Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.07.16. 08:17 Fabius

Orbán Junior lázadása

Címkék: orbán viktor foci vb magyar sajtó orbán gáspár 444.hu

Orbán Gáspár levelét megírta, fájdalmas rinyáját mind belesírta. Anarki a 444-en meg leverte neki azt a tanítani való tockost, amit az apjának kellett volna még dologidőben

gazsi.jpg

(kép)

Mondhatjuk nyugodtan, hogy Orbán Junior házhoz ment a lófaszért. Piciapucival parádézni a VB döntő VIP páholyában büfé, híresség lettem vágóképből internetes mémmé válni meg nem az. Istenkám', ilyen nehéz a dinasztiatagok sorsa, meg kell a szívnek szakadni ennyi szenvedés láttán. Pedig szemmel láthatóan azzal tisztában sincs az uralkodóház, hogy az akut habonyitisz már családon belül is szedi áldozatait. Végül is nem csoda, nagyobb izgalom, hogy a Rasi jány csajbulijának képei mikor fognak kiszivárogni az ellopott ájfonokról, nincs mód minden gyerek összes szindrómáját észrevenni időben. 

Aztán meg kész a baj.

Mert futballokos nemzetünkben felnőtt futballokos örökös leveléből kifelejti az érvet, amire ma Magyarországon szerkesztőségek dőlnek össze: nem írja, hogy különben Lázár János szomorú lesz. De az is meglehet, hogy szóltak neki: erre véletlenül se hivatkozz fiam, nem kell tovább szaporítani a független szerkesztőségek számát az országban. Akár így volt, akár nem, csak sikerült belehajolni a kiprovokált állasba. Vele van tele és rajta röhög a magyarnyelvű internet, az uralkodóházban föl sem merül, hogy egyetlen csemeteként államfői vipben hipszterkedéstől egy irritálóbb dolog létezik, az meg a kioktató beszólogatás mikor ezt bemutatja a sajtó. 

Ja, nem, van még valami amivel erre is lehet majd dobni egy lapáttal: 4 év múlva Vologya keresztapa öléből a feltartott középső ujjaiddal integessél haza Moszkvából. 

400 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr596512491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mi van Gazsi ??? nem vagy köszkereplő ?
és a rácsel ? majd ha a képek megjelennek a zellopott mobilról?

:)))

Gazsi:) mijjen érzés egy narancsköztársaság, bocs almaköztársaság diktátor köjkének lenni? van sok nő ? laza foci ?
Banksterek,focisták,politikusok,maffiózók ...az emberiség legalja,gyakorlatilag mind szocio és pszichopata.
Ne lássak többé E-ON számlát, ha értem.
A F.I.P. páholyban kik üldögélnek?
Akikek meghívnak vagy akik bekunyerálják magukat?
A FIFA költségén vagy saját zsebből?
Közszereplők vagy magánemberek?
Fontosak vagy csókosok?
Őrület.
A többi meghívott miért nem vitte a férjét, nejét, szeretőjét, unokáját stb?
Kicsi az a kibaszott páholy?
Nem tudja gentleman módján viselni a helyzetet. Ennyi a gond.
óriási dolog 19évesen bekerülni 3-4diktátor közé fasirtban...
már az is nagy "élmény" lehet amikor reformátusként parolázhat a római papával...
szép gyerekkkor...
még a putyin f.sza is nyelvnyújtásnyira volt !
akár át is vehette az apjától a "stafétabotot" :)
tegnap a 444 felrobbant ekkora amatőr levél hallatán (olvastán). az az igazság, hogy szeretném látni gazsi (és apu) arcát látni, amikor végigolvassa a kommenteket :D
én megtettem. kíváncsi leszek, mikor jut eszébe a KEHI-nek ellenőriznie a 444-et: a NAV vizsgálat előtt vagy után?
volt egy zseniális fotó, ahol a páholyban mindenki tapsolt, csak a két felcsúti nem, meg is jegyeztem: vigyázzon mindenki az iPhone-jára, mert ahol ezek ketten felbukkannak...
@Sejk a derék katona: Neked már Gauck és Merkel is diktátor? :)
@Sejk a derék katona:
Szotyialista Mutyisztán diktátorának fia.
Ne bántsátok a Gáspárt!
Szegénykének csak azt mondta az apja, hogy - szokás szerint - elmennek meccset nézni. A fiú is kedveli a focit, időnként az apja társaságára is vágyik (emlékezzünk nehéz gyerekkorára!).
A szemét, aljas, korrupt FIFA pedig lelkiismeretlenül és minimális odafigyelés nélkül postázta a tiszteletjegyeket, így most azokat ekézik, akik jóhiszeműségéhez nem férhet kétség.
Az utód támadásával (alaptalan indokokkal és hálátlan magatartással) ne okozzatok bánatot a közszeretetnek örvendő Legnagyobb Nemzeti Labdaszedőnek, alias Felcsúti Fényes Fáklyának, mindannyiunk Kedves Vezetőjének!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem feltétlen a nácikról van szó

a 3-4 az sorolom: Orál Viki, az örömberészesített putyin, meg a két feka ugandai meg burmai dicktátor...
@DR. INKVIZITOR: de mér nem szotyiztak a merkel lába közé???

vajjon kiabáltak is? hogy szemüveget a bírónak? meg ijjesmi ?

hhuha anyád...
Mit vétett ez a szegény gyerek,hogy ennyire kell bántani?Nem tehet róla,hogy hova született ez egy szemétség amit a gyerekkel műveltek.Szarházi alakok.
@Penivaldes: Akkor elnézést kérek,én így gondolom.Ha az én gyerekemről írogatnának nem örülnék neki.Bocs
Amíg a felső tízezerbe került legalja csak a hazai labdarúgást "emeli fel", nagy kárt nem okoz. A focirajongók nyilván nem így látják.

Amikor a panamázásnak ez a vége, az már viszont elgondolkodtató.

hvg.hu/itthon/20140716_Megrendito_uj_kepek_erkeztek_a_Kodaly_kor

Hogy kezdődött? Így.

www.atlatszo.hu/2013/03/06/andrassy-ut-offshore-palota-kodaly-korond/
@fidesz 6 tagkönyv:
"Mit vétett ez a szegény gyerek,hogy ennyire kell bántani?Nem tehet róla,hogy hova született ez egy szemétség amit a gyerekkel műveltek."

1. ha a 'gyerek' úgy gondolja, hogy rossz helyre született, akkor nem megy el apuval brazíliába meccset nézni VIP páholyba'

2. nem szemétség, amit művelünk, mert a 'gyerek' kezdte, amikor kikérte magának (hibásan) azt, hogy nem közszereplő.
@fidesz 6 tagkönyv: ha állami pénzen menne a te gyereked is, vagy az enyém, oszt még ki is kérné magának ha szóvá tennék, akkor szerintem az első lennék aki seggbe rúgnám a saját kölköm...
Oszt ennyi, kár is a többi szóért.
@fidesz 6 tagkönyv: Ha a gyereked VIP páholyban ül, akkor írni fognak róla. Ebbe tessék beletörődni. Vele jár a sztársággal. Ami nem kötelező szerintem, ahogyan nem kötelező beülni az apával a páholyba sem. Főleg, ha már felnőtt emberek vagyunk, akik nemet mondhatnak a szülőnek, és nem karon ülő csecsemők. Egy árva szót nem lehetne akkor szólni, ha OG vett volna magának egy jegyet, és a stadionból nézte volna a meccset, abban az esetben valóban mondhatja, hogy bocs srácok, de egyszerű magyar állampolgárként voltam ott.
@fidesz 6 tagkönyv:

"Ha az én gyerekemről írogatnának nem örülnék neki.Bocs"

ne kérj bocs-ot. nem te ültél a VIP páholyban és feltehetőleg a gyermeked sem. S főként! a gyerkőcöd nem írogat hülye leveleket. ha nem így van, abban az esetben elnézést kérek tőled és a hivatkozott gyermektől is.
@jaegtoer: akkor viszont nem hatos tagkönyv, hanem egyessssssss ;)
Majd az MTI kimaszkolja legközelebb, s utasítják a nemzetközi sajtót is.
@fidesz 6 tagkönyv: Arról senki sem tehet, hogy hová születik. Másrészt már nem gyermek, hiszen nagykorú, valamint egy általa generált levélváltásról van szó, amely megihlette ezt a posztot is. :)
@fidesz 6 tagkönyv: ahogy fabius is írta, a gáspár gyerek aptya megvehetett volna fiának egy jegyet a vip páholyon kívülre. mert ki akarja hagyni a felhajtásból, mert így lenne normális. nem hagy nyugodni a gondolat, hogy nem csak a vb döntő megtekintéséről szólt a dolog, hanem gáspárkát bemutatták a többi államfőnek, jelezve a dinasztia alapítását. erre ráerősít a byealex imitátor nyilatkozata, miszerint egyszer ő is csatlakozhat apukája kormányához.
és akkor épül a királyság:

Kétszázmilliós megbízás Mészáros Lőrinc cégének a PFLA-hoz csatolt Alcsúti Arborétumban

blog.atlatszo.hu/2014/07/ketszazmillios-megbizas-meszaros-lorinc-cegenek-a-pfla-hoz-csatolt-alcsuti-arboretumban/
Közben forgatókönyvet is loptak.
endresy.blogspot.com/2014/07/koronazasi-forgatokonyv-lopas.html

lehet, hogy tényleg Orbán lenne a beugró szereplő?
@fidesz 6 tagkönyv: "..szemétség amit a gyerekkel müveltek. Szarházi alakok"... elég sajátos az, hogy szerinted ki a gyerek, és ki a szarházi alak
@parti_giano:

Szívesen olvasnék végre egy olyan elemzést, amely azt vizsgálná, hogy a haveri körben elosztogatott jelentős mennyiségű ilyen-olyan pénznek, miért nincs az összegnek megfelelő gazdaságélénkítő hatása.
Fixa ideám, hogy azért, mert egyrészt a haveri körön belül maradnak, és a munkabérekre, munkajövedelmekre gyakorolt hatása elenyésző, ha pedig azt a mendemondát is figyelembe veszem, hogy közmunkásokat is irányítanak ún. állami megrendelés, vagy pláne magán érdekeltségű munkákra, akkor lehet hogy nem járok mesze attól az igazságtól, hogy ezek a régi-újsütetű arisztokrata elvtársak többszörösen is meglopják az országot, és a büdzsét saját bugyellárisként kezelik.
Merthogy a teljesítményt továbbra is a multik hozzák (már amiket és akik esetében hagyják), a fidesz holdudvar pedig még azokat is kirekeszti az elnyert EU-s és a kp-i költségvetés támogatásból, megrendelésből eredő és elvárható haszonból, akik ténylegesen elvégzik a pányvázaton elnyert munkát.
hmmm

Aranyáron szállíthat villamos energiát két, korábban leállított kelet-magyarországi erőmű is - így viszont már érthető, hogy miért küzd megvásárlásukért egy ukrán és egy arab vevő. A felszámoló az előbbit hirdette ki győztesként, az árat már ki is fizették - de a jogi viták még nem zárultak le.
Kiderült, miért folytat küzdelmet két "ócskavas telepért" egy ukrán és egy arab befektető. >>>>A három évvel ezelőtt bezárt tiszapalkonyai széntüzelésű és a berentei biomassza alapú erőművet ugyanis újra lehet indítani. Ennek oka, hogy a paksi atomerőmű új blokkjainak üzembe lépésével új, úgynevezett csúcskiegyenlítő és tartalék erőművek belépésére van szükség.<<<<

www.napi.hu/magyar_vallalatok/oriasit_kaszalhatnak_a_kulfoldiek_a_leallitott_magyar_eromuveken.583932.html
Mindenkitől elnézést kérek.
@jaegtoer: a bevételi oldal valamennyire kalkulálható, de a sajátzsebi kiadási oldal az nem, minden eltűnik a nagy fekete valamiben...

www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/rendkivuli_szamok_oket_pufoli_a_kormany.3.201377.html
döglődik a blogmoci, összeomlásra felkészülni
oops, erről meg lemaradtam :D

"Majd jött az újabb bomba: Orbán a Magosz közgyűlésen jelentette be, hogy személyenként 50 millió forintban fogják korlátozni a területalapú földtámogatásokat.
Hatásvizsgálatok?
Elemzések?
Miért pont 50? Who cares?!"

