Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.06.16. 08:44 Fabius

RTL híradó kontra Bayer

Címkék: magyar hírlap bayer zsolt rtl híradó reklámadó

Bayer Zsolt is felébredt a lármára. Körbenézett, pislogott kicsit, majd a fogd, csibész! - parancsnak megfelelően leszaladt a Széles Birodalom lépcsőjén, és az összes arra járót megugatta: faszhelikopter! Faszhelikopter! Faszhelikopter! Fasz, fasz, faszhelikopter! Majd felemelt lábbal lehugyozott egy film plakátot és visszamászott a kosarába. 

bayer2_1.jpg

Amúgy meg látványosan nem érti ezt az egészet. Végül is, nem várta tőle senki komolyan, hogy megérti. Elvégre a reklámbevételek megadóztatásáról szól a fáma, és nem arról, hogy

- Negyven százalékkal csökkentik a közintézményeknek kötelező Hírlap előfizetések számát,

- hogy negyven százalékkal kevesebbért kell rendelnie mondjuk Zugló önkormányzatának örömódát Papcsákról a helyi Harsonába, 

- hogy negyven százalékkal kevesebb jut Békementre,

- de még csak arról sem szól, hogy Bayernak és Csizmadiának negyven százalékkal kevesebbet kell egymásra mutogatni, ki számoljon el a plakátpénzzel

Szóval semmi közvetlenül húsba vágó nincs, klaffoghat a pofa jókedvében. Bezzeg régen, amikor Leggyűlöltebb Ellenségünk, gyurcsányferi hirdetett bojkottot a Magyar Hírlap ellen mit tesz isten, egy Bayer publi miatt, akkor rettentően teccettünk sírni, és nyomban megvolt a sajtószabadság féltés is: 

"Stefka István, a napilap főszerkesztője az MTI-nek nyilatkozva alkotmányellenesnek, a sajtó és a véleménynyilvánítás szabadságát sértő, a Rákosi- és a Kádár-rendszert idéző ellehetetlenítési kísérletnek nevezte a kormányszóvivői közleményben foglaltakat. Közölte: "száz százalékig Bayer Zsolt mögött állunk, semmi kivetnivalót nem találunk abban, amit leírt."

Csöndben kérdezném Bayer és Steffka urakat, hogy ha ez az ügy a Rákosi és Kádár rendszert idézte, akkor a mostani vajon mit idéz, továbbá arról is, milyen érzés mikor a felköhögött és felköpött turha az arcotokra esik vissza? 

993 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr596304776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ezeknek van "arcuk" micsoda tévedés, zsebük van és pénztárcájuk meg offshore bankszámlájuk

brühüyyy
Én mindig azt kérdezem magamtól - költői a kérdés, persze -, hogy mi lenne ha az elmúltnégyév ganéságait gyurcsány vagy bajnai csinálja...
Csak három apró kérdés az egész reklámadó kapcsán a hozzáértőkhöz:

- Mennyire méltányos és igazságos az a bármilyen adó, ami a bevételek(!) 40%-ára vonatkozik, amellett, hogy egyébként a profitjuk után a médiacégek eddig is adóztak, a befizetett járulékaikról és egyéb adóikról nem is beszélve? Tessenek elképzelni mondjuk egy 40%-os SZJA kulcsot, amitől alig egy éve habzott fékezetlenül Rogán szája, amikor "kiszámolta", hogy Bajnai egy ilyen adókulcs bevezetésére készül...
- Mennyivel lesz kevesebb reklám attól, hogy megadóztatják a reklámokat? Ha megnő az SZJA-kulcs, akkor arra szerintetek az a válasz, hogy az ember kevesebbet fog dolgozni kevesebb pénzért, hogy azzal kevesebb adót kelljen befizetnie? Lófaszt, mama! Még többet fog gürcölni, hogy a többől maradjon annyi, hogy pótolja a kieső bevételt, és közben kiadást csökkent. A reklámadó nem kevesebb reklámot jelent, hanem többet, jó reggelt kívánok! Meg persze adóelkerülést, és akkor nemhogy a reklámadó nem folyik be a rendszerbe, hanem az összes többi sem, mert mondjuk kitelepül a komplett cég adóoptimalizálási céllal Szlovákiába, és Bayer ugye pontosan tudja, mit jelent adóoptimalizálási céllal mondjuk szlovák autót vezetni...
- Ha már ennyire böki a politikus és kultúrurak csőrét a faszpörgettyű, akkor úgy mégis megkérdezhetem, hogy a médiaházőrzőnek megalkotott, évi sokmilliárddal kitömött NMHH ugyan mégis mit tett az ügyben a fingreszelésen kívül? Csak mert ha a műsorstuktúra nem tetszik, akkor ezt olyan eszközökkel kéne szankcionálni, ami a műsorstruktúrára hat, és nem adóval nem?

Lehet utálni a kermédiát, még államilag is, de talán mértékkel kéne ehhez a törvényhozást és főleg az adótörvényeket használni, nem?
@kisa: nemcsak a belváros égne, hanem Üllő, Vecsés és Budakeszi is. Na meg Érd.
"Ne dumálj, meg leszel szopatva!" - cigányhorda támadt magyarokra a Feneketlen-tónál
Olvasónk beszámolója:
Az eset, amit szeretnék megosztani veletek pénteken történt, az esti órákban. A helyszín pedig nem egy borsodi falu, hanem Budapest XI. kerülete a Feneketlen-tónál.
Egy kilencfős magyar baráti társaság (6 lány, 3 fiú) úgy gondolta, hogy a tópart és az azt övező park tökéletes helyszín egy baráti beszélgetésre. Egy hatfős cigány társaság viszont másként képzelte el a saját estéjét. A problémák ott kezdődtek, hogy az egyik cigánybűnöző a parkot magáénak érezve őrült módjára fel-alá motorozott. Miután észrevette a baráti társaságot, szembeállt velük a motorral és a szemükbe reflektorozott. Nem kell részletezni, hogy mennyire zavaró, ha valakinek erős fénnyel a szemébe világítanak. Meg is kérték, hogy legyen szíves, ezt ne tegye.
Közben előkerültek a purgyé cimborái is. Még öten. A hat cigány egymásból bátorságot merítve, egy barbár hordaként odavonult a magyar társasághoz. Jelzem, hogy a reflektor fényében látták, hogy sok lány van a csapatban. Lányokkal szemben még mernek keménykedni a rühesek. Most is az első beszólásuk az volt az egyik lány felé, aki szóvá tette, hogy senki nem hívta oda őket, hogy „ne dumálj, meg leszel szopatva!”.
Zoom

"Rohadt magyarok, megölünk benneteket!" - a kép egy csepeli támadás alkalmával készült februárban
Az egyik fiú felállt a padról, hogy megvédje a lányt, ha nekimenne a cigány. Felé a reakció egyszerűbb volt. Olyan igazi, értelem nélküli cigányos megoldás. „Ne állj fel!” és már ütött is. A másik két fiút is leverték a kancigányok, ezt nem akarom részletezni, mert a koreográfia a „megszokott” volt. Többen támadnak egy emberre, igaz közülük is ki lett fektetve az egyik koszfészek. Az egyik lányt kb. 20 centiről köpte arcon az egyik „beilleszkedni vágyó rejtett munkaerőforrás”! Értitek? Egy leendő magyar családanyát arcon köp egy naplopó, senkiházi cigánybűnöző! Ez ügyben említést érdemelnek a nyálon át is terjedő, fertőző „törzsi betegségeik” pl. a hepatitisz.
Közben ki lett híva a rendőrségnek nevezett gittegylet is. Eltelt egy kis idő, amíg kényelmesen megérkeztek és a kollektív bűnösség elvét alkalmazva megbilincseltek mindenkit. Bevált szokásukhoz híven a magyarokon kezdve. A lányoknak végül nagy nehezen sikerült meggyőzni őket, hogy nem a három magyar ment neki a hat cigánybűnözőnek, hanem fordítva. Ezután került le a bilincs a mieinkről. A cigányokat bevitték a kapitányságra, ahonnan az adatrögzítés után elengedték őket.
Azért még egy pár kérdés felmerült bennem.
Miből gondolta a cigány, hogy ő nyugodtan motorozhat egy közúti forgalom elől elzárt parkban? Miből gondolja a rendőrség, ha konfliktus van magyarok és cigányok között, akkor a bilincselést a „kisebbségben lévő” magyarokkal kell kezdeni? A „nagy nemzeti” Orbán Viktor miért engedi a magyarellenes bűnözést? A „kecsketartó” Pintér Sándor honnan veszi azt a baromságot, hogy rend van az országban?
Még számolatlan kérdésem lenne, amire választ nem fogunk kapni. Rendet rakni nekünk, magyaroknak kell, mert az idegenszívűektől ezt hiába várjuk!
Kapcsolódó: "Rohadt magyarok, megölünk benneteket!" - Cigányok

További részletek: kuruc.info/r/20/129209/#ixzz34mjBnjXz
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Mit okoskocc te olyan dologban, amihez nem értesz? Igazán lehetne benned annyi belátás, régen rosszul volt számolva, most meg most van. Különben is milyen mértékről beszélsz? Milyen törvényhozásról és milyen adótörvényekről? Nem teccik neked, hogy Magyarország jobban teljesít? Nagyon ficánkolsz itt a mattüveg alatt jódógodban. Jó lesz ha vigyázol magadra, mert erre jön az éhes gebe és alánéz az emberorcádnak!
@munkás ököl: Ez most, miképpen kapcsolódik a poszthoz? Vagy csak cigányozni akartál egy kicsit, mert a zsidózást Fabius egy kicsit nehezen tűri? Gondolod, hogy egy jóízű cigányozás és kurucinfo linkelés nem fogja kiverni a biztosítékot? Te hülyébb vagy mint gondoltam...
Bajer es a megertes, ehh elobb lesz humanista a bordarobbanto Alien.
Nem kell Bayer és Steffka urakat (korábban: elvtársakat) bántani, mert mindig és saját elhatározásból törekedtek/törekednek az aktuális - egyben a jó megélhetést biztosító - hatalom kiszolgálására.
Az esetleges bírálóknak tanácsolom, hogy ne induljanak ki a napjainkban már unortodox és nem NER-kompatibilis tisztesség, korrektség, munka, tárgyszerűség alapfogalmakból...
hehe, más is hasonlóan gondolkodik, mint én:

"Jól van, ha nem érti, hát nem érti, miért, a papírzsebkendő működési elvét érti? Majd pont a sajtószabadságot fogja, ne már."

orulunkvincent.blog.hu/2014/06/15/a_sajtoszabadsag_f_helikopteren
kontraszelekció, a samesznek hülyébbnek kell lennie mint a főgórének, még ha nehéz is:

Orbán: "Húsz évembe került, mire végleg legyőztük őket"

A kormányfő a német Bildnek adott interjút.

hvg.hu/vilag/20140616_Orban_Husz_evembe_kerult_mire_vegleg_legy
Fabius, a kép zseniális:))))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Úristen, majdnem elhánytam magam ezen a cikken.
A kormány közpénzből fizette le a Bild riporterét? Mert olyan volt, mintha a Magyar Nemzetet olvastam volna.

Ekkora hazugságot!:
"25 évvel ezelőtt, 1989. június 16-án Orbán Viktor "ütötte ki az első téglát a falból"
"Orbán Viktor nemmel válaszolt arra a kérdésre, hogy volt-e benne félelem, amikor a még az egész keleti blokkot megszállva tartó szovjet csapatok kivonulását követelte a kommunisták által meggyilkolt Nagy Imre koporsójánál. "Végre ki akartam mondani, amit senki sem mert."

Bazmeg, addigra már rég megvolt a szovjet csapatok kivonulásának az üteme, asszem Gorbacsov és Id, Bush egyeztek meg.

Undorító az egész.
Tisztára 1984 vagy a szovjet kommunista párt története. Ha miénk a múlt és kedvünkre újraírhatjuk, akkor miénk a jövő is.
Ekkora felfordulás talán nem volt a tranzakciós illeték bevezetésekor.

Pont jókor szavazták meg a reklámadót, a királyi tévén közvetítik a VB-t, így elég sokan úgysem kapcsolnak át az RTL-re, hiába 1 órás már a Híradó. Két meccs közt meg az MTV1 leadja maga híranyagát.
@aritus: azért linkeltem be, és igen, én még emlékszem azokra az időkre, mert olvastam az akkori újságokat. Hazudik megint jó szokása szerint, már akkor is egy barom diktátor kezdemény volt, mostanra már kellően kifejlődött.

Pedig középiskolásként nem voltam egy politikai elemző.
@aritus:
"Bazmeg, addigra már rég megvolt a szovjet csapatok kivonulásának az üteme, asszem Gorbacsov és Id, Bush egyeztek meg."

gorbacsov és reagen még '85-86-ban, valamelyik atomleszerelési találkozón állapodtak meg, hogy kivonulnak kelet-európából.

fabius: ez a 24 soros cikk pont 24 sorral volt több, mint amit egy bayerre áldozni érdemes.
@aritus:
""25 évvel ezelőtt, 1989. június 16-án Orbán Viktor "ütötte ki az első téglát a falból""
nálam ez verte ki a biztit. ez konkrétan így zajlott:

reagen-gorbacsov megállapodás 1986-ban. utána

1988. november 17.: Nagy János bécsi magyar nagykövet fölveti a Magyarországon állomásozó szovjet csapatok létszámának csökkentését.

december 7.: M. Gorbacsov szovjet államfő az ENSZ-ben bejelenti: 1991-ig az NDK-ból, Csehszlovákiából és Magyarországról 50 ezer katonát és 5 ezer harckocsit vonnának ki.

1989. január 10.: Grósz Károly, az MSZMP főtitkára nyilatkozata egy japán napilapnak: heteken belül megkezdődik a szovjet csapatok részleges kivonása Magyarországról.

január 25.: Elkészül az „ideiglenesen hazánkban állomásozó” szovjet Déli Hadseregcsoport kivonásának ütemterve. Eszerint az év első felében hazaindul Veszprémből 1 szovjet harckocsihadosztály és 1 kiképző harckocsiezred. Júliustól decemberig távozik 1 szovjet deszant rohamzászlóalj és a tököli repülőtérről 1 vadászrepülő-ezred.

május 16.: Az MSZMP PB napirendjén: a Varsói Szerződés Politikai Tanácskozó Testülete következő ülésén vessék fel a Magyarországon tartózkodó szovjet csapatok kivonásának kérdését.

május 28.: Egy hónap alatt 10 400 szovjet katona, közel 300 harckocsi, 150 páncélozott harcjármű, valamint a bejelentett szárazföldi tüzérségi technika 9 százaléka hagyta el az országot.

június 13.: Bonnban M. Gorbacsov szovjet államfő és Helmut Kohl nyugatnémet kancellár politikai nyilatkozatot ír alá, melyben megerősítik: minden állam szabadon dönthet politikai és társadalmi rendszeréről.

június 15.: A Fidesz kezdeményezésére 200 fő a szovjet csapatok kivonását követeli a szovjet nagykövetség előtt. „Nem kívánjuk az azonnali kiválást a Varsói Szerződésből, de követeljük, hogy azonnal kezdjék meg erről a tárgyalást”– nyilatkozta az egyik szervező.

június 16.: Nagy Imre újratemetésén viktor bőszen hazakergeti az oroszokat.
más is emlékszik:

Orbán Viktor végre legyőzte a kommunistákat, kurvára itt volt az ideje

Elolvastam mostanra én is az MTI összefoglalóját a német Bildnek adott drabális Orbán Viktor-interjúról – a Nagy Imre-újratemetés évfordulója alkalmából adta –, és a következő állításokat szeretném kiemelni belőle. Csak nektek, csak most, pontokba szedve.

cink.hu/orban-viktor-vegre-legyozte-a-kommunistakat-kurvara-it-1591328619
@Secnir:

88 októberében a városunkban ideiglenesen állomásozó szovjet csapatok összepakoltak és lippiti-klippiti, úgy eltűntek, hogy soha vissza nem jöttek. (azt persze nem tartom kizártnak, hogy azóta is a debreceni nagyerdőben üldögélnek és hősi eposzokat olvasgatnak)
@Secnir: @aritus: én láttam a tököli reptéren összevont és kivonulni készülő MIG-eket, SZU-kat, MI-ket, és az nem illúzió volt, már csak a hangjuk sem :D
@hacsaturján: jahhh, és jelentős mértékben megcsappan a Másenkák krasznaja moszkva bűzfelhője is a tömegközlekedési járműveken :D
A lényeg pedig ez:

Orbán meglepetésminisztere előrukkolt a saját névsorával

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) legfontosabb feladata a magyar gazdaság újraiparosításának elősegítése, az állami szerepvállalás erősítése - közölte Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter a tárca államtitkárait bemutató sajtótájékoztatóján.

hvg.hu/itthon/20140616_Orban_meglepetesminisztere_is_bemutatta_a
"Orbán Viktor végre legyőzte a kommunistákat"

Pogo-paradoxon: ha bőszen harcolsz valakik ellen, a végén olyanná válsz, mint ők. A történelem mindig ezt igazolta.
Köszi, hogy belinkeltétek Bayer cikkét. Kiváló újságíró, az írásának minden szava aranyat ér.
Szemben veletek, akik olyan uncsik vagytok már ezzel az ócska nyelvezetű és stílusú fikázással ... :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A nemetek is ekkora hulye f@szok?

Hol volt Orban beszede elso tegla?

CSERHALMI GYORGY MAR HONAPOKKAL ELOTTE ELMONDTA NYILVANOSAN!

_____________
www.168ora.hu/itthon/csapatkivonas-32827.html

A magyar közvéleményben meggyökeresedett nézet szerint Orbán Viktornak 1989. június 16-án, Nagy Imre és a többi 56-os mártír újratemetése alkalmából a Hősök terén mondott beszédében hangzott el először nagy nyilvánosság előtt a szovjet csapatok kivonásának a követelése. Tévedés.
A követelés nyilvánosan három hónappal korábban, 1989. március 15-én, a Szabadság téren hangzott el. Cserhalmi György akkor ott olvasta fel az 1989-es 12 pontot, amelyek egyike az volt, hogy vonják ki Magyarországról a szovjet csapatokat. Az eseményt közvetítette a rádió, a tévé, és a sajtó is hírt adott róla.

Az érdem tehát azé a bizottságé – egyik tagja a 168 Órát soraival időnként megkereső Domonkos István volt –, amely az 1989-es 12 pontot megfogalmazta, és Cserhalmi Györgyé, aki vállalta, hogy a követeléseket a legnagyobb nyilvánosság előtt felolvassa.

A tények tények!
_______________
@Laetus:

Örömködni mégis idejöttél. Jó étvágyat.
@Secnir: Ne hagyd mar ki!

1989. március 15-én: Cserhalmi György a Szabadság téren olvasta fel a Domonkos István által megfogalmazott, 1989-es 12 pontot amelyek egyike az volt, hogy vonják ki Magyarországról a szovjet csapatokat.

Az eseményt közvetítette a rádió, a tévé, és a sajtó is hírt adott róla.
@Alick: "Pogo-paradoxon: ha bőszen harcolsz valakik ellen, a végén olyanná válsz, mint ők. A történelem mindig ezt igazolta."

Így igaz! Az Alien vs Predator végén megszületett egy olyan Alien, aki olyan volt, mint egy Predator! :)

@Secnir:

Egyvalami nem változott: Szeretett Vezérünk 25 éve is pont olyan "bátor" volt, mint ma.
@Laetus:

Bayer a magyar publicisztika VV Auréliója, de hát van, akinek bejön a faszhelikopter.
@Secnir: Csak azert mondtam, mert Rakosi Viktor mar ezt is magának tulajdonítja!

Irni kellene a nemetul tudoknak a Bildnek, hogy milyen hazug cikket közölnek le!

Igaz ha olyan hülyék, hogy nem kerdeznek vissza, hogy

Pozsgay 56 gyalázó Imre,
Schmitt mindenkitkiszolgalok Pal
Járai 3/2 Zsigmond,
Martonyi MSZMP privatizációs biztos János
stb,

mi ha nem komcsi?!
@ténytár:
"Pozsgay 56 gyalázó Imre, Schmitt mindenkitkiszolgalok Pal, Járai 3/2 Zsigmond, Martonyi MSZMP privatizációs biztos János stb,
mi ha nem komcsi?! "

mik lennének mások, mint a fidesz 1956-ban beépített ügynökei!
"Ha jól emlékszem, Ákos még a kezdet kezdetén, Bonanza Banzai korában énekelt valami olyasmit, hogy „nem biztos, hogy jót tesz neked, ha kiszolgálják az ízlésedet”, de ez nagyon régen volt. Azóta győzött a nézettség, győztek a kereskedelmi televíziók, dől a lé, dübörög a reklám – kivéve persze, ha a Schindler listája van műsoron, olyankor tilos vécétisztítóval meg intimbetéttel megzavarni a műélvezést. Vécétisztító és intimbetét csak Mel Gibson Passiójához dukál. Ha egyáltalán… "
Erről is a zsidók tehetnek.
@V-PORT:

Aztán Ákos rájött, ha nekünk nem is, de neki jót tesz, ha kiszolgálja az ízlésünket.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Lehet, hogy az lesz a reklámadóra a válasz, hogy két céggé válik szét az RTL Klub, az egyik 0-12, amásik 12-24 között sugározza a műsort és akkor nem esnek bele a 30-40%-os sávokba. Vagy külföldre költöznek...

Egyébként az NMHH nevű sóhivatal betartathatná a szabályokat, ha nem a pártpolitikával lenne elfoglalva...
Kedves zsindexrtlreklámimádók!

Látom megy itt a napipolitikagyűlölet... Nem vagyok egy Orbán-fun, de annyit a közelmúltban még az rtl klub híradónk is leadott, amikor az Eu Parlamentben Viktorunk kiállt az országért és Tavarisi Jelentéssel szemben érvelt... még Cohn-Benditünk is a tőle szokásos gyűlölettől vöröslő arccal és ordítozva próbálta jobb belátásra bírni Viktorkát, érezhető sikertelenséggel, éppúgy mint aki egy kiérdemelt gyógyszeres kezelésre szorul..

Ha csak ezt vesszük figyelembe, hogy az Eu behódolt a bankadónak, az unortodox, újrázott 2/3-os politikánknak, emiatt kényszerűen, de el kell viselnie Orbáni hatalmunkat, ugye most senki nem gondolja komolyan, hogy egy ilyen reklámadó, vagy az rtl klubocska, mint a nagy rtl magyarországi helytartója majd feltörli a padlót a Kormánnyal... nehogy aztán a tv kapcsolja a távkapcsolót..!

Nem hagyhatjuk, hogy a gyerekeink védelme érdekében (mindig nem tudod felügyelni) a sok valóvilág, xy-kromoszóma faktor meg egyéb agysejtzabáló, idejétmúlt műsor nevelje és befolyásolja a jövő generáció gondolatát. Az maradjon csak meg annak akinek az való, a liberálcsürhének!

A reklámadó tetszik, nem teszik, megszületett, fizetni kell oszt jónapot! Ha nem teszik, el lehet innen menni...!

A kereseted után szja-t fizetsz, az így összegyűjtött pénzecskédből ÁFA-val terhelten építkezel, netán lakást vásárolsz, ami után persze illetéket is fizetsz... és az idők kezdete óta ez így működik "egy demokratikus jogállamban"!
Ezek után ki akarja védelmébe venni a reklámadót és félteni rtlklubocskánkat??
@aritus: KI IS VOLT A HŐS

Az idegen nyelvű oldalak orosz dokumentumokra hivatkozva még messzebb mennek és tényként közlik, hogy Nagy Imre, alias Vologya besúgóként kereste a mindennapi betevőre valót Moszkvában, a csekának (NKVD) nyomva fel több tucat kamerádját akik közül aztán a szerencsésebbek Szibériába, a kevésbé szerencsések a kivégző osztag elé kerültek. Ezek szerint Sztálin terrorjának legsötétebb időszakának lett volna az egyik legsötétebb gazembere.
Tanulmányok: 4 elemi és 4 polgári osztály. 1912 géplakatos segéd, 1914 segédi oklevél.
1948. szeptember 15-én Nagy Imrét kinevezték a Közgazdaság-tudományi Egyetem professzorává, az agrárpolitikai tanszék vezetőjévé. 1949 és 1950 között emellett az Agrártudományi Egyetemen tanít agrárpolitikát. 1953-ban agrártudományi tanulmányaiért a Magyar Tudományos Akadémia tagjává választották.
1949-ben a gödöllői agráregyetem rektora.
magyar politikai karrier: 1944 őszén Gerő Ernővel és Vass Zoltánnal együtt érkezik Magyarországra.
1945 március 15-én az Ideiglenes Nemzetgyűlés földművelésügyi minisztereként kihirdette a földosztásról szóló rendeletet.
@aritus: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Secnir:

3x2 daedalon,rendel nekem is a cikktől!
Meddig lesz pofája az országot rommákúró narancsbolsi ettárskáknak dicsekedni a partizánságukkal???
Napokban fiam megkért kísérjem el a 'szabacsssságkoncertre a Hősök terére.A koncert rendben is lenne,de émelygek attól,hogy ezt a rendszerváltásnak nevezett csődtömeget ajnározzam vagy pozitív előjellel illessem...
Megértette miért ráz ezektől a hideg!!
Egy dalt ajánlottam a figyelmébe és azt amit már 91-ben is tudni lehetett:

""""Nem kérdezem, jobb így nekem, nem kérdem tőled, Miért?
Hisz a választ is sejtem már rég, így van ez, Kedvesem.
Csillagvirág, álomvilág, szívünket vígasztaló.
Csak egy széthulló illúzió, így van ez, Kedvesem.

Illúzió, nem volt az más csak egy illúzió,
hogy mindenki szép lesz és mindenki jó,
ha majd fordul a Föld.
Illúzió, hogy mindenki egyszerre megváltható
és mindenki fájdalma gyógyítható,
ha majd fordul a Föld és felettünk kék lesz az ég.

Nem kérhetem, hogy álmodj velem, hiszen azzal sem segíthetnék.
Csak egy dal volt és az is már rég, így van ez, Kedvesem.
Elmúlt a tél, fordult a szél, olvad a hó és a jég,
de a tavaszra várni kell még, így van ez, Kedvesem.
Majd eljő a nyár, új dallam száll, de az álmunk csak illúzió,
bár a történet folytatható, így van ez, Kedvesem.

Illúzió, lelkünket ringató illúzió,
hogy mindenki szép lesz és mindenki jó,
ha majd fordul a Föld.
Illúzió, hogy mindenki egyszerre megváltható
és mindenki fájdalma gyógyítható,
ha majd fordul a Föld és felettünk kék lesz az égbolt.

Illúzió, hogy mindenki egyszerre megváltható
és mindenki fájdalma gyógyítható,
ha majd fordul a Föld és felettünk kék lesz az ég.

Nem kérhetem, hogy álmodj velem, hiszen azzal sem segíthetnék.
Csak egy dal volt és az is már rég, így van ez, Kedvesem..."""

www.youtube.com/watch?v=Q39ye3OWcJc
@antimegasztár: A gyereknek vannak szülei, és a szülő kezébe van a lehetőség, hogy mit enged meg a gyereknek nézni. A gyereknevelés nem abból áll, hogy leültetjük a tv elé. Jöttök itt állandóan, miközben ott van az a rohadt távirányító, amin benyomod az "off" gombot, és foglalkozol a gyerekkel.
@antimegasztár:

Milyen cuki, amikor egy szervilis csúszómászó, akinek tök mindegy, mi történik az országban, csak a fideszkétől jöjjön, nekiáll csürhézni.
@munkás ököl:
rendben van, ide hánytál.
fel is fogod takarítani, vagy megvárod, amíg veled törlik fel..?
@hacsaturján:

Ezek szerint földik lennénk :)

A témához valamelyest, sokat vendégeskedtem unokatestvéreimnél, akik olyan szerencsések voltak, hogy a szovjet katonai repülőtér kifutópályájával szemben volt a házuk.
Így nemcsak kötelező sorkatonai szolgálatom alatt, hanem előtte és utána is csodálhattam a szovjet haditechnikai vívmányokat működés közben.
A kifutóval szemben lakni jó móka évi két-három hétig vendéggyerekként, de egész évben már más tészta.
Biztosan állíthatom, hogy nem követelt semmit Vitya, amíg csak egy reppentyű is akadt a környéken, ami az utánégetőjét bekapcsolva szállt fel a kéményt veszélyeztetve és háziállatokat (is) riogatva.
Bátor kiállású szőr robinunk befosott volna, ha csak egy ilyen is elszáll felette.
Tehát megvárta, hogy eltűnjenek, csak utána kezdett el ugatni, ismerjük az ilyen kutyákat.
Hányingerem van az egésztől.
A kuvaszomat nem tudta volna kizavarni a saját udvaráról (ha engedtem volna, hogy meglátogassa azt a fertőt), nemhogy az oroszokat.
Elnézést, beveszem a nyugtatóimat, és megpróbálom magamon újra bekapcsolni a vakond üzemmódot.
Én barom, megint hagytam magam felidegelni.
Ki(fel)köttetem a lordmédzsört mega zinternetet :)
A szlovák rendszámos Bájjer, akit (sajnos csak) majdnem elvitt az infarktus...?

Az nyugtat, hogy a következö próbálkozása már nem csak "majdnem" lesz.
@gazoló:

Kegyeletsértő az esti koncert - ötvenhatos mártírok hozzátartozói - 11:07

Ötvenhatos mártírok több hozzátartozója tiltakozik az 1956-os mártírok emléknapján a Hősök terén este megrendezendő Omega- és Scorpions-koncert ellen. Ezt Jánosi Katalin, Nagy Imre miniszterelnök unokája közölte.

hvg.hu/elet.kultura/20140616_Tiltakozik_az_Scorpionskoncert_miatt_Nag
@Secnir:
mik lennének mások, mint a fidesz 1956-ban beépített ügynökei!

Basszus, erre nem gondoltam. Hiába na, hülyülök.
Dr. Fűegér kedves! Nem jövők én senkitől, kiváltképp a fideszkétől..! Nem is nézek rtl-t, ezért a gyerekemet se féltem,, de az unokámat de és másokét igen..!! Épp ti írjátok, hogy mekkora a nézettsége az rtl-nek. Akkor igenis van félnivalónk.. vagy ennyi agysorvadt országa lettünk!
@sjz: pont mint Tökölön, igen erről beszéltem én is
@antimegasztár: Miért nem a választások előtt vezette be a reklámadót? Akkor miért nem aggódott? Ja, mert ezek az agysorvadottak szavaztak rá.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Rémlik, hogy Gordonka 32-36%-os SZJA kulccsal kampányolt...Az mennyire méltányos? Minden egyébben egyetértek. Az NMHH sóhivatal.
Választás van, volt és lesz... Vagy ti már más államformában gondolkoztok..?
Különben is ősszel jön még az önkormányzati választás..
Hol itt a probléma?

Jöjjön csak az a reklámadó!
@antimegasztár:

Igen. Az ennyi agysorvadt hazája lettünk.

Normális helyeken egy Orbán vagy egy Lézerjancsi a hatalom közelébe se kerülhetne.
@lavór:
Persze hogy nem. Az RTL mégiscsak egyfajta sajtótermék. A baráti újságírást most lehet igazán szponzorálni. Sőt. Meggyőződésem, hogy az indexen RTL-s desszantosok írogatnak blogokat. Pedig 1200 év várfogságot kellene nekik kiosztani halmazatban azért, amit 1997-óta csinálnak, de leginkább azért az ellentmondásért, ami a pályázat után kötött hatósági szerződésükben lévő szabályok és a tényleges tevékenységük között van. Pl. Tudtad, hogy a Fókusz az közszolgálati műsorszám? Nekik...
Félreértetek.. ezzel nem Orbánt és Lézer Janit dicsőitem.. de a reklámadó önmagában helyes, számonkérhető, hozzájárul a közteherviseléshez, mivel nincs más eszköz és mód rá, legalább ezzel lehet fogást találni és nyomást gyakorolni a média önmaga szabályozó hatalmi súlyára!

A sajtószabadságot féltő liberál ömlengés meg úgy hülyeség ahogy van..!!
Szóval az RTL és az összes baráti csapatai húzzanak vissza luxemburgba és adjanak VVArdian klipeket napi 0-24-ben Vivien Reddingnek és J.C. Junkersnek...
Na jó...megengedem, hogy néha megszakítsák az adást egy conchita wurst videoval.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

és gondolom a többi támaszponton is.
Most már ez nem titkos, lehet beszélni róla.
Az első intő jel egyébként az úgynevezett Ellenzéki Kerekasztal tárgyalások titkosítása volt, akkor fel kellett volna borítani azt az asztalt. Azóta az lett, ami.
Most már bizton állíthatom, hogy tényleg az agysorvadottak országa vagyunk. Nektek diktatúra kell, egy adóval, amin hétfőn semmi sincs. Ti Kádár-népéből, Orbán-népévé váltatok.
@antimegasztár: "Orbán-fun" - this is funny
@rozsé drazsé:

" Tudtad, hogy a Fókusz az közszolgálati műsorszám?"

Tudtam. Be is számolnak Győzike és az aktuális celebek napi allűrjeiről. A "közt" ez köti le, más nem érdekli.

Az a baj, hogy most olyan empátiát vár tőlem az RTL csoport, amilyet nem mutatnak az őket néző emberek felé. Remélem, érthető, amit írtam. (sóhajtás emotikon)
@V-PORT:

Így fejlődik a magyar. :)
@V-PORT: Lehet pontatlan leszek.
Hofi:"Jogállamban fogunk élni, Mama! Mi van má megint költözünk?"
Kedves V-Port!!

Nem, nem jól látod..! Mi nem diktatúrát akarunk, hanem REND-et a szó jó és erkölcsi értelmében, nem úgy ahogy a te értelmező szótáradban szerepel..!
Téged az megnyugtat, hogy minden este a retek csatornán győzike és a többi herevasaló hülye képét és idiótaságát látom.. ezeken pedig elvileg röhögni kellene..? Mint régen a Hofi poénok - mindenki röhög rajta, pedig a saját elcseszett életét röhögte ki..? Szerinted ez normális..? Na, ez vezet a kezelhetetlen agysorvadáshoz..
Nekem az egész már elejétől kezdve gyanús volt, de most végképp azokhoz kell csatlakoznom, akik szerint Magyarország a rendszerváltás után egy percig sem volt demokratikus állam, és sajnos most sem az.
Ahhoz még mindig költözni kell.
Annyi a javulás, hogy most könnyebben lehet.
@antimegasztár:

Szerintem meg az nem normális, hogy a görbe tükörben felismervén magunkat (amit Hofi tartott elénk), nem okulunk saját hibáinkból. Nevetünk magunkon, de változtatás nélkül ismételjük újra és újra ugyanazokat a hibákat. Apropó! Valaki emlékszik még, mikor volt a szó szoros értelmében humor Magyarországon?
@antimegasztár: Van választásod. Senki sem kötelez, hogy mit néz. Az általad leírt három embert, ismerem, nem nézem őket (régen néztem az Rtl-en Győzikét), de elfogadom, hogy mások nézik. Te az embereket akarod megváltoztatni. Hogyan? Shakespeare és Nietzshe lesz egész nap a tévében?
@sjz: Nézd meg kit utálunk. A nyugatot. Kit szeretünk? Az oroszokat.
én maradok ennél, és a vezénylói fideszjobbikos rendből nem kérek, ez volt remélve '89-nyarán, hát nem ez lett:

LEVEGŐT!

Ki tiltja meg, hogy elmondjam, mi bántott
hazafelé menet?
A gyepre éppen langy sötétség szállott,
mint bársony-permeteg
és lábom alatt álmatlan forogtak,
ütött gyermekként csendesen morogtak
a sovány levelek.

Fürkészve, körben guggoltak a bokrok
a város peremén.
Az őszi szél köztük vigyázva botlott.
A hűvös televény
a lámpák felé lesett gyanakvóan;
vadkácsa riadt hápogva a tóban,
amerre mentem én.

Épp azt gondoltam, rám törhet, ki érti,
e táj oly elhagyott.
S im váratlan előbukkant egy férfi,
de tovább baktatott.
Utána néztem. Kifoszthatna engem,
hisz védekezni nincsen semmi kedvem,
mig nyomorult vagyok.

Számon tarthatják, mit telefonoztam
s mikor miért, kinek.
Aktákba irják, miről álmodoztam
s azt is, ki érti meg.
És nem sejthetem, mikor lesz elég ok
előkotorni azt a kartotékot,
mely jogom sérti meg.

És az országban a törékeny falvak
- anyám ott született -
az eleven jog fájáról lehulltak,
mint itt e levelek
s ha rájuk hág a felnőtt balszerencse,
mind megcsörren, hogy nyomorát jelentse
s elporlik, szétpereg.

Óh, én nem igy képzeltem el a rendet.
Lelkem nem ily honos.
Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet,
aki alattomos.
Sem népet, amely retteg, hogyha választ,
szemét lesütve fontol sanda választ
és vidul, ha toroz.

Én nem ilyennek képzeltem a rendet.
Pedig hát engemet
sokszor nem is tudtam, hogy miért, vertek,
mint apró gyermeket,
ki ugrott volna egy jó szóra nyomban.
Én tudtam - messze anyám, rokonom van,
ezek idegenek.

Felnőttem már. Szaporodik fogamban
az idegen anyag,
mint szivemben a halál. De jogom van
és lélek vagy agyag
még nem vagyok s nem oly becses az irhám,
hogy érett fővel szótlanul kibirnám,
ha nem vagyok szabad!

Az én vezérem bensőmből vezérel!
Emberek, nem vadak -
elmék vagyunk! Szivünk, mig vágyat érlel,
nem kartoték-adat.
Jöjj el, szabadság! Te szülj nekem rendet,
jó szóval oktasd, játszani is engedd
szép, komoly fiadat!

1935. nov. 21.
melléklet, és nincs mit hozzá tennem:

Orbán Ráhel-esküvő: jogosan költhettek milliókat a telefontolvaj levadászására

Az ügyészség szerint nem hivatali visszaélés, hogy a rendőrség milliós költséggel, a kivételes esetekben bevethető DNS-vizsgálatokkal próbálta megtalálni azokat, akik Orbán Ráhel esküvőjén elloptak két mobiltelefon - tudta meg a hvg.hu. Így az erről szóló feljelentést visszadobták, és azt is indokoltnak találták, hogy a telefontolvajt a kiemelt bűnügyi egység próbálta elcsípni.

hvg.hu/itthon/20140616_Az_Orbaneskuvo_lopas_feljelentes_KNYF
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "ez volt remélve '89-nyarán, hát nem ez lett"

Erről leginkább a MDF+FIDESZ+SZDSZ+MSZP tehet.
@antimegasztár: "hogy minden este a retek csatornán győzike és a többi herevasaló hülye képét és idiótaságát látom.."

Javasolhatom a Mezzo-t?

Úgy is, mint liberális csürhe.
Illik a poszt témájához is. :)

"Félreértés ne essék, hazánkban nem működik pártoktól független közéleti nyilvánosság. A jobboldalt gyűlölő médiamunkások - akik ezerszer bizonyították már, hogy se baloldalinak, se liberálisnak nem nevezhetők - csupán sokszoros árulásaik nyomán megroppant identitásuk repedéseit takargatják széles gesztusaik kíséretében demonstrált függetlenségük hamis pózaival, melyekben a lelkük mélyén maguk sem hisznek.

Félreértés ne essék, hazánkban jobboldali újságírás sem zajlik. A balliberális oldalt gyűlölő médialakájok - akiknek a jobboldalisága csak addig tart, míg azt a feladatot nem kapják, hogy a hazai kisvállalkozások kivéreztetésének dicséretével mutassanak be áldozatot vezérüknek az újabb nyugdíjemelés oltárán - olyan büszke szolgák, hogy a függetlenség vádja egyenesen sértené földig görnyedt személyüket.

Nem tudom eldönteni, melyiküktől viszolyogjak kevésbé. Tőlük, akik legalább eljátsszák, hogy függetlenek, bár hitvány színházuk nézőtere lassan kiürül, vagy tőlük, akik valóban azok, akik: gazdájuk kezét nyaló csahos kutyák, s mert saját létük puszta látszat, csakis azt ugatják, azt harapják és azt falják, amire uruk rámutat.

Tudjátok mit? Erről már nem vagyok hajlandó dönteni. Válasszatok ti köztük, ha van hozzá gyomrotok!"

www.facebook.com/Robert.Puzser/posts/634635683278915
@V-PORT: Ezt írtad:

"Erről is a zsidók tehetnek."

Tehát miről is?
@V-PORT:
Persze, totál igazad van.
Mi változott? Most önként és dalolva.
A világban mi változott?
A nyugat összeomlott? Nem. Jó, tudom, mindjárt fog. Talán kitart, amíg én élek.
A SZU utolérte a nyugatot? Igen, a teteje.
Válasszon a paraszt, hol akar élni, most lehet, a többi majd kialakul.
Valamelyik okos nemrégen valami eurázsiai unióról hadovált, hogy az milyen fasza.
Szerencsére nem vagyunk összekötve, lehet választani létező és nemlétező unió között bátran.
@V-PORT: mit nem mondasz, erre csak nem most jöttél rá? ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az a baj, hogy rossz helyen keresték.
A személyzetet vizsgálták, pedig a vendégeket kellett volna.
Gondolom nem is lett meg a cucc.
@antimegasztár: " Mi nem diktatúrát akarunk, hanem REND-et a szó jó és erkölcsi értelmében, nem úgy ahogy a te értelmező szótáradban szerepel..! "

ahol ti mondjatok meg mi a jo, az erkolcso es rendes, igaz?:-)

izlesrendorseggel, kulturalis forradalommal, masknet gondolkodok, dekadensek, sorbol kilogok buntetesevel, igaz?:-)
@sjz: Tudom, én egy balliberális bilderberges vagyok, de mégis én kedvelem a nyugatot.

Philip: Milyen volt a beszéd?
Orbán:Szívből mondtam. Szívből írták.
Mi van? Ki írta a június 16-i beszédedet?
@sjz: na jahh

@ausländer Sipi: ki a földekre az értelmiségiekkel mao és pol pot is megaszonta, jahh, hogy ők is nyugaton tanult "értelmiségiek" voltak, a maffia és a diktatúra már csak így működik a világban.
@ausländer Sipi:

Nem kellene zsidóznom ugye, de azt ismerjük, hogy ki a zsidó, azt én mondom meg.
Szar ügy, csak egy kis idő telt el és már megint itt tartunk.

