Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/27/gyurcsany-ferenc-dk-polip-beszelgetes Gyurcsány nem akar tanulni a mú... (2024.04.28. 08:22) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.06.20. 08:52 Fabius

A kormány becsinált az RTL-től

Címkék: fidesz lázár jános rtl híradó mészáros lőrinc vagyongyarapodás

"A politikusok személyes megítélése nem függ egy banktól vagy energetikai cégtől, ugyanakkor egy olyan híradót, amit egymillió ember figyel, rettegve néz a politikus, mondta Lázár János." 

Egy ideje tűnődhettünk mi ez az átható szarszag, de mára kiderült, kegyelmesék sáros traktorgumi mintát faroltak a medve mintás klottalsóba. Mondjuk volt is mitől, mert ugye Lézer sem azt állatja, hogy az RTL a frissen megtalált merészségében hazudik, hanem azt, hogy egy büdös genyó azért, mert most olyat is megtesz amit eddig le sem szart. Micsoda pech, ugye, hogy Orbán fater milliárdos biznisze valós, Mészáros Lőrincről nem is beszélve. Joggal lehet parázni attól, hogy az RTL holnap kirakja mittom az Index grafikáját Lőrinc nertárs és kebelbarát vagyongyarapodásáról, és megorrolnak érte a népek. 

mészáros vagyon.jpg

Ha esetleg azt is hozzáteszik, hogy ha a gazdaság fejlődött volna ilyen ütemben, mint Lőrinc, akkor nem kurvákat exportálnánk Dubajba, hanem sejkeket és kalifákat az Arab félszigetről Széles nertárs golfszállójába biodíszletnek, akkor lesz csak igazán érdekes a dolog. Sőt, ha egyszer valamelyik szerkesztőnek eszébe jut, hogy a milliárdokkal dobálózás kontraproduktív, mert Manyi néni ésszel fel sem éri mekkora ez az összeg, és egy váltószámot keresve úgy kezdik a dolgokat bemutatni, hogy mi mennyi "simongábor", akkor Töhötöm bácsi Makkoshotykán is pontosan érteni fogja mi a stájsz. 

Lázár "Személyes Megtámadtatás Szakértő" János szerint az RTL korrupt, mert nem hallgat. Azt én mindig nagyon szeretem, ha olyan ember beszél bármilyen korrupcióról, akinek gépéről a haverja írta a dohánypiacot lenyúló, a cégét és a pártkatonákat helyzetbe hozó törvénykét. Szeretem, mert ennyire isteneset röhögni semmin nem lehet, mint a szarszagban szipogós takonybubit fújó egyszeri miniszter látványán, ahogy kétségbeesetten próbál legalább korrupciót emlegetni, mikor hazugsággal vádolni nem tud. Érzi már, hogy ebből baj lesz. Tudja, másképp néz ki egy Orbán megint kinevezett egy besúgót hír az interneten, mint a vacsora mellé tálalva az ország legnézettebb tévécsatornáján. Ilyenkor nem marad más, csak a hit. Mert Lázár hisz, mondja.

- Hiszi, hogy lesz aki leállítja az anyacégtől az RTL-t, mint a Telekomosok tették az Origóval

Na, ez már az az eset, mikor a sossenemvót nyomásgyakorláshoz is hülyék vagytok, baszod. 

 

871 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr286388281

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Megtörtük a jeget Újbudán! 2014.06.20. 13:33:11

Három és fél évet kellett rá várni, de megérte. Csütörtökön tárgyalta a képviselő-testület a nyolcadik előterjesztésemet, s ezt végre el is fogadta, méghozzá egyhangúlag. Ehhez persze nem csak a rutin, meg az évek, és a polgármesteri kabinet előzetes t...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na jó de Lézer azt is mondta, hogy "hiba volt külföldi kézbe adni a televíziók koncesszióit, az anyavállalatoknak ugyanis nincsenek nemzeti szempontjaik." :)
fabi baz'meg olyan humorod lett, hogy Hofi díjban kell részesíccselek

gratula és persze

dupla
brühüyyy
Ha az igazat (legalábbis eddig senki által nem vitatott igazat) mondják el, ráadásul csak olyan híreket, amelyek már fél-egy éve lecsengtek az online médiában, akkor miért is lesznek korruptak? Nem ez lenne minden média feladata, hogy a közéleti hírműsoraikban elsősorban igenis a közpénzek felett diszponáló kormány és a szűk kiváltságosaik körének ügyeiről tájékoztassa a nézőit?

Miért, a Simon-ügyről anno hallgattak? Én nem így emlékszem. Ahogy azt sem gondolnám, hogy ne lett volna kint pl. az rtl vagy a tv2 stábja az elmúltnyolcév balhéi alatt a pesti utcákon. Egész estés élő műsorokat szerveztek a dologra.

Miért "nemzeti kérdés", ha valaki azt firtatja, hogy miből lett egy piacon, magánszférában egyetlen percet sem dolgozó ember és családja hirtelen ennyire vagyonos? Hogyan jönnek ki a súlyos százmilliók luxusra havi szűk egy milliós fizetésből? Hogyan lehet, hogy 3 év alatt egy pici vidéki vállalkozás meghetvenhétszerezi a profitot? Ez nem "extraprofit"? 1 milliárdos osztalék? Miért számít politizálásnak, ha valakinek az tűnik fel, hogy Őfelsége gyermekének esküvőjén a sz.ros, forint húsz filléres játéktelefonok miatt nagyobb erőket mozgatnak meg, mint 300 baltásgyilkos elfogása miatt? Hogy dns mintát vesznek a pincérektől, holott ilyen súlyú bcs-ek esetében azt a Be kizárja! Hogy az ároktői gyilkosoknál évek nem voltak elegek a dns-vizsgálatra, addig itt a CSI-t megszégyenítő sebességgel voltak kész az eredményke? Kétszázezer forintos vackokért. Hogy életvédelmiseket terhelünk egy tyúklopásért?
lézerjenő a pocskondiai alkesz:

propeller.hu/itthon/2944758-lazar-rtl-gyarmatnak-tekinti-magyarorszagot?utm_source=varanus.blog.hu&utm_medium=partner&utm_campaign=L%C3%A1z%C3%A1r%3A%20az%20RTL%20gyarmatnak%20tekinti%20Magyarorsz%C3%A1got

brühüyyy

azt próbálja belesújkolni a hülye magyar békamentesbe, hogy ezek a cégek -az RTL-t is beleértve- nem fizettek adót és most amikor adózásra kényszerítik beleszarnak a nemzeti mutyiba...azt nem mongya, hogy ez lenne a 77. adó amivel kibasznak mindenkivel kivéve a nemzetieket akik fideszes zászlót hordanak a seggükben

brühüyyy
@rodeo36: Hohahóóóóó!

Új adók jöhetnek 2015-ben

A reklámadóról, az RTL Klub erre adott reakciójáról, 2015-ben esetlegesen bevezetendő új adókról beszélt Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a Napi Gazdaságnak adott interjújában. A tárcavezető kiemelte, hogy a kormány nem hátrál egy centit sem, elképzelhető az is, hogy emelik az adót.

www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/uj_adok_johetnek_2015-ben.3.200372.html
Persze, hogy elképzelhető, emelniük kell az adót. A torta kicsi, a pofájuk meg nagy.
@rodeo36: Amúgy meg. :)

Újra megdőlt egy tévhit Magyarországról.
Na miért is nehéz itt az élet? Nem azért, mert drága.

www.portfolio.hu/gazdasag/ujra_megdolt_egy_tevhit_magyarorszagrol.3.200355.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

el lehet menni a falig -már csak milliméterekre vannak- és kivetni 100%-os adót az adók összesítése után de akkor ki fog csinálni bármit is

a GDP 26000 milliárd körüli amikor átvették 2010 áprilisában 38000 milliárd volt, a kurva rohadt szocik alatt és a svájci frank 170 körüli ma meg 240 körüli

szóval adóztasson nyugodtan, csak azt nem tuggya a tetű, hogy senki sem fog adózni a NAV bezárhat mert mindenkit még egyenként sem lehet börtönbe zárni eccerűbb a vasfüggöny

és aknazár

brühüyyy
lázár már nem tud visszakozni, ezt beßopták, de keményen. a politikusok meg rettegjenek a híradótól, attól, amelyik VALÓBAN híreket ad.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
annya picsáját a portfolio-nak is

nem vitaalap

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
és te mit mondasz? a portfolio az egy rakás szar
te hogyan látod a saját nemzeti izédet?

brühüyyy
Egyébként az a jó, hogy most az RTL olyan közszolgálati TV módra tartja be a kiegyensúlyozott tájékoztatás mértékét.
67% Fidesz és 33% ellenzék... ;)

(67% Fidesz szivatás, 33% ellenzéki segítség)
Most, amikor a Párt és a Kormány - gondos és előrelátó - vezetésével Magyarország jobban teljesít, nagyon romboló hatása van az ellendrukkerek megnyilvánulásainak és az ellenforradalmárok akcióinak.
A fellazító és megtévesztő törevéseknek azonnal véget kell vetni!
Érdemi megoldásként javaslom a - korábban már bevált - Cenzura Bizottság és a KNEB által irányított népi ellenőrzési struktúra újbóli létrehozását és működtetését.
A jóból is megárt a sok, a rosszból pedig...
@DR. INKVIZITOR:
a viceházmestereket kihagytad

brühüyyy
@Virág et.:
Mint jogvégzett embert kérdem: az, hogy lázár lekorruptozi az RTL-t az nem becsületsértés, jó hírnév megsértése?
Csak kérdem. :)
@Marcellusca: Becsületsértés semmiképpen, de a jó hírnév védelme a jogi személyeket, így az RTL-t is megilleti, tehát polgári peres eljárásnak alapját képezheti ez a lázári kijelentés.

Azt majd a bíróság dönti el, hogy kinek ad igazat. A legutóbbi Bajnais ítélet óta nem nagyon merek találgatásokba bocsátkozni. Ennek ellenére én az RTL helyében biztosan beperelném Lázárt. Nagy veszíteni valójuk már úgysincs.
@Virág et.: " Ennek ellenére én az RTL helyében biztosan beperelném Lázárt. "

aztan beszamolnek rola a hiradoban es kovetnem az esemenyt:-)
@Virág et.:
Egyre gondoltunk. :)

@ausländer Sipi:
Minden fejleményről, új adatról, tárgyalásról. :)
@Marcellusca: nekem egyebkent most ugy tunik, hogy orbanek nagyon rossz fat hugyoztak le...

hvg.hu/itthon/20140618_Az_RTLvezer_ismet_kiosztotta_a_kormanyt

hvg.hu/itthon/20140618_Az_Aderrel_talalkozo_turkmen_diktatort_ek

szerintem elobb-utobb masoknal is elkezd kinyilni a bicska es a csipa:-)
@Marcellusca: es persze megemlitve handotunde sztorit is ezzel kapcsolatban:-)
@rodeo36: Hát ha mondjuk nyernék a lottón még jobban érezném magam, főleg, hogy keveset lennék itthon a sok utazgatás miatt.
Első célpontom Vancouver és környéke lenne, mert arrafelé nagyon szimpatikus magyarok is élnek. :)
a lényeg:

"A hvg.hu becslései szerint (hiszen, mint említettük, az átalakítás még nem ért véget) Lázár János feladatköreihez 2400 milliárd van hozzárendelve a 2014-es költségvetéshez, ami a minisztériumi összkiadások több mint harmada."

hvg.hu/itthon/20140620_igy_ult_ra_Orban_penzeszsakjara_Lazar
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1984

Inkább mellőzzék a kellemetlen híreket - kéri az egri önkormányzat

Szerződésben rögzítette az egri önkormányzat, hogy a partner médiumok nem közölhetnek "jó hírnevet, hitelképességet sérő híreket". Az önkormányzat szerint teljesen bevett jogi formuláról van szó.

hvg.hu/itthon/20140620_Inkabb_mellozzek_a_kellemetlen_hireket_
hmmmmmmmmmmmmmm

265 milliós játszóteret épített egy trafiknyertes Szegeden

265 millió forintból, közte 165 millió forintnyi uniós forrásból épített játszóteret a szegedi vadasparkban egy korábbi trafiknyertes cége. Egy helyi MSZP-s képviselő feljelentést tesz az ügyészségnél és az Európai Csalás Elleni Hivatalnál (OLAF) is.

hvg.hu/itthon/20140620_265_millios_jatszoteret_epitett_egy_trafi
hogy ezek mennyire idióták:

Nyáron különösen súlyos erkölcsi károkat okoz a pornó

Tudtuk meg a Békemenet szervezőitől.

444.hu/2014/06/20/nyaron-kulonosen-sulyos-erkolcsi-karokat-okoz-a-porno/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"“a média figyelésével foglalkozó támogatóik” jelezték, hogy a DigiTV napi 24 órában sugároz pornót, ez pedig “különösen a nyári időszakban erkölcsi károkat okoz a gyermekek körében”."

kivéve akkor, ha pornónézés közben bal kézzel visszafelé rejszolnak, mert az erkölcsös.
@ausländer Sipi:
az hagyján, de a helyesírása már-már smitti hagyományokat követ :)
@ausländer Sipi: tegnap már futtattuk ez a képet is ;)

@Secnir: amelyik gyerek 13-14 évesen nem tud vadászni magának valahonnan pornót azt nem is érdekli a téma, akkor meg minek a felhajtás. Máglyára a könyvekkel, újságokkal, vhs-el, nettel, jahhh a szemüket is kiszúrni, mert nem átallanak egymás micsodáját és nuniját is megnézni ezek a megátalkodott kölkök :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Kérdezném, hogy a Kabai Laci és Müller Niki pornó is káros, vagy az nemzeti időtöltésnek minősül?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: bencsikék ezt tapasztalatból mondják. de arra még nem eszméltek rá, hogy szívszaporaságukat a nagy adagban beszedett kék tabletta okozta.
vagy koncsitás filmet néztek, de erre már gondolni sem merek.
Az egész ügyet röviden össze lehet foglalni:
1) A reklámadó ismert dolog nyugaton is, nem a szörnyűgonoszdiktatúra terméke
2) A retekklub patkányok gyülekezete, akiket annyira érdekel a magyar közélet, hogy eddig mélyen kussoltak, csak a pénztárcájuk vastagsága miatt aggódnak. Nem lenne kár értük.
3) A fityesz bénázása, és ezen ügyek teregetése amúgy örömhír, megérdemlik, amit kapnak (csak épp ennek tök függetlennek kéne lennie a reklámadótól).
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: “különösen a nyári időszakban erkölcsi károkat okoz a gyermekek körében”. rohadt pedofil banda ez a békemenet. pornót néznek, utána meg gyerekeket molesztálnak. csak így lehet.
@Muad\\\'Dib: cinken volt egy olyan komment ernőtől, hogy ebben az ügyben minden pofon jó helyre megy.
Csengetett Mylord?
- Csaló szagot érzek.
- Maga már csak tudja.
@parti_giano:
csak úgy tudhatnak pontos adatokat, hogy felméréseket készítettek. most képzeld el, iskola utána a bencsik, a bayer meg a csizmadia megállítják a parkokban a kisiskolásokat, és megkérdezik, hogy
1. nézett-e már pornót
2. előtte tetszettek-e a szakállas bácsik
3. utána tetszettek-e a körszakállas nénik
4. tthon vann-e a szüleik, és tud-e pornót nézni?
5. mit fog csinálni iskola után?
@ausländer Sipi: Hű, ez a lyányka?!(tiszta apja, hehehehe)
Vajon hogy sikerült elvégeznie az egyetemet? Vagy még végzi?
Mindenesetre úgy tűnik, hogy nem részesült olyan gondos(és méregdrága!)magán izék nevelésében, mint pölö. a Rogán-ivadékok.
Szegény-szegény Rasika! Ez olyan égő!!!
El kell venni az az rtl sugarzasi jogat, frekvenciajat, megszuntetni betiltani a csatornat es kesz.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy mindvégig a nemzeti adócsökkentés kormányáról beszélünk.
Ezt is sikerült unortodox módon megcsinálni.
@Secnir: ilyen ez, mikor a szellemi honvédők a saját sliccüknél motoszkálnak.
Egy ujabb demokratikus nyugati ceg, aki halalosan megsertodik, ha adot kell fizetnie.
PUSZTULJANAK.
Egyébként egyre többször szerepelnek az itteni különféle blikkekben is, nem túl pozitív felhanggal.
Szerintem minden ilyet jól meg kell adóztatni a faszbúkkal együtt. Pár hétig majd kitart a semmi.

János írhattya a leveleket rogyásig. :)
Akarom mondani a jánoshelyettírókéz.
akkor a T-mobilt kár volt lemondanom? még ők is forradalmárba válthatnak ? vagy maradnak a BŰNSZERVEZET oldalán ? a mafia kegyencei? kitartottyaiként ?
Ez a lézerbunkó azt kérdezi, hogy eddig mér' nem ekézett az RTL.
"Eddig miért nem voltak ilyen híradások? Ha nem kell adózni, akkor nincs lejárató műsor, ha kell, akkor pedig Orbán Viktor édesapjával, lányával vagy barátjával, Mészáros Lőrinccel foglalkoznak."
Remélem a beszari médiákok tanulnak az esetből, és ők is rögvest megkezdik a kíméletlen igazságfeltárást. Be szép is lenne!

Ma még nem volt, de nagyon jó!!!
444.hu/2014/06/18/komolytalan/
@sjz: "írhattya"

egy kicsit ki vagyok akadva, hogy már általánosan ellopott a "nyelvtan ala Sejk"

így büntetlenül lehet lopni???? kis jogdíjat fizetni nem kéne ?
Ééés igeeen. Címlap.
És főhelyen, kiemelve.

Öveket bekötni! :)
@Sejk a derék katona: F@szt! :)
Ez Magyarország. Így szeretlek. :D
@Marcellusca: természetes személynek lehet becsülete, jogi személynek nem.
hvg.hu/w/20140619_Isten_hozott_a_valo_vilagban#rss
"Ideje, hogy egymásra találjanak azok, akik érdekeltek a szabadságban, és észrevegyék, hogy a saját szabadságaik különbözőek ugyan, de az ellenségük közös. És lám, milyen gyönge valójában: idegrohamot kap a legbanálisabb bűneinek felhánytorgatásától. Van takargatnivalója, és egészen eddig el tudta takarni a szennyest. Annak kiteregetésén kell dolgoznia mindenkinek, akinek van törlesztenivalója. Műsoridővel, szponzorációval, nyomozással és kreatív ötletekkel: kinek mije van, az összfegyvernemi hadviselés szabályai szerint."
@Hajdú Peter: @videki gyerek:

kedves elvtársaim!

én radikálisabb lennék. az ország súlyos erkölcsi állapota többet kíván. be kell tíltani az össze televizíót, rádiót, telefont, postát, na meg a legfőbb gonoszt, az internetet is. így a fiatalok is jobban fogalalkoznának egymással, termelődne nyugdíjelőállító generáció. vissza kell térni korábbi üzenetküldési módszerekhez, mert működött akkor is az ország. és mindezt teljesen önzetlenül javaslom, mert szemem előtt csak az ország felvirágzása, mondhatni kipitypangolázása lebeg.

üdvözlttel:
bencsik jános
szellemi honvédő és postagalamb tenyésztő
mészáros (és orbán-papa) gazdagodását nem a magyar gazdaság fejlődési görbéjével kell párhuzamba tenni, hanem a magyar társadalom szegénységi mutatóival!

továbbá meg kell kérdezni az állami pályázatokból milliárdos osztalékokat felvevő "nemzeti" vállalkozóinkat, hogy miért nem ruházzák be milliárdjaikat a nemzetgazdaságba és, hogy hol is vannak a létrehozott új PIACI munkahelyek százai, ezrei?

mert - tudomásom szerint - erről szól a fidesz gazdasági modellje... csak véletlenül pont a fizetés (magyar beruházások, új magyar munkahelyek) része marad el annak a szerződésnek amit a választóikkal kötöttek...

alig várom, hogy 1 millió ember nézze, hogy mit válaszolnak ezekre a kérdésekre a megszólaltatott nemzetileg elkötelezett, de beruházni, új munkahelyeket létrehozni nem siető milliárdosok...
@parti_giano:
"...és postagalamb tenyésztő" - LOL, hüjjjeeeee. :DD
Semmi nem történt, gyerekek. Dirk Gerkens felcsatolta a rozsdamentes svédacél péniszprotézist, miközben lézerjani erőltetett mosollyal az arcán négykézlábra ereszkedett. Vigyorogj, janika, baszod. Kicsit talán fájni fog, de oda se neki. Kérjél még vazelint, az segíthet, a kurva anyádat. Mosolyogj, bazdmeg! Rojtosra fogják baszni a végbeledet, te suttyó vadbarom, érted? Majd akkor megtanulod, hogy melyik az európai ország, melyik szeretne az lenni, melyik próbál az maradni. Kérjél még vazelint, a mocskos kurva anyádat!
Az RTL akár történelmet is írhat a híradójával, ezzel az új Való Világgal. Ideje már egy kis igazságshownak. Jobb későn, mint soha. Ez a kormány senkit sem kímél, ha az érdekei úgy kívánják. Hangsúlyozom, senkit, senkit, senkit.
Lázár szerint az RTL korrupt. Ő mondja. Haha!
Istenem, legyen már világosság!
-no comment-

Öveges-laborok: milliárdos mutyi?
40-50 milliónál többet sehol se tudnak belegyömöszölni az új kémiatantermekbe, papíron mégis mindre elköltenek 200-300-at. A KLIK-nek jutott belőle bőven.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F06%2F20%2Fmilliardos_mutyigyanu_a_tanteremfelujitasoknal%2F
@Sejk a derék katona: "egy kicsit ki vagyok akadva, hogy már általánosan ellopott a "nyelvtan ala Sejk"

így büntetlenül lehet lopni???? kis jogdíjat fizetni nem kéne ?
"

Tudod a rádiót is többen találták fel. :)
Természetesen igazad kell, hogy legyen, már csak a névválasztás okán is.
Sörben megfelel a jogdíj a derék katonának?
@s:
hogy beszélsz, kisfiam!?
"felcsatolta a rozsdamentes svédacél péniszprotézist,"
talán norvégacél, nem?
Janika!
Akkora falusi vagy mint innen Hódmezővásárhely.
1) Jogászkormány (alkotmányostul, asztalostul kétharmadustul) ne rettegjen b...od hanem pereljen! ja hogy nem hazudnak... szar ügy.
2) tényleg azt hittétek mindenkitől büntetlenül lehet lopni? fizetni kell janika
3) janika, miért állítaná le a médiát bárki is? ez a dolguk, hogy a magadfajta korrupt falusi politikust rács mögé küldjék.
@Marcellusca: Tőle ez dicséretnek számít, ezért a nemzetközi bíróságok el fogják utasítani a keresetet, megalapozottság hiányában.
@videki gyerek:

Látom, ki van adva tanulmányozásra az Orbánguy Megmurdelov fickó médiarendszere. Neked is kötelező lesz elolvasni az Orbán-könyvet, ha még nem olvastad volna.
@Secnir: Meglehet, hogy az lesz. Nem merültem bele nagyon a mocskos részletekbe.
@sjz: Söralátét méretű bevallás.
Ide a teljes bevételed!
100 %-os adókulcs, egy soron is elfér, megvalósul a söralátét méretű bevallás.
Soros: Oroszország egy fasiszta állam

Megbukott Angela Merkelnek a megszorításokon alapuló diktátummodellje Európában – állítja Soros György magyar származású amerikai befektető, milliárdos. Lázadásban vannak az euróövezet adós országai és a jelek szerint sikeresen ki fognak törni a németek által diktált szigorpolitika béklyójából. A németek ezt rosszul fogják viselni, mert félnek, hogy a "kitörés", a szigor politikájától való megszabadulás árát nekik kell majd kifizetniük. Ez egy komoly konfliktust sejtet adós és hitelező országok között. Oroszországra kitérve pedig elmondta, hogy az lényegében a klasszikus fasiszta államra emlékeztet.

hvg.hu/gazdasag/20140620_Soros_Oroszorszag_fasiszta_allam

-

Az orosz elnök hadművelete csaknem tökéletesre sikerült hazai pályán. Ma Oroszországban nem létezik számottevő ellenzéki média. Vlagyimir Putyin gyakorlatilag korlátlan uralmat szerzett az orosz sajtó felett.

Putyin állami vállalatok (pl. Gazprom) és a minisztériumi hivatalok (Roszkomnadzor) segítségével évek óta a magántulajdonú média lehető legszorosabb ellenőrzésére törekedett Oroszországban. Még fontosabb, hogy közvetve, a lojális oligarchákon keresztül is biztosította, hogy a televíziókon ne hallatszanak kritikus hangok.
Putyin visszaélt jogkörével, gazdasági erőfölényével. Hatalmi pozícióból történő befolyásolással változtatta meg az orosz média környezetét, korlátozza a sajtószabadságot.
Putyin bármelyik magán-médiacsatornát felvásárolhatta úgy, hogy közben bírta a Kreml támogatását is, amely egy adóhatósági, banki, bírósági vizsgálattal segítette elő a helyes döntést.
A Putyin közvetlen támogatói által az orosz média vezetésében felhalmozódott kulcsfontosságú pozíciók az oroszországi média teljes kontrolljához vezető utat jelentik – amely ráadásul formálisan még legális is.
A Riporterek Határok Nélkül (RSF) sajtszabadságot és az újságírók tevékenységét vizsgáló jogvédő szervezet ranglistáján a 179 vizsgált országból Oroszország a 148. helyet foglalja el.

index.hu/kulfold/2014/05/14/igy_foglalta_el_putyin_az_orosz_mediat/
@ausländer Sipi: Ha egy üzlet egyszer beindul . . .

Komolyan arra gondolok, hogy az RTL Klubnak ezek után részesedést kellene fizetnie lézerjaninak. Mint celebnek. Ugye a tv2-n biztosan nem fog szerepelni, tehát a konkurenciához nem szerződik át . . .
@Secnir:

"Napi 24 órában sugárzó „pornócsatornát” találtak a Békemenetet is szervező CÖF médiafigyelői a DigiTV kínálatában, amin nagyon felháborodtak. A felnőtteknek szóló program valóban létezik, de külön elő kell rá fizetni."

vs.hu/pornocsatorna-miatt-haborog-bekemenet-0620

ismét egy nagy öntökönrúgás
@Secnir: cáfolta is azonnal a MNOMVMLEZERHABONYTEK konglomerátum.
@CSENDES:

Ja, vagy így működik? :)
Már értem.

Ezért javasolnám, hogy minél többen vonjuk ki magunkat ebből a játékból.
Sietni kell, ereszkedik a vasfüggöny.
Csökkenő bevételnél ezek úgyis elpusztítják egymást.
@sjz: mindegy

ez fidesznyik tempó !

azért tart itt az ország...
a gyúúúrcsánny meg az oooorbááán mindnt ellopnak...
már hejesen sem lehet írni szabadon, azt is loplyák !
Mészáros Lőrinc, a hihetetlenül tehetséges gázszerelő... Hozzá képest az arab olajsejkek tényleg csak biodíszletek lehetnek a miniszterelnök úr Magyarország jobban teljesít plakátján. Lázár főgenerális harcol, támad, lesújt a nemzetrontó médiára, a norvég alaptól támogatott civilekre (akik nyilván aknamunkát végző ügynökök). A népek előbb-utóbb megorrolnak, de abban nem lesz köszönet.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Pedig fontos lenne. Ki a faszom fogja fizetni az én telibebaszott nyugdíjamat, ha ezek a gyerekek nincsenek rendesen baszásra nevelve, he? Lenyúlták a kibaszott nyugdíjpénzt, és akkor még következő generáció sem lesz?

