MTI hír röviden és tömören:

"A világot sokkolták a Gázai övezetben történtek, ez a földkerekség szégyene – mondta szerdán New Yorkban Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár, aki követelte, hogy vessenek véget "a szenvedések értelmetlen körforgásának" az izraeli-palesztin konfliktusban."

Na szóval ha ezt én írom be egy kommentbe akkor az csakis zsidózás lehet, de ha netán te vagy akárki más, akkor jogos kritika, esetleg valami más?
@simple observer 2.0: igen, olvastam a kommentedet, még ébren vagyok:)))

Engem nem kell meggyőzni, hogy milyen Gabriel, milyen a jobbik.

De szerintem már így is túl sok leütést pazaroltunk rá, beszéljünk inkább másról.
A vén szaros valójában iLiberális demokráciára gondolt. A szó használatával kapcsolatban éppen folyamatban vannak a tárgyalások az Appléval. Rossz aki rosszra gondol.
@aritus: Engem sem kell már meggyőzni elég sok mindenről.:)
@Knósszosz: ok, ez igaz lehet egy nyaralás során, de itt honnan tudták volna, hogy kit sorsolnak nekik?:-)... ne edd magad, megértem a felindulásod, de az egész moi sportfinanszírozás álságos és helytelen, a prioritásokat eltévesztett (az én szememben), tekintett nélkül a sportágra és annak eredményeire...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Anyázás nélkül csak azt tudom mondani, hogy ha nem folyton-folyvást zsidó példákat hoznál fel akármik cáfolatára vagy megerősítésére, még igazad is lehetne. Azonban... ugye nem ez a helyzet.

Mi a holdkóros katlik lófaszért kell neked minden szarra előrángatni a zsidókat?? Ez baszki már nem is tudom... nem feltételezem, de valahol kurva beteg dolog. Nem érzed?
@simple observer 2.0: "epp az iszlam az egyik rakfeneje az emberisegnek"

ez így nem korrekt...
Gabriel témát részemről lezártam.

Ehhez mit szóltok?
kepek.444.hu/2014/08/07/a-legujabb-gorog-romok-a-2004-es-olimpia-maradvanyai/

Szerintem nagyon át kéne gondolni ezt az olimpia izét.
Ez már rég nem a sportról szól, hanem a korrupcióról, arról, hogy akik döntéshozók, meg a tűzhöz közel vannak, azok kurva sok közpénzt tudnak lenyúlni, itt a sportolok kb a közmunkások.
@Sir Bates dö Hól:
OKÉ, szarok rá, az egész nem ér annyit, hogy...
Majd a Fraddyka vasárnap:))
Van sajtom ( narancs eszenciával beoltott krémes és büdös - belga ), Kalamata fekete bogyó, és csinálok hozzá pirítóst fokhagymásan, plusz joghurt, pukkadj!:)))
@aritus: az iszlamisták a barátai.
láttál már tőle HAMAS-t gyalázó linket?
aggódik!!!!
muhahahahahahahahahahahaha!
csak a gyűlölet mozgatja.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: apád nem tudta megugrani a kecskét részegen, ezért mekeg az anyád, idióta...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Válaszoltam, mit nem értesz?
Amúgy senkit (téged sem) akarok széttaposni, de vannak dolgok amiket képtelen vagyok felfogni. Én vagyok a hibás, ez van.
@simple observer 2.0:
""minden 60 év feletti, öregségi vagy özvegyi nyugdíjra jogosult miskolci – amennyiben igényli, és jövedelme nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének tízszeresét, azaz a 285 ezer forintot – támogatásban részesül"

Hát ezt az összeget elég kevés nyugdíj haladja meg, pláne ott Miskolc környékén. A nyugdíjasok helyében megigényelném, tízezer forint azért számít ám egy nyugdíjasnak, aztán mennék szavazni akire akarok - vagy maradnék otthon olvasni.
@Sir Bates dö Hól: igen.én is ezt a sunyiságát utálom.
ájtatoskodik itt miközben tele van gyűlölettel.
@Sir Bates dö Hól:
Egy üveg Lambruscom van, a Retsina az ritka errefelé, csak ha görög napok vannak a lidilbe:))
Ez limonádé, de pont passzol...
@Sir Bates dö Hól: Jajj bagetthuszár ez már annyira szar tőled, hogy már fájni sem tud és ideges sem leszek tőle. Inkább csak sajnállak. :)
@punkfrog: Miről beszélsz kisokos? Megsúgom neked, hogy semmi gyűlölet nincs bennem, de ne mondd meg senkinek.
@Knósszosz: "Amúgy senkit (téged sem) akarok széttaposni, de vannak dolgok amiket képtelen vagyok felfogni. Én vagyok a hibás, ez van."