Rodeo B+ azonnal küldj át egy kis erősebbet a hűtődből! Léccilécci :)
Habzó szájjal és "bayeros" stílusban "De akkor a sok baromnak ujjongania kellene a reklámadó miatt". Hazudva, ahogy tőle már megszokhattuk "Kilóra megvették őket az előző kormányok az adóztatás hiányával"
fröcsög a magyar hirlapban ez a "nyikhaj, senkiházi, jöttment" firkász, ahogy a bajuszos haverja jellemezte Zsótit és kollegáit arról, hogy zsidók pénzelik az RTL-t és, hogy ezek a reklámok mindent elárasztanak a "kereskedelmi" tv-kben.
Közben a mai magyar hírlapban ahol megjelennek e veretes bayeri sorok a cikke elején és végén is "elkapcsolhatatlanul" megy a reklám kisfilm + a statikus reklámok
www.magyarhirlap.hu/menetszel

Párttársa Stefka elvtárs is megemlékezik az 56-os mártírokról, biza az ő megemlékezésének előtt és után is ott pereg a reklám filmecske, hogy emlékeztessen minket, hogy Toyotát, Peugeot, kell vennünk, vagy önkéntesen részt vehetünk az asztma kutatásban.
www.magyarhirlap.hu/menetszel
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én ezt a játékot nem játszom veled! Te szereted ezt a játékot, ami után csúnyákat írnak neked, te pedig azt mondod, hogy mi vagyunk a kirekesztők, akik nem fogadják el mások véleményét. Te jó vagy ebben, én viszont nem játszom ezt veled.
@V-PORT:
Valaki egyszer írta a környéken,
Ausztria a tökéletes szocialista ország.
Évtizedekig éltem a nem tökéletes verzióban, most kipróbálom a tökéleteset.
Gondolom ez is folyamatosan romlani fog, de legalább van miből.
Skóciában nyomorgó unokaöcsém mondta a minap, hogy ezek (a labancok) kommunisták.
Akkor szembesült a 13. 14. havi témával.
Két hete láttam valami hülye cég hirdetett hogy náluk fizu 15mal :)
Remélem még tudják fokozni.

Lehet szeretni a nyugatot, építeni viszont érdemes.
Ajánlhatjátok a Mezzo csatornát, de a komolyzene nem köt le...és hiába csámcsogtok rajta, ha beledöglök sem tudtok kérdezni mondjuk az Éjjel-Nappal BJudapest c. nagysikerű minekisnevezzem műsorból, mert mégegyszer mondom, NEM NÉZEM az rtl-t..!! Értve..?

Nézd, akárki is vagy, valóban nem én döntöm el hogy mi a helyes a szép a jó (mekkora felelősség is volna ez nekem) de vannak emberi alapvető nemes értékek melyeket a sugárzás során a műsorszolgáltatónak figyelembe kellene venni..! Ami a fent kritizált műsorokban folyik az mindennek megfelel, csak ezen értékeknek nem..!

Ti ezt úgy szeretitek megfogalmazni a politikában, hogy a fékek és ellensúlyok egyformán kell hogy érvényesüljenek.. Na erről regélek már egy ideje..
@V-PORT:
Én is ballibsi bildbergesféreg vagyok, szeretem a nyugati dekadenciát, gründoljunk mán itt egy nagyon titkos találkozót!
A polgi tuti támogatná. :)
@sjz: Én ebben nőttem fel. Nekem természetesek ezek a csúnya liberális eszmék. Az, hogy a boltban több dologból tudsz választani, hogy utazhatsz, hogy internetezhetsz. A demokrácia számomra a választás lehetősége. Az én választásomé. Nem pedig, hogy valaki, felülről, választ helyettem.
@antimegasztár:
Te sem tudod, hogy hol élsz! Gondolod, hogy a sok sudribunkó ezentúl a Mezzo Tv-t fogja nézni? Lájkolják majd a napiszart a fészbukon meg nézik milliószám a Kis Grofót jutubon.
Régen is volt rengeteg primitív meg agresszív ember, pedig akkor nemigen volt VV.
Ennyi erövel az egész internetet le lehetne kapcsolni.
A belhé meg azért van , mert az országosan és szabadon elérhető utolsó független Tv csatornát akarja a rezsim az uralma alá hajtani.
Vagy behódol (Telekom), vagy anyagilag ellehetetlenedik. Egy darabig bírják, de hosszútávon nem áldoznak majd milliárdokat a magyar sajtó szabadságáért.
@antimegasztár: Van a közszolgálati csatorna, és van a kereskedelmi. Te olyan dolgot rósz fel az Rtl-nek, amit az M1-en kellene keresned.
@antimegasztár:

- Az NMHH hivatott arra, hogy a nem megfelelő tartalmú műsorokat szankcionálja, de nem teszi. Régen simán mentek a többórás elsötítések és milliós birságok egy-egy Maunika-Show miatt, most meg évek óta semmi. Vajon miért?
- A reklámadó (aminek egyébként semmi köze a műsorstruktúrához, ugyanis a reklámot adóztatja, nem a műsorstruktúrát) több reklámot jelent, nem kevesebbet, mert a csatorna pótolni fogja a kieső bevételt...
- ...vagy szíves ajánlásodnak megfelelően "el lehet innen menni" (érdekes, amikor ezt Gyurcsány mondta a magas terhek miatt külföldre költözéssel fenyegetőző iparosoknak, akkor mekkora volt a hőzöngés), de akkor nem csak a reklámadót nem fogja fizetni, hanem mindazt a közterhet és ÁFÁ-t sem, amit eddig ide fizettek... a szlovákok meg a románok meg majd köszönik szépen az ingyenpénzt.
@antimegasztár:

Iddefigyelj, hordabarma.

RTLKlub éves bevétele nagyjából 30 MD. Ebből nagyjából 30 MD a reklámbevétel. Eredmény nagyjából 2-3 MD között. (az úgynevezett "lusuxprofit".) Reklámadó nagyjából 6 MD forint. Azaz veszteségessé akarják tenni az RTLklubot.

És te meg elmehetsz a jó vasporos picsába az idióta ideológiáddal együtt. Igazi "Magyar" vagy, pont olyan, akitől a normális emberek hányni szoktak. Ha nem tetszik a retekklub, mi a fasznak nézed, nézd az ECHO tv-t éjjel-nappal. De mert neked nem tetszik, sőt, Te mondod meg, mi legyen a közizlés, ezért zárják be. Nem Révai József unokája vagy?
@sjz: Csak akkor, ha itt lesz Bajnai. Nélküle nem lehet titkos, cionista, liberális, meleglobbista, magyar és Orbán-ellenes összeesküvést csinálni. :)
Húzzadneki drága!!

Hát az értelmezési képességedet húzhatnád magad után... hol és mikor ajánlottam én bárkinek is Mezzo csatornát..? Itt egy barom nekem ajánlotta ha végigköveted a hozzászólásokat.. erre reagáltam..

Az, hogy a neten ki mit néz, az mindenki egyéni szuverén döntése, de egy legnépszerűbb kereskedelmi csatorna önkényesen ne döntse már el, hogy mivel butítja a nemzetet..? Mivel a csatorna van a nézőkért, mondhatni az országért, ezért az rtl-nek kell alkalmazkodni a kiegyensúlyozott műsorszolgáltatásért nézhető műsorokkal!!

Az, hogy viktor kit hajt az uralma alá, nem mindegy.?! Hiszen a 2/3 miatt már Te is ott vagy a feneke alatt.. Ezért ne szidalmazz, mert én nem szavaztam rá!
Ennyi
@antimegasztár:

Ez nagyon izgi.
De.
Ki mondja meg milyen az a rend?
A reklámadóval ezt el lehet érni?

A képet meg kikérem a csivavák nevében!
@antimegasztár: De a Jobbikra biztosan, aki a Fidesz testvére.
A kereskedelmi tévét kevered a közszolgálatival.
@antimegasztár:

Én arról beszéltem, hogy van száz csatorna, mi a faszt zavar a retekklub?

Kettő: a kormány ezzel az adóval egyszerűen ki akarja nyírni a retekklubot, és kész.

De itt nem az a kérdés, szereted-e a retekklubot, hanem elvekről van szó: helyes-e a személyre szabott törvénykezés?

De felőlem játszd a bazári majmot tovább.
@antimegasztár:

"Mivel a csatorna van a nézőkért, mondhatni az országért, ezért az rtl-nek kell alkalmazkodni a kiegyensúlyozott műsorszolgáltatásért nézhető műsorokkal!! "

Hohó! Megvan a földtörténet valaha élt legnagyobb szárazföldi emlősállata!!!
@maybach:
"A képet meg kikérem a csivavák nevében!"

"A csivava a legkártékonyabb kutyafajta
Lehet, hogy ez a legkisebb, de az idegbeteg állat elképesztő károkat képes okozni"
Ezt a zizét nem kéne már kinevezni valami nagyonkulturális nagyonfőgórénak valami nagyonhirtelen csinált nagyonposztra nagyongyorsan? A kvalitat megvan hozzá. Meg az intel igencia. Szűk ség is van rá.
@V-PORT: Nincs itt semmi játék, csak rákérdeztem arra, amit írtál.
bayerzsótika maga a f@aszhelikopter.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: De hogy nincs. Ez a "kedvenc" témád. Itt leírhatnád a Jobbik gondolatait. De én ebben nem veszek részt. Kergesd a szélmalmaidat egyedül Don Quijote!
Maybach!
Ti mindent kikértek magatoknak.. csak amikor szükséges, akkor épp a jóízlést felejtitek otthon és ezért nem tudtok kiállni..

Hogy mi a rend? Az ami a te fejedből, otthonodból és értékítéletedből hiányzik! Az, amikor egy országos csatorna műsorában főműsoridőben nem anyáznak és kurváznak, ésatöbbi..
Putyin mostanság vezeti be azt a tíltást a médiában.. a végén ő lesz a követendő példa?
@Secnir: köszi, ennyire pontosan nem tudtam a részleteket, de azt tudtam, hogy nem Orbánon múlt.

Mire ő ott a Hősök terén handabandázott, már minden el volt intézve. Kurva nagy bátorság kellett ahhoz a beszédhez. Már akkor is más dícsőségében sütkérezett. Akkor még csak tetteket lopott, nem pénzt.
@antimegasztár: Költözzél Oroszországba! De miért zavar, ha nem nézed?
Ma mit ünneplünk, csávók?
a, kizavarta az oroszokat?
b, visszahívta az oroszokat?
Mármint Ő, azaz Ő, aki az Ő.
..Csak veled költöznék - milyen cuki lenne!

Tudod, ha végigpörgeti az ember a csatornákat akarva, akaratlanul lát, hall részleteket!
@antimegasztár: Ne pörgesd végig! Miért vettél olyan csomagot, amiben sok csatorna van? Miért nem sorolod hátra az Rtl-t? Miért nem hagyod ki? Általában az az egyes, a tv2 a kettes. Kezd a hármassal.
@Szúrófény: te faszfej, engem hanyagoljál.
@Bakter:
Van még hova süllyedni fiúkák?

"Az újratemetés 25. évfordulójára a kormány 300 milliós szuperkoncerttel készül, a Scorpions és az Omega fellépése ezek szerint 296 282 354 forintba kerül, a szervezéssel a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft.-t bízták meg. A koncertet a Terror Házát is működtető KKETTK Közalapítvány rendelte meg."

"Kegyeletsértés miatt tiltakoznak az 1956-os mártírok hozzátartozói"

"A közleményt Nagy Imre unokája, Jánosi Katalin, valamint Maléter Pál özvegye és Szilágyi József leánya írta alá. Szerintük június 16. október hatodikához, az aradi vértanúk emléknapjához hasonlóan nemzeti gyásznap. Azt az emléknapot nem keresztelik át a béke napjának, mint ahogy a mai napot a szabadság napjaként említik és nem szerveznek a Batthyány-örökmécseshez táncmulatságot, írták.

Úgy vélik, hogy embertelen és sértő „örömünnepet” rendezni a gyászszertartás helyszínéhez, „történelmünk fontos eseményeinek hazug átírására tett gyalázatos kormányzati kísérlet, mely újabb bizonyítéka a regnáló hatalom otromba érzéketlenségének”.

Arra kérnek „minden jóérzésű magyar hazafit” és a fellépő zenekarokat, hogy ne sértsék meg 1956 mártírjainak emlékezetét, csendben emlékezzenek hőseinkre és vértanúinkra." (Hír 24)

Bravó, Omega, Scorpió koncerttel kell megünnepelni a "Függetlenség napját" A kivetítőkön, miközben táncolnak az ünneplők, Nagy Imre újratemetését vetítik, mialatt dübörög a hangfalakból a "Régi csibészek" és a most is aktuális "Sötét a város"

Van még lejjebb??
Hajrá fidesz!
@aritus:
"Mire ő ott a Hősök terén handabandázott, már minden el volt intézve. "

pontosan. ha jobban utánanézel, azt is megtudod, kitől tudta ezeket az információkat. ugyanis az oroszok kivonulása nem volt nyílt, nem szerepelt a népszabi címoldalán. ha megnézed a dátumokat, és a cselekményeket, két szálon futott - a háttérben, nyugaton, ahol eldöntötték a kivonást, és idehaza, ahol a színjáték ment a kivonásról. kint már el volt döntve, megvoltak a tervek, el is kezdődtek, idehaza meg az mszmp pb ülésén vetette fel 'valaki', hogy ki kéne vonatni az oroszokat. de ő már tudta, hogy gyakorlatilag a fele úton van haza.
és ugyanő (horváth istván belügyminiszter) szólt viktorkának, hogy édes öcsém, itt az idő. erre tanítottalak, erre neveltelek.
@antimegasztár:
Nem olvastam az előttem hozzászólót, (mert a telefonon pötyögtem) a Mezzo csatorna ismételt említése a puszta véletlen műve volt! De, mondhattam volna helyette Viasat Historyt.
Nekem is van kölköm, de visítva kaocsolja el a TV-t, ha Való Világot, vagy Gyözike Show-t lát. Pedig a kutya se mondta neki, hogy ne nézze!
Azt a réteget is li kell szolgálni, az teszi lehetővé, hogy ingyen és bérmentve tudjunk Tévézni.
Akinek nem tetszik ne nézze. Szükséges rossz, én se nézem!!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A törvénykezés bíráskodást jelent, nem helyén való kifejezés ebben a mondatkörnyezetben.. javaslom: a törvényhozás szót.
Bazári majom tudod ki..?

Az, hogy mit csinál Orbán a személyre szabott törvényhozásával engem hidegen hagy, tény hogy az rtl elleni harc jól párosul és összhangba hozható azon nem elhanyagolható ténnyel, hogy az rtl csatorna kultúr romboló műsort szolgáltat!!
Miért kell elvenni az ember étvágyát, egy erről a tahóról szóló blogról??? De tudom, én vagyok a hülye, hogy el is olvasom és még hozzá is szólók. Olyan vagyok, mint a jobbf... Hofi szerint:

Mi a különbség a balf... és a jobbf... között? A jobbf... nem csak feláll, de hozzá is szól.
most ez komoly? egy alvó ügynök ide keveredik véletlenül.....
ezen mindig gondolkodom, 2008- óta, semmi közlendője a blog világgal,
ma felkelt, és fullba....
melyik lejáratott nick lehet??

antimegasztár 0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2008.11.30. óta tag.
antimegasztár ezekben a blogokban publikált:
@antimegasztár:

Tehát a Rend az, ahol a jog uralmát felváltja egy kleptomániás pojáca kénye-kedve szerinti személyre szabott, időnként visszamenőleges törvénykezés, ahol a haveri kutyák valahogy mindig megússzák az anális abúzust.

Ez lenne a Rend.

Az a baj, hogy ha a szart sorbarakom, attól még nem lesz rend.

Azt egyébként nem kétlem, hogy Orbánnak Putyin a példaképe, csak Putyinnak a paranoiája és az agresszivitása mellé van pár atomrakétája meg olajkútja is.
@antimegasztár: "Az, hogy mit csinál Orbán a személyre szabott törvényhozásával engem hidegen hagy, "

Azt észrevettem. Ezek szerint a jogállam megerőszakolása rendben van, a probléma VV Aurélió faszhelikoptere.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

dehogy!
védi a fidesz-jobbik döntéseit!
vv rezsi csak lopni tud,és bizonyíték is van rá,tehát szeresse az őt meg a mutyiját,akitől még nem lopott semmit.A kereskedelmi tv simán tönkre tudná tenni őket,ha akarnák,de ott még nem állunk.
Jól értem? Szóval a bajer kiállt a Kossuth térre, elővette a farkát és megpörgette?
...igen, hidegen hagy mert nem tudok ellene tenni.. 2/3-ban élünk, vagy Te milyen országban élsz, nem Magyarországon? Te sem vagy olyan helyzetben hogy tegyél ellene, különben nem itt írogatnál!!

Kedves magándemokrata, nézzél vissza, talán többet látsz..
@antimegasztár:

Egyébként, ami Putyin cenzúra-törvényeit illeti, felhívnám a figyelmedet, hogy nem a bazmegolás ízléstelen, hanem mondjuk a Ponyvaregényből kivenni a bazmegeket, na AZ ízléstelen.
-no comment-

Magyarországra jön a világ egyik legkeményebb diktátora
Index
2014. 06. 16. 12:20
Kapcsolódó cikkek (5)

Türkmenisztán? Hogyhogy?

Jön a magyar-türkmén légiközlekedési megállapodás
Miért pont Türkmenisztán? - Galéria

Türkmenisztán elnöke, Gurbanguli Berdimuhamedov a héten hivatalos látogatást tesz Magyarországon, közölte a türkmén kormány a Vg.hu szerint. A tervek szerint a kétoldalú tárgyalások után számos dokumentumot írnak alá az együttműködés további fejlesztésére.

index.hu/gazdasag/2014/06/16/magyarorszagra_jon_a_vilag_egyik_legkemenyebb_diktatora/
Putyin nekimegy az internetnek is!

Oroszország lakosságának ötven százaléka rendelkezik internetes hozzáféréssel. Az internet a független orosz média utolsó bástyája. Az orosz elnök a Krím elfoglalásával párhuzamosan megindította támadását a szabad média utolsó szigetei ellen is, gyakorlatilag bevezette a cenzúrát.

Rosz komnadzor – így hívják az Orosz Föderáció kommunikációs minisztériuma alá tartozó szervezetet, amely törvényesen bármilyen internetes oldalt betilthat. A 2012 novemberében elfogadott új törvény eredeti szándéka szerint az ifjúságot védené a virtuális világ nem kívánt jelenségeitől. A hivatalos indoklás szerint az intézkedés a gyermekpornó, a droghasználat népszerűsítése vagy az öngyilkosságra buzdító oldalak ellen született, ugyanakkor a törvény szövegének laza megfogalmazása rendkívül széles értelmezésre adott lehetőséget. Már akkor megjelentek olyan kommentárok, melyek szerint a törvény lehetővé teszi különböző a hatalomnak kényelmetlen médiumok, weboldalak, riporterek, bloggerek letiltását is. A Freedom House figyelmeztetett: az elfogadott törvény 2014. január 1-jétől lehetővé teszi, hogy az állami hivatal, bírósági határozat nélkül elrendelheti egy weblap 24 órán belüli blokkolását, anélkül hogy figyelmeztetné az oldal üzemeltetőjét. Pontosan ez történ

index.hu/kulfold/2014/05/14/igy_foglalta_el_putyin_az_orosz_mediat/
Türkmenisztán rendszeresen az utolsó előtti helyen végez a szabadságjogokkal foglalkozó szervezetek listáin, általában csak Észak-Koreát tartják nagyobb diktatúrának. Az ellenzékieket megfélemlítik és bebörtönzik, ellenzéki pártok nem létezhetnek, a sajtószabadságot korlátozzák. Az állambiztonsági szolgálatok rendszeresen figyelmeztetik a jogvédőket, hogy ne találkozzanak az EBESZ képviselőivel, egy aktivistának, Natalija Sabuntsznak véres birkafejet hagytak a lakása előtt egy nappal azután, hogy a Szabad Európa rádiónak nyilatkozott.

index.hu/gazdasag/2014/06/16/magyarorszagra_jon_a_vilag_egyik_legkemenyebb_diktatora/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Óvd környezetedet: egyél meg minden nap egy csivavát! (Az Uhuk és Kőszáli Sasok Öntevékeny Csoportjának ajánlásával)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mindkettő helytelen..!! Dehogy Te e két verzió között különbséget tudsz tenni - na látod itt kezdődnek az óriási szellemi és értékbeli problémák!

Nehogy azt magyarázd már meg, hogy esti főműsoridőben verses felolvasóestet tart az rtl, vagy bármely csatorna, ahol a művészi elszólások fedhetetlenül lemennek? Hogy jön ez ide?
@kovi1970:
Ahhoz kéne, hogy töke legyen... ez csak egy kappan.
Húsz év börtönt is kaphatnak az iráni bloggerek

Romász Andrea | 2011. január 31., hétfő
Az Iráni Iszlám Köztársaság vezetése soha nem kedvelte a rendszert kritizáló hangokat, akár külföldön, akár odahaza fogalmazódott meg, így ezek nem is kerülhettek a széles nyilvánosság elé. A média feletti ellenőrzés egy átmeneti enyhüléstől eltekintve az elmúlt harminc évben igen kemény kezekben volt és hatékonyan működött. A rendszert kritizáló gondolatok mégis megtalálták a maguk útját a széles tömegek felé, az iráni blogok száma gombamód növekedett az ezredfordulótól kezdve és mind a mai napig nagy jelentőséget tulajdoníthatunk az online véleményformálás ezen ágának.

kitekinto.hu/eia/2011/01/31/husz_ev_bortont_is_kaphatnak_az_irani_bloggerek/#.U57aRXZP0W4

----------------------------

Cenzúrázzák az internetet Üzbegisztánban

Több tucat internetes oldal blokkolásával próbálják korlátozni az információáramlást Üzbegisztánban a hatóságok - adták hírül csütörtökön független hírportálok.

----------------------------

Kínában csak az állami hírügynökség twitterezhet

Hogy lehet, hogy a hírügynökség számára lehetővé teszik a Kínában blokkolt Twitter használatát, miközben az egyszerű átlagemberek az internetcenzúra miatt már több mint három éve, 2009 nyara nem érhetik el a nyugati mikroblogot? - teszik fel a kérdést kínai mikrobloggerek.

---------------------------

Internetcenzúra-törvény Kazahsztánban

Az ellenzékiektől való félelmében az internetet állami cenzúra alá rendelő törvényt vezetett be a kazahsztáni vezetés szerdai orosz sajtóhírek szerint.

---------------------------
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): igazságos vagyon, tanulni biztosan nem, inkább csak tanítani, fenti vállogatásból kiindulva. Sokan elfelejtették már azt is, hogy a kínai kommunista párt is együttműködési megállapodást kötött a fidesszel, úgy igazi vérkommeres módra, csak a pártfőtitkári smaci maradt el.
ennyi, kinyírva mind ki ellenkezik, vagy függetlenség nyomait mutatja:

Belenyúl a felsőoktatási törvénybe a kormány

A felsőoktatási törvény módosítását kezdeményezi a kormány, hogy lehetővé váljon szeptembertől a kancellári rendszer bevezetése a felsőoktatási intézményekben. A módosítás értelmében a Pető Intézet teljes egészében állami fenntartásba kerül, és a javaslat lehetővé teszi a Testnevelési Egyetem leválását is a Semmelweis Egyetemről.

hvg.hu/itthon/20140616_Belenyul_a_felsooktatasi_torvenybe_a_korm
@csak egy néző:
Na még az egy nagy fasz aki ezt leírta. Vagy leírja másik kutyáról.
A gazdáikról már inkább igaz. Még ha nincs is kutyájuk.
@V-PORT:
Nem tudom Bajnai szereti-e a sört, azzal talán ide lehetne csalni.
Vagy münkenba, az is jó hely.
"Bajor ember bajor sört iszik és osztrák sört pisál." Szerencsére nem igaz.
@antimegasztár:
Már elnézést, de én a csivava-bayer képet kértem ki a csivavák nevében.
Azt meg tényleg honnan tudod, hogy az én fejemből, otthonomból, értékítéletemből stb. mi hiányzik?
Azt kérdeztem ki mondja meg mi a rend.
De ezek után tényleg ne fáradj.
Ilyesmit vártam.
Könnyű neked.
bruhahahahahahahahahah

Évekig nem tűnt fel a hibás vagyonbevallás
Simicskó István hol a méretet, hol a vétel évét tévesztette el, vagy véletlenül olyan ingatlant írt be, ami nem is az övé. >>>>Megígérte: pontosabb lesz. <<<<<

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F06%2F16%2Fevekig_nem_tunt_fel_a_hibas_vagyonnyilatkozat%2F
@maybach:
Sajnálom, hogy nem sikerült megértened, hogy a cikk kapcsán miért is írtam.
Semmi bajom, semmilyen kutyával.
Ugye milyen könnyű nekem.. Leírtam érthetően hogy milyen műsorszolgáltatás lenne elvárható egy vezető csatornától...ami egy RENDszerű, igényes műsorpolitikát kívánna meg.
Amennyiben a gyerekeddel az óvodában a nevelőnő (óvónő) bazdmegolna, az nálad belefér a rend fogalmába? Nálam nem! Nincs ember aki megmondja mi a rend, csupán a civilizáció során megérett egy elvárt magatartáskultúra..lehet ti ebből kimaradtatok!
Ha ezt sem érted, nagyon sajnállak!
@csak egy néző:
OK.
Nem is feléd irányult az indulatom.
Csak szegény kutyák a gazdáiknak próbálnak megfelelni.
Szóval hülye kutyája hülye gazdának van.
Ha a csivava okozza a legtöbb kárt, akor a kutyatulajdonosok közt a csivavák gazdái közt van a legtöbb hülye.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Na persze. Egy használt telefon értéke mennyi? Jóindulattal 50-100eFt.
A 60 alkalmazott soronkívüli és sürgősséggel elvégzett DNS vizsgálata alsó hangon 3,5-4millióFt. Ehhez valóban nem kell semmit hozzátenni.
@István Tamasi: számolhatunk új telót is, az is 200-250k tényleg nincs mit hozzá tenni, esetleg azt a simicskósat: "Megígérte: pontosabb lesz. "
@V-PORT: Hülyeség. Neked kéne válaszolni amúgy és nem nekem.;)
@antimegasztár:
Egyrészről: Az rtl hirdetői egész pontosan felmérik a termékeik/hirdetéseik/ célközönségét és olyan műsorokat vár el /amik előtt-közben-után elhelyezi a hirdetését/ a csatornától amiket a célközönség néz.
Másrészről: A távirányítón található 10 db számjegyekkel jelzett nyomógomb amikkel csatornát lehet váltani ha valamely csatorna műsora nem tetszik. SŐT! A gyerek a szülői példát követi tvnézésben is: ha a szülő a gagyi, moslék műsorokat nézi, akkor neki is az lesz a kedvence és fordítva.
@antimegasztár:

Ez hozzád az utolsó szavam, próbálok lemenni a te szintedre: sem Orbán, sem Putyin nem a jó ízlés, az arányos közteherviselés, vagy bármi egyéb miatt baszogatja a médiát, hanem

- Retteg bármilyen kritikától, mert tudja, hogy amit művel, az védhetetlen,
- Le akarja nyúlni, és átpasszolni a haverokhoz.

Ha te ezt nem látod, ha szerinted itt a tanulóifjúságot akarják megvédeni Aurélió faszhelikopterétől, akkor innentől egyedül botorkálj ezen a szellemi meddőhányón.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A teló - mint minden egyéb árucikk- csak addig új amíg a bolt polcán fekszik. Amint kihozzák/megveszik/ abban a pillanatban használttá válik és az új értékének csak valamely töredékét éri.
@antimegasztár:

Ismét felteszem a kérdést, mert az előbb talán elkerülte a figyelmed:

- A "megkívánt" "RENDszerű, igényes műsorpolitikát" miért nem a milliárdokkal kitömött NMHH követeli meg, amelyiknek ez a dolga és a hatásköre lenne, a látványosnak nem igazán mondható fingreszelésen kívül? Ahelyett, hogy bírságként kommunikálva vetnének ki adót, ugye...
- Mennyiben fogja a műsorpolitikát befolyásolni a reklámadó? Ugyanis nem tudom feltűnt-e, de a reklámadót így is, úgy is be kell fizetni... Nincs olyan kitétel benne, hogy ha igényes-magaskulturális programokat sugároznak, akkor ez az adó csökkenthető, úgyhogy az non-stop ValóVilág ismétlésekkel is forintra pontosan ugyanannyi lenne, mint ha az RTL holnaptól megemberelné magát, és színházi közvetítésekkel szórakoztatná a közönséget.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nekem tetszett mutyiviki pénteki rádiómonológja: Akinek nagy a jövedelme, az fizessen több adót. Tehát 40 % - vagy még több - forgalmi adót kell kivetni a Közgépre, Századvégre, Mészáros és Mészárosra és a hasonszőrűekre akik állami-EU pénzekből csillió nagyságú bevételre tesznek szert!
@István Tamasi: Így van ahogy írtad..! Mi ezzel a gond? Nálunk kicsi a gyerek, ezért nézi a neki való M2 mesecsatornát.
A 10 jegyű nyomógombos példádat elég nehéz követni - ha ezt most nem mondod...
Felejtsd már el a reklámokat! Érdekel téged hogy nem lesz annyi tampon, meg mosópor reklám? a reklámpiacot nem kell félteni, az mindig is lesz, de az nem mindegy hogy milyen minőségű műsorok közé ékelve..!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: csodálom a türelmedet, egy gyógypedagógust rejtegetsz magadban.
@István Tamasi: közbevetném, lehet értékben megdobja a telókon lévő egyéb tartalom ;)
Igaz az is, nekem érték csökkentő tétel azon körből származó tulajdon jog és információ, de vannak olyanok, mint az ismert dobozgyűjtő is, kiknek ez felbecsülhetetlen értéket jelent.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @István Tamasi:

...kivéve, hogy ti a telefon értékéből indultok ki, nem a tartalmának(!) az értékéből :) . Mondjuk egy-egy zaftosabb selfie vagy Balatonsoundos partifotó Ráhelről nektek mennyit érne :) ?
@antimegasztár:
Hogy miért ilyen a műsorok minősége, elmondtam a véleményem. Inkább keresd vissza minthogy ismételjem.
@maybach:
A kutyás, károkozásos hasonlatom pusztán csak erre az idióta csivava fejű Zsótikára vonatkozott. A kutyusokat többre tartom.
@antimegasztár: az óvonöröl nem lehet elkapcsolni, a retekklubról-és bármely más kanálisról- simán...az aktuális médiatörvény betartatásának meg megvannak a felelös szervei, médihatóság,biróság és jó napot kivánok...a külön adó külön adója véletlenül sem a te unokád vagy az én gyerekem védelméröl szól, de szerintem ezzel te is tökéletesen tisztában vagy, ebböl meg az következik, hogy csak a lekvárt kavarod lelkesen :)
mi vagyunk a NER, minden ellenállás hasztalan:

Újra önálló lesz a Testnevelési Egyetem
Az államé lesz a Pető Intézet, szeptemberben mindenhol bevezethetik a kancellári rendszert.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F06%2F16%2Fujra_onallo_lesz_a_testnevelesi_egyetem%2F
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Nekem speciel semmit sem érne Ráhel selfije. Elég volt a közzétett esküvői kép azon a traktoron amivel a fát lopták korábban.
@antimegasztár:
2/3-ban élünk, és nem lehet tenni ellene a csak itt írogatással??
Ez egy ordas baromság!!!
Én is voltam Fideszes szavazó :-(, de kezdtem átláni a szitán, tájékozódtam, utába jártam dolgoknak.
Éppen az effajta blogok segítségével (is) látom tisztábban a világ dolgait.
Harsoghatja nekem a rezsim összes csatornája a húdekurvajóiminden házilag kotyvasztott tudatmódosítóját, azt nem hiszem el feltérlenül.
Én lenni az élő példa, hogy nem fölösleges itt írogatni, és a 2/3-ad nem maradhat fönt az idők végezetéig (már most is nyögve nyelős volt nekik).
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A SOTE felügyelete alatt túl sokk fitymaszos gyereke bukott le diplomabalhéval. Talán ha önálló lesz /ismét/ könnyebben tudják intézni a diplomamutyikat.
ki az a bájer zsolt
@antimegasztár:

Akkor most már tényleg röviden, hátha így könnyebb:
- A reklámadótól miért lenne kevesebb a reklám, amikor ez ezen médiacégek szinte egyetlen bevétele? Az adótól kevesebb bevételre lenne szükségük?
- A reklámadótól miért változnának meg a műsorok? Ösztönözve van arra az RTL-Klub a reklámadóval, hogy igényesebb műsorokat sugározzon?
Doktorok doktora Főegér!
Figyelj, erről pofázok, hogy Viktort úgysem állítja meg az úthenger sem, nem épp te szavaztál neki véletlenül 2/3-ot? Innentől kezdve elérhet a politikájával bármit, ha az rtl van soron, akkor azt fogja felfalni! És akkor mi van? 4 évig úgysem tudsz ellene tenni semmit! Ámde ezzel összhangban jön egy másik eredmény, a reklámtevékenység megregulázása, ami önmagában nem olyan káros.. Az rtl úgyis túléli, a multik is túlélték a különadókat!
Jaj, ne sírjatok már annyira!
aki esetleg még nem ütötte ki magát idén:
polgarportal.hu/civilosszefogas/cof/4440-a-cof-mediafigyelo-riadolancot-szervez-a-nemtelen-tamadasok-elharitasara

Felhívással fordul a CÖF-CÖKA vezetősége a nemzeti elkötelezettségű civilekhez, a szellemi honvédőkhöz, arra kérve őket, hogy a magyarságot, a magyar civil társadalmat érő aljas és szélsőséges politikai- és médiatámadásokra válaszul vegyenek részt a médiafigyelésben, annak érdekében, hogy a CÖF-CÖKA felállíthassa gyors reagálású „hadtestét”

az átkosban a szülőknek (is) riadóláncot kellett kiépítenie, hogy tudják értesíteni egymást, ha van valami, és a kis úttörőknek évente egyszer volt ilyen meglepetésszerű riadó, amikor be kellett menniük szombaton az iskolába, és ott őrsökbe rendeződni, meg végrehajtani valami tájékozódási versenyt.

tiszta cocializmus, munkásőrfeladatok fideszköntösben.
állítom, legközelebb jön a kommunistaszombat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Igaz. De nem mutyivezért telóját lopták el - ami ugye a felséges kezet és felséges fület érintette - ami az aranyeret nyelvükkel fényesítőknek szent ereklye.
@qmatch:
Zsótika maga a f@szhelikopter.
@Secnir: Pufajkát és fegyvert mikor osztogatnak? ;)
Először is célszerű rendszerben nézni a reklámadó szerepét, és az RTL műsorának színvonalát és struktúráját, mert ez két kérdés.
Az Orbán kormány tendenciózusan maga alá gyűri a hazai kultúrát, ennek többféle módjával él.
Művészeti áganként koncentrálja szervezetten a kormányhoz lojális művészeket, ezek fölé kinevezi az irányító kádereket. Ezt látjuk a zenei- film- ábrázoló -színházi művészetnél.
Ezzel mintegy megosztja a kultúra szereplőit kormányhű résztvevőkre, és az e körből kitaszítottakra.
A másik kormányzati törekvés a véleményformálók megosztása, ez a sajtó, a TV-k, a pedagógustársadalom.
A módszerek eltérőek aszerint, hogy médiák külön-külön milyen anyagi kondiciókkal rendelkeznek, vagy milyen ráhatással lehet bevonni ezeket a kormányhű szereplők közé.
Van ahol ez könnyűszerrel elérhető, hiszen vannak élből a kormányhoz lojális szereplők, viszont gondot jelent a tőkeerős cégek önállósága.
És itt jön példának az RTL, amely nincs függőségi viszonyban sem anyagilag, sem politikai elkötelezettség tekintetében sem a kormánnyal.
Egy 40%-os elvonás még a nagyon jól prosperáló vállalkozást is a padlóra küld, veszteségessé tesz.
Az RTL nemzetközi tekintélyű cég, ha jól tudom, 56 csatornát működtet, nem valószínű, hogy a konszernet egy 4 milliárd Ft-os reklámadó befolyásolni tud.
Nagyon úgy néz ki, hogy az RTL Klub hangnemének változása ellenállásra utal az anyacég részéről, nem kockáztatja ilyen sarokba - szorítással nemzetközi renoméját.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
gondolom, előbb még lesz számháború, ahol meg kell találni, és felírni a kommunistákat, és ha jól sikerül, akkor rögtön utána.

elmeháborodottak
@antimegasztár: minden tettnek kovetkezmenye van es lesz.

ki lehet nyirni az rtl-t, a bankokat, a multikat. lehet felszamolni a kapitalizmust, lehet betiltani a szolasszabadsagot es "rendet" csinalni.

csak vallani kell a kovetkezmenyeit. az allamcsodot, az ehezest, a nyomort es aztan a robbanast.

caucescu tudna errol meselni.
@ausländer Sipi:

nem illik ide a vigyorgó fej, de a fiúknak megvan minden szakirodalom, csak a nehézfejű mindenkori diktátorpalánták mindig lemaradnak a történet végéről, aztán marad a személyes tapasztalat.
@huzzadneki shakespeare: 44%-ból lett most a 2/3, az átszabott választási tv miatt.
Jobb helyeken ez még kormányalakításra sem elég, mivel nincs meg a sima többség. Csak ilyen ázsia diktatúrákban lesz ebből 2/3.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

A nagypofájú Bayer csak azt hallgatja el sunyi módon, hogy az RTL-Klubot annak idején a Fidesz által kinevezett ORTT elnök a Körmendy Ékes Judit mentette meg a megszüntetéstől, amikor a harmadfokú felülvizsgálati ítélet kihirdetése előtt két nappal mint alperes beleegyezett a per megszüntetésébe, így a bíróság nem hirdethette ki az RTL-Klub megszüntetését.

www.origo.hu/itthon/20000222azirisz.html
A Legfelsőbb Bíróság megszüntette az Írisz-pert
az Írisz TV már a per megszüntetését kérte. Ehhez mindhárom alperes - az ORTT, az RTL Klub és a TV2 - hozzájárult.
A Legfelsőbb Bíróság 1999. február 22-én kihirdetett másodfokú, jogerős ítéletében kimondta, hogy az ORTT-nek fel kell mondania a Magyar RTL Rt.-vel kötött műsorszolgáltatási szerződést.
hatályon kívül kell helyezni azért, mert a felperes elállt keresetétől, a per megszüntetését kérte, és ehhez hozzájárultak az alperesek is

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
@aritus:

Jobb helyeken, mint Nagy-Britannia, ugyanennyi szavazattal 90% mandátumot szereznek.
@Secnir: "arra kérve őket, hogy a magyarságot, a magyar civil társadalmat érő aljas és szélsőséges politikai- és médiatámadásokra válaszul vegyenek részt a médiafigyelésben, "

Nem bámuljuk így is eleget a tévét?

Hö. Höhö.

Na jó, éjjel két óráig figyelem a Spice Platinumot, nem lesz-e valami aljas támadás.

Höhöhö.
Mondjuk bayerrel csak a fideszbaromsága a bajom.
@wallenberg8805:
Jobb helyeken a neonácikat politikai karanténba helyezik.
Auslander:
Jaj Istenem miről írsz... hol van itt államcsőd..? Azért elég elfogadható Európai államban élünk, azért ne kergessetek már víziókat..Cauesescu politikája olyan messze van hozzánk! Az általatok nagyra értékelt gyf, Bajnai, imf időszak pontosan ide vezetett volna.. ha hagyjuk!

Meg jöttök ezzel a süketeléssel, hogy nincs szólásszabadság! Amíg van atv, népszava, meg népszabadság, meg ki tudja hány rádió ás tv csatorna, addig itt senki ne merje megkérdőjelezni a sajtószabadságot..!

A baloldali mozgalmak a XX. századra elérték a céljukat, kiharcolták a szabadságjogokat, ezen túl már a szabadosság létezik, azt meg nem kell felvázolnom, hogy miben nyílvánul meg!!
Elköszöntem! Szebb napokat, Viszontlátás!
@antimegasztár: egy globalizalt vilagban gazdasagi ongyilkossag a bezarkozas.
@István Tamasi:Még jobb helyeken meg nyilvánosságra hozhatják elképzeléseiket!:))
@antimegasztár:
"A baloldali mozgalmak a XX. századra elérték a céljukat".

Pontosan. Agymosott zombikat faragtak az emberek jelentős részéből.
@ausländer Sipi:

Na ja, már én is várom ezt a szép embert.
Haza kellene mennem csápolni.
Az a baj ezekkel, hogy nem nagyon lehetséges semmilyen megállapodás, egymást is szívatják, mondjuk általában a hátoldali üzletelés meg szokta érni egy darabig, de az adott ország számára tuti semmi jó nem szokott kisülni belőle.
Szerintem a szobor forgatómechanikáját fogják megszakérteni.
@J.László: Nem kellett volna nicket váltanod...
@István Tamasi:

Jobb helyeken nem ti mondjátok meg hogy ki neonáci.
@aritus:
Na igen. Az a 44%-ból lett 2/3 is megér egy akkora köpést, mint nyitott imakönyv!
@antimegasztár: Úgy kezdted, nem vagy orbán fan, aztán ez a mondat a végén:

"Az általatok nagyra értékelt gyf, Bajnai, imf időszak pontosan ide vezetett volna.. ha hagyjuk!"

Na most már felveheted a fizudat.
@wallenberg8805:
Látom magadra vetted. Helyes. Talált, süllyedt.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Igen, a szólásszabadsággal élnek vissza a neonácik.
Óóóó, jaj, láttyátok, mire ez a nagy vernyákolás, amikor még ez az @antimegasztár: @

is érzi, láttya, tuggya, sőt vonyíttya, hogy: "Meg jöttök ezzel a süketeléssel, hogy nincs szólásszabadság! Amíg van atv, népszava, meg népszabadság, meg ki tudja hány rádió ás tv csatorna, addig itt senki ne merje megkérdőjelezni a sajtószabadságot..!"

Szinte sokallja.

Szóval ne merjétek a sajtószabaccságot teletűzdelni kérdőjelekkel, merkülömben kardélre lesztek helyezve. jobbik esetben.

Rosszabbik esetben visszajön, és további traktátusokkal szórakoztatja a nagyérdeműt.

Nem vagytok beszarva? Neeem? Gondútam. Beste népség. Különben is helikopter. A hülye.
@Secnir: Szerintem volt ott még egy közvetítő: a veje, Stumpf, (meg is kapta a jutifalatot), aki ugye a Bibóban volt nevelő vagy mi, mikor a fiúk oda jártak...
@István Tamasi: Csak az a baj a szélsőségesekkel,hogy általában igazuk lesz.:((
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Sokkal inkább az, hogy vagy úgy végzik mint a kefebajszú adolf /benzinnel elégetve/, vagy úgy mint szálasi /talpa alatt fütyült a szél/.
@István Tamasi: vagy csaú golyó fogó, hogy a másik oldalról is válogassunk
@aritus:
ez az anti ritkaságszámba menően undorító...és kiláccik a lóláb küldetése van

nem szólok hozzá a tegnapi izéhez hiába az nem reagált....