Erre ma reggel akkora vezércikk fogad az mno.hu-n, hogy lelóg két oldalt a monitorról:

vastagbor.atlatszo.hu/2014/07/14/lajos-es-zsolt-aggodnak/
A nyugdíjasok több százmilliárdos megszorítást kaptak a nyakukba

A kormány egyik állandó érve, hogy a nyugdíjasokat megvédték a válság negatív hatásaitól. Pedig a legnagyobb átalakítások és megszorítás az elmúlt években éppen ezen a területen zajlottak le, és sokan kerültek az „útszélére” a Policy Agenda szerint.

hvg.hu/gazdasag/20140716_Nyugdijasok_szazmilliardos_megszoritas
Tömegsír időseknek
Az Ady Endre Szociális Otthon Elhunytjai” – mindössze ennyi jelzi egy félig a földbe süllyedt márványtáblán a péceli református temetőben, hogy éppen 20-25 ember sírján állunk. A magukra hagyott, demens, sokszor pszichiátriai betegségekkel küzdő öregeket köztemetéssel temették el, külön fejfával kis sírokba, de egy temetkezési vállalkozó szerint túl sok helyet foglaltak, ezért felszámolta a parcellájukat, és egy sírba rakott mindenkit. A rokonok és az ápolónők csak a fejüket kapkodják.
a politikai korrupció az egyetlen ami működteti ezt szerencsétlen országot
@Penivaldes: ezért is kellett a szociális temetés, meg ugye egy volt mnb elnök, most fb tag, keményen érdekelt ebben a bizniceben is...
@Penivaldes: sok jó ember kis hejen is elfér !
és itt tartunk, utalva a dinyasztiára is, meg hogy mire lehet számítani a Stadionista SZotyializmustól:

Így törték meg Orbánék a kormány első számú ellenőrét

Egyre többen bírálják a konzervatív jogászok közül is a kormánnyal szerintük túl engedelmes Alkotmánybíróságot. Ennek ellenére az Ab-ra újabb csapást hozhat, hogy a Fidesz már a nyári szünet előtt világossá tette, az ellenzéki jelölteknek nem lesz esélyük, szeptemberben két új tagot küld majd a testületbe. A párt az elmúlt négy évben radikálisan átalakította az alkotmánybíráskodást, amely a kétharmad nyomása alatt elszakadt a Sólyom László lefektette hagyományoktól.

hvg.hu/itthon/20140716_alkotmanybirosag_fidesz_vita
höhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhö :D :D :D :D

Soros-pénzből működő civil szervezetnek dolgozott Lázár János

Bede Márton
ma 12:01
politika
48 93

A kormány második embere hónapok óta háborúzik azokkal a civil szervezetekkel, amelyek szerinte idegen pénzből szolgálják ki az ellenzék érdekeit. Az ezredfordulón azonban még maga is egy ilyen szervezetnek dolgozott, és gyakorlatilag Soros Györgytől kapott fizetést.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F07%2F16%2Fsoros-penzbol-mukodo-civil-szervezetnek-dolgozott-lazar-janos%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: oksi, de szoctemetéssel sem kéne tömegsírba. nincsen háború
@Penivaldes: összekeverve, már nem lehet kiválogatni a hozzátartozót, a szokásos megoldjuk okosba fideszmódszer. Így már nem lehet visszaforgatni a dolgokat, a hely meg szó szerint aranyat ér valakinek. Helypénz a semmiért 25 évre sok tízezer vagy százezer forintocska.
@jaegtoer:
Ne keresd a kákán is a csomót, amikor nyilvánvaló, hogy senki sem az ellenségét részesíti előny/ök/ben!
Alapos elemzésre pedig akkor lesz lehetőséged, amikor abban a bizonyos kőbányában - közmunkásként - fogod megkeresni a napi betevőre valót és pihenőidődben ideológiai továbbképzésben részesülsz.
Saját tapasztalataid révén tisztábban fogod látni a - most homályosnak tűnő - valóságot.
@parti_giano:" egyszer ő is csatlakozhat apukája kormányához."

Amilyen népszerű manapság a pocakos focista, nehezen hiszem, hogy ezzel bárkinél is kedvező fogadtatásra találna a dinasztia ilyen formájú nyomulása.
Ez annyira kontraproduktív, hogy már így, első látásra is megutálták a Gazsit.
Alma meg a fája.
Jó kemény vót a 444! Éljen az Összefosás! győzni fogunk!
fidesz 6 tagkönyv monnyon le!!!
@fidesz 6 tagkönyv:

Majd irogatnak a TE gyerekedről is ha nem gondolja át h nem Vilmos herceg )))
@Spániel:
Olyan kishitűek vagytok!
Őszintén, meddig tartana a Gazsi gyereknek csinálni egy Fociálisügyi Minisztériumot, mondjuk 20 államtitkárral, 200 milliárdos költségvetéssel?
Na ugye, csak a visszafogottságuk miatt nem teszik...
@fidesz 6 tagkönyv: ne kérj elnéztést. Bármelyik nyuszival előfordulhat, hogy betéved az oroszlánbarlangba.
Nincs harag, csak hammbekapunk.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): háááát, pár évig még kéne a gyerökön reszelni.
Megasztán genetikailag kódoltan benne van-e a ganéságfaktor, mert anélkül....portás még lehet.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ha már Vilmos herceg, aki egy évig álnéven élt az esőerdőben, vagy hol.)
bár Gáspár a Károly hercegnek felelne meg szerintem:)
@Penivaldes:
Igen, nekem is feltünt a hír. A véleményem:
endresy.blogspot.com/2014/07/ki-itt-meghalsz.html

Van valami félelmetes is az ügyben
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Figyeljmà' , nem okoskodàsbòl, biztos marha jò fej vagy, meg nagyon fontos ember, ès èn igen fèlve bàr, de megkèrdezem, mi a ferde megveszekedett faszèrt linkelsz be minden cikket az indexről, mint valsmi önjelölt főszerkesztő?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
názz körbe a világban: melyik kormányfő/államfő utazik vállra vethető focihátizsákkal?

én kérek elnézést a tapló parasztok nevében...
@fidesz 6 tagkönyv:

Nebassz, a te gyereked is küldte már el a sajtót a picsába, csak mert kommentálta azt amit egymilliárd ember a világon élőben látott?

Amúgy meg aki közszereplőkkel büfézik azt megeszik a disznók.
Most mi ez a hangulatkeltés? Gáspár a mi királyfink... Teccik tunni?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A kormány második embere hónapok óta háborúzik azokkal a civil szervezetekkel, amelyek szerinte idegen pénzből szolgálják ki az ellenzék érdekeit. Az ezredfordulón azonban még maga is egy ilyen szervezetnek dolgozott, és gyakorlatilag Soros Györgytől kapott fizetést."

nem kekeckedni. az nem olyan civil szervezet, nem olyan pénz, és nem olyan külföldi.
@$$$=$$$: Ahogy mondani tetszik, ott ül a Cirbola az odújában, és a sparhelten keveri a kását, miközben szól nála a Klubrádió, és ott ül a hokedlin a Gréczy Zsolt buktát majszolva,
@Penivaldes: bakker lebuktam :D

@$$$=$$$: minden szavad arany és valós, lottózni azé ne menj ;)

@Sexual Harassment Panda: jahhh, az, Fabius az írnokom, itt van, kérdezd meg őt is, ha ennyire érdekel
@$$$=$$$: de komolyan!
Mint valami k.baszott kakukkosòra, belinkeli a cikkeket az indexről.
Mj a f.sz èrtelme van?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem lehet örök időkig rejtőzködni. meg én különben is kezdettől fogva tudtam, hogy ki vagy, és mi a célod.:)
@Secnir: csak felsejlik a legbelső énje, és csak utalnék az asztalára, meg a cipős asztalra lépésére a húsvéti adventi koszorúnál, és nincs több kérdésem tisztelt vérbíróság.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ja, akkor èn kèrek L-nèzèst, ès minèl előbb gyógyulj +!
@Sexual Harassment Panda: például, például, hogy legyen neked min gondolkodni. Mint nekem a gyalogosjelző táblákon.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: akinek 5 trafikja van nem különösebben izgatja a lottó.
@$$$=$$$: okéééé, de csak óvatosan:

Mi áll az Orbán-Simicska konfliktus hátterében?

Vérfrissítést hajtanak végre a feltörekvő nemzeti tőkések között - ez a magyarázat a csütörtökön megjelenő HVG cikke szerint annak, hogy miért hoz a kormány Simicska Lajos érdekeit sértő intézkedéseket.

hvg.hu/gazdasag/20140716_Mi_all_az_OrbanSimicska_ellentet_hattere
@Penivaldes: kizárt, még mindig túl sok a gerincünk kalcium tartalma, pedig én dolgozom ezen egy ideje, és mégis
@fidesz 6 tagkönyv:

Ahhoz azért a "gyereknek" megvolt a magához való esze, hogy penetráns módon a 444-et fenyegesse, meg célozgasson. Mint a nővére, aki a volt tanárát egzecíroztatta valami magyarhoz hasonlító nyelven.

Felfuvalkodott kis maffiózócsemete ugat ki apuci Cadillacjéből.
Paris Hilton csivavája nem akar levelet írni a 444-nek, hogy ő csak egy magánkutya?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Így van Főnök, igen Főnök! :-D :-D :-D
@KÁTÉó53éúétr6: sajna, mind tahók és szarházi alakok vagytok, Fabiustól kezdve. Szánalmas, pitiáner figurák.
A megfejtést -(hogy miért is) - rátok bízom, bár nem gondolom, hogy gyors megvilágosodás lesz, de reménykedjetek. Vannak még csodák.
Nna, megvan minden bajunk okozója, az Orbán gyerek utazása és levele.
Egyúttal kilökődött a friss moslék, minden blogírók legokosabbja rottyantott egyet megint a műanyag tányérotokba.
A törzsközönség örül, a blog-teret csámcsogás zaja veri föl.

Kedves varÁNUSZ(fanok), hány év kell még, hogy hozzászokjatok a gondolathoz:
el lettetetek hajtva a húsosfazék mellől.
Olyan érthetetlen ez?
Azóta nem kíméltek senkit, időset, fiatalt….ez a ti otthonról hozott mentalitásotok, ti ilyenek vagytok.
De ez nem változtat a lényegen.

Lassan írom, hátha fölfogja a csökevényes agyatok. (Komolyan, mint a papucsállatka…)
Szóval:
El let-te-tek hajt-va a pi-csá-ba.

Lehet blogokat írni, mindenkit lenácizni, a nyugati haveri sajtót telesírni, nem segít rajtatok.
Smaragdot pisil az erőlködéstől a röhejdíjas Kertésztől kezdve a csókosszájú Helleren át a nagytiszteletű agysorvadt Konrádgyuribácsitokig mindenki.

Talán 2022 –ben, amikorra 3 millióra szaporodik a holokauszt túlélők száma, addigra Orbán visszavásárolja az összes szarért-húgyért elherdált gazdasági társaságot, hogy újra legyen mit szétlopatni a gyurcsányi-kóka-hagyó –iskolán nevelkedett újbaloldalnak,
na szóval talán akkor lesz esélyetek megugrani a ma még megugorhatatlant.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Vérfrissítést hajtanak végre a feltörekvő nemzeti tőkések között"

Juj. Ezt most vajon úgy kell érteni, hogy Lui pöcörőjéből lecsapolt vért átpumpálják az offshore lovag Sesztákéba?
@röf: Kedves röf!
Ezt le tudnád írni irodalmi nyelven is? És kissé tömörebben?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem tudom, ez Magyarországon mitől döbbenetes. Majd, ha valami határidőre elkészül, tervezett költségvetésen belül, ÉS még működik is, na, akkor majd meglepődünk.