Mikor mondtam olyat, hogy te ezt akarnád? Ezt megint nem értem. A "választ" köszi, bár teljesen másról szólt mint, amit kérdeztem.:)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Szóval van itt pénz, a rezsiharccal előre a lenini úton.
@aritus: ha bárki más írta volna akkor igazad lenne.
de ő szelektíven aggódik.
a kurucon biztos értékelnék.
méééééééééééé itt nyomja ezt?
hányszor, hány embernek kell elküldenie a ..., hogy észre vegye magát.
vannak helyek ezrével, ahol kiélhetné magát.
de ő itt és mindennap, fúj zsidók, cigányok, USA, éljen putyin, vona!
qrva unalmas.de egy idő után idegesítő is.
@Knósszosz: szerintem a lambrusco élvezetesebb, mint a fenyőgyanta:-)...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nemnem, arról szólt, csak a magyarázat... az olyan, hogy...

Figyelj csak, én nem akarok vitázni veled ilyen dolgokról, mert a kurva életben nem győzzük meg egymást. Tetszik vagy sem, én néha keresztényebb vagyok a kereszténynél hozzád képest, pedig nagy ívben leszarom az egész álságos izét.
(bocsánatot kérek mindenkitől, akit megbántottam, de a katlik történelem elemzése nem árt, ha kiterjed mindenre... és ennyike - ahogy a művelt plázaribanc mondja)

Megbeszéltük, hogy semmi politika és itt most végleg befejeztem, csak muszáj volt reflektálnom egy beszólásodra. Ismerek még pár ilyen idegen szót, szóval csak figyelj!

De elég, nem vagyok hajlandó olvasni a zsidó összefüggéseket a BKV 24 órás bérletével kapcsolatosan, mert lassan már az is eljut arra a szintre, ami dzsobbikos izé...
@Sir Bates dö Hól:
Ohhohóóó... bizony az!!
Emilia Romagna isteni terméke, én nagyon bírom!
Asszem, mi nem fogjuk anyázni egymást, bár nem mindenben értünk egyet, de ezek nem kibékíthetetlen ellentétek.

Egésségedre Szőr! - ha van mit..
@punkfrog: azért nem kellene semmilyen kommentjére reagálni, arra sem, amiben "tündi-bündi" zenéket, nyaralásokat, focit stb ír. Akkor csak megúnná. De mindig van, aki szóba áll vele, cseveg vele.
Senkit nem izgatott fel, hogy az olimpia egy nagy átverés, egy gusztustalan rablása a közpénznek, pont, mint a Közgép?
kepek.444.hu/2014/08/07/a-legujabb-gorog-romok-a-2004-es-olimpia-maradvanyai/

Hagyjuk már a picsába ezt a szánalom jobbikost.
@aritus: te meg most egyenesen megvédted.
nem ismered még???
dehogynem!most írtad le.
@aritus: te meg most egyenesen megvédted.
nem ismered még???
dehogynem!most írtad le.
@punkfrog: A faszt védtem meg, de nem kezdem előlről. Vannak ennél fontosabb dolgok is, pl a kutyámat le kell vinni sétálni:)))
@aritus: :))))
az enyém már alszik...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Remélem széles vagy részben vagy egészében korlátozott nyilvánosság előtt erről részletesen tudsz majd kompetens személyekkel eszmét cserélni. Kari aji. kb
"A "választ" köszi, bár teljesen másról szólt mint, amit kérdeztem.:)"

Leszakad a pofám! Még van képe ilyet írni!

No miután megszólíttattam, és bűnbakká üttettem, szeretném elmesélni egy 1992-es találkozásomat.

