Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-varga-judit-bayer-zsolt-valas-interju-balhe/ "És ugyanol... (2024.03.29. 14:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.07.16. 08:17 Fabius

Orbán Junior lázadása

Címkék: orbán viktor foci vb magyar sajtó orbán gáspár 444.hu

Orbán Gáspár levelét megírta, fájdalmas rinyáját mind belesírta. Anarki a 444-en meg leverte neki azt a tanítani való tockost, amit az apjának kellett volna még dologidőben

gazsi.jpg

(kép)

Mondhatjuk nyugodtan, hogy Orbán Junior házhoz ment a lófaszért. Piciapucival parádézni a VB döntő VIP páholyában büfé, híresség lettem vágóképből internetes mémmé válni meg nem az. Istenkám', ilyen nehéz a dinasztiatagok sorsa, meg kell a szívnek szakadni ennyi szenvedés láttán. Pedig szemmel láthatóan azzal tisztában sincs az uralkodóház, hogy az akut habonyitisz már családon belül is szedi áldozatait. Végül is nem csoda, nagyobb izgalom, hogy a Rasi jány csajbulijának képei mikor fognak kiszivárogni az ellopott ájfonokról, nincs mód minden gyerek összes szindrómáját észrevenni időben. 

Aztán meg kész a baj.

Mert futballokos nemzetünkben felnőtt futballokos örökös leveléből kifelejti az érvet, amire ma Magyarországon szerkesztőségek dőlnek össze: nem írja, hogy különben Lázár János szomorú lesz. De az is meglehet, hogy szóltak neki: erre véletlenül se hivatkozz fiam, nem kell tovább szaporítani a független szerkesztőségek számát az országban. Akár így volt, akár nem, csak sikerült belehajolni a kiprovokált állasba. Vele van tele és rajta röhög a magyarnyelvű internet, az uralkodóházban föl sem merül, hogy egyetlen csemeteként államfői vipben hipszterkedéstől egy irritálóbb dolog létezik, az meg a kioktató beszólogatás mikor ezt bemutatja a sajtó. 

Ja, nem, van még valami amivel erre is lehet majd dobni egy lapáttal: 4 év múlva Vologya keresztapa öléből a feltartott középső ujjaiddal integessél haza Moszkvából. 

400 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr926512491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Spániel: az azé keményen bebaszott! utána a haza nem lehet ellenzékben( a várban mondta), utána ha jól emlékszem a tévészékház előtt volt az észosztás, hogy kell egy jobboldali köztévé is! apám, a régi békeidők:)))
@évásanyó: erről a dupla kommentelésről szokná má le! mindig aszt hiszem, hogy be vagyok baszva:))))
@taga20: ja, meg a polgári körök, az nagy húzás volt.
@Spániel: hát, orbán szempontjából nagy, az ország szempontjából kurvakicsi! max. egy vona lett belőle:(
@évásanyó:

Ő nem az a Hannibal, ő focista. Hani ball, tehát ő az akinek van labdája.
@Hannibal ante portas: és olvastad is, vagy csak a stelázsi billegett?
Ugyanis, a papagájos sztori nem kicsit sántít!

na szóval befejezem, mert azóta sokat rontottál az ázsiódon!
Az SzDSz "ölelő karjaiba" önként szaladt a Viktor, majd annyira lett antikomenyista, mint a zeszdéesz volt a Horn koalában. De zért nem lenne baj, ha végigfutnál a fidesz kormány tagjainak előéletén is! az MSzMP KB a minimum...
A 60-as években mel gymnásiomba mertek latintot anítani, édes pofa vagy, amikor a műveltség láccatát akarod kelteni! Na de sebaj, neked ott Viktorral most jó!
@taga20: mit akarol kérdezni? a foci vagy a forma1?
nem tom' mennyire fehér @Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): mer' nem merte idedugni a fehérségét!
@Hannibal ante portas: csak, hogy biztosan megkapd:

@Hannibal ante portas: és olvastad is, vagy csak a stelázsi billegett?
Ugyanis, a papagájos sztori nem kicsit sántít!

na szóval befejezem, mert azóta sokat rontottál az ázsiódon!
Az SzDSz "ölelő karjaiba" önként szaladt a Viktor, majd annyira lett antikomenyista, mint a zeszdéesz volt a Horn koalában. De zért nem lenne baj, ha végigfutnál a fidesz kormány tagjainak előéletén is! az MSzMP KB a minimum...
A 60-as években mel gymnásiomba mertek latintot anítani, édes pofa vagy, amikor a műveltség láccatát akarod kelteni! Na de sebaj, neked ott Viktorral most jó!
@Hannibal ante portas:

"_Mindenkinek joga van ahhoz, hogy emberi mivoltában ne sértsék meg. Még Orbán Viktornak is és a fiának is, bármennyire fáj is ez néhányotoknak._"

Úgy van. Maradjunk annyiban, hogy gáspár az apjához méltóan egy takony. így aztán az emberi mivolta érintetlen maradt.tőle is, tőlem is.
@Hannibal ante portas: ha mar…:

arokaso.blog.hu/2008/08/05/bencsik_andras

vagy ez elkerulte eddig a figyelmedet? mondjuk egyeb csemegek is vannak ott neked
@nincs_itt: na kifejtem. vot egy ilyen vicc, hogy fehér vagy, geci vagy.
azé mondtam neki, me úgy volt, hogy elnézünk a volutára, de lapítottam. erre ő felétek járt és baszott benézni hozzád. na ennyi a történet:))
@taga20: aha! már minden világos...
na szóval a csávó itt bóklászott 100 km-re oszt inkább súlyos 10 ájrót költött sörre, mintsem elautózzon hozzánk, oszt a többszörösét megittuk vóna! a meghívás neked is áll!
@Hannibal ante portas:

"Kontra viccnek szaga van, kisgyermek. Töröld meg az orrod. "

akkor mégiscsak talált az a riposzt, ha kisgyermekezel és orr-törlőzöl.
@Hannibal ante portas: na jóccakát! remélem tanultál ezt-azt! mert nem ártott neked!
@taga20: @nincs_itt: most ez komoly? a sorissza megabites csonakos nem tett egy kisebb kanyart Bavariaba?

ejj :-/
@taga20: Aranyom, nem akarattal csinálom, magyarázd meg mé dupláz?.)
@tristen2005: ma még nem sírtam miattad.)))
@nincs_itt: Édesem, én is abban az időben tanultam latint ráadásul egy Heves megyei kisváros gimnáziumában, két nővérem volt, ők is tanultak latint, pedig 6 ill7 évvel voltak idősebbek nálam, ugy hogy Hanni akinel van ballja tanulhatott latint.))
@tristen2005: Tristen, az egyik bugyingót még ki se cseréltem, mán jön a másik, lehetetlen vagy:)))
@nincs_itt:
Ja, azután a szaros 200 km-t meg a nyuszik vezették volna le Oberwössenig, betintázva...
.
Akkor most Lázár nem is szomorú?
@évásanyó: ha roma lennék, asztat mondanám, hogy gyors vagy geci. de én egy konszolidált úriember vagyok, ezé azt mondom, hogy fingom nincs:))
@vitéž munkášőr: ez hot komoly! vannak ilyen arcok:)))
@taga20:
Hé, anyó nő, több tisztelettel! Baszkialássan...
@nincs_itt: köszönöm, egyszer élni fogok vele. isten engem úgysegéjjen:))
me az asszony még nem volt arra felétek, de egyébiránt, kurva pedáns:))
@tristen2005:
Mint a bicskával bontott sörösdoboza széle...
@taga20: Beteggé akartok tenni:)))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Hát szörnyű, te is beálltál a sorba?Persze még mindig jobb, ha beteggé akartok tenni, mintha anyává:)))
@évásanyó: kösz a csókot, de ha visszanézed nem azt mondtam, hogy ez a Hannibal nem az a Hannibal (a Barkas), csupán annyit, hogy a Hannibal ante portas kifejezés nem egyenlő Hanniballal. Mivelhogy valaki korábban névbitorlással vádolt. De nem a Hannibal nevet bitorlom, hanem a segélykiáltást, magát. Lehetne ezért Segítség is a nevem, de így valahogy mégiscsak más.
@jaegtoer:

Lázár nem szomorú, hanem jani.
@dr. jenőke (jenőke):

Merre teccett kódorogni? Támadt egy kis restanciád:D
@Hannibal ante portas: Te csillagom, most má biztos hülyén halok meg. A mondat azt jelenti:Hannibal a kapuk előtt(kvázi közeleg) abban neked igazad van, hogy segélykiáltás, csak azt nem értem, hogy ez a Hannibal mé nem azonos a Te nevedben szereplő Hanniballal.Hol vagy Rodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Knossziiiiiiiiiiii, valaki homályosítson fel, mert kaparom már magam..:)))
@nincs_itt: az első rész, már megbocsáss, bullshit.
latint meg nagyon sok helyen tanítottak, állami gimnáziumokban és az akkor működő néhány egyházi gimnáziumban is. (pl. Tarlós az Árpád Gimnáziumba járt, ott tanult meg folyékonyan latinul, ma is beszéli ezt a nyelvet.)
MSZMP KB tag véletlenül sincs a Fideszesek között, néhány MSZMP tag, de azt se felejtsd, hogy akkoriban több mint 800 ezer párttag volt Magyarországon.
@jaegtoer:
Kórházban.
60x4 méteres terasza volt.
Majdnem meggyógyultam.
@dr. jenőke (jenőke):