Ez itt kérem nem a Doxa, vagy a Porsche, héló! Hanem a Faszomtudja 2000valahány Csődeljárás Alatti KFT. Kiverték a tűzzáró falat? Na még szép, biztos kellet a telekre. Az már csak hab a tortán, hogy a polgi akkor szembesült vele, hogy az épület lakott volt, mikor azokat a szerencsétleneket el kellett helyezni.

Jobban Teljes Shit.
@röf:

"minden blogírók legokosabbja"

Aztabazmeg, udvarolsz? :-D
@Fabius: kedves tinta /írnok neve a honvédségben, ha valaki nem tudná/ köszönöm elismerő szavadat, éppen keresem a VIP jegyeket, valahol elkallódott, de javallom saját okból csak egyedül használjad el :D

-

Az átömlesztés valós lehet, és még csak nem is képletes, némi pénzmag is átcsoportosítódni látszik, kíváncsi vagyok, mikor lesz ugyan akkora médiabirodalma sesztáknak, mint a pikszisből lassan kiesőknek..
@röf:

Igazad van, a te agyhalott mocsári ork fajtád sokkal nagyobb gond, mint Orbán Gazsi, ráadásul sajnos nagyon sokan is vagytok. (Megj: a papucsállatkának annyira csökevényes az agya, hogy nincs, ugyanis egy darab sejtből áll az egész állat.)
Egyébként iszonyatosan sablonos a szöveged.

@Penivaldes:

Ez a neve? Na csóró kutya... :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez a neve. De úgy emlékszem, hogy ő már a múlt, és most már új kéziállata van Hiltonnak. .)
@Fabius:

Jegyezd meg: lassan mondom, hogy megértsed: lehet itt Közgépezni, Lázárjánosozni meg Orbángazsizni, a lényeg az, hogy NYERT A FRADIKA, HAJRÁ FRADIKA!

PAKSII 9000 milliárd? HAJRÁ FRADIKA!
Elbaszták az összes magánnyugdíjpénzt? AZ ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSON GÓLT LŐTT A FRADIKA!
Öt éve nincs Mo-n hitelezés? SZÖGLETHEZ JUTOTT BAJNAI ELLEN A FRADIKA!
4 millió ember éhen döglik a gecibe? CSAK A FERENCVÁROS! ("Mutter, agymá' egy ötöst, meccsre megyek a haverokkal.")
@Penivaldes:

Egyszer a villamoson egy tök jó nőt láttam, zsebében patkánnyal. Na, mondom, ez legalább cuki.

de ezek a "kézikutyák"... :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én a zsebemben a BKV bérletet meg a kulcsot, és a belépőkártyát tartom:))
semmire nem jók, csak azért kellenek, hogy valamit fogjanak.
@röf:
Ezt tudtad leírni arra, hogy mi a faszt keres közszereplők között egy nem közszereplő kis fasz, aki még ki is kéri magának, hogy ezt megírták?
Most kapuk a hírt, hogy Putyinnak, Merkelnek és a többi államfőnek eltűnt a telefonja a meccs alatt. Kivéve az orbánnak és a fiának...
@röf:

"Kedves varÁNUSZ(fanok), hány év kell még, hogy hozzászokjatok a gondolathoz:
el lettetetek hajtva a húsosfazék mellől."

Aha. Árulkodó mondat. Eszerint te vagy most a husosfazék mellett, mint hivatásos kommenter. Velágos. Eszerint fogunk hozzád viszonyulni.
@IGAZI_kovi1970:

Ha a telfontokokon Putyin DNS-e van, akkor egyértelmű a tettes :)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Jól látom, hogy a legújabb hátizsákon egy stilizált kaméleon van?
@Fabius: hmmmm, érdekes ez is:

Csurka Gergelyt, a kedden kezdődött vízilabda Eb sajtófőnöke az esemény első napján távozott - írja az Origo. Az érintett nem kommentálja a hírt.

A Magyar Vízilabda Szövetség a vízilabda-Eb első napján, kedden menesztette az esemény sajtófőnökét, Csurka Gergelyt - írja az Origo.

Csurka korábban a Magyar Olimpia Bizottság sajtóattaséjaként is dolgozott, helyét a kézilabda szövetség médiamunkáit intéző Ágai Kis András veszi át. Ő és Csurka sem kommentálta a lapnak a hírt.
Nem értem a problémát. ov már 2002-ben megmondta, mindenki hozzon magával még egy embert. ő csak tartotta a szavát...
@Sexual Harassment Panda: "...mi a ferde f......linkelsz be minden cikket az indexről..."egyszer ezt már megkérdezted és a választ is megkaptad, akkor mi a ferde f...ért kérdezed újra?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Az a legkevésbé sem érdekes, hogy a szövegem sablonos vagy nem.
(Neked így háromszor kellett elolvasni….)
De pontosan az ilyen blog-témák bizonyítják, hogy kezd helyreállni az ország.
Mert hát mindig a legfajsúlyosabb, legégetőbb problémákkal foglakoznak a nagytudású, tájékozott blogírók.

Itt is meglesz reggelre a 400 komment, tehát a szokásos „törzsközönség” ideájul, és lerója háláját, hogy a nagy ÁNUSZUK sárba merte döngölni az Orbán gyereket.
Csodálom, hogy Galamuszcsoportos imahelyetek még nem szentelt egy sort sem az ügynek.
Hogy van ez?
Szétszakadtatok?
@DarthVader: jól, találó, és értelmet nyert ismét az egyik kerényista festmény oszloptetős kaméleonja ;)
@röf: inkább az a kérdés, miért zavarnak téged ennyire az ilyen blogok, miért fáj neked annyira, ha valakinek ez tetszik, ha neked nem tetszik olvasd a fideszes médiát, ott biztos találsz kedvedre való írásokat.
@Sejk a derék katona:
hogy kinek milyen barátja van az magánügy...méghogy "nő" minő nő?
orbándepp és bájgádzsi...

olyan helyeske, és pláne milyen szépen csücsörít...az is olyan dinasztikus ott a vipperek között, az kurva jó volt amint Gauk belealu'tt a meccsbe izgalmában, a Dilma is azzal volt elfoglalva, hogy nézze ki is lehet az az izé ott a másik izé mellett aki a gaboni elnök mellett izegmozog
jó kis hacaca

lesz ez még ígyse

brühüyyy
a többieknek nem ajánlott a klikk a fentire, elég agyzsibbasztó még ez is:

Egyre messzebb sodródik a racionális gondolkodás főáramától Széles Gábor milliárdos vállalkozó, Donald Trump magyar változata. Széles saját újságjának, a Magyar Hírlapnak adott sértődött interjút amiatt, hogy nem ő nyerte a Hévíz–Balaton Airport eszközeire kiírt versenypályázatot. Na, most Széles nem úgy sértődött meg, hogy rosszul esett neki, hogy vesztett, és most duzzog, hanem úgy, hogy a CIA-t küldené a nyertesre. Ez nem egy retorikai fordulat, tényleg ilyeneket mond.

444.hu/2014/07/16/szeles-gabor-szerint-a-cia-nek-kellene-vizsgalni-konkurenciajat/
@Hannibal ante portas: "Szánalmas, pitiáner figurák" Ja Ja és mert nem irnak beszélnek/ünk a te nyelveden, lehet azért nem érted. Anal Fabuta /rodeo után szabadon/
@Fabius: ööööööö

Elesett a Közgép konzorciuma egy 22 milliárdos megbízástól

Az eredetileg becsült 21,9 milliárd forinttal szemben 21,849 milliárd forintért tervezheti és építheti meg a nyertes SDD Konzorcium a Várpalotát elkerülő hat kilométeres utat. Az eredmény a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

hvg.hu/gazdasag/20140716_Elesett_a_Kozgep_konzorciuma_egy_22_milli
@Fabius: Jut eszembe FAB. Mi lesz majd ha elmentek nyaralni? Posztolás nuku? :)
@fidesz 6 tagkönyv: "Mit vétett ez a szegény gyerek,hogy ennyire kell bántani?Nem tehet róla,hogy hova született ez egy szemétség amit a gyerekkel műveltek.Szarházi alakok."

Két eset lehet:

1. A szegény gyerek kisírta, hogy apu vigye el a meccsre a VIP páholyba.

2. Apuka elvitte hadd szokja a légkört. Úgyis ő lesz az utóda a tró... izé bársonyszékben.
@röf:
röfi mennyél esztergálni...ha tudod hogyan csinálják, kis tanfolyam neked 87 euro/óra CNC-re

brühüyyy
Tudja valaki, kik voltak azok az állami vezetők, akik pereputtyal rontottak a Pápára?
Mert erre a meccsre más nem nagyon vitt purdét.

Tudom én, hogy a pápai áldás egyeseknek milyen fontos lehet, de azért csak kíváncsi lennék.
Szerintem tanulságos lenne a lista.
Persze lehet, hogy nem.
Nem vagyok képben más államok vezetőinek vallásossága tekintetében.
A miénkkel igen, tuti nem hívő.

Tehát, ha valaki rendelkezik ilyen információkkal, kérem ossza meg velem.
@KÁTÉó53éúétr6: képzeld, talán képes vagy rá, értem én ezt, miaz hogy, nagyonis, csakhogy szívből rühellem. Mocskos, pitiáner stílus. Gondolom, ha az angol királynő unokája ült volna a díszpáholyban, akkor most versenyt ejakulálnátok, hogy milyen édi is ez.
Az elvakult Orbán fóbiátokat nem a gyerekén kéne leverni.
@DarthVader: Nem arra céloztam, hogy a Putyin volt a tettes. Különben se volt ott a ráhelka lagziján.
@röf: Igazad van! Gazsinak ott a helye, mint trónörökösnek. Ezt ki kell mondani, a jegyét pedig ki kell fizetnie az alattvalóknak, a repjeggyel és szállással együtt. A leveléből sugárzó mélyenszántó (foc)intelligencia nagy jövőt jósol neki. Nem érti még, mert kisfiú, h miért gáz ez a sztori, de apu elmagyarázza neki, h "fiam, a pórnép érted van, a te boldogulásodért, a te jólétedért, ezért ne foglalkozz a csóringer újságírókkal. Te különb vagy, és a focialista szotyisztán érted épül!"
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Széles Gábor"

Engem az energiacella sorsa érdekelne leginkább.
Melyik októberről volt szó?

Tuti lesz a cucc azt mondta, mert ő mérnök.
@Hannibal ante portas: "Elvakult orbánfóbia?"

Hehe. Így válik el a szar a víztől, azaz a fideszes a nemfideszestől...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Már akkor megmondtam ez egy ütődött amikor az energiacellát olyan sikeresen összehozta az orbán eljövendő 50 éves uralkodásával. De továbbra is kérdezem, ha ennyire hülye akkor hogyan szedte össze a vagyonát? (Költői kérdés)
@röf:

Az, hogy én tegezlek, az nem azt jelenti, hogy megengedtem, hogy letegezz.
@_most_:
„inkább az a kérdés, miért zavarnak téged ennyire az ilyen blogok, miért fáj neked annyira, ha valakinek ez tetszik, ha neked nem tetszik olvasd a fideszes médiát, ott biztos találsz kedvedre való írásokat.”

Komoly tévedés.
Hogy buzgón csócsáljátok a gumiszart, az nekem baromira nem fáj.