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Na a tuskólábúra sem lehettek valami büszkék aki a hat gyerekét saját kezűleg ölte meg mielőtt bevette a ciánt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hát, ez kicsit olyan coelhos-ra sikeredett.
@ausländer Sipi:
Ő nem mosogat, csak lábat mos. Úgy, ahogyan azt Krisztus urunk tette a tanítványokkal.
június 16. orbán viktor kiverte...
@Vombatus Ursinus:

Igen, az orthodox izraelita rabbik Vona mellett tüntettek Londonban, ez is azt bizonyítja hogy neonáci:

www.bbc.co.uk/news/uk-25906184
26 January 2014 Last updated at 18:50 GMT
"Update 31 January 2014: An incorrectly captioned picture was removed from this story and replaced by one showing members of the anti-Zionist Neturei Karta, making clear they were demonstrating in support of Mr Vona."
@wallenberg8805: nem, ez azt bizonyítja, hogy azok is nácik.
@aritus:

Sőt a Vona ellen tüntető antifasiszták némelyike palesztin sálat viselt és elmondása szerint azért tüntetett Vona ellen, mert úgy tudja hogy Vona és a Jobbik arabellenes, izrael-párti. Tehát az ellentüntetők egy része nem volt tisztában azzal hogy valójában ki ellen tüntet, ha tisztában lettek volna akkor Vona mellett tüntetnek azok is.
@Szúrófény: Patkany MSZMP KB/PG tag POZSGAY IMRE is igy gyalazta Nagy Imret, 56-os ELLEN (!!!) forradalmat, MIndszenthyt.

_____________
Pozsgai Imre: Forradalom vagy ellenforradalom?

Petőfi Népe, Kecskemét,
1957. december 15.

mandiner.hu/cikk/20131127_pozsgay_imre_forradalom_vagy_ellenforradalom_1957_december_15

Ez ellenforradalom, először szociális demagógiával, félrevezetéssel, hatalomra akart kerülni és ebből a hatalmi pozícióból aztán fellépett volna a dolgozó milliók érdeke ellen.

Kinyújtotta volna a kezét a földért, a gyárért. Az ellenforradalmi porhintést elősegítették a párton belüli árulók és revizionisták is. Tépett szájú, hasított körmű sok kis senki, háta mögött több úri bitanggal, megcsinálta az "Első Hazai Nemzeti Forradalmat". Hogy mégis nem "Nemzeti Szocialistának" keresztelték vivmányukat, az talán azzal magyarázható, hogy a két szó így együtt hányingert okoz minden becsületes embernek.

A „nemzeti Forradalom” olyan nevezetesen renegátot sorolhatott „vezetői” közé, mint Nagy Imre, akinek szellemi képességeit ugyan csak egy adóvégrehajtói karrierhez szabták, de jellemtelensége biztosította, hogy miniszterelnök legyen a legdühöngőbb fehér-terror napjaiban.
________________
@wallenberg8805:
Miért lenne Londonban másképp?
Azt sem tudták ki ez az idegen jöttment macskajancsi, csak mentek tüntetni, mert hallottak valami neonáciról. Ugyan úgy, ahogy az a pár fogatlan árpádsávos kendőbe, sálba öltözött nyugger, aki a Gaudi uszítására, ordítozott, köpködött a Kossuth téren, szegény tata, azt sem tudta, hogy hol van, csak nézett, mint hal a szatyorban és várta, hogy valaki hazavigye megpisiltetni.
@Secnir: SZEKTA TAGOK mocskos tortenelem hamisitasa!

______________

www.origo.hu/itthon/20020617afidelitas.html

"A FIDELITAS nem ért egyet a kormány javaslatával, hogy nyilvánítsák nemzeti ünneppé június 19-ét. A Fidesz ifjúsági szervezete szerint az utolsó szovjet katona távozásának évfordulója helyett Nagy Imre kivégzésének napja, június 16. legyen a magyar függetlenség napja.

A szervezet SZERINT ORBAN VIKTOR Nagy Imre 1989-es június 16-i temetésén ELMONDOTT BESZÉDE IS FONTOSABB VOLT (!!!), MINT AZ UTOLSÓ SZOVJET KATONA TÁVOZÁSA (!), mert Orbán akkor kezdeményezte a szovjet csapatok kivonását az országból.

__________________
@wallenberg8805: Sőt, tulajdonképpen mindenki Vona mellett tüntetett, de ez most így alakult.

wallenberg8805 0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

wallenberg8805 0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Ócska kis neonáci vagy, ezen a nickeden is.
@Vombatus Ursinus: "2014.06.16. óta tag."

Ez még lemaradt...
@ténytár: Lehet, hogy csak önirónia a fidelitas részéről:))
Amikor Orbán a kappanhangján beleordította az éterbe a követelést, hogy márpedig menjenek haza a szovjet testvérek, akkor már rég rábólintott Gorbacsov a csapatkivonásra, mondhatni már töltötték a benzintankokat a hazaútra:)) Orbánnak pedig a kerekasztalnál megpaskolták a kobakját és megengedték neki hogy elmondhatja a követelést:)
@csak egy néző:

De azért az némileg aláássa a balliberális oldal diadaljelentését, hogy Vona ellen tüntettek Londonban, csak a balliberális diadaljelentés azt hallgatja el hogy olyanok tüntettek Vona ellen, akiknek fogalmuk sem volt róla hogy ki az a Vona, viszont olyanok tüntettek Vona mellett, az orthodox izraelita rabbik, akik pontosan tudják ki az a Vona és többször tárgyaltak vele.
@dr kotász:
"Magyarországon még a csapatkivonási egyezmény megkötése előtt, 1989. április 25-én elindult haza az első szovjet alakulat, a kiskunhalasi 13. harckocsi gárdaosztály."
Ehhez a "ruszkik haza" dumához, akkora bátorság kellett, mint megküzdeni a Süsü sárkánnyal.
@rodeo36: Kinek szurkolsz nemsokára? Germánok vagy Portugálok? :)
@wallenberg8805: Nem gondolom, hogy tévednék. Mindegy, mész szűrésre, a kurucon oszthatod az észt felőlem...
@Bakter:

"Rogán Hood mindent visszaadna..."

Láttál már olyan politikust, aki ne tudott volna (szinte) bármit megígérni...?
kommancsok és dakoták

szánalmas

hazaáruló országrontó nemtelen nemzetvesztő mafia
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Na jó, éjjel két óráig figyelem a Spice Platinumot, nem lesz-e valami aljas támadás."

Nertestvérem, a támadás bárhonnan jöhet!
Éberségesen végezd küldetésedet, és mert akár két pina is halálos veszélyt jelenthet épülő-szépülő hazánkra és szeretett Vezérünk hatalmára!

A zellenség mindenhol ott van!

:o)
dr. kotonász, Orbán azt mondta, legyenek tárgyalások, a szovjet katonák kivonása ügyében, ez így is "szokatlan", volt ! Abban a Tahónak igaza van, hogy nem ettől a beszédtől, ami valóban egyeztetett volt, vonultak ki a megszállók...<3
@Vombatus Ursinus:

Hiába próbálsz rágalmazni, konkrétummal nem tudod alátámasztani, csak gyűlölettől fröcsögsz.
@ausländer Sipi: drága cimborám! azért az írásjeleket hódojcsban is szokás alkalmazni, mert értelem zavaró a hiányuk!
@ausländer Sipi: "juden ist verboten bakker"

eric cartman

;-)
@nincs_itt: Frau Merkel Salvador-ban van a német csapatot megnézni...a zorbán nem utazott ki a magyar válogatott első meccsére?

brühüyyy

vihetett volna egy darabot a stadionnyából felcsútról
@nincs_itt: nem ertek egyet Testver, per pill nekem is igy egyszerubb :-)

raadasul egyre sekelyebb magyar vagyok...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hát mióta bebizonyosodott hogy 1954 ben doppingoltak a németek, azóta nem kedvelem a játékukat. Úgyhogy hajrá Portugália.
Eddig 244 komment született ebben a gumicsont-témában. Jól elvagytok egymással. Köpködtök, fikáztok, ahogy a csövön kifér, mégcsak az RTL -t sem kell bekapcsolni.
Bayernak amúgy, függetlenül attól, hogy kicsoda-micsoda, éppenséggel igaza van.
@antimegasztár: na már eleget olvastam a hüjeségeidet, te szerencsétlen dzsobbikos és/vagy fideszes!
eláruljam, hol van az államcsőd? na elárulom:
- ott, ahol a "nemzeti" GDP 80%-át multik termelik, amelyek ráadásul nem hazaiak.
- ott, ahol 3 millió ember él szegénységben!
- ott, ahol a defláció napi gyakorlat, wudu- és unortodox matekból eredően, alá' WuduGyurka+Ellentengerkicsi Rámszesz.
- ott, ahol az adó szabályokat naponta rángatják jobbra-balra.
- ott, ahol gyakorlatilag ugyanannyiba kerül minden, mint "nyugaton", csak hát a bérek...
Ezekhez képest az RTL Klub és Tsa.-i különadója, valóban apróság. Mert 9-10 milliárdot várnak ebből, 15.000 milliárdos főösszeg mellett??
Mondd! Tök egyedül vagy ennyire sötét, vagy segítenek!?
@vitéž munkášőr: ki beszélt itt magyarról? de egy vessző csak belefér?
@rodeo36: oszt' jónapot! Nála belefér, legalábbis részemről. De a csúti Rámszesz! Az is belefér, egy fél hordó betonba, oszt' uzsgyi a halakkal dumálni!
@wallenberg8805:

נטורי קרתא

"Ez a zsidó mozgalom úgy értelmezhető, hogy egyes zsidók kényelmesebbnek találják továbbra is a nemzsidókon való élősködést, mint egy saját állam alapítását. Az 1930 óta, zsidóbarát környezetben levő Birobidzsán-ba való költözést "természetesen" ez a csoport is mereven elutasítja."

hu.metapedia.org/wiki/Neturei_Karta

muhaha, na erre varrjal gombot ignacz kreten!
@nincs_itt: hehe, igaz, azt talan meg en is talalok
@wallenberg8805:

Tahótlanítok? igen, nem? de igen ám, mint a vihar... :)
@rodeo36:

Szotyi exportunk megérkezett, Orbán majd a pénzért megy.
@nincs_itt:
a rétvári cucu segít neki mikor éppen nem szopnak...nagyon szeretik egymást szopva meg dugva is

brühüyyy

összeillenek
a bence meg az anti meg a sztár azt még nem hallottuk ma az a csendestárs vagy ő helikopterezik nekik amig kommentelnek
@tristen2005:
brazil realban fogja kapni? vagy az amazóniai fakauriban?

és a zsebbenhordható puskáslábnyomot is viszi összehajtogatva?

brühüyyy

leszambázhatnák arrafelé
@Hannibal ante portas:
mit mondott a bájer?

itt esz a penész ha nem tudom meg

olyan izgis, lehet

brühüyyy

bájer a megmondó
@rodeo36:

Dajcs-Portugál 2-0, Merkel táncol:)
@rodeo36: Ne aggódj, a döntőn ott lesz. Mint '98 óta mindig. A magyar foci nagyobb dicsőségére.

vs.hu/sokba-fog-kerulni-orbannak-vb-donto-0612?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss
@rodeo36:

Pepe off, kiállítva, 10-en a Portugálok.
@tristen2005:
ja...a luzitánok meg nem képesek berúgni egyet sem pedig volt vagy 8 próbálkozásuk a 11-es miatt nem aggódtam de a másik gyönyörű volt iskolapélda

sajnos mert ugye én meg a luzitánoknak nem a teutonoknak

brühüyyy
@rodeo36:

Szájba vágta a Müllert, majd lefejelte.
@rodeo36:

Hülye volt, a szájba vágást a bíró nem látta, le se fújta, de a Pepe odament a Müllerhez és lefejelte, ezt már látta a bíró, különben meg 3-0.
@huzzadneki shakespeare: te is nagy marha lehetsz, ha ezeknek a vitriolos ballibsi fröcsögéseknek bedőlsz!
@munkás ököl: Történt a környéken valamilyen megtorlás az üggyel kapcsolatban, akár az elkövetőket, akár random módon kiválasztott cigányokat illetően? Nem?? akkor nincs több kérdésem.
@Szúrófény: na látod, az unokája meg együtt koszorúzz a gyilkosaival! Az alma ....
Asz a rohatt nézeccség. az fáj. mékhogy faszhelikopter!? csak szeretnének felkapaszkodni rá. hűűje zsóti. elszóta magát.
nézzenek ekotévét meg szélesgábort. asz szép. hírtvévé is szép. meg a kösszszolgálati is szép. minden szép. mindennel mekk vagyok elégetve. ja. helikopáter. Ugyan. új vallások keletkeztek.
Tessen mindenki napkeltét, napnyugtát és teliholdat nézni. abból nem lehet baj.
[most emberálarc levesz]
te zsolti, honnan vagy olyan jól tájékozott, tévés fütyipörgetős ügyekben, mert annak az ominózús helikopteremnek a másik fele tudja, hogy mi folyik az jó tévéiteken, az rtl-ről nem is szólva, és nem állítom, hogy egy álszent pöcs vagy. álszent pöcs? véletlenül sem. kizárt. az nem létezik. ja. 99 csatornából helikopterezel. hátudod?!
Érdekes dokumentumfilm, ha valaki még nem látta.

"Nekem nem a Nyugatnak, hanem a saját népem elvárásainak kell megfelelnem" - dokumentumfilm Putyinról
Az Én, Putyin című film 2012-ben készült, így az azóta eltelt időszak eseményeiről nem esik szó benne.

youtu.be/Mu1tNrzuYXk
@DarthVader: Honnan tudod, hogy szárazföldi? Én mintha bugyborékolást hallanék.
Ráadásul emlős? Azoknak agyuk is van, nem?
@csak egy néző: na ja, az alma nem esik mesze a fájától...vértanúnak vértanúk (az elvtársaiké, ahogy a gazfickó Rajk is!), de ettől még komcsik!
legyünk őszinték nagyimre is egy komcsi volt...
orbán is egy komcsi... a magyar történelem anyni hogy komcsik és komcsik nyírják egymást...
@nincs_itt: látom itt hemzseg a volt OPNI össze ápoltja, köztük te is!
Te marha, a multiknak mi teszünk szívességet azzal, hogy a hazájúkbekli bérnél sokszor kisebb bérét/adóért/fizetésekért kapnak itt területet, fizetnek adót és jutnak megbizható alkalmazottakhoz! Ha nem tetszik, el lehet menni, próbálkozzanak máshol, helyükbe meg rögtön jön olyan aki ezt megbecsüli!
@Sejk a derék katona: s mégis mitől lenne komcsi Orbán?
@bölcsbagoly:

"_Ha nem tetszik, el lehet menni, próbálkozzanak máshol, helyükbe meg rögtön jön olyan aki ezt megbecsüli!_"

mint a sperbank, gazprom, meg a krasznaja armija, nemde?
valamint a környezetbarát gumiabroncsgyártók és bijofaszomfű erőmővek, hogy tönkre vágják a teljes északi borvidéket. vegyialilaliművek felkészül.
@bölcsbagoly:

"__@nincs_itt: látom itt hemzseg a volt OPNI össze ápoltja, köztük te is! __"

hiába dugdodod a flepnidet, tudjuk, hogy onnan ismersz bennünket, testvér. mondjuk érthető a frusztrációd, mert sokszor el voltál zárva, amíg a kertben flangáltunk, beszélgettünk és jókat kacagtunk: má' megin' milyen hüje volt ez a bagoly aszonta hogy itt mindenki nórmális.

Most meg azzal jössz, hogy mindenki hűűje. Veled mi van? Vagy sok a kérdés? A krumplis tésztát még mindig a szénahordó villával akarod enni?
@jaegtoer: a fenét, szakmámba vág a diagnosztikálásotok!
@rodeo36:

Inkább rumozzál mint szurkolj a luzitánoknak, 4-0, jobban jársz.
@jaegtoer: nem kellene az önkormányzatoknak hülyéknek lenni s bármit megengedni! A szerencsi komcsi polgármester forszirozta a szalmaégető erőmű épitését, nemde?
@bölcsbagoly:

"_mégis mitől lenne komcsi Orbán? _"

van benne valami. szerintem is inkább uncsi, mint komcsi, bár Martos Flóra sulykolófával verné agyon, Marosán meg aszondaná, menny arrább, mert lábszagú a szád és minden szavad.
@bölcsbagoly: nem cimkézem nem értékelem, egy szót sem ér...
az a hazaáruló dakota senkiházi hazaáruló nemzetvesztő...
@tristen2005: hagyd csak, hogy szenvedjen! azt szereti...hiszen siránkozhat, mint itt is...
@bölcsbagoly:

bizony de. ahogy egy fészekalja mind.
@jaegtoer: látom napirenden vagy a volt elvtársaid ízlésével.....
@bölcsbagoly: figyelj köcsög, rohadtul elegem van azokból a balfaszokból, amilyen te is vagy!
mesélj baszod, mesélj mijanátháslófaszból élsz te meg a telibebaszott csúti Rámszesz??? csak nem abból, hogy multik eladják, amit ott termelnek Háccsó Hátasztánban???
Mondd, te teljesen hülye, ki a faszom engedte meg, sőt törvényben rögzítette, hogy annyiért dolgoztathat ott a multi? Hm? Ki? csak nem ott volt a balfasz Viktorkád is? De! Szólt valaha egy szót is azért, hogy 3 euró/óráért bruttó robotol a magyar? Nem bazdmeg, ez eszébe sem jutott!
Húzz te a halál faszára!
@jaegtoer: +1

egyetértek, nem komcsi, csak uncsi...

a komcsi azért sem lehet, mert az egy "ELV"

na az kizárt a kapcarongylábúnál...
@bölcsbagoly: ne játszd az eszed! szakmád sincs! barom arc, aki képes védeni egy ilyen korrupt, maffia kormányt, az 6 első és 2 másodikkal abszolválta az elemit!
@bölcsbagoly:

"_a fenét, szakmámba vág a diagnosztikálásotok!"

látom. csak hogy veled ellentétben a szakmabeliek diagnosztizálni szoktak. szakma ifjú mestere.
@bölcsbagoly:

Már csak 10 perc. igazolva vagy. mehecc a zsetonért. de azért a mai napot elbasztad, holnap gyere pihentebben.
@bölcsbagoly:
Én ugyan nem dőlök be senkinek, nem lengetem senki zászlaját.
Anno azt hittem, hogy a Gyurcsányéknál galádabb kormány nem lehet. Tévedtem!
Orbánék úgy lopnak, hazudnak, hogy az már szinte ámulatba ejtő.
A széles tömegeket ők is zseniálisanan manipulálják, úgy mint Oroszországban, vagy É-Koreában.Ott simàn bele lehet szarni a rajongók szájába, még tapsikolnak is hozzá. Nálunk egyenlőre csak hajráznak mindehhez.
@nincs_itt: Elszomorító. :(

Orbán Viktor az Arab-félszigeten nyilatkozta az araboknak : “a minőségéhez képest meglepően olcsó” a magyar munkaerő.

Kész csoda, hogy magyar embereket nem rabszolgának nevezte. Mit gondolnak vajon az arabok a magyar miniszterelnökről, aki ilyen megalázóan beszél az “országa” embereiről.

budapest2budapest.wordpress.com/2014/03/28/orban-a-minosegehez-kepest-meglepoen-olcso-a-magyar-munkaero/

www.mfor.hu/cikkek/Tenyleg_olcso_a_magyar_munkaero.html
@nincs_itt:

Nem is kérdem, no, de kérem? :))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: meg ne haragudj, de ennek bazsevál alá a dzsobbik!!
Nem mondta ki, de annak tekinti a pógárt!
De a: "fogatlan, tarsolyos, bunkó" sem sokkal jobb...
@jaegtoer: elnézést kívánok a bocsánatért! de ez a típusú, népművészeti agyagedény, mindig lecsapja a Fi relét a zagyamban!
@jaegtoer: te melyik temető közeléből vagy éppen a kriptájából netezel? olyan szellemes vagy!
@jaegtoer: magasan kvalifikált, intelligens...
gondolom a piros, hullámos aláhúzást is úgy értelmezi, hogy: "ez így rendben"
@huzzadneki shakespeare: jó jó, de akkor honnan tudod mindezt a sok sületlenséget?
"Még most is olvasható a Klik honlapján az a köszöntő, amelyben az elnök, minden állami pedagógus munkáltatója, Marekné dr. Pintér Aranka köszönti a tanárokat pedagógusnap alkalmából. Az alábbi – a pedagógus-köszöntőkben gyakran szereplő – verssel indít az elnök:
"Vezesd őket, utat ne tévessz,
S magadhoz mindig hű maradj,
Mert élen állsz, és messze látszol,
Sose feledd: példa vagy!"
Majd úgy folytatja, hogy„Nagy László soraival köszöntöm Önöket, s köszönöm meg áldozatos munkájukat, elkötelezettségüket. Kívánom, hogy hittel, lelkesedéssel gyakorolják hivatásukat a jövőben is, tegyenek meg mindent a tanítványaik felkészítéséért, az ő csillogó tekintetük a legszebb ajándék”.
A fenti sorokhoz azonban – bár mint sok más gagyi idézeta neten, valóban tévesen terjedt el – Nagy Lászlónak semmi köze. A Klikben nyilván némi guglizást követően örültek meg a „jó kis idézetnek”, és tették azt közzé mint Nagy László-sorokat. Elfeledtek azonban utánanézni a vers eredetének, és annak irodalmi minősége sem szúrt szemet a közlemény íróinak.
Mint arra Trencsényi László oktatáskutató a Facebookon rámutat, „a fenti, meglehetősen gyatra verstákolmánynak semmi köze Nagy Lászlóhoz, a XX. század emberi-társadalmi-nemzeti felemelkedéseinek és tragédiáinak szép szavú, hiteles költőjéhez. E versikét az elnök (vagy sameszai) a 60-as évek Úttörővezető című újságjából koppintották".
Az idézet – mint kiderült – valójában az 1896-ban született és 1977-ben elhunytB. Radó Lili: Az őrsvezetőcímű verséből van, írja a hvg.hu."
index.hu/belfold/2014/06/16/jol_beegett_a_pedagogusok_pedagogusa/

Óóóóóó... bazzzz... a bolsevik hülyénél nincs is szarabb alapanyag! :D
Márpedig mai elvtársaink ebből dolgoznak.
Szép is ez... van móka, kacagás.
Ilyenkor ledöbbenek, hogy ezek tényleg olyan hülyék és szánalmasok, mint elsőre tűnnek.
@nincs_itt:

istenmencs! pláne tőlem ilyet kívánni, há' miket szoktam én hevületemben kiszórni a képernyőre?! olykor-olykor. Egészségedre!:)
@nincs_itt: Szerintem ne kezdjünk el jobbikozni, de ebben pont nem bazseválnak neki.

Ezt láttad már? :)

Videó: Kifütyülték Orbánt a Hősök terén

hvg.hu/itthon/20140616_Video_Kifutyultek_Orbant_a_Hosok_teren
@jaegtoer: nem mindenkinek ennyire egyszerű a szókincse!
@jaegtoer:
Most gondold el, hogy mi lehet a szakmája ennek az ostoba madárnak (@bölcsbagoly: ), hogy ilyen mondatot képes leírni:
"a fenét, szakmámba vág a diagnosztikálásotok!"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem inkább a műsor kezdésének a csúszását fütyülték ki?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mesélj! mit NEM szavaztak meg? bármit és az ellenkezőjét,csak az apanázs legyen tuti!
még gerinctelenebb banda, mint a fidesz!
jáccák a szerepüket, ölég szarul.
@bölcsbagoly: "a fenét, szakmámba vág a diagnosztikálásotok!"
Mi van, te vén hülye szekus? Nem vagy már paleontológus? Látom, magyarul még mindig nem tudsz... :)))
@csak egy néző: ti mind ilyen egyszerű lelkek vagytok? Mennyi a szókincsetek?
@bölcsbagoly:

én egy kísértet vagyok, vámpíros beütéssel, jégbe öntve. a Virgóból tolom. amúgy ne hízelegj, nálam semmire sem mégy vele, és az az irdatlan távolság köztünk....
@Vombatus Ursinus: ns még egy hülye! próbáld már értelmezni! Azért mert egy kifejezést megszoktatok, attól még létezhet más, hasonló is! Bunkó butapesti prolik.
@bölcsbagoly: namivan???
„A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke, vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”
Alekszander Iszajevics Szolzsenyicin (1918–2008)
na ez kiről szól???
@jaegtoer: szerintem inkább egy félresikerült kísérLet vagy...sorry
@bölcsbagoly:

ne bonyolítsd, ne bonyolítsd, mert megint bezárnak. Rólad még az opniban is azt mondták a konzíliumon, hogy ez a bagoly túl hülye ide, vigyék a múzeumba, vagy az állatkertbe.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ugyan, mi a garancia rá, hogy ez a Trencsényi mókus jól tudja?
@bölcsbagoly: drága bagoly, mijafax van veled?? már egy eccerű kocsmai durva anyázás is megviseli a diagnosztiKáló képességeidet?
ne gyere gyengécske angolosnak szánt szóviccekkel, mert csak németül beszélek a magyaron és trágáron kívül!
@jaegtoer: maradj a kriptádban, hagyd az okoskodást a szellemekre...
@bölcsbagoly:

"szerintem inkább egy félresikerült kísérLet vagy...sorry"

ne sajnálkozz, tényleg mutáns vagyok. veled szemben csak a féleszemet használom, de visszakapcsolok tizedre.
@jaegtoer:
Ne kötözködj vele, mert képes és a diagnosztikálás után meg is fog műteni.
Inkább küldjünk neki egeret vacsira, mert olyan régen tart itt ügyeletet.
@bölcsbagoly:
Anyukádé biztosan szélesebb spektrumon mozgott, mikor kivakart a szarból, rád adta kis inget és utána becézgetett, hogyaszongya:
- pütyü-mütyü kis csótánya mamának, eszem azt a moslék komenyista griberlidet, te kis tündér dögvész, cuki kis patkánya anyukának.
És ha erős volt akkor sem kérek bocsánatot, menj te a büdös francba, szarházi gyökér.

Válasz nem kell, súlytalan vagy.
@nincs_itt: megértetted vagy sem? képzeld, elég bő a magyar nyelv szókincse ahhoz, hogy ezt a formát is használják. Az hogy pár pesti bunkó nem ismeri, az nem sokat számít.
mit jelent például a falszifiKálás?
@Knósszosz: no egy új példa az un. butapesti ballibsi álértelmiség "színvonalára"! Keress otthon a guta, igyekezz haza!
Miféle sületlenséget? Egy épeszű embernek fentartásai vannak a párttitkárból lett Orbán apukákkal szemben, akik most földbirtokos bányatulajdonosok, meg a volt KISZ-titkárocska Viktorok és Rogán Anticskákkal szemben, akik most habzópofájú demokratákká vedlettek át az ingyen konc reményében.
@jaegtoer: na ja, a másik fele meg már megromlott... részvétem.
@Knósszosz: Hagyd a pixába, most végre valakinek érzi magát, mert odafigyelnek rá. Egy vén, hülye szekus (az Origo fórumán Vasgereben néven nyomult), már akkor is ugyanilyen hülye volt. Ehhhh... legyint....
@bölcsbagoly: igen tudom! de attól még a diagnosztikálás nem jelent semmit! esetleg "z"-vel.
tudod az idegen szavak keresgélése a guglin, az a fajtád "szórakozása", akik: sine nobilitate(SNOB)!
hallgatom a további huhogást is... csak ne nagyon bonyolódj bele, mert a végén kiderül, hogy 6 első 2 második+gugli, nem helyettesíti a műveltséget és iskolákat.
@bölcsbagoly:

"a másik fele meg már megromlott... részvétem. "

ne pedálozz, mert csökkentik a troll bónuszodat.
@jaegtoer:

Látom a "diagnosztikálás" félresikerült:)) Ez egyre szórakoztatóbb, egy emberálarcát vesztett kísérlet.
@nincs_itt: Nem érdemes ebbe belemenni, mert te úgy, ahogy van az összes parlamenti pártot elítéled. Ehhez persze van jogod, de egyenlőre ebből tudunk főzni.:(
Amúgy megsúgom, - de ne szólj senkinek - hogy a jobbik sokkal többet nem szavazott meg, mint amit támogatott.

tinyurl.hu/epwN/
@nincs_itt: ő pont azt demonstráltam (ezt érted?), hogy nem csak a megszokott pesti zsargon szerinti z a helyes, hanem a k is! Számtalan más ilyen példa is van az idegen szavak magyarosításnál!
amúgy, hamisítást jelent.
okoskák, akkor átkozzátok ki a : szurKálás, mászKálás, sétafiKálás, stb magyar szavakat,a melyeket pont a -kálás végződéssel képeztek, s mennyi van belőlük!
@Vombatus Ursinus:
Kösz!
Mivel nincs időm amit pazarolni tudnék, inkább átlépem ezt a kupac szart, messziről bűzlik a narancssárga fajtájával együtt.
@bölcsbagoly:

"képzeld, elég bő a magyar nyelv szókincse ahhoz, hogy ezt a formát is használják. [...]
mit jelent például a falszifiKálás?

Édes anyanyelvünk. ma megtanulandó szavaink, melyek még szittya őseink táltosainak mindennapi szókészletébe tartoztak, mint diagnosztikálásotok valamint a falszifikálás. Hallgassák továbbiakban b.bagoly eftársat a NER-ben, -ből, esetleg blőd. sőt bödön.
@jaegtoer: maradj a kriptádnál! a finnugrászok tapsikolnak a hozzátok hasonló hülyéknek!
@bölcsbagoly:

"okoskák, akkor átkozzátok ki a : szurKálás, mászKálás, sétafiKálás, stb magyar szavakat,a melyeket pont a -kálás végződéssel képeztek, s mennyi van belőlük!"

SŐT, van felsőfokú KÁLÁSZ képesítés is!
Kar arra a nagyfeju tollasra energiat pazarolni, hulyebb a sokevi ner altlagnal
@bölcsbagoly: ez nem pesti zsargon, te szerény képességű!
de ényleg jó neked úgy, ahogy vagy! nem kell neked több! még információ sokkot kapnál!
a falszifikálás pedig nem "hanisítást" jelent, hanem:
egy elmélet megcáfolását.
de sebaj, ahogy mondtam volt, neked elég annyi amennyi jutott, szerencsére nyár van ezért a szobahőmérséklet is magasabb, mint az IQ-d!
@jaegtoer:
Ez az ostoba madár a "szopikálást" gyakorolja it, olyan mint a vadász a viccben.
@bölcsbagoly:

látod, besz.rt tőled mindegyik.
rátapintottál lényegre,
fáj nekik az igazság.
opniznak meg ilyenek!
mindenkit támadnak, aki szembesíti őket a való világgal.

meddig van kimenőd?
melyik szobában fexel?
@jaegtoer: ez a jobbikos tollas ejjeli fasz meg Gabrielnek is kinos, pedig ez mar szint :)
@bölcsbagoly:

"maradj a kriptádnál! a finnugrászok tapsikolnak a hozzátok hasonló hülyéknek! "

Kétségtelen, több eszem van, mint amennyi hozzád szükséges, de ez nem azt jelenti, hogy párhuzamos kapcsolással, külön-külön fejben. Akkor lennél csak bajban.
Ismét egy tanulságos Bayer írás, amelyben a szerző nem enged a saját maga által által definiált minőségi követelményekből, ha már szar, legyen jó zsíros… duguljon tőle a Magyar Hírlap szellemi fekáliaelvezető csatornája.

Mert, ugye: „… végül is mindennek van valami értelme. A babirusszának is, Neuman Gábornak is.” Csak egy valaminek nincs; valami izének amit Bayer Zsoltnak hívnak, de ez láthatóan nem zavarja őt a szellemi környezetszennyezésben. A kilencöves tetű ki is maradt, bár Dél-Amerika csak a foci VB kapcsán ugrik be ennek a nyomorultnak.

Nem arról van szó, hogy az RTL Klub produkciói bármiféle értéket képviselnének (talán azért akad egy-kettő), ezért nem is kell megvédeni a VV-szintű mosladékokat, evvel sokan egyet is értünk. De a történet nem erről szól (legfeljebb Bayer szintjén), sokkal súlyosabb a helyzet annál, hogy egy-két-kilenc rongy és szar műsort kritizál az ember. Ezen az alapon az Ekhós szekér nevezetű mocskot is ki kellene tiltani a médiapiacról, mert olyan elképesztő baromságokat terjeszt, mint a gravitációsuszter által megálmodott Orbánmentő cella, amiből csak úgy dűl az amper úgy, hogy voltot se tesz bele, sőt kokszot és német brikettet se. Amúgy valami nem stimmelhet a projekttel, csak nem csúszott valami apró hiba a számításába? Netán olyan baromságok, mint a fizika törvényei… esetleg?

Szóval, mindenki tudja aki tájékozódik, hogy valójában miről is van szó, leírni újra és újra felesleges.
Bayer majd megy a pöcegödörbe, ahová ő igyekszik igen nagy szorgalommal a vélt ellenségeit rendre beutalni, de addig is sikerül minden megszólalása alkalmával egy jóízűt zsidóznia, ugyanis jobboldali publicista anélkül olyan, mint a szonár nélküli tengeralattjáró (tisztelet a bevételnek).

Feltétlenül meg kellett említenie a Schindler listáját és Neumann Gábort, talán fizikai fájdalmai lennének, he kihagyná ezeket a náci petárdákat a mondanivalójából, amelyeknek egyébként semmi értelme az adott szövegkörnyezetben. Nem kellene fárasztania magát a sok szöveggel, elég lenne egy karlendítés alatta a szöveggel: „a többit tudjátok, mindenki komenyista bérenc és felkoncolandó (meg akit én annak tartok) dögöljenek meg!”

Aurelio helikoptere meg… Értem én miért ajánlgat mást, ő rotornak is kurva gyenge, a forgószárny lófaszt sem ér ha nem merev. Kókadt Bayer rotorral meg igen meredek dolog lenne emelkedni. Már pedig neki csak a zsidózásra és a kedves betegének istenítésére áll fel - ha egyáltalán -, de az egy bizonyos területen kívül nem mindig áll rendelkezésre. Ráadásul a volt Bibó kollégistáknak lassan saját helikopterük lesz, szóval majd lesz csodálkozás, mikor a Stefkával együtt megy a bontóba.
@Knósszosz: álmodik a ballibsi nyomor! remélem a guta megüti az egész brancsotokat 2018-ig, ha így folytatjátok! vagy ismét begyűjtenek benneteket az új OPNI-ba.
@jaegtoer: backi a Wheatston hidat meg ne említsd neki!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @csak egy néző:

azért nem érzitek sértőnek, hogy ilyen gyenge kapcsolattartót rendeltek ide. Szerintem ez gáz! Mit képzelnek ezek.
@jaegtoer:
Látom haverkodtok... össze is fogtok járni? :D
@bölcsbagoly: abba a gutába, te is beledöglesz! de sebaj, legalább maga az isten-császár pusztított el téged!
@nincs_itt: a cáfolat azt jelenti, hogy amit cáfolnak az hamis! capisci?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): járni?! még a víz is közös lesz...
ja, Aldersbacher? megvan?
@bölcsbagoly: danke dir! vagyis a cáfolat(nem annyira magyar szó) azt jelenti, hogy hamis. nem azt, hogy cáfolat...
aha, ápolók mikor jönnek?
Zseniális képi illusztráció! :))))
na okoskák, miután körberöhögtem a proli ismereteket, tessék pár példa a netről a "nem létező" diagnosztikálás szóra!
www.google.hu/?gfe_rd=cr&ei=GzufU8iEJ8rb8gfcgoBg&gws_rd=ssl#nfpr=1&q=diagnosztik%C3%A1l%C3%A1s
@nincs_itt: azt lehet megcáfolni ami nem valós, tehát hamis! capisci?
@Orica Középföldi:

"Látom a "diagnosztikálás" félresikerült:)) Ez egyre szórakoztatóbb, egy emberálarcát vesztett kísérlet. "

Ó, már töredelmesen bevallottam, hogy mutáns vagyok. de ennek ez se elég.

az igazság az, hogy autószerelőktől hallottam már ebben a formában, ahogy informatikában is, de nem szoktam velük okoskodni, ők az iparosok. Hanem orvostól, asszisztenstől még nem hallottam. Csakhogy közös opnis múltunk kapcsán szakmabelinek mondta magát. na erre, gondoltam, leszek én olyan hülye hogy csak na. De látszik a hozzáállásán, hogy vagy hazudik, vagy kontár, vagy kiskorú, esetleg felnőtt hülye. Ez nem baj, időnként velem is megesik, de azért nem hivalkodok azzal, hogy szakmabeli vagyok.
Amúgy hosszan írtam az előző kapcsán nem sürgősen, sajnos a svungban a fele lemaradt.
@bölcsbagoly:

falsificare az latin
falsificar az meg spanyol
de olyan szó, hogy falszifikál olyan csak hülye magyar üres fejekben jelenik meg

lásd még delikvencs
az sem létező szó hanem hülye
kitaláció

de ne mondd meg senkinek

brühüyyy
@jaegtoer: próbáld ki a linket, van ott orvosiról szóló forrás is. Jó MC-zást mindegyikőtöknek, fröcsögő majmok!
@bölcsbagoly: esetleg velvet, nl café?
értelek, hogy ezeket a komoly dolgokat találtad, de erre azért ne vágj fel!
szóval, mi a különbség a "k"-val írt és a "z"-vel írt között? illetve, szorgalmi feladat(nem anyázlak le, ha megoldod)
a falszifikálás szó kapcsolatát a fals szóval, ha levezetnéd!
@rodeo36: na még egy hülye, próbáld a guglin!
@nincs_itt: megnyitottad a linket ? s miért nem kértél elnézést eddig?
@bölcsbagoly:
És ezt is elbasztad.
Legalább végig klikkelted a linkeket?
Mikor Kirunában fél év után el kezd derengeni anap, te azonnal levonulsz egy meddőtárnába és magadra robbantatod a bejáratot?
Neked sem lehetett könnyű gyerekkorod baszod:)
@bölcsbagoly: ha előrelátó anyád lett volna, a köldök zsinórral megfojt!
elnézést neked kellene kérned a világtól, hogy létezel.
szóval utalnék a korábbi kérdésemre:

"mi a különbség a "k"-val írt és a "z"-vel írt között? illetve, szorgalmi feladat(nem anyázlak le, ha megoldod)
a falszifikálás szó kapcsolatát a fals szóval, ha levezetnéd!"
várom a megoldást!
@Knósszosz: létezik, használt a szó vagy sem? ez a kérdés s nem a süketelésed! megint menteni akarod a menthetetlent, hiába na a fafejű ballibsik sohasem adják fel!
@jaegtoer:
falsificare (olasz)

verbo
mistificare, manipolare, alterare, falsare
contraffare, imitare
Traduções de falsificare
verbo
falsify
falsificare, contraffare, alterare, truccare, manipolare
fake
fingere, falsificare, contraffare
forge
forgiare, falsificare, contraffare, imitare, alterare
counterfeit
contraffare, falsificare, fingere
doctor
aggiustare, falsificare, medicare, conferire una laurea a, curare, adulterare
fabricate
fabbricare, inventare, falsificare, architettare
fiddle
giocherellare, gingillarsi, suonare il violino, falsificare, contraffare

de amit "magyarítás" címén ti elkövettek az nem létezik, és teljesen szarúl hangzik annak számára aki érti az eredeti nyelveket amikből kiferdítettétek

teljes a röhej

sin nobilitate azaz angol rövidítésben= SNOB
ez a jelenség neve magyaország nevű alsőkülsőhátsószélsőcsútiság

azért a "művelcséggel" óvatosabban bánni nem ártana

jelszavam:

brühüyyy
@Knósszosz: létezikk, használt a szó vagy sem? ne süketelj, hanem erre válaszolj!
@bölcsbagoly:

Idézel, mint KLIK-ben a Nagy László verset.

Nabaszki:

diagnoszta
diagnosztika
diagnosztizál
diagnózis

Bakos Ferenc: Idegen szavak és kifejezések szótára [Akadémiai Kiadó, Budapest 1994; 1998

Feltehetően a diagnosztika alakból képeztél igét a síKÁLÁS-sal. baszki. Okoska. hessapicsábamostmár.
@nincs_itt:
És olyan egyszerű dolog is meghaladja a képességeit, mint a Gúúúg-lizás.
Ez van, a jobbnak abból kell dolgoznia, amije van. Kemény meló...
@nincs_itt: előbb menj el MC-ba s utána parancsolgass, tahó lumpenproli!
@bölcsbagoly:
Létezik, ahogyan az álamfő is.
Persze nem mindegy, hol keresi az ember.
Te hol keresed?
@jaegtoer: te marha, elolvastad a linket amit betettem? Mitől lenne törvény az amit találtál egy szótárban? legfeljebb , hogy ő sem ismeri a másik változatot. ha pesti, akkor biztos.
@bölcsbagoly:
tudod az a helyzet, hogy mind a spanyolt, mind az olaszt, mind a latin nagy részét, mind a portugált, mind az angolt, és mind a franciát birtoklom legfelső fokon

nem vagy vitaképes...de hőzöngjél csak a butaságod a bányászbéka valaga alatt van 15 emelettel

és brühüyyy
@bölcsbagoly:
.thutti a heles irásdod.ez fellyogosít ara hogy it oszada zészt
.nem vagy te egy kicsit gyökér?
@rodeo36:

"de amit "magyarítás" címén ti elkövettek az nem létezik, és teljesen szarúl hangzik annak számára aki érti az eredeti nyelveket amikből kiferdítettétek

teljes a röhej"

ferdítette a farkad. címezd bölcsbagoly nerben fogant nertársnak.