durva. nem a terasz. sört ihatsz?
@Hannibal ante portas: Mucikám, a Martonyi KB tag volt, a Pozsgai is, meg már tucatszor kigyüjtötte itt a blogon egy társunk az MSZMP vezéralakokat, talán valaki bekopizza neked.Igen, sok párttag volt, mert osztályvezetőtől felfele szinte kötelező volt belépni.Csak tudod undorító, hogy most ők komcsiznak a leghangosabban, neked ez tetszik?
@évásanyó:

ne tedd. az egy tudathasadásos. aszt hiszi, hogy a han i dinasztia báljának a recepciója a nickje. ez a jobbik eset. a másik, ha aszt, hogy ő az elefánt.
@évásanyó: kérlek, kérlek, olvasd el mégeccer amit írtam, biztosan érted, mit. ennyire nincs még késő.
@jaegtoer:
Ihatok, és ultizhatok is, ha azt a feltételek lehetővé teszik.
@Hannibal ante portas:

döntsd el: szaralak vagyok vagy papírzsepi. Vagy egyik, vagy másik.
@évásanyó: csalódást kell okozzak, Martonyi sosem volt KB tag, Pozsgay meg sosem volt Fideszes. És mellesleg nem volt kötelező belépni, sem a KISZ-be, sem a pártba. Még tanszékvezető egyetemi tanárnak sem.
@dr. jenőke (jenőke): kórház?

@jaegtoer: a választás szabadsága gyönyörűséges.

De most már tényleg jó aludást mindenkinek, holnap is van (lesz) nap, s még egy magamfajta nyugger is dolgozni megy, reggel. Től estig. Salve.
@Hannibal ante portas:

"kórház?"

nem bazmeg, jáccóház. hülye.
@jaegtoer:nem bírom, belehalok................
@Hannibal ante portas:

te tévedésben vagy. én tudom, ki vagyok. a te választásod szabadsága a tudatlanok tipródása. kurva nagy különbség.
ne felejts el felébredni, aztán hátsó két végtagodra támaszkodva felegyenesedni, feltéve, ha tükörbe akarod megnézni ki is vagy. ha ehhez egy közepesen tiszta pocsolyát választanál, akkor felesleges, maradhatsz mind a négy lábadra támaszkodva.
Jó éjszakát.
@Hannibal ante portas: jó8 kiván a nyuggerlány. remélem megnormálosodsz mielőbb.van rá benned hajlam is meg ész is.kevés időnk van, ne fecséreld el!salve :)
@dr. jenőke (jenőke): Sokat bagóztál mi, bogaram? engem is oda akartak besuvasztani tavaly, én meg gyorsan leszoktam a cigiről egyik percről a másikra.
@évásanyó:

"nem bírom, belehalok....."

tessen edzeni, csak alapjáraton zümmögök.
@évásanyó:
vannak dolgok melyek lehetetlenek, gondolatot oda tenni ahol annak nincs "helye"

te kis optimpistike

brühüyyy

és miért sikoltozol?
@jaegtoer:
a "portás" kimara'tt...ez még nálad alapjárat előtti állapot?
az, hogy: Hanni Bál az egy Portás Anti az még lehet, de hol van ott a zelefántocskácska?

brühüyyy

muszály szólnom már füstöl az egész izé
@rodeo36:

késő van (nekem). ha nem hannibál, akkor elefánt.
@rodeo36:
"hol van ott a zelefántocskácska"

az a másik most 'diagnosztikálja' hogy micsoda is valójában.
@jaegtoer: Jézusom, nem voltam sose egy passzív, buval b..ott vadgalamb, de amióta titeket ismerlek állandóan vigyorra áll a szám, szédület pasik vagytok, egyszerűen imádnivalók:))
@rodeo36: segítségért, de nem jöttetek:((
@évásanyó:

"Jézusom, nem voltam sose..."

nem, dehogy is, jaegtoer vagyok és az említett nem is rokonom.
@jaegtoer:
meg van ez hekmekükütyűlve még akkor is ha:

Di agnos' z Tiká 'Lják

brühüyyy
No, szép álmokat Mindenkinek, a portást is beleértve, hátha reggel mégiscsak emberként ébred.
@évásanyó:

:)))))))

már ábrándozni sem lehet, pedig Morfeo átölelt és karján ringatott...és olyan de olyan ábrángyaim lettek vala...nem is akartam vissza
dehát a zéhség na gyúr

brühüyyy
@jaegtoer: Jobban járnál, ha az lenne, megtanulhatnál tőle ezt, azt, vízen járni, vendégül látni sok embert majdnem ingyen, stb.
@évásanyó:

ebben én is benne estem vala?

egolatra vagy egolator -ként?

eulogia hurrá

brühüyyy
@rodeo36: mucikám, hogy jön ide az oltáriszentség? vagy én vagyok hülye?:))
@jaegtoer:
ebben tudnál e segíteni, mit jelent ez?
a tótaw cikk egyik "bölcse" írá:

"fjuj vape • 6 órája
Az a baj az ilyen"polgárokkal" hogy még a saját nevük

definbiálásáig

sem jutottak el. Igaz, sokat tett érte a regnáló hatalom, hogy ezt a szót is lejárassa... Holott polgárnak lenni jó lehet! Csak hagyni kéne, hogy legyenek!"

semmilyen gúgli nem reagál rá azután meg ordítozni kezd

brühüyyy
@rodeo36: Ha benne akarsz lenni, benne leszel, csak rajtad múlik a választás:))Nos elárulod, mit súgott a füledbe Morfeo, kiről-miről??:)
@évásanyó:

az melyik az oltáriszencség azok között amiket én írtam?

jó lenne ha megvilágítanál

brühüyyy
@évásanyó:

titok Morfeo és én közöttem

sajnálom

brühüyyy
@rodeo36: eulogia jelentése.vagy összetévesztem valamivel? te vagy az ész, kispofám,, akkor mit jelent?
@rodeo36: jó van no, majd én is gyüjtögetek titkokat, és én senemse fogom neked elárulni, bibibá:))
@évásanyó:
az eulogia az dicsőítés, dícséret, példáúl a halott dicsőítés,
Traduções de ευλογία
substantivo
blessing
ευλογία, θεία χάρις
grace
χάρη, χάρις, εύνοια, ευλογία
smallpox
ευλογία, βλογιά
variola
νόσος, ευλογία
benison
ευλογία

brühüyyy

Magyar Katolikus Lexikon > O > Oltáriszentség

Oltáriszentség

(lat. Sacramentum Altaris):

az →Eucharisztia neve amiatt, hogy az →oltáron jelenik meg, és az oltáron lévő →tabernákulumban őrizzük. A II. Vat. Zsin-ig (1962-65) a magyar nyelv csak ezt a nevet használta. - A nép ősi nyelve az ~ szót őrzi inkább. Az ~ben jelenlévő Jézus Krisztust imádás illeti meg (→szentséglátogatás, →szentségimádás)
@évásanyó:
muito menos em público
rsrsrsrsrsrs
@rodeo36: Válaszod kimerítő, én tévedtem, bocsánat, no csakén vagyok a hülye:))Azé belejössz a pixisembe, vagy mán nagyon utálsz?:))
@rodeo36: nem értek portugálul, fordits légyszí:))
hvg.hu/gazdasag/20140716_Fiatalok_jovokepe_ok_egy_masik_mozit_nezn

"A vállalkozónak készülő fiatalok sem okoznak meglepetést: vállalatvezetőnek készülő kortársaikhoz hasonlóan gyakorlatilag egy szempont motiválja őket, jelesül, hogy jó sok pénzt keressenek mindjárt az elején, leendő első munkahelyük legnagyobb előnyének az alkalmazottakhoz képest kereshető magasabb jövedelmet és a rugalmas munkaidőt tartják. Az eredmények szerint pozitívumnak gondolják továbbá, hogy a vállalkozók könnyebben megvalósíthatják életcéljukat, mint az alkalmazottak. Érdekes, hogy jelentős mértékű azoknak az aránya (30 százalék), akik magas összegű uniós támogatások és adókedvezmények igénybevételét remélik ettől a munkavállalási formától, azaz abban bíznak, hogy az európai polgárok finanszírozzák a megcélzott magas életszínvonaluk elérését és fenntartását."
@rodeo36: Hát kedves,ha nem akarsz velem beszélgetni, szóljál és elmegyek, de feleslegesen ne várass.
@évásanyó:
sokkal kevésbé nyílvánosan (megj.: én nem vagyok nyílvános...)