Pl. nagyon szerettem az ATV-n a négy tökkelütött műsorát.
Bolgár úr, meg az a hülye Avar János, a jólfésült Mészáros, meg még egy ostoba.
Sőt! Kedvencem a ATV-s betelefonálós műsor.
Hogy mennyi ostoba tanulatlan fajankónak habzik a szája, mikor úgy elkapja a fonalat….. élmény.
Tehát miattam ne aggódj, szívesen olvasgatlak titeket.
@rodeo36:
"röfi mennyél esztergálni..."

Reménykedj, hogy a magyartanárod nem olvassa az írásaidat:)
@Hannibal ante portas:

"sajna, mind tahók és szarházi alakok vagytok, Fabiustól kezdve. Szánalmas, pitiáner figurák.
A megfejtést -(hogy miért is) - rátok bízom, bár nem gondolom, hogy gyors megvilágosodás lesz, de reménykedjetek. Vannak még csodák."

Csodának itt vagy te magad, mert arról érdemtelen vitatkozni hogy ki a szaralak s ki nem, de hogy te magad egy szarrakás vagy és hogy mekkora, az maga a Csoda.
@IGAZI_kovi1970: "(Költői kérdés) "

Bizony az, hiszen tudod a választ.
Ehhez Magyarországon nem feltétlenül kell ész, korábban sem kellett.
@röf: "De pontosan az ilyen blog-témák bizonyítják, hogy kezd helyreállni az ország."

Igen, kezd helyreállni az ország. Neked meg nincs is kockafejed, Pistike.

Ami meg azt illeti, hogy egy orbángazsit fikázó blogposzt bizonyítaná, hogy mondjuk jó irányba indult el a gazdaság, vagy fejlődik az egészségügy, nos, ez nem más mint egy félanalbabéta kétségbeesett botorkálása az intellektuális meddőhányón.
@röf: a hozzászólásod úgy tűnt nehezményezd a blog témáját, zavar, hogy bántsák, kigúnyolják szegény Orbán gyereket, de ha szereted olvasni a blogot, akkor miért nem azt írod, hogy tetszik a blog, így tovább. Nekem úgy tűik itt csak neked habzik a szád, de te biztos így szórakozol :D
@röf:

"Hogy buzgón csócsáljátok a gumiszart, az nekem baromira nem fáj."

Már aki. azonban biztosíthatlak, hiába ajánlgatod a magadét, itt nem sok vevőd lesz.

az viszont, hogy bevallásod szerint szívesen olvasgatsz "minket", arra utal, hogy a mi gumiszarunk jobb, mint a tietek. jó étvágyat hozzá, mindig szívesen látunk.
@Hannibal ante portas: Na először is. A királynő unokája azért ülne a páholyban, mert egy ország jövendő uralkodója, és nem azért mert nem volt máshol hely. Orbán Gáspár esetében nem tudunk arról, hogy majd egy napon trónra léphet.
Másodszor. Engem marhára nem izgat, hogy díszpáholyban ült e vagy nem ült. Az viszont igen, hogy a fiatalúr nem képes viselni az ezzel járókat.
@röf: Ne bassz, direkt írta úgy. :)
Na ennyit mára, megyek dolgozni, hogy a jövő hónapban is lehessen segélyt postázni.
Pá édeseim….
@röf:

"Pá édeseim…."

Pfuj. disznó.
miafaszvan ki vagyok moderálva
@röf: pá drágám, legközelebb is dumcsizunk?
@sjz: "Engem az energiacella sorsa érdekelne leginkább.
Melyik októberről volt szó?"

Arról, amelyik olyan, mint a mesében a holnap.
Ha nem ismernéd:
Az öregasszonyt el akarta vinni a halál, de ő még nem akart menni, ezért kikönyörögte, hogy adjon még egy napot, és csak holnap vigye el. Azért, hogy ezt el ne felejetsék, felírták az ajtófélfára, hogy holnap. Másnap megy a halál a nyanyáért, aki rámutatott az ajtófélfán lévő írásra.

No, Széles úr, mikor lesz az a cella? Októberbe, akarom mondani majd holnap:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

jaaa. aszittem túl csúnyán csócsáltam a disznókat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"__nem csak döglődik a blogmoci__"

és azt te honnan tudod? gyanús vagy!
"Engem marháta nem izgat, hogy díszpáholyban ült vagy nem ült." Engem igen.
Az egész ügynek van egy mögöttes mondanivalója.
Ismeretes, hogy Orbán Viktor mintegy elismerésként kapta meg a VIP páholyban a helyét amiatt, hogy elévülhetetlen érdemeket szerez a futballnak látványos támogatási manírjaival.
Teszi ezt az ország pénzével, a dicsőséget learatván, emellett a fiának is kapcsolatokat teremt, hiszen a világ nagyjaival ismerkedhet.
Ez az előnyszerzés rendkívül izléstelen.
Az izléstelenség másik eleme, hogy a VIP résztvevőinek elhelyezése a szokásos protokoll jegyében történik. Nem hiszem, hogy e nemzetközi protokoll ad arra lehetőséget, hogy családtagokat is el lehet helyezni a nagyhatalmak vezetői közé.
Nyilván Orbán kibulizta ezt a módot, azonban az ország számára meglehetősen kínos az ilyen egyéni nyomulás.
A civil életben van annyi intelligenciánk, hogy olyan rendezvényre, amely kiemelt résztvevőket érint, nem visszük a családtagjainkat.
Hát gyerekek kövezzetek meg de ezzel a Gazsi gyerekkel nekem semmi bajom.
Eddig tényleg nem nagyon láttam sehol és lehet hogy ő is így akarja,hogy ezentúl se legyen másképp.
@Mariann19:

Igen! Igen! Igen!
Sokszor a másodlagos információk a fontosabbak!
@Mariann19: engem nem izgat fel, ugyanis jegyzem kissé rosszindulatúan, ez jó magyar szokás, hogy visszük az ingyen helyre a teljes pereputtyot. tisztelet a kevés kivételnek.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Jó, de akkor miért kűzd a focival és miért ül oda, ahol semmi keresnivalója?
A papa így akarta? Jaaa?!
@Penivaldes:
Te, kis(?) perverz. :)))
Figyellek ám! :D
@Mariann19:

én eddig mindenhova magammal vittem a gyíkomat. még senki nem szólt érte. persze, ha valamelyik rénemet vinném....
@Penivaldes:

ősi magyar vidéki párttitkár szokás, melyet nem sikerült megszűntetve megőrizni.
@röf:
oszt' esztergálni tuccemá'?

még nem?

de hüjeségeket írogatni azt igen

láttál te má' esztergát? és tudod e melyik végin megybe akinemenny?

brühüyyy

te kis zseni CNC
@Mariann19:
A Legnagyobb Nemzeti Labdaszedő sokat fejlődött, de valóban akad néhány javítanivaló.
Olvastam valahol, hogy régebben a vattacukrot is bugylibicskával ette, de ez ma már a múlté.
A szotyolaköpködés - a hozzáillő környezetben - talán nem elrettentő.
Gyakran láttam/látom, hogy egyik kezét zsebbe dugva parolázik (lehet, hogy még nem szóltak neki), ez viszont nagyon égő.
Az előzőek ismeretében a VIP-páholyos eset egyenesen marginális ügy...
@Penivaldes:

Pontosan. én sose fizetek belépő díjat a munkahelyemen. és a többi kollégám sem. ez már szokásjog alapon megy. drukkolunk, hogy így is maradjon. igaz a pereputtyom nem szeret oda bemenni, de ezt megbocsátom nekik, de időnként nincs kecmec. gyüttök, oszt kész!
@Penivaldes:

erzsi néne penig maga mellé ültette vóna a karcsikát (aszt az undok kamillát persze nem), asztán a szünetbe elszalatt vóna a karcsikának fagyiér, csak a fagyis elhajtotta vóna, mer a fagyi nem vót benne a jegy árába.
@röf: "Na ennyit mára, megyek dolgozni, hogy a jövő hónapban is lehessen segélyt postázni.
Pá édeseim…."

Játékos vetélkedő a Varánusz törzsgárdának: a fenti, végtelenül eredeti mondat alapján hány éves CÖF, izé, akarom mondani, röf:

A. 12
B. 13
C. 13 és fél

A helyes megfejtők között Eric Cartman "Harcom" című önéletrajzi kötetét sorsolom ki.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: segély emlegetése alapján, min. 16, mert az alatt nem mehet közmunkára, ami feltétele a pénz küldésének ;)
@Penivaldes: "engem nem izgat fel, ugyanis jegyzem kissé rosszindulatúan, ez jó magyar szokás, hogy visszük az ingyen helyre a teljes pereputtyot. "

Úgy több osztrigát, ezüstkanalat és mobiltelefont lehet "megmenteni".
akkor joggal kérhetem a vizsgálatot a nagy eszmei értékű eltulajdonított használt talicskám felkutatására, okééé, megjegyeztem :D

Pintér szerint normális a 9 millás DNS-vizsgálat egy telefon miatt
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ne haragudj, de valamit eltévesztettél, mert
szerintem az életkor 40 év körül lehet, azonban az A, B és C adatok inkább az IQ-t jelölik!
@jaegtoer: Kontra viccnek szaga van, kisgyermek. Töröld meg az orrod.
@röf: neked sem ártana frissíteni, de sebaly! pár dolog lehet, amiért idejössz és röfögöl:

- tényleg ennyire setét vagy(azért ezt kétlem)
- megfizetnek érte
- egyszerűen szeretnél a NER keretein túl is látni, de még csípi a szemed a valóság.
Akkor most a poszthoz is:

Gáspár nevű fijúgyerök, engem nem érint, de gondolom téged mint, mo.-i adófizetőt eléggé érdekelhetne, kinek a kőccségén nézett bután a VIP páholyban, persz apjával egyetemben. Ugyanis azok repjegyek nem kétfillerek voltak akkoriban, a szállás sem ingyé van, továbbá a TEK-nek is utaznia kellett, ugyanis óvni kell azt a debil Dakota Rámszeszt.