Basszatok, arany gyerekek, hogy ne fogyjon a magyar.
@Sejk a derék katona:
Igen, mondani is akartam, semmiről sem tehetek, dakotamaffia, elmúltszázév.

Akkor megegyeztünk, hamarosan nyitnom kell a sörözőt, annyi embernek megígértem, és én állom a szavam.
Én vagyok az az Ember Aki Soha Nem Hazudott/Hazudik.
Ja, hogy ez a titulus már foglalt?
Ellopattyuk, mert mi aztán soha.
:)
@vitéz Thapóccay néma bárány: "nemzeti időtöltésnek" csak az minősül, ha kerényi efftárs seggbe bassza a kósalalit. Persze ezt a faszom sem nézi, mert ugye jó ízlés is van a világon.
"Ácsi gitár" hogy egy klasszikust idézzek. A reklámadóig nem volt érdekes Mészáros vagyongyarapodása?? A "független" és "objektív" RTL vajon korábban miért nem foglalkozott ilyen intenzitással a kérdéssel?
azé' szar lehet ekkora balfasznak lenni...én sirdogálnék világosabb pillanataimban.azt gondolom ezen megállapitásom a pornószakkörre és jankóra - fővezérre pláne - minden nézöpont figyelembe bételével igaz. ezek simán gyurcsányi magasságokba emelkedtek, a feri legalább nem volt ilyen pofátlan... :)
@Secnir: A hatos pont lemaradt.

6. Voltál már idősebb pasival?
@AKIsTUDATLAN: "Vajon hogy sikerült elvégeznie az egyetemet?"

Áttolták egy tolólapos kraz 255-tel. Máshogy nem hiszem.
Senkit sem akarok megbántani, de ez a Hódmezővásárhely lenne a NER szívcsakrája?
Vagymi? Jánosunk elődje sem volt piskóta, mint kétszékbenülő nemzeti pitypang.
@Hajdú Peter: Ja. Meg vissza is kellene csengetni nekik a koncessziós díjat, nem?
Elegük lett az amerikaiaknak abból, amit Lázárék csinálnak
Civilek elleni támadás, reklámadó, Origo-ügy. Washington már az EBESZ-nél reklamált.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2014%2F06%2F20%2Felege_lett_az_amerikaiaknak_abbol_amit_lazarek_csinalnak%2F
@videki gyerek: Nem fognak. Ebbe orbánod fog belegebedni.

Nyihahahahahha. (Ahogy felétek szokás mondani.)
"Ha esetleg azt is hozzáteszik, hogy ha a gazdaság fejlődött volna ilyen ütemben, mint Lőrinc, akkor nem kurvákat exportálnánk Dubajba, hanem sejkeket és kalifákat az Arab félszigetről Széles nertárs golfszállójába biodíszletnek, akkor lesz csak igazán érdekes a dolog."

Ez a mondat hatalmas, percek óta röhögök. :D:D:D
@s: a pontosság kedvéért egy szóval meg kéne toldani, tehát:

6. előttem Voltál már idősebb pasival?
@s:
7. és kipróbálnád?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Újra megdőlt egy tévhit Magyarországról"

"Az a nyugatra látogató turista, aki csak az elektronikai cikkek árát hasonlítja össze, egyáltalán nem érzékeli, hogy a hazai átlagos árszint lényegesen alacsonyabb a nyugat-európainál, sőt ennek éppen az ellenkezőjét tapasztalja. Ugyanezt tapasztalhatja bárki, aki a távközlési díjakat veti egybe. Aki a ruházati termékek árát nézi, azt találja, hogy a hazai árszint csaknem azonos a nyugatival, aki pedig az élelmiszerekét, arra jut, hogy erősen megközelítettük a nyugati árszínvonalat."

Tehát az elektronikai cikk, a távközlés, a ruházat és az élelmiszer legalábbis nem drágább, de jellemzően (jóval) olcsóbb nyugaton.

Akkor mi is, amitől megdőlt?

"Eközben azonban a szolgáltatások továbbra is sokkal drágábbak Nyugat-Európában. A mostani felmérésben ezt elsősorban a vendéglátás, szálláshely-szolgáltatás árai reprezentálják. Itt a hazai árak alig haladják meg az uniós átlag felét, a skandináv árszintnek pedig a harmadát."

Szóval az éttermek, romkocsmák és wellness-hotelek drágábbak.

Hátha megdőlt, megdőlt.
@fvipera: Na ugyan miért nem? Mutatom:

Ptk.
3:1. § (3) A jogi személy személyhez fűződő jogaira a személyiségi jogokra vonatkozó szabályokat kell alkalmazni, kivéve, ha a védelem jellegénél fogva csupán az embert illetheti meg.

2:45. § (1) A becsület megsértését jelenti különösen a más személy társadalmi megítélésének hátrányos befolyásolására alkalmas, kifejezésmódjában indokolatlanul bántó véleménynyilvánítás.

Szóval szerintem Lázár korruptozása igenis jogalap lehet egy személyiségi jogi perre, miután társadalmi megítélése bizony az RTL-nek is van.

Hozzátéve, hogy ugye Lázár szerint "valaki" korrumpálta az RTL-t, hogy ne mondjon rosszat a kormányról, és még azt is megengedte neki, hogy ne fizessen adót.

Na mégis ki lehetett az? Gyurcsánybajnaielmútnyócév? :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a porno mindig rossz.
értem?! mindig!
(most pedig megyek a redtubra)
- A mai retekklubos főzősónkban kormánybecsináltat fogunk készíteni. Hozzávalók: korrupt politikusok és haverjaik, telhetetlen bendő, nagy kanál reklámadó...
kéne már csinálni a kommancs, dakota pártok után egy saját benzűlött pártot pl

pl SeeYou (szijjú), vagy irókéz natív törzseken alapulót...

de ezt no lopjátok el! ipi APACS az én ötletem !

lopjunk most már mi sok köszpénzt !!!
@s:
Ejjj, be szép is az! :)

iho.hu/img/120104__fkf/IMG_34660.jpg

Főleg keki színben! :D
Mészáros körül emekkorát fordult a világ! Nemrégiben még azt bizonygatták, hogy már a Fidesz-kormány előtt milliárdos cége volt, tehát nem mutyista. Most már ő is azt mondta, hogy a munka és a szerencse mellé Orbán Viktorra is szüksége volt a sikerhez...

Hosszú idő után végre egy félig értelmes javaslata van az MSZP-nek: tényleg jobban kellene adóztatni a közpénzből élő cégek nyereségét. Persze nem az osztalékadót, hanem a társasági adót kellene növelni az esetükben, legyenek kvázi nonprofit cégek.
@Secnir:@s:

...és norvégacél pénisszel a hátsójában,a 'királyin az őt kérdező obersovszkynak vigyorgva fejti ki:'csúnya mocskosmúttiertéjel'!
A 'mosottagyú planktonok meg simán becumizzák és békamenetet szerveznek a 'barátokköztvilibácsi kimentésére:)))

'sajnaittartunk!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nincs pénzügyminisztérium, de a pénzeket valahogy mégis osztani kell. Persze nem akárkinek...
@CsakMintTe: csak mellék szálnak bedobnám a Csányi-Lézer csörtét és bírósági döntést, meg ugye a magánvéleményt, cöf bohóccal és Bajnaival. Mert ugye vannak egyenlőbbek, lásd ájfon és récsel lagzi, lopós traktorral.
hehe

DK: Mészáros Lőrinc ossza meg mindenkivel a 77-szeres vagyon titkát

A Demokratikus Koalíció (DK) Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester vagyonát firtatja. Gréczy Zsolt szerint egy ország lenne gazdagabb, ha mindenki megtudná a gyors meggazdagodás titkát.

hvg.hu/itthon/20140620_DK_Meszaros_Lorinc_ossza_meg_mindenkivel
lehetne a párt vezérünk: Ülő Bika (sziú nyelven: Tatanka Ijotake, angolul: Sitting Bull)

(ha meg tökön rúgják, akkor Red Bull)

az utolsó benzűlött párt meg lesz a mohikán...
Lázárral nagyon elszaladt a ló, ideje valakinek helyre tennie, amúgy az rtl klub végre iagzi híradót csinál és tájékoztatja a választókat a fidesz valódi arcáról, mert a választóknak, ahhoz, hogy jól döntsenek ismernie kell a teljes igazságot, ez a demokrácia alapja.
@_most_: fasság

minek ismerni? midnenki tuggya hogy minden politikus bűnöző !

és akkor mi van?
Nem értem... Nem igazak a hírek, amikről beszámol az RTL Híradó? Akkor miért nem perelnek?
Ha igazak, akkor meg...
Ebbe a kis lúzer országba bőven elég lenne ez 3 tv csatorna.
Echo tv
Hír tv
M1 tv
Ilyen és ehhez hasonló műsorokkal
És tuti, hogy 3X is Viktor lesz a király.

www.youtube.com/watch?v=r-UHlXz3Qqc

www.youtube.com/watch?v=K2nWowKMtFY

444.hu/2014/06/04/m1-hirado-bemutatja-annat-aki-zenelobicajt-kapott/
a lényeg:

Fantasztikus benyalós interjú jelent meg Lázárral a frissfideszes Napi Gazdaságban. Lázár lekorruptozta az RTL Klubot, bekamuzta a médiacégek nemlétező extraprofitját, és visszakérdezés nélkül tehetett úgy, mintha az RTL Klub nem fizetne adót, ami természetesen nem igaz.

Nem is annyira az interjú tartalma - Lázár János az RTL Klubot gyalázza és fenyegeti, ahogy csak tudja, kábé olyan hangon, mint a Kurucinfó, mínusz rasszizmus - hanem a kérdések miatt érdemes elolvasni ezt az interjút a napigazdasag.hu-n. Csodás látni ugyanis, hogy egy valaha normális lapból hogyan lett értekelhetelen obresovszkysta propagandatermék, miután megvette a Századvég, a Fidesz-kormány háttércége. Szégyen benne szinte minden feltett, illetve szándékosan fel nem tett kérdés. A két szerző Barcza György és Csákó Attila.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Hú köszi az infót, el voltam maradva.
Mikor vették meg?
Jó tudni az ilyesmit.
@kovi1970: amúgy saját magukat is belefőzhetnék, mondván mi is évekig kussoltunk és csak akkor játsszuk a nagy "ellenzéki" tévét, amikor a mi pénztárcánkba is elkezdenek turkálni. :)
Akkor fog csak besz@rni lézerjankó amikor az rtl kideríti és a híradóban leadja hogy is lett ő a Rapcsák táskahordozójából ez az uborkafára felkapaszkodott parnevű.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Azért az már jelent valamit, ha a barczát, meg a csákó gyereket a sóderthozdkihoz hasonlítják.
Nem kell megijedni,hiszen a vidéki szavazótábor olyan hülye,hogy ők csak a győzike show-ig nézik a tv-t.Így úgy se látják és persze fel sem tudnák fogni a hírek értelmét.Nyugi
@István Tamasi: Egy fasz vizesnyolcas. Jobb helyen egy törött nyelű kapát sem bíznának rá.
Amúgy azt tudtátok, hogy a politikusok másképp beszélnek egymás között mint a sajtónak/népnek...?Csak mondnom, a nagy örömködés közepette, mert két hete még a zorigós botrány buktatta meg őtet' most ez zertéelklubb basszátok meg :D, ha ezen múlik még húsz év múlva is itt ülnek a nyakunkon...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az állam által a Századvégnek odadobott pár milliádocskából tellett rá.
Viszont a Napi szarrá válik attól még, meg hiteltelenné. Nekik megéri gerinctelen csicskának lenni, én meg leszoktam az olvasásukról...
@fidesz 6 tagkönyv: "Nem kell megijedni,hiszen a vidéki szavazótábor olyan hülye,hogy ők csak a győzike show-ig nézik a tv-t."

Szerintem nem fogják tudni, hol ért véget a győzikeshow és hol kezdődik a lázár basztatása. Messziről nem lehet nagyon megkülönböztetni a két indiánt, bár az egyik azért már jól meghízott.
Azért ez nem sámli, röpke 4 óra alatt 10862 látogató, 120 hozzászólás. Respect!
@sjz: egy éve, vagy tavaly ősszel, nem tudom, az online maradt, csak az újságot kebelezték be
fideszék
@tristen2005:
Olyan szép, faék ecceriségű narancsbuzikat is összeszedtetek, hogy ihajjjj!
Milyen qrva világ lehet Kubatov központjába..., győzik kiküldeni a trolloknak a direktívákat és a "kommunikációs segédanyagokat". :)
"Elegük lett az amerikaiaknak abból, amit Lázárék csinálnak"

El tudom képzelni, hogy ezek mennyire "amerikaiak".

Azért ez hihetetlen, hogy Orbánék nyerték meg a választásokat, de mi mindenki más kormányozna.

Az RTL, "amerika", Soros, ilyen olyan "jogvédő civil szervezet" és a többi induljon el a magyar választásokon és ha nyert, kormányozhat. Addig azonban coki. Orbánéknak van felhatalmazásuk, nekik nincs.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Mit mondjak haver, inkább te tűnsz valami vörösbuzinak.
@István Tamasi: Na ja és rohannak az emberek Gyurcsányra szavazni.

Szerintem vedd ki a kezed a biliből, ennyire gagyi a ballib oldal, hogy még egy Lázár is tarolhat.

Ráadásul szerintetek ezért Orbán a hibás:))))
@♔bаtyu♔:
Igyan kis narancsbuzika!
Magadra vetted ugye egyből... mik vannak...
Amúgy - ellenben veled, meg a Piktor haveroddal - nálunk mem volt komcsi a családban. Persze ez nálatok meg komplexusokat okoz, de ki lehet kezeltetni...
Ecceri párt droid vagy. Nem szégyen ez, csak kellemetlen... meg elég hiteltelenné tesz téged, piktorod, qrmányod. Az a sok derék mszmps, kiszrs ettár, azok a derék III/II-eseitek... De`télleg! Én vagyok a vörös! :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): a napi.hu, az még nem narancsos, nálam az maradt ott a kedvencekben, próbált igazodni az is, de még használható.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Mellényúltál, mert én JOBBOS vagyok. Szóval akkor sem jövök zavarba, ha éppen a Jobbikra akarok szavazni.

Te meg ugye csak valami bolsi. Gyurcsány, bajnai, effélék.
@♔bаtyu♔:
Batyukám baszod, hogy a görényfaszára kerülsz te ide?
Azt mondtam az eligazításon, hogy déltől a vincenten legyél.
Azt tudod, hogy a prémcsinek lőttek!
Még egy ilyen és húzol a norilszki pravda szórólap osztályára!!!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): na ki is a vörös, ki is a kommer, ejj már tényleg csak a kalászos fénykép hiányzik Vezénylótól :D

cink.hu/1593665479
@♔bаtyu♔:

"Azért ez hihetetlen, hogy Orbánék nyerték meg a választásokat, de mi mindenki más kormányozna."

Nem kormányozna. Élne.

"Orbánéknak van felhatalmazásuk, nekik nincs."

orbánnak sincs mindenre. A hazudozás, sikkasztás, más ellehetetlenítése nincs beleértve ebbe a felhatalmazásba. Abban sem szerintem, amit te adtál, és akkor még nem beszéltünk arról, hogy 40% nem is adott senkinek.
@sjz: Jöttem, mint te b+. Mégis mi a faszt gondoltál, ide csak "demokraták" írhatnak?

Jó hogy nem számonkéred b+, hogy a másik hová és mit ír, harcolsz a szólásszabadságért mi?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem "játszák a nagy ellenzéki tévét", hanem kiállnak az érdekeikért. Ha kormány úgy, hát ők is úgy. Ez lett volna a normális reakció a telekomcégek ill. a bankok részéről is. Nem behajolni és egyezségre, megállapodásra törekedni, hanem odavágni bolseviktornak. Nem elhinni neki 10 éven keresztül, hogy konzervatív politikus, hanem meglátni, hogy egy populista politikusbűnöző.

Rajtad kívül senki sem gondolja, hogy az RTL hirtelen valami ellenzéki zászlóshajó lett és persze Te sem gondolod, csak ferdíteni próbálsz.
Mert ha "megorrolnak a népek", akkor mi van? Meg vannak választva még 4 évre. Meg nálunk soha politikusnak nem volt félnivalója semmitől. Gyurcsány Öszöd után hány nappal mondott le?
@Bombaló: Az összes csatornának együtt kell kiegyensúlyozottnak lenni, nem külön-külön. 8merthogy úgy sose lesz).
@s: Nem tudsz élni? Mégis miben nyilvánul ez meg?
@♔bаtyu♔:

Rendben én szóltam.
Hétfőn megkapod az új útleveledet, el kell menned sajna Vlagyivosztokig, onnan csak gyalog tudsz Norilszkig menni, sietned kell, mert csak egy napi hideg, érted HIDEG élelem lesz nálad.
Ez van ha valaki nem tartja be a pártutasítást.
Téma lezárva.
@♔bаtyu♔:

"Te meg ugye csak valami bolsi"

Mondja ezt egy CÖF-ös besúgó.

Nyehehehehhehehehhe
@sjz: Te rendesen frusztrált vagy.
@♔bаtyu♔: Szociális népszavazás, vekkeres vonulás, Európai Néppárt elítélő nyilatkozata stb., soroljam még?

Úgy rémlik, akkor épp meg nem az Orbánék vagy a Néppárt nyerte a magyar választásokat, azt' mégis milyen sokan akartak kormányozni. Akkor valahogy pofa lapos volt a részedről meg a többi narancssenki részéről is, hogy hát nem beleugatni ám onnan a partszélről, meg coki, meg ilyenek.

Változnak az idők, mi? Amit lehetett a HírTV-nek, nem lehet az RTL-nek! Hát hova gondolnak már! Meg az amerikaiak is! Az Európai Néppárt, az más, azok jóelvtársak.

Szerintem mára teljesítetted a feladatot, hogy 1 perc alatt irgalmatlan nagy hülyét csinálja magadból, most már pihenhetsz.
jobbik=fidesz
fideszjobbik=/=jobboldali konzervatív

kollektivizálás, államosítás, magántulajdon ellenesség ugyanis nem jobboldali konzervatív világfelfogás, hanem széljobb és szélbal.

csak hogy a célközönségnek megfelelő kommunikációs réteget és kódolást használjak :D
Nekem van egy olyan érzésem, hogy az RTL klub most nem fog meghátrálni, és már nem is csak anyagi szempontok vezérlik. Van egy olyan érzésem, hogy vannak olyan támogatók, akiknek megér némi pénzt az, hogy Orbánékra ráborítsák a bilit.
Nézem, mi van ma ezekkel a ballibsikkel, most valahogy nagyon ki vannak akadva.

Erre most olvasom a kurucon, hogy az Ipsos szerint MSZP 8%!!!!!

Mit mondjak, megértem és részvétem:)))
Itt a legújabb botrányos lopás. Remélem este az RTL ezzel is szo...ja ezt a moslék, tolvaj bandát.
index.hu/belfold/2014/06/20/milliardos_mutyigyanu_a_tanteremfelujitasoknal/
@♔bаtyu♔: kérném akkor a fidesztől és a jobbiktól is a jobboldali gondolkodásaik vezérfonalát, lásd mint fent amit írtam, mert tudtam mivel fogsz jönni, elég egyszerű követni a paneleket ;)
Kis libero,
ellöktek a húsosfazéktól, azért vagy illen ordenáré?
Mennyé dolgozni, a két kis kezeddel, ha nem jut munka, mert nemigen értessz semmihez, ajjál be közmunkáért. Kapsz kis csikos kabátkát, oszt tolhatod a kétkerekű kordét, kezedben kis vessző-sperűvel.
Ha megtanútá takarítani, előre léphetsz, jöhet a konyhai segédmunka. Később foglalkozhatsz a betegekkel is (mindent sorjában).
Ha emberszerűvé váltál, beíratunk az iskolába, hogy megtanyújá írni is.
Nézd ez nem személyes, én is csak parancsot teljesítek.
Norilszkban egész nyáron lesz interneted.
Egy napig annak írsz, akinek csak akarsz.
Nekem csak azt magyarázza el valaki, hogy az RTL mivel és hogyan korrupt, vagy kit korrumpál. Szegény Lázár Johnny erős fogalozavarban van. Valaki felvilágosíthatná arról, hogy mekkora faszságokat képes beszélni nagy nyilvánosság előtt.
@gigacherry:

Az bizony előfordul. A tulajdonos mindenesetre egyértelművé tette, hogy veszteségesen is maradnak. Akkor pedig mehet a meccs.

Azt se gondoltam volna soha, hogy én valaha is 18.20-kor elkapcsoljak egy meccsről az RTL hiradó kedvéért :))

Munició pedig van bőven, ma szinte bizonyosan be fogják vágni a DK kérését Mészáros Lőrinchez, hogy ossza meg vagyonosodásának mikéntjét példaadás végett :)
@DarthVader:

Régi témák is aktualizálva lehetnek nap mint nap.
melléklet:

Kövér László Zalaegerszegen egy sütőipari cég új üzemének bokrétaünnepségén (!) engedett betekintést közgazdaságtani alapvetéseibe

A házelnök ugyanis arról beszélt, hogy

“egymásra van utalva a gazdaság minden érdekelt szereplője, a munkavállaló, a cég, a kormányzat és az önkormányzat, s a gazdaságot a gazdasági társaságok és a mögöttük álló emberek működtetik.”

Csak egy újabb álmos péntek 2014 Magyarországán. (MTI)
@inebhedj - szerintem: Meg a lakásbérlés, a fodrász, a fogorvos, a taxi, a vízvezetékszerelő...
@Virág et.: Na hogy ki csinál magából éppen hülyét, az egyáltalán nem kérdés.

Olvasd már vissza haverjaidat, szerintem ez gáz.

Mintha én így írnék: komcsiferi, a bolsi gyülekezettel éppen kirabolja az országot és a maradék szólásszabadságot is éppen most szünteti meg.
Te pedig már megint mi a faszt keresel itt, fizetés volt a pártközpontban?

Kibaszott előremutató, épp efféle érvekre van most úgy szükségetek mint egy falat kennyérre:)))))
@apro_marosan_petergabor:

Erre a nickre még rá kell gyúrnod, nagyon hanyagolva van. Levonás lesz!
@♔bаtyu♔: Én tudok. A kisgyermekes anyuka nem tud, akinek az Állatkertnél az első ajtón kell felszállnia a 72-es trolibuszra a babakocsival, mert orbán kölyökkorában a sárga buszra falun csak ott lehetett felszállni. Erre idejön az a gumicsizmás faszparaszt, és átrendezi egy világváros közlekedését. Ha mást nem csinál, csak ezt, akkor is egy plutóniumbombát kellene a seggébe beledugaszolni és kilőni az Univerzum egy kellően távoli és hideg pontja felé, aztán felrobbantani azt a szarhuszárt.

Ehhez képest az a vadbarom még eltüntette nyomtalanul a nyugdíjvagyont is. Nem is sorolom, hosszú lenne. Írják a listát. Keserves lesz a leszámolás, valószínűleg az egyik általa korrupt módon építtetett stadionban fogják kivégezni. Az RTL Klub közvetíteni fogja.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Kérjed, de én nem a Fidesz és a Jobbik vagyok.

Én JOBBOS vagyok. Nekem OK akár a te pártod is, ha szerintem JOBBOS.
@♔bаtyu♔: Persz, hogy nem kérdés: te. De szép terelési kísérlet volt, most már mehetsz.
a jó kedves anyucikádat, te hüle picsa, hogy szakadna rád az ég.......

,,Minőségi iskolarendszert teremtettünk az elmúlt négy évben" -…

Hoffmann Rózsa közoktatási államtitkár a múlt héten hivatalos facebook oldalán is elbúcsúzott a kormányzati munkától, összegezve az általa legfontosabbnak tartott eredményeket. Elég hosszú, a facebookra szkennelt formában feltöltött levelétmost itt is közöljük.

atlatszooktatas.cink.hu/minosegi-iskolarendszert-teremtettunk-az-elmult-negy-1593165800/+szilylaszlo
Na gáz az sajnos nem lesz most Norilszkban, fával kell fűtened.
Az egy olyan 5 méter jég alatt lesz, kb.
@s: Ugye milyen másként látjuk?

Én pedig azt látom, (mert engem is érint ez a rendszer), hogy pattannak fel a gazdag cigánygyerekek és hoppácska, mától már nem ingyenes. Látnád azokat a pofákat:)))
@♔bаtyu♔: figyi, én nem vagyok obersofszkibenyalok mikrofon állvány, de ha te nem mondok semmit viktorlézer akarsz lenni, ám legyen
@s: Na ja, leszámolás:
8%-os MSZP
4%-os Gyurcsány
2%-os Bajnai
3%-os LMP

Ráadásul valaki ide beleolvas, olvasván a ballibsi szimpatizánsokat, azt mondja, na addig jó, ameddig ez így marad.
@gigacherry: "Van egy olyan érzésem, hogy vannak olyan támogatók, akiknek megér némi pénzt az, hogy Orbánékra ráborítsák a bilit.

orbán saját magára borítja a bili. Ráadásul pont azt, amelyiket nem sokkal ezt megelőzően ő szart tele a pereméig. Az RTL Klub csak közvetíti, mint felettébb érdekes médiaeseményt. Végül is ebből élnek, nem is olyan rosszul.
@CsakMintTe:

köszi, hogy idéztél a ptk-ból. idéznék én is az általad idézettekből: "más személy"

az rtl klub nem személy

ettől függetlenül lázár egy senkiházi, hazudós tolvaj
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Én egy kibaszott nagy érdekember vagyok.

Az RTL jelenléte pld. nem érdekem. Soha nem gondoltam azt, hogy ez a gagyiadó lenne a szólásszabadság képviselője.
@♔bаtyu♔: dehát ez történik. komcsi orbán a haverjaival éppen kirabolja az országot.
@fvipera: Az RTL klub jogi személy, jogi személynek van hírneve és lehet "becsülete" is, ezért a Ptk. idézet pontos, az RTL perelhet. Becsületsértés szerintem nem valósult meg, tehát büntető feljelentésnek nincs helye, de nem azért, mert ne lehetne jogi személy becsületsértés alanya. Lehet.
@DarthVader: :-)

A baj csak az, hogy pont most ebben a pár hétben nézik többen a Köztévét a foci miatt (Pl. a kedves férjem, így én is hallom, mi megy a meccsek szünetében: Öszödi beszéd, Hunvald, Kunhalmi, egy szó sem esik pl. Rogánról, és Mészárosról).

Vannak olyanok, akiknek még Orbánéknál, Simácskáéknál is több pénzük, és nagyobb hatalmuk van (mert nem egy ilyen kis ország anyagi forrásaival rendelkeznek), és nagyon a bögyükben van Orbán, de ez már konteo a részemről, semmit nem hallottam sehol, csak fantáziálgatok az RTL-vezér szavai által ihletve.
@♔bаtyu♔: Eltévesztetted a házszámot, öreg. Kérjed kölcsön matolcsy távollátó üveggolyó szemét, mert nem vagy képben, baszod.

40%-os senkire nem szavazó. Nektek ez a veszély.

Ehhez add hozzá még az általad említetteket.
17%-os nem fideszre, hanem másra szavazó.