ha akarc valamit és én tudom teljesíteni azt galmbpostával

brühüyyy

galambokat lelövik ugye?
@évásanyó:
már ment valami izé

fogtad MZ/X kaláka vagy Kal Áka

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:

akkor röviden

Unghería requiescat

brühüyyy
@Hannibal ante portas: na akkor reszletezd, mert nehanyan mar leirtak a nevsort, mszmp, kisz, III/akarmennyi, szot tagsaggal funkcioval.
Latin, hm, folyekonyan beszelni, aha! Szerintem mara eleg lesz!
@rodeo36:

"definbiálásáig"

elütötte a boldogtalan nagy igyekezetében.

a billentyűzetkiosztásban az 'n' és a 'b' egymás mellett van, innen a malőr. a 'b' lett a bónusz feleslegesen.
@Sir Bates dö Hól:

a fiatalok hvg-és jövőképét eléggé értetlenkedve olvastam.
Valami olyasmi jött le belőle kissé sarkítva, hogy ezek a henye hülye fiatalok túl magas, minimum 300 ezer Ft-ot, cca 1000 € bért várnak el kezdő fizetésként.
A szerző meg mintha sokallná.
Erre mondom azt, hogy a szerző haladéktalanul kotródjon el kedves édesanyja ótvaros melegének legmélyebb zugába. nem is akarom részletezni, már százszor megbeszéltük itt is. amíg a jól végzett munka a színvonalának megfelelően nincs megfizetve addig ez itt ázsia, de lassan afrikába csúszunk át, mert már a kínaiak is jobban keresnek, mint a félkegyelmű felcsúti falábú faszfej fafejű félázsiai hordája.
@jaegtoer: ez az alliteráció megérdemel egy választ:-)...

Igazad van neked is, erről pogátsának van egy írása (majd a lápu-magyar belinkeli), melyben a minimálbér alacsony szintje és a "nyugathoz" képest való lemaradás közti összefüggéseket vizsgálja a jövedelmek tükrében... az általam betett idézett inkább bogár mondását támasztja alá (echo tv ide, három lökött oda, ami igaz, az igaz): az nem egy normális gazdaság, ahol az alapok a vissza nem térítendő támogatásokra épülnek... s lám, ez van a jövő elitjének a fejében is, mint teljesen magától értetődő axióma (tom, tautológia)...
@Sir Bates dö Hól:

:-)

_

"s lám, ez van a jövő elitjének a fejében "

A vezetési kompetenciák helyenként teljes, helyenként részleges hiánya megbosszulja magát.
Az időszakok, és 'jeles' képviselőik szerepének vizsgálata messzire, de végső soron ugyanide vezetne.

'Valahol utat tévesztettünk' igazsága már Vereckénél elkezdődött, de lehet, hogy a szarvas csalta ingoványos talajra azt a két holdkórost.
Szerintem Hacsaturján is azért foglalkozik behatóbban a rénekkel, ha egyszer az Úr megnyomja a return billentyűt, mégse a nulláról 'induljunk', vagy legalábbis valami jobb helyre vezesse a funkciófelelős a Hungária Bt. jogutódjait.
Persze ő ezt lehet, hogy kikérné magának, mondván, Svalbárdon ez a dolgok természetéből következik, és a házmesteri állása mellett spontán támadt szimpátia vezérelte a rének irányába az egyéb humanoid jegyeket mutató kétlábúakkal szemben mutatkozó heveny mellőzési kényszer halmozódó ingerének engedve. na.
@jaegtoer: rossz helyre jött volna a szarvas?... eddig azt gondoltam, hogy minden konzerv szerint, mo a bokréta a kalapján:-)...
@évásanyó:
"én meg gyorsan leszoktam a cigiről egyik percről a másikra"

Na ezt hogy csináltad, kérem a receptet kábé azonnalra :))
@rodeo36:
"galambokat lelövik ugye? "

nem, a lovakat lövik le :))
@látjátok feleim szümtükkel:
"Hogy mik vannak! Befejezi focista pályafutását Junior:"

A hatalmas tehetség... Most hagyja abba csecsemőkorában, miután egy stadiont is kapott?
Ti semminek sem tudtok örülni!
Kijutott 1 (EGY) magyar aktív focista a VB-re,
sőt ott lehetett a döntőn is - és ezt 1 mrd ember látta.
Hogy nem a pályán, "csak" a VIP páholyban? Részletkérdés! Még mindig ő került a legközelebb a magyar focisták közül!
Mivel ez volt pályafutása csúcspontja - most már visszavonulhatott!
süti beállítások módosítása