Ez így összesen már megüti 2-3 évi teljes adóbefizetésedet is!
Na ezért volt pofátlan kis görcs, a Gázsi gyerök, amijé' nekiállt puposkodni! Mellesleg, ha én lennék az apja, kapna 2 egyformát, oszt' jónapot!
@Hannibal ante portas: A tehén egy bonyolult állat! De ÉN megfejtem!
Na szóval, neked is ajánlom figyelmedbe a kőccség oldalát a kérdésnek, amit te és az ország többi adófizetője álltatok, miközben Mo.-on a zéletszínvonaltalanság továbbra is felcsökken!
Vagyis a te nyelvedre lefordítva:
az a kis görény, aki focistának is szar, meg mint kiderült embernek is hitvány, kioktat bárkit? Na neee!
@Penivaldes: nem is kell viselnie semmit, ugyanis nem ő kötözködött. Az meg marhára indifferens, hogy ki ül és éppen hol egy stadionban. Ezt kéne felfognotok: belekötni valakibe csak azért, mert valakinek a fia, lánya, menye, akárkije, de nem tett és mondott semmi rosszet: magánember, joga van ahhoz, amit tett. Nem közszereplő, így hát békében lehet hagyni. Az angol királynő és unokája meg csak egy egyszerű hasonlat. Rendben van, hogy Orbánt nem szívelitek, de te sem örülnél, ha helyetted a haragosod a gyerekedet verné el. Megértem, hogy ez felfoghatatlan a számotokra. IQ és szürkeállomány: ennyire tellik.
@jaegtoer:
"Sokszor a másodlagos információk fontosabbak."
A VIP páholyban való ismerkedés itt a mögöttes ok.
A kapcsolatrendszer sokszor a pénznél is többet ér.
A fiúból még lehet Junkers utóda is, mert a hazai méltóság már olyan snassz.
@hacsaturján:
"Magammal vittem a gyíkomat, még senki nem szólt érte."
Így van ez. Nem szoktak szólni, csak a hátak mögött összesúgni, és aztán soha többé nem meghívni.
Úgyhogy vigyázz a gyíkodra, még majd kellemetlenségekbe sodor, ha örökösen azzal reprezentálsz!
@röf: a repjegy 2 fő részére 640.000 és 1.200.000 forint közötti szórást mutatnak
a szállást nem kerestem, ezt szorozd fel legaláb 2-vel, ugyanis a TEK is megyen, szóval ha jól számolom elbaxtak a pénzedből, durván 5-6 milliót, mert a kér hímnemű Orbán a szereti a focit!
Te mikor fogsz a fiaddal elruccanni ilyen helyre!
El ne kezd, hogy hova szoktál járni nyaralni, meg meccset nézni!
@Hannibal ante portas:
Kedves kétütemű, állíts a keverékeden, mert nagyon füstölsz, köhögnek a zelefántok...
@nincs_itt: egyrészt, nincs "kőccség" oldala mindaddig, amíg ki nem derül, hogy közpénzen jött- ment a fiatalúr. Ha a családi kassza elviseli, miért ne mehett volna. (én nem tudtam egy gyerekemet sem utaztatgatni a sok közül még a Balatonra sem, s nem tudom az unokáimat sem, de ha másnak tellik, miért irígykedjek?).
Azután, sajna, van az úgy, hogy mi öregek, vagy idősebbek kioktatásra szorulunk vagy kioktatást kapunk. S az is előfordul, hogy ez jogos. Mint itt, ebben az esetben is. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy emberi mivoltában ne sértsék meg. Még Orbán Viktornak is és a fiának is, bármennyire fáj is ez néhányotoknak.
@Hannibal ante portas: az tényleg úgy kezdődött, hogy szegény Gázsit pofánvágta a 444... ja, ja istenuccse én is így láttam!
drága Hannibál úr, azért ne keverjük má' a szezont a faszommal! Ugyanis, ahogy azt sokan, soxor leírták, ha mint átlag magyar álompolgár szokott, megveszi a jegyet a VB döntőre, legyen az Sválbárdon, és lehuppan a neki jutott székbe, akkor tényleg igaza van.
De most te gondolkodj el, hogy is volt ez az egész!
@DR. INKVIZITOR:
"Látom, hogy egyik kezét
zsebbe téve parolázik."
Mert menőzik, az ő gyerekszobájába ez a manír jelentette azt, hogy ő laza csávó.
Nézd meg az EP szüneteiben, hogy milyen magányosan ténfereg, miközben a politikusok kisebb csoportokban beszélgetnek, röhincsélnek, és ő egyedül bóklászik.
Néha meg is sajnálom.
Ez viszont nem marginális ügy, mert a mai világban sehova sem tartozni nagy kockázatot jelent. Még nemzetbiztonságit is, hogy ki ne maradjon ez a divatos fenyegető fogalom.
@Hannibal ante portas: ez most tényleg komoly? mert akkor én kérek elnézést, elmorzsoltam egy-két könnycseppet is. De nagyon sajnálom, az olyan "embert" mint O.V. kicsit nehezen tekintem szalonképesnek!
A miértek a múltamban és a neveltetésemben gyökereznek.
Sajnálom! Illetve dehogy is!
@DR. INKVIZITOR: egy miniszterelnök számára nincs olyan "megfelelő környezet" ahhoz, hogy nyilvánosan szotyit köpködjön. Még a saját stadionjában sem.
A tahók persze kivételek ez alól.
@Mariann19:

Egy általam nagyon tisztelt kommer-társam, Jani Haverja nagyon jól megfogalmazta. Tehát:

Ebből is látszik, hogy a Vitya lesz a Világ ura! :)
Állítólag Angela Merkel férje nagy focibolond, aztán mégse merte magával vinni a férjét a díszpáholyba.

Vitya megtette ezt a fiával... :)

Szólni mert neki valaki? Ugye nem! DDD

Erről szól az egész Fideszes gondolkodás: Ami nem tilos, az szabad. Ha valaki beszól, akkor meg visszaszólunk, hogy "De hát miért? Nem tilos!!! És különben is kinek mi köze hozzá?"

Úgy viselkednek, mint amikor valaki a színházban fingik egy jó hangosat, aztán büszkén feláll, és hangosan elkezd kérdezősködni, hogy ugyan már, kit zavar? Merthogy sehol sincs az leírva, hogy tilos a színházban hagosat fingani...

Országimázs...

Egyébként pedig tiszteletem Jani Haverjának.
@Hannibal ante portas: tudod, szinte 100%, hogy ment közpénz is a buliba! gondolkodj! A kormányfőket nem szokás biztonsági kíséret nélkül elengedni, ez fokozottan igaz Orbánra, az pedig súlyos KÖZPÉNZ!
@Hannibal ante portas: Látom nem érted. Elmagyarázom lassan. Ha O. Gáspár leült volna a nézőtér egy egyszerű pontjára, akkor senki nem szólhatna semmit. De O. Gáspár a VIP páholyba ült. Ami neki tudtommal nem kötelező, de ez mindegy. Na, ha most valaki díszpáholyban csücsül, akkor törödjön bele abba, hogy lefotózzák, és leírják, hogy a miniszterelnök fia is ott ült. Ha én a Buckingham palota erkélyéről integetek a királyi családdal, akkor azt lefotózzák, és odaírják, hogy kik voltak ott. És én egy szót sem szólhatok.
Mellékesen jegyzem meg, én nem irigylem a VIP páholyt, ugyanis az unalmas lehet.
@Hannibal ante portas: ja nem igazán emlékszem olyanra, hogy magánemberként szokás beülni közjogi méltóságok, focivezérek számára fentartott helyre. Igaz, hogy O. Gáspár nem is közjogi méltóság és klubvezér.De lehet hogy tévedek, akkor viszont legközelebb majd kérek jegyet Merkel mellé. elvégre magyar állampolgárként megtehetem.
@Svájc kiadta a szökésben lévő elítélt expolitikust:
Rossz hírem van.
Merkelnek már nem nagyon érdemes pedálozni, mert ez az utolsó kancellári ciklusa, nem kíván tovább ebben a pozicióban leledzeni.
Bár eu-s tisztségekre számít a távolabbi jövőben, ez mond még valami biztatót.
Viszont az a hézag, hogy aki folyamatosan átkozza az eu-t, ne számítson protekcióra.
Viszont az örömhír, hogy Orbán előző sporttáskája a Nemzeti Múzeumba került, az új zöld-sárga tatyó majd négy év múlva gyarapítja
a Nemzeti Múzeum relikviáit, mert ez a táska sem a kukában végzi, lévén a nemzeti örökség része.
@Penivaldes: Penikém! Mégis menj ped.pályára, ha nem ott lennél,mert gyönyörű magyarázat volt, az, hogy a 100-ik, nem vesz le az értékéből, nem Téged minősít:))
Szegény legényfiú, piros vérét veszi a sajtó!
@nincs_itt: Nem tudok mit mondani, csak azt, hogy gyönyörűségeske!!!
@évásanyó: rossz pedagógus lennék, türelmetlen vagyok, voltam mindig is, amikor a korrepetált nem értette meg a ciklonokat:)
@nincs_itt: ez egy akita. egy volt szobatársam nak volt.
@Hannibal ante portas:"Mindenkinek joga van ahhoz, hogy emberi mivoltában ne sértsék meg."

jóember, hol voltál, amikor nyolc évig Gyurcsányt meg a többieket alázták a porba a leggyalázatosabb módon?
Vagy csak a focista emberi mivoltára vagy ilyen finnyás?
@Penivaldes: De Balikához nagyon türelmes voltál:))
@Spániel: Na ettől kapok hányingert, hogy ezek a nagy jogvédők örömködtek, amikor a szabadságharcosok tojást hajingáltak, meg utcaköveket, meg főműsoridőben Fábripacs leköpte Gyurcsányt, egyse jött a jogokkal meg a méltósággal.Most amikor egy turho bunkó viselkedést ostorozunk, rögvest rabszolgafelszabadítást rendeznének a sok süttülülünek.
@évásanyó: ez böki az én csőrömet is.
@Penivaldes: nem, nem ez egy shiba inu! nekem is akita-m volt, egy "mérettel" kisebb a shiba, ha megnézed a képet, akkor egy bicikli kosárba elfér felnőtten. ez egy japán akitáról nem mondható el a 67 centis mar magassságával!
ez a timsózott fajtársa a shiba(kicsi) inu(kutya), az akita(nagy) inu(kuty)
@nincs_itt: nekem ezek annyira egyformák, vidám arcú az összes:)
@Spániel: Mert egy undorító, álszent bagázs, és ha rámuttsz erre, rögvest támad, te leszel a libsibolsi.pedig majd meglátod, eljön az az idő, amikor ezek is rohanni fognak a tojás, meg a paradicsom (lecsó) elől,még nem éhes eléggé a nép:((
Gyerekek fiatalok is betévedhetnek ide csillagozhatnád a felnőtt szavakat a blogban.
@röf: te ugye egy olyan nyugdíj felé bukdácsoló közalkalmazott, húsz éve "fidesz-szavazó" vagy

- akinek az Aranykor 2000-ben volt; akkor voltál a legboldogabb az életedben; amikor a közintézmény folyosóján egymás mellett elmenve, egy jelképes gúnyos mosolyt küldve a ballibsik felé, csippentettetek egymásra a másik "fidesz-szavazó"-val: "- jöttök vasárnap Viktorra? - hogy kérdezhetsz ilyet, viszem az egész családot?! megint fantasztikus beszédet fog mondani! már alig várjuk!"

- akinek még mindig kisebb fizikai fájdalmat okoz, amikor báncsák az eszét elgyógyszerező, a szarkeverésen és a hazudozáson kívül semmihez sem értő, velejéig rothadt, tolvaj szarházit. "de majd egyszer megértik. őt az Ég küldte nekünk!";

- akinek idegrángás fut végig az arcán, amikor a tetves tolvaj FideszMaffia csuhásozó vadlibsi korszakát emlegetik fel;

- aki világéletében közalkalmazott volt, a "pénz"-t ezért sosem értette, az ott van elsején a számlán, ahogy az áram jön a konnektorból (vagyis nem háborítja fel a szégyentelen-szemérmetlen országrablás, mert sohasem küzdött meg hónapról-hónapra az életben maradásért), ellenben nagyon szívesen megnyilvánul a többi közalkalmazott "fidesz-szavazó"-hoz hasonlóan amatőr közgazdászként gazdasági kérdésekben, gyakran használva a fideszes körökben szinte alap "végre jól mennek a dolgok az országban", "a cégek gyarapodnak"-fordulatokat, de akiknek még annyi vér se volt az életük során a pucájukban, hogy belevágjanak egy éjjel-nappaliba, inkább a jó meleg közintézmény irodája - ottan nem fázik meg télvíz idején a seggünk lyuka.
azért nem kell félteni kishazánk kommentelőit, szikráznak a témában az agytekervények:

"Apuval voltunk itt a VIPbe, amikor történt a dolog, de nem láttunk semmit, mert apu valami orosz csávó cerkáját polírozta, én meg pont a 444-et olvastam.
Amúgy azt az épületet már Jani kinézte magának, tök kár, hogy leégett, de mindegy, mert apu isméjének megy majd a kecó."