Add össze.
57%-os a fidesz faszságaival a töke eléggé tele levőt kapsz. Ebből udvariasan kihagytam a jobbikot, de lehet, hogy egy idő után ők is szívesebben látnák orbán és társai rothadó hulláját a szélben lengedezni egy lámpavasra függesztve, amint a holló visszajár a szemüregükből csemegézni. matolcsyval nyilván bajban lesznek, biztos lesz pár vakrepülés, de a madártani intézet azt gondolom elnéző lesz ebben az esetben.
@♔bаtyu♔: ez olyan lázárosra sikeredett, ok és ennyi, mindenki annyit ér, amennyit összelopott másoktól
@gigacherry: "A baj csak az, hogy pont most ebben a pár hétben nézik többen a Köztévét a foci miatt"

El fog ez tartani minimum őszig, az önkori választásokig. A VB-nek meg vége lesz hamarabb.
@♔bаtyu♔:
Kedves tőled, hogy akkor is Gyurcsányt emlegeted amikor nem róla van szó. Így legalább senki sem fogja elfelejteni, hogy ő volt az aki úgy leverte a tv vitában a sámliról pisikedő vikiét mint vak a poharat.
Jobbos, visítva röhög a spanyol.
Ebben az országban nincs jobb meg baloldal.

Ez biztos volt már a Komodo Szigeteken, de a Felcsút szót behelyettesítve (ha egyedül áll) a jobbos szóval, tökéletesen működik.

www.youtube.com/watch?v=k6Q5FXvp6pw
@♔bаtyu♔: Aha. Aztán lehet, hogy mások nem ezt gondolják. Neked mi a véleményed, erős oldalad a demokratikus életmód? Kapcsold ki azt a kibaszott tv-t, bazdmeg, vagy törd össze egy fejszével. Nem az a megoldás, hogy akkor más se nézze. Mert neked nem tetszik. Akkor te ne nézzed.
Üdv mindenkinek!

Poszt zseniális! Fabius for president! Amúgy lassan kezd leesni nehány piaci/média szereplőnek, amit már több éve szoktam volt mondogatni. T.i. hogy mindenki sorra kerül. Ezt nem lehet hallgatással, lapulással megúszni. A bolsevizmus, mivel fenntarthatatlan, felkutat és felél minden erőforrást, mielőtt összeomlana. Azt is felfalja, aki nem harcol ellene, s végül azt is, aki mellette volt. Úgyhogy ennyi erővel akár ellen is lehet állni. Ez most megtörtént.
@s:
Igazad van. A f@sz és a kapanyél egyszerre lóg ki a szádból, így legalább mindenki tudja rólad. Az ovodában pedig a tehénsz@ros gumicsizma volt a jeled, most pedig már bugylibicskával eszed a fagylaltot.
Ezek mind ilyen kamikázék, önként ugranak a szarvulkánba, ha szólítva érzik magukat.
Boli Úr csak általánosságban beszélt a fajtájáról, ez meg egyből a nevét hallotta.
Röhej.
Mint zsebramszesz, mikor önként bevallotta, hogy nem is a rendszer ellen harcolt, csak itt ő fővajda akart lenni.
@István Tamasi: Baszod nálad meg az összes szék támlája le van fűrészelve, hogy bárhova le tudjál ülni a permetezőgéppel.
Nemhogy még a diszkóba is traktorral mész, de az ekét sem kapcsolod le róla.
@István Tamasi: példa volt b+, írhattam volna Bajnait is. Nem a neveken volt a lényeg.

Basszus, ilyen szimpatizánsokkal nem sok esélyt jósolok az MSZP-nek 2018-ban.
@sjz: A faszt, csak unatkoztam. valahogy be kellett ugrani.
@gigacherry: Csalódni fogsz libsikém. Ez a húzásotok se fog bejönni. Éppolyan bukta lesz a számotokra, mint a korábbi mocskolódás kampányok. Pedig abban is hittetek, de nagyon. Aztán mi lett belőle? Két csúnyán elbukott választás. Lehet készülni a harmadikra...
@István Tamasi: Igen, a csóka kibaszottul jól érvel. Szeretem is, mert nagyon jó reklámja a ballibsi oldalnak. Még több ilyet!
@hun-bug: én pont arról beszélek, hogy nem mások miatt, hanem csakis magukért állnak ki. Más szóval továbbra is leszarnák Viktort, ha épp nem az ő zsebükben turkálna.
A Lázár egy tipikus echte zsidó, ez akkor látszik szembetűnően, amikor szakállat növeszt:

www.magyarhirlap.hu/sites/default/files/field/image/2014/03/21/lazar_janos2.jpg

Úgy kell a Fidesznek, éppen ők mentették meg az RTL-Klubot a megszüntetéstől, amikor a fideszes ORTT elnök a Körmendy Ékes Judit az alperes ORTT nevében beleegyezett a per megszüntetésébe, így a bíróság nem hirdethette ki az RTL-Klub megszüntetését.
@Virág et.: jogos, közben megértettem
@wallenberg8805: Igen, megérdemlik. Most szépen rájuk ömlik a szenny.
@hun-bug: Amúgy meg. :)

"Bármennyire is tiszteljük az RTL Klub eddigi kitűnő munkásságát, mégsem hiszünk ennek az "igazsághadjáratnak" a sikerességében.
A csatorna ugyanis eddig is nagyjából azt volt csak képes érzékelni a magyari valóságból, ha valaki, lehetőleg egy vicces nevű faluban, ittasan megerőszakolta a kutyák által szétmarcangolt anyját. Vagy, ha egy néni saját készítésű süteményt árul, hogy etetni tudja a katonai kísérletektől megmentett csonka orrú delfinjét, akit befőttesüvegben tart. Vagy, ha Győzike pukizott.

Ha az ebbe a létbe hipnotizált fogyasztóit érdekeltté akarja tenni a csatorna a reklámadó és a gonosz Kormány ármánykodása ellenében, akkor nem válogathat (saját) eszközei közt. Szépen lassan átpolitizálódnak majd a műsorok.
A déli Fókuszban éhező és szomjazó etiópiai gyerekeket mutatnak, majd Orbán Viktort, aki ebédre rántott húst eszik kovászos uborkával, hideg vízzel. A Mentalista feltöri az Orbán Ráchel lagziján ellopott két telefon titkos kódjait, és megtalálja a Halálcsillag tervrajzát. Az Éjjel-Nappal Budapest következő részében Lázár János költözik a Pirike melletti szobába, de kiderül, hogy büdös a lába. A Heti Hetesben Gálvölgyi János letolja a nadrágját, és megmutatja Teddynek az Orbán Viktort ábrázoló tetoválást a hátsóján, majd mond egy viccet, amin még a tapsgép sem nevet. Végül az éjféli híradóban éhező és szomjazó szomáliai gyerekeket mutatnak, majd Orbán Viktort, amint lekváros kenyeret vacsorázik, tejjel.":)

www.tutiblog.com/2014/06/az-rtl-visszavag.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én pedig arról, hogy ez teljesen természetes és vállalható reakció, a többieknek is ezt kellett volna tenniük amikor mélytorkoztatták őket Viktorék. És hogy nincs itt semmiféle "eljátszása" a dolgoknak, hanem ez egy őszinte reakció a saját bizniszükkel kapcsolatban.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Erre meg azt tudom mondani, hogy a HírTV 16 éve ezt csinálja az ún. "ballibsi" politikusokkal, meg is lehet nézni azt a zombisereget aki pl. a mandinerre (meg néha ide is) jár.
ennek is kéne a képébe valami 45-ös, tényleg felségjeltől függetlenül ugyan az a szarkavaró bagázs, lehetnek jobbikfideszmszpdklmpegyütt

"Ember, miről beszél?" - Most egy MSZP-s oktatja ki a sajtót

MSZP-s politikusokat kérdeztünk a parlamentben arról, hogy mit szólnak Hunvald György újraindulásának a VII. kerületben. Gúr Nándor le sem tagadhatná, hogy irritálja a kérdés, úgyhogy inkább felfokozott hangnemben felvilágosítja riporterünket, hogy hogyan és mit kellene kérdezni, és mit mulasztott el a sajtó az elmúlt négy évben. De hogy jön ide Mészáros Lőrinc és a rezsicsökkentés?

hvg.hu/itthon/20140620_Ember_mirol_beszel__Most_egy_MSZPs_okta
@♔bаtyu♔:
"A faszt, csak unatkoztam. valahogy be kellett ugrani. "

Elismerem, ez jó volt.

Lehet visszavonom a kiküldetést :)
nahhh így kell ezt, gratula nekik:

Ajtót se nyit a KEHI-nek az Átlátszó és az Asimov Alapítvány

Tegnap a Krétakör jelentette be, ma az atlatszo.hu és az Asimov Alapítvány jelezte, hogy a kormányzati hivatalnak a norvég alapos támogatások ügyében nincs keresnivalója náluk.

hvg.hu/gazdasag/20140620_Ajtot_se_nyit_a_KEHInek_az_Atlatszo_es_a
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: csak halkan szólok, mielőtt nagyon boldog lennél ettől a hírtől:
- Mo. kibebaxott DRÁGA ország, hja kérem Norvégiához képest lehet, hogy 40%-al olcsóbb, de a bérek aránya???
A Németo.-ban használatos árakhoz viszonyítva, viszont sok-sok minden DRÁGÁBB, mint itt! Nem csak a luxus izékre gondolok, hanem pl. az új autó 15-35%-al drágább ott. Itt egy klíma tisztítás/ellenőrzés, tokkal vonóval(tényleg full service), garanciával, márka szervizben 106 euró = 32.504 Ft
sör, mint örök sláger, nagyjából a fele mo.-i áraknak! mondom sör! nem pléh dobozos, 2 tablettás, házi "márka".
hús, 4-19 euró között a 19 az argentin marha... a 4 csirke comb/kiló
nyugi, Dzsibriel, szarul fezetnek arrafelé, de legalább durva drága!
@gigacherry:
Köbö 3-4 éve az egyik nagy biztonsági céget akarták bedönteni (nem is étem mé?).
Ráuszították a NAV-ot, munkaügyi ellenőröket, mindenkit. Ki is számláztak többszáz milliós bírságot.
A bibi ott volt, hogy a svéd anyacégnek kell(ett) a pesti központ, úgyhogy kicsengették a bírságokat. :)
Szerintem itt is ez lesz. Jönnek majd a bírságok meg büntetések, oszt' a németek majd kifizetik, de nem adják fel a pesti székhelyet.
@A megvalósult amerikai ólom..:

"Csalódni fogsz libsikém."

Ebből a libsit még magamra is vállalom. Hogy csalódni fogok-e, azt majd meglátjuk. Mint írtam, csak fantáziálgatok, könnyen lehet, hogy nincs igazam. Attól függetlenül jól szórakozom. :-)

"Ez a húzásotok se fog bejönni. Éppolyan bukta lesz a számotokra, mint a korábbi mocskolódás kampányok. Pedig abban is hittetek, de nagyon. Aztán mi lett belőle? Két csúnyán elbukott választás. Lehet készülni a harmadikra... "

1. Kinek a húzása? Én egy néző, olvasó, hozzászóló, szavazó vagyok, nem pártpolitikus, de még csak nem is újságíró, vagy tévés.

2. Milyen mocskolódáskampány? Ha nem igazak a hírek, miért nem perelnek a hírbe hozott politikusok és közélei személyiségek? Ha igazak, akkor mitől lenne mocskolódás a megemlítésük?

3. A választásokat megint csak nem én buktam el, hanem az ellenzéki pártok. Én megpróbáltam tenni azért, hogy a mostani rezsim menjen, de nem voltunk elegen. Így hát elhatároztam, hogy élvezem az életet (nem élek azért annyira rosszul) és nézem az RTL klub híradóját, ezen kívül passziánszt játszom, nevelgetem a gyerekeket, amikor letelik a GYED-em, akkor pedig visszamegyek dolgozni. Időnként hozzászólogatok itt-ott, mert nem vagyok az a félős típus. :-)
@Marcellusca: Én is erre gondoltam. No meg arra is, hogy a németek ráébrednek, mekkora hatalom van a kezükben Magyarországon. A T-Kom ügyei már Merkel elé kerültek, szerintem ez is elé fog kerülni.
@ausländer Sipi: tennap kiveséztük, a liba a zapja "képességeit" örökölhette! nem vagyok mai gyerök, ezért még az én időmben nem hívták az ifjúság védelmet, ha vater nyakon baszott egy ilyen macskakaparásért, de akkor 6-7 éves lehettem!
Ez az izé, meg állítólag egyetemet végzett, két egyforma betű, azonos dőlés irány, egyenes sor nincs ott. Baszki, ez az első vizsgaidőszakot nem élte volna meg, ha nem az az apja aki!
@Marcellusca: csak az a baj, hogy ezekkel a pénzekkel, pont a vezénylóék zsebét tömik ők is, és konszolidálják a rezsimet. Sajnos narancsosoknak ez egy win-win helyzet, vagy elüldözik az ellenséget, vagy jól megfejik. Az összeomlás meg csak tolódik tovább, mikorra már nem marad megfejni való, és csak az egyszeri pór nép maradt itt teljesen eltaposva és kizsigerelve.
@s:
"orbán saját magára borítja a bili. Ráadásul pont azt, amelyiket nem sokkal ezt megelőzően ő szart tele a pereméig." - Erre is volt már példa.
Anno ő szalatt a zunijóhoz, hogy nem stimmel ám a zállamháztartási hiányos hülyeség.
Csak mivel nagyon lassan őrölnek azok a zunijós kerekek, már pont ő volt hatalmon, mikor megrótták (mert semmi nem változott).
És egyből telesírta a magyar médiákokat, hogy báncsák a zországot.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: má' megen egy kibaxott hoax! a hubsrauber-t, már egy kicsit előbb is "felfedezte" egy talján legény, találd ki, ki az!?
A többit má' nem is izégetem!
Módosítják az idei költségvetést - veszélyben lehet a hiánycél

A Költségvetési Tanácsnak most küldték meg a módosító tervezetet, amely 152 milliárddal növelné a kiadásokat. A tanács szerint veszélyben lehet az uniós módszertani hiánycél, ezért körültekintő gazdálkodást javasolnak.

>>>>Államosításra kellett a pénz.<<<<
/igazi jobboldali és konzervatív tett/

Az Antenna Hungária Zrt., a Magyar Gáz Tranzit Zrt. állami tulajdonba vétele, az AVE Magyarország Kft. és a FŐGÁZ Zrt. megvásárlásának finanszírozása miatt szükséges a kiadásokat emelni.

hvg.hu/gazdasag/20140620_Modositjak_az_idei_koltsegvetest__veszel
Mészáros Lőrinc vagyongyarapodásáról volt szó egy TV adásban, a két vitapartner egyike Stumpf András volt. Arra a kérdésre, hogy hogyan lehet ilyen rövid időn belül ekkora vagyonra szert tenni, Stumpf András érthetetlenségének adott hangot.
Szerinte mi kifogásolni való van abban, hogy egy vállalkozó a teljesítménye alapján profitot termel, és azt a maga javára fordítja.
Kioktató stílusa híven tükrözte kormánya sajátos filozófiáját, melyet arra találtak ki, hogy hogyan lehet indokolni olyan jelenségeket, melyeket minden reális gondolkodású ember abszurdnak tart.
Stumpf, a nagy okos azt nem tudja, hogy a teljesítményt társítjuk a létrehozott értékkel, és ez a probléma?
Mészáros Lőrinc személyes teljesítménye tényleg képes milliárdos értéket létrehozni egy év alatt. Ki ő? Bill Gates?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az egyszeri pórnép viszont kap egy kis muníciót az elzavaráshoz a kertévétől.
@gigacherry:
Úgy legyen!
Angela is fingassa meg (még jobban) viktorékat!

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Igen, az is az ő zsebüket gazdagítja, de nem annyival, mint a szektorális adó.
Plusz más területen, más vonatkozásban többet visz. (Persze ők annál szűk-látókörűbbek, egoisták és bosszúállóbbak, semhogy ezt fel- és beismernék.)
szakértelem ismét:

Veszélyben az új Széll Kálmán tér

A kivitelezői tender vesztese megtámadta az eredményt, a BKK kivételezésért könyörög a KDB-nél.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F06%2F20%2Fveszelyben_a_szell_kalman_ter_felujitasa%2F
@Marcellusca: igen, kevesebb, ez is igaz. Kár hogy az elején nem volt normális összefogás a szektorok között, ha lett volna, talán nem itt tartanánk...
@Roan: rossz hírem van! ezek közül SOK nem talált!
fuss neki mégeccer!
@nincs_itt: Mesélj, melyik az a sok?
@nincs_itt: hehe, úgysem lesz igazad, hiteltelen vagy, mert nem a hörekkómno szentháromság a forrásod ;)
@Roan: Lakásbérlés, taxi, fodrász, a vízvezeték szerelő...
80 nm-es lakás, összes rezsivel együtt(víz, meleg víz, fűtés, áram, szemét szállítás, garázs) szerinted mennyi Bajorországban? Választ elfogadom euróban is!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: elsőre nem értettem ezt:"hörekkómno" de aztán leesett, de pont a lábamra?
nahhh, így kell ezt csinálni, mondom én, megéri egyenes derékkal meghalni, a behódolással csak elódázni lehet a véget:

Az Átlátszó sem működik együtt a Kehi-vel, inkább nyilvánosságra hoznak minden információt

Titkolnivalójuk nincs, de jogtalannak tartják a kormányzati szerv fellépését.

444.hu/2014/06/20/az-atlatszo-sem-mukodik-egyutt-a-kehi-vel-inkabb-nyilvanossagra-hoznak-minden-informaciot/
@Roan: a fodrászra is lehet tipped! nőit tudok példaként, mert nekem már nem nagyon van szükségem rá, de a zasszonynak igen! szóval? mondj egy számot, hogy kiröhöghesselek! WELLA mester szalon megteszi!
@nincs_itt: na azzééé, jahhh és lecsekkollak majd, igaz 1 évvel ezelőttről vannak adataim Bajorfődrű :D

A szinte semmi infláció miatt annyira nem változhattak a zadatok arra felé sem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: te is beszállsz a versenybe? OK!
rajta fijjúg!
@Mariann19: Nomen est omen! Der Stumpf = csonk, tönk
stumpf(mn) = tompa, életlen, fásult
mit vársz ettől?
Átlátszó kontra kamupártok:

A cinikus pofátlanság új csúcsa, amikor az egyik kamupárt egyetlen semmitmondó mondattal letudja a 300 milliós állami támogatás elverését

Szepessy Zsolt politikai rekordot hozott össze. Kehi-vizsgálatokról még nem hallottunk.

444.hu/2014/06/20/a-cinikus-pofatlansag-uj-csucsa-amikor-az-egyik-kamupart-egyetlen-semmitmondo-mondattal-letudja-a-300-millios-allami-tamogatas-elvereset/
@nincs_itt: várjámáááá, előbányászom a parkoló jegyeket az ótóból, persze ha még meg van, München központjában, parkoló házban, Budapesti belvárosnak fele, harmad árában.
höhöhöhöhöhöhöhöhöh, ha nem hát nem, akkor viszont mit is csinált ottan, mert hogy nem a munkáját ezek szerint ;)

Nem mond le a III/II-es államtitkár

Tasnádi László nem jelentett senkiről és nem mond le rendészeti államtitkári posztjáról - közölte a Belügyminisztériumban pénteken.

hvg.hu/itthon/20140620_Tasnadi_allamtitkar_ugynokmult_BRFK
@nincs_itt: Nézd tudod, hogy én mindent elhiszek neked de, hogy az átlagos magyar fogyasztói árszínvonal 40%-kal le van maradva az uniós átlagtól azt az Eurostat hozta ki és nem mondjuk az MNO vagy a Barikád. :)

Vagy már ott is Fideszesek csinálják a statisztikákat? :)
mert ugye volt ilyen is, hjaaa, az más meg ez is más, ugye kedves narancsdroidok?

egy III/II-es, D-209-es kódszámú ügynök SZT-tiszt
@s:
A zúgy van pontyosan, hogyaszongya:
Nem azért paraszt, mert traktorral jár discoba, hanem, mert leengedett ekével. :D

Félcipőt meg akkor látott először, mikor az eke levágta a gumicsizma szárát. :)))
érdekes:

A kormány csavart egyet a présen, egyből izgalmasabb lett a független sajtó. Az UP által emlegetett szerdán futotta eddigi rekordját a 444.hu, a gemius.hu mérése szerint 243 ezer olvasóval a hvg.hu 224 ezrével szemben. Jó rég néztem ilyen olvasottsági toplistát, meglepett, hogy milyen hatalmasra nőtt a Hír24, ami már az Index lábát nyalogatja a 416 ezer napi olvasójával.

cink.hu/a-444-eloszor-elozte-meg-a-hvg-hu-t-1593681970

opa.gemius.hu/#
@gigacherry: Remek válasz, és sem tudtam volna korrektebbül.Csak halkan jegyzem meg: neki mindegy mit írsz, földtanilag tahó.
-no comment-

„Az országgyűlési képviselők választása kampányköltségeinek átláthatóvá tételéről szóló 2013. évi LXXXVII. törvényben foglaltaknak az alábbiak alapján teszünk eleget:A 298 500 000 forint a 2014-es parlamenti választásokra és annak kampányára került felhasználásra az idevonatkozó törvények szerint.”

www.origo.hu/itthon/20140620-szepessy-zsoltek-egy-mondattal-letudtak-a-valasztasi-beszamolot.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: akartam is mondani, NE Münkennal gyertek! mert attól drágább talán Mockba! Átlagos árakat kérek!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: figyu Dzsibriel!
én meg nem a légből, bal kisujjból szerzem az adataimat! nem viszonyszámokról beszélek! fizetés/árak.
Hanem arról, amit naponta/hetente vásárolunk, van "kontroll csoport" Mo.-on!
ha a lánykdának veszel egy tábla Milka-t, az hogyé van arra felé? nem akcióban a 100 gr-os itten 79 cent = 242 ft, ilyesmikről akarok olvasni! mongyuk 75 deka fehérpecsenye, az hogyé van ottan? mert itt 7 euró = 2100 ft
@nincs_itt: figyimáá, még ott is sok volt mi olcsóbb, mint itthon, de fölös, mert a célszemély lefalcolt, én meg nem fogok vitatkozni veled a semmin ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na erről vau-vau!
ja! tennap este küldtél videjjót, a válaszom:
- az általam felsorolt sorrendben mutatta be a csóka a fegyvereket, akkor iscsoráz:
Mosberg 513, AK 47(fa tusa, Pakisztáni), Moszim-Nagant karabély szömre 4x-es optikával, 1950 környékén kivont "mesterlövész" fegyver
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: jóvanna, olyan ez a mókus is mint a többi NER-es agyagedény! ha megkérdezem, hogy konkrétan mimennyi, akkor eltűnnek, vagy másik névvel gyönnek vissza értetlenkedni, meg hüjeségeket írogatni!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ja és még annyit, hogy 1 Milka 100 gr-os az az órabérre vetített fizetésem 40-ed része!
Lázárék már beszartak ezért fenyegetözik a vidéki St.Tropézt szeretö fiú.
hol vagyunk mi még ettől...

Merkel a szociáldemokraták jelöltjét támogatja az EP-elnöki posztra

A nagykoalíciós kormány pártjai megegyeztek abban, hogy a konzervatív CDU/CSU jelölhet német biztost az Európai Bizottságba, cserébe pedig a konzervatívok támogatják a szociáldemokrata párt (SPD) politikusa, Martin Schulz újraválasztását.

hvg.hu/vilag/20140620_Merkel_a_szocialdemokratak_jeloltjet_tamo
@nincs_itt: Budapesten ez kb. 300 EUR, vidéken még olcsóbb. Ha ezalatt kihozod, ügyes vagy. De csak az összehasonlítás kedvéért: Brüsszel, Párizs normálisabb környékein 800 EUR alatt nem válogathatsz. Londont inkább hagyjuk is...

Fodrász: kb. 10 éve voltam fodrásznál Hamburgban, akkor, ha jól emlékszem 15 EUR volt, míg kb. 5 éve Brüsszelben 17. 17 EUR=5400 Ft. Én 2700-ért járok Budapesten (9 EUR), és nem is a legolcsóbb helyre. Kérdés?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
http://www.origo.hu/itthon/20140620-szepessy-zsoltek-egy-mondattal-letudtak-a-valasztasi-beszamolot.html

Ez a bohóc legalább büfögött valamit. Van még egy két csodapárt, amelyik nem semmi lóvét kaszált és röhög a "zsugájába". Táncsics Péter e párt elnöke a Magyar Snapszer Szövetség elnöke is, mondhatja magyarázatként, hát elzsugáztuk azt a 150 millát, nem volt jó a lapjárás. Ja és madarat tolláról....