Debrencenbe vitt az út, és ráérő időben munkatárssal a nagyerdőben sétáltunk. Találkoztunk egy szemmel láthatóan külföldi házaspárral, akik segítséget kértek tőlünk, mivel eltévedtek. Vak vezet világtalant alapon el is kísértük őket egy szakaszon arra, amerre menni szándékoztak. Közben beszélgettünk és kiderült a következő. Zsidó származású magyarok, akik kishazánkból települtek ki Izraelbe. A nő elmondta, teli voltak reményekkel, főleg atekinteteben, hogy saját rokonságuk körében más életük lesz, mint amit itthon el tudtak érni. Bizonyos tekintetben csalódniuk kellett, mert az emberi természet ott is pontosan olyan, mint máshol, mint itt a szülőhazájukban. Irígység, gonoszság, áskálódás, mások eltaposása, kitúrása, megsértése, lenézése ott sem ismeretlen. A különbség annyi, hogy ott nem zsidózzák őket úton-útfélen. Én a hallottak alapján megértettem, hogy nem kell nekünk az ők bajaikkal foglalkozni, majd megteszik maguk. Van ebben a kis hazában pont elég gond, és pont elég mellébeszélő, meg hárító, aki kiváló párttitkár, de legalábbis agitpropos lett volna már a kádári rendszerben is. No ezért nem szeretem a zsidós meg arab eseményeket még olvasni sem. És ez nem empátia, vagy antipátia kérdése, még akkor sem, ha kisgyerekek az áldozatok. Vajon a vörösiszap, meg a lelőtt cigány kisfiú, meg meglőtt cigány kislány sorsán az arab világ átlagembere annyit sajnálkozik, mint hagynemongyamki az távoli gyerekek sorsán, csak a magyarén meg nem?

Azért ha a jövőben esteleg még egyszer szólanék hozzája, akkor aki ilyet észlel és kifogásol, az jutalom reményében nyugodtan jelezze a botlásom. A jutalon alku részét képezheti. Már ha lesz rá lehetősége bárkinek.
@simple observer 2.0:

"epp az iszlam az egyik rakfeneje az emberisegnek."

Ez azért nagyon erős.
Én keresztényként sokkal inkább azt mondanám: az egyisten-vallások ultraortodox értelmezése az emberiség baja.

Sőt, továbbmegyek:
mindennemű izmus szélsőértéke problémás.
Még a liberalizmusé is.

A profit szentsége és sérthetetlensége is baj, különösen, ha kapzsian mohó attitűddel párosul.
A globalizmus szélsősége is baj - sokkal nagyobb baj, mint a nyugati szélsőjobb is gondolja akár.

Bocs a vakkantásért.

ON:
Tusványoson bazi meleg volt, a Vezért egy pillanatra elhagyta ítélőképessége, és bemondta azt, amit korábban ugyan megírtak neki, de rögvest szóltak is, hogy Főnök - ez erős, inkább ne. Viktor meg DE.

Valójában semmi újat nem mondott, hiszen minden cselekedete ebbe az irányba (illiberalizmus, Putyin-séma) mutat.

Kedves nyugati és magyas sajtó: JÓ REGGELT!
Pardon, ami pedig az angol félrefordítást illeti:
Ez sem új, igaz? hiszen láttunk már ilyet kotmány ügyileg is.
De sőt, volt, hogy versszakok maradtak ki (Petőfitől).

Kettős mérce, kettős retorika, ahogy az lenni szokott. A fidesz esetében sincs semmi új a nap alatt. Annyira egyszerűen működtetik, mint a faéket szokás.
Az ellenzék bénasága, hogy ez a kurzus van hatalmon.
@De hová tűnt Columbo felesége?:

"__Ez azért [...] REGGELT__"

Mi a petsa?! Naháát! Jó napot kívánok, üdvözlöm a klubomban. Mit iszik? Mit óhajt inni? Minden van. Kivéve szélsőség.
@jaegtoer:

Bocsánat Möszijó, tisztelettel köszönöm a tagságit, meg minden, de kissé indiszponált vagyok így este, nem teljesen veszem az adást: Kifejtené kérem, pontosan?
Hálás köszönet előre is.
Clmb
@De hová tűnt Columbo felesége?:

Kissé fellengzősen azt óhajtottam kifejezni, hogy teljes mértékben egyetértek ebben a hozzászólásodban foglaltakkal:

varanus.blog.hu/2014/08/07/orban_nem_vallalja_magat_a_vilag_elott/full_commentlist/1#c24098417
@jaegtoer:

:-).
Köszönöm.

Éreztem, hogy valami egyetértés van soraidban (mint kiderült, sőt!), de fáradtságomban kissé értetlen voltam.

A hiba nem a te készülékedben volt.
A pedig klubtagságit eltettem, vigyázni fogok rá.
;-)

Minden jót!
Clmb
süti beállítások módosítása