444.hu/2014/07/16/latta-a-fustot-erezte-a-szagat-bokje-be-hol-vagy-honnan/
@xvxvxv: csak nyugalom! szerintem nem közalkalmazott, csak egy szimpla, 1998 előtt le "panelprolizott", akinek most a rezsidémon adott 1500-at kesbe', havonta.
16%-ra felcsökkent az eszjéája, közben nem veszi észre, hogy cirka 10x ennyit vettek el tőle. Hurrázik, mer' a rohattmocskos pfujjabelemjönki, multikokat(kijafax érti mijaza a multi?!) megszivassa a Viktor!
Meg mostan már kereszténykonzervatív(jelencsen ez bármit) kurzus van és ettől nekik jó!
Ennyi, csak egy szerencsétlen, aki nem lát túl hörrtévén.
@xvxvxv:
Ugyan... agyhalott fideszbuziknak ezt kár. Ők hisznek!
Persze nem a fülüknek, szemüknek, hanem a Pártnak!
Szerintem a libsi Piktor, a nyolc évig a Liberális Internacionálé alelnöke, Soros bácsi kitartottja simán belefér az elképzeléseikbe. Persze a megélhetési komcsi múltja után ez nem probléma, csak a libsibolsik pfujjj... :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): na megkerültél?
most mijabajod? eccerűen nem mered látni az összefüggéseket!
Viktor jó, a többi mind szar!
Nem értöm ezt a gyerököt, kit vagy mit szégyöl?
1. Az apját?
2. A társaságot?
3. Az apja pozicióját?
4. Minket magyar polgártársait?
5.) Az adóforintokat, amik oda segítötték a páholyba?
6. Saját magát?

Pedig a hagyományokat valakinek majd folytatni köll. A 444 vegzálása helyött ezé inkább énekölgesse:
reginagyslagerek.network.hu/video/hollos_ilona/hollos_ilona___az_en_apukam

A cöfik mög összeguberolhatnának egy kézcsókolós békemönetöt. Tán még én is beállanék a sor végibe, különösen, ha a legkisebb királfi is ott tartaná a kacsóját. No nem csókolódzani, hanem mögnézni vagy-é a kezükön bűrkeményödés, különös tekintettel a királfi focicsapattyának adóforintokbú történt mögtámogatására, mög a kertvégi budi mögötti stadionyra. Azt nem szégyüli?
@Penivaldes:
Gyógypedagógia lesz az új szakterület? Mentálisan sérült pártbuzikból nincs hiány, a Párt szervilis seggnyaloncai lelkesen nyalják fényesre a Magasságos Kerti Vezényló legnagyobb és legokosabb részét.
@Penivaldes: lószart! eccerű, skizoid cezarománia!
miket tudok?! Mi?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: figyu szabaccság előtt, mégeccer!!
Nem Burundi, hanem Gabon!
Nem mindegy! Csak a pontosság kedviért, mer' tennap is montam, eddig csak rodi kollega ismerte fel!
@nincs_itt: bruhaha! akkor most kinel vannak a lopott iPhone-ok?
@nincs_itt:
Dógozás... backi, nem mindenki lógatja a lábát a Bayerische Motoren Werke du. 2-ig műszakjában, a kocsimosóban... :)
@nincs_itt:
Én tudom hová jár röf, na nem önként, hanem mert muszáj neki.
@nincs_itt: ez tetszik, csak azért reagálok: tudod ugye, hogy a Hírcsárda hírei viccek?
Nincs szánalmasabb, mint amikor az ostobaság (=sík hülyeség) keveredik a rosszindulattal.
Ez tükröződik a fenti kommentekből.
@nincs_itt: annak a magyar neve a vörösszőnyeg betegség. gyakori a felkapaszkodott embereknél.
@Spániel: a spániel kedves kutya, nem bántanám. Jobb ez neked így.
@Hannibal ante portas:
Baszki... te tényleg nem érted! :)
Ezek után IQ, meg hasonlók, szitokszó lesz csak tőletek. Nem gond, majd valamelyik volt narancsos párttitkár ettárs, vagy a Liberális Internacionálé volt alelnöke megsimogatja az okos kis homlokod. Az sem semmi...
@Penivaldes: a gáz ott van, hogy nem emlékszel semmire. Nem is emlékezhetsz, de ez nem a te hibád. Azonban van egy jó hírem: lehet olvasni, kutatni, könyvtárba menni, netán a neten kutakodni. Biztosan sikerrel jársz.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): ja, ja! igazad lehet! csak én nem dógózom 14 óráig, meg a faxom! 13:20-ig doszt elég! reggel fél öttől...
na szóval, ha érdekel, akkor van egy kevés Hacker-Pschorr mifelénk! De holnap! Váltás! Ugyanis mexokom és akkor már nem is lesz jó a Gut, Besser, Paulaner!
@Hannibal ante portas: ejnye, nem mondták neked otthon, hogy nem illik személyeskedni, ha érv nincsen? még nincs késő megtanulnod.
@Hannibal ante portas: kicsi rigó, tudod a szatíra! az nagyon tud ám fájni! látom, a dülledő szemedet, csikorgó fogaidat is hallani vélem!
de sebaj, a csúti Rámszesz megéri neked azt is, hogy igen hülyének nézzenek!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): tudod volt hajdan egy Konrad Lorenz nevű tudós, etológus, stb. Híres madárkísérlete során kedvenc papagája a sok erőlködéstől aranyeret kapott. Vigyázz, kellemetlen betegség.
@Penivaldes: ja, köcsögöm széken! essenem mertem tunni!
de a jópap sírkövére is az van vésve: "Tanulmányait befejezte."
@Hannibal ante portas: Te pedig bitorlod az ókor és minden idők egyik legnagyobb hadvezére nevét, és még te szólod meg Spánit, bruhaha
@Hannibal ante portas:
Cukorfalat! Hát akarom én azt a te szádból kilopni? Dehogy... meghagyom neked, fényezd a komcsi elvtársaid aranyát! :)
@Penivaldes: egy óhéber közmondás szerint bagoly mondja verébnek...
@Hannibal ante portas: aha, Konrad Lorenz, akkor biztosan olvastad is a műveit, nem csak a gugli segített.
A civilizált emberiség nyolc halálos bűne
Ember voltunk hanyatlása
A tükör hátoldala
szerintem pótold! rád fér! az aranyeres papagáj után, különösen ajánlja elmegyógyászod és ápolód!
@Hannibal ante portas:
A rabbid mit szól ahhoz, hogy titkokat árulsz el? Nem lesz ebből gondod? LézerDzsonni sábeszdeklijére esküdj!
@évásanyó: "Hannibal ante portes" nem egyenlő "Hanniballal".
@Hannibal ante portas: de azért leírhatnád, nekem sík hülyének, a forrását Herr Lorenz aranyértől(Hämorride) szenvedő papagájával kapcsolatosan...
@Penivaldes: na jó, viccnek szántam, nem akartam dakotát írni. de ez is vicc.
@nincs_itt:
Nem értelek... Iszol te rendesen? :D

@Penivaldes:
Óhéber "Hannibal ante portas!" - mit nem lehet ezen érteni cica??? Szegény .... héber, ott álldogál az ajtó előtt! Essetunni... :(
@Hannibal ante portas: nemcsak kedves, de nálunk családtag is.
Egyébként elfelejtettél válaszolni a kérdéseimre.
Ez a terelés nekem nagyon ismerős.
@Hannibal ante portas: Akit megmart a kígyó, kerülje a magas füvet.
szép éjt.
@Penivaldes: nem, nem, akkor már inkább Barkas álljon az ajtóm előtt.
azé az nagyon aranyos, miko egy kurva fityesz troll nyugger, dakotázik, viccelődik:)))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): merész képzettársítás, de az irány határozottan rossz.
@Penivaldes: Peni, te nagyon megtáltosodtál az utóbbi időben. Mit szívsz?
@Penivaldes:
Bocsi!
Az antipatikus is most már letisztult! :)
@Spániel:
Ennyi ember előtt ilyent... zavarba jövünk, mi pasik... Szörnyű ez!!!
@Spániel: a válasz: akkor is itt voltam, és a politikán túli, a személyre irányuló gyalázkodást akkor sem szerettem, meg előtte sem, sem azt, amit Gyurcsány csinált (és csinál ma is) sem azt, amit a másik oldal.
Mint ahogy most sem szeretem, mert nem vezet sehová sem, csak azt eredményezi, amit ez a fenti tükör mutat. Szánalmas köpködést mindannyiunk részéről, akik ebbe belemegyünk, és hagyjuk manioulálni magunkat néhány provokatőrtől.
@Hannibal ante portas: v. mint rendesen, de helytelenül idézni szokták: Hannibal ante portas. a. m. Hannibal a kapuknál, a kapuk előtt, vészkiáltás, mely Rómában felhangzott Hannibal közeledtének hirére. A H.-t Cicero és Livius tartotta fenn.

Forrás: Pallas Nagylexikon
Szerinted, kivel egyenlő?

Read more: www.kislexikon.hu/hannibal_ad_portas.html#ixzz37emZL7lz
@Hannibal ante portas:
Ahogy a széljobbon csak a "Párt Öklének" (By Vona, vagy Zázrivecz, na mindegy...) nevezett Csanci is. :D
Óhhh, yesss... Van itt móka, kacagás!
@Penivaldes: a Papám már régen a boldog vadászmezőkön, de egy Barkast láttam Sukorón, megszerezzem?....
@Spániel:
Rossz??? Nem egy dologról beszélünk... :D
@Hannibal ante portas:
Hőőőő... itt lesznek lovak (izé, vagy lovagok) akik nem hagyják, hogy egy szál Barkasban elcsábítsák Pennykét!
Szörnyű, hogy egyesek ideesnek, és egyből elrabolnák a mesebeli Barkassal Piro... Pennykét!
Durva jelenetek várhatóak, én hátradőlök és hozok egy német seritalt...
@évásanyó: ki kivel?
A helyzet, hogy ezt még latinórán tanultuk, gimnáziumban, a 60 - aa évek elején.

De mára elég a poénkodásból, mindenkinek jóccakát, lám-lám OG látogatása a Maracanában egészen másodlagossá lett. Így van jól.
@Hannibal ante portas: Valakik ezt a stílust, hangnemet nagy magabiztossággal megengedték maguknak, évekig a jobboldali újságokban, tv-stúdiókban, közbeszédben kórusban, fetrengve jókat röhögtek azon, hogy még mi mindennel lehet néhány embert padlóba gyalázni.

Akkor ez a pokol elszabadult, ezért magukra vessenek.
Nem értem, most ugyanazok miért érdemelnének bármilyen kíméletet, amikor ugyanúgy rászolgálnak - vagy még jobban, töményebben - az éles kritikára.
entelen @xvxvxv:

Én is voltam közalkalmazott, ne bántsd őket, mert szörvájvör manin vannak!!!

Nem olyan vidám dolog az, amikor fizetésnapon délben már harmadjára dugod be a kártyát az ATM-be, hogy rajta van-e már az a qrva pénz.

Asszony diplomás szocmunkás, 89 ezer HUF a járandósága (asszem, most emeltek valamicskét rajta, de még így sincs száz).
Ezért őt szidalmazzák, leköpik, megtámadják, és esetleg még az autóján is szétvágják mind a négy gumit.

Hidd el, nem olyan jó buli az!
@huzzadneki shakespeare: akkor csak az elkeseredettség hangja szól belőlük? De ha ilyen sanyarú a sorsuk, miért nyalják ennyire intenzíven a törpe seggét mégis?
@Spániel:
A megszokás, a rutin, az erőforrások meg ne maradjanak kihasználatlanul... Komolyan...
MIJAFASZ TÖRTÉNT AZ ORIGÓVAL ?
KIRÚGTÁK A FŐNÖKÖT ok !....DE AZÓTA NEM ENGEDNEK BELÉPNI ??? VAJHHHH MIÉRTIS ?????????
@kvadrillio: NAMERHA.....1-2 EMBERKE JÁCCÓTERE LESZ AZ ORIGÓ, AKKOR KÉRÜNK TÁJÉKOZTATÁST RÓLA !!!!! :)
@Spániel: mégse jóccakát, azért az emlékeim szerint ez a stílus valamikor 1992 -93 körül "szabadult el", amikor Orbán kilépett az SZDSZ ölelő karjaiból. Szóval szinte már történelem. Emlékeztetnélek a "mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket" Kornis Mihály 1993 - ban lejegyzett soraira. Szóval, ez elment vadászni, stb. Ezért nem jó ez.
arokaso.blog.hu/
@taga20:
Bacod kedves alkoholusta barátom, tudod milyen fontos egy jó kajaknál a rendes beülő???
Hmmmm... kicsit beteg...
Én a Gyurcsány Annáról akarok olvasni, nem erről a kis puhapöcsről.
dakota puja...

sok élősködő...
elszívják a lét a gyökerektől...
@Spániel:

Nem vagyok TÁRKI, de az én tapasztalatom az, hogy a közszférában dolgozók között sem magasabb a kormánypártot támogatók száma, mint más egyéb területen.