"Az Új Magyarország Pártnak, amely 150 millió forintos kampánytámogatásra tett szert, szerződése van Zuschlag János cégével, a Zuschlag Consultinggal. Táncsics Péter pártelnök szerint szükségük van a börtönviselt volt MSZP-s politikus szakértelmére, aki főként tanácsokat ad."
Valaki elmesélné, hogy ez a derék kurmány hány milliárdot osztott szét ezeknek a szóra sem érdemes kis pártoknak, csak, hogy gyengítsék a ballibsiket?
Lézer Jankónak valahogy ez nem birizgálja a temlomkilincs méretű nóziját? Vajon, miért nem erre szállt rá a norvég civil lóvék helyett?
@Roan: Nincs kérdés! mert "ügyesen" elkerülted a konkrét válaszokat, pedig elég világos kérdést tettem fel! Brüsszel és Párizs sincs Bajorországban - ha jól rémlik, továbbá mindkettő főváros -, fodrász ahogy voltam bátor említeni, nekem szükségtelen, de mondj egy női fodrász árat, WELLA mester fodrászatban, Bp.-en!
ha te 90 ezerből, kihozol MINDENNEL együtt egy bp.-i lakást, ami 80 nm, akkor jónapot kívánok. NEm a szigony uccai ltp-re gondolok, de nem is a rózsadombra.
Ideje lenni megértenetek, hogy Mo. sajnos olyan drága - a legtöbb vonatkozásában - mint a "nyugat"!
De nem zaklatlak többet! Maradj mg a hitedben, meg gugli találatoknál!
@nincs_itt: én nem pontosan így emlékszem. ;)
@Roan: csak azért, hogy érezd:

ingatlan.com/belvaros-v/kiado+lakas/tegla-epitesu-lakas/budapest+5+kerulet+kecskemeti+utca/5551501?sid=3

750 euró!+100 közösköltség(ebben csak a víz)+rezsi!
ez már veri a 900 eurót!
nem tudod miről beszélsz!
@nincs_itt: Monnyuk én itt Bajorországban 800 EURt fizetek a 90nm-ért tokkal vonóval, garázzsal, árammal, meleg vízzel (hideg víz ingyér van, amennyit van pofám ellocsolni), tévével.
A környéken ez a közép. Mon ez 100+rezsi (feketén persze), szal azért ez itt drágább valóban. De innét viszem az Mo maradtaknak a tejet, cukrot, mosószert, csokit, lisztet, repceolajat (napraforgó helyett, mert az rákkeltô), olivaolajat, balzsamecetet etc. etc. Itt veszem a ruháimat és a cipôimet (kb ugyanannyiba kerül, de ha szarni megy egy fél éven belül, akkor sûrû elnézek közepette cserélik, vagy pénzt vissza, nem pedig bevizsgálásra elküldik haverhoz, és visszakapod nem rendeltetés szerû használat "szakvélennyel")
És igen, mellette 3* annyit keresek mint Mon kerestem ,pedig ott se kerestem rosszul.
@nincs_itt: csak a korrektség kedvéért, ez egy luxus lakás berendezve a belváros legdrágább helyén. München belvárosában, vagy Salzburg óvárosban ez a kéró 2000 Eur warm. Mindestens.
De attól még Veled értek egyet, hogy a statisztika enyhén csúsztat, és hamis látszatot kelt.
szakértelem és szakszerűség, megint és megint:

Szigetszentmiklósi gyerekkínzás: nem felelős a vezető

Most lett vége a Navracsics közbelépése után indult fegyelminek. felelős vezető és szankció nincs.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F06%2F20%2Fszigetszentmiklos_gyermekjoleti_szolgalat_intezmenyvezetoje_fegyelmi_eljaras%2F
@nincs_itt:
"Tompa, életlen, fásult."
Stumpf Andriskáról ezt nem mondanám. Biztosan - szerencsédre - nem nézed azokat a műsorokat, ahová meghívják.
A beszélgető társát nem engedi szóhoz jutni, egymaga uralja a terepet, láthatóan gyönyörködik az orgánumában, mely olyan sztentori, hogy minden hangot tarol.
Amennyiben a partnere szól, ő csak mondja a szövegét, jellemzően emiatt a műsor egy kakofónia, mert a nagyérdemű már nem ért semmit.
Ezt az ürgét be kéne iratni tánc és illemórára, mivel gyerekkorában nem verték a fejébe, hogy amíg más beszél, illik kivárni, amíg befejezi.
Lehet, hogy ezt a Fideszben viszont oktatják, mert ilyen többek között Kerényi, Stefka, Kálomista és társaik.
@Nikorene: stimmt! én ócsóbban úsztam meg, 82 nm, mindennel 650. a többi is stimmel, mondtam van kontroll csoport Mo.-on. a mosószertől a csokiig majd minden olcsóbb. A ruha cipő sztori is ismerős, nekem csak nem teccet mire hazaértem a nadrág, másnap vissza és csere, még a bótos exhumálta, vagy mi magát!
a fizetésekről nem tudok annyit, de abban biztos vagyok, 3X-4x annyi itt ugyanazért, mint ott!
Na most ne a schwaz-ot nézzük! hanem ahogy itt is van!
akkor hivatkozott lakás bizony DRÁGÁBB, mint itt!
@Nikorene: üdv neked is, nem is értem, itt mind ki távolba szakadt Sváb vagy Bajor földre tévedt? :D
No én még nem, csak pont a te említetted vidékeken jártunk egy éve családosan.
@Nikorene: várgyá!!! Münchenben is kb 1 ezres warm! ez a kvalitét!
a 2 ezer kicsit erős!
@Mariann19: nem akarok okoskodni a de a főnévi jelentése: csonk(gyertya pl.), tönk = fa tuskó!
@Roan: találtam még valamit neked!

allure.hu/?menu=araink

épp mint itt... a fene se érti!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :) Szép hely ez. Nem bántam meg. Augusztusban családilag leadjuk a személyiket. Maradunk.
És nyugodtság van. Nincs ölés, vicsorgás. Azért jövök ilyen blogokat olvasni, mert hiányom van :D :D aztán 1 óra olvasgatás után egy hétig megint nincs :D
@nincs_itt: igaz. A 2K az már ház. Vagy Penthouse. de az 1K az kevés... egyezzünk meg: 1300. :D
@Nikorene: sajnos nem lehet olyan várost találni, Mo.-on ami összehasonlítható lenne, pl. Dingolfing városával! Ezért kapartam egy olyan lakást, ami méretében, környezetében egál az enyémmel!
@Mariann19:
"Lehet, hogy ezt a Fideszben viszont oktatják,"
Bizony,bizony, elég csak megnézni egy két adást a HÍR kanálison, Szabó Anett, Nagy Katalin, Kovács Andrea, Gajdics Ottó, Császár Attila, ezek tökéletes bunkó módon beleugatnak a partnereik mondanivalójába és, mint a papagáj csak a maguk idióta szlogenjeit nyomják.
@Nikorene: csak neked, csak ma, csak itt!
szóval, köszöntlek Bavariában! Bin I da Hoam!
Habe die Ähre!
@nincs_itt:
Csak nyugodtan okoskodjál, mert ezt nem tudtam, és most tanultam tőled.
Komolyan!
@csak egy néző:
Ahogy mondod!
A műsorvezetőket ezért nagyon elmarasztalom, mert valamilyen módon biztosítani kéne az érthető tartalmat.
A műsorszerkesztők is figyelhetnének erre, mert tényleg, a műsorvezetőik is magukat helyezik előtérbe, pedig nem ők a főszereplők.
Vagy mit szólsz hozzá, be kéne iratni őket télen a közmunkások képzésébe, már az idén ott tanították, hogyan kell köszönni.
Hátha télen már az elemi viselkedési normák egy magasabb szintjére készül a tananyag, és a fent említetteknek éppen aktuális lesz.
hűűűűbakker, nem semmi, ehhez mát tényleg centivastag pofa kell

Kocsis Máté szerint ha Pintér Sándor egy egykori ügynököt nevez ki államtitkárnak, akkor ezt biztosan jól átgondolta, és ezt illik tiszteletben tartani

444.hu/2014/06/20/kocsis-mate-szerint-ha-pinter-sandor-egy-egykori-ugynokot-nevez-ki-allamtitkarnak-akkor-ezt-biztosan-jol-atgondolta-es-ezt-illik-tiszteletben-tartani/
@nincs_itt: Ja, és mesélj már a Wella mesterfodrászról is, csak nem 8 EUR-ért dolgozik? De folytathatnám: személyi edző Mo-n 3500 Ft/órától, Ausztribán 30 EUR-tól, színház: ááá, ezt hagyjuk is.

Egyébként, mivel magasabb a munkabér, valahol logikus, hogy a szolgáltatók sem fognak éhbérért dolgozni.
respekt

Sorra mondanak nemet a Kehi-nek a civilek

A kért dokumentumokat a honlapjukon nyilvánosságra hozzák, de a KEHI-nek nem adják oda, mert jogszerűtlennek tartják a vizsgálatot.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F06%2F20%2Faz_atlatszo_sem_mukodik_egyutt_a_kehi-vel%2F
@Roan: Nem. Valóban a szolgáltatási szektorra mondhatjuk nyugodtan, hogy drágább nyugaton.
Fogászhoz pl Magyarországra járok. Magán praxisba... csak. Viszont megint csak kérdés a viszonyítás :)
Nem annyival drágább, mint amennyivel többet keresnek. Hogy divatos legyek több lélegeztetőgépet veszel a fizuból, még akkor is, ha drágább. (ami pont a lélegeztetőgépre nem igaz egyébként :)) )

Kocsit is csak azért szereltetek itt, mert faterom autószerelő :) Persze itt legalább valszeg nem bacnának át :)
@Roan: mond te tucc számolni? a személyi edző is 11 euró/óra ott az óccsóságban.
ne fárassz már!
festés+mosás+vágás+szárítás Mo.-on azon a linken amit írtam ca 33 euro, itt ugyanez 35!
baz+ fogalmad sincs árakról, bérekről csak próbálsz erőlködni!
30 euró az tudod mennyi forintban?
elárulom 10 ezer, Mo.-on is találsz ennyiért nem nagy utána járással!
@Nikorene: A fogászom árai megegyeznek a mo.-i árakkal... drágábbik tömés, ami fehér meg nemértek hozzá 40 euró, ez ca 12 ezer... ja, uhrboarisch a doki
@nincs_itt:

Nos, te kezdted egy német vidéki város árait Bp legdrágább részéhez hasonlítgatni. De más nagyváros nem játszik? Hogyis van ez, almát az almával? De hogy megnyugodj:

Bp árak, igaz, rezsi nélkül:

www.ingatlanbazar.hu/HU/Obuda-III-kerulet-ingatlan-lakas-75-m2-80000-Ft/7958697

www.ingatlanbazar.hu/HU/VII-kerulet-ingatlan-lakas-82-m2-80000-Ft/8032501

Ha gondolod, nézz körbe pécsi vagy békéscsabai vonalon is, ha már ennyire Google-fan vagy.

Női fodrászhoz nem járok, szóval nem tudom, miért erőlködsz. Egyébként meg nem igazán értem, hogy miért magyarázok olyannak, aki meg van róla győződve, hogy külföld=Bajorország.
@nincs_itt: árakhoz.

Mindig több sebből vérzik, amikor otthon a kinti drágasággal riogatják a jónépet.
Először is, a legtöbb dolog simán átszámolva is olcsóbb nyugaton, mint otthon.
A statisztika mindent kibír, vajon miként súlyozzák a nem összevethető dolgokat?
Legyen a fodrász drágább, de szerintem sem az (régen az volt), de nem megyek mindennap fodrászhoz, élelmiszert viszont mindennap veszek.
Nincs az a hipnotizőr, aki nekem bemeséli, hogy a kaja kint drágább.
Olvastam egy helyen, hogyigen mera kenyér 3 euró, nos akkor igen, ha az otthoni félkilós, ezer forintos kézműves kenyérrel akarjuk összehasonlítani, abba belemegyek, akkor veszek itt is 3 eurós kenyeret.
Ahogy otthon is van "sima" kenyér, itt is van. Többféle is, 1 kg 75, 79, 89 cent, most ezek ugrottak be, mindennap van, nem akciós ár, és a piacra meg a török boltba még el sem mentem.
Szolgáltatás, stb drágább, de még csak a sima átszámolásnál tartunk.
Minimálbér, átlagbér, helytől függően háromszor, tizenötször nagyobb.
Maradjunk a szinte alig létező 3-as, 4-es szorzónál.
Ennek fényében már minden jelentősen olcsóbb.
-Hazamész ezért, azért?
-Minek?
-Mert itt kétszer annyiba kerül.
-És, négyszer annyit keresek, tehát feleannyiba van.
Az a helyzet, hogy a fizuból a teljes megélhetési összeg, lakás, rezsi, kaja, stb levonása után több marad kint, mint egy otthoni fizu (nem Lázáré persze).
Miről beszélünk?
Mielőtt megkérdezi valaki, akkor miért járnak ide fogászatra, stb?
Sóherek, és ráérnek. Fodrászhoz, kozmetikushoz már nem nagyon járnak, a szolgáltatók járnak át. Fogászat még elmegy, nyaralással összekötve.
Bárkit meg lehet kérdezni, aki rendszeresen hazajár, majd elmondja, Magyarország baromi drága lett!
Én vagyok a hülye, hogy hagyom magam provokálni, mikor már a múltkor letisztáztuk a témát, Jobbágyi úr kiváló cikke nyomán.
@apro_marosan_petergabor: Szerintem neked kellene beíratkoznod az általános iskola első osztályába, hogy legalább a helyesírás alapjait elsajátíthasd.
@Roan: baszod, látom fidióta lehecc!! az első link IRODA, NEM lakás! a második 10 éve!!! érted tíz éve RÉSZBEN felújított Dob utcai lakás, galériázott, vagyis fűccse ki akinek 3 annya volt! Nem baszod, nem külföld=Bajorország, én itt élek jóideje, Mo.-on is volt szerencsétlenségem elterülni 1 keveset.
Na akarj hüjének nézni, nem fog menni!
Azért is írtam, igaz nem neked, hogy Dingolfing szintű(értsd: munkahely, méret, ingatlan minőség stb) nem lehet összehasonlítani. De! A saját környezetemhez hasonló lakást linkeltem, nem a hozzád hasonló occsójános félét.
Ja és nem nekem magyarázol, hanem magaddal akarod elhitetni, hogy igazad van! Még egy apróság, nem csak itt éltem huzamosabb ideig!
Akkor utoljára, csak az értelmesebbek kedvéért, 650 euró itt, ami Mo.-on 750+rezsi! van még kérdésed?
esetleg 1 db zsemle ára? 1 kg karaj? 1 liter tej?
ne küzdj, a túró rudival, meg a gyulai kóbásszal már nem lehet megetetni!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hát, B+, ez már mindennek a legalja!!!

Bár, nem is vártam más magyarázatot tőlük. :(
@nincs_itt: ja még árak,

persze ezt úgy írtam, hogy egyetértek veled, csak kigyött belőlem :)
@nincs_itt: ne küzdj, a túró rudival, meg a gyulai kóbásszal már nem lehet megetetni!

ja még mindig ehhez, mint említettem, az itteni magyar boltban olcsóbb a Pannónia sajt, mint otthon. Talán nem tesz rá annyit?
Szomor szalámi van, meg egy csomó minden, korrekt áron.
@Roan: csak mer itt ollllyan druva drága minden:

ez itt ennyi:
suchen.mobile.de/auto/bmw-520.html?isSearchRequest=true&lang=de&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=17&minFirstRegistrationDate=2009-01-01&fuels=DIESEL&ambitCountry=DE

ott meg ugyanez, gyanúsan kevés kilométerrel, ugyanis innen importálják a 90%-át, vagyis vastagon 100 ezer km feletti autókról beszélhetünk:

www.hasznaltauto.hu/talalatilista/auto/0P5E7P3FFKFQQPQOMZUFI5W65QLR46TMQFPK4W5O89OKJMKZWGJS28GYOHA2Z7KRQ0SW4C40EQQ8K5EFUOHH4RQ7MI1F8IL16F9QFPSZH1ER6D2TG7F4LU3SSUC7JLCFWW0FLC1EIETSUCM9M7DFMJ1FPP3SPQ3SEU5AZ6EW1U7Q05EL490E74Z1UA1ZAAJMLJMCCQ1CI6C0CG/page1

semmi komoly, csak kb 5000! euró különbség az itteni javára... ezt meg csak azért, mert kollega most vette, éppen tudom, hogy 18000-et adott a vasért! ez Mo.-on 23-25 ezer! mert ez nem női fodrász!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Kocsis Máté szerint ha Pintér Sándor egy egykori ügynököt nevez ki államtitkárnak, akkor ezt biztosan jól átgondolta, és ezt illik tiszteletben tartani"

(szoba padlón térdel, üvöltve röhög és a földet csapkodja az ökklével)
Ha Evezős erre járna, Hoffman Rózsi facebook oldalt nyitott, tudna a főnökével csetelni:)

@nincs_itt: azt küld el, mennyi 1 5 órás sextime, masszázzsal, jacuzziban, trombitával:)
@gigacherry: NÉn megpróbáltam tenni azért, hogy a mostani rezsim menjen, de nem voltunk elegen."

Persze, mert nem figyeltél eléggé, amikor valaki azt mondta, mindeki hozzom magával még egy embert.:)
@DarthVader:

Ez tipikusan az az eset, amikor a "mi ügynökünk jó ügynök".
@DarthVader: én is röhögtem elsőre, de egy jó ideje csak reménytelenül sírok...

@Marcellusca: és a folyamat egyre gyorsul, mindig van lejjebb

pedig:

Észak-Korea köszönti Orbán Viktort
korea

Nem siették el és Orbán nevét is elírják, de ezen nem szabad megsértődni.

444.hu/2014/06/20/eszak-korea-koszonti-orban-viktort/
@tristen2005: na ha erre válaszolni mernék...
Rodeo, Costa Rica 1-0-ra vezet a taljánok ellen!:)
@tristen2005: már nem főnöke, érdemei elismerései mellet, felbukott ő is, a szent narancssegghez.
@Marcellusca:

Jó kis Dél-Amerikai VB lesz ez:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

De Evezős is nagyon eltűnt. Pedig vége a sulinak, lehet hogy a tankönyveket rendeli 2018-ra, biztos ami biztos!
@tristen2005:
Én szinte mindig a gyengébbnek szurkolok. :)
A sztárokkal teletűzdelt csapatok nem szimpik.
Kivéve a Brazilok. :D
@nincs_itt: :)
Viszont ez a kocsismáté még ezt is túlélte.
Igaz, kiégett az agya, de pont emiatt megfelelő fityisz szóvivőnek.
@tristen2005: biziosztás, és szóbelik mennek még, sok a dolog, na és a kontraszelektált bagázzsal és tankarankával is meg kell küzdeni, tudod aki örsvezetőzte egy kamu Nagy László versel a tanárokat.
@Marcellusca: pont ezért élte túl, ami nincs nem is tud megsérülni :D
@Nikorene: Igen, én is pont erről beszéltem, hogy a szolgáltatás drágább (fodrász, taxi, stb.), mint ahogy a cikk is állította. És valóban, ha a fizetésekhez viszonyítjuk, külföldön arányaiban olcsóbb lehet egy-egy szolgáltatás. Ezt azonban, úgy tűnik, nincs_itt nem igazán fogta fel.
@sjz: @nincs_itt:

XDDDDDDDD

ez az, nyomjatok a shitnyiknek, legalabb nekem meg sem kell szolalnom ;-)
@Roan: ne erőlködj! nem fog menni, ugyanis és NEM cikkekből tájékozódom, mint te, hanem itt élek! "Nyugaton".
Valóban a BMW márka szerviz rezsi óradíja 120 euró, találok olyan fodrászt, aki 150-ért is levágja a hajam, de ahogy demonstráltam is neked, a mo.-ival közel azonos árak a normálisnak nevezhetők. Viszont, ha már szóba hoztad, hogy "arányaiban", akkor bizony, majd MINDEN olcsóbb!
De te ezt soha nem mered felfogni!
@nincs_itt: arrol nem is beszelve, ha lizingeled a BMW-t, a szervizre sincs gondod...
:D

Aki azt mondta, leszámolt a pártállami múlttal, erre most egy ügynök lett az államtitkára. Pedig a pártja 2002-ben mégy lemondatta volna az ügynök Medgyessyt. A mai Híradóban nekimentek még Andy Vajnának és Lázáréknak is.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F06%2F20%2Faz-rtl-klub-tizedszer-is-nekiment-orbannak%2F
@nincs_itt: Szövegértelmezés megy? Szolgáltatás fogalma megvan? Merthogy - ha nem tűnt volna fel - a cikk azt állította, hogy a szolgáltatások drágábbak külföldön, és én is ugyanezt mondtam, de látom, neked idetartozik az autó és a Túró Rudi is...

Számolás? Személyi edző Bp 11 EUR<30 EUR Bécs, ez gondolom, érthető?

Nem baj, példálózz csak a bajor városkáddal, meg próbálkozz csak, az, meg, hogy látatlanban miket vágsz más fejéhez, csak téged minősít. A válasszal ne fáradj, úgysem fogom elolvasni.
@Roan: figyelj te szerencsétlen! biztosan olvasod.
szóval autószerviz az mi? kijafaxom kérdezte, hogy a személyi edző(mer' az ugyi az mindennaposan igénybe vett szolgáltatás, világszerte) mibe kerül.
a szolgáltatás fogalma a fodrásztól vízvezeték szerelőig terjed.
igen példálózom a Bajor városkámmal, ugyanis olcsóbb mint Budapest, ha arányaiban nézzük akkor mindenképpen, de van ami számszerűleg is az.
tudod, az autó is ideszámít, mert az is fontos az élethez. én általában beszéltem, de konkretizáltam is pl a lakásbérletet(ezt minek nevezed terméknek?)
azt láttam, hogy értelmes válasz, cáfolat még annyira sem érkezett részedről, csak a hőbörgés: hogy a "CIKK az állította". én meg mindennapi tapasztalaton keresztül azt állítom, hogy a cikk torzít(hogy finom legyek).
Nem kell megsértődni! Elég lenne, ha utána járnál, mondjuk a gúgli?
Hát, a taljánok is kikaptak. :D
És az angolok is csomagolhatnak. :DDD
Spanyolok után az angolok is befejezték a VB-t, aki most akar Braziliából haza jönni repülővel, az idejében foglalja le menetjegyét, jövő héten minden járat túl zsúfolt lesz, főleg a Liszabon-Madrid-Róma, ill. a Londoni járat:)
@tristen2005:
Azt a viccet ismered, hogy egy spanyol és egy angol focista várakozik a riói reptéren ... és arra megy egy portugál játékos ...? :DDD
@CSENDES: 100 %-os adókulcs

Évekkel ezelőtt Váncsa kiszámolta, ha 1 láda sört veszel, mindennel együtt egy százasból kb. 98 Ft megy el a különféle adókra.
@tristen2005:
az egyik canadai reptéren tumultuózus jelenetek miatt leállt a légiforgalom egy utas -canadai- el kezdett veekedni, majd később mikor elcsitúltak a hullámok egy Braziliába tartó gépen látták...erről ennyit

bunda kifordítom befodítom mégis bunda a bunda

brühüyyy

Balotelli nem kap puszit az angol királynőtől de az angol csapt megpuszilhattya nekije azt amit odatart

szép kis VB még majd Chile Argentina döntő lesz?

brühüyyy

ne basszál le nem néztem utána lehetséges e ez a variáció számszakilag
@sjz:
szerintem a woodoo economy el fogja érni a 112%-os adókulcsot is és ha azt megolgyák akkor én is megyek oda mert ennyit megér

számszakilag

brühüyyy
@Marcellusca:
ebben mi a vicc?
még nem estek ki, bár nagy esélyük van rá

még az usa-ra vagyok kiváncsi mennyi pénzük van ebben a bundában...és lerúgják e a Dempsey-t? az első 10 percben?

brühüyyy

jövő héten már tisztább lesz a bunda ki lesz fésűlve

nem vakkomondor

brühüyyy
@rodeo36: német-holland döntő kéne:)) azok tudnak focizni!
@rodeo36: katar, na az egy kurvanagybunda, hogy nem kapnak hőfrászt az ötven fokos homokban? csak az fáj, hogy nem érem meg amikor ez a selejt közel-kelet nullára fut, me kurvára nem kö a kőolaj senkinek:))
@rodeo36:

Még az Olaszok is kieshetnek, ha nem verik meg Uruguayt, a döntőt nem tudom ki játsza ill. játszhatja, mivel a jövő héten , a harmadik meccs után dőlnek el a csoport helyezések, a sorsolás már meg van, hogy, ki kivel, de függ a helyezéstől, amúgy a Chile-Argentin döntő előfordulhat.
@tristen2005:

az uruk a felgyógyúlt Suarez-zel győzhetetlenek és ugye láttad amint vígasztalta a csapattársait a vesztes angol csapatban? az olaszok nem olyan jók az uruk meg hajtanak mert újra braziliában lehetnek világbajnokok...ki tuggya

lényeg, hogy ezek elmentek még megsiratom a luzitánokat -ha kell???- és utána megláttyuk

brühüyyy
@tristen2005:
itt az uccákon az autókon canadai és chilei, meg a többi zászló lobog és dudálnak meg a tv bárok ordítozásra és a tv egyenesben aggya belenézve mikor megy a meccs
teljesen fel vannak fűtve

és a pia fogy, az éttermek aratnak a nagy RIBFEST is úgy hírdeti magát, hogy zaba + nagyképernyő...ott folyik a zsír meg a ser és szabadtéri 4 napos össznépi banzáj

brühüyyy

most vaolt apák napja hétfőtől két hétig parádé a másoknak amiben mindenki képviseli magát a tv védnökséget vállalt és az azt jelenti állandóan ott lesz már a főszervező nyilatkozott

itt iez így megy az indiánok megérkeztek a rezervátumokból most lesz majd részeg gay indián tánc szalmaszoknyácskában vagy anélkűl a rendőr meg mellénéz

brühüyyy
@Marcellusca:
nem én az amcsi focistára aki 29 másodprecre rúgott gólt

ez ki?

brühüyyy
@rodeo36:
Ez itten nekem nem hozza azt az élményt, amit vártam.
Pláne, hogy a Spanyolok eltaknyoltak, az Olaszok meg a Görögök is szopóágon vannak (úgy néz ki) és Portugália se nagyon stabil... a mediterráneum elvérezni látszik. Az Angolok nem nagyon érdekelnek, Hollandia és Németország viszont csinálhat valami izét még itt...
Van egy olyan mondás (ha ismered akkor nem lesz újdonság), hogy a nemzetközi foci az olyan, két csapat kiáll és a Németek nyernek. Ez mondjuk nem mindig volt igaz, de azért nem véletlenül született ez a... és amúgy is, majmelláttyuk.
@taga20:
na az nem lesz egymást fogják kiütni sokkal előbb arra várok...és mind a kettőt útálom, ha ezek jáccanak nem is nézem

egyébként beszélj a széles elvtárssal az anti gravi trón hol a picsában rejtezik és mikor lesz magyarország energia nagyhatalom zsebrevágva az usát

brühüyyy
értesz te ehhez ugye?

majd addigra lesz központi légkondi Qatar-ban pénz van rá
@rodeo36:

Chilének meg kell verni a Hollandokat, hogy elkerülje a Brazilokat, Utána jöhet Costa Rica vagy Kolumbia, a 4 között meg mer mind egy, a sorsolás úgy van kialakítva, a Brazilok csak a Döntőben találkozhatnak az Argentinokkal.
@Knósszosz:
még nincs lejáttszva!!!!!!!!!!!!!!!

mint már írám vala ittfent: a daccsok meg a teutonok egymást fogják kiütni vagy valami hasonló és mind a kettő kiesik erre várok már a kezdettől

lesz finom latin amerikai foci meg döntő tehát felkészűlsz és elmész Flórianópolisz-ba a vízesés fölé langusztát zabálni tarisznyarák töltve és sok hal meg szamba és brazil sör

brühüyyy
@tristen2005: remélem kicakkozzák csilét a németalföldiek:))
bakker, csilében foci? belerúgnak egy nagyot a bőrbe és leesik 1000métert:))
@rodeo36:

Most néztem át a sorsolást, Brazil, Argentin, Német, Chile 4-es döntő lesz.
@tristen2005:
szentté is avatom a chileieket ha kibasznak a daccsokkal és lehetséges

a többi is a CRC és COL várakozáson felüli a brazilok összeszedik amit elittak meg eltáncoltak és mennek győzni

az europai csapatoknak mind ki kell esni ez a bunda...amerika és az oroszok nagyon nyögve nyelősek a japánok meg már csak valami nindzsában bízhatnak

kore ki tuggya... Ghana, még lábon Ivory Coast még lábon???

brühüyyy

meg van ez szervezve

menny végig a táblán úgy, hogy ez legyen amit itt írok és akkor a variációk alapján tudható...argentina nem jó, ha lerúgják a messi-t akkor meg meghal
@taga20:

Ne szólj bele, nem telefon, de nem is Forma1, itt nem Vettelke játszik!:)
@tristen2005: enézést, aszittem két vénember emberkedik itten, ezé mertem beleszólni:)))
@tristen2005:
a daccsok nem tugyák kiverni a teutonokat?

azt kell csinálni utána a daccsok elvéreznek

és a németek helyett ki lehet akkor chilével?

brühüyyy
@tristen2005:
azt számold europa betegre kereste magát a délamerikai és déleurópai játékosok révén most törlesztés lesz

brühüyyy
@Marcellusca:
kösz....ilyen szarokat sohasem néztem abban az időben nem is volt á időm annyira sok munkám volt és annyit utaztam szerte a világban ilyen teveszarokat sohasem most sem ezek a csatornák pirosra vannak állítva nálam

nincs erre időm

brühüyyy
@rodeo36:

Azon a vonalon, Belga, francia, Svájc, USA,
Most jön a francia sex, svájci módra!
@taga20:
elaludtam az osztrák előfutam alatt

brühüyyy

kurva izgalmas volt csak tudnám melyik része

brühüyyy
@tristen2005:
jól mondod a Tell Wilmos meg az Unicum győz és akkor a francok mennek a...szóval oda

még az kell kiröhögni az usát és ha CR7 rendbejön lelkileg meg a többiek is kijózanodnak

izgis

nekem itt van nyitva fifa laptya de nem ad összesítést vagy sokat kellene klikkelni

szóval szépen alakul ma is a honduras ecuador is jó kis hajtépés lesz

brühüyyy
@taga20:

aszittem két vénember emberkedik itten,

Te hogy állsz a korral? Elengedted már a bili fülét?
@rodeo36: hát lehet, hogy egy kicsit veszélyesebb sport, mint a primadonna focista agyatlan barmok vergődése! plusz négy évente lopjuk szét az országot, korumpáljuk a félvilágot mai nyertese katar. az mi a fasz? ott találták föl a homokot? csak nevetni tudok, a vébén és olümpián:)))
@taga20: autók kanyarognak és semmi repülés meg csattanás és benzin megtakaríás meg a gumikkal spórolás

izgalmas ki mennyi gumit takarít meg mint a rezsidémon

brühüyyy
@rodeo36:

Most néztem, Ghana elszállt az első meccsen, következnek a dajcsok, ott is elszáll vége.
1-0 a csiga zabálóknak.
Mire beírtam, 2-0. B+ ilyet:)
@tristen2005:
hát svájci satot préselnek és 2 francia nulla swucc

a televili össze kell szegyemagát

brühüyyy
@rodeo36:
"azt próbálja belesújkolni a hülye magyar békamentesbe, hogy ezek a cégek -az RTL-t is beleértve- nem fizettek adót és most amikor adózásra kényszerítik beleszarnak a nemzeti mutyiba"

Az elmúlt évek alatt Lázár kőgazdag lett, de a gazdagsága meg sem közelíti azt az összeget, amit az RTL indulása óta adóban befizetett, és akkor még az évi többmilliárdos frekvenciadíjról (amiből pl a királyi tv is műxik) nem is beszéltünk.
De ez Lázárnak nem szempont, és sajnos azoknak sem, akik feltétel nélkül hiszik el minden böffenését.
@rodeo36:
És a gall kakasbúl is pörkűtt lesz a bográcsba, finom veresborral Coq au vin... hozzá friss baguette?
@Virág et.:
" Ennek ellenére én az RTL helyében biztosan beperelném Lázárt."