Akár teccik neked, akár nem, ilyen ügyekben továbbra is az Akadémiai Kiadó kiadványaira támaszkodok, ha elbaszták fordulj hozzájuk bizalommal és szemrehányással.
na, megyek meccset nézni, még egy gyengébb meccs is több mint ennyi ballibsi hülyét próbálni meggyőzni, illetve rávenni, hogy ismerjék be a bakklövésüket! Adieu...
@Knósszosz:
MEGVAN'BACOD!
A Török Szultán lesz ez, áltollban!
@bölcsbagoly:

Maradjunk annyiban, hogy kutyaszar sem lehetnél Bakos Ferenc cipőjének a talpán.
@bölcsbagoly:
Hát, látom a franciát legalább szorgalmasan gyakorolod... szopni jársz ide?
Kis hamis... vmikit keresd, ő lesz a te "lelki társad"!
@jaegtoer:
nem fordulok arra ott van a bölcsbagoly meg a szélkakas

én "csak" az eredeti nyelvi formákat ismerem el, amit a ti akármitek izél papíron nyomtatva az a magyar "tudomány" fertője

brühüyyy

attól nem lesztek szebbek ha idegen szavakat elbasztok
Nem semmik vagytok! :))
Felkaroljátok a gyengébb képességű narancsbuzi bolsevikokat és képzitek, megpróbáljátok a kis agyatlan mocsarából kirángatni erre még neki áll feljebb.
Hihetetlenül elpofátlanodott Bolsevik Piktorunk lusta csicska népe!
@Knósszosz: Ne kínlódj vele, a múltkor azon görcsölt A Kulka-levél kapcsán), hogy a "lobísta" szerinte létező magyar kifejezés, csak senki sem használja. Teljesen reménytelen eset.
@bölcsbagoly:

megnéztem a linket, úgy is hülye vagy. nincs mit tenni. találkozunk az opniban.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

"A Török Szultán lesz ez, áltollban! "

Mondasz valamit. Bár Sir James Fülig volt a nagy levelező. Még Almirában kapott rá király korában.
@bölcsbagoly: Már megint itt huhogsz? Hess!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): ez a shitnyik meg a biboldobarom benjinel is szorakoztatobb :-)))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
A leghatározottabban visszautasítom, hogy egy Rejtő hőssel egy lapon említsd ezt a trágyadombot!! Azé gondolkozzá mán!:))
@Vombatus Ursinus:
Lópísta...?
Tarlós menni Brüsszel, ahogy javasolá vala Lázárjánoschh..?
@bölcsbagoly: "diagnosztikálásotok"
Sikerült ismét hülyét csinálni magadból. :-))
@jaegtoer: okoska.
- a diagnoziZálás a diagnózisból származik, diagnózis felállítását jelenti;
- a diagnosztiKálás meg a diagnosztikából, vagyis a diagnózis felállításának módszerének alkalmazásából származik. capisci?
mit szólsz a diverszifiKáláshoz? szerintetek , gondolom, az sem léteziő szó.
(fene unalmas ez az Irán-Nigéria meccs, inkább rajtatok szórakozom!).
@conchita: belőled már nem kell! olvastad a linket?
@Knósszosz: Úgy valahogy... Néha kifejezetten szórakoztat ez a szerencsétlen vén hülye "bagoly".
De te, mint pesti lumpenproli, ezeknek a kifejezéseknek a valóságtartalmát úgysem értheted, bárhol is élsz egyébként. :)))

Kb.olyan szinten van, mint Bayer csicska, csak Bayer tud helyesen írni, amikor előmászik a WC-lefolyóból, ha valakire éppen szart kell kenni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Kösz!
Ez rendben... kicsit tovább gondoltam az ilyen videókat és arra jutottam, hogy lelassítva a felvételt, illik alájuk egy zene, amint a levegő óceánját szelik ezek a madarak. De tényleg lassítva (nem a zenét) és akkor át kell élni... de tényleg lassítva, ahogyan a 2001 Űrodisszeiában, na ja (nem fáj, tényleg, sőt):
www.youtube.com/watch?v=4k1RjZ-SOLU
@bölcsbagoly: Ja. A diagnosztikálra van tíz találat, a diagnosztizálra meg 15 ezer.
Vagyis statisztikailag a legesleghülyébbek közé tartozol. :-))
@conchita: a kérdés kezdetektől az, hogy van ilyen szó vagy nincs! besültetek , hülye butapesti bölcsészkedő ballibsik.
@bölcsbagoly: Olvastam. Ezzel még jobban elásod csak magad, de hülye vagy ahhoz hogy felfogd.
@bölcsbagoly: Bármilyen hülyeséget beírok, a google pár nap múlva elő fogja hozni. Te azt sem tudod hogy működik a google? Hogy tudsz agy nélkül létezni?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Meg csinálom, szeretek ilyesmivel pepecselni.
Majd küldöm ha kész.
Valami ilyesmire gondolok, csak vadászgépekkel:
www.youtube.com/watch?v=UqOOZux5sPE
@conchita: jól van szőrös buzika, élvezkedj, mig megüt téged is guta, mint a társaidat.
@bölcsbagoly: " a diagnoziZálás a diagnózisból származik,"
Hát ez egyre jobb! Fetrengek a röhögéstől! :-))
"diagnoziZálás" :-))
@bölcsbagoly:

Google:
No results found for diagnozizálás
Showing results for diagnosztizálás

Mindig is mondtam, hülye ez a net. :)

Sőt:

Showing results for diverzifikálás
Search instead for diverszifikálás
@Knósszosz:
Megcsinálom, mielőtt Lőrinczebagoly mester lefikázna. Én is elbachatom, nem?
Huúú-húúúú
@bölcsbagoly: Te fasz! Az eredeti szó a dignózis. Abból képzünk más szavakat. A diagnosztika képzett szó, abból nem képezünk másikat. Te nem vagy magyar? Csak tanultad? Kérd vissza az óradíjadat!
@bölcsbagoly: Mi hülyének "diagnosztikálunk" téged és kész. :-))
@bölcsbagoly:

"- a diagnoziZálás a diagnózisból származik, diagnózis felállítását jelenti;
- a diagnosztiKálás meg a diagnosztikából, vagyis a diagnózis felállításának módszerének alkalmazásából származik. capisci?"

nincs kedvem visszakeresgélni, mert nem érsz meg annyit. és nem is ebben az értelemben használtad. de.

A diagnozizálással új frontot nyitottál.

ez megint arra utal hogy valami nem kerek.

[diagnozizálás.... Édes Istenem, elismerem, hogy Te vagy a legnagyobb, mindennek ura és bűnös voltomat, és minden vétkemet, és mentséget sem keresek, de miért kellett ezt? Mondd, ó, mondd miért? Miért?]

Ha te magad (gyenge) esze után új szavakat képezel olyan idegen szavakból amelyeknek az eredeti jelentésével nem vagy teljesen tisztában én nem rontom az örömödet.

A google kereső, amit linkeltél cca 9 szöveget dobott fel, amelyben szerepel a 'diagnosztikálás'. most ne említsem a szövegkörnyezetet és a szerzőkre sem fordítottam különösebb figyelmet elírás is lehet, kilenc tudákoskodó? miért is ne?

A diagnosztizálásra vajon mennyit dob fel a google? mennyi előfordulást?

Mivel szakmabelinek mondtad magad, örömmel venném -bizonyára nem esik nehezedre, ha egy szakkönyvet mondanál, amiben kétséget kizáróan szerepel, hogy az általad említett szóalak az valóban egy szakmai kifejezés és nem egy mezítlábas tyúkszarosan barkácsolt förmedvény.

köszönettel, kelt, mint valamikor és valahol.

Jaeg.
@bölcsbagoly: Akkor a tematizálás helyett mondhatunk tematikálást, ugye?
Van olyan szó hogy tematika.
Te tényleg ennyire hülye vagy? Ez felvételi feltétel volt a fidesznél, vagy van egy hülyének tettetni magad záradék a bérblogger szerződésedben?
@bölcsbagoly:

" élvezkedj, mig megüt téged is guta, mint a társaidat. "

Te tévedésben vagy. a képzésedre fordított óradíjunkat elkérjük Kubatovtól, baszki. Úgy hogy a jövő hét sovány lesz.
Behunyom a szemem, és az alábbi kép tűnik a szemembe: Bagoly tátott szájjal rohangál a szélfútta faszerdőben fel-alá, és nagyokat prüszköl, amikor beakad egy méretes darab.

Csak hogy segitsek neki a -kálás ügyben: rosszul képezte, az nem diagnosztikálás, hanem diagnosztikakálás. Mert azt senki nem állithatja jó szivvel, hogy a -kakálás nem létezik.
@jaegtoer:

"A google kereső, amit linkeltél cca 9 szöveget dobott fel, amelyben szerepel a 'diagnosztikálás'."

Ez azt jelenti, hogy 9-en nyelvet akarnak újítani és/vagy nem tudják leírni a diagnosztizálás szót.
@Kim lr Szen:

"Te tényleg ennyire hülye vagy?" Ne már, ez számodra kérdés?
@conchita:
egy frászt: "diga nózis"

az az ősmagyar változata annak...na tudod e?

nem? érdekes nem is létezik

brühüyyy
Egyébként ha már, Baglyot nem diagnosztikálni szeretném, hanem agnoszkálni. Majdnem ugyanaz.
@bölcsbagoly:

"bocsi, diagnoszTizálás "

O.K. fejezzük be. a holnapi óradíj is zseton.
@Knósszosz: Biztos tuti lesz várom. :)
Ezt láttad már? A kedvenced, kis herceggel a farkán. :)

youtu.be/NbyAa7_MzxE
@MikeBoy:

a google a barátunk, csak nem annyira:))
@DarthVader: Jó,jó, csak költői kérdés volt. @bölcsbagoly: -t ismerjük. A net egyik legnagyobb hülyéje wmiki és J.László után, de csak célfotóval a harmadik.
@jaegtoer:

A "lámpabúra" szóra, ha rákeresel ad vagy néhány 1000-10000 találatot.
Amiről "köztudott", hogy így LÁMPABURA kell írni.

Ha egy szóra keresés 9 találatot ad, az a nem létezik kategória lesz szinte biztosan.
Na jó én elmentem aluszikálni, izé, aluszizálni...
@jaegtoer:
falszifikáció

elmélet megcáfolása

eztetetetet a
idegen-szavak.hu/falszifik%C3%A1ci%C3%B3
linken találtam

namost sem eredete nincs sem forrása sem az ki küldte be

de a meghatározás egy akkora süket baromság mint a felcsúti stadionmány (eztetetet meg én csináltam most és copyright-os)

ne használjatok szar szótárakat nem éri meg leégetni azt a maradék szart ami még szilárd ebben a fostengerben

brühüyyy

csak hogy bosszancsalak...a troll ról rosszat vagy semmit de a te értékeidet elfecsérelni holmi jeltelen sírban? hát gondold meg és igyál
@bölcsbagoly:
Mig megüt... 29-es, vagy modernebb?
Nincs meleged?
Lángolva szar lehet írni. Poroltó nincs a kezed ügyében?
Szerencsétlen...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Jól emlékszel, igen, a kedvencem lett a kecskeméti bemutatón.
Gripen ide-oda, ez a madár olyat mutatott, hogy azóta is ver a víz tőle.

Persze a pilóta sem volt gyenge, huszonvalahány afghanisztáni sikeres bevetés volt a háta mögött, ő repülte a vasat.
Gyönyörű volt.. és ez is, kösz!
@jaegtoer:
az alábbi e-mailt küldtem az admin-nak a szótárhoz

admin@idegen-szavak.hu

a szótárban az van, hogy "delikvens" és az, hogy az francia eredetű
igenám az itt előttem nyitvalévő Francia értelmező szótárban
ilyen szó nincs, viszont van:
délinquant/ ante
délinquance
_az itt efölött írtak nak semmi közük a magyar változathoz és ezek jelentik a bűnöző (hím és nőnem) bűnelkövetést_______________________________________________________
déliquescent / ente
déliquescence = decadence complete, perte de la force, de la cohésión
az efölötti két jelentésnek semmi köze a magyar szótárban leadott magyarázathoz____________________________________________
valaki olyan egyén aki beszél idegen nyelveket talán átnézhetné ezt a pár
ezer szót és akkor nem maradna a szószedet nevetséges és használhatatlan meg snob

brühüyyy

ti meg ne üljetek fel mindenféle dolgoknak még akkor sem ha szótárnak hívja saját magát amikor nem az hanem egy szar
na tessék! Elüldöztétek @bölcsbagoly: -ot, pedig qrva jókat lehetett röhögni rajta.
@rodeo36:

Rodi.

Nekem vannak könyveim. tudásért, információért nem szarulok a netre.

Mindazonáltal a fals származékkal egyáltalán nem foglalkoztam, a másikkal is csak a hecc kedvéért. merthogy szakmabeli. már beismertem, hogy mutáns vagyok, a Virgo rendszerből tolom a karaktereket, de ennek semmi nem volt elég. De ügyes volt, jól elbasztuk vele az időt. de mi opnisok, már csak ilyen önzetlenek vagyunk. mit meg nem teszünk az orvosunkért aki 'diagnosztikálásra' adná a fejét.:) jobban mondva inkább a mienket:)
@jaegtoer:
a francia értelmező szótár: Robert méthodique

Definições de déliquescence
substantivo
Propriété qu’ont certains corps d’absorber l’humidité de l’air et de se dissoudre.
État de dégénérescence complète.

azaz azoknak akik franciáúl sem tudnak:
olyan tulajdonság mely által bizonyos halott testek magukba szívják a nedvességet és szétesnek.
a teljes szétesés állapota

azaz a delikvens című magyar szó a "szótár"-ból egy baromság mert bűnözőnek ismerteti, amihez semmi köze és ilyeténképpen nem is francia eredetű

szóval ennnyit ér a híres "szótáad" amiben annyira bízol, mert a Magyar Tudományos Akadémia seprűtani alosztályának volt papírja 9800 szó kinyomtatására és jó pénzt is kaptak érte

ilyen szar szótárat egyébként még sohasem láttam

csak, hogy tudd

brühüyyy
@jaegtoer:
trollokra rálépni, és ügyes forgó mozgással széttaposni

az egyetlen megoldás

brühüyyy

ne kevereggy a korpával
@rodeo36: Drága, jól kicsesztél tegnap velem:))
@ózdi cigány:
Ijjenek ezzek! Pedigg majnem ollyan lyó a szopósbagoly hejjessírássban mind éne!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Nem akarok kötöszködni, vagy ilyenek,mert igazad van, de szerintem a "szopósbagoly" helyesen: "szópposbagoj"
Ha esetleg nem találod sehol ezt a szóalakot, akkor mocskos budapesti panelproli vagy.
Csak ennyit akartam mondani, köszönöm szépen, "kéremkaccsojjaki..."
@rodeo36: Az este meghallgattam a Kraus:Gyöngyhalászát", azután, ha már itt vagyok szemezgettem a többi közt, találtam ezt-azt Giglitől Geddától, csokorbaszedett 14 tenor énekel egy részt a Gyöngyhalászból (a souvenire....),na nem húzom, ma de. 11-kor ájultam ágyba.Erről Te tehetsz. Este majdnem lekéstem a német-portugált, ami skandallum!!:))
@Knósszosz:

Hello Knósszosz!

Azt kellene észrevenni, hogy a figura (madár) direkt van itt (és nem önszántából direkt). Jött hergelni a csúnya libsi és/vagy bolsi népet.
Ne etessétek. Persze, tudom, nehéz megállni, de pont erre játszanak a fiúk.
Csak nem egy újabb Stefike???

ON: megdöbbentő, hogy a fidesz bizonyos kérdésekben mennyire amatőr. Most látszik csak igazán, mennyire gyenge a baloldal, hogy még ezek is legyőzték őket.
@évásanyó:
és ez engem nagy boldogsággal tölt el...a Varázsfuvolában az Öreg Pap mongya a kétségbeesett Taminó-nak aki a próbái során a vaksötét erdőben bolyong céltalanúl mert "eltévedt" és nagyhírtelen a Bölcsesség templomának 3 kapuja elé érkezik és bekopog de nem bocsátják be, Távozz a szó amit kap bentről, majd megnyílik az egyik kapu és a bölcs kijön rajta...szó szót követ (érdemes majd rákeresned) és amikor Taminó már teljesen meg van szédűlve mert a bölcs minden addig bizonyosságnak és igaznak hitt (sic) tudását lesöpörte mint haszontalant és egy valamit mond neki:

akit baráti kéz vezet az a véghetetlen éjben sem vész el (és távozik a templom becsukódó kapuján)

jó egy baráti kezet nyújtani

brühüyyy
@rodeo36:

"
Definições de déliquescence

...azaz azoknak akik franciáúl sem tudnak:
olyan tulajdonság mely által bizonyos halott testek magukba szívják a nedvességet és szétesnek.
a teljes szétesés állapota

azaz a delikvens című magyar szó a "szótár"-ból egy baromság mert bűnözőnek ismerteti, amihez semmi köze és ilyeténképpen nem is francia eredetű"

Minden tiszteletem a tiéd, de biztos vagy ebben???

déliquescence - szétmállás, szétesés, szétfolyás)
és
délinquance - bűnöző, elkövető.

Két különböző szóról van tehát szó.
Almát almával, még franciául is.

Maradjunk ennyiben.
@rodeo36: Tudod, sok mindent megéltem már, van egy-két igaz barátom, sajnos olyan is, akinek november 1-én ( a szülinapomon)virágot viszek, de bennem él tovább. Amíg dolgoztam, sok haverom volt, múlattuk az időt, mindenki a maga útját járja, sokan külhonban.De nem reméltem, hogy a neten barátra lelek, meg finnyás is vagyok, s Te meg Knosszi valahogy befurakodtatok a lelkembe.:)Többeket is nagyon szimpik, de Ti vezettek.
@Elhárított királycsel:
akkor most eltaláltad a szarva közt a tőgyit

pontosan ez a gondom -már évek óta- a magyar idegennevek szótárában az van, hogy

"delikvens" az azt jelentené franciáúl,, hogy szétmállás, szétesés, rothadás, de a "szótárban" az van mellé írva jelentésképpen, hogy bűnös vagy bűnöző
ami meg a másik szó délinquant delinquante (nőnem/hímnem)azt a magyar "szótár" nem jegyzi...
namost te miről beszélsz nekem, és miért?

mi az ami nem teccik?

brühüyyy
@csak egy néző:

Én voltam az Omega-Scorpions koncerten, és nagyon tetszett. 20:00 körül értem oda, amikor az Omega már ment. Nem tudom előtte volt-e politikai beszéd - de 20:00-22:35 között egyáltalán nem volt politikai tartalom. Pontosabban volt politika a Scorpions részéről, de az nem pártpolitika volt, hanem Nagy Imrének és a magyaroknak mondott köszönetet azokért az eseményekért, amik a berlini fal lebontásához vezettek. Orbán Viktor nevét ki sem ejtette a száján. Mondjuk a Scoprions eleve német zenekar, ahol a fal lebontását okozó események közt Horn Gyulát tartják számon, akiről tereket, utcákat, kitüntetést neveztek el. Sőt, nemcsak a németek, hanem az EU parlamentjének egyik üléstermét is Horn Gyuláról nevezték el.

A körülöttem voltak örgek és fiatalok egyarnt - pártpolitikáról egyikük sem beszélgetett. Arról már inkább, hogy mikor jön a Wind of Change vagy a Rock You Like a Hurricane.
Hát igen, jön egy Scorpions, és az emberek egyből elfelejtik, hogy ki is az az Orbán Viktor.
Ha Orbán a saját propagálására akar legközelebb koncertet szervezni, akkor maradjon meg Pataki Attilánál, aki amúgy is már vagy 15 éve többet dícséri Orbánt a színpadon a számok közti felkonferálásokban mint amennyit énekel. Hát igen, az egykori hatalom ellen lázadó Edda énekeséből a hatalmom kiszolgálója, és a vezér seggének a fényesre nyaló agitproposa lett. Azért megnéztem volna annak idején a 25 éves Pataki képét, ha akkor azt mondják neki, hogy idős korára pont olyan lesz, mint akik ellen lázad. :D
@antimegasztár: "Az, hogy mit csinál Orbán a személyre szabott törvényhozásával engem hidegen hagy, tény hogy az rtl elleni harc jól párosul és összhangba hozható azon nem elhanyagolható ténnyel, hogy az rtl csatorna kultúr romboló műsort szolgáltat!!"

Na és a TV2, amit a választások előtt pár hónappal vásárolt meg a 2 nagy fideszes oligarcha, a Simicska-Nyerges páros?
Vagy azt tudtad, hogy Nyerges éveken keresztül résztulajdonosa volt az RTL magyarországi leányvállalatnak, csak pár éve eladta a részesedését?
Mert akkor röviden vázolom neked az összefüggést: az RTL magyar leánycégében a fideszes oligarcha résztulajdonos, majd pár éve eladta a részesedését. Idén év elején 100%-ban megveszi a 2 fideszes oligarcha (Simicska, Nyerges) cége a TV2-t. A választási kampányban a kormány rezsicsökkentés reklámja a bírósági ítélet ellenére is naponta többször leadja a TV2 (míg más pártok reklámjait nem adja le). A választások után TV2 konkurensére 40% reklámadót vezetnek be, míg a TV2 mentességet kap ezalól (eleve csak 10%-ot kapott volna, de mivel veszteséges, így még azt a 10%-ot sem kell megfizetnie). Vagyis ez nem másról szól, mint a fideszes oligarchák legnagyobb konkurensének a kicsinálásáról. (a kertévéknek ugyanis a legnagyobb bevételt a reklámok jelentik) És ma az RTL, holnap meg a te céged. Ahogy kicsinálták a tisztességes kisboltosokat is, akik dohányt is merészeltek forgalmazni (és a dohányárusítást a fideszes haveroknak osztották szét). Vagy ahogy kicsinálták a tisztességes földműlőket, és a földeket a fideszes oligarcháknak osztották szét (jééé, Simicska 5 cége kapta a földek több mint felét: 34.000 hektárból 18.000 hektárt). Vagy ahogy államosították a takarékszövetkezeteket - kivéve a fideszes tulajdonúét. Vagy ahogy büntetőadót vetettek ki a bankokra - kivéve a fideszes Járai bankjára. Az RTL-es reklámadó dolog pontosan ugyanerről szól. És ugyanebbe a sorba illeszthető be.
Ti, rohadt mazopisták (igen, van illen szó, keressétek ki a gúgliból! Hamán gúgli: orbán ráhel, iphone, szamárszex. :D).
Hogy vagytok képesek minden nap ennyit foglalkozni agyhalottakkal, trollokkal, idiótákkal?
Csak úgy, hogy ti is ... vagytok. :)))
Esetleg mazopisták. :D
@Marcellusca: Jaj! Egy kis ingyen szórakozás nem jár nekünk, hogy pöckölgethessük ezt az idióta @bölcsbagoly: -t?
Miért kell rögtön "diagnosztikálni" minket?
@conchita:
ez újmagyarul úgy van, hogy:
di ganó stikában izélni

azaz meg van diganosztikázva

brühüyyy
Szarok erre a fekáliablogra. Szart a szarhoz.
@sixx2:
megtaláltad a helyed?

akkor már bizonyosan nincs szorulásod, aranyered van már? arra vigyázz, nagyon sérülékeny

brühüyyy
@V-PORT:
Az esti gyorssal is próbálkozhatna...

@Vombatus Ursinus:
Bakker, elqrtam, na... :(
@V-PORT:
hogyan fogja megvalósítani? keresztbe fexik az országú
ton amikor arra autózik a Kunkers?
vagy ordibálni kezd?

aszongya, hogy: Huhhhh

brühüyyy
@V-PORT: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Elolvastam a cikket erről a szerencsétlen Piktorról.
Széthazudozza magát az eccerije külföldön is, olyan gátlástalanul, mint egy igaz bolsevik. Szánalmas kamugép.
@rodeo36:
Dehogy... felrúgja az ülésteremben.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
az illuzionista, már csak illúziói maradtak és azokban él, mint egy álomvilágban

a teljes dili félúton

mikor kap koponyalékelést?

brühüyyy
Köszönöm a reggeli szórakozást mindenkinek, lemaradtam az estéről.
Szar ez a gugli mega wmikipédia, meg ilyenek, ha van ott valami, attól még lehet félrediagonált, vagy még két üveg Pastis.

Ezek a jobbkonzikomancsok mindent elvesznek az embertől, kezdve a polgár szavunkon, a dakotaromantikán keresztül a hagyományőrzésen és a rovásíráson át mindent. És most a kedvenc baglyaimat is kisajátítja egy őrült bubó.
Az UHU vájjakija szümtüköt.

Kár, hogy magyarul sem tudnak, a többiről nem is beszélve, USAfelcsúton rengeteg sajtótermék foglalkozik gyíkemberufós elméletekkel, nagyon szórakoztató, persze lehet mégis onnan veszik az igét.
Ja, én már láttam a pávatánc végét.
Az itteni pávatáncost a jegesmedve széttépte.

www.oe24.at/oesterreich/chronik/wien/So-brutal-toetete-die-Eisbaerin-den-Pfau-in-Schoenbrunn/144863764
@rodeo36:

Jó reggelt, napot, továbbá estét, Kedves Rodi.

aszondod , azaz írod nekem éjnek évadján, hogy:

"_azaz a delikvens című magyar szó a "szótár"-ból egy baromság mert bűnözőnek ismerteti, amihez semmi köze és ilyeténképpen nem is francia eredetű

szóval ennnyit ér a híres "szótáad" amiben annyira bízol, mert a Magyar Tudományos Akadémia seprűtani alosztályának volt papírja 9800 szó kinyomtatására és jó pénzt is kaptak érte_"

Betudom hajdani -feltehetően- súlyosan ittas állapotodnak, hogy nem emlékeztél arra, már 'lemeccseltük' egyszer a delikvenst, ám legyen, lássunk hozzá mégegyszer, ismétlés a tudás apja.

Már mondtam, ne nagyképűsködj, mindazonáltal lehet igazságod, mert egy időben a könyvpiac liberalizációjának aranykorában, mindenféle szemetet kiadtak szótár címén.

Az akadémiai kiadásúak azonban általában jók, ennek ellenkezőjéről úgy tudsz meggyőzni, hogy megírod, megnevezed a szerzőt, kiadót, a kiadás évét, és a kiadás helyét. ISBN számot is írhatsz, és hivatkozol legalább 8 konkrét példára.
Tekintettel arra, hogy én Magyarországon élek, munkahelyi és más hivatalos levelezéseimben a magyar helyesírás szabályait kell betartanom, hogy egyrészt ki ne rúgjanak, másrészt ne járassam le magamat, meg különben is. bazmeg.

Amennyiben én is vuduizéfaszombanisztánon tengetném időnként csúcsra járatott italozással töltve öreg napjaimat, szórakoztató időtöltés gyanánt valószínű én is adnák hasznavehetetlen helyesírási tanácsokat tőlem 7000 mérföldre élő hajdani hazám polgárainak, akik békés és boldog mindennapjainak központi problémáját képezi az a Rodeo Akadémiai felvetés, hogy Magyarországon a "delikvens" jelentése és írásmódja hogyan felel meg a pohár mélység kutatási feltételeinek.

Akkor, -bazmeg- még egyszer elmondom neked okulásul, -bazmeg- hogy nagyarcoskodni akkor célszerű, -bazmeg- ha tudod miről van szó. -bazmeg.

Először is a delikvens nem francia eredetű, hanem latin. bazmeg. római jog. bazmeg. megvan? bazmeg. vagy gondolod, hogy Caesar útban hazafelé ellopta a galloktól, és kicserélte otthon, Rómában és a régit elásta Egyiptomban? bazmeg.

Nem írom le még egyszer a delikvens szószedetét, mert az idők kezdetén egyszer már megtettem.

Megtalálod az i.m.* 166. oldalán mindjárt a Delila előtt és delikatesz után, ami viszont francia eredetű, és tényleg úgy kellene írni, hogy délicatesse, persze lehetséges, hogy az első é-n az ékezet nem jobbra, hanem balra dől. bazmeg.

*
Bakos Ferenc: Idegen szavak és kifejezések kéziszótára
Akadémiai kiadó, Budapest;
1994, 1998,

[Bakos Ferenc 1996-ban elhunyt, személyére vagy munkásságára tett negligáló vagy dehonesztáló kijelentéseket kegyeletsértésnek veszem, ellenben ha van saját írásod, alkotásod nyomtatásban, amire tudsz hivatkozni azt nagyra értékelném.] bazmeg.

A bazmegokat kivonhatod, és elteheted szűkösebb napokra, öreg barátom.

Szeretettel, nem szívesen.

J.
@rodeo36:
Matolcsy már élesíti a baltát :)
@jaegtoer: gratula, rejtett gondolatim vetetted digitális papírra ;)
@jaegtoer:

"én is adnák "

Hinnye, betudom felhorgadt kedélyállapotodnak,de tőled akkor se:))
A többi meg, igen.
@jaegtoer:
Hűű... bammeg... ti betegek vagytokRodival! :D
@jaegtoer:
hátbaz'megjégeső -barátom maracc ha fáj is- az amit itt is bebaz'megoltál az egy kalap szar, de nem az a baj, hanem az, hogy nem igaz...és semmilyen adatot nem közölsz

"az i.m.* 166. oldalán mindjárt a Delila előtt és delikatesz után,"

az nem tudom micsoda (születésemtől fogva undorodtam az abbreviációktól, kímélj meg tőle, kibontván)
i.m. az= "in memoriam"

szóval olyan szó, amelyet delikvens-nek írnak és azt jelenti, hogy bűnöző, na olyan szó nem létezik, a francia, latin, spanyol, olasz déliquescent (déliquescente), déliquescence a rothadás nagyon irodalmi meghatározása ezek itt a Robert Métodique francia értelmező szótárból származnak, ami itt van előttem kinyitva...mint azt már írám ma is számtalanszor
mivel a francia latin nyelv nincs sok értelme rákeresni Giulio Cesare meg azt csinált amit akart vagy amit hagytak neki ezzel nincs összefüggésben

de idézd ide szó szerint

baz'megx200 hogy egyenlőek legyünk

brühüyyy

nem gondolod hogy ez bizonyos negatív karakterisztikát ad jellemednek?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
igen a zorbánbetegség syndroma-i ütköznek ki rajtunk

Bundi-val szoktam csinálni meg egy törülközővel és addig ameddig a törülköző törülközőnek volt nevezhető nem hagytuk abba de Bundi kurvára élvezte és én is

brühüyyy

most várom a jégesőt vagy záport vagy a nagy jégtörőt amint beúszik a távolból ző'd vitorlákkal
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
téged is egy gondolat bánt? hát hagyd abba akkor nem sajog

brühüyyy
@rodeo36:

Látom, hogy érted, de akkor miért zavaróan írod?

A delikvens (bűnöző) esetében rossz a magyar fordítás, a szótőből hiányzik egy "n" betű, de egyébként a jelentés megadása helyes. Delinkvens-nek kellene írni és ejteni, azt hiszem.

A másik szó egyszerűen hiányzik az idegen szavak szótárából ezek szerint, de ha lenne, egy szótaggal több lenne.

Két különböző szó tehát, a delikvens jelentése viszont stimmel.

Üdv.
@jaegtoer: +1!

Bár az az "én is adnák" kissé hasogassa a fülemet.
(A Lőrince Lajos meg csókoltassa! :D)
@ausländer Sipi:
Meee az nem kínaji gagyi, hanem ámerikás, túúúdod?
Meg meeee nekik lehet, vaze! :(
Meg, hogy engem idén is b@szogassanak/zaklassanak, volt (már megszűnt/eltűnt) munkáltatóm miatt. :(((
Kedveseim!
Mit szarakodtok (pardon, molyoltok) itt magyar helyesírással és idegen szavak használatával?
Idehaza az érvényesüléshez/boldoguláshoz "más kvalitások" szükségesek, ezt az utolsó előtti államfőnk az életútjával igazolta.
Gondolkozzatok és cselekedjetek racionálisan!
Jó reggelt kommunista csökevények! Leonito77, V-Port, DartVader, stb. stb.. "Akinek nem inge, ne vegye magára".
1. Mivel szót nem ejtettem a tv2-ről, ez nem jelenti azt, hogy annak a műsorát követném, azt sem nézem..
2. Leonito! Gondolatrendőr vagy? Leírtam, hogy nem fideszékre voksoltam. Ha a gyf, Bajnai politikájával nem értek egyet, miből következtetsz arra, hogy keményvonalas fideszbérenc vagyok..?

Az államhatalom joga az adókivetés. Ti mindannyian a reklámtevékenységből éltek, hogy ilyen mélyen érint a téma? Egy magánszemély is fizet szja-t, áfa-t, illetéket, akkor az rtl miért ne fizethetne a társasági adón felül más adóformát is? A bankok hasonlóképp számadatokkal jöttek és elég szépen elvannak. Tegnap óta meg Viktátor után a Kúria is elmrasztalta őket.
Jaj de sajnálom az ízléstelen pénzéhségüket..!
@antimegasztár:

Anti meg a Sztár...
szóval: (legelsősorban viktátor bebuktatta a forintot 2010 áprilisban attól kezdve szar a devízaalapú hitelek törlesztése addig nem volt probléma, sőt előnyös volt más hitelekkel összevetve)
a többszörös adóztatás a gazdaság meggyilkol
ás ez a magyar gazdaságnak nevezett lószar meg már le is van döfve a woodoo gazdaság vezetési akciók hozzák az eredményüket
már az a néhány fillérke is hiányzik a tolvajoknak mert a többi a hitelezőknek megy nagyon magas kamatokon és járulékokkal
az állam csődben van

a többit imádkozd le mint a sáskák mert azon a szinten vagy

brühüyyy
@belekotty:
di agnosz tiki taka

brühüyyy
@antimegasztár: Egy magánszemély is fizet szja-t, áfa-t, illetéket, akkor az rtl miért ne fizethetne a társasági adón felül más adóformát is? "
Kurvára nem erről van szó. Vagy fideszhívő vagy, vagy hülye.
@antimegasztár: jobbikos...
az ugyanaz a bunozo mint a fideszes, csak hamarabb olne embert.

a kuria meg kurhatja. meg lesz a kovetkezmenye az ilyen donteseknek. majd meg tobb bank vonul ki meg tobb toket visz magaval es meg kevesebb penz lesz a gazdasagban. realbercsokkenes, munkanelkuliseg emelkedese. soroljam?

az van, te szerencsetlen, hogy a valalkozasok haszonert dolgoznak. legyen az bank, magankorhaz, anyad fagyizoja, teljesen lenyegtlen, azert melozik, hogy tobb penzt vegyen ki, mint amennyit befektet. ha nem termel hasznot, becsukjak a boltot, kirugjak az alkalmazottakat, visszavonjak a befekteteseket ezzel mas vallalkozasokat is megrenditve.

de persze, recskazz csak ra nemzetiszocika, hogy hogy sikerult megregulazni a toket:-)
@bölcsbagoly: diverszifiKáláshoz? szerintetek , gondolom, az sem léteziő szó."
Talált. Tényleg nem létezikebben az alakban. Ugyanis diverzifikálásnak írjuk.
Olyan sincs, hogy perversz, konversz, inversz.....
@antimegasztár: "Az államhatalom "

meg egy tevedes.

az allam nem hatalom, hanem szolgalat. az allam feladata az allampolgarok es azok vallalkozasainak infrastrukturalis kiszolgalasa.
@rodeo36: Jaj persze, mert mondjuk az USA, vagy fél Európa államai olyan rózsás gazdasági helyzetben volnának.. Nézzél már szét magad körül, olvass már gazdasági témákat, Kína hitelezi a világ nagyhatalmát, akkor miről beszélsz..?
A modern globális világszemlélet, a kamat kb. így zsigerelte ki a gazdaságot.
Olyan közhelyekre utalsz, amikkel mindenki tisztában van.. Hogy a jelenlegi hatalom lop, a korábbi kormányok mit tettek..?

Itt egy valami segíthet, javíthat a helyzeten, azt meg inkább ne kívánjuk!
@antimegasztár: "Jaj persze, mert mondjuk az USA, vagy fél Európa államai olyan rózsás gazdasági helyzetben volnának.."

igen, sokkal rozssabb helyzetben vannak mint kina, vagy az oroszok.

tudod nem veletlen, hogy ONNAN menekulnek az emberek IDE es nem forditva.
@antimegasztár: Kína hitelezi a világ nagyhatalmát, akkor miről beszélsz..? "
Miközben Kínának óriási hitelei vannak. Tehát oda-vissza tartoznak egymásnak. Nagyon nem érted te ezt.
@vitéž munkášőr:

Látom nem értesz hozzá. Az orthodox izraelitákon belül két jelentős irányzat van, az egyik a
cionista, rasszista, gyűlölködő, kirekesztő, agresszív, embertelen irányzat,
a másik az
anticionista, nem rasszista, nem gyűlölködő, befogadó, békés, emberséges irányzat.
Ez utóbbi a Neturei Karta, és ezek támogatják Vona Gábort és a Jobbikot, az előbbiek meg gyűlölik és üldözik az ellenőrzésük alatt álló médiával.
Kissé elrugaszkodtunk a témától..
Micsoda egy konfrontálódó banda.. A komcsi jelzőt ki sem kértétek magatoknak - tehát azok vagytok - érdekes báránybőrbe bújt farkasok, akik most az rtl oldalán állva a kapitalista világrend előnyei mellett érvelnek..! A jelzőm tényleg talált süllyed..
@wallenberg8805: ahogy a magyarok kozott is van a vona kepviselte kirekeszto, rasszista, gyulolkodo, agressziv jobbikos es vannak a normalis emberek..

mindenhol vannak idiotak es szociopatak, nem csak a zsidok kozott:-)
@Könnyen elkaptuk, uram!: ti tényleg megvagytok löketve! Ki és hol nevelték belétek ezt a sok marhaságot? Mint minden nyelvnek, a magyarnak is van egy belső szerkezete, rendszere. Azt kel figyelembe venni s nem egyes nyelvészek marhaságait s a nemzetre tukmált elképzeléseit! A magyar ugyanis élő nyelv s folyamatosan változik, bővül, nem lehet dogmásítani,ahogy ti akarjátok. A nyelv fejlődéséhez kell alakítani a szabályokat s nem fordítva! Ezt még a dogmatikusok is kénytelenek elfogadni és időről -időre változtani pl. a helyesírási szabályokon.
Ti tudtok magyarul, írtok/olvastok/beszéltek rajta, de mintha nem ez lenne az anyanyelvetek, nem érzitek át, nem érzitek abeléső logikűáját, smint dühös darazsak nekiugrottak annak aki nem ért egyet veletek! tegnap este a guglival bizonyitottam , hogy létezik olyan szó, hogy diagnosztikálás. Ennek ellenére mint a hülye gyerekek, folytattátok a kekeckedést. S ugyanazt teszed te is most a másik kifejezéssel. attól mert valamiről még nem hallottatok, nem ismeritek, még létezhet! capisci?
Kicsit összezavarodtam.
Addig rendben van, hogy ne érveljünk a kapitalista világrend mellett.
Akkor mi mellett érveljünk, hol vannak a jobban működő világrendek?
kel=kell változtani=változtatni, beléső=belső,
@bölcsbagoly: Te most filológus vagy, illetve biológus? Mindkettő?
@antimegasztár: ez igen. ez mar komoly erv..

igazi ultima ratio:-)

egyebkent igazad van, bar jobboldali liberalis vagyok es gazdasagi nezeteim szerint kapitalista, alapvetoen csakis a fideszes-jobbikos jelzot kernem ki magamnak, mert csak az lenne becsuletsertes....

de ha egy fidesz-jobbikos felbunozo lekommunistaz az csak azt mutatja, hogy emberileg jo uton jarok:-)

a fidesz-jobbikosoknak az a kommunista, akik becsuletes es korrekt, jogallamban, demokraciaban, a fekek es ellensulyok rendszereben, a szolas- es sajtoszabadsagban, az unios ertekekben hisz. tehat nincs mit szegyelni azon, ha egy fidesz-jobbikos felbunozo lekommunistaz, hiszen ok igy nevezik a becsuletes embert:-)
@ausländer Sipi:

Vona Gábortól és a Jobbiktól nem tudsz rasszista kirekesztő konkrétumot idézni.
harap utca három alatt
megnyílott a kutyatár.
síppal, dobbal megnyitotta
kutyafülű aladár.
kutyatár, kutyatár
kutyafülű aladár.
@wallenberg8805: ciganybunozes kifejezes rendszeres hasznalata (vona), a zsido szarmazasu kepviselok lajstrombavetelenek szandeka, mint biztonsgai kockazatok (valemlyik jobbikos fasz). most hirtelen ez a ketto jutott eszembe vonarol es a jobbikrol..

de ha gondolod, eltoltok 5 percet a guglival es keresek tobbet is;-)
@antimegasztár:

esztet a problemát tán tessen szíves lenni bölcsbagoly kollegával meghányni-vetni, ez az ő illetőségi köre és nem tartom kizártnak, hogy kegyednek minden állításában igazat fog adni ez az okos állat. ezek után mán csak a balról jövő villamosra tessen vigyázni!
Ezekkel mit akartok elérni? Ezer dologgal lehet támadni a kormányt, ti meg itt szarakodtok. Nem csoda, hogy itt tart a baloldal.
@wallenberg8805:

ha úgy teccik gondolni, szívesen adok kölcsön egy tizes villáskulcsot a finombeállításhoz.
@ausländer Sipi: Téged a felsoroltak között nem említettelek, de ha magadra veszed, lelked rajta.. A legbelső biztos ezt sugallja!

Nem vagyok kirekesztő, csak tudod a mai állapotok, egy egyszerű aszonyka nyelvén szólva bizonyos helyzetekben azzá teszik az embert - és ezt nem én mondtam. Költözz vidéke és a saját bőrödön tapasztalsz meg mindent. Az biztos, ha a baloldal vagy fideszék annyira lennének kirekesztők, mint a jobbik, akkor itt Teréz anya is nagyokat nézne..