Hogy elvakult, szolgalelkű buzgómócsingok ott is vannak, azt aláírom!
@huzzadneki shakespeare: én spec itt azokra gondoltam, akik itt védik a mundért.
@Hannibal ante portas: nem jó emlékezel, ez ako szabadult el, miko vitya vagy valamelyik fityeszes azt mondta, hogy csuhások térdre:)))
vagy talán ako, miko csurkapista elengette magát!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): mondták má neked, hogy milyen fehér vagy?:))
majd megkérdem nincsittet:)))
@Hannibal ante portas: azok még simogató szavak voltak, Antall lemikiegerezte lengyellacit, pff..
Az igazi hajóágyú Gyurcsány mocskolásával szabadult el.
Egyik sem jó és kiszámíthatatlan, hova vezet.
@Spániel: szerintem az igazi alfa az a TF volt.
az enyves kezű Fürge Szájú elmebajos mostan a hanyatló Nyugatot azért ostorozza a Háttérhatalom (ő "Birodalmat" említett, de a menetelő fidesztálibok értik az áthallást - Pavlov kutyáit etetni kell agyi droggal) központjában, mert amaz - vele, az Aranyszájúval és az ő 93 ezer négyzetkilométeres hitbizományával szemben - nem ad munkát az öt év alatt kitántorgott, az oláhok közt is 600 ezer magyarinak, majd hozzáfűzte:

"először a ló, s csak aztán a Vladimir!"

444.hu/2014/07/16/orban-eloszor-a-lo/
@Spániel:

Nekem van négy ismerősöm, akikről bizton lehet tudni, hogy elvakult Fideszesek.
Az egyik pedagógus, a másik zöldséges, a harmadik szállítmányozó, a negyedik pedig egy vállalkozó villanyszerelő.

Szóval, az hogy ki milyen hülye, nincs "lakhelyhez" kötve.
@Hannibal ante portas: Nos kedvesem, én is azidő tájt jártam a maturába, és tanultam latint is. Azt mondtad korábbi kommentedben, hogy a nevedben szereplő Hannibál nem azonos a hadvezérrel, márpedig drágám ebben a mondatösszetételben nagyon is azonos, ezt kopiztam be neked a Pallasból, ha nekem nem hinnél.Csókpuszi.))
@Hannibal ante portas: Nos kedvesem, én is azidő tájt jártam a maturába, és tanultam latint is. Azt mondtad korábbi kommentedben, hogy a nevedben szereplő Hannibál nem azonos a hadvezérrel, márpedig drágám ebben a mondatösszetételben nagyon is azonos, ezt kopiztam be neked a Pallasból, ha nekem nem hinnél.Csókpuszi.))
@taga20: erre nem is gondoltam. Az volt a nyitány.
@Spániel: az azé keményen bebaszott! utána a haza nem lehet ellenzékben( a várban mondta), utána ha jól emlékszem a tévészékház előtt volt az észosztás, hogy kell egy jobboldali köztévé is! apám, a régi békeidők:)))
@évásanyó: erről a dupla kommentelésről szokná má le! mindig aszt hiszem, hogy be vagyok baszva:))))
@taga20: ja, meg a polgári körök, az nagy húzás volt.
@Spániel: hát, orbán szempontjából nagy, az ország szempontjából kurvakicsi! max. egy vona lett belőle:(
@évásanyó:

Ő nem az a Hannibal, ő focista. Hani ball, tehát ő az akinek van labdája.
@Hannibal ante portas: és olvastad is, vagy csak a stelázsi billegett?
Ugyanis, a papagájos sztori nem kicsit sántít!

na szóval befejezem, mert azóta sokat rontottál az ázsiódon!
Az SzDSz "ölelő karjaiba" önként szaladt a Viktor, majd annyira lett antikomenyista, mint a zeszdéesz volt a Horn koalában. De zért nem lenne baj, ha végigfutnál a fidesz kormány tagjainak előéletén is! az MSzMP KB a minimum...
A 60-as években mel gymnásiomba mertek latintot anítani, édes pofa vagy, amikor a műveltség láccatát akarod kelteni! Na de sebaj, neked ott Viktorral most jó!
@taga20: mit akarol kérdezni? a foci vagy a forma1?
nem tom' mennyire fehér @Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): mer' nem merte idedugni a fehérségét!
@Hannibal ante portas: csak, hogy biztosan megkapd:

@Hannibal ante portas: és olvastad is, vagy csak a stelázsi billegett?
Ugyanis, a papagájos sztori nem kicsit sántít!

na szóval befejezem, mert azóta sokat rontottál az ázsiódon!
Az SzDSz "ölelő karjaiba" önként szaladt a Viktor, majd annyira lett antikomenyista, mint a zeszdéesz volt a Horn koalában. De zért nem lenne baj, ha végigfutnál a fidesz kormány tagjainak előéletén is! az MSzMP KB a minimum...
A 60-as években mel gymnásiomba mertek latintot anítani, édes pofa vagy, amikor a műveltség láccatát akarod kelteni! Na de sebaj, neked ott Viktorral most jó!
@Hannibal ante portas:

"_Mindenkinek joga van ahhoz, hogy emberi mivoltában ne sértsék meg. Még Orbán Viktornak is és a fiának is, bármennyire fáj is ez néhányotoknak._"

Úgy van. Maradjunk annyiban, hogy gáspár az apjához méltóan egy takony. így aztán az emberi mivolta érintetlen maradt.tőle is, tőlem is.
@Hannibal ante portas: ha mar…:

arokaso.blog.hu/2008/08/05/bencsik_andras

vagy ez elkerulte eddig a figyelmedet? mondjuk egyeb csemegek is vannak ott neked
@nincs_itt: na kifejtem. vot egy ilyen vicc, hogy fehér vagy, geci vagy.
azé mondtam neki, me úgy volt, hogy elnézünk a volutára, de lapítottam. erre ő felétek járt és baszott benézni hozzád. na ennyi a történet:))
@taga20: aha! már minden világos...
na szóval a csávó itt bóklászott 100 km-re oszt inkább súlyos 10 ájrót költött sörre, mintsem elautózzon hozzánk, oszt a többszörösét megittuk vóna! a meghívás neked is áll!
@Hannibal ante portas:

"Kontra viccnek szaga van, kisgyermek. Töröld meg az orrod. "

akkor mégiscsak talált az a riposzt, ha kisgyermekezel és orr-törlőzöl.
@Hannibal ante portas: na jóccakát! remélem tanultál ezt-azt! mert nem ártott neked!
@taga20: @nincs_itt: most ez komoly? a sorissza megabites csonakos nem tett egy kisebb kanyart Bavariaba?

ejj :-/
@taga20: Aranyom, nem akarattal csinálom, magyarázd meg mé dupláz?.)
@tristen2005: ma még nem sírtam miattad.)))
@nincs_itt: Édesem, én is abban az időben tanultam latint ráadásul egy Heves megyei kisváros gimnáziumában, két nővérem volt, ők is tanultak latint, pedig 6 ill7 évvel voltak idősebbek nálam, ugy hogy Hanni akinel van ballja tanulhatott latint.))
@tristen2005: Tristen, az egyik bugyingót még ki se cseréltem, mán jön a másik, lehetetlen vagy:)))
@nincs_itt:
Ja, azután a szaros 200 km-t meg a nyuszik vezették volna le Oberwössenig, betintázva...
.
Akkor most Lázár nem is szomorú?
@évásanyó: ha roma lennék, asztat mondanám, hogy gyors vagy geci. de én egy konszolidált úriember vagyok, ezé azt mondom, hogy fingom nincs:))
@vitéž munkášőr: ez hot komoly! vannak ilyen arcok:)))
@taga20:
Hé, anyó nő, több tisztelettel! Baszkialássan...
@nincs_itt: köszönöm, egyszer élni fogok vele. isten engem úgysegéjjen:))
me az asszony még nem volt arra felétek, de egyébiránt, kurva pedáns:))
@tristen2005:
Mint a bicskával bontott sörösdoboza széle...
@taga20: Beteggé akartok tenni:)))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Hát szörnyű, te is beálltál a sorba?Persze még mindig jobb, ha beteggé akartok tenni, mintha anyává:)))
@évásanyó: kösz a csókot, de ha visszanézed nem azt mondtam, hogy ez a Hannibal nem az a Hannibal (a Barkas), csupán annyit, hogy a Hannibal ante portas kifejezés nem egyenlő Hanniballal. Mivelhogy valaki korábban névbitorlással vádolt. De nem a Hannibal nevet bitorlom, hanem a segélykiáltást, magát. Lehetne ezért Segítség is a nevem, de így valahogy mégiscsak más.
@jaegtoer:

Lázár nem szomorú, hanem jani.
@dr. jenőke (jenőke):

Merre teccett kódorogni? Támadt egy kis restanciád:D
@Hannibal ante portas: Te csillagom, most má biztos hülyén halok meg. A mondat azt jelenti:Hannibal a kapuk előtt(kvázi közeleg) abban neked igazad van, hogy segélykiáltás, csak azt nem értem, hogy ez a Hannibal mé nem azonos a Te nevedben szereplő Hanniballal.Hol vagy Rodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Knossziiiiiiiiiiii, valaki homályosítson fel, mert kaparom már magam..:)))
@nincs_itt: az első rész, már megbocsáss, bullshit.
latint meg nagyon sok helyen tanítottak, állami gimnáziumokban és az akkor működő néhány egyházi gimnáziumban is. (pl. Tarlós az Árpád Gimnáziumba járt, ott tanult meg folyékonyan latinul, ma is beszéli ezt a nyelvet.)
MSZMP KB tag véletlenül sincs a Fideszesek között, néhány MSZMP tag, de azt se felejtsd, hogy akkoriban több mint 800 ezer párttag volt Magyarországon.
@jaegtoer:
Kórházban.
60x4 méteres terasza volt.
Majdnem meggyógyultam.
@dr. jenőke (jenőke):

durva. nem a terasz. sört ihatsz?
@Hannibal ante portas: Mucikám, a Martonyi KB tag volt, a Pozsgai is, meg már tucatszor kigyüjtötte itt a blogon egy társunk az MSZMP vezéralakokat, talán valaki bekopizza neked.Igen, sok párttag volt, mert osztályvezetőtől felfele szinte kötelező volt belépni.Csak tudod undorító, hogy most ők komcsiznak a leghangosabban, neked ez tetszik?
@évásanyó:

ne tedd. az egy tudathasadásos. aszt hiszi, hogy a han i dinasztia báljának a recepciója a nickje. ez a jobbik eset. a másik, ha aszt, hogy ő az elefánt.
@évásanyó: kérlek, kérlek, olvasd el mégeccer amit írtam, biztosan érted, mit. ennyire nincs még késő.
@jaegtoer:
Ihatok, és ultizhatok is, ha azt a feltételek lehetővé teszik.
@Hannibal ante portas:

döntsd el: szaralak vagyok vagy papírzsepi. Vagy egyik, vagy másik.
@évásanyó: csalódást kell okozzak, Martonyi sosem volt KB tag, Pozsgay meg sosem volt Fideszes. És mellesleg nem volt kötelező belépni, sem a KISZ-be, sem a pártba. Még tanszékvezető egyetemi tanárnak sem.
@dr. jenőke (jenőke): kórház?