Ez könnyen megeshet. Elég eredményesen pereskedtek anno a szép emlékű ORTT-vel is.
@nincs_itt: Akkor én is linkelgessek?

Igaz, ezek rezsi nélkül:

www.ingatlanbazar.hu/HU/VII-kerulet-ingatlan-lakas-82-m2-80000-Ft/8032501

www.ingatlanbazar.hu/HU/Obuda-III-kerulet-ingatlan-lakas-75-m2-80000-Ft/7958697

www.ingatlanbazar.hu/HU/Nagykoruton-kivuli-terulet-VI-kerulet-ingatlan-lakas-85-m2-70000-Ft/7923764

Nahát, mégis lehet Bp-en 300 EUR-ból bérelni?

És hogy ne csak a bajor árakkal legyél tisztában, mert hogy Európa nem csak abból áll:

www.eu-rentals.com/ls/Brussels/Apartments-flats-for-rent/5782.html#fragment-1

Olcsón, már 500 GBP-tól találsz 2 szobás lakást:
www.rentals-london.co.uk/flats-to-rent/hyde-park

Potom 530 EUR, és lakhatsz egy 5. emeleti, lift nélküli studióban:
www.paris-housing.com/search_list/search_result_main.php?type=Apartment&year=2014&lang=en&status=For+Rent+Furnished

Hogy mik vannak, ha az ember fia kiszabadul az országból, amiben él...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"nem átallanak egymás micsodáját és nuniját is megnézni ezek a megátalkodott kölkök"

Mivel ezt legkésőbb óvodás korban megteszik, a szemkiszúrás optimális időpontja a születés utáni első ellátás. Vagy akár még előbb :)

Na ez túlságosan morbidra sikeredett, és egyébként se adjunk tippeket.
@Roan: haver ne erökögy, mondjad mit akarsz ebből kihozni? talán lézer nem az egyik legnagyobb tolvaj? vitya nem az első számú maffiafőnök?
@Knósszosz:
egyelőre nem úgy néz ki bár semmi sincs véglegesen lejáttszva

a kakas borban nem rossz bár most olyan libamájas hangulatom van a swuccok mikor ébrednek föl csipkejózsika lmukból?

brühüyyy
@Muad\\\'Dib:
" csak a pénztárcájuk vastagsága miatt aggódnak."

Igen. Aki befektet pénzt bármibe, az ettől hasznot remél, ez így működik, különben nem tenné. A haszonból tud újra befektetni, fejlődni, és a patkányok gyülekezetéről szólva több száz embernek (családnak) tisztességes bért fizetni.
@Knósszosz:

Ez a Rodriguez gyerek is az Alpokban fejte a Milka tejet:), azért barna a csoki:)
@rodeo36:
Ezt én nem tudom, viszont a libamáj az... a haggyábbékén kategória!! Ahogy nagyanyám anno... konfitálás módszerével... nem is idegesítelek, mermégén kapok gutta&ütést.
@videki gyerek:
"Egy ujabb demokratikus nyugati ceg, aki halalosan megsertodik, ha adot kell fizetnie"

Csak szólnék, hogy az RTL Klubot üzemeltető cég Magyarországon bejegyzett cég, a magyar adótörvények szerint adózik nem keveset 17 éve.
Máskor tájékozódj, mielőtt köpködsz.
@rodeo36:

Úgy néz ki, fölébredtek:)
@tristen2005:
"Itt a bubis kanál, svájci"...
Amúgy meg csak nézem a számlálót a jobb sarokban, és a reggeltől idáig 25.000-es (majdnem) klottyantás szám azt súgja, hogy a CÖF gyorsreagálású Deltafórsz médiakommandósai megkapták a kör e-mailt Csizmadia tábornoktól- „ a kankalin sötétben virágzik” - című kódolt üzent formájában a parancsot, ami annyit jelent az ő nyelvükön, hogy: Alarm NER társak, a Varánuszon rázós téma, alarm, alarm!! Fegyverbe, illetve… egérbe, mindenki – irány a NET!!!

Ahogy elnézem, az ötszáz fős önkéntes spicli táboruk igen csak megszaporodott. Vagy ha nem ez a magyarázat, az meg nagyon rossz hír nekik…
@Knósszosz:

A franciák jól szórakoznak, már csak a csajok hiányoznak, Ugyan a svájciak is szopnak, de az nem ugyan az:)
@Knósszosz: és hol vannak ezek a droidok? én kettőt láttam itt(rodeo és tristen), de ők ártalmatlanok, me mindig a fociról fecsegnek:)))
@taga20:
Le vagy maradva, itt voltak.. de te addig esztárgáltad a Vettel szobrát mahagóniból:))
ÜDVÖZÖLJÜK A CÖF-SPICLITAGOZAT IDETÉVEDŐ SZARRÁGÓIT!
A KOMCSI HAGYOMÁNYOK SZELLEMÉBEN A JELENTÉS PONTOS LEGYEN, A III/II-ES ÁLLAMTITKÁR ETTÁRS ÉS A TÖBBI KOMCSI MEGSZOKOTT EGY SZINTET, TARTANI!
ÉBERSÉG ETTÁRSAK!
A KÓDOLT CSATORNÁKAT ELŐFIZETNI! :)
@tristen2005:
Hát, ez van, de a Gallok inkább már, mint... de nem is érdekel annyira, komolyan.
Győzzön aki jobban csinálja.
@taga20:

Ide figyelj te III/II-es troll elhárító, foglalkoznál az esti pelus adagoddal, még a végén zebra csíkos lesz a rugdalódzód:)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): csak szólok, beragadt a kepszlokod!
de egyébként igazad van:))
@taga20:

M2-ön megy a Forma1, akkor nálad nagy a fityma csattogás:)
@apro_marosan_petergabor:
"Ha emberszerűvé váltál, beíratunk az iskolába, hogy megtanyújá írni is. "

Ez rád is rádférne, de még nem vagy elég emberszerű. Lehet, nem is leszel?
@tristen2005: evan csomagolva a tivink:) csak a csattogás maradt nekünk, meg az a barack:))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: nem akarlak kibillenteni, de szerinted fog erre neked válaszolni? szerintem nem:))
@taga20:

Vettelke a 11-ik az időmérőn.
@taga20:

Nincs a panzióban TV? hol laksz te? Igluba?
@Mariann19:
"Szerinte mi kifogásolni való van abban, hogy egy vállalkozó a teljesítménye alapján profitot termel, és azt a maga javára fordítja. "

Na most akkor a mostanában hangoztatott arányos közteherviselés jegyében adóztassuk csak meg duplán :)
@tristen2005: ako örülj!(vettel előbb utóbb feljön, mint a talajvíz:)
mé bakker, te tévé nélkül féltökű óriás vagy?
próbáld ki, remek dolog. bár a mostani RTL híradókat bánom:))
@taga20:

Nem szégyen az iglu, megfordítod, parabola antenna:)
@Roan:
" személyi edző Mo-n 3500 Ft/órától,"

Ezt kézből (és saját tapasztalatból) kontrázom. Amúgy meg ez azért nem annyira szükséges a napi megélhetéshez szerintem.
@rodeo36:

Erre mondta öreganyám, ez már gombócból is sok! 5-0
@taga20:
"ne erőlködj, ö is medvebocs:)) "

:-) :-)))
@tristen2005:
amíg a taga csattogtattya a fitymáját addig mi?
Franc 5, Swucc 0 és még nincs vége

brühüyy

a meglepetések VB-je?
@taga20:
" nem akarlak kibillenteni, de szerinted fog erre neked válaszolni? szerintem nem:)) "

Szerintem sem. Viszont most szeptemberig munka nincs (remélem szeptembertől lesz), kölköm most éppen egy sincs, tehát a géphez hozzáférek, hát kiélem magam :)
@taga20:
"bár a mostani RTL híradókat bánom:))"

A neten simán visszanézheted az rtlmost-on. Emiatt ne hiányold a tévét.
@tristen2005:
5:2 és még nincs vége

brühüyyy

a vettelke meg hadd húnyni unalmas kis sikoltozós pöcs
@tristen2005:
másik vicc Toronto mától World Pride két hétre, minden szálloda foglalt, az éttermek és mások átfestették a reklámjaikat tavalyi csak tartományi Pride hozott a városnak tisztán!!!!!!!!!!!
300 millió dollárt ettől akarnak elesni a magyarok fanyalognak

és annyi esemény meg izé...mivel a polgármester hivatalon kívűl van rehab drogozás és alkoholizmus miatt nem tud semmit szólni nagy idióta barom...lehet, hogy nem engedik vissza a helyére ha a tanács nem találja elégnek az orvosi igazolásokat

így is ki lehet valakikel baszni

brühüyyy

most még:
Honduras Ecuador és holnap a nagy nap már látható lesz mi is a helyzet
@rodeo36: Ez így nem ér, tessék engem is vinni!!!
@taga20:
Figyelj mán te rajongó... én kurvára szeretem az F1-et, de ami mostanában megy a környékén, attól hányok.

Először is, a turbó visszajövetele a legnagyobb faszság volt. Hallgatod? Akkor tudod..., hogy miért lett kalap szar. Aztán ezt tudjaz Ecclestone brigád is, olvasd csak:
www.f1-live.hu/f1-hirek/azonnali-hatallyal-szabalyt-modositottak-a-forma-1-ben-ezentul-gyilkolhatjak-egymast-a-versenyzok/

Hanghatás-szikrázás-egymás elleni gyilkos küzdelem... jaja, uncsi lett az egész szar, ezért. Nagyon bírtam, nem volt futam amit kihagytam volna, de idén leszarom az egészet.
Gagyi, és ezt felismerte az FIA is, különben minek ezek az újítások?? Talán átírják a végeredményt is, és nem Fotel lesz a győztes... ahogy le volt játszva, hanem Rosberg esetleg, vagy Hamilton.

Hiteltelen lett ez az egész fos.. részemről nagyon sajnosan az.
Szerencsetlen kivakart arokparti parasztgyerek persze, hogy nem tudja mi van itt varoson. De legalabb kiprobalhatja, hogy milyen az, amirol almodozott szarlapatolas kozben, szellemi szintjenek megfeleloen.
De hogy meg senki nem verte be azt az otvar buta arcat, azt keptelen vagyok megerteni. Furcsa orszag ez, szopjak a tolvajt, meg akkor is, ha oket fosztja ki - tipikus magyar, azaz tipikus semmirekello, ertelmetlen balfasz, a vilag bohoca.
@Knósszosz:
Mondatot szerkeszteni meg majd holnap, most ez nem... pedig nem is ittam.
Csak két sört.
@Virág et.: " Miért számít politizálásnak, ha valakinek az tűnik fel, hogy Őfelsége gyermekének esküvőjén a sz.ros, forint húsz filléres játéktelefonok miatt nagyobb erőket mozgatnak meg, mint 300 baltásgyilkos elfogása miatt? Hogy dns mintát vesznek a pincérektől, holott ilyen súlyú bcs-ek esetében azt a Be kizárja! Hogy az ároktői gyilkosoknál évek nem voltak elegek a dns-vizsgálatra, addig itt a CSI-t megszégyenítő sebességgel voltak kész az eredményke? Kétszázezer forintos vackokért."

Itt nem maga az ellopott mobil miatt lett ekkora hatósági apparátus mozgósítva, hanem a mobilteló tartalma miatt. Vajon mi lehetett azon a telón, ami miatt sorozatgyilkosoknál is nagyobb energiát és pénzt kellett fordítania a hatóságoknak a nyomozáshoz?
Egyébként pedig a személyzet helyett a vendégek DNS-ét is le kellett volna venni, meg én a vendégeket is külön szobás vallatásra vittem volna. Van egy olyan érzésem, hogy ameddig csak a személyzet között keresik a tettest addig nem találják mert, mert a valódi tolvaj(ok) a vendégek között volt(ak).
@s: Nagyon szép elmélet, kár, hogy az első ajtós felszállást 2009-ben kezdték el bevezetni a BKV-nál.
@Knósszosz:
.
Knósszosz 2014.06.21. 00:19:16

Mit csinálsz holnap, ha ma 19 perenként két sör?
Akkor amikor a műkörmös műtrágyát vesz a műholdjához?
Pitymallik!
Régi magyar szokás szerint ilyenkor kell minden kekk Fideszes száját bekemni csirkebéllel.
Fejükbe félbevágott, kivájt görógdinnyét kell húzni.
Ettől a babonátol még a leglfeltüzeltebb, súgó-búgó NER-társ is patyolatgyapjas báránykává változik. :-)
@rodeo36: Ja, a kútya az ember legjobb barátja :)
@fehérfarkas:

Az egész telefonos sztori azt támasztja alá, hogy az orbán család és a meghívottaik (hogy ne mondjam: barátaik) Magyarország nemzetbiztonsági kockázata.
@jaegtoer:
Egészen egyszerűen, Magyarországot ellopták.
@sjz:

az aranyrészvény még nálunk van.
@jaegtoer:
szerinted mit tud elérni az RTL, ha kitart (és a vezér nyilatkozatából az láccik kristály tisztán, hogy máris az orbán utáni időszakra bazírozik)...miket tudnak ezek a pojácák a zokostelefonnyaikkal még "alkotni"? a lézer már elszólta magát csak a békamenet tagjainak még nem esett le a tantusz

brühüyyy

szóval szerinted lesz gyors herce hurca?
@rodeo36:

szerinted mit tud elérni az RTL,

A villanykapcsolót! Az útolsó oltsa el a lámpát!:)
minden köszpénzt szétrabolnak... ofsóherba
@rodeo36:

Mire számítottál? Ezek berendezkedtek 40 évre, ellenzék dupla 0,
www.atv.hu/belfold/20140620-megerositette-bajnai-gordon-az-atv-hu-informacioit/hirkereso
Bajnait vagy megvették, vagy a csányi is picsán akarja rúgni a csüngőhasút. Döntsd el.
a woodoo gazdaság:
nepszava.hu/cikk/1024632-az-allamositasok-ara

nagyot akar a szarka de nem bírja a farka

brühüyyy
Enyhül a nyomás az RTL-en, Simicskát viszont büntetik

Magyarázkodni kényszerült az RTL Klub, miután kiderült, hogy nemcsak a TV2-n, hanem rajta is segít az a kiskapu, amit az utolsó percben nyitottak a reklámadó-törvényben. Ám a könnyítés ellenére egyik tévé sem ússza meg az új különadót. A legkevésbé a Fidesz-közeli üzletemberek örülhetnek: ők évek óta annyira nyereségesek, hogy nem tudják enyhíteni a terheiket. Kiszámoltuk ki mennyit fizet, megnéztük, és milyen csapdák vannak elrejtve a nagy port kavart reklámadóban.

hvg.hu/kkv/20140621_Enyhul_a_nyomas_az_RTLen_Simicskat_viszo
@tristen2005:
az utóbbi...többen keverik már a mérgeket...az kurvára teccik, ahogy a buta arrogancia elszólja magát...de a hülyék nem ébrednek majd a koporsóban

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Miért kellene nekik magyarázkodni, Simicska óta tudjuk, hülyének lenni alkotmányos jog. Ezért kell a sok jogász mellé egy irodalmár törvény benyújtónak:)
@tristen2005:
na a bundáról...nézem az olasz costarica förmedvényt...ilyen szar olasz játékosokat csak akkor lácc, ha már haldokolnak vagy már a koporsóban várnak a hantolásra, különösen a Pirlo néhány "elbaszása" feltűnő és a többi meg úgytesz...ez másképpen nem magyarázható és akkor jön a többi is az angolokat és a spanyolokat valóbanmeg/szét/baszták...de a többi akármilyenkamu is lehet különösen, hogy a Klinsman már nyilatkozott, hogy ki ha ő nem...ezt náluk lobby-zásnak híjják

brühüyyy

érdekesek a pontok még egy hetet várni kell arra hogy...de valószínű igazunk lesz latinamerika lesz a döntőben semmi europa
@rodeo36:

Ma temetik Grosicsot. Vajon ágyútalpas lesz?
Puszkásznak kijárt!
@tristen2005:
akkor a Grosicsnak is

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Azért annyira nem érinti őket sem. Megsúgom, hogy eddig is - "védelmi pénzként" - le kellett a haveroknak adni ezt a zsét a kasszába, csak innentől legalizálják a pénzt, elszámolható lesz, nem úgy néz ki, mintha osztalékként a tulaj felvette volna.
@tristen2005:
Másnak is ideje lenne, kijárna neki, zokognánk...
@rodeo36:

Eddig 5 tuti továbbjutó van Chile, Hollandia,Kolumbia, Costa Rica, Franciaország, Hozzá vehetjük a Brazil, Német, Argentina. Eddig 5-3 Dél-Amerikának. Jó kis Copa Amerika lesz.
@rodeo36:

Bakker, most nézem, a 8 között össze ugranak a dajcsok meg az argentinok.
@tristen2005:
úgyis állandóan a CONCACAF-ot emlegetik (különösen a Klinsman)
namost még sok előjáték hátravan...de a németek és az usa hollandok továbbjutása csak azt hozza, hogy egymást fogják kibaszni (a mosolyalbumba való de mi lenne ha Ghana szétverné az usát?) és ha portugál is legyőzi még akkor is, ha utána kiesik?

nagy kalamajka ez a bunda

brühüyyy
@tristen2005:
nalátod...már meg is van taccsland a teutonok szép harci rendben vonulnak haza vagy úszva

egyébként hétfőtől Wimbledon is beugrik, most a hétvégén tagavásár az osztrák F1

dehát az embernek más dolga is van pláne ebben a World Pride-ban aszongya a helyi teve hogy 2 milliónáltöbben lesznek az újraválasztott tartományi miniszterelnöknő a lesbikus szeretőjével együtt üdvözölte a Pride-ot

teljes a nihil,,a város fele le van zárva a gay városnegyed (ilyen is van Toronto-ban) az meg ünnepel az uccák forgalomtól lezérva megy a 24/7 utcabál a fogyasztás meg az őrületig még a 1.55 Dollar/liter benzinárak mellett is

brühüyyy
@rodeo36:

Klinsmannak mind1, nem szeretik kategória, az újságírók támadják mert nem vitte ki a veterán focistát a VB-re, mert szerinte abból él amit 10 éve tudott, erre közölték vele, te is abból amit 30 éve tudtál:)
@tristen2005:

"Bajnait vagy megvették, vagy a csányi is picsán akarja rúgni a csüngőhasút."

Csányi szándékait nem ismerem,de az kizárt, hogy Bajnai megvehető.
Nem mondta ki, de rendesen körülírta, hogy a karaktergyilkosság az ő esetében tökéletesen működött, tehát kénytelen hátrébb lépni.

Megjegyzem, ez Gyurcsányra is igaz, de ő most vérszemet kapott, és ettől teljesen meghülyült.
@Orica Középföldi:

Lehet ő is belülről bomlasztja a rendszert! Kádárnak is meg kellett volna bukni 75.ben ahányan bomlasztották, arról nem beszélve, 41-ben belehetett volna fejezni a világháborút, annyi volt a partizán.
@Sejk a derék katona:

". ofsóherba"

Ez jó:)), jobb, mint a jogdíj-várományos helyesírásod, ami terjed itt mint a métely, rossz nézni.
@jaegtoer:

"az aranyrészvény még nálunk van."

Mi tudjuk,(hogy nem minden arany, ami fénylik), de ők ezt nem tudják, hogy mi tudjuk:))
@Orica Középföldi: inkább mongyuk úgy, hogy az illegális heje-sírás mint POLGÁRI ENGEDETLENSÉGI MOZGALOM lyelenik meg...

és egyben a pökhendi hitvány dakotamafia torztükre is...
@Orica Középföldi: amugy a "köSzpénz" fogalma sokkal jobb, régóta használom, de kevesen veszik észre mert annyira FINOM...

amugy szerintem még mindig plafonmagasan a legjobb volt a 2010 es dakotapuncs kezdetén a reakcióm:

" nertársak és nertársnők ! "

azt gondolom ez a puszta szójátékon szintén túlmutató zseniűlis mávészeti alkotás, mejj a tejjes rencer rezsümérje ...
@Sejk a derék katona:

Nem kevés örömmel látom, hogy a puncs felszabadította (szunnyadó?) művészi hajlamaidat, és kiszabadult egy zseni:))
Te már nyertese vagy a nernek.
@Sejk a derék katona:

Ja! Azért a zsenid sikeresen elriasztotta innen Csekklisztet:)
@Orica Középföldi: szerintem a NÓBEL békadíj várományosa a fideSS

áláspontyom szerint a világon a legtöbbet ez a hitvány párt tett a LEGTÖBBET a DEMOKRATIKUS ELVEK terjesztése érdekében...

sose feleggyük...
2010 2 706 292 birka
2014 2 142 142 birka
vagyis a birkák száma fojjamatosan cökken
@Sejk a derék katona:
Meg szerrénny és nertelenül összintte is vaggy! :)
@Orica Középföldi: " Csekklisztet:) "

nem tudom kit tisztelhetek a fent nevezet túrban...

gondolom Finom Liszt testvére lehet...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): ja ezt mindig elfelelytem !!!!

a legjobban a szerénységet szeretem magamban !!!!
a legnagyobb erényem a szerénység !
Szerénység NERtársak, szerénység!
@Sejk a derék katona:

Olyan is van, de az 1 másik műfaj.
@tristen2005:

Ez sokkoló volt!
Tönkre akartad tenni a napom??? Sikerült:)
@tristen2005: kit szarvazott fel a zsemjén solt ? illetve a hofi rózsa ?

fel se áll már ... solti már csak... Tatanka Ijotake (Ülő Bika, Sitting Bull...)

sóti már a lemenő nap aminek már nincs (d)erelye....
@vitéž munkášőr: ja ja

"szegénység nertársak, szegénység..."
@Sejk a derék katona:

Azt nem tudom, de remélem, hamarosan jön a bőgés ideje:)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Lázár milyen kevélyen jelenti ki, hogy aki extra profitra tesz szert, az adózzon utána, de úgy néz ki, hogy ez csak a kormány által kiszemelt áldozatokra vonatkozik.
Mészáros Lőrinc, Simicska láthatóan szuper extraprofitra tesz szert, erre a körre ezt miért nem terjeszti ki.
Lázár egyáltalán tudja, hogy mi számít extra profitnak?
Megvizsgálták, hogy az RTL-nél valóban extrának számít-e?
Álságos duma az egész indoklásuk.
@tristen2005: ez csak amojan keresztyény kaotikus megcsalás... csak lelki értelemben...

rtlklubrádió

üdv a klubban !
@tristen2005:

Ez tényleg jó:)

Én pl. nem tudtam, hogy van 24 órás pornócsatorna, a CÖF vaj'h honnan tudja? Nézik?
Valakit beköpött a felesége?
@Orica Középföldi: @tristen2005:

tényleg hol van ez a 24h órás pornócsatorna? mi a neve? mejik csomagban van benne?

csak hogy EL TUDJAM KERÜLNI mindenképp ezt a nagyon veszéjes hejet
@Orica Középföldi: @tristen2005:

annyira szar hogy 23h ig kell várakoznom mindennap

khm, már ugy értem, ha meg akarom nézni hogy a libsibolsik mijjen fertőben hanyatlanak stb... hogy én utána igaz erkölcsös mmagyarként tuggyak mihez viszonyítani...
@Orica Középföldi: Miért? Volt időszak, amikor nem volt hülye?
Legföljebb a privatizációs korszakban.

A szocik nagyszerűen követik példáját a mittudomén milyen plázába bujkáló x-dik kerületi polgármesterük ismételten placcra állításával.

Mindkét brigád megérett a süllyesztőre.

(személyes tapasztalat alapján mondhatom, a gazdasági holdudvaruk is, tán még a fideszeseké is kevésbé gátlástalan, pedig az nem semmi)

Szóval, ha Bajnaiék találnak új arcokat, övék a pálya, ha nem, akkor marad a Balkán Balkánja.
@Sejk a derék katona: digi tévében van, tényleg nagyon kell figyelni, nehogy odakapcsolj.
@Sejk a derék katona: ez a szomoru valosag a nemzeti "egyuttmokodes" rendszerenek talpasai szamara...

...a ner basszai'bah-jai viszont hasznalhatnak az "r" betut is a "g" helyett
@Habakuk999:

"plázába bujkáló x-dik kerületi polgármesterük ismételten placcra állításával"

ez a héten mindent vitt, a hvg-s riport magáért beszélt. az egész kutyaütő banda mehet a bányába, komplett idióták.

az összes "gazdasági holdudvart" vagyonelkobzással spékelt kézlevágásra ítélném, és mehetnének koldulni az ulicára'.
addig kilátástalan itt bármiféle (pozitív)változás amíg valaki nem meri felvállalni, hogy ezt a kérdést rendbe teszi. addig marad a pöcegödör.
@batka manó:

ja a szocik kettő másodperc alatt nullázták az rtl "szabadságharcának" minden esetleges hatását... egy hunvald, bazzeg',hunvald :)
@s:
Igen, b@szom a húgodat vagy ha húgod nincs akkor a lányodat.
@batka manó: csak nem mindegy, ki vállalja fel, mert pl orbán is fölvállalta, s lám, úgy nőtt ki a Lőrinc, mint a bolondgomba júniusi zápor után.