A kettős állampolgárságú politikusok számbavétele miért probléma és a cigánybűnözés szó önmagában miért kirekesztő..? Olvassál már utána, a cigánybűnözés kifejezés kriminológialag hamarabb létezett, minthogy te megszülettél. A kettős állampolgárságról meg annyit, Te bárkit beengedsz a lakásodba?? Mert én általában csak azt akit ismerek.. Így működne ez helyesen az életben is, különösen, ha az a személy a mi képviselőnk, akire a jövőnket bízzuk!
@dr kotász:

abbizony! biofilológus. szerintem kapcsibul fordít villongó sülbigét magyarra, hottentottára és pirézre.
@ausländer Sipi:

A "cigánybűnözés" kifejezés az nem rasszista és nem kirekesztő, mert egyetlen egy törvénytisztelő, tisztességes, becsületes, ártatlan cigányra sem vonatkozik, hanem a cigány bűnözők által elkövetett bűncselekmény típusok és elkövetési formák összefoglaló neve.
Ez szokott lenni, amint megpróbáltok konkrétumot mondani a Jobbik állítólagos rasszizmusára és kirekesztésére, abban a pillanatban lelepleződtök hogy az a konkrétum amit mondotok az nem is rasszizmus és nem is kirekesztés.
Kérem a következőt.
@hacsaturján:

Te kis gonosz:))
Nem az a feladat, hogy egymással beszélgessenek, egymás mellett ülve egy forgatókönyvből dolgoznak, és halálosan unják egymást.
A vámpír fogak, meg denevér fülek Kolosi Péter pónemjához jobban illettek volna :(
@ausländer Sipi:

A zsidók listázása az nem rasszizmus, mert a közelkelet egyetlen demokráciájában Izraelben is csinláják, és az amerikai kontinens demokráciájában az Egyesült Államokban is csinálják a zsidó kongresszusi képviselőket listázzák, márpedig ha az rasszizmus lenne, akkor demokráciákban nem csinálnák.
Kérem a következőt.

img2.indafoto.hu/1/1/163195_737719dd206d51cd97927fb8a9af613d/17942299_657b14ced4e08da1ea367f3fdbd420c0_l.jpg

www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/US-Israel/jewcongtoc.html
@sjz:

például nálunk, svalbárdon. csakhogy oda meg én adom a beutazó vizumot. néha a rudi rén, mer neki van két tanuval hitelesitett meghatalmazása, de csak abban az esetben, ha a rénkumisztul éleselméjűre váltok.
ezek, mik ezek? már megint lenyúltak egy szoftvert a fideszék, csak szokásosan magyarították, így a mesterséges maradt, intelligencia nuku? asszondja bölcsbagoly, antimegasztár... ezek a reklámadó permutációi?
:D :D :D :D :D

bruhhahahahahahahahahahahahahaha

ez egyre jobb, szegény fikuszok, fényévekre vannak még ők is eme szellemi magasságosoktól :D

"Vona Gábortól és a Jobbiktól nem tudsz rasszista kirekesztő konkrétumot idézni. "

"tegnap este a guglival bizonyitottam , hogy létezik olyan szó, hogy diagnosztikálás. "
Ezt most találtam, elég fontos problémával kapcsolatos.

kommedias.com/2014/06/11/az-en-generaciom-trianonja/
@Orica Középföldi:

isten bizony, negyven éve átkozom a magyar oktatási rencert.
@wallenberg8805: a legviccesebb az, hogy ti, turbomagyarok ertitek legkevesbe az edes jo anyatok nyelvet:-)

a ciganybunozes rasszista kifejezes. azert az, mert egy nepcsoportot jelol bunozoi tevekenyseggel osszekotve. es lehet magyarazkodni, a becsuletes cigany is cigany es a ciganybunozes kifejezes ra is vonatkozik. ez meglehetosen konkret teny. nem is fogjaotk soha kidumalni, barmennyire igyekeztek. a ciganybunozes egy konkret nepcsoportra kivetitett negativ cselekedet, ami altalanosito, az egyeneket nem veszi figyelembe, jelentese az, hogy aki cigany szarmazasu hajlamosabb bunozesre, mint aki nem. tehat rasszista.

ha nem akarnatok rasszistak lenni akkor nem akarnatok agresszivan elfogadtatni egy rasszista kifejezest, hanem keresnetek helyette egy elfogadhatobbat. de nem, ti ragaszkodtok a rasszista kifejezeshez. ehhez nincs mit hozzafuzni:-)

es probalod ugyesen elkerulni gyongyosi zsidolistazasi szandekat:-)

azzal mi a helyzet? az minek minosul szerinted, amikor szarmazas alapjan akarnak egyes emberekent biztonsagi kockazatkent kezelni?
@hacsaturján: most mééé?

Kétes tudományos fokozatok több magyar főiskolán

A Wekerle Sándor és a Budapesti Gazdasági Főiskola több vezetője és tanára is megkérdőjelezhető okleveleket szerzett Oroszországból.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F06%2F17%2Fketes-tudomanyos-fokozatok-tobb-magyar-foiskolan%2F
@wallenberg8805: es azert, mert BIZTONSAGI KOCKAZAT???

mert ezt mondta goyngyosi, igaz?

index.hu/belfold/2012/11/26/jobbik_listat_a_zsidokrol/

fogjatok mar fel, hogy mas egy vallasi felekezethez tartozas statisztikai felmerese es mas az, amikor valakiket azert listaztok, mert kockazatkent akarjatok kezelni, ergo a szarmazasa alapjan bizonyos embereket hatranyos helyzetbe akartok hozni.
egy kis melléklet, ha már a kínai gazdaság:

A kínai vállalatok már több pénzzel tartoznak, mint bármelyik ország a világon

Beérett a kínai válságkezelés gyümölcse, a felpörgetett hitelezés miatt már 14,9 billió dollár (3221 ezermilliárd forint) az adósságuk.

444.hu/2014/06/17/a-kinai-vallalatok-mar-tobb-penzzel-tartoznak-mint-barmelyik-orszag-a-vilagon/
@ausländer Sipi: Utazz ki Közel-Keletre, ott majd szembesülsz azzal, hogy mi a kirekesztés.. amivel itthon találkozol, az nem ez.
A világ egyik legdemokratikusabb országa falakat emel, faji és vallási alapon ad letelepedési engedélyt, önkényesen területet foglal, tiszta fajú nemzetet hoz létre - erről még nem hallottál?? Akkor nézz utána, vagy kölzözz oda!!

Nem értelek titeket! Nektek nem volt gyerekszobátok? Kettős mérce szerint éltek...
@hacsaturján:
Mennyiér mérik mámma a svalbárdi állampolgárságot vagy az érdemeimre való tekintettel talán be tudnál ajánlani eé?
@antimegasztár: videken elek:-)

igaz, svajcban:-D

es kepzeld el, normalisak az emberek! nem kirekesztoek, nem gyulolkodoek, udvariasak, tiszteletteljesek. es ez nem azert van,. mert itt jobb a gazdasagi helyzet. hanem azert jobb a gazdasagi helyzet, mert ez van.

nyitva hagyhatod az autodat, nem kell lelancolni a 2000 frankos biciklit amikor elmesz vasarolni, ha csomagot hoz a postas, otthagyja a lepcsohazban es senki nem nyul hozza...

a parasztok becsuletkasszas bolokat uzemeltetnek, azaz kiteszuk a mustot, szirupot, almat, szaritott gyumolcsoket csomagban, kiirjak ra az arat es ha elveszel valamit akkor be kell irni egy fuzetbe es bedobni a penzt a perselybe.

ezzel szemben Magyarorszag:

www.youtube.com/watch?v=0c_LrFDh90k

ezt kellene megtanulnotok elhagyni vegre...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Még nem tudják, hogy a googlit én töltöm fel, amikor a mosogatásból szabadnapos vagyok és szerelik a guglirobotokat, olyankor szoktam becsempészni ilyen furcsa dógokat, másnap örültem, hogy igazam lesz, mint mindig vót.
@antimegasztár: de az, is kirekesztes. mint ahogy azert, mert orban nem vegeztet ki embereket aknavetohoz kotve, mint azt teszik eszak-koreaban, azert meg diktaturat uzemeltet.

egy tolvaj megf nem lesz becsuletes ember csak mert tomeggyilkoshoz hasonlitja magat, egy jobbik-fideszes szalonnaci meg nem lesz befogado es tolerans, mert kisebb barom, mint egy kozel-keleti barom.

pontosan ez a kettos merce, amikor nem a becsuletes emberhez, hanem egy nalad nagyobb ganehoz mered magad. attol meg gane vagy, csak kisebb. de egeszen biztosan nem tonhalas szendvics:-)
@bölcsbagoly: Mondjuk a diverszifikálásról írtam. Bár bizonyos körökben...
Páriszban, a deszertőr perversz körökben lehet, hogy így beszélnek. Logopéduszod mit mond?
@ausländer Sipi:

A Gyöngyösi nem azt mondta hogy minden zsidó nemzetbiztonsági kockázat, hanem azt mondta hogy fel kellene mérni hogy közülük ki az, és ha valakiről megállaptást nyer hogy az, arra sem mondta azt a Gyöngyösi, hogy az illetőt azért el kell gázosítani.
@bölcsbagoly: nem érzitek abeléső logikűáját"
Ja, azt tényleg nem.
@ausländer Sipi:

Attól még hogy a liberális hazugságot felmondod, még nem lesz igaz. A cigánybűnözés nem azt jelenti hogy minden cigány bűnöző, ahogy a gyermekbűnözés nem azt jelenti hogy minden gyermek bűnöző. A két kifejezés azt jelenti hogy az adott halmazból kikerülő elkövetőkre jellemző bűncselekménytípusok és elkövetési formák összessége.
Ezt nem fogod tudni rasszizmusnak feltüntetni, akárhogy is erőlködsz.
@ausländer Sipi:

Már megdöntötték, amit írni akartam :)
naszóval, ha el is ismernék, de nem, nem ismerik el, akkor is lenne magyarázat, minden csúnyát rosszzsidógyíkemberek csinálnak józsidónemgyíknememberöltönybebújva Vona stb álorca alatt.
De majd lesz aki alája néz, mán ez is kiderült korábban.
Menthetetlen ez a nép, minket már belülről felzabáltak a Rigel lakók.
@bölcsbagoly: Tudod, a diagnosztika a diagnózis felállítása. Tehát diagnosztizálsz.
@ausländer Sipi:

Amit a Gyöngyösi mondott az úgy valósult volna meg, hogy a nemzetbiztonsági hivatal megállapítja hogy mondjuk ez és ez az MSZP-s vagy fideszes képviselő vagy kormánytag zsidó, és mivel szoros kapcsolatot tart fenn szélsőséges rasszista izraeli szervezettel, ezért nemzetbiztonsági kockázatot jelent, ezt nyilvánosságra hozták volna hogy a választópolgár tudhassa mielőtt esetleg rá szavaz, és ennyi.
De arról szó sem volt hogy ezért az illetőt koncentrációs táborba kellene zárni vagy ilyesmi.
@ausländer Sipi: Te egy értelmes génállomány vagy! Klónozni kellene... Azt sem tudod miről beszélsz. Ti ha értelmes ellenvéleménnyel találkoztok, akkor a másikat leszélsőségezitek, szalonnácizzátok, köpköditek, tömeggyílkosozzátok... Csak egyet ne feledj, a történelem ismétli önmagát!
@bölcsbagoly: És nincs matematikál, tematikál és metamorfikál szavunk sem.
@ausländer Sipi:
Basszus ne aggy tipptyeket :)
Akkor nem is kell a kurva nehéz musttal szarakodni, elég a perselyett ellopni.
Ezért hanyatlik ám a császárváros, mert túl közel van.
Igaza volt annak aki nincs itt.
@ausländer Sipi: Azért "rasszisták" ezek a kifejezések, mert ti annak mondjátok. De kik vagytok ti? Ki nem szarja le, mit minek minősítetek? Lejárt az időtök, ha még nem is ébredtetek rá.
@ausländer Sipi:

ezzel szemben Magyarorszag:

www.youtube.com/watch?v=0c_LrFDh90k

ezt kellene megtanulnotok elhagyni vegre...

Hú basszus, megnéztem, nagyon hamar elszokik az ember ettől.
Szerencsére keleten nem lopnak egyáltalán.
Asszem, ha újra mennem kellene, csakis a Sólyomszem nyugati irány lenne megint, mégha addig meg is hal a nyugat.
@antimegasztár: "Ti ha értelmes ellenvéleménnyel találkoztok" kinéz a kútból egy fej, s kérdi: hol, hol?
@Könnyen elkaptuk, uram!:

:)
Hogy mersz Te a Googlival vitatkozni?
Nézd a lábát mekkora!
Egy nyúlpörkölt rendel...
Szerintem egy demokráciának legitim igénye az hogy egy szélsőséges rasszista zsidó politikusról legalább a választók tudhassák hogy ő egy szélsőséges rasszista zsidó, hogy ennek tudatában dönthessék el hogy rá szavaznak-e vagy nem. Ebben az igényben az égvilágon semmi rasszizmus nincs.
@sjz: Nem jó ez a film. Nincs benne a cigánybűnözés.
@sjz: Mi az a googli? Valami olasz töltött tészta?
@Könnyen elkaptuk, uram!:
na jó, de zsidóbűnözés csakvót, vagy asse?
Nemtom én mán kivagyok...
@sjz: Ja, lehet, hogy a filmen zsidók szerepeltek?
@antimegasztár: nem lattam ertelmes ellenvelemenyt. a felelmeidbol taplalkozo agressziot lattam csak megnyilvanulni reszedrol:-) felsz a zsidoktol, felsz a ciganyoktol, felsz a liberalisoktol. ezt latom. felsz, hogy nem allnad meg a helyed egy szabad versenyben. ezert akarod a versenytarsaidat kigolyozni szarmazas, vilagnezet, barmi alapjan.
@Könnyen elkaptuk, uram!:
basszus egy ínyenc, ahhát.
Itt ülök és googlimatizálódom egy kicsit a googlit zabálva :)
A diagnosztikai eszközökkel tudom diagnosztizálni Dr. Ház betegségét, amíg a nózifikációját a minisztériumi lefolyóba csapják.
@Orica Középföldi:

Köszönöm.
Az enyémet is, de még nem tudtam megoldani, hogy azok a rohadt ékezetes betűk vísítsanak, de legalábbis szirénázzanak, ha már billenytűzetkombinációval nem tudom távolabb helyezni egymástól.
Mindazonáltal súlyos blama nyelvi, helyesírási kardozásban saját magamat összevagdosni magas és mély hangrenddel kapcsolatos ügyekben. Mentségemre az sem szolgál, hogy kujvája siettem, továbbá hirtelen felindulásos üzemmódban keletkező ködgomoly ülte meg agyamat. Mindazonáltal ezen esetből is nem ártana levonnom a tanulságot magam számára, nevezetesen, hogy meg kellene végre fogadnom Hacsaturján Mester inspiráló tanácsát, és elásni azt a káros és kóros kivagyiságomat, mindjárt jobb színben is tűnnék fel, igen ám! de akkor jaegtoert is el kellene földelnem, vagy legalábbis le, ehhez meg nem fűlik a fogam, mert kommentjeim megszűnését vonná maga után. ...és akkor az önmegvalósítás átkos csökevényéről nem szóltam. A Mester könnyen ad frankó tanácsokat annyi, sok, rengeteg, temérdek, ráadásul osztályon felüli eszével, de én csak a bejáratott barázdáimban bízhatok.

[adnák... pfejj. Legalább adnűk-öt ütöttem volna.]
@wallenberg8805: nem. ez egyaltalan nem egy demokratikus es legitim igeny. ez rasszista diktaturak igenye. a demokraciaban ninc silyen igeny, mert a demokrata nem fel, hogy klasszikust idezzek:-)
@sjz: "Hú basszus, megnéztem, nagyon hamar elszokik az ember ettől."

igen, ha megyunk juliusban Magyarorszagra akkor oda kell figyelnem, hogy nem hagyom a kocsit nyitva - neha itt elofordul.. - , de ha bezarom sem hagyom a telefon/gpst a tartoban.
@bölcsbagoly:

"Azt kel figyelembe venni s nem egyes nyelvészek marhaságait s a nemzetre tukmált elképzeléseit! A magyar ugyanis élő nyelv s folyamatosan változik, bővül, nem lehet dogmásítani,ahogy ti akarjátok. A nyelv fejlődéséhez kell alakítani a szabályokat s nem fordítva! Ezt még a dogmatikusok is kénytelenek elfogadni és időről -időre változtani pl. a helyesírási szabályokon."

Szóval te egy nyelvfújító vagy. Az más. Nem tudtam. Sok szerencsét.
@ausländer Sipi:

Amit írtam az legitim demokratikus igény. A választónak joga van ismernie a politikust és annak esetleges motivációit.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

"... ti betegek vagytok Rodival"

Kéhlek. Nem vitatkozom. kéhlek, Nekem fejlövésem van. Három. Amiről tudok.
@wallenberg8805: azt igen, de a szarmazasnak nincs koze a motivaciohoz. ezt csak azok hiszik, akik negativ gondolataikat, cselekedeteiket a szarmazasukkal akarjak magyarazni. mint a mostani turbomagyarok, akik azt gondoljak, hogy bunkosaguk, civilizalatlansaguk egyfajta magyar ereny. se nem magyar, se nem ereny. csak siman bunkosag es civilizalatlansag.
@ausländer Sipi: Az egyik szomszédom cigány, de sajnos ő 1000-ből 1 ember, nagyon jól kijövünk egymással.. Szóval ne ítélj, hogy ne ítéltess! Nem tudod hogy mivel foglalkozom, miben vagyok sikeres, ezért erről ne mondj véleményt.
Én nem félek senkitől, elvégre ide is írogatok, más ilyenekről írni sem mer a neten..
Ti féltek, mert csak egy vesszőparipátok van, az orsós cigány viktátor mutyi tolvaj vityi viktor és bandája. Na a drága baloldalotok ezért nem fog sohasem nyerni vele szemben választást.. A Ti pártkezdeményeiteket Viktor megeszi reggelire - kevesek vagytok mint a harmat. És ezzel nem Fideszék szekerét akarom tolni és nem őt dicsőítem, de ami igaz, az igaz!!
@dr kotász: biológusként nem érdekelhet a nyelv? S mivel jövevényszavaink java része latin gyökerű, még ha angolból vagy franciából, stb. lett is átvéve, a biológia "nyelve" meg a latin, nyilván még inkább érdekel a dolog.
@ausländer Sipi:

Ja, a lexarabb, hogy ha valami nyaralóhelyen vagyok kéccer is bele kell gondolnom, hogy éppen mit is akarok csinálni, kell-e őrséget biztosítani vagy simán csobbanhatok.
Sajnos itt is romlik a helyzet, pedig egyébként kiváló lenne minden más szempontból.
@jaegtoer: nem nyelvújító, hanem értő/értelmező!
@jaegtoer:

" elásni azt a káros és kóros kivagyiságomat, mindjárt jobb színben is tűnnék fel,"

Ha elásod, a színed is eltűnik. A gondolat elvetendő:)
@Könnyen elkaptuk, uram!: persze, de ettől még van egy csomó ahol a z-t k-helyettesíti, vagy ha mindkettő meg van, akkor az értelmük más!
Csüggedésre semmi ok. :)

Ha nem történik változás, akkor a magyar gazdaság leghamarabb 2069-re éri el az EU átlagát, de ennél valószínűbb, hogy sokkal később fogja.

tenytar.blog.hu/2014/06/17/ellovasbol_sereghajto_eselytelen_a_magyar_felzarkozas
Ezekkel a számításokkal mindig az a baj, hogy kifelejtik belőle az energiacellát.
Mindjárt október, akkorra volt ígérve, vagy nem?
Ja, hogy tavaly?
Pedig valóban roppant kíváncsi vagyok.
@ausländer Sipi:

De igen. Ha a közelkelet egyetlen demokráciájában Izraelben listázzák az állampolgárok faji hovatartozását, akkor azt egyetlen egy balliberális cionista sem mondhatja antidemokratikus dolognak, tehát az demokratikus dolog:

img2.indafoto.hu/1/1/163195_737719dd206d51cd97927fb8a9af613d/17942299_657b14ced4e08da1ea367f3fdbd420c0_l.jpg
szélesenergia Gáborral más baj is van.
Már korábban lelepleződött a szememben ez a Jabba.
Jabba gáboröltönyben, majd nézzétek meg.
Szerencsére lusta voltam megcsinálni a leleplező képet, hátha Szarvas veszi a fáradtságot, a végeredmény is jobb lenne.
@antimegasztár: azt kellene megerteni, hogy nem az alenyeg, hogy ki nyeri el az allam vezetesenek szolgalatat es azt mikent biztositja, hanem a jovore nezve milyen kovetkezmenyei lesznek annak, amit tesz.

marpedig amit orbanek csinalnak a jobbik tamogatasaval annak nagyon sulyos kovetkezmenyei lesznek. na nem viktorekra. nekik mar megvan a kis gyujtogetesuk, nincs az az allamcsod, ami padlora kuldi oket.

az egysegsugaru szavazopolgar veszi majd melyotorkra a kovetkezmenyeket. egyszeruen ez a fajta agressziv es diktatorikus kul- es belpolitika nem vezethet jolethez. sorolhatnek gazdasagi axiomakat, osszefuggeseket, de eleg, ha csak megfigyeled: ahol viktorekhoz hasonlo kormanyzat es korlatozasok vannak, ott nincs jolet, minnel magasabb a szabadsag szintje, minnel kevesbe akarja az allam korlatozni es szabalyozni a mindennapokat, vallalkozast, gazdasagot, kulturat, a jolet annal nagyobb.

ezt az egy osszefuggest kellene eszrevenni. ha mar nincs benned annyi empatia, hogy masok erdekeben kivand a szabadsagot, legalabb a joletedre gondolhatnal.
@wallenberg8805: tehat szerinted ez a helyenvalo? ha nem ertesz vele egyet akkor miert akarod bevezettetni?
@ausländer Sipi:

Szerintem ez demokratikus és helyénvaló. A választóknak joguk van tudni a politikusok faji hovatartozását, ahogy a közelkelet egyetlen demokráciájában Izraelben is tudhatják.
Mindenki véleménye enyenesen arányos a családból, a családi múltból és a saját tapasztalásából merített élményekkel.. ezért itt még vagy 20-30 évig semmi sem fog változni, csak akkor, ha a mostani fiatal generáció gyermekeiből nő ki az új politikai rendszer. Hacsak addigra le nem békjóznak minket és a gondolatainkat nem veszik uralmuk alá. Ilyen Orwell-i világot inkább ne képzeljünk el.

Üdv, kiléptem!
@wallenberg8805: nagyon szivesen megahatarozom en barmelyik politikus faji hovatartozasat: homo sapiens
@ausländer Sipi:

A hatályos büntetőtörvénykönyvben van egy szakasz, ami úgy kezdődik, hogy:

2012. évi C. törvény a Büntető Törvénykönyvről
144. § (1) Aki az emberek valamely faji csoportja által az emberek egy másik faji csoportja feletti uralom megszerzése és fenntartása, illetve a másik faji csoport rendszeres elnyomása céljából

(...)

Tehát az embereknek létezik egyik és másik faji csoportja, vagyis az embereken belül több faji csoport létezik, tehát az embereken belül több faj van.
Úgyhogy sakk - matt.
@ausländer Sipi:

:)

Már csak a fajelmélet hiányzott.
@rodeo36:

Rodi!

Ezt írtam:

"Megtalálod az i.m.* 166. oldalán mindjárt a Delila előtt és delikatesz után, ami viszont francia eredetű, és tényleg úgy kellene írni, hogy délicatesse, persze lehetséges, hogy az első é-n az ékezet nem jobbra, hanem balra dől. bazmeg.

*
Bakos Ferenc: Idegen szavak és kifejezések kéziszótára

Akadémiai kiadó, Budapest;
1994, 1998, "

az i.m. idézett mű, azaz, a hivatkozott Bakos-féle kéziszótár 166. oldala.

"nem gondolod hogy ez bizonyos negatív karakterisztikát ad jellemednek"

...nem gondolom hogy a jellememnek, hanem a rólam alkotható 'kép'nek, de már beletörődtem a megváltoztathatalan valóságba, töredelmesen bevallottam a bölcs bagoly nevezetűnek, hogy mutáns vagyok, ám Orica emlékeztetett némely előzményre, így rá kellett jönnöm, van lejjebb is, hiszen 48 óra leforgása alatt összeállt a kép, mely szerint én egy "emberálarcát vesztett félresikerült kísérlet"-ként funkcionálok a kibertér gigászokkal (bölcs baglyokkal, kara kánokkal, anti megasztárokkal) terhelt időkapuiban.

Ez van.

A 200-at köszönöm, eltettem, jól jön az még:DD

Ellenben ha zenét adsz, azt minden fenntartás nélkül fogyasztom. Abban, soha a kujva életben nem vitatkozom veled. + még azért van jónéhány dolog, de nem akarom túltáplálni az egodat.
@bölcsbagoly: "A nyelv fejlődéséhez kell alakítani a szabályokat s nem fordítva! Ezt még a dogmatikusok is kénytelenek elfogadni és időről -időre változtani pl. a helyesírási szabályokon. "
Ja hogy te egy nyelvújító vagy! Kazinczy Ferenc reinkarnációja.
Na most hogy ezt "diagnosztikáltuk", már minden új megvilágításba került. :-))
@Marcellusca:

"Bár az az "én is adnák" kissé hasogassa a fülemet"

Már azt is megbántam, hogy megszülettem, az elkövetkezendőkről nem is szólva:)
@ausländer Sipi:

Még nem néztem, de biztos a gugliban is lesz ilyen szó, hogy faj, ergo tetűirtó nekik van igazuk.

A hivatkozott alap, BTK, meg az országot minősíti a politikusaival együtt.
@bölcsbagoly: "tegnap este a guglival bizonyitottam , hogy létezik olyan szó, hogy diagnosztikálás."
- Lófaszt bizonyítottál. Te nem érted a kereső robotok elvét? Minden faszságot felcsippentenek, attól még az nem létező, mert kidobja neked a hülyeséget.
@antimegasztár:
"Egy magánszemély is fizet ÁFA-t, SZJA-t, akkor az RTL miért ne fizethetne."
Csakhogy tiszta legyen előtted a kép, az RTL is jó pár költségtipusú adót fizet.
Szoc.hj, munkaadói járulékot, szakképzési hozzájárulást, és ha jól belegondolsz, a munkavállalótól levont adókat is neki kell kitermelnie, mint bruttó bér részét.
Ezen kívül van ÁFA, jöv.adó terhe is, és a ráfordítások között speciális adók.
Mire ezeket kinyögi, marad a bruttó nyeresége, melyből leperkál még 19%-ot.
Külföldön is van reklámadó, csak annak a mértéke 5%, és nem 40%.
Ne oktatgassál itt minket, mert látszik az írásaidból, hogy kurva okosnak akarsz látszani, de nincs alapos tudásod ahhoz, amiről itt nagy pofával beszélsz.
@sjz:

Minden demokratikus ország BTK-jában létezik ugyanez a szakasz.
@dr kotász: Egy faszt. @bölcsbagoly: sima kubikos. Mióta kifordított valami régi csontot az ásójával, a felesége meg leszedte a mosógépből az üledéket Calgonnal, azóta paleontológusnak hiszi magát.
Ezt "diagnosztikáltuk" eddigi huhogásából. :-))
@Mariann19:

Az RTL-klubnak a földi sugárzású frekvencián keresztül lehetősége van befolyásolnia az ország politikai vizonyait (lásd kormányellenes híradók), ez számára olyan prémium, aminek nagyon nagy az adószási felára. Akinek ilyen nemzetbiztonságilag kockázatos eszköz van a kezében, az fizessen érte nagyon sok adót.
Korábban mondhattam volna, hogy a mi politikusaink között sok a neandervölgyi (hogy faji igazság is legyen a történetben), de már nem mondhatom, mert kiderült, hogy a neandervölgyiek is szép, becsületes, okos emberek voltak.
Persze ezt csak a tudósok állítják, az meg tudjuk mennyit ér. Amennyiben holnap cáfolják, akkor mondom, amit korábban mondhattam volna.

Egyébként a tudománytörténet a világ legröhejesebb kiadványa, csak a tudósok nem olvassák.
@bölcsbagoly: Ismét sikerült igen alaposan kiröhögtetned magad. :-))
@wallenberg8805: Aha. Tehát az újságírásnak nem az a dolga hogy tájékoztasson. Értem.
@belekotty: persze, mindent csak ti érthettek! Látom te is kriptalakó lehetsz,annyira szellemes vagy! Részvétem....
"Látom te is kriptalakó lehetsz,annyira szellemes vagy! "

Azt hiszem, sportnyelven ezt hívják ki nem kényszerített hibának.
@wallenberg8805:"(lásd kormányellenes híradók)" neked a pitypang való a kerényi-bencsik párostól.
@parti_giano:

Én is kormányellenes vagyok csak én az ellenkező irányból mint az RTL-Klub, ugyanis az RTL-Klubot annak idején a Fidesz mentette meg a megszűnéstől, én viszont egyszerre vagyok a Fidesz ellen is és az RTL-Klub ellen is.
@belekotty:

Az újságírásnak az objektív, kiegyensúlyozott tájékoztatás a célja, nem pedig valamelyik párt ellen vagy mellett agitálni és manipulálni, lopni, csalni, hazudni.
@wallenberg8805: " Akinek ilyen nemzetbiztonságilag kockázatos eszköz van a kezében, az fizessen érte nagyon sok adót."

tehat a szabad velemeny es a szabad sajto nemzetbiztonsagi kockazat?
@wallenberg8805: es ki donti el, ki az objektiv? a kormany?:-)

tehat ha orbanapuka, vagy orban haverja lorinc vagyonosodasaval kapcsolatban kerdesek merulnek fel, az nem lehet objektiv?
@bölcsbagoly: Na végre hogy "diagnosztikáltad" hogy mi okosabbak vagyunk nálad.

@wallenberg8805: És ki határozza meg mi az objektív, kiegyensúlyozott tájékoztatás? Az MSZMP KB agitprop osztálya?
@parti_giano:

Jaja:))
Igazi gourmand, de a savanyú káposztájánál a szellemi főzetei jobban érdekelnek.
Az elképzelés és az ízlelés között nagy a különbség:))
@wallenberg8805:
Minden demokratikus ország BTK-jában létezik ugyanez a szakasz.

Elhiszem neked. Viszont akkor a probléma még sokkal nagyobb, mint gondoltam, mondhatni világméretű.
Ugyanis a tudomány mai állása szerint a földön egy emberfaj él.
Lehet nem tetszik ez valakiknek, de a nagybajuszú kuntól a tepsifejű nagyorrú négereken át, a sárga barna vörös stb színű kartársakon keresztül az erdő mélyén és a sivatagban szaladgáló manókig mind ugyanabba a fajba tartozunk, tessen reklamálni a különféle tudományos akadémiákoknál.
Szívem szerint én a fehérkarú Gibbont is bevenném a csapatba, a leghülyébbjeinek is több eszük van, mint egyes pártvezetőknek, a tagokról már nem is beszélve. Ne csak kies hazánkra tessék gondolni ezzel kapcsolatban. Ez egy másik, szintén világméretű probléma.
@wallenberg8805: Simon ügyeinek a boncolgatása a Hír Tv által, az objektív, kiegyensúlyozott, igaz?
@jaegtoer:
nézd...kizárólag rád való tekintettel...a bakos féle kéziszótár nem udom a neten hozzáférhető e?

annyit tuggy, minden "idegen" eredtű szónak én ténylég az eredetét és az eredeti formáját keresem, az illető idegen nyelv értelmező azaz egynyelvű szótárában...engem nem befolyásol (legyen nagyon tisztelt a bakos) magyar "átírás"

ha egy szó latin eredetű, és latinul azt jelenti hóvirág, akkor a magyar változata sem jelenthet kengyelt

és a jelen szószedet esetén erről a nagyságrendű hibáról óbégatok

a többi ok-s de jobb tudni: Bartók mondta, hogy csakis tiszta forrásból (legenda a csodaszarvasról) és ez nagyon vezérelv

brühüyyy

jó egészséget, lassúbb és tudományos reakciókat kívánok és akkor holmi tollas alakok meg az anti és a sztár sem tud felbosszantani: hidegvérrel mártod bele a megvilágosodás pallosát
@wallenberg8805: Ó tehát a kockázatot adóztatják, ember te rendesen be vagy állva. Mitszedsz én is akarok!!
@wallenberg8805:

"Szerintem egy demokráciának legitim igénye az hogy egy szélsőséges rasszista zsidó politikusról legalább a választók tudhassák hogy ő egy szélsőséges rasszista zsidó, hogy ennek tudatában dönthessék el hogy rá szavaznak-e vagy nem. Ebben az igényben az égvilágon semmi rasszizmus nincs. "

ez így van. ebben semmi rasszizmus nincs. ez színtiszta náci megközelítés.

És ha most azzal jössz, hogy komcsi vagyok, vagy zsidó, vagy piréz, akkor óvatosan előveszem - a direkt erre a célra készíttetett és féltve őrzött- intarziaberakásos 2 méteres csomómentes bükkfából kézifaragással készített 440-es acállal vasalt horogkeresztemet, és azzal előre megfontolt hirtelen felindulás közepette verlek agyon. barom.
@sjz: Bizony...rasszok vannak.
@wallenberg8805:

Az RTL-klubnak a földi sugárzású frekvencián keresztül lehetősége van befolyásolnia az ország politikai vizonyait (lásd kormányellenes híradók), ez számára olyan prémium, aminek nagyon nagy az adószási felára. Akinek ilyen nemzetbiztonságilag kockázatos eszköz van a kezében, az fizessen érte nagyon sok adót.

Ezzel maximálisan egyet kell értsek.
Sajnos a gyíkemberek az éteren keresztül az egész világ politikai viszonyait tudják befolyásolni az emberek álmaiba való beavatkozással, ezért követelem, minden gyíkember fizessen nekem a Rigel GDP 40%-át kitevő adót! Vagy valami ilyesmi, de a péz az gyöjjön!!!
@Orica Középföldi: a kajareceptjeibe mindig belefőzte/fűzte a szellemiségét is az ajtónyitogató.
azért az elképzelés és az izlelés között csak van némi összefüggés. pl. mennyei manna?
@ausländer Sipi:

Az a nemzetbiztonsági kockázat, hogy egy adást egy sima készülékkel több millió ember tud nézni, azzal az eszközzel vissza is lehet élni, annak a visszaélésnek a lehetőségét kell az eszközt birtoklónak prémium adófelárral megfizetnie.
@ausländer Sipi:

És ki dönti el hogy ki az objektív? Majd az RTL-Klub tulajdonosa eldönti? Én meg el is hiszem a kapitalistának?
@wallenberg8805: Vagyis az objektivitás adóval büntetendő cselekedet. Szép!
De azt is mondhatjuk, amiről nem beszél a média az nincs is. Vagyis ha nem beszél mészaros lőre vagyonosodásáról, akkor az rendben van, mert nem tudunk róla. Ezt nem cenzúrának hívják véletlenül? Kokárdát kitűzöd 15-én? Olvastad a pontokat? Mélymagyar!
@sjz:

Az nem baj hogy az emberiség több fajból áll. Az a baj, hogy ha valakik az emberiségben található fajok közül valamelyeket (például a gój fajokat) hátrányosan megkülönböztetik. Na az már nem valóban rasszizmus és az már valóban nem demokratikus dolog.
@wallenberg8805: "Az a nemzetbiztonsági kockázat, hogy egy adást egy sima készülékkel több millió ember tud nézni, azzal az eszközzel vissza is lehet élni, annak a visszaélésnek a lehetőségét kell az eszközt birtoklónak prémium adófelárral megfizetnie."
Világos. Tehát a haza eladó, csak sok pénzért. Már értjük a gondolkodásod. :-))
Ez így egyre kínosabb lesz neked.
@wallenberg8805: "És ki dönti el hogy ki az objektív? "
Tényleg! Ki? Aczél György például? Vagy Bayer Zsolt?
@belekotty:

Miért, szerinted ki határozza meg hogy mi az objektív? Majd az RTL-Klub tulajdonosa és a kapitalisták? A média túl veszélyes játékszer ahhoz hogy a kapitalistákra bízzuk.

Amikor Izrael most leköszönt elnöke Simon Perez egy beszédében Magyarország felvásárlását említette, akkor abban a beszédben mondott még más fontos dolgokat is, például azt hogy a cégeknek nagyobbak a lehetőségeik mint az államonak, tehát a cégek azok veszélyesebb szörnyek mint az államok.
Ő miért állította volna ezt, ha ez nem igaz?

www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3458455,00.html
2007.10.10, 13:41

Birodalom alapítás szövegösszefüggés:

"Manapság gyarmatok létesítése és hadsereg bevetése nélkül is lehet birodalmakat alapítani. Nézzék meg, mekkora birodalmat épített ki magának rendőrség és katonaság nélkül Bill Gates, s azt is láthatják, hogy micsoda ereje van neki. A kormányok ezzel szemben nem képesek realizálni az erejüket, van költségvetésük, de nincs pénzük. A kormányok tehát képtelenek az eredményes működésre, de a cégeket nem kötik gúzsba a korlátozások"

Magyarország felvásárlása:

"Izraeli üzletemberek befektetnek az egész világon. Izraelnek precedens nélküli gazdasági sikerei vannak, mostanra kivívtuk gazdasági függetlenségünket, fölvásároljuk Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot"
@belekotty:

Tényleg, ki? Majd a Kolosi Péter?
@wallenberg8805: logikád mentén a késeket is kivonhatnák a háztartásokból, hiszen vissza lehet velük élni.
@sjz: Meglepő tény Magyarországról: itt nőtt a leginkább az adóteher

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/meglepo_teny_magyarorszagrol_itt_nott_a_leginkabb_az_adoteher.582697.html

Tényleg meglepődtem ezen is. :)
@wallenberg8805: ezt hivjak velemeny- es sajtoszabadsagnak mellesleg. hogy barkinek joga van a szubjektiv, vagy akar masok szamara annak tuno velemenyet hangoztatni es sajtoban megjelentetni. ennelkul nincs demokracia. az, hogy egy manipulalt szavazason valaki elnyeri a kormanytobbseget, majd a hatalmat annak oncelu megerositesere hasznalja nem demokracia.

ezzel az erovel oroszorszagban is dmeokracia van, sot, a rendszervaltas elott is demokracia volt, hiszen valasztasok voltak akkor is.
@belekotty:

Ezt kockázati felárnak hívják.
@wallenberg8805: egyebkent mitol nemzetbiztonsagi kockazat? a nemzet biztonsagat a jelenlegi kormany hatalma jelenti?

mert akkor regen rossz.
Bé sszátok meg :)
Itt eltelik a fél napom és még nem csináltam semmi hasznosat. Még szerencse, hogy én is géppel mosogatok.
Ezért kell nagy levegőt venni és alámerülni az olvasás fertőjébe.
De nem hagyják az embert nyugodtan röhincsélni egy kis Southern Comfort és Litovel társaságában, a gyíkbőrrel borított déli kényelem nevű kanapén heverészve, mert mindig felbacca az ember, akarom mondani a marslakó agyát valami politbürós kényszermegbízott.
@wallenberg8805: ezt a kockazati felarat nincs joga kormanynak es allamnak meghatarozni.
@ausländer Sipi:

Ez nem vélemény és szólásszabadság, hanem erőfölény és monopóliumszabadság. Uganis az RTL-Klub véleményét több millió emberhez tudja eljuttatni, míg az utcán szembejövő járókelő a magáét csak néhűny emberhez, pedig az utcán szembejövő járókelő véleménye egyenértékű az RTL-Klub tulajdonosának a véleményével.
@ausländer Sipi:

A kockázati felárat a népnek van joga meghatároznia a választott képvielői útján.
@ausländer Sipi:

Az nemzetbiztonsági kockázat, ha egy külföldi kapitalista (az RTL-Klub tulajdonosa) a saját politikai véleményét több millió magyar lakoshoz tudja eljuttatni, mert azzal vissza is tud élni és befolyásolni tudja a magyarországi politikai helyzetet - külföldről.
@wallenberg8805: de, ez a velemeny- es sajtoszabadsag. azert, mert neked, vagy az altalad favorizalt kormanynak, vagy eszmenek nem tetszik meg velemeny marad es sem neked, sem a kormamnynak nincs joga erre kockazati felarat szabni. nyugi, kamatostol fogjak ezt visszafizetni az rtl-nek. igaz, az adofizetok penzebol. birosagi hatarozat fogja kotelezni a magyar kormanyt a karok megteritesere.

rtehat tessek izlelgetni mar elore a bukas izet:-)

ugyanis jogtalan, szembe megy a demokratikus es europai normakkal.

kvazi TILOS ezt tenni.
@Myrath:

Az én olvasatomban a sajtószabadságba nem fér bele az hogy a TV2 a március 15-i híradójában beszámol a pártok ünnepségeiről, kivéve a Jobbikot. A sajtónak nincs joga diszkriminálnia az ország akkor harmadik legerősebb pártját.
@Myrath:
Perszehogy, tudod, amit Allah vagy a Ramszesztutankámenvalaga nem lát, az nem báncsa.

Óvoda, báncsák az apukámat, brühühü.

Intézem a centauri állampolgárságot, ezek meg legyenek magyarok. De kettőset bmeg, én kettős leszek, ti meg simák bibibi.
Szerintem kell lennie valami isteni eredetnek az őstörténetemben, hogy ennyire nem értem az embereket.
Istenuccse megtalálom.

Ja a Ráhelék telefonja(i) a faternál van(nak).
Aszitte az öreg, hogy leesett oszt elvette.
@ausländer Sipi:

Az nem vélemény és sajtószabadság, ha a nemzetközi nagytőke befolyásolhatja a magyarországi belpolitikát a kezében lévő média híradóin keresztül, az nettó nemzetbiztonsági kockázat.
@wallenberg8805: de igen, joga van. a sajto, a velemeny es az egyen szabadsaga ugyanis partok, kormanyok es az allam felett all.
@wallenberg8805:

" pedig az utcán szembejövő járókelő véleménye egyenértékű az RTL-Klub tulajdonosának a véleményével."

Csak annyiban, hogy mindkettő vélemény, tehát formailag. A tartalmat illetően erős differenciák vannak/lehetségesek.
@ausländer Sipi:

Ha joga lenne, akkor a tavalyi ugyanilyen húzásért nem marasztalta volna el jogerősen a bíróság. Csak annak dacára idén is megtette, amiért idén is el fogja marasztalni jogerősen a bíróság, de magasról tesznek rá és jövőre is ezt csinálják majd. Ennyit a jogállamról, a kapitalista magasról tesz a törvényekre.
@wallenberg8805: de igen. az velemeny. tessek vegre tudomasul venni, hogy az allam nem hatalom, hanem szolgalat. feladata az egyenek es azok vallakozasaik kiszolgalasa. az allamnak nincs joga beavatkozni egy musorszolgaltato altal kozolt velemenybe csak azert, mert nem egyezik az allam es a kormany velemenyevel. egyszeruen nem teheti meg. ha megteszi, annak sulyos kovetkezmenyei lesznek. unios allamkent az unios birosag fogja rakenyszeriteni a kormanyt ezen szabalyok betartasara, ha kileptek az uniobol akkor pedig gazdasagi eszkozokkel lesz az orszag a kormany cselekedetei miatt buntetve. es nem tudtok ez ellen semmit tenni, a magantoke az allam felett all.
@sjz:
Szerintem érted, csak nem akarod elhinni! :)
@wallenberg8805: kit marasztalt el a birosag es miert?

mellesleg nem szamit hando tundi birosaganak az itelete. mivel egy diktaturat kiszolgalo jogrend eszkoze, igy nem relevansak az iteletei, felsobb forumnokon tamadhato es kiigazithato.
Magyarország jobban teljesít.
Minden nő.
A goj elnyomás is.
Csak az emberi butaság nem, mert az már a kezdetektől végtelen.
@Myrath:
Szerintem érted, csak nem akarod elhinni! :)

Igazad van, néha szeretnék felébredni.
hehe, micsoda riposztok, nem tudok enni a vigyoroghatnékom miatt, kár hogy az illetékesek, nem veszik észre, hogy égnek mint a Reichstag :D azaz :S.
@ausländer Sipi:

A Gárda feloszlató ítélet sem számít mert azt meg a Gyurcsány-rezsim utasítására politikai koncepciós per során hozták meg.
@wallenberg8805: Ez a "kapitalista" fogalom többször hivatkozás nálad. Mit jelent a te olvasatodban? Pl. az a festő-vállalkozó, akinek van egy 4 fős brigádja az kapitalista?
@ausländer Sipi:

Tehát az állam nem hatalom, az csak fogja be a pofáját, a külföldi kapitalista az viszont hatalom, az nyugodtan befolyásolja a hazai politikai helyzetet. Ez a liberális hazafiság akar lenni?
@Myrath:

Az RTL-Klub tulajdonosa az például egy kapitalista. Az mitől demokratább mint egy kormány?
@Mariann19: Mi vagy te adójogtár? Úgy gondolod csak te lehetsz tisztában egy cég kiadásaival, költségeivel..? Az rtl szépen fizetni fog és annyi..!
Ebéd után van, hogy valami értelmeset művelj, menj vissza a konyhába és mosogassál!