@jaegtoer: a választás szabadsága gyönyörűséges.

De most már tényleg jó aludást mindenkinek, holnap is van (lesz) nap, s még egy magamfajta nyugger is dolgozni megy, reggel. Től estig. Salve.
@Hannibal ante portas:

"kórház?"

nem bazmeg, jáccóház. hülye.
@jaegtoer:nem bírom, belehalok................
@Hannibal ante portas:

te tévedésben vagy. én tudom, ki vagyok. a te választásod szabadsága a tudatlanok tipródása. kurva nagy különbség.
ne felejts el felébredni, aztán hátsó két végtagodra támaszkodva felegyenesedni, feltéve, ha tükörbe akarod megnézni ki is vagy. ha ehhez egy közepesen tiszta pocsolyát választanál, akkor felesleges, maradhatsz mind a négy lábadra támaszkodva.
Jó éjszakát.
@Hannibal ante portas: jó8 kiván a nyuggerlány. remélem megnormálosodsz mielőbb.van rá benned hajlam is meg ész is.kevés időnk van, ne fecséreld el!salve :)
@dr. jenőke (jenőke): Sokat bagóztál mi, bogaram? engem is oda akartak besuvasztani tavaly, én meg gyorsan leszoktam a cigiről egyik percről a másikra.
@évásanyó:

"nem bírom, belehalok....."

tessen edzeni, csak alapjáraton zümmögök.
@évásanyó:
vannak dolgok melyek lehetetlenek, gondolatot oda tenni ahol annak nincs "helye"

te kis optimpistike

brühüyyy

és miért sikoltozol?
@jaegtoer:
a "portás" kimara'tt...ez még nálad alapjárat előtti állapot?
az, hogy: Hanni Bál az egy Portás Anti az még lehet, de hol van ott a zelefántocskácska?

brühüyyy

muszály szólnom már füstöl az egész izé
@rodeo36:

késő van (nekem). ha nem hannibál, akkor elefánt.
@rodeo36:
"hol van ott a zelefántocskácska"

az a másik most 'diagnosztikálja' hogy micsoda is valójában.
@jaegtoer: Jézusom, nem voltam sose egy passzív, buval b..ott vadgalamb, de amióta titeket ismerlek állandóan vigyorra áll a szám, szédület pasik vagytok, egyszerűen imádnivalók:))
@rodeo36: segítségért, de nem jöttetek:((
@évásanyó:

"Jézusom, nem voltam sose..."

nem, dehogy is, jaegtoer vagyok és az említett nem is rokonom.
@jaegtoer:
meg van ez hekmekükütyűlve még akkor is ha:

Di agnos' z Tiká 'Lják

brühüyyy
No, szép álmokat Mindenkinek, a portást is beleértve, hátha reggel mégiscsak emberként ébred.
@évásanyó:

:)))))))

már ábrándozni sem lehet, pedig Morfeo átölelt és karján ringatott...és olyan de olyan ábrángyaim lettek vala...nem is akartam vissza
dehát a zéhség na gyúr

brühüyyy
@jaegtoer: Jobban járnál, ha az lenne, megtanulhatnál tőle ezt, azt, vízen járni, vendégül látni sok embert majdnem ingyen, stb.
@évásanyó:

ebben én is benne estem vala?

egolatra vagy egolator -ként?

eulogia hurrá

brühüyyy
@rodeo36: mucikám, hogy jön ide az oltáriszentség? vagy én vagyok hülye?:))
@jaegtoer:
ebben tudnál e segíteni, mit jelent ez?
a tótaw cikk egyik "bölcse" írá:

"fjuj vape • 6 órája
Az a baj az ilyen"polgárokkal" hogy még a saját nevük

definbiálásáig

sem jutottak el. Igaz, sokat tett érte a regnáló hatalom, hogy ezt a szót is lejárassa... Holott polgárnak lenni jó lehet! Csak hagyni kéne, hogy legyenek!"

semmilyen gúgli nem reagál rá azután meg ordítozni kezd

brühüyyy
@rodeo36: Ha benne akarsz lenni, benne leszel, csak rajtad múlik a választás:))Nos elárulod, mit súgott a füledbe Morfeo, kiről-miről??:)
@évásanyó:

az melyik az oltáriszencség azok között amiket én írtam?

jó lenne ha megvilágítanál

brühüyyy
@évásanyó:

titok Morfeo és én közöttem

sajnálom

brühüyyy
@rodeo36: eulogia jelentése.vagy összetévesztem valamivel? te vagy az ész, kispofám,, akkor mit jelent?
@rodeo36: jó van no, majd én is gyüjtögetek titkokat, és én senemse fogom neked elárulni, bibibá:))
@évásanyó:
az eulogia az dicsőítés, dícséret, példáúl a halott dicsőítés,
Traduções de ευλογία
substantivo
blessing
ευλογία, θεία χάρις
grace
χάρη, χάρις, εύνοια, ευλογία
smallpox
ευλογία, βλογιά
variola
νόσος, ευλογία
benison
ευλογία

brühüyyy

Magyar Katolikus Lexikon > O > Oltáriszentség

Oltáriszentség

(lat. Sacramentum Altaris):

az →Eucharisztia neve amiatt, hogy az →oltáron jelenik meg, és az oltáron lévő →tabernákulumban őrizzük. A II. Vat. Zsin-ig (1962-65) a magyar nyelv csak ezt a nevet használta. - A nép ősi nyelve az ~ szót őrzi inkább. Az ~ben jelenlévő Jézus Krisztust imádás illeti meg (→szentséglátogatás, →szentségimádás)
@évásanyó:
muito menos em público
rsrsrsrsrsrs
@rodeo36: Válaszod kimerítő, én tévedtem, bocsánat, no csakén vagyok a hülye:))Azé belejössz a pixisembe, vagy mán nagyon utálsz?:))
@rodeo36: nem értek portugálul, fordits légyszí:))
hvg.hu/gazdasag/20140716_Fiatalok_jovokepe_ok_egy_masik_mozit_nezn

"A vállalkozónak készülő fiatalok sem okoznak meglepetést: vállalatvezetőnek készülő kortársaikhoz hasonlóan gyakorlatilag egy szempont motiválja őket, jelesül, hogy jó sok pénzt keressenek mindjárt az elején, leendő első munkahelyük legnagyobb előnyének az alkalmazottakhoz képest kereshető magasabb jövedelmet és a rugalmas munkaidőt tartják. Az eredmények szerint pozitívumnak gondolják továbbá, hogy a vállalkozók könnyebben megvalósíthatják életcéljukat, mint az alkalmazottak. Érdekes, hogy jelentős mértékű azoknak az aránya (30 százalék), akik magas összegű uniós támogatások és adókedvezmények igénybevételét remélik ettől a munkavállalási formától, azaz abban bíznak, hogy az európai polgárok finanszírozzák a megcélzott magas életszínvonaluk elérését és fenntartását."
@rodeo36: Hát kedves,ha nem akarsz velem beszélgetni, szóljál és elmegyek, de feleslegesen ne várass.
@évásanyó:
sokkal kevésbé nyílvánosan (megj.: én nem vagyok nyílvános...)

ha akarc valamit és én tudom teljesíteni azt galmbpostával

brühüyyy

galambokat lelövik ugye?
@évásanyó:
már ment valami izé

fogtad MZ/X kaláka vagy Kal Áka

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:

akkor röviden

Unghería requiescat

brühüyyy
@Hannibal ante portas: na akkor reszletezd, mert nehanyan mar leirtak a nevsort, mszmp, kisz, III/akarmennyi, szot tagsaggal funkcioval.
Latin, hm, folyekonyan beszelni, aha! Szerintem mara eleg lesz!
@rodeo36:

"definbiálásáig"

elütötte a boldogtalan nagy igyekezetében.

a billentyűzetkiosztásban az 'n' és a 'b' egymás mellett van, innen a malőr. a 'b' lett a bónusz feleslegesen.
@Sir Bates dö Hól:

a fiatalok hvg-és jövőképét eléggé értetlenkedve olvastam.
Valami olyasmi jött le belőle kissé sarkítva, hogy ezek a henye hülye fiatalok túl magas, minimum 300 ezer Ft-ot, cca 1000 € bért várnak el kezdő fizetésként.
A szerző meg mintha sokallná.
Erre mondom azt, hogy a szerző haladéktalanul kotródjon el kedves édesanyja ótvaros melegének legmélyebb zugába. nem is akarom részletezni, már százszor megbeszéltük itt is. amíg a jól végzett munka a színvonalának megfelelően nincs megfizetve addig ez itt ázsia, de lassan afrikába csúszunk át, mert már a kínaiak is jobban keresnek, mint a félkegyelmű felcsúti falábú faszfej fafejű félázsiai hordája.
@jaegtoer: ez az alliteráció megérdemel egy választ:-)...

Igazad van neked is, erről pogátsának van egy írása (majd a lápu-magyar belinkeli), melyben a minimálbér alacsony szintje és a "nyugathoz" képest való lemaradás közti összefüggéseket vizsgálja a jövedelmek tükrében... az általam betett idézett inkább bogár mondását támasztja alá (echo tv ide, három lökött oda, ami igaz, az igaz): az nem egy normális gazdaság, ahol az alapok a vissza nem térítendő támogatásokra épülnek... s lám, ez van a jövő elitjének a fejében is, mint teljesen magától értetődő axióma (tom, tautológia)...
@Sir Bates dö Hól:

:-)

_

"s lám, ez van a jövő elitjének a fejében "

A vezetési kompetenciák helyenként teljes, helyenként részleges hiánya megbosszulja magát.
Az időszakok, és 'jeles' képviselőik szerepének vizsgálata messzire, de végső soron ugyanide vezetne.

'Valahol utat tévesztettünk' igazsága már Vereckénél elkezdődött, de lehet, hogy a szarvas csalta ingoványos talajra azt a két holdkórost.
Szerintem Hacsaturján is azért foglalkozik behatóbban a rénekkel, ha egyszer az Úr megnyomja a return billentyűt, mégse a nulláról 'induljunk', vagy legalábbis valami jobb helyre vezesse a funkciófelelős a Hungária Bt. jogutódjait.
Persze ő ezt lehet, hogy kikérné magának, mondván, Svalbárdon ez a dolgok természetéből következik, és a házmesteri állása mellett spontán támadt szimpátia vezérelte a rének irányába az egyéb humanoid jegyeket mutató kétlábúakkal szemben mutatkozó heveny mellőzési kényszer halmozódó ingerének engedve. na.
@jaegtoer: rossz helyre jött volna a szarvas?... eddig azt gondoltam, hogy minden konzerv szerint, mo a bokréta a kalapján:-)...
@évásanyó:
"én meg gyorsan leszoktam a cigiről egyik percről a másikra"

Na ezt hogy csináltad, kérem a receptet kábé azonnalra :))
@rodeo36:
"galambokat lelövik ugye? "

nem, a lovakat lövik le :))
@látjátok feleim szümtükkel:
"Hogy mik vannak! Befejezi focista pályafutását Junior:"

A hatalmas tehetség... Most hagyja abba csecsemőkorában, miután egy stadiont is kapott?
Ti semminek sem tudtok örülni!
Kijutott 1 (EGY) magyar aktív focista a VB-re,
sőt ott lehetett a döntőn is - és ezt 1 mrd ember látta.
Hogy nem a pályán, "csak" a VIP páholyban? Részletkérdés! Még mindig ő került a legközelebb a magyar focisták közül!
Mivel ez volt pályafutása csúcspontja - most már visszavonulhatott!
süti beállítások módosítása