De igazad van, ez a hunvald ügy egy tizedmásodperc alatt tesz rendbe minden megújulási fogadkozást.
@Habakuk999: mert a saját az más, az nem ugyanaz mint a más.
@Habakuk999:

mé' legalább ezt az egy vállalását elvégezte, csinált pici új (!) igaz magyar(!) kapitalistákat, feltőkésítette őket rendesen...hogy száradna le a keze valami műanyag bilincsben :)
@István Tamasi:

Úgy látom neked mind1, nézed te a Digi tv-t, iszol te rendesen!:)
@Penivaldes:

Nem biztos, az még csak a legjobb 4-ben lesz, utána a döntő??
@tristen2005: igen először van legjobb 4 és utána döntő.
csak nekem a németek meggyőzőbbek voltak, mint az argentinok
@Penivaldes:

Sok víz lefolyik még addig az Amazonason! még 3 meccs végeredményének össze kell jönni, hogy a meccs létre jöjjön.
@batka manó: szóval én úgy gondolom, hogy akik továbbra is hájpolnak akár a szociknak akár gyurcsány kollégának, ugyanolyan kárt okozók, mint a békemenet ollézó jeles résztvevői.

továbbá azt is gondolom, hogy abszolút nincs joguk a közömböseket és nem szavazókat kritizálni, akkor sem, ha az újabb kétharmadnál nagyobb kárt perpillanat nem tudok elképzelni.
@Habakuk999:

"nincs joguk a közömböseket és nem szavazókat kritizálni,"

erről picit másként gondolkodunk...a közömbösöknek, és a nem szavazóknak IS köszönhetjük, hogy itt tartunk. ugyanakkor elismerem nehéz ügy úgy szavazni, hogy tudod azt szavazatoddal érdemtelent támogatsz és egyetlen módon hasznosul az elb.szott' x, a tejhatalmat elveszed a még érdemtelenebbtől. vagy valami ilyesféle :)
@rodeo36:
Elvégre Grosics tényleg volt katona mégpedig önkéntes a waffenSS-ben.
@tristen2005:
Szánalmas vagy, hogy ennél "jobb" fröcsögést nem voltál képes kitalálni.
@István Tamasi:

Mi bajod van? Nem láttad a szmájlit??
@jaegtoer:

Hát,TEK-intve hogy az após már komplett akácost is lopott, én azért nála kezdtem volna.
"Na köpjön csak ide, öreg!"
@DarthVader:

Lehet hogy bebiztosította magát, ha a lány válni akar!
"A Civil Összefogás Fórum közleményére reagálva a DIGI megerősítette, hogy bármely előfizetője az ingyenesen hívható 1272-t tárcsázva azonnal megszüntetheti a hozzáférést a felnőtt tartalomhoz. A szolgáltató köszönetét fejezi ki a CÖF-CÖKA-nak az észrevételért, és egyetért azzal, hogy rendkívül fontos a gyermekek megfelelő értelmi, érzelmi fejlődése."

:)))))) van humorérzékük,
nem úgy mint a rohat dakotanáciknak
@s:

"nálad meg az összes szék támlája le van fűrészelve, hogy bárhova le tudjál ülni a permetezőgéppel"

ettol 20 perce fetrengek, kurvajo!

XDDDDD
@vitéž munkášőr: ki tudja?

majd a cöfösök kinyomozzák, remélem nem vmelyik pornókanális keze van benne nullátólhuszonnégyig
@OPHELIA: na jo, akkor a Brazzers Nepe Front ;-)
@Penivaldes: meg most is potyognak a konnyeim, ha eszembe jut - tokeletes kep volt, remelem ma mar nem latok tobb permetezogepes parasztot :-)))
@jaegtoer: "Az egész telefonos sztori azt támasztja alá, hogy az orbán család és a meghívottaik (hogy ne mondjam: barátaik) Magyarország nemzetbiztonsági kockázata. "

Vajon mi lehet azon a mobilon? :D
Orbánék nagyon nem akarják, hogy az a mobil és a tartalma rossz kezekbe kerüljön.
@Penivaldes: semmi, csak tenyleg vannak olyanok, mint amilyenek @s festoi kepe alapjan felvazoltattak
@vitéž munkášőr: ó igen, nekünk is volt szomszédunk, ki állandóan permetezett
@OPHELIA: de nem am! szerintem a teljes COF vezerkar elofizeto naluk. de a GangBros-t is kultivalhatjak az "inyenceik"

a harczot ellenuk kesobbre halasztottak
@Penivaldes: na ugye

es annal is csak hokedli volt a lakasban?

XDDDD
@vitéž munkášőr: neki nem volt hokedlije, ellenben a nagymámnak igen, azon szoktam csücsülni.
a szomszéd állitólag dokinak adta ki magát, pedig csak mütössegéd volt:)
ű
@fehérfarkas: mindig is rossz kezekben volt. csak most mar a fogukat is szivjak, hogy hamarosan csengetni kell a "tartalomert"...
@vitéž munkášőr: több tippet ne adjunk, mert megakasztják a betöltést
@fehérfarkas: sztem az egész mobil körüli cirkusz gumicsont
@Mariann19:
"Álságos duma az egész indoklásuk."

Nem is értem, miért fáradnak vele. Ide a zsét és fuss, ennyi is elég lenne indoknak.
Bár eljöhet még ez az idő is.
@OPHELIA: ok, bar tolem aztan foroghat a homokorajuk akar iteletnapig is
@OPHELIA: gumicsont. de lehet további kaucsuktermékeket találni a fidesz mellett: kutyagumi, lyukas gumi (deutsch), guminő (kinézem pl. szíjjártóból), gumijogszabály (lex kivételek), na meg a négy kerék...
@parti_giano: kézzel fogható környezet szennyezés
@batka manó: másképp. szerintem ugyanis nagyobb a felelősségük, mint azt a kedvesellenzék gondolja, sokkal nagyobb.

mint ahogyan a boltban is felelős az, aki az akciós mosószeres polcra felrakja a nem akciós, csak az apró betűben más cuccot.

csak ma 6 kiloforintot vettem vissza a hőbörgésem miatt. de hány vásárló - állampolgár stb - van, aki nem tudja magát megvédeni a disznók ellen?

szóval velejéig romlott a rendszer, s mi, akik együttműködünk valamilyen szinten vele, ugyanolyan szinten vagyunk felelősek.

az az idő elszállt, amikor a birkákat lehetett hülyézni.

Ugyanúgy az az idő is, hogy azt hisszük, az rtlklub majd kikaparja számunkra a gesztenyét.

túrót, sőt: lótúrót.
Kóny Pétert mikor fogja Gyurcsány örökbe fogadni?
@Habakuk999: "szóval velejéig romlott a rendszer, s mi, akik együttműködünk valamilyen szinten vele, ugyanolyan szinten vagyunk felelősek." na ne már. egyrészt, mi az együttműködés, mire gondolsz? másrészt, a felelősség nem ugyanakkora, főleg, ha visszaélnek a bizalommal.
@parti_giano: erről beszélek, az együttműködés függvényében van felelősségünk is.

Miért, aki itt magyarázott, hogy gyurcsány a jó, mert ojjan jót beszólt viktornak, az nem felelős a közállapotokért?

Dehogynem. Nyilván nem olyan szinten, mint hunvald, de egy picit ő is.

Természetesen én is, első személyben írtam ugyanis.

Jó lenne, ha tudatosulna bennünk, ez az ország, ez a nép, az az élet s ez a csürhe a miénk.
@s: baz+ mi az, hogy nem kapcsolja le a Zetorról, FEL SEM EMELI a barma!
Akkor volt először félcipője, amikor az eke levágta a gumicsimma szárát! Az eslő legójából is disznó ólat épített...stb
@István Tamasi: télleg a madaras teszkóban találtál már fokhagymás orbitot? a strandon még kóbászra tekerteted a füstölt vattacukrot?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
"Ide a zsét, és fuss!"
Te is tudod, hogy nemcsak a zsé a fontos ebben az RTL-es buliban.
Sokkal inkább az a szándék, hogy a médiákat szép sorban állami tulajdonúvá, ha ez nem sikerül, állami befolyás alá kívánják vonni.
@Habakuk999:
Szia!
Mindíg érdeklődéssel, többnyire egyetértéssel olvasom a véleményedet, de most egy logikai bukfencet vélek felfedezni két hsz-edben.
A szocikra írod:
"Nincs joguk a közömbösöket és nem szavazókat kritizálni."
Majd a következő megállapításod:
"Szóval velejéig romlott a rendszer, s mi, akik együttműködünk valamilyen szinten vele, ugyanilyen szinten vagyunk felelősek."
Nálam a felelősség kérdése együtt jár a sorsfordítói cselevéssel, ezt a felelősséget kiterjesztem a közömbösökre és a nem szavazókra is.
@Habakuk999: erre kérdeztem rá, haba, amit finomítottál aztán. különböző szinteken, különböző a felelősség. gyurcsánynak nagyobb, mint az ő egy beszólását lájkolónak.
@Mariann19: szia! nincs bukfenc.

Akkor lenne, ha azt írtam volna, hogy csak a hívek felelősek, de nem ezt írtam.

Hanem azt amit idéztél.
azért mindenkinek van egy pont az életében, mikor már nem tud mit szólni:

threeleggedchair.tumblr.com/image/89451868205
@parti_giano: tudod, már kezdtem elfelejteni, milyon aljas bagázs a szoci udvar, illetve félve a fideszesek mindentlátószemétől, a szocik mocskosságai elhalványultak.

az elmúlt hetekben aztán sikerült napi kapcsolatba kerülni velük - nem én kerestem őket, sőt - s ismét egyből kinyílt a bicska a zsebemben milyen alattomos aljas semmirekellők ragadják magukhoz az ország adóit illetve hiteleit.
Még ma, a fidesz országlása idején is.

Na szóval, ezekkel semmit, senkit és soha.

Akkor sem, ha általában nem vagyok hajlandó kimondani a soha szót.
@parti_giano:
Támadjuk meg Lengyelországot.
@Penivaldes: semmi különös, fölajánlották az együttműködésüket

Volt ilyen már minden oldalról nem is egyszer
@Habakuk999: de miben akartak volna veled együttműködni?
bocs, csak azért kérdem, mert én téged a diókkal azonosítalak
@Penivaldes: nem én, hanem mindenki, akiben pénzt hisznek vagy látnak

mindegyik eladná húsz fillérért a saját lányát is, ilyen ocsmány bagázs nem tudom van-e a világon még.
@Penivaldes: nem igaz, az ember nem ilyen.

Még minden magyar ember sem ilyen.

Az igaz, az átlagtól több magyar ilyen.
@Penivaldes: mostanában is megváltozhatnának, lehetnének tisztességesebbek, igazságszeretőbbek, gerincesebbek

na de ez van, ha itt beszélgetek veled, sohasem sül meg a fokhagymás hal:(
@Penivaldes:
Azt nem mondanám H-ra, hogy szómágus lenne.
Tudod ki volt az? Az én Vérnyúl barátom.
egy ötvenes minisztériumi fideszes felsővezetőt egy csaj ismerősöm kúrogat felcsatolhatóval. van köztük vagy 30 év. a csaj kutató történész, bécsi ösztöndíjjal volt kinn egyetem után, egy fogadáson ismerkedtek össze, ott össze is jöttek, aztán itthon már pénzért folytatódott a kapcsi. aztán egyszer elmondta a titkos vágyát a főosztályvezető. a csajnak azóta komplett szerkója van, és teljesen jól megél a kutatásai után kapott pénzből meg malacka támogatásából.

(de ez pártfüggetlen, ugye. csak az a kibaszott szenteskedés, az.)
Az egész média ügy átlátszó és gennyes, ahogy van. Csak az nem látja, aki szorosra zárja a szemét. A sok szemét. Mert van belőlük bőven. Ezért virágozhat annyira az Orbán-Lázár-Simicska birodalom. Itt folytatom, ha még érdekel a pofázásom koznaplo.blog.hu/2014/06/21/miert_idegesito_az_ellenorizetlen_media
@Habakuk999: akkor negatív irányba mentek, köszönhetően az első háborúnak. de erről majd máskor

megsül az, csak meg kell gyújtani alatta a tüzet:)
@Habakuk999:
Úgy látom, ha az alkalmazott szavakon kezdünk el lovagolni, nem jönne ki tartalmas beszélgetés.Ma nincs ehhez szerencsénk.
@Penivaldes:
Szegény Vérnyúl!
Őt is siratom, rajta kívül Cicót, az egyetlen perzsamacskámat, aki már nincs velem.
@Mariann19: igen, Vérnyúlnak is, és Cicónak is puha, meleg bundája volt.
@Mariann19: Amilyen az adjonisten...

Minősítettél, amire reagáltam.

Ezért kár megsértődni.

Amúgy valóban nem vagyok alkalmas tartalmas beszélgetésre:
1, sütök-főzök
2, elegem van a sopánkodásból
3, elegem van a jujjdemegmondtaazrtlhíradó ujjongásból
4 lassan jönnek a meccsek
5 csak vadiúj formációk kialakítása hozhat változást
@Existimator:
vannak még szemek, melyeket csak baltával lehet kinyitni, különösen azoknak a "látásáról" van szó akiknek irányítható a látásuk: azt látnak amit a kedves vezető mond nekik, hogy lássák

pölö: rezsidémon azt nézd bazdmeg a 20 filléres megtakarításodat te seggfej, és sohase nézed miből fizeted 20000-ért ugyanazt a szart amiből azután a kedves vezető baltája a francok riviérájára járkál tárgyalni ami titkos és londonba ahol titkos tárgyaláson titkos hotelban titkos kísérővel annyit költött mint az egész angol királyi család egynapi ebéggye a siserehaddal együtt

brühüyyy
@Mariann19:
a vérnyulat csak ne sajnáld ott sütögetik és dugjákvalahol ahol melegebb van és több homok...a Cico az meg már a Macskák Csillagos Úttyán Bolyong a Felhőgombolyagokat kergetve

brühüyyy
@xvxvxv: koszi, hogy megerositetted a kepzelgeseimet csontossandra latex apacaszerkojaval es a hitachi magic wand-javal kapcsolatban :-)
@Habakuk999:
Vitáink során olyan viszony alakult ki köztünk, hogy ott sértődésnek nincs helye, hála istennek.
Legfeljebb ellentétes véleményünk esetén jól megmondjuk egymásnak a frankót.
Van abban valami, hogy a helyzetelemzéseknél már nem tudunk újat mondani, csak forgunk körbe-körbe.
Ezért megértelek, fordulj a gasztronómia felé, az legalább élvezetet nyújt.
@Penivaldes:
Hogy miért a szőrmókokat szeretem, nem tudom, így alakulnak a dolgaim.
@vitéž munkášőr: nem értem miért kell sandráról képzelegni, odamész hozzá, aztán ennyi
@rodeo36:
Egyszer beszéltem vele telefonon, azt igérte, hogy idővel visszajön.
Viszont nála, ha jön a nyár, megszűnik a hazai világ, és tényleg megy a homokra bronzbarnára süttetni magát, hogy meghódítsa a fekete csajokat.
Cicót gondolhatod, hogy mennyire szerettem, a szobám tele van a képeivel. Néha még mindíg bőgök, ha nézem ezeket. Te ezt megérted Rodi, tudom, meséltél már ilyet nekünk.
@Penivaldes:
"Biztosan még gyerekkorból."
Szerintem ez egy gyenge pontom, fanatikus állatbarát vagyok.
Lehet, hogy a bunda oda lesz farkincával együtt a sivatagban, de akkor hogyan fog kinézni szegény.
Az igéretnél már tudtam, hogy abból semmi sem lesz, innen vagy nagy elhatározással végleg el lehet menni, vagy sehogy.
@Mariann19: nyugodj meg, én erre is gondoltam.
felbéreltem asszonyokat, hogy varrjanak új bundákat nyuszinak.
többet is, estére, munkába, kirándulásra
@Penivaldes:
Ugye szakembereket béreltél fel, hogy stílusos legyen az új szerkó, hogy kedvencünk a régi külsejéval tündököljön, ha még egyszer felbukkan?
@Mariann19: csak a legjobbakat, és nyomon követem a folyamatot
@Mariann19: szerintem tudunk újat is mondani, sőt tudnánk új alapokon élni és viselkedni is.

Csak nem könnyű szembenézni saját magunkkal.
@rodeo36:

Ma Argentínának merre lesz az Irán?
@Penivaldes: mi van avval az építési engedéllyel? mi van nyúllal?:))
@nincs_itt:
Szóval neked ezek a kedvenceid.
@nincs_itt:
Szóval neked ezek a kedvenceid.
@tristen2005: államcsőd, az az irány:))
@taga20: a nyúlból paprikás nyúl lesz, a bundájából meg sálat csinálunk Mariannak
@Penivaldes: a farkát megkaphatom a kulcstartómra?:)))
@taga20:

Kimenő van az igluból:)
@taga20:

"farkát megkaphatom" TARTALÉKNAK? VAGY PÓTLÁS?
@Penivaldes: dánkesön húgi:))
a címemet, remélem tudod:)
@Penivaldes: jaj, de vicces itt egy-két droid:))
@tristen2005: rokonoknál vagyunk má megint, potyázunk:)
@Penivaldes: te milyen kis okos vagy, mindenre van egy patent válaszod. én meg utállak, me mindenre van egy patent válaszod:)))
@taga20:

Akkor nem annyit eszel mint otthon.
@tristen2005: az más, aszt nem a húgoddal csinálod:)))
@taga20:

Szeszmentes tápegység van rajtad?
@Penivaldes: ha te örülsz én is. szép ez a szombati nap, pedig melóztam:))
@Habakuk999:
"Csak tudjunk szembenézni önmagunkkal."
Nehéz ez a szembennézés, mert sokszor meg kell erőltetnie az embernek önmagát, hogy ne legyen elfogult, próbáljon realista lenni.Pl:
Nekem nem kedvencem a Fidesz, de ha azt látom, hogy próbálkozik néha jó utakat keresni, megerőszakolom magam, és félreteszem az antipátiámat, mert ki az a hülye, aki nem akar az országának jót.
További példám, hogy most éppen a felsőoktatás kancellária rendszerét látom egy jó elképzelésnek - szinte le sem merem írni - utánanéztem, és meggyőző volt az érvelés.
Apropó! Hallottad biztosan az egyszámjegyű SZJA kulcs bevezetését. A kiskeresetűeknél ez drámai jövedelemcsökkenést okoz az adókedvezmény miatt.
Ha aktuális lesz a kérdés, biztosan itt is téma lesz.
@Penivaldes:
A Vérnyúl sálat csináltassátok meg, mert a szűcsök kurva drágán dolgoznak, most arra nem lenne pénzem.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
"Eláshatom?"
Hová, a homokba, a Szaharába mennél a szívlapátoddal.
Már szerintem ott rodeózik a fotóapparátjával.
Szervezd le, hogy egy oázisban várjon rád, aztán ott orvul megtámadhatod, mert megérdemli.
Útiköltségedet fizetjük.
@Penivaldes: várom a hétfőt:) egyébként, milyen élet az amikor a pénteket várod egész életedben?
@Mariann19:

" kurva drágán" mi ez az obszcén stilús drága asszonyom?
@Mariann19: a szűcsök, az olyan mint a tücsök?
@taga20:

"milyen élet az amikor a pénteket várod egész életedben," na az a meleg, nem a Kerényi:)
@Penivaldes: ez most igenlés, vagy irónia?:)
@tristen2005: sokszor mondtam má neked, TE MENTHETETLEN VAGY:)))
@taga20: igenlés, szeretem a hozzád hasonló dolgos férfiakat
@rodeo36:

Bakker, szenvednek a gauchók!
@Penivaldes:

Ha már másra nem alkalmas:) legalább dolgozzon.
@tristen2005: de alkalmas másra is

taga mutasd meg nekik!
@Penivaldes: te is utálod eszt a tristen gyereket? :))
@tristen2005:
"Mi ez az obszcén stílus?"
Most vizuálisan képzelj el.
Két kezemet összetéve, hajbókolva esedezem bocsánatért, hogy így elengedtem magam.
Jobb lesz, ha visszatérek a modoros stílusomhoz?
@taga20:

"taga mutasd meg nekik!"
Csapd ki az asztalra!:)
@Mariann19:

Semmi gond, néha ilyet is kell, csak tőled szokatlan, ha csak nem egy trollt osztasz:)
@tristen2005: kinek? mit?
asztalt hozzá, me nincs most nekünk:))
@taga20:
Nem tücskök a szűcsök, de nem szeretem az egyiket.
Egy fensőbbséges öreg csajhoz vittem a cuccot, olyan árat kért, hogy majdnem beestem a pult alatti szőrök közé.
Póker arccal elfogadtam az árajánlatot, nehogy szegénynek nézzen, méltóságteljesen kivonultam, és azon gondolkoztam, hogy hogyan fogom a konyhapénzből észrevétlenül kigazdálkodni.
Jó nagy hülye vagyok.
@Penivaldes:
"Akkor homokos lesz a füle."
Az nem olyan nagy baj, csak ő ne váljon azzá.
@Mariann19: "Jó nagy hülye vagyok."
most mit mongyak? igazad van:)))
@tristen2005:
Akkor megbocsájtottál?
Jó, akkor csak trolloknál lesz ilyen szóhasználat, olyankor úgyis beindulok.
@Mariann19:

Az nem "Aranyhörcsög" volt?
@taga20:
"Most mit mondja? igazad van."
Pedig azért jelentettem ki, mert arra számítottam, hogy tiltakozni fogsz, és áldozol rám egy-két kedves szót.
Na, ez a hétvégém sem lett napsugaras...
@tristen2005:
Aranyhörcsög? Mire gondolsz kedves tristen?
nem kapcsolok.
@Mariann19: drága mariann, te vagy főkönyvmenyország legtöbbet beszélő nősténye:))szertelek:)
csak neked a legkedvesebb dalom:)
www.youtube.com/watch?v=6JEdf7XsV5g
@Mariann19:

Amit a szűcs készített neked.
@Mariann19: látod, ha olyan népszerű lennél mint én, semmit sem kéne fizetned:)
@tristen2005:
Ja? Az egy sarki róka volt.
@Mariann19: azt hittem, hogy csak a Nyúltól indulsz be
@taga20:
Beszéljek kevesebbet? A férjem is ezt mondja.
A szám, amit küldtél, műfajilag a kedvencem, mint minden dél-amerikai zene.
A legjobb volt benne a trombita szóló.
Imádom ezt a hangszert.
@Penivaldes: cica, hol vagy, te mi?:)))
@Penivaldes:
Annál a néninél senki nem lehet népszerű, olyan fensőbbséges volt, hogy majdnem megfagytam.
Nyúltól itt mindenki beindult, jó érzéke volt ehhez.
@taga20:

Meghalt Szölösi-Csák Gergely a Dumaszínház tagja, 30 éves volt.
@Mariann19: a férjed egy okos arc.
ez a zene meg megfejthetetlen:)
te meg egy kerek ember vagy:)))
@tristen2005: öcsém, olvastam! RIP! mindig a fajint arcok mennek el idő elött! lásd HOFIt...
@taga20:
Súlyilag nem vagyok kerek, hála a sorsnak.
Most is tolom a sütit levezetésképpen.
Mert lehet, hogy meglepetés lesz az Argentína - Irán meccs. Háttérből figyelek. Nem semmi.
@Mariann19: Én is megértelek, két kutyusom volt, egy fehér és egy fekete szőrű.Nagyon-nagyon szerettük egymást. Mindkettő 18 évet élt. Borzasztóan hiányzik Lüszi és Bogi nekem.
@István Tamasi: Ezt miből szűrted le?
Nekem ez teccik!
hvg.hu/w/20140611_Gepnarancs

szerintem te nem mennél át a Turing-teszten!
De most őszintén, mire gondoltál a megnyilatkozásodat követően? Mit fogsz kapni itt a libsibolsibibsi mocsárban. Bár a bolsi erősen kérdéses, amióta kiderült a fidesz állampárti múltja, és megélheted a napi gyakorlatot, amitől még Rákosi is elismerően nyilatkozna!
@Mariann19:

Csak beverte a kis Bolha. 1-0 Argentínának.
@tristen2005:
Olyan is a 2014-es költségvetés, mint amit abakusszal készítettek, és hiányzott róla egy pár golyó.
Kimaradt a vásárolt vagyonelem néhány darabja. Jobb, ha legközelebb az ujjukon számolják ki a jövőt.
@tristen2005:
Nem hittem volna. Messi még megmentette Argentínát: Micsoda kíváló kapusa volt az irániaknak!
@évásanyó:
Gyönyörű kort értek meg a kutyusaid, pontosan annyit, mint Cicó.
Nem is lett másik, őt nem pótolta volna, úgy hiszem.
Most ugrott be, hogy minap olvastam, amit elég régen mantrázok - fidesz trollok és bérkommerek figyelem!! -
április és május hónapokban DEFLÁCIÓ volt ott Mo.-on!
Erre ma mit van szerencsém olvashatni? 3,8%-os növekedést prognosztizált valaki, de a kormány szerényen csak 2,7%-ra gondolt.
Tényleg olyan az az ország mintha valami random válaszadó gép vezetné.
@Mariann19:

A 90-ik percben azt akartam írni, ironikusan,
Hogy Costa Rica-Irán lesz a VB döntő!:) A kapus tényleg jó volt.
@Mariann19: Mindenki azt mondta, hogy gyorsan kezdjek egy kölyökkutyut ajnározni, és kisebb lesz a fájdalom. De nem ment. Nekem se. Sokszor álmodom velük, hallom az ugatásuk. Szinte beszéltek, olyan értelmesek voltak. Ha dudorásztam a gyerkőceimnek, mindkettő végig vartyogta.Sokat nevettünk.Van egy olyan fényképem, hogy mindkét kutya nevet.
@évásanyó: pedig azt kellett volna! kutya nélkül lehet élni, de nem érdemes!
@Mariann19: az egyetemek évszázadokon át Függetlenek. Attól képesek a tudományt szolgálni.
Egy partkomisszart rájuk tolni történelmi bűn.

az szja-rol nem tudok, ha csökken a kulcs, nem keresnek kevesebb kettőt a szegények sem.