Na mégegyszer, üdv nektek!
@wallenberg8805: hess a trolltartóba széljobb náci, nomen est omen, regisztrálj új nicket, ez hamarost amortizálódni fog, van olyan érzésem.
@wallenberg8805: Mert aki kapitalista az nem demokrata? Szerintem a fogalmakkal sem vagy tisztában.
M19

hagy rá, majd én elmosogatok, úgyis itt állok a gép mellett.
@sjz: Mindenki nyugodjon le a picsába. :)

20-25 éven belül megoldódhatnak az emberiség nagy problémái

hvg.hu/tudomany/20140617_ces_2015_unveiled_varso_technologia
Déjà vu érzésem van.

Soros György segít Ukrajnának

Az atlantista államfő már be is jelentette, hogy készen áll a szükséges biztosítékok megadására. Bár még nem közölték a részleteket, előre tudható, milyen "tanácsokat" fognak adni a kormány mellé rendelt szakértők. Ugyanazokat, melyeket a magyarországi "rendszerváltó" pártok mellé rendelt szakértők is adtak. Vagyis támogatni fogják az alapvető értékeket kikezdő "civil" szervezetek és médiák működését.
Piaci manipulációval veszteségessé teszik az állami vállalatokat, majd sürgetni fogják az állami vagyon minél hamarabb magánkézbe adását, amit természetesen ők fognak fillérekért felvásárolni. Azt követően pedig le fogják rombolni a teljes szociális hálót és több millió munkahelyet szüntetnek meg, hogy "ösztönözzék a versenyt" a "munkaerőpiacon", vagyis a frissen megvásárolt vállalataikhoz minél olcsóbban tudjanak munkaerőt foglalkoztatni.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/soros_gyorgy_segit_ukrajnanak.582736.html
@wallenberg8805: igy van. jol latod. ha a magantoke nem szarik, az allam nem eszik, leven az allam bevetelei a magantoke adozasabol folynak be. es az adofizetes celja az, hogy az allam a befolyt adokat felhasznalva a vallalkozasoknak infrastrukturalis hatteret biztositson. ugyhogy helyedre, munkara!:-)

kulonben az allam nem haza. a kormany sem haza. nincs is haza. azaz van, a fold nevu bolygo. a tobbi fikcio, kitalacio, nephulyites. azert, mert valami barom kitalalta, hogy 93.000 negyzetkilometer ezentul Mao es aki ott szuletik annak determinalva van a sorsa, nekem nem kotelezo ezt a maszlagot elfogadnom.

nem is lehet ilyesmivel manipulalni. sot, altalaban arra biztatom az embereket, hogy ott eljenek ahol megbecsulik oket, az, hogy hol szuletett valaki nem erdem, nem szegyen, csak lottohuzas eredmenye. aki valtoztatni akar a sorsan az keres maganak egy jobb helyet amig megteheti.
a magyar néplélek, besúgni érdem és dicsőség:

Már több mint 500 besúgója van a CÖF-nek
Balra Csizmadia László, a CÖF vezetője, középen Bencsik András, jobbra Bayer Zsolt (Fotó: Kallos Bea / MTI)

A Békemenet szervezői páros lábbal rúgták magukat tökön: az egy dolog, hogy megint sorosoztak egy jót, de amikor az Átlátszót hasonlítják a 2006-os rendőri túlkapások elkövetőihez, az már tényleg világbajnoki szint.

444.hu/2014/06/17/mar-tobb-mint-500-besugoja-van-a-cof-nek/

----------------------------------

Töredék - Radnóti Miklós

Oly korban éltem én e földön,

mikor az ember úgy elaljasult,

hogy önként, kéjjel ölt, nemcsak parancsra,

s míg balhitekben hitt s tajtékzott téveteg,

befonták életét vad kényszerképzetek.

Oly korban éltem én e földön,

mikor besúgni érdem volt s a gyilkos,

az áruló, a rabló volt a hős,

s ki néma volt netán s csak lelkesedni rest,

már azt is gyűlölték, akár a pestisest.

Oly korban éltem én e földön,

mikor ki szót emelt, az bujhatott,

s rághatta szégyenében ökleit,

az ország megvadult s egy rémes végzeten

vigyorgott vértől és mocsoktól részegen.

Oly korban éltem én e földön,

mikor gyermeknek átok volt az anyja,

s az asszony boldog volt, ha elvetélt,

az élő írigylé a férges síri holtat,

míg habzott asztalán a sűrü méregoldat.

.....

Oly korban éltem én e földön,

mikor a költő is csak hallgatott,

és várta, hogy talán megszólal ujra,

mert méltó átkot is úgysem mondhatna más,

a rettentő szavak tudósa, Ésaiás.

.....
@wallenberg8805: a jol mukodo demokraciak mind jol mukodo kapitalizmusban leteznek.
@sjz:
"ezért követelem, minden gyíkember fizessen nekem a Rigel GDP 40%-át kitevő adót! Vagy valami ilyesmi, de a péz az gyöjjön!!! "

nebasszföl agyilag! nem tudtad, hogy a Rigelen a fizetőeszköz az 1 Lófasz (1 Lufa= 100 Lófasz), és úgy váltják, hogy 1 földi $ = 230 Lufa?
Komolyan mondom röhögnék, ha nem lenne inkább sírhatnékom, például ez a mosogatás mialofaszt akar jelenteni nálatok.
Ez valami fóbia az edényektől vagy magától az étkészlettől, gondolom a földről szerettek enni.
Aki mosogat az idegenszívű, kefiret iszol buzi-evagy?

Vagy olyan panel, mint a devizahitelesplazmatévé vonulat.
Öcsém, ha bármelyikőtök csak egy percet is dolgozott volna.
Forradalmár koromban nemhiába hangoztattam, hogy diplomához minimum egy év kemény fizikai munka dukáljon, az egyetemi évek előtt, nemám a baldachinos putriból egyből az igazgatói/párttitkári tollpihe kaftánba, máncsakhogy ne nagyon kanyarodjak el a fősodortól.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez a cof egy olyan szep dolog..

mikor a kikopott, oreg kommerek osszeallnak ujra...

bencsik, bayer, csizmadia, a partallami idok velemenyformaloi es vezetoi:-)
@ausländer Sipi:

Erre idéztem Simon Perezt, aki szerint a cégeknek nagyobbak a lehetőségeik mint a kormányoknak. A cégek ezzel vissza is élnek, a "legfejlettebb" demokráciában az Egyesült Államokban például 1913-ban privatizálták az ország jegybankját (!), tehát egy bizonyos réteg nagy tételben élősködik az ország pénzügyi rendszerén, előidéz gazdasági válságokat (1929, 2008), háborúkat, összefonódik a minősítő intézetekkel, manipulál az értékpapír portfóliókkal, értéktelenpapírokat keverve beléjük, pénz buborékokat fújank fel, következményük mindig igazságtalanság, háborúk, nyomor, de ők ezekből mindig egyre csak gazdagodnak.
Tehát ha jól értem a magyarországi demokraták ezeknek a óriási méretű szörnyetegeknek, godzilláknak drukkolnak az ezekhez képest vacak kis állammal szemben.
Óó... eszem-.aszom, Lenin elvtárs besírna, ha látná, hogy mai hívei milyen szépen "kapitalistáznak", meg éltetik a régi egyenlősdi eszméket, védik a bolsevik elvtársakat, egymás tolvaj seggét fedezik, csak mert a másik bolsi is lopott. Egy vicc, akkor inkább a svájci számüzetés, Stipi mintájára. :)
Ennyi agyhalott kreténnel egy országban nem lehet értelmes dolgot úgysem összerakni, ezeknek Cöf kell, attól növekszik az ész ... és a spiclik országa megújúl... új spiclik, régi seggek...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

besugósdihoz

Ez teljesen rendben van ebben mindig nagyok voltunk.
ez tette naggyá Magyarországot.
Vagy kisebb lett?, tökömtuggya.

Hajrá MagyarországCÖF

Olyan hogy cigánykodás az ér?, mert a koncon most már ez megy egy ideje.
@ausländer Sipi:

Oroszországban például törvény tiltja hogy Oroszországban sugározó televízió csatorna tulajdonosa között legyen külföldi. Ők tudják hogy a televízió csatorna tulajdonosai közé befurakodott külföldi az nemzetbiztonsági kockázat.
@wallenberg8805: nem is szamit oroszorszag a demokrata orszagok koze, sot. modnhati, emberjogi szempontbol szegyenpadon ul.

pontosan errol beszelek. te beszelsz demokraciarol, mikozben egy diktaturat hozol fel peldanak?:-)

ember..

ekkora marha hogy lehetsz?:-)

ki is irta fentebb? ki nem kenyszeritett hiba:-)
@wallenberg8805: ühüm, el kéne dönteni, hogy 1849-1945-1956 vagy most Paks és a baráti szovjetorosz birodalom, mert együtt a kettő nem megy.

index.hu/kulfold/2014/05/14/igy_foglalta_el_putyin_az_orosz_mediat/
Újabb történelmi csúcson az adósságunk, hiába törlesztünk

www.mfor.hu/cikkek/113462.html
@Secnir: :)

tennap nézted a híradót, de azóta sokkal jobb valutára váltottak, csak te nem tudod mert nem energiacellás a tévéd, azon végtelenszer gyorsabban jön a végtelenenergia meg még kéccer gyorsabb is.
ha kell egy ilyen megoldjuk okosba.

ja van két elfekvő WGA kártyám is, nekem már nem kell, az energiacella 2.0 azt is kiválcsa.
@wallenberg8805: igy van.

a diktatura ugyanis nem mas, mint az allam es a kormany tulhatalma a maganemberek es a magantoke felett.

tehat aki demokraciat szeretne, az kapitalizmust szeretne. szabad velemenyt, szabad piacot, szabad vallalkozast, szabad szolast.

tehat ha valasztanom kell az eros cegek es az eros allamok vilaga kozott, akkor en az eros cegek vilagat valasztom.
@wallenberg8805:
Cseszed, Lenin elvtárs is tudta!
Meg mindenféle külföldiek csak úgy utazgatnak az országban, oszt ellopnak mindent?
Ne már!
Maraggyanak otthon. Sőt orosz mintára az utazási korlátozás is kéne, hogy a Pártbizottsávon tessék engedélyezni, ki, hova utazhat. Persze a cöf és.a narancsbolsi párt hívei soron kívül.
Ecsem, te hülyébb vagy mint a sok éves fideszátlag, bolsibb mint Csapajev elvtársad volt.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Ja és még azt az ősmagyar szót sem tudják helyesen leírni, hogy cöpf.
@wallenberg8805: Éljen az egypártrendszer, az egyenruha, az egyenoktatás, az egyengondolat, az egyenideológia, az egyen.....!!!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): 3%os munkanelkuliseg, 5000 chf netto atlagkereset, kedves, normalis, befogado emberek, kozbiztonsag, tiszta jovokep. mit mondhatnek meg?:-)

egy eve sem vagyunk meg itt es eppen gondolkodunk, hogy lecsereljuk a 10 eves corsat ket uj hybridre - asszonynak yaris, nekem prius vagy auris, meg gondolkodom... - , hogy legyen ket autonk. haver masfel ev alatt gyujtott annyit, hogy hetvegen mentunk a szalonba probavezetesre es berendelt egy 2014-es wrx sti-t - autobuzi vagyok, nekem ezek fontos meroszamok:-D
@sjz:
Fogatlan cöf nyugdíjas munkásőröktől mi vársz? Komolyan... ne értetlenkedj! :)
Annak itt ez a pár narancsos pártqrva.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:++ Szia Cirbi!

"Oly korban éltem én e földön,

mikor a költő is csak hallgatott,

és várta, hogy talán megszólal ujra"

Ehhez kapcsolódóan,a tegnapi koncert vagy Hobó apolititikus hallgatása okán adódik a kérdés a mai 'költőkhöz!!!
Meddig lehet hallgatni,cinkosan kiszolgálni,'beleállni,némának lenni,elnézni dolgok felett????????????????????????
Nem szeretném az 'állócsillagokat baszogatni,de émelygek,most már a számtalanadik 'orbánfa@@opogatásaikon!! 'lekellmennikutyába????
látom itt is vb van!
gábris hányas pályán úszik?
nagyon nagy a konkurencia...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): mellesleg hugom franfurtban el.. ott azert ennyire nem megy a szeker, de vidaman el lehet karistolni a nemeteknel is, hugi pl a mult telen balin volt 2 hetig nyaralni. egy regi haverom ausztriaba ment ki dolgozni, fel ev alatt kisimult az arca es o is az oreg polo lecserelesen dolgozik.

azt figyeltem meg, hogy aki elhagyja az orszagot az valahogy mind elkezdi jobban erezni magat, kisimul, optimistabb, vidamabb lesz, kitagul a latokore...

valami van ott a levegoben Maon, ami egyszeruen tonkreteszi az embereket.
@ausländer Sipi:
Épp agyalok, kaptam 2 megkeresést a napokban... Stuttgart.
Most akkor ki lettek zavarva az oroszok vagypéldakép.
vagy és ezt így hogy?
Nem tegnap dolgozott ezen a vajda időhurokba zárva 2011-ig ő először és mindig meg hátulról oda vissza.
el kellene mán dönteni valamit csak egy fél órára könyörgöm, utána úgyis visszamenőlegesen megváltozik, de legalább pár perc folyamatosságot következetességet e lehetne e e?
Tudom túl sokat kérek. :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A tündérmese folytatódik. A csúnya libsibolsi számok nem tisztelik a magyart!
@ausländer Sipi:
Még ha csak a levegőben lengedezne...
Ezek a valagukat meresztik és széjjelba..zák az országot.
@belekotty: nem ártana ha beledöglenétek a sok röhögésbe, mert egyebet sem tudtok, mint másokat gúnyolni! Senkiházi lumpen libsik.
@sjz:
Baszki! Nagyon értetlen vagy ma. Az ő tablettás idősíkja az etalon.
Mindenki hülyüljön le hozzá!
Még jó, hogy nem azzal jött, hogy "amikor Dzserdzsinszkij elvtárssal belovagoltak Cseljabinszkba.. "
@Myrath:

ja az egyen aki annyit is ér, vagymi :)

A többinek kuss.
Nem tudom elhinni hogy a régi viccek tutira bejönnek újra névbehelyettesítéses módszerrel, mit például a csau féle klasszikus társadalmi berendezkedés.
@ausländer Sipi:

Azért azt vegyük észre, hogy olyanok mondják azt hogy Oroszország nem demokrata, akik szemet hunynak a demokratikus Egyesült Államok és Izrael háborús, emberiesség elleni bűnei fölött, a kémkedés, a kormányok befolyásolása, megbuktatása fölött és hasonló "demokratikus" nyalánkságok fölött.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ha már cöf, linkelted tegnap az átlátszót? lusta dög vagyok visszanézni. meg akkor is linkelném:

Így támogat civil szervezeteket Nyíregyházán a Nemzeti Együttműködési Alap

atlatszo.hu/2014/06/16/igy-tamogat-civil-szervezeteket-nyiregyhazan-a-nemzeti-egyuttmukodesi-alap/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A jelenlegi Oroszország nem azonos a korábbi Szovjetunióval.
@ausländer Sipi:

A kapitalisták és a cégek túlhatalma az államok fölött az nem diktatúra?
@bölcsbagoly:
te valami fióka vagy?
fogsz még nőni?
vagy már valami koravén,
öööö, kora bölcs vagy?
szerintem gyere vissza holnap, kérj mára szabit.
a pótlékot a habonytól, el ne felejtsd!
@bölcsbagoly:
Hé, tollas agyhalott! Érveid is szoktak lenni, vagy csak fröcsögsz és libsizel?
Piktor haverod, aki nyóóóc szaros évig a Liberális Internacionálé alelnöke volt, dicsőséges KISZ titkárkodása után, az most akkor nem libsibolsi?
Te viszont madár... mindenki annak néz, oszt ez még a szalonképesebb verzió!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): jó hely, az volt az első középiskolai kirándulásom helyszíne 1991-ben Porsche múzeum, és a Merci gyár :D
@ausländer Sipi:

Már elnézést de a kapitalizmus az nem a kisember számára szabadság, hanem a nagy kapitlisták számára szabadság. A kisember szabadságát a nagy kapitalistákkal szemben csak az állam érvényesítheti, az állam az egyetlen szereplő, amelynél legalább a lehetősége megvan annak hogy az emberek oldalán áll a kapitalistákkal szemben, a kapitalisták esetében ez a lehetőség nem létezik hogy saját magukkal szemben az emberek oldalán álljanak.
@wallenberg8805: ühüm, ez tisztán látszik és felismerhető, már akinek elég széles a látóköre ;)
@wallenberg8805:
na végre, hogy kimondtad!
szólj a haveroknak, hogy a szocik se kommunisták!
nektek mindig van valami igazatok.
A művelet sikeresen teljesítve

Az orosz elnök hadművelete csaknem tökéletesre sikerült hazai pályán. Ma Oroszországban nem létezik számottevő ellenzéki média. Vlagyimir Putyin gyakorlatilag korlátlan uralmat szerzett az orosz sajtó felett.

Putyin állami vállalatok (pl. Gazprom) és a minisztériumi hivatalok (Roszkomnadzor) segítségével évek óta a magántulajdonú média lehető legszorosabb ellenőrzésére törekedett Oroszországban. Még fontosabb, hogy közvetve, a lojális oligarchákon keresztül is biztosította, hogy a televíziókon ne hallatszanak kritikus hangok.
Putyin visszaélt jogkörével, gazdasági erőfölényével. Hatalmi pozícióból történő befolyásolással változtatta meg az orosz média környezetét, korlátozza a sajtószabadságot.
Putyin bármelyik magán-médiacsatornát felvásárolhatta úgy, hogy közben bírta a Kreml támogatását is, amely egy adóhatósági, banki, bírósági vizsgálattal segítette elő a helyes döntést.
A Putyin közvetlen támogatói által az orosz média vezetésében felhalmozódott kulcsfontosságú pozíciók az oroszországi média teljes kontrolljához vezető utat jelentik – amely ráadásul formálisan még legális is.
A Riporterek Határok Nélkül (RSF) sajtszabadságot és az újságírók tevékenységét vizsgáló jogvédő szervezet ranglistáján a 179 vizsgált országból Oroszország a 148. helyet foglalja el.
@wallenberg8805:
Ez az elvtárs! Így beszél egy igazi hithű bolsevik! Marx, Engels és Lenin .aszán nevelkedtél te is, mint Piktorod?
Marxista faiskolán szerzett tudásod nem vész el.
Csak aki már Hegyeshalmon túl járt, az kiröhög, annyira szánalmas szar dumád van...
Na, húzok tova melózni, addig lapozgasd még a Lenin összest!
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

A korábbi Szovjetunió megszállva és bekebelezve tartott magyar területet (Kárpátalját), a jelenlegi Oroszország nem tart megszállva és bekebelezve magyar területet.
skiccpali 2.0

Áder ezt a törvényt is aláírta
Hétfőn aláírta a köztársasági elnök az önkormányzati választási törvény módosítását. A jogszabály alapján átalakul a Fővárosi Közgyűlés, és ezentúl a főpolgármester mellett a 23 kerületi polgármester és 9 listás képviselő lesz a tagja. A listáról a kerületek lélekszáma alapján súlyozva osztják ki a mandátumokat. A közgyűlési döntéseknél bevezetik a kettős többség elvét. Változtattak az ajánláson is, így a nagyvárosokban könnyebb lesz polgármesterjelöltté válni. Emellett enyhítettek az önkormányzati képviselők és a kistelepülési polgármesterek összeférhetetlenségi szabályain.

hvg.hu/itthon/20140617_Ader_ezt_a_torvenyt_is_alairta
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Csak óvatosan. :)

Váratlanul leromlott a hangulat Németországban

Júniusban a német gazdasági hangulatot jellemző Zew-index értéke váratlanul 29,8 pontra esett vissza. A piac előzetesen kétpontos emelkedést várt volna a májusi 33,1 pontos szintet követően.

Az általános üzleti környezet kapcsán pesszimistábbakká váltak a német gazdasági szereplők júniusban. A Zew-index értéke a múlt havi 33,1 pontos szintjéről a 29,8-ig esett. Érdekes módon a jelenlegi helyzetre vonatkozó értékelés pedig javult. A májusi 62,1 pontot követően 67,7-ig emelkedett a mutató.

www.portfolio.hu/gazdasag/varatlanul_leromlott_a_hangulat_nemetorszagban.5.200217.html
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

A bolsevizmus zsidó eredetű eszme és rendszer, Marx és Lenin zsidók.
@wallenberg8805:

Még nem, de az irány nem rossz! Hányat is kell addig aludni? (keleti unió vagy mijatök)
@ausländer Sipi:
valami van ott a levegoben Maon, ami egyszeruen tonkreteszi az embereket.

Ja az arckisimulás teljesen igaz, hosszan mesélhetnék róla, de te már tudod.
Valamelyik nap jutott eszembe ezzel kapcsolatban, hogy mi lehet Magyarországon.
Van az a kísérlet a forróvízzel és a békával.
A forróvízbe eső béka kiugrik belőle, de ha a vizet szép lassan melegítik a béka alatt megfő benne.
Ez történik otthon, míg otthon vagy azt érzed, hogy valami nem stimmel, és egyre rosszabb, ha
normális országba mégy onnan, akkor világossá válik egy csomó minden.
Ennek nagyon sok összetevője van, az emberek egymással való viselkedésétől kezdve egy csomó apróságig és persze a nagy lényeges dolgokig.
A legfurcsább, hogy itt el sem hiszik ezeket a dolgokat, ha nem akarsz nagyon hülyének tűnni hamar felhagysz azzal, hogy megpróbálod ezeket elmesélni másoknak, és akkor rájössz, hogy ezek annyira idegenek a normális emberi élettől, hogy nem érted saját magadat, hogy hogyan tudtál ilyen sokáig ilyen körülmények között élni.
Na ez aztán egy nagy kijózanodás és hát valahol egy pofon is az élettől, de utána összeszeded magad és mintha már nem is a régi éned lennél, olyan jól kezded érezni magad, mint azelőtt talán soha.
tudható, hogy a klón az klón:

wallenberg8805 0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2014.06.16. óta tag.
wallenberg8805 ezekben a blogokban publikált:
@antimegasztár:

"__
antimegasztár2014.06.17. 12:33:56

@Mariann19: Mi vagy te adójogtár? Úgy gondolod csak te lehetsz tisztában egy cég kiadásaival, költségeivel..? Az rtl szépen fizetni fog és annyi..!
Ebéd után van, hogy valami értelmeset művelj, menj vissza a konyhába és mosogassál!

Na mégegyszer, üdv nektek!__"

Üdv Neked is.

Úgy látom te is egy komondoros, 'asszonyokdolga' fazon vagy, aki úgy képzeli, hogy nők önmegvalósítása a konyhában teljesedhet ki. Ezért, hogy ne nagyon kelljen eltávolodni az eszmevilágod bűvköréből, kérlek vidd el sebesen kézcsókomat a tisztelt mamádnak és szintén tisztelt atyáddal szerezzetek neki kellemes erotikus örömökkel teli élményeket.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Leninékhez

azért vannak jelentős különbségek, volt olyan kitétel, hogy legfőbb érték az ember.
Az rendben van hogy sz@rt sem ért adott esetben, de azért igyekeztek rájátszani, aminek volt pozitív hozadéka.
Na az újdondászok azért minden ilyesmit ügyesen eltávolítanak a zsinatokon, mikor átírják a bibliájukat.
Ezért x@rabb ez a mostani az egyszer már besz@rtnál is.
Bocs majd igyekszem kevésbé trágáran.
Dehát f@szhelikopter vagymi.
@wallenberg8805:
vedd fel az olasz állam polgárságot.
ott azt küzdhetnél a nagy római birodalomért!
nekünk is jobb lenne.
neked is.
csak szólok, házi nácink már van,
ha netalántán, megtanulnál,
"begábrielezni", akkor se érnél a nyomába!
ő már érzi a jövő szelét, cukiság!
neked még nem szóltak?
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

Miért küzdenék birodalomért? Nem vagyok imperialista mint a cionisták.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Még jó, hogy nem azzal jött, hogy "amikor Dzserdzsinszkij elvtárssal belovagoltak Cseljabinszkba.. "

Pedig erre még én is emlékszem.
Azután volt, hogy SzMária kijelölte stadionépítésre felcsútot.
@ausländer Sipi: Tudod mi keserít el engem. Vagy 40 éve voltam kint hosszabb ideig Belgiumban a nagybátyáméknál.Ott volt olyan, hogy nem kellett a kocsit zárni, kutyának eszébe nem jutott, hogy olyanhoz nyúljon, ami nem az övé.40 éve itthon seperc alatt kilopták a szemedet. Most néztem ezt a kisfilmet a Moszkva térről,és tragikusnak látom, hogy semmi nem változott, a magyar ugyanúgy ellop mindent, és ütvefúrót a végén a lebetonozott holmikhoz is.Tehát a mentalitás.........:((
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ááááááá, antimegasztár jobb!
igazi alvó ügynök.

antimegasztár 0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2008.11.30. óta tag.
antimegasztár ezekben a blogokban publikált:
@wallenberg8805: de bizony, a kisember szamara is szabadsag. szabadon valaszthat munkahelyet, szabadon valasztahatja meg a beret, szabadon lehet jobb a versenyben, mint masok, szabadon vallalkozhat es ezzel akar naggya is nohet. ezzel szemben az altalad favorizalt nemzeti szocializmusban nincs szabad vallalkozas, szabad verseny, tehat nincs lehetoseg a tehetsegesek elott. azaz van..
mashol boldogulni:-)
@évásanyó: es ennek amentalitasnak az egyenes kovetkezmenye a jelenlegi kormanyzas...

azert kellene elkezdeni az egyeneknek maskent gondolkodni, hogy a tarsadalom maskent mukodjon.
@ausländer Sipi:

Nem választhat szabadon munkahelyet, mert csak korlátozott számú és minőségű munkahely van. Az pedig nem minősül versenynek, ha az erőfölényt összeeresztik a gyengével, mert az erőfölény legyőzi a gyengét.
Azt hogy szabad verseny van, azt csak a nemzetközi nagytőke fizetett ügyökei állítják a nemzetközi nagytőke tulajdonában lévő média képernyőjén.
@wallenberg8805:

Ez is teljesen igaz, és ugyanígy egyenlő a hitlerbűnözés a komancsbűnözéssel, ja nem az utóbbi csúnyább, meg különben is alfi nem tudott semmiről, ő csak szokás szerint jót akart.
Csak pár évet kell várnotok meghalnak az utolsó szemtanúk is a filmek meg mind hamisítványok.
Könnyebb dolgotok lesz.
Én meg visszamegyek a Rigelre a fasza kis nyugdíjamból, ha még élek, ha meg nem akkor a Walhallában fogok hedonizálni.
@wallenberg8805: de igen. szabadon valaszthat. ha nem valaszthat szabadon az a sajat felelossege. akkor valamit elcseszett amit szabadsagaban allt elcseszni es ove a felelosseg is.

ugyanis ezt hivjak szabadsagnak. amikor tied a dontes es a felelosseg is. tanulhatsz, kepezheted magad, de szabadon pialhatsz, bulizhatsz is. de megteheted, hogy leszarod az egesz karrieresdit. barmit megtehetsz a kapitalizmusban, csak viselni kell a kovetkezmenyeit. az, hogy pialsz, bulizol, puncizol tanulas helyett aztan elvarod, hogy sorba alljanak a cegek az nem szabadsag, az baromsag.
A diavetítő és a gnosztikus vallás találkozása egy bagoly homloklebenyén diagnosztikáló motivációt ad a huhogásra.
És most, hogy leírtam én is látom, még a javító scriptnek sem tetszik ez a szó...
@wallenberg8805:
Sajnos a nagy zsidózásban és kereszténykedésben mindig hajlamosak az érintettek elfelejteni, hogy bizony a Jézuska is zsidó volt, vagy néger egy másik elmélet szerint.
Tudom van rá saját elméletetek, hogy mérnemisigazanemisvotazsidósenemnem, de eszteta MagyarTudálékosAkadémia nem bizonyította, de lehet hogyméga MagyarTáltoAkadémia se nem sem sincsenvan bizonyítás.
@wallenberg8805:
akkor ezek szerint, jó nők sincsenek...
mert van akinek nem jut..
vagy ha van,

"azt csak a nemzetközi nagytőke fizetett ügyökei állítják a nemzetközi nagytőke tulajdonában lévő média képernyőjén."
@wallenberg8805: te is kérj mára szabit, bagoly kolléga már élt vele...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

tudható, hogy a klón az klón:

bazz már itt tart a tudomány? a gyíkklónok magukat működőnek kiadó gyíkklón klónokat tudnak klónozni gyíkklón klónutánzatok által?

Háta hólógramm? aznemkellhozzá?
Plenig azt magyar marslakó gyíkember tanálta fel, jézusősvallású volte?
@ausländer Sipi: Mondok egy párat, egyse most jött létre, benne van a vérünkben:Kistílűség, irigység, más zsebében kotorászás, ha nem megy, akkor dögöljön meg a szomszéd tehene is,kapzsiság,(ide nekem az oroszlánt is stílus), pofátlan tolvajlás, és magyarázat hozzá, hogy mert az nekünk kvázi jár.Soroljam még??
@ausländer Sipi: Évtizedek óta nem kezdődött el ,mert a másképp gondolkozókat a lovak után lövik le.
@rodeo36:

Köszönöm a jókívánságaidat.
A Bakos-féle kéziszótárnak nincs virtuális változata, tehát a neten -szerintem- nem található.

Megértem az idegen eredetű szavakkal kapcsolatos álláspontodat és el is fogadom azzal a megszorítással, hogy én Magyarországon élve-dolgozva azt a -legjobb minőségű forrást- és szabályt igyekszem használni, amit az illetékes és kompetens hivatalos szervezet -jelen esetben a MTA- kiad, támogat, illetve szakbizottsága "elrendel.
Belátom és bizonyított, hogy ez nem mindig sikerül nekem, ezért értelmetlen is kiberbarátságunkat ezen kockára tenni. AZért ez mégsem atomrobbanás súlyú probléma, neked úgy van igazad, nekem meg emígy, ahogy nem célszerű Magyarországon brit bélyeget ragasztani a Magyar Postával kézbesítendő magyar postahivatalban feladott postai küldeményre.
De most már tényleg fejezzük be, mert nem is ez volt a vitánkat generáló örökbecsű, hanem baglyunk 'diagnosztikálása'.
Mi maradjunk csak a piánál, a pinánál, pipánál és a szokásos csapongásoknál, nem utolsósorban a zenénél.
:))
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): Megint túlkomplikálod a dolgokat. Az élet ennél sokkal egyszerűbb. :)
Juteszembe a türkménbasi gitározott már valamelyik csatornán, arról nehogy lemaradjunk.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Drága Bolikám!Hacsak nem valami nagyon ideragasztós indokod van (öreg szülék, stb) fuss Stuttgartig, meg sem állj.Te megküzdesz a gyerekeid jövőjéért, de ha nem muszáj itthon, mert itthon nem csak küzdesz, de bele is halsz velük együtt.
@antimegasztár:
"Mi vagy te, adójogtár?
Menj vissza a konyhába és mosogassál."
Most jöttem vissza a kedvenc éttermemből ebédidőm okán, különben van fizetett emberem otthon, ha kell, elmosogat.
Ez azért van így, hogy adójogtár lehessek, és leugassak szakmailag olyan hülyéket, mint te vagy.
@évásanyó:
gondolom, mint tanerőnek,
neked is eszedbe jut az idevágó márai idézet...
nekik jár..!
nyaralás, vagyon, jó állás, stb.....
@évásanyó:

A fajelmélet mentén osonva van Magyarországon egy igazi becsületes, kérlelhetetlen, okos és hűséges, stb jó tulajdonságokkal megáldott emberfajta, a kuvasz.
A második vh alatt fent említett tulajdonságai miatt majdnem sikerült kiirtani.

A többiekre sajnos igaz amit mondtatok.
@ausländer Sipi:

A kapitalizmusban nem az alkalmasság alapján vesznek fel valakit hanem az informális kapcsolatok alapján, ki kinek a valakije, adott esetben a faji hovatartozás alapján (ha nem gój az illető).
@sjz:

Az jelenleg nincs bizonyítva hogy Szűz Mária zsidó volt, Szent József pedig nem áll vér szerinti rokonságban Jézussal.
@Mariann19:

na de hölgyem!
ha valaki anti, + mega,
de a lényeg, ő 1 szar...sztar..
szeretem, mikor a sarkadra állsz! -)
ez is jól áll! -)
@Mariann19:

Az előbb vállaltam a mosogatást, meg is történt.
Kérhetem a fizumat? :)
@wallenberg8805: elmész te a picsába az állandó fajozással!

az meg, hogy kevered a kapitalizmust a szocializmussal, végképp bizonyítja, hogy fogalmad nincs, mi az a versenyszféra.
tudod az ami a kapitalizmust működteti!
Mariannka! Neked tudod mi állna jól..? A hülye modoroddal hozod ki az emberből ezt a stílust.. Imádom az ilyen hozzád hasonló megmondó embereket... mindenki tanulatlan hülye, csak ő valaki, mert két számadatot logikusan le tud írni
Kit érdekel, itt felmagasztalod magad? Wallenberg úgyis leugat..
@parti_giano:
Egymilliárdos „cél szerinti juttatás” a Fidesz-barát sajtónak

Ebből 40% különadó megy a megfelelő zsebekbe, vagy 60, nem vagyok matematikus, nem tudom hol tart most a testvéri eloszlás törvénye.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

A BTK szerint is fajokra oszlik az emberiség, tehát törvényesen fajozok.
@wallenberg8805: eppenhogy nem. amit te allitasz az pontosan azokra a rendszerekre ervenyes, ahol nem a profit az ur, hiszen valakinek a valakijet felvenni egy profitorientalt ceghez nem kifizetodo. teny, hogy akapcsolati toke sokat segithet, de en amikor itt melot kerestem mentem elmentem egy ceghez egy ismerosom ajanlasara, de megsem oda vettek fel, mert mast kerestek. nem erte volna meg engem fizetni valamiert, amit mas nalam jobban tud.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): @Myrath:

Tudsz mondani az RTL-Klubnál vezető beosztásban olyan személyt, akinek a faji hovatartozása gój, a szexuális orientációja meg heteroszexuális? Vagy azok között egy alkalmas sem létezik?
@Mariann19: Már régen akartam Neked írni:RESPECT (lehet, hogy nem jól írtam, de jól gondolom, minden elismerésem a szakmai tudásodért, az emberi kiállásodért,a pengeéles eszedért, szuper egy csaszi vagy!
@wallenberg8805: Ezeket ne fáraszd az érveiddel, úgysem fogják fel, ahhoz le kellene jönniük a fáról..Egy civilizációs lépcsőfok kimaradt az egyedfejlődésük során.
Itt a fidesz a szitokszó és csak ez a szó hozza vérlázba a kommentelőket. :)
@wallenberg8805:
hát miért nem evvel kezdted!
jogász úr, saját maga picsán rúgását mennyiért vállalja?
@wallenberg8805:
Az RTL szerepéről írod:
"Akinek egy ilyen nemzetbiztonsági kockázatos eszköz van a kezében, az fizessen érte nagyon sok adót?"
Amennyiben abból indulunk ki, hogy a biztonság mindíg valamilyen fenyegetés vagy kockázat megjelenése kapcsán felmerülő igény, mely érdeket sért, vagy értéket tart védendőnek, meg kell néznünk, hogy kit kell megvédenünk ez ellen. Továbbá a nemzetbiztonságnak összhangban kell lennie az állampolgár és az állam igényével, csak ennek összhangja jelenthet igazán védelmet.
Biztos vagy abban, hogy az RTL véleményformáló szerepe, és ennek megjelenítése azonos az egyén és az állam érdekeivel?
Mint látjuk, nem. Az RTL hangnemének megváltozása vonzóvá vált a nézők szemében, és amennyiben az RTL visszatérne semleges hangvételéhez, jelentős nézőszám vesztésre számíthatna.
Nincs itt másról szó, hogy a kormány nem tűr olyan orgánumot, amely szemben megy a Fidesz
retorikájával, ezért fenyegetően lép fel hatalmánál fogva, és az adót veti be eszközként az elhallgattatásra.
Divatos ez a nemzetbiztonságra való hivatkozás úton-útfélen, de vigyük már le arra a szintre, hogy Győzike is ebbe a körbe tartozik.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): Bevallom, nekem József Attila és édesanyja jut eszembe, amikor nézik, hogy kik esznek nagy kanállal.Azután eszembe jutnak rég elfelejtett munkásmozgalmi nóták szövegei: ..az országnak harmada éhen gebed, vagy törd a keritést, a falakat át, mienk ez a föld....,de sok van, s mind aktuálisabb, mint valaha.Akkor én most komcsi vagyok??
@sjz:"
Kérhetem a fizumat?"
Attól függ, mennyit kérsz.
Esetleg közmunkában?
@antimegasztár:
"Imádom az ilyen hozzád hasonló megmondó embereket."
Nem tetted hozzá, hogy "Hódolatom!"
Nocsak, nocsak!
Ti trollok meglepődtök, ha viszont látjátok a saját stílusotokat, és máris rosszul vagytok.
Pedig ahogyan fogalmaztam, az csak egy harmatcsepp a ti földhözragadt szövegetekhez.
@évásanyó:
hát, annyira nem!
szociálisan érzékenyre tippelek..
viszont tuti libsi -)
különben, nem találtál volna ide! -)
@évásanyó:

"Akkor én most komcsi vagyok"

Rosszabb. piréz. csupa kisbetűvel.
@wallenberg8805: te azert jo sok rtl-es vezeto pocset megnezhettel kozelrol, ha tudod, ki a zsido, ki a meleg..;-)))
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Bocsánat, egy kicsit keménykedtem, nem szoktam, de tudod, van egy pont, amikor lépni kell.
Viszont annak örülök, hogy egy-két vidám percet okoztam neked.
Jövök máskor is.
@wallenberg8805: mész tahó falvára, várnak a haverok!
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Évásanyónak írtad:

"viszont tuti libsi -)
különben, nem találtál volna ide! -)

Lószart, én konzi vagyok és mégis itt dagonyázok ebben a libsi mocsokban.
@Mariann19:
:)

Megcsináltam ingyen.
Nem neked ment a válasz mikor Téged elküldtek mosogatni, azért ajánlottam fel csak úgy mellékesen, hogy ha már a gép mellett állok elmosogatom a Te részedet is.
Lehet ezért nem láttad.
Mindegy ezeknek van valami bajuk a mosogatással meg a mosogatókkal, gondolom valami fajspecifikus probléma lehet.
Menthetetlenek. Tuti, hogy halálos betegség, még senki sem élte túl.
És gyorsan felzabálja az agysejteket, az viszont érdekes, hogy csak született vagy szerzett csököttagyúság esetén alakul ki.
@jaegtoer: Szia!
Köszi!
Haladok a nyomdokaidban, de sok idő kell, mire azokba lépek.
@jaegtoer: jóóó!
de te vagy a kivétel! -)
Mariannka. Troll?? Beszélj már magyarul... amit itt leregéltél wallenbergnek, már kismilliószor le van írva, meg van értve, el van felejtve, csak te rágódsz még rajta, féltve a kis rtl-ecskét..
Mi az állam meg a média érdeke? Ugyan mi, A pénz és a hatalom ebben megegyeznek.. csak most az állam áll jobban pár lépéssel..
Behatóan mély hódolatom! Így tetszik?
@Mariann19:

Az RTL-Klub mégnagyobb nézőszámot tudna elérni, ha azt a tartalmat szolgáltatná amit a kuruc.info. Tehát az RTL-Klubnak nem a nézőszám a fontos, hanem a tulajdonosainak anyagi, politikai, faji érdeke.
@sjz:
De aranyos vagy!
Tudod, akinek az életében csak az asszonyi állat minősége jut, az csak abban a körben képes gondolkozni.
Tudod, a vak komondor szindróma...
Ezeknél terjed, mint a ragály.
@ausländer Sipi:
@wallenberg8805: te azert jo sok rtl-es vezeto pocset megnezhettel kozelrol, ha tudod, ki a zsido, ki a meleg..;-)))

:D

ja, érdekes, hogy én sosem tudom, lehet azért mert nem is érdekel?