afat kene amugy szerintem csökkenteni.
@nincs_itt: itt es most a defláció még nem befolyásolja a növekedést.
de vannak veszélyei, az kétségtelen.
@Habakuk999: én csak a "vashoz" értek egy keveset, de azért nem vagyok teljesen setét. a defláció(szerény ismereteim szerint) az egyik legveszélyesebb folyamat a gazdaságban. Annyira gyenge (nem létező) gazdasággal megvert országban, mint Háccsó Hátasztán, azért nem becsülném le a jelentőségét. A kormány és csatolt szervei, mindig kincstárilag optimisták(különösen ott, hiszen teljesen hüjék is).
Na szóval azért az sokat elárul - konteósok előre!! - miért is találta a pocakos Rámszesz, hogy a minisztériumokat helyezzék vidékre? Ahogy mondtam volt korábban, ez Angliában volt "divat", amikor IRA igen nagyon aktív volt!
@nincs_itt: Igazad van, csak gyenge vagyok. Most a lányomék kutyuját kényeztetem:))
Sajnálom Iránt. (Ilyet még sohasem írtam le.)
Igaz, hogy fociVb és nyár van, de én leírom, Szigetvári szerintem jó döntés volt. Jó, Bartusnak nem tetszik, de Amerikából biztos nekem sem tetszene.
@Habakuk999:
A SZJA-ról csak annyit egyelőre, hogyha a kulcs 9%-ra csökken, az adókedvezmény is csökken, ezáltal az adóalap az eddigiekhez képest nő.
Érdekesebb téma az ÁFA csökkentés.
Nagy híve vagyok a forgalmi tipusú adónemeknek,mivel több területre hat.
A csökkentés mértéke a döntő. Ugyanis szerintem
2-3% igazán nem változtat markánsan a gazdaságban.
Azt kéne elérni elsősorban egy csökkentéssel, hogy naturáliában növekedjen a fogyasztás, mely növekvő termelést és szolgáltatást gerjeszt. Ehhez minimum 5-8%-os csökkentés tudok elképzelni, ami meglódítja a fogyasztást.
Emlékezzél, Gyurcsányék 2%-kal csökkentettek, a lakosság észre sem vette, ráadásul a kereskedelem elnyelte ezt az előnyösnek látszó döntést.
A költségvetés viszont rövid távon magasabb mértékű csökkentést nem bír el.
@nincs_itt: Itt egy csaj kényezteti magát.Hogy jön ez a kutyuimhoz?
@nincs_itt: Ez ugyan az, egy csaj maszturbál. ??
@tristen2005:
Vannak a VB-n meglepetések, különösen a nagy múlttal rendelkezőknél.
A harmadik világ nagyon nyomul a fociban is, pedig elég baj van az iszlámmal is.
Tegnap hallottam, hogy az iraki nyomulásuk után Európában is terjeszkedni akarnak.
Úgyhogy a foci minusz, Allah lassan plusz veszély.
@évásanyó: tessék??? nekem nem egészen ezt mutatja!
@évásanyó:
A fiamnak van két fajtiszta pulija.
Ott egy kicsit kárpótolom magam, mert imádni valóak.
Alig várom, hogy lássam őket, mert jön a héten a kutyakozmetikus, és szép nyári ruhájuk lesz.
Majd visszük őket egy tóhoz, ha melegük lesz.
@nincs_itt:

Idős korban tanítod Évásanyót önkielégíteni? Nem semmi egy partizán vagy. Pornó filmet küldeni, Bakker:)))))
@Mariann19: Megint csak jön a vau-vau bele!
nem vagyok se közgazda sem egyéb, de azt megélem, hogy 7%-os és 19%-os, ez a két "kulcs" van mifelénk az áfára, a fogyasztás szépen "dolgozik".
Nem is értem, hogy miként gondolja valaki - csak konyhanyelven ugatom, de azért sokszor segít a leegyszerűsítés! - 27%-os adóval terhelni a fogyasztást! Hiszen ez teljes mértékben ellentétes a fogyasztás élénkülésével, szintén növekedésnek induló termelést és szolgáltatást célzó gazdaság-politikával.
Rövidre fogva, ez az én szememben nem egyéb mint a hülyeség csimborasszója! Persze lehet cizellálni, hogy dehátakkor nem bírja el a kőccségvetés! Tessék kevesebbet lopni, lukcusra kőteni(lásd 600 ezer forint felett vásárolni laptopot, ami kijön az alibaba.com-on negyedéből is! stb)
@tristen2005: nem én vótam!!! a zindexzwoa!!!
én a videjjó linkjét tettem oda... tessék ellenőrizni!
ide is elkelne a CÖF!
@nincs_itt: index.hu/index2/Megnyitom, egy csaj fekszik, főcím, ki hogyan csinálja, úgy röhögök, hogy potyog a könnyem:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nézi aki akarja, nincs nekem idő 22 félbolondot bámulni, ahogy futkosnak a libalegelőn!
mondtam már a foci NEM sport!
@évásanyó: télleg nem asztat akartam! CÖF-öt, Kerényit oda!
@tristen2005: az tény, hogy már ölég öreg vagyok! reggelente a régész ébreszt! de azért reggelente nem a derekamban jelentkezik...
Azért úgy elgondolkodom, ezeket a dajcsokat miért nem zavarja, hogy meleg a szövetségi kapitányuk?
@nincs_itt: Na ez valami aranyos film. Ez a két kis állat valami édes pofa!!
@Mariann19: Az én két kutyácskám keverék kutyu volt, lambrador anyjuk talán vizslával hetyegett, vagy fordítva, de gyönyörűek voltak.Mindkettő imádott úszni, lejártunk a Szabadkikötőnél a Dunához.
@nincs_ittSzereztél pár perc csuklásos röhögőrohamot, hádde majd összepisiltem magam, micsoda nap!!
@nincs_itt:
kutya nélkül lehet élni, de nem érdemes!

Miért van neked mindig igazad :)
Van most valamilyen kutyád?
@nincs_itt:
Szia!
Nálunk a legmagasabb az ÁFA Európában toronymagasan, 27%, az ár közel egyharmada.
Ha belegondolsz, vásárolunk még jövedéki adó alá eső termékeket is, így a jövedelmünk 1/3-a visszaáramlik adóban.
Amikor nagy a hiány aköltségvetésben, gyorsan adóemeléshez nyúl a kormány.
Alig feltűnő, hogy nem nagyon hallunk az állami kiadások generális csökkentéséről évek óta, pedig más országban ez is eszköz a megoldáshoz.
A döntések az adóemeléseknél nem hajlandóak figyelembe venni, hogy egyoldalú döntéseiknél milyen gazdasági következményekkel kell szembe nézni hosszabb távon.
Ugyan nem lakosságot érintő, de a szektorális adóknak pl. komoly következményei lesznek.
@évásanyó:
Tök mindegy, hogy fajtiszta vagy keverék a kutya. Én az okos szemüket szeretem.
Látom, hogy a kutyáid iránti szereteted végtelen és nem múló, akár az enyém.
@sjz: kutyásként láttam meg a napvilágot, mindig volt eb a háznál. most per pillanat nincs, de tavasszal érkezik!
ja, annyiszor van igazam, ahányszor csak akarom! Nem? De! tessék, megint igazam volt! Nem? de! ez már kettő!!
Besenyő Pista bá'
@nincs_itt:
Nakéremszépen, megmondom mi a hülyeség. :)
Ez nem az.
Kőolajfinomítóóó? Ez kérem, hülyeség :)

Igazam van? 13
@Mariann19: Nem volt erőm kitörölni a telcsimből a kicsi játszótéri hancúrozását, Lüszikét meg, ahogy ipeg loptya a szaloncukrot a fa alól.Mennyi szép emlék fűz össze velük.Van egy gyönyörű film, nézd meg Csodás álmok jőnek a címe.
@Mariann19: Jó estét! Szóval, én nem sokkal vagyok bonyolultabb, mint egy fa ék, ha gazdasági kérdésekről van szó! Nálam nincs mellé duma, ha tegyük fel túlköltekezik a házi pénztárunk! Akkor bizony az egész család alapjáratra állítja magát, nem pofázik a telefonon órákat, nem kell újabb ruha/cipő/stb! Szóval egy közepes háziasszony jobban csinálná, mint a sok űberokos közgazda!
Ahogyan itt látom, a 7%-os ÁFA az alapvető dolgokat "sújtja", pl sör, kenyér, hús(nem feldolgozott), tej usw. a 19% pedig a szolgáltatás, műszaki cikk stb.
Az élet itt, ahogy azt kiveséztem már egy párszor, olcsóbb összességében mint Mo.-on! Viszont a fizetések... Mi ennek a következménye? Soha nem látott magasságban a németek lakossági megtakarításai, mindemellett az adó befizetések is csúcson vannak, az összes kassza pl "TB" stb, túlfizetéses.
Az új autó vásárlás az egekben, a cégem idén 2 milliónál több darabot tervez gyártani! Pedig a tavalyi 1,9 millió is rekord volt!ű
Szóval lehet ezt "okosan" is csinálni!
@nincs_itt:

Miért nem vesz a kinai karácsonyra a gyereknek kutyát? Mert úgy is meg kapja az anyjától, rizzsel.
@sjz: térfogat növellő! ez eleve nem lehetett túl nagy!
igazam van?! 123!
@évásanyó:
A labrador az víziállat:))
Azt nem értem, hogy-hogy nem úszóhártyákkal születnek? Imádni valóak, gyakorlatilag náluk kenyérre kenhetőbb figurákat nem láttam még a kutyutársadalomban!
Persze vannak azért még... és egy keverék kis süsüfej is lehet nagyon okos, békés, jóindulatú...
@tristen2005: jól átsütve... hm, nem lehet rossz...
@Mariann19:
Akkor tegyél bele engem is ebbe a körbe, sőt, azt is elárulom, hogy a macskákat is nagyon bírom. Nem is vagyok pasi, ehh...
@tristen2005: Idős korban kell, mert fiatal korban még van kivel....))
@Knósszosz:

"kenyérre kenhetőbb figurákat nem láttam még a kutyutársadalomban!" kinaival beszéltél már?
@Knósszosz: Csillagom, van úszóhártyájuk.A hátukon fát vághattunk. A kisfiam a fülükbe nyúkált, harapdosta őket, a hátukra fordultak és mindent hagytak,de ha a gyerekhez idegen közeledett mindkettő torokból morgott.
@évásanyó: én ezért kereszteztem a labradort a pitbullal!! letépte a látogató lábát, de visszahozta, ha kértem!
@tristen2005: gaucho-k győztek, 1 nulla is győzelem ugyanannyi 3 pontot ér, mint ha 4000 gólt rúgtak volna

most értem haza a németek bundáznak vagy fekete faszra vágynak?
a sok buzi teutonnya

brühüyyy

ha kikapnak jöttök nekem egy hordó whyskey-vel, a jobbikból
mikka válaszolt neked:

@rodeo36: nem tudom miről beszélsz, de a gáz számlámon, és a villanyszámlámon egy alkalmazott fizetése a megtakarításom. Szóval menj a picsába.@mikka

menny a picsába, ha nem tucc számolni és át is vágod magad
oszd el az alkalmazottak számával + a te részeddel és akkor közelítesz, egyébként csalsz mert magán számlán fogyasztasz iparim áramot (mennyiségre több az adó)

szóval te egy picsafejűmikulásvagy
vagy egy poloska droid

mennyiért árulod a nyelvedet? és a segged mennyire rojtos?

brühüyyy
@Knósszosz:
Szia Knósszosz!
"Akkor tegyél engem is ebbe a körbe."
Már benne is vagy! Te nem lennél?
Figyelj! Vitray Tamás minden nap 1/2 6-kor felkelt megetetni a cicákat. Az én morózus férjem dettó. Vagy nézd meg Ganxta Zoleet.
A markáns pasikat nem az állatokhoz való gyengéd viszonya határozza meg, hanem az egyéniségük.
Úgyhogy semmi "ehh...".
@nincs_itt:
a teutonok? Ghana

sok néger fasz vár a dajcs fiúkra vazelin nélkűl az első fél nulla nulla és még reményük sincs hacsak a négereknek tényleg meg nem teccik a Hummel vagy Neuer

és akkor egy kis etye petye ért még fel is adhattyák tövig

brühüyyy
@évásanyó:
Amikor kutyás filmet nézek, és a hűségükről szól, na nem is mondom tovább...
A kemény csaj gyenge lesz.
@rodeo36: a jobbikbol nem kapsz viszkit, legfeljebb valami fospalinkat - Gabriel testver turulpostan feladja Neked, termeszetesen portoval ;-)
@vitéž munkášőr:
én a Read Breast 21 évesre gondoltam mint a jobb a whyskey-k között

kis huncfut...csavarodaszót?

brühüyyy

a jobbiknak nincs ivási sem ívási kultúrája lésd a duróemőkelesbikus párost
@tristen2005:
Ismerik a Láb Radírok a han írásjeleket?
Amúgy a kínai konyha avétos nálam, mióta javítom a hűtőgépeiket az "éttermeik"-ben.
Múlt idő... nincs gyomrom hozzá, soha nem eszem kínai kaját, ha láttad volna amit én, te sem tennéd.

Amúgy: :DD
@vitéž munkášőr:

Délután a Durbincs sógor durrantósa volt a divat, jobb oldalon.
@nincs_itt:
"Szóval, lehet ezt okosabban is csinálni."
Azt nem szabad csinálni, hogy pillanatnyi megoldások miatt olyan döntéseket hozni, amely felfalja a jövőt.
Emellett még a lakosság helyzete is romlik.
Az sem mellékes, hogy ha netán kimutatunk hatásos mutatókat, annak milyen ára van az emberek életében.
pl. a költségvetési hiányt tényleg leredukáltuk, eközben lett 4 millió szegény, gyermekéhezés, a középosztály lassan eltűnik.
Pedig az ember a legfontosabb minden körülmények között.
@évásanyó:
Nagyon bírom őket, intelligens és delikvencs(...) fajta, ahogy a szemedbe néznek és röhögnek rád... hááát!!
Érted?!
@rodeo36:

"duróemőkelesbikus páros"

nohat, ezert erdemes volt csavarnom

:-o)))
@tristen2005: en az uhudlerrel keresztezett noha roset javaslom - szekelesi problemak: pipa
@Mariann19:
:)))
Akkor nem ehh... három skacc volt körülöttem tavaly decemberig. Mára egy kis árva maradt, kereste a társait... szóval tudom miről beszéltél, amikor...
Kutyu is 12 éves, de vidám és friss, remélem úgy is éli meg azt ami...

Egy húron pendülünk vala
@rodeo36:

1-0 a németeknek, de 12-en vannak, 1 részeg ott bohóckodik a pályán, és már 1-1, egyenlitett Ghána.
@Mariann19: erről vau-vau! ez nem 4, hanem 25+ év bűne!
@tristen2005:
mit mondtam...néger faszra vágynak a teutonok

lesz még ghana-i győzelem ma?

brühüyyy
@tristen2005:
Ghana 2 Teuton 1
brühüyyy
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@rodeo36:

Na most szopták be a bundázásukat. USA-Német haláltánc lesz csütörtökön! Ha a németek nem nyernek, pá aranyom pá, ha nyernek akkor USA pá aranyom pá.
@rodeo36:
Mostan azt lenne érdemes elemezni a VB eddigi történései okán, mi lenne a levéd válogatott sorsa, ha kijutott volna?!
Erre vállalkozol...?
@tristen2005:
Sok helyről olvashatóak bunda elméletek.. de egy komplett vébét meg lehet ..?
Azért ez durva.
@rodeo36: Kurva jó meccs 2-2.
Bár már simán lehetne harmadik Ghánai gól is. :)
@Mariann19: a film nem kutyás a szó szoros értelmében, talán nem lövöm le a poént, ha annyit elárulok, hogy a daganatos betegségben elhunyt kutyuval a film végén egészségesen találkoznak a családtagok. Robbin V. a főszereplő.
@Knósszosz:
Akkor a kutyud rendbe jött ugye?
"Egy húron pendülünk vala."
Mikor nem?
Megyek aluba /Bolitól szabadon/, holnap vendégsereg.
Aludj jól, jó éjszakát!
Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
@Knósszosz: Nem régen írtam fentebb, hogy nevettek rám a kutyáim, lefényképeztem őket.Én ne érteném?!?
@Mariann19:
Igen, rendben van!:))
Főzz finomakat holnap, jó éjt neked is!
Tagának ne adj, Vettellel fog álmodni ha megfekszi a gyomrát!
@évásanyó:
Köszönöm!
Ezt Rodi is tudja, kérdezd csak...
@tristen2005:
az a puszta tény, hogy uccsó percig a németeknek sikerült2/2-t kiharcolni nagy nehézségek árán és a ghánaiaknak volt legalább 6 kihagyott gólhelyzetük, a teutonok nagyságát oda teszi ahová én gondolom

már nem érdekel, hogy ki győz mert egy gyalázat a nagy németeknek adtak 5/1-et a spanyoloknak és kikapnak a ghanai-aktól?

röhej

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
lófaszt fiam, legalább 7:1 lehetne már kicsit kevésbé idegesek a négerek

a németek bemutatták milyen szarok

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ez az USA- Portugál meccstől függ. Ha az usa nyer akkor jövő csütörtökön 1 békés USA-Német iksz, Ha a Portugálok nyernek akkor a kérdezd meg a lelátón ülő Ghánai táltost, mert én nem tudom, lehet eső lehet sár.
@rodeo36: Az a baj, hogy két ghánai helyzetnél is ha nem önzőznek, hanem passzolnak meg lettek volna a gólok. :(
@Knósszosz:
a kutyu...azt most haggyuk...mert idejön kísérteni és akkor az lesz, mint tegnap éjjelm vele álmodtam és hancúroztunk ahogy azt kell...ott aholmindenféle szar emberszabásúaknak van hely ott trónus jár a kutyunak...

olyan élményeim kötődnek hozzájuk (többen is voltak sajnos volt olyan akit nem érdemeltem meg nagyon szar voltam dehát az élet küzdelmei most tudom, hogy én voltam szar mert belefért volna amit tőle vettem el

nincs rá bocsánat...

brühüyyy
@tristen2005:
tudd, Xango harcolt személyesen a négerek oldalán

brühüyyy
@rodeo36: Ez ismerős és valóban szar érzés. :(
@Knósszosz:

Teljesen nyíltan lehet csalni. Én a kezdetén csináltam 1 excel táblázatot, ott feketén fehéren le van írva a sorsolás, Brazil-Argentin meccs, csak a döntőben lehetséges, Brazil-Német szintén zenész, Spanyol? Holland, Brazil 3-asból csak 1 juthat a legjobb 4 közé, szóval ki van ez találva rendesen a curva annyukat!
@Knósszosz:
hogyne nagyon szívesen:

haa levédek, ott lehettek volna a fűnyírás és közös mosdók takarítása meg lenne oldva minimálbérből és a rezsidémon segíthetne nekik abban,hogy ne sok lúg fogyjon egyszerűbb kiinni a pissoir-t mint sikálni és kinyalni a budit mint a wc kefét koptatni

brühüyyy

labdarúgás? ha rájuk esik a kirúgott labda
@rodeo36:
"többen is voltak sajnos volt olyan akit nem érdemeltem meg" - akkor te is?
Sajnos én is...
Most adózom nekik, de nem mondom meg mivel...
Sokan írtak frenetikus művet ugyanavval a címmel...
@tristen2005:
A kanyar mamájukat... ahogy mondád, de akkor ez az egész mire?
Én már semmit sem hiszek el, az F1 is egy xar lett, jönnek a motor hangosítások, meg egyéb szabályok azonnali hatályon kívül helyezései... lassan tényleg a gyaűzzikesó marad, mert minden mesterkélt és szar lesz.
@rodeo36:
:DDD!!!
Ezt így képzeltem el, objektívan elemezted vala:))
Persze kihagytál belőle egy s mást, például a káposztás cvekedli káros hatásait és a makkos tészta borzalmait súlyosbítva a mexikói magaslattal és meleggel, de az igaz, most nem is Mezey a góré. Namajd... egyszer.
@Knósszosz: Igazad van. Itt viszont nincs csalás és melléduma sem, csak a tiszta szenvedély. :)

youtu.be/mX9L8IuiwJA
@Knósszosz:

A zsetonról szól minden, ha a brazilok kiesnének az első körben, az a 1000 iráni szurkoló lenne a méreg drágán felépített stadionokban, a kutya nem lenne kíváncsi a meccsekre, erre a coca-cola meg a többi sponzor nem fizet, majd a katarit nézd meg, annak a sorsolása lesz még csoda még Krisztus is a csodájára jár!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ez igaz, itt nincs félrebeszélés... ha elbasztad, vissza már nem nézheted, hol is...
Kösz!:))
@tristen2005:
Ennyire???
Ha mindent így át sző a mocsok, akkor mit nézzek? Rubintréka f-oldalát? Annyira azért nem vagyok elvetemült...
www.femina.hu/hazai_sztar/rubint_reka_forronadrag
Ez nekem is sok...
@rodeo36: Ne örlődj a multon.Én ugy tudom, a kutya a gazdiját olyan szinten imádja, hogy a gazditól a "rosszabb napok" is öröm és boldogság, hogy vele lehet.Mind a két kutyám, mikor megjöttem a munkából rámugrott, levittek a szőnyegre, aztán mentünk sétálni, soha nem feledem Őket!
@Knósszosz: miért jó a pitbull-labrador keverék?
igaz, hogy letépi a karod, de vissza is hozza!:)))
nekünk most bolognese-k van!az biztonságos!:)))
@rodeo36: jobbikos whiskey? OMG!:)))
@vitéž munkášőr: na jó feladom!minek írogatok 1/4 2-kor?csak után-lövés lesz belőle!
@tristen2005: @Knósszosz:
figyeljétek a nigériai bosnyák meccset
milyen zöldben vannak, és hogyan mozognak?
a pályán van egy bizonyos pont ahová néger nem teszi a lábát, mert az foglalt, ott csücsül Orúla a Mindenek Ura...a fősámán megidézte...a bölcsesség, nyugalom és derű és ellenállhatatlan erő

ki az aki ezellen

szegény bosnyákok

brühüyyy

nagyon csodálkoznék bámilyen bosnyák gólon
@Knósszosz: @tristen2005: @évásanyó:
Orúla-t nem szabad megszólítani sem, ha kérni akarunk tőle akkor közbenjáróként -általában- Olofi-t és Eléggua-t kell felkérni és ha elvállalják akkor közbenjárnak nekik Orúlanem tagad megsemmit mert tartozik nekik

és nézd mi van a pályán, a bosnyákok meg fognak bolondúlni, már közel vannak hozzá mert nem tuggyák ki van a pályán

brühüyyy
@punkfrog:

miért te még nem?

isteni

brühüyyy
@Knósszosz: @évásanyó: @tristen2005:
figyeltétek a nigériai kapust mit csinált a végén?
megölelte a labdát, megcsókolta és leborúlt előtte térden állva és arcával a földet érintve

Orula a labdában lakozott az egész meccs alatt

amikor a köszönet megtörtént áldással távozott
a Főisten

szerencsétlenek akik elemzik csak ezt nem tuggyák

brühüyyy

mindíg egy üres tartályban megszentelt agyagedényben lakik amit lezárnak és sohasemnyitnak többi ki de tisztelik (lehet egy hatalmas kiszárított tök, vagy hasonló üreges gyümölcs a lakása otthonnálad az oltáron aminek közel kell lennie az agyagpadlóhoz még márványon is kell de a többi hosszú

tehát ez van

brühüyyy
@rodeo36: Könnyű az élet kihívásainak megfelelni, ha az ember hisz abban, amit csinál, hisz magában, a sorsban, lényeg, hogy hite legyen. A nigériaiak hittek a győzelemben, hiszen hittek a Főistenükben,aki velük volt.Én is a szerencsések közé tartozom.
@évásanyó:
be kell vallanom, hogy a "hit" szó bennem berzenkedést vált ki...magam részéről a bizalom szót használom, azaz bízom önmagamban meg olyan dolgokban emberekben (kutyákban) akiket ismerni vélek vagy már meggyőződtem róla, hogy bízhatok benne (ez sohasem 100% a történelmi áttekintésem, mármint a saját történelmem szerint)

a ghanai- csapat megkapta a beavatást a meccs előtt, amikor ott megjelentek dalolva hófehérben és a azokkal a hangszerekkel, jelképekkel amiket az ottaniak közűl kizárólag néhány brazil tudhatott, hogy mi és azoknak meg feláll a szőr a hátukon...és a pályára kivitték magukkal azt az "erőt" amely lehetővé tette nekik azt, hogy nem fognak veszíteni...valamiben tévedtek amikor előkészítették, mert ezek az "erők" tréfásak, azt teljesíik amit kérsz, nem győzelmet kért, hanem nem akart veszíteni...ez lett a tréfa ők voltak lángvörösben és csakis sárga megarany színek voltak rajtuk ez Xango jelenléte, ugyanakkor a nigériaiak valami több napig vagy több hétig tartó ceremóniával megkapták azt amit kértek, győztek és ennek biztosítására nem más mint a MEGNEVEZHETETLEN, MEGSZÓLÍTHATATLAN LEGFŐBB ISTENSÉG jelen volt a játék teljes idejére ott a pályán én akkor tudtam meg hol, amikor vége lett és a szent labdát benne Orula-val megáldotta és megköszöntötte a kapus, csak ő lehetett beavatva? az amikor a bosnyákok az utolsó pillanatban már nyert helyzetben rúgták a labdát a labda kapufára került és utána már nem érték el soha többé...addig én kerestem hol is rejtőzhet Orula a pályán, mert felfedeztem, hogy ott van jelen, a szerelésük színe és anyaga, és az összes szín amit magukon hordtak Rá jellemző...és ha észrevetted valami isteni nyugalom és derű volt a pályán nem veszekedtek, vagy ha igen megoldódott nagyon gyorsan mosollyal és kézfogással és a bosnyákok hiába próbálkoztak bármilyen trükkel...nem jött be

nagyon szép dolgok ezek...és benne élni éveken át az sem akármi...ott tényleg benne éltem a természetben és adott valami olyan belső derűt és erőt ami azóta részem...a többi részlet nem publikus

érdekes dolgok következhetnek még a VB-n

brühüyyy
@guma:
te már jártál az uccán ilyen felfestett blúzocskákban? persze a bugyit igazit tettek a kis prüdek

brühüyyy
@Mariann19: @évásanyó: :)

nekem "csak" macskám volt, egy burmai, Belfegor! karcsú, kecses, mint egy fekete párduc...
nem bírtam elvesztése után másikat "befogadni"...

viszont az összes ismerősnél én voltam az állatgondozó!
engem elfogadtak mindig az állatok... a vad, morcos vagy lustán fenséges macsek dorombolva hízeleg, szinte azonnal...
a kutyák pedig olyan örömmel törnek rám, hogy vigyázni kell: fel ne döntsenek...
azt nem szeretem, hogy még az ismeretlen dögök is összenyalnak, mert azért nem mindegyik gusztusos...
viszont nem is értem, hogyan lehet eszméletlenül kitörő örömöt kiváltani 1, 1 kutyusba, csak azzal, hogy hosszabb idő után találkozunk...
@rodeo36: kis kíváncsi:)

hahahaha

nekem, nem volt ilyen, de némelyik festett ruhát művészi gonddal készítenek el az urak...
arról nem beszélve, milyen pénztárcakímélő, stílusos vagy ötletes megoldás ez a módi...
:)

offforever.blog.hu/2011/10/19/uraim_a_no_testet_ti_is_beburkolhatjatok
@rodeo36:

van amit festeni sem kell :)))
csak minőségi "husira" jól kell a tejet "feladni"...
hahaha

offforever.blog.hu/2011/10/10/2011_es_tancfesztivalok
dakota nácik hazaáruló nemzetvesztő országrontó feudális mafia szervezet
@tristen2005:
tökig kurvára igazad van, ez a rohadt geci szerb játékvezető egyértelműen az argentinok pártján áll, a perzsák hiába sikoltoznak ki lesz velük baszva, meg van szervezve...most nézem 3.-szor ezt a szart a messikéről legendákat ajnároznak össze egy kalap szar a gádzsi, ha nem kapnak hosszabítást akkor lehetősége sem marad így kapott 4 percert és a második percben végre beajnározta ami nekem persze nem is teccett és a perzsákkal akiknek rossz szerencséjük saját hülyeségük hogy a helyzeteiket nem haszná
lták ki az argentinoknak helyzete sem igen akadt az utolsó utáni percekig

itt a bunda de még a 6 pontyukkal is rábaszhatnak....erre várok ki baszik ki velük

a németek a 4 pontyukkal szar helyzetbe kerültek nem nyalhatnak be az usának mert akkor kiesnek

és hátha portugálmegbassza az usát csak egy kicsit 6:0-ra

brühüyyy
@guma:
szóval tejeslányok...erotikus...de azt tudod e...áááá nem tudod

a keleti zene jellegzetessége, hogy egy monotón dallamot (harmóniát ami majdnem mindíg pentatón) végtelenségig ismétel katharzys na az sohasem lesz benne azt meghagyták a háremekbe ott a függönyök megett

az egész "művészeti" felfogásuk a világról más mint amit mexoktunk és nehéz adaptálni mintha cél nélkűl barangolnának a semmiben

a zsidóknál is hasonló mintahogy rokon művészet a zsidó és az arab egy tőről fakad (de ezrt ne mondd meg nekik mert akkor halálra keresnek) mióta a pápa is zsidókatolikus egyházról beszél és arról, hogy ha a szövetségesek a kezdetektől tudták a vasúti nyomvonalakat amelyeken a zsidókat a haláltáborokba szállították akkor miért nem bombázták azokat soha!!!!!!!!!!!!!

mintha egyeterétettek volna csörcsillék a hitlerrel?

brühüyyy

mik ki nem derűlnek?
@rodeo36:

Te rodeo, az Orula magyarra fordítva, nem bírót jelent? De valami rokoni kapcsolat lehet közöttük.
@rodeo36: ha az egész vébé bunda, ako mi afasznak nézed? és vergöcc itt egész héten:))
@taga20:

Miért? zavarja a Vettelkével töltött intim estéidet?
Remélem Pirelli gumit használtok:)
@nincs_itt: Milyen kutya érkezik, ha kérdezhetem?
@Mariann19:

"____pl. a költségvetési hiányt tényleg leredukáltuk, eközben lett 4 millió szegény, gyermekéhezés, a középosztály lassan eltűnik.____"

Csal jelzem, hogy a napokban közzétett Gfk-kutatás-tanulmány megjelenése óta hivatalosan sincs középosztály.