Citizen X című film tökéletesen témába vágó résszel rendelkezik.
@évásanyó:
Jól írtad, és köszönöm szépen.
Néha vannak jó pillanataim, különösen ha "kihozzák" belőlem. az inspirál.
@antimegasztár:

"@wallenberg8805: Ezeket ne fáraszd az érveiddel, úgysem fogják fel, ahhoz le kellene jönniük a fáról..Egy civilizációs lépcsőfok kimaradt az egyedfejlődésük során. "

te ne nagyon hivalkodj civilizációs lépcsőfokokkal. olvasatodban ez úgy néz ki, hogy mi ugyan lehet hogy a fákon mászkálunk, de a hozzád hasonlók még a pocsolyákban élik az egysejtűek 'változatos' életét (vagy esik az eső, vagy nem) és csak vágyakoznak a fákra.
@sjz: az a vicces, hogy ezekkel a kijelentesekkel pontosan azt tamasztjak ala, amit mondok, mondunk. azaz velt, vagy valos gyengesegeik miatti felelmukben mondvacsinalt okokkal (zsido, cigany, meleg, hazaarulo, libsi, stb) ki akarnak zarni masokat a versenybol, hogy nekik gyakorlatilag teljesites nelkul hulljon az olukbe az eredmeny.

es nem veszik eszre, mikent csinalnak valagat a sajat szajukbol:-)
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

Ilyen az amikor a balliberális cionista oldalt szembesítjük az elveivel, olyankor dühöngenek.
Mert ugyebár a balliberális cionista oldal elvárja a faji, nemi sokszínűséget, tehát kiváncsiak vagyunk rá hogy ezt hogyan érvényesítik a saját médiájukban, a faji, nemi sokszínűség jegyében hány gój heteroszexuális dolgozó van vezető beosztásban az RTL-Klubnál?
@Mariann19:

Igen a vak komondor, a másik szomorú történet.
Jobban járnánk a komondorral mint velük, még ha vak is.
Végső soron ez az egész rendkívüli szomorúsággal tölti el az embert, szerencsére le kell rázni, mert egyfelől az együttérzés bölcsesség nélkül nem működik, másfelől a sajnálat az önsajnálatra vezethető vissza, az pedig az egyik fő eltévelyedés, ezért leküzdendő.

Bocs, de ha iszom filozofálok, ha nem akkor még jobban, ma pedig még nem ittam, mert az ivócimboráim nem emlékeztettek erre valami kiváló italmárka felemlegetésével.
@wallenberg8805: "hány gój heteroszexuális dolgozó van vezető beosztásban az RTL-Klubnál"

igazabol a bunkosagod es primitivseged bosszantja, nem az, hogy barmivel is szembesitetted:-)

leven te sem tudod, hogy az rtl vezetosegebol ki a meleg, leszbikus, zsido, vagy barmi, csak siman az irigyseged mondatja, mert nem te vagy ott es keresel annyit, amennyit ok, hogy biztos valamelyik altalad rettegett csoport tagja:-)

pedg nem azert vannak ott, hanem a teljesitmenyuk alapjan. nem azert nyereseges az rtl, mert zdisokoat, meg melegeket alkalmaz vezetoi poziciokba, hanem azert, mert MEGFELELO embereket alkalmaz, vallastol, szarmazastol, szexualis orientaltsagtol fuggetlenul.
@ausländer Sipi:

ja, :)

egyébként a filmet láttad?
Wallenberg, hagyd ezeket! Minden földi halandó tisztában van azzal, hogy az rtl-ben, a kereskedelmi médiában herecsavaró köcsögök vonaglanak vezető beosztásban, így adják egymásnak kézről kézre a munkát...
@sjz: valamikor regen tobbszor is, mostanaban nem.

es igazabol nem emlekszem pontosan, mire is gondoltal:-)
@wallenberg8805:

Na, pont most bújt ki a szög a zsákból! Téged nem az objektivitás meg a többi rizsa érdekel, csak az, hogy a Jobbiknak nem jut annyi médiafelület, amit te elképzelsz nekik. Mert nekik az jár, ugye.

Talán rinya helyett meg kéne dolgozni a nézettségért, ahogy az RTL-Klub tette 20 évig! A törvénytelenségekért tessenek perelni, az oké, de ott az Echo tévé, tessék azt felfuttatni, és akkor majd kiderül, hogy a kuruc.infos dolgoknak lenne-e nagyobb nézettsége, vagy az RTL-Klubnak.

De persze a meleg tutiba belefurakodni, az tetszene...

És ha már az RTL-Klub a médiafelülete miatti "kockázatért" kéne fizessen, ugyan áruld már el, hogy akkor a TV2 és a többi, köztük az Echo miért ne kéne fizessen. Ja, mert az azonban látható "tudatbefolyásoló médiahatalom" téged spec kevésbé zavar! Az persze mindjárt más...
@antimegasztár:
"Mi az állam és a média érdeke?Ugyan mi? A pénz és a hatalom, ebben megegyeznek. "
Látod, nem hiába írtam le Vallenbergnek többek között, hogy az állam érdeket és értékeket véd az országában, funkciója sokkal kiterjedtebb, mint egy kereskedelmi TV-é.
Nem vitás, hogy az RTL is - mint más befektető - első lépcsőben a befektetés megtérülését várja, majd további működése során a profitot. Ez az általad vázolt igényének egyik eleme, és emellé beléphet a véleményformálás szerepe is, ha ezt szándékozik tenni.
Politikai hatalmat nem kíván szerezni.
Az államnak viszont nemcsak a hatalomgyakorlásban van funkciója, hanem a gazdaság fejlesztésén kívül a demokrácia fenntartásában is. Ez utóbbinál nincs helye a médiák maga alá gyűrésében, mint látható az RTL esetében is.
@ausländer Sipi:

glenfiddichre

zene füleimnek, :)
megyek inni

Talisker lesz csak a kamrában, de a boltban szemeztem a Lagavulin-nal a minap, legutóbb a haverom feláldozta a sajátját és még nem ment ki az íz a számból túlságosan, frissíteni kell még azelőtt.
Viszont jól mondod a Glenfiddich újra bekerül a forgóba.
És hát a Tullamore Dew-et sem szabad kihagynom, mivel említették a minap.
Súlyos kőccségekbe veritek az embert.
@sjz: :-DDDD

az egyebkent menyasszonyom kedvence, en magam a famous grousse-ra eskuszom;-)
@antimegasztár: "a kereskedelmi médiában herecsavaró köcsögök vonaglanak vezető beosztásban" uff. megírnád ezt liszkaynak?
@jaegtoer:

" én konzi vagyok és mégis itt dagonyázok ebben a libsi mocsokban."

Nana!
Legföljebb fertő:)Ám ha figyelmesen követed a kommenteket, akkor igen érdekes képet kapsz.
@sjz: oh, es ha azon ak ornyeken hozzajutsz, akkor ajanlom meg a glengoyne-t. szuletesnapra kaptam havertol egy 12 eveset. hmmm...:-)
Rufuska: Miféle objektivítás, olyan egy ember életében nincs, ez csak műduma... akárhogy is értékelsz egy helyzetet, a személyes érzéseid mindig ott lesznek, amik befolyásolnak.
Már megint csak a Jobbik, a Fidesz... kissé unalmas ez a hivatkozási alap..Bár faji alapon ti csak a pénzben tudtok gondolkodni, ez is bizonyított, mindent aszerint értékeltek!!

Nagyon rosszul látod, lóf..t sem érdekel az rtl pénze, vagyona, felőlem bezárhat és kivonulhat - ennek örülnék a legjobban.
@ausländer Sipi:

buzifóbiás tábornok buzifóbiája feltűnik a titkostisztnek vagy rendőrtisztnek, mán én sem emlékszem, megfigyelteti, és a begyűjtött anyagokkal sakkban tartja.
a szuban nem volt támogatott dolog.
A tiszt jól tudta minden buzifóbiásban ott rejlik a buzi, akkor is, ha a delikvens még maga előtt is tagadja.
Bocs a sok buzizásért de így eccerűbb volt leírni, mint körülpécézni.
@ausländer Sipi:

Amúgy szerintem régi de kiváló filmdarab.
@sjz:
Egészen lenyűgöztél a filozófikus elemzéseddel, ahogyan kezdtem olvasni, azt hittem, hogy búskomor hangulatban vagy. Tetszett.
Viszont ha ezt tudod fokozni némi "gyorsítóval", én elkötelezett híved leszek.
Keressél a spájzban vagy a bárszekrényben valamit, nehogy elhúzódjon a dolog.
@bölcsbagoly: Bölcsbagoly. A bagoly nem bölcs. Legfeljebb Micimackóhoz képest.
Huuuhúúú de kár, hogy a biológia nyelve nem a latin. Mondjuk a biológia szó is . Bios-logos görög szavak. Botanika szintén. És még sorolhatnám... de kár beléd.
@sjz: nagyon jo, arra emlekszem, stephen rea, donald sutherland..

lehet, le kellene szedni es megnezni megint:-)
csikatyilo elvtars, a sorozatgyilkos:-)

aki az ideologia szerint nem is letezett es megis tobb tucat embert nyirt ki.

ott sem engedtek a mediaban lehozni a hirt...
@Orica Középföldi:

Ó, bocsánat, tényleg fertő. Sokkal kifejezőbb, és magában hordozza az egyik legfőbb jellemzőjét:D
@ausländer Sipi:

az egyebkent menyasszonyom kedvence, en magam a famous grousse-ra eskuszom;-)

Ó, jöhet az is nem vagyok túlzottan válogatós, egy elvem van a témában, inkább sok legyen és jó minőségű, mintsem kevés és gyatra.

Tudja itt valaki, hogy lehet képet beszúrni?
vagy az nem túlzottan ildomos? nem vagyok járatos az ilyesmiben, rákeresni meg most lusta vagyok, bocs.
@ausländer Sipi:

Szerintem azt is láttam tegnap, vannak egyébként spanjaim a szigetvilágban, mindent hoznak, ha kell.
ráellenőrzök a témára, köszi a tippet.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): Tegnap már azt hiszem Rodeoval történő beszélgetésem során taglaltam,hogy a libertate mit jelent és a bolsevik is. Együtt a kettő:szabadságszerető, szabadelvű többséghez akarok tartozni.Idetaláltam több évi olvasása után a blognak. Amig nem voltatok, esténként el-elsírtam magam a fiam után, de tudom, hogy nem állhatok a boldogulása útjába, s egyáltalán nem mosogat.Azután lett pcém, el kezdtem keresgélni olyan blogot, amit nem csak olvasok, de leírhatom a véleményem és vannak közös nevezők a törzsközönséggel. Most esténként folyik a könnyem, de Hacsaturján, Jégkiskés, stb.szövegein való irdatlan röhögésemtől. Igen, ha kell kisbetűs piréz leszek, de ezeket a zsidózó, cigányozó ostoba alakokat megvetem.Éljenek a libsikonzervativ pirézek!!!
@Mariann19:

Ez minden tiszteletem ellenére is elég idealista elképzelésnek tűnik azért. Az is, hogy az államnak nincs helye a médiában (mint kommunikációs csatornára egyértelműen), és az is, hogy egy cég nem akarhat politikai hatalmat szerezni (lobbik? pártfinanszírozás?).

Pár napja olvastam valakitől egy külön hatalmi ágnak nevezni a médiát, és nem nagyon tudtam vitatkozni vele. Az informálás, a dezinformálás és az inforlálatlanság is manipulál, és mint ilyen, a befolyásán keresztül automatikusan hatalomként jelenik meg.

A reklámadóval sem az a problémám, hogy bevezetik, hanem ahogy (40% árbevételarányos adó kizárólag az elüldözést szolgálhatja) és amilyen indokkal (hivatkozással a "szenny műsorokra", miközben az NMHH a tökét vakarja milliárokért).
@Mariann19:

Köszönöm a biztatást, ez még az alkoholnál is hatásosabb :)
@Mariann19: A hozzád hasonló tanítványaimra vagyok a legbüszkébb kicsilány!
@bölcsbagoly: Tényleg meg kéne újítani a magyart. Merugye mi az, hogy csikós????
Van csordás, akinek van csordája, kondás, akinek van kondája, és juhász, hát hogy van ez?
A magyar nyelv szabályai szerint juhás és csikás.
@ausländer Sipi:

Le vagyok nyűgözve. Még a végén el is fogok ájulni. Kérlek ne kímélj. Amióta szüneteltetgeted a pocskondiázást, azóta képes vagyok együttgondolkodni és egyetérteni veled.
Még a végén a nyaligátorod leszek, hogy baszódj meg :D
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

A médiának nincs joga törvénysértően diszkriminálni a Jobbikot.
@ausländer Sipi:

ott sem engedtek a mediaban lehozni a hirt...

ja és megint itt tartunk, putin, mint példakép.

A nem ennyire régi termésből ajánlanám a Vorosilov mesterlövésze c. alkotást.
Már a peresztrojka utáni időkről ad egy szintén tanulságos képet.
@wallenberg8805:
"Tehát az RTL Klubnak nem a nézőszám a fontos, hanem tulajdonosainak anyagi, politikai, faji érdeke."
Hibás a logikai okfejtésed.
A tulajdonosoknak persze, hogy vannak anyagi érdekei, ennek feltétele a minél magasabb nézőszám, mivel a reklámozók ettől teszik függővé megrendeléseiket. Tehát a nézőszám és az érdek így függ össze.
Azt magyarázd el légyszi, hogy miért ágálna a politikai hatalomért, ha dől a lé egyébként is.
A faji érdek megjegyzésed számomra értelmezhetetlen.
@wallenberg8805: de igen. joga van. nem torvenyserto. arrol nyilatkozik, azt mutat be, amit akar. egyszeruen joga van hozza. a jobbiknak nincs joga a mediat barmire is kotelezni.
@jaegtoer: azért óvatosan, figyelmetlen (gyors) billentyűcsapkodásnál könnyen fartő lesz belőle.
Bocs mindenkitől, de mennem kell, majd visszanézek, a nyugdíjas időszakomat majd itt töltöm, de még van egy kis idő addig, majd a mosogatógép mellett kibekkelem.
Csak el ne kapjak valamit.
@antimegasztár:
Az objektivitásról írtakban egyetértek, de nem is én voltam, aki bárkitől is objektivitást várt. Ezirányú tévképzeteidet esetleg beszéld meg wallenberggel, aki viszont igen.

Ahogy nem is az RTL pénzéről beszéltem, hanem a médiabeli hatalmáról, amit szintén wallenberg kért ki magának.

Nem is az a nagyobb probléma, hogy azonnal "faji alapon" kezded osztani a tutit vadidegenekről, csak mert úgy könnyebb meggyőzni magad, hogy "faji alapon" akkor a veled ellenkezőknek nem is lehet igaza... inkább az, hogy alapvető mondatértelmezési problémáid vannak.
@Könnyen elkaptuk, uram!:

A magyar nyelv szabályai szerint juhás és csikás.

Na ez megér egy nagyon nagy misét :)
De majd később.
@wallenberg8805:
Erre írtam, hogy a "törvénytelenségekért tessék perelni"... de ez még nem válasz a többi kérdésre.
@dr kotász: Kiegészíteném: a diagnosztikus olyan gondolkodó, aki a régi keresztény vallásokat hirdeti, diafilmeken.
@sjz: De azért kérlek, vedd hülyére.
@ausländer Sipi:

Tessék az RTL-Klub nem faji és nem nemi identitású alapon ott lévő felelős szerkesztőinek mentalitása:

www.youtube.com/watch?v=k-41xuUEfAs

Az RTL-Klub Házon kívül című műsora riportot készített Érpatakon az Érpataki modellről, a helyszínen rögzítették egy helyi cigány véleményét, aki jónak tartotta az Érpataki modellt, mert az nem a faji hovatartozást nézi hanem a magatartást, de az RTL-Klub hamis prekoncepciójának és aljas politikai céljainak ez a nyilatkozat nem felelt meg, ezért a műsorból "kifelejtették".

Heteroszexuális gój szerkesztőségvezetők lehet hogy alkalmatlanok lennének ilyen alattomos manipulációra?
@évásanyó:
Hidd el, hogy hálával emlékszem a tanáraimra, és az évek előre haladtával egyre inkább.
Különösen a magyar tanárnőmre, aki a legkisebb szóhasználat hibáinkat is kijavította, a mondatszerkesztésre aprólékosan rávezetett minket.
A fia a kollégám lett vegyészként később, egy gondolkodó, egy zseni. Nála láttam, hogy milyen sokat jelentenek a gyökerek, a nevelés és a neveltetés.
@Könnyen elkaptuk, uram!:

:)

csakis és kizárólag, de úgy az igazán érdekes.
@wallenberg8805: velemeny.. tudod. jogaban all kifejteni a velemenyet mindenkinek. a medianak is. es ez nem azert van, mert goj, zsido, meleg, hetero, transzszexualis, leszbikus, cigany, zsido, nemet, bantu, kinai, mongol, vagy skot.

nem szarmazas vagy szexualis beallitottsag fuggvenye a velemny. en pl heteroszexualis goj vagyok es tessek, nem tudok azonosulni a velemenyeddel.
@wallenberg8805:

Egyébként meg az a helyzet, hogy egyszerűen vannak tematikus csatornák, amik a tulajdonosi kör által meghatározott tartalmat sugározzák, politikai értelemben is.
Nem nézem túl gyakran a HírTV-t meg az Echot, de ezek a csatornák nem diszkriminálják a baloldali pártokat és azok véleményét álláspontját, amúgy ezek szerint törvénytelenül?
Vagy őket ott lehet?
@jaegtoer: :))))) vállalom, mi pirézek tartsunk össze, s ez a harc lesz a végső!!
@wallenberg8805:

"_Ilyen az amikor a balliberális cionista oldalt szembesítjük az elveivel, olyankor dühöngenek.
Mert ugyebár a balliberális cionista oldal elvárja a faji, nemi sokszínűséget, tehát kiváncsiak vagyunk rá hogy ezt hogyan érvényesítik a saját médiájukban, a faji, nemi sokszínűség jegyében hány gój heteroszexuális dolgozó van vezető beosztásban az RTL-Klubnál?_"

Nekem is vannak dobozaim, mert szeretm a rendet, feltéve ha nem érted félre és hallottál Weber ideáltipus 'rendszeréről...
No de hogy te miket nem említesz? Szörnyű életed lehet!
@sjz:
"Köszönöm a biztatást. Ez még alkoholnál is hatásosabb."
Akkor ne késlekedj, minden elszalasztott percért kár, és minden maligánért.
@wallenberg8805: A balliberális cionista...
Ja, akkor most nézzük a keresztény honfi oldalt. A szembesítés: a cigány az rossz. Orbán Viktor
A zsidó a rossz. Dajcs Tomi
A buzi az rossz. Répássi Robi
Az oroszt kizavartuk. Putyin szent ember.
Apád ismerted?
@antimegasztár: A macska fel van mászva a fára:))
@Könnyen elkaptuk, uram!:

"Kiegészíteném: a diagnosztikus olyan gondolkodó, aki a régi keresztény vallásokat hirdeti, diafilmeken."

Vedd tudomásul, hogy szörny vagy. Egy alien, egy predator egy Gólem és egy godzillah egyetlen alakban.
Ellenben nincs kizárva, hogy már az este a te szavaidra hivatkozva állítja, hogy Pál Rómában diavetítéssel szerezhetett híveket, és azért végezték ki jogosan, mert nem volt hajlandó reklámadót fizetni miközben médiacéget üzemeltetett.
@Könnyen elkaptuk, uram!:

Az Orbán, Deutsch, Lázár, stb, azok jobbliberális cionisták.
@wallenberg8805: most könnyesre röhögtem magam. kösz. kíváncsi vagyok haverod, antimegasztár reakciójára.
@jaegtoer:

"Amióta szüneteltetgeted a pocskondiázást, azóta képes vagyok együttgondolkodni és egyetérteni veled."

Számból vetted ki a klaviatúrát. :o)
@Mariann19: Bizony, akinek nincsenek meg a gyökerei, vagy némi hiányt szenved a neveltetése, könnyen elkanyarodik a rosszabbik útra, de ott a pedagógusoknak nagy a felelősségük, hiszen 6 éves kortó 18-ig a keze közé kaptya a gyerkőcöt,oszt micsinyá vele,kérdem én tisztelet a kivételnek?
@Könnyen elkaptuk, uram!:

" a diagnosztikus olyan gondolkodó, aki a régi keresztény vallásokat hirdeti, diafilmeken."

:o))))
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
" Pár napja olvastam valahol, egy külön hatalmi ágnak nevezni a médiát.
Az informálás, a dezinformálás és informátlanság is manipulál, és mint ilyen, a befolyásán keresztül hatalomként jelenik meg."
Ez az aranymondás látszólag nagyon hatásos, számomra a hatalom fogalmának a megjelölése gondolkodásra késztet.
A hatalmat gyakorlók döntési és végrehajtási pozicióban vannak, a média szerintem nincs, de ezen lehet vitatkozni.
Azt mondom, hogy a média a munkája során információhoz jut, az információ a hatalom a média kezében. Ez eszköz a véleményformálásra, a közhangulat befolyásolására, de nem dönt és nem hajt végre hatalmi akaratot.
A hatalmi szándékra hathat pozitív vagy negatív irányban, lehet semleges is, a befolyás csupán eszköz, és nem hatalom.
Ami a reklámadó árbevételre vetített mértékét jelenti, bármely hasonló számítású adónál övön aluli adónem.
Egy adófilozófia nem lehet olyan szándékú, hogy veszteségbe sodorhasson gazdasági szereplőket, hiszen ez a további adózási lehetőség megszűnését is jelentheti, mert veszteség és megszűnés követheti.
Korábban utaltam arra, hogy a nemzetközi gyakorlatban van reklámadó, de az 5% körül mozog, ami még talán elviselhető, de árbevételarányosan az is sok szerintem.
@parti_giano: en inkabb ugy mondanam, hogy vallalni kell a kedves valasztopolgaroknak a felelosseget a fidesz ketharmadert.
@évásanyó:
A gyökerekről.
Látszólag behozhatatlan az a hátrány, ahol a családi környezet nem tud olyan intellektuális szerepet betölteni, mint ahol ez a kedvező miliő megvan.
Az a baj, hogy ez a körülmény öröklődik, és a kitörésre csakis külső segítséggel kerülhet sor.
Ezt hiányolom az oktatásban, a nevelésügyben, mert nem látom még a szándékot sem, nemhogy a megoldást.
Nézd meg a felsőoktatást. Amennyiben netán az ebből a körből a középiskola befejezéséig el is jutnak a gyerekek, a felsőoktatásban anyagi okoknál esélyük nincs a továbbjutáshoz.
Ugyanis a "gyökerek" sajnos összefüggenek a szülők anyagi viszonyaival.
Nézd mmeg az alábbi számokat, melyek a felsőoktatásra szánt %-ot mutatják az ország kiadási főösszegének arányában:
2001-ben 2.68 %, 2007-ben 2.46%, 2012-ben 1.15%, 2013-ban 0.95%. Katasztrófa!!!
Ez azt jelenti, hogy ilyen arányban távolodik az egyre növekbőbb szegény réteg a diplomák megszerzésétől. Tovább megyek. Ezt már a "gyökerekkel" rendelkezők sem tudják anyagilag követni.
Látod, hiába a pedagógusok erőfeszítése, odaadó munkájuknak nem lehet eredménye.
@Mariann19:

Az én nézőpontom a hatalomról, és jelen esetben a média hatalmáról, annyiban tér el, hogy a média döntési-végrehajtási, vagyis hatalmi pozíciójába az információk szelektálását is belevonom. Mert a médiának nem csak abban van szerepe, hogy az információt begyűjti, hanem abban is, hogy miket és hogyan továbbít a "befogadói" felé, mint kommunikációs csatorna.

Ebben a felfogásban az információ ténye csak a hatalom egyik fele. És mert a szelekció tudatosan történik (a híradóba nem véletlenül sorsolják bele a nap híreit, hanem szerkesztik), az akaratlagosság is benne van, még ha nem is nyiltan hatalmi szándékkal. De annyi azért sejthető az önérdek alapján, hogy az egyes médiacsatornák bolondok lennének olyan megszerzett információkat is továbbítani, amivel maguknak vagy a partnereiknek ártanak.
@ausländer Sipi: igazad van, hogy a toblerone háromszöge karcolja meg a gigádat.
@parti_giano: nem fognak tankokkal jonni es kenyszeriteni, mint az oroszok. szepen hagyjak, hogy jol beverjuk a fejunket a sajat hulyesegunkbe:-)

az tortenik, hogyha megoldjak a valasztopolgarok helyett a fidesz ellapatolasat, akkor ezek valasztanak helyette meg egy legalabb ekkora despota faszt, mint orban. de lehet, hogy nagyobbat. ugy latszik, az egysegsugaru magyar valasztopolgar csak abbol tanul, ha a sajat szaran csuszik el.
@Mariann19: A számok nem hazudnak, bizony tré a helyzet.Ezért emelem meg a kalapom a Ritók Nóra habitusu pedek előtt. Dolgoztam 90% cigányetnikumú nevelőintézetben, ahol 6 évestől 18 évig foglalkoztunk a gyerekkel.Amikor a gyerek szólt rá a anyjára, hogy nem jól viselkedik, akkor volt egy kicsi sikerélmény. De pénz nélkül sajnos nem megy.
@parti_giano:

"_azért óvatosan, figyelmetlen (gyors) billentyűcsapkodásnál könnyen fartő lesz belőle._"

Azért valami egészen elképesztő az a képességed, hogy bármilyen szótól szex-közeli víziód támadjon -leginkáb- deréktól lefelé:)
@Könnyen elkaptuk, uram!: te lüke, nem a biológia szóról van szó, hanem a biológiában használatos tudományos kifejezésekről! Mindennek (növények, álltaok, szervek,stb) latin neve van és azt minden biológus érti, bármilyen nyelven is beszél amúgy!
ha hallgattál volna....
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
A média szerepébe és kvázi hatalmába az információk szelektálását is bevonod, mely az akaratlagosságot is kifejezi.
Ízlelgetem a szavakat, és azon gondolkozom, hogy ez mennyire áll távol az én állásfoglalásomtól, mert én ezt inkább befolyásnak nevezném, nem hatalomnak.
Nem szeretnék makacsul ragaszkodni a véleményemhez, ezért nem arról van szó, hogy a médiának olyan eszköz van a kezében, mely a mindenkori uralkodó hatalom döntését és végrehajtását kétségessé teszi, vagy meghiúsíthatja?
Rokonítható-e a
te és az én véleményem ebben az összefüggésben?
Reagálva az első hsz-ben kifejezett tiszteletedre, kölcsönös az szimpátia, mindíg szívesen olvasom a komoly hangvételű kommentjeidet, és figyelek rájuk.
@Mariann19: marhaság! aki megfelelő pontszámmal megy az egyetemre és annak ismeretében választ szakot, egyetemet,az bejut, ingyen és bérmentve. ha jól tanul ösztöndíjat,amúgy meg diákhitelt kaphat. A kollégium nem szanatórium vagy önálló albérlet, de elviselhető s nem kerül egy vagonba. nem kötelező a legdivatosabb cuccokban járni s minden este romkocsmákban, bulikban zülleni. Ez bárki számára elérhető, csak úgy tesztek, mintha 2010 előtt kolbászból lett volna a kerítés. Jobb nektek folyvást nyafogni, a frusztráltságaitokat lobogtatni. Váljék egészségetekre, tapsoljatok a "független" és idióta Hahásoknak.
@évásanyó:
A szomorú az ezekben a számokban, hogy a kormány 2018-ig terjedő időszakára további oktatást érintő megvonást tervez a saját kiadott koncepciója szerint.
@Mariann19: nem igen látom jó évtizede a hallgatókon a pedagógusok odaadó munkájának az eredményét! nem tudnak tanulni, nem akarnak sokat tudni, nem tudják, hogy mik akarnak lenni s azt hogyan tegyék meg. Azt hiszik, hogy nem a szakmai tudás, hanem a diploma s azok száma számít a munkaerőpiacon. Viszont fújják a VV, az X faktor s más média marhaságok celebjeinek a nevét, hőstetteit, alig olvasnak , viszont folyvást lóg a madzag a fülükből, nem szakmai oldalakat böngésznek a neten,. hanem fészbukoznak, csettelnek a szabadidejük jórészében. Kurzusokra csak akkor járnak, ha azt az illető tanár kötelezővé teszi, harcoltak azért, hogy ne háromszor hanem ötször tehessenek le egy-egy vizsgát. A BSC-re bejutottakból egy-egy évfolyamon gyakran annyian sem végeznek időben amennyi a MSC-re kellene belőlük (35%). Hogy tudom tisztelni és sajnálni szegények keserves sorság...
@Mariann19:

"A média szerepébe és kvázi hatalmába az információk szelektálását is bevonod, mely az akaratlagosságot is kifejezi.
Ízlelgetem a szavakat, és azon gondolkozom, hogy ez mennyire áll távol az én állásfoglalásomtól, mert én ezt inkább befolyásnak nevezném, nem hatalomnak."

A kutya itten van elhantolva és nem kicsit.

Olyan személyek szelektálnak, akiknek nincs közfelhatalmazásuk, de ha közfelhatalmazásuk van, az a baj.
Azaz nem közmegbecsüléssel biró köztiszteletnek örvendő és kompetenciával rendelkező, "a hír szent, a vélemény szabad" elvét valló korrekt szakmabeliek, hanem széljárás- és profitorientált percemberkék. Amennyiben kivétel akad, haladéktalanul 'kitörik a nyakát. Azért, mert a jogalkotók számára ez a legcélszerűbb profitorientált megoldás. Magyarországon.
@Mariann19: nagyon helyesen teszi! selejt gyártásra nem szabad pénzt adni! csak arra amire szüksége van az országnak és arra színvonalra.
@bölcsbagoly:
Nem szeretnék összeveszni veled, de személyes érintettségem okán elmondom, hogy egy szemeszter 250-300 ezer Ft-ba fog kerülni, nem beszélve az egyetemi technikai kiadásokról, az eltartásról, ruházkodástól stb. még mérsékelt igény esetén is.
Amennyiben megnézed a jövedelmi viszonyokat, azt kell látni, hogy havi 100 ezer Ft-os kiadást a többség nem tud elviselni, emiatt számos fiatalnak esélye nincs diplomát szerezni.
Nem vitás, van diákhitel, mely eleve felzabálja a jövő lehetőségeit.
Látnod kell, hogy a pontszámok meghatározása is az elérhetőséget korlátozza.
Előre tudom a válaszod erre:" Tanuljon az a büdös kölyök, az anyja istenit."
És ekkor még engem is helyretettél egyidejűleg, mert marhára nem szereted, ha valakinek más véleménye van, mint neked.
@Mariann19:
Háát... ez szép volt!! :)))
@évásanyó: egyetértek!
én is szeretek itt olvasgatni,
máshol, szinte nem is kommentelek.
soxor jó a hangulat. -))
@wallenberg8805:

"A BTK szerint is fajokra oszlik az emberiség, tehát törvényesen fajozok."

Nem. Te elfajzol.
@bölcsbagoly:

"nagyon helyesen teszi! selejt gyártásra nem szabad pénzt adni!"

És lám, te mégis itt vagy nekünk. Vagy te ingyen vagy? asztakurva!
@Mariann19:
"...nem arról van szó, hogy a médiának olyan eszköz van a kezében, mely a mindenkori uralkodó hatalom döntését és végrehajtását kétségessé teszi, vagy meghiúsíthatja?
Rokonítható-e a te és az én véleményem ebben az összefüggésben?"

Azt hiszem, igen, bár úgy veszem ki a szavaidból, hogy a hatalmat nem egyének és csoportok képességeként, egymás közötti általános viszonyában definiálod, hanem az állam, mint az emberek életét leginkább meghatározó irányító szerv befolyásának megtestesüléseként... ha jól értem.

Ott lehet a kutya elásva, hogy szerintem a hatalom tekinthető pusztán a befolyásolás eszközének, de egyben a hatalomnak két ember vagy csoport viszonylatában nincs is más funkciója, mint a befolyásolás, és a célját csak akkor éri el, ha maga a befolyásolás is sikeres, vagyis megtörtént az "akaratátvitel", és aki alávetette magát a hatalom erejének, az a hatalom birtokosának szándéka szerint változtatta meg cselekedeteit. Ha bármelyik tényező hiányzik, akkor szerintem hatalom sem létezik.

Ebből a szempontból a központi hatalom a legnyilvánvalóbb, de egy elég speciális hatalmi erő, ami mondjuk egy ország területén élőket befolyásolja a törvényeken keresztül, pusztán azáltal, hogy az egyének és csoportok a központi hatalom befolyási területén tartózkodnak. De az uralkodó hatalom döntése is csak egy tényező az egyének és csoportok viselkedését, tevékenységét befolyásoló erőtérben a tucatnyi másik mellett. Ezért van, hogy hiába hoz mondjuk a mindenkori uralkodó hatalom egy olyan döntést, hogy nem szabad gyilkolni a területén, ha azt más befolyásoló tényezők felülírják, akkor a központi hatalom hatalma nem érte el a célját, és ilyenkor nem is nagyon beszélhetünk szerintem hatalomról.

Visszatérve az idézett példára, a média olyan hatalommal azért nem rendelkezik, ami a központi hatalom döntésének végrehajtását kétségessé teszi vagy meghiúsítja, csak annyiban, amennyiben minden embernek és csoportnak lehetősége van ellentmondani a törvényeknek, mint a központi hatalom döntéseinek. A döntés meghozatalát vagy megváltoztatását viszont befolyásolhatja, de nem közvetlenül, hanem azokon a képviselőkön keresztül, akiknek az egyéni döntéseiből kialakul a központi hatalom döntése (röviden: akiknek lehetősége van megszavazni vagy módosítani egy törvényt), vagy azokon a választópolgárok gondolkodásának, döntésének befolyásolásán keresztül, akik a képviselőket időszakosan a központi hatalom szervezetébe bejuttatják.
@jaegtoer:
"Azaz, nem közmegbecsüléssel bíró, köztiszteletnek örvendő és kompetenciával rendelkező, "a hír szent, a vélemény szabad" elvet valló korrekt szakmabeliek, hanem széljárás- és profitorientált percemberkék.
Amennyiben kivétel akad, haladéktalanul kitörik a nyakát."
Gondolom, a hazai viszonyokra gondoltál a megállapításodban.
Miután dolgoztam egy-két évig a médiában is, azt kell mondanom, hogy az országban sajátos a helyzet e téren, különösen a sajtó területén.
Először is a nyomtatott sajtó szinte teljes egészében a rendszerváltás után valamilyen párt anyagi támogatásával honosodott meg, melyből az következik, hogy pártos az irányvonala, itt csak egy követ lehet fújni.
A TV-k és rádiók a közmédia kivételével befektetők, ahol már a dobbantónál elhatározott a politikai hovatartozás, mint egyedüli követendő irány.
Aki, vagy amely eltér a diktált irányzatoktól, egzisztenciális gondokkal kerül szembe, és vagy magányos farkasként küzd és fennmarad,
/egy-két ilyen embert láttunk/ vagy eltűnik az éji homályban végül.
Miután kétes a sajtószabadság gyakorlása, nem is tud kitermelődni az a harcos médiaszereplő
csoport egyrészt, másrészt az ellenszegülő befektetőket vagy politikai ráhatással, vagy anyagi zsaroló eszközökkel ellehetetlenítik.
Hol vannak azok a nagy nevek a múltból, akik bátran meg mertek ütni kritikus hangokat még a szocializmus idején is?
Kevés Ferenczi Krisztina van, aki szinte hősiesen végigvitte oknyomozó munkáját.
Visszatértünk a lényeghez. A szelekcióhoz annak van joga, aki személyében elkötelezte magát és irányítója valamelyik orgánumnak. Ehhez kell idomulnia még annak a szakmailag elhivatott embernek is, aki kezdetben naívan azt hitte, hogy híven szolgálja és interpretálja majd a valóságot.
A fentiek miatt van kevés nagy egyéniség kis hazánkban.
@Knósszosz:
Szia Knósszi!
De nagyot sóhajtottál!
@Mariann19:
Bocsánat, ide ("Ha bármelyik tényező hiányzik, akkor szerintem hatalom sem létezik.") még szerettem volna írni egy mondatot, csak mert jól hangzik :):

Úgy is mondhatnám, hogy szerintem minden hatalom befolyásolás, de nem minden befolyásolás hatalom. A hatalom nekem egy szűkebb halmaz a befolyásoláson belül, ahol nem csak a szándék és az eszköz van meg, hanem az célt is ért, azaz maga a befolyásolás eszköze a befolyásoló szándéka szerint befolyásolta a befolyásoló viselkedését.
@jaegtoer: jaja, maga vagyok a ferto, a fartovel meg kezdjel te valmit. nem konzi vagy, inkabb mocsi.
@Mariann19: dehogy nem szeretem, különben nem jönnék az ellenfél barlangjába vitázni veletek!-:))
1. bármelyik hallgatónak /szüleinek elég sokba kerül ha nem a lakóhelyükön jár az illető egyetemre; de ez 50 éve sem volt másképpen, s az akkori fizetésekhez mérten az albérlet, a koszt/kollégium sem került sokkal kevesebbe;
2. egy olyan szakon amely biztos elhelyezkedést biztosít a végzés után, a diákhitel nem probléma. Ez inkább a ruhatáros vagy a piacképtelen szakokra jelentkezőknek probléma.
3. olvashattad, nem vagyok sem a pontrendszerű felvételi sem a fejpénz híve. Az egyetem nem így kellene működjön s remélem egyre kevésbé fog. De addig eszed, nem eszed ez van. Minden középiskolás tudja már évek óta, hogy mihez mennyi pont kell. Főleg rajta függ, hogy tudja -e hozni, vagy sem. Ha nem, akkor mélyen a zsebbe kell nyúlni. Nem kell tíz évig egyetemistának lenni (voltak hallgatóim akik az 5 évet 4 év alatt végezték el, doktoranduszt is ismerek aki 3 év alatt befejezte a PhD-t és meg is védte a disszertációját, ma Lendület ösztöndíjas) s elég egy, de jól megválasztott szakon diplomázni. A legdrágább szakok közt szereplő orvosin, ahol még rezidensként is éveket kell eltölteni, is végül kifizetődő a befektetett munka és pénz.
@bölcsbagoly:

"dehogy nem szeretem, különben nem jönnék az ellenfél barlangjába vitázni veletek!-:))"

Baaarlaaa-aang?! Palota, Kastély, Sasfészek bazmeg! Barlang? Vagy te a krumlis veremből kiabálsz ide fel? Gyere már ki a fényre! Legalább az előszobába. Mit vakoskodsz ott lenn a sötétben?
@bölcsbagoly:

"(voltak hallgatóim akik [...]"

ejha!
@jaegtoer: A @bölcsbagoly: mint selejt. :-))
Remekül "diagnosztikálsz".
@bölcsbagoly:
"Nem igen látom pár évtizede a hallgatókon a pedagógusok odaadó munkáját."
Baromi peched van, én meg szinte csak ilyenekkel találkoztam.
Mond, te miért gyűlölöd a fiatalokat, egyetemistákat, egyáltalán mindent és mindenkit?
Sugallok neked egy életvezetési trükköt.
Próbálj csak egy napra jóságos lenni. Hidd el, kurva jól fogod magad érezni. Egy napig.
Félre a tréfával.
A lébecoló egyetemisták jóravaló, szorgalmas fiatalok, nem tévesztendők össze a romkocsmákban ülőkkel, akik a módos szülők jóvoltából tengenek ott. A többi ezt nem teheti meg, mert bizonyítani akar a szülők önfeláldozásáért.
Inkább azokra lődözd gyilkos nyilaidat, akik a politikai mamelukok gyermekei, és kín-keservvel átbukdácsolnak szülői hátszéllel az egyetemeken, és Brüsszelben vagy kormányzati szerveknél kapnak búsás jövedelmet, holott inkább a kisegítő iskolát választották volna szellemi kiteljesedésükre.
@bölcsbagoly: "nem igen látom jó évtizede a hallgatókon a pedagógusok odaadó munkájának az eredményét! nem tudnak tanulni, nem akarnak sokat tudni, nem tudják, hogy mik akarnak lenni s azt hogyan tegyék meg. "
- Ezexerint ojjan öreg vagy, h nem emléxel a fiatalkorodra. Na most én "diagnosztikáltalak"!
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): Azt meg külön élvezem és díjazom, mikor ilyen baglyok meg benjik megszivatására van úgy kihegyezve a blog törzse, hogy a mikuások észre sem veszik dölyfösségükben, hogy már a netvilág fele rajtuk röhög.Látod, hogy 27 ezer feletti a számláló, há persze más piréz is élvezi a hülyeszopatást.:))
@Mariann19:
Hááát... mert tetszett!:))
@wallenberg8805: há'má' mé' ne tehetné? ha eccer még a Győzikét is alulmúlja? meg aztán nagyjából a lőtéri döglött blökit sem érdekli.
@Elhárított királycsel:
Kedves Zébácsi!
A végéről indulván, álláspontom szerint a választást nem a fidesz nyerte, hanem a másik oldal veszítette el. Egyetértek.

A trollas gülüszemű okoskodó félékről meg… eteti őket a franc, viszont a végtelen baromságaikat olvasván van egyfajta olyan kényszer az emberben, hogy csak köll válaszolni legalább két mondatban. Az ilyen bazári majmok nem idegesítenek fel, sőt, inkább jól szórakozom rajtuk, amint az erőlködéstől összefosva magukat igyekeznek bizonyítani a marhaságaik helytállóságát. Őszintén szólva, nekem megelégedést okoz, hogy kényelmetlenül kezelik a billentyűzetet a hónuk alá szorított poroltó miatt, amire a folyamatos égés miatt elemi szükségük van. Viszont az új hírek szerint változik a besorolásuk, hamarosan egy lépcsőfokkal feljebb léphetnek a ranglétrán. Most, hogy a CÖF gyakorlatilag újsághirdetésekben keres lojális seggnyalókat besúgói státusz betöltésére, az okos madár is nicket fog váltani bölcsbögölyre, ugyanis innentől kezdve mindenkit beköp majd, aki cúnát mej mondani a viktojkája. Kell az a bónusz tújójudi, amit az óvónéni (gyógypedagógus) a csendes pihenő előtt jutifalinak kioszt nekije, meg a többi fricztamás lelkületű egybites zászlóvivőnek.

Az ilyenekből állítólag már van 500, de sokkal többen lesznek. Rengeteg semmirekellő balfasz van ebben az országban, aki közmunkásbérért naponta elhajtaná a sánta tetűt a Keleti pályaudvartól a Miskolc Tiszai-ig. Csakmertlófaszhoz sem ért a szerencsétlenje, a nyelve viszont ott van a szájában, csak ki kell nyújtania.
Üdv!
@bölcsbagoly: őket szoktad... őőőő mit is?
áááá megvan: "diagnosztikálni"??
gondolom a "hallgatóid" a portás fülkéd előtt elvonuló diákok lehettek!!
@bölcsbagoly:
"Nem vagyok híve sem a pontrendszerű felvételi, sem a fejpénz híve sem."
Akkor miért mondtad ennek az ellenkezőjét.
Különben nem önmagában a pontrendszer a probléma, hanem annak célzatos kétszeresre való megemelése.
Nem mondom, hogy nem teljesíthető, a sanda szándékot bírálom.
@Knósszosz: "Háát, mert tetszett."
Akkor sikerült vidám perceket hoznom szomorú életedben.
Lesz még jobb is, én is reménykedem.
@nincs_itt: lehet akar oktato is. azok ugyszinten a rendszer termekei, az aranyszamok sem masok koztuk az alkalmatlan-alkalmas tengelyen, mint a hallgatok kozott. es bagoly itteni megszolalasai nem sok jot mutatnak a gondolkozas teren.
@sjz: ámátőrök!
Auchroisk 21 éves
Bruichladdich 19 éves
ha már...
@ausländer Sipi: ez neked is szól!