Ezt mondjuk én ingyen is megmondtam régebben, és most továbbra is -még mindig 'ingyér'- tájékoztatásul közölhetem országggal-világgal, hogy Magyarországon 1945 óta töretlen lendülettel azon dolgoznak a törekvők, hogy ne is legyen, és a törvényalkotásnak az az egyetlen célja, hogy a privilegizáltak boldogulását szolgálja, és a népesség 95 százalékát a teljes függőség állapotába tartsa és kényszerítse.
Ebben rövid szünet következett be 1988-1992. december közötti időszakban.
'reggelt, Népek!

Valami jó hír? :)
Gyönyörű cikk végre.. sokkal több ilyen kéne, hogy legalább röhögni tudjunk ezen az egészen!
@sjz: bejöttél és má kéccer igazad volt:))
@tristen2005: nem. aszt csinálsz amit akarsz, de a kutyámon is röhögök, miko a farkát kergeti és soha nem éri utol:)))
@Orica Középföldi:

"__@Sejk a derék katona:
". ofsóherba"
Ez jó:)), jobb, mint a jogdíj-várományos helyesírásod, ami terjed itt mint a métely, rossz nézni.___"

Egyetértek. Igen, én is észrevettem, és már nagyon igyekszem, hogy 'rendesen' írjak. Néha már sikerül is. A mondatkezdés. A -nák, -nék projekten még dolgozok. A hejessírás rendszeresen nem annyira üt, csak eccer-eccer.
@Orica Középföldi: igyekszem, reggel mindig a kulturált formám hozom:))
@sjz:

Milyen kutyája lehet 1 férfinak? Cerberus.
@Marcellusca: van. rég jártál erre:))
@jaegtoer:
a rohadt kurva rablók...kapitalizmusa amikor rádesik

brühüyyy

most megyek valami éterit hallgatni a messi feldobott leejtett és otthagyott
@Orica Középföldi:

{[(Nagyon találó jellemzés az állapotokra.
De van nálam egy igazolás arról, hogy az az, még akkor is, ha nincs benne a verde jele. Hiszek, mert mást nem tehetek. Aztán jön a cselekedet. Ha mégsem, hát 'sten veletek! Hát neeeem?)]}
@taga20:
Á, minden nap járok erre. Többször is.
Csak nem mindig van kedvem hozzászólni. :)
Mert vagy szavam sincs a poszthoz, behányni meg nem akarok, vagy épp nem értek az offos dolgokhoz (pölö makroökonómia), ezért csendben maradok. Nem szólok, azaz okosabb maradok. :)))
A focihoz meg nem értek. :D
@tristen2005:
lehet de az már izé kategória... ORULA az az aki nincs azaz aki van és az aki dönt...azaz ő a legfőbb bíró ott ahol senkiháziak is részt akarnak
akatolikus liturgiában az ő megfelelője?

na az nincs

brühüyyy

én beavatott vagyok tehát hallgatok
@taga20:
mondtam má hogy le vagy szarva?
nem?
akkó most
brühüyyy
@rodeo36: Pedig jogos. :)

Mindkettőtök felvetése. :DDDD
@taga20: Buena Vistahoz.

Nem nekem szólt, és bocs, hogy belepofázok, de nagyon köszönöm a linket :)
Egyébként is szeretem az efféle zenét (is), de számomra ez a szám magasan a legjobb, a filmen láttam először, utána a lemezeket hallgatva is ez maradt a véleményem.
Cserébe most valami egészen más, de mégsem.
Yma Sumac volt már?
www.youtube.com/watch?v=2YbSS8NG47s&list=PLF52D9B583359BF85&index=1
@sjz:
A neten nem találtam azt a számot, amit eredetileg linkeltem volna, eszerint hallgatni :)
@sjz: reggeli közben meghallgattam. teccik, de a kornyikáló nénit evihették volna valahová a francba:))
@rodeo36: minek a szarva? papa, tessék má lefeküdni, me má késő van:))
ja és a cukrostejet előtte meginni!
@tristen2005:

Te megorrontottad, hogy én ezt a szoc. szűzmariskát rühellem majdnem a legjobban?
@Orica Középföldi: csak nehogy a srácok bedobják a közösbe anénit. az ilyen vallásos bulik mindig nagyon perverzek:)))
@taga20:
Te már csak tudod, láttad a... Digitévén! :)
@Orica Középföldi:

Ez jó:)), jobb, mint a jogdíj-várományos helyesírásod, ami terjed itt mint a métely, rossz nézni.

:)
Nem szeretek vitatkozni, de az a jogdíj téma nem biztos, hogy olyan egyértelmű lenne, én már retiv koromban használtam ilyen észveszejtő fordulatokat, mint a tty, pedig az nem tegnap volt.
Abban viszont igazad lesz, hogy ne rongáljuk a helyesírást majd igyekszem, és akkor nekem is megint igazam lesz, 1234.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): nem, az a dugitévé vot:))
egyébként, mesélj te hol nézed?
@sjz: anyám! eszt a sok nyelvtannácit:)))
@taga20:
Erre áll fel nekik...
Nemhogy rendes cöf tagként a Digit bámulnák, és ha puncit látnanak jegyzetelnének!
Így jár, aki nem fizet elő szexcsatornára! Marad neki a nyelvtannáculás...
Az Együtt is megy a süllyesztőbe. Szigetvári még egy gilisztát sem tudna lelkesíteni.
Mosolyogni talán még nem is láttam. Egy értelmes ember, de sótlan. Vele szeretnék megszólítani a bizonytalanokat? Sok sikert neki. Gyurcsány miszlikre szedi.
Nem igaz, hogy nem tudnak egy karizmatikus embert kiállítani.
@tristen2005:
Milyen igaz.
Nekem két Cerberusom volt általában egyszerre.
@taga20: :)

vannak olyan számok, ahol keveset énekel.
@taga20:
Itt meg rengeteg rechts stehen náci van, még a tévében is kenyeret adtak egy parodistának.
@taga20:

"anyám! eszt a sok nyelvtannácit:)))"

Tudom, hogy több energiát, odafigyelést igényel "rosszul" írni, mint hagyni működni az automatizmust.
Egy-egy rövid hsz-ben - védjegyként?:) - elmegy, de a hosszú utánérzések zavaróak.
Ja, és nem elhanyagolható szempont, hogy egy hsz ettől nem lesz humoros.
@guma: most erről egy nagyon szemtelen dolog jutott eszembe, amit inkább nem osztanék megm mert esetleg sértő lehet az itteni öreg hölgyekre.
@Orica Középföldi: nem tudom miről van szó, és úgy pofázok bele, de ha a helyesírásról, akkor nem biztos, hogy az automatizmus a helyesen írás. magamból indulva ki.
@Orica Középföldi:
Igaz. Ha direkte hüjjjén akarok írni az több odafigyelést igényel. :)
De van a zúgy, hogy csak abban a formában lehet kifelyeznyi a valós mondanyi valót. :D
@parti_giano: egyet kell értsek. vissza kell térni a régi időkhöz mikor a jány patakparton állva várta a legényt
@Penivaldes:
A helyesírás szabályait meg lehet tanulni, de az alkalmazásához érzék, készség kell. És valakiben ez vagy megvan, vagy nincs.
@Marcellusca: igen, igen. te ügyesebben fogalmaztad meg.
arról a friss élményemről beszélek, ami a helyesírás dolgozatokhoz kötődik.
azokat, ahol volt idő átgondolni, megírtam nagyon jóra, ellenben a tollbamondások már kevésbé sikerültek.
@MZ/X hip hip hurrá:
.
Most mi a bajod?

Bizonyossá teszi a bizonytalanokat abban, hogy ez a pasas nekik nem kell.
Máris kevesebb a bizonytalan.
.
@Marcellusca: ugyanigy vagyok. a focihoz en se, de azert utalni azt lehet? ;-)
@vitéž munkášőr:
"utalni azt lehet?" - Persze. Mondom a számlaszámom: 119911.... :D
@Marcellusca: ha igy lesz otosom a lotton...

:-DDD

akkor mindenkepp, sot, el is varom, hogy majd mondjad
@dr. jenőke (jenőke): Ez a négy év is úgy fog eltelni mint az előző.
Csalódott vagyok mert kétszer rájuk szavaztam.
Nem igaz, hogy nem tudnak egy karizmatikus embert előszedni. Bajnai is a végén érzett rá, hogy egy kicsit lazábban kell előadnia magát.
Jó amit akarnak, de így semmit sem fognak megint elérni.
Valaki fel tudna homályosítani arról, hogy egy sebhelyes és/vagy himlőhelyes írásának milyen nyelvtani/grafológiai sajátosságai vannak?
@DR. INKVIZITOR: attol fugg kire gondolsz. mert ha arra akire en, akkor eleg lesz a papirlapot vegignyalnod, hogy betepj, annyi rajta a kokain ;-)
@nincs_itt: ez nem a gazdaság fejlődési útját jellemző defláció, hanem egy mesterséges, azonnali intézkedés - rezsidémon - eredménye.

ez önmagában nem jelent semmit, főleg egy ilyen nyitott és kicsi gazdaságban, mint a miénk.

ha a konkurenciád megrázza magát és úgy gondolja, több autót ad el, a magyar gazdaság növekedik, mint a pinty.
ettől még nem lesz kkv és magyar vállalkozási szektor, sem fogyasztás.

én nagyobb bajnak tartom, hogy ész nélkül belenyúlnak a gazdasági folyamatokba, s tartósan rabolják le a jövedelmező szegmenseket a cimborák javára.
@Mariann19: miért ne bírna?

Csak meg kell állítani az inproduktív kiadásokat.
a korrupciót.
meg kell csinálni a nagy elosztó rendszerek reformját.

Az állam, a kormány ezért van.

Nem azért, hogy lopjon, raboljon, hazudjon.
@Penivaldes: nana!

akkor az sértő a fiatalra is!
:)
(jobb ha tőlem tudod... :DDDDD)
@guma: ha már így állunk akkor elmondom.
vagy nem:)
@rodeo36:Minél többet olvaslak, annál jobban tisztellek és irigyellek Téged.
@jaegtoer:

"Ebben rövid szünet következett be 1988-1992. december közötti időszakban. "

nem is tudom, miért neveznéd ezt szünetnek amikor "spontán" termeltük a felső ezreket matolcsizva - stabil középosztály kialakulása nélkül...

majd a háromper segítségével megvetettük a mai alapokat?
konteó?
biztos az is... én sosem voltam az összeesküvés elméleteknek a híve, de ezek a vadhajtások, a szegénység növekedése és az éhező gyerekek nagy száma már nekem is hihetővé teszi ezt a vonalat...
kb a 10' -től meg egész döbbenetes dolgok hangzanak el, ami bemutatja a nálunk is megteremtett "új" struktúrát mert "nem akarnak olyan embereket a közösségben, akik átlátnak olyan terveket, amiket a többiek nem, olyan embereket, akik képesek kommunikálni az információt, a dokumentált információt, olyan formában, hogy ezt mások is megértsék, a közösségben, ahol ezáltal terjeszthetik azt."
stb, stb...

www.youtube.com/watch?v=wir7tfLLZa4
@Marcellusca:

"De van a zúgy, hogy csak abban a formában lehet kifelyeznyi a valós mondanyi valót. :D "

Nincs az úgy:))
A forma csak akkor szolgálja jól a tartalmat, ha összhangban van vele. A helyettesítés önámítás.
@Habakuk999:
"Csak meg kell állítani az inproduktív kiadásokat.
a korrupciót.
meg kell csinálni a nagy elosztó rendszerek reformját.
Az állam, a kormány ezért van.
Nem azért, hogy lopjon, raboljon, hazudjon."

Ennyi.

Akkor lesz jó, ha a választók is tudni fogják ezt. De őket meg lehet venni kilóra, és akciósan mérik a populizmust.
Hosszú agónia következik, azt hiszem...
@guma:

Ráadásul sötétebb téma ez, mint gondolná az ember.
Nagyon csúnya, és messze túlmutat a fideszen.
Ennyi marhaságot már rég olvastam.Ezt tényleg csak egy gyík gondolhatja "komolyan ???"::-D
@guma:
Az állatok ösztönösen megérzik az emberben az irántuk érzett szeretetet, és igen, ennek néha viharos megnyilvánulásai vannak a részükről.
Ez engem mindíg levesz a lábamról. tovább fokozza egyébként is meglévő ragaszkodásomat. Az állatok szeretetének van egy lényeges eleme, az, hogy közel hozza egymáshoz az embereket. Elég egy beszélgetés, egy állatsétáltatás közbeni ismeretség, és kialakul egy őszinte, feltétel nélküli szimpátia, amelyet más módon nehezebb elérni.
Ez a legnagyobb előnye, mert a bezárkózó embereknek van legalább egy tiszta, érzelmeken alapuló kapcsolata, amely a mai világban nehezen elérhető.
@jaegtoer:
"GFK-kutatás-tanulmány megjelenése óta hivatalosan nincs is középosztály."
Azt nem mondanám, hogy 1945. óta a középosztály megszűnése ment volna végbe, de azt sem, hogy a klasszikus értelmezés szerint minden elemében létrejött.
Az Orbán kormány 2010-es országlásakor a középosztály megteremtését hangoztatta, azt, hogy létrejön a tojás-alakú társadalmi rétegződés modellje, lesz egy széles hát, amely képes lesz cipelni a terheket.
Ez nem jött össze, mert jövedelmeinek mennyisége már nem határolja el a többiektől, vagy a szegényektől, emiatt szabad akaratát nem tudja érvényesíteni, függőségi viszonyba kerül, mely korlátozza a szabad cselekvését.
Már nem képes magát és a családját a saját erejéből eltartani, csökken az igényszintje.
A középosztályra jellemző a kultúrális igény,
a tájékozódás, informálódás, ezen kívül a szakmai fejlődés amiatt, hogy iskolázottságát tovább kamatoztatva feljebb léphessen a társadalmi hierarchiában.
Nagyjából ezek nem valósultak meg, tovább megyek, ha meg is voltak a dobbantónál, szép lassan köddé váltak, és következett a lecsúszás az alsóbb régiókba.
A kormány ezt ugyan nem cáfolta meg, de újabb
célt jelölt meg, ahogyan írod "a privilegizáltak" 5%-os rétegét.
Kár, hogy nem tanul Merkeltől, aki a középosztály meglétét és növekedését tartja egy ország stabil pillérének.
@Habakuk999:
"Meg kell csinálni a nagy elosztó rendszerek reformját."
Ezt mondják az országjelentés készítői is ajánlásaikban, de ennek a kormánynak erre már nincs mozgástere.
Ugyanis reformokat a pazarló, nem hatékony rendszerekben lehet megvalósítani, és ezek a rendszerek nálunk már elmentek a falig, megtakarításokat, költségcsökkentéseket nemigen lehet reformokkal elérni.
A szociális kiadások lefaragása már az éhinség szintjét eredményezte, az egészségügy a padlón van, az oktatási kiadások 1/3-al csökkentek, a nyugdíjaknál a rokkantsági ellátásokat nem sikerült lejjebb tornászni.
A kormány tervezte az önkormányzati reformokat, azonban a náluk hagyott források már csupán a kötelezően előírt feladatokra sem elegendőek.
Ráadásul a fentebb felsorolt rendszerek nagyrészének kezelését és forrásait a kormány centralizálta, saját maga ellen nem fog reformokat bevezetni, mert ez ellentétes lenne az eredeti szándékaival.
Az improduktív kiadásokat említed. Az ebbe a körbe tartozó beruházások egyébként is eu-s forrásból valósulnak meg, ebből a saját kiadások mérséklése nem lehet szempont.
Marad az intézmények szelektálása, ahol elképzelhető jelentős megtakarítás, a kormány tett is ezügyben lépéseket, ugyanakkor sajnos újakat épített ki.
Még el lehet képzelni minden szinten azt a beavatkozást, hogy a különféle szakértői, jogi és egyéb megbízásokat korlátozzák olyan esetekben, ahol egyébként is megvan a személyi feltétel. Jelzem, ahogyan tapasztalható, ebben a körben súlyos tízmilliárdos kiadások keletkeznek, de ez a gyakorlat kéz a kézben jár a korrupcióval, melyet viszont a döntnökök nem kívánnak megakadályozni.
Maradna a gazdaság dinamizálása, mint egyetlen járható út, ehhez azonban adórendszer változás /külön adók, szektorális adók/ szükségesek, a befektetői bizalom visszaszerzése /komolyabban kéne venni/ és más, általunk részleteiben már tárgyal feltételek kellenének.
@Elhárított királycsel:

valószínű... nem vagyok ezekben a témákban jártas...
de kezd feltűnni, hogy mindent a "sötét" oldalról szemezgettek össze és építettek maguknak belőle aranytojást tojó birodalmat...
kvadrillio 2014.06.22. 18:58:53
Aztán most a napokban ez a "homályos dramaturgiájú" (félig nyílt) levél, vagyis üzengetés - a Nemzetvezető fő "kommunikációs" formája, hogy ő mindenkinek levelet ír és óriásplakáton, közszolgálati médiából üzen, a mi pénzünkön, nekünk, de fordítva nem működik -, vagyis hivatalos álláspont, melyben O. V. leszögezi, hogy "ez a műalkotás erkölcsi szempontból, gesztusrendszerének történelmi tartalmát tekintve pontos és makulátlan".

Uff.

"Tehát" megy tovább az építkezés, a pénzünkön.

Védik rendőreink.

Netuddki akaratát, egyes-egyedül.

A bosszú pillanata. Nesztek, ballib. Nesztek, EU. Nesztek, kurucok, labancok, kisantantok és nagyok. Magyarország, a Szabadság tér, a Döntés az enyém, a magyarok több mint kétharmada mögöttem áll.

Szóval nemhogy nagyon akarja ezt az emlékművet, hanem egyenesen ezzel demonstrálja személyes hatalmát, "ha kell", egyeduralmát.

"Senkinek atevékenysége nem irányulhat ahatalom (...) kizárólagos birtoklására. Azilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni." (Új alkotmány, C/2.)

Ez a harmadik ok, ami miatt nem szabad engedni ezt az emlékművet."""""MANCS-BÓL...

VIKTOR ! VIDD EL A MANCSOD A MAGYAROK SZABADSÁG TERÉRŐL !!!!!
MÉG NEM KÉSŐ !!!!!!!!!!
AZ AMERIKAI SZABADSÁGSZOBOR TETEJÉN MÉG NINCS VÉSZMADÁR, DE MAJD ÍGY LESZ OTT IS !!!!!!!
@Mariann19:
valamelyik hsz-edben felsoroltad miben csinált csökkentést a kormány (tönkretette a társadalmi alapokat)
de ha csökkentett akkor az elvont összegnek valahol máshol pozitívumként meg kellett volna jelennie...tudtommal ez nem történt meg az összeg eltünt a gazdaságból
a GDP olyan alcsony volumenű, hogy az ország életképtelenné válik ha már nem vált volna

brühüyyy
@kvadrillio:
a megoldás: mikor átaggyák várni egy pár napo és ledózerolni valami harci dózerrel, hogy csak a padló maraggyon utána a fémet beolvasztani a sittet meg a zorbánpapa kőbányájába

és máris kész kezdhetik előlről

brühüyyy

easthetica-i kifogás címén
@Mariann19:
"Sokkal inkább az a szándék, hogy a médiákat szép sorban állami tulajdonúvá, ha ez nem sikerül, állami befolyás alá kívánják vonni."

Hát persze. Bár az RTL nem nagyon zavarta köreiket (max a késő esti Híradó az RTL2-n), de maga az a tény elfogadhatatlan számukra, hogy valami nincs az uralmuk alatt.
De remélem, hogy most kőbe haraptak.
@rodeo36:
"De ha csökkentett, akkor az elvont összegnek valahol máshol pozitívumként kellett volna megjelennie."
Ez akkor lehetséges, ha az ilyen döntés a jövőre vonatkozik, és a gazdaság dinamizálása érdekében történik.
Amennyiben az elmúlt időszak hiányát kell visszapótolni, akkor a matematika szabályai szerint azonos összegű + - = O .
Nincs progresszió!
A GDP alakulásának %-át láttam a kormányzati tervek szerint, még a kormány sem mutat ki 2018-ig növekvő GDP-t, az adott időszak vége felé folyamatosan csökken.
Ennek oka, hogy az eu-s forrásoktól függ a GDP
/mint beruházási teljesítményérték/, és ez csökkenő mértékű.
Az a baj, hogy saját erőből nem tudunk jelentős GDP-t produkálni.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Már a tavalyi évben is több lapot maguk alá gyűrtek, csak az olvasók nemigen figyelnek erre.
Megyei és országos lapokról van szó, úgyhogy a nyomtatott sajtó megelőzte az RTL-t.
Kíváncsi vagyok, hogy az RTL tartja-e magát, és ilyen ellenállást mutat-e távlatokban is, vagy lesz valamilyen eszköz az elhallgattatásukra.
@Mariann19:
"Kíváncsi vagyok, hogy az RTL tartja-e magát"

Egyelőre az anyacége is teljes mellszélességgel kiáll mellette, szerintem hosszú harc lesz.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
"Egyelőre az anyacége is teljes mellszélességgel kiáll mellette"

Az anyacég nagyfőnökének erre vonatkozó nyilatkozatát, körlevelét a belső hálózaton minden belsős dolgozó megkapta, kinyomtatva meg minden liftben ki van ragasztva, hogy a külsősök is olvashassák.
@Mariann19:
A GDP növeléséhez új beruházások kellenének. Viszont a mutyiqrmány elüldözte-elüldözi a beruházókat. Még a kedvezményezettek - Simicska, Mészáros és hasonlók - sem létesítenek új beruházásokat az extraprofitjukból, hanem kiveszik a pénzt osztalék formájában aztán ki tudja hova viszik.
Na jucikát mindenkinek, megyek alukálni, menjetek ti is, kivéve a faci-fanokat, ők nézzék csak a meccseket hajnalig és bosszankodjanak rajta nyugodtan :)
@Mariann19:
namost az tény, hogy nem tudnak GDP progressziót, de miért? nekem van rá egy sorozat ismeretem...és abba beletartozik az államvezetés teljes woodoo jellege de nincs egyedűl

mi a te pontsorozatod erre?

brühüyyy
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
kibaszott jó algéria kórea meccs volt és most lesz a luzitánok halála vagy mennybementele de a zusa a teutonokkal találkozik ezután és ott a teutonoknak porig kell rombolniuk a klinsman álmokat vagy kiesnek ők maguk a nagy teuton sereg leégett mint trója ghana ellen

brühüyyy
@rodeo36:

Jó szórakozást hozzá:)
De holnap nehogy azt olvassam tőled erről, hogy brühüyyy :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
az egyik előzőben majdnem helyesírási hibát vétettem benne....belekerült egy "u"...még jó, hogy időben észrevettem

már luzitánoznak megyek is megnézem mit tettek eddig?

brühüyyy
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
nem fogod azt olvasni, hogy "brühüyyy" ha félrenézel, a luzitánok 2:2-t csináltak usával, most az usának is 4 pontja van meg a eutonoknak is 4 pontjuk van egymás ellen játszanak és valamelyiknek győznie kell hogy valami lehessen a luzitánok a ghanaiakkal lesznek és még akármi is lehet...
ez lesz a brühüyyy tipikus esettye
@jaegtoer: "az aranyrészvény még nálunk van."

Bár igazad lenne :)

Egyébként nálam volt, de a papagáj megette.
@sjz:

Szia.

Igazam van. Persze van az az eset, hogy a sok bába között elvész a gyerek. Ezzel is így vagyunk, nálunk van, csak nem tudjuk hova tettük.

Ha van időd, olvasd el, Oricának kétszer is hivatkoztam az alábbi linkben foglalt írásra.

A végén van két bekezdés ami a magyar állapotokra konkrétumot fogalmaz meg.
Amennyiben nincs most rá időd, úgy olvasd el jobb alkalommal. (a jobb alkalom sosem jön el, az mindig '_most_' van:)

Tehát:
kapitalizmus.hvg.hu/2014/06/23/nehany-gondolat-a-tarsadalmi-mobilitasrol/

ha olvastad akkor.... csak tovább kell gondolni...
@jaegtoer: elolvastam, továbbgondoltam, és köszönöm a cikket.

Csak egyet tudok érteni a leírtakkal, a magyar részével teljesen.
Érdekes dolog, hogy mik derülnek ki, ha egy-egy témát kicsit megkapargatunk.
Ennek a vizsgálatnak az eredménye elsőre kicsit fura, de jobban belegondolva belátható.
Mint mindig ilyenkor, megrohannak a gondolatok, de nem akarlak fárasztani.
Elég sok saját és sajátos elméletem van, amik nem mindig köszönnek vissza máshonnan, de az is igaz, hogy manapság lehetetlen mindent elolvasni. Na meg nem is érdemes.
Szerintem a valódi, értékes, hasznos tudás mindig el volt rejtve, és ez így is maradt.
Régebben az emberek nem tudtak olvasni, ma meg ember legyen a talpán, aki a sok hülyeség közül ki tudja hámozni az értékes részt.
Persze ez így erősen sarkított, de alapvetően igaz.
@sjz:

"Mint mindig ilyenkor, megrohannak a gondolatok, de nem akarlak fárasztani."

Teljes lelki nyugalommal fárassz:)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Neked tilleg ölég csekéjj az írtelmed... jó a neved.
süti beállítások módosítása