@sjz: ámátőrök!
Auchroisk 21 éves
Bruichladdich 19 éves
ha már...
@parti_giano: figyelj, volt szerencsém "oktatókhoz" ez az ürge talán érettségivel ha rendelkezik... csak a stílust és a hibákat figyeld!
csak azért mert g@ci SNOB vagyok
@Mariann19: annyira gyűlölöm, hogy ott segítek rajtuk,a hol csak lehet.De ettől még láthatom a hibáikat, nemde? Holnap pont nagyon jóságos leszek! Érdekes, én évtizedek alatt egyetlen mameluk gyerekével találkoztam, de kitűnő tanuló volt s ma már 39 évesen docens!
Teljesen mindegy, hogy milyen a pontrendszer. eleve rossz, mert igazságtalan, mert alkalmatlan a szakra való megfelelőség kimutatásra, mert nem tükrözi sem a képességeket sem a készségeket.
'retektévé ma is odaba@ott :))telólopás a"royalweddingen + kifütyülte a plebs a fényestekin'tetűt az agórán...Na meg nálunk legmagasabb az ÁFA:))
@bölcsbagoly: tehát nem vettek fel sehova...
lesz a fiuknak pénz, több lábon állnak!
indul az indiai gumigyár föld mutyi!

"Önkormányzati információink valamint cégnyilvántartási adatok szerint is a Halász Invest 30 százalékban a Gyöngyöshalászi önkormányzat, 70 százalékban egy magánszemély, Guruz Gergő tulajdonában áll. Az önkormányzatot Szabó Ferenc polgármester képviseli a cégben. A cégbírósági adatok szerint a Halász Invest ügyvezetője Papp László, aki egyben a Gyöngyöshalászi önkormányzat Pénzügyi és Falufejlesztési Bizottságának a tagja. Guruz Gergő cégtulajdonos Papp László veje, miután másfél évvel ezelőtt feleségül vette Papp leányát."

www.atv.hu/belfold/20140617-csaladi-ceg-nyer-milliardokat-a-kulfoldi-befektetessel
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): s ez miért baj? jobb ha külföldi, vagy netán Gúr elvtársék pereputtya lenne?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Akár remek esszének is beillő levezetésed van a témánkban, kétszer is elolvastam, és az igazság az, hogy több esetben nem tér el a véleményünk, csupán a megfogalmazás jelent különbséget.
Válaszod első bekezdésére:
Igen, jól értetted, mert amit tematizáltunk, az kizárólag az állami hatalomról szólt.
Második bekezdésedre:
A hatalom nekem nem azonos a befolyásolással továbbra sem, hanem egyenlő a döntés és végrehajtás kizárólagosságával.
Szerinted ez "akaratátvitel", mert változtat az érdekeltek cselekvésein.
Ezen nem tudok vitatkozni.
Harmadik bekezdésedre:
Amennyiben a központi hatalom nem éri el a célját az egyén vagy csoport tekintetében, szerintem hibás volt a döntése vagy a végrehajtás szakaszában tévesen járt el.
Vannak rá példák bőven.
Negyedik bekezdésedre:
Magam is azt mondtam, hogy a média birtokában nincs olyan hatalom, amely a végrehajtást meghiúsíthatja.
Az igaz, hogy a döntés meghozatalát vagy megváltoztatását igen, indirekt módon, a választópolgárok befolyásolása által.
@bölcsbagoly:
Amennyiben segíted őket, az dicséretes emberi és pedagógiai magatartás, de korábbi nyilatkozataidból az ellenkezője derült ki.
Sajnos, én láttam potentátok gyermekeit országgyűlési képviselők asszisztensének lenni, kapaszkodj meg, az egyetemi évek alatt. Egy kis zsebpénzt biztosítva így neki, a szülők szomszédsága által.
A múltkor az "Ügyvéd" c. lapban láttam a legkorruptabb kollégám lányát, aki Brüsszelben jogászként adott elő egy fontoskodó interjút.
A papa a főállása mellett az egyik párt vezéralakjaként tündökölt a lakóhelyén.
Nézd meg a parlamenti névsort, és az asszisztenciát. Hány névazonosságra lelsz?
A pontrendszer helyett, vagy mellé nem ártana valamilyen formában a személyes meghallgatás, melyből az alkalmasságot jobban ki lehet szűrni.
@bölcsbagoly: elkaptad a lényeget!

ha belesz.rnak a szádba az is jó, csak jobbról jöjjön!
mondd, egyedül írogatsz, vagy segít valaki?
bár biztos segítenek, mert ennyi marhaságot amit már itt összehordtál, majdnem dobogó!

még gyere elő valami komcsilibsi blogokat azért utálod, mert sz.rnak a szólás szabadságra, kitiltanak a blogokról, pl. vastagbőr,varanus, stb.
mert akkor felvágom az ereim...
@Mariann19:
Csak a harmadik ponthoz szólnék hozzá röviden, mert a többit így akkor lezártnak tekinthetjük.

"Amennyiben a központi hatalom nem éri el a célját az egyén vagy csoport tekintetében, szerintem hibás volt a döntése vagy a végrehajtás szakaszában tévesen járt el.
Vannak rá példák bőven."

Az ellenkezőjére is. Pont a gyilkosos példám mutatja ezt, mert ott a döntés hibásságát nem tudom értelmezni (én szeretek nem meggyilkolva lenni, és szerintem sokan vannak így vele :)), a végrehajtásban pedig nem tudnék olyan körülményeket vagy szankciókat mondani, amik keretében a központi hatalom garantáltan eléri a célját. Nem lehet mindenki mellé rendőrt állítani. Az ilyen esetekben szerintem inkább az egyénnel van baj, ahogy egyébként sokszor amúgy is.
@bölcsbagoly: backi madár, te olyan setét vagy, hogy egy vödör korom, melletted atomvillanás!
a "jó magyar" fideszes(+összes párt) az a nemzetét lopja meg! na ezért hányok az olyanoktól, mint te!
A "Gúr" az újabb nyelvújítási remeked, vagy a gurkha egyik általad kreált változata.
legalább azt a kibaxott gúgli tudnád használni, ha már saját vízfejből nem megyen!
@Mariann19: ismét bele vau-vau. "bölcs"baglyunk talán a középiskolát abszolválta, úgy-ahogy. tovább nem jutott. ezt csak a stílusból és a hibákból szűrtem le. ha tévednék - ennek minimális az esélye - akkor viszont tényleg nem érdemes egyetemre/főiskolára járni, ott Háccsó Hátasztánban
@nincs_itt:
gyorsan helyesbíts. -) gúr nándor helyi coci képviselő jelölt volt, vagy még most is az...
mi tudjuk miért nem értetted, ez meg...
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): figyelj, a jobbos tolvaja az f@sz@ tolvaj mert legalább, NEM a tuggyukkik! teccikérteni?!
igaz az az indiai gumi gyártó a 16. legnagyobb a világon, de olyasmi mint Hankook, nem ajánlott kategória... igen csóró és/vagy indiai belpiacra pont jó, de azért egy VW polo-ra nem raknám fel!
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): áhá! hát bizony, lemaradtam egy cseppet... sebaj, helyesbítek, bár ahogy megjegyezni voltam bátor:a "jó magyar" fideszes(+összes párt)
azért a tippem csak bejött!!
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
"A hatalom hoz egy döntést, hogy nem szabad gyilkolni a területén."
A politikai és gazdasági döntéseket, amelyeket a hatalom gyakorol, elválasztanám azoktól a törvényektől, melyeket egy adott közösség együttélési szabályai tartalmaznak, és az egyetemes értékrendre épülnek.
Nagyon jó volt beszélgetni veled, én is köszönöm .
@nincs_itt: az lejött, nekünk, itt. -)
de sűltbagolynak, nem fog!
ez egyre szebb, stílus maga az ember, ez a halálmadár, haláli madár :D

és még kellően tollas is a háta
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): jajj! miért is nem vagyok meglepődve!
azért a g@ci guglit meg be kellene tiltani, vagy 440%-os reklámadóval sújtani a rohadékját!
ha valaki még nem hányt ma, vagy csak jó napja volt,
és elfelejti, milyen a ner...
g.fodor az atv-n....
engem érdekelne, hogy az rtl-s "ámokfutás"
mérhető-e párt/politikus népszerűség vesztésben. nem olvasott valaki ilyesmi (gyors)mérést', tudom még rövid ez az idő, de azé 'csak majd egy hete ráncigálják a vezényló fütykösét :)
@nincs_itt: akargyák' ezek aztat is meg a faszbukot, csak még nem tudják hogyan csinájják, mer' az amerikások simán körbe röhögik őket...az l simon megaszonta
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
G. fodor...
Hátra szóltam a nézőnek itthon, hogy kezdjen el gyorsan szörfözni a TV-n, már a hang is halálsikolyt hoz ki belőlem.
@nincs_itt:
Nekem csak legyen vau-vau-d, úgy imádom.
Hát elbeszélgettünk bagollyal váltakozó frekvencián, de elvoltunk.
Biztosan olvastad a vitánkat.
@Mariann19: jó..
de nekem, ma jó napom volt!
vissza kell zökkennem...-)
@batka manó: csak nyugalom! a nyuggati métejtet nem!!! nem, nem soha! lesz majd NER-könyv, ahova csak kerényin keresztül vezet az út, mer ő majd megaszongya hogy ki nem buzizsidó, esetleg fordítva. Fideszes "honatya" kedvellése = +1 hét közmunka,
csúti Rámszesz, mint avatár = +2 hét közmunka
a foci mindenekelőtt = parlamenti belépő!
@nincs_itt:

baszki van egy sanda gyanúm, mi már a ner-könyvből simán kicsúszantunk ezzel a liberálbolsevikzsidóbérenchazaellensége diagnosztikált betegségünkkel :)
@Mariann19: na el is dugtam a blog feliratú mappámba!
én tényleg elszörnyedve figyelem, milyen angyali türelemmel társalogtok, mi több vitát próbáltok kezdeni, ilyen "bagoly" féle hegyi trollokkal. én simán le durvaanyázom, kicsit beviszem az erdőbe, ott megzavarodik, mint kezdő buzi a gőzben, utána már nem is válaszol arra sem, hogy ma milyen nap van szerinte!
az a baj, hogy túl liberálisok(-sak, megfelelő aláhúzandó) vagytok! Az ilyen előgerinchúros hazudozót le kell csapni, mint a biztosítékot.
@batka manó:

ja és még a focit is qrvára utálom... mi lesz így velem? ajjjaj :)
@batka manó: sebaj! majd visszakönyörögjük magunkat, amikor megláttyuk, hogy mekkora durva fényességes a siker!
gumicsimmás Rámszesz élőben nézi, Brazíliában a döntőt. Nem eredmény? Nem a faszt!
Igazam van? Igen! 1
@parti_giano: @Orica Középföldi:

Úgy látom emelkedik az ázsióm.

Megpróbálom felidézni mi történt velem pár éve, szóval:
Pályafutásom ivének egyik fénylő szakaszát éltem meg 53 felé tartva. Egyszercsak azt vettem észre, hogy a diáklányok csókolommal köszönnek nekem és egyre több már férfiember van kínban, magázzon vagy tegezzen. Aztán beütött a ménkű! A kézbesítő srác aszondja, hogy: -Jó napot Laci bácsi! Asztakurva! - mondom én. Ez van. 53. Két hétre rá egy kellemes, napos decemberi napon állva a megállóban villamosra várva -a készítendő szabályzaton tűnődve, arcomat a nap sugaraiban fürdetve, egyszer csak arra leszek figyelmes, hogy egy 'csavargó' közeleg felém, arcán széles mosollyal, könnyed léptekkel, lazán lóbálva szatyrait. Olyan kortalan 1000 éves lehetett, aki épp úgy lehet 40, mint 70... Közelembe érve vidáman rám köszön: -Szevasz! és mosolyog mint a vadalma.
Hello! Mondom én, és rámosolygok.
-Szép időnk van!
-Szép.
Ránéz a lábára, új bakancs van rajta.
- Most vettem a piacon.
-Jónak látszik.
-Jobb, mint a magáé.
-Az bizony meglehet.
-Á, nem, a magáé jobb. De ez 2700 volt.
-Akkor az bizony jobb vétel, mint az enyém, igaz, én kaptam. Napszámért.
-A, akkor én jobban jártam, ez csak 2700 volt.
-Bizony, jól alkudott.
-Meg kell hagyni, alig akart engedni a 3000-ből, pedig a segély nem sok, 27500-ból nem sokra futja, de ha van munka azt elvállalom.
-Hát igen, meg kell fogni a munkát.
-Magának könnyű, kapja a nyugdíjat, az mégiscsak több.
[asztakurva, mit gondol ez?! tökön rúgom!erőt veszek magamon:]
-Á, még dolgozok.
-Nahát! Jól fizetnek?
-Nem panaszkodhatok.
-Jó magának, bár nekem is mindig akad, csak nincs rendes lakcímem, ezért aztán most nehezebb egy kicsit, de márciusban megyek rokonokhoz vidékre, akkor jobb lesz.
Kis szünet, fürkészve néz rám, mejd megkérdi:
-Innen a szállóról?
[Most mit mondjak, nyugdíjasnak nézett, a cipőjét is jobbnak találta, mint az enyém, most meg már hajléktalannak. Hát legyen:]
-Nem, egy barátomnál húzom meg magam, aztán nyár elején majd csak lesz valami.
Ekkor berobogott a villamos. Elköszöntünk, felszállás után végig néztem magamon, gojzervarrott bakkancs, kicsit kopott, farmer, farmering, bőrkabát, erősen kopott notebooktáska, hozzáképzeltem még a teljesen ősz hajamat, 4 napos ősz borostámat, meg az aznapi 12 óra melót,- hát igen, bármi lehetek... így kinézetre.

Ennyi a történet.

Ezek után azért el tudjátok képzelni milyen rezignált somolygással tudom fogadni a különféle "diagnosztikálásokat" és titulusokat:)

Mocsi? hmmm... milyen kedves! Giano, te gané:)
@batka manó: na ezt ne! még itt sem! én eccer(soxor)kérdeztem, hogy mijafaxotbámulnak 22 FÉRFIN a férfiak, akik céltalanul szaladoznak a legelőn. oszt mi lett belőle? piálás!
@jaegtoer: tudod mit? baz+!!! elszorult a torkom, elgondolkodtam(2 hete is próbáltam, nem sikerült.azóta nem erőltettem...)
mi lett abból az országból. mi lett belőlünk! igen, baz+ BELŐLÜNK!

szívemből köszönöm!
ma már megérte felkelni! jövök egyel jägtor!
@nincs_itt:

felőlem akár ott is maradhatna, tanulmányozni a brazil pengék labdatechnikáját úgy ötven-hatvan évre, esküszöm a repcsijegy árát sem sajnálnám érte, pláne ha vinné a szárnysegédeit is, jankot, meg azt a futsalos gyereket aki a szavát vitte, meg a többi hóhányót... :)
Hú bakker, géefgé halálkomolyan mondja, hogy a közmunka program segíti a középosztály kiépülését.
Milyen képük van ezeknek egy/a középosztályról?
@Orica Középföldi:
Szerencsétlen elmebetegnek bőven soknak látom én a "középosztályt" akkor.
47e szerintem necces nála, annyit az a szerencsétlen muzsik nem ér!
@Orica Középföldi:

"Milyen képük van ezeknek egy/a középosztályról? "

vészjósló üzenet ez.
@wallenberg8805:

"wallenberg8805 2014.06.17. 15:34:24
@Könnyen elkaptuk, uram!:

Az Orbán, Deutsch, Lázár, stb, azok jobbliberális cionisták."

Ööööö... biztosan nem lesz neked ebből bajod?
Még a végén lecsap a CÖF balfaszkommandó rád és ellehetetlenít!
Aggódom érted! :)
DE'TÉLLEG!
KOMOLYAN!!!
Ezek a zsiráfok ... sosem lehet tunni...
@Orica Középföldi: figyelj! ezeknek a valósággal semmiféle kapcsolatuk nincs és nem is volt! van egy cimborám, mindegy miért, de elég sokat volt közel a pocakoshoz. ez a cimbi mesélte, hogy ott felejtette valahol pénztárcáját a csúti Rámszesz, 2 hét után vette észre, amikor valaki a kezébe nyomta! benne az összes irata, némi pénz...gondold el, ezeknek fogalmuk sincs arról, mennyi 1000 forint!
@jaegtoer:
Ööööö... vodka se vót?
Akkor tényleg gáz... :D
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): na mivan, mivan, mivan? újabban negligálod szerénytelenségemet?
kezdek mérges lenni, akkor pedig megiszom, amit neked tettem félre!
@jaegtoer: ez (meg)ütött rendesen... nem is tudom :( vagy :)

ui: nekem is b.ssza a csőröm, hogy néha már a (kis)csajok csókolómmal köszönnek, pedig én még egy fiatalos(nak mondható) motoros gazember vagyok. azé' sem öregszünk meg, ahogy martin riggs őrmester mondaná: "bírom én a gyűrődést" :)
@nincs_itt:

Szia!

Kedves tőled, köszönöm.

Nem akarom elviccelni, de ezt írtad:

"_elgondolkodtam(2 hete is próbáltam, nem sikerült.azóta nem erőltettem...)_"

Szóval, mi nem sikerült? Amit azóta nem erőltetsz. Kérlek.
@jaegtoer: öregszel, vagy kevés volt a vodkában a zusatz? a gondolkodást próbáltam 2 hete utoljára.
de mostan te biztosan ugratni méltóztacc engemet!
ez azért nem volt montipájtoni magaslat!
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
"Ma nekem jó napom volt."
Miért vagy úgy feldobva?
Csak nem gfg igézett meg?
@nincs_itt:
Te, backi, vegyé'vissza... Most jöttem haza edzésről, egy valag dolgom van még, erre cukkolsz?
Igyá, vagy bacogasd a zomibi Piktor hívőket, vagy (KÉZCSÓKOM ASSZONYPAJTINAK!) élj ... családi életet... Komolyan... pont engem kő bacogatnod???
@nincs_itt:
"Elszörnyedve figyelem, milyen angyali türelemmel társalogtok"
Taktikus vagyok. A győzelemnek többféle válfaja van.
Vau-vau!
Két mai cikk, mindkettő simogató :)

444.hu/2014/06/17/az-rtl-ma-semmisitette-meg-a-miniszterelnok-lanyanak-eskuvojet/

www.akk.hu/object.8F795A09-653C-4C74-A293-63A17D6EEC49.ivy

Soha nem látott magasságokban a központi kőccségvetés adóssága :)
@jaegtoer:
"Megpróbálom felidézni mi történt velem pár éve"... és a többi:DD

Én meg a friss két napos élményemmel gyövék, mikor is kispesti városünnep vót vasárnap. 49 eszetlendőt, meg egy H - zsártos menyecskét magam mögött hagyva úgy döntöttem, lesz ami lesz, én kimegyek a hakniszínpad elé, és megnézem mi folyik ott. Kár volt. Előszőr is, ami folyt az drága volt, másodszor meg az odavezető út volt rém(brr..) tanulságos.

Három suttyó kölök jött velem szembe a parkban... illetve ők ültek, én haladtam.. mindegy, szóval közeledtünk egymás felé, eközben épp telefonhívást fogadtam. Namostan, az én készségem a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető trendi kütyünek, jött is a lesajnáló suttyó-gás; "nézd a vén szart, ilyennel ki mer jönni az utcára" - és röhögés.

Hagyd te a cuccot amiben dolgozni mész, szard le a legvadibb trendeket, nem érnek lófaszt sem, ha csak, nem vagy... de szerintem nem.
Ez van, vén hülye vagy, meg én is. De azért még megnyaljuk... ha a sót nem is, de a sósat még igen.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): na tessék, csak érdeklődtem... erre mijaválasz?
jól vagyol? mit edzettél? ha száraz edzés volt el se mondd!
@Mariann19: na ezt megkaptam! de igazad van!
@DarthVader: ez teccik!! mindkét hivatkozás!
leginkább az egyre jobban felCSÖKKENŐ adósság!
de az a legszebb, hogy Rogán Tonyó már hitel ügyileg is durva nagy szagember!
www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/mi_lesz_a_lezart_devizahitelekkel_rogan_megszolalt.3.200245.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Mariann19: családi, öröm hírek.. -)
gfodor visszazökkenni kellett a valóságba,
mielőtt kiüt az optimizmus!
@nincs_itt:
Jézusom!
Rosszul szóltam? Pedig veled ilyet sose tennék!
@DarthVader:
A gyurcsányésabajani a hibás!
Essetunni... :(
@DarthVader:

Viszont az RTL-Klub abba nem fog beleszállni, hogy az Orbánék 6 milliárd forintot költenek újabb holokauszt emlékhelyre, miközben többszázezer gyermek éhezik, mert az RTL-Klub tulajdonosának politikai-faji érdekeit sértené a holokauszt pazarlásról tájékoztatni a népet.
@wallenberg8805:
A processzorok ára meg azért magas, mert a zsidók nem adják ingyen a rizspálinkát!
Ez a logikája...
DE'TÉLLEG!
Ja, meg ennyire tehetnek is róla, hogy az Intel ennyire kizsákmányoló!
KOMOLYAN!
"Az egész azzal kezdődött, hogy Putyin azt mondta: nem szereti a külföldről támogatott civil szervezeteket. Pavel Csikov orosz emberi jogi ügyvéddel beszélgettünk arról, hogy hogyan nehezíti meg Putyin azoknak az életét, akik nem értenek egyet vele."
index.hu/kulfold/2014/06/15/kulfoldi_ugynokok_az_orosz_civilek/

Honnan ismerős a forgatókönyv?
Ki, kit utánoz?
Agyhalott narancsbolsevik kurvák kommentje hidegen hagy, evégre egy igaz bolsevik ezt nem is akarja érteni...
ÉLJEN A PÁRT!
CSAK A JAVUNKAT AKARJÁK!

"Tizennyolc vadonatúj fényhidat vásárolt nemrég a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, darabonként egymillió forintért. A beszerzési pályázatot egy konkrét típus említésével írták ki, végül az is nyert. A fényhidak amerikaiak, európai szabványjelzés nincs rajtuk.

A korábban vásárolt, de azonos motorral szerelt Renault Méganera szerelt Federal Signal P7000/8000 sorozatba tartozó, villanócsöves magas fényhidakkal éves átlagban 7,36 liter gázolajat fogyasztott száz kilométerenként az autó, míg az új Valorokkal felszerelt, néhány hónapja már használatban lévő Lagunákkal ez az átlag 6,33 liter lett. Vagyis autónként körülbelül egy litert takarítanak meg a drágább fényhidakkal, száz kilométerenként. Gyors fejszámolás után sehogy sem jött ki, miért érte meg a tartozékaival együtt egymilliós Valor fényhidat választani, különösen azért nem, mert több, hasonlóan modern típust is megkaphatunk, mindennel együtt, darabonként pár százezer forinttal olcsóbban."
totalcar.hu/magazin/kozelet/2014/06/17/nav_fenyhid/

Még jó, hogy lehet kapni... a hülyének is megéri!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Nem beszélve arról, hány orvosi műszert lehetne venni abból a 6 milliárdból a daganatos gyermekeknek. Ettől megsemmisülne az Orbán-rezsim, de az RTL-Klubnak a luxusholokauszt beruházás faji alapon tabu.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Közép és Dél-Amerika kormányainak megbuktatását a CIA általában külföldről finanszírozott civilszervezeteken illetve azokon keresztül támogatott heli politikusokon keresztül szokta végrehajtani, amikor elegendő katonai megszállás nélkül.
Bezzeg ha nálunk külföldről finanszíroznának mondjuk anticionista és antirasszista szervezeteket, akkor már az izraeli nagykövetség tajtékozna.
@wallenberg8805: tetszett volna a fajtádnak nem kiirtani a lakosság több mint 5 százalékát,akkor nem kellene holokausztemlékmű.
@DarthVader: Nagyúr! Igazad vagyon, de nem kéne wallemberggel szóbaállani, mert csak zsidózni akar.Itt az este, jönnek a zsidók, minden nap ezt csinálja, és széthányja a blogot.Hányadék ez a pasas/csaj.
a gyurcsánybajnai kormány 1,2 milliárdal többért építették fel az új üllői úti stadiont...
rogán, lázár vizsgálatot követel! kinek a külföldi számláján landolt a + pénz?

jó, nem ilyen formában, de a drágább stadion igaz.....

444.hu/2014/06/17/egymilliarddal-dragabb-lesz-a-groupama-arena/
@évásanyó:
Minden agyhalott, komplexusban szenvedő, fajtiszta (azért magymuttert kérdezzék meg, mert Csanci komplexussal rendelkezőkön szétröhögöm magam megint majd) honfitársunk apránként idetalált már?
Megnyugtat... akkor tényleg minden rendben ebben a kurva országban!
Már csak a ... más vallásúakkal vannak gondok! Megnyugtató ezt is tudnom.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Zsidó tempó, tudhatnád.
Az AMD meg követi őket, tulajdonképpen egy cég, csak szopatják a közönséget.

A hülyéknek is kell konteó, mert avval sokat lehet... sok hülyét, érted!?
Amúgy nem is biztos, hogy teljesen ökörség...
Olyan szép, hogy az XP megdöglött kurvára... de azért mégis vannak hozzá frissülések. A nyolcas nem lett valami nagy izé, a hetes viszont rendben, persze megfelelő hardverrel a háttérben.

Na, ennyi, mert még beleizélek itten...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Békésen olvasgatom a blogot, sokszor meg se kukkanok, viszont nagyon jókat röhincsélek a szövegeiteken,aztán jön egy-két baromarcú, és órákig csak azt lehet olvasni, hogy a normális közönség megpróbálja meggyőzni a nyomorultját, hogy idióta dumát lök, és ez megy minden nap, szerintem ők tudják, hogy ezzel szétrázzák a blogot és élvezik. Nem így látod Bolikám?
@Knósszosz:
Mazsola... de igaz!
Látszik, hogy iszol rendesen... :D
@DarthVader:

"tetszett volna a fajtádnak nem kiirtani a lakosság több mint 5 százalékát"

Na ez a durva mocskos rasszista általánosítás, amikor azt hazudjátok hogy egy egész fajta minden tagja a csecsemők, nők, öregek mindannyian irtották a lakosság több mint 5%-át.
Gondolom a Talmudban olvastad ezt a humanista eszmédet.
@évásanyó:
Ugyan... meggyőzni?
Ezeket a zigótákat?
Nem.
Szívlapáttal csapkodnám agyon a parazitákat, hogy élősködnek az adóforintjainkon. Igaz, ezeknek a pártkurváknak is meg kell élniük valamiből, no de miért én tartsam el a sok ecceri muzsikját?
Csak mert a Kubatov aszondta? Ugyan...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Te, evezős... ha van megkeresésed, mi a szarért fizetsz 27%-os áfát ennek a trógernek, miért nem mész el innen a picsába??? Esetleg még be is ajánlhatnál mosogatónak valami étterembe, ahol suszterolod a Windózt.

Most akkor semmi reményem egy élhetőbb életre?
Rajtad fog száradni, de fel vagy mentve.. Mozartnak köszönd.
Kora reggel rákattintottam az Origora. Bár ne tettem volna. :)))))
'reggelt, Népek!

Vo't valami érdekes?
Mer' gyorsan átgörgetve látom, hogy megen jól megetettétek ezt a tollas trollt. :)
Vagy érdemes azé' olvasnyi is? :)
@wallenberg8805:

Hát, ez kurvagyenge riposzt volt, maximum egykettedre értékelem, fuss neki mégegyszer. Viszont bármily hihetetlen, fossága ellenére is előre visz. Tényszerűen akkor a lakosság 5%-ának kiirtása megvolt a fajtád által, már csak a fajta mint halmaz összetételén folyik a vita. Nos, a náci-nyilas fajtádba a náci-nyilasok tartoznak bele. Nagymamák és kisgyermekek kívűl esnek a halmazon, amennyiben nem náci-nyilas eszmék hordozói.

Szóval kezdd újra. De lehetőleg máshol.
@jaegtoer: Hehe!
Szappan, meleg víz meg egy borotválkozás csodákra képes. :DDD
@Knósszosz:
érted? azokat a szavakat miket a Sprecher mond mielőtt elmegy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.youtube.com/watch?v=8Xu9ZiP-UIU

és akkor tudni fogod kérdésedre a választ

brühüyyy
@batka manó: Na, ja. :(
A legjobban az ütött szíven, mikor pár hónapos külföldi melóm után ismét összefutottam a liftben az igencsak formásra sikeredett 16 éves szomszéd leányzóval (akiről elsőre nem az ugrott be, hogy a lányom lehetne), aki addig mindig nagy hellóval köszönt, de akkor simán "lecsókolomozott". :D
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

Gyurcsány: Nagy hiba volt miniszterelnöknek lennem

Nem kellett volna kormányoznia, és főleg nem az MSZP-vel. Már 2008-ban le kellett volna mondania. Szégyenteljes volt a 23 millió románozás. Elismeri, hogy szavazókat riasztott el. Ezt is ő mondja.

index.hu/belfold/2014/06/18/gyurcsany_interju/
@jaegtoer:

""Milyen képük van ezeknek egy/a középosztályról? "

vészjósló üzenet ez."

Emlékszel OV 98-as víziójára a középosztály kiépítéséről/megerősítéséről?
Akkor vázolta először - ki is verte a biztosítékot - aki nem képes megkapaszkodni, az bizony lecsúszik, azzal nincs mit kezdeni.

Azóta figyelem, mit tesz ezért a fidesz. Mára ebből a lecsúszás jött össze, igaz ebben nagyon jól, sőt túlteljesítettek.

Elhiszem, hogy az elemzés a középosztály nem létéről kínos, némi magyarázatot/cáfolatot kíván, de ezt és így, géefgével, nagyon szánalmasra sikeredett.

Koltai Tamás közérzetrajza jutott eszembe.

www.168ora.hu/velemeny/hervad-pitypang-megirom-127700.html
@Marcellusca:
hiúság ember a neved....és ez jó, ebből élnek a kozmetikusok és hasonló szakmák...ismerek olyat aki nálam 20-on valahány évvel fiatalabb és leborotválja még ott is ahol...mert őszűl...egyébként egy fitness star és senki meg nem mondaná, hogy hány éves...de genetikusan korán őszűl...az őszülés az olyan hülyeség...keresik a megoldást is, ugye nagyon kevés nő van aki kopasz mer a női hormonoknak hajnövesztő hatása is van, a hímek meg hát ezt elveszítik vagy mást és megkopaszodnak de ha megnézed a Plácido Domingo-t aki több mint 80 éves, akkora hajzattya van de ősz nem izgattya és van aki meg azért borotválja fényesre a fejét (kibaszott randa) mert hullik a haja egyes helyeken a fején

az, hogy hogyan köszön a fruska az nem érdekes amikor látod, hogyan viselkednek a Vajna és a többi milliomossal mert dolgozni nem akar és tuggya a Vajna sexben sem fogja sokat fárasztani inkább bojt a hacacán de jól megél belőle

a női lélek rejtelmei meg a férfié

és..

ne izguljatok köszönj vissza neki kezit csókolom bibike -vel hogy megy a nagymamaság:

erről én GBShaw meg Summerset Maugham ötleteit kedvelem

brühüyyy
hmmm

Valaki 750 ezret adott Orbán Viktor tolláért

Politikusok ereklyéit bocsátották árverésre a tőzsdealapítás évfordulóján. Orbán tolla szép pénzt hozott - írja a Blikk.

hvg.hu/gazdasag/20140618_750_ezerert_kelt_el_Orban_Viktor_tolla

--------------

Megéri bratyizni egy diktátorral?

Szerdán Budapestre érkezik Türkmenisztán elnöke, Gurbanguli Berdimuhamedov. Az elnök látogatásáról nem sokat tudni, korábban azt lehetett hallani, gazdasági megállapodásokat is köt a türkmének vezetője a magyar kormánnyal. A közép-ázsiai állammal egyelőre alig kereskedünk, de az ottani kapcsolatok kiépítése teljesen más mederben zajlik, mint nyugaton. Az meg, hogy az ország gyakorlatilag egy diktatúra, a nyugati kormányokat sem zavarja az üzletelésben, a magyar kormány is pragmatista megközelítést visz.

hvg.hu/gazdasag/20140618_Megeri_kvaterkazni_diktatorokkal

----------------------

Lázár hódmezővásárhelyi polgármesterként háromszor volt francia riviérán
lazar_janos_mako_lakossagi_utca_forum

Testvérvárosi feladatok látott el strandszezonban a Cote d'Azur-ön.

444.hu/2014/06/18/lazar-hodmezovasarhelyi-polgarmesterkent-haromszor-volt-francia-rivieran/
@DarthVader:

Ez alól nem fogsz tudni kibújni, a náci és a nyilas az nem egy emberfajta hanem egy politikai irányzat. Ti szoktátok a Talmudotokban összevonni a kettőt és a kollektív bűnösség embertelen eszméjét hirdetni.
@nincs_itt:

@ausländer Sipi: ez neked is szól!

@sjz: ámátőrök!
Auchroisk 21 éves
Bruichladdich 19 éves
ha már...

Áááá... , rájöttem, Te élvezed, ha kínozhatod a szesztestvéreidet :)

Jól van.

A titkos készletből, csodafegyverekkel támadok.
Más fegyvernem, de magadra vess. :)

Cirokpálinka.
Van egy haverom, aki mindent megiszik, de ettől rázza a hideg, azt mondta még két hét múlva is felbüfög. Kb. 15 év sem volt elég, hogy felitassam a haverokkal.
Ma már sokan ismerik, de beszerzésekor újdonság volt.
Maga a RauchBier.
Mintha füstölt sonkát innál.
Az ebből készült bosszú: RauchBierSchnaps.
A név magáért beszél.
Ha ismerted már, bocs, de ezek számomra a büntetőszeszek, ja meg valami romlott görög mézes bort sikerült vásárolni egy nyaraláson, a kártyaparti veszteseknek kellett meginni esténként.
@batka manó: @nincs_itt:

@batka manó: csak nyugalom! a nyuggati métejtet nem!!! nem, nem soha! lesz majd NER-könyv, ahova csak kerényin keresztül vezet az út, mer ő majd megaszongya hogy ki nem buzizsidó, esetleg fordítva. Fideszes "honatya" kedvellése = +1 hét közmunka,
csúti Rámszesz, mint avatár = +2 hét közmunka
a foci mindenekelőtt = parlamenti belépő!

Ja már akartam kérdezni, akkor most mi van a kommenteléssel?

A faszbuk adó nekem is teccik, sajnos a nagy tezsvír kínának és a fejlett iszlám társadalmaknak sem akar összejönni a cenzúra sem, pedig csak a mindenki által jól ismert torbrózert használja ez ellen a nép.
Nehéz ügy lesz az aranyapáknak, dehát setétek mint a főd.
@jaegtoer: a történetre

:)

Tetszik.

Nem tudok ilyennel előállni, velem csak annyi történt, hogy pár éve a villamoson egy rendkívül részeg szimpatikus és szőrös hajléktalan, kezében sörösüveggel odaaraszolt hozzám, már messziről kifigyeltem, mondom megint le leszek húzva, gondolkodtam, hol mennyi apró lehet a zsebeimben - engem mindig megtalálnak, rendkívül balek kinézetem lehet - szóval odaért mellém és azt mondta, fogadjak meg egy egy jótanácsot tőle mert ő nagyon tudja ezt a témát, vágassak a szakállamból, mert már nagyon szálkás és higgyem el, így kevésbé előnyös. Megköszöntem neki és az összejövetel után (amire indultam) elmentem fodrászhoz. Ja, pénzt nem is kért.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

"Tizennyolc vadonatúj fényhidat

baszki, hülyülök, először aszittem a fényhíd ahhoz kell, hogy a ramszesz járkáljon felettünk az égen.
Aztán rájöttem, hogy megint a piti tolvajlásról van szó, kiábrándító.
@Knósszosz:
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Te, evezős... ha van megkeresésed, mi a szarért fizetsz 27%-os áfát ennek a trógernek, miért nem mész el innen a picsába??? Esetleg még be is ajánlhatnál mosogatónak valami étterembe, ahol suszterolod a Windózt.

Most akkor semmi reményem egy élhetőbb életre?
Rajtad fog száradni, de fel vagy mentve.. Mozartnak köszönd.

Mindkettőtöknek, tehát Bolinak is.

Lehet hülyének tartotok, de az egyik fő ok ez volt, eldöntöttem én ezeknek a barmoknak nem fizetek több adót. Nem teljesen kivitelezhető, de jó kezdet, ha nem az országban tevékenykedik az ember.
@jaegtoer: semmiféle "diagnosztikálásokat" nem tettem. azt majd az urulógusod, mikor pucsítasz nekije. és ad majd receptet is, de fartőre kérj tőle, mert levesbe jó az. :)
@Knósszosz:

Hello!

Köszönöm a választ, örömmel konstatálom, hogy továbbra is egy platformon és hullámhosszon vagyunk.
:-)

Az idióták (akik lehet, hogy egyébként nem is azok, csak ez a taktika, hogy kiszedjék a kommentelők legmélyebb gondolatait) oltása nálam terápiás jellegű volt.

Én belefáradtam - pedig engem is módfelett szórakoztatott egy ideig. Már olvasni is ritkán járok ide, de Ti itt azonban kitartóak vagytok, s a bloggazdával egyetemben jár is ezért egy gigalájk:
+++++++1.

Az ország helyzete sajnos siralmas, de egyre többen ébrednek fel... a remény hal meg utoljára.

Minden jót és üdv!
Zébácsi (másoknak Columbo)
@sjz:
Nem, egyáltalán nem tartalak hülyének. Én vagyok egy barom, hogy nem használtam ki az alkalmat és maradtam kinn nyugaton. Igaz, ki a lophas látta előre ezt a szart és 86-ban nagyon más volt a helyzet. Korántsem olyan szar, mint azt most rikácsolják egyesek, persze nézőpont kérdése. Akkor, 21 évesen kurva jól kerestem (igaz, szerencsém is volt, de kurva sokat is melóztam), nekem nyitott volt a világ. Akkor már lehetett utazgatni és volt is miből. Másként láttam akkor a dolgokat, ezt a szart ami meg van, álmomban sem gondoltam volna. Ha nem szállok fel a visszafelé gyövő gépre, ma már spanyol állampolgár vagyok és szarok az egész trágyára ami itt van ezen a szeméttelepen. (ezt politikai értelemben értsd)

Franc tudja hol lennék éppen, azóta sok év eltelt, de az akkori lndületemet ismerve, biztosan nem b...nám a rezet ilyen színvonalon.
Szóval nem mondtál hülyeséget, kösz!
@Elhárított királycsel:
Köszi!
Neked is minden jót, bár azt sajnálom, hogy ritkán jársz ide. Mindig szívesen olvastalak és olvaslak ma is. Azé gyöhetné sűűrűűbben is!:)))
@Knósszosz:

Nézd így vagyok én is, és szerintem sosem késő.
89-ig agyaltam azon hogyan is kéne lelécelni, de ez csak ilyen tervezgetés szinten maradt.
Utána vártam a csodára, de nem jött, gondoltam minek menni, úgyis a helyünkbe jön minden, minden jó lesz.
Eltelt 25 év és minden más lett, de inkább rosszabb, mint jobb.
Aztán jött a lábbal szavazás, most az új élet alapozása zajlik.
@Elhárított királycsel:

" Már olvasni is ritkán járok ide,"

Helytelen. Vegye lazára a figurát, azért atomvillanás még nem volt, úgyhogy van remény. Pont egy Columbo-nak magyarázzam?
@Marcellusca:

"Szappan, meleg víz meg egy borotválkozás csodákra képes. :DDD"

Te Hülye vagy? Mire való az eső? Akkor még nem volt rezsicsökkentés. Te luxusra bújtogatsz?
Egyébként minek képzeled Magad? Életvezetési tanácsadónak, B+ ? :DDDD
@Orica Középföldi:

"Emlékszel OV 98-as víziójára a középosztály kiépítéséről[...]

Emlékszem.
Ellenben most már mindenki tudhatná, kiket nem hagynak az út szélén, és kiket igen.
@bölcsbagoly: "szakmámba vág a diagnosztikálásotok! "
Hogy te mennyire hülye vagy!

meszotar.hu/keres-diagnosztiz%C3%A1l
@bölcsbagoly: Akkor van olyan hogy kozmetikálja?
Vagy kozmetikázza?
Elkommunizál, vagy elkommunikál?
Fasizálódik, vagy fasisztikálódik?
Liberalizálódik, vagy liberalikálódik?
Kapitalizálódik, vagy kapitalikálódik?

Te tényleg ennyire hülye vagy?
@bölcsbagoly: "szakmámba vág a diagnosztikálásotok! "

- Legalizál, vagy legalikál?

Te ostoba ökör! Még az anyanyelved sem ismered. Vagy nem is magyar az anyanyelved?
@Lucky Larry SiIverstein: Igen, @bölcsbagoly: ennyire hülye.
A butasága makacssággal párosul, így szépen egyre jobban elsüllyedt a saját hülyesége mocsarában.
@bölcsbagoly: Most "kozmetikálod" magad? :-))
@Knósszosz: @jaegtoer:

:-),

OK, vettem az adást és köszönöm.

Columbo hadnagy kissé elfoglalt, de ha minden ügyet lezárt, kivitte a kutyust és garázsba tette a kispözsót - jönni fog, felemeli a kezét feltesz még néhány kérdést...

Üdv és minden jót!
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): "Akit Isten el akar pusztítani annak eszét veszi el!" Miénket a választásra elvette! Mikor a penészbaktériumokra szavaztunk! Amiről tudott a rothadás, lebomlás "ügyintézői" Csak a előzőn a rothadás látszott, őrajtuk később fog! De "hatékonyabbak, virulensebbek, útolérik, mint a kapitalizmust sikerült, rothadó voltában!
1851/1951/2014
Széchényi naplóbejegyzés: Ferenc Jóskára a „tökkolop” a legenyhébb jelző. (emlékezet:Rákosi szép, okos feje) A császári ház (moszkvai központ) szedett-vedett, tetves csőcselék. A birodalom vezető rétegei, nemzetközi színtéren alázatosan kolduló, itthon pedig a népek nyakán élősködő, testi és lelki nyomorék banda!”
@ szlovakia adocsalora mindig lehet szamitani ha ugatni kell masok ellen.

index.hu/kultur/2015/02/06/bayer_zsolt_simicska_mediahaboru/
süti beállítások